hits

august 2014

My visit at Eldomestic

Her kommer et aller siste bildedryss fra torsdagen jeg tilbrakte i Oslo.. Denne gang tenkte jeg å dele litt av besøket mitt på "Eldomestic". Nordens største messe for småelektronikk! Ååh, jeg får ikke sagt det nok. Denne jobben er alle tiders. Jeg møtte opp på Thon Hotel Arena klokken 17.00 torsdag ettermiddag, og fikk en superhyggelig omvisning. Herlighet så mange spennende produkter jeg fikk titte på. Vi var innom alt fra skjønnhet og velvære, hjemmespa-produkter, styling til hår og kjøkkenredskaper og jeg koste meg glugg ihjel. Gikk bare rundt og smilte fra post til post jeg.. Tenkte jeg skulle dele bildedrysset fra besøket mitt med dere, og trekke frem noen absolutte favorittprodukter fra messen. Alt dette kan nemlig kjøpes på Elkjøp! Både i vanlig butikk, og på nett HER.

Slow juicer Witt
Første stopp ble en av favorittpostene.. Her fikk jeg nemlig teste "Slow juicer Witt" fra Kuvings. Juicemaskinen som gir optimal kvalitet! Dere som har en vanlig juicemaskin hjemme, har kanskje lagt merke til at juicen har en tendens til å skille seg når den kommer i glasset? Det er fordi juicen oksideres. I vanlige juicemaskiner blir nemlig frukten hakket opp av kniver. Med en slowjuicer kvernes alt du måtte putte i av ingredienser. Juicen oksideres minst mulig og næringsstoffer og enzymer beholdes i drikken. Dermed kan man også juice for 2-3 dager fremover og la det stå i kjøleskapet uten at drikken blir ødelagt. Dessuten lager disse maskinene mye mindre lyd! Praktisk om man er første mann opp om morgenen og får lyst til å lage seg et sunt glass før jobb!Denne juicemaskinen får dere kjøpt både i butikk og på Elkjøp sin nettside HER.

Madeleine: Si ifra hvis du har lyst til å teste et av produktene våre så skal jeg sende deg det.
Marthe: Åh, er det sant? Kan jeg få denne!?Silk'n glide
Slik ble "Silk'n glide permanent hair removal" min! *GLEDEPÅJORD* Jeg har tidligere testet både barbering, voksing og epilering, men jeg har aldri prøvd permanent hårfjerning i form av lysbehandling! Dette har tidligere bare vært forbeholdt skjønnhetssalonger, men å ta slike behandlinger er på langt nær gratis! Nå kan man altså gjøre det på egenhånd. Produktet koster 999 kroner og inneholder 30 000 lyspulser som går ned i hårsekkene og dreper dem. Man må bruke produktet et par ganger i måneden de første 2-3 månedene, og så skal man altså være hårfri! Gud, så deilig det ville vært å konstant gå med silkemyke legger. Jeg har allerede begynt behandlingen og kan nesten ikke vente med å se resultatet om noen måneder. Lysbehandlingen kan brukes på hele kroppen, inkludert ansiktet!Denne får dere også kjøpt på Elkjøp, eller i nettbutikken deres HER.

Til slutt vil jeg et siste favoritt-produkt! Kjenner dere denne krølltangen igjen? Det er denne varianten jeg krøller håret med hver eneste gang jeg er hos frisøren, og jeg har forelsket meg fullstendig i den. Håret trekkes automatisk inn og krølles på bare noen sekunder. Jeg trodde dette var et produkt som bare kunne kjøpes på helt spesielle nettbutikker, men nå vet jeg at Elkjøp har den til 1495kr både i butikk og på nett. Wihuu! Jeg fikk ikke testet den på messen ettersom håret mitt allerede var krøllet, men Elkjøp-ansatt "Madeleine" fikk krøllet håret på 10 minutt og herlighet for noen bølger. Dette stylingproduktet er virkelig helt genialt.Vinn en Eldomestic goodiebad
Har dere lyst til å være med i trekningen om å vinne en goodiebag? Madeleine har nemlig fått flere som hun skal dele ut til noen heldiggriser der ute! Alt dere behøver å gjøre for å være med i trekningen er å gjette hva innholdet i posen er. Det gjør dere HER. Dere behøver ikke å gjette riktig for å vinne, men jeg kan gi dere et tips likevel.. Produktene ligger i kategorien "skjønnhet og velvære!".Tommy Myhre.. Tusen takk for meg! Jeg koste meg en hau.
Nå har dere kanskje noe å tilføye ønskelisten til jul? <3

                 Annonse

[Alt-Text]

BIRTHDAY GIRL!HAPPY BIRTHDAY TO ME! I dag er jeg endelig 22 år gammel. Hurra! Jeg har innbilt meg at jeg er 22 i flere måneder allerede, så veldig annerledes følte jeg meg ikke da jeg våknet denne søndagen. -Men hallo i luken, det er alltid hyggelig å være bursdagsbarn. Tusen takk for alle gratulasjoner som allerede har tikket inn i form av meldinger og telefoner på facebook og mobilen. Åh, dere er så snille! <3Jeg reiser tilbake til Kristiansand i dag, men først skal jeg være så heldig å få tilbringe noen timer med familien. Bestemor står allerede og kokkelerer på kjøkkenet, og til tross for at feiringen av både tante og meg tok sted forrige uke, blir det nok en runde med kake i kveld! *GLIS* Ellers har jeg fått et hyggelig bursdagssum inn på konto i dag, og deler av disse pengene skal gå til kamerautstyr! Jeg synes nemlig blogg-utstyret må oppgraderes litt. <3 Håper dagen deres har vært like fin som min, og igjen tusen takk for alle gratulasjoner. Endelig kan jeg gå på utestedet "Harveys" lovlig! Hehehe. Kjolen jeg har på meg er egentlig fredagsantrekket, men jeg tenkte dette var en ypperlig anledning å vise den frem på. -Sammen med mitt nyinnkjøpte smykke fra Zara!Bestefar mener jeg ser ut som ordføreren selv i det.. Haha!Ønsker dere alle en deilig og avslappende søndag!

New in - Innkjøp!

Se så mye fint som har fått plass i garderoben min! Ah, jeg er storfornøyd med alt sammen. Dere husker kanskje at jeg mistet kofferten min på hjemreisen fra Costa Rica? En stappfull koffert full av klær, produkter og sminke til sikkert 20 000 kroner. Jeg har stresset i over en måned med å ringe rundt til personell både på flyplassen i Miami, Berlin og Oslo, men alt jeg får igjen for å sitte på "vent" i telefonen i 20-30 minutt, er et nytt nummer til en ny ansatt som kanskje kan hjelpe.. Denne uken ga jeg faktisk opp, og ringte forsikringsselskapet for å melde kofferten tapt. Så nå må garderoben delvis fylles opp igjen! *SUKK* En rekke nydelige kjoler, unike sommerplagg og splitter nye både skjørt og topper fra Thailand er mistet. -Men jeg får bare tenke positivt. Nå er det plass til nye høstklær i garderoben! Ikke at det er det jeg har handlet inn den siste tiden.. Huff, jeg vil liksom ikke innse at sommeren er over, og kjøper fremdeles på kjoler, skjørt, shortser og singleter. Lenge leve strømpebuksen! Hehe. Litt nytt treningstøy får også bli med hjem fra Stavanger! Gina Tricot har jo fått en egen treningskolleksjon, og fy søren så fint mye av det var. Absolutt verdt en titt jenter!

Dere må bare spørre om dere lurer på hvor noe av dette er fra! På meg har jeg mitt nye treningstøy fra Gina Tricot.

Michael Kors neglelakken fikk jeg i goodiebagen fra Kicks. Elsker fagen!
Nå er det like før Skal vi danse snurrer på skjermen her. God lørdag. <3

Live # Laugh # LoveJeg har omtrent ikke et bilde fra gårsdagen hvor jeg ikke ser slik ut.. *Gapendelatterfjes* Jaja, det er vel et tegn på at jeg hadde det gøy? Jeg vet ikke hvor mange jenter vi var, men vi ble jammen en del som feiret bursdagsbarnet "Tonje" med pizzaboller og brownies! Heldige meg som nok en gang fikk sneket meg med på et alle tiders jentevors med venninnene til Iselin. Får nesten lyst til å flytte tilbake til Stavanger igjen jeg. Koser meg jo sånn her! Arh, om jeg bare kunne tatt med meg studier og hele venninnegjengen fra sør..
Min siste hele dag her er kommet, og den skal brukes på litt jobb, litt familie-kvalitetstid og litt venninnekos. Blir ikke stort bedre enn det! Mye mulig Iselin og jeg forviller oss ut på kino også når kvelden kommer, men da må jeg sørge for å få sett "Skal vi danse" i reprise. Hoho. Caroline skal jo ut på gulvet i kveld! Jeg er vel ikke alene om å glede meg til å se henne i finstasen? Har på følelsen at valsen hennes vil bli hakket bedre enn bydansingen min i går.. Høhø. Jeg hadde det ihvertfall moro. Veldig moro!-Og det tror jeg bursdagsbarnet også hadde?

Åh slike kvelder.. <3 Hvordan kan man få nok av dem?

Marthe tester: Kicks Colour IdHerlighet så mye moro jeg fikk være med på i går. Dagen startet som tidligere nevnt med pressefrokost hos Kicks. Dette sammen med en rekke andre bloggere og ansatte. Frokost i form av baguetter, horn, makroner og juice, sto klart på bordet da vi ankom klokken 08.00, og da magen var fylt fikk vi servert et spennende foredrag rundt Kicks høstfavoritter. Blant disse var den geniale tjenesten "Kicks Colour Id". En scanner som i løpet av få sekunder måler hudens nøyaktige fargetone. Du har kanskje som meg, stått i butikken med åtte ulike foundations i hånda, usikker på hvilken du skal gå for? Å finne den perfekte foundation er søren ikke lett! Jeg har ikke tellingen på hvor mange produkter jeg har kjøpt med meg hjem for så å finne ut at fargen ikke passet likevel. Fra og med 4 september kan man dra til hvilken som helst Kicks butikk og få scannet hudens fargetone helt gratis. Den ansatte i butikken vil da fortelle deg nøyaktig hvilken farge du behøver og vise deg de foundations som du har å velge mellom. Når sortimentet består av 1600 forskjellige varianter, er det ikke alltid like godt å vite hvor man skal begynne. Tenk, snart er hjelpen å få gratis i alle Kicks butikker!Slik fungerer Kicks Colour Id:
1. En Kicks ansatt fjerner en liten stripe sminke av kinnet ditt.
2. Den ansatte setter scanneren på huden og lar den finne hudtonen din.
3. Du får nedskrevet din nøyaktige fargetone og hvilke foundations du kan velge mellom!Med meg hjem fikk jeg en diger goodiebag full av deilige Kicks-nyheter! Blant annet Victor&Rolf's nyeste parfyme. *LYKKE*. Under her ser dere også hvilken fargekode og foundation jeg endte opp med etter å ha fått huden scannet. Gleder meg til å teste!Flere som kunne tenke seg å finne sin nøyaktige hudtone?

     Annonse

[Alt-Text]

Høsten 2013 - One year agoGod ettermiddag alle sammen! Nå skriver jeg fra stavanger igjen. Jeg fløy direkte fra Oslo til Stavanger igjen sent i går kveld og her blir jeg like gjerne til bursdagen min førstkommende søndag. Planen var egentlig å reise hjem i går, men ettersom jeg har skolefri hver eneste fredag, bestemte jeg meg for å tilbringe denne siste helgen hos bestemor og bestefar. SÅ er det på tide å komme seg hjem og hente en rekke pakker på posten. Hoho, venninne i sør begynner i følge snapchaten også å bli en smule utålmodige. De synes vel jeg var nok bortreist i sommer! Mihi <3 Jaja, jeg har jo faktisk vært her i en hel uke nå! Herlighet som dagene flyr.
Jeg har holdt på med bilderedigering i hele dag og er enda ikke helt i mål med skriving og mailsvaring! Puh, skal bli alle tiders å erstatte pcen med en skikkelig girlsnight i kveld kjenner jeg. Iselin har invitert meg på enda et jentevors, så om et par timer håper jeg at jeg vil være på vei dit! -Men først skal dere oppdateres, og jeg starter med en oppsummering av fjorårets høst-antrekk.

Jeg hadde ikke mange antrekkene i fjor høst, men her er noen!
Måtte dette årets høst-antrekk bli mye lysere.. Blir jo helt deprimert av å se på dette her. Haha!

Workshop - Moods of Norway

Wææ! Nå har jeg nøyaktig en time til neste event, så nå får jeg bare trykke i vei på tastaturet her! Har dere hatt en fin dag? Åh, det har jeg. Det har gått i ett siden klokken 07.00, men alt jeg får være med på er jo bare supermoro! Å dra på eventer, spise frokost, teste produkter og få goodiebags er liksom ikke det mest slitsomme arbeidet jeg har kommet over. Hehe, ja til flere slike oppdrag!

Jeg har knipset en mengde bilder fra pressefrokosten, men jeg rekker ikke å se gjennom alt nå, så mer fra dette får dere få i morgen! Nå tenkte jeg bare å dele noen snapshots fra formiddagen min. Jeg hadde noen timer til overs mellom første og andre event, så da kastet jeg meg like godt på en workshop hos Moods of Norway. Fine June skulle egentlig dra alene, men så fikk hun meg på slep også. Her fikk vi hilse på guttene bak Moods of Norway, vi fikk servert en spennende presentasjon av høstkolleksjonens oppbygning, og vi fikk spise oss gode og mette på byens beste sushi. Wuhuu! -Og herlighet så mange fine plagg det befant seg i dette showrommet.. Himmel og hav! Give it to me.

Håper dere har fått en fin dag selv! Nå kaller fotografjobben på meg. <3

Let's wake up and work!God morgen Oslo! For en god natts søvn. Ah, deilig, deilig, deilig! Alarmen sto på 06.00 i dag tidlig og 07.00 var jeg stelt og klar for pressefrokost sammen med litt flere bloggere. Mer om det skal dere få når jeg har fått satt meg ned og tittet på bildene, men akkurat nå kommer jeg til å være på farten i noen timer til! Jeg drar nemlig fra et event til et annet denne torsdagen og i mellomtiden får jeg vel sørge for å ta turen innom Zara? Er ikke det på sin plass når jeg først er her? Kunne trenge en ny kjole, eller to! Høhø.

Ville bare innom for å ønske dere en riktig god morgen! Håper på og treffe noen av dere blogglesere fra østlandet i dag jeg. Vi skrives mer senere jenter og gutter! Nå skal frøkna ut på nye eventyr i hovedstaden. <3 This is a good day to have a good day!

Travelling for work!Woop woop! Da var jeg endelig fremme i Lillestrøm. Flyet til Gardermoen gikk klokken tre i dag, og nå har jeg altså fått sjekket inn på Thon Hotel Arena, Lillestrøm. Slett ikke verst! Jeg har fått en diger dobbeltseng, en kjempefin utsikt, et stort bad, kontor og flatskjerm. Hva mer behøver man da? Jo det skal jeg si dere.. Roomservice! Mihi, godt jeg skal bestille meg det så fort dere er oppdatert. <3
Åh hotellivet <3 Jeg koser meg noe helt vanvittig her allerede. Livet med selvutløser er riktignok en pest og en plage, men etter å ha bygget kamerastativ av koffertholder og søppeldunker så fikk jeg i det minste til noen bloggbilder! Hehe.. Da er alt som det skal være.

Så fort jeg har fått i meg litt mat, drar jeg på butikken for å handle inn til en ordentlig kosekveld med idol på tvskjermen. Jeg har ikke fått med meg et eneste program hittil i år, så nå er jeg sjeleglad for å ha onsdagskvelden helt ledig! Jobben min starter ikke før i morgen, så i kveld er det bare meg, chipsposen og hotell-sengetøyet. <3 Blir det bedre? Nei! Ikke engang en pen mann kunne gjort dette mer perfekt.

Say hi to my new crib! <3
Flere som skal glane på idol i kveld?

Antrekk - 230814

God kveld kjære, gode blogglesere! Har ikke gamlefar vært flink på fotograferingsfronten i dag? Herlighet, jeg er ordentlig imponert jeg! Han kan jo være bloggfotograf han også! *HURRA* Jeg ville egentlig dele lørdagsantrekket mitt med dere i helgen, men regnet har plasket ned så lenge jeg kan huske, så dere får få det denne tirsdagen i stedet. Dere vet jo hvordan jeg er.. Knipser ikke et bilde om lyset ikke er nøyaktig slik jeg vil ha det. Vi får krysse fingrene for en solfylt høst, ellers blir det dårlig med antrekksbilder på bloggen!

Jeg må bare få si tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene dere legger igjen om dagen. Synes dere er veldig flinke på respons både på instagram og på bloggen, og det setter jeg veldig stor pris på. -Men så må jeg bare få ta opp en liten sak med noen av dere. På noen av kommentarene som har tikket inn de siste dagene, har det virket som at noen av dere stresser dere ihjel over at jeg ikke er på skolen denne uken? Jeg forstår bare ikke hvordan enkele kan hisse seg sånn opp over det? Hvor får dere energien fra? Jeg blir litt matt jeg.. Jeg har ikke skrevet stort om studielivet ettersom jeg ikke trodde dette interesserte dere noe særlig, men jeg forstår jo nå at jeg nærmest bør dokumentere enhver forelesning jeg drar på i fremtiden. Dere det gjelder mener det sikkert bare godt, men vær så snill og stol på at jeg vet hva jeg gjør da. Jeg studerer på deltid og har ingen obligatoriske forelesninger, men det er klart jeg går på skolen så ofte jeg kan for det. Jeg har gledet meg til å studere dette i et helt år! Jeg har full kontroll, så dere kan ta det helt med ro.
Sko fra Bershka, veske fra Charles & Keith, Kjole fra Mango, Smykker fra H&MSånn, det var dagens takketale + pep talk.
Hehe. Håper dere liker den nye kjolen! <3

T.O.D.A.Y

Figure out what makes you happy, and do more of it!For en film vi så i går. Dere må bare se å komme dere på kino og se "Let's be cops". Den var så morsom! Eller... Iselin lo av filmen, og jeg lo av Iselin. Hun klarte nemlig ikke å beherske seg, og brølte av latter så hele salen snudde seg. Ikke bare under et par scener må dere tro.. Nei, gjennom hele filmen! Jeg tror flere i sal 6 på stavanger kino fant venninnen min minst like underholdende som filmen i går. Jeg blir vanligvis superflau under slike situasjoner, men i går kunne jeg ikke annet enn å drepe meg av latter. Tårene rant konstant og latteranfallene stoppet ikke før vi satte på bussen hjem. Gud.. Dette kinobesøket kjennes på magemusklene!

Tenkte bare jeg skulle dele noen snapshots fra morgenen min med dere. I dag skinner endelig solen igjen her! Jeg har hatt en rolig formiddag med lesing i bestemors gamle interiørblader. Får aldri nok inspirasjon til nye idèer! Ellers har jeg litt å ordne i dag. Fly og hotell til morgendagen må bestilles, for da flyr frøkna fra Stavanger til hovedstaden. <3 Dere må ha en strålende tirsdag så lenge. Vi skrives mer senere i dag vi!Happy tuesday y'all! Don't worry.. Friday is comming!

Tupper på lunch date!Ny uke, nye muligheter! Jeg valgte å starte denne mandagen med en hyggelig lunch-date jeg. Planen var egentlig å bare bli til over helgen, men nå ser det ut til at jeg reiser direkte fra Stavanger til Oslo i stedet. Har ikke fått nok av godbyen riktig enda skjønner dere! Iselin og jeg dro i formiddag på "Jordbærpikene", bestilte lunch, skravlet og tok en aldi så liten shoppingrunde! H.E.R.L.I.G <3

Det ble kyllingwok på meg og ostesandwich på Iselin, og da shoppingrunden var overstått fikk jeg være med og hente tuppa hennes i barnehagen. Fy søren for et herlig vesen. Den jenta er bare nydelig! Jeg fikk både suss og klem, og da var min dag gjort... <3

Haha, jeg må bare ha med dette lille sitatet. Jeg har tenkt på det helt siden jeg satte på "Lilla Istanbul" på middags-date med Cathrine. Vi hadde akkurat inntatt tidenes middag og satte begge to med hver vår mobil i hånden. Ingen av oss sa et ord. -Så dukket altså dette opp på instagram og jeg ville drepe meg av latter. <3 He-rre-gud. Jeg må bli flinkere til å legge fra meg den telefonen.Gullungen.. Nå er det kino som står for tur!
Ha en strålende mandag alle sammen <3

@marthekborge - Instalately
God kveld! Har dere fått en fin søndag så langt? Jeg forstår ikke hvor den har blitt av jeg. Timene har som vanlig bare forsvunnet fra meg. Sånn er det når man sover bort halve dagen! Det eneste som har stått på planen denne søndagen er lesing. Ikke av pensum, men av en roman kalt "Bak den vakre fasaden". Noen som har lest den? Krysser fingrene for at jeg blir ferdig med den til i morgen så jeg kan se og få skrevet en anmeldelse av den. Det er jo en halv evighet siden sist vi hadde en bokanmeldelse her på bloggen!

Ellers storkoser jeg meg fremdeles her i Stavanger. Arh, jeg skulle gjort mye for å få bli her i en uke til, men jeg har mye spennende på planen for den kommende uken. Jeg reiser blant annet inn til hovedstaden for et spennende event! -Men mer om det skal dere få senere! Nå tenkte jeg bare å dele mine siste insta-bilder med dere. Det begynner å bli en stund siden forrige oppsummering! <3

Selfies, selfies, selfies. <3 Får man nok selfies på en instagramkonto?
Tror ikke det. Til dere som ikke alt gjør det, følg meg gjerne: @marthekborge

Cheers! It's saturday.Ohoi... I går ble en sånn kveld! Første blogg-update måtte bli en smule forsinket denne søndagen. Jeg har nemlig snorket til langt utpå ettermiddagen! Hoho. Som vi koste oss i går. Jeg skulle vel egentlig ha vært på toga-party med mine nye medelever i Kristiansand, men denne helgen fristet bylivet i Stavanger hakket mer! Iselin hadde nok en gang lovet å ta meg med ut, så gårskvelden ble tilbrakt på vors med 10-12 av venninnene/kameratene hennes. Det ble ikke knipset all verdens med bilder, men her får dere det lille jeg har!

Kjempehyggelig å hilse på og skravle med så mange nye fjes! Da klokken nærmet seg tolv, dro vi på utestedet "Hall toll", og her ble vi nærmest helt til stengetid. Danset, lo og koste oss en hau! Noen søte blogglesere fikk jeg også hilst på. Like kos som alltid. <3Another saturday well spent. <3

Todays updo: A classy messGod morgen og hei lørdag! Jeg må bare le av kommentarene som ble lagt igjen under forrige innlegg. Herlighet, det var ikke måte på. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen. Magnus og jeg er bare venner. Jeg lyver ikke til dere. Sier jeg at det ikke er noe på gang, så er det virkelig ikke noe på gang. Hehe. Det går faktisk ann å bare være venner også.  <3 Så fikk vi det oppklart!

Har dere sovet godt? Åh, det har jeg.. Sover alltid som en engel i bestemors gigantiske dobbelseng. Vekkerklokken sto på 07.30, men tror dere jeg kom meg opp? Hah! 09.45 klarte jeg å dra meg opp fra sengen, og da var bestemor allerede i gang med frokosten. Som jeg blir skjemt bort her nede. Loff med ferske reker, sjokomelk og kaker fra gårsdagens bursdagsfeiring.. He-rre-gud. Ingen som hører meg klage nå! Tante og jeg fyller begge år neste søndag, og ettersom vi da ikke vil være samlet tok vi feiringen litt på forskudd i år!

Ellers har morgenen gått til litt hår-eksperimentering. Det er så lenge siden sist! Jeg har sittet og sett på utallige youtube videoer for å prøve å sluke til meg litt ny inspirasjon. Resultatet av dagens eksperimentering får dere i et bildedryss over og under her. Det ble ikke akkurat som i inspirasjons-videoen, men jeg likte frisyren likevel jeg. Spesielt lekker til en åpen-rygg kjole og noen enkle perler!

Messy, but still classy <3 Eller hva sier dere?
Noen som vil ha oppskriften i form av steg for steg bilder?

R.O.A.D.T.R.I.PWoop, wooop! Da var jeg endelig fremme i favorittbyen, Stavanger! Ah, så deilig det var å se familien igjen. Både bestemor, bestefar og tante tok meg imot med de største glisene da taxien stoppet utenfor huset. Dere som følger meg på instagram har vel alt fått det med dere, men til dere som ikke gjør det: Magnus og jeg bestemte oss like godt for å kjøre sammen til Stavanger i dag. Han er nemlig født og oppvokst i Nærbø, og skulle på familiebesøk selv denne helgen! For en genial idè. Vi skravlet så fælt at vi helt glemte hvor vi var på vei, og plutselig hadde Magnus nesten kjørt meg helt inn til Stavanger. Hoho! Timene fløy og jeg fikk lære Magnus hakket bedre å kjenne. Kos! Nå glir han snart inn i bestis-skuffen altså! Hehe. <3Når man er på roadtrip med treneren så skulle man kanskje tro at lunchen består av grove knekkebrød, frukt og grønt? Well, not so much!

Magnus: Er du sulten?
Marthe: Ja, la oss kjøpe boller.Det gikk i rosinboller, melkerull, smil, brus og god morgen youghurt... GOD HELG!Ah, så fin denne helgen skal bli! <3 Ønsker dere en super fredag.

4 måneders jubileum = Test!

I dag er det nøyaktig fire måneder siden mitt første møte med Magnus dere! For fire måneder siden, i midten av april bestemte jeg meg for å ta opp treningen igjen. Jeg hadde hatt en fryktelig lat vinter hvor jeg bare såvidt hadde våget meg ut på en joggetur en gang i blant, og kjente etter en 3 ukers lang lungebetennelse at kroppen trengte å komme i form igjen. Så kom Magnus inn i bildet, og jeg skal ærlig innrømme at jeg tenkte det samme som mange av dere andre. Hvordan i all verden skal jeg føle meg komfortabel med å svette, trene og virkelig pushe meg selv foran den hunken der?! Det er crossfit vi snakker om.. Ikke zumba!

Jeg hadde ikke engang peiling på om crossfit ville være noe for meg! -Men jeg tok sjansen, og det er vel noe av det smarteste jeg har gjort i år. Magnus og jeg har blitt gode venner, og har det virkelig bare supermorro med hver eneste PT time.Ettersom vi i dag hadde "4 måneders jubileum", mente Magnus at det var på sin plass med en test! Jeg visste at jeg var i dårlig form da jeg møtte opp til min aller første PT time 21 april 2014, men det gikk ikke opp for meg hvor dårlig, før økten var gjennomført. Jeg husker at jeg fikk tre superenkle øvelser å utføre på raskest mulig tid, og jeg husker at jeg ville kaste opp allerede etter første runde. 6 minutt og 34 sekund brukte jeg på å komme meg igjennom det hele, og i dag gjorde jeg nøyaktig det samme på 2 minutt og 52 sekund. *HURRA!* Dere kan tro jeg var fornøyd med en forbedringsprosent på over 50%. Øvelsene var riktig nok kjempeenkle, men det er likevel deilig å kjenne på hvor mye lettere jeg kunne utføre dem i dag!Magnus var så sikker på at jeg kom til å knuse min gamle rekord at han bestemte seg for å dokumentere det hele. Under får dere videosnutten, og vil dere se enda en så må dere gjerne ta en titt på Magnus sitt nyeste blogginnlegg!Les innlegget til Magnus og se den andre videosnutten HER.
Haha.. Jeg digger overskriften hans! 

Q&A - Costa Rica EF språkkurs

God formiddag kjære, gode blogglesere! Jeg har vært på farten hele morgenen, men nå fikk jeg endelig en liten time å oppdatere dere på. Kjenner det skal bli så godt å få slappet helt av med familien i helgen! Vel, slappe av, trene, være med venner og blogge som en helt.. <3 Det er alt som står på planen for de neste dagene, og det passer meg ypperlig.

Over til noe helt annet! Jeg har som tidligere nevnt akkurat begynt å ta igjen mailsvaringen for hele sommerferien, og de siste dagene har jeg lagt merke til at en god del av meldingene er fra blogglesere som har spørsmål rundt den siste EF språkkurs reisen min. For å slippe å svare på de samme tingene så veldig mange ganger, tenkte jeg nå å kjøre i gang en spørsmålsrunde angående oppholdet mitt i Costa Rica. Planlegger dere en hvilken som helst EF reise i fremtiden, spør meg gjerne om det er noe dere lurer på! Jeg kommer til å svare på absolutt alt så ikke nøl om du har et spørsmål eller to på lur! Jeg har også lovet dere en time for time beskrivelse av dagene mine her nede. Dette innlegget er like rundt hjørnet. <3Dere kan også bestille en gratis EF språkkurs brosjyre for mer info HER
Har dere noen spørsmål til språkkurs reisen min? Fyr løs! <3

God i love my office!

Kan et kontor bli mer jentete? Hehe, jeg tror ikke det. Denne morgenen har gått til litt mailsvaring! Jeg kan ikke si at jeg ser lyset i enden av tunnelen riktig enda, men jeg har ihvertfall begynt og det føles skjønt. Endelig er jeg på vei tilbake til gamle hverdagsrutiner. Jeg klarer fremdeles ikke å stå opp når alarmen ringer klokken 08.00 om morgenen, men jeg får i det minste gjort noe fornuftig når jeg endelig kommer meg opp to timer senere. Selvdisiplin, hvor har du blitt av? Må bare se å skjerpe meg nå som studiene faktisk har begynt.

Jaja så ble det nok en rolig morgen. Frokosten ble inntatt sammen med bestis og så fort dere er oppdatert og alt av kommentarer er besvart, drar jeg inn til byen for noen hyggelige ærend! Ville bare innom for å ønske dere en strålende onsdag. Tenk vi er midtveis i uken allerede! Ah, bare to dager igjen til frøkna drar på Stavangerbesøk. Ja, kjære familie... Jeg kommer og besøker dere til helgen hvis det er greit! Iselin har lovet å ta meg med ut på byen til lørdag, og jeg kjenner et sterkt behov for å klemme på familien igjen. Det er så ALT for lenge siden sist!

Dere må ha en nydelig onsdag så lenge!
Nyt finværet dere som har fått det.
<3

Dinner is served - Indisk kyllingJeg skal ikke drepe dere med matoppskrifter. Jeg lover... Jeg må bare dele denne ene indiske kylling-gryten med dere! Ah, gårsdagen var den store premieredagen for alle favorittprogrammene mine. Idol.. Ungkarskvinnen og Det Nye jenta! Jeg var vel ikke den eneste som brukte mandagskvelden på å være tvslave? Til alt dette måtte jeg jo lage meg noe godt! Man kan se på tv uten å ha noe godt å tygge på, så jeg bestemte meg for å lage en indisk kylling-gryte med ris og nanbrød. Ikke bare til meg, men også til bestis!

Maten smakte akkurat som jeg håpet på.. Supergodt! Liker dere kylling i karri så er jeg sikker på at denne oppskriften vil falle i smak! Jeg vet ikke hvordan jeg klarer det, men hver eneste gang jeg lager mat så blir kjøkkenet vendt på hodet. Kanskje det er fordi jeg har for stor plass å boltre meg på? Litt hvitløkskall blir liggende igjen der, og litt paprikarester blir liggende igjen helt i andre enden. Jeg elsker å lage mat, og jeg elsker å spise den, men å rydde opp i kaoset etterpå.. Erh, finnes det noe kjedeligere? Jeg tror ikke det. 
 

Du trenger: 1. 400g kylling 2. 1 dl matfløte/kremfløte 3. 3-4ss karri 4. 2 ss paprikakrydder 5. 1/2 ts pepper 6. 1 fedd hvitløk 7. Ris 8. Nanbrød 9. 1 paprika 10. 2 hermetiske bokser med hakkede tomater (gjerne krydret) 11. 2 ss matoljeSlik gjør du:
1. Sett først og fremst på risen. La den koke etter anvisningen på bakken. Skru også ovnen på 200 grader.
2. Hell 2 ss olje i en gryte og stek hakket paprika og hvitløk sammen med karri, pepper og paprikakrydder.
3. Når dette har stått og surret seg litt, heller du over begge bokser med hermetiske tomater.
4. Kok det hele opp og la det stå og putre i 5 minutt. Tilsett så 1 dl kremfløte/matfløte.
5. Mens dette småkoker videre, hakker du kyllingen i mindre biter og steker dem i en stekepanne.
6. Finn frem en stavmikser, sett gryten til sides og mos alt som er av tomat, paprika og hvitløksbiter.
7. Når du kun sitter igjen med en fin rød/oransje saus, kan du helle oppi de ferdigstekte kyllingbitene.
8. Hiv inn nanbrødene og la dem steke i 3-4 minutt. Hell vannet av risen og server med det samme!

 
 

Husk å smake gryten til! Vil du ha mer karrismak, tilsett mer karri.. Vil du ha den sterkere, tilsett mer pepper!Velbekomme!Benyttet meg også av anledningen til å vise frem min nye, hvite H&M kjole!
Var den ikke fin? 250 kroner! Hihi. Det syntes jeg den var verdt. <3

A turkish girl's night!

Fine, fine bestis. Jeg er så glad for at jeg fikk den spontane idèen om å spise på byens tyrkiske restaurant i går kveld. Fy som vi koste oss her. Ettersom Cathrine har hatt en tyrkisk kjæreste i fem år, kjenner hun både kulturen, landet, og maten inn og ut. Hun har selvsagt vært på restauranten "Lille Istanbul" mange ganger tidligere, men for min del var det aller første gang! Vi bestilte hver vår tallerken med "Iskender kebab" og fikk en gigantisk porsjon av tyrkisk brød, kebabkjøtt, ris, salat og en saus bestående av youghurt, tomat og smeltet smør. Høres ut som en merkelig kombinasjon ikke sant? Vel, tyrkerne kan sakene sine! Det smakte himmelsk. Ah, jeg tror jeg elsker all mat som ikke er norsk jeg. De er bare så vanvittig mye flinkere på krydder og spennende ingredienser i utlandet! Kjenner det er like før jeg begynner å sikle av tanken på denne middagen. Ingen tvil om at dette stedet skal besøkes flere ganger.

 
 

Arh, dette brødet man får servert før maten slår jo nesten alt.. Minner meg om alle tyrkia-ferier jeg har hatt! <3

Desserten tok vi i form av en youghurtis på Deli de Luca og her traff jeg på en kar som hadde fryktelig lyst til å være med på bloggen. Jammen viste det seg at vi skulle på samme buss og bodde i samme nabolag også. Hoho, hyggelig å hilse på deg Mathias!Så ble kvelden avsluttet med enda en sleepover! Perfekt.
God mandag! Ønsker dere en super start på den nye uken.

Healthy pancakes for lunch

OMG! Ser ikke dette godt ut? Planen var egentlig å lage Cathrine og meg pannekaker til frokost, men ettersom jeg først måtte kjøpe melk, ble det lunsjen min i stedet. Jammen ble de litt sunne også! Eller.. Jeg brukte i hvert fall fullkornet mel. Hehe. Ikke verst, Borge!

Jeg vet ikke hvor timene ble av i går! Cathrine og jeg startet dagen med et solariumsbesøk før jeg dro hjem til leiligheten igjen med nyeste utgave av "Det Nye". Plutselig hadde jeg sittet litt for lenge i sofaen og slukt til meg ny inspirasjon. Jeg hadde store planer om å blogge som en helt, men minuttene forsvant til søndagskos og vips så var det tid for middag ute med bestis! Mer om det skal dere få i neste post, men jeg må bare si allerede nå at gårsdagen var F-A-N-T-A-S-T-I-S-K. Jeg kunne virkelig ikke bedt om en bedre søndag.

 

Du trenger - Pannekaker: 1. 3 egg 2. 3 dl fullkornet mel 3. 2,5 dl melk 4. 50g smør 5. 1 ss sukker 6. 2 ss bakepulver 7. 1/2 ts salt

Slik gjør du:
1. Smelt smøret og varm melken. Bland de to ingrediensene sammen før du visper inn eggene.
2. Bland sukker, mel, bakepulver og salt. Visp dette inn med melk/smør/egg-blandingen.
3. Sett stekepannen på middels varme, og stek mini-pannekakene i litt smør.Topp med friske jorbær, blåbær eller bringebær.
JUMMY! Oppskriften gir deg ca 10 mini-pannekaker.

A little party never hurt nobody

 
 

Åå, som jeg koste meg med denne gjengen i går. Endelig fikk Cathrine og jeg tatt igjen litt for en hel sommer uten hverandre. Ikke èn dag har vi fått truffet hverandre i sommer. Fysj, jaja nå får jeg henne i det minste hjem til Kristiansand igjen snart! Dere husker kanskje at hun i vinter flyttet til hovedstaden? Vel, nå skal hun tilbake til favorittbyen og favorittmenneskene, og jeg kunne ikke vært lykkeligere. Enda en bestis er tilbake i byen. <3 HERLIG! Til tross for at bildene sier noe annet, ble det en rolig kveld på oss i går. Vi kom oss ikke på vors før halv elleve om kvelden og dro videre på byen et par timer senere, danset, lo og koste oss glugg i hjel.

Cathrine ble med hjem på overnattingsbesøk, så nå tenkte jeg å lage oss pannekaker til frokost hvert øyeblikk! -Og i kveld drar vi ut for å spise sammen! Ah, it's gonna be a great day. Ville bare innom for å dele noen bilder fra gårsdagen og ønske dere en fin søndag. Tusen takk for alle de fine kommentarene dere har lagt igjen under forrige innlegg. Jeg skal se å få svart dere alle i løpet av dagen. <3Another saturday well spent! <3

Spørrerunde - SVARBildene dine inspirerer meg så utrolig mye! Kan du fortelle litt om kameraet ditt og hvordan du redigerer bildene?
Så hyggelig å høre. Det er alltid mange som lurer på dette under spørrerundene så jeg svarer på det igjen jeg. Kamera mitt heter Nikon D3000 og linsen jeg bruker hver dag hele dagen er portrettlinsen Nikon 50mm 1,4. Denne koster 3000 kroner og gjør hele jobben for meg. Det eneste jeg gjør med antrekksbildene før jeg publiserer dem på bloggen, er å lysne dem litt eller forsterke kontrasten/gjøre fargene sterkere. Det er alt som trengs. Så lenge det er sol, blir bildene alltid superfine!

Har du noen nye i kikkerten?
Hehe, nei jeg har ingen i kikkerten. Jeg koser meg alene og har planer om å gjøre det en god stund til! Jeg kan selvfølgelig aldri vite hva fremtiden bringer, men jeg tror jeg har gått av å være singel en stund nå.

Du shopper mye ser det ut til, er det inntektene fra bloggen som gir deg muligheten til dette?
Synes du det? Jeg har jo blitt så flink på det området! Vel, jeg går berserk når jeg er på ferie, men ellers har jeg skjerpet meg noe iherdig på shoppingfronten. Det hjelper kanskje også på å ikke jobbe i klesbutikk lengre. Hehe! -Men ja pengene jeg bruker til shopping, reise, regninger osv, kommer alt fra bloggen og det er jeg supertakknemlig for. Altså.. Hvem vil ikke kunne leve på hobbyen sin? Jeg storkoser meg med denne bloggen og håper jeg kan være skribent av den i noen år til.Prater du fremdeles like mye med Jonas? Er dere like gode venner i dag?
Nei, vi prater ikke like mye sammen, men det er bare fordi vi ikke har behovet for det lengre. Jeg tror vi begge kom oss videre ganske kjapt ettersom vi allerede hadde følt oss mer som venner i mange mange måneder. Jeg er fremdeles kjempeglad i Jonas og ville fremdeles bli trist om noen gjorde han vondt, men de store kjæreste-følelsene forsvant for en god stund siden. Jeg treffer ham titt og ofte på byen, men det er ikke slik at vi daglig prater sammen lengre.

Hvordan går det egentlig med deg nå?
Jeg har det bra. Veldig bra. Hverdagen min har den siste måneden vært fylt med reiser og moro, og det tror jeg absolutt jeg har hatt godt av! Det har gått ut over bloggingen, men av og til må man bare legge jobben litt til sides for å virkelig kunne leve. Det er ikke så lett å nyte dagen når man konstant må gå rundt og tenke "hva skal jeg inspirere disse 17 000 menneskene med i dag?" Alt må planlegges, alt må knipses bilder av og verst av alt er det å mase på venninner om de både kan stille som modell og fotograf. Den siste måneden har jeg hatt dager hvor jeg bare har hatt lyst til å legge alt litt bort og i stedet gjøre akkurat det jeg vil. Tidligere har jeg fått fryktelig dårlig samvittighet og slått fra meg tanken på dette med en gang den dukket opp, men de siste ukene har jeg faktisk klart det, og det har vært så skjønt! Når det er sagt, så kjenner jeg at det skal bli godt å komme inn i mine gamle rutiner igjen, for jeg vet jammen ikke hvor jeg skal begynne i mailboksen etter ferien..Er det noe steder i Norge som du ikke har besøkt enda, som du kunne tenkt å reise til?
Hver gang jeg spør pappa hvor i verden han ville ha reist, så svarer han Norge. "Norge er så flott.. Jeg kunne tenke meg å se mer av mitt eget land". Jeg rister på hodet og sier han er gal. Kanskje interessen for å se mer av norsk natur kommer med årene? Ikke vet jeg, men akkurat nå ville jeg ha valgt å reise rundt i et hvilket som helst land fremfor mitt eget. Av byer i Norge har jeg sett og opplevd Bergen, Stavanger, Kristiansand, Oslo og Tromsø. Jeg kunne kanskje også tenke meg å besøke Trondheim.

Hvordan spiser du i løpet av en dag?
Jeg spiser veldig variert. Jeg har sjeldent samme middag to ganger i uken, men frokosten består alltid av to grove knekkebrød, eller havregrynsgrøt. Åh, det er så godt! Til lunch spiser jeg det jeg kommer over (gjerne noe mindre sunt ettersom jeg alltid er på farten), og til middag kan jeg lage meg alt mulig, men akkurat nå om dagen har jeg lagt min elsk på ulike varianter wok, fisk, kylling og pasta. Jeg spiser det jeg har lyst på, men får jeg lyst på sjokolade på en onsdagskveld så spiser jeg ikke en hel 200 grams. Alt med måte. Så lenge man trener jevnt og ikke overspiser på verken middag, chips eller sjokolade så tror jeg at jeg kan unne meg det jeg vil selv midt i uken.Har du noe mål med treningen utseendemessig?
Vil vil se sunn og sterk ut. That's about it.Er det viktig for deg å spise sunt og trene reglemessig på ferie?

Nei, det tror jeg mange har fått med seg alt. Det mest drastiske jeg gjør på ferie er å bestille pepsi max i stedet for pepsi. Det blir gjerne også dårlig med trening på disse reisene mine, men jeg sliter litt med å bruke ferietimene mine innendørs på et treningssenter. Det er så lite tid og så mye jeg vil se og oppleve! Jeg tar det heller igjen når jeg kommer hjem.

Hva er det du studerer?
Jeg studerer nå kommunikasjon og visuelle medier på UIA, og det planlegger jeg i første omgang å gjøre i et år. Liker jeg det så er det mye mulig jeg velger å ta en bachelor, men det får vi se på. Foreløpig er planen å bare ta et år.

Er du mest utadvendt eller sjenert?

Venninnene ville nok ha sagt at jeg var mest utadvendt, men jeg er rimelig sikker på at en person som ikke kjenner meg ville ha beskrevet meg som sjenert. Jeg bruker nok litt lengre tid på å bli kjent med nye mennesker, men til gjengjeld blir jeg da veldig glad i dem også!Hva gjør deg lei? Blir du noen gang trist?

Klart jeg blir. Jeg kan som alle dere andre ha dårlige dager jeg også, men det som virkelig gjør meg trist er når mine nærmeste ikke har det bra. Hvis noen i familien er syke, da har jeg det dårlig. Slik er det vel for alle? Man vil beskytte de man er glad i og man vil at familiemedlemmer skal leve evig. Hehe. Jeg kan putte meg selv i hvilken som helt situasjon og føle at jeg ville ha kommet meg lykkelig ut av det, men mister jeg et familiemedlem så vet jeg at det vil ødelegge meg. Selv om jeg ikke får sett familien min så mye som jeg skulle ønske så vet jeg at jeg har dem der og at jeg kan ringe når som helst. Går den tryggheten bort så vet jeg jammen ikke hva jeg gjør. Fysj! *Tenkepånoeannet*

Hvor er det blitt av Bella?

Aww. Bellis <3 Som jeg savner den hunden. Andrea (eieren til hunden) har flyttet hjem igjen fra studiene sine i Danmark, så Bella har vært på besøk hos henne i hele sommer. Faktisk så prøvde Andrea akkurat å sette valper på henne også! *MEGAGLIS*. Krysser alt jeg har for at det fungerte og at Bella nå har en eller to små bebiser i magen. Hvor nydelige ville ikke de blitt?

Var det mange som kjente deg igjen på UIA?
Nei, jeg la ikke merke til noe første skoledag, men veldig mange kommer bort på byen etter at de har inntatt et glass vin eller to. Hehe, det er hyggelig det også da! Er det vin som må til, så er det helt greit for meg. Kommer du ikke bort for å hilse på så legger jeg definitivt ikke merke til at du er eller har vært en bloggleser. Vel, med mindre det er en yngre jentegjeng som fniser og stirrer. Da pleier jeg å sette på mitt mykeste smil så de forstår at det er fullt lovlig å komme bort for å si hei <3 Det er bare koselig.

Bruker du juicemaskinen som du kjøpte i vår, like mye nå?
Nei.. Huff, den har stått ubrukt i en halv evighet. Det er litt trist, men man må bruke så uendelig mye frukt bare for en liten dl juice! Arh.. Også drikker du den ene desiliteren, og alt er verdt det.. Den hjemmepressede juicen er virkelig verdens beste, så jeg får vel bare se å starte juiceingen igjen!

Kunne du gitt meg dine fem topp bøker?
1. Et helt halvt år 2. Solfuglen 3. Tusen strålende soler 4. Senor Peregrino 5. Indias datterHvordan ser drømmemannen ut?
Okei, dette skrev jeg faktisk en hel liste på for over tre år siden.. Jeg kom opp med hele 10 punkter som denne mannen måtte innfri, og et av punktene var "han må ikke prate så mye". Jeg lo meg i hjel da jeg fant tilbake til dette innlegget for noen måneder siden. Hvem trodde jeg at jeg var? Haha! Her har dere den!

Drømmemannen's 10 punkter.. (Skrevet av meg som 18 åring)
1. God utdannelse og en stabil økonomi!
2. Smart. Man må kunne snakke om mer enn været og idol. 
3. Drømmemannen er velstelt og relativt pent kledd. Han må ta vare på seg selv. Fantastisk om han har et øye for mote, men ingen must. Kan han ikke kle seg, så kan han alltids få litt hjelp. Han skal tross alt være hetero.  
4. En drømmemann er ærlig og omtenksom.
5. Han må gjerne ha et pent fjes, men da foretrekker jeg at han ikke vet om det selv. Vi jenter flest liker ikke menn som er høye på pæra.  
6. Voksen, men samtidig barnslig. Man må kunne ha en seriøs samtale samtidig som man må kunne spøke. Humor er viktig.
7. Han må kunne stave ordet treningssenter. Gjerne uttale det korrekt også. Litt brystmuskler er helt i orden!
8. Søt, men ikke for søt! Romantisk, men ikke for romantisk. Jeg vil verken ha sang eller dikt.
9. Han må være en smule glad i å lage mat. Og gjerne litt glad i å spise den også, så ikke jeg blir alene om det. 
10. Og ja.. Han må ikke prate for mye.  Jeg trenger ro. Haha!


Litt av noen krav å stille som 18 åring eller hva? I dag er det ikke like vesentlig om han har brystmuskler, kokkekunskaper eller et godt øye for mote. Haha. Jeg vil bare ha en gentleman. Det viktigste er at man kan være seg selv, og ha det gøy sammen.Av alle destinasjonene du har vært på, hva er din favoritt?
Hmm.. Topp fem reisedestinasjoner må være 1. Sør Afrika 2. Zimbabwe 3. Mexico 4. Thailand 5. Costa Rica. Afrika, Asia og Mellom Amerika i mitt hjerte. <3 Jeg har besøkt mange flotte destinasjoner i Europa også, men er jeg ute og reiser så vil jeg helst at ting skal være så ulikt hjemme som overhode mulig. Derfor foretrekker jeg å dra litt lengre! Åh, jeg glemte Singapore! Singapore var også helt utrolig.

Hva er din all time favoritt film og tv-serie, og hvorfor?
Min all time favorittfilm må være "How to loose a guy in 10 days". Jeg elsker den! Når jeg tenker meg om så elsker jeg alle filmer Kate Hudson spiller i. For ikke å snakke om Matthew Mcconaughey. Favoritt tv-serie er helt klart Ungkaren eller ungkarskvinnen. Hvorfor? Fordi ungkaren eller ungkarskvinnen alltid er favoritten fra den forrige sesongen.. Da blir man jo avhengig ikke sant? Denne gang er det "Andy" som skal være ungkarskvinnen og jeg kan seriøst ikke vente. Hvor rå er ikke den dama der?Hvor lenge skal du ha PT?
Så lenge Magnus vil ha meg som PT kunde tenker jeg! Jeg stortrives i garasjen deres og har nå planer om å besøke den enda litt oftere. Ikke bare for private PT timer, men også for å delta på gruppe PT timene deres. Da er vi gjerne 7-8 stykker som trener sammen. Det høres spennende ut!

Om du havner i et forhold igjen. Kommer du til å dele like mye av det på bloggen?
Jeg har ingen dårlig erfaring med å dele forholdet mitt med resten av Norge, så jeg er absolutt ikke redd for å gjøre det igjen. Dere er jo gode som gull! -Men dette får denne mannen selvsagt bestemme. *Let us pray!* Haha, neida.

Skal du bo i den 75 kvadrats leiligheten alene eller skal du flytte?
Nei, jeg kommer til å flytte på meg etterhvert. Ikke bare fordi jeg ikke behøver så stor plass alene (for det gjør jeg vel ærlig talt), men også fordi jeg nå bor 20 minutt fra sentrum, skole og alle venninner. Når man ikke har bil og bussen går èn, eller på et godt tidspunkt to ganger i timen, blir det litt slitsomt. -Men jeg har ikke funnet noe enda, så skulle dere vite om en fin leilighet til utleie, gjerne litt nærmere kristiansand sentrum eller UIA så ta for all del kontakt! Det ville ha vært veldig veldig hyggelig.Jeg vet du har gjort det før, men kan du vise klesskapet ditt og fortelle hvilket system du har der?
Klart jeg kan det! Øverst - Topper, korte kjoler og genre sortert etter farge. Nederst - Sko (stort sett hæler). I midten - Bukser og shortser. I hjørnet til høyre - Lange kjoler og cardigans. Det er stort sett det systemet jeg har.. Når klærene ikke ligger som et eneste stort fjell på gulvet.Håper dere liker innlegget! Nå må dere ha en strålende lørdag. <3 Ta gjerne en titt i "spørrerunde-kategorien" i sidemargen til høyre om du ikke har fått svar på ditt spørsmål. Kanskje har jeg svart på det tidligere?

Stretching hour with MagnusJeg kan ikke tro at jeg kom ned i alle tre spagatene som liten. Jeg mener.. Bare se på det pinnestive kvinnemennesket! Hva skjedde? Jeg er virkelig blitt stiv som en stokk på baksiden av begge ben, så i dag gikk deler av PT timen min til tøying av underkroppen. Skal man ta markløft etter Magnus sin oppskrift så må man rett og slett ha litt bevegelighet. Dette er noe av det jeg er absolutt svakest på, så nå har jeg faktisk fått i hjemmelekse å tøye litt hver eneste dag.. Gjerne med favorittprogrammet snurrende på tvskjermen! Det må jeg da kunne klare?Og til alle dere som lurer på når Magnus og jeg skal gifte oss... Vi er bare venner!

Aww! Har dere sett.. Gullklumpene i Narviga. Hehe. Det måtte litt lek til etter at jeg hadde utført dagens økt. For nei, jeg slapp ikke unna med bare uttøyning. Før tøyingen fikk jeg rett og slett en liten burpees-test! Magnus satte på stoppeklokken og jeg fikk beskjed om å ta en burpee første minutt, deretter to andre minutt, deretter tre tredje minutt and so on til jeg ikke orket mer. En burpee i minuttet er selsvagt ingen sak. Man tar den jo på 3 sekund og har 57 sekunds pause.. -Men når man kommer opp i 8,9 og 10 så blir pausesekundene ferre, og da kjenner man det fort på pulsen! Jeg klarte 11 runder + 8 burpees på 12 minutt, og da var jeg så godt som dø etterpå. Nå utrodrer jeg dere til å prøve ut det samme! Hvor mange minutter orker dere å holde på? Klarer dere å slå mine 74 burpees? Hvis noen av dere gjør det så får jeg legge meg i hardtrening og ta testen om igjen om noen uker!

Magnus har sine "sjarmerende" øyeblikk..

Magnus:
Lacrosseballen må vise på bildet Marthe.. Ikke la den forsvinne i lårfettet.
Marthe: ............Disse røde ballene er jo helt geniale. Er du stiv på baksiden av låret? Legg en liten lacrosseball under og press ned, så kjenner du på akkurat den samme "godvonde" følelsen man får av uttøyning.. Jammen fungerer det også! Tror jeg må gå til innkjøp av en slik ball selv jeg. -Til hjemmeleksene mine!Takk for nok en fin formiddag i crossfit-garasjen!
Magnus kommer også til å blogge om timen vår HER

Have a great weekend!Kjære, gode, tålmodige blogglesere. <3 Jeg har hatt et rimelig fantastisk døgn. Ja for det er jo faktisk et helt døgn siden sist! Jeg fikk frokostbesøk av Kristinemor og hunden til morgenen i går, og senere på dagen fikk jeg besøk av både henne, kjæresten, Cathrine, og en kamerat. Herligfred som vi koste oss.. <3 Timene forsvant så fort fra meg at jeg rett og slett ikke fikk oppdatert dere hele dagen! Best for meg at jeg tar det igjen i dag! Hehe. Jeg har faktisk en rekke bloggarbeid og mailsvaring å ta igjen denne fredagskvelden så de neste timene er kun satt av til det. Jeg skal blant annet få ferdig svar-innlegget så det i det minste er klart for publisering i morgen tidlig.Ah, det var en fryd å våkne til strålende sol og sommer i dag! Jeg kunne faktisk ikke annet enn å hoppe i treningstightsen og hive meg på bussen til crossfit garasjen hvor Magnus sto klar for å gi meg min ukentlige trim. Jeg knipset som vanlig en rekke fine bilder, så mer om det skal dere få senere! Nå ville jeg i første omgang bare fortelle dere at jeg fremdeles er i live. Jeg har bare hatt det fryktelige travelt med å tilbringe litt ordentlig kvalitetstid sammen med mine aller beste.<3 Jeg har ikke fått tilbrakt så veldig mye mer tid sammen med den nye klassen min, men nå reiser vi på klassetur sammen allerede førstkommende mandag, så da krysser jeg fingrene for at jeg får blitt litt bedre kjent med dem! De jeg har fått skravlet med så langt har ihvertfall virket superhyggelige. Tror det skal bli et superfint skoleår jeg!

Tenkte bare å friste dere med gårsdagens gode frokost.
Hihi.. HAVE A HAPPY WEEKEND YOU ALL!
<3

Finally got some me-time!

Så hyggelig å se at forrige innlegg falt så godt i smak! Tusen takk for alle gode ord. Jeg har ikke fått svart på de siste kommentarene, men det skal jeg kose meg med så fort besøket mitt har dratt hjem for kvelden. I dag har jeg faktisk fått litt etterlengtet "Me-time", og det har vært så skjønt! Jeg våknet riktig nok opp hos Annika og venter nytt bestisbesøk hvert øyeblikk, men jeg har tilbrakt hele fire timer alene i leiligheten og jeg har kost meg sånn! Jeg kjøpte med meg nyeste utgave av "Det nye Shape up" og fylte hodet med ny motivasjon før jeg kastet meg på kjøkkenet og laget hjemmelaget risotto.Sååå godt! Kanskje jeg må dele oppskriften på denne også en dag. Anyways! Har dere det bra? Selv om jeg har kost meg glugg ihjel med litt alenetid, kjenner jeg at jeg nesten ikke kan vente til å få Kristinemor på besøk i kveld. Jeg har så mye morsomt å fortelle! Det er jo snart halvannen uke siden sist jeg så henne. Hehe. *Det føltes litt lengre enn det var*. Sånn er det når venninnene er litt for gode. <3 Ville bare innom for å ønske dere en fin kveld jeg. Vi får heller skrives mer i morgen!

Kos dere masse! Svarer som sagt på alt av kommentarer i kveld. <3

How to get over your ex1.
Ikke vær en stalker. Ikke stirr på gamle bilder av ham. Ikke klikk deg inn på facebookprofilen hans i håp om å finne ut hva han har gjort det siste døgnet. Ikke bry deg om han liker 1000 bilder av nye jenter på instagram. Tenk heller så desperat er han! Le av ham! Gjør hva enn du må for å føle deg bedre. Klarer du ikke å holde deg unna facebookprofilen hans så slett han heller som venn. Ikke sprett opp av glede om du får en melding fra ham på mobilen. Er det slutt så er det mest sannsynlig blitt det for en årsak.2. Få closure. Er det slutt så er det slutt. Ikke gå rundt og tenk at dere skal finne tilbake til hverandre igjen. Gjør du det så vil du aldri komme deg videre. Innstill deg på at du nå fremover skal være singel og lås deg inne og gråt i en uke i strekk om du føler for det. Det er viktig å få utløp for sorgen før sårene kan begynne å gro. Ikke dra på byen kvelden etter bruddet. Gjør deg ferdig med å være ensom og trist, og SÅ kan du begynne å nyte din nye sivilstatus.3. Omring deg med gode venner. Eller bare fine familiemedlemmer! Prøv ihvertfall å tilbringe mye tid sammen med de du er glad i. En god venn vil gjøre alt for at du skal føle deg bedre. Bruk dem for alt de er verdt. Dra på en rekke filmkvelder, sleepovers, eller middager. Gjør deg selv litt opptatt og HA DET GØY! Smil og le. Det finnes jo ingenting som er bedre enn det.4. Husk de dårlige tidene. Hva var årsaken til at det ble slutt? Tenk på den om du er i ferd med å falle tilbake på gamle baner. Dette har hjulpet meg en hel del! Det er fort gjort å se forbi det negative og heller tenke på alle de gode minnene. Det er absolutt flott å ta vare på gode minner, men akkurat vil du gjøre deg selv en tjeneste og komme deg videre. Da er det faktisk bedre å tenke på hvorfor dere ikke fungerte sammen.5. Ta deg en fest, kom deg ut på byen og nyt oppmerksomheten som du tidligere ikke har kunnet gjøre noe med. Flørt tilbake! La den kjekke karen spandere på deg en drink. Du føler deg kanskje bare bedre for en kveld, men hvem vet. Kanskje er det her du treffer den virkelige drømmemannen?6. Nyt friheten. Ikke hast deg inn i noe nytt forhold. Ta deg tid! Lek med din nye, frie hverdag. Tenk nå kan du gjøre akkurat hva du vil. Reis om du har lyst til det! -Og sett også pris på alenetiden. En søndagskveld alene hjemme på sofaen behøver vel ikke å være trist? Sett pris på ditt eget selskap! Velg deg ut en film, hent inn dyna, spis en hel boks iskrem og KOS DEG!7. Til dere som har blitt stygt dumpet av eksen.. Vel, ikke ring ham på fylla og gråt. Ikke finn på å sende gaver, trygle eller be om at han skal ta deg tilbake.  Kutt all kontakt og innstill deg på at det er slutt. Vil han ha deg tilbake så er det hans jobb å ta kontakt. Er han en av de luringene som tar kontakt bare for å få seg et ligg.. Vis meldingene hans til venninnene dine og la de bedømme hva han egentlig er ute etter. I dette tilfelle ser faktisk venninnene dine klarest. Vi er alle for gode for å være eksens leketøy.8. Skriv en liste på alt det positive som hører med det å være singel. Dette kan være ganske så morsomt! Under her får dere min. Hihi, håper dere blir inspirerte til å skrive en egen! 

Marthe's liste: 
1. Endelig kan jeg svare på alle de hete meldingene fra Petter Northug. (Når de en gang kommer)
2. Jeg kan alltids melde meg på ungkaren... 
3. John Carew is about to ask me on a date any day now! 
4. Jeg kan gjøre hva pokker jeg vil! Reise hvor jeg vil, så mye jeg vil, så lenge jeg vil! 
5. Jeg behøver aldri mer å se en eneste fotballkamp. Vel, inntil Carew kommer inn i bildet. 
6. Jeg kan være gal og melde meg på paradise hotel.. Eller kjærlighetsredet. Hah! 
7. Jeg har bare meg selv å tenke på. Jeg kan sove som en sjøstjerne, snorke, rote, og stå på badet så lenge jeg vil!
8. Jeg kan flørte, dra på date og forelske meg på nytt. Tjuefem ganger om jeg vil. <3 Sommerfuglerimagen-følelsen er den beste!Måtte dere ha noen spørsmål så er jeg her for å svare! 
Nå får dere ha en strålende onsdag. Single eller ikke single.

Oppskrift: KyllingwokGod kveld! Da var det på høy tid å dele denne deilige middagsoppskriften med dere. Jeg får stadig lyst på wok til middag jeg! Det er bare så vanvittig godt om man velger riktig ingredienser og ikke minst riktig woksaus. I dag prøvde jeg meg på en ny variant, og jammen ble det godt denne gangen også. Håper noen av dere får lyst til å prøve ut oppskriften! Liker dere søtsur saus så er jeg sikker på at den faller i smak. Stort enklere enn dette blir det heller ikke. Jeg mener.. Alle klarer vel å kutte grønnsaker, steke kylling og hive over en ferdig woksaus? Det er ikke verre enn det, men en steg for steg beskrivelse får dere likevel under her!Du trenger: 1. 1/2 brokkoli 2. 2 gulrøtter 3. En paprika 4. Et fedd hvitløk 5. En chilli 6. 2 pakker søtsur wok saus 7. 1/2 pakke egg nudler 8. En boks minimais 9. 2 kyllingfilèter oppkuttet i terninger 10. Om ønskelig, litt salt og pepper.

Slik gjør du:
1. Kok eggnudlene etter anvisningen bak på pakken.
2. Kutt gulrøtter, paprika, brokkoli, minimais, chilli og hvitløk i mindre biter.
3. Skjær kyllingen i terninger og mariner terningene med den ene pakken søtsur woksus.
4. Stek kjøttet i litt smør sammen med chili og hvitløken. Det skal nesten bli gjennomstekt.
5. La så kyllingen trekke på en tallerken mens du woker grønnsakene i 3-4 minutt. De skal bli gode og sprø.
6. Hell vannet av de ferdigkokte nudlene og rør forsiktig både kjøtt og nudler inn i wokblandingen.
7. Topp med den andre pakken søtsur woksaus og varm det hele sammen i et par minutt.Server med det samme! Oppskriften er for 2 personer. Velbekomme! Nå drar jeg på enda en fest med mine nye medelever!
Ha en fin kveld alle sammen. Sov godt og drøm søtt når den tid kommer. <3

Just wanna have a girlsnight!

Hallo alle sammen! Åh, hvor skal jeg begynne? Første skoledag gikk kjempefint! Vi er rundt 60 studenter i klassen så jeg har på langt nær fått hilst på alle sammen enda, men de jeg har fått skravlet med så langt har bare virket gode. Jeg følte nesten ikke jeg rakk å komme hjem før jeg var nødt til å hive meg ut igjen i går! Jeg fikk publisert et blogginnlegg og så var det bare å fly avgårde på vors med faddere og nye medelever. Her ble jeg til nærmere halv elleve om kvelden og deretter tok jeg med meg noen av jentene fra klassen til et nytt vors hos Annika. Hihi, så fikk jeg sneket meg til å se henne også litt! Jeg får visst aldri nok av Annika. Jeg kom akkurat hjem etter å ha tilbrakt enda en natt i Østerveien, og nå vil hun ha meg på besøk igjen. Det er i det minste godt det går begge veier! Hehe.

  
 

Èn kveld av fadderuken er over og jeg er allerede utslitt. Jeg er så støl at jeg ikke riktig vet hvor jeg skal gjøre av meg.. Kanskje det er noe av årsaken til at jeg bare har lyst til å sitte hjemme i kveld. Jeg høres jo helt tragisk ut, men jeg kan ikke huske sist jeg koste meg alene hjemme på sofaen! Sist jeg fikk litt Marthe-kvalitetstid var vel på flyturen hjem fra Costa Rica. Heh! Det er nok egentlig på høy tid å slappe litt av, men jeg vil selvsagt også bli kjent med disse medelevene mine, så jeg får bite tennene sammen og orke en kveld til. Jeg skal bare kose meg med litt matlaging først. Kyllingwok står på menyen, og oppskriften kommer på bloggen. <3

Haha! Noen bilder fra jentekvelden vi hadde på søndag. Det var kos det!
Håper det har gått bra med alle dere andre nye studenter også. <3

En sprekere mandag!Tjo hei! Huff, nå ble det en fryktelig sen oppdatering på dere her, men som jeg nevnte kort i går så har jeg altså startet på skolen denne mandagen! Dagen har gått i ett, og jeg skal fortelle mer om hvordan det gikk senere, men nå tenkte jeg i første omgang å dele morgenen min med dere! Jeg har nemlig vært supereffektiv i dag. Alarmen min sto på 07.00 denne morgenen, og 07.40 satte jeg i bilen til Magnus, på vei til crossfit-garasjen for dagens økt! Det er slett ikke verst å ha en personlig trener som henter og bringer? Så tidlig på morgenkvisten går det omtrent ikke buss her i ingenmannsland, så i dag måtte Magnus rett og slett stille opp som sjåfør også.

Det er ingen hemmelighet at jeg har nytt livet i sommer. I Barcelona gikk vi på Mc donnald's to ganger daglig, dro på byen annen hver dag og sov minimalt. Det kjennes på kroppen foråsidetsånn! Jeg har hatt et par PT timer etter denne lange måneden med reising og latskap, og fy så mye dårligere formen min har blitt. Usj, jeg kan faktisk ikke vente med å få kommet ordentlig i gang igjen!

 

Dagens økt skulle i følge Magnus ikke være så heftig, men da jeg de siste fem minuttene skulle ta så mange burpees som jeg bare klarte, lå jeg mer på gulvet og peste enn jeg sto oppreist. Det kom mildt sagt noen gloser, men Magnus gir meg ikke opp må dere tro. "Kom igjen Marthe. Dette klarer du. Nå reiser du deg og gir alt de siste tre minuttene!" Hadde jeg befunnet meg hjemme på stuegulvet der, så hadde det ikke vært noen tvil om at jeg hadde takket for meg og skrudd på tv'en i stedet. Jeg trenger en som kan gi meg et godt spark bak jeg! Denne crossfitgarasjen er virkelig GULL for treningsmotivasjonen min.

 Her ser dere noen av øvelsene jeg har slitt meg igjennom denne mandagsmorgenen. For en deilig måte å starte den nye uken på! I 45 minutt fikk jeg i oppgave å utføre en rekke ulike øvelser for absolutt hele kroppen. Jeg har blant annet tatt armhevninger, utfall med medisinball, ring rows, box jumps, handstand og kettlebell swing overhead. Puh, jeg husker godt hvordan jeg følte meg dagen etter forrige PT time, så nå kjenner jeg at jeg grugleder meg til å stå opp i morgen! Hoho, bare jeg klarer å stå opp.. <3

Til nå har jeg kun hatt private PT timer med Magnus + noen felles søndagstreninger med 30-40 andre sørlendinger, men fremover tenker jeg faktisk å hive meg på disse gruppetimene også. Om dere lager dere en bruker på www.progressive.no får dere nå faktisk en gratis gruppe-PT time! Matthew og Magnus tilbyr alt fra mobilitetstrening til kickboksing, turning/kroppskontrollstimer, vanlige crossfitøkter og olympiske løft. Noe av det høres for mange kanskje voldsomt ut, men crossfit er ikke bare for deg som er i toppform! Det er så mange som tror at de må ha teknikken på plass og være supersterke for å kunne drive med denne type trening. Dere.Tar.Feil.Enhver time i Narviga blir tilpasset hver enkelt sitt nivå, og alle heier frem alle.  Tenkte jeg kunne legge ved en liten videosnutt under her som kanskje kan gi dere en større smakebit på hva det egentlig er jeg driver med om dagen! Jeg har virkelig aldri hatt det så gøy med treningen. Øktene er tunge, men overkommelige og veldig varierte. Akkurat slik det skal være.Registrerer dere en gratis bruker HER så får dere nå en gratis PT gruppetime!
Kanskje jeg kan begynne å trene sammen med noen av dere fremover? I hope so.

Min sommerferie - 2014

Denne sommeren har på ingen måte vært perfekt. Ikke bare fordi Jonas og jeg har gått fra hverandre, men også fordi jeg føler jeg har gått glipp av så mye! Jeg skulle for eksempel ønske at jeg fikk tilbrakt mye mer tid sammen med mine aller beste. Jeg har ikke fått besøkt familien i Stavanger så mye som jeg skulle ønske, og jeg har ikke fått deltatt på en eneste jentekveld hvor jentene som bor utenbys også er tilstede.. Jeg har gått glipp av bursdager hvor hele venninnegjengen er samlet, jeg har gått glipp av hyggelige båtturer, og jeg har gått glipp av en rekke norske, varme sommerkvelder. Sånn er det når man velger å reise! Man kan ikke få i bøtter og spann. Man må velge bort noe, og denne sommeren valgte jeg å fly. Først til Thailand, så til Costa Rica og så til Barcelona.

Tre fantastiske destinasjoner, og tre vanvittig forskjellige type reiser. I Thailand fikk jeg kvalitetstid med pappa og lillebror. I Costa Rica lærte jeg spansk, fikk en rekke nye opplevelser og ble kjent med mange fine mennesker. -Og til Barcelona dro vi på tidenes jentetur med både strandliv, shopping og sightseeing! Sånn sett har jeg fått litt av alt, men jeg kjenner likevel at sommeren forsvant litt for fort fra meg. Kunne jeg ikke ha fått en måned til? Jeg tror aldri jeg blir mett på å skape sommerminner med mine nærmeste. Jeg vil lage flere! Nå. <3 Under her får dere sommeren min i en slags oppsummering av tekst og favorittbilder! Tenkte det var på sin plass med et slikt innlegg her på www.martheborge.blogg.no.MAI

Mai var måneden jeg sa opp jobben på Vero Moda for å ha en ordentlig sommerferie før studiene. Jeg jobbet riktignok ut måneden, men jeg hadde likevel noen fine soldager på stranden med både venninner og kjæreste. Vi grillet x antall ganger, badet i den iskalde sjøen, dro på båtturer, fisketurer og piknik i hagen! Mai måned var også en god treningsmåned. Jeg hadde 2-3 økter i uken med Magnus og tok meg gjerne også 2-3 økter hjemme. På et tidspunkt la jeg til og med om kostholdet, men så kom 17 mai, og jeg skeiet ut den ene dagen etter den andre.. Pyttsann! Så lenge jeg trener så bryr jeg meg ikke så mye om hva jeg putter i munnen. Man må leve også!

 

JUNI
Jonas og jeg bestilte oss en to ukers ferie til Chiang Mai i Thailand! Forholdet gikk ikke så bra så vi bestemte oss for å la denne ferien være med på å avgjøre fremtiden vår. Pappa tok oss med på alle mulige fantastiske steder, jeg fikk tilbrakt litt mer tid sammen med lillebror og Jonas og jeg fikk mildt sagt sprengt shoppingbudsjettet! Vi hadde det virkelig utrolig gøy sammen, men vi var som vi har vært i omtrent hele år.. Mer som gode venner. Når ikke engang en 140 kvadrats suite med basseng og tidenes mest idylliske omgivelser klarer å dra frem romantikken, da innser man at løpet er kjørt. Det var fryktelig trist å si ordene høyt, men i dag vet vi at dette var det riktige. Man kan ikke tviholde på hverandre for alltid bare fordi man er redd for forandringer. Det blir bedre! Man klarer seg alltid. <3 Det vet jeg nå.

 JULI
Juli måned gikk alt for fort. Plutselig fikk jeg tilbudet om å reise på EF språkkurs til Costa Rica, plutselig var jeg på vei, og plutselig var jeg hjemme igjen! Jeg reiste alene i 10 dager, ble kjent med en rekke herlige spansk-studenter, fikk en formue nye erfaringer og levde livet fullt ut. Lærerne var helskjønne, skolen var nydelig, hotellet mitt var enda flottere og jeg fikk endelig stått på surfebrettet igjen! Ah, jeg savner alt ved Costa Rica og kunne godt tenke meg å reise tilbake. Helst med de samme menneskene som jeg traff nå. <3

Det var også nå i juli Jonas og jeg offisielt gjorde det slutt. Jeg hadde en uke med tidenes kjærlighetssorg, og Annika og jeg bestilte en spontan Barcelonatur så jeg skulle få noe å tenke på i den tunge tiden! Heldigvis hadde jeg to reiser å se frem til, og heldigvis ba venninnene mine meg på jentekvelder og middag hver eneste dag. Jeg tror ikke jeg har sovet alene i leiligheten mer enn fire netter siden det ble slutt. Jeg har vært på utallige sleepovers, og jeg har til og med hatt venninnebesøk fra Stavanger! Ah, hva skulle jeg gjort uten alle disse fine jentene mine? Familien har også vært supergode støttespillere. Uten dem og dere, ville nok prosessen ha gått mye mye saktere. Det føles godt å ha det ordentlig bra igjen. <3Jeg har også endelig fått startet på svarene på spørrerunden! <3
Slike innlegg tar uendelig lang tid å lage, men det er altså på vei.

Cheers! It's saturday..

  

Okei. Gårsdagen var hysterisk. Det var så verdt det å dra ut i uværet, for fy så moro vi hadde det. Det er ikke ofte jeg synger singstar, men i går hadde jeg visst ingen hemninger! Vi var invitert på tre større vors, men takket nei til alle sammen for å bare være oss jentene. Marie dro til og med hjem fra et vors for å heller være med oss, skravle, synge singstar og bare ha en ordentlig girlsnight.

Det er jo dette som er morsomst! Timene bare fløy avgårde og plutselig var det midnatt og tid for å dra på byen. Der ble vi til langt på natt, danset og hadde det alle tiders! Vel, helt til kvelden tok en helomvending.. En pøbel-gjeng av noen ekle mannfolk begynte å yppe seg med en kamerat, Annika ble slengt i bakken og kameraten fikk både øl og noen slag i bakhodet midt på dansegulvet.. Not the greatest ending, men disse pøbelungene er i det minste utestengt fra utestedet heretter! Det ordner seg for snille barn.Til tross for at Annika hadde fått juling, bestemte hun seg klokken 03.00 for å nattbade med en vennegjeng, så hun haltet avgårde til bystranda mens Hanne og jeg dro for å kjøpe nattmat for så å kapre sengen hennes. For et liv. Det er godt sommerferien er over! Etter fadderuken skal jeg finne tilbake til en sunnere hverdag, og det tror jeg at kroppen nå skal ha godt av. Jeg er ikke laget for flere sene bykvelder i uken! I kveld har jeg faktisk invitert meg selv + jentene vi var i går på enda en girlsnight hos Annika, men denne gang er det middag og filmkos som står på planen. Det skal bli hyggelig det. <3 Tror vi alle trenger en slik kveld denne søndagen.

Håper dere fikk en fin lørdagskveld selv.
Wææ! Tenk i morgen er det skolestart!


That lady made my day!

