hits

oktober 2013

En storfornøyd frøken

Sjekk den fornøyde dama der da. Haha! Aldri vært så glad. Jeg har som dere kanskje forsto fått ordnet neglene mine! Etter et to timers møte med regnskapsføreren min i går, dro jeg videre til Auds hudpleiesalong for å treffe Anita. Jeg hadde nemlig hørt rykter om at denne dama var byens beste på stelling av negler! Det var hun også. Halvannen time brukte hun på å legge forlengelse av negler og fransk manikyr med et par diamanter på. Hihi. Det er rart hvor mye mer feminin man føler seg så fort man har lange og pene negler. Jeg skal bli mye flinkere til å ta vare på neglene mine fremover. Kanskje jeg får spart opp mine egne også etter et par måneder med Anitas gelenegler. Auds har hele fire hudpleiesalonger i Kristiansand. Tre i kvadraturen og en på sørlandssenteret.

Har dere også lyst til å få neglene stelt nå som julebordsesongen nærmer seg så vil jeg anbefale dere å gå til Anita i Gyldenløvesgate 3 (I Frisørhuset). For bestilling må dere gjerne ringe 38 02 47 00. Ellers kan dere lese mer om Auds hudpleie HER

I morgen venter et nytt besøk på Auds Sørlandssenteret.
Da skal jeg nemlig få lov til å bli sminket litt før jobb. Det blir spennende!

Antrekk - 311013 Jeg kunne vel ikke valgt en bedre dag å kle meg litt dystert på? Happy halloweeeen! Det ble ingen baking på meg likevel. Døgnet skulle hatt flere timer så jeg kunne rekke alt jeg har lyst til å gjøre. Denne frøkna har en hektisk dag foran seg, men helgen er her snart og da drar Jonas og jeg ut for å feire 4 års jubileum med restaurantmiddag. Denne gang skal vi sørge for å reservere bord på Moder India slik at det faktisk er plass til oss når vi kommer frem. Ah, denne helgen skal bli fin! Har dere lesere noen hyggelige planer? 
Skinnjakke fra Zara, Genser fra Stradivarius, skjørt fra Bikbok, Veske og sko fra Charles & Keth Var det ikke på sin plass med et mørkere antrekk i dag?

New in - Shoes & Purse

 
 

God morgen kjære lesere. Tenk det er halloween i dag! Er det noen som skal gå trick or treat i kveld? Eller skal dere på fest kanskje? Jeg tenkte jeg skulle prøve å bake noen cupcakes for anledningen, men jeg jobber på Vero Moda i hele kveld så jeg får ikke delt dem ut til de barn som måtte komme på døren hos oss. Det er nesten så jeg vurderer å bytte bort vakten min så jeg kan sitte og gi bort nybakte halloweencupcakes i stedet. Hehe! Neida, jeg skal kose meg som bare det på jobb. Vi kjører nemlig 20% på hele butikken denne torsdagen! Ikke bare på vår VM butikk, men i hele landet. Det tilbudet må dere benytte dere av jenter!

I dagens første bloggpost tenkte jeg å vise dere to av garderobens siste tilskudd. Skoene kjøpte jeg på Steve Madden. En skobutikk fra himmelen! Jeg kunne holdt meg for øynene og bare pekt febrilskt på alt jeg ville ta med meg hjem fra denne butikken.  Vesken er fra Charles & Keth. Enda en butikk jeg gjerne skulle likt å få til Norge.
Nå vil jeg ønske dere en riktig deilig morgen, så skrives vi igjen om litt!

Nye salgsfavoritter på Nelly! Produkter med opptil 85 % rabatt!

 
 

Har dere fått handlet noe på det store salget til Nelly? Jeg trodde jeg hadde gjort meg ferdig med salgshoppingen i høst, men nå har Nelly fylt på salget med over 1000 nye varer. Jeg vil dø.. Haha! Det er så mye fint. Vanligvis ser jeg at favorittplaggene mine forsvinner på et blunk, men denne gang har jeg funnet noe nytt hele tiden! Bare se på alle de lekre kjolene, skoene, og gensrene bildene under her. Alt dette får vi nå til halv pris eller enda billigere. Faktisk så har Nelly satt ned flere av varene sine opptil 85%. Når klærene blir så latterlig billige så har man jo ingen valg.. Jeg kan kjøpe hele festgarderoben min for en femhundrelapp. I <3 SALE.

 
 
 
  
 

Noen som fikk lyst til å slå til med enda en runde salgshopping? Jeg blir så glad av å se at lekre klær ikke behøver å koste mye. Selv har jeg klikket hjem den beig/rød kjolen og noen oransje pumps som forhåpentligvis passer perfekt til min nye oransje Clarck & Keith veske. Mer av det store høstsalget til Nelly kan dere ta en titt på HER. Klikk på bildene for å komme til de enkelte plaggene.
 
             Annonse

I would love me if i were you

 Hvis ikke denne genseren er søt, så vet ikke jeg.. Jeg kjøpte den på en butikk som het Stradivarius i Singapore. Dette navnet må dere notere dere ned, for denne butikken hadde helt vanittig mye fint og billig. Litt som Bershka og Pull & Bear, bare et enda større utvalg. Jeg handlet mange vinterplagg her, blant annet en pastellrosa ytterjakke. Oh yes! PINK! Kan nesten ikke vente med å vise dere den.

Om en liten time drar jeg i møte regnskapsføreren min, og deretter skal jeg videre i et nytt, spennende møte med en mulig fremtidig samarbeidspartner. Det blir en god dag! Jeg har forhåndsskrevet et innlegg til dere, så skrives vi igjen så fort jeg er hjemme!

 Nå fikk dere hilse på min nye kosegenser også..
Ønsker dere en nydelig torsdag så lenge!

Antrekk - 291013Jeg kunne kastet på pysjen, lagt meg under dyna og hvilt etter en lang reise. -Men nei. Jeg kledde meg i stedet opp i min fineste finstas. Hvorfor? Fordi Jonas og jeg hadde 4 års jubileum i går! Hurra for kjærleiken! Tenk det dere. 28 oktober for fire år siden spurte Jonas om jeg ville være jenta hans. Nøyaktig en måned etter vår første date. To måneder senere, på selveste nyttårsaften klokken 00.00 sa vi de tre store ordene til hverandre. Jonas, jeg elsker deg fremdeles! Du er og forblir mannen i mitt liv! 

 

 

Her får dere en nærmere titt på to av innkjøpene fra Singapore. Kjolen jeg har tatt på meg i dag er kjøpt på Topshop for tja.. 300 kroner? Det var den verdt! Det er ikke hver dag man finner slike classy glitrende kjoler! Den grå jakka jeg har fått på meg kjøpte jeg på Wearhouse. Den tror jeg at jeg betalte rett over 1000 kroner for, men den var så lekker at jeg ikke kunne stå imot. Jonas falt pladask for den. Jeg tror han har en greie for denne type jakker. Han skrøt meg ihvertfall opp i skyene da jeg gikk med den i dag.

Jonas: Oi, oi, oi! Den der likte jeg Marthe. Den var fin den!
Marthe: Synes du? Den kostet over 1000 kroner.
Jonas: Ja, det var den verdt! Den der måtte du ha!

Det er jammen godt å være tilbake hos min kjære samboer og fotograf!
Nå skal vi feire oss ikke bare i kveld, men hele uken! Hihi. Lenge leve kjærligheten. <3

My favorite part of the trip

 
 Mine absolutt favorittopplevelser fra Singapore er faktisk alle hotellbesøkene. Jeg har mistet tellingen på hvor mange luksushotell vi har satt føttene våre innenfor i løpet av de siste fem dagene. Jeg føler jeg på fem dager har lært alt om hva Singapore kan tilby. Både av seeverdigheter, utflukter, restauranter, barer og hotell. Behøver dere hotelltips til fremtidige reiser så er det bare å hyle ut, for frøken Borge kan alt! Hehe. Kveldene i Singapore kunne nemlig starte med en omvisning på diverse hoteller. Vi ble fulgt opp til de peneste restaurantene, spaavdelingene, treningsstudio, og eventuelle takterrasser med nydelig utsikt, før vi fikk tre inn i et av hotellets største suiter for å få et innblikk i hvordan man faktisk kunne bo. Deretter satte vi oss på et av restaurantens reserverte border for gratis cocktails, snacks og/eller middag. Ah, SOM jeg nøt disse kveldene. Jeg tror vi har sett og opplevd mer på fem dager enn vanlige turister klarer på tre uker. Kan nesten ikke vente med å starte på reiseguiden! Den kan forhåpentligvis bli til stor hjelp for dere.

  

Fire timer før avreisen i går, ble vi kjørt til femstjerners "Marina Bay Hotel" for en omvisning. Vi ble ført opp til etasje 58 hvor hotellets topp tre fineste suiter fant sted, og disse rommene.. Vel, de var latterlige. Et rom var tre ganger så stort som leiligheten min og det hadde så mange rom at jeg ikke engang klarte å finne frem til alle. Her snakker vi treningsstudio, to gigantsoverom med flere dobbeltsenger, tre eller fire bad, walk in closet, spa, kontor, stue med flygel.. Altså. Latterlig luksuriøst. En natt her ville koste deg 25 000 norske kroner, og dette var bare hotellets topp tre. Mastersuiten kostet 90 000 norske kroner per natt og her ville man ha en egen butler 24 timer i døgnet. Hoho, høres det greit ut eller? Jeg ville ikke hatt råd til å betale depositumet for denne suiten engang.   
 

Etter å ha knipset x antall bilder av Marina Bay hotell, dro vi videre til La Dolce Vita for en tre retters middag inkludert vin og champagne. Dette var knappe to timer før flyet skulle gå, og Borge + fire glass alkohol = Hygge <3 Når jeg tenker meg om så var det jammen ikke rart at jentene sov seg gjennom hele flyturen. Vi var sprikkmette etter middagen som dere ser på bildene over her og den drikken som fulgte med var heller ikke motbydelig. Hehe, tvert imot. Jeg har aldri smakt så god vin i hele mitt liv. 

Det ble et langt, fint bildedryss fra flere av kveldene i Singapore.
Håper jeg har klart å friste noen sjeler til å ville dra og oppleve landet selv!

Cultura = Dobbel frokostporsjon

  Har dere smakt på disse Tine Culturavariantene? Ærlig talt. De er geniale! Det smaker som noe jeg kunne kost meg med på en lørdagskveld så er det likevel sunt! Dette må være det eneste jeg har savnet på hotellfrokosten i Singapore.Uken før jeg reiste, spiste jeg havregryn toppet med jordbærcultura til frokost fem morgener og det gjorde virkelig noe med frokostlysten min. Ikke bare smaker det nydelig, men det metter også! Det er så viktig å fylle kroppen godt med energi før en starter på en lang skole eller arbeiddag.

Dette er et kjapt og godt frokosttips til dere jenter som har tendenser til å bytte ut frokosten med sjokoladeboller eller andre usunnheter. Musli + Cultura toppet med litt bær = Fire porsjoner med frokost. <3 Jeg har alltid trodd at cultura kun skal drikkes, men det behøver jo ikke å være tilfelle! Takket være den tykke konsistensen kan den brukes til så mangt. Cultura passer perfekt til både frokostblandinger, kornblandinger, frukt og bakverk! Min favorittsmak må bli jordbær, men skogsbær og pære får dele andreplassen. De er friske og gode alle sammen! Jenter og gutter.. Nå vet dere hva dere skal teste ut til frokost i morgen! Start dagen med noe sunt og godt. Foretrekker du noe mindre søtt så har Cultura også en helt naturell variant uten tilsatt sukker. Denne er økologisk og kan gjerne også kombineres med de smaksatte variantene.  Da vil dere få en litt mildere, ikke fullt så søt smak.

               Annonse

Last day in Paradise

 

 God morgen fra København! Flyturen gikk superfint. Jeg tror vi alle fikk tatt igjen litt tapt søvn de siste 11 timene. Jeg har ikke fått svart eller i det hele tatt sett på tilbakemeldingene fra de siste tre innleggene, men vi skal være fremme i Kristiansand om to timer og da vil jeg ta igjen kommentarsvaringen. Gleder meg til å sette meg ned og lese responsen fra dere gode lesere! Jeg håper og tror at dere har funnet reiseinnleggene spennende? Jeg har noen flere på lur så jeg håper ikke dere er helt leie enda!

Under får dere vår aller siste dag i et bildedryss. Jeg ble så glad da jeg fikk greie på at vi skulle besøke en strand. Tenk å være i varme og gode Singapore som er full av hvite strender, uten å besøke dem? Vi fikk bare 15 minutter å knipse litt bilder på, men det var virkelig bedre enn ingenting. Jeg spurtet ut i vannet med klær på og gliste fra øre til øre. Haha! Det var femten lykkelige minutter.. Singapore, i miss you already <3

Videosnutt - Singapore 2013

Da var det tid for publisering av en liten videosnutt! Håper dere liker den. Det er Kristina sitt mesterverk. Jeg har bare bidratt med å stå noen minuter forann kamera. Hehe! I dette øyeblikk sitter nok bloggjentene på en pen bar for noen aller siste coctails. Vi kjører til flyplassen klokken 21.00 i kveld og flyet til København går rett før midnatt. Selv om jeg skulle gjort alt i verden for å få være her lengre, så kjenner jeg at det skal bli godt å ta igjen litt søvn på flyet. Jeg tror ikke noen av bloggerne har fått mer enn 4 timers søvn i natt. Selv har jeg sovet i 3 timer og øynene mine vil bare gli igjen. Det er rart hvor enkelt man klarer seg på lite søvn når dagene består av sus, dus og lykkerus! Tusen takk for meg Singapore. Jeg har elsket ethvert minutt av denne reisen, og jeg kommer garantert tilbake.  


Husk å se videoen i HD kvalitet da dere!
Vi skrives igjen så fort jeg er fremme i København.

Sneak peek - InnkjøpGod morgen fra Singapore! Klokken er nå 17.30 her, og det betyr at vi startet dagen for mange mange timer siden. Vi har allerede vært i Santosa på denne reisens aller siste eventyr. For en nydelig dag! Jeg skal fortelle dere alt om den så fort jeg får litt bedre tid. Vi skal møte til en siste middag om en time og innen den tid skal jeg også ha fått forhåndsskrevet et innlegg med en liten videoblogg! Kristina har vært superflink til å filme gjennom turen og i går kveld satte hun oppe og redigerte videoen ferdig til oss. Jeg tror den vil falle i smak! Vi har begge bestemt oss for å bli flinkere til å videoblogge. Kanskje vi kan møtes en gang i uken fremover og prøve å få til noe sammen. Ville ikke det blitt morsomt? Halvparten av dere vet jo ikke engang hvilken dialekt jeg prater. Det må vi få gjort noe med.

Jeg starter mandagen med en smakebit på gårsdagens innkjøp! Av alle utsikter jeg har sett i mitt liv så må denne være den flotteste. Haha, neida. Jeg er ikke helt gal. -Men det var ikke akkurat slitsomt å våkne til et fjell av shoppingposer på hotellromsgulvet.

 Litt innkjøp slår vel aldri feil? Ser dere noe pent her eller?
Lover å vise dere alt sammen bedre når jeg har kommet hjem!
  

Gardens by the bay

Har dere sett noe så vakkert? Tenk å få se og oppleve alt dette i virkeligheten. Et fotografi får ikke frem en brøkdel av den eventyrlige stemningen i Gardens by the bay. Dette besøket var faktisk det jeg gledet meg aller mest til da jeg leste programmet for aller første gang. Jeg hadde nemlig gjort litt research på forhånd og bildene som dukket opp av denne blomsterhagen var så flotte at jeg først ikke trodde de var ekte. Vel, det var de. Det vet jeg nå. En flytur til Singapore senere.

 
 

Jeg skulle gjort alt for å få bli her en ekstra dag slik at jeg rakk å besøke denne parken en gang til. På kveldstid! Jeg tror nemlig disse giganttrærene er enda flottere lysende. Det får jeg ta igjen neste gang! I morgen reiser vi hjem til kalde Norge igjen, men vi har heldigvis en hel dag å nyte i Singapore først. Vi skal besøke Santosa Island, Singapores aller flotteste hotell Marina Bay Sands, Sky Park og enda et museum. Så skal vi få servert nok en nydelig middag og kose oss med coctails på enda en flott bar før vi drar til flyplassen.

 It's been a good week! Det skal være sikkert og visst.
Ønsker dere en god natt, så skrives vi igjen i morgen!

Antrekk - 271013 

Jeg prøver å flette inn litt antrekk også mellom alle reiseinnleggene. Håper dere liker det! Jeg vil ikke at dere skal finne blogginnleggene ensidige enten jeg er på ferie eller i heimen. Til dere som foretrekker reiseinnleggene, frykt ikke. Jeg har sånn ca 1000 bilder som jeg ikke har rukket å se på selv enda engang. Hihi, jeg har med andre ord masse spennende på lur til dere.

I dag startet vi dagen med et to timers pressebesøk til "Gardens by the bay". Et blomsterunivers til en verdi på ca 1 billion dollar. Litt bilder fra denne opplevelsen tenkte jeg å dele med dere i neste innlegg! Etter Gardens by the bay ble vi kjørt rett til shoppingen hvor Fanny og jeg ble helt til vi skulle møtes igjen ferdigstelte til middag og nattsafari. Høres ut som en bra dag? Vel, dette har vært den beste dagen min i Singapore og det skulle noe til å slå de forrige. Jeg kommer til å hulke hysterisk når jeg setter meg på flyet hjem. 
Pumps fra Bershka, Genser fra Topshop, Skjørt fra Bikbok, og belte fra Gina TricotJeg blir bare nødt til å ta med det siste bildet. Denne posituren gled ikke akkurat til topps på favorittlisten av antrekks-stillinger. For det første så har verken høyre eller venstre hjernedel fungert i dag. Hvem går for genser på en dag med sightseeing i Singapore med sol og 40 varmegrader? Vel, der har du meg. Jeg kunne stekt egg på asfalten her, men i dag valgte jeg skinke. Min egen faktisk.. 

La oss håpe hjernen fungerer bedre i morgen!
Hva synes dere om antrekket? Har dere hatt en fin helg?

En suksessfull shoppingrunde

 Når man behøver en kofferttralle for å få shoppingposene transportert fra resepsjonen til hotellrommet, så vet man at man har gjennomført en vellykket runde shopping. I dagens program sto det 3 timer med shopping. Gud, hva dette kvinnemennesket får til på 180 minutter. Fanny og jeg gikk mildt sagt bananas på Ion shoppingsenter. Jeg har aldri shoppet så mye og billig i hele mitt liv. Aldri har jeg opplevd å ikke klare å bære mine egne handleposer etterpå. Da vi gikk ut fra Charles & Keith etter tre timer, måtte vi uten overdrivelse slepe posene etter oss til taxikøen hvor vi ble sendt helt fremst for å få første bil. Jeg tror vakten fikk en slags medfølelse for oss der vi sto og druknet i vår egen svette. Da vi omsider kom frem til hotellet ble vi møtt med to menn og en kofferttralle.

Jeg ville le meg ihjel.. Sånn er det når man velger billigkjeder fremfor Chanel! Jeg har kjøpt meg fem NYDELIGE vesker fra Charles & Keith i dag. De kostet alle sammen mellom 2 og 300 kroner og de ser ut som 20 000 dollar! Fem nye par sko har jeg også kjøpt meg til en slikk og ingenting. En smakebit på to av parene får dere faktisk over her. Vinterjakker er innkjøpt, nyttårskjolen, julekjolen.. La oss bare si at jeg er svært fornøyd med en splitter ny vintergarderobe. Nå er jeg bare lettere bekymret for hvordan jeg skal få alt hjem.LITT svett etter 180 minutters shopping. Sjekk den mengden handleposer!
Halvparten er riktignok Fanny sitt, men still crazy..

Fem retters på WildrocketDagen i dag startet med hotellfrokost, en times gåtur ved Hendersons Waves (Hello Jungel!), og to museumsbesøk. Jeg kommer til å dele flere bilder fra alle disse stedene i et eget innlegg, men ettersom det nå nærmer seg kvelden i Norge har jeg lyst til å dele kveldens opplevelser med dere! Klokken er nå rett over 01.00 i Singapore og de skandinaviske bloggerne har akkurat kommet hjem fra en fem retters middag på Wildrocket etterfulgt av coctails ved Avalon. Wildrocket er en eksklusiv restaurant som serverer "modern Singaporean food". Allle rettene våre var forhåndsbestilte så her var det bare å sette seg ned, plukke ut en god vin, og vente på at de enkelte rettene skulle bli servert. Slik går no dagan! Hadde bare hver dag vært nøyaktig slik. Hoho. Dette stedet er for godt til å være sant.

  

Her ser dere noe av det min middag besto av! Virkelig alt falt i smak.Avalon er en unik nattklubb som ligger nede ved Marina Bay. Hele bygningen er av glass og på innsiden av den finner du et digert lokale fullt med lyskastere, lysekroner, barer, scene og dansegulv. Utelivet i Singapore er det ihvertfall ingen som kan si noe på! Bloggjentene fikk tildelt et reservert bord med panoramautsikt over Singapore City, og her ble vi stående og nyte enda et glass vin før vi tok turen hjem igjen. Ja dere må ikke tro at det er ville festtilstander her nede! Vi skal opp tidlig hver morgen og søvn det trenger man! Den blå, glitrende kjolen kjøpte jeg på Topshop tidligere i dag. Åja! Vi har vært på shopping også. Jeg forstår ikke hvordan vi rekker alt. Vi har vært her i tre dager, men det føles som uker ettersom vi har sett så mye. Nå har vi bare to hele dager igjen, og de skal nytes!

Relaxing by the pool

 Det er dag tre og jeg har endelig fått besøke bassengområdet! Hihi. Jeg trodde faktisk ikke det ville bli tid til det overhode ettersom vi har fulle programmer. -Men joda! I dag har vi nemlig fått hele tre fritimer! Kristina bestemte seg dermed for å dra på shopping, mens Fanny og jeg dro for å ta en svømmetur i bassenget.. Som forresten ser helt vanvittig ut. Man kan ligge og slappe av i noe som ligner fargerike fuglebur, og utsikten fra bassengkanten.. Ah, den er perfekt! Park Royal at Pickering er virkelig et hotell å anbefale.. Jeg har aldri bodd på et så flott hotell. Alt her er bare så gjennomført her!

 Nå skal jeg hive på meg finstasen og litt ny, fresh sminke.
Det er tid for fin middag etterfulgt av nok et coctailparty!

Singapore by night - Altitude

 
 

Hold dere fast! Marthe har hatt enda en M-A-G-I-S-K kveld i Singapore. Bloggjentene kom akkurat hjem fra en uforglemmelig kveld fylt med både restaurantbesøk, hotellvisits, og kanskje det beste av alt.. Et besøk på Altitude. En nattklubb som ligger på taket av den 282 meter høye bygningen One Raffles Place building. Her snakker vi en gigantisk "skybar", lyskastere til alle kanter, åpen himmel, og utsikt over hele Singapore City. Klubben var firkantet og det eneste som sto forann meg og de 282 metrene ned, var et gjennomsiktig glassgjerde. Det synet der kan ikke beskrives. Det er derimot godt lagret i hodet mitt og jeg skal leve på det resten av livet.

Lokalet var pyntet til halloweenparty! Det var så utrolig rått. Til og med heisen som vi tok opp i 60(?) etasjer, hadde vegger fulle av "blod". Også den servicen da! Hvilke andre steder står kelneren og lyser opp drikkemenyen med en lommelykt? Over oss hadde vi bare himmelen så uten lommelykt og diverse lyskastere ville det vel ikke vært mulig å se stort på nattestid. Nei, jeg kunne skrevet om denne kvelden i det uendelige. Jeg har kost meg sånn de siste to dagene og magefølelsen sier at de neste tre overgår alt.  

 

Nå nærmer klokken seg 02.00 her i Singapore og jeg skal opp om 5 timer!
Kanskje på tide å finne bingen? Haha! Nei, jeg er alt for oppgiret for den slags.

Antrekk - 251013

 For en fantastisk dag dette har vært! Jeg skal fortelle dere om alt sammen etterhvert, men nå vil jeg først og fremst dele dagens antrekk med dere. Eller kveldens antrekk blir vel mer korrekt. Kjolen er splitter ny og fra Vila. Sitter som et skudd til tross for at den er i et for stort nummer! Skoene er fra Zara og den lange cardiganjakka er fra Vero Moda. Det er så skjønt å kunne gå i sommerklær igjen!

  Hva synes dere? Var den ikke fin? 299 kroner på Vila!

Exploring Singapore

I'm in love with this place! Klokken er i skrivende stund 16.16 i Singapore og jeg har nøyaktig 44 minutter på å oppdatere dere og stelle meg til kveldens middag og coctailparty. Dagene er med andre ord travle! Vi startet fredagen med en nydelig frokost i buffèen ved hotellet før vi ble hentet av guiden som tok oss med på City tour. Vi har fått se hva Chinatown har å by på, og vi har blant annet fått en liten omvisning i Little India. Befolkningen i Singapore består nemlig ikke bare av kinesere. Inderne må jo få ha en egen bygate de også! Nei, i kveld skal jeg sette meg ned og virkelig prøve å ta inn alle intrykk jeg har fått de siste to dagene.

Etter en fin liten bus tour, dro vi i dag for å spise lunsj ved Long Beach. En berømt fiskerestaurant som serverte oss sikkert 20 fiskeretter. Alt fra manet, scampi, krabbekaker, friterte fiskeboller, blekksprut og kongekrabbe ble satt på det bordet. Det var HELT fantastisk. Jeg smakte på nesten alt og fy søren så godt mye av det var. Blekksprut og manet sparte jeg meg for, men alt det andre smakte himmelsk. Jeg visste ikke at det var normalt med 10 forretter, 9 lunsjretter og 1 dessert TIL LUNSJ! Haha, jeg er sprikkmett enda og nå skal vi snart ut på enda en luksuriøs middag på et alt for flott hotell. For et liv jeg lever i disse dager.. <3

 

    

Jeg er sikker på at vi har hatt 40 grader i dag. Oh happy days!
Er det noen som savner sol og varme der hjemme? Hoho.

Dinner at Straits KitchenVår aller første middag fant sted ved Straits Kitchen. En restaurant som overgikk alles forventninger. Vi fikk ironisk nok ikke lov til å ta bilder av lokalet, men jeg lurte meg likevel til å knipse noen få til dere av buffèområdet. Det var så luksuriøst! Herlighet, alt er jo luksuriøst her. Det er bare noen timer siden jeg spiste meg sprikkmett på denne maten, men jeg klarer likevel å friste meg selv til å ville dra tilbake for porsjon nummer tre. Dere som ikke liker indisk mat er gale. Rett og slett. Alt smaker himmelsk i min munn!

Til middagen fikk vi også de aller siste jentene på plass. To bloggere fra Finland ankom akkurat i det vi skulle starte på middagen. Jeg legger ved noen bilder av de svenske, norske og danske bloggerne under her så kan dere se om dere kjenner noen av dem igjen? Selv hadde jeg kun pratet med Kristina på forhånd, men vi har allerede rukket å bli godt kjent med svenske Fanny. Den jenta tror jeg vi skal få det veldig hyggelig med den kommende uken. I morgen drar vi blant annet ut for å teste Singapores uteliv!

 
 

For en herlig gjeng vi er! Første kveld kunne ikke blitt bedre.
I morgen er det på an igjen med et nytt, fullt program. GØY, GØY, GØY!

Antrekk - 241013

 Tenk nå er allerede en proppfull dag med opplevelser overstått! Klokken er 21.00 her hos oss vet dere. Egentlig så skulle vi ha vært på et aller siste "marked" på dette tidspunkt, men vi klarte faktisk ikke mer. Haha! Skulle tro vi var en gjeng gamlinger på tur. Det er jammen ikke hver dag jeg takker nei til sightseeing, men nå trenger kroppen søvn. Øynene mine vil bare gli igjen. Det har vært en lang, men veldig spennende dag. Vi har blant annet besøkt en blomsterpark hvor vi knipset antrekksbilder av hverandre. Kvaliteten på bildene ble ikke akkurat helt som jeg hadde tenkt ettersom solen forsvant under shooten, men jeg velger å dele noe av det med dere likevel. Lokasjonen var det ihvertfall ingenting å si på! Jeg tror ikke jeg var alene om å forelske meg i disse flotte planteringene. Små, brune ekorn balanserte frem og tilbake på dem under hele antrekkshooten. For et herlig syn! Skulle bare fått det med på bildene. 
Ny cardigan og topp fra Vero Moda, Sko fra Nelly, Nytt skjørt fra BikbokEtter et parkbesøk dro vi på en utrolig pen indisk restaurant for tidenes buffèmiddag.
Jeg knipset selvsagt noen bilder av den opplevelsen også så mer om det skal dere få senere!

Vel fremme i Singapore!

  

Jeg føler meg ærlig talt som dronninga av hele Singapore her jeg sitter. Jeg fikk meg litt av et sjokk da jeg sjekket inn på Park Royal Hotel for ca 30 minutter siden. Jeg visste at selve hotellet kom til å være helt usansynlig fint, men jeg ante ikke at rommet mitt skulle se sånn ut! Jeg nesten stupte inn på hotellrommet supertrøtt etter 24 timers reising, men jeg kviknet fort til igjen foråsidetsånn. Jeg tror enda ikke det har gått opp for meg at det er her jeg skal bo de fem neste dagene. Fy søren! Hva har jeg gjort for å fortjene denne drømmejobben? Justin Bieber kan bare ha det så godt. Jeg ville ikke byttet livet mitt med noen andres akkurat nå.

Vi ankom Singapore flyplass 06.15 i dag tidlig (00.15 norsk tid). Så var det bare å starte sightseeingen med det samme! Åja, her er det ingen tid å miste. Jeg har allerede vært på citytour i Singapore i hele tre timer denne morgenen. Bloggerne fra de ulike landene ble kjørt rundt i en egen bil sammen med en superhyggelig guide som viste oss både det ene og det andre. Gud, så frodig og flott det er her. Her snakker vi regnskog midt mellom shoppingsentrene! Jeg kan nesten ikke vente med å se hva mer Singapore har å by på.Se så fint det er her! Aldri bodd så fint før jeg. Nei nå er jeg fornøyd. Under her ser dere utsikten som jeg kan velge om jeg vil nyte fra sengen, kontoret eller badekaret.. Rett ned fra vinduene mine har jeg også fått utsikten over et nydelig basseng og tidenes regnskog. Skal vise dere mye mer av det fantastiske hotellet etterhvert. Nå må jeg bare se og få hvilt meg litt før vi skal ut på nye eventyr! Om tre timer drar vi på besøk til en botanisk hage før bloggjentene skal ut og spise middag sammen. LIVET <3Er det ikke bare nydelig her? Klimaet er nesten helt likt som i Thailand.
Vi skal ha mellom 30 og 35 varmegrader hver eneste dag. Noe så skjønt!

Første møte med Victoria Secret Oh my god. Jeg har i dag hatt mitt aller første møte med Victoria Secret. De få gangene jeg har vært på København flyplass så har jeg ikke hatt tid til å titte i det som er av butikker her. I dag har jeg ikke bare tittet, men til og med kjøpt meg en VS adapter og en søt, liten leopardbeholder til. Storfornøyd med turens første kupp! I skrivende stund sitter jeg på Joe & The juice. En fancy cafe som serverer sunn, nydelig mat. Servitørgjengen her består visst av flørtepus 1, flørtepus 2 og flørtepus 3. Følte nesten jeg ble oppspist da jeg skulle bestille meg en liten matbit i sted. Hehe! Eller kanskje dette er normal atferd for danske karer. Hva vet jeg?Dere skjønner hva jeg mener? Hvis ikke det er et sultent blikk så vet ikke jeg.

  

Mitt første møte med Victoria Secret måtte dokumenteres!

Nå er jeg mest sannsynlig halvveis til Singapore! (Innlegget er forhåndsskrevet)
Vi skrives igjen når jeg endelig har ankommet det fine hotellet.

Traveling in new shoes

 Se på disse lekkerbiskene! Jeg kunne ikke dy meg da jeg gikk forbi et digert bord med Jeffrey Campbell på 50% i går. Jeg så etter et behagelig par lave sandaler som jeg kunne bruke på utflukter i Singapore, og endte opp med disse til 750 kroner. Jeg har lenge siklet etter flere av disse JC modellene, men 1500 kroner vil jeg ikke ut med for et par sandaler. Da trasker jeg heller rundt i det gode, gamle!

Skoene har faktisk fått kommet på føttene allerede! Jeg sitter med dem på i skrivende stund. De er så behagelige at de til og med egner seg som både reise og jobbsko. Herlig! Jeg kan faktisk ikke ødelegge føttene mine ved å gå i høye hæler til enhver anledning.Jeg vil jo gjerne kunne gå den dagen jeg fyller 60 også!
Var de ikke fine? DNA har 50% på mange Jeffrey Campbell nå dere.

En turbulent flytur senere

Kristina: Unnskyld meg, men nå må jeg bare konsentrere meg litt.
Marthe: Åja, om hva da?
Kristina: Nei, flyet skal jo lande nå..
Flyet lander i København...
Kristina: ÅÅ! SÅ utrolig bra at det endte godt!!Jeg ler meg ihjel av Kristina. Skulle tro denne dama skulle stå for landingen selv. Jeg snek meg til å knipse et bilde av henne på flyet. På et tidspunkt satte hun med hodet inni genseren og var så bekymret at flyvertinnen følte hun måtte komme bort og passe litt på henne. Jeg var nemlig ikke mye til hjelp der jeg satt og lo. Vi har akkurat ankommet København etter en times flytur fra Kjevik. Det ble en reise med mye hopping og risting, men vi overlevde denne gang også! Heldigvis så ender det stort sett bra.

Nå har vi satt oss på Starbucks for en morgenkakao. Flyet videre til Singapore går ikke før halv et i formiddag så nå får sørlandsbloggerne noen timer til å få unnagjort litt arbeid. Passer med ypperlig! Ville bare innom for å informere om hvor jeg befant meg i verden. Så vil jeg ønske dere en god morgen! Programmet for de neste dagene er vanvittig stramt. Vi vil kun ha noen timer ledig tidlig om morgenen og sent om kvelden så disse må vi utnytte så godt som vi bare kan. Jeg skal ihvertfall knipse en massiv mengde bilder og oppdatere dere på best mulig vis! Jeg regner med at vi vil ligge en god del timer forann dere hjemme i Norge.Fina! Vi får krysse fingrene for mindre turbulens på neste flytur.
Kjenner jeg meg selv rett så snorker jeg hele veien uansett..

Kjøkkenbord - Check!

 
 

God kveld! Nå har jeg akkurat kost meg med litt kommentarsvaring. Hyggelig å høre at dere likte både svarinnlegget, og de splitter nye klærene! Nå gjenstår det bare å se om dere liker kjøkkenbordet like godt. Vi har hatt det i hus i et par uker nå, men jeg ville ikke vise det før stolene var på plass. Selve bordet fikk vi av svigers! Det er et ganske stort, enkelt og pent bord fra Ikea. Stolene fikk vi av bestemor og bestefar. Husker jeg riktig så kjøpte de dem på Living for en god stund tilbake. Snakk om gavmilde familier!

Dette bortskjemte kjæresteparet slipper visst å kjøpe noe selv! Mihi. Jeg er så glad for å endelig ha et ordentlig sted å spise. Nå behøver jeg ikke lengre å bekymre meg for å søle det ene og det andre på sofaen. Så gleder jeg meg halvt ihjel til desember måned! Da har jeg nemlig store planer om å pynte stolene med saueskinnstepper og bordet med en mengde julepynt. Tenk nå er det bare halvannen måned igjen til vi kan begynne å tenke på julebaksten. Jeg kan nesten ikke vente med å dele juleoppskrifter med dere!

Flere som forbereder seg til jul allerede nå i oktober?
Nå skal Cathrine og jeg ha en aller siste jentekveld før jeg reiser!

En oppgradering av garderobenJeg ble så oppgitt da jeg tittet på klesskapet mitt til morgenen i dag at jeg bestemte meg for å dra på storshopping. Åja! Jeg fikk lønning i går og nå har jeg handlet klær for resten av året. Hihi. Jeg visste med meg selv at kveldens pakkeprosjekt ville bli et stort mareritt om jeg skulle lage flere antrekk av sommerplaggene mine. Jeg har brukt det jeg eier av shortser og skjørt på så utallige mange måter nå at jeg har blitt superlei alt sammen. Heldigvis fant jeg masse fint i butikkene på sørlandssenteret i dag. Jeg er helt i ekstase her jeg sitter. Bare se på alt dette! Nå skal det bli en fryd å starte pakkingen og sammensetningen av de nye antrekkene.

 
 

Skjørt og jakke fra Bikbok. Skjorte og bukse fra Vero Moda..   

Det var en smakebit! Lurer dere på hvor noe av det er fra så hyl ut!
Jeg skal vise dere alt sammen på i antrekkene fra Singapore.

SVAR - DEL 2

God morgen! Da var jeg endelig tilbake etter 24 timer med bloggfri. Etter kommentarene å dømme så er det noen som har savnet meg! Hihi, det er hyggelig å høre. Jonas og jeg kjørte hjem fra Stavanger i går og brukte kvelden på å pakke ut kjøkkenstoler og alt nytt interiør. Tenkte å vise dere bilder av kjøkkenbordet vårt i et eget innlegg litt senere i dag, men nå vil jeg først og fremst få ut siste del av svarene på spørsmålsrunden. Jeg har sittet og skrevet på dette innlegget siden 08.00 i dag tidlig, så nå skal det bli godt å endelig få startet dagen. Jonas dekker kjøkkenbordet i skrivende stund. Første frokost skal inntas i nye kjøkkenstoler. *Hurra*. Dere får kose dere med svarene mine i mellomtiden, så skrives vi igjen om litt. Jeg har mye å ta igjen for gårsdagen vet dere!

 

Har dere fiskene lengre?
Nei vet du hva de døde alle sammen. En etter en. Til slutt så bestemte vi oss bare for å ikke kjøpe oss nye. Vi var vel ingen gode fiskeforeldre da! Hehe. Jeg må si jeg savner det litt. Mitt daglige "stirre på fiskene" rituale er nå blitt erstattet med diverse tvprogrammer. Det er hyggelig det også, men jeg savner de fargerike fiskene. <3

Tenker dere og skaffe dere hund etter den 1-årige prøvetiden?
Vi har begge veldig lyst på hund, og vi har heller ikke blitt skremt av å ha Bella på lån de siste to månedene. -Men samtidig så vet vi at det er en stor hund vi vil ha, og en stor hund krever mye mer enn lille, uskyldige Bella. Jeg er sikker på at hvis den Bella kunne si fire ord så ville det ha vært "beklager at jeg eksisterer". Mellomnavnet hennes er Snill. Hadde det ikke vært for at bånd er påkrevet så ville vi ha kastet det for lenge siden. Hun går ikke en meter fra oss selv uten bånd og står med foten før vi har rukket å si "kom". Den hunden er en liten engel. Det vil nok bli mye mer utfordrende med en stor hund, men så lenge man har så lyst som vi har så tror jeg ikke det vil bli umulig. Vi får se om vi venter enda noen år eller om vi skaffer oss en hund med en gang Bella har forlatt oss.Hvis jeg skulle vært en toppblogger, så ville jeg vært deg! Hvordan har du blitt så jordnær?
Det var da veldig hyggelig å høre! Jeg tror aldri at jeg har vært noe annet. Som ung var jeg nok mer sjenert enn utadvendt. Det har aldri falt meg inn å skulle skrike "her er jeg!". Jeg synes det er helt fantastisk at så mange leser bloggen min hver dag, og jeg er supertakknemlig for å få så utrolig mange gode ord både på personlighet og utseende mitt, men jeg vil alltid ha en formening om hvordan jeg selv er som person. De eneste menneskene som virkelig kan påvirke meningen min i positiv eller negativ grad er familie, Jonas og mine beste venner. Å daglig få 100 kommentarer på hvor flott du er, gleder. Det får meg til å smile og bli glad, men jeg kaster meg ikke på berømmelsesskyen av den grunn. Hehe, navnet mitt er ikke Britney Spears, men jeg er stolt av å være Marthe.

Sliten selv med perioral dermatitt, og lurer på hvor lang tid du måtte bruke medisiner før det ble borte?
Da jeg hadde tatt tabletter i tre dager så begynte jeg å merke stor forskjell og dag 4 var hudsykdommen nesten helt borte. Jeg har fått utbrudd to ganger og begge ganger har tablettene fjernet hele problemet på 3-4 dager. Det er likevel veldig individuelt fra person til person hva som fungerer mot perioral dermatitt. Noen leger vil ikke gi ut antibiotika før pasienten har prøvd ut ulike kremer eller sett om det går over av seg selv. Etter det jeg har lest og fått forklart av min lege så går ikke perioral dermatitt bort uten behandling. Tilstanden holder seg konstant med mindre du gjør noe med det.

Hvor ofte shopper du egentlig?
Jeg shopper når jeg har råd og lyst. I den rekkefølgen. Heldigvis! Hehe. Jeg har nok hatt perioder hvor jeg har shoppet mer enn jeg har hatt råd til, men jeg vil påstå at jeg har forbedret meg enormt på dette området. Som blogger får man gjerne hele lønningen inn på konto vet dere. Da er det vår egen jobb å sørge for å sette av halvparten til skatt og moms. Ting trekkes ikke automatisk og da er det lett å bli fristet til å bruke pengene på andre ting. Heldigvis gikk det bare et par måneder før jeg fikk skaffet meg en regnskapsfører som forklarte meg hvordan systemet fungerer. Jeg kunne gå på shopping og kjøpe meg en halv garderobe hver eneste dag før. Nå går jeg på senteret for å kjøpe meg et nytt plagg eller to 3 til 4 ganger i måneden. Det er en forbedring! Utgiftene på klær er blitt betraktelig mye lavere, men uten nye sko og plagg blir det vanskeligere å skulle sette sammen splitter nye antrekk hver dag. Det merker jeg. Jeg prøver noen dager å kompensere med inspirerende matoppskrifter, men det er faktisk ikke gratis det heller. Alt koster i dag!

 

Går du like pyntete på jobb som i outfittene?
Nei det gjør jeg ikke. Jeg går først og fremst ikke i hæler på jobb, og jeg stresser aldri med å sminke meg pent eller ordne håret før jeg drar på jobb. Har jeg allerede hatt en antrekkshoot den dagen så er jeg selvsagt stelt, men jeg kunne nok vært flinkere til å pynte meg litt ekstra før jobb også. Det er alltid hyggelig å ta seg godt ut!

Hva synes Jonas om at du leser fifthy shades of grey?
Jeg prøver å tvinge Jonas til å lese dem selv, men det ser foreløpig dårlig ut. Han bryr seg fint lite ikke om Fifty Shades.

Hva er den beste og viktigste egenskapen til Jonas?
Hmm. Jeg vil si både det at han er omtenksom, snill, og glad. Dette går da under en og samme kategori gjør det ikke? Jeg er utrolig takknemlig for at han er så flink til å vise hvor glad han er i meg. Det har ikke gått en dag forbi de siste fire årene hvor jeg har vært i tvil om hva Jonas føler for meg. Han viser det på alle tenkelige og utenkelige måter! Så er han stort sett alltid glad. Det elsker jeg! Han baksnakker ikke og han har en herlig, positiv innstilling til det aller meste. Nei, Jonas er bare god tvers igjennom.Hvordan var du som ung?
Jeg var en rampeunge med pappa og et englebarn med mamma. Pappa var ikke så streng og han lot meg få gjøre det meste. Dermed gjorde jeg det meste! Jeg har blant annet noen herlige minner fra da jeg kastet hengekøya til pappa ut av vinduet fra andre etasje i blokka hans. Deretter brukte jeg den til å klatre ned på, og stikke av.. Jeg må ha vært et drømmebarn! <3  Bestemor sier alltid at jeg var det snilleste barnet som satte skoene mine perfekt på skohylla da jeg dro på besøk til noen. Jeg får det liksom ikke helt til å stemme, men jeg må ha vært ganske så snill og rettferdig ettersom jeg alltid har hatt mange gode venner rundt meg.

Hvilket sted vil du anbefale mest å reise til?
Det kommer helt ann på hva du ønsker å gjøre og se, og hvor mye du vil betale for reisen din. Ønsker du å dra på dyr badeferie så vil jeg anbefale Mexico. Aldri sett så hvite strender og så turkisk hav. Jeg tror ferien vil bli magisk nesten uansett hvor du reiser i Mexico. Skal du på billig sol og badeferie så vil jeg anbefale Egypt. Nå får man jo ikke lov til å reise til Egypt pga uroen som er der nede, men så fort ting roer seg og reiseselskapene sier ja til Egyptreiser igjen, så kaster jeg meg på flyet til Sharm El Sheikh. Jeg har vært både i Hurghada og i Sharm. Begge steder var fine, men jeg vil absolutt anbefale Sharm el Sheikh ettersom det var så mye mer å se her. En opplevelsesrik reise til Egypt kan du få til under 3000 kroner. Det er inkludert femstjerners hotell! Åh som jeg savner Egypt. Skal du på safariferie så må du ut med litt penger. Det er ikke gratis å reise sør i Afrika dessverre! Jeg har vært både i Sør-Afrika og i Zimbabwe for to vidt forskjellige årsaker. Sør Afrika ga meg de flotteste safariopplevelsene både på dagtid og om natten, ombord i bil, åpent kjøretøy og båt.. -Men så har man nydelige Victoria Falls i Zimbabwe.. Å få bade på toppen av dette fossefallet er fremdeles kanskje den beste ferieopplevelsen jeg har hatt. Det var magisk det.. Jeg tror Afrika generelt er min verdensdel. Alle burde dra hit!Når fikk du de vennene som du har i dag?
De aller  beste vennene som jeg har i dag, fikk jeg mens jeg gikk på ungdomsskolen. Noen av dem gikk i klassen min. Andre møtte jeg i stallen på fritiden. Jeg hadde mange gode venninner da jeg gikk ut fra barneskolen også, men ettersom jeg flyttet til Kristiansand så mistet jeg kontakten med de aller fleste. De jeg fremdeles prater med i dag er jeg enda god venninne med.

Hva synes vennene dine om Jonas?
Jeg tror ingen som kjenner Jonas har noe imot han. Han mener aldri noe vondt mot noen. Hvis venninnene mine faktisk skulle ha misslikt Jonas for noe så måtte det ha vært det at han viser litt for godt hvor glad han er i meg. Han har ingenting imot å gi meg et kjempesmask midt på gata og hadde det vært opp til han så ville jeg sittet på fanget hans hele dagen. Venninnene mine kan vel alle skrive under på at Jonas er en ekte romantiker. Han er utrolig flink til å få meg til å føle meg spesiell. Ja så vil han bli den perfekte familiepappa. Gutten ELSKER jo barn.. Det er nesten så han spør om å få klappe barna når de går forbi.

Hvordan klarer du å gå i høye hæler hver dag?
Øvelse gjør mester. Jeg har behagelige sko som jeg kan bruke i timesvis, og jeg har mindre behagelige sko som torturerer føttene mine etter bare en halvtimes tid. Det gjelder å finne de gode skoene! 14 centimeters hæler kan faktisk være behagelige! -Men litt øvelse hjelper også. Start med noen litt lavere hæler og jobb deg oppover til du føler deg komfortabel med noe enda høyere. Nå som jeg har brukt alls slags skovarianter kan jeg nesten ta på meg hva som helst. Alt er ikke like behagelig, men jeg klarer alltids å late som.

Hvor mye stillingsprosent har du på vero moda?
Jeg har 25% stilling på Vero Moda, men stort sett jobber jeg mer enn som så. Jeg jobber når VM trenger meg.

Du og Jonas har vært sammen ganske lenge, blir dere fort lei hverandre?
Nei det gjør vi ikke. Vi har selvfølgelig dårlige dager hvor vi diskuterer og plager hverandre med alt mulig, men det er ikke ofte. Selv om vi har vært sammen i snart fire år så prøver vi å ikke gå over hverandre. Jonas har en jobb og jeg har to. Vi er ikke alltid hjemme samtidig, og er vi det så kan jeg sitte timesvis i et annet rom og skrive. Hadde vi sittet oppå hverandre i sofaen dagen lang og sett film og tvserier så tror jeg vi begge fort hadde blitt rastløse. Da er det fort gjort å slenge ut en spydig kommentar som utvikler seg til en diskusjon. Jeg tror det er viktig å først og fremst gi hverandre litt rom selv om man bor i samme hus. Så tror jeg vi gjør lurt i å bruke den tiden vi faktisk har sammen godt. Vi kan lage romantisk middag sammen, dekke bordet sammen, gå på interiørshopping, spille litt spill, dra ut og spise, dra på kino en gang i blant, dobbeldate.. Vi prøver å finne på litt forskjellige ting sammen.

 Når dere er fra hverandre pga ferie eller bloggturer, snakker dere da sammen hver dag?
Vi snakker sammen hver dag ja. Vi utveksler et par meldinger om dagen, men ikke så veldig mye mer enn det. Så lenge Jonas vet at jeg har det bra i det landet jeg har kommet frem til så er det greit. Nå er det jo stort sett jeg som reiser fra stakkars Jonas. Hehe.

Kan du spille noen instrumenter?
Jeg tok pianotimer i flere år og var faktisk veldig flink! -Men da øvingen og timene begynte å ta litt for mye tid så sluttet jeg. Gitar har jeg også spilt da jeg var yngre, men jeg husker omtrent ingenting i dag. Jeg skulle ønske jeg husket mer av pianospillingen. Farmor og farfar har det nydeligste flygelet stående midt i stuen og nå kan jeg ikke annet enn å gå forbi det.

Hvordan blir det å gi Bella fra seg nå?
Det er heldigvis mange måneder igjen til vi må gi henne fra oss, men det vil bli kjempetomt den dagen hun forlater oss for å bo sammen med eieren sin igjen. Samtidig så bor Andrea bare 10 minutter unna oss, og skulle det være noe så er Bella alltid velkommen på besøk. Vi takker aldri nei til pass av hund! Jeg kaller ikke hjemmet vårt for Borges kennel helt uten grunn!Har du og Jonas hverdagsirritasjoner overfor hverandre?
Nei, det tror jeg faktisk ikke! Klart vi irriterer oss over rot noen dager, men vanligvis så roter begge og ingen av oss tar seg av tøybrettingen så da kan vi ikke klage! Hehe. Ligger de rene klærene som et fjell på badegulvet så bestemmer vi oss alltid for å sette av et par timer og samarbeide om brettingen. Da blir vi ferdige i en fei også gjør vi noe hyggelig og faktisk litt romantisk ut av tøybrettingen også! Hvis jeg absolutt skal finne noen hverdagsirritasjoner så må jeg trekke frem bilen. Vi trenger den begge til jobb i ukedagene og ingen av oss har lyst til å ta buss ettersom det da tar tre ganger så lang tid å komme seg frem. Det er Jonas sin bil og derfor vinner han alltid disse diskusjonene. Så ender det med at jeg ikke rekker bussen og tar taxi til jobb i stedet. Heh! Lite gunstig.

Har dere tenkt å bo der dere bor nå hele livet? Eller vil dere flytte til en annen by?
Jeg tror bare det er to byer vi kunne tenke oss å bo i. Det er Kristiansand eller Stavanger. Vi kunne selvsagt flyttet på oss for studienes skyld, men det blir en av disse to byene vi bosetter oss i for godt. Det er jeg rimelig sikker på. Så får vi se om vi blir boende midt i sentrum eller langt ute på landet. Jeg kunne godt tenke meg det sistnevnte jeg! Et stort, nydelig hus omringet av skog og mark. Utenfor alt av bystøy! Åh, det ville ha vært noe det. En liten stall med et par hester i ville heller ikke vært feil. En vakker dag dere!

Eier du noen plagg eller ting laget av ekte pels?
Nei jeg kjøper ikke pels. Vi lever ikke i steinalderen. I 2013 er vi så godt informert om hvordan pelsindustrien foregår at jeg ikke engang forstår hvordan dette fremdeles er lovlig i Norge. Jeg synes det er ekkelt. Det er så enkelt å få skaffet seg en god og varm vinterjakke med fuskepels! Hvorfor skal vi da torturere dyrene? Jeg har ihvertfall valgt å ikke støtte pelsindustrien.  

Hva liker du å gjøre i fritida? Utenom bloggingen.
Lese gode bøker, være med venninner, komme meg litt ut av huset gjerne for et cafèbesøk, eller en kinodate. Så har jeg jo scrapbook som en egen liten hobby. Har jeg noen ledige timer på søndagskvelden så sitter jeg gjerne på gulvet og lager fotoalbum med scrapbooksamlingen min. Før hadde jeg faktisk et eget "scrapingrom". Nå har rommet blitt presset ned i en overfull skuff. Jeg elsker å ta i bruk mine kreative evner. Det tror jeg dere allerede vet. Jeg lager blant annet personlige fotoalbum og kalendere.

 Ønsker dere en fin start på tirsdagen!

Familiesøndag!Snakk om sprek overskrift. Hoho, i dag fant jeg jammen ikke på noe bedre! Jonas og jeg reiser tilbake til Kristiansand igjen i morgen og derfor har hele søndagen min har gått til kvalitetstid med familien. Åh, som vi har kost oss de siste 24 timene. Nå må jeg vel ærlig innrømme at jeg aller helst har lyst til å krype opp i sofaen igjen. Farmen snurrer på skjermen, og i dag er det tid for tvekamp!

Håper de trofaste leserne mine har hatt en like fin søndag som meg. Her i hus har vi fått servert den nydeligste middagen etterfult av rene dessertkoltbordet, to kaker og varme, hjemmelagde boller! Ah, jeg ville ikke ha byttet denne søndagen mot noe som helst.

 
 

Her får dere min dag i et bildedryss! 

Er det noen av dere som har fått shoppet litt på Nellysalg allerede?

Nelly kjører Mid Season Vipsale!Hurra! Det virkelige høstsalget er her! Klikk deg inn HER og skriv inn koden "VIPSALE", så kommer du til Nelly sitt mid season sale! Her finner du over 4000 produkter som er satt ned opptil 85%. Slike tilbud finner man ikke hver dag, så nå gjelder det å røske til seg alle godbitene før de blir utsolgt! Jeg har gått banas selv. Hihi, kanskje ingen stor overraskelse? Det føles som en evighet siden sist jeg handlet på Nelly, men det er vel ærlig talt bare et par uker siden? Sånn er det når utvalget er så stort og rimelig. Jeg elsker det! Under får dere en liten smakebit på det jeg fikk fryktelig lyst til å klikke hjem denne morgenen. Noe av det er på vei hjem til meg i dette øyeblikk! Åh, jeg kan nesten ikke vente. Noen som har lyst til å se sko og plagg på når det kommer frem?

 
 
 
 
 

Er det ikke mye fint? Kanskje dere gjette hva som ble klikket hjem denne morgenen? Jeg legger til slutt ved en liten bildekollage som kan være til inspirasjon for noen av dere! Her ser dere noen av toppselger plaggene til Nelly satt sammen i tre ulike antrekk. Den NLY Trend jakken der ble plutselig også satt på ønskelisten av høstmusts 2013. -Og den burgunderrød peplumtoppen. Arh... Vil ha!

Klikk på bildene for å komme til de enkelte plaggene!
Koden er altså VIPSALE og den må skrives inn HER

                     Annonse

Interiørshopping hos bestemor

  Har dere sett så mange nydelige ting? Jeg har ikke engang knipset en tredjedel av alt det fine vi har fikk av bestemor og bestefar i går kveld. Vi kom egentlig kun for å hente noen hvite kjøkkenstoler, men bestemor hadde helt andre planer. Hihi! Sånn er det å være enebarn i en svært gavmild familie. Nå gleder jeg meg halvt ihjel til å komme hjem og gjøre om leiligheten totalt! Åh, så fint vi skal få det med alle disse nye detaljene. Vi har fått en hel hau med kjøkkenredskaper, glass, vaser og kakefat i nydelig krystall, og vi har fått mange unike skatter som bestemor har gått og samlet på de siste ti årene. Den nydelige, hvite klokka som dere ser på bildene over og under her er splitter ny, men tror dere ikke bestemor hadde lest på bloggen at vi skulle bytte ut den brune klokka som ikke lengre passer inn i den lyse stua vår? Selvfølgelig hadde hun fått med seg det, og selvfølgelig hadde hun kjøpt en ny som passer perfekt inn hos oss. Hihi. Det er så fantastisk å ha en bestemor som jeg kan bytte interiør med. Det er det jammen ikke alle som har!

  Så til den aller fineste gaven..
Rammen med brudebilde av bestemor og bestefar. <3

Fire lekre MAST toalettvesker

 
 

Åh, NÅ kan dere tro vi koser oss! Jonas og jeg ankom Stavanger i halv seks tiden og har på tre timer klart å trykke i oss både middag og ostekake. Mmm! Nå tenkte jeg å endelig prøve å få ut dette blogginnlegget som har stått nesten klart på skjermen i over en time. Det er ikke lett å se tv og blogge samtidig! Ihvertfall ikke når man heier på absolutt alle danserne. Hehe!

Tenkte bare å vise dere disse lekkerbiskene av noen toalettvesker. De er i samme merke som favorittkrøllstaven min, så jeg visste vel egentlig før pakken kom frem at de ville falle i smak. Den gamle Lisbeth Dahl toalettvesken min var så skitten og full av sminke at jeg ikke engang turte å vise dere bilde av den. Det var rett og slett på tide med en liten fornyelse.. Nå har jeg ikke bare èn, men hele fire vesker å velge mellom! Alle i ulike størrelser og farger. Favoritten ble kanskje den hvite? Ja. Den var så majestetisk av seg! 

Den søte, lille rosa her skal få reise til Singapore neste uke! Den ble nemlig min nye reiseveske. Den hvite får bli hverdagsvesken og den sorte blir oppbevaringsvesken for extentionshår, krøllstav, børste og hårdetaljer som tar plass og ser rotete ut i skapene på badet. Den siste sorte toalettvesken skal fylles med diverse favorittkremer. Åh, nå skal jeg jammen få orden på systemet!

 Makestyle kjører nå lanseringstilbud på alle disse MAST veskene!
Var de ikke flotte? Dere får 100 kroner i avslag på alle vesker HER 

                  Mine vesker er sponset

Life is full of beauty

 

For en følelse å våkne opp til lørdag! Jonas og jeg har for engangs skyld fri på samme dag og har derfor bestemt oss for å kjøre til Stavanger for å hente fire fine kjøkkenstoler som vi har vært så heldige å fått av bestemor og bestefar. Vi skulle vel egentlig ha sittet i bilen på dette tidspunkt, men jeg fikk ryddetrang til morgenen i dag og måtte dermed bare rydde og vaske hele leiligheten først. Heh! Hvem vil vel komme hjem til skitt og rot? Ellers har jeg hatt rene fotoshooten med mine fire nye Mast toalettvesker fra Makestyle. Disse skal jeg vise dere så fort jeg er fremme i favorittbyen! Dere får ha en strålende lørdag så lenge. Vi blogges snart!Det sjarmerende skrivefeilskiltet vårt fungerer ihvertfall som en fin påminnelse. <3

Antrekk - 181013

God kveld! Det ble en fryktelig sen kveldsupdate på dere nå. Det skyldes at jeg har fullført ukens siste jobbvakt før jeg dro rett på besøk til Annika. JA! Hun har kommet hjem fra Oslo i helgen. *Glede*. Denne kvelden var den eneste jeg hadde noen timer ledig, og da måtte jeg bare hive meg på Annikabesøk. Hvem vet hvor lenge det blir til neste gang? Nå står rekene på bordet her. Det blir en sen, men veeeldig god middag på denne frøkna i kveld! Håper dere har fått en fin start på helgen. Jeg har ikke fått ønsket dere en god helg enda, så jeg gjør det nå. GOD HELG ALLE SAMMEN!

Antrekksbildene vi knipset i all hast rett før jobb ble ikke så vellykkede som jeg hadde håpet på, men jeg deler noen av bildene med dere likevel. Vi må ha en liten kveldshilsen på fredagskvelden! Buksa jeg har på bildene her er fra Bikbok. Topp og sko er fra Bersha!

 

Kan dere forresten se at toppen jeg har på meg er på vranga? Riktig vei så er den helt kremfarget, men jeg syntes den beige/brune skriften passet perfekt til buksa så da tok jeg den like greit på feil vei.  Hoho, hvorfor ikke? Nå må dere sove godt og drømme søtt!

Park Royal at Pickering

 
 

Puh! Da var jeg endelig ferdig med alt av papirarbeid og mailsvaring. Nå kan jeg begynne på den hyggeligste delen av bloggarbeidet.. Kommentarsvaring! Jeg har over 100 kommentarer som grundig skal leses og besvares bare fra i går. Jeg må innrømme at jeg allerede har tatt en liten sniktitt på dem, men jeg vil sette meg ned og kose meg ordentlig med det så fort dette innlegget er publisert.

Jeg ville bare fortelle dere at jeg i dag ble informert om hvilket hotell jeg skal bo på under presseturen i Singapore. Tenkte å dele navnet videre sammen med noen NYDELIGE bilder. Hvis ikke jeg får nirvanafølelsen av å bo her så vet ikke jeg. Hotellet heter Park Royal at Pickering og ligger rett ved Clarke Quay. Standarden tror jeg ikke at jeg behøver å si noe om. Hehe, her skal vi jammen få leve luksus!
Jeg synes det er så fantastisk at de kan få et bysentralt hotell til å se ut som det ligger i den grønneste jungel.

 
 Har dere sett noe så nydelig? Nei nå gleder jeg meg enda mer!
Er det noen lesere som har vært på Park Royal i Singapore?

Skaff deg en bloggkarriere

 

I dag har jeg lyst til å komme med noen gode tips til dere nykommere i bloggverdenen! Det er ingen hemmelighet at det er vanskelig å skulle starte en helt ny blogg. Det er verken lett å opprettholde motivasjonen eller å skaffe seg lesere uten å legge ut nakenbilder eller ty til helt dramatiske hendelser. Det hjelper å være pen, og det hjelper å legge ut bilder av alle merkeveskene dine, men i lengden holder ikke det heller. Med all lenkingen og oppmerksomheten fra de ulike nettavisene i Norge så er det faktisk ikke umulig å havne øverst på listen av de mest leste bloggerne. -Men stort sett tar det toppen en uke før bloggeren fordufter.

Det er fordi det er vanskelig å underholde leserne over lengre tid. Jeg har lyst til å fortelle dere hvordan jeg startet min lille bloggkarriere, og hvordan jeg på ærlig vis skaffet meg lesere. Så håper jeg noen av dere blir motivert til å gjøre det samme!SKAFF DEG EN GOD BLOGG
1. Bloggen din må ha et godt navn. Det skal relatere til deg som blogger og det skal være enkelt å huske for fremtidige lesere.

2. Vær positiv fra den første bloggposten du publiserer. Tenk at du blogger for å spre litt glede i andres hverdag! Hvor vanskelig kan det være? Det er ytterst få som vil lese om den trøtte og kjedelige husvasken din så prøv å finne en måte å snu det om til noe hyggelig på. Er ikke duften av et nyvasket hjem fantastisk? Det er som følelsen man sitter igjen med etter en god treningsøkt! Bare en setning som det kan få 100 unge damer til å få lyst til å sette på favorittsangen og vaske huset! Ville ikke det vært hyggelig?

 

3. Sørg for at alle innlegg du publiserer har en viss kvalitet over seg. Klarer du ikke å publisere mer enn to gode innlegg daglig, så publiserer du bare to! To virkelig inspirerende innlegg med flotte bilder er mye bedre enn fem "i farta" innlegg hvor du kun informerer om at du har dårlig tid og er på vei ut døren. Vi vil ha kvalitetsinnlegg! Gjerne kom med tips til produkter eller matoppskrifter. Skriv litt om ditt drømmeinteriør! Få noen til å ta gode antrekksbilder av deg. Vis favorittene dine fra klesskapet.. Skosamlingen din? Nyeste innkjøp? Skriv om trening! Eller din neste reisedestinasjon? Eller la leserne bli kjent med deg gjennom en spørsmålsrunde.

4. Svar på kommentarene dine. Dette er jo bare gøy! I begynnelsen klarer du til og med å svare på alt. Får du 1-40 kommentarer om dagen så klarer du å svare absolutt alle. Sett av litt god tid til akkurat dette. Du behøver ikke å få et spørsmål for å svare. Det er lov til å bare skrive takk for gode ord og komplimenter også. Slikt vil leserne dine sette stor pris på.5. Designet. Jeg vet nøyaktig hvordan jeg ønsker å ha designet mitt, men jeg vet ingenting om hvordan jeg setter det opp. Derfor kan jeg ikke komme med en oppskrift på det perfekte bloggdesign her, men jeg vil fortelle dere hvordan et bra bloggdesign for meg ser ut. Det er først og fremst ryddig. Enkelt. Skriften er lett leselig, overskriften stor, kategoriene lett tilgjengelige, en stor og flott header, duse farger. Man vil ikke ha en knallrosa blogg med grønn skrift og figurer hoppende rundt på skjermen. Tenk enkelt, og oversiktelig.

 

6. De aller aller fleste blogglesere foretrekker en blogg med store bilder. Selv har jeg bildene mine i 900 pixler. Bildene er det aller viktigste på en blogg. Det er mange som ikke engang leser teksten, men som kun ser på bildene. Derfor er det viktig med gode bilder. 

7. En oppsiktsvekkende overskrift kan gi deg vanvittig mange ekstra klikk! Viktigst etter bildene er teksten, men for at leseren skal få lyst til å lese så behøver du en fengende overskrift. Dette er noe jeg selv også kan forbedre meg på! Hvem er det som har lyst til å lese en lang tekst under overskriften "En vanlig torsdag"? Tenk avis! De er jo mestre på oppsiktsvekkende overskrifter. 

SKAFF DEG LESERE
8. Har du laget deg en blogg som har alle kriteriene over så har du laget deg en god blogg. En virkelig god blogg! Da er det på tide å skaffe leserne. Uten lesere får du nada motivasjon. Så fort du har publisert et nytt innlegg på bloggen din, kopierer du lenken til blogginnlegget og limer deg inn som status på facebooken din. Da vil alle vennene dine få vite om at du har skrevet noe nytt, et bilde fra blogginnlegget vil dukke opp og er det et pent eller oppsiktsvekkende bilde så vil mer enn en av vennene dine klikke seg inn for å ta en titt. Etterhvert kan det være lurt å også godkjenne lesere på facebook. Ihvertfall av samme kjønn! Selv har jeg 3492 venner på facebook som alle sammen ser og har muligheten til å klikke seg inn på blogglenkene mine hver dag.9. Kommenter andres blogger. Her kommer kanskje det aller viktigste punktet for å skaffe seg lesere. Jeg startet opp www.martheborge.blogg.no da jeg gikk på videregående og jeg vet ikke hvor mange skoletimer som gikk til kommentering av blogger. Dette er helt nødvendig hvis du virkelig skal gå inn for å skaffe deg et høyt antall lesere. Klikk deg inn på blogg.no, skroll dere ned til "nyeste innlegg" og les innleggene før dere legger igjen en hyggelig tilbakemelding. Den mindre kjente bloggeren vil da bli kjempeglad for kommentaren, klikke seg inn på lenken til den som har kommentert og vips så har du fått et klikk! Kommenterer du 200 blogger så vil du kanskje få 100-150 nye lesere. Det er mye jobb, men du behøver ikke å skrive en roman. Tre gode ord er alt som trengs.

 

10. Sett deg et mål om å kommentere 50 blogger hver dag. Vær flink til å svare på kommentarene du får igjen, og oppretthold kvalitetsinnleggene så skal du se at de nye leserne klikker seg inn igjen gang på gang. Kanskje til og med flere ganger daglig. Når leserantaller ditt bygger seg opp mot 500 vil kanskje leserne dine tipse vennninner og bekjente om bloggen din. Vips så er antallet doblet. Det tok meg tre måneder å havne på topp 20 med ca 5000 lesere. Nå, to år senere har jeg tre ganger så mange lesere. Jeg sluttet med kommenteringen av andre blogger etter ca tre måneder. Da hadde jeg sørget for å skaffe meg nok faste lesere til at resten kom av seg selv. Jeg klatret på topplisten og fikk bloggnavnet mitt synlig og lett tilgjengelig for alle. 

Håper dette ga dere nykommere noe motivasjon! Man behøver ikke å være supermodell for å gjøre det bra. Man behøver heller ikke å ha et svindyrt kamerautstyr og et avansert redigeringsprogram. Selv har jeg det billigste speilreflekskamera som eksisterer. Det koster under 3000 kroner og var nytt i 2008? Nikon 50mm 1,4 portrettlinsen min til 3000 kroner er min aller beste venn og den tar så gode bilder at jeg ikke behøver å redigere dem i det hele tatt. Har du ikke råd til å kjøpe begge deler med en gang så ønsk deg noe til jul?Det var dagens tips! Ønsker dere alle en flott torsdag videre. Jeg skal på jobb!
TUSEN TAKK til alle som allerede har nominert meg i forrige innlegg. HURRA!!

               Alt av kommentarer fra i dag vil bli besvart i morgen tidlig

Nomineringen er i gang!

 
 

Er det noe vi to kan så er det å kose oss. Fy søren, se på disse dessertene da! Cathrine bestilte seg en kanelbombe mens jeg bestilte en "Oh my god". Da kaken kom på bordet var det nettopp disse tre ordene som ramlet ut av munnen min. Jeg har hatt denne desserten hundre ganger før, men jeg blir like sjokkert over hvor god den ser ut hver gang jeg får den servert. Varm brownie med vaniljeis, kokos, og rennende karamellsaus. Hallo i luken! Hvem kan misslike den kombinasjonen der? Vinglasset ble byttet ut med et glass cola i stedet. Jeg har nemlig mer lyst til å dra med meg Cathrine ut på byen i kveld! Jeg reiser utenbys i helgen og mot midten av neste uke reiser jeg jo utenlands, så nå vil jeg sørge for at vi får en ordentlig girlsnight ute på byen sammen først. Det tror jeg blir helt latterlig bra!

Ellers har jeg lyst til å fortelle dere at nomineringen av bloggere til Vixen Blog Awards er i gang! Den ble startet i går, og jeg har allerede fått en kommentar fra en leser som valgte å nominere meg til årets blogger. Tusen millioner takk til deg! Det setter jeg uendelig stor pris på. Jeg har aldri vært nominert i noe som helst, så det ville vært superstas! Det er hele tolv nominasjonskategorier å velge mellom. Har dere lyst til å nominere www.martheborge.blogg.no i en av dem så kan dere gjøre det HER. 

Hvilken kategori ville du ha nominert denne bloggen i?

Tidenes høstmåltid - Viltgryte

 

Da var det endelig klart for nok en nydelig middagsoppskrift. Denne gang en ordentlig høstlig en! Jonas fikk i dag servert viltgryte av reinskav og verdens beste hjemmelaget potetpurè. Jeg har ikke skrevet fremgangsmåten til potetpurèen i dette innlegget ettersom jeg har delt den med dere så mange ganger før, men dere finner oppskriften på denne HER. Dere kan selvsagt også velge å bare ha kokte poteter eller viltris til, men jeg mener alle skal gå for Borges potetpurè for den sammensetningen der.. den var helt ubeskrivelig.

Dere som ikke har smakt viltgryte før har virkelig gått glipp av noe. Selv hadde jeg helt glemt hvor godsmakende denne retten er! Fy søren så godt. Jeg er alltid litt skeptisk når jeg bruker helt nye ingredienser i matlagingen, men brunost var jammen heller ikke feil! Får dere lyst til å prøve dere på denne retten så må dere for guds skyld ikke droppe brunosten eller ha i mindre. Den gir en nydelig smak.Du trenger: 1.
1 pose reinskav (finnes i frysedisken på dagligvarebutikk) 2. 3 dl creme fraiche 3. fem skiver brunost 6. 1 ts salt 7. 1-2 ts pepper 8. 1 finhakker løk 9. 3-4 moste einebær 10. fem champingnon eventuelt litt kantareller 11. 2-3 dl matfløte

 
 
 

Slik gjør du:
1.
Start med å skrelle 4-5 store poteter og kok dem i 30-40 minutt. Til de er blitt helt myke.
2. Brun kjøttet i en stekepanne med smør, og kutt opp løk og sopp i mindre biter.
3. Stek løk og soppi en gryte med litt matolje. Til løken er blitt blank og soppen godt stekt.
4. Hell over kjøtt og creme fraiche og rør alt godt sammen før du tilsetter 2-3 dl matfløte.
5. Kok opp, riv opp fem skiver brunost og la disse smelte inn i gryta. La det hele stå og småkoke i ca 20 minutt.
6.
Rør inn 5-6 moste einebær, og litt timiankrydder. Smak til med MYE deilig salt og pepper.
7.
Når potetene er ferdigkokte følger du resten av fremgangsmåten for min hjemmelagde potetpurè HER. Så det ikke bare fantastisk godt ut? Viltgryte er så farlig godt, og så HØST! Nå drar jeg ut på et glass vin med Cathrinemor. Etter denne middagen må jeg kanskje være så vågal å gå for et rødt et? Hehe, nei så voksen har jeg nok ikke blitt enda. Farvel så lenge!

Sony NEX 5T - Videoblogg!

 
 

HURRA!! Se hva som kom i posten i dag! Endelig har denne frøkna også skaffet seg et kamera med muligheten til å ta video. Ikke et hvilket som helst kamera heller. Skal vi ha videoblogg på www.martheborge.blogg.no så må det være litt kvalitet over det, ikke sant? Dette er et splitter nytt Sony NEX-5T. Et vanvittig lett og kompakt kamera som skal ta bilder med like god kvalitet som et speilrefleks. OG den lette vekten gjør det veldig enkelt å ta med på reiser. Perfekt! Jeg reiser jo om nøyaktig en uke! Gjett om jeg skal filme en hel hau fra Singapore da. Jeg må bare sørge for å ha en stor nok minnebrikke med. Åh, som jeg skal kose meg med dette kameraet.

Det har innebygget Wifi som gjør det enkelt å laste bildene over til pcen, telefonen eller tven, og NEX 5T har også innebygget NFC som gjør at man tråløst kan overføre bilder til blant annet nettbrett og android smarttelefoner ved èn berøring. Det kommer til å ta litt tid før jeg lærer meg alt, men det skal jammen bli morro når jeg får det til! Kamera kommer med et 16-50mm objektiv og koster 5400 kroner.Blitz fikk jeg også med og en spesiallader til utenlandsreiser.. *Jippi!* 

 

Tusen takk til Sony! Utseende er det ingenting å si på..
Nå gleder jeg meg til å teste både bildekvalitet og video!

       
     Mitt kamera er sponset

En time på havet

 

Jeg var bare på den fineste, mest spontane båtturen i går kveld. Jonas, pappa Lars og jeg bestemte oss i syvtiden for å dra ut på fisketur! Jeg skulle på jobb halv ni, men en liten time på havet er bedre enn ingenting! Det var faktisk helt magisk. Vi dro ut midt i solnedgangen, havet var så stille som det kan få blitt og himmelen så rosa. Bella fikk også være med til hennes store forskrekkelse, men hun lå og koste seg inni den varme delen av båten hele turen. Fisk ble det også på oss! Eller ihvertfall på meg. Jeg dro opp to små makrell og luktet fisk gjennom hele varetellingen. Hehe, you gotta love it! Slike båtturer er gull verdt. <3 Terapi for sjela!


 

  

Meg i kjeledressen! Et lekkert syn..
Nå skal jeg hive meg på en ny middagsoppskrift. Gled dere!

Antrekk - 121013

 Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på forrige innlegg! Det er en drøm å få blogge for en sånn positiv gjeng. Jeg har ikke fått svart på de siste kommentarene enda, men jeg har lest ethvert ord og følte for å gi dere et ekstra stort takk. <3

I skrivende stund sitter Jonas og jeg hos svigers. Det var så godt og varmt i dag at jeg fikk lyst til å vise dere antrekket jeg hadde på meg i helgen da Jonas og jeg dro ut for å spise middag sammen. Jeg gjorde like godt om Vero Moda blyantskjørtet mitt til en liten, sort kjole! Et skjørt + en tubetopp = En splitter ny kjole! Et godt tips til kvelder hvor man føler at alle klær er fullstendig oppbrukte.  

 
Pumps fra Zara, Skjørt fra Vero Moda, Tubetopp, jakke og belte fra Bikbok Nå er det klart for svigers hjemmelagde pizza her. Mmm! 
Jeg skal forspise meg fullstendig før varetelling med Vero Moda jentene.

Svar - Del 1

God formiddag kjære lesere! Nå er det nesten et døgn siden jeg var pålogget på internett. Så fort jeg fikk kommet meg hjem fra jobb fikk jeg besøk av Kristinemor, så pcen fikk aldri noe oppmerksomhet fra min side i går. MEN nå har jeg nesten to fridager og disse skal brukes kun på dere. Jeg har startet med å bruke de fire siste timene på å svare på spørsmålsrunden. Herlighet så mange spørsmål dere hadde på hjertet denne gang. Kjempegøy! Under får dere første del av svarene mine. Resten får dere få litt senere denne uken!

Nå skal jeg få i meg litt frokost, besvare gårsdagens kommentarer, og ta med meg Bella ut på en liten løpetur! Vi trenger begge litt frisk luft nå tror jeg. Om et par timer drar vi for å hente Jonas på jobb før vi kjører videre til svigers for deilig middag. Gleeder meg!

 Hva synes du om deg selv? Synes du at du er en flink blogger? Snill person? Fantastisk samboer?

Jeg synes jeg er en flink blogger når jeg har tid til å være det. Lysten er det aldri noe å si på for jeg har alltid lyst til å gjøre det bra. Oppdatere dere hele tiden, være inspirerende og finne på alt mulig for å på et eller annet vis klare å nå frem til dere. Av og til strekker ikke tiden til med enda en jobb, men jeg synes jeg gjør så godt jeg kan. Jeg er en snill person. Det vil jeg tørre å påstå. Jeg stiller alltid opp for venninner, kjæreste, jobb og familie når det trengs. Ikke fordi jeg må, men fordi jeg har lyst. Jeg vil si at en god person er en som kan være der og hjelpe uten å måtte få noe igjen. Det å kunne gjøre en god gjerning selv når ingen ser deg. Det er hyggelig. 


Hvor lenge har du og Jonas vært sammen nå?
28 oktober har Jonas og jeg 4 års jubileum. Da må dere huske å gratulere oss! Jeg kommer faktisk hjem fra Singapore denne dagen så da må vi virkelig finne på noe romantisk! Kanskje tar vi oss en weekend i en eller annen storby også. Viktig å feire kjærleiken!

Hvordan redigerer du bildene dine?
Jeg har hatt photoshop i jeg vet ikke.. fire år? Men jeg har aldri lært meg å bruke det. Så jeg redigerer rett og slett bare bildene mine i Windows live gallery hvor jeg kun forsterker kontrast og lysstyrke, eller beskjærer bildet litt mindre. Ellers kan jeg finne på å legge på en eller annen effekt i www.pixlr.com. Begge programmer er gratis og nesten alt for enkle. Hehe! Jeg har aldri orket å sette meg inn i avanserte redigeringsprogrammer. -Men nå er jeg også så heldig å ha en portrettlinse som gjør bildene superfine uansett hva og hvor.

 Trener du mye?
Jeg må ærlig innrømme at jeg før i går ikke hadde gått i treningsbuksene på... en stund. Trening er blitt veldig nedprioritert den siste tiden. Der er det nå skjerpings! Hvis du lurer på hvordan jeg trener så kan jeg informere om at jeg liker å løpe. Utendørs! Alltid utendørs løping etterfulgt av situps, plankeøvelsen, armhevninger og noen helt enkle øvelser for ben og rumpe. Alt dette gjør jeg hjemme! Jeg er ikke motivert nok til å klare å sette meg i bilen for å kjøre til trening så når jeg først skal trene så hiver jeg på joggeskoene og løper i skog og mark like i nærheten av der vi bor. Vi har heldigvis noen nydelige løpesteder på tømmerstø.

Hva er det beste med å blogge?
Åh, jeg har savnet å svare på en spørsmålsrunde kjenner jeg! Jeg skal prøve å ikke skrive en roman under hvert spørsmål, men jeg er i siget i dag! Hehe. Det er mye fint med å være blogger, men det beste er uten tvil tilbakemeldingene. Tenk om du hadde fått 100 kommentarer på hvor god, flink, snill, pen og inspirerende leserne finner deg hver eneste dag? Ville ikke du satt uendelig stor pris på det? Det er fort gjort å tenke at når antall kommentarer kommer opp i 100 000 så setter man ikke lengre pris på disse ordene. Slik fungerer det ikke. Ikke for meg, og definitivt ikke for disse andre toppbloggerne heller. Jeg blir sjeleglad for enhver positiv tilbakemelding jeg får og jeg blir kjempelei meg for kommentarer som "du blogger dårlig". Hvis dere virkelig vil gå inn for å gjøre meg lei så er det dette dere må kommentere. Stygge kommentarer på utseende mitt har jeg lært meg å aldri ta meg nær av, men nå er jeg så heldig å aldri få slike kommentarer. <3 Dere er alt for snille for den slags. 

Hva er dine beste bloggtips?
Jeg har skrevet et veldig godt innlegg med mine beste bloggtips HER. Her får dere litt tips til hvordan dere kan gjøre bloggen deres bedre! Ellers har jeg skrevet et supergammelt innlegg med tips til hva man faktisk kan blogge om HER. Det tar jeg ofte i bruk selv.

Hva er det beste du kan få servert av mat?
Vel, jeg er ingen vegetarianer. Jeg elsker biff, men jeg elsker også ordentlige skalldyrsmåltid, nesten all type fisk.. Indisk, kinesisk, thai... FÅRIKÅL! Jeg kan holde på i det uendelige. Kanskje det er bedre å spørre hva som ikke er favorittmaten neste gang?
 
Kunne du tenke deg å forlove deg med Jonas og stifte familie osv?
Ja absolutt. Vi har vært kjærester i snart 4 år, samboere i halvannet, og vi gleder oss fremdeles til å se hverandre når vi kommer hjem fra en lang arbeidsdag. Jeg får "savner deg" meldinger fra Jonas hver dag. Gjerne bare 40 minutter etter at han har dratt på jobb om morgenen. Hehe, sånn er det når man er soulmates!

Hvem ville isåfall vært din forlover?
Hehe, kan jeg ha flere? Nei det aner jeg ikke. Det må være en venninne som har lyst til å ta på seg den jobben! Det ville nok stått mellom tre, men det er enda flere år igjen til den slags skal planlegges. 


 

Beskriv deg selv med tre ord?
Selvstendig. Kreativ. Gavmild.

Kan du fortelle om en vanskelig tid i livet ditt, og hvordan du kom deg ut av den?
Jeg har vært så heldig å fått et veldig fint og meningsfylt liv hittil, men skal jeg ta frem en litt vanskelig periode så må det være da vi flyttet fra hjembyen min Stavanger, til Kristiansand. Jeg var 12 år gammel, hadde vokst opp og gått syv år på barneskole i Stavanger, jeg hadde fått en fantastisk god og stor vennekrets, og jeg hadde hele familien min i samme nabolag. Pappa bodde 100 meter til venstre, bestemor og bestefar 50 meter til høyre, farfar og farmor litt lengre opp og tante heller ikke så langt ifra. Jeg hadde alt jeg behøvde og mye mer. Jeg var så lykkelig som en 12 åring skal være. Så flyttet vi til Kristiansand hvor jeg ikke hadde noen. Klart det var tøft! Bestemor var min aller beste venn som jeg bare kunne traske 50 meter for å komme til. Nå måtte jeg sette meg på tog eller fly for å få besøkt familien annen hver helg. Jeg husker at jeg gråt mye om kveldene i denne perioden, men det gikk ikke mange månedene før jeg vendte meg til omgivelsene og ble kjent med mine nye medelever. Jeg kom i den herligste klassen på ungdomsskolen hvor omtrent alle var venner med alle. Jeg var heldig! Så gikk det fire år før jeg traff drømmemannen! Tenk hvis jeg aldri hadde flyttet? Lurer meg på hvem jeg da hadde endt opp med? -Og hvem som hadde vært så heldig å få Jonas! 

Hvor gammel var du da du begynte å ri?
Jeg gikk på rideskole da jeg var barn, men jeg begynte først å ri ordentlig da jeg flyttet til Kristiansand. Veldig mange av jentene i klassen drev med ridning så jeg var mye med dem. Annika var ei av de jentene jeg ble kjent med aller først ettersom hun var glad i hest og veldig imøtekommende. Et år senere skaffet vi oss hest på helfòr sammen. Jeg bodde hos Annika i tre måneder og vi var i stallen fra morgen til kveld. Disse minnene er noen av de beste jeg har.Finnes det dager der du går ut av huset i treningsbukse?
Hehe, du skulle bare visst. Jeg går først og fremst i falske uggs hele året.. Skal jeg på butikken så tar jeg på meg joggebukser og falske uggs. Det finnes jo ikke noe mer behagelig! Jeg går gjerne ut av huset uten sminke og i treningsbukser eller joggebukser, men jeg går ikke på sørlandssenteret eller steder med mye mennesker. Da foretrekker jeg nok å se litt stelt ut.

Er Jonas og du så lykkelige som dere utgir dere for?
Ja det er vi. Vi krangler og diskuterer som alle andre par, men vi ordner alltid opp. Vi er veldig veldig lykkelige sammen.

Hvordan var du på skolen?
Karaktermessig så lå jeg stort sett mellom 4 og 5. Jeg kunne få 6 i religion og historie og 3 i matte og naturfag, men stort sett fikk jeg 4 eller 5 i alt. Som person var jeg den som aldri sa et ord muntlig, men som skrev en roman på prøver. Jeg har alltid vært glad i å skrive og jeg har alltid vært flinkere til å uttrykke meg skriftlig. Jeg er fremdeles dårlig til å prate for meg, men jeg er en god lytter da!

 Kosekveld hjemme med kjæresten eller ut å feste med venner?
Jeg vil stort sett ha kosekveld hjemme med kjæresten eller filmkveld hjemme med venninner, men en fest må man også ha i blant!

Hva synes du om homofile generelt og om homofile bloggerer?
Jeg har ingenting i mot homofile. Homofile må da også få lov til å blogge, og uttrykke seg som oss andre? Det er ingen hemmelighet at jeg alltid har hatt lyst på en homofil bestevenn. Neste gang jeg treffer på en så skal jeg tvinge han til å bli kjent med meg. Neida. Joda.

Hvis du skulle vært med på et realityprogram, hvilket ville det vært?
Jeg ville vært med på Farmen, 4 stjerners middag, og skal vi danse. Kanskje til og med robinsonekspedisjonen! 71 grader nord er det programmet som jeg ikke ville vært med på om jeg så fikk betalt en kvart million. Jeg er glad i å gå på tur, men ikke i den graden der.

 Er du opptatt av å spise sunt?
Jeg spiser det jeg har lyst på. Spiser jeg salat eller sunne knekkebrød så er det fordi jeg har lyst på det. Stort sett har jeg lyst på noe usunt, men til frokost har jeg i det siste spist grove knekkebrød og ulike salatvarianter. Det har vært en berikelse for kostholdet mitt!

Fikk ikke helt med meg at dere skulle flytte. Var det noen spesiell grunn til det?
Nei, det forstår jeg godt! Det var veldig spontant. Jeg var klar for å bo der vi allerede bodde i et år til jeg, men Jonas hadde veldig lyst på nye omgivelser og større plass. Jeg ble fristet da jeg så den fine leiligheten med dobbelt så mange rom og ble med han på visning. Så ble det flytting da gitt! -Men vi leier bare fremdeles. Vi betaler 8000 kroner i måneden for denne 75 kvadrats leiligheten og har vannbåren varme i alle rom. Første strømregning kom nå nylig på 200 kroner! Det er jo helt latterlig billig. I vår forrige 40 kvadrats leilighet betalte vi 6500 kroner og fikk strømregninger på 1000 kroner. Så jeg tror vi gjorde lurt i å flytte hit jeg.

Hva er din favorittsang?
Akkurat nå, Slow Down av Selena Gomez og Made in the USA av Demi Lovato. Det er nesten så jeg kjører av veien når disse kommer på radioen i bilen. Jeg synger av full hals.. Hopper i bilsetet... Og er Jonas med meg så synger vi i kor. Forferdelig "skrikesynging i bil" er faktisk vanvittig romantisk. Dere andre par burde prøve det.

 Likte dere innlegget? Jeg har enda mange hyggelige spørsmål på lur.
Ønsker dere en fin tirsdag så lenge så skrives vi igjen om litt!

October 2012

 
 

Nå er jeg mest sannsynlig fremdeles på jobb, men jeg har forhåndsskrevet et lite innlegg med noen av antrekkene jeg gikk med for nøyaktig et år siden. Herligfred som tiden flyr. Gikk jeg ikke i dette i går da? Jeg husker alle disse antrekkene som om jeg bar dem forrige uke. Spikebhen så jammen ut til å være min beste venn på denne tiden. Det er den kanskje ikke i dag, men jeg har fremdeles en igjen og jeg kan finne på å ta den i bruk en gang i blant. -Men dette svaneantrekket under her.. Det tror jeg ikke at jeg ville tatt på meg igjen. Jeg er glad jeg klippet denne genseren i stykker for å lage en fjærkjole av den i stedet. Den ble litt i det største laget! Hihi.

 
 
 
 
 

Less is more? Jeg tror aldri min stil har passet det ordtaket..
Det er morsomt å se hvordan man forandrer seg bare på et år!

Starter uken med et gledeshyl

 Først må jeg si at det var utrolig gøy å lese at alle som prøvde ut cookieoppskriften i går fikk den til! Det er ingenting som gleder meg mer enn å høre at dere får vellykkede resultat. Ellers vil jeg starte mandagsmorgenen med et HIPPHURRA brøl! Ja, rett og slett. -Og av mange grunner! Nr 1: Charlie Hunnam har trukket seg fra rollen som Christian Grey pga mangel på tid. Jeg mener ikke å være slem men der fikk jeg et ørlite håp om at Matt Bomer tar over rollen. Nr 2: Det er kun en uke igjen til jeg reiser mot den andre siden av kloden. Nr 3: Jeg har blitt sprek. Jeg har allerede vært ute og løpt, og spist en nydelig frokost bestående av salat, avokado, cherrytomater og fetaost. Åh, gjett om det føles skjønt. Jeg har ingen planer om å følge et kosthold eller spise salat til frokost hver dag fremover, men det var det som fristet i dag! Løperutinen skal jeg derimot beholde. Jeg er lei av å trenge så forferdelig mye søvn for å ikke kjenne meg trøtt og sliten om kveldene. En litt sunnere hverdag tror jeg kan hjelpe på energinivået! Nå drar jeg snart på jobb, men først vil jeg ønske dere en happy monday!
Hvem tror dere tar over rollen som Christian Grey? Matt Bomer, Matt bomer!!

Oppskrift - Brownie Cookies

YUMMY! Nå har jeg virkelig laget oss kvalitets-søndagsnacks! For et par timer siden så fant jeg ut at jeg ville lage browniecookies med små, varme sjokoladebiter i! Jeg hadde alt av ingredienser i hus og slike bakverk tar jo toppen 40 minutter å lage, så dette passet meg ypperlig! Jeg skal ikke si at resultatet ble nydelig for det gjorde det ikke, men smaken.. DEN var det ingen som kunne si noe på! Årsaken til det ikke fullt så vellykkede utseende får dere lese mer om under her. Så lenge dere ikke gjør samme feil som meg så vil dere få 10-12 deilige sjokoladekjeks av denne oppskriften. Server dem gjerne nystekte med et iskaldt glass melk til. Det er farlig godt!Du trenger:
1.
1 egg 2. 150g lys kokesjokolade 3. 1 dl sukker 4. 20 gram smør 5. 3 ss hvetemel 6. 1/2 ts bakepulver 7. 1/2 ts vaniljesukkerSlik gjør du:
1. Start med å sette ovnen på 180grader, og dekk et stekebrett med bakepapir.
2. Hakk opp kokesjokoladen og smelt den i et vannbad sammen med smøret. Jeg brukte lys kokesjokolade.
3. Visp sammen egg, sukker og vaniljesukker til en luftig eggedosis.
4. Tilsett mel, bakepulver og den smeltede sjokoladeblandingen. Rør til røren er klumpefri.
5. Nå må du gjerne tilsette noen knuste biter med ekstra kokesjokolade. Jeg gjorde det, men det er ikke nødvendig.
6. Legg en og en spiseskje cookierøre på et stekebrett med godt mellomrom. De vokser seg tre ganger så store! Her gikk jeg på en smell. Jeg la på to spiseskjeer med røre og la opp 9 kaker på et stekebrett. Etter fem minutt i ovnen var cookiene blitt så store at det hele bare ble en diger sjokoladekake. Smakte nydelig, men utseende ble ikke helt som jeg hadde tenkt.
7. Ha seks cookies på et stekebrett om gangen og stek midt i ovnen på 180grader i 8-10 minutt.

   

Hvis røren blir for tynn, tilsett litt ekstra mel så den får litt tykkelse! 

Her snakker vi ordentlig myke browniecookies som bare smelter på tungen.
Gjett om vi skal kose oss med disse til robinsonekspedisjonen i kveld?

Date på Slakter Sørensen

 
 

Åå, gårsdagen skal jeg leve lenge på! Det ble en svært så vellykket date. Vi har ikke hatt en så romantisk middag på lenge! Den indiske restauranten som vi egentlig skulle på var stappfull, men heldigvis har vi ikke bare en god restaurant i sør! Indisk får vi teste en annen gang. Vi dro på Slakter Sørensen og bestilte hver vår nydelige biff. Jeg indrefilèt med kremet soppstuing og fløtepoteter, Jonas en diger ytrefilèt som bare smeltet på tungen. Det gjorde forsåvidt min også. For en nydelig middag! Vi var så mette etterpå at det bare var så vidt vi klarte å be om regningen. Tror dere ikke restaurantsjefen da kommer bort og spør om vi vil ha en av deres nydelige desserter på huset? Herlighet, hvem takker nei til sånt? Hah, ikke jeg! Foråsidetsånn... Vi trillet hjem.

Jonas tok bilen med seg på jobb klokken 09.00 i dag tidlig og der blir han helt til 21.00 i kveld. Derfor tenkte jeg å pønske ut en cookieoppskrift som ikke behøver flere ingredienser enn de jeg allerede har i hus. Jeg får besøk av bestis i kveld og vil gjerne servere nybakte cookies! Kanskje vi til og med får en bloggoppskrift ut av dem? Let us pray!

 
 

SÅ hyggelig å se at det allerede har tikket inn mange fine spørsmål!
Det var visst på høy tid med en ny spørsmålsrunde nå.

Vi kjører ny spørsmålsrunde!Tjo hei, og god kveld! Noen av dere har kanskje allerede startet lørdagskvelden? Jeg kom hjem for ikke så lenge siden og skal snart ut for å hente Jonas før vi drar videre på restaurant for romantisk middag. Jeg tror ikke jeg kan beskrive hvor mye jeg gleder meg akkurat nå. -MEN før jeg går til angrep på krøllstaven så vil jeg kjøre i gang en spørsmålsrunde. Etter kommentarene på forrige innlegg å dømme så ble det ganske jevnt, men jeg velger likevel å gå for en helt vanlig spørrerunde i denne omgang. Dere som lurer på noe angående Jonas og meg kan jo alltids stille spørsmålene deres i en vanlig spørrerunde også. Håper dere har noe dere lurer på nå da?

 

Da drar vi på date! Ønsker dere en herlig lørdagskveld!
Har dere noen  fine spørsmål på lur så blir jeg veldig glad.

Mine siste favoritter

God morgen! Om en liten halvtime kommer denne dagen til å gå i ett. Jeg drar på jobb, blir der til seks, drar hjem for å stelle meg, henter Jonas på jobb og drar rett ut på romantisk date! Det blir derfor ca null tid til bloggen denne lørdagen, men dere vet jeg tar det igjen! Jeg tenkte blant annet å kjøre i gang en ny spørsmålsrunde, men før jeg gjør det så lurer jeg litt på om dere ønsker en "altmuligrunde" eller om dere kunne tenke dere et nytt "Marthe og Jonas" innlegg? Dere stiller spørsmål og kjæresteparet besvarer om hverandre. Disse innleggene pleier å bli veldig populære (og klissete), men jeg tenkte jeg måtte forhøre meg litt først. Hva er ønskelig?

 
 
 
 
 
 En liten oppsummering av mine siste antrekk!
Nå er jeg spent på hvilken spørrerunde dere ønsker dere?

Antrekk - 111013

 

God kveld! Da var kjæresteparet endelig hjemme igjen etter en VANVITTIG dag på jobb. Herlighet. Det var ihvertfall ville tilstander på Vero Moda i dag! Kjempegøy. Håper ikke dere har lagt dere riktig enda, for nå kommer antrekksbildene for dagen! Jeg stjal enda en av Jonas sine skjorter i dag jeg. Jeg har gått så mye i Jonas sitt tøy de siste ukene at man nesten skulle tro jeg ikke hadde klær selv.  Marthe: Jeg måtte låne noe av deg i dag.
Jonas: Virkelig? Fant du ingenting i ditt eget skap?
Marthe: Nei. Ta det som et kompliment!

 


Sko fra Nelly, Bukse fra New Yorker, Jonas sin skjorte fra Volt, Belte fra Gina Tricot

 

Det var så god stemning under dagens lille shoot at jeg bare må fortelle dere om den. Varm sol. Null vind, og en svært usjenert svaneflokk. Hadde det ikke vært for at vi begge hadde jobb å dra til så tror jeg bare at jeg ville blitt igjen her. Kunne stirret på svanene hele dagen. De kom nesten helt bort til oss, spiste, og solte seg på gresset. Aldri sett en så munter svaneflokk! (Ja det var magisk).Fikk dere en fin start på helgen eller?
Nå skal jeg ta igjen alt av kommentarsvaring!

My two favorite dressesDere husker kanskje da jeg fortalte at batteriet på bilen døde for en stund siden? Vi sto stucked i ingenmannsland og måtte ringe falken for å få start på den igjen.. I dag skjedde det igjen! Jonas ringte meg for en time siden og sa at han enda en gang hadde kontaktet falken for hjelp. Huff, nå MÅ vi få byttet batteri på den bilen. Litt pinlig å ringe falken en tredje gang på en måned. Hehe!

Den hektiske fredagen min ble derfor ikke så hektisk likevel. Jeg ble sittende fast hjemme, men det var kanskje like greit. Jeg tenkte faktisk jeg kunne vise dere mine to favorittkjoler mens jeg venter på at en frustrert godgutt skal komme hjem. Eller dette er ihvertfall mine to finkjole-favoritter! Perfekt for bryllup eller en litt finere fest. Bare synd at man så sjeldent får tatt i bruk denne type kjoler. Hvor ofte blir man invitert i bryllup foreksempel? Jeg har bare vært i et bryllup i hele mitt liv jeg, og da var jeg brudepike. Hah, du verden. Der tror jeg jammen at jeg fant noe dere ikke visste om meg. Jeg har vært brudepike! Det er riktignok over 15 år siden, men det skal jeg jammen finne et bilde av til bloggen. Jeg var virkelig sjarmerende med min oransje kjole og kraftige bollekinn <3

  

Begge kjolene er kjøpt i thailand for nesten ingenting. Er de ikke lekre? Venter på bryllupsinvitasjon(!) 

Ser man det! Der kom Jonas inn døren gitt. Hurra!
Vi knipser antrekksbilder på vei til jobb så dette får dere i kveld! 

                  Alt av kommentarer som tikker inn vil også bli besvart i kveld.

Er det helg igjen?

 
 

God morgen, og GOD HELG! Herlighet så fort denne uken skulle gå da. Var det ikke akkurat mandag? Tiden flyr når man har det gøy. Jeg har en litt hektisk fredag forann meg med både ærend, bloggarbeid og Vero Moda jobbing, men jeg skal selvfølgelig oppdatere dere så godt jeg kan! Det skal smake godt med helg til tross for at uken har gått fryktelig fort. Jeg har vel egentlig ikke helg før i morgen kveld etter min siste jobbvakt, men da drar Jonas og jeg ut for å spise på byens beste indiske restaurant. Åh, som jeg gleder meg!

Det står forresten veldig bra til med den nye sofaen. Hehe, vi har utrolig nok ikke sølt i den enda så foreløpig er den like hvit som for to uker siden! Det er nesten ikke til å tro ettersom vi ikke har vært så flinke til å dekke den med tepper til hverdags. Kanskje det ikke er nødvendig likevel? *Bankibordet* Nei, jeg får vel hive meg rundt og starte på ærend nummer en så jeg rekker alt!Håper dere har fått en fin start på helgen så langt. Husk å nyte fredagen!

Stop.. And smile! God dag! Jonas og jeg kom akkurat inn døren etter et høstlig besøk på Randesund lysstøperi! For et hyggelig sted.. Ikke bare har denne gården kaninunger, katter, hester, høner og gjeiter, men den har de nydeligste omgivelser og en elskbar interiørbutikk full av Lisbeth Dahl og Green Gate. Jonas og jeg kjøpte med hjem tre nydelige knagger i Lisbeth Dahl som skal henges opp i gangen. Vi har jo enda ikke fått begynt på prosjekt "gang", men jeg tror vi begge har sett for oss sånn ca hvordan vi ønsker å ha den.

Her kommer formiddagen i et langt, hyggelig bildedryss!

  

 

 Snart er det tid for julemarked på Randesund lysstøperi også! *Årets høydepunkt*
Nå drar jeg på jobb hvert øyeblikk! Ønsker dere en strålende dag videre.

Jeg har reisefeber!Denne morgenen har jeg ikke fått gjort noe som helst fornuftig. Jeg har reisefeber og har bare sittet og bladd meg gjennom tusenvis av bilder fra mine tidligere reiser. Jeg fikk flybilletten til Singapore tilsendt på mail i dag tidlig skjønner dere.. Kan tiden gå litt raskere?

Jeg føler meg så vanvittig heldig som har fått oppleve alle disse fantastiske stedene. Det er fremdeles utallige land som skriker etter å bli besøkt, men jeg har hele livet forann meg! Afrika er definitivt min store favoritt. Jeg har virkelig elsket alle landene jeg har besøkt både i nord og i sør. Det er bare synd at det skal være så mye uro i Egypt for tiden. Hadde det ikke vært for konflikter så ville jeg vel kjøpt meg hus i Egypt før jeg kjøpte meg et i Norge. Thailand er også magisk både i sør og i nord, og Mexico.. Jeg tror aldri jeg har vært på et sted med så hvit sand og så blått hav. Hvis Jonas får ta ut 2 uker av ferien sin i mars 2014 så er det hit vi reiser. Jeg kan ikke tenke meg noe mer romantisk! Nei.. Nå ser jeg helst at de neste 13 dagene går unna i en fei, for jeg vil ut og oppleve verden!

Det er ikke sunt å bla seg gjennom gamle feriebilder..
Hva er deres drømmedestinasjon? Har dere et favorittland?

Forberedelser til girlsnight - Check!

 
 

Bringebær på pinne.. Banan dyppet i smeltet freia melkesjokolade.. Frukt på spyd.. Høres det ikke deilig ut? Alt skal nå være oppkuttet og klart til jentekvelden vår! Pizzadeigen er også laget og står nå til heving. Jeg skal møte Kristinemor på butikken om en liten halvtime og kjøpe de aller siste ingrediensene til hjemmelaget pizza. SOM vi skal kose oss i kveld. Jeg er redd jeg har laget en helt latterlig mengde mat til oss, men det er vel bedre med for mye enn for lite? Eller hva? Det ville ha vært synd å la gjesten sulte.

Er det forresten noen som har fulgt med på Kjærlighetsredet? Det splitter nye programmet som går på tv 3 om kveldene? Det har blitt totalslaktet av avisene, men jeg finner det meget underholdende jeg! Det er så typisk meg å bli fullstendig avhengig av de mest meningsløse tvprogrammer. Det har vært to relativt tåpelige episoder og jeg står nærmest og tripper fordi jeg gleder meg sånn til å se den neste. -Og farmen! Herlighet, farmen har jo også begynt igjen. Det er jeg vel ikke alene om å like?

 Noen skal bli mette! Det er ihvertfall helt sikkert.
Ønsker dere alle sammen en superfin onsdagskveld!

Todays hair - Half up style

 Jeg ble så lei av forrige ukes "alt håret på den ene siden" frisyre at jeg i dag fikk lyst til å prøve meg på noe nytt. Hun som laget videoen til denne frisyren på youtube fikk den riktignok ganske mye finere enn det jeg gjorde, men hallo i luken. Dette var mitt første forsøk! Dere må gjerne se videoen med full fremgangsmåte HER. Jeg har selvfølgelig gjort mine tvister med innsatt extentions og krøllet hår, men bortsett fra det så har jeg fulgt videoen til punkt og prikke. Kanskje dere også finner videoen inspirerende?

Nå drar jeg til Cathrine's Clinique for å treffe lekkerbisken som jobber der. Jeg skal hjelpe henne med å henge opp flyers før vi spiser en liten matbit sammen. Så er det rett hjem og handle inn ingredienser til kveldens middag. Jeg får nemlig venninnebesøk i kveld, og det skal bli så fint. Kristinemor skal få servert hjemmelaget pizza og MASSE deilig fingersnacks. Jeg har ikke sett henne på (uten overdrivelse) et år! Dere husker kanskje da vi var i Rhodos sammen i fjor sommer? Vel, vi har ikke truffet hverandre siden i fjor høst og vi er liksom naboer.. Likevel kaller jeg henne bestevenn. Vi har jo kjent hverandre i hele evigheten og når vi sees igjen er alt som før. Krøllstaven min ser slik ut, og den får dere kjøpt HER
Det er den jeg omtrent alltid bruker. Den er veldig god!

Marthes frokostsalat av melon

 
 

Okei. Dette er den beste frokosten jeg har smakt på lenge! FOR en smakfull melonsalat. Jeg tror ikke det er nødvendig med noe "steg for steg" fremgangsmåte her, men det jeg kan ihvertfall fortelle dere hva jeg har brukt i salaten min denne morgenen. Det dere trenger er en halv oppkuttet melon, serranoskinke, ruccolasalat og fetaost + litt av oljen fetaosten ligger i. Jeg har spist melon surret med serranoskinke mange ganger tidligere, men tilsetningen av fetaost, olje og litt ruccolasalat oppgraderte smakene minst fem nivåer. Jeg slukte tallerkenen på tre minutt og Jonas måtte lage seg en porsjon selv etter å ha smakt en bit av min. Kjempedeilig var det!   

Så det like godt ut som det smakte eller?
Dette skal jeg definitivt lage meg i morgen også.

Siste kveld hos bestis

  

God ettermiddag! Tenkte bare å dele litt flere bilder av Oslokosen vår jeg. Etter eventen i går kveld, dro Annika og jeg hjem for å se top model med grønnsaker og dipp. Dette ble den aller siste kvelden vi hadde sammen! Ihvertfall for denne gang. Jeg setter meg nemlig på bussen hjem om to små timer til, og da er det tilbake til den hektiske hverdag med jobb og blogg. Heldigvis er det bare to små uker til Annika kommer hjem til oss igjen. Så drar jeg til Singapore like etter det igjen. Åh, oktober blir en fin og opplevelsesrik måned!

Nå har vi lage oss tomatsuppe til middag her!
Ønsker dere en fin tirsdag videre, så skrives vi kanskje på bussen?

Event på Oslo City

 
 

God morgen skjønne! Jeg var som sagt på Oslo City i går ettermiddag/kveld for et superhyggelig bloggevent. Vi var totalt seks bloggere som fikk utdelt hver vår goodiebag, sushi, drikke og litt snacks! Inni goodiebagen befant det seg et gavekort på Oslo City til en verdi av 1500 kroner. Dette måtte brukes på dagen, og det tror jeg de aller fleste klarte også! Hehe. Mellom all shoppingen ble noen av oss sendt til frisør for stelling av hår, mens andre ble sminket av Body Shop. Annika og jeg dro sammen til sminking før jeg tvang henne til å smake på den gode og milde sushien. Jammen likte hun det også! En fotograf var også til stedet for å knipse litt stemningsbilder av gjengen. Disse bildene vil jeg få tilsendt litt senere, så kanskje dukker det opp enda et innlegg med litt flere bilder?

 

Jeg beklager så mye til dere som så gjerne ville handle på 15% hos Nelly i går, men som ikke fikk det til. Jeg vet ikke hvorfor rabattkoden ikke fungerte, men jeg tar bort innlegget til jeg har fått svar fra Nelly og en ny rabattkode som fungerer. Dere som ventet med å handle i går, skal selvfølgelig få rabattene deres! Jeg gir dere beskjed så fort jeg vet noe mer om den saken. 

Tusen takk til Oslo City som stelte så fint i stand til oss!
Så håper jeg dere fikk en fin mandagskveld selv?  

Pressetur til SingaporeDer kom godkjenningen! Endelig kan jeg fortelle dere hvilket land jeg reiser til, og hva jeg skal gjøre der om to små uker til. Jeg har vært så heldig å bli invitert med på en "Bloggers press trip" til Singapore. Vi er 10 nordiske bloggere fra Norge, Sverige og Danmark som skal ut på pressetur til fantastiske Singapore.  Det kommer til å bli A-M-A-Z-I-N-G. Jeg har allerede fått programmet for hele reisen, og det ser så utrolig spennende ut. Vi har jo førti severdigheter å besøke på en uke! Mange spennende steder, restauranter, barer, gater, parker, og hotell. Tenkte jeg kunne remse opp noen av dem allerede nå jeg! Kanskje noen av dere lesere har vært her?

Kristina Andersen er også en av de heldige utvalgte så endelig skal sørlandsbloggerne få reise på tur sammen! Åh som jeg gleder meg. Vi skal blant annet på "tour in Chinatown" med tempel og museumsbesøk. Vi skal få besøke "The gardens by the bay". Nasjonens nydeligste attraksjon bestående av en gigantisk "hage" med over 250 000 planter. " A morning walk at Hendersons Waves" inngår i programmet, og vi skal spise middag på restaurant Ulu ulu før vi drar videre på nattsafari. Singapores høyeste bar "1-Altidude" skal besøkes, og bloggerne skal få tilfredstilt shoppetrangen i Orchard Road. Dette er bare noe! Er det rart jeg gleder meg?Vi har ikke fått vite hvilket hotell vi skal bo på riktig enda, men det kommer jeg tilbake til. Avreisedato er 23 oktober, og vi blir i en uke. Tenk det er bare 2 uker og 2 dager igjen! Håper dere gleder dere til å følge meg i Singapore. Jeg lover å blogge som en gudinne!

 
 
Vi reiser med det skandinaviske PR byrået Related!
Er det noen av dere lesere som har vært i Singapore?

      
      Reisen er sponset

Ny header og nytt design

Hurra! Jeg er så fornøyd nå. Åh, himmel og hav. Headeren ble høstlig, men samtidig lys og fin, og jeg ELSKER det nye designet! Dere har kanskje lagt merke til at bildene i de tre siste innleggene er blitt større? Jeg kommer fremover til å ha alle bildene mine i 900 pixler i stede for 700. Det tror jeg blir veldig bra! Alle mine favorittbloggere har store, fine bilder på bloggene sine, og nå har endelig jeg fått det også. Det vil kanskje bli uvandt for noen av dere i begynnelsen, men jeg håper og tror dere vil like det til slutt.

Det er selvfølgelig min godeste Annika som har stått for alle forandringene. Er hun ikke flink? Annika har fremdeles bloggen sin www.annikama.blogg.no, men ettersom hun ikke lengre blogger på den tror jeg hun ville satt stor pris på om dere ville følge henne på instagram. @Annikamalvheim heter hun der! Nå er vi begge spente på hva dere lesere synes. *Krysser fingrene*Tusen millioner takk for hjelpen kjære Annika!
Nå er jeg spent! Hva synes dere om forandringen?

Middag for to - Albert Bistro

 
 

FOR en fin dag! Annika og jeg kom akkurat inn døren etter et deilig middagsmåltid på Albert Bistro ved Aker Brygge. Ingen av oss hadde spist her før, og vi fikk plutselig for oss at vi ville prøve noe nytt. Det var slett ingen dum idè! Restauranten var slik jeg forsto det fransk, og helt nydelig innredet på innsiden. Jeg knipset så mange bilder av interiøret at man skulle tro middagen var sponset. Hehe. Det var den altså ikke. Etter en ordentlig mør biffemiddag tok vi desserten i form av softis. Mmm! Kunne ikke fått det bedre.

Nå har vi akkurat kommet inn døren og skal til å begynne på bilderedigeringen. Annika er jammen snill. Hun skal ikke bare endre header, men hele bloggdesignet mitt. Jeg vil nemlig ha bildene større fremover. MYE større! Håper bare ikke det vil påvirke bloggen slik at den blir tregere å oppdatere. Jaja, det finner vi nok raskt ut av. Jeg regner med dere legger igjen en klage hvis det blir tilfellet? 

  

En helt perfekt søndag tilbragt med den beste. <3
Følg gjerne Annika på instagram! Hun heter @Annikamalvheim

Antrekk - 061013Snille Annika har ikke bare hjulpet meg med dagens lille antrekkshoot. Hun har også tatt 300 bilder til en ny header! Wuhuu. Endelig skal vi få et headerskifte! Det er ikke lenge siden sist, men man blir fort lei når man må se på det samme bildet av sitt eget ansikt femten ganger om dagen. Nå var det også på tide med en høst-inspirert header, er dere ikke enige? Håper det står bra til med dere alle. Annika og jeg koste oss glugg ihjel til langt på natt i går kveld, og nå er vi på vei ut døren for å nyte et deilig måltid på Aker Brygge. I kveld blir det nok en jentekveld med usunnheter, Robinsonekspedisjonen og litt redigering av ny header! Er SÅ spent på resultatet.

 
Bukse fra New Yorker, Skjorte fra Vero Moda, Sko fra Nelly, Briller stjelt fra Jonas *Kremt*

 Ønsker dere en god søndag!
Likte dere antrekket?

Sjokoladecupcakes med marshmallow

Hvorfor klarte jeg ikke å pakke med noen av disse til bussturen? Herlighet, glemmer jeg ikke bankkortet så glemmer jeg de nybakte cupcakesene mine. Tusen takk til dere 10 som var så snille å minne meg på å ikke glemme eller miste bankkortet mitt denne gang. Jeg ler meg ihjel av dere!Jeg har ikke bare tatt med et, men to og foreløpig ligger de begge to trygt gjemt i lommeboken. Vi får se hvor lenge det varer.. Hehe! Her kommer endelig oppskriften på lørdagens bakverk! Jeg vet det har blitt litt mye oppskrifter og tips, og litt lite antrekk den siste uken. Det skyldes rett og slett at fotografen har vært på jobb de timene jeg har hatt fri. Håper å være tilbake med mange fine høstantrekk den kommende uken!

Du trenger: 1. 2 egg 2. 275 gram hvetemel 3. 6 spiseskjeer bakekakaopulver 4. 1 dl sukker 5. 100 gram lys kokesjokolade kuttet i småbiter 6. 8 Marshmallow 7. 3 dl melk 8. 2 ss bakepulver

 
 

Slik gjør du - Sjokoladecupcakes:
1.
Start med å sikte sammen mel, sukker, bakepulver, salt og kakaopulver. Dette for å unngå klumper.
2. I en annen bolle visper du sammen mel og egg.
3. Hell melkblandingen over i det tørre og rør røren klumpefri.
4. Hakk opp 100g lys kokesjokolade og rør sjokoladebitene forsiktig inn i røren.
5. Fyll cupcakesformene 3/4 fulle og stek dem midt i ovnen på 180g i ca 20 minutt. 
6. Under steketiden kan du dele opp 7-8 marshmallows. Klipp dem i to.
7. Når cupcakesene er ferdige skjærer du et hull i midten på dem, tar ut "innmaten" og dytter nedi en halv marshmallow. Denne vil smelte inn i cupcakesen og smake nydelig sammen med sjokoladen.

 

Du trenger - Sjokoladefrosting: 1. 200 gram mørk kokesjokolade kuttet i mindre biter. 2. 130 gram philadelphia kremost naturell 3. 5 ss romtemperert smør 4. 3,5 dl melis 5. 3 ss bakekakao 6. Ca 0,5 dl melk

  

Slik gjør du - Frosting:
1. Start med å smelte 200 g mørk kokesjokolade i et vannbad.
2. Rør sammen kremost og romtemperert smør i en kjøkkenmaskin.
3. Tilsett kakaopulver, melis og melk litt av gangen.
4. Når den smeltede sjokoladen er blitt avkjølt kan du også tilsette denne.
5. Rør til du har fått en fin og jevn frosting.
6. Nå er det bare å fylle sprøyteposen og sprøyte i vei!

Jeg valgte å pynte med en halv kindersjokolade også!
Så de ikke gode ut? Denne oppskriften ga 15 små cupcakes. 
 

I'm on my way!

Nå er kofferten pakket og jeg har reist fra sol og 18 varmegrader i Kristiansand! Jeg har akkurat satt meg på bussen til hovedstaden. Krysser fingre og tær for å få finvær og sommervarme i Oslo også. Kommer jeg frem til surt regn om fem timer så blir jeg ordentlig lei meg. Hehe, Neida. Annika og jeg skal ha en magisk girlsnight ute på byen i kveld. -Uansett vær! Åh, som jeg gleder meg til å se henne igjen.  

Jeg hadde forresten vekkerklokken på 08.00 i dag slik at jeg rakk å bake før avreise! Oppskrift på noen himmelske sjokoladecupcakes med sjokoladefrosting skal dere få litt senere i dag.Dere får ønske meg en god tur da! Nå skal jeg dra frem mine tre nystekte fiskekaker og gjøre bussens passasjerer bilsyke <3 Å sitte i nærheten av mennesker som spiser illeluktende mat på buss eller i tog er mitt verste mareritt. -Men jeg spiser selvfølgelg mer enn gjerne selv! Hehe. Så slem jeg er.

Kosefredag!God kveld! Jonas og jeg har akkurat sett dyrepasserne på Tv2 og sitter nå og venter spent på The voice. Håper på mange flinke deltakere i kveld! Stuebordet er dekket med usunnheter, dyna har fått kommet opp i sofaen, og Jonas sin skjorte har fått kommet på MEG! Ingenting er vel bedre enn å gå i mannfolkas klær? Mihi. Alt blir så mye mer behagelig når det ikke er mitt eget.

Det ble ingen baking på meg likevel. Vi kjøpte i stedet noen ferdige muffins på butikken. Jeg står heller opp tidlig i morgen og baker før jeg reiser. Bloggen savner nemlig en god cupcake-oppskrift!

Ønsker dere en fin kveld videre!
Er det flere som følger med på the voice i kveld?

Oppskrift - Hjemmelaget lasagneDet ble middag litt tidligere enn planlagt. Lasagnen så så fristende ut der den sto ferdig laget, klar for å bli stekt. -Og fy så god den var! NAM. Denne oppskriften er dere bare nødt til å teste ut. Jeg har prøvd å gjøre fremgangsmåten så klar som overhode mulig slik at alle skal få det til. Håper bare dere er like glad i lasagne som vi er! Hvis dere aldri har smakt hjemmelaget før, så forelår jeg at dere gjør det i kveld!

Nå skal maten få synke litt før vi propper i oss muffins, sjokolade og chips. Mihi, *Helgemodus* <3Du trenger - Kjøttsaus:
1.
1 pakke storfekjøttdeig 2. 4 ss tomatpurre 3. 1 boks hermetiske tomater i terninger 4. Litt olje 5. 4 fedd hvitløk knust 6. 1 gul løk 7. 1 ts timian 8. 1 ts basilikum 9. 1 ts oregano 10. Salt og pepper

 
 

Slik gjør du:
1. Finn frem en større kjele og hell oppi ca 2 ss matolje.
2. Hell den oppkuttede løken og den moste hvitløken i kjelen og stek det til løken er blank.
3. Legg så kjøttdeigen i og stek den brun mens du deler den opp i mindre biter.
4. Tilsett tomatpureen med boksen hermetiske tomater. Hell også nå i basilikum, oregano og timian.
5. La kjøttsausen stå og småkoke i 30 minutter for å få smakene til å sette seg.Du trenger - Ostesaus:
1.
50 g smør 2. 5 dl lettmelk 3. 3 ss hvetemel 4. 1 dl revet ost 5. Salt/pepper 6. Lasagneplater

 
 

Slik gjør du:
1. Smelt smøret i en ny gryte og tilsett 3 ss hvetemel. Visp godt så du ikke får klumper.
2. La dette stå og koke i 1 minutt før du heller i melken. Kok det hele opp.
3. Når sausen har fått litt tykkelse, tilsetter du osten og lar den smelte inn.
4. Smak til med salt og pepper!  5. Legg så kjøttsaus, lasagneplater og ostesaus lag for lag i en smurt ildfast form.
6. Begynn med kjøttsaus, så lasagneplater, så ostesaus, lasagneplater, kjøttsaus.. Legg lag for lag i denne rekkefølgen til du ikke har mer saus igjen. Dekk så toppen av lasagnen med litt ost og stek den midt i ovnen på 225 grader i ca 30 minutt. Når osten har fått en gyllenbrun farge er den ferdig.

 
 

Server gjerne med brød og salat til!Oppskriften på min pestosalat finner dere HER
Håper det retten faller like godt i smak hos dere!

En effektiv morgen!For en fantastisk start på helgen! Jeg sto opp så tidlig som 07.00 for å kjøre Jonas på jobb, og deretter dro jeg fra den ene butikken til den andre for å handle inn på matingredienser. Jeg har nemlig akkurat laget hjemmelaget lasagne som Jonas og jeg skal steke og kose oss med til The Voice i kveld!

Som jeg koser meg med den matlagingen. Så fort jeg har hentet Jonas på jobb igjen så starter jeg på prosjekt - Baking. Hihi, i kveld skal vi være tidenes tvslaver med hjemmelaget lasagne og sjokoladecupcakes! Pakke kofferten må jeg vel også sørge for å få gjort. Jeg drar jo i morgen tidlig!En kvart film har jeg også kost meg med denne fredagsmorgenen! Hehe, Jonas og jeg rakk ikke å se hele før leggetid i går kveld. Dermed så jeg slutten på filmen med litt pestosalat til frokost. Ingen dum idè skal jeg si dere! Oppskriften på lasagnen kommer litt senere. Jeg måtte selvfølgelig smake på både kjøtt og ostesaus underveis i kokkeleringen og jeg sier bare JUMMY! Jeg tror den blir himmelsk.

 

Nydelige Bella. Vi ønsker dere en DEILIG helg!
Oppskrift på hjemmelaget lasagne kommer senere.

HELG - Velkommen skal du være!

 
 

Da var jeg endelig hjemme fra ukens siste jobbvakt! Jonas kom akkurat inn døren fra kamp og jeg har akkurat rukket å sette frem jordbærene på bordet. Mangler bare champagnen nå! Så langt tror jeg ikke vi drar den i kveld, men jeg må ærlig innrømme at det hørtes fristende ut. I morgen skal jeg ta igjen litt tapt bloggarbeid og pakker jeg kofferten! Gleder meg sånn til å flytte inn hos Annika for helgen. Oslo, her kommer jeg igjen! Jeg har bare hyggelige steder å være de neste dagene jeg. Åh, så fin denne helgen skal bli. Håper ikke dere har lagt dere enda, for her kommer noen fristende bilder av kveldens snacks!Hehehe! Jeg vet jeg er slem.. 
Noen som fikk lyst på jordbær dyppet i smeltet sjokolade?

Marthe tipser - Høstkvelder med HBO

Kan dere tro at det er oktober allerede? Tenk det er nå høstmørket virkelig slår inn! Jeg synes det er fint jeg. Da kan vi krype opp i sofaen med varme tepper, levende lys og en herlig serie med god samvittighet. Jeg har allerede kommet med to innlegg hvor jeg tipser om gode filmer til sure høstkvelder. I dag har jeg lyst til å tipse om streamingtjenesten HBO Nordic. HBO Nordic tilbyr utallige både filmer og serier som man kan se når som helst og hvor lenge man bare måtte orke. Hvor deilig ville det ikke vært å bruke en hel fridag på morsomme serier? Det er ihvertfall min drømmedag. Minn meg på å ta en slik dag snarest!

Er det noe amerikanerne er gode på så er det serier. Det fine med HBO Nordic er at de nyeste episodene kommer innen 24 timer etter den amerikanske premieren. Da slipper man å vente spent i noe som føles som hele evigheten! Dere må gjerne sjekke utvalget til HBO HER. Gutter, dette er virkelig noe for dere også! SÅ kjære lesere.. Favorittfilmene deres vet jeg allerede alt om, men har dere noen favorittserier?

 

Hvis ikke, så kan jeg komme med enda et lite tips! En morsom serie kalt "Masters of sex" har premiere på HBO Nordic i dag. Det er en dramakomedie som forteller historien om seksualitet. Oh yes, dere leste riktig. William Masters og Virginia Johnson startet en seksuell revolusjon på 60 tallet, og serien følger deres romanser, deres spesielle arbeid og ikke minst venner og familiemedlemmer som må forsøke å forholde seg til arbeidet Masters og Johnson gjør. Man får et slags innblikk i hvordan temaet ble fremstilt på 60-tallet. Folk visste så lite! I dag får jo ungdommen seksualundervisning i hva er det? Femteklasse? Serien skal også være full av lekre 60 talls kjoler, noe som ikke gjør den mindre interessant for min del.

Helt til slutt tenkte jeg å kjøre i gang en konkurranse jeg! Det er vel spennende? En vinner skal trekkes og den heldige får stikke av med et varmt pledd og to måneders gratis abbonement på HBO Nordic. -OG noen små, uskyldige gaver fra kondomeriet! Vinneren kan med andre ord se filmer og serier så mye som hun bare orker i hele høst. Det eneste dere behøver å gjøre for å delta i konkurransen er å svare på følgende spørsmål: "Når har Masters of Sex premiere?"Lykke til alle sammen. Konkurranser er GØY!
Vi skrives igjen når jeg er hjemme fra jobb i kveld.

  
       Annonse

DIY Prosjekt - Konvoluttveske

Hei og hopp alle sammen! Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på den nye sofaen vår. Jeg ble så glad for å se at dere likte den like godt som oss! Denne morgenen har gått til planlegging av blogginnlegg og sluking av inspirasjon. Jeg har sikkert sittet på youtube og pinterest i tre timer bare for å lete nye idèer til DIY prosjekter, enkle matoppskrifter osv.. Jeg pleier alltid å få noe ut av disse timene, men i dag fant jeg overhode ingenting som inspirerte meg! Så da var det bare å finne på noe på egenhånd.

Denne formiddagen har gått til pimping av en gammel konvoluttveske! Resultatet ble jammen overraskende bra også. Konvoluttvesken kjøpte jeg på Bikbok for 50 kroner for sikkert to år siden og jeg har kun fått brukt den et par ganger ettersom jeg klarte å søle en malingsflekk på den. I dag har jeg dekket over malingsflekken og fått en splitter ny, sølvshiny blonde-konvoluttveske!Du trenger: 1. En konvoluttveske 2. 2-3 meter blondebånd på ca 1,5 cm i bredden 3. Saks 4. Superlim

 
 

Slik gjør du:
1. Legg blondebåndet over konvoluttvesken for å måle hvor langt det skal være. Klipp det så til den perfekte lengden. Jeg valgte å bare pynte fremsiden av konvoluttvesken.
2. Start fra bunnen av og lim første remse med bånd på selve vesken. Superlim holder best!
3. Jobb deg oppover. Legg neste remse litt over den forrige og lim på.
4. Resultatet blir pent nesten uansett hvordan du gjør det. Blir kantene ujevne på sidene av konvoluttvesken så klipper du disse til når alt er ferdig pålimt og klart.FØR OG ETTER...

 Må vi ikke si oss enige i at den ble finere med blondedetaljer?
Nå drar jeg på jobb igjen jeg, men vi skrives mer senere!

Ny sofa - Ny stue!

Velkommen i hus du nydelige sofa! Hehe, jeg er så fornøyd med denne nye lekkerbisken at jeg ikke riktig vet hvor jeg skal gjøre av meg. Dere kan tro jeg var et nervevrak da jeg spiste pannekakefrokosten min med blåbærsyltetøy på til morgenen i dag. "IKKE SØLE.. IKKE SØLE". -Men det er faktisk verdt det. De mørke, veldig oppbrukte sofaputene er byttet ut, og det samme skal klokken på veggen og gulvteppet bli etterhvert! Nå mangler vi bare noe å ha helt i hjørnet. Det er liksom så tomt her! Skap vil jeg ikke ha, for skapplass har vi mer enn nok av på kjøkkenet. Kanskje dere har noen gode idèer?

 

Fine blomstene jeg fikk av Jonas i går! Jeg sier det igjen.. What a man!Åh, nå er frøkna jammen fornøyd!

Oppskrift: Pannekaker til frokost

 God morgen dere! Nå sitter jeg sprekkeklar i sofaen etter et fantastisk deilig pannekakemåltid! Jeg følte for å skjemme meg selv bort med en ekstra god frokost denne onsdagen. Håper det står bra til med mine kjære, gode lesere? Noen av dere har vel til og med høstferie nå? Ihvertfall dere som bor i Kristiansand!

Jeg skal snart av gårde på jobb, men først tenkte jeg å dele pannekake-oppskriften med dere! Bilder av den nye sofaen har jeg også knipset, men disse får dere ikke se før litt senere!Du trenger:
1.
50g smør 2. 2 egg 3. 3 dl hvetemel 4. 1/2 ts salt 5. 2 ts bakepulver 6. 1 ss sukker 7. 2 1/2 dl helmelk

 
 

Slik gjør du:
1.
Start med å smelte smøret i en kjele.
2. Når smøret er smeltet, visper du inn melk og egg.
3. Bland sammen de tørre ingrediensene og hell smørblandingen over.
4. Rør ut alt av melklumper og la røra stå og svelle i ca 15 minutt.
5. Stek 2-3 ss røre om gangen. Da vil kakene få en fin størrelse. Smør stekepanna med litt smør før du begynner. Når du ser at oversiden av pannekaken smått begynner å boble, snur du den med en stekespade.Server gjerne med hjemmelagd syltetøy! Den slags luksus fikk ikke jeg.

Hvis ikke dette er en fristende frokost så vet ikke jeg!

En vellykket åpning av Cathrine's Clinique

 
 

Åh! NÅ er denne frøkna sliten. -Og dere kan tro jeg har dårlig samvittighet for å ikke ha fått oppdatert dere mer i dag. Herlighet. Dagen startet selvfølgelig i Cathrines Clinique! Den store åpningsdagen ble like vellykket som jeg hadde trodd. Jeg fikk selv bare vært der i halvannen time, men jeg fikk ihvertfall hilst på noen søte lesere! Deretter dro jeg på Vero Moda, og der ble jeg helt til stenging klokken ni. Nå har jeg en HAU med bloggarbeid å ta igjen, og i morgen er det på ann igjen! Jobbe 200% sa du? I kveld skal jeg ihvertfall sitte oppe og forhåndsskrive på innlegg til dere så dere har noe hyggelig å lese på i morgen.

Jeg ble så glad da jeg kom hjem fra jobb i dag.. Jonas hadde ikke bare kjøpt en ny, nydelig blomsterbukett til meg, men han hadde også montert den nye sofaen vår! Den er så nydelig! Det er nesten så jeg ikke tørr å sitte i den. Hvit sofa er kanskje ikke et sjakktrekk, men hallo.. Den er pen.Lover å vise bilder av den nye sofaen i morgen tidlig!