hits

desember 2012

Fletterull med Twilight spenne
Jammen rakk jeg å eksperimentere litt med hårfrisyrer i dag tidlig også. Nå er jeg på jobb, så dette er forhånsskrevet fra i dag tidlig! Jeg fikk den nydeligste hårspennen til jul av tante. Den fulgte med i dvd boksen til den siste Twiligt filmen, så denne får dere ikke tak i med mindre dere går til innkjøp av breaking dawn part 1. Ikke den vanlige dvden men den digre boksen som er full av ekstramaterialer! Men jeg er sikker på at Glitter har noen lignende spenner på lur til dere som allerede har dvden.Denne gang blir det ikke en mengde bilder med steg for steg. Rett og slett fordi det ikke er mer enn 2 steg for denne frisyren! Her er det virkelig bare å flette håret, surre det i en liten running og feste med den nydelige spennen. Det tar fem minutt om du vil gjøre det så pent som overhode mulig!


1. Flett. Jeg valgte å tuppere enden i stede for å bruke et tykt strikk.


2. Surr fletten rundt og rundt og stapp den tupperte enden inni fletterullen. Fest med spennen.Syntes det ble søtt jeg! Hva mener dere?

Aller siste dag av 2012Ja tenk det dere! Aller siste dag av 2012 er her. Snart går vi inn i et nytt, og friskt år. Jeg kunne ikke vært mer klar. Sitter proppfull av forventninger! Jeg er så klar for å gjøre 2013 til et av de beste årene i mitt liv. Akkurat som jeg gjorde med 2012. Jeg har mange store valg forann meg dette kommende året! Jeg vil blant annet prøve meg på et nytt studie som jeg håper vil passe meg bedre enn det forrige. Men utenom jobb og skole skal livet nytes! Jeg har allerede to reiser planlagt. Flere skal det bli, og jeg vil mer enn gjerne ta dere med på disse turene gjennom bloggen. Nytt år, nye muligheter! Er dere klare?

Som årets siste morgen-innlegg vil jeg dele noen av de siste bildene jeg har fått tilsendt! Jeg får ikke delt alle ettersom det er blitt vanvittig mange og flere av dem er noe like, men jeg vil likevel igjen takke alle og enhver for at dere tar dere tid til å lage et lite stykke kunst til meg. For meg blir det faktisk det! Det bildet som får flest stemmer blir 2013's første header. Nå lengter jeg nemlig etter en forandring!


Laget av Camilla Lyding


Bilde laget av Dilara


Disse tre er laget av www.amaliechristofferseeen.blogg.no


Og dette er laget av www.passion4photos.blogg.no

Ønsker dere en flott mandag. Vi skrives igjen om litt!

En siste langturÅåå, så trist! Tenk nå er siste ordentlige kosetur med vofsen over. I morgen skal han tilbake til sin eier igjen. Malene har vært i Zimbabwe i tre uker, på nesten samme løveprogram som jeg var på. Nå håper jeg at hun har tatt med en løvebaby hjem slik at jeg kan overta Jason. Vi hadde det så hyggelig på tur i dag. Vi kjørte til Hamresanden som var full av snø, turgåere, og andre hunder. Jason var i E-K-S-T-A-S-E.Åh, som jeg kommer til å savne den gale hunden.

Antrekk - 30.12.12

Gooood morgen! Endelig er det søndag. Åh denne dagen skal nytes! Jonas og jeg skal straks hive på oss farmen gensrene våres og ta Jason med på en lang søndagstur. Jeg hadde en kjempefin dag i går, men den gikk i ett og dermed fikk jeg ikke oppdatert dere noe videre. Det kom utrolig mange fine lesere innom jobb! Jeg fikk til og med et helt nydelig julekort fullt av bare gode ord. Herlighet, så hyggelig! De siste dagene har det også kommet innom flere søte, yngre gutter! Det må jeg si gleder mitt hjertet stort. 
Blå skinnbukse og blazer fra H&M, Nelly Sko, topp og øredobber fra Bikbok

Ut på tur, aldri sur.. Kamera blir med!

Slik får du frisyren!
Denne frisyren så jeg for første gang på min kjære "kusine" Karoline. Jeg syntes det var så genialt at jeg bare var nødt til å tipse dere videre. Noen har kanskje oppdaget denne frisyren for lenge siden. Kanskje det bare er jeg som henger langt etter? Her kommer ihvertfall et lite bildedryss med steg for steg..


1. Start med å krølle! Jeg bruker bare en helt vanlig tynn krøllstav og krøller kun nederste del av håret.


2. Ta to deler hår som på bildet over og tvinn det. 


4. Legg det bak. Det må være langt nok til å kunne knytes knute på.


5. Knytt en helt vanlig knute på håret.


6. Og fest den ene delen med en spenne. Skjul den så godt som mulig. Andre hårdel kan henge fritt.
7. Ta en ny hårdel på hver side, dra bak igjen og knutt enda en knute under den første.


8. Her har jeg gjort det tre ganger. Fest den siste på samme måte, men med spenne på begge sider.

RESULTAT..

Hva synes dere?
Alle kommentarer blir besvart i morgen tidlig!

My christmas gifts

NÅ er jeg tilbake dere! God morgen, og GOD HELG! Jeg har endelig fått knipset bilder av noen julegaver og tenkte jeg skulle fortelle dere om absolutt alle gavene jeg fikk i år. Dere er så nysgjerrige på hva jeg har fått i år. Åh, bare se så mange herlige produkter som lå under treet denne julaften! Jeg fikk en hel hau av både sminke, godluktende dusjsåper fra Body Shop, kremer, og favorittsettet mitt til hår.

Jeg fikk penger, og utroolig mye fint til leiligheten! Hele fire sett med Hardagerbestikk! Både hverdagsbestikk, biffbestikk, dessertgafler og dessertskjeer. (Gale besteforeldre). Så fikk jeg tre digre Hellstrøm kokebøker, alle Twilight filmene, Istid 4, blondetruser i massevis, nye joggesko i merket Asics, Vero Moda gavekort, Rosendal pepper og saltkverner, Kappelaken, et tacosett, en bjørn borg pysjbukse, litt klær, greengate, en diiger fårikålsgryte, og en helt herlig farmengenser! Dere skjønner vel hvilken jeg mener? Genseren som alle farmen deltakerne gikk med under hele oppholdet. Hihi, elsk! Ja så fikk Jonas og jeg en fellesgave fra foreldrene hans noen uker før jul.. Vi fikk en fryseboks! Gale svigerforeldre..

 
 

Og av Jonas og mormoren hans...Et nettbrett! Mihiii!

Mitt 2012 - Del 2

 
 

JULI
Jonas dro på safarfierie til Sør Afrika. Faktisk vår eneste ferie sammen i 2012. Som vi koste oss! Vi bodde på en helt nydelig lodge med utsikt rett mot Crocodile River. Tenk å kunne sitte og se rett ned på krokodiller og flodhester mens frokosten inntas! Vi dro på safari til fots mitt i bushen, bilsafari, båtsatari, nattsafari.. You name it! Vi fikk besøkt en gård med syke eller skadde sørafrikanske villdyr, en gård med 100 både hvite og svarte neshorn, og vi fikk besøkt Kruger parken som vi kun hadde sett gjennom tvskjermen på Discovery Chanel. Ja så fikk ri på afrikanske elefanter! Aldri sett så store dyr i mitt liv.  
  
  AUGUST
Jeg dro til Rhodos på solferie med Kristine, og som vi koste oss! Det ble masse soling, spising av god mat, shopping og litt festing. En ordentlig vellykket jentetur. August ble også måneden hvor jeg fylte 20 år. Jonas og jeg rakk også både å dra på hyttetur og båtturer før studiene mine startet.