Wææ! Hva er det for slags vær vi har fått her i Kristiansand? Jeg kan ikke tro at jeg har gått med på å være med ut i denne galskapen. Fy søren. Orkan + pøsregn er alltid en herlig kombinasjon! Jeg var seriøst klissvåt etter å ha gått de fem minuttene det tar fra Annika sin leilighet til busstoppet.. Dere kan jo tenke dere hvordan det gikk med det nykrøllede håret.. Jeg kom på bussen fullt sminket, i kjole og med klissvått hår, og det første jeg så var denne helskjønne damen som ga meg det stakkarsligste blikket noen sinne. Jeg kunne ikke annet enn å sette meg ved siden av henne og etter å ha skravlet med henne i 15 minutter ga hun meg paraplyen sin og sa jeg trengte den mer enn henne. Herlighet! That made my day <3 Elsker når jeg treffer på slike mennesker. Jeg måtte faktisk ringe bestemor så fort jeg hadde kommet meg helskinnet hjem og fortelle henne hvor snill denne damen var. Hun gjorde faktisk dagen min.Over til det dette egentlig skulle dreie seg om! Annika har laget meg en ny header! *WIHUU* Den er rimelig lik den forrige, men jeg synes likevel det er deilig med en liten forandring! Dere aner ikke hvor lei jeg blir av å stirre på det samme bilde av meg selv i mangfoldige timer hver eneste dag. Haha, jeg må snart lære meg å bytte design selv så jeg slipper å plage Annika annen hver måned. Hun er så snill som hjelper meg gang på gang. <3 Håper dere liker den da! Legg gjerne igjen en kommentar med deres mening. Det er alltid moro å få greie på hva dere synes!Ellers får dere ha en fabelaktig lørdag! <3
Kanskje vi til og med sees på byen i kveld?

My hair's back on trackÅåå, Marianne er verdens beste frisør. Jeg hoppet nærmest i taket av glede da jeg fikk beskjeden om at hun kunne ordne håret mitt denne lørdagsmorgenen. -Til tross for at hun egentlig hadde ferie. Det føles SÅ bra å ha håret på plass igjen. Ah, jeg har bare gått uten Hairtalk tapeextentions i nærmere tre uker, men jeg har virkelig virkelig savnet det. Nå må jeg bare se å få stelt neglene så er jeg fin og fjong til skolestart på mandag! Wihuu. Tenk nå er det like før denne frøkna begynner på skolen. Gleder meg skikkelig jeg! <3

 Bare se på disse før og etterbildene da.. Er det rart jeg er glad? Alt fire pakker med 55 centimeters hår kan gjøre med humøret.. Hallo fylde! Åh, jeg har nå brukt Hairtalk sitt tapeextentions siden november i fjor, og er enda storfornøyd. Kvaliteten er super, tapefestene føles lette på hodet og de er enkle å skjule enten jeg vil ha håret ned eller oppsatt. Også er det så vanvittig deilig å slippe denne clip-on varianten som man må ta av og på hver eneste dag. Det går fort en halvtime ekstra på badet om det gjøres ordentlig! Nå våkner jeg med 55 centimeter på hodet hver eneste morgen og alt jeg behøver å gjøre er å krølle det! Hihi, jeg gliser bare av å skrive det.

Jeg har altså normalt sett fire pakker med Hairtalk hår i, men det er ikke alltid nødvendig med så mye. Vil du bare ha litt ekstra fylde i håret ditt så holder det kanskje med to eller tre. Ønsker du å prøve ut denne typen extentions så vil jeg anbefale å dra til nærmeste frisørsalong som fører dette merket. Oversikten over salongene kan dere finne HER. La frisøren se på håret ditt, bestille inn den perfekte fargen og sette det på for deg. Det tar 60-90 minutt å sette det på og klippe det til, så det går unna i en liten fei.

 Nå hva synes dere? Igjen, tusen millioner takk Marianne!
Dere kan også bestille time hos Komponisten frisør HER

 Min behandling er sponset 

Pasta Carbonara: Torsk og baconGod ettermiddag! Det er litt pinlig å si det, men dette er faktisk den første middagen jeg lager meg etter at jeg fikk leiligheten for meg selv. Det er jo så kjedelig å lage middag til bare èn! Jeg kunne jo alltids ha invitert over bestis, men de siste tre ukene har jeg vært så heldig å bli invitert på middag den ene kvelden etter den andre, så da har det bare blitt slik. Jaja, en gang får være den første eller hva?

Gud jeg er god... Haha, neida. Joda. Dette var faktisk veldig veldig godt! Jeg har laget hjemmelaget pasta carbonara mange ganger tidligere, men aldri med fisk! Nå vet jeg at det også går an. Jeg vil til og med påstå at denne varianten er den beste jeg har laget noen sinne. Falt den gamle pasta-carbonara oppskriften min i smak så vil jeg absolutt anbefale dere å teste ut denne også. <3Du trenger: 1. 200g torsk 2. 250g Tagliatelle 3. En håndfull basilikum 4. 50g Bacon 5. Salt/pepper 6. 2 egg 7. 1,5dl lettrømme 8. 1 fedd hvitløk 9. 0,5 dl parmesanost 10. En halv løk

 
 
 

Slik gjør du:
1. Start med å koke tagliatellen etter anvisningen på pakken.
2. Stek baconbitene i en tørr panne og del torsken opp i terninger.
3. Stek så fisketerningene sammen med både bacon, oppkuttet hvitløk og løk.
4. Bland to egg sammen med 1,5dl lettrømme. Tilsett en god dose salt og pepper.
5. Når løken er blitt blank og fisken gjennomstekt heller du alt sammen i egg/rømme blandingen.
6. Hell vannet av tagliatellen og rør også denne inn i den ferdige carbonarasausen.
7. Pynt med litt revet parmesanost. Eventuelt også litt frisk basilikum.

Server umiddelbart! Gjerne med litt brød til. <3 Så det godt ut? For det var det virkelig. <3  
Nå drar jeg på sleepover. Sweet dreams!

Instagram: #Lovetofollow

Hei Norge! Endelig er jeg tilbake! Jeg satte alarmen på 08.00 i dag tidlig, men klarte ikke å åpne mer enn et øyelokk før klokken slo 10.30. Haha! Føles i hvert fall skjønt å endelig få sovet ut. Åh, hvor skal jeg begynne? Det er så lenge siden sist! Vel, jeg får starte der jeg slapp.. Annika og jeg tok oss en aller siste fest i storbyen, og til tross for at vi måtte være på flyplassen klokken 10.00 om morgenen, kom vi oss ikke hjem før 07.00. He-rre-gud. Jeg kunne seriøst trenge en ferie etter denne ferien! -Men FY så gøy vi hadde det. Nok en gang har Annika og jeg laget uforglemmelige ferieminner sammen <3 Tusen takk for turen, fine fine deg.

Planen var å dra rett hjem, men da vi ankom Kristiansand sent i går kveld fristet det mer å sove i Annika sin seng. So i did.. Og hos henne sitter jeg enda! Tenkte jeg skulle dele mine insta-favorittprofiler med dere før jeg drar inn til byen for noen hyggelige ærend. Under her får dere åtte av mine storfavoritter på instagram. Jeg har mange flere, men det er disse dere får i denne omgang! SÅ lurer jeg på om dere har noen gode insta-profiler å tipse meg om? Jeg er på utkikk etter interiør-inspo, matinspirasjon og humorprofiler med bilder eller tekst man bare ler så man griner av. Jeg elsker slike, men jeg vet om så veldig få! Fant èn profil kalt "Miserable_men" på instagram i dag tidlig og jeg har ledd meg skakk av hvert eneste bilde. Jeg tok den ikke med under her, men sjekk den ut. Det er i hvert fall min humor!@stylebymanda
A instagram profile with everything you love <3@peejet
Okei.. Denne mannen er fantastisk! Han er en liten ekspert i Photoshop og bruker instagramprofilen sin til å legge ut en rekke bilder av seg selv i situasjoner som han drømmer om å være i. Jeg ler meg seriøst i hjel. Mannen er fra New York og har over 150 000 følgere.@nakedplanet
Enda en *drømmesegbort* profil med nydelige naturbilder fra verden over. Jeg får aldri nok av dette og jeg tror ikke jeg er den eneste?@cuteboys_withcats
Cute boys + cats = Do i need to say more?@sheswearingfashiion
Elsker denne inspirasjonskontoen. Den har litt av alt! Her får man de beste bildene fra de beste profilene! Mange av bildene er tatt fra kjendiser, fotografer eller modeller sine profiler. En god blanding av deilig inspirasjon. <3@interior123
En av tre interiør-profiler som jeg følger på instagram! Jeg vet om svært få virkelig gode, men denne liker jeg faktisk veldig godt! Har dere noen gode tips på lur så vær så snill å legg igjen en kommentar under her, for jeg trenger nye idèer!@bloppisinspo
Åh, elsk! Nok en profil full av favorittbilder tatt fra alle mulige kontoer. Følg @bloppisinspo for en god dose daglig inspirasjon! Over her ser dere blant annet to bilder av min favorittdame i hele verden, "Candice Swanepoel". Jeg følger selvfølgelig også henne på instagram, men følger dere med i svingene så vet dere allerede alt om det.@iamlilbub
Aww! Hello there.. Nå til dags har også katter instagram! Mange av dere følger nok "lilbub" allerede, men dere som ikke gjør det.. Nå blir dere bare nødt. "realgrumpycat" er også blitt en verdensberømt katt etter å ha fått over 400 000 følgere på instagram og deltatt på en rekke tvshow. Sjekk den ut om dere ikke alt har gjort det. Dere vil le! Det er den sureste katten jeg har sett noen sinne..Nå vil jeg ha deres favoritter på instagram!
Husk å følge meg også da dere! @marthekborge

Exploring the big city!God kveld kjære blogglesere! Først vil jeg bare få si tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene dere har lagt igjen under reiseinnleggene mine. Jeg sitter minimalt på pcen her nede, men jeg vil at dere skal vite at ethvert ord fra dere blir lest og satt stor stor pris på. <3 Det blir så mye morsommere å dele opplevelsene mine med bloggen når dere er så flinke til å gi respons. Tusen takk! <3

Annika og jeg har hatt den beste dagen, og godt er det for dette var vår siste! I hvert fall for denne gang. Hihi, kanskje vi kommer tilbake allerede neste år? Hvem vet? Morgenen gikk til intet mindre enn 2 båtturer! En båttur varte bare i halvannen time så da bestemte vi oss like godt for å hive oss på to! Fy søren så deilig det var å bare ligge på kanten av båten, titte ut på havet og la vinden kompensere for den uutholdelige varmen. Jeg kunne lett ligget slik hver dag, hele dagen. <3

Ellers hadde vi jo lovet oss selv å sette av litt tid til sightseeing! So we did! Da klokken slo 16.30 og varmen ikke var på sitt verste, hev vi oss i en taxi til den verdensberømte katedralen "Sagrada Familia". Ingen av oss fikk muligheten til å se den under vårt forrige Barcelona-besøk så dette var faktisk noe av det som sto øverst på "to do listen" denne gang. Åh, jeg er så glad for at vi dro hit for dette besøket ble faktisk dagens store høydepunkt. Denne bygningen var jo som tatt rett ut fra en eventyrbok! SÅ nydelig. Vi kunne ikke slutte å beglo den noen av oss og ville aldri forlate stedet. It was gorgeous <3

Bare se på den da! Hallo? Kan jeg vennligst få bo her? Jeg har forelsket meg i en bygning. Det er i hvertfall helt sikkert. <3 Nå skal jeg se å få dekket til mitt mega-solbrente ansikt, for vi skal ha oss en aller siste fest her i Barcelona. Skål da dere! Bare fordi det er onsdag.

 Tonight's gonna be a good, good night! <3

Obsessed with food!

 

I se foooood! Haha, gjett om jeg var i himmelen under gårsdagens lille matmarked-besøk? Skal dere til Barcelona en gang i fremtiden så må dere ta turen inn hit. Markedet ligger midt i den store gaten "La Rambla", og her finner dere virkelig ALT. Frukt, smoothies, is, skalldyr, kjøtt, spekemat.. You name it, they got it! Annika og jeg hadde akkurat trykket i oss et digert middagsmåltid da vi dro hit, men jeg klarte likevel å finne plass til både smoothie, Pina Colada, fruktsalat og jordbær på spyd med smeltet, hvit sjokolade på. Hihi! Sistnevnte tok jeg med meg hjem og koste meg med til mange episoder med "friends" på hotellrommet. Magen min sier visst aldri stopp.

 
 

YUMMY FOR MY TUMMY!Nei, gud så digg! Det føltes nesten som jeg var tilbake i Chiang Mai. Der hadde de jo slike matmarked til alle kanter! Åh, jeg elsker å besøke slike steder jeg. Blir så fascinert over alt det gode de lager! Også får man jo lyst til å smake på absolutt alt! Spesielt når det er så billig. Tenkte i grunn bare å friste dere med noen snacks-bilder fra gårsdagen før jeg starter på onsdagen! Jeg tror Annika og jeg har bestemt oss for å dra for å se den nydelige katedralen i dag, så vi får sjå om ikke vi kan finne oss en slik tour-buss å hoppe på! Vi har bare denne dagen igjen her, så de neste timene skal Nytes med stor N. Kamera blir selvsagt med ut på seightseeing, og denne gang skal ikke sightseeingen bli erstattet med strandlivet! Strandlivet får vi heller ta igjen når vi kommer hjem. Vi har nemlig fått tidenes puppe-skille begge to, så nå er det bare å dra på en norsk nudiststrand for å kvitte seg med det. Hehehe. Nei.. Jeg tøyser.Ser ikke dette digg ut så vet ikke jeg.. <3

Ikke undervurder mat-marked sier jeg bare! It's so much fun <3

Snapshots: Barceloneta Beach

Hahaha, hva da idyll? Ler meg i hjel av dagens strandbilder. Annika stakkars måtte nærmest druknes for at jeg skulle få bloggbildene mine i dag. Alt disse venninnene mine må igjennom for bloggens skyld! Hehe. Det er ihvertfall ingenting å si på bølgene! Eller folkemengden på bystranda.. Fy søren.. Det.Er.Stappa! Jeg må vel ærlig talt innrømme at jeg foretrekker å ha stranden mer for meg selv, men nå kan jeg vel ikke få i bøtter og spann? Hehe, vi har heldigvis klart å finne oss en liten, koselig plass helt ved sjøen begge dager, og her har vi ligget i mange mange timer. Dagene går stort sett ut på å bade, slikke sol og bli tomatrøde, og det er akkurat slik det skal være. Litt sightseeing har vi også fått unnagjort i dag, men mer om det får dere få i morgendagens innlegg!

 Random: Are they all natural?
Marthe: Don't be rude.
Random: Girl, it's just a question.
Marthe: Well, that's none of your business!

Hallo i luken.. Noen av mannfolkene her er bare så ekle at vi ved flere anledninger har vurdert å kaste opp i ansiktene deres. Jeg skal ikke ta alle over en kam, men usj så kvalme mange av dem er. Litt høflighet har da aldri skadet! Er det så mye å be om?Dagens middag ble inntatt på Hard Rock cafè og nå sitter Annika og jeg og vurderer et kveldsmåltid bestående av Mc Donald's. Hihi, det er farlig å ha Mc Donald's som nærmeste nabo! Jaja, vi er på ferie, og på ferie må man få spise usunt hver dag, hele dagen om man vil. Det er i hvert fall min teori. <3 Nå har vi forresten bare en dag igjen her! Tiden går så alt for fort. Døgnet skulle hatt flere timer.. Planene for morgendagen er enda ikke spikret, men forhåpentligvis blir det både båttur, strandliv og sightseeing på oss, før kvelden skal tilbringes på Barcelonas beste nattklubb. Mihi! Er det noe vi ikke skal slite med så er det å nyte vår siste tid her. Barcelona is magical!

Har dere det bra? Nå skal jeg hygge meg med litt kommentarsvaring her!

A little taste of spaceHvordan kan man ikke elske dette hotellet? Det er ikke hver dag man får bo i noe som ligner universet. Jeg visste at dette stedet skulle være moderne, men jeg trodde ikke det skulle være SÅ fancy! Annika og jeg har akkurat inntatt dagens frokost, og skal nå avgårde på beachen så fort dere er oppdatert! Det ble en senere morgen i dag, men sånn er det når man aldri kommer seg i seng om kvelden. Vi hadde det i hvert fall utrolig GØY! Vi dro på en nattklubb kalt "Jamburee", danset og skravlet med en rekke hyggelige mennesker. Vi har begge vært i Barcelona en gang tidligere, men ingen av oss hadde testet ut utelivet. Nå kan vi endelig hukke det også av listen!

Er det bare jeg som er fascinert? Hotelloppholdet er ikke sponset til dere som nå måtte tro det. Hehe, jeg ville bare vise dere hvor fint det er her! Tror vi betalte rett over 3000 kroner for fire netter. Ingen dum pris for fire dager i universet? Spesielt ikke når man får pannekaker, honningmelon og spekeskinke til frokost. Oh my god.. Frokostbuffèten er upåklagelig. <3 Jeg har akkurat spist meg I-H-J-E-L.Some snapshoots from our wineflu-tuesday morning!
Have a great day you all <3

Forget about the sightseeing...... Let's just go to the Beach! Haha. Det var den sightseeingen.. Det er jo så deilig og varmt! Hvordan skal vi kunne klare å sette oss på en tour-buss når stranden ligger der og roper på oss? Åh, deilig, deilig, deilig! Etter en alt for god frokost og en halvtimes vandring i Barcelonas gater, bestemte vi oss altså for å droppe dagens oppdagelsesferd for å slikke sol i stedet. Nå kan disse rødsprengte trynene bare ha det så godt! Hehe. Vi lå bare på stranden i fire timer, men hudfargen sier noe annet. Det ser faktisk ut som vi har vært her i tre uker alt... Sånn går det når man ikke er flink nok til å bruke solkrem.Åh, nei jeg elsker Barcelona! Jeg har fått satt føttene i sanden igjen, badet, drukket mojito og bare kost meg en hau. Livet føles rett og slett perfekt akkurat nå. Inngangsbillett til tidenes nattklubb har vi også kjøpt oss i dag, så så fort dere er oppdatert, skal det lades opp til kveldens festligheter. Hihi. Noen skal ut på dansegulvet i kveld! <3 Vi har avtalt å møte en hel gjeng på en bar om bare halvannen time så nå får jeg vel hive meg på badet og gjøre noe med den rødfargen i ansiktet. Hjelpes..Håper det står like bra til med dere hjemme i Norge!

Jeg nyter ihvertfall hvert minutt av denne jenteturen. <3

Good morning Barcelona!

God morgen fra storbyen! Annika og jeg sjekket inn på hotell "Barcelo Sants" allerede sent i går kveld i. Det er så fint her! Åh, blir så glad når hotellet står til forventningene. Korridorene er designet som universet med "space-details" all over. Så moderne og fint! Frokostbuffèten har vi også fått testet ut, og himmel for et utvalg av godbiter. Nå er magene fylt opp og vi er klare for SIGHTSEEING! Kanskje tar vi turen på stranden også litt senere. Det ville ikke vært feil, men vi har heldigvis flere fine dager å slikke sol på. <3

Hils på mitt nye kontor! Hihi. Tenkte bare å gi dere en sniktitt på rommet vårt før vi skal ut på oppdagelsesferd i Barcelona. Det er faktisk helt perfekt. Eller, det kunne kanskje ha ligget litt nærmere stranden, men det er da ikke så vanskelig å hive seg i en taxi? Så lenge det er lyst, romslig og moderne så er vi suuperfornøyde. <3 Ville i grunn bare innom for å ønske dere en fin start på den nye uken. Kamera blir med ut på nye eventyr, så vi skrives mer senere i dag. Ha det fint så lenge!

HAPPY MONDAY TO YOU ALL <3

Filmtips mot kjærlighetssorg

Heisann dere. Nå blogger jeg fra Gardermoen! Flyet til Barcelona går om en liten time så nå tenkte jeg å komme med en oppdatering mens vi venter. <3 Ah, jeg har på følelsen at jeg har noen fantastiske dager foran oss. Annika og jeg skal på sightseeing, vi skal nyte strandlivet, gå på shopping, spise god mat og bare kose oss helt FARLIG mye. Vi har bare fire dager, men forhåpentligvis får vi gjort så mye ut av denne tiden som overhode mulig. Jeg kan ihvertfall ikke vente med å se hva de neste dagene bringer!

I dag er det nøyaktig tre uker siden Jonas flyttet ut fra leiligheten. Mye har skjedd siden den gang. Jeg kan faktisk ikke tro at det bare har gått tre uker. Jeg har jo reist jorden rundt siden da! Hehe, det føles ihvertfall slik. "Helbredningstiden" har gått så mye bedre enn forventet, og det er en lettelse det. Det var virkelig helt forferdelig de første dagene, men så fort jeg fikk kommet meg opp fra sengen, omringet meg med gode venner, og ikke minst reist, så begynte verden å falle på plass igjen. Tenk at det bare er tre uker siden jeg lå i sengen og følte at livet mitt var over! Jeg visste at valget var riktig, men jeg kunne likevel ikke se for meg et liv med en annen mann. I dag vil jeg faktisk påstå at jeg smiler like mye som før igjen. Jeg nyter ethvert minutt av den nye hverdagen min, og det tror jeg Jonas også gjør. I skrivende stund er han faktisk i Hellas på guttetur! Jeg ville bare komme med en liten oppdatering på kjærlighetssorg-fronten og fortelle dere at den faktisk ikke behøver å vare i en halv evighet. Er du flink til å fylle hverdagen med hyggelige gjøremål og gode mennesker så er jeg sikker på at også du vil få det bedre, raskere enn du aner. <3 I mellomtiden vil jeg dele videre disse filmtipsene som jeg fikk av dere under "hvem skal passe på deg nå?" innlegget mitt. Jeg spurte dere om tips til noen morsomme eller bare fine filmer som kunne lette på humøret da jeg trengte det mest, og gjett om tipsene ramlet inn? Jeg må bare si at dere har vært SÅ gode støttespillere de siste ukene. Tusen tusen takk! Jeg håper jeg kan være det samme for dere andre som er eller vil komme i samme situasjon. <3


Kanskje noen av disse filmene vil lette litt på humøret? Jeg håper det! <3
Søndag er jo den store filmdagen og i sør plasker regnet ned.. Perfekt for filmkos!

Outfits of this year!Hei lørdag! Tenk nå nærmer uken seg slutten allerede. Jeg kan ikke tro hvor fort disse dagene har gått. Hvor forsvinner timene? Til "ALTSOMERGØY" skal jeg si dere! Jeg har akkurat fulgt min kjære venninne til togstasjonen og nå er jeg på vei til en ny venninne for bursdagsfeiring og hygge! Jeg har fått en plutselig feber og føler meg litt elendig, men i bursdag skal man! Spesielt når det er bestis som fyller år. Hihi. Heldigvis for kroppen er jeg tvunget til å ta det med ro ettersom jeg reiser til Barcelona allerede 07.00 i morgen tidlig.

Tenkte jeg skulle dele et lengre bildedryss av alle favoritt-antrekkene jeg har hatt så langt i år! Kanskje noen av dere trenger litt inspirasjon til kveldens antrekk? Da håper jeg i tilfellet at dette kan være til hjelp! Måtte dere ihvertfall få en fantastisk lørdag alle sammen.


Det skal ihvertfall jeg ha! Syk eller ikke syk. <3

Instagram: @MarthekborgeKjære, gode blogglesere! Jeg er bare innom for å takke for at dere virkelig ALLTID er så forståelsesfulle. Tusen takk for at dere er så snille. <3 Jeg har hatt nok en god og avslappende dag her i idylliske Kristiansand. Iselin og jeg dro i ettermiddag inn til byen for middag i finværet, og nå sitter vi hjemme i stuen igjen, litt usikre på om det er her vi vil være. Vi funderer nemlig fremdeles på hva vi skal gjøre i kveld! Kanskje blir det kino.. Kanskje blir det enda en kveld på byen? Time will tell! Gøy skal vi ha det uansett. <3 Det er ikke hver dag man får besøk av barndomsvenninnen fra Stavanger! Håper dere også har fått en fin start på den nye helgen? Jeg legger ved mine siste insta-updates her jeg! Dere som ikke følger meg allerede har bare med å gjøre det med EN GANG. Hehe, neida...... Joda.Follow me on instagram: @Marthekborge
Or just have a great, freaking Friday!

Happy weekend!

Se hvem jeg har fått på besøk i helgen! *GLEDESHYL* Iselin hadde bare vært her i 20 minutt da hun allerede var på flørteren med Alejandro Fuentes. Vi satte i markens og ventet på bussen da Alejandro gikk forbi og gliste til Iselin som selvsagt gliste tilbake.

Marthe: Herregud, hva skjedde der?
Iselin: Jeg tror jeg har sett han før! Tror vi har en match på Tinder!Hun ble greit flau da jeg fortalte at sannsynligheten var større for at hun hadde sett ham på idol for 10 år siden. Ler meg ihjel. Jeg fikk aldri kommet med en andre oppdatering i går. Iselin og jeg bestemte oss nemlig for å ta turen på byen vi! Planen var egentlig å dra på Sommer på torvet i Kristiansand sentrum, men så fikk vi mer lyst til å bare dra rett på byen, treffe resten av jentegjengen og danse rumpene av oss. So we did! -Og gud så gøy vi hadde det. Det er så herlig å tenke på at Iselin og jeg har vært venner helt siden barneskolen. Vi ble kjent i førsteklasse og var bestevenner helt til jeg flyttet fra klassen min i Stavanger for å begynne på ungdomsskolen i Kristiansand. Nå, hele 10 år senere er hun på besøk hos meg og alt er akkurat som før! Fantastisk. <3Har dere det bra? Jeg har ikke glemt dere må dere vite. Jeg har bare en liten periode hvor jeg har lyst til å bruke minst mulig tid innendørs og mest mulig tid på å bare ha det GØY, være med mine aller beste, smile, le og smile enda mer. Derfor er det nettopp det jeg gjør om dagen. Jeg prøver å legge alt av bekymringer, planlegging og stress til side for å leve og nyte det som er igjen av sommeren. Så kan jeg heller komme sterkere tilbake med en rekke "oppskrift, DIY, og Marthe tipser" innlegg siden! Håper dere nyter livet like mye som det jeg gjør om dagen. <3 Det er jo så enkelt i dette VÆRET! Himmel, så skjønt.Iselin og jeg drar straks for å spise en bedre middag ute vi nå!
Ønsker dere en strålende fredag og en riktig GOD HELG <3