hits

november 2012

God start på helgen!For en herlig start på helgen! Jeg skulle vært på jobb i dag, men det ble slett ikke noe av. Så fort dagens frokost ankom magen, fløy den opp igjen. Jeg er blitt hektet på kokt egg til frokost den siste tiden og sent i går kveld oppdaget jeg at vi var tomme. Så jeg kjørte i all hast av gårde på butikken og kjøpte en ny, sekspakning som viste seg å ikke være så ny likevel. De siste to timene har jeg bare ligget over toalettet. Nå har jeg fått en slags kvalmepause, men bøtten sitter trofast ved min side i tilfelle. Jonas har vært en drøm og laget ny eggfri frokost til meg, men magen sier likevel neitakk. Aldri mer egg!

Dagens lærepenge..
Husk ALLTID å sjekke datoen på matvarer.

Fredagsmorgen med nål og trådGod morgen! Eller dag? Denne morgenen har flydd av gårde til sy-eksperimentering. Jeg har dratt frem alle blondedetaljene jeg fikk av farmor for en stund siden og bestemte meg for å sy en liten blondekrage på en av Vero Moda gensrene mine. Sytalentet mitt kan definitivt bli bedre, men nå har jeg ihvertfall fått øvd! Resultatene blir nok bedre med tiden. Dessuten har jeg sett at Ikea selger symaskiner til 500 kr nå! Jeg behøver jo ikke noe avansert? Kanskje kvaliteten på denne faktisk holder til mitt bruk!Hihi, litt søt ble den jo!

Antrekk - 29.11.12God kveld dere! For en lite effektiv dag det har vært. Jeg har vært "stucked" med youtube siden forrige innlegg. Måtte jo søke opp alle navnene dere la igjen i kommentarfeltet! Fy søren så mange flinke mennesker. Man blir jo helt hektet? Nå har jeg heldigvis klart å rive meg fra den onde sirkelen, rett og slett fordi jeg ikke har fått i meg noe mat i hele dag! Magen min skriker etter frokost, lunch og middag på samme tid. Endelig har jeg en fridag også er den kastet bort på youtube. Det er så typisk meg.

 
New Yorker Bukser, Veske fra Gina Tricot, JC sko, Genser fra Bikbok, Jakke fra Vero ModaHåper dere har hatt en bra og mer effektiv dag!

Avhengighet

Jeg deler vanligvis ikke youtubevideoer på bloggen, men nå blir jeg bare nødt til å lage et helt innlegg bare om disse jentene. Jeg er stupforelsket i en gruppe fra X factor USA. Kanskje spesielt Camila Cabello som synger som nummer 4 i første video under her. FY søren for en stemme. Sykeste jeg har hørt noen sinne. Jeg så denne videoen for første gang for et par uker siden og siden har jeg både googlet og youtubet Camila Cabello som tidenes freak. Heldigvis gikk gruppen videre og nå dukker det opp nye videoer for hver uke. Programmet går også på tv, men vi henger jo som alltid litt etter her i Norge. 

 


Jeg får ikke gjort noe som helst pga disse flinke jentene!
Flere som er glade i denne jentegruppen?

Oppdagelsesferd på Living

 

Endelig har vi fått Living til Kristiansand også har jeg ikke fått handlet der før NÅ! Ikke før i dag fikk jeg dratt stumpen min på oppdagelsesferd hos Living. I morgen må jeg tilbake og handle enda litt mer julepynt. Alt må i hus i morgen ettersom det allerede er første desember på lørdag! Da blir det JUL.

Tenkte jeg kunne vise dere noe av det jeg fikk i hus i morgen tidlig. Jeg kjøpte blant annet en hel hau vinglass og kule tallerkner. Jeg har nemlig lovet svigerforeldrene middag helt siden i sommer og nå er vi snart i 2013! Kvelden denne onsdagen skal jeg derfor bruke på å planlegge en deilig tre retters meny.Jeg har de søteste leserne på jord. Ingen tvil om det! I det siste så har både Jonas og jeg flere ganger funnet små, søte fanbrev i postkassen vår. I dag fant jeg et herlig dalmatinerbrev med mange fine ord fra noen hemmelige fans. Jeg har ikke fått tatt bilder og vist frem alle brev, men jeg vil bare si til dere anonyme der ute at de er blitt funnet, lest og satt STOR pris på. Dere er så snille. Herligferd.Har flere lyst til å sende fanbrev så blir jeg sjeleglad!
Adressen er Marthe Borge, Bordalen 59 Leil 2, 4639 Kristiansand

I'M A SWAN

 

Marthe:
Blir du ikke litt flau av å gå med meg?
Jonas: Hvorfor det?
Marthe: Jeg ser jo ut som en svane..

Jonas: Må vi egentlig vanne juletreet?
Marthe: Hmm.. Vet ikke.
Jonas: Google det!

Jonas: Vet du hva?
Marthe: Nei.
Jonas: I går satte jeg og så på one tree hill og brettet klær hele kvelden. Jeg tenkte bare fy ****.Det var dagens tre små gullkorn! Juletremysteriet fant vi ut av samme dag som vi kjøpte treet, men om det måtte vannes eller ikke googlet vi faktisk. Haha! Treet hadde jo ikke vann da vi kjøpte det, så hvordan i all verden skulle vi vel vite det? Hadde aldri vannet det om ikke Jonas spurte. Jeg har allerede planlagt å kjøpe nytt tre i midten av desember når det vi har nå sikkert er halvdødt allerede.

Til noe helt annet! Hårsituasjonen min er like kritisk som brynsituasjonen min var for to dager siden. Heldigvis har jeg fått fingeren ut og bestilt time til striping i morgen tidlig. Håper lysten til å ville ordne håret kommer tilbake så fort glansen er tilbake! Denne gang skal jeg bli litt mørkere. Det er jo vinter! 

  


Vest fra Gina Tricot, bukse og genser fra Bikbok, Sko fra Nelly, veske fra Kappahl

En hyggelig overraskelse

Åå! Heldige, heldige meg. Jeg vedder på at jeg var på verdens hyggeligste varetelling i går. Drømmesjefen hadde med både pepperkaker, julebrus og brownies, og så fort butikken var stengt og oppgjøret var tatt, satte vi julemusikken på og startet med varetellingen. Varetelling er noe man ofte frykter da det fort blir veldig mange timer med telling, telling og enda mer telling. Telling blir det i massevis hos oss også, men fy søren så hyggelig det blir når alle er så blide og fornøyde.

Da jeg kom hjem fra jobb halv et i natt, ventet det meg en superhyggelig overraskelse. På veggen hang det nemlig en rød, hjemmesnikret julesokk med en 1 desembergave oppi. Jonas har kjøpt inn kalendergaver for hele desember til meg! Vi ble enige om å ikke bruke penger på kalendergaver da vi heller ville bruke litt mye på julegaver i år, men han vil jo aldri høre.. SÅ skjønn! Nå må jeg jo bare se å komme meg til senteret selv og kjøpe pakkekalender til han. Ellers blir det jo ikke rettferdig!Har dere pakkekalender i år?

Et pyntet juletre
Jeg hyler nærmest av glede ved dette synet! Juletreet vårt er pyntet og gavene er plassert som et lite fjell under det. For et deilig syn! Til helgen skal hele leiligheten pyntes og da skal jeg knipse bilder av alt sammen til dere. Badet skal bli til et nissebad og soverommet skal ha julegardiner! Mihi, dette blir gøy.Åååå! JULESTEMNING!

November favorites!God morgen! Det er enda fire dager igjen av måneden, men jeg kjører en litt tidlig oppsummering av novemberfavorittene mine. Jeg skal på jobb bare for et par timer i dag, og hjelpe litt til på Vero Moda. Håper ikke det er mørkt før jeg kommer hjem så jeg kan få knipset noen antrekksbilder i dag også! Har dere noen favoritter blant novemberantrekkene mine, så legg gjerne igjen en kommentar. Kanskje dere vil legge igjen en kommentar på det antrekket dere likte minst også? Slikt er alltid litt gøy. 

  


  

Har dere noen favoritter?

Overraskelsesbursdag på suite!Hei og hå! Jeg løyv så til de grader til dere i går. Hehe, det ble verken en rolig kveld eller pynting av juletre denne lørdagskvelden! Jentegjengen og storesøsteren til Caroline hadde nemlig store planer om å overraske Caroline med en ordentlig bursdagsfest. Storesøster Charlotte hadde leid en suite på Comfort hotell i Kristiansand og fortalte Caroline at de to skulle kose seg der hele kvelden. Herlige Caroline hadde ingen misstanker til tross for at bordet var dekket med voldsomme mengder godteri og to digre flasker jordbærchampagne! Klokken syv snek jentegjengen seg gjennom korridorene og banket på døren.

Tror Caroline fikk seg et kjempesjokk, men herlighet så glad hun ble. Hun satt bare å gliste i flere timer etterpå. Vi koste oss som bare det på det digre hotellrommet med masse god drikke, chips, sjokolade, morsomme drikkeleker og masse god prat. Håper Caroline hadde en kjempekveld! 
 


Flotte søstrene som er prikk like!Charlotte fortjener en " beste søster" pris for å ha holdt ut med oss småjenter en hel kveld!
Tusen takk for en kjempekveld jenter!

Små SkatterSe hva jeg dro med meg hjem fra Vero Moda i går! Vi har fått inn både skjorten og genseren i både lys og sort. Jeg syntes bare det var så fint sammen! Sorte gensre har jeg allerede alt for mange av, men jeg måtte ihvertfall dra med hjem skjorten i begge farger og denne nydelige sølvgrå genseren. LOVE.Skjorten koster 259 og det samme gjør genseren.
Likte dere det?
 

ANSWERS

Er det noe med deg selv som du ønsker å endre på?
Jeg skulle ønske jeg ikke var så forsiktig og tok flere sjanser. Så skulle jeg ønske at jeg var strengere med meg selv på treningsfronten! Trening blir alltid nedprioritert. Shame, shame.

Vil du ha barn og gifte deg når du blir eldre?
Jeg har ingen behov for noen av delene akkurat nå, men jeg håper dette endrer seg med årene. Jeg synes bryllup høres dyrt og stressende ut, men er Jonas og jeg lykkelige samboere også om tre år så gifter jeg meg gjerne om det er det Jonas vil. Synet på barn håper jeg også endrer seg med årene. Jeg vet ikke hva det er med meg, men jeg tror bare ikke jeg vil passe som mamma. Jeg elsker dyr og gamle mennesker, men barn er jeg bare ikke flink med. Håper og tror at dette vil endre seg med årene.

Hvordan er det og bo for seg selv?
Kjempefint! Når man endelig flytter sammen med kjæresten så finner man fort ut om man virkelig passer sammen eller ikke. Enten går det veldig veldig bra, eller så skjer det motsatte. Man lærer herandre å kjenne på en helt ny måte. Jonas og jeg har det mye bedre nå som vi bor sammen og kan gjøre akkurat som vi vil. Vi står begge like mye for matlaging og rengjøring og da er det ingenting å krangle om!Hvilket kamera har du og hvor redigerer du bildene dine?
Jeg har Nikon D 3000, og portrettlinsen Nikon 50mm 1,4. Jeg har mer utstyr enn dette, men det er disse to jeg bruker til nesten alt bloggrelatert. Antrekksbilder.. Innkjøp, matinnlegg osv. Til redigering bruker jeg bare redigeringsprogrammet Windows live gallery som fulgte med på dataen min da jeg kjøpte den. Har du ikke dette programmet allerede så kan det lastes ned gratis på nettet. Det eneste jeg gjør med bildene mine er å forsterke kontrasten så fargene blir litt sterkere. Er det dårlig lys så forsterker jeg også litt på lysstyrken. Ellers setter jeg av og til på effekter og rammer i www.pixlr.com. Også en gratis side!

Er det andre reiser du ville tenke deg å dra på enn de du har vært på så langt?
Jeg vil først og fremst ta en billigtur til Egypt. Så vil jeg tilbake til Mexico ooog Maldivene. Dette er mine tre første mål for reiser i 2013.

Får du ofte frekke kommentarer fra lesere? Hvis ja, om hva?
Nei det gjør jeg ikke. Nesten aldri! Får jeg en stygg kommentar så er det som regel på utseende eller bloggmetoden. Jeg blogger for dårlig eller ser for ditt eller datt ut. "Du er for blek, har for mye sminke, for stort hår, for mye ettervekst, for rare klær". Noe i den duren tenker jeg. Da er det bare å la være å svare eller takke pent for den viktige leserens mening. Hehe.

Får du noen ganger kommentarer om at du er for tynn?
Nei, det er svært sjeldent. Det er noen som slenger igjen en "spis mer!" kommentar en gang i blant, men jeg tror ikke at det er så mange som ser på meg som for tynn. Jeg er tynn, men ikke unormal. :-)Er du fornøyd med livet ditt?
Jeg er SÅ fornøyd. Jeg har en kjempeflott familie, verdens beste kjæreste med hans herlige familie og en vennekrets som er akkurat passe stor. Jeg bor i mitt lille drømmehjem, og har to jobber som jeg elsker.

Hvem tar bildene dine?
Jonas er min hellige fotograf. Er han bortreist så blir det ingen antrekksbilder. Det er bare han som er tålmodig nok. Også har han blitt så flink. Han kommer stadig med nye ideer til hvordan bildene skal tas.Hvis det er en ting du vil si til Marthe Borge på 70 år, hva ville du ha sagt?
Don't worry, be happy! Nyt livet og spar ikke en krone til barnebarna! Haha, nei jeg bare tuller. Men jeg håper jeg har levd et liv jeg fornøyd kan se tilbake til (med mindre jeg har alzeimer), og klarer å nyte livet til siste slutt.

Blir du sur hvis noen "kopierer" antrekk og innlegg av deg?
Nei, nei, nei! Her i gården kan dere kopiere så mye dere vil.

Er det mange som spørr om å ta bilde med deg? Siden jeg så deg på flyplassen i Kristiansand da du kom hjem fra Afrika og hadde veldig lyst til å gå bort til deg, men turte ikke.
Det kommer lesere bort nesten hver dag, og jeg synes det er like hyggelig hver eneste gang enten leseren vil ta noen bilder eller bare prate. Spesielt nå som jeg ofte skriver at jeg skal på Vero Moda, kommer det veldig mange søte mennesker innom for å hilse på! Det er kjempehyggelig å se hvem dere lesere er. Så nå håper jeg du tør neste gang :D
 
Du møtte din gamle flamme for ikke så lenge siden, og du sa vi skulle få se bilde av han!

Hehehe. Det var bare min gamle hest, Billy!

Skal dere kjøpe leilighet snart? Kaster jo penger ut av vinduet på å leie.
Jeg synes ikke det er å kaste penger ut av vinduet. Jeg nyter hver eneste dag i denne drømmeleiligheten min på 40 kvadrat. Vi betaler 3250kr hver i måneden og det er den virkelig verdt. Skal man kjøpe noe eget i dag så holder det ikke med en egenandel på 50 000 kroner. Jeg ville i tilfelle kjøpt noe litt stort, fint og ferdig oppusset, og da behøver man fort 300 000 i egenandel og vel så det. Dette er ikke noe verken jeg eller Jonas kan spare opp på et år. Jeg tror vi begge er veldig fornøyde med å leie foreløpig.

Kan du vide oss bilder fra huset ditt INNVENDIG?
 
 


Hva gjør du for å klare å ha så godt humør hele tida?
Jeg gjør ting jeg liker å gjøre og omgås stort sett bare glade og fornøyde mennesker. Da blir man glad selv! Også må jeg si at jeg føler meg ekstremt heldig som har jobber som gjør meg glad! Det er så vanvittig mange som kommer slitne og sure hjem fra en lang dag på jobb. Jeg kommer også hjem med vonde ben og et litt slitent sinn, men jeg blir veldig glad av å føle at jeg har vært til nytte. Jeg har aldri skjønt dette med at trening gir energi, men jobb har denne effekten på meg. Jeg har mye mer energi til blogging og mailsvaring etter en åttetimers arbeidsdag, enn etter seks timers daffing på sofaen. Det er tv-titting jeg blir sliten, sur og trøtt av. Ja så blir jeg fort sur og lei hvis jeg omgås gretne mennesker. Folk som konstant har noe å klage på eller alltid er i dårlig humør, klarer jeg ikke.

 
Hvilken Vero Moda butikk jobber du i? Er det i sentrum? Har så lyst å komme og hilse på deg!
Nei jeg jobber på Vero Moda på Sørlandssenteret. Rett over H&M. KOM, KOM!

Hvor sansynelig tror du det er at dere skaffer dere en hund i løpet av 2013?
Altså hvis ikke jeg får hund i løpet av 2013 så vet jeg jammen ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Nå har jeg vært så heldig å få låne en stor, litt vill unghund i nesten halve desember, så da skal både Jonas og jeg settes litt på prøve. Gleder meg SÅ til å ha en hund på besøk i 2 uker! Det skal bli såå MORRO.


Hunden jeg skal passe i desember, tror jeg aldri dere har sett før! Men gjett om han skal vises frem!

Når du jobber på vero moda, og ser noen som godt kan ha lest/leser bloggen din, tenker du mye på det liksom eller er du helt inni jobben?
Hvis ikke dere sier hei på en fnisete måte eller gliser fra øre til øre så aner jeg ikke at dere er blogglesere. Jeg tror jeg kan være litt "blind" på det. Er jeg på jobb så jobber jeg, smiler, hjelper og er hyggelig med alle kunder, men jeg glaner ikke på alle sammen og vurderer om det kan være en bloggleser eller ikke. Hehe, da tror jeg ikke at jeg ville fått gjort noe som helst. Jeg blir like overrasket hver gang jeg hører navnet mitt og får fine komplimenter. Herlighet så koselig det er.

Skal du og jonas feire julaften sammen i år? Hvor skal den feires?
Nei det gjør vi nok ikke før en eventuell forlovelse eller barn kommer inn i bildet. Jeg feirer jul i Stavanger og Jonas med familien sin i Kristiansand.

Har du noen spesielle juletradisjoner?
Jeg spiser alltid pinnekjøtt på selveste julaften med riskrem og MASSE julekaker til dessert. Første eller andre juledag spiser jeg ribbe hos farmor og farfar. Jeg liker begge disse julemiddagene like godt så jeg er SÅ takknemlig for å få litt av begge deler hvert år!

Skal du ha julekalender på bloggen?
I år blir det dessverre ingen julekalender, men jeg lover mange spennende konkurranser likevel! Forrige jul ble det en forferdelig jobb med sending av gaver og fryktelig mange mail. Plutselig gidder ikke en av samarbeidspartnerene å sende premien til vinneren og da får jeg store problemer. Så det styret vil jeg prøve å styre unna i år, men som sagt. Konkurranser blir det! Bare ikke hver eneste dag.Oi, oi, oi, nå nærmer julen seg med stormskritt!

Jobb på 15 cm hæler!

Herligfred for ei vimse! I går ankom jeg jobb på et av mine aller høyeste par sko og oppdaget ikke selv at jeg hadde glemt å bytte før jeg var i butikken. Heldigvis kom jeg ti minutt før så da var det rett og slett bare å spurte på DNA og kjøpe seg et mer behagelig par. Jeg har nemlig prøvd å jobbe i hæler før, og det gikk ikke mer enn et par timer før jeg ble nødt til å bytte. Absolutt ingenting å anbefale!

I dag kommer jeg dessverre til å være en litt dårlig blogger. Det må jeg på forhånd bare få beklage, men dere vet jo at jeg kommer sterkt tilbake i morgen! Jeg forsov meg fra alle planer jeg hadde for morgenen i dag og måtte bare løpe rundt som en gris da jeg våknet halv elleve. Nå begynner jeg på jobb om en time, kom akkurat inn døren og har ikke engang rukket å spise frokost. HATER å forsove meg! Jaja, jeg tenkte ihvertfall jeg kunne vise dere mitt nye par sko! Jeg tok med meg det første paret jeg så jeg.

Jammen var de litt tøffe også! Eller hva synes dere?

SPØRSMÅLSRUNDEDen rolige uken min endret seg fort til en av de mest hektiske! Jeg hadde en helt fantastisk dag på jobb i dag og gleder meg allerede til en ny dag på Vero Moda i morgen. Jeg blir så glad når alt går så bra! Også elsker jeg å ha det litt travelt! Det er faktisk da jeg får unnagjort mest arbeid. Jeg synes ikke bloggingen min har vært SÅ fæl heller. Jeg har ihvertfall fått til noen oppdateringer disse dagene!

NÅ synes jeg det begynner å bli en stund siden vi hadde spørsmålsrunde her på bloggen! Har dere gamle, eller nye lesere noen spørsmål på hjertet så er det bare å kaste dem inn under i kommentarfeltet her. Jeg kommer til å lese gjennom dem i morgen og velge ut noen spørsmål som skal besvares.

  

Åh, som jeg savner sommerantrekkene med solbrun hud!

Dekket i Vero ModaNok en dag er jeg heldekket i Vero Moda! I dag tror jeg jammen meg at jeg må handle med meg hjem litt mer Vero Moda klær etter jobb. Jeg blir så fristet av å omgås alle de fine klærene hver dag!

Jeg jobber til sent i dag også, men vi skrives igjen så fort jeg er hjemme. Ønsker dere en veldig fin dag så lenge. Nå skal jeg hive i meg verdens beste hjemmelagde pizza. Flinke samboeren har laget! 
Hele antrekket er fra Vero Moda bortsett fra skoene som er fra Nelly.Svarene på kommentarene deres kommer også i kveld!

Ønskeliste - 2012

1. Istid og Harry Potter: Det blir noen barnselige filmvalg på meg i år, men sånn er det! Hvem liker ikke Istid og Harry Potter? Jeg mangler Istid 4 og Harry Potter 1 og 7 både del 1 og del 2.

2. Hårprodukter: Jeg tror jeg kjører Absolutt repair serien igjen jeg! Mitt stakkars hår ønsker seg både shampoo, balsam, og kur i denne serien. Blir aldri lei av disse produktene.

3. Truser: Ja, jeg trenger truser etter at Jonas har missfarget alle mine i vask. Hoho! Mannfolk.. Søte blondetruser i alle farger fra Gina Tricot, Cubus, Lindex, eller H&M i XS/34.

4. En god bok:
Her har jeg for første gang faktisk ingen spesielle ønsker. Jeg leser alt bortsett fra Krim! Alle bøker jeg har lest tidligere ligger i "bok" kategorien i sidemargen til høyre her på bloggen.

 
 

5. Victor & Rolf Flowerbomb parfyme: Favorittparfymen min som jeg aldri kommer til å bytte for noe som helst. Har dere ikke luktet på denne parfymen så må dere se å gjøre det. Verdens beste!

6. Twilight: Jeg ønsker meg alle fire filmene. Den siste er nok ikke kommet ut før jul, men jeg ønsker meg alle som kan fås kjøpt i butikkene i dag. Jeg har så lyst til å ta en hel kveld med Twilight maraton!

7. Mobildeksel til Samsung galaxy S3: Nå som jeg har fått en så fancy mobil, må jeg vel ha noen fancy deksel til den også? Jeg er ikke kresen, men Ole Brum og Hello Kitty er kanskje ikke helt min smak.

8. Gavekort på Vero Moda: Vi har så vanvittig mye fint på butikken nå, og vi kommer bare til å få inn mer på nyåret! Så får man så mye bedre samvittighet av å handle med gavekort. Er dere ikke enige? Drar man bankkortet hele tiden så forsvinner litt av den store shoppegleden. Det kan vi ikke ha noe av.

 


9. Sminke: Fordi det er livsnødvendig (høhø) og kanskje det kjedeligste som finnes å bruke penger på. Bodyshop pudder, solpudderet til H&M, og mascara fra Maxfactor kommer godt med!

10. Sengekappe: Kan jeg kalle det for det? Et slikt laken som dekker den fæle, blårutete undermadrassen på sengen vår. Det er bare dette som mangler nå før sengen blir perfekt.

11. Duftelys: Ja jeg ønsker meg noe så kjipt som duftelys. MASSE duftelys. Jonas og jeg bruker nesten opp to krukker med duftelys hver dag. Godlukt er viktig, spesielt i en såpass liten leilighet som vi har.

12. Greengate servise: Var det noen overraskelse? Jeg elsker alt av Greengate, så her har jeg ingen spesifikke ønsker. Jeg vil bare ha alt til den elskede Greengate samlignen min!


 

13. Bestikk: Vi trenger både biffbestikk, vanlig hverdagsbestikk, og et sett litt penere bestikk til leiligheten. Det vi har nå er allerede fullt av rust og ser skittent ut selv etter vask.

14. En hund: Hehehe, lov å prøve seg!

15. Klokke fra CMYK: Ingen Marc Jacobs, Guess, eller D&G variant. Jeg ønsker meg en søt og rimelig "sølv" klokke fra CMYK. Klokkesamlingen min savner noe i sølv, men den takker heller ikke nei til sort!

16. Matkurs på Gladkjøkkenet: Dette tror jeg faktisk at jeg skal ønkse meg fra Jonas. Jeg har vært på matkurs på Hotell Norge i Kristiansand to ganger tidligere og det var virkelig helt fantastisk. Jeg vil mer enn gjerne delta på noe lignende igjen. Da blir det matkurs på både Jonas og meg eventuelt. Romantisk!


 

17. Tannbleking: Jeg skulle hatt en ny runde bleking i oktober, men ettersom jeg aldri har fått fingeren ut kan jeg vel like godt ønske meg dette til jul? Whiteningstrips i merket Crest er det store ønsket.

18. Treningsklokke: Ikke noe avanserte greier til 500 ++. Jeg vil bare ha en liten sak som forteller meg hvor langt jeg har løpt, tiden jeg har løpt på, og hvor mange kalorier som er forbrent. That's it!

19. Joggesko: Jeg ønsker meg noen nye joggesko. Både fordi jeg trenger det og fordi treningsmotivasjonen min trenger det. Et nyttårsforsett er definitivt å trene MYE mer.

20. Penger: Penger kommer alltid godt med etter den store julehandlingen.


Det ble hele 20 ønsker på meg!
Har du noen juleønsker du vil dele med meg i år?

Det er kjolesesong!

Her kommer kjoleinnlegg nummer 2! Jeg lovte at jeg skulle følge godt med fremover og tipse dere så fort jeg fikk øye på noen nye, lekre festkjoler. De aller fleste av oss er nå på leting etter både julebordskjoler, julekveldskjolen, og selveste nyttårskjolen! Under finner dere de aller nyeste variantene fra nett og denne gang har jeg prøvd å også få med noen lange, mer elegante varianter blant de korte, glitrende partykjolene. Håper dere finner noe som faller i smak. Det gjorde mildt sagt jeg. MIHII!

1  2
3  4
5  6
7  8
9  10
1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER, 10 HER

Jeg synes de fire nederste kjolene her er like fine jeg. Hvorfor gå for de dyre variantene når man kan kjøpe noe nesten likt til halve prisen? Hva ville dere gått for her? Billig eller dyrt? Jeg ville lett valgt både 9 og 13 fremfor kjole nummer 11 til dobbel pris. Jeg elsker at Nelly har så mange alternativer!

11  12
13   14
     11 og 12 koster 1195kr og fås kjøpt HER, 13 koster 399kr HER, og 14 koster 499kr til HER 

(affiliateslenker)

Blue leatherDa ble det en spontan jobbvakt på meg både i dag og i morgen! Jeg drar til Vero Moda så fort dette innlegget er publisert og kommer ikke hjem før sent i kveld, så kommentarene deres skal jeg sette meg ned med i kveld og svare på. Ellers har jeg et forhåndsskrevet innlegg på lur til litt senere!

Jeg får nesten hver dag inn kommentarer fra lesere som spør om jeg har instagram. Vel, nå har jeg kommet så langt som å laste det ned, men jeg har ikke tatt det i bruk enda og har heller ikke helt bestemt meg for om jeg vil gjøre det. Jeg tror nemlig ikke jeg kommer til å være noe flink til å oppdatere den! Men mens jeg fintenker på om jeg skal begynne med dette eller ikke, kan dere ihvertfall like facebooksiden jeg har til bloggen min! Jeg har ikke vært så flink til å bruke den aktivt tidligere, men dette skal jeg bli mye mye flinkere til fremover. Facebooksiden min finner dere HER.

 
Blå skinnbukser fra H&M, Topp fra Zara, Belte fra Bikbok, sko fra AldoNå må dere ha en flott onsdag så lenge!

2012 - Flotteste reisedestinasjoner
1. EGYPT:
Egypt med undervannslivet i Rødehavet er etter min mening et av de vakreste stedene på jord. Jeg var i Sharm el Sheik i desember 2011 på en av de beste reisene jeg har hatt i hele mitt liv. Jeg ble så forelsket i Egypt at jeg måtte tilbake allerede i januar 2012. Annika og jeg bodde 2 uker på fem stjerners hotell med frokost inkludert for rundt 6000 kroner. Egypt har mange tilbud som er mye billigere enn dette, men ettersom reisen ble en av mitt livs beste, var den virkelig verdt enhver krone. Vi hadde bestemt oss for å virkelig leve i luksus disse to ukene, og det gjorde vi! På disse ukene svømte jeg med delfiner, red på kameler, kjørte firehjuling i ørkenen og red på arabere langs stranda i solnedgang. Savn!


2. MEXICO: En dyrere reise, men nydeligere omgivelser har jeg aldri sett i hele mitt liv. Ikke engang på tv. Jeg måtte virkelig klype meg i armen da jeg ankom dette stedet. At noe kan være så nydelig! Hotellet, strendene, parkene.. Alt sammen var helt idyllisk. Hallo i luken, jeg svømte med hai! Holdt, matet og klappet ville rokker! Gud bedre hit SKAL jeg tilbake. Jeg skal ta med meg Jonas på romantisk ferie. 


 
  
 

3. ZIMBABWE: Så var det Zimbabwe med sin helt spesielle sjarm! Zimbabwe hadde verken grønne skoger eller turkist hav, men fy søren så flott det var her likevel. Dagsturen jeg hadde i Zambia for å bade på toppen av Victoria Falls tror jeg fremdeles er den beste dagen jeg har hatt. Ihvertfall i 2012! Å gå fra lionwalks i den ville bushen, til å svømme over strømningene i Victoria Falls og henge over fossefallet var bare ubeskrivelig. Jeg har ingen bilder som kan beskrive godt nok hvor bra denne opplevelsen var. 
 Tenk i år har jeg både vært i Egypt, Mexico, Spania, Hellas, Sør Afrika, og Zimbabwe! Jeg har vært på badeferie etter badeferie, tidenes safari med verdens beste kjæreste, og jeg har dratt alene til Zimbabwe for å jobbe som frivillig med løveunger! Åh, jeg er faktisk verdens heldigste jente. FOR et år det har vært.

AUTUMN OUTFIT

 I dag har jeg fått på min elskede runwaydreamz vest igjen. Jeg syntes det var alt for lenge siden sist. Jonas og jeg har tatt turen til svigerforeldrene denne tirsdagen, og det første vi ble møtt med var et jacuzzi på størrelse med et hus! Det var virkelig helt rått. Det ble levert i dag, og om et par dager er det fylt med varmt, deilig vann. Da kommer vi tilbake for å si det sånn! Må jo friste dere med litt badebilder!

  
New Yorker skinnbukse, Runwaydreamz vest, Genser og smykke fra Bikbok, Veske fra Kappahl

I gang med årets kalender!

Da var jeg i gang med årets hjemmelagde kalender! Et kjempeflott julegavetips. Bestemor har fått en hjemmelaget kalender av meg helt siden år 2000. I år blir ingen unntak! Jeg gikk til innkjøp av selve kalenderen forrige uke og nå venter jeg bare på de siste bildene. Har dere planer om å lage noe lignende selv, så anbefaler jeg å begynne så fort som mulig. Dette tar nemlig mye lengre tid enn man skulle tro. -Men fy søren så koselig det er å dille med nå som det er blitt så kaldt og mørkt utendørs.

Liten sniktitt på fjordårets kalender..

  
 

Inni en av månedene lagde jeg et lite skrytealbum med masse bilder av meg i, og under bursdagsmånedene til bestemor og bestefar, plasserte jeg en liten konvoulutt hvor det befant seg noen flakslodd. I år må jeg finne på noe nytt! Jeg kan selvfølgelig vise dere det ferdige resultatet etter jul.Alt av scrapbook-dilldall handler jeg på Panduro!
Selve kalenderen fant jeg på Elite Foto.

Oppskrift - KakemennHurra! Kakemennene mine ble akkurat like bra som jeg hadde håpt. Den gode oppskriften fikk jeg av min godeste svigermor, men av og til hjelper det ikke om oppskriften er god. Jeg og baking går ikke alltid like godt sammen skjønner dere! Baking behøver jo tålmodighet, og det har jeg lite av på kjøkkenet. Jeg elsker å lage mat, men jeg ser helst at det går litt kjapt! Derfor ble kakemennene mine mer sjarmerende enn pene. Hihi, men godt smakte de ihvertfal! Oppskriften må deles med mine flotte lesere.

 


1. Smelt 100g margarin sammen med 300g sukker og 2 dl melk i en gryte. La det avkjøles litt.
2. Bland sammen 500g hvetemel og 2 ts hornsalt.
3. Når første blanding er avkjølt, blander du begge blandinger sammen og rører godt.
4. Sett deigen i kjøleskapet i 3 timer. Helst et døgn! (det tok jeg meg ikke tid til).
5. Dekk kjøkkenbenken og kjevlen godt med mel. Deigen er ganske seig!


6. Kjevle deigen ut og legg på formene. Stek kakemennene midt i ovnen på 200g i ca 10 minutt.SÅ deilig å dyppe i melk!

En liten novembernisseNå venter jeg besøk hvert øyeblikk! >Annika< kommer og vil være med å bake kakemenn! Jeg må bare vise dere den lille novembernissen som har fått komme opp fra julepyntboksen. Haha, nå klarer vi ikke å vente lengre noen av oss. Jeg føler jeg kjøper inn noe nytt av julepynt hver eneste dag og har allerede begynt å småpynte litt. En liten måned med julepynt i leiligheten er jo aaalt for lite!Èn novembernisse må være lov!
Sølvfatet, og lysene er forresten fra Upstairs.

Antrekk - 19.11.12Tjo hei! Jeg har vært på farten helt siden i dag morges. I går kveld skrev jeg en lang handleliste og i dag sto Jonas og jeg tidlig opp for å gå til innkjøp av alt sammen. Jeg har blant annet kjøpt ingredienser til årets første julekaker. Jeg skal bake kakemenn i løpet av kvelden tenkte jeg! Jeg har ikke oppdatert mat kategorien på en veldig lang stund nå, men det er rett og slett for å lade opp til desember når julekaker og konfekt skal bakes! Håper dere er klare for litt oppskrifter. Julemusikken skal stå på full guffe i kveld, og jeg skal virkelig bake med hele sjela! Har gledet meg så til å komme i gang. 
Bukse fra Bershka, Genser fra Bikbok, Veske fra Kappahl, UNIF jakke og briller fra Nastygal, sko fra Nelly

Har dere noen gode tips til julesanger?

Søndagen!God kveld alle sammen! Nå gikk akkurat besøket vårt. Vi har hatt en kjempefin dag på Randesund julemesse. Jeg tror lille Adriana var storfornøyd da hun fikk holde kaninungene de hadde på gården. Etter litt lappespising, og titting på dyrene, dro vi hjem til oss hvor jeg lagde litt middag. Jonas er ikke til å snakke med engang når det er barn i nærheten. I dag var det bare han og Adriana. Han blir plutselig til en kid selv, kryper rundt på gulvet, hyler, skriker, gir jentungen all slags usunnheter, og ler seg ihjel når foreldrene ikke kan gjøre stort. Stakkaren er så misunnelig på Marthe og Dardan om venter nummer 2 om mindre enn to måneder! Her i gården er det uheldigvis for han, bare snakk om hund. 
 

Marthe sin blogg kan dere lese HER

Antrekk - 18.11.12

HURRA! Gårsdagens sinnsyke vær har snudd helt om denne søndagen. I dag våknet jeg opp til stor sol og til og med litt varme! Passer ypperlig ettersom jeg nok en gang skal på julemesse. Denne gang med Jonas, Marthe, Dardan og dattera deres. Deretter blir det middag hos oss og sikkert en god film.

 


Gammel jakke fra Vero Moda, Sko fra Nelly, Topp, kjole og belte fra Bikbok, veske fra Gina TricotØnsker dere en fin søndag så lenge!

Jomfrudom på netthandel

Det ble ingen ny oppdatering på dere etter jobb i går. Jeg hadde rett og slett ingenting interessant å komme med etter en lang, men kjempebra dag på jobb! Derfor bestemte jeg meg for å spare dere, og heller dra på jentekveld med to nordlenninger og min kjære kollega, Malene! To av oss drakk vin, og to av oss drakk vann, men alle sammen hadde en kjempefin kveld. Jeg lagde pizza til oss og resten av jentene hadde handlet inn tonnevis med godteri. En ganske perfekt lørdagskveld om jeg får si det selv.

He-rre-gud. Andrea har tidligere verken handlet kjoler eller sko fra nett, men for en liten stund tilbake bestemte hun seg faktisk for å nettshoppe! Etter å ha surfet litt rundt og oppdaget nettbutikken www.coolstuff.no, bestemte hun seg for å gå for denne....... Et hestehode. Hvorfor er jeg ikke overrasket? 

 
 

Håper dere hadde en hyggelig kveld dere også!
I dag står det en hyggelig dobbeldate på planen her.

Julegave fra meg til meg!Fysj for en kald og mørk morgen jeg våknet til i dag. Planen var å ta noen gode antrekksbilder til dere før jobb, men ekstremværet utenfor tillater meg det ikke. Det er rene stormen utenfor! Så da får jeg vel heller vise dere julegaven jeg kjøpte til meg selv i går. Måtte jo ha en julegave til meg selv også!

Jeg kjøpte meg et helt nydelig kakestativ i sølv. Nå kan jeg ikke huske navnet på interiørbutikken, men det var en i en sidegate i sentrum. Jeg skal vel og merke ikke bruke det til å ha kaker på, men julepynt! Akkurat nå har jeg bare kastet all jeg eier og har oppå, men første desember skal jeg ordne dette ordentlig fint. - Og så fort julen er over, skal stativet brukes til å ha smykker og dill på.

 
 
"Love" er kjøpt på interiørbutikken N1, og tallene til adventslysene er fra Upstairs.Vi skrives igjen etter jobb.
Ønsker dere en super lørdag så lenge!

I mål med julegavehandelen!

Jeg vet ikke med dere, men jeg eeelsker å handle julegaver. Jeg synes faktisk at dette er tusen ganger så morro som å shoppe og da har dere vel en viss anelse på hvor morro jeg synes dette er. Familien vår er ikke så stor og derfor synes jeg det er ekstra gøy. Da kan jeg jo kjøpe MANGE gaver til hver enkelt! Jeg har ikke rukket å tenke på hva jeg ønsker meg selv enda, men det skal jeg finne ut av og poste i et eget innlegg! Mange har ønsket seg et slikt innlegg for tips til hva en selv kan sette på ønskelisten.  

I dag har jeg handlet inn mye mer enn planlagt, og nå tror jeg faktisk at jeg nesten må si meg ferdig! Budsjettet er allerede sprengt, men noen få gaver mangler og SÅ er jeg helt i mål. Jeg skal jobbe masse i desember både før og etter jul, så det passet utmerket å bli litt tidlig ferdig i år!
Hihi. Nå gleder jeg meg ihjel til å pakke alt opp.
Hvor langt er dere på vei?

Antrekk - 16.11.12   

Jonas og jeg kom akkurat inn døra, og nå skal vi ut igjen! Jeg har fått levert skoene hans som vi fikk solgt til ei veldig søt jente, og nå skal vi dra for å titte litt på julegaver. Vi dro innom omtrent alle interiør butikker vi har i byen tidligere i dag, og nå skal vi en tur både på Sørlandssenteret og på Ikea. Ikke at jeg tror noe av det vi finner her kan måle seg med det jeg så i sentrum. Fy søren så mange nydelige interiørbutikker det skjuler seg i Kristiansand by sine sidegater. Her snakker vi julegavemateriale!
New Yorker bukse, Sko fra Nelly, Skjorte fra H&M, Belte og jakke fra Bikbok, Veske fra Cubus

Jakke fra MadladySe hva som kom i posten i dag! En ny skatt fra www.madlady.se. En slik jakke har jeg vært på jakt etter lenge. Nå må jeg bare se å finne ut hvordan jeg skal bruke den! Kanskje den får komme på i morgen?
 
Den kan fås kjøpt for 399kr HER

         Jakken min er sponset

Premiereklar!

 

Nå drar jeg til min fine jobb! Jeg har tatt noen ekstra vakter denne uken. -Men først vil jeg dele kveldens antrekk med dere. Klokken halv tolv i kveld drar jeg på premieren for den aller siste Twilight filmen. Wuhuu! Jeg slutter ikke før sent, så jeg har forhåndsskrevet noe som vil bli postet i løpet av kvelden.

Håper det står bra til med dere alle! Kanskje ser jeg noen av dere på Vero Moda i dag? Vi får inn nye, lekre varer hver eneste dag. Det har faktisk vært vanvittig mange lesere innom den siste tiden. Det er så hyggelig å få hilst på noen av dere og sett hvilke mennesker som skjuler seg bak statistikkens tall!

 
Genser, veske og kjole brukt som skjørt fra Bikbok, Skjorte HERFRA, Sko fra Nelly, Briller fra NastygalEr det flere som skal på premieren i natt?

17 Julegavetips til kvinner

1. Krølltang, krøllstav, bølgetang, rettetang: Hvilken jente vil ikke eie noen av disse variantene? Her kan dere finne mye billig på foreksempel Elkjøp, Expert og Lefdal.  

2. Undertøy:
Dette er noe jeg kommer til å ønske meg selv i år. Jeg er bare så alt for dårlig til å bruke penger på undertøy. Søte truser i alle varianter står på min ønskeliste i år!

3. Hårprodukter av kvalitet:
Jaaatakk! Dra til en frisørsalong du stoler på og beskriv hårsituasjonen til personen du vil kjøpe gave til, så vil du nok få gode tips til hvilken type produkter hun bør ha. Selv har jeg i alle år ønsket meg absolut repair serien fra Loreal og Xtreme serien av Redken. Akkurat nå bruker jeg Sebastian shampooen og balsamen, og er også kjempefornøyd med dette merket.

4. Smykkestativ:
Åh, jeg fant nettopp det råkule stativet på bildet under her. Dette finner dere på glitter NÅ! Ellers har Lisbeth Dahl vanvittig mange nydelige smykkestativ.

  
 

5. Hjemmelaget julegave: Det er mye sjarmerende som kan lages også! Les mitt tips til hjemmelaget julegave HER. Hjemmelagde, spiselige julegaver kommer jeg også til å tipse dere om senere. Nå som desember måned nærmer seg kommer jeg til å bake både julekaker og konfekt i massevis og alle oppskrifter skal deles med dere.

6. Utstyr til scrapbook: Har venninnen din, søsteren, eller moren din samme hobby som meg? Vel, da passer denne gaven helt ypperlig. Jeg ville hoppet i taket om jeg fikk en julegave bestående i masse scrapbook detaljer. Klistermerker, silkebånd, limstift, saks, kule ark.. Vil ha alt!

7. Lisbeth Dahl perlekleshengere: Dette er det vanvittig mange unge jenter som ønsker seg. Jeg har selv tre som virkelig aldri får henge i fred. De er latterlig fine. Disse fås kjøpt flere steder på nett. Jeg kan ihvertfall linke til et av stedene. HER fås de kjøpt for 39 kr.  

8. Greengate servise: Kanskje moren din, bestemoren din, venninnen eller søsteren din kan få noe i det nydelige juleserviset? Jeg har det ikke selv, men det har fotballfrue og jeg er så misunnelig!   

9: Matkurs: Send henne på matkurs. Undesøk på internett hva byen din kan tilby! Jeg vet ihvertfall at her i Kristiansand så kan Hotell Norge tilby slike kurs. Jeg har nemlig vært her to ganger selv og spist noen fire og fem retters måltid jeg aldri i mitt liv vil glemme. Jeg lærte helt utrolig mye.

 
  

10. Personlig almanakk: Noe alle burde ha etter min mening. Design en selv med bilde av personen du ønsker å gi den til! Dette kan gjøres på www.personligalmanakk.com

11. Kaffemaskin: Her finnes det også mange stilige og rimelige varianter på både Elkjøp, og Lefdahl! En kaffemaskin som lager det ene og det andre av deilige drikker behøver ikke å koste 1000 kroner.

12. Fifty Shades trilogien: Kanskje ikke til bestemor! Disse bøkene er nok mer for unge. Ikke for unge heller vel og merke. Perfekt venninnegave om venninnen din er over 16 år. 

13. Kokebok: Dette er vel heller mer for bestemor. Hehe! Gå i bokforretningene og se etter gode kokebøker som du tror vil falle i smak. Fotballfrues dagbok kan være et fint alternativ om du har venninner eller familiemedlem som søker inspirasjon til sunne, gode retter.

 


14. Sminkeveske: Igjen, se på Lisbeth Dahl sine varianter. De er rålekre alle sammen. Ellers har også Lulus noen flotte toalettvesker i alle farger, størrelser og varianter.

15. Billetter til konsert, stand up, eller teater: Hallo? Hvor koselig er ikke det å få i gave?

16. Tannbleking: Jeg venter selv på nye tannblekings strips fra ebay. Denne gang skal jeg teste White Strips av Crest. Disse har jeg også brukt før og jeg ble kjempefornøyd med resultatet. Ellers har jeg også testet the white one tannblekingen fra www.thewhiteone.se og ble også veldig fornøyd med dette resultatet. Jeg endte opp med White strips da jeg fant et sett på Ebay for bare 200 kroner. Hurra!

17. Favorittserien hennes: Mangler hun en sesong av favorittserien sin eller har hun lyst til å starte på en helt ny serie? Det er ihvertfall nok å velge i. One tree hill, Gossip girl, Vampire diaries, Frustrerte fruer, Grey Anothomy, Prison Break, Lost, osv osv..

 
 

Håper dette var til hjelp for noen av dere? Nå kan jeg nemlig ikke komme på mer!
Julegavetips for menn vil komme i et eget innlegg.

Salongxtend har fått inn 60cm clip on!Da jeg var og fikk nytt hår + styling hos flinke Tone for rundt en måned siden, lovet jeg å legge ut link med en gang Salongxtend også fikk inn 60cm clip on extentions i nettsalongen sin. Alle bor jo ikke i Kristiansand, og da er det jammen ikke lett å bare stikke innom salongen heller! Nå kan dere altså få tak i akkurat det håret jeg fikk satt på. Ettersom jeg har såpass med striper i mitt hår, fikk jeg tre remser i tre ulike farger. Disse fargene heter 10, 6 og 16. Nettbutikken har også 50 centimeters sett om dere heller vil ha dette, men skal håret brukes til krølling så synes jeg det absolutt beste er 60 cm.

Kanskje noe å tilføye på ønskelisten?
Dere finner 60 centimeter clip on HER og 50 cm HER

Litt interiørnytt!


 

Jeg fikk med meg hjem en gigantisk pakke fra www.thelmat.no da jeg var på posten i dag. Vi har fått litt nytt interiør til leiligheten! HURRA. Hjertetavlen på bildet over her passet ypperlig nå som det er jul. Den er perfekt til å henge julekort på, men ettersom Jonas og jeg antagelig ikke kommer til å få så mange julekort, vil jeg bruke den til noe annet. Hva skal dere få se når jeg har kjøpt inn det jeg trenger!


This and that boks til 49kr HER


Serviettringer nå på tilbud til 19 kroner HER. Kjempefint julegavetips!


Hertetavle til 199kr HER


Miniskilt 10 x 22cm, 119kr HER

Alt her passer jo kjempefint som julegaver enten til venninner, mor eller bestemor!

                Mine varer er sponset

God morgen fra trøtt-tryne!Goood morgen! Jeg har verdens største trøtt-tryne i dag. Det ble en sen kveld med masse mailsvaring i går. Kjempegøy at så mange var interesserte. Mye av det gikk jo på bare noen minutter! Planen min om å førsteprioritere de fra Kristiansand gikk mildt sagt i dass. Hehe! Jeg fikk noen søte mail fra lesere i både sør, nord, vest og øst og jeg kan jo ikke si nei. Så det ble første mann til mølla i stedet. Nå har jeg begynt på innpakningen av varer. Alt skal sendes ut i løpet av dagen! Jeg har enda litt mail å svare på fra morgenen i dag, så det skal også gjøres før jeg tror jeg skal ta meg en oppkvikkende joggetur.Ønsker dere en fin onsdag!

Antrekk - 13.11.12

Da drar jeg endelig på jobb igjen! Føles som en evighet siden sist, men det er vel ærlig talt bare to dager. Jeg har stengevakt så jeg kommer ikke hjem før sent i kveld, men vi skrives igjen med en gang jeg er hjemme, og da må dere enda være oppe! Jeg skal nemlig ha et lite salgsinnlegg i kveld. 10 par sko skal selges, min elskede spellbag som aldri blir brukt, et par Jeffrey Campbell, en jakke og noen kjoler!


Marc Jacobs klokke HERFRA (affiliateslenke)

 
Sko fra Nelly, Bukse fra Cameo, Belte fra Nastygal, Genser fra Bikbok og jakke fra Vero Moda 

I mellomtiden vil jeg ønske dere en fin tirsdag. Enjoy the day!
Kommentargodkjenning og svaring vil også gjøres i kveld.

Romantisk mandagskveld!

Etter en good, varm og alt for lang dusj lagde Jonas og jeg oss litt nachos i går kveld! Nachos er vel egentlig en typisk fredagsmiddag, men det fristet bare så! Det ble en ordentlig romantisk mandagskveld ut av det hele. Jonas og jeg dro frem Harry Potter samlingen vår og satte på første film. Av en eller annen grunn gir disse filmene oss julestemning. Ikke at jeg kan få mer julestemning nå..

Ja, og vet dere hva? Svigers har kjøpt seg jacuzzi! Det skal stå på verandaen rett utenfor huset deres. Gjett om Jonas og jeg kommer til å kapre dette til alle døgnets tider! Finnes det noe deiligere enn å sitte i et boblebad utendørs mens snøen daler? Svigers kommer aldri til å bli kvitt oss nå! Hoho.
Håper dere fikk samme fine start på den nye uken!

Lett som en fjær!

 

DEILIG! Jeg føler meg lett som en fjær etter dagens treningsøkt. Det er så lenge siden jeg var i form at jeg helt hadde glemt hvordan kroppen kjennes ut etter en løpetur i frisk luft. Hadde vi bare hatt en hund nå så ville alt vært perfekt. Mange av dere ber meg om treningstips. Jeg må dessverre si at jeg virkelig ikke er den rette å spørre! Jeg har funnet en form for trening som fungerer ypperlig for min kropp, men jeg tror det er viktig at dere prøver dere litt frem og finner treningsmetoder som passer dere best. Noen liker å variere masse, andre liker å følge en fast rutine. Noen liker å løpe, mens andre hater det. Hos meg går det mest i løping, situps, plankeøvelsen og armhevninger. Jeg prøver selvfølgelig å komme meg på treningsenter en gang i blant og variere styrkeøvelsene, men stort sett er det det det går i og dette kan jo gjøres hjemme!

Da jeg spurte etter motivasjonstips fra dere lesere forrige uke, fikk jeg inn vanvittig mange gode kommentarer! Hvis det er av interesse så kan jeg godt skrive et motivasjonsinnlegg med noen av tipsene jeg fikk fra dere? Nå som kulden har slått inn her i landet, sliter kanskje flere med motivasjonen? 

Jonas: Ååårh, hoppebilde nå igjen?
Jeg: JA KOM IGJEN! Hopp!

Antrekk - 12.11.12

 Det er så godt å ha godgutten hjemme! Savnet han skikkelig i helgen. Vi har fått finværet på plass denne mandagen og med det tror jeg jammen jeg skal hive på treningsbuksene og løpe! Kanskje jeg til og med får Jonas med meg. Været er perfekt for litt jogging utendørs etterfulgt av litt styrketrening i stuen. 
Bukse og skjorte fra Vero Moda, Genser fra Bikbok, Nastygal jakke og briller, Sko fra Nelly

En toppbloggers lønning er ofte oppskrytt

Jeg vet godt at jeg tjener langt over gjennomsnittet for jenter på min alder, og jeg vet godt at halve Norge strever mye mer enn meg for disse pengene. Dagens toppbloggere får latterlig mye inn på konto, og jeg skal til og med innrømme at jeg ikke synes jeg fortjener disse pengene. Å få 4, 5 og 6000 kroner for en times arbeid er ikke normalt. Det er dette et annonseinnlegg koster i dag, og noen tar gjerne den dobbelte summen. Samarbeidspartnerne våre tjener vilt på å bruke oss som reklame og jeg forstår derfor også godt at annonseinnleggene har denne verdien i 2012. Personlig synes jeg ikke at arbeidet mitt på sofaen med dataen på fanget fortjener disse kronene, men likevel tar jeg på meg de oppdragene som passer meg og mine interesser. Hvorfor skal egentlig vi bloggere føle oss fortjent til å ta imot disse store summene med penger? Jo nå skal dere høre. Det er jobb med blogg, og det koster penger å ha firma.

I dag har jeg betalt regnskapsføreren min over 8000 kroner. Hurra for det. Der røyk de julegavene. Jeg betaler mer i skatt enn andre 20 år gamle jenter tjener på et helt år. Jeg betaler 25% moms og 45 % skatt av alt jeg får inn på konto. Om en blogger skulle være så heldig å få 60 000 kroner en måneden så sitter hun (om hun følger Norges regler) ikke engang igjen med halvparten.

Er dette virkelig en så enorm sum at nettavisene gang på gang må skrive saker om det? Med mindre bloggeren enda bor gratis hjemme hos mor med middag daglig servert på bordet så er dette en ganske normal inntekt i Norge. Med regnskapsfører regninger på 8000 kroner, husleie, strømregning, telefonregninger og matbudsjett så kan jeg love dere at vi kan se langt etter de 60 000.

Da jeg startet denne bloggen, ante jeg ikke hvor mye penger som ville ligge i den, og heller ikke hvor mye penger jeg ville se forsvinne til skatt, moms, og regnskapsfører. Jeg ville aldri i mitt liv startet en blogg for pengenes skyld, men nå har bloggen faktisk blitt mitt firma, min hovedinntekt, og mitt levebrød. Uten bloggen går det ingen penger til sparekonto, husleie eller strømregning. Ja jeg har også en høyt elsket jobb hos Vero Moda, men som sagt skatter jeg 45 % og med det blir det selvfølgelig ikke mange kronene i lønn. Sånn er det bare å være toppblogger! Det jeg vil frem til her er at det ikke er bare bare å tjene gode penger. Det er ingen grunn til å hyle og skrike av å lese 60 000 kroner i en nettavis. 

Det aller meste forsvinner ut til Norges velferdstjenester. Enhver krone og enhver sponsorgave skal skattes for, moms skal betales og det hele er bare et stort, skummel sjansespill. Regner du feil og betaler for lite, får du raskt en bot du sent vil glemme. Heldigvis har jeg ikke gått på denne smellen selv. Det takker jeg regnskapsføreren min for. Blogging er supergøy, men jammen er det både skummelt og krevende også.

Da ble det et personlig innlegg med litt meninger også på www.martheborge.blogg.no!

JULEKJOLEN

Her kommer det etterspurte innlegget med tips til både julebordskjoler og selveste julekveld-kjolen! For min del kan julekjolen være alt fra rødfarget, sort, grønn, lilla, gull eller glitrende. Under finner dere noen av mine favoritter fra nett akkurat nå. Jeg kommer til å følge godt med fremover og tipse dere med en gang jeg får øye på en ny, passende julekjole! Slik jeg har forstått det så er dette noe dere ønsker?

 2
  4
 6
7  8
1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER

9     10
11   12
9 HER, 10 HER, 11 HER, 12 HER (affiliateslenker)

Selv har jeg nummer 12 og har nå superduper lyst på 1, og 2!

Julemesse på Tømmerstø!Åh for en koselig dag! Jeg har vært på julemesse med svigermor og Jonas sin lillesøster, Linn. 10 minutt unna leiligheten vår på Tømmerstø ligger det en gård som hvert år har verdens koseligste julemesse. Jonas og jeg var her en gang i sommer og knipset litt bilder av de søte dyrene som bor her. I dag fikk jeg dratt med meg hjem en hel hau julepynt og litt mer julegaver! Å gud, så fint det skal bli her om to uker.
Så fikk jeg julete av Svigermor! Jeg har allerede drukket en kopp. JULESTEMNING <3
En sniktitt på innkjøpene..Nå skal jeg på middag til svigermor før jeg drar for å hente hjem godgutten!
Hva synes dere om julepynten?

Innkjøp - 11.11.12

Åh se på den jakken! Råålekker. I går fikk jeg etter jobb, endelig dratt med meg litt Vero Moda varer hjem. Jeg har holdt av masse mer som skal kjøpes i omgang nummer 2. Hihi! Jakken over koster 459 kroner. Gleder meg halvt ihjel til å få satt sammen et lekkert antrekk med den på!
T skjorte til 199 kroner.


Skjorte 229 kroner. Må ha den i sort også!


Bukse til 399 kroner.


Enkel genser 199 kroner.Noe dere likte?

Øverst på ønskelisten...

 
 

... Står en bestevenn i form av en dalmatiner! De siste ukene har jeg lest alt som går ann å lese om denne rasen på nett. Jeg vil ha en stor hund som elsker å gå på tur, har godt humør, lite arvelige sykdommer, og kort pels ettersom både Jonas og jeg har astma med diverse allergier. Her har vi rasen! Dalmatinere røyter riktignok hele året, men herlighet det får man vel tåle når man har hund?

Jonas og jeg behøver et nytt familiemedlem i klubben! Jeg tror vi hadde blitt verdens beste hundeforeldre jeg. Hele meg lyser opp når jeg ser en hund på gata, og det er bare en skam at jeg ikke har fått tatt vare på en selv. Vil noen gi meg en dalmatiner i julegave? Det er en hund der ute som trenger meg!


 

De er så NYDELIGE!

Antrekk - 09.11.12

Dagens antrekk ble ikke akkurat som på bildene under, men jeg deler det med dere likevel jeg. Jonas dro til Oslo i går kveld for en fotballcup, og da knipset vi litt antrekksbilder på forhånd!

Det er så rart å ha leiligheten helt for meg selv. Jeg har faktisk aldri vært alene før! Tidligere har det alltid vært jeg som reiser rundt, men nå har jeg visst tatt en liten pause. Jeg føler ikke lenger behov for å reise til et nytt land hver måned. Nå har jeg jo ny jobb som jeg stortrives i også! 
 

Aldo sko, bukse fra Cubus, skjorte og jakke fra bikbok, clutch fra Gina Tricot
Da drar jeg på jobb jeg! Kos dere så lenge.
Vi skrives når jeg kommer hjem igjen!

Jeg ble bitt av basillen!Tusen takk for alle tilbakemeldingene på forrige innlegg! Det satte jeg enormt stor pris på. Jeg har lest nøye gjennom alt sammen og notert ned det som må forbedres, det dere ønsker mer av, og det som kan kuttes ned på. Nå er det jo litt ulike meninger om det forskjellige, men dette var virkelig til stor hjelp!

Det er kanskje ingen overraskelse at jeg er blitt bitt av julebasillen? Jeg synes dagene går uendelig tregt for tiden! Hvor blir det av desember? I dag har jeg sittet og googlet hvit jul i håp om å få noe inspirasjon til julepyntingen. Har dere noen inspirasjonsider å komme med så må dere gjerne legge igjen en link i kommentarfeltet. Jeg er ikke så flink til å finne slike gode nettsider. Så langt har jeg planlagt å kjøpe hvite saueskinnsputer, legge saueskinn over alt, ha tente stearinlys til alle kanter, og pakke enhver gave inn med sølvpapir og glitrende bånd. Jeg skal ikke være så gal å kjøpe hvitt juletre, men det skal dekkes i sølv og hvit juletrepynt, med stjerne på toppen, saueskinn under og nydelige gaver i alle størrelser. Bildene under her kan ikke engang måle seg med det bildet jeg har tegnet i hodet mitt.


 
 Kanskje jeg også skal være så gal å henge opp marshmallows etter taket?
JA! Jammen skal jeg farge noen av dem sølv også..

Antrekk - 09.11.12Hei og hopp! Hvordan står det til med dere? Kan jeg få lov til å spørre dere om noe i dag? Som dere sikkert vet så er det ingenting jeg ønsker mer enn å forbedre meg på bloggfronten. Jeg vil være den flinke, positive og inspirerende bloggeren som til stadighet innfrir lesernes ønsker, men for å kunne gjøre dette behøver jeg deres hjelp. Vil dere svare på et, eller to av punktene under her så blir jeg veldig glad!

Gi meg en tilbakemelding:
1.
Tre ting du liker med www.martheborge.blogg.no
2.
Tre ting du missliker med www.martheborge.blogg.no
3.
Dine favorittinnlegg. Er dette noe du ønsker mer av? 
Ny bukse, jakke, topp og belte fra Bikbok, Sko fra nellyJeg har allerede fått ønsker om julegavetips og min egen ønskeliste.
Det skal selvfølgelig bli! Har dere noe mer å tilføye?

Antrekk - 08.11.12For en herlig dag det har vært! Solen har endelig funnet veien til sør igjen! Jonas og jeg har vært på Hamresanden og knipset antrekksbilder til dere i dag. Det var like før vi slo oss ned på stranden og solte oss i samme slengen. Det var jo varmt! Hadde bare dette været fortsatt ut uken..

I kveld skal jeg endelig med fine >Annika< igjen. Vi har ikke gått sammen på leeenge. Annika har nemlig lest som en gal til eksamen som er i dag! Stakkaren skal ha muntlig naturfagseksamen om en time. 
Bukse, jakke, smykke og genser fra Bikbok, Sko fra Aldo og brillene er stjelt fra Jonas!

Julekveld hos Borge og Norheim
Det blir en sølvjul hos oss i år. Ingen tvil om det! Om en måned skal stuen vår være dekket i sølv, hvit, glitter og hvite engler. Jeg skal til og med kjøpe nye sofaputer for å gjøre julestemningen helt maksimal. Røde lys og små søte nisser må vi riktignok også ha, men stuen skal i hovedsak være preget av fargene dere ser på bildene over. Neste år kan vi kjøre helrødt! Forandring fryder vet dere.

Jeg har tegnet julestuen vår med ferdig pyntet juletre i hodet mitt! Er jeg gal?

PÅ FARTEN!

Puh! Jonas og jeg kom akkurat hjem fra en fire timers shoppingrunde. Vi skulle bare en liten tur på Sørlandsenteret og på Ikea for å handle duftelys, men det hele endte med en fire timers shoppingrunde. Vi var faktisk et minutt unna å kjøpe et juletre! -Men så kom vi på at juletreet kanskje kom til å dø ut før første desember. Det vill jo vært litt synd? Så vi nøyde oss med juletrepynt i denne omgang.

 
New Yorker bukse, skjorte fra Bikbok, Jakke fra H&M, Skjerf fra Gina Tricot, Sko fra NellyNå skal jeg pakke inn litt julegaver!
Jeg klarer ikke å vente lengre..
Det er jo det koseligste som finnes.

Steg for steg - Min favorittfrisyre1. Sett i extentions. Har du naturlig langt hår så slipper du dette steget! Løshåret jeg har brukt her er splitter nytt og fra www.californiahair.no. Det er 50 centimeter langt og veldig fyldig. Passer perfekt til krølling ettersom håret da blir betydelig mye kortere. Et sett koster 799 kroner og fås kjøpt HER. Fargen min er 613/6/8.

 

 

2. Ta frem krølltangen! Jeg har brukt Braun sin tykke krølltang for store lokker. Nå skal alt hår bortsett fra "luggen" krølles. Håret helt fremme med ansiktet deler jeg fra resten av håret og sparer til slutt!3. Slik fungerer den!

1 2
3 4

4. Når alt hår er krøllet bortsett fra det fremste, bytter du til en tynnere krøllstav. Her bruker jeg www.makestyle.no sin variant. Dere kan kjøpe den HER.  Krøll det gjenstående håret og spray med hårspray. Gjør du det riktig så vil du nå se ut som et monster. Gre forsiktig en børste gjennom krøllene for å roe dem ned og legg litt hår fra den ene siden over på den andre slik som på bilde nummer 4.Forsto dere dette?
Til slutt pleier jeg å feste håret i en liten spenne på den ene siden.

Hva skjedde med studiene?Hva har skjedd med studiene mine? Det er et spørsmål som dukker opp i kommentarfeltet hver eneste dag. Endelig skal jeg gi dere svaret! Årsaken til at jeg ikke har sagt noe om dette tidligere er rett og slett fordi jeg brukte veldig lang tid på å bestemme meg for om jeg ville slutte eller ikke. Nå har jeg altså bestemt meg for en stund siden og det blir ingen opplevelsesbasert reiseliv på meg.

Det passet meg ikke. Kun et av fagene mine handlet om turisme og det var uheldigvis på engelsk. Resten av fagene dreide seg om økonomi, organisasjon og ledelse, noe som passet meg dårlig. Disse forelesningene er de kjipeste jeg har vært på noen sinne. Jeg vet at hvis jeg bare hadde holdt ut første år så ville fagene tatt opp mer turisme og reiseliv de to neste, men slik det er nå har jeg ikke lyst til å studere noe innen denne retningen i det hele tatt. Derfor har jeg nå kun Vero Moda og bloggen! Jeg er allerede i gang med å undersøke nettstudier, men denne gang skal jeg tenke nøye gjennom det før jeg bestemmer meg! Jeg liker jo å studere, men jeg må studere noe som gir mening for meg.Nå skal jeg gli godt inn i tenkeboksen før jeg tar neste store valg!

Ønsker dere en god tirsdag!

God morgen kjære lesere! Er dere klare for en ny, god dag? Vel, det er jeg. Jeg skal på jobb om en time og der blir jeg til sent i kveld. Går det like bra som i går så gleder jeg meg halvt ihjel! Jeg skal prøve å få tatt noen antrekksbilder før jobb, men rekker jeg ikke å publisere innlegget så vet dere ihvertfall at dere har det i vente til i kveld! I morgen er jeg tilbake, og da skal jeg være rene blogg-gudinnen!

Jeg ville bare innom og ønske dere en god dag. SE HVA JEG FIKK TAK I I GÅR!! Den siste boken! #Gledeshyl#. Nå har jeg riktignok ikke tid til å lese i den, men fy søren som jeg gleder meg til å begynne!Jeg kjøpte min på Notabene for 249kr. Den skal leses så sent som mulig!

En gledens dag!

Åh, nå er jeg glad dere! Jeg har akkurat kommet hjem fra jobb og er så fornøyd med meg selv. Jeg hadde min aller første stengevakt alene og klarte meg aldeles utmerket! Hurra. Jeg hadde virkelig en helt fantastisk dag på jobb, og enda bedre ble dagen da jeg kom hjem og ble møtt av dette fjeset...


Se så godt leiligheten vår kler en hund!Nå skal jeg nyte Dinos selskap til det fulle, og svare på kommentarer!
Øyet mitt er forresten blitt rødt igjen så jeg frykter ny betennelse..

Antrekk - 05.11.12


Deilig genser fra Vero Moda, Belte og briller fra Nastygal, Sko fra Bianco, Veske fra modekungen

Tjo hei! Nå er jeg mest sannsynlig på jobb. Jeg sto opp tidlig i dag for å ta noen bilder av jobbantrekket! Jeg jobber nesten hele dagen i dag så jeg får ikke svart på kommentarene deres før i kveld, men alle skal få svar! Kanskje jeg ser noen av dere på Vero Moda i dag? Jaa! Vi har fått inn så uendelig mye fint!

Jammen fikk jeg hentet en diger pakke også i dag tidlig.
MASSE JULEGAVER FRA NETT!

Den perfekte juleballkjolen

Endelig kommer innlegget som så mange har ventet på. Mange av dere skal på juleball i desember og er nå på utkikk etter den perfekte kjolen. Jeg har surfet litt på nettet og funnet en nettside til dere med tidenes utvalg. Den perfekte ballkjolen for meg er en lang, diger kjole. En kjole som ikke egentlig ikke passer inn noe annet sted enn på ball. Selv hadde jeg en lilla, gigantisk, og helt nydelig kjole da jeg var på ball i 10 klasse. Kjolene dere finner under her ligger på alt fra 500 kroner til rett over 1000 lappen.

