hits

Smoothies

Medikamenteksamen - Check!Hallooo kjære, gode, tålmodige sjeler! Åh, nå er det en stykk sliten hjerne som oppdaterer dere. Haha! Jeg skulle egentlig dra rett fra eksamen på trening, men nå var det så lenge siden jeg hadde oppdatert dere at jeg bare ikke klarte annet enn å hive meg på bussen hjem. Endelig er regnegalskapen over! FOR en lettelse! Jeg har ikke gjort annet enn å regne medikament-matematikk hele helgen, og selv om jeg løste over 200 gamle eksamensoppgaver klarte jeg ikke å få full pott mer enn to usle ganger under øvingen.- Preparing For My Exam  -


Dere kan tro jeg var spent på morgenen denne eksamens-tirsdagen! Jeg trodde faktisk jeg skulle tisse på meg da jeg satte ved pulten min fem minutt før oppgavene ble levert ut. Man må (forståelig nok) ha 100% riktig for å bestå disse medikamentgreiene, og bare det å glemme to streker under svaret gir stryk, så at det skulle gå SÅ greit for seg på første forsøk hadde jeg ikke forestilt meg i min villeste fantasi. GUD, så glad jeg er for at de oppgavene spilte på lag med hjernebarken. Vi hadde to timer på oss, og etter 40 minutt var alt regnet ferdig, så de resterende 80 brukte jeg bare på å regne hele oppgavesettet om igjen, og dobbeltsjekke alle benevninger. Puh, dommen kommer ikke før om tre uker til, men jeg våger meg til å ta gleden på forskudd jeg <3
Nå har jeg bare lyst til å feire med en fire timers tur i drømmeland, men det får vente for i morgen tidlig blir vi trukket opp i en muntlig oppgave som skal gjennomføres på 48timer og fremføres på fredag. *grøss og gru*. Ville heller hatt tre medikamenteksamner til fremfor de muntlige greiene, men sånt slipper man vel ikke unna samme hvilken utdannelse man tar? Jaja, vi har hatt tidenes mest bedagelige skoleår så langt i 2017, så at all galskapen nå kommer på en og samme uke gjør faktisk ingen verdens ting. Kjekt å få alt unnagjort på en gang også :-) Tenk, etter fredag er det bare praksis, og et par skriftlige eksamner igjen! JAAY, snart sommerferie jo!Over og ut fra en stykk lettet sykepleierstudent! 

Welcome to the WeekendHei igjen dere! Tenk, for første gang på fem år kjenner jeg litt på den berømte helgefølelsen! Fra og med i dag har det faktisk noe å si om det er mandag eller lørdag. Noe så rart. Haha! Som blogger har jo hverdagen alltid sett lik ut uansett hvilken dag og uansett hvilken tid på året! Nå skal jammen jeg også begynne å verdsette helgedager littegrann ekstra. Hihi! Etter fire timer med anatomi på morgenfristen tuslet jeg tidlig hjem fra skolen og lagde meg en forfriskende smoothie til lunsj. Tenkte jeg kunne legge ved oppskriften på denne under.- How i like to start my weekend -Ellers har jeg som i går gjort et forsøk på å lese litt i solen igjen, men nok en gang endte jeg opp snorkende i over en time. Hadde det ikke vært for at baksiden av lårene mine skrek av solbrenthet hadde jeg vel sovet til sene kvelden der ute. Farlige greier det der.. Jaja, det er ihvertfall ingen grunn til å stresse, for i kveld reiser Daniel og jeg på hytten hans for å ha studiehelg der. -Ja faktisk akkurat som jeg beskrev i forrige bloggpost! Jeg ble visst inspirert av meg selv i dag... Vi blir der hele helgen, og skal studere fra morgen til kveld med bare noen deilige spise og fiskepauser innimellom. Planen er å dra på meny så fort dere er oppdatert og kjøpe inn på reker og krabbe så vi kan ta fredagskvelden fri og bare nyte siste rest av solen med litt vin. -Så starter vi på oppgaveskrivingen i morgen tidlig når været melder øspøsende regn! Høres ikke det ut som en glimrende plan?
 


Du trenger: 1. En boks vaniljekesam 2. 1,5 dl vann 3. 1 1/2 banan 4. 200g frossne skogsbær

Miks alt sammen i en blender og vips lunsjen er klar!

My favorite smoothie bowlGod kveld alle sammen. Nå sitter jeg stappmett etter å ha helt i meg en heftig bolle med favorittsmoothien min til kvelds, så jeg tenker jeg starter med å dele oppskriften med dere også! Etter at jeg prøvde vaniljekesam i frokostsmoothien min for et par uker siden har jeg ikke laget meg en eneste bolle uten. Det gir så utrolig god smak! Både det og vanlig vaniljeyoughurt. Mmm! prøves om det ikke alt er gjort <3 Muslien jeg har som topping her har jeg også laget selv, men oppskriften på den kommer altså ikke før vi er ute og reiser!Du trenger: 1. 1/2 boks vaniljekesam 2. 200 g frossne blåbær 3. 1/2 banan 4. 1/2 dl helmelk- Mos alt sammen i en blender og server i en skål toppet med banan og musli -Beste kombinasjonen. Nå har jeg sunket langt ned i sofaen med pcen på fanget, og her blir jeg helt til midnatt tenker jeg! Jeg brukte hele ettermiddagen på å finne ferieantrekk, så nå er leiligheten strøken og kofferten pakket og klar for avreise hele to(!) dager før tiden. Haha, jeg vet.. Skjønner ikke hva som går av meg. Til og med mitt nye pass ligger klart på stuesjenken! Fantastisk <3 Nå gjenstår bare litt mer bloggskriving, og så kan jeg bruke morgendagen på avskjedsfest med jentegjengen. Selini har invitert oss på vinkveld hos henne for å ønske vår kjære Victoria "farvel" og lykke til i ny jobb i Sandefjord, så det gleder jeg meg noe helt vanvittig til. En siste sen sommerkveld med hele den fantastiske gjengen da... Måtte den bli like magisk som alle de forrige <3Kanskje vi er flere som bruker torsdagskvelden på jobb?
Ønsk meg lykke til! Jeg tipper jeg har rundt 200 spørsmål å gå løs på her <3

Mango & Papaya BreakfastRiktig god formiddag alle sammen! Hvordan behandler tirsdagen dere så langt? Jeg sitter som klistret foran netthandelen her etter å ha lagt inn bud på noen hagemøbler. Daniel og jeg var i omtrent alle møbelbutikker som finnes i Kristiansand by i går, men gikk tomhendte hjem i åtte-tiden for å titte litt på nett istedet. Jammen fant vi oss da den perfekte lounge-gruppen også, så nå gjenstår det bare å se om vi vinner denne budrunden da!Fingers crossed! Jeg skal snart ut og lunsje litt med Andrea på fiskebrygga, så til frokost i dag lagde jeg meg bare en frisk og god smoothie. Tenkte jeg kunne dele oppskriften på den nå med en gang jeg? Den kan jo også gjøres om til en aldri så liten kveldsdrink om du tilsetter en liten skvett bacardi i. Perfekt til varme sommerkvelder.

Apropos varme.. Jeg kan fader ikke huske sist jeg frøs jeg nå! Temperaturene i sør tar helt aaav om dagen. Fortsetter dette så blir jeg nødt til å kjøpe aircondition til Daniels bursdag. Haha, det er så varmt i stuen vår om kveldene at vi ikke orker annet enn å ligge rett ut på sofaen med en is hver i hånden. Puh! Juni leverer <3- ALL YOU NEED IS -
1.
1 pose Eldorado frossen mango/papaya 2. 1-1,5 dl sukkerlake 3. Saften av 1 limeMos alt sammen i en blender og nyt med det samme. -Gjerne til en avslappende fargeleggingsbok!

Peanut & Banana MilkshakeHei, og riktig god morgen! Det ble en litt senere kveld enn planlagt i går! Jeg fikk nemlig plutselig for meg at jeg skulle lære meg å massere gjennom videoer på youtube! Hehe, joda så like før leggetid satte jeg i sengen og søkte opp "Learn how to massage back" og brukte en meget fornøyd Daniel som prøvekanin. Det virker bare så gøy å være flink på denne fronten, og youtube har jo fremgangsmåter og læringsmetoder på alt så hvorfor ikke bruke kanalen til litt gratis massasjekurs? Som spådd var det en hel hau av videosnutter å velge i, og jammen fikk jeg plukket opp noen gode teknikker også! Lurer meg på om jeg har fått meg en ny hobby jeg.- With a Hint of Chocolate -Jaja, opp kom jeg meg likevel da alarmen ringte 06.30 i dag tidlig. Jeg må få unnagjort litt jobb før bestis kommer på besøk i ellevetiden. En bedre frokost har jeg også inntatt med en smakfull, liten milkshake til og denne tenkte jeg at jeg skulle dele oppskriften på med en eneste gang! En variant av sjokolademelk, peanøttsmør, banan, og litt kakaopulver. Høres ikke feil ut eller hva? Den passer jo perfekt til disse hete sommerdagene!Ha alt sammen i en blender, fyr løs, og nyt med det samme! Beste smakskombinasjonen <3Kan dere ha en deilig 1. JUNI? Ah, tenk at sommermåneden endelig er her.

Marthe tipser - Sunt mellommåltidHei og god kveld fine dere! Det blir en sen andre oppdatering på dere i dag, men det er først nå jeg har fått kommet meg etter en lang hjemreise med fly og tog fra Sardinia og Oslo S. Det var jammen godt å komme hjem til min fine fine mann igjen også! Vi ble sittende og titte litt på klisseferier sammen før jeg tok meg en aldri så liten power nap. Han har endelig fått vite hvilke uker han får ferie i sommer, men alle de fine reisene vi tidligere har sett på er nå utsolgt, så vi ble i grunn bare sittende og klø oss litt i hodet.. Å reise i fellesferien er et lite mareritt med tanke på både skyhøye priser og dårlig utvalg, men fader heller vi får ta det vi får! En eller annen ferie skal vi ha sammen uansett. Hehe, ja jeg er reisesyk igjen jeg.. Får jo aldri nok av det deilige reiselivet.- Strawberry & Vanilla Smoothie -Jaja, over til dagens lille oppskrift! Denne smoothien fikk jeg først øynene opp for på syforeningen til Selini forrige måned. For et perfekt alternativ til sunt mellommåltid som smaker godt. Mmm! Jordbær og banansmoothie har lenge vært en favoritt, men med litt tilsatt havregryn og vaniljeyoghurt smaker det hele bare enda bedre! Et stort glass av dette kunne jeg lett ha trykket i meg til frokost, lunsj eller kvelds daglig.Slik gjør du:
1.
Ha den halve bananen, de frossne jordbærene, en håndfull havregryn og en halv boks vaniljeyoghurt i en blender med en liten skvett vann. Mos det hele til smoothie, og vips mellommåltidet er klart!Oppskriften ga meg to mellomstore glass <3 Ser det ikke fristende ut?

Mango Lime SmoothieGod kveld! Nå har dere vel allerede rigget dere til med Idol på skjermen? Jeg har lovet mannen å heller se reprisen med ham etter kampen hans i kveld, men jeg må si det kribler greit i fingrene etter å trykke på tv2. Hehe, jaja jeg har heldigvis kjøpt inn noe som kan distrahere meg de neste par timene. Reker står på fredagsmenyen min, og til dessert skal jeg ha mango og friske reddiken. Det er rart med det, men i ukedagene tenker jeg ikke på annet enn snickers, og når helgen endelig kommer craver jeg grønnsaker og frukt.. Hva er greia?


Kanskje det ville vært en idé å flytte godterispisingen til mandager og tirsdager fremover? Sjokoladen smaker jo aldri så godt som på en mandagskveld! Vi får sjå, vi får sjå. Så lenge jeg trener som nå så spiser jeg ærlig talt når jeg vil, og hva jeg vil med goood samvittighet <3 Selini og jeg kom hjem fra løpeturen vår for et par timer siden, og fy søren så hyggelig det var å løpe sammen med noen igjen. 6 kilometer gikk unna på 40 minutt, og mens jeg peste som en annen pensjonist, trippet Selini lett på tå til siste meter. Ler meg ihjel.. Den damen har bare med å ta meg med på flere turer, for så sprek skal fader meg jeg og være mot slutten av denne måneden.- Grønn Mango Lime Smoothie -Da jeg kom hjem lagde jeg meg en ordentlig godsmakende smoothie som jeg koste meg med til 10 nye reisetips-kommentarer fra dere! Tusen hjertelig takk til alle som har lagt igjen sine egne erfaringer i innlegget under her. Ordene deres kommer så godt med at dere ikke aner det engang. Denne ferien skal bli så bra!Mango/lime Smoothie - Slik gjør du:
1.
Ha kjøttet av 1 mango, en håndfull spinat, 1/2 frossen banan, saften av 1 lime, og 1 grønt eple i en blender. Tilsett en skvett eplejuice for å få blenderen i gang, og mos alt til en tykk og deilig smoothie!Oppskriften holder til et stort eller to små glass.
Nå må dere ha en fin fredagskveld <3

Let's have a shot of gingerHei og god formiddag dere! Har dere det bra? De fleste av dere er vel i full gang med studier og jobb igjen nå? Jeg var i møte med Geir på Viego regnskapsbyrå til morgenen i dag, og da vi logget oss inn i nettbanken min for å betale diverse svimlende regninger oppdaget jeg at det hadde tikket inn en uventet sum fra et bloggsamarbeid jeg hadde i fjor. Haha, vanligvis sitter jeg og surmuler når Geir overfører pengene mine til skatt og moms, men i dag kunne jeg ikke annet enn å juble høyt. Seiersdansen min var så intens at selv regnskapsførerene på nabokontorene ville le seg ihjel.. Hva skal man si? Uventede penger på konto gjør noe med humøret!Da jeg omsider kom hjem lagde jeg meg noen ingefærshots til frokost, og disse tenkte jeg å dele oppskriften på nå! Ikke fordi de var så fryktelig gode, men fordi dette er noe av det sunneste jeg kan tenke meg! Ingefær gjør virkelig underverker i magen. Jeg har akkurat lært meg å drikke det selv, men takler på ingen måte ren presset ingefær enda (smaker som chilli i væskeform), så i denne oppskriften har jeg blandet inn litt eple også.


