FORSIDEN OM MEG KONTAKT


Antrekk

Antrekk - 170215Endelig har jeg fått satt stumpen foran pcen igjen. Planen var vel egentlig å dra til Lillesand på middagsbesøk nå, men noe bare kuttes fra planen hvis jeg skal få tid til å oppdatert dere så bra som jeg vil! Èn liten oppdatering daglig er jo på ingen måte bra nok! Heldigvis hjalp Andrea med å knipse noen antrekksbilder før hun kjørte meg på trening. Det ble noe så enkelt som en Vero Moda skinnbukse med en splitter ny, blå H&M skjorte til. Denne skjorta finnes i tre ulike varianter, og jeg har kanskje ikke fullt så overraskende kjøpt alle tre. Hihi. Jeg unnskylder meg med at det er alt for sjeldent man finner slike skjorter som sitter helt perfekt på!Håper dere har fått en sprek tirsdag så langt! Jeg kom nesten akkurat hjem fra en yogatime i crossfitgarasjen. Det var så deilig å få løsnet litt opp i de stive lårene fra gårsdagens ridetime. <3 Planen for kvelden er å kose meg med kommentarene deres, jobbe litt med denne bloggsurprisen som jeg ser ut til å måtte dele med dere i morgen i stedet, og planlegge morgendagens middag. Da er det nemlig på tide med en ny middagsoppskrift her på bloggen! Kanskje dere har noen ønsker til retter? Jeg skal handle ingredienser så fort menyen er bestemt, så har dere noen idèer, er det bare heltopp! Vi har planlagt å starte onsdagen med en tre timers gåtur opp på nærmeste fjelltopp, så jeg vil i grunn tippe at morgendagens middag vil smake godt uansett utfall. Heh.. Alt Andrea drar meg med på!


Sko fra København, Bukse fra Vero Moda, Skjorte og armbånd fra H&M, Veske fra Charles & KeithHåper det står bra til med dere alle <3

Antrekk - 010215Da var vi i februar allerede! -Og for en fin start vi har fått på den nye måneden! Ihvertfall her i sør.. Solen står vel faktisk enda på himmelen, og minner meg på at vi er en måned nærmere sommer. <3 Har dere hatt en fin helg? Lørdagskvelden min gikk til tidenes girlsnight med Cathrinemor som jeg etter noen dansetrinn på byen, også fikk dratt med meg hjem på sleepover. Vi har ligget og dratt oss i hele dag, spist tomatsuppe til frokost og ledd av dynetrekket mitt som er fullt av ketchup fra gårsdagens nattmat.. Sånn går det når man fin på vin prøver og spise Mc Donalds i sengen klokken tre om morgenen! Notat til neste gang: Spis med tallerken.

Ellers har jeg det kjempefint denne søndagen. Det håper jeg dere også har! Jeg tenkte jeg skulle hoppe avgårde på besøk til en savnet herremann så fort morgenbesøket har forlatt redet. <3 Nå er det en uke siden sist, og det er en uke for lenge.

Ettersom det endelig ble litt finvær, måtte jeg selvsagt benytte meg av anledningen, og tvinge Cathrine til å ta noen antrekksbilder av meg. Haha, nei er det noen som gledelig hjelper så er det disse herlige bestevenninnene mine. Heldige meg som har hjelpere til alle kanter. <3


Skjørt og genser fra Bikbok, Belte fra Gina Tricot, Sko fra Bianco, Veske fra Charles & KeithHåper dere liker antrekket <3 Ha en avslappende og fin søndag videre!

Antrekk - 240115Ååå <3 Noldus! Hun er altså så skjønn at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg noen ganger. Jeg var bare nødt til å snike henne med på noen av antrekksbildene. Snille, snille kristinemor som har vært ute på shoot med meg i finværet. Jeg blir så glad når jeg kan få litt fotografhjelp fra disse alt for gode venninnene. <3 Jeg hater virkelig å spørre, men så tenker jeg på hvor uendelig lang tid det tar å prøve å få til noe bra med selvutløseren, så da ender jeg opp med å gjøre det til slutt. -Og jentene stiller opp vet dere. Uke etter uke.. Åh, for en gjeng jeg har rundt meg. <3 Det ble ingen sporty tur på oss likevel, men vi kjørte til butikken, kjøpte ingredienser til en god frokost og nøt den hjemme hos meg. Vi er så flinke til å gå på tur i hverdagen at i dag gjorde det ingenting med litt unnasluntring.

Flere som har fått finvær denne lørdagen? -Og skal dere noe hyggelig i kveld? Jeg skal hive meg i dusjen så fort dere er oppdatert, og så tar jeg med meg hunden på tacodate hos D! Bella og jeg hadde det for all del hyggelig med girlsnight i går kveld, men jeg kjenner et lite savn av en spesiell, pen mann. <3 Dere får ha en superduper lørdagskveld så lenge! Uansett om dere måtte tilbringe den hjemme eller skålende på fest. Vi skrives mer så fort jeg er tilbake igjen i morgen! Kanskje får dere litt mer klissedetaljer da? Neida. Joda. Neida.


Bukse og genser fra Bikbok, Sko fra Charles & Keith, Jakke fra Zara, Smykke fra H&MNyt lørdagskvelden alle sammen! <3 Det skal jeg gjøre.

Antrekk - 200115For et VÆÆR! Hjelp! Nå faller visst snøen for hele jula... Trodde seriøst jeg skulle drukne i den på vei hjem fra justneshalvøya iført dette antrekket. Jada, vi er i januar, men mage-strikkegenser er vel innafor? Hehehe. Lurer meg på når jeg skal lære meg og kle meg riktig for årstiden. Syntes jeg gjorde et godt forsøk i dag.. Bestefar ville antagelig vært stolt. <3 Til og med dongeribukser på!

Jeg går faktisk en hel del i jeans om dagen, men det er jammen ikke ofte dere får se meg i det på bloggbildene! Jeg har jo alltid ment, og mener fremdeles at disse blå buksene er litt i det kjedeligste laget, men en gang i blant duger de.. Som i dag! <3


Boots fra Bianco, Bukse fra Gina Tricot, Genser og smykke fra H&M, Skinnjakke fra Zara

Håper dere har fått en super tirsdag så langt! Til tross for snøkaos visse steder. Jeg kom akkurat hjem i leiligheten med kjøpemiddag og friske blomster, og dere kan tro jeg var stresset da jeg nærmet meg hagen. Jeg har så lite lyst til å måke at jeg har vurdert å la måkespaden bli nedsnødd med vilje. Huff.. NÅ kunne det smakt greit med en aldri så liten solferie dere! Til Maldivene... Eller Hawaii.. Eller galapagosøyene.. Heh! Jeg tror seriøst aldri at en solferie har fristet mer. Tanken på å ha sand mellom tærene og salt i håret virker litt fjern i disse dager, men FY så lysten jeg er! Hvem blir ikke det når værmeldingen melder non-stop regn og snø hele uken?

Her hører dere hvor lenge Borge satte pris på den magiske, hvitkledde naturen... Jeg var så overbegeistret i går at smilet nesten gikk rundt, og allerede i dag er jeg lei. Nå kunne jeg godt tenke meg litt sommer, sol og plussgrader igjen, takk. <3

Tenkte bare å dele noen antrekksbilder med dere i kveld!
Snille Cathrine har nok en gang fått være bloggfotograf. <3

Throwback friday - Faves of 2012Som forrige fredag kjører jeg i kveld enda et lite "throwback-bildedryss" med litt inspirasjon fra enda litt lengre tilbake i tid. Herlighet da.. Disse bildene er hele tre år gamle! Husker du disse antrekkene så har du jo nærmest fulgt meg helt fra starten av! Vel, jeg startet i 2011, men på denne tiden var bloggbildene så dårlige på kvalitet at jeg ikke orker å se på dem engang. Hehe! En ting er ihvertfall helt sikkert, og det er at nagler var høyt elsket i 2012. Naglejakke, nagleveske, naglebh, naglesko... Nagler meg her, og nagler meg der.
Ah, nå skal jeg snart kaste beina på bordet og nyte en rolig fredagskveld med "Mitt dansecrew" på tvskjermen! Deilig, deilig, deilig! Jeg har brukt omtrent hele fredagen foran pcen, så egentlig kunne jeg nok hatt godt av en løpetur ute i stormen, men jeg har så fryktelig vondt i rygg og nakke! Jeg har heldigvis fått akupunkturtime til i morgen tidlig, så jeg krysser fingrene for at kroppen føles bedre etter litt nålbehandling. -Men til den tid tror jeg at jeg skal være rimelig forsiktig. Vil nødig få den samme, grusomme låsningen som i 2013. <3Flere som kjører rolig kveld med fredagssnacks og tvkos?
Har du et favorittantrekk, så fortell meg gjerne hvilket det er!

Antrekk - 140115

Nå sitter jeg i leiligheten til Cathrine og koser ihjel katten.. Jeg dro på besøk etter at dere var oppdatert sent i går kveld, spiste usunnheter og så skrekkfilm etter skrekkfilm. Vi koste oss sånn at vi ikke kom i seng før nærmere halv tre, noe som gjorde det en smule hardt å stå opp denne onsdagen, men takket være litt fotografhjelp, har jeg ihvertfall fått ordnet noen antrekksbilder til dere!


Shorts og skjorte fra H&M, Veske fra Vero Moda, Sko fra Jeffrey Campbell, Belte fra www.nevernaked.comNå skal jeg snart avgårde til sentrum for noen ærend. Jeg må blant annet innom en asiatisk matbutikk for å handle inn ingredienser til morgendagens middag! Torsdagspaien ser nemlig ut til å bli erstattet med hjemmelagde vårruller og wok. Tenkte det var min tur til å servere Mr. D litt middag, og etter at han har satt standarden med egenskutt elg, må jeg servere noe litt mer spennende enn en pai!

Hehe! Ønsker dere alle en finfin onsdagskveld. <3 Så må jeg bare få si tusen takk for alle boktips som har tikket inn under forrige innlegg. Dere er så gode! Ah, jeg blir så glad! Jeg har nå sikkert femti nye bøker på ønskelisten. Takker og bukker!

Nå får jeg hoppe avgårde! Ha det fint så lenge <3

Throwback friday - Faves of 2013

God morgen, og god HELG alle sammen! Min fredag ble allerede fullkommen da moren til Kristine kom med den digre valpen på døra klokken 09.00 i dag tidlig! Heldige meg som skal få tilbringe noen timer sammen med dette herlige vesenet i dag. Jeg våknet opp med ben stive som stokker etter gårsdagens PT time, og tenkte derfor å ta Thio med på en løpetur i regnet denne formiddagen! Deretter må jeg en snartur inn til byen for å besøke Geir for andre gang denne uken. Jeg har nemlig en spennende kontrakt jeg skal skrive under på! Mihi, mer om det får jeg fortelle dere senere. Nå vil jeg først og fremst dele litt inspirasjon fra 2013! Jeg kan ikke tro at det er to år siden jeg delte disse antrekkene med dere.. Det føles jo som jeg satte dem sammen i går! Husker dere alle disse antrekkene?Har dere et favorittantrekk blant disse 10?
Fortell meg gjerne hvilket det er! <3

Antrekk - 291214Hjelp, for en sen kveld det ble i går! Cathrine og jeg ble sittende oppe og se film til nærmere to i natt, og da klokken ble mye og bestis enda var lys våken, tok jeg med meg katten og tuslet alene inn på soverommet. Hehe! Alarmen sto på klokken 09.00, men tror dere jeg kom meg opp? 12.00 slepte jeg føttene ut av senga. (12.00!). Det går faktisk ikke an...

Jaja, så fikk vi spist en suuperdeilig frokost sammen før jeg kastet meg i dusjen og fikk fotografhjelp til bloggen før solen var gått ned igjen. Heldigvis gjør den fine snøen dagene litt lysere nå! Håper den har kommet for å bli leeenge. <3 -Men denne mengden holder i massevis. Jeg har ærlig talt aldri måket snø i hele mitt liv, og jeg har på følelsen at det ikke vil bli min favoritthobby!


Sko fra Nelly, Bukse og genser fra Bikbok, Veske fra H&M, Belte fra Gina TricotHar dere noen nyttårsforsetter i år? Jeg tenkte faktisk at jeg skulle bruke denne kvelden på å skrive ned mine! Kanskje jeg deler dem med dere i et blogginnlegg også? Så får dere muligens en idè eller to til deres egne forsetter? Jeg vil ikke ha så mange, men noen slags "mål" har jeg lyst til å sette meg, og i 2015 skal de holdes! Cathrine og jeg diskuterte også en annen ting under frokosten i dag.. Til neste år har vi lyst til å notere ned hvor mange timer vi faktisk tilbringer i solsengen på Brun og Blid. Jeg tror nemlig det er et sjokkerende antall timer og en skremmende pengesum som blir brukt her. Dere som tar sol 1-3 ganger i uken og gjerne mer enn 20 minutter gangen også.. Ville ikke det ha vært litt interessant å finne ut av? Haha! Cath og jeg skal ihvertfall sette oss på saken, og kjenner jeg oss rett, ligger vi vel i grillen allerede 1 januar. Huff!

Nå skal jeg en liten tur ut og lete etter nyttårskjolen jeg!
Ha en fin mandag videre så lenge. Vi skrives <3

Antrekk - 251214Lyser det fornøyd av trynet mitt i dag eller? JEG HAR FÅTT SNØ! Herregud så glad jeg ble da jeg oppdaget at den falt på selveste julaften. Det er jo slikt jeg ikke tørr å håpe på engang! Å våkne opp til snødekket asfalt 1. juledag var seriøst en drøm. <3 Bestefar og jeg var ute og knipset noen antrekksbilder allerede i dag morges vi. Måtte jo ut og ta årets siste snøbilder! *LYKKE*

Nå lukter det ribbe i hele huset her! Bestemor og tante har stått og kokkelert på kjøkkenet i hele dag. Himmel, for en avslutning jeg skal få på denne juleferien. Jeg reiser hjem igjen i morgen tidlig, men innen den tid skal jeg fremdeles rekke å kose meg med julefilm, familiemiddag, mer riskrem og mer kaker. Hoho, vet ikke med dere, men jeg får aldri nok! Tante har kjøpt inn årets julefilm til oss, så i kveld snurrer vi "Jakten på den forsvunne julenissen". Er det noen av dere som har sett den? Det er blitt en tradisjon det hos oss nå!
Boots fra Bianco, Bukse fra Bikbok, Genser og belte fra H&M, Veske fra Charles & KeithHver 1. juledag ser familien en koselig film sammen.
Dere må ha en videre SUPER 25 desember! <3

Outfits of the year - 2014

Noe av det jeg liker aller best å gjøre mot slutten av hvert år, er å se tilbake i bloggarkivet på alt som er blitt gjort i løpet av hele året. Jeg skrev allerede i august et "Mitt 2014 - Del 1" innlegg, og nå er det snart tid for å lage del 2. Spennende! Kanskje jeg hiver meg på saken allerede til uken. Det har ikke blitt like mye reising som første halvår, men for noen fine og innholdsrike måneder jeg likevel har fått.. Eller hallo i luken, jeg kan vel ikke si at jeg har reist lite?! Jeg har da vært i både Costa Rica, Barcelona og Belgia. Det er mer enn folk flest får reist på et halvt år. Litt solferie, litt storbyshopping, litt surfing, litt språkkurs og litt jobb! Slett ikke feil..Gjett hvem som satte oppe til 02.30 i natt og bladde gjennom hele antrekksarkivet for 2014? Himmel... Jeg tenkte nemlig at jeg skulle prøve og samle 17 favoritter i et aller siste bildedryss for 2014. Vel, her har dere dem og nå kjenner jeg på trangen til å sette meg på et fly igjen! Haha, *kjolesavn*! Kanskje får jeg med meg jentegjengen til Egypt på nyåret? Det er jo blitt til en tradisjon!

Nå skal denne damen tilbake i julestemningmodus! <3
Gaveshopping og kalkunmiddag står på planen min i dag.

My latest outfits!HURRA!!! Det er første desember! Endelig, endelig, endelig!! Snøen har riktignok ikke kommet som bestilt i år, men forhåpentligvis faller den snart den også! Jeg er straks på vei ut døren, men ettersom jeg blir borte i noen timer, tenkte jeg å gi en liten lyd ifra meg først! Her får dere mine siste antrekk i et bildedryss. Lover å knipse noen av dagens også! Andersen og jeg har en lunch klokken 13.00 og da skal det være akkurat passe lyst til en aldri så liten fotoshoot. Mihi. <3 Ønsker dere en superduper mandag så lenge.

Fortell meg gjerne hva dere fikk i pakkekalendergave dere som har det! Jeg får sånn julestemning av den slags. Jeg hadde ikke engang sjokoladekalenderen på plass denne morgenen, så det blir det første jeg går til innkjøp av i dag. -Etter kakaodrikkingen med Geir. <3
Ha en FLOTT 1. desember alle sammen!Vi skrives mer litt senere i dag! <3

Antrekk - 271114

Da var tiden kommet for å reise hjem! Jeg sitter mest sannsynlig allerede på toget i dette øyeblikk. Huff, tiden går alt for fort, men heldigvis er det ikke lenge til neste besøk! Det er jo bare 3 uker igjen til jul, og jeg har i år store planer om å reise til Stavanger en hel uke før for å få unnagjort en del av julegaveshoppingen her. Jeg har jo ikke bil, og da kan det bli litt slitsomt å drasse med seg alt av gaver i kofferten! <3 Åh, JEG GLEDER MEG! -Men før den tid skal jeg glede meg over juleforberedelsene hjemme i Kristiansand. På mandag er det 1 desember og da skal treet være i hus! Ellers har jeg både møter, prosjekter, og noen spennende "bloggoppdrag" for de kommende ukene, så nå skal jeg gjøre alt jeg kan for at tiden frem mot jul ikke bare forsvinner fra meg! Den skal N-Y-T-E-S.Joggebuksene er nå erstattet med et penere reiseantrekk, og her har dere det i et bildedryss! Nå blir det ingen antrekksoppdatering igjen før til mandag! Da har jeg nemlig en lunchdate med Kristina Andersen og det fantastiske kameraet hennes! Gjett om jeg skal utnytte meg av det da. Hihi! Jeg må søren meg se å få tak i et slikt et selv.. På nyåret kanskje? Hva sier du til det Geir?


Bukse fra Vero Moda, Genser fra H&M, Belte fra Gina Tricot, Veske og sko fra Charles & Keith30 000 kroners kamera? Går det greit for økonomien?
Hehe, håper dere liker antrekket. Vi skrives fra Kristiansand!

Antrekk - 261114

Fy søren så herlige dere er! Arh! Det er en sann fryd å klikke seg inn på blogg.no og gå gjennom kommentarfeltene om dagen. Det er bare gode ord å finne, og det gjør meg så glad! Jeg har ikke fått svart på alt som har tikket inn det siste døgnet, men det skal jeg se å få gjort så fort dere er oppdatert med enda en liten antrekkspost. Jeg liker i grunn ikke å publisere to innlegg under samme kategori rett etter hverandre, men disse antrekksoppdateringene er blitt så sjeldne den siste tiden at det sikkert ikke skader!

Bestefar og jeg har vært ute på shoot nok en gang, og denne gang fikk jeg til og med skryt for å ha kledd meg riktig for årstiden! "Det e isje så bra så långbokser, men du e ihvertfall tedekka". Hehe, har dere hørt!? *Klapperihendene*
Støvletter fra Bianco, Genser fra Bikbok, Shorts fra H&M, Veske fra Charles & KeithJeg koste meg glugg ihjel hos Iselin i går kveld, og i dag har jeg bare planer om å slappe av med bestemor og bestefar. Vi har en farmendate klokken 21.40 i kveld, og før den tid tenker jeg å spise en litt for god middag, ta Bella med på løpetur og skrive litt mer med dere! Høres ikke det ut som en alle tiders onsdag?  Åh, jeg vil ikke hjem i morgen! Jeg har det alt for fint her. Jaja, jeg har heldigvis noen spennende ting på planen når jeg kommer hjem igjen også. Går alt etter planen så får jeg forhåpentligvis et 55 centimeter langt, og fyldig hår igjen fredag morgen, og når det er på plass er jeg klar for date med en pen, ung herremann! Hehehe, jeg vet jeg dreper dere når jeg skriver slikt. Unnskyld <3

Ha en strålende onsdag videre alle sammen!
Nå skal jeg kose meg med kommentarene deres. <3

Antrekk - 251114Å våkne opp hos bestemor og bestefar er bare det beste i hele verden. Det er en drøm å bli vekket 09.30 om morgenen til pådekket koldtbord.. Ekte bestemorstil med Green gate service, ti tusen forskjellige pålegg, egg, te, juice og oboy. Det blir faktisk ikke bedre. Nå vil jeg bare at pappa, farmor og farfar kommer hjem fra thailand og at det blir jul. Nei, jeg kunne bare blitt her i en hel måned. Det er så mildt og deilig her i Stavanger! Et lite øyeblikk trodde jeg at jeg skulle få ta antrekksbildene i sol denne tirsdagen, men sola kom og forsvant igjen på 30 minutt. Pyttsann! Noen bilder våget vi oss til å ta likevel, og som vanlig har flinke bestefar stått som fotograf.

I kveld tenkte jeg å hive meg på besøk til Iselin! Jeg har invitert meg selv på filmkveld, og nå ser det ut til at jeg får som bestilt. <3 Hehe. Må jo passe på å få truffet alle mine kjære og nære når jeg først er "hjemme". Ja, jeg kaller det enda hjemme. Jeg har bodd i Kristiansand i 10 år, men Stavanger vil likevel alltid være "hjemme". Det er her jeg er oppvokst og det er her familien min holder til.Bestemor, besefar og jeg skal snart snurre opptaket av gårsdagens episode "Jakten på kjærligheten", men først ville jeg innom for å oppdatere dere litt! Håper dere har det bra. Dere er ihvertfall superflinke på respons om dagen! Det skal dere vite blir satt stor pris på.

Å få respons i form av kommentarer, mail og meldinger er alltid gull. -Eller.. det synes ihvertfall jeg! Bestefar begynner vel ærlig talt å bli gal av den mobilen min. Den lager nemlig ulike lyder hver eneste gang det er aktivitet både på facebook, snapchat eller i mailboksen...

Bestefar: Hadde jeg fått så mange smser, ville jeg skrudd av telefonen og gitt den til frelsesarmeen.


Genser fra Bikbok, Bukse fra ukjent butikk i Chiang Mai, Sko fra Charles & Keith, Belte fra Gina TricotHaha, han er ikke lite skjønn heller. <3
Ønsker dere en fin tirsdag videre! Familiekvalitetstid neste.

Ett blyantskjørt - Åtte antrekk

Det er ikke mer enn halvannet år siden jeg så på blyantskjørtet som noe av det vanskeligste å kombinere. Jeg ville så gjerne gå til innkjøp av et, men lot være i frykt for at det bare ville bli liggende ubrukt, innerst i klesskapet. Plutselig kom denne sorte skinnvarianten inn på Vero Moda, og etter å ha gransket det i flere timer på jobb, bestemte jeg meg for å gi det en sjanse og ta det med meg hjem. I dag klarer jeg nesten ikke å la dette skjørtet være i fred. Jeg har kombinert det på utallige måter og bruker det både sommer som vinter. -For ja, det er like lekkert med en tynn, sort strømpebukse under og en tykkere kåpe over.

Stilen min er som dere kanskje har skjønt, veldig variert. Jeg har aldri vært redd for å eksperimentere, og kler meg ofte (om ikke alltid) etter humøret. Jeg har dager hvor jeg tror jeg er Rihanna, og jeg har dager hvor jeg tror jeg er Christian Grey's classy kontorassistent. Høhø! Jeg ser likevel for meg at stilen min med årene utvikler seg mer i retning av sistnevnte. Om jeg blir en kontordame eller ikke er ikke godt å si, men er det noe jeg føler meg vel i så er det nettopp blyantskjørt, lange frakker, kåper, støvletter og pumps. Jeg kan fint se for meg at klesskapet mitt om fem år består av en en god del flere blyantskjørt, for dette plagget har vært en favoritt siden dagen jeg dro det med meg hjem. Altså, jeg mener.. Selv røde lepper og en leopardtopp blir classy kombinert med et blyantskjørt!

Til dere som sliter med å finne løsninger på hvordan denne stilen kan mestres, har jeg remset opp åtte av mine tidligere antrekk hvor blyantskjørtet er blitt tatt i bruk. Nå er vi i november, men husk at strømpebuksen slett ikke er noe problem å tilføye, og er kontoret ditt ufyselig kaldt så bytt gjerne singletten med en enkel, langarmet skjorte. Hallo i luken, blir det mer elegant?! Prøv dere frem hjemme foran speilet. Her slår nesten ingenting feil!


Håper noen av dere blir inspirerte til å dra frem blyantskjørtet nå.
Riktig kombinert fungerer det like godt på jobb som på fest! <3

Antrekk - 111114

Okei.. Jeg blir litt sånn "hvor skal jeg begynne?" når dere ikke har hørt fra meg på over et døgn. Det er nok en kombinasjon av mye som foregår og manko på motivasjon om dagen. Det blir gjerne slik når høstmørket slår inn for fullt. Ja, jeg skylder faktisk på været for dette skjer hvert eneste år.. Jeg bor definitivt i feil land. Jeg trenger både sol og lys for at humøret skal være på topp, og akkurat nå har vi ikke hatt noen av delene på en laaang lang stund. Vi hadde et snev av sol de fem minuttene det tok meg å gå fra buss-stoppet til Viego regnskapsbyrå denne tirsdagsmorgenen og da tok jeg meg selv i å smile ordentlig. Ikke bare fordi Geir hadde lovet meg en varm kopp kakao, men rett og slett fordi jeg endelig fikk litt sol på kroppen! Herregud, jeg må flytte til Miami eller bare slutte å klage.

Ja, men virkelig. Dere har det vel på samme måte? Høsten kan for all del være hyggelig den, men det er måte på hvor lang tid vi kan bruke på å gå lei av regn og mørket. Uansett! Morgenen min var faktisk rimelig fin. Jeg fikk Cathrine på overnatting sent i går kveld og dro som nevnt på møte med Geir i dag tidlig. Her var det både ris og ros å hente! Heldigvis mest ros.. -For når det virkelig ikke er noe mer positivt å si om økonomien så forteller han meg i stedet hvor søt og snill jeg er. Aww.. Takk, Geir. Du er jammen ikke dum.


Bukse, jakke og peplumtopp fra Vero Moda, Smykke fra Gina Tricot, Veske fra Charles & Keith, Sko fra Primark

Sååå glad var han for å se meg i dag... HeheGeir: Du er som en ulv i fåreklær.
Marthe: Hæ? Men du sa jo nettopp at jeg var snill!
Geir: Ja, men du spiller på sjarmen...

Ler meg ihjel av den mannen..Har mine kjære, tålmodige blogglesere det BRA? Jeg tror bare jeg må starte rett på neste innlegg jeg nå! Jeg har mildt sagt en HAU å ta igjen, og i kveld får jeg besøk for syvende(?) kveld på rad? I morgen skal jeg definitivt sette hele kvelden av til blogg og bare blogg.Jeg vil så gjerne finne tilbake til disse gamle, gode rutinene mine! <3
Har dere noen ønsker til blogginnlegg så settes disse STOR pris på nå.

Antrekk - 021114

Hei og hå! Nå sitter jeg og koser meg hos farmor og farfar. Jeg tenkte jeg skulle tilbringe min nest siste dag i Stavanger på toppen av Tasta! Farfar har vært ute og knipset bilder av meg i duskregnet, og farmor står på kjøkkenet og kokkelerer. Vi har visst en tre retters middag i vente med både sjømat, lammefrikassè og en spenennde dessert. Fy søren som jeg blir skjemt bort her.Det var visst andre tider i gamledager...

Farmor: Visste du at jeg alltid klippet håret til onkel hjemme? Selv da han skulle konfirmeres!
Farfar: Ja det var barnemisshandling.

Dette var det første farmor og farfar valgte å dele med meg da jeg kom inn døren i dag. Om tv 2 bare kunne sendt meg en forbaska mail med en tv-serie forespørsel. Ikke en serie om meg, men om besteforeldrene mine. Altså, de er hysteriske. Virkelig. Jeg kjenner ingen kulere 75 åringer. De har så mange gullkorn at det ikke er mulig å få notert alt ned. Hverdagen til disse pensjonistene skulle ha vært dokumentert og vist på tv. Jeg mener det! Den serien ville ha gjort Norge til et gladere folk. Større livsglede skal man nemlig lete lenge etter!


Bukse fra Vero Moda, Skjorte og Genser fra Cubus, Veske fra Charles & Keith, Sko fra Michael KorsLinnea gikk forresten videre i skal vi danse i går! Vedder på at det var mine fem stemmer som gjorde susen. Hihi, Andrè var jo både flink og pen å se på han og, men jeg syntes likevel at Linnea fortjente den plassen hakket mer. Både bestemor, bestefar og jeg jublet høyt da navnet hennes ble ropt opp, og nå venter jeg spent på neste ukes "Dirty dancing dans".  Tipper det blir alle tiders!Håper dere har det bra! Kos dere en hau denne søndagen.
Jeg nyter virkelig ethvert minutt med den fine familien min. <3

Antrekk - 220914Buhu! Da var det på tide å reise hjemover igjen. Studiene kaller! -Men heldigvis er det bare fire dager til jeg er tilbake. Hallelujah, som jeg gleder meg! Jeg har nesten ikke befunnet meg utendørs de siste tre dagene! Jeg har bare kost meg inne med denne fine fine familien.. Trykket i meg litt for mye god mat og sett en rekke morsomme tvprogrammer. Tenk, i dag begynner også farmen! Herlighet, hvordan skal det gå med sosiallivet mitt fremover? Farmen.. Idol.. Skal vi danse.. Ungkarskvinnen.. Alt for Norge... Jaja! Alle disse herlige tvprogrammene er definitivt med på å gjøre høsten litt mer overkommelig. <3

Har dere fått en fin start på den nye uken? Jeg har enda søndagsfølelsen ettersom jeg ikke har gjort noe som helst fornuftig i dag! Kjenner jeg gleder meg litt til å få trent igjen etter tre vanvittig late dager. <3 Tipper mølla savner meg noe enormt der hjemme

Jeg fikk låne bestemors cardigan på antrekksbildene i dag! Solen stråler også denne mandagen, men til min store forskrekkelse var det ikke så varmt som jeg hadde forestilt meg. -Så da tok jeg like godt turen inn i bestemors klesskap. <3


Skjørt fra Bikbok, Topp fra Vero Moda, Sko fra København, Belte fra www.nevernaked.com

Håper det står bra til med dere alle sammen!
Ønsk meg god tur hjem da! Så skrives vi fra sørlandet.

Happy f#cking weekend!Deilig, deilig, deilig! Jeg har kommet vel frem og alt er som det skal være. Helt perfekt. Eller ihvertfall nesten! Pappa er ikke her som jeg skrev i forrige innlegg, men han kommer på besøk en gang neste måned, så da får jeg bruke det som unnskyldning for reise i oktober også. Om det er noen helger igjen da! Herlighet, jeg har til og med sagt ja til å gå modell på et brudeshow siste helgen av neste måned! Hallo i luken liksom.. Hvordan kunne jeg takke nei til å traske rundt i ikke bare èn, men to brudekjoler!? *Allejentersdrøm*

Bestefar har nok en gang fått prøvd seg som fotograf i dag, og jeg synes han gjør en strålende jobb. Disse besteforeldrene mine...  De vet ikke det beste de kan gjøre for meg. <3 Spretter opp fra sofaen i det jeg tar tak i kamera, og sitter musestille og hysjer på hverandre når skribenten setter i gang på tastatuet. Haha, den herlige, lille familien min. Det er en fryd å være blogger når jeg har så gode hjelpere rundt meg. De er nesten for snille. Jeg blir så skjemt bort at det halve kunne holdt. <3Bestemor: Du e sikkert øvejidde. Kver gang du ser på meg så sitte eg å nistirre.
Marthe: Hahaha, ja hvorfor ser du sånn på meg?
Bestemor: Du e bare så vidunderlig. <3Åååå <3 Er det rart jeg elsker å være her?

Spennende tider i vente!Okei, nå er det farlig mye spennende som foregår fremover! Kjenner jeg blir helt oppspilt av tanken på alle de hyggelige tingene jeg skal få være med på både i september og oktober. I dag kom enda en reiseforespørsmål tikkende inn i mailboksen, og jeg kunne ikke annet enn å juble! Jeg har jo disse studiene som jeg må forholde meg til, men heldigvis er nesten alle forespørsler jeg har fått lagt til helger, og da kan jeg ikke annet enn å takke ja til alt sammen. Hihi, Kristiansand kommer ikke til å se mye til meg de neste fem helgene. Går alt som planlagt drar jeg til Stavanger denne helgen, Stockholm neste, Belgia helgen etter der igjen, og Stavanger etter der igjen. SÅ tar frøkna forhåpentligvis en hel uke i et godt og varmt land, men dette vil jeg ikke si noe om før planene er spikret og billettene ordnet. Det blir med andre ord litt opplevelser på meg denne høsten også! Himmel så godt det skal bli å fly igjen etter... *kremt* en måneds pause.
Det føles så mye lengre enn èn måned siden jeg var i Barcelona! Hvorfor blir jeg aldri mett på denne reisingen? Hvorfor kan jeg aldri slå meg til ro med Norge? Det høres latterlig ut, men jeg føler jeg får abstinenser av å være her. Spesielt på denne årstiden. Nå har vi riktignok fremdeles delvis sommer, men jeg grøsser bare av tanken på at vi er midtveis i september. Jada, det er koselig å sitte i sofaen på en sur regnværsdag, men jeg kjeder livet av meg hvis jeg må tilbringe dag etter dag innendørs! Er det bare jeg som har det slik? Usj, takk gud for at høsten er reddet og at jeg nå i det minste har reiseplaner for omrent hver eneste helg. <3 Da smiler livet vet dere!Her får dere mine siste antrekk oppsummert!
Har du en favoritt? La meg få vite hvilket det er. <3

Antrekk - 100914Så ble det en god og avslappende kveld denne onsdagen og! Idol har snurret på skjermen og jeg har sittet alene på stuegulvet og brettet på klær. Haha, følte meg som verdens kjipeste da jeg takket nei til jentekveld i dag, men jeg var bare nødt til å få unnagjort litt husarbeid! Ja, husarbeid av alle ting. Jeg får nemlig besøk av en hel gjeng til helgen og vet at jeg ikke vil få tid til disse kjedelige oppgavene i morgen, så da tok jeg et skippertak i dag i stedet..

Har dere hatt en fin dag? Tenk nå er det snart torsdag allerede. Det er skremmende hvor fort dagene flyr. Jeg følte akkurat det ble september, og nå er vi snart halvveis til neste måned! Snart er det JUL! Haha, nei gud. Jeg må slutte. I år skal jeg ikke kjøpe juletreet i oktober. Tro det eller ei.. Jeg har lært! -Men en novembernisse må være lov.
 

Bukse, jakke og skjorte fra Vero Moda, (ja jeg savner Vero Moda). Sko fra København 

Jeg har ikke så mye spennende å si i dag! Tenkte bare jeg skulle dele dagens antrekk med dere.
Hope you like it <3 Nå får dere sove godt, så skrives vi igjen i morgen vet dere!

Antrekk - 090914Arh, dumme dumme meg! Den ene dagen hvor jeg endelig får ordnet meg fotograf så klarer jeg å sette kamera på feil innstillinger. Jaja! Bildene ble kanskje litt mørke, men dere ser nå i hvert fall hva jeg har på meg. Det er jo det som er poenget! Heldigvis har Kristina og jeg en fotoshoot-date i morgen igjen også. Hihi! Det er så greit når vi er flere bloggere som studerer sammen. <3

 Vet dere hva jeg skal for noe hyggelig nå eller? Cathrinemor har akkurat kommet hjem fra Tyrkia, så i kveld kommer hun på girlsnight hos meg! Vi har som alltid skravlet på telefonen i flere timer siden hun kom hjem, men det skal jammen bli godt å klemme på henne igjen etter to lange uker adskilt. Det er så mye som foregår i venninnene mine sine liv at jeg nesten bruke en time og to av hverdagen på å holde meg oppdatert. Altså.. Mitt privatliv er jo superkjedelig i forhold! Jeg føler aldri jeg har noe morsomt å fortelle! Er det jeg som er kjedelig eller er det venninnene som er gale? Haha, ikke vet jeg.. Kanskje jeg må bli litt mer rebelsk av meg i fremtiden.

 
Veske, bukse og genser fra Vero Moda, Sko fra Sixtyseven, Skjerf fra Gina Tricot

Til helga kanskje? Haha. Ha en GLAD tirsdagskveld dere!

Antrekk - 040914Åh, endelig! Dere aner ikke hvor lenge jeg har stresset med å få ut dette blogginnlegget nå. Jeg MÅ ha meg en ny pc! Den jeg har er bare fire måneder gammel og jeg har akkurat tømt den for alt av filer, men den henger seg opp hele tiden, og da får jeg jo ikke gjort noe som helst. Etter å ha kastet bort flere timer av dagen på å krangle med pc'en, dro jeg til slutt til Annika for å låne hennes.Her sitter jeg fremdeles, og nå har frøkna overtalt meg til å bli med på byen også! Skulle vel egentlig bare mangle ettersom hun har vært så snill og stått som fotograf for meg i dag. Hva skulle jeg gjort uten disse gode medhjelperene mine? Jeg skal på trening i morgen tidlig så veldig vilt blir det ikke, men en liten bytur kan vel ikke skade denne torsdagen? Vi har jo fått sommervarme til og med!


Skjørt fra Vero Moda, Sandaler fra Zara, Genser fra BikbokViktig å ha det litt gøy med disse photoshootene også!
Håper dere har fått litt mer ut av dagen enn meg. <3

Antrekk - 030914Good kveld! Jeg sitter i skrivende stund i stuen til Annika og oppdaterer dere. Idol har nettopp snurret på skjermen og til tross for at jeg spiste sushi rett før jeg kom, har jeg nå trykket i meg taco. Hoho, Idol og taco dere.. Får nesten følelsen av at det er fredag! Ah, det er så hyggelig å være her. Annika bor nemlig sammen med to andre studenter og stemningen i leiligheten er alltid så god! Jeg har den siste tiden til og med tatt meg friheten til å ta turen hit selv når Annika ikke har vært hjemme jeg. Hva da ta seg til rette.. Haha!


Sandaler fra Primark, Veske fra Charles & Keith, Skjorte fra www.madlady.se, bukse fra ThailandEndelig ble det noen antrekksbilder her på bloggen igjen! Kristina og jeg avtalte som nevnt å knipse noen bilder av hverandre i går, og her har dere resultatet! Angret en smule på at jeg ikke gikk for skjørt da jeg kjente hvor sterk solen var.. -Men jeg tør absolutt ikke klage. Det er SÅ herlig med finvær igjen!

Ville bare skravle litt og høre hvordan dere har det!
Er det flere som har tittet på idol i kveld?

Høsten 2013 - One year agoGod ettermiddag alle sammen! Nå skriver jeg fra stavanger igjen. Jeg fløy direkte fra Oslo til Stavanger igjen sent i går kveld og her blir jeg like gjerne til bursdagen min førstkommende søndag. Planen var egentlig å reise hjem i går, men ettersom jeg har skolefri hver eneste fredag, bestemte jeg meg for å tilbringe denne siste helgen hos bestemor og bestefar. SÅ er det på tide å komme seg hjem og hente en rekke pakker på posten. Hoho, venninne i sør begynner i følge snapchaten også å bli en smule utålmodige. De synes vel jeg var nok bortreist i sommer! Mihi <3 Jaja, jeg har jo faktisk vært her i en hel uke nå! Herlighet som dagene flyr.
Jeg har holdt på med bilderedigering i hele dag og er enda ikke helt i mål med skriving og mailsvaring! Puh, skal bli alle tiders å erstatte pcen med en skikkelig girlsnight i kveld kjenner jeg. Iselin har invitert meg på enda et jentevors, så om et par timer håper jeg at jeg vil være på vei dit! -Men først skal dere oppdateres, og jeg starter med en oppsummering av fjorårets høst-antrekk.

Jeg hadde ikke mange antrekkene i fjor høst, men her er noen!
Måtte dette årets høst-antrekk bli mye lysere.. Blir jo helt deprimert av å se på dette her. Haha!

Antrekk - 230814

God kveld kjære, gode blogglesere! Har ikke gamlefar vært flink på fotograferingsfronten i dag? Herlighet, jeg er ordentlig imponert jeg! Han kan jo være bloggfotograf han også! *HURRA* Jeg ville egentlig dele lørdagsantrekket mitt med dere i helgen, men regnet har plasket ned så lenge jeg kan huske, så dere får få det denne tirsdagen i stedet. Dere vet jo hvordan jeg er.. Knipser ikke et bilde om lyset ikke er nøyaktig slik jeg vil ha det. Vi får krysse fingrene for en solfylt høst, ellers blir det dårlig med antrekksbilder på bloggen!

Jeg må bare få si tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene dere legger igjen om dagen. Synes dere er veldig flinke på respons både på instagram og på bloggen, og det setter jeg veldig stor pris på. -Men så må jeg bare få ta opp en liten sak med noen av dere. På noen av kommentarene som har tikket inn de siste dagene, har det virket som at noen av dere stresser dere ihjel over at jeg ikke er på skolen denne uken? Jeg forstår bare ikke hvordan enkele kan hisse seg sånn opp over det? Hvor får dere energien fra? Jeg blir litt matt jeg.. Jeg har ikke skrevet stort om studielivet ettersom jeg ikke trodde dette interesserte dere noe særlig, men jeg forstår jo nå at jeg nærmest bør dokumentere enhver forelesning jeg drar på i fremtiden. Dere det gjelder mener det sikkert bare godt, men vær så snill og stol på at jeg vet hva jeg gjør da. Jeg studerer på deltid og har ingen obligatoriske forelesninger, men det er klart jeg går på skolen så ofte jeg kan for det. Jeg har gledet meg til å studere dette i et helt år! Jeg har full kontroll, så dere kan ta det helt med ro.
Sko fra Bershka, veske fra Charles & Keith, Kjole fra Mango, Smykker fra H&MSånn, det var dagens takketale + pep talk.
Hehe. Håper dere liker den nye kjolen! <3

Outfits of this year!Hei lørdag! Tenk nå nærmer uken seg slutten allerede. Jeg kan ikke tro hvor fort disse dagene har gått. Hvor forsvinner timene? Til "ALTSOMERGØY" skal jeg si dere! Jeg har akkurat fulgt min kjære venninne til togstasjonen og nå er jeg på vei til en ny venninne for bursdagsfeiring og hygge! Jeg har fått en plutselig feber og føler meg litt elendig, men i bursdag skal man! Spesielt når det er bestis som fyller år. Hihi. Heldigvis for kroppen er jeg tvunget til å ta det med ro ettersom jeg reiser til Barcelona allerede 07.00 i morgen tidlig.

Tenkte jeg skulle dele et lengre bildedryss av alle favoritt-antrekkene jeg har hatt så langt i år! Kanskje noen av dere trenger litt inspirasjon til kveldens antrekk? Da håper jeg i tilfellet at dette kan være til hjelp! Måtte dere ihvertfall få en fantastisk lørdag alle sammen.


Det skal ihvertfall jeg ha! Syk eller ikke syk. <3

Ready for a tuesday party!

God morgen! Jeg våknet opp hos Annika denne onsdagen jeg. HELT SYKT STØL! Ikke bare et par steder, men virkelig over alt! Kunne nesten ikke reise meg fra sengen for å plukke opp pcen for en times tid siden. He-rre-gud, tror aldri jeg skal ha så lange, treningsfrie ferier igjen. Jeg vet jeg har sagt at jeg elsker å kjenne at kroppen har jobbet, men det får være måte på! Haha. This HURTS.

Dette innlegget skulle egentlig ha blitt publisert i går, men jeg rakk det dessverre aldri. Så fort bloggarbeidet var unnagjort, kastet jeg meg på bussen til Annika for å spise en bedre middag sammen med henne før vi kjørte jentevors i stågå! Pål Rake holdt sin siste konsert ved fiskebrygga i går kveld så da ble det nok en fest ute i finværet. For en kveld! Jeg møtte så mange herlige blogglesere og så mange av mine fine jenter som jeg ikke har fått sett på femti år. Hehe, det er vel bare en måned, men det føles som et halvt liv. <3


Jumpsuit fra Miss Selfridges, Jakke fra Bikbok, Sko fra Bershka, Veske fra Charles & KeithJeg har fremdeles ikke fått kofferten min fra Miami så jeg er fremdeles uten alt av nye klær og favorittprodukter. Håper virkelig den kommer frem før vi reiser til Barcelona igjen førstkommende søndag. Ah, jeg skal til Barcelona!! Haha, nå gikk det også opp for meg. Jeg har så mye spennende på planen om dagen! Så mye å glede meg over. <3 Denne uken får jeg Stavangerbesøk, jeg skal i bursdag til bestis og bare ta igjen alle de late, norske stranddagene jeg gikk glipp av på ferie! Søndag drar vi altså til Barcelona på jentetur, og nesten med en gang vi kommer hjem, setter jeg meg på skolebenken igjen! Gleder meg til det også jeg. <3 Skal bli alle tiders å bli kjent med enda litt flere nye mennesker!

Dere får ha en strålende dag så lenge. Vi skrives igjen om litt.
Nå har Annika stelt i stand frokost til oss her! <3

One year ago...

Tjo hei! Jeg er bare innom for å ønske dere en god kveld. Dagen min er enda ikke over, men det er jo snart deres! Jeg har hatt den beste onsdagen på lenge og jeg har knipset en rekke bilder fra den også, men jeg har ikke rukket å se igjennom dem enda, så disse får dere først få i morgen. Nå vil jeg i stedet dele noen av fjorårets august-antrekk! Synes det er like spennende hver gang jeg skal til å bla meg gjennom antrekkskategorien for 2013. Noen av antrekkene er jo ærlig talt ufyselige! Hehe. Jaja, man forandrer seg og det samme gjør smaken. <3

Har dere en favoritt blant disse? Jeg tror faktisk jeg liker best det aller nederste jeg.. Legg gjerne igjen en kommentar om du har en favoritt! Nå rekker jeg ikke mer, for nå skal hele gjengen ut på byen! Det er ladies night på en nattklubb like ved beachen i dag, og det betyr gratis drikke! Hihi, tonight's gonna be a good night. <3

Some of my outfits from august 2013! Got yourself a favorite?

Off to Costa Rica!

Morn morn! Nå er jeg mest sannsynlig allerede i Berlin jeg! Jeg skal mellomlande litt både her og der, men om tja.. 24 timer er jeg vel uthvilt og på plass i Costa Rica. <3 Jeg har ikke forhåndsskrevet noe innlegg til den lange reisen, men hvis jeg ikke skulle rekke å oppdatere dere på neste flyplass-stopp, (som er Miami!!) så vet dere i det minste at det ikke er fordi jeg ikke har det bra.

De dumme flyene skulle hatt internett! Hehe, det ville ha gjort reisene mine en hel del enklere. I går var det over 37 000 lesere innom her, og statistikken viste nærmere 63 000 sidevisninger. Jeg skal ærlig innrømme at jeg blir litt småstresset av dette, men jeg har vel egentlig ingen grunn til det. Eller har jeg det? Det er liksom ikke hver dag man deler bruddet sitt med så mange mennesker. Heldigvis er det fremdeles bare gode og oppmuntrende ord jeg finner i kommentarfeltene. <3 Jeg ville nok ha blitt fryktelig lei meg om det var motsatt. Å bli tråkket på mens man er nede, det fortjener ingen. Så tusen takk igjen, for at dere hjelper meg på veien mot neste kapittel! 

 
 
 
 
 
 
 Nå var det på høy tid med en ny antrekks-oppsummering. <3
Har dere et favorittantrekk blant disse? La meg få vite hvilket det er!

Antrekk - 130714Herlighet for en lørdag! Fy søren så gøy vi hadde det. Farfar hadde satt opp et program som gikk fra kvart på ni om morgenen til midtnatt, og timene gikk i ett. Jeg knipset en hau av bilder, men det ble faktisk ikke noe tid til blogging før midtnatt, så jeg tar det heller igjen i dag! Det er ikke hver dag vi har slike familiesamlinger. <3 Pappa bor jo på andre siden av kloden mens vi andre holder til i hver våre byer. Når vi først får en hel dag sammen må jammen timene utnyttes. Jeg skal fortelle dere alt om gårsdagen senere, men nå tenkte jeg først bare å ønske dere en god morgen! Samt vise dere gårsdagens antrekk som besto av enda en ny kjole fra Miss Selfridges. <3

Denne kjøpte jeg faktisk på 50% for 200 kroner! Syntes det var et superkupp. Den satte jo som et skudd! -Og den åpne ryggen. <3 Ah, jeg får aldri nok av disse fine ryggdetaljene. Slik som dette gikk jeg rundt i kongeparken i hele går, og da jeg kom hjem ble de lave, hvite sandalene byttet ut med disse høye, sorte hælene. Da var det nemlig klart for fest! Vin i glasset, trylleshow, historiedeling, og mye mye latter.


Kjole fra Miss Selfridges, Sko kjøpt i København, Veske fra Charles & KeithHåper dere hadde en fin lørdag selv i går. <3
Herlig å se så mange spørsmål under forrige innlegg!

Antrekk - 110714

Heisann! Jonas og jeg ankom Stavanger sent i går kveld. Det ble litt forsinkelser med første fly fra Bangkok, og det førte til at vi mistet andre fly som skulle gå videre fra Gardermoen igjen. Heldigvis måtte vi bare vente tre timer på neste fly. Etter så mange timer med reising er det jammen godt å komme hjem. Vi fikk ikke et minutts søvn på flyet noen av oss så jeg sov mildt sagt som en stein i natt. Planen var å bare sove superlenge, men da klokken slo 07.00 var jeg lys våken igjen. Hoho, det tar nok noen dager å få snudd døgnet igjen.

Dagen i dag har bare flydd forbi. Jeg har kost meg så vanvittig mye med den fine, fine familien min. Tante har kommet på besøk, vi har spist en kjempegod middag, og vi har tatt desserten ute i 30 varmegrader! Is og norske jordbær har aldri smakt bedre. Ah, nei nå er Borge i sitt ess. Skulle bare ønske jeg hadde en hel uke her, og ikke bare en helg. Får aldri nok av kvalitetstid med familien. <3


Skjørt og topp fra Miss Selfridges, Pumps fra Bershka, Veske fra Charles & Keith
Elsker denne bekledningen! Gjett om dette fargerike settet skal få bli med kofferten til Costa Rica? Jeg kjøpte det på Miss Selfridges samme dag som vi reiste hjem fra Chiang Mai (ja jeg måtte ha en siste shoppingrunde). Hope you like it. Kjenner det er på høy tid med noen antrekksoppdateringer her på bloggen nå. Vi hadde så lite sol i Thailand at det nesten ikke ble noen anntrekks innlegg. Dere vet hvordan jeg er.. Lyset skal være sånn og sånn og er ikke solen tilstede så kan vi bare glemme det. Må jo ha litt kvalitet på denne bloggen!

Håper det står bra til med dere alle! Dere må ha en riktig god helg.
Nå vil jeg bare nyte resten av fredagskvelden med familien her.

Outfits of july 2013

Sawadika! Eller bare hallo. <3 Best å ta det på norsk. Har dere en fin søndag så langt? Nå nærmer klokken seg halv ni om kvelden her, og Jonas og jeg tar straks scooteren til et søndagsmarked like i nærheten for middag og muligens spa! Vi har vært på kjøretur til Thailands høyeste fjell i dag. Ca to timer tok det å bestige fjellet på hele 2556 meter! Wuhuu, nå har jeg vært på Thailands høyeste punkt også. Erik var også med på tur, og han stakkars har nok ikke hatt den beste søndagen i sitt liv. Han klarte nemlig ikke å utjevne trykket i ørene så han skrek og gapte hysterisk omtrent hele veien opp. Suggelet bare rant fra munnen til alle kanter. Haha! Når lille, søte, høflige Erik sier "OH MY GOOOD! Are we there yet?" Da har han jammen vondt. På veien ned igjen var han så sulten at han trykket i seg en hel ananas for så å kaste den opp igjen. Probably not the greatest day of his life. <3

Erik: Father, i'm still so hungry! My stomack hurts.
Pappa: There is no restaurant up here, we need to get down where they have food. 
Erik kaster opp i bilen, og mellom brekningene får han presset ut dette:
Erik: Now this happend... Father, i said i was hungry!! And i still am.

Jeg døde av latter. Det er ikke noe å si på matlysten i hvert fall! Tenker på mat selv når han kaster opp. <3

Utsikten fra toppen av dette fjellet ville helt sikkert vært magisk, men alle trærene dekket for den så vi fikk faktisk ikke sett så mye mer enn trær og skyer der oppe. Dermed ble det ikke så mange bloggbilder akkurat denne morgenen, men er det ikke på høy tid å komme med en oppsummering av fjorårets juli-antrekk? Det synes jeg! Synes jeg var riktig så flink på antrekksfronten i juli 2013. Tror jammen jeg hadde rekordmange antrekks-oppdateringer denne måneden. Fine var mange av dem også. Det synes i hvert fall jeg!Eller hva sier dere? Husker dere disse antrekkene? <3
Og har dere en favoritt? Fortell meg gjerne hvilket det er!

Antrekk - 280614

Morn morn! Ny dag, nye eventyr. Ville bare innom for å ønske alle sammen en fin lørdagsmorgen! Vi har det fremdeles helt topp her nede. Lillebror har endelig fri fra skolen og skal dermed få være med på litt moro i dag. Planen er å dra litt opp i fjellene! Kamera følger enhver bevegelse jeg tar, så mer om det skal dere få senere, men i første omgang tenkte jeg å dele dagens antrekk med dere! En splitter ny jumpsuit fra Miss Selfrigdes har fått komme på. Kjøpte den på et digert shoppingsenter for 600 kroner i går. Hope you like it. <3Jeg ble faktisk litt fornærmet da vi var på Miss Selfriges i går. Damene som jobbet her hadde nemlig en tendens til å ta fra meg enhver kjole jeg fant i størrelse 34 og gi meg en 36 i stedet. "No, no.. That is not your size. 36 is more for you!". Jeg følte likevel jeg måtte takke pent for hjelpen før jeg la tilbake klærene i 36 og tok dem i 34 igjen. Da jeg skulle prøve dem på, skjønte jeg fort at disse damene visste hva de snakket om. Jeg fikk omtrent ikke på meg et eneste plagg. Haha! Er klærene til Miss selfridges små i størrelsen over alt, eller er det bare her i Thailand? Foråsidetsånn, jeg måtte bare le av min egen stahet og be om å få alle plaggene i et nummer større.


Jumpsuit fra Miss Selfridges (in size 36), Sko fra Bianco, Hårbånd fra Thailand, Ray Ban solbrillerLegger til slutt ved noen bilder av den deilige frokosten vår. Jeg får ikke sagt nok hvor høyt jeg elsker frukten her nede. Mangoen smaker søtere enn blomster og fred, og alle disse andre eksotiske fruktene... Jeg.Får.Ikke.Nok! Favoritten er den runde, mørkelilla nederst til høyre her. Himmel og hav for en smak. <3 Så koster det jo ingenting! 6 kroner betalte jeg for en hel kilo med favorittfrukten min. Hihi!

Dere får ha en fin lørdag alle sammen! <3

Antrekk - 230614Ååå, så snille dere er! Tusen takk for alle sang-tipsene dere la igjen under dagens første innlegg. Jeg har aldri sett maken til lange lister av nye artister, sanger og musikkvideoer. GØY! Dere er jammen gode å ha. <3 Jeg har kommet vel frem til Stavanger, og har allerede kost meg her i seks timer. Timene har riktig nok føltes som minutter, men sånn er det vel bare når man har det litt for hyggelig.

Jonas var så snill å knipse noen bilder av reiseantrekket mitt tidligere i dag, så her får dere det i et lite bildedryss! Skinnbuksa er splitter ny og fra Vero Moda. Tror ikke jeg har brukt bukser siden april/tidlig mai, men denne var bare så lett og god samtidig som den var litt kul! Eller hva synes dere? Føler jeg har gått i en kulere joggebukse i hele dag! Hvor digg er ikke det å reise i? Mihi <3


Bukse, jakke og veske fra Vero Moda, Topp fra Gina Tricot, Rayban solbriller, Sko fra ukjent butikk i KøbenhavnNå har bestemor laget tomatsuppe med egg til kveldsmat her. Min favoritt <3 Dere har vel kanskje vært ute og brent bål i kveld? Det er jo selveste St.hans denne mandagskvelden! Jeg skal på langt nær bruke kvelden på å se brennende bål. Jeg tenkte i stedet å legge meg i solariumsgrillen... Heh! Sånn går no dagan. Må jo gjøre en siste finpuss på brunfargen før jeg skal ned til den ordentlige solen.Dere får ha en fin St.Hansaften! <3
Jeg nyter ethvert minutt her i favorittbyen.

Antrekk - 190614Good kveld kjære blogglesere! Da var jeg ferdig på Vero Moda for dagen! Jeg var bare på jobb i to timer, men dagen har gått i ett så nå kjenner jeg det er like før jeg stuper. Tenkte bare å dele dagens antrekk med dere før jeg ramler inn i drømmeland. <3

Noen av dere er der kanskje alt? Klokken er jo blitt litt i kveld!

 Her er noen bedre bilder av det nystelte håret også! Hva synes dere? Litt kortere, men fremdeles langt <3

 
Skjørt fra Gina Tricot, Topp og cardigan fra Bikbok, Belte fra Nevernaked, Veske fra Vero Moda, Sandaler fra ZaraSweet dreams! God natt, og sov godt <3

Antrekk - 170614

Morn morn! Så hyggelig å høre at jeg klarte å friste noen av dere i går også. Hihi! *Mission accomplished* Nå er Jonas og jeg mest sannsynlig halvveis til hovedstaden alt. Vi satte oss i bilen og kjørte av gårde allerede klokken 07.00 i dag tidlig. Jeg kommer nok ikke til å få satt meg foran pcen igjen før vi er hjemme sent i kveld, men jeg brukte gårsdagen på å forhåndsskrive litt til dere, og kommentarsvaringen får jeg kose meg med igjennom mobilen. Alt man får unnagjort med denne iphonen altså.. <3

Her får dere gårsdagens antrekk i første omgang! Kanskje jeg får lurt Jonas til å knipse noen bilder av dagens også? Kamera har i hvert fall fått bli med oss på tur! Hva møtet dreier seg om får dere nok ikke greie på riktig enda, men jeg kan si så mye som at sommer-eventyrene ikke stopper etter Thailandreisen min. Mihi, nå kan dere sitte og fintenke litt. <3 Ønsker dere en nydelig onsdag!Krysser fingre og tær for sol og varme i hovedstaden også, for jeg er kledd for sommer <3

Antrekk - 160614Hei og hopp! Her kommer gårsdagens antrekk, en dag på etterskudd. I dag har jeg masse spennende på planen, men jeg skal selvfølgelig også være en flittig blogger! Tenkte blant annet å prøve meg på litt bakverk senere. Er dere klare for en liten oppskrift? Jeg er ihvertfall veldig klar for å spise det som måtte bli resultatet av bakingen. Hoho! Hele morgendagen kommer til å gå til spennende møte i Oslo, så i dag lurer jeg faktisk på om jeg må skrive innlegg for onsdagen også. Best å starte dagen så jeg får tid til alt! Timene flyr jo avgårde.


Jakke, topp og veske fra Vero Moda, Sko fra Bianco, Skjørt og briller fra BikbokHåper dere liker antrekket! Dere må ha en nydelig tirsdag til vi skrives igjen. <3My latest outfitsAlright! Da var jeg tilbake med mine hyppige bloggoppdateringer. Jeg tok meg nærmest bloggfri i går og herlighet så godt det var! Jeg satte ikke stille et sekund, og var utendørs omtrent hele dagen. Jeg fikk trent, slikket sol i parken, og da kvelden kom var vi tre venninner som dro på Charlies bar for en slags humorforestilling av fem hysterisk morsomme gutter. Jeg lo i to timer i strekk og da jeg trodde ting ikke kunne bli morsommere, ble venninnen min "Siri" dratt opp på scenen for å ta del i neste nummer. He-rre-gud, som jeg lo.

Nei, for en avslutning på en alle tiders uke. <3 Jeg kom ikke hjem før klokken et i natt, og da hadde jeg en skrivejobb å ta meg av så jeg satte faktisk oppe helt til halv seks i natt. Hoho! Litt småtrøtt i trynet denne mandagen ja! -Men det var verdt det. What a sunday!


I første omgang får dere få en liten oppsummering av mine første juni-antrekk! Har dere en favoritt så legg gjerne igjen en kommentar under her. Det har ikke blitt så mye farger i det siste! Det må vi gjøre noe med, for vi er tross alt i juni. Ingen grunn til å kle seg i sort da!

Jonas og jeg har fått besøk av en tredje hund denne morgenen og tar dem alle tre snart med til svigers for middag! Kamera blir min følgesvenn i hele dag, så vi skrives masse mer senere. Håper dere har fått en fin start på den nye uken. <3Happy monday to you all! <3

Antrekk - 140614

Okei. Da var det på tide å dele sommerens første reisedestinasjon med dere! Jonas og jeg bestilte i natt flybilletter til Chiang Mai, så om nøyaktig 11 dager reiser vi til Thailand for hele 15 dager! *GLEDESHYL* Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å vise Jonas alt pappa har vist meg. Gutten er jo like glad i shopping som det jeg er så jeg har på følelsen at han kommer til å gå berserk på ethvert kjøpesenter. Chiang Mai er Thailands nest største by og shoppingsentrene her består sjeldent av mindre enn seks etasjer. Hihi! Dessuten er klærene nærmest gratis! Lurer meg på om vi bare skal bestille en ekstra kolli med en gang? Ah... Tror aldri jeg har vært så reisesyk før.Jeg hadde egentlig fri i dag, men ettersom ei av Vero Moda jentene behøver litt hjelp, stepper jeg inn bare for et par timer. Dermed har favorittskjørtet fra Vero Moda fått komme på denne morgenen! Sammen med en splitter ny leopardtopp og en frakk fra Bikbok. Hei doktor Borge!


Skjørt og veske fra Vero Moda, Belte og topp fra Gina Tricot, Jakke fra Bikbok, Marc Jacobs klokkeHa en fin lørdag alle sammen! Vi skrives igjen senere i dag <3

Antrekk - 110614Morn morn! Tenk, da var det blitt torsdag allerede. Var det ikke mandag i går? Herlighet som dagene flyr. Jeg har tilbrakt morgenen min i garasjen til Magnus og nå drar jeg straks av gårde på jobb, men jeg blir der bare til i ettermiddag så vi skrives masse mer så fort jeg er hjemme igjen! Ville i første omgang bare innom for å dele noen bilder av gårsdagens antrekk, og selvfølgelig ønske dere en alle tiders torsdag! <3


Sko fra ukjent butikk i København, Topp fra Gina Tricot, Belte og hatt fra Bikbok, Skjørt fra ThailandHåper dere liker antrekket! <3
Kan dere ha en fin dag så lenge?

Antrekk - 100614God morgen! Håper dere er like entusiastiske som meg denne morgenen. Jeg fikk mine åtte timer med skjønnhetssøvn i natt så nå sitter jeg lysvåken på hjemmekontoret og sorterer papirene som skal få være med til regnskapsføreren litt senere. Hehe, tipper Geir har savnet meg en HAU, for nå er det rekordlang tid siden forrige møte! Som dagens første "update" får dere gårsdagens antrekk i et lite bildedryss. Hope you like it! Jeg har mye på planen denne onsdagen, men blir det litt tid til overs så tar jeg med meg Jonas ut på litt grillings i solen. Vi har enda ikke besøkt vår mest berømte strand, "Hamresanden" i år, så det håper jeg vi kan få gjort i dag!


Skjørt, genser og veske fra Bikbok, Jeffrey Campbell sko fra www.nevernaked.com, cardigan fra Vero ModaHa en strålende onsdag alle sammen <3

Antrekk - 090614
Shorts og belte fra Bikbok, Topp fra Thailand, Boots fra Zara, Briller fra H&MBare innom for å dele dagens antrekk og ønske dere en god natt.
Nå trer jeg inn i husmor-rollen igjen.. Sweet dreams!

Antrekk - 080614
Åh, for en fin søndag jeg har fått så langt! Jonas og jeg har dratt på besøk til svigers for enda en søndagsmiddag. Det begynner visst å bli en tradisjon dette her! Jeg hadde egentlig tenkt til å lage oss laks i dag, men da svigermor hadde det samme på menyen, dro vi heller dit. Nå sitter vi her.. sprikkmette i tvstuen og venter på at pappa Lars skal komme hjem med en splitter ny båt! Wuhuu, det stemmer. Svigerfar har kjøpt seg en helt ny båt i dag, og gjett om jeg gleder meg til å teste den ut med aldri så liten kvelds-fisketur.Vi skal straks av gårde, men jeg hadde bare så lyst til å dele dagens antrekk med dere først. Toppen som jeg har på meg på bildet over her er egentlig en kjole fra Primark. Jeg finner aldri en anledning til å ta den i bruk så i dag fant jeg ut at jeg skulle bruke den som en topp i stedet. Ingen dum idè! Den er jo egentlig veldig fin med det åpne partiet bak i ryggen! <3


Skjørt og klokke fra Gina Tricot, Kjole fra Primark, Sko fra København, Belte fra BikbokFor en fin dag! Det ble ingen strandtimer på meg, men solen tittet i det minste frem i ettermiddag. <3
Det kommer jo en fridag i morgen også. Kanskje det da blir soling, bading og grilling på meg?

Getting ready for saturday night

Og jeg som skulle ha en rolig, avslappende lørdagskveld. Vel, slik ble det ikke likevel. Bestis har kommet på besøk fra hovedstaden og jeg tror faktisk ikke jeg kjenner en eneste person som ikke skal på byen i kveld.. Så da må man jo hive seg med! Kveldens kjole ser dere på bildene over og under her. Den er fra Mango til dere som måtte lure på det! Nå må jeg bare se og fjerne den fæle jobbsminken, hive meg i dusjen, og få på en ny, fresh maske! Så er jeg klar.. Lurer meg på om jeg kommer meg ut døren før klokken 23.00.


Jakke fra Vero Moda, Sko fra Primark, Kjole fra Mango, Smykke fra Nelly, Marc Jacobs klokke fra www.klokker.noSkal dere ut på noe spennende i kveld? Kanskje vi sees på byen?
Dere må i hvert fall ha det veldig fint! Be careful, but have fun. <3

Antrekk - 060614For en effektiv morgen! Jeg føler bare jeg har flydd rundt fra et sted til et annet i hele dag. Jeg har trent, fått unnagjort en hel del ærend, og jeg har til og med tatt igjen alt av kjedelig papirarbeid! Hektiske dager som denne går ut over de hyppige bloggoppdateringene, men jeg må ha noen av dem likevel. Dere får bare være litt tålmodige. <3 Nå drar jeg videre på Vero Moda om ikke så alt for lenge til, men jeg vil nødig glemme å ønske dere en riktig GOD HELG først! Håper dere liker antrekket forresten..Våknet forresten til tidenes edderkopp på dyna mi i dag! Litt av en start på fredagsmorgenen.. Jeg elsker omtrent alt ved sommeren, men er det èn ting jeg virkelig kunne klart meg uten så er det disse gigantiske husedderkoppene som på mystisk vis klarer å klatre gjennom nettingen på vinduet. (Ja vi har faktisk insektsnetting over soveromsvinduene). I fjor sommer våknet jeg til en monsteredderkopp under(!) dyna, rett ved siden av låret mitt og nå mister jeg nærmest pusten bare av tanken på et slikt vesen.

Marthe: Jonas Norheim!! Kan du vennligst fjerne monsteredderkoppen fra dyna mi NÅ?
Jonas: Men vet du ikke at edderkopper er kjempenyttige å ha? De dreper alle andre insekter!
Marthe: Takk for info.. Jeg vil heller ha huset fult av alle andre kryp. Fjern.Den.Nå.


Sko fra Gina Tricot, Topp fra www.madlady.se, Skjørt fra Vero Moda, Jakke fra Bikbok, Belte fra Nevernaked

Usj!! De er bare så forbanna ekle med de tynne, pilende bena..
Nei, nok om det. Dere må ha en FIN fredag så lenge <3

Tilbakeblikk: Juni 2013

Å, jeg blir så glad! Kjempehyggelig å høre at dere satte så stor pris på mitt forrige blogginnlegg. <3 Det virket som det falt veldig godt i smak hos flere! Hihi, håper bare ikke dere er blitt helt vettskremte.. Jeg har nå flyttet rumpen min til farmor og farfar's place. Jeg skulle vel egentlig ha ligget på plenen, lest bok og nytt utsikten, men solen bestemte seg for å forsvinne for flere timer siden. Heldigvis har farmor og farfar tidenes lune og fine steinhage som det likevel skal grilles i hvert øyeblikk. -Men først et lite tilbakeblikk!

 
 

Noen av antrekkene fra juni 2013 var så harry at jeg faktisk ikke orket å dele dem med dere atter en gang. Hehe! Det er jo litt morsomt å se hvor mye man forandrer seg med årene, men det får være grenser. Jeg har allerede delt noen gamle bilder av meg i dag. Lurer meg på om jeg kommer til å se tilbake på dagens antrekk og være like flau om nøyaktig et år til? Jeg kan liksom ikke helt se det for meg, men man forandrer seg jo hele tiden.. Herlighet for en forskjell det er på kvaliteten ved antrekksbildene vi knipset for et år siden. Jeg legger nok litt mer i planlegging, fotografering, og posering i dag. Synes det er så fint at forbedringen aldri tar slutt!

 
 
 
 
 
 

Nå får kamera bli med ut på grillings! <3
Håper dere liker "draktbildene" som papsen kaller dem.

Antrekk - 010614Hei og hopp! Har dere hatt en fin dag så langt? Det har jeg! Jonas og jeg har nemlig ligget som slakt på en strand like i nærheten hele ettermiddagen. SÅ deilig! Følte til og med jeg fikk litt brunfarge på kroppen! Tenk vi er i JUNI! Favoritt-årstiden til folk flest <3 Jeg smiler seriøst fra øre til øre bare av å skrive på det. Sommeren 2014 skal bli den beste noen sinne. Jeg har noen spennende reiser planlagt, men ikke for mange. Jeg vil også nyte den norske sommer både i Kristiansand og Stavanger. Kvalitetstid med familien skal tilbringes, jeg vil på litt for mange båtturer, og forhåpentligvis blir det også en rekke lange strand-dager med både grilling, bading, sjømat, venninner og kjæreste. Høres ikke det ut som en fin sommerplan?

 Kanskje hiver jeg meg på noen spontane reiser også? Om været skulle vise seg å bli dårlig? Alt går an! Vi har knipset en rekke bilder fra dagens lille strandbesøk, så disse skal jeg se igjennom og dele med dere i et eget innlegg litt senere i kveld. I mellomtiden får dere nøye dere med dagens antrekk som består av et skinnskjørt og mine nærmest ubrukte Jeffrey Campbell sko. Hope you like it! <3

 
Skjørt fra Bikbok, Topp fra Vero Moda, Jakke fra Gina Tricot, Jeffrey Campbell sko fra DNAStay tuned! <3

Antrekk - 300514

 Good kveld! Da var jeg endelig godt plassert foran pcen igjen. Bare for en liten time. Jeg skal nemlig ut på farten igjen så fort dere er oppdatert. Herlighet, denne dagen har bare flydd forbi. Jeg har kost meg på Vero Moda, skravlet med hyggelige blogglesere, og vært på jakt etter den perfekte kjolen til morgendagen. Jammen fant jeg en kjole også! Bare synd jeg bestemte meg for å skitne den ut i dag i stedet. Heh! Klarte ikke å vente med å ta den i bruk. Er det ikke typisk? Jaja, jeg finner alltids på noe annet for lørdagskvelden <3

 
Kjole fra Bikbok, Blazer fra Pull&Bear, Sko fra Gina Tricot, Ray Ban solbrillerHar dere det bra? Jeg føler jeg har vært litt fraværende i dag! Kjenner jeg gleder meg til å sette meg ned og lese alt av kommentarer og mail for så å besvare så godt jeg kan. <3 Jeg har ikke så mye mer på hjertet i kveld, men jeg ville i det minste dele noen bilder av denne splitter nye kjolen på! Jeg vil tørre å påstå at den er mye lekrere i virkeligheten. Ikke vet jeg hvorfor den ikke vil vise seg fra sin beste side gjennom dagens antrekksbilder, men den er virkelig supersøt. Ikke var den dyr heller. 299 kroner på Bikbok!

Løp og kjøp! Eller bare nyt fredagskvelden som sofagris! Det skal jeg gjøre.. Etter at jeg har vært litt mer på farten vel og merke. Hehe! Jeg har bestemt meg for å legge meg før klokken 23.00 i dag. Har ikke helt troa, men jeg må virkelig prøve. Jeg har ikke fått mer enn fem timers søvn noe natt hele uken og nå begynner kroppen å si ifra. Jeg har nemlig en tendens til å jobbe på nattestid når det ikke finnes noe form for forstyrrelser. *Skjerpings Marthe!* Nå er det slutt på "sovekandugjøreigrava-holdningen". It is not healthy!

 Nei nå får dere ha en super fredagskveld videre! Vi skrives <3

Pick yourself a favorite..Da var det på høy tid med en oppsummering av mine siste antrekk. Synes jeg har vært nokså flink til å dele dem med dere den siste tiden! Det er det fine været som gjør at all motivasjon og inspirasjon er på topp! Det er virkelig en fryd å være blogger på sommerstid. Hverdagen min blir så mye enklere når solen skinner dag etter dag, og det er lyst til langt på natt. Måtte sommerferien gå fryktelig sent!

Hehe. Under får dere antrekkene mine fra de siste to ukene. Har dere en favoritt, så legg gjerne igjen en kommentar! Jeg synes det er veldig moro å lese tilbakemeldingene deres og se hvilket antrekk som falt aller best i smak. Mitt favorittantrekk må være det nest nederste helgrå med maxiskjørt og magetopp fra Vero Moda. Elsker at jeg kjøpte dette skjørtet for 40 kroner på en kjappe i Thailand. <3


Har du et favorittantrekk? Fortell meg hvilket det er!

Antrekk - 280514

 Åh for en effektiv morgen! Føler jeg har fått gjort en hel hau! Dagens PT time er gjennomført og det samme er alt av dagens ærend. Klokken er bare tre! Herlighet, jeg har jo hele dagen igjen. Hva skal jeg nå finne på? Jonas har dratt på jobb så nå får jeg vel tvinge en venninne eller to til å gå ut og spise med meg? Haha! Jeg skulle egentlig vært på jobb nå, men ettersom jeg trodde jeg hadde så mye på planen, byttet jeg bort vakten min. Det var kanskje ikke så nødvendig likevel, men men. Solen skinner så nå er det bare å slappe av og kose seg! *GLEDE*

 Min relativt nye, hvite Gina Tricot kjole har fått kommet på i dag. Nei, det er ikke lørdag, og nei jeg skal ikke ut på noe spesielt, men hvem bryr seg? Har jeg lyst til å hoppe i ballkjolen på en onsdag så gjør jeg det! Håper dere liker bildene.. Det er selvsagt Jonas som skal ha creds for arbeidet bak dem. Hehe! <3 Flinke fotografen.

 
Sko fra Bianco, Veske fra Bikbok, Kjole fra Gina Tricot, Briller fra H&M

Nei, nå får jeg komme meg ut i solen! Finne på noe GØY.
Ha en deilig onsdag alle sammen. Vi blogges igjen litt senere!

Antrekk - 260614

God kveld! Vet dere hva? Dette må ha vært en av de beste dagene jeg har hatt i 2014! Jeg har kost meg farlig mye.. Dagen startet som tidligere nevnt med sushifrokost ute i hagemøblene og deretter bar turen videre på beachen! Jeg har vært en flittig blogger og knipset en hel hau av bilder til et "time for time" innlegg som lovet, så mye mer fra dagen min skal dere få i et innlegg om et par timer!

 

Nå tenkte jeg bare å stikke innom for å dele dagens antrekk med dere. Et splitter nytt skjørt fra Gina Tricot har fått kommet på denne sommersdagen. Håper dere liker det! Ellers har jeg deler av dagen trasket rundt i min lille "Pirate booty dress" med bikini under. ELSK på dager som denne! Måtte det bli uendelig mange flere av dem i løpet av sommeren 2014.

 
Skjørt og sko fra Gina Tricot, Topp fra Bikbok, og Belte fra Nevernaked.com

Har dere fått en fin mandag så langt?
Time for time innlegg av dagen min kommer straks!

Antrekk - 250514

Wææ! Denne søndagen har så langt nesten vært for bra. Dagens fellestrening er gjennomført og nå sitter Jonas og jeg hos svigers klare for tidenes grillmåltid. Kjenner jeg ikke kan få kommet meg raskt nok ut. Jeg skal legge meg i solen igjen så fort dere er oppdatert. Hihi!

Jeg tenkte egentlig å komme med et lite "time for time" innlegg av søndagen min, slik Lene Orvik hadde en gang tidligere denne uken. -Men jeg har selvfølgelig glemt det helt bort så jeg får prøve igjen i morgen! Fotografen og jeg har begge fri så da kan vi helt sikkert få det til. Jeg vet at det er flere som ønsker seg et slik innlegg. <3 Nå får dere nøye dere med dagens antrekk i første omgang, så skrives vi igjen litt senere. Kamera ble med på trening tidligere i dag, og nå skal det få være med ut i solen! <3 Nyt finværet dere som har fått det!


Sko fra Nelly, Belte fra Gina Tricot, Topp fra Vero Moda, Skjørt fra H&M

Nå roper solen på meg! Ha en fin søndag alle sammen <3

Antrekk - 240514Good morgen! Solen skinner og gradstokken viser allerede 19 varmegrader, så denne lørdagen tror jeg kommer til å bli helt fantastisk. Jeg skal straks avgårde på ukens femte og siste jobbvakt, men jeg krysser fingrene for at Jonas og jeg kan ta en sen, liten piknik i hagen når jeg er tilbake. Hihi! Man MÅ jo bare se og få kommet seg ut på varme sommerdager som denne! <3

Tiden renner snart fra meg, men jeg må bare få skryte litt av dere. Jeg satte oppe helt til fire i natt for å få unnagjort litt mailsvaring, skriving og kommentarsvaring for hele gårsdagen. Det var så mange gode ord i kommentarfeltene. Herlighet så glad jeg blir. <3 Tusen takk for at dere er så snille! Mailboksen min var også så full at den bare ville henge seg opp hver gang jeg prøvde å klikke meg inn på noen av dem. Haha, aldri opplevd maken! Jeg får ikke svart på alle mailene, men jeg vil bare si takk for alle bud. Begge kjoler ble solgt!

 Tenkte jeg skulle dele dagens jobb-antrekk med dere før jeg hopper avgårde! Et splitter nytt blomstrete sett har fått kommet på. Var det ikke søtt? Jeg tror hver del kostet rett over 100 kroner. Hælene skal riktignok byttes ut med noen lave sko, men jeg var bare så utaffelig lei av bootsene som jeg har trasket rundt i hele uken. Tenkte jeg kunne lure meg til å gå i hæler ihvertfall på antrekksbildene.

 
Skjørt og topp fra Vero Moda, Sko fra ukjent butikk i København Dere må ha en strålende lørdag! Vi skrives igjen i kveld.
 

Antrekk - 220514

Good kveld! Da var jeg hjemme igjen etter nok en fin arbeidsdag. Jeg har virkelig hatt det helt topp på Vero Moda i dag. Det var ikke så folksomt, men alle som kom innom var så pratesyke, og da blir jeg i så godt humør. Haha. Har dere det bra? Så hyggelig å høre at mange av dere syntes boken i forrige innlegg virket spennende. Liker dere Fifty Shades of Grey, så liker dere denne også. <3 Det er jeg sikker på. 

Jeg er egentlig fryktelig pratesyk *rettelse* skrivesyk, denne torsdagskvelden, men min kjære samboer maser om at jeg skal legge fra meg jobben og gi ham litt oppmerksomhet. Hehe, stakkars Jonas. Det har ikke blitt veldig mye kjærleik på ham den siste uken. Han har hatt fri mens jeg har hatt alt annet enn fri. Føler meg faktisk som en superwoman som rekker alt jeg rekker om dagene. Kvalitetstid med kjæresten har det bare ikke blitt noe tid til, så nå får jeg sette av den siste timen som er igjen av denne torsdagen til å gjøre hva enn han har lyst til. <3 Krysser fingre og tær for at det blir tv-titting for nå føles det som et lite år siden sist jeg så et tvprogram!


Skjørt fra ukjent butikk i Thailand, Jeffrey Campbell sko fra www.nevernaked.com, Topp fra Vero ModaJeg får skravle mer med dere i morgen!
Håper dere liker antrekket. <3 Sweet dreams..

Antrekk - 200514

Jeg vil ikke akkurat si at vi skapte magi med dagens antrekksbilder, men jeg tenkte bare jeg skulle vise dere hva jeg har trasket rundt i på jobb denne tirsdagen. Jeg  ikke gå i hæler ser dere! Hehe, men jeg vil det selvfølgelig aller helst. Hadde bare føttene holdt det ut. NÅ.. Har dere i sør vært ute og kost dere i sola? Fått slikket litt brunfarge for meg også? Jeg fikk en liten smakebit på varmen under antrekks-shooten og det var bare så skjønt. Får vi en lik dag i morgen så skal jeg i det minste ta lunsjen ute i hagen før jobb!Jeg har i grunn ikke så mye på hjertet i kveld. Eller jo.. Jeg har faktisk litt på hjertet.  Ikke bare litt heller egentlig, men jeg er sliten og det begynner å nærme seg leggetid for aldersgruppen jeg ville hatt noen ord til i kveld, så jeg tror vi tar det en annen dag. Nå vil jeg bare få i meg noe mat, dusje og SOVE. <3 Dere får ha en god natt, drømme søtt og sove godt, så skrives vi igjen i morgen.

 
Boots fra Zara, Skjørt og topp fra Vero Moda, Belte og veske fra Bikbok

Antrekk - 180514

Hei mandag! Jeg hadde store planer om å ha tidenes effektive mandagsmorgen, men ettersom min sjette sans ikke var tilstede klokken 08.00 i dag morges, våknet jeg ikke før 11.00(!). Jeg lar noen ganger bare være med å ha på morgenalarmen ettersom jeg våkner av meg selv sånn ca når jeg skal likevel. Vel, i dag gikk det ikke helt som planlagt, men fy så deilig å sove lenge. Hihi, jeg kan ikke huske sist jeg våknet senere enn ni om morgenen. Kanskje jeg enda hadde litt å ta igjen for etter 17. mai natten.. Hehe, nå er jeg ihvertfall UTVILT og superklar for alt den nye uken måtte bringe. Dette er faktisk min eneste fridag så den skal brukes til å planlegge, forberede og knipse bilder til deler av ukens blogginnlegg. Bildene dere får her er gårsdagens antrekk! Håper dere liker det. <3


Shorts fra Zara, Topp fra Gina Tricot, Sandaler fra Bianco, Briller fra Bikbok


Ønsker dere alle en sprek mandag!

Antrekk - 160514Da fikk jeg endelig satt meg etter å ha stått timevis på kjøkkenet, bakt, danset og sunget til "Bad boys" av Zara Larsson. OMG for ei rå dame! "Bad boys", "She's not me" og "Carry you home" er de eneste sangene jeg spiller om dagen. De går på repeat helt til Jonas går fra vettet. Hihi, nå har han dratt på fotballkamp med guttaboys så nå hører jeg "Carry you home" for trehundrende gang i dag. Har dere ikke hørt den, så søk den opp med det samme sier jeg bare. Hoho, jeg tror jeg er forelsket i denne svenske, naturlige jenta..
Sko fra Nelly (med en egen liten twist), Skjørt og jakke fra Bikbok, Topp fra Bershka, Ray-ban solbrillerHar dere fått en fin fredag så langt? Mange av dere stresser vel med å gjøre klart til eventuelle gjester for morgendagen. Jeg er så heldig å være en av dem som skal dra på besøk. Jonas og jeg skal starte dagen med spekemat hos familien hans før vi drar og griller sammen med venninnene mine, og kjærestene deres igjen. Ah, det skal bli så fint! Det er jo meldt grillvær til og med! *LYKKE*Dagens antrekk får dere her! Dette har jeg trasket rundt i denne fredagen. De "hjemmelagde" sandalene har også fått kommet på ser dere! Hihi, synes de ble riktig så søte.. Jeg har ikke så mye mer på hjertet, men jeg vil i hvert fall ønske dere en alle tiders fredagskveld. Spesielt russen! Dere har bare et par kvelder igjen nå. NYT dem! <3 Be careful, and have fun.One year ago..

 

SÅ hyggelig at dere likte videoen i forrige innlegg! Noen klagde litt på antrekket mitt, men ellers virket det som de aller fleste satte stor pris på videosnutten! Det er herlig å høre. <3 Jeg føler jeg har vært litt over alt siden forrige innlegget. Hvor skal jeg begynne? Jeg dro på besøk til Kristine og kjæresten sent i går kveld, spiste middag med dem og koste meg med litt snikksnakk. Alltid like koselig!

Morgenen i dag har gått til møte med regnskapsføreren og ukens siste PT time. Jeg har utsatt og utsatt møte med Geir og shoppet alt for mye den siste måneden, så i dag var jeg greit nervøs da jeg satte meg i stolen på kontoret hans. Jeg hadde til og med tatt med en smoothie til hver av oss og en innpakket kjekspose med et lite kort hvor det sto "ikke vær sint" på. HEH! Lurer på om det var dette som gjorde at jeg ikke fikk så mye kjeft som jeg fortjente. Nei, Geir er jammen en snill mann! Veldig flink, og veeldig veldig tålmodig.

 
 
 

Nå skal jeg hive meg av gårde på butikken og forhåpentligvis få handlet inn noen ingredienser. Jonas maser om å få servert middag, så da er det bare å hive seg rundt! Hehe, kanskje blir det en bloggoppskrift ut av det også? Vi får se hvordan resultatet blir! <3

 
 
 
 

Over her ser dere antrekkene mine fra mai måned i fjor! Herlighet så fort tiden går..
Er disse antrekkene allerede et år gamle? Det føles virkelig ikke sånn!

Antrekk - 140514Tjo hei! Jeg håper dere har kost dere minst halvparten så mye som det jeg har i dag. Jonas og jeg kom akkurat hjem fra en aldri så liten antrekksshoot ute i solen og det var en fryd å posere i en slik temperatur. Hehe, når ikke engang fotografen klager utålmodig, da er det jammen deilig å være ute. Nå skal jeg bare se å få unnagjort litt bloggarbeid før jeg tar med meg Bella og drar på besøk til Kristinemor. Vi sa jo at vi skulle bli flinkere til å gå på tur sammen i ukedagene også. Vel, nå er det onsdag og jentene skal ut og traske i Ravndalen. KOS!


Skjørt og topp fra Vero Moda, Sko fra Bianco, Marc Jacobs klokke, Briller fra Bikbok, Veske fra Modekungen
Antrekk - 130514Denne dagen startet på verst tenkelig mulig måte.. Det vil si: Jeg kjørte ned naboens bil. Hurra, jeg kan ikke lengre skryte på meg at jeg aldri har påført bilen så mye som en eneste skramme. Det verste er at det første som poppet opp i hodet mitt da bilen traff naboens var "FML, nå kommer jeg for sent på trening". Bilen jeg kjørte på sto parkert tom, rett bak meg så jeg visste vel og merke at det ikke satte mennesker i den. Heldigvis tok bileieren det med et smil. Det ville jeg også ha gjort om bilen min allerede hadde tretten bulker fra før av. Hehe. Det er tross alt ikke hun som skal betale for skadene på to biler. Nok om det! <3 Over til den hyggelige delen av dagen.

Jeg møtte Magnus rett over 13.00 og da var det tid for filming av video-spørrerunde! I hele fire timer holdt vi på med videopptak og redigering til dere. Ferdige ble vi heller ikke, så i morgen er det på an igjen til vi endelig har sluttresultatet som skal ut på bloggen. Wuhuu! Vi er ikke akkurat eksperter på redigeringsprogrammer noen av oss, så det tar litt tid, men det skal bli så bra til slutt at!Dagens antrekk får dere her. Endelig kom solen på besøk igjen! Det må ha vært halvannen uke siden forrige antrekksinnlegg nå. Jeg kan jo ikke fordra å knipse bilder utendørs uten sol! Bildene blir bare så mye mer stemningsfulle når den er tilstede.


Kjole fra Mango, Sko fra ukjent butikk i Mexico, Daniel Wellington klokkeNå skal jeg av gårde på varetelling med Vero Moda jentene!
Jeg håper det står bra til med dere alle sammen. Ha en fin kveld. <3

My latest faves - Har du en favoritt?God morgen! Håper dere har sovet godt. Jeg hadde vekkerklokken på "supertidlig" for å få unnagjort litt skrivearbeid på morgenkvisten i dag, og nå tenkte jeg å dele mine siste antrekk med dere i et aldri så lite bildedryss. Været har vært fantastisk de siste to ukene, men nå ser det ut til å ha snudd, så nyt disse sommerslige bildene av antrekk i form av sommerkjoler, shortser og skjørt. Fremover vil jeg nok ikke bli å se i noe av det. Krysser bare fingre og tær for at finværet i det minste kommer tilbake til 17.mai. Da.Vil.Vi.Ha.Sol!

Husker dere da jeg fortalte at jeg glemte mobilladeren hos frisøren forrige mandag? Vel, jeg fant en måte å lade mobilen på til slutt, men det gikk altså fire dager før jeg i det hele tatt fikk skrudd mobilen på, og da jeg endelig fikk gjort det, husket jeg ikke engang min egen pin kode. Tror dere jeg har kontroll på papirer som viktige koder står på? Selvfølgelig har jeg ikke det. Kommunikasjonen mellom meg og mine nærmeste har altså den siste uken foregått på facebook, og da facebook også begynte å streike i går kveld visste jeg ikke riktig hvor jeg skulle gjøre av meg. Haha! Snart må jeg vel kontaktes på den gode, gamle måten.. Via brev i posten. <3

Har dere noe spennende på planen for denne tirsdagen? Jeg skal avgårde på jobb om en liten time, men jeg har en kort vakt på bare fire små timer så jeg er nok hjemme igjen før jeg vet ordet av det, og da skrives vi mer vet dere! Ville bare ønske dere en fin dag!Det var mine siste antrekk! Got yourself a favorite?
Vi skrives igjen når jeg er hjemme fra jobb. Have a lovley tuesday!

Antrekk - 040514God søndag kjære lesere! Nå sitter jeg i stuen til svigers igjen jeg! Jonas og jeg fikk lyst til å invitere oss selv på middag for andre gang denne uken, so we did. For en fin søndag jeg har fått så langt. Da klokken slo 13.00 var dagens treningsøkt over. Fellestreningen gikk kjempebra! Det var supertungt, men veldig veldig gøy! Neste søndag skal jeg dra med meg alle Vero Moda jentene og ikke bare ei av dem. Vi fikk jammen kjørt oss, men hvor deilig er det ikke å kjenne seg stiv som en stokk på jobb i morgen? Hehe, er det bare jeg som elsker den følelsen? Magnus knipset en rekke bilder underveis så jeg tenkte å dele noen av dem med dere litt senere i kveld. <3Nå får dere få dagens antrekk i første omgang. Herlighet for dyreaction vi skulle få i dag da. Akkurat da vi hadde rigget oss klare til å knipse disse bildene, hører vi et voldsomt bråk fra skogen like ovenfor. Vips der hoppet det to digre rådyr ut og løp rett mot oss. Det virket ikke om de registrerte at vi var der. Det var først da Bella febrilsk begynte å bjeffe, de brått snudde og løp i motsatt retning igjen. Haha, det har ikke vært greit å være Bella i dag. Først blir hun jaget av nabokatten og så blir hun nesten nedtrampet av rådyr.


Sandaler fra Zara, Skjorte, jakke og skjørt fra BikbokNå har svigermor bakt oss skoleboller her. *MEGAGLIS*
Vi skrives igjen snart! Kos dere en hau så lenge <3

Antrekk - 020514God kveld fra stuen til Annika! Jeg kom for en liten time siden.. Selvfølgelig 40 minutter for sent. Typisk meg. Jeg kommer meg bare aldri ut døren! -Men nå er jeg altså her, og jammen har jeg fått i meg masse god mat også! Annika hadde kjøpt inn et halvt tonn med reker til oss. Noe SÅ deilig! Jeg kan faktisk ikke komme på noe som fristet mer denne fredagen. Gode og mette sitter vi nå med hver vår pc på fanget. Haha, hva da sosialt? Jeg prøver å gjøre noe ut av de fæle antrekksbildene fra dagen (ser ut som en potetsekk på alle bildene), mens Annika lager ny header til meg. Herlighet så snill hun er. Jeg har nesten ikke lyst til å spørre henne om hjelp, for jeg vet jo at hun aldri sier nei. -Men så er hun jo så flink med disse avanserte redigeringsprogrammene sine at det går unna i en fei. Hun startet akkurat på den nye headeren og nå tipper jeg at den snart er klar. Hihi, håper dere også er klare for en liten forandring!Jeg er utrolig nok ikke i skrivehumør i kveld, men jeg kan si så mye som at jeg har hatt en superfin fredag. Deler av dagen er blitt tilbrakt ute i solen. Deler av den er blitt brukt til shopping og deler av den er blitt brukt til et katastrofalt DIY prosjekt. Huff, noen ganger må det gå galt også! Denne gangen prøvde jeg å lage en søt blondeshorts, men resultatet så bare helt falleferdig ut. Hehe, jeg får prøve igjen en annen dag. Nå har jeg bare lyst til å nyte det som er igjen av fredagskvelden sammen med bestis.

 
Skjørt fra Thailand, Topp og jakke fra Bikbok, Sko fra ukjent butikk i København, Belte fra Gina TricotDere får oppdatere igjen om en liten halvtime så ser dere sikkert en splitter ny header!

Antrekk - 010514

God kveld! Nå sitter Jonas og jeg hos svigers. Vi har kost oss her helt siden i ettermiddag. Grillmat sto på middagsmenyen og hjemmelaget gulrotkake ble servert som dessert. Slett ikke feil på en torsdag! Håper dere har fått en like fin 1. mai som det jeg har.


Topp fra Zara, Skjørt og briller fra Bikbok, Sko fra ukjent butikk i Mexico, Daniel Wellington klokkeJeg har trent ute i finværet, jeg har tilbrakt flere timer ute i solen, jeg har drukket oreo-iskaffe og jeg har spist grillmat for første gang i år. Kan ikke klage da! I morgen har jeg enda en fridag og da skal jeg jammen se å få truffet en venninne eller to. Jeg har hatt så mye på planen med både jobb 1, jobb 2, møter, reising og trening at jeg ikke har hatt ork til å dra på en eneste jentekveld.

Jeg har ikke sett en venninne siden jeg var i hovedstaden med Cathrine for to uker siden. Hallo i luken.. Det er lenge til å være meg! Stakkars Annika og Kristine. Jeg vet ikke hvor mange "kan dessverre ikke i kveld" meldinger de har mottatt fra meg den siste tiden. Jeg får dra dem begge med meg på fellestreningen til søndag. Hihi! Tar dere utfordringen jenter? Dere har bare med å bli med!

Nå er det mange sommerslige antrekk her på bloggen <3
Håper dere liker det. Skjørtet kjøpte jeg på Bikbok i går!

Antrekk - 300414

Vi må ha en siste oppdatering på bloggen i kveld. Er dere ikke enige? Å knipse antrekksbilder var det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra jobb og under her får dere resultatet. Nok en ny sommerkjole har fått kommet på og nok en gang er den fra Bikbok. De har hatt så mange lekre kjoler i det siste! For ikke å snakke om blomsterkranser. Den hvite jeg har på meg her er fra Cubus, men de siste dagene har flere varianter fra Bikbok også tatt del i samlingen min. For en nydelig detalj til sommerantrekk! Spesielt over krøllet hår. <3Marthe: Hørte du hva naboen sa da vi gikk forbi?
Jonas: Nei..
Marthe: "Jeg visste ikke at vi hadde engler i nabolaget" Så søtt sagt!
Jonas: Åjo, det hørte jeg. Trodde han snakket til meg jeg..Nå skal Jonas og jeg kose oss med en ny film laget av selveste Zac Efron. Jeg synes ihvertfall å huske at Zac både har skrevet manus og spiller en av hovedrollene selv. Filmen heter ihvertfall "akward moments" om noen får lyst til å se den. <3

Ellers har jeg klart å glemme mobilladeren min hos frisøren, og gjett hva? Det er helligdag i morgen! På mandag mistet jeg bankkortet mitt for tusende gang på tre år, og da mobilen i dag gikk tom for strøm fant jeg etter en hysterisk leteaksjon i leiligheten ut at laderen var glemt igjen hos frisøren. For et år siden ville jeg under slike omstendigheter hylt av glede, men etter at jeg julen 2013 ble presentert for iphone har forholdet til mobiltelefonen blitt et helt annet. Hehe! Nå vet jeg nesten ikke hvordan jeg skal overleve.


Sko fra Steve Madden, Kjole fra Bikbok, Blomsterkrans fra Cubus, Leppestift Isadora farge 165 En ting tror jeg vi alle kan skrive under på. Jeg er byens største vimse..

Nå ble det et langt og sommerslig bildedryss på dere her.
Dere får sove godt og drømme søtt. Vi skrives mer i morgen.

Ready for some romance!God kveld! Puh, for en dag det har vært. Hjelpe meg, nå skal det bli godt å slippe og lage middag selv! Jonas og jeg har bestemt oss for å spise ute i kveld. Ta igjen gårsdagens feiring. Hihi! Gleder meg til å trykke i meg både forrett, hovedrett og dessert på en eller annen fancy restaurant. Vi drar om nøyaktig en time, men først må bloggen oppdateres. Jeg skulle gjerne ha kommet med et spennende DIY prosjekt til dere, men denne dagen har gått i ett fra klokken 07.00 da vekkerklokken min ringte. Siden har jeg løpt fra Jonas sin jobb til min egen, til bildeknipsing og til møte med Geir. (Som forresten gikk veldig bra!) Jeg overlevde dette møtet også. Hehe, Geir er så god. Uansett hvor lite flink jeg har vært til å komme på tiden, ha med de riktige papirene eller fortelle ham de riktige tingene så ender møtet med en god dose skryt. Jeg elsker det! Haha. <3 Tro det eller ei, man blir så uendelig mye mer motivert til å gjøre det bra når man blir løftet opp i stedet for dratt ned. Slik er det vel innen trening og i andre jobbsituasjoner også. Nei, Geir er jammen flink i jobben sin han.Jeg lover litt mer variasjon i morgendagens innlegg. Kanskje jeg til og med kan få kjøpt med hjem litt DIY ingredienser så vi kan få ut et nytt prosjekt her på torsdag. Da er det jo helligdag og da skal jeg etter timeplanen ha noen timer til overs! Håper det står bra til med dere alle sammen. <3 Kamera blir selvsagt med på date så mer fra den skal dere få i morgen tidlig før jeg drar på ukens første PT time.Jeg kan ikke tro at jeg frivillig har satt opp en PT time klokken 08.00 på morgenen. Det betyr jo at jeg må stå opp klokken 07.00 bare for å trene crossfit! Jeg er visst allerede blitt som et nytt menneske. Haha. Gud, hjelpe meg. Dette blir en utfordring!


Belte og sko fra www.nevernaked.com, Skjørt, topp og briller fra BikbokDet finnes alltid tid til trening jenter og gutter!
Man må av og til bare stå opp litt tidligere. <3

Antrekk - 280414God morgen! Her kommer litt flere bilder av gårsdagens antrekk. Jeg gikk i en splitter ny, kort Bikbok-kjole og ville nesten renne bort da disse bildene ble knipset. Herlighet for en deilig varme! I dag hadde det vært fint om det ble surt vær for jeg skal tilbringe hele dagen inne på Vero Moda. Hehe, hva da egoist? Jeg har fått æren av å åpne butikken og kommer til å dra rett i møte med regnskapsføreren så fort jeg er ferdig på jobb. Det blir med andre ord ingen tid til festligheter utendørs denne tirsdagen, men jeg krysser fingrene for at kvelden kan bringe med seg noe hyggelig for Jonas og meg. <3 Kanskje er dette dagen for å dra ut og spise? Feire kjærleiken?

Vi får se hva vi orker når kvelden nærmer seg. Nå vil jeg først og fremst ønske mine trofaste lesere en riktig fin dag. Tusen takk for alle de herlige tilbakemeldingene dere la igjen under alle tre innlegg som ble publisert i går. Jeg blir så glad for alle gode ord. <3Det var veldig mange som lurte på hvor kjolen var fra i går.
Den er altså kjøpt på Bikbok for 399 kroner! Synes den er så fin.

Vinneren av en uke for to i bungalow på Lapoint surfcamp Bali til en verdi av 10 000 kroner, er forresten blitt kåret for en god stund siden. Den heldige ble Maja Fjeld Eriksen og hun er blitt kontaktet på mail. For en heldiggris. Wish it was me. <3

Ready for showtime!Goood dag! Wææ nå er det frøken stresset som prøver å få oppdatert dere her. Jeg har sittet i frisørstolen i fem timer i dag, blitt stylet med 60 centimeter langt hairtalk extensions, og sminket klar til showtime! Jeg er bare hjemom i førti minutter for å hive i meg noe mat før selve visningen starter. Jeg kommer ikke til å ha med meg noen fotograf blant publikum i kveld, men kanskje er jeg så vågal at jeg spør en ukjent om å ta litt bilder av meg underveis. Hihi, krysser fingrene for at jeg finner på noe lurt! Det gjør jeg jo alltid.Ettersom jeg var så utrolig flott stylet måtte jeg jo få Jonas til å knipse noen antrekksbilder av meg. Jeg rekker ikke å redigere alt sammen nå, men dere får i hvert fall en smakebit på hva dere har i vente for kvelden. Jeg vil være hjemme til ni så da håper jeg at jeg får tid til å blogge litt mer! Dere må ha en nydelig mandag videre så lenge. Det er i hvert fall ingenting å si på varmen her i sør!

Ønsk meg lykke til! Jeg tar igjen alt av kommentarsvaring i kveld <3

Antrekk - 270414Wææ! Gradstokken viser 33 grader på verandaen til bestemor og bestefar nå. 33 grader dere! Jonas og jeg skal rett ut og legge oss for å steke i solen så fort dere er oppdatert. Dette må så langt være den varmeste dagen vi har fått i år, og jeg er så glad for at jeg får tilbringe den med disse fine menneskene her i Stavanger. Jonas og jeg hiver oss i bilen for å kjøre hjem til igjen i syv tiden i kveld, men vi har enda fire timer å nyte oss på. Måtte de gå fryktelig sakte. Helgen har gått alt for fort. Jeg skulle gjort alt for å være lengre, men jeg må hjem til den hektiske hverdagen i Kristiansand. Denne uken kommer til å bli så stressende at kun et spabesøk vil kunne redde meg når helgen kommer igjen. Kanskje drar jeg på spa også. Hvem vet? Jonas takker helt sikkert heller ikke nei til litt selvpleie. <3


Shorts og topp fra Bikbok, Sandaler fra BershkaMåtte dere ha en god og avslappende søndag <3

Antrekk - 260414God morgen kjære lesere. Nå blogger jeg fra Stavanger! Jonas og jeg kjørte omtrent rett fra jobb i går ettermiddag og kom frem til bursdagsfeiring i Stavanger rundt ni. Farfar fylte 75 år i går, og dette måtte selvsagt feires med smørbrød og kake! I dag er det feiring av konfirmasjon som står på planen. Min nydelige kusine skal feires med tre retters middag på Atlantic hotell etterfulgt av kakespising, sang og gaveåpning hjemme hos farmor og farfar. Jeg har lovet å stå som fotograf så bilder fra dagen skal dere få litt senere!Nå må jeg bare se og få skiftet til bunaden. Solen skinner og gradstokken sier 19 varmegrader, så jeg kastet på meg miniskjørt til morgenen i dag. Kunne ikke dy meg! Forsetter denne varmen så må vi muligens finne frem bikinien i morgen! Noe så skjønt.


Sko og belte fra www.nevernaked.com, Skjørt og topp fra Bikbok, Skjorte fra Vero Moda

Ønsker dere en deilig lørdag! Så skrives vi senere <3

Wich one is your favorite?Åh, sol og 20 varmegrader står skrevet over alle disse antrekksbildene.. Det gjør meg så glad! Og håpefull om en varm og solfylt mai måned. Jeg kan ikke tro at det snart er mai! Hallo? Vi har bare en uke igjen av siste "vinter"måned. Nå kommer sommeren før vi vet ordet av det! Er det bare jeg som blir superdupergiret av å tenke slik? Jeg kom meg visst igjennom denne vinteren også! Haha. <3
Hva har dere på planen for onsdagskvelden? Jeg skal hente Jonas på jobb om en times tid, og da blir det romantisk filmkveld tenker jeg! Det føles alt for lenge siden sist vi satte oss ned, snurret film og spiste iskrem sammen. Det er vel ærlig talt bare fire dager siden sist, men det føles som et halvt liv for meg det vet dere.. Kan ikke få nok filmkvelder, og spesielt ikke med min aller kjæreste. <3
 


Har du et favorittantrekk blant mine siste så fortell meg gjerne hvilket det er!
Lurer dere på hvor noen av klærene er fra så er det bare å spørre.. <3 

Antrekk - 210414

God kveld fra Andøya! Jonas og jeg sitter i familieselskap vi nå. Min kjære svigerfar har blitt et år eldre i påska! Gjett om det smakte med kalkun og sjokolademoussè etter min første treningsøkt med Magnus. Jeg er helt gåen! Jeg ville bare kaste meg på sengen og sove i tre timer da jeg kom hjem, men det ble jo ikke så aktuelt. Hehe, jeg har på følelsen at min kropp kommer til å være superstiv i morgen. Hoho. <3 Vi knipset litt bilder fra økten tidligere i dag så disse kommer litt senere i kveld..Nå tenkte jeg først å dele dagens antrekk med dere. Det har vært 19 varmegrader i skyggen her i dag, og i solen er det som en varm sommerdag. Helt fantastisk! Får vi dette været i morgen også så tar Jonas og jeg frokosten ute i hagemøblene for første gang i 2014. Kanskje jeg til og med finner frem bikinien! Tenk det.. I april! Åh, det er jammen ikke galt å bo på sørlandet om vår og sommeren. Det var godt og varmt i Oslo også i helgen, spesielt i går, men det er ingen by som slår Sørlandet på vår og sommerstid.


Skjørt fra Zara, Topp og belte fra Gina Tricot, Sko fra BershkaEr dere ikke enige, sørlendinger? Kristiansand er best på vår og sommer!
Håper dere har fått en fin andre påskedag. Vi skrives snart igjen. <3

Antrekk - 150414MY GOD, jeg elsker dette været! Hadde det ikke vært for at jeg jobber i dag så skulle jeg ha pakket piknik-kurven og dratt på tur. Jeg ville ha funnet meg et nydelig, lunt sted, satt meg ned, lest bok, spist lunch og muligens til og med slikket litt sol. -Men det har jeg hele neste uke til! Vi får sette det som et mål for neste uke alle sammen.. Tilbringe mye mer tid utendørs. Varmen ser nemlig ut til å ha kommet for å bli her, og det gleder meg STORT. Fortsetter det slik så kan jeg snart ta løpeturene mine utendørs i shorts!

Hehe, nei jeg får være forsiktig. Vil nødig fryse på meg en ny lungebetennelse. I skrivende stund er jeg faktisk på jobb, men Jonas og jeg rakk i det minste å knipse noen lyse og fine antrekksbilder til dere. Håper dere liker antrekket. <3 NYT dagen dere som har fri!
Skjorte fra www.madlady.se, Skjørt og belte fra Bikbok, Pumps fra PrimarkDette må være de verste skoene jeg eier. De er så utrolig vonde! Hoho.
Likevel drar jeg dem frem titt og ofte.. De er jo alt for fine til å ikke brukes!

The little girl in pinkSi hallo til min nye kjole! Planen var absolutt ikke å gå i kjole, men jeg hentet denne på posten til morgenen i dag, prøvde den på, og tok den aldri av igjen. Den var bare så alt for behagelig å traske rundt i. Liten og lett til varme sommerdager. <3 Nå kan den like godt bare forbli på resten av kvelden for jeg drar på sleepover til Annika så fort dere er oppdatert! Skal bare erstatte de ubehagelie hælene med noen gode tøfler så er jeg klar for en ordentlig girlsnight med film, kanskje litt usunnheter og snikksnakk. Det skal bli fint.

Det var faktisk Annika som tok disse bildene av meg i dag. Er jeg ikke heldig som har to så flinke fotografer like i nærheten av meg? Jonas kunne ikke stille som blogghjelper i dag, så da måtte jeg bare hive meg i bilen og kjøre til bestis for hjelp. Hun var litt bekymret for ikke å ha gjort en god nok jobb, men det hadde hun jo ingen grunn til å være. Syntes bildene ble superfine jeg! Annika, you did good! Nå vet jeg hvem jeg skal komme på døren til hver gang Jonas slår seg vrang og nekter å ta bloggbilder av meg. Haha!


Kjole fra www.modekungen.se, Cardigan og veske fra Vero Moda, Sko fra BiancoBella måtte også få være med på et bilde.. Lille engelen vår <3Kjolen i rosa er dessverre utsolgt, men den finnes også i sort HER
Er det flere som skal på jentekveld denne mandagen?
<3

        Min kjole er sponset

Antrekk - 090414God morgen fra Bortelid! Åå det er så hyggelig å være her. Vi kom frem i halv ni tiden i går kveld og fikk servert lam til middag så fort vi kom inn døren. Bella har også fått bli med på hyttetur og hun løper rundt her som verdens lykkeligste. Hun vil riktignok ikke være med på de lengre skiturene våre, men en liten daglig luftetur vil jeg nok tvinge henne med ut på. (Hun kan ikke fordra snø).Herlighet, nå virker det helt fjernt at jeg gikk slik kledd for bare to dager siden. Det er et par dager siden vi knipset disse antrekksbildene, men det gjør vel ingenting om jeg deler dem med dere nå? Syntes de var så sommerslige og fine. <3

 Endelig fikk jeg tatt i bruk mitt nye maxiskjørt fra Vero Moda. Var det ikke fint? Med blomstermønster på! <3 Apropos Vero Moda.. I dag åpner vi faktisk en splitter ny Vero Moda Outlet butikk på Sørlandssenteret! Butikken ligger rett over vår vanlige Vero Moda butikk (i etasjen over), og åpner i dag klokken 12.00. Vi kommer til å ha denne outlet-butikken helt frem til juli og prisene kommer til å være ekstremt lave, så her kan dere få unnagjort noen gode kupp. <3 Jeg gleder meg til å jobbe litt her også de neste månedene!

 
Skjørt fra Vero Moda, Topp fra Bikbok, Sko fra Nevernaked, Blomsterkrans fra CubusNå bærer det ut på skitur her! <3
Solen skinner og alt tyder på at dagen skal bli fin.

Antrekk - 070414

Okei, jeg har ikke gått slik som dette i dag.. Jeg hadde bare så lyst til å vise dere noen av mine nyeste Vero Moda-innkjøp på! Det er nok en stund til jeg faktisk får bruke denne løse og lette sommerkjolen, men i dag fikk jeg i det minste ta noen bilder i den. Elsker det åpne partiet kombinert med blondestoffet bak i ryggen. -Også den lyse og fine vårjakken til da. *ELSK* <3


Kjole, veske og jakke fra Vero Moda, Rayban solbriller, Sko fra København

Jonas har fått nye rayban solbriller og det var bare så vidt jeg fikk lov til å låne dem under dagens lille antrekks-shoot. "IKKE TA PÅ GLASSET MARTHE! OG IKKE GJØR SÅNNE BRÅE BEVEGELSER MED BRILLENE MINE!". He-rre-gud da. Jeg klarte å miste de forrige brillene hans i havet da vi var på utflukt i Egypt, så nå er det visst ingen nåde. Haha, det er Jonas i et nøtteskall. <3

Tur har vi også fått vært på i dag! Kanskje ikke det smarteste med tanke på helsa, men jeg bare måtte komme meg ut i denne vårtemperaturen! Håper det er flere der ute som har fått nyte sola denne mandagen. <3

Tilbakeblikk: April 2013

Gjett hvem jeg har fått på besøk denne søndagen? Kristinemor! -Og denne gang lot hun katten bli igjen hjemme. Kanskje like greit ettersom den forrige gang satte seg over extentionet mitt og tisset det gjennomvått. Heh!! I kveld skal vi bare være syke sammen. Vi skal se filmen "Frozen", spise grønnsaker og dipp, og drikke hjemmepresset juice. En perfekt søndagskveld!Vi er kommet til en ny måned! Vi er nå i april, og det betyr at det er på tide med en antrekks-oppsummering fra april 2013. Jeg synes alltid det er morsomt å se hvordan jeg gikk kledd for nøyaktig et år siden, men jeg tror ikke jeg er helt alene om å synes det? Det virker ihvertfall som dere også finner disse innleggene interessante! -Men nå har jo dere stort sett aldri noe vondt å si om noe jeg publiserer. Hehe, dere er så snille! esponsen på alle blogginnleggene mine har vært super den siste tiden, og jeg vil bare si tusen takk for det er så motiverende! Det er utrolig moro å være blogger når tilbakemeldingene er så mange og fine.


Husker mange av disse antrekke som om jeg gikk i dem i går jeg!
Jeg liker en del av dette, men noe ville jeg nok ha kombinert litt annerledes i dag. <3

My latest outfitsGod kveld! Arh, jeg skulle jo få skrevet ferdig dette svar-innlegget til dere, men jeg rakk det ikke! Timene gikk litt for fort og plutselig måtte jeg hive meg i bilen og kjøre til personalmøte. Jeg trodde egentlig personalmøte med Vero Moda var forrige torsdag, men der bommet jeg gitt! Jaja, dere får få svar-innlegget i morgen. Lover å skrive det ferdig etter møte i kveld!

I mellomtiden får dere få en liten oppsummering av mine siste antrekk. Det har faktisk blitt en del av dem de siste dagene. Det skyldes rett og slett det fine været! Jeg elsker å være blogger når det er varmt og lyst ute. Fargene på bildene blir så uendelig mye finere og både skrivelyst og motivasjon tredobles de dagene solen titter frem. Ah, håper bare dette vårværet fortsetter!
Har dere et favorittantrekk blant disse? <3
Tenk nå er det bare en torsdagskveld igjen så er det helg!

Antrekk - 020414Tjo hei! Har dere fått en fin onsdag så langt? Dagen min gikk fra nydelig til perfekt da regnskapsfører Geir ringte og fortalte at jeg ville få 13 000 kroner igjen på skatten i år. Hurra! Aldri fått så mye igjen på skatten jeg! For en hyggelig overraskelse. <3 Jonas får også nesten 14 000 igjen på skatten i år så denne sommerferien skal jammen bli FIN! Som vi skal reise og kose oss før studiene starter til høsten. Jeg tenker vi skal sette oss ned og se på reiser allerede i kveld. Vi vil blant annet til Thailand!

Er det flere som vil få penger igjen på skatten i år? I fjor fikk både Jonas og jeg hver vår lille baksmell, så i år kom beskjeden som en stor lettelse! Haha, jeg føler nesten jeg har vunnet i lotto.. Det skal bli så vanvittig mye hyggeligere å få en liten bonus rett før sommereferien! Å bruke feriepengene på baksmell må jo bare være det kjipeste? Jaja, man lærer av sine feil!Jeg har forresten begynt på svarene til spørrerunden jeg kjørte i gang forrige uke! Slike innlegg tar litt tid å skrive, men jeg håper det vil være helt klart i løpet av morgendagen. Jeg vet at noen av dere begynner å bli litt utålmodige! <3


Skjørt fra Vero Moda, Pumps fra Bershka, Jakke fra Bikbok, Body fra Nastygal.comHåper dere liker antrekket! Ønsker dere en fin onsdagskveld. <3
Her står Jonas sin minipizza på middagsmenyen! Er det bare jeg som føler det er helg? 

Antrekk - 010414Det er første april! Er det noen som har lurt eller blitt lurt av noen i dag? Jeg har ikke blitt lurt selv, men jeg har tatt Jonas så det holder! Jeg spøkte blant annet med at vår to ukers, romantiske sydenferie for sommeren måtte avlyses fordi jeg skulle dra til Magaluf med Annika i stedet. Dere skulle sett ansiktet hans da jeg lurte ham med dette allerede da klokken slo 00.00 i går kveld. Jeg tror det var like før gutten begynte å gine. Han beskrev hvor skuffet han var ved å skrike høyt og ba meg om å ikke snakke med han resten av kvelden. Jeg konsentrerte meg dypt om å ikke drepe meg av latter, og da vi hadde hatt to minutters stillhet hvisket han at han skulle betale meg tilbake for Magaluf-turen om jeg ble med han i stedet.. Da klarte jeg ikke mer. Jeg brølte ut i latter, kysset han i hele ansiktet og sa aprilsnarr. Er det mulig? Etter fire år sammen klarte han likevel å tro at jeg ville avlyse en to ukers ferietur med ham for èn ukes festing i Magaluf. Stakkars mannfolk. Han tror virkelig på ALT jeg sier.

Herlighet som jeg koser meg som samboeren hans den første april. Har dere en morsom historie fra dagen så må dere gjerne dele den med meg! Jeg synes det er kjempemorsomt å lese om folk som både har blitt lurt og som har lurt noen selv.
Bukse, topp, sko og jakke fra Bikbok (Ja i dag er jeg heldekket i Bikbok)Nå får jeg besøk av Kristinemor her! Det er klart for gilrsnight <3

Antrekk - 310314God kveld! Nå blogger jeg fra den nye stuen til Annika. Det er så fint her! Bella og jeg har faktisk vært her de siste fem timene. Vi er ikke i superform noen av oss så vi har faktisk sovet store deler av tiden. Haha! Det er herlig å bare kunne slappe helt av sammen også av og til. Tenkte i grunn bare å dele noen antrekksbilder med dere. -Og selvfølgelig ønske dere en god kveld! Håper dere har fått en like fin start på den nye uken som det jeg har.  Blir de neste dagene halvparten så fine som denne, så blir det en vanvittig bra uke.
Bukse og jakke fra Bikbok, Skjorte fra Lindex, Sko fra København, klokke og armbånd fra Gina TricotDet ble ikke mange antrekksbildene på dere i dag, men noen. <3
Nå skal jeg nyte en varm kopp sitronte med honning her. Mmm!

Antrekk - 300314For en nydelig vårdag. Den startet perfekt med en alt for god frokost. Cathrine og jeg nøt tretti små minutter i solarium før vi dro på en søndagsåpen butikk og handlet inn på både rundstykker, godt pålegg, juicer og jordbær. Sprikkmett og ferdigskravlet dro jeg videre hjem, kledde opp hund og mann, og tok dem med meg ut på søndagstur. Jeg ble sittende inne i hele går og ville nødig kaste bort enda en vårdag! Hehe. Kamera fikk også bli med så disse bildene tenkte jeg å dele med dere i morgen tidlig.Nå sitter vi hos svigers! Vi orket ikke tanken på å lage oss noe middag i dag. Heldigvis hadde svigermor plass til to til ved spisebordet! Spaghetti sto på menyen og nå er jeg så mett, glad og fornøyd at jeg ikke riktig vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det har vært en så alt for bra dag! -Med søndagsfrokost, skogstur, middag hos svigers og ordentlig vårvær. Fantastisk. <3Dere får bare holde dere fast for nå fremover kommer frøken Borge til å leve i lykkerus. De melder bare sol og varme i en hel uke! OMG!! *HURRABRØL* Minn meg på å ikke reise noe verdens sted de neste dagene. Våren er nydelig i Kristiansand! <3


Gammelt skjørt fra Zara, Topp fra Bikbok, Sko fra Primark, Marc Jacobs klokke, Armbånd pg belte fra Bikbok

Haha! Håper dere liker antrekket. Det måtte selvfølgelig bli lett og lyst! 
Er det flere som har funnet på noe hyggelig denne søndagen? <3

Antrekk - 250314FOR en nydelig dag! Fy søren. Bortsett fra en snikende halsbetennelse, kan jeg ikke finne noe å klage på denne tirsdagen. Hadde jeg ikke visst hvilken måned det var så ville jeg ha trodd at det var mai. Noe så deilig! Jonas skulle bare ha vært frisk så ville denne dagen ha vært helt perfekt. Han har vært ordentlig sår i hals og hode i noen dager nå så i natt sov jeg faktisk på sofaen for å unngå å bli smittet. Uheldigvis ser disse Jonas-basillene ut til å være fryktelig sterke. Hehe! Jaja, krysser fingrene for at basillene forsvinner like raskt som de kom for jeg har en alt for bra uke å nyte! Sunn kyllingsalat står på dagens middagsmeny og snart får jeg besøk av Kristinemor. Hun passet Bella for oss da vi var i Stavanger så nå er jeg spent på å få høre om hun har oppført seg pent. Hehe, klart hun gjorde det. Den hunden er jo bare en liten engel sendt rett fra himmelen.


Sandaler fra Zara, Skjørt fra H&M, Topp og belte fra Bikbok, Blomsterkrans fra CubusLikte dere bildene? Oppskriften på sunn kyllingsalat kommer senere i kveld!

One year ago..


Åh, vet dere hva? Jeg har ligget som et slask på sofaen i hele dag. Jeg har bodd i pysjbuksene og vært totalt sminkefri fra jeg sto opp klokken 11.00.  Noe SÅ deilig! Jeg er mildt sagt ikke så fornøyd med mitt naturlige ansikt at jeg har lyst til å dele det med bloggen veldig ofte, så da blir slike daffedager sjeldne! -Og veldig veldig gode. Under får dere et bildedryss av antrekkene jeg gikk i for nøyaktig et år siden. Jeg synes det er litt moro med slike oppsummeringsinnlegg! Jeg kjenner jeg savner dette lange håret en hel del.. For ikke å snakke om solen! Det må ha vært en fryd å være blogger i mars måned i fjor. Jeg ble jo skjemt bort med sol hver eneste dag! Hvor har den gjemt seg i år? Krysser fingrene for at i får en VILT varm sommer som erstatning for alle de grå dagene vi har fått så langt.

Nå, har dere nytt søndagen på samme måte? Bare nytt livet som sofagris? Så fort dere er oppdatert, skal jeg hoppe i joggedressen og besøke erstatningen for syden.. Brun og blid solsenter. Høhø! Noen minutter i varmen er alt som mangler denne søndagen. <3


Har dere et favorittantrekk fra mars 2013?
Jeg tror jeg liker best det siste jeg!

Antrekk - 220314

Det blåser her i Stavanger! Haha, dere aner ikke hvor mange bilder jeg har av meg selv med alt håret flyvende rundt i ansiktet. Jeg kan likevel ikke klage, for vi har faktisk fått en smakebit av sol denne lørdagen. Passer meg ypperlig ettersom jeg for første gang i historien skal teste utelivet i Stavanger! Oh yes. Endelig er kvelden kommet hvor frøkna skal få danset stumpen av seg på Stavangers beste utesteder. Jeg har aldri festet i favorittben min før, så denne kvelden skal bli veldig interessant! Vi er tre barndomsvenninner som skal kose oss med skravling, mimring, vin og latter. Ah, nei jeg får komme meg av gårde. Jeg kan ikke vente med å få på finstasen. <3


Bukse, skjorte og jakke fra Cubus, Sko fra Bikbok, Veske fra Vero Moda

Dette blir GØY! Kanskje vi sees på byen i kveld?
Ønsker dere uansett en alle tiders lørdagskveld!

Antrekk - 210314

Har dere fått en fin start på helgen? Det har jeg! Gud, hjelpe meg for en fin start. Jeg har fått Jonas på plass og nå har vi begge flyttet rumpene våre til farmor og farfar for en deilig familiemiddag med komler. Eller komper som vi sier i Kristiansand! Det ble en sen første-update på dere i dag, men sånn ble det bare! Jeg nyter ethvert minutt av dagene med alle mine kjære her i Stavanger. <3 Faktisk så har Jonas og jeg hatt oss en liten shoppingrunde også i dag! Jeg trengte nemlig noen nye antrekk. Jeg pakket med en gigantisk koffert, men da jeg kom frem til Stavanger og åpnet den, fant jeg fort ut at innholdet ikke ga så mye mening. Dykkermaske og flippflopp-sandaler fra Egypt har jeg tatt med, men klær.. Nei får man bruk for klær? Èt antrekk fikk bli med til Stavanger denne gang. Ellers var kofferten fylt med pysjsett, og kosedresser. Good job Marthe!

Bildene ble ikke så klare og fargerike som jeg skulle ønsket i dag, men det er vel bedre enn ingenting? Dere klager jo aldri på noe som helst! Vi fikk strålende sol fra morgenen av, men tror dere ikke den forsvant akkurat i det Jonas dro frem kamera? Hehe, selvsagt gjorde den det! Kan ikke få i bøtter og spann heller. <3 Vi har ihvertfall fått en smakebit av den i dag!


Sko, jakke, skjørt, topp, belte og smykke fra Bikbok, Veske fra Vero Moda, Briller fra H&MHåper dere liker antrekket! Nå er det visst klart for middag her!
Ønsker dere alle en riktig GOD HELG! Nyt den, jenter og gutter <3

Outfits of this month

God morgen fra Stavanger! I dag blåser det surt ute, men det gjør vel ingenting når stumpen stort sett bare skal være godt plassert i sofaen! Føttene varmes i splitter nye tøfler, og ved siden av meg står en varm kopp te. Jeg har allerede sittet slik i noen timer og jobbet med skriving og kommentarsvaring. Disse morgenene i Stavanger er bare de beste. <3 Jeg får gjort en hel del, men samtidig slappet av og kost meg maks med familien. Jonas kommer ikke før sent i natt så resten av dagen skal jeg bruke på å dra på bok-shopping, nyte familiestunden, kanskje dra på kino med en venninne, og unne meg litt solarium. Hoho, jeg tenkte jeg skulle prøve å opprettholde brunfargen jeg fikk skaffet meg i Egypt. Det er bare halvannen uke siden vi kom hjem, men fargen forsvinner fort!Her fikk dere en liten oppsummering av mine siste antrekk!
Har dere noen favoritter fra mars måned? Legg gjerne igen en kommentar!

Antrekk - 190314God morgen! Puh, nå var det godt å sette seg forann pcen igjen etter nesten 24 internettfrie timer. Jeg ble på Vero Moda helt til halv tolv om kvelden ettersom vi hadde varetelling, og siden har jeg drømt søtt, stått opp igjen, planlagt og knipset en rekke bilder til dagens tre blogg-oppdateringer. Jonas har vært en hjelpende hånd som alltid! For en mann jeg har ordnet meg. <3

Jeg tenkte ikke å skrive en roman her, men jeg vil veldig gjerne ønske dere en god onsdag! Eller vent.. Det gjorde jeg jo det i går! Høhø. Det er ikke alltid like lett å holde styr på hvilken dag det er. Heldigvis har jeg blogglesere som følger godt med. <3 Dere gir jammen raskt beskjed! Hoho. Jeg skal dra utenbys jeg i dag, men mer om det litt senere! Toget mitt går om mindre enn en time og jeg har en koffert å pakke. Krysser fingrene for at nettet på toget fungerer i dag så jeg kan få oppdatert dere litt mer underveis på turen! Jeg kan mildt sagt ikke vente med å få gå løs på mailboksen etter 24 timer uten pcen min.


Jeffrey Campbell sko, Skjørt fra Zara, Belte fra Nevernaked, Topp fra Vero Moda, Jakke fra BikbokWish you all a happy day! <3

Antrekk - 130314

Da drar jeg av gårde på jobb for tredje og nest siste gang denne uken! Tenkte bare å dele dagens antrekk med dere først. I kveld vil dere også få et lite "oppskrift" innlegg med en morsom variant for snaks! Jeg brukte en liten halvtime på nettsiden "Pinterest" til morgenen i dag og herlighet så mye inspirasjon det var å hente. Jeg kan søke på nesten hva som helst og det dukker opp hundrevis av magiske bilder som jeg bare MÅ lagre i inspirasjonsmappen min. Herligfred så full den mappen er blitt nå. Jeg tror bare jeg må si tusen millioner takk til den bloggleseren som tipset meg om pinterest for et års tid siden. <3 
Skjørt fra Thailand, Genser og briller fra Bikbok, Jeffrey Campbell sandaler fra www.nevernaked.com

Ønsker dere alle en god torsdag videre.
Dere som har muligheten.. NYT FINVÆRET!

Antrekk - 120314

Ah! Da fikk jeg endelig satt meg foran pcen igjen! Jeg har vært på Vero Moda og kost meg i stort sett hele dag, men Jonas og jeg rakk akkurat å knipse noen fine antrekksbilder til dere før jeg dro så jeg tenkte jeg kunne dele disse med dere før jeg kaster meg på hodeputa. Jeg skulle gjerne ha sittet oppe og fått unnagjort en god del mailsvaring også i kveld, men jeg er suuupertrøtt. Sånn er det når man ikke liker kaffè! Hehe, jeg skulle virkelig ønske denne sorte, varme drikken gikk ned noen ganger, men det er liksom ikke snakk om. Jeg synes at det smaker som noe giftig jeg.. Haha! Jeg lærte meg nylig å drikke milkshake med bokstavelig talt en skvett kaffe i, men that's it! Mulig jeg vokser opp en vakker dag jeg også, men foreløpig har jeg holdt meg våken i 21 år uten kaffe.

Det ble visst et langt bildedryss på dere i dag! Sol og sjø er det ikke ofte dere får se på bloggbildene om dagen. Bare å nyte synet! I går glemte jeg å skrive hvor alle plaggene var fra.. Det skal ikke være glemt i dag! Håper dere liker antrekket <3
Bukse og veske fra Vero Moda, Skjorte fra Bikbok, Sko fra Nelly, Blazer fra Pull&BearSweet dreams <3 Vi skrives igjen i morgen!

Antrekk - 110314Oh my! Dette VÆRET. <3 Åh, måtte solen ha kommet for å bli denne gang. For en deilig vårfølelse! Jonas og jeg kjørte rett til svigers etter møte med regnskapsføreren og her sitter vi enda. Den hjemmelagde pasta carbonaraen ble byttet ut med svigermors ørret i dag. Vi får heller ta pasta carbonara en dag til neste uke. Det var så lenge siden vi hadde besøkt svigers nå!


Bukse fra Bikbok, Skjorte og smykke fra Vero Moda, Jakke fra Zara, Sko fra BiancoHer får dere dagens antrekk i et langt bildedryss! Jeg kjenner at jeg virkelig har savnet å knipse antrekksbilder i solskinnsvær. Det minner meg om sommeren 2013. Vi hadde sol nesten hver dag i en lang periode og Jonas og jeg var ute omtrent hver dag og knipset fine, fargerike bilder i lyse omgivelser. Arh, kan mars måned gå litt raskere? -Og kan vi kanskje hoppe over april i år? Vi kan bare forskyve alle spennende april-planer til mai, for jeg vil bare ha mai, juni, juli og august på reprise tre ganger. Heh!

Merker jeg setter enormt stor pris på solen nå som den så sjeldent dukker frem.
Håper det er flere som har vært ute og kost seg i finværet i dag! Det må nytes..

Antrekk - 090314

I dag er en sånn dag hvor jeg bare har lyst til å ligge fullstendig på latsiden. Bo i joggebuksa, sove på sofaen og bare glane på ungkaren hele dagen. Juan Pablo i mitt hjerte <3 Jeg fikk selvfølgelig ikke med meg sesongpremieren som var forrige mandag og lastet den derfor ned til morgenen i dag. Nå er det gjort.. Jeg klarer ikke å vente til i morgen med å se den neste episoden! Jeg må laste ned resten NÅ. Ungkaren og ungkarskvinnen er virkelig det beste tvprogrammet som noen sinne har eksistert. Haha, jeg blir fullstendig oppslukt i hver eneste sesong. Jonas har prøvd å få meg med på kino i hele dag, men jeg nekter plent.Jonas: Jeg spanderer kinoen hvis du bare blir med. 
Marthe: Pff. Jeg hater den filmen! 
Jonas: Jeg legger ut et bilde på instagram og skriver "hvem stemmer for at Marthe skal bli med meg på kino i kveld?". 
Marthe: Ja det må du for all del bare gjøre. 
Jonas: Hvis jeg får over ti stemmer så blir du med! Okei? 

Nei mister, det blir nok ikke så lett! Den der dumme guttefilmen "300" kunne ikke fristet meg mindre å bytte ut ungkaren for. I kveld får Jonas ta med seg en kompis på date, for jeg vil ha stuen helt for meg selv, spise iskrem og trykke i meg "Mindes nøttekos". Verdens beste sjokolade! Jeg har som dere kanskje ser ikke akkurat tilbragt søndagen i joggebuksen, men faren er stor for at jeg bytter om til pysj i løpet av ettermiddagen. Pysj, ungkaren, is og sjokolade.. Høres ut som en perfekt søndag!


Bukse fra New Yorker, Blazer fra H&M, Topp og øredobber fra Bikbok, Belte fra www.nevernaked.com, Sko fra Nelly

Ønsker dere en god og avslappende søndag videre!
Nå skal jeg lage oss litt ordentlig kvalitetsmiddag her. <3 

Antrekk - 260214

God ettermiddag kjære, gode lesere! Så herlig å høre at dere ser frem til å følge meg på enda en liten reise. Jeg var litt redd for at dere hadde gått lei av sol og strandbilder etter uken min i Marokko. Hehe. Vel, nå er det jo en hel måned siden! Det grå og triste været som er her hjemme er jo til å kaste opp av. Fy så deilig det skal bli å komme seg vekk! <3

Jeg har glist fra øre til øre i hele dag, og bikiniene er allerede lagt i kofferten. Det er riktig nok det eneste som er blitt pakket, men nå kan jeg ihvertfall si at jeg har startet på prosjektet! Ellers har jeg brukt dagen på å forhåndsskrive to innlegg til dere. Flere håper jeg at jeg skal få til i løpet av morgendagen. Kvelden min skal nemlig gå til sleepover hos Kristinemor. Gleder meg masse til å se henne igjen. Taco står på menyen og med film, latter og skravling leker vi at det er helg.. 
Skjørt fra Topshop, Sko fra Bianco, Genser fra Vila, Belte fra Gina Tricot, Hatt fra Bikbok

Vi er tross alt halvveis i dag! Har dere fått en fin onsdag så langt?

Antrekk - 210214Det snør, det snøøør! Herlighet, for et snøvær vi fikk i går. Etterfulgt av regn såklart! I dag har vi derimot fått strålende soool! Jeg er så fornøyd med at det er dette været vi skal på roadtrip i. Jonas og jeg har fem timer i bil foran oss i dag, men i disse tilstandene gleder jeg meg! Faktisk så er vi på vei til fjells allerede. Jeg forhåndsskrev dette innlegget før jeg hentet Jonas på jobb i tretiden, så nå bør vi ihvertfall være halvveis. <3 -Og til dere som lurer på hvor vi skal.. Vi skal til vinterparadiset Liaset! 

 

Bukse og cardigan fra Bikbok, Skjorte fra Vero Moda, Sko fra Gina Tricot, Belte HERFRA (sponset)Antrekket dere ser her er altså fra gårsdagen. Jeg syntes det ble så mye antrekk i går at jeg valgte å publisere bildene i dag i stedet. Det gjør vel ingenting? I dag er pumpsene byttet ut med joggebukser og uggs, and i love it! <3 Hyttemodus = ON.

Vi skrives fra Liaset! Kos dere masse så lenge. <3

My latest outfitsHei og hopp og god torsdag! Hjelp for en sprek morgen jeg har hatt. Jeg sto opp ûbertidlig, kjørte Jonas på jobb og nøt meg i solsengen før jeg dro hjem for en real morgenøkt på tredemøllen. Gud, så skjønt å ha det overstått! Nå skal jeg bruke resten av dagen på å få unnagjort litt arbeid og pakke til morgendagen. Jonas og jeg drar nemlig til fjells i morgen! Wihuuu, gleder meg sånn til å traske rundt i joggedress og pysjbukser en hel helg. Jeg har ikke gått på ski på halvannet år nå så det er vel på høy tid med en tur i sporet også! Ah, it's gonna be a good weekend..  Skiturer, varm kakao, grilling, spillekvelder og peiskos!

<3 Og vet dere hva? Jeg skulle egentlig ha vært med Jonas på en av byens tatoverings-sjapper i dag, men tatovøren har vært litt uheldig så timen hans ble utsatt til mandag. Hoho! Jonas skal altså ta ikke bare èn, men to nye tatoveringer på armen! Hva han skal tatovere får dere vente å se til mandag. Slapp helt av; det er ikke navnet mitt. Er så spent på om det blir pent!

  


Tenkte det var på høy tid med en liten oppsummering av mine siste antrekk! Jeg må virkelig se å få fornyet garderoben med mer farger.. Jeg blir så glad av å kle meg i lysr nå på vintestid, men det er ikke så lett når garderoben er full av sort..Jeg ville i grunn bare ønsker dere en god torsdag!
Er dere flere av dere som skal til fjells i helgen?

Antrekk - 170214

 Oh my god! Vi har fått SOL! For real! Dette må være andre dag i år.. For noen heldiggriser vi er! Nei jeg må ikke være så sarkastisk. Jeg er faktisk sinnsykt takknemlig for de soltimene vi fikk denne mandagen. Det ga en forsmak på varme og et ørlite håp om at våren er her om ikke så alt for lenge til.. <3 Har dere fått en sprek start på den nye uken? Det har jeg! Jeg har fått unnagjort en masse arbeid, jeg har tatt en god runde på tredemøllen og nå skal jeg snart ut på en aldri så liten tur med Bella før Jonas og jeg slår oss til ro for kvelden. Kanskje vi dundrer på med enda en filmkveld? Det hørtes fryktelig fristende ut!

Nei nå har jeg det.. Vi skal se på reiser i kveld! Innen uken er omme skal dette kjæresteparet ha bestilt seg en to ukers sydenferie i et eksotisk land for sommerferien. Nå bestemte jeg det gitt! Jonas fikk et reisegavekort av meg i bursdagsgave i år så nå har han ingen unnskyldning til å ikke reise med meg. Det høres ut som jeg er en pest og plage å dra på ferie med, men det er bare så enkelt som at Jonas trives best hjemme i stuen. Hehe! Vi er med andre ord helt forskjellige på den fronten. 

 
Bukse fra New Yorker, Topp fra H&M, Cardigan fra Bikbok, Sko fra København, Belte fra www.nevernaked.comDere får ha en fin kveld videre, kjære lesere! <3
Bella står og tripper av turlyst ved siden av meg her.. Ånei.

Antrekk - 160214Åå så hyggelig det var å komme hjem til alle de fine tilbakemeldingene! Det gleder meg masse å høre at dere likte gangen vår så godt. Så fort innlegget ble publisert, dro jeg for å unne meg noen minutter i solsengen. Kanskje dette blir det neste jeg drar inn i heimen? Nå som jeg har tatt inn en tredemølle kan jeg vel like godt kjøre på meg solseng også? Haha, NEI! Jeg tuller. Et sted får grensen gå! Jonas har laget oss laks med grønnsakswok til middag og jeg har handlet inn iskrem til en aldri så liten, romantisk filmkveld <3 Det er jo søndag.. -Og fridag!

 Veldig sene blir vi nok likevel ikke i kveld. Vi skal nemlig tidlig opp begge to i morgen. Jonas for jobb og jeg for et frisørbesøk hos flinke Marianne. Gleder meg til å se hva hun har tenkt til å finne på med meg denne gang. Er det på tide å bli blondie igjen nå?

Yes or no? Vi får høre hva sjefen sjøl mener! Hihi, Bella fikk også bli med på dagens shoot. Hun har vært hyperaktiv i hele dag så vi tok henne med på fotoshoot til tross for at hun hater det over alt på jord. Spesielt på dager som denne hvor det er... BRIS.

 
Blazer fra H&M, Skjørt og Belte fra Gina Tricot, Topp fra Zara, Sko fra NellyStakkars liten.. Det er ikke greit å være italiensk i Norge. 
Ha en stråålende søndagskveld. Nå snurrer kjæresteparet film! 

Antrekk - 120214He-rre-gud. Jeg la godviljen til da jeg skulle lage antrekk for dagen. Vi fikk jo både sol, varme og vår i går! Vel, i går var i går og i dag var definitivt vinteren her igjen. Jeg burde kanskje ha spådd det. Vi er fremdeles i februar Marthe... 

Det var sol da vi dro ut på dagens lille antrekkshoot, men tror dere ikke tidenes haggel-bombe falt akkurat i det vi hadde funnet oss en fin lokasjon? Vi holdt på i tre minutter før vi begge bare måtte spurte tilbake til bilen. Haha, nå er både skjørt og sandaler godt pakket ned i esken for vår og sommerplagg igjen. Der forblir det ihvertfall i et par måneder til. Eller vi får se på det. Kanskje godviljen slår til igjen om bare et par uker. Jeg lærer jo aldri! *Vil så veldig gjerne gå i sandaler året rundt*Nå drar jeg på jobb! Jeg har tatt en liten ekstravakt i dag så jeg kommer ikke hjem før sent i kveld. Ønsker dere alle sammen en strålende onsdag til tross for at det sure vinterværet er tilbake. Håper dere har kledd dere bedre enn meg. <3 Hoho.


Veske fra Vero Moda, Skjørt fra Zara, Topp og ringer fra Gina Tricot, Sko fra PrimarkLover å ta igjen kommentarsvaringen senere i kveld!

Antrekk - 110214Goood kveld! Jeg har hatt en kjempefin dag med både jobb og kos! OL har selvfølgelig stått på skjermen og jeg har løpt frem og tilbake for å prøve å få det med meg samtidig som jeg skulle knipse en rekke bloggbilder. Haha, for et liv... Dagens bakverk ble ihvertfall vanvittig vellykket! Så gode cupcakes har jeg ikke spist i hele år. Hihi, oppskriften kommer på bloggen om en times tid tenker jeg! Dere som er glade i gulrotkake med cream cheese frosting har bare med å glede dere. Nam, nam, nam!


Bukse fra Gina Tricot, Topp fra Cubus, Sko fra Aldo, Cardigan fra Bikbok, Veske fra Vero ModaEllers har jeg sikkert brukt to timer på å oppdatere facebook med nye og gamle bilder. Jeg vet ikke hvor mange ganger venninnene mine har bedt meg om å legge ut bilder fra diverse fester og jentekvelder det siste halvåret, men jeg finner liksom aldri tid til det. Vel, ikke før i dag! -Men nå er altså albumene oppdatert med ihvertfall 150 nye bilder, så nå får det bli minst et halvt år til neste facebook-bevegelse. Høhø! Kanskje jeg til og med slår til med en status i kveld? Nei, kanskje neste måned.

Jeg har aldri vært fan av å bruke timesvis på facebook. Det eneste jeg gjør der er plage livet av mine 3590 venner ved å publisere blogglenkene til mine nyeste innlegg. Dette gjør jeg selvsagt tre ganger daglig. Ikke bare på min egen side, men også på MartheBorges fanpage. Kan aldri reklamere nok vet dere! 

Hoho! Stay tuned. Vi skrives igjen veldig snart!
Er det flere som har jublet for Norge i dag? Marthe Borge

22, Kristiansand

Kategorier

Arkiv

hits