hits

november 2015

Covered in black leatherElsk på mandager som dette! Planen var egentlig å bake julekaker i hele dag (litt for min egen del, og litt for gode blogg-oppskrifter), men da bestis spurte om ikke jeg ville være med på gaveshopping i formiddag, klarte jeg ikke å takke nei. -SÅ da tok jeg meg like godt tre gode timer på sørlandssenteret, kjøpte en hel hau av interiør til heimen, julegaver til familien, og kakebokser til meg selv. I kveld skal det nemlig lages på julekarameller! Jeg har siklet etter myke karameller med vanilje og havsalt i hele høst, så nå er det på tide å få fingeren ut.. <3Kanskje blir det en bloggoppskrift også ut av det? Vi får sjå, vi får sjå! Nå tenkte jeg først å ta en siste tur til Ikea for å kjøpe et par nattbord. Jeg er i full gang med å gjøre soverommet perfekt, og mangler vel egentlig bare et par kommoder/nattbord før vi er der! Håper jeg finner de jeg ser etter i kveld så jeg kan vise dere resultatet i løpet av morgendagen. Her kommer ihvertfall dagens lille handleantrekk. Høhø, + en jakke vel og merke. Jeg er altså klar over at vi snart er i desember. <3 Hele habitten er fra Bikbok til dere som måtte lure på det!

Ha en deilig mandagskveld alle sammen <3

Ukens som gikk...Ukens cravings... Jeg har hatt godtestopp denne uken, og for første gang på et år har det gått smertefritt! Det tror jeg at jeg kan takke mandarinene for. *Oh lord rettelse - KLEMMENTINENE*. Jeg har fått meg en splitter ny fruktskål, og denne har jeg gått og plukket klemmentiner fra hver gang jeg har fått et søtsug. Det har bare gått en uke uten sukker, men kroppen føles allerede piggere, og jeg er dermed supermotivert for en ny sunn uke <3

Ukens innkjøp...
Denne uken har jeg investert i en hel hau av ting! Blant annet årets juletre, ny spisegruppe til stua, og denne alt for fine ferien som jeg fortalte om i går! Ellers har jeg fått en hel hau av kjoler og bikinier i posten denne uken. Kan vel si det sånn at jeg hadde et Nelly-øyeblikk tirsdag forrige uke. Det er bare så gøy å klikke litt av og til... Det er lov å unne seg litt så lenge Geir gir sin tillatelse. Eller tilgivelse... En av to.Ukens favorittinnlegg... Jeg synes jeg har hatt flere fine både vanlige innlegg og annonser denne uken, men mandagens "Welcome to my Fridge", tirsdagens løksuppe-oppskrift og torsdagens "en stalldag i bilder" fikk kanskje ekstra god respons. Det er så fint, for da vet jeg at dette er noe jeg kan dele mer av i fremtiden!Ukens sang... Sånn ca alt av julemusikk fra spillelisten min, men Maria Mena - Home for Christmas minnet en leser meg på i går, og hele morgenen i dag har denne gått på repeat. Åh, juuul <3 Velkommen skal du være!

Ukens høydepunkt... Shit, så bra de siste dagene har vært. Det har skjedd så mye siden vi kom hjem fra Island forrige helg! Denne uken har det vært full fokus på mailboks og jobb, men etter en formiddag i stallen, et døgn på hotell med julebord og festligheter, og gårsdagens syforening med verdens beste jenter, føler jeg også at jeg har levd! Jeg har gjort morsomme ting ved siden av pcen, og kommet meg ut blant de jeg er glad i. Derfor sitter jeg her nå, mandag morgen og er DRITmotivert for ny uke. Det er desember i morgen for svarten! YES!Ukens gullkorn... Ukens latter fikk jeg meg flere ganger i går kveld på syforening med jentene mine. Jeg kan ta for meg ett av eksemplene ihvertfall! Vi hadde akkurat bakt tre forskjellige julekakesorter og skulle til med kveldens brettspill.. Andrea fikk ansvaret for utdeling av brikker og spurte som vanlig hvilken farge vi ville ha.

Annika: Jeg vil ha lilla!
Malene: Jeg vil ha rosa!
Meg: Jeg vil ha oransje!
Andrea: Hvem pokker vil ha oransje? Det er liksom oransje som blir igjen til slutt!!
Meg: Eeee okei, jeg kan ta blå da...Ukens produkt... Finn frem arket(ene) med ønskelisten på, for her kommer enda et produkt å tilføye den! Structure - Glamtex sprayes i hodebunnen rett før styling og gnikkes inn som en tørrshampoo før du tupperer. Kanskje ikke noe for deg som allerede er velsignet med volum, men for oss som er flatere enn flatest etter hver eneste hårvask, er Glamtex redningen for enhver dårlige hårdag. Min spray er fra frisørsalongen jeg bruker Duo.Ukens latter... Fikk jeg av meg selv fredag ettermiddag, da jeg endelig hadde landet litt.. Jeg skulle ut på noen ærend før julebordet på Ernst og hadde hele morgenen vært i ekstase over det fine rommet vi hadde fått for natten. På vei ut fra resepsjonen fikk jeg øye på hotelldirektøren i den fine dressen sin i lobbyen, og fornøyd som jeg var slapp jeg alt jeg hadde i hendene, for å løpe bort til ham, kaste meg om halsen hans og takke for det "SYKT fine rommet"... Kanskje ikke helt på normalen, og kanskje ikke helt som forventet etter de profesjonelle mailene vi tidligere hadde utvekslet, meeen jeg klarte jeg ikke dy meg.. Viktig å vise takknemlighet si!Nei, for en BRA uke <3 Måtte den første i desember bli like meningsfull.

Turen går til...

...Ras Al Khaimah! Turen ble bestilt for snart en uke siden, og endelig kan jeg skrive navnet riktig uten å måtte google det først. Heh! Stedet ligger en times kjøretur unna Dubai, og vi kan derfor kombinere snorkling, late beachdager og sightseeing i Ras Al Khaimah med hel eller halvdagsturer inn til storbyen Dubai for utflukter, sightseeing, shopping, eller enda mer soling! Høres ikke det bra ut da? Vi falt så for The Cove resort i Ras Al Khaimah at vi bare ikke kunne dy oss... Hotellet er bygget som en landsby jo! -Med hav og broer mellom hvert eneste lille "boliglag". Hihi. Gjett om vi skal kose oss her om halvannen måned! 16 januar reiser vi! <3- The Cove Resort <3 I can not wait!Det er alltid noen som lurer på gjennom hvem vi booket og hvor mye vi måtte betale, så jeg forteller dere det gjerne med det samme. Denne gang booket vi gjennom Apollo på nett, og betalte 8800kr per person om jeg husker riktig. Det er en pakkepris på fly, hotell og frokost for en uke. <3 Middager og utflukter liker jeg å booke først når jeg kommer ned. Man vet jo aldri om man vil spise på hotellet halve uken, eller dra til byen hver eneste kveld, ikke sant? Utflukter har jeg også erfart ofte er både bedre og billigere å booke på stedet, så den biten har vi foreløpig bare lagt under planlegging. Herregud så fin denne uken skal bli! Full av både fart og moro, sol, kos, bildeknipsing og avslapning. Hjelpe meg, som vi gleder oss. Måtte temperaturen bare være god i januar <3

Håper dere gleder dere til å følge oss på enda en reise <3

Christmas is in the building

Noen av produktene er sponsetDere kan tro det var hyggelig å drikke frokostteen med utsikten av verdens grønneste edelgran i dag tidlig! Goood første søndag i advent dere!! <3 Adventskransen har jeg ikke fått i hus, men juletreet.. Det er på plass! Ferdig pønta og alt! Hihi. Vi kjøpte oss vårt første grønne tre i går kveld, og pyntet det likegodt samme kveld. Med ski snurrende lydløst på tven og julemusikken ikke fullt så lydløst på høytalerne. Ingen tvil om at stemningen min i år kom med treet <3 Julebakst skal det også lages denne deilige søndagen! Om tre små timer skal jentene samles til månedens syforening for baking av julekaker, men først tenkte jeg å dele litt adventsglede med dere.-Julesangene som i dag har gått på repeat-
♥ Mary, Did you know - Pentatonix ♥ Santa tell me - Ariana Grande ♥ All i want for Christmas - Fifth Harmony ♥ White Christmas - Bing Crosby ♥ Misteletoe - Justin Bieber ♥ Ave Maria - Beyonce ♥ Silent night - Beyonce ♥ Santa Claus Is Coming To Town - Michael Bublé ♥ Have yourself a merry christmas - Frank Sinatra ♥ Winter Wonderland - Bing Crosby ♥ Let it snow - Dean Martin ♥ I saw mommy kissing Santa claus - The jackson 5 ♥ Happy Christmas - John Lennon ♥ Last Christmas - Wham ♥ Driving home for ChristmasLitt julepynt preger også den fine leiligheten vår i dag! Et Normann desemberlys som skal brennes litt og litt for hver dag som går av desember måned, en NUR pyntefat som jeg i grunn kan sette alt mulig på året rundt, og litt sølvpynt fra Tom Dixon i form av telysbeholder og duftepinner. Jeg har gått og siklet etter sistnevnte i mange måneder, og da Estdesign sa de ville sponse meg med produktene, hylte jeg av glede <3 Noen av ledlysene jeg har i juletreet er forøvrig også fra Estdesign. Vantittig fine lys med helt blanke ledninger. ELSK!

Normann lys HER NUR pyntefat HER Tom Dixon duftpinner HER Tom Dixon lysholder HER Ledlys  HER


Resten av interiøet til Estdesign kan dere ta en titt på HER
Ellers må dere gjerne dele litt julemusikk med meg denne søndagen!

New In - PartyfavorittGjett om jeg ble glad da pakken med reservekjolene mine kom frem torsdag ettermiddag. -Èn dag før julebordet. Jeg bestilte jo egentlig en perfekt kjole fra Asos for anledningen for snart fire uker siden, men den kom dessverre aldri frem, så tirsdag denne uken gikk jeg bananas på Nelly og klikket hjem tre reservekjoler i håp om at ihvertfall en av dem skulle sitte som et skudd. Alle tre satte superfint på, og er herved blitt mine nye favoritter. En av dem bar jeg i går, og en av dem tenkte jeg å vise dere i dag! Her snakker vi den perfekte partykjolen. Fy søren! 

Tror jeg betalte 599kr for denne lekre saken! Jeg skulle gjerne delt lenke, men jeg finner den ikke igjen hos Nelly så jeg tror jammen de er utsolgt. Kjolen var litt i korteste laget for gårsdagens fest, men jeg er likevel glad jeg klikket den hjem, for den vil passe perfekt både til andre julebord, selve julekvelden eller til og med nyttår!Hva synes dere? Var den ikke fin? Kanskje jeg kan få bært den neste fredag. Da venter nytt julebord med Kristina, Geir og hans nye, store kjærlighet! Hoho, det må jo bli minst like bra <3 I mellomtiden skal jeg lade opp med masse masse julestemning den kommende uken. Jeg vurderer å pynte juletreet allerede i kveld! Det ville vært så koselig med pyntet tre til første søndag i advent. <3

The Sweet Hotel Life

Sponset opphold


For en natt!! Daniel og jeg har kost oss glugg det siste døgnet.. Jeg vet ikke om det er nødvendig å utdype hvorfor, men jeg gjør det likevel. På dette digre rommet boltret min kjære og jeg oss med noen glass sprudlevin en times tid før middagen startet! Skravlet om alt og ingenting, lo og bare gledet oss til den fine kvelden sammen. Klokken 19.00 var det tid for å mingle med Daniels jobbansatte, og like etterpå sto buffématen klar. Vi snakker kreps, hummer, blåskjell, ribbe, pinnekjøtt og alle mulige slags desserter! Helt sinnsykt digg! Åh, det går så lang tid mellom hver julemiddag jeg inntar at jeg nesten glemmer hvor hindides godt det er <3Å våkne opp i denne alt for gode hotellsengen denne lørdagsmorgenen, kunne heller ikke vært bedre. Jeg sov som en stein helt til klokken 10.00 i dag, og fikk først dratt med meg mannen til frokost 11.30, hvor pannekaker og frukt sto på min meny <3 Hihi, det er jo LØRDAG! Skal det være så skal det være. Viktig å nyte seg!Rommet vi har bodd på det siste døgnet er et Deluxe Dobbeltrom <3Jeg skulle så gjerne blitt lengre, men nå har vi allerede sagt farvel til rommet vårt, og sjekket ut for denne gang. Jeg har litt jobb jeg vil prøve å få unnagjort i dag, og mellom slagene tar Daniel og jeg en runde med interiørshopping. Endelig er den store eksamensuken over, og vi kan begynne å fokusere på hjemmet vårt igjen.

Hurra for det! <3 Disse nydelige rommene til Ernst kan dere booke HER.
Ha en super lørdag videre dere! Dagens antrekk kommer senere <3

Ready for a christmas party

Sponset


Hei, hopp og god ettermiddag! Her sitter jeg og smiler fornøyd på det fine hotellrommet vi har fått utdelt for helgen. Hva passer vel bedre enn å campe på Ernst når det er her kveldens julebord finner sted? Jeg ble så glad da Daniel fortalte at jobben skulle holde årets julebord på mitt favoritthotell. Det er så vanvittig fint her at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne.. Denne majestetiske trappen førte oss opp til rommet vårt i dag, og i samme sekund som jeg satte foten min på den, startet fantaseringen om en shoot under lysekrona. Heh!Om vi bare kunne bodd her på heltid! Det fine rommet vårt har jeg også knipset til dere, og det med mer skal dere få i morgen tidlig. Nå skal jeg gjøre siste finpuss på sminke og bekledning før det er tid for fest!Jeg var oppe og hoppet allerede klokken 06.30 i dag, og siden har det gått i ett! Jeg hadde time hos Marianne klokken 12.00, og halvannen time senere var jeg og bølgene mine på vei tilbake til hotellet igjen. SÅ deilig å la sjefen sjøl få ansvaret for håret på en dag som denne. <3 Store Hollywoodkrøller sto på ønskelisten, og Marianne leverte atter en gang <3 Den dama altså! Duo frisør er salongen du må gå til i Kristiansand.En nudefarget veske har jeg også endevendt Kristiansand for i dag, men da jeg ikke fant så mye som en clutch, krøp jeg til veskedronninga Kristina, og lånte meg en lekkerbisk av henne. Heldige, heldige meg <3Syntes den passet helt perfekt til jeg! Kjolen koster 279kr HER (affiliateslenke)
Mer av dette nydelige hotellet kan dere også se på nettsiden deres HER

Black Friday - 27% på Luxushair

Annonse


Endelig er den store shoppingdagen her! Det er Black Friday, og i den anledning kjører Luxushair 27% avslag på alle sine hairextensions! Selv har jeg hele tre sett i hus! To i 50 centimeter og et i 60 centimeter. Settet i 60 cm er litt lysere enn de andre to, og det skal jeg først ta i bruk når håret mitt om en måneds tid har fått litt striper.Fargen jeg har i på bildene er Nr.3 på fargekartet, og er et "Deluxe Clip on" med ekstra fyldig hår. Jeg synes faktisk det er så fyldig at jeg ikke alltid behøver å bruke alt! Med mindre jeg skal på fest, legger jeg to små clips igjen i baderomsskuffen. Skulle du være usikker på hvilken farge eller lengde som passer deg best, kan du maile Luxushair et bilde av håret ditt og spørre de om om råd. De hjelper deg mer enn gjerne og besvarer mail hele dagen <3 Så vet dere det! Det er jo ikke bare bare å velge mellom 40 farger og 4 lengder!Luxushair har fri frakt i hele november, og i dag får dere også børste, den rosa Tangle teezeren som dere ser under her, og løsvipper til kun 49 kroner! Lash + vippeserumet som vanligvis koster 469kr får dere også i dag på tilbud til 299kr. Happy shopping! Mer om luxushair kan dere lese på facebooksiden HER, eller på nettsiden HER.Du kan betale med kort, postoppkrav, faktura eller i februar med Klarna om du vil, og leveringstiden er 1-3 dager i hele Norge. <3 Nå skal jeg ta med meg håret mitt til Marianne og få det krøllet til fredagens julebord. Hun er hakket flinkere enn meg med krøllstaven, så i kveld går jeg for rød kjole, og brune, perfekte lokker <327% på alle extensions ved bruk av rabattkoden Blackfri HER altså!
Ha en riktig god helg! Vi sees igjen litt senere i dag vi <3

En stalldag time for time!For ikke mange dagene siden, fikk jeg en kommentar fra en leser som ønsket seg flere stallbilder. Ikke bare bilder fra hesteryggen, men mer bilder fra forberedelsestimene også før selve ridningen! Derfor tok jeg i formiddag kamera med meg og knipset hele stalldagen time for time. Håper dere liker det!09.00 - 09.50 - For første gang i historien går jeg til buss-stoppet 15 minutt før tiden. Jeg skal nemlig handle gulrøtter på veien! Dette uvanlig bedagelige tempoet gjør meg stresset, og jeg glemmer igjen bankkortet hjemme. Heldigvis klarer jeg å skrape frem 22 løse kroner fra veska. To kroner mer enn det gulrotposen kostet. <3 Ah, føler meg sjeldent så rik som når jeg står i Coop-kassa og sorterer enkroningene mine ass.09.50 - 10.00 - Jeg ankommer stallen 10 minutt før bestis og drar rett ut til Gejsza for å ønske henne god morgen. Det forbauser meg at hun kommer meg i møte.. Kanskje hun kjenner meg igjen som gulrotjenta?10.00 - 11.00 - Bestis har kommet! Vi gir hverandre en god ikkesettdegpålenge-klem, henter hver vår trillebår, og ler av den rosa fargen på den mens vi kjører til de tomme boksene for å møkke. 40 minutt senere står vi endelig og gjør klart hestenes kraftfor. Tømming av møkk er nemlig ingen lek!11.00 - 12.00 - Stalljobben er gjort! Nå gjenstår det bare å stelle kosedyrene. Vi henter hver vår hest, knipser bloggbilder på veien og steller og koser litt før salen glir på. Vi har bestemt oss for å dra på skrittetur.Kristinemor med hingsten sin <312.00 - 13.30 - Ut på tur, aldri sur. Selv i skrittetempo treffer kuldegradene oss hardt i ansiktet, men solen skinner og vi har skogen nærmest helt for oss selv. Vannet er islagt og blått, og en eldre herremann på tur stopper opp for å spørre om å få bilde av oss. "Håper jeg blir sånn som han når jeg blir gammel", sier jeg. "Som går på tur med kamera alene i skogen"... "Å det kan du banne på", sier Kristine, og vi ler begge to <3Måtte det bli like bra vær hver eneste torsdag fremover!13.30 - Jeg sier farvel til bestis og haster avgårde til busstoppet. Jeg må innen klokken 18.00 ha levert tre utkast på blogginnlegg til tre forskjellige samarbeidspartnere! Det er heldigvis bare seks minutt til bussen går. Akkurat passe til å rekke og kjøpe billett på akt.no.. NEI! Strømmen på mobilen går! FAEN. Kortet ligger hjemme... Må jeg virkelig spørre sidemannen om å få låne penger? ALDRI!! Jeg legger mobilen mellom hendene, varmer den så godt jeg kan, og trykker "på-knappen" når det er 1 minutt igjen til bussen er der. Det funker! Mobilen går på og holder akkurat lenge nok til å få vist sjåføren billetten min. Gud jeg er smart, tenker jeg og hviner fornøyd.En litt annerledes torsdagspost <3

Black Week - Mine julegavetips

Annonse

Noen har kanskje fått det med seg allerede, men til dere som ikke har det: Blivakker kjører denne uken "Black Week" med minst 25% og opp til 80% på HELE butikken! Skal du handle billige kalendergaver, julegaver eller sende ut ønskeliste med blivakker-produkter, så er det kanskje ingen dum idé å gjøre det nå? Under her får dere noen av mine favoritter både til henne og han. Håper dere finner dere noe. Blivakker har alt til hud, kropp og hår både for kvinner og menn, så her finnes noe for alle og enhver <3 Tilbudene varer ut 27 november!
♥ Shelas toalettveske 99kr HER ♥ GHD hårføner og krølltang HER ♥ Bon Coca mandler med lys sjokolade og havsalt HER ♥ Myk lakris med smak av frukt og juice HER ♥ Smile Lab tannbleking HER ♥ Ultimate Contour palette HER ♥ Maple Moose Chai krydderte med smak HER ♥ GloMinerals trio øyenskygge HER♥ Søt lakris dekket av stekte mandler, belgisk sjokolade, havsalt og lakrispulver HER ♥ Frisk aftershave krem HER ♥ Narciso Rodriguez parfyme HER ♥ Boxer i bambusfiber HER ♥ Velduftende barberskum med pumpe HER ♥ ID hair voks med ekstra hold HER ♥ Lacoste deodorant HER ♥ Lacoste parfyme og dusjsåpe HERSe resten av Blivakker sine Black Week tilbud HER
Ha en finfin torsdag videre, så skriver vi mer senere <3

Løksuppe med ost og grillet kyllingMmm! Nok en deilig middag er knipset, inntatt og publisert på bloggen <3 I dag var det en enkel, men nydelig løksuppe som sto på menyen, med ferdig grillet kylling fra min nærmeste dagligvare, masse deilige krydder og en liten dose revet ost. Planen var vel egentlig å ha focaccia til også, men da de ikke hadde noe ferskt på butikken og jeg ikke orket å lage det fra bunnen av, ble det i stedet noen enkle brødskiver. Supergodt det også!  Håper det smaker! Oppskrift med steg for steg får dere under her. Nå skal jeg hoppe avgårde til posten for å hente enda en pakke. Denne gang er det litt interiør som ligger og venter på meg. Hihi, mye mulig jeg får vist dere det også etterhvert! Jeg er så giret på bloggfronten om dagen at jeg tror motivasjonen snart bobler over. Jeg ELSKER det nye kamera, og jeg ELSKER det nye redigeringsprogrammet. -Nesten over alt på jord! Endelig har jeg forstått meg på det, og det er så mye morsommere å være blogger med godt utstyr på plass!Du trenger: 1. 4 løk 2. 3 terninger kyllingbuljong 3. 2dl kokosmelk 4. 8dl vann 5. 4 fedd hvitløk 5. 1/2 ss karri 6. 1 ts gurkemeie 7. 1/2 ts chillikrydder 8. 1 ts persillekrydder 9. Salt/pepper 10. 300g kyllinglår 11. 2 ss smørSlik gjør du:
1. Start med å rive de ferdig grillede kyllinglårene fra hverandre så du kun sitter igjen med kjøttet.
2. Hakk alt av løk og hvitløk og ha det i en gryte med 2 ss smør. La det hele ligge og surre til løken blir gyllen.
3. I en annen gryte koker du opp 8dl vann og blander ut alle tre buljongterningene.
4. Hell det varme buljongvannet over i gryten med løk, tilsett 1-2 dl kokosmelk, og alt av krydder.
5. La gryten stå og småkoke under lokk i 15-20 minutt. Mos så suppen med en stavmikser, og smak til med salt, pepper, og mer karri. Gurkemeien hadde jeg bare i for fargens skyld. Kokosmelken gjør nemlig suppen hvit.Å smake til underveis i krydringen er superviktig for at du skal få den perfekte smaken for din gane <3Rett før servering hiver du i kyllingkjøttet, heller over i serveringsskåler og topper med revet ost. Mmm!Server gjerne også med focaccia eller vanlig brød til <3 Dette var så digg!
Litt nudler hadde sikkert heller ikke vært feil i. Kylling, ost og nudler.. Jummy!

New In - Bebo ShoesGod formiddag alle sammen! Tenkte jeg skulle starte dagen med å vise dere mitt siste innkjøp. Jeg har lenge vært på utkikk etter et par festhæler i nude, og da jeg kom over disse under den store kjolejakten min på bubbleroom, måtte jeg bare klikke dem hjem. Tror jeg betalte 599kr for paret, men jeg ser nå at bubbleroom har 50% på en valgfri vare ettersom det er Black Friday week, så nå kan de vel fås kjøpt til 299 <3 Det skal sies at jeg har hatt mer behagelige sko på føttene da! -Men en kveld her og en kveld der skal jeg nok kunne takle.Ellers smiler livet om dagen! Møte med Geir gikk som det suste, og resten av kvelden brukte Daniel og jeg på å booke oss ferie. 16 januar drar vi til de forente arabiske emirater, og der blir vi i en uke. Hotellet vi har valgt oss ut er HELT nydelig, og det samme er området rundt. Jeg gleder meg som en gal, og har allerede klikket hjem fem nye bikinier... Hihi! Tenkte jeg skulle vise dere bilde av paradiset i et eget innlegg senere denne uken <3

Nå må jeg se å komme i gang med ukens blogg-oppskrift! Jeg vet ikke med dere, men jeg føler det er på tide med en oppdatering i middagskategorien. <3 Håper onsdagen deres blir fin! Her har vi fått strålende sol i dag! Likte dere hælene? Dere finner dem ihvertfall HER

Welcome to my fridgeHei igjen dere! Nå skal jeg straks avgårde i et litt forsinket møte med Geir, men først har jeg lyst til å fylle en blogglesers ønske og dele denne ukens kjøleskap med dere! Gi meg gjerne en lyd om innlegg som dette er noe flere av dere ønsker mer av i fremtiden, og del gjerne deres frokost-tips med meg! Jeg kunne nemlig trenge litt inspirasjon selv på den fronten <3Brekkie
Jeg er nok ingen frokostmenneske. Uansett hvor aktiv jeg måtte være, vil ikke magen ha mat før klokken slår 12.00. Derfor hopper jeg ofte over lunch og nyter en sen frokost i stedet. Stort sett går det i brødskiver med ost, skinke, krabbe på boks eller kokt egg. Jo, og knekkebrød med most avokado, sitron, salt og pepper. Mmm!Middag
Favorittmåltidet! Er det noe jeg føler jeg kan så er det vel middag <3 Blir middagen veldig sen så hender det at jeg har et mellom-måltid også, men da går det i knekkebrød eller enda en brødskive. Til middag kan jeg i grunn lage meg hva som helst. Jeg er på langt nær kresen og spiser mer eller mindre alt av både kjøtt, fisk og grønt. De tre første middagene på listen har jeg laget utallige ganger før, mens de siste to blir ukens "try out".Som dere ser så har jeg bare satt opp fem middager på planen denne uken. Det skyldes at middagene mine fredag og lørdag vil bli det som serveres meg på julebord! Krysser selvfølgelig alt jeg har for julebuffé med både ribbe og pinnekjøtt! Hihi <3 Det vil isåfall bli årets første!Kveldsmat
Ettersom middagene har en tendens til å komme på bordet mellom 18-20.00 om kvelden, er det ikke så mye jeg orker av kveldsmat, men av og til får jeg en intens craving for fruktsalat med mangosaus, kesam eller vaniljesaus. Eller brente mandler fra Coop Prix... Eller en porsjon blåbærgrøt med havregryn. Toast eller ostesmørbrød er også en stor favoritt her i hus. Jeg hviner av glede når Daniel tilbyr seg å lage grillede ostesmørbrød til kvelds! Jo, og frossne druer dyppet i vaniljekesam. Herregud så digg det er!7 varer jeg hver uke har på handlelisten:
♥ Sitroner eller lime. Det gir en friskere smak til... Alt.
♥ Avokadoer. Jeg både spiser dem med skje, har dem i salater, og moser dem på brødskiva.
♥ Zeroh saft. Her drikkes det nesten aldri brus. Det går i sukkerfri saft til alle døgnets tider!
♥ Blå druer. Selvsagt steinfrie! Eneste frukten jeg aldri ser ut til å bli lei av. 
♥ Cherrytomater. Til salatene jeg veldig ofte lager som middagstilbehør.
♥ Ekstra lettrømme. Mmmm! Kan bruke rømme til alt jeg.
♥ Fersk asparges. Også et tilbehør jeg veldig ofte bruker til middag!Uken som gikk...Ukens høydepunkt...
Det kommer vel ikke som noe sjokk at ukens høydepunkt blir hele Islandsturen? Helikopterturen ble kanskje en favoritt-utflukt. -Sammen med hvalsafarien. Selv om vi ikke spottet noe hval hadde vi det bare så koselig på havet med hvaluling, latter og kos i flere timer. Nordlyssafari var vi også på samme kveld som vi ankom, og selv om vi ikke fikk øye på noe nordlys, var også dette utrolig både spennende og lærerikt <3 De gode middagene vi inntok, morgensightseeingen til Hallgrimskirka og turen til den blå lagunen var også opplevelser jeg aldri ville ha vært foruten. Jeg føler meg bare helt latterlig heldig!Ukens cravings... Skittles! Det er det eneste godteriet jeg kjøper meg i taxfreen. Den røde posen med Skittles. Ah, spiser gjerne hele posen på en kveld, men plukker alltid bort de lilla. Aldri vært fan av solbær.

Ukens new in... Et par sko jeg har siklet etter i evigheter kom i posten i går! Tenkte jeg skulle vise dere dem i et eget innlegg senere. Ellers har pengene mine denne uken stort sett gått til deilige matopplevelser. Ah, så mye digg jeg har trykket i meg. Apropos mat.. Et "Welcome to my fridge" innlegg venter på dere senere i dag!Ukens nedtur... Jeg stresser i skrivende stund livet av meg med denne kjolen som jeg bestilte fra Asos for to uker siden. Jeg bestilte expresslevering på 3 dager, men har enda ikke fått den, og ser nå på sporingen at den sitter fast i tollen. Jeg har ikke fått noe brev om dette med informasjon om til hvem og hvor mye toll jeg skal betale for denne 350 kroners kjolen, så halve dagen har jeg brukt på å ringe til tollstasjonen i Oslo, og Sky Net Worldwide express (som Asos bruker). Tollstasjonen kan ikke gjøre noe da det ikke er de som sitter på pakken min, og dette utenlandske leveringsselskapet sender meg videre til en ny konsulent før de legger på! Hva i all verden? Handler ikke alle fra Asos? Hvordan kommer pakkene deres frem egentlig?Ukens sang... Utrolig mange har etterspurt sangen jeg hørte på under en av snapvideosnuttene mine i går formiddag. Paric INC - Cold het den, og den må bare høres. Jeg fant den på youtube for lenge siden og har sikkert tipset dere om den før også. Elsker de myke stemmene til disse fine, unge jentene <3

Ukens bilde...
Åh, jeg elsker alt med dette bilde. Jeg knipset det like før taxien vår kom for å kjøre oss hjem fredag kveld. Det beskriver så godt både form og humør etter åtte retter og syv glass vin.. For en kveld <3Ukens gullkorn... Daniel og jeg trasker rundt på sightseeing i Islands gater.

Daniel: Vinden river virkelig i nesa! Hvor kaldt tror du det er? Det må være mer enn åtte minus?
Marthe: Kan vi prate litt mindre akkurat nå? Jeg får isning i tennene når jeg åpner munnen!Ler meg ihjel... Du er ikke i tvil når vinden får fortennene til å ise.
En litt forsinket "uken som gikk", men det gjør vel ingenting? <3

On my lips...

Annonse


I dag tenkte jeg å komme med et etterlengtet blogginnlegg, og tipse dere om favorittleppestiftene mine. Er det ikke på tide med en oppdatering i sminke-kategorien? Akkurat på leppefronten er det kun et merke som gjelder for min del, og det er Isadora sine matte leppestifter. -I alle verdens farger. Jeg oppdaget disse for over tre år siden og har hatt en hel HAU av dem liggende over alt i leiligheten siden. Fargene er bare så forbaska fine, samtidig som de ikke smitter av på tennene eller bare fordufter fra leppene etter tre inn og utpust. <3Sminke og skjønnhetsproduktene mine kjøper jeg stort sett på nett, og da bruker jeg en helt RÅ nettside hvor jeg sparer mye penger ikke bare på sminkehandelen, men også på netthandel i alle mulige andre butikker! Rabble.no heter siden, og her finnes det rabattkoder og kampanjer til mange av de mest populære nettbutikkene. Mange av dere shopper kanskje gjennom Rabble allerede? For altså.. Hvem vil vel ikke få rabatt på kjøpet sitt?

Det er ikke bare skjønnhetsprodukter du får rabatter på via Rabble. Her finner du nettbutikker i alle mulige kategorier. Akkurat NÅ har de blant annet en Zalando rabattkode, Hotels.com rabattkode, Ellos rabattkode, ROOM21 rabattkode og Viaplay rabattkode som du kan spare noen kroner på å ta i bruk helt gratis!Mine tre favorittfarger:
♥ Isadora MATT 03 - Den knallrøde ♥ Isadora MATT 06 - Den mørkerøde ♥ Isadora MATT 02 - Den lyserosaHele leppestiftsamlingen min får du nå 10% rabatt på gjennom Rabble. Du klikker deg rett og slett bare inn HER, søker opp nettbutikken Eleven, og så dukker Rabble sin Eleven rabattkode opp og gir deg 10 % på hele kjøpet! Jeg gjorde dette selv forrige uke og klikket hjem både det ene og det andre til sminkesamlingen min. <3Den blanke leppestift-organizeren har jeg også kjøpt hos eleven. De har flere fine og rimelige varianter!Klikke dere inn på Rabble sin nettside HER, finn rabattkoden du vil ha, og shop i vei!
Spør hvis dere lurer på noe! Jeg er her, og kan besvare alle mulige spørsmål <3

Another Great Food Experience- Getting ready for my date...
Jeg blir helt nødt til å si noen ord om lørdagskvelden vår i Reykjavik, for den var bare fantastisk! Faktisk nesten så fantastisk som fredagskvelden på Fiskmarkadurinn. Konseptet var jo det samme.. De flinke kelnerne kom hvert 10 minutt og plasserte en ny, fancy tallerken på bordet vårt, og informerte oss om hva disse kunstverk-rettene inneholdt. Åtte deilige grillede retter av både laks, torsk, blåskjell, hval, blekksprut, lam, og tja, gudene vet. Atter en gang satte jeg helt amazed over hver eneste smak som eksploderte i munnen. Helt nydelig var det!Ikke hver dag man får servert så fine miniburgere <3I stedet for å bestille en vinmeny til rettene, gikk vi denne gang amok med cocktails! Både Grillmarkadurinn og Fishmarkadurinn er kjent for sine unike cocktails, og det forstår jeg godt. Aldri smakt lignende jeg! Hit må dere bare ta turen under neste Islandsferie. Bare husk å booke minst et døgn i forveien. Restaurantene er populære da maten er himmelsk, atmosfæren helt spesiell og prisene heller ikke høye. Kokkens "Åtte retters" bestående av fem forretter, to hovedretter og en INSANE dessert kostet 600kr per person. 800 med drinker <3Nå vet du hvilke to restauranter du MÅ besøke under din fremtidige Islandsferie <3Den mannen... <3 På tide å hoppe til posten! Fire fine pakker venter på meg.

Swimming in Blue Lagoon

Hei og god mandag, tålmodige sjeler <3 Endelig er vi hjemme igjen! Eller endelig og endelig.. Vi ville jo på ingen måte hjem, men det var godt å finne sengen da vi omsider kom frem halv tre i natt! Vi reiste fra Island klokken fem i går ettermiddag og våre siste timer i paradis hadde jeg lyst til å bare nyte. På planen sto nemlig et besøk til "Blue Lagoon", og her lå vi faktisk og nøt oss helt til to timer før flyet lettet.. Drakk sprudlevin i vannet, spiste middag på den nydelige restauranten her "LAVA", og gikk tur rundt på området for litt bildeknipsing til dere <3Daniel ville le seg ihjel av ekstasen min over dette paradiset av et fenomen... "Marthe vi MÅ gå! Vi kommer ikke til å rekke flyet!" -Ååå, men bare ett bilde til! Altså.. Jeg var i E-K-S-T-A-S-E. Tenk at dette er naturens verk?!

Jeg har forelsket meg helt i hele Island, og er allerede fast bestemt på å ta turen tilbake. Island har alt for mye å by på, og bare synet av landskapet er verdt flybilletten... Hele området rundt den blå lagune så bare ut som et levende eventyr! Var det ikke knallblått, rykende vann i sikte så var det sort lavastein dekket av myk, grønn mose. Nei, det blir umulig å beskrive det på en måte som får frem hvor fortryllende det faktisk var.

Jeg håper bildene beskriver det bedre. Dette må bare oppleves! Bare husk å booke inngangsbilletten noen dager i forveien. Damen i resepsjonen sa vi aldri ville ha fått billett om vi kom 30 minutt senere, så vi var heldige! Vil dere booke massasje i vannet så må det også helst gjøres en uke i forveien. Jeg sier bare NESTE GANG, for å ligge på en flytemadrass, ha kroppen i det varme vannet og samtidig bli massert!? Det må være helt... magisk. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd <3 For en drømmedestinasjon!

Helikopter over Island

Hører dere gledesropene mine hjemme i Norge eller? Wuhuu! Nå er det en lykkelig blogger som sitter og oppdaterer dere her. Daniel og jeg har vært og flydd over Island! -Og i helikopter da dere. Vips så fikk jeg krysset av det og på livets bucket list. Himmel, for en fin tur. Solen tittet endelig også frem i dag og ga Islands landskap nytt liv! Det var nesten som å våkne opp i et annet land til morgenen i dag. Den vanvittige vinden som har vært her siden vi kom, var bare plutselig borte og erstattet med varmegrader og SOOL! Snakk om perfekt timing <3

Ser det ikke nydelig ut? Det var det ihvertfall! Daniel og jeg dro i ettermiddag ut på sightseeing i luften, fløy over til sørsiden, beglodde utsikten av sorte lavasteinstrender, hav og fjell, og bare nøt hvert eneste minutt. Jammen var et stopp med helikopteret også inkludert, så på denne grønne, øde fjelltoppen fikk vi servert hvert vårt glass med champagne mens vi beundret de fine omgivelsene. Vel, beundret omgivelsene og knipset bloggbilder selvfølgelig... Jeg følte jeg måtte klikke litt ekstra med kamera ettersom snapchat/mobilen min ble glemt igjen på en cafè vi drakk kakao på tidligere. *Kremt* Heldigvis fant vi den igjen etter turen. No worries! <3

Tenk, ferien går mot slutten allerede! I morgen ettermiddag reiser vi hjem igjen, men før den tid skal vi besøke både Den blå lagunen, og Grillmarkedurinn! Vi skal gjøre oss klare for staselig middag så fort dere er oppdatert <3 Ville bare dele et bildedryss fra lørdagen vår og ønske dere en finfin kveld. Pass på dere selv! <3Jeg har definitivt fått verdens beste gave <3

Date night at Fishmarkedurinn

Ååå, for en vanvittig kveld! Jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal begynne. Tusen takk til dere som tipset oss om restauranten Fishmarkedurinn, for i går kveld tror jeg vi begge spiste vårt livs beste måltid. Himmel og hav så mye MAT! Tre timer ble vi sittende og nyte hele åtte retter med syv glass vin til. Vi bestilte like godt kokkens sammensatte vinmeny til rettene våre, som forøvrig også var "The chef's choice". Ingen dum avgjørelse, for så mye god fisk har jeg aldri spist noen sinne. Vi fikk servert alt fra blåskjell, kamskjell, sushi, hval, blekksprut, laks, tørrfisk, torsk og noe jeg etter fem glass vin ikke engang fikk med meg hva var, men alt og da mener jeg virkelig hver minste smule gikk ned i begges mager. HerreGUD så godt det var. Jeg er enda helt amazed...

Dere kan tro formen ble fin etter syv glass med både prosecco, hvitvin, dessertvin, øl, og rødviner.. Vi klarte ikke engang å tømme halve innholdet i glassene, og likevel husker jeg bare halve taxituren hjem. Ler meg ihjel.. Jaja, nå vet dere hvor dere skal spise og drikke den dagen dere også bestemmer dere for å ta turen til Island! En åtteretters middag på fishmarkedurinn koster rundt 800 kroner per person. 1200kr om du vil ha vinmeny til.

Jeg er så glad for at vi har reservert bord på grillmarkedurinn i kveld så vi kan gjenta noe av denne matopplevelsen allerede i dag! Det er samme kokk som driver begge restauranter, så dette måltidet føler vi oss rimelig trygge på at umulig kan slå feil! -Men først er det ut på oppdagelsesferd. Hihi <3Helikoptertur står på dagens plan! Vi skrives igjen senere <3 

Whale safari in ReykjavikHei og god kveld, kjære dere! Da var vi tilbake igjen på hotellet etter fem fine timer på havet. Vi spottet ingen hval i dag, men det gjorde ingenting. Været var ikke helt med oss, så vi får heller krysse fingrene for neste gang <3 Å oppleve Island fra havet, spise x antall chips og trekke inn den friske luften fra liksom ikke feil det heller! Gigantiske kjeledresser fikk vi også utlevert, så til tross for snø og minusgrader sto vi og speidet etter liv i bølgene omtrent hele turen. Fy så fint vi har hatt det til nå, og enda bedre er dagen i ferd med å bli...For om to små timer sitter vi og hiver innpå en syv-retters middag med deilige cocktails. Vi har også kjøpt inn en flaske vin som vi tenkte vi skulle kose oss med samtidig som vi gjør oss klare for kvelden. Kjole og pumps skal på, og jeg kjenner frysningene komme snikende bare av tanken. Hehe, skal det være så skal det være!Smarte meg som bare har pakket med festkjoler og sommerjakker i kofferten til Island... IS-LAND. Det ligger jo til og med i navnet! Nei, jeg hadde selvfølgelig vasket og hengt opp alt jeg skulle ha med av vinterjakker, ullundertøy og den slags, men så fikk jeg så dårlig tid om morgenen på avreisedagen at jeg glemte igjen absolutt alt hjemme. Heldigvis har jeg en flinkere mann som har kofferten så full av ull at jeg bare kan låne av ham. <3Det ble altså ingen hvalbilder på oss i dag, men jeg er egentlig bare glad vi fikk en så fin tur likevel! Hvalsafari i liten storm har en tendens til å medføre kvalme, men i dag var det heldigvis ikke vi som fikk bruk for spyposene! Hihi. Vi tok et par sjøsyketabletter før vi gikk ombord og disse tror jeg faktisk reddet dagen vår <3

Nei, på tide å komme seg på badet! Eventyret fortsetter, og kamera blir med i kveld <3 

Liten hilsen fra Island!God morgen fra Island! Altså, jeg var forberedt på at det skulle være kaldt her, men ikke SÅ kaldt! Hoho, dere aner ikke hvor mange lag med ullundertøy jeg har under disse klærene. Daniel og jeg storkoser oss allerede, og prøver å bruke timene våre på flittigst mulig vis! I dag var vi oppe og hoppet to timer før soloppgang, og startet like godt helgen med litt bysightseeing! Båten som skal ta oss på hvalsafari går ikke før klokken 13.00 så vi hadde noen timer på morgenkvisten til å spise en god hotellfrokost, og besøke magiske Hallgrimskirka!Ah, for en utsikt fra toppen av tårnet!Jeg har masse å fortelle dere, men det er bare noen få minutter til vi skal avgårde på hvalsafari, så jeg ville bare innom for å gi en liten lyd ifra meg i første omgang! Lover å skravle mer med dere senere i dag. Vi har booket oss bord på fishmarkeddurinn i kveld, etter anbefaling fra flere av dere, og har noen timer mellom safari og middagen, så da skal dere få høre mer av dette alt for fine stedet. Ferielivet altså <3Dere må ha en super fredag! Så skrives vi litt senere <3

Next up → IcelandGod morgen kjære, gode dere! I skrivende stund er Daniel og jeg langt over halvveis til hovedstaden vi. Flyet til Island går 14.00 fra Gardermoen, så allerede klokken 06.00 satte vi oss i bilen og kjørte avgårde til Oslo. Wuhuu, tenk endelig er vi på vei! Kofferten ble selvfølgelig pakket heelt i siste liten, og som vanlig hadde jeg et hysterisk øyeblikk med passjakting en time før avreise. Fyfader at jeg aldri lærer! Det skjer hver forbaska gang...Jaja, det ordner seg alltid! Endelig er vi på vei, nytt kamera er pakket med sammen med både paljettkjoler og ullundertøy, ooog min splitter nye fotoguide som jeg mottok fra bloggleser Sara Katrin i går kveld. To måneder har hun brukt på å lage en 10 siders fotoguide til meg og Islandsturen vår! Jeg vet ikke hva jeg skal si engang. Tusen tusen millioner takk! Jeg gleder meg halvt ihjel til å prøve meg frem med både utstyr og fotoguide. Håper jeg får oppdatert dere igjen litt senere også, men hvis ikke så skrives vi fra Reykjavik så fort vi er på plass! Det gleder mitt hjerte å se at værmeldingene også er på vår side! Gud, så herlig denne helgen blir <3Ønsk oss god tur da! Og ha en finfin torsdag alle sammen <3

Jakten på drømmehesten..... Er ikke bare fryd og gammen! Det fikk bestis smake på i dag! Er det noe jeg har lært av mine 10 år i stallen så er det at hester er noe uforutsigbare. Stort sett er det verdens snilleste dyr vi har med å gjøre, men jammen vet de å finne på litt sprell. I dag var det Kristinemor som fikk gjennomgå, og etter fem minutt på hesteryggen var hun allerede blitt kastet av to ganger. Heldigvis fikk hun ikke så mye som et skrubbsår, og med det sa jeg meg lov til å Le.Meg.Ihjel. Hehe! Litt av en venninne, men herregud for noen blinkskudd det hadde blitt...

Vi konkluderte med at hesten kanskje foretrakk en rytter med kortere ben, så til tross for at Daniel hadde bedt meg komme hel igjen hjem til morgendagens klisseferie, satte jeg meg opp på villbassen selv. Hihi, heldigvis gikk det en hel del bedre. Lange modellben var visst ingen fordel på denne hesteryggen! Etter litt ridning på banen tok vi oss en skrittetur i skogsløypa før vi leverte de fine hestene fra oss, og sa oss fornøyde med stalldagen. Gleder meg allerede til hver torsdag frem mot jul, for da har bestis og jeg en fast ride-date! Ah så kos <3

Nå må jeg i gang med pakkingen, for i morgen tidlig reiser vi på tur! *HURRA* 

100% home made christmasHei og hå alle sammen! Aller først: Tusen tusen takk til alle dere som har lagt igjen deres erfaringer, tips og ord under "Our next vacay goes to" innlegget mitt. Dere er altså så fine! Jeg sitter helt overveldet av takknemlighet hver eneste gang jeg spør dere om hjelp! Føler meg faktisk bereist i Dubai selv jeg nå <3 Tusen takk!Onsdagsmorgenen startet jeg med ukens stallbesøk! Et litt halvdramatisk et også, men mer om det kan vi ta senere. Nå vil jeg dele en cookie-oppskrift med dere! I går ettermiddag lagde jeg meg årets første julekaker, og ettersom jeg er stor fan av både sandkaker og serinakaker, ble det en variant av begge deler. Mmm! Håper det frister. Kakestempelet kjøpte jeg på Hansen og Co for rett under 200 kroner, til dere som måtte lure på det <3

Du trenger: 1. 150g smør 2. 100g sukker 3. 1 egg 4. 250g hvetemel 5. 2 ts bakepulver 6. 2ts vaniljesukkerSlik gjør du:
1. Sett ovnen på 200grader og dekk et stekebrett med bakepapir.
2. Smuldre smøret sammen med hvetemel, bakepulver og vaniljesukker.
3. Visp så inn egg og sukker og bland det hele til en fast og jevn deig.
4. Kjevle deigen flat på kjøkkenbenken. Den skal være ca 5mm tykk. Trykk så ned "100% Home made" stempelet til det dekker hele flata. Press ut hvert stempel med et vinglass som du plasserer opp-ned over stempelmerket. og legg hver ferdige kjeks klar for steking på stekebrettet.
5. Stek midt i ovnen 10-12 minutt og avkjøl på rist før de serveres. Disse smaker best kalde!Jeg hadde også saften av en halv sitron i, men det kan bare sløyfes. Det gir kanskje litt mindre smak av jul!Oppskirften gir ca 20 gode kjeks! Et glass melk til er selvsagt også et must. 

Marthe tester Bio Sculpture Gel

Sponset behandling


Åjada! I dag har hun vært og jåla seg igjen... Planen min var jo å spare ut til både langt hår og naturlige negler, men når ting ikke vokser så fort som jeg gjerne skulle ønske og julebordsesongen allerede er like rundt hjørnet.. Vel, da tyr jeg til hjelp! Forrige uke i form av extentions, og denne uken i form av en sunnere type neglforlengelse. Det er Torunn som har laget neglene mine i dag, og hun har ikke bare 13 års erfaring, men også noen NM-titler bak seg. Superskjønn dame, med den drømmesalongen plassert rett ved siden av DUO frisørsalong i Skippergata! Det var faktisk Marianne som tipset meg om hennes superorganiske salong!Alt av produkter kommer fra Sør Afrika og inneholder ikke det minste acryl eller andre skadelige kjemikalier. Bio Sculture Gel er en gele som er satt sammen slik at den er sterk og fleksibel, uten å skade din naturlige negl! Er det ikke genialt? Du kan få både forlengelse slik som jeg har fått, eller bare forsterke dine egne negler og legge en valgfri farge på. Resultatet holder like lenge som vanlige gelenegler. Det kan være alt fra tre til fem uker, og vil variere etter hvor flink du er til å ta vare på hendene dine. <3 Jeg krysser fingrene for at mine holder til 15 desember, så jeg kan legge nye julenegler like før ferien til Stavanger. Hihi, digget dette konseptet jeg!Nå skal jeg lese gjennom dagens reisetips-kommentarer! Jeg har ikke fått satt meg ned foran pcen før nå, så nå gleder jeg meg skikkelig til å kose meg med tilbakemeldingene deres! Jeg fant ut at jeg skulle bake årets første julekaker rett etter neglbesøket, og vips så forsvant tre timer til det. Håper dere er klare for JUUL <3Book time hos Torunn på 99724897 eller finn henne på facebook HER
Håper tirsdagen deres har vært like fin! Vi skrives snart igjen <3

Our next vacay goes to.......De forente arabiske emirater!Vi har bestemt oss! Egypt er lagt bak oss, og første reisedestinasjon for 2016, blir de forente arabiske emirater. Om det blir Dubai, eller et annet sted har vi ikke klart å bestemme oss for, men jeg kan absolutt tenke meg at den perfekte ferien for oss ville vært på et nydelig hotell i Ras Al khaimah eller Fujairah foreksempel. Det er solferie med hvite strender og opplevelser vi er på utkikk etter, og på ingen måte shopping eller uteliv, men når hotellene begge steder bare ligger en kjøretur unna Dubai kan vi samtidig ta oss en sightseeingtur dit! Høres ikke det perfekt ut? Alle reisemålene til de forente arabiske emirater ser jo magiske ut, men jeg tenker at det kanskje kan være hyggelig å bo litt nære der det skjer, sånn i tilfelle vi skulle kjede oss! Høhø <3Spørsmålet mitt før vi booker oss en pakkereise er om dere har noen råd? Har dere noe som helst erfaring med disse andre reisemålene? Vi vet jo at Dubai er fantastisk, men jeg er egentlig veldig nysgjerrig på både Abu Dhabi, Fujairah og Ras Al Khaimah! Hyl ut om dere skulle ha noen hotelltips eller erfaringer med utflukter og severdigheter til disse andre reisemålene. Vi vil så gjerne få med oss både jeepsafari i ørkenen, litt båtturere eller kveldscruise med middag i solnedgangen, snorkling, late soldager, og storby-sightseeing! 

Avreisedato blir forhåpentligvis mot midten av januar! <3

Tapas Date Night

For en søndagskveld! Da klokken slo 20.00 i går, dro Daniel og jeg på Le Monde tapasbar for tidenes søndagsmiddag! -En diger tapasfjøl, full av kokkens utvalgte favoritter. Litt biff, litt fisk, tomatsalat, scampi, poteter, kyllingklubber, kjøttboller og you name it. Alt smakte himmelsk og til tross for at fjøla bare ble halvtømt, spiste vi til det gjorde vondt. <3 Jammen hadde vi lokalet nærmest for oss selv også. Åh, som vi koste oss.Litt bildeknipsing ble det selvsagt også, men jeg forstår ikke bæret av det nye redigeringsprogrammet mitt Lightroom, og får derfor ikke fjernet disse gulskjærene i bildene som blir knipset innendørs på kveldstid. Noen tips? Jeg har sett youtubeklipp etter youtubeklipp, men jeg forstår virkelig niks nada. Finnes det en youtubefilm som kan forklare meg hvordan jeg bare lagrer et ferdig redigert bilde i Lightroom, så blir jeg også sjeleglad..NÅ er det tid for ukens storhandel på butikken! En pakke skal også hentes, og jeg krysser fingre og tær for at det er julebordskjolen. Jeg klikket hjem en rød variant fra Asos  forrige uke og kan ikke vente med å prøve den på <3

Ønsker dere en knallstart på den nye uken! <3

Uken som gikk...Ukens cravings...
Mormors haveflarn! Håhå, disse er så forbaska gode! Jeg kjøpte to bokser av lillesøsteren til bestis på mandag og har smugspist på sjokolade-havreflarn hele uken. Beste kjeksene!Ukens innkjøp... Jeg lurte med meg hjem tidenes gulloverdel fra Bikbok i går! Den må jeg se og få vist dere i morgen tidlig. Ellers har vi jo fått nye klokker i posten denne uken! For noen heldiggriser.Ukens sang... Hmm! Denne uken kan jeg ikke komme på noe spesielt som har gått på repeat om og om igjen. Jeg har egentlig bare hørt på spillelisten "Discover Weekly" til Spotify jeg.Ukens serietips... Hæsjtægg! Jeg har vel allerede tipset dere om denne serien, men om dere ikke fikk det med dere tidligere denne uken, så gi den et forsøk. Dere ser episodene om tirsdagene klokken halv ni(?) om kvelden på Tv 2, eller gjør som meg og ser hele sylamitten på Tv2 sumo. Episodene varer bare 20 minutt og er hysterisk morsomme for oss bloggere som kjenner oss igjen i halvparten av scenene som blir tatt opp.Ukens høydepunkt... Jeg lurer meg på om det må bli ble denne søndagen! Jeg har nemlig akkurat kommet hjem fra en liten stalltur! Planen var at Kristine og jeg skulle prøveri litt hester i dag, men da bestis måtte avlyse ble det bare ridning på meg. Turen gikk til Jegersberg, og her fikk jeg prøveri denne lekkerbisken av en hest <3Ukens bilde... Jeg har sikkert noen fryktelige "behind the scenes" bilder av meg selv på lager også, men i dag tenkte jeg å velge et fint et! Dette bilde knipset jeg akkurat i det jeg kom inn døren fra stallturen i dag. Var det ikke fint? Tenk, dette er verandautsikten vår! Ah, dere skal se når det er solnedgang med skyfri himmel...Ukens nedtur... Det har vært en litt kjedelig uke! Planlegging av blogginnlegg, bildeknipsing og pctimer er alt jeg har brukt dagene på, og vel ja.. Det blir litt kjedelig! Jeg vil ut med mannen, treffe venninner, og finne på noe morsomt også av og til, men denne uken har det bare ikke latt seg gjøre. Heldigvis tar jeg det igjen i dag! Noen timer i stallen var utrolig godt for humøret, og en bedre middag spist ute med Daniel, blir nok heller ikke feil <3

Snickers milkshake - My favoriteHei og god morgen alle sammen <3 Hvordan har dere det? Jeg tenkte jeg skulle prøve å friste dere med gårsdagens snickers-milkshake denne søndagen! Planen var egentlig å dele den med dere i går, men så forsvant timene til julegaveshopping, hundepass og middagskokkelering med min kjære i stedet. <3Til snickers milkshake trenger du:
1.
1 liter vaniljeis 2. 1 dl peanøtter 3. 1 dl helmelk 4. 1 dl karamellsaus 5. 1-2 dl sjokoladesausSlik gjør du:
1. Mål opp alt av ingredienser og fyr løs i en blender. Ha mer melk i om du ønsker konsistensen litt tynnere. Jeg liker den tykk og har derfor aldri mer enn 1 dl melk i mine glass. Topp med karamell, sjokoladesaus og peanøtter!Jeg vil også nevne at tankene i dag, som i går har gått til de rammede ikke bare i Paris, men også i Beirut og Baghdad der til sammen 80 personer også mistet livet grunnet terror nesten samtidig som tragedien i Frankrike. Alle hendelser hvor menneskeliv går tapt på denne måten er like vonde, og det er skremmende å se hvordan verden vi lever i har utviklet seg. Jeg sender mine varmeste tanker til alle de berørte i alle land. <3Det er i disse stunder vi stopper opp og forstår hva som faktisk betyr noe.
Ta vare på hverandre <3 Ønsker dere alle en varm søndag.  

20 ting du kan blogge om!God morgen fine dere! Jeg skulle ønske jeg hadde noe superspennende på planen i dag ettersom det faktisk er finvær og LØRDAG! -Men denne helgen skjer det i grunn svært lite. Jeg passer hund hele lørdagen, men bortsett fra det så tenkte jeg å bruke de neste timene på å oppdatere dere, gå meg en fin tur og bare kose meg alene! Daniel er på jakt, så hundene og jeg har leiligheten for oss selv <3 Hihi. La oss starte med litt bloggtips! Under her får dere 20 idèer til blogginnlegg dere kan skrive på deres egen blogg. Jeg trengte selv litt inspirasjon i går kveld, så da satte jeg meg like godt ned å skrev en liste! Har dere noen ønsker til innlegg dere vil ha fra meg i fremtiden så er dette tiden for å dele dem med meg! Jeg setter helt enormt stor pris på å få høre hva dere vil ha mer av her på bloggen. Hvilke innlegg dere liker mindre, og hvilke nye spalter dere kunne tenke dere <3
♥ Det store frokostinnlegget, en matdag i bilder eller en fridgetour. Del dine beste frokostoppskrifter, knips bilde av kjøleskapet etter mandagens storhandel eller fortell leserne hvordan en vanlig matdag ser ut gjennom bilder. 

♥ Dagens antrekk. La følgerne dine bli inspirert av dagens habitt!

♥ La leserne bli kjent med deg gjennom 10 morsomme funfacts de kanskje ikke visste fra før.

♥ DIY prosjekt. Den store favorittkategorien? Test kreativiteten din du også, og sett i gang med et DIY prosjekt. Inspirasjon finner du både på pinterest.com, google og youtube. Nå som desember måned nærmer seg kan du kanskje tipse om fine, rimelige hjemmelagde julegaver? Eller tips til en koselig pakkekalender?

♥ Produktet du ikke klarer deg uten. Hvem elsker ikke tips? Det kan være favoritt hårprodukter, sminkeprodukter, hudpleieprodukter. En leppestift, en varmebeskytter til hår, en kur, en krølltang, eller en fancy øyenskygge!♥ Gi bloggleserne et større innblikk i hverdagen din ved å la dem følge deg time for time!

♥ 10 ting du kan finne på i helgen. Selv elsker jeg å bli inspirert til å prøve ut nye aktiviteter på fritiden. Det behøver ikke koste all verdens eller kreve timesvis av planlegging heller. Kanskje du har noen idèer?

♥ Månedens bucketlist. Hvilke mål har du satt deg for den kommende måneden?

♥ Del en filmanmeldelse! Eller en bokanmeldelse foreksempel? Hvilke bøker har du lest den siste tiden? Hvilke serier er du avhengig av? Filmtips er gull! Spesielt på denne kalde årsiden.

♥ 20 ting du setter pris på i livet. Eller 10 ting som gjør deg glad!

♥ Ukens treningsplan. Motiver leserne med treningsøktene dine!

♥ Sanger du aldri blir lei av. Hvordan ser spillelisten din ut? Del den med resten av leserne!

♥ Ukens middagsoppskrift. Du behøver ikke drive en matblogg for å dele en av dine favorittoppskrifter! Det kan være alt fra middag, til dessert, bakverk og snacks, smoothies, juicer, vitamin shots og ja, you name it!

♥ 5 ting du alltid har i vesken. Hvilke fem gjenstander får alltid plass i håndvesken dine?

♥ Dine siste innkjøp. Hva var det siste plagget du tilføyde høstgarderoben? Knips bilde av dine favorittkjoler, favorittsko, joggeskosamlingen eller din beste vinterkåpe... Jeg får aldri nok tips på klesfronten!

♥ Hårfrisyrer. Bruk hairtutorials på youtube som inspirasjon og lag frisyreinnlegg med steg for steg bilder! Dette krever selvfølgelig at du har en fotograf tilgjengelig som gidder å knipse håret ditt 10-15 minutt.

♥ Favorittdufter. Hvilken(e) parfymer bruker du? Del dem med oss!

♥ Dine juletradisjoner. Det er bare to uker igjen til desember måned er her! Skriv et juleinspirert innlegg hvor du forteller om dine juletradisjoner. Hva spiser du og familien din på julaften? Hvor feirer dere? Har dere noen spesielle familietradisjoner sammen? Jeg har selv skrevet et slikt innlegg HER.

♥ Gi en roomtour. Ta med deg kamera og vis frem rom for rom!

♥ Dine favoritt destinasjoner. Har du noen reisedestinasjoner du drømmer om å oppleve? Kanskje du allerede har opplevd dem og vil lage et blogginnlegg med throwback-bilder? Mine drømmedestinasjoner finner du i HER.


Måtte dette være til inspirasjon for noen bloggere der ute <3

I klesskapet har jeg...På kino er jeg...
Hun som sovner uansett sjanger <3

På stranden er jeg...
I havet helst. Eller på volleyballbanen. På ferie er jeg hun som bestikker venninnene til å bli med på sportlige aktiviteter, uten å lykkes, og som derfor ender opp med å spille volleyball med fremmede.

Hos tannlegen er jeg...
Ikke. Jeg har ikke vært der på fem år! Jeg er enda bærer av "null hull" tittelen og den tenker jeg ved mine ikke-eksisterende tannlegebesøk å holde på resten av livet.

På date med Daniel er jeg...
Ihvertfall ikke på Ikea. Eller interiørshopping generelt! Heh! Nei, de beste datene med Daniel er de vi har hjemme. -Med vin i glasset, musikk på radioen og kokkelering på kjøkkenet <3Akkurat nå er jeg... Sjeleglad! Mitt nye kamera kom i går, så nå er jeg i full gang med å sette meg inn i mine to nye objektiver og et nytt redigeringsprogram! Nå skal Borge ta bloggeriet til nye høyder <3

På snapchat er jeg... Den som behersker seg for å ikke dele alle dagens måltid.

I desember måned er jeg...
Verdens lykkeligste! Jeg elsker, elsker, elsker alt som har med jul å gjøre! I år gleder jeg meg spesielt, for i år skal Daniel og jeg ut i skogen og plukke vårt eget juletre!

På kjøkkenet er jeg...
Ivrigere enn ivrigst til å prøve ut nye ting. Bak rattet er jeg... Hun som stadig tar seg selv i å synge med vinduet åpent.

På bloggevents er jeg... 1. Hun som står med "free food" bordet. 2. Hun som ikke får dratt hjem igjen raskt nok. Disse bloggeventsene som stort sett foregår i Oslo, er virkelig ikke noe for meg. Veldig ofte går det i "hvem kan brøle høyest, smile bredest og få flest kontakter på kortest mulig tid", og denne leken passer meg fryktelig dårlig. Personligheten min er nok litt mer bedagelig enn toppbloggernes flest. Det er ikke det at jeg er så sjenert.. Jeg er bare ikke SPINNVILL! Jeg har selvfølgelig truffet på flere bloggere som jeg har funnet fine og interessante også, men når jeg kommer sammen med akkurat disse "utadvendt-ut-av-en-annen-verden" jentene, så blir jeg litt sånn "jeg bare står her og spiser cupcakes til det hele er over". Heh! Vi kan vel ikke alle være like?

I klesskapet har jeg... Så utrolig mye jeg ikke bruker! -Men som jeg likevel beholder fordi et fullt klesskap ser bedre ut enn et halvfullt.På tivoli er jeg... Hun som ikke synes 60 minutt i kø er verdt 30 sekund med moro. 

På treningsstudio er jeg... Hun som kommer sliten og svett etter å ha jobbet seg over dørstokkmila. Neida, men jeg sliter nok litt med motivasjonen om dagen! Restitusjon er jeg derimot veldig god på <3

I taxien er jeg... Hun som sjåføren har kjørt fire ganger før, og som derfor blir møtt med en "Å er det deg?" kommentar. Jeg elsker å prate med taxisjåførene og sørger alltid for at jeg har èn ny bloggleser når kortet er dratt og bildøra klappet igjen. Noen ganger til og med en ny venn på facebook... 

Forkjølet er jeg... Forkjølelse? Hva er det? Enten er jeg frisk, eller så har jeg lungebetennesle og 40 i feber. Heldigvis får jeg sistnevnte bare èn gang hvert fjerde år.

I bladhylla er jeg... Hver gang jeg har en bloggfrokost å dokumentere.. Skulle bare ønske jeg brukte like lang tid på å lese bladene som å knipse bilder av dem. Heldigvis tar de seg også godt ut som interiørpynt på stuebordet.


 
Jeg starter helgen med 20 kjappe funfacts! Håper dere liker dem <3
Stakkars mannen kom hjem fra jobb med fire sting over øyet.. Fredag den 13 i dag ja!

Ukens oppskrift - Andebryst

God kveld kjære, fine dere! Dagens deilige middag er inntatt og bloggbildene plukket ut til denne ukens middagsoppskrift. Ser det ikke godt ut? Skålen med røstipoteter ser kanskje ikke så delikat ut, men hvem er det som får røsti til å se elegant ut da? Hehe, det smakte ihvertfall himmelsk absolutt alt sammen <3Til middagen snurret Daniel og jeg to episoder av serien Hæsjtægg, og herreGUD som vi ler av det programmet. Om dere ikke har fått det med dere så ligger det på Tv2sumo, og handler om seks "bloggere" (skuespillere som later som de er bloggere) og deres vanlige hverdag. Det meste er selvfølgelig satt veldig på spissen, men noe av det er faktisk så spot on og likt på virkeligheten at Daniel og jeg sitter og brøler av latter. Ah, dere må bare gi det en sjanse! Det er 10 episoder og hver enkelt varer bare i 20 minutt, så det er perfekt å snurre til middagen!Du trenger - 2 store porsjoner: 1. 2 andebryst 2. 6ss smør 3. 2 gulrøtter 4. 1 persillerot 5. 10 store poteter 6. Salt/pepper 7. Jacobs rødvinsaus 8. Litt matolje 9. En skarp kniv + aluminiumsfolieSlik gjør du:
1. Skrell gulrøtter og persillerot og skjær det hele opp i fine staver. Legg dette i en ildfast form, hell over litt olivenolje eller annen matolje du har i hus, og krydre godt med salt og pepper.
2. Skrell alle potetene og riv dem som ost på et vanlig rivhjern. Samle det hele i en bolle, klem ut alt som er av vann, og tilsett 5 ss smeltet smør + litt salt og pepper. (Eller mye). Jo mer krydder, jo mer smak!
3. Snitt fettsiden på andebrystene på langs og tvers med en skarp kniv. Du skal lage dype spor, men ikke så dype at du skjærer i selve kjøttet. Krydre begge filetene med salt og pepper på begge sider.
4. Stek kjøttet i en middels varm stekepanne med 2 ss smør. (Med fettsiden/svorsiden ned). Stek i 6 minutt, og snu for så å brune andre siden i 2 små minutt. Legg kjøttet over i en ildfast form og stek midt i ovnen sammen med grønnsaksformen på 150 grader til kjøttet har nådd 62 grader. Da er det medium stekt og perfekt mørt.5. I mellomtiden steker du røstipotetene i en middels varm stekepanne med litt smør! Hell hele bollen med poteter i panna, trykk ned massen så det dekker hele panna, og stek på begge sider til du har en gyllen og fin røsti. Jeg stekte min flate med revet potet i ca 15 minutt på hver side. Altså 30 minutt til sammen.
6. Når kjøttet har nådd 60-62 grader, pakker du det inn i aluminiumsfolie og lar det hvile på kjøkkenbenken i 15 min. Grønnsakene steker du videre til kjøttet er ferdig å hvile, men sett nå opp ovnen til 220 grader.
7. Når kjøttet har hvilt, kutter du det opp, og server med valgfri saus. I dag valgte jeg å gå for Jacobs sin ferdige rødvinssaus, men hjemmelaget appels eller klemmentinsaus har jeg hørt også smaker supergodt!Steketermometeret dytter du ned akkurat der kjøttet er tykkest <3Pannen med røsti kuttet jeg opp i mindre biter og hadde i en egen skål på tallerkenen!Mmm! Håper det smaker <3 Nå skal jeg kose meg med enda en episode Hæsjtægg!

Only one week left...

Klokkene er sponset
Wæææ! I dag er det bare syv små dager til avreise! På denne tiden om nøyaktig en uke har min kjære og jeg antagelig allerede sjekket inn på hotellet i Reykjavik. Det føler jeg faktisk for å feire! Hihi, i dag tidlig plasserte jeg stumpen min på bussen og kjørte til byen for å handle ingredienser til andebryst-middag med masse deilig tilbehør. En Island reiseguidebok dro jeg også med hjem sammen med dette supersøte skrapeverdenskartet som dere ser på bildene! Jeg tenkte Daniel og jeg kunne skrape et og et land vi har reist til sammen, for så å ramme det inn! Hvor koselig er ikke det? Foreløpig har tre land fått farge, og mange flere skal det bli! <3To nye Daniel Wellington klokker feirer vi også med denne torsdagen! Heldige oss har fått velge oss ut enda to favoritter <3 En til meg og en til mannen. Hva modellene vi valgte oss heter ser dere under her, og begge klokker fås både i gull, sølv og rosègull. Jeg sliter liker mye med å få bestemt meg hver eneste gang da jeg synes de er like fine alle sammen, men ettersom jeg hadde en i gull fra før, ble det sølv denne gang.Ønsker du eller kjæresten din seg en Daniel Wellington til jul, så har jeg en liten gladmelding å dele! Bruker dere rabattkoden martheDW gir denne 15% på hele sortimentet Daniel Wellington HER, heeelt til juuul!

Begge klokkene finner dere HER
Nå skal jeg begynne på festmåltidet!

Mine åtte guilty pleasuresTusen takk til dere som har tipset oss om hester og steder både på mail og facebook! Bestis og jeg har allerede funnet flere fine alternativ og skal prøveri hele fire hester førstkommende søndag. Hurra! Endelig blir det noe av disse dagdrømmene <3 Og ja, litt stall-updates skal jeg selvsagt også sørge for å få levert i fremtiden!

Her har det ellers vært en rolig lille-lørdag med det vanlige av kontorarbeid og hyggelig mailsvaring. Tenkte jeg skulle dele åtte av mine guilty pleasures med dere i dag, så under får dere dem remset opp i en liste! Del gjerne deres med meg også. Det ville vært koselig med litt guilty pleasure lesning etter middagen i kveld! <3♣ Spise fjorland sine grøtvarianter til frokost. Når jeg blir lei av brødskiver går det i risgrøt, byggrynsgrøt eller rømmegrøt fra Fjordland. Ved siden av nudler er dette faktisk det beste morgenmåltidet jeg får.

♣ Hamstre lårhøye strikkesokker. For ikke å snakke om kosetøy. Jeg tror jeg samler på pyjamaser, morgenkåper, tøfler og farferike joggedresser. Jeg har en kommode så full av koseplagg at skuffene ikke kan lukkes, og likevel står nye tøfler, sokker, og kose-heldresser på ønskelisten hver eneste jul. Jeg får ikke nok!

♣ Victoria Secret modellen, Candice Swanepoel. Jeg vet ikke helt hva det gir meg, men jeg kan sitte å beundre modellbildene hennes både på instagram og youtube i timesvis. Mer sexy dame tror jeg ikke jeg vet om.♣ Duften av bensin.. Eller en gammel kjeller... Hadde det fantes i parfymeform så skulle jeg ha kjøpt dem. Jeg vet ikke hva det er med disse luktene, men jeg ble en gang fortalt at jeg antagelig hadde "mangel på noe" fordi jeg var så glad i dette. Ikke vet jeg. Kjelleren til farmor har ihvertfall luktet himmelsk så lenge jeg kan huske. 

♣ Ta hinsides lange bad. Noen liker å sove til langt ut på dagen, andre liker å bade. Jeg fyller gjerne opp badekaret hver eneste dag, og ligger til vannet er kaldt og huden like rynkete som en 90 år gammel dames. Mmm! Med litt musikk på mobilen og et glass sjokomelk ved siden av får jeg det nesten ikke bedre.

♣ Bla meg tilbake til 2012-arkivet på bloggen, og se bilder fra solferier hvor jeg så ut til å være i mitt livs beste form. Det får meg til å ville hive meg på løpetur og finne tilbake til de deilige musklene igjen.♣ Kjøre innom Burger King sin Drive in på vei hjem, og spise maten i bilen. Håhå! Jeg føler meg sjeldent så lat som når jeg får middagen servert i bilsetet, men noen ganger skjer det bare! Som Halloween-lørdagen foreksempel.. Jeg dro på Dolly Dimples for å hente heliumsballonger 30 minutt før restauranten åpnet, og i stedet for å dra hjem igjen og vente, kjørte jeg på Burger King og kjøpte meg en cheeseburger og en stor pommes frites som jeg spiste på parkeringsplassen 50 meter fra Drive in - innkjørselen. Det verste var at jeg ved siden av meg hadde to biler stående parkert med sjåfører som gjorde akkurat det samme. Godt vi er flere svake!

♣ Sette favorittsangen på repeat om og om og om igjen hele dagen lang. Synge med gjør jeg gjerne og, men i redsel for at naboene skal høre meg prøver jeg å holde karaoketimene til bilturer jeg har heelt alene.Fått rosebukett av svigermor hun da <3

Marthe søker hest på fôr!Hei og god formiddag alle sammen! Jeg blir bare nødt til å starte denne onsdagen med å legge inn en liten søknad til alle hesteeiere der ute. Jeg har tenkt på dette i hele høst, så nå er det på tide å få fingeren ut. Bestis og jeg har pratet om det lenge, men det var først i går kveld vi virkelig bestemte vi oss for å ta opp ridningen som hobby igjen! Vi har allerede endevendt finn.no for fòrvert-annonser, men det må da være noen hesteeiere blant mine 10 000 lesere også? Som tilfeldigvis holder til i Kristiansandsområdet? Ah, jeg krysser fingrene!Kristinemor og jeg søker to snille hester som vi èn gang i uken kan få låne til litt ridning! Vi tar oss selvsagt av alt arbeid som følger med en dag i stallen og betaler gjerne en månedlig sum som takk for lånet. Vi er vanvittig glad i å ri på tur begge to, og savner så inderlig bare det å tilbringe litt kvalitetstid i stallen! Det begynner å nærme seg hele syv år siden jeg selv hadde tre hester, men etter å ha ridd siden jeg var fem år tror jeg alltid jeg vil kunne kalle meg trygg på hesteryggen. Jo varmere og livligere hestene er, jo bedre trives jeg både på tur og bane, men de må selvfølgelig være både trafikksikre og trygge <3Har du eller kjenner du noen i Kristiansandsområdet som har to fine hester til låns 1 gang i uken? Ta gjerne kontakt på martheborge@hotmail.no. -Så kommer bestis og jeg og prøverir når som helst <3

Happy times at Duo Frisør!

Sponset behandling


Sjekk det håret! Ååå, nå er jeg greit lykkelig. Klokken halv ti i dag tidlig satte jeg meg i stolen på Duo frisørsalong og forklarte Marianne at jeg ville ha håret mitt tre nyanser mørkere. Rett og slett fordi jeg for et par uker siden klikket hjem et clip on extentionsett i en alt for mørk farge. Heh! Marianne satte seg ivrig på saken, og tre timer, èn kopp fruktte, og ti fine samtaler senere var jeg på vei ut dørene igjen som nyfarget brunette. <3Ble det ikke fint? De lysere stripene er erstattet med en ren, fin brunfarge i merket Joico, mens etterveksten er blitt farget i en enda mørkere farge for å gi helheten på håret litt dybde. Stylingtime til årets første julebord fikk jeg også booket meg, så 27 november får Marianne jobben som hårkrøller igjen. Hihi, extentionsettet jeg har i er bare et clip on sett, så det kan tas av når som helst. Jeg vil bare ha det til spesielle anledninger eller dager hvor jeg får lyst til å pynte meg litt ekstra. Festkjolen blir liksom alltid litt penere med lange lokker til.Bildene er kanskje litt mørke, men jeg skal vise frem det fine håret bedre i morgen! Bildene er allerede knipset, men i kveld tenkte jeg å legge fra meg pcen og dra på besøk til bestis. Kristinemor har nemlig invitert meg over på girlsnight i det nye huset. Ah, først Mariannebesøk og så Kristinebesøk.. Det er hva jeg kaller luksustirsdag!Altså, jeg har verdens skjønneste frisør. Flinkere får du ikke. Ferdig snakket <3
Ønsker du å bestille time hos DUO frisør kan du ringe 38097201 eller booke på nett HER

Cheer up, it's pajama monday!Ah, for en DEILIG mandag! Daniel og jeg har tuslet rundt i kosetøy hele formiddagen, jobbet fra hver vår kant og smugspist på gårsdagens bakverk. Ser ikke disse kanelsnurrende gode ut? Jeg fikk en plutselig bakeåpenbaring klokken syv i går kveld og bare måtte sette i gang. Det var selvsagt alt for mørkt til å få knipset noe bloggbilder på dette tidspunkt, men neste gang jeg slår på stortromma lover jeg å dele oppskriften med dere også <3Timene flyr som vanlig av sted, men man får jammen gjort litt i kosedressen også! Det er ikke bare kanelsnurr-spising det går i denne mandagen. D og jeg kom akkurat hjem fra ukens første økt! En KLISSvåt løpetur til Hamresanden i stormen. Aldri hatt så mye mascara i øynene, men fy så deilig det var. Å løpe i pøsregn er faktisk noe av det beste, og den følelsen etterpå når man er nydusjet og tilbake i kosedressen igjen.. U-beskrivelig.

Klokken nærmer seg allerede kveld, og det er jeg så glad for! Alt på min to do liste er nemlig allerede krysset av, så nå gjenstår det bare å forberede mexicansk suppe til middag. Tacosuppe med nachos, ost, kjøttdeig og rømme blir sikkert ikke feil til kveldens episode 71 grader nord. Mandagskveldene altså <3

Flere som fikk lyst til på kanelsnurrer med melk?
Den kombinasjonen der er slett ikke dum <3

Marthes ukesmeny - Uke 46

God morgen mandagselskere! Jeg regner med dere alle fremdeles lever etter "how to love mondays" tipsene jeg delte med dere forrige uke? Hehe. Her blåser det nærmest til storm i dag, men det gjør i grunn ingenting for fra og med i morgen meldes det SOL i en uke! Åh, det er ingenting som gleder et blogghjerte mer enn det. <3 Ville bare starte uken med å dele en liten ukesmeny med dere! Håper det kan gi litt inspirasjon til ukens storhandel.Mandag - Kjøttboller med gul coucous
Hvorfor ikke starte uken med kjøttboller i hjemmelaget tikka masala saus? -Med smakfull, gul couscous til! En av mine aller nyeste oppskrifter i matkategorien, og definitivt også en av mine absolutte favoritter. <3

Tirsdag - Fransk løksuppe
Fransk løksuppe toppet med smeltet ost! Her er forrige ukes "Pull apart bread" perfekt å servere til! Eller du kan riste en skive spiral-loff og legge den på toppen av løksuppen før du gratinerer med ost. Yum yum!

Onsdag - Laks med tagliatelle og pesto
Dette tror jeg er både min og Daniels favoritt-fiskemiddag! Tenk at noe så enkelt som tagliatelle, laks, asparges og litt pesto smaker SÅ vanvittig godt sammen? Jeg vet at mange er skeptiske til pasta kombinert med fisk, men akkurat denne er dere bare nødt til å prøve. Lag pestoen selv og tallerkenen kommer til å bli slikket <3

Torsdag - Biffwok med pestorestene
Lager du en god porsjon med pesto om onsdagen så bør du ha til enda en deilig middag torsdag. Denne gang er det wok med pestopasta som står på menyen! Enda en kjapp, men samtidig smakfull torsdagsrett.

Fredag: Pizzafredag
Blir man noen gang lei? Jeg tror ikke det. Denne uken leder lenken til min siste pizzaoppskrift med kylling, tomatsaus, og ruccolasalat. Følg oppskriften til punkt og prikke og du vil få tidenes pizzabunn.

Lørdag - Baconsurret kylling med soppstuing og båtpoteter
Ukens festmåltid! Denne retten kan du servere både til hverdags og til fest. Båtpotetene er supersprø, soppstuingen full av smak, og når det hele kombineres sammen blir det som rene smakseksplosjonen.

Søndag: Sei med søtpotet
Avslutt uken med litt fisk! Sei med søtpotet, asparges og et slags lokk av urter, sitron og pinjekjerner slår aldri feil. Liker du ikke søtpotetmos så kan du alltids bare erstatte den med en vanlig potetpurè.For å komme til oppskriftene klikker dere på bilde av retten du vil lage <3
Ønsker alle matglade jenter og gutter en knallstart på den nye uken!

Sparkle up for the party season

Inneholder affiliateslenker


God søndagskveld <3 Her sitter jeg og stresser over at jeg enda ikke har funnet årets julebordskjoler. Jeg.Er.Så.Ubesluttsom! Den MÅ ha lange armer, den kan IKKE ha kløft, skal den være lang så må den ha splitt og skal den være kort så må den være superduper classy. Er det rart jeg ikke finner ut av det? *Sukk* Nok en gang har jeg endevendt Nellys festkjole-kolleksjon og plukket ut mine glitrende favoritter til dere! Jeg forelsket meg fullstendig i Nr.4 og Nr.5, men begge har kløft og med mine meloner kan jeg banne på at det bare blir vulgært. Haha, jeg får bare jakte videre, for innen den kommende uken er omme MÅ jeg ha bestemt meg.


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER

Håper dere og finner dere en fin kjole til årets julebord!
Kanskje dere har noen andre, fine nettbutikker å tipse om?

Uken som gikk...

Ukens sang... Okei, klikk deg inn på youtube og skriv "Hello - covered by Leroy Sanchez" med en eneste gang. Den gutten har alvorlig talt en gudegave av en stemme. Får frysninger hver eneste gang jeg hører ham!Ukens latter... Den fikk jeg meg på bussen til byen tirsdag formiddag. For en gangs skyld kom jeg litt tidligere til busstoppet, og mens jeg satt og ventet på transportmiddelet mitt, fikk jeg plutselig en katt hoppende opp i fanget mitt. Vi koste og hygget oss i syv minutter og da bussen kom og sjåføren åpnet dørene så jeg endelig fikk satt føttene mine innforbi, kom en eldre dame skrikende mot meg: "Nei, nei! Katten er med på bussen!" Pus ville visst aller helst bli med meg på ukens handel han. Syv minutt er alt som trengs for å skaffe seg en kattevenn. <3Ukens opptur... Det må helt klart være fredagens dinnerdate med min kjære Andrea, og kanoturen vi dro på dagen etter. Begge deler var bare helt vanvittig koselig, og ikke minst trengende etter en hel uke tilbrakt innendørs foran pcen. Jeg har fokusert blogg, blogg, blogg hele uken og gjorde i grunn ikke annet enn å planlegge, blogge og besvare mail de fem første dagene av uken, så da helgen kom var det ekstra godt å gjøre noe sosialt <3 Hihi, og i dag har vi enda en date! Juhuu! Andrea og jeg skal ut og klatre denne søndagen.Ukens innkjøp... Jeg kjøpte meg en deilig grå hverdagskjole på Gina Tricot da jeg egentlig bare skulle til byen for å ha "bloggingredienser". Denne har jeg storkost meg i flere dager denne uken! Elsker å gå i kjole selv når jeg bare skal være innendørs jeg! Det er jo minst like behagelig som en joggedress?Ukens cravings...  Brente mandler med chilli. Jeg har kjøpt meg en pakke mandler hver dag hele uken. Ellers craver jeg kjæresteferie om dagen. Hehe! Jeg gleder meg noe helt vanvittig til 19 november og sjekker værmeldingen for Reykjavik hver eneste dag. Tur til varmere strøk har jeg også tittet litt på denne uken. Daniel og jeg tenkte jo litt på å dra til Egypt på nyåret, men nå har jeg mer lyst til å reise et sted ingen av oss har vært før. Som Dubai foreksempel! Der er det jo også varmt og en hau av ting å oppleve i januar måned?

Ukens bilde... Bloggfotografering med to hunder er ikke nødvendigvis alltid idyllisk...Ukens gullkorn... Kanskje ikke et gullkorn, men mer en annen "ukens latter" fikk både Andrea og jeg oss på middag fredag kveld. Vi hadde tatt maten et sted og desserten et annet da klokken nærmet seg 19.30. Alle vet hva som skjer klokken 19.30 på en fredagskveld?! Norske talenter. Så slik gikk samtalen:

Marthe: Andrea, klokken er 19.20... Norske talenter begynner om 10 minutt.
Andrea: Okei?
Marthe: Ja... Jeg tror vi må avslutte kvelden.

Så ble det lørdag og etter tidenes kanovors ville Andrea ha meg med på byen..
Marthe: Ee... Du må nok dra alene. Jeg skal se på Skal vi danse i kveld.
Andrea: Herregud, Daniel er ikke hjemme engang! VIL du sitte alene og se på tv hele kvelden!?
Marthe: ..... ja?
Andrea: Nei, det går faktisk ikke an. Jeg kommer til deg, så ser vi det sammen. TVSLAVE!!Disse norske helgeprogrammene minner meg om den koseligste perioden i hele ungdomstiden min. I 9 klasse på ungdomsskolen bodde jeg hos Annika i tre måneder (ettersom huset hennes var 100 meter fra stallen). -Og hver fredag hadde vi "familiefredag" hvor vi spiste morens hjemmelagde pizza til alle slags norske tvslagere. Åh, fy søren så koselig. Slike familiestunder SKAL jeg også ha den dagen jeg stifter min egen lille familie <3Ønsker dere alle en super søndag! <3

Mitt livs første kanovors!

Åh, SÅ gøy er det lenge siden jeg har hatt det! Jeg har akkurat kommet hjem fra en tre timers kano-opplevelse heelt utenom de vanlige! Ikke at det blir så mange av de vanlige heller, men poenget er at jeg har kost meg GLUGG. Jeg trodde jeg skulle på en bedagelig kanotur med Andrea og Sondre rundt Hamresanden, men bestis hadde andre planer! Etter ti padletak ble hun tørst og dro frem partyradioen og en diger flaske Vodka som hun helte i oss alle tre. Hehe, jeg ville le meg ihjel. Det var den spreke ungdommen på kanotur <3

Solen går jo vanvittig fort ned om dagen, men de to timene vi fikk på havet før mørket la seg var alvorlig talt så magiske at jeg har skrevet "kano" opp på ønskelisten til jul. Vannet var blikkstille og stemningen var bare helt ubeskrivelig bra. "Jeg føler jeg er på elvesafari i et eller annet magisk land"! satte jeg og hylte av glede mens Sondre og Andrea padlet i vei. "Jeg mangler bare en hval her nå, så er jeg på mitt lykkeligste!" Hehehe, dere tar kanskje poenget. Det har vært en meget vellykket ettermiddag med fine folk og en hau av bildeknipsing.