Slik gjør du:
1.
Skrell to gode tomler med ingefær og press dem i en juicemaskin.
2. Del 1,5 rødt eple i små biter og press også dette.
3. Topp med et spyd søte jordbærbiter.- Let's have a shot of ginger -5 gode grunner til å drikke ingefær
♥ Ingefær demper betennelse.. oog reduserer luftplager i magen.
♥ Det inneholder antioksidanter som styrker immunforsvaret. Perfekt for deg som er forkjølet!
♥ Ingefær øker forbrenningen. Det inneholder bitterstoffer som stimulerer fordøyelsen.
♥ Det virker oppkvikkende! Well hello.. Hørt om han som sovnet under svelgingen av flytende chilli? 
♥ Ingefær demper kvalme og kan dermed være til hjelp enten du har overspist eller er reisesyk.Når jeg vet hvor mye det er godt for så synes jeg jammen det smaker bra også..
Flere som er fan av ginger shots? Oppskriften holder til 2.

Something to serve your girlsMeg: Kan jeg ha den overskriften Daniel? Eller var den litt kjedelig?
Daniel: Nei, spice den nå opp litt! Hva med: "Something to serve your bitches?"
Meg: ......NjaNoen er i humør etter ukens siste arbeidsdag! Hoho, i morgen tidlig reiser vi, og det merkes på både meg og han. Smilene sitter liksom latterlig lett og energinivåene våre er i ferd med å nå nye høyder. Det er faktisk så vilt at jeg har bestemt meg for å bli med ham på trening i kveld. Tenk det dere! Halve januar måtte gå før jeg fikk fingeren ut og rumpen i gir... Æsj, måtte treningsbasillen sette seg fast i meg nå da! 2016 var jo året jeg skulle løpe mila på 55 minutt! Bloggens workout-kategori skriker dessuten også etter en oppdatering <3 Jaja, NÅ over til denne deilige smoothie-oppskriften! Ikke bare ser den fresh ut, men smakskombinasjonen av bringebær, ananas, banan og mango var... Vel ja en perfekt balanse mellom søtt og surt. Mmm! Kanskje noe å servere jentene dine på girlsnights? Jeg mener.. Hvem er det som ikke har lyst til å slurpe i seg dette? De søte glassflaskene kjøpte jeg med meg hjem fra Chlas Ohlson for rundt 40 kroner stykk.Du trenger: 1. 2 bokser ananas i biter + juicen av begge 2. 200g frossne bringebær 3. 2 frossne bananer 4. Kjøttet av 1 mango 5. Noen friske bringebær til fruktspydet som skal være til pynt


Slik gjør du:
1. Start med den rosa smoothieblandingen ettersom den skal i bunnen av glasset. Her moser du 200g frossne bringebær sammen med 1 frossen banan og en halv boks ananasbiter + juicen som hører med i boksen.
2. Mos til alt er godt blandet, hell smoothien i glassene til de er halvfulle, skyll blenderen og fyll den så med de gule ingrediensene. Nå skal du mose 1 ny frossen banan, en ny boks ananasbiter + juicen, og en fersk mango.
3. Hell den gule smoothien over den rød, og pynt med et grillspyd av ananasbiter og friske bringebær.Der har du oppskriften til to personer! Doble den gjerne om du vil lage mer <3

Tasty At-Home Flu Shots- Yummy Yellow Vitamins -Aller først: SÅ utrolig hyggelig at så mange har vist interesse som antrekksfotograf for det kommende året! Jeg blir så GLAD! Mailene tikket inn en etter en mens jeg fartet rundt på julegaveshopping i dag, og nå sitter jeg her og funderer på om ikke jeg bare skal ansette alle sammen. Neida, men alle virket så fine og flinke! Jeg får sette meg ned med mailene enda en gang etter middag i kveld, forhøre meg litt om når jentene er tilgjengelige, og så forhåpentligvis sitte igjen med en favoritt! Åh, så bra dette skal bli da! <3 Endelig blir det mer antrekk-inspo!
Ellers har vel bildene over allerede avslørt hva jeg vil dele med dere i kveld! Min andre oppskrift i kategorien "vitamin shots". Hihi, digger dette konseptet med sunn og frisk hjemmepresset juice i små søte shotglass! Poenget med dette er å få i seg en ekstra liten dose vitaminer, og årsaken til at man inntar det som en shot, er vel egentlig at juicen skal være så sunn at den ikke engang smaker godt! -Men akkurat denne var så god på smak at jeg like godt kunne helt den over i det største glasset jeg eier. Nom nom nooom!Mos alt i en juicemaskin og nyt med det samme! Oppskriften gir hele seks shot-porsjoner, så her har du vitaminer til hele familien. Håper de faller i smak! Nå skal jeg lage enchiladas til middag, pakke kofferten til juleferien og kose meg med mailboksen. Ha en fin lørdagskveld alle sammen, og takk for at dere stikker innom her <3 Jeg føler ikke jeg får sagt nok hvor stor pris jeg setter på dere. 

Snickers milkshake - My favoriteHei og god morgen alle sammen <3 Hvordan har dere det? Jeg tenkte jeg skulle prøve å friste dere med gårsdagens snickers-milkshake denne søndagen! Planen var egentlig å dele den med dere i går, men så forsvant timene til julegaveshopping, hundepass og middagskokkelering med min kjære i stedet. <3Til snickers milkshake trenger du:
1.
1 liter vaniljeis 2. 1 dl peanøtter 3. 1 dl helmelk 4. 1 dl karamellsaus 5. 1-2 dl sjokoladesausSlik gjør du:
1. Mål opp alt av ingredienser og fyr løs i en blender. Ha mer melk i om du ønsker konsistensen litt tynnere. Jeg liker den tykk og har derfor aldri mer enn 1 dl melk i mine glass. Topp med karamell, sjokoladesaus og peanøtter!Jeg vil også nevne at tankene i dag, som i går har gått til de rammede ikke bare i Paris, men også i Beirut og Baghdad der til sammen 80 personer også mistet livet grunnet terror nesten samtidig som tragedien i Frankrike. Alle hendelser hvor menneskeliv går tapt på denne måten er like vonde, og det er skremmende å se hvordan verden vi lever i har utviklet seg. Jeg sender mine varmeste tanker til alle de berørte i alle land. <3Det er i disse stunder vi stopper opp og forstår hva som faktisk betyr noe.
Ta vare på hverandre <3 Ønsker dere alle en varm søndag.  

Energizing smoothie bowl

God lørdag alle sammen! Jeg startet dagen med en gåtur til butikken. Vi har fått strålende sol og 16 varmegrader her, så i dag var det faktisk ikke snakk om å ta buss. En friskere porsjon "smoothie bowl" sto på frokostmenyen, og til den måtte det handles inn litt frukt! Fy søren så DIGG. Bringebær og kokos er ingen dum kombinasjon... Dette kunne jeg spist både som frokost, lunch og dessert. Dere bare lage den! <3

Både morgenen i dag og kvelden i går har gått til litt verdifull Marthe-tid. Jeg har bare kost meg hjemme alene i leiligheten, spist god mat, sett finalen i The Voice (Hurra for Yvonne!), lest inspirasjonsblader og slappet helt av. Kjempedeilig ettersom lørdagskvelden blir supersosial. <3 Jeg skal være hos Daniel klokken 18.00 i kveld, spise taco og kose meg med noen av både mine og hans venninner og kompiser. Tror det blir meget bra!

Oppskriften på den deilige frokosten min får dere under her. Her snakker vi bowl of goodness! Ville bare friste dere med enda litt flere matbilder før jeg hopper i finstasen og drar til Kristinemor for antrekksshoot.

Du trenger - 2 porsjoner: 1. 200g frossne bringebær 2. 1 dl kokosmelk 3. 1 banan 4. 1/2 mango 5. 2 ss honning 6. Kokosflak og friske bringebær som topping

Mos alt sammen i en blender og smak til med litt ekstra honning!

Ønsker dere en strålende lørdag <3 Nyt finværet dere som har fått det.

Smoothie bowl before workout

God morgen godtfolk! Aller først.. Så hyggelig å se at dere likte håret! Det er alltid litt spennende å få dommen fra dere, men stort sett er den jo bare god. <3 Jeg holder i grunn på å stupe her jeg sitter jeg! Jeg kom meg ikke i seng før 02.00 i går og da alarmen ringte klokken 07.00 i dag tidlig, var jeg så trøtt at jeg helst ville kaste opp. Hehe, jeg må ha mine syv, helst åtte timer om natten jeg, ellers fungerer jeg visst ikke.

Neida, det er klart jeg kom meg opp, og jammen fikk jeg dratt på butikken også. Jeg måtte jo handle inn til en bedre frokost! PT timen min med Sindre starter klokken 12.00 i dag, så jeg tenkte jeg innen den tid skulle fylle magen med noe sunt, næringsrikt, og godt. Hva passer vel bedre enn en bolle med smoothie da?

Også spist til en dose inspirasjon fra nyeste utgave av Shape Up! Klager ikke på livet nå <3 For en onsdag det skal bli! Planene for dagen er å trene ute i finværet, spise lunch sammen med Cathrine, oppdatere dere, og tilbringe kvelden med en syk mann. Daniel har blitt småforkjølet, så jeg tenkte jeg skulle verte han opp med litt te og kyllingssuppe <3 Dere må ha en super lille-lørdag. Ja, jeg liker å kalle onsdagen for lille-lørdag jeg. Oppskriften på frokosten min får dere under her. Den ble jammen både smakfull og mettende!

Til denne smoothiebollen trenger du: 1. En håndfull jordbær 2. En håndfull grønne druer 3. En neve havrecrunch frokostblanding 4. 2 ss honning 5. 200g frossne skogsbær 6. 2 ss vaniljekesam 7. 1/2 banan

Mos skogsbær, kesam, banan, honning, og frokostblanding i en blender. Tilsett gjerne en skvett juice også, for å få blenderen litt lettere i gang. Topp med druer og jordbær, og strø gjerne også over litt ekstra crunch.

Det var ukens både smoothie, og frokost-tips det!

Ønsk meg lykke til på trening. Så sees vi litt senere <3

On my way to Lisboa!

God morgen fra Oslo! Ja, nå sitter jeg i Loungen på Gardermoen og venter på mitt andre fly. Det går ikke før klokken fem i ettermiddag, og så skal jeg videre fra Frankfurt til Lisboa igjen, så jeg har litt av en reisedag foran meg, men det går helt fint. Jeg får nemlig aldri jobbet så effektivt som når jeg sitter på flyplassen. Dessuten er faren stor for at jeg slukner i disse deilige sofaene. Jeg fikk bare fire timers søvn i natt ettersom jeg lette etter pass og pakket kofferten til halv tre. Jeg vet, jeg vet. Det er ingen håp for meg..

Jeg stresset livet av meg for å få kofferten til å bli relativt lett, og følte virkelig jeg tømte den for halvparten av det jeg først puttet oppi, men likevel har jeg altså reist på tur med fem kilo overvekt. Jaja, jeg får kjøpe meg en ekstra koffert på vei hjem. 20 kilo er jo ingenting når både hverdag og treningsgarderobe skal med!

Jeg lagde meg favorittsmoothien min i går, og tenkte jeg skulle starte dagen med å dele den med dere. Kategori "ukens smoothie" trenger en oppdatering! Denne er veldig enkel, men virkelig god på smak. Den halve bananen gjør den akkurat passe søt, og kombinasjonen av jordbær, mango, og ananas er.. helt nydelig.

Du trenger: 1.  150g frossne jordbær 2. 1 kald mango 3. 1/2 banan 4. En boks ananasbiter + juicen bitene ligger i 5. Litt ekstra eple/appelsinjuice om nødvendig 6. 4-5 isbiter

Slik gjør du: 

1. Skrell mango, og dur alt sammen i en blender. Tilsett gjerne også noen isbiter om de frossne jordbærene ikke er nok til å gjøre smoothien ordentlig kald og god. Jeg brukte det ikke.

Håper dere får lyst til å teste den!

Ønsk meg god tur da dere <3

Something yellow for Easter

Min siste dag i Stavanger by er kommet! Hvordan kan fem dager føles som et døgn? Jeg har ikke det spor lys til å reise fra bestemor og bestefar, men på en annen side skal det bli rimelig fint å få klemme på en viss mann igjen og! Heldigvis har jeg bare fine folk rundt meg hjemme også. <3

Jeg er faktisk allerede halvveis på vei når dette innlegget blir publisert. Tenkte jeg skulle slutte å skylde på det dårlige tognettet og heller bare forhåndsskrive et innlegg til dere. Heh! Her kommer oppskriften på gårsdagens påskesmoothie. Ah, tenk at jeg fikk nyte den i bare bikinien!

Du trenger: 1. En håndfull hermetiske mandariner 2. En boks hermetiske ananas + saften som følger med 3. 1/2 banan 4. 3-4 isbiter 5. En skrelt og oppkuttet mango 6. 1/6 piel de sapo melon

Slik gjør du:

1. Kjør alt i en blender og dur løs! Vil du ha drikken tynnere, så tilsett litt mer væske. Har du ikke mer ananasjuice kan du bruke litt eplejuice. Gjerne Sunnivas Pink Lady juice. Mmm!

2. Hell over i et glass og server med det samme! Oppskriften holder til et stort glass.

Håper det smaker! Det gjorde det definitivt her...

Stavanger, thanks for treating me so well <3

Vi skrives igjen fra sør dere. Ha en fin kveld!