 
   
  
 SEPTEMBER/OKTOBER
Jeg dro på min aller første store reise helt alene. Jeg dro til Zimbabwe i Afrika for å jobbe med løver i to hele uker! Jeg bodde på en stusselig lodge hvor rommet mitt bokstavelig talt var et rom som jeg måtte dele med en eldre dame. For å være ærlig ble jeg ganske sjokkert da jeg så hvor jeg skulle bo og leve de neste to ukene. MEN turen skulle vise seg å bli en av mine beste noen sinne. Jeg klarer nesten ikke å se på bildene under, så mye savner jeg både dyrene, stedet og menneskene der nede. Jeg fikk gå lionwalks morgen og kveld, jeg fikk lage løvemiddag, og hjelpe de afrikanske med daglige arbeidsoppgaver. Det var tungt, men vanvittig lærerikt og meningsfylt. Jeg fikk også besøkt et barnehjem i området og var med på å glede over femti barn med mat og lek den dagen. Ellers ble jeg kjent med noen fantastiske andre frivillige som jeg i løpet av turen fant på vanvittig mye morro med. 
  
 NOVEMBER
Etter at alle 2012 reisene var overstått, kunne jeg endelig begynne å jobbe ordentlig! Jeg fikk bli kjent med Vero Moda og alle de fine ansatte. Det var også i november jeg lurte dere ved å si at jeg skulle treffe min gamle flamme i Stavanger, som senere viste seg å være en hest. Åh, som jeg savner det stabeistet!

 
 

DESEMBER
Julemåneden! Åh, desembereventyret 2012 er enda ikke avsluttet, men jeg må bare si at jeg har hatt en helt fantastisk måned hittil. Vi fikk snø første desember, noe som gledet mitt hjertet stort! Jeg har bakt og lagt ut masse juleoppskrifter, skrevet masse om julestemning, julegavetips, vist bilder av vårt eget juledekorerte hus, og handlet massivt med julegaver. Julemåneden i år har mildt sagt vært fantastisk.
 
 Nå må jeg skynde meg avgårde på jobb hvor jeg blir hele dagen.
Jeg har ikke skrevet på forhåndskrevne innlegg i ferien, men jeg er tilbake for fullt i morgen!

Farvel juleferie!

 

Da var juleferien min over! Jeg har allerede satt føttene mine på sørlandsk jord (eller snø), og sitter nå med min kjære hos svigerforeldrene. Vi skal spise god middag før vi drar på familiekino. KOS! Håper dere har hatt en fantastisk jul alle sammen. Jeg har ihvertfall hatt kjempegodt av noen avslappende dager med familien. Nå er det ikke lenge igjen før jeg er tilbake med bloggingen for fullt!Tenker dere er klare for litt ordentlig kvalitetsblogging igjen nå!

Noe fint og hjemmelaget


Her kommer resultatet av den ferdig lagde kalenderen til bestemor og bestefar. De ble kjempeglade som alltid! Jeg har lagt hele sjela mi i den, så resultatet ble faktisk enda litt bedre enn i fjor! Alt utstyret jeg har brukt er stort sett kjøpt på Panduro Hobbybutikk. Ellers fikk jeg også brukt masse dill av silkebånd, knapper og glidelåser som jeg fikk fra farmors loft for en stund tilbake. Her kommer alt godt med! Det er bare å bruke fantasien. På bursdagsmånedene til bestemor og bestefar la jeg igjen en konvolutt med litt flakslodd og noen gavekort. Dette får de selvfølgelig ikke lov til å gjøre noe med før de fyller år. Flere som har laget en hjemmelaget kalender i år?
Har dere lyst til å lage en nå, så håper jeg dere har litt inspirasjon her!

Kjoler til under 200 kroner!

Noen av dere har kanskje allerede shoppet på Nellysalget? Har dere enda litt penger igjen så kan jeg tipse om noen flotte kjoler til under 200 kroner. Noen av disse fås til og med nå for 99 og 149 kroner! Selv har jeg klikket hjem to av de til 100 kroner. Til den prisen blir man jo nesten tvunget til å handle inn sommergarderoben.  

1   2
3   4
5   6
1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER og 6 HER.

7   8
9   10
11  12
7 HER, 8 HER, 9 HER, 10 HER, 11 HER, 12 HER.

Julekjolen min fra gårsdagen fås nå til 199kr HER. Resten av salget finner dere HER.
Selv har jeg kjøpt de to nederste hvite kjolene til 119 kroner!

En herlig julekveld!Åååh! Julekvelden <3 Håper dere hadde en helt fantastisk kveld i går. Det hadde jeg! Jeg var så mett da jeg fant sengen halv et i natt at jeg trodde jeg kom til å sprekke. Middagen var N-Y-D-E-L-I-G og riskremen... Jeg begynner å sikle bare ved tanken. Vi startet oppakningen av gaver halv syv og var ikke ferdige før halv tolv. Her i hus koser vi oss ordentlig med hver eneste gave. Det er jo bare jul en gang i året, og da må kvelden nytes. To digre bord var stappfulle av kaker og sjokolader, og klokken tolv fant vi ut at vi skulle ha iskaker også. For en kveld! Skulle ønske vi kunne ha jul minst to ganger i året.

 
 

Julegavene mine kommer jeg til å vise i et eget innlegg! Jeg har allerede fått minst 50 kommentarer fra lesere som ønsker å se gavene så fort de er åpnet. Hehe. Akkuart nå feirer jeg jul med den andre siden av familien, men alle gavene skal vises frem til dere med godt lys i morgen tidlig. Jeg fikk så vanvittig mye fint. Det er rett og slett galskap. Jeg vil veldig gjerne høre hva dere har fått også! Liten sniktitt av alle bordene som til slutt ble stappfulle av gaver!
Fikk dere noe fint i går kveld?

Ready for christmas!

Nå er jeg så klar som jeg kan få blitt til selveste julekvelden! Finkjolen har fått kommet på og jeg skal snart spise pinnekjøtt med riskrem for hele landet. Dumme meg klarte jo å glemme både krølltang og extentions så det ble en liten tutt på meg denne julaften. Julekjolen jeg kjøpte fra Nelly ble forresten alt for liten rundt brystpartiet, så da ble det en annen helt ubrukt Nellykjole på meg i stedet. Kjolen koster 199kr på Nelly nå, HER (affiliateslenke)
Flere som har fått på kjolen allerede?

Mitt 2012 - Del 1

God kveld! Her kommer et innlegg skrevet både for min egen del, og for mine nye lesere! Dere som ikke har lest bloggen min før den siste tiden har jo ikke fått med dere hva som er blitt gjort og skrevet om fra tidligere i år. Her får dere et oppsummeringsinnlegg med første del av mitt 2012. Det har tatt meg sikkert fire timer å bla gjennom 5000 bilder, sortere og oppsummere. Hoho, så nå håper jeg dere liker det!JANUAR - FEBRUAR
Annika og jeg dro på jentetur til Hurghada. Bodde i en suite på et pent fem stjerners hotell og koste oss som bare FY. Snakk om å nyte livet! På samme hotell hadde også fire andre herlige jenter booket rom og disse gjorde ferien hvis mulig, enda bedre! Herligfred så mye latter det ble denne uken. For en gjeng!


MARS
Jeg fikk oppfylt en av mine største reisedrømmer, og dro til Mexico! På nok et fem stjerners hotell. Aldri sett maken. Rommet var dobbelt så stort som leiligheten vår med jaccuzi, to dobbeltsenger og det hele. Jeg har aldri blitt så brun samtidig som jeg fikk opplevd så vanvittig mye. Jeg fikk snorkle med hai, svømme med delfiner, rokker, og gigantiske skilpadder midt i havet. For noen opplevelser! Mexico er magisk kan jeg fortelle dere. Aboslutt et sted jeg skal tilbake til! Kanskje i 2013?
APRIL
Fra varmen til kulda! Jeg dro på hyttetur med familien Norheim. Måtte jo smake litt på snøen før den forsvant. En god familiehyttetur er terapi både for kropp og sjel. Det ble turer på ski, til fots, kortspill, masse god mat og et uforglemmelig besøk på Langedrag. Slike turer er gull verdt.


MAI 
Jonas og jeg ble samboere! Vi fant endelig den perfekte leiligheten og startet innflytningen bare dager etter at leiligheten var vår. Mai måned kommer jeg aldri til å glemme. For en fin tid. Jonas og jeg bodde på Ikea og kjærligheten blomstret som aldri før. Denne måneden fikk vi også en forsmak på sommeren. Plutselig fikk vi uker med 20 varmegrader og vanvittig milde sommerkvelder. Dette gav både Jonas og meg en enorm energi. Etter timesvis med innflytning dro vi på joggeturer nærmest hver eneste kveld. Rakk vi det ikke om kvelden så tok vi morgenturer og ble kjent med vårt nye nabolag! Det var tider det. 
  


JUNI
Annika og jeg dro på vår andre sydenferie! Denne gang til Palmanova i Spania. Ikke en like eksklusiv ferie, men vi klarte selvfølgelig å kose oss også på et mindre pent hotell! Her ble det masse soling, bading, shopping og festing. Mihi! Annika og jeg har jammen skaffet oss maange gode minner sammen.

  
 Litt av et halvår eller hva?
Fortsettelsen følger...

Det er lille julaften!God morgen! Ja jeg må faktisk si god morgen så sent som 14.00 i dag. Jeg våknet nemlig halv tolv! Kan ikke huske sist jeg sov så lenge. Utrolig skjønt å få tatt igjen alle de tapte timene med søvn. Det er lille julaften i dag, og NÅ håper jeg dere har rukket å komme i julestemning! Her i Stavanger ligger det nesten ikke et snøfnugg på bakken, men all julepynten til bestemor gjør opp for den manglende snøen. 

Vi er fire personer som skal feire jul sammen, men treet sier noe annet! Jeg vedder på at vi har like mange gaver som en familie på 10. Haha, julekvelden kommer forhåpentligvis aldri til å ta slutt. Utenfor er det storm, så denne dagen skal brukes til full avslapning. Jeg skal pleie kropp og sjel, gå sminkefri hele dagen, lese en god bok og ha kvalitetstid med familien. Goood jul til deg og alle dine kjære! 

  

Nå må dere passe på å nyte juletiden godt!
Julen er over før dere vet ordet av det.

Marthe Borges JuleverkstedÅh, så koselig jeg hadde det i natt! Som dere kanskje ser så lagde jeg meg mitt eget lille juleverksted på stuegulvet. Her satte jeg faktisk til halv fire i natt, og ikke ble jeg ferdig heller. Mitt lille prosjekt må jo være nøye! Fy søren så koselig det var å bare sitte slik i timesvis. Trykket i meg alt for mange mintkonfekt også! *Vondt i magen*. Skal vise dere det ferdige resultatet av prosjektet mitt etter jul. Det ble kun tre timers søvn på meg da jeg måtte opp igjen syv for å kjøre til togstasjonen. I dette øyeblikk sitter jeg i Stavanger og beundrer alle julegavene som ligger fint plassert under treet. FOR et syn.

Beste fredagskveld på lenge!

Toppblogger med egen nettbutikkDet er nesten blitt en trend blant toppbloggere å lansere nettbutikk nå. Jeg synes det er flott jeg! Det er godt at noen av de store bloggere tar litt ansvar og hjelper motenorge litt på vei. Denne uken lanserte også en av mine herlige venninner sin egen nettbutikk. Mange av dere vet nok hvem jeg snakker om?

Gode, flinke, og spreke Kristina Andersen har etter mye planlegging og arbeid endelig lansert nettbutikken sin www.getsporty.no. Merker jeg blir litt stolt over henne jeg! Kan hun, så kan vel jeg også? En dag sier jeg bare.. Det fine med Kristina sin butikk, er at dere her finner treningstøy! Både til kvinner og menn. Selv har jeg allerede bladd meg gjennom alt sammen og bestilt noe nytt til "sportyskuffen". Jeg har jo avslørt at jeg skal bli sprek på nyåret så nå må treningsgarderoben fornyes. Jeg er eier av èn eneste sportsbh, og den har jeg hatt siden sikkert 2006.. Haha, sånn kan det gå.
Det tok litt tid før jeg klarte å bestemme meg, men jeg falt til slutt for omtrent alt jeg fant i denne nydelige lys lilla fargen. You did good Kristina! Stor applaus til godjenta fra sør. Du har all grunn til å være stolt over deg selv! Anbefaler dere alle å ta en titt på den splitter nye nettbutikken.

Ta dere en shoppingrunde HER vel!
Dere kan også klikke på bildene for å komme til varene.

Oppskrift - MintsjokoladeDu trenger:
1. 2 bokser melis
2. 2 eggehviter
3. 1 eske mokkabønner
4. 2 dråper peppermynte olje (kjøpes på apotek)

 
 

1. Start med å helle en hel pakke melis i en bolle. Åpne pakke nummer 2, men ikke hell mer melis i enda.
2. Skill 2 egg og hell kun i det hvite fra begge eggene. Ingenting gult skal med i røren! Bland godt.
3. Hell i 2 dråper peppermyte. Ikke ta mer enn 2 dråper! Da blir smaken fort for sterk.
4. Så gjenstår bare røring og pynting! Er deigen nå såpass hard at du kan rulle en liten bit i hånden uten at alt klistrer seg til huden, så er mintdeigen din klar! Er den for klissete så heller du i melis fra pakke nummer 2 litt etter litt til deigen blir akkurat passe. Prøv deg frem. Nøyaktig hvor mye melis du behøver vil alltid variere, men ikke ta mer enn 2 dråper peppermynte uansett hvor mye ekstra melis du tilsetter. Jeg tilsatte ca 2 dl ekstra melis før deigen ble perfekt i konsistensen. 


5. Så er det jo bare å ta i bruk kreativiteten! En eller annen mørk sjokolade må nå til for å gjøre mintsmaken helt unik. Jeg valgte å pynte noen av mintkonfektene med en mokkabønne på toppen, og resten valgte jeg å dyppe i smeltet mørk sjokolade. Selv om alternativ to smakte vanvittig godt, så vil jeg anbefale å gå for mokkabønnene. Mye mindre griseri og resutatet ser mer delikat ut.  Dere er sikkert mye flinkere enn meg til å få konfektene pene!
De smakte ihvertfall HELT fantastisk. Åh, eeeelsk..
Dette må dere bare prøve! Smaker nydelig.
Den søte lille krukken kjøpte jeg forresten for 40 kroner på Panduro!

Fornyelser i skattekammeretFør jeg satte i gang på kjøkkenet i dag, var jeg en liten tur på Sørlandssenteret for å handle inn ingredienser og litt venninne-julegaver. Dessverre klarte jeg ikke å motstå smykkeveggen til Bikbok da jeg så at de hadde 50 % på omtrent alt sammen! Typisk meg.. Så da ble det noen fornyelser i skattekammeret mitt også i dag. Tenkte bare å vise dere hva som fikk bli med hjem. Det gleder forresten mitt hjerte å se at snøen har begynt å dekke bakken igjen. Da blir det forhåpentligvis litt lysere også!

 
 

Det øverste smykket betalte jeg 50 kroner for på 50%, og kors smykket kostet ikke mer enn 30 kroner! Øredobbene tror jeg kom på 65 på 50%. OG SE HVA JEG FANT! Jeg trodde jeg hadde fått tak i den aller aller siste genseren, men jammen hadde vi enda en igjen i hvit! Også i min størrelse til og med! Det må nok ha vært skjebnen at denne skulle bli med meg ja.. Genseren koster 259 kroner og er fra Vero Moda.

*GLIS!* Gjett om den skal på med en gang da?
Oppskriften kommer i morgen tidlig. Nå skal det jobbes!

