FORSIDEN OM MEG KONTAKT


Antrekk

Wich one is your favorite?Åh, sol og 20 varmegrader står skrevet over alle disse antrekksbildene.. Det gjør meg så glad! Og håpefull om en varm og solfylt mai måned. Jeg kan ikke tro at det snart er mai! Hallo? Vi har bare en uke igjen av siste "vinter"måned. Nå kommer sommeren før vi vet ordet av det! Er det bare jeg som blir superdupergiret av å tenke slik? Jeg kom meg visst igjennom denne vinteren også! Haha. <3
Hva har dere på planen for onsdagskvelden? Jeg skal hente Jonas på jobb om en times tid, og da blir det romantisk filmkveld tenker jeg! Det føles alt for lenge siden sist vi satte oss ned, snurret film og spiste iskrem sammen. Det er vel ærlig talt bare fire dager siden sist, men det føles som et halvt liv for meg det vet dere.. Kan ikke få nok filmkvelder, og spesielt ikke med min aller kjæreste. <3
 


Har du et favorittantrekk blant mine siste så fortell meg gjerne hvilket det er!
Lurer dere på hvor noen av klærene er fra så er det bare å spørre.. <3 

Antrekk - 210414

God kveld fra Andøya! Jonas og jeg sitter i familieselskap vi nå. Min kjære svigerfar har blitt et år eldre i påska! Gjett om det smakte med kalkun og sjokolademoussè etter min første treningsøkt med Magnus. Jeg er helt gåen! Jeg ville bare kaste meg på sengen og sove i tre timer da jeg kom hjem, men det ble jo ikke så aktuelt. Hehe, jeg har på følelsen at min kropp kommer til å være superstiv i morgen. Hoho. <3 Vi knipset litt bilder fra økten tidligere i dag så disse kommer litt senere i kveld..Nå tenkte jeg først å dele dagens antrekk med dere. Det har vært 19 varmegrader i skyggen her i dag, og i solen er det som en varm sommerdag. Helt fantastisk! Får vi dette været i morgen også så tar Jonas og jeg frokosten ute i hagemøblene for første gang i 2014. Kanskje jeg til og med finner frem bikinien! Tenk det.. I april! Åh, det er jammen ikke galt å bo på sørlandet om vår og sommeren. Det var godt og varmt i Oslo også i helgen, spesielt i går, men det er ingen by som slår Sørlandet på vår og sommerstid.


Skjørt fra Zara, Topp og belte fra Gina Tricot, Sko fra BershkaEr dere ikke enige, sørlendinger? Kristiansand er best på vår og sommer!
Håper dere har fått en fin andre påskedag. Vi skrives snart igjen. <3

Antrekk - 150414MY GOD, jeg elsker dette været! Hadde det ikke vært for at jeg jobber i dag så skulle jeg ha pakket piknik-kurven og dratt på tur. Jeg ville ha funnet meg et nydelig, lunt sted, satt meg ned, lest bok, spist lunch og muligens til og med slikket litt sol. -Men det har jeg hele neste uke til! Vi får sette det som et mål for neste uke alle sammen.. Tilbringe mye mer tid utendørs. Varmen ser nemlig ut til å ha kommet for å bli her, og det gleder meg STORT. Fortsetter det slik så kan jeg snart ta løpeturene mine utendørs i shorts!

Hehe, nei jeg får være forsiktig. Vil nødig fryse på meg en ny lungebetennelse. I skrivende stund er jeg faktisk på jobb, men Jonas og jeg rakk i det minste å knipse noen lyse og fine antrekksbilder til dere. Håper dere liker antrekket. <3 NYT dagen dere som har fri!
Skjorte fra www.madlady.se, Skjørt og belte fra Bikbok, Pumps fra PrimarkDette må være de verste skoene jeg eier. De er så utrolig vonde! Hoho.
Likevel drar jeg dem frem titt og ofte.. De er jo alt for fine til å ikke brukes!

The little girl in pinkSi hallo til min nye kjole! Planen var absolutt ikke å gå i kjole, men jeg hentet denne på posten til morgenen i dag, prøvde den på, og tok den aldri av igjen. Den var bare så alt for behagelig å traske rundt i. Liten og lett til varme sommerdager. <3 Nå kan den like godt bare forbli på resten av kvelden for jeg drar på sleepover til Annika så fort dere er oppdatert! Skal bare erstatte de ubehagelie hælene med noen gode tøfler så er jeg klar for en ordentlig girlsnight med film, kanskje litt usunnheter og snikksnakk. Det skal bli fint.

Det var faktisk Annika som tok disse bildene av meg i dag. Er jeg ikke heldig som har to så flinke fotografer like i nærheten av meg? Jonas kunne ikke stille som blogghjelper i dag, så da måtte jeg bare hive meg i bilen og kjøre til bestis for hjelp. Hun var litt bekymret for ikke å ha gjort en god nok jobb, men det hadde hun jo ingen grunn til å være. Syntes bildene ble superfine jeg! Annika, you did good! Nå vet jeg hvem jeg skal komme på døren til hver gang Jonas slår seg vrang og nekter å ta bloggbilder av meg. Haha!


Kjole fra www.modekungen.se, Cardigan og veske fra Vero Moda, Sko fra BiancoBella måtte også få være med på et bilde.. Lille engelen vår <3Kjolen i rosa er dessverre utsolgt, men den finnes også i sort HER
Er det flere som skal på jentekveld denne mandagen?
<3

        Min kjole er sponset

Antrekk - 090414God morgen fra Bortelid! Åå det er så hyggelig å være her. Vi kom frem i halv ni tiden i går kveld og fikk servert lam til middag så fort vi kom inn døren. Bella har også fått bli med på hyttetur og hun løper rundt her som verdens lykkeligste. Hun vil riktignok ikke være med på de lengre skiturene våre, men en liten daglig luftetur vil jeg nok tvinge henne med ut på. (Hun kan ikke fordra snø).Herlighet, nå virker det helt fjernt at jeg gikk slik kledd for bare to dager siden. Det er et par dager siden vi knipset disse antrekksbildene, men det gjør vel ingenting om jeg deler dem med dere nå? Syntes de var så sommerslige og fine. <3

 Endelig fikk jeg tatt i bruk mitt nye maxiskjørt fra Vero Moda. Var det ikke fint? Med blomstermønster på! <3 Apropos Vero Moda.. I dag åpner vi faktisk en splitter ny Vero Moda Outlet butikk på Sørlandssenteret! Butikken ligger rett over vår vanlige Vero Moda butikk (i etasjen over), og åpner i dag klokken 12.00. Vi kommer til å ha denne outlet-butikken helt frem til juli og prisene kommer til å være ekstremt lave, så her kan dere få unnagjort noen gode kupp. <3 Jeg gleder meg til å jobbe litt her også de neste månedene!

 
Skjørt fra Vero Moda, Topp fra Bikbok, Sko fra Nevernaked, Blomsterkrans fra CubusNå bærer det ut på skitur her! <3
Solen skinner og alt tyder på at dagen skal bli fin.

Antrekk - 070414

Okei, jeg har ikke gått slik som dette i dag.. Jeg hadde bare så lyst til å vise dere noen av mine nyeste Vero Moda-innkjøp på! Det er nok en stund til jeg faktisk får bruke denne løse og lette sommerkjolen, men i dag fikk jeg i det minste ta noen bilder i den. Elsker det åpne partiet kombinert med blondestoffet bak i ryggen. -Også den lyse og fine vårjakken til da. *ELSK* <3


Kjole, veske og jakke fra Vero Moda, Rayban solbriller, Sko fra København

Jonas har fått nye rayban solbriller og det var bare så vidt jeg fikk lov til å låne dem under dagens lille antrekks-shoot. "IKKE TA PÅ GLASSET MARTHE! OG IKKE GJØR SÅNNE BRÅE BEVEGELSER MED BRILLENE MINE!". He-rre-gud da. Jeg klarte å miste de forrige brillene hans i havet da vi var på utflukt i Egypt, så nå er det visst ingen nåde. Haha, det er Jonas i et nøtteskall. <3

Tur har vi også fått vært på i dag! Kanskje ikke det smarteste med tanke på helsa, men jeg bare måtte komme meg ut i denne vårtemperaturen! Håper det er flere der ute som har fått nyte sola denne mandagen. <3

Tilbakeblikk: April 2013

Gjett hvem jeg har fått på besøk denne søndagen? Kristinemor! -Og denne gang lot hun katten bli igjen hjemme. Kanskje like greit ettersom den forrige gang satte seg over extentionet mitt og tisset det gjennomvått. Heh!! I kveld skal vi bare være syke sammen. Vi skal se filmen "Frozen", spise grønnsaker og dipp, og drikke hjemmepresset juice. En perfekt søndagskveld!Vi er kommet til en ny måned! Vi er nå i april, og det betyr at det er på tide med en antrekks-oppsummering fra april 2013. Jeg synes alltid det er morsomt å se hvordan jeg gikk kledd for nøyaktig et år siden, men jeg tror ikke jeg er helt alene om å synes det? Det virker ihvertfall som dere også finner disse innleggene interessante! -Men nå har jo dere stort sett aldri noe vondt å si om noe jeg publiserer. Hehe, dere er så snille! esponsen på alle blogginnleggene mine har vært super den siste tiden, og jeg vil bare si tusen takk for det er så motiverende! Det er utrolig moro å være blogger når tilbakemeldingene er så mange og fine.


Husker mange av disse antrekke som om jeg gikk i dem i går jeg!
Jeg liker en del av dette, men noe ville jeg nok ha kombinert litt annerledes i dag. <3

My latest outfitsGod kveld! Arh, jeg skulle jo få skrevet ferdig dette svar-innlegget til dere, men jeg rakk det ikke! Timene gikk litt for fort og plutselig måtte jeg hive meg i bilen og kjøre til personalmøte. Jeg trodde egentlig personalmøte med Vero Moda var forrige torsdag, men der bommet jeg gitt! Jaja, dere får få svar-innlegget i morgen. Lover å skrive det ferdig etter møte i kveld!

I mellomtiden får dere få en liten oppsummering av mine siste antrekk. Det har faktisk blitt en del av dem de siste dagene. Det skyldes rett og slett det fine været! Jeg elsker å være blogger når det er varmt og lyst ute. Fargene på bildene blir så uendelig mye finere og både skrivelyst og motivasjon tredobles de dagene solen titter frem. Ah, håper bare dette vårværet fortsetter!
Har dere et favorittantrekk blant disse? <3
Tenk nå er det bare en torsdagskveld igjen så er det helg!

Antrekk - 020414Tjo hei! Har dere fått en fin onsdag så langt? Dagen min gikk fra nydelig til perfekt da regnskapsfører Geir ringte og fortalte at jeg ville få 13 000 kroner igjen på skatten i år. Hurra! Aldri fått så mye igjen på skatten jeg! For en hyggelig overraskelse. <3 Jonas får også nesten 14 000 igjen på skatten i år så denne sommerferien skal jammen bli FIN! Som vi skal reise og kose oss før studiene starter til høsten. Jeg tenker vi skal sette oss ned og se på reiser allerede i kveld. Vi vil blant annet til Thailand!

Er det flere som vil få penger igjen på skatten i år? I fjor fikk både Jonas og jeg hver vår lille baksmell, så i år kom beskjeden som en stor lettelse! Haha, jeg føler nesten jeg har vunnet i lotto.. Det skal bli så vanvittig mye hyggeligere å få en liten bonus rett før sommereferien! Å bruke feriepengene på baksmell må jo bare være det kjipeste? Jaja, man lærer av sine feil!Jeg har forresten begynt på svarene til spørrerunden jeg kjørte i gang forrige uke! Slike innlegg tar litt tid å skrive, men jeg håper det vil være helt klart i løpet av morgendagen. Jeg vet at noen av dere begynner å bli litt utålmodige! <3


Skjørt fra Vero Moda, Pumps fra Bershka, Jakke fra Bikbok, Body fra Nastygal.comHåper dere liker antrekket! Ønsker dere en fin onsdagskveld. <3
Her står Jonas sin minipizza på middagsmenyen! Er det bare jeg som føler det er helg? 

Antrekk - 010414Det er første april! Er det noen som har lurt eller blitt lurt av noen i dag? Jeg har ikke blitt lurt selv, men jeg har tatt Jonas så det holder! Jeg spøkte blant annet med at vår to ukers, romantiske sydenferie for sommeren måtte avlyses fordi jeg skulle dra til Magaluf med Annika i stedet. Dere skulle sett ansiktet hans da jeg lurte ham med dette allerede da klokken slo 00.00 i går kveld. Jeg tror det var like før gutten begynte å gine. Han beskrev hvor skuffet han var ved å skrike høyt og ba meg om å ikke snakke med han resten av kvelden. Jeg konsentrerte meg dypt om å ikke drepe meg av latter, og da vi hadde hatt to minutters stillhet hvisket han at han skulle betale meg tilbake for Magaluf-turen om jeg ble med han i stedet.. Da klarte jeg ikke mer. Jeg brølte ut i latter, kysset han i hele ansiktet og sa aprilsnarr. Er det mulig? Etter fire år sammen klarte han likevel å tro at jeg ville avlyse en to ukers ferietur med ham for èn ukes festing i Magaluf. Stakkars mannfolk. Han tror virkelig på ALT jeg sier.

Herlighet som jeg koser meg som samboeren hans den første april. Har dere en morsom historie fra dagen så må dere gjerne dele den med meg! Jeg synes det er kjempemorsomt å lese om folk som både har blitt lurt og som har lurt noen selv.
Bukse, topp, sko og jakke fra Bikbok (Ja i dag er jeg heldekket i Bikbok)Nå får jeg besøk av Kristinemor her! Det er klart for gilrsnight <3

Antrekk - 310314God kveld! Nå blogger jeg fra den nye stuen til Annika. Det er så fint her! Bella og jeg har faktisk vært her de siste fem timene. Vi er ikke i superform noen av oss så vi har faktisk sovet store deler av tiden. Haha! Det er herlig å bare kunne slappe helt av sammen også av og til. Tenkte i grunn bare å dele noen antrekksbilder med dere. -Og selvfølgelig ønske dere en god kveld! Håper dere har fått en like fin start på den nye uken som det jeg har.  Blir de neste dagene halvparten så fine som denne, så blir det en vanvittig bra uke.
Bukse og jakke fra Bikbok, Skjorte fra Lindex, Sko fra København, klokke og armbånd fra Gina TricotDet ble ikke mange antrekksbildene på dere i dag, men noen. <3
Nå skal jeg nyte en varm kopp sitronte med honning her. Mmm!

Antrekk - 300314For en nydelig vårdag. Den startet perfekt med en alt for god frokost. Cathrine og jeg nøt tretti små minutter i solarium før vi dro på en søndagsåpen butikk og handlet inn på både rundstykker, godt pålegg, juicer og jordbær. Sprikkmett og ferdigskravlet dro jeg videre hjem, kledde opp hund og mann, og tok dem med meg ut på søndagstur. Jeg ble sittende inne i hele går og ville nødig kaste bort enda en vårdag! Hehe. Kamera fikk også bli med så disse bildene tenkte jeg å dele med dere i morgen tidlig.Nå sitter vi hos svigers! Vi orket ikke tanken på å lage oss noe middag i dag. Heldigvis hadde svigermor plass til to til ved spisebordet! Spaghetti sto på menyen og nå er jeg så mett, glad og fornøyd at jeg ikke riktig vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det har vært en så alt for bra dag! -Med søndagsfrokost, skogstur, middag hos svigers og ordentlig vårvær. Fantastisk. <3Dere får bare holde dere fast for nå fremover kommer frøken Borge til å leve i lykkerus. De melder bare sol og varme i en hel uke! OMG!! *HURRABRØL* Minn meg på å ikke reise noe verdens sted de neste dagene. Våren er nydelig i Kristiansand! <3


Gammelt skjørt fra Zara, Topp fra Bikbok, Sko fra Primark, Marc Jacobs klokke, Armbånd pg belte fra Bikbok

Haha! Håper dere liker antrekket. Det måtte selvfølgelig bli lett og lyst! 
Er det flere som har funnet på noe hyggelig denne søndagen? <3

Antrekk - 250314FOR en nydelig dag! Fy søren. Bortsett fra en snikende halsbetennelse, kan jeg ikke finne noe å klage på denne tirsdagen. Hadde jeg ikke visst hvilken måned det var så ville jeg ha trodd at det var mai. Noe så deilig! Jonas skulle bare ha vært frisk så ville denne dagen ha vært helt perfekt. Han har vært ordentlig sår i hals og hode i noen dager nå så i natt sov jeg faktisk på sofaen for å unngå å bli smittet. Uheldigvis ser disse Jonas-basillene ut til å være fryktelig sterke. Hehe! Jaja, krysser fingrene for at basillene forsvinner like raskt som de kom for jeg har en alt for bra uke å nyte! Sunn kyllingsalat står på dagens middagsmeny og snart får jeg besøk av Kristinemor. Hun passet Bella for oss da vi var i Stavanger så nå er jeg spent på å få høre om hun har oppført seg pent. Hehe, klart hun gjorde det. Den hunden er jo bare en liten engel sendt rett fra himmelen.


Sandaler fra Zara, Skjørt fra H&M, Topp og belte fra Bikbok, Blomsterkrans fra CubusLikte dere bildene? Oppskriften på sunn kyllingsalat kommer senere i kveld!

One year ago..


Åh, vet dere hva? Jeg har ligget som et slask på sofaen i hele dag. Jeg har bodd i pysjbuksene og vært totalt sminkefri fra jeg sto opp klokken 11.00.  Noe SÅ deilig! Jeg er mildt sagt ikke så fornøyd med mitt naturlige ansikt at jeg har lyst til å dele det med bloggen veldig ofte, så da blir slike daffedager sjeldne! -Og veldig veldig gode. Under får dere et bildedryss av antrekkene jeg gikk i for nøyaktig et år siden. Jeg synes det er litt moro med slike oppsummeringsinnlegg! Jeg kjenner jeg savner dette lange håret en hel del.. For ikke å snakke om solen! Det må ha vært en fryd å være blogger i mars måned i fjor. Jeg ble jo skjemt bort med sol hver eneste dag! Hvor har den gjemt seg i år? Krysser fingrene for at i får en VILT varm sommer som erstatning for alle de grå dagene vi har fått så langt.

Nå, har dere nytt søndagen på samme måte? Bare nytt livet som sofagris? Så fort dere er oppdatert, skal jeg hoppe i joggedressen og besøke erstatningen for syden.. Brun og blid solsenter. Høhø! Noen minutter i varmen er alt som mangler denne søndagen. <3


Har dere et favorittantrekk fra mars 2013?
Jeg tror jeg liker best det siste jeg!

Antrekk - 220314

Det blåser her i Stavanger! Haha, dere aner ikke hvor mange bilder jeg har av meg selv med alt håret flyvende rundt i ansiktet. Jeg kan likevel ikke klage, for vi har faktisk fått en smakebit av sol denne lørdagen. Passer meg ypperlig ettersom jeg for første gang i historien skal teste utelivet i Stavanger! Oh yes. Endelig er kvelden kommet hvor frøkna skal få danset stumpen av seg på Stavangers beste utesteder. Jeg har aldri festet i favorittben min før, så denne kvelden skal bli veldig interessant! Vi er tre barndomsvenninner som skal kose oss med skravling, mimring, vin og latter. Ah, nei jeg får komme meg av gårde. Jeg kan ikke vente med å få på finstasen. <3


Bukse, skjorte og jakke fra Cubus, Sko fra Bikbok, Veske fra Vero Moda

Dette blir GØY! Kanskje vi sees på byen i kveld?
Ønsker dere uansett en alle tiders lørdagskveld!

Antrekk - 210314

Har dere fått en fin start på helgen? Det har jeg! Gud, hjelpe meg for en fin start. Jeg har fått Jonas på plass og nå har vi begge flyttet rumpene våre til farmor og farfar for en deilig familiemiddag med komler. Eller komper som vi sier i Kristiansand! Det ble en sen første-update på dere i dag, men sånn ble det bare! Jeg nyter ethvert minutt av dagene med alle mine kjære her i Stavanger. <3 Faktisk så har Jonas og jeg hatt oss en liten shoppingrunde også i dag! Jeg trengte nemlig noen nye antrekk. Jeg pakket med en gigantisk koffert, men da jeg kom frem til Stavanger og åpnet den, fant jeg fort ut at innholdet ikke ga så mye mening. Dykkermaske og flippflopp-sandaler fra Egypt har jeg tatt med, men klær.. Nei får man bruk for klær? Èt antrekk fikk bli med til Stavanger denne gang. Ellers var kofferten fylt med pysjsett, og kosedresser. Good job Marthe!

Bildene ble ikke så klare og fargerike som jeg skulle ønsket i dag, men det er vel bedre enn ingenting? Dere klager jo aldri på noe som helst! Vi fikk strålende sol fra morgenen av, men tror dere ikke den forsvant akkurat i det Jonas dro frem kamera? Hehe, selvsagt gjorde den det! Kan ikke få i bøtter og spann heller. <3 Vi har ihvertfall fått en smakebit av den i dag!


Sko, jakke, skjørt, topp, belte og smykke fra Bikbok, Veske fra Vero Moda, Briller fra H&MHåper dere liker antrekket! Nå er det visst klart for middag her!
Ønsker dere alle en riktig GOD HELG! Nyt den, jenter og gutter <3

Outfits of this month

God morgen fra Stavanger! I dag blåser det surt ute, men det gjør vel ingenting når stumpen stort sett bare skal være godt plassert i sofaen! Føttene varmes i splitter nye tøfler, og ved siden av meg står en varm kopp te. Jeg har allerede sittet slik i noen timer og jobbet med skriving og kommentarsvaring. Disse morgenene i Stavanger er bare de beste. <3 Jeg får gjort en hel del, men samtidig slappet av og kost meg maks med familien. Jonas kommer ikke før sent i natt så resten av dagen skal jeg bruke på å dra på bok-shopping, nyte familiestunden, kanskje dra på kino med en venninne, og unne meg litt solarium. Hoho, jeg tenkte jeg skulle prøve å opprettholde brunfargen jeg fikk skaffet meg i Egypt. Det er bare halvannen uke siden vi kom hjem, men fargen forsvinner fort!Her fikk dere en liten oppsummering av mine siste antrekk!
Har dere noen favoritter fra mars måned? Legg gjerne igen en kommentar!

Antrekk - 190314God morgen! Puh, nå var det godt å sette seg forann pcen igjen etter nesten 24 internettfrie timer. Jeg ble på Vero Moda helt til halv tolv om kvelden ettersom vi hadde varetelling, og siden har jeg drømt søtt, stått opp igjen, planlagt og knipset en rekke bilder til dagens tre blogg-oppdateringer. Jonas har vært en hjelpende hånd som alltid! For en mann jeg har ordnet meg. <3

Jeg tenkte ikke å skrive en roman her, men jeg vil veldig gjerne ønske dere en god onsdag! Eller vent.. Det gjorde jeg jo det i går! Høhø. Det er ikke alltid like lett å holde styr på hvilken dag det er. Heldigvis har jeg blogglesere som følger godt med. <3 Dere gir jammen raskt beskjed! Hoho. Jeg skal dra utenbys jeg i dag, men mer om det litt senere! Toget mitt går om mindre enn en time og jeg har en koffert å pakke. Krysser fingrene for at nettet på toget fungerer i dag så jeg kan få oppdatert dere litt mer underveis på turen! Jeg kan mildt sagt ikke vente med å få gå løs på mailboksen etter 24 timer uten pcen min.


Jeffrey Campbell sko, Skjørt fra Zara, Belte fra Nevernaked, Topp fra Vero Moda, Jakke fra BikbokWish you all a happy day! <3

Antrekk - 130314

Da drar jeg av gårde på jobb for tredje og nest siste gang denne uken! Tenkte bare å dele dagens antrekk med dere først. I kveld vil dere også få et lite "oppskrift" innlegg med en morsom variant for snaks! Jeg brukte en liten halvtime på nettsiden "Pinterest" til morgenen i dag og herlighet så mye inspirasjon det var å hente. Jeg kan søke på nesten hva som helst og det dukker opp hundrevis av magiske bilder som jeg bare MÅ lagre i inspirasjonsmappen min. Herligfred så full den mappen er blitt nå. Jeg tror bare jeg må si tusen millioner takk til den bloggleseren som tipset meg om pinterest for et års tid siden. <3 
Skjørt fra Thailand, Genser og briller fra Bikbok, Jeffrey Campbell sandaler fra www.nevernaked.com

Ønsker dere alle en god torsdag videre.
Dere som har muligheten.. NYT FINVÆRET!

Antrekk - 120314

Ah! Da fikk jeg endelig satt meg foran pcen igjen! Jeg har vært på Vero Moda og kost meg i stort sett hele dag, men Jonas og jeg rakk akkurat å knipse noen fine antrekksbilder til dere før jeg dro så jeg tenkte jeg kunne dele disse med dere før jeg kaster meg på hodeputa. Jeg skulle gjerne ha sittet oppe og fått unnagjort en god del mailsvaring også i kveld, men jeg er suuupertrøtt. Sånn er det når man ikke liker kaffè! Hehe, jeg skulle virkelig ønske denne sorte, varme drikken gikk ned noen ganger, men det er liksom ikke snakk om. Jeg synes at det smaker som noe giftig jeg.. Haha! Jeg lærte meg nylig å drikke milkshake med bokstavelig talt en skvett kaffe i, men that's it! Mulig jeg vokser opp en vakker dag jeg også, men foreløpig har jeg holdt meg våken i 21 år uten kaffe.

Det ble visst et langt bildedryss på dere i dag! Sol og sjø er det ikke ofte dere får se på bloggbildene om dagen. Bare å nyte synet! I går glemte jeg å skrive hvor alle plaggene var fra.. Det skal ikke være glemt i dag! Håper dere liker antrekket <3
Bukse og veske fra Vero Moda, Skjorte fra Bikbok, Sko fra Nelly, Blazer fra Pull&BearSweet dreams <3 Vi skrives igjen i morgen!

Antrekk - 110314Oh my! Dette VÆRET. <3 Åh, måtte solen ha kommet for å bli denne gang. For en deilig vårfølelse! Jonas og jeg kjørte rett til svigers etter møte med regnskapsføreren og her sitter vi enda. Den hjemmelagde pasta carbonaraen ble byttet ut med svigermors ørret i dag. Vi får heller ta pasta carbonara en dag til neste uke. Det var så lenge siden vi hadde besøkt svigers nå!


Bukse fra Bikbok, Skjorte og smykke fra Vero Moda, Jakke fra Zara, Sko fra BiancoHer får dere dagens antrekk i et langt bildedryss! Jeg kjenner at jeg virkelig har savnet å knipse antrekksbilder i solskinnsvær. Det minner meg om sommeren 2013. Vi hadde sol nesten hver dag i en lang periode og Jonas og jeg var ute omtrent hver dag og knipset fine, fargerike bilder i lyse omgivelser. Arh, kan mars måned gå litt raskere? -Og kan vi kanskje hoppe over april i år? Vi kan bare forskyve alle spennende april-planer til mai, for jeg vil bare ha mai, juni, juli og august på reprise tre ganger. Heh!

Merker jeg setter enormt stor pris på solen nå som den så sjeldent dukker frem.
Håper det er flere som har vært ute og kost seg i finværet i dag! Det må nytes..

Antrekk - 090314

I dag er en sånn dag hvor jeg bare har lyst til å ligge fullstendig på latsiden. Bo i joggebuksa, sove på sofaen og bare glane på ungkaren hele dagen. Juan Pablo i mitt hjerte <3 Jeg fikk selvfølgelig ikke med meg sesongpremieren som var forrige mandag og lastet den derfor ned til morgenen i dag. Nå er det gjort.. Jeg klarer ikke å vente til i morgen med å se den neste episoden! Jeg må laste ned resten NÅ. Ungkaren og ungkarskvinnen er virkelig det beste tvprogrammet som noen sinne har eksistert. Haha, jeg blir fullstendig oppslukt i hver eneste sesong. Jonas har prøvd å få meg med på kino i hele dag, men jeg nekter plent.Jonas: Jeg spanderer kinoen hvis du bare blir med. 
Marthe: Pff. Jeg hater den filmen! 
Jonas: Jeg legger ut et bilde på instagram og skriver "hvem stemmer for at Marthe skal bli med meg på kino i kveld?". 
Marthe: Ja det må du for all del bare gjøre. 
Jonas: Hvis jeg får over ti stemmer så blir du med! Okei? 

Nei mister, det blir nok ikke så lett! Den der dumme guttefilmen "300" kunne ikke fristet meg mindre å bytte ut ungkaren for. I kveld får Jonas ta med seg en kompis på date, for jeg vil ha stuen helt for meg selv, spise iskrem og trykke i meg "Mindes nøttekos". Verdens beste sjokolade! Jeg har som dere kanskje ser ikke akkurat tilbragt søndagen i joggebuksen, men faren er stor for at jeg bytter om til pysj i løpet av ettermiddagen. Pysj, ungkaren, is og sjokolade.. Høres ut som en perfekt søndag!


Bukse fra New Yorker, Blazer fra H&M, Topp og øredobber fra Bikbok, Belte fra www.nevernaked.com, Sko fra Nelly

Ønsker dere en god og avslappende søndag videre!
Nå skal jeg lage oss litt ordentlig kvalitetsmiddag her. <3 

Antrekk - 260214

God ettermiddag kjære, gode lesere! Så herlig å høre at dere ser frem til å følge meg på enda en liten reise. Jeg var litt redd for at dere hadde gått lei av sol og strandbilder etter uken min i Marokko. Hehe. Vel, nå er det jo en hel måned siden! Det grå og triste været som er her hjemme er jo til å kaste opp av. Fy så deilig det skal bli å komme seg vekk! <3

Jeg har glist fra øre til øre i hele dag, og bikiniene er allerede lagt i kofferten. Det er riktig nok det eneste som er blitt pakket, men nå kan jeg ihvertfall si at jeg har startet på prosjektet! Ellers har jeg brukt dagen på å forhåndsskrive to innlegg til dere. Flere håper jeg at jeg skal få til i løpet av morgendagen. Kvelden min skal nemlig gå til sleepover hos Kristinemor. Gleder meg masse til å se henne igjen. Taco står på menyen og med film, latter og skravling leker vi at det er helg.. 
Skjørt fra Topshop, Sko fra Bianco, Genser fra Vila, Belte fra Gina Tricot, Hatt fra Bikbok

Vi er tross alt halvveis i dag! Har dere fått en fin onsdag så langt?

Antrekk - 210214Det snør, det snøøør! Herlighet, for et snøvær vi fikk i går. Etterfulgt av regn såklart! I dag har vi derimot fått strålende soool! Jeg er så fornøyd med at det er dette været vi skal på roadtrip i. Jonas og jeg har fem timer i bil foran oss i dag, men i disse tilstandene gleder jeg meg! Faktisk så er vi på vei til fjells allerede. Jeg forhåndsskrev dette innlegget før jeg hentet Jonas på jobb i tretiden, så nå bør vi ihvertfall være halvveis. <3 -Og til dere som lurer på hvor vi skal.. Vi skal til vinterparadiset Liaset! 

 

Bukse og cardigan fra Bikbok, Skjorte fra Vero Moda, Sko fra Gina Tricot, Belte HERFRA (sponset)Antrekket dere ser her er altså fra gårsdagen. Jeg syntes det ble så mye antrekk i går at jeg valgte å publisere bildene i dag i stedet. Det gjør vel ingenting? I dag er pumpsene byttet ut med joggebukser og uggs, and i love it! <3 Hyttemodus = ON.

Vi skrives fra Liaset! Kos dere masse så lenge. <3

My latest outfitsHei og hopp og god torsdag! Hjelp for en sprek morgen jeg har hatt. Jeg sto opp ûbertidlig, kjørte Jonas på jobb og nøt meg i solsengen før jeg dro hjem for en real morgenøkt på tredemøllen. Gud, så skjønt å ha det overstått! Nå skal jeg bruke resten av dagen på å få unnagjort litt arbeid og pakke til morgendagen. Jonas og jeg drar nemlig til fjells i morgen! Wihuuu, gleder meg sånn til å traske rundt i joggedress og pysjbukser en hel helg. Jeg har ikke gått på ski på halvannet år nå så det er vel på høy tid med en tur i sporet også! Ah, it's gonna be a good weekend..  Skiturer, varm kakao, grilling, spillekvelder og peiskos!

<3 Og vet dere hva? Jeg skulle egentlig ha vært med Jonas på en av byens tatoverings-sjapper i dag, men tatovøren har vært litt uheldig så timen hans ble utsatt til mandag. Hoho! Jonas skal altså ta ikke bare èn, men to nye tatoveringer på armen! Hva han skal tatovere får dere vente å se til mandag. Slapp helt av; det er ikke navnet mitt. Er så spent på om det blir pent!

  


Tenkte det var på høy tid med en liten oppsummering av mine siste antrekk! Jeg må virkelig se å få fornyet garderoben med mer farger.. Jeg blir så glad av å kle meg i lysr nå på vintestid, men det er ikke så lett når garderoben er full av sort..Jeg ville i grunn bare ønsker dere en god torsdag!
Er dere flere av dere som skal til fjells i helgen?

Antrekk - 170214

 Oh my god! Vi har fått SOL! For real! Dette må være andre dag i år.. For noen heldiggriser vi er! Nei jeg må ikke være så sarkastisk. Jeg er faktisk sinnsykt takknemlig for de soltimene vi fikk denne mandagen. Det ga en forsmak på varme og et ørlite håp om at våren er her om ikke så alt for lenge til.. <3 Har dere fått en sprek start på den nye uken? Det har jeg! Jeg har fått unnagjort en masse arbeid, jeg har tatt en god runde på tredemøllen og nå skal jeg snart ut på en aldri så liten tur med Bella før Jonas og jeg slår oss til ro for kvelden. Kanskje vi dundrer på med enda en filmkveld? Det hørtes fryktelig fristende ut!

Nei nå har jeg det.. Vi skal se på reiser i kveld! Innen uken er omme skal dette kjæresteparet ha bestilt seg en to ukers sydenferie i et eksotisk land for sommerferien. Nå bestemte jeg det gitt! Jonas fikk et reisegavekort av meg i bursdagsgave i år så nå har han ingen unnskyldning til å ikke reise med meg. Det høres ut som jeg er en pest og plage å dra på ferie med, men det er bare så enkelt som at Jonas trives best hjemme i stuen. Hehe! Vi er med andre ord helt forskjellige på den fronten. 

 
Bukse fra New Yorker, Topp fra H&M, Cardigan fra Bikbok, Sko fra København, Belte fra www.nevernaked.comDere får ha en fin kveld videre, kjære lesere! <3
Bella står og tripper av turlyst ved siden av meg her.. Ånei.

Antrekk - 160214Åå så hyggelig det var å komme hjem til alle de fine tilbakemeldingene! Det gleder meg masse å høre at dere likte gangen vår så godt. Så fort innlegget ble publisert, dro jeg for å unne meg noen minutter i solsengen. Kanskje dette blir det neste jeg drar inn i heimen? Nå som jeg har tatt inn en tredemølle kan jeg vel like godt kjøre på meg solseng også? Haha, NEI! Jeg tuller. Et sted får grensen gå! Jonas har laget oss laks med grønnsakswok til middag og jeg har handlet inn iskrem til en aldri så liten, romantisk filmkveld <3 Det er jo søndag.. -Og fridag!

 Veldig sene blir vi nok likevel ikke i kveld. Vi skal nemlig tidlig opp begge to i morgen. Jonas for jobb og jeg for et frisørbesøk hos flinke Marianne. Gleder meg til å se hva hun har tenkt til å finne på med meg denne gang. Er det på tide å bli blondie igjen nå?

Yes or no? Vi får høre hva sjefen sjøl mener! Hihi, Bella fikk også bli med på dagens shoot. Hun har vært hyperaktiv i hele dag så vi tok henne med på fotoshoot til tross for at hun hater det over alt på jord. Spesielt på dager som denne hvor det er... BRIS.

 
Blazer fra H&M, Skjørt og Belte fra Gina Tricot, Topp fra Zara, Sko fra NellyStakkars liten.. Det er ikke greit å være italiensk i Norge. 
Ha en stråålende søndagskveld. Nå snurrer kjæresteparet film! 

Antrekk - 120214He-rre-gud. Jeg la godviljen til da jeg skulle lage antrekk for dagen. Vi fikk jo både sol, varme og vår i går! Vel, i går var i går og i dag var definitivt vinteren her igjen. Jeg burde kanskje ha spådd det. Vi er fremdeles i februar Marthe... 

Det var sol da vi dro ut på dagens lille antrekkshoot, men tror dere ikke tidenes haggel-bombe falt akkurat i det vi hadde funnet oss en fin lokasjon? Vi holdt på i tre minutter før vi begge bare måtte spurte tilbake til bilen. Haha, nå er både skjørt og sandaler godt pakket ned i esken for vår og sommerplagg igjen. Der forblir det ihvertfall i et par måneder til. Eller vi får se på det. Kanskje godviljen slår til igjen om bare et par uker. Jeg lærer jo aldri! *Vil så veldig gjerne gå i sandaler året rundt*Nå drar jeg på jobb! Jeg har tatt en liten ekstravakt i dag så jeg kommer ikke hjem før sent i kveld. Ønsker dere alle sammen en strålende onsdag til tross for at det sure vinterværet er tilbake. Håper dere har kledd dere bedre enn meg. <3 Hoho.


Veske fra Vero Moda, Skjørt fra Zara, Topp og ringer fra Gina Tricot, Sko fra PrimarkLover å ta igjen kommentarsvaringen senere i kveld!

Antrekk - 110214Goood kveld! Jeg har hatt en kjempefin dag med både jobb og kos! OL har selvfølgelig stått på skjermen og jeg har løpt frem og tilbake for å prøve å få det med meg samtidig som jeg skulle knipse en rekke bloggbilder. Haha, for et liv... Dagens bakverk ble ihvertfall vanvittig vellykket! Så gode cupcakes har jeg ikke spist i hele år. Hihi, oppskriften kommer på bloggen om en times tid tenker jeg! Dere som er glade i gulrotkake med cream cheese frosting har bare med å glede dere. Nam, nam, nam!


Bukse fra Gina Tricot, Topp fra Cubus, Sko fra Aldo, Cardigan fra Bikbok, Veske fra Vero ModaEllers har jeg sikkert brukt to timer på å oppdatere facebook med nye og gamle bilder. Jeg vet ikke hvor mange ganger venninnene mine har bedt meg om å legge ut bilder fra diverse fester og jentekvelder det siste halvåret, men jeg finner liksom aldri tid til det. Vel, ikke før i dag! -Men nå er altså albumene oppdatert med ihvertfall 150 nye bilder, så nå får det bli minst et halvt år til neste facebook-bevegelse. Høhø! Kanskje jeg til og med slår til med en status i kveld? Nei, kanskje neste måned.

Jeg har aldri vært fan av å bruke timesvis på facebook. Det eneste jeg gjør der er plage livet av mine 3590 venner ved å publisere blogglenkene til mine nyeste innlegg. Dette gjør jeg selvsagt tre ganger daglig. Ikke bare på min egen side, men også på MartheBorges fanpage. Kan aldri reklamere nok vet dere! 

Hoho! Stay tuned. Vi skrives igjen veldig snart!
Er det flere som har jublet for Norge i dag? 

Antrekk - 090214

 God kveld! Jeg har akkurat laget hjemmelaget lasagne til oss og spiste måltidet med en skrikende Jonas ved siden av meg... United spiller kamp og det går visst ikke helt veien i kveld.. Takk gud for at jeg snart skal ut. Haha, jeg drar på kino med tre fine jenter om bare en liten halvtime! Tre timer med Leonardo Dicaprio var visst ikke nok. Vi får se om seks timer holder! 

Dagens antrekk for dere som lovet i et bildedryss under her. Mine nye sko har fått kommet på! Jeg er stormforelsket. Åh, for et kupp jeg gjorde der! Den blå cardiganen er også splitter ny og fra Vero Moda. Ja jeg vet... Til he***te med shoppestopp! 
Cardigan fra Vero Moda, Topp fra Bikbok, Bukse fra New Yorker, Sko fra DNA, Belte fra Nevernaked

 

Kanskje det er flere som skal på kino i kveld?
Ha det fint så lenge. Vi skrives igjen i morgen! 

Antrekk - 060214

 Hei og hopp! Kvelden i går var superhyggelig. For en dag! Iselin og jeg dro på Egon for både mat og dessert før vi dro på filmen "The wolfs of wall street" med Leonardo Dicaprio OG Matthew Mcconaughey. Snakk om eyecandy.. <3 Filmen varte i tre timer, men tiden fløy og jeg lo så jeg grein. Jeg trodde vi hadde bestilt kinobilletter til en spennende krim, men gud hjelpe meg så morsom den var. Den ene replikken sitter fast i hodet mitt enda og jeg ler høyt hver gang jeg kommer på den. Haha! Nei, dere som ikke har sett filmen allerede må bare se å få kommet dere på kino. Selv vurderer jeg å se den en gang til allerede til uken.. 

Ellers har jeg flyttet rumpen min til farmor og farfar denne torsdagen! Farfar og jeg har allerede vært ute og knipset noen antrekksbilder til dere. Håper dere liker antrekket! Både cardigan og bukse er splitter ny og kjøpt på Bikbok i går. 

 
Bukse, hatt og cardigan fra Bikbok, Topp fra Cubus, Sko fra Aldo, Veske fra Charles & Keith, Smykker fra Gina Tricot Nå lukter det røkt svinekam i hele huset her! Åh, himmel <3
Ønsker dere en fin torsdag så lenge. Jeg skal nyte torsdagen! 

Antrekk - 040214Er det bare jeg som blir glad av å gå i farger? Eller lyse klær generelt? Da jeg våknet på morgenen i dag og så hvor mørkt og trist det var utenfor bestemte jeg meg med en gang for å kle meg i noe lyst og fargerikt. Fy søren som klær kan påvirke humøret på dager som denne. Dette får bli dagens tips fra meg til dere lesere. Sitter dere fast i den mørke vinterdepresjonen så fyll garderoben med lyse plagg. Nå som vårmoten allerede er å finne i butikkene bør det slett ikke være noe problem å få tak i farger heller. Den ferskenfargede buksa jeg har på meg her kjøpte jeg på Bikbok i går og det samme gjorde jeg med den hvite genseren. Fersken kombinert med hvitt har da aldri slått feil! Kanskje jeg har blitt bitt av pastellbasillen denne våren også..

 

 

Bukse og topp fra Bikbok, Smykke og klokke fra Gina Tricot, Sko fra "Malien" i KøbenhavnHva synes dere om antrekket? Flere som er klare for en lysere vår?

Antrekk - 030214
Drapped skirt fra Gina Tricot, Genser fra Vila, Cardigan fra Bikbok, Sko fra Nelly, Lue fra PrimarkTjohei! Har dere fått en fin start på den nye uken? Det har jeg. En jækla fin start faktisk. Jeg har stått på i hele dag og tenkte nå å ta en pause for å unne meg litt god middag med min kjære. Dagens antrekk får dere i et bildedryss over og under her! Mitt splitter nye Gina Tricot skjørt har fått kommet på. Det er litt i det strammeste laget så jeg pakket det ikke med til Marokko, men i dag bestemte jeg meg altså for å presse meg inn i det. Haha, sånn går det når man ikke besøker prøverommet i butikken.

Ellers tenkte jeg å informere familien om at jeg kommer til Stavanger i morgen! Hehe, jeg håper dere er hjemme og ønsker besøk for jeg savner dere maks! Jeg har ikke vært hjemme siden jul og det er jo nesten rekord-lenge.. Skulle tro jeg hadde mark i rumpa ettersom jeg reiser igjen etter bare en dag i heimen, men jeg har fri til fredag så jeg må utnytte anledningen!

Adjø så lenge! Kanskje dukker det opp et innlegg til litt senere? 

Outfits from february 2013

 
 
 
 
 

God morgen! Da var jeg kommet trygt hjem. -Eller hjem, og hjem. Til Gardermoen ihvertfall! Ettersom flyet landet så sent som halv et i går, sjekket jeg like godt inn på Rica hotell for natten. Her har jeg nå kost meg med hotellfrokost og litt arbeid. *Rettelse*.. Mye arbeid! Jeg satte faktisk oppe til fire i natt og tok igjen noe av det tapte bloggarbeidet. Jeg glemmer alltid at jeg ikke kan stole 100% på nettet i land som Marokko, og da hoper ting seg jammen fort opp. -Men nå ser jeg ihvertfall et lys i tunellen! Under her får dere et lite bildedryss av februar-antrekkene mine for i fjor. Jeg tenkte jeg skulle begynne med en slik spalte en gang i måneden fremover. Det kan jo være litt morsomt med noen tilbakeblikk mellom alle de nye antrekkene? Ah, nå kjenner jeg bare at jeg gleder meg halvt ihjel til å få stelt meg igjen. Haha, jeg har nesten glemt hvordan jeg gjør det..

Nå skal jeg se og få sjekket ut av hotellet før jeg drar inn på Gardermoen. Her har jeg noen timers venting før neste fly går så da skal jeg selvfølgelig få oppdatert dere med noe hyggelig! Ha en strålende søndag så lenge. Vi skrives om noen timer!

 
 

Har dere noen favoritter fra februar i fjor?

Mine siste antrekk

God morgen! Nå sitter jeg og skriver til dere fra Gardermoen! Sminkeløs og stuptrøtt etter en søvnløs natt på toget. Det er fullt og helt min egen feil.. Jeg ble oppslukt i youtube-videoer og klarte ikke å legge telefonen fra meg. Haha! -Men kjenner jeg meg selv rett så snorker jeg meg gjennom hele flyturen til Agadir. Under får dere en liten oppsummering av mine siste antrekk.

Det er jammen hyggelig å tenke på at jeg de neste dagene skal få bytte ut snøen med sand, sol og varmegrader. Gud så digg! Det kjennes som årevis siden sist jeg kjente solstrålene på kroppen.. Dere får ha en hyggelig lørdagsmorgen så lenge! Jeg har litt kommentarsvaring å ta igjen for gårsdagen før jeg skal nyte en frokost og finne veien til gaten min. 


 
 

 

 

Farvel snø og minusgrader.. Vi sees om en uke!Vi skrives igjen litt senere i dag. Ha det fint så lenge!  

Antrekk - 210114

 Puh! Da var Jonas og jeg endelig hjemme igjen etter enda noen timer med interiørshopping. Herlighet så mye tid vi har brukt på interiørbutikker de siste to dagene. Nå var det som nevnt kontor som skulle handles og kontor fant vi! Skrivebord, lampe og stol dro vi med oss hjem fra Ikea, mens detaljene ble valgt ut på Skeidar. Jeg fikk viljen min og kjøpte babyrosa blomster, babyrosa lys og et babyrosa bilde. Hehehe, for en snill mann <3 Kanskje jeg ble påvirket av mitt eget antrekk?

Hehe, jeg har visst kjørt helrosa i hele dag! Min relativt nye skjorte fra New Yorker har fått kommet på sammen med en knallrosa Isadora Leppestift. Fargen er 162 og den fås kjøpt på blant annet H&M. Håper dere har det bra! Nå skal jeg hive meg på kjøkkenet og lage oss en deilig indisk middag mens Jonas monterer på nye møbler. Håper sluttresultatet blir bra nå da!

 
Sko fra Bianco, Skjorte fra New Yorker, Skinnjakke fra Zara, Bukse fra Bikbok, Ringer fra Primark 

Hva har dere lesere funnet på i dag?
Flere som har vært på interiørshopping? 

Antrekk - 200114God kveld! Så hyggelig å høre at dere likte både oppskrift og vårt nye interiør. Det setter jeg STOR pris på å høre. <3 Jonas er nå blitt kjørt på jobb og jeg er ferdig med alt som er av skrivearbeid så nå skal jeg faktisk sette av resten av kvelden på å utforske instagram. Jeg har ikke vært så flink på å svare på kommentarene deres der inne. Det skyldes rett og slett at jeg ikke engang klarer å treffe tastaturet på min nye mobil. Haha! -Og disse ordforslagene som dukker opp går meg på nervene!

I det jeg tror jeg har vært flink å svart venninnen min "Siri" på instagram, ser jeg plutselig at alt jeg har klart å sende inn i kommentarfeltet er "@Sur". Arh.. Setningene forsvinner ut i løse luften og før jeg vet ordet av det har jeg tagget et vilt fremmed navn.. Så gir jeg opp med en gang vet dere. Tålmodighet eier jeg ikke. Hehe! Nei, jeg får bare se og sette av hele kvelden til å lære meg dette. Jeg synes jo det er superstas at nærmere 7000 følger meg allerede. Responsen er jo helt enorm! Kjempegøy :D


Bukse fra New Yorker, Vest fra Gina Tricot, Pink Pink skjorte fra www.madlady.se HER, sko fra Nelly

Haha! Jeg ser gal ut <3 Skulle tro jeg møtte snøen for første gang!
Følg meg på instagram: marthekborge heter jeg der.  

Antrekk - 190114

 God kveld! Nå sitter jeg i stuen til Kristinemor og blogger! Har dere fått en fin søndag så langt? Her er det filmkveld med taco og usunnheter som står på planen! Jeg har ikke sett Kristine på måneder så nå var det på høy tid å dra på besøk til henne igjen.

Bella har også blitt med og ligger nå nesten rett ved siden av Kristines pus og snorker. Jeg har et mål om å få katt og hun til å bli bestiser innen kvelden er omme.. Hihi. Mission almost completet! Under får dere dagens antrekk i et lite bildedryss! En splitter ny skjorte fra www.madlady.se har fått kommet på. Har du lyst på den selv så fås den kjøpt for 399kr HER.

 
Sko og clutch fra Primark, Jakke fra Bikbok, Skjorte fra www.madlady.se, bukse fra New YorkerJeg ville bare innom og dele antrekket mitt med dere.
Nå får jeg være litt sosial her! Ha en fin søndag videre dere. <3

One year ago
Da var jeg endelig hjemme igjen etter en kjempefin torsdag på Vero Moda! Jeg rakk aldri å spise frokost så dagens første måltid ble inntatt klokken halv ti i kveld. Ikke vet jeg hvor jeg har fått energien min fra i dag, men jeg har utrolig nok klart meg helt fint. Fysj! Jeg MÅ skjerpe matvanene mine. Jeg tror jeg kan leve på luft om dagen og det er slett ikke sunt. *Skjerpings!*

Jonas og jeg tok antrekksbilder i tidenes sluddstorm rett før jobb i dag, men bildene ble så dårlige at jeg ikke har lyst til å dele dem på bloggen. I stedet fikk jeg lyst til å dele noen av antrekkene som jeg gikk med for nøyaktig et år siden! Jeg synes det er så morsomt å mimre litt. Det føles så vanvittig lenge siden jeg knipset disse antrekksbildene, men samtidig så husker jeg ethvert antrekk som om jeg gikk i det i går. Dere som har fulgt meg i lange stunder nå.. Kan dere tro at det er et helt år siden disse bildene ble tatt? Var det ikke i går? Jeg husker jo til og med hva jeg gjorde etter at disse bildene ble tatt. Haha!   

Det er jammen morsomt å se hvor mye man forandrer seg!
Kjenner dere igjen noen av disse antrekkene fra januar i fjor? 

Antrekk - 140114

Jeg skulle så absolutt ikke gå kledd som om det var 20 varmegrader ute i dag. Jeg glemte bare igjen halve antrekket hjemme. Blant annet den gode og varme ytterjakken... Fint for meg! Jeg vet ikke hvordan jeg klarer å få det til å se så deilig og varmt ut, men det var det altså ikke. Gud hjelpe meg som jeg torturerte meg selv under denne antrekkshooten. Haha! Jonas så faktisk ut til å være lettere imponert over hvor flink jeg var til å late som. Han selv sto innpakket i sin tykkeste vinterjakke og hylte og skrek "hvis ikke du snart blir ferdig med poseringen vil fingrene mine fryse fast i kamera!". Så fort siste bilde var tatt gjorde han det veldig klart for meg at han aldri kom til å ta bilder av meg under slike omstendigheter igjen. Hehehe.. Vi får se på det. <3 

Nå skal jeg lage lasagne til oss! Hørtes ikke det godt ut? Hjemmelaget til og med! Oppskriften har jeg delt med dere før, men om dere skulle ha gått glipp av den så finner dere den HER. Nei nå får jeg vann i munnen.. Jeg får hive meg på kjøkkenet!

 
Sko fra Nelly, Genser fra Zara, og bukser fra H&MLover å kle meg bedre i morgen bestemor! 

Antrekk - 090114

Another photoshoot in the rain.. Fysj, så lei jeg er av det dumme regnet. Måtte våren komme fort i år!  Har dere hatt en fin dag så langt? Det har jeg! Til tross for at vi har fått enda mer regn. Jeg  har fått unnagjort alt av pakking og småforberedelser til morgendagens reise, og nå skal jeg av gårde til Cathrinemor så fort dette innlegget er publisert. Vi skal lage oss laks til middag og se svenske paradise hotel på nett. Hehe, åja! Jeg vet ikke om tv3 sender det på tv, men tv3 play sender det ihvertfall på nett. Jeg bør kanskje være flau over å si det, men jeg synes virkelig det er underholdende. Hoho. 

Kamera blir med på girlsnight så jeg lover å knipse litt bilder til dere. <3 Oppdateringen kommer nok fra flyplassen i Amsterdam i morgen. Dere får ha det fint så lenge! Jeg gleder meg en hau til å blogge fra England. Det skal bli så fint!


Veske fra H&M, Sko fra København, Bukse fra Vero Moda, Cardigan og hatt fra Bikbok, Topp fra Stradivarius

Antrekk - 080114

Hvis ikke jeg har vært perfekt konemateriale i dag så vet ikke jeg. Først lagde jeg verdens beste frokostjuice til oss, så lagde jeg fiskesuppe til middag og nå har jeg altså brukt de tre siste timene på å rydde og vaske en BOMBANDERT leilighet. Det skulle nok egentlig bare mangle ettersom det er mine klær som dekker gulvene, men likevel.. Jeg fortjener en god klapp på skuldra!

Julen er endelig pakket bort og leiligheten har aldri luktet renere. Nei nå er jeg jammen fornøyd med egen innsats! Trent har jeg også gjort.. Herlighet, er det dette som skal være min nye 2014 hverdag? Hehehe. Det er lov å drømme.

 
Sko fra Gina Tricot, Clitch fra Glitter, Genser fra Vila, Bukser fra New Yorker, Lue fra Bikbok

Nå skal Bella og jeg kose oss alene på sofaen. Jonas kommer hjem om noen timer og da tenker jeg vi snurrer en film før vi går og legger oss. Jeg er ikke den eneste som er stuptrøtt etter timesvis med styring. Jeg tror dagens joggetur har tatt fullstendig knekken på vofsen. Hun har sovet i hele dag, sett bortifra de minuttene hvor jeg har forsøkt å "tvangsfore" henne. Hehe. Stakkars bebis. Jeg tror ikke hun er i storform om dagen! Kanskje hun må bli igjen hjemme neste gang jeg legger ut på langtur.

 Hva har dere funnet på i dag? 
Flere som har vært effektive husmødre? 

Antrekk - 070114

 

Da var jeg hjemme igjen etter syv fine timer på Vero Moda. Jeg har plassert stumpen min godt nedi sofaen og skal nå kose meg med kommentarlesing for de siste 24 timene. Jeg har ikke lest en kommentar siden sent i går kveld så nå kjenner jeg at jeg ikke kan få startet fort nok. Jeg er spesielt spent på om det har tikket inn noen gode oppskrifter under gårsdagens siste innlegg!

*Krysser fingrene* Herlighet. Over til antrekkshooten... Jeg prøvde i det minste! Mye mulig vi valgte feil lokasjon, men det blåste ihvertfall opp til storm akkurat i det vi startet på knipsingen. Vi snakker hår.over.alt! Jeg ble bare nødt til å ta med et av de 80 bildene hvor jeg har håret strødd over halve ansiktet. Vanligvis ville jeg sikkert ha kjeftet på Jonas for at han ikke minnet meg på å ta med strikk i stormen, men i dag måtte jeg bare le. Hehe. Stakkars mannfolk. <3 Kan ikke få skylden for alt.


Genser fra Kappahl, Skjorte fra Volt, Bukse fra Bikbok, Sko fra Nelly, Veske fra Charles & Keith 

Jonas som til og med har vært så snill å låne meg skjorten sin i dag. Atter en gang! 
Lurer meg på om jeg burde ha kjøpt meg en slik herreskjorte fra Volt selv?

My latest outfits 


 


Jeg åpner en melding fra "Marianne" og får øye på et bilde av meg selv fra dagens antrekk.
Frisør: Hei søta! Jeg føler det er på tide med litt farge?? 
Marthe: Hehehe, takk for at du tar ansvar!

Når frisøren sender deg bilde av etterveksten din og ber deg komme for farging så er det best å gjøre som hun sier. Hehe. Jeg må si meg rimelig fornøyd med Marianne. Det er bare fantastisk å ha noen som kan ta ansvar for at frøkna kommer seg til frisøren. Time til uken er endelig bestilt! Etterveksten skal farges og tapeextentions skal heises. HURRA!

Tilbakeblikket på mine siste antrekk minnet meg også på å bestille time til nye vipper. Det er over fem uker siden jeg var der sist og savnet av de megalange vippene begynner å bli stort. Det er først nå når jeg har mistet de fleste løsvippene at jeg ser hvilken vanvittig effekt de har hatt. Til dere som nå lurer på om jeg også har mistet mine egne vipper.. Nei det har jeg ikke. Man mister vipper hele tiden, men det er helt naturlig og de vokser ut igjen på et blunk. Jeg har like mange vipper nå som for fem uker siden, og er derfor ikke redd for å kjøre ny runde med vippeextentions. - Denne gang en litt kortete variant. Forrige gang fikk jeg hele 12 mm. Det var utroolig fint, men nå som festsesongen er over tror jeg at jeg vil gå for noe litt mer naturlig.Det har ikke blitt så mange antrekk på bloggen de siste ukene. Det skyldes et surt og grått vær. Det gir meg så lite inspirasjon! MEN nå er vi på vei mot lysere tider og med lyse tider følger vårmote og nye idèer. Da blir det fine bilder på bloggen igjen skal dere se. Ha en nydelig lørdag kjære lesere. Jeg er i skrivende stund på jobb og drar rett fra jobb til jentekveld!

Antrekk - 030114

 Okei. I dag har denne damen stått opp på feil ben. Det kan alle medlemmer under dette hushold si seg enige i. Jeg tror det har noe med regnet å gjøre.. Jeg er så drit lei av å se på det regnet! Gatelysene kommer på halv to(!) om dagen! Hvordan skal jeg gjøre en god jobb som blogger når det bare er lyst mellom tolv og et? Jeg trodde vi var på vei mot lysere tider? Arh! Mitt lille morgenutbrudd kan også ha noe å gjøre med at jeg forsov meg til tolv, brutke en time på å finne noe å gå i og enda en halvtime på å finne et strikk. Da vi endelig kom oss ut døren for å ta antrekksbildene, startet regnet å ØSE ned. Hehe.. Jeg synes oppriktig synd på Jonas som må holde ut med meg på dager som denne. Det ble en våt affære for oss begge to. 

Sånn. Det var ukens klaging! Nå skal jeg få i meg litt frokost og dra på litt oppmuntrende salgsshopping. I kveld har jeg en hyggelig date med Annika i vente! Jeg har lovet å farge håret hennes, og kanskje blir det litt filmtitting etterpå? Det blir kos!


Skjørt fra Thailand (Å du gode, varme og LYSE Thailand), Topp fra Stadivius, Sko fra Nelly, Jakke fra ZaraGOD HELG ALLE SAMMEN! <3 

Antrekk - 020114 

Jonas: Jeg er ganske sikker på at du ikke vil få bruk for de solbrillene. 
Marthe: Åja? Ser du ikke at himmelen er blitt mye lysere?

Vel.. Håpet om sol forsvant i samme øyeblikk som himmelen åpnet seg for å slippe ut en foss. Jeg ble gjennomvåt på fem minutt og det samme gjorde kamera. Jaja, noen bilder ble det på dere likevel! Neste uke skal jeg sette av minst to dager til litt selvpleie! Den fæle etterveksten må tas, vippene skal forlenges (eller påfylles), og neglene trenger et nytt design.

Det skal bli skjønt med en liten makeover etter en slapp uke i pysj. Regnskapsføreren må jeg også se å få besøkt snarest! Jeg må jo vise frem min nye regnskapsperm i skinn! Hehe, er den ikke fin? På bildene ser den nesten ut som en stor sort clutch! 
Bukse og briller fra Gina Tricot, Genser fra Bikbok, Jakke fra The wearhouse, sko fra NellyNei, jeg får komme meg av gårde på jobb! Jeg rekker ikke å skrive en roman i dag.
Dere må ha en flott torsdag så lenge. Kanskje jeg får oppdatert dere enda en gang i kveld?

Antrekk - 261213Tjo hei! Det er 2 juledag og jeg har flyttet stumpen min opp til farmor og farfars place! Farfar har stått som fotograf under dagens antrekks-shoot. Er han ikke flink? Jeg blir like positivt overrasket hver gang jeg blar meg gjennom bildemappen etter at farfar har stått som fotograf. Men er det noe jeg skal gjøre i nærmeste fremtid så er det å hive meg i et solarium. Jeg lyser opp hele nabolaget når jeg går ut for å knipse antrekksbilder så lettkledd som dette. Jeg har ikke kjent solen på kroppen siden jeg var i Singapore og da ble det slett ikke tid til soling. Det lukter sydenferie av januar 2014! Det skal være sikkert og visst.

Koser dere dere? Mange var vel i familieselskap i går? -Og kanskje til og med i dag? Det er ihvertfall jeg! Finstasen har fått kommet på og om tre timer står ribben på bordet. Mmm! Så godt det skal bli. Jeg har bare en dag igjen av juleferien i Stavanger så denne skal nytes til det fulle! I morgen drar jeg tilbake til Kristiansand igjen for å delta på julefrokost med jentene mine, feire nyttårsaften, ha litt kvalitetstid med Jonas, ooog bli kjent med mine nye ihpone 5s! Oh yes. Marthe har endelig fått seg iphone. Jonas kjøpte den til meg et par dager før jul og nå ligger den og venter på meg på posten i Kristiansand. Wuhuuu!
Skjørt fra Topshop, Kjole og blomsterkrans fra Bikbok, Cardigan fra Vero Moda,Sko fra Bershka

Ønsker mine kjære lesere en riktig fin 2. juledag!
Kanskje det er deres tur til å gå i pysj en hel dag nå?  

Antrekk - 201213

Jada, jada. Jeg vet jeg er enormt god på å kle meg etter årstiden. Denne dagen er faktisk den kaldeste vi har hatt på lenge! Gradstokken vår viser 4 varmegrader og fra skyene ramler det haggel. Likevel velger jeg å gå for en åpen sko. Heh! Sånn er det. Jeg er allerede dritlei av strømper, bukser og støvletter. Jeg vil så gjerne ha snø til jul, men samtidig kan jeg ikke fordra alle de tykke plaggene som hører snøen til. Kunne jeg gått i kjole og pumps hele året så ville jeg gladelig gjort det. 

Jeg holder forresten fremdeles på med innlegget Mitt 2013 - DEL 2. Jeg satte oppe helt til tre i natt for å bli ferdig med å velge ut bildene, og nå jobber jeg med teksten! Håper jeg klarer å bli ferdig før jeg drar på jobb så dere kan ha noe å lese på i mellomtiden. Sørlandssenteret har nok en gang nattåpent så jeg vil ikke komme hjem før rundt halv et i natt. Håper på mye folk og masse å gjøre så timene flyr av sted! Jeg har bare to jobbvakter igjen, så setter jeg meg på toget til juleferie i stavanger! -Og apropos juleferie.. Jeg må ha en ny bok! Herlighet, det kan ikke bli jul før jeg har gått til anskaffelse av nytt lesestoff! Har dere noen tips? Jeg er ikke spesielt glad i krim, men bortsett fra det så leser jeg alt. Dere må gjerne ta en titt i kategorien "Bøker" i sidemargen til høyre for å se hva jeg har lest tidligere. Kanskje finner dere et tips eller to selv? Hvem vet?
Bukse fra New Yorker, Jakke fra The wearhouse, Sko fra Steven Madden, topp fra H&M, Cardigan fra Vero ModaJeg tenker å dra på bokshopping i morgen kveld. 
Setter stor stor pris på litt leser-tips! 

Antrekk - 191213Nå er jeg mest sannsynlig på jobb og der blir jeg helt til kvart over ni i kveld! Jonas og jeg var ute og knipset noen antrekksbilder til dere tidligere i dag så jeg kunne forhåndsskrive et innlegg. Kommentarsvaringen får jeg ikke gjort noe med før jeg kommer hjem, men det tar jeg igjen vet dere! Håper dere har det bra. Det har ihvertfall jeg. Det er fem dager igjen til jul, og tre dager til juleferien min! Eller juleferie og juleferie. Bloggen skal jo oppdateres like ofte som vanlig for det!

Hehe, heldigvis synes jeg bare det er en fryd. Jeg trenger min daglige dose gjennomlesning av gode og motiverende kommentarer. Noen ganger blir jeg faktisk sittende og tenke på hva jeg skal gjøre den dagen de slutter å tikke inn. 


Skjørt, sko og skjorte fra Zara, Blazer fra H&M, Klokke fra D&GJeg håper det blir en veldig god stund til!
Ønsker dere en fin torsdag så lenge. Tenk snart er det ferie!

Antrekk - 181213

Og da var vi tilbake i Kristiansand igjen! Jonas har gått ut for noen ærend og kommer ikke hjem igjen før i åttetiden så jeg tenkte jeg skulle overraske han med noe hyggelig! Kanskje jeg skulle flytte stuebordet inn på kjøkkenet, dekke stuegulvet i dyner og tepper, finne frem en julefilm, lage noe godt og tenne litt lys? Rekker jeg det på halvannen time? Ja det gjør jeg!

Mihi, nå skal kjæresteparet kose seg! Har dere noen tips til noe mer romantisk, og enkelt jeg kan finne på på denne korte tiden så legg gjerne igjen et forslag i kommentarfeltet. Jeg skal holde meg oppdatert mens jeg løper rundt og steller i stand for oss her! Jeg skal selvfølgelig også knipse bilder fra kvelden til dere så vi skrives igjen litt senere.


Skjorte, hatt og cardigan fra Bikbok, Briller fra Gina Tricot, Bukser fra New Yorker, Sko fra Charles & KeithNå fikk dere en smakebit på dagens reiseantrekk også!
Det er jammen lenge siden jeg har tatt i bruk hatten! Hva synes dere?

Antrekk - 171213

 Vet dere hvor jeg er i verden eller? Jonas og jeg hev oss i bilen og kjørte til Stavanger tidlig i dag morges. Jeg kom plutselig på at jeg aldri i verden ville få med meg alle julegavene på toget! Heldigvis hadde Jonas og jeg begge to dager fri nå. Vi reiser hjem igjen allerede i morgen, men jula skal feires i favorittbyen så til førstkommende søndag er jeg tilbake og da blir jeg til over jul. DET skal bli godt det. Tenk i dag er det nøyaktig en uke igjen til selveste julaften! Jeg gliser fra øre til øre bare ved tanken.

I tillegg til å ha ankommet Stavanger, har Jonas og jeg vært på enda en liten runde julegaveshopping. Nå skal jeg bare ha syv runder til så er jeg i mål... Neida, jeg tuller. Årets første julegave fra Jonas til meg er også blitt åpnet i dag! Hihi, jeg skal vise dere hva det var litt senere i kveld. Jeg valgte meg den ut tidligere i dag og kunne ikke vente helt til jul med å gå i den.


Jakke fra Vero Moda, Bukse fra Bikbok, Sko fra Charles & Keith, Body fra www.nastygal.com, Belte fra Gina TricotHar dere det bra? Og er dere i mål med julegaveshoppingen for i år? 

Antrekk - 151213
Bukse og topp fra Bikbok, Sko fra Nelly, Jakke fra Zara, Briller fra Gina Tricot, Veske fra Charles & KeithÅå for en god søndag! Ribba står i ovnen og Jonas og jeg skal straks til å gjøre siste finpuss på dekking av bord. Vi har allerede vært en tur på Randesund lysstøperi hvor jeg fikk kost med kaniner og handlet en rekke fine julegaver. Antrekksbilder har vi også fått knipset! Har dere hørt maken til effektiv søndag? Klokken er ikke mer enn 15.00 og jeg kan krysse av nesten alt på "to do" listen! For en befriende følelse. Har dere det bra? Dere er vel minst like opptatte som det jeg er om dagen. Desember er stort sett en hektisk måned for alle. Man må bare passe på at ikke de verdifulle dagene forsvinner for raskt fra oss.

Det er jo bare jul en gang i året! Apropos jul og julestemning.. Jeg fikk virkelig vanskeligheter med å tro at vi er i midten av desember da jeg gikk ut døren i dag. Jeg vet ikke hvor mange varmegrader gradstokken viser, men det må være en del! Spesielt der sola skinner. Skulle tro det var vår! Jeg kan jammen ikke huske at vi har hatt en så varm jul noen sinne..Marthe: Ååå Jonas, se det er rips her! 
Jonas: Det er ikke rips Marthe. 
Marthe: Jooo det er rips! *Knipse bilde*
Jonas: Jaja.. Jeg gleder meg til leserne dine kommenterer at det ikke er rips.  Dere må ha en fin søndag så lenge..
Jeg får gå og hjelpe Jonas på kjøkkenet! 

Antrekk - 081213

 I dag er hele antrekket fra Vero Moda. Passer perfekt ettersom jeg skal av gårde på jobb så fort dette innlegget er publisert. En splitter ny jakke har fått kommet på sammen med favorittblyantskjørtet mitt. Hva synes dere? Jeg er ihvertfall stupforelsket i denne jakken. Vi fikk den inn på torsdag og jeg kjøpte den på dagen. Den er kanskje ikke så tykk og god, men hva gjør det når vi har fått den varmeste desember måned på syv år? Jonas fortalte meg nettopp at de melder 6 varmegrader den 22 desember. Det ser dårlig ut for snøen!

Jaja, vi slipper ihvertfall å fryse ihjel.. Så fort jeg har stengt butikken i kveld, drar Jonas og jeg til svigers på årets første pinnekjøttmiddag. Oh my god, det skal smake godt! Kanskje blir det et varmt bad på oss i jacuzzien også? Jeg tror ikke det heller ville blitt en ubehagelig affære.. Før jeg hiver meg av gårde så vil jeg bare takke dere for de gode filmtipsene dere la igjen under et av gårsdagens innlegg! Alle filmer jeg ikke allerede har sett er nå notert ned og jeg gleder meg maks til mange nervepirrende filmkvelder.

 
Jakke, skjørt og skjorte fra Vero moda, Sko fra Nelly, Veske fra Charles & Keith 

Dere får ha en god og avslappende søndag så lenge!
Hva synes dere om antrekket?

Outfits of 2013God morgen alle sammen. Tallene stoppet på 23 659 i går, og det betyr ny leserrekord. *Hurra!* Jeg ble så motivert at jeg satte oppe til halv to i natt og samlet sammen alle favorittantrekkene mine fra hele 2013. Oh yes. Jeg så gjennom alle 200 antrekk som jeg har delt med dere i løpet av 2013, og plukket ut noen favoritter til et lite oppsummeringsinnlegg. Håper dere liker det! Jeg syntes det var kjempemorro å se hvordan jeg kledde meg for nesten et år siden og hvordan fotografering og redigering har utviklet seg.

Nesten alle disse plaggene skal selges førstkommende lørdag på klessalget til Kristina og jeg! Finner dere noe dere liker så er det bare å besøke SalongXtend klokken 11.00 til lørdag! Jeg gleder meg bare til å bli kvitt alt jeg. Det skal bli skjønt med en ryddig garderobe igjen.

 Bestemor står på kjøkkenet og baker verdens beste gulrotkake her nå!
Ingen tvil om at jeg skal kose meg ihvertfall. Sees vi til lørdag jenter?

Plukk en favorittTjo hei, og god morgen! Jeg klarte ikke å oppdatere dere mer i går dessverre, men jeg har planer om å ta det igjen i dag! Vi kan jo starte med en liten oppsummering av mine siste antrekk. Her har vi en god blanding av langt, kort, mørkt og lyst hår. Hehe, det blir gjerne slik når man er i eksperimenteringsfronten. Heldigvis har jeg nå slått meg til ro med det brune lange..

 
 
 
 
 
 

Jeg har masse spennende på planen for denne dagen også, men ikke så mye at jeg ikke skal få tid til å oppdatere mine kjære lesere! Vi skrives mer om litt. Jeg behøver blant annet litt hjelp til å velge julebordkjolen. Jeg står mellom fire eller fem kjoler og kan jammen ikke finne ut hvilken jeg skal gå for. Dere pleier alltid å være til stor når jeg har mine kleskriser så jeg håper dere kan redde meg i dag også!

Legg gjerne igjen en kommentar med favorittantrekket! Antrekket med det røde skjørtet er min favoritt. Minn meg på å beholde det skjørtet for alltid. Uansett hva jeg kombinerer det med så blir resultatet bra. Ah, kunne ikke alle plagg hatt den funksjonen?

Antrekk - 131113

 

God morgen! Kristine og jeg hadde det som alltid kjempehyggelig i går med masse usunheter, snakk og tv titting. Timene fløy av gårde og plutselig var det midnatt! Jeg glemte helt å dele gårsdagens antrekk med dere, så dette får dere heller få i dag.

Både Jonas og jeg har fri fra jobb i dag og dermed skal vi kose oss med litt farmenrepriser. Hihi, vi har gått glipp av hele tre episoder så nå snakker vi maraton deluxe. Vi setter i gang tvkosen så fort jeg har varmet oss litt karrisuppe til frokost! Dette blir en fin dag..


Cardigan fra H&M, Skjørt fra Gina Tricot, Topp fra Vero Moda, Sko fra Nelly, Leppestift Isadora farge 155 (fra H&M)

 

Det ble ikke så mange gode bilder i går, men dere fikk ihvertfall en titt på antrekket!
Nå vil jeg ønske dere en fin torsdag. Snart er det jammen helg igjen..  

Antrekk - 121113

 God kveld! Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på mitt nye hår. Åh, jeg føler meg som verdens mest kvinnelige kvinne. Hehe! Jonas og jeg har kost oss med Tikka Masala til middag og nå drar jeg snart av gårde på jobb for å kose meg med de fine Vero Moda jentene. Vi skal gjennom enda en varetelling sammen, og jeg har på følelsen at det kan bli riktig så morsomt. Ihvertfall når klokken nærmer seg tolv og folk flest begynner å bli overtrøtte. Da er det ingen varetellinger som slår vår!

Jeg hadde lyst til å komme med en god middagsoppskrift til dere i dag, men tiden strakk ikke til så da tar jeg det i morgen i stedet, Da får jeg finne på noe ekstra lurt. Kanskje dere har noen ønsker? Jeg er åpen for å lage hva som helst så lenge jeg ikke har testet det før!

 

 
Skjørt fra Topshop, Topp fra Stadivarius, Jeffrey Campell sko fra NevernakedLikte dere antrekket? Nei, jeg får komme meg av gårde!

Antrekk - 101113God søndag liksom! Hehehe, dere vet jeg mener det godt på et vis. <3 Dere har vel ikke glemt at det er farsdag i dag? Jeg skrev til papsen på facebook for en time siden. Kanskje litt sent, men jeg er 333% sikker på at pappa ikke hadde den villeste idè om hvilken dag det var i dag. Haha! Har dere gjort noe hyggelig for fedrene deres denne søndagen? Noen har kanskje slått på stortromma og bakt? Jonas og jeg har feiret litt med familien hans. Svigermor har servert den nydeligste middagen og snart venter gelè til dessert. Hihi, ingen som klager her i hus. Snart er det både farmen og robinsonsekspedisjonen og da skal jeg gå inn i rollen som fullstendig tvslave! Ihvertfall nesten. Jeg har et møte med regnskapsføreren i morgen tidlig og må få unnagjort litt papirarbeid før den tid.

  
Skjørt og topp fra Bikbok, Pumps fra Bershka, Skjorte fra Vero Moda, klokke fra CmykKommentarsvaring har jeg også kost meg med denne søndagen!
Tusen takk for alle filmtips dere! Kjempehyggelig at innlegget falt i smak.

Antrekk - 061113

 God ettermiddag alle sammen! Jeg ble så glad for å se at dere likte reiseguiden min. Jeg skal kaste meg over kommentarfeltet og besvare alle spørsmål så fort dette innlegget er publisert. Deretter skal jeg kaste meg på bretting av tøy. Vi får nemlig besøk om halvannen time! Sjokoladekake har jeg jammen også bakt denne onsdagen. Herlighet så flittig jeg har vært da. Oppskriften skal dere få til helgen! Jeg tror den kommer til å smake himmelsk. Det er en brownie-inspirert sjokoladekake med sjokoladekrem på. Gled dere!

 
Skjørt fra Bikbok, Sko fra Steve Madden, Veske fra Charles & Keith, Genser fra Zara Åja! Det var en av de dagene i dag.. *JUST SO VERY HAPPY?*

 

Haha, ønsker dere en strålende onsdagskveld! Det er vel onsdag?  

Antrekk - 051113

 

Hei og hopp! Jeg sitter i skrivende stund hos svigers! Jonas og pappa Lars skal skifte til vinterdekk på bilen vår så vi slipper å kjøre i grøfta en av de nærmeste dager. De melder jo SNØ! Allerdede i morgen i følge værmann Jonas. Jaja, den forsvinner vel i løpet av uka.

Har dere hatt en fin tirsdag så langt? Jeg har hatt en helt fantastisk dag og nå er den i ferd med å bli enda bedre. Så fort dekkene er på bilen, drar jeg til Cathrinemor for en aldri så liten jentekveld. Det føles som ti år siden sist så nå gleder jeg meg max til å oppdateres på alle fronter! Under får dere en liten titt på kveldens antrekk. Det går i skinn og oransje denne tirsdagen!


Jakke fra Topshop, Genser fra Cubus, Skinnbukse fra New Yorker, Sko fra Nelly

  Nå skal jeg sette i gang med litt kommentarsvaring!
Kos dere så lenge, så skrives vi igjen litt senere.

October favoritesGod morgen, og god MANDAG! Jeg har akkurat kjørt Jonas på jobb og nå skal jeg på butikken og handle inn ingrediensene til dagens middag! Hjemmelaget fiskegrateng står på menyen. -Men først tenkte jeg å kjøre en liten oppsummering av oktoberantrekkene mine. I 2014 skal jeg nummerere hvert antrekk og be dere stemme frem favorittantrekket deres mot slutten av hver måned. Deretter skal også jeg velge meg ut et favorittantrekk før jeg samler de to favorittene i en egen "favorittmappe". Når 2014 går mot slutten skal jeg lage et innlegg med alle de 12 fremstemte antrekkene + de 12 som jeg selv har plukket ut, og så skal dere få stemme frem årets antrekk!

 
 
 
 
 
 
 
 Høres ikke det spennende ut? Denne måneden ble det mye festantrekk. Mange kjoler, og skjørt! Bloggerne dro jo på seg en ny paljettkjole for hver eneste kveld i Singapore. Ah, som jeg savner å være stivpyntet til enhver anledning. Dere må mer enn gjerne legge igjen en kommentar med favorittantrekket! Alltid morsomt for meg å se hvilket antrekk som faller best i smak.

Antrekk - 031113 

God søndag! Da var jeg endelig godt plassert forann pcen igjen. Jonas og jeg har brukt søndagsmorgenen på å besøke to julemarked! Selv om det ikke ble noe handling på oss, så ble vi så inspirert at vi fikk lyst til å dra hjem og ordne litt i leiligheten. Ommøblere på gamle møbler og finne plass til nye. I kveld planlegger vi også en liten kinodate! Thor 2 går på kino om dagen og ettersom dette er en guttefilm så har Jonas fått spanderingsbuksene på! Hihi. Jeg eeelsker spanderingsbuksene.  
Bukse og smykke fra Bikbok, Jakke og topp fra Vero Moda, Veske og sko fra Charles & Keith

Hva synes dere om antrekket? Jeg er så glad i denne VM jakka.
Kanskje det er flere som skal på kino i kveld? Det er jo kinodag!

Antrekk - 011113Jonas: I kveld skal jeg lage deilig biff til oss med pesto og bacon.
Marthe: Neeeei. Ikke mer biff! Jeg har spist alt for mange møre biff i Singapore.
Jonas: o.O Hva vil du ha da?
Marthe: Fiskegrateng.

Jeg har visst blitt bortskjemt. Hvem takker nei til biffmiddag når samboeren tilbyr seg å stelle i stand til romantisk aften? Jeg ville altså ha fiskegrateng, men det kom ikke på tale. "Jeg feirer ikke 4 års jubileum med frossen fiskegrateng frøken!". Haha.. Jeg får lage meg en hjemmelaget variant i morgen i stedet. I kveld er det pasta carbonara som står på menyen og det skal også smake G-O-D-T.

 

Tenk nå har vi kommet til november. Heldigvis har ikke snøen lagt seg riktig enda. Jeg håper den kommer om nøyaktig en måned. Da er det 24 dager til jul og vi har akkurat passe tid til å hente inn julestemningen på. Til dere som aldri klarer å få den gode stemningen på plass.. I will help you!! Når den tid kommer skal bloggen druknes i JUL <3 Noen har kanskje allerede startet på julegaveshoppingen?

 
Sko og veske fra Charles & Keith, Bukse fra Vero Moda, Genser og jakke fra StadivaiusBildene ble litt rare i dag. Solen var nemlig litt kranglete, men dere fikk ihvertfall en smakebit!
Nå skal dataen legges bort. Det er tid for litt Marthe og Jonas romanse <3 GOOOD HELG!

Antrekk - 311013 Jeg kunne vel ikke valgt en bedre dag å kle meg litt dystert på? Happy halloweeeen! Det ble ingen baking på meg likevel. Døgnet skulle hatt flere timer så jeg kunne rekke alt jeg har lyst til å gjøre. Denne frøkna har en hektisk dag foran seg, men helgen er her snart og da drar Jonas og jeg ut for å feire 4 års jubileum med restaurantmiddag. Denne gang skal vi sørge for å reservere bord på Moder India slik at det faktisk er plass til oss når vi kommer frem. Ah, denne helgen skal bli fin! Har dere lesere noen hyggelige planer? 
Skinnjakke fra Zara, Genser fra Stradivarius, skjørt fra Bikbok, Veske og sko fra Charles & Keth Var det ikke på sin plass med et mørkere antrekk i dag?

Antrekk - 291013Jeg kunne kastet på pysjen, lagt meg under dyna og hvilt etter en lang reise. -Men nei. Jeg kledde meg i stedet opp i min fineste finstas. Hvorfor? Fordi Jonas og jeg hadde 4 års jubileum i går! Hurra for kjærleiken! Tenk det dere. 28 oktober for fire år siden spurte Jonas om jeg ville være jenta hans. Nøyaktig en måned etter vår første date. To måneder senere, på selveste nyttårsaften klokken 00.00 sa vi de tre store ordene til hverandre. Jonas, jeg elsker deg fremdeles! Du er og forblir mannen i mitt liv! 

 

 

Her får dere en nærmere titt på to av innkjøpene fra Singapore. Kjolen jeg har tatt på meg i dag er kjøpt på Topshop for tja.. 300 kroner? Det var den verdt! Det er ikke hver dag man finner slike classy glitrende kjoler! Den grå jakka jeg har fått på meg kjøpte jeg på Wearhouse. Den tror jeg at jeg betalte rett over 1000 kroner for, men den var så lekker at jeg ikke kunne stå imot. Jonas falt pladask for den. Jeg tror han har en greie for denne type jakker. Han skrøt meg ihvertfall opp i skyene da jeg gikk med den i dag.

Jonas: Oi, oi, oi! Den der likte jeg Marthe. Den var fin den!
Marthe: Synes du? Den kostet over 1000 kroner.
Jonas: Ja, det var den verdt! Den der måtte du ha!

Det er jammen godt å være tilbake hos min kjære samboer og fotograf!
Nå skal vi feire oss ikke bare i kveld, men hele uken! Hihi. Lenge leve kjærligheten. <3

Antrekk - 271013 

Jeg prøver å flette inn litt antrekk også mellom alle reiseinnleggene. Håper dere liker det! Jeg vil ikke at dere skal finne blogginnleggene ensidige enten jeg er på ferie eller i heimen. Til dere som foretrekker reiseinnleggene, frykt ikke. Jeg har sånn ca 1000 bilder som jeg ikke har rukket å se på selv enda engang. Hihi, jeg har med andre ord masse spennende på lur til dere.

I dag startet vi dagen med et to timers pressebesøk til "Gardens by the bay". Et blomsterunivers til en verdi på ca 1 billion dollar. Litt bilder fra denne opplevelsen tenkte jeg å dele med dere i neste innlegg! Etter Gardens by the bay ble vi kjørt rett til shoppingen hvor Fanny og jeg ble helt til vi skulle møtes igjen ferdigstelte til middag og nattsafari. Høres ut som en bra dag? Vel, dette har vært den beste dagen min i Singapore og det skulle noe til å slå de forrige. Jeg kommer til å hulke hysterisk når jeg setter meg på flyet hjem. 
Pumps fra Bershka, Genser fra Topshop, Skjørt fra Bikbok, og belte fra Gina TricotJeg blir bare nødt til å ta med det siste bildet. Denne posituren gled ikke akkurat til topps på favorittlisten av antrekks-stillinger. For det første så har verken høyre eller venstre hjernedel fungert i dag. Hvem går for genser på en dag med sightseeing i Singapore med sol og 40 varmegrader? Vel, der har du meg. Jeg kunne stekt egg på asfalten her, men i dag valgte jeg skinke. Min egen faktisk.. 

La oss håpe hjernen fungerer bedre i morgen!
Hva synes dere om antrekket? Har dere hatt en fin helg?

Antrekk - 251013

 For en fantastisk dag dette har vært! Jeg skal fortelle dere om alt sammen etterhvert, men nå vil jeg først og fremst dele dagens antrekk med dere. Eller kveldens antrekk blir vel mer korrekt. Kjolen er splitter ny og fra Vila. Sitter som et skudd til tross for at den er i et for stort nummer! Skoene er fra Zara og den lange cardiganjakka er fra Vero Moda. Det er så skjønt å kunne gå i sommerklær igjen!

  Hva synes dere? Var den ikke fin? 299 kroner på Vila!

Antrekk - 241013

 Tenk nå er allerede en proppfull dag med opplevelser overstått! Klokken er 21.00 her hos oss vet dere. Egentlig så skulle vi ha vært på et aller siste "marked" på dette tidspunkt, men vi klarte faktisk ikke mer. Haha! Skulle tro vi var en gjeng gamlinger på tur. Det er jammen ikke hver dag jeg takker nei til sightseeing, men nå trenger kroppen søvn. Øynene mine vil bare gli igjen. Det har vært en lang, men veldig spennende dag. Vi har blant annet besøkt en blomsterpark hvor vi knipset antrekksbilder av hverandre. Kvaliteten på bildene ble ikke akkurat helt som jeg hadde tenkt ettersom solen forsvant under shooten, men jeg velger å dele noe av det med dere likevel. Lokasjonen var det ihvertfall ingenting å si på! Jeg tror ikke jeg var alene om å forelske meg i disse flotte planteringene. Små, brune ekorn balanserte frem og tilbake på dem under hele antrekkshooten. For et herlig syn! Skulle bare fått det med på bildene. 
Ny cardigan og topp fra Vero Moda, Sko fra Nelly, Nytt skjørt fra BikbokEtter et parkbesøk dro vi på en utrolig pen indisk restaurant for tidenes buffèmiddag.
Jeg knipset selvsagt noen bilder av den opplevelsen også så mer om det skal dere få senere!

Antrekk - 181013

God kveld! Det ble en fryktelig sen kveldsupdate på dere nå. Det skyldes at jeg har fullført ukens siste jobbvakt før jeg dro rett på besøk til Annika. JA! Hun har kommet hjem fra Oslo i helgen. *Glede*. Denne kvelden var den eneste jeg hadde noen timer ledig, og da måtte jeg bare hive meg på Annikabesøk. Hvem vet hvor lenge det blir til neste gang? Nå står rekene på bordet her. Det blir en sen, men veeeldig god middag på denne frøkna i kveld! Håper dere har fått en fin start på helgen. Jeg har ikke fått ønsket dere en god helg enda, så jeg gjør det nå. GOD HELG ALLE SAMMEN!

Antrekksbildene vi knipset i all hast rett før jobb ble ikke så vellykkede som jeg hadde håpet på, men jeg deler noen av bildene med dere likevel. Vi må ha en liten kveldshilsen på fredagskvelden! Buksa jeg har på bildene her er fra Bikbok. Topp og sko er fra Bersha!

 

Kan dere forresten se at toppen jeg har på meg er på vranga? Riktig vei så er den helt kremfarget, men jeg syntes den beige/brune skriften passet perfekt til buksa så da tok jeg den like greit på feil vei.  Hoho, hvorfor ikke? Nå må dere sove godt og drømme søtt!

Antrekk - 121013

 Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på forrige innlegg! Det er en drøm å få blogge for en sånn positiv gjeng. Jeg har ikke fått svart på de siste kommentarene enda, men jeg har lest ethvert ord og følte for å gi dere et ekstra stort takk. <3

I skrivende stund sitter Jonas og jeg hos svigers. Det var så godt og varmt i dag at jeg fikk lyst til å vise dere antrekket jeg hadde på meg i helgen da Jonas og jeg dro ut for å spise middag sammen. Jeg gjorde like godt om Vero Moda blyantskjørtet mitt til en liten, sort kjole! Et skjørt + en tubetopp = En splitter ny kjole! Et godt tips til kvelder hvor man føler at alle klær er fullstendig oppbrukte.  

 
Pumps fra Zara, Skjørt fra Vero Moda, Tubetopp, jakke og belte fra Bikbok Nå er det klart for svigers hjemmelagde pizza her. Mmm! 
Jeg skal forspise meg fullstendig før varetelling med Vero Moda jentene.

October 2012

 
 

Nå er jeg mest sannsynlig fremdeles på jobb, men jeg har forhåndsskrevet et lite innlegg med noen av antrekkene jeg gikk med for nøyaktig et år siden. Herligfred som tiden flyr. Gikk jeg ikke i dette i går da? Jeg husker alle disse antrekkene som om jeg bar dem forrige uke. Spikebhen så jammen ut til å være min beste venn på denne tiden. Det er den kanskje ikke i dag, men jeg har fremdeles en igjen og jeg kan finne på å ta den i bruk en gang i blant. -Men dette svaneantrekket under her.. Det tror jeg ikke at jeg ville tatt på meg igjen. Jeg er glad jeg klippet denne genseren i stykker for å lage en fjærkjole av den i stedet. Den ble litt i det største laget! Hihi.

 
 
 
 
 

Less is more? Jeg tror aldri min stil har passet det ordtaket..
Det er morsomt å se hvordan man forandrer seg bare på et år!

Mine siste favoritter

God morgen! Om en liten halvtime kommer denne dagen til å gå i ett. Jeg drar på jobb, blir der til seks, drar hjem for å stelle meg, henter Jonas på jobb og drar rett ut på romantisk date! Det blir derfor ca null tid til bloggen denne lørdagen, men dere vet jeg tar det igjen! Jeg tenkte blant annet å kjøre i gang en ny spørsmålsrunde, men før jeg gjør det så lurer jeg litt på om dere ønsker en "altmuligrunde" eller om dere kunne tenke dere et nytt "Marthe og Jonas" innlegg? Dere stiller spørsmål og kjæresteparet besvarer om hverandre. Disse innleggene pleier å bli veldig populære (og klissete), men jeg tenkte jeg måtte forhøre meg litt først. Hva er ønskelig?

 
 
 
 
 
 En liten oppsummering av mine siste antrekk!
Nå er jeg spent på hvilken spørrerunde dere ønsker dere?

Antrekk - 111013

 

God kveld! Da var kjæresteparet endelig hjemme igjen etter en VANVITTIG dag på jobb. Herlighet. Det var ihvertfall ville tilstander på Vero Moda i dag! Kjempegøy. Håper ikke dere har lagt dere riktig enda, for nå kommer antrekksbildene for dagen! Jeg stjal enda en av Jonas sine skjorter i dag jeg. Jeg har gått så mye i Jonas sitt tøy de siste ukene at man nesten skulle tro jeg ikke hadde klær selv.  Marthe: Jeg måtte låne noe av deg i dag.
Jonas: Virkelig? Fant du ingenting i ditt eget skap?
Marthe: Nei. Ta det som et kompliment!

 


Sko fra Nelly, Bukse fra New Yorker, Jonas sin skjorte fra Volt, Belte fra Gina Tricot

 

Det var så god stemning under dagens lille shoot at jeg bare må fortelle dere om den. Varm sol. Null vind, og en svært usjenert svaneflokk. Hadde det ikke vært for at vi begge hadde jobb å dra til så tror jeg bare at jeg ville blitt igjen her. Kunne stirret på svanene hele dagen. De kom nesten helt bort til oss, spiste, og solte seg på gresset. Aldri sett en så munter svaneflokk! (Ja det var magisk).Fikk dere en fin start på helgen eller?
Nå skal jeg ta igjen alt av kommentarsvaring!

Antrekk - 061013Snille Annika har ikke bare hjulpet meg med dagens lille antrekkshoot. Hun har også tatt 300 bilder til en ny header! Wuhuu. Endelig skal vi få et headerskifte! Det er ikke lenge siden sist, men man blir fort lei når man må se på det samme bildet av sitt eget ansikt femten ganger om dagen. Nå var det også på tide med en høst-inspirert header, er dere ikke enige? Håper det står bra til med dere alle. Annika og jeg koste oss glugg ihjel til langt på natt i går kveld, og nå er vi på vei ut døren for å nyte et deilig måltid på Aker Brygge. I kveld blir det nok en jentekveld med usunnheter, Robinsonekspedisjonen og litt redigering av ny header! Er SÅ spent på resultatet.

 
Bukse fra New Yorker, Skjorte fra Vero Moda, Sko fra Nelly, Briller stjelt fra Jonas *Kremt*

 Ønsker dere en god søndag!
Likte dere antrekket?

Antrekk - 290913

 

FOR en dag! Jonas og jeg dro ut for å knipse antrekksbilder rundt halv to. Deretter skulle vi kjøre videre inn til sentrum for å titte på Cathrines nye hudpleiesalong. Vel, det ble ikke så lett! Da vi satte oss inn i bilen igjen, ville den selvfølgelig ikke starte. Batteriet var plutselig dødt. Så der sto vi langt inni skogen på tømmerstø. Ikke en bil kjørte forbi og ikke et menneske var å se i området. Svigers er tilfeldigvis også på hyttetur så da var det bare å ringe falken for hjelp! Hoho, en morsom førstegangsopplevelse. Ettersom vi ikke ante hvor vi befant oss så tok det litt tid før mannen fant frem, men vi fikk nå start på bilen til slutt. Takk gud for det! Jammen ble det hudpleiebesøk på meg også. Masse mer om det senere.

 
Både bukse, topp og jakke er fra Gina Tricot, Sko er fra Bianco. Det ordner seg for snille jenter. Har dere hatt en fin søndag?
Litt bilder fra salongbesøket mitt kommer også straks!

Antrekk - 270913Fy søren så deilig det var å våkne til sol og VARME igjen! Jeg hadde forberedt meg på å måtte pakke meg inn i en tykk strikkegenser til dagens antrekkshoot, men det var det slett ikke behov for. Noe så deilig!

Jeg må bare si at det var utrolig morsomt å lese kommentarene under gårsdagens siste innlegg. Det er visst ikke bare jeg som har hatt disse virkelige drømmene. Stakkars mannfolk! Hehe. Jeg rekker ikke å svare på alle tilbakemeldingene før i kveld ettersom jeg drar på jobb om 10 små minutter, men jeg har forhåndsskrevet et innlegg til senere, så skrives vi (som i går) igjen i kveld!

 

Jeg har forresten enda ikke blitt kvitt dette forferdelige utslett-utbruddet rundt hakepartiet. Overleppen min har hovnet opp og nedre del av ansiktet svir og brenner hele dagen. Jeg er helt fascinert over at det overhode ikke synes på bildene. Kameralinsen min gidder visst ikke å få med slikt! Kanskje like greit.

 
Skinnbukser fra Cubus, Sandaler fra Nelly, Skjorte fra Vero Moda, Briller fra Gina Tricot, Clutch fra Vila Nå skal de blå Cubusbuksene byttes ut i en sort Vero Moda!
Ønsker dere alle sammen en GOOOD HEEELG!  

Har du et favorittantrekk?

Nå er det lenge siden jeg har kommet med en oppsummering av mine siste antrekk! Det skyldes rett og slett at jeg ikke har hatt så mange antrekk den siste tiden. Jeg har vært på reisefot jeg, og mer reising blir det for den kommende måneden. Jeg drar faktisk inn til hovedstaden tre helger på rad i oktober, og mot slutten av måneden kaster jeg meg på et fly til den andre siden av kloden. Hvilket land jeg skal reise til, hva jeg skal gjøre der og hvor lenge jeg blir, får dere vite om litt! Heldigvis er det enda syv dager igjen av rolige september, og foreløpig nyter jeg ethvert minutt med familien min. Jeg har akkurat sett reprisen av forrige ukes episode ungkarskvinnen (som bestefar tok opp), og nå dekker bestemor kakebordet! Åjada, her har vi pådekket kakebord ikke bare en, men to ganger til dagen! Hihi, love it. 
 
 
 
 Noen som har den villeste idè til min neste reisedestinasjon?
Det er laangt, langt borte. -Og veldig veldig varmt!

Antrekk - 180913

 Tusen takk for de fine kommentarene under forrige innlegg! Herlighet så gøy det er å publisere slike personlige innlegg når tilbakemeldingene blir så mange og gode. Nå skal jeg av gårde på jobb hvert øyeblikk, men først vil jeg dele gårsdagens antrekk med dere. Høsttemperaturen er her foråsidetsånn! Jeg synes aldri gradstokken glir over 5 jeg, men det er vel bare fordi jeg kun sjekker morgen og kveld.

I går tok jeg for første gang i bruk et av mine tykkere høstskjerf og jeg må ærlig innrømme at det føltes skjønt å pakke seg inn i tykk strikkegenser og et stort og godt skjerf. Denne gang tror jeg høsten har kommet for å bli, og det er greit! Jeg har allerede pakket ned kjoler og skjørt, og dratt frem vinterklærene.

 
Sko fra Nelly, Bukse, genser, skjerf og armbånd fra Bikbok, Solbriller stjelt fra Jonas..Det var gårsdagens.. Nå er jeg heldekket i Vero Moda og klar for jobb!

Antrekk - 130913

Først må jeg bare få si at det var utrolig morsomt å lese alle tilbakemeldingene deres på det forrige innlegget! Det var visst flere skuffede jenter der ute! Jeg synes fremdeles at rollen som mister Grey ville passet Matt Bomer perfekt, men man kan ikke alltids få det som man vil. Filmen blir nok fantastisk uansett..  

 Vi reiste hjem fredag den 13 og selvfølgelig måtte det skje noe! Cathrine og jeg klarte BEGGE å glemme igjen bankkortene våre på båten. Hvordan er det mulig? Vi fant det først ut da vi skulle betale for taxien som vi hadde tatt fra båten i Oslo til bussterminalen. Litt pinlig kan du si! Takket være en snill taxisjåfør og en snill bussjåfør, kom vi oss trygt hjem til Kristiansand likevel.. Jeg må virkelig begynne å ta bedre vare på det bankkortet mitt. Det er andre gang jeg "mister" det i hovedstaden nå. Skammer meg!

Er det flere som har hatt litt uflaks på den store ulykkesdagen? Det kunne heldigvis ha hendt verre ting, men nå skal jeg ikke føle meg for trygg heller.. Det er enda noen timer igjen av dagen!  

 
Skjørt fra Thailand, Topp fra H&M, Sko fra København, Blazer fra Pull&Bear

Det smarteste ville vel være å holde seg innendørs, men nå drar jeg på kino!
Cathrine og Willy har invitert meg med på date..

Antrekk - 100913

 Good kveld kjære lesere! Først må jeg bare si tusen takk for alle de fantastiske tilbakemeldingene dere har lagt igjen under forrige innlegg. Det var SÅ hyggelig å høre at dere likte forandringene på soverommet vårt. Jeg vet ikke om jeg ble noe klokere på hva fargen heter ettersom jeg fikk femten ulike forslag, men kanskje vi bare skal fortsette å kalle den blå/grønn? Hehe, fin er den uansett!

Nå skal jeg få unnagjort litt bloggarbeid før jeg finner frem kofferten og starter på kveldens pakkeprosjekt. I morgen er allerede onsdagen her og da reiser Cathrine og jeg på minicruise! Wuhuu.. Gjett om jeg gleder meg til å blogge fra havet! Jeg skal opp så tidlig som halv fem i natt ettersom bussen til Oslo går klokken seks om morgenen. Tipper jeg kommer til å snorke hele veien til kajen..

 
Bukse fra Bikbok, Topp fra Zara, Clutch fra Vila, Sko fra Gina Tricot, Smykke fra Vero Moda Jeg startet dagen med knallblå H&M blazer og avsluttet den med noe helsort.
Ja, jeg har visst tendenser til å skifte antrekk flere ganger om dagen.

Antrekk - 050913

 I dag er jeg heldekket i Vero Moda klær! Jeg skal nemlig på jobb om en liten halvtime og der blir jeg helt til halv ti i kveld. Merker det er litt for lenge siden jeg har vært der nå. Håper jeg blir møtt av hundre nye høstplagg som bare skriker etter å bli tatt med hjem.. Så håper jeg selvsagt at bankkortet mitt blir glemt igjen i leiligheten. Hehe! Jeg kan jo ikke handle jeg nå! Cathrine og jeg reiser på tur neste uke og da skal jeg ta meg råd til noen deilige spabehandlinger! Det ble litt forandringer rundt reisedestinasjonen ettersom vi bestilte for sent og prisen på det ønskede hotellet ble for dyr, men tur blir det ihvertfall! Gdansk må jeg reise til ved en senere anledning. Nå blir det i stedet to dagers cruise i fem stjerners suite med havutsikt. Hihi, tror vi skal kose oss der også! -Men mer om det senere.. Vero Moda kaller!

 
Sko fra Nelly, Bukse, smykke og topp fra Vero Moda, Jakke fra www.Nastygal.com

 

Kan dere ha en fin dag så lenge?
Tenk helgen er her allerede i morgen!

Antrekk - 030913

 Åh, hvilken lettelse. Jeg forventet ihvertfall 10 kjeftende kommentarer angående mitt fravær det siste døgnet. Jeg må virkelig slutte å glemme hvor fantastiske dere er. Ikke èn sint kommentar! *Puh* Hehe.

Tidlig i går formiddag forsvant nettet fra meg. Jonas hadde bilen hele dagen og dermed ble jeg sittende der. Å sitte en hel dag og vente på at nettet skal fungere igjen kan for meg sammenlignes med å stå på et busstopp og vente på at en ikke eksisterende buss skal komme og plukke meg opp. Hehe! Jeg blir i et så latterlig dårlig humør at det ikke er sunt å omgås meg. Da klokken nærmet seg fire og nettet fremdeles ikke var der, begynte jeg hysterisk å vaske. Jeg vasket ALT. Klær, gulv, kommoder, skap.. Jeg vasket til og med bort litt frustrasjon! Sånn er det å være avhengig av internett. Forsvinner det fra meg så får jeg ikke gjort noe som helst, og får jeg ikke gjort noe som helst så går jeg på veggene. Det fungerer fremdeles ikke, men nå har jeg ihvertfall fått bilen og kjørt til andre siden av byen for å blogge hos svigerforeldrene mine. Jeg må virkelig få ordnet meg en reserveløsning snart!

 
Sko fra Gina Tricot, Skjorte fra Zara, Blazer fra Pull and Bear, Bukse fra New Yorker 

Bildene ble tatt i gårsdagens regnvær. I dag har vi fått SOL!
Jeg har litt jobbing å ta igjen jeg! Vi skrives igjen.

Antrekk - 010913

 Tenk det er første september allerede! Det er jo bare fire måneder til juletreet skal inn i hus igjen! Tiden går for fort. Virkelig. Jonas og jeg har allerede avtalt hvilke farger vi vil ha julepynten i dette året. Er det for galt eller? Hehe, hadde bare treet holdt seg i 16 uker så tror jeg vi ville kjøpt og pyntet det allerede.

Ellers har jeg fått på finstasen i dag! Vet dere hvorfor? Jeg har verdens snilleste svigerfamilie som holder bursdagselskap for meg i dag. Svigermor har laget favorittmiddagen min, fårikål og bakt nydelig kake til dessert. Herlighet, jeg er bare verdens heldigste. Litt bilder fra dagen skal dere få senere!

 
Topp fra H&M, Skjørt fra Vero Moda, Sko fra Thailand, Clutch fra Gina Tricot

 

Bildene ble litt mørke i dag, men dere fikk ihvertfall en smakebit på antrekket!
Håper dere har hatt en fin søndag så langt. Vi skrives igjen om litt!

Antrekk - 270813

 

Hei og hopp! Jeg er bare innom for å gi en liten lyd fra meg før vi drar på EF utflukt! Jonas og jeg kom akkurat hjem fra lunsj i sentrum og nå har jammen solen tittet frem også! Det var overskyet til morgenen i dag, men slik kunne vi jo ikke ha det! Solen kom som bestilt til soling, bading og båtsafari.Dette blir en nydelig ettermiddag!

 
Ny topp og nytt skjørt fra Bershka, smykke fra Bikbok, Klokke fra CMYK, sko fra BikbokLover å knipse masse bilder på tur! Så skrives vi i kveld.  

Har du et favorittantrekk?Først må jeg bare få si tusen takk for alle de gode tipsene dere la igjen under forrige innlegg! Dere er så fantastiske. Jeg er sikker på at jeg kunne skrevet en fullverdig reiseguide allerede, kun basert på de tipsene dere har kommet med så langt. Nå tenker vi til og med å forlenge turen fra onsdag til søndag for å få med oss alt! Kan ikke risikere å måtte sprinte gjennom gatene for å få en liten smakebit på alt. 

Nå sitter Bella og jeg på toget på vei hjem til Kristiansand om to små timer. Kvelden skal tilbringes med koffertpakking! Bella skal leveres til moren til eieren sin som skal passe henne den ene uken vi er bortreist, og Jonas og jeg skal kose oss med en siste god middag i den nye leiligheten. Jeg har hatt noen fantastiske dager med familien i Stavanger. Kvalitetstid med familien er bare det beste som finnes.

 
 
 
 
 
 Bare en liten oppsummering av mine siste antrekk!
Ønsker alle sammen en fantastisk lørdag så lenge.  

Antrekk - 220813

 

Har dere en fin torsdag så langt? Jeg koser meg glugg ihjel her i Stavanger. For et nydelig vær vi har fått! Åh, jeg blir så glad. Bella og jeg har ligget på gresset i farmor og farfars hage i flere timer nå. Sommervarmen er visst ikke helt over enda. Min nye bok skulle egentlig spares til neste uke, men i disse tilstander kunne jeg ikke motstå fristelsen. Norske moreller, grønt gress, og en god roman.. 


Skjørt og pumps fra Gina Tricot, Topp fra Bikbok, og belte fra Nastygal  

 

Fy så fantastisk! Nå er det duket for middag ute i steinhagen her.
Ønsker dere en nydelig torsdag videre, så skrives vi igjen litt senere!

Antrekk - 200813

 Åh, endelig! Internettet vårt har vært nede i dag så nå har jeg flyttet rumpen min til Cathrines hus for å få oppdatert dere. Jeg tror bare jeg må bli her i dag jeg! Hehe, jeg har så mye som må gjøres på internett denne tirsdagen. Står det bra til med dere lesere? Jeg har ikke fått lest ordentlig gjennom de siste kommentarene deres ettersom vi ikke har hatt nett siden i går kveld, men jeg skal selvfølgelig svare alle sammen så fort jeg får tid. -Men nå vil jeg først og fremst få ut et lite blogginnlegg!

 
Bukse fra Bikbok, Skjorte fra Thailand, Sko fra Zara, Klokke fra Guess, Veske fra H&M  

Slik ble jeg seende ut i dag! Håper dere likte antrekket.

Antrekk - 190813

Ååå, nå har dere en nydelig middagsoppskrift i vente! Jeg har akkurat laget oss blomkålsuppe og jeg sier bare GLED DERE! Oppskrift kommer i kveld, men først dagens antrekk! Jonas dro på fotballkamp for en liten halvtime siden, og nå sitter Bella og jeg og koser oss gode og mette i sofaen. Jeg skal få unnagjort litt bloggarbeid før ungkarskvinnen begynner! Jeg fikk ikke sett aller første program forrige uke så denne mandagskvelden går jeg ingen steder. Skal jeg velge et favorittprogram så må det være ungkaren. Det slår til og med fødeavdelingen. Hehe! Jonas.. Hver mandag kveld fremover, er tven MIN. 

 
Skjørt fra Vero Moda, Genser fra Thailand, Sandaler fra Nelly, Marc Jacobs Klokke, Veske fra H&M 

Flere som skal se ungkarskvinnen i kveld? 

Antrekk - 180813God søndag alle sammen! Jonas og jeg er i skrivende stund i familieselskap! To av hundene er levert og Bella har fått bli med i selskap. Så ble det kake og god mat på oss denne dagen også. Hihi. Klager ikke! 

Tenkte bare å dele litt bilder av selskapsantrekket nå i første omgang. Så får vi heller skrives igjen når Jonas og jeg er tilbake! Jeg har ihvertfall to innlegg til på lur for søndagen. Håper dere liker kjolen. Det er egentlig et skjørt og en tubetopp som jeg har satt sammen til en kjole ved hjelp av et lite belte!

  
Veske og tubetopp fra Bikbok, Sko fra Zara, Skjørt fra H&M, Belte fra Nastygal, Klokke fra CMYK

 

Måtte selvsagt også fargelegge antrekket med litt gult og rødt!
Ønsker dere en videre flott søndag. Vi skrives om litt..

Antrekk - 170813Kjære lesere? Har dere en bra helg så langt? Jeg kom akkurat inn døren fra en god tur, og nå sitter jeg i sengen og oppdaterer dere! Jonas har kapret stuen ettersom Manchester United spiller sin første kamp i kveld. Flere som følger med på den kjedelige fotballen? Hehe. Jeg ville vasket toaletter fremfor å se en hel fotballkamp. 90 minutter med løping etter ball blir litt i det lengste laget for min del.

Er det bare jeg som føler det er tusen år siden forrige antrekks-update? Jeg føler for å dele et milelangt bildedryss med dere i dag jeg. Håper derfor dere liker antrekket! Hehe. Det ble noe litt annerledes denne lørdagen. Maxiskjørt kombinert med dongeriskjorte, røde lepper, favoritthælene og litt sølvsmykker.

 
Skjørt fra Thailand, Skjorte og topp fra Vero Moda, Sko fra Zara, Smykker fra Bikbok  Håper dere likte det!
Nå kommer snart Cathrinemor på besøk her.

Antrekk - 140813

 

Jonas: Jeg går ikke med deg på Ikea i det antrekket der!
Marthe:
Virkelig? Av alt jeg har hatt på meg, så er dette det du blir pinlig berørt av?God morgen alle sammen! Tenkte bare å dele litt flere bilder av gårsdagens antrekk med dere. Hehe, Jonas kunne som dere kanskje forsto ikke fordra dette antrekket. Det var noe av det verste han hadde sett meg i. Jeg skal si meg enig i at det var spesielt, men hallo i luken. Han har da sett meg i verre!

Cathrine og jeg hadde en veldig fin kveld hjemme hos meg i går. Ihvertfall helt til jeg så en sort skygge formet som en mann, sveve over soveromsgulvet. HEH! Aldri vært så redd i mitt liv. Jeg har selvfølgelig bare innbilt meg det, men akkurat der og da ble jeg sittende å svette samtidig som ethvert hårstrå på kroppen reiste seg. Tror bare jeg hadde et crazy øyeblikk. Med stor C. Ellers fikk vi pratet, spist en mengde usunnheter, og bare hygget oss i hverandres selskap! En perfekt onsdagskveld. 
Sko fra Bianco, Skjørt fra Thailand, Ny genser fra Gina Tricot, Smykker fra H&MØnsker dere en deilig torsdag. Vi skrives!

Mine siste antrekkDet er siste dag i uken. Om en kveld, starter en helt vilt hektisk uke. Jeg har så mye jeg skal gjøre den kommende uken at jeg ikke engang vet hvor jeg skal begynne.. Det lureste ville vel være å begynne med studiene. SOM STARTER I MORGEN! Jeg kan ikke tro det. Tiden går uhyggelig fort.

På tirsdag drar jeg inn til Oslo i et spennende møte, og resten av uken skal jeg passe tre hunder på tre forskjellige tidspunkt, bake til bryllup, ha enda et møte med regnskapsfører, og blogge som en gudinne! Jo, så skal jeg selvsagt prøve å ta del i fadderuken på universitetet. Må jo bli kjent med mine kommende medelever! Jeg har også satt som mål å få leiligheten perfekt innen neste uke er omme, men med alt dette + jobbing på Vero Moda, blir det kanskje umulig? Nei. Jeg vil.skal.MÅ få det til.

 
 
 
 
 
 
 En liten oppsummering av mine siste antrekk!
Flere spente studenter som starter på skolen igjen i morgen?

From boring to fun!Etter noen kjedelige timer med nedvasking av leiligheten er det på tide med en liten fest! To av mine aller beste venninner reiser fra meg for å studere utenbys/lands, men før det må vi sørge for å få samlet hele gjengen til en aller siste fest. Huff, det hørtes forferdelig trist ut. Det er nesten så jeg håper de misstrives så de begge flytter hjem til meg igjen. Hehe. Annika drar til hovedstaden for å studere på BI, mens Andrea drar til Danmark. Har dere hørt? Alle bare forlater meg! Cathrine kan bare våge å flytte på seg nå!

Eneste stedet hun får bo er i leiligheten min. Hehe. Neida, men i kveld blir det altså en slags brygge-avskjedsfest med lekre jenter, god grillmat, sjømat og vin! Det kan umulig slå feil.

  
Pumps fra Bershka, Skjørt fra Mango, Gammel topp fra H&MTusen takk for alle de fine tilbakemeldingene dere har lagt igjen på de to siste innleggene. Dere er så vanvittig gode! Ellers vil jeg ønsker dere alle sammen en riktig GOD HELG!

Antrekk -080813Denne morgenen sitter jeg bare og smiler. Det er så mye spennende som skjer i august og jeg kan ikke fortelle dere alt engang! -Men jeg kan ihvertfall fortelle at jeg fyller 21 år siste dag av august og da befinner Jonas og jeg oss i et annet, varmt og godt land. <3 Hihi. Mer om det senere!

Tenkte bare å starte dagen med å dele noen antrekksbilder jeg. Dere har jo allerede sett gårsdagens kjole, men jeg viser noen antrekksbilder likevel. Jeg tror ikke jeg har gått i denne stripekjolen før? Kjøpte den i Thailand for sikkert 30 kroner. Kupp eller hva? Jeg synes den er så utrolig fin i ryggen!

  
Sko fra Gina Tricot, Kjole fra Thailand, Smykker fra Bikbok, Isadora leppestift MATT farge 03

 

Ønsker dere en herlig torsdag. Middagsoppskrift kommer senere!

Antrekk - 060813

 Jonas stiller seg helt på andre enden av leiligheten og vinker febrilsk..
Jonas: Hallo der borte! Ser du hvor langt det er fra meg til deg?
Marthe: Ja det er helt utrolig....
Jonas: Ååå! Dette er så kult!

Det er ikke bare jeg som er takknemlig for å ha fått større plass hører dere. Det var faktisk Jonas som ønsket å flytte i utgangspunktet og jammen var det han som fant leiligheten også! Gjett om jeg er glad for det nå da? Aldri vært mer lykkelig tror jeg..

 

Aner dere hvor fantastisk det var å våkne opp i nytt hjem? Til tross for at jeg ikke kunne finne noe av det jeg skulle ha. En ting har jeg ihvertfall lært av denne flyttingen, og det er at neste gang må pappeskene merkes med innholdet. Så slipper jeg kanskje å vende enhver eske for å finne frem til frokosten.

I dag tenkte jeg å dra på Ikea for å handle inn klesskap! Vi behøver noen nye, gigantskap til vårt kommende walk in closet. Jeg har ikke peiling på hvordan jeg vil ha det, men de store idèene dukker nok opp så fort jeg får skap, hyller, og kommoder forann meg. Dette blir så bra dere! Åh, flytting er GØY.  
Kjole og smykke fra Bikbok, Genser fra Kappahl, Sko fra København, Klokke fra Cmyk, Clutch fra Glitter 

Gårsdagens flytteantrekk som jeg aldri rakk å publisere..
Endelig fant jeg en ny måte å bruke den fine Bikbok kjolen på!

Antrekk - 040813

 

I dette øyeblikk sitter jeg hos svigers og blogger! Internettet vårt forsvant akkurat i det jeg skulle publisere sminkeinnlegget og etter å ha prøvd å få det til å fungere igjen i halvannen time måtte vi bare hive oss i bilen og kjøre til andre siden av byen. Nå har jeg ikke tenkt til å bevege stumpen min før dere er ferdig oppdatert for dagen! Jeg har noe VELDIG spennende å fortelle dere i kveld. Litt trist, men også spennende! Hihi. Jonas og jeg har en hektisk, men veldig gøyal måned i vente! Stay tuned sier jeg bare!  
Skjørt fra Vero Moda, Smykke og New York topp fra Gina Tricot, Veske fra Bikbok, Sko fra København 

Noen som vil gjette på hva jeg skal fortelle?
Hihi. Jeg tror aldri dere klarer det!

Antrekk - 020813

 DETTE VÆRET! Jeg elsker å bo i Kristiansand om dagen. Jason og jeg har allerede vært på to turer og Jonas har vært ute og løpt med ham. Nå ligger han og snorker ved siden av meg i sofaen. Skjønneste! Dagens antrekk ble ganske enkelt denne fredagen. Jeg hev på meg min nyeste hverdagskjole fra bikbok! Husker jeg riktig så kostet den 249 kroner også er den SÅ god å gå i. Hvem trenger vel joggedress?

  
Kjole fra Bikbok, Sko, Veske og Belte fra Gina TricotGOD HELG ALLE SAMMEN! 

Antrekk - 310713

 I dag var det både sol og regn under dagens antrekks-shoot. Dere ser kanskje de små regndråpene på noen av bildene? Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg fikk faktisk en merkelig gledesfølelse da jeg kjente den første regndråpen treffe hodet mitt. Kristiansand trenger litt regn nå! Det en gang så grønne gresset ser jo ut som tørket høy.. Èn dag med regn er ok, men så ville det vært hyggelig om solen kom tilbake for å bli i noen måneder.. *Rettelse* Et halvt år til. Lenge leve sol og sommer! 

Denne toppen er egentlig løs rundt magen, men jeg syntes den var finere stram så jeg jukset litt! Av og til må det litt juksing til. Jeg strammet toppen bakfra og festet det løse stoffet med en strikk. Deretter dyttet jeg det hele inn under ryggen på toppen for å skjule det. Syntes det ble litt kult jeg!

 
Skjørt fra Topshop, Topp fra Bikbok, Sandaler fra Nelly, Armbånd fra Gina TricotLangt hår har jeg fått og.. SÅ fornøyd!

 

Har dere hatt en fin onsdag så langt?
Oppskrift på minipizza kommer også straks!

Antrekk - 290713

 *LYKKE* Dette har vært en av sommerens aller beste dager, og nå er den i ferd med å bli enda bedre! Jonas og jeg har handlet helt vanvittig mye fint til nesten ingenting. Vi var innom alle interiørbutikker vi har i Kristiansand og kjøpte med oss en hel hau nye pynteputer, skilter, klokker og dilldall. Dere skal få en smakebit på noen av innkjøpene allerede i kveld, men det endelige resultatet får dere nok ikke før i morgen. Vi har nemlig ikke rukket å innrede enda! Jonas og jeg dro rett fra shopping til middag hos svigers og nå blir vi bare hjemme i et par timer før turen går videre til Søgne hvor vi skal fiske krabber i mørket. Gjett om jeg gleder meg? Krabbefisking på nattestid er det beste med hele sommeren. Punktum.

 
Skjørt fra H&M, Topp fra Vero Moda, Sko fra Gina Tricot, Isadora leppestift farge 155 

Dere skal få litt bilder fra den fine dagen min om litt!
Ville bare dele antrekket mitt med dere først..

Antrekk - 270713

 I dette øyeblikk er jeg mest sannsynlig å finne på Vero Moda. Jeg har forhåndsskrevet et innlegg med dagens jobbantrekk til dere! I kveld skal finkjolen på, for da er det Fest med stor F. Nesten hele jentegjengen skal ut på byen, og jeg kan nesten ikke vente! Gleder meg sånn til en ordentlig girlsnight. Dere må i mellomtiden ha en strålende lørdag. Jeg fikk aldri ønsket dere god helg før helgen allerede var her, men jeg håper og tror dere har hatt det bra likevel! Hehe. Viktig at gode lesere har det godt!

 
Både bukse og skjorte er fra Vero Moda, Pumpsene er fra Bershka, og Clutchen fra Glitter

God lørdag alle sammen!Marthe Borge

21, Kristiansand

Kategorier

Arkiv

hits