Ukens energiboost

God kveld! Nå har jeg fått enda en på besøk jeg. Christoffer kom nemlig akkurat på døren med kinamat til oss alle tre. Ah, deilig! Jeg kan faktisk ikke komme på noe som frister mer i kveld. Ris deluxe og filmkos med turtelduene. Det må bli en bra kveld? <3 Under får dere oppskriften på ukens smoothie. Det ble en grønn variant denne gang, og i motsetning til alle andre grønne smoothier, smaker faktisk godt! Jeg tror det er kombinasjonen av lime og vanlijekesamen som gjør at selv spinat og avokado smaker som lørdagsgodt. Absolutt verdt å prøve ut!

Du trenger - 2 glass: 1. En avokado 2. En håndfull spinat 3. Saften av 1 lime 4. 2 pærer 5. 1 kiwi 6. En håndfull frossne grønne druer 7. 2 ss vanlijekesam 8. 0,5 dl eplejuice.

Slik gjør du:

1. vask ingrediensene, skrell avokado og kiwi, skjær alt opp og hell i blenderen.

2. Tilsett 2 ss vaniljekesam, eplejuicen og saften av lime, og dur løs.

3. De grønne druene fungerer som isbiter og gjør smoothien kald og god.

Så det ikke digg ut? Mmm! Velbekomme!

Ukens cravings - J.U.I.C.E

Okei, i dag har jeg offisielt innvilget våren. Klokken er 17.30 når jeg skriver dette innlegget og sola står fremdeles uforstyrret på himmelen og lyser opp byen. Jeg tenkte i dag formiddag at jeg skulle dra på butikken for og handle inn ingredienser til en oppskrift på hjemmepresset juice, og tok handleturen som en gåtur i stedet for å hive meg på bussen. Det er jeg så glad for at jeg gjorde, for fy søren for et nydelig vær vi har hatt! Jeg tror aldri jeg har hatt sånn en vårstemning før! Vanligvis går jeg barnselig som jeg er og sutrer over at det kjennes ut som handleposene skal rive av skuldermusklene, men i dag måtte jeg bare gå og glise. Hehe! Litt for meg selv og litt til alle turgåere som kom meg i møte. Dessuten gjorde det dagen min da jeg femti meter fra leiligheten fikk øye på tre unggutter hoppe i havet. Altså, det må jo være vår når folk bader!?

Ettersom juiceoppskrifter også var ønskene hos flere av dere i går, deler jeg i dag en storfavoritt som Daniel og jeg skal kose oss med i kveld! Han kommer på besøk litt senere i dag, og da skal vi trykke i oss på både reker, juice og hjemmelaget pannacotta med jordbær og lime. Hoho! En underlig kombinasjon, men det blir helt sikkert godt. <3 Dere må ha en super kveld!

Du trenger: 1. 3 appelsiner 2. To bokser hermetiske ananasbiter 3. 1 Lime 4. Bringebær/sitronmelisse/pinnespyd til pynt 5. Isbiter om juicen skal nytes med en gang.

Slik gjør du:

1. Sil juicen fra de hermetiske boksene med ananasbiter, og hell kun bitene i juicemaskinen. Skrell appelsiner og lime og trykk alt sammen ned i maskinen.

2. Tre to små skiver appelsin på et halvt spyd og pynt glassene med juice med dette, et par bringebær og en liten dusk sitronmelisse. Kun for fargenes skyld! Viktig med litt farge <3

3. Skal den ferdigpressede juicen nytes med en gang så tilsett gjerne et par isbiter.

Håper det smaker! Oppskriften holder til to glass. <3

Ukens juice: Grønt er skjøntGoood kveld! Jeg er i live til dere som alltid blir bekymret når det går så mange timer mellom blogginnleggene. Hehe, jeg har bare vært på jobb i åtte og en halv time. Noen dager blir mer hektiske enn andre og da går det gjerne litt tid mellom innleggene mine, men de kommer ihvertfall. <3 Alltid. Jeg rekker ikke så mye i kveld, men jeg har i det minste lyst til å dele ukens "juiceoppskrift" med dere.

Det er så lenge siden sist! Denne mandagsmorgenen prøvde jeg meg faktisk på en grønn variant! Jeg klarer ikke engang tanken på disse supersunne juicene med stangselleri, ingefær and so on, så jeg må bytte ut de sunneste grønnsakene med noe godsmakende frukt i stedet. Jeg lager meg da ikke juice for å drikke den mens jeg holder for nesen! Alt som skal ned i min mage må smake godt, og kombinasjonen av sitron, eple og kiwi har aldri slått feil. Heller ikke sammen med to håndfuller spinat og agurk. NAM sier jeg bare.Du trenger: 1. 1/4 agurk 2. 2 kiwi 3. En halv sitron 4. En pose babyspinat/2 store håndfuller 5. 2 eplerSlik gjør du:
1. Skrell det som eventuelt må skrelles (i mitt tilfelle sitron), og press i vei!Perfekt til å ta bort søtsuget er det også. <3 Oppskriften holder bare til et stort glass, så husk å doble oppskriften om dere vil lage flere glass. Dette + nyeste utgave av "Det Nye" koste jeg meg altså med rett før jeg dro på jobb. Viktig å slappe litt av før arbeidsdagen starter. Det er på langt nær min sterkeste side, men heldigvis tar Jonas ansvar når jeg er på mitt verste. Hoho. Jeg innbiller meg at jeg har fryktelig mye å gjøre hele tiden og har derfor en tendens til å fly litt for mye rundt. <3 Skal.Rekke.Ditt.Før.Datt.. Noen som kjenner seg igjen?

Nei, jeg slutter av. Skal ikke skravle hull i hode på dere halv tolv om kvelden!
Dere får sove godt og drømme søtt. Jeg har litt kommentarsvaring å kose meg med <3

Ukens smoothie: Mango og gulrotDa var det på høy tid med en ny oppdatering under kategori "ukens smoothie". Denne er jo en storfavoritt hos mange av dere! Det er ihvertfall slik jeg har forstått det på kommentarfeltene. Det må være flere år siden sist jeg spiste granateple. Det var faktisk Cathrine som nå i helgen minnet meg på hvor sunt og godt dette er! Hun bruker gjerne frøene til å strø over en god vaniljeyoughurt og ha dette i stede for godis på en lørdagskveld. Jeg vet ikke om jeg ville ha erstattet mitt lørdagsgodt med et granateple, men det smakte ihvetfall nydelig til dagens mango og gulrot smoothie. Mm! Oppskriften får dere under her. Håper flere vil prøve den ut! <3Du trenger:
1.
Et granateple 2. En boks ananas i skiver 3. En stor gulrot 4. 250g frossen mango 5. Saften av en halv lime 6. 1dl appelsinjuice
Slik gjør du:
1.  Skrell gulroten, kutt den i mindre biter, press ut saften av en halv lime og mos alle ingrediensene bortsett fra granateple, i en blender. Bruk også saften som ligger i ananasboksen, ikke bare ananasskivene. Da får smoothien enda mer smak!
2. Når smoothien har fått ønsket konsistens heller du den over i et glass og topper med frøene fra granateple. Det er bare å dele eple i to og skrape ut frøene, for dere som aldri har gjort det før. Smaker kjempegodt og passer perfekt til denne smakskombinasjonen.

Håper der smaker! Vi skrives igjen etter jobb i kveld.
Nå får dere ha en nydelig torsdag så lenge!

