hits

september 2014

Tagliatelle med biffstrimlerE.N.D.E.L.I.G! Jeg har hatt litt problemer med internett denne formiddagen, men nå ser det ut til at den nye pcen min har bestemt seg for at den tråløse tilkoblingen skal fungere igjen. Jeg vil bare starte med å si tusen takk til dere som har lagt igjen en kommentar både under forrige innlegg og på instagram! Jeg har tatt en titt på flere av dere og følger allerede mange nye inspirasjonskontoer.

Geir og jeg hadde en avtale klokken 11.00 i dag, og ettersom forbruket mitt har vært helt vanvittig de siste par ukene, gruet jeg meg litt på forhånd. -Meeen nå har det seg jo slik at Geir ikke kan kunsten å være sint. Han kjefter gjerne i et minutt og bruker den neste halvtimen på å ha dårlig samvittighet og lete etter det positive. Hehe, nei Geir er en snill, for ikke å snakke om tålmodig mann.Over til det dette innlegget egentlig skulle dreie seg om! Denne oppskriften som jeg lovet å dele med dere. Gårsdagens middag besto av tagliatelle med biffstrimler, sopp og fløtesaus, og med en god dose hvitløk, chilli, salt og pepper, ble det riktig så smakfullt! Håper dere får lyst til å prøve ut oppskriften selv. Den er beregnet for to personer!

Nå skulle jeg snart ha vært på vei til trening, men ettersom de tre siste timene har gått til å prøve å blogge, har jeg nå litt arbeid å ta igjen. Derfor blir både jentekvelden og treningsøkten erstattet med bloggarbeid, og mailsvaring. Jaja, det er jammen hyggelig det også!
Du trenger: 1. 100g kantarell 2. 100g champinjong 3. 1 paprika 4. 1 løk 5. 2 fedd hvitløk 6. En rød chilli 7. Biffstrimler 8. 2,5-3 dl matfløte 9. Salt/pepper 10. 1ss margarin 11. Tagliatelle for 2Slik gjør du:
1. Start med å kutte opp sopp, paprika, løk, chilli og hvitløk.
2. Varm litt matolje i en gryte, hell i paprikaen, løk, chilli og hvitløk og la det hele surres til det er blankt.
3. Stek biffstrimlene i en varm stekepanne til det nesten er gjennomstekt. Ta det så av og legg på en tallerken.
4. Kok tagliatellen etter anvisningen på pakken, sil av vannet og tilsett 1 ss smør. Rør smøret inn i pastaen.
5. Stek soppen gjennomstekt i en stekepanne og tilsett både kjøtt og blandingen av paprika, chilli og løk.
6. Stek det hele sammen, la smakene sette seg og tilsett 2-3dl matfløte. Kok opp og smak til med salt/pepper.
Strø gjerne også over litt revet parmesan før servering!

My life on instagramDa var det på tide med en instagram-oppsummering! Jeg har prøvd å oppdatere gangske så hyppig denne helgen hvor jeg kun har fått oppdatert bloggen èn gang daglig! Litt videosnutter har jeg også begynt med og det er definitivt noe jeg skal fortsette med i fremtiden. Ellers har jeg også tenkt litt på å ha et blogginnlegg i måneden hvor jeg tipser om mine favoritt-instakontoer blant leserne mine! Jeg forventer da ikke at dere skal være profesjonelle fotografer, modeller eller verdensmestre på å redigere, men har du en instagramkonto hvor du deler bilder som du ønsker å inspirere andre med. Legg navnet på den igjen i kommentarfeltet under her så skal jeg ta en titt på den og lage et "Marthe tipser" blogginnlegg med noen av mine favoritter. Kanskje får dere da en følger eller to ekstra?Dagens kokkelering gikk forresten veldig bra! Middagen smakte akkurat som jeg håpet på, bloggbildene er knipset og i morgen kommer oppskriften på bloggen. Nå sitter jeg glad og fornøyd, for ikke å snakke om sprikkmett i sofaen. Slik har jeg også planer om å sitte en stund! Jeg må sortere noen bilag til møtet med Geir i morgen tidlig, men sett bortifra det så skal jeg kjøre en avslappende mandagskveld med farmen og mailsvaring. Jeg fikk akkurat flybilletter og hotellreservasjon til Belgia tilsendt på mail, så nå kan jeg nesten ikke slutte og glise!Helt til slutt vil jeg gi en liten oppmerksomhet til noen av mine instagramfølgere. @renate993 og @ramonahjelle, jeg har lagt spesielt merke til de fine kommentarene dere legger igjen under instagrambildene mine. Tusen takk for at dere er så gode! Jeg synes jeg ser navnene deres på instagram hver eneste dag jeg. <3 Herlig! Ellers må jeg selvfølgelig også si tusen takk til alle dere andre som kommer med noen gode ord i ny og ne. Det er så hyggelig å oppdatere dere både her og på instagram når responsen virkelig alltid er så god. <3Follow me on instagram: Marthekborge <3
Eller bare ha en strålende kveld. Her snurrer snart farmen!

Complaining won't burn caloriesTjo hei dere! Åh, i dag er jeg helt i hundre. Jeg våknet med bestis ved siden av meg og utenfor sto solen allerede høyt på en skyfri himmel. Til tross for at det ikke har vært noe særlig varme verken her eller i Stavanger den siste tiden, kunne jeg i dag faktisk SE at det var sommer på andre siden av vinduet. Jeg ble med ett 20 ganger gladere, kastet på meg treningstightsen og tok bussen til crossfitgarasjen hvor Magnus sto og ventet. På en solskinnsdag som denne befalte jeg raskt at vi skulle ta økten utendørs. Garasjen er alle tiders den, men disse bloggbildene mine blir så mye finere ute i solen da vet dere! Heldigvis er aldri Magnus vanskelig å be.Jeg skal dele dagens økt med bilder litt senere til uken, men nå tenkte jeg i første omgang å dele fredagsøkten min med dere! Kjenner motivasjonen min er utrolig god denne mandagen. Jeg har høstferie fra skolen og vet da at jeg vil komme til å ha mer tid til både trening og blogging helt frem til FREDAG! Da drar jeg jo til Belgia på pressetur! Sunne ingredienser til fem gode middager har jeg også handlet inn i dag, og ukeplanen er i ferd med å planlegges. Vil så gjerne bruke disse dagene til å kjøre litt på på treningsfronten. Lage mat som krever litt tid på kjøkkenet, trene crossfit, løpe utendørs og rett og slett bare bli sprekere. Det gir meg så mye energi og er det noe jeg vil trenge til denne presseturen så er det akkurat det! Hoho, timeplanen for helgen kommer til å bli hektisk, og SYKT gøy

Fredagsøkten min besto av noe så enkelt som tre øvelser, og disse tre måtte utføres hvert 2 minutt i 15 minutter.

Slik så økten ut:
5 Burpees med hopp over vektstang
5 Deadlifts
5 Wall balls

Tungt, men absolutt gjennomførbart! Lurer dere på hvordan disse øvelsene med rare, amerikanske navn utføres så har Magnus, Matthew og jeg laget en videosnutt hvor jeg viser og Magnus forklarer hvordan de enkelte øvelsene fungerer. Ta gjerne en titt på den! Magnus delte den på sin blogg like etter økten vår på fredag.Videosnutten finner dere HER.Lover at jeg er like klein på video som alltid <3
Nå skal jeg hive meg på kjøkkenet og kokkelere litt! Kanskje dukker det opp en oppskrift senere?

En identitetsforvirret frøkenDa var det på tide å dele et aldri så lite bildedryss fra restaurantbesøkene våre her i Stavanger. Nok en gang tusen takk til alle dere som la igjen tips til fine restauranter vi kunne spise på. Vi fikk testet ut et indisk spisested sent i går kveld og maten vi fikk servert her var upåklagelig. Vi kjørte alle sammen riktignok en sikker Tikka Masalarett, men dette sammen med nanbrød, ris og en helt spesiell youghurt smakte bare himmelsk. -Så var det så hyggelig å la to av mine beste venninner fra to ulike byer få hilse og bli kjent! Vanvittig kos, men samtidig en smule frustrerende ettersom jeg har stresset litt med å velge dialekt. Hehe, dere som har fulgt meg og bloggen min en stund vet at jeg prater Stavanger dialekten i Stavanger, og Kristiansand dialekten når jeg er hjemme med venninner i sør.

Vel, denne helgen har jeg vært helt identitetsforvirret. Jeg har til tider ikke visst hvordan jeg skal prate! Så da har jeg rett og slett byttet dialekt annen hvert minutt. Snakker jeg til Iselin så snakker jeg Stavangersk, snakker jeg til Cathrine så snakker jeg sørlandsk, snakker jeg til begge så blir det en usjarmerende blanding.. Heh! Kjenner det skal bli greit å forholde seg til en dialekt fremover.Det er ikke bare bare å ha et så godt forhold til to byer og to dialekter! Hehe, hvordan skal man liksom velge? Det føles jo helt merkelig å prate stavanger dialekten foran Cathrine og sørlandsk med Iselin! Noen som kjenner seg igjen i denne lille problemstillingen?

Hehe, uansett! Takk for en heltopp helg jenter. Dere er begge heeelt fantastiske. <3

It's time to relax!Å tilbringe lørdag formiddag i Clarion Hotel's avslapningsavdeling var bare ikke feil! Ååå som vi koser oss her. Hvorfor går tiden så ufattelig fort? Vi vil ikke reise hjem enda! Det er så mange ting vi ikke har rukket å gjøre på denne alt for korte tiden. Lørdagen forsvant på et blunk! Jeg fikk ikke engang tid til å oppdatere dere med et innlegg nummer to! Cathrine og jeg startet nemlig dagen med en liten shoppingrunde i Stavanger sentrum før vi tok lunchen på cafè, unnet oss litt solarium, og besøkte denne relax-avdeling.

Noe så skjønt! Da ettermiddagen kom dro vi med Iselin på en Indisk restaurant før vi tok turen videre på byen for andre kveld på rad. Hihi, vi har hatt det så FINT! Jeg har knipset en rekke bilder fra de siste par dagene, men jeg må bare vise dere litt av gangen..La oss starte med dette alt for deilige badet! I 14 etasje på Clarion Hotel Stavanger, befinner det seg et lyst og fint rom med både badstue og jaccuzi. Å sitte i det varme badet, titte ut over Stavanger by, og bare nyte utsikten.. Vel, det er rimelig magisk. -Og kanskje til og med enda mer magisk på kveldstid når mørket faller og byen begynner å lyse opp! Åh, nei vi manglet bare jordbær og litt smeltet sjokolade så ville Cath og jeg hatt den mest romantiske daten noen sinne i går formiddag.Meg og deg. <3 With a positive attitude and a great pair of tits, you can do anything!

Det gode liv i toppetasjenHallo Stavanger! -Og god morgen alle sammen. Vi ankom byen rundt 18.00 i går kveld, sjekket inn på Clarion Hotel og dro nesten rett ut igjen for middag og vin. Deretter bar turen tilbake på det lekre rommet vårt. Barndomsvenninne og stavangerbestis Iselin kom også over for å nyte utsikten, og sammen satte vi og skravlet helt til midnatt. Da fant vi nemlig ut at vi ville ta Stavanger med storm, danse rumpene av oss og skåle til langt på natt. Mihi, er det noe vi kan så er det å kose oss! Fy søren så gøy jeg kan ha det med disse jentene mine.Tenkte jeg skulle starte disse Stavanger-updatesene med en sniktitt på vårt nye hjem! Dere aner ikke hvilket syn jeg våknet til denne morgenen. Suiten vår har vinduer fra gulv til tak og ettersom den ligger i trettende etasje er utsikten virkelig upåklagelig. Her har vi rett og slett oversikten over hele byen! Flatskjerm, kontor, og en alt for deilig dobbeltseng har vi også blitt utdelt, og jeg har ikke sovet så godt på leeenge. Det blir ikke vanskelig å kose seg her i helgen. Det skal ihvertfall være helt sikkert. Cathrine og jeg drar inn til sentrum for å kjøpe bikini hvert øyeblikk, for i ettermiddag venter et besøk i hotellets avslappningsavdeling. Jeg hører rykter om at de har jaccuzi her!

