Gjesteinnlegg fra Pernille!

Hei alle leserne til Marthe. Jeg heter altså Pernille og er pusen i huset. Jeg er egentlig dyrebekyttelsen sin da,men Marthe er fòrvert for meg. Har du lyst på meg så kan du kontakte dyrebeskyttelsen i Kristiansand. Det du da bør vite er at jeg har noen katteregler:

Baderom
Jeg følger som regel med deg inn på badet. Det er ikke nødvendig å gjøre noe der syns jeg. Jeg bare sitter og glor.


Jeg elsker forresten vann. Førstemann inn i dusjen etter deg er meg. Det vannet inni dusjen smaker fortreffelig!

Dører
Lukkede dører tillates ikke i noen rom. For å få åpnet ei dør, stiller jeg meg på bakbeina og skraper med forbeina. Når døra så blir åpnet er det ikke nødvendig å bruke den. Etter åpning av utgangsdør, stiller jeg meg gjerne i døråpningen, halvt inne, halvt ute, og tenker på mye rart. Dette er spesielt viktig hvis det er veldig kaldt, regn, eller mye snø.


I vinter gikk jeg nå riktignok helt ut til slutt…


Eller,nei huff, det her var ikke noe gøy. MARTHE VENT!, ikke lukk døren likevel…


Jeg vil heller være inne…

Stoler og tepper
Hvis jeg må kaste opp, må jeg straks komme meg opp i en stol. Hvis jeg ikke greier det tidsnok, kan jeg jo bruke et teppe. Vanlige langhårstepper er veldig fint.


Sorry…Skulle bare bevise at jeg klarte å treffe det eneste teppet Marthe har i huset sitt…


Så følte jeg meg straks mye bedre…

Forstyrring
Hvis noen i huset gjør noe, mens andre ikke gjør noe, pleier jeg å holde meg til de som gjør noe. Dette kalles «å hjelpe til» eller «forstyrre».

Her er mine regler for “forstyrring”:
1. Når jeg følger med på matlaging sitter jeg rett bak kokkens venstre hæl. Jeg blir ikke sett da ser du. Dermed er det større sjanse for å bli tråkket på, for så å bli tatt opp og trøstet.
2. Når Marthe gjør papirarbeid: Da legger jeg meg på papirene på en mest mulig hensiktsmessig måte, slik at så mye som mulig av papirene blir skjult. Jeg later som om jeg sover, men fra tid til annen strekker jeg meg og klasker til blyanten eller pennen. ( Dette er noe Marthe virkelig elsket under eksamensforberedelsene sine )
3. Når Marthe blogger hopper jeg opp på pulten eller sofaen, spaserer rett over tastaturet og prøver å fange markøren på skjermen. Så legger jeg meg i fanget til Marthe, helst over begge armene.

Sengetid
Jeg liker helst å sove oppå menneskene slik at de ikke kan snu seg.

Sandkasse
Når jeg bruker sandkassa sparker jeg ut så mye sand som mulig fra kassa. Marthe elsker nemlig følelsen av kattesand mellom tærne.

Har du katt? Eller kanskje du har lyst på meg? Send isåfall Marthe en mail.

 

– Pernille <3

57 kommentarer

Siste innlegg