180grams clipon extensions!

De to siste ukene har jeg nå fått testet et helt nytt sett extensions fra www.luxushair.com. Jeg har hele seks sett extensions fra denne nettsiden og jeg er alltid så fornøyd når en ny pakke hår dumper ned i postkassen. Luxushair er nemlig veldig gode på å hjelpe til med å finne riktig farge. Er du usikker på hvilken farge du trenger, så send en mail med bilde av håret ditt så hjelper luxushair deg.

Jeg liker å ha noen sett til rett hår og noen sett til krøller. Da slipper jeg å slite håret i filler ved å rette og krølle det annen hver dag. Dette nye hårsettet mitt er 65 cm langt og vanvittig fyldig noe som egner seg godt til krølling. Selv med korketrekker-krøller er håret mitt nå langt. Håret er 180gram, altså over dobbelt så fyldig som de gamle settene mine. Disse 180g settene er nå på tilbud til 1199kr, og det er det mildt sagt verdt!

Etter 2 ukers testing kan jeg også si at klemmene er av god kvalitet. De er enkle å feste og de kneppes ikke plutselig opp av seg selv som mange andre sett extensions gjør. Tommelen opp for det! Luxushair har forresten også freshet opp websiden sin med et helt nytt design! Nå er det mer oversiktelig hva nettbutikken har å by på og man finner lett frem til varene, om man skulle ønske clip on, kreatin, tape on eller microringer. Denne siden har alt, og til en rimelig pris!


Her har jeg det nye håret i. Dere kan jo tenke dere hvor langt det er uten krøller!

Love it!
Dere finner disse 180g, 65cm settene HER.

– Marthe <3

                I samarbeid med www.luxushair.com 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg