hits

oktober 2011

Skodilla?

Her om dagen sorterte jeg alle skoene jeg eier..


Visste dere at jeg er glad i sko?


Hej heej! Alle disse skulle inn i..


..denne geniale saken fra Europris!


Sånn gikk det..


Disse ble til overs av høye hæler, men det skal vi nok ordne. Det store problemet er oppbevaringsplass til sko uten hæler.. Puh!

Flere som har skodilla?


- Marthe <3

Vinn gavekort hos Coop på 690 kr!

Akkurat nå er jeg et godt stykke på vei til Oslo, men det hindrer meg ikke i å informere om et sosialt coop tilbud jeg akkurat fikk greie på! Ved å trykke deg inn på coop sin facebookside kan du nå invitere deg selv på besøk til en venn, mikse tre coopvarer for 69 kroner, og stå for et ordentlig kvalitetsmåltid for deg og vennene! Om du vil invitere deg selv på søndagsfrokost eller jentekveld velger du selvfølgelig selv.

Det viktigste er at vennen du har invitert deg til, godtar invitasjonen. -Gjør han eller hun det, er personen med i trekningen av å vinne gavekort på hele 690kr hos coop! DET tenker jeg kommer godt med..  Selv har jeg invitert meg til mine gode venninne Annika. Produktene jeg valgte meg ut var roastbiff, fenalår og spekeskinke, noe som passer utmerket til en deilig søndagsfrokost! Nå krysser jeg fingrene for at Annika godtar, slik at vi kan avtale dato og invitere flere venniner til måltidet. Sosialt, billig og godt!


Invitasjon sendt!

Finn på noe sosialt du også og benytt deg av coop tilbudet >HER<


- Marthe <3

                     Annonse

Viktig med feiringer!

Jonas og jeg har vært  noen flinke feirere gjennom tiden. Det er jo så koselig! Å feire månedsdagen er topp enten det er 6 måneders, et år eller to års jubileum vi har! For ikke å snakke om valentines day. Da er det fyr og flammer skal jeg si dere! Nei feiringer er livsnødvendig. Det er tross alt en unnskyldning for å få stappe i seg deilig mat og kanskje åpne noen ekstra presanger. Her kommer et lite bildedryss fra feiringene vi har hatt gjennom tidene..

Et halvt års dag..Ja jeg har forandret meg.. Og det har faktisk Jonas også!1 års dag..
Og my god.

1år og 6 måneder..

2 års dag..

Valentines feiringer..

Er du like god på feiringer?


- Marthe <3

DRAR TIL OSLO!

Da drar jeg til Oslo på dagstur for å delta i en superspennende photoshoot. Mer vil jeg ikke avsløre før senere! Hoho.. Jeg har forhåndsskrevet flere innlegg for dagen, så fortvil ikke! Ellers.. Ha en flott dag så lenge!Jeg hadde en fantastisk kveld med jentene i går. Karen hadde stekt klart hjemmelagede hamburgere, tent lys og fyrt i peisen til vi kom. Det ble prat, latter, filmtitting og god mat! Oppskriften på en perfekt kveld.


Hjemmelaget burgere. Mm!


Karen og Mille.


>Annika< og Mille. Hunden gikk på runde..
Jeg ønsker meg en hund til jul mamma..
Haha!


Så var det klart for filmtitting med kjeks!
Valget falt på "In the cut". Crazy film!


Men jeg sovnet likevel jeg.. Sovesveis og soveblikket. Hej heej!

Flere som koste seg i går kveld?


- Marthe <3

Where to start?Hvis noen lurte på hvordan det går med klærene mine, så kan jeg informere om at jeg ikke engang vet hvor jeg skal begynne. Noen av klærene ligger enda i sorte sekker, andre ligger strødd utover madrassen over, og en liten del har jeg faktisk fått inn i et av skapene. Meen jeg har en lang lang vei igjen..
Dette er alt jeg har fått på plass til nå.. Orker ikke mer.

Nå har jeg tenkt til å ta meg en sovepause!


- Marthe <3

Månedens topp 5 antrekk!

Jøss, nå er det jammen meg snart november allerede! Jeg synes det er helt vilt jeg. Hvor ble det av september og oktober? Enda en måned er tydeligvis over og med det må jeg jo oppsummere månedens topp 5 antrekk. Håper det kan være til inspirasjon for noen. Dere kan se alle antrekkene under kategori "moutfit" i margen til høyre.

Det var mine favoritter! Likte dere dem også?


- Marthe <3

Dessert i badekaret!

Da var det slutt på eventyret.. I dag er det nedvasking av hus som står på planen. De nye eierne tar over på mandag så innen den tid skal tre etasjer være slikket. SOM jeg gleder meg til denne helgen er over. For å ikke gjøre dette til et deprimerende vaskeinnlegg tenkte jeg å vise litt bilder fra desserten jeg fikk av Jonas i går kveld! Etter middag skulle vi ta et bad og på badet ble jeg møtt med et fullskummet badekar, masse masse stearinlys, rosene mine og to glass sjokolademousse. Mmm!

KOS!


- Marthe <3

2 års jubileum!

Vet dere hvilken dag det er i dag? 28 oktober! Det betyr 2 års jubileum for Jonas og meg! For nøyaktig 2 år siden ble vi sammen gitt. Fy søren som tiden flyr. Han kommer og henter meg halv åtte og skal lage romantisk middag for meg til idol. Dette året var det hans tur til å stelle med meg. Jippi! Skal gi dere en oppdatering fra kvelden senere.

Ellers har vi vært på Ikea som planlagt og handlet inn kleshengere til garderoben. Det tok litt lengre tid enn forventet da vi fant så forferdelig mye annet fint også. Det er jo helt umulig å gå gjennom Ikea på 10 minutter!
Råklar for et kjapt Ikeabesøk!


Spisepause.. Kjøttboller!


Familiemiddag på Ikea er det beste!


Pose full av hvite kleshengere.Hva har du gjort i dag?


- Marthe <3

Moutfit - 28.10.11

Åh, nå er jeg gørrsvett av tre timers flyttestyr. Jeg har nemlig fått flyttet klesskapet mitt til den nye leiligheten nå. Hold dere fast.. Klærene mine er stappet i 7 digre, sorte sekker og skoene ligger i to STAPPfulle! Dette blir interessant å prøve å få plass til i ny leilighet. Nå skal vi kjøre til Ikea for å kjøpe kleshengere!
Kjole fra Cubus
Cardigan fra Monki

Sko fra Nelly


Ring HERFRA
Denne ringen vet jeg faktisk ikke hvor er fra, men jeg likte den virkelig!
Smykke fra KappAhl

Hva synes dere om dagens antrekk?


- Marthe <3

Jeg har fått besøk!

Jippi! I dag kom bestemor og bestefar på besøk. De skal hjelpe oss under flyttingen så dette forhåpentligvis får litt fortgang på seg. Å få bestemor på besøk betyr alltid gaver, god mat og masse godteri. Det var ingen unntak denne gang heller! Bestemor og bestefar hadde nemlig med seg godteri fra godtebutikken Dropsen i Stavanger, gaver til meg og gaver til mamma. Aww!


Innflyttningsgaver? Jatakk!
Nam nam!


Dette skjulte seg i den ene pakken.. Av Georg Jensen.


Ah. Nydelig! Bestemor har skjønt det.


Glinsende sølv blir det nye av pyntemateriale i leiligheten.


Og i pakke nr.2 lå denne nydelige saken..
Nyydelig serviettholder. Jeg som kastet mammas gamle, fæle i går. Fantastisk!


Fra Black design.


I kveld skal Annika og jeg på kino og da kom dette godteriet svært bra med!

Flere som har så greie besteforeldre?


- Marthe <3

Kjolene fra Nelly

I dag har jeg vært og hentet to nye pakker. Den ene inneholdt de to kjolene fra nelly og den andre forblir et mysterium inntil videre. Hehe! Jeg var super ivrig angående nellypakken og rev den opp uten den minste tanke om at kjolene ikke kom til å passe. Jeg har aldri bestilt noe som helst fra nelly som ikke har passet eller sett bra ut.. En gang måtte visst bli den første! Kjolene var like fine i virkeligheten som på bildene, men de var på langt nær like fine på. -Og selv om begge satt megastramt rundt puppene, må jeg hele tiden dra kjolen opp for å ikke vise alt jeg eier. Sånt er det verste jeg vet når jeg er på fest. MEN jeg er sikker på at kjolene sitter flott på noen andre jenter.


Dagens to pakker.


Store forventninger!


Jeg hadde bare disse skoene i gamlehuset. Vet ikke om dere legger merke til det, men kjolen var rynkete, rar, for stram OG for slakk alt samtidig..


Nei nei og atter nei.

For all del, det kan jo hende at dere synes kjolene sitter bra på, men det hjelper meg nok ikke i å beholde dem. For å beholde en kjole, må jeg føle meg vel i den selv noe jeg ikke gjorde i dag.


Kjole nr.2. Rynkete og grusom i stoffet.


Ikke syntes jeg den var fin over her heller. Det blir returnering på dem begge!  Har du noen av disse kjolene?


- Marthe <3

Flyttekaos!

Puh! Endelig ble det litt tid til bloggen igjen. Vi er tilbake i gamle huset for en liten spisepause. Foreløpig har vi ikke fått til internett i leiligheten, men det kommer det kommer! Fy søren så gøy det er å flytte egentlig. Jeg synes det er super artig å få lov til å kaste/gi ting til fretex foreksempel! Å bli kvitt ting må være den beste følelsen som finnes. Ja, så gleder jeg meg uendelig til å få kjøpe nye ting da.. Shopping av flere lysekroner, malerier, speil og pynteputer. I can't wait!


Bildeoppdatering fra flyttekaoset.


Stua er for øyeblikket bare et eneste stort rot.


Et lite innblikk..


Spisepause!


Haha, er de ikke skjønne?


Mmm!

Vinneren av søndagskonkurransen kommer hvert øyeblikk!


- Marthe <3

Moutfit - 26.10.11

Da var flyttingen virkelig i gang. Nå står det gamle huset tomt, og det nye er så proppet av esker og rare ting at man nesten ikke kan bevege seg her. Gleder meg faktisk til å få ryddet ting litt på plass. Klesrommet mitt er bare et stort kasserom fullt av all slags. Hvis jeg får ryddet kjapt nok, skal jeg kanskje på kino med Annika i kveld og se Paranormal activity enda en gang! Hoho..


Outfitbilder med Jonas.. Det blir gjerne sånn. Blir helt svimmel av å se på dette jeg!


Klokke fra Cmyk
Ring fra www.dobb.no


Sko fra Nelly
Shorts fra Bikbok
Skjorte fra h&m
Veske fra Tyrkia
Fuskepels fra Bikbok

Hva synes dere?


- Marthe <3

Gave fra mamma..

I går kom mamma med en liten gave til meg som jeg aldri fikk blogget om. Jeg fikk boken med navnet Tusen strålende soler, og etter både mamma og deres anbefaling er det visst bare å glede seg! Den skal være helt fantastisk. Jeg har ikke hatt så mye tid til å lese i det siste. Derfor holder jeg enda på med boken Vann til elefantene. Jeg får lese den ut neste gang jeg er hos frisøren så jeg kan få skrevet en flott bokanmeldelse av den, for denne boken tror jeg dere ville likt. Tusen strålende solstråler blir mitt neste prosjekt.


Tusen takk mamma! Storfornøyd!
Terningskast 6! Det lyder bra.Har du lest Tusen strålende soler?


- Marthe <3

Hektiske dager!

Hei hei! I dag har mamma og jeg bare løpt rundt fra huset til leiligheten i hele dag. Leiligheten var heldigvis vasket da vi kom denne gang. Det luktet til og med litt vaskemiddel! Fantastisk! I morgen kommer flyttebilen og da blir det enda mer hektisk tenker jeg. Håper dere har hatt en fin dag til tross for smådårlig oppdatering her på bloggen.. Jeg håper det blir bedre i morgen! 


Mamma og jeg har vært og handlet lysepærer for 600kr i dag..


Det gikk heldigvis fort å skru de på.


Og resultatet ble supert!
Så måtte vi på kinaresturant i flyttepausen.


Svin og kylling i karri. Det var utsøkt.Hva har dere funnet på i dag?


- Marthe <3

Det nye..

Selv om jeg ikke har rukket å lese forrige utgave av det nye, har jeg i dag skaffet meg den nye utgaven av bladet. Jeg tror jeg samler på blader til Egypt. Skal ihvertfall ha nok å lese på! Nå skal jeg snart av gårde til Annika igjen. Vi tenkte vi skulle se dagens mann sammen.. 
Jeg har blant annet lest om Caroline Berg og den flotte kroppen hennes!Har dere forresten lagt merke til den store banneren som har ligget over headeren min de siste dagene? Det har dere helt sikkert. Femelle lanserer nå sin egen magasinklubb for moteglade bloggere! Alle medlemmer mottar da en pakke i måneden som er full av gatemote, bloggsladder og en liten surprise! En pakke koster 99kr, men velkomstpakken i januar koster kun 49kr! Er dette noe for deg? Klikk på banneren over headeren og meld deg inn nå! Banneren forsvinner nemlig i morgen.Klar for dagens mann med programleder Hasse!


- Marthe <3

Moutfit - 24.10.11

HE-RRE-GUD. Mamma og jeg var akkurat i den nye leiligheten for å overta nøkkelen og greier. Haha. Jeg vet ikke hva jeg skal si engang jeg. Det så ikke ut! Rett og slett. Den gamle eieren hadde ikke tatt seg tid til å vaske ned leiligheten, men han hadde tatt seg tid til å skru ut alle de 30 lyspærene som skulle følge med i lysekrona. Haha, jeg dør.

Jeg filmet faktisk noe av besøket, og skal sette meg ned for å redigere filmen til dere nå. Forhåpentligvis hører dere når jeg snakker denne gang! Vi fant en diger møll bak sofaen, støv var over alt, dusjen så nybrukt ut og kan umulig ha blitt vasket på måneder, og nei.. Jeg tror dette blir en svært morsom videoblogg!
Sko fra Nelly
Skinnbukser fra New Yorker
Topp fra h&mLikte dere antrekket?


- Marthe <3

Marthe tipser - Shoppingguide

God morgen alle sammen! I dag får vi nøkkelen til den nye leiligheten og kan starte innflyttingen. Endelig! Åh, jeg gleder meg til å se mitt nye hjem igjen.. Men først! Her kommer en liten shoppingguide. Jeg har notert meg 10 lure tips når det kommer til garderobeshopping. Håper dette kommer til nytte for dere også!1. Du får mye mer for pengene om du ikke shopper så himla dyrt. Det finnes mange flotte, kvalitetsklær til en billig penge. -Men selvfølgelig.. Er det merke du vil ha, så er det merke du vil ha.

2. Finn ut hva det er du trenger. Er det mangel på bukser som gjør at du aldri finner noe å gå i? Ja, så kjøp deg et par nye bukser. Hvis du går på shopping fordi du ikke kan finne noe å gå i uten å vite hva årsaken til det egentlig er, kommer du ikke til å finne noe å gå i etter shoppingrunden heller.   3. Prøv klærene før du kjøper dem. Dette er noe jeg er megadårlig på selv. Ofte kjøper man bare klærne fordi det er kø forann prøverommet. Så kommer man hjem, finner ut at det ikke passer, men orker heller ikke å gå for å bytte det. Fyfy, det er bortkastet penger!

4. Ta deg god tid. Vurder kjøpet en stund før du hiver det på betalingsdisken. Selv om dette mange ganger fører til at du ombestemmer deg, vil du sette mye større pris på det hvis du faktisk bestemmer deg for å kjøpe det. Da er du forsikret om at dette var noe du virkelig trengte!5.
 Hvis du ikke kan se for deg et eneste antrekk der du kan bruke denne genseren, ikke kjøp den om den er aldri så fin og aldri så billig.

6.
Shop gjerne på salg, men ikke kjøp det bare fordi det er billig. Er det virkelig fint? Eller praktisk hvis det er det du foretrekker? Kommer du til å få brukt det? Det har faktisk noe å si selv om det kun koster 99kr. For det første så tar alt skap-plass, for det andre, skaper det rot og for det tredje kunne du brukt de 99kr på noe fornuftig!7.
Shop tidløse plagg. Man får aldri nok av basicplagg i garderoben. For å kunne sette sammen et fancy antrekk, må man kunne sette sammen et antrekk av basicplagg først. Sørg for å skaffe deg en garderobe av enkle plagg i nøytrale farger som første steg. Enkle topper/gensre i sort, hvit, brun, beige, grå.. Et par jeans som sitter som et skudd over rumpa. Et par enkle shortser, en kort jakke, en trenchcoat, et par boots, et par lave sko og gjerne et par høye hæler. Begynn her, og kjøp deretter inn litt smykker, vesker, skjerf og dilldall til garderoben din. Med en basisgarderobe blir det enklere å handle inn plagg hver for seg og ikke hele antrekk.8.
Synes du det er vanskelig å sette sammen de stilige plaggene som er å finne i butikkene? Se på utstillingsdukkene først. Har de brukt noen av plaggene på en eller annen inspirerende måte? Noen butikker har faktisk skjønt dette angående utstillingsdukker. Hent inspirasjon og ideer her hvis det er mulig. Eller for all del spør om hjelp! Det er lov til å spørre om hjelp. De butikkansatte er som regel mye hyggeligere enn du tror. De skal være der for å hjelpe deg!

9.
Kle deg komfortabelt. Plagget kan være så fint som bare det, det kan være super dyrt og i det flotteste merke, men føler du deg ikke komfortabel, kommer du heller ikke til å nyte det for det det er verdt. 10.
 Se på kjendiser og mennesker du går forbi på gata. Går de med noe du liker? Hent inspirasjon fra motebladene. Her står det som regel hvor klærene er fra og veldig mange av dem er fra de kjente billige kjedene h&m, bikbok, Gina tricot, Monki, Cubus, KappaHl osv.. Klærene er å få tak i, og de trenger absolutt ikke å koste en formue heller.


H&m er eksperter på trenchcoat, og nesten alle fuskepelsene mine fra i fjor er fra Bikbok.. I år er det nok KappaHl som har flest fuskepelser å by på.

Har du noen shoppingtips du vil dele med oss?


- Marthe <3

Kinoklare!

Da var Jonas og jeg klare for å dra på kino! Paranormal activity 3..


Jonas: I dag så du faktisk normal ut..
Marthe: Eeh, takk?


- Marthe <3

Karen vant!

Ah, i dag var det kjempespennende å se på stevne. Karen og Lobi stakk av med førsteplassen i første klasse hun startet i dag! Det ble med andre ord en feilfri runde, skyhøye stilpoeng, sløyfe, gavekort og seiersrunde på dem i dag. Kjempegøy! Andre klasse fikk hun et riv i, men det var heller ingen dårlig runde. Nå kan jeg nesten ikke vente til å se henne ri neste stevne. Flinka!


Første runde. Om å gjøre å ri penest mulig og selvsagt ikke få riv.


Soleklar førsteplass. Klar for premieutdeling.
Aww.
Lobi fikk til og med små flettetutter i dag.


Her går vi banen til neste runde.


Ja, og dette ble dagens beste bilde i farta. GUD. Jeg har faktisk prøvd på mange av instillingene jeg fikk anbefalt, men jeg får det bare ikke til..

I kveld er det kino på meg. Paranormal activity 3!


- Marthe <3

Vinn extensions!

Er dere klare for en ny konkurranse? Denne ukens premie er i samarbeid med www.rapunzelofsweden.no, og da vet dere vel hva premien er?  En av dere stikker av med et valgfritt clip on extentionsett denne uken! Wuhuu. Jeg har selv extentions fra denne nettsiden og jeg kan med hånden på hjerte fortelle at jeg er storfornøyd med kvalitet og tykkelse på håret. Her får man virkelig et silkemykt, tykt og fyldig hår for pengene. Ta godt vare på det om det er du som blir den heldige!  Alle farger består av 7 deler og dere kan selv velge om dere ønsker bølgete eller rett hår.

Slik gjør du:
Klikke deg inn >HER< og velg extention. Type og farge.
Legg igjen en kommentar med link til håret du ønsker deg, navn og hotmail INNI kommentaren.  


Har du egentlig bare lyst til å kjøpe deg et extention sett med en gang? Da kan jeg informere om at rapunzel nå har 10% på varene!


Her har dere mitt extentions fra samme nettside. Storfornøyd.


Her er et bilde uten blitz. Lik gjerne også facebooksiden til rapunzelofsweden HER.

Lykke til! Vinneren trekkes på onsdag!

-Marthe <3

Kvelden i bilder.

God morgen kjære lesere! I går hadde jeg litt problemer med internett hjemme, men i dag ser det ut til å være i den skjønneste orden. Dere har litt av hvert i vente på bloggfronten i dag. Jeg skal blant annet kjøre i gang en søndagskonkurranse så fort jeg kommer hjem fra stevne. Det blir selvsagt også en liten stevneoppdatering, kanskje moutfit, OG videoblogg om bare Annika og jeg blir ferdige med redigeringen. Søndag er jo den store bloggdagen så da må man slå til..


Litt bilder fra gårskvelden. Vi hadde en superhyggelig kveld hos >Annika<.


Aww. Karen og Andrea. Det var virkelig HERLIG å se Andrea igjen!


Annika og Annette.


Ismonsene.


Love you!

Nå er det stevnetid!


- Marthe <3

Moutfit - 22.10.11

Andrea er kommet hjem fra Danmark for helgen!! Med det blir det selvsagt forsamling av jentene i kveld også. Ah, det skal bli helt fantastisk å se henne igjen. Føles som to år siden sist.. Vi har virkelig savnet denne jenta i gjengen.


Ring fra Primark


Bukse og skjorte fra h&m
Veske fra ?
Sko nye fra NellyLikte dere dagens antrekk?


- Marthe <3

New shoes!

Her får dere en liten titt på mine nye sko. De var og er fremdeles på 50% salg hos www.nelly.com. 299kr var et kupp etter min mening. Skoene var superfine i virkeligheten. Mye finere enn på bildene synes nå jeg! Og størrelsen var helt riktig. Selv bestilte jeg i 36 og skoen var en 36. Jeg blir så glad når de faktisk passer!  


Jeg fikk dem i en pose som nesten var større enn meg selv.
Satt som et skudd.


Dere kan kjøpe dem >HER<Noen som likte dem?
Nå gleder jeg meg til å motta kjolene!


- Marthe <3

Feilfri runde..

Det ble en feilfri runde på gode Karen og Loby. Det var super gøy å være på stevne igjen. Jeg hadde helt glemt hvor gøy det er. Mamma kom også på slutten og i morgen tidlig drar vi alle mann og ser henne ri to nye klasser. Både mamma, jeg og Annika må sette vekkerklokka på i morgen tidlig!

På vei hjem fra stevne hentet jeg tidenes digre pakke fra nelly. Jeg har fått skoene som jeg bestilte denne uken. Jippi! Bilder av dem er allerede knipset. Dere skal få se om noen få strakser! Jeg er superfornøyd.


Beste bilde jeg fikk tatt under runda hennes. Jeg har ikke helt forstått hvordan man tar bilder i fart.


Dette var ihvertfall litt bedre.. Gratulerer til Karen og Loby for en vellykket runde!

Hva har dere funnet på i dag?


- Marthe <3

Stevneklar!

GOD MORGEN! Vet dere hva? Jeg har greid å dra meg opp av senga for å se Karen ri på stevne! >Annika< og jeg skal se henne forhåptentligvis vinne klassen sin. Dette blir spennende! Jeg har ikke vært på noe stevne på sikkert et år. Skal se om ikke jeg får knipset noen bilder av henne også. Vi blogges med en gang jeg er hjemme igjen.


I dag må jeg få til noen ordentlige antrekksbilder. Det er vel på tide.Kos dere så lenge!


- Marthe <3

Jentene koser seg..

I kveld er vi samlet hos >Annika< for å se idol sammen. Karen, Annika, Heidi, Tonje og jeg har kost oss med idol, pizza, prating og litt godteri. Selv heier jeg på Isak. Ikke bare fordi han er søt, men fy søren for en rå stemme på den lille tassen! Alle er super flinke i år, men jeg holder en liten knupp på han jeg.  


Dagens middag. Pizzabakeren. Mmm!
Trebente Kasper!


Den fine idolgjengen..

Hvem heier dere på i år?


- Marthe <3

Innkjøp - 21.10.11

Jeg har endelig greid å bestemme meg for hvilke kjoler jeg ville bestille. Det ble disse to. Ihvertfall nå i førsteomgang! Tusen takk for hjelpen dere! Det er jammen ikke lett når det kommer til Nelly..


Det ble denne! Til bare 299kr.


Kjøp den selv >HER<


Og denne til 449kr.


Kan kjøpes >HER<

Fornøyde med valget?


- Marthe <3

                       Linkene er annonsebaserte.

Liten oppdatering!

Det ble ingen brukbare bilder i dag heller. Jeg er virkelig ikke kresen på hva som kan legges ut her, men det går grenser. Haha. Nå skal jeg snart avgårde til Annika for å prøve å lage videoblogg! disse spørsmålene dere stilte henne på onsdag må besvares. Jeg skal stille spørsmålene og Annika skal prøve å svare på dem. Spennende! Håper videoen blir klar til å vises allerede i kveld! Hvis det blir noe av den i det hele tatt da. Endelig får dere høre Kristiansand dialekta, dere som er så fan av den! Hehe.
 

Jeg vil bare vise dere en ting. Slik ser håret mitt ut i lyset ute.. Slitt og hvitt.


Og sånn ser det ut inne. Ganske stor forskjell eller hva?


Hvilken hårfarge tror dere jeg faktisk har? Haha.

Ha en flott fredag så lenge!


- Marthe <3

Se barnepiken!

Beklager gårsdagens elendige bloggoppdatering! Jeg skammer meg. I går kveld dro Karen og jeg på kino i Lillesand og så barnepiken. Hun har nemlig chess som abonnement og da er det to for èn kinobilett hver tirsdag (i lillesand hver torsdag). Fy søren for en film. Nå er jeg helt nødt til å lese boka. Jeg pleier vanligvis å greie å holde tårene tilbake om jeg bare vil det nok, men i går satt vi begge og grein i annenhver scene mot slutten. Noe så trist! Nei det var den beste filmen jeg har sett på lenge. Anbefales på det sterkeste, men ta med dere et lommetørkle dere som skal se den på kino. Puh!


Aww. Gladmonsen!
Baconchips er et must på kino.
Anbefales, anbefales, anbefales!

Har du sett barnepiken?


- Marthe <3

Moutfit.. Neppe!

Jeg har i dag stått på badet i to timer, sminket meg, pyntet meg, ordnet håret, tatt på de fineste klærene og virkelig følt meg vel. Så tok jeg outfit bilder, så på bildene, og ja... slettet bildene.

Hvorfor kan ikke kamera bare ta bilde av meg sånn som jeg er? Ta bilde av ansiktet mitt sånn som det faktisk ser ut! Det skal liksom være et speilrefleks kamera! Jeg har verken grønt eller gult hår, så ikke gi meg det på bildene. -Og hvordan er det mulig å få bilder av et blekt ansikt når jeg er brun av solpudder som bare det? Ja og hvor kommer posene under øynene fra? Jeg har da aldri hatt poser under øynene!? Gud bedre. Kamera mitt er definitivt ute etter å knekke meg. Jeg må ha nytt, og det FORT.


Dette var de eneste brukbare bildene fra dagens antrekk.. Til og med ringene ser mye bedre ut i virkeligheten.


Beklager masse! Jeg har visst ikke dagen.. Nei vent. Uka!

Noen som kjenner seg igjen i dette problemet?


- Marthe <3

Leserbilder..

God morgen! Håper alle har drømt like søtt som meg. Jeg møtte nemlig Justin Bieber i natt. Ehe. I det siste har jeg vært forferdelig dårlig til å legge ut jevnlige leserbilder. Jeg blir fremdeles sjeleglad av å se slike bilder i mailboksen, og da føler jeg virkelig for å vise dem frem på bloggen også. Tusen tusen takk til dere som tar dere tid til slikt. Fantastisk!  


Dette leserbilde er laget av www.limain.blogg.no
Disse tre sammensatte bildene er laget av www.kar0lineb.blogg.no
Og de to siste bildene er laget av www.vsdesigns.blogg.no

Tusen tusen takk skal dere ha!


- Marthe <3  

Vinner av uggs med mer!

Hei og god kveld alle sammen! Nå sitter jeg hos >Annika< og planlegger en USA tur til sommeren. Haha, jeg har litt av noen planer skal jeg fortelle dere. Vi vil nemlig oppleve USA nå mens vi har skolefri og forhåpentligvis også råd! Oog så vil vi gjerne på en Justin Bieber konsert her i samme slengen. Dette hadde vært en super måte å feire 20 års dagen på ihvertfall.

Jeg har forresten trukket en heldig vinner av uggskonkurransen! Denne ukens vinner har navnet Ann-Harriet! Gratulerer så mye Ann. Jeg har sendt deg mail..


Dagens middag. Pita! Og forresten! Selv om jeg kjørte i gang en spørsmålsrunde for ikke lenge siden, tenkte Annika og jeg at det kunne vært morsomt for dere å spørre HENNE angående meg og blogglivet. Vi tenkte selvsagt litt mer personlige spørsmål og ikke "hvilken shampoo bruker hun," da dette er ting jeg kan svare på selv. Det er ikke alltid like enkelt å sette ord på sin egen personlighet og væremåte! Dette tror jeg kan bli interessant for både dere og meg. Svarene på de utplukkede spørsmålene kommer på fredag, og kanskje til og med på video!      
 


Spør Annika om meg >HER<
Og følg med på fredag!


- Marthe <3

Dyreparkbesøk!

Jeg har hatt en helt super dag! Jonas og jeg var som sagt i dyreparken for første gang i år. Like gøy hver gang etter min mening! Klokken tolv fikk vi se løvene få mat, og klokken et var det mating av villmarksdyr. Skal man i dyreparken så er det et must å få med seg slike ting. Lærerikt og ikke minst gøy! Høydepunktet med dagens besøk, tror jeg var da vi var i apejungelen og så Julius. Da jeg satte meg ned forann glasset hvor apeflokken befant seg, kom selveste Julius bort og lagde trutemunn mot meg. Haha, han så strålende fornøyd ut da han fikk trutemunn tilbake! Ah, hva jeg skulle gjort for å få jobbe med disse dyrene. Jeg fikk selvsagt knipset noen bilder underveis, så her får dere et lite innblikk i hva dyreparken har å by på!  


Giraffer er noen herlige vesner! Fy søren så morsomme de er å se på.


12.15 - Tid for løvemat.


Flotte, store dyr!


Sjefen over alle sjefer hengende fast i et hesteben..


Tror han likte denne hesten jeg.
Turen går videre..
Her er vi på kutoppen hvor det blant annet befant seg kuer og kaniner.
Dåhjort. Aww. Disse var helt nydelige.


I fuglehuset..


.. Og apehuset!
Her har vi fått øyekontakt gitt. Ser dere romantikken i bilde?


Haha. Dette var visst det beste bilde Jonas fikk av kysset vårt.. <3


Afrika, here i come! 4 desember..Flere som har besøkt dyreparken før?


- Marthe <3

Moutfit - 19.10.11

Vet dere hva? Nå skal Jonas og jeg til dyreparken! Juhuu! Nå som det ikke er høysesong lengre koster det ikke mer enn hundrelappen å komme inn og vi slipper å traske rundt blant tusenvis av mennesker. Jeg har kledd meg i grønt for anledningen i dag, og på fingrene er jeg svært dyrisk! Det er vel fornuftig når man skal i dyreparken?
Flue og fuglering fra
www.dobb.no
Zebraring fra Topshop

Shorts fra Bikbok
Genser og skjorte fra h&m
Sko fra Nelly
Hva synes dere?


- Marthe <3

Innkjøp - 18.10.11

God morgen alle sammen! Her kommer gårsdagens innkjøp..
Grønn genser fra h&m. 249kr
Genser fra Gina Tricot. 149kr


Gullbelte fra Gina Tricot. 49krRødvinsfarget jakke fra Bikbok. 149kr - Halv pris


Blå elskbare skinnbukser fra Cubus. Endelig var de på halv pris! 199krNoe du likte?


- Marthe <3

VIL HA...

Ååh i dag har jeg brukt en god time bare på å sikle etter de flotte kjolene Nelly har å tilby. Jeg blir gal av det utvalget jeg! For ikke å snakke om skoutvalg. I tillegg til å ha klikket hjem et par sko fra Nelly, har Kristine og jeg shoppet litt klær i dag, og nå har jeg jammen meg planer om å klikke hjem et par kjoler også. Jeg har plukket ut syv kjoler jeg kunne tenke meg, og nå trenger jeg hjelp fra dere! Hvilke bør jeg klikke hjem?


Kjole 1 HERFRA


Kjole 2 HERFRA


Kjole 3 HERFRA


Kjole 4 HERFRA


Kjole 5 HERFRA


Kjole 6 HERFRA


Kjole 7 HERFRA

Setter veldig stor pris på litt hjelp her!


- Marthe <3 

                  Linkene er annonsebaserte.

Moutfit - 18.10.11

Det er lønningsdag og med det, tid for shopping med Kristine!


Sko fra Nelly
Kjole fra Cubus
Jakke fra Monki
Smykke fra h&m

Ring fra Gina Tricot
Ring kun 49kr  HERFRADere skal ikke se bort ifra at innkjøp kommer senere!


- Marthe <3

Jenter og uvaner..

Uvaner er et interessant tema. Ofte tenker man ikke over at man har uvaner, og da er det jammen ikke lett å gjøre noe med dem heller. Selv har jeg en rekke. Faktisk så mange at jeg fikk lyst til å remse dem opp på ei liste. Kanskje du kjenner deg igjen i noen av dem? Del gjerne dine uvaner med oss!MINE UVANER:
1. Jeg knekker fingerledd.
2. Jeg legger fra meg ting over alt.
3. Jeg bruker for mye penger. Jeg shopper for mye, bruker for mye penger på reiser og eier ingen spareevne.
4. Jeg spiser for få måltid i døgnet, og når jeg først spiser, spiser jeg meg ihjel og tror magen skal sprekke hver gang.
5. Jeg sitter for mye på internett. Blogger jeg ikke så sitter jeg på facebook eller svarer på kommentarer og mail.6. Etter at jeg har reist et sted tar det minst to uker før jeg får fingeren ut og tar reisesakene mine ut fra kofferten.
7. Jeg glemmer alt for ofte å fjerne sminken før jeg legger meg.
8. Jeg biter negler når jeg ser på film.
9. Jeg spiser godteri hver eneste dag, og ikke i en overkommelig mengde heller.
10. Jeg bruker ALT for mye penger på bon appetit. Ikke nødvendigvis på de store usunnhetene de har her, men på baguett, salat og wraps! Det er jo så enkelt og så godt!Hvilke uvaner har du?


- Marthe <3

Nyere favoritter!

Her kommer noen av mine nyere favoritter fra smykkeskrinet!
Nydelig sølvring med stein fra h&m.


Korsringen min som jeg har vist frem mange ganger. Fra www.dobb.no.
RÅ flaggermusring fra www.dobb.no. Virkelig storfavoritt!


Klokkering i sølv fra www.dobb.no.
En sniktitt av favoritt smykket.. Det er fra h&m.


Minimalisme, minimalisme, minimalisme <3 Dette er også fra h&m.


Stort, men samtidig enkelt. Fra Kappahl.

Hva likte dere best?


- Marthe <3

                Noen av produktene er sponset.

Marthe Borge - Mest aktiv

I dag er Marthe Borge på første plass på "mest aktive listen" takket være kommentarskrivingen deres! Derfor vil jeg bare starte dagen med å si takk for at dere er så aktive som dere er. Alle bloggere setter stor stor pris på lesere som gir litt lyd fra seg. Faktisk så har det sneket seg inn en liten senebetennelsen i høyre håndledd etter all godkjenningen i går, og her sitter jeg med støttebandasjen på. Haha! MEN tror dere ikke jeg greide å finne en bandasje som passet ypperlig til dagens antrekk?


Flaksfrøkna slår til igjen. Litt ekstra tilbehør til dagens antrekk.


Who's whining?


- Marthe <3

VINN UGGS!

Ukens søndagskonkurranse er i samarbeid med www.fashdeal.com og premien dere kan stikke av med er et par uggs til verdi 500kr! Jeg har selv to par uggs fra denne nettsiden og er storfornøyd med både utseende og kvalitet! Faktisk så er enda et par snart på vei i posten.. Wuhuu! Trenger du også et par uggs nå som vinterkulda er like rundt hjørnet?

Delta slik:
1. Velg deg ut en variant. Skriv variant, farge og størrelse i kommentaren din.
2. Husk også navn og mail INNI kommentaren.

Her er parene dere kan velge mellom. Husk at enhver variant finnes i mange farger!

Modell Bailey button


Modell classic cardy


Modell classic mini


Modell classic shortModell classic tall

Finn alle fargene >HER<
Lykke til! Vinneren trekkes onsdag!


- Marthe <3

Forstå deg på gutta!

Hvordan er egentlig menn og hvordan tenker de?Her kommer en liten oppvekker!
1.
Hvis en mann kritiserer venninnene dine, er han trolig sjalu på oppmerksomheten du gir dem og gjerne litt redd for hva dere snakker om. Kanskje dere diskuterer hvor dumt han oppfører seg her om dagen? Det er det han frykter..

2.
Menn aller flest vil gjerne være ærlige, men blir han møtt av en vegg gang på gang og kjeftet på, velger han heller å lyve. Han gidder heller ikke å si sin mening hvis du stuper ut med motargumenter og blir sint på ham hver gang han er uenig med deg.

3. Menn generelt er ikke spesielt flinke til å snakke i telefonen, eller sende personlige og private meldinger. Ofte vil de helst si det de skal si og legge på røret. Menn prater ofte mye når de er usikre, og sier heller lite når de har det bra.4. Ikke forvent kjærlighet og kos hver time om dagen. Har han sagt at han elsker deg, ja så gjør han det. Ihvertfall til han sier noe annet.

5. Ikke prøv å stopp en mann i å gjøre noe, for så å spørre om han kan gjøre noe annet. Som å ta ut søppla for eksempel.. Det går i surr for han. Menn flest mener de kan tenke på to ting samtidig, men langt ifra på samme måte som kvinner. Menn gjør helst en ting om gangen. Har dere ikke lagt merke til hvordan menn stopper opp midt i den travle bygaten fordi de må svare på en melding? 


 
6.
Ikke prøv å ta opp en diskusjon mens han ser på yndligsprogrammet. Du vil ikke få noe som helst ut av ham. Han vil helst ha fred og de fleste menn blir usikre når det snakkes om følelser. Mange menn føler kvinnene er "bedre rustet" med godt ordforråd og med det tror han at han har tapt før kampen er begynt.

7. Hvis en gutt sier han har gledet seg til en fotballkamp hele uken så har han faktisk det! Han vil bli både superskuffet og lei seg i det du drar fra han fjernkontrollen og skifter til din elskelige dramaserie. - Men han lærer av sine feil og neste gang går han gjerne til kameraten sin for å se kampen og blir så med gutta ut på byen etterpå. Er du en av dem som bekymrer deg for kjæresten når han er ute på byen, så tenk litt på det neste gang du drar fjernkontrollen ut av hendene hans.Noen som fikk seg en oppvekker her?
Søndagskonkurransen er like rundt hjørnet!- Marthe <3

Svar - Del 3

Det ble en del hesterelaterte spørsmål i denne spørrerunden! Derfor tenkte jeg å gjøre svardel 3 til et slags hesteinnlegg. Så til dere som hater hest og alt som har med dette å gjøre.. skroll dere ned til neste innlegg! Hehe. De fleste bildene er tatt med mobil, så kvaliteten er ikke noe å skryte av, men dere får ihvertfall et innblikk av mitt tidligere hesteliv!Har du noen gang vurdert å få deg hest igjen?
Jeg skal ha hest igjen. Men det blir nok ikke før jeg er ferdig utdannet, har flyttet inn i et hus, har økonomi og råd til å både betale og "forsørge den" selv. Hehe. Det er dyrt med hest skal jeg si dere! I tillegg til at en bedre hest koster 50 000, skal man betale stallplass på alt fra 2500-5500kr, sko til hesten, gjerne fòr, veterinær og ridetimer! Da jeg hadde min forrige hest på Epona ryttersenter i Kristiansand, betalte vi 5000kr i stallplass hver måned + sko til 1000kr. I tillegg til dette var hesten min skadet de tre første månedene jeg hadde den og vet dere hvor mye veterinær regningen kom på? Over 80 000kr! Heldigvis har man forsikring så vi måtte "bare" betale en egenandel på nesten 10 000. Nesten en tredjedel av hva hele hesten kostet.. Haha. Nei hest er dyrt.Hva var det høyeste du starta når du rei?
Jeg var pinglete av meg. Kan kanskje ha noe å gjøre med at hesten var liten også. Jeg gikk fra stor hest, til mindre hest, til nesten ponni. Billy (min siste) var på grensen til stor ponni. Det høyeste jeg startet var 95cm. Det gikk supert og vi fikk jammen meg 2 plass. Et sekund unna førsteplassen. Jeg kommer aldri til å glemme det stevnet. Det er faktisk et av de beste minnene jeg har med Billy!


Et av våre første stevner..


 
Hvorfor slutta du å ri?
Jeg begynte på videregående. Allmen er krevende, hest er krevende og to krevende ting var ikke alltid like greit å kombinere. Så ble jeg nok litt lei til slutt. Hest er absolutt gøyest om sommeren, og når det kun er sommer to små måneder i året, er ikke det noe å juble for.. Men jeg savner det så absolutt og jeg er langt ifra ferdig med hest. 

Vil du begynne å ri igjen?
Jeg kunne godt tenke meg å ha hest på halvfor, men først skal jeg skaffe meg en hund og konsentrere meg om den. Haha. Jeg har akkurat overtalt mamma til å la meg ha en i huset!

Kan du fortelle litt mer om hva du holdt på med innen riding, legge ut bilder og sånt?
Jeg drev med sprangridning hele tiden. Første hest jeg hadde delte jeg med ei venninne. Vi var amatører begge to på dette tidspunkt, men lærte masse av denne nydelige hesten. Etter et år var det på tide å skaffe seg en egen. Det var da jeg gikk på en smell. Jeg skaffet meg den første hesten jeg så. En ex traver som viste seg å være mega aggressiv. Jeg overså det litt i begynnelsen men etter x antall angrep på både venninner og bekjente innså vi at det kun var en ting å gjøre. Avlive den. Det var FORFERDELIG trist, men der fikk jeg meg en lærepenge! Heldigvis var jeg mye heldigere med neste hest som var en liten, uskyldig palomino. Nei det var ikke en palomino, men den lignet fælt. Han kunne kysse, bukke, elsket kos og var akkurat det jeg hadde ønsket meg. En familiehest som var med på alt. Drømmehesten som jeg sitter igjen med mange mange minner fra.


Sussebassen. Haha! Man kunne bare si nuss, så tok han hele overleppen opp slik som på bildene her og kysset som bare det!


 
Kan du legge ut det rideutstyret du har?
Jeg har ingenting igjen dessverre. Eller jo jeg har et godt antall både ridebukser og ridestrømper, men sko og hjelm er solgt. Før jeg solgte det, red jeg med tretorn støvler og GPA hjelm. Super dyrt utstyr, ikke særlig pent design, men fy søren så behagelig! Og ja.. Jeg var en av dem som pyntet hjelmen med diamanter på stevner. Haha!

 Er du eller har du vært ei hestejente?


- Marthe <3

Annika tester leppestifter!

Etter forrige gang jeg la ut bilde av meg selv med litt farger på leppene, fant både jeg og de fleste av dere ut at dette ikke burde skje igjen.. MEN, for en uke siden mottok jeg to leppestifter fra Yves Rocher. En i knall rød og en i mer nude. Likevel ikke så nude at jeg kledde den. Tro meg, jeg prøvde. Jeg tok masse bilder med den på og da jeg la dem inn på dataen klar for å vise bildene til dere, lo jeg meg skakk ihjel og slettet dem med det samme. Annika derimot, hadde de perfekte lepper for begge farger! Dermed tenkte jeg at jeg kunne vise dere leppestiftene på henne.. Fargene er nydelige og merket har ryktet på seg å være svært godt, så da fortjener de etter min mening å bli vist frem!
Annika likte selv best denne..


Men jeg syntes jammen meg hun var nydelig i knallrød også jeg!


Dette ble min favoritt.. Begge fargene finner dere HER.

Hvilken likte dere best?


- Marthe <3 

            Leppestiftene er sponset

Moutfit - 14.10.11

I dag ble det hele 8 brukbare bilder! Dere som dør av outfitbilder.. Skroll nedover!
Skjerf fra Vero Moda


Sko fra Message
Shorts fra Bikbok
Topp fra h&m


Ring fra Polen et sted. (Fikk den av tante)


Lommebok fra I am


Smykke som har hoppet ut av hektet, fra Cubus. Haha!

Hva synes dere?


- Marthe <3

Sneak peak på dagens!

Det er visst blitt endring i hytteplanene! Vi skal fremdeles på hyttetur, men på en annen hytte. Jeg tror jammen meg det er strøm her også, så da blir det vel litt kommentarsvaring likevel! Hehe. Her kommer en liten sneak peak på dagens reiseantrekk.. Dere skal selvsagt få se det på også!


Nyydelige ringen <3Blir det bra tror dere?


- Marthe <3

Hvorfor trene?

Det finnes mange der ute som har lyst til å trene, men som mangler den riktige motivasjonen. Kanskje dette innlegget kan hjelpe dere i gang! Her kommer 6 gode grunner til å starte treningen.Tren fordi..
1. Trening hjelper deg å holde vekten i sjakk! Jo hardere du trener, jo flere kalorier forbrenner du. Prioriter treningen selv i en hektisk hverdag! Vi har 24 timer i et døgn.. Man har alltids èn time til overs og mer tid trenger du ikke! 

2. Trening gir deg godt humør! En liten økt på 30 minutt letter humøret etter en hard jobb eller skoledag. Fysisk aktivitet stimulerer flere kjemiske stoffer i hjernen som får deg til å føle deg både roligere og lykkeligere etterpå.3. Trening gir energi! Fotballfrue sier det gang på gang. Det høres kanskje ikke logisk ut at man får mer energi av å slite seg ut på et treningssenter? -Men fysisk aktivitet gjør at oksygen og næringsstoff blir transportert rundt i kroppen, noe som hjelper kroppen å jobbe mer effektivt.

4. Trening forebygger kroniske sykdommer. Det er kanskje noe vi unge tenker alt for lite på. Fremtiden, og hvordan kroppene våre vil se ut om 30 år. Trening forebygger benskjørhet, hjertesykdommer, flere kreftformer, og diabetes type 2. Trening er også med på å kontrollere blodtrykk og kollestrolnivå. Tren! Det kan være en redning for mye.5. Trening er nøkkelen til bedre søvn. En god natt søvn gir deg både bedre humør og bedre konsentrasjonsevne! Viktig, viktig, viktig.

6. Trening KAN faktisk være gøy! Vær kreativ og finn ut hva DU liker best? Er du av rutinetypen som liker systematisk trening, programmer og den slags? Eller foretrekker du dansekurs, eller yogatimer? Finn din favoritt og start der. Trening skal være morsomt! Er DU flink til å ta vare på kroppen din?


- Marthe <3

Puh! Litt av et tiltak.

Ja, det er litt av et tiltak å skulle reise på hyttetur uten strøm! Hehe. I dag har jeg sittet og skrevet på blogginnlegg i fem timer allerede og jeg er langt ifra ferdig. Man kan ikke bare ta ferie fra blogglivet. Innlegg må forhåndskrives om ikke man har internett. Heldigvis synes jeg bare det er gøy! Tanken på å ikke kunne oppdatere dere en hel helg hadde drept meg. Det blir derfor blogging som normalt i helgen, men jeg får ikke muligheten til å svare på kommentarene deres før søndag kveld. Men da lover jeg å svare godt også! 

Innlegg dere har i vente dreier seg blant annet om å forstå seg på gutta.. En ny smoothies oppskrift er i vente, siste del av spørsmålsrunden kommer, anbefaling av et par produkter oog kanskje en av dere stikker av med et par Uggs? Hvem vet? Hoho..  Nå skal jeg lage middag til Jonas kommer hjem!
Mamma er syk så hun må vel kanskje også få litt?


- Marthe <3

Perioral dermatitt..

Mange av dere spør hvordan det går med dette ansiktsutslettet som jeg fikk for et par uker siden. Utslettet kom helt ut av det blå og jeg var plaget med det i over en uke før jeg fant ut at det trengte behandling. Så jeg dro til legen som sa at utslettet var uhelbredelig og at det gikk over av seg selv etter et par uker. Men alle som har vært plaget av urenheter i ansiktet, kviser eller utslett vet hva dette gjør med selvtilliten. Et par uker, kan virkelig føles som en evighet! Plutselig har man ikke lyst til å gå ut i offentligheten mer. Man vil helst bare stenge seg inne, og ikke vise ansiktet til noen. Selv om mitt utslett gikk bort i løpet av to små uker, fikk jeg så absolutt kjenne på hva slike hudproblemer kan gjøre med selvtilliten. -Og ikke bare følte jeg meg stygg, det var jo kjempe ubehagelig! Huden var så tørr at den falt av mot slutten og ikke kunne jeg smøre meg med fuktighetskrem heller!Da jeg skrev et innlegg om dette tidligere, fikk jeg veldig mye respons fra folk som har vært plaget av det samme. Mange kom med forslag til hva jeg kunne gjøre for å behandle utslettet og det satte jeg stor stor pris på. Nå vil jeg gjerne fortelle alle dere som fremdeles er plaget av perioral dermatitt, hva som kan hjelpe! Da legen min sa jeg verken fikk tabletter eller kremer for å behandle dette, ringte mamma en ny lege som skrev ut antibiotika tabletter til meg med det samme. Antibiotika tablettene som skulle hjelpe mot dette het Tetracyclin Arco. Etter å ha tatt to tabletter i døgnet i fire dager, var utslettet borte. De røde prikkene og den supertørre huden var ikke lenger å se overhode. I tillegg til å ta disse tablettene, smørte jeg meg inn med kremen Betnovat to ganger daglig. Dette er også en krem man får på resept hos legen, og en krem MIN lege egentlig nektet meg. Av og til må man virkelig bare stå på sitt og protestere litt. Hadde jeg ikke gjort det, ville jeg antagelig enda vært plaget av dette.


Kremen ser slik ut. Fantastisk krem som skal funke mot urenheter som kviser også!

Tusen takk for alle råd jeg fikk angående dette!
Dere er virkelig toppen..


- Marthe <3

Ny header!

Da har Annika ordnet enda en ny header til meg! Forandring fryder, eller hva? Bildene er noe av det samme som vi brukte til den forrige, men litt forandring ble det jo likevel. Jeg likte blant annet skriften på denne mye bedre enn den forrige. Hva synes dere?


Likte dere den?


- Marthe <3

NY PC!

JIPPI! Jeg har skaffet meg ny pc! Åh.. Jeg fatter ikke hvordan jeg har greid meg med den gamle når jeg ser hvordan denne nye fungerer. Alt går jo ti ganger raskere, ingenting henger seg opp og alt er bare fantastisk! De seks siste årene har jeg hatt acer, men nå prøver jeg meg på hp etter experts anbefaling. Denne pcen kostet 3700kr på Expert. Jeg kjøpte den for bursdagspengene jeg fikk av bestemor og bestefar til 18års dagen min. Beste investering noen sinne! Tusen takk bestemor og bestefar!


En sjeleglad Marthe! Mamma kjøpte seg blueray spiller også i samme sleng. Endelig har vi det også i hus! 
Ah, min nye ektemann <3 Mye lettere og mer praktisk å reise med enn den gamle.

 
Ja så kjøpte jeg en ekstern harddisk. Har dere sett noe så nydelig? Kostet vel 599kr på expert.


Her er det plass til 360 000 bilder. I dette øyeblikk holder jeg på å laste over mine 25 000 bilder fra gamle pcen til denne flotte rosa saken. Bare 1 timer og 10 minutt igjen av flyttingen. Haha.


- Marthe <3

Julebrus i oktober..

Er det ikke sykt? At både julebrus og kakemenn er å se i butikkene allerede? Det er oktober og over to måneder til jul jo! Snart er vel påskeeggene også å se i butikken. Jaja! Stemningen ødelegges, men svarten heller. Jeg elsker både kakemenn og julebrus jeg.

I dag har Jonas og jeg vært en kjapp tur på sørlandsenteret. Jeg leste i avisen at det skulle være oktoberfest disse dager, men det var jammen ikke mye salg å finne på verken h&m, bikbok eller Gina tricot. Skuffende! -Men jeg finner selvsagt noe på ordinær pris også jeg.. Skal vise dere dagens tre kjøp senere. Nå skal det først og fremst bakes!
Hoho, her så jeg direkte gal ut.


I dag fant jeg forresten ut at Toro har flere varianter enn bare Tikka masala.. Så jeg kjøpte alle.


Så måtte vi jo kjøpe både julebrus og kakemenn til i kveld! Hehe. Syndere!

Nå gleder jeg meg til å friste dere med mislykket sjokoladekake..
.. og dagens innkjøp!- Marthe <3

Todays make-up!

Titt-titt!
Øyenskygge fra makestyle!


Nå som jeg endelig har fått kastet sminke i fjeset, må jeg finne dagens antrekk også!

Kanskje dere får et glimt av det og?


- Marthe <3

Svar - DEL 2

Hvor er bestevennene dine akkurat nå?
Hun ene er antagelig på skolen, hun andre i Danmark og resten sitter kanskje å planlegger hytteturen vi skal på til HELGEN! Jippi! Gleder meg.

Har du gått på butikken i pysjen?
Nei men jeg har spist frokost på bon appetitt i pysjen!

Har du noen gang brekt en kroppsdel?
Aldri! Jeg har vært kjempe heldig der. Men halebeinet mitt har gått på noen smell på snowboard og fingrene mine har vært forstuet et par ganger.

Det første du legger merke til hos det motsatte kjønn?
Klærene. Helt klart. Stilen først, så ansikt og hår. Angående ansikt legger jeg aldri merke til noe spesielt. Stor eller liten nese? Haha, hvem er det som legger merke til sånt? Har han et pent smil, så ser han som regel bra ut. 

På skolen, var du den som snakket mye, eller hvordan var du i forhold til andre?
Jeg var flink til å prate, men ikke om ting som var skolerelatert. Med andre ord heller ikke til læreren. Når det kom til leksehøring og den slags var jeg den som satt i hjørnet og latet som jeg skrev heftig i håp om å få slippe å høres. Ingen muntlig-aktiv elev!

Hvem fikk ditt første kyss?
En liten tass i barnehagen tenker jeg.

Hva ville du bli når du var liten?
Veterinær.

Nevn to ting du gleder deg til?
Å flytte inn i ny leilighet, kunne innrede den og kjøpe masse masse nytt. OG selvsagt Egyptturen i desember! Ååh, som jeg gleder meg.

Hva gjør du for jonas? Er du romantisk mot han?
Nei jeg er ikke spesielt romantisk av meg, og jeg ser helst at ikke han er det heller. Faktisk så foretrekker jeg at vi sitter på hver vår side av sofaen noen mandagskvelder. Høres kanskje rart ut, men jeg synes det er minst like hyggelig å se på film uten å sitte oppå hverandre. Jeg er ikke så glad i kliss. Det må jo være NOEN som er enige i dette også? Haha.
 
Hva er det fineste du har gitt til Jonas?
Hmm. Kanskje London turen han fikk til bursdagen i år? Det er så vanskelig å kjøpe gave til han. Enten så blir det klær eller så blir det en reise.. I hans tilfelle koster dette ca like mye så hvorfor ikke kjøpe en minnerik reise? Gutteklær er faktisk superdyrt om ikke man handler på h&m..


Det fine hotellet, den gode maten, gordon ramsey besøket, spaet, og shoppingen.. Minner! 

Jeg har veldig lyst på sånn stil som deg, digger den! men tørr ikke bruke det, redd for hva andre skal si! Hva gjør jeg?
Hvis du virkelig har lyst til å kle deg litt annerledes, skille deg ut og kanskje også inspirere andre.. Gjør det! Begynn i det små. Hva synes du er skummelt og nytt når det kommer til klesplagg? Er du en av dem som helst ikke beveger seg utenfor dongeribuksen? Kjøp deg noen stilige tights og begynn der! Eller er du kanskje en av dem som kun kler deg i sort, hvitt, brunt eller grått? Begynn å kle deg i farger! Når du føler deg komfortabel i dette, kan du gjerne kjøpe deg noen sorte strømper og et skjørt! Eksperimenter og kjenn på hva du føler deg komfortabel i. Etterhvert vil du kanskje til og med tørre å hive på en haremsbukse i sykadeliske mønstre. Prøv å gjøre deg uavhengi av hva andre synes. Alle kan aldri like den samme stilen. Lykke til!

Hvilket kamera har du?
Jeg bruker Nikon D3000

Hvilken bok leser du for tiden?
Jeg leser for tiden Vann til elefantene. Fantastisk bok! Gleder meg til å skrive om den.Trener du mye?
I det siste har jeg jo ridd litt da. Jeg har vært så stiv at jeg ikke har kunnet bevege meg nærmest. Og i helgen skal vi jammen meg på fjelltur også så her er det vel litt trim og hente! Men treningssenteret har jeg ikke nærmet meg siden forrige uke.. Shame shame!

Hvor handler du mest?
I høst har jeg faktisk handlet mest hos h&m. Men jeg synes alle kleskjedene er flinke i høst!  

Jobber du?
Nei, men jeg har fått fingeren ut og søkt nå nettopp så jeg venter spent på svar!

Når legger du ut flere smoothie oppskrifter?
Det kommer til helgen! Jippi.

Kan du vise oss et bilde fra du var 15/16?
Ah. Det er godt å høre at dere aldri blir lei av bildene fra meg i denne aldreren. 15 års alderen er en fin tid med mye mascare, øyenskygge og eyeliner både under og over øynene. Ja og på øyenbrynene.. Øyenbrynspenn? Hva er det da?


Oh yes..


 
Hva er din verste uvane?
Hmm. Kanskje å legge fra meg ting over alt i huset. Akkurat nå sitter jeg å ser på extentionet som jeg har lagt fra meg i vinduskarmen, rettetangen som ligger foran verandadøren, neglelakk og leppestift på stuebordet og 4 magasiner midt på stuegulvet. Jeg er sikker på at mamma elsker rotet mitt!

Har du spilt et instrument?
Jeg har spilt piano i flere år. Elsket piano.. Alle i familien på pappa's side spiller piano.

Hvor mye penger bruker du på klær og sko i måneden?
1000kr til 10 000kr. Det kommer ann på hvor mye jeg reiser og på hvor mange senterbesøk jeg får tatt i måneden. Jeg shopper mye, men billig.

Jeg skal begynne på videregående til neste år og jeg vurderer å søke på katta. Synes du det er en bra skole med flinke lærere og er det godt miljø der?
Det kommer nok ann på hvilken klasse man havner i. Èn klasse kan ha et fantastisk miljø, mens en annen er som å havne på barneskolen igjen med mobbing, latter og peking. Men slik er det vel over alt. Kommer du i klasse med de riktige menneskene så vil du nok oppleve et flott skolemiljø. Lærerne jeg fikk møte i løpet av tre år var litt 50/50. Noen lærere var virkelig fantastiske. Jeg lærte masse og det er mennesker jeg kommer til å huske i mange år fremover. Andre var ikke fullt så flinke til å lære bort ting igjen. En god lærer for meg er en blid lærer.. En som underviser på en måte som motiverer oss elever til å følge med og virkelig lære noe. For meg er det viktig at læreren ser ut til å like det han/hun driver med. Gjør personen ikke det, blir jeg demotivert med en gang.
Gamle medielæreren min. Jeg hadde prosjekt om han en gang i tiden.

De skoene du hadde på deg når du hadde dongribukse. Hvor er Office shoes?? er det på nettet? Er det lenge siden du kjøpte de? Pris?
De er kjøpt i Praha. Dette er en butikk jeg fant der nede og etter å ha googlet butikknavnet kan jeg dessverre ikke finne noen nettbutikk som selger skoene. Men skal dere til Praha så kan jeg fortelle dere at skoene finnes på flere kjøpesentre der nede!

Hvor mye tjener du på bloggen?
Nok til å kunne leve av den, men jeg er likevel i gang med å skaffe meg en deltids jobb! Jeg skal nemlig lære meg fenomenet å spare. Hehe.Når skal du flytte for deg selv?
Når jeg begynner å studere.

Hva er klesstørrelsen din?
32, 34 og 36. Alle størrelser er forskjellige. I gensere passer 34 og 36 best, i bukser 32/34.

Heter du Marthe Karin?
Ja det gjør jeg! Oppkalt etter bestemor og oldermor.Hva syns du om Justin bieber?
Han er søt, synger flott og er et stortalent hele gutten.

Følger mange i familien din med på bloggen?
Absolutt alle. Når store deler av familien holder til i Stavanger og Thailand er det flott å kunne følge med på hva som skjer i livet mitt gjennom bloggen. Alle besteforeldrene, tante, mamma og pappa leser bloggen og bestemor leser faktisk enhver kommentar! De vet alle sammen hva som skjer til enhver tid i livet mitt. 

Hva synes de mor om at du har blitt en så kjent blogger?
Hun synes det er kjempe stas og hjelper meg masse! Hvis Jonas maser om oppmerksomhet mens jeg sitter midt i et blogginnlegg kommer hun gjerne med et "hysj hun må jobbe". Haha! Det er kjempe gøy at hun er så motivert som hun er for det motiverer meg også. Så kommer hun stadig med bloggtips, sponsortips til konkurranser og lignende. Hun er min blogg-assisent og passer på at alle pakker, gaver og den slags blir sendt av gårde!


 
Hvis du skulle jobbet i en butikk, hvilken ville du da valgt?
Jeg kunne tenke meg å jobbe både på Bikbok, h&m, Gina Tricot, Vila eller Cubus. Men dere som kjenner meg vet hvor drømmejobben går..

Hvordan er du når det kommer til sjalusi?
Jeg er ikke sjalu av meg. Der er jeg jammen meg heldig for det må være slitsomt. Både for en selv og for en eventuell kjæreste. Å ikke kunne få gå på byen pga kjæresten for eksempel. Eller å ikke kunne reise bort alene pga en sjalu kjæreste. Jeg er glad jeg ikke har opplevd noe slikt. I desember drar jeg og venninnene 2 uker til Egypt, mens Jonas drar til Gran Canaria. Ingen sure miner, ingen bekymringer.. Vi gleder oss!

Hva syns vennene dine om at du er med Jonas stort sett hver dag?
Jeg tar enhver sjanse jeg får til å gå med venninnene mine. Vi kan aldri gå sammen hver eneste dag, men kan alle jentene gå sammen en dag, kan Jonas og jeg ofre en planlagt kveld sammen uten at noen av oss får sure miner av den grunn. Vi har vært sammen såpass lenge nå at det ikke er noen grunn til å stresse. Vi vet hvor vi har hverandre og får nok av tid sammen uansett!

Kan du legge ut spotify spillelista de?
Hoho. Jeg har ingen.. Jeg hadde limewire en gang da..? Jeg kan ingenting om musikk, nedlastningsprogrammer, og den slags. Skal jeg høre på musikk så klikker jeg meg glad og fornøyd inn på youtube, hører sangen jeg vil høre på og ferdig med det.

Noe du MÅ gjøre før du dør?
Reise mer enn lommeboken tillater!

Bruker du solkrem når du er i syden?
Nei der må jeg nok gå i skammekroken litt, for dette er jeg dårlig på. Jeg bruker sololje med faktog 2,4,6 max 8 uansett hvor jeg er. Det kommer litt ann på varmen, men jeg blir aldri solbrent og da tror jeg at jeg kan bruke olje uansett hvor sterk sola måtte være. Desverre ødelegger jeg huden min innvendig på denne måten og som 40 åring kommer jeg til å få rynker i massevis om ikke jeg lærer meg å bruke solkrem. For ikke å snakke om hudkreft!Er dere fornøyde med svarene?


- Marthe <3

Ryddeaksjon - Check!

Puh! Mamma og jeg ble akkurat ferdige med dagens lille ryddeaksjon.. Eller skal jeg si kasteaksjon? Det er så vanvittig mye som må kastes, eller gis bort når man flytter fra stort til lite. Plutselig har man ikke plass til halvparten av tingene vi eier! -Men det er jammen meg deilig å bli kvitt også. Nå starter vi med blanke ark og minimalistisk med pyntegjenstander.


Mamma:
Herligfred, kan du ikke kaste noe av dette? Jeg har aldri sett deg male før!?
Marthe: NEI! Tenk om jeg skal bli maler? Man vet aldri!
Vannmaling, oljemaling, akrylmaling.. Jeg har visst alt.


Jeg skal søren meg melde meg på malerkurs jeg for dette må utnyttes!


Hjelpes.. Jeg har visst samlet på tusjer og glitterglue også jeg.


Filmer som skal til Fretex.


Smykker og dill som skal til fretex.. Det er bare å ta et fretex besøk neste uke dere!

Nå har jeg en velfortjent date med Kristine!


- Marthe <3

Inspirerende Ikea besøk!

Åh GUD. Hodet mitt er fullt av ideer! Jeg har bare vært i den nye leiligheten èn gang, men den er allerede ferdig innredet i hodet mitt. Mamma og jeg var innom både Ikea, skeidar og Strai kjøkken i dag og fy søren så mye inspirasjon det var å hente her. Det er visst bare å spare, for jeg har i dag designet meg to egne garderober til 8000kr. Nå mangler jeg bare noen nydelige lamper, et par stilfulle bilder, speil og enda mer lys, så er walk in closet rommet mitt i orden. Dette blir flott dere!


Hvorfor designer ikke alle sine egne klesskap? Dette var jo helt genialt!


Da vi var halvveis måtte det en spisepause til!


Mamma med laks og jeg med kjøttboller.


Resultat av mine kommende garderober..


Garderobe del 1


Garderobe del 2

Om to uker starter vi innflyttingen! GLEDER MEG.


- Marthe <3

Moutfit - 09.10.11


I dag fikk jeg tatt i bruk enda en av fuskepelsene mine. Denne brune er fra Bikbok.
Antrekk fra Bikbok
Sko fra DNA
Klokke fra Guess


Håret mitt er faktisk ikke SÅ slitt som det ser ut til på disse bildene. Det er bare.. bustete. Haha

Ha en fin søndagskveld!


- Marthe <3

Søndagskonkurranse!

Hei hei alle sammen! Nå tenker jeg dere er superklare for å delta i ukens søndagskonkurranse? Denne ukens konkurranse er i samarbeid med www.makestyle.no og premien dere kan stikke av med er et sminkekitt til verdi 500kr! Jeg har selv et av disse sminkekittvariantene, og har anbefalt dere det på bloggen uttallige ganger så å dele ut et gratis er litt av en glede! Dette sminkekittet inneholder hele 60 øyenskygger, 3 blushers, 4 concealers, 16 lip colours, 12 glitter krem øyenskygger, eyeliner, high lighter, bronzer og contour! Her har man med andre ord alt i et..

For å vinne må du:
1. Legg igjen en kommentar med navn og mail INNI kommentaren.

Vinneren trekkes på onsdag!


- Marthe <3

Vinn en Calvin Klein goodiebag!

Her om dagen fikk jeg en pakke i postkassen hvor det befant seg to parfymer i merket Calvin Klein. En dameparfyme og en herreparfyme, begge i herlige dufter! Gjett om Jonas var fornøyd da! Endelig fikk han også noe godt ut av bloggingen min. Vi har begge sprayet oss inn i Shock Calvin Klein duftene hver dag siden vi mottok dem og jeg kan med hånden på hjerte fortelle dere at de lukter kjempedeilig begge to! Jonas og jeg skal aldri lukte noe annet enn forfriskende igjen..

Jeg kan absolutt anbefale dere parfymene videre og det fine med det, er at blogg.no nå arrangerer en konkurranse hvor man kan vinne en goodiebag med Calvin Klein produkter. Blant annet disse prafymene, en CK toalettmappe, et skjerf og annet CK stas! Er dette noe du kunne tenke deg? Delta raskt og enkelt >HER<. Vinn og lukt like godt som Jonas og jeg!


- Marthe <3


                 Annonse

Fruktsalat!

Vi hadde en virkelig super kveld alle tre i går. Karen og jeg kjøpte inn fruktsalat med vaniljesaus som vi kunne kose oss med, og det gjorde vi! Ellers så vi både "Life as we know it" og "Justin Bieber" filmen. Haha, min andre gang denne uken og Annika's FJERDE! Tror Justin har fått en ny, ekte beliber. Eller heter det belieber? Samme det. Han er søt!


Vaniljesausen gjør susen!


Tror det var flere som koste seg?Haha! Dør av den katten.. Den vil mye heller drikke vann fra do enn fra vannskåla si så den stresser seg opp over doen med sine tre bein og henger sånn som dette for å få i seg en liten skvett! Som dere ser så mangler han et bakben pga en ulykke og det gjør jo bare synet enda morsommere.


Justin fans..Hva gjorde du i går kveld?


- Marthe <3

En liten oppdatering!

Hei og god dag alle sammen! Jeg har vært en liten tur på sørlandssenteret med Annika og Karen i dag. Skulle egentlig se om jeg kunne finne noe nytt til klesskapet, men da jeg ikke gjorde det ble det i stede en film og noe Italiensk brød på meg! Planen var egentlig å gå ut i kveld, men Annika, Karen og jeg kjører en heftig jentekveld i stede! Dere må ha en superduper lørdagskveld i mellomtiden..


Cast away var favorittfilmen da jeg var liten. Endelig fikk jeg skaffet meg den!


I morgen skal det bakes på Italiensk brød! Egentlig skulle jeg jo bake kake og feire bloggens 6 mnd's dag, men jeg bytter kaken ut med et sunnere alternativ denne gang.Nå skal jeg med jentene..

KOS DERE!


- Marthe <3

Svar - DEL 1

Her kommer første svarrunde! Det blir nok noen runder til..Kan du fortsette med Moutfit på video?
Ikke hver dag, men kanskje en gang i blant ja.

Her dere flytta inn i det nye huset, enda? Og kommer det bilder?
Vi starter innflyttingen 26 oktober! Så nå er det ikke lenge igjen. Bilder kommer så fort leiligheten er innredet og fin. Gleder meg!

Hvor lenge har du og Jonas vært sammen?
28 oktober, 2 år! Tiden flyr..

Går du på skole?
Nei jeg har tatt meg et friår for å forhåpentligvis skaffe noe av skolelysten tilbake til høsten. Jeg har allerede hatt tre fantastiske måneder av det, og jeg skal virkelig nyte de neste!

Hva har du i sminkepungen?
Det har jeg skrevet et innlegg om HER.

Hvor vil du bo i fremtiden?
Bor jeg i Norge, så vil jeg i hvert fall bo i nedre del av landet. Skal jeg bo i utlandet så vil jeg helt klart til varmen. Men det blir nok som pensjonist!

Hvordan fikk du den blonde fargen du hadde på håret før?
Å gå fra sorthåret til plationa blond tok et godt år å få til. Jeg startet med avfarging hos frisøren og fikk oransje hår. Noen elsket det, andre hatet det. Jeg elsker fargen nå, men hatet den da jeg hadde den selv.. Typisk. Fra oransje startet blekingen med striper og stripebleking holdt jeg på meg i et veldig godt år hos frisør før håret var ordentlig platina blondt uten gulskjær. En LANG, kjedelig og dyr prosess.

Hva synes du om at leserne kommer å hilser?
Det er det koseligste. Mye hyggeligere med lesere som kommer bort å hilser, eller vil ha bilder, enn lesere som bare ser og gjerne peker. Hehe, jeg vet jo ikke om dere kjenner meg igjen pga bloggen eller om dere peker fordi dere synes jeg ser dum ut. Veldig veldig hyggelig med hilsing!

Din absolutte favoritt innen mat, godteri, kaker, desserter osv?
ÅH. Jeg tror ikke jeg kan velge mellom misslykket sjokoladekake, gulrotkake, ostekake (bestemors oppskrift) og marengskake når det kommer til desserter og kaker. Av godteri må jeg alltid ha litt av alt. Litt chips, litt sjokolade og litt smågodt. Å gud matfavoritt kan jeg ikke velge. Det er alt for mye godt!
 
Hvilke planer har du for studie/jobb videre?
Etter at jeg skrev dette innlegget om hva jeg ville bli og om dere kunne komme med kommentarer til hva dere trodde jeg ville passe som, har jeg plutselig alt for mange ønsker! Det var ikke et eneste forslag som var "dumt" av det dere kom med. Så nå må jeg bare sette meg ned og vurdere hva som passer meg aller best. Jeg er som dere helt sikkert vet dyrefrelst, så å få jobbe med dyr er virkelig en drøm.

Favoritt tv-serie?
Hmm. Jeg ser ikke på noen serier jeg. Det eneste jeg synes er gøy på tv nå for tiden er dyrepasserne, idol og dagens mann. Haha!


Senkveld med Thomas og Harald er heller ikke dumt. Haha!

Har du en artist/gruppe du liker veldig godt?
Nei. Jeg liker Rihanna og beyoncè. Ellers er jeg ingen storfan av noen artister. Haha, jeg var faktisk på en konsert i Oslo spectrum i forfjor? Men jeg husker ikke engang om jeg så Chris Brown eller Neyo! Haha, hvor galt er det? Kanskje dere kan fortelle meg hvem av dem som var i Oslo på denne tiden?

Hvordan var karakterene dine på ungdomskolen?
Jeg husker faktisk ikke helt. Enten så var snittet 4,4 eller så var det 4,8. Helt sikkert ikke sistnevnte. Jeg kan i hvert fall ikke huske å være så flink på ungdomskolen.

Hva ønsker du deg mer enn noe annet akkurat nå?
Hmm. Jeg har egentlig ikke noe jeg bare MÅ ha for øyeblikket, men nytt kamera og ny pc ville vært supert..

Har du lyst å flytte tilbake til Stavanger en gang, eller trives du best i Kristiansand?
Om jeg bor i Kristiansand eller Stavanger er i grunn det samme for meg. Jeg synes Stavanger er en finere by og nesten hele familien min bor her. Jeg har også noen venninner fra barndommen her, så å studere i Stavanger hadde ikke gjort meg noe!

Konfirmerte du deg i kirka?
Ja det gjorde jeg. Hånes kirke.

Jeg lurer bare på åssen du og Jonas har det sammen? Krangler dere av og til?
Vi har våre småkrangler vi også selv om jeg ikke skriver om dem på bloggen. Vi kan krangle om hva vi skal spise til middag, men svært sjeldent om større tema. Vi er veldig ofte uenige, det er vi. Men kanskje det bare er bra? Hvilken kjendis av gutter synes du er kjekkest?
Jeg er hemmelig forelsket i fotballspiller John Carew. Hoho..
Så han da han var på senkveld med Thomas og Harald og da var jeg frelst.
 
Hva er det som gir deg motivasjon til å blogge?
Stort sett dere. Kommentarene deres, ønsker fra dere angående tema jeg kan blogge om, og hyggelige mail fra dere gir meg masse masse motivasjon. Ja og å se statistikken stige fra uke til uke. Det gjør meg sjeleglad.

Hva komme vi aldri til og se deg i?
Slengbukser. Aldri aldri aldri.

Hvor mye kostet skinnbuksene du kjøpte på New Yorker?
300 kr. Har dere lyst på en skinnbukse i høst? H&m har skinnbukser i brun og sort til 200kr. Cubus har skinnbukser i blå og rød til 400kr. Lindex har også noen i lilla om ikke jeg tar feil. Prisen på disse vet jeg ikke. Kappahl har også noen i sort og Bikbok har helt sikkert også sine varianter. Kan noen tipse meg om dere ser hvite skinnbukser noe sted?


 
Hvor mange lesere har du daglig?
Mellom 8000 og 10 000 lesere. Søndager har alltid best leserantall.

Har Jonas vært i militæret før?
Nei der slapp han billig unna gitt. Astmabarn han også akkurat som meg.

Har du dyr?
Nei jeg har kun en katt som vi passer fra dyrebeskyttelsen, men etter halvannet år ser jeg på henne som vår selv om hun ikke er det.Har du alltid hatt langt hår?
Nei, ikke da jeg var liten! Da var det bobb og pannelugg.
 
Hva var favorittfaget ditt?
Hm. Kanskje historie? Vi hadde nemlig en genial historielærer.

Hvor høy er Jonas?
1.82.

Har du din egen hest og hvor ofte rir du?
Jeg har ikke min egen hest lengre nei. Jeg har hatt tre hester tidligere. To egne og en på helfor sammen med ei venninne. Nå rir jeg kun når får tilbudet om det. Men jeg kunne gjerne hatt en hest på halvfor!Hvor lenge har du hatt bloggen?
Et halvt år i går! ÅNEI jeg glemte å feire det ordentlig! Jeg får bake kake i dag eller noe da..

Er det greit hvis noen "stjeler" litt av klesstilen din?
Stjel alt dere vil! Jeg skriver ikke hvor klærene er fra hvis jeg er redd for at noen skal kjøpe det samme. Det er bare hyggelig.

Hva syns du om de andre toppbloggerne? De på topp ti for eksempel?
Jeg leser faktisk ingen av dem! Jeg leser flest blogger som  ligger under andre domener. Favoritter er fremdeles ulrikke lund, lene orvik, elise Bahia, fotballfrue og Annette Haga. Det er disse jeg MÅ innom hver eneste dag.

Når begynte du å gå med høyehæler sånn fast på en måte?
Jeg startet sånn smått med det i andre klasse på videregående. Etter dette ble hælene bare høyere og høyere, og mer og mer behagelige. Nå synes jeg nesten alt er behagelig. Kunne sikkert gått på fjelltur i høye hæler jeg..

Hvor høy er du?
Fremdeles 1.62.

Når begynte du å drikke?
Jeg drakk min første rusbrus i 9 klasse, men begynte ikke å gå på fest før sommeren til første. De begynner vel mye tidligere nå tenker jeg.

Gikk du på noe sport da du var ung? Fotball, hånball?
Jeg turnet i mange mange år. Før dette gikk jeg på ballett og etter det spilte jeg håndball i flere år. Ja så red jeg litt da jeg var liten også, men begynte ikke med hest i det store før jeg flyttet til Kristiansand. I Stavanger red jeg mest på rideskole både på Klepp og på Ålgård.
Fine Billy Umulis..

Er du mest sjenert eller utadvent?
Jeg tror faktisk jeg må settes i en mellomting kategori. Jeg er verken sjenert eller utadvent så da må jeg vel være en mellomsak?

Vært mobber eller blitt mobbet?
Ingen av delene. Håper jeg!

Hvor mye tid går til bloggen?
Minst 3 timer hver dag. På en slapp søndag kan jeg godt sitte hele dagen bare med kommentarsvaring, blogging og ikke minst mailsvaring.

Hvem får du til å ta outfit bildene av deg?
Stort sett mamma eller Jonas. Neida, de blir aldri lei! Haha.

Topp fem filmer?
Det har jeg skrevet et innlegg om HER.
 

Må nok tilføye the resident ja!Hva synes dere?


- Marthe <3

5 jenter på tur!

I dag var vi jammen meg fem jenter på tur! Vi red på skogstur i hele 2 og en halv time og Annika og jeg som ikke er vant til å ri, hadde dø-ømme rumper på slutten. Haha! -Men for en tur! Jeg virkelig storkoste meg på hesteryggen. Hele humøret blir liksom løftet etter en dag i stallen. Hvorfor sluttet jeg sier jeg bare!


I dag red jeg denne nydelige araberen. Hanna het hun.


Annika red Lobi! Hesten til Karen.


Og Karen red en annen araber igjen!


Hestene på tur!


Er hun ikke fin?


Ridesveisen etter to og en halv time! Haha.

Nå er det idol som står for tur!


- Marthe <3

I'm in it..

En av dagens pakker var bloggmagasinet streetstyle! Jippi! Mer lesestoff jeg kan kose meg med i helgen. Jeg har selvsagt allerede tatt en superkjapp titt gjennom det og på side 41 var det jammen meg bilde av Jonas og meg fra lanseringsfesten. -Så nå har dere bare med å kjøpe bladet! Hehe..


Den andre pakken får vi avsløre en annen dag!


Denne gang ble flotte Cath covergirl!
Bildedryss fra lanseringsfesten!


GLEDER meg til å innta masse ny inspirasjon fra dette bladet.

Flere som skal skaffe seg bladet?


- Marthe <3

Kosekveld!

Som jeg forventet, er jeg stiv som en stokk i dag! Haha. Gårskvelden gikk til filmtitting, total avslapping og litt for mye spising av Tikka masala. Jeg spiser meg ihjel hver gang vi lager det. Nå kom mamma akkurat inn døren med to nye pakker til meg, så nå skal jeg finne ut hva som befinner seg her, mens jeg ser ungkaren (reprise).
Naam!Er du glad i Tikka Masala?


- Marthe <3

Ridetur i skogen!

Åh. Jeg har hatt en helt fantastisk dag! Jeg har som sagt vært i Lillesand og ridd med Karen. Kjenner det faktisk allerede i beina! Fy søren så stiv jeg kommer til å være i morgen. Når ikke man rir jevnlig, er ridning søren meg fantastisk trening både for ben, mage, rygg, armmuskler og for kondis. Vi red på det jeg vil definere som "vill skogstur" og selv om været ikke var heltopp koste jeg meg virkelig max!


Skitne hesterumpen vi ble møtt med..


Var bare å ta en dusj med en gang!


Ut på tur, aldri sur!


Karen på fjordingen og jeg på hesten hennes. Så byttet vi halvveis. Herlige hester begge to!


Etter en liten klatretur, tok vi to runder i full galopp rundt galoppbanen.


Så hilste vi på hestene jeg traff da jeg fikk massasje i Lillesand tidligere i sommer..


Husker dere disse? Nydelige vesner!Nå skal Jonas og jeg lage en super deilig middag!


- Marthe <3

Ny spørsmålsrunde?

Jeg synes det er på tide med en liten spørsmålsrunde jeg! Det er tross alt to måneder siden sist. Jeg er sikker på at det er noen nye lesere der ute som sitter med et spørsmål eller to de gjerne skulle stilt meg. Er det noe DU lurer på? Spytt ut! Jeg skal svare så godt jeg kan. Ta gjerne en titt i kategorien "spørsmålsrunde" for å se hva jeg har svart på før.


Jeg går og rir litt i mellomtiden!Vi blogges når jeg kommer hjem!


- Marthe <3

Visste du at..

10 ting du kanskje ikke visste om blåhvalen..
1. Visste du at Blåhval er det største dyret som noen gang har levd på jorden?
2. Visste du at tungen til blåhvalen veier like mye som en elefant?
3. Visste du at hjerte på blåhvalen er like stort som en bil?
4. Visste du at blodkarene til en blåhval er så store at et menneske kunne svømme der?
5. Visste du at en blåhval kan veie opp til 200 tonn?
6. Visste du at blåhvaler blir mellom 24-28meter? SE DET FOR DEG!
7. Visste du at den blir mellom 80-90år?
8. Visste du at ryggfinnen på blåvalen kun er 30cm?
9. Visste du at det i dag bare er 6000 blåhvaler igjen?
10. Visste du at hvaler generelt er det eneste dyr som har større hjerne enn oss mennesker?Interessant ikke sant?


- Marthe <3

2 nye blader!

