Innkjøp – 26.05.12

Heisann dere! Håper dere har hatt en super lørdag til nå. Jeg har løpt rundt som en gris for å rekke alle ærend før fire. Nå skal jeg nemlig hente Jonas på jobb om noen få minutter også kjører vi rett til Stavanger! Gleder meg som en gal til å å nyte et par dager i godbyen. Håper solen holder seg!

Det er forresten to uker siden jeg har handlet klær til meg selv nå og det var faktisk sist jeg var i Stavanger! Dere kjenner meg på shoppingfronten, så jeg synes det fortjener litt ros! Meen tanken på at butikkene er stengt de neste to dagene og at jeg ikke ante hva som befant seg av sommernyheter, knakk meg helt i dag, så jeg dro på Sørlandssenteret.. Dere vet hvordan det gikk.

Seks nye gjenstander i mitt klesskap! Heldigvis ble det med det.


Topper fra Bikbok til bare 79kr

Aww! Måtte bare ha denne herlige lille saken. De hadde kun L igjen men det var 30 % på alle ordinære varer så den ble litt billigere, og da kunne jeg ikke dy meg. 30 prosent på alle ordinære varer dere! Håper flere har fått benyttet seg av dette tilbudet. Det gjaldt i dag, fredag og torsdag!


Mobilveske fra Gina Tricot til 79kr


Kjole fra Bikbok til 399kr

Så dro jeg innom den lille interiør butikken like ved leiligheten vår på hjemveien og kjøpte med meg noen flasker saft og limonade. Disse er rett og slett himmelske på varme sommerdager. Åh, dette skal nytes!

Klar for avreise.! Dagens antrekk får dere i Stavanger.

36 kommentarer

Siste innlegg