My first glass of fresh juiceHaha! Åja! Jeg har laget mitt første glass med juice allerede.. Jeg sa jo at jeg var begeistret over denne nye saken. Håper dere er klare for noen deilige juice-oppskrifter fremover, for jeg er veeldig ivrig etter å kombinere smoothie-oppskriftene mine med noen friske juicer! Ta det helt med ro. Jeg skal ikke drepe dere med oppskrifter, men et lite innlegg i uken er vel greit? I dag ble det en kombinasjon av eple, gulrøtter, bringebær, vannmelon og appelsin. Gleder meg veldig til å juice litt flere grønnsaker. Dette er jo en ypperlig måte å få i seg litt mer grønt på! Ikke bare til middag, men til frokost, lunsj eller kvelds også. Håper bare jeg kan få det til å smake godt, ellers drikker jeg det ikke om det er aldri så sunt. Hehe, jeg er vel ikke alene på den fronten?Du trenger: 1. En appelsin 2. Tre grønne epler 3. En håndfull bringebær 4. 1/3 vannmelon 5. Seks gulrøtter
Slik gjør du:
1. Er du så heldig å ha en juicemaskin hvor alt bare kan kastes oppi med skall så er det bare å fyre løs. Jeg må skrelle vannmelonen og appelsinene før jeg trykker dem nedi maskinen, og eplene valgte jeg å dele i fire for å gjøre det litt enklere for maskinen. Når dette er gjort så er det bare å juice i vei! Server det kaldt. Sett juicen i kjøleskapet først, eller ha noen isbiter i.Slik ser maskinen ut inni når alle ingrediensene er blitt til juice. Dette kan kaste i søpla, eller som en bloggleser tipset meg om: lage sorbètis av! Jeg ville kanskje ikke laget sorbètis av gulrot-rester, men har du laget en ren ananas, jordbær eller mangojuice så vil dette helt sikkert smake kjempegodt! Du må vel og merke skrelle frukten før du juicer den om du ønsker å lage sunn sorbèt is av restene. Spennende, eller hva? Gjett om jeg skal prøve det ut neste gang jeg tar maskinen i bruk!

Vet dere forresten hvor isbiter som ikke smelter fås kjøpt? Noen av dere må vel vite hva jeg snakker om? Slike plastikkbiter med væske i som man bare tar inn og ut fra frysen så mange ganger man vil. Disse skulle jeg gjerne hatt til juicene mine.Så det godt ut eller? Noen som ble fristet til å kjøpe juicemaskin selv?

A taste of blue heavenSelvfølgelig hadde jeg ikke internett på toget. Hva var det jeg innbilte meg? Hehe. Nettet på toget til og fra Stavanger fungerer jo stort sett aldri. Jaja! Jeg har ihvertfall kommet vel frem og sitter nå hos bestene og blogger for dere. Er dere klare for denne ukens smoothieoppskrift? Jeg er ihvertfall veldig klar for å dele den på bloggen. Jeg lagde en gigantisk porsjon blåbærsmoothie til frokost i dag og til tross for at jeg denne gang ikke tilsatte et eneste dryss sukker, smakte smoothien som dessert. Er det bare jeg som elsker når noe sunt smaker usunt? Magen tror den får dessert, men så er det bare et glass med vitaminer og omega-3! Lett om jeg kunne byttet ut godteriposen med dette på lørdagskvelden. Eller bare hatt det i tillegg. Høhø!

Du trenger:
1.
500g fryste blåbær 2. 1 banan 3. 2 skrelte appelsiner 4. 1-1,5 dl appelsinjuice 5. Litt kokos og bjørnebær til pyntSlik gjør du:
1. Skrell banan og appelsiner og hell alle ingrediensene i blenderen. 
2. Tilsett 1 - 1,5 dl appelsinjuice og fyr løs til du har fått en smoothie av det hele.
3. Hell over i 2 porsjonsglass. Pynt med pådrysset kokos og friske bjørnebær.Denne tror jeg dere kommer til å elske. <3 
Nå skal jeg ha litt kvalitetstid med familien her. Vi skrives senere i kveld! 

Strawberry Daiquiri

God formiddag! Ja, jeg har laget meg en strawberry daiquiri på en helt vanlig onsdag. Riktig nok en alkoholfri variant! Jeg skal nemlig av gårde på jobb om bare et par timer. Planen var egentlig å dele en god Mojito-oppskrift med dere i dag, men ettersom butikken ikke hadde friske mynteblader måtte jeg pønske ut en ny plan. Da ble det denne friske og gode strawberri daiquiri oppskriften. En sikker vinner med mindre du ikke tåler eller liker jorbær. (Er det virkelig noen som ikke liker jordbær?!)Du trenger: 1. 1 dl appelsinjuice 2. 1 dl Strawberri Daiquerri Mix (fås kjøpt på dagligvarebutikker) 3. 450g frossne jordbær
Slik gjør du:
1. Mål opp 1 dl appelsinjuice og 1 dl drink mix.
2. Tilsett alle ingrediensene i en blender og dur løs!
3. Bruker du friske bær i stede for fryste så må du tilsette 10-12 isbiter.Her ser dere drink mixen som jeg har brukt her. Den fås altså kjøpt på de fleste dagligvarebutikker!

Håper det smaker! Pynt gjerne med et jordbær eller litt lime. <3
Nå skal Jonas og jeg ut og knipse antrekkbilder til dere før jobb!

Caribbean Cocktail Smoothie

Goood morgen kjære lesere! Da var vår aller siste dag kommet, men heldigvis reiser vi ikke før klokken 01.00. Det betyr at vi har en hel soldag igjen! Den skal nytes til det fulle. Værmeldingen sier 31 grader og stor sol, så i dag står til og med litt vannaktiviteter på planen!

Tenkte bare å starte dagen med en ny oppdatering i "ukens smoothie" kategorien. Ukens oppskrift består av ananas med et hint av kokos. Jeg lagde den rett før jeg reiste, og kommer mest sannsynlig til å lage den igjen så fort jeg har satt føttene mine innenfor leiligheten. Jeg er egentlig ikke spesielt glad i kokosdrikker, men denne ble akkurat slik jeg ønsket den. Mild og eksotisk. Mmm! Kokos og ananas er så godt å kombinere. Tilsetter du en liten skvett vodka så har du gjerne til og med en farlig god drink til fest!Du trenger: 1. En hel ananas 2. 1 dl ananas juice 3. 5-6 isbiter 4. 1 dl kokosmelk
Slik gjør du:
1. Kutt den ferske ananasen i mindre biter og hell alt kjøttet i blenderen.
2. Mål opp 1 dl ananas juice og 1 dl kokosmelk. Hell også dette i blenderen.
3. Tilsett 5-6 isbiter (viktig for at smoothien skal bli kald), og dur løs!Enklere enn dette blir det faktisk ikke! Og guuud så godt. 
Denne smoothien skulle jeg helst drukket et glass av hver dag.  