Tusen takk Clarion! Jeg kunne ikke smilt bredere.Oh, hello there pretty view <3 Ønsker dere en strålende lørdag!
Dere kan bestille rom hos Clarion Hotel Stavanger HER


          Hotelloppholdet vårt er sponset

Øver på mammarollen!

Herregud, jeg har vært barnevakt i natt dere! JEG. Hah, kan dere tro det? Vel, okei. Jeg var ikke helt alene om det. Cathrine kom på besøk rundt 19.00 i går kveld, og med seg hadde hun en stykk nydelig 2 åring. Jeg vil ikke legge ut bilde av henne på bloggen, men dere får få noen av dukken hennes og meg i stedet. Hehe, for et syn! Jeg kan bare ikke med barn jeg! Jeg vet ikke hva det er, men jeg tror det kan ha med at jeg har vært alenebarn så lenge og bare ikke fått tilbrakt så mye tid sammen med dem. -Men fy så koselig det var med overnattingsbesøk av dette sjarmtrollet i natt. Cathrine og jeg sovnet som engler med den lille midt imellom oss. <3
Enda hyggeligere var det å våkne opp til denne gladmonsen sittende og glise i bleia si. Kjenner jeg kunne våknet til det synet veldig veldig mye oftere. Mammaen kommer og henter henne om bare et par timer, så nå skal vi kose oss med litt barnetv og lunch før jeg må hive meg på pakkingen! Toget til Stavanger går om mindre enn 2 timer! ÅH, endelig er denne helgen som vi har gledet oss sånn til, her!

En dag skal jeg kle mammarollen like godt som hundepasser-rollen!
Hehe, har dere troen? Kanskje jeg må søke jobb i barnehage først.

Dear hairdresser, make me pretty!

Da var jeg hjemme igjen etter nok et friskt og avslappende frisørbesøk. Jeg er så fornøyd! Fy så deilig å få litt ny farge på håret igjen. Endelig kunne jeg legge inn litt flere mørke striper også! Sommeren er over, og dermed blir de ikke grønne etter bare et par uker i sola. I fjor høst valgte jeg å farge hele håret i en varm brunfarge, men i år kjenner jeg at jeg ikke riktig er blitt lei av å være blond! -Så da klokken slo 09.00 denne morgenen ba jeg i stedet Marianne om å gjøre meg hakket freshere med masse masse spill. Bunnen har vi farget med en mørk brun INOA Loreal farge, og i resten av håret har jeg fått en rekke striper i form av en litt lysere brunfarge.

Marthe: Jeg kan hjelpe med å klistre tapen på extentionet!
Marianne: Føler du at du jobber her eller?

Hehe, når man sitter i frisørstolen i 4-5 timer så blir man jo litt rastløs! Noe må man jo finne på... Kan like godt være litt til hjelp for disse flinke frisørene! Hehe, nei timene gikk faktisk fryktelig fort denne morgenen. Kanskje det var den gode smoothien jeg fikk servert.. Plutselig var klokken blitt 13.00 og jeg var på vei hjem med nystelt hår. Jeg bruker fremdeles Hairtalk sitt tape extentions til dere som måtte lure på det, og jeg er fremdeles storfornøyd med kvaliteten. Jeg har snart brukt dette merket i et helt år og ser ingen grunn til å bytte. Selve håret er tykt, teipen er både liten og lett å skjule og mitt eget hår holdes friskt og sunt. Det er alltid en lettelse å se at man faktisk har hår igjen på hodet etter at extentionet er tatt av. Noen varianter sliter nemlig veldig mye mer enn andre!Nå er jeg spent! Likte dere det?Igjen, tusen millioner takk til Komponisten frisør!
Vil dere også freshe dere opp i høst? Bestill time HER

Behandlingen er sponset

Marthe tipser: Indisk kyllingsuppe

God kveld kjære, tålmodige blogglesere. Først må jeg bare si tusen hjertelig takk til dere som har lagt igjen en rekke tips til oss under forrige innlegg. Det var så hyggelig å komme hjem fra skolen til det kommentarfeltet. Dere er så snille. <3 Åh, så bra denne helgen skal bli! Alt av tips er nå notert ned og skulle det dukke opp enda flere så sitter jeg klar med notatboken i hele kveld.

Hehe, vel bortsett fra når Farmen ruller på skjermen. For det er vel Farmen i kveld? Håper det! Jeg kjenner nemlig at jeg har et stort behov for å være litt tvslave denne onsdagen. Jeg kom hjem fra skolen klokken 15.30, og siden har jeg stått på kjøkkenet og knipset hundrevis av suppebilder til dere. Haha! Det ble en sen oppdatering på dere i dag, men noen ganger må det bare bli slik. Jeg har funnet ut at jeg rett og slett ikke kan sitte oppe og forhåndsskrive blogginnlegg på nattestid for at dere skal ha noe å lese på mens jeg er på skolen. Jeg får heller ta det igjen og være en flittig blogger de dagene jeg har fri. Heldigvis er det mange av dem også. <3Du trenger: 1. 2 ss kyllingfond 2. 2 løk 3. 2 dl matfløte 4. 4dl vann 5. En hønsebuljong 6. 2 ss karri 7. 2 ts paprikapulver 6. Et fedd hvitløk 7. En rød chilli 9. 3 gulrøtter 10. Et eple 11. Litt smør 12. 2 kyllingfilèter 13. Valgfrie nudler 14. Nanbrød 15. Salt/pepper

Slik gjør du:
1. Hell 1 ss smør i en gryte, og skjær opp løk, hvitløk og chilli. Surr dette i en varm kjele til løken er blitt blank.
2. Skrell gulrøtter og eple, skjær alt i mindre biter før du tilsetter dem i kjelen med løk, hvitløk og chilli.
2. Tilsett så 2 ss kyllingfond, 2 ss karri, paprikapulveret og en hønsebuljong utblandet i 4 dl vann. Kok opp under omrøring.
3. La gryten stå og småkoke i 10 minutt. I mellomtiden kan du kutte opp kyllingen og steke den gjennomstekt på en panne.
4. Når gryten har småkokt i 10 minutt tilsetter du matfløten før du moser hele suppen med en stavmikser. Smak til med salt/pepper.
5. Kok nudlene etter anvisningen bak på pakken og hell dem i suppen sammen med kyllingen rett før servering. 
Pynt gjerne med litt frisk korriander! Jeg har brukt basilikum.

Her får dere det deilige resultatet av dagens kjøkkeneksperiment!
Jeg kjøpte ferdige nanbrød denne gang. <3 Oppskriften er til 2 personer.

A visit at Le's KitchenDa var det på tide å dokumentere nok en lunch! Cathrine og jeg bestemte oss for å teste ut en restaurant som vi aldri hadde prøvd før, og dermed endte vi opp på Le's Kitchen med en meny full av deilige, asiatiske retter. Good choice! Vi hadde nemlig litt å planlegge ettersom jeg denne morgenen fikk beskjeden om at en suite venter  oss i Stavanger denne helgen(!!) Altså... Smilet mitt kunne ikke blitt bredere. Jeg er så fornøyd med at tirsdagen bare har sust forbi, for for min del kan det bare være helg alt. Om tre små dager flytter altså Cathrine og jeg inn i toppetasjen på Clarion Hotell, midt i Stavanger sentrum. GJETT OM VI SKAL KOSE OSS?!

Cathrine ble selvsagt superglad da jeg kom med denne meldingen, og tar jeg ikke helt feil så sitter hun i dette øyeblikk og googler "Stavangers beste restauranter". Det forundrer meg heller ikke om hun i løpet av kvelden har skrevet en liste på hvilken type musikk de ulike utestedene skal spille i helgen.. Haha, den jenta er bare helskjønn. Det er godt en av oss kan kunsten å planlegge! Nå har jeg jo ikke bare vært i Stavanger, men faktisk bodd der i hele 12 år. Likevel kan jeg ikke navnet på en eneste virkelig god restaurant. Kanskje dere kan hjelpe oss litt på vei? Har dere noen lure tips til unike cafèer, gode restauranter eller spa som ligger midt i sentrum. Vær så snill og del dem med oss! Dette blir enda en slags bursdagshelg for Cathrine, og jeg har lyst til å gjøre den så bra som overhode mulig!And let's take a selfie.. <3 Rogalendinger, nå trenger vi deres hjelp!

S.H.O.E.G.A.S.MSe hva jeg plukket opp på vei hjem fra byen i dag da dere! Himmel, nå ser jeg faktisk frem til å kle meg opp i høstantrekk! Jeg har siklet over disse knehøye støvlettene i mange uker, men jeg har vært så i tvil om jeg skal gå for sorte eller brune. Jeg synes brunt desidert er hakket finere, men for å forsikre meg om at skoene ikke blir stående ubrukte på hylla, måtte jeg gå for et sort par, uten hæl.

Åh, så fornøyd. <3 Til tross for at jeg savnet Stavanger allerede da toget var i Sandnes, var det faktisk godt å komme hjem. Det føles bare så deilig og trygt å være i denne leiligheten. Jeg er så glad for at jeg har fått lov til å bo her videre! Planen var jo i utgangspunktet å flytte til noe litt mindre da det ble slutt mellom Jonas og meg, men som dere kanskje allerede har skjønt så ombestemte jeg meg igjen, og heldigvis fikk jeg lov til å bli værende. -Så slapp jeg alt flyttestyret! Deilig, deilig, deilig. <3

Det eneste som mangler nå er en bil. Hadde jeg bare hatt en bil dere! Jeg har selvfølgelig luftet forslaget for regnskapsfører Geir, (samt ansettelse av en personlig fotograf), høhø. -Men Geir har altså satt foten ned og da er det bare å kjøre buss! Haha. Den bussen er virkelig mitt verste mareritt... Gjett hvem som klarte å sette seg på feil buss hjem i dag? Det skal jo ikke være mulig, men det tok meg faktisk 20 minutter å finne det ut også. Jeg satte vel og dagdrømte om mitt nyeste skokjøp da... Plutselig så jeg ut av vinduet og skjønte at jeg befant meg langt inni ødemarken. FML.. Hører du Geir? Jeg trenger en bil! Jeg er ikke egnet for økonomiske transportmidler.

Haha, sånn! Der fikk jeg utløp for litt skravling.
Vi skrives snart igjen dere. <3 Skoene er fra Bianco!

Antrekk - 220914Buhu! Da var det på tide å reise hjemover igjen. Studiene kaller! -Men heldigvis er det bare fire dager til jeg er tilbake. Hallelujah, som jeg gleder meg! Jeg har nesten ikke befunnet meg utendørs de siste tre dagene! Jeg har bare kost meg inne med denne fine fine familien.. Trykket i meg litt for mye god mat og sett en rekke morsomme tvprogrammer. Tenk, i dag begynner også farmen! Herlighet, hvordan skal det gå med sosiallivet mitt fremover? Farmen.. Idol.. Skal vi danse.. Ungkarskvinnen.. Alt for Norge... Jaja! Alle disse herlige tvprogrammene er definitivt med på å gjøre høsten litt mer overkommelig. <3

Har dere fått en fin start på den nye uken? Jeg har enda søndagsfølelsen ettersom jeg ikke har gjort noe som helst fornuftig i dag! Kjenner jeg gleder meg litt til å få trent igjen etter tre vanvittig late dager. <3 Tipper mølla savner meg noe enormt der hjemme

Jeg fikk låne bestemors cardigan på antrekksbildene i dag! Solen stråler også denne mandagen, men til min store forskrekkelse var det ikke så varmt som jeg hadde forestilt meg. -Så da tok jeg like godt turen inn i bestemors klesskap. <3


Skjørt fra Bikbok, Topp fra Vero Moda, Sko fra København, Belte fra www.nevernaked.com

Håper det står bra til med dere alle sammen!
Ønsk meg god tur hjem da! Så skrives vi fra sørlandet.

Running is the cure for anything

Tenk at september allerede går mot slutten! Høsten er her, kulda er på vei, og flere og flere løpeøkter vil for mange fremover foregå innendørs. Frisk luft er alle tiders, men jeg vet ihvertfall med meg selv at pøsende regn og sure vindpust bare ikke motiverer.

Da er det godt å ha en Abilica Stream tredemølle i hus! -Med mulighet for tilkobling av ipad til og med. Nå er det hele syv måneder siden jeg ønsket den velkommen hjem, og siden den gang har vi skapt mange gode minner sammen. Ja jeg snakker om møllen som mitt livs store kjærlighet. Er det så rart? Se på den da! Danker ut ethvert mannfolk med sin elektroniske høydejustering på 15 nivåer. Hehe. Jeg har skrevet litt om Abilica Stream tidligere, men jeg vet at mange er på utkikk etter et godt alternativ til inne-intervaller i disse dager, så nå tenkte jeg å kjøre en liten anmeldelse av min kjære følgesvenn. Skulle dere ha noen spørsmål etterpå så er det bare å fyre løs i kommentarfeltet. <3

Abilica Stream tredemøllen har en motor på 2,5 HK og går helt opp til 18 km/t. Så fort løper riktignok aldri jeg, men for all del. Alle tiders å ha muligheten! Båndet på den er 50x140cm, noe som tilsier at løpeapparatet er det nest største Abilica tilbyr. Den største og kraftigste tredemøllen har 3 HK og går helt opp til 20 km/t, men koster 5000 kroner mer. Jeg synes modellen jeg har valgt meg ut er helt perfekt. Størrelsen er passelig, og når møllen ikke tas i bruk kan jeg enkelt vippe den opp så den tar mindre plass.Alle Abilica Stream apparater har både innebygde høtalere og mulighet for Mp3 avspilling, men det beste med dem er computeren som gir mulighet for tilkobling av ipad, iphone eller android nettbrett. Laster du ned appen "Run on earth" med tråløst nett, kan du ved å koble ipaden til tredemøllen løpe akkurat hvor du vil i verden. Noen av dere har kanskje prøvd ut denne teknologien allerede? Appen er tross alt helt gratis og veldig enkel å forstå seg på. Så fort du har valgt deg ut en løpeløype i google maps, får du gjennom google street view se nøyaktig hvor du befinner deg. Du ser skogen, stranden, fjellene og gangstien foran deg, og tredemøllen kjenner terrenget inn og ut. Går løpeløypa du har valgt deg ut det spor oppover så justerer Abilica Stream apparatene automatisk stigningen deretter. Du med andre ord både ser og føler motbakkene i varme og fine Miami! Hallo i luken, det blir ikke mer genialt. Jo, jeg kunne ha kjent spruten fra bølgene langs strandpromenaden, men det kommer kanskje med årene? Kjære Abilica, jobber dere med saken?Kjære tredemølle.. Derfor elsker jeg deg:
1. Jeg slipper å hilse på ande løpere, bare for høflighetens skyld.
2. Jeg kan aldri skylde på dårlig vær.
3. Dørstokkmila blir faktisk ikke kortere.
4. Jeg kan se på tv eller lese samtidig som jeg løper.
5. Jeg kontrollerer min egen fart og stigning.
6. Løpetemperaturen er alltid perfekt.
7. Du er der alltid for meg.

Min Abilica Stream tredemølle koster 15 000 kroner og fås kjøpt HER.
Dere kan også se utvalg og pris på de andre apparatene HER. Spør om dere lurer på noe!

           Annonse

[Alt-Text]

My favorite DIY projects

Det er blitt høst, og tid for å dra frem gamle hobbyer! Eller er det bare jeg som liker å bruke sure høstkvelder på å sitte inne med scrap booking og en varm kopp kakao? Nei, det må da være noen flere der ute! Kanskje har dere andre hobbyer? -Og kanskje er dere like glade i DIY prosjekter som det jeg er? Jeg har hatt mangel på både tid og inspirasjon til disse morsomme prosjektene i sommer, men jeg håper da inderlig ikke at DIY kategorien har fått sin siste oppdatering! Tenkte jeg kunne komme med en liten liste på mine favoritt DIY prosjekter i kveld! Kanskje har dere noen av disse materialene i hus og får lyst til å starte på et prosjekt allerede nå? Det er jo så koselig når man først setter i gang. Inviter over en venninne, lag dere noe godt, nyt en kopp kakao og bruk kreativiteten! <3# How to make a body Chain
Hvordan lage kroppssmykke? Dette er kanskje noe som brukes mer på sommerstid enn på høst/vinterstid, men et kroppssmykke kan så absolutt være kult over en løsere strikkegenser også. Det kan sette prikken over i'en på ethvert antrekk! Akkurat dette prosjektet la jeg ikke ut steg for steg bilder til, men jeg lenket til en video som veldig godt beskriver hvordan man lager et kroppssmykke, og denne finner dere i innlegget mitt HER.# Sparkling crystal bra
Bh'en som jeg trikset med for mange måneder siden, men som jeg fremdeles får spørsmål om hvordan jeg har laget. Veldig mange av dere lurer også på hvor selve bh'en er kjøpt, og til dere som ikke har fått svar: Den er fra H&M. Diamantene er fra Panduro hobbybutikk og fremgangsmåten finner dere i DIY innlegget mitt HER.# Tubetopp av skjerf 
Du trenger verken saks, nål, trå, lim eller teip. Her er det bare å knytte og surre. Finn ut hvordan du lager en tubetopp bare ved hjelp av et skjerf og en bh HER.# Make your own lipstick
Finner du ikke de fargene du ønsker på leppestiftene som selges i butikken? Hvorfor ikke lage din egen? Det er jo så vanvittig enkelt! Smelt fargestiften i en gryte med olje, hell det over i en tom leppestift-holder og la det hele størkne. Vips der har du en ny leppestift! For en mer konkret fremgangsmåte og flere bilder, se DIY innlegget mitt HER.# Frynsesokker
Søteste detaljene jeg vet om! Passer også perfekt nå på høsten. Har du lyst til å piffe opp skoene med å la frynsesokkene stikke frem over dem? Hvorfor ikke lage et par selv? Alt du behøver er et blondebånd, en saks, litt lim og et par sokker. Innlegget mitt finner dere HER.# Twisted skirt
En trend som aldri ser ut til å forsvinne. Jeg har sett slike "twisted skirts" for ikke å snakke om kjoler i butikkene så lenge jeg kan huske. -Men jeg forstår godt hvorfor folk vil ha det, for det er jammen kult! Her har jeg laget min egen variant av 2-3 meter beigefarget stoff. Finn ut hvordan du gjør nøyaktig det samme HER.# Spike skjorte
Denne skjorta fra Vero Moda bruker jeg titt og ofte både med og uten en strikkegenser over. Syntes den ble så utrolig kul med de røffe spikesene på hver skulder. Dette DIY innlegget finner dere HER.# Blomsterkrans
Klart det er greit å gå med blomsterkrans i september! Man må bare bytte ut de knallfargede rosene med noen rød/gule høstfarger! De falske blomstene kan du kjøpe hvor som helst! På interiørbutikker, på Panduro Hobbybutikk, på Upstairs, eller ja faktisk til og med på Nille! Ebay har helt sikkert også et både billig og stort utvalg på denne fronten. Innlegget med steg for steg bilder finner du HER.Har dere noen DIY prosjekt å tipse meg om?
Legg gjerne igjen en lenke til blogginnlegget deres i kommentarfeltet!

Antrekk - 210914Til bestefars store fornøyelse, ble det en rolig lørdagskveld på meg i går. Planen var egentlig å dra ut på byen, men da venninnen fikk greie på at hun hadde bronkitt kombinert med bihulebetennelse, halsbetennelse og ørebetennelse.. Vel, da ble vinflasken erstattet med et lengre apotekbesøk. Hehe! Jeg hadde sikkert godt av en avslappende lørdagskveld likevel. Skal vi danse rullet på skjermen og jeg fikk skravlet med gamlemor og gamlefar. <3 Apropos endring av planer.. Cathrine og jeg skulle egentlig ha reist til Stockholm for en spennende pressemiddag til neste helg, men nå ser det ut til å bli avlyst det også! Dermed reiser jeg faktisk tilbake til Stavanger allerede fredag! Cath og jeg orker nemlig ikke å vente med å ha denne girls weekenden som jeg har fortalt dere om, så nå tar vi den like godt om fem dager! *GLIS* Vi skal ha det så GØY. Jeg kunne ha reist hvor som helst og hatt det helt sykt bra med den jenta.

 Åå, livet er så fint om dagen. <3 Nå har jeg beveget meg inn i et nytt hus! Farmor og farfar har nemlig invitert meg på middag denne søndagen, og jeg kan nesten ikke vente. Det lukter allerede himmelsk her! Farfar har også fått æren av å stå som fotograf ser dere, og til tross for at det er rene stormen her i dag så fikk vi det faktisk til! Flinke, flinke farfar. Nei, jeg får ikke skrytt nok av disse besteforeldrene.

 

 Ønsker dere alle sammen en god og avslappende søndag!
I morgen reiser jeg hjem igjen, så dette døgnet skal nytes. <3

Mitt 2014 - Del 1JANUAR
Jeg startet året med en helg i Manchester. Jonas tok meg med på fotballkamp, og jeg tok han med på transeshow. Haha! Vi hadde bare en helg, men vi fikk jammen mye ut av den. Det ble både shopping, sightseeing, byliv, kamp og ni retters middag på oss. KOS! Senere samme måned dro jeg alene til Marokko med selskapet Lapoint. Her fikk jeg oppfylt en av mine store drømmer, å lære og surfe! Jeg ble kjent med flere andre skandinavere, og surfer Tarik tok meg med på noen minnesrike bilturer for å vise meg Marokkos vakreste perler.FEBRUAR
Februar ble en rolig måned med flere hytteturer. All OL tittingen inspirerte meg til å hive på skiene, grille pølser i snøen og bare nyte late vinterkvelder. Jeg lo døgnet rundt og la på meg fem kilo av all den gode hyttematen. Perfekt ettersom jeg et par uker senere bestemte meg for å hive på bikinien og dra til Egypt.

MARS
Til tross for at alt og alle frarådet oss å reise til "livsfarlige" Sharm El Sheikh, var det nettopp hit Annika, Tonje og jeg bestemte oss for å dra. Vi sjekket inn på et flott fem stjerners hotell, og her nøt vi livet med både soling, snorkling og båtturer i en uke. Alle tyske turister hadde uken før blitt sendt hjem pga usikkerheten rundt om det var trygt å være her, men Norge hentet heldigvis ikke hjem sine turister før uken etterpå. Haha! Gatene i Sharm var nokså tomme, men vi klarte likevel å kose oss halvt ihjel.

APRIL
Hvor skal jeg begynne? Jeg startet vel måneden med å ta turen til bestis i hovedstaden. Jeg hadde ordnet oss både spa og hotell, og dagene besto av shopping, gode middager, vin, parkbesøk, spa og uteliv. Vi nøt livet på en måte som bare Marthe og Cathrine kan!Senere samme måned dro Jonas og jeg på hyttetur med farmor og farfar, og under oppholdet mitt på fjellet kom jeg i kontakt med Magnus. Vi avtalte å møtes for en prat angående PT timer, og bare er par uker senere var jeg i gang med crossfit-treningen!

MAI
Plutselig kom sommeren! Mai var fylt med varme sommerdager og jeg lå utallige mange formiddager på brygga og solte meg. Jeg var på båtturer med familien til Jonas og jeg hadde late stranddager med både den ene og den andre venninnen. Jeg slo også ny rekord i antall brukte engangsgriller denne måneden, og bikinibildene var det ikke manko på...JUNI
Sommeren slo inn for fullt og alt i hverdagen skulle ha vært perfekt. Det var den bare ikke. Jonas og jeg visste begge at forholdet gikk mot slutten, men i et siste forsøk på å redde det bestilte vi oss en to ukers reise til vakre Chiang Mai. Uansett hvordan det ville ende mellom oss, visste vi at vi kom til å få en fantastisk tur. Vi hadde det jo så gøy sammen! Pappa overrasket med både leilighet og scooter til oss, og tok oss med hvor enn vi ville dra. Vi spiste alt for mye god mat, tok alt for mye spa, trente både crossfit og kick boksing, og brukte alt for mye penger på shopping. Jeg fikk lære lillebror enda litt bedre å kjenne og da ferien gikk mot slutten, booket Jonas og jeg oss inn på det fineste hotellet jeg har bodd på noen sinne. Vi leide oss en 140 kvadrats suite og bare nøt hverandres selskap. Jeg tror vi innerst inne visste at heller ikke dette oppholdet ville få romantikken til å blomstre igjen, men vi klarte likevel å ha det utrolig gøy sammen. Allerede første helgen etter hjemkomst tok vi det store, skumle steget og gikk fra hverandre etter nesten 5 år. Heldigvis klarte vi å gjøre det på en veldig fin måte, og heldigvis sitter vi begge igjen med bare gode minner. Dette ble definitivt den største livsendringen i 2014. Jonas flyttet ut og jeg vendte meg til en ny hverdag. Et fint kapittel ble lukket, og et spennende nytt satt i gang.Håper dere liker innlegget! Jeg gleder meg til å finne ut hva del 2 har å by på. <3

Yesterday's MetconGod kveld dere! Snakk om multitasking. Jeg løper frem og tilbake mellom pcen og to tvprogram her.. Vil så gjerne få med meg alt! Hehe, tenkte bare jeg skulle dele gårsdagens økt med dere. -I håp om at noen finner bildene, teksten eller begge deler inspirerende! Ettersom planen i utgangspunktet var å reise til Stavanger i går formiddag, satte Magnus og jeg ukens PT time til klokken 08.30 om morgenen. Nå klarte jeg jo ikke å komme meg på dette toget før 20.06 om kvelden, men det var uansett vanvittig deilig å starte dagen på en sprek måte! Tiden flyr så fort når jeg befinner meg i den garasjen. Jeg tror ikke jeg kom meg hjemover før to timer var gått og der har vi vel også årsaken til at jeg går som en krøpling i dag! Herregud så støl jeg er i både armer og ben.. Det ble nemlig en del av både markløft, armhevninger, og pull-ups før Frantzen satte opp en aldri så liten "Metcon" til meg.

På 10 minutt og 54 sekund løftet jeg en 15kg medisinball opp og ned på dette tårnet av vekter 50 ganger før jeg måtte rydde på plass vektene og tre opp og ned på kassen 50 ganger til. Høres kanskje demotiverende ut? Vel, hadde jeg gjort det hjemme i hagen så kan jeg med hånden på hjerte si at det ville ha vært det, men med Magnus sin heiende tilstedeværelse blir selv den førtiåttende repetisjonen grei å gjennomføre. Så hjelper det jo å tenke på at jeg blir hakket sprekere av alt dette strevet! Det er først og fremst derfor jeg setter alarmen på 07.00 kun for å trene. Jeg vil være sterk og jeg vil være sprek! Ikke bare på sommerstid, men hele året!-Men ser man det, jeg har jo muskler! Se på den mannearmen da! Hoho, pull-ups gjør susen. Magnus har også blogget om gårsdagens økt, så vil dere se noen skrekkelige bilder av meg i action så er det bare å klikke seg inn HER. Takk for enda en morsom økt Magnus! Nok en gang dro jeg hjem fra garasjen med et smil om munnen. Jeg er blitt hakket sprekere og jeg gleder meg til neste runde!

Akkurat slik skal det være! Innlegget til Magnus finner dere HER.

Happy f#cking weekend!Deilig, deilig, deilig! Jeg har kommet vel frem og alt er som det skal være. Helt perfekt. Eller ihvertfall nesten! Pappa er ikke her som jeg skrev i forrige innlegg, men han kommer på besøk en gang neste måned, så da får jeg bruke det som unnskyldning for reise i oktober også. Om det er noen helger igjen da! Herlighet, jeg har til og med sagt ja til å gå modell på et brudeshow siste helgen av neste måned! Hallo i luken liksom.. Hvordan kunne jeg takke nei til å traske rundt i ikke bare èn, men to brudekjoler!? *Allejentersdrøm*

Bestefar har nok en gang fått prøvd seg som fotograf i dag, og jeg synes han gjør en strålende jobb. Disse besteforeldrene mine...  De vet ikke det beste de kan gjøre for meg. <3 Spretter opp fra sofaen i det jeg tar tak i kamera, og sitter musestille og hysjer på hverandre når skribenten setter i gang på tastatuet. Haha, den herlige, lille familien min. Det er en fryd å være blogger når jeg har så gode hjelpere rundt meg. De er nesten for snille. Jeg blir så skjemt bort at det halve kunne holdt. <3Bestemor: Du e sikkert øvejidde. Kver gang du ser på meg så sitte eg å nistirre.
Marthe: Hahaha, ja hvorfor ser du sånn på meg?
Bestemor: Du e bare så vidunderlig. <3Åååå <3 Er det rart jeg elsker å være her?

L.E.A.V.I.N.G

Da var jeg endelig på vei til Stavanger! Herligfred, jeg stresset livet av meg for å nå 19.06 toget, og da jeg omsider kom på togstasjonen hele 20 minutt før tiden (JA FØR TIDEN BESTEFAR!!), ser jeg ingenting til verken tog eller homo sapiens. Det måtte likevel ta meg disse 20 minuttene å forstå at jeg hadde sett feil på NSBs avreise-tid. FML. Jeg vurderte å slepe med meg den 20 kilo tunge kofferten gjennom hele byen for å ta solarium den resterende ventetiden, men så kom jeg til å tenke på.. Vel, at det bare ble for dumt.

Jeg tør ikke engang å skrive hvor mange minutter jeg lå under kreftstrålene i går. -SÅ da bestemte jeg meg i stedet for å være en flittig blogger og rett og slett blogge fra gata. Ekte street style! Jeg hadde tross alt klart å knipse noen bloggbilder før jeg forlot redet.

Viktig å dokumentere prosjekt-pakking. Ja, jeg skal bare være til mandag, men man kan aldri få for mye klær! Planene for helgen er ikke satt riktig enda, og det gjør på ingen måte saken noe enklere. Hva hvis jeg skal ut på lørdag? Da må jeg ha med fire kjoler. Hva hvis jeg får lyst til å pynte meg på familiemiddag? Vel, da må jeg ha med tre kjoler til... -Og hva hvis jeg skal på låvefest?? Nja......

Dere tar poenget. Kofferten blir fort full! Jeg er helt i ekstase jeg nå. Jeg har sittet på toget i halvannen time og internett fungerer fremdeles! Riktignok bare hvert femte minutt, men alt er bedre enn ingenting! Åh, så bra denne helgen skal bli. Til og med pappa er kommet på besøk fra Thailand! *HURRA* Gleder meg halvt i hjel til å klemme på dem alle. <3Det ble en sen oppdatering på dere i dag. <3 Håper dere har det bra!

Oppskrift: SjokoladepannacottaTjo hei! Har dere hatt en bra dag så langt? Kvelden min har gått til pakking av koffert, vasking av leilighet, og kokkelering på kjøkkenet. Jeg tenkte bloggen trengte en dessert-oppskrift denne onsdagen! Dessuten trengte jeg noen kalorier å forbrenne på PT timen min i morgen tidlig. Høhø! Er dere klare? Jeg har prøvd meg på noe helt nytt! Jeg vet ikke med dere, men jeg hadde før i dag, aldri smakt sjokoladepannacotta! Derfor ble jeg så glad da jeg kunne smake på et ferdig resultat som både smakte og så vellykket ut. Hihi! -Men jeg må jo si at det smaker akkurat likt som sjokolademoussè.. Liker dere det, så liker dere denne sjokoladepannacottaen også. Ferdig snakket.Du trenger: 1.
3 dl kremfløte 2. 3 dl melk 3. 5 gelatinplater 4. 100g sukker 5. 100g mørk kokesjokoladeSlik gjør du:
1.
Start med å legge gelatinplatene i en bolle kaldt vann. La dem ligge heldekket slik i 7 minutt.
2.
Hakk opp kokesjokoladen og hell melk, kremfløte og sukker i en kjele. Rør og varm opp til kokepunktet.
3.
Når fløteblandingen småkoker, tar du kjelen av plata og heller i sjokoladebitene. La dem smelte inn.
4.
Ta opp en og en gelatinplate, klem ut alt vannet og legg platene i den varme fløte/sjokoladeblandingen.
5.
La glatene smelte inn mens du rører forsiktig. Hell det hele over i porsjonsglass og sett i kjøleskapet.
6.
Jeg anbefaler å la glassene stå i kjøleskapet i minst 4 timer før servering. Jo stivere pannacottaen er, jo bedre!

Server gjerne med vaniljesaus, litt opphakket kokesjokolade, bringebær eller blåbær!Så det ikke godt ut? Det er bare å hive seg på kjøkkenet!

You can & You willJeg ler, og ler og ler av disse bildene. Vi må jo ha litt "behind the scenes" også av og til! Er ikke det andre bilde her fantastisk så vet ikke jeg.. Det sier meg at en av oss definitivt må trene mer! Hehe nei, Magnus er som dere kanskje har fått med dere, kjent for å finne nye, kreative måter å trene på, og på fredag som var gikk de kreative evnene ut over meg.. Jammen artig å for en gangs skyld kunne føle seg til nytte! Takk Frantzen! Jeg har drømt om å være vektstangen din hele mitt liv.

Hehe, over til den seriøse delen av dette innlegget! Da klokken slo 12.00 fredag formiddag sto jeg klar i Norges kuleste crossfit-garasje for ukens fjerde og siste treningsøkt. Noen av dere har kanskje sett videosnutten jeg la ut på instagram? Jeg skulle jo så absolutt ha lagt ut en av scenarioet over her også, men noe for vi vel spare til fremtiden.

Det var ihvertfall sinnsykt deilig å avslutte uken med en heftig PT time for så og ta helg med god samvittighet. Er det to dager jeg liker spesielt godt å trene på så er det mandag og fredag. Forrige uke fikk jeg trent begge dager, og jeg er sikker på at disse øktene var med på å gjøre hele uken! Jeg fikk både bokset, danset zumba, løpt og trent crossfit, og da må faktisk både Magnus og jeg si oss fornøyde.

27 september reiser crossfitguttene Magnus og Matthew til Lyngdal for å holde kurs i blant annet hvordan man kan bruke kettlebells! Kanskje noen av dere som bor i nærheten har lyst til å delta? Det er jo ikke hver dag disse flinke mannfolka er på reisefot! Dere kan ihvertfall melde dere på ved å sende en mail til annette@sorlandsbadet.no. Bare husk å være tidlige ute, for det er kun 25 plasser!

What he said! Prisen på kurset finner dere HER.
Nå får dere sove godt og drømme søtt. <3

This is how i roll...

GUD, så godt det var å endelig få satt seg ned. De to siste dagene har vært hektiske, men det føles godt å få ting gjort tidlig i uken! Jeg får studert, jeg får blogget, jeg får møtt Geir og jeg får trent.. I hvertfall litt! Heh. Forhåpentligvis klarer jeg å ha alt på stell til helgen, så jeg bare kan N-Y-T-E Stavangerdagene med familien som ikke engang vet at jeg kommer. Herlighet, den stakkars familien min må gang på gang lese seg til at jeg kommer på besøk. Best å følge bloggen farmor! Plutselig står jeg på døren din...

Jeg dro rett i et møte etter skolen denne tirsdagen, og nå sitter jeg hjemme i sofaen og nyter en deilig porsjon sushi! Jeg kunne ikke dy meg da jeg gikk forbi HT Sushi på veien hjem. Det er så forbanna godt! For ikke å snakke om sunt. Jeg kan ikke tro at jeg ikke turte å smake på dette før i fjor vinter. Hallo i luken. Tenk på alle de deilige sushi-måltidene jeg har gått glipp av på 20 år!

Nyeste utgave av "Det Nye" fikk også bli med hjem, og så fort dere er oppdatert skal jeg kose meg med artikkelen om flotte Caroline. Synes det er så moro å følge henne på "Skal vi danse" om dagen. Jeg er vel heller ikke den eneste som håper og tror at både hun og Linnea når langt i år. Jeg ser programmene stort sett i reprise, men heier like mye selv om jeg vet alt om hvordan utfallet blir. <3 Må jo heie på bloggerne! Hvem vet? Kanskje er det Andersen og jeg som svinger oss til neste år? Hehehe. Det ville ha vært gøy det!

 

Håper dere har det like bra i dag! Nå får jeg vel gå løs på neste blogginnlegg!
Vi klarer vel et til før natten inntreffer? Klart vi gjør. <3

Høstens favoritt - Juicy CoutureLa oss snakke om parfyme jenter! For hvor viktig er det ikke å eie en godlukt? Jeg vet ihvertfall med meg selv at jeg er fryktelig avhengig av å lukte godt til enhver tid. Jeg synes faktisk at en parfyme kan si mye om en person! Treffer jeg en pen og snill mann med en herreduft som ikke matcher min smak, så er det nesten så jeg kaster han på dør bare av den grunn. Haha, jeg skal ikke skrive at jeg tøyser, for det er sant! Har han derimot en parfyme som lukter godt, kan bare det være med på å gjøre han ti ganger så tiltrekkende. Det samme gjelder vel for oss jenter! Jeg tar ikke på meg en hvilken som helst parfyme.. Duften må kle meg!Noen av dere er kanskje akkurat som meg, finner èn favorittduft og holder fast ved den til dere går direkte DRITlei. Andre liker kanskje å variere mellom favorittene? Aner dere hvor mange år jeg har brukt nøyaktig den samme Victor&Rolf parfymen eller? Altså, jeg har brukt den så mye over så lang tid nå at jeg må helle hele flaska over meg for å kunne kjenne lukten av den. Det er akkurat som nesen min er blitt immun.

 

Jeg hadde egentlig akkurat kjøpt en ny flaske til rett under 700 kroner, da jeg reiste til Costa Rica, men da jeg mistet kofferten (som inneholdt parfymen), tenkte jeg at skjebnen mente jeg burde bytte duft. Etter seks år, var det på tide med en forandring! -SÅ ble jeg presentert for den nye høstduften "Viva La Juicy Gold Couture". En ny tolkning av den bestselgende Juicy-duften Viva La Juicy. Åh, denne er så GOD! Jeg tror det er kombinasjonen av ville bær, smeltet karamell, vanilje og sjasmin som gjør duften så sensuell.. Perfekt for den moderne, selvsikre og feminine kvinnen. <3

Det er heller aldri dumt når flasken ser ut som en million kroner. "Viva La Juicy Gold Couture" er med den metallisk gullfargede esken en overflod av couture. Ingen grunn til å gjemme den langt inni baderomsskapet! Hoho, heretter kan parfymen nesten være en del av stuebordspynten.

Konkurranse - Vinn Juicy Couture produktsett
Jeg skal straks slutte av, men først: Jeg har fått æren av å dele ut to "Juicy Couture" produktsett til bloggleserne mine! Premien har en verdi på over 1500 kroner og består av både nye "Viva La juicy Gold Couture", "Viva La juicy edp" (Den klassiske parfymen), og "Viva La juice bodylotion". Kunne dere tenke dere å tilføye min favorittduft i parfymesamligen, så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under her. Jeg trekker to heldige vinnere førstkommende onsdag! <3


LYKKE TIL! Mer om Juicy Gold Couture kan dere lese HER

Husk å få med mailen deres så jeg får kontaktet dere!

    Annonse

Spennende tider i vente!Okei, nå er det farlig mye spennende som foregår fremover! Kjenner jeg blir helt oppspilt av tanken på alle de hyggelige tingene jeg skal få være med på både i september og oktober. I dag kom enda en reiseforespørsmål tikkende inn i mailboksen, og jeg kunne ikke annet enn å juble! Jeg har jo disse studiene som jeg må forholde meg til, men heldigvis er nesten alle forespørsler jeg har fått lagt til helger, og da kan jeg ikke annet enn å takke ja til alt sammen. Hihi, Kristiansand kommer ikke til å se mye til meg de neste fem helgene. Går alt som planlagt drar jeg til Stavanger denne helgen, Stockholm neste, Belgia helgen etter der igjen, og Stavanger etter der igjen. SÅ tar frøkna forhåpentligvis en hel uke i et godt og varmt land, men dette vil jeg ikke si noe om før planene er spikret og billettene ordnet. Det blir med andre ord litt opplevelser på meg denne høsten også! Himmel så godt det skal bli å fly igjen etter... *kremt* en måneds pause.
Det føles så mye lengre enn èn måned siden jeg var i Barcelona! Hvorfor blir jeg aldri mett på denne reisingen? Hvorfor kan jeg aldri slå meg til ro med Norge? Det høres latterlig ut, men jeg føler jeg får abstinenser av å være her. Spesielt på denne årstiden. Nå har vi riktignok fremdeles delvis sommer, men jeg grøsser bare av tanken på at vi er midtveis i september. Jada, det er koselig å sitte i sofaen på en sur regnværsdag, men jeg kjeder livet av meg hvis jeg må tilbringe dag etter dag innendørs! Er det bare jeg som har det slik? Usj, takk gud for at høsten er reddet og at jeg nå i det minste har reiseplaner for omrent hver eneste helg. <3 Da smiler livet vet dere!Her får dere mine siste antrekk oppsummert!
Har du en favoritt? La meg få vite hvilket det er. <3

Første og siste startkamp!

Gjett hvem som ville ha startkamp i mini-bursdagsgave i går? Jeg ser jo ikke på fotball med mindre det er under helt spesielle omstendigheter (en kjekkas som spiller), men jeg ville jo så gjerne tilbringe hele dagen med det fine bursdagsbarnet! -Så da dro vi da, til tross for at jeg visste en stykk klein start-spiller kom til å være tilstede. Det er vel rett over to uker siden jeg på en torsdag kveld ble sjekket opp av dette superharry mannfolket. Forhåpentligvis leser han ikke blogg! Jeg kan ikke kunsten å avvise, så jeg var så høflig som jeg overhode klarte, men visste etter bare et par minutt at jeg aldri kom til å bli med denne personen på romantisk middag.

Jeg har siden denne kvelden blitt spammet med uåpnede facebook-meldinger, men hva er sannsynligheten for at han spotter meg blant de 8000 menneskene i gult og sort på Sør Arena tenkte jeg... Vel, den mannen har jammen velfungerende øyne. Det tok bare noen minutter før Cathrine prikket meg på skuldra og sa "jeg tror du er blitt oppdaget". Dette ble herved min første og siste startkamp. Ihvertfall i år. 

Cathrine: Hva går folk med på kamp?
Marthe: Folk!? Hvem bryr seg? Spørsmålet er; Hva går Shakira med på kamp?

Stemningen var litt annerledes på Sør Arena enn på stadioen i både Barcelona og Manchester, men jeg koste meg faktisk! Start tapte riktignok, men det var en spennende kamp med mange mål, og da er ihvertfall Cathrine og jeg fornøyde. Heldigvis hadde vi også med oss Annika som forklarte hva som skjedde til enhver tid.. Hehe, en dag skal jeg sette meg inn i disse avanserte fotballreglene.

Etter kampen dro Cathrine og jeg videre ut for å spise middag! <3
Heldige meg som fikk tilbringe hele dagen hennes sammen med henne.

Shake that bottle & make it pop!Åå, for en fin gjeng vi var i går! -Og jeg har ikke engang fått knipset alle sammen. Fy så kos det er med bursdag! Spesielt når man våkner til synet av en stappfull vinskuff. Haha, jeg fikk så vanvittig mye vin i går. Nå skal jeg virkelig ikke besøke vinmonopolet på et helt år! Herlig. <3 Tusen takk igjen til alle som kom i går. Både Cathrine og jeg koste oss en hau, og det håper vi dere gjorde og. <3

 
 

Til dere blogglesere som ikke var her i går.. Vi skravlet, drakk vin, og spiste usunnheter til klokken slo 23.30. Da sto nemlig en maxitaxi utenfor for å kjøre oss til byen! Her ble vi selvsagt litt splittet, men jeg koste meg en hau både på det ene og det andre utestedet, og plutselig var klokken blitt nærmere halv to. Da var det på tide med nattmat før Cathrine og jeg dro hjem for ukens tredje sleepover. <3

Dere kan tro det var hyggelig å komme hjem, klokken 02.00 om natten og se at leiligheten nærmest var strøken! Karen skulle på jobb i dag tidlig, så hun ble igjen hos meg en halvtime etter at vi andre hadde dratt til byen og ryddet! Har dere hørt? He-rre-gud, så snill den jenta er. Hun hadde samlet alt av tomflasker, tømt søpla, ryddet, vasket, og både tatt inn og ut av oppvaskmaskinen. For et hyggelig syn å komme hjem til! Tusen tusen takk Karen. <3 Jeg tror ikke akkurat at hestepasset mitt gjorde opp for dette!

 
 

Til slutt vil jeg bare si: GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN TIL SNUPPA MI! Endelig er også Cathrine blitt 22 år. Hun fyller i dag! Nøyaktig to uker etter meg. I fjor kjøpte vi Kiel cruise i bursdagsgave til hverandre, og i år tenker vi å bare ta en weekend på et pent hotell i Stavanger. Cathrine har aldri vært i hjembyen min, så første helga i oktober skal jeg få vise henne litt rundt! Ta henne med på byen, shoppe, spise masse god mat, og bare gjøre det vi liker aller aller best. -Med stil såklart. Hihi <3 Er det noe vi kan så er det å leve det gode hotell-liv!