Såpass synes jeg ballkjolen skal være verdt! Disse kjolene ser ut som en million kroner og kan helt sikkert selges for akkurat samme pris etter ballet. www.jenjenhouse.com er nettsiden alle disse er tatt fra og etter litt research har jeg funnet ut at leveringstiden på kjolene er 5 til 9 dager. Hvor mye frakten kommer på ser du når du bestiller. En størrelseguide finner dere også i et skjema under alle kjolene.

1 2
3 4
5 6
7 8
1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6, HER, 7 HER, 8 HER

9   10
11 12
13 14
15 16
9 HER, 10 HER, 11 HER, 12 HER, 13 HER, 14 HER, 15 HER, 16 HER

Alle kjoler kan bestilles i alle farger HER

Antrekk - 04.11.12

 Åh, søndager er herlige! Jonas og jeg har vært på julemesse på Tømmerstø og deretter spist julemiddag hos svigers. Ribbe sto på menyen, med bær og vaniljesaus til dessert. Mmm! Om et par timer drar Jonas og jeg på nok en dobbeldate. I kveld er det kino, og vi skal se den nye thrilleren "Sinister".

Veldig spent! Noen som har sett den? Før vi drar må jeg jo dele kinoantrekket med dere! I dag er både shorts og topp fra Bikbok. Jakken er fra i fjor vinter, og den kjøpte jeg på B young. Hope you like it!

 

Nå vil jeg at dere skal ha en super duper søndagskveld!

Fifty Shades = Narkotika

ÆÆÆ! Hva skal jeg gjøre!? Jeg har lest ut både bok 1 og bok 2 av Fifty Shades trilogien og bok 3 kommer ikke ut i butikkene før i morgen! Jeg føler meg som en narkoman uten narkotika. Jeg slukte hvert eneste ord av begge bøker på èn uke! Fy søren denne forfatteren er flink til å gå rett på sak. Det du leser på baksiden av boken skjer allerede på første side, og når du tror boken ikke kan nå flere spenningspunkter så skjer det villeste du noen sinne kunne tenke deg. Jonas og jeg kunne sitte stille i stuen, og plutselig hylte jeg et gledeshyl så høyt at Jonas trodde han skulle dø. Hele hverdagen min har denne uken dreid seg om Christian Grey og hans elskerinne Anastasia. Jeg har vært nyforelsket, fnist som en tulling, skreket ut i gledeshyl og grått som en grineunge. Alt sammen med Fifty Shades trykket opp i trynet.

Jeg skal ikke lyve å si at bøkene handler om blomster og fred. Fifty shades er noen dristige bøker. Det er veldig mye erotikk og ikke bare på den romantiske måten. Man får hver eneste vanvittige scene beskrevet i detalj, men det var på ingen måte det som gjorde bøkene så fantastiske. Ved siden av all galskapen så er dette de mest romantiske bøkene jeg noen sinne har lest. Her snakker vi romantikk på et nytt nivå. Verdens mest uskyldige jente møter verdens mest sexye, rike, og erfarne mann tilsynelatende uten følelser og muligheten til å kunne elske noen. Det dristige forholdet deres basert på en kontrakt og en underskrift for taushetsplikt, beveger seg sakte men sikkert i den mest romantiske retningen du bare kunne drømme om. Bok en bra, bok to UFATTELIG bra.. Hva blir bok 3?

De siste 20 sidene av bok to leste jeg så sent som jeg bare kunne, og da jeg leste bokens aller siste ord, løftet hårene seg på hele kroppen min. Jeg. Må. Ha. Bok. Tre. NÅ.Bok en "Fanget" finner dere HER, Bok to "Bundet" finner dere HER  (affiliateslenker)
Er det sant at det er en film på vei basert på bok 1? HYYYL 

20 heldige vinnere er kåret!

Goood morgen! Dere aner ikke hvilket styr det har vært å bo sammen med meg det siste døgnet. Internett forsvinner ut av løse luften akkurat i det jeg skal poste et innlegg eller er midt i en mail. Det gjør meg mildt sagt til et dårlig menneske. MEN! Nå ser det ut til at det er på plass igjen og da er jeg glad og fornøyd.

Jeg hadde en kjempefin dag på jobb i går. Fikk hilst på flere søte lesere! I dag har jeg trukket de 20 heldige vinnerene fra forrige søndagskonkurranse og sendt dere alle en mail. Jeg legger ved navnene på de 20 heldige under her sammen med noen av mine nyeste leserbilder. Jeg har ikke fått svart på alle mailene fra dere, men tusen tusen takk skal dere ha! Jeg setter stor stor pris på headerne og leserbildene dere lager til meg.  


Bildet laget av www.emilymoen.blogg.noLaget av Elisabeth Bø


Dette er laget av www.fotoas.blogg.no
Disse to er laget av www.bstf.blogg.no


Av www.martinekristine.blogg.no


Header laget av
www.bberre.blogg.no


Dette er laget av Tora.


Dette og bildet under er laget av www.fotohb.blogg.noVinnerne av Mini skin care sett
Lise Othelie, Synne Løken,
Eline Naley, Oda Kveinå Tonstad, Hanne Ramstad, Mia Malen Jensen, Maren Edvardsen, Yvonne Silden, Therese Sannes, Ida M. Rygnestad, Frida Wirum, Therese Arnestad, Helene Ulveseth, Katarina Johansen, Katrine Åstorp Heggeriset, Henriette Falch, Lizbeth Osnes, Helene Omland, Sol Vilde Marie Andreassen, Silje Wang Jensen

3 års gaven vises på!

Kjære fine, søte lesere! I dag blir det ikke tid til antrekksbilder før jobb, men jeg tenkte jeg ihvertfall kunne vise dere 3 års gaven fra Jonas på! Kjolen kom i posten i går og var helt nydelig. Nå er den også på tilbud til 499kroner. Den passer jo perfekt nå som julebordene nærmer seg! Skoene jeg har på meg på bildene er også fra Nelly, men jeg kunne ikke finne noe link til dem så jeg tror dessverre de er utsolgt.

 Kjolen finner dere til 499kr HER
Hva synes dere?

Interiør - Fra gammelt til nytt!

Se nå hva vi har fått i hus! Denne eldgamle saken ble i gamledager brukt til å lage smør i. Den er opprinnelig i vanlig trefarge, men bestefar malte den hvit og vips så ble den moderne! Det var bestemor som kom på den glimrende ideen å bruke den til å oppbevare doruller i. Nå skal jeg bare tilføye en sløyfe og kanskje noen bokstaver på den så blir den virkelig hjemmelaget og fin. Genialt ikke sant?

Den passet perfekt inn på det lille badet vårt!

Fristelsen ble for stor..Arh.. Fristelsen ble for stor da jeg fikk øye på den stolte hingsten min. Det er tre år siden sist jeg så Billy, og i dag var gjensynsgleden virkelig stor. Jammen tror jeg at han husket meg igjen også! Han virket så glad og fornøyd. Det ble litt klining på oss, men jeg tror Jonas tok det med et smil..

Fantastisk at min gamle hest nå bor fem minutter unna besteforeldrene mine! Hans nye eier virket som ei herlig jente, og hans nye bestekompis Romeo var også helskjønn. Det så ut som han stortrivdes og ingenting gjør meg gladere enn det. Kan ikke vente med å få besøkt kjekkasen min igjen!


Se så pen han er!
Romeo, Billys nye kompis!


Han hadde heller ikke glemt sine gamle sjekketriks! Jeg smelter hver gang..


Jonas skulle for alt i verden ikke ha noe nuss!

Tusen takk til snille Thea som lot meg komme på besøk!

Antrekk - 02.11.12Da drar jeg som nevnt i går, for å møte min gamle flamme! Kamera blir med så dere skal ikke se bortifra at dere får et lite glimt av han på bloggen senere! Han er veldig kjekk og jammen vet han det selv også.

 
Bukse fra Vero Moda, Jakke fra H&M, Sko fra Nelly, hansker fra Accessories og ny skjorte til 299kr HER

Bowlende kjærestepar!Som vi koste oss i går! Etter juleshoppingen dro Jonas og jeg på dobbeldate med Iselin og Ole. Vi kjørte tre runder med bowling og Iselin knuste oss alle tre hver eneste runde. Sykeste bowlingstil jeg noen sinne har sett! Jeg kom (ikke veldig overraskende) på siste plass med halve poengsummen til Iselin. Hoho!

 
 

En ting er ihvertfall helt sikkert.. Jeg skal hjem og øve max til neste gang!

A creepy hand for accessoriesOkei, så måtte jeg dra med meg en liten ting til meg selv også. Se på denne kule hånden fra Glitter! Den kostet bare 199! Jeg vet ikke hvorfor jeg synes den er så skummel, men den er bare så.. Creepy!

Er det bare meg? Jeg måtte selvfølgelig ha den, men jeg kommer sikkert til å grøsse hver gang jeg går forbi den. Tror jeg innbiller meg at den plutselig skal komme til live. Åh, nei ikke tenk sånn Marthe.

Skummel, men RÅ spør dere meg..

Antrekk - 01.11.12

 

Morn morn! Gjett hva? Jeg er tilbake i Stavanger igjen! Jonas og jeg kjørte ned på selveste Halloween. Det ble bare en spontan tur og vi drar tilbake igjen allerede fredag. I dag skal vi på julegave shopping (tidlig ute), og i morgen håper jeg kanskje at jeg kan treffe en gammel flamme.. Billy Umulius heter han, og han holder til på Randaberg i Stavanger. Jonas skal selvfølgelig være med å passe på at flørten ikke blir for stor mellom oss. Jeg har ikke sett han på år, så dette møtet har jeg virkelig sett frem til! Hoho...

 
Runwaydreamz shorts fra www.sonextyear.com, UNIF jakke og briller fra Nastygal, genser fra NellySkrives igjen litt senere!