Mangosurprise - Smoothie

Good morgen! Nå har jeg flyttet stumpen min tilbake til leiligheten igjen etter en svært så vellykket sleepover. Vi er helt nødt til å ha slike kvelder oftere. Spesielt midt i uken! Ettersom det bare er èn dag igjen til avreise har jeg en hel hau med arbeid forann meg i dag. Jeg kommer mest sannsynlig til å sitte med pcen forann meg helt til 23.00 i kveld. Forhåpentligvis klarer jeg da å løsrive meg for å pakke kofferten og finne frem passet. For ja jeg elsker å gjøre alt heeelt i siste liten!

Viktig å ikke være tidlig ute med noe som helst.. Hehe! Til frokost har jeg i dag laget meg en helt nydelig smoothie av mango og honningmelon. Herlighet så god! Liker dere disse to ingrediensene så kommer denne frokost-drikken til å gli ned på 1,2,3. For første gang i historien prøvde jeg å tilsette til havregryn i blenderen. Dette må jeg ærlig innrømme at jeg var en smule skeptisk til, men når grynene ble most sammen med alt det andre så smakte det overhode ingenting. Sist jeg sjekket så er havregryn både mettende og sunt så hvorfor ikke ha det i smoothien når det ikke ødelegger den gode og friske fruktsmaken? Du trenger: 1. En mango 2. En halv honningmelon 3. 1 dl kirsebær youghurt 4. En håndfull havregryn 5. 5-6 isbiter
Slik gjør du:
1. Skjær skallet av mangoen og del den i mindre biter. Gjør det samme med honningmelonen. 
2.
Mål opp ca 1 dl kirsebær youghurt og hell alt sammen oppi en blender. 
3. Tilsett 5-6 isbiter og en håndfull havregryn.
4. Fyr løs til alt sammen er most og server med det samme!


 
 Så det godt ut? Dette er jo en perfekt måte å få i seg litt frukt til frokost på.
Ønsker dere en fin torsdag. Snart er det helg, tenk på det! <3

Ukens smoothie: JordbærdrømGod morgen, og GOD HELG! Jeg tenkte jeg skulle starte fredagen med en ny "ukens smoothie" oppskrift. Denne gang en jordbær variant med noe drue, kiwi og bringebær i. Mmm, så godt! Uten melis er den frisk og litt syrlig, mens med et par spiseskjeer melis smaker den akkurat som en søt dessert. <3 Farlig godt som både frokost, lunsj og kvelds-snacks.Du trenger:
1.
200g frossne jordbær 2. En håndfull grønne druer 3. Kjøttet av to kiwi 4. 2dl valgfri juice 5. 10 bringebær 6. 2 ss melis

Slik gjør du:
1.
Legg alle ingrediensene i en blender og dur løs! 
2. Tilsett mer juice om du ønsker den mer rennende og smak til med litt melis.
3. Bruker du ferske bær så tilsett også 4 knuste isbiter. Smoothien bør drikkes kald.
Pynt gjerne med litt frukt eller bær på toppen! Enjoy! Denne oppskriften holder bare til en stor smoothie.
Doble oppskriften om du ønsker å lage til flere personer. 

Ukens smoothie: Tropisk boost

Good morgen! Jeg har litt på planen for onsdagen så jeg har stått opp ûbertidlig, kjørt en treningsøkt, og drukket litt hjemmelaget smoothie til frokosten. Gårsdagens cupcake-oppskrift så ut til å falle godt i smak så i dag fikk jeg lyst til å oppdatere kategori "ukens smoothie". Denne gang ble det en tropisk variant, og resultatet ble kanskje ikke fullt så overraskende farlig godt. Hehe, hvor dårlig kan resultatet bli når ingrediensene består av banan, mango, ananas og lime? 

Jeg var mer skeptisk til pynten. Jeg tok i bruk mine kreative evner og strødde over litt kakaopulver på toppen! Hoho, smoothien ble seende ut som tidenes creme brulè, og heldigvis ødela det heller ikke for smaken. Litt kakaopulver smaker visst ingenting. Du trenger:
1.
1 Mango 2. 2 fryste bananer 3. 1 boks ananas + juicen 4. 3 dl melon og passionsfrukt youghurt 5. Saften av en halv lime
Slik gjør du: 
1. Skjær opp mangoen i mindre biter og hell alle ingrediensene i en blender. Fyr løs!
2. 
Bruker du ikke fryste bananer så bør du tilsette 5-6 isbiter. Smoothien er best kald. 
3. 
Pynt gjerne med litt siktet kakaopulver på toppen av glasset. Dette vil ikke smake noe som helst. 


Dere kan sikkert drysse kanel på toppen også.
Da ville kanskje pynten smake litt mer! 

Smakfull erstatning for lunsj

 

Puh! Da var jeg endeilg hjemme igjen etter å ha fått unnagjort en hel hau med ærend. Ah, så deilig å endelig ha alt klart til avreise! Ettersom jeg var så fantastisk treg med å få bestilt fly til gardemoen, var det ikke flere seter igjen fra Kjevik. Dermed må jeg faktisk reise inn til Oslo allerede i morgen natt. -Med tog! *Oppkast i halsen* Hehe, neida så fælt er det ikke. Jeg er ferdig på jobb klokken halv ti i morgen kveld, og da er det bare å pakke kofferten og dra til togstasjonen for å ta nattoget. <3 Jeg kjøpte meg et par nye bikinier og sportsbher i dag og da jeg slang det over kassa på Cubus begynte det endelig å gå opp for meg hva jeg skal få være med på. Jeg skal surfe i Marokko for svarten! Haha! Jeg gleder meg så sinnsykt mye.. 

Over til poenget med dette innlegget! Lunsj er et måltid som jeg slurver noe fryktelig med. Jeg skylder på at jeg ikke har tid til å lage meg noe mellom frokost og middag, men det er selvfølgelig bare tull. Alle har tid til å spise lunsj! I dag følte jeg meg dermed ekstra flink som til og med tok meg bryet til å lage en ordentlig sunn og god smoothie. Oppskriften får dere under her. Jeg tenkte jeg skulle bli litt flinkere til å dele gode smoothie-oppskrifter med dere igjen. Jeg var jo så god på det før!Du trenger: 1. 2 skrelte gulrøtter 2. 1 boks hermetisk ananas + juicen 3. 1 mango 4. 1 dl appelsinjuice 5. 6 isbiterSlik gjør du: 
1. Skrell gulrøttene, mål opp 1 dl appelsinjuice, og del mangoen i mindre biter.
2.
Hell alt av ingredienser i en blender og dur løs til du har en fin smoothie-konsistens. 
3. Tilsett mer is om du ønsker den kaldere og tilsett mer juice om du vil ha den mer rennende. Så er det bare å NYTE <3 Oppskriften holder til et stort glass! 
Doble gjerne oppskriften om du ønsker å lage litt mer.  

