hits

september 2012

MÅNEDENS OUTFIT

Her kommer en liten oppsummering av mine favoritter fra september! Nå har jeg jo snart vært bortreist halve måneden, men heldigvis ble det en del antrekk publisert før jeg dro. Neste måned ser jeg ferm til å pakke meg inn i bukser, jakker og digre skjerf. Det er på tide å si adjø til sandaler og hallo til strømpebukser! Åh, som jeg gleder meg til å komme hjem og handle masse masse høstnytt! 

  Har dere noen favoritter?

Favoritter i klesskapet!

 
 

Blant mine favoritter i klesskapet finner dere plagg som alene kan gjøre et antrekk unikt. Jeg elsker når jeg finner det helt spesielle plagget som alene gjør susen! Det er ikke ofte man kommer over slike plagg, og ihvertfall ikke i Norge, men av og til dukker de opp. Runwaydreamz vesten min er et sånt plagg. Det samme synes jeg UNIF skinnjakken min, gullcardigan jakken fra Zara og Jeffrey Spike skoene er. Jeg kan ta på meg de kjipeste klærene jeg eier, men så fort Spike skoene kommer på, blir antrekket bra.

 


Skinn er alltid en slager!

Har dere noen storfavoritter i klesskapet?

One dress - three outfitsI dag har jeg lyst til å vise dere hvordan jeg har kombinert min sorte, enkle Bikbok kjole på tre ulike måter. Finner du ingenting å gå med på fest? Hiv på den sikre sorte. Har du ikke fått brukt kjolen din tidligere så er det jo bare å smøre på røde lepper og du er klar! Har du allerede vist deg i den samme kjolen noen ganger tidligere, finnes det utallige måter å style den på. Tilføy en skinnvest eller en skinnjakke og kjolen får en helt ny side. Eller sleng over en genser og gjør kjolen om til et søtt skjørt!Hvilket antrekk likte dere best?

Nytt par Jeffrey Campbell

Se hva jeg har sluppet inn i skosamlingen! Hurra! Jeg syntes det var på tide å tilføye et nytt par Jeffrey Campbell, og da jeg så disse på DNA gikk det ikke lange stunden før de sto på betalingsdisken. De er så høst! Og skulle jeg gå lei av de gul/røde skolissene så fulgte det heldigvis også med noen enkle i sort.

De kostet 1699kr!
Likte dere dem?

HAIRTALK

Her kommer mine tre favorittprodukter til hår akkurat nå! Jeg prøver å være flink til å variere litt når det kommer til hår, men noen produkter er jeg så glad i at jeg synes det er forferdelig vanskelig å skulle bruke noe annet. Kuren og balsamen på bildene under her er blant disse produktene. Håret blir like silkemykt etter hver hårvask og for en oppfriskende duft! Ellers har jeg siden forrige frisørbesøk blitt storfan av et nytt produkt fra GHD. Dette er en spray som sprayes mellom litt hår i hodebunnen etter vask. Håret skal helst være fuktig når sprayen påføres, og når håret så fønes lages det et veldig fint volum. Jeg har tidligere slitt med vanvittig flatt hår og har derfor måttet tuppere for å få det til å løfte seg litt fra hodet. Nå slipper jeg den voldsomme tupperingen. GHD produktet lager volumet for meg.    Kur til høyre og balsam til venstre i absolut repair. Tror de koster rett over 200 kr begge to.


GHD root lift spray. Tror jeg betalte rundt 200 kroner for denne også.Har du noen hårprodukter å anbefale oss?

Sneak peak - Mine paljettskatterHer kommer en liten sneak peak på mine paljettskatter! Jeg har seks veldig forskjellige paljettkjoler som jeg er veldig veldig glad i. Ingen av dem har faktisk kostet mer enn 500 kroner. Hurra for billige, lekre festkjoler! Sølvkjolen helt til venstre på bilde over er fra Nelly, gullkjolen ved siden av er fra Cubus, den mintgrønne med jakken er fra Zara, den blå fra H&M, og den sorte helt til høyre er fra Vero Moda.

Kjolen med de store paljettene vet jeg dessverre ikke hvor jeg har fått fra. Jeg fikk den sponset for lenge siden og nå ser det ut til at nettsiden har lagt ned. Samlingen min er ikke så stor som dere ser, men den vokser og bare vent dere.. Om noen år skal det glitre av minst 30 paljettkjoler til!

 
  

Dere fikk ihvertfall en sniktitt!
Flere som er glade i paljetter til fest?

Marthes kamerautstyrEt av ønskene deres da jeg spurte etter bloggtips forrige uke, var et innlegg hvor jeg viser frem kamerautstyret mitt. Jeg har et ganske så gammelt speilrefleks som ikke engang har video, men jeg mener virkelig at det er det beste kamera på denne jord. (hehe). Kvaliteten på bildene blir alltid like bra selv når jeg setter alt på auto og ikke behøver å ordne noe selv. Et perfekt kamera for nybegynnere, eller bare dere som ikke liker å måtte stille på instillingene for hver gang man går inn, ut eller lyset forandrer seg. Jeg rett og slett elsker det. Nikon D3000 heter det og sist jeg så det, kostet det under 3000 kr.Min aller nyeste, elskede linse ser dere på bildet over. Det er en Sigma linse for Nikon kamera 18-200 mm. Den har en helt genial zoom og ser bare råbra ut. Jeg føler meg virkelig som en proff når jeg går rundt med den gigantiske saken. Ordentlig journalistfølelse! Denne linsen skulle jeg virkelig hatt da jeg var i Sør Afrika på safari. Tanken på hvor mye finere bilder jeg kunne fått med denne linsen, ødelegger meg litt innvendig. En fugl som ser ut som en prikk i virkeligheten, greier kamera å fange opp som om den skulle stå rett forann øynene mine. Heldigvis har jeg den NÅ og gjett om den skal tas i bruk!

Bilder som er tatt med en 18-200mm linsePortrettlinsen min ser dere midt i bildet under her. Det er en Nikon portrettlinse 50 mm 1,4. Fantastisk sak. Denne har ingen zoom overhode, men lager bakgrunnen på alle antrekksbildene mine uklare slik at jeg og selve antrekket kommer i fokus. En kjempefin effekt som gjør antrekksbildene ti ganger så flotte. Jeg kunne aldri klart meg uten denne linsa. Alle bloggere burde invistere i en slik! Jeg bruker den også hvis jeg skal vise frem et nytt par sko eller en matrett, og ønsker samme blurrete bakgrunnseffekt. Kjempestilig! Da jeg kjøpte linsen i april i år, betalte jeg 3000 kroner for den. Verdt enhver krone.Bilder tatt med portrettlinsen

Orginallinsen til kamera bruker jeg til å ta de hverdagslige bildene. Noen ganger bruker jeg det til matinnlegg, andre ganger til å ta bilde av interiør, eller foreksempel innkjøp. Det er en helt ok linse som jeg synes fungerer fint til den slags bruk. Min begynner å bli litt treg ettersom jeg ikke har behandlet den så fint som jeg kanskje skulle, men den fungerer og det er det viktigste, eller hva?Bilder tatt med orginal linsenAlt i alt er jeg storfornød med alt utstyret mitt.
Nikon forblir nok evig i mitt hjerte!

GOODBYE NORWAY

Goodbye Norway! See you in two weeks.


Veske fra modekungen. Bukse og genser fra Bikbok. Sko fra Bianco. UNIF jakke.Vi oppdateres nok fra neste stopp... Amsterdam!

Sneak peak - ukens prosjekt!
Her får dere en liten sniktitt på noe av det jeg har drevet med de siste fire dagene. Over 14 forhåndsskrevne innlegg er i boks så nå skal jeg ihvertfall ha et innlegg til hver dag! Ellers blir det selvsagt også løvebilder og blogging fra oppholdet. Slik jeg har forstått det så kommer jeg til å arbeide fra tidlig om morgenen til ettermiddagen så om formiddagen vil det bli et forhåndsskrevet innlegg og senere vil det bli en oppdatering eller to fra løveprosjektet. Håper dere er like klare som meg!


Noen som vil gjette hva disse innleggene dreier seg om?
Resten sparer vi til senere! 

Antrekk - 15.09.12  

God morgen alle sammen. Håper dere har hatt en fin helg så langt! I morgen tidlig begynner min livs reise og jeg har masse igjen å ordne. Det blir nok en hektisk lørdag, men det er sånn jeg liker det!

Under får dere dagens antrekk. Vesten er fra runwaydreamz, buksen fra Cubus, genseren fra Bikbok, belte fra Pieces, og skoene fra Jeffrey Campbell. Hope you all like it!Ha en fin lørdag så lenge!

Tid for forandring!

Jeg ville egentlig vente med å ordne designet til etter reisen, men nå var jeg så lei av rosa at jeg bare var nødt til å trygle >Annika< om å lage meg noe nytt. Jeg har mottatt headerforslag fra mange snille lesere også, men jeg har ikke fått tid til å se gjennom alle sammen, lagre dem på dataen, vise dem frem i et innlegg og la dere få velge ut noen av dem. Det skal jeg se å få gjort mens jeg er på ferie!

Nå følte jeg bare et plutselig behov for rask forandring og heldigvis var Annika villig til å hjelpe! Jeg har ikke så mange fine nærbilder akkurat nå så hun fikk ikke mye å velge i, men det ble de bildene det ble. Tusen takk for hjelpen! Hvis det er flere av dere bloggere som har behov for ny header nå, så kan jeg informere om at Annika har headerkonkurranse gående på sin blogg HER.Deilig med en forandring i både bilder og farger!
Likte dere den nye headeren?

BLOGGERS FAVORITETusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på forrige innlegg. Kjempehyggelig å høre at så mange likte håret! Da jeg fikk forbi Bianco i dag, fikk jeg øye på noen helt RÅ sko. Jeg tok tak i dem med det samme, og da jeg kom inn i butikken sto skoene midt i rommet ved siden av et skilt som sa "Bloggers favorite". Jeg tok det som et tegn, og kjøpte dem. De var jo bare helt fantastiske! Perfeksjon til 1199kr.  
Fra Bianco til 1199kr.

Likte dere skoene?

Ingen rødtopp denne gang!

Gjett hva? Nå sitter jeg alene hos >Annika< for å endelig få oppdatert dere! Internett bestemte seg sånn helt ut av det blå for å ikke fungere i dag! Etter å ha prøvd alt mulig for å få det til å virke og ingenting fungerte, var det bare å ta turen til nærmeste venninne. Tenkte bare å fortelle dere at det ikke ble noe rødt hår på meg. Jeg kjørte safe med striper og ble strålende fornøyd med resultatet.

Denne gang fikk jeg frisøren til å skrive ned hele oppskriften på fargen, så skulle det være noen av dere 15 000 som ønsker nøyaktig samme farge som meg, så foreslår jeg at dere sender disse ord, tall og prosenter videre til frisøren. Jeg forstår nada, men hårekspertene skjønner nok mer!Til stripene:
1. Brune striper - Tigi True light 2,55%
2. Blonde striper - Copy right 25g 6,34 og 15g av 9,83 og 5 cm med 5,38 med 2,55%

Til bunnen:
1.  Ren 7'er 2,55%

Først farget hun etterveksten med denne 7'eren, før hun la i masse striper i to ulike farger. En lys brunfarge og en blondfarge med litt ulike nyanser. Stripene la hun "en brun og to lyse" om hverandre. 

Var det litt forståelig eller?
Hva synes dere om resultatet?

Save my hair!Da jeg sto opp i dag tidlig fikk jeg endelig fingeren ut. Jeg bestilte frisørtime! Herligfred, det var på tide også. Sist jeg var hos frisøren var tidlig i mai. Etterveksten min kan snart ikke engang kalles en ettervekst. Nå håper jeg bare at jeg kan få akkurat samme spill og farge som jeg hadde i januar i år.

Alt er bedre enn den gul/grønne fargen jeg har nå, men jeg ønsker meg masse spill i en blanding av blonde, sandfargede og lys brune striper. Skal jeg gå sminkefri de neste to ukene, så kan jeg vel i det minste ha et overkommelig hår. Kanskje jeg skal gå for Ulrikke Lund sin nye farge! Hva synes dere?Ville jeg kledd rødt hår eller er det bare ikke snakk om?

DOTS...This is Dots by Marthe Borge! Hva synes dere? Burde jeg ikke lage meg en parfyme også? Nei, men nå vet dere ihvertfall hvor dagens antrekk har hentet sin inspirasjon fra. Marc Jacobs sin nye duft! 

Håper dere har hatt en fin torsdag så langt. Jeg har tatt over 900 bilder i dag jeg! Hva jeg har knipset får dere vente å se. Nå er det bare to dager igjen til avreise og SOM jeg gleder meg! Min aller første utenlandsreise helt på egenhånd. Hadde det vært for to år siden, så ville det ikke engang vært et tema. Nå kan jeg nesten ikke vente! I følge listen jeg har fått, ser det ut til at jeg er den eneste norske på prosjektet så nå skal engelsk-kunnskapene mine settes på prøve! Glemte jeg å si at jeg gleder meg?


Sko fra Aldo

 
Skjørt, Blazer og skjorte fra H&M   Likte dere antrekket?

Tiger, Tiger

I dag har jeg fått på min nye sennepsgule H&M bukse. Da jeg så prislappen vise 199, trodde jeg den skulle være stiv og helt skrekkelig på, men der fikk jeg meg en hyggelig overraskelse. Den satte som et skudd, og FOR en herlig stretch! Har de den i flere farger så må jeg virkelig få skaffet meg alle sammen.

Børsten har jeg forresten lagt på hylla i dag. Jeg syntes rett og slett at morgensveisen med gårsdagens bustete krøller passet dette antrekket utmerket! Eller hva mener dere? Burde jeg skamme meg?
Boots fra Zara
Tiger Body fra Monki

Skinnvest og belte fra Gina Tricot

Likte dere dagens antrekk?

Gårsdagens innkjøp

Her kommer gårsdagens innkjøp til dere som alltid blir så glade for å få se hva jeg har i shoppingposene mine. Det er faktisk en stund siden sist jeg har handlet nå. Jeg kan ikke engang huske sist jeg var på shopping! Jammen handlet jeg ikke engang da jeg var i Stavanger forrige uke. Hva er det som skjer? Er jeg blitt flink? Nei, det var vel å ta litt hardt i. Flink-ere vil jeg ihvertfall få skryte på meg.  


Kjole fra Bikbok til 299kr


Belte fra Gina Tricot til 129kr


Gullbukse fra Cubus til 299kr.


Genser fra Bikbok til 299kr


Genser på tilbud fra Bikbok nå til 299kr


Smykke også fra bikbok til 249kr


Skjorte fra H&M til 149kr


Shorts fra Bikbok til 349kr

Gleder meg til å vise dere alt sammen på!

Nytt fra Cecilia Samartin

HYYYL! Og skrik, og hopp og hei! Gjett hva jeg dro med meg hjem fra Sørlandssenteret i går? En splitter ny roman fra Cecilia Samartin! Min favoritt forfatter. Akkurat nå som jeg virkelig trengte noe nytt, virkelig bra lesestoff. Den nye boken fant jeg på en bokforretning som jeg aldri kan huske navnet på, men jeg er sikker på at de har fått den inn både på notabene og på ark også. Dere som aldri har lest en eneste Samartin bok, kom dere på biblioteket eller en bokforretning. Dere har gått glipp av noe stort!

Hvis denne nye romanen Doña Maria er bare halvparten så god som de andre bøkene, så gleder jeg meg halvt ihjel. Jeg bare elsker måten denne forfatteren skriver på. Kun to av bøkene hennes har en sammenheng med hverandre og det er Senor Peregrino og La peregrina. Disse to må leses i den rekkefølgen, men ellers kan man lese bøkene hennes akkurat som man måtte ønske.

Historiene er forskjellige, men alle sammen treffer deg i hjertet.
Nå kan jeg nesten ikke vente med å starte den lange flyreisen!

Antrekk - 11.09.12


Nytt belte fra Gina Tricot til 129kr 

 
Ny genser fra Bikbok til 299kr
Bukse fra Cubus til 299kr

 Tusen tusen takk for alle tilbakemeldingene på forrige innlegg. Herlighet, dere er flinke! Hvorfor blogger dere ikke alle sammen? Dere er jo proppfulle av idèer og inspirasjon! Jeg måtte ut og handle ingredienser til litt forskjellige oppskrifter i dag og da jeg først var på senteret klarte jeg ikke å gå forbi noen av klærene heller. Flere av dere kom med idèen å ha innkjøp som et par forhåndsskrevne innlegg, og det var ikke dumt! Der fikk jeg en unnskyldning for å shoppe også. Hehe, men igjen. TUSEN takk for hjelpa! Trenger deres hjelp!
God morgen alle sammen! I dag har jeg lyst til å spørre dere om hjelp til noe. Som dere vet, så reiser jeg til Afrika om bare fem dager, og selv om jeg selvfølgelig kommer til å oppdatere dere daglig med mange søte løvebilder, vil jeg også gjerne forhåndsskrive noen innlegg for å få litt variasjon.

Her håper jeg da på å få litt hjelp fra dere! Hva ønsker dere mer av her på bloggen? Vil dere ha flere matoppskrifter? Hva ønsker dere i tilfelle at jeg skal lage og dele oppskrifter på? Hva vil dere ha, og hva trenger dere fra meg? Jeg kan finne på det meste, jeg behøver bare litt hjelp til idèer av og til. 
 

Vær så snille og hjelp meg alle sammen.
Jeg har fem dager på meg!

Hektisk start på uken!

 For en hektisk mandag! Puh, alt har gått i ett i dag fra forelesning på universitetet til kino med >Annika< og Tonje. Jeg kom akkurat inn døren og nå venter jeg bare på at Jonas skal komme hjem fra trening med middagsingrediensene så vi kan få laget oss en sen middag til favorittprogrammet UNGKARSKVINNEN!

I dag var det Kon-Tiki som skulle sees på kino. Jeg hørte rykter om at hovedskuespilleren lignet på Ryan Gosling og at filmen inneholdt både hai og hval, så der fikk den min interesse. Jeg har en greie for undervannsliv skjønner dere. Spesielt maneter. Marinbiolog skulle jeg ha blitt. Kanskje blir jeg det og.

 Håper det står bra til med dere!
Nå ser jeg frem til en rolig og avslappet kveld her i hus.

Marthe tester - Raske retter!

Her kommer noen et godt tips til middagsretter som selv et barn kan få til å lage! Raske retter er en nyhet på markedet som foreløpig selges hos Coop, Ica og Meny. Jeg har vært så heldig å få tilsendt hele fire av variantene i posten og har planer om å prøvesmake alle sammen denne uken. I dag fikk vi testet første rett, og for en positiv overraskelse. Kylling Madras kan jeg garantere at vi kommer til å lage igjen.Du trenger - 2/3 personer: 
2 Kyllingfileter
1 dl matfløte
1 dl vann
2 ss olje
1 pose ris
Cherrytomater


1. Kok ris og d
el opp kyllingen i strimler. Stek den gjennomstekt i en stekepanne.


2. Bland kryddermiks 1 fra Raske retter posen med 2 ss olje. Hell dette over den stekte kyllingen.


3. Bland så kryddermiks 2 sammen med 1 dl matfløte og 1 dl vann. La det koke med kyllingen i 5 min.OG FERDIG! Vi hadde også litt nanbrød til. Jum jum jum! Ikke bare blir middagen vår denne uken både billig, god og enkel, men raske retter er også økologisk og fri for alle tilsetningsstoffer.Hva skal vi prøve i morgen tro? 
Dere kan lese mer om raskeretter HER. 

              Annonse

Deler ut to 1000 kroners gavekort!

Forrige uke fikk jeg en pakke med to rålekre par Sixtyseven fra www.footway.no. Innlegget hvor jeg viste skoene frem finner dere ved å bla dere litt nedover på bloggen. I samme pakke lå det også et par converse til Jonas. Disse lovet jeg også å vise frem og derfor måtte kjæresten opp og stå modell for meg i dag tidlig! Jammen synes jeg han var flink også! Kanskje jeg bare må kjøre "Antrekk - Jonas" fremover?

  

I samarbeid med footway har jeg i dag fått lov til å dele ut to gavekort fra nettbutikken til verdi hele 1000kroner. Det betyr at to av dere nå kan stikke av med et nytt par Sixtyseven, eller foreksempel et par converse til kjæresten! Hvilke sko dere velger skal dere selvfølgelig få velge helt selv.

Slik deltar du:
1. Lik facebook siden til Footway HER
2. Legg igjen en kommentar med navn og mail.


Jonas sitt nye skopar finner dere nå på tilbud HER.

 Lykke til!

En lørdagskveld på byenJeg hadde en kjempehyggelig kveld med flotte jenter i går. Håper dere hadde det like fint enten dere var på byen eller kjørte en rolig kveld! Den nye, vilt behagelige Bikbok kjolen min fikk komme på sammen med de vanlige "ut på byen" skoene. Stakkars sko. De er så slitte og fæle nå at jeg bare må kaste dem.

I dag krysser jeg fingrene for at solen snart titter frem for jeg vil ut på tur! Jeg er ordentlig klar for å gjøre alt annet enn det man vanligvis vil etter en sen lørdagskveld. Sove, spise junk og se på tv. Nei i dag må vi finne på noe sprell! Kanskje får jeg Jonas med på Tina og Bettina også i kveld.

Flere som var ute i går?

Lørdagspizza med vin!

Nå har Jonas og jeg akkurat kost oss med hjemmelaget pizza ute i hagemøblene. Været er ikke akkurat strålende, men det regner ihvertfall ikke og da kan vi ikke klage. Nå er det like før håret skal krølles og finkjolen får komme på. Jeg skal til min godeste >Annika< om en liten time hvor det blir et hyggelig vors før innflytningsfesten. Håper å få vist dere noen bilder av kveldens antrekk før jeg drar!Hjemmelaget pizza spist ute i gode hagemøbler.. Beste!

Antrekk - 08.09.12  

Nå blir det så mange sorte antrekk her at vi like godt kan gjøre bildene sort/hvite også. Vi må ha mer farger fremover! Jeg må bare dra på en inspirerende shoppingrunde først og fornye klesskapet med litt høstnytt. I mellomtiden blir det litt helsort. Det er nemlig redningen min i enhver kleskrise.

I dag trodde jeg egentlig at jeg skulle på jobb, men jeg har sett feil på vaktlisten! Det ser derfor ut til at jeg har en fri lørdag, og den skal brukes godt. Jonas og jeg skal først og fremst lage god middag sammen. Deretter skal vi ut. Han i bursdag med guttene og jeg på innflytningsfest med de fine jentene mine!


Sko fra www.footway.no
Genser fra
www.modekungen.se
Bukse fra Bikbok


Veske og smykke fra Bikbok

En liten allergisk reaksjon!Selvfølgelig måtte det skje! Besøket på vaksinasjonskontoret i dag morges ble lengre enn forventet. Jeg endte nemlig opp på sykesøsters benk med en oppkastskål ved siden av meg. Jeg har da aldri verken vært redd for sprøyter eller reagert på noen av vaksinene jeg har tatt tidligere, men en gang måtte vel bli den første. Jeg tok både Hepatitt B og vaksinen til Gul feber i dag og det så ut til å gå fint. Jeg kjente det ikke overhode og etter å ha fått litt informasjon om malariatablettene mine skulle jeg gå for å betale i resepsjonen. Så fort jeg reiste meg sa kroppen ifra om at noe ikke var greit.

Ansiktet mitt begynte først og fremst å brenne og raskt etter det ble jeg både svimmel, svett og kvalm. Jeg løp på toalettet hvor jeg kastet opp, og så ble jeg raskt tatt med til sykesøsterens seng hvor jeg ble videre undersøkt. Heldigvis var det en mild reaksjon som gikk over etter en liten halvtime. Jeg behøvde ingen "motvaksine" for å stoppe det hele, men jeg kan ikke si at jeg gleder meg til neste gang!

For et problembarn jeg er!

Business woman

 

Businesskvinnen får det gjort! Nå blir regnskapsføreren min glad tenker jeg. I dag har jeg laget meg et slags kontor i stuen til farmor og farfar. Fikk unnagjort masse arbeid som jeg egentlig skulle gjort for seks måneder siden. Jeg har en dum tendens til å forskyve kjedelig arbeid.. I morgen kveld reiser jeg tilbake til Kristiansand igjen, men før det skal farfar og jeg på auksjon! Min aller første auksjon. Jeg er spent!Flere som har fått gjort noe fornuftig i drittværet?

This crappy weather

Nå forteller Stavangerværet meg at høsten virkelig er på vei. Utenfor plasker regnet, og vinden blåser iskaldt. Merker at jeg på langt nær er klar for de stikkende minusgradene enda. Men på en annen side får man jo gjort så mye fornuftig innendørs på slike regnværsdager. I dag har jeg foreksempel fått unnagjort en hel hau papirarbeid. Jeg har laget et system på alle viktige papirer til firmaet, og nå har det blitt så systematisk at jeg til og med synes det er morro å holde på med! Føles nytt, men skjønt å ha kontroll!Ellers drar jeg til Zimbabwe i Afrika om bare 10 dager, og vet dere hva? Ikke hadde jeg ordnet meg reiseforsikring, ikke hadde jeg tatt en eneste vaksine og ikke hadde jeg ordnet med alle flyopplysninger jeg behøvde. Jeg har hatt så mye annet å styre med! Heldigvis har jeg en bestefar som aldri i livet sender meg av gårde før han har sørget for at alt er i orden. Hoho. Egentlig må vaksinene tas minst to uker før avreise, men det gikk heldigvis i orden! Puh. I morgen skal jeg altså til vaksinasjonskontoret med min gode farfar og få både det ene og det andre innsprøytet i min stakkarslige kropp.

Utsikten hos farmor og farfar er den beste selv med drittvær som dette..Håper at regnet kan gi seg så vi får tatt noen antrekksbilder til dere!

En hjertelig morgen

Se hva jeg har fått! Tidenes søteste ministekepanne. Bestemor sin ca 20 år gamle hjertestekepanne skal nå inn i vårt kjøkken! Jeg testet den ut i går og stekt egg har virkelig aldri smakt bedre. Gleder meg til å servere romantiske eggfrokoster til Jonas når jeg kommer hjem!Var den ikke søt?

To nye par Sixtyseven

Gjett hva jeg har vært på posten og hentet i dag da? Hele seks par sko! Hehe, det skulle egentlig bare ha vært tre, men www.footway.no sendte dobbel bestilling da de var redde for at første sending var kommet bort med posten. Det var den altså ikke, og nå har både Jonas og jeg fått nye sko i massevis! Juhuuu. Neida, selv om skoene er aldri så fine så skal jeg selvfølgelig ikke beholde fire helt like par selv.Vi får se hva jeg gjør med dem! Får jeg beholde dem, så skal vi ikke se bortifra at to par rålekre 67 sko deles ut til flotte lesere.. Bare se så fine de er. De lave sorte kommer til å bli brukt så masse!
Skoene fås kjøpt HER


Og dette paret fås kjøpt HERJonas sitt par kommer med en konkurranse senere!
Likte dere dem?

                       Skoene er sponset

Antrekk - 04.09.12 

Jeg har kommet vel frem i Stavanger, og farfar har til og med tatt antrekksbilder av meg! Måtte jo vise dere det lille reiseantrekket. Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt. Jeg har allerede kost meg noen timer hos besteforeldrene mine. De neste dagene skal virkelig nytes til det fulle. Forhåpentligvis får jeg også unnagjort litt arbeid mens jeg er her. Må jo få litt kvalitetstid med familien før jeg reiser bort i to uker! Tenk, nå er det under to uker til avreise. Jeg kan ikke fatte det! Som tiden flyr.


10 kroners smykke fra Bikbok
Sko fra
www.monella.se

 
Genser og belte fra Vero Moda
Bukse fra Cubus
Jakke fra H&MLikte dere antrekket?

En liten spontantur!

God dag, god dag alle sammen. Nå sitter jeg på toget til Stavanger jeg! Sent i går kveld bestemte jeg meg plutselig for å bestillte tog til Stavanger. So i did! Planen var egentlig å dra i helgen, men ettersom jeg skal jobbe, ble turen fremskyndet litt. Det betyr at jeg ikke får med meg denne ukens forelesninger, men ingenting er obligatorisk så jeg får bare være flink til å studere på egenhånd denne uken! 

Vi blogges selvfølgelig fra Stavanger!
Ønsker dere en super dag så lenge.

NEW IN - HØSTPLAGGI går gikk jeg til innkjøp av en lys og fin høstjakke! Jeg har planer om å skaffe meg noe lignende i sort også, men en jakke om gangen! Denne kjøpte jeg på Bikbok for 599kr. De hadde den i tre farger inkludert sort! Under får dere et glimt av mine to nye bukser også. De hadde noen helt geniale bukser til 299kr hos Cubus. De satte som et skudd og var superbehagelige! Må nok ha disse i en farge til..

Likte dere den nye jakken?
Skal vise dere alt på i de fremtidige antrekkene!

Forelsket i Emily Maynard

Vi kommer tilbake til overskriften.. I dag har jeg kjøpt meg sesong 2 og 3 av One tree hill! Dere hadde helt rett. Det ble mer kliss, jentedrama og morro utover sesongen og nå er jeg blitt helt avhengig. Sesong 1 gikk unna på et blunk så denne gang kjøpte jeg to sesonger! Kan nesten ikke vente med å se. Jonas synes også det er kjempemorro selv om han har sett alle de eldre sesongene tre ganger allerede. Gutten sitter og sier enhver replikk før den kommer.. Haha, og jeg som trodde dette var en jenteserie!

Tilbake til overskriften. I kveld er den store kvelden! Dere vet vel hvor høyt jeg elsker Emily Maynard? Det mennesket bare lyser av godhet, og som om ikke det er nok så har hun et helt vanvittig utseende også. Hun er etter min mening den lekreste dama på jord. I kveld er det sesong-premiere på ungkarskvinnen klokken 22.00 på FEM, og denne gang er det Emily sin tur til å finne kjærligheten!

Nå har jeg jukset litt og sett klipp fra sesongen på youtube allerede, men selv om jeg vet hvem hun velger, gleder jeg meg som en gal. Det høres nesten ut som jeg er forelsket i denne dama. Kanskje jeg er det også. Jeg synes bare hun er så god! Krysser alt jeg har for at hun finner kjærligheten igjen!Er det noen som skal se premieren i kveld?

Antrekk - 03.09.12 
Ny kjole til 249 kr og ny veske til 249kr fra Bikbok.  
Sko fra Nelly 

 Elsker min nye lette kjole fra Bikbok.
Det herligste stoffet og de fine fargene da!

SVAR - Del 2Har du noen "topp 5" forholds tips?
1. Kommuniser. Prat sammen! Er det noe som plager deg, så snakk om det.

2. Gi hverandre rom. Man skal nyte tiden man har sammen, men også gi hverandre rom. Spesielt som samboere er det viktig å huske på dette. Av og til er det like hyggelig å sitte i hver sin sofakrok.

3. Finn på morsomme ting sammen. Gå ut av huset av og til! Filmkveld er kjempehyggelig noen kvelder i uken, men etterhvert blir også dette kjedelig. Da kan det være lurt å komme seg ut av huset. Dra ut for å spise sammen en gang i blant, dra på kino, kanskje dra på en dobbeldate, eller bare ordne til noe nytt og spennende hjemme! En hyggelig spillkveld med brettspill, stearinlys og avslått tv foreksempel?  

4. Smil og vær glad. Vær snille med hverandre! Oppmuntre hverandre og vær positiv. 

5. Bor dere sammen så vær flinke til å dele på utgifter og arbeidsoppgaver. Ikke la den ene stå med matlagingen hver eneste dag foreksempel. Del på kjøkkenarbeidet, og del på rydding og vaskin av hus. Deler man heller ikke på utgiftene, oppstår det raskt diskusjon og unødvendig krangling.Hvor jobber Jonas?
Jonas har nettopp fått ny jobb! Han jobber nå hos Norges Energi i sentrum hver ukedag fra 8 til 16.00. Så nå sees vi bare om kveldene i ukedagene. Kommer til å sette ekstra pris på helgene fremover.

Kan du legge bilde der du synes du ligner på fjortis?
Jeg vet ikke helt hvordan en fjortis ser ut. Da jeg var på mitt verste som fjortis så brukte jeg ikke sminke. Jeg gikk i 8 klasse på ungdomsskolen, gikk med harry klær og hadde farget tuppen av det naturlig blonde håret sort. Jeg har ikke så mange bilder på dataen min fra denne tiden dessverre, men jeg kan legge ut noen fra første året på videregående. Jeg så ikke helt god ut da heller.


Rart hår, alltid kløft, og knehøye støvletter. Man så meg ikke i noe annet.

 
Her har jeg visst behersket meg til rart hår og lave, rare sko.

Er sommerfuglen bak øret en tatovering? Var det vondt, når tok du den og hvorfor?
Det er en tatovering ja. Jeg tok den da jeg var 16 år tror jeg. Uten noen av foreldrenes tillatelse. Jeg så sommerfuglen i en av bøkene i tatoveringslokalet og bestemte meg for at den måtte jeg ha. En sommerfugl står for frihet, men det var ikke derfor jeg tok den. Jeg tok den fordi jeg var 16 år og syntes den var søt. Jeg angrer ikke, men jeg har ikke tenkt til å ta flere. Jeg syntes ikke det var vondt, men jeg syntes heller ikke det var vondt å ta piecing i navlen så det kommer nok ann på hver enkelt.

Reiser du så mye du har gjort dette året hvert år? Eller var det pga du hadde fri år?
Jeg har aldri reist så mye som jeg gjorde dette året. Man kan selvfølgelig ikke reise sånn som jeg har gjort med skole eller en jobb. Det er bare jeg som har vært så heldig å ha bloggen som jobb i et år.

Mest romantiske Jonas har gjort for deg?
Han har gjort så mye. Jeg tror ikke jeg kan velge ut en enkelt episode. Jeg har fått så mange romantiske middager med rosebuketter og stearinlys at jeg ikke engang har tellingen. Helgen vi hadde i Arendal på hotell sammen i april var veldig veldig romantisk. Han hadde bestilt hotellrom for oss der så vi kunne feire 2 og et halvt års dagen vår i Arendal med middag på favoritt restauranten. Vi shoppet hele dagen, dro på kino, bowlet og bare storkoste oss. Det ble en helg jeg aldri kommer til å glemme. Så romantisk!Hvor lenge hadde du og jonas vært sammen når dere først flyttet inn?
Vi hadde vært sammen i 2 år og 7 måneder da vi flyttet inn sammen og ingen av oss angrer et sekund!

Har du noen tips til noen bra skrekkfilmer eller komedier?
Jeg tenkte jeg kunne ha noen innlegg hvor jeg tipser om favorittfilmene mine i de ulike sjangrene. Jeg har faktisk kjempemange filmer jeg har lyst til å anbefale dere, så det er bare å glede seg!
 
Har du vurdert å bytte til enn annen blogg plattform enn blogg.no?
Ja jeg har allerede kjøpt www.martheborge.com, men så lenge jeg stadig har noen samarbeid med blogg.no og kampanjer i vente så holder jeg meg til dem en stund til. Jeg tror også det lønner seg å stå på blogg.no topplisten. Der er det veldig lett å finne frem til de ulike bloggene. Når man leser flere enn 10 blogger daglig, er det jo ikke alltid like lett å huske alle bloggadressene i hodet.

Når har du og Jonas 3 års jubileum og hva skal dere gjøre da?
Den 28 oktober har vi 3 års jubileum og da må vi finne på noe kjemperomantisk! Om vi drar på ferie en weekend eller hva vi gjør får vi se på. Jeg tror vi begge er veldig klare for en shoppingweekend i en storby, med restaurantmiddag etter reataurantmiddag, spa og masse shopping. 
Hvordan er kostholdet ditt?
Det er helt skrekkelig og det var også derfor jeg ble så glad for fotballfruens dagbok i går. Hele forrige uke bestod kostholdet mitt av sjokolade og sjokoladeboller. Jeg spiser vanligvis akkurat det jeg ønsker i den mengden jeg måtte ønske, men forrige uke hadde jeg så mye å gjøre at jeg helt glemte bort maten. Fysj! Jeg måtte forhåndsskrive en del innlegg før jobb, og plutselig ble det ikke tid til å spise så da kastet jeg i meg en sjokolade eller en sjokoladebolle og dro på jobb i fem eller åtte timer. Når jeg er stresset eller har mye å gjøre så nedprioriterer jeg spising og merker ikke at jeg behøver mat før kroppen rister. I går fikk jeg en klar preken fra Jonas og i dag er jeg klar for å starte på ny uke, med et sunnere kosthold. Gleder meg masse til å få testet ut flere av oppskriftene fra min nye bok! Jeg skal ikke bare spise lavkarbo, men jeg vil gjerne smake på noe av det og se hva jeg synes! Noe må jeg ihvertfall gjøre for å få inn litt mer energi og for at ikke denne kroppen skal råtne innvendig.

Hvem har du lært å lage mat av?
Internett! Jeg hadde aldri prøvd meg på så mange nye oppskrifter hadde det ikke vært for bloggen. Av og til står det helt stille på inspirasjonsfronten, og da kan det være lurt med en oppdatering i mat kategorien. Så da må jeg finne frem kokebøkene eller surfe litt på nett etter den perfekte oppskriften til enten middagstips, forretter, tilbehør eller desserter. Bloggen har gitt meg masse.

Hvor mange dyr har du passet for dyrebeskyttelsen?
Jeg har bare hatt katter på besøk, og flest kattunger. Jeg har faktisk ikke tellingen på hvor mange vi har passet fra kattungene var bittesmå til leveringsklare, men det er en del som dere kan se på bildene under. Jeg skulle mer enn gjerne fortsatt med dette, men nå får vi som sagt ikke lov til å ha dyr. 
 Hvilken videregående skole gikk du på?
Jeg gikk på Katedralskolen Gimle.

Er du fortsatt hesteinteressert?
Jeg er fortsatt veldig glad i hester, men jeg har ikke tid til å ha min egen eller å kunne sette av en eller flere dager til å ri fast. Men får jeg ri en gang i blant så blir jeg sjeleglad. Å dra i stallen letter alltid på humøret til ei hesteglad jente. Man glemmer alt utenfor og tenker bare på den morsomme ridningen. 

 Får du aldri vondt i ryggen eller føttene når du går på høye hæler?
Jeg får vondt i føttene om jeg går på vonde hæler i flere timer, men det gjør jeg som regel ikke. Skal jeg ut på shopping i flere enn to timer så tar jeg på mine aller beste hæler. Du må bare finne de virkelig behagelige skoene så går det veldig fint. Om 20 år kommer jeg nok til å ha store både rygg og benproblemer, men den tid, den sorg. Sier jeg nå. 

Hvor mange par med jc har du?
Jeg har kun 3 par foreløpig. Men flere skal det bli!


To falske og to ekte par.. Kan dere skille dem?Hvordan var din ungdomskoletid?
Helt fantastisk. Jeg kom i en klasse hvor alle jentene var venner med alle og alle (håper jeg ihvertfall) trivdes godt. Det var selvfølgelig noe drama mellom enkelte gjennom årene, men slik jeg husker det så var ungdomsskolen en kjempefin tid. Guttene var mer splittet, men sånn er det vel med gutter. Fotballgutta blirkompiser og de som foretrekker dataspill blir en egen gjeng. Jeg stortrivdes ihvertfall på ungdomsskolen. Hadde venner i massevis og de aller beste av dem går jeg fremdeles masse med i dag. En søt kjæreste hadde jeg også!  

Går du enda på betakaroten?
Jeg går ikke fast på betakaroten, men jeg sørger alltid for å ta en tablett daglig 2 uker før jeg drar til varmere strøk. Nå som jeg ikke skal på badeferie på en stund, ligger betakaroten tablettene i skuffen, men de dras opp så fort jeg vet at jeg skal sole meg. De er jo geniale. Min type betakaroten finner dere fremdeles i sidemargen til høyre her på bloggen. Bla dere litt nedover så dukker det opp en liten banner.

