Ønsker du proff blogghjelp?

Noen som kunne trenge litt god hjelp til et ordentlig flott bloggdesign? Nå arrangerer Norges største nettleser, Internet Explorer en konkurranse hvor det hver uke velges ut en blogger som får bloggdesignet pimpet av en proffdesigner! Dette kunne jeg trenge noe fryktelig selv. Oppskriften på hvordan man deltar kommer under her.. Dere har mulighet til å delta både denne uken og neste.

SLIK GJØR DU:
1. Lag et innlegg på bloggen din med tittelen “Pimp my Blog av Internet Explorer – Uke 3”.
2. Svar på dette dilemmaet i innlegget ditt: Hva hvis en venn av deg akkurat hadde laget en blogg som så helt forferdelig ut? Hvordan ville du sagt i fra? Mitt forslag finner dere under her.
3. Husk også å skrive koden fra bildet nedenfor i kodefeltet ditt. Da vil et budskap fra Internett Explorer dukke opp og du er med i konkurransen. Masse lykke til!

Hvordan sier man egentlig til venninnen sin at bloggdesignet hennes ikke ser bra ut? Jeg tror faktisk at jeg selv ville løst problemet ved å lage et “10 tips til flott bloggdesign” innlegg. Høres ikke det ut som en god idè? Da kan man jo remse opp typiske feil og tipse om hvordan man kan gjøre det bedre uten å være veldig direkte og kanskje bli oppfattet som frekk? Det er jo bare hyggelig å komme med tips!

pimpmyinternet

  
Få med dere hvem som vinner ved å følge med på http://pimpmyblog.blogg.no/ 
Her blir vinnere kåret og ditt innlegg blir en del av kampanjesiden! 

– Marthe <3

12 kommentarer

Siste innlegg