10 ting om meg!

Her kommer 10 ting du kanskje ikke visste om meg!

1. Noen ganger kan jeg ta meg selv i å sitte å tenke på engelsk! Ja det er sykt, men jeg gjør altså det.

2. Jeg snakker aldri i telefonen når jeg kjører. Jeg er livredd for sånt. Tørr ikke engang å se meg i speilet mens jeg kjører. Dette pga erfaring fra kjøreskoletiden. Jeg skulle bare ta en liten titt og plutselig var jeg et tidels sekund fra å kjøre ut av veien.  

3. Jeg har sikkert brukt et halvt år av livet mitt i solarium. (Tok mye mer før).

4. 
Jeg kan sovne hvor som helst, når som helst. På togturen hjem fra forrige Stavangertur sov jeg 2 timer og 45 minutt. Det er en 3 timers tur.. Det er spesielt digg å sovne i filmer. Gøye filmer.. Kjedelige filmer. Sovner uansett.


Jeg er en søvnig person, så sånn er det.

5. Jeg gir alltid penger til folk som kommer på døren. Nei ikke hvem som helst, men til “uteliggere” eller innvandrere som spør om jeg vil kjøpe diverse ting de har laget for at de skal få råd til et eller annet. Jeg vet de lurer meg, men de er så søte. Jeg har både kjøpt selvtegna hestebilder og en snekret hestestatue av slike folk..


Disse flotte hestebildene er blant annet kjøpt av en søt dørmann.

6.
Jeg tar aldri telefonen når et ukjent nummer ringer. Aldri. Det er kanskje derfor jeg aldri får meg jobb også? Jeg tar jo ikke telefonen når de ringer.. Jeg hater virkelig ukjent nummer.

7. Første hesten jeg eide, hadde jeg en måned. Den var Agressiv med stor A, og angrep både venninner og bekjente. Den måtte derfor avlives.


Så fikk jeg denne skjønningen her.. Billy Umulius het han. Jeg la på det siste vel og merke.

8. Jeg ble født på Tantes bursdag og skulle egentlig hete Vilde, men ettersom tante heter Hilde ble det litt for mye likt. Jeg tror faktisk jeg hadde passet Vilde jeg!

9. Jeg har en oldermor på 95år! 

10. Jeg fikk billappen på 18årsdagen min! Okei. Det var det vel noen som visste fra før av..


Aww!


På skolen.. Før oppkjøring. Litt vondt i magen?


Heldigvis gikk det supert! <3

Visste du noe av dette fra før?

– Marthe <3

41 kommentarer

Siste innlegg