En smakebit på lørdagen min får dere derfor i et aldri så lite bildedryss! Klokken er jo ikke mer enn seks, så nå hadde jeg tenkt til å bruke resten av kvelden på å lage taco til meg selv og kose meg med Skal vi Danse (Daniel er reist på jakt), men Andrea hadde også lyst på middag, så hvert øyeblikk får jeg bestis på besøk! *Hurra*Hvordan er helgen deres så langt? Flere som skal heie på Adele i kveld?
Anorakk, tights og egentlig alt jeg har på meg er fra www.twentyfoursport.no

How to make strawberry scrubHei du, deilige lørdag! Gjett om det gledet mitt hjerte å se at solen kom som bestilt til morgenen i dag. Det er bare helt utrolig hva litt lys gjør med humøret! Jeg har vært oppe og fartet rundt siden klokken åtte i dag tidlig, vasket heimen og laget meg nok en forfriskende hjemmelaget skrubb! Tenkte jeg skulle dele oppskriften på den med dere under her før jeg hopper avgårde på lørdagens eventyr! Andrea og jeg skal nemlig ut og padle i kano vi om en liten times tid. Hihi, under middagen i går kveld avtalte vi å dra ut for og klatre i dag, men da vi våknet til det været, følte vi mer for å tilbringe noen timer på havet! -SÅ om 60 minutt hiver vi kanoen på vannet og padler til Hamresanden hvor vi skal nyte litt snacks og et glass vin eller to. -Oj ja... Kamera blir med! <3Du trenger: 1. 5 dl perlesukker 2. 0,5 dl olivenolje 3. 6 store jordbær 4. Saften av 1 limeSlik gjør du:
1. Mos jordbærene i en skål med 0,5 dl olivenolje og mål opp sukkeret.
2. Bland alt sammen og press over saften av en hel lime.Så er det bare å ta med krukken i badekaret for å starte skrubbingen! <3

Dere må bare prøve selv.. Lukter helt himmelsk.
Ønsk meg lykke til med padlingen da dere! <3

Friday night is girls night!Alle først! Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene dere har lagt igjen under forrige bloggpost! Det var så hyggelig å komme hjem til SÅ mange tips rundt nye dokumentarer jeg bør se! Ah, elsker at jeg kan spørre dere om hva som helst og alltid få svar, hjelp, og tips til nye idèer. <3 Dere er fantastiske, men det vet dere vel.Ellers har jeg som bildene kanskje allerede avslører, vært ute og spist med bestis denne fredagskvelden! Vi hadde egentlig en dinnerdate i morgen kveld, men så gledet jeg meg sånn at jeg allerede i dag tidlig måtte be om å fremskynde det til i dag. Hihi, Jaxx ble stedet, og på menyen sto det både tacoskjell, salater og tapaslignende pølser med all slags fancy tilbehør til. Fy som vi har kost oss. Bare se på den deilige maten!Tortillalefser med røkt popcorn!? Visste ikke om jeg skulle le eller grine da jeg fikk dette servert, men jammen ble det favoritten av dem alle. Vel, favoritten under desserten. Det er vel ingenting som slår varm brownie med kokosis og karamellsaus? Jeg ble så mett at jeg hadde lyst til å kaste opp, men i stedet dro jeg hjem og snurret norske talentertil enda litt mer is. Åh, det er fredagskvelden sin det! Norske talenter og Senkveld.. <3Ååå <3 Fine bestis! Jeg er så heldig.
Håper fredagen deres har vært like bra!

12 DOCUMENTARIES I LOVE

The Nightmare. En serie som har fått dårlig terningskast, men som jeg likevel fant spennende. Serien følger nemlig mennesker fra verden over som igjennom hele sitt liv har vært plaget av tilstanden "søvnparalyse". Dere husker kanskje da jeg en gang rundt juletider i fjor fortalte om en natt jeg fikk oppleve dette selv? Jeg har aldri kjent på en sånn redsel før, og slet lenge med å sovne om kveldene i ukene som fulgte. "The nightmare" informerer om disse levende marerittene hvor kroppen er lammet og hodet fanget mellom våkenhet og søvn. Vi følger flere menneskers fryktelige mareritt og får et bedre innblikk i hva som faktisk foregår i kroppen.Twinsters. De eneggede tvillingene Samantha og Anais ble skilt ved fødsel og adoptert til hvert deres land for 25 år siden. 23 februar 2013 bestemte Anais seg for å kontakte Samantha etter å ha oppdaget en video av ansiktet hennes på youtube som minnet fryktelig om sitt eget. Det skulle vise seg at de begge var født 19 november, i samme by, og historien om hvordan de to blir gjenforent er bare superrørende.

Living on One Dollar. For en fantastisk serie. Fire amerikanere reiser ned til Gautemala i to måneder for å leve i ekstrem fattigdom. De har 1 dollar å leve på om dagen og får virkelig kjenne på kampen mot sult, parasitter og ekstrem økonomisk stress. En real oppvekker av en serie!

Bully. En fæl, brutal, men ærlig dokumentar basert på sanne historier om mobbeoffer i USA. Tenk at dette skjer hver eneste dag! Ikke bare i USA, men verden over. For enkelte der ute er skolehverdagen rett og slett grusom. "Bully" kommer kanskje ikke med en konklusjon eller et svar på hvordan vi skal få slutt på det enorme problemet, men serien gjør oss oppmerksom, og bare det kan gjøre en stor forskjell.

Bridegroom. Grinedokumentaren om det forelskede paret Tom og Shane som brått og uventet ble revet fra hverandre i en tragisk ulykke. Dokumentaren skildrer Shanes liv etter at hans aller kjærereste gikk bort. Hvordan mennesker uten ekteskapets juridiske beskyttelse ofte blir utstøtt og må klare seg på egenhånd.

Usain Bolt The Fastest Man Alive. Verdens raskeste sprinter fra Jamaica, Usain Bolt vant i 2012 de olympiske leker. I de 59 minuttene denne filmen varer får vi lære mannen bedre å kjenne.Blackfish. En opplysende dokumentar med fokus på Seaworld og fangst av spekkhoggere. Det er sikkert mange av dere som har sett den allerede, men om ikke dere har det så gjør det i en fei! Er du glad i dyr så vil du finne både denne og dokumentaren "The Cove" fryktelig provoserende og vond.

The Summit. En dokumentar om hva som egentlig skjedde da 11 mennesker mistet livet på veien opp mot toppen av det beryktede K2. De skulle bare nå toppen, men fjellet hadde andre planer...

Splinter. Noen ganger er det ikke mer enn et surfebrett som skal til for å endre hele din verden. De fattige landsbyboerne i Papa New Guinea håper på å få et bedre liv ved å bli profesjonelle surfere. En spennende og lærerik film som tar oss med inn i den konkurransepregede sporten og de fattige surfernes mot.

Chef's Table. Okei, FOR en inspirerernde serie. Den består av seks episoder og tar for seg seks av verdens aller største kokker. Vi får høre om historien deres, se kjøkkenet de jobber på, den spektakulære maten, og litt om veien mot suksessen. Jeg fikk et helt nytt syn på hele kokkeyrket etter å ha sett disse fantastiske episodene.

The Dark Matter of Love. En film om adoptivforeldre som lærer at det å knytte bånd til et barn som er oppvokst i institusjoner er vanskeligere enn de noen sinne kunne forestilt seg. Dokumentaren tar for seg familien "Diaz" som valgte å adoptere tre barn fra Russland og hvordan deres gamle og nye barn takler dette sammen.

Vanishing of the bees. He-rre-gud. "En dokumentar om bier?" tenkte jeg, men snurret den likevel da dokumentaren hadde fått så vanvittig gode terningskast. Det angret jeg ikke et sekund på. Herlighet for en bra film! Ja, det er en dokumentar om den minkede bestanden av bier, men se den! Virkelig.Kan ikke dere dele deres topp tre liste av dokumentarfilmer med meg? <3
Gjerne noe som kan kjøpes eller sees lovlig! Alle disse finner du på Netflix.

The very first cup of christmas

Sponset te

Ser man det! Da har jeg funnet frem julekoppen og fylt den med litt te! Eller ikke litt heller egentlig... Jeg fikk jo et helt årsforbruk av Kusmi te levert på døren i går kveld! He-rre-gud så glad <3 Denne rosa "Sweet love" varianten har lenge vært en favoritt, og nå har jeg fått en hel HAU av nye tesmaker å teste ut! Kanskje jeg må ta med meg et lite lass til Stavanger så bestemor og jeg kan smake på det sammen. Hihi, vi får ta det i desember! <3En liten førjulshilsen fulgte også med i pakken <3 Åå juuul, velkommen skal du være!Julekrusene mine er forresten fra Lexington! Er de ikke søte? Jeg fikk dem av hu besta, og diamantskjeen på øverste bilde kjøpte jeg på Åhlens tidligere denne uken. De kostet rundt 40 kroner og fantes i gull og rosègull også. <3 Nå skal jeg fylle badekaret og nyte nok en kopp med te! Jeg kan faktisk ikke tenke meg en bedre måte å tilbringe denne litt dystre torsdagen på. Måtte solen være tilbake i morgen, for fredager fortjener finvær. <3

Drink tea, read books, and have a cosy november <3

17 things i wish i knew sooner...Jeg håper dere er like glad i lister som det jeg er, for her kommer enda en! Det er et par måneder siden forrige "things i wish i knew sooner" bloggpost, så nå følte jeg det var på tide å remse opp noen nye morsomme punkter. Kanskje ikke like dype denne gang, men fremdeles sanne, og ganske så on point! Håper dere liker det <3 Været i sør er ordentlig trist og dystert denne torsdagen, så de to siste tre timene har jeg brukt til å rydde opp i mailboksen, skrible i planleggingsdagboken og nyte en bedre frokost. Jeg er stiv som en stokk etter to gode treningsøkter denne uken, så i dag tenker jeg bare å holde meg innendørs og sminkefri mens jeg knipser bloggbilder til dere. Hehe, ikke av meg vel og merke, men gliset mitt behøver heldigvis ikke alltid å være med.♦ Man angrer aldri på en full minnebrikke. Ta alltid litt for mange bilder!

♦ Det du ikke får gjort før klokken 12.00, det får du som regel aldri gjort. Stå opp tidlig !

♦ Veien er skremmende kort mellom passelig med salt og alt for mye salt.

♦ Du får hva du betaler for når det kommer til neglelakker. Billige lakker preller av etter et døgn.

♦ Du blir ikke slankere av å kjøpe nytt treningstøy.♦ Ta vare på knærene dine. Du får bare utdelt ett par, og disse skal bære deg livet ut.

♦ Spontane opplevelser blir alltid de beste. Ikke planlegg eller sett forventninger til absolutt alt.

♦ Materalistisk lykke varer i alt fra en time til et døgn. Er det verdt å ikke sette pengene på sparekonto?

♦ Hvis du løper til bussen i høye hæler, kommer du til å 1. Vrikke ankelen 2. Miste bussen, eller 3. Begge deler.♦ Den største gleden er å gjøre andre glad. <3

♦ Du kan ikke stole på et barn uten bleie. Eller en valp for den saks skyld.

♦ Du er født med to ører og en munn. Du kan lytte dobbelt så mye som du prater!

♦ Du tjener ikke penger av å handle på salg.♦ Du kan drikke melk som er gått ut på dato, men du bør ta en titt i kartongen først.

♦ Du vet du har en bestevenn når det er gått måneder siden sist og alt er det samme som før <3

♦ Det går an å beundre andres utseende uten å stille spørsmål til sitt eget.

♦ Vær takknemlig for menneskene som har gjort deg vondt. De har vist deg hvordan du ikke ønsker å være.Det var dagens funfacts! Hihi, ha en deilig torsdag videre <3

My november bucket list♥ Dra til island på romantisk klisseferiii! Det er 2 uker og 1 dag til Marthe og Daniel skal ut på nye eventyr. SOM jeg gleder meg! Har jeg nevnt at vi skal se nordlyset, kjøre helikopter over ISLAND(!), dra på hvalsafari, sove på hotell, spise alt for mye god mat, og bare kose oss glugg i hverandres selskap? Hoho, jeg kan seriøst ikke vente.

♥ Bli avhengig av en spennende serie igjen! Jeg savner faktisk å ha serietitting som avkobling om kveldene.

♥ Kjøpe årets første julegave! Julegaveshoppingen er det beste med hele jula spør du meg, men i år har jeg lovet familien å prøve og beherske meg til maks tre presenter per person. Vanligvis kjøper jeg gaver for et helt nabolag bare for å få julekvelden til å vare for evig og alltid, men i år skal jeg virkelig velge gavene med omhu!♥ Rydde litt hver dag, så slipper heimen å hope seg opp og bli til et evig kaos!

♥ Lage noe med gresskar. Dette skulle jo så absolutt vært et oktober-mål, men pyttsann! Butikkene har enda litt gresskar på lager. I november vil jeg prøve meg på hjemmebakt gresskarbrød eller hjemmelaget gresskarsuppe!

♥ Jeg skal på to julebord i november måned, og disse skal jeg gjøre til de beste noen sinne!

♥ Gå i banken og opprette en ny sparekonto. Jeg har nemlig som mål og bli dronninga av sparing. Jeg skal leve på min faste inntekt og sette hver eneste krone fra bloggens annonseinntekter rett inn på sparekonto. Vel bortsett fra en tusenlapp. Den skal inn på en egen "reisesparekonto" som Daniel og jeg har sammen.♥ Innrede soverom og walk in ferdig. Jeg vil ikke be Daniel montere noe som helst denne måneden da han har mer enn nok med eksamenslesing, men noen kommoder og hyller skal jeg da klare å sette opp selv!

♥ Kvitte meg med godteskuffen. Æsj, jeg lagde godteskuff av chips, sjokolade og smågodtrestene fra halloween, og angrer allerede. Jeg må bare kaste alt sammen, ellers gjør jeg som nå og småspiser fra den hele tiden.

♥ Dra på spa! Aller aller aller helst på Island, men om vi virkelig ikke skulle rekke det, booker jeg oss en time med massasje på Aquarama spa. Er det noe jeg skal unne meg i november måned så er det faktisk det.En liten hverdagsliste av ting jeg ønsker å gjøre i fine november måned <3
La dere gjerne inspirere til å lage deres egen. Det er jo så moro med en bucket list!


DIY - Marble notebook

Hei, og god lille-lørdag alle sammen <3 Her får dere en smakebit på dagens lille DIY eksperiment. Jeg har lenge vært på utkikk etter noen søte "marmor" skrivebøker som jeg kan bruke til å planlegge og skrible litt bloggnotater i, men etter som jeg aldri har funnet noe jeg virkelig liker, bestemte jeg meg i dag for å prøve meg på noen egne varianter! Jeg hadde en rull med marmorpapir fra tidligere prosjekter liggende, så i dag formiddag dro jeg faktisk til Panduro hobbybutikk kun for å kjøpe meg litt gull og sølvpapir! -Jo og noen superbillige skrivebøker fra Ark.

