hits

desember 2011

My room..

Rommet mitt er ikke helt klart enda. Jeg mangler blant annet et digert bilde som skal henge over senga. Men ellers vil jeg ikke ha så mye mer der inne. Pynteputene er mer enn nok i seg selv spør du meg. Hoho! Alle putene er fra Skeidar bortsett fra pynteputene i tibetansk ull. Disse er fra kremmerhuset i Stavanger.


Belysningen rundt speilet er fra Ikea, men det kreves en elektriker for å få dem montert.


Speil fra Ikea, bokhylle fra Skeidar.


Bokstøttene i sjakkfigurer er fra Skeidar.


Lampen dere ser et lite glimt av her er også fra Ikea.

Hva synes dere?


- Marthe <3

Moutfit - 31.12.11

Her kommer nyttårsantrekket! Klokken fem skal jeg til >Annika< for å spise middag med ti flotte jenter. Det er julemiddag etterfulgt av et heftig jentevors som står på planen denne nyttårsaften. Gleder meg! Tror dette blir en heltopp kveld. 


Kjole fra Vero Moda
Jakke fra Bikbok
Armbånd og ring fra Cubus


Hvis dere lurer, så er det ikke så varmt i dag..

GODT NYTTÅR!


- Marthe <3

ÅR 2011

JANUAR..


Jonas og jeg dro til London for å feire bursdagen hans!


Jeg var platinablond på dette tidspunkt..


Vi besøkte en av Gordon Ramseys resturanter!


Shoppet..


Og gikk på Spa..

FEBRUAR..


Herlighet, gjorde jeg noe annet?
Tydeligvis ikke..

MARS..


Jonas og jeg dro på hyttetur med farmor og farfar..

APRIL..


Jonas og jeg dro til Tenerife..MAI..
Jeg var russ..

JUNI..
Jeg dro til Rhodos med flotte jenter!
Og fikk flere flaggermusbesøk på rommet mitt..JULI..
Kristine og jeg dro til Oslo..


Shoppet masse noe jeg var fornøyd med!


Og Kristine kanskje ikke fullt så fornøyd med?


..Så fikk vi se rosehavet med våre egne øyne.
Mamma og jeg dro også til Tyrkia denne måneden.
SÅ dro familien Norheim + meg til København!


Og spiste alt for mye god mat.

AUGUST..


Jeg feiret bursdagen min på fjellet!OKTOBER..


Jeg fikk en Praha tur til bursdagen!
Ja så flyttet vi denne måneden og jeg bodde herved på IKEA.


Så dro jeg på hyttetur med flotte jenter!


Og lærte meg å fyre!

NOVEMBER..


Jeg var på en liten shoot med andre bloggere i Oslo.

DESEMBER..


Jeg dro to uker til Egypt med fine jenter!2011 har absolutt vært et av de beste årene i mitt liv. Jeg har hatt syv utenlandsreiser og flere innenlandsreiser. Jeg fullførte videregående i juni og har nå tatt et velfortjent friår. Et halvt år med friheter, blogging og masse reiser har vært en drøm og jeg kan nesten ikke vente med å se hva det neste halvåret kan gi meg! Jeg har en mistanke om at dette året utrolig nok skal bli ENDA bedre? Nå er jeg klar for alt 2012 har å by på!
Er du?- Marthe <3

Lenge leve kaos..

Huff, jeg har kjøpt så mye den siste måneden at det har resultert i et forferdelig rot. Alle innkjøp som ikke har fått plass i klesskapet har nå fått plass på gulvet i stedet. Det ser ikke ut på det stakkars rommet. Hoho, skal sette i gang en ordentlig ryddeaksjon NÅ!
Fest på gulvet!Ønsk meg lykke til!


- Marthe <3

Månedens antrekk..

Denne måneden har jeg i grunn ikke hatt så mange antrekk. Jeg var jo to uker i Egypt og der ble det ikke så mye knipsing av akkurat dette. Likevel har jeg prøvd å plukke ut de fem antrekkene jeg likte best. Så gjenstår det bare å se om dere er enige?Noen dere likte spesielt godt?
Nå kommer jo snart nyttårsantrekket også da!


- Marthe <3

Jeg skammer meg..

God morgen! Jeg ville bare informere om at vinneren av julekalenderluke 24 er trukket. Premien bak den aller siste luken ble det Lotte Strand som stakk av med. Gratulerer så mye, du har fått mail. Ellers dere! Ville jeg bare vise dere det nye skoparet som er på vei til meg i dette øyeblikk. Hihi, jeg vet jeg vet. Jeg burde skamme meg! NÅ har jeg virkelig lagt bankkortet bak lås og slå. I mean it this time! 


Jeg fant plutselig ut at jeg ikke eier et eneste brunt skopar og disse var jo flotte!


Koster 499kr >HER<

LITT fine var de jo?


- Marthe <3

Tacokveld!

I dag har det vært rimelig hektisk her i gården. Jeg har så mye jeg skulle ha gjort både på hjemmebane og med bloggen. Nå skal jeg endelig få tid til å sette meg ned og svare på masse mail. Det har blitt litt sløvt med mailsvaring i det siste. Ja, så skal jeg nyte de siste kommentarene som er ramlet inn. Dere er jo så gode på å gi tilbakemeldinger! Herlighet så mye fint dere kan komme på å si. Det er en FRYD å blogge for mennesker som dere.Jonas og jeg har akkurat laget oss taco. En kjapp, men veldig god middag! Er han ikke fin i genseren han fikk av meg til jul? Jenter.. Løp og kjøp en slik til kjæresten! Den er fra Image. Jeg synes den er råheit!

Jonas er forresten også veldig fornøyd med kommentarene deres. Han har fått så mange søte kommentarer i det siste at han er helt i skyene. Hoho! Stolte hanen min.


Slik ser min tacolefse ut hvis noen lurte.. Det går mest i mais og salsa. Haha!Nå må dere ha en flott torsdagskveld!


- Marthe <3

New shoes!

HYL! Jeg har fått de fineste skoene av Jonas til jul. Jeg var litt treg med å velge meg ut det jeg vill ha av han og dermed kom julegaven litt etter jul. Jeg valgte meg to par sko fra www.modekungen.se og har aldri vært mer fornøyd! De satt som et skudd på foten begge to og er minst like flotte som på bildene fra nettsiden. Jonas fikk av meg et par rålekre sko og genseren han hadde på seg i går, bare i brun. Det er jo så mange som lurer på disse kjærestegavene. Her er de nye skoene mine.. Jeg gliser bare av å se på dem jeg.


Ah, for et syn <3


Jeg forGUDER disse skoene. -Men kjenner jeg dere rett, så hater dere dem. Haha!
Skoene er fra www.modekungen.se og koster til sammen 1500kr.

Det må da være NOEN som har samme smak som meg?
Hoho..


- Marthe <3

Kjærestekos!

Jonas og jeg har hatt en super kveld med kjempedeilig mat! Det ble fiskesuppe med laks og baguetter til. Nam nam. Nå skal vi hive oss i badekaret og se en koselig tegnefilm etterpå. Eventyret i New York. Det blir tredje gang jeg ser den på kort tid. Hoho, den er så koselig! Alle må se eventyret i New York. Ellers har jeg endelig fått sett skoene jeg fikk av Jonas til jul. Ah, heelt nydelige. Jeg skal selvfølgelig vise dere dem også! Håper dere alle koser dere i kveld.

Bergensk fiskesuppe er den beste!


- Marthe <3

Back in town!

Nå er jeg tilbake i Kristiansand, men det har ikke akkurat vært en fryd å blogge her heller ettersom dataen min er på reperasjon. Jeg har nå brukt 60 minutt på å laste opp fem stusselige bilder og nå nekter dataen å laste opp et eneste bilde til. Fy søren, jeg tror virkelig ikke det er meningen at jeg skal blogge jeg? Ikke fungerer tven heller.Jonas og jeg har vært sammen i 2 år og 3 måneder i dag så nå skal vi til han og spise god middag! Gleder meg max til å glemme alt av datadrit og internettproblemer. Håper på å få blogget litt hos han i kveld.


Enkelt reiseantrekk.


Bukse, genser og veske fra Gina Tricot
Fuskepels fra Kappahl
Sko fra NellyKos dere så lenge! Jeg beklager..


- Marthe <3

Homemade calendar..Her kommer noen bilder av den hjemmelagde årskalenderen bestemor og bestefar fikk av meg til jul. Jeg har ikke tatt bilde av hver eneste side, men her er ihvertfall en smakebit som mange har etterlyst..


Under bestemor og bestefars bursdagsmåned befinner det seg konvoulutter med flaxlodd i.
Alle sydenturene mine oppsummert på èn måned. Ingen enkel sak.
August måned. Både tante og jeg fyller år. -På samme dag!


Her befinner det seg et lite skrytealbum med masse bilder av meg.Flere som har holdt på med samme prosjekt?


- Marthe <3

Kvelden i bilder..

I dag har donald duck stått på menyen her i huset! Nei, det hørtes fælt ut. -Men jeg har altså spist and. Utsøkt smakte den også. Ellers har jeg i grunn bare satt gårskvelden på reprise. Jeg har fått god mat, hyggelige samtaler også har jeg jo fått vist frem dagens innkjøp til farmor som er helt i ekstase!
Riskrem til dessert!Flere som har kost seg i kveld?


- Marthe <3 
 

Hektisk med salg!

Hjelpes! Dere som ikke allerede har vært der, må komme dere til byen med det samme. Det er virkelig salg over alt! Ting jeg har sett på og siklet etter i evig tid er plutselig gratis. Det ble en god del innkjøp på meg i dag, men jeg skal ta bilder av tingene og vise dere det i morgen. Nå er det litt for mørkt og blitz-bilder er et mareritt.Jeg har som dere sikkert skjønte storkost meg med venninnen min Iselin og hennes herlige lille knøtt i dag. Nå er jeg klar for et deilig middagsmåltid hos farmor og farfar.


Hun var heelt nydelig!


Dagens lunsj. Mmm! Vi spiser alltid på den samme kinaresturanten.


Skifting på bæsjebleie er alltid stas!


Denne frøkna fødte for en måned siden og veier allerede mindre enn meg. Hej heej!


Posene som fikk bli med meg hjem..

Flere som har handlet på romjulssalg?


- Marthe <3

Moutfit - 27.12.11

Fy søren som jeg sliter. Jeg har brukt halvannen time bare på å komme meg på nett og nå regner jeg med at det tar enda en time å få lastet inn bildene. Dataen min vil fremdeles ikke slå seg på, tantes data har ikke internett, og den stasjonære her er så treg at den klikker hele tiden. En ikke-fungerende data er virkelig min verste fiende.Vi reiser hjem allerede i morgen tidlig pga disse dataproblemene. I mellomtiden får vi bare være tålmodige alle mann! Jeg får heldigvis blogget hos farmor og farfar i kveld. Nå skal jeg til byen med ei venninne og den en måned gamle babyen hennes.


Sko fra Nelly
Shorts, topp og jakke fra Bikbok
Veske fra Bianco

 

Håper på bedre bilder senere!

- Marthe <3

2 juledag..

Ah, som jeg har kost meg i dag! Jeg har feiret jul med pappa-siden av familien og fått kjempedeilig ribbe med både riskrem og kake til dessert. Nam nam nam. Ellers har jeg både fått og delt ut litt gaver i kveld, pratet med skjønne mennesker og bare kost meg!I går hadde jeg forresten leserrekord på bloggen med nesten 12 000 lesere. Hallo i luken?! Jeg må bare si tusen hjertelig takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen. Jeg svever jo i lykke her nå. 60 kommentarer på det stusselige innlegget jeg har hatt muligheten til å gi dere i dag, og ikke en eneste av dere klager! Ah, jeg er heldig jeg.
Farmor hadde bakt fancy kake!


Farmor, onkel og farfar.


Og jeg med mine pakker fra søte kusiner!

Håper dere også har hatt en fin kveld.


- Marthe <3

Moutfit - 26.12.11

ÆÆÆ, jeg har hatt alvorlige tekniske problemer! Dataen min nekter å slå seg på og jeg har dermed ikke hatt noe mulighet til å få blogget i dag! Gjett om jeg har vært hysterisk da! Nå har jeg hoiet meg opp til farmor og farfar for å låne dataen deres. Jeg skal spise julemiddag her senere så det passet heldigvis fint! Puh, dagen er reddet.


I dag ser jeg slik ut..


Jeg ville le meg ihjel da vi tok bilder i dag. Jeg holdt nemlig på å blåse av gata.


Klokke fra Cmyk
Topp fra h&m

Shorts fra Bikbok
Sko fra NellyLikte dere antrekket?


- Marthe <3

Min nye kameralinse..

God kveld! I dag har jeg hatt litt problemer med dataen. Den ville rett og slett bare ikke slå seg på i dag. -Meen nå ser alt ut til å være i orden igjen og da tenkte jeg å informere dere om hvilken kameralinse jeg bruker. Veldig mange av dere har etterlyst et innlegg om dette de siste dagene..Slik ser det ut. Det er en portrettlinse i merket Nikon. Det finnes en til modell som er eldre og litt billigere, men jeg anbefaler denne etter å ha prøvd begge to. Den koster 1700kr og er verdt hver eneste krone. Det er autofokus, så linsa fokuserer av seg selv og lager de skarpeste bilder.Nå har jeg ikke eid linsa i ei uke enda engang, men noen bilder har jeg fått knipset de siste dager og flere skal det bli. Gleder meg masse til å dele de fremtidige antrekkene mine på bloggen. Endelig skal bloggen få et kvalitetsløft! Her er noen av bildene som er tatt med den nye linsa..


Jeg er SÅ fornøyd med den skurrete bakgrunnen. Rått!
Det har til og med fått med regndråpene i lufta.Noe å ønske seg til neste jul kanskje?


- Marthe <3

Mine julegaver..

Her har dere mine julegaver i bilder.. Ihvertfall nesten alle. Jeg har jo fått tidenes kameralinse også som jeg skal skrive et eget innlegg om, to par sko fra modekungen som ikke har kommet frem enda, pynteputer som ligger hjemme på sengen, og 2000kr på konto. Tusen takk for alt for mange flotte gaver og en fantastisk julefeiring!


Krølltang. Jippi!


Favorittserien for hår. Absolut repair. Den er helt fantastisk.


Bilderamme og ringstativ i Lisbeth Dahl, favorittdesigneren.


Slangeskinnsveske og 3000kr kontant. Weee!


Mangosett fra Body shop. Lukter himmelsk.


Nå blir det mer skalldyrsmåltid på Jonas og meg! Hihi. Hardangerbestikk.


Råe bokstøtter i sølv-sjakkfigurer. Skal bli så fint på rommet mitt!


Sminkeveske i Lisbeth Dahl og masse masse sminke inni!


Har dere sett så fin?


Mange bøker som skal nyytes! 


En nydelig hjerte-blomsterdekor som også skal pynte rommet mitt!


Serien Redken extremè også for hår. LOVE! Håret mitt skal skinne..


Aww. Pyntehåndklær.


Klokke og gavekort på Gina Tricot!

Hva fikk du til jul?


- Marthe <3

Den beste dagen i året..

Ah, som jeg har kost meg i kveld! Julefølelsen er virkelig det beste. Jeg mener det. Det kan umulig finnes noe finere enn dette her. Vi har spist masse god julemat. Her i huset er tradisjonen pinnekjøtt med riskrem til dessert. Ellers har vi også proppet magen med frukt, julekaker, kromkaker, iskake og all slags! Jeg triller..Jeg orket faktisk ikke kjole denne julaften. Dermed ble det paljettshorts, topp, skyhøye pumps og glittercardigan i stede. Det går ann å være pyntet uten kjole og. Ikke krøllet jeg håret heller! -Men jeg fikk ny krølltang til jul så nå skal det bli krølling for harde livet.
Ring og armbånd fra Kappahl 30kr(!)


Shorts og topp fra Gina Tricot
Jakke fra ZaraSå er det jo denne gaveåpningen.. Et høydepunkt som aldri tar slutt! Jeg har fått helt UFATTELIG mye fint i kveld. Åå, jeg er så fornøyd! Folk er gale her i hus. Stuebordet er stappet med flotte ting og alt er jo mitt? Hihi. Jeg som trodde jeg hadde handlet ufyselig mye. Dere som er enebarn kjenner dere sikkert igjen. Jeg skal vise bilder av gavene i morgen. Ihvertfall noen av dem!


Naam!


Tante og meg klare for pinnekjøtt!


Fine mamma, og svette meg. Pakkeåpning tar innpå!


Bestemor og bestefar ser den hjemmelagde kalenderen.. Dere skal få se den og!


Hoho.. Alt dette bare etter fem personer.

Er det flere som er fornøyde med kvelden?


- Marthe <3

Innkjøp - 24.12.11


Hoho, har dere sett? Julesokken var stappa i dag tidlig! IIHA.Nå kom jeg akkurat hjem fra Kvadrat jeg! Jeg vet jeg vet.. Shame shame. Jeg har kjøpt julegaver til meg selv. Igjen. Nå skal jeg gjemme bankkortet mitt og ikke ta det frem før.. Til neste år. Man må jo slå til i januarsalget! I dag våknet jeg til en stappfull julesokk på hodeputa mi. Nissen har vært på besøk i natt! Ikke bare fikk jeg et tonn godteri, men en morgen-julegave også. JIPPI. Gledelig jul!


Også fikk jeg Drageløperen av julenissen. Gjett om jeg skal kose meg i romjulen da!


Masse julegaver til meg selv..


Kjøpte meg to pynteputer på Kremmerhuset
299kr per stykk

Også har jeg fått innflyttningsgave fra tante. Herlighet, for en flott julemorgen! Se så fint smykkestativ.. Skal rett inn i mitt lille walk in closet.Dagens kjøp..


Veske fra Bianco
160kr


Gull og sølv vesker fra GT
99kr per stykk


Blondeshorts fra h&m
149krTopp fra h&m
199kr?Kjøpte meg også nyttårskjolen i dag.
Den skal dere få en sniktitt på senere!


- Marthe <3

Naken i hijab..

Nå er det jammen meg på tide å oppdatere bok kategorien her på bloggen! Jeg fikk kun lest to bøker mens jeg var i Egypt. De to andre jeg tok med var så kjedelige at jeg ikke engang orket å fullføre. Det skjer bare en sjelden gang. En av bøkene jeg leste het Naken i hijab og skulle vise seg å være en av de beste bøkene jeg noen sinne har lest.Bokens historie finner sted i Egypt noe som gjorde alt dobbelt så spennende for meg. Hovedpersonen Live drar på ferie sammen med venninnen til Egypt og her greier hun å forelske seg i guiden deres Kaarem. Kaarem er en sjarmerende, pen egypter. Så sjarmerende at Live spontant bestemmer seg for å gifte seg med han. Etter å ha skrevet under på en ekteskapskontrakt hun ikke forstår bæret av, flytter hun inn i Kaarems muslimske hjem. Etter kort tid er Live fanget i hijab, hun må forholde seg til de villeste regler og aksepterer handlinger fra ektemannen som hun ellers aldri ville gjort.Vi får høre om problemene som oppstår ved et kulturkræsj som dette. Samtidig som jeg hatet Kaarem for de tingene han sa, for kleskoden han tvang Live til å følge og for alle gangene han skjelte henne ut, forsto jeg meg utrolig nok på hvorfor skikken er som en er her. Noen ting synes jeg fremdeles er uforståelig, men jeg føler også at jeg har fått en større forståelse av den muslimske kulturen. Dette er definitivt en av mine beste leseopplevelser. Boken er full av både romantikk, drama, og lærdom!En lettlest og superspennende bok. Terningskast 6!


- Marthe <3

GOD JUL!

Da vil jeg bare ønske dere alle en riktig god jul! Jeg har storkost meg i dag og har planer om å storkose meg enda mer i morgen. Det ble noen innkjøp på meg på Madla Amfi og disse skal jeg selvsagt få tatt bilder av og vist dere i morgen. I mellomtiden.. NYT ferien, slapp av, spis usunt og KOS DERE! Pass også på å være snille barn, dere som vil ha nissebesøk i morgen. Regner med det er noen der ute som vil ha julegaver?


Her er all hverdagspynt byttet ut med engler og nisser. Kun disse grisene har overlevd!GOOD JUL!


- Marthe <3

I Stavanger!

Hei hei alle sammen! Håper dere har en flott lille julaften. Mamma og jeg kom akkurat frem til Stavanger og nå skal vi ut døra igjen.. Vi skal nemlig shoppe litt på Madla amfi. Haha, vi må jo ta litt av nå som butikkene snart stenger i årevis! Jeg knipset litt bilder til dere på veien hit. Blant annet av den nye fuskepelsen min. Den er så fin!

Elsker jakka, men den loer veeldig. Hele bilsetet er stappa med hår nå. Jakken koster egentlig 1000kr på Kappahl, men er nå på salg til 300kr.


Haha, mamma..

Likte dere jakka?


- Marthe <3

Klar for selveste julaften!

Nå er jeg jammen meg klar for julaften jeg. Alle gaver er ihvertfall i boks! Jeg har fremdeles ingenting å gå med, men kjenner jeg meg selv rett så skal jeg nok finne på noe. Nå sitter jeg hos Jonas, klar for å pakke inn de aller siste presangene. Åh, som jeg gleder meg til jul nå! Vi reiser til Stavanger i morgen tidlig.


Siste innpakkningsrunde er i gang..


Dagens kjøp! Juleshopping er GØY. 

Etterpå skal pepperkakehus pyntes..
Ha en strålende kveld!


- Marthe <3

Ny kameralinse til jul!

ÆÆÆÆ, HYYYL! Jeg har som sagt vært på shopping og handlet julegaver, litt ting til meg selv oog julegave fra mamma til meg. Aldri mer stygge outfit bilder sier jeg bare! Til jul skal jeg nemlig få en portrettlinse av mamma i merket Nikon. Egentlig skal det pakkes inn og legges under treet frem til jul, men jeg vet jammen ikke om jeg greier det! Jeg vil bruke det NÅ! Jeg har selvsagt tatt noen test-bilder utenfor sørlandsenteret og er strålende fornøyd. Har aldri vært mer fornøyd faktisk. Alt går av seg selv og bildene blir kjempeskarpe. Herlighet, å ta antrekks bilder skal bli en drøm fremover..Testbilder tatt i full fart utenfor senteret. Se så fine da! Akkurat slik skurrete bakgrunn jeg har lett etter i årevis. Jeg har gått fra butikk til butikk og etterlyst en kameralinse som gir samme type bilder som Ulrikke Lund har. Haha, ingen har skjønt hva jeg ville ha.. Endelig! Linsa koster ca 1700kr, er i merket Nikon og kjøpes på fotobutikk.Ah, jeg er sjeleglad! Tusen takk mamma! 
Hva synes dere?


-Marthe <3

Kvelden..

Vinneren av gårsdagens luke ble Ingunn Vass! Gratulerer så mye. Du har fått mail. Vinneren av dagens julekalenderluke vil bli kåret i morgen tidlig når den nye åpnes. Jeg har hatt en alle tiders kveld med snuppa mi Kristine. Det har blitt litt for mye mat og usunnheter, men sånn går det! Hunden hun passer er helskjønn. Det er ikke sunt for meg å være i nærheten av slike små, søte vesner. Jeg får så lyst på en selv.


Ribbe og salat har stått på menyen..


Har dere sett? Awww!Jeg ønsker meg en hund til jul..


- Marthe <3

Juleforberedelser..

I dag har jeg fått jobbet litt med den hjemmelagede årskalenderen. Jeg er enda ikke ferdig, men jeg har ihvertfall kommet et sykke lengre på veien mot målet. Nå har jeg fått besøk av Kristine og en ufattelig søt hund. De skal overnatte her i natt! Gleder meg til masse jenteprat, godterispising og filmtitting..  ELSKER at det er snø!

Nå er det jul her i hus!


- Marthe <3

Moutfit - 21.12.11DET ER SNØ!I dag har jeg forresten på meg mitt nye sett clip on extentions fra www.luxushair.com. Hvis noen lurer på hvilken farge jeg bruker så er det nøyaktig DENNE typen jeg har på meg. Dette settet består av syv deler og koster nå 599kr.
Sko fra Nelly
Jakke og skjorte fra Bikbok
Bukse fra Gina tricot

Ønsker dere alle en fin dag!


- Marthe <3

Julesteming til tusen..

