1. 2 fedd hvitløk 2. 300g kylling 3. 2 dl creme fraiche 4. 1 dl vann 5. Ris for to 6. 12 cashewnøtter 7. 1 ss karri 8. 1/2 ts salt 9. 1 ts chillipulver 10. 1 ts gurkemeie 11. 1 ts ingefær 12. 1 ts Garam Masala krydder 13. Nanbrød 15. 1 ss tomatpurè
1. Start med å sette på ovn og en gryte med vann til risen. Kok risen etter anvisningen på pakken.
2. Hakk kyllingen opp i strimler og stek den gjennomstekt i en stekepanne med 1 ss smør.
3. Ta kyllingen av stekepanna og stek 2 fedd med knust hvitløk i litt smør. Tilsett 1 dl vann, 2 dl creme fraiche, 1 ss tomatpurè, 1 ss karri, 1/2 ts salt, 1 ts chillipulver, 1 ts ingefær, 1 ts garam masala, og 1 ts gurkemeie.
4. Kok opp mens du rører det hele sammen til en smakfull saus. Smak til med litt mer salt/pepper/karri/chillipulver.
5. Sett nanbrødene i ovnen, hell vannet av risen og ta den ferdigstekte kyllingen over i panna med karrisaus.
6. Hell cashewnøttene over like før servering, og pynt gjerne med litt frisk korriander.
Ha en fin lørdagskveld videre alle sammen.