Tipper de kostet meg 20kr stykk, og hvordan de ble seende ut etter at jeg var ferdig med dem ser dere over her! Ble de ikke litt søte? Hihi, penere enn orginalblokkene ihvertfall! -Også så vanvittig enkelt det var! <3Du trenger: 1. En rull med "marmorpapir" 2. Papirruller i gull/sølv/rosegull 3. Saks 4. Lim 5. Enkle notatbøker Slik gjør du:
1. Legg marmorrullen over fremsiden av boken, og klipp ut en firkant som dekker den perfekt på begge sider. Legg så firkanten på marmorrullen igjen og klipp ut enda en så du har to. -En til hver side. Dette marmorpapiret har to lag, så når du river av det ene laget er det bare å klistre på. Du behøver ingen lim til denne delen.
2. Mål så opp denne gull/sølv-rullen på samme måte, men her behøver du ikke like mye papir! Du skal bare ha til å dekke en tynn linje på kanten av skriveboka på begge sider som vist på bildene over. Her valgte jeg å bare klippe ut èn avlang firkant og brette den over kanten for så å lime den godt på begge sider.

Enklere blir det ikke! Bare spør om dere ikke forstår den stusselige beskrivelsen min <3

Pull apart garlic & cheese bread

Denne oppskriften skal jeg på ingen måte ta æren av å ha funnet på, for denne oppdaget jeg faktisk på facebook i går! Jeg er sikkert ikke alene om å bli tagget i all slags videosnutter av fancy matretter på facebook? Det er ikke rart vi går rundt med konstant matcravings. Uansett! Etter å ha funnet frem toalettrullen og tørket mitt eget sikkel, bestemte jeg meg med ett for å prøve det ut selv. Dagens resultat med oppskrift får dere nyyte under her <3Du trenger: 1. Et ferdig stekt brød fra butikken (Gjerne lyst) 2. 5 fedd hvitløk 3. 1 pakke skivet ost 4. Salt/pepper

Slik gjør du:
1. Finn frem brødkniven og lag fine, dype snitt både på langs og tvers av hele brødet.
2. Dytt masse deilig ost ned i enhver sprekk sammen med 5 knuste fedd hvitløk.
3. Pakk brødet inn i aluminiumsfolie og bak midt i ovnen på 180grader i 20 minutt.
4. Ta av aluminiumsfolie, og bak i nye 5 minutt på 200 grader. Dryss over litt salt og pepper!Brødet er klart! Dra ut en og en firkant med ost og hvitløk, og nyt til middagen!Passer perfekt til supper, lasagne eller andre deilige pastaretter!Flere hvitløksbrød-elskere som ble fristet til å prøve seg på dette?

Brekkie date with my favesSe hvem jeg har fått på frokostbesøk denne tirsdagen! Det var så lenge siden jeg hadde sett Kristinemor at jeg ba henne på frokostbesøk denne formiddagen. -Og bestis er sjeldent vanskelig å be! Klokken 10.00 sto hun utenfor, klar for en forfriskende morgentur i tåka, med sine to herlige hundevesner. For en knallstart på dagen!Best brekkie there is... <3Bringebæryoughurt med bær og musli sto på frokostmenyen i dag.. Vel, og berlinerboller, rekebaguetter, og sjokomelk da. Kristine og jeg spiser jo som gravide når vi kommer sammen <3 Hjemmesnekret hvitløksbrød har jeg forøvrig også trikset og knipset denne formiddagen, så mer av det fancy prosjektet skal dere få senere!

Helt.Vanvittig.Digg, så det tipset må dere få med dere <3 Har dere en fin tirsdag? Kanskje en litt mer produktiv enn min? Heldigvis har jeg hele kvelden til å ta igjen for de late morgentimene. Jeg skal straks ut på en halvtimes løpetur, og så skal jeg sitte klistret foran pcskjermen og bare kose meg med bloggingen helt til leggetid <3Åh, denne valpen... Sjarmerer meg i senk hver gang <3

8 ways to make mondays great♥ Du har akkurat blitt servert en ny mulighet til å bli sprek! Start uken med en mandagsøkt da vel? Ikke akkurat mitt favorittpunkt, men den godfølelsen jeg sitter igjen med etterpå gjør det verdt det hver eneste gang.

♥ Stress ned! Å stå opp om mandagen er hardt, men gjør det likevel. Ikke dropp frokosten for å få sove de 20 minuttene ekstra. Det er ikke verdt det! Stå opp når alarmen ringer, nyt en ekstra god frokost, en ekstra god kaffekopp og noen sider av ditt favoritt-inspirasjonsblad. Mandagen er dagen du skal fylles med ny inspirasjon!♥ Gjør noe for en du bryr deg om. Husk, vi går alle gjennom denne "situasjonen" vi kaller mandag. Ved å gjøre en annens dag hakket bedre, vil du med en gang føle deg litt bedre selv også. Legg igjen en hyggelig lapp, SMIL til en fremmed, eller overraske noen med en god og varm kaffekopp! Det er ikke så mye som skal til alltid.

♥ Dress for energy! Mandagen er en fin dag og pynte seg på. Etter en daffere søndag tilbrakt sminkefri og i joggebuksene, er det om mandagsmorgenen litt stas å bruke 10 minutt ekstra på å finne seg et pent antrekk! Eller 7 minutt ekstra på frisyren. Jeg blir ihvertfall veldig glad av å gå ut døren med følelsen av at jeg er velstelt.♥ Gjør ukens storhandel og fyll kjøleskapet proppfullt med variert og god mat! Mitt desidert favoritt-gjøremål hver mandag. Morgenen startes alltid med en tur på butikken for å kjøpe middagsingredienser, bloggingredienser, brød, melk, juice og en HAU av deilig pålegg. Nooom! Fullt kjøleskap = hverdagsglede.

♥ Du har en ny, blank uke foran deg. Lag en plan for hvordan den skal se ut! Bare sørg for at den inneholder både fornuftig og ufornuftig. Du skal leve litt og! Sett deg noen ukesmål og gled deg over alt du har i vente.♥ Mandagen er den store tvdagen! Første skole eller arbeidsdag etter helgen er alltid litt hard. Da er det deilig å kunne sette av kvelden til noen avslappende timer i sofaen med favorittprogrammene. Jakten på kjærligheten, Farmen og 71 grader nord snurres på vår skjerm etter en løpeøkt med bestis i kveld!

♥ Hvis du var for opptatt eller lat til å gjøre det i helgen.. Kjøp deg noen blomster og frisk opp leiligheten! Sett på litt gladmusikk og sveip moppen i en halvtime. Det går så fort å vaske seg til hverdagsglede! Jeg kjøpte meg blomster på fredag og skrubbet heimen i går, så nå sitter jeg her og kjenner på lykken av et rent hjem <3Ah, dette ble min mandagsfrokost! Jordbæryoughurt toppet med mandler, frukt, kokos og bær <3Mandagsklem fra meg til dere <3 Nå skal jeg i gang med middagen!
Jeg har fått Daniels tillatelse til å lage indisk, og er derfor i lykkerus <3

Uken som gikk...Ukens høydepunkt...
Å få overlevert nøkkelen og si farvel til den gamle leiligheten. Huseier tilbød meg å gå en måned før oppsigelsestid, og da kunne jeg ikke takke nei! Dermed ble denne uken en real flytteuke. Daniel og jeg har vært alle veier med kasting av hvitevarer og flytting av store møbler. Et vaskefirma vasket ned hele leiligheten på tirsdag, og torsdag kveld overleverte jeg nøklene! That feeling. Nå kan jeg endelig legge full fokus på innredning av den nye leiligheten, så jeg snart kan få vist den frem til dere også! *Gledepåjord*Ukens sang...
Make up - R. City. En liten gladsang som bestis viste meg på lørdag!

Ukens latter...
På onsdag kjøpte jeg Daniel og meg noen supersøte pynteputer! Planen var å ha dem på soverommet, men da jeg så hvor godt de passet til resten av pynteputene i sofaen, endte de opp der i stedet. Jeg hadde aldri trodd at Daniel ville tillate meg å plassere rosa puter i stuen hans, men så kom jeg på at han er fargeblind! "For noen flotte beige-fargede puter" sa han da han kom hjem fra jobb. Hihi, jeg bare nikket og gliste.Ukens cravings... Middag! Jeg har gledet meg til å lage middag hver eneste dag denne uken, og det takket være Adam. Ja, jeg mener det. Jeg har alltid vært glad i å lage mat, spesielt middag når vi er flere som skal spise, men denne uken har kokkeleringen vært ekstra stas. Wokmiddagen og kyllingpaellaen vi hadde på onsdag og torsdag ble to nye favoritter i samlingen av oppskrifter.Ukens innkjøp...
Nytt kamera! Jeg har slitt noe så vanvittig med å få knipset fine, lyse bilder innendørs de siste to ukene, og ettersom lyset ikke akkurat kommer til å bli bedre de kommende månedene investerte jeg denne uken i nytt kamerautstyr. Canon 6D, vidvinkellinsen Canon EF 17-40 mm og portrettlinsen Canon EF 85mm f/1.8 blir mitt i løpet av uken! Wæææ, DA snakker vi kvalitetsinnlegg dere! Hehe, det kommer til å klikke helt for meg.Ukens nedtur... Dette punktet må jeg snart bare bytte ut, for her har jeg jo aldri noe å komme med. Det nærmeste jeg kommer nedtur denne uken er akkurat nå. Jeg spiste blomkålsuppe til kvelds i går og nektet å vente til den nådde lavere temperatur enn 70 grader, så her sitter jeg med en oppsvulmet, forbrent tunge som sikkert er kommet for å bli de neste tre dagene. Haha, suppe er farlig.Ukens gullkorn...
Det må bli enda et fra tirsdagens lunchdate med knoll og tott.

Geir:
*Humrer fornøyd* I dag skal jeg servere dama hummer til middag! Hummer og champagne...
Kristina: Ja.. Jeg håper den hummeren var dau før du tok den med deg på bussen! Slikt er dyreplageri!!
Geir: Eh... Jo, ja den var helt klart dau.Nye tøfler har jeg jammen og fått meg! Disse skal bli så gode i vinter <3 

Marthe tester - Adams matkasse!

Annonse

Jeg er så fornøyd med matkassen jeg har testet ut denne uken at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne.. Mandag klokken seks sto leverandøren på døren med både mat for hele uken, oppskriftshefte med steg for steg, og en fruktkasse full av epler, pærer, melon, druer, appelsin og ja, you name it. Det fine med å bo i blokk er at man alltid treffer på noen hyggelige, eldre damer i gangene, og da jeg kom bærene på to digre esker fra Adams matkasse opp til fjerde etasje, fikk jeg mer enn ett misunnelig blikk. Hihi! "Åja.. Du er en av de heldige du", sa ei av dem og kastet et lengselsfullt blikk på kassene mine. "Ja!", sa jeg med et glis som nesten gikk rundt.Kassene ble åpnet *rettelse* revet opp umiddelbart, og inni skjulte det seg en hel hau av deilige råvarer. Magert kjøtt, en kyllingfilet med ikke så mye som en hvit stripe på, fancy innpakninger, og ordentlig ferske grønnsaker. Det rett og slett lyste kvalitet av hvert eneste produkt jeg tok tak i. Hoho, Daniel og jeg koste oss sånn under denne seansen at vi konkludere med at "ukens handel" var blitt akkurat som julaften.

Jeg var veldig i tvil om hvilken kasse jeg skulle gå for da jeg syntes alle menyene så fristende ut på hjemmesiden, men valget falt likevel til slutt på "sunn og lett". Den beslutningen har jeg ikke angret et sekund på! Herregud så mye god mat vi har spist denne uken. Jeg har hatt lyr i tomatsaus for første gang i mitt liv, wok med flatbiff og noen fullkornsnudler som smakte helt himmelsk, pai med kalkun, tidenes kyllingpaella og en frisk og lett laksesalat. Vanskelighetsnivå på hver enkelt rett står også i oppskirfthefte så du kan velge de raske rettene på dager du har dårligere tid og spare de litt mer avanserte (som pai med kalkun) til helgen foreksempel. Nei, som dere kanskje skjønte allerede i innledningen så elsker jeg alt med dette konseptet. To tomler opp for Adam!

Du har hele fem matkasser å velge mellom + denne fruktkassen til 149kr, så her bør det være noe for alle og enhver. Du kan klikke hjem 5 middager eller du kan klikke hjem 3 middager, og du kan få ingredienser for 2 personer eller for 4 personer. Hvordan de neste menyene vil komme til å se ut ser du også på nettsiden HER. Det er heller ingen bindingstid, og du kan bytte matkasse eller pause abonnementet akkurat så mye du vil.

Ser det ikke fantastisk GODT ut?! Denne laksesalaten koste jeg meg med nettopp <3
Les alt om Adams matkasse, priser, og hvordan det fungerer på nettsiden deres HER

Yesterdays masquerade partyJeg har enda ikke klart å løsrive meg fra sengen, men det gjør vel ingenting? Det er søndag, og det er dagen derpå. Da er alt lov <3 FOR en kveld vi hadde i går. Det ble jo rene maskeradefesten på oss! Hihi, tenk det. Nillemaskene kom til nytte, jelly shotsene gikk ned på høy kant og stemningen var på topp hele natten lang <3HerreGUD for noen fine jenter! Jeg ser disse damene så alt for sjeldent, så å få tilbringe en hel kveld bare med dem var helt magisk <3 Jeg følte jeg lo, danset, danset og lo i seks timer i strekk jeg i går.. Først da klokken slo 02.00 fant jeg ut at det var på tide å vende nesen hjem, så da forlot jeg hele gjengen for en enorm porsjon nattmat og litt (MYE) klisseprat med min kjære i taxien hjem. Stakkars taxisjåfør, og STAKKARS magesekk. Jeg må virkelig slutte med disse Mc Donalds besøkene... Jeg spiste så mange nuggets i natt at jeg klokken seks om morgenen enda følte jeg var i ferd med å sprenge. -Også smaker det ikke godt engang? *Sukk* NÅ er det slutt.Hvordan var deres Halloweenfeiring? Flere som enda ikke har fått dratt seg opp fra sengen? Jeg skal se og komme meg opp i en fei, få i meg en bedre frokost og vaske ned leiligheten. Jeg blir alltid så vaskeglad dagen derpå! Eller om søndagene generelt. Dessuten kommer mannen hjem klokken ni i kveld, og da vil jeg at det skal dufte av blomster og fred her <3 Hoho. Hva er vel bedre enn å komme hjem til nyvasket leilighet?Ønsker dere noen gode og avslappende søndagstimer <3