Oppskrift: FrokostjuiceSå herlig å se at flere hundre allerede har meldt seg på konkurransen om å vinne reisegavekort! Jeg skulle ønske jeg kunne dele det ut til dere alle! Dagen min har startet litt for bra. Jeg hadde knekkebrød med hjemmelaget juice til frokost og tok deretter med meg både Jonas og Bella på en lang joggetur. Bella har ikke hatt matlyst på en stund så nå er jeg i full gang med prosjekt "Få Bella til å spise". Hun forbrenner sikkert litt for mange kalorier på løpeturene våre, men sulten kommer alltid frem etterpå og da klarer jeg ihvertfall å lure i henne litt mat. Snart blir hun tykk og fin skal dere se! Hehe, ihvertfall tykkere. <3

Tilbake til den hjemmelagde frokostjuicen! Guud så god den var. Jeg har fått helt dilla på hjemmelaget juice etter at jeg var på besøk hos Cathrine. Hun hadde fått juicemaskin til jul og lagde oss hvert vårt glass av gulrot og appelsin. Fy søren så deilig. Og ikke minst sunt! Gjett om jeg skal gå til anskaffelse av en slik maskin selv? Tenk å kunne slippe og skrelle grønnsakene før du moser dem til saft. Da hadde jeg laget meg fem glass om dagen! Kanskje jeg til og med hadde byttet ut lørdagsgodtet med juice.. Det smaker jo som godteri om man bare bruker de riktige ingrediensene. Nei, juicemaskin MÅ jeg skaffe meg.Du trenger: 1. 3 appelsiner 2. 1 gulrot 3. En håndfull bringebær 4. En håndfull druer 5. En halv stangselleri 6. 1 boks ananasSlik gjør du:
1. Skjær av skallet på appelsinen, skrell gulroten og vask druer, bringebær og stangselleri.
2. Hell alt sammen + en boks ananas med juice oppi en blender. Mos alt til smoothie.
3. Nå kan du velge om du vil drikke den slik eller om du vil sile av fruktkjøttet og gjøre smoothien om til juice.
4. Gjør du som meg og siler av kjøttet, hell juicen over i et glass og sett glasset i kjøleskapet i 30 minutt før servering.
Juicen smaker nydelig som den er, men HIMMELSK avkjølt!

Har du juicemaskin så er det jo bare å hive oppi ingrediensene!
Er det noen som vil anbefale meg en god juicemaskin forresten? 

VANNMELON DRINK

Endelig fikk jeg tatt i bruk den splitter nye smoothiemaskinen vår! Vi har fått en rålekker blender av bestemor og bestefar som skal tas masse i bruk i sommeren. Første drink jeg fikk testet den på, var vannmelon drinken som jeg viste dere noen sneak peak bilder av for en liten stund tilbake. Flere var veldig ivrige etter oppskrift, og her kommer den!

Du trenger:
En hel vannmelon
2 dl fersk presset appelsinjuice
En halv boks hermetiske ananas + saften av en halv boks
En mango kuttet i biter
En halv banan
1. Start med å kutte av øverste del av vannmelonen slik som på bildet over.


2. Skrap ut innholdet og hiv dette i blenderen.


3. Tilsett juicen, mangoen i biter, den halve bananen og ananasen.


4. DUR LØS!Hell blandingen i vannmelonen og drikk!


Så det godt ut?

Frokost i en kokosnøtt!

I dag har jeg eksperimentert litt! Da jeg våknet til morgenen i dag fant jeg nemlig ut at jeg ville spise frokosten min i en kokosnøtt. Så da var det bare å finne frem smoothie ingredienser, blenderen og selveste kokosnøtten. Spente på resultatet? Vel, her kommer oppskriften!DU TRENGER:
1 kokosnøtt
En halv mango
En halv banan
2 passionsfrukter1. Kokosnøtten har tre små rundinger på toppen. Et av disse er myke og mulige å skjære gjennom. De andre to er som regel harde som stein. Finn det myke og grav deg et lite hull slik som på bildene.
2. Hell saften den inneholder oppi blenderen. Blir det veldig mye, kan du ta bort litt.3. Kutt opp en halv mango og en halv banan.


4. Skjær passionsfruktene i to og skrap ut fruktkjøttet før du hiver alt i blenderen.


5. Med alle ingredienser i - Fyr løs!


6. Finn en lur måte å frakte den klare smoothiesen inn i kokosnøtten uten å søle.  


7. Når smoothiesen får blande seg godt med kokosen inni nøtta, får den en enda bedre smak. Mmm!  Ser jo litt fancy ut, eller hva? Det du ikke måtte få plass til, kan du helle over i et glass..  Stilig OG godt!

- Marthe <3


REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 5 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Plommedrøm!

Her kommer ukens smoothie oppskrift. En liten plommedrøm!Du trenger:
4-5 plommer
En liten godt moden banan
en boks ananas + saften den inneholder


Kutt opp plommene og hell alt oppi en blender. Fyr løs!

Luktet og smakte himmelsk!


- Marthe <3 

Blå vitaminbombe!

Hallo alle sammen! Jeg håper dere nyter lørdagen. Det gjør ihvertfall jeg. I dag var det på tide å lage seg smoothie igjen og denne uken ble det en slags blå, liten vitaminbombe. Veldig god! Nå er magen full av dette og restene fra gårsdagens muffins, så nå er jeg klar for en ordentlig fest! Jentene skal tilbringe kvelden hos Andrea denne lørdagen og der tror jeg jammen meg vi blir all night long! Ingredienser - Blå vitaminbombe:
I kopp blåbær
1 kopp bjørnebær 
1skje naturell youghurt
1 dl iskaldt vann


Hell alt sammen i en smoothiemaskin og fyr løs!

RESULTAT..Hehe, noen som ble fristet i dag også?


- Marthe <3

Pineapple smoothie!

Her kommer en oppdatering på ukens smoothie! Denne gang kjørte jeg til og med hjemmelaget glass til! Har dere hørt? Hehe, jeg ble veldig inspirert av en drink jeg fikk i Mexico, og fikk fryktelig lyst til å lage ukens smoothies i en ananas. Ikke bare så det godt ut. Det smakte himmelsk også!DU TRENGER - PINEAPPLE SMOOTHIE
Fem store jordbær
En ananas
En halv appelsin
En halv banan


1. Begynn med å skjære ananasen i to. Ikke helt på midten men litt lengre opp.


2. Kutt så en kvart av lokket av. Dette kan bare kastes.


3. Skrap ut innholdet i ananasen og spar på både saft og fruktkjøtt.
 

4. Hell all ananasen sammen med de andre ingrediensene i en blender og dur løs.RESULTAT..Mmmm! Greide jeg å friste noen eller?


- Marthe <3

Strawberry kickGlad i jordbær? Da er dette noe for deg..DU TRENGER - STRAWBERRY KICK
1 kurv jordbær
Litt sukker (smak til selv)
2 dl eplejuice


1.
Hell alt i en blender og fyr løs!RESULTAT..

ENJOY!


- Marthe <3

En liten vitamin-påfylling

Det er tid for en oppdatering i ukens smoothie kategorien! Denne drikken er noe av det beste jeg har laget. Den var verken for søt eller for sur og ingen sukker ble tilsatt. Nam nam nam..INGREDIENSER:
1 kopp blåbær
Kjøttet i to passionfrukter
1 dl eplejuice
En liten banan

RESULTAT..

Virkelig verdt å prøve!


- Marthe <3