hits

oktober 2012

Marthe tipser - Hjemmelaget julegave!

 
 

Ønsker mormoren din seg stearinlys til jul? Er det ikke litt kjipt å bare gi henne en pakke stearinlys? Det synes ihvertfall jeg, og derfor kom jeg i dag på en glimrende idè. Til og med sterinlys kan bli en spennende gave under juletreet skal dere se! Jeg har vært på Panduro hobbybutikk og handlet ark, lim, detaljer og trå.

Du trenger:
1. To typer ark. Et kan gjerne ha mønster.
2. Bestemors elskede stearinlys
3. Lim
4. Trå
5. Saks1.
Start med å legge fem stearinlys sammen. Tre under og to over. Klipp til det arket som er uten mønster slik at litt av stearinlysene stikker ut fra hver side. Lim endene av arket sammen som på bildet over.2. Klipp ark nummer 2 litt mindre enn ark 1 slik som på bildet over og lim også dette rundt lysene. Ikke for stramt! Bestemoren din vil neppe ødelegge det fine etuiet for å bruke lysene. Derfor må det være akkurat passe stramt så hun kan dra ut lys og putte inn nye etterhvert som de brukes.3. Finn frem trå og detaljer!4. Surr en mørk trå tre, fire ganger rundt og knytt en liten sløyfe på toppen.5. Tre en eller annen søt detalj inn på sløyfestråen og knytt!Eller finn på noe annet.. Bruk kreativiteten din!Plutselig ble gaven mye mer morsom og personlig!

En bh dyppet i gullSa jeg ikke at jeg ville ha dem i alle mulige varianter? Sikle, sikle.. Nå er jeg stolt eier av både gull og sølv bher. Elsker spesielt den på bildene under her som har gulldetaljer over hele seg. Da blir mulighetene med en gang enda større! Da jeg viste bilde av skoene fra www.missme.se i går var det en leser som så spurte om ikke jeg kunne komme med en rabattkode i samarbeid med missme. Det har jeg fått!

Skriver dere inn koden MB15 så får dere nå 15% rabatt på alt dere handler. Har dere lenge siklet etter disse bhene til 299 kroner så slå til nå og få 15 % rabatt. Kanskje noen av dere også fikk lyst på skoene?Rabattkode MB15 dere!
Bhene finner dere HER

                 Mine bher er sponset

Platform spikeEn av pakkene jeg hentet på posten i dag inneholdt disse mildt sagt rålekre skoene! Jeg har allerede prøvd dem på og for noen behagelige sko. De var så deilige og stødige! Skoene er fra nettbutikken www.missme.se som nå også har fått inn mange flere fine høstsko. Mine koster 599 og de finner dere HER.

Hva synes dere? Kanskje de får komme på i morgen!

                     Skoene mine er sponset

Antrekk - 29.10.12

God ettermiddag fine lesere! Jeg blir så glad når vi har dager som denne. Jeg var sikker på at jeg skulle våkne til snø i dag morges, og da jeg våknet til både sol og litt varme ble jeg sjeleglad. Jeg er ikke helt klar for snø enda merker jeg. I dag har jeg fått på min nye sonextyear genser, og jeg elsker alt ved den. For en genial sak! Jeg fikk den sponset sammen med runwaydreamz shortsen som jeg viste dere i går. Har dere lyst til å klikke hjem akkurat samme så kan jeg informere om at den koster 298 kroner. Link har jeg lagt ved helt nederst i innlegget. Nettsiden er norsk så her er det heldigvis ingen toll. 

 

  


Runwaydreamz shorts, Belte og ny jakke fra Bikbok, Sko fra Nelly, Ny genser HERFRA

Prøv Shai barberhøvel gratis du også!

Det er søndag, og ikke en hvilken som helst søndag. Jonas og jeg har 3års jubilem i dag! I den anledning har jeg startet dagen med litt hjemmespa. Kroppen er skrubbet og barbert fra topp til tå og deretter innsmurt i en godluktende fuktighetskrem. Den siste uken har jeg fått testet noen splitter nye barberhøvler! >Dorco Shai< heter merket, og høvelen jeg akkurat barberte meg med er faktisk verdens første damehøvel med 6 blader.Ikke bare er høvelen pen å se på, men de seks skarpe bladene gjør barberingen så effektiv som overhodet mulig samtidig som høvelen er snill mot huden. Her slipper ingen hårstubber unna! Det aller beste er at man ikke engang behøver å dra til butikken for å handle dem. Her kan du ligge på latsiden med de hårete bena på stuebordet, utføre et klikk og få redningen servert rett i postkassa. 

Akkurat nå får dere en helt gratis prøvepakke! Her betaler man overhodet ingenting verken for produtet, porto eller ekspedisjon. Ønsker du myke, hårfrie legger? Klikk hjem en gratis Dorco Shai høvel med to ekstra blader HER.
Til slutt har jeg en konkurranse til dere! Ikke bare en, men TO av mine lesere stikker neste uke av med et Dorco Shai årsforbruk hver. Et år med gratis, hårfrie legger! Jeg håper ingen av dere kan motstå det tilbudet.

Delta silk:
1.
Legg igjen en kommentar med navn og mail, og du er med i trekningen!

 
 

Les mer om Dorco Shai HER

          Annonse

Another piece of RunwaydreamzNoen som kan se det nye shorts medlemmet i Runwaydreamz samlingen min? Hurra! Pakken fra www.sonextyear.com dukket opp da jeg var i Stavanger, men jeg fikk ikke åpnet den før sent i går kveld. For en hyggelig hjemkostgave! Pakken inneholdt litt flere varer som jeg skal vise dere ved en senere anledning. Syntes shortsen fortjente et eget innlegg jeg. Den satte som et skudd og er N-Y-D-E-L-I-G.Lyst på akkurat samme? Den fås kjøpt HER

              Sponset produkt

Antrekk - 28.10.12Da var jeg tilbake i Kristiansand! Jeg har verdens dårligste unnskyldning for ikke å ha oppdatert dere mer i går. Vil dere høre? Jeg begynte på den første Fifty Shades boken da jeg satt på toget og kunne ikke legge den fra meg før klokken tolv om kvelden. Jeg leste halve boken i et jafs. For en bok!

I begynnelsen kunne jeg ikke forstå hvor alt "porno" snakket fra dere lesere kom fra. Jeg var dypt inni min romantiske drømmeverden og plutselig tar boken en helomvending. Heeeeerregud sier jeg bare. Dere må lese for å forstå. Jeg er kommet halvveis og nå vil jeg bare sette livet på vent og lese resten!

 


Skjørt fra H&M, Genser fra Bikbok, Sko fra Nelly, skinnhansker fra Bestemor

Ny kategori for sminke og hår
Nei, nå har jeg funnet ut at jeg må lage en "sminke og hår" kategori her på bloggen. En sminkekategori skulle jeg hatt for lenge siden, men fremover vil jeg også bli flinkere til å komme med hårtips og steg for steg innlegg med "oppskrift" på mine hårfrisyrer. I dag har jeg fått testet ut sminkesettet "To faced" som jeg viste dere tidligere denne uken! Jeg er så fornøyd. Skyggene var bare herlige å jobbe med.

På det ene øyet prøvde jeg meg på en blanding av brun, beige og bronse. Tre nydelige farger! På det andre ville jeg teste noe jeg aldri hadde prøvd før. Rosa og brun! Jeg trodde aldri det skulle bli bra, men jammen gjorde det det. Sammen med litt lys rosa rouge og min nye rosa leppestift.Til rosa look:
1. Isadora leppestift farge 54
2. Rosa rouge
3. Rosa, beige og lys brun øyenskygge
Til brun look:
1. Eyeprimer
2. Miks sammen en brun, en beige og en bronsefarget øyenskygge
3. Legg et tynt lag eyeliner på øyelokket og påfør mascara.Ta dere god tid, vær tålmodig, prøv dere frem og miks! 
Min nye kategori for sminke og hår finner dere HER.  

Hvordan slutte å bite negler!


Okei, dette er litt småpinlig men jeg har faktisk akkurat klart å slutte og bite negler! Huff. Jeg har ikke klart å holde fingrene fra munnen i over et år og neglene mine ble bare styggere og styggere. Helt til jeg dro til Afrika. Det er helt sant! Afrika reddet de stakkars fingrene mine. Å stappe dem i munnen etter å ha lekt med elefantbæsj fristet ikke noe særlig. Jeg følte liksom aldri jeg ble ren nok til å kunne bedrive neglbiting. Faktisk så har jeg ikke rørt dem siden jeg reiste, og i dag er det blitt såpass med lengde på dem at jeg for første gang på år har tatt neglfilen i bruk. Jeg er så stolt over meg selv. Haha!

Så nå har jeg gått til innkjøp av utallige kremer og neglelakker. Uvanen om å bite er nå erstattet med påføring av neglelakk. Jeg legger ny lakk hver eneste dag og gjerne til og med to ganger daglig. Det er så gøy! I dag gikk jeg til innkjøp av et lite sett fransk manikyr sammen med fire nye lakkfarger. Hoho!
Hånd og neglkrem fra Body Shop
Neglbåndsolje også fra Body ShopKonklusjon:
1.
Sørg for å alltid være skitten!
2. Kjøp mange neglelakker

Doña MariaDona Maria er en eldre kvinne som bor i et herskapshus på Cuba. Familien hennes forlot Cuba da hun var yngre, men Dona Maria sørget for å miste flyet da hun heller ville bli igjen og ta vare på nevøen, Ernesto. I dag er Ernesto en flott velutdannet mann som Dona Maria elsker mer enn livet selv. Det hun ikke vet er at Ernesto bærer på en stor hemmelighet. Dona Maria venter stolt på at nevøen skal vende tilbake fra utlandet, men i virkeligheten sitter allerede Ernesto på Cuba under grusomme forhold i fengselet.

Hans kone nektes gang på gang å besøke ham og gjennom hele boken får vi høre hvordan de fengselsbetjente misshandler, sulter og slår ihjel de innsatte. Ikke en dag går forbi uten tortur. Ernesto er sammen med de aller fleste andre helt uskyldig, og hans kone gjør alt i sin makt for å få han frisatt.Konene, døtrene og mødrene til de uskyldige mennene samler seg og begynner hver søndag å gå i tog. De kler seg i hvitt, bærer roser og protesterer mot regjeringen og fengslingen av uskyldige menn. Frihetsbevegelsen "Kvinner i hvitt" er født og skaper stor oppsikt blant utenlandske journalister.

Forventningene til boken var skyhøye ettersom forfatteren er Cecilia Samartin. Jeg elsker bøkene hennes mer enn noen andres. Boken var bra og språket godt, men jeg ble ikke like revet med som av de tidligere historiene. Kanske ikke så overraskende da jeg heller ikke likte den forrige boken hennes om Cuba like godt som de andre. "Drømmehjertet" som alle snakker så fint om, falt ikke like godt i smak hos meg.Terningskast 4 fra meg! Den fås kjøpt HER (affiliateslenke)
Noen av dere som har lest boken?

Månedens antrekkFysj for et vær det er her i dag. Ufyselig kaldt med haggelstormer som kommer og går hver halvtime. Jeg som ikke tok med annet enn tynne skinnjakker! Som en trøst tenker jeg at det er minst like kaldt på sørlandet. Snøen er vel like rundt hjørnet. Håper bare den varer til jul og forsvinner 1 januar.

Tenkte jeg kunne remse opp månedens favorittantrekk i dag jeg! Har dere noen favoritter blant mine så legg gjerne igjen en kommentar. Da blir jeg glad! Nå håper jeg dere er klare for å innhente litt inspirasjon fra novemberantrekkene som kommer. Jeg har jo gått til innkjøp av en splitter ny garderobe!

 

 

 

Har du en favoritt i oktober måned?

Boyfriend ShoesÅå! Heldige heldige meg. Se hva tante kom med til meg i dag! Det var egentlig venninnen hennes som bestilte skoene, men da de ikke passet henne, visste tante at de ville falle i god smak hos meg. Så hun kjøpte dem av venninnen! Åh, jeg ble sjeleglad. De var nydelige og satte som et skudd på foten. Pumps er alltid litt vanskelige å få til å passe perfekt, men denne gang var jeg virkelig heldig. Jeg la ut et bilde av skoene i et "wanties" innlegg for en liten stund tilbake, og det hadde tante fanget opp gitt!Tusen tusen takk til verdens beste tante!
Var de ikke flotte?

Åpning av Tasta senter!

 Gledeshyyyl! I dag har jeg vært på åpningen av Tasta kjøpesenter. Jeg har gledet meg til denne dagen i hele evigheten. Kaker, cupcakes, goodiebags og rabatter til alle kanter! Dere kan tro jeg var i ekstase.

Nå har jeg strødd alt jeg har kjøpt ut på gulvet hos bestemor. Bare for å beundre det og glise fra øre til øre. Åh, jeg er så fornøyd. Jeg har gått til innkjøp av nytt treningstøy, ny kjole, både skjørt og shorts, to jakker, og mange mange lekre overdeler! Noen som vil se? Jeg har ihvertfall veldig lyst til å vise!

 
 Se så masse fint!

Skatter fra farmors loft
Se på alt det farmor hadde tenkt til å gi til Fretex! Og jeg som betaler både 50 og 100 kroner for et lite silkebånd fra Panduro! Åh, jeg er så glad for at jeg stjal alt dette før Fretex gjorde det. Knapper, silkebånd, ande stilige bånd, blondekrager og blondedetaljer, fargerike glidelåser og alt som skriker både DIY prosjekt og scrapbook redskaper! Alle disse hundre år gamle sakene er verdt en hel formue for meg.Disse blondene skal det definitivt lages noe nytt og spennende ut av!

Hold dere fast.. Jeg kan sy!

 
 

Åh! Jeg har hatt en helt super onsdag med nydelig middag, dessert, kaker og det hele! Ellers har farmor lest på bloggen at jeg ikke kunne sy, så i dag har hun lært meg det! Både med og uten symaskin.

Kanskje jeg må gå til innkjøp av en symaskin til å ha hjemme selv! I mellomtiden fikk jeg mitt eget syskrin med både nåler og tråer i alle farger og varianter. Nå skal jeg hjem og ta i bruk mitt nye talent! Kan nesten ikke vente med å starte på et nytt DIY prosjekt. Er dere klare for Marthe med nål og trå?Håper dere har hatt en  like fin onsdag!

Antrekk - 24.10.12Nå har jeg beveget stumpen min til farmor og farfar hvor middagen står på bordet hvert øyeblikk! Antrekksbildene er akkurat tatt og jeg er så stolt over farfar! Jeg tenkte det ville bli vanskelig å få disse litt spesielle bildene som jeg har begynt med den siste tiden, men fotograf farfar forsto alle instrukser og gjorde akkurat som jeg sa han skulle gjøre. Null stress når 70 åringene forstår seg på alt.  
Jakke og belte fra Bikbok, Bh fra www.madlady.se, sko fra Nelly, Bukser fra Cubus

Too faced

God morgen! Husker dere den tidlige julegaven jeg fikk fra Makestyle forrige uke? Jeg avslørte ikke alt sammen, og her kommer siste del av innholdet i den digre pakken. Et too faced sminkesett! Herlighet, det kunne ikke passet meg bedre. Jeg er jo blitt så glad i å eksperimentere med sminke den siste tiden.

Jeg har akkurat gått til innkjøp av utallige leppestiftfarger og nå er jeg også klar for å teste ut nye øyenskygger, en ny eyeprimer, og både rouge og solpudder i to ulike farger. I dette sminkesettet fulgte det også med tre små kort med oppskriten på tre ulike "sminkelooks". Spennende å se om jeg får det til! 

Gleder meg til å teste! Settet får dere kjøpt HER

                   Produktet er sponset

Resultat - BrynGod ettermiddag alle sammen! Jeg sitter i skrivende stund på toget, men er fremme om en liten halvtime. Tenkte bare å vise dere resultatet av gårsdagens brynfarging/voksing både med og uten sminke. Jeg kan ikke vente til jeg har fått spart opp til buskebryn så Cathrine kan vokse en fin form til meg. Akkurat nå må det litt sminke til for å få til dette, men sånn er det når jeg skal gjøre ting selv og ikke har peiling!


Uten sminke


Med sminkeJeg skulle selvfølgelig tatt før bilder, men det turte jeg rett og slett ikke. Sminken jeg bruker på brynene mine er et brynkitt fra Body Shop 02. Ellers har jeg også to Dior brynpenner i to ulike farger. Med nyfarget hår bruker jeg den mørkeste av dem, og etterhvert som hårfargen lysner går jeg over på den lyseste. 

Jeg er superhappy jeg!

I'm leaving y'allDa reiser jeg til Norges beste by, Stavanger! Nå er det hundre år siden sist. Toget mitt går om en halvtime, så nå er det bare å hive seg i en taxi med min 20 kilos koffert. Pakkingen min blir bare verre og verre for hver gang jeg drar et sted. Hvem pakker i det hele tatt i en diger koffert bare for et par dager? Haha, jeg gir opp!

 
 

Skrives fra Stavanger vet dere!

En liten tilståelseHer kommer ukens tilståelse. Jeg har aldri noen sinne prøvd voksing på en eneste kroppsdel og jeg har aldri noen sinne farget brynene mine. Jeg er som de fleste av dere vet naturlig blond, noe som betyr at også brynene mine er naturlig blonde under all sminken. Hver eneste dag tegner jeg brynene mine, og det har jeg gjort så lenge jeg kan huske. Jeg har fått ekstremt mye hets for dem gjennom årene, både fra mine daværende aller nærmeste og fra dere ukjente i form av direkte stygge kommentarer og det dere kaller konstruktiv kritikk. Personlig synes jeg ikke kommentarer på hvordan utseende kan "forbedres" kommer i kategorien konstruktiv kritikk, men jeg tar det aller meste imot med åpne armer.

Jeg har tidligere fått mail fra flere hudpleiesalonger i Kristiansand som har tilbudt seg å ordne bynene mine gratis mot reklame, men jeg har alltid takket nei. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg har rett og slett hatt angst for farging og voksing av bryn. Det er så sjeldent jeg ser hudpleiere med pene bryn selv, så hvorfor i all verden skal jeg la dem fikse mine? Nå har jeg gjort det! Og det var virkelig ingenting å frykte.Fargen ble helt perfekt! Nå har det seg jo slik at jeg alltid har nappet brynene mine selv så formen kunne vært penere, men heretter skal jeg legge napperen på hylla og la ingen andre enn Cathrine få ansvaret.Annika:
Jeg har faktisk ingen sorte hår på leggene.
Cathrine: Neivel. Dra ned buksa så skal vi se!
Ingen sorte hår på Annika!Se hva jeg har gjort!! Æææ. Var det noe jeg aldri skulle gjøre så var det ihvertfall å vokse armene! Vel.. Jeg gjorde det. Og nå føler jeg meg som en baby. Jeg er silkemyk. Det er alvorlig talt nesten så jeg spiser opp mine egne armer. Faktisk så følte jeg meg tre kilo lettere etter dette. Armvoksing måtte testes det og!For en bra kveld. Jeg kan vise resultatet senere!
Annikas blogg finner dere HER, og Cathrines blogg HER

Antrekk - 22.10.12

 Nå er jeg på vei til jentekveld! >Annika< og jeg skal til >Cathrine< for å kose oss med skravling og både voksing og farging av bryn. Cathrine går på hudpleien og behøver noen "prøvedukker" til å øve seg på. Vi takker gladelig ja! Gleder meg som en gal til en skikkelig jente-jentekveld! Men først.. Dagens antrekk!

  
New Yorker bukser, genser fra Gina Tricot (dagens DIY eksperiment), sko fra Nelly, Jakke fra Bikbok

DIY - Blondedetajler
Hei og hå fine lesere! Jeg har allerede vært i sentrum i dag for et møte med regnskapsføreren min, og nå har jeg jammen rukket å lage meg en ny genser også! Jeg syntes resultatet ble så bra at jeg blir nødt til å dele litt bilder med dere. Har du en litt kjedelig genser i skapet? En som aldri blir brukt?

Hvorfor ikke lage noe nytt av den? Nå kan jeg som sagt ikke sy, men faller blondedetaljene av i vask så synes jeg likevel det er verdt det. Genseren jeg eksperimenterte med ble aldri brukt og det var kjempemorro å lage noe nytt ut av den! Ikke bare så den supersøt ut på gulvet, men den ble nesten enda finere på! Dessverre fikk jeg ikke til å ta bilde av meg selv med den. Kanskje fotografen kan hjelpe meg etter jobb?Du trenger:
Blondebånd
Superlim
Saks
En gammel genser


1. Prøv deg frem med båndet før limen tas i bruk. Legg båndet på ulike steder og se hva som blir pent.


2. Legg så på limen i en tynn stripe. Lim litt av gangen og la det tørke. Dette for å få det rettest mulig.
3. Du behøver ikke å stoppe med kragen! Jeg valgte å legge på litt mer blondedetaljer.

Ble den ikke søt? Forandring fryder!

Antrekk - 21.10.12

 Halloen! Nå har jeg nettopp spist meg stappmett på verdens møreste lammekjøtt med jordbærfromasj til dessert. Mmm! Jonas ligger og snorker ved siden av meg her. Svigermors mat slår aldri feil! Og gjett hva? Det ble sol like etter første innlegg var postet. Dermed fikk jeg også tatt i bruk min nyeste krølltang. Krøllene ble så voldsomme at jeg ble nødt til å ta håret i en hestehale. Jeg så ut som et troll. Haha! 
Unif jakke, Genser fra Gina Tricot, Kjole og sko fra Nelly. Brillene er Jonas sine.

En hyggelig overraskelse!I dag skulle jeg være verdens beste blogger. Jeg hadde bestemt meg for å blogge som en helt før jobb, men så fort første innlegg var postet ringte telefonen fra Vero Moda som sa at jeg skulle vært på jobb allerede. Dumme meg var 100 % sikker på at jeg begynte på jobb klokken to! Så da var det bare å hive seg i bilen og kjøre til Sørlandssenteret. Jeg fikk selvfølgelig ikke tid til å spise så da jeg kom hjem klokken seks var jeg skrubbsulten og klar for å lage middag. MEN der sto min kjære allerede klar på kjøkkenet med biff, noe spennende tilbehør, salat, bearnè OG en blomsterbukett! Aww, heldige, heldige meg.

 
 

Har jeg noen gang fortalt dere hvor flink Jonas er?

Tidlig julegave fra Makestyle!
I går fikk jeg så mye fint i posten at jeg er helt overveldet. Jeg tror rett og slett jeg har fått en tidlig julegave fra Makestyle i år! Nå skal jeg hive meg på badet og teste ut noen av mine nye hårprodukter før jobb. Jeg har fått en splitter ny krølltang, en lilla hårføner, hårklyper til styling, en børste og enda en herlig, liten overraskelse som jeg skal vise dere en annen dag. For en gledes dag!
Hårføner HER, Krølltang HER, Hårklyper 129kr HER, Børste 99kr HER.

                         Mine produkter er sponset

Farlige fristelser..

Det eneste som hindrer meg i å klikke hjem et par av disse nå er den alt for sene lønningen! Som toppblogger får man riktig nok betalt, men lønningene kommer både 2 og 3 uker for sent hver eneste gang. Veldig profesjonelt. Uansett! Se på de nydelige kjolene under her! Jeg bokstavelig talt sikler etter kjole nummer 2,3 og 4. Og 7 med et tynt, lite belte rundt! Åååå, Marthe.. Kan du beherske deg?

...Svaret er nei.  

1 2
3 4
5 6
7 8
1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER,8 HER (affiliateslenker)

Er det noen av dere som snart skal på juleball og behøver kjoletips? Si ifra!

Svar Afrika - Del 1Hva var det beste du opplevde på turen?

Det beste må være menneskene jeg var så heldig å møte og bli kjent med. Ikke bare de frivillige ansatte, men spesielt de ansatte på løvegården. Hver morgen vi ankom gården ble vi møtt med 20 glisende mennesker som absolutt alle sa god morgen til hver eneste en av oss. Ellers må jeg bare si at den "Devils pool" opplevelsen kanskje ble mitt livs opplevelse. FOR en dag! Dere kan lese om denne HER.

Fikk du deg noen nye ''bestevenner''?
Ja det vil jeg så absolutt si. Hadde alle bare bodd i samme land! Ah.. Louise, Harriet og jeg gikk veldig mye sammen og ble vanvittig gode venner. Vi planlegger allerede en sammenkomst neste sommer i en eller annen storby. Savner dem sånn! Ellers ble jeg veldig glad i roomien min. En eldre dame som var både lavere og tynnere enn meg. Søteste lille dama som tok SÅ godt vare på meg da jeg ble syk.

Hvorfor reiste du?
Jeg fulgte bloggen til Elise Bahia da hun var på noe av det samme og sa alltid at da jeg hadde råd og muligheten så skulle jeg dra selv. Dette året hadde jeg muligheten og da tok jeg den!

Hvor mye kostet turen tilsammen, og var det verdt det?
Oppholdet for 2 uker på Safari Lodge med 3 måltid inkludert og all transport hvor enn du skulle, kostet rundt 11 000 kroner hvis jeg husker riktig. Det er virkelig ingenting! Men så kommer flybilletten på den samme prisen. Jeg betalte 12 000 kroner for mine fly. Man kan absolutt finne billigere om man virkelig leter i god tid, men det hadde jeg ikke. Jeg fløy fra Kristiansand til Amsterdam til Johannesburg og så til Victoria Falls med en overnatting i Johannesburg først. Jeg ville betalt det dobbelte. Du får være med å hjelpe både dyr og mennesker samtidig som du får en opplevelse for livet. Å kombinere det å "jobbe" på en morro måte med å være på rene safariferien med Victoria Falls, bading i Devils Pool, og heldagssafari var virkelig verdt enhver krone.

Er dette noe du virkelig anbefaler?
Til alle dere som har drømmer om å reise ned til Afrika for å hjelpe dyr eller mennesker.. Dette er stedet! På mitt prosjekt får man selvfølgelig være mer med dyrene enn med barn, men ønsker du det motsatte finnes det et prosjekt som heter "Kids and Lions" hvor du hver dag drar på et barnehjem eller ulike lokale skoler for lek og undervisning med barna. Roomien min var på dette prosjektet og vi bodde alle sammen på den samme Lodgen. Lodgen er ingen fem stjerners hotell og man bor gjerne sammen med en annen. Rommene består av to rom. Et soverom og et bad med en liten skyvedør mellom. Virkelig noe helt annerledes fra alle steder jeg har vært tidligere. Dette ble i starten selvfølgelig veldig nytt for meg, men det at alle bodde vegg i vegg og kunne høre hverandre gjennom veggene gjorde det hele bare mer intimt og virkelig. Jeg ble kjent med absolutt alle både fra kids and lions prosjektet og fra vårt prosjekt og jeg ble superglad i alle sammen.

Her det minste det kan koste å dra på en slik tur? Er det noen aldersgrense?
Det går ikke ann å dra mindre enn 2 uker, så derfor tror jeg ikke det kan bli så mye billigere enn dette. Flybilletten kan selvsagt bli billigere men ikke veldig mye. Aldersgrensen er egentlig 18 år, men send en mail til x-plore så ordner de nok noe. Dagen før jeg ankom, reiste det hjem fem svenske jenter på 17 år så alt går ann!

Jeg lurer på hvordan det var med kryp og edderkopper der nede?
Jeg var forberedt på masse både slanger og edderkopper da jeg fikk høre at det var vanvittig mange av disse i Sør Afrika på denne tiden, men jeg så kun en slange under hele oppholdet mitt og det var en tynn liten fis av en grønn helt ufarlig slange. Jeg var faktisk den eneste av de frivillige som så en. Jeg fortalte nemlig de ansatte at jeg var veldig interessert i dem og fikk dem til å rope på meg om de skulle komme over en. Edderkopper så jeg mange av, men alle var ufarlige.Var det mye krypdyr på hotellrommet?
Kun mygg! Man måtte spraye rommene med myggspray hver kveld og helst sove med noe heldekkende for å unngå å bli bitt. Jeg fikk minst 500 myggstikk under mitt opphold, men malariatablettene ble tatt og jeg ble aldri syk av den grunn.

Hvor var du og hvor lenge var du der?
Jeg var i Victoria Falls i Zimbabwe i 2 uker. Kunne gjerne vært der i 4. 2 uker var for lite.

De som jobber der - kan de engelsk?
Mye bedre enn meg. Jeg var den dårligste i engelsk av alle sammen. Både de lokale og de frivillige fra verden over. Det hindret meg i å få sagt mye av det jeg ville si, men jeg syntes det ble enda vanskeligere igjen da alle snakket så bra. Alle forsto meg og jeg var virkelig ikke så dårlig men selvtilliten stoppet meg i å snakke så jeg ble "den rolige jenta" som lo av alt Harriet sa og gjorde.

Vet du om Livingdoll (Elise Bahia) var på det samme opplegget?
Jeg spurte henne litt før jeg dro for å få litt internett tips med tanke på bloggingen og da fikk jeg greie på at hun ikke var på samme prosjekt. Hun var på "Lion Breeding" prosjektet som også virker helt fantastisk. Jeg har fryktelig lyst til å dra på dette også en dag.

Ville du dratt tilbake?
Jeg SKAL dra tilbake. Jeg vil selvfølgelig besøke litt andre prosjekter også, og se andre steder av Afrika, men jeg ble så fryktelig glad i de ansatte, og jeg har lyst til å reise tilbake for å se hvordan det går med prosjektet og løvene mine. Sengwa stjal hjertet mitt.

Hvorfor akkurat det stedet du reiste til?
Det var ikke et enkelt valg å skulle velge seg et prosjekt. Jeg leste gjennom alle prosjekter som var å finne på x-plore sine sider og strevde virkelig, men da jeg leste dagbøkene fra tidligere reisende og fikk greie på at det kun var babyløver her, kunne jeg ikke motstå fristelsen. Nå viste det seg jo at babyløvene ikke akkurat var små, men de var helt nydelige. Fulle av personlighet!

Hvordan er sikkerheten?
Sikkerheten er så høy som den kan være når man jobber med store løver i bushen. Vi hadde alltid to herlige menn med gevær rundt oss som beskyttet oss mot sinte elefanter, bøfler eller andre kattedyr. Ellers var det alltid to eller flere menn med oss da vi gikk lionwalks. Det er klart at en eller fire menn ikke kan gjøre stort om løvene bestemmer seg for å angripe, men de kjenner ethvert  tegn og vet hva løvene vil gjøre til enhver tid. Hadde løven en dårlig dag så ble vi bedt om å holde oss litt unna.

Hvilket reiseselskap reiste du med? (Var det x-plore?)
Jeg reiste med www.x-plore.no ja, og bestilte flyet mitt gjennom Berghansen reisebyrå. Har du lyst til å dra på samme prosjekt eller bare noe lignende så har www.x-plore.no vanvittig mange prosjekt å velge mellom i flere land og verdensdeler. Ikke bare Afrika. Man kan reise for å arbeide med barn eller alle mulige dyr, eller man kan reise på safari, på surfeferie i Australia, og you name it! Jeg anbefaler dere å gå inn på x-plore og titte gjennom kategoriene deres. Finner du det perfekte prosjektet så sender du en mail til dem og spør om pris, om prosjektet har ledig plass osv. De er kjempeflinke til å svare på mail. Hva mitt prosjekt dreier seg om kan dere lese HER.

Hvordan var folkene der, og hvordan levde de?
Alle menneskene jeg møtte var de gladeste noen sinne. Jeg pratet veldig mye med de lokale ansatte og fikk derfor høre mye om deres historie, hvor de kom fra, og hvordan de levde i dag. Kokken vår foreksempel jobbet hver eneste dag fra syv om morgenen til ni om kvelden og tjente 200 euro i måneden. Han hadde aldri fått råd til noe utdannelse da faren døde i sine yngre dager og moren trengte sønnens hjelp. Så Stenford som han het, måtte jobbe. 150 euro av lønnen hans gikk til morens husleie og da hadde han 50 euro igjen til mat. Selv om han lagde middag til oss, fikk han ikke lov til å spise der selv så da han sluttet jobb klokken ni om kvelden, spaserte han hjem i 45 minutt før han så måtte lage middag til moren og han selv. Denne mannen var så slank og sprek at jeg tippet han var i tyveårene. Han var 47 år og dette livet hadde han levd så lenge han kunne huske. Det er klart det gjør vondt å høre disse historiene om hver eneste en av dem, men så drar man på besøk på barnehjemmene og hører historiene til de foreldreløse barna. DET gjør vondt det. Man vil så gjerne hjelpe alle sammen. Det var ei av jentene på barnehjemmet som utmerket seg spesielt for meg og heldigvis har jeg muligheten til å endre livet hennes. Jeg har ikke bare muligheten til å gi henne mine egne penger, men jeg har også en stor blogg med mange lesere. Når jeg forteller historien hennes er jeg sikker på at det er flere der ute som vil hjelpe. Jeg kommer tilbake til dette senere.

Var det hardt å dra derifra?
Fryktelig. Jeg grudde meg en uke før hjemreise. Jeg klarte ikke å si et ord til noen hele hjemreisedagen og tenkte kun på at jeg ikke måtte være en grineunge. Jammen klarte jeg å holde meg også, helt til vi satte oss i bilen og kjørte fra løvegården med de ansatte vinkende til oss på andre siden av vinduet. Da satte Harriet og jeg i gang hulkingen som varte hele veien til flyplassen.Var alle imøte kommende eller måtte du selv ta kontakt?
Alle var ekstremt imøtekommende.

Var det ikke skremmende å være så tett på alle dyrene?
Jo det var det! Vi fikk høre mange skremmende skrekkhistorier. Jeg ankom med et syn på løvene som kosebamser. Ved siden av rydding av innhengninger og plukking av bæsj trodde jeg at jeg skulle få kose med dem. Gnure ansiktene deres inn i mitt, mate dem fra hånden og kose dagen lang. Haha, det er ikke tilfelle. Du er der for å hjelpe løvene til å kunne bli satt i det fri. Det de behøver er ikke kos. De behøver at du viser dem den ville bushen, lærer dem hva som er farlig og hva som kan jaktes på, så godt som det er mulig.


Ei av dem var veldig glad i "bellyrubs", så hun var et unntak.

Kunne du tenkt deg å fått deg jobb på et sånt sted,eller noe lignende?
Hadde det ikke vært for at lønningene er så dårlige at det ville tatt meg år å spare til flybiletten hjem, så ville jeg dratt med meg Jonas og jobbet der fast allerede. Men jeg er avhengig av familien min og har behov for å se dem oftere enn som så.

Hva savner du mest?
Menneskene og de ekstreme forholdene. I det ene øyeblikket går jeg tur med løver og i det andre henger jeg over Victoria Falls.

Var du fornøyd med der du bodde? Soverom, mat osv?
Det viktigste for meg ble at menneskene var hyggelige, maten god og hygienen ihvertfall god nok til at vi ikke ble dødssyke. Jeg ble riktignok syk og sengeliggende i to dager, men det skyldtes verken mat eller dårlig hygiene. Det gikk et virus rundt som gav alle og enhver diarè og oppkast i alt fra 2 døgn til 1 uke. Jeg var heldig som kun fikk sistnevnte og var på bena igjen etter 2 dager. Maten på hotellet var dødsgod. Fy søren! Jeg fikk ikke servert en eneste ting jeg ikke likte og vi fikk noe nytt hver dag. Jeg spiste biff, kylling, frityrstekt fisk, pai, en slag pita.. Alt mulig! Nydelig nydelig mat. Angående soverom så må jeg ærlig si at jeg savnet en aircondition om natten. Den første uken var det ikke så varmt, men den andre uken måtte jeg sove med et vått håndkle rundt meg hver natt da jeg var for varm til å kunne få sove. Og søvn trenger man!Måtte dere betale noe av maten selv på turen, eller hadde dere betalt alt på forhånd?
Alt var betalt på forhånd. Man fikk kaffe/te før jobb, så frokost etter første lionwalk klokken ni, så lunsj klokken tolv og middag klokken seks. Lunsj var nesten også som en liten middag. Vi fikk alltid noe varmt å velge mellom. Gjerne potetstappe, pai, fisk, kylling, pasta eller noe i den duren. Åh, som jeg savner den maten! Ville man ha mat utenom dette så kunne vi bestille mat når som helst på Lodgen, men da måtte vi betale det selv. En sandwich kostet 3-4 dollar.

Var det mest buffét,eller fikk dere servert porsjoner?
Alt sammen var buffet.

Hvorfor reiste du alene?
Fordi jeg verken har venninner eller en kjæreste som har råd eller muligheten til å dra på en slik reise. Jeg brukte over 24 000 kroner med lommepenger og hotellopphold i Johannesburg og det er ikke alltid bare bare å punge ut med det på så kort tid. Skal jeg reise sammen med noen så kan jeg ikke dra så spontant. Folk flest har jobb, skole eller begge deler og da må ting planlegges og penger spares! Men for å være ærlig så ville jeg foretrukket å reise alene. Det er ikke noe særlig å reise på ferie med en toppblogger. I motsetning til folk flest, elsker jeg timene med venting på flyplassene. Jeg får jo endelig tid til å jobbe med blogg og mailsvaring! Og enhver time jeg hadde fri i Zimbabwe, brukte jeg til å svare på kommentarer, blogge eller sjekke mail. Jeg måtte flere ganger takke nei til å bli med de andre frivillige til byen for iskrem eller shopping da jeg måtte oppdatere dere. Det ville ikke vært noe særlig for reisefølget mitt.

Nå har dere litt å lese på mens jeg er på jobb!
Flere svar kommer. Dere har vært så vanvittig flinke til å stille spørsmål!

My Greengate collection
Jeg har hatt rene ryddeaksjonen i leiligheten i dag tidlig. Jeg har til og med ryddet i kjøkkenskapene hvor den fine Greengate samlingen vår befinner seg. Fikk lyst til å knipse noen bilder av hele samlingen jeg, og vise dere! Den er blitt ganske stor allerede, men nå gleder jeg meg til å tilføye noe nytt.

Greengate har kommet med mange nyheter i år, og heldigvis har bestemor gitt meg katalogen over de nyeste modellene så nå kan det handles! Juleserviset må blant annet inn i hus innen desember måned.

Har jeg noen Greengate glade lesere med meg?

We got curtains!Endelig har vi fått gardiner! Jonas dro på Kid med foreldrene sine i går uten at jeg visste det og kom hjem med noen gardiner han hadde valgt ut helt selv! Jeg er så stolt. Jeg hadde aldri trodd at han turte å velge ut gardiner uten meg, men fy søren så flink han var! For en mann. Og tusen takk til foreldrene som kjøpte dem til oss! Gardinene var råstilige og passet kjempegodt inn på soverommet vårt.

Nå strever jeg bare litt med å finne ut hva som må gjøres for at gardinene skal henge pent. Kanskje dere har noen gode tips? Nå rekker de akkurat til sengeteppet. Kanskje de må være enda litt kortere? Noen tips til hva som må gjøres?

Todays makeup!Hallo mine kjære lesere! Møte med regnskapsfører er over og resten av papirarbeidet er nå overlatt til han! For en fantastisk følelse å vite at alt ordner seg. Jeg er veldig glad i regnskapsføreren min, men disse folkene gjør ikke ting gratis vet dere og da er det greit å ihvertfall gjøre mest mulig selv! For noen måneder siden kunne jeg overhodet ingenting, men nå har jeg takket være pappa Lars fått litt peiling! Håper jeg til neste gang kan gjøre alt selv så regnskapsføreren bare behøver å se gjennom.

Ellers ville jeg bare vise dere "Todays makeup". Jeg har smurt både lepper og negler i en knallrød farge i dag! Ellers har jeg for engangs skyld dratt frem eyelineren. Jeg bruker aldri eyeliner, men i dag fikk jeg lyst til å prøve. So i did! Jeg hadde til og med lyst til å eksperimentere med håret til dagens antrekk, men været sier nei. Det plasker ned og er rene stormen utenfor! Arh, når skal det gi seg?


Eyeliner fra Lancome, Isadora Leppestift farge 47, og rouge fra Bodyshop.

Bloggfreaken!

Nå har jeg all grunn til å være fornøyd med meg selv. Jeg har sittet med bloggarbeid i hele dag, og er enda ikke ferdig. Det har ikke blitt så mye tid til oppdatering, men dere vet jeg kommer sterkt tilbake i morgen. Jeg har som dere kanskje ser, laget mitt eget lille kontor på kjøkkenet! Jeg blir så distrahert hvis jeg sitter forann tven, og jeg kan ikke akkurat tvinge Jonas til å stirre i veggen heller. Haha!

Nå skal jeg bare fullføre noen flere exel ark og så skal jeg i gang med middagen! Jonas har allerede dratt for å handler inn taco ingredienser. Vi måtte ha noe kjapt, men godt til middag i dag.

 


Håper dere har hatt en fin start på den nye uken!
Åh, jeg kan ikke vente med å bli ferdig.

Få kontroll på hverdagen!
Endelig skal jeg få litt kontroll på hverdagsplaner, jobb og trening! På lørdag kom nemlig min egendesignede personlige almanakk i posten. Hurra! Ukens planer er skrevet opp, og for morgenen i dag har jeg skrevet en "time for time" plan for å få unnagjort alt arbeidet. Det er slik jeg må gjøre for å få gjort noe som helst. I morgen har jeg et stort møte med regnskapsføreren hvor alt av årets fakturaer, inntekter, kjørelister, og diverse bilag skal leveres. Jeg har derfor et helt vilt arbeid forann meg i dag!

Har du en personlig almanakk?
Du kan designe din egen og klikke den hjem HER.

                 Min almanakk er sponset

Morning of love..
For en deilig morgen! Jonas og jeg har spist god frokost og sittet med fotoalbumet vårt i flere timer nå. Det er så koselig! Og jammen tar det tid. Man skulle tro at vi nærmet oss slutten etter alle disse timene, men sannheten er at vi bare har laget tre nye sider. Først skal jo bildene velges, og så skal man være kreativ nok til å finne på noe nytt for hver side. Jeg synes det er supergøy! Vi er så flinke til å hjelpe hverandre og komme med idèer. Jonas er faktisk blitt profesjonell med saks og limstift her nå..En perfekt søndagsmorgen!

Antrekk - 13.10.12 

Herligfred! Det var opphold for både vind og regn da vi dro ut for å ta antrekksbilder i dag tidlig. Akkurat i det jeg fikk gjort klart kamerainnstillingene begynte det å PØSE ned. Heldigvis lot jeg krølltangen ligge i dag! Det tok ikke mer enn et minutt før blusen var gjennomsiktig og håret var som nydusjet igjen. Jeg har så uflaks til tider at jeg ikke kan annet enn å le. Jaja! Bare himmelen regner fra seg til i kveld.
UNIF shorts og jakke fra Nastygal,
Skjorte fra Vero Moda, Briller også fra Nastygal, Sko fra Nelly

Leo zip shortsEnda en skatt fra gårsdagens Nastygalpakke. Jeg visste faktisk ikke at det var en Unif shorts jeg hadde bestilt før jeg så lappen. Hadde jeg visst at det var den kvaliteten så ville jeg vel klikket den hjem enda litt fortere. Den sitter som et skudd og stoffet føles nesten som pels. Det er selvfølgelig et helt vanlig stoff, men det er så mykt at jeg nesten tror det er en leopard jeg går rundt med. Haha, huff!    Jeg elsker den. Den er så unik!
Skal vise dere den på under dagens antrekk.

Antrekk - 12.10.12God kveld! Her kommer et bildedryss av dagens antrekk. Den nye jakken har fått kommet på sammen med nye solbriller OG ny body! Alt sammen kom fra Nastygal i dag. Ute er det rene stormen, så nå skal Jonas og jeg ha en ordentlig kosekveld med god middag, litt usunnheter, og en hyggelig film snurrende på tv'en!
UNIF jakke, New Yorker bukser, Sko fra www.modekungen.se, Body og solbriller fra Nastygal

UNIF JACKETHurra! Se hva jeg hentet på posten i dag! Endelig kom min andre Unif jakke fra www.nastygal.com. Jeg bestilte den for ca halvannen uke siden for full pris, og nå er den jammen på salg. Er det ikke typisk?

Jeg bestilte også noen andre plagg, men dette vil bli avslørt litt senere. Kan jo ikke vise alt på en gang! Dette blir forresten siste gang jeg handler hos nastygal. Tollregningen kom denne gang nemlig på 1023 kroner. Halvparten av det jeg handlet for! Hallo i luken? Det er så synd at tollen skal være så ekstrem!

Heldigvis ble jeg storfornøyd med alle varene!
Hva synes dere om jakken?

En etterlengtet dobbeldateHerlighet så flinke dere er til å kommentere om dagen! 80 tilbakemeldinger bare på gårsdagens antrekk! Det er så morro å være blogger når responsen blir så stor. Tusen takk alle sammen! Jonas og jeg hadde en kjempehyggelig kveld hos venneparet vårt i går. Vi koste oss med kyllingtaco, litt usunnheter og den hysterisk morsomme filmen "The dictator". Jeg ler meg virkelig ihjel hver eneste gang jeg ser filmen. Den er rett og slett hysterisk! Har dere ikke sett den alt så må dere få gjort det.

Marthe's blogg finner dere HER
Bare tre måneder igjen til termin nå!

Antrekk - 11.10.12
Vest fra Gina Tricot, Bukser fra Pull & Bear, Sko fra Nelly, Bh fra www.madlady.seTjo hei! Nå er Jonas og jeg på vei ut døren. Vi skal nemlig på dobbeldate i kveld! Det begynner å nærme seg hundre år siden sist vi var på dobbeldate med Marthe og Dardan. -Men først må dagens antrekk publiseres, og til dere som får angst når jeg ikke smiler på alle bildene.. Jeg har ikke glemt hvordan det gjøres! Slapp helt av. Lover å smile masse i morgen! Det passet seg bare ikke med de mørke leppene. 

  

Don't be a chicken, be madSe hva jeg har fått! Oh my god. Kuleste bh'en noen sinne. Det ser ut som den er verdt en million kroner, og da er det jo ekstra hyggelig at den bare koster 299! Ingen tvil om hva jeg skal gå med i dag. Bh'en er fra www.madlady.se og kommer i tre ulike størrelser. XS, S og M. Hva de ulike størrelsene er i vanlige bh størrelser står på nettsiden. Jeg har selv størrelse M som motsvarer 80 B-C. Dette er egentlig for lite for meg, men finnes det ikke større så gjør jeg det beste ut av det. No problem, den SKAL passe.

De har både gull og sølv og flere varianter. Jeg må ha alle!
Bh'en finner dere for 299kr HER

                               Min bh er sponset

En dramatisk morgenGod morgen kjære lesere! Zumbatimen i går var rett og slett DRITgøy. Jeg så helt sikkert ut som en idiot, men jeg hadde det sinnsykt morro og ble svett, og det er vel hele poenget? Tusen takk til den leseren som tipset om å ta med masse vann. Jeg er vanligvis forferdelig dårlig til å drikke under trening, men i går tok jeg det med og angret ikke et sekund. Det behøvdes! Kan ikke vente til å dra på neste time jeg nå.

Som dere ser, så har jeg lekt meg litt med dramatisk sminke! Mørke lepper, mørke bryn og kraftig rouge. Jeg syntes det ble kjempetøft! Absolutt en look jeg kunne funnet på å faktisk gått med. Kanskje kjører jeg denne looken i dag? Øynene mine ble ekstremblå med de lilla leppene. Jeg legger ved noen uredigerte bilder helt på slutten her, så kan dere se hvilken effekt denne fargen leppestift gav øynene mine.De to nederste bildene er ikke redigert overhodet.
Alle bildene er tatt inne med Nikon D 3000 og portrettlinsen 50 mm 1,4.

Girlsnight!

I går var så hyggelig! Jeg kastet Jonas på dør så Cathrine og jeg kunne ha leiligheten for oss selv. Vi koste oss med wok og vårruller og skravlet hele kvelden. Vi prøvde å sette på en film, men vi hadde jo alt for mye å prate om til å kunne følge med. Herlighet så koselig det var! I kveld skal jeg bli med Cathrine på Zumba time, og jeg har på følelsen at jeg kommer til å drite meg totalt ut. Hoho! Jeg har aldri prøvd zumba før, men jeg elsker å danse så det må jo bare bli morro. Noen av dere som er zumbaeksperter? Behøver jeg noen råd?  
  Håper på mange flere slike kvelder!
Oppskriften på vårrullene stjal jeg fra Annika HER.

Antrekk - 09.10.12  

Tjo hei! Jeg har hatt en super tirsdag og nå er den i ferd med å bli enda bedre. Jeg har nemlig handlet inn ingredienser til wok og hjemmelagde våruller, og får om en liten time besøk av Cathrine! Vi har ikke gått sammen på fem år, men vi var utrolig gode venninner på ungdomsskolen så da kan vi vel være det nå også? Vi har ihvertfall nok å ta igjen etter alle disse årene! Gleder meg masse til å skravle hele kvelden.


Ny bukse
HERFRA (størerlse S), Genser HERFRA, UNIF jakke fra nastygal, Sko fra Nelly, Briller fra Pieces

 Har dere hatt en fin tirsdag?

NEW IN..Hurra! I dag kom hentemeldingen om at varene fra Nelly var ankommet. ALT passet! Til og med buksa satte som et skudd. Faktisk så likte jeg den så godt at jeg ikke greide å ta den av igjen, så nå skal dere ikke se bortifra at den blir å finne i dagens antrekk! Også kjolen da.. Enda finere i virkeligheten.


Kjole 399kr HER
Jeans 499kr HER


Genser 199kr HER


Genser 399kr HER (affiliateslenker)Hva synes dere?

BARE FOR DEG

I går dukket det opp en ny bok i postkassen vår! "Bare for deg" av Sylvia Day. Noen som har lest den? Det sies at den er perfekt for oss som liker "Fifty Shades" bøkene. Kanskje noe for dere som allerede har lest og elsket Fifty shades trilogien, og som nå ikke har mer lesestoff igjen? Dette er første bind i Cross-fire trilogien og boken har som Fifty Shades i løpet av veldig kort tid solgt millioner av eksemplarer. "Bare for deg" har fått lesere verden over og har i ukesvis nå ligger på toppen av bestselgerlistene.

"Bare for deg" handler om 24 år gamle Eva som flytter fra vestkysten til New York. Første dag i ny jobb faller hun for den 28 år gamle forretningsmannen Gideon som ikke bare er glitrende attraktiv, men også enormt rik. Forholdet mellom dem utvikler seg raskt til en åndeløs besettelse, og leserne rives med på en turbulent reise full av høydepunkter. Før jeg bestemmer meg for om en bok virker bra eller ikke, må jeg alltid åpne den og lese et par setninger midt i boken. Begge gangene jeg gjorde dette med "Bare for deg", måtte jeg virkelig anstrenge meg for å ikke fortsette å lese. Språket fikk meg helt oppslukt!

Elsker når jeg finner bøker som jeg virkelig tror faller i smak!
Boken fås kjøpt HER (affiliateslenke)

Antrekk - 08.10.12Nå sitter jeg hos fine >Annika<, klar for filmkveld med hun og storesøster Tonje! To filmer skal sees og foran oss står det en gigantisk skål med fruktsalat og vaniljeyoughurt. Tonje har ordnet! Håper dere har hatt en fin start på uken. Dere må ihvertfall ha en hyggelig mandagskveld! Kanskje skrives vi litt senere?
Skjørt fra Vero Moda, genser fra www.modekungen.se, sko fra Nelly, belte fra Gina Tricot

SUNDAY

  
 

Søndagen var så hyggelig. Vi dro på bestemorbesøk til Jonas sin bestemor og deretter spanderte pappa Lars sushimiddag på oss! Det var litt ventetid på maten så i mellomtiden dro vi på en liten kjøretur til Odderøya i Kristiansand for å se solnedgangen fra fjelltoppen. For en fin utsikt! Jeg kan ikke tro at jeg har bodd i Kristiansand i syv år nå og aldri vært på Odderøytoppen. En skam!

Etter den deilige sushien, var det tid for kino. Jonas, >Annika<, Malene og jeg så som nevnt Taken 2 og jeg sovnet tre ganger. Filmen var kjempebra, men jeg var bare så vanvittig trøtt. Haha, huff!

Alt i alt en kjempefin søndag!
Håper alt står bra til med dere også.

Antrekk - 07.10.12

 For en nydelig søndag! Solen skinner for andre dag på rad! Dette må være en historisk oktober. Jonas og jeg har dratt rumpene våre til svigermor og svigerfar i dag. Bare for kos! Nå har vi planer om å slappe heeelt av før det er tid for kino! Jonas skal se Taken 2 med meg og jentene. Hoho, det blir bra!

 
Genser fra Bikbok, Vero Moda vest, New Yorker bukse, Skinnhansker fra bestemor, Sko fra Nelly
I dag har min nye Vero Moda vest fått komme på!

Stylet hos SalongXtendDe siste innleggene fra i går skulle selvfølgelig vært postet i motsatt rekkefølge. Jeg skulle ikke på jobb og til frisøren halv åtte om kvelden. Hehe, men det forsto dere vel. Ellers fikk jeg aldri vist dere resultatet fra besøket på SalongXtend! Flinke Tone gjorde som vanlig en kjempejobb og jeg ble strålende fornøyd. Ikke bare krøllet hun håret mitt, men jeg fikk også satt i et splitter nytt 60 centimeter langt extentions! Tone har nylig fått inn dette superlange, fyldige håret i butikken, og så fort hun får det ut i nettbutikken sin kan jeg informere dere videre. Skulle ønske jeg hadde en frisør til å ordne håret mitt så fint hver eneste dag. Det var en fryd å gå rett fra jobb, hive på kjolen og være klar for fest!

Tusen takk til Tone for nytt hår og fine krøller!
Besøk salongen i kirkegata 10, eller på nett HER

Innflytningsvors!Vårt aller første vors ble en stor suksess! Vi ble hele 9 jenter og fem gutter i den lille leiligheten, noe som resulterte i at hagemøblene måtte inn i stuen! Herlighet, så koselig det var. Det blir på langt nær vårt siste vors. Jeg tror vi storkoste oss alle sammen, og det var så herlig å ha nesten alle jentene samlet igjen. Karen var hjemme fra Danmark, Sonja og Selini fra militær og studier, og to flotte jenter fra ungdomsskoletiden kom på besøk! Håper på mange mange flere kvelder som denne.


Håper dere koste dere like mye!

Antrekk - 06.10.12

Hurra for hektisk lørdag! Jeg elsker dager som denne hvor alt går i ett. Nå skal jeg hvert øyeblikk av gårde til >SalongXtend< for å style håret hos flinke Tone, og deretter drar jeg rett på jobb. Håper vi sees på Vero Moda! Så fort jeg har stengt butikken, er det hjem og få besøk av 8 lekre jenter. Jeg skal ha vors hos meg i kveld. Første vors i den nye leiligheten. Helt skrekkelig at det har tatt så lang tid!

 
Skjorte og bukse fra Vero Moda, Sko fra www.footway.no, D&G klokke, Belte fra BikbokØnsker dere en super lørdag!
Jeg har selvfølgelig et forhåndsskrevet innlegg på lur.

WANTIES

Her kommer innlegget med mine festfavoritter fra Nelly. Fy søren så mange lekre kjoler de har fått inn. Nettsiden er full av glitrende paljettkjoler i absolutt alle farger, former og varianter. Akkurat som jeg ønsket. Også de herlige prisene! Tenk at man kan se ut som en million kroner av å hive på en 499 kroners kjole? Love it! Foreløpig har jeg bare gått til innkjøp av en av disse kjolene, men jeg skal definitivt klikke hjem et par paljettskatter også. Kanskje dere kan hjelpe meg med å velge?

 
 

Åpen rygg HER, V hals HER, Sølv og sort HER, Blå HER, Sort helpaljett HER, Paljettopp HER.

 
  
 
Gull HER, åpen rygg HER, mønster HER, sort og gull HER, sølvkjole HER, Gull, sølv og hvit HER.

Jeg holder på å falle av stolen! Hvilken bør jeg velge?

                            Lenkene er affiliateslenker

Mine Vero Moda kupp!

Her kommer noen av gårsdagens Vero Moda kjøp! Jeg fikk øye på tre nye kjoler og måtte ha alle sammen. En av dem skal på allerede i kveld! Jeg har falt så for kjoler med åpen rygg for tiden. Nå må jeg bare finne en lur måte å gå med dem på. Jeg eier nemlig ingen bh uten ryggfeste eller stropper. Teip har vært en glimrende løsning for meg tidligere, men vi får se hva jeg finner på i kveld!


Sort paljettkjole til 399kr


Kjole til bare 159kr!


Genser 399kr


Vest til 359kr. Lurt å kjøpe den i en større størrelse. Jeg kjøpte 42.Likte dere det?
Mer kommer i dagens antrekk!

I gang med første fotoalbum!

I går kveld fikk vi endelig tid til å sette oss ned og kose oss med litt fotoalbumarbeid. Jeg har lenge hatt kjempelyst til å begynne, men tiden strakk ikke til før jeg dro til Afrika. Nå er vi i gang! 250 bilder er sortert i ulike grupper og et par sider av albumet er allerede ferdig. Her i huset klistrer vi ikke bare bildene på sorte ark. Her skal det gjøres ordentlig! Ellers forsvinner jo hele morroa? Jeg tror faktisk til og med Jonas syntes det var gøy. Han spurte hele tiden etter noe han kunne hjelpe med og så fort jeg tok for mye kontroll fikk jeg kjeft. Haha, herlig å ha en mann som til og med vil ta del i fotoalbumarbeid!  

 
 


Regel nummer 1 - Prøv deg frem før du tar limen i bruk!  

Jeg tror dette blir bra jeg! Nå må bare alt limes på.

FIFTY SHADES - PÅ NORSKÆÆÆ! Se hva jeg har kjøpt! Jeg har aldri fått så mange anbefalinger på en triologi noen sinne. Fifty shades bøkene er tidenes mest solgte bøker og har solgt over 40 millioner eksemplarer siden april 2012. Dette er en erotisk kjærlighetstriologi om vakre, men forstyrrede Mr. Grey og hans noe perverterte forhold til uskyldige Ana Steel. Ryktene sier at bøkene skal være nesten skremmende erotiske og avhengighetsskapende! 

Jeg er ikke spesielt glad i å lese på engelsk så da jeg oppdaget at bøkene nå var kommet på norsk, hoppet jeg i taket. Jeg henger helt sikkert etter, men herlighet så glad jeg ble. Nå er de to første bøkene i boks, og jeg har herved lesestoff for uker!
Bok 1 "Fanget" fås kjøpt på norsk for 218kr HER, og bok 2 HER (affiliateslenker)Den tredje boken "FRI" kan også fås på norsk HER (affiliateslenke)
Har dere lest dem? Hva synes dere? Jeg er så spent! 

Antrekk - 04.10.12

Tusen tusen takk for alle tilbakemeldingene på forrige innlegg! Fantastisk at så mange ville dele sine tips og erfaringer fra flere av storbyene. I kveld skal vi sette oss ned, lese nøye gjennom alt sammen og finne den perfekte destinasjonen! Det er over et år siden vi var på storbyferie sammen, så vi gleder oss!


Jeffrey Campbell fra DNA. Skjørt og blazer fra H&M. Mageveske fra Bikbok

 


Likte dere antrekket?

Storbyferie next!


28 oktober har Jonas og jeg 3 års jubileum, og det skal feires ordentlig! Vi har begge fryktelig lyst på en weekend i en storby hvor vi bare kan nyte hverandres selskap til det fulle, dra på shopping, spise alt for mye god restaurantmat, kose oss på spa, og se så mye som overhode mulig av en ny by på 2-3 dager. Vårt eneste problem er at vi ikke aner hvor vi vil. Vi var i London i fjor vinter, og nå vurderer vi sterkt å dra tilbake på romantisk storbyferie. Det er jo så mye vi ikke fikk gjort og sett sist!

Ellers har vi kommet frem til at det står mellom London, Paris, Roma, Berlin, Riga eller Barcelona. Nå ønsker vi hjelp! Hvor er det mest å se? Hvor er det billigst, best shopping og aller mest romantisk? Jeg er ikke ute etter dyre merker, men rimelige butikker som vi ikke har hjemme i Kristiansand. Topshop, Zara, New Yorker, Pull & Bear, Marypaz, Berskha osv. Til dere som har vært i noen av disse storbyene.. Vi setter stor stor pris på tips! Har dere noen erfaringer med fine, sentrale hotell, ting å finne på, shoppingtips, eller gode restauranter? Vi blir sjeleglade om dere ønsker å dele dem med oss. 
 

Ønsker den mest romantiske ferien noen sinne!

Do it yourself - Bukser

Øyet mitt ser fremdeles ut som en svulst, så denne morgenen har jeg bare slappet av. Jeg har på følelsen at dette kommer til å ta lengre tid enn jeg hadde håpet. I går kveld begynte også venstresiden av underleppen min å hovne opp helt ut av det blå! Begynner å lure på om det er flere ting som foregår i denne kroppen. Så lenge det ikke er smerte eller kvalme med i bildet så er alt i orden for meg!  

Jeg har nemlig fått brukt kreativiteten min denne morgenen. Noe morsomt må man jo kunne finne på! Jeg bestemte meg for å eksperimentere litt med favorittbuksene mine fra H&M og resultatet ble faktisk ganske bra! Så fort jeg ser menneskelig ut igjen, kommer jeg til å gå til innkjøp av mange flere par øredobber slik at jeg kan teste ut litt forskjellig. Do it yourself prosjekter er alltid så morro!

Har dere noen tips til DIY prosjekter?
Jeg blir kjempeglad om dere ønsker å dele idèer!

New dress on its way..Se hva jeg klikket hjem i dag! Denne rimelige saken til prisen av 399kr. Den ser ut til å være veldig gjennomsiktig, så jeg må nok tilføye et sort lite skjørt under om jeg vil bære den på fest, men det skal ikke bli noe problem. Åh, jeg så gjennom alle de nyeste varene til Nelly i dag og fant så mye at jeg ikke helt visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Tenkte jeg kunne lage et innlegg med de nyeste favorittkjolene i morgen. Høres det greit ut? De har fått inn så vanvittig mange fine og billige festkjoler. Under finner dere også to gensre og en bukse jeg gikk til innkjøp av i dag. Ellers må jeg vel avsløre at en ny UNIF jakke fra Nastygal også er på vei! Hihi, trøsteshopping deluxe. Kan ikke vente med å få det i hus. 

 
 
Genser 399kr HER, Team trend 199kr HER, Kjole 399kr HER, bukse 499kr HER. (affiliateslenker)

Ny måned, ny header!

Nå er vi i oktober måned, og med det syntes jeg det var tid for forandring! >Annika< har nok en gang vært en engel og hjulpet meg. Jeg er storfornøyd med den nye headeren bloggen har fått! Den ble verken for sommerslig eller for grå og mørk. Høsten er her riktig nok allerede, men jeg ønsket ikke en mørk og grå header av den grunn. Denne syntes jeg ble en kjempefin mellomsak. Hva synes dere?

Til alle bloggere der ute! Annika kjører headerkonkurranse på sin blogg ut uken, så er det noen som behøver hjelp, kan dere delta i konkurransen HER og vinne en splitter ny header!  Jeg er superhappy!
Likte dere den?

Endte på legevakten!Gjett hvem som endte på legevakten i går kveld? Øyet mitt startet så vidt å hovne opp på flyplassen i Johannesburg, og i går kveld var det blitt så stort at Jonas fryktet det skulle sprekke. Så han dro meg med til legevakten (mitt største mareritt), hvor vi satte i to og en halv time før det ble min tur. Det viste seg at jeg bare hadde en kraftig øyebetennelse. I dag kan jeg nesten ikke åpne øyet, men jeg har fått både øyedråper og krem som skal smøres på, så jeg bør være fin innen en uke. Jeg har hatt det så fint de to siste ukene, at nå måtte jeg ha litt uflaks også! Helt rettferdig det. Heldigvis er ingen ben brukket!

Hoho! For en herlig morgen!