hits

november 2013

Skjemt bort for en dagGod kveld! Jeg kom akkurat inn døren fra en magisk kveld på Auds sørlandssenteret. Vi var totalt tre bloggere som fikk servert champagne og jordbær før vi ble tatt med på et av behandlingsrommene for en ansiktsbehandling med EmerginC Scientific organics produkter. Dette merket var helt nytt for meg, men jeg fikk med hele settet hjem så jeg kan ikke vente med å få testet det ut i noen uker. Etter en alt for god ansiktsbehandling ble vi sendt videre til makeup hvor jeg fikk testet en rekke Eva Garden produkter. Jeg ble så fornøyd! Fy søren. Jeg satte meg i makeupstolen og et kvarter senere hadde jeg den råeste festsminken!

Lilla øyenskygge, lilla eyeliner, en helt ny farge på leppene og en helt ny foundation. Gud hjelpe meg så gøy det er å bli sminket og dullet med. Jeg fikk også med alle sminkeproduktene som ble brukt på meg hjem, så nå er jeg spent på om jeg får dette til selv da! Jeg skal ihvertfall gjøre så godt jeg kan og komme med et sminkeinnlegg til dere i nærmeste fremtid. 
 Stor takk til Auds hudpleie og Blivakker som har skjemt meg fullstendig bort i kveld!

Happy saturday!

 
 

For en lørdag. Den har vært så bra hittil, og nå er den i ferd med å bli enda bedre! Vi spilte julemusikk på jobb i dag og med pepperkaker på disken kom jeg i så stemning at jeg kastet meg over innpakningspapiret så fort jeg kom hjem. Jonas var på nattevakt i natt så han ble vekket med julemusikk og en grisefornøyd samboer som sendte han på butikken for å handle middagsingredienser. Det kan ikke ha vært så veldig forferdelig for da han kom hjem igjen hadde han enda en hyggelig overraskelse til meg! Jonas hadde gått til innkjøp av ikke bare en adventskalender, men to! En rød til frøkna og en blå til han selv. Roser i går og sjokoladekalender i dag. Hurra! -Og jeg som trodde det ikke ville bli noe sjokoladekalender på meg i år. Så feil kan man ta! Tusen takk Jonas. <3

Nå skal kjæresteparet nyte en god hjemmelaget Baligryte før jeg drar av gårde på senteret atter en gang! Jeg skal besøke nye Auds på sørlandssenteret for å treffe fine folk, andre bloggere, drikke champagne og bli sminket. Wuhuu! Det blir nok en god lørdag.  

Vi skrives igjen senere i kveld. Må jo fortelle om den eksklusive lørdagskvelden min!
Hoho, dere får ha en flott lørdag videre. Ikke finn på noe tull!

Christmas is in the building

 
 

God morgen alle sammen! Nå er jeg sikkert allerede på vei til jobb. Jeg har fått æren av å åpne butikken denne lørdagen! Jeg ville bare ønske dere en deilig morgen og gi dere en liten smakebit på noe av julen som har tittet frem i leiligheten vår. I morgen er det første desember og jeg kan nesten ikke vente med å pynte juletreet. Adventslysene lagde jeg i går kveld så disse skal dere også få se i et slags DIY innlegg i morgen! Ønsker dere en fantastisk lørdag så lenge. Vi skrives igjen så fort jeg er hjemme fra jobb!

 Viktig med nok innpakningspapir! Hoho, i år skal gavene se ut som kunstverk!

Handler inn til jul!

 Det ser ut til at det blir to juletrær på kjæresteparet i år også! Hoho, vi hadde så lyst til å ha det på plass til første desember. Når det vissner mot midten av måneden får vi heller bare kjøpe oss et nytt. Heh! Sånn er det når man elsker juletiden og alt den medbringer.

Jeg lever seriøst enda på lykkerusen fra dagens jule-interiørshopping. Fy søren så effektive vi var. Jeg er sikker på at vi var innom seks interiørbutikker før jeg måtte videre på jobb, og det er jammen bra til å være oss. Vi bruker vanligvis gjerne en time i hver butikk! Ihvertfall nå som det er hundretusen ulike nisser å velge mellom. Ah, nei nå er jeg så fornøyd. Juletre har vi fått i hus, julepynt, noen aldeles NYDELIGE adventslys og masse lekkert innpakningspapir. Jeg kom akkurat hjem fra jobb og kan ikke annet enn å glise fra øre til øre når jeg ser på alle shoppingposene som fremdeles står på stuegulvet. Jeg skal dra alt opp så fort jeg har oppdatert dere, og jeg lover å knipse bilder av hele leiligheten så fort alt av julepynt er på plass!

 Som om ikke dagen min var bra nok overrasket Jonas meg med en bukett roser da han hentet meg på jobb. For en mann. <3 Jeg håper dere også har fått en god start på helgen. Er det noen flere som har fått juletreet på plass allerede? Eller er det bare vi som er så gale?

Rimelige gaver fra Blivakker

  
  
  

Hei og hopp! Nå er jeg mest sannsynlig på jobb, men jeg har forhåndsskrevet et lite innlegg til dere. I går kom jeg med noen fine julegavetips til klær. I dag har jeg lyst til å tipse om noen rimeligere julegaver i form av produkter for kropp, ansikt og hår. www.Blivakker.no har satt ned alle varene sine med 25% og frakten er gratis, så er dere ikke allerede i mål med gaveshoppingen så vil jeg anbefale å ihvertfall ta en titt på Blivakker sitt utvalg av produkter. De har veldig mye forskjellig både til kvinner og menn. Kvalitetshåndsåper passer perfekt som gave til bestemor. Det gjør også en god hånd eller fotkrem. Sminke og renseprodukter for ansikt kan være den perfekte gaven til tante og tannbleking passer perfekt til venninner eller søsken. Det er også 3 for 2 på alle hårprodukter akkurat nå og blivakker har et enormt utvalg av merker! Man behøver ikke nødvendigvis å slå til med et fullt hårsett, men en god varmebeskytter, en god kur eller en olje for slitte tupper holder i massevis! Dette kan dere nå få for en hundrelapp.
  

Er det noen mødre som sliter med å finne fine, rimelige kalendergaver til barna så er dette kanskje noe for dere også? Dere kan bare klikke på de enkelte produktene for å komme til dem. Håper dere tar en titt! Jeg er som sagt på jobb, men vi skrives igjen så fort jeg er hjemme i kveld. Jeg må jo fortelle om den hyggelige interiørhandelen Jonas og jeg hadde tidligere i dag!

             Annonse

Date på Mother India

Gud som vi koste oss på date i går kveld. Vi må bli litt flinkere til å dra ut sammen. Det er så fort gjort å ende opp hjemme i sofaen. Vi er kanskje flinke til å overraske hverandre med spenstige middager, men av og til kan det være godt å komme seg ut også. I går kjørte vi på med både forrett og hovedrett på Mother India, og mer rakk vi ikke for da siste middagsbit gled ned startet kinoen! Jonas hadde bestilt billetter til filmen "Carrie" og fy søren for en underholdende film. Det skulle egentlig være en skrekkfilm, men jeg syntes bare den var veldig gøy! Eller spennende. Kanskje det bare er jeg som har sett for mange fæle skrekkfilmer i det siste. Det var uansett en veldig god film med en fin, ny liten historie som tok en fullstendig helomvending de 10 siste minuttene. Det ble en typisk amerikansk avslutning.. "Ingen blodbad ingen skrekkfilm", men jeg likte den likevel veldig godt og kunne tenke meg å se den igjen allerede i dag.

Jeg tror formen min er hakket bedre til tross for at jeg dro ut i kulda i går. -Og godt er det for denne dagen vil gå i ett. Jeg kommer til å bli sittende og jobbe med blogg og mailsvaring i et par timer til før Jonas og jeg drar på juleinteriør-shopping! Kanskje får vi med oss hjem et juletre også? Hvem vet? Første desember er allerede til søndag! Deretter drar jeg videre på jobb hvor jeg blir til 21.15 og så skal jeg råkjøre hjem og oppdatere dere en aller siste gang. Ønsker dere lesere en innholodsrik dag og en GOD HELG!

 
 
 

Indisk Tikka Masala med hvitløksnanbrød. Mmm! Jeg følte av en eller annen grunn at jeg var kommet til New York da jeg ankom denne nesten underjordiske restauranten. Ikke India liksom.. Nei, New York! Jeg kan ikke helt sette ord på hvorfor, men jeg føler at New York er stedet hvor man finner en rekke slike helt unike, smårestauranter. Det er ihvertfall ikke noe vi har en bråde med i Kristiansand. Dette må være den eneste Indiske restauranten i hele byen. Det er kanskje derfor den er så unik også. Hurra! Julelysene er endelig kommet opp i Kristiansand sentrum <3
Ha en fin fredag alle sammen! Vi skrives igjen om litt..

Jeg har fått lugg!

 

Jeg har fått lugg! Ihvertfall for en dag. Hehehe. Det ser jo litt ekte ut eller hva synes dere? Kledde jeg det? Jeg synes jeg ser ut som en asiater! Ikke at det er noe feil med det. Kan godt være asiater med blå øyne jeg.. Hvis noen lurer så har jeg bare dratt frem det fremste håret, samlet det og brettet det opp i to før jeg festet det hele med en spenne på toppen av hodet. Det var bare for moro skyld.

Jeg synes alltid det er morsomt å teste ut forskjellige frisyrer, men denne wannabeluggen ga meg liksom ingen aha opplevelse. Det blir nok ingen klipp på meg i nærmeste fremtid. Jeg har eksperimentert nok for en periode fremover. Dessuten så liker jeg å ha litt panne!Asian Borge is on her way to the asian restaurant for her romantic date!

Mine julegavetips fra Nelly

 
 
 
 
 

Tjo hei! Jeg er fremdeles sengeliggende, men jeg tror jeg begynner å føle meg hakket bedre! Jeg håper jeg blir frisk til i kveld for da har jeg en romantisk date i vente. Bord på Mother India er reservert og kinobilletter er bestilt til Jonas og meg. Vi har nemlig jubileum i dag!

Jeg har samlet opp en rekke fine julegavetips til dere denne torsdagen. Håper dere liker innlegget. Noe må jeg jo finne på mens jeg er sengeliggende! Jeg ville blitt så vanvittig glad for alt jeg har lagt ved bilder av her. Herlighet så mange fine, ikke alt for dyre kjoler, sko, vesker og topper. Noen tips til julegaver for herrer er også tatt med. Jeg vil i tillegg komme med et eget gavetips-innlegg til kjæreste, pappa, bestefar og bror. Første desember nærmer seg med stormskritt og jeg vet det er mange av dere som ønsker idèer.

 
 
 
 

Dere må klikke på bildene for å komme til de ulike varene.
Er dere i mål med julegaveshoppingen eller har dere så vidt startet?

             Annonse

My little angel

God formiddag! Eller morgen for min del.. Jeg spiste akkurat frokost og nå har jeg funnet tilbake til sengen igjen. Heldigvis har jeg muligheten til å være sengeliggende i noen timer i dag. Dere skal selvfølgelig oppdateres, men jeg har fri fra Vero moda. Repsilsen og jeg er og forblir bestfriends. Jeg har mannestemme til tusen og hoster som en kolspasient, men feberen er ihvertfall ikke eksisterende! Det er bra. Jeg får hive ned en varm kopp sitronte, sette på en julefilm og sove i et par timer. Så er jeg sikker på at jeg vil føle meg mye bedre! Jeg håper det står bra til med dere alle sammen. Jeg er så klar for helg nå! Jeg skal riktignok jobbe på dagtid, men jeg har mange spennende planer for de kommende kveldene. Må.Bare.Bli.Frisk! 

Lille engelen min <3 Bella får holde meg med selskap så lenge.

Klesskapet - Etter klessalget

   

God kveld! Jeg fikk bare litt lyst til å vise dere klesskapet mitt nå etter klessalget. Før 23 november lå halvparten av klærene mine i esker og andre halvdel i klesskapet. Ikke bare opphengt på kleshengere men også slengt inn på buksehengerne. Ser dere hvor tomt det er nå eller? Jeg har jo ikke klær mer! Ikke engang skapet er fylt opp. Hoho, det er et befriende syn. Gud. Hvem skulle tro at jeg kom til å skrive det. Nå skal alle rom holdes ryddig fremover! Det får bli mitt lille nyttårsforsett. Klær skal aldri mer forville seg inn på stuegulvet og rene klær behøver ikke lengre å danne fjell på badromsgulvet. Nå er det slutt på den alt for ekstreme shoppingen!Jeg må vel klare å leve med dette en stund?
Jeg håper det for fy søren så deilig det er å ha litt rom igjen.

En dag på Vero Moda

God kveld! Herlighet, i dag blir det noen sene blogginnlegg på dere, men det får bare gå! Jeg var så heldig å få tidligvakten på jobb i dag og dro derfor på Vero Moda 08.50 i dag tidlig. Der ble jeg helt til halv fem ettersom jeg i tillegg fikk lyst til å knipse noen bilder til et lite blogginnlegg. Jeg burde vel ha skrevet dette innlegget for lenge siden, men bedre sent enn aldri. Jeg finner veldig ofte spørsmål i kommentarfeltene som er relatert til min andre jobb på Vero Moda. Jeg håper jeg får svart de fleste av spørsmålene deres her!Hvordan fikk du jobb på Vero Moda?
Jeg var så heldig å få jobben gjennom en venninne. Lillesøsteren til vår gamle sjef på Vero Moda var og er fremdeles en god vennine av meg! Hun hadde sagt ifra om at jeg kanskje kunne ønske meg en ekstra deltidsjobb og det hadde jeg! Så jeg fikk jobben på den enkle måten og behøvde bare å komme på en liten samtale. Jeg hadde min aller første dag på Vero Moda på 20 års dagen min og jeg husker denne dagen så godt! Jeg fikk oreokake av vår nåværende sjef Margrethe, og jeg husker at timene bare fløy forbi. Nå har jeg jobbet der i et år og tre måneder og jeg stortrives fremdeles. For en fantastisk arbeidsplass. Jeg er blitt så glad i den lille ekstrajobben min.

Hvordan ser en arbeidsdag ut? Hvordan er det å jobbe i klesbutikk?
Vero Moda Sørlandssenteret er en ganske stor butikk som får inn nye varer hver eneste dag. Derfor blir arbeidsoppgavene også flere. Det er ingen ansatte som blir plassert til å stå i kassa i fire, fem eller seks timer og det er ingen som bare går og rydder. Det er jeg så glad for! Jeg elsker å variere arbeidsoppgavene slik at jeg ikke kan gå lei av noe som helst. Gjennom en arbeidsdag kan jeg gjerne både pakke opp, alarmere og plassere nye varer, rydde butikken, vaske gulv og speil, hjelpe kunder og ta kasse, kaste søppel, fylle på med varer fra lageret, tørke støv osv osv.. Det aller viktigste er å hjelpe kunder, men arbeidsdagene på Vero Moda er varierte.

Hva liker du best med jobben din?
De ansatte selvfølgelig! Jeg jobber sammen med verdens beste gjeng. Jeg gidder aldri å på forhånd sjekke hvem jeg skal jobbe sammen med for det har overhode ingenting å si. Uansett hvem jeg skal være sammen med så vet jeg at jeg har en hyggelig arbeidsdag i vente. Et arbeidsmiljø som det vi har er sjeldent! Jeg har ihvertfall aldri opplevd lignende i noen av mine tidligere jobber. Ellers synes jeg det er veldig moro å lage butikkvegger. Tømme en vegg for varer og lage en helt ny en med nye farger og mønster. Jeg er ikke blitt noen mester på dette området enda, men timene bare flyr av gårde når jeg leker meg frem med merchandising.Hva liker du minst med jobben?
Det er litt flaut å si det, men jeg grøsser hver gang en kunde kjøper en diger vinterjakke i gave og ber meg pakke den inn. Vi har nemlig ingen gaveesker som er store nok og da må jeg frem med teip og papir. Jeg får presentasjonsangst da vet dere! Det blir virkelig aldri pent. Jeg prøver å få noen av de andre ansatte til å ta over for meg i disse situasjonene, men det er liksom ingen som lar seg lure.

