hits

september 2011

Moutfit - 30.09.11

Nå drar jeg på cafè med Kristine i dette antrekket!


I dag var det nesten for varmt med strømper under shortsen! 34 grader i sola på verandaen vår! 
Shorts fra Bikbok
Topp fra h&m
Sko fra NellySort/hvitt i dag!

Nå er det snart cafètid med Kristine!


- Marthe <3

Hva synes dere?

God morgen alle sammen! Dere har vel fått med dere den nye headeren? Annika er søren meg flink! Hun kom på besøk med denne idèen i går kveld og knipset i vei på bilder av meg for så å sette de sammen. Det er ingen tvil om at jeg elsker den! -Men hva synes dere? Likte dere den nye headeren?Følg forresten godt med i dag! En konkurranse er rundt hjørnet!


- Marthe <3

BOBLER AV SINNE!

Åh. Nå merker jeg det bobler av sinne inni meg. Jeg kom akkurat hjem fra tidenes mest bortkastet legebesøk. Jeg har den siste uken vært plaget med noe som ligner utslett i fjeset. Har man ikke problemer med kviser og uren hud så skal man søren meg være plaget med noe annet! Da jeg kom til legekontoret hvor det befant seg en vikar, fikk jeg fortalt at jeg hadde Perioral dermatitt. En type utslett som det ikke gikk ann å behandle. Jeg var rett og slett bare nødt til å gå slik i to uker for å se om det gikk bort. 2 uker uten å gjøre noe! Jeg har allerede hatt det i en uke og det har bare blitt verre og verre for hver dag som går. He-rre-gud sier jeg bare. Om det ble enda verre om to uker, skulle jeg ringe henne og få antibiotika. Da ville det ta 2-5 NYE uker før utslettet var borte. For å si det sånn.. Jeg har ikke hud igjen når den tid er kommet.  

Det virket som hun ikke hadde peiling på hva dette dreide seg om og uten å lese det selv, printet hun ut et ark fra nettet med informasjon om Perioral dermatitt til meg. -Og her sitter jeg og leser: "Tilstanden forsvinner etter noen ukers behandling. UBEHANDLET VIL TILSTANDEN HOLDE SEG KONSTANT". Hallo i luken??

Ikke fikk jeg bruke fuktighetskremer, ikke fikk jeg noe krem som skulle behandle utslettet og ikke kunne jeg bruke sminke de to neste ukene. Det klør, svir og sprekker opp så tørt det er, så hvordan jeg skal klare meg uten fuktighetskrem aner jeg ikke! For ikke å snakke om sminke.. HAHA.


Fant dette på google. Dette er antagelig i starten av "utbruddet". Mitt er så grusomt at jeg ikke vil vise bilde engang!

Døekkelt eller hva?
Noen som har opplevd lignende? Som eventuelt vet hva som må til?


- Marthe <3

Adiòs Stavanger!


Hola Kristiansand! Nå drar jeg hjem til all dritten.. Neida. Haha! Jeg skal tross alt se klesskapet mitt igjen.


Og pus har sikkert savnet meg max.


..Og kanskje er det kommet noe mystisk i postkassen siden sist??

Vi får vente og se!


- Marthe <3

Høst 2011

Jeg kjører et >Maren< innlegg med min egen lille vri!Hva kommer du til å bruke høsten 2011?
Det som jeg kort nevnte for dere i går! Slangeskinnsmønster, farger som sennepsgult, rødvin, sort og hvitt, fuskepelser i alle varianter, skinn, og metalliske farger vil prege mange av antrekkene! Strikk må jeg forresten også bli flinkere til å handle. Jeg tror faktisk ikke jeg har kjøpt mer enn en strikkegenser i høst! Hva det vil gå mest i på skofronten har jeg ikke helt bestemt meg for enda, men jeg kan i hvert fall love dere at det blir en form for høye hæler.

Høstens favorittsko?

Jeg har nok lagt min elsk på disse med hvit snøring..


Fra Nelly

Jeg nekter å ta på meg..  
Slengbukser. Det er noe jeg aldri vil ta på meg.

Hvordan skal du ha håret høsten 2011?
Huff det er jammen ikke lett å si. Angatelig falmet og slitt! Haha, nei jeg må i hvert fall bli flinkere til å style det. Gjøre noe litt annerledes! Så må jeg kjøpe meg en ny krølltang..

Plagg du MÅ HA i høst?
En av KappAhl?s fuskepelser i brun og hvit, en sort fuskepels fra Bikbok og en hvit jakke fra b young. En blå skinnbukse fra Cubus og en sennepsgul strikkegenser også fra Cubus.


Sort fuskepels som går til alt.. Denne er fra Bikbok. 

Høstens MÅ HA sminke?
Neglelakker fra coverbrands hvis dette kan regnes som sminke?

Bilder tatt fra www.leneorvik.modette.no

Alle må i høst ha..
Noe metallisk.. Noe strikk, noe glittrende, eller et plagg i sennepsgul! Elsk, elsk, elsk <3

Hva er dine høst must?


- Marthe <3

Til kvadrat!

Jeg stikker til Kvadrat med Iselin! Kanskje vi ses?PÅ HANDLELISTEN:
1. Bikinier
2. Ny sminkepung
3. Flere bøkerHa en flott tirsdag så lenge!


- Marthe <3

MIN DRØMMEMANN

Drømmemannen's 10 punkter.. 
1. God utdannelse og en stabil økonomi!
2. Smart. Man må kunne snakke om mer enn været og idol. 
3. Drømmemannen er velstelt og relativt pent kledd. Han må ta vare på seg selv. Fantastisk om han har et øye for mote, men ingen must. Kan han ikke kle seg, så kan han alltids få litt hjelp. Han skal tross alt være hetero.  
4. En drømmemann er ærlig og omtenksom.
5. Han må gjerne ha et pent fjes, men da foretrekker jeg at han ikke vet om det selv. Vi jenter flest liker ikke menn som er høye på pæra.  
6. Voksen, men samtidig barnslig. Man må kunne ha en seriøs samtale samtidig som man må kunne spøke. Humor er viktig.
7. Han må kunne stave ordet treningssenter. Gjerne uttale det korrekt også. Litt brystmuskler er helt i orden!
8. Søt, men ikke for søt! Romantisk, men ikke for romantisk. Jeg vil verken ha sang eller dikt.
9. Han må være en smule glad i å lage mat. Og gjerne litt glad i å spise den også, så ikke jeg blir alene om det. 
10. Og ja.. Han må ikke prate for mye.  Jeg trenger ro. Haha! 
11. Herregud jeg har jo glemt det viktigste! Han må være GLAD. Det ble 11 punkter på meg gitt..Nå har det seg jo slik at jeg har min flotte Jonas, men jeg tenkte det kunne være morsomt å skrive en slags oppskrift av drømmemannen likevel! Jonas har tross alt alle disse punktene bortsett fra en! Han prater i et sett..  Jo ja, så har han ikke akkurat en stabil økonomi heller enda. Pyttsann. 9 av 11 er ikke galt det heller Jonas! Så godt som perfekt. I morgen har vi faktisk vært sammen i 1 år og 11 måneder. Fy  søren som tiden flyr.Hva beskriver DIN drømmemann?
Hvor mange punkter får du?


- Marthe <3

Månedens topp 5 antrekk!

I høst vil antrekkene mine være preget av dette..
1. Farger som sort, hvit, sennepsgul og rødvinsfarger.
2. Fuskepelser i alle sorter! Jeg er stadig på jakt etter en ny.
3. Slangeskinnsmønster.
4. Den metalliske trenden. Klær og tilbehør i gull, sølv og bronseaktige farger.
5. Skinn. Dere vil se meg i sort, rødt, brunt og antagelig blått skinn i høst!


Typisk meg. Sennepsgult og sort skinn.
En blanding av rødt skinn som i utgangspunktet er røft, og en søtere blondetopp som mykner det hele.
Slangeskinnsbuksene fra Cubus, som jeg har tatt vel i bruk den siste måneden.


Skinn kombinert med gull. LOVE!
Elsker det metalliske over denne jakken.

Likte dere september favorittene mine?


- Marthe <3

Moutfit - 26.09.11

I dag er jeg frøken kjipesen med hestehale og rene forretningsdame-antrekket! Jaja, månedens topp 5 antrekk kommer senere i dag, så vi får krysse fingrene for at det blir mer inspirerende! Slik ser jeg ihvertfall ut i dag..


Okei leoparden var vel ikke akkurat betegnelsen på forretningsdame.. Gleder meg til å se klesskapet mitt igjen. Det er vanskelig å eksperimentere med de samme klærene hele tiden. -Men nå har jeg fått nye strømpebukser av bestemor og da får man med en gang utallige mange flere alternativer! 


Søt ring fra dobb.no


Sko fra Message
Bukser fra Bikbok
Skjorte fra h&mNoe du kunne tatt på deg?


- Marthe <3

På høye hæler over Grønland

God morgen alle sammen!  Dere er så flinke til å kommentere for tiden. Vanvittig  gøy med så mye tilbakemelding på innleggene mine. Dere er gode! Som noen kanskje har fått med seg satte jeg i går og lagde en ny kategori for hvert reisested jeg har vært i år. Jeg fant ut at "reise" kategorien ville bli ganske stor og uoversiktelig med tiden. Nå ligger reiseguidene mine og alle utenlandsreiser også under disse nye kategoriene. Dagens første innlegg får bli en ny bokanbefaling. Her i Stavanger pøser regnet ned så moutfit bilder får jeg ta under et lite opphold!


Sånn så jeg ut i går kveld. Hoho, på med ansiktsmaske!

 
På høye hæler over Grønland
 
"En krysning mellom Bridget Jones dagbok og Sex and the City", har boken fått som respons av Oppland Arbeiderblad. Selv synes jeg nok at boken kun kan sammenlignes med Bridget Jones historien. En vanvittig morsom historie. Siri Østli, forfatteren av denne romantiske romanen har vært utrolig flink til å skrive levende og morsomt. Jeg fant meg selv i å skratt le flere ganger i boken.  Lo jeg ikke så smilte jeg definitivt. I boken "på høye hæler over Grønland" får vi høre om hovedpersonen Sofie som bor i en mindre pen leilighet på Grønland i Oslo. Hun blir skildret som ei småtykk ung dame på 30, som mer enn gjerne spiser gårsdagens pizza og øl til frokost.  Sofie lider av kjærlighetssorg og får ikke den store støtten fra verken moren, søsteren eller venninnen Iselin. Moren mener hun er for lett på tråden, og at dette er årsaken til at hun stadig blir dumpet. Søsteren skal gifte seg med perfekte "Marius" og venninnen Iselin har nok med seg selv. Hun har nemlig et farlig forhold på gang med hennes gifte sjef som har like mye testosteron som en 15år gammel gutt. På toppen av det hele forsvinner faren til Sofie og det hele blir bare et stort kaos.

Det ble en utrolig underholdene historie, med en rekke hysterisk morsomme beskrivelser. Boken er på 462 sider. Litt lang etter min smak, men den forsvant fort likevel. Anbefales for jenter i alle aldre, som liker å lese humoristiske bøker preget av kjærlighet og drama. Terningskast 5.Har du lest den?


- Marthe <3

Vinn billetter til Rihanna konsert!

Har alle fått med seg at >Nivea< arrangerer en konkurranse nå hvor man kan vinne billetter til Rihanna konserten 30 oktober? Hele 10 stykk stikker av med 2 billetter hver, og DU kan bli en av dem. Er det en konsert jeg virkelig grøsser av å ikke få med meg, så er det Rihanna's i Oslo spektrum! Fy søren for et liv det må være der den kvelden.. Billettene ble selvsagt utsolgt etter minutter. Kanskje dette blir din og venninnens aller siste sjanse til å få oppleve henne live. -Gratis!I tillegg til dette deler Nivea ut 30 fine hudpleiepakker i trøstepremier.For å delta i konkurransen må du kun fylle ut skjema på >DENNE< siden. Konkurransen avsluttes 9 oktober og vinnerne vil bli kontaktet på e-mail.

Håper dere har en flott og ikke minst avslappende søndag!

- Marthe <3

        Annonse

Fremtiden min..

Hver eneste dag tikker det inn minst èn kommentar med spørsmål om hva jeg skal gjøre i fremtiden. I steden for å svare i kommentarfeltet hele tiden, tenkte jeg å ta det her: Jeg vet jammen ikke helt jeg! Det eneste jeg er 100% sikker på er at jeg skal ha et velfortjent friår hvor jeg virkelig reiser og koser meg før jeg til høsten skal begynne å studere igjen. -Men HVA vet jeg søren ikke! Jeg synes det er så forferdelig vanskelig å velge. Jeg vet hva som interesserer meg, men enten så er lønna i yrket elendig, eller så strekker ikke karakterene til. 


Kanskje jeg bare skal bli maler?


Eller jobbe på et bilverksted!

Jeg har en gang i tiden hatt ønsker om å bli både politi, veterinær og tannlege. Førstnevnte tjener ikke nok og dere kjenner vel snittet som trengs for å studere de to sistnevnte. Jeg ville ikke ha kommet inn på disse studiene i Norge og å studere noe så vanskelig i utlandet kommer ikke på tale. Jeg trenger moralsk støtte for den slags. Haha. Ellers kunne jeg tenke meg å studere både jus og marinbiologi. Dette er både studier jeg gjerne ville kommet inn på, og yrker som tjener godt, men på den andre siden.. Jeg har verken hatt biologi, kjemi eller rettslære på videregående så sånn sett aner jeg ikke egentlig hva dette går ut på.


Kanskje jeg skal bli frisør?


Eller kjørelærer?


Eeller veterinær. Drømmejobben..


Nei nå har jeg det. BRANNMANN!?

Hvordan i alle dager skal man velge? Er det noe jeg ikke skal, så er det å studere noe jeg ikke vil få bruk for senere. SÅ gøy er det ikke å gå på skole. Huff. Jeg har ikke engang et år på meg, så litt hjelp ville vært veldig fint!Hva tror dere jeg ville passet som? Nei, ikke kokk.


- Marthe <3

Gavekort på dobb.no!

Er dere klare for en ny runde søndagskonkurranse? Denne gang kan dere stikke av med øredobber, ringer, armbånd og smykker til verdi 300kr hos www.dobb.no. Som jeg har fortalt dere uttallige ganger før, så er denne nettbutikken utrolig billig så nå har dere sjansen til å fornye smykkeskrinet!

NB: Nye regler grunnet at spamfilter slår inn!

For å delta må du:
Klikk deg inn >HER< og velg ut ET produkt du ønsker deg.
Kopier linken til dette ene produktet og lim det inn i kommentarfeltet.
Husk å tilføye navnet ditt og mailen din INNI samme kommentar.


Det fine med mange av ringene er at de har justerende størrelse. Du passer dem uansett!


Vinneren trekkes på onsdag.

Vinneren får da muligheten til å plukke ut resten av produktene han/hun ønsker.


- Marthe <3

Litt tastatrim!

I kveld har jeg faktisk vært ute og trimmet litt igjen! Jeg kan jo ikke bare ligge på latsiden selv om jeg har tatt meg en liten ferie! Etter en 45 minutters løpetur, var det full rulle med situps, armhevninger og planken etterfulgt av en deilig dusj, kuring av hår og litt skjønnhetsbehandling!


Fikk låne farmors joggesko da jeg glemte mine egne..


Litt selvpleie.. <3


Dødehavsalt for hender.


Skal masseres inn. Man får helt silkemyke hender av dette!


Deretter skal denne håndkremen av sitronlukt på.


Mirakelkur for fjes!Nå koser jeg meg med skal vi danse! Flere som følger med?


- Marthe <3  

Fredagskos!

I går fikk jeg faktisk med meg Idol! Jeg elsker det programmet, men jeg er aldri hjemme i åttetiden på fredager. Endelig fikk jeg storkost meg max med Idol, grønnsaker og dipp, chips og smågodt! Jammen var jeg fornøyd med deltakerne som gikk videre også. Jeg heide vel egentlig på han aller første, men de var absolutt flinke de andre også. Var dere fornøyde med de to finalistene?


Idol, masse godt, og kuputene til bestemor. Haha, herlig!

Hvem heier DU på i idol?

- Marthe <3

To små kupp!

I går kjøpte jeg meg to nye bøker. Jeg planlegger en 2 ukers lang egyptferie i desember og da skal jeg jammen meg ha en hel koffert full av bøker med. Minst. Må nok hamstre på bøker inntil den tid! Jeg har allerede fått en hel del boktips av dere, men hvis noen føler de har flere, så setter jeg stor pris på det!

Jeg er av den typen som ikke liker krim. Jeg liker bøker som kan lære meg noe. Gjerne fra tidligere kriger eller om andre samfunn. -OG jeg liker bøker som jeg kan drømme meg bort i. Typisk jentebøker med masse kjærlighet, shopping og ferieliv. Bøker man blir alt annet enn deprimert av! Her er mine to nye kupp..


Begge bøkene ser ut til å gå under "lære noe" kategorien min.


Begge kjøpt på Norli. Morgen i Jenin til 149kr og Wassmo boken til 129kr.


Neste bok jeg skal begynne på blir denne.


Ja så kjøpte jeg meg et smykke fra Kappahl. Det var på 30% så det kostet vel rundt 90kr.

Nå drar jeg til byen for å møte ei venninne!


- Marthe <3

Inspirasjon..

Velkommen inn i bestemor og bestefars nydelige lille hjem! 


Store Borge, bestemor og bestefar.. Og lille Borge Marthe.


Jonas og meg med Julius fra dyreparken og et hjerte tilfeldig laget av størknet stearinlys. Alt kan nemlig brukes til pynt!


Ja til og med dette! Dette er et påbegynt, forlatt vepsebol bestemor fant et sted. Den har fått plass i pynteskåla gitt!
Duftende hjerter.


Så elsker hun kuer, så hele leiligheten er full av små kuer. Kuteppe på badet, kutoalettveske, kukopper, kufiguerer. You name it, she has it!

Koselig, ikke sant?


- Marthe <3  

Dette er livet..

God morgen kjære lesere! Jeg har akkurat hatt en alle tiders morgen selv. Elsker morgenene her. Jeg står opp, bestemor lager frokost til meg, varme karbonader, lyst brød, kakao og hjemmelaget syltetøy. Så nyter jeg morgenen med litt skravling og en god bok. DET er livet. Takk for at du gjør enhver morgen perfekt bestemor. <3 Nå må jeg nok få kastet litt sminke i fjeset.. Jeg skal nemlig ut og shoppe litt igjen. Jippi!
Hjemmelaget kakao. Nam!


Boken jeg nå har begynt på. Elsker den allerede! 
Her er forresten jenta jeg møtte på i byen i går! Helt ulovlig fælt bilde av meg, men det får gå. Besøk gjerne bloggen til denne søte jenta www.mathildesnn.blogg.no

Har dere hatt en like fin morgen som meg?


- Marthe <3

Innkjøp - 21.09.11

Dagens kjøp!


Balsam
Pris: 250kr


Brune skinnbukser fra h&m
Pris: 199kr


Sort bh til 349kr


Tante kjøpe bh til meg i riktig størrelse i dag! Jeg bruker jo vanligvis 80E på Cubus eller 85D på h&m noe som er alt for stort rundt magen.. I dag fikk jeg endelig en bh i riktig størrelse! Wee.


Fra Change! Tusen takk Tante.


Jakke fra Bikbok
Pris: 399kr


Brukte min kjære 50% kupong!


Topp fra Bikbok
Pris: 199kr


Skjorte fra h&m
Pris: 199kr
Smykke fra Glitter
Pris: 149kr


Gullsmykke fra h&m, 99kr.

Noe dere likte?


- Marthe <3

Moutfit - 21.09.11

I dag har jeg vært på shopping i Stavanger sentrum med tante! Det ble en gledens dag da jeg sjekket kontoen og fikk en super overraskelse! Jeg aner ikke hvor pengene kom fra, men det ble shopping på meg likevel og da var jeg sjeleglad! Ja og vet dere hva? I dag har jeg jammen meg skrevet min første autograf også! Det kom ei kjempesøt bloggleser bort og hilste på meg. Slikt er bare så hyggelig! 


Sko fra Nelly
Blondebh fra Gina Tricot

Skjørt, fuskepels og topp fra BikbokInnkjøp kommer senere!


- Marthe <3

Anbefaling - 2 nye bøkerVenstre hånd over høyre skulder
Bokhandlerdamen i butikken anbefalte denne så sterkt at jeg fikk større forventninger enn boken kunne oppfylle. Den var bra, men ikke så bra at jeg  ville lest den om igjen. Boken tar for seg to ulike familier som lever hvert sitt liv, men som likevel har en viss tilknyttning til hverandre.  Faren i den ene familien har nemlig en elsker i den andre.  Jeg likte veldig godt den brå starten på boken. Allerede i første kapittel får vi lese om bakholdsfortegnelsen som jeg likte så godt. En mann står på fortauet og kysser en kvinne. Uten noen tilsynelatende forklaring løper han ut i veien og blir påkjørt. Hva fikk han til å løpe? Hvem er han? Og er det noen som egentlig kjenner han?.

Boken beskriver veldig godt hvor lite man egentlig kjenner sine nærmeste og den ensomheten hver enkelt kan oppleve selv ved å være i et fellesskap. Det er en lettlest bok, fin flyt og den består av et lett forståelig språk.


Karakter 4

Saras nøkkel
Åh.. Flott flott flott bok! Mange av dere har nok lest den allerede, men dere som ikke har det. Gjør det! Også denne boken tar for seg to ulike familier. To familier som senere viser seg å være knyttet sammen av døden og en hemmelighet. Vi leser om de to ulike familiene i annen hvert kapittel og i starten vil dette kanskje være forvirrende for noen. Man får nemlig ikke helt greie på den store sammenhengen før midtveis i boken.Historien om den første familien finner sted i Paris 1942. Dette er en helt forferdelig og rørende historie om ei jente ved navn Sara og hennes jødiske familie. Sara er 10år gammel når hun og foreldrene blir hentet av en fransk politimann tidlig om morgenen. Hun vet ikke hvor hun skal, men hun er sikker på at hun vil komme tilbake om noen timer. Hun gjemmer derfor sin yngre bror i et hemmelig skap. Hun låser skapdøren, og legger nøkkelen i lommen. Men det hun ikke vet, er at de skal sendes på leir. Timene blir til dager, og dagene til uker..

Historien om den andre familien finner også sted i Paris, men i år 2002. Her får vi høre om en journalist ved navn Julia Jarmond og hennes familie. Det er 60 årsmarkering for Vel d`Hiv (den beryktede jøde arrestasjonen) og Julia har fått i oppgave å skrive en artikkel om dette. Mens hun gjør research for artikkelen sin, oppdager hun Saras historie. Hun blir mer og mer ivrig og vil vite alt hun kan om denne jenta. Researchen går utover familien hennes, og ikke minst forholdet til hennes ektemann. Julia må ta store valg og når en godt gjemt familiehemmelighet kommer frem, blir det en turbulent og vanskelig tid..Det er spenning fra start til slutt. Boken begynner brått og rett på arrestasjonen av jødefamilien. I leirene får vi høre om alt det brutale disse menneskene måtte gå gjennom. Mishandling, mangel på mat, stanken, varmen, drap, selvmord og ikke minst depresjonen som vokser i Sara over å ikke få komme hjem  til broren som enda ligger og venter på henne. En grusom historie som jeg aldri vil glemme.Har du lest noen av disse?


- Marthe <3

På ønskelisten!

Har dere lagt merke til at jeg aldri kjøper kjoler? Eller aldri og aldri.. Sjeldnere er vel det riktige ord å bruke. Er det noe jeg for tiden er missfornøyd med, så er det kjoleutvalget butikkene har å tilby. Jeg finner aldri fine kjoler i butikkene lengre! Gjør dere? Jeg tyr nok en gang til Nelly.. Her er noen kjoler jeg akkurat satte på ønskelisten..


Kjole til 399kr. HERFRA


Kjole til 299kr HERFRA


Kjole til 399kr HERFRA


Kjole til 449kr HERFRA 


Kjole til 449kr HERFRA


Enkel sort kjole til 349kr HERFRA


Kjole til 449kr HERFRA


Sort og hvit kjole til 449kr HERFRA

Hva synes dere? Hvilken burde jeg klikke hjem?


- Marthe <3

Fremme i hjembyen!

Herligfred så fort den turen gikk! 3 timer og 17 minuttforsvant på et blunk og plutselig var jeg i Stavanger igjen. Jeg satt som forventet med hode klistret til boken min under hele turen og nå er den lest ut! Sara's nøkkel forsvant på to dager! Dere skal ikke se bort ifra at det kommer en liten anmeldelse av den i morgen.. Jeg så opp og ut av vinduet èn eneste gang under hele togturen og da fikk jeg jammen meg øye på 5 digre rådyr hoppende på et jorde. Litt av et syn jeg holdt på å gå glipp av!


Pus satte seg i kofferten min under pakkingen i går.. Tror hun ville være med jeg!


Gullet.


.. Hun har aldri vært spesielt fotogen.
 
Klar for avreise!


Åh.. Spenning spenning, grining, spenning.. Tristeste boken jeg har vært borti!

Nå er det noe deilig til middag på gang her..


- Marthe <3

Moutfit - 20.09.11

jeg har fått meg en fast reisegenser! Turen går i dag til Stavanger..

 


Shorts fra bikbok
Genser fra h&m

Sko fra MessageØnsker dere en fantastisk tirsdag!


- Marthe <3

EU kontroll? Glem det!

Vet dere hva? I går skjedde det noe ganske så hysterisk morsomt. Jonas sin bil skulle vært på EU kontroll i dag, MEN. Her er et stort men.. Bilen hans har den siste uken bare sluttet å starte. Den starter og dør igjen etter to minutters kjøring. Haha! Jeg ler meg skakk jeg hver eneste gang det skjer. Og som om ikke dette holdt, klikket hele girkassen i bilen da Jonas skulle kjøre hjem i går kveld. Tenk èn dag før Eu kontroll! 

Han kom ikke lengre enn fire meter før girkassen slo seg vrang. Det hele endte med et stort kaos hvor Jonas måtte dytte bilen mens JEG ryggeparkerte den. He-rre-gud dere kan tro det var liv! Etter 10 minutters hyling og skriking var bilen parkert.. 2 cm fra steinveggen. Mamma har vel aldri ledd så mye av meg. 


Det ble ingen knipsing av parkeringen, men jeg kan alltids friste med kveldsmåltidet!


Grønnsaker og dipp..


Mmm!Flere som fikk lyst på grønnsaker og dipp?


- Marthe <3

Mandagskos!

Når jeg endelig tar turen til frisøren er det ikke uvanlig at jeg sitter der de neste fire timene. Derfor tok jeg i dag med meg boka "Sara's nøkkel" til frisørsalongen. Jeg følte meg litt usosial, men fy søren så oppslukt jeg ble i den boken. Jeg satt med hodet fullstendig inni boken fra jeg kom til jeg gikk og var bare helt overveldet av hele handlingen. Fantastisk bok! Den blir med meg på turen i morgen for å si det sånn!


Nå er mamma og handler grønnsaker og dipp. Vi skal virkelig kose oss i kveld!


Bokmons Borge..


Storfornøyd med boken dere anbefalte meg!


Men etter et stykke gulrotkake fra gårsdagens selskap..


.. Sluknet jeg. En mett og varm Marthe er en sovende Marthe.

Hva gjør dere denne mandagskvelden?


- Marthe <3

Moutfit - 19.09.11

Tusen takk for alle oppmuntrende kommentarer på forrige innlegg. Herlighet så mange fine mennesker det finnes der ute. Jeg føler meg ikke annet enn heldig som har lesere som dette. Humøret gikk fra bunn til topp på en liten halvtime. 20 mindre hyggelige kommentarer blir virkelig til luft mot deres 120 gode..
Bukse fra Bikbok
Genser fra h&m
Sko fra Office Shoes


Nå skal det pakkes.. Noen som vil gjette hvor jeg skal denne gang?


- Marthe <3

Nytt frisørbesøk!

Åh.. I dag er jeg litt ordløs. Jeg har hatt en halvdårlig dag, og da jeg kom hjem fra dette frisørbesøket falt humøret helt i bunn. Det er ikke ofte det skjer, men i dag skjedde det. Takket være noen av dere. Da jeg kom inn døra hjemme skulle 30 nye kommentarer godkjennes, og når 12 av dem omhandler mine stygge bryn må jeg ærlig innrømme at jeg bare får lyst til å lukke hele pc'en igjen. Jaja, så beskrev et par av dem det på en penere måte enn "fryktelig rare, og direkte stygge", men for min del har det ingen betydning. Dere kan si det så pent dere vil. Jeg er drit lei av å høre om hvor grusomme de er, hvordan de ødelegger ansiktet mitt og hvor for lyse/for mørke/for tynne og for tykke de er. Dere blir aldri enige. Setningene går til slutt inn i det ene øret og ut i det andre. Øyenbrynene forblir som de er, og jeg er storfornøyd!

Jeg har nok ikke den store lysten til å legge ut bilde av det nye håret mitt. Men jeg gjør det likevel. I dag orker jeg bare ikke kommentarer som "Neei hva har du gjort? Bli mørk, bli blond, platinablond, nei ginger!". Håret mitt ble som det ble. Det er hår..


Blitzen gjør det nok mørkere enn det egentlig er.


Frisørsalongen jeg har vært hos i dag het Kompanisten. Jeg har farget etterveksten, stripet halve håret med et veldig mildt blekemiddel og siste halvdel har fått fargen lys brun.


Det blir sikkert noen bedre bilder av det senere.


Kostet meg 2100kr. Og det var halv pris iom at jeg var hos en lærling. Syke priser på frisørsalongene i 2011! Tenk å betale 4200kr for dette? Det er jo ikke den store forandringen.


- Marthe <3  

Røde lepper!?

Jeg har prøvd å gå med røde lepper èn gang, men vasket det av meg med det samme. Jeg har fryktelig lyst til å gå med masse farger på leppene, men jeg synes rett og slett ikke jeg kler det! Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg synes bare ikke leppene mine er laget for noe slags leppestift. Hva mener dere?
 

Jeg synes jeg ser direkte gal ut.
Noen av leppestiftene mine. Jeg vet desverre ikke hvor de er fra. Tror de fulgte med i et sminkesett.


Fargen jeg har på bildene over.Hva tror dere? Kanskje jeg ville passet en annen farge bedre?


 - Marthe <3

Vinn en liten goodiebag!

Da var det tid for en ny søndagskonkurranse! Denne gang er premien ikke sponset, men noe av det jeg fikk i goodiebagen fra lanseringsfesten. Det var noen som spurte om ikke jeg kunne lage en premie ut av dette, og det var vel ingen dum idè? Vil du vinne en liten goodiebag? Gjør følgene..

1.
Legg igjen en kommentar med navn og hotmail INNI kommentaren.


Goodiebagen..
Lykke til!

Vinneren trekkes på onsdag!


- Marthe <3

Moutfit - 18.09.11

Slik ser jeg ut i dag.. Og i morgen tidlig skal endelig håret farges. JIPPII.  
Skjørt fra Bikbok
Topp fra h&m
Sko fra KøbenhavnNå er det bursdagselskap på gang i Jonas hus!
Søndagskonkurransen kommer senere.


- Marthe <3

Daffing og idolreprise!

I kveld har jeg byttet ut alkoholen med ei god venninne, hjemmelaget lørdagspizza, idolreprise og godteri! Når regnet plasker ned som det gjør nå, er det minst like kos å bruke lørdagen på dette viset. Jeg fikk min dose alkohol i går jeg. Nei huff nå høres jeg ut som en alkoholiker. -Men det tror jeg dere alle vet jeg ikke er.


Standard chips for Kristine og meg.Vi hører på skrillex på fest..
Marthe: Åh, Kristine kan du ikke sette på single ladies?  
Kristine: Jeg tørr ikke.
Marthe: Hvorfor det? Skal jeg gjøre det?
Kristine: Nei. Og ikke spør noen andre om de kan sette den på. Den er litt gammel...


- Marthe <3

Dagens antrekk..

I dag er jeg nok ingen inspirasjon på antrekksfronten for dere. Lover å komme sterkt tilbake i morgen igjen! Jeg har akkurat kommet fra en hard treningsøkt og magemusklene har ærlig talt aldri vært så ømme! Jeg har visst ingen planer om å ta det rolig i starten av denne treningsperioden min..


Daffelørdag!  


Behagelig var det ihvertfall..


Heldigvis er det ikke bare jeg som er slapp i dag.

Flere som daffer denne lørdagen?


- Marthe <3

En liten fest!

I går var jeg faktisk ute! Kristine fikk dratt meg med på fest noe som viste seg å bli hysterisk morsomt! Vi går nesten aldri ut sammen, men dette må vi visst begynne med. Vi drakk, lo og STORkoste oss, noe vi i grunn pleier å få til i edru tilstand også.


Kamera ble desverre ikke tatt veldig flittig i bruk i går kveld. Jeg fikk kun litt bilder fra vorset til Kristine og meg.
Tror ikke Kristine likte drinken min jeg?


Ja, så måtte det knipses noen bilder av ilderen som kom på besøk.


Har dere sett noe så søtt? Herligfred jeg må ha meg en sånn.

Flere som var ute i går?


- Marthe <3

KJØPT LEILIGHET!

For en stund tilbake fortalte jeg om en leilighet mamma, kristine og jeg hadde vært og sett på. Det var den aller første visningen jeg var på og jeg var helt frelst da jeg gikk ut den døra. Denne leiligheten måtte jeg bare ha. Den var litt dyrere enn det vi hadde tenkt, men etter 5 andre visninger og mye om og men FIKK VI DEN! Åh for en glede! Eller rettelse, mamma fikk den. Jeg har jo ikke tenkt til å bo med henne resten av livet, men noe skal jeg nok rekke å nyte dette stede!

En liten sneak peak..Det beste er jo at denne lysekronen, spisebord og sofa følger med! Nå må vi bare kjøpe 4 lysekroner til.. Nei jeg tuller.

Gleder meg til å vise alle rom og alt med vår innredning! Vi starter innflyttingen 24 oktober.

Hva sier dere? Var den ikke fiin?


- Marthe <3

En perfekt morgen..

.. for meg er dette.


Te av eple og kanelsmak. Mm!


Noe usunt.


En god bok.. Noe jeg egentlig ikke vet enda. Har ikke begynt på den enda. Egentlig tror jeg at jeg må lese sara's nøkkel først for nå har 1000 anbefalt meg den.  Jeg greier ikke vente lengre..


Og.. Alenetid. Det er det beste som finnes.

Hva trenger du for den perfekte morgenen?


- Marthe <3

TRENING!

Jippi! Endelig er treningsmotivasjonen tilbake. Jeg har i hele år betalt for å få trene på Shapes treningsenter, men rumpa mi har ikke vært i nærheten av dette stedet siden april. APRIL dere! Det er nesten ikke til å tro. Nå som jeg ikke går på noe skole, har jeg utrolig mye energi til overs.. Denne energien vil jeg ta i bruk til noe fornuftig, nemlig å ta vare på kroppen min. Etter et halvt år med treningsfri er det helt klart at en del muskler har forduftet og mitt mål med treningen skal bli å finne veien tilbake til disse. 

Jeg kommer ikke til å tenke noe mer på hva jeg spiser fremover. Jeg synes det er så viktig å få lov til å spise det man vil. Dessuten mister jeg hele livsgleden om ikke jeg får godteriene mine. Haha! Jeg kommer nok til å innta nøyaktig det jeg vil, men nå med god samvittighet.


Okei så sitter jeg her med salat til frokost.. -Men kun fordi det er like godt som godteri!


Kyllingsalat!


Sist jeg trente var jeg blond..


Jonas og jeg hadde vår første økt sent i går kveld. Det fine med shapes er at det er åpent 24/7. Det beste jeg vet er å trene rett før jeg skal legge meg. 
Les om mine tidligere 10 treningsbud >HER<


- Marthe <3

Innkjøp - 15.09.11

I dag har Kristine og jeg vært en tur på sørlandsenteret. Jeg skulle egentlig bare handle en liten bursdagsgave, men èn liten topp fra bikbok måtte jeg ha til meg selv.. ja og pudder fra Body Shop, ooog en bok. Men ikke mer enn det!
Ny bok! Sara's nøkkel.
Pudderet mitt. fra Body shop.
Pris: 119kr


Topp fra Bikbok
Pris: 199kr


- Marthe <3

Gamletider..

I går hadde jeg en super kveld med jentene mine. Vi var som alltid hos>Annika<, så film, spiste usunt og lo såpass mye at det usunne helt sikkert ble forbrent igjen. Vi snakket om gamletider, vår tid som gale ungdom, de ville hjemmefestene og alt vi faktisk savnet litt. Det er selvsagt godt å se hvor mye vi har vokst siden denne tiden, men samtidig så hadde vi det jo så gøy! Vanvittig gøy..


Fine <3


Aww. Er vi ikke søte? 

Senere skal jeg med denne jenta..


Can you guess who it is?


- Marthe <3

Luftet leoparden..

Herligfred så mye jeg har gjort i dag da.. Bakt, vært på to visninger, OG luftet leoparden!


Det blåste litt..


..derfor jeg er så fin på håret i dag også.


Hvis noen lurer så er leoparden min fra Bikbok.Nå er det jentekveld på gang!


- Marthe <3

Vinn 15.000kr på nelly!

Er det flere enn meg som er glad i klær, shopping og mote eller? Er det noen der ute som kunne tenke seg å bli stylist for en dag? Hva hvis jeg tilføyer at man kan vinne 15 000kr på www.nelly.com? Alt du trenger å gjøre for å vinne klær nok til resten av året, er å lage en flott stilcollage i stilcollagekonkurransen som arrangeres av Libresse og nelly.com. Så fort dette er gjort er du med i kåringen og det er nå om å gjøre å skaffe flest mulig stemmer.

De 100 bidragene med flest stemmer bedømmes til slutt av en jury. -Og hei! Ikke bare vinner man et gavekort på 15 000kr! Man får også prøve seg som stylist på Nelly for en dag. Litt av en drøm for oss små moteløver? Man kan delta så mange ganger man vil >HER<, men ikke glem å tipse vennene dine om å stemme på deg! Konkurransen holder på helt til 30 september. NB: Husk også at man får 100kr å shoppe for på Nelly ved å kjøpe Libresse produkter i butikk i hele september!


Her har dere min stilcollage som eksempel!

I tillegg til dette
, vil jeg gjerne fortelle om enda en flott konkurranse for bloggere på blogg.no! Her vinner hele 5 bloggere gavekort på 500 kr hos Nelly.com OG får premier fra Libresse! Det som skal gjøres for å bli med i denne konkurransen finner dere oppskriften på under.
 
1. Gå inn på konkurransesiden >HER<
2. Lag en egen stilcollage og last opp på siden som i konkurransen over.
3. Ta screenshot (bilde) av stilcollagen din og lag et nytt innlegg på bloggen din med bildet.
4. Skriv så inn koden fra bildet nedenfor for å bli registrert i konkurransen, et budskap fra Nelly og Libresse vil da dukke opp i innlegget ditt.
 


Slik som vist på dette bilde.. Klikk på "kode" og fyll inn ordet.

Delta i begge konkurransene >HER<


- Marthe <3 

                    Annonse

Moutfit - 14.09.11

Vet dere hva? I dag skal jeg faktisk bake! Jonas og jeg har allerede vært på ultra og handlet ingrediensene vi trenger og snart er det baketid. Oreokake faktisk. Jeg som aldri engang har smakt oreokjeks. Oppskrift og fristende bilder kommer senere, men først.. Dagens antrekk.


Marthe:
Åh, Jonas. Hvor skal jeg legge strikket?
Jonas: Kast det på bakken.
Marthe: Ja!


Skjørt og topp fra Bikbok
Sko fra Nelly

Veske fra h&m

Likte dere antrekket?


- Marthe <3

Leserbrev på døra!

I dag har jeg jammen ikke bare fått skumle brev.. En supersøt leser kom nemlig også med brev til meg i dag! Det er søren ikke ofte jeg er så heldig at jeg får leserbrev på døra. For en oppmuntring! Tusen tusen takk for alle de fine ordene Katalina, du er grei du! Kjempesnilt av deg.

Ellers har Kristine og jeg latet oss med masse godteri og film som vanlig! Hoho. Ja, og når det gjelder dette døirriterende håret mitt. Det er visst ikke bare jeg som irriterer meg over det. Jeg VET det er grusomt. Det er jammen ikke lenge siden jeg var hos frisøren og farget det, men det er allerede avfarget og grønt etter min mening. Jeg har derfor bestilt ny frisørtime hos ny frisør og denne gang er jeg klar for å prøve noe helt nytt. Vent og se!


Tusen takk!
Wee <3 Det finnes ikke noe hyggeligere..


Kristine var ikke så kameraglad i dag.


Vet dere hva. Disse trøflene er det beste jeg har smakt noensinne. Jeg som vanligvis hater mørk sjokolade! Herlighet så gode de er. Kjøpes på ultra for 39kr!  
Naaam.

Hva har dere gjort i dag?


- Marthe <3

Moutfit - 13.09.11

I dag har jeg fått besøk av Kristine igjen og vi har.. herregud trenger jeg virkelig å si det?
Ja.. Vi har som alltid vært på bon appetit.

Og slik ser jeg ut i dag..Sko fra office shoe
Bukse fra Bikbok
Topp fra ZaraHva synes ni?


- Marthe <3

Advokatbrev!?

Åh dere aner ikke hvor lettet jeg er i dette øyeblikk. I går mottok jeg en slags hentemelding om et viktig brev i posten. Det var sent på kvelden så brevet kunne ikke hentes før i dag.. Den eneste informasjonen jeg fikk var at dette var viktig, jeg måtte ha med legitimasjon for å hente det og en advokat spesialisert på personvern og medie hadde sendt det.

Etter å ha inntatt den siste informasjonen tenkte jeg med en gang på bloggen. Hva søren var det nå jeg hadde gjort galt? Hadde noen følt seg krenket? Hadde jeg brutt noens personvern uten å vite det? Og jeg som er så sabla forsiktig! Pokker. Jeg kunne ikke fatte hva jeg hadde gjort galt, men var sikker på at det måtte være noe. Jeg grøsset over dette brevet i hele går, så viste det seg å være helt forgjeves. Et av mine gamle jobbsteder er gått konkurs og brevet dreide seg rett og slett bare om dette. Herlighet for et dustebrev. Håper aldri jeg får et brev fra en advokat igjen!
Brevet var på en hel bunke ark. Aldri i livet om jeg orker å lese alt dette.

For å få inn litt positivitet i dette innlegget.. Her er noen flotte leserbilder!

Dette bilde er laget av www.loverg.blogg.no og det er egentlig mange bilder som kommer etter hverandre, men jeg får ikke til at bilde blir vist på den måten. Noen som vet hva som må gjøres?


Dette er laget av www.merethebr.blogg.no!


Og dette av www.emmci.blogg.no. Tenkte å bruke dette bilde som header litt for å få litt variasjon selv om bildene er de samme. Hva synes dere om det?

Tusen hjertelig takk for flotte leserbilder!


- Marthe <3

Pizza med bearnè!

Da jeg var i Tromsø med Andrea for 150 år siden, spiste vi på Tromsøs beste pizzaresturant. Dere fra nord vet kanskje hvilken jeg snakker om? Resturanten tror jeg er lagt ned nå, men den var ihvertfall legendarisk! Her smakte jeg for første gang pizza med bearnèsaus. Jeg har aldri smakt det siden, men i dag fant jeg ut at jeg ville lage dette selv. Pizzaen ble veldig veldig god, og derfor sender jeg oppskriften videre til dere 8000 andre!

Til pizzabunnen:
9 dl hvetemel
Litt salt
1 pakke fersk gjær
5-6 ss soyaolje
3-4dl vann

Fremgangsmåte:
Vann og soyaolje varmes til 37,5 grader. Gjæren bløtes i og deretter skal melet og saltet i blandingen. La deigen heve til dobbel størrelse, kjevle deretter deigen ut og gjør den klar for fyllet!


Det første jeg gjør når bunnen er klar, er å smøre den med olje under og rundt kantene. Dette gjør pizzaen sprø og god!


Deretter steker jeg biffstrimlene som skal på.


Og lager bearnèsausen. Her har jeg brukt posebearnè, men bruk litt mindre væske enn det som står på pakken.


Smør utover.


Legg så på biffstrimlene, mais og salat.
OG ost!


Sett i ovnen på 220 grader i 20 minutt.

Smakte betydelig mye bedre enn det så ut! Haha.


- Marthe <3

Moutfit - 12.09.11

I dag er det den store valgdagen! Mamma og jeg har vært oppe på hånes skole og stemt. Antrekket røper kanskje hva jeg har stemt i dag? Nei, jeg tuller. Jeg stemte ikke rødt. Jeg stemte på et parti dere aldri ville trodd jeg skulle stemme på. Hoho, nå kan dere lure!
Bukse fra New Yorker
Sko fra Nelly
Topp fra Bikbok


Jeg fatter ikke hvordan jeg skal greie å ta av denne buksa. Elsker den!Hva synes dere om antrekket?
Nå skal Kristine og jeg lage pizza av biff og bearnè! Ja dere leste riktig.- Marthe <3

Litt morgenpleie!

Så vanvittig gøy at så mange har deltatt i søndagskonkurransen! Herlighet, jeg tror vi har ny rekord på deltagelse her! Etter den lange bilturen i går fikk jeg et sterkt behov for å pleie meg selv litt! Jeg tok derfor en lang og utrolig deilig dusj med intens skrubbing av både hud og hår. Deretter smørte jeg kroppen inn i min nye Body lotion, og håret fikk testet ut et nytt hårpleieprodukt! Negler og føtter fikk også både skrubbing og ny lakk..


Hårpleien jeg fikk i goodiebagen! Lukter blåbær og skal reparere slitte tupper.


Takket være dere fikk jeg greie på hva dette var. Fikk testet en av dem ut i går og fy søren! Det fungerte jo! Æsj, det var litt ekkelt i grunn, men herlighet så genialt!


Boken jeg holder på med nå. Straks lest ut og da begynner jeg på en av de jeg fikk i goodiebagen.


Som dere sikkert har fått med dere er neglene fra Iris av. De varte heldigvis mye lengre denne gang! Nå er neglene korte og stygge igjen gitt. Får bare gjøre det beste ut av det og lakke dem i ny og ne.

Jeg har hatt litt problemer med bildeopplastning i dag jeg!
Flere bloggere som har merket noe til det?


- Marthe <3  

Bokanbefaling!

God morgen trofaste lesere! I dag har jeg fryktelig lyst til å starte dagen med noen bokanbefalinger. Er det i orden for dere eller? Satser på det jeg. Da jeg var i Stavanger sist, kjøpte jeg meg en bok som het "Carries dagbok". Dette er en bok om "Carrie" fra de kjente filmene sex and the city 1 og 2. Boken handler om Carrie som ung, hennes ungdomstid på high school, hennes yngre flammer og de gamle vennegjengene som vi ikke får høre om i filmene. Jeg likte karakteren til Carrie mye bedre i boka enn i filmene. I boken ble jeg kjent med henne som en enda bedre jente. Personligheten hennes er skildret som god, litt naiv, men veldig veldig morsom noe ihvertfall jeg syntes var underholdene! I denne første boken leser vi om Carries uflaks når det kommer til gutter, forhold og vennekrangler. Alt kaoset gjør at hun stadig drømmer seg bort i tanken om å komme seg til New York for å bli forfatter. Alt i alt er det en lettlest bok som også er lett å kjenne seg igjen i. Den faller mest sannsynlig i smak hos alle jente-jenter i alderen 15-20år.
Terningskast 6 fra meg.

Andre bok jeg vil ta for meg er "Carries dagbok 2". Den har vel egentlig fått tittelen "Sommer i storbyen". Dette er etterfølgeren av den første boken og som dere sikkert forstår på tittelen har Carrie nå endelig kommet seg til storbyen! Boken handler enkelt og greit om Carries første besøk i New York og hennes første møte med de tre, hysterisk morsomme jentene som vi alle kjenner fra "Sex and the city". Som i den første boken, kan jeg avsløre at Carrie nok en gang treffer på en kjekkas. Eneste forskjell er at denne typen er 30 år! Carrie selv er 17 og fremdeles jomfru så at dette forholdet er morsomt å lese om er det ingen tvil om! En god bok med humor, kjærlighet, drama og alt vi jenter elsker å lese om!
Terningskast 5!


Selv leste jeg dem i omvendt rekkefølge noe som var litt forvirrende, men det fungerte!

Anbefaler alle jente-jenter der ute å lese begge to!


- Marthe <3

En biltur ut i evigheten..

JA! Det er det jeg nettopp har hatt. Det føltes ihvertfall slik. Jeg hadde helt glemt hvor sinnsykt lang tid det tar fra hytta til Jonas og hjem. Jeg kom akkurat inn døren nå og har sittet i bil helt siden 13.40(!!). Vanligvis skal turen ta 6 timer, men med omveier og stappa bil ble og føltes turen betydelig mye lengre. En ting er ihvertfall helt sikkert. Jeg skal ikke inn i et tog, et fly eller en bil på ÅR. Okei mulig det ble tatt i bruk litt overdrivelse der.

Mulig jeg tar en tur til Stavanger om litt. Er det noe jeg lengter etter nå så er det tid til å slappe av.. Ikke gjøre noe som helst, kun lese. Jeg hadde jammen ikke strøm på kamera i dag heller, men noen bilder fikk jeg knipset likevel. Haha, gjett hva jeg kalte bildemappen fra i dag da? "LAAAAAAAAAAAAAAANG biltur".


Et bilde som beskriver dagens biltur hundre ganger bedre enn de 151 tegnene jeg akkurat skrev.


Tipper minst 10 av dere får en trang til å telle disse tegnene nå. 
Stilig? Kjørte nesten over skyhøyde.

Nå lover jeg å komme sterkt tilbake på bloggfronten!


- Marthe <3

Moutft - 11.09.11

Dagens reiseantrekk!


I dag ble der dårlig med øyensminke, og det resulterer i solbriller.
Bukse fra Cubus
Sko fra Nelly

Skjorte fra Bikbok
Belte fra Gina Tricot


Jaja, et bilde uten solbrillene skal jeg tåle.

Likte dere antrekket?


- Marthe <3

Vinn tannbleking!

Denne ukens søndagskonkurranse er i samarbeid med www.thewhiteone.se. Jeg har arrangert en konkurranse i samarbeid med dem før og dette ble så populært at det bare er å kjøre en runde til. Har du lyst på tannbleking? Jeg har anbefalt den i et eget innlegg før som dere kan lese om under kategorien "Marthe tipser" i margen til høyre. Ellers er det stadig vekk noen som kommer med spørsmål angående påføring av produktet. Derfor tenkte jeg å komme med en videoblogg i løpet av uken hvor jeg viser hvordan tannblekingen skal påføres! Det er super enkelt, men det kan jo likevel være greit med en videosnutt!

For å vinne må du:
1. Legge igjen navn og mail INNI kommentaren din.   
Kjøpes >HER<

Vinneren trekkes førstkommende onsdag!


- Marthe <3

Elg-safari!

Som dere kanskje skjønte med forrige innlegg, ble det ingen langedrag på oss likevel i dag. Det ble bærplukking og elg safari i stede gitt! Desverre så vi ingen elg denne gang. Kun en liten søt mus, og vi kjørte den ikke ned engang.. Det ble med andre ord en vellykket elg afari likevel!

Det er ikke meningen å drepe dere med hytte og naturbilder, men denne gang fikk jeg ikke tid til å forhåndskrive noen spennende anbefalinger, tips eller sminkeinnlegg. Vi skal hjemover i morgen og da gleder jeg meg masse til å vise dere de nye Praha klærene i de kommende antrekkene! Etter både lanseringsfesten og shoppingen i Praha har jeg samlet inn så mye inspirasjon at det nesten oser over.. Bare å glede seg!


Eneste fine vi fikk med oss fra elgsafarien var denne utsikten..


Dagens middag! Supergodt!


- Marthe <3

I goodiebagen!

Mange av dere spurte om ikke jeg kunne vise dere hva som var i denne goodiebagen vi fikk på lanseringsfesten! Det kan jeg selvsagt få til. Det var en gigantisk goodiebag med en blanding av absolutt alt! Alt mulig som er kjempegreit å ha i hus! Jeg knipset noen bilder av innholdet til dere i går, so here it is!


Body lotion, skrub og body cleanser!


Litt digg!


Til leppene..


Til neglene..


Mascara og hårspray.


Gleder meg til å teste!


Denne down to the pore aner jeg ikke hva er! Vet dere?


En ring.


Første bok.. Gleder meg!
Bok to!


Nå har jeg litt lesestoff fremover!

Noen som har lest disse bøkene?


- Marthe <3

Hvor ble det av saueteken?

Dere vet vel hvor glad jeg er i sauer? Det første Jonas og jeg gjorde da vi ankom hytta var å dra på sauejakt. Etter hans mening skulle sauer være fryktelig glade i salt så vi hadde selvsagt med en skål salt på tur! Etter fire minutts trasking i skogen fant vi en flokk på tre sauer.. Men til min store forferdelse, likte de ikke saltet.. 
Koom da sauen!


HVA??


Jaja, vi fikk noe godt ut av turen.


Bær..


- Marthe <3

Moutfit - 09.09.11

Ja.. I dag blir bildene av dagens reiseantrekk litt utenom det vanlige! Jonas og jeg er endelig fremme på hytta deres. Kjempe deilig å være her igjen! I morgen tror jeg jammen meg vi har planer om å dra til Langedrag. Noen av dere husker kanskje hvordan dette gikk sist? Det hele endte med en skogstur på 4 timer da vi ikke fant frem til parken! Huff, denne gang tror jeg vi kjører.

Jeg rakk ikke engang å skiftet til hyttetøy før disse guttene skulle lære meg å hogge ved! Det ble med andre ord et meget latterlig syn, som kanskje ikke veldig overraskende også ble knipset..


Råklar for å vise litt muskler!

 
Sikting og konsentrasjon..
Iha!


Men det gikk ikke helt som jeg hadde tenkt.


Hang bare fast og sånn. Fasken altså.

Lars: Nei nå må du gå å bytte klær før noen ser deg.

 
- Marthe <3

Sneak peak!


Første blad koster 29kr! DET har vi råd til.


Livet til Cath i New York.
Anettes garderobe.
Lea om bloggingen!


..Et eksklusivt intervju med Elise!  

Pluss mye mye mer!


- Marthe <3

Lanseringsfest for streetstyle!

Beklager masse for smådårlig oppdatering på bloggfronten i går! Det ble så forferdelig hektisk. Da vi kom frem i leiligheten til Jonas sin kusine var det plutselig tid for lanseringsfest! Tiden bare fløy av gårde og før vi visste ordet av det sto vi utenfor Fugazi hvor festen tok sted.

Lanseringsfesten for bloggmagasinet streetstyle ble absolutt vellykket og jeg fikk med meg en alle tiders goodiebag hjem! Fordelen med å ta med kjæresten er jo at man får dobbelt opp med goodiebag. Haha, heltopp! Ellers møtte jeg på flere superhyggelige bloggere, lesere og andre flotte folk. Fikk knipset noen bilder fra festen som jeg gjerne vil vise dere. Jeg rakk desverre ikke å ta noen gode bilder av kjolen før festen, men det blir sikkert ikke siste gang jeg hiver den på. Kanskje jeg kan få ordnet noen bilder på hytta?


Her har jeg møtt på >Lea< og >Cecilia<. Supre jenter! Lea kan dere lese om i første utgave av bladet!
Turtelduene..


Det var til og med god mat å få! Cecilia og jeg spiste oss ihjel på disse skivene.Se ann! Heldiggrisen var omringet av flotte damer hele kvelden. Jaja, og noen menn!


Lea på scenen. Hun fikk æren av å trekke en heldig vinner av en sykkel!


Ja her har vi tommy også. Artig kar!


Goodiebagene vi fikk. Gikk over all forventning. Har dere sett?


Fikk to nye bøker av dette besøket jeg. Storfornøyd!

Skal gi dere en sniktitt av selve bladet senere!


- Marthe <3

Moutfit - 08.09.11

Reiseantrekk og litt mer..


Orket ikke drasse på to jakker, så det ble en gloheit pels i sola på meg i dag! 


Merker jeg er klar for en liten fest nå! 


Fra den alt for lange togturen.. 5 timer er lenge!


Vi var begge skrubbsultne da vi kom frem..


Noe som resulterte i usunn pizza!


- Marthe <3

Kveldens antrekk!

Her kommer kveldens antrekk! Dagens reiseantrekk skal dere selvsagt også få.


Kjole fra h&m
Sko fra Office shoes
Lommebok fra I am
Nå mangler bare den sorte fuskepelsen..

Hva synes dere?


- Marthe <3

Besøk!

I dag har jeg fått besøk a Kristine igjen! Må utnytte de få dagene jeg er hjemme. I morgen tidlig, 09.10 for å være nøyaktig går toget til Oslo hvor denne lanseringsfesten tar sted! På fredag, dagen etter reiser Jonas og jeg videre til hytta hans. Gleder meg til å komme ut i gokk litt. Ja, og ikke minst til denne festen da. Det blir kjempe spennende!


..Oog vi har som vanlig tatt lunchen på bon appetit!


Det var godt altså.. Ser bare ikke helt sånn ut.


Så mistet vi bussen hjem. Så vi tok et stallbesøk mens vi ventet på neste.  


Fine føllet som jeg har vist dere før. Sauhistorien, dere husker vel den?
Første dag med de nye skoene. Allerede blitt med i stallen!


Jaja, pyttsann!

Skal du på lanseringsfesten for streetstyle i morgen?


- Marthe <3

Skoene er i hus!

Hentelappen for skoene fra Nelly kom samme dag som jeg dro til Praha. Hehe, typisk! Jaja, jeg er STORfornøyd til tross for at leveransen denne gang var sen. Jeg synes faktsk begge parene er mye finere i virkeligheten enn på bildene nelly har av dem. Når det kommer til størrelsene var de sorte normale, men de grå litt små. Ville derfor kjøpt disse i en størrelse større hvis jeg skulle kjøpt dem om igjen. Men jeg kan selvsagt bare bytte dem i hakket større! Begge parene var forresten helt vilt behagelige! Det skal bli en FRYD å gå i dem..
Grå sko til 449kr. Kjøp dem  >HER<
Rart lys og veldig sorte skinnbukser gjør dem mer grå på bilde her, men de er like sorte som bilde over viser.


Sorte sko til 449kr. Kjøp dem >HER< 

Likte dere dem?


- Marthe <3

Nytt i sminkepungen!

Huff, jeg greide å bruke 1000kr bare på flyplassen i går jeg. Jeg turte ikke å ta med sminken i veska i tilfelle de skulle ta den fra meg i securitaskontrollen. Etter x antall timers venting på flyplassen følte jeg meg så stygg at jeg fikk et sterkt behov for å kjøpe ny sminke. Så det gjorde jeg! For 500kr og jeg er veldig veldig fornøyd. Tenkte å vise dere mine nye produkter som dagens første innlegg..


Alt i merket MAC.


Solpudder.
Pris: 229kr?Vanlig pudder.
Pris: 185kr
Leppestift.
Pris: 129kr


Jada, jeg skal snart begynne å prøve ut nye farger på leppene. Jeg skal bare manne meg litt opp først.  

Har du testet noen av disse produktene?


- Marthe <3

Nye gelènegler!

Ja, da var det vel på tide å vise dere de nye neglene! For dere som ikke har fått det med dere, støper jeg gelèneglene mine hos >Iris< i byen. Dette er ei super dame! Kjempehyggelig og utrolig nøyaktig. Jeg blir alltid strålende fornøyd etter å ha vært hos henne. Forrige gang fikk jeg prøve ut noe man kaller Japanske 3D negler. Det er neglforlengelse, fransk manikyr og noe jeg så fint kaller "utstikkende pynt". Hvilken type pynt som skal på neglene, kunne jeg velge selv. Til tross for at dette ble farlig fint, nøyde jeg meg denne gang med forlengelse og manikyr. Jeg ville også ha dem litt kortere denne gang, ettersom jeg har noen lange shoppingdager forann meg! Resultatet ble ikke veldig overraskende heltopp. Jeg merker ikke engang at jeg har falske negler så behagelig er det.


Hun holder til i Markensgate 20. Rett ved Narvesen.


Venterommet med den alt for gode sofaen.


Lokalet er så flott..


FØR
Flinka selv..  Tusen takk Iris!


ETTEROg hey gutter! Det må da være noen av dere som sniker seg innom denne bloggen i all hemmelighet. Husk at neglstell ikke bare er for oss jenter! Kom dere til Iris en tur dere og. Vi jenter setter stor pris på rene og pene guttehender. 


Åh, var det ikke fint? Kortere og mer behagelig!

Ta gjerne en titt på nettsiden hennes >HER<.
Her kan dere lese om alt hun har å tilby, og selvsagt også prislister!


- Marthe <3

           Neglene er sponset

På gardemoen!

Hei hei dere! Nå sitter Jonas og jeg stuptrøtte på gardemoen i Oslo! Jeg fikk ikke lagt meg før fire i går natt. Dermed ble det ikke mer enn en times søvn. Øynene svir som bare det. Heldigvis er jeg superflink til å sove både på flyplasser og i fly. Halv åtte i dag tidlig gikk flyet fra Kristiansand til Oslo,  og halv tre skal vi inn i et nytt fly til Amsterdam for så å ta siste fly til Praha. Puh! Det blir litt av en dag, men tiden går fort når vi koser oss..


Lunsj på pizzahut!


Trøtte gladtrynet..
 
- Marthe <3

Awesome!

Åh i dag har jeg hatt en flott dag! Klokken er snart elleve og vet dere hva? Jeg reiser om 7 timer og jeg har verken pakket, dusjet eller krøllet håret som alt skal gjøres innen ett i natt. Shame on me! Ikke har jeg oppdatert dere noe godt heller. Huff og huff. -Men jeg sparer litt på kruttet! Har forhånsskrevet noen innlegg som skal postes under all flyventingen i morgen. Ja så kommer det selvsagt Prahaoppdateringer i massevis!

I morgen skal jeg blant annet vise dere de flotte neglene jeg har skaffet meg. Ja for noe har jeg fått gjort i dag! Jeg ble strålende fornøyd denne gangen også. Iris, du er god du! Ellers har jeg hatt en historisk kveld med Kristinemor. Fy søren som jeg har ledd i dag. Bare vent og se...


Kristine og jeg koste oss med nachos.And here it comes..
Hvem er hvem?


Haha, DØR.
Meg og deg <3

Nå må dere sove godt dere som ikke er på fest denne fredagskvelden!


- Marthe <3

September planer!

September blir visst en hektisk måned for min del. Og jeg som hadde tenkt til å skaffe meg jobb denne måneden! Kanskje det må vente til oktober? Jaja, foreløpig har jeg ingen problemer med å finne ut hva jeg skal bruke tiden min på. Ta gjerne en titt på september-planene mine..

02.09 - Få nye negler hos >Iris<. Deretter: Jentekveld VS nelly vertinne? JENTEKVELD!
03.09 - PRAHA!
07.09 - Èn dag hjemme. Skal brukes godt! Antagelig med jentene. 
08.09 - Lanseringsfest for bloggmagasinet Streetstyle.
09.09 - Hyttetur til Liaset.
17.09 -"Kjendisfesten" i Kristiansand som jeg så fint har invitert meg selv til.
20.09 - Får jeg presset inn en Stavangertur her tro?
29.09 - Sydentur med jentene VS festhelg i Aalborg?


Men nå skal jeg straks av gårde til denne flotte dama!


Jeg skal nemlig få nye, nydelige negler til Prahaturen!


Neglene jeg fikk sist. Åh, fine ikke sant? 

Flere enn meg som har en hektisk måned forann seg?


- Marthe <3

Kosekveld!

Jeg har tatt turen til >Annika< i kveld jeg! Jeg har ikke vært så flink til å oppdatere dere i dag, men jeg har hatt det veldig fint. - Og enda bedre skal kvelden bli! Skoene jeg bestilte for snart dem år siden er forresten enda ikke kommet. Jeg tror jeg blir gal jeg.. Får håpe de kommer før høsten er over og jeg må gå til innkjøp av vintersko!


Heldigvis har det kommet litt andre ting i posten.. Her er mine to nye filmer!


Dagens middag.


Mamma har solgt sofaen, så nå sitter vi å ser tv på en madrass i stua. Svært hyggelig.


På bussen uten høye hæler!


Istemaster Marthe.

Ha en flott kveld!

- Marthe <3

Moutfit - 01.09.11

Da var vi hjemme igjen! Ikke at vi skal være det så forferdelig lenge. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å legge ut noe outfit i dag. Syntes vel det var litt for kjedelig, men så gjorde jeg det likevel.. Håper dere alle er like heldige som vi er med været i dag! Det er første september og sola skinner som bare det. Herlig!


Shorts fra h&m
Topp fra Bikbok

Sko fra DNA
Ringer fra www.dobb.no

Hva synes dere? Kjipt eller ikke kjipt?


- Marthe<3