Åå, dette har vært en helt super dag! Snøen har endelig lagt seg som et tynt teppe på bakken. Jippi! Nå krysser jeg bare fingrene for at det varer til jul. Jonas og jeg har ellers fått unnagjort enda mer juleshopping i dag. Vi har de to siste timene pakket inn julegaver, spist kakemenn og pyntet juletre. Aww, stemning!


Litt juleshopping! Hoho.
Flinke Jonas! Han er en drøm å gå på shopping med. SÅ tålmodig.


Mmm! Varme og gode kakemenn dyppet i melk. JUL.

Flere som har julestemningen på plass?


- Marthe <3

Festklar på 1,2,3!


Du trenger: 1. En donut 2. En børste 3. To strikk 4. To/tre lusespenner 

          1   2
          3   4
          5   6

Slik gjør du:
1.
Lag en hestehale og sett deretter på donuten.
2. Del håret ca på midten og fordel det slik at ikke donuten viser gjennom.
3. Sett så på strikk.
4. Håret som nå gjenstår surrer du rundt tutten og fester pent med lusespenner.


Ja så er det lurt å sette alt nakkehåret i en liten lusespenne!

Donuten finner dere i flere farger >HER<.


- Marthe <3

Siste innspurt!

Er du enda ikke ferdig med årets julegaver og trenger tips til flotte gaver nå i aller siste liten? Her kommer et siste innlegg med julegavetips fra www.makestyle.no til både mor, far, bror, søster, venninne, kamerat og kjæresten! Håper det faller i smak.Dette er jo en ypperlig julegave! Jeg har selv fått en fra www.makestyle.no og er såå fornøyd! Åh, for en nydlelig toalettveske.. Merket er Lulu's og er veldig populært. Jeg tror faktisk jeg vil ha denne i en farge til jeg!
Lulu's sminkeveske finnes HER.

Gavetips til mor, søster/venninne:

Smokey Eye øyenskygge til 349kr. Fås kjøpt HER.


Mini spasett til 249kr HER. Å ta vare på seg selv har ingen alder!


Manikyrsett til 375kr HER.


Pedicuresett til 199kr! Kjøpes HER.

Gavetips til far, bror eller kjæreste:


Eksklusivt barbersett til 599kr. Utrolig stilig! Finn den HER.


En god dagkrem - Anti age! Denne koster 499kr HER.


En god og rimelig shaving lotion til bare 89kr HER.

Har du noen gode gavetips på lur?


- Marthe <3

Moutfit - 19.12.11

I dag har jeg vært på farten hele dagen! Det er derfor det ikke er blitt tid til bloggen. Jeg har vært i banken og ordnet med sparekonto og bsu konto. Anbefaler alle å skaffe seg en bsu konto! Veldig veldig lurt. Ellers har jeg vært på juleshoppping med Jonas. Siste innspurt nå før jul! Jonas og jeg skulle egentlig pynte juletre og pepperkakehus i kveld, men Andrea er kommet hjem fra Danmark og da ble det jentekveld i stede. Det kommer heldigvis en dag i morgen også til pepperkakepynting og julefilm!
Sko fra Nelly
Bukse fra Bershka

Jakke fra Bikbok
Skjorte fra Gina TricotLikte dere det?


- Marthe <3

Vel fremme på Gardemoen!

Hallo mine kjære! I skrivende stund sitter jeg på gardemoen. Fysj så kaldt det er! Jeg kommer til å fryse konstant nå fremover. Flyet til Kristiansand går ikke før ti i kveld så nå skal Annika og jeg jobbe litt med bloggen. Jeg skal blant annet lage et lite innlegg med bilder fra de to siste ukene. Som en oppsummering! Så skal jeg svare på en rekke mail!

Håper dere har det fint. Nå er det jo snart ferie for dere som går på videregående også. SOM jeg gleder meg til å sette meg ned med jonas, en julefilm og masse norskt godteri! 
   Vi har akkurat stappet i oss dette. Nå skal det jobbes på full mage.            
            

 
>Annika< du Annika..


- Marthe <3

Ukens tips!

Denne uken har jeg lyst til å komme med en liten produkt anbefaling. Etter to uker med sol og varme skal kroppen min snart tilbake til kald vind, frost og ufyselig vær. Da er det fort gjort at huden blir tørr og sprekker opp. For å unngå dette og for å holde brunfargen lengst mulig har jeg vært veldig flink til å bruke gode, fuktighetsgivende produkter. Jeg pakket med meg tre splitter nye produkter fra Yves Rocher. En scrub, en bodybalsam og en bodywash rikelig på olje og fuktighet. Nå har jeg brukt disse nesten hver dag i to uker og er veldig fornøyd. Vil derfor anbefale produktene videre.


Bodywash med olje. Jeg fikk spesielt myke ben av å bruke denne!


Denne kan dere få tak i HER. til kun 87 kr nå.Peeling og balsam for kropp. Jeg greier ikke helt å sette fingeren på hva de egentlig lukter, men godt var det ihvertfall. Jeg har brukt halve boksen allerede. Har virkelig dynket meg i dem! Hoho. Disse krukkene fås kjøpt <HER> og <HER>. Anbefales absolutt for å bevare fuktigheten i vinterkulda.Noe å gi i julegave kanskje? Produktene finnes i gavepakke til kun 129 kr nå <HER> Handler du produkter for 500 kr så får du nå i tillegg 100 kr i rabatt ved å oppgi koden: GIFTS11 helt nede ved handlekurven.

Christina fyller år!

God morgen kjære lesere! I dag har jeg lyst til å sette av et lite innlegg til min kjære kusine! Christina fyller 12 år i dag. Gratulerer masse til deg vennen. Har sendt en liten pakke til deg jeg! NYT DAGEN, DEN ER DIN..

 

Dagens kalenderluke åpnes snart!


Stor klem fra Marthe <3

Svar - DEL 2

Er det noen tv programmer du følger med på akkurat nå?
Idol. Det er faktisk det eneste. Jeg ser sjeldent på tv med vilje, men ser noen andre på så finner jeg det morsomt jeg også.

