hits

Makeup & Hair

Ny look for sommeren 2018

Reklame | Reklame for Hairtalk


Håper alle sammen hadde en fantastisk feiring av Norges nasjonaldag i går? Jeg rakk rett og slett ikke å oppdatere bloggen med noe 17. mai post da jeg tilbrakte halve dagen på helsesenteret og kvelden sammen med fine venner. -Men forhåpentligvis var det ytterst få som satte inne og leste blogg i går likevel! Er det en dag man bør ta seg fri fra sosiale medier så er det en dag som gårsdagen tenker jeg. Siden sist så har det hendt litt av hvert! Jeg har vært på skolen, sagt farvel til min kjære mann, jobbet, solt meg, vært på grillfest hos bestis, fått vite hvor jeg skal være i praksis til høsten, feiret 17 mai, ooog fått en real makeover med nytt råfint hår fra Hairtalk. Altså alt dette på tre små døgn. Haha, jeg skal fortelle dere mer om alt siden, men nå i første omgang vil jeg dele noen bilder av min nye look!


Herregud så fornøyd! Aller først: Har dere sett så fin farge? Jeg elsker at jeg gikk bortifra ideen om å bli lysere mot sommeren, og bestemte meg for en kombinasjon av Hairtalk-fargene 6 og 18 istedet. Jeg hadde hatt den samme hårfargen så fryktelig lenge nå, og da føltes det så bra med en real forandring! Ikke bare er jeg nå blitt lys brunette, men håret mitt er hele 55cm langt og så fyldig at det ikke finnes noen begrensninger for hva jeg kan gjøre med det i månedene fremover! Jeg kommer til å ha så stor glede av dette håret i sommer at dere ikke aner det engang. Bare en enkel, høy hestehale eller flette blir liksom 10 ganger så lekker når man har med en lengde som denne her å gjøre. Nei, jeg elsker håret mitt allerede, og gleder meg masse til å eksperimentere med det i ukene fremover.


- Før påsetting av 55 cm Hairtalk tape extentions -


Her ser dere håret mitt uten extentions og fargene frisøren min på Duo og jeg valgte oss ut. Kunne ikke ha glidd bedre inn, og jeg synes det er helt sykt at et så langt hår kan se så naturlig ut med mitt eget, selv uten krøller.. Superfornøyd er jeg, og det har jeg også vært med Hairtalk sitt hår helt siden jeg startet å bruke det i 2014. De siste 16 månedene har jeg faktisk kjøpt og betalt for det selv da Hairtalk brukte andre samarbeidspartnere til å markedsføre for dem, men nå fikk jeg altså til min store fornøyelse 'kremt* mast meg til å få det sponset en gang til. Hehe, jeg vet rett og slett ikke om noe annet merke som har så bra kvalitet på håret. Det holder seg fyldig og fint i mange måneder, går raskt å heise hos frisøren etter 6-7 uker, og det er etisk handlet, noe jeg regner med er viktig for enhver kjøpers samvittighet. 


Noen bruker Hairtalk sitt tape extentions for å få like langt hår som meg, noen bare for å få mer fylde og glans, noen for å endre fargespillet, og noen for å få flere muligheter til å eksperimentere med frisyrer. Uansett hva du måtte ønske så er Hairtalk det desidert beste produktet som finnes der ute. Aldri har jeg opplevd at frisøren min ikke klarer å farge mitt eget slik at det glir perfekt inn i håret fra Hairtalk. Det blir bestandig bra, og takket være den skånsomme festemetoden Hairtalk bruker, så skader ikke behandlingen mitt naturlige hår heller. Dersom du har et veldig tynt hår selv, kan det være lurt å velge en lengde på 40cm istedet for 55 cm som jeg har, men det er rett og slett for å få en mindre vektpåkjenning. Jeg har holdt på med dette i fire år nå, og har enda like tykt naturlig som da jeg startet med påsettingen, så for min del bruker jeg extentions for lengde og mulighet til å ha det litt mer moro med håret mitt. 


Her ser dere også produktpakken som jeg bruker for å ta best mulig vare på håret. Kvalitetshår koster litt, og da vil du gjerne at det skal vare så mange måneder som mulig slik at du slipper å kjøpe nye pakker oftere enn nødvendig. Hairtalk har blant annet egen både shampo, balsam, kur og extentionsbørste som du kan bestille sammen med håret i en av de mange frisørsalonger Hairtalk samarbeider med. Dette er altså ikke et hår du bare kan klikke hjem fra nett og sette på selv. Du bestiller det hos frisøren din og får det satt på her. Duo frisør er salongen jeg går til fast i Kristiansand, og på tirsdag var det flinke Sara som farget håret mitt og satte Hairtalk hårfestene på for meg. Jeg har hele 5 pakker Hairtalk i her, men dersom du ikke skal ha håret ditt like langt som meg vil det nok holde med fire. 


Les mer om Hairtalk og finn salonger som samarbeider med dem HER <--

Boben min er tilbake!

Sponset behandling + produkter


Juhuuu! Mitt korte, extentionsfrie hår er tilbake. Ihvertfall for en periode! Jeg elsker, elsker, elsker denne looken, men jeg kjenner meg selv for godt til å si noe annet enn at det lange håret er tilbake før jul. Hihi,  men nå skal jeg først nyte denne classy looken med SILKEMYKE tupper litt. Til tross for at jeg la inn en hel haug av lyse striper i går, er håret mitt så mykt at jeg godt kunne tenke meg å sette av resten av tirsdagen til å beføle mitt eget hode. -Men det skal jeg altså ikke, for snart kommer mannen på besøk, og det blir også veldig hyggelig! Hehe, kanskje det til og med er litt skryt å hente der <3 Det var det ihvertfall fra Hannemor, som akkurat gikk ut døra. Vi hadde ei litta fotoseanse i stuen min her, etter noen morgentimer tilbrakt hos Geir. Det har med andre ord gått i ett som vanlig, og nå sitter jeg sprikkmett etter en jegergryte med øyne som bare vil gli igjen. Jeg våknet nemlig brått (av ingenting) klokken fire i natt og var lys våken i to timer.. Ulikt meg å ikke få sove, meeen da ble det julegave-shopping på internettet istedet da.. Fornuftig det også si!Håper det står bra til med dere! Moro å se hvilke spørsmål som har tikket inn under forrige post til nå. Gleder meg allerede til å starte på svarene! -Så må jeg bare si noe jeg føler det er hundre år siden sist: TUSEN TAKK! Til deg som klikker deg inn her på bloggeriet mitt hver eneste dag og følger med på alt jeg driver med. Jeg setter enormt stor pris på at statistikken min ser så bra ut selv i en eksamensperiode som er så hektisk som denne. Jeg klarer ikke å levere mer enn ett innlegg om dagen før juleferien min, og likevel er det bare oppmuntringer og komplimenter å finne i kommentarfeltene. Tusen tusen takk for at dere er så innmari gode, forståelsesfulle og trofaste! Jeg tok meg selv i å være ganske bitter på en blogger for et par uker siden som klarer å hente inn millioner på å levere én overskrift i måneden, men fader heller.. alt har sin pris! Jeg er evig takknemlig for å ha 1/4 så høy lønn og 1/10 så mange blogglesere. -For trenger man mer? Jeg tror ikke det. -Og herregud så deilig det er å føle at jeg har venner i dere alle sammen. Måtte dere følge med helt til siste slutt, fine mennesker <3 - Slik får du volum i frisyren din -
Før jeg runder av: Til ukens tips! Dersom du har klippet deg bob eller lob selv, og sliter med flate og livløse frisyrer så MÅ du prøve denne grønne volumsprayen fra Joico! Dere vet dette røde pulveret som var så innmari populært for noen år tilbake? Alle brukte det, og man kunne strø det ned i hodebunnen for så å gni og få masse volum.. Vel, denne sprayen fungerer akkurat slik, bortsett fra at det ikke gjør håret seigt eller stivt! Jeg fikk rene aha-opplevelsen i går, da Marianne sprayet hele håret mitt inn med denne saken og det var like mykt etterpå! -Og for første gang i mitt liv kunne jeg gå ut fra salongen uten noen form for tuppering! YAY!- Joico sølvshampoo & Kms Tame Frizz - Tusen takk for en oppfriskende forandring Marianne!
Du kan booke time hos henne du også, på Duo HER <3

- Hair On Fleek -

Sponset behandling


Riktig god lørdagsmorgen alle sammen! Nå er jeg på vei til jobb for min aller første vakt utenfor praksis, og jeg kjenner jeg er litt spent på hva jeg har i vente denne formiddagen! Jeg lurer på om jeg vil trives like godt nå som jeg står litt mer på egne ben, eller om jeg vil savne å ha en erfaren veileder hengende over skuldrene mine, til å passe på at jeg utfører arbeidsoppgavene mine riktig. Hehe, nei det skal nok gå fint. -Men litt spent må jeg innrømme at jeg er denne morgenen.  I motsetning til i går, har solen bestemt seg for å titte frem på sørlandet i dag! *HURRA* -Så når klokken slår 14.30 og min vakt er over, skal uniformen min erstattes med sommerhabitten, og jeg ut i solstrålene. Ah, det er definitivt fordelen med tidligvakter på sommerstid <3 Jeg ville bare vise dere noen bilder av det nydelige fletteverket jeg fikk spasere ute i gatene med i går, etter et hyggelig frisørbesøk på Duo. Marianne slutter virkelig aldri å imponere hun..

- Braided by my favourite hairdresser -

For ei dame! Jeg følte meg så innmari fin i hele går Marianne <3 Tusen takk for at du tar deg tiden til å gi dulle litt ekstra med meg, selv når du har smekkfullt program og jeg ikke engang ber om det. -Bare så jeg får gå ut de dørene dine med et eneste stort glis om munnen. Jeg fikk komplimenter for den fine sveisen min selv av kassedamene jeg handlet av på Kiwi i går.. Blir jo så glad at smilet burde ha gått rundt enkelte ganger. Noen timer i den frisørstolen din fungerer som terapi <3 Gårskvelden gikk til dining & wining med en stykk bestis, og et bildedryss fra disse hyggetimene skal dere også få her litt senere i dag.Nå kaller omsorgssenteret! Time hos byens beste frisør kan dere booke dere HER
Ønsk meg lykke til i dag da, så sees vi igjen her på bloggen litt senere!

Marthe tipser - 17. mai updoTenk nå er det bare én dag igjen til selveste 17. mai. Hurra! Jeg gleder meg faktisk skikkelig i år, og det bekymrer meg litt. Det er liksom ikke noe særlig å ha så høye forventninger at de blir umulige å nå opp til. Hehe, tror jeg må prøve å jekke de litt ned i løpet av kvelden. Uansett! Jeg har startet dagen med litt pavlova-baking jeg i dag! Jeg fikk den ikke til på første forsøk, så jeg ble nødt til å bruke en liten mengde egg før jeg klarte å knekke koden, men det gikk til slutt og nå står kaken på kjøkkenbordet mitt, bare lyyyser opp heimen! Ah, det er så utrolig kjedelig å bake når man ikke får det til, men så utrolig GØY når det går i boks og et lite mesterverk står klart til å serveres fine gjester. Skal vise dere senere!


- Men først til dagens frisyretips! Jeg lovte dere en updo-oppskrift før den store dagen i morgen, så her kommer det en variant som passer veldig fint til en hvilken som helst bunad! Er det noe som er uklart eller uforståelig så må dere bare hyle ut. Frisyren er veldig enkel, og kan fint lages uten hjelp fra verken andre hender eller speil. Jeg gjorde det bare på meg selv, og brukte kun speil helt i slutten for å gjøre siste finpuss.

Du trenger: 1. Lusespenner (så mange du føler behov for) 2. To små gummistrikk
Slik gjør du:
1.
Start med å flette en flette av en seksjon hår fra rett over øret. Som vist på aller første bilde. Gjør det på begge sider, og dra litt i dem slik at de blir litt tykke og fyldige. Gjør ingenting om du overdriver. Jo mer tilfeldige slike frisyrer blir, jo finere spør du meg!
2. Fest flettene med et par tynne, små gummistrikk og dra flettene bakover som vist på bilde nr.2. Dytt den ene gummistrikk-enden inn under den andre fletten og fest med et par lusespenner.

3. Del håret bak i tre seksjoner. Del en og en seksjon i to, og tvinn de godt. Ta så tak i et par av de lengste hårstråene i den tvinnede seksjonen din, og dytt det resterende tvinnede håret oppover som vist på bilde nr.3. Dette får å få litt fylde på frisyren!
4. Surr den tvinnede, bustede seksjonen rundt til en liten, tilfeldig dott som du fester med lusespenner like under fletten i bakhodet. Del så de to neste seksjonene i to, tvinn, skyv opp, surr i en dott og fest med lusespenner akkurat som ved første seksjon. Det blir fint nesten uansett hvordan du gjør det.Du må gjerne stikke noen blomster ned i flettene øverst i denne frisyren også! Synes nesten det er et must dersom du finner noen i matchende farge som bunaden. Ellers er det alltid fint med brudeslør-blomster i håret. De er hvite, enkle å stikke i håret, og passer til absolutt alle antrekk. Jeg viste dere min 17. mai frisyre på snap i går, men jeg skal ta noen ordentlige bilder av den når den er ferdig fikset i morgen også. Håper bare blomstene mine overlever en dag til. Haha, de grønne fingrene mine er liksom ikke-eksisterende de. Kan dere ha en nydelig 16. mai? Dere har sikkert litt å ordne dere og i dag?
Stay tuned for pavlova-oppskrift senere da dere <3

Jålefredag og visningslørdag!

Sponset behandling


God lørdagsmorgen fra meg! Jeg har allerede vært på posten og hentet litt pakker i dag, og snart bærer det til byen for spising av crepes med Kristinemor. Nutella-crepes.. Mmm! Jeg har ikke sett henne siden skogsturen vår den søndagsformiddagen, så nå gleder jeg meg skikkelig til å få klemt på henne igjen! Ellers så skal vi på visning denne lørdagen! Wuhuu, min aller første visning dere. Er så spent! Jeg har egentlig ikke tittet på en eneste leilighet selv, men Kristine og mannen ser stadig etter aktuelle bosteder for meg, og i går dukket det opp en som skilte seg litt ekstra ut da! Planen er fremdeles ikke å kjøpe før til sommeren, men kjekt å komme seg på litt visninger likevel og se hvordan det hele fungerer! Christoffer får lære meg litt rundt hva jeg skal se etter og hva jeg skal spørre om, mens bestis får være med og vurdere det estetiske. Hehe, det er det vi to er gode på da..
I går ble rene jålefredagen for min del, og som jeg nyter dager som dette! Det er ingenting som føles bedre enn å bli dullet litt med en gang i blant. Vippene mine trengte påfyll, og Cathrine på klinikk Nova stilte opp som alltid. Jeg er jo i praksis om dagen og kan verken ha gelénegler, masse sminke eller en bråde med vippe-extentions så denne gang måtte jeg rett og slett be henne gjøre en halvferdig jobb og kun fylle på halvparten av vippene mine. Selv om jeg har vært avhengig av dette helt siden i fjor høst så har jeg enda helt vanvittig mange vipper igjen naturlig, så når bestis fyller på hver eneste en, kan jeg fort se festklar ut selv når jeg ikke har sminke på øynene! Til vanlig ville jeg jublet over den slags, men akkurat i praksis vil jeg gjerne bare ha litt fylde og lengde <3Slik ble resultatet av det! Stakkars bestis kviet seg noe helt innmari for å ikke fullføre settet og gi meg den fylden jeg vanligvis har, men jeg syntes det ble dritfint! Akkurat passe lengde, og akkurat passe mengde til jobb <3 Føler meg liksom så dum når jeg går rundt kjempesyke mennesker som en annen jåle.Heldige meg som har denne dama i hverdagen min. Stiller opp natt som dag for både venner, familie og kundene sine hun. I dag har hun jammen kjørt meg til posten for å hente pakker, og i morgen kommer hun også på besøk for å knipse på bilder i flere timer så neste ukes blogginnlegg kan bli litt flere og bedre enn de har vært akkurat denne <3 Det merkes at min faste fotograf "Hanne" har vært bortreist denne uken, men til hun er tilbake har Cath meldt seg som fotovikar hun. Krysser fingre og tær for strålende sol i morgen så vi kan få knipset en hau av gode bilder da!


Unner alle å ha ei venninne eller to som du bare vet du kan regne med til enhver tid. Cathrine kan du booke time hos til både vippe-extentions, brynstyling, gelénegler, ansiktsbehandlinger eller voksing HER. Eller du kan ringe Nova direkte og bestille på telefon-nummeret: 400 99 100.Tusen takk for at du gang på gang gjør meg så fin og fjong <3 Helt RÅ er du.
Nå er jeg klar for bytur, visning ooog en liten fest med mine medstudenter!

The prettiest hairstyle

Sponset behandling


Woaah! Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg hadde byens bredeste glis da jeg trasket ut fra Duo frisørsalong i går ettermiddag. Har dere sett så fint hår? Marianne altså.. Helt rå! Jeg får faktisk ikke skrytt nok av den dama.. Tre timer satt jeg i stolen, og vips så hadde jeg fått bort ettervekst, fått inn nye Joico-striper, nytt langt Hairtalk extentions, oog årets flette. Jeg tror ikke hun brukte 10 minutt engang på det mesterverket i bakhodet mitt, og jeg gikk ut den døra så stolt at nei.. Haha, dere skulle bare ha sett meg.Det pøsregnet og ettersom jeg ikke hadde paraply, spurtet jeg til nærmeste butikk som solgte en. Før jeg i det hele tatt hadde fått lagt paraplyen på disken, sto jeg og gjorde piruetter mens jeg spurte om ikke kassesama syntes jeg var fin. Haha!! Hva da freak? Jeg fikk heldigvis komplimentene jeg fisket etter og hoppet sjeleglad ut døren igjen med en forbaska dyr paraply. Elite Foto er ikke stedet å kjøpe økonomisk paraply altså.I dag skal jeg få ta på uniformen igjen og ha en ny lærerik dag i praksis. Jeg gjorde alt jeg kunne for å ligge så stille som overhode mulig i natt, så fletten skulle leve til en dag på jobb også! Hehe, jeg måtte riktignok flette det resterende håret og så jeg ikke slenger det rundt i ansiktet på pasientene, men det ble så fint det også at <3 Skulle hatt en Marianne på badet mitt hver morgen jeg,. Humøret mitt stiger jo seks hakk etter hvert eneste frisørbesøk.


- Book time hos Marianne HER eller ring 38097201  - 

Weekend preparations

Sponset behandling 


- Jålelørdag hos Klinikk NovaWoooaah! Sjekk de neglene! Har dere sett så fin farge? Ettersom det omtrent er en måned til praksisperioden min starter nå, bestemte meg for å la bestis kjøre på med litt negldulling også i går! Jeg kan kanskje ikke ha lange, lekre negler på sykehjem, men jeg skal ihvertfall ha det frem til første arbeidsdag starter! Hihi. Det er helt vanvittig hvor mye mer feminin en føler seg så fort de neglene kommer på. 990kr tar bestis for et fullt sett på Klinikk Nova, og du kan velge selv om du ønsker akryl eller gelénegler. Jeg har hatt begge deler og synes det blir like fint uansett <3 Kan ha med at den dama er rå på alt hun gjør.Nye vipper fikk jeg også lagt på i går, og gjett om det var nødvendig etter å ha blitt voldtatt av Marokko-bølger og surfebrett i en uke. Det er altså bare såvidt både hår og vipper har holdt seg på, for enkelte av de bølgene slo meg seriøst i stykker. Haha! Deilig å få satt av en hel formiddag til å freshe seg litt opp igjen. Jeg følte meg så fin, og var så glad da jåletimene var over at jeg bare gikk rundt og danset for meg selv både i salongen, når jeg kom hjem, og under kveldens festligheter. Det er ikke så mye som skal til alltid, før humøret mitt når nye høyder <3Jeg gikk for 13mm lange vipper denne gang, altså 1 mm lengre enn forrige gang, og elsker resultatet <3 Tenk, med nyfargede bryn og påsatte vipper, føler selv jeg meg fin uten sminke. Ah, det er en deilig følelse altså. Nei, i går var en bra dag. Gud så mye latter, smil og moro på en og samme lørdag. Jeg koste meg glugg hos bestis på Nova, spiste hinsides mange sjokolade-cupcakes til lunsj, fikk sukkersjokk, skiftet til finstasen og dro til Annika for å tilbringe lørdagskvelden der. Helt perfekt hadde vi det! Cath og jeg forlot først heimen hennes klokken halv to i natt, og det for å ta en snartur innom Mc Donalds før vi som i gode, gamle dager kjørte sleepover hos meg og spiste nuggetsene våre i dobbeltsengen min. Hihi, kunne ikke våknet med et større smil om munnen denne søndagen. - Time til neglforlengelse, vippe-extentions, ansiktsbehandling osv kan du booke HER -Ikke glem at det er morsdag i dag da dere!
Gratulerer så mye til alle fine mødre der ute <3

- Den store jåleuken -

Sponset behandling og GHD produkt


God kveld, god kveld kjære gode dere! Åh, her har det jammen gått i ett denne torsdagen. Jaja, onsdagen og forsåvidt. Jeg har planlagt så vanvittig dårlig denne uken, og dermed har jeg fort for å surre mellom slagene, men nå skal jeg ha litt kontroll på livet igjen. Heh! Dagen i dag startet som de fleste ukedager, på skolebenken, og deretter dro jeg rett til byen for en frisørtime hos Marianne. Eller først en real runde shopping, og så et frisørbesøk. Jeg hadde en god time å slå ihjel før det var min tur til å bli dullet med, så da tok jeg meg en ordentlig runde på januarsalget og dro med meg en halv garderobe inn på Duo frisørsalong.. Joda så.Jeg har endelig avtalt å kjøre en antrekks-shoot igjen førstkommende lørdag og trengte noe vinternytt å vise frem til dere da! Skal gi dere en liten smakebit på alt sammen i morgen tidlig. Fant så vanvittig mye fint!- Curls With Ghd PlatinumEndelig fikk jeg farget den evig lange etterveksten, og lagt inn noen freshe striper i noen lyse Joicofarger, og endelig fikk jeg også satt i noe nytt, langt Hairtalk-hår. Jeg har gått uten siden forrige fredag, og følt meg helt.. Ja alt annet enn fin ihvertfall. Det er så rart hva det håret kan gjøre med humøret. Jeg virkelig stråler når jeg går ut den døren på Duo. Marianne utfører mirakler hver bidige gang, og fargene bare glir rett inn i hverandre akkurat som om alt skulle ha vært mitt eget. Elsker det faktisk. Bare se på det resultatet da!-Og har dere sett så fine krøller? De er faktisk laget med denne hvite GHD rettetangen, og denne fikk jeg til og med lov til å ta med meg en hjem av! Jeg har hatt samme rettetang siden jeg var 14 år gammel. Ja.. nærmere 10 år, og da jeg sa de ordene litt for høyt ble jeg plutselig en splitter ny tang rikere. Jeg mener.. HURRA!! For en luksusdag dette har vært <3 En skikkelig jåleuke når jeg tenker meg om. Rettetangen får dere nå på 20% HER, og nettsiden har også en rekke andre Ghd favoritter på salg nå. Tenker jeg skal vise dere hvordan jeg krøller håret akkurat slik med rettetangen i en videoblogg jeg. Må bare øve meg litt mer selv først.Nå skal jeg ta igjen litt (mye) bloggarbeid, mail og kommentarsvaring, og planlegging(!) av helgens bloggposter slik at siste del av uken ikke blir like kaotisk som starten. Jo, så har jeg en leilighet som skriker etter å bli vasket, og en pensumbok i sykepleiefaget som også roper på meg. Nok å sette fingrene i med andre ord. Håper dere har det bra om dagen <3 Gleder meg til å vise dere litt innkjøp i morgen tidlig!Book time hos byens beste på Duo frisør HER eller ring 38097201 
Tusen takk igjen, for en herlig, liten bli-ny-dag! Jeg stortrives i stolen din Marianne! 

Happy b-day Marianne!!

Sponset behandling


Hurra for universets nydeligste frisør! I går fylte Mariannemor 44 år og denne dagen var jeg så heldig å få tilbringe deler av med henne. Jeg vet du gjerne skulle ønske tallet var 33 Marianne, men jeg kan ihvertfall si at du ikke ser en dag eldre ut. Heller tvert imot.. Den baben der blir finere og finere for hvert år som går. 


Gud så glad jeg er for at skolen kom i veien for våre to forrige avtalte timer, så jeg i stedet kunne komme på selveste dagen hennes. Stemningen var helt upåklagelig i salongen i går. Herlighet, aboslutt alle de ansatte hadde bursdagshatter på hodet allerede da jeg kom klokken ni om morgenen og på bordet sto det to deilige kaker som ble delt ut til både kunder og ansatte. Mmm <3 Minn meg på å alltid booke time 24/11 heretter!  
- HAPPY B-DAY MARIANNE -Etter to måneder uten frisørbesøk var det mildt sagt helt nydelig å endelig få tatt etterveksten i går. For ikke å snakke om å heise Hairtalk extensionet. Jeg skulle ha gjort det for lenge siden, men så har det vært så forbaska hektisk med eksamenskrav på studiene da vet dere. Jaja, etter et par runder av både striping og farging med Joico føler jeg meg superfresh igjen, så nå kan neste helgs julebord med Geir og stallen bare komme!Vet dere hva jeg skal nå eller? Ut og hente en pakke fra den fine familien min i Stavanger. Hihi, de sier de har sendt meg en overraskelse i posten som skal gjøre adventstiden min litt ekstra hyggelig, så det gleder jeg meg en hau til å finne ut hva er <3 Er jo så heldig at jeg ikke har ord engang.. Litt morgenshopping tror jeg også at jeg skal bryne meg på i dag! Jeg var i øvingsavdelingen på skolen helt til halv ti i går kveld, så nå sier jeg meg fornøyd på den fronten og unner meg en liten runde Black Friday shopping før jeg tilbringer resten av fredagskvelden hjemme med anatomi. Denne helgen skal det bare koses med studier, mer studier, baking, adventspynting og ei litta tur i skogen med bålbrenning og pinnebrød <3 Gleder meg!Book time hos Marianne på Duo frisørsalong HER, eller ring 38097201
Vi sees igjen her litt senere i dag <3 Ha en fin fredag så lenge!

En real bli-ny-dag!

Sponset behandling


Åh, i dag er det ei som har vært og jåla seg! Fy søren for en behagelig start på helgen. Allerede klokken ti i dag morges lå jeg på behandlings-sengen til Cathrine og fikk vippe-påfyll, og etter en god times skravling og kos var jeg fit for fest igjen! At jeg ikke har latt meg bli avhengig av disse vippene før nå fatter jeg altså ikke. Det er jo så fint! -Også så ubeskrivelig deilig å slippe og ta på øyensminke på morgenkvisten. Litt pudder og leppestift er alt som trengs i hverdagen, og så fort øyenskyggen smøres på fredagskvelden er det jo nesten så jeg føler meg gallaklar <3 Tusen takk til min deilige bestevenninne som nok en gang har gjort meg fin. Cathrine på Klinikk Nova er jenta du vil booke time hos for vippeforlengelse eller påfyll, og det kan du gjøre ved å ringe 400 99 100.Nydelige tuppa mi <3Ellers har jeg testet ut noe heeelt nytt denne fredagen! Eller nytt for meg ihvertfall. Green Peel er i grunn en veldig kjent og populær behandling som mange har benyttet seg av i lange stunder allerede, men det kan jo hende at det er noen flere enn meg der ute som ikke har hørt om det før i dag? Da kan jeg i så fall fortelle at det er en supereffektiv hudpleiebehandling for både meg som bare vil styrke vinterhuden og gi den en ny glød, og for de som virkelig er plaget av synlige hudproblemer, irriterende kvisearr eller bare ønsker å bremse aldring. Green Peel finnes nemlig i tre forskjellige styrker for ulike grader av resultat!Denne milde og gode "Party Peel" varianten som jeg tok i dag, en "Energy" mellomsterk variant som gir dypere effekt og som virker som bare fy på både kviser, store porer, pigmentflekker og arr, og en "Classic" variant som er en ganske heftig behandling hvor du faktisk fornyer hele ansiktshuden din på fem små dager. Jepp, det betyr at du vil kunne forvente rødlighet i huden etterpå, og en god del avflassning etter 3-4 dager, så akkurat denne behandlingen vil du kanskje ikke sette til en uke du har planlagt årets julebord. Hehe! Det høres kanskje brutalt ut, men det er faktisk denne varianten som er den mest populære, og det er rett og slett fordi den gir så vanvittig gode resultater. Tenk at en 100% naturlig urteblanding utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek fungerer så godt at det er blitt en trend å benytte seg av den i over 50 land? Hva skal man da med kjemikalier?Jeg har bestemt meg for at jeg vil teste ut de to sterkere variantene også en gang, men det må vente til en tid jeg ikke har noen festligheter i sikte. I dag nøyet jeg meg med en "Party Peel" og det var bare helt nydelig å ligge og bli massert og dullet med i nesten en time. Akkurat hva jeg trengte etter en lang uke med geeking.Hvis noen av mine kjære sørlandslesere skulle være plaget av hudproblemer eller bare kunne tenke seg en oppfriskende "Party peel" behandling, så kan jeg også informere om at dere får 10% på alle Green Peel varianter ved å si koden "MARTHE" når dere booker dere en time hos flinke Ingunn på Klinikk Nova!  10% rabatt på all Green Peel altså! Ved å oppgi koden MARTHE under booking.
Dere kan booke ved å ringe 400 99 100,
 og spør meg hvis dere lurer på noe <3

Two Big Favorites- To storfavoritter fra sminkevesken - Hei, og riktig god helg alle sammen! I dag starter vel til og med ferien for dere som har høstferie en uke etter oss på sørlandet. Heldiggriser <3 Jeg har brukt fredagsmorgenen på å knipse litt bilder av mine to storfavoritter fra sminkeveska mi!il Det er nemlig et par ikke-sponsede produkter som jeg virkelig har falt for de siste par ukene, og disse synes jeg faktisk fortjener litt oppmerksomhet. Etter at bestis la vipper på meg har jeg verken brukt mascara eller eyeliner, men litt skygge på lokkene har jeg lagt når jeg vil pønte meg litt ekstra, og til disse anledningene har jeg gått for et superfint palett fra Body Shop. "Down to earth 04" heter det, og består av fire lekre høstfarger som jeg blir helt nødt til å vise dere i en egen videoblogg. Ja, amatør-sminkevideo it is!

- Når jeg kommer hjem. Både skyggene og denne highlighteren kan jeg fint bruke både til hverdags og fest. Jeg smører bare litt ekstra på når solen går ned om lørdagskveldene! Highlighteren legger jeg bare på som en tynn strek over kinnbein-contouringen og duser ut med svampen i andre enden. Helt genialt, også så sykt fint resultatet blir i riktig lys. Akkurat på mine bilder synes det ikke så godt, men når lyset treffer riktig på.. Wow, Det.Nydelige.Skimmeret! Ah, synes det er så eksotisk med litt skimmer jeg da.Spesielt når resten av hudsminken min er såpass matt som den er. Smashbox highlighteren kjøpte jeg på Kicks for.. ja hva var det? Rett under 200 lappen? -Og skyggen med de fine høstfargene fra Body Shop. Løp og kjøp, så skal jeg prøve meg på en sminkevideo så fort jeg kommer hjem. Hoho! Jeg vet det har vært etterspurt lenge.Nå skal jeg nyte litt fredagstaco med mine fine besteforeldre før jeg hopper avgårde til Iselin for å se The Stream der. Har gledet meg til finalen helt siden forrige fredagsprogram. Synes deltakerne er så vilt flinke! Dere må ha en finfin fredagskveld selv <3

8 gode grunner til å klippe håretHallo mandag! Den følelsen når ukens første skoletime starter 10.15. Tre timer har jeg hatt denne morgenen, på å spise en deilig frokost, planlegge ukens bloggposter og gjøre meg klar til bussen. AH! Mer av det takk. Litt surfing på pinterest etter inspirasjonsbilder av bob og lob har jeg også gjort, for i dag tenkte jeg at jeg skulle inspirere dere alle til å klippe dere kort! Haha. Ja, det er sant. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg klippet av mitt og synes bare dere alle skal kjøre på om dere har ørlite lyst. Det er jo så mange grunner til å elske korte frisyrer!1. For det første så sparer du uendelig med tid på hårføning. Jepp! Tidligere kunne jeg stå under den varme vinden i tjue minutt før håret var tørt. Jeg var så svett når jeg var ferdig at jeg antagelig burde ha tatt en ny dusj. I dag bruker jeg nøyaktig fem minutt på dette ritualet. JAAY!

2. Du får volum! Ja, selv du som tidligere har hatt håret fullstendig klistret til ansiktet. Jo kortere håret er, jo lettere blir det logisk nok å løfte naturlig fra hodebunnen. Gudene vet hvor mange ganger jeg har gasset ihjel håret for å kunne holde på en frisyre. I dag får jeg volumet jeg trenger bare av et rufs med hånden, og bruker jeg litt hårspray i tillegg så sitter sveisen hele dagen.3. Du føler du får dobbelt opp med hårstrå. De slitte tuppene er borte vekk, og du sitter igjen med et hår som både ser og kjennes dobbelt så tykt ut. De første ukene klarer du dessuten ikke å holde fingrene unna så mykt det er. Ja det er akkurat så silkemykt som det ser ut, og det forblir sånn.

4. Shampooflasken varer! Endelig kan du ta deg råd til frisør-produkter, for flaskene varer dobbelt så lenge.

5. Kort hår = tid spart. Enkelt og greit. Enten jeg skal krølle eller rette håret går det aldri mer enn 10 minutt. Er man litt strukturert når morgenalarmen ringer så har man da stort sett alltid tid til å gå ut døren stylet på håret.6. Du innser at du faktisk har et okei ansikt, og at det ikke var de lange lokkene som gjorde deg fin.

7. Det blir slutt på hetetokter. Håret ligger ikke lengre og varmer opp skuldre og bryst. Dette må jeg bare si føles HELT fantastisk. Én kveld prøvde jeg å sette i extentions i sommer, men endte med å rive det ut igjen før alle clipsene var satt i. Jeg ville nesten krepere! Klam nakke blir det slutt på med bob.

8. Hater du det, så vokser det ut igjen. Ganske fort også, nå som tuppene ikke bare brekker av hele tiden. Dessuten får man kjøpt 50 cm langt clip-on hår for tusenlappen i disse dager. Null stress!Så, hva venter du på? Slay that hair! Haha <3
Ha en finfin mandag dere! Nå skal jeg inn i skoletime to her.

Jeg har klippet bob!

Sponset behandling


Oh yes! I did it! Marianne fikk alvorlig talt sjokk da jeg kom tuslende inn i salongen i dag og bestilte meg en nyfarget bob. "Hva er det du har tatt?!" var det første som ramlet ut av munnen hennes. Jeg tror ikke hun trodde sine egne ører de første minuttene, men så fort hun skjønte at jeg mente alvor kom verdens største glis til syne.Ikke hver dag Marianne får bruke saksa på meg si! Jeg skal ærlig innrømme at jeg var livredd under hele seansen, men samtidig var jeg bare fast bestemt på at jeg skulle ha en forandring NÅ, i sommer. Gud så glad jeg er for at jeg ikke trakk meg i siste liten, for jeg digger denne nye looken! Elsker den kalde, litt mørkere kombinasjonen av Joico-farger, og selve frisyren... Er den ikke kul? Plutselig fikk selv jeg litt volum?- Short hair, don't care -Nei, Marianne du er rett og slett helt fantastisk. Nok en gang gikk jeg ut fra Duo frisørsalong med et eneste stort glis om munnen. Tusen takk for at du ikke klippet av selvtilliten min sammen med håret i dag. Okei, jeg skulte kanskje litt på jentene med lange hestehaler på vei til parkeringsplassen, men jeg er virkelig storfornøyd med min nye, lille frisyre. Dessuten er tuppene mine blitt så myke at jeg bare har lyst til å sitte og kose med dem.Nå sitter Daniel og jeg og nesten hopper i sofaen av spenning med fotball snurrende på tvskjermen. Aldri sett en så spennende kamp i hele mitt liv. Island leverer jo!! Krysser alt jeg har for at de holder ut de siste minuttene. Det ville ha vært så forbaska gøy om den lille nasjonen stakk av med seieren. Fine, fine Island <3Marianne: Har du vondt i magen?
Meg: n-neida.....
*stillhet*
Marianne: Angrer du? Vi kan enda droppe det om du vil? Du ble så stille!
Meg: Nei, klipp det av! Jeg konsentrer meg bare veldig om å puste her nå...Lurer meg på om hun var lettet da det hele var unnagjort og smilet mitt enda ikke var erstattet av tårer.
Tusen takk igjen Marianne! Dere kan booke time hos denne flinka dama på nett HER

Got Myself a Braided Ponytail

Sponset behandlingÅå som jeg koste meg på besøk hos Marianne igjen i dag. Hun var faktisk innom klessalget vårt også på lørdag så det var ikke så lenge siden sist jeg så henne, men det var likevel godt å få skravlet litt igjen, heist Hairtalk extentionet mitt, og tatt etterveksten med en mørk og fin Joico-farge! Jeg føler meg alltid så fresh etter noen timer i stolen på Duo, og i dag har jeg gått rundt og følt meg ekstra fin, for denne formiddagen erstattet vi krøllene med tidenes flette! 10 minutter holdt hun på og dulle med bakhodet mitt, og vips så befant det seg et kunstverk baki der. At det går an! Flinkeste dama jeg vet om.. For ikke å snakke om snilleste.Skjønner ikke hvordan det går an å bli så glad i frisøren sin. -Og regnskapsføreren da? Haha, kunne bedt dem begge på middag når som helst jeg. Jeg tilbringer jo nesten mer tid med disse enn med min egen familie, og da blir det bare sånn.. Kunne du tenke deg en frisørtime før sommeren så må du ikke engang være i tvil om hvor du skal gå i Kristiansand. Book time hos Duo frisørsalong i sentrum på nett HER, eller bare ring 38097201.Nå skal jeg sette meg ned med noen nybakte cottage cheese rundstykker til kvelds og se de siste to episodene av Skam. -Så tror jeg nesten at jeg takker for i dag! Daniel og jeg er helt ferdige etter en helt super økt på Fresh i ettermiddag, og egentlig så vil jeg bare våkne opp til onsdag jeg nå. Da har Annika og jeg endelig en antrekks-shoot foran oss, etterfulgt av noen deilige soltimer på stranden. Hurra for dette vanvittige været!Lite gjør meg gladere enn sol på himmelen <3
Ha en fortsatt fin tirsdagskveld. Vi skrives mer i morgen vi!

Lysere farger til lysere tiderEtter å ha gått rundt med den samme brunrøde fargen på leppene fra morgen til kveld i mer eller mindre hele vinter, følte jeg det var på tide å investere i noe nytt. Lysere tider er like rundt hjørnet og med det bestemte jeg meg for å gå for to nye, freshe farger! 60 minutter sto jeg inne på Kick og smørte ikke bare hånda, men halve overarmen min inn i ulike leppestift-tester, og til slutt bestemte jeg meg for å gå for denne lys rosa og duse ferskenfargen. Ser de ikke fine ut? Ah, denne lys oransje var altså bare helt nydelig.. Friskere får du ikke!Er det noe jeg egentlig ikke er så flink på så er det å oppgradere sminkevesken med nye produkter. Jeg har holdt meg til det samme gamle i snart 10 år, og derfor blir jeg så giret når jeg endelig slår til og tilføyer den noe nytt. Haha! Aldri testet Clinique sine farger før, men disse var virkelig rålekre. Absolutt verdt å tipse dere om også.Slik ser de altså ut, og navnet på begge farger har jeg skrevet under her. Nå skal denne damen fylle vaskebøtten med friske såpedufter og sveipe moppen litt! Det er helg og mannen har kommet hjem med både reker og 13 nydelige roser, så nå mangler bare fredagsvasken av leiligheten så har jeg det helt upåklagelig her!- New colours from Clinique -Håper det står bra til med alle dere andre også. -Og ikke glem å snurre idol om to timer! I morgen blir det fullt kjør fra morgen til kveld med jentene mine, så i dag skal jeg bare ligge og nyte meg hjemme alene med tvkos og nyvaskede gulv. Dette blir en knallhelg. Jeg har det på følelsen <3

Moodboard - 17 mai frisyrenÅh! Er det bare meg, eller er vi skikkelig klare for mai nå? Jeg smiler bare av tanken på at første dag i ny måned er allerede til søndag. April har jo bare vart og vart! Vanligvis føler jeg årstidene virkelig flyr forbi, men denne måneden her har gått saaakte! Kanskje jeg føler det sånn fordi jeg har lengtet etter sommeren helt siden hjemreisedagen fra Dubai i januar. Uansett! Mai måned er like rundt hjørnet, og de neste par ukene tenker jeg å være superflink til å dele litt nasjonaldags-inspirasjon her på bloggen! Hva sier dere til det? Det kan være alt fra tips til bord-dekking, gode 17. mai desserter, eller inspirasjon til pene vår og fest frisyrer foreksempel!Sistnevnte ble jeg sittende og lete etter nye idéer til i hele to timer denne ettermiddagen. Nå som jeg har fått så vanvittig langt og fyldig hår er jo alternativene uendelige! Er det noe jeg SKAL bli flinkere til den kommende måneden så er det å være mer kreativ med hårstylingen min. Jeg vil ha det mer oppsatt, flette det mer, bruke blomsterkranser og bare gjøre morsomme ting med det! Det er jo så gøy å eksperimentere litt?Kanskje jeg setter i gang allerede nå! Nei.. Jeg må først rydde dette galehuset. I går kveld var det strøkent her, og nå.. en middag og åtte frokostrundstykker senere er det fullstendig kaos både på kjøkkenet og i stuen. *Sukk* Jeg forstår ikke hvordan jeg får det til. Jaja, det er mitt problem! Dere må ha en finfin torsdagskveld alle sammen, så håper jeg dere er klare for å ta imot litt mai-inspirasjon i nærmeste fremtid <3Alle bilder her er fra Pinterest <3 Tidenes inspirasjonskilde det der..
Dere er forresten råflinke på tilbakemeldinger om dagen! Det gjør meg helt skravlesyk!

My favorite workout hairstyle

Ah, jeg er så stiv og støl etter gårskveldens styrketime at det nesten gjør vondt bare å hamre på tastaturet.. Her kommer endelig en ny oppdatering i frisyre-kategorien! Det er så lenge siden jeg har eksperimentert med hår at jeg nesten hadde glemt hvor gøy jeg synes det er. Under får dere en rålekker hestehale-frisyre som er laget på fem minutt (nei ikke det engang), og som passer perfekt til trening! For oss med extentions er det ikke alltid like enkelt å få festet håret på en ok måte under heftige svettetimer. En vanlig, høy hestehale kan fungere, men nå som jeg har så vanvittig mye ekstra hår har jeg fort for å stresse med at ikke festene skal vises.Utstikkende tape eller clip on fester er virkelig mitt verste mareritt, så for å forsikre meg om det aldri skjer har jeg funnet en super frisyre som kan rockes selv på tredemøllen i 16 kilometer i timen. Hope you like it!- The Perfect Twisted Ponytail -Slik gjør du:
1. Ta tak i litt hår øverst, fremme ved pannen og del det i to. Tvinn det én gang og tilføy litt mer hår i hver hårdel.
2. Tvinn det en gang til, og legg til enda litt mer hår i hver hårdel. Ja, dette er like enkelt som det høres ut!
3. Fortsett helt til du ikke har mer hår igjen å tvinne på den ene siden, og fest det tvinnede håret med en klype for at det ikke skal gli opp mens du gjør nøyaktig det samme på den andre siden av skillen.
4. Lag en vanlig, lav hestehale der de tvinnede hårdelene møtes på midten i bakhodet.5. Nå kan du dra litt i håret som er tvunnet fint inntil hodet på begge sider for å gjøre det mer synlig.
6. For å skjule den stygge sorte strikken henter jeg en liten hårdel fra undersiden av hestehalen, surrer den rundt strikken 2-3 ganger og stikker en liten lusespenne gjennom hele hestehalen fra undersiden for at det hele skal ligne et (bokstavelig talt) hårstrikk. Jeg synes også det er pent med litt bølger i hestehalen <3Om du vil ha midtskill eller sideskill er helt opp til deg. Fint blir det uansett!

Happy Times with Hairtalk

Behandlingen er sponset


- Today i woke up with Pocahontas hair -Wææææ! Endelig har jeg fått satt inn Hairtalk tape extentions igjen! Jeg satte meg i frisørstolen på Duo klokken 10.00 i går formiddag, og tre timer senere var håret mitt godt over en halv meter langt og flere nyanser lysere. Gud så klar jeg plutselig ble for sommer! Det er snart tre år siden jeg fikk teste dette håret for første gang, og siden har jeg skiftet mellom både mørk brunt, blondt og en slags stripet mellomfarge som den jeg har nå.Det er ikke bare ekstra lengde og fylde Hairtalk håret kan bidra med, men også ekstra spill! Har du flere fargenyanser i håret ditt fra før av så kan frisøren din bestille tape-pakkene i litt forskjellige varianter slik at du ender opp med å få en lekker stripeeffekt. Ganske genialt at man kan gjøre håret lysere med blonde striper uten hjelp av blekemiddel eller hva? Eller bare tilføye et brunt hår litt flere nyanser uten hjelp av farge? Nei, Hairtalk er og forblir et favorittprodukt. Jeg kjenner jeg blir oppriktig GLAD av å våkne opp med dette håret på hodet.Jeg tror jammen dere kan se hvor myke disse hårstråene føles? Håret mitt er så blankt, rent og glatt nå at jeg nesten gleder meg til å skitne det til så krøllene kan vare litt lengre. Det er ingen hemmelighet at jeg er frelst av lange lokker, men så glatt som toppen min er nå, tror jeg nesten bare de vil gli ut igjen. Jeg får ta en omgang med hårsprayen, for neste uke har jeg lyst til å dele en hårvideo med dere hvor jeg viser hvordan jeg styler det!- Bukse og Jakke fra Bikbok, Sko fra Euro Sko, Singlet fra Gina Tricot -Hva synes dere? Flere som fikk lyst på langt og fyldig hår til sommeren?
Time hos RÅflinke Marianne på Duo frisørsalong kan dere booke HER, eller ringe
38097201.

How to Make Ombre LipsFør jeg avslører fasiten på gårsdagens quiz, tenkte jeg å dele et lite leppestift-triks med dere! Jeg er nemlig blitt verdens største fan av ombre-lepper, og det tror jeg dere også kommer til å bli så fort dere får testet ut teknikken. Kanskje noen av dere er kjent med den fra før av også? *Kremt* Det pleier jo å være jeg som henger etter!Over her ser dere ihvertfall mine absoulutte favorittprodukter til lepper, og under har jeg prøvd å forklare steg for steg hvordan disse produktene skal legges. Håper dere forstår tegningen, ellers er det selvsagt baaare å spørre!

- My favorite products for lips -
1. Max Factor Lip Liner i fargen 16 Brown n Bold 2. Foundation 105 Soft Beige 3. Nivea Lip Butter i Vaniljeduft 4. Isadora leppestift MATT i farge 01Slik gjør du - Ombrelepper:
1.
Legg først et lag foundation på leppene så de blir mer eller mindre helt nudefarget. Dette gjør jeg for at leppestiftens farge skal komme frem akkurat slik den er, og ikke bli påvirket av min naturlige leppefarge.
2. Ta så liplineren og marker leppekanten rundt hele både over og underleppe, og fargelegg også hvert hjørne av leppene svakt med liplineren. Det eneste stedet som ikke skal ha farge nå er midten av over og underleppen.
3. Nå vil du se rimelig fæl ut, så ta frem leppestiften og legg et tynt, fint lag med farge over hele leppen. Gni leppene mot hverandre et par, tre ganger og vips, der har du det lekreste resultatet!Denne leppestiften smitter ikke av på tennene ettersom den er ganske tørr og matt, men når jeg går med den en hel kveld på byen så kan leppene ha en tendens til å føles ubehagelig tørre. Derfor smører jeg helt til slutt et tynt lag med lip butter fra h&m over. Da både føler jeg meg freshere og leppene lukter deilig vanilje. Mmm!Nå hva synes dere? Flere som er kjent med denne leppestift-teknikken?

En etterlengtet oppfriskning

Sponset behandlingÅå, i dag var det jammen godt å bli dullet litt med igjen. Det er over to måneder siden forrige frisørbesøk og etterveksten min begynte ærlig talt å bli rekordlang. Jeg tar noen supre hårtabletter som skal få håret til å vokse fortere i tillegg, så dere kan tro det hadde grodd siden sist! Du vet når du ikke engang kan gå med håret ned lengre uten å føle du ser skallet ut.. Sånn har jeg hatt det de siste tre ukene.. Haha, endelig fikk jeg fingeren ut!


- Going for ombré hair this spring - Jeg E-L-S-K-E-R resultatet av Joico hårfargekombinasjonen Marianne la på meg i dag. Bare se så kaldt og fint det er! -Og om en ukes tid har jeg forhåpentligvis også fire nye sett med Hairtalk ombré-extentions i håret. HerreGUD så rått det kommer til å bli! Håret mitt har så absolutt vokst i rekordfart de siste månedene, men jeg kjenner det likevel skal bli herlig med en ny runde tape-extentions. Som jeg sa til Marianne også i dag.. Jeg har klart meg uten i godt over et halvt år, men jeg blir enkelt og greit bare et lykkeligere menneske med Hairtalk..

Nyfarget, langt og fyldig hår er virkelig det beste, og den fine kalde blondfargen håret mitt har nederst nå, skal jeg ta vare på med disse Kevin Murphy produktene. Det er en vanvittig godluktende shampoo og balsam som korrigerer det som måtte komme av gulskjær. -Som sølvshampoo! Åh, som jeg gleeeder meg til å ta litt bedre vare på håret mitt fremover, for de siste månedene har jeg bare brukt produkter fra dagligvarebutikker, og hjelp for en forskjell jeg merker på håret mitt etter bare én vask med frisørprodukter igjen. Nei, når det kommer til hårvask så får man virkelig hva man betaler for, og i en 34 kroners shampoo er det ikke stort mer enn godlukt.Nå, hva synes dere? Åh, jeg gleder meg til å vise dere resultatet med extentions også!
Frisørtime hos Marianne på Duo kan du booke på nett HER, eller ringe 38097201

Look the way you feel

Behandlingen er sponset


Litt farging av ettervekst, en god hodebunnsmassasje og Astrid Smeplass på høytalerne var akkurat hva jeg trengte denne morgenen. Jeg må ha levd på denne lille spa-timen hele dagen, for jeg har ikke rukket å dytte i meg mer enn to stusselige brødskiver og likevel kjenner jeg meg ordentlig glad, og proppfull av energi. Kanskje tranflaska jeg svelgte unna i går kveld også skal ha litt av æren. Jeg føler meg ihvertfall frisk som en fisk, og nå takket være Marianne også fresh på håret! Gud så deilig å ha alt på stell til årets største og beste fest <3


Marianne var helt sjokkert da jeg ikke tryglet om å få satt i clip on settet mitt før hun stylet det, men det gikk ikke mer enn fem minutt etter at jeg kom inn døren hjemme før jeg satte det på selv. Hehe, hva da avhengig? Det er flott med kort hår altså... Det er bare.. enda flottere med langt! Hehe.Hvordan har dere det? Vi er vel flere som styrer med litt nyttårsforberedelser i dag <3 Jeg har akkurat gjort leiligheten strøken og skal dra med meg min kjære på butikken hvert øyeblikk. Magen skriker etter middag, og morgendagens dessert skal jeg også lages. Mulig vi må lage litt ekstra så noe kan gli ned allerede i kveld. Mihi!


- Good hair, good mood <3Fine frisøren min <3 Duo Frisør er stedet å besøke i Kristiansand!
Dere kan booket time HER eller ringe 38097201

Happy times at Duo Frisør!

Sponset behandling


Sjekk det håret! Ååå, nå er jeg greit lykkelig. Klokken halv ti i dag tidlig satte jeg meg i stolen på Duo frisørsalong og forklarte Marianne at jeg ville ha håret mitt tre nyanser mørkere. Rett og slett fordi jeg for et par uker siden klikket hjem et clip on extentionsett i en alt for mørk farge. Heh! Marianne satte seg ivrig på saken, og tre timer, èn kopp fruktte, og ti fine samtaler senere var jeg på vei ut dørene igjen som nyfarget brunette. <3Ble det ikke fint? De lysere stripene er erstattet med en ren, fin brunfarge i merket Joico, mens etterveksten er blitt farget i en enda mørkere farge for å gi helheten på håret litt dybde. Stylingtime til årets første julebord fikk jeg også booket meg, så 27 november får Marianne jobben som hårkrøller igjen. Hihi, extentionsettet jeg har i er bare et clip on sett, så det kan tas av når som helst. Jeg vil bare ha det til spesielle anledninger eller dager hvor jeg får lyst til å pynte meg litt ekstra. Festkjolen blir liksom alltid litt penere med lange lokker til.Bildene er kanskje litt mørke, men jeg skal vise frem det fine håret bedre i morgen! Bildene er allerede knipset, men i kveld tenkte jeg å legge fra meg pcen og dra på besøk til bestis. Kristinemor har nemlig invitert meg over på girlsnight i det nye huset. Ah, først Mariannebesøk og så Kristinebesøk.. Det er hva jeg kaller luksustirsdag!Altså, jeg har verdens skjønneste frisør. Flinkere får du ikke. Ferdig snakket <3
Ønsker du å bestille time hos DUO frisør kan du ringe 38097201 eller booke på nett HER

Love is in the hair

Behandlingen er sponsetGood kveld kjære, gode dere! Nå ble det en sen second-update på dere, men det gjør vel ingenting? Dere har vel ikke lagt dere enda? Jeg har vært litt på farten jeg i dag! 12.30 hadde jeg nemlig en frisørtime hos Marianne, og hos henne ble jeg som vanlig sittende og skravle helt til halv fem! Så var det bare å komme seg hjem i en fei, og dra til Høvåg for å se på hus! Daniel og jeg skal nemlig passe et digert hus på landet neste uke, med fire hunder og en hel hau av høns! Hoho, dere kan tro jeg gleder meg! En hel uke i et superfint hus, midt mellom skog og sjø! -Også med rådyr sprettende rundt i hagen.. Jaja, disse huseierne skal få slite med å få meg ut.Mer om det får vi ta til mandag, for da flytter vi inn! Nå tenkte jeg først å prate litt hår med dere! Se på det skrekkelige fugleskremselet under her. Fy så deilig det var å få orden på det. I tillegg til å farge etterveksten min hakket mørkere, la Marianne i dag inn en hel hau av mørke striper i to forskjellige farger. Var det ikke fint? Jeg synes det ble helt perfekt. SÅ mye spill, og annerledes! Jeg smilte så bredt av mitt eget speilbilde da disse etterbildene skulle knipses at Marianne ville le seg ihjel. Ingen tvil om at denne kunden var fornøyd!Denne gang var det DUO frisørsalong vi befant oss på! Marianne har nemlig nylig byttet salong og jobbet sin første dag i sentrum i dag! Heretter kommer dermed bloggerne til å dra til byen for frisørtimene sine. Hihi, vi følger etter favoritten vår! Det er virkelig ingen som kan style hår som den dama der <3 Har dere lyst til å booke time hos henne dere og så er nummeret nå: 38097201, og salongen rett over Drømmeplassen i sentrum!Her ser dere før og etter! Ah, så deilig å bli hakket mørkere til høst og vinter. <3Tusen takk igjen Marianne! Du er altså helt rå <3

The power of flowerHei dere! Jeg har nok en fantastisk dag her nede, med solskinnsvær og tantebesøk! Morgenen brukte jeg på å klippe blomstene av bestemors planter jeg. Heh! Er ikke det helt innafor når man skal eksperimentere med nye frisyrer? The power of flower sier jeg bare! Det ble ikke noe steg for steg bilder i dag, men jeg ville ihvertfall vise dere resultatet av en halvtime med surring og tvinning. Jeg vet ikke helt hva jeg gjorde, men bra ble det!Ellers har jeg vært ute og knipset litt bilder til et innlegg som skal ut i helgen! Jeg har med andre ord fått gjort litt bloggarbeid, samtidig som jeg har fått skravlet og kost meg med verdens herligste familie <3 Ah, tante og jeg gleder oss sånn til vår lille Aalborg tur 25 august! Jeg skal faktisk såvidt være hjemme en uke jeg, før jeg vender nesen mot Stavanger igjen for å ta båten over til Danmark. Tante og jeg fyller nemlig begge år 31 august, og i år har vi bestemt oss for å feire sammen! Heldige meg fikk hele turen i bursdagsgave. Det blir så bra det!Tante og jeg på nye eventyr. <3 Nå har vi akkurat inntatt bestemors deilige lammefrikassè her! Jeg sitter sprikkmett og oppdaterer dere, men om en liten halvtime skal det nok være plass til bestemors ostekake også. Mihi! Må jo ha litt kalorier å forbrenne når jeg senere skal legge ut på løpetur! Pulsklokken er pakket med og det samme er motivasjonen, så faren er stor for at jeg deler ukens løpeplan med dere denne uken også.Hvordan går det med treningen deres? Trenger dere litt ekstra inspirasjon? <3
Håper dere har en fin torsdag. Nå hiver jeg meg ut på verandaen for å suge til meg litt sol!

Workaholic at the hairdresser

Behandlingen er sponsetDaniel: Jeg synes du er mye finere uten ekstra hår og negler!
Marthe: Jasså? Da får jeg gå uten da!Og sånn ble hun fri fra både hårextentions og gelènegler! Marianne fikk nesten sjokk da jeg kom inn døren klokken 10.00 i dag tidlig, uten extentions og uten ønsket om å bestille meg nytt. Haha! Jeg tenkte jeg heller kunne bestille meg et clip on sett til anledninger hvor jeg skal fjolle meg litt ekstra. Forandring fryder, ikke sant? Det er litt rart, men samtidig veldig befriende. Etter å ha blitt dullet med i to timer, har jeg alt jeg vil ha. Marianne har eksperimentert med Loreal fargene igjen og gjort meg mørk i bunnen og med et spill av mørke striper i lengdene. Jeg ELSKER det! Den superlyse sommerfargen var veldig fin den også, men dette er bare mer meg.  Jeg kommer sikkert til å få lyst til å bli enda mørkere utover høsten, men det må i tilfelle gå litt gradvis. Jeg er ikke så fan av sånne ekstremforandringer hvor jeg får sjokk av å se meg i speilet tre uker etter frisørbesøket. Haha! Komponisten frisør har forresten opprettet en app som dere må laste ned om dere vil ha hver tiende klipp gratis! "Komponisten" heter den, og her kan man også booke time, se i galleriet eller legge igjen en beskjed!Rimelig genialt. <3 Nå skal jeg se og komme meg hjem for å starte på neste bloggpost! Jeg har litt jeg skal gjøre før jeg får Kristinemor på besøk i kveld. Pakke må jeg også se å få gjort. Tenkte jeg skulle ta månedens første Stavangertur allerede i morgen! Fokusere på familie, blogg og trening i noen dager <3 Ah, dette blir en knalluke.Har dere ikke Komponistens app, kan dere booke time HER.
Lover å vise håret på noen bloggbilder siden. Ha en SUPER mandag!

Flettefrisyre til 17. mai!

Da var det på tide med et lite hårinnlegg igjen! Ettersom det er 17. mai i morgen, og fletter er noe av det hotteste om dagen, tenkte jeg å vise frem en superenkel variant av nettopp dette. Jeg syntes denne frisyren ble et riktig så fint alternativ både for deg som skal bære en bunad, og deg som går for en vanlig kjole! <3 Dere må ihvertfall mer enn gjerne prøve dere! Fem minutt er alt som trengs, og fletten behøver på ingen måte å bli helt perfekt. Jeg liker faktisk bedre når frisyrene blir litt mer rotete jeg! Eller "tilfeldig" er vel riktig ord..

Du trenger: 1. 1 strikk 2. En hårbørste 3. En god hårspray

Slik gjør du:

1. Børst håret glatt og fint, og lag deg en sideskill på motsatt side av der du vil ha fletta.

2. Ta to hårdeler fra der skillen starter foran på hodet og surr dem en gang rundt hverandre. På samme måte som du rotfletter, tar du så litt mer hår inn i den ene delen for så å surre rundt enda en gang. Slik fortsetter du ned langs kanten av ansiktet, helt til du kommer ned til resten av håret som henger fritt.

3. Samle alt hår som nå henger fritt på en og samme side før du fordeler det i tre deler. Den lille hårdelen som du har surret fra hodebunnen lar du gli inn i en av de tre delene. Flett så en vanlig flette!

4. Fest med strikk, og dra fletten tykkere. Det samme gjør du med det tvinnede håret fremme ved ansiktet. Dra i det så du får ordentlig volum. Det er dette som gjør hele frisyren. Jo mer volum, jo finere blir det!

Spray over med litt hårspray, og eventuelt litt glansspray!

Video av frisyren ser du på snapchat! Martheborge heter jeg der.

Neglfin på 60 minutt!

God dag, god dag! Da var hun blitt neglfin igjen. På nøyaktig 60 minutt faktisk! Ah, Anita er så kjapp! Klokken 10.00 i dag tidlig satte jeg meg i stolen, og klokken 11.00 var jeg ferdig, og på vei til Geir. Jeg måtte bare en kjappere tur innom for å ordne et par ting vi ikke fikk ordnet i går. Ellers måtte jeg også kjøpe inn en ting og to til denne Portugal-reisen, så om en time eller to får dere en sniktitt på dagens innkjøp! Wihuu.

I dag gikk jeg for fransk manikyr igjen! Det er seks måneder siden sist, så nå følte jeg det var på tide. Det blir jo ikke mer classy, og nå som jeg skal på tur, kan det være greit å ha noe som passer til absolutt alt.. <3 Det er som vanlig på Minste Auds jeg steller neglene mine, og dama dere må gå til heter Anita. Flinkere frøken finner man ikke! 800kroner koster det med neglforlengelse og fransk manikyr, og da har du neglene i 4-6 uker. Mine sitter bom fast også etter 6 uker, men når så lang tid er gått, har mine egne negler vokst så langt ut at jeg bare blir nødt til å dra tilbake for påfyll. Dere kan ringe og bestille time hos Auds på: 38024700 <3

Nå skal jeg bare hive meg på neste post, og så må jeg begynne å gjøre meg klar til kvelden. Jeg har en middagsdate med Andrea på taparrestauranten i byen! Gleder meg til å skravle litt med bestis igjen. <3

Hva synes dere? Mobildekselet er forresten fra Clas Ohlson.

Obsessed with braids

Så ubeskrivelig deilig å våkne til LØRDAG! Det var så hyggelig å se jentene i går, og jeg gleder meg allerede til å treffe dem igjen i kveld. Antrekket er i boks, håret er krøllet, bursdagsgave er innkjøpt og alt er klart, så nå skal jeg bare se og oppdatere dere før jeg hopper avgårde for å knipse noen antrekksbilder i den nye kjolen! Håper bare ikke sola forsvinner. <3 Jeg hadde tenkt til å knipse noen bloggbilder av jentekvelden og i går, men det fristet bare ikke å dra frem kamera! Jeg får gjøre det i kveld i stedet. <3

Jeg har akkurat brukt en time på å beundre litt flettefrisyrer jeg! Jeg har vært helt besatt siden jeg i forrige uke klarte å lage min aller første fiskebensflette! Hehe, alt man kan lære seg gjennom youtube altså! Nå er neste prosjekt å kunne lage rotfletter, flere flette-updo's, hestehaler med fletter og bare slike digre "messy braids" som er vist på flere av bildene over her. Det er så hot! Nå som jeg endelig har fått tykt og langt hår igjen, må jeg jo bare benytte meg av anledningen til å eksperimentere litt. Jeg kan jo gjøre akkurat hva jeg vil med det! Hvordan er dere på fletter? Kanskje dere har noen steg for steg youtube-videoer dere kan tipse meg om? Det finnes mye bra der ute, men det er ikke alltid like enkelt å finne frem. Tenkte jeg skulle komme med litt inspirasjon til 17. mai frisyren fremover, og en slags flette-updo ville slett ikke vært dumt!

Eller hva sier dere? Har dere noen andre ønsker til frisyrer dere vil ha her på bloggen så får dere hyle ut. <3 Her har dere ihvertfall litt inspirasjonsbilder til lørdagskvelden! Måtte dere få en super dag.

Vi skrives igjen litt senere vet dere!

Blondes have more fun...

DSC_0691 – KopiopjppDSC_0699 – Kopiopjp0Hei og hå! Nå sitter Kristine og jeg hjemme i stuen sprikkmette etter å ha trykket i oss 700g reker. Hun kom til meg like etter frisørbesøket mitt, for å spise middag, og hjelpe meg med å knipse noen bloggbilder. Snille, snille bestis. For en fin dag. Fire timer tilbrakte jeg i frisørstolen denne formiddagen, og resultatet ble et sommerblondt hår med fire nye sett Hairtalk tape-extentions. Himmel, så fornøyd! Marianne kom til og med å hentet meg på morgenkvisten. Snakk om service! Hihi. Jeg var så fornøyd da jeg etter fire timer satte med 55 centimeter, nyfarget hår, at Marianne lurte på om det var fare for hyperventilering.

DSC_0827 – Kopipåi+Det ble ikke akkurat bedre da bursdagsbarnet Valmira kom innom med sin høygravide mage. Jeg eier jo ingen beherskelse.. Jeg fikk såvidt gratulert henne med dagen før jeg kastet meg over magen hennes med begge hender. Skulle tro jeg var helt verpesyk, men det er bare så koselig når alle andre skal ha baby!

DSC_0675 – KopipåioHer ser dere hvilke to farger vi har mikset sammen i håret mitt. Jeg har to pakker med farge 20 og to pakker med farge 613, for å få det spillet jeg vil ha. Jeg har gledet meg til å bli ordentlig lys i to måneder nå, men jeg har aldri hatt noe ønske om å bli platinablond. Derfor tenkte både Marianne og jeg det ville bli fint å blande inn en litt mørkere, kaldere blondfarge! Hva sier dere? Resultatet ser dere på bildene under her. Jeg er helt fascinert over hvordan to vidt forskjellige farger kan gli så perfekt inn i hverandre. Marianne er RÅ.

DSC_0763 – Kopipi0uDere må gjerne booke time hos Komponisten frisør selv HER.

Hva synes dere? Håper dere har hatt en minst like bra dag!

Min behandling er sponset

Messy hair, don't care...

What a day! Jeg har det virkelig bare helt fantastisk her. Tror ikke jeg kunne ha tilbrakt påska på noe bedre måte. Tante har vært på besøk, sola har varmet i hele ettermiddag, og jeg har vært på bikinishopping(!). Oh yeah, får jeg ikke dratt til varmere strøk så skal jeg ihvertfall late som. Hehe, neida, men utvalget er så vanvittig mye bedre her i Stavanger! Kanskje jeg må se å vise dere innkjøpene i et eget blogginnlegg i morgen? Hele fire nye bikinifavoritter fikk bli med hjem.

Ellers skjer det litt av hvert i påska! I dag fikk jeg tidenes gladmelding om at jeg er booket for et superspennende bloggoppdrag neste uke, så om nøyaktig èn uke reiser jeg til Finland! Hihi. Får nok ikke tatt i bruk bikiniene der heller, men herregud så gøy. Gleder meg halvt ihjel. <3

Hva synes dere forresten om dagens frisyre? Jeg har satt blomster i håret for første gang i år, og med det kjente jeg sommeren komme et lite steg nærmere. Fremgangsmåten finner dere i form av både bilder og tekst under her så dere kan prøve det ut selv om dere vil. Det er liksom ikke så lett å ta i bruk blomsterkranser i oppsatt hår, så jeg syntes dette var et fint alternativ!

Du trenger: 1. Hårbånd med strikk 2. Falske blomster med ståltråd (Fås kjøpt på Glitter)

Slik gjør du:

1. Tre hårbåndet over hodet og brett litt og litt hår ned i strikken. Start fremme på en av sidene og ta en og en del med hår som du bare bretter over strikken og presser ned. Jo kortere hår du har, jo enklere blir det å få pent. Min updo ble mer en "messy" variant!

2. Når alt hår er brettet over, kan du dra ut to små deler foran så noe får henge fritt i fjeset.

3. Finn frem de falske blomstene og trykk dem lett ned hullet mellom hodet og det surrede håret. Jeg brukte ingenting for å feste dem, men er du redd for at blomstene skal falle ut, kan du alltids stikke inn noen spenner mellom blomstene. Bare for å være på den sikre siden!

Jeg brukte fem minutt på denne lille updoen! Perfekt for familieselskap.

Jeg tror hårbåndet kostet 69kr på H&M og blomstene 59kr på Glitter.

Going blonde for summer

Fy søren så geniale dere er! Ja unnskyld meg. Hvorfor er dere ikke bloggere hele gjengen?! Dere oser jo av kreativitet? Tusen takk for at dere nok en gang har fylt meg med tidenes dose blogginspirasjon. Jeg har sittet med penn og papir siden forrige innlegg ble publisert, og har nå en hel HAU av nye idèer! Herlighet som jeg gleder meg til å gjennomta den gode bloggingen. Nå vet jeg akkurat hva dere vil ha, og det dere vil ha, er det dere skal få. <3 Koste hva det koste vil!

Jeg tenkte jeg skulle sette i gang med disse ønske-innleggene allerede i morgen! Hele tirsdagen har gått til et frisørbesøk hos Komponisten. Jeg er nemlig i full gang med å bli blond til sommeren! Dere ser kanskje at jeg har fått i en hel del lysere striper? Jeg har ingen planer om å bli platinablond, men er det noe jeg er lysten på til sommeren 2015 så er det et superlangt, fyldig, og naturlig blondt hår. Dette skal Marianne hjelpe meg med, og med Hairtalk sitt tape extentions blir verken fylde eller lengde heller noe problem! Neste frisørtime er 14 april, og da håper jeg å få satt i et splitter nytt sett med 60 centimeter langt, sommerblondt hår! Så er det bare å spraye saltvannsspray i håret og lage beach waves til tropevarmen kommer i tidlig mai. Høhøø...

Marianne altså... Tror hun kan lure seg unna bloggbildene når hun ser ut som en diamant! HAH! Aldri sett maken til flott dame! Også både på innsiden og utsiden da. Jeg glemmer aldri frisørbesøket jeg hadde i fjor sommer. Jeg hadde akkurat blitt singel og sørget for at dagene var fullbooket med venninnebesøk etter venninnebesøk. Ikke èn gang lot jeg det påklistrede smilet falle verken i nærværet av familien eller venninner, men da jeg en morgen skulle freshe meg opp hos Marianne, var det bare det varme blikket hennes som skulle til før jeg hang i armene hennes. Hva skal jeg si? Noen mennesker har bare helt spesielle evner. <3 Et varmt blikk og en klem var alt jeg trengte den morgenen, og det var det jeg fikk. Vel, og en trengende, liten oppfriskning!

Hva synes dere? Er det ikke fint å være lys om sommeren?

Dere må gjerne booke time hos Komponisten frisør HER.

Behandlingen er sponset

Ready for the weekend

Jeg er som venninnene mine skrev i "bestis svarer" innleggene et sovemonster uten like! Jeg sovnet som et slakt på sofaen i går, og dermed gikk forhåndsskrivingen rett i vasken. Jaja! Vi får ta det "SNAP" innlegget til helgen i stedet. Jeg har brukt hele onsdagen på å pakke kofferten, stelt neglene og gjort alt klart til helgen. I morgen tidlig drar jeg nemlig avgårde til Aquarama bad for litt spabehandling før avreise. Åjada! Gjett om det skal smake godt med litt massasje før jeg skal sitte på buss i fem timer. Hihi! Det gode bloggliv altså. Jeg kan ikke annet enn å smile fra øre til øre. Brudesuite har jeg nemlig også ordnet meg, så så fort jeg kommer frem er det bare å treffe bestis, og dra rett avgårde på Guldsmeden hotell for å overnatte i de flotteste omgivelser. Kanskje rekker vi til og med en tur innom spaavdelingen der og. Himmel og hav for en helg det skal bli!

Over til neglstellet! Ble de ikke forbaska fine? Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle denne rosa/nude-fargen, men jeg syntes den var så fin kombinert med gull! Dessuten gikk jeg for en litt kortere variant denne gang. Man vet aldri når man blir invitert på klatredate ikke sant? Da er det greit å ikke gå rundt med to og en halv meter gelè på fingertuppene! Hehe, overdrivelse lenge leve.

Neida, men jeg falt pladask for alt med dette resultatet, og det takket være flinke Anita som skulle hatt en pris for å i det hele tatt klare å arbeide under skravlingen min. Jeg har litt mye på hjertet når det går fire uker mellom hver gang! Hehe. Skulle dere bli lystne på gelènegler, fransk manikyr eller bare litt gellack, så er Auds Minste stedet, og Anita dama! <3

Nå er jeg fin og fjong til tidenes girlsweekend!

Du kan bestille negltime hos Anita på 38 02 47 00

Min behandling er sponset

Byens beste skjønnhetssalongHeldig meg er som har sånne herlige samarbeidspartnere som doller med meg hver eneste måned. Nå er det fire uker siden forrige neglbehandling, og i dag kunne jeg bare ikke få bestemt meg for hvilken farge.. Jeg er så ubesluttsom at det måtte et instagrambilde til hvor jeg ba følgerene mine om hjelp! Hihi. Hjelp fikk jeg også. Riktig nok i form av vanvittig mange delte meninger, men da et par av dere nevnte en form for en grånyanse, gikk jeg for det! Jeg får heller kjøre på med litt mer spedalske farger til sommeren. <3

Akkurat nå foregår det en liten kåring av Kristiansand bys beste skjønnhetssalong, og ettersom jeg i to år har vært stamkunde hos Auds har jeg i dag gitt stemmen min til dem! Er også du fornøyd med behandlingene du har fått her, vær så snill og skroll dere ned til stemmefeltet HER, og gi Auds din stemme. Det tar dere ikke 30 sekund engang! Auds ligger foreløpig på en andre plass, men de ligger bare under med fire små prosent, så her er ingenting avgjort. Vinneren kåres nemlig ikke før 20 februar! Jeg krysser ihvertfall alle mine ti, nylakkerte fingre, for disse jentene fortjener det. <3 Tusen takk for hjelpa i dag, Anita. Jeg er nok engang storfornøyd!Resultatet ser dere på bildet under her! Nå skal frøken Borge hive seg rundt på kjøkkenet! Jeg må se å få i meg noe mat før jeg hiver meg i dusjen, for nå er det bare to små timer igjen til D og jeg har en kinodate! <3 I kveld er det Unbroken som skal sees. Den er jo enda veldig ny, men kanskje noen av dere allerede har rukket å se den? Hva synes dere i tilfellet? Min dom får dere få i morgen!Stem på Auds som byens beste skjønnhetssalong HER
Dere kan bestille time til gelènegler hos Anita på 38024700

      Neglbehandlingen min er sponset

Twisted beach wavesTjo hei fra Stavanger! Jeg tror bare jeg kan gi opp disse antrekkshootene, for her har regnet ramlet ned konstant siden jeg kom. Jeg får heller finne på noe annet lurt! Som å tipse dere om en veldig enkel måte å lage bølger i håret på - uten hjelp av krølltang! Mange har nok prøvd ut dette før, men jeg håper ihvertfall noen av dere kan bli et triks rikere etter dette lille blogginnlegget. <3 Det er ikke alle som har både krøll, bølge og kreppetang i hus, men en rettetang tror jeg det er flere som har. Eller tar jeg feil?Nå skal det sies at jeg allerede hadde krøllet håret med bølgetangen min da jeg i dag tidlig fant ut at jeg ville tipset dere om dette, men jeg tror jeg ved hjelp av bilder likevel har klart å beskrive hvordan dere enkelt skal få det til! Bølgene vil med denne metoden ikke bli like store som de jeg har på bildene, men har du en god rettetang og riktig hårspray så vil du altså få tidenes beach waves.

Du trenger: 1. En rettetang 2. 2,4 eller 6 strikk 3. En god hårspraySlik gjør du:
1. Start med rett hår, og del det i 2 til 6 hårddeler. Jo tykkeret håret er, jo flere hårdeler tar du.
2. Spray håret med en god dose hårspray, sett på rettetanga, og tvinn en og en hårdel som vist på bilde nr. 2.
3. Start øverst, legg det tvinnede håret i rettetanga, klem igjen og hold i 7-8 sekund. Flytt så rettetanga noen centimeter ned og klem igjen. Slik fortsetter du til hele hårdelen er blitt varmet opp. Deretter sprayer du med litt mer hårspray før du lar det tvinnede håret gli ut av seg selv. Fortsett til alle hårdeler er tatt, og du skal nå ha fått naturlige beach-waves!

Har dere andre tips til å få de perfekte strandkrøllene? <3
Jeg har hørt at saltvannsspray fungerer ypperlig til denne looken?

Beauty isn't makeup.....Haha! Give me a break. Da var det på høy tid med en oppdatering i sminkekategorien! DET har vært etterspurt lenge det. Noen av dere har nesten blitt hissige under kommentarskrivingen de siste månedene. Hihi. Jeg skjønner godt at dere blir utålmodige når det er nærmere to år siden forrige sminkeinnlegg, men saken er at jeg nesten ikke har byttet ut et produkt siden den gang! Jeg har liksom funnet mine favorittprodukter og da prøver jeg å forholde meg til disse fremfor å eksperimentere så fryktelig. Noen produkter er selvsagt fornyet, men dere som har fulgt meg i to år nå vil nok legge merke til at jeg faktisk ikke har så mye nytt og tipse dere med!Under får dere likevel en oppdatering på hvilke produkter som befinner seg i sminkevesken min. Jeg er ingen ekspert, men jeg føler jammen jeg har lært en ting og to de siste årene. Jeg kan selvfølgelig også i dag ha dårlige dager hvor jeg bare ikke får ting til å fungere på morgenkvisten, men gud hjelpe meg som ting forbedrer seg! Man lærer mye av å prøve og feile sier jeg bare. <3Mine Produkter: 1. Max Factor Lastin Performance foundation i farge 106 Natural Beige 2. Body Shop all in one base face pudder i farge 06 3. Bronzing powder by h&m i lyseste variant 4. Body Shop Brush on bronze 5. Lancome Le Crayon Khol 01 Noir eyeliner 6. Body Shop vippetang i stål 7. Chanel Ombres Contraste Duo øyenskygge i farge 20 Taupe 8. Dior brynpenn i farge 553 9. Sort Max Factor Masterpiece Max mascara 10. Lipbalm i frisk bringebærduft fra H&mFremgangsmåte - Sminkerutiner:
1. Aller først jevner jeg ut huden med et tynt lag foundation. Denne bruker jeg kun under øynene, rundt nesen eller på urenheter.
2. Deretter pudrer jeg hele ansiktet med all in one face base fra Body Shop. Dette er magisk! Det er utrolig tynt, men jeg synes likevel det dekker alt. I tillegg blir man "matt" i huden av det. Man slipper å se svett og skinnende ut etter bare et par timer!
3. Ulempen med Body Shop pudderet er at det er utrolig lyst selv i mørkeste farge. Derfor er jeg helt avhengig av å ha litt solpudder over. Her har jeg brukt h&m sin variant i alle år. Solpudderet koster en slikk og ingenting og fungerer utmerket på min hud!
4. Det siste jeg gjør med huden er å legge roug i kinnbena. Her bruker jeg noen fine, runde kuler fra Body Shop.

5. Brynene mine fyller jeg ut hver eneste morgen med Dior brynpennen som dere ser på bildet over. Denne er så god!
6. Lancome eyelineren legger jeg bare på halve øyelokket. Fra midten og ut til kanten, før jeg legger et lite lag foundation på øyelokket. Jeg synes nemlig at denne Max Factor foundation fungerer minst like godt som eyeprimer!
7. Øyenskyggekosten dypper jeg alltid i litt vann før jeg legger en svak brun skygge ytterst i global-linjen og duser ut ved hjelp av kosten. SÅ gjenstår bare en omgang med vippetangen før jeg legger et lag mascara på vippene. Alltid kun på de øverste vippene.
8. Hvis jeg ikke går for en eller annen spedalsk farge på leppene, legger jeg et supertynt lag foundation på før jeg over der igjen har litt lipbalm med bringebærduft fra H&m. Dette synes jeg nemlig gir et mer naturlig resultat enn en vanlige, nude-farget leppestift.Håper dette var forståelig. <3 Har dere noen spørsmål så kom med dem!
Et eget innlegg med mine leppestift-favoritter kommer også denne uken.

Ready for a girls night out!

Da var det på høy tid å få på masken! Jeg har akkurat spist en alt for god kalkunmiddag og skal snart hoppe avgårde til Iselin for en ordentlig girlsnight! Finstasen skal på og siste lørdag før julaften skal feires med litt vin i glasset... Eller vent, det må bli rusbrus for jeg har glemt å kjøpe vin. Jaja! Gøy blir det nok uansett. Det er tre uker siden sist jeg så frøkna så jeg vil tippe hun har litt å oppdatere meg med! Det skal bli så godt å se henne igjen.. Få skravlet, skålet og danset litt i Stavanger by! Hehe, bestemor og bestefar er jo så nervøse for at det skal skje meg noe på nattestid at de gjør alt de kan for å overtale meg til å bli igjen hjemme..Bestefar: Du vet det er halvannen til to timers taxikø i natt?
Marthe: WHAT? Er det sant!?
Bestefar: Ja det er julebord og trolig livsfarlig på byen i kveld.

Hehehe! De vet hvilke kort de skal spille på... Taxikø er seriøst det verste som finnes. Å stå i kjole og hæler i en utendørs kø med minusgrader.. Altså, jeg har ikke ord engang for hvor mye jeg hater det. Jaja, jeg kan ikke klage. Man kan jo faktisk bare ta buss.I dag har jeg bare surret alt håret i en tutt, festet med lusespenner og dratt litt i det. Det tok meg seriøst fem minutt, men det ble jammen ikke så verst! Spesielt ikke med bestemors pyntegjenstand i. Hihi. Nei, jeg hadde ingen fancy hårspenne tilgjengelig, så jeg tok meg friheten til å stjele deler av interiøret hennes og pynte meg med det i stedet. Hvorfor ikke? <3 Passet perfekt til bubbleroom kjolen min med diamanter og åpen rygg!

Jeg tror jeg lar kamera ligge hjemme i kveld, men vi skrives igjen i morgen!
Ha en deilig lørdagskveld dere! Nå må jeg se å komme meg avgårde. <3

Bli ny dag på Komponisten!

Huff, jeg skulle nok ha forhåndsskrevet et lurt blogginnlegg til formiddagen i dag, men jeg kom rett og slett ikke på det da jeg sto og pyntet juletre til midnatt i går kveld! Jeg var mildt sagt I SIGET. Kristinemor og jeg lo oss seriøst nærmest til døde da vi skulle dra på juletreshopping sammen og ikke engang kunne finne ut hvilken vei treet skulle pakkes inn i slik hvit netting(?). Jeg skulle selvfølgelig ha det største treet jeg fant, og med Kristine's lille minibil, var det bare såvidt vi fikk trykket det inn! -Og så da dere... Så bestemte vi oss for å kjøre i Burger Kings drive-in for en senere middag. For at Kristine i det hele tatt skulle se veien foran seg, måtte jeg holde treet bort fra ansiktet hennes, og mens jeg gjorde det med den ene hånden, filmet jeg henne med den andre samtidig som jeg hylte av latter. Den stakkars selgeren på Burger King må ha tenkt det verste om oss, men det får heller våge seg. Vi fikk treet trygt hjem og nå står det her nypyntet og nesten klart til å vises frem på bloggen! Jeg mangler nemlig lys til det, men nå har Jonas akkurat vært innom og levert fire bokser med julepynt til meg. *GLEDE!* Vi skulle egentlig fordele alt sammen, men han ville ikke ha så mye, så da ble det nok en gledens dag for Borge! Hehe. Håper jeg kan få knipset noen stemningsfulle bilder av stuen til dere i morgen! <3

Ellers har jeg som dere kanskje ser mildt sagt kost meg glugg ihjel i frisørstolen denne tirsdagen! 4,5 timer satte jeg på Komponisten frisør, pratet med fine Marianne, farget etterveksten mørkere og satte på et splitter nytt, 50 centimeter langt hår! Åååh, det føles F-A-N-T-A-S-T-I-S-K å ha så mye hår igjen! Det ser virkelig helt smashing ut, og nå kan jeg gjøre hva pokker jeg vil med det! Den siste måneden har jeg ikke hatt så mye lengre hår enn det som er mitt naturlige, og da føler jeg ikke for å gjøre noe annet enn å sette det opp i en hestehale. Det er for all del fint det og, men man blir jo lei! Nå skal det bli mange lekre frisyrer på denne damen fremover.Under her ser dere resultatet på håret både rett og krøllet. Det er litt i det lengste laget for at jeg vil gå med det rett ned, men en høy, rett hestehale, eller en lang, tykk flette kommer til å bli meget bra med denne lengden. Ellers er det jo ingen hemmelighet at jeg er krøller det en god del, og da blir håret akkurat passe! Verken for kort eller for langt. For dere som ikke har fulgt så godt med i timen, er det Hairtalk sitt tape-extentions som gjelder. Det er dette jeg har brukt det siste året, og det er jeg altså så fornøyd med at jeg aldri kan tenke meg å prøve noe annet. Jeg har hele fire pakker i og fargene gled takket være Marianne nok en gang rett inn. PERFEKT! <3Det er ikke godt å få vist det frem på riktig måte i det gule innendørs-lyset, men på bildet over til venstre her ser dere hvordan fargen egentlig ser ut, og hvor godt Hairtalk-håret glir inn i mitt eget. Ah, så glad jeg er nå!Har du lyst til å freshe deg opp før jul? Bestill time til Komponisten frisør HER
Tusen takk nok en gang Marianne. -Og Hairtalk for et langt og fyldig hår!

        Min behandling er sponset

H.A.I.R.I.N.S.P.O
Jeg tenkte bare å dele litt hårinspirasjon med dere denne onsdagskvelden. Jul, julebord og nyttårsaften nærmer seg, og da vil jeg bare minne dere om at det finnes litt hårinspirasjon å hente i kategorien "sminke og hår" her på bloggen! Jeg skal prøve å komme med litt flere steg for steg innlegg av fine oppsetninger før jul, men i mellomtiden må dere gjerne bla litt i sidemargen til høyre her. <3 Det er helt genialt hvor mye man kan få til hjemme på egenhånd! De lekreste "updo's" lages ofte bare på 5 minutt. Man må bare vite hvordan!

Skulle dere ha noen ønsker til oppskrift på spesielle frisyrer, så ikke vær redde for å hyle ut. Jeg har også fått en rekke spørsmål om jeg kan dele litt flere sminketips med dere, og dette er noe jeg lenge har hatt lyst til å bli flinkere på! Jeg er ingen ekspert, men jeg må si jeg synes det er vanvittig moro å dele eksperimentene mine med dere! Dessuten er det hundre år siden forrige sminkepost!
Nå nærmer det seg Farmen-tid her! Flere som sitter spente i sofaen og heier på Finn Olav i kveld? Hehe. Jeg vet ikke hvorfor jeg plutselig har blitt en slik farmen entusiast. Jeg har egentlig ikke fulgt med i hele høst, men de siste dagene har jeg blitt så oppslukt at jeg vurderer å melde meg på selv til neste sesong. Haha, det skulle tatt seg ut om jeg måtte ta meg bloggfri i flere uker for å delta på Farmen. Hva hadde dere sagt til det? Tror dere jeg ville passet inn i gårdslivet? Jeg tror jeg hadde elsket det! Kuene og meg. <3
Håper dere kan hente litt inspirasjon til julebordsfrisyren her!
Ha en fortsatt fin onsdagskveld alle sammen. <3

How to make big curls!

Hei og hopp kjære blogglesere! Nå er jeg altså tilbake i Kristiansand igjen, med en litt mer hektisk hverdag! Jeg håper dere har fått en fin tirsdag så langt. Jeg har knipset noen bilder av min splitter nye krølltang til dere i dag! Tenkte jeg kunne tipse om hvordan man enkelt kan lage fine, store krøller! Jeg har lenge siklet etter denne Babyliss krølltangen, og da jeg så den på tilbud til 999 kroner i helgen, slo jeg til regnskapsførerens store fortvilelse til og kjøpte den. Hallo! Noen hårprodukter må man bare få unne seg! Eller?Denne krølltangen er ihvertfall det mest geniale jeg har vært borti. Jeg får alltid Marianne til å krølle håret mitt med den når jeg er på mitt månedlige besøk der, og de digre, fyldige bølgene holder seg i evigheter! Jeg synes faktisk at krøllene er aller finest på dag 2, når de har fått roet seg litt ned. Greier jeg håret og sprayer med litt "The next day" spray dagen etterpå så er jeg altså så fornøyd med det at jeg aldri har lyst til å dusje igjen. Krølltangen dere ser på bildet over her kjøpte jeg på Elkjøp. Virkelig noe å ønske seg til jul!Slik gjør du:
1. Er håret nyvasket så liker jeg å spraye det litt med en hårspray før jeg starter. Mitt hår er så glatt når det er nyvasket at krøllene bare vil falle rett ut hvis jeg ikke gjør dette. Hårsprayen jeg har brukt her ser dere på bildet under.
2. Når krølltangen er varm, sjekker du at du holder tanga riktig vei før du legger en mindre bit av håret ditt inni så nært hodet ditt som mulig. (Se bildet over). Klem igjen, og vips så surrer tanga inn resten av håret ditt.
3. Nå vil du høre en jevn pipelyd med ca ett sekunds mellomrom. Når håret er ferdigkrøllet, lager tanga fire pipelyder rett etter hverandre. Da slipper du grepet om tanga og lar håret falle lett ut. Ta en ny del hår og fortsett krøllingen.
4. Når hele håret er krøllet, sørger jeg alltid for å spraye med litt mer hårspray før jeg avslutter med både en "glansspray" og en "finishing spray". Mye mulig man bare behøver en av dem, men jeg kjørte på med begge og fikk et glansfylt og mykt resultat.Alle disse hårproduktene fikk jeg faktisk i en goodiebag fra brudeshowet!
De fås kjøpt på Komponisten frisør, og helt sikkert andre salonger også.

Crazy times at the hairdresser!

Hahaha, jeg må bare dele disse bildene med dere! I går var det virkelig crazy times hos Komponisten frisør. Marianne skulle prøve ut frisyrer til morgendagens show og var rett og slett i siget.. Jeg kan ikke tro at det faktisk ble noen helt vanvittig lekre oppsetninger av denne galskapen. Jeg skulle egentlig sitte og jobbe med bloggen under hårdullingen, men jeg endte jo i stedet opp med å snappe syke hårbilder av meg selv til halve snap-listen min. Gleder meg til å vise dere håret mitt når det er ferdig oppsatt med et diadem i morgen!

Det blir så bra! <3 Jeg rakk bare en kjapp tur hjemom for å oppdatere dere før jeg dro ut igjen for øving i brudebutikken. Her fikk jeg også prøvd to nye kjoler som begge satte som skudd! Herved har jeg faktisk hele fem kjoler å vise frem i morgen. *MEGAGLIS!*Det var så deilig å våkne til lørdag! Åh, i dag skal jeg ikke gjøre noe som helst. Bare ta en kjapp tur til byen, handle inn på dessert-ingredienser og lage meg noe usunt og godt! Blir det bra så skal dere ikke se bortifra at oppskriften kommer på bloggen. <3Ønsker dere en super lørdag. Vi skrives mer senere i dag <3
Og tusen takk for alle tips dere la igjen under forrige innlegg. Dere er geniale!

Self Care MondaySiden jeg ikke hadde en selvpleiende helg i det hele tatt (høhø), brukte jeg faktisk hele gårsdagen på et besøk hos Auds Hudpleie, og Auds Minste for litt real self-care. E.N.D.E.L.I.G er H&M sine plastic fantastic negler erstattet med Anita sine franske gelènegler, og endelig er byens vippe-ekspert, Kamilla tilbake fra permisjon! Det er nesten et år siden jeg tok vippe extensions hos denne dama og med 12 lange mm, ble resultatet helt sykt fint. Aldri følt meg mer vel uten sminke! Man ser jo ørvåken og fresh ut til enhver tid. Denne gang ønsket jeg meg nøyaktig den samme "vel uten sminke" effekten, men 1 eller 2 mm kortere for et mer naturlig resultat.Fy søren så fornøyd jeg ble! Både Kamilla og Anita vet godt hva de driver med. Under ser dere vippene mine i dag! Lange og fyldige, men samtidig ikke overdrevent lange. Husker jeg riktig så fikk jeg en 3D vipper med noen 10mm og noen 11mm. Dette for å gjøre resultatet så naturlig som overhode mulig. Har dere lyst på samme behandling så kan jeg fortelle dere at det koster 1495 kroner uansett hvilken lengde dere ønsker å ha på vippene. Behandlingen tar 2 timer og etter 4-5 uker må man tilbake og fylle på med flere vipper. Da betaler man 5 til 600 kroner og blir gjerne behandlet i 60 minutt. Det kommer an på hvor mange vipper man behøver.Jeg legger like godt med noen bilder av fjorårets resultat også jeg. Her hadde jeg altså 12 mm som var hakket lengre! Dere må gjerne legge igjen en kommentar hvor dere forteller meg hva dere synes er finest. Til dere som lurer på om vippe Extensions skader dine naturlige vipper.. Vel, man limer en falsk vippe på omtrent hver eneste naturlige og det er klart det sliter når ukene går. Fjerner du de falske vippene etter å ha fått behandling over flere måneder så vil du nok føle at dine egne har blitt kortere. Noen kan nemlig ramle av og noen kan knekke. -Men det fine med vipper er at de vokser seg like lange igjen etter bare et par uker. Smører du på litt vippeserum i tillegg så vil det kanskje til og med gå enda raskere. Dette fikk jeg erfare etter forrige behandling og derfor er jeg slett ikke redd for å ta vippe Extensions igjen.Nå hva synes dere? Likte dere best fjorårets enormt lange og fyldige vipper eller foretrekker dere disse litt mer naturlige?

Ring Auds minste for bestilling av gelenegler hos flinke Anita på 38 02 47 00
Ring 46874000 for så å taste 1 for å komme til Auds hudpleie og bestillie vippe extensions!

    Behandlingene mine er sponset

Dear hairdresser, make me pretty!

Da var jeg hjemme igjen etter nok et friskt og avslappende frisørbesøk. Jeg er så fornøyd! Fy så deilig å få litt ny farge på håret igjen. Endelig kunne jeg legge inn litt flere mørke striper også! Sommeren er over, og dermed blir de ikke grønne etter bare et par uker i sola. I fjor høst valgte jeg å farge hele håret i en varm brunfarge, men i år kjenner jeg at jeg ikke riktig er blitt lei av å være blond! -Så da klokken slo 09.00 denne morgenen ba jeg i stedet Marianne om å gjøre meg hakket freshere med masse masse spill. Bunnen har vi farget med en mørk brun INOA Loreal farge, og i resten av håret har jeg fått en rekke striper i form av en litt lysere brunfarge.

Marthe: Jeg kan hjelpe med å klistre tapen på extentionet!
Marianne: Føler du at du jobber her eller?

Hehe, når man sitter i frisørstolen i 4-5 timer så blir man jo litt rastløs! Noe må man jo finne på... Kan like godt være litt til hjelp for disse flinke frisørene! Hehe, nei timene gikk faktisk fryktelig fort denne morgenen. Kanskje det var den gode smoothien jeg fikk servert.. Plutselig var klokken blitt 13.00 og jeg var på vei hjem med nystelt hår. Jeg bruker fremdeles Hairtalk sitt tape extentions til dere som måtte lure på det, og jeg er fremdeles storfornøyd med kvaliteten. Jeg har snart brukt dette merket i et helt år og ser ingen grunn til å bytte. Selve håret er tykt, teipen er både liten og lett å skjule og mitt eget hår holdes friskt og sunt. Det er alltid en lettelse å se at man faktisk har hår igjen på hodet etter at extentionet er tatt av. Noen varianter sliter nemlig veldig mye mer enn andre!Nå er jeg spent! Likte dere det?Igjen, tusen millioner takk til Komponisten frisør!
Vil dere også freshe dere opp i høst? Bestill time HER

Behandlingen er sponset

Todays updo: A classy messGod morgen og hei lørdag! Jeg må bare le av kommentarene som ble lagt igjen under forrige innlegg. Herlighet, det var ikke måte på. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen. Magnus og jeg er bare venner. Jeg lyver ikke til dere. Sier jeg at det ikke er noe på gang, så er det virkelig ikke noe på gang. Hehe. Det går faktisk ann å bare være venner også.  <3 Så fikk vi det oppklart!

Har dere sovet godt? Åh, det har jeg.. Sover alltid som en engel i bestemors gigantiske dobbelseng. Vekkerklokken sto på 07.30, men tror dere jeg kom meg opp? Hah! 09.45 klarte jeg å dra meg opp fra sengen, og da var bestemor allerede i gang med frokosten. Som jeg blir skjemt bort her nede. Loff med ferske reker, sjokomelk og kaker fra gårsdagens bursdagsfeiring.. He-rre-gud. Ingen som hører meg klage nå! Tante og jeg fyller begge år neste søndag, og ettersom vi da ikke vil være samlet tok vi feiringen litt på forskudd i år!

Ellers har morgenen gått til litt hår-eksperimentering. Det er så lenge siden sist! Jeg har sittet og sett på utallige youtube videoer for å prøve å sluke til meg litt ny inspirasjon. Resultatet av dagens eksperimentering får dere i et bildedryss over og under her. Det ble ikke akkurat som i inspirasjons-videoen, men jeg likte frisyren likevel jeg. Spesielt lekker til en åpen-rygg kjole og noen enkle perler!

Messy, but still classy <3 Eller hva sier dere?
Noen som vil ha oppskriften i form av steg for steg bilder?

My hair's back on trackÅåå, Marianne er verdens beste frisør. Jeg hoppet nærmest i taket av glede da jeg fikk beskjeden om at hun kunne ordne håret mitt denne lørdagsmorgenen. -Til tross for at hun egentlig hadde ferie. Det føles SÅ bra å ha håret på plass igjen. Ah, jeg har bare gått uten Hairtalk tapeextentions i nærmere tre uker, men jeg har virkelig virkelig savnet det. Nå må jeg bare se å få stelt neglene så er jeg fin og fjong til skolestart på mandag! Wihuu. Tenk nå er det like før denne frøkna begynner på skolen. Gleder meg skikkelig jeg! <3

 Bare se på disse før og etterbildene da.. Er det rart jeg er glad? Alt fire pakker med 55 centimeters hår kan gjøre med humøret.. Hallo fylde! Åh, jeg har nå brukt Hairtalk sitt tapeextentions siden november i fjor, og er enda storfornøyd. Kvaliteten er super, tapefestene føles lette på hodet og de er enkle å skjule enten jeg vil ha håret ned eller oppsatt. Også er det så vanvittig deilig å slippe denne clip-on varianten som man må ta av og på hver eneste dag. Det går fort en halvtime ekstra på badet om det gjøres ordentlig! Nå våkner jeg med 55 centimeter på hodet hver eneste morgen og alt jeg behøver å gjøre er å krølle det! Hihi, jeg gliser bare av å skrive det.

Jeg har altså normalt sett fire pakker med Hairtalk hår i, men det er ikke alltid nødvendig med så mye. Vil du bare ha litt ekstra fylde i håret ditt så holder det kanskje med to eller tre. Ønsker du å prøve ut denne typen extentions så vil jeg anbefale å dra til nærmeste frisørsalong som fører dette merket. Oversikten over salongene kan dere finne HER. La frisøren se på håret ditt, bestille inn den perfekte fargen og sette det på for deg. Det tar 60-90 minutt å sette det på og klippe det til, så det går unna i en liten fei.

 Nå hva synes dere? Igjen, tusen millioner takk Marianne!
Dere kan også bestille time hos Komponisten frisør HER

 Min behandling er sponset 

Relax and have a manicure

God morgen alle sammen! Eller formiddag er det vel nå blitt. Jonas dro i går på hyttetur med familien så i natt fikk jeg leiligheten helt for meg selv! Merker at det går en stund mellom hver gang jeg sover alene, for nervøsiteten var det virkelig ingenting å si på i går kveld. Jeg innbilte meg at det sto en voldtekstmann utenfor vinduet mitt hele kvelden og skvatt til hver gang jeg hørte den minste lyd. Skjønner ikke hva jeg stresset sånn over.. Jeg har jo tidenes pitbull på besøk! Både Jason og Bella fikk dele seng med meg i natt, og hver gang en lyd hørtes utenfor sørget Jason for å slippe ut noen løvebrøl. Haha, jeg måtte til slutt bare gi etter for nervøsiteten, smile og gi vakthunden en megaklem. <3  Sov som en stein da jeg først falt i drømmeland som en pølse mellom to brød. DOGS <3

 

Over til det jeg egentlig skulle vise dere denne morgenen! Mine nye gelènegler. Jeg.Er.Så.Fornøyd. Anita gjorde nok en gang en glimrende jobb og sørget denne gang for at frøkna fikk seg fransk manikyr. Har dere lyst til å ordne neglene deres i sommer så dra til Anita på Minste Auds. Jeg blir like fascinert over hvor raskt den dama jobber hver eneste gang, og likevel blir resultatet akkurat slik jeg håper på. Gelènegler med fransk manikyr koster 800 kroner. Det er behandlingen jeg fikk i går. Jeg har nå gått til Anita helt siden november 2013 og neglene mine har aldri holdt mindre enn 4 uker. Stort sett har jeg dem i 5 uker før jeg selv river dem av fordi mine egne har vokst seg så langt ut.  Deretter blir jeg nærmere hysterisk om jeg ikke får på nye innen de neste 24 timene. Hehe, det er rart hvor avhengig man blir. Fingrene ser slankere ut, det er mye penere å bruke ringer, og jeg føler meg ti ganger så feminin.

Ring Minste Auds for timebestilling: 38024700
Ønsker dere alle sammen en GOD HELG! 


    Behandlingen min er sponset  

Getting my hair done!

Åh! Så herlig å få håret krysset av listen på ting som må ordnes før avreise! Jeg satte klar på Komponisten frisør allerede klokken 09.00 i dag tidlig, og der ble jeg helt til 13.00. Jeg har fått hodebunnsmassasje, farget etterveksten hakket mørkere med fargen "INOA" fra L'oreal, og Hairtalk extentionet er både blitt heist og klippet. HURRA! Det er litt rart å ikke ha hår ned til rumpa lengre, men nå blir det nok litt enklere å håndtere fremover! Slapp helt av.. Det er  fremdeles både langt og fyldig. Hehe, noen av dere ble hysterisk bekymret for at jeg kanskje kom til å klippe av det lange håret. Det har jeg altså ikke gjort, og dere kan ta det helt med ro. Det lange håret er kommet for å bli <3Haha! Jeg må bare le. Herlighet, jeg var fast bestemt på å ta noen "magiske bloggbilder" av dette hodet som Marianne fester tape-extentionet mitt på under løftingen.. Marianne var ikke like sikker på om dette kom til å se bra ut, men jeg sto på mitt og knipset i vei. Nå må jeg ærlig talt si meg enig i Mariannes skepsis. For et creepy syn! Det ser jo bare ut som en delvis skallet person. Hoho!

 

Fine, Marianne. <3 Aldri sett så brune ben i mitt liv.. Følte jeg måtte dra rett til Brun og blid etter dette frisørbesøket.Litt nye produkter fikk også bli med hjem! Blant annet to splitter nye Sexy Hair sprayer for volum! Jeg fikk prøve litt av denne ene sprayen da jeg satte hos Komponisten tidligere i dag, og her snakker vi tuppering på flaske! Er det noe jeg trenger så er det volum i hodebunnen. Etter vask er håret mitt så flatt som det kan få blitt og vet dere hva? Det er virkelig ingenting som er verken sexy eller glamorøst med flatt hår klistret til pannen.. Krysser fingrene for at disse produktene kan få gjort noe med den situasjonen!Noen som har prøvd disse produktene allerede?

 Har dere lyst til å bestille time hos Komponisten frisør? Dere kan nå booke time HER
Nok en gang tusen takk for god hjelp, Marianne! Vi blogges mer etter jobb i kveld.

            Behandlingen er sponset

Marthe tipser: 17. mai frisyrenWuhuu! Er dere klare for et siste tips til "hvordan style håret på 17.mai?". I dag har jeg prøvd meg på nok en frisyre og restulatet ble så fint! Vel, det er i hvert fall min mening. Hehe! Nå er det vel egentlig opp til dere å bedømme. Uansett, frisyren tar fem minutt å sette opp, og alt du behøver er et par lusespenner, et hårbånd og en krone(?). Kalles det hårkrone? Nei, jeg vet virkelig ikke, men det gjør helt sikkert dere! Både hårbåndet og kronen er kjøpt på Glitter for rundt 150 kroner til sammen. Den prisen synes jeg frisyren var verdt!
Slik gjør du:
1. Legg hårbåndet rett over hodet slik som på bildet nr.1
2. Legg hånden din under alt håret, trekk håret opp og inn under hårbåndet slik som på bildet nr. 2. Bare trykk alt håret nedi så godt som du klarer til du har fått håret slik jeg har det på bildet nr.4. Har du like mye hår som meg, så må du gjerne dele håret i to og brette inn en og en del.
3. Føler du at håret ikke sitter helt fast inni strikken, så trykker du inn noen spenner her og der til alt sitter.
4. Kronen legger du bare midt oppå det hele. Den er laget slik at den sitter fast. Du behøver ikke å bruke spenner her.Hårbånd og krone fås altså kjøpt på smykkebutikken Glitter.
Foran lar jeg bare litt hår få henge fritt!

Ikke spør hva det røde på ryggen er.. Tror det kommer av dagens turnetime!
Hoho! Mer om det senere.. <3 Nå, kunne dere tenke dere å gå slik på 17. mai?

Let's talk about hair!

God formiddag kjære, gode blogglesere! Først og fremst vil jeg bare skryte litt av dere. Så flinke dere er til å komme med spørsmål! Det er allerede blitt lagt igjen en god del kommentarer under forrige blogginnlegg, og det er alle tiders å se! Gleder meg til å plukke ut de aller beste og lage en hyggelig, liten video til dere. <3 Er det noe bloggen trenger mer av så er det nettopp dette.Over til det dagens første innlegg skal dreie seg om! Jeg får utallige spørsmål om hvordan jeg steller håret mitt. Spesielt etter gårsdagens "What to wear" innlegg hvor jeg for engangs skyld viste håret mitt rett. Mange lurer på om jeg retter det og mange vil vite hvilke produkter jeg har i før rettingen. Her kommer svaret: Jeg retter ikke håret og jeg bruker ingen spesielle produkter for å få det slik som på bildet under til venstre. Håret mitt er bare sånn. Det er naturlig rett, og det er visst Hairtalk tapeextentionet mitt også. I hvert fall nesten! Det eneste jeg har gjort for å få det slik er å vaske det med shampoo, balsam og kur, for så å føne det med hårføner etterpå. Mer triks og fanteri har jeg ikke på den fronten! -Men jeg foretrekker å krølle håret, enten jeg skal ha det opp eller ned. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er vel bare slik. Har man rett hår så vil man ha krøller. Har man krøller så retter man ha rett. Favorittfrisyren min tror jeg vi alle vet hvordan ser ut.. Jeg har sikkert fått over hundre spørsmål om jeg kan vise hvordan jeg lager den. Her kommer endelig innlegget. Marthe har fått fingeren ut! Hihi, håper dere forstår fremgangsmåten ved hjelp av å titte på bildecollagen under her.


Slik gjør du:
1. Lag midtskill, og krøll hele håret med en krøllstav. Surr en og en hårdel rundt staven og hold i noen sekund til du har laget en krøll.
2. Du kan bruke hvilken som helst krøllstav. Frisyren blir like fin med store krøller som med små (slik som jeg har her).
3. Når hele håret er krøllet vil du muligens se ut som en puddel. You don't want that! Så start med å lage sideskill på en av sidene.
4. Gre håret litt akkurat i toppen slik at du får roet ned noen av krøllene. Du vil ikke gre de helt ut så vær forsiktig med børsten.
5. Ta tak i en liten hårdel helt fremst ved ansiktet på den siden du har sideskillen og surr hårdelen som vist på bildene over.
6. Trekk den surrede hårdelen bakover og fest med et par lusespenner. Spray også gjerne med litt hårspray!
7. Helt til slutt legger du alt det krøllede håret på den ene siden, børster krøllene om det trengs og sprayer med litt hårspray.

Jeg bruker Mast krøllstaven fra Makestyle. Mast VOL 1, ikke 2.
Håper innlegget falt i smak. Jeg vet at dere får dette til! <3

She got her nails doneJeg synes jeg hører bestemors stemme nå. "Det har skjedd na någe!! Hu har isje blogga i heile dag!". Du kan ta det helt med ro gamlemor <3 Morgenen forsvant bare fra meg denne onsdagen. Plutselig var klokken blitt halv to og det var på tide å dra av gårde til Minste Auds for negltimen min. Der ble jeg sittende i et par timer for å bli dullet med samtidig som jeg skravlet med flinke Anita. Planen var egentlig å gå for fransk manikyr denne gang, men jeg ombestemte meg som alltid i siste liten, og gikk for kritthvit i stede.

Ble det ikke fint? Jeg kan ikke annet enn å glise fra øre til øre. Jeg har vel mildt sagt blitt avhengig av Anita sine gelènegler. Det er en stund siden de forrige ramlet av og i mellomtiden har jeg brukt H&M sine franske løsnegler. De ser alvorlig talt ikke UT på fingrene! Jeg kan ikke tro at jeg syntes dette var pent før. Man ser jo at neglene er falske på en kilometers avstand. Fysj! Nei, nå klarer jeg meg ikke uten Anitas hjelp. Igjen, tusen takk for noen nydelige negler. Jeg er så glad for at jeg nå skal være fingerfin i 4-5 nye uker fremover.Anita er herlig. Hun er en av de få damene som virkelig får meg til å le. Hun snakker engelsk, men hun forstår også veldig mye norsk så samtalene våre går på halvt norsk og halvt engelsk. Passer meg midt i blinken ettersom ordforrådet mitt ikke er all verdens å skryte av.Har dere lyst til å freshe opp neglene like før 17. mai?
Ring 38024700 for bestiling hos Anita på Auds minste i Frisørhuset.

        Min behandling er sponset

How to make a classy updo

God kveld kjære lesere! 17. mai nærmer seg og jeg vil tippe at mange av dere ikke har den minste peiling på hva dere skal gjøre med håret? Her kommer et lite tips til en classy updo som lages på fem minutt. Kanskje ikke det engang. Jeg har nok en fordel med mitt lange og fyldige hår akkurat til denne frisyren, men jeg laget noe lignende da jeg hadde mellomlangt hår også og det ble superfint, så dere behøver ikke å ha like langt hår som meg for å få dette til å bli elegant! Bilder med steg for steg beskrivelser får dere under. Har dere noen spørsmål så må dere bare spørre. Jeg skal være tilgjengelig for å svare dere. Pcen blir nemlig min bestevenn i kveld!

Slik gjør du:
1. Start med å krølle håret med en hvilken som helst krølltang eller krøllstav. Jeg bruker Mast krøllstaven min fra www.makestyle.no
2. Del håret opp i fire seksjoner. Start med en seksjon, del den i to igjen og surr den slik som vist på bilde nr.3
3. Ta tak i et par hårstrå nederst i den surrede seksjonen, og press resten av håret oppover som vist på bilde nr.4
4. Nå vil den surrede seksjonen bestå av en rotete hårdott og det er akkurat slik vi vil ha den! Krøll det hele sammen som en ball og fest med fliseklemmer til "hårdotten" sitter fast. Du er nå ferdig med en av fire seksjoner!
5. Ta tak i neste seksjon, del også den i to og surr den før du tar tak nederst, presser håret oppover, samler "hårdotten" som en ball og fester med fliseklemmer helt inntil den forrige. Gjenta til alle fire seksjoner satt opp, spray med hårspray og du er klar!Forsto dere det? Nå hva synes dere? <3

En dag som hårmodell

For en dag! Herlighet så gøy jeg har hatt det. Jeg føler nesten at jeg har flyttet inn hos Komponisten frisør etter denne mandagen. Jeg ankom salongen klokken 09.00 og dro igjen rett før 14.00 med et fresht spill av Lorealfarge og nytt, seksti centimeter langt Hairtalk tape-extensions. NÅ er jeg fornøyd! Dere aner ikke hvor glad jeg er for at dette lange håret ikke skal av hodet mitt før om seks uker til, og da kun for å heise og stusse det litt. Jeg er så lei av å ta inn og ut det slitte clip on extensionet mitt. Jeg brukte det omtrent hver eneste dag så da kunne jeg like godt sette i hår som konstant sitter fast. Tid spart på morgenkvisten! Jeg har prøvd Hairtalk sitt extensions tidligere og vet at det er ordentlig kvalitet på det, så nå gleder jeg meg max til å ha langt, sunt og fyldig hår i hele sommer!

Over til det kvelden skulle dreie seg om! Visningen på Ernst hotell gikk kjempefint. Jeg var sammen med to andre modeller, først ut på scenen, satte meg i frisørstolen og ble stylet av flinke Marianne foran en et publikum bestående av byens frisører. Jammen fikk jeg en snill dame til å knipse noen bilder av meg underveis også. Scenelyset var ganske sterkt og traff meg mitt i ansiktet så på noen av bildene ligner jeg ikke helt meg selv, men jeg deler dem med dere likevel. Ah, jeg var så fornøyd med både hår, sminke og klær. Jeg fikk låne både shorts og topp av butikken Milla interiør og forelsket meg så i antrekket at jeg strevde med å gi det fra meg igjen. 

Etter å ha blitt stylet og vist frem på scenen, ble det litt bildeknipsing før vi alle sammen fikk utdelt gode hårprodukter for testing. <3Nå har jeg en halvsint kjæreste ved min side som veldig gjerne vil at jeg skal legge fra meg arbeidet for kvelden. Vi har fremdeles 4 år og 6 måneders jubileum, og det må i det minste feires med en romantisk film. For tre år siden ville jeg ha tatt helt på vei om vi ikke fikk feiret med vin og tre retters middag. Nå nøyer jeg meg med taco og film. Det finnes da nok av andre kvelder vi kan spise ute på!Har dere lyst til å sette på Hairtalk extentions eller bare freshe opp i fargen?
Dere kan booke time hos Komponisten frisør HER. Nå hva synes dere om frisyrene?

        Min behandling er sponset

Hårmodell next!Gjett hvem som skal prøve seg som hårmodell neste mandag? Hihi! Marianne trengte en modell til et hårshow som skal foregå i byen neste mandag og til det måtte jeg jo bare si ja! Spennende å bli med på noe nytt en gang i blant. For å gjøre hårfargen min fresh og klar for å vises frem til alt for mange mennesker (kjenner jeg er smånervøs allerede), var jeg som allerede nevnt på Komponisten frisør i går for både striping og farging av ettervekst. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd, men jeg skal likevel tilbake i frisørstolen om fem små dager for å gjøre en siste finpuss, bli sminket, kanskje til og med sette på litt mer hår, og style det pent. Ah, dette blir spennende!Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg kom hjem fra jobb for halvannen time siden og kastet meg på middagen med det samme. Jeg spiste to boller til frokost og var skrubbsulten bare et par timer etterpå igjen. *SHOCKER* Hehe, at jeg aldri lærer.. Nå tenkte jeg å for en gangs skyld ta meg en middagslur før jeg plasserer pcen godt på fanget igjen, oppdaterer dere en siste gang og planlegger morgendagen fra start til slutt. Jeg har diverse møter, jobbvakter og ting som må ordnes før helgen, for vet dere hvor jeg da drar? Hehe, tredje helg på rad jeg reiser utenbys nå. På fredag tar jeg med meg Jonas til Stavanger for å feire min kjære kusines konfirmasjon. Ah, det gleder jeg meg masse til! Det blir nesten som en reprise av min egen konfirmasjon. Bunaden skal på, og vi skal spise tre retters på et nydelig hotell i Stavanger før vi tar kakene hjemme hos farmor og farfar. Begge bestefedrene mine har også fylt år i april måned så disse skal også feires på skikkelig vis. En ting er ihvertfall helt sikkert.. Det kommer til å bli nok en fantastisk helg!

Kanskje det er flere som skal i konfirmasjon i helgen? Eller som skal feire seg selv?
Har du lyst til å freshe opp håret hos Komponisten så kan du bestille time HER

      Min behandling er sponset

Beautiful spring nails

Nå, hva synes dere om resultatet? Jeg er så happy med valg av både farge, form og den lille ekstra detaljen på høyre ringfinger! Det ble bare så VÅR <3 Denne gang gikk jeg for en litt kortere variant. Ettersom neglene sitter på i fire og fem uker, vil jeg heller at de skal få vokse seg litt lengre med tiden. Så slipper jeg å ha meterlange negler mot slutten. <3

Anita på minste auds har nok en gang gjort en glimrende jobb. Tusen takk for hjelpen! Har dere lyst til å stelle neglene deres hos denne damen så kan dere ringe og booke en time på dette nummeret: 38024700. Nå er jeg klar for å feire enda en 22års dag! Bestis nummer 2 har tatt seg fri fra studiene sine i Danmark for å feire på skikkelig vis med de aller beste jentene! Det blir en rolig, alkoholfri kveld med god mat, fine folk, gaveåpning, skravling og kanskje litt synging? Jeg tror ikke jeg skal slippe løs min hese stemme, men kjenner jeg jentene mine rett så får de gitt Andrea en kvalitets-bursdagssang uten min hjelp også.Jonas: Hvorfor er det sånn hekseform på de?
Marthe: Det kalles stiletto negler og jeg vil ha dem sånn.
Jonas: Oookei.. Er det normalt?
Marthe: Ja, hvis du heter Rihanna Fenty, Angeliga Blick eller Marthe Borge så!Åh, som jeg har gledet meg til denne fredagskvelden!
Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen.. GOD HELG! <3

              Mine negler er sponset

Inspirasjon: NegldesignGod morgen alle sammen! Har dere det bra? Jeg håper formen deres er litt bedre enn min. Hoho! I dag våknet nemlig av en pipelyd som kom fra mitt eget bryst. Den snikende halsbetennelsen ser ut til å ha beveget seg ned mot lungene i løpet av natten. Fysj! Håper bare det går raskt over. Jeg skal ihvertfall ta i bruk flere av "bli frisk-tipsene" som Jonas og jeg fikk fra dere herlige lesere i går! Dere er alltid så gode og hjelpsomme. Tusen takk! <3 Det blir nok en rolig onsdag på meg i dag, med blogging og litt mer blogging såklart. Tenkte jeg kunne starte med å dele noen inspirasjonsbilder med dere! Jeg booket meg en ny time hos Anita på Minste Auds i går, og fredag er det på med nye, lekre negler igjen! Gleder meg halvt ihjel til å føle meg fingerfin og feminin igjen. Det er to ting jeg er superfan av på neglfronten om dagen og det er 1. Stiletto nails. Eller lange, spisse Rihannanegler som jeg liker å kalle dem. Jeg digger dette negldesignet, så er det noe jeg skal ha så er det stiletto nails. 2. Pastellfarger. Det er vår og en av vårens største trender er pastellfarger. Hvorfor ikke videreføre trenden på neglene også? Om jeg går for fersken, pastellgul, babyblå, dus grønn eller lys, lys lilla vet jeg ikke, men det blir definitivt en av disse fargene.Ellers vil jeg jo påstå at jeg er litt fancy av meg! Det holder ikke med gule stilettonegler foreksempel.. Nei, jeg må ha noe litt mer unikt enn det. Kanskje lar jeg en negl få bli hvit med et lite kors på? Eller kanskje jeg rett og slett skal ha et design på alle fingrene som på bildene under. Jeg får sette av noen minutter til å glane litt mer på disse bildene før jeg bestemmer meg. Hva synes dere jeg bør gå for? Ser dere et negldesign dere liker her? 
Det hvite nederst i midten var jo bare rålekkert! Alle bildene er tatt fra pinterest.com

Hårfin på Komponisten

Tjo hei! Nå er jeg veeeldig klar for å starte på dagens blogginnlegg kjenner jeg! Det føles som et år siden sist jeg oppdaterte dere. Hehe. Jeg kom hjem fra et hyggelig frisørbesøk i halv to tiden og siden har jeg knipset bloggbilder til dere som en superhelt! Gleder meg faktisk litt ekstra til å se igjennom antrekksbildene for dagen! Jeg tror nemlig vi fikk noen idylliske blinkskudd i finværet. Solen skinner og når vinden forsvinner helt, kjennes det faktisk som sommer her i dag. Fantastisk! 

Under får dere et lite bildedryss fra den fine morgenen min, med før og etterbilder av håret såklart! Jeg er så fornøyd. Marianne har lagt inn litt ny Loreal farge i form av både lyse og mørke striper. Etterveksten er ikke lengre synlig og jeg har fått tilbake det herlige spillet. <3 Synes det er på sin plass med litt lyst og pent spill nå som vi går mot lysere tider. Er dere ikke enige?Den hodebunnsmassasjen til Marianne fortjener forresten også litt skryt for gud hjelpe meg som jeg nyter de minuttene hun holder på med vasken. Haha, jeg holder søren meg på å sovne hver eneste gang. Vurderer sterkt å ta turen til Komponisten frisør hver gang jeg skal vaske håret nå fremover. Høhø! Disse hårvaskene har fort for å bli dagens høydepunkt..Det er visst ikke bare jeg som synes Marianne er fin..
Jonas: Er det frisøren din?
Marthe: Ja?
Jonas: Er hun mor?
Marthe: Ja?
Jonas: WOW! For en milf!Over ser dere to splitter nye Loreal-produkter som fikk bli med hjem for testing! Hårsprayen til høyre har jeg allerede prøvesprayet på krøllene mine og so far so good! Nå gjenstår det bare å se hvor lenge krøllene holder! Sprayen til høyre skal også være en glimrende spray for krølling av hår. Denne tar man i før håret skal krølles så krøllene blir kraftigere og holder lengre. Gleder meg til å prøve! Kanskje noen av dere bruker disse produktene allerede? Det luktet ihvertfall himmelsk av dem!

Tusen takk for god hjelp nok en gang Marianne!
Dere må gjerne bestille time hos Komponisten HER

                  Min behandling er sponset

Ny uke, nytt hår!Da var jeg fresh på håret igjen.. Ah, det føles skjønt! Dere som følger meg på instagram har allerede fått en sniktitt på resultatet. Marianne og jeg bestemte oss for å ta etterveksten og legge i noen lyse striper med salongens nye Loreal farger. Deretter kjørte vi en liten skyll for å få fargen litt mindre varm. Det gikk som smurt. Jeg kunne ikke vært mer happy jeg! Tusen takk for god hjelp nok en gang, Marianne.Ellers var jeg så heldig å få med noen nye hårprodukter hjem. Silky sexy hair både shampoo og balsam + en all in one treatment spray som pleier og hjelper håret på hele 10 ulike måter. Denne kan jeg ikke vente med å ta i bruk. Den dufter nemlig av eksotisk kokos. <3

Under ser dere førbildet til høyre og etterbildet til venstre. Har dere lyst til å bestille time hos Komponisten selv så kan dere booke time HER. Eller ringe 38090885. Tusen takk for alle de fine kommentarene som har tikket inn på instagram allerede. Herlighet så glad jeg blir! Dere har kanskje lagt merke til at håret mitt plutselig er blitt litt lengre også? Jeg har ikke satt inn noe nytt tape-extentions (enda). Jeg vil vente noen måneder med det, men jeg fant et eldgammelt sett stripede clip on extentions hjemme i hår-samlingen. Dette skulle visst vise seg å passe perfekt til det nye håret mitt. -Så nå kan jeg ihvertfall variere litt!

Flere bilder får dere i dagens antrekk litt senere!
Nå har Jonas laget tidenes middag til oss her. Flinke mannfolket. <3

              Behandlingen min er sponset 

Rock that short hair

God kveld kjære lesere! Jeg er bare innom for å vise dere litt flere bilder av min nyklippede sveis. Håper jeg kler den! Det virket ihvertfall sånn på kommentarene under forrige innlegg. Hihi, men nå er dere jo alltid så gode. <3  
 
Jonas kom akkurat inn døren her, og vet dere hva? Han har vært så romantisk i dag at han fortjener all skryt han kan få! Da jeg satte i frisørstolen fikk jeg plutselig en lang invitasjonmelding hvor min kjære ba med på romantisk middag etterfulgt av jacuzzibad og noe "sprudlende i glasset" som han så fint skrev. Hehe, har dere hørt? Jeg kjente jeg ble som nyforelsket igjen i det øyeblikket jeg leste denne meldingen. Førstkommende lørdag skal han altså ha booket svigerforeldrenes jacuzzi så vi kan ha en romantisk kveld med god middag, bading og vin. Ah, det kunne ikke fristet mer nå som snøen til og med er her.

Som om ikke dette var bra nok, har han lovet meg å lage kotelett-middag til meg så fort han har kommet ut av dusjen. "Du har jo litt arbeid å gjøre i kveld, så bare sitt der du".. Haha, lurer meg på hva jeg har gjort for å fortjene denne luksusen..
Jaja, jeg kan definitivt ikke klage på mannfolket jeg har blitt utdelt! <3
Ønsker dere alle sammen en god natt. Jeg har litt skriving å få unnagjort i kveld!

The new me!Da var jeg hjemme etter noen hyggelige timer i frisørstolen! Flinke Marianne fra Komponisten har nok en gang ordnet meg og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Etterveksten er borte vekk, og jeg har i form av striper fått testet ut noen helt nye farger fra Loreal. So far, so good! Tenk nå skal jeg ha "kort" hår i fire uker. Det blir så rart! -Men samtidig så deilig. Jeg tror faktisk at det skal bli en fryd å ha det slik i en liten periode. Det sier jeg ihvertfall nå! Hehe, vi får se hva jeg sier om et par uker. 

Har dere lyst til å bestille time hos Kristiansands nye bloggfrisør, (for ikke å snakke om kjendismamma) så kan dere booke en time over nett HER, eller ringe direkte til Komponisten på 38090885. Det finnes ikke hyggeligere sted å ordne håret. <3

Hva synes dere? Fargen trengte en boost, tuppene trengte en stuss og etterveksten måtte bort. Nå er alt gjort og jeg kjenner meg SÅ mye freshere! Loreal produktene som dere ser under her, er noe jeg fikk med hjem fra Komponisten frisør i dag. Dette er en solserie som tar vare på hårfargen når du reiser på sydenferie! Jeg reiser jo til Marokko om 10 dager og vil nødig ødelegge den nye fine fargen så raskt! Derfor har jeg fått både shampoo, balsam og kur som skal passe på at håret mitt holder seg under surfeuken. Oljen "Mythic Oil" av Loreal passer også ypperli å ta med på sydenreise. Ikke bare fordi et par dråper gir god fuktighet til tørt hår og slitte tupper, men også fordi man kan smøre inn kroppen med den! Etter en lang dag i solen, kan man til og med smøre inn huden med denne godluktende oljen.. Alle disse produktene fås kjøpt på Komponisten Frisør.

 Komponisten sin facebookside kan dere ta en titt på HER
Jeg har knipset noen flere bilder av håret forfra. Disse kommer senere!

           Min behandling er sponset 

Gjør klar julenegleneDe stakkars neglene mine har ikke fått være i fred en dag etter at jeg fikk slutt på bitingen. Aller helst vil jeg bytte neglelakk hver eneste dag, men jeg ser jo at neglene tørker fullstendig ut av det. Egentlig skulle jeg hatt de fine hvite geleneglene nå, men jeg klarte å knekke en av dem og ettersom jeg ikke fant tid til å fikse opp i det før jul, rev jeg av alt sammen. Sikkert ingen lur idè, men jeg får komme meg til Anita igjen en dag før nyttårsaften og ordne meg et nytt design.I mellomtiden skal jeg drepe neglene med tusen farger og litt klistereksperimentering. Hehe! Jeg har hørt mye om disse klisterne, men jeg har aldri prøvd dem selv. Vel, ikke før i dag. Det er lille julaften og jeg tenkte jeg skulle ordne meg superfine julenegler på egenhånd, men i samme sekund som neglene var lakket og alle klistrene var på, fant jeg ut at jeg heller ville ha dem røde. OMG. Så da var det av igjen, og på med noe rødt... La oss håpe at denne fargen får sitte i ihvertfall et døgn.Slik gjør du:
1. Lakk neglene i den fargen du måtte ønske. Jeg valgte en fin sølvfarge i billigmerke Depend.
2. Klistre et og et klister på neglene, brett ned det klisteret som går utenfor neglen din og fil det av med en fil.Klistrene kjøpte jeg på Skin Tonic for 99 kroner. Smykket på øverste bilde er fra Bikbok. 
Jeg kunne sikkert tatt meg bedre tid, men jeg synes likevel resultatet ble søtt jeg! 

A nice little detailÅ dere er så flinke til å legge igjen gode og motiverende ord om dagen! Jeg blir så glad. I dag har jeg prøvd meg på en søt liten flettedetalj som jeg likte så godt at jeg ville dele videre med dere. Dette er jo så mye enklere enn hva jeg får der til å høres ut som, men forhåpentligvis klarer dere å forstå litt mer av å se på bildene også. Dere får hyle ut om det er noe dere lurer på!

Resultatet vil bli mye finere om du tar en hårdel over øret og ikke bak, slik jeg har gjort. Jeg har tapeextentions som ligger akkurat der jeg egentlig ville stjele hår fra og da ville det synes i fletten min. Lager du flettedetaljen litt høyere på hodet så vil du få et nydelig resultat! Du må gjerne også lage en på hver side av hodet. Det er kjempeenkelt!
 
Slik gjør du: 
1.
Velg deg ut en liten del hår rett over øret. 
2. Lag en stram og fin flette av dette håret. Ikke flett helt ned til bunnen hvis du har veldig langt hår.
3. Når man lager en flette så bruker man tre hårdeler. Den hårdelen som blir liggende i midten når fletten tar slutt, holder du igjen. De to hårdelene som ligger til hver sin side samler du og skyver opp til der fletten starter. Se på bildene for å få et bedre inntrykk av hvordan dette gjøres. Det er mye enklere enn det høres ut. 
4. Nå kan du dra den fine lille flettedetaljen som du har laget bakover og feste med et par lusespenner. Dere holder altså igjen hårdelen i midten og trykker opp de to hårdelene som ligger til hver side. Hva synes dere? Var det forståelig?
Prøv dere frem. Det er gjort på to minutt! 

Før og etter - Vipper og neglerFØR - ETTERHva synes dere? Jeg behøver vel ikke å skrive noe om hvilke bilder som er tatt før vippeextentions og hvilke som er tatt etter? Heh! Jeg har som jeg også nevnte i går 12 mm på begge øyne og en slik behandling koster 1500 kroner på Auds minste i Kristiansand. Vippene skal vare i 4-5 uker og deretter må man gå og fylle på. En påfylling koster mellom 5 og 600 kroner. For at vippene skal vare lengst mulig er det veldig viktig å ta godt vare på dem. Jeg har fått beskjed om å prøve å unngå å få vann på vippene, jeg må ikke gnikke og gnure på dem, og jeg skal selvsagt ikke bruke mascara.

Som om det skulle være nødvendig! Aldri hatt så lange og sorte vipper i mitt liv. Hihi, jeg er så fornøyd. Det aller beste er faktisk følelsen jeg nå har uten sminke. Jeg ser liksom konstant våken og stelt ut. Alt jeg behøvde å gjøre på morgenen i dag var å få på bryn og litt pudder. Ikke en gang eyelineren var nødvendig. Jonas har skrytt av hvor fin jeg er fire ganger siden han kom hjem fra jobb sent i går kveld. Haha, jeg tror jammen han syntes det ble bra han også!Så var det de fine neglene! Hvite negler er noe av det fineste jeg ser, og denne gang slapp jeg å bruke juksenegler under gelèen! Anita har kun bygget mine egne negler tykkere slik at de skal få vokse seg lange og fine de neste fire ukene. Det er pinlig å si det, men jeg bet negler helt frem til jeg fikk min første neglbehandling av Anita. 4 uker med gelenegler var det jeg behøvde for å klare å slutte. Nå som jeg har fått en liten smakebit på hvordan det er å ha egne, velstelte negler så har jeg bestemt meg for å aldri gå tilbake til den kvalme uvanen igjen. 

Hva synes dere? Ble det ikke vanvittig pent?  

Nye vipper og negler!Da var jeg hjemme i stuen igjen etter å ha blitt dullet med i over tre timer. Noe så herlig! Jeg møtte opp på Auds minste i sentrum klokken halv tolv og hilste på Kamilla som skulle ordne meg lange vipper. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt smånervøs for at denne behandlingen skulle gjøre vondt eller være ubehagelig. Jeg er ikke så pinglete av meg, men akkurat øynene har alltid vært et litt "ømt" området. Vel.. Jeg ble lagt på en litt for god seng, innpakket i teppe og da var det gjort. Jeg ville nærmest snorke meg gjennom hele behandlingen. Hihi. Dette var visst Kamilla veldig vandt til. Hun var så utrolig forsiktig med hendene sine, og den rolige stemmen gjorde at jeg bare ville falle i drømmeland. 2 timer tok det å få på 12 mm lange vipper på begge øyne, og GUD for en forandring. Jeg gleder meg sånn til å vise dere resultatet i morgen. Øynene mine har ikke bare blitt større, men av en eller annen grunn så føler jeg at de har fått en enda sterkere blåfarge. Jeg er så fornøyd! Herlighet, hvorfor har jeg ikke gjort dette før? Jeg kommer til å bli avhengig.
Så fort vippene var på, satte jeg meg i neglstolen til Anita som jeg allerede har vært hos en gang tidligere. Dere husker vel de franske neglene som jeg fikk for rundt 5 uker siden? I dag var det på tide å få nye negler og denne gang kjørte jeg "all natural". Takket være jukseneglene som jeg fikk satt på sist, har mine egne negler klart å vokse seg ihvertfal noen millimeter lengre! Dermed kunne jeg denne gang bare legge på litt gelè for tykkelsens del og lakke neglene hvite med sølvglitter på. Anita er helt RÅ. Jeg kan komme og si at jeg vil ha omtrent hvilket som helst design på neglene og hun fikser det. Resultatet ble som forventet helt knall..Resultatene skal dere få i morgen tidlig.. Gleder meg sånn til å vise!
Stor takk til de fine damene på Auds minste i Frisørhuset!

Messy UpdoFor en merkelig dag! Klokken er ikke mer enn kvart på seks, jeg har gjort èn liten ting i dag, og likevel føler jeg meg supertrøtt. Jeg lurer på om jeg må begynne å trene igjen? Jeg har vanligvis energi som bare det og lyst til å finne på all verdens med ting, men i dag.. Kroppen kjennes bare så uendelig slapp og ekkel. Jeg har akkurat tatt meg en lang dusj og nå har jeg bare lyst til å koke meg en varm kopp te, pakke med inn i dyna og snurre nok en julefilm mens jeg venter på kveldsbesøk av bestis.

Cathrine kommer på besøk i kveld. Jonas jobber sent denne tirsdagen så i dag blir det venninnemiddag. Det skal bli så hyggelig! Jeg har faktisk allerede vært litt med Cathrine i dag. Jeg har nemlig hatt time hos Cathrines Clinique for farging og voksing av bryn. Ble kjempefornøyd som alltid! -Og i morgen er det klart for vippeextentions og nye gelenegler. Ah, det gleder jeg meg veldig til!

Dagens lille "updo" ser dere på bildene over her. Jeg vet ikke helt hva jeg har gjort for å få det slik. Noen ganger så står jeg bare på badet og prøver meg frem. Tvinner hår, krøller litt her, retter litt der og fester hårdotter med lusespenner til alle kanter. I dag var en slik dag, og dette ble resultatet. Hoho! Nei, nå får jeg få i meg noe næringsrik mat, sove litt, våkne igjen, og snu denne dagen på hodet. Denne tirsdagen skal ha en sprek avslutning samme hva som må til! Cathrine + en julefilm er nok det jeg trenger i dag.

Inspiration - Christmas nails

Ser dere noe dere liker? Jeg ringte til Auds hudpleie klokken 10.30 i dag for å bestille time til både vippeextentions og nye gelenegler. Siden har jeg bare sittet på pinterest og letet etter inspirasjon til et passende negldesign. Jeg har så lyst til å gjøre noe ut av neglene nå som det faktisk er mulig. Min franske manikyr som Anita satte på meg forrige gang, varte i nesten nøyaktig fire uker. Varer de neste neglene mine like lenge så kommer jeg faktisk til å ha dem både til jul og nyttår! Da må jeg vel kjøre på med noe litt spenstig?

Er dere ikke enige? Fransk manikyr kan jeg jo ta igjen når som helst ellers på året! Jeg har lagt ved et bildedryss av ulike vinter, jul og nyttårsnegler. Kanskje det kan være til inspirasjon for dere andre som også har lyst til å stelle neglene deres før jul. Jeg har ikke helt bestemt meg hvor hvilken variant jeg skal gå for, men jeg har mine favoritter. Dere får vente og se resultatet på onsdag! Jeg skal først sette på lange og fine vippeextentions og så skal Anita ta seg av neglene mine etterpå. Jeg er så spent på hvordan spesielt vippene blir! Jeg har aldri prøvd det før, men jeg er sikker på at det blir helt knall. Wuhuu! Nå skal jeg bli fin til julebord nummer. 2.


 


Har dere noen gode inspirasjonsider til negldesign så gi meg gjerne en lyd.
Nå får jeg komme meg på badet og starte dagen. Det er jo mandag og ny uke!

Skjemt bort for en dagGod kveld! Jeg kom akkurat inn døren fra en magisk kveld på Auds sørlandssenteret. Vi var totalt tre bloggere som fikk servert champagne og jordbær før vi ble tatt med på et av behandlingsrommene for en ansiktsbehandling med EmerginC Scientific organics produkter. Dette merket var helt nytt for meg, men jeg fikk med hele settet hjem så jeg kan ikke vente med å få testet det ut i noen uker. Etter en alt for god ansiktsbehandling ble vi sendt videre til makeup hvor jeg fikk testet en rekke Eva Garden produkter. Jeg ble så fornøyd! Fy søren. Jeg satte meg i makeupstolen og et kvarter senere hadde jeg den råeste festsminken!

Lilla øyenskygge, lilla eyeliner, en helt ny farge på leppene og en helt ny foundation. Gud hjelpe meg så gøy det er å bli sminket og dullet med. Jeg fikk også med alle sminkeproduktene som ble brukt på meg hjem, så nå er jeg spent på om jeg får dette til selv da! Jeg skal ihvertfall gjøre så godt jeg kan og komme med et sminkeinnlegg til dere i nærmeste fremtid. 
 Stor takk til Auds hudpleie og Blivakker som har skjemt meg fullstendig bort i kveld!

The crown braidWuhuuu! Den første snøen har falt her i Stavanger! Jeg er av den typen som sier at jeg håper snøen aldri faller, men når den faktisk gjør det så blir jeg helt i ekstase. "Snør det!? Er det sant bestefar?!", så spurter jeg ut med kamera og tøfler for å forevige øyeblikket. Uheldigvis for meg så det bare ut til å være en liten bøye. Nå har det aller meste smeltet igjen, men hvem vet? Plutselig våkner jeg til hvite trær i morgen? Det ville vært fint. Bare det smelter igjen til jeg skal ut og kjøre på veiene.. Ellers bør alle holde seg innendørs.

Jeg har som dere ser eksperimentert med en flettekrone på godt norsk! Jeg fant en inspirasjonsvideo på youtube tidligere i dag og måtte bare prøve frisyren selv. Jammen fikk jeg det til også. Resultatet ble ganske så bra om jeg får si det selv! Nå skal familien Borge kose seg med litt nystekte vafler før jeg tar turen til en barndomsvenninne for girlsnight! For en fin tirsdag..Oppskriften på denne frisyren kan dere se HER.
Var den ikke pen? Synes jeg har vært flink jeg!

Hairtalk extentions - Før og etter

Hei, mitt navn er Lykkelig. Hihi, jeg kom akkurat hjem fra Komponisten frisør hvor jeg har fikk festet på 60 centimeters tapeextentions fra Hairtalk. Fy søren. Nå vil jeg nærmest dø av glede. Det er så utrolig hva et langt og fyldig hår kan gjøre med humør og selvfølelse! Akkurat sånn som dette vil jeg ha håret mitt resten av livet.. Minn meg på å aldri gjøre noe med det igjen!Jeg har tidligere bare testet ut keratin og clip on extentions. Clip on er jo supertungvindt å ta av og på hele tiden, mens keratin sliter mer på ditt eget hår. Tape extentions er den mest skånsomme metoden du får tak i både for hårforlengelse og tykkelse. Ettersom det verken brukes knuter, varme eller avanserte verktøy så sliter det så lite som overhode mulig. Teipen er så liten og tynn at man ikke kan kjenne den i det hele tatt. Flinke Marianne fra Komponisten har plassert remsene helt perfekt i hodebunnen min slik at jeg både kan ha håret oppsatt og ned uten at noe teip vises. Åh, nei nå gliser jeg fra øre til øre. Hihi, gjett om jeg skal kose meg med eksperimentering av nye hårfrisyrer i tiden fremover? Dere har bare med å glede dere til en hel hau innlegg med oppskrifter på fine frisyrer. Mihi! 

 
Nydelige kjendismamma Marianne. Dere ser vel alle hvem hun er mor til? 
60 centimeter Hairtalk extentions etter klipp - Etter klipp med styling av MarianneØnsker dere å få satt på tapeextentions fra Hairtalk så vil jeg anbefale dere å gå til en frisørsalong som fører dette merket. Be dem bestille inn den perfekte fargen til deg, og få frisøren til å sette det på når det kommer i posten et par dager senere. Hairtalk har både 40 og 60 centimeter langt hår og du kan få kjøpt både store og små pakker. Jeg har satt inn hele fire pakker med hår og mitt er både langt, stort og superfyldig. Ønsker du kun en fortykkelse av håret ditt så kan det holde med både 2 og 3 pakker. Da vil du spare deg for litt penger! Frisørsalongene som fører Hairtalk finner du HER.

Ellers må jeg bare si til dere at det er veldig viktig å bruke spesialproduktene til Hairtalk. Bruker du shampoo, balsam eller kur av andre merker enn Hairtalk sine spesialdesignede for tapeextentions så kan noe teip løsne. Går du imot alle "regler", bruker dine egne produkter, gnurer håret til en ball under vask osv, så mister du selvsagt den gode garantien. Følg punktene som står på arket du vil få med deg når du setter på Hairtalk extentions hos frisøren så vil du bli superfornøyd. Håret kan tas av og på hos frisøren når du måtte ønske det, og man bruker det om og om igjen. Når teipremsene begynner og vokse ned sammen med ditt eget hår så drar du til frisøren og løfter dem. Dette går unna i en fei. Hele prosessen med påsettelse av extentions i dag tok ca en time.

Har dere ikke råd til å kjøpe dere tapeextentions med påsettelse selv, så kan kanskje dette være noe å ønske seg til jul? Komponisten frisør selger gavekort som kan brukes til akkurat dette! Måtte dere ha noen spørsmål angående pris, hvor lang tid prosessen tar, bestilling eller whatever.. Legg igjen en kommentar. Jeg er sikker på at jeg kan svare! Før og etterbilder får dere under her..

 Jeg er så fascinert over hvor naturlig det kan se ut. Hva synes dere?
For timebestilling hos Komponisten kan dere ringe 38090885.

                          Min behandling er sponset

Fresh på håret!

Mihi! Se hvem som har blitt fresh på håret denne fredagsmorgenen! GUD, jeg er så fornøyd. Jeg satte oppe i to timer sent i går kveld for å finne noen inspirasjonsbilder av hårfargen jeg ønsket meg. Fargen på bildene jeg viste til frisøren, var nøyaktig lik som resultatet mitt ble. Jeg fortalte dere i går at jeg ville ha en oransje farge. Vel, jeg gikk til slutt for en varm cobberfarge som verken ble for kjedelig eller for vill. Det er ihvertfall min mening. Nå er jeg selvfølgelig superspent på å høre deres dom!

Det morsomte med dagens frisørbesøk var vel at jeg fikk hilse på byens kjendismamma! Hehe. Moren til Sarah, mer kjent som sisteplass har stelt håret mitt på Komponisten Frisør i dag. Kjempeflink! Jeg kan ikke tro at jeg ikke kjente henne igjen ettersom de to er prikk like! Det ble ihvertfall litt ekstra hyggelig da vi kunne sitte og dele litt blogghistorier med hverandre samtidig som håret mitt fikk en ekstrem forvandling. Jonas slutter på jobb når jeg begynner på jobb i dag så dermed har jeg tatt noen superkleine speilbilder til dere. Jeg måtte jo vise dere det nye håret før jeg blir opptatt på Vero Moda! Håper dere liker det like godt som meg. Jeg synes det er kjempefint, og jeg har ikke engang fått i extentions enda. Tenk så fint det blir når jeg får enda litt mer lengde og tykkelse i det! Førstkommende tirsdag drar jeg tilbake til Komponisten Frisør for å sette inn 60 centimeters tape extentions. Kan nesten ikke vente!

Hva synes dere om fargen? Dere som likte den VELDIG godt kan bestille time selv hos Komponisten HER. Ellers kan dere gjerne like og ta en titt på Komponistens facebookside HER. Nå drar jeg på jobb og der blir jeg helt til sent i kveld, men jeg skal prøve å oppdatere dere så fort jeg er hjemme igjen. Dere har ihvertfall fått en titt på håret! Alt av kommentarer vil jeg forresten besvare i kveld!

Ønsker dere alle sammen en GOD HELG!

             Behandlingen min er sponset

HAIRTALKÅh, jeg er så spent på morgendagen! Jeg skulle egentlig sittet på et fly til Bergen klokken 07.00 i morgen tidlig, men jeg fikk ikke byttet bort jobbvakten min så jeg må reise på lørdag i stedet. Derfor ble det plutseilg litt ledig tid for et frisørbesøk! Det var jammen på høy tid. Det er så lenge siden jeg har gjort noe med håret mitt nå at jeg nesten ikke tørr å si det engang. 9 måneder er det faktisk siden sist jeg farget og klippet håret. Ca halve håret mitt består av ettervekst. Fysj! Hårfargen min er så falmet og utvasket nå at det skal bli en fryd med en forandring. Klokken 10.00 i morgen har jeg time hos Komponisten Frisør, og da skal håret farges. Jeg er enda litt i tvil om hvilken farge jeg skal gå for, men ettersom det enda er noen uker igjen av høsten så har jeg veldig lyst til å gå for oransje. Jeg har sagt mange ganger at jeg har lyst, men jeg trekker meg alltid i siste liten og går for den vanlige blond/brune kombinasjonen. Nå vil jeg være litt vågal for engangs skyld! Hvis frisøren har akkurat den fargen jeg tenker på så er sannsynligheten stor for at jeg blir ginger i morgen.Blir det helt forferdelig så er det jo bare å farge over igjen! Under får dere en bildecollage av de ulike hårfargene jeg har vært innom gjennom årene. Åja, jeg har hatt platinablondt hår, sort.. naturlig blondt, striper.. oransje. Tja, jeg har vært gjennom de fleste nyanser!Åh, jeg gleder meg som en unge! Elsker forandringer.
Hvilken farge mener dere jeg kler best?

Todays hair - Half up style

 Jeg ble så lei av forrige ukes "alt håret på den ene siden" frisyre at jeg i dag fikk lyst til å prøve meg på noe nytt. Hun som laget videoen til denne frisyren på youtube fikk den riktignok ganske mye finere enn det jeg gjorde, men hallo i luken. Dette var mitt første forsøk! Dere må gjerne se videoen med full fremgangsmåte HER. Jeg har selvfølgelig gjort mine tvister med innsatt extentions og krøllet hår, men bortsett fra det så har jeg fulgt videoen til punkt og prikke. Kanskje dere også finner videoen inspirerende?

Nå drar jeg til Cathrine's Clinique for å treffe lekkerbisken som jobber der. Jeg skal hjelpe henne med å henge opp flyers før vi spiser en liten matbit sammen. Så er det rett hjem og handle inn ingredienser til kveldens middag. Jeg får nemlig venninnebesøk i kveld, og det skal bli så fint. Kristinemor skal få servert hjemmelaget pizza og MASSE deilig fingersnacks. Jeg har ikke sett henne på (uten overdrivelse) et år! Dere husker kanskje da vi var i Rhodos sammen i fjor sommer? Vel, vi har ikke truffet hverandre siden i fjor høst og vi er liksom naboer.. Likevel kaller jeg henne bestevenn. Vi har jo kjent hverandre i hele evigheten og når vi sees igjen er alt som før. Krøllstaven min ser slik ut, og den får dere kjøpt HER
Det er den jeg omtrent alltid bruker. Den er veldig god!

Easy Updo - Inspiration

 Tjo hei! Er det ikke på tide med litt hårsnakk her på bloggen nå? Jeg har brukt deler av morgenen min på litt eksperimentering med en enkel "updo". Jeg blir så fascinert over at en så lett frisyre kan se så vanvittig eksklusiv ut. Jeg kunne jo dratt rett i bryllup nå! Liker dere frisyren så legg gjerne igjen en kommentar så skal jeg se om ikke jeg kan få til et "steg for steg" innlegg når jeg har kommet hjem!

 Nå dufter det av deilig fårikål her i heimen. Favorittmaten! 
Håper dere er klare for middagsoppskrift senere!
 

Hairtalk - Todays Updo

 God dag, og GOD HELG dere! Se hva jeg har styrt med denne fredagsmorgenen! Jeg fant plutselig ut at jeg ville eksperimentere litt med hårfrisyrer. Ble det ikke litt fint? Jeg tror jeg likte denne frisyren jeg. Ikke var den veldig avansert heller. Selv om den ser slik ut! Hvis dere vil ha steg for steg innlegg så skal jeg se om jeg ikke får ordnet det til dere på lørdag. Legg igjen en liten kommentar hvis det er ønsket!

Er dere klare for helg nå eller? Noen av dere har vel akkurat gjennomført første ordenltige skoleuke? Da smaker det ekstra godt med helg tenker jeg. Jeg skal tilbringe fredagen med Bella og familien. Tante har akkurat kommet på besøk og nå er middagen straks servert! Senere blir det både gulrotkake og sjokoladekake på oss. Som dere kanskje har forstått alt, så er vi svært glade i å bake i denne familien. Hva synes dere?

Steg for steg - Ukens hestehale

 

Det var flere som ønsket et steg for steg innlegg av frisyren jeg la ut litt "sneek peak" bilder av tidligere denne uken. Her kommer endelig innlegget! Dette er jo en superenkel frisyre, men jeg tror det lønner seg å ha litt lengde og tykkelse på håret. Har du litt krøller før du begynner så tror jeg også at det virker inn på resultatet. Jeg hadde litt restekrøller da jeg gikk med hestehalen selv og mitt resultat ble jo superkult!

De fire små stegene som skal til får dere under her. Det er ikke så avansert som det ser ut som. Ellers må dere selvfølgelig bare legge igjen en kommentar om dere lurer på noe. Jeg er tilgjengelig i kveld!Slik gjør du:
1. Sett håret i en høy hestehale.
2. Del halen i to og tvinn håret helt ned til enden.
3. Når hele halen er tvunnet tar du tak i en tynn stripe hår og trykker resten av håret i halen oppover som vist på det nederste bilde til venstre under her. Når håret er trykket helt opp, drar du det naturlig ned igjen og vips så har du fått litt mer volum i hestehalen.
4. Fest nå et strikk nederst eller midt på hestehalen. Lar du nederste del henge fritt så er det veldig pent om du lager en liten krøll på håret. Krøll gjerne bare enden og gre det etterpå slik at du får litt fall. Det er dette jeg har gjort på de øverste bildene. Jeg syntes det ga hele frisyren et lite løft!

 
 

Vips så har du en litt mer spesiell variant av hestehalen!Noen som har prøvd dette før?

Todays hairstyle!

  

En splitter ny hestehale-variant. Jeg tror til og med jeg likte den! 
Hva mener dere? Noen som vil ha steg for steg bilder?

My everyday makeup

 

Her kommer et etterlengtet sminkeinnlegg! Jeg mistet tellingen på hvor mange lesere som ønsket seg et sminkeinnlegg for lenge siden. Spørsmål som "Hvilken sminke bruker du?" dukker opp i kommentarfeltet hver eneste dag. Nå skal dere endelig få svarene deres! Under får dere remset opp produktene jeg bruker til hverdags. Festsminke med øyenskygge og leppestift kan vi ta en annen dag hvis det er ønskelig?

 

1. Aller først legger jeg et tynt lag Max Factor foundation 106 rundt neseområde og under øynene. Dette for å skjule poser og urenheter. 2. Når foundationen er helt tørr, legger jeg et lag "All in one face base" farge 052 fra Body Shop. Dette pudderet er bare fantastisk. Huden blir matt og fin, akkurat slik jeg vil ha den. 3. Til slutt pudrer jeg meg med solpudderet fra H&M. Et pudder til 59 kroner som gir en herlig gyllenbrun farge. 4. Når huden er ferdigsminket, fyller jeg brynene med litt ekstra farge. Brynpennen min fås kjøpt på parfymeri og heter Dior 553. 

 

5. Rougen min er egentlig bare et solpudder i form av kuler fra Body shop. Dette er litt mørkere og derfor synes jeg det passer ypperlig som rouge. Denne legger jeg kun ved kinnbena. Solpudderet/rougen heter "Brush on bronze".   

6. Nå gjenstår bare øyne og lepper! Aller først legger jeg en svært liten strek sort eyeliner i merket Lancôme. Pennen heter "Le Cryon Khol" og sitter som et skudd hele dagen. Til hverdags har jeg kun en tynn strek ytterst på øyelokket, og nesten inn mot midten av øyet. 7. Deretter vipper jeg vippene mine med en stål-vippetang også fra Body shop før jeg tar på et tynnere lag Max Factor mascara "Masterpiece Max". 8. Helt til slutt påfører jeg et lag "Clarins Paris Eclat Minute" lipbalm i farge 02. Denne gir leppene fukt samtidig som den ser bra ut! 

Resultat! Likte dere innlegget?

Todays hair - Classy updo

 I dette øyeblikk sitter jeg på toget på vei hjem fra Kristiansand. I morgen skal jeg tilbake på jobb igjen. Tenk nå er det halvannen uke siden jeg så Jonas! Det skal bli så godt å se godgutten igjen. Han kom jo hjem fra reisen sin allerede på torsdag han! Åh, gjett om jeg skal stelle i stand til romantisk aften når Jonas kommer hjem fra jobb i kveld. Kjenner jeg gutten rett så har han allerede sørget for at leiligheten ser strøken ut. Hihi. Jeg slo virkelig på stortromma da det gjaldt å finne drømmemannen.

Over til denne classy updo frisyren! Dette var faktisk noe jeg lærte meg da jeg var i Thailand. Jeg vet ikke om dere husker disse diamant og perlespennene jeg kjøpte mens jeg var der nede? Nå hadde jeg ikke med disse til Stavanger, men frisyren fungerer fint uten dem også. Under får dere den enkle oppskriften med steg for steg bilder. Lurer dere på noe, så er det selvfølgelig bare å spørre!

 
 

Classy updo - Slik gjør du:
1. Sett håret opp i en middels høy hestehale.
2. Bruk fingrene til å lage et slags hull rett over hestehalen.
3. Dytt hele hestehalen nedi hullet. Bruk speil for finest mulig resultat.Har du en pen spenne så dytt gjerne enden nedi hullet og la pynten stikke opp. Da vil du få en enda mer elegant frisyre. Dette kan jeg alltids vise dere ved en annen anledning! Nå hva synes dere om frisyren?

Steg for steg - Flettedonut

 

Husker dere denne frisyren? Jeg fikk så mye god respons på den, at jeg i dag tenkte jeg kunne vise dere hvordan man lager den! For å gjøre det litt enklere å knipse steg for steg bilder, så brukte jeg i dag Cathrine som modell. Håper dere liker det! Kanskje noen av dere vil teste ut frisyren allerede i kveld?Slik gjør du - Selvlaget donut:

1. Finn en middels tykk sokk og klipp av tuppen på sokken.
2. Rull så sokken fra den ene enden til den andre.
3. Vips, du har en selvlaget donut!

 Slik gjør du - Flettet donut:
1. Sett håret opp i en litt høy, vanlig hestehale.
2. Tre donuten inn på hestehalen og legg så håret over donuten igjen.
3. Ta ut små hårdeler og lag fletter av det. Jeg lagde seks søte fletter.
4. Tre så et strikk over donuten igjen.
5. Ta tak i de små flettene og dra dem litt ut fra donuten. Slik vil de skille seg ut.
6. Håret som nå henger ut fra donuten fletter du i en egen flette.
7. Surr fletten rundt donuten, og fest med spenner slik at den sitter godt.  

Hva synes dere? Noen som kommer til å prøve frisyren selv?

Todays hairstyle - Updo

I dag har jeg fått tatt i bruk mine kreative evner igjen! Resultatet ble en hårfrisyre i form av mange oppsatte kruseduller. Passer perfekt til en litt finere fest, men mikser man det elegante håret med et litt røffere antrekk så tror jeg jammen det blir bra til hverdags også! Eller hva tror dere?

Frisyren var ihvertfall vanvittig enkel å lage. Alt man behøver er en halv million lusespenner! Hehe. Må jo sørge for at de søte krusedullene sitter ordentlig fast! Videoen som inspirerte meg til denne frisyren, legger jeg ved som link under innlegget her. Dere får ta en titt om dere vil prøve på noe lignende selv! 

Inspirasjonsvideoen til denne frisyren finner dere HER 
Nå hva synes dere om resultatet mitt?

Funny details for hair

God morgen! Håper alle står opp på riktig ben i dag, så dere får en fin start på den nye uken. Jeg MÅ bare vise dere noen detaljer som fikk bli med hjem fra markedet i går kveld. Jeg testet dem ut i en hårdonut til morgenen i dag og resultatet ble så fint! Det hvite blomsterstrikket passet perfekt til dagens hvite kjole.Disse strikkene i ulike farger kostet fem kroner per stykk. Det er jo helt latterlig? -Og den nydelige hårspennen som ser ut som en halv milion kroner kostet meg 100 bath som tilsvarer 20 norske. Gøy, gøy, GØY! Nesten så jeg må kjøpe med meg strikk og hårspenner til hele Kristiansand.

Nå, hva synes dere? Ble ikke donuten fin?
Litt dårlig kvalitet, men virkelig verdt 5 og 20 kroner!

Hairtalk - Todays!

Nå er det jammen lenge siden jeg har oppdatert hår-kategorien her på bloggen! Fysj, i dag var det på tide. Jeg surfet litt rundt på youtube til morgenen i dag og fant en herlig frisyre som jeg kommer til å ta i bruk flere ganger de neste to ukene. En perfekt look til varme sommerkvelder hvor man helst bare vil ha alt av varmt hår bort fra skuldrene. Steg for steg videoen legger jeg ved som link nederst i innlegget.

Ellers kan dere se mitt resultat her! Ble det ikke litt søtt? Det ble en litt bustete donut, men jeg syntes ikke det gjorde noe. Den ble liksom bare litt mer hverdagslig. Når det kommer til denne bobben som jeg skulle klippe, så har jeg ikke fått gjort det.. ENDA. Jeg skulle ha gått til risøren før 17 mai, men så ble det aldri tid og vips så var det for sent. Jeg har verken klippet eller farget håret mitt på tre måneder, men det får bare gå. Tar det når jeg kommer hjem! Eller kanskje jeg får det fikset i Thailand? 

Nå er jeg spent på hva dere synes! Likte dere det?
Videoen finner dere HER

Inspo - 17 mai frisyren
Hei og god morgen! Etter formiddag må jeg vel si nå. Tenk nå er det 16 mai og bare en dag igjen til bunaden skal på! Jeg skulle egentlig bake 17 mai kake og komme med tidenes kakeoppskrift i dag, men ettersom Jonas har bilen med på jobb så sitter jeg litt fast. Hehe, sånn er det å bo på landet!  

-Men det jeg KAN gjøre er å komme med litt frisyretips til den store dagen! Håper dette blir til inspirasjon for noen av dere ihvertfall. Jeg har plukket ut litt bilder fra mine siste favoritt-hårinnlegg til dere denne morgenen. Forhåpentligvis blir en av disse variantene en lesers 17 mai frisyre i år! Hihi. *Lov å håpe*. Dere kan ihvertfall ikke skylde på at dere ikke får det til, for DET gjør dere.

   
 


Klikk på bildene for å komme til innlegget hvor frisyren er vist med steg for steg bilder.
Ønsker dere en fantastisk 16 mai. Jeg drar fra jobb og rett på fest i kveld!

No more keratin extentionsHar dere lagt merke til at jeg har fått kort hår igjen? Noen som har savnet det lange, tykke håret mitt de siste ukene? Det er faktisk halvannen uke siden jeg dro ut de aller siste keratinfestene. Det er *fyfy* å dra ut keratinfestene selv, men etter over to måneder med litt VEL mye kuring og balsam, var festene blitt så myke at jeg bare kunne dra dem ut med fingrene. På bildet over her, kan dere se hvordan håret mitt så ut før jeg tok i keratinextentions og hvordan det ser ut i dag. Keratinfestene har revet av mine ujevne og mest slitte tupper, men jeg har enda en god del igjen. Dette skal bort denne uken! Jeg har verken klippet eller farget håret mitt på tre måneder, så nå er det på høy tid med en forandring.

Jeg kommer til å... Hold dere fast.. Klippe bobb! Rett og slett for å få bort absolutt ALT av slitte tupper før jeg vil gi håret noen freshe, nye striper. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å være dritlei kort hår etter bare et par dager, så et sett clip on extentions skal ligge tilgjengelig hjemme på kommoden.

 

Jeg ville egentlig ikke legge ut et "etter" bilde hvor håret mitt er så vanvittig falmet og stygt i fargen, men nå gjør jeg det likevel. Jeg skal altså få orden på dette trollhode så fort jeg er tilbake i Kristiansand!Kanskje jeg blir seende slik ut når uken er omme?

Classy Ponytail

 
 

Slik gjør du:
1. Lag en høy hestehale.
2. Ta en liten hårdel fra undersiden av hestehalen.
3. Surr denne delen med hår rundt strikket på hestehalen til strikket blir skjult.
4. Fest med en eller to spenner på undersiden. Stikk den gjennom til den nesten stikker opp på oppsiden.
5. Spray til slutt med litt hårspray så alt holder seg godt.Alternativ 2 - Gjør nøyaktig det samme, men flett den lille hårdelen før du surrer den rundt strikket.
Mulighetene er mange.. Det er bare å dra frem kreativiteten!

Mye finere enn den vanlige, kjedelig hestehalen!
Eller hva synes dere?

Step for step - Hairstyle

 
 
 

Slik gjør du:
1. Start med å lage en passe tynn og lang flette av en liten remse hår bak øret. Dette på begge sider.
2. Ta nå en liten remse hår fra helt fremst ved ansiktet og dra det bak så håret møtes i en hestehale bak. 
3. Ikke la hestehalen være for stram. Nå kan du tuppere håret som er i halen. Gjør det stort og bustete.
4. Når dette er gjort, tar du hendene under det lange håret som henger fritt, løfter det forsiktig opp og bretter det over det tupperte håret. Stikk det lange håret godt gjennom hestehalen og vips der har du en søt frisyre! Den tupperte hårballen ligger nå inni hårrullen din og lager volum for deg.
5. For at frisyren skal holde, trykker jeg noen spenner ned i samme hull som håret er blitt trykket ned i.

 
 

Kronen på verket
6. Nå skal vi bruke flettene! Løft dem opp og kryss dem over hverandre som vist på bildet.
7. Det som gjenstår av fletten knytter du en liten knyte på under, og fester med spenner. RESULTAT..

 

Hva synes dere? Kanskje litt avansert?
Prøv dere frem mens der leser punkt for punkt og s
pør hvis dere lurer på noe!

Todays hairGod dag! Dette er min siste dag i Stavanger og den skal nytes godt! Toget mitt går halv åtte i kveld og så er det tilbake til jobb! I dag har jeg lyst til å vise dere dagens frisyre. Jeg har ikke knipset steg for steg bilder denne gang, men om dere ønsker det så kan jeg selvfølgelig få gjort dette når jeg kommer hjem!

Hva synes dere? Noen som vil ha steg for steg bilder?

Todays hair - Steg for steg

 

Bad hair day? Ikke tenk på det! Jeg har en løsning som kun krever spenner. Blant de alt for mange fine kommentarene deres angående dagens antrekk, lå det også noen spørsmål. Flere ønsket seg et innlegg med steg for steg bilder av dagens frisyre, og det er klart jeg skal lage det! Jeg surret opp håret for å få det bort fra ansiktet under sminkingen i dag tidlig og da jeg så på håret for å ta ned igjen, fant jeg fort ut at frisyren ikke var så dum! Jeg gjorde noen få justeringer og vips så var både hår og makeup på plass. 


Slik gjør du:
1. Bust til håret så det ikke er superglatt. Da er det lettere å jobbe med og frisyren blir penere.
2. Del alt håret i to og fest "luggen" ved pannen litt opp med spenner.
3. Del den ene delen av håret i to igjen og surr de to delene rundt hverandre som på bildet.
4. Når håret er surret noen ganger, tar du det bak og surrer det i en ring i bakhodet. Fest med spenner.
5. Her er det ingen triks. Surr i vei akkurat som du vil. Det blir pent nesten uansett hvordan du gjør det! 

Var den ikke søt? Nydelig til noen lekre øredobber og en åpen-rygg kjole.
Velger dere å teste dette ut, så legg gjerne igjen en kommentar angående resultatet!

Todays hair


 
 

1. Start med å krølle håret. Jeg brukte krøllstaven min fra www.makestyle.com.
2. Lag en liten flette på hver side av hodet. La litt hår være igjen helt fremst med ansiktet.
3. Dra gjerne litt i fletten for å gjøre den tykkere. Den må være så lang som mulig.
4. Legg fletten bakover som på bildet og fest med en spenne.
5. Dette gjentar du med fletten på den andre siden, og vips der har du frisyren din! 

Hva synes dere?
Dere får det sikkert til mye finere enn meg!

Keratin extentions - 1 mnd senere
Huskeliste for å unngå problemer med keratin extentions:
♥ Kjøp deg først en god naturbørste.
♥ Gre håret med den hver morgen og kveld.
♥ Sov med alt håret i en flette om natten.
♥ Bruk ALLTID en god balsam. Kur håret godt.
♥ For å unngå tørt hår, bruk gelè eller kremer i stede for hårspray. ˣ
♥ Vask håret med måte. Ikke krøll det opp i en ball og gnur til.
♥ Ikke ha håret vått for lenge.

Husker dere huskelisten som jeg publiserte på bloggen for en måned siden? Jeg har nesten klart å følge den til punkt og prikke. Hårspray klarer jeg meg ikke uten, men heldigvis har ikke håret blitt noe slitt av den grunn. Det aller viktigste punkt er å gre håret hver eneste morgen og kveld slik at man unngår floker i keratinfestene. Jeg har krøllet håret mange ganger, kjørt på med hårspray, gredd alt ut etterpå og kurt med gode produkter. Dette har jeg nå drevet på med i en måned og håret er lite friskt og fint som da jeg fikk det. Fargen har selvfølgelig lysnet etter x antall vask, men ikke engang tuppene på håret er blitt tørre og slitte. Det kan jeg nok takke mine gode hårprodukter for. En liste på disse får dere under her.Mine hårprodukter - Absolut repair serien:
1, Olje for slitte tupper
2. Balsam
3. Varmebeskytter
4. Shampoo
5. Leave in spraykur
6. Kur som skal skylles ut
7. Extentionsbørste

Fargen har som dere ser blitt litt utvasket. Slik blir det alltid etter flere hårvask, men heldigvis lysner extentionshåret sammen med mitt eget slik at fargene ikke blir forskjellige! Keratin håret har jeg som nevnt tidligere, fått festet hos filnke Tone fra Salongxtend! Jeg har 75 fester i to farger.Man bør egentlig klippe av en cm etter en måned, men vi får se!
Synes godt jeg kan vente litt til jeg!

Resultat - Keratin extensions

 

Ååh, flinke flinke Tone. Jeg sitter bare og smiler når jeg ser ned på det lange, nye håret mitt! Det er MITT hår og det skal det også være de tre neste månedene. Noen har keratin extensions i mye lengre enn det, men holder håret mitt i tre måneder med all den krøllingen jeg driver med så er det mer enn bra nok for meg! I går satte jeg altså i 75 punktfester i to ulike farger. En mørkere farge under og en lysere over. Gled perfekt inn i mitt nystripede hår! -Og jeg som trodde jeg måtte ha langt over 200 punktfester til mitt slitte hår. Neida! Håret mitt var ikke så kort og tynt som jeg fryktet. Har du i veldig mange fester så er det ikke alltid like enkelt å ta vare på håret. Det er SÅ viktig at du behandler det riktig, og grer det godt. Slurver du, så kan du få ubehagelige floker mellom hodebunn og festene. Det vil vi ikke ha!

Liten huskeliste for å unngå problemer:
♥ Kjøp deg først en god naturbørste.
♥ Gre håret med den hver morgen og kveld.
♥ Sov med alt håret i en flette om natten.
♥ Bruk ALLTID en god balsam. Kur håret godt.
♥ For å unngå tørt hår, bruk gelè eller kremer i stede for hårspray.
♥ Vask håret med måte. Ikke krøll det opp i en ball og gnur til.
♥ Ikke ha håret vått for lenge. Med mine 75 punktfester, bør ikke dette bli noe problem! Håret er blitt min nye bestevenn, og det skal tas godt vare på! Hihi. Ønsker dere å sette på keratin extensions, eller bare vanlig clip on, så anbefaler jeg å gjøre det hos Tone på SalongXtend. Det finnes ingen mer behjelpelig dame! Kommer dere Sørlendinger innom på lørdag så kan dere alltids høre om dere kan få satt opp en time. Salongen har vært under helrenovering hele den siste måneden, men fra mandag av er salongen fullstendig oppe igjen! I mellomtiden er det bare å ringe Tone på 92094986 for timebestilling. Ønsker dere kun å kjøpe håret, så kan det også bestille fra nettbutikken hennes HER. Tone selger både keratin og clip on i alle farger.

 Nå skal jeg faktisk av gårde til SalongXtend igjen, for å flytte over hele garderoben!
Håper vi sees... I MORGEN! :D

Hairstyle of the dayHoho! Jeg må bare le av meg selv. Jeg har prøvd meg på en slags rotflette i dag, men failet fullstendig. Likevel deler jeg noen bilder av resultatet med dere. Alle får lov til å le! Eller ihvertfall trekke på smilebåndene. Jeg tror jeg må legge inn noen timers fletteøving før jeg prøver meg på noe lignende igjen.

Dette var vanskelig altså! Fletten ble jo bare helt skammelig stygg, men det var noe sjarmerende med den syntes jeg. Kanskje historien bak den. Dere skulle sett meg på badet i dag tidlig. "Jonas hold disse hårtustene for meg. Nei ikke så hardt! ÅH nå blir det bustete igjen, vi får ta det på nytt". Tror Jonas ville satt pris på om jeg gikk for vanlige hestehaler heretter. Den gutten er jammen en knupp!

Kan nesten ikke se fletten engang jo! 
Rotflette eksperter, noen tips?

Marthe tipser - Inspirasjon til hår

1   2
3   4

1. Tvinn håret litt etter litt. Begynn forfra og ta så bare mer og mer til halve håret er tvunnet.  
2. Stopp når halve håret ditt er tatt og fest så med så mange spenner som behøves! Jeg brukte fire.
3. Spennene er det bare å trykke ned der du måtte føle for det. Så lenge fletten holder så går alt ann.
4. Håret på den andre siden ligger nå helt løst og du har flere muligheter. 


5. Lag foreksempel fletten fra dagens antrekk?


6. Flett det løse håret i en flette og du har frisyren. Enklere enn det kan det vel ikke bli?ALTERNATIV 2

1   2
3   4

1. Tvinn andre siden av håret på akkurat samme måte og fest med spenner.
2. Flett håret som nå gjenstår og henger løst.
3. Surr fletten rundt og rundt som i en fletterull og fest også denne med litt spenner.
4. Om ønskelig kan du nå pynte med en søt spenne!

Likte dere innlegget?

Fletterull med Twilight spenne
Jammen rakk jeg å eksperimentere litt med hårfrisyrer i dag tidlig også. Nå er jeg på jobb, så dette er forhånsskrevet fra i dag tidlig! Jeg fikk den nydeligste hårspennen til jul av tante. Den fulgte med i dvd boksen til den siste Twiligt filmen, så denne får dere ikke tak i med mindre dere går til innkjøp av breaking dawn part 1. Ikke den vanlige dvden men den digre boksen som er full av ekstramaterialer! Men jeg er sikker på at Glitter har noen lignende spenner på lur til dere som allerede har dvden.Denne gang blir det ikke en mengde bilder med steg for steg. Rett og slett fordi det ikke er mer enn 2 steg for denne frisyren! Her er det virkelig bare å flette håret, surre det i en liten running og feste med den nydelige spennen. Det tar fem minutt om du vil gjøre det så pent som overhode mulig!


1. Flett. Jeg valgte å tuppere enden i stede for å bruke et tykt strikk.


2. Surr fletten rundt og rundt og stapp den tupperte enden inni fletterullen. Fest med spennen.Syntes det ble søtt jeg! Hva mener dere?

Slik får du frisyren!
Denne frisyren så jeg for første gang på min kjære "kusine" Karoline. Jeg syntes det var så genialt at jeg bare var nødt til å tipse dere videre. Noen har kanskje oppdaget denne frisyren for lenge siden. Kanskje det bare er jeg som henger langt etter? Her kommer ihvertfall et lite bildedryss med steg for steg..


1. Start med å krølle! Jeg bruker bare en helt vanlig tynn krøllstav og krøller kun nederste del av håret.


2. Ta to deler hår som på bildet over og tvinn det. 


4. Legg det bak. Det må være langt nok til å kunne knytes knute på.


5. Knytt en helt vanlig knute på håret.


6. Og fest den ene delen med en spenne. Skjul den så godt som mulig. Andre hårdel kan henge fritt.
7. Ta en ny hårdel på hver side, dra bak igjen og knutt enda en knute under den første.


8. Her har jeg gjort det tre ganger. Fest den siste på samme måte, men med spenne på begge sider.

RESULTAT..

Hva synes dere?
Alle kommentarer blir besvart i morgen tidlig!

Steg for steg - Min favorittfrisyre1. Sett i extentions. Har du naturlig langt hår så slipper du dette steget! Løshåret jeg har brukt her er splitter nytt og fra www.californiahair.no. Det er 50 centimeter langt og veldig fyldig. Passer perfekt til krølling ettersom håret da blir betydelig mye kortere. Et sett koster 799 kroner og fås kjøpt HER. Fargen min er 613/6/8.

 

 

2. Ta frem krølltangen! Jeg har brukt Braun sin tykke krølltang for store lokker. Nå skal alt hår bortsett fra "luggen" krølles. Håret helt fremme med ansiktet deler jeg fra resten av håret og sparer til slutt!3. Slik fungerer den!

1 2
3 4

4. Når alt hår er krøllet bortsett fra det fremste, bytter du til en tynnere krøllstav. Her bruker jeg www.makestyle.no sin variant. Dere kan kjøpe den HER.  Krøll det gjenstående håret og spray med hårspray. Gjør du det riktig så vil du nå se ut som et monster. Gre forsiktig en børste gjennom krøllene for å roe dem ned og legg litt hår fra den ene siden over på den andre slik som på bilde nummer 4.Forsto dere dette?
Til slutt pleier jeg å feste håret i en liten spenne på den ene siden.

Ny kategori for sminke og hår
Nei, nå har jeg funnet ut at jeg må lage en "sminke og hår" kategori her på bloggen. En sminkekategori skulle jeg hatt for lenge siden, men fremover vil jeg også bli flinkere til å komme med hårtips og steg for steg innlegg med "oppskrift" på mine hårfrisyrer. I dag har jeg fått testet ut sminkesettet "To faced" som jeg viste dere tidligere denne uken! Jeg er så fornøyd. Skyggene var bare herlige å jobbe med.

På det ene øyet prøvde jeg meg på en blanding av brun, beige og bronse. Tre nydelige farger! På det andre ville jeg teste noe jeg aldri hadde prøvd før. Rosa og brun! Jeg trodde aldri det skulle bli bra, men jammen gjorde det det. Sammen med litt lys rosa rouge og min nye rosa leppestift.Til rosa look:
1. Isadora leppestift farge 54
2. Rosa rouge
3. Rosa, beige og lys brun øyenskygge
Til brun look:
1. Eyeprimer
2. Miks sammen en brun, en beige og en bronsefarget øyenskygge
3. Legg et tynt lag eyeliner på øyelokket og påfør mascara.Ta dere god tid, vær tålmodig, prøv dere frem og miks! 
Min nye kategori for sminke og hår finner dere HER.  

Hvordan slutte å bite negler!


Okei, dette er litt småpinlig men jeg har faktisk akkurat klart å slutte og bite negler! Huff. Jeg har ikke klart å holde fingrene fra munnen i over et år og neglene mine ble bare styggere og styggere. Helt til jeg dro til Afrika. Det er helt sant! Afrika reddet de stakkars fingrene mine. Å stappe dem i munnen etter å ha lekt med elefantbæsj fristet ikke noe særlig. Jeg følte liksom aldri jeg ble ren nok til å kunne bedrive neglbiting. Faktisk så har jeg ikke rørt dem siden jeg reiste, og i dag er det blitt såpass med lengde på dem at jeg for første gang på år har tatt neglfilen i bruk. Jeg er så stolt over meg selv. Haha!

Så nå har jeg gått til innkjøp av utallige kremer og neglelakker. Uvanen om å bite er nå erstattet med påføring av neglelakk. Jeg legger ny lakk hver eneste dag og gjerne til og med to ganger daglig. Det er så gøy! I dag gikk jeg til innkjøp av et lite sett fransk manikyr sammen med fire nye lakkfarger. Hoho!
Hånd og neglkrem fra Body Shop
Neglbåndsolje også fra Body ShopKonklusjon:
1.
Sørg for å alltid være skitten!
2. Kjøp mange neglelakker

Resultat - BrynGod ettermiddag alle sammen! Jeg sitter i skrivende stund på toget, men er fremme om en liten halvtime. Tenkte bare å vise dere resultatet av gårsdagens brynfarging/voksing både med og uten sminke. Jeg kan ikke vente til jeg har fått spart opp til buskebryn så Cathrine kan vokse en fin form til meg. Akkurat nå må det litt sminke til for å få til dette, men sånn er det når jeg skal gjøre ting selv og ikke har peiling!


Uten sminke


Med sminkeJeg skulle selvfølgelig tatt før bilder, men det turte jeg rett og slett ikke. Sminken jeg bruker på brynene mine er et brynkitt fra Body Shop 02. Ellers har jeg også to Dior brynpenner i to ulike farger. Med nyfarget hår bruker jeg den mørkeste av dem, og etterhvert som hårfargen lysner går jeg over på den lyseste. 

Jeg er superhappy jeg!

Todays makeup!Hallo mine kjære lesere! Møte med regnskapsfører er over og resten av papirarbeidet er nå overlatt til han! For en fantastisk følelse å vite at alt ordner seg. Jeg er veldig glad i regnskapsføreren min, men disse folkene gjør ikke ting gratis vet dere og da er det greit å ihvertfall gjøre mest mulig selv! For noen måneder siden kunne jeg overhodet ingenting, men nå har jeg takket være pappa Lars fått litt peiling! Håper jeg til neste gang kan gjøre alt selv så regnskapsføreren bare behøver å se gjennom.

Ellers ville jeg bare vise dere "Todays makeup". Jeg har smurt både lepper og negler i en knallrød farge i dag! Ellers har jeg for engangs skyld dratt frem eyelineren. Jeg bruker aldri eyeliner, men i dag fikk jeg lyst til å prøve. So i did! Jeg hadde til og med lyst til å eksperimentere med håret til dagens antrekk, men været sier nei. Det plasker ned og er rene stormen utenfor! Arh, når skal det gi seg?


Eyeliner fra Lancome, Isadora Leppestift farge 47, og rouge fra Bodyshop.

Stylet hos SalongXtendDe siste innleggene fra i går skulle selvfølgelig vært postet i motsatt rekkefølge. Jeg skulle ikke på jobb og til frisøren halv åtte om kvelden. Hehe, men det forsto dere vel. Ellers fikk jeg aldri vist dere resultatet fra besøket på SalongXtend! Flinke Tone gjorde som vanlig en kjempejobb og jeg ble strålende fornøyd. Ikke bare krøllet hun håret mitt, men jeg fikk også satt i et splitter nytt 60 centimeter langt extentions! Tone har nylig fått inn dette superlange, fyldige håret i butikken, og så fort hun får det ut i nettbutikken sin kan jeg informere dere videre. Skulle ønske jeg hadde en frisør til å ordne håret mitt så fint hver eneste dag. Det var en fryd å gå rett fra jobb, hive på kjolen og være klar for fest!

Tusen takk til Tone for nytt hår og fine krøller!
Besøk salongen i kirkegata 10, eller på nett HER

HAIRTALK

Her kommer mine tre favorittprodukter til hår akkurat nå! Jeg prøver å være flink til å variere litt når det kommer til hår, men noen produkter er jeg så glad i at jeg synes det er forferdelig vanskelig å skulle bruke noe annet. Kuren og balsamen på bildene under her er blant disse produktene. Håret blir like silkemykt etter hver hårvask og for en oppfriskende duft! Ellers har jeg siden forrige frisørbesøk blitt storfan av et nytt produkt fra GHD. Dette er en spray som sprayes mellom litt hår i hodebunnen etter vask. Håret skal helst være fuktig når sprayen påføres, og når håret så fønes lages det et veldig fint volum. Jeg har tidligere slitt med vanvittig flatt hår og har derfor måttet tuppere for å få det til å løfte seg litt fra hodet. Nå slipper jeg den voldsomme tupperingen. GHD produktet lager volumet for meg.    Kur til høyre og balsam til venstre i absolut repair. Tror de koster rett over 200 kr begge to.


GHD root lift spray. Tror jeg betalte rundt 200 kroner for denne også.Har du noen hårprodukter å anbefale oss?

Chanel 5001I går gikk jeg til innkjøp av en vanvittig god Chanel øyenskygge. Etter å ha kjøpt dårlig, billigsminke og spesielt dårlige øyenskygger gang på gang, bestemte jeg meg for å teste et dyrere merke. Jeg har lenge vært på utkikk etter en matt øyenskygge til hverdagsbruk, men omtrent alle øyenskygger jeg kommer over er full av glans og glitter. Jeg bruker ofte litt øyenskygge til hverdags og da foretrekker jeg matte farger. Chanel hadde akkurat det, i nøyaktig de fargene jeg så etter til rett under 400kr. Bra er dyrt!
Jeg bruker foundation på øyelokket før jeg legger skyggen. Dette for at skyggen skal holde mye lengre.
Venstre - med hverdags øyenskygge. Høyre - Uten noe skygge.


 
 
Min hverdagslook: 1. Legg på foundation, 2. Mørk skygge øverst, så lys skygge under, 3. Mascara.Det er ikke mye som må til, men jeg føler meg så mye mer våken med litt skygge!

 Hva synes dere? Øyenskyggen kjøpte jeg på et parfymeri.

Hårspa av Kèrastase!

Åh, så deilig det var å bli dullet med i går! Det var vel ingenting som fristet mer enn en ordentlig runde hårspa dagen etter 17 mai. Håret mitt var tørt og behøvde virkelig en kvalitetsvask, kur av beste slag, en god og lang hodebunnsmassasje og styling! Salongen jeg besøkte var A salong i Sørlandsparken og produktene jeg fikk teste var alle i Kèrastase. Her kommer både bilder og en videosnutt fra besøket!Klar som et EGG til å få litt herlig hårspa!


Først - Vask med kvalitetsshampo!


Produkttesting - Varmebeskyttende produkt fra Kèrastase. Denne SKAL jeg ha!


Til Høyre ser dere shampoen og kuren jeg fikk testet i Kèrastase. Fås kjøpt på blant annet på A salong.


På med extentions!


Krølling og styling av hår..

RESULTAT..VINNEREN AV KÈRASTASE PRODUKTER TIL VERDI 675KR BLE ODA BJØRKELO!

             Annonse

Slik påfører jeg rouge!Jeg har i det siste begynt å bruke rouge! Et fenomen jeg tidligere ikke har hatt ork til å styre med om morgenen. -Men nå som jeg altså har begynt å ta det i bruk, ser jeg jo at det gir en helt annen glød til ansiktet. Jeg har knipset noen bilder av rougen min til dere. Det er fra Body shop og koster rundt 200kr om ikke jeg husker feil. Jeg er veldig glad i en litt mørk farge og kler ikke disse lys rosa nyansene.  Viktig å ta frem trutemunnen når rougen skal påføres! Hoho..SLIK PÅFØRER JEG ROUGE..
1. Jeg starter med å legge fargen parallelt med øyekroken.  
2. Så følger jeg kinnbenene ned til midten av pupillen.
3. Og duser ut om fargen blir for voldsom.  

 
 

Så langt er jeg storfornøyd med body shop rougen! 
Har dere noen gode rougetips til meg?


- Marthe <3

Festklar på 1,2,3!


Du trenger: 1. En donut 2. En børste 3. To strikk 4. To/tre lusespenner 

          1   2
          3   4
          5   6

Slik gjør du:
1.
Lag en hestehale og sett deretter på donuten.
2. Del håret ca på midten og fordel det slik at ikke donuten viser gjennom.
3. Sett så på strikk.
4. Håret som nå gjenstår surrer du rundt tutten og fester pent med lusespenner.


Ja så er det lurt å sette alt nakkehåret i en liten lusespenne!

Donuten finner dere i flere farger >HER<.


- Marthe <3

Oransje øyne..

I går kveld ble det faktisk litt tid til sminketesting! Juhuu. Denne gang prøvde jeg meg på oransje. Jeg synes ikke det ble så galt, selv om jeg aldri kunne gått slik verken til hverdags eller fest. Jeg holder meg til de gode gamle brun/bronse fargene..  
 
     
      Fargene jeg brukte... 
 
                   
     

             
               
     
     
     
Tror jeg likte best blåfargene jeg eksperimenterte med sist.
Hva sier dere?


- Marthe <3