hits

november 2011

Svar - DEL 1Hvor i Egypt skal dere? Skal der selv ikke et par måneder, gleder meg vilt!
Vi skal til Sharm el Sheik hvor vi skal bo på et hotell her ved navnet Sofitel. Vi gleder oss også vilt!

Hvem skal til Egypt?
Det er meg, >Annika<, Selini og Sonja.

Hvordan trives du i ditt nye hjem på dvergsnes?
Åh, jeg stortrives. For en herlig leilighet! Den er helt perfekt. Okei, vi kunne helt sikkert hatt litt større bad, men ellers er den helt topp for to. Den skal bli så fin når alt er klart og alle rom er ferdig innredet. Dere skal selvfølgelig få se! Jeg har planer om å lage video og en bildeserie til dere.


Hvem trives ikke i nærvær av en slik lysekrone? Hoho..
 
Har du truffet på mange som legger merke til hvem du er her?
På Dvergsnes? Nei ikke egentlig. Det har kommet tre herlige jenter på døra mi, men ellers har jeg ikke lagt merke til noe spesiell oppmerksomhet. Vel utenom når jeg står midt på gata i pøsregn og tar outfitbilder. 

Hva fikk deg til å få den stilen du har?
En stil kommer av seg selv og forandrer seg som regel med tiden. Stilen min er mye preget av trender og inspirasjon jeg henter fra moteblader, blogger og folk jeg ser på gata. Når jeg ser på outfitbilder fra sommeren, dåner jeg nesten av forferdelse. Dette fordi jeg har forandret meg veldig bare på få måneder. Om en måned eller to har jeg helt sikkert også et annet syn på det jeg gikk med i dag. Jeg er hele tiden under utvikling og har enda masse å lære når det kommer til mote og klær.


Jeg DØR foreksempel av dette synet. Jeg mener, SERIØST?

Hva synes du om lesere som kommer og vil ta bilder?
Kjempe hyggelig. Finnes ikke noe hyggeligere. Jeg har til og med fått skrevet noen autografer i år. Hihi, slikt må man jo bli stolt av. <3


Trener du mye?
Nei, jeg trener vel normalt. Det kommer ann på hvor mye tid jeg har til overs. Jeg synes det er et tiltak å komme seg på treningssenter, men jeg er veldig glad i å løpe ute. Men igjen.. Nå som det har vært storm og uvær i et par dager blir dette også litt problematisk. Kan det ikke bare være sommer?

Tenker du mye på kostholdet?
Akkurat nå tenker jeg litt på det fordi jeg ikke vil legge på meg rett før Egypt. Trener jeg ikke en dag, får jeg dårlig samvittighet av å spise junk. Jeg har aldri hatt det slik før så jeg tror bare jeg har en før-ferie periode. Vanligvis elsker jeg mat. Jeg spiser det jeg vil, når jeg vil..


Meget seriøs treningsøkt i stuen.

Har du noen gang telt kalorier?
Ja jeg hadde en dustete kaloribok som fikk meg til å tenke på kalorier hele tiden. Faktisk så tror jeg bare det fikk meg til å spise enda mer. Hver gang jeg konsentrerer meg om å spise litt mindre, ender jeg opp med å spise mer. Like greit.

Har du noen gode tips til å få bedre selvtillit?
Jeg har mange gode tips! Det har jeg skrevet et helt innlegg om HER.Hvordan takler du å ikke bry deg om stygge kommentarer?
Det er noe man venner seg til. Hadde menneskene visst hvor lite jeg bryr meg om stygge kommentarer, så tror jeg aldri de hadde orket å ta seg bryet til å skrive dem. Jeg leser dem, godkjenner dem og glemmer dem. Med tiden har det faktisk blitt så enkelt som det.

Har du noen kjærlighetstips til ei 14 år gammal jente?
Jeg vet ikke om jeg har de aller beste kjærlighetstipsene, men jeg har skrevet et innlegg om noe lignende HER. Ta gjerne en titt på det! Det er faktisk ikke så dumt.

Hvordan får du motivasjon til trening?
Jeg får motivasjon med tanken på at jeg har en sydentur i vente og skal vise meg i bikini forann 10 000 mennesker. Det motiverer meg til tusen uten at jeg tar av for det. Jeg synes det er genialt å bruke slike sydenturer som motivasjon. Enten du har blogg eller ikke blogg. Lag et effektivt treningsprogram 4 uker før avreise bare for å stramme opp litt. Plutselig blir treningen gøy.. Man har jo noe å se frem til!  

Hvilken klær liker Jonas på jenter/deg?
Jonas liker som gutter flest stramme dongeribukser. Et drømmeantrekk fra hans side er nok nettopp dette, en kort topp som viser rumpa, gjerne et par høye støvletter og skinnjakke. Boys boys boys..


Synes jeg husker å ha fått noen komplimenter av han for dette antrekket også. Han sier alltid at jeg er fin, men jeg merker når han mener det. Haha!Hvordan fikk du så mange lesere?
Jeg vet ikke helt jeg! Jeg havnet ganske fort på topplisten og er man først kommet seg dit så tar det litt tid før man faller ned igjen. Folk ser hva du heter og finner bloggen din enkelt og greit. Ellers vil jeg jo påstå at jeg har vært ganske god på oppdateringer da? Det tror jeg nok mange har satt pris på. Har jeg masse jeg vil dele med dere så blogger jeg mer enn gjerne 5 ganger til dagen.
 
Hvor mye penger får du av blogg.no?
Det kommer først og fremst ann på hvor jeg ligger på topplisten. Deretter kommer det ann på annonsemarkedet. Får jeg mange gode annonsetilbud en måned så blir det mer enn en annen måned. Jeg får aldri akkurat det samme.

Hvorfor valgte du et fri år?
1. Fordi jeg var skolelei. 2 Fordi jeg ikke ante hva jeg skulle studere. Det vet jeg forsåvidt ikke nå heller, men jeg har store planer om å finne det ut! Ehe.

Den blonde kanten under toppen fra Moutfit - 29.11.11, var det en topp eller BH? Hvor er den kjøpt?
Det er en toppbh om man kan kalle det det. Det er undertøy men har ingen støtte. Den er fra Gina Tricot og kostet under 100 lappen!

Bruker du alltid klærne du legger ut i outfit bildene?
Ja det gjør jeg. Med mindre jeg har tatt på meg en kjole og plutselig finner ut at jeg skal på sopptur i skogen.

Hvordan trener du og hvor lenge?
Det som fungerer best for meg er å ta en løpetur på nøyaktig 1 time. Jeg har funnet meg en perfekt løype her i nærheten. Etter denne løpingen tar jeg 180 situps. 30 x 3 rett frem og 30 x 3 til siden. Da har jeg trent mage og har jeg ikke spist 10 tonn sjokolade samme dag så ser jeg resultat med det samme. Ellers tar jeg bare noen armhevninger når det passer meg. Og kommer jeg meg på treningssenter så trener jeg bryst, armer, rygg og ben med apparatene de har her.

Er du sunn? Hvor mye usunt spiser du, hvor ofte og hvilke mengder?
Jeg spiser vanligvis godteri hver eneste dag. Eller jeg spiser godteri når jeg får lyst på og da blir det gjerne sånn.. Det går grenser for hvor mye sjokolade den lille magen får plass til, men jeg har overrasket meg selv flere ganger! Haha. Nei, godteri er viktig for humøret.  Nyt livet, spis litt usunt og lev lykkelig!

Har du noen forslag til hvor man kan kjøpe en fin fuskepels til en rimelig pris?
I år synes jeg egentlig ingen er superbillige, men Kappahl har hatt mange fuskepelser i høst. Ellers har jeg sett noen på b young og noen på Cubus, men jeg tror ikke du får noen til under 500 lappen. Jeg har sett en hel del nydelige fuskepelser på modekungen men disse koster rundt 1000kr.

Kan du snart vise klesrommet ditt?
Det har jeg allerede gjort HER. Tusen takk for alle de flotte tilbakemeldingene!

Har kjærsten din noen gang vært flau over klesstilen din?
Jeg skal innrømme at jeg aldri har spurt, men han går gladelig og holder meg i hånda mens vi spaserer gjennom byen. Haremsbukser eller ikke haremsbukser..

Lurer veldig på hvordan døgnrytmen din er nå som du ikke går på skole? Når står du opp, når legger du deg, har du alarm på osv?
Jeg legger meg og står opp akkurat når det måtte passe. Er det ikke fantastisk? Her om dagen satte jeg på alarm klokken 07.00 fordi elektrikeren skulle komme. Jeg var så trøtt at jeg trodde jeg skulle dø og da jeg så ut av vinduet fikk jeg ordentlig vondt innvendig. Der sto nemlig ei ung jente i mørket, ferdig stelt, sikkert iskald og drittlei av å vente på bussen. Da kom jeg plutselig på hvor svakt jeg savner skolen. Det er så merkelig for da jeg var syk en dag på videregående og måtte bli igjen hjemme så gikk jeg jo på veggen av kjedsomhet! Nå har jeg åtte timer mer av dagen og jeg har fremdeles ikke nok tid til å få gjort alt jeg har lyst til!  Senere skal tre heldige vinnere trekkes!
Flere svar kommer også med tiden.- Marthe <3

Oransje øyne..

I går kveld ble det faktisk litt tid til sminketesting! Juhuu. Denne gang prøvde jeg meg på oransje. Jeg synes ikke det ble så galt, selv om jeg aldri kunne gått slik verken til hverdags eller fest. Jeg holder meg til de gode gamle brun/bronse fargene..  
 
     
      Fargene jeg brukte... 
 
                   
     

             
               
     
     
     
Tror jeg likte best blåfargene jeg eksperimenterte med sist.
Hva sier dere?


- Marthe <3

En liten spørrerunde..

Jeg har hatt veldig mye å gjøre i dag. Jeg driver nemlig å forhåndsskriver innlegg til Egypt. Det vanskeligste med det er faktisk å ikke poste innleggene.. Det er jo så mye spennende jeg vil dele med dere nå med en gang! Heldigvis er det ikke lenge jeg må holde meg nå. 

I kveld har jeg lyst til å ha en liten spørrerunde igjen! Håper dere har mange morsomme spørsmål til meg som jeg ikke har svart på tidligere. Ta gjerne en titt på tidligere svar i spørsmålsrunde-kategorien til høyre. Svar kommer i morgen!Nå gleder jeg meg så kjør på med spørsmål!


- Marthe <3

Kalenderne er kommet!

Jeei! Endelig er kalenderne fra femelle kommet frem. Dere husker vel det lille prosjektet jeg var med på for en måned siden? Jeg og noen andre bloggere var med på en liten shoot i Oslo for å avbildes i to kalendere. Flere av dere som bestilte har etterlyst dem da det nærmer seg desember. Nå kan jeg ihvertfall informere om at mine er kommet frem. Om ikke du har fått din enda, håper og tror jeg den er like rundt hjørnet!


Slik så julekalenderen ut.


Den blir med på tur!


Årskalenderen.


Meg finner dere allerede i februar.Flere som har mottatt eller venter kalender?


- Marthe <3

Moutfit - 29.11.11

I går mottok jeg en kjempestilig topp fra www.kandeeshop.se. Den har inntatt sin plass i dagens outfit og der blir den en stund. Kan Dee er en svensk designer som selger egendesignede klær med kunst trykk på. Hun driver også verdens andre største kunstblogg, www.kandees.com! Klærene hun selger er rimelige, og av høy kvalitet.


Røde skinnbukser fra New Yorker
Topp >HERFRA< Den er sponset.Overjakke fra Bikbok
Klokke fra
www.Smejfashion.noLikte dere antrekket?


- Marthe <3

Moutfit - 28.11.11Stormen har endelig takket for seg og da ble det mulig å ta outfitbilder igjen! Om en uke går jeg i shorts UTEN strømpebukser. Ah, det skal virkelig bli en fryd. Håper dere alle har fått en fin start på uken!
Sko fra Nelly
Shorts og armbånd fra Bikbok

Skjorte fra Gina Tricot


Ringer fra www.kimstore.seLikte dere den nye skjorta?


- Marthe <3

Jonas har kjøpt en corvette!

Eller en todøret seat. Han var så stolt i går at jeg et øyeblikk virkelig trodde det var en corvette han skulle hente meg i. Det var det desverre ikke, men jeg skal ikke klage! Bilen hadde fire hjul og det blir da ikke bedre enn det? I dag har vi forresten vært sammen i 2 år og 1 måned. Plutselig kom jeg på det og bestemte meg for å lage en stygg-søt frokost på senga til han. Haha, litt skjønn er jeg vel?
Ja med hjertelys i!


Han var svært fornøyd selv med stearinlys på første lag pålegg.


Hans nye corvette. Stolte som en hane.GOD morgen alle sammen!


- Marthe <3

Vinn 10 sminkebørster!

Jippi! Det er på tide å kjøre i gang med en ny søndagskonkurranse. Denne gang har jeg fått lov til å dele ut premie til tre av dere. Trippeljippi! Konkurransen er i samarbeid med www.eyeslipsface.no og de tre heldige stikker av med hvert sitt sett sminkebørster. Et sett inneholder 10 ulike sminkebørster. Er dette noe du kunne trenge selv eller ønsker å gi bort i julegave?

Delta slik:

1. Trykk på "like" knappen på facebooksiden til ELF >HER<
2.
Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet mitt med navn og mail INNI kommentaren. Dere kan lese om børstene HER.
Vinnerne trekkes på onsdag!


- Marthe <3

Første søndag i advent

I dag reiser jeg tilbake til Kristiansand igjen. Fy søren så det blåser her! Det er vel like galt i Kristiansand tenker jeg. Om ikke det er verre. Jeg prøvde å ta outfit, men med hår til alle kanter og skjorta nærmest avblåst tror jeg at jeg må droppe det. Antrekksbilder inne blir sjeldent bra så jeg krysser fingrene for bedre vær i morgen.

Det er første søndag i advent i dag dere! Med det fikk jeg to adventspakker av bestemor. Wee! Det blir ingen pakkekalender på meg i år selv om jeg har aldri så lyst. Det blir liksom ikke så greit å ta med seg 14 pakker til Egypt. Derfor var det en fin trøst å få adventspakker i stede! Heldige heldige meg. Jeg fikk denne nydelige saken til å ha telys i. Passer perfekt inn på rommet mitt som dere forresten også skal få se denne uken! Tror det blir veldig bra..


Så fikk jeg et sminkesett i sunkissed.


Solpudder, blush, øyenskygger i tre farger og sminkekoster. Jippi!
Gleder meg til å teste.


Solpudder med shimmer.


Og blush!


Flere som har fått adventspakker eller er jeg den eneste?

Søndagskonkurransen kommer senere!


- Marthe <3

Lørdagsgodt og latskap!

I går kveld hadde jeg store planer om å ta meg en joggetur, men ettersom det er storm i hele landet ble det lørdagsgodt og latskap i stede.. Jaja, noe fornuftig fikk jeg gjort! Jeg eksperimenterte litt med bestemors øyenskygge og laget et blogginnlegg til dere! 

    
    
    

            
            
             
    

Likte dere fargene?

- Marthe <3

Månedens moutfit!

Måneden er ikke over enda, men denne gang tar jeg en litt tidligere oppsummering av antrekkene som har vært. Under har jeg plukket ut mine fem favoritter fra november! Nå får vi se om dere er enige? Legg gjerne igjen en kommentar med favoritt-antrekket!

Ha en finfin lørdagskveld!


- Marthe <3

Innkjøp - 26.11.11

Jeg skal selvsagt ikke avsløre julegavekjøpene mine, men som sagt fikk jeg skaffet noe til meg selv også. Jeei! Både shorts og skjorte er kjøpt på Gina Tricot. De har fått inn masse fint her! Gleder meg til å bruke dette i fremtidige antrekk!


Skjorte 249kr


Shorts 149krNå går jeg i sparemodus for en liten stund!


- Marthe <3

I Stavanger!

Jeg har dratt til Stavanger en tur jeg! Pappa har kommet fra Thailand og da er det bare å hive seg på toget. Barndomsbyen er heldigvis bare tre timer unna. Likevel føltes togturen veldig mye lengre! Jeg greide nemlig å sette meg ved siden av en kar som hadde planer om å sjekke meg opp. Så der satt jeg da.. Med boka trykket opp i tryne og da ikke det heller hjalp, flyktet jeg til cafèen.


Den gørrkjedelige boka har aldri vært mer interessant!

Etter tre litt slitsomme timer kom jeg meg endelig frem til farmor og farfar hvor varm middag ventet på meg. I dag var det bacalao som sto på menyen. Noen som har smakt dette før? Kjempegodt var det ihvertfall. Ja og riskrem til dessert! Nam nam nam.  Flere enn meg som gleder seg til IDOL??
HEIA ISAK!


- Marthe <3

New in!

I går mottok jeg tre nye, flotte ringer! Denne gang fra www.kimstore.se. En svensk nettbutikk som selger alt av smykker, sminke, extentions, løsnegler, klokker, dilldall og klær. Alt jeg kan like med andre ord. Tenkte egentlig bare å vise dere mine tre nye skjønnheter i smykkeskrinet! -Ja og ønske dere en fantastisk morgen!

Ringene fås kjøpt >HER< til 59kr per stykk.


- Marthe <3

Resultat!

Endelig er jeg hjemme igjen! Nå skal jeg i grunn bare hive i meg noe mat og så farte ut igjen. Jeg skal nemlig på sørlandsenteret med Kristine. Jeg er fornøyd med håret forresten. Frisøren var flink og klippet ikke mer enn hun behøvde. Ellers synes jeg fargen ble veldig fin. Heldigvis ble den ikke så ulik fargen jeg har på extentionet mitt. JIPPI, jeg kan fremdeles bruke det! Aller først tok vi etterveksten, deretter fikk jeg hele håret stripet med både brune og blonde striper, og til slutt fikk håret en stuss! Planen var egentlig å ikke kjøpe noe hårprodukter før jul, men jeg må jo ha noe å kure det med i Egypt! Derfor tok jeg med meg to nye produkter hjem.. Det øverste er en kur for stripete hår og kostet 235kr. Det nederste er en olje for slitte tupper til 205kr.
Resultat - Uten extentions


Kort, men de verste tuppene er heldigvis borte. Håret på toppen av hode er ikke så mørkt som bilde sier. Skygge og blitz lyver litt.


Resultat - Med extentions
Ikke 100% match, men det er jo umulig.

Hva synes dere?


- Marthe <3

Frisørklar!

Tusen takk for alle de flotte tilbakemeldingene på forrige innlegg! Jeg ble veldig glad for å høre at så mange likte det. Jippi! Nå er det snart tid for et nytt frisørbesøk. Huff jeg gruer meg litt til å sitte i frisørsalongen fire nye timer, bli 3000kr fattigere, 5cm hår kortere, og kanskje til og med bli missfornøyd. Nei, det kan umulig bli verre enn det allerede er. Hoho! Ønsk meg lykke til! Resultatet skal dere få senere..


Bukse fra New Yorker
Skjorte fra Zara

Sko HERFRA
Ringer fra www.dobb.noHa en fin dag!
Det er tross alt bare 1 måned til jul i dag.


- Marthe <3

MY WALK IN..

The day has arrived.. Velkommen inn til klesrommet mitt!


Jeg ELSKER det!

DETAILS...


Veggpynten min.. Cardigan fra Zara.


Nydelig knagg fra Lisbeth Dahl.
Ringsamlingen min..


Perlehengerne fra Lisbeth Dahl skal opp på veggen etterhvert!


I de hvite boksene befinner det seg shorts og skjørt.
Alle fuskepelsene mine.
Skohyller fra Europris.
Håper dere liker det!

Jenta som har laget headeren min har forresten headerkonkurranse nå! Delta gjerne om du også trenger en forandring på bloggen din >HER<.- Marthe <3

Tre herlige blogglesere!

Jeg fikk akkurat tre supersøte lesere på døren! Vi utvekslet litt tjenester vi.. Jeg ville nemlig ha bilde og de ville ha autograf. Aww! Er det noe jeg har skjønt i dag så er det at jeg må øve meg på å skrive autografer. Stakkars jenter. Det får da være grenser til stygg skrift! Jaja, pyttsann. Jentene fikk som trøst en liten sneak peek på klesrommet mitt! 
 Dere andre får se det om noen få strakser!


Jeg glemte helt å spørre om jentene hadde blogg selv..

Gjerne skriv bloggadressen deres i kommentarfeltet hvis det! :-)


- Marthe <3

Moutfit - 23.11.11

I dag kommer forhåpentligvis endelig bilder av klesrommet mitt! Elektrikeren er her og har vært her siden 8 i dag tidlig. Forhåpentligvis blir han ferdig før det er mørkt, og da skal jeg knipse i vei på bilder til dere! Ellers skal det også kåres en vinner av søndagskonkurransen i dag. Det er altså siste mulighet for å delta nå!Ellers har jeg endelig bestilt frisørtime i dag! Etterveksten skal farges og håret skal både stripes og klippes. Wææ! Jeg har ikke stusset det stakkars håret på snart et år så det TRENGS! I morgen blir det med andre ord 4 nye timer i frisørstolen med en bok bok.
Ny hodeskalle-nøkkelring HERFRA
Sølvstenen er fra h&mSkjørt og genser fra Bikbok
Sko HERFRA

Blomstring fra www.dobb.no

Klare for en omvisning i klesrommet?


- Marthe <3

Planer for Egypt..

Ikke førstkommende lørdag, men lørdag etter det er det faktisk reisetid! Tiden har flydd som bare det og nå er Egypt turen like rundt hjørnet. Vi er fire jenter som skal på tur til Sofitel hotell i Sharm el Sheik. Annika og jeg blir her i hele 15 dager, mens de andre to drar etter en uke. Ettersom vi blir en stund, har vi planer om å bli med på litt ulike utflukter og aktiviteter. Vi har blant annet forhåndsbestilt svømming med delfiner i redsel for å gå glipp av det. Ellers er dette noen av planene vi har for oppholdet..1. Hesteridning langs stranden i solnedgang. Hotellet vårt har et ridesenter hvor de leier ut arabere så dette må vi benytte oss av. Noe så koselig! Dessuten var det nesten gratis.2. Dagstur til Kairo. Med mindre det er kaos og opptøyer i Kairo på denne tiden, har vi fryktelig lyst til å ta en dagstur hit med buss. Det tar et par timer, men det tror jeg det er verdt. Vi har så lyst til å ta en titt på de eldgamle pyramidene når vi først er her. Man kan da ikke ha vært i Egypt uten å ha opplevd dette!3. Svømming med delfiner. Det koster litt, men fy søren. Livet mitt vil aldri bli fullkomment om ikke jeg får svømme med delfiner. Det koster ca 1000kr for en halv time og det er det garantert verdt! Jeg gleder meg!4. Ri på dromedarer i ørkenen. Enten det er en kamel eller en dromedar så skal jeg ha sittet på et vesen med pukkel når Egypt-turen er overstått. Å ta en ridetur på en dromedar i ørkenen må være fantastisk! 5. Amatørdykking. Vi har ingen planer om å gå på dykkekurs, men jeg skal absolutt pakke både dykkermaska og snorkelen. Jeg har nemlig lovet 10 000 mennesker å vise frem undervannslivet til Egypt med mitt nye undervannskamera! Iha! Korallrev i rødehavet, here i come..

6. Slikke sol. Ja, så skal vi selvsagt bruke titalls timer på slikking av sol. Vi må da komme hjem med litt brunfarge etter to uker i varmen! Huden min skriker etter Egypt's solstråler.. Litt strandsand mellom tærene skal heller ikke bli feil i juletider.Hva mer kan man finne på i Egypt?
Noen forslag og ideèr til oss?


- Marthe <3

Lyst på en Braun silk èpil?

Har du lyst til å vinne en Braun silk èpil til verdi 1600kr? 5 desember deler blogg.no ut hele seks slike epilatorer til seks aktive bloggere! Jeg har selv dette produktet og vet derfor også hvordan det fungerer. Braun silk èpil er oppladbar. 1 times lading gir 40 minutt barberingstid. Epilatoren napper ut hårene fra roten av, noe som gjør at det tar lengre tid før hårene vokser ut igjen. Ellers har den to ulike hastigheter og kan brukes under vann. Den kan med andre ord bli med i dusjen! Lyst til å vinne en slik?Finn ut hvordan du veldig enkelt deltar  >HER<- Marthe <3 

                    Annonse

Vi koser oss!

Jeg har fått besøk av>Annika< i kveld! Vi har storkost oss med masse god mat, smågodt OG kakao! Mamma har kjøpt kaffemaskin som lager både kaffe, te, kakao og i grunn all slags. Hvis ikke det bare er megateit å lage videoblogg om en kaffemaskin så har jeg planer om å lage dette i morgen! Haha, hva sier dere til det?


Klare for å se hvilkne mirakler denne saken får til eller?

Ha en fin kveld alle sammen!


- Marthe <3

Todays makeup!

I dag har jeg lekt litt med lilla øyenskygge igjen.. Hoho! Jeg har ikke tenkt til å gå ut av huset i dag og da er det greit å eksperimentete med sminken! Jeg hadde tenkt til å prøve meg på sort, men i redsel for å faile ble det lilla i stede. Snart tror jeg at jeg får besøk og da er det film, godis og prat som står på kveldsplanen. Gleder meg!Jeg er ingen ekspert på øyenskygge, og legger den ganske enkelt på slik..
1. Den mørke lillafargen legger jeg der jeg har markert med rødt.
2. Den lyse legger jeg på resten av øyelokket.
Hva synes dere? Noe jeg kunne gått med på fest?


- Marthe <3

Kvalitet eller kvantitet?

Flere har spurt om ikke jeg kan skrive et innlegg angående kvaliteten på sko fra Nelly. Som dere sikkert har skjønt er alle høstfavorittene mine fra Nelly i år, og finner jeg et nytt par så nøler jeg ikke. Denne høsten har jeg kjøpt fem nye par og jeg elsker dem alle sammen. Skoene er rimelige, og kvaliteten er flott. Kun èt av mine 10(?) Nelly-par er blitt direkte stygge. Dette fordi jeg bodde i dem gjennom hele fjor vinter. Det stakkarslige paret har vært gjennom mye for å si det sånn! 


Stakkars.. Dere kan også se på sålen at de er godt brukte!Jeg har aldri kjøpt et par sko fra Nelly til over 500kr og ettersom skoene er såpass billige, setter man ofte spørsmålstegn ved kvaliteten. Av egen erfaring kan jeg fortelle dere at kvaliteten på disse skoene ikke er dårligere enn et par wedges fra Bianco til 1000kr. Det kan for all del være at jeg har vært heldig med alle mine 10 par, men det tror jeg neppe er tilfelle. Gnurer du skoen i bakken, så blir den helt sikkert ikke pen, men det blir ikke en Jeffrey Campbell sko heller.


Denne nettbutikken har gitt meg mange mange skatter!


- Marthe <3

Ny header!

Før jeg løper av gårde på kino med flotte jenter, vil jeg bare høre hva dere synes om den nye headeren? >Annika< har fikset ny header til meg i dag. Jippi! Jeg er kjempefornøyd, men det er jo alltid spennende å høre hva dere synes! Tusen takk til flinke Annika som stadig hjelper denne vimsa..


Har dere ikke annet å komme med enn en øyenbryns-kommentar?
Vel.. vis litt respekt, vær grei, og spar oss alle!- Marthe <3

Moutfit - 20.11.11


Shorts og singlet fra Bikbok
Cardigan fra Zara
Sko HERFRAWorry less
Smile more
Accept criticism
Take responsibility
Listen and love
Don't hate
Embrace change
Feel good anyway!

Likte dere det?


- Marthe <3

Drikkefontene til pus!

Husker dere sponsorgaven pus fikk tidligere denne uken? Jeg gav dere kun en liten sneak peek i første omgang. Nå tenkte jeg å vise dere hva dette faktisk dreide seg om! Pus fikk en helt genial drikkefontene fra www.ipet.no. En slik fontene fungerer også fint til valper og småhunder. Den var veldig enkel å forstå seg på. Faktisk var det bare å skru på "on" og sette i ledningen. Fontenen rommer 2 liter vann og sørger for at dette vannet alltid er rent, friskt og kaldt.


Like gøy å leke med som å drikke fra..Har du en katt som elsker å drikke fra toalettet? Dette skylles at katter mye heller vil drikke vann i bevegelse enn det halv-varme, hårete vannet de finner i vannskåla si. Jeg er hundre prosent sikker på at katten/hunden din heretter har satt opp et nytt produkt på ønskelisten sin!Kjøpes >HER<.


- Marthe <3

           Fontenen er sponset

Moutfit - 19.11.11

Da var jeg klar for fest! Nyt denne lørdagen alle sammen!


Skjørtet var litt stort. Men men!


Nytt skjørt og topp fra Bikbok
Belte fra Gina Tricot

Sko HERFRA

I morgen har dere en superspennende konkurranse i vente!

- Marthe <3

Tusen strålende soler..

Dette er en av de beste bøkene jeg har lest. Kanskje til og med den aller beste! Tusen strålende soler tar opp den afghanske flyktningskrisen som i tre tiår har vært en av de mest alvorlige i verden. Jeg lærte utrolig mye om krig, sult, anarki og undertrykkelse spesielt blant kvinner, og hvordan dette tvang millioner av mennesker til å flykte fra hjemmene sine. 

Boken handler i hovedsak om to kvinner som lever i dette samfunnet. En av kvinnene, mariam er en uekte datter av en rik forretningsmann, mens Laila er en moderne jente fra Kabul. Disse kvinnene lever et vanvittig tøft liv, de mister sine nærmeste og for å kunne overleve selv må de gifte seg med en eldre, brutal mann. I det nye hjemmet blir de stadig banket opp og slått så blodet spruter, de får ikke gå alene utenfor huset og brytes noen av reglene blir de gjerne sperret inne i et varmt rom, uten lys, uten mat og uten drikke..Ikke bare lærte jeg masse om et kvinneundertrykkende samfunn. Jeg lærte også masse om det afghanske samfunn på denne tiden generelt. Sharialoven ble nevnt flere ganger og hver eneste nye regel sjokkerte meg mer enn den forrige. 

Noen regler for menn:
1. Hvis du stjeler, vil hånden din bli hugget av. Stjeler du igjen, blir benet hugget av.
2. Alle borgere må be fem ganger daglig. Er det tid for bønn mens du blir tatt i å gjøre noe annet, vil du bli pisket.
3. Alle menn skal ha skjegg. En knytteneve under haken. Har du ikke dette, vil du bli pisket.

Noen regler for kvinner:
1. Det er forbudt for kvinner å arbeide.
2. Du skal ikke snakke, uten å ha blitt snakket til.
3. Blir du tatt i ekteskapsbrudd vil du bli drept ved steining.
4. Du skal ikke le på et offentlig sted. Gjør du det, vil du bli pisket.Dette er bare noen av de utrolige reglene. Kvinner fikk ikke gå på skole, arbeide, eller i det hele tatt vise seg utenfor sitt hjem. Sykehus var delt i to hvor sykehuset for kvinner ikke engang fikk tilgang til medisinene de behøvde. Angående dette vil jeg kopiere og vise dere et lite avsnitt fra boken. Laila skal føde. Hun må ta keisersnitt, men legene mangler bedøvelse..

Legene trakk pusten dypt og fortalte Laila at de ikke hadde bedøvelsesmidler. "Men hvis vi venter vil du miste barnet." "Så skjær meg opp," sa Laila. Hun falt tilbake i sengen og trakk opp knærne. "Skjær meg opp og gi meg ungen min."

Det dannet seg spyttbobler på de sammenbitte tennene. Hun lagde raske, små vislelyder. Legen sa, "fatt mot, lille søster". Hun bøyde seg over Laila. Lailas øyne skvatt opp. Så åpnet hun munnen. Hun holdt den slik, holdt, holdt, skalv, senene i halsen strammet seg, svetten dryppet fra ansiktet, fingrene hennes krystet Mariams fingre. Mariam kom alltid til å beundre Laila for hvor lang tid det gikk før hun skrek.Fantastisk bok. En lærerik og grusom historie!
Terningskast 6 fra meg.- Marthe <3

Idol på skjermen!

Nå koser vi oss her i heimen! Vi har akkurat trykket i oss enda mer mat og sett kveldens episode av idol. Hvem syntes dere var best? Både Vegard og Isak var jo helt råe i kveld! Jeg ble ihvertfall kjempepositivt overrasket av dem begge. Nå gleder vi oss til å se resultatene! Håper dere alle har en like fin kveld som oss.
Kveldsmat! Kylling og ris i sweetchili.Hvem tror dere ryker i kveld?


- Marthe <3

My day..

Huff i dag har det blitt dårlig blogging desverre. Jeg føler jeg har fartet rundt i hele dag. Nå skal jeg snart sette meg ned og kose meg med idol! Gleder meg alltid så til disse fredagskveldene. -MEN, før jeg slår meg helt til ro skal jeg lage middag til Jonas. Neida det er ikke slutt skjønner dere! Hehe, vi har bare ikke hatt tid til hverandre den siste uken. Det blir gjerne sånn når vi har en del å gjøre begge to.

Mamma og jeg var å så på det nye senteret ved sørlandsenteret i dag. Her fant vi blant annet et megakoselig spisested kalt Jordbær pikene. Dermed var det bare å sette seg ned, spise litt pai, salat, chips og kake. Mmm! Vi kom egentlig for å se på kaffemaskin, men gikk hjem stappmette og med bæreposer av dette..


Wee! Mer scrapbook dill!
Og tre nye filmer..

Flere som er klare for en avslappende fredagskveld?


- Marthe <3

Tannlegebesøk!

I dag har jeg vært hos tannlegen! Jeg glemte timene mine i fjor og med det var det nesten to år siden forrige besøk. Huff, jeg skal ærlig innrømme jeg var litt redd da jeg sto opp til morgenen i dag. Heldigvis var tannpleierne mine SUPRE. De plapret i vei, smilte, lo og ja.. så fikk jeg litt velfortjent kjeft. Jeg har nemlig litt for hvite tenner. Haha! Skulle jeg gå i bakken en gang og knekke en fortann så har de faktisk ingen hvit nok reservetann til meg. Uups! Det forteller ihvertfall at tannblekingen fungerer. Hoho. Jeg hadde ellers et bittelite hull, men ellers sto det flott til i denne munnen. Flink jente.
Så flink at jeg fikk juleegg etterpå!
- Marthe <3

Søndagsfrokost!

Husker dere innlegget jeg skrev for et par uker siden angående dette coop-tilbudet? Ved å klikke deg inn HER kan du nå invitere deg selv til en venn, mikse tre coopvarer for 69kr og bare storkose deg enten det blir jentekveld, en enkel, god søndagsfrokost eller kanskje en guttekveld med fotball på skjermen! Selv lagde jeg en invitasjon hvor jeg inviterte meg på søndagsfrokost hos min godeste venn >Annika<. Denne frokosten tok vi søndagen som var og fy søren så koselig! At ikke alle venninner sørger for å samles til slike frokoster i blandt. De tre varene vi valgte oss ut for 69kr var roastbiff, fenalår og salami. Til dette hadde vi nystekte baguetter, frokostjuice, stearinlys og en kjempesøt disneyfilm. Hallo i luken, hvor koselig er ikke det? Coop trekker forresten også 3 heldige vinner hver eneste uke som vinner gavekort til verdi hele 690kr! Enda en god grunn til å delta i denne kampanjen. Inviter deg til en venn, vent på godkjenning og du er med i trekningen.


Aww! Vi kan det å kose oss. Duftelys til og med.


Vi spiste som hester begge to.Inviter deg til en venn du også >HER<.


- Marthe <3

                      Annonse

Moutfit - 17.11.11

I dag har vi hatt besøk av ulike monteringsmenn i hele dag. Mamma og jeg greier ikke engang å sette opp et speil, og da blir det gjerne sånn! Apropo speil. Nå drar vi på ikea og kjøper et! For dere som lurer, går jeg kledd slik..
Bukse fra New Yorker
Dongeriskjorte fra Gina Tricot

Singlet fra Bikbok
Sko HERFRAKunne DU gått i dette?


- Marthe <3

Morgen-shopping!

God morgen! Jeg har allerede vært på julegave-shopping denne morgenen jeg! Ja, så benyttet jeg anledningen til å ta en titt på den nye Jenny Skavlan kolleksjonen hos Bikbok. Jeg så masse masse fint, men jeg tror nok mye av det er litt for spesielt for folk flest. Derfor har jeg planer om å vente et par uker og kjøpe hele kolleksjonen på salg. Haha! H&m hadde forresten også fått inn masse masse fint. Løp og kjøp! Jeg skal selvfølgleig ikke avsløre julegavene, men jeg fikk skaffet meg en liten ting til meg selv også! En dritsøt sminkeveske fra h&m. Den var nesten gratis! 49kr. Se så fin..Var den ikke søt?


- Marthe <3

Pus har fått presang!

I dag var det Pernille sin tur til å få sponsorpakke i posten! Da katten syntes hentelappen var litt vrien å forstå seg på, gikk jeg for å hente pakken for henne. Jeg skal avsløre hva den inneholdt senere denne uken, men foreløpig får dere bare en liten smakebit. Pernille elsket den! Både esken, innpakkningen og innholdet!
Ja... Hun har aldri vært god på å vise begeistring..


Herligfred. Noen må greie den katten snart.


Etterhvert ble dette litt mer spennende..


Whaaat? 


Og plutselig fikk denne saken en ny bestevenn.

Den er fra www.ipet.no.
Funksjonen av den skal dere få høre om senere!


- Marthe <3

          Pakken er sponset

Moutfit - 16.11.11

I dag har jeg et troll på hode. Plutselig skulle mamma gå og da var det bare å hive sminka i trynet for å rekke å ta outfit. Hoho. Hårstelling ble det ikke tid til, men nå får dere ihvertfall sett det uten extentions. Det er jo så mange som har etterlyst bilde av dette.


Hæ? Sovesveis?Ja nå lurer dere sikkert på hvorfor jeg har dratt med meg en stol ut på gata. Den var på vei ut til bilen, men før den kom så langt bestemte jeg meg for å bruke den i dagens shoot. Tja, hvorfor ikke?


Bukse og skjorte fra Bikbok
Sko HERFRA, annonselink
Belte fra Gina Tricot


Ring fra TopshopLikte dere antrekket?- Marthe <3

Da var jeg i gang!

I går satt jeg flere timer og koste meg med dette her. Jeg er ikke kvartferdig engang. Vi fikk endelig bildene i går, og da var det bare å sette i gang. Dette tar tid, men er samtidig vanvittig gøy! Her har jeg jammen meg en ny hobby.


Pus hjalp også til.
Valgte blant annet ut brukbare bilder til meg..


"Dette må du bruke Marthe".

Spente på resultatet? Det er jeg!


- Marthe <3

Bikbok-kjøp..

Det er snart en uke siden 50% dagen på bikbok og fremdeles får jeg flere spørsmål til dagen om ikke jeg kan legge ut innkjøpene mine herfra. Hehe. Jeg har vist frem mesteparten i de siste antrekkene, men noe har jeg enda til overs. Jeg tenkte jeg skulle spare dette til antrekk fremover, men èn ting kan jeg ihvertfall vise dere..


Min nye, fine jakke.

Jeg har ikke fått brukt den enda, men det kommer. Den koster 499kr nå. Jeg kjøpte den for 250kr forrige torsdag. Eller var det fredag? Dere har sikkert fått med dere at jeg har den i sort også? Hoho.. Den kjøpte jeg desverre på full pris.Likte dere den?


- Marthe <3

Moutfit - 15.11.11

Jeg må komme meg til frisøren så fort jeg får lønning. Jeg har meterlang ettervekst og må få gjort noe med denne hårfargen. Jeg likte den veldig godt før de tre siste hårvaskene, men nå har så og si all farge som var i lengdene falmet bort. Satser på et nytt frisørbesøk til neste uke. Selv om fargen helt sikkert glir ut igjen i Egypt. Jeje!
Sko HERFRA, annonselink
Klær fra Bikbok


Ring fra www.dobb.no (Fremdeles salg her!)


Armbånd fra BikbokHva gjør dere på i dag?


- Marthe <3

Perfekt morgenstund!

Dette har vært en perfekt morgen. Jeg har stått opp, hatt huset for meg selv, lest halve Tusen strålende soler, drukket mangote og spist sjokolade med karamell til frokost. Jeg begynte på denne nye boken i går kveld og har nesten ikke greid å legge den fra meg. For en fin bok! Gleder meg til å skrive en liten omtale om den.

Nå sitter jeg og koser meg med ungkaren. Det går i reprise fra 12-14.00 hver hverdag og jeg er totalt avhengig! Har jeg ikke tid til å se det, så tar jeg det faktisk opp. Hoho. Eneste jeg mangler nå er mobilen min som er sporløst forsvunnet. Nei den ligger i huset et sted, men en lydløs mobil uten strøm er jammen ikke lett å finne!


Dette kaller jeg morgenkos!Flere som følger med på ungkaren?- Marthe <3

Metalliske neglelakker!

Det har vært en metallisk høst i år, noe jeg har vært storfan av. Mange metalliske plagg har fått plass i mitt klesskap, og flere skal det helt sikkert bli. Gull, sølv, glitter og galla er antagelig det jeg elsker aller mest ved denne høsten. Ja, og skinn!

Her om dagen mottok jeg to flotte neglelakker fra www.coverbrands.no som gled rett inn i denne treden. En i metallisk gull og en i sølv. Jeg sitter nå med nylakkerte sølvfingre, nylakkerte gulltær og er overbevist om at jeg har skaffet meg to nye lakkfavoritter! Man behøver kun èt strøk, og lakken tørker kjemperaskt. Hvis dere bestiller pakken med begge lakkene nå får dere 20% rabatt! Bare skriv yaput i rabattkodefeltet ved bestilling.


Åh. Nydelige..


Tærene mine er klare for fest!


Det samme er neglene!


Skal vise dem frem i dagens antrekk også. Lakkene finner dere
 HER.


- Marthe <3 

                 Lakkene mine er sponset.

Ukens første økt!

Det ble kun tre økter forrige uke og med det hadde jeg masse energi til overs i dag. Det føles fantastisk å ha lagt ukens første økt bak meg. Jeg løp i nøyaktig en time, tok deretter 30 x 3 situps rett opp, 30 x 3 situps til siden og til slutt 30 armhevninger. Jeg vet at 180 situps er for mye, men jeg elsker når magemusklene virkelig vrenger seg etterpå og det funker for meg.

Ellers må jeg skryte av dere i kveld! Dere er så flinke til å gi tilbakemeldinger for tiden. Jeg har blogglyst i massevis og alt for mye jeg vil skrive om. Dere er også kjempeflinke til å si ifra når jeg har "nedturer" og gi meg tips til hva jeg kan forbedre, så tusen takk for det! Er det noe dere synes mangler her på bloggen, si ifra! Slikt setter jeg pris på.


Nå skal jeg hive innpå med dagens middag! Kompe og masse deilig kjøtt.Hvis noen lurer på hvordan jeg ser ut etter en times løpetur..


Gjerne sånn!

Tjo hei! Ha en flott kveld så lenge.


- Marthe <3

Moutfit - 14.11.11

Nå skal jeg handle julegaver i dette antrekket!
Klokke fra CMYK


Genser og underskjorte fra Bikbok
Silkebukser fra Gina Tricot

Sko HERFRA, annonselink


Ring fra Gran Canaria

Likte dere det?


- Marthe <3

Glitter og glam!

Mange av dere har etterlyst et inspirasjonsinnlegg med kjoler man kan bruke nå som julebordene er like rundt hjørnet. Jeg tenkte jeg kunne lage to slike innlegg. Et med litt mer glitter og glam, sølv og gull, og et litt mer safe med julekjoler i rød, lilla, mørkegrønn-blå og sort. Her er favorittene mine fulle av glitter og glam!      

           1    2
           3    4
            5   6
            7   8

Kjole 1 finner du HER, 2 HER, 3 UTSOLGT, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER.

- Marthe <3

The ocean snapper..

Jeg har akkurat fått sponset tidenes produkt! Noe så fancy ante jeg ikke engang fantes. Ettersom >Annika< og jeg drar til Egypt om tre uker fant jeg meg et produkt som passet utmerket for anledningen. -En ocean snapper! Dette er en dykkermaske med innebygd kamera OG video! Wuhuu, som jeg gleder meg til å teste dette. Egypt er kjent for å ha et flott undervannsliv og noe så flott må da dokumenteres og vises frem på bloggen? Hva om jeg ser en minihai og ikke engang får vist den til dere? Nei det kan jeg ikke ha noe av.


Slik ser pakken ut og oppi ligger både kamera, bruksanvisning og usb ledning.


Se så fint! Weey. Man kan ta over 5000 bilder, så her er det bare å knipse i vei.


Det har kun tre knapper, en for lys, en for bilder og en for video. Ingen avansert sak!


Dette er kanskje noe en kan ønske seg til jul? Du får det kjøpt HER.


Og så enkelt er det å laste bildene/videoene fra kamera til dataen.

Har du testet noe lignende før?


- Marthe <3

             Kamera er sponset

Moutfit - 13.11.11

Nå skal jeg av gårde på cafè med nydelige >Kristina Andersen<. Gleder meg så til å se henne igjen. Jeg har god mat og masse skravling i vente! -Men først må jeg få lov til å dele dagens antrekk med dere!  
Sko
HERFRA annonselink
Shorts og ny skjorte fra Bikbok
Gullbelte fra Gina Tricot


Nytt fra BikbokLikte dere antrekket?


- Marthe <3

Siste par i boks!

Ettersom Annika ikke greide å overtale meg til å bli med på fest i går kveld, ble det en rolig kveld med lørdagsgodt og skal vi dansefinale på Karen og meg. Kjempekoselig. I kveld har jeg enda en herlig jentekveld i vente! Det siste skoparet kom forresten frem i dag! Weey! Det er alltid like stas å tilføye et nytt par sko i samlingen. Skoene er fra Nelly og i størrelse 37. De passet perfekt og kostet ikke mer enn 225kr. 

Jeg så disse skoene på Karen forrige fredag og dro rett hjem for å bestille dem selv. Hoho! Skoene fås fremdeles kjøpt på salg HER.

Gleder meg til å vise dem frem i antrekkene fremover!

- Marthe <3

Vinn gavekort på 500kr!

God morgen! Endelig er det søndag igjen, og jeg får muligheten til å holde en super konkurranse for dere. Ukens premie er et gavekort til verdi hele 500kr, fra www.smejfashion.no! Har dere vært innom denne siden før? De har så vanvittig mye fint av både klær og accessories. Anbefaler dere å ta en titt! 

For å delta må du:
1. Like facebooksiden deres HER.
2. Legg igjen en kommentar med navn og mail INNI kommentaren.Vinneren trekkes førstkommende onsdag!


- Marthe <3

Tips til hjemmelaget julegave!

Her kommer et tips til hvordan en kan lage en kjempefin, hjemmelaget julegave! En selvlaget kalender er noe som passer både til foreldre, andre familiemedlemmer, venninner eller kjæresten. Man må bare bruke de riktige bildene.

Er det en venninnegave, kan du bruke bilder av dere to og opplevelsene dere har hatt sammen for hver måned. Resultatet av dette blir som regel kjempefint og hvem blir ikke glade for noe sånt? Det tar selvsagt litt tid å lage og det krever litt kreativitet, men jeg synes det er forferdelig gøy jeg!


Noe av utstyret vi gikk til innkjøp av i dag. Slikt fås kjøpt på scrapbookbutikker og bokhandlere.
Digget den gule her! Haha, skulle nesten limt den på panna mi.
En slik fotokalender fås også kjøp på bokhandlerbutikker. Denne kjøpte vi på notabene.


Denne er kjøpt på Panduro. Skal vise dere alt ferdiglaget når julegaven er laget og gitt.


Spennende!

Nå drar jeg til Karen! Ha en flott lørdagskveld!- Marthe <3

Nye pumps!

For halvannen uke siden, fikk jeg en engelsk mail fra dem som driver nettbutikken www.dash-style.com. Spørsmålet var om jeg ønsket å teste noen av varene fra dash-style. Da jeg klikket meg inn på siden deres, hoppet jeg i taket av glede, og jeg skal ærlig innrømme at jeg virkelig trodde det var ekte varer da jeg takket ja til et par sko. Ikke vet jeg hvor mye et ekte Yves saint laurent par koster? Etter å senere ha tatt en research på google, fant jeg ut at dash-style sender varene sine fra Kina og med det tror jeg heller ikke de er ekte. 

Kanskje dere har erfaring med denne nettsiden og kan fortelle oss andre om den? Uansett! Skoene jeg valgte meg ut, koster litt over 1000kr og fås kjøpt HER. Nå er ikke jeg den som bryr meg mest om ekte varer, men selvfølgelig hadde det vært stas med et YSL par i samlingen! Ekte eller ikke ekte.. NYDELIGE var dem uansett.


Jeg kommer nok til å travgå i dem uansett. Flotte var dem!


Så elsker jeg den sterke blåfargen inni og under skoen.Hva tror dere?
Hvor mye koster disse pumpsene ekte?


- Marthe <3

               Skoene er sponset

Julegavehandel!

I dag har mamma og jeg vært på julegaveshopping. Vi har sett litt på hva vi ønsker oss selv og på hva vi kan kjøpe til andre. Nå er det jo snart bare en måned igjen til jul og tiden flyr! Veldig mange har etterlyst ønskelisten min her på bloggen for tips til hva en selv kan ønske seg. Det skal selvfølgelig bli! Jeg må bare få laget meg en først.


Tenkte jeg kunne slenge med dagens frokost/lunch. Mmm!


Måtte ha meg en liten bok også da vi først var på senteret. Ehe.


Ja så kjøpte jeg en ny øyenbrynspenn.


Denne i Dior er fargen 553 og kostet rundt 190kr. Kjøpes på parfymeri.

Hva gjør dere denne lørdagen?


- Marthe <3

Dagens interiør-kjøp!

Med fire timers shopping, ble det selvsagt litt innkjøp på oss! Tvbord, vitrineskap, stuebord og litt sånt kommer ikke i hus før onsdag, men det er ihvertfall kjøpt og betalt! Nå ser vi endelig et lys i tunellen her! Fikk knipset noen bilder av ikeabesøket vårt + noe av dilldallet som ble med oss hjem..


Her ser dere de nye møblene våre.. Umonterte.


Meg: Mammaaaa!! Hvor er butleren vår??


Det var veldig tungt..


Jeg har fått julegave på forskudd av mamma.. Pynteputer til senga mi. HVA DA FINE?


Åh, jeg dåner! Putene er fra Skeidar. Glitterputene koster 324kr per pute. De andre koster 149kr per stykk.


Geiteskinn fra Ikea. 279kr.


Så har jeg skaffet meg tre slike som skal henge rundt et speil på rommet mitt.  


Dette blir så fint! En slik har plass til fem lyspærer, er 60cm og koster 198kr.


Ja så måtte jeg ha flere kelshengere pluss noe å henge disse på igjen. Etter bikbok kjøpene mine i går hadde jeg plutselig et sterkt behov for kleshengere igjen. Kan ikke skjønne det?


Et speil. Vet ikke helt hvor jeg skal ha det enda, men det var så fint! Fra Ikea, 229kr.


Så har vi fått oss to slike fra Ikea. 375kr per stykk.


Oog en slik lampe også fra Ikea, til stua. Tror den kostet rundt 450kr.

Nå skal ting monteres mens idol går på skjermen!


- Marthe <3  

Moutfit - 11.11.11

Puh! Nå har mamma og jeg vært og fartet rundt i over fire timer! Vi har vært på både Ikea, jysk, møbelringen, skeidar, montèr og gud vet.. Jeg glemte forresten lommeboken min på Skeidar, så nå er mamma på vei til å hente den igjen. Heldigvis var de så greie at de ringte meg for å si ifra. Haha, vimsa! Vi har i dag kjøpt siste rest til leiligheten. Eneste grunn til at dere ikke får se klesrommet mitt nå, er at jeg mangler speil og lysekrone. Vi kjøpte begge deler i dag, men for å sette opp lysekronen må det en elektriker til. Han kommer ikke før i slutten av neste uke, så dere må nok smøre dere med enda litt mer tålmodighet! Men dette blir bra dere!


Slik har jeg sett ut i dag!


Nye armbånd fra Bikbok


Topp og overjakke fra Bikbok
Bukser fra New Yorker
Nye sko fra Nelly

Veske fra ?
Ny ring fra Bikbok

 Likte dere dagens antrekk?


- Marthe <3

Kleshengere - Lisbeth Dahl

JIPPI! I dag startet jeg dagen med å åpne en pakke jeg hadde fått fra bestemor i posten. Jeg hadde ingen idè på hva dette kunne være, men så fort jeg fikk et glimt av hva som skjulte seg inni, lyste jeg opp! Bestemor har kjøpt tre nydelige perlekleshengere av Lisbeth Dahl til meg! Åh, jeg som beundret Caroline Berg så fælt for å ha skaffet seg slike. Disse kleshengerne skal ikke gjemmes bort i klesskapet for å si det sånn! De skal lyse opp midt på veggen og alltid bære favorittplaggene..


SÅ happy!


Er det rart jeg ble glad? Se så fine de er da..


N-Y-D-E-L-I-G.
Tusen takk bestemor!


- Marthe <3

NEW SHOES

Ikke bare har jeg fått en rekke nyheter til klesskapet.. Jeg fikk en hentelapp fra Nelly også i dag. JEEY! Et av skoparene jeg bestilte forrige uke kom endelig frem og de var nydelige! Oi, oi for et kupp. Skoene kostet 399kr og jeg kommer til å bo i dem i fremtiden! Jeg bestilte dem i 37 og de satt som et skudd på foten.


Fås kjøpt HER.Annonselink

Likte dere dem?


- Marthe <3

50 % PÅ BIKBOK!!

OH MY GOD! Denne dagen har jeg ventet på i hele høst! Endelig er dagen kommet hvor Bikbok kjører 50% på hele butikken. Minus bukser og sko. Tusen millioner takk til dere som informerte meg om dette i går kveld. Jippi! Jeg hadde selvsagt alarmen på, og sto klar på bikbok en halv time etter skjema, nemlig 10.30. Jeg dro med meg mamma, løp opp på butikken og handlet for hele 2230kr! Hoho, tenk det hadde jo faktisk blitt nærmere 4500kr uten salg! HVA DA KUPP!?

Butikkdamene lurte på om jeg hadde fått lønn i dag, men det kan jeg informere om at jeg ikke har så nå må jeg leve fattig til neste uke. Denne måneden har jeg brukt alt for mye på shopping. -Men det har så absolutt vært verdt det! Gud så mye fint jeg har fått meg..
Butikkdamene fikk faktisk stappet alt i en og samme pose!


GLAD!


Måtte kaste alt på gulvet og beundre det litt før jeg brettet det pent sammen igjen.


Jeg fikk til og med en slik søt veske til alle smykkene jeg kjøpte!


Sniktitt!

Ååh, FOR EN LYKKE!!


- Marthe <3

God kveld!

Hei og god kveld alle sammen! Jeg kom akkurat inn døren i den nye leiligheten. Jeg har vært på middag hos Jonas i dag.. løpt etter isbilen som ikke ville gi meg is.. trøstespist vaniljeis fra frysen til Jonas.. oog nå har jeg handlet inn ingredienser for litt kveldsknask! Dette blir bra dere! Smaker det slik som jeg håper, skal jeg selvsagt gi oppskriften videre til mine flotte lesere..


Noen av ingrediensene.. Hva det er til, får dere se i morgen tidlig!Etterpå skal jeg kose meg med deilig kveldsmat og mailsvaring. Det har hopet seg litt opp de to siste dagene. Jeg må visst bli flinkere til å daglig svare på mail. Facebook er jeg forferdelig treg på, så trenger dere å kontakte meg kjapt, send meg heller en mail.Kos dere så lenge!


- Marthe <3

På farten!

Tjo hei! Håper dere alle har hatt en flott tirsdag. Her i Kristiansand har solen vist seg for første gang på ihvertfall to uker! Merker jeg gledet meg enda mer til Egypt da jeg kjente solstrålene på kroppen igjen. Det skal bli helt fantastisk med snurten av varme, sjø, strand, og bikini igjen!

Jeg fikk tak i tre par strømpebukser på sørlandsenteret i dag, men noe kamerautstyr ble det ikke. Det kostet nemlig mer enn kamera selv. Nå skal jeg hente Jonas på jobb hvert øyeblikk. Jeg skal dra han med meg på enda en joggetur etterfulgt av et resturantbesøk på Big horn steak house! Gleder meg.  


I dag har jeg hatt nok en fantastisk kyllingsalat til lunch!


Jeg blir aldri lei av dette..

Skal prøve å oppdatere dere etter resturantbesøket!


- Marthe <3

Moutfit - 08.11.11

Nå skal jeg en tur på sørlandsenteret for å se på sånn fisher ting til kamera mitt. Jeg husker ikke hva det heter, men dere har sikkert hørt om det? Ja, så må jeg ha nye strømpebukser! Gud. Dere er vel lei av å se meg i strømper med rifter og småhull i nå tenker jeg. Slik ser jeg ihvertfall ut i dag!
Det finnes ikke noe hyggeligere enn strømpebukserifter!
Jakke fra h&m
Shorts fra Pieces

Sko fra Message
Topp fra BikbokLikte dere antrekket?


- Marthe <3

Lader opp i sofakroken!

I dag har jeg hatt en liten date med Kristine igjen. Nå var det alt for lenge siden sist! Vi tok turen til brun og blid solsenter og fikk lurt til oss litt sol på kroppen. Deretter hadde vi selvsagt vår ukentlige middag på bon appetit. Det ble en diger, supergod kyllingsalat på meg. Nå sitter jeg og lader opp til en times joggetur. Jeg er dølemster etter i går, men nå er jeg lei av å være giddesløs. Jeg skaffet meg akkurat den nyeste utgaven av streetstyle og skal kose meg med dette mens maten synker. Kanskje jeg til og med får med Jonas på en løpetur?


Sneakpeak!
Bloggsladdeeer!Ha en flott mandagskveld kjære lesere!


- Marthe <3

Moutfit - 07.11.11

Mange av dere har etterlyst en link til kjolen jeg gikk med på og i bursdagen til Victoria. Dere som ikke husker den, skroll dere nedover så finner dere den. Alle linkene i dette innlegget er annonsebaserte. Den sorte kjolen finner dere  HER.


Fuglering fra Primark
Den andre gullringen er fra New look

kjole HERFRA
Cardigan fra monki

Sko HERFRALikte dere antrekket?


- Marthe <3

EMA 2011

Flere som fikk med seg EMA 2011 på Mtv i går kveld? Annika og jeg satt ihvertfall fra 20.00 til 23.00 og beglodde de flotte musikerne! Justin bieber vant to av tre kategorier, både best male artist og best pop. Selena Gomez var nydelig i alle sine 9 antrekk og Lady gaga... var enestående som alltid!

    
  


Justin Bieber mottar sin best male artist pris!


Lady gaga i et av hennes 5(?) antrekk for kvelden!


Her mottar hun en av hennes flere priser for kvelden.

Hvilket antrekk likte dere best?
Selv elsket jeg Selena's antrekk nr.3 og nr.6. Begge helt til høyre.


- Marthe <3

Vinn gavekort på lensstore!

Håper dere alle har en fortreffelig søndag! Det har ihvertfall jeg. Denne ukens søndagskonkurranse er litt utenom det vanlige. Ukens premie er i samarbeid med www.lensstore.no og man kan stikke av med valgfrie >linser< til 200kr. Har du lyst til å prøve noe nytt med fargelinser? Du behøver ikke å ha synsfeil ved bruk av disse. 

Eller kunne du tenke deg gratis linser med styrke? Lensstore har blant annet dagslinser, månedslinser, døgnet rundt linser, toriske linser og mer! Eller kanskje du vil teste crazylinser? Det skal du få bestemme selv. Den heldige vinner et gavekort på 200kr!For å delta må du:
1.
Legge igjen en kommentar med navn og hotmail INNI kommentaren.


- Marthe <3

Victoria, 19 år!

Det ble en svært vellykket bursdagsfeiring! Vi var mellom 17 og 20 gale jenter som feiret Victoria hos henne i går. Det ble mange søte nye fjes og blandingen av disse og den gamle jentegjengen resulterte i synging, dansing og masse masse latter! Vi storkoste oss og det er jeg sikker på at Victoria gjorde også. Ettersom utelivet ikke er noe å skryte av i Kristiansand, dro vi som ikke har studentbevis hjem etter vorset. Jeg vel og merke, med en gigantisk bakt potet i hånda.
Så begynte formen å komme seg.. Haha, så skjønne!


Gladmonsene!


Aww. Maren får et suss!
Så var det tid for å synge kaptein sabeltann bursdagsangen.


Enda litt bedre i formen!

 
 - Marthe <3

MY DAYDa var bursdagsgaven i boks og det er endelig tid for å kose seg med god lunch! Jeg har en tendens til å spise frokost rundt lunch og lunch rundt middagstider. I dag var det dette som sto på menyen..


Pastasalat med kylling.
Feirer Oldermor på 96 år(!!) og Victoria på 19, med brownies til lunch!


Mangler bare lys!
Pus er ikke så fornøyd med lamellene vi har fått i vinduet. Haha, er hun ikke skjønn.

Jeg har forresten bestilt enda et par sko fra nelly i dag.
SHAME SHAME!- Marthe <3

Moutfit - 05.11.11

I dag har både min kjære oldermor OG min kjære venninne Victoria bursdag! Gratulerer masse til dere begge! Det greie med å kle seg litt pent til hverdags, er at man slipper å skifte når bursdagsfeiringen starter. Hej heej! I kveld blir det fest, men først skal >annika< og jeg handle bursdagsgave på sørlandssenteret.


I dag pøsregner det, og da ble det outfit inne. Noe jeg ikke liker.


Sko og kjole fra Nelly
Armbånd fra Bikbok
Ring fra www.dobb.no


Kjolen er ny! Jeg fikk alle syv kjolene fra Nelly i posten i dag. De var nydelige alle sammen!


Jakke fra Bikbok


Nå mangler jeg bare øyenskyggen så er jeg klar for fest!Hva synes dere om antrekket?


- Marthe <3

Fuktighetstips for vinteren!

Nå som vinteren nærmer seg, merker jeg at både ansikt, hender og hår gradvis begynner å tørke ut. For å unngå store problemer med dette både for dere og for meg, er det vel på sin plass med et innlegg angående fuktighetstips for vinteren! Nå er vel minusgradene like rundt hjørnet også tenker jeg! Her er mine 11 beste tips for å unngå tørt vinterhår, tørre lepper, tørr hud og tørre hender.Fuktighetstips til huden
1.
Begrens dusjingen din. Dusjer du veldig ofte, vasker du bort hudens beskyttelseslag og huden blir fortere tørr. Bruk dusjsåper med god fuktighet. Gjerne dusjsåpe eller pleieprodukter som inneholder olje. Olje gir huden masse fuktighet. 

2.
Unngå varmt vann. Er du en av dem som dusjer ofte? Unngå i det minste varmt vann. Det varme vannet tørker ut huden din dobbelt så raskt som lunket vann. Det har dere helt sikkert merket selv?3. Ved barbering, bruk en shavingkrem som ikke er med på å tørke ut huden. Unngå billigprodukter fra dagligvarebutikkene. Invester heller i et produkt som tilfører rikelig med fuktighet. 
  
4. 
Etter dusjen, tilfør huden en body lotion med masse masse fuktighet. Det er kjempeviktig at du nå om vinteren opprettholder hudens fuktighet etter en lang og gjerne litt for varm dusj. Smør deg gjerne med krem morgen og kveld, både kropp og ansikt.5. Om vinteren er forrurensingen enda verre enn ellers, og da er det viktig å få renset huden godt. Her er det også lurt å ikke bruke billigprodukter som ikke eier verken næring eller fuktighet. Skal du rense huden, så gjør det ordentlig, og husk også her å ikke bruke for varmt vann. Etter rensing, smør ansiktet inn med en god krem. Om natten er huden mer mottagelig for næring, så en god nattkrem er ikke dumt!

6. Bytt ut kaffè med vann. Drikk masse masse vann! Med det tilfører du fuktigheten innenfra.Et voksent menneske skal egentlig få i seg 2 liter rent vann for at kroppen skal fungere bra. Drikker du så mye vann daglig?7. Er det ordentlig kaldt, bruk kuldekrem! Denne type krem inneholder ikke vann som kan fryse i porene. Kuldekrem har reddet meg uttallige mange ganger. Etterlys en god kuldekrem på apoteket.

8. Bruk fettsyrer! Ta kosttilskudd med omega-3. Disse fettsyrene er kjempeviktige for alle celler i kroppen. Blant annet hud og hårceller. Omega-3 smører huden innenfra ved at fettsyrene tas opp i cellene og huden tilføres fett. Ved bruk av omega-3 blir cellene mer fleksible og med det vil du merke at huden blir mykere.Fuktighetstips til lepper og hender
9.
Unngå sprukne lepper ved jevnlig peeling etterfulgt av en god, fuktighetsgivende og næringsfull leppepomade.

