hits

oktober 2014

Tonight i'll be the devilHvis ikke jeg er den skumleste djevelen dere har sett i deres liv, så vet ikke jeg. Høhø! Kanskje det blir bedre når de knallrøde, falske vippene kommer på. Jeg blir visst aldri gammel nok for en Halloween-fest! Hva kler dere dere ut som i kveld? Jeg dro som vanlig ut på Birkemo i aller sise liten, og der fikk jeg med meg et par djevelhorn, noen falske vipper og en slags "djevelstav". Litt nytt treningstøy fikk oså bli med hjem sammen med en splitter ny krølltang. Tenkte jeg kunne vise dere noe av dette i morgen! Hva sier dere til det?Møtet med denne mulig, nye samarbeidspartneren gikk forresten også veldig bra. Jeg har vært litt småhysterisk det siste døgnet ettersom jeg klarte å glemme igjen mobil-laderen i Kristiansand. Etter å ha sittet på toget i 3 timer kan dere jo tenke dere hvor mange prosent jeg hadde igjen da jeg kom frem, så bestefar ble sendt ut i nabolaget klokken 21.00 om kvelden, på leting etter en iphone 5 lader til meg. Hahaha, nei jeg tuller. Han gjorde det av fri vilje fordi han er verdens skjønneste, og jammen hadde vi en snill nabogutt som ville låne meg en lader også. Da morgenen kom, dro bestefar til byen en time før meg, kjøpte ny lader og ga meg den så jeg kunne få lade mobilen mens jeg satte i møte. Jeg sier bare herlighet! Disse besteforeldrene mine kan jammen skjemme bort barnebarnet sitt.Ellers har jeg fått en statistikk-oppdatering på melding av Magnus hver time siden klokken 08.00 i dag morges. Han er helt i hundre over å ha ny leserrekord. Faktisk så er leserantallet hans så høyt denne fredagen at jeg nesten må spørre om han vil reklamere litt for meg fremover. Hehe! I morgen er det lønningsdag for oss bloggere og hvor mye vi får i lønn avhenger av hvilken plass vi ligger på topplisten. Slik statistikken hans ser ut nå kommer han til å stikke av med mer enn meg! Haha, jaja er det noen som fortjener det så er det jammen han. Sånn går det når man står på og aldri gir seg! Han har akkurat skrevet et litt mer personlig blogginnlegg fra tiden da han var den svakeste gutten på fotball-laget. Jeg synes det var så fint at jeg har lyst til å dele det med dere. Den mannen er et prakteksempel på at man kan klare det man vil klare.Blogginnlegget jeg snakker om finner dere HER.  <3 (Nå ryker lønna mi!)
Hahaha, neida. Ønsker dere en super halloween-feiring! Pass på dere selv.
<3

Happy Halloween y'all!

God morgen fra Stavanger! Wihuu, det er så ubeskrivelig deilig å være tilbake. Jeg kom frem i går kveld og timene før avreise fløy så fort avsted at jeg faktisk ikke fikk kommet med en eneste bloggoppdatering. For et år tilbake ville jeg ha fått hysteriske anfall av dette tilfelle, men i går tok jeg meg altså en pcfri dag med slående ro! Jeg har vel endelig innsett at en sjeldnere fridag ikke dreper. <3 I stede for å kaste meg over pcen, ga jeg mine fire besteforeldre hver sin gode klem, skravlet i vei, spiste ferske reker og så "Gift ved første blikk". Herlighet for et program! Villeste jeg har sett. Hvem i all verden er det som melder seg på den slags da? Folk er gale.

Ja, så våknet jeg opp til selveste Halloween da dere! Skal dere ut på noe spennende i kveld eller skal dere bare sitte hjemme og dele ut godteri til barn? Jeg hadde først tenkt til å gjøre det sistnevnte, men nå ser det ut til at det blir et aldri så lite Halloween-party på meg! Iselin har dratt meg med på noe morsomme greier, og det betyr at jeg må ut og finne kostyme! Hoho, gode gud. Jeg håper jeg finner noe som er litt standard.. Vil nødig kle meg ut som en fluesopp. <3 Jeg får se hva jeg finner! Jeg har et møte med en mulig, ny samarbeidspartner her i Stavanger, klokken 11.00 og tar like godt en shoppingrunde med Iselin etter det. Wihuu! Gøy blir det uansett.

Ville bare dele litt filmtips med dere som skal sitte hjemme i kveld!
Mine 18 favorittskrekkfilmer finner dere i et tidligere innlegg HER.

Packing my bag!

Da var kofferten allerede pakket til morgendagen. Så fort jeg har fått unnagjort en treningsøkt og noen ærend i morgen tidlig, hiver jeg meg altså på toget til Stavanger. Tenk jeg har pakket en hel dag i forveien dere! Da gleder hun seg... Det begynner å bli noen uker siden Cathrine og jeg dro til Stavanger på jentetur, og da ble det ikke engang tid til å treffe familien! Dere kan tro jeg savner dem nå.

Cath var faktisk i Stavanger forrige uke igjen, og jeg har vært så misunnelig! Jeg tror ikke jeg har fortalt dere det, men hun og bestevenninnen min fra Stavanger "Iselin", traff hverandre forrige uke, spiste lunch sammen og hadde jentekveld. Haha, jeg vet ikke hvorfor jeg synes det er så stas, men det føltes som jul og nyttår på samme tid da de fortalte meg det. Det var bare så utrolig hyggelig å høre at to av mine beste venner fra to forskjellige byer bestemte seg for å treffes og bli bedre kjent, selv uten meg tilstede! Ikke at jeg trodde de behøvde meg for å komme i kontakt, men dere skjønner hva jeg mener! Haha, herlighet så kos. <3 Jeg blir så latterlig glad.

Husmoren i meg har også fått komme frem i dag! Jeg har hatt støv på hjernen og har det i grunn fremdeles. Jeg har bare latt Jif sprayen få en liten hvilepause mens jeg oppdaterer dere. Jeg dro forresten også innom frisøren for å hente disse bildene, men der kom jeg jo ingen verdens vei. Bildene lå på en Mac og prosessen med å flytte bildene over fra en mac til et minnekort var litt for avansert for både meg og hele frisør-crewet. Vi ble sittende og google "hvordan kopiere og lime inn bilder på mac", men fant altså aldri en løsning på problemet. Jada, nå tenker dere at jeg er både blond og dum, men kan man ikke mac så kan man ikke mac. Jeg får prøve igjen en annen dag når Mac-sjefen er på huset! Heh! Ønsker meg opplæring for Mac-maskiner til jul.
Håper dere har hatt en fin onsdag <3 Tilbake til støvtørkingen!

Every brunette needs a blond bfDet er så sant! Hva skulle jeg vel gjort uten tuppa mi? Hun var egentlig syk da jeg spurte om hun ikke ville være med ut og spise på mandag, men klart hun skulle være med for det. Hun fylte like godt veska proppfull av tabletter og tok en håndfull av dem til dessert. Hehe! Jeg blir så glad av å se at hun smiler så bredt om dagen. Nå skal jeg ikke brette ut om venninnenes privatliv, men jeg tror jeg kan våge meg til å skrive at bestis er en smule betatt! -Og jeg finner det selvfølgelig farlig hyggelig å høre på dette klissesnakket. <3

Er venninnene forelsket så blir jeg nesten litt forelsket selv. Sitter bare og gliser fra øre til øre jeg, når de romantiske detaljene kommer på bordet. Haha. Er det noe jeg unner bestis så er det å finne seg en alle tiders mann. -Og skulle han vise seg å ikke være alle tiders likevel, så får man med meg å gjøre! Hehehe. *Passepå* Neida, men joda. Mandag kveld gikk altså til en nydelig middag på Slakter Sørensen. En restaurant vi besøker litt for sjeldent. Her hadde vi hver vår indrefilèt med epleterte og brownies til dessert. Ååh! Kjenner jeg får vann i munnen av å glane på disse bildene. Etter et par timers skraving og kos avsluttet vi like godt kvelden med en solrunde på Brun og Blid. Ikke at Cathrine trengte det.. Tror aldri jeg har sett brunere kvinnemenneske mot begynnelsen av november måned.
I dag har jeg hatt nok en hektisk morgen og planene stopper ikke før senere i kveld, men er det noe jeg MÅ få gjort i dag så er det å ta turen til frisørsalongen for å få tak i disse brudebildene. Jeg skjønner at mange av dere venter i spenning! Hihi. Ville bare ønske dere en strålende onsdag så lenge. Vi blogges selvsagt mer senere!Happy wednesday you all! Make today ridiculously awesome.

DIY - Marble computerÅåå! Jeg elsker, elsker, elsker dette DIY prosjektet! Jeg har siklet etter en slik marmor-pc helt siden jeg så Annette Haga sin hvite variant fra Ebay. For en liten stund tilbake tittet jeg innom Eirin Kristiansen sin blogg og der klikket jeg meg rett inn på et DIY prosjekt hvor hun hadde laget et slikt "deksel" på egenhånd, kun ved hjelp av papir og saks. "Himmel så enkelt", tenkte jeg og fløy avgårde på Panduro hobbybutikk. Nå er jo jeg en liten motstander av mac, og bruker derfor intet mindre enn tre vanlige pcer når jeg blogger. Disse er alle sammen i sølv eller sort, så derfor tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på varianten med sort marmor i stedet! Så får dere sett hvordan det ser ut også! Hvit marmor er jo absolutt finest, men jeg tror dessverre ikke det vil fungere på annet enn mac. <3Du trenger: 1. En marmor-rull fra Panduro Hobbybutikk (koster under hundrelappen) 2. En skarp kniv 3. En linjal
Slik gjør du:
1. Rull plastrullen ut over pcen. Mål nøyaktig hvor mye du trenger for å dekke hele, og skjær til med den skarpe kniven.
2. Riv av plastikken på baksiden av plastrullen, og klistre papiret på pcen litt av gangen mens du presser med en linjal.
3. Dette for å unngå stygge luftbobler. Har du en pc-logo som du ønsker å vise, kan du også skjære denne ut med kniven.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg gjorde dette i all hast i dag formiddag. Jeg hadde bare noen minutter til overs og kastet meg dermed på prosjektet. Legger dere to minutter ekstra i det så vil dere nok få et enda penere resultat, men jeg syntes slett ikke det ble så verst jeg! Se hvor stusselig pcen så ut før da. Nå er det jo litt stil på den! Hihi. Nesten så jeg går og kjøper meg en mac nå, bare for å lage en hvit variant også.

Hva synes dere? Er det flere som har prøvd seg på dette allerede?
Nå skal jeg kose meg med en kopp varm te og kommentarsvaring!

Video - Effektiv rumpetrening!Hurra! Da har jeg klart å overtale Magnus til å skrive et helt blogginnlegg om rumpetrening! I crossfit dreier det seg egentlig om å hele tiden trene hele kroppen. Gjør du det så behøver du ikke disse isolerende "rumpe,mage,lår" øvelsene for å oppnå de resultatene du ønsker. -Men nå har jeg altså fått denne mannen til å filme meg utføre tre ulike, supre rumpeøvelser som faktisk setter mer enn bare setemuskulaturen i gir! En av dem finner dere under her, og de to andre finner dere på bloggen til Magnus.

Som Magnus så fint skrev i sitt eget innlegg bør man fokusere på å prestere, slå rekorder og bli sterkere fremfor å trene for å få sprettrumpe, six-pack eller stramme lår. Konsentrerer man seg om å bli flink og variere treningen så vil den spreke, fine kroppen komme som et resultat av dette. Jeg har gang på gang fått erfare at burpees gir like støle magemuskler som sit-ups, og ved å utføre burpees setter jeg hele kroppen i aktivitet! Hvorfor skal jeg da ligge og ta sit-ups i det hele tatt? Vil man ikke aller helst være sterk i hele kroppen? Vel, jeg liker å variere øvelsene jeg. Noen dager trener jeg også rumpe ved å ta knebøy hjemme på stuegulvet. Andre ganger kjører vi hoppetrening i garasjen til Matthew og Magnus. Variasjon er helt klart blitt nøkkelen til min motivasjon. Prøv disse øvelsene neste gang dere drar på trening, så sitter dere forhåpentligvis igjen med gode og støle rumper dere og!Denne gang vil øvelsene jeg viser frem kreve at du har en vektstang eller en kettlebell tilgjengelig. Har du verken utstyr hjemme eller et treningssenter i nærheten, så fortvil ikke. Det blir nok ikke siste gang vi tipser om gode øvelser for hele kroppen! Neste gang får vi kjøre "Marthe tipser - hjemmetrening uten utstyr". Hva sier dere til en slik video?Se de andre to videosnuttene på Magnus sin blogg HER
Han har også skrevet noen ord om rumpetrening!

New pair of Michael Kors

Okei, jeg har nok en gang forelsket meg i et par sko! Gud, bedre. Jeg ville hoppe i taket av glede da jeg fant disse på sørlandssenteret lørdag ettermiddag. Også på Eurosko da! Jeg visste ikke at Eurosko hadde sko for meg i det hele tatt! Jeg har vært på jakt etter et par komfortable sandaler med reim rundt ankelen helt siden jeg mistet favorittparet i den tapte kofferten fra Costa Rica i sommer. For to dager siden fant jeg det endelig. Dette paret er rett og slett perfekt i mine øyne. Superlekre, superkomfy og av god kvalitet.

Jeg skulle gjerne ha knipset flere bilder av skoene på, men jeg slet litt med å få det til på selvutløseren i dag tidlig! Jaja, det kommer nok flere anledninger hvor jeg kan få vist dere hvor fint de sitter på. <3 Et DIY innlegg skulle jeg egentlig også hatt i dag, men det var så mørkt da jeg kom hjem fra trening klokken 16.00 at det ikke nyttet å ta frem kameraet for steg for steg bilder. Nå som vi har stilt klokken en time tilbake blir det så fryktelig fort mørkt vet dere! Fremover gjelder det å være effektiv fotograf på morgenkvisten!Jeg håper dere har fått en like sprek start på uken som det jeg har! Jeg føler jeg har fått gjort masse fornuftig denne mandagen, så nå tar jeg turen til byen for middag med Cathrinemor. Litt må man få unne seg i en hektisk hverdag. <3 Kameraet blir med oss ut!

Nå, hva synes dere? Paret koster 1499 kroner på Eurosko. <3

Y.E.S.T.E.R.D.A.YMorn! Jeg sluknet nesten med en gang gårsdagens siste innlegg var publisert, og sov som en engel! Nå skal jeg snart fly avgårde på trening, men først tenkte jeg å dele litt flere bilder fra gårsdagen med dere. Da brudemessen var over dro hele gjengen fra Komponisten frisørsalong ut for å spise, og da hev Magnus og jeg oss like godt med! Vi ble jammen sittende på "Hos Naboen" i to og en halv time, snakke om dagen, le og kose oss. Ihvertfall Magnus! Hehehe, kan en mann egentlig klage med ni velstelte damer rundt bordet?

Jeg har litt av hvert på planen i dag, men jeg skal også være en flittig blogger! Mailboksen min er nesten blitt urørt den siste uken og jeg har derfor også litt å ta igjen på den fronten! Jeg tror jeg får sette av kvelden til litt hygge på hjemmekontoret. Regnskapsfører Geir venter også et besøk av meg i morgen tidlig. Best å ha alt på stell innen den tid! Vil nødig skuffe Geiremann rett etter ferien hans!

Silje: Skal ikke du ha dessert?
Marthe: Eee, nei. Min personlige trener sitter ved din side...

Hehehe, nei det var en spøk. -Men det tror jeg dere vet. <3

Ha en stråålende mandag alle sammen! Vi skrives mer etter trening <3

En søndag som brud

Da var denne brudemessen vel overstått og jeg kan endelig trekke pusten! Jeg satte i frisørstolen allerede da klokken slo 08.30, og der ble jeg helt til halv tolv for styling og makeup. Klokken tolv var det tid for øving på Ernst Hotell, og deretter ble det litt mingling i lokalet før selve showet startet. Jeg som hadde store planer om å knipse en halv million bilder til dere fikk nesten ikke tatt et eneste ett. Å lete etter kameraet var vel det siste jeg tenkte på da jeg sto superstresset på bakrommet og kastet på den ene kjolen etter den andre. Heldigvis løp ei av frisørene rundt og tok hundrevis av bilder hele dagen, så jeg får heller se og stjele minnekortet hennes!

Det dere ser her er fra øvingen før showstart, men jeg lover å dele noen lekre brud/brudgom-bilder med dere også så fort jeg har dem. Jeg kan ihvertfall fortelle at alt gikk veldig fint! Kjolene fra brudebutikken "Elegant" var nydelige, dressene var superflotte, og alle sammen gjorde en strålende jobb. Hoho! Magnus våget seg til og med til å klype meg i rumpa da vi gikk siste runde som brud/brudgom, noe jeg ser har resultert i et par instagram-videoer med hashtagene #beautiful #couple. Hehehe. Jeg koste meg en hau og det håper jeg jammen de som så på også gjorde! Mer om den fine dagen får dere få siden. Nå kjenner jeg nemlig at jeg snart stuper! <3Det ble en sniktitt i første omgang. <3 Håper dere har fått en fin søndag dere og!

Vinn selvpleiende spaprodukter!Hvor deilig ville det ikke ha vært med litt spa denne søndagen? Jeg kan faktisk ikke komme på noe som frister mer. Været har vært surt og trist hele uken, og jeg er så stiv i skuldre og nakke at jeg kjenner jeg kunne drept for litt massasje. -Men den slags blir det ikke tid til i dag! Jeg sitter mest sannsynlig i frisørstolen nå og gjør meg klar for brudeshow! Hihi, jeg får heller unne meg litt deilig hjemmespa i kveld med en god bok og litt opphakket frukt! Å besøke en spa-avdeling er kanskje det beste jeg vet om, men det er som regel noe man unner seg en sjeldnere gang! Folk flest har ikke råd til en 60 minutters aromamassasje hver søndag, så da må man ty til litt rimeligere alternativ. Under her får dere min lille sjekkliste for en perfekt "hjemme-alene" kveld. Kanskje dere har noe å tilføye? 

Marthe's sjekkliste for en selvpleiende høstkveld: 1. Dorco Shai barberhøvel 2. En god skrubb 3. En fuktighetsgivende bodylotion 4. Stearinlys (mange) 5. Dyne i sofaen 6. Jordbær og sjokolade 7. En god bok, et inspirerende blad eller en morsom film.Det er ikke så mye som skal til! Bare glattbarberte legger i nytt, rent sengetøy er en opplevelse i seg selv. Jeg har nå brukt Dorco Shai sine rosa, seksknivede høvler i lange stunder og har fått både venninner og familiemedlemmer av venninner til å teste dem ut. Rett og slett fordi jeg synes disse høvlene ER det beste. Knivene holder seg skarpe lenge, de får med seg alt som er av hår, og huden kjennes myk og god selv før jeg har smørt meg med bodylotion etterpå. Veldig mange av dere har nok allerede hørt om Dorco Shai. Er det egentlig noen bloggere igjen som ikke bruker dette merket? Klikker dere hjem en gratis prøvepakke HER, så er dere også med i trekningen av å vinne et helt års forbruk av Shai høvler, og her trekkes nye vinnere hver fjortende dag så her har dere flere sjanser!

Ellers har jeg en ekstra overraskelse til dere som klikker hjem denne Shai prøvepakken. I samarbeid med Dorco har jeg fått lov til å dele ut en en pakke stemningsfulle spaprodukter til en verdi over 1000 kroner! Hva sier dere til et nydelig Voluspa duftelys i sølv, en Ole Henriksen bodeskrubb, en Clarins kroppsolje mot stress, og favorittmerke mitt "Babor" sin Clean and peel krem for føtter? Hadde ikke det vært noe å ha i hus den kvelden du får lyst på litt ordentlig hjemmespa? 

Slik deltar du:
1.
Klikk hjem en gratis prøvepakke med Dorco Shai sine barberhøvler HER.
2.
Legg igjen en kommentar under her hvor du forteller at du er med i trekningen!Har du allerede klikket hjem prøvepakken, holder det å legge igjen en kommentar!
Lykke til da dere! Vinneren trekkes førstkommende onsdag. <3


   Annonse

Lørdagsgodt - Sjokoladefondant

Hei og hopp! Håper dere har kost dere like mye som jeg har denne lørdagen. Planen var egentlig å ikke gjøre noe som helst, men plutselig ringte Andrea og spurte om jeg ikke skulle være med henne på shopping etterfulgt av middag med familien hennes. Klart jeg ikke kunne takke nei til det! Så fort disse mini-sjokoladefondantene var laget, kastet jeg på meg litt ordentlige klær og fløy avgårde til Sørlandssenteret. Andrea og jeg fikk både skravlet og handlet, og jeg fikk også E-N-D-E-L-I-G hilst på mine gamle Vero Moda medarbeidere. Åh, det var faktisk ubeskrivelig hyggelig å se fjesene deres igjen! <3 Jeg må se å få besøkt butikken litt oftere.

Bil har jeg også fått kjøre i dag! Det er helt tragisk hvor lykkelig jeg blir av å kjøre bil. Det må være fordi det skjer så sjeldent! Andrea skulle ut med jobben i kveld så jeg har fått lov til å låne den splitter nye bilen hennes helt til i morgen formiddag. Hah! Nå kunne jeg ikke blitt mer fornøyd. <3 Klokken nærmer seg midnatt og jeg har enda litt forberedelser å gjøre til morgendagen så nå er jeg i grunn bare innom for å dele denne deilige dessertoppskriften med dere! Gi meg en lyd om dere prøver den ut da!Du trenger: 1. 2 egg 2. 2 ts vaniljesukker 3. 40g hvetemel 4. 40g sukker 5. 100g smør 6. 100g mørk kokesjokoladeSlik gjør du:
1. Smelt 100g smør og 100g sjokolade i et vannbad. Rør dette godt sammen.
2. Bland alt det tørre i en bolle. Visp inn de to eggene.
3. Bland sjokolade/smør blandingen med egg/mel/sukker, og røren er klar!
4. Smør seks ildfaste, små porsjonsformer godt med smør og fyll dem 2/3 fulle.
5. Sett i ovnen på 220grader i 6-7 minutt. 6 minutt om ovnen din er normal/god.Kjernen skal nå være helt perfekt og rennende!Dryss til slutt litt melis over, og server med is og bær! Jummy <3

Har dere det bra? Hva har dere gjort på denne lørdagen?
Denne oppskriften er beregnet til 2-3 personer. <3

Crazy times at the hairdresser!

Hahaha, jeg må bare dele disse bildene med dere! I går var det virkelig crazy times hos Komponisten frisør. Marianne skulle prøve ut frisyrer til morgendagens show og var rett og slett i siget.. Jeg kan ikke tro at det faktisk ble noen helt vanvittig lekre oppsetninger av denne galskapen. Jeg skulle egentlig sitte og jobbe med bloggen under hårdullingen, men jeg endte jo i stedet opp med å snappe syke hårbilder av meg selv til halve snap-listen min. Gleder meg til å vise dere håret mitt når det er ferdig oppsatt med et diadem i morgen!

Det blir så bra! <3 Jeg rakk bare en kjapp tur hjemom for å oppdatere dere før jeg dro ut igjen for øving i brudebutikken. Her fikk jeg også prøvd to nye kjoler som begge satte som skudd! Herved har jeg faktisk hele fem kjoler å vise frem i morgen. *MEGAGLIS!*Det var så deilig å våkne til lørdag! Åh, i dag skal jeg ikke gjøre noe som helst. Bare ta en kjapp tur til byen, handle inn på dessert-ingredienser og lage meg noe usunt og godt! Blir det bra så skal dere ikke se bortifra at oppskriften kommer på bloggen. <3Ønsker dere en super lørdag. Vi skrives mer senere i dag <3
Og tusen takk for alle tips dere la igjen under forrige innlegg. Dere er geniale!

Never heavy enoughOkei, nå har Magnus og jeg blitt enige om å oppgradere treningsgarderoben min. Nike og Adidas er visst ikke kult nok for crossfit-jenter. Fremover er det bare Reebok som gjelder! Jeg vet ikke om dere kjenner til dette crossfit-merke? Jeg vet fint lite om hvor man kan få kjøpt bra treningstøy på nett, men dette er noe jeg virkelig har lyst til å sette meg inn i i fremtiden. Kjenner jeg begynner å bli litt lei av å besøke sportsavdelingen på XXL.. Kanskje utvalget er større og mer variert på nett? Synes Magnus stadig møter meg i nytt treningstøy jeg. Dessuten kunne jeg tenke meg noen av de fancy knestrømpene hans selv. For ikke å snakke om den fargerike badeshortsen! Hehehe. Hvor handler dere blogglesere treningstøy? Kjøper dere det i butikk eller handler dere på nett?

Jeg har veldig lyst til å skrive et lite "Marthe tipser - treningstøy" innlegg her på bloggen, men da trenger jeg litt hjelp! Dere må gjerne komme med tips til nettbutikker (gjerne norske), så skal jeg samle opp favorittene på en liste og gå til anskaffelse av en helt ny garderobe! Så fort jeg har fått satt meg inn i disse crossfit-trendene, lover jeg å dele alt jeg har lært videre med dere. <3Legg merke til den grønne teipen jeg har fått rundt håndleddene da dere! Følte meg så kul med dette at jeg ikke riktig visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Bare vent til jeg får kombinert det med grønne knestrømper. Hehe, nei men helt seriøst. Treningsgarderoben min må bli litt kulere.Jeg er så stiv etter ukens andre PT time at jeg sitter og funderer på hvordan jeg skal komme meg gjennom dagen. Jeg gjorde ingen voldsomme greier, men i går var det bare supertungt. Noen dager er bare sånn! Like deilig var det uansett etterpå, og etter en friskere løpetur i kveld tar jeg helg med god samvittighet.. -Men nå må jeg komme meg avgårde til byen. Jeg var hos frisøren i dag tidlig og nå skal vi altså ha noen timer med øving til dette brudeshowet. Kanskje jeg får sneket meg til å knipse noen bloggbilder her også? Vi får sjå! Dere må ihvertfall ha en riktig god helg så lenge. <3

Magnus har nylig skrevet et blogginnlegg hvor han tipser om 8 enkle hjemmeøvelser!
Alt dere behøver er deres egen kropp! Innlegget hans finner dere HER.

Vinn 5000kr på BSUen din!Åå! I dag har jeg i samarbeid med DNB en kjempefin konkurranse på lur til dere i alderen 18-33 år! Dere har vel BSU? Boligsparing for ungdom? Det er jo en super fordel for oss som skal kjøpe bolig en gang i fremtiden! Jeg er nå på mitt tredje år med BSU, og sparer hvert år den maksimale summen jeg har lov til å spare her. Jeg har litt igjen til jeg når BSU-grensen på 200 000, men det går fremover og det er hyggelig å tenke på! Jeg skulle jo ærlig talt aller helst ha kjøpt meg et digert hus med hage i går. Hihi! Gjeeerne et av disse! Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om drømmen er et funkishus eller et godt, gammeldags slott med tårn, baseng og majestetiske trapper. Hehehe. Godt jeg enda har noen år å bestemme meg på. Hvis ikke disse husene motiverer til å spare så vet ikke jeg!Uansett! DNB har et spesielt fokus på unge og kommer stadig med nye produkter, apper og tjenester for oss i alderen 18-33. Det var DNB som var først ute med å gi unge den beste boliglånsrenten, og i høst lanserer også banken en gunstig forsikringspakke for reise, innbo og ulykke! Har dere sett reklamesnutten DNB har gående på tv om dagen? -Med denne godt voksne mannen som lever ungdomslivet i håp om å få alle disse fordelene som hører med? Jeg synes den er så morsom.Videosnutten ligger under her! Klarer du å velge deg ut en morsom, liten favorittscene? Fortell meg hvilken det er og du er med i trekningen om å vinne 5000 kroner til BSU kontoen din. Det er jo faktisk summen du får i skattefradrag om du klarer å spare 25 000 kroner på et år! Bare husk å få med en kontaktmulighet slik at jeg får tak i deg om du blir den heldige.

Favorittdelen min i filmen er når ungguttene begynner å klatre på veggen, turne og ta baklengs salto. Denne eldre herremannen har akkurat sagt at det å være ung ikke har noe med alder, men livsstil å gjøre. "I don't stop.. I just keep going", sier han og gjør et byks opp etter veggen så ungdommelig som han bare kan.


Lykke til da dere! Vinneren av bsu-pengene trekkes på søndag!
Mer om Dnb, Bsu og fastrentelån for unge kan dere lese HER.


        AnnonseVinneren av Magic Wire undertøyet ble Frida Marlene! <3 Du har fått mail.

Ready, set, breakfast!Rømmegrøt i mitt hjerte! Det er så godt! -Også minner det meg av en eller annen grunn bare om bestefar og barndomsbyen hans, Bergen. En sommer for mange år siden dro vi nemlig til Bergen og spiste rømmegrøt på gården han jobbet på som liten gutt. Ååå, minner! <3 Hehe, jeg må se å få kommet meg til Stavanger og besøkt den alt for fine familien min SNAREST. Savner dem sånn!

Denne torsdagen har bare flydd avgårde. Er klokken seriøst allerede 18.00? Herlighet, tiden flyr når man har det gøy, og jeg har storkost meg i crossfit-garasjen! Jeg fikk som dere kanskje skjønner lyst på grøt til frokost i dag, så da lagde jeg meg like godt litt hjemmelaget rømmegrøt til en forandring. Jeg hadde aldri laget rømmegrøt før, men etter å ha tittet på litt forskjellige oppskrifter på nett skjønte jeg at det ville bli latterlig enkelt. Oppskriften får dere under her, og bestemmer dere dere for å teste den ut så MÅ dere nyte måltidet med litt spekeskinke til. Det var SÅ godt med noe salt ved siden av. Mmm!Du trenger - Hjemmelaget rømmegrøt: 1. 5 dl seterrømme 2. 2dl hvetemel 3. 5dl helmelk 4. 1ts salt 5. Sukker/kanel/spekeskinke

Slik gjør du:
1. Start med å koke rømmen i en gryte med lokk i 2 minutter.
2. Dryss i halvparten av melet og rør hele tiden.
3. La det koke i noen minutter til du ser smøret/fettet pipler frem. Fjern dette med en skje.
4. Hell i resten av melet mens du sper med melk og hele tiden rører.
5. La grøten småkoke i ca 5 minutt før du smaker den til med litt salt.Ser det ikke godt ut? Jeg tror ikke akkurat frukt og bær er passende til rømmegrøt, men mangoen smakte slett ikke verst til spekeskinken! Melon er jo også alle tiders, men det hadde jeg ikke i hus denne morgenen. <3

Jeg har akkurat knipset sånn ca tusen bilder til et av helgens blogginnelegg og skal nå fly videre til Annika for en aldri så liten jentekveld! Faren er også stor for at jeg sover over ettersom Annika er nabo med Komponisten frisørsalong. Hihi! Jeg har time klokken 09.00 i morgen tidlig og kan nesten ikke vente med å få på litt nytt, langt hår igjen. Åh, å bli hårfin er like deilig hver eneste gang.

And breakfast is served! Håper det smaker. <3
Nå skal jeg hoppe avgårde til Annika! Vi skrives snart.

Mine festfavoritter - HøstNå ble det en sen oppdatering på dere, men bedre sent enn aldri! Jeg koste meg glugg ihjel i går kveld. Kinofilmen var underholdende, jeg fikk servert hjort med fløtegratinerte poteter, og stemningen kunne ikke vært bedre! På vei hjem reddet jeg en manns liv ved å finne bankkortet hans på asfalten og fortelle ham at det var kommet i trygge hender, og så fort jeg hadde satt føttene mine innenfor døra hjemme i leiligheten, kom nabokatten like godt på overnattingsbesøk! Neida, i wish... Jeg har faktisk lært at man ikke skal stjele andres kjæledyr, men det er ikke hver dag man får kattunger hoppende inn igjennom vinduet! Jeg måtte selvsagt kose den ihjel før jeg lot den gå igjen, og nå krysser jeg alt jeg har for at den kommer tilbake i kveld. Det var seriøst det hyggeligste noen sinne!

Over til det dette egentlig dreier seg om! Mine festfavoritter fra høstgarderoben. Jeg har gått i klesskapet og plukket ut hele ni favoritter. Noen gamle og noen nye! Et slikt innlegg har vært etterspurt en god stund nå, så i dag tenkte jeg at jeg skulle få fingeren ut. Håper dere liker det! -Og skulle dere lure på hvor noen av kjolene er fra så er det selvsagt bare å legge igjen en kommentar.

Her er det mange godbiter som sitter som et skudd på! <3
Oh no... Nå fikk jeg lyst til å shoppe! Best å holde seg hjemme.

My moments on instaHei, hopp og god kveld alle sammen! Vet dere hva? Nå er jeg faktisk allerede på vei til bestis! Jeg klarte fredag kveld å invitere meg selv på middag denne tirsdagen så i kveld skal både Sebastian og jeg spise hos Kristine og Christoffer før vi alle sammen drar på kinofilmen "Annabelle". Det er hundre år siden sist jeg var på kino, og selv om alle de andre har sett filmen før, har de altså gått med på å bli med meg en gang til! Åh, dere aner ikke hvor glad jeg ble da Kristine kom med denne gladmeldingen på morgenkvisten i dag. Haha! Har dere sett den? Er den bra? Eller skummel blir vel mer riktig å si? Jeg så "The Conjuring" da den gikk på kino, og den elsket jeg! Oppfølgeren kan vel ikke være dårlig når middagsselskapet mitt vil se den to ganger?

Jeg må komme meg avgårde, men jeg ville bare dele tirsdagsplanene mine med dere, samt legge igjen mine siste instabilder. Det begynner å nærme seg en hel måned siden sist, og da hoper bildene seg opp. Håper dere synes det er moro å følge meg. Jeg rundet 20 000 følgere for bare noen dager siden og er selvfølgelig superstolt over det! Tusen takk for at dere seriøst alltid bare har gode ord å komme med. Til og med undertøysbilder slipper jeg unna med. Hehehe! Ni är underbara! <3Så må jeg bare si at jeg blir superstolt når lesere sender meg tegninger som denne over til venstre. Har dere sett noe så rått? Åh, jeg måtte dele det i en større variant på instagram for jeg blir altså sjeleglad for slikt. Jenta som tegnet denne heter @pernillalinn på instagram om dere har lyst til å ta en titt på noen av de andre bildene hun har tegnet. Hun er rett og slett råflink! <3 Er det noen flere gode tegnere der ute, så har dere for all del lov til å tegne meg og sende resultatet enten på mail martheborge@hotmail.no, eller på instagram @marthekborge. Det gjør virkelig dagen min! <3Nå, kan dere ha en fin kveld? Kamera blir med på middag!
Follow me on instagram: @marthekborge

Vinn Magic Wire undertøy!Er du også en av de som ikke kan finne fine, komfortable bh'er med ordentlig støtte? Det er utrolig vanskelig å finne et undertøysett som har absolutt alt! Ofte blir man nødt til å velge mellom komfort og design, og da har ihvertfall jeg en tendens til å gå for sistnevnte. I oktober i år, lanserte Triumph en helt ny undertøyskolleksjon kalt "Magic Wire", og denne har jeg i dag lyst til å tipse dere om!

Triumph har nemlig gått ut og spurt hva kvinner flest missliker ved bhene sine, og da flesteparten svarte "den irriterende, vonde bøylen", ble kolleksjonen "Magic Wire" til. En undertøyskolleksjon hvor de vonde bh-bøylene er erstattet av myke silikonbøyler. Magic Wire overdelene gir altså nøyaktig den samme, gode støtten som en vanlig bøyle-BH, men med mye bedre komfort. Herlig! <3Jeg sitter med min Magic Wire BH på i skrivende stund, og for dere som aldri har kjent på en silikonbøyle før.. Du kjenner den jo ikke! Det er akkurat som å gå med en bøylefri bh, men med masse støtte. Man kan faktisk nesten se hvor mykt dette undertøysettet er gjennom bildene. Superkomfy og classy! Bhene kommer i størrelsene A - G, og man behøver ikke å velge en høytlivstruse som jeg har på bildene over og under her. Kolleksjonen tilbyr også en rekke små, søte truser med blonder og mønster i flere farger.

Konkurranse: Vinn et Magic Wire sett
Helt til slutt har jeg lyst til å dele ut et undertøyssett til en av mine kjære blogglesere! Svar på spørsmålet under her, og husk også å legge ved en kontaktmulighet, så trekker jeg en heldig vinner av et valgfritt sett Magic Wire undertøy førstkommende torsdag!

Spørsmål: Hva er bøylen i Magic Wire bh'en laget av?

Legger også ved en videosnutt av hvordan Magic Wire kolleksjonen ble til!


Nå, hva synes dere? Det fås kjøpt i alle Triumph butikker, eller online HER.

      Annonse

Sånn går no dagan...

Okei.. Aller først! Gjett hvem som har klart å overtale Frantzen til å være modell for en helg? Hehe, jeg var ikke treg med å ta opp telefonen og finne Magnus på kontaktlisten da Marianne etterspurte en pen, høy, mannlig modell. Han måtte ha en natts tenketid, men så slo den store modellkarriere-drømmen hans inn. Hehehe, mulig han bare er for snill til å takke nei, men jeg kunne uansett ikke annet enn å hoppe av glede! -For vips der fikk jeg en brudgom og! Det var jo bare det denne brudemessen manglet. Dessuten får både dere og jeg se Frantzen bytte ut Reebok shortsen med en penere dress, og det blir helt sikkert heller ikke feil. Wuhuu! *loveråknipsebilde*Hehehe, over til treningen! -For ja, det blir faktisk en hel del kvalitetstrening på meg også her i garasjen! I går var jeg ærlig talt sikker på at Magnus hadde tenkt til å ta knekken på meg. Etter å ha squatet i 45 minutt fikk jeg nemlig beskjed om å avslutte økten med 50 clean and jerks, og for hvert minutt jeg brukte måtte jeg ta 5 burpees. Når man bruker 15 lange minutter på å fullføre dette, resulterer det faktisk i 70 burpees! Jeg var dau allerede da jeg var halvveis, men det gikk med en heiende Magnus, og det føltes såå deilig etterpå!En ny test har jeg også vært gjennom den siste uken og den må jeg bare dele med dere! Kanskje noen av dere spreke crossfitjenter der ute får lyst til å prøve dere på det samme og se hvor raskt dere klarer å utføre det på? Økten får dere under her, og for nøyaktig tre måneder siden utførte jeg den på 30 lange minutt. Vet dere ikke hvordan de enkelte øvelsene skal utføres så søk dem gjerne opp på youtube!

Ukens utfordring:
25 pull-ups med strikk
50 markløft
50 armhevninger på knær
50 box jumps
50 floor wipers
50 one arm Kettlebell snatch
25 pull ups med strikk

Forrige torsdag gjorde jeg akkurat det samme på 18,47 minutt! HURRA! Magnus loggfører omtrent enhver økt vi har sammen og jeg får alltid hjerte i halsen når han foreslår at vi skal ta en av de gamle øktene om igjen. Jeg har jo så lyst til å forbedre meg, men samtidig så husker jeg så alt for godt hvor kvalm jeg var etter å ha utført disse øvelsene på 30 harde minutter. Jeg tørr aldri å håpe på noe som helst og da er det virkelig en sann glede å se at tiden forbedrer seg med hele 10 minutt. Himmel, så giret og stolt man blir!Nei, jeg håper dette gode mønsteret fortsetter i samme retning, for crossfit blir bare gøyere og gøyere! Stor takk til mannen som har klart å opprettholde motivasjonen siden oppstart for over syv måneder siden. Treningen min har aldri vært mer givende.Okei, jeg må bare. I mean... Don't forget to do your squats ladies! <3
Ha en sprek tirsdag dere! Sprettrumpen kan dere se mer til HER.

And dinner is served!

Vel, så ble det ikke fisk i dag heller. -Men dere må si dere enige i at dette så mye bedre ut? Jeg kan aldri tro at torsken ville ha smakt like godt uansett hvordan jeg hadde tilberedt den. Jeg skulle gjerne ha tatt all creds for denne gode middagen selv, men det var faktisk dette jeg fikk servert av besøket jeg hadde forrige helg! Ja jeg vet.. Her er det ikke snakk om å verte opp besøket.. Jeg hadde rett og slett blitt lovet tidenes entrecote, og middagen falt så godt i smak at jeg tok meg friheten til å stjele oppskriften, lage retten om igjen, og dele den med dere! Det smakte riktignok hakket bedre forrige helg, men hallo.. Det var ikke langt ifra fest i munnen i dag heller. Endelig har frøkna lært å lage biff! Er det noe jeg tidligere ikke har vært god på så er det biff og grilling! Nå har jeg ihvertfall blitt en kjøkkenerfaring rikere!

Åh, det er så gøy å lage mat når man får det til. -Og som regel gjør man jo det om man bare har en god oppskrift å følge! Kanskje noen av dere nå får lyst til å gå til innkjøp av litt middagsingredienser og overraske kjæresten med et deilig entrecote-måltid i morgen? *Fingers crossed* <3Du trenger: 1. To 200g Entrecotèr  2. 2-3 søtpoteter 3. 1 løk 4. 200g champignon 5. En håndfull asparges 6. 100g smør 7. 1,5 dl barbequesaus 8. Salt/pepper/Annet krydder

Slik gjør du: 
1. Start med å sette ovnen på 200 grader. Dekk et stekebrett med et bakepapir og smør det med litt smør.
2. Skrell søtpotetene og del dem i mindre skiver. Dekk stekebrettet med søtpotetskivene. 
3. Hell over noen ss med smør og krydre godt med salt/pepper, eventuelt et annet godt krydder. 
4. Sett stekebrettet lavt i stekeovnen og la det stå i 30 minutter.
5. Skjær i mellomtiden opp løk og champingnon.
6. Legg 1 ss smør i stekepanna, og la den bli god og varm før du legger på entrecote stykkene. 
7. Kjøttet skal krydres godt med salt og pepper før det stekes i 1 minutt på hver side.
8. Legg det så over i en ildfast form og sett inn i ovnen, over søtpotetene i 4 minutt.
9. Nå kan du steke løk og champignon i en varm stekepanne. Tilsett barbequesaus og gi aspargesen et lett oppkok.
10. La kjøttet hvile i ca 10 minutt før du serverer!

Kjøttet skal nå være medium stekt. Ha det i lengre om du ønsker det godt stekt.Håper jeg klarte å friste noen sjeler denne mandagen også!

Happy monday you all!

Hva i alle dager! Jeg har våknet med et bongoøye! Haha, WHY? Sist jeg sjekket, var jeg ikke allergisk mot kaninunger heller. Gud hjelpe meg, jeg har hatt dette en gang før og da kom det av en stikkbusk fra Zimbabwe. Jeg gikk rett i den og fikk en slik "stikkert" med bakterier festet i øyelokket. Da var det riktignok så hovent at jeg trodde det skulle sprenge, men det kjennes ikke noe særlig godt ut denne morgenen heller. Huff, krysser alt jeg har for at det går over til helgen for jeg vil nødig vise frem brudekjoler med bongoøye.Hehe, håper dere har fått en litt bedre start på den nye uken! Jeg skal snart ta med meg øyet mitt på trening, men jeg ville bare innom for å ønske dere en god mandag først! Ja, og dele et lite bildedryss fra gårsdagens søndagstur. Kristine kom over for å hjelpe meg med noen bilder til et blogginnlegg som skal ut litt senere i dag, og da tok vi oss like godt en tur også! Først gjennom skog og mark, og så til Randesund gård for å spise varme lapper og kose ihjel noen kaninunger. Det er nesten blitt et fast rituale å besøke dette stedet om søndagene nå. Jeg blir jo som et barn når jeg ser et hvilket som helst dyr.. Må klappe og kose på alt som vil koses på..

Ha en sprek mandag dere! Vi skrives mer senere i dag. <3

Ladies night out!Da var det på høy tid å dele litt av torsdagskvelden min med dere! Disse venninnene mine altså... Hva i all verden har jeg gjort for å fortjene dem? Andrea spanderte både middag og vin på meg på nydelige Ernst hotell, og jeg koste meg sånn at jeg egentlig bare kunne tenke meg å kjøre en reprise av denne kvelden hver torsdag året ut. Ble så sulten av å se på den SYKE burgeren over her at jeg bare blir nødt til å lage meg pita nå. -Og jeg som egentlig skulle ha sunn fisk. Pyttsann! Fisk hører bedre til en mandag uansett..

Da Andrea og jeg hadde fått skravlet, spist, og hygget oss i flere timer, kom også Karen inn og satte seg ved bordet vårt! Bare for å gjøre kvelden enda bedre <3 Hun har akkurat vært i New York og hadde så mye spennende å fortelle oss! Da klokken nærmet seg 20.00 dro vi videre til Bakgården for dette showet jeg såvidt nevnte tidligere, og her fikk jeg jammen i oppgave å være stylist for ei av modellene. Hehe, etter noen litt for gode glass vin dro jeg altså opp krølltangen fra veska og begynte å krølle hår.. Smart Borge!Jaja, det gikk heldigvis fint! Synes stemningen på det bakrommet beskrives enormt godt gjennom disse bildene jeg! For en kveld det ble. Herlighet som Andrea, Karen og jeg koste oss. Jeg klarte å glemme igjen legget mitt hjemme og måtte derfor ta kvelden allerede ved midnatt, men det ble likevel en av de beste dagene på lenge! Måtte vi ha mange flere av disse i fremtiden jenter. <3

 

Stylist Borge... Hehe. Kanskje det egentlig er dette som er mitt kall i livet?Håper dere har hatt en strålende søndag så langt. Vi skrives mer straks!

Three new dresses!Hei og hopp dere! Nå sitter jeg og storkoser meg med Skal vi danse snurrende på tvskjermen! Tipper jeg ikke er den eneste? Slike kvelder er så herlige! Spesielt etter å ha hatt en senere kveld på byen dagen før. Kristine, Christoffer, Sebastian og jeg tok en spontan tur ut i går vi. Koste oss med skravling helt til stengetid før det ble nattmat og taxi hjem. Tidligere på dagen prøvde jeg jo også disse brudekjolene og etter det ble jeg så inspirert at jeg dro på kjoleshopping. Heh! Kanskje ikke det mest fornuftige jeg kunne gjort, men de var så nydelige! For ikke å snakke om billige. Herlighet, hva skal man med disse store, eksklusive klesmerkene når man kan få en superlekker sak til 179 kroner på H&M. Følte meg som en million kroner i denne lille, røde langarmede. Halleluja, jeg elsker H&M!


Denne sorte med blonderygg er også fra H&M og kostet 249 kroner. Superlekker på!Jeg må bare beklage at bildene blir så skurrete noen ganger. Vi går mot mørkere tider og når været er som i dag så er det jammen ikke lett å få inn nok lys til ordentlig kvalitetsbilder. -Men jeg har troen på at solen snart dukker frem igjen og gir oss enda litt mer varme! Jeg skal ihvertfall ikke klage for fy så fin høst vi har fått så langt i år.Den hvite genseren er også fra H&M og den sorte kjolen med gullkjede i ryggen har jeg seriøst siklet etter siden Bikbok publiserte det første bilde av den på instagram. Hjeelp, så elegant! Var livredd for at de ikke ville ha størrelsen min igjen da jeg endelig fikk fingeren ut og dro til byen. Mange av dere lurer kanskje på hva dere skal gjøre med slike åpen-rygg løsninger? Er kjolen stram nok i fronten så pleier jeg bare å gå uten bh, men akkurat denne varianten er både tynn i stoffet og løs i frontpartiet, og da synes jeg ikke det blir like komfortabelt! SÅ i går kjøpte jeg også med meg hjem noen bh-stropper som skal dra din vanlige bh (bak) helt ned til rett over rumpa. Man kan altså gå med en helt vanlig bh, men dratt så langt ned på ryggen at det ser ut som man går uten! Huff, jeg er jo helt elendig på å forklare, men jeg kan prøve å få vist dere dette i bilder også en gang. Jeg fikk testet det ut i går og det fungerte aldeles utmerket! Bare et tips til dere som har for store fordeler for disse klisterbhene! Stroppene får dere kjøpt i tre ulike farger på Bikbok.Flere som har prøvd denne løsningen? Kanskje dere har andre idèer til åpen-rygg kjoler?
Dere må ihvertfall ha en strålende lørdagskveld! Vi skrives mer i morgen. <3

Bli med meg på Zumba!Det begynner å bli noen uker siden jeg for første gang ble introdusert for Heidi sine Zumba timer! Den dama er bare helt rå. Det er virkelig umulig å ikke bli giret når hun står på scenen, brøler, lager grimaser og shaker ass! Hehe. Heidi er faktisk moren til Christoffer (som er kjæresten til Kristinemor), så det var bestis som fikk meg til å ville begynne med enda en form for trening!

Nå får jeg virkelig variert treningsøktene mine. Herlighet så gøy det er å få svettet gjennom dans! Man føler jo ærlig talt ikke at man trener i det hele tatt. Enhver økt er en fest med svettedråper og timen forsvinner på et blunk. Det er så absolutt vanskelig å lære seg alle dansetrinnene i starten, men det fine er at ingen bryr seg om man ikke får det til! Her dukker det opp damer i alle mulige aldre, enhver person konsentrerer seg om seg selv, og vi gjør alle bare så godt vi kan. <3 Med Heidi som instruktør blir det uansett DRITgøy.Kunne noen av dere fra sørlandet tenke dere å bli med Kristine og meg på Zumbatimer så kan jeg fortelle dere at disse timene finnes sted på Øvre Slettheia Skole. Zumbatimene jeg går på begynner klokken 19.00 og slutter 20.00 hver mandag og torsdag, og nivået her passer vel egentlig for de fleste. Dette er egentlig ikke et nybegynnerkurs, men klarer jeg å komme inn i det på en time, så klarer dere det også. Det er jeg 100% sikker på. Èn time koster 60 kroner og man betaler bare ved inngangen til timen. Skulle denne form for trening falle i smak så kan dere senere kjøpe et klippekort på 10 zumbatimer til 500 kroner. Da sparer man nemlig en hundrelapp!Hoho! Lover å legge ut en videosnutt på instagram når shakingen min når nye høyder!Nå er det poledancing neste! Bare det som mangler i treningsplanen min nå. <3
Så MÅ jeg få kjøpt meg noen zumba pannebånd + tights i sykadeliske mønster. Hoho!

B.R.I.D.E

Da var det offisielt! Jeg skal gifte meg, og jeg skal virkelig være verdens lykkeligste brud!! Om noen år... Når jeg finner en passende mann... -Men i første omgang får jeg nøye meg med å være brudemodell. Hehe! Jeg er seriøst helt i ekstase denne fredagen. Hvilken jente ville ikke ha vært det etter å ha fått prøve på x antall nydelige brudekjoler? Hallo i luken! *Allejentersdrøm*Kristine: Hva skal du i dag?
Marthe: Prøve brudekjoler! Bli med! Du kan være hun som blir rørt og gråter!

Så slik fikk jeg også med meg bestis Kristine! Måtte selvsagt ha med meg en av de fem forloverne jeg ville hatt om jeg faktisk skulle gifte meg på ordentlig! Hehe, var ikke kjolene helt vanvittig lekre? Ååå som jeg gleder meg til å få brudesminken, håret og smykkene fra Gullsmeden. For ikke å snakke om brudebuketten! Ah, jeg tror ikke jeg klarer å vente en hel uke til..For dere som ikke har fått det med dere enda så skal jeg neste søndag gå modell på et brudeshow i byen. Messen finner sted på Ernst Hotell og dørene åpner klokken 13.00 for dere som har lyst til å komme å ta en titt på disse N.Y.D.E.L.I.G.E kjolene. Jeg har fått utdelt hele to brudekjoler og èn selskapskjole som jeg skal få æren av å vise frem for butikken "Elegant", og jeg kan nesten ikke vente. Hihi, gliser fra øre til øre her jeg sitter! Dette må jo være alle jenters drøm? Det begynner å bli noen år siden jeg bestemte meg for å ha to brudekjoler den dagen jeg gifter meg, men etter dagens prøving tror jeg at jeg har ombestemt meg.. Jeg må ha fire! Hvordan i alle dager skal man velge når det finnes så utrolig mange perfekte varianter? Jeg kan ikke bare ha en! Jeg må ha en stor, en liten, en langarmet, en uten stropper, en med blonderygg og en med åpen rygg! Puh, bare å finne seg en rik mann, for dette bryllupet skal bli dyrt. 

En stykk overveldet frøken! <3
Ønsker dere en riktig GOD helg!

Marthe tipser - Halloween snacks

Ååå, dere er altså så flinke til å legge igjen gode ord! Jeg blir helt overveldet av alle disse fine kommentarene dere legger igjen både her og på instagram. Tusen tusen takk! I går tok jeg frokosten hos Annika før jeg dro på trening med Magnus og gjennomførte en super økt til tross for at magemusklene skrek av stølhet. Deretter var det bare å spurte hjem, dusje, vaske leligheten og stelle i stand til Andrea skulle komme på besøk. Vi tenkte nemlig at vi like godt kunne stelle oss sammen til kvelden. Vi skulle jo som nevnt ut på tidenes girlsnight!

Mer om disse morsomhetene skal dere få senere, men nå tenkte jeg i første omgang å dele noen tips med dere som tenker å holde Halloween-party om 2 små uker til! Skal man ha en halloweenfest så må ting gjøres ordentlig etter min mening! Er dere ikke enige? Vel, her har dere ihvertfall et morsomt, lite tips til en type snacks dere kan ordne på 20 små minutt. Søkelsejordbær av hvit, smeltet sjokolade. Det kan se så fancy ut som det bare vil, men det er virkelig en fordel om det du serverer smaker godt også. Det vil jeg tørre å påstå at denne varianten gjør! Skulle dere ha noen halloweentips på lur så del dem gjerne med oss. Kanskje jeg kan dele dem videre igjen i enda et blogginnlegg før den store, skumle dagen?Du trenger:
1. 100g hvit sjokolade 2. 100g mørk sjokolade 3. Jordbær 4. Sugerør

Spøkelsejordbær:
1. Smelt både hvit og mørk sjokolade i to skåler.
2. Klipp sugerørene i to og tre jordbærene på sugerørene.
3. Dypp 2/3 av jordbæret i den hvite sjokoladen og sett i kjøleskapet i 5 minutt.
4. Når sjokoladen har stivnet kan du tegne ansiktet på jordbæret med den mørke sjokoladen.
5. La det hele stivne i kjøleskapet i ca 30 minutt før servering. Jeg liker når sjokoladen enda er litt myk.Dere får det sikkert enda penere til. Disse fancy sugerørene kjøpte jeg faktisk på Ica!
Er det noen som tenker å ha halloweenfest? Har dere noen snacks-tips å dele med oss?

Hils på min lille lesekrok!Jeg satte og stirret på det ene hjørnet i stua mens jeg funderte på hva jeg skulle gjøre med det. Det var liksom så tomt med bare en stige og et grått saueskinnsteppe! -Så fikk jeg denne glimrende idèen om å gjøre det til en studiekrok. Hihi! Jeg skal ikke ha puter og tepper liggende her for evig tid, men hver gang jeg får lyst til å sette av noen timer til å lese pensum så skal jeg jammen meg bruke dette hjørnet til akkurat det. Jeg vet jeg også har et kontor å sitte på, men kontoret er for blogging og sortering av regnskap! Sånn er det bare med den saken.

SÅ! Si hei til mitt nye, lille studiehjørne! Fikk dere ikke en smule lyst til å løpe og hente studiebøkene nå?? Ikke? Nei, okei. Det var verdt et forsøk. Dette her er ihvertfall det smarteste jeg har gjort på lange stunder. Når det pøsregner utenfor og vinden blåser kaldt, kan man like godt sitte inne og studere med god samvittighet. Altså, man skal jo i utgangspunktet alltid studere med god samvittighet, men er det sol og skyfri himmel så klarer jeg ikke helt å finne roen. Jeg føler liksom at jeg burde ha vært ute og utnyttet finværet i stedet. I dag var det en fryd å sitte akkurat slik og lese i kosesokkene, pysjshortsen og min nye genser fra Bikbok. -Med en varm kopp te såklart.

Nå skal jeg hoppe avgårde for tredje gang i dag! Nå er det Annika som skal besøkes og på veien dit må jeg se å få svart på x antall meldinger. Er det noe jeg har nedprioritert de siste dagene så er det innboksen på mobilen. Nå tror jeg at jeg har noen halvsinte både venninner og samarbeidspartnere. *Skammermeg*.

Håper dere får en hyggelig kveld dere også!

And she is back on track!My mood this morning... Dere er fantastiske!! Tusen tusen takk for alle de fine kommentarene som er blitt lagt igjen her det siste halve døgnet. Himmel, så glad jeg blir! Jeg vet jo egentlig at 90% av dere virkelig bare er gode, men jeg må si det er litt deilig å få det bekreftet likevel. Statisikken viser meg et tall, men jeg kan jo ikke se hvem dere er, og når jeg heller ikke hører så mye fra dere i form av respons og kommentarer så er det ikke alltid godt å vite! -Men nå skal det sies at dere vanligvis er superflinke på å legge igjen både gode og oppmuntrende ord her på bloggen. Det er jo dette som gir meg lyst til å fortsette å dele livet mitt med dere. <3 Jeg startet denne onsdagen med et stort smil om munnen, og det kan jeg bare takke dere for. Jeg tror jeg trengte et lite oppløft fra bloggleserne mine i går kveld. Enhver kommentar er lest og jeg vil bare at dere skal vite at ordene deres virkelig betyr noe.

Som dere kanskje ser så har jeg løpt rundt og knipset selvutløser-selfies denne morgenen! Why not? Jeg kan spørre hvem som helst om å ta bilder av meg, og jeg kan stille meg opp i de kleineste positurer midt på gata, men når det går opp for meg at jeg sitter alene hjemme på kommoden og knipser selvutløser-selfies, da flirer jeg av meg selv. Hehe! Jaja, jeg skal nok bli vandt med dette også! Jeg må bare lære meg å roe meg ned litt. Jeg blir så ivrig når jeg løper frem og tilbake mellom selvutløserknappen og stedet jeg skal stå, at halvparten av bildene blir som det øverste. Delvis i farta! Ja, jeg skal så absolutt investere i en sånn knapp som man kan trykke på fra hånden! Vet noen av dere om dette i det hele tatt finnes til mitt supergamle Nikon D3000? Jeg vil nødig bytte ut det elskbare kameraet mitt!

Kjolen er forresten splitter ny og fra Bikbok. Det er den samme som dere fikk et glimt av i vinduskarmen for noen dager siden. Kanskje jeg tar den ordentlig i bruk for første gang i morgen kveld! Da har nemlig Andrea og jeg en middag og vin-date etterfulgt av et undertøysshow på et utested i byen. Åh, som jeg gleder meg! <3Igjen, tusen takk! Dere klarer stadig å løfte humør og motivasjon til nye høyder. <3

Overfladisk? Du eller jeg?

Jaja, dette innlegget skulle ha vært publisert for snart tolv timer siden, men heldige meg var en av de 3000 Canal Digital kundene i Kristiansand som mistet både internett og tv i dag formiddag. Jeg føler jeg har en slik periode hvor bare alt går imot meg. Det jeg hadde samlet opp av bloggmotivasjon etter en hel helg med bloggfri, ble raskt sugd ut av meg etter responsen på gårsdagens innlegg. Jeg følte meg så nedfor og så tømt for energi i går kveld at Cathrine ikke kunne annet enn å komme på overnatting og oppmuntringsbesøk. Arh.. Jeg kjenner at dere det gjelder ikke egentlig er verdt å verken bry seg om eller snakke til, men nå gjør jeg det likevel. Mange av dere er sikkert bare barn, men jeg synes selv en tolvåring skal ha mer mellom ørene enn det noen av dere virker til å ha. Ja, jeg mener det. Kommentarer som disse får meg virkelig til å undre på hvilke mennesker som egentlig leser denne bloggen.

"Er så kjipt du aldri svarer på de spørsmålene som gjør slik at vi kan kjenne deg bedre...HAR DU SILIKON? mulig å få et svar på det? lurer på det hver gang du legger ut bilde av deg.. sykt irriterende å aldri få svar"

"Enig med de to over her. De spørsmålene du har valgt å svare på er veldig overfladiske. Det er nok mange som gjerne vil bli litt "bedre kjent" med deg. Skuffet jeg også.."

Virkelig? Har jeg virkelig bare valgt ut overfladiske spørsmål? Har jeg ikke akkurat fortalt dere om mine fremtidsplaner? Til dere som har så fryktelig lyst til å bli bedre kjent med meg.. Har jeg ikke akkurat fortalt dere litt om hvem jeg er i venninnegjengen? Jeg har nettopp skrevet langt og utfyllende om selvtillit og hvordan dere kan jobbe med å få den opp, og jeg har skrevet om den tunge perioden etter bruddet. Hva som hjalp meg til å bli glad i hverdagen igjen, og hva som kan hjelpe dere som er i samme situasjon. 5 timer og 50 minutt brukte jeg av dagen min på å plukke ut spørsmål og svare på denne spørsmålsrunden. Dere aner ikke hvor demotiverende det da er å få greie på at det eneste dere egentlig bryr dere om er om puppen min inneholder en silikonpute eller ikke. Hallo? Det finnes jo så ufattelig mange bloggere der ute som skriver om disse temaene! Dere kan til og med få før og etter bilder på enkelte blogger! Er det dette dere vil fylle livene deres med så gjør det. Vær lykkelige og oppfordre andre til å ta silikon hvis dere vil det. Om jeg har restylane i leppene, botox i panna eller silikon i stumpen kan dere få lure på i det uendelige, men jeg kan si dere en ting. Legger jeg meg under kniven så vil jeg aldri oppfordre en eneste bloggleser til å gjøre det samme ved å skrive om mine fantastiske resultater, erfaringer og opplevelser. Dere kan hate og mase så mye dere bare orker, men nå vet dere hvor jeg står i den saken. :-)

Så må jeg selvsagt si tusen takk til dere 10 som satte stor nok pris på dette innlegget til å legge igjen noen gode, oppmuntrende og støttende ord. Jeg vet at det også er mange fantastiske mennesker der ute som følger meg og hverdagen min. <3 Hadde det ikke vært for dere så ville jeg aldri ha blogget den dag i dag. Jeg vil bare avslutte med å gi dere et stort takk. Jeg setter virkelig pris på dere!Det var dagens preken. Nå får dere sove godt og drømme søtt.
Bildene er forresten fra dagens overfladiske brekkie.. <3 Xo xo xo

Marthe svarer - Q&ADu er så heldig som har så mange gode venner! Hvordan har du fått en så stor vennekrets?

