hits

november 2014

@marthekborgeWæææ! Det er første søndag i advent og jeg har ikke engang adventslysene på plass! Noe så uhyggelig! Heldigvis har jeg klart å tigge til meg Kristines bil til juletreshoppingen i morgen. Jeg har fått unnagjort litt seriøs husvask denne søndagen, så nå er leiligheten shinet og klar for å pyntes til desember måned. Ah, så koselig det skal bli. Når alt av møter og ærend er unnagjort i morgen kveld, kommer Kristine og jeg til å kjøre julemusikk på full guffe mens vi pynter treet mitt! Hihi, like før jeg dauer av min egen entusiasme. Kanskje vi rett og slett blir nødt til å bake årets første julekaker også? Hvorfor ikke? Vel jo det stemmer... Fordi kjøkkenet mitt nå er strøkent, og jeg ikke orker å bruke enda en kveld på å skrubbe det. Når jeg baker, har melet fort for å sette seg både langs vegger og tak.Koselig skal det bli uansett! Adventslys må jeg også se og få kjøpt meg i morgen. Herlighet, jeg kommer til å tilbringe hele dagen i sentrum denne mandagen. Jeg har et møte med Geir, en lunch med Kristina, en fotografjobb i en butikk, og så juletre/adventslys-shopping på planen! Ah, så kan jeg ikke vente med å få tatt bilder av julestuen min til dere! Fy så fint det skal bli her i heimen. <3

Har dere hatt en fin første søndag i advent? Jeg har ingen spennende bilder på lur i dag, så her får dere mine siste instaoppdateringer istedet! Den pastellblå kosedressen min har nå fått komme på, og Bella og jeg ler oss ihjel av Bridget Jones på Tv3. (Ihvertfall jeg). Jeg blir visst aldri lei av de filmene. Boken "Den ene pluss en" har jeg også klart å lese 200 sider i, så nå er det bare litt over 200 igjen. Huff, jeg gruer meg jeg! Hvorfor kan ikke disse romanene vare litt lengre? Noen historier skulle bare aldri hatt noen slutt.Sov godt og drøm søtt dere. Tenk i morgen tidlig er det desember!
Følg meg gjerne på instagram: @marthekborge

New in - Reebok fra IndividuHeldige meg ble møtt med pakke fra Individu på trening i går! Magnus hadde valgt ut en singlet, en tights og en sportsbh i merket "Reebok", og jeg kan ikke annet enn å si meg strålende fornøyd! Herlighet for noen freshe farger! Tusen tusen takk til Individu som har gitt treningsgarderoben vår en liten oppfriskning! Ettersom det er Black Friday superweekend, har nettbutikken 20-90% på alle varer i hele dag, så skulle dere få lyst til å klikke hjem akkurat samme plagg som jeg trener i her, kan det være lurt å gjøre det i dag!

Så slik ble også Borge bitt av Reebokbasillen.. Har dere sett så kul sportsbh? Treningstightsen jeg går i her er også splitter ny og i et kjempedeilig stoff! Den koster vanligvis 549, men er nå på tilbud til 329kr HER. Singletten koster nå 210 kroner HER, og sportsbhen sparer dere 120 kroner på om dere handler den HER i dag. Jeg vet at flere av dere fast handler på Individu selv, så nå må jeg bare si ifra! Jula nærmer seg og treningstøy passer ypperlig som gave under juletreet! Ukens første og eneste crossfit-økt fant sted i garasjen i går formiddag, og da bestemte Magnus seg like godt for å hive seg på! Vi var garasjens siste besøkende og satte sammen en økt bestående av 5 backsquats, 11 hand stand push ups, og 11 toes to rings hvert 3 minutt i 21 minutt. Jeg synes det er så gøy når vi trener sammen! I løpet av de åtte månedene jeg har kjent Magnus, har vi faktisk bare hatt èn økt sammen tidligere. Vanligvis står han jo og heier og hoier på meg for at jeg skal komme meg igjennom det han har skrevet opp på tavla. I går heide vi på hverandre og de 21 minuttene bare fløy forbi! Plutselig var timen over, og det ble tid for å spise energibar, drikke energidrikk og oppdatere hverandre på alt som har hendt den siste uken. Magnus er jo faktisk den eneste ordentlige kompisen jeg har, så jeg må jo høre hvordan det går med han når jeg ikke har trent hos ham på en hel uke!

Det er ikke alltid like lett å få han til å legge treningssnakket på hylla og snakke om det minst så interessante privatlivet, men jeg klarer det som regel til slutt, og da sitter vi der og tøyer mens vi deler dating-historier! Hehehe, akkurat som å være på girlsnight!

Jeg må ha litt av alt jeg. Litt av min daglige dose crossfit, og litt av min daglige dose skravling. Da jeg i går følte jeg hadde fått dosen min av begge deler, oppdaget jeg at det var en hel time til bussen gikk hjem..

Marthe: Det er en hel time til bussen min går.. Vil du kjøre meg hjem?
Magnus: Hvis du rydder hele garasjen. Den skal være strøken.

- Og slik ble jeg satt i arbeid! Det overrasker meg at jeg ikke måtte vaske gulvene også for å få kommet meg hjem!

Nei, jeg tuller. Magnus er bare grei! Bloggen hans finner dere HER. 
Heldiggrisen reiser til Cuba om 13 dager! Arh.. bare LITT misunnelig.


      Klærene er sponset av www.individu.no

U.P.D.A.T.EENDELIG! Åh, det føles som år siden sist. Jeg satte av hele lørdagskvelden til å blogge som en helt, men da internett en gang i fem-tiden sluttet å fungere, fikk jeg ikke gjort annet enn å sitte og dra meg i håret. Æsj! Jeg kunne like godt ha blitt med jentene ut, men i stedet så Bella og jeg reprisen av Idol og la oss før midnatt i håp om at nettet var tilbake søndags morgen igjen.

Det var det heldigvis også, men jeg har sikkert ligget og stresset sånn over dette før jeg sovnet i går kveld at jeg hadde tidenes mareritt om Bella. Jeg drømte at hun spiste en skål med muggen tomatsuppe og at hun ble så oppblåst at hun så ut til å kunne sprenge når som helst. Jeg fikk ikke tak i veterinæren, og jeg fikk ikke tak i eieren, så i bunn og grunn lå jeg i natt bare og ventet på at Bella skulle dø mens hun vred seg i smerter. Haha, noe så teit, men likevel forferdelig! Dere kan tro jeg har kost henne ihjel denne morgenen.Ellers har jeg det bare bra og jeg gleder meg til å oppdatere dere med innlegg igjen! Fredagen bare forsvant til ærend, og en senere lunchdate med Krisinemor. Plutselig var klokken så mye at jeg bare måtte hive meg hjem og gjøre meg klar for kvelden! Da hadde jeg nemlig en middagsdate etterfulgt av kino med en pen gentleman. Hoho. Jeg koste meg som bare det, maten var supergod, vi fikk skravlet i to timer og "Hunger Games" var helt topp! -Bare litt for kort! Er dere ute etter kliss så kan jeg informere om at mister D bare fikk med seg halve filmen ettersom han store deler av innledningen lette etter "kiss me" lovehearts. Hehe, en meeget vellykket kveld.Håper det står bra til med dere! Nå er det bare å starte på neste post. <3

Antrekk - 271114

Da var tiden kommet for å reise hjem! Jeg sitter mest sannsynlig allerede på toget i dette øyeblikk. Huff, tiden går alt for fort, men heldigvis er det ikke lenge til neste besøk! Det er jo bare 3 uker igjen til jul, og jeg har i år store planer om å reise til Stavanger en hel uke før for å få unnagjort en del av julegaveshoppingen her. Jeg har jo ikke bil, og da kan det bli litt slitsomt å drasse med seg alt av gaver i kofferten! <3 Åh, JEG GLEDER MEG! -Men før den tid skal jeg glede meg over juleforberedelsene hjemme i Kristiansand. På mandag er det 1 desember og da skal treet være i hus! Ellers har jeg både møter, prosjekter, og noen spennende "bloggoppdrag" for de kommende ukene, så nå skal jeg gjøre alt jeg kan for at tiden frem mot jul ikke bare forsvinner fra meg! Den skal N-Y-T-E-S.Joggebuksene er nå erstattet med et penere reiseantrekk, og her har dere det i et bildedryss! Nå blir det ingen antrekksoppdatering igjen før til mandag! Da har jeg nemlig en lunchdate med Kristina Andersen og det fantastiske kameraet hennes! Gjett om jeg skal utnytte meg av det da. Hihi! Jeg må søren meg se å få tak i et slikt et selv.. På nyåret kanskje? Hva sier du til det Geir?


Bukse fra Vero Moda, Genser fra H&M, Belte fra Gina Tricot, Veske og sko fra Charles & Keith30 000 kroners kamera? Går det greit for økonomien?
Hehe, håper dere liker antrekket. Vi skrives fra Kristiansand!

Finally reading again!

Slik har jeg tilbrakt store deler av formiddagen! -I joggebukser, strikkegenser, kosesokker og med håret i tutt! Bestefar har nemlig vært på bokforhandleren og kjøpt bok til meg! "Den ene pluss en" av Jojo Moyes, har lenge stått på ønskelisten, og da han gamlefar likevel skulle til byen for noen ærend ba jeg ham kjøpe med litt lesestoff i tillegg. Jeg må jo ha noe å lese på til togturen hjem! Det er så lenge siden jeg har lest noe gøy nå at jeg kjenner jeg nesten ikke kan vente med å få drømt meg bort i denne romantiske romanen.

Jojo Moyes er forfatteren av favorittboken min "Et helt halvt år", så forventningene til denne er mildt sagt skyhøye! Er det noen av dere som har lest den? Kjenner jeg meg selv rett så har jeg lest den ut i løpet av helgen og da skal dere ikke se bortifra at en bokanmeldelse kommer. <3 Kanskje dere skulle få lyst på boken selv? Da er det jo bare å sette den opp på ønskelisten til jul!Nå ble det en sen første-update på dere her! Tante kom på overraskelsesbesøk med hjemmelagde pepperkaker til morgenen i dag og da hadde jeg bare lyst til å tilbringe mest mulig tid sammen med henne. Hun fikk riktignok æren av å knipse noen antrekksbilder av meg, men sett bortifra litt bloggfotografering, så har denne dagen så langt bare gått til kos og kvalitetstid med familien. Mine siste timer er blitt godt utnyttet, og nå sitter jeg på toget hjem om to små timer! Herlighet, jeg kan ikke tro at fire dager er gått allerede.Flere som har lest boken? Er den like bra som Et helt halvt år?

H.A.I.R.I.N.S.P.O
Jeg tenkte bare å dele litt hårinspirasjon med dere denne onsdagskvelden. Jul, julebord og nyttårsaften nærmer seg, og da vil jeg bare minne dere om at det finnes litt hårinspirasjon å hente i kategorien "sminke og hår" her på bloggen! Jeg skal prøve å komme med litt flere steg for steg innlegg av fine oppsetninger før jul, men i mellomtiden må dere gjerne bla litt i sidemargen til høyre her. <3 Det er helt genialt hvor mye man kan få til hjemme på egenhånd! De lekreste "updo's" lages ofte bare på 5 minutt. Man må bare vite hvordan!

Skulle dere ha noen ønsker til oppskrift på spesielle frisyrer, så ikke vær redde for å hyle ut. Jeg har også fått en rekke spørsmål om jeg kan dele litt flere sminketips med dere, og dette er noe jeg lenge har hatt lyst til å bli flinkere på! Jeg er ingen ekspert, men jeg må si jeg synes det er vanvittig moro å dele eksperimentene mine med dere! Dessuten er det hundre år siden forrige sminkepost!
Nå nærmer det seg Farmen-tid her! Flere som sitter spente i sofaen og heier på Finn Olav i kveld? Hehe. Jeg vet ikke hvorfor jeg plutselig har blitt en slik farmen entusiast. Jeg har egentlig ikke fulgt med i hele høst, men de siste dagene har jeg blitt så oppslukt at jeg vurderer å melde meg på selv til neste sesong. Haha, det skulle tatt seg ut om jeg måtte ta meg bloggfri i flere uker for å delta på Farmen. Hva hadde dere sagt til det? Tror dere jeg ville passet inn i gårdslivet? Jeg tror jeg hadde elsket det! Kuene og meg. <3
Håper dere kan hente litt inspirasjon til julebordsfrisyren her!
Ha en fortsatt fin onsdagskveld alle sammen. <3

Antrekk - 261114

Fy søren så herlige dere er! Arh! Det er en sann fryd å klikke seg inn på blogg.no og gå gjennom kommentarfeltene om dagen. Det er bare gode ord å finne, og det gjør meg så glad! Jeg har ikke fått svart på alt som har tikket inn det siste døgnet, men det skal jeg se å få gjort så fort dere er oppdatert med enda en liten antrekkspost. Jeg liker i grunn ikke å publisere to innlegg under samme kategori rett etter hverandre, men disse antrekksoppdateringene er blitt så sjeldne den siste tiden at det sikkert ikke skader!

