Uken som gikk…

Ukens høydepunkt… Til tross for at jeg ikke har reist på noe tur så føler jeg virkelig at jeg har utnyttet den siste ferieuken min til det fulle! Mandag inviterte jeg jentene over på syforening hos meg, pyntet bord, serverte viltgryte, rødvin og banansplitt. Tirsdag dro jeg på spillkveld hos Annika og spilte “Ticket to ride” med girlsa der (superspennende brettspil forresten), og torsdag dro Annika og jeg ut på en ordentlig luksusmiddag med sushi og littegrann sprudlevin i glasset. De tre dagene der får definitivt dele høydepunkts-plassen i denne spalten. Helgen var også veldig fin. Det var vanvittig deilig å forberede meg litt til skolestart igjen, pakke ned julen og ta igjen et par timer i mailboksen.


Ukens nedtur… Hmm, usikker! Det har ikke vært noen nedtur hele uken, så her får jeg bare si at karakteren på eksamen enda ikke er kommet. Hehe, er så spent da vet dere! Fikk akkurat greie på at sensurfristen ikke er før 20 januar, så får vel smøre meg med tålmodighet i 10 dager til.

Ukens serie… Ohoi, Orphan Black! Jeg startet på serien i slutten av forrige uke og er allerede i midten av sesong 2! Du vet du har funnet serien din når du tar deg selv i å sitte og gape høyt mens du klapper i hendene av ren fornøyelse. Ja, akkurat det gjorde jeg på slutten av forrige episode. Galskap at jeg ikke har vært seriefrelst før nå. Orphan Black går på Netflix forresten! 

Ukens sangfavoritter… 1. Pill Heuse & Zeus X Crona Feat Emma Sameth 2. Zara Larsson – I would like 3. Beyoncé – Daddy Lessons Feat The Dixie Chicks 

Ukens cravings… Pizza og sofalatskap med Tour De ski rullende på tven! Si hei til min søndag. Hihi, jeg bestilte meg en medium pizza hjem fra Rio, og fikk en gigantisk en så nå har jeg ikke bare pestosnurrer, men også pizzarester til alternativ skolelunsj i en hel uke..

Ukens gullkorn… Jeg kommer ikke på noe gullkorn fra forrige uke, så jeg slenger med et fra juleferien i Stavanger. Noen av samtalene rundt middagsbordet på tasta får meg til å knekke sammen av latter altså.. 

Onkel: Jeg spurte en jurist fra jobb om han visste hvem Marthe Borge var!
Farmor: Ja, gjorde han det da? 
Onkel: Nei, han leste ikke blogg. Han visste ikke engang hvem Elise sophie var.
Farmor: Si meg, var han tilbakestående? 

Akkurat nå… Skal jeg titte innom mailboksen en siste gang for kvelden, og så slå på sykepleiepluss for første gang på tre uker for å lære meg medikamentregning. Et helt nytt fag som vi skal starte med på torsdag, og ha eksamen i allerede om en måned. Flaks for meg at jeg fikk 3 i P-matte og ikke engang husker hva en brøk er da. Misstenker at jeg har en liten jobb foran meg der.

Ukens innkjøp… Det må være den lekre blitzen jeg gikk til innkjøp av tidlig i forrige uke! Jeg skulle jo så absolutt ha kjøpt den for lenge siden, men bedre sent enn aldri? Jeg har bare fått brukt den én gang så langt, men gleder meg til å ta den med meg på litt jentekvelder og festligheter i fremtiden.

Jeg fant forresten en god A3 blokk, og noen nydelige markeringstusjer i pastellfarger(!) i dag.
Hjertelig takk til dere som la igjen noen tips under morgeninnlegget <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg