Ukens tips!

Denne uken har jeg lyst til å komme med en liten produkt anbefaling. Etter to uker med sol og varme skal kroppen min snart tilbake til kald vind, frost og ufyselig vær. Da er det fort gjort at huden blir tørr og sprekker opp. For å unngå dette og for å holde brunfargen lengst mulig har jeg vært veldig flink til å bruke gode, fuktighetsgivende produkter. Jeg pakket med meg tre splitter nye produkter fra Yves Rocher. En scrub, en bodybalsam og en bodywash rikelig på olje og fuktighet. Nå har jeg brukt disse nesten hver dag i to uker og er veldig fornøyd. Vil derfor anbefale produktene videre.


Bodywash med olje. Jeg fikk spesielt myke ben av å bruke denne!


Denne kan dere få tak i HER. til kun 87 kr nå.

Peeling og balsam for kropp. Jeg greier ikke helt å sette fingeren på hva de egentlig lukter, men godt var det ihvertfall. Jeg har brukt halve boksen allerede. Har virkelig dynket meg i dem! Hoho. Disse krukkene fås kjøpt <HER> og <HER>. Anbefales absolutt for å bevare fuktigheten i vinterkulda.

Noe å gi i julegave kanskje? Produktene finnes i gavepakke til kun 129 kr nå <HER> Handler du produkter for 500 kr så får du nå i tillegg 100 kr i rabatt ved å oppgi koden: GIFTS11 helt nede ved handlekurven.

8 kommentarer

Siste innlegg