10.
Ikke glem å beskytt hendene dine i vinterkulda. Bruk en god håndkrem, eller kuldekrem i de verste minusgradene for å unngå sprukne hender og knoker. Dette ville jeg også etterlyst på apoteket. For å unngå flisete neglbånd, bruk neglebåndolje eller neglebåndskrem. Det finner man blant annet på Vita.Fuktighetstips til hår
11.
Om vinteren er det lov til å kure håret med fuktighetsgivende produkter flere enn en gang i uken. Varier gjerne med kurene og sørg for at håret får litt av hvert. Viktigst av alt er selvsagt fuktighet. For tørre tupper, kan en god olje være godt å ha. Loreal's absolut repair serie har en slik genial olje. Denne fås kjøpt på frisørsalong. Ellers vær flink til å bruke både shampoo og balsam som ikke tørker ut håret. Spør om produktråd i byens beste frisørsalong!Har du noen fuktighetstips å tilføye?


- Marthe <3

Jentekveld og idol!

Det ble en superhyggelig kveld i går! Jeg tror vi var hele 10 jenter som så idol hos Malene. Hun hadde laget tacobaguetter til oss alle med både bringebær og jordbærgelè til dessert. Mmm! Angående idol er jo alle så flinke at jeg ikke aner hvem som kan gå ut lengre! Hvem heier dere på? Jeg holder fremdeles en knapp på Isak, men i går kveld syntes jeg Jenny utklasset dem alle.  


Kokken selv, Malene!


Karen tok med Mille!


Kokkemalene igjen.. Med gelè denne gang!


Nam nam nam.


Fine >Annika< knipset også i vei!Flere som fikk med seg idol i går?


- Marthe <3

Vann til elefantene..

Åh. For en fantastisk bok. Jeg har ikke hatt så mye tid til å lese de siste ukene, men i går kveld satte jeg meg ned og leste de siste 150 sidene av Vann til elefantene. Å spare noe av den utrolige historien til en senere anledning kom ikke på tale. Her var det nemlig spenning i et kjør! Nå kan jeg nesten ikke vente med å se filmen..


Koste meg med dette til den gode boken i går kveld.

Vann til elefantene er skrevet av Sara Gruen og handler i hovedsak om livet til veterinærstudenten Jacob. Jacob blir ved en tilfeldighet kastet med på et tog som viser seg å være et omreisende, kjent sirkus. Her forelsker han seg i hovedstjernen Marlena og med det møter han flere utfordringer. Sirkusstjernen Marlena er nemlig gift med selveste eier av sirkuset, August. En farlig mann som ingen ønsker å yppe med.

Gjennom hele boka får vi et godt innblikk i det lite luksuriøse sirkuslivet som var på denne tiden. Vi får høre om misshandlingen som ble bedrevet på dyrene, og forskjellsbehandlingen blant de ansatte. Sara Gruen har greid å gjøre det hele til en vilt spennende, romantisk historie basert på mange sanne hendelser! Det er med god grunn at boken har ligget på New York Times bestselgerliste i over to år.Her er det umulig å kjede seg! Terningskast 6.


- Marthe <3

Moutfit - 03.11.11

I dag er jeg rett og slett en bikboker! Både skjørt, cardigan og topp er nemlig fra Bikbok i dag. De to førstnevnte er forresten også noe av gårsdagens kjøp. I dag har jeg vært på ikea.. Igjen! Jeg måtte nemlig ha enda flere kleshengere og buksehengere. Tror jeg nærmer meg 90 kleshengere nå! Klesrommet mitt er blitt kjempeflott forresten! Bestefar har ordnet det superfint til meg.

Til og med smykkehyllene er satt opp og fuskepelsene er på plass. Herlig! Nå mangler jeg kun speil, lysekrone og kanskje et fint bilde før dere skal få see!
Sko fra Nelly.
Ring >HERFRA<Hva synes dere?


- Marthe <3

Skaff deg en bloggkalender!

Da kan vi endelig avsløre hva dette samarbeidet med femelle dreide seg om! Kvinnemagasinet femelle har produsert både julekalender OG en årskalender hvor flere av Norges mest kjente bloggere er avbildet. Inni årskalenderen finner dere en ny blogger for hver måned + to gruppebilder.

På julekalenderen kan dere velge forsiden på kalenderen selv! Dere kan altså velge favorittbloggeren dere vil ha avbildet her, og ikke nok med det! Julekalenderen er full av konkurranser, rabatter og gavekort fra blant annet coverbrans, h&m og bubbleroom.no til en verdi på til sammen 4000kr.
 


En kalender koster 150 kroner enten det er års eller julekalender du ønsker. Vil du helst ha begge, koster dette 250kr.
               Klikk på banneren over headeren min for å handle kalender! -Eller bare se flere bilder av de flotte bloggerne..
Skal du skaffe deg en slik bloggkalender?


- Marthe <3

Dagens lunch!

Åh, i dag hadde jeg tidenes lunch dere. Jeg må bare si det. Det var nesten så jeg døde. Ultra har virkelig alt. I dag kom bestemor og mamma hjem med det beste brødet jeg har smakt i hele mitt liv, reker og en helt himmelsk aioli. Både brødet og aiolien var "hjemmelaget" av ultra og jeg har aldri spist bedre lunch jeg..


Brødet så slik ut. Jeg skulle gjerne visst hva det inneholdt!


Nei det var bare helt vilt godt. Så kostet det bare 31kroner!


Ferske reker. Mmm! 


Aioli med masse hvitløk, som jeg elsker det.


Anbefales til alle som har Ultra i nærheten!


- Marthe <3

Et par timers shopping..

Da var jeg endelig hjemme igjen! Den kjappe turen jeg skulle ta på sørlandsenteret, ble ikke så kjapp likevel. Både >Annika< og jeg fikk med oss masse fint hjem igjen. Jeg har blant annet kjøpt meg to nye jakker i dag. Om dere får se dem i dag eller i morgen vet jeg ikke, men dere skal ihvertfall få se dem begge!


Ispause!


Kuli på meg.


Noen som gleder seg til å se?

Jeg er forresten ukens blogg på www.blogit.no!
Ta gjerne en titt HER.- Marthe <3

Stilig frisyre på 30 sekund!

Jeg hadde egentlig tenkt til å linke nettsiden jeg fant gårsdagens frisyre på, men så fant jeg den ikke igjen! Heldigvis er det ingen hokkuspokkus frisyre og jeg viser dere mer enn gjerne hvordan den lages med egne ord og bilder. 


STEG 1 - Brett håret i en slik slapp tutt.


STEG 2 - Del håret på midten som vist på bildet.


STEG 3 - Putt tutten ned i sprekken.


Og der har du den!

Hva synes dere? Har du prøvd dette før?


- Marthe <3

Moutfit - 02.11.11

I dag har himmelens skyer falt ned og lagt seg over huset vårt. 

Tåke er ikke det gøyeste å prøve å ta outfitbilder i. Ihvertfall ikke når man ikke aner hvordan man kan bruke den på en eller annen stilig måte. Jaja, det ble som det ble i dag. Jeg fant forresten noe lurt å henge fuskepelsene på i går! Jippi! Ja så kjøpte jeg muligens en kommode og litt andre festligheter også. -Og nå skal jeg jammen meg snart på sørlandsenteret med >Annika<. Kanskje jeg har noen innkjøp i vente her og?


I dag er jeg nok ikke så inspirerende med antrekket.  


Sko herfra annonselenke
Bukser fra bikbok
Genser fra h&m

Vinneren av søndagskonkurransen trekkes senere!


- Marthe <3

Flere leserbilder!

Nå er det vel på tide med en oppdatering på leserbilder! Jeg har fått flere flotte bilder på mail den siste uken og vil mer enn gjerne dele dem med dere. Tusen tusen takk til de flotte leserne mine! Er det flere som ønsker å sende meg leserbilder, så kan det gjøres på www.martheborge.no. Det er superhyggelig!


Dette herlige bilde er laget av www.juliesofie98.blogg.no


Disse tre er laget av www.martinekristine.blogg.no
Disse to er laget av www.pappskalla.blogg.no
De to siste er laget av www.synnoveqq.blogg.no

Var de ikke fine?


- Marthe <3

Home, sweet home!

Deilig å være hjemme igjen. Det ble en morsom, men slitsom dag i går. Jonas og jeg kjørte som nevnt frem og tilbake fra Oslo på en dag for at jeg skulle delta i en photoshoot for femelle. Jeg og fire andre bloggere møtte opp på showrommet til star PR og lånte klær fra Nelly til bildene. Eneste problem var at klærene var både en og to størrelser for store. MEN med litt triks og fanteri fikset vi det og! Jeg tror det blir et supert resultat, og det var absolutt morsomt å se hvordan bloggerne er bak dataskjermen! 


På vei til Oslo.. Så fort shooten var over og jeg fikk satt meg i bilen igjen var det bare å rive ut løshåret, gnure sminka rundt i hele fjeset og.. Sove. Ah, søvn!


Sneak peak. Flinke >Tina< var fotograf.


Det ble noen bilder med og noen bilder uten nisselue.


Jonas har helt sikkert opplevd mer spennende dager. Hehe neida! Han koste seg han med de flotte jentene!


Nå er dere spente tenker jeg..


Etter to timer med knipsing fikk Jonas og jeg oss et velfortjent måltid på Egon.


Nam!


Flinke sjåføren min..

Dere kan gjerne lese om shooten HER.


- Marthe <3