Bestefar og jeg har vært ute på shoot nok en gang, og denne gang fikk jeg til og med skryt for å ha kledd meg riktig for årstiden! "Det e isje så bra så långbokser, men du e ihvertfall tedekka". Hehe, har dere hørt!? *Klapperihendene*
Støvletter fra Bianco, Genser fra Bikbok, Shorts fra H&M, Veske fra Charles & KeithJeg koste meg glugg ihjel hos Iselin i går kveld, og i dag har jeg bare planer om å slappe av med bestemor og bestefar. Vi har en farmendate klokken 21.40 i kveld, og før den tid tenker jeg å spise en litt for god middag, ta Bella med på løpetur og skrive litt mer med dere! Høres ikke det ut som en alle tiders onsdag?  Åh, jeg vil ikke hjem i morgen! Jeg har det alt for fint her. Jaja, jeg har heldigvis noen spennende ting på planen når jeg kommer hjem igjen også. Går alt etter planen så får jeg forhåpentligvis et 55 centimeter langt, og fyldig hår igjen fredag morgen, og når det er på plass er jeg klar for date med en pen, ung herremann! Hehehe, jeg vet jeg dreper dere når jeg skriver slikt. Unnskyld <3

Ha en strålende onsdag videre alle sammen!
Nå skal jeg kose meg med kommentarene deres. <3

Antrekk - 251114Å våkne opp hos bestemor og bestefar er bare det beste i hele verden. Det er en drøm å bli vekket 09.30 om morgenen til pådekket koldtbord.. Ekte bestemorstil med Green gate service, ti tusen forskjellige pålegg, egg, te, juice og oboy. Det blir faktisk ikke bedre. Nå vil jeg bare at pappa, farmor og farfar kommer hjem fra thailand og at det blir jul. Nei, jeg kunne bare blitt her i en hel måned. Det er så mildt og deilig her i Stavanger! Et lite øyeblikk trodde jeg at jeg skulle få ta antrekksbildene i sol denne tirsdagen, men sola kom og forsvant igjen på 30 minutt. Pyttsann! Noen bilder våget vi oss til å ta likevel, og som vanlig har flinke bestefar stått som fotograf.

I kveld tenkte jeg å hive meg på besøk til Iselin! Jeg har invitert meg selv på filmkveld, og nå ser det ut til at jeg får som bestilt. <3 Hehe. Må jo passe på å få truffet alle mine kjære og nære når jeg først er "hjemme". Ja, jeg kaller det enda hjemme. Jeg har bodd i Kristiansand i 10 år, men Stavanger vil likevel alltid være "hjemme". Det er her jeg er oppvokst og det er her familien min holder til.Bestemor, besefar og jeg skal snart snurre opptaket av gårsdagens episode "Jakten på kjærligheten", men først ville jeg innom for å oppdatere dere litt! Håper dere har det bra. Dere er ihvertfall superflinke på respons om dagen! Det skal dere vite blir satt stor pris på.

Å få respons i form av kommentarer, mail og meldinger er alltid gull. -Eller.. det synes ihvertfall jeg! Bestefar begynner vel ærlig talt å bli gal av den mobilen min. Den lager nemlig ulike lyder hver eneste gang det er aktivitet både på facebook, snapchat eller i mailboksen...

Bestefar: Hadde jeg fått så mange smser, ville jeg skrudd av telefonen og gitt den til frelsesarmeen.


Genser fra Bikbok, Bukse fra ukjent butikk i Chiang Mai, Sko fra Charles & Keith, Belte fra Gina TricotHaha, han er ikke lite skjønn heller. <3
Ønsker dere en fin tirsdag videre! Familiekvalitetstid neste.

Post a picture...Post et bilde der du er deg selv...Post et bilde av deg fra 2010...Post et bilde av familien din...Post et bilde av en person som gjør deg glad...Post et bilde der du står på ski...Post et bilde fra en tid du savner...Sommerferien 2013....Post et bilde fra en uforglemmelig kveld...Post et bilde der du har det gøy...Post et bilde der du ikke har det gøy...Post et bilde fra en minnesrik fest...Post et bilde av noen som betyr mer for deg enn de tror...Post et bilde fra ditt verste ferieminne...Post et bilde fra ditt beste ferieminne...Verste og beste ferieminne fikk jeg på en og samme tur! Zimbabwe 2012 <3
Har du lest bloggen så lenge at du husker historiene bak alle disse bildene?Blir du inspirert til å skrive samme type innlegg, legg gjerne igjen en lenke til bloggen din under her!

On our way to Stavanger!Nå er jeg endelig fremme i Stavanger! Planen var å oppdatere dere fra toget, men der var det selvsagt ingen fungerende nett. 50 minutt forsinket var det også, men jeg skal ikke klage, for jeg har jammen opplevd verre. Det er bare så ubeskrivelig herlig  å være hjemme igjen! Det tror jeg vi er to som synes. Bella hopper rundt som en gal her i håp om at bestemor skal gi henne noe godt.

Det føltes som åtte uker siden forrige besøk, men det er vel ærlig talt bare tre. Hehe! Nei, jeg er så oppslukt i finaleuken på Farmen nå at jeg bare tror jeg må ønske dere en fin kveld og hive meg på sofaen. Jeg får ikke skrevet noe fornuftig likevel når jeg løper frem og tilbake mellom pcen og tven. Hihi, har dere noen farmenfavoritter i år? Jeg heier på gamlefar, Finn Olav jeg! Det ville bare vært så vanvittig velfortjent om han stakk av med seieren etter alt den herremannen har taklet av kamper og utfordringer. <3 

Håper dere har hatt en fin mandag! Her har dere et lite bildedryss fra morgenpakkingen. Det er ikke bare bare å pakke med en klengete hund i hus. Hun skal nemlig aller helst sitte på fanget 24/7.. For en koserotte. Jeg vet ikke om dere så videoen jeg postet på instagram fra togturen hit? Jeg måtte sitte og klappe på henne hele veien til Stavanger og stoppet jeg, la hun hodet i hånda mi for så å dytte den tilbake på kroppen sin. Fy søren så heldig jeg er som har fått låne dette sjarmtrollet helt til jul. <3Ha en deilig mandagskveld videre! <3
Kanskje det er flere som følger med på farmen? 

Brekkie: Frukt med mangosaus

Så koselig det er å lese om deres juletradisjoner! Tusen takk for at dere ville dele dem med meg! Jeg kunne feiret jul i morgen jeg nå, så mye stemning som jeg har samlet inn det siste døgnet. <3 Herlig å se at mange er like begeistret for denne høytiden som meg. Om fire små timer sitter jeg på toget til Stavanger, men først har jeg en rekke ting jeg må få unnagjort! -Blant annet litt planlegging, fotografering, redigering og blogging! Tenkte jeg kunne starte med å dele en veldig enkel oppskrift på en frisk og god mangosaus til fruktsalat. Jeg smakte dette i en bursdag for flere år siden og bestemte meg torsdag kveld for å servere det til besøket mitt. I dag har jeg riktignok laget sausen av lime-kesam istedet for vaniljekesam, men jeg vil anbefale dere å kjøre vanlig eller mager vaniljekesam i stedet. Da blir sausen helt perfekt! Skulle mangoene være litt sure så kan du kanskje tilsette en teskje sukker i tillegg.Du trenger: 1. 2 modne mangoer 2. Valgfri frukt 3. En boks vaniljekesam (ikke kesam med lime som jeg har brukt her)Slik gjør du:
1. Skrell mangoene og kutt all frukten i små terninger.
2. Hell mangoterningene i en skål med 1 boks vaniljekesam.
3. Mos mango/kesam-blandingen med en stavmikser og sausen er klar!
4. Server den oppkuttede frukten med et lag mangosaus over. Mmm!

Om dette er supersunt vet jeg ikke, men det er ihvertfall sunnere enn vaniljesaus!
Ønsker dere en strålende start på den nye uken. God mandag til dere alle. <3

Let's talk about christmas!

Fra surfemimring til julesnakk! Vi nærmer oss første desember og da blir det MYE av sistnevnte her på bloggen. Fy som jeg gleder meg! Det skal bli en fantastisk måned med masse julebakst, filmtitting, pynting av tre og julegaveshopping. Jeg har faktisk allerede avtalt med bestis å handle juletre sammen med henne 1 desember. Bestemor mente jeg fint kunne ta treet med på bussen, men jeg klarer liksom ikke å se det for meg uten å brøle ut i latter, så jeg har sikret meg en venninne og bilen hennes til treshoppingen. Hihi!

Jeg tenkte å skrive litt om tradisjoner jeg denne søndagen! Det er vel ikke tidlig å begynne og samle julestemning nå? Neste søndag er jo første i advent! Har dere noen juletradisjoner dere har lyst til å dele med meg? Noe dere bare MÅ gjøre hvert eneste år? Noen filmer dere bare MÅ se? Eller noe dere bare MÅ spise? Jeg har masse, og under her får dere alt på en liste! Håper jeg klarer å lure inn litt tidlig julestemning hos noen av dere nå! Slapp helt av.. Jeg vil ikke la den forsvinne igjen før jul. Bare vent til snøen faller dere.. DA er det ei som skal drepe dere med juleglede!! Måtte den falle veldig veldig snart. Første desember ville ha vært perfekt.

Mine juletradisjoner:
1. Jeg må som alle andre barn ha en sjokoladekalender bare for kosens skyld. Er det noen som egentlig liker denne smakløse sjokoladen? Jeg spiser den ikke engang. Jeg åpner en ny luke hver eneste morgen og legger sjokoladen i en skål. Slik får jeg min daglige dose morgenstemning.2. Jeg handler julegaver for en liten formue. Foråsidetsånn.. Hadde jeg gjort som folk flest og holdt meg til èn gave per familiemedlem så kunne jeg i stedet kjøpt meg en ny bil hver desember måned. -Men herlighet da! Å handle gaver er kanskje det gøyeste jeg vet om. Jeg klarer ikke å beherske meg! Jeg finner det like hyggelig å handle pysjbukser til farfar, som interiør til bestemor, og klær til tante. Er det noe som slår shopping så er det julegaveshopping. <33. Juletreet mitt må være av ekte gran! Disse falske trærene de selger i dag ser mange ganger superlekre ut, men det er noe med lukten av gran som gir meg ti ganger så sterk julestemning. Treet må være i hus 1 desember, og pyntes samme kveld! Ja det vissner definitivt før jul, men nå reiser jeg alltid til Stavanger allerede 5-7 dager før julaften og da vil jeg jo ha rukket å bli lei av treet mitt først! Hvilken farge trepynten skal ha er like spennende å fundere på hvert eneste år.4. Dagene like før jul ligger jeg som et slakt på sofaen, spiser bestemors julekaker, ser julefilm etter julefilm, drikker varme kopper med kakao, leser gode bøker og bare N-Y-T-E-R høytiden. Jeg vil ikke at jula skal ta slutt og prøver derfor alltid å sette minst like stor pris på dagene før julaften som julaften selv.5. 24 desember tilbringes alltid hos bestemor og bestefar, og her får vi servert deilig pinnekjøtt med riskrem til dessert før vi trykker i oss på kaker og åpner gaver til midnatt. 2 juledag drar jeg på besøk til farmor og farfar hvor julaften nummer 2 blir satt i gang. Her går det i ribbe og riskrem før vi kjører nok en kveld med gaveåpning. *GLEDE*5. Resten av romjula bruker jeg med de fine jentene mine i Kristiansand. Hvert år arrangerer Karen julefrokost på gården i Lillesand, og i år planlegger vi i tillegg et maskeradeball før nyttår! Ååå, så gøy det skal bli! Maskeshopping neste!

Nå kan desember måned bare komme! <3

Throwback sunday - Life of a surfer

Jeg har vært så misunnelig på Kristina Andersen og Ida Wulff den siste uken. Å få surfe i det varme vannet på Sri Lanka ser ut som en drøm! Arh, det er ikke mer enn 4 måneder siden jeg sto på surfebrettet selv, men det føles så uendelig mye lengre. Jeg savner det sånn! Den følelsen når man reiser seg og rocker bølge etter bølge! Man tenker ikke på tiden. På om man er sulten, varm, kald eller sliten. Timene bare forsvinner mens man koser seg i vannet. Alle burde dra på surfeferie en gang! -Eller bare ta et surfekurs.

Tenkte bare å dele noen Throwback-bilder med dere etter å ha sittet og mimret litt fra den alt for fine Costa Rica ferien. En senere søndagsfrokost er akkurat inntatt, og nå skal jeg hvert øyeblikk finne frem Bellas boblejakke! Vi skal ut på enda en løpetur. <3 Jeg skulle gjort mye for å få løpe barfot langs stranden på bildet under her, men det norske novemberregnet er faktisk ikke så dumt det heller. Jeg vet ikke med Bella, men jeg finner det ihvertfall superforfriskende! Måtte dere alle sammen få en deilig søndag.

Flere som lengter etter solferie denne søndagen? <3

Satt på plass av blogglesere!

God lørdagskveld kjære blogglesere! Hva gjør dere på i kveld? Leser blogg? *Fingers crossed*. Jeg hadde tenkt meg ut med hele jentegjengen jeg, men etter å ha fått litt kjeft fra dere for mitt fravær den siste tiden, bestemte jeg meg for å bli hjemme og skrive i stedet. Hehe! Det er godt dere setter meg litt på plass når jeg tar meg litt for godt tilrette her i livet. Selvfølgelig skal jeg få ha noen fridager jeg og, men det får være måte på. Dette er fulltidsjobben min og da SKAL mesteparten av dagens timer gå til nettopp blogg. Så sånn er det! Dessuten er jeg fremdeles så støl i hele kroppen at jeg ikke kunne annet enn å ta meg en løpetur denne lørdagskvelden. Bare for å få løsnet opp i det som er av rumpe og lårmuskler. Heh! Bella og jeg kom hjem fra en friskere runde for en liten halvtime siden, og nå sitter vi begge godt innpakket i det mykeste teppet jeg eier. <3 Tror jeg hadde godt av en slik lørdag!Møtet i dag tidlig gikk forresten strålende. Jeg har ikke tenkt til å si så mye om hva dette dreide seg om før 2 desember, men frøkna har ihvertfall bestemt seg for å bli litt mer samfunnsengasjert! Være med og støtte veldedighetsorganisasjoner, hjelpe til der jeg vet jeg kan hjelpe til, og rett og slett bare bli litt flinkere til å bruke den makten jeg har med bloggen på denne fronten også! Tror det skal bli veldig fint jeg. <3 Jeg er i skravlehumør, men jeg skal slutte av. Jeg ville bare ønske dere en god natt! -Vel og dele et par bilder av meg på hesteryggen fra skogsturen vi hadde på fredag. Ah, disse stallbesøkene er fantastiske. Terapi, terapi, terapi. <3Ta det helt med ro altså. Jeg rir med hjelm. <3
Sov godt og drøm søtt. Vi blogges mer i morgen!

Slik lærer du deg å gå i hæler!

Det nærmer seg lørdagskvelden og hundrevis av jenter skal snart finne frem sine lekreste hæler! Spørsmålet er bare hvor elegant de klarer å gå på dem. Hihi! Det å gå pent på hvilke som helst sko, kan til tider være en kunst. Noen ser bare ut til å aldri bli vandt med å gå i hæler.. Andre mener kanskje at de ikke er "typen" til å kle dem, mens noen til og med skylder på den kraftige høydeskrekken. Hehe! Som bestilt fra en bloggleser, får dere nå et blogginnlegg fullt med mine tips! Håper det er til hjelp for noen av dere.

Jeg begynte selv å gå i hæler da jeg var 16 år gammel, men hadde allerede som tolvåring stilt meg opp foran speilet i gangen og gått frem og tilbake en million ganger. Det er bare slik man lærer! Øvelse gjør mester. Det får jeg bevist gang på gang i enhver situasjon. Jeg begynte i det små, med stødige hæler på 5 centimeter, og jobbet meg oppover til den skosamlingen jeg har i dag. Nå er 90% av hælene mine 10 centimeter +, og jeg har vendt meg så til å gå på dem at et par lave sandaler føles unaturlig å tråkke i. Dessuten føler jeg meg på langt nær så feminin uten et par pumps på føttene! Holdningen min blir bedre, man ser lengre ut og bena føles slankere. Det må være effekten av at legg og lårmuskulatur popper frem! Hihi. Nei, hæler får jeg aldri nok av..Marthe's sjekkliste - Går du riktig på hæler?

1. Ikke legg all vekt på tærene. Tenk litt over det neste gang du går på hæler. Hvor legger du vekten på foten din? Kjenner du at du legger hele belastningen på tærene, vil det ikke gå mer enn 40 minutt før du kjenner smerten komme ilende. Pass på å legge vekten bakpå foten din. Klarer du ikke det så må du rett og slett velge en lavere hæl. Du vil ikke ødelegge deg selv!2. Hold anklene i sjakk. Blir hælen for tynn så kan det bli fryktelig vanskelig å holde balansen. Du vil ikke vrikke ankelen for så å gå på trynet! Sliter du skikkelig med å ikke skjelve i anklene, gå heller for en kilehæl. Det finnes en rekke lekre både sommer og vintervarianter av disse også. Kanskje spesielt på nett! En kilehælsvariant ser dere på bildet av meg under her. Disse er slett ikke dumme!3. Se opp og frem. Rett opp ryggen, løft blikket og se fremover. Vis verden hvor stolt du er! For all del ikke se ned på føttene dine.4. Noen sko gir bedre støtte enn andre. Kanskje det kan være lurt å velge en god sko til å begynne med! En som gir støtte i form av en rem rundt ankelen eller en sko med platå foran som jevner ut høyden på hælen.

5. Start i det små. Ta på deg et par 6 centimeter hæler og øv hjemme på stuegulvet. Kanskje du kan ta oppvasken på hæler også! Bare for å få kjent litt på hvordan det føles å stå på skoen. Fy søren, JA! Nå håper jeg at dere nybegynnere tar dagens oppvask på hæler!6.
Ikke ta for lange steg. Det blir så uendelig mye enklere å gå pent om du korter ned på skrittene! -Men man skal heller ikke ta små, stive museskritt. Finn en balanse du kjenner deg komfortabel med. 

7. Strekk ut knærene! Ikke glem det, for USJ! Dette må være den verste feilen vi jenter gjør. Det er så lite pent med knekk i knærene! Sørg for at du mestrer dette punktet før du bestemmer deg for å kjøre en hel kveld med pumps på byen.. Tar du akkurat passe lange steg så kommer dette med å strekke bena ut, mye mer naturlig.8. Ikke ha hastverk. Det er det bare de mest veltrente som har råd til. Å løpe på hæler ender ofte i en krommet, fremoverlent rygg, bøyde knær og tramping. Ganske så uflatterende.9. Går du i et par høye sandaler så vil du automatisk gå på en annerledes måte. En mer feminin måte, med hofter som automatisk vrikker seg forsiktig fra side til side. Ikke stritt imot! La hoftene gå der de vil gå! Ikke føl deg dum av den grunn. Det eneste som vil se dumt ut er hvis du kjemper imot. Ikke tenk! Bare gå.. Gutta har dessuten heller ikke noe imot noen vrikkende hofter!

Klarer du fremdeles ikke å gå pent på hæler? Vel, øv mer eller ta dem av.
Det er ikke verdt å bære en kjole som ringeren i Notre Dame.

Turkish night at Lille IstanbulHallo! Jeg er fremdeles i live. Jeg har bare tatt meg hele to bloggfrie dager. Det er jammen ikke ofte, men denne uken tror jeg at jeg trengte det. Det har ihvertfall smakt helt sykt godt å bare bruke tiden min på å gjøre akkurat det jeg vil. Jeg har trent, vært på ridetur i skogen med Kristine og Andrea, vært på date, spist middag med Cathrine og dratt på løpetur med den lille skapningen jeg bor sammen med. Jeg er så støl denne lørdagsmorgenen at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, men om to små timer har jeg et spennende møte med en veldedighetsorganisasjon, så på et eller annet vis må jeg komme meg opp!Cathrine og jeg bestemte oss allerede mandag denne uken, for å åpne helgen med favorittretten vår på Lille Istanbul. Byens beste Tyrkiske restaurant. Her fikk vi servert både tyrkisk brød, Iskender kebab og ja til og med en dessert på huset! Himmel, for noen heldige jenter. Da middagen var inntatt var det fremdeles 50 minutt til bussen min gikk, så da tok vi oss like godt et glass vin også. For en deilig start på helgen! Planene for dagen er ikke enda satt, men nå starter vi med et spennende møte, så får vi se hvor jeg ender opp deretter! En ting er ihvertfall helt sikkert, og det er at jeg har litt jobb å ta igjen. <3Har dere det bra? Håper dere har fått en like fin start på helgen. <3

Oppskrift - Gulrotsuppe med seiÅh! Dette var bare så utrolig godt! Jeg tror kanskje til og med at denne hjemmelagde gulrotsuppen slår storfavoritten min, "den berømte tomatsuppen"! Det var storesøsteren til Annika som fortalte meg at hun hadde fått servert gulrotsuppe med fisk til middag av moren, og helt siden denne søndagskvelden har jeg gått og tenkt på å prøve meg på en variant selv!

Først i dag tidlig fikk jeg fingeren ut, og fy så fornøyd jeg ble. Denne oppskriften vil få enhver person til å like fisk. Ja! Jeg mener det. Jeg ville byttet ut lørdagsgodtet mitt for denne retten anytime. Den er supergod på smak og det lille stykke med sei er som prikken over i'en. Ikke finn på å droppe fisken! Liker du ikke hvit fisk så er dette måten å lære seg å like det på. <3Du trenger: 1. 300g sei 2. 2 terninger med fiskebuljong 3. 1 liter vann 4. 2 gulrøtter 5. 1 cm ingefær revet 6. 1 ss flytende margarin 7. 1 ss hvetemel 8. Flatbrød 9. Salt/pepper

Slik gjør du:
1. Start med å koke opp 1 liter vann med de to fiskebuljongene. La buljongene gå i oppløsning.
2. Skjær fisken i litt mindre biter, legg den i vannet og kok til den er nesten gjennomkokt. Ca 5 minutt.
3. Ta ut fisken og sil av vannet. Du skal bruke alt dette vannet, men du vil ikke ha små fiskebiter i det.
4. Skrell både ingefær og gulrøtter, kutt gulrøttene i mindre biter og kok alt sammen i fiskekraften du nettopp har silt.
5. Når gulrøttene er møre, moser du dem med en stavmikser, i selve fiskekraften.
6. Smelt 1 ss margarin, visp inn 1 ss hvetemel og rør også dette inn i suppen.

7. La suppen småkoke i 5 minutt, legg fisken i rett før servering og smak til med salt/pepper!Jeg brukte ca en halv ts salt og pepper! Server med flatbrød. JUMMY!

Håper det smaker! Nei, jeg vet det smaker! Mihi. <3
Oppskriften er til 2 porsjoner. Ha en fin kveld videre dere!

Marthe tipser - Bh til åpen ryggHei og hå, og god onsdag! I går kveld lovet jeg å komme med et lite bh-tips til kjoler med åpen rygg løsning. Vel, her kommer det! Veldig mange av dere spør hva jeg gjør når jeg tar i bruk disse lekre kjolene med bar rygg. Disse klisterbhene eksisterer visst ikke i min størrelse, så den løsningen har jeg måttet utelukke i alle år. Er kjolen tettsittende både foran og bak så har jeg ingen problem med å gå uten noe som helst, men er stoffet litt tynt så lønner det seg å bruke et par nipple covers fra Lindex!

Ellers har jeg i mine gamle dager måttet ty til gaffateip! Oh yes. Gaffateipen var min aller beste venn da jeg var 16 år. Surrer du et lag og to med gaffateip rundt brystene, kan du få tidenes kløft selv i stroppeløse kjoler! Det er riktignok ikke så godt å rive det av, men med et glass vin og to i blodet, blir det straks litt lettere. -MEN ikke glem hvilken undertøysvariant du gikk for når natten kommer og en pen mann spør om å få bli med deg hjem. Heh! Det er kanskje best å dra hjem på egenhånd denne kvelden.Nei, de siste årene har jeg lagt gaffateipen på hylla og gått bh-fri under kjoler med åpen rygg. Det fungerer utmerket helt til jeg treffer på en kjole som ikke er stram! Jeg vil nødig at fordelene skal fly alle veier, så disse har jeg rett og slett bare styrt unna. -Helt til for et par uker siden da kassedamen på Bikbok informerte meg om deres nye bh-stropper som gjør det mulig å bruke disse løse kjolene også! *GLEDESHYL* Jeg kjøpte en pakke i hvit og sort, betalte 49 kr per stykk og var Overlykkelig med stor O.

Slik gjør du:
1. Du tar på deg en vanlig bh, fester krokene på båndet, på hanken på bhen, surrer båndet en gang rundt magen og fester hanken på båndet i krokene på bhen. Det høres kanskje avansert ut, men bruksanvisningen står også på denne pakken med bånd som man får kjøpt på Bikbok. Når bhen er festet kan du stramme båndet og dra det så langt ned på magen som du behøver. Noen kjoler har mer utringning enn andre, så dette ser du bare litt an! Det er måte på hvor langt ned du kan dra bh'en, så har kjolen åpen rygg nesten helt ned til rumpa, vil ikke denne løsningen fungere. -Men har den en normal utringning er den perfekt!Kjolen jeg har på meg her er også fra Bikbok, og den er såpass løs i ryggen at jeg ble nødt til å brette litt av kjolekanten inn under bhen for at den ikke skulle synes. Hadde jeg brukt den sorte varianten så ville det nok ikke vært noe problem, men den sorte har jeg klart å tuste bort etter forrige gang jeg brukte den. Pyttsann, dere tar sikkert poenget mitt. Disse stroppene er på ingen måte dumme å ha i undertøysskuffen!Senere kommer en middagsoppskrift. Bare å glede seg! <3
Nå skal frøkna ut på løpetur! I dag slår jeg til med hele to økter.

Find yourself the perfect dress
Ååå, jeg gleder meg sånn til å se på jul og nyttårskjoler! Jeg kunne ha gjort det allerede nå, men jeg vet med meg selv at jeg ikke kommer til å klare å la kjolen ligge i fred en hel måned til, så jeg tror jeg drøyer det til desembers første dager. Man kan jo ikke være sent ute heller, for de lekreste variantene forsvinner på et blunk! Både i butikkene og på nett. Partysesongen startet for lenge siden, og nå har jeg faktisk venninner som skal på julebord allerede til helgen! Kanskje flere av dere skal det? Fy søren. Jeg følte det var første november i går, og nå er vi nærmere desember! Jeg må jo snart bake julekaker jo! -Og komme med julegavetips til dere! ...Eller til meg selv. Jeg har ikke kjøpt en eneste gave så langt, så desember måned kan bli dyr!
Til tross for at jeg selv ikke er på jakt etter verken jul eller nyttårskjole før om 2 gode uker, har jeg i dag tatt turen innom Nelly for å titte på de nyeste festvariantene deres. Over og under her får dere en liten liste med favorittene mine. Kanskje egner en av dem seg som årets julebords-kjole? Arh, kjenner jeg skulle ønske jeg fremdeles jobbet på Vero Moda i disse dager så jeg også kunne få være med på jobbfest! -Men jeg har heldigvis en venninnegjeng som er vanvittig flinke til å samle seg til både julefrokost, romjulsfest og nyttårsfeiring. Herregud som jeg gleder meg til å ta i bruk x antall kjoler i desember! Kanskje jeg må klikke hjem et par av disse likevel. *Kremt* Den blå over til høyre her ville passet svært så godt inn i kjolesamlingen min. Hihi!
I morgen kommer jeg med et bh-tips til kjoler med åpen rygg!
Flere lekre festkjoler hos Nelly finner dere
HER. (affiliateslenker)

Ett blyantskjørt - Åtte antrekk

Det er ikke mer enn halvannet år siden jeg så på blyantskjørtet som noe av det vanskeligste å kombinere. Jeg ville så gjerne gå til innkjøp av et, men lot være i frykt for at det bare ville bli liggende ubrukt, innerst i klesskapet. Plutselig kom denne sorte skinnvarianten inn på Vero Moda, og etter å ha gransket det i flere timer på jobb, bestemte jeg meg for å gi det en sjanse og ta det med meg hjem. I dag klarer jeg nesten ikke å la dette skjørtet være i fred. Jeg har kombinert det på utallige måter og bruker det både sommer som vinter. -For ja, det er like lekkert med en tynn, sort strømpebukse under og en tykkere kåpe over.

Stilen min er som dere kanskje har skjønt, veldig variert. Jeg har aldri vært redd for å eksperimentere, og kler meg ofte (om ikke alltid) etter humøret. Jeg har dager hvor jeg tror jeg er Rihanna, og jeg har dager hvor jeg tror jeg er Christian Grey's classy kontorassistent. Høhø! Jeg ser likevel for meg at stilen min med årene utvikler seg mer i retning av sistnevnte. Om jeg blir en kontordame eller ikke er ikke godt å si, men er det noe jeg føler meg vel i så er det nettopp blyantskjørt, lange frakker, kåper, støvletter og pumps. Jeg kan fint se for meg at klesskapet mitt om fem år består av en en god del flere blyantskjørt, for dette plagget har vært en favoritt siden dagen jeg dro det med meg hjem. Altså, jeg mener.. Selv røde lepper og en leopardtopp blir classy kombinert med et blyantskjørt!

Til dere som sliter med å finne løsninger på hvordan denne stilen kan mestres, har jeg remset opp åtte av mine tidligere antrekk hvor blyantskjørtet er blitt tatt i bruk. Nå er vi i november, men husk at strømpebuksen slett ikke er noe problem å tilføye, og er kontoret ditt ufyselig kaldt så bytt gjerne singletten med en enkel, langarmet skjorte. Hallo i luken, blir det mer elegant?! Prøv dere frem hjemme foran speilet. Her slår nesten ingenting feil!


Håper noen av dere blir inspirerte til å dra frem blyantskjørtet nå.
Riktig kombinert fungerer det like godt på jobb som på fest! <3

Put on your boxing glovesArh, jeg har det så sykt gøy på trening om dagen! Magnus og jeg booket meg allerede torsdag forrige uke på hele 5 økter for denne uken, så nå blir jeg sprek dere! De siste to PT timene mine har jeg kjørt bokseøkter på, og fyy søren så støl man blir av denne galskapen. Jeg kjenner det enda i både mage, armer og lår fra torsdag, så nå er jeg meget spent på hvordan kroppen vil føles ut i morgen tidlig. Magnus er har ingen bokseutdannelse, men han kan likevel et triks og to innen denne sporten også! Målet er nok å kunne holde profesjonelle boksetimer en dag om ikke så alt for lenge til, så nå får han i mellomtiden bruke meg som ivrig prøvekanin!Jeg føler ikke at jeg trener i det hele tatt når jeg bokser. Alt jeg tenker på er å slå enda litt hardere og enda litt raskere, så kommer svettedråpene og de vanvittig støle musklene helt av seg selv. Hvor fantastisk er det ikke å gå fra treningsøkten to timer senere, utslitt, men fremdeles med følelsen av at du nettopp kom? Sånn har jeg det hver forbaska gang, og det er bare fordi jeg har det helt sykt GØY. Altså, på forrige time satte vi opp kjegler i garasjen og spilte fotball som oppvarming. Det lå en fotball på gulvet på jeg kom, og da var det gjort vet dere.. Magnus var inspirert og vips så hadde vi en helt ny, morsom måte å bli varme på! For hver gang jeg ikke traff mål måtte jeg ned på magen og ta 2 burpees. Den mannen er ikke dum! Foråsidetsånn, det ble noen burpees...Jeg tok som nevnt også Bella med meg på trening i dag. Jeg får så dårlig samvittighet når hun aldri får byttet stue, så klokken 09.00 i dag bestemte jeg meg for å pakke henne inn i en varmere boblejakke og ta henne med. Jeg så for meg at hun bare kom til å ligge lydløs i sofaen likevel.. Vel, da Magnus mot slutten av timen ville at jeg skulle filme han til en video på bloggen hans, ville Bella også hjelpe til! Mitt i den seriøse treningsvideoen han har lagt ut på bloggen sin, kommer Bella hoppende inn  som en sprettball. Jeg vil selvfølgelig drepe meg av latter, og blir sittende og riste helt til Magnus bare må avslutte og si "Greit, nå klarer ikke Marthe å holde seg mer".Hahaha! Like skeptiske begge to..
Magnus: "Hva er dette og hvorfor holder jeg det"?

Dere er bare nødt til å se denne videoen HER. Kanskje får dere til og med et mobilitetstriks med på kjøpet?En boksevideo av meg fikk vi også filmet forrige gang!
Denne kan dere og ta en titt på HER om dere vil. <3 Sweet dreams!

I could cuddle you all day

Okei, nå har jeg ledd nærmest ustoppelig helt siden i går kveld. Det var supergøy på improvisert standup-show, men i dag er det Bella og bare Bella som har fått meg til å vrenge meg i latter. Hun fikk være med på trening tidligere i dag, og siden vi kom hjem har hun bare hatt lyst til å ligge på magen min og sove. Skulle tro hun var en baby.. Hundeelskeren som jeg er, vil jeg selvfølgelig ikke røre meg av flekken når hun først har sovnet, så da blir jeg liggende, ta bilder av henne, le meg IHJEL og sende litt for mange snaps...

Så slik ble denne mandagsettermiddagen supereffektiv! Høhø. Pyttsann, jeg får jobbe litt ekstra i kveld! Jeg har i det minste fått trent, og det føles helskjønt. Mer om det skal dere få senere. Nå må jeg hoppe avgårde til byen for noen ærend, men jeg er hjemme igjen om ikke så alt for lenge og da skal jeg hive meg på neste blogginnlegg. Måtte dere ha fått en sprek start på uken dere også! Det er ikke noe moro å stå opp på feil fot mandag morgen, men skulle dere ha gjort det så kommer det heldigvis en ny dag i morgen! <3

I mellomtiden... Be the person your dog thinks you are. <3

Søndagskost: BrokkolisuppeSå hyggelig å høre at dere likte de siste to innleggene mine så godt! Det er så herlig med så mye god respons. Jeg har ikke fått svart på alle spørsmålene deres under forrige innlegg, men det skal jeg hive meg på så fort jeg har fått ut denne deilige oppskriften! I stedet for å trykke i meg den svært så fristende "dagen derpå" maten som burger, pizza eller en litt for usunn kebab, bestemte jeg meg i dag for å lage litt hjemmelaget brokkolisuppe! -Med egg, brokkoli og godt brød til. Cathrine sov over i natt, og etter en veeldig morsom kveld på byen, tror jeg vi begge kunne trenge en energiboost til frokost. Hihi! Vi har bare ligget og dratt oss i hele dag, men etter å ha fått i meg en skål suppe kjenner jeg at jeg faktisk er klar for enda en super kveld med fine jenter, latter og kos! Annika har overtalt meg til å bli med på et slags standup show i sentrum i kveld, så det kan bli spennende. Ah det skjer så mye GØY om dagen!Du trenger - 2 porsjoner: 1. 500g brokkoli 2. 2,5 dl matfløte 3. 7 dl utblandet grønnsaksbiljong 4. Salt/pepper 5. 2 egg 6. 1 løkSlik gjør du:
1. Grovhakk løken og kok både den og brokkolien så mør at det kan moses med en stavmikser.
2. Bland grønnsaksbuljongen med 7 dl vann og gi dette et oppkok.
3. Sil vannet av brokkolien og løken, legg en håndfull brokkoli av på en tallerken og mos resten.
4. Hell vannet med grønnsaksbuljong over den moste brokkolien, tilsett matfløten og kok suppen i 5 minutt.5. Kok eggene i 8-9 minutt og tilsett både disse og resten av brokkolien før servering.Smak til med masse salt og pepper!

Håper det smaker! Ha en deilig søndag videre da dere. <3
Jeg får vel gjøre meg klar for en ordentlig latterfull kveld.

Silk'n Glide - Permanent hårfjerning

Hvor deilig ville det ikke ha vært å være permanent hårfri på hele kroppen? Hvem i all verden er det som ikke skulle ønske de ikke var nødt til å barbere leggene 2-3 ganger i uken? Eller underarmene hver dag? Eller bikinilinja i løpet av hele sommeren?! Jeg tror det er på høy tid å komme med en produktanmeldelse for Silk'n Glide. Jeg har fått en rekke kommentarer fra blogglesere som har etterlyst dette i lange tider nå. Dere husker kanskje at jeg fikk mast til meg en pakke Silk'n Glide hårfjerning fra messen jeg besøkte i samarbeid med Elkjøp for rundt tre måneder siden? Jeg hadde aldri testet ut lysbasert hårfjerning før og ble helt i hundre da jeg hørte om det. Nå har det altså gått tre måneder hvor jeg hyppig har brukt produktet og basert på mine erfaringer tenkte jeg å komme med en liten anmeldelse.Kanskje dere nå får enda en ting på ønskelisten til jul? Til dere som aldri har hørt om Silk'n Glide, kan jeg fortelle at dette er en lysbasert hårfjerning som permanent reduserer hårveksten på hele kroppen. (Eller der du ønsker å bruke den). Behandlingen gjør ikke vondt, den er effektiv og veldig enkel å utføre. I følge bruksanvisningen fungerer den best på mørke hår, men dette tror jeg kommer litt an på person til person? Jeg har nemlig også fått resultat av å ha brukt den på armene og her har jeg tidligere hatt så lyse hår som overhodet mulig.
Det Silk'n Glide produktet gjør er å sette hårsekkene ut av spill ved å sende lyspulser ned i dem. På denne måten vil hårsekkene bli "bedøvet" og ute av stand til å produsere nye hår. Når det er sagt så vil du ikke bli kvitt hårene på kroppen etter èn behandling, og er du ikke nøye nok så vil du nok heller redusere den fremfor å fjerne den fullstendig. Man må jo treffe enhver hårsekk som befinner seg i huden for å miste absolutt alt. Det er ikke umulig, men det krever litt nøyaktighet, og det virkelige resultatet ser du uansett ikke før etter 2-3 måneder.

Min Silk'n Glide HPL, inneholder 30 000 lyspulser, noe som skal holde i massevis til en full behandling av hele kroppen (over lengre tid). Dette produktet koster 999 kroner og har også fem forskjellige energi-instillinger som du kan velge mellom. Jeg har alltid på full styrke og kjenner kun en slags "varme" når jeg bruker den på steder hvor huden er ekstra tynn. Da kan det av og til kile eller klø et lite sekund. Ellers finnes det også en rosa HPL variant som er enda litt bedre! Denne inneholder nemlig 150 000 lyspulser og koster 1695 kroner HER.

Slik gjør du:
1. Barber først stedet du ønsker å være hårfri på med en vanlig barberhøvel.
2. Plugg så Silk'n Glide i en stikk-kontakt og velg hvilken styrke du vil ha produktet på.
3. Sett lyspulspunktet nederst på leggen, trykk inn knappen, beveg deg oppover, trykk så inn knappen igjen osv osv til hele leggen er tatt både fremme og bak. Det tar ca 25-30 minutt å kjøre behandlingen på begge legger, og når du har brukt Silk'n Glide ETTER vanlig barbering 1-2 ganger i uken i ca 3 måneder, vil du være mer eller mindre permanent hårfri.Spør hvis dere lurer på noe! Jeg kjenner dette produktet inn og ut <3
Silk'n Glide fås kjøp på alle Elkjøp butikker, eller på nett HER.

       Annonse

[Alt-Text]

Min aller siste...

Da jeg for et par dager siden spurte hvilke type innlegg dere gjerne kunne ønske dere her på bloggen, ramlet det flere kommentarer inn fra lesere som ville ha "Den aller første gangen - historier". Det var i utgangspunktet dette jeg skulle skrive her i kveld, men så gikk jeg rett og slett litt tom for idèer! Jeg har jo skrevet et slikt innlegg tidligere med historien fra både mitt første kyss, min første kjærlighetssorg, min første ferieflørt osv.. Derfor tenkte jeg å kjøre en ny vri, og rett og slett dele mine siste opplevelser! De er nemlig ikke så dumme de heller! Noen ting gjør mer vondt å dele enn andre, men hva gjør man ikke for å engasjere disse bloggleserne? Har dere noen idèer til "første" eller "siste" opplevelser så kom med dem! Jeg skriver gjerne et innlegg til om dere har lyst til det.Min aller siste ferie...

Var Barcelonaturen Annika og jeg dro på i begynnelsen av August. Jeg hadde omtrent akkurat landet fra en to ukers ferie i Costa Rica, og slang meg like godt på en jentetur til stoybyen for både shopping, sol og bord-dansing på nattestid. Det jeg husker best fra denne ferien må være alle Mc Donnalds besøkene. Hotellet vi bodde på hadde Mc Donnalds i underetasjen, så her tok vi både frokost, lunch, middag og kveldsmaten.. Blir helt kvalm av å tenke på alle de burgerene vi trykket i oss på fire dager.

Min aller siste ferieflørt...
Var en svenske i Barcelona, på nærmere 2 meter.. Nok om det. Jeg skulle heller hatt en tur til på Mc Donnalds.Min aller siste kjærlighetssorg...
Var selvsagt i sommer, da det ble tid for å avslutte et nesten 5 år langt forhold.Mitt siste mindre heldige møte med alkohol...
Var for ett år siden, da vi hadde fått denne suiten på Ernst hotell for å feire med hele jentegjengen. En vinflaske ble til to, og vips så ble det ingen bytur på Borge... Foråsidetsånn, mine to beste, Annika og Cathrine, slepte meg inn på badet, jeg kastet opp, Annika holdt håret og Cathrine dro for å kjøpe meg nattmat. Den bakte poteten ble slukt hel, og jeg sov som en stein før klokken slo 01.00.

Min aller siste catfight...
Er heldigvis så lenge siden at jeg ikke engang kan huske den! Jeg tror ikke jeg har kranglet med venninnene mine siden ungdomsskolen, og da gikk det i "hvorfor tror du at du er bedre til å ri enn meg?".

Mitt siste kyss...
Var meget bra, og heller ikke så alt for lenge siden! Mihi, nå kan dere lure.Min siste latter...
Var da Cathrine fortalte meg om turen hun hadde på byen i går kveld.. Den jenta får meg virkelig ALLTID til å le.Min siste tåre...
Ble felt da jeg så en episode av "Hvem bryr seg?". Ååå, det programmet er vondt, fint, skrekkelig og fantastisk på samme tid. -Men kanskje mest fint. Jeg liker å tro at jeg ikke blir så fort rørt, men når noen tørr å si ifra om ting som er urettferdig, forsvare eller støtte noen de ikke engang kjenner, da blir jeg så glad at jeg bare blir sittende og sippe. Haha, jeg blir veldig inspirert av denne serien.Min siste film...
Var "Love and other Drugs".

Min siste flause...
Åååh, jeg orker ikke denne! Jeg dummer meg ut hele tiden. Ikke med ting jeg gjør, men med ting jeg sier. Kanskje fordi jeg litt for ofte snakker før jeg får tenkt meg om. Arh, det er noe jeg MÅ jobbe med! I noen tilfeller kan det være sjarmerende, i andre, not so much. Okei, jo jeg har en flause. En ordentlig en og, og nå kan jeg umulig få høre at jeg ikke deler av meg selv. Denne er drøy og den ligger laaangt inne. Å gud.. Hold dere fast. Jeg var i Zimbabwe, og hadde akkurat gått lionwalk (tur med løvene og sikkert 40 turister fra verden over) . Jeg hadde uka som bare vi jenter har, men hadde i den uutholdelige varmen likevel valgt å gå for den korteste shortsen på markedet. Etter å ha spasert foran alle disse turistene i ca en times tid er det tid for fellesfrokost med alle de andre frivillige arbeiderne. Da tar ei av dem tak i meg, og hvisker: "I'm so sorry, but your string is out". Jeg har aldri vært så flau i hele mitt liv. Jeg løp på toalettet og ville aller helst bli der resten av ferien. Shortsen forbannet jeg og jeg har siden lært et triks og to om ob-tråen.Har du en bedre flause så del den gjerne med meg! <3
Jeg kunne trenge litt fredagsunderholdning nå som arbeidet er unnagjort.

Let the weekend begin!Så skjønne dere er som har kommet med en rekke tips mot hikke! Hoho, er det noen flere som lider av konstant-hikke-syndrom om dagen, så finner dere altså minst èn løsning på problemet i kommentarfeltet under forrige innlegg. Jeg sto på hodet, spiste bringebærsyltetøy og holdt pusten mens jeg svelgte jeg. Kanskje det var kombinasjonen av alle tre som fungerte?

Ikke vet jeg, men hikken ga seg ihvertfall og kom aldri igjen. Haha! Nå begynner det å bli en stund siden sist! Gårsdagen ble litt mer hektisk enn planlagt, og vips så var det blitt kveld. Jeg hadde ikke tenkt til å si skrive så mye om torsdagen min, annet enn at den var veldig veldig fin! Jeg startet den med en god treningsøkt akkurat som i dag, og nå er jeg så dø i kroppen at denne fredagskvelden kjennes som en mandagsmorgen! Heh, jeg har bare lyst til å sove, men jeg har en rekke jobb å ta igjen så den søvnen får jeg spare til natten! En ting er ihvertfall helt sikkert. I kveld skal jeg sitte klistret til kontorstolen og drikke Redbull til jeg rister. <3Oh, happy friday! Hehe, nei jeg elsker, elsker, elsker denne jobben. <3

Her ser dere noe av det jeg trykket i trynet til frokost. Utvalget var slett ikke dårlig denne morgenen! -Også med nyeste utgave av "Det Nye Shape up" til. Snakk om å motivere seg til trening. Jeg skulle egentlig ha stått opp ùbertidlig og gjort meg klar til lanseringen for Lene Orvik sin nye kolleksjon på Bikbok, men jeg kom meg bare ikke opp når alarmen ringte. Nå har vel mange av dere allerede vært i butikkene og storhandlet de lekre plaggene hun har designet? Arh, håper det er noe igjen i min størrelse for jeg har siklet etter omtrent alle disse godbitene..

Dere må ha en riktig GOD helg! Nå skal jeg i gang med neste post. <3

Happy B-day Frantzen!

God morgen dere! Tenk snart er det helg igjen. Fy som dagene flyr.. Jeg må bare fortelle dere noe før jeg setter i gang med det dette innlegget egentlig skal dreie seg om.. Jeg har nemlig hikket nesten konstant helt siden i går formiddag. Det vil ikke stoppe, og nå er jeg altså i ferd med å bli gal! Haha! Jeg sovnet ikke før klokken 02.00 i natt fordi jeg kvakk til hver eneste gang en ny hikk slo ut. Aldri opplevd maken! -Og jeg som har tidenes sovehjerte! Har dere noen gode råd til meg på denne fronten også eller? Jeg skal snart avgårde på trening og kjenner allerede nå at jeg er støl i magen, bare etter å ha hikket i 24 timer. Heh! Hjelpe meg.

Over til treningen! Gjett hvem som fylte 24 år forrige torsdag? Klart jeg måtte sørge for at ukens siste PT time ble satt opp på denne dagen.. Jammen fikk jeg med meg Selini på trening også! Vi dro til byen en time før PT timen startet for å kjøpe et lite utvalg av kaker fra Dampbakeriet. Ja, jeg ga PT'en min kaker til bursdagen! Hehe, hvis dere ikke alt har fått det med dere så er han ikke så nøye på det, så ettertreningsmaten hans denne torsdagen ble marsjipankake, sjokoladekake, bolle, gulrotkake og blåbærfromasj!

Det ble helt sikkert forbrent på et blunk likevel. Ettersom Selini akkurat har blitt singel, bestilte hun en økt med litt ekstra fokus på mage og rumpe, og til tross for at Magnus er en *Vitreneralltidhelekroppen* mann, så fikk vi en økt bestående av en rekke squats, burpees, sit-ups og kettlebells swings. Økten føltes veldig grei å gjennomføre, men da vi dagen etterpå ikke kunne gå, skjønte vi at den hadde vært vanvittig effektiv. Ah, det er så gøy å trene sammen med noen! Jeg har det for all del kjempemorro med Magnus alene også, men når man er to som jobber sammen så er det akkurat som det dukker opp et ekstra gir. Kanskje jeg eier litt konkurranseinstinkt likevel?Mens en av oss holdt to kettlebells over hodet, måtte den andre ta 6 kettlebells swings, 8 hanging leg raise og 16 toe touches. Deretter byttet vi roller til fire runder var gjennomført. Dersom vi ikke klarte å holde kettlebell kulene over hodet helt til andremann hadde fullført sine tre ulike øvelser, måtte vi gå opp og ned på hendene fra plankeøvelsen seks ganger som straff. Nok en kreativ, GØY og effektiv måte å bli sprek på! Timen bare fløy forbi, og vips så var det tid for å klatre på Magnus..."Kom igjen Frantzen, du tar en knebøy med oss på skuldrene!"Null stress! Hehe. Magnus sitt blogginnlegg fra denne dagen finner dere HER.
Reminder: Hikke-tips settes altså STOR pris på denne torsdagen!
<3

Sleepover wednesday!

God kveld! Fy så fin denne onsdagen har vært. Jeg har vært på løpetur, jeg har vært i syden (eller en tur hos Brun og Blid), og Kristine og jeg har vært på Egon og spist middag. Jammen fikk jeg henne med meg hjem også. Noe skogstur ble det ikke så sent på kvelden, men vi har sittet og kost oss med "Gift med første blikk". Tror jammen jeg har fått meg et nytt favorittprogram. Jeg er så forelsket i to av de turtelduene som er med her at jeg ikke kan annet enn å sitte og glise når jeg ser på dem. Får visst aldri nok kliss!Det var så hyggelig å gå ut og spise med Kristine igjen! Vi ble faktisk sittende og skravle på Egon i over to timer. Jeg hadde en pulled pork burger og hun hadde en tacosalat. Kjempedeilig! På vei hjem kjøpte vi med oss noen flasker "Snapple" ettersom ingen av oss hadde smakt dette før, men fy søren så usunt dette må være. Himmel og hav, det smaker jo som rent, flytende sukker!

Bella koser seg forresten glugg ihjel her nå. Hun blir så glad når jeg får besøk av Kristine at hun ikke riktig vet hvor hun skal gjøre av seg. Hun tror nemlig at Kristine er kjæresten hennes, småbiter henne i armen og slikker henne i halsgropa på en skremmende upassende måte.. Ikke vet jeg hva som foregår i det dyrets hodet, men jeg ser jo helst at hun faller for en av samme art..Hehe! Hvordan har deres onsdag vært? Like bra?
Dere må ihvertfall ha en fin kveld videre. <3 Det skal vi ha!

Happiness is a clean home!Fy så deilig det er med et ryddig hjem! Klokken 22.00 i går kveld, bestemte jeg meg for å kjøre ukens rengjøringstime. Med god musikk på høytalerne ble èn time fort til tre, og da jeg endelig sa meg fornøyd med tøybretting, skrubbing av gulv og tørking av støv.. Vel da bestemte jeg meg for å spise laks til middag. Ja, så klokken halv to i natt lagde jeg meg laks med wok.. En alle tiders tirsdagskveld!

Den lange natten gikk riktignok litt ut over morgenen, men jeg har nå fått gjort en hel del fornuftig i dag også! Så mye at jeg skal unne meg en joggetur etterfulgt av en runde i solariumet hvert øyeblikk! Hoho, har man ikke sol så får man ty til andre, lure alternativer.Blek skal jeg ihvertfall ikke være! Hehe. Planen i dag var i grunn å kun sitte med mailboksen, men da Kristinemor spurte om ikke vi skulle spise middag sammen ute, klarte jeg ikke å takke nei. SÅ da blir det nok en hyggelig venninnekveld med middag og kveldstur med hundene i skogen. Jeg er litt redd for å løpe ute i mørket nå om dagen, men har jeg en venninne og to hunder med på tur, så føler jeg meg hakket tryggere. Ikke at Bella ville ha vært til stor hjelp om en voldtekstmann skulle huke tak i oss. Heh! Nei, jeg får komme meg ut. Det blir alt for fort mørkt!Genseren jeg har på meg her er forresten fra Bikbok! Shortsen er fra H&M.Ville bare dele et lite bildedryss jeg tok her i dag morges!
Ha en fin onsdag videre dere. Vi skrives mer senere. <3

My last twenty days on InstaTusen takk for de fine tilbakemeldingene dere kom med under forrige innlegg. Dere ER så gode på å motivere meg. Fy søren, jeg glemmer hvor flinke dere er på dette området! Jeg er alltid litt redd for å titte gjennom kommentarfeltene i perioder hvor jeg ikke blogger så godt som jeg vet at jeg kan. Faren for at det ligger noen ubehagelige kommentarer rundt min dårlige tilstedeværelse er nemlig da litt større, og disse tilbakemeldinger er aldri hyggelige å lese uansett hvor velfortjente de er! -Men dere kommer som vanlig bare med gode og oppmuntrende ord, og nok en gang har dere inspirert meg med idèene deres! Det er til stor hjelp å få høre hva dere faktisk ønsker fra meg! Flere ting er allerede notert ned, men skulle dere ha mer på hjertet så ikke vær redde for å fyre løs. <3Her får dere en liten oppsummering av mine 20 siste dager på instagram! Jeg vet ihvertfall at farmor og farfar setter stor pris på disse innleggene. Det er jo faktisk ikke alle som har instagram! Hehe, i morgen tidlig starter jeg på et av innleggene dere blogglesere har ønsket dere, og jeg kjenner allerede motivasjonen komme snikende tilbake. Takk for at dere er så gode hele forbaska tiden! <3 <31. Bella og jeg, klare for girlsnight. 2. Favorittparet om dagen! Skål for Eurosko. 3. Nabopysen som kom inn vinduet (eller som jeg bare stjal). Hyggeligste sleepover-besøket noen sinne. 4. Mer katt. Tror jeg sendte 500 kattesnaps denne kvelden. Beklager! 5. Gaven Selini overrasket meg med som takk for å ha fått bo her i noen dager. Har dere sett noe så kos!? Årets første julepynt henger nå på veggen! 6. Noen av dere lurte på om Selini ikke ville vise seg på bloggen. Åjoda, her er hun! 7. En av mine ti nye Bikbok kjoler denne måneden.. 8. Hehe, a selfie a day keeps insecurities away!? 9. Marthe i et forsøk på å være rebelsk.Follow me on instagram: @Marthekborge
Ha en GLAD tirsdagskveld jenter og gutter!

Antrekk - 111114

Okei.. Jeg blir litt sånn "hvor skal jeg begynne?" når dere ikke har hørt fra meg på over et døgn. Det er nok en kombinasjon av mye som foregår og manko på motivasjon om dagen. Det blir gjerne slik når høstmørket slår inn for fullt. Ja, jeg skylder faktisk på været for dette skjer hvert eneste år.. Jeg bor definitivt i feil land. Jeg trenger både sol og lys for at humøret skal være på topp, og akkurat nå har vi ikke hatt noen av delene på en laaang lang stund. Vi hadde et snev av sol de fem minuttene det tok meg å gå fra buss-stoppet til Viego regnskapsbyrå denne tirsdagsmorgenen og da tok jeg meg selv i å smile ordentlig. Ikke bare fordi Geir hadde lovet meg en varm kopp kakao, men rett og slett fordi jeg endelig fikk litt sol på kroppen! Herregud, jeg må flytte til Miami eller bare slutte å klage.

Ja, men virkelig. Dere har det vel på samme måte? Høsten kan for all del være hyggelig den, men det er måte på hvor lang tid vi kan bruke på å gå lei av regn og mørket. Uansett! Morgenen min var faktisk rimelig fin. Jeg fikk Cathrine på overnatting sent i går kveld og dro som nevnt på møte med Geir i dag tidlig. Her var det både ris og ros å hente! Heldigvis mest ros.. -For når det virkelig ikke er noe mer positivt å si om økonomien så forteller han meg i stedet hvor søt og snill jeg er. Aww.. Takk, Geir. Du er jammen ikke dum.


Bukse, jakke og peplumtopp fra Vero Moda, Smykke fra Gina Tricot, Veske fra Charles & Keith, Sko fra Primark

Sååå glad var han for å se meg i dag... HeheGeir: Du er som en ulv i fåreklær.
Marthe: Hæ? Men du sa jo nettopp at jeg var snill!
Geir: Ja, men du spiller på sjarmen...

Ler meg ihjel av den mannen..Har mine kjære, tålmodige blogglesere det BRA? Jeg tror bare jeg må starte rett på neste innlegg jeg nå! Jeg har mildt sagt en HAU å ta igjen, og i kveld får jeg besøk for syvende(?) kveld på rad? I morgen skal jeg definitivt sette hele kvelden av til blogg og bare blogg.Jeg vil så gjerne finne tilbake til disse gamle, gode rutinene mine! <3
Har dere noen ønsker til blogginnlegg så settes disse STOR pris på nå.

# Healthy Sunday #

Wææ! Jeg får visst aldri ut dette blogginnlegget. Jeg gikk glipp av Skal vi danse i går og har nå sittet fullstendig oppslukt i reprisen. Hehe, jeg fikk ærlig talt ikke gjort noe som helst fornuftig før Linnea hadde danset denne Dirty Dancing dansen med svensken! Jeg har jo visst resultatene helt siden i går kveld, men jeg sitter jo minst like spent å ser på likevel. Hva gjorde dere på i går? Jeg koste meg med jentene til langt på natt, og nå kommer de snart på besøk igjen her! Selini flyttet hjem til familien igjen i dag tidlig, så nå har jeg vært ensom og forlatt de siste fem timene! Hehe, nei jeg tuller. Jeg har jo hatt Bella. <3 -Og juicepresseren. Himmel så sunn jeg bestemte meg for å være denne søndagen. Juicen jeg har tenkt til å tipse dere om i dag smaker på ingen måte som lørdagsgodt, men fy så sunn! Jeg mener... Spinat, gulrot, appelsin, reddik og agurk? Kanskje en liten håndfull druer ville ha gjort den litt bedre på smak?Du trenger: 1. 5 gulrøtter 2. To store appelsiner 3. 1/3 agurk 4. 3 reddiker 5. 150g spinat

Del grønnsakene opp i litt mindre biter og press! Vips så har du ett glass sunn, hjemmepresset juice.

Det er så gøy å prøve seg frem med juicepresseren. Jeg blir aldri lei!
Måtte dere få en sunn, avslappende og god søndagskveld kjære lesere.

Lasagne med kylling og spinatMmm! Nå sitter det to sprikkmette jenter her i sofaen. Vi burde nok allerede stått på badet, men jeg har en blogg å oppdatere og Selini sitter og koser seg med en episode Grey's anatomy. Den jenta er så snill. Fy søren, i dag kom hun hjem med en pakke til meg som takk for at hun har fått sove her i noen dager. Herlighet så skjønt! Vi gikk forbi en liten "bod" i sentrum hvor de solgte brente mandler i går, og da fortalte jeg at jeg aldri hadde smakt dette før. Tror dere ikke hun hadde vært og kjøpt en pose brente mandler til meg i dag? Inni denne pakken lå det både brente mandler og en nydelig julekrans i sølv fra Kremmerhuset. Åh, jeg får ikke sagt det nok. Disse venninnene mine er alle tiders. Det kommer til å bli helt tomt her når hun drar igjen! Jeg blir vel nødt til å flytte inn en ny venninne!

Over til det dette egentlig skulle dreie seg om.. Nemlig matlagingen! Jeg bestemte meg for å lage oss en ny, spennende lasagnevariant til middag i dag og resultatet ble riktig så smakfullt! Derfor tenkte jeg å dele oppskriften videre med dere. Håper det smaker! <3

Du trenger: 1. 400g kylling i strimler 2. 2 dl eplejuice 3. 3 dl matfløte 4. 3 ts grillkrydder 5. 350g spinat 6. 100g bacon i terninger 7. 200g lasagneplater 8. Krydderposen i Toro's lasagnepakke. 9. 5 dl melk 10. 3 dl vann 10. Salat + 2 ss grønn pesto eller brød som tilbehør 11. Revet ost (så mye du ønsker)Slik gjør du:
1. Start med å skjære opp kyllingen i mindre strimler. Stek den i en stekepanne med litt smør.
2. Tilsett baconterningene og stek også disse før du setter alt av på en tallerken og lar det hvile.
3. Stek 350g spinat i en stekepanne med litt smør. Bare i 2-3 minutt. Til spinaten har sunket sammen.
4. Kok 3 dl matfløte og 2 dl eplejuice opp i en kjele. La en liten håndfull ost smelte inn.
5. Dekk en ildfast form med matfløte/eplejuice/ost blandingen, og legg på et lag lasagneplater.
6. Hell så over kylling/bacon blandingen og fordel kjøttet godt ut over platene.
7. Over kyllingen legger du den ferdigstekte spinaten og et nytt lag lasagneplater.

8. Mål opp 5 dl melk og 3 dl vann. Hell dette i en stekepanne og kok opp sammen med krydderet fra Lasagnepakken.
9. Når dette har stått og kokt i 3 minutt heller du sausen over lasagneplatene og dekker med lit revet ost.
10. I mellomtiden kan du hakke opp det du ønsker å ha i salaten. Tilsett 2 ss grønn pesto for å få litt mer smak på den!
Stek midt i ovnen på 225grader i 20 minutt.

Velbekomme! Jeg er sikker på at dette faller i god smak hos dere også. <3
Nå skal jeg hive meg i dusjen så vi ikke kommer tre timer for sent. Heh!

Friday night with my girlsFy søren for en venninnegjeng jeg har. Vi lo alvorlig talt så vi grein i hele går kveld. Det er nemlig litt liv oppi Harstad likevel! Selini hadde så mange morsomme historier å fortelle at vi ble sittende og hyle hele kvelden. <3 Og til dere som ikke har fått med dere hvem Selini er, så er det altså jenta i dus rosa som har fått meg på fanget på alle bildene. Hehe. Det er jammen godt å ha henne tilbake!

Mellom idoltittingen og skravlingen, fikk jeg også luftet min lille idè om å ha et maskeradeball rundt juletider. Eller bare en slags maskeradefest! Hestejenta vår, Karen bor i en diger villa med 10 meter under taket, så her har jeg sett for meg tidenes jentekveld med lekre kjoler og unike masker. Hehe! Heldigvis er ikke Karen vanskelig å be, så nå ser det ut som jeg får det som jeg vil. Hihi! 

Det var ikke bare vi jentene som koste oss i går ser dere. Bella fikk også en venninne på besøk og de spratt rundt og hoiet hele kvelden. Fy søren så lite fotogen den hunden er.. Bare se da! Det er jo helt skremmende!

Takk for en alle tiders fredag jenter.  <3
Nå satser vi på at lørdagen blir like bra!

Well, hello friday!Jeg er i grunn bare innom for å ønske dere en god helg! Jeg tror ikke jeg fikk gjort det tidligere? Barneidol snurrer nå på tvskjermen her, og snart ramler jentegjengen inn døren! *GLIS* Selini og jeg har akkurat kommet hjem fra nok en bytur. Vi fant plutselig ut at vi skulle servere usunnheter i stedet for mat, og heller spise litt sushi på forhånd. Hihi. So we did! -Og nå er neste på planen bare å kose seg halvt ihjel, skravle, le og se Idol. <3 Åh, så fin denne helgen skal bli. Jeg har på følelsen at det blir den beste på leenge.

Jeg har ikke fått svart på kommentarene som er blitt lagt igjen de siste to døgnene, men jeg tar det igjen vet dere. Jeg har vært litt for flink til å legge fra meg pcen så fort jeg er ferdig med å blogge! Dere får bare være litt tålmodige med meg når jeg prioriterer disse litt for gode venninnene. Jeg koser meg sånn om dagen, og det er så hyggelig med besøk fra nord! Dessuten har jeg funnet ut at Selini er en glimrende fotograf, så hun er det bare å sette i arbeid denne helgen! Haha, alle tiders med en blogghjelper i hus. <3Håper dere har fått en like bra start på helgen.
Haha, Bella <3 Like skeptisk som alltid.

Friday - Blueberry pancakesÅ våkne til fredag er like forbaska deilig hver gang. Spesielt med en stykk hund og en stykk god venninne rett ved min side. Selini har akkurat dratt på lunch med sin lillebror, men jeg rakk akkurat å lage oss noen pannekaker før hun fløy avgårde. Håper ikke dere er sultne, for her kommer nok en deilig oppskrift med noen fristende bilder til! Selini og jeg hadde egentlig tenkt til å stå opp klokken 08.00 og ta bussen til Lillesand for å gå på fjelltur med Karen denne fredagen, men selv ikke Selini hadde ork da det kom til stykket. Vi får heller ta med oss Bella på en løpetur i skogen etter middag! I kveld har vi nemlig invitert hele jentegjengen over på mat og idol-titting hos meg! Når vi først har fått besøk av frøkna fra Harstad, så må vi jo bare sette av litt tid til å samles. <3Du trenger - Blueberry pancakes: 1. 275g hvetemel 2. 50g smør 3. 2 ts bakepulver 4. 1ts natron 5. 4 1/2 dl skummet kulturmelk 6. 1 1/2 dl H-melk 7. 1 ts sukker 8. 1/2 ts salt 9. 2 dl frossne eller ferske blåbær 10. 2 eggSlik gjør du:
1. Bland alt det tørre sammen. Smelt smøret og la det bl litt avkjølt.
2. Visp eggene sammen, og bland inn både de to melketypene og det avkjølte smøret.
3. Hell over alt det tørre. Litt av gangen og rør røren klumpefri før du lar den stå på kjøkkenbenken i 30 minutt.
4. Når røra har svelt ferdig, kan du steke pannekakene i en varm stekepanne med litt smør. Så fort du har helt røra i panna heller du over en håndfull ferske blåbær, og så fort du ser oversiden boble og kjenner at undersiden er stekt, snur du pannekaken.Jeg har bare brukt en av mine gamle pannekake-oppskrifter denne morgenen, men jeg tentke jeg skulle dele en oppskrift hvor blåbærene faktisk blir tilsatt inni selve pannekaken! Bare så dere kan få prøvd ut noe nytt og litt mer spennende!Får man egentlig en bedre frokost enn hjemmelagde pannekaker?
-Med blåbærsyltetøy eller best av alt.. Rørte, ferske blåbær? NEPPE!

Meldt meg på The Voice!Se hvem jeg har fått på besøk! Bella er tilbake, og hun blir helt til jul! Andrea har så mye med både jobb og fire hester, at hun i går fant ut at det ville være bedre om hun bodde hos meg i en liten periode til. Hihi, jeg ble selvfølgelig sjeleglad og ba henne komme med hunden med det samme. -Så nå har jeg altså fått meg en liten samboer! <3

Faktisk så har jeg ikke bare en hund på besøk denne helgen, men også min kjære venninne, Selini! Hun har kommet på hjembesøk fra sykepleier-studiene i Harstad og blir helt til tirsdag i neste uke. Det skal bli så hyggelig med noen ordentlige jentekvelder igjen! Vi må se og få samlet alle sammen minst èn kveld i løpet av helgen. Vi skal straks ut på en liten shoppingrunde, men jeg må bare fortelle dere om denne syke nyheten som hun nettopp meddelte..Selini: Vet du at jeg har meldt deg på "The Voice"?
Marthe: HVA!?
Selini: Ja, det gikk an å melde på en venn...
Marthe: Herregud, dere har lite å gjøre oppi Harstad.Jeg lo så jeg grein da hun fortalte meg dette helt plutselig på vei til trening. Det verste er at hun har fortalt det til hele venninnegjengen og ingen har sagt noe til meg! Svar på mailen til The Voice hadde hun også fått og nå er hun blitt bedt om å sende et sangklipp av meg. Fy søren, jeg ler og ler og ler her jeg sitter.. Takk Selini, for at du tar ansvar og gir meg et spark bak...Har man virkelig ikke noe bedre å finne på i Harstad?
Meg på The Voice.. Jaja, bare å lære seg å synge!

November 2013 - For ett år sidenFor nøyaktig et år siden, kjørte Andersen og jeg girlsnight hos meg.. Jeg lærte henne å bruke kniv.

Jeg farget håret brunt...

Jeg kjøpte årets første juletre....Og pyntet til jul...Jeg besøkte familien i Stavanger, og lærte bestemor å spise grønnsaker med dipp...

Jeg dro til Bergen for kvalitetstid med de nydelige kusinene mine.. <3

Jeg handlet mine første julegaver 13 november...

Kristina og jeg hadde enda et klessalg i SalongXtend..Køen så slik ut da vi kom en halvtime før åpningstid... Noen hadde ventet i timesvis.Salget gikk strålende, og dagen måtte feires på Hotell Ernst lekreste suite...Og mot slutten av måneden var jeg på julebord med Vero Moda jentene...

Mimre, mimre... <3 Måtte november 2014 bli like bra!

Fra crossfit til Dirty DancingJeg har hatt det så sykt gøy på trening i dag. Nå var det hele fem dager siden forrige garasjebesøk, og det kjenner jeg er litt for lenge! Ikke vet jeg om det var det nye treningstøyet eller den litt for lange pausen som gjorde at jeg var supermotivert denne morgenen, men jeg har ihvertfall hatt det kjempegøy. Magnus bestemte at jeg skulle se hvor maksgrensen min gikk i Clean & Jerk, og ga meg derfor en vektstang til å begynne med. Jeg begynte med bare stanga, la deretter på 20 kilo til, så nye 10 og så fire kilo til så vi endte på 41,5.

Når jeg ser guttaboys på high score lista løfte tre ganger mer så føles det fryktelig lite, men jeg er jo ikke så stor og tung av meg, så det er visst ikke så verst likevel. Det er først nå jeg har begynt å få dreisen på disse øvelsene med vektstang og da er det jo så sykt gøy å øve på dem. Arh, om et par måneder skal jeg ha knust denne clean & jerk rekorden ned i støvlene. SOM jeg gleder meg!

Jeg må bare ta med et lite gullkorn..
Marthe: Synes du jeg har store skuldre?
Magnus: Nei!
Magnus: Eller... Hva vil du egentlig at jeg skal svare nå?

Haha. Typisk mannfolk.. Men det er sånn det skal være.

Etter å ha trent på clean & Jerk i hele 40 minutt, kjørte jeg 50 box jumps og 50 armhevninger på tid før økten ble avsluttet med litt dans! Hehehe, Magnus får jammen gjennomgå når jeg er på besøk. Jaja, etter å ha sett litt nærmere på bildet under her så synes jeg ikke mannen har noen grunn til å klage. Ærlig talt. Hvorfor fletter ikke alle mannlige PT'er litt løft inn i hverdagen sin?I dag var det det store "Dirty Dancing" løftet som sto på ønskelisten min. Så lenge Magnus får løfte noe så får jeg han som regel med på det meste. Dere som følger meg på instagram har vel alt fått det med dere. Hoho! Vi lagde en aldri så liten videosnutt av akten. @marthekborge heter kontoen min om dere ikke allerede følger meg. Synes jeg hører bestemor nå.. "Hun kunne ha brukket nakken!!".

Det gikk bra gamlemor. Vi hadde full kontroll! <3

Magnus har skrevet et fint innlegg om hvordan han selv trener HER.
I morgen har han jammen bursdag og! Må jeg ikke finne på noe lurt da?!

How to make big curls!

Hei og hopp kjære blogglesere! Nå er jeg altså tilbake i Kristiansand igjen, med en litt mer hektisk hverdag! Jeg håper dere har fått en fin tirsdag så langt. Jeg har knipset noen bilder av min splitter nye krølltang til dere i dag! Tenkte jeg kunne tipse om hvordan man enkelt kan lage fine, store krøller! Jeg har lenge siklet etter denne Babyliss krølltangen, og da jeg så den på tilbud til 999 kroner i helgen, slo jeg til regnskapsførerens store fortvilelse til og kjøpte den. Hallo! Noen hårprodukter må man bare få unne seg! Eller?Denne krølltangen er ihvertfall det mest geniale jeg har vært borti. Jeg får alltid Marianne til å krølle håret mitt med den når jeg er på mitt månedlige besøk der, og de digre, fyldige bølgene holder seg i evigheter! Jeg synes faktisk at krøllene er aller finest på dag 2, når de har fått roet seg litt ned. Greier jeg håret og sprayer med litt "The next day" spray dagen etterpå så er jeg altså så fornøyd med det at jeg aldri har lyst til å dusje igjen. Krølltangen dere ser på bildet over her kjøpte jeg på Elkjøp. Virkelig noe å ønske seg til jul!Slik gjør du:
1. Er håret nyvasket så liker jeg å spraye det litt med en hårspray før jeg starter. Mitt hår er så glatt når det er nyvasket at krøllene bare vil falle rett ut hvis jeg ikke gjør dette. Hårsprayen jeg har brukt her ser dere på bildet under.
2. Når krølltangen er varm, sjekker du at du holder tanga riktig vei før du legger en mindre bit av håret ditt inni så nært hodet ditt som mulig. (Se bildet over). Klem igjen, og vips så surrer tanga inn resten av håret ditt.
3. Nå vil du høre en jevn pipelyd med ca ett sekunds mellomrom. Når håret er ferdigkrøllet, lager tanga fire pipelyder rett etter hverandre. Da slipper du grepet om tanga og lar håret falle lett ut. Ta en ny del hår og fortsett krøllingen.
4. Når hele håret er krøllet, sørger jeg alltid for å spraye med litt mer hårspray før jeg avslutter med både en "glansspray" og en "finishing spray". Mye mulig man bare behøver en av dem, men jeg kjørte på med begge og fikk et glansfylt og mykt resultat.Alle disse hårproduktene fikk jeg faktisk i en goodiebag fra brudeshowet!
De fås kjøpt på Komponisten frisør, og helt sikkert andre salonger også.

Family always comes first

Huff, nå har jeg bare et par timer igjen her med familien. Tiden har som vanlig gått alt for fort. Jeg har heldigvis også hatt nesten hele mandagen til å lunsje med venninnen og spise middag med bestemor og bestefar, men jeg kjenner fremdeles at jeg svært gjerne skulle blitt en uke til. En helg er rett og slett for kort! Jeg rekker ikke engang å bli sliten av bestefars "har du husket?" og "har du betalt" mas! Hehehe, neida du gjør en strålende jobb som personlig sekretær bestefar, og jeg setter STOR pris på at du passer på meg. <3
Jeg tenkte bare jeg skulle dele noen bilder fra den fine gårsdagen med dere. Til forrett fikk jeg servert både laks, kongekrabbe og reker med avokadokrem. Helt FARLIG godt! Som hovedrett hadde vi lammefrikassè og til dessert fikk jeg is med varme bjørnebær, krem, krokan, jordbær og sjokolade. Foråsidetsånn, ingen hørte meg klage! Som den gentlemannen farfar er, serverte han meg også vin til alle rettene, og som om det ikke holdt med desserten dere ser på bildet over til høyre her, hadde farmor på toppen av det hele bakt fløtekake til kaffèen. Heh! At ikke jeg legger på meg fem kilo etter disse Stavangerbesøkene skjønner jeg ikke.

Tusen takk for en helt fantastisk helg!
Vi skrives igjen fra Kristiansand dere. <3

N.A.M.A.S.T.ÈOh yeah! Nå begynner jeg å få dreisen på yoga også! Hehe, nei men de siste to ukene har jeg ikke bare lurt Frantzen til å ha yogatime med meg, men jeg har også dukket opp på gruppetimen i garasjen hver tirsdag klokken 16.00. Det kjennes jo bare bedre og bedre etterhvert som jeg lærer å kombinere disse øvelsene med riktig pusting. Mot slutten av forrige time var det like før jeg sovnet!

Aldri hatt det så avslappende på trening noen sinne.. Magnus klager sånn på den stramme hamstringen min at jeg nå tenkte jeg skulle la litt yogatrening gjøre meg myk. Jeg har nemlig hørt at yoga gjør deg både fleksibel og sprek! Kjenner jeg gleder meg til å få satt meg enda litt mer inn i denne type trening, for så langt vet jeg bare at disse tirsdagstimene kjennes som terapi for sjela. Dessuten får jeg turnet litt fra meg og! Yogainstruktør Nina legger som regel alltid inn noen "stå på hode øvelser", og da kan dere tro jeg er i siget.

Jeg hadde tenkt til å fokusere på trening og bare trening, men jeg blir jo helt nødt til å si noen ord om Magnus sin eksplosjon av blogglesere. Han ligger jo for svarten enda på førsteplass på "bloggtoppen-listen" med sine 27 000 lesere. Så sykt gøy. Nå er det vel like før barna i nabolaget kommer på døren hans for autografer. Haha, like før jeg kan putte PT'en min i kategori "kjendis" nå! Håper bare ikke han får delta i Masterchef eller Fire stjerners middag før meg. Da skal Borge vise seg fra sin bitre side ass!

Har dere i sør lyst til å trene yoga med meg og en hel gjeng andre, så kan dere altså møte opp i Narviga hver tirsdag klokken 16.00. Dere må bare huske å kjøpe klippekort først! 10 klipp koster 1000 kr. (800kr for student), og kan brukes akkurat når det passer deg, mens et månedskort med ubegrensede klipp koster det samme. Da kan du altså komme på gruppetimer med Magnus og Matthew hver dag, flere ganger daglig om du vil. De tilbyr jo ikke bare yoga, men også kickboksing, kettlebellstimer, vanlige crossfit-økter og timer med fokus på teknikk og kroppskontroll. Jeg har ikke engang fått prøvd ut alt selv, men ryktene sier at ingen timer er like og at alt blir tilpasset deg og din styrke. Dermed kan en utrent dame i femtiårene fint da del i dagens økt med de spreke crossfitgutta.Klippekortene får dere ihvertfall enkelt kjøpt HER.
Og bloggen til Norges nye PT-kjendis finner dere HER.

Antrekk - 021114

Hei og hå! Nå sitter jeg og koser meg hos farmor og farfar. Jeg tenkte jeg skulle tilbringe min nest siste dag i Stavanger på toppen av Tasta! Farfar har vært ute og knipset bilder av meg i duskregnet, og farmor står på kjøkkenet og kokkelerer. Vi har visst en tre retters middag i vente med både sjømat, lammefrikassè og en spenennde dessert. Fy søren som jeg blir skjemt bort her.Det var visst andre tider i gamledager...

Farmor: Visste du at jeg alltid klippet håret til onkel hjemme? Selv da han skulle konfirmeres!
Farfar: Ja det var barnemisshandling.

Dette var det første farmor og farfar valgte å dele med meg da jeg kom inn døren i dag. Om tv 2 bare kunne sendt meg en forbaska mail med en tv-serie forespørsel. Ikke en serie om meg, men om besteforeldrene mine. Altså, de er hysteriske. Virkelig. Jeg kjenner ingen kulere 75 åringer. De har så mange gullkorn at det ikke er mulig å få notert alt ned. Hverdagen til disse pensjonistene skulle ha vært dokumentert og vist på tv. Jeg mener det! Den serien ville ha gjort Norge til et gladere folk. Større livsglede skal man nemlig lete lenge etter!


Bukse fra Vero Moda, Skjorte og Genser fra Cubus, Veske fra Charles & Keith, Sko fra Michael KorsLinnea gikk forresten videre i skal vi danse i går! Vedder på at det var mine fem stemmer som gjorde susen. Hihi, Andrè var jo både flink og pen å se på han og, men jeg syntes likevel at Linnea fortjente den plassen hakket mer. Både bestemor, bestefar og jeg jublet høyt da navnet hennes ble ropt opp, og nå venter jeg spent på neste ukes "Dirty dancing dans".  Tipper det blir alle tiders!Håper dere har det bra! Kos dere en hau denne søndagen.
Jeg nyter virkelig ethvert minutt med den fine familien min. <3

Sykadeliske treningstightser

ÅH! Jeg digger, digger, digger mine nye tightser. Treningsgarderoben min var så absolutt fargerik fra før av, med både shortser og singletter i alle regnbuens farger. -Men utvalget av tights har ikke vært like spenstig! Vel, nå er jeg eier av både zebra, leopard og sykadeliske mønstertights. Hihi, tror motivasjonen akkurat nådde nye høyder. Jeg er i full gang med jakten på pent treningstøy på nett, men nå som jeg befinner meg i Stavanger og Gina Tricot her har en diger treningstøy-kolleksjon, kunne jeg bare ikke dy meg.

Tre tightser, to gensre og èn singlett fikk bli med hjem. -Alt sammen fra Gina Tricot. Nå, hva synes dere? Kunne dere løpt rundt i en rosa zebratights? Åjada! Bare kanskje ikke med en leopardsinglet til. Åh, jeg gleder meg til å gjøre dere hektet på sykadeliske mønstertights kjenner jeg.

Jeg koser meg glugg ihjel her i Stavanger. Denne lørdagen har vært så deilig og avslappende. Akkurat hva jeg trengte etter en formidabel fredag på byen. Tante har vært på besøk, vi har fått servert en alt for god middag og "Skal vi danse" har snurret på tvskjermen mens jeg har slupet i meg bestemors tomatsuppe. Jeg er vel ikke alene om å sitte og glane på de flinke danserne i kveld? Nå vet jeg ikke engang hvem jeg heier på. De er alle blitt så flinke at jeg blir like glad uansett hvem som kommer til semifinalen. Hvem holder dere en knapp på? Jeg lurer meg på om jeg skal hive meg over telefonen med det samme, og stemme litt på bloggeren! <3

Nei, hei! Nå får vi jo straks resultatene! Okei, sofaen kaller...
Spør gjerne hvis dere lurer på noe angående innkjøpene! <3

H.A.L.L.O.W.E.E.NOkei, denne lørdagen har gått i slow motion. Jeg drikker som regel alltid med måte og blir svært sjeldent ordentlig fyllesyk, men i dag kjenner jeg bare at alt går latterlig sakte. Jeg skulle knipse bilder av mitt nye treningtøy til dere, men måtte bare sumle bort litt tid på å ligge i fosterstilling på det harde stuegulvet først. Slik sovnet jeg faktisk også. Akkurat som jeg sovnet under middagen, med hodet på tantes skulder. Himmel, det er godt det er noen dager mellom Halloween, 17.mai og nyttårsaften, for disse nettene tar jammen på!Hvor gøy hadde dere det i går? Iselin og jeg ankom denne halloweenfesten allerede klokken 18.30 og her hadde guttaboys stelt i stand med både lysende gresskar, grønne velkomstdrinker, diskokuler, beer pong og spindelsvev i alle tak. Det var så utrolig gjennomført! Spesielt med disse syke, syke kostymene de hadde på seg. Jeg ville nesten knekke sammen i latter hver gang jeg så på karen i den superstramme heldrakten med hvitt ansikt og sorte øyne. Mannen dere ser under til høyre her, var det faktisk Iselin og jeg som fikk ansvaret for å sminke. Vel og merke etter noen glass vin! Hehehe, så sånn gikk det. Jeg hørte ihvertfall ingen klager!
Etterhvert som timene gikk fyltes leiligheten opp og da det var tid for å dra på byen, var vi både dansker, svensker og nordmenn! Jeg kjente omtrent bare fem av dem, men skravlet som vanlig med alt og alle, lo og koste meg en hau. Jeg skulle riktignok ønske jeg gikk for en litt mer creepy look, men det kommer en halloween til neste år og, ikke sant? Jeg får planlegge litt bedre da. <3Håper dere hadde det supergøy uansett hva dere fant på!
Kanskje du har en morsom historie å fortelle meg fra gårsdagen?