Hvordan er du på jobb? Hvilken type arbeider er du?
Jeg liker som nevnt å variere mellom arbeidsoppgavene. Pakker jeg opp varer så jobber jeg effektivt, men veldig rotete. Jeg er av den typen som drar av plastikken så fort jeg kan og lager et fjell med søppel på gulvet slik at ingen kommer seg frem i nærområdet. Jeg går heller ikke to ganger med søpla. Rreffer dere på meg under søppeltømmingen så får dere øye på en handlevogn fullpresset av 30 moste pappesker og gjerne fem stappfulle søppelsekker av plast. Det er et fascinerende syn. Jeg får plass uansett hvor mange esker det er snakk om. Ellers er jeg ironisk nok en ryddoman. De to siste timene før stenging vil jeg helst ikke gjøre noe annet enn å hjelpe kunder og rydde. Brette fine buksekanter og sørge for at alle 1090 hengere har nøyaktig samme avstand mellom hverandre. Når dette er gjort kan jeg gå hjem med ro i sjela. Da vet jeg at den som åpner butikken dagen etterpå vil bli møtt med et hyggelig syn.

Har du noen tips til hvordan man kan få seg jobb i klesbutikk? 
Det er ikke lett å få skaffet seg jobb i klesbutikk i dag. Det er fryktelig mange som har lyst på jobb og litt for få steder som trenger hjelp, men jeg kan likevel komme med noen tips! Først og fremst ta på deg noe som skiller seg litt ut den dagen du går inn for å levere cven din. Tar jeg imot en cv på Vero Moda så legger jeg gjerne en liten kommentar på den til sjefen. En liten kommentar som"SØØØT!" eller "Veldig stilig kledd!" kan komme godt med når sjefen skal plukke cver fra den tykke bunken av søknader. Det beste er å komme inn i butikken, spørre etter butikksjefen, håndhilse på henne og deretter gi bort papirene. Det gir et ekstra godt inntrykk. Er ikke butikksjefen tilstede den dagen du kommer inn for å søke, spør de ansatte når hun vil være der neste gang og fortell dem at du da heller kommer inn igjen. Da kan du også fortelle butikksjefen at du har vært innom en gang tidligere, men at du helst ville hilse på henne selv. Det gir selvsagt et veldig godt inntrykk! Gjør dere dette, skriver en god cv og ser smashing ut så er det ikke stort mer for dere å finne på. Da er det kun opp til butikksjefen og vurdere om hun trenger folk eller ikke.Dere søte lesere som har kommet innom meg på Vero Moda og tatt bilder sammen med meg, kunne dere ha sendt meg disse på martheborge@hotmail.no? Det ville jeg vært evig takknemlig for! Har dere bilde eller bilder fra andre steder dere har kommet bort og hilst på meg så må dere veldig gjerne sende meg disse også. Jeg tenkte nemlig å samle alle bildene og lage et søtt lite innlegg av det!

Hjemmelaget eplekakeGod kveld kjære, gode lesere! Tusen takk for alle de gode tilbakemeldingene dere la igjen under forrige innlegg. Kjempegøy! Håper dette innlegget faller like godt i smak. Bildene jeg har delt med dere de siste dagene har vært litt gule. Det er rett og slett fordi det blir så vanvittig fort mørkt nå om høsten! Vi er midt i mørketiden og det er alle bloggeres største mareritt. Har man ikke fått unnagjort bildeknipsingen innen klokken 15.00 når sola går ned så har man faktisk et problem. Ihvertfall om man ikke har peiling på hva kamera kan stilles inn på. Det er kanskje på høy tid at jeg lærer meg det.. Uansett! Her kommer enda en oppskrift. Hoho, jeg skal prøve å ikke kvele dere med oppskriftene mine, men i dag har jeg laget meg hjemmelaget eplekake og den ble så sinnsykt god. Ordentlig luftig og så vanvittig smakfull. Server den gjerne lun og med litt vaniljesaus til! Eller vaniljeiskrem.. Mmm!Du trenger:
1. 3 egg 2. 3 skrelte epler 3. 2,5 dl sukker 4. 2 ts bakepulver 5. 1,5 dl smeltet margarin 6. 1dl melk 7. 3 dl hvetemel 8. Sukker/kanel

 
 

Slik gjør du:
1. Finn frem tre epler, skrell dem og del dem opp i mindre biter. For at eplebitene ikke skal bli brune og stygge innen du tar dem i bruk, legg dem gjerne i en bolle med vann og et par dråper sitronsaft. Dette er ikke nødvendig, men det er et lite fint lite tips!
2. Pisk sukker og egg til en luftig eggedosis før du også pisker inn smeltet margarin og melk.
3. Sikt mel og bakepulver i røren og rør forsiktig det hele klumpefritt.
4. Ha røren i en smurt, gjerne rund form og legg så eplebitene systematisk på toppen. De vil gli ned i kakerøren.
5. Strø med sukker og kanel før du steker kaken midt i ovnen på 200 grader. Kaken bør stå slik i ca 40 minutter.Nam nam nam! Nå er det snart klart for Asbjørn Brekke show her.

Svar - Ukens leserspørsmål

Spørsmål: Du fremstiller alt som det er en dans på roser. Er det slik livet ditt er? Jeg føler ikke at vi lesere kjenner deg fordi du skriver så og si aldri personlige innlegg (unntaket er forholdet ditt). Misforstå meg rett, det er jo bra å være positiv, men i denne verden vi lever i, er et perfekt liv umulig. Bloggen var morsomt å lese før, men nå virker det litt for falsk og perfekt.

 

Svar: Hva er et perfekt liv og hvorfor skal det være så umulig å ha et? Jeg tror vi mennesker har veldig ulike definisjoner av hva et perfekt liv er. Et perfekt liv for meg er et lykkelig liv. Så lenge jeg har de riktige menneskene rundt meg så vil jeg påstå at livet er rimelig fantastisk. Hvor jeg bor og hva jeg eier kan være akkurat det samme. Det eneste som virkelig kan påvirke hverdagen min i negativ grad er mennesker som drar meg ned. Har du en bestevenninne eller en annen person i livet ditt som hele tiden hakker på deg, sier nedlatende ting eller som ser på alle problemer som krisesutasjoner uten løsning. Kutt dem ut. Sørg for at du kun omgås mennesker som bryr seg om deg. Det er bedre å ha noen få, gode mennesker i livet enn en hel hau som drar deg ned.

Er det egentlig så rart og falskt at jeg er takknemlig? Jeg har nesten 20 000 gode og snille lesere, jeg har fem bestevenner som jeg kan dele ALT med og som jeg vet stiller like mye opp for meg som jeg vil stille opp for dem, og familien min er verdens beste. Den er ikke så stor, men det har bare gjort at vi er blitt enda mer knyttet til hverandre. Nei, jeg er veldig fornøyd med livet mitt. Jeg har som alle andre dårlige dager og jeg blir sur når jeg må stå ute i kulda og vente på en sen buss, men livet mitt blir ikke noe mindre bra for det. Jeg har ingen ordentlig utdannelse enda, jeg eier ingen leilighet, og jeg har ingen bil, men jeg har så uendelig mye annet å være takknemlig for. Jeg forstår dere lesere som føler at dere ikke kjenner meg ettersom jeg ikke skriver nok personlige innlegg. Jeg har et filter og det vil jeg nok alltid ha. Jeg føler jeg deler mye av meg selv, kjæreste og familieliv, men alt passer ikke på bloggen. Dere behøver ikke å vite alt til enhver tid. Jeg forstår at dere er nysgjerrige men hva får dere egentlig ut av å høre om mine familiekrangler? Ingenting! Jeg vil heller dele en god middagsoppskrift som jeg har hatt glede av å lage og som dere kanskje kan få bruk for.

 


Spørsmål: Selv om du har dine dårlige dager hvor du er sur og grinete så klarer du likevel å skrive et godt innlegg som sprer glede og positiv energi til alle oss lesere. Hvordan var du som liten, og hvordan har oppveksten din vært? Er det noen spesielle hendelser som er årsaken til at du ser og lever livet på den måten du gjør? Du er virkelig til å beundre! Og etter hvordan jeg oppfatter deg ved å lese bloggen din hver dag de siste to årene så har jeg ihvertfall oppfattet deg som en sånn person man gjerne selv skulle ønske man var, en sånn person som sprer glede til andre og gjør andre godt.

Svar: Tusen takk! Den gode følelsen jeg får av å lese tilbakemeldinger som denne er gull verdt. Herlighet så motiverende! Det er ikke alltid jeg klarer å være snill og god mot alle, men jeg prøver så godt jeg kan. Jeg blir sliten og syk jeg også, men deres dag behøver vel ikke å påvirkes i negativ grad for det. Derfor har jeg valgt å kun skrive om positive saker på bloggen. Jeg vil at mine lesere skal komme i bedre humør av å lese www.martheborge.blogg.no. Klarer jeg å oppmuntre èn person under en kjip skoletime eller etter en hard arbeidsdag så er målet mitt nådd. Ønsket om å inspirere, motivere og glede jenter/damer i alle aldre er veldig stort. Sitter jeg noen gang i en taxi alene med en sjåfør som ser ut som han er fryktelig lei av livet, så prøver jeg å komme med en oppmuntrende kommentar. Bare tenk så glad du selv ville ha blitt for noen gode ord på en dårlig dag? Du behøver vel ikke å kjenne personen? Jeg har blitt oppdratt til å vise andre mennesker respekt og takknemlighet, og jeg har også alltid fått det tilbake, men jeg synes likevel det er viktig å huske at det aldri er for sent å forandre seg til det bedre. Hva du sier i morgen har større betydning enn det du sa i går. 
Det er aldri for sent å be om unnskyldning og det er aldri for sent å gjøre en god, liten gjerning.

 

Hvordan ser barndomshjemmet ditt i Stavanger ut? Savner du huset?
Mitt barndomshjem i Stavanger er et gult, rekkehus bestående av en etasje og en kjeller som jeg i senere tid malte knallrosa. Vi hadde en diger veranda hvor jeg holdt utallige barnebursdager, en stor hage og en svært velbrukt trampoline. Jeg var jo gatas turner! Huset ligger bare femti meter fra bestemor og bestefars hus i Stavanger så jeg kan heldigvis besøke det akkurat når jeg vil. Jeg har bare gode minner fra dette stedet. Alle bestevenninnene mine fra barneskolen bodde i nabohusene og flere av dem ble også turnere etterhvert. Selv om foreldrene mine aldri har bodd sammen så tror jeg ikke at jeg kunne fått en bedre barndom. 
Menneskene jeg var omringet med og opplevelser jeg fikk som barn har nok vært med på å forme den jeg er i dag.

 

Håper dere likte innlegget. Nå må jeg hive meg på butikken!
Jeg skal lage meg enchiladas til middag i dag. *Vann i munnen*

Oppskrift: Selection Arne Brimi

Hvis ikke dere allerede har smakt på noen av juleproduktene til  Selection Arne Brimi så er dere nødt til å gjøre det. Selection Arne Brimi består kun av førsteklasses juleprodukter, og er den første serien i Icas premium sortiment. Her snakker vi gode, norske råvarer av høy kvalitet. Urøkt pinnekjøtt hentet fra de beste lammene fra gårder på vestlandet, surret sylte laget etter nordnorsk tradisjon, røkte reinsdyrpølser og reinsdyrkarbonader.. Dette er bare noen av produktene. Selv har jeg prøvd meg på Selection Arne Brimis juleskinke, og gårsdpølse. Juleskinken er fra norsk kvalitetsgris. Den kjøpes rå og man kan dermed velge selv hvordan man vil tilberede den. Noen ønsker å koke den, andre ønsker å ha den i ovnen. Gårdspølsen er en grov, saftig pølse som passer perfekt inn på juletallerkenen. Mm! Jeg får vann i munnen av å tenke tilbake på denne julemiddagen. Dere kan se flere av ICAS utvalgte juleråvarer og lese om konseptet bak Selection Arne Brimi HER

Selection Arne Brimi serien fås kjøpt på dagligvarebutikken ICA. Jeg er så heldig å ha ICA 200 meter fra leiligheten så hit skal jeg tilbake og handle inn både pinnekjøtt og reinsdyrskarbonader. Jeg skal trykke i meg så mye god julemat den kommende måneden at jeg vil veie ti kilo ekstra på nyåret. Måtte julen vare evig!Du trenger: 1. Selection Arne Brimi juleskinke 2. Selection Arne Brimi Gårdspølse 3. 1 kålrabi 4. 2 gulrøtter 5. 4-5 ss smør 6. 1dl matfløte 7. Poteter 8. Valgfri posesaus 9. Aluminiumsfolie 10. Et termometer

Slik gjør du:
1. Pakk inn juleskinken i aluminiumsfolie og sett i et termometer. Du kan velge om du vil krydre kjøttet eller om du vil ha det nøyaktig slik det kommer. Stek juleskinken på 125 grader i ca 3 timer. Den er klar når termometeret viser 70 grader. Min Selection Arne Brimi juleskinke var på 1,6 kg og tok 3 timer i ovnen. En juleskinke på 1 - 1,3kg vil kanskje bare behøve 2,5 time. 
2. Når det bare er 1 time igjen av steketiden kan du begynne på poteter og kålrabistappe. Kok potene i litt saltet vann og kok en kålrabi og to gulrøtter i en annen gryte til alt er blitt mørt. Du skal kunne mose det hele med en gaffel. 
3. Finn frem enda en gryte med vann og kok Selection Arne Brimis gårdspølse i ca 15 minutt. 
3. Hell av vannet på grønnsakene og mos dem med en skje eller gaffel. Tilsett 3-4 ss smør, ca 1 dl matfløte og masse god pepper. Ønsker du konsistensen enda litt bløtere kan du tilsette mer matfløte eller smør. Jo mer du har jo mer godsmakende blir stappen.  
4. Velg den sausen du måtte ønske å ha til. Jeg lagde en enkel posesaus til denne julemiddagen.
5. Når pølse, saus og poteter er ferdigkokt,  og steken har nådd 70 grader så er middagen klar!

 
 
 


Cathrine måtte også ha en date, så novembernissen fikk også sitte med bordet..18 november lanserte ICA sitt eget skrapelodd, kalt Julelykke. Hovedpremien man kan vinne er mat for 100 000 kroner, men det er tusenvis av andre premier som også skjuler seg bak lukene. Alle kunder som handler for over 500 kroner får utdelt en julelykke i kassen. Handler man for 1000 så får man dobbel julelykke! Vinneren av gavekortet på 100 000 kroner trekkes i romjulen.Jeg håper det smaker! Det gjorde det ihvertfall her i hus. 
Dere kan hente inn flere gode juletips til retter fra Selection Arne Brimi på facebook HER

         Annonse

En fin liten overraskelse

Cathrine og jeg sitter hjemme i leiligheten med hver vår varme kopp kakao. I julekopp! Cathrine kom på besøk med tidenes overraskelse til meg i dag. Hun hadde vært på Søstrene Grene og handlet en hel hau julepynt til leiligheten! Julekopper, kjøkkenhåndkle, små nisser, store nisser.. Virkelig bare en diger pose med juleinteriør! Herlighet, hva skulle man gjort uten gode venner. Den jenta har vært så god å ha de siste dagene. I helgen sto hun og hjalp meg med klessalget i sikkert ti timer til sammen. Hun har vasket og ryddet hele leiligheten og nå har hun på toppen av alt handlet juleinteriør til meg!? Hva har jeg gjort for å fortjene sånne venner?

 
 

Jeg våknet opp med både feber og noe som kjentes som halsbetennelse, men det var ikke god nok grunn til å ligge på latsiden! Alarmen sto på 08.00, og i sengen ble jeg sittende med bloggarbeid helt til halv elleve. Da var det nemlig tid for et nytt møte med regnskapsføreren. Dagen har gått i ett siden tidlig om morgenen så nå skal det bli godt å bare ta det litt med ro. Cathrine og jeg får se reprisen av jakten på kjærligheten før vi finner bingen. Jeg håper dere har det bra! Jeg har ikke fått oppdatert dere så godt i dag, men jeg får ta det igjen og inspirere dere ekstra godt i morgen. Nå må dere sove godt og drømme søtt så skrives vi!

Har dere sett noe så søtt? Nå mangler bare juletreet!

Lag en Nelly ønskeliste og vinn den!

Det høres ut som en grei deal eller hva? Nå har Nelly en herlig julekampanje hvor man kan lage seg sin en ønskeliste, sende den inn og bli med i trekningen om å vinne den! Jeg har gjort det selv jeg denne søndagen. Hvorfor ikke? Handler man på Nelly så kan man vel like godt klikke på den lille presenten og sende inn ønskelisten i håp om å vinne den! *Fingers crossed* 

Les nøyaktig hvordan du lager ønskelisten og deltar i trekningen HER. Er det noen av dere som behøver litt idèer til julegaver, glitrende julekjoler og nyttårstrender så vil jeg anbefale dere å ta en titt HER. Nelly har en egen "Christmas in Paris" inspirasjonsside med både julegavetips, Nellys julemusikk, tips til den perfekte julekjolen og nyttårstrender. Kanskje det kan være til hjelp for noen av dere? Det er ikke alltid like enkelt å finne inspirasjon på aboslutt alle fronter. Spesielt ikke nå i julen hvor alt skal skje på en gang!

 
 
 
 
 

Fra og med i morgen kommer Nelly også til å kjøre paljettfest! Da kan dere finne et stort utvalg paljettkjoler, sko, bukser, overdeler, ja til og med undertøy på 20%! En veldig fin kampanje for dere som enda er på utkikk etter nyttårskjolen. Noen paljettvarer ligger ute allerede nå, men titter dere HER i morgen så vil dere finne mange lekre potensielle nyttårskjoler! Ellers kan dere finne flere andre fine festkjoler på 20% HER. Denne Lovely Lace kampanjen varer ut morgendagen så nå har dere faktisk to gode muligheter til å få unnagjort noen festkupp.Håper dere finner noe dere liker! 

     
       Annonse

Spontan lunchdate

 
 

Nå lukter det virkelig jul i hele huset her. *Glede*. Juleskinken begynner å nærme seg 70 grader i ovnen, og Love actually er lastet ned. Jonas, Cathrine og jeg skal kjøre juledate med middag, film, usunnheter. Det er nøyaktig en måned til jul og da er det på sin plass å komme i litt julestemning. Er dere ikke enige? Cathrine skal like godt over her i natt så vi har både kveld og natt til å kose oss på.

Ettersom vi klarte å miste bussen hjem i dag, bestemte vi oss for å vente på cafè. Vi bor nemlig i ødemarka og dit går bare bussen en gang i timen. -Men Cathrine og jeg lagde en superhyggelig date ut av det! Vi koste oss med varm kakao og kremet fiskesuppe før vi dro tilbake på buss-stoppet, mistet andre buss også og tok taxi hjem... Meg i et nøtteskall. *Ikke bruke unødvendig med penger*Nå må jeg gå og gjøre klart til middag! 
Cathrine har allerede ryddet hele leiligheten vår.. Ikke spør! 

Et vellykket klessalg!Da var den hektiske helgen overstått. Ihvertfall nesten! Jeg skal servere Cathrine og Jonas julemiddag bestående av juleskinke og julepølse om noen timer, men skinken må stå i ovnen i flere timer og da fikk jeg jammen litt tid til overs til klessalg-innlegget. Åh, jeg er så lettet for at det gikk bra denne gangen også! TUSEN TAKK til alle som kom. De aller første hadde stått utenfor døren til Salongxtend siden 07.30 og vi åpnet ikke dørene før 11.00. Det må jeg si! Ivrigerere lesere skal man lete lenge etter! Jeg håper dere fikk med dere noen pene klær hjem. Det var ihvertfall utrolig hyggelig å se dere. Som blogger vet man at det er mange tusen mennesker som følger ens liv hver eneste dag, men man aner jo ikke hvem de er. I går fikk jeg ihvertfall sett flere av dere som holder til i Kristiansand.

Det satte jeg stor pris på. Køen inn til Salongen var ikke akkurat kort ved dette klessalget heller. Hoho, jeg lurer på hva folk som gikk forbi mellom 10 og 12 tenkte da de så alle disse unge, pene damene i en lang rekke utenfor salongXtend. Det var litt av et syn! Igjen tusen takk til dere som kom! Dette ble nok det siste klessalget Kristina og jeg hadde. Nå har vi sagt at den ville shoppingen skal ta slutt og denne ganger mener vi det. Klesskapet mitt er nesten tømt så hva jeg skal gå i de neste ukene aner jeg ikke. Neida, det er ikke så galt men jeg har på langt nær så mye klær i dag. Klesskapet ser pent, ryddig og organisert ut for første gang på måneder!Herlighet, ville tilstander i Salongxtend. Håper dere hadde det gøy!

Sip happens!God morgen alle sammen! Nå har cathrine og jeg funnet tilbake til sengen etter en nydelig hotellfrokost. Jeg er sprikkmett! Åh, for en syk lørdagskveld. Det ble kanskje litt for sykt for min del. Jeg gikk på en megasmell da klokken slo tolv, men jeg hadde det ihvertfall vanvittig GØY! Kroppen min er mye mulig en smule forgiftet i dag, men jeg får bare pleie den godt den kommende uken..

Det var jo så mye å feire! Så mye å skåle for.. Heh! Kvelden gikk vel egentlig akkurat som forventet. For en perfekt liten blanding av glade og sprudlende jenter. Alle kom kjempegodt overens og jeg lo så mye. Ja til mange flere slike kvelder!

  
 

Cathrine: Du kan ha sip happens til overskrift i dag.
Marthe: *Hahaha!* Aaau.. Vondt i levra.Jeg knipset noen bilder av resepsjonområdet i går. Jeg blir bare så fascinert over hvor fint dette stedet er. Spesielt på kveldstid når de rosa/lilla lyskasterne slås på og diskokulene snurrer. Det er utrolig hvor mye inspirasjon man kan hente på interiørfronten av å bo på et fint hotell. Jeg har fått lyst til å gå rett hjem og ommøblere hele leiligheten, bestille møbler fra de samme leverandørene som Ernst Hotel og legge fargerike glinsefliser på badet. Hoho. Hadde det bare vært så enkelt. En vakker dag skal jeg bygge mitt eget hjem.

 

 
 

Er det rart jeg har kost meg? Farvel vakre hotell!

Welcome to my suite Åå nå er jeg så lettet og glad. Klessalget gikk bra, det aller meste av klær ble solgt og det som var igjen ble gitt til frelsesarmeen. Jeg knipset masse bilder og Kristina Andersen har filmet slik at vi kan få lagt ut en liten videoblogg til dere etterhvert! Håper den faller i smak. Jeg tenkte å skrive et fint, lite innlegg, takke alle som kom og vise mange bilder fra dagen i morgen, men akkurat nå må jeg bare kaste meg rundt før jeg får 10 jenter på besøk i suiten min. Jonas har fått beskjed om å forlate redet så fort vi har spist romantisk middag. Hihi, da er det nemlig jentene sin tur til å kose seg. Min venninnegjeng skal spleises med Kristina sin venninnegjeng og det tror jeg blir en FANTASTISK liten blanding! Jeg lovet dere noen bilder av dette palasset, og her kommer de! Hotellet jeg bor på heter Clarion Hotel Ernst. Interiøret her er helt vilt! Resepsjonen består av diskokuler, svære lysekroner, lyskastere, glitter og sølv. Rommet mitt har to etasjer, består av to bad, balkong, stue, gang og bar. Hallo i luken? Jeg føler jeg er tilbake på pressevisit i et av de lekreste hotellene i Singapore! Forskjellen er bare at denne gang får jeg overnatte. Hihi, Ingen som hører meg klage nå.

 
 Er det rart jeg er fornøyd? Stor takk til Ernst hotell!
Kos dere masse i kveld jenter! Det skal vi..
 

God morgen fra ErnstGoood morgen fra Ernst palass! Her får dere en liten smakebit på stedet jeg oppholder meg på i helgen. Mange flere, fine bilder skal dere få senere i dag! Jonas og jeg var oppe helt til halv tre i natt. Vi fikk oss liksom aldri til å legge oss. Halv to bestemte vi oss for å ta et varmt bad og så lå vi bare og nøt himmelsengen med tvtitting til halv tre. Dette må være det lekreste hotellrommet jeg noen sinne har bodd på. Bare de glinsende veggene ser ut som de er verdt en million kroner. FOR en følelse å våkne opp her, bare tre minutter fra klessalget. Nå er det bare et par timer igjen dere! Jonas og jeg skal ned og nyte litt hotellfrokost vi nå. Jeg har hørt rykter om at den skal være helt fantastisk. Det ville forundret meg om ikke spisesalen også ser ut som den er laget av diamanter.. Vi skrives igjen litt senere i dag. Jeg skal oppdatere dere med masse spennende så fort klessalget er i boks! Gleeder meg.

En stykk lykkelig jente!

Det er klart for klessalg!

 
 

God kveld kjære, tålmodige lesere. Herlighet, jeg kan tenke meg dere er frustrerte nå. Jeg har hatt årets mest hektiske fredag med nedpakking av klær, prising, og rydding. I morgen er den store dagen! Jeg håper ikke dere har glemt det. Vi kommer til å åpne dørene til SalongXtend klokken 11.00 og Tone skal ha 10% salg på all extentions hele dagen. Wihuu, jeg gleder meg SÅNN. Syv timer brukte vi på å få opp alt av klær og sko. Jeg forstår ikke hvor alle plaggene kommer fra, men det er rimelig åpenbart at vi bloggere har et stort shoppingproblem. *Må.Skjerpe.Meg!* 

I skrivende stund sitter jeg i byens fineste to etasjers suite og føler meg som verdens heldigste jente. Ernst hotell har lånt meg et helt vanvittig rom for hele helgen. Jeg skal vise dere bilder av rommet i morgen. Dere kommer til å bli så misunnelige. Hihi, det er rett og slett fantastisk. De timene som er igjen av denne fredagskvelden må nytes med Jonas. Jeg har superdårlig samvittighet for å ikke ha oppdatert dere mer i dag, men jeg får enda dårligere samvittighet om jeg velger pcen fremfor Jonas når vi først har muligheten til å ha litt ordentlig kvalitetstid sammen. I morgen braker det løs med feiring, champagne og en rekke lekre jenter! Dette rommet, eller skal jeg si leiligheten(?) må utnyttes til det fulle.Nå må dere sove godt og drømme søtt så dere er uthvilte til i morgen!
Håper vi sees i Kirkegata 10 klokken 11.00. Vi tar bare kontanter.

Teriyakiwok med biffstrimler

 
 

Her kommer en superenkel, men veldig god oppskrift på Teriyakiwok! Det blir nesten ikke enklere enn dette. Åh, jeg elsker wok jeg! Det finnes så mange gode varianter og alle og enhver går like fort ned. Hoho, ihvertfall hos meg. Jeg valgte å bruke biffstrimler i dagens variant, men her kan man bruke nesten hva som helst. Kylling, svin, laks, reker.. You name it. Denne Teriyakesausen passer til alt.

Så fort dette innlegget er publisert drar jeg på jobb, og der blir jeg til kvart over ni i kveld. Deretter drar jeg rett på besøk til Annika! Annika har ikke bare flyttet hjem igjen til meg, men hun har startet å blogge igjen også! HURRA. Hvorfor hun flyttet hjem kan dere lese på bloggen hennes. Hehe, jeg tenker noen av dere er nysgjerrige.. Håper på å få knipset noen bilder til dere fra jentekvelden senere!Du trenger: 1. 2 ss olje til steking 2. 1 boks kastanjer 3. 1 boks minimais 4. 1 boks bambuskudd 5. 1 paprika 6. En håndfull brokkoli 7. En halv pakke Blue dragon eggnudler 8. 2 poser Blue Dragon Teriyaki woksaus 9. Strimlet biff, svin eller kylling

 
 

Slik gjør du:
1. Stek kjøttet i en stekepanne med litt olje.
2. Fyll en gryte med vann og kok opp halve pakken med eggnudler.
3. Skjær opp paprikaen og del brokkoli og minimais i mindre biter.
4. Når kjøttet er gjennomstekt steker du grønnsakene sammen med kjøttet i 2-3 minutt.
5. Hell vannet av nudlene når de er ferdigkokte og hell også disse over wokblandingen.
6. Helt til slutt heller du over posene med Teriyaki saus og varmer det hele opp i 2-3 minutt.

Denne oppskriften er nok til 2 storspiste personer.
Håper det smaker! Vi skrives igjen i kveld dere. 

    Alle kommentarer vil også bli besvart i kveld!

Ukens leserspørsmål

Good kveld! Nå sitter jeg på toget tilbake til Kristiansand. Ikke akkurat under disse omstendigheter men.. Jeg er bare så glad i dette bilde. Det frembringer gode minner fra da Cathrine og jeg kastet oss på vår aller første utenlandsreise sammen. Jeg har hatt noen fantastiske dager sammen med familien i Stavanger, og jeg må ærlig innrømme at jeg savner dem allerede. Jeg har fått tidenes julestemning av å se de første snøfnuggene falle så nå skal jeg rett hjem og kjøpe juletre. Neida, jeg skal vente 10 dager til, men 1 desember skal frøkna pynte tre!

Jeg merker jeg er i skrivehumør denne onsdagskvelden, men jeg skal ikke drepe dere med tekst av den grunn. Jeg har bare lyst til å fortelle dere om bloggens nyeste påfunn! Hver uke fremover kommer jeg til å trekke frem et, to eller tre leserspørsmål som jeg vil besvare utfyllende med bilder i et eget innlegg. Det er mange som har spurt om jeg ikke kan få til dette og nå tenkte jeg å ihvertfall prøve og se hvordan det blir mottatt! Har dere noen spørsmål på lur enten de er overfladiske eller personlige så sleng dem igjen under i kommentarfeltet her. Jeg kommer til å finne tilbake til dette innlegget hver uke, helt til jeg er tom for spørsmål så nå må dere peise på!Nå er jeg spent på om dere har noen gode spørsmål til meg? 

Marthe tipser - Juleoppskrifter

Desember måned nærmer seg og det gjør også julebaksten. Som inspirasjon har jeg samlet mine beste juleoppskrifter i et eget innlegg til dere! Absolutt alle disse oppskriftene har jeg fått av svigermor. Hun lager disse variantene i store mengder hver eneste jul og da Jonas og jeg flyttet sammen i fjor, var det min oppgave å videreføre denne juletradisjonen. Noe av det som ble laget var kjeks med sjokoladebiter, sjokoladetrøfler, hjemmelaget mint, og hjemmelagde karameller. I år kommer jeg til å prøve meg på en rekke nye oppskrifter, men jeg kommer likevel ikke til å gå bortifra de gode gamle. Håper dere også har lyst til å prøve ut noen av disse oppskriftene! Jeg har lenket til enhver av dem under her. Disse kjeksene lagde jeg tre ganger i november og desember i fjor.

Kakeboksen ble liksom alt for fort tom! De hjemmelagde karamellene er også helt himmelske. Kanskje er dette min absolutte storefavoritt! Sjokoladetrøflene er Jonas sin konfektfavoritt og minten passer ypperlig både til egen kos og som spiselig julegave! 
Sjokoladekjeks finner dere oppskrift på HER


Hjemmelaget mint finner dere HER


Gode og luftige kakemenn får dere HER


Hjemmelagde sjokoladetrøfler har jeg oppskriften til HER


Og til slutt hjemmelagde karameller HERMange flere deilige juleoppskrifter skal dere få i nærmeste fremtid!

Har dere noen ønsker til hvilke småkaker/konfekt jeg skal bake så si ifra!

Jentekveld hos barndomsvenninne
God morgen alle sammen! Har dere det bra? Jeg dro på jentekveld til en veldig god barndomsvenninne i går kveld. Iselin og jeg skravlet i tre timer, spiste is og koste oss en haug. Kvelder som dette er bare gull verdt! Tenk det er åtte år siden jeg flyttet fra Stavanger til Kristiansand og likevel har jeg fremdeles kontakt med flere av mine beste barndomsvenninner. Jeg lurer meg på om jeg skal arrangere en reunion fest for hele barneskoleklassen til sommeren. Det ville vært så moro å samle hele gjengen og høre hvordan det går med alle. -Men det skal vel noe til å få det til å passe for 30 stykk som lever i ulike byer og kanskje til og med land.. Jaja, det går ann å prøve!

Jeg reiser tilbake til Kristiansand i kveld, men jeg har heldigvis noen timer igjen som skal nytes med bestene. Vero Moda trenger meg i morgen og helgen kommer til å bli kjempehektisk, for ikke å snakke om SPENNENDE! Herligfred som jeg gleder meg til å hilse på dere!

På gjensyn Stavanger! Håper ikke det blir mer enn to uker til neste gang.

The crown braidWuhuuu! Den første snøen har falt her i Stavanger! Jeg er av den typen som sier at jeg håper snøen aldri faller, men når den faktisk gjør det så blir jeg helt i ekstase. "Snør det!? Er det sant bestefar?!", så spurter jeg ut med kamera og tøfler for å forevige øyeblikket. Uheldigvis for meg så det bare ut til å være en liten bøye. Nå har det aller meste smeltet igjen, men hvem vet? Plutselig våkner jeg til hvite trær i morgen? Det ville vært fint. Bare det smelter igjen til jeg skal ut og kjøre på veiene.. Ellers bør alle holde seg innendørs.

Jeg har som dere ser eksperimentert med en flettekrone på godt norsk! Jeg fant en inspirasjonsvideo på youtube tidligere i dag og måtte bare prøve frisyren selv. Jammen fikk jeg det til også. Resultatet ble ganske så bra om jeg får si det selv! Nå skal familien Borge kose seg med litt nystekte vafler før jeg tar turen til en barndomsvenninne for girlsnight! For en fin tirsdag..Oppskriften på denne frisyren kan dere se HER.
Var den ikke pen? Synes jeg har vært flink jeg!

Outfits of 2013God morgen alle sammen. Tallene stoppet på 23 659 i går, og det betyr ny leserrekord. *Hurra!* Jeg ble så motivert at jeg satte oppe til halv to i natt og samlet sammen alle favorittantrekkene mine fra hele 2013. Oh yes. Jeg så gjennom alle 200 antrekk som jeg har delt med dere i løpet av 2013, og plukket ut noen favoritter til et lite oppsummeringsinnlegg. Håper dere liker det! Jeg syntes det var kjempemorro å se hvordan jeg kledde meg for nesten et år siden og hvordan fotografering og redigering har utviklet seg.

Nesten alle disse plaggene skal selges førstkommende lørdag på klessalget til Kristina og jeg! Finner dere noe dere liker så er det bare å besøke SalongXtend klokken 11.00 til lørdag! Jeg gleder meg bare til å bli kvitt alt jeg. Det skal bli skjønt med en ryddig garderobe igjen.

 Bestemor står på kjøkkenet og baker verdens beste gulrotkake her nå!
Ingen tvil om at jeg skal kose meg ihvertfall. Sees vi til lørdag jenter?

Statistikken når nye høyder
God kveld! Åh, jeg har hatt den beste dagen og nå er den i ferd med å bli enda bedre. Jeg koser meg sånn her i Stavanger! Bestemor og jeg har laget grønnsaker med dipp og nå skal familien kose seg med farmen på skjermen. Herlighet som jeg sutret i går kveld da Anne Beate gråt. Jeg blir så trist av å se på at gode mennesker blir lei seg. Haha, jeg er jo helt tragisk..

Er det forresten noen som vil fortelle meg hva som foregår i kveld? Jeg har hatt en jevn og fin statistikk i to år nå, men i dag har den tatt helt på vei. Klokken er ikke mer enn 22.00 og statistikken sier allerede over 20 000 lesere. Det betyr at jeg klokken 00.00 vil få en ny leserrekord. Wihuu! Hvem er det som har lenket meg? Jeg blir helt nervøs av dette jeg.. Haha!
 
You and me grandma <3 Det er jammen godt å være hjemme hos ho mor igjen!
Ønsker dere en kjempefin mandagskveld. Dere sitter vel klistret forann farmen hele gjengen nå.

Blivakker kjører 20% på alt!

Jeg har aldri skrevet noe om renseprodukter for fjes. Rett og slett fordi jeg ikke har vært flink til å bruke det tidligere! Jeg har aldri hatt noen tips å komme med ettersom jeg kun brukte vanlige sminkeservietter, vann og A krem. Det er først de siste par månedene jeg har startet å bruke ordentlige kvalitetsprodukter både for sminkefjerning, rens og fukt. A krem er for all del en god krem, men det er først når man prøver en dyrere krem tilpasset akkurat til din hudtype, man forstår effekten av den. Jeg har eid to virkelig gode ansiktskremer i mitt liv, og en av dem er Babor sin "Skinovage" dagkrem. En godluktende, akkurat passe tykk krem som jeg hver morgen legger på huden før jeg sminker meg. Jeg får som veldig mange andre tørr hud om vinteren og da er det godt med en krem som gir akkurat den fukten som huden min behøver. Noen kremer blir veldig fete og er huden da litt fet fra før av så dannes det fort kviser!

Den smellen har jeg gått på mange vintre før. Jeg smører lag på lag med fete fuktighetskremer og får kvise etter kvise. Da er det godt å være bestevenn med en nyutdannet hudpleier som kan fortelle meg hva jeg gjør galt. Så kan jeg dele tipsene mine videre med dere!www.blivakker.no kjører nå 20% på alle produktene sine og derfor tenkte jeg å tipse dere om både sminkefjerner, rens og fuktighetskrem for fjes. Alle disse produktene er virkelig kvalitetsprodukter som dere nå kan få tak i mye billigere på blivakker. Noen vil kanskje tilføye noen av produktene på ønskelisten sin, mens andre vil kanskje shoppe litt julegaver på nett?

Blivakker har jo ikke bare Baborprodukter. De har alt mulig! Utvalget er faktisk helt vanvittig, og tenk alt får dere nå på 20%! De selger alle favorittproduktene mine for hår, alle mulige spaprodukter for hender og føtter. Fuktighetskremer i en rekke gode merker, sminkeprodukter, og godlukt. Alt både for kvinner og menn, så her er det bare å gå berserk. Salget varer ut morgendagen!1. Eye Make-up remover fra Babor. Er en supergod sminkefjerner kun for øyne. Rist flasken godt før bruk, hell litt på et par pads og gnikk forsiktig på øynene. Da forsvinner øyensminken på et blunk samme hvor mye du har tatt på deg. Vannfast mascara forsvinner også og huden føles myk og smidig etterpå. Godluktende er sminkefjerneren også. Sminkefjerneren koster nå 167 kroner HER

2. HY-ÔL er den gule flasken som dere ser på bildet over her. Det er en ansiktsrens for alle hudtyper. Den inneholder bare naturlige oljer som soya, sesam, peanøtter og Quillaja ekstrakt. Rensen fjerner både olje og vannløselige forurensninger og det på en grundig og skånsom måte. Huden føles verken tørr eller stram etterpå og det synes jeg er så herlig! Har man brukt ti minutter på å gnure en sminkeserviett frem og tilbake i ansiktet så føler man seg verken ren eller spesielt myk etterpå. Man får aldri sminken helt bort og huden blir fort sår. Det må dere få slutt på! Ta vare på huden deres jenter <3 Produktet koster nå 247 kroner HER.

3. Det neste produktet jeg vil tipse dere om heter Phytoactive combination. Denne anbefaler jeg dere å kjøpe hvis dere velger å bruke HY-ÔL rensen. (som dere MÅ velge!). Pump 4 pump med HY-ÔL på huden og pump så 2 pump med Phytoactive. Masser det ele inn med fingertuppene dine til det dannes en melteaktig emulgering. Så skyller du av med kaldt vann. All sminke forsvinner og huden føles fantastisk etterpå! Nå er jeg ingen hudpleier, men slik jeg har forstått det så er HY-OL en olje som må løses opp av Phytoactive. Dermed er denne renseserien todelt og man behøver begge produkter. Produktet er på 20% hos blivakker.no og fås nå for 183 kroner HER.

4. Nå har jeg jo allerede skrytt av Babor sin dagrem "Vita balance". Noen velger å bruke den om natten. Jeg velger å påføre et lag før jeg sminker meg slik at huden ikke tørker ut. Konsistensen er herlig og duften er forfriskende og god. Kremen koster nå 479kr HER

 

Helt til slutt tenkte jeg å tipse om Babor sin reparerende krem for hender og negler. Dette er en veldig fet krem som igjen bare inneholder naturlige ingredienser. Kremen lukter godt og tillater svake negler å vokse seg lange og sterke samtidig som neglbåndene beskyttes. Kanskje et godt julegavetips til mor, bestemor, tante eller søsken? Den koster nå 160 kroner HER.

 
 

Det var dagens tips! Håper det var til hjelp for noen av dere.
Se hele sortimentet til blivakker HER, og gå løs på julegaveshoppingen!

         
      Annonse

Kvalt av indre kroppslukter

 
 

Herregud, jeg håper dere har en bedre morgen enn det jeg har. Jeg sitter på toget til Stavanger i en vogn sammen med tre mannfolk hvorav en av dem prøver å drepe oss andre med kroppslukten sin. Så fort den forrige fisen har steget til værs og forddelt seg rundt i togets varme luft, slippes den neste. Fy søren så skrekkelig. Toget har ikke engang begynt å kjøre og jeg vil kaste opp allerede. Lurer meg på hvor mange av oss som sitter igjen i denne vogna når 60 minutt har gått.. Kjære alle nsbreisende. Vær vennlig å hold indre kroppslukter for dere selv! Eller gå på toalettet. Takk!Så sånn var det. Der fikk jeg ut min lille frustrasjon også! Kanskje vi nå skal gå over til poenget med dette innlegget. Cathrine og jeg koste oss glugg ihjel i går kveld. Vi spiste middag sammen på èn cafè, og tok noe varmt og drikke en annen. Vi ble så lenge ute og skravlet at både farmen og robinsonsekspedisjonen helt ble glemt bort. Dermed var det bare å snurre reprise da vi kom hjem og kjøre ordentlig girlsnight med sleepover. Blir ikke bedre enn det!Nei, nå må jeg se og flytte på meg før jeg kveles. Denne mannen går visst aldri tom for luft.
Dere må ha en strålende mandag så skrives vi igjen fra Stavanger! Have a nice day!

Fire skofavoritter - JobbNoen velger å gå for joggesko på jobb.. Jeg tyr til loafers! Jeg har nemlig ikke bare høye hæler i skogarderoben min. Hehe, tro det eller ei. Under har jeg dratt frem mine fire favoritter som jeg stadig hiver på meg når jeg vet at jeg skal traske rundt på på Vero Moda i mange timer. Jeg synes de er så fine! Skulle bare ønske jeg var litt lengre så jeg kunne føle meg fin i slike sko til hverdags også. Nå som jeg har gått i hæler nesten hver dag i flere år, føler jeg meg så liten og kompakt uten dem. Huff, jeg kommer til å ødelegge de stakkars føttene mine. Jaja, når jeg blir 60 så kan jeg ihvertfall ikke angre på at jeg ikke pyntet meg mens jeg enda var ung og freidig. 

De to parene til høyre er fra Charles & Keith, paret i beige kjøpte jeg for en snurt og ingenting i Thailand og det sorte paret er Jeffrey Campbell. NÅ drar Cathrine og jeg på kino vi! Vi har allerede vært på cafe og tatt noe godt å drikke, og nå har vi bestemt oss for å ta en spontan tur på kino også. Viktig å utnytte søndagen til det fulle vet dere! Ha en kjempefin søndag så lenge. Vi skrives igjen i morgen!

Vinn Dorco barbering og goodiebag!

Har alle sammen hatt en fin helg så langt? Jeg håper det! Ah, jeg merker at jeg virkelig er klar for kjolesesong nå! De neste ukene fremover blir selv de minst fåfengelige tvunget til å dra frem finstasen og pudderdåsen! Det er nå paljettkjolene skal plasseres lengst fremme i klesskapet. Dere som ikke er fullt så glade i å vise frem hud, legger og lår.. Vel, det er likevel på tide å børste støvet av barberhøvelen! Hårfrie legger må til enten man velger å gjemme bena i tynne strømper, eller om man er så vågal som meg som går uten samme hvor mage minus gradstokken viser. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke er fan av nylonstrømper. Jeg blir heller syk jeg..Dorco Shai sin barberhøvel er min storfavoritt ikke bare på vinterstid, men hele året. Det har den faktisk vært i lange stunder nå! Det er ikke mye tørking av støv fra min høvel foråsidetsånn! Min lille rosa venn blir med meg over alt.

I samarbeid med Dorco Shai skal jeg få holde enda en konkurranse for dere! Jeg skal dele ut et helt års gratis forbruk med barbering! En av dere stikker ikke bare av med en hel hau Dorco Shai produkter, men også en premie som passer ypperlig for julebordsesongen vi har i vente! En flott goodiebag full av sminke og hårprodukter skal deles ut til en heldig bloggleser. Hva denne inneholder kan dere ta en titt på under her. Jeg har faktisk denne body bronzeren selv og den er G-E-N-I-A-L. Tilsetter man en liten dråpe av denne i body lotion før påføring så får man skinnende, nesten glødende ben på to minutt. Perfekt til fest!  

Slik deltar du:
1. Klikk hjem en gratis prøvepakke med Dorco Shai sin barberhøvel HER.
2.
Legg igjen en kommentar under her med kontaktinformasjon.Lykke til alle sammen! Vinneren trekkes på onsdag.

           
Annonse

Julebord med VM jentene 
 

Gud, så gøy vi hadde det i går. Beste lørdagen på lenge! Margrethe hadde stelt i stand med en helt nydelig lasagnemiddag. Sjokoladekaken var himmelsk og vinen var heller ikke vanskelig å svelge! Timene bare fløy forbi og jeg lo så mye at jeg våknet opp med ømme magemuskler i dag. For en fantastisk gjeng vi er på Vero Moda. Hos oss er det overhode ingen som gruer seg til å gå på jobb. Sjefen vår er en drøm, og vi er like gode venner alle sammen. Jeg er så glad for å få være en del av et slikt arbeidsmiljø.

Det er jammen ikke alle som er så heldige! Det er ihvertfall ingen fare for at noen ikke skal ta seg ut på bloggbildene mine. Det er visst en gjeng supermodeller jeg jobber sammen med. Merker humøret mitt steg ti hakk av å se på disse bildene. For en gjeng. Jeg får virkelig ikke sagt det nok..

 
 

Takk for en kjempefin kveld jenter! Gleder meg allerede til neste julebord. 

Klar for julebordÅ dere er vel noen gullunger hele gjengen! Tusen takk for alle kommentarene som ble lagt igjen under forrige innlegg. Dere var veldig uenige om hvilken kjole jeg skulle gå for, men valget falt til slutt på nr.2. Den glitrer uten å drysse, og den sitter som et skudd. Perfekt!

Nå har jeg fått på kjolen og krøllet håret, så nå skal jeg faktisk dra ut døren hvert øyeblikk. Jeg ville bare dele noen bilder av min fristende lunsj med dere. Hihi. Jeg har en greie for spenstige salater om dagen! Denne med mango, melon og avokado var heller ingen dårlig variant. Spesielt ikke med de små bitene av spekeskinke til. Mmm! Nå er ihvertfall ikke magen helt tom før vinen skal inntas. Margrethes lasagne står på menyen med hjemmelaget sjokoladekake til dessert. Ah, dette må jo bare bli en RÅ kveld?

 

Kameraet blir med på julebord. Lover å ta det flittig i bruk! 
Kos dere med måte i kveld! Jeg skal ihvertfall gjøre det første.. Mihi.

                 Kommentarer vil bli besvart i morgen tidlig!

Kleskrise - Trenger leserhjelp!Har man ikke for få kjoler å velge mellom, så har man for mange. Jeg er veldig glad for at jeg i det minste har luksusproblemet. Så mange fine kjoler og så få lørdager sier jeg bare! Jeg har trukket frem fire kjoler som jeg mener passer perfekt til julebord med Vero Moda jentene, men nå klarer jeg ikke å velge mellom dem. Alle sitter jo så fint på! Den blå er desidert den lekreste etter min mening, men problemet er bare at den drysser glitter. Kanskje ikke så populært når jeg skal på middag til sjefen? Heh! Nei, dere må hjelpe meg. Alvorlig talt. Sleng igjen en kommentar med nummeret på den kjolen du mener jeg bør gå for. Ellers får jeg aldri bestemt meg..

 
 

Den grønne er jo også nydelig, men kanskje den er litt for elegant? Guud..  Hva mener dere lesere? 1,2,3 eller 4?
Kanskje det er flere som skal på julebord i kveld?

Plukk en favorittTjo hei, og god morgen! Jeg klarte ikke å oppdatere dere mer i går dessverre, men jeg har planer om å ta det igjen i dag! Vi kan jo starte med en liten oppsummering av mine siste antrekk. Her har vi en god blanding av langt, kort, mørkt og lyst hår. Hehe, det blir gjerne slik når man er i eksperimenteringsfronten. Heldigvis har jeg nå slått meg til ro med det brune lange..

 
 
 
 
 
 

Jeg har masse spennende på planen for denne dagen også, men ikke så mye at jeg ikke skal få tid til å oppdatere mine kjære lesere! Vi skrives mer om litt. Jeg behøver blant annet litt hjelp til å velge julebordkjolen. Jeg står mellom fire eller fem kjoler og kan jammen ikke finne ut hvilken jeg skal gå for. Dere pleier alltid å være til stor når jeg har mine kleskriser så jeg håper dere kan redde meg i dag også!

Legg gjerne igjen en kommentar med favorittantrekket! Antrekket med det røde skjørtet er min favoritt. Minn meg på å beholde det skjørtet for alltid. Uansett hva jeg kombinerer det med så blir resultatet bra. Ah, kunne ikke alle plagg hatt den funksjonen?

Vinn bryn og ansiktsbehandling!

Åå gud hjelpe meg, for en fantastisk måte å starte helgen på. Jeg sto klar på Cathrines Clinique klokken 09.00 og da var det bare å hive seg i behandlingsstolen for en god runde ansiktsbehandling. Jeg har fått testet ut en helt spesiell brenneneslemaske, en rensende ansiktskrubb, og en rekke fuktighetsgivende masker. At sammen i favorittmerket Babor. Alle små urenheter er renset opp i, og huden har fått en skikkelig fuktighetsboost før de harde vintertider. Jeg hadde mest lyst til å bare droppe alle planer og bli igjen i godstolen hennes for mer ansiktsbehandling og litt kroppsmassasje, men det gikk liksom ikke! Hehe.. Man kan vel ikke få det som man vil hele tiden! Bare nesten. Etter litt god hudpleie, ordnet også Cathrine brynene mine. Viktig å ha alt på stell til julebordet i morgen!

 
 


For dere som enda ikke har fått det med dere, så holder Cathrines Clinique til i Helsehuset i Markensgate, og akkurat nå så kjører hun pakketilbud på nettopp det jeg fikk i dag. Ansiktsbehandling + voksing og forming av bryn! Det er julebordsesong og mange har behov for å freshe seg opp litt opp før den store kvelden. Denne pakken har en verdi på 910 kroner, men man får nå behandlingene for 590.

Helt til slutt vil jeg komme med enda en gladnyhet! I samarbeid med Cathrines Clinique så har jeg nå fått lov til å dele ut en gratis ansiktsbehandling etterfulgt av både voksing og forming av bryn. Alt dere behøver å gjøre for å delta i trekningen er å like facebooksiden til salongen HER. Salongen holder til i Kristiansand sentrum, så det er selvsagt en stor fordel å bo i byen.  
 

Cleansing settet dere ser av Babor på bildet over her, er en miniutgave av renseproduktene jeg bruker på huden min om kveldene. Disse pakkene får dere nå kjøpt i salongen hennes for 100 kroner per stykk. Et genialt, lite julegavetips som ikke koster all verdens!Legg igjen en kommentar under her når du har deltatt! 
Vinneren trekkes på mandag. MASSE LYKKE TIL <3

GOD HELG!Good morgen kjære, gode lesere! Jeg ville bare innom for å ønske dere en fin dag og en god helg! Jeg har en hektisk, men kjempefin fredag forann meg og den starter med et besøk hos Cathrines Clinique! Jeg skal få en etterlengtet ansiktsbehandling etterfulgt av litt voksing og farging av bryn. Gjett om det skal bli skjønt å bli dullet litt med igjen? Nå må det jo være måneder siden sist? Hehe, det føles ihvertfall slik. Jeg skal hente Cathrine så fort dette innlegget er publisert og så starter helgens festligheter!

I morgen skal jeg på julebord med jobben. HURRA! Vero Moda jentene skal samles atter en gang for god mat og drikke, og jeg har på følelsen at det vil bli magiske tilstander! Jeg må bare finne den perfekte kjolen først.. Og som dere kanskje skjønner så eksperimenterte jeg litt med hårfrisyrer i går! To timer sto jeg på badet og prøvde meg frem med ulike frisyrer uten å komme frem til noe som helst selvfølgelig. Heh! Jeg ender vel opp med den gode gamle festsveisen som jeg har brukt i alle år. Viktig å aldri gå for noe nytt liksom.

 GOD HELG ALLE SAMMEN!
Vi skrives selvfølgelig igjen før jobb!

Mine fem favoritter - Sweets

Jeg har samlet fem av mine absolutt favorittsøtsaker i et lite "friste-innlegg" til dere! Noen vet jeg allerede har testet ut flere av disse oppskriftene. Andre har kanskje ikke engang fått dem med seg? Et par av dem er jo kjempegamle! Disse fem variantene av søtsaker slår virkelig aldri feil, og følger dere oppskriftene til punkt og prikke så skal det være nærmest umulig å få et misslykket resultat. For å komme til de forskjellige innleggene med steg for steg bilder av fremgangsmåte, klikker dere bare på bildene. Hope you like it!
 
 
 


Først ut på lista kommer en oppskrift på noen nydelige cakepops! Dette tok litt tid ettersom jeg først stekte en hel sjokoladekake før jeg moste den og gjorden hele kaken om til cakepops deig, men resultatet ble ihvertfall fantastisk. Cakepops passer perfekt til jentekvelder og fest! Man kan pynte dem akkurat som man måtte ønske og man kan dyppe dem både i hvit og mørk sjokolade. Mmm!

 
 


Sjokoladefondant.. Behøver jeg å si noe om hvorfor denne oppskriften har fått en plass på favorittlisten? Mihi. Her snakker vi sjokoladebombe. Hard på toppen og både myk og rennende på innsiden. Ihvertfall om man klarer å steke den helt perfekt!

 
 


Valentines cupcakesene jeg lagde meg i februar i år. Åh, for en deilig kombinasjon. Selve cupcakesene hadde smak av vanilje mens frostingen fikk et hint av karamell. Disse har jeg laget flere ganger etterpå og de faller like godt i smak hver eneste gang.

 
 


Oreocupcakes. Nam! Disse vet jeg at flere av dere har laget opptil flere ganger med svært vellykkede resultat. Det er herlig å høre! Jeg har laget dem flere ganger selv og kombinasjonen av sjokoladecupcakes, vaniljefrosting og oreo.. Den er uslåelig! Rett og slett.

 
 


Pannacotta med jordnær og lime.. Denne desserten rakk jeg bare å lage en gang i løpet av sommerferien og det er en skam. Jordbærene smaker jo ikke i nærheten så godt nå som de gjorde under sommermånedene, men jeg velger likevel ta med denne søte retten på favorittlisten. Har dere noen nedfryste norske jordbær på lager så prøv denne desserten her. Dere kommer til å elske den! For all del ikke kutt ut limen i jordbærblandingen for blandingen av søtt og surt er perfekt til vanilje panna cotta.

 

Noen som ble fristet til å lage seg litt søtsaker?
Hihi. Det er jo ikke SÅ lenge til lørdagen er her!

Antrekk - 131113

 

God morgen! Kristine og jeg hadde det som alltid kjempehyggelig i går med masse usunheter, snakk og tv titting. Timene fløy av gårde og plutselig var det midnatt! Jeg glemte helt å dele gårsdagens antrekk med dere, så dette får dere heller få i dag.

Både Jonas og jeg har fri fra jobb i dag og dermed skal vi kose oss med litt farmenrepriser. Hihi, vi har gått glipp av hele tre episoder så nå snakker vi maraton deluxe. Vi setter i gang tvkosen så fort jeg har varmet oss litt karrisuppe til frokost! Dette blir en fin dag..


Cardigan fra H&M, Skjørt fra Gina Tricot, Topp fra Vero Moda, Sko fra Nelly, Leppestift Isadora farge 155 (fra H&M)

 

Det ble ikke så mange gode bilder i går, men dere fikk ihvertfall en titt på antrekket!
Nå vil jeg ønske dere en fin torsdag. Snart er det jammen helg igjen..  

Juleshoppingen er i gang!

 
 

Åå for en gledens dag sier jeg bare. Jeg har startet på den store julegaveshoppingen denne onsdagen! Hihi, jeg synes det er så deilig å være tidlig ute. Mange fine gaver er allerede kjøpt inn sammen med et nydelig gavepapir i sølv. Ah, nå skal jeg kose meg med innpakning før jeg får besøk av bestis. Kristinemor og jeg skal hygge oss med film og litt jentesnakk i kveld. Det blir bra!

Jeg håper det står bra til med dere lesere. Jeg ble så glad for å se at dagens oppskrift falt i smak og at noen allerede har testet den ut med et vellykket resultat. Hurra! Ingenting som gleder meg mer enn det.. Nei, nå må jeg hive meg rundt og både vaske og rydde leiligheten. Herremingud, jeg kan ikke få besøk i dette kaoset! Kjøkkenet ser som vanlig helt vanvittig ut etter matlagingen min..

Jeg vil være førstemann ut med å ønske dere en god jul i år.. MERRY CHRISTMAS!! 

Oppskrift: Kylling og karrisuppe

Gud så godt dette var! Jeg tror denne suppen smakte enda bedre enn blomkålsuppen min, og den er jammen god! Det er så moro å lage mat når man får det til. Følger dere denne oppskriften til punkt og prikke så får dere det til også. Alle sammen! Jeg vedder på at dere til og med lager den enda bedre enn det jeg gjorde. Karri er så farlig godt! Jeg tror jeg kunne tilføyet litt karri i all mat jeg..

Du trenger - 2 personer:
1. 1,5dl matfløte 2. 8dl kyllingbuljong utrørt i vann 3. 2 gulrøtter 4. 1 løk 5. 1 fedd hvitløk. 6. 2-3ts karri 7. 300g kylling 8. Salt/pepper

 
 
 

Slik gjør du:
1.
Start med å kutte opp gulrøtter, løk og hvitløk i grove biter.
2. Hell litt olje i en gryte og stek alt dette til grønnsakene er blitt blanke.
3. Mål opp 8 dl vann og smuldre opp en kyllingbuljong i vannet.
4. Tilsett buljongvannet og 2 ts karri i gryten og kok opp med grønnsakene.
5. Kutt kyllingfiletene i små terninger og stek dem i en stekepanne.
6. Tilsett 1,5 dl matfløte i gryta med grønnsaker og vann og la det småkoke i 10 minutt.
7. Når suppen er ferdig kokt kan du velge om du vil mose grønnsakene med en moser eller bare ha disse bitene i suppen. Jeg ville ikke spise løkbitene hele og valgte derfor å mose alt sammen. Til slutt smaker du suppen til med salt/pepper og mer karri.Legg kyllingbitene i suppen rett før servering! Server gjerne med litt eggnudler og brød til. Håper det smaker!
Ønsker du den mildere kan du tilsette en skje creme fraiche før servering.

My boyfriend got a mustache

 
 

Hehehe, ser dere den lille barten som er på vei ut? Jonas er vel god. Jeg må ikke mobbe. <3 Han sparer til novemberbart denne måneden og nå begynner den jammen å ta sin form. Ihvertfall hvis man ser med forstørrelsesglass. Hihi, unnskyld vennen. Jeg mener ikke å si at du ikke er en god mann. Du får sikkert en flott og stor bart du også mot slutten av måneden. Den som ler sist ler best.. <3

Nei Jonas er en snill mann. Han støtter virkelig alle gode formål. Hadde han hatt muligheten så ville han hatt 700 fadderbarn. Det er jeg sikker på. Hver gang telefonen hans ringer og en telefonselger spør om han ønsker å kjøpe en kalender, et armbånd, eller en t skjorte til støtte for forskning på medisinske behandlinger så takker han ja samme hva det måtte koste. Hadde alle vært som han så ville redningen mot all type kreft vært her i 2005. Takk for at du gjør oss andre også til bedre mennesker! <3Nå er nok jeg på jobb, men jeg hadde lyst til å oppdatere dere en siste gang så vi knipset litt bilder under middagen. Håper dere har hatt en fin tirsdag! Mine dager er helt fantastiske for tiden. De går i ett, men det er sånn jeg liker det. Vi skrives igjen i morgen!

Antrekk - 121113

 God kveld! Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på mitt nye hår. Åh, jeg føler meg som verdens mest kvinnelige kvinne. Hehe! Jonas og jeg har kost oss med Tikka Masala til middag og nå drar jeg snart av gårde på jobb for å kose meg med de fine Vero Moda jentene. Vi skal gjennom enda en varetelling sammen, og jeg har på følelsen at det kan bli riktig så morsomt. Ihvertfall når klokken nærmer seg tolv og folk flest begynner å bli overtrøtte. Da er det ingen varetellinger som slår vår!

Jeg hadde lyst til å komme med en god middagsoppskrift til dere i dag, men tiden strakk ikke til så da tar jeg det i morgen i stedet, Da får jeg finne på noe ekstra lurt. Kanskje dere har noen ønsker? Jeg er åpen for å lage hva som helst så lenge jeg ikke har testet det før!

 

 
Skjørt fra Topshop, Topp fra Stadivarius, Jeffrey Campell sko fra NevernakedLikte dere antrekket? Nei, jeg får komme meg av gårde!

Hairtalk extentions - Før og etter

Hei, mitt navn er Lykkelig. Hihi, jeg kom akkurat hjem fra Komponisten frisør hvor jeg har fikk festet på 60 centimeters tapeextentions fra Hairtalk. Fy søren. Nå vil jeg nærmest dø av glede. Det er så utrolig hva et langt og fyldig hår kan gjøre med humør og selvfølelse! Akkurat sånn som dette vil jeg ha håret mitt resten av livet.. Minn meg på å aldri gjøre noe med det igjen!Jeg har tidligere bare testet ut keratin og clip on extentions. Clip on er jo supertungvindt å ta av og på hele tiden, mens keratin sliter mer på ditt eget hår. Tape extentions er den mest skånsomme metoden du får tak i både for hårforlengelse og tykkelse. Ettersom det verken brukes knuter, varme eller avanserte verktøy så sliter det så lite som overhode mulig. Teipen er så liten og tynn at man ikke kan kjenne den i det hele tatt. Flinke Marianne fra Komponisten har plassert remsene helt perfekt i hodebunnen min slik at jeg både kan ha håret oppsatt og ned uten at noe teip vises. Åh, nei nå gliser jeg fra øre til øre. Hihi, gjett om jeg skal kose meg med eksperimentering av nye hårfrisyrer i tiden fremover? Dere har bare med å glede dere til en hel hau innlegg med oppskrifter på fine frisyrer. Mihi! 

 
Nydelige kjendismamma Marianne. Dere ser vel alle hvem hun er mor til? 
60 centimeter Hairtalk extentions etter klipp - Etter klipp med styling av MarianneØnsker dere å få satt på tapeextentions fra Hairtalk så vil jeg anbefale dere å gå til en frisørsalong som fører dette merket. Be dem bestille inn den perfekte fargen til deg, og få frisøren til å sette det på når det kommer i posten et par dager senere. Hairtalk har både 40 og 60 centimeter langt hår og du kan få kjøpt både store og små pakker. Jeg har satt inn hele fire pakker med hår og mitt er både langt, stort og superfyldig. Ønsker du kun en fortykkelse av håret ditt så kan det holde med både 2 og 3 pakker. Da vil du spare deg for litt penger! Frisørsalongene som fører Hairtalk finner du HER.

Ellers må jeg bare si til dere at det er veldig viktig å bruke spesialproduktene til Hairtalk. Bruker du shampoo, balsam eller kur av andre merker enn Hairtalk sine spesialdesignede for tapeextentions så kan noe teip løsne. Går du imot alle "regler", bruker dine egne produkter, gnurer håret til en ball under vask osv, så mister du selvsagt den gode garantien. Følg punktene som står på arket du vil få med deg når du setter på Hairtalk extentions hos frisøren så vil du bli superfornøyd. Håret kan tas av og på hos frisøren når du måtte ønske det, og man bruker det om og om igjen. Når teipremsene begynner og vokse ned sammen med ditt eget hår så drar du til frisøren og løfter dem. Dette går unna i en fei. Hele prosessen med påsettelse av extentions i dag tok ca en time.

Har dere ikke råd til å kjøpe dere tapeextentions med påsettelse selv, så kan kanskje dette være noe å ønske seg til jul? Komponisten frisør selger gavekort som kan brukes til akkurat dette! Måtte dere ha noen spørsmål angående pris, hvor lang tid prosessen tar, bestilling eller whatever.. Legg igjen en kommentar. Jeg er sikker på at jeg kan svare! Før og etterbilder får dere under her..

 Jeg er så fascinert over hvor naturlig det kan se ut. Hva synes dere?
For timebestilling hos Komponisten kan dere ringe 38090885.

                          Min behandling er sponset

Gjensynsglede

 
 

Det var ihvertfall ei som ble glad da jeg endelig kom hjem fra jobb! Hihi, denne delen må være den aller beste ved å ha hund. Gjensynsgleden er så ufattelig stor bare etter et par timers fravær. Synet av Bellas logrende hale er bare det beste etter en lang dag på jobb! Jeg forstår ikke hvorfor ikke alle har hund.. Hvem er det som ikke ønsker seg en slik velkomst?

Jonas og jeg føler oss begge litt uvel i dag, men etter en god og varm dusj og litt scrapbooking så er jeg sikker på at ihvertfall jeg føler meg mye bedre. Blir den ene syk så blir den andre det også. Det blir jo gjerne slik når man bor under samme tak og sover i samme seng. Heldigvis går det alltid fort over! I morgen skal jeg tidlig opp for å være bloggudinne! Ja, jeg skal blogge som en gud og jeg skal inn til Komponisten frisør for å sette på 60 centimeters tape extentions. GUD, jeg gleder meg! *MEGAGLIS*

Gulljenta vår. Som vi bare har på lån.. <3
Jeg vil bare ønske dere en god natt, kjære lesere!

Vil studere makeup

Så moro å se at konurransen falt i smak og at flere allerede har meldt seg på! Jeg har vært på farten i hele dag og når dette innlegget publiseres er jeg mest sannsynlig på jobb. Møtet med regnskapsføreren gikk over all forventning. Den skryten der skal jeg leve på de neste to ukene! Jeg har inngått en avtale om å bruke litt mindre penger i tiden fremover, for ikke å snakke om i det nye året. Jeg har fått et beløp å handle julegaver, mat og regninger for. Ellers skal resten gå til sparing og fornuftige ting! Foreløpig klarer jeg meg veldig fint, men det har ikke gått mange uker siden avtalen ble stiftet heller. Jeg har bare med å klare det! Ellers blir det aldri noe hus på meg! 

Ellers så tenkte jeg at jeg skulle begynne å studere makeup på fritiden! Jeg fikk i dag Norges eneste makeupfagbok tilsendt i posten og dette skal bli mitt lesestoff fremover. Jeg tok en sniktitt i boken rett før jobb og ble sittende litt for lenge å beundre de flotte bildene. Forhåpentligvis lærer jeg noen triks både på den ene og den andre fronten som jeg senere kan dele videre med dere! Jeg fikk min bok sponset, men den koster 499kr HER. Kanskje noe å ønske seg til jul?
Jeg blir på jobb helt til halv ti i kveld, men jeg håper å få oppdatert dere i kveld!

Antrekk - 101113God søndag liksom! Hehehe, dere vet jeg mener det godt på et vis. <3 Dere har vel ikke glemt at det er farsdag i dag? Jeg skrev til papsen på facebook for en time siden. Kanskje litt sent, men jeg er 333% sikker på at pappa ikke hadde den villeste idè om hvilken dag det var i dag. Haha! Har dere gjort noe hyggelig for fedrene deres denne søndagen? Noen har kanskje slått på stortromma og bakt? Jonas og jeg har feiret litt med familien hans. Svigermor har servert den nydeligste middagen og snart venter gelè til dessert. Hihi, ingen som klager her i hus. Snart er det både farmen og robinsonsekspedisjonen og da skal jeg gå inn i rollen som fullstendig tvslave! Ihvertfall nesten. Jeg har et møte med regnskapsføreren i morgen tidlig og må få unnagjort litt papirarbeid før den tid.

  
Skjørt og topp fra Bikbok, Pumps fra Bershka, Skjorte fra Vero Moda, klokke fra CmykKommentarsvaring har jeg også kost meg med denne søndagen!
Tusen takk for alle filmtips dere! Kjempehyggelig at innlegget falt i smak.

Interiørnytt - Sminkehjørne Da var jeg hjemme i Kristiansand igjen etter et herlig døgn i Bergen. Flyturen gikk kjempefint, og jeg må si det var godt å se at finværet var på plass i hjembyen også. Da jeg kom inn døren i leiligheten ble jeg møtt med et splitter nytt og ferdig montert sminkebord. Herlighet så fint det var! Enda finere enn på bildet til netthandelen. Ah jeg er storfornøyd. Akkurat nå står det midt i stuen, men så fort vi får laget plass så skal det inn på soverommet. Endelig har denne frøkna også sin egen stellekrok. Hihi! For en mann...Jonas kjøpte det hele i gave til meg for 600 kroner på netthandelen!
Hva synes dere? Passet jammen fint til den hvite, nye lampen også!

Marthe tipser - Snurr julefilm

God morgen! Hvor deilig var det ikke å våkne opp til søndag? Jeg synes ihvertfall det er like skjønt hver uke.. Jeg vet jeg er litt tidlig ute nå, men i dag vil jeg veldig gjerne komme med litt filmtips til gode juleklassikere. Det er bare 10 november, men skal man ikke begynne med julefilmer og julete før i desember så rekker man aldri å få den helt store julestemningen på plass! Filmene jeg har remset opp under her er alle filmer som jeg kunne sett hundre millioner ganger. Jeg blir aldri lei. Hvert eneste år når julen nærmer seg, snurrer jeg minst ti av disse klassikerne. Skal jeg velge tre storfavoritter så må det bli polarekspressen, The holiday og Love actually, men jeg er kjempeglad i dem alle. Andre filmer som gir meg julestemning er faktisk Harry Potter filmene! Jeg vet ikke helt hva det er med disse, men jeg forbinder dem med jul! Kanskje det har med at alle tv kanaler snurrer dem rundt juletider? Åå juuulen.. Kom kom!

  
  
  
  
  

1. A christmas carol 2. Polarekspressen 3. The grinch 4. Julenissen 3 5. Ice Age A mammoth Christmas 6. Santa Buddies 7. Home Alone 8. Reisen til julestjernen 9. Tre nøtter til Askepott 10. The Holiday 11. The Family stone 12. pitbullterje 13. Love actually 14. Anywhere but home 15. Bad Santa

Har dere noen ekstra filmtips å komme med?
Da blir Jonas og jeg evig takknemlige!

Kvalitetslørdag med kusinene

 
 

Ååå jeg har hatt en fantastisk dag i en fantastisk by.. Jeg har tatt mine to yngre kusiner med meg på shopping denne lørdagen, og som vi har kost oss! Kristina og jeg har shoppestopp, men vi har sagt oss lov til å handle julegaver så her har det kun gått i handling av gaver. Minst like hyggelig. Julegaveshoppingen er det beste med hele julen etter min mening. Det eneste jeg liker bedre enn å kjøpe ting til meg selv, er å kjøpe ting til familien min, venner, Jonas og svigerfamilien. Det gir meg seriøst alt.

Skulle ønske jeg hadde litt flere timer i denne fine byen. Kusinene og jeg har laget misslykket sjokoladekake som vi skal kose oss med til skal vi danse i kveld. De gjenværende timene må Nytes med stor N. I morgen formiddag reiser jeg nemlig allerede hjem igjen.Arh.. Kommer til å savne disse skjønne jentene sånn!

 

Her heier vi på Cathrine Sørland! Hvem heier dere på i kveld?

Saftig sjokoladekake med Cultura

Her kommer den deilige oppskriften på ukens brownieinspirerte sjokoladekake med sjokoladefrosting! Den er veldig enkel å lage og den ble vanvittig saftig! Det er en sjokoladekake, men den er like mørk og saftig som en brownie. Hihi, blir det bedre? Jeg er rimelig sikker på at det er de to desiliterne med Tine Cultura melk som har skyld i at kaken ble så saftig som den ble, så ikke finn på å sløyfe denne!

Cultura naturell passer perfekt i kaker som denne. Melken gir kaken en veldig fin konsistens samtidig som den gir et luftig og godt resultat. Ingenting er verre enn å få servert en tørr brownie så gjør alt du kan for å styre unna dette!Du trenger: 1. 1 ts natron 2. 225 g hvetemel 3. 400 g sukker 4. 1 ts bakepulver 5. 1 ts salt 6. 2 ts vaniljesukker 7. 1 dl vann 8. 2 egg 9. 4 ss bakekakaopulver 10. 175 g smør romtemperert (ikke smeltet) 11. 2 dl Tine Cultura melk naturell

 
  


Slik gjør du - Brownieinspirert sjokoladekake:
1.
Sett ovnen på 180 grader.
2. Bland sammen alle de tørre ingrediensene.
3. Rør så inn egg, vann, og Cultura melken.
4. Hell i det romtempererte smøret i små terninger og rør røren klumpefri.
5. Smør en form eller en langpanne på ca 25 x 35 cm og hell kakedeigen i.
6. Stek kaken midt i ovnen i ca 35-40 minutt. 

 


Du trenger - Frosting: 1. 75 g smør romtemperert 2. 6 dl melis 3. 5 ss kaffe 4. 1 ss Freia sjokoladesaus 5. 1-1,5 dl Tine Cultura melk

Slik gjør du - Sjokoladefrosting:
1. Kok opp en kopp kaffe og rør de første fem desiliterne med melis sammen med alle de andre ingrediensene. Hvis frostingen nå er litt for bløt kan du tilsette den siste desiliteren med melis. Skulle frostingen være for hard så tilsetter du bare en liten ekstra skvett Tine Cultura melk. Ikke for mye. Da blir glasuren plutselig for rennende igjen. Viktig å finne den perfekte balansen!Made with true love! Server gjerne med et iskaldt glass melk til.

              Annonse

On my way to Bergen!

  

Jeg lurer på hva som foregår i hodet mitt når jeg bestemmer meg for å pakke i paljettskjørt og tigergenser. Hvorfor kunne jeg ikke bare tatt på en morgenkåpe? Eller en pysj? Klokka begynte tross alt å nærme seg 01.00 da jeg endelig klarte å starte pakkingen i natt. Jeg er så rar.. Også er jeg verdensmester i å drøye kjedelige ting til siste sekund. Som pakking foreksempel. Ikke bare pakking, men også utpakking! Først på torsdag fant jeg ut at jeg burde ta ut klærene fra Singapore-kofferten min. Halvannen uke etter at jeg kom hjem.

Is that normal?

Nå vil jeg tippe at jeg nr.1: Sitter på flyet, eller nr. 2: Er fremme i Bergen allerede! Jeg har nøyaktig en dag å tilbringe på kusinene mine og denne tiden skal jeg bruke godt. Det skal være sikkert og visst. Familiestunden er virkelig den beste.

Bergen here i come! La det bli sol og varme!

Tusen takk!

 

Ååå dere er så gode! For et hyggelig kommentarfelt jeg fikk komme hjem til i kveld. Jeg kommer stort sett alltid hjem til fine kommentarfelt, men dette var ekstra hyggelig. Det virket som absolutt alle likte det nye håret? Eller så er de som ikke likte det bare for snille til å kommentere noe annet. Hehehe. Uansett.. Jeg ble kjempeglad! Tusen takk for alle de herlige tilbakemeldingene deres. Nå skal jeg hive meg over kofferten og pakke til morgendagens lille flytur. Bergen og mine to fine kusiner skal besøkes i helgen!

Bildene i dette innlegget er resultatet av et misslykket forsøk på å ta antrekksbilder klokken 16.00. Nå som vinteren nærmer seg blir det litt for raskt mørkt! Pyttsann, i dag driter jeg i min lille "kvalitetsregel". Jeg har lyst til å oppdatere dere en siste gang og takke for alle gode ord. Buksa og cardiganen jeg tok på meg i går er fra Vero Moda. Genseren er fra Zara og skoene fra Nelly.  Sov godt og drøm søtt kjære lesere!
Sjokoladekakeoppkrift med mer venter dere i morgen.

Fresh på håret!

Mihi! Se hvem som har blitt fresh på håret denne fredagsmorgenen! GUD, jeg er så fornøyd. Jeg satte oppe i to timer sent i går kveld for å finne noen inspirasjonsbilder av hårfargen jeg ønsket meg. Fargen på bildene jeg viste til frisøren, var nøyaktig lik som resultatet mitt ble. Jeg fortalte dere i går at jeg ville ha en oransje farge. Vel, jeg gikk til slutt for en varm cobberfarge som verken ble for kjedelig eller for vill. Det er ihvertfall min mening. Nå er jeg selvfølgelig superspent på å høre deres dom!

Det morsomte med dagens frisørbesøk var vel at jeg fikk hilse på byens kjendismamma! Hehe. Moren til Sarah, mer kjent som sisteplass har stelt håret mitt på Komponisten Frisør i dag. Kjempeflink! Jeg kan ikke tro at jeg ikke kjente henne igjen ettersom de to er prikk like! Det ble ihvertfall litt ekstra hyggelig da vi kunne sitte og dele litt blogghistorier med hverandre samtidig som håret mitt fikk en ekstrem forvandling. Jonas slutter på jobb når jeg begynner på jobb i dag så dermed har jeg tatt noen superkleine speilbilder til dere. Jeg måtte jo vise dere det nye håret før jeg blir opptatt på Vero Moda! Håper dere liker det like godt som meg. Jeg synes det er kjempefint, og jeg har ikke engang fått i extentions enda. Tenk så fint det blir når jeg får enda litt mer lengde og tykkelse i det! Førstkommende tirsdag drar jeg tilbake til Komponisten Frisør for å sette inn 60 centimeters tape extentions. Kan nesten ikke vente!

Hva synes dere om fargen? Dere som likte den VELDIG godt kan bestille time selv hos Komponisten HER. Ellers kan dere gjerne like og ta en titt på Komponistens facebookside HER. Nå drar jeg på jobb og der blir jeg helt til sent i kveld, men jeg skal prøve å oppdatere dere så fort jeg er hjemme igjen. Dere har ihvertfall fått en titt på håret! Alt av kommentarer vil jeg forresten besvare i kveld!

Ønsker dere alle sammen en GOD HELG!

             Behandlingen min er sponset

HAIRTALKÅh, jeg er så spent på morgendagen! Jeg skulle egentlig sittet på et fly til Bergen klokken 07.00 i morgen tidlig, men jeg fikk ikke byttet bort jobbvakten min så jeg må reise på lørdag i stedet. Derfor ble det plutseilg litt ledig tid for et frisørbesøk! Det var jammen på høy tid. Det er så lenge siden jeg har gjort noe med håret mitt nå at jeg nesten ikke tørr å si det engang. 9 måneder er det faktisk siden sist jeg farget og klippet håret. Ca halve håret mitt består av ettervekst. Fysj! Hårfargen min er så falmet og utvasket nå at det skal bli en fryd med en forandring. Klokken 10.00 i morgen har jeg time hos Komponisten Frisør, og da skal håret farges. Jeg er enda litt i tvil om hvilken farge jeg skal gå for, men ettersom det enda er noen uker igjen av høsten så har jeg veldig lyst til å gå for oransje. Jeg har sagt mange ganger at jeg har lyst, men jeg trekker meg alltid i siste liten og går for den vanlige blond/brune kombinasjonen. Nå vil jeg være litt vågal for engangs skyld! Hvis frisøren har akkurat den fargen jeg tenker på så er sannsynligheten stor for at jeg blir ginger i morgen.Blir det helt forferdelig så er det jo bare å farge over igjen! Under får dere en bildecollage av de ulike hårfargene jeg har vært innom gjennom årene. Åja, jeg har hatt platinablondt hår, sort.. naturlig blondt, striper.. oransje. Tja, jeg har vært gjennom de fleste nyanser!Åh, jeg gleder meg som en unge! Elsker forandringer.
Hvilken farge mener dere jeg kler best?

Nytt klessalg - 23 november!

Hei og god formiddag alle sammen. Jeg er bare innom for å informere om at alle må holde av lørdag 23 november! Oh yes, da er det endelig tid for et nytt klessalg. Kristina og jeg skal for andre gang kvitte oss med over 90% av garderobene våre. Vi snakker en HAU med klær! For ikke å snakke om sko.. Forrige klessalg gikk over all forventning, så nå krysser vi alle fingre for at 23 november blir like fantastisk. Vi gleder oss ihvertfall masse til å få hilse på så mange lesere som overhode mulig! Lokale blir det samme som sist. Tone fra SalongXtend har gått med på å låne oss den nydelige salongen sin. *HURRA!* Vi kunne ikke fått et mer elegant og stort lokale!