Her om dagen kjøpte jeg to av favorittbladene mine. Masse inspirasjon å hente her dere! Nå venter jeg bare på at andre utgave av bloggmagasinet streetstyle skal komme ut. Forhåpentligvis et dette å se i butikkene neste uke! I dag får jeg overnattingsbesøk av Kristine, og hold dere fast.. Vi har en bon appetit date!
Denne måneden syntes jeg Mag var flinkest og aller mest inspirerende!

Hva er ditt favorittblad?


- Marthe <3

Kvelden i bilder..

Her kommer et lite bildedryss fra gårskvelden..


Heidi hadde jammen meg 3 katter OG en hund. Drømmesituasjon!


<3


Haha!


Fina..

Håper dere koste dere like mye som meg!


- Marthe <3

Inne dag og ute kveld..

I dag har Jonas, mamma og jeg sittet og spilt spill i sikkert flere timer! Vi fikk plutselig helt spilledilla på både ludo, tre på rad og yatzy. Det er ikke så ofte man sitter og spiller familiespill lengre! Nå skal Annika dra meg med på fest. Det blir verken drikking eller byen på meg, men det skal bli topp å være litt sosial likevel! 


Hva gjør dere i kveld?
Og forresten! Dette synet ble jeg møtt med i dag morges..

Håper dere NYTER høstferien! Dere som har det..


- Marthe <3

Kjente ip-adresser..

Jeg finner det faktisk ganske morsomt at noen ALDRI gir seg! Dere som har blogg selv vet sikkert at det går ann å blokkere noen ip adresser. Det betyr at man kan sperre noen mennesker for å kommentere på bloggen i det hele tatt. For noen måneder siden sperret jeg fem kjente ip adresser fordi de daglig sendte inn stygge, og ikke minst meningsløse kommentarer. Nå i det siste har jeg lagt merke til at det nesten ikke har tikket inn en eneste "slem" kommentar og med det fikk jeg lyst til å slette alle sperrede ip adresser for å se hva som skjedde. -Som jeg trodde, begynte de da å tikke inn igjen. Er det ikke rart? At noen etter flere måneders prøving, enda sitter hjemme og krysser fingrene for at den stygge kommentaren skal komme gjennom og virkelig knuse meg. Huff. Stakkars mennesker. De skulle bare visst hvor mye tid de har brukt av livet sitt på ingen nytte.Er du en av dem som stadig skriver stygge kommentarer og lurer på hvorfor de ikke kommer gjennom? Vel, nå vet du hvorfor! Til alle dere med blogg der ute som stadig blir plaget av stygge kommentarer. Les ip adressene! Ofte trengs det kun to stygge kommentarer til før du gjenkjenner adressen. Blokker den under "oppsett og kommentarer". Det er ikke verre enn det. Du slipper å lese kommentaren og dagen din blir kanskje ti ganger bedre!


Tenk positivt.. All oppmerksomhet er god oppmerksomhet!

Har du opplevd lignende?


- Marthe <3

Filmanbefaling!

Her om dagen leide Jonas og jeg en film som het "The resident". Vi leide den for en dag, men endte med å ha den i tre. Jeg måtte nemlig dra den med til Annika for å se den med henne også. Dette er faktisk en av de beste thrillerne jeg har sett! Den tar for seg en grusom historie som faktisk kan skje med mennesker flere steder i verden. Når historien i filmene er basert på noe så virkelig, blir alt så himla mye skumlere! Filmen hadde ingen scener hvor man måtte fundere på om ting egentlig gikk ann. -Noe man ofte gjør i thrillere hvor blodet spruter og hoder blir halshugget.  Nei dette var en thriller uten masse sprutende blod og urealistiske skrekkscener.. En virkelig historie som fikk meg til å tenke!Hvis scenene hvor alt det skrekkelige skjer vises, røpes alt.. Derfor virker traileren mye kjedeligere enn filmen! Men fy søren, vil du også bli like skremt som meg, så se den! Dessuten er Jeffrey Dean Morgan til å sikle over gjennom hele filmen!

Har du sett den?


- Marthe <3

Moutfit - 03.10.11

I dag har jeg tatt på dongeribukser faktisk! Det skjer bare en sjelden gang.. Det er jo så forferdelig ubehagelig! Jeg forstår ikke hvordan mange av dere greier å gå med det nesten hver dag. Stramt og fælt. Men nok om det. Nå har jeg en date med frøken Annika! Ha en flott kveld alle sammen..  

Er du en dongerifan?


- Marthe <3

I sminkeveska mi..

Finner dere dette..


Foundation i fargen 106,  som jeg påfører på urenheter eller hvor fargen på huden er ujevn. Foundation fås kjøpt på Cubus, h&m og Lindex.


Krem som skal skjule poser under øynene. Fra coverbrands.


Kost til å smøre på kremen også fra coverbrands.


Pudder fra body shop. Dekker supert over alt og gjør huden matt og fin. Pudderet er i fargen 06.


Solpudder fra h&m. Forrige pudder er nærmest kritt hvitt så dette trengs for å få litt farge!


Kost til solpudderet. Også fra Body shop.
Til øyenbrynene bruker jeg dette kittet med to farger. Jeg bruker det lyseste. Dette er farge 02 og kjøpes på Body shop.


Under øyenskyggen bruker jeg denne eyeprimeren fra hexashop! Og kosten under er fra h&m.


Øyenskyggen som ligger i sminkeveska mi er fra makestyle!
Og til slutt.. Mascara og øyevippetang fra h&m. Vippetangen er elendig, så anbefaler dere å kjøpe den på body shop i stede!

Hva er dine must i sminkeveska?


- Marthe <3

Tacokveld!

Jonas og jeg hadde nok en hyggelig kveld sammen i går. Halve familien hans har reist til New York så vi har huset for oss selv denne uken! I går så vi den japanske versjonen av Paranormal activity. Man må ha litt av en tolmodighet i disse filmene! Alt det skumle skjer jo mot slutten. Det var nok ikke en film jeg vil se igjen, men den var faktisk så skummel at Jonas veldig diskrèt dro på toalettet de ti siste minuttene av filmen! Haha.
Verdensmester i å steke kjøttdeig.


Kjekken!Jeg har tatt alle tablettene mine og legger meg..
Jonas: Æsj.
Marthe: Hva er det nå?
Jonas: Du lukter apotek.
- Marthe <3

Moutfit - 02.10.11

Speilrefleksen min tar bilder som et ubrukelig digitalkamera for tiden! Bildene blir helt utydelige og grå i fargen enda til at det bare står på auto. Jeg tror det synger på sitt siste vers etter 2 harde år.. Det samme gjør i grunn dataen min, men det er mer forståelig ettersom den snart er 6 år gammel! Love acer <3 Ellers kom jeg akkurat hjem fra en HARD treningsøkt. Nå skal Jonas og jeg lage oss noe deilig taco etterfulgt av grønnsaker med dipp! Ønsker dere alle en fortreffelig søndagskveld!


Skjønner dere hva jeg mener? Håret mitt ser gul/grønt ut og det er det faktisk ikke! Ellers blir bildene mye mer uklare enn de har vært før. Kanskje jeg bare er uheldig med lyset hver eneste dag? Haha.


Både skjerfet og veska ser blå ut på bilde, men er egentlig helt sort. Håret er totalgult her også. Åh, jeg blir gal jeg.. 

Har dere et nytt kamera å anbefale meg?
Og har noen peiling på hvilket kamera Elise Bahia bruker?- Marthe <3

Lyst på en goodiebag?

Premien for denne søndagskonkurransen blir nok en goodiebag! Hvis noe av innholdet frister enten for eget bruk eller som en gave til noen, delta i konkurransen! Oppskriften på hvordan du skal delta får du under..

1. Legg igjen en kommentar med navn og mail INNI kommentaren!
Noe som fristet? Gi lyd fra deg!

Vinneren trekkes onsdag!


- Marthe <3

Overvinn kjærlighetssorg!

Her om dagen fikk jeg et brev fra ei jente på facebook som spurte etter råd angående kjærlighetssorg. Jeg har ikke fått svart henne på brevet, men jeg håper jeg kan gjøre det ved hjelp av dette innlegget. Har DU også kjærlighetssorg? Her er mine 7 beste tips for å komme seg gjennom den!1. Bruk venner.
Bruk vennene dine for det de er til for! Prat med dem, få litt trøst! Er det gode venner så tåler dem litt sutring. Sørg for at dette er mennesker som får deg til å føle deg bra. Positive mennesker som kan løfte deg opp, er det du trenger aller mest nå. Foretrekker du å prate med familiemedlemmer i stede, bruk dem!2. Hold deg unna eksen.
Synes du det er vanskelig å holde deg unna? Slett nummeret hans. Og for all del ikke stalk han på facebook. Slett han som venn om ikke du allerede har gjort det. Å se bilder av personen du  enda har følelser for med en annen vil ikke få deg til å føle deg bedre. Prøv å unngå å bli skuffet enda en gang!3. Tren!
Trening kan for mange være en genial måte å komme over sorgen på! Som regel har du mye  av både sinne og tristhet inni deg. Trening kan være en flott måte å få ut litt frustrasjon på. Løp, jogg, svett! Du vil definitivt føle deg bedre etter hard treningsøkt!4. Ikke begrav deg selv.
Det er lov å være trist og det er lov til å finne en skulder å gråte på, men ikke grav deg ned i tristheten. Det gjør rehabiliteringsprosessen bare langsommere. Noen føler for å dra på byen ved første anledning, og finne seg en annen som erstatning. Andre tar det mer gradvis. Hvis du ikke orker å møte en masse mennsker rett etter bruddet, gå på besøk til noen gode venner. Prat sammen, eller se en hysterisk morsom film! Det er viktig å komme seg ut på NOE. Få tankene over på noe annet enn eksen enten du vil det eller ikke.5. Have fun!
Gjør ting som du ikke fikk gjort da du var i forholdet. Ting som ikke får deg til å savne det! Var eksen din sjalu av seg? Lot han deg ikke dra på jenteturer til varmere strøk foreksempel? Bestill en tur med det samme! Gjør en masse ting som får deg i godt humør! Pass på å ha det ekstra gøy i helgene.6. Belønn deg selv!
Skjem deg bort. Spis masse god mat, kjør hjemmespa hver søndag. Prioriter deg selv og virkelig kos deg! Det er viktig å ta vare på seg selv i en tid som dette.7. Tenk positivt!
Prøv hver dag å tenke at verden ikke er gått under bare fordi en idiot ikke skjønner hvor bra du er!Har du hatt kjærlighetssorg noen gang?


- Marthe <3

Moutfit - 01.10.11

Jonas og jeg har akkurat spist på en kinaresturant i byen. Super deilig med en rask og ikke minst billig middag i dag. Nå har vi handlet inn frukt, bær og tre filmer som skal ses denne lørdagskvelden! Vi skal tydeligvis kose oss max! I dag er jeg i grunn ikke superspennende i klesveien, men noen bilder ble det av det likevel.. 
Topp fra Zara
Skjerf fra Vero Moda
Bukser fra Bikbok
Sko fra NellyHa en SUPER lørdagskveld!


- Marthe <3 

Sensommer i Kristiansand!

I dag har jeg virkelig fått nytt solen her i Kristiansand. Temperaturmåleren viser nå 33 grader i solen og jeg har ligget og stekt i to timer på verandaen. Til tross for at dette ikke er så bra når man går på antibiotika. - Men det er jammen ikke lett å holde seg unna solstrålene når vi først får et glimt av dem!

Det er 1. oktober! Her kommer en liten smakbit på sensommer..Pus: Hva søren driver du med?Er du like heldig med været der du bor?


- Marthe <3

Dagen i går!

Jeg hadde en super dag i går! Først dro jeg på cafè med Kristine. Kjempe deilig å se henne igjen og ikke minst høre referatet siden sist! Kristine har alltid en hel hau morsomme ting å fortelle. Vi var begge mette da vi dro på cafè og med det ble det bare dessert på oss. Hjemmelaget brownie på cafè Jonas B. Mm!Etterpå dro jeg for å se idol sammen med Annika og Vctoria. Det ble en superhyggelig kveld med litt for mye usunt. Bare å hive seg på trening i dag!


Karen kom også en tur innom!

Er dere fornøyde med idolfinalistene til nå?


- Marthe <3