Nå har vi akkurat spist en sen frokost i form av fiskesuppe her!
Måtte du få en alle tiders dag! Jeg er så glad i deg <3

Happy B-day to us!Du vet det er jentebursdag når popcornet glitrer av rosa! Åh, så søt leiligheten min var i går. Vi ville ikke at noen skulle tvile på om det var bursdag eller ikke, så Cathrine og jeg hang like godt opp rosa ballonger all over the place. Det kunne kanskje se ut som en baby shower, men jeg syntes det var P-E-R-F-E-K-T. Vi fikk verken bakt eller laget mat som vi egentlig hadde planlagt, men en sjokolade/karamellkake fra Dampbakeriet sto i det minste på bordet sammen med noen velkomstglass jordbær og champagne. Jummy! <3Jeg har aldri vært noen fan av å feire min egen bursdag på denne måten, men når bestis kom med idèen å feire sammen, tenkte jeg at vi like godt kunne gjøre det litt ordentlig! Okei, jeg ser nå at midterste stuevindu skulle ha vært både spylt og skrubbet, men sett bortifra det så var det kjempefint her! Det var virkelig superhyggelig å være Marthe i sitt eget hjem i går kveld. Vi var hele 17 stykk som skviste oss inn rundt sofaen, 14 jenter og 3 gutter.. Dere kan tro de guttene hygget seg! Haha. <3 Jeg har en rekke bilder fra selve festen også, men ettersom jeg knipset så mange bilder under forberedelsene tenkte jeg å dele disse med dere i første omgang. Lurer dere på hvor noe er kjøpt så er det bare å spørre, men jeg kan med en gang si at alle de prikkete koppene, skålene og serviettene er fra Clas Ohlson. Bestemor ga meg det da jeg var i Stavanger sist. Syntes det var så utrolig søtt! 

Ble det ikke bra? Mer fra kvelden får dere litt senere.
Håper dere hadde en fin lørdag selv! <3

Sleepover at my place!God morgen alle! Åh, hvor deilig er det ikke å våkne til lørdag? Bestis kom på besøk til meg sent i går kveld, lagde middag og stelte i stand med oppkuttet frukt mens jeg hang over mailboksen. For noen venninner jeg har <3 Jeg vet jammen ikke hva jeg skulle gjort uten dem! I dag er det bursdagsfeiring som står på planen, og det er også delvis derfor Cathrine bestemte seg for å sove over i natt. Hun skal nemlig være her og hjelpe meg med å gjøre i stand leiligheten for kvelden. Cath fyller 22 i morgen, og jeg fylte for et par uker siden, så denne lørdagen tar vi en felles feiring hos meg før vi tar turen videre på byen! Åh, kjenner jeg gleder meg en HAU <3-Men først skal det bakes og stelles i stand.. <3
Ville bare innom for å ønske dere en fin lørdag. Vi skrives!

Babysyk på lunch-date!

I'm still alive! Huff, nå føles det forferdelig lenge siden sist. Jeg har ikke sittet i ro et sekund det siste døgnet og har fremdeles en hel hau jeg må få gjort, men nå ble jeg bare nødt til å sette meg ned og gi en lyd ifra meg! Jeg vet ihvertfall at bestemor tror jeg er blitt dødssyk.. Går det en hel dag uten at jeg oppdaterer bloggen så er det med en gang noe alvorlig galt vet dere. Hehe! Hun er så skjønn. <3

Nei, hvor skal man begynne? Jeg har vært på skolen, jeg har danset zumba, jeg har vært på lunchdate, og jeg har trent crossfit.. Det vanlige med andre ord! Vel, jo så tok Cathrine og jeg en spontan bytur sent i går kveld! Hvorfor ikke, tenkte jeg? Jeg skulle jo ikke ha PT time før 12.00 formiddagen etter. Høhø! Heldigvis har jeg sjeldent hangover. Det gikk som forventet kjempefint, og nå er jeg et hakk sprekere!Over til denne lunch-daten! Cathrine har hatt besøk av bestevenninnen og dattera hennes, og i går fikk også jeg hilse på dem! Noen av dere så kanskje videosnutten jeg la ut på instagram? Herlighet som jeg lo i går. Tårene trillet omtrent gjennom hele måltidet, for den jenta kunne jammen underholde. Hun fylte akkurat 2 år og satte på cafè og snakket i telefonen med bestemoren sin som om hun var en 14 år gammel fjortiss! Måtte min fremtidige bebis bli akkurat lik. <3 Jeg sa nesten ikke et ord gjennom hele lunchen. Jeg måtte bare sitte og beundre den veslevoksne berta som satte over meg og helte hele pepperbøssa over pommes fritesen sin. Åå.. Jeg er visst blitt babysyk.

Det var derfor jeg tok en spontantur til byen senere på kvelden!
Måtte jo finne meg en mann... Haha, NEI. Jeg tuller. <3

Antrekk - 100914Så ble det en god og avslappende kveld denne onsdagen og! Idol har snurret på skjermen og jeg har sittet alene på stuegulvet og brettet på klær. Haha, følte meg som verdens kjipeste da jeg takket nei til jentekveld i dag, men jeg var bare nødt til å få unnagjort litt husarbeid! Ja, husarbeid av alle ting. Jeg får nemlig besøk av en hel gjeng til helgen og vet at jeg ikke vil få tid til disse kjedelige oppgavene i morgen, så da tok jeg et skippertak i dag i stedet..

Har dere hatt en fin dag? Tenk nå er det snart torsdag allerede. Det er skremmende hvor fort dagene flyr. Jeg følte akkurat det ble september, og nå er vi snart halvveis til neste måned! Snart er det JUL! Haha, nei gud. Jeg må slutte. I år skal jeg ikke kjøpe juletreet i oktober. Tro det eller ei.. Jeg har lært! -Men en novembernisse må være lov.
 

Bukse, jakke og skjorte fra Vero Moda, (ja jeg savner Vero Moda). Sko fra København 

Jeg har ikke så mye spennende å si i dag! Tenkte bare jeg skulle dele dagens antrekk med dere.
Hope you like it <3 Nå får dere sove godt, så skrives vi igjen i morgen vet dere!

Ukens middagstips - KjøttbollerGod kveld kjære, gode blogglesere! For en nydelig onsdag det har vært. Jeg har riktig nok tilbrakt mesteparten av dagen innendørs både på skolen og her hjemme, men jeg blir likevel så enormt glad av å se solen stråle på utsiden. Noen fine antrekksbilder fikk vi også knipset i finværet! Disse skal dere få om litt. <3 -Men først vil jeg dele ukens middagstips med dere. Hjemmelagde kjøttboller med pasta og tomatsaus! Er ikke det en sikker vinner da? Alle liker vel kjøttboller? Ihvertfall denne smakfulle varianten med hvitløk og parmesan! For en deilig kombinasjon. <3 Nok en favoritt på listen av enkle hverdags-oppskrifter!Du trenger: 1. En pakke kjøttdeig 2. To fedd hvitløk 3. En løk 4. Litt frisk basilikum 5. 2 ss chilli paste 6. En boks finhakkede hermetiske tomater 7. 2 ss matolje 8. Tagliatelle/pasta for to 9. 1 dl utblandet kjøttbuljong 10. 2 ts sukker 11. 50g finrevet parmesanost 12. Salt/pepperSlik gjør du - 2 personer:
1. Kna kjøttdeigen sammen med et knust fedd hvitløk, 50g finrevet parmesanost, 1 ts pepper og 1 ts salt.
2.
Rull små kjøttboller av det hele og stek dem i en varm panne i ca 10 minutt.
3.
Hell 2 ss matolje i en varm kjele, og ha i opphakket løk og hvitløk til det har fått en gyllen farge.
4.
Tilsett 2 ss chilli paste, en boks hakkede tomater, 1 dl utblandet kjøttbuljong og 2 ts sukker.
5.
La dette stå og småkoke i 10 minutt. Nå kan du også sette på vann til pastaen.
6.
Når løken er blitt mør nok, moser du hele tomatsausen med en stavmikser. Dette for å få sausen jevn.
7.
Kok pastaen etter anvisningen på pakken og smak den ferdige tomatsausen til med salt/pepper.

 
 
 

Hell sausen pent over pastaen og pynt med de smakfulle kjøttbollene + litt frisk basilikum!

 Jum, jum, jum! Best for dere at dere tester ut denne! <3

Antrekk - 090914Arh, dumme dumme meg! Den ene dagen hvor jeg endelig får ordnet meg fotograf så klarer jeg å sette kamera på feil innstillinger. Jaja! Bildene ble kanskje litt mørke, men dere ser nå i hvert fall hva jeg har på meg. Det er jo det som er poenget! Heldigvis har Kristina og jeg en fotoshoot-date i morgen igjen også. Hihi! Det er så greit når vi er flere bloggere som studerer sammen. <3

 Vet dere hva jeg skal for noe hyggelig nå eller? Cathrinemor har akkurat kommet hjem fra Tyrkia, så i kveld kommer hun på girlsnight hos meg! Vi har som alltid skravlet på telefonen i flere timer siden hun kom hjem, men det skal jammen bli godt å klemme på henne igjen etter to lange uker adskilt. Det er så mye som foregår i venninnene mine sine liv at jeg nesten bruke en time og to av hverdagen på å holde meg oppdatert. Altså.. Mitt privatliv er jo superkjedelig i forhold! Jeg føler aldri jeg har noe morsomt å fortelle! Er det jeg som er kjedelig eller er det venninnene som er gale? Haha, ikke vet jeg.. Kanskje jeg må bli litt mer rebelsk av meg i fremtiden.

 
Veske, bukse og genser fra Vero Moda, Sko fra Sixtyseven, Skjerf fra Gina Tricot

Til helga kanskje? Haha. Ha en GLAD tirsdagskveld dere!

Let the game begin!Wææ! Ser det ikke gøy ut? Ah, de kommende ukene blir så vanvittig spennende! Vi er rett over 20 elever som skal få lære en masse innen tv produksjon det kommende året. Gøy, gøy, gøy! I dag tok vi i bruk disse digre 50 000 kroners kameraene for første gang, og i oppgave hadde vi å lage et videointervju! Hoho, jeg må si dette utstyret var en smule mer avansert enn hva jeg hadde foventet meg, men man må jo bare prøve seg frem og leke med både lys, vinkler og instillinger, så lærer man fort. Jeg bekymrer meg mer over neste uke for da skal opptakene klippes og redigeres! Dere vet jo alt om hvor godt redigeringsprogram og jeg hører sammen.. Jeg forstår meg ikke engang på de enkleste av de enkle. Jaja, jeg er sikkert ikke den eneste som går på skolen for å lære. <3

Har dere det bra? Jeg føler ikke jeg har vært helt tilstede her den siste tiden. Det beklager jeg! Jeg sliter nok litt med å finne balansen mellom blogging, trening, skole og fritid, men jeg vet at jeg kan klare alt sammen. Jeg må bare gi det litt tid og finne nye, gode rutiner i hverdagen. Skolen vil selvfølgelig oppta en god del tid fremover, men heldigvis er det ikke så mye at jeg ikke kan klare å gjøre andre ting ved siden av! -Og godt er det, for jeg kjenner at jeg virkelig ikke vil gi slipp på bloggingen riktig enda!

Her får dere ihvertfall en smakebit på hva jeg driver med om dagene!
Vi skrives igjen om litt <3 Håper dere også trives på studiene deres.

On instagram: @marthekborgeWææ! For et liv. Det går i ett skal jeg si dere, men fy søren for en fin start jeg har fått på uken. Så langt stortrives jeg på det nye studiet mitt. Jeg har ikke rukket å bli veldig godt kjent med verken det eller medelevene mine enda, men det kommer seg! Jeg har ihvertfall fått en god smakebit på hva jeg skal gjennom det kommende året, og jeg tror virkelig jeg har funnet drømmestudiet. Lover å skrive et litt mer utfyllende innlegg om hva det innebærer og hvordan det går etterhvert som jeg får satt meg enda bedre inn i det.

Jeg vet at mange av dere lurer på en del ting rundt akkurat dette. <3 Uansett! Så fort skoledagen min var over, dro jeg til byen for noen små ærend før det bar videre trening. En PT time med kickboksing sto på planen denne ettermiddagen, og fy søren så gøy. Nå fremover blir det en time med boksing også fast i uken! Oh yes. Haha, herlighet, merker jeg aller helst skulle vært med på alt hele tiden..Tror bare jeg må slutte å sove om nettene så jeg kan ta del i enda flere morsomheter. Hehe, over og under her får dere mine siste insta-oppdateringer i en fin, liten oppsummering! Eller.. Fin og fin. Jeg grøsser hver eneste gang jeg lar blikket falle på den edderkoppen. Jeg er bare så glad for at ikke familien hans også har kommet på besøk den siste uken. Det ville jeg ikke tatt like bedagelig.

Følger dere meg ikke på instagram allerede så er det jammen på tide å gjøre det. Hehe, neida. Jeg bikket 19 000 følgere i går, så nå er det bare 1000 igjen til 20k. <3 HURRA!Nå skal jeg til med forhåndsskriving av blogginnlegg til morgendagen!
Sånn blir det noen ganger når skolebenken kaller. <3 Ha en strålende kveld.

Ok monday - Let's do this!God morgen! Nå skal jeg av gårde på skolen om 45 små minutter jeg. Ville bare ønske dere en riktig god MANDAG!  Det er en ny uke, og jeg har planer om å gjøre alt ut av den. Denne mandagen kommer antagelig til å fly avgårde, men jeg skal selvfølgelig få tid til å være en flittig blogger også. På skolen blir jeg til klokken 14.00, og på vei hjem drar jeg innom crossfit-garasjen for en time med kickboksing. Gøy, gøy, gøy! Jeg har bestemt meg for at denne uken skal bli både sprek, hektisk og meningsfull, så da er det den vil bli.Monday is a fresh start! Embrace it.
Forelesning neste. <3 Ha en fin dag!

Blogger's day off!Okei. Har dere sett noe så uskyldig i hele deres liv? Som dere kanskje ser så har jeg hatt besøk av ikke bare èn, men to valper i dag! Kristinemor har vært hos meg i hele dag, og vi har gått søndagstur, spist middag sammen og tatt igjen litt jentesnakk! Det var overhode ikke meningen at jeg skulle ta meg "bloggfri" denne søndagen, men nå ble det nesten slik. Timene har jo bare gått til kos! -Og litt lesing vel og merke. Noe fornuftig har jeg fått gjort, og heldigvis er heller ikke dagen over riktig enda! Har dere kost dere i helgen eller? Søndagen min har vært så og si perfekt, og det samme var gårsdagen. Planen var jo egentlig å dra på byen, men da kvelden kom fristet det mer med en rolig girlsnight hjemme i stågå.-Så jeg fikk besøk av både Karen, Andrea og lille Bellis, og sammen koste vi oss med skal vi danse, taco, og skravling til langt på natt. Jeg er nesten glad for at jeg treffer Andrea så sjeldent som jeg gjør, for når vi endelig sees vil jeg le meg i hjel av alle historiene hun har å komme med. Når den dama setter i gang så blir mine opplevelser plutselig gørrkjedelige. Haha! Nei, å være norsk i Danmark byr på sine morsomme erfaringer sier jeg bare..

Tenkte jeg skulle dele noen stemningsfulle bilder fra dagens søndagstur jeg! Kristinemor og jeg bestemte oss for å ta turen til Randesund lysstøperi nok en gang, og her fikk vi hilst på både katter, kaniner, geiter, og kalkuner.. Bor dere i Kristiansand så er dere bare nødt til å ta turen ut hit en dag. Jeg synes det er så hyggelig å være her! På fremsiden av huset selges det både interiør til hjem, lapper og kake, og på nedsiden holder en rekke sjarmerende gårdsdyr til. Det er bare så idyllisk og fint! Jeg tror aldri jeg blir lei dette stedet.  Nå hiver jeg meg på mølla. Kjenner jeg gleder meg til å starte denne nye, spreke uken.
Ellers har jeg en god del bloggarbeid å ta igjen,og jeg starter med kommentarsvaringen!

My saturday in picturesKaren ringte meg i går kveld og ba meg sove over hos henne slik at vi kunne komme oss tidsnok til stevne i dag tidlig. Jeg hadde jo lovet å være hestepasser denne lørdagen! Jeg så for meg en varm og solfylt lørdag på sprangstevne i Arendal, men slik ble det ikke akkurat! Hoho, regnet ØSTE ned hele morgenen og både rytter og hest var gjennomvåte allerede før de skulle ut på banen. Heldigvis sto ikke regnet i veien for hestens prestasjon. Karen red feilfritt i både 1m og 1.10m, og fikk femteplass i første omgang. *HURRA* Hadde hun ikke glemt siste hinder i andre runde så ville hun også ha fått premie i 1.10. Her sto det nemlig bare om sekunder!

 

Vinner 1 og vinner 2. <3For en morsom lørdag! Dager som denne får meg til å savne tiden hvor det var jeg som satte på hesteryggen. Spenningen var like høy rundt hvert eneste sprangstevne, og ønsket om å ri feilfritt var alltid like stort. Åå, stalltiden.. <3 Kanskje jeg må begynne å ri en dag i uken fast igjen. Haha, om døgnet bare hadde hatt litt flere timer. <3 Man får jo ikke tid til å være med på alt man har lyst til! 

 Hva har dere gjort på denne regnfulle lørdagen?
Nå er det skal vi danse og middag med fine jenter som står for tur!

Tar treningen til nye høyder!

Okei, nå. I dag. 5 september, har jeg bestemt meg for å steppe opp treningen. Ikke bare et hakk eller to, men til dobbelt så mange økter. Jeg var jo så flink frem mot sommeren! -Så kom varmen og distraherte selvdisiplinen min. Jeg sluttet å spise relativt sunt, og jeg prioriterte reising fremfor crossfit garasjen.. Jeg fikk for all del noen fantastiske opplevelser, men jeg må si at all ferieringen har gjort det vanskeligere å komme inn i gode rutiner igjen. I dag booket jeg hele to PT timer, to gruppe PT timer og èn zumbatime for neste uke, så nå fremover blir det aktive dager! Jeg kommer nok ikke til å blogge mer om trening enn jeg allerede gjør, men jeg kjenner at jeg virkelig har lyst på resultater fremover. Nå som jeg har begynt på nye studier, trenger jeg også energien treningen gir meg!

Dessuten er det på tide å finne frem de fine magemusklene igjen. I oktober reiser jeg forhåpentligvis en uke til varmere strøk, og da krever opplegget jeg skal få være med på at jeg er i superform! Hihi. Nå er vi allerede i september, men når et par PT timer i uken gir gode resultater så lurer jeg på hvor sprek jeg kan bli av å doble antallet treningsøkter. Spennende, spennende, spennende! Altså, hvor vanskelig er det egentlig å sette èn time av dagen til å bli hakket sunnere og hakket sterkere? Jeg Vil.Skal.Må klare det.Jeg fikk meg litt av et sjokk da jeg ankom crossfit garasjen i dag. Guttaboys får stadig inn nytt utstyr, og i går hadde de altså montert en diger rigg med både turnringer og klatretau. Magnus var selvsagt superstolt og jeg ble med en gang giret på å turne. Hehe, heldigvis fikk jeg lov til det også! Det ble ihvertfall litt svinging i turnringene. Dagens økt får dere oppsummert under her!Todays workout: 
10 Back squats 
20 Dips med lilla strikk 
30 Toes to ring 
400 meters løp med 10kg medisinball
30 Burpees over box 
20 Jack knifes sit-ups 
10 Pull-ups med lilla strikkI dag kan jeg jammen ikke engang huske tiden jeg brukte. Jeg lå nemlig som død og begravet på gulvmattene så fort jeg var ferdig. De h*lvettes burpeesene altså! Jeg gleder meg så inderlig til den dagen hvor jeg gleder meg over å ta burpees. Måtte den komme veldig snart! Haha, nå sitter jeg i stuen til familien Mydland og koser meg. Idol snurrer på tvskjermen og middagen er servert!

På tide å legge fra seg pcen! Ha en sprek helg alle sammen! <3
Se Magnus sine bilder fra timen vår, og den nye garasjen HER.

Lunch time - TortillapizzaHei HELG! Hihi, det gikk akkurat opp for meg at det er fredag, og jeg har så masse moro på planen denne helgen! I dag er jeg blitt invitert på middag og idolkveld sammen med Annika sin familie, og i morgen skal jeg løpe rundt som hestepasser for en venninne på et sprangstevne i Arendal! Hele morgenen kommer til å gå til hestepass og bildeknipsing, og når kvelden nærmer seg må jeg stelle i stand til en liten mini-bursdag hos meg! Disse venninnene mine aksepterer nemlig ikke at jeg ikke vil feire bursdagen min, så i går bestemte Andrea at jeg skulle feires med vin, god mat og bare noen få av oss allerede i morgen. Hehe! De er nå litt søte også disse jentene. <3

Gårsdagen var forresten kjempehyggelig! Annika og jeg koste oss hos meg før vi tok turen på byen, skravlet med litt nye fjes, danset og hilste på litt blogglesere. Skulle tro det var boy's night ute på utestedene i går. Følte vi druknet litt i mannfolk, men vi klarte på et vis likevel å ha vår egen lille girlsnight! Haha, jeg har ingenting imot det motsatte kjønn altså, men er man innstilt på å ha en girlsnight, så er man innstilt på å ha en girlsnight! Dere skjønner vel hva jeg mener? I går var en slik kveld.... 

Annika: Er det ikke fantastisk når de spanderer og går?
Marthe: JO! Måtte det finnes mange flere av den typen.

Du trenger: 1.
En pakke Tortilla pizzalefser 2. Litt revet parmesanost 3. 2 ss grønn pesto 4. En håndfull ruccolasalat 5. NÅ pizzasaus (tomat og hvitløk) 6. Mais 7. Peppes Pizza kjøttboller 8. Santa Maria Pizza topping

Slik gjør du - Tortillapizza:
1.
Sett ovnen på 200 grader og dekk tortilla pizzalefsene med et lag NÅ tomatsaus.
2.
Legg på det du måtte ønske av fyll. (Jeg brukte mais og kjøttboller).
3.
Stek i ovnen i ca 10 minutt. Til kjøttbollene er ferdigstekte.
4.
Dekk pizzaen med frisk ruccolasalat, litt revet parmesan og 2 ss grønn pesto.
5.
Helt til slutt har du over litt smakfull dressing. JUMMY! Dette er så godt og enkelt.

Ser det ikke godt ut? Åh, himmel, for en smaksbombe <3

Antrekk - 040914Åh, endelig! Dere aner ikke hvor lenge jeg har stresset med å få ut dette blogginnlegget nå. Jeg MÅ ha meg en ny pc! Den jeg har er bare fire måneder gammel og jeg har akkurat tømt den for alt av filer, men den henger seg opp hele tiden, og da får jeg jo ikke gjort noe som helst. Etter å ha kastet bort flere timer av dagen på å krangle med pc'en, dro jeg til slutt til Annika for å låne hennes.Her sitter jeg fremdeles, og nå har frøkna overtalt meg til å bli med på byen også! Skulle vel egentlig bare mangle ettersom hun har vært så snill og stått som fotograf for meg i dag. Hva skulle jeg gjort uten disse gode medhjelperene mine? Jeg skal på trening i morgen tidlig så veldig vilt blir det ikke, men en liten bytur kan vel ikke skade denne torsdagen? Vi har jo fått sommervarme til og med!


Skjørt fra Vero Moda, Sandaler fra Zara, Genser fra BikbokViktig å ha det litt gøy med disse photoshootene også!
Håper dere har fått litt mer ut av dagen enn meg. <3

Antrekk - 030914Good kveld! Jeg sitter i skrivende stund i stuen til Annika og oppdaterer dere. Idol har nettopp snurret på skjermen og til tross for at jeg spiste sushi rett før jeg kom, har jeg nå trykket i meg taco. Hoho, Idol og taco dere.. Får nesten følelsen av at det er fredag! Ah, det er så hyggelig å være her. Annika bor nemlig sammen med to andre studenter og stemningen i leiligheten er alltid så god! Jeg har den siste tiden til og med tatt meg friheten til å ta turen hit selv når Annika ikke har vært hjemme jeg. Hva da ta seg til rette.. Haha!


Sandaler fra Primark, Veske fra Charles & Keith, Skjorte fra www.madlady.se, bukse fra ThailandEndelig ble det noen antrekksbilder her på bloggen igjen! Kristina og jeg avtalte som nevnt å knipse noen bilder av hverandre i går, og her har dere resultatet! Angret en smule på at jeg ikke gikk for skjørt da jeg kjente hvor sterk solen var.. -Men jeg tør absolutt ikke klage. Det er SÅ herlig med finvær igjen!

Ville bare skravle litt og høre hvordan dere har det!
Er det flere som har tittet på idol i kveld?

Yesterday's workout

 

Magnus: Ikke velg et smilebilde.. Jeg vil ha grimaser!!

Sorry Frantzen... Kall meg gjerne fisefin, men grimasene forblir i garasjen!Først, så hyggelig at dere likte det forrige innlegget mitt! Det virker som dere synes det er litt moro å få en litt større innsikt i hvordan blogg-hverdagen ser ut. Når man får en detaljert time for time beskrivelse, så forstår man også hvor mye som faktisk foregår utenom blogginnleggene. Jeg deler så absolutt mye av meg selv, men jeg deler på langt nær alt. Skulle jeg knipset bilder av enhver bevegelse jeg tok så ville jeg jo ikke ha gjort annet, men jeg skriver gjerne et slikt "Time for time" innlegg en gang i blant om dere vil det! 


Over til gårsdagens økt! Det gikk stort sett i øving på clean and jerk, men herregud så tungt. Jeg har så lyst til å bytte ut disse pinglevektene med noen grønne, tyngre vekter, men skal jeg klare det så må det enda litt mer trening til. Teknikken min er ikke akkurat perfekt, men jeg blir stadig flinkere! Når man driver med crossfit så er det jo så viktig å få teknikken på plass før man begynner å løfte tungt! Jeg kjenner det stort sett når jeg ikke utfører øvelsen riktig, men det er ikke alltid godt å vite hva man skal gjøre annerledes for å få det til. Her er Magnus SÅ flink! Han gjør virkelig alt han kan for at jeg skal se hva jeg gjør feil og for at jeg skal få det til. Det er nemlig da denne deilige mestringsfølelsen kommer, og mestringsfølelse = Motivasjon. <3Og se så fornøyd han er når utstyret blir behandlet pent da.. Aapparatene er jo babyene hans.Skulle dere ha noen treningsrelaterte spørsmål, eller ønsker til tips rundt effektive øvelser, så må dere ikke være redde for å spørre! Jeg er ingen ekspert, men det er Magnus, og sist jeg sjekket var han også veldig glad i å svare på kommentarer. Stiller du ham et spørsmål på bloggen hans så er jeg sikker på at du får svar på akkurat det du trenger. Magnus lever og ånder nemlig for denne treningen!

Takk for nok en givende økt! Bloggen hans finner dere HER.
Nå har jeg en idoldate hos Annika. Måtte dere få en fin kveld!

Min tirsdag - Time for time08.00 - 10.30: På tide å stå opp, hoppe i dusjen, spise frokost og finne frem papirene som skal leveres til Geir. Jeg går ut fra soverommet, passerer mitt kommende treningsklær walk-in, og får øye på en sort flekk som ikke befant seg på gulvet kvelden før. Ja.... Det er en edderkopp. Ikke en hvilken som helst heller. En monsteredderkopp! Alt av morgenens planer blir feid bort og det eneste jeg nå funderer på er hvordan jeg skal få beistet ut. Jeg tar et bilde av den med mobilen, laster det opp på instagram og spør hva i helvette jeg skal gjøre. 115 kommentarer ramler inn i løpet av de neste timene, og flere foreslår at jeg brenner ned huset.. Tenke. Tenke. Jeg bestemmer meg i stedet for å sette en kopp over den for så å slippe den ut i hagen. Denne avgjørelsen levde jeg på resten av dagen.11.00 - 13.15: Jeg har sumlet bort hele morgenen og har verken fått blogget, dusjet eller spist frokost, men nå er det på høy tid å komme seg til byen. Regnskapsfører Geir venter, og jeg er en smule nervøs ettersom jeg ikke har tatt telefonene hans i det siste... Heldigvis tar han meg imot med et smil og ber meg bli med på nærmeste cafè for en kakao før vi begynner. Geir blir lettere oppgitt når han finner ut hvor mye taxi jeg har kjørt den siste tiden, men gir meg som alltid et klapp på skuldra like før møtet tar slutt. "Nå har du vært flink", sier han. Snille, snille Geir. Den mannen hjelper meg med alt!Geir's store favorittkunde !! Høhø.Geir: Hvorfor bruker du penger på byen!? Du må få mannfolkene til å spandere!!

Ler meg i hjel....

13.15 - 14.00: Etter å ha brukt de siste to timene på å sende fakturaer, sortere bilag og få kjeft av Geir (neida), har jeg enda 45 minutt til PT timen med Magnus starter. Jeg bestemmer meg derfor for å hive meg i et solarium! 30 effektive minutter i varmen.Og kamera blir med inn...14.00 - 16.30: Jeg innser at jeg ikke har spist hele dagen og hiver i meg en bolle. Ukens første PT time settes i gang, men først må jeg skravle fra meg. Jeg har ikke sett Magnus på en uke og må oppdatere meg på hvilke morsomheter han har tatt del i de siste dagene. Dessuten har han besøk av sin nye PT kunde som også går samme studie som meg, og dermed blir jeg stående og skravle med henne også. Etter fem minutt har vi utvekslet nummer og jeg har bedt henne med på middag samme kveld. Jeg trener den første timen og knipser bloggbilder den andre.. Ja, den stakkars mannen må sette av to hele timer til meg så jeg kan få bloggbildene mine.16.30 - 18.00: Jeg har 90 minutt til jeg skal være på vei til byen for middag med fine jenter. 90 minutt på å dra hjem, dusje, stelle meg og blogge! Jeg skjønner allerede nå at dette ikke kommer til å gå. Magnus tilbyr seg å låne meg bilen hans og jeg unnslipper et gledeshyl! Jeg har ikke kjørt bil på flere måneder, men dette sier jeg selvsagt ikke høyt. Den store varebilen blir min for de neste timene og jeg kjører hjem med et glis som går fra øre til øre. Jeg får dusjet, stelt meg og oppdatert instagram, men mer rekker jeg ikke.

18.30 - 21.00: Jeg møter Kristina så fort hun er ferdig på jobb, og sammen drar vi til La Rambla for tapas! PT kunden som jeg tidligere ba med ut på middag føler seg ikke vel, så det blir bare oss to. Jeg blir oppdatert på alle fronter og vi avtaler å knipse antrekksbilder av hverandre på skolen dagen etter. Endelig skal bloggen få en antrekks-update igjen! "Måtte dette bli et fast rituale", tenker jeg.  

21.30 - 22.30: Jeg ringer bestemor. Jeg har ikke blogget på et døgn og vet derfor at hun tror jeg ikke lengre er i live. Jeg forteller henne om den fine dagen min og ønsker henne god natt før jeg hiver på treningsshortsen og legger meg på kjøkkengulvet for dagens siste økt. Jeg trener vanligvis ikke to ganger daglig, men i dag føler jeg meg inspirert! Dermed går det i både situps, plankeøvelsen, armhevninger, og squats denne tirsdagskvelden.

22.30 - 02.00: JEG.MÅ.BLOGGE! Jeg får et raserianfall på pc'en som henger seg opp for hvert bilde jeg prøver å bla meg igjennom, men etter 60 minutt får jeg endelig første blogginnlegg ut. Deretter tar jeg igjen litt kommentarsvaring før innlegg nummer 2 står for tur. Jeg må jo blogge om dagens økt! Klokken bli 02.00 før bildene er ferdig redigert og jeg ser meg nødt til å fortsette skrivingen morgenen etter. Jeg sender god natt melding til en stykk pen mann, og blir liggende i sengen og smile for meg selv. Jeg har hatt en vanvittig fin og innholdsrik dag, og jeg har spart en edderkopps liv. Hoho, måtte morgendagen bli like givende!Håper dere synes det er moro å få et større innblikk i hverdagen min!
Ønsker dere en strålende onsdag. Vi skrives mer om litt <3

Bloggere på La Rambla

Kjære tålmodige blogglesere. Denne dagen har vært superhektisk, men likevel så bra! Jeg elsker jo å ha noe på timeplanen fra tidlig om morgenen til sent på kveld. Man skulle kanskje tro at jeg ikke har vært noen flittig blogger denne tirsdagen, men jeg har faktisk ikke gjort annet enn å knipse på bilder i hele dag. Geir har fått gjennomgå som fotograf, Magnus har måttet stille opp og det samme måtte min kjære bloggmate Kristina! Jeg har nemlig knipset klart til et nytt "Time for time" innlegg! *Jippi* Syntes jeg hørte noen gledeshyl? Hehe, jeg lagde et slikt innlegg i sommer og veldig mange likte det, så nå får vi satse på at denne varianten blir like spennende.Mer om alt dette skal dere få i morgen, men nå er det blitt så sent på kvelden at jeg bare tenkte å dele noen stemningsbilder fra dagens middagsdate! Kristina og jeg bestemte oss i dag for å prøve ut byens nyeste restaurant "La Rambla", så klokken 19.00 møttes vi for å kose oss med litt deilig tapas! Herlighet så god mat. Det ble både tomatsalat, indrefilèt, blåskjell og fuccacia på oss, og alt smakte like godt. Absolutt en restaurant som vil bli besøkt flere ganger i fremtiden! Kristina og jeg har begynt på samme studie denne høsten, så nå fremover vil dere helt sikkert se mer til dette fjeset også her på bloggen. Vi skravlet i to hele timer og knipset på så mange bloggbilder at maten ble kald før vi rakk å få smakt på den. Hoho, sånn er det når to bloggere kommer sammen. Får.Ikke.Tatt.Nok! Ser det ikke godt ut? Åh, nam nam nam!
Kristina har også blogget om kvelden vår HER

Nå har jeg litt kommentarsvaring å ta igjen! Sweet dreams <3

Home sweet home..

Nok en gang, tusen tusen takk for alle gratulasjoner som ble lagt igjen både her, på instagram og facebook i går. Dere er fantastiske! Jeg reiste hjem fra Stavanger i går kveld etter en superdeilig uke hos bestemor og bestefar. Ah, kjenner det besøket har vært balsam for sjelen! Jeg har liksom fått litt av alt.. Litt familietid, litt venninnetid, litt shopping og litt byliv! Måtte det ikke bli lenge til neste Stavangertur. Papsen kommer hjem fra Thailand i september, så vi skal ikke se bortifra at jeg tar turen tilbake om bare en uke eller to!

 

Jeg har som dere kanskje ser knipset noen bilder av leiligheten denne morgenen. Ihvertfall noen favorittsteder! Jeg tror jammen jeg begynner å vende meg til å ha all denne plassen for meg selv! Om leiligheten ikke var jentene fra før, så blir den det ihvertfall nå. Hihi. Prosjekt "treningsklær-walkin" har jeg også begynt på i dag. Jonas var akkurat en liten tur innom for å hente det siste han hadde av klær, så nå har jeg et helt rom stående tomt her. Ettersom jeg ikke har noe kid på lur, tenkte jeg at jeg like godt kunne gjøre det om til et klesrom for treningstøyet mitt! Hvor rått ville ikke det ha vært? Haha! Tror det blir helt knall jeg. Det har jo blitt en liten kolleksjon etter at jeg ble introdusert for Frantzen og crossfit-treningen hans. Shopper jo like mye treningstøy som vanlige klær om dagen!Hva sier dere? Ja til enda et walk in?