hits

august 2011

My day in pictures..

Farmor, farfar, Jonas og jeg på fjelltur! Fant fort ut at mine 70 år gamle besteforeldre er sprekere enn meg.. Bena mine skalv faktisk litt på veien ned igjen. Det er søren meg like tungt å gå nedover som oppover på disse bratte fjellene.. Men det er herlig med litt trim!
Litt i det bratteste laget for min kondis..
Spreke farfar!


Da vi var kommet ned igjen vill Jonas ha seg et bad i det kalde ferskvannet.


Gale menneske..


Farfar måtte også ha en dukkert.


Fint ikke sant? Nydelig!

Hva har dere gjort i dag?


- Marthe <3

Hvordan få bedre selvtillit?

Er du en av dem som ser ned på, og prater stygt om alle andre? Er du en av dem som sammenligner deg selv med alle andre? Føler du at du kun har det bra hvis ingen andre er bedre? Synes du at du selv er lite pen? Tror du at du ville vært lykkeligere om bare du hadde vært litt penere? Ja da er du en av dem som sliter med dårlig selvtillit. Her er noen gode tips til hvordan du kan øke selvtilliten din..

10 gode tips!
1. Først og fremst.. Sørg for at du har gode venner rundt deg. Kvitt deg med venner som ikke gjør annet enn å klage over livet. Venner som ser negativt på alt og prater nedverdigene om alle er ikke det du trenger nå! Finn frem de positive i vennegjengen og sørg for å holde deg unna pessimistene. Gli rett og slett fra dem! Du trenger støttespillere.

2. La andre være andre. Slutt å sammenligne deg selv med dem. Å gjøre som alle andre får ikke deg til å bli bedre. Vær deg selv. Du blir ikke bedre enn det.3. Det samme gjelder sammenligning med modeller fra tv, reklamer, andre kjendiser.. Hvis du vet at du er en person som lett påvirkes av disse menneskene. Kast motebladene, og slå av tv'en! Husk at folk flest liker naturlige mennesker. Du er unik!4. Ikke la kritikken gå innpå deg. Hev deg heller over det! Som regel er det de menneskene som slenger drit, som er mest usikre på seg selv. Å kritisere deg, er for dem et desperat forsøk på å få oppmerksomheten bort fra seg selv. Det er dem det er synd på.

5. Ta vare på deg selv, tren og kle deg komfortabelt. Noen føler seg for tykke, andre for tynne. Tren regelmessig! Føl at du er i form, og finn frem magemusklene! Å føle at du er i form vil føre til bedre både selvtillit og samvittighet. Du vil føle deg frisk, lett og mer oppegående til å bli med ut.6. Gi deg selv ros når du gjør noe bra. Vær positiv til deg selv! I stede for å kritisere den halvstore kvisa de, le av den! Ikke heng deg opp i små feil du gjør heller. Alle gjør og har feil.. 
7. Hev hode. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Rett opp ryggen og hev hode. Vis folket hvem du er! Kroppspråk sier mye..8. Test deg selv i ukomfortable situasjoner. Press deg til å gjøre ting du med dårlig selvtillit ikke egentlig ønsker. Tørr du aldri å ta ordet i en forsamling, vil du heller aldri utvikle deg eller komme over frykten. Har du aldri tatt kontakt med en fremmed? Begynn nå! Start en samtale med en vilt fremmed og du vil fort finne ut at det jammen ikke er så galt. Bare det å oppnå øyekontakt med mennesker, kan være vanskelig. Det er aldri for sent å starte øvingen..9. Sett pris på komplimentene du får! Gleder det deg å få høre hvor pent kledd du var i dag? Ja, så send komplimentene videre! Du vil fort se at også det gleder og styrker selvtilliten.
10. Husk at selv om DU føler deg dårlig i noe, er det ikke sikkert andre synes det.Mennesker med selvtillit tørr å være seg selv. De lar ikke frykten av hva andre tenker gå innpå seg. Sliter du med dårlig selvtillit?


- Marthe <3

Happy birthday to me!

Weey! I dag er det faktisk ikke bare min dag, men også tantes! Jeg ble nemlig født på bursdagen hennes for nøyaktig 19 år siden. SÅ.. GRATULERER TANTE! Det har vært heltopp å dele dagen min med deg alle disse årene. Tusen tusen takk for alle gratulasjoner. Jeg har allerede fått en hel hau på facebook. Dere er flotte. I tillegg til det, har jeg fått verdens beste bursdagsgaver! Jeg ha fått en SUPERfin sum på kontoen og TIDENES gave som skal avsløres for dere senere.. Åh, som jeg gleder meg!! 


Gårsdagens reiseantrekk..

Bursdagen min skal som sagt feires på hyttetur i år. Vi kom vel frem i går kveld, eller egentlig ikke. Huff jeg må vel fortelle dere det og.. Vi kjørte ikke av gårde før ni om kvelden, det var mørkt og sikten var ikke lengre enn billysene kunne lyse. Plutselig ser vi en hare løpende ut i veien. Jonas bråbremset men vi var enda i fart da vi trodde vi passerte det hoppende vesenet på den andre siden av veien. - Jeg gjentar, trodde vi passerte. Plutselig fant haren ut at den ville ut på den andre siden og på to byks sto den rett forann bilen vår. Jeg skrek så Jonas trodde bilruta skulle knuse og grein hele veien frem til hytta. Så så koselig var den roadtrippen. Jeg hadde en nydelig kanin i 9 år da jeg var liten, så det er vel derfor jeg ikke takler slikt. 


Fra starten av bilturen som vi trodde skulle bli så fin.
Det verste var at vi møtte dette rett før vi så haren. Tror det var maling, men det var døskummelt likevel.


Fremme på hytta. Her skal vi bo! Neida.   


Her står den herlige hytta <3

Nå skal vi ut på tur i fjellet her! Ha en flott dag!


- Marthe <3

Design din egen sko!

For nøyaktig en uke siden skrev jeg et innlegg om en ganske genial konkurranse blogg.no holder nå. En konkurranse for både bloggere og ikke bloggere hvor man skal designe sine egne Nike sko, for så å bli med i trekningen om å vinne dem! Skoene har verdi på 1730kr og hvem vil ikke ha et par egendesignet joggesko? Blogg.no i samarbeid med Nike Norge skal trekke 5 heldige vinnere. 4 bloggere og 1 leser! Vil du være en av dem? Delta i konkurransen og les hvordan alt foregår >HER<.

Jeg har tatt en titt på litt ulike bidrag og valgt ut et par jeg fint kunne hatt selv..


Denne skoen er laget av DENNE bloggeren! Kjempefin sko frøken!

Har du deltatt i konkurransen?


- Marthe <3

Liten shoot!

Årh jeg blir gal. Nå er det en uke siden jeg bestilte to par sko fra Nelly og hentelappen er enda ikke kommet i posten. Det står at det skal ta 2-6 dager og nå er det gått 7. Vi har en krisesituasjon! Neida, jeg gleder meg bare så sinnsykt til å få dem i hus.. Vet dere hva? Klokken er to og jeg har ikke engang nærmet meg badet. Jeg har sittet å sett på ungkaren i en time, spist frokost og lest. Jeg har faktisk begynt på en ny bok og har nytt den i sommerens siste solstråler..

Fine jenta mi<3


- Marthe <3

Drar på hyttetur!

Vet dere hva? I kveld skal jeg faktisk av gårde på hyttetur sammen med Jonas! Vi skal besøke farmor og farfar på hytta deres som ligger på Borteli. For første gang i mitt liv skal jeg faktisk gå på fjelltur på bursdagen min! I morgen har jeg nemlig bursdag dere. Lille meg fyller 19 små år.. Tråløst internett blir med på hyttetur så ikke bekymre dere for dårlig bloggoppdatering! Faktisk så har jeg sittet og forhånsskrevet noