Vann til elefantene..

Åh. For en fantastisk bok. Jeg har ikke hatt så mye tid til å lese de siste ukene, men i går kveld satte jeg meg ned og leste de siste 150 sidene av Vann til elefantene. Å spare noe av den utrolige historien til en senere anledning kom ikke på tale. Her var det nemlig spenning i et kjør! Nå kan jeg nesten ikke vente med å se filmen..


Koste meg med dette til den gode boken i går kveld.

Vann til elefantene er skrevet av Sara Gruen og handler i hovedsak om livet til veterinærstudenten Jacob. Jacob blir ved en tilfeldighet kastet med på et tog som viser seg å være et omreisende, kjent sirkus. Her forelsker han seg i hovedstjernen Marlena og med det møter han flere utfordringer. Sirkusstjernen Marlena er nemlig gift med selveste eier av sirkuset, August. En farlig mann som ingen ønsker å yppe med.

Gjennom hele boka får vi et godt innblikk i det lite luksuriøse sirkuslivet som var på denne tiden. Vi får høre om misshandlingen som ble bedrevet på dyrene, og forskjellsbehandlingen blant de ansatte. Sara Gruen har greid å gjøre det hele til en vilt spennende, romantisk historie basert på mange sanne hendelser! Det er med god grunn at boken har ligget på New York Times bestselgerliste i over to år.

Her er det umulig å kjede seg! Terningskast 6.

– Marthe <3

18 kommentarer

Siste innlegg