Denne gang vil det blir utdeling av goodiebags til de femti første kundene og et lite koltbord av bakverk vil stå klart til alle som ønsker å ha noe godt å bite i under handlingen. Ellers vil Justin Bieber være der..... Neida. -Men Marthe Borge vil, og det er vel minst like kult? Hehe. Jeg håper, håper, hååper å se mange fine mennesker der! Dere er ihvertfall alle hjertelig velkomne.

                 Dato: 23 November Sted: SalongXtend Markensgate 10 Åpningstid: 11.00 

                                                             CASH ONLY!

 

Spillekveld - Girls rule!

 
 

God morgen! Herlighet. Kvelden i går var så hyggelig. Vi spiste kyllingwok til middag, og fruktsalat til dessert. Det ble spilling av Party Alias, deling av spøkelseshistorier og veldig VELDIG mye latter. Jeg lo så tårene rant flere ganger. Ikke akkurat av spøkelsesdelen, men av Alias. Fy søren det spillet er hysterisk morsomt. Virkelig. Man sier de rareste ting når man i all hast skal prøve å gjette seg frem til et ord på 60 sekund. Dere som har spilt dette spillet tidligere, vet vel nøyaktig hva jeg snakker om. Når konkurranseinstinktet i tillegg slår inn, resulterer runden stort sett bare i brølelatter. Ihvertfall fra min side! Heldigvis knuste jentene guttene i går! Kjempegøy å vinne så overlegent over to superdårlige tapere. Hehehe, det gjør jeg gjerne igjen.

Nå tenkte jeg å gjøre leiligheten pen og ren til Jonas kommer hjem fra jobb. Overraske gutten med et godluktende hjem! Laderen til pcen har sluttet å fungere så når strømmen ryker om en halv times tid og da får jeg ikke gjort noe mer på bloggfronten før jeg får kjøpt en ny. Håper å få tak i en ny lader til i ettermiddag så jeg får oppdatert dere igjen! Jeg må vel ikke kjøpe en helt ny pc av den grunn?Jeg ler meg ihjel av Kristina:
Marthe:
Kanskje jeg suklle ta bilde av deg med kniven?
Krstina: Ja det kan du gjerne, men hvordan holder man en kniv?

Håper dere koste dere like mye som oss i går! Dere kan lese mer om spillekvelden vår på Kristina sin blogg HER. I dag var jeg egentlig booket som skuespiller for en liten filmjobb, men ettersom jeg aldri klarer å svare på telefonen så ble jobben gitt til noen andre. Det er så typisk meg.. Jaja, da fikk jeg en fridag i stedet!

Antrekk - 061113

 God ettermiddag alle sammen! Jeg ble så glad for å se at dere likte reiseguiden min. Jeg skal kaste meg over kommentarfeltet og besvare alle spørsmål så fort dette innlegget er publisert. Deretter skal jeg kaste meg på bretting av tøy. Vi får nemlig besøk om halvannen time! Sjokoladekake har jeg jammen også bakt denne onsdagen. Herlighet så flittig jeg har vært da. Oppskriften skal dere få til helgen! Jeg tror den kommer til å smake himmelsk. Det er en brownie-inspirert sjokoladekake med sjokoladekrem på. Gled dere!

 
Skjørt fra Bikbok, Sko fra Steve Madden, Veske fra Charles & Keith, Genser fra Zara Åja! Det var en av de dagene i dag.. *JUST SO VERY HAPPY?*

 

Haha, ønsker dere en strålende onsdagskveld! Det er vel onsdag?  

Reiseguide - Singapore

Velkommen til Asias grønneste storby! Jeg vil starte reiseguiden med å tipse om flotte 5 stjerners hotell som dere kan overnatte på om dere ønsker å oppleve Singapore en gang i fremtiden. Deretter vil jeg fortelle om de attraksjonene som dere bare må få med dere. Videre vil jeg skrive litt om shopping før jeg helt til slutt vil jeg tipse om noen gode restauranter som virkelig er verdt et besøk.Royal Park At Pickering
Hotellet som alle de skandinaviske bloggerne oppholdt seg på. Jeg har bodd på mange flotte fem stjerners hotell, men dette må være det aller lekreste. På utsiden ser det ut som en liten jungel plassert midt i sentrum, på innsiden er det helt majestetisk. Rommene vi fikk bo på var P-E-R-F-E-K-T-E. Store og romslige med utsikt over hele byen. Badet var av glass, vi hadde badekar og dusj, en diger garderobe og en himmelsk dobbelseng. Internett var gratis og frokostbuffè inkludert. Hotellet hadde også et nydelig bassengområdet med utsikt over hele sentrum, en egen spaavdeling, treningssenter og noen digre fuglebur av noen solsenger.

 The Fullerton 
Nok et fem stjerners hotell med 400 luksusrom. Det ligger midt i Singapores sentrum mellom byens arbeids og sosiale liv og rommene har balkong med panoramautsikt ut mot Singapore City. Hotellet har også flere luksuriøse restauranter, barer og et lyshus bestående av en restaurant og en "rooftop bar". Dette hotellet var et av de mange som bloggerne var på pressebesøk hos. Vi fikk omvisning gjennom hele hotellet for å titte på spaavdeling, restauranter, barer og hotellrom. Her er det mildt sagt ingen som kommer til å misstrives.

The Fullerton Bay Hotel
Rett ved siden av The Fullerton, finner man The Fullerton Bay. Enda et fem stjerners hotell med lysekroner og majestetiske omgivelser. Hotellet åpnet i 2010 og har 100 store rom og suiter. Fra utsiden ser hotellet nesten ut som en juvel av glass. På innsiden finner man moderne, elegante korridorer, restauranter, spa, et eget "afternoon tea" område med stoler, bord og servitører som serverer te.. You name it, The Fullerton Bay got it. Dette hoteller ble mitt favorittbesøk. Etter en fin omvisning, fikk bloggerne servert snacks, drinker og chips ute i en av hotellets flotteste barer med utsikt mot hele byen. Solen hadde akkurat gått ned og stemningen var fantastisk.

   

Marina Bay Sands
Singapores nyeste, men likevel mest kjente luksushotell. Dette var det aller siste hotellet vi besøkte og det forstår jeg godt. Her snakker vi et uslåelig design og en SYK utsikt. Hotellet består av tre tårn som er toppet med noe som ligner en båt fra utsiden. På innsiden består denne båten av et gigantisk, helt unikt basseng. I 55 etasje finner man dette bassenget hvor man kan ligge over kanten og se rett ned på Singapore City. Man svømmer side om side med stupet ned mot skyskrapere. Her kan man også traske rundt på en gigantisk takterrasse hvor man kan ta en titt på den sinnsyke utsikten. Under selve hotellet finner man et digert kjøpesenter som har alt. Det er uendelig stort og her finner man ikke bare spisesteder og både dyre og billige butikker, men også theater, konferansesenter og barer. Bloggerne var så heldige å få besøke et av hotellets tredje største suiter. Disse var tre ganger så store som leiligheten min og hadde så mange rom at jeg ikke engang klarte å finne frem til alle. Vi snakker spa, treningsrom, to walk in, tre eller fire bad, kjøkken, kontor, mange soverom.. Egen butler 24 timer i døgnet. Oh yes! Det var nok neppe gratis å bo der.. En vakker dag dere! 

 

Raffles Singapore Hotel
Dette er oppkalt etter grunnleggeren av hele Singapore, Sir Stamford Raffles. Hotellet ligger i hjertet av det moderne Singapore og består av en oase av sjarm og ro. Michael Jackson og Charlie Chaplin er bare noen av verdens mest kjente som har bodd på dette hotellet. Vi fikk dessverre ikke se hotellet på innsiden, men vi kjørte forbi det og det så rimelig heftig ut..Resorts World Sentosa
15 minutter unna Singapores sentrum, finner man Sentosa. En eksotisk øy med hvite strender og utallige attraksjoner. Det var dette stedet vi besøkte den aller siste dagen. Vi fikk 15 minutter å knipse bilder på på den ene hvite stranda vi besøkte og jeg ville ærlig talt dø av glede. For et syn. Det var nesten som å komme til maldivene. Resorts World Sentosa er det første feriestedet på øya og har seks hoteller under vingene. Hvert med sin unike stil. Vi fikk ikke sett disse hotellene med våre egne øyne, men neste gang jeg reiser til Singapore så tror jeg at dette er stedet jeg vil bo. Da skal jeg nemlig sette av mer enn 15 minutter på å nyte strandlivet!

 

SHOPPING I SINGAPORE
Orchard Road er stedet man besøker om man vil gå berserk og fylle klesskapet med alt det nyeste fra moteverdenen. De dyreste merkekjedene ligger på rekke og rad, men man har også de rimelige variantene som Mango, Zara, Pull & Bear, Topshop osv osv.. Orchard Road er en gigantisk shoppinggate som har ALT. Er man mer interessert i å dra på kultur-shopping så drar man til Kampong Glam, Little India eller Chinatown. Som sagt så består befolkningen i Singapore av både det ene og det andre, og hver befolknings "gruppe" har fått hver sin hovedgate hvor deres kultur dyrkes til det fulle. I Little India kryr det av indere, indiske lukter og indisk mat. I Chinatown finner du kinesere, kinesisk mat og kinesisk kultur.. Jeg vil anbefale dere å besøke alle disse stedene for opplevelsens skyld. Det er en herlig opplevelse å traske rundt i alle disse unike gatene. Til slutt vil jeg tipse om det shoppingsenteret som jeg selv gikk berserk i. Dere fikk vel med dere hvordan 180 minutter med shopping endte? Fanny og jeg måtte ha hjelp fra de hotellansatte for å få shoppingposene opp på hotellrommet! ION shoppingsenter er stedet å dra. Aircondition fungerer ypperlig og senteret består av 6 gigantiske etasjer. Tre stappfulle av merkekjeder og tre stappfulle av alt annet. Topshop, Mango, Zara, Charles & Keith, Pull & Bear, Stradivarius, Wearhouse, Forever 21.. Ja, hva hadde dette senteret ikke? Dere MÅ besøke Ion shoppingsenter.

 Sentosa Island

Singapores lekeplass for små og store. En idyllisk øy med uendelige måter å bli underholdt på. Man kan ta en tur i Skyline Luge Sentosa og titte på utsikten med hav på den ene siden og jungel på den andre. Naturelskere kan følge en av de mange vandreruter, og de sportsinteresserte kan spille golf, strandvollerball eller de kan prøve seg på surfing. Man kan også besøke Universal Studios! Det gjorde vi og det var både et lærerikt og morsomt besøk. Ellers kjørte vi gocart ned til de hvite strendene før vi tok skyline opp til en fin restaurant som serverte oss alle spesialitetene fra Singapores matverden.

 

Gardens by the bay
The Flower Done har et klima som minner om California og Sør Europa. Her går man inne i et gigantisk, (heldigvis kjølig) drivhus med kaktuser, fargerike blomster, og trær. Det høres kjedelig ut for oss som er svært lite interesserte i planter, men det er så langt ifra kjedelig når man går der. Det er så vakkert! Det er bare ubeskrivelig fint her. Videre fra The Flower Done, går en underjordisk tunell til The Cloud Forrest. Man går fra ørken og varme omgivelser rett inn i en nesten tåkete regnskog med verdens største innendørs fossefall. Det synet der var helt vanvittig. Jeg følte jeg var tilbake i Victoria Falls. Her kan man også bestige et 35 meter høyt fjell innhyllet i tåke og planteliv. Utenfor the Dome, finner man disse majestetiske giganttrærene i sterk lillafarge. Det er kanskje disse parken er aller mest kjent for. Herlighet for et sinnsykt syn. De er mellom 25 og 30 meter høye og finner overalt i the Gardens. Man kan til og med velge å gå en tur mellom to av supertrærene 22 meter opp i luften. Jeg foretrakk utsikten fra asfalten. Heh! Skylder på varmen! 
 

Singapore Zoo
Singapore Zoo er en dyrepark på 26 hektar og den har mer enn 2800 egne dyr og over 300 fugler, reptiler, og pattedyr som også har kommet for å kalle parken for sitt hjem. Dyreparken er plassert i Mandairegnskogen og er kjent for å være så stor at dyrene fritt kan bevege seg rundt i åpne og naturlige landskap. Et av verdens mest kjente fuglebur ligger også plassert i denne parken. Her finner man over 5000 fugler fordelt på 380 ulike arter som alle lever i speilbilder av sine naturlige miljøer.

Night Safari
Rett ved siden av Singapore Zoo finner man Night safari. Dette var vi så heldige å få besøke! Aller først spiste vi en fantastisk god buffemiddag på restauranten parken holdt. Deretter ble vi satt i åpne biler for å i mørket kjøre rundt og se på dyrene som våkner til liv på nattestid. Etter en 15-20 minutters kjøretur ble vi tatt med videre til et show hvor vi også fikk hilse på noen av de typiske "nattdyr".

River Safari
Dette er det aller nyeste tilskuddet av Singapores prisvinnede naturparker. Her kan man dra på eventyr på 8 av verdens elver og oppleve mer enn 5000 dyr. Jeg skulle ønske vi fikk besøke denne parken, men noe må jeg jo ha igjen til neste gang!

1 - Altitude

Oh my god. Mitt favorittsted fra hele reisen var denne baren/nattklubben her. Her ville jeg dratt hver eneste kveld om jeg hadde hatt muligheten! Ikke for å drikke meg dritings på de alt for gode drinkene, men for å stå og glo ut over den fineste utsikten jeg har sett i hele mitt liv. Utsikten av Singapore City på dagtid er flott, men på nattestid er den magisk. Uslåelig. Da bloggjentene kom opp i 60ene etasje etter å ha fått både sug i magen og dotter i ørene gjennom heisturen, kom vi inn i et fullstendig nydelig lokale, kjempestilig pyntet til Halloweenparty med rosa spotlight over alt og det beste av alt.. Kun glassvinduer mellom oss og de 282 metrene ned.

   
  

Long Beach
Å gud. Nå blir det mye gud for nå er vi kommet til "matkategorien" i Marthes reiseguide. Long Beach er en verdenskjent fiskerestaurant som kun serverer delikatesser av noen retter. Vi var tilsammen 10 jenter som ble plassert på et rundt bor hvor det på 2 timer ble servert sikkert 20 retter. Jeg smakte på alle mulige typer fisk, kongekrabbe i chilli og hvitløk, frityrstekte champi, andre typer reke.. Glassmanet ble servert oss, blekksprut, sikkert sjøgress for at jeg vet og mye mye mer. Alt jeg smakte på smakte nydelig. Dette er et sted jeg aldri ville turt å besøke om det ikke hadde vært for at vår geniale guide tok oss med hit, og nå er jeg så glad for at jeg fikk denne matopplevelsen. Hit drar jeg gjerne 30 ganger til!

Straits Kitchen
Dette var faktisk restauranten vi spiste på aller første kvelden og den var mildt sagt med på å sette standaren for oppholdet vårt. Fy søren for en nydelig mat. Her snakker vi indisk buffè med naanbrød, tikka masala, og alle andre storfavoritter fra India. Jeg forspiste meg fullstendig på dette stedet. Det tror jeg ikke at jeg var alene om å gjøre heller. Så fort vi var forsynte med middag, var det bare å starte på dessertbuffèten som besto både av indiske smådesserter, frukt og iskrem. Mmm!Wildrocket
Kanskje min favorittrestaurant fra mitt opphold i Singapore! Her snakker vi en eksklusiv restaurant hvor kokken er verdensberømt for sine moderne matretter. Jeg fikk servert pestomarinert scampi med rogn fra flyvefisk til første forrett (sinnsykt godt!), Carpaccio som forrett nummer to, biff med diverse eksklusive detaljer til hovedrett og en veldig spesiell sitronis til dessert. Jeg har så utrolig mange gode matminner fra Singapore, men dette er kanskje det aller beste.

 
 La Dolce Vita
Å nei, dette er min beste matopplevelse! Herlighet, jeg klarer ikke å bestemme meg mellom disse to. Begge var bare fantastiske. La Dolce Vita var den aller siste restauranten vi besøkte før vi dro tilbake til kalde Norge. Vi fikk servert champagne, en tre retters middag og tre glass vin som selvfølgelig passet perfekt til de ulike type rettene. Jeg har aldri smakt så god vin i hele mitt liv. Jeg har visst ikke hatt peiling på hvordan en virkelig vin smaker! For ikke å snakke om dessertvin. Der fikk jeg meg en ordenlig aha opplevelse. Til forrett spiste jeg en mozerellaost som var så "soft" at jeg trodde det var en mør kylling. Kristina trodde hun spiste biff og det sier vel sitt om hvordan denne osten smakte. Til hovedrett hadde vi verdens møreste biff og til dessert fikk vi en slags eplekake med is og som sagt den perfekt dessertvin til. På både Wildrocket og La Dolce Vita fortalte servitørene litt om hver rett før den ble servert og da retten kom på bordet fikk vi forklart hvordan vi skulle spise den for å få den aller beste smaksopplevelsen. Til og med hotellets direktør kom ned for å hilse på oss før middagen starter. Hihi, jeg følte meg som en dronning der jeg satt! 

 
 Håper reiseguiden kan komme til nytte for noen av dere en vakker dag!
En reise til Singapore burde være alles store drøm etter min mening.

Antrekk - 051113

 

Hei og hopp! Jeg sitter i skrivende stund hos svigers! Jonas og pappa Lars skal skifte til vinterdekk på bilen vår så vi slipper å kjøre i grøfta en av de nærmeste dager. De melder jo SNØ! Allerdede i morgen i følge værmann Jonas. Jaja, den forsvinner vel i løpet av uka.

Har dere hatt en fin tirsdag så langt? Jeg har hatt en helt fantastisk dag og nå er den i ferd med å bli enda bedre. Så fort dekkene er på bilen, drar jeg til Cathrinemor for en aldri så liten jentekveld. Det føles som ti år siden sist så nå gleder jeg meg max til å oppdateres på alle fronter! Under får dere en liten titt på kveldens antrekk. Det går i skinn og oransje denne tirsdagen!


Jakke fra Topshop, Genser fra Cubus, Skinnbukse fra New Yorker, Sko fra Nelly

  Nå skal jeg sette i gang med litt kommentarsvaring!
Kos dere så lenge, så skrives vi igjen litt senere.

Bloggere på frokostdate

God formiddag! Jeg kom akkurat hjem fra en herlig frokostdate med Kristina. Jeg vil rett og slett dø av latter når jeg er med den dama der. Det er vanskelig å finne den perfekte beskrivelsen for henne, men helskjønn er ihvertfall et ord å starte med. Vi var Herliglands aller første gjester da vi trasket inn 10.30 i dag. Lurer på hva servitørene tenker når vi bruker 30 minutter av besøket vårt på å ta bilder av maten. Vi hadde ikke engang rukket å smake på den da servitøren etter 10 minutter kom bort og spurte om alt smakte bra. Sånn er det å være blogger! Ingenting er flaut. Ihvertfall ikke når vi er to. Til og med toalettet blir dokumentert hvis det bare er fancy nok.

Jeg koste meg ihjel med en skål blåskjell, mens Kristina nøt en deilig porsjon salat. Det ble mye skravling på oss, mye latter, og litt planlegging av noe som dere skal få mer greie på senere i kveld! Hihi, jeg er så spent. Nå er det heldigvis bare en dag til jeg ser frøken Andersen igjen. I morgen er det nemlig klart for en ny date, og endelig skal Kristina få komme på besøk til oss! Lille Milo blir også med. Han så Bellas lille annonse på bloggen i går og var VELDIG interessert i en dobbeldate. Det må jo bli bra!Blåskjell til frokost. Dette blir en god dag!

Finn en feil

Løpetid + hvit sofa = Hundebleie.. Nei huff jeg tøyser. Bella har faktisk en truse for løpetiden sin, men jeg behøver vel ikke å si noe om hvorfor den ikke blir brukt? Jeg lo så jeg grein da jeg tok disse bildene. Jeg tror Bella gråt også, men av litt andre grunner. Hehe, stakkars liten. I denne tarzantrusa ser hun ikke ut i mørket engang. Det er godt ingen andre enn Jonas og jeg skal se henne.. Vel, og dere 17 000 andre mennesker! <3 Ååå, fine gullet mitt. Lover å vise deg frem fra en penere side ved en annen anledning.3 år gammel jente fra Kristiansand søker kjæreste...  Hahaha, nei nå klarer jeg ikke mer. Tarzantrusene må kastes før jeg dør av brølelatter.  <3

Middagsoppskrift - Fiskegrateng

Hurra! Det ble nok en vellykket middag. Det betyr at jeg med glede kan dele oppskriften videre med dere! Jeg vet ikke hva det er med meg og fiskegrateng, men jeg er ihvertfall fryktelig glad i det. Noen tenker kun på hamburger og pommes frites etter en kveld på byen.. Vel, jeg vil ha fiskegrateng. Det er jo så godt! Med revet gulrot og mandelpoteter til. Mmm! Skikkelig bestemormiddag <3Du trenger:
1.
400g torsk 2. 2dl makaroni 3. 2dl ost 4. 4dl melk 5. 3 egg 6. 1dl strøkarve 7. 5ss mel 8. 3ss smør 9. 1ts salt 10. 1ts malt muskat

 
 

Slik gjør du:
1.
Kok torskestykkene til de er ferdig gjennomkokte, og kok makaronien etter anvisningen på pakken.
2. Smelt 3 ss smør i en gryte og gog inn de fem spiseskjeene med mel. Rør godt så du ikke får klumper. 
 

3.
Spe inn melken litt etter litt før du tilsetter et og et egg i blandingen. Rør godt mens dette koker opp.
4. Tilsett salt og muskat, og rør inn ca 1,5 dl revet ost. Resten skal du ha på toppen av gratengen.
5. Når osten har smeltet inn kan du sile av vannet på makaronien og ha dette også oppi.
6. Del de ferdigkokte torskestykkene i små biter og hell til slutt disse i.
7. Bland alt godt sammen, smør en ildfast form og hell hele gratengen over i formen.
8. Strø over strøkavre og litt ekstra ost, og stek nederst i ovnen på 200 grader i 20 minutt.

Håper det smaker! Litt brød ville nok også vært kjempegodt til.

October favoritesGod morgen, og god MANDAG! Jeg har akkurat kjørt Jonas på jobb og nå skal jeg på butikken og handle inn ingrediensene til dagens middag! Hjemmelaget fiskegrateng står på menyen. -Men først tenkte jeg å kjøre en liten oppsummering av oktoberantrekkene mine. I 2014 skal jeg nummerere hvert antrekk og be dere stemme frem favorittantrekket deres mot slutten av hver måned. Deretter skal også jeg velge meg ut et favorittantrekk før jeg samler de to favorittene i en egen "favorittmappe". Når 2014 går mot slutten skal jeg lage et innlegg med alle de 12 fremstemte antrekkene + de 12 som jeg selv har plukket ut, og så skal dere få stemme frem årets antrekk!

 
 
 
 
 
 
 
 Høres ikke det spennende ut? Denne måneden ble det mye festantrekk. Mange kjoler, og skjørt! Bloggerne dro jo på seg en ny paljettkjole for hver eneste kveld i Singapore. Ah, som jeg savner å være stivpyntet til enhver anledning. Dere må mer enn gjerne legge igjen en kommentar med favorittantrekket! Alltid morsomt for meg å se hvilket antrekk som faller best i smak.

GO THOR!

 
 

Litt rivrig etter kveldens kinobesøk. GO THOOOR!!! 

Filmen falt så godt i smak at jeg bare måtte grave frem hammeren da jeg kom hjem. Nå har jeg svingt den så mye at jeg har slitt meg selv helt ut. Jeg tror jeg skal sove med hammeren i natt, men først skal Bella, Jonas, jeg (og hammeren) snurre Thor 1..

Titt tei! Der fikk dere nesten en smakebit på hva jeg har spist til middag også.
Håper dere har hatt en fin helg! Sweet dreams <3

Herjer i hjemmet

 

Nå vet dere hvordan Jonas ser ut når han løfter en kommode.. Hehe, neida. De to siste timene har kjæresteparet stresset og styrt for å prøve å få leiligheten perfekt. Det er jo helt umulig! Jeg vet ikke hva det er vi mangler, men noe må det være da vi verken får stue eller gang til å se bra ut. DET ER SÅ FRUSTRERENDE! Haha, jeg vet det er latterlig, men jeg holder på å bli gal altså. Jeg har så lyst til å vise dere leiligheten rom for rom i en videoblogg, men det nytter jo ikke når leiligheten aldri blir klar. Jeg vil være 100% fornøyd med hjemmet mitt før jeg deler det med 17 000 andre mennesker. Heldigvis har jeg en gjeng tålmodige lesere!

Det må være de manglende gardinene som får stuen til å se så tom ut. Gardiner står herved øverst på handlelisten av interør! Ellers mangler vi en diger lesestol som også kanskje kan fylle stuen litt opp. Skulle tro vi hadde et digert palass av et hjem. Det har vi altså ikke, men 75 kvadrat er merkbart mer enn 40! Vi vet ikke hva vi skal gjøre med all plassen. Lenge leve det luksusproblemet! Hehe.   Nå har Jonas laget taco til oss her. Om en time er det tid for kinodate!

Antrekk - 031113 

God søndag! Da var jeg endelig godt plassert forann pcen igjen. Jonas og jeg har brukt søndagsmorgenen på å besøke to julemarked! Selv om det ikke ble noe handling på oss, så ble vi så inspirert at vi fikk lyst til å dra hjem og ordne litt i leiligheten. Ommøblere på gamle møbler og finne plass til nye. I kveld planlegger vi også en liten kinodate! Thor 2 går på kino om dagen og ettersom dette er en guttefilm så har Jonas fått spanderingsbuksene på! Hihi. Jeg eeelsker spanderingsbuksene.  
Bukse og smykke fra Bikbok, Jakke og topp fra Vero Moda, Veske og sko fra Charles & Keith

Hva synes dere om antrekket? Jeg er så glad i denne VM jakka.
Kanskje det er flere som skal på kino i kveld? Det er jo kinodag!

Tidlige kalendergaver

 

God kveld kjære lesere! Jeg sitter i skrivende stund hos Annika. Om en halvtimes tid er det klart for familiemiddag og jeg har vært så heldig å få smake på litt lam jeg også! Det skal jammen bli godt etter seks timers trasking på Vero Moda. Denne lørdagen var det ekstra hyggelig å være på jobb. Det kom nemlig mange søte lesere innom for å hilse på. Det er så hyggelig! Og nei jeg får ikke sagt det nok.

Tenkte bare å vise dere våre siste interiørkupp! Den store lampen som jeg holder i på bildet til høyre over her er kjøpt på Bohus, men alt det andre er fra www.netthandelen.no. Det er som sagt Jonas som har gått litt berserk. Alt skulle egentlig være kalendergaver fra Jonas til meg, men da han fikk hentelappen så klarte han ikke å vente med å vise meg alt. Gjett om jeg var fornøyd da jeg pakket opp seks pappesker med diverse lamper, pyntegjenstander og dilldall. Ah, Jonas du er en KNUPP!

 Hva synes dere? Er ikke den mannen flink så vet ikke jeg!

Familien er gjenforent

God lørdag! Da var den lykkelige familien gjenforent. Jonas, Bella og jeg hadde en superhyggelig kveld sammen i går. Vi lagde oss god middag, spiste is til dessert og kjørte filmen "Sweet home Alabama" med en farlig mengde fredagsgodt til. Hihi. Det blir ikke bedre enn det. Det var så godt å ha Bella på plass igjen også! Herlighet som jeg har savnet den lille, gode skapningen.

Etter at jeg kom hjem fra Singapore så har jeg hatt en tendens til å sovne rundt 21.00. Det var også tilfelle i går. Da klokken slo ni, var jeg nødt til å gå inn på soverommet og ta meg en 30 minutters lur. Jeg klarte rett og slett ikke å holde øynene oppe. Heldigvis kviknet jeg til en halvtime senere så kjæresteparet kunne snurre film. Det er ikke bare bare å snu døgnet rundt to ganger på fem dager!

Jeg ler meg ihjel av alle disse blinkskuddene jeg får av Bella og Jonas. Skulle tro de ikke kunne fordra hverandre. Herligfred for en skrekkslagent blikk. De er vanligvis bestevenner, men Bella liker tydeligvis ikke å vise det på bilder.

Nå drar denne frøkna på jobb, men vi skrives igjen så fort jeg er hjemme!
Ønsker dere en deilig lørdag. NYT DAGEN!

Antrekk - 011113Jonas: I kveld skal jeg lage deilig biff til oss med pesto og bacon.
Marthe: Neeeei. Ikke mer biff! Jeg har spist alt for mange møre biff i Singapore.
Jonas: o.O Hva vil du ha da?
Marthe: Fiskegrateng.

Jeg har visst blitt bortskjemt. Hvem takker nei til biffmiddag når samboeren tilbyr seg å stelle i stand til romantisk aften? Jeg ville altså ha fiskegrateng, men det kom ikke på tale. "Jeg feirer ikke 4 års jubileum med frossen fiskegrateng frøken!". Haha.. Jeg får lage meg en hjemmelaget variant i morgen i stedet. I kveld er det pasta carbonara som står på menyen og det skal også smake G-O-D-T.

 

Tenk nå har vi kommet til november. Heldigvis har ikke snøen lagt seg riktig enda. Jeg håper den kommer om nøyaktig en måned. Da er det 24 dager til jul og vi har akkurat passe tid til å hente inn julestemningen på. Til dere som aldri klarer å få den gode stemningen på plass.. I will help you!! Når den tid kommer skal bloggen druknes i JUL <3 Noen har kanskje allerede startet på julegaveshoppingen?

 
Sko og veske fra Charles & Keith, Bukse fra Vero Moda, Genser og jakke fra StadivaiusBildene ble litt rare i dag. Solen var nemlig litt kranglete, men dere fikk ihvertfall en smakebit!
Nå skal dataen legges bort. Det er tid for litt Marthe og Jonas romanse <3 GOOOD HELG!

IT'S ALL ABOUT P!NKPuh, da var Jonas og jeg endelig hjemme igjen etter fem timer med ærend. Vi har kjørt rundt fra den ene delen av byen til den andre i hele dag. Nydelige Bella har fått kommet hjem igjen etter en ukes ferie hos eieren sin, vi har handlet mat for de neste fem dagene og vi har hentet seks digre pappesker med interiør fra netthandelen. Jonas har gått berserk. Det er helt sant! Plutselig her om dagen så fortalte han meg at det hadde klikket for han da han tittet på interiør hos netthandelen. Vel, nå sitter vi her med tre nye, digre lamper, et svært sminkebord med stol og speil, vinholder, diverse skilt og mye mye mer. For en mann.. Nå skal vi lage oss god pastamiddag, kose oss med the voice og nyte hverandres selskap. Vi har begge to hatt fri i dag. De dagene er så sjeldne og gode!

Nei, nå må jeg komme til poenget med dette innlegget. Sjekk den lekkerbisken av en jakke da dere! Jeg klarte ikke å vente lengre med å vise dere den. Jeg blir så glad når jeg finner noe så unikt. Jeg tror ihvertfall ikke jeg har sett noe lignende i dette landet? Var den ikke fin? Den er til og med god og varm! Perfekt til kjølige høstkvelder.
Jakken er kjøpt på Stradivadius i Singapore. Mer av den får dere i dagens antrekk!

Breakfast - Banana PancakesMmm! Snakk om digg frokost. Jeg ante ikke at man kunne lage frokostpannekaker bare av egg og bananer! Dette tipset fikk jeg av Fanny og Kristina da vi var på tur sammen. Hundrevis av dere har sikkert allerede prøvd dette. Kanskje dere til og med har laget egne spesialoppskrifter som gir enda bedre smak? 2 egg og 2 moste bananer = Godsmakende frokostpannekaker!

Mindre avansert får man det ikke. Jonas og jeg valgte å spise dem med blåbærsyltetøy og ferske bananbiter på, men jeg kan tenke meg at de virkelig smaker godt med jorbær også. Eller ingenting.. Pannekakene smaker jo banan!Du trenger - 2 personer: 1. 2 bananer 2. 2 egg
 
  

Slik gjør du:
1. Mos 2 bananer.
2. Rør sammen 2 egg.
3. Rør eggeblandingen i bananmosen.
4. Mos det hele klumpefritt.
5. Stek pannekakene. Yummy! Flere som har testet ut disse bananpannekakene?