For å være ærlig så aner jeg ikke! Jeg føler meg superheldig som har de venninnene jeg har, for de er alle sammen så alt for GODE. Jeg er ikke morsom, jeg har sjeldent noen interessante historier på lur og jeg er ingen psykolog, men jeg liker å tro at jeg er både glad og snill, og selvfølgelig er jeg der for vennene mine når de trenger meg. Dessuten er jeg den som ler av venninnenes gale historier. Noen må jo være den personen også! Hehe. Jeg tror bare det handler om å være grei, og sette pris på hverandre. Man blir ikke populær i klassen bare av å ha et pent ansikt. Du må være litt grei også! Det er de snille, inkluderende menneskene som får gode venner de har livet ut. Prøv å skaffe deg en vennekrets som holder deg oppe fremfor en vennekrets som drar deg ned. Jeg har alltid sagt at det er mye bedre å ha èn god venn enn tyve dårlige.Selvtilliten din lyser opp gjennom alle bildene du tar. Hva er dine dirty secrets for å bli glad i deg selv?
La andre være andre. Ikke sammenligne deg med modeller, tv kjendiser eller dama på reklamen i motebladet. Fokuser på å være den beste versjonen av deg selv, for du er unik på din måte. Sett pris på komplimentene du får. Ta dem til deg, og tro på dem! Det er de mest usikre menneskene som slenger drit. Husk på det neste gang du blir kritisert av en du trodde var din venn. Å snakke nedlatende om andre kan få en til å føle seg bedre selv, men ærlig talt? Er det ikke da disse usikre menneskene det er synd på? Ta vare på deg selv, vær positiv og ikke heng deg opp i små feil du gjør. Alle har og gjør feil. Le av dem og kom deg videre. Gi deg selv ros når du gjør noe bra, og hev hodet. Vis folket hvem du er! Kroppspråket sier mye om en person.Hva tenker du om at flere tusen mennesker synes det er interessant å lese om deg og din hverdag?
Jeg synes selvsagt det er rart å tenke på. Tanken på at så mange mennesker på et vis føler de kjenner meg, er ganske uvirkelig. Noen av bloggleserene mine ser faktisk på meg som en venn, og tanken på det gjør meg både rørt og glad. Det vil nok aldri gå ordentlig opp for meg, men når jeg setter i gang spørsmålsrunder som denne og spørsmålene tikker inn, kjenner jeg litt ekstra på det. I utgangspunktet skulle dette være en overfladisk blogg hvor jeg delte antrekk, skrev om skjønnhetsprodukter, dagens innkjøp, og gjerne litt middagsoppskrifter, men jeg ser jo hva veldig mange av dere egentlig skulle ønske at jeg skrev om. Jeg har sikkert fått hundre spørsmål fra sinte lesere som overhode ikke kan forstå hvorfor jeg ikke vil brette ut hele livet mitt på denne bloggen. Jeg har jo valgt å være en offentlig person! Ikke et eneste familiemedlem skal skjermes fra bloggen og aller helst skulle dere hatt det lille som er av familiekrangler, beskrevet i detalj. Jeg kommer nok aldri til å forstå meg helt på behovet for å vite absolutt alt hele tiden, men vi er forskjellige og det er bra. Jeg må likevel si jeg er glad det er jeg som bestemmer hva som skal utdeles på denne bloggen og hva som ikke skal det. Jeg kommer aldri til å la meg bli presset til å skrive om noe jeg ikke har lyst til, og det må dere det gjelder enten respektere eller hate meg for.Jeg lurer på hvordan statistikken for antall sidevisninger ser ut? Man kan jo se statistikken for unike lesere, men jeg er innom bloggen din 3-4 ganger daglig. Derfor lurer jeg på om sidevisningsstatistikken er mye høyere?
Statistikken for antall sidevisninger ligger stort sett alltid på det dobbelte, så i gjennomsnitt kan man nok si at enhver bloggleser er innom 2 ganger daglig. Slik er det selvfølgelig likevel ikke. Noen er kanskje innom en gang mens andre trykker på "update" knappen fire-fem ganger daglig.

Hva er forskjellen på innlegg hvor det står annonse og innlegg hvor det står reklame?
Jeg tror aldri jeg har hatt et innlegg som er markert som "reklame", men det bør ihvertfall ha samme betydning som "annonse". Altså at innlegget er betalt. Er innlegget merket som "annonse" så betyr det at bloggeren har mottatt penger for å skrive blogginnlegget. Er innlegget markert med "sponset" så betyr det at alle eller deler av produktene som er blitt vist frem i innlegget er sponset og er innlegget markert med "affiliateslenker" så betyr det at bloggeren kan tjene penger på salg gjennom blogglenkene. Kjøper du en kjole fra Nelly gjennom min blogglenke så kan jeg altså tjene alt fra 10 til 18% av det salget hvis jeg har markert innlegget med affiliateslenker.Du fikk bruddet i sommer til å virke så lett! Er du bare veldig sterk? Kan du skrive litt om dagene etterpå og hva som fikk deg til å komme deg videre?
Jeg har fått så utrolig mange mail fra lesere som går igjennom akkurat det samme nå, og som virkelig ikke vet hva de skal gjøre for å komme seg videre. Dere aner ikke hvor lyst jeg har til å hjelpe dere alle. Jeg er overhode ikke noe sterkere enn dere. Jeg tror bare det handlet om at jeg var så sikker! Selv da jeg lå urørlig i sengen og strigråt, visste jeg at valget vi hadde tatt var riktig. Når man ligger og har det forferdelig vondt så har man fort for å velge enkleste løsning, ta kjæresten tilbake (eller prøve), og bli lykkelig igjen. -Men hvor langsiktig er den gleden da? Det var jo en årsak til at dere gjorde det slutt i utgangspunktet. Tenk på hvorfor dere tok den beslutningen. Det er virkelig mitt aller beste råd. Ikke tenk på de gode minnene dere har sammen. Ikke nå. Bruk heller det du har av krefter på å fokusere på det negative.. Hvorfor dere ikke lengre kan være sammen.

Har du virkelig vært glad i personen du har vært sammen med så vil du de første ukene etter bruddet ikke engang orke tanken på å treffe nye gutter. Det er helt normalt å ikke ha lyst til å dra på byen, finne seg en kjekkas og flørte natten lang. Jeg hadde ærlig talt ikke lyst til å se noen de første dagene. Jeg ville ikke prate med verken venner eller familie, og jeg ville kaste opp av tanken på å opprette en profil på Tinder. -Men så dro jeg til Costa Rica og ble tvunget til å tenke på andre ting. Morsomme ting! Jeg ble kjent med nye mennesker, og jeg hadde hele tiden noe på planen! Jeg sier ikke at man må reise utenlands for å komme seg over eksen, men man bør virkelig finne på noe gøy! Ikke sitt så fryktelig mye alene hjemme i startfasen. Gå sammen med venninner, dra på sleepovers, og tilbring tid sammen med de som vil være der for deg. Etterhvert som ukene går, forstår man at man faktisk kan være lykkelig som singel også. Jeg smiler hver eneste dag og det er ingen mann som er årsaken til det. Jeg gleder meg til den dagen jeg skal inn i et nytt forhold, men samtidig så stortrives jeg i mitt eget selskap. Å lære seg det sistnevnte tror jeg er viktig før man finner en seg ny å dele livet med.Hva håper du på å jobbe som når du er ferdig med studiene dine?
Jeg aner virkelig ikke! Jeg vet ikke engang om jeg vil bli noe innen kommunikasjon og visuelle medier. Akkurat nå kunne jeg faktisk tenke meg å jobbe innen tv og tvproduksjon, men meningene rundt yrker endrer seg hele tiden. Jeg er vanvittig ubesluttsom på den fronten! Jeg blir nesten bare nødt til å ta tiden til hjelp, studere i første omgang og se hva det blir til når studieårene går mot slutten.

Du virker som en person som kommer overens med alle. Er det en type mennesker du bare ikke har sansen for?
Hmm.. Nei, jeg tror jeg er en sånn person som kommer overens med de aller fleste, men det betyr ikke at jeg liker alle type mennesker like godt. Jeg er ikke en "må alltid ha rett" jente og jeg verken protesterer eller diskuterer for å få det som jeg vil. Går jeg sammen med en venninne eller en kamerat som jeg vet ikke kan fordra å tape, velger jeg gjerne å jatte med fremfor å ta opp diskusjonen og fortelle hvor dypt uenig jeg er. Det er selvfølgelig måte på hvor mye jeg går med på og si meg enig i, men noen ganger synes jeg ikke det er verdt å skape dårlig stemning ved å diskutere to relativt uviktige meninger riktige eller gale. Det er sånn jeg er! Kall meg gjerne konfliktsky. Noen ganger tror jeg det er sunt, mens andre ganger kan det være det stikk motsatte. Jeg krangler nemlig ikke med mindre jeg virkelig føler jeg eller mine blir ordentlig urettferdig behandlet, og da snakker vi gjerne om flere situasjoner som over tid har hopet seg opp og som jeg aldri har orket å ta tak i. Til slutt kommer jeg til et punkt hvor jeg ikke klarer mer og da kan jeg jammen være både vanskelig og langsint. -Men nei, det er ingen type mennesker jeg virkelig ikke har sansen for. Jeg ville ikke ha reist på en 2 ukers ferie med tidenes stabeist, men det gjør meg ingenting å tilbringe tid sammen med personer som er stikk motsatte fra meg og min personlighet.Hvordan har treningen din endret seg etter at du begynte med personlig trener?
Å trene er ikke lengre et orke eller ikkeorke-spørsmål. Jeg VIL trene, og jeg MÅ trene. Jeg har en avtale om å møte Magnus til en tid og et sted. Det er blitt en slags forpliktelse, men samtidig en gøy forpliktelse. Det er noe jeg ser frem til, og noe som også motiverer meg til å hive på joggebuksa og ta burpees hjemme på stuegulvet. Det kan jeg love dere ikke ville ha skjedd for syv måneder siden. Det sprekeste jeg kunne finne på den gang var å ta en joggetur etterfulgt av noen sit-ups på saueskinnsteppet. Målet var ikke å være så fryktelig sterk, men å se bra ut i bikini. Være slank med pene magemuskler. I dag er det ikke akkurat det jeg tenker på når jeg leker med vektstangen i crossfitgarasjen. Jeg vil selvsagt se bra ut i bikini også, men aller mest vil jeg bli flink i alt, sprek og allsidig sterk. Jeg føler jeg har fått en bedre forståelse av hva det er å være sunn, og jeg lærer fremdeles hele tiden noe nytt. Treningen min har blitt MYE mer variert og motivasjonen min går derfor ikke lengre i høye og lave bølger. Er du lei av å blogge eller har du bare en periode hvor du har mye å gjøre?
Jeg er overhode ikke lei av å blogge, men det er noen ting som spiller inn på hvorfor jeg ikke får oppdatert dere som jeg vil om dagen. 1. Jeg har ingen fotograf lengre. Selvutløseren er mitt verste mareritt. For det første så klarer ikke kameraet mitt og fokusere riktig når jeg må løpe frem og tilbake fra knappen til stedet hvor jeg skal stå og posere. Jeg får ett bra bilde av hundre, og det gjør meg så vanvittig frustrert. 2. Jeg har ikke bil. Skal jeg ikke kjøre selvutløser og ta bilder av meg selv så må jeg ha noe annet å ta bilde av. En bloggoppskrift, noen nye klær eller et DIY prosjekt foreksempel.. Hva må jeg da? Jo planlegge, skrive handleliste og handle. Dette tar tid. Å komme seg på butikken tar ikke lengre fem minutt. Bussen går to ganger i timen, og jeg vet dermed at bare handlingen vil ta meg en hel time. Matlagingen med bildeknipsingen tar kanskje også en hel time og bloggingen tar enda en. Når jeg da etter tre timer endelig er ferdig så har jeg ett blogginnlegg! Det er jo ikke bra nok, så da må man i gang med å planlegge neste post. Tidligere kunne jeg bare sette sammen et antrekk hive meg i bilen og få Jonas til å knipse noen superlekre bilder på 10 minutt. Nå må jeg sette meg på nok en buss og selvsagt finne en venninne som har tid og lyst til å gjøre jobben. Samtidig så skal jeg studere, trene og være sosial om kvelden. Det er vanskelig å kombinere alt sammen, men motivasjonen er nå på plass og jeg jobber med saken. <3Jeg har bestilt time til gelenegler og lurer på et par ting. Sliter det på dine egne negler? Hvor mye koster det og hvor lenge varer det? Er det noe du vil anbefale?
Gelèneglene jeg stadig setter på hos Anita på Auds minste er absolutt å anbefale. Jeg hadde ikke dratt på besøk hver måned siden november i fjor hadde det ikke vært for at jeg virkelig var avhengig. Det er ikke sunt for dine egne negler, men de blir heller ikke ødelagte av gelèen. Når mine negler ramler av etter 4-5 uker så har jeg stort sett alltid lange, naturlige egne under. De er gjerne litt tørre de første 2-3 dagene, men etter å ha vasket hendene, smørt dem inn i litt krem og gjort hverdagslige ting så blir de akkurat som normale igjen. Klarer du da å la være å bite så kan du velge selv om du vil ha dine egne naturlige lange eller om du vil inn til Anita igjen og legge på et lag gelè kun for forsterkningens skyld. Jeg velger noen ganger forlengelse og noen ganger bare forsterkning av mine egne, med en pen farge selvfølgelig. Forlengelse med fransk manikyr eller bare en farge, koster 800 kroner om jeg husker riktig.

Redigerer du huden din eller redigerer du bort noe på bildene du legger ut?
Nei det gjør jeg ikke. Jeg har aldri redigert ansiktet mitt, fjernet en kvise eller noe annet på noen bilder som er blitt lagt ut her på bloggen, men headerene mine er stort sett alltid redigerte. Her får nemlig Annika frie tøyler og da blir gjerne øynene hakket blåere og tennene hakket hvitere. Hehe! Sånn er det når man forstår seg på photoshop.Hvordan ser du for deg at de neste 5 årene dine blir?
Ohoi. For et vanskelig spørsmål. Jeg vil tippe at jeg studerer til jeg er 25. Fortsetter jeg å leve av bloggen ved siden av studiene så har jeg også som mål å skaffe meg mitt eget sted innen den tid, men om det blir med en mann eller alene vil tiden vise! Hehe, de neste to årene aner jeg ikke hvordan ser ut. Kanskje er jeg forlovet? Kanskje er jeg gift? Jeg vil ihvertfall ha en stykk bebis før jeg når 30! -Og mellom alle disse store planene har jeg lyst til å reise og oppleve mye, mye mer.

Håper dere liker innlegget! Nå hopper jeg avgårde på zumba!

Been busy getting stronger

Neida, det er nok ikke bare derfor dere ikke har hørt noe fra meg de to siste døgnene. Jeg trengte rett og slett å ta meg en helg, så for andre gang i historien gjorde jeg det. Noe.Så.Deilig! Jeg har ikke engang vært pålogget på blogg.no det siste døgnet og mailboksen har jeg også latt være i fred. Ihvertfall nesten. Det eneste jeg har oppdatert er instagram, og der har dere jammen vært aktive på responsen!

Hoho, jeg synes det er så morsomt å tulle med dere. Dere er jo så vanvittig nysgjerrige! Til dere som ikke følger meg på instagram.. Jeg har lagt ut to bilder av en pen franskmann i baris. Det eneste jeg tenker å si om den saken er at jeg har hatt besøk av denne personen helt siden torsdag kveld. Vi har hatt en superhyggelig helg sammen, men nei det er ikke en ny kjæreste, og nei det er ikke Magnus.Jeg finner det hele en smule morsomt, men Magnus er alt for flink og tar jobben sin alt for seriøst til å gå med på noe sånn, så disse beskyldningene må dere snart legge på hylla. Hehe. Forrige PT time fant sted torsdag formiddag og økten ser dere over her. Hvert minutt skulle jeg ta 6 burpees + gå over denne boksen med en kettlebell i hver hånd, før jeg skulle ta 6 pull ups for så å krype på alle fire, frem og tilbake på gulvet i garasjen. Brukte jeg mindre enn 1 minutt på å fullføre repetisjonene så fikk jeg de resterende sekundene i pause.

Litt front og back squat fikk jeg også trent, og jeg kjenner det søren meg enda i bena! En videosnutt av mine kipping handstand push-ups kan dere også se på instagram. @marthekborge heter jeg der. Jeg er like i ekstase hver gang jeg får lære noe nytt og med Magnus som personlig trener hender det ganske ofte. Jeg kan ikke se for meg at det finnes en PT med evnen til å variere og bruke kreativiteten bedre. Han tar 650 kroner for en PT time og kan kontaktes på denne mailadressen: magnus@agder-workout.no om noen av dere skulle være interessert eller bare ønker å stille noen spørsmål til det han og Matthew ellers driver med.

Helt til slutt.. Noen blinkskudd jeg knipset av crossfitsjefene før jeg forlot redet..

Det er så gøy å se disse guttene i action. De blir jo bare råere og råere!
Nå skal jeg i gang med svarene på spørrerunden. Bloggen til Magnus kan dere besøke HER.

Q&A

Det begynner nå å bli noen måneder siden forrige spørrerunde! Flere av dere har etterspurt en ny, og jeg lovet tidligere denne uken å sette i gang en allerede til helgen. Vel, nå er det helg gitt! Har dere nye eller gamle, faste lesere noen spørsmål på lur? Nå har dere muligheten til å fyre løs. Jeg kommer til å velge meg ut 15-20 gode spørsmål i løpet av søndagen og besvare dem allerede til mandag!Håper dere har fått en fin start på helgen.
Nå er det Idol som står for tur her!
<3

New in - Høstgarderoben

Vel, vel. Denne beige/rosa kjolen med åpen rygg er kanskje ikke det varmeste plagget jeg har tilføyet høstgarderoben 2014, men jeg klarte bare ikke stå imot da jeg var en kjappere tur innom Bikbok i går ettermiddag. Jeg prøvde den ikke på engang, jeg bestemte meg bare for at den skulle jeg ha. Noen ganger ser man det med en gang! Jeg bare visste at den ville sitte som et skudd, og det gjorde den!

Det er mitt kjære østlandsbesøk som har fått stå som fotograf denne morgenen. Jeg ville bare dele bildene med dere og beklage litt for de mindre hyppige oppdateringene om dagen. Man har gjerne gode og dårlige perioder som blogger, og akkurat denne uken kjenner jeg at jeg ikke har vært inspirert nok til å sitte utallige timer å fintenke på hva jeg skal skrive om. -Men jeg regner med at både inspirasjon og blogglede er tilbake om toppen et par dager. I mellomtiden får jeg nesten bare skrive når jeg virkelig føler for det. -Som nå, når besøket mitt har dratt på trening! Det er jo så kjedelig å henge over tastaturet når man egentlig bare vil skravle og være sosial. <3Åh, for et hyggelig helg jeg har i vente. I kveld er det sushi som står på menyen og idol som snurrer på tvskjermen! Vi er vel ikke de eneste som skal titte på sistnevnte? Har dere noen favoritter? Jeg leste akkurat i avisen at min favoritt trakk seg, så nå får jeg vel velge meg ut en ny!Ja, og ellers fikk jeg i går også med hjem litt hverdagslige høstplagg som går godt til blant annet jeans! Jeg har nemlig funnet ut at jeg eier litt for få "normale" klesplagg, og at jeg er alt for dårlig til å bruke vanlige dongeribukser. Jeg vet ikke hvorfor jeg aldri har likt vanlig blå dongeri? Det i grunn ganske så pent! Spesielt nå om høsten, med strikk eller knehøye boots til! Dere får gi en lyd om dere skulle lure på hvor noen av disse basicplaggene er fra så skal jeg svare så godt jeg kan. <3 Ellers skal jeg også bli flinkere til å skaffe meg fotografer til å knipse mine fremtidige høstantrekk. Jeg vet blant annet at mange av dere gjerne skulle visst hvordan man styler disse overkne-høye bootsene mine fra Bianco. Et slikt innlegg skal bli! Jeg er fremdeles stupforelsket i disse skoene og har ærlig talt nærmest flyttet inn i dem.

Ønsker dere alle en riktig goood helg så lenge! <3

Miss Selfridges for Nelly

 
 
 
 

Wææææ! Mitt favorittmerke har nå slått seg sammen med Nelly og produsert en suuperfin kolleksjon med både kjoler, sko, kåper og vesker! Jeg elsker, elsker, elsker Miss Selfridges, og handler alltid alt for mye når jeg først reiser utenlands og får besøkt den britiske kjeden. Kolleksjonen ble slupper på Nelly sin nettside i går, og over her får dere noen av favorittene mine! Den sorte kjolen øverst til høyre er allerede klikket hjem sammen med noen av godbitene nedenfor! Her snakker vi virkelig den perfekte, lille sorte. Fy søren så lekker. <3

 
 

Den grå langarmede og den nederste blå ble også to storfavoritter og måtte derfor klikkes hjem! Jeg har en greie for langarmede kjoler om dagen. Kanskje det har med at det er blitt høst. Håper dere finner noe som faller i smak her dere også! Jeg har nemlig lagt merke til at utvalget av kjoler er vanvittig dårlig i butikkene for tiden. Julebordskjolene har ikke enda kommet og sommerkjolene er for lenge siden blitt tatt bort, så september/oktober er gjerne to måneder hvor man virkelig får vanskeligheter med å finne pene festkjoler.

Jeg har virkelig stått opp på riktig ben i dag og skal straks hoppe avgårde til garasjen for ukens andre PT time. Deretter drar jeg videre til Geir for å snakke økonomi før jeg må handle litt til helgens festligheter. Jeg får nemlig besøk fra østlandet i kveld. Whop whooop!

 
 

Kan dere ha en strålende torsdag så lenge?
Se hele kolleksjonen til Miss Selfridges HER

Affiliateslenker

My readers on instagram

Jeg er så imponert over så mange av dere! For nøyaktig en uke siden ba jeg dere om å legge igjen navnet på instagramkontoen deres i kommentarfeltet både på bloggen og på instagram. Over 400 instagramkontoer ramlet inn og jeg har nå sett på hver eneste en av dem som er "åpne". Jeg følger nå veldig mange flere av dere, og under får dere åtte favoritter som på et eller annet vis virkelig inspirerte meg. Dere som ikke har blitt utvalgt i denne runden, fortvil ikke. Jeg tenker å kjøre et slikt innlegg en gang i måneden fremover så kanskje blir du en favoritt neste gang? Har du ikke oppgitt instagramkontoen din allerede så må du veldig gjerne gjøre det i kommentarfeltet under her, så skal jeg ta en titt!@Birgtte
Altmuligkvinnen! Jenta er ikke bare flott, men ser ut til å legge sjela si i alt hun gjør. En ryddig og fin blogg driver hun også. Ta gjerne en titt på den HER. Kanskje blir du også inspirert av denne 16 år gamle jenta?@Mariahland
"Hadde jeg vært deg, så ville jeg vært meg" sier instagramkontoen hennes. Det vekket interessen min med en gang. Bildene gjorde det samme, og stilen hennes er både rå og unik. Uten å kjenne denne jenta overhode, får jeg gjennom bildene hennes følelsen av at hun er morsom og spesiell. I like her!@Celinakarine
18 år gamle Celina studerer til å bli makeup artist samtidig som hun blogger og inspirerer gjennom både instagram og youtube. Bildene hun legger ut er lyse, fine, ryddige og varierte og nettopp derfor trykket jeg på "følg".@Marentorsnes
Min kjære barndomsvenninne fra Stavanger, Maren. Hallo i luken. Har dere sett noe så pent? Hun er S.T.U.N.N.I.N.G. <3 Bildene hun legger ut på instagram er mange ganger til å dø for og bloggen hun skriver er heller ikke noe mindre inspirerende. www.marentorsnes.femelle.no heter bloggen hennes. Ta gjerne en titt!@Csblix
Ååå, disse reisebildene! Denne jenta er bare en amatørfotograf, men jeg virkelig elsker bildene hennes. Hun har nylig lagt ut flere bilder fra Singapore reisen sin og jeg blir bare sittende og drømme meg tilbake til oktober 2013 da det var jeg som beundret dette vidunderlige stedet. Har dere lyst til å drømme dere bort fra sure, kalde Norge så er absolutt denne kontoen verdt å følge.@Nora_charlotte
Nok en bloggleser som har klart å inspirere med med sine varierte, flotte bilder. Jenta er 17 år, bor i Stavanger, har en aktiv hverdag og ser vanvittig flott ut. Hun inspirerer allerede over 3000 følgere på instagram, men jeg er sikker på at hun kunne inspirert enda flere!@amalieh.e
Åå, jeg blir så glad når jeg finner fine interiørinstagram-kontoer, og denne er helt super! Denne jenta deler kun selvtatte bilder fra sitt eget interiør og ethvert rom og enhver detalj er like nydelig. For interiørinspo, følg @amalieh.e!@Norahl
Nok en fin inspirasjonskilde. Her blir det lagt ut typiske rosablogg-bilder fra hverdagen hennes. Kanskje har denne lekre jenta en blogg også? Den adressen skulle jeg i tilfelle gjerne hatt tak i. Legg gjerne igjen en kommentar om du har en Nora!Ta gjerne en titt på disse herlige jentenes kontoer! <3
Har du en inspirerende instagram? Legg igjen en kommentar.

Working out should be fun!Vel ihvertfall etterpå.. Og kanskje litt innimellom all pesingen. Jeg kan klage og syte når ting er på sitt verste, men så fort jeg er ferdig og får high fiven min så er smilet like rundt hjørnet igjen. Magnus er nemlig veldig lett å ha det gøy med. Han er positiv selv på en dårlig dag, han finner stadig på noe nytt, og han motiverer på et eller annet vis alltid. Får jeg ikke møtt opp til PT timen min så får jeg så dårlig samvittighet at dagen nærmest er ødelagt. Tanken på at denne mannen har lyst til å hjelpe meg på veien mot mitt livs beste form får meg til å ville sette på alarmen, spise en skål havregryn og hoppe avgårde til garasjen på morgenkvisten.

Alle skulle seriøst hatt en Frantzen til å pushe seg i treningstightsen. Jeg har det gøy, og jeg får svettet samtidig som jeg stadig lærer noe nytt på treningsfronten. Jeg blir sterkere, jeg blir flinkere og humøret blir så mye bedre! Hvorfor skal det da egentlig være hardt å komme seg på trening? Kjære Frantzen, jeg håper du vet at jeg er veldig takknemlig for at du ikke lar meg ligge på latsiden.

 

Monday workout:
15 situps
15 armhevninger
15 knebøy med kettlebell
400 meters løp

Tre runder av dette så fort som overhode mulig.For en fin økt jeg hadde forrige mandag. Også utendørs i det deilige sommerværet! Litt trist å se ut vinduet etter å ha redigert disse bildene kjenner jeg. I dag pøser nemlig regnet ned. -Heldigvis skal jeg bare sitte innendørs hos Cathrine i kveld. Hun har invitert med på middag denne tirsdagen! "Marthe, jeg lager oss kalkun til middag. Enkelt og greit". Hah! Det er ikke akkurat kalkun jeg lager meg når jeg skal ha noe enkelt, men helt greit snuppa. I'll be there! Kanskje blir det sleepover på oss også. Vi har litt å ta igjen etter å ikke ha sett hverandre på en uke.Have fun when you workout, and it won't feel like work!
Bloggen til denne hunken av en trener finner dere HER

Self Care MondaySiden jeg ikke hadde en selvpleiende helg i det hele tatt (høhø), brukte jeg faktisk hele gårsdagen på et besøk hos Auds Hudpleie, og Auds Minste for litt real self-care. E.N.D.E.L.I.G er H&M sine plastic fantastic negler erstattet med Anita sine franske gelènegler, og endelig er byens vippe-ekspert, Kamilla tilbake fra permisjon! Det er nesten et år siden jeg tok vippe extensions hos denne dama og med 12 lange mm, ble resultatet helt sykt fint. Aldri følt meg mer vel uten sminke! Man ser jo ørvåken og fresh ut til enhver tid. Denne gang ønsket jeg meg nøyaktig den samme "vel uten sminke" effekten, men 1 eller 2 mm kortere for et mer naturlig resultat.Fy søren så fornøyd jeg ble! Både Kamilla og Anita vet godt hva de driver med. Under ser dere vippene mine i dag! Lange og fyldige, men samtidig ikke overdrevent lange. Husker jeg riktig så fikk jeg en 3D vipper med noen 10mm og noen 11mm. Dette for å gjøre resultatet så naturlig som overhode mulig. Har dere lyst på samme behandling så kan jeg fortelle dere at det koster 1495 kroner uansett hvilken lengde dere ønsker å ha på vippene. Behandlingen tar 2 timer og etter 4-5 uker må man tilbake og fylle på med flere vipper. Da betaler man 5 til 600 kroner og blir gjerne behandlet i 60 minutt. Det kommer an på hvor mange vipper man behøver.Jeg legger like godt med noen bilder av fjorårets resultat også jeg. Her hadde jeg altså 12 mm som var hakket lengre! Dere må gjerne legge igjen en kommentar hvor dere forteller meg hva dere synes er finest. Til dere som lurer på om vippe Extensions skader dine naturlige vipper.. Vel, man limer en falsk vippe på omtrent hver eneste naturlige og det er klart det sliter når ukene går. Fjerner du de falske vippene etter å ha fått behandling over flere måneder så vil du nok føle at dine egne har blitt kortere. Noen kan nemlig ramle av og noen kan knekke. -Men det fine med vipper er at de vokser seg like lange igjen etter bare et par uker. Smører du på litt vippeserum i tillegg så vil det kanskje til og med gå enda raskere. Dette fikk jeg erfare etter forrige behandling og derfor er jeg slett ikke redd for å ta vippe Extensions igjen.Nå hva synes dere? Likte dere best fjorårets enormt lange og fyldige vipper eller foretrekker dere disse litt mer naturlige?

Ring Auds minste for bestilling av gelenegler hos flinke Anita på 38 02 47 00
Ring 46874000 for så å taste 1 for å komme til Auds hudpleie og bestillie vippe extensions!

    Behandlingene mine er sponset

Belgium, here i come!Goood kveld dere! Åh, nå er jeg så fornøyd. Kristine og jeg startet torsdagen med en lunchdate på kjøkkenskapet! Jeg hadde ikke sett henne siden zumbatimen vi dro på sammen for noen uker siden, så i dag hadde vi alt for mye å ta igjen! Etter to timer på cafè dro jeg hjem for å få unnagjort en god dose husrengjøring før jeg startet på pakkingen! I morgen drar jeg nemlig endelig avgårde til Belgia!Wuhuuu! Jeg har ikke fortalt dere så mye om denne presseturen, men jeg kan informere om at jeg reiser med det samme reiseselskapet som jeg dro til Singapore med for nøyaktig et år siden. Dere kan tro jeg skal ha en vanvittig helg! Jeg skal bo på et flott hotell midt i Bruges, og i følge timeplanen min har jeg kun noen få timer å få unnagjort bloggarbeidet på. Her vil det nemlig bli fullt kjør med restaurantbesøk, intervju med kjente kokker, museumsbesøk, ølsmaking, det ene og det andre. Jeg skal til og med innom en sjokoladefabrikk og se hvordan den aller beste, belgiske sjokoladen lages fra bunnen av. Forhåpentligvis får jeg smake på noe av den også! Hihi. Jeg er den eneste norske bloggeren som er med, men har jeg forstått det riktig så vil det også være en svensk moteblogger og tre danske herrebloggere med. Jeg behøver kanskje ikke å si at jeg gleder meg noe helt vilt til å bli kjent med disse nye fjesene, knipse en mengde bloggbilder og bare kose meg maks? Skulle jeg få noe tid til overs så kan det til og med hende at jeg får hilst på en kamerat som jeg ble kjent med da jeg var på EF språkkurs i Costa Rica i sommer. Han holder nemlig også til i denne byen. Åh, gøy blir det uansett!Tenk jeg skal få utforske enda et nytt land. Ville bare innom for å ønske dere en fin kveld!
Neste gang vi skrives så er jeg mest sannsynlig allerede i Brussel! <3

Maxere: Vinn et Smeg kjøleskap!Husker dere da jeg i sommer fortalte om denne Taste challengen til Pepsi Max? Kort oppsummert arrangerte Pepsi Max noen morsomme Taste challenge events i flere storbyer, hvor alle som måtte ha lyst kunne stikke innom, smake på både sukkerholdig brus og sukkerfrie Pepsi Max (i blinde), for så å fortelle hvilken som var best! Hva tror dere ble resultatet? Hva foretrekker dere? Verdens mest solgte, sukkerholdige cola eller sukkerfrie Pepsi Max? Selv foretrekker jeg den sistnevnte, men jeg må ærlig innrømme at jeg likevel trodde den sukkerholdige brusen ville gå av med seieren.Folk flest synes jo stort sett usunt smaker best! Vi mennesker er "programmert" til å foretrekke sukker og fett. Slik er det bare! -Så det at Pepsi Max fikk 53,7% av stemmene og gikk av med seieren overrasket meg faktisk! Det er visst ikke bare jeg som synes det sukkerholdige belegget man får av cola ødelegger for hele smaken. Pepsi Max smaker best. Etter å ha fått smaks-resultatene til over 100 000 nordmenn har vi det faktisk bevist.

Konkurranse - Vinn SMEG kjøleskap stappet med Pepsi MAX
Okei, hvem vil ikke ha et SMEG kjøleskap? Og et stappfullt av Pepsi Max?! Alt dere behøver å gjøre for å delta i trekningen er å dele ditt "seiers-selfie bilde" med Pepsi Max på instagram. Hashtag det med #pepsimaxFTW og du er med i konkurransen om å vinne flere fine premier. Jeg har selv deltatt i konkurransen så skulle dere være i tvil rundt hvordan dere skal gjøre det, ta gjerne en titt på mitt bidrag. @marthekborge heter jeg på instagram.Nå må dere ha lykke til alle sammen! <3
Husk å hashtage bildet ditt med #pepsimaxFTW


     Annonse

Annonser 7 kommentarer

Dette visste du ikke om meg..Jeg føler meg grådig når jeg takker ja til kvitteringen på dagligvaren. Handler jeg ingredienser til en bloggoppskrift så behøver jeg kvitteringen til regnskapet, men det kan jo ikke den butikkansatte vite! Kanskje hun tror jeg skal sjekke at prisen jeg har betalt stemmer med det som sto i butikken. Arh, jeg finner det like flaut hver gang.Jeg snakker helt sykt mye i telefonen. Jeg har nemlig to bestevenninner som er veldig glade i å skravle. Ringer ikke hun ene så ringer hun andre. Jeg snakker gjerne med Cathrine i en time før jeg snakker med Iselin i halvannen og når halvannen time har gått så har det definitivt hendt noe nytt i Cathrines liv som jeg må oppdatere meg på! Slik går det noen dager i en evig sirkel. Bare i dag har Cathrine ringt tre ganger (Update: Fire), og Iselin to. Iselin, jeg ringer deg opp igjen litt senere i kveld! Cathrine, jeg ringer deg etter det! Okei? <3

Jeg foretrekker stramme jeans, kjole eller skjørt selv når jeg bare skal sitte hjemme. En løs og deilig kjole er da like behagelig som en joggedress? Jeg reiser heller aldri i løse og "behagelige" klær. Sannsynligheten for at man treffer på Channing Tatum, Zack Efron, eller Brad Pitt er ikke så stor, men den er ihvertfall større på en flyplass! Man vet aldri når Ryan Gosling er på reisefot for filminnspilling, ikke sant? Best å være velkledd til enhver tid!Jeg missliker folk som ikke sier hei, takk og farvel til butikkansatte. Det er ren høflighet å hilse, svare og takke, og det finnes ingen unnskyldning til å ikke gjøre det. Hehe. Det samme gjelder hilsing på flyvertinner. Herlighet, det må være så kjipt å stå ved inngangen til flyet og si "hei og hadet" trehundreogseksti ganger, og bare få tre svar og to halvhjertede smil tilbake? Neste gang dere går av et fly, SMIL, si farvel og takk for turen!

Jeg har helt siden jeg var liten blitt stresset av å være i nærheten av politimenn. Jeg vet ikke hva det er jeg tror jeg har gjort galt, men disse menneskene i blå uniform får meg til å føle meg skyldig! Det er akkurat som de ser rett igjennom meg.Jeg må sitte på venstre side i bussen og på tog/fly må jeg alltid skrelle av skoene og krølle meg sammen som en ball. Jeg er ikke så stor med mine 162 centimeter og har derfor aldri opplevd å ikke få plass til hele kroppen i et flysete.Jeg har aldri vært husredd. Jeg er av den typen som tror jeg kan banke opp enhver inntrenger. Det gjør meg ingenting å være alene hjemme og det gjør meg ingenting å se en skrekkfilm alene, rett før leggetid. Har jeg mareritt så dreier de seg stort sett om edderkopper likevel.Jeg går bananas i juletider. I år har bestemor, bestefar, tante og jeg inngått en avtale om å kun kjøpe èn julegave til hverandre, og det kjenner jeg allerede nå at jeg vil få store problemer med. Er det noe som gir meg julestemning så er det denne julegaveshoppingen. Jeg føler aldri jeg får handlet nok! Kanskje synes jeg det er ekstra moro ettersom familien min er så liten. Jeg har muligheten til å kjøpe mange gaver til alle sammen, og ved å gjøre det kan jeg få julekvelden til å vare evig. Jeg orker ikke at julaften skal ta slutt! Da er det jo et helt år til neste gang.Blir jeg sjekket opp på byen så finner jeg det mye enklere å gi telefon-nummeret mitt og bare ikke svare på meldingene, enn å si "neitakk du, jeg er ikke interessert". -For bare tenk hvis det var jeg som sjekket han opp. Jeg ville ha blitt så lei meg, for ikke å snakke om flau hvis jeg ble avvist! Da foretrekker jeg at han heller tror det er noe galt med telefonen min og at jeg kanskje ikke mottar meldingene hans.

Jeg snakker ikke i store forsamlinger. Jeg har som mange andre bloggere blitt tilbudt å holde bloggforedrag for både bedrifter og skoler mot penger, men jeg klarer ikke engang tanken på det. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og jeg er slett ikke sjenert, men å snakke foran en forsamling får meg til å grøsse. Usj! Jeg håper jeg tør å takke ja til et slikt oppdrag en dag så denne tåpelige frykten kan legges på hylla.

Var det noe her dere ikke allerede visste?
Åå, disse sommerantrekkene. <3 Jeg vil ha sol og varme igjen!

One year ago...Hei oktober! Jeg ble så inspirert av det siste innlegget til Kristina Andersen at jeg fikk lyst til å lage noe lignende selv! For dere som ikke vet hvilket innlegg jeg snakker om så tenkte jeg rett og slett bare å mimre litt denne onsdagen. Mimre tilbake til oktober 2013! En glad og innholdsrik høstmåned.. <3 Måtte opplevelsene for oktober 2014 bli enda flottere! Går alt som planlagt så tror jeg jammen de blir det og.

For et år siden var jeg på flere rideturer sammen med Karen og stalljentene i Lillesand. Vi dro på lange turer i skog og mark, og koste oss fra morgen til kveld.
Annika flyttet til hovedstaden for å gå på BI, og jeg var ikke treg med å dra på besøk til henne. Vi dro på fiskebrygga og spiste god middag, hadde jentekveld i hennes nye crib, skravlet, gikk på byen og testet Oslo's uteliv. Samme helg dro jeg henne også med på et event på Oslo City sammen med en liten knippe andre bloggere. Her fikk vi servert sushi før vi ble sminket, dullet på håret og gitt et Oslo City-gavekort å shoppe for. Mihi!

Det var også denne måneden Cathrine og jeg bestemte oss for å ta en helg på Oslo-Kiel cruise! Bare for å leve livet og feire oss selv, booket vi oss like godt båtens fineste suite, spiste alt for mye god mat, shoppet, drakk vin og besøkte spa-avdelingen. Altså, hvorfor ikke?

I oktober måned dro jeg på flere båtturer med familien Norheim. Fisket og lo til solen gikk ned!

Jonas og jeg dro også på en rekke høstturer, besøkte Randesund lysstøperi, koste dyrene ihjel, spiste lapper og hygget oss!

 Og til oktober 2013 aller største høydepunkt.. Presseturen til Singapore. Himmel og hav for noen dager. På fem hektiske dager var vi innom omtrent enhver nattklubb Singapore har å by på.. Vi festet på toppen av de høyeste skyskraperne og vi festet på nattklubber langs sjøen i sentrum.

... Vi spiste fem retters middager hver eneste dag.

... Kledde oss opp i glitrende kjoler.

... Besøkte enormt mange luksushotell.... Og de mest isylliske fornøyelsesparker.It was kind of a great month!