Hva vil du si til jenter der ute som ikke tør å kle seg som de vil fordi de er redde for hva andre vil si? Årh, ikke bry dere! Folk vil stirre og noen mennesker vil sikkert finne det morsomt. Medelever fra min gamle skole pekte til og med til tider. Drit i det. Tenk at du ser bra ut uansett og alle som stirrer gjør det av misunnelse. Det er ikke så lett i begynnelsen, men etterhvert som både du og medmenneskene rundt deg venner seg til den unike stilen din, skal du se at komplimentene ramler inn. Begynn i det små. Av og til kan bare det å ta på seg et par sko med en 6 cm hæl være nok. Ikke ta på deg noe du er ukomfortabel i, men det er viktig å utforske. Ha alltid et åpent sinn!Hva var det gøyeste med å være russ?
Å få dele ut russekort til crazy, små barn. Haha. Jeg synes ikke det var så sinnsykt å være russ jeg. Det har kanskje med at jeg ikke stortrives i en måned hvor rusbrus, chipsspising, rusbrus, rusbrus, mer rusbrus, soving og rusbrus står på planen. Jeg hadde mange morsomme stunder med jentene under knutekapringen foreksempel, men russetreffene var ingenting for meg. Festival-liv med mer usunnheter enn til og med jeg kan tåle + lite søvn er æsj.Hva liker du og gjøre sammen med venner?
Hva liker jeg ikke å gjøre med venner? Jeg er med på det meste jeg. Synes det er megakos å skravle med god mat på resurant, men det er like kos å kjøre filmkveld hjemme med godis og grandis. Eller ta en tur på kino, bowling.. Ja og en fest med jentegjengen er også topp!

Hva synes din mor og Jonas om klesstilen din og at du shopper en god del?
Så lenge jeg har råd til det så er det vel greit. De kjenner meg og min lidenskap for klær og shopping. Det går noen kroner der og sånn er det bare.Har du det bra for tiden? 
Jeg har det helt supert og slik har jeg hatt det utrolig lenge nå. Jeg kan ihvertfall ikke huske sist jeg klagde på livet!

Ser du opp til fotballfrue, virker veldig sånn fordi du hermer endel fra hun?
Okei, nei det visste jeg ikke. Fordi jeg trener og lager mat av og til?

Hva synes du om at jenter over 1.70 bruker høye hæler?
Kjempefint. Synes alle bør gå i høye hæler jeg. Føler du deg ukomfortabel med 15 cm, så er 5cm også flott.

Kan du vise bilder av leiligheten deles?
Det kommer når alt er i orden. Nå er nytt kjøkken også på vei. Det dumme treverket skal byttes ut i hvitt høyglans. Åå det blir så fint!Hva foretrekker du på en lørdagskveld: fest på byen, være hjemme med kjæresten, eller samling av jentegjengen?
Jeg foretrekker de to siste, men en hjemmefest hos ei fra jentegjengen er også heltopp! Ellers så er jeg veldig glad i vors. Utelivet i Kristiansand er grusomt med mindre man er 20 eller har studentbevis. Derfor foretrekker jeg et vilt vors, en bakt potet, og senga.

Når du kjøper klær eller sko fra Nelly.com, er det mulighet for å returnere det?
Det er kjempemulig det! Jeg har gjort det flere ganger med kjoler som ikke har passet som jeg ville. Da returnerer du det, skriver årsaken til det og velger om du vil bytte klærene eller om du vil ha pengene igjen. Det tar litt tid før pengene ramler inn på konto, men du får dem igjen.


Har du vært på ball før?
Bare en gang. Skoleballet i 10 klasse. Da ble jeg og min daværende kjæreste kåret til årets par! -Og ja vi var faktisk en av de tre nominerte til dronning og konge også, men den tittelen stakk bestevenninnen min av med. Svært velfortjent. Natalie er gull!   

Hvor mye penger brukte du på og innrede skapet ditt? Er så misunnelig!!
Hehe, jeg brukte nesten ingenting da skapene fulgte med huset. Bestefar har bare revet av dørene for meg og alt skapet inneholdt av hyller. Deretter gikk jeg til innkjøp av stenger klærene kunne henge på, kleshengere og buksehengere. En buksehenger på Ikea koster 45 kroner så veldig dyrt kan det umulig bli! Skohyllene fikk jeg av bestemor og bestefar, og faktisk så fikk jeg både knagger og flere kleshengere også av bestemor. Jeg har en gavmild familie! Det som har kostet for min del er klærne.. Liker du å synge?
Ja jeg elsker å synge, men jeg kan det ikke. Jonas og noen venninner tror det, men det er bare fordi de kun har hørt meg nynne. Bare mamma og dusjen vet hvor stygt jeg egentlig synger! Hehe.

Spiller du noen instrumenter?
Jeg spilte piano en god stund da jeg bodde i Stavanger. Jeg vil faktisk påstå at jeg var litt proff, men nå har jeg glemt det meste.

Har du twitter?
Mjaa. Jeg lagde en bruker for å følge med på justin bieber og hans twittring. Ehe! Jeg skjønner meg egentlig ikke på den slags.
 
Hvor lang tid bruker du på badet om morgenen?
Jeg kan fint sminke meg på 15 minutt og sette håret i en hestehale, men jeg foretrekker å bruke en halvtime på ansiktet og 10 minutt på håret. Da føler jeg meg vel. 

Du har gått veldig mye i svart i det siste, har det en grunn?
Hehe, nei ikke utenom at jeg er blitt veldig glad i helsvarte antrekk. Sort skinn, sorte høye hæler + sorte blonder eller frynser. Liker!Hva betyr egentlig sidevisninger på bloggen?
Sidevisningstatestikken forteller hvor mange ganger alle leserne mine har klikket seg innom bloggen min på en dag, totalt. Som regel er den dobbelt så høy som antall lesere da dere ofte klikker dere inn 2 -3 ganger daglig.

Planlegger du antrekk eller finner du frem på morgenen?
Jeg finner det frem på morgenen, men det kan ta tid av og til. Jeg kan fint bruke en halv time på å finne ut hva jeg skal gå i.