Antrekk - 19.12.12Bildene av gårsdagens antrekk får komme i en liten god morgen post de da! Tenk nå er det kun fire dager igjen til selveste julaften! Jeg skal løpe rundt som en gal før jobb i dag og fordi jeg har dårlig samvittighet for mitt fravær i går, tror jeg jammen at jeg skal bake litt også slik at jeg kan dele enda en deilig oppskrift på julekonfekt med dere! Denne gang er det mintsjokolader som står for tur. Bare å glede seg. Hvis jeg får det til vel og merke.. Det skal være superenkelt, men ingenting blir enkelt med meg. Hoho! 
Bukse fra Bikbok, Jakke og topp fra Vero Moda, Sko fra Nelly, Veske fra KappahlKanskje blir det to antrekk i dag.
Vi får sjå dere! Ha en super torsdag så lenge.

EN ALVESVEIS

Jeg har stått på badet i sikkert to timer i dag tidlig! Jeg fikk plutselig en trang til å eksperimentere litt med hår. Frisyren jeg endte opp med ser dere på bildene over og under her. Av en eller annen grunn føler jeg meg som en alv med denne sveisen. Eller en alf som Jonas ville sagt! Haha. Hva synes dere?

Jeg tror jeg likte det jeg! Hvem har sagt at alfer er stygge?

Antrekk - 18.12.12


New Yorker bukser, Smykke og genser fra Vero Moda, Modekungen sko, Veske fra Kappahl

Jeg glemte HELT å be noen poste innlegget mitt mens jeg var på jobb!
Da ble det en sen oppdatering på dere, men bedre sent enn aldri vel?

Innkjøp avslørt
Genser til 260krMange av dere spurte om jeg ikke kunne vise hva som skjulte seg i de to digre Vero Moda posene fra gårsdagen. Det kan jeg selvfølgelig! Her kommer ihvertfall litt av det. Genseren fra bildene over tror jeg nesten ble utsolgt på dagen, så den jeg fikk med meg hjem var faktisk den aller siste vi hadde igjen. Ikke rart, for fy søren så flott og GOD den er. Siste genseren var i XL, men utrolig nok satte den helt perfekt på! Dere får se i dagens antrekk.. Bildene er allerede knipset til dere!


Bare en liten sniktitt av en kjole om fikk bli med hjem! Koster 360kr. Skal vise den på senere!


Splitter nytt smykke til 160kr.
Jakke til 300kr.

Kjolen kan jeg vise dere på litt senere! Genseren kommer på i dagens..
Alt er selvfølgelig fra Vero Moda. Har vi ikke mye fint?

En latterfull morgen

Ååå! Gullungen min så ordentlig trist ut på bildet over her, men sannheten er bare at han er en syvsover. Han ligger og drar seg lengre enn Jonas om morgenene. Haha, da er det galt. Apropos Jonas... Han fant i går kveld ut at han skulle pynte et ferdig pepperkakehus. Ikke le.. Stakkaren har virkelig gjort en innsats og er strålende fornøyd med sitt eget resultat. For å si det sånn.. Til og med trøtttrynet Jason måtte trekke på smilebåndene da han så det. Hva er greia med å få seigmennene til å se torturerte ut?

Jeg: Hva er det som foregår på taket her? Og med han stakkaren som er klistret på veggen?
Jonas: Det er jo alfer!
Jeg: .... alver?Jonas sin kommentar: Herregud du har jo tatt bildene fra de styggeste vinklene da!
Må han ikke ha en liten klapp på skuldra for godt forsøk?

TODAYS HAIR
Bukse, genser og skjorte fra Vero Moda, Sixtyseven Sko

 

Tips nummer en til sure, mørke dager..
Kle deg i lyst og stell deg litt ekstra.. bare for deg selv!

Antrekk - 16.12.12Det er nærmest umulig å være en god blogger om dagen. Jeg fikk vanvittig mye motivasjon da den første snøen falt og alt så mye lysere ut, men nå er det blitt forferdelig mørkt og trist ute! I dag har regnet bare falt og falt. Til og med en mørk tåke har lagt seg her nå. Jeg krysser fingrene for et drastisk værskifte snarest for dette tror jeg tærer på motivasjonen til oss alle sammen. Hvem får vel lyst til å stå opp og dra på skole eller jobb i dette mørket? Jeg er så takknemlig for å ikke bo i nord akkurat nå.  

Jeg skal ihvertfall gjøre mitt aller beste for å lyse opp både min egen og deres hverdag disse "mørkedagene".  Det fortjener dere, for fy søren så flinke dere er til å lyse opp min hverdag.


Vero Moda bukse, Genser fra Carlings, Sko fra Modekungen, veske fra Gina Tricot, Jakke fra Bikbok

Hva synes dere om antrekket? 
Alle kommentarer fra i dag og i går vil bli besvart i kveld! Alle skal få svar!

I gang med vårgarderoben!Jeg har fått to nye vårjakker inn i garderoben! Vi har fått inn så mye lekkert til våren, at jeg ikke lengre kunne dy meg. Jakken over er noe av det fineste jeg har sett på, og den koster bare 300kr. 300 kroner for en skinnjakke! Åh, jeg kan ikke vente meg å få brukt den. Det er ikke ofte jeg finner så flotte lyse skinnjakker. Dongerijakken under forelsket jeg meg også i, og denne finnes også i en "vest variant".Var de ikke fine?

Et lite savn..

 O-M-G. For et vær! Det har vært storm i hele natt og nå plasker regnet ned og ødelegger alt vi har igjen av snø. Ufyselige greier! På dager som denne skulle jeg gjerne hoppet tilbake til juni hvor solen sto høyt på himmelen og buksene var byttet i kjoler og skjørt. Åh.. Savn på solbrun hud og korte shortser!

 

Fra julestemning til savn av sommer!
Flere som savner litt lys og varme i dag?
 

Nyttårsforsett - Nummer 1Åja! Mitt største og vanskeligste nyttårsforsett i år blir faktisk å trene. Jonas klager nesten hver eneste dag på at jeg snart kommer til å råtne innvendig hvis ikke jeg starter treningen. Jeg skal ikke si at tiden ikke strekker til, for ved å se på fotballfrue så forstår jeg at dette kun handler om prioritering. Jeg kunne stått opp en time før jeg også og kastet meg i det, men motivasjonen min er borte. Jeg sa faktisk denne uken opp medlemskapet mitt på treningssenteret jeg har betalt for (uten å dratt til) i hele år.

Joggesko og treningsklokke har jeg allerede ønsket meg til jul, og så fort 2013 er i gang skal motivasjonen være på topp. Jeg skal starte på et splitter nytt treningssenter og ta helsen min på alvor.Bildene er tatt på denne tiden i fjor. Det var en gang en liten muskelbunt..
Hoho! Har dere noen nyttårsforsetter som dere vil dele med meg?

PERFECTIONDa fant også jeg meg den perfekte julekjolen! Denne er i grunn fin både til jul og nyttår synes nå jeg. Kanskje bruker jeg den ved begge anledninger også! Den kostet tross alt litt mer enn hva jeg vanligvis liker å punge ut med for en kjole. 1495 kroner for denne rålekre saken. Hva synes dere? Er den ikke verdt det? Nå gjenstår det bare å se om kjolen er like fin i virkeligheten, og om melonene mine i det hele tatt får plass.

 

Kjolen fås kjøpt HER (affiliateslenke)
Var den ikke nydelig? Håper bare den sitter like pent på meg!

ANSIKTSBEHANDLING

Åh, her snakker vi en herlig start på helgen. Klokken 09.30 i dag dro jeg til Sørlandets hudpleieskole for min aller første ansiktsbehandling. Noe så skjønt! Det var gode >Cathrine< som utførte behandlingen på meg. Aller først fikk jeg ansiktet renset og analysert for å finne ut hvilken behandling som passet meg best. Deretter fikk jeg en slags syrebehandling som virkelig fikset opp ansiktet mitt. Nå er ikke jeg den med flest skader og urenheter i ansiktet, men jeg har dem! De aller fleste av oss har noe enten de tror det eller ei. Ettersom jeg bruker en del sminke på huden og er fryktelig dårlig på å rense den morgen og kveld, føltes det ekstra godt å gjøre det ordentlig hos en hudpleier.

Etter syrebehandlingen fikk jeg massasje i ansiktet, på hals og nakke, og deretter ble jeg innsmurt i både ansiktsmaske og krem full av fuktighet. Ah, nå sitter jeg her silkymyk og kan nesten ikke ta fingrene fra fjeset. Jammen er det ikke dyrt heller. En behandling koster 250 kroner ettersom dette er en skole med elever som enda lærer! 250 kroner er ikke engang halve prisen av det de tar på hudpleiersalongene i byen. Virkelig noe jeg kan anbefale videre. Helskjønt å unne seg selv nå om vinteren!

Salongen finner dere på Hånes senter i Kristiansand!

Slik får du julestemningen


1. Bak, bak, bak. Det finnes så mange gode oppskrifter som verken krever tid eller krefter å lage. Selv har jeg laget både sjokoladekjeks, kakemenn, sjokoladetrøfler og karameller i år. Alt er vel og merke oppspist den dag i dag, men sliter du med lite julestemning så hiv deg på kjøkkenet og KOS DEG. 
2. Kjøp deg et juletre! Ja fy søren. Hadde jeg bodd hjemme med en mor eller far som nektet meg juletre så ville jeg gått i protest! Er du allergisk så kjøp et falskt et. Juletre må man ha for stemningens skyld! Å pynte treet og se det faktisk flotte resultatet er en fantastisk følelse. Det er ingen jul uten dette.


3. Se julefilm etter julefilm. Tegnefilm er også et must i jula. Polarekspressen i mitt hjerte. Og Grinchen! Love actually er også en av mine personlige favoritter. Av en eller annen grunn gir også Harry Potter filmene meg julestemning.. Ellers går det i reisen til julestjernen, Hjemme alene filmene, The Holiday, og The Family Stone. Blir aldri lei!

4. Gå til innkjøp av ny julepynt. Av og til er det faktisk det som trengs! Skeidar og Princess har nå 50 % på en mengde julevarer. Løp og kjøp, eller bare gå i butikkene og titt for inspirasjon. Noen har kanskje pynten på plass, men en manglende inspirasjon. Da kommer man heller ingen vei. Ta dere en titt i butikkene og gå på leting etter inspirasjon og kreativitet.
5. Lag en egen julespilleliste. Her kommer noen av mine favoritter: White Christmas - Bing Crosby, All i want for Christmas is you - Mariah Carey, Misteletoe - Justin Bieber, Ave Maria - Beyonce, Silent night - Beyonce, Santa Claus Is Coming To Town - Michael Bublé, Have yourself a merry christmas - Frank Sinatra, Winter Wonderland - Bing Crosby, Let it snow - Dean Martin, I saw mommy kissing Santa claus - The jackson 5, Happy Christmas - John Lennon, Last Christmas - Wham, Driving home for Christmas.

6. Inviter venninnene på julemiddag. Eller bare lag en ordentlig deilig middag for kjæresten og deg selv! Tenn røde lys og sett på den hyggeligste julefilmen du vet om. Jonas og jeg har allerede hatt en fantastisk ribbemiddag i år, og til lørdag blir det enda en. Miihi! Gleder meg.

7. Gå på julegaveshopping! Jeg kjøpte årets første julegaver allerede i starten av oktober. Å gi gaver er kanskje det beste som finnes. Ikke bare gir det stemning å handle gavene, men også å pakke dem inn etterpå. Gå til innkjøp av litt lekkert gavepapir og sørg for at resultatet blir ordentlig bra. Ta litt av gangen slik at ikke innpakningen bare blir et "herk og et slit". Sett deg på stuegulvet med noen deilige tepper, en kopp julete og pakk inn. Åh, stemning..
8. Inviter venninner på juleverksted. Lag hjemmelagde julegaver sammen! Man kan lage mange fine hjemmelagde gaver og samtidig ha det  hyggelig. Noen gaver har jeg allerede tipset om. Selv lager jeg hvert år en hjemmelaget kalender. Dette kan dere lese om og se bilder av HER. Tips til en rimelig, hjemmelaget gave har jeg også skrevet et innlegg om med bilder HER. Ellers kan man jo alltid lage spiselige gaver. Kjeks eller hjemmelagde karameller er fantastiske alternativ her. Jum, jum!
9. Skriv din egen ønskeliste. Ja, man må jo ikke glemme å ønske seg noe selv. Fort gjort! Bruk en hel kveld bare på å skrive en god og lang ønskeliste så familie og venner har masse å velge mellom. Min ønskeliste finner dere HER, om dere behøver noen tips selv.

10. Dra ut i snøen! Bruk den for alt den er verdt. Man blir aldri for gammel verken for aking eller for bygging av snømenn og huler. Kle på deg godt med klær og husk å ta med kamera!
God jul alle sammen! Håper dette gav dere litt julestemning.

Ukens julegavetips!Her kommer ukens julegavetips! Hos www.dermateket.no får dere nå kjøpt Sebatian Volupt serien på 25%, og flaskene er i 1000ml. Større enn dusjen! Haha, neida men de er digre og det fine med det er at de varer så lenge! Flaskene koster nå 329 kroner. Kanskje noe å klikke hjem som julegave enten til deg selv, en venninne, en søster eller mor? Passer perfekt for dere som sliter med et flatt, og livløst hår.

Selv sliter jeg med lite volum og må derfor bruke spesialshampoer som denne for å ikke ha det nyvaskede håret klistret til ansiktet. Flatt hodebunnsklistret hår er kanskje mitt verste mareritt. Jeg grøsser bare ved tanken! Dermateket har ikke bare disse variantene på tilbud, men også mange andre digre hårpleieflasker i Sebastian merket. Verdt å ta en titt, dere som enda ikke er i mål med julegaveshoppingen! 

Shampoen fås kjøpt HER, og balsamen HER

              Annonse

Antrekk - 12.12.12

Årh, er det ikke typisk meg.. Det ble ingen skitur på oss i dag! Jeg kunne nemlig ikke finne skiene mine. Vi kjørte helt ut til Andøya for å hente skiene, men der lå de jo jammen ikke. Jeg aner ikke hvor jeg kan ha tustet dem bort denne gang, men jeg behøver vel nye uansett tenker jeg. Åh, men jeg som hadde gledet meg halvt ihjel til å dra Jason med på skitur. Han hadde virkelig elsket det!

Jaja, en god og lang tur ble det på han likevel. Så fort jeg fikk skiftet til noe mer turvennlig. Nå skal >Cathrine< og jeg dra på cafè bare for noe varmt å drikke før vi drar til hjemmesalongen hennes og ordner brynene mine. Igjen! Hihi, jeg er prøvedukken hennes og får aldri nok av å bli dullet med! Ingenting er bedre enn det på kalde vinterdager som denne. Ville bare dele dagens med dere først!

 

 
Bershka bukser, UNIF jakke og smykke fra Nastygal, genser fra Gina Tricot, Lue fra BikbokGullungen var ihvertfall storfornøyd!

WILDFOX

Se på denne nydeligheten! Jeg fant den i postkassen i går kveld. Åh, den var SÅ god å ha på! Helt vanvittig. Dere finner den i dagens antrekk om litt! Jeg har fri i dag og skal mingle litt med jentene. Cathrine og jeg skal først på cafè og deretter blir det jentekveld hos Annika! Det blir en bra dag.

Wildfox genseren fås kjøpt hos www.sonextyear.com HER
Likte dere den?

               Genseren er sponset

Christmas is in the building!Goood morgen. Nå er det jul i stågå! Ikke så mye som jeg skulle ønsket, men nå føler jeg ikke at jeg kan bruke mer penger på julepynt. Jeg har både fått av familien, og brukt alt for mye av egen lomme, men likevel har vi ikke klart å dekke leiligheten fullstendig i jul. Julepynt må tydeligvis spares opp med årene! Treet vårt står forresten enda. Det har kanskje sett bedre dager, men jeg synes det er sjarmerende jeg!

Ja så har vi fått ved! Peis eier vi ikke, men ved må vi ha bare for stemningens skyld. Haha, er ikke det normalt? Nå har Jason og jeg sett på hundehviskeren og åpnet hundesjokoladekalenderen hans! Ville bare innom og ønske dere en fin morgen, og vise dere litt av julen som er dukket opp i leiligheten vår. 

