Mitt nye hår!

I dag har jeg sittet i hele 5 timer hos frisøren! Jeg har litt småvondt i stumpen, men det var jo verdt det! Jeg ante ikke at det var en så vanskelig prosess å farge håret fra blondt til mørkt! Men det skal jeg love dere at det er. Det er ingenting som er bare bare for disse stakkars frisørene.

Mitt kritt hvite hår var tømt for pigmenter og derfor måtte det først tilføres pigmenter før det kunne farges. Etter en god dose pigment tilskudd var håret mitt oransje igjen. Jeg tror egentlig bare det er meningen at jeg skal være ginger? Halve håret var nå oransje mens andre halvdelen var fremdeles blondt. Etter en ny omgang farging var håret ikke lenger oransje, men etterveksten min var blond og håret brunt. Hjemmefargen gjorde nemlig at ikke frisørfargen ville sette seg! Dette førte til at jeg og min kjære frisør Bente satt igjen en time etter stengetid og koste oss med enda litt mer hårfarging. Heldigvis ble resultatet bra!

Det tar nok litt tid å venne seg til denne nye fargen, men jeg er kjempe fornøyd og har fått en akkurat passe mørk farge. Jeg har forresten vært hos Adam og Eva for dere som lurer på det. Kjempeflott salong!


Sånn ble det! Fint? Nei.. Sånn var det etter pigmenttilføringen.. Litt skeptisk ja!


SÅNN ble det.

Nå venter jeg på dommen!
Hva synes dere stakkare som har ventet på resultatet i flere timer nå?

– Marthe <3

420 kommentarer

Siste innlegg