Hvilken str bruker du i bikbok buksene?
XS i tøybukser eller stoffbukser. Dongeribukser fra bikbok eier jeg faktisk ikke!Hva syns du om at så mange leser bloggen din?
Det er kjempegøy, men selvsagt også litt skremmende. Jeg vet jo ikke hvem dere er! Hvilken alder dere er i, hvilket kjønn, hvor dere er fra? Det aner jeg ikke. Det eneste jeg vet er at de aller fleste av dere er positive mennesker som stadig legger igjen en hyggelig kommentar om hvor mye dere setter pris på bloggingen min. Det er alt jeg trenger for å synes at det er supergøy å legge utallige timer i en nettside. Det gir meg faktisk alt!Hører du mye på musikk?
Nei egentlig ikke. Jeg anstrenger meg ikke for å høre på musikk, men jeg MÅ høre på radioen når jeg først sitter i en bil.

Har du et ''perfekt'' liv som det ser ut til at du har, eller er det bare på bloggen?
Jeg vil vel ikke påstå at jeg har et perfekt liv, men jeg trives utrolig godt om dagen! Jeg trives kjempegodt i den nye leiligheten, i vennegjengen jeg har rundt meg, jeg har en super kjæreste og en fantastisk familie. Jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil ut av dagen og jeg har god nok råd til å kunne reise og shoppe akkurat som jeg vil. Da har jeg det rett og slett veldig veldig greit!

Tips til ting man kan gjøre med kjæresten?
Jeg har skrevet et innlegg om hva man kan finne på med kjæresten HER. Datingtips!Er det viktig for deg å være slank, og se bra ut? Spiser du med god samvitt eller MÅ du trene etter å ha spist? Må du være stelt for å gå ned på butikken?
Det er viktig for meg å være slank ja, men det er også viktig for meg å spise som normalt og kunne unne meg godteri når jeg får lyst på det. Gjør jeg ikke det, påvirkes humøret negativt og det liker ingen! Før kunne jeg gå hvor som helst uten sminke, men nå foretrekker jeg å sitte i bilen om Jonas vil kjøpe godteri en torsdagskveld jeg allerede har fjernet sminka. Jeg er livredd for å møte folk som kjenner meg igjen, kanskje vil ha et bilde eller bare vil slå av en prat. Jeg føler meg ikke komfortabel foran mange mennesker uten sminke og da vil jeg helst unngå det. Enkelt og greit.

Hvordan skal en god blogg være?
Mine 10 bloggregler finner dere HER.


Foto_JonDanielsen

Er dere fornøyde med svarene?


- Marthe <3

7. desember - Pynt deg

Vinnerene av mobilbling fra www.handelsportal.no ble Marte Gundersen og Solveig Stokka. Gratulerer! Dere må sjekke mail! Dagens premie er i samarbeid med www.pyntdeg.no. De har så vanvittig mye lekkert så nå vil enda en av dere få muligheten til å velge ut et hvilket som helst produkt fra siden deres. Det blir igjen.. Ikke lett.

Delta slik:
1. Velg deg ut et produkt HERFRA.
2. Legg igjen en kommentar med navn på produktet. Ikke link, da blir kommentaren din stoppet i spamfilteret.
3. Husk også navn og mail INNI denne kommentaren.

Husk også å like facebooksiden deres HER.

Lykke, lykke til alle sammen!


- Marthe <3 

6 desember - Mobilbling

Vinneren av gårsdagens luke ble Anne M. Stakkeland. Gratulerer så masse! Du vil få mail i løpet av dagen. Bak luke 6 skjuler det seg en hel del mobilstæsj fra http://www.handelsportal.no/ Så mye stæsj at jeg vil dele det ut til to heldige vinnere. Trenger du deksler eller andre praktiske ting til iphonen din, eller ønsker du kanskje å gi det bort i julegave?

Delta slik:
1. Legg igjen en kommentar med navn og mail INNI kommentaren din.  


Iphonedeksler i mange varianter.


Alt dette skal fordeles på to..Husk: 25% rabatt i nettbutikken ut desember hos http://www.handelsportal.no/                                                Bruk da koden: handelsportal25


- Marthe <3

5 desember - Pearls for girls

Vinneren av gårsdagens luke ble Silje- Veronika. Gratulerer, du vil få mail i løpet av dagen! Trøstepremiene gikk til Iselin Knapskog og Maja Amundsen. Gratulerer til dere også. Har sendt dere mail. Den femte luken av årets julekalender er åpen og bak skjuler det seg et eksklusivt smykkesett fra www.thelmat.no Det eneste du behøver å gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar med navn og mail INNI kommentaren. Lykke til!


- Marthe <3

Do it yourself..

Synes ikke du heller at skjorta i butikken er unik nok? Kjøp den likevel, og lag den unik selv! Kjøp en helt vanlig billig skjorte og lag en plan på hvordan dette plagget kan få en ekstrem makeover. Er du ingen verdensmester på å sy? Nei, det er ikke jeg heller og derfor bruker jeg øredobber i stede. Resultatet ble kjempefint! -Også så enkelt..
Her er alt du trenger. Øredobber og en skjorte.


Her har jeg brukt vanlige perleøredobber. Se så søtt!

Legg først øredobbene på kragen for å se sånn ca hvordan du vil ha det. Slik slipper du unødvendige småhull i kragen. Sørg for at øredobbene har tynn stilk slik at skjorten ikke blir stygg uten kragepynten. Er du god på å sy så kan du jo alltids sy inn noen fine perler i stede. Eller lage en røffere skjorte med naglepynt? Det tror jeg ville blitt rått! Neste oppdrag.. Definitivt.


Du kan lage så mange varianter du bare vil!Har du prøvd dette før?


- Marthe <3

4 desember - Pynt deg!

Vinneren av gårsdagens luke ble Ane. Gratulerer! Alle som heter Ane må sjekke mail! Dagens premie er i samarbeid med www.pyntdeg.no som har vanvittig mye lekkert! Fy søren som jeg misunner dere. Dere kan velge dere ut et hvilket som helst produkt fra siden deres og tro meg det blir ikke lett..

Delta slik:
1. Velg deg ut et produkt HERFRA.
2. Legg igjen en kommentar med navn på produktet. Ikke link, da blir kommentaren din stoppet i spamfilteret.
3. Husk også navn og mail INNI denne kommentaren.

 

 


Jeg deler også ut trøstepremier til to stykk..Tre tuber tannkrem i det populære merket Marvis med smakene mint, lakris og kanel. Jeg har selv testet de og FY SØREN! Jeg ante virkelig ikke at en tannkrem i smak av lakris og kanel skulle være annet enn kvalmende, men dette var så digg at jeg nesten ville spise hele tuben. Heldigvis har jeg noen til meg selv også!


Tannkremene fås kjøpt HER og har verdi 267kr.

LYKKE TIL!


- Marthe <3

Shop juleantrekket!

Nå som Nelly har kommet med julekolleksjonen, må jeg slå til med siste del av tips til et pent juleantrekk! Nå har jeg tipset om kjoler som får deg til å glittre, jeg har tipset om flotte, orginale julebordskjoler og her kommer et siste innlegg med tips til hvordan du billig kan sette sammen et flott juleantrekk! Håper dere liker det. Dette tok lang lang tid.

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8

Kjole 1 HER, sko HER. Kjole 2 HER, sko HER. Kjole 3 HER, sko HER. Kjole 4 HER, sko HER. Kjole 5 HER, sko HER. Kjole 6 HER, sko HER. Kjole 7 HER, sko HER. Kjole 8 HER, sko HER. Annonselinker


- Marthe <3

Liten update..

Hei og god dag alle sammen! Akkurat nå sitter >Annika< og jeg hos storesøsteren i Oslo. Vi skal overnatte her til flyavgang i morgen. Vi er ikke fremme i Egypt før tidlig morgen kveld. Fy søren for et vær det har vært i dag! Jeg var sikker på at min siste stund var kommet da jeg gikk inn på flyet fra Kjevik til gardemoen. Til tross for storm og heftig uvær var det nesten ikke turbulens overhode. Deilig.

Annika og jeg sov kun 2 timer i natt og er derfor rimelig trøtte i trynet! I kveld er det bare avslapping, spising av pinnekjøtt, håndballkamp og et lite vinglass som står på planen. Gleder meg! Skal bli skjønt med litt søvn også.


Bloggberter på tur!


Skjønna!


Trøtt. Jeg sitter faktisk enda med jakke. Det er jo så kaldt her i Oslo!Fine katten som bor her..

Håper alt står bra til med dere!


- Marthe <3

3 desember - Vinn klokke!

Vinneren av extensions ble Tonje Marie! Gratulerer, du har fått mail. Kjempegøy at så mange deltar! Dere som ikke vant denne gang kan trøste dere med at det kommer flere extentions luker og andre konkurranser hvor flere vinnere skal trekkes!

Tredje luke av årets julekalender er nå åpen og bak den skjuler det seg en klokke! En fargerik Silhouette klokke fra www.rockdenim.no til verdi 399kr. Klokkene kommer i en flott gaveeske. Alt du trenger å gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar med navn, fargeønske på klokka og mail INNI kommentaren.


Selv ville jeg hatt den knall gule!
Hvilken vil du ha?


- Marthe <3

            Konkurransen er i samarbeid med www.rockdenim.no

Stappa postkasse!

I dag var postkassen stappa full med pakker og hentelapper. Sånn går det når man holder julekalender på bloggen! Ikke en eneste pakke var til meg. Buhuu! Nei, dere har fortjent det. Jeg har også fått kalendergaver av mamma for de dagene jeg er hjemme i desember. I går fikk jeg en bæreveske til dataen, i dag fikk jeg boken Naken i Hijab, og i morgen + søndag fikk jeg godis, boklys og to flotte bokmerker. Hihi, jeg har åpnet på forhånd!


Veldig veldig fornøyd jente. Takk mamma!


Dagens post..


Tre pakker og to hentelapper på enda flere pakker..


Aaalt dette til mine kjære lesere. Håper dere gleder dere!

Nå skal jeg kose meg med en gjeng flotte jenter og IDOL!


- Marthe <3

2 desember - Vinn extensions!

Vinneren av første luke ble Hanne Hatløy! Gratulerer masse til deg. Det ser ut til at det blir julekalender hver dag dere! Jeg har en crazy sekretær som har stått på som bare det. Dere har MASSE å glede dere til! Nå er det på tide å åpne luke 2 av årets kalender! Her skjuler det seg et sett clip on extensions 50cm fra www.luxushair.com. Noen som kunne trenge litt lengre eller tykkere hår? Eller kanskje du vil gi et sett extensions i julegave?

Delta slik:
1. Legg igjen en kommentar med navn og mail INNI kommentaren.


Om noen ønsker å kjøpe extensions med det samme kan jeg informere om at luxushair nå har juletilbud på clip on extentions! Førpris er 1000kr, tilbudspris er 599kr.

Vinneren trekkes i morgen!


- Marthe<3

1 desember - Gucciparfyme!

Da var vi i gang med julekalenderen. Første premie en av dere kan stikke av med er en parfyme fra www.parfymesalg.no! Flora by Gucci heter den og det skal være en veldig forfriskende blomsterduft av Gucci. Kanskje noen av dere allerede er faste brukere av den? Ønsker du å gi bort parfymen i julegave, eller vil du helst ha den for deg selv?

Delta slik:
1. Legg igjen en kommentar med navn og mail INNI kommentaren.


Dere kan lese om parfymen HER om dere ønsker det.  


- Marthe <3 

               Konkurransen er i samarbeid med www.parfymesalg.no

Litt nytt fra smej!

Det er første desember og tid for å bake litt julebakst! Svigermor og jeg skal bake kakemenn i dag. Kamera blir selvsagt med på kjøkkenet. Må jo friste dere litt! Jonas har allerede skrudd julemusikken på full guffe her. Haha! Forhåpentligvis blir det litt julepynting av hus også før trening.

Aller først vil jeg vise dere tre søte nyheter som har fått plass i smykkesamlingen min. Da jeg holdt konkurranse for dere i samarbeid med www.smejfashion.no fikk jeg velge meg ut noen produkter selv også. Jeei! Alle skal få!Ah, FIN!


Klokka finner dere HER.Ellers har dere en julekalender-konkurranse i vente i dag! Jeg tror ikke jeg kommer til å ha konkurranser hver eneste dag men heller 3-4 store konkurranser med flotte premier i uka. Som sagt jeg tror. For alt jeg vet har sekretær mamma ordnet konkurranser for dere til hver dag.. Litt av en sekretær hæ!


Ring i gull. Kjøpes HER.


Og sølv! Greide ikke bestemme meg for hvilken farge så det måtte bli begge.Likte dere mine nye smykker?


- Marthe <3

              Varene er sponset