Noen av dere som har pyntet massivt til jul?

Ny hund i hus!Hei og hopp dere! Jeg kom akkurat hjem fra en rolig, men likevel spennende dag på jobb! Strømmen gikk på hele Sørlandssenteret i dag og kom ikke tilbake før etter 20 minutt. -Så kollegaen min og jeg jobbet rett og lett i mørket uten strøm en periode i dag. Syntes jammen meg det var litt hyggelig jeg. Like før vi måtte tenne adventslysene i dag også! Nå sitter Jonas, Jason og jeg med farmen på skjermen. Jason er den nye hunden som vi har fått i hus. Hihi! Gjett om jeg er STORfornøyd nå da? Han er helt nydelig!

Så har jeg fått en RÅlekker klokke fra Malene for å være hundepasser!
Herlighet, det var jeg som skulle gitt henne en gave for å få lov til å låne hunden.

Stor takk til gode lesere!

Jeg har hatt en kjempefin, men rolig dag på jobb denne søndagen. Fikk hilst på mange søte lesere i dag! Det blir litt mange hverdagslige innlegg om dagen, og litt for lite inspirasjons innlegg, men tiden har ikke helt strukket til. Dere klager jo aldri, men jeg vet jeg kan bedre og vil gjøre det godt igjen vet dere.  

Jeg må bare dele noen av de siste bildene jeg har mottatt. Nå har jeg fått så mange flotte bilder at jeg denne gang ble jeg rett og slett nødt til å velge ut bare noen av dem! -MEN tusen millioner takk til dere som lager disse herlige bildene til meg. Jeg har en egen mappe på dataen hvor det nå ligger over 200 leserbilder i. Dere aner ikke hvor mye det varmer å glane på disse bildene. Noen av dem er også fulle av gode ord, og herlighet så oppmuntrende det er å lese om og om igjen! Blir aldri lei av fine ord..


Bilde laget av www.BSTF.blogg.no


Laget av www.hannestava.blogg.no


Bilde laget av www.juliemlarsen.blogg.no


Laget av www.loveif.blogg.no


Laget av Thea Pedersen


Laget av www.charlottep.blogg.no


Laget av s0p.blogg.no

Tusen millioner takk!

Antrekk - 09.12.12

En liten oppdatering før jeg drar av gårde på jobb! Jeg har en liten konkurranse på lur til dere som vil bli postet om en liten time. Ellers skrives vi igjen når jeg er hjemme. Ønsker dere en flott søndag så lenge! 
Øredobber og genser fra Bikbok, Vest fra Vero Moda, Sko fra Nelly. Buksene er fra Polen.

Rolig lørdagskveld!

Hei og hopp! Jeg lever enda i beste velgående, og det gjør Dino også til dere som ble så bekymret da jeg fortalte at han hadde spist opp kalendergavene mine! Ta det helt med ro. Dino har aldri vært friskere! Vi kom akkurat hjem fra nok en lang og god tur, og nå har vi rigget til for en ordentlig julekveld her. Jonas og jeg har tacokveld med hjemmelaget julegodteri til dessert. Film er også satt på, men kjenner jeg meg selv riktig så ligger jeg og snorker på sofaen om en halv time. Jonas har lovet meg hodebunnsmassasje!

 
  

God natt alle sammen! Håper dere har hatt en fin lørdag. 
Varme hilsner fra guttaboys ved siden av meg...

HUNDEBESØK!

Dino og jeg ønsker dere god morgen fra stuen! Fy søren så mye morro det er med hund. Da jeg kom hjem fra jobb i går satte Dino midt på sofaen og stirret ned på sitt mesterverk av et rot. Jonas hadde dratt for å handle, og i mellomtiden tok Dino seg friheten til å åpne pakkekalenderen min!

Alle de små pakkene som lå på gulvet, var revet opp i tusen biter og gavene som inneholdt godteri var ikke bare åpnet, men også oppspist. FOR et syn! Jeg kunne ikke annet enn å juble og ønske Dino hjertelig velkommen hjem til tante Marthe. Så belønnet jeg han med en tur! Ettersom jeg akkurat hadde kommet hjem fra jobb tenkte jeg bare å ta en halv times tissetur, men vi gikk oss vill i Tømmerstøs mørkeste skoger, og før jeg visste ordet av det var halvannen time gått. Jeg var livredd. Dino var storfornøyd!

Ellers har vi hatt en helt fantastisk morgen! Jonas og jeg var akkurat ute på tur med Dino og tok sjansen på å la ham løpe litt fritt i den nye snøen. Fy søren så glad han ble. Jeg hadde tatt på meg en søppelsekk så jeg kunne leke med han uten å bli alt for våt. Åh, som vi koste oss. Beste morgenen!

Litt ufrivillig aking ble det også!
Nå må jeg på jobb, men vi skrives nok igjen i kveld.

Ready for work!

Da er jeg klar for en ny dag på Vero Moda! Nå har jeg hatt alt for mange fridager. Ser frem til noen fine dager på jobb denne helgen. Jeg jobber til og med søndag, så om noen av dere har lyst til å komme innom og handle litt klær eller bare hilse på, så vet dere ihvertfall at jeg blir å finne på Vero Moda sørlandssenteret i hele helgen! Ellers må dere ha en kjempefin dag videre. Nå står middagen servert på bordet forann meg her. Jeg skal glefse i meg Jonas sin spesial før jobb. NYT HELGEN. Det skal jeg!

 
I dag er jeg heldekket i Vero Moda klær! Kun skoene er fra Jeffrey Campbell.Til slutt må jeg få si tusen takk for alle de flotte kommentarene dere legger igjen!
Det er en fryd å være blogger når tilbakemeldingene er så gode.  

Hjemmelagde karamellerDu trenger:
1. 2dl sukker
2. 2dl lys sirup
3. 2dl kremfløte

 
 

1. Mål opp ingrediens 1,2 og 3 og bland alt sammen i en gryte.
2. Rør godt til det småkoker. Så er det bare å la det stå og småkoke i 45 minutt. Ikke rør for ofte.


3. Etter 45 minutt vil det se slik ut. Massen har blitt karamellbrun og seig.


4. Finn frem små eller middels store muffinsformer og hell i så bunnen er dekket av karamell.


5. La dette stå i en halvtime, og karamellene er klare for å spises. BESTE julegodteriet!Enklere blir det ikke, og disse karamellene er virkelig mine storfavoritter!
Jeg fikk 30 små og 20 store karameller av denne oppskriften.

Husmor Marthe - In action!

Gjett èn gang hva jeg brukte torsdagskvelden min på?Oh yes! Følte meg som den husmoren der jeg satte og lagde verdensrekord i tøybretting. Her i huset har haugene med rene klær en tendens til å bli store som fjell. Det blir fort slik når begge parter er veldig glad i å vaske klær, men ikke like glad i å brette det etterpå. Juletreet vårt er også blitt så overfylt med gaver nå at stuen bare ser fryktelig rotete ut. Haha, men pakker må man ha! Ingen tvil om det..Husmor Marthe slår til! Jammen er det litt koselig også.
Nå skal det lages på julekarameller før jobb!

VINTERHEADER

God kveld fininger! Ser dere den lille forandringen som er dukket opp på bloggen? Jeg lovte dere egentlig en skikkelig juleheader, men så fikk jeg liksom aldri gått til innkjøp av nisselue som jeg hadde tenkt. Derfor ble det ingen nisseinspirert header, men en liten vintervri! Jeg tror dere var like klare som meg for litt forandring nå. Håper dere liker den! Det er nok en gang >Annika< som har hjulpet meg. Jeg er så glad for å ha en venninne som er så flink på både design og header. Har fått masse god hjelp fra den jenta gjennom tiden!Har dere lyst på en header laget av flinke Annika?
Da må dere delta i konkurransen hennes HER. Vinnersjansen er enda stor!

Antrekk - 06.12.12Hei og hopp! Håper dere har hatt en fin torsdag så langt! Jeg gleder meg så til denne helgen skal komme i gang. Jonas og jeg får nemlig Dino på besøk i hele helgen, og som om ikke det var årets beste julegave så kommer hund nummer to, "Jason" på besøk allerede mandag! Han skal bo hos oss helt til jul!

Åh, dette kommer til å bli de beste desemberdagene i hele mitt liv. Jeg gleder meg virkelig som et barn. Holder snøen seg så skal Jonas og jeg ut på skitur med hunden. Det er en ganske stor hund full av energi, så nå skal vi virkelig settes på prøve. Det tror jeg er kjempelurt før vi går til anskaffelse av en egen hund! 
UNIF shorts fra Nastygal, Belte og vest fra Gina Tricot, Genser fra Carlings, Sko fra Nelly

Nå må dere ha en fin kveld så lenge!

Pakkekalender - Tips til rimelige gaver!

Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som sliter med å finne billige kalendergaver til kjæresten! Det er så vanvittig mye vanskeligere å kjøpe små, rimeligere gaver til mannfolk enn det er til oss jenter! Jeg vet liksom med meg selv at jeg ville blitt kjempeglad for et 10 kroners telys, men det er vel bare sånn med oss jenter. Jonas ville ikke akkurat hoppet av glede om jeg kom med noe lignende til han. Hoho!

Derfor har jeg virkelig måttet gå inn i tenkeboksen denne måneden, og heldigvis har jeg også fått mange gode tips fra dere lesere! I dag tenkte jeg å dele disse tipsene videre med dere andre jenter som sliter med det samme. Har dere noen gode tips utenom det jeg allerede har nevnt her, så er det jo bare fantastisk om dere vil legge igjen en kommentar. Det ville både jeg og mange andre satt stor stor pris på!1. Flaxlodd: Mannfolk og flaxlodd.. Jonas har fått flaxlodd sammen med litt godteri av meg to ganger allerede og han ble SÅ glad! Plutselig sitter han jo med en liten slunt penger i hånden! Skulle han ikke vinne noe som helst så er det likevel noe med spenningen. Et flaxlodd behøver ikke å koste mer enn 10-20 kroner heller.

2. Hjemmelaget gavekort på massasje: Dette fikk Jonas av meg første desember. Et søtt, hjemmelaget gavekort på en 30 minutters kroppsmassasje. En gave som er helt gratis, og som definitivt faller i smak.

3. En sjokoladekalender: Jonas har mast om den berømte kindersjokoladekalenderen i alle år, men har aldri fått den så i år bestemte jeg meg for å kjøpe den til ham som en litt dyr kalendergave. Det var virkelig verdt kronene for fy søren så glad han ble. Han hoppet i taket da han så den, og skriker enda av glede hver morgen når han endelig kan få åpne en ny luke. Så får jeg som regel smake litt jeg også!

4. Kinobiletter: Har kjæresten vært ekstra snill en dag så kan du jo spandere kinobilletter på både deg og han. En hyggelig gave for dere begge!

5. Boksere: Jeg kunne jo skrevet sokker også, men Jonas synes ikke at dette er like spennende, så da må det gå i boksere. Kjøp ham noen nye, fine boksere?

6. Godteri: Fyll en julesokk med masse godteri. Slår virkelig aldri feil..
7. Skriv et kort: Og fortell at kjæresten din har en helt spesiell kveld i vente. Han skal få late seg på sofaen med favorittprogrammet på tven mens du serverer favorittmiddagen hans med en deilig dessert til. Hva som skal skje resten av kvelden, bestemmer ingen andre enn han! 

8. Dusjsåpe eller deodorant: Dette behøver heller ikke å koste all verdens. Jeg kjøpte en helt vanlig "sports dusjsåpe" fra Ica med et 25 kroners flaxlodd til. Jonas ble kjempeglad.

9. Sexy undertøy til deg selv: En vinn-vinn gave! Du får deg nytt undertøy og kjæresten får litt spenning i hverdagen!

10. Et blad han liker: Nå har det seg slik at Jonas verken leser bøker eller blader, men kanskje gjør kjæresten din det! Et blad koster ihvertfall under 100 lappen.

11. Frokost på sengen: Kom med en god kopp kaffe, litt oppkuttet frukt, et kyss, og en god frokost på sengen. Hvor hyggelig er ikke det å få i kalendergave?

12. Dvd eller spill: Butikkene har ofte både spill og filmer på tilbud til bare en femtilapp. Dette er noe Jonas selv har skrevet opp på ønskelisten til kalendergaver i desember. 


Håper dette var til hjelp for noen! Kanskje andre har noe mer å tilføye?

CROSSFIRE TRILOGIENDenne morgenen har jeg lyst til å tipse dere om den nye Crossfire trilogien som er blitt så vanvittig populær den siste tiden. Bok nummer en har jeg hatt i hus i flere uker allerede, men bok nummer 2 kjøpte jeg meg forrige uke. Jeg har ikke fått lest noen av dem enda, men jeg bare vet at jeg kommer til å elske dem. Ryktene sier nemlig at vi som likte Fifty Shades bøkene, kommer til å elske disse også. Jeg regner med det er en årsak for at begge bøker har havnet på toppen av New York Times bestselgerliste!

Jeg tror dette er noen flotte bøker for dere som synes at Fifty Shades bøkene ble for lange og for dristige. Disse bøkene er også både romantiske og erotiske, men ikke på den samme måten. Det sies at språket skal være bedre i Crossfire romanene. Bøkene ligger på rundt 300 sider noe som bare er halvparten av den siste Fifty boken, og skriften er større så her er jeg faktisk bekymret for at romanen skal leses ut alt for raskt. Nå må jeg bare se å bli ferdig med boken "Fri" så jeg kan starte på disse! Noen som har lest bøkene? Hva synes dere om dem?  
Burde jeg glede meg?  

Antrekk - 05.12.12

Heisann dere! Det ble en sen oppdatering på dere i dag. Jonas og jeg har kost oss skikkelig med alt for mye god mat denne onsdagen. Frokosten tok vi på en cafè i byen, og deretter dro vi videre til svigers hvor vi fikk servert nydelig middag. Det er like før jeg sprekker her jeg sitter! Ville bare vise dere den nye toppen min på. Jeg har jo allerede vist dere den på kleshengeren, men i dag fikk den komme på. Den.Er.Så.Fin!

  
New Yorker bukse, Topp og øredobber fra Bikbok, Sko fra Nelly, Blazer fra H&M

Julekonfekt - SjokoladetrøflerDu trenger:
1. 2 mørke kokesjokolader revet
2. 4 dl melis
3. 100g mykt smør
4. 1 egg

 
 

1. Riv begge sjokoladene med en rasp.
2. Bland så sjokoladen med 4 dl melis.
3. Tilsett 100g mykt smør og rør dette godt sammen.
4. Til slutt pisker du et egg og tilsetter også dette i røren.


1. Så begynner morroa! Finn frem små muffinsformer og kakestrøssel.


2. Ta en liten bit av deigen i hånden og rull ut som en kule før du dypper den i kakestrøssel.


3. Gjør dette med all deigen og sett så formene i kjøleskapet til sjokoladen stivner og blir til deilige trøfler!Denne oppskriften ga 55 sjokoladetrøfler. Mmm!

Nytt til garderoben!Jeg lovte å vise dere gårsdagens innkjøp. Her kommer de! Veldig mye nytt ble det ikke, men noe fikk jeg med meg hjem. Blant annet denne rålekre toppen fra Bikbok til 299kr. De hadde 30% på alle topper i går, og da var det bare å slå til. Nå vurderer jeg å kjøpe den i beige også. Den var rett og slett helt RÅ på.


299kr fra Bikbok


To nye bukser fra Bikbok. 399kr per stykk. Belte fra Gina Tricot.


Blazer fra Gina Tricot til 399krOg til slutt.. En halsgenser! Åh, ENDELIG fant jeg en genser med hals! Jeg har letet meg ihjel etter en slik. De er så gode å ha nå som minusgradene er kommet! Jeg fant den faktisk på Carlings for 350kroner. Jonas og jeg skulle se på julegave til han, men da han ikke fant noe han likte ble det julegave til meg i stede. Hehehe.Noe dere likte?

Antrekk - 04.12.12Åh, jeg ELSKER at vi har fått så mye snø her i sør nå! Og ryktene sier at det skal bli mye mer til uken. Hurra! Jonas har akkurat dratt på trening, så nå har jeg huset for meg selv de neste to timene. Da skal det bakes på enda mer julekaker, og kanskje rekker jeg å unne meg litt solarium også. Det trengs! 

Jeg fikk en ordentlig påskefølelse da vi tok antrekksbildene i dag. Solen har stått og varmet fra himmelen i hele dag, og til bildene fant vi oss et vanvittig deilig og lunt sted på Hamresanden. Det er nesten litt magisk å være på Hamresanden nå som naturen og alle omgivelsene er dekket i snø. For et syn!

 
Bukse fra Bikbok, Jakke fra Nastygal, Belte og Body fra Gina Tricot, Sko fra Nelly, Veske fra Kappahl

New EarringsGod morgen! Jonas og jeg har begge fri i dag, men sto likevel tidlig opp for å dra på julegaveshopping. Jeg fikk handlet alt det som jeg ikke fikk tid til i går så nå mangler jeg kun julegaven til Jonas!

I dagens første innlegg tenkte jeg bare å vise dere de søte øredobbene jeg kjøpte meg i går. Jeg fant dem på Bikbok for 149 kroner. Militærbodyen er også ny, og den skal dere få se mer av i dagens antrekk!  

Var de ikke søte?

Gladmandag!God kveld fra stågå! Ville bare innom og ønske dere en fin mandagskveld. Jonas og jeg har akkurat spist det folk flest kaller en kjedelig A4 middag. Fiskegrateng! Eneste type fisk som går ned i desember måned. Fisk, desember og julestemning fungerer bare ikke for meg. -Men Jonas klarer seg ikke uten fisk så da må vi jo finne en løsning! Ser dere forresten at vi har kjøpt nye hvite pynteputer til jul?

Verdens beste puter. Vi har dem i både grå, brun, rosa og hvit.
Åh, nå er det ikke lenge til tv'en snurrer farmen! *Mega avhengig*

Antrekk - 03.12.12

 

Hei og hopp! Håper dere har hatt en fin start på den nye uken. Jeg har hatt en kjempefin dag hittil og har planer om å kose meg max forann tven i kveld. Det er alltid så mye bra på tv om mandagskveldene! >Annika< og jeg skulle på julegaveshopping i dag, men det ble både julegaveshopping og litt til oss selv. Hihi, fort gjort! Jeg kan vise dere innkjøpene på bloggen i morgen når dagslyset er tilbake igjen.  
Bukse fra Gina Tricot, Skjerf, genser og Jakke fra Bikbok, Sko fra NellyTusen takk for de fine tilbakemeldingene på forrige innlegg!
Leppestiften jeg har brukt er Isadora farge 47.

Gjør leggene klare for julebord!

Noe av det viktigste for julebord er for meg en ren, brun og hårfri kropp! Ja det er vinter, men man behøver vel ikke å se ut som et lik av den grunn? Litt farge må man ha på de glatte leggene.

For å få de perfekte festleggene behøver jeg to ting. >Dorco Shai< sin seksbladers barberhøvel, og Body Shop sitt Body butter i duften av mango. Barbering av legger må til enten du velger strømpebukser eller ikke strømpebukser. For rundt et år siden hadde jeg en episode hvor jeg fikk litt for dårlig tid før en fest. Jeg fikk ikke barbert vinterleggene mine, og fant ut at strømpebukser var redningen. Vel, der gikk jeg på en smell. Utstikkende hår er av erfaring ikke noe særlig. Ta deg tid til å barbere leggene!Sjekkliste for oss som skal på julebord:
1.
Jeg har smørt hele kroppen inn i en godluktende bodylotion.

2. Jeg har funnet frem mine lekreste, og mest behagelige hæler. På julebord blir det fort vilt, og du vil senere være svært takknemlig for de behagelige skoene.

3. Jeg har skaffet meg litt brunfarge. Du kan enten velge spraytan i siste liten, eller i forveien starter med betakaroten og solarium. Litt farge synes jeg er på sin plass!

4. Jeg har valgt meg ut en lekker, men også en behagelig kjole. Ikke ta på deg den strammeste varianten du eier. Buffèt er ikke akkurat uvanlig på julebord, og det er vel heller ikke uvanlig å overspise.

1   2
3   4

5. Jeg har ordnet meg en søt frisyre. Jeg går som dere helt sikkert har merket stort sett for krøller. Jeg elsker å krølle håret og bytter alltid mellom mine fire ulike krølltangvarianter.

6. Jeg har stelt neglene mine så godt som det er mulig. Fransk manikyr eller røde negler slår aldri feil.

7. Jeg har barbert leggene! Mangler du en god barberhøvel så foreslår jeg at du tester Dorco Shai sin barberhøvel helt gratis HER. Det eneste du behøver å gjøre for å få høvelen gratis hjem i postkassen, er å fylle ut det lille skjemaet som er linket til.

5   6
 

Til slutt vil jeg kjøre en liten reprise av konkurransen jeg hadde i samarbeid med Dorco tidligere! Legg igjen en kommentar med navn og mail, og fortell meg hvorfor akkurat dine legger behøver et gratis årsforbruk av Dorco Shai sine barberhøvler. Jeg trekker to vinnere den niende desember!Dorco Shai sin produktvideo kan dere se HER, og facebooksiden finner dere HER

                Annonse

Oppskrift - SjokoladekjeksDu trenger:
1. 200g mykt smør
2. 175g sukker
3. 175g brunt sukker
4. 1 ts vaniljesukker
5. 4,5 dl hvetemel
6. 3 ts bakepulver
7. 2 egg
8. 1 mørk kokesjokolade finhakket

 
 

1. Pisk først sammen ingrediens 1 til 4.
2. Pisk så inn ingrediens 5 og 6.
3. Til slutt piskes eggene inn og sjokoladen helles i.
4. Sett ovnen på 200g og bruk en spiseskje til å legge kjeksene i porsjoner. Stek midt i ovnen i 10 min.RESULTAT..

Kanskje også noe som egner seg som spiselige julegaver?
Kjeempegode ble de ihvertfall!

Antrekk - 01.12.12Gårsdagens hjemmesnikrede genser er fått kommet på!


Jeffrey Campbell fra DNA, Bukse og Genser fra Vero Moda, Vest fra Gina Tricot, Smykke fra NastygalSyntes genseren ble supersøt på også jeg!  

Liten forandring - Splitter nytt par!Jeg hadde egentlig planer om å selge dette paret i Jeffrey Campbell, men da jeg endelig fikk fingeren ut og byttet snørefarge i dag tidlig, ombestemte jeg meg raskt. Herlighet så mye finere de plutselig ble! Jeg fikk jo aldri brukt dem med de gul/oransje snørene. De passet ikke til noe som helst. Nå føler jeg at jeg akkurat har fått et splitter nytt JC par i hus. Gleder meg til å ta dem i bruk allerede i dagens antrekk.Dette er en av de mest behagelige parene jeg har, og jammen er de varme også!
Ble de ikke mye finere med sorte snører?

En hvit desember!


God morgen kjære, søte, snille, fine lesere! Haha, jeg er helt latterlig glad i dag. Ingenting kan ødelegge dagen min nå! Det er endelig første desember og mitt største ønske gikk i oppfyllelse. Jeg våknet til hvite trær og snø fallende fra himmelen. Jeg HYLTE av glede da jeg så det og stormet ut for å knipse bilder med en gang. Beste som kunne hendt meg. Kanskje vi får beholde snøen også? Krysser fingrene! 

Goood morgen fra meg, Jonas og nissefar!