Kan du legge ut et bilde av Jonas når han ikke smiler?
Haha, synes du han smiler for mye eller? Han er stort sett glad hele dagen, men siden du spør..Har du planer om å gifte deg eller forlove med Jonas i nærmeste fremtid?
Vi har goood tid!

Er du noen gang redd for å si meningene dine om ting for at folk ikke skal like deg?
Hadde jeg vært redd for at folk ikke skulle like meg, så kunne jeg aldri skrevet denne bloggen. Jeg har 16 000 lesere. Det er klart at folk ikke liker meg! Det er mennesker i alle aldre som missliker både meg og denne bloggen, men ved siden av disse er det tusenvis av lesere som gjør det motsatte. Det er disse menneskene jeg forholder meg til. Jeg unngår bevisst temaer som skaper konflikt og store diskusjoner.

Veldig mange toppbloggere bruker dette som en måte å skaffe seg lesere på. Det er klart jeg sier meningene mine om visse ting, men å foreksempel legge ut min mening om en tabbe som en norsk kjendis har gjort, er ikke noe jeg ville gjort. Å diskutere tabben til en kjendis gir meg ingenting og jeg tror heller ikke det gir dere noe. Diskusjoner om mer alvorlige ting som foreksempel abort synes jeg heller ikke passer seg på en rosablogg. Jeg ser for meg at dette bare ville skapt sinte lesere som enten kjefter på meg å ikke kunne nok om saken eller for at meningene mine er feil. Det gidder jeg ikke, og derfor styrer jeg unna disse temaene. Jeg tror en blogg basert på positivitet og kreativitet kan nå like langt som en blogg basert på drama, hat, protester og diskusjoner. Litt alvorlige temaer er derimot helt greit. 

Hva slags innlegg er det du pleier å få mest kommentarer på?
Antrekk og shopping! Overfladiske temaer.Bilde er fra Praha turen jeg fikk av Jonas til 19 årsdagen! 

Familieselskap

For en fin søndag! Jonas og jeg har vært hos svigers i hele dag. Vi har fått servert fårikål med verdens største bløtkake til dessert, og jeg har fått alt for mange gaver. Herlighet for en gavmild familie. Bare se på alt det fine jeg har fått i dag! Og jeg som ikke hadde ønsket meg noe som helst i år. Heldige meg. Har dere sett? Tusen takk for en kjempefin bursdagsfeiring!

NEGL SØNDAG

Jeg startet søndagen med å dille med neglene mine. Først satte jeg på juksenegler og deretter fikk jeg testet ut mitt nye Ciate neglsett fra Nelly! Jeg syntes vel egentlig at resultatet ble ganske så stygt, men det var morro å holde på med det likevel! Hehe. Hvite negler med 3D effekt var ikke noe for meg. Er det noen av dere som har prøvd dette?

Første kveld på byen!God morgen søte lesere! Det ble en rolig, men veldig hyggelig bursdagsfeiring med fem av de beste jentene. Jeg ble selvfølgelig nesten den siste som ankom festen, men vi fikk ihvertfall noen timer på å vorse og ha det litt hyggelig før byen! Søte >Annika< hadde bakt bursdagsbrownies til oss, og jammen fikk jeg gaver også! Hurra! Byen ble ikke fullt så rolig med synging og dansing på bord og stoler, men det var veldig morro der også. Nå er det to familieselskap igjen! I dag skal vi faktisk til Jonas sine foreldre og spise favorittmiddagen min! Dere husker vel hva det er? Det begynner på FÅR og slutter på KÅL.


Se på de fine der da!Det var ikke helt plass til H'en. Haha!

Ny modekungen genser!I dag blir det ikke dessverre ikke tid til mange oppdaterigner og kommentarsvaring, men alt jeg ikke får delt med dere i dag kommer i morgen! Lover å ta det igjen, og alle skal få svar! Jeg jobber til sent og rett etter jobb må jeg bare være superrask for å rekke min egen bursdagsfeiring!

Litt kjipt å være bursdagsbarn og den siste som ankommer feiringen. >Annika< har som vanlig vært verdens snilleste! Hun har tilbudt seg å ha et lite jentevors hos henne før vi drar på byen. Vi har jo ikke så mye plass her i den lille leiligheten. Nei, dette blir en kjempebra lørdag. Kos dere masse i dag!
Sko HERFRA (affiliateslenke)


Genser fra www.modekungen.se

 Jeg eeelsker den nye genseren min. Den går jo til alt!
Fås kjøpt i to ulike farger for 499kr HER.

Den store dagen!

Åh! I går var så hyggelig. Jeg jobbet som sagt til halv ti om kvelden, men det var bare en fryd. Etter toppen en time på jobb, dro en av de ansatte og kjøpte tidenes deiligste oreo kakestykke til meg. De er så greie! Og vet dere hva. Opus sin oreokake MÅ dere prøve. Den bare smeltet på tungen!Da klokken nærmet seg ti og jeg ankom leiligheten, ble jeg møtt av en meget kjekk mann stående i dress. Leiligheten var helt strøken og mannen sto alledere og kokkelerte på kjøkkenet. En halvtime senere var det festmåltid på gang med gelè til dessert. Er jeg heldig, eller er jeg heldig? På kommoden sto også dataen min åpen med et nytt bakgrunnsbilde. "Cesar Millans regler. På vei til jenta mi!" 

Dere skjønner sikkert ikke hva jeg skal med en bok om hundeoppdragelse, men planen er å skaffe meg en hund i fremtiden og faktisk så setter jeg i ukedagene på alarm hver eneste dag 09.20 for å få med meg programmet på TV Norge. Hihi! Jeg ELSKER hundehviskeren. Beste programmet noen sinne. 
 I kveld blir det mer feiring med jentene!