Vinn 15.000kr på nelly!

Er det flere enn meg som er glad i klær, shopping og mote eller? Er det noen der ute som kunne tenke seg å bli stylist for en dag? Hva hvis jeg tilføyer at man kan vinne 15 000kr på www.nelly.com? Alt du trenger å gjøre for å vinne klær nok til resten av året, er å lage en flott stilcollage i stilcollagekonkurransen som arrangeres av Libresse og nelly.com. Så fort dette er gjort er du med i kåringen og det er nå om å gjøre å skaffe flest mulig stemmer.

De 100 bidragene med flest stemmer bedømmes til slutt av en jury. -Og hei! Ikke bare vinner man et gavekort på 15 000kr! Man får også prøve seg som stylist på Nelly for en dag. Litt av en drøm for oss små moteløver? Man kan delta så mange ganger man vil >HER<, men ikke glem å tipse vennene dine om å stemme på deg! Konkurransen holder på helt til 30 september. NB: Husk også at man får 100kr å shoppe for på Nelly ved å kjøpe Libresse produkter i butikk i hele september!


Her har dere min stilcollage som eksempel!

I tillegg til dette
, vil jeg gjerne fortelle om enda en flott konkurranse for bloggere på blogg.no! Her vinner hele 5 bloggere gavekort på 500 kr hos Nelly.com OG får premier fra Libresse! Det som skal gjøres for å bli med i denne konkurransen finner dere oppskriften på under.
 
1. Gå inn på konkurransesiden >HER<
2. Lag en egen stilcollage og last opp på siden som i konkurransen over.
3. Ta screenshot (bilde) av stilcollagen din og lag et nytt innlegg på bloggen din med bildet.
4. Skriv så inn koden fra bildet nedenfor for å bli registrert i konkurransen, et budskap fra Nelly og Libresse vil da dukke opp i innlegget ditt.
 

Slik som vist på dette bilde.. Klikk på “kode” og fyll inn ordet.

Delta i begge konkurransene >HER<

– Marthe <3 

                    Annonse

12 kommentarer

Siste innlegg