Antrekk – 271013

 

Jeg prøver å flette inn litt antrekk også mellom alle reiseinnleggene. Håper dere liker det! Jeg vil ikke at dere skal finne blogginnleggene ensidige enten jeg er på ferie eller i heimen. Til dere som foretrekker reiseinnleggene, frykt ikke. Jeg har sånn ca 1000 bilder som jeg ikke har rukket å se på selv enda engang. Hihi, jeg har med andre ord masse spennende på lur til dere.

I dag startet vi dagen med et to timers pressebesøk til “Gardens by the bay”. Et blomsterunivers til en verdi på ca 1 billion dollar. Litt bilder fra denne opplevelsen tenkte jeg å dele med dere i neste innlegg! Etter Gardens by the bay ble vi kjørt rett til shoppingen hvor Fanny og jeg ble helt til vi skulle møtes igjen ferdigstelte til middag og nattsafari. Høres ut som en bra dag? Vel, dette har vært den beste dagen min i Singapore og det skulle noe til å slå de forrige. Jeg kommer til å hulke hysterisk når jeg setter meg på flyet hjem.

 
Pumps fra Bershka, Genser fra Topshop, Skjørt fra Bikbok, og belte fra Gina Tricot

Jeg blir bare nødt til å ta med det siste bildet. Denne posituren gled ikke akkurat til topps på favorittlisten av antrekks-stillinger. For det første så har verken høyre eller venstre hjernedel fungert i dag. Hvem går for genser på en dag med sightseeing i Singapore med sol og 40 varmegrader? Vel, der har du meg. Jeg kunne stekt egg på asfalten her, men i dag valgte jeg skinke. Min egen faktisk..

 

La oss håpe hjernen fungerer bedre i morgen!
Hva synes dere om antrekket? Har dere hatt en fin helg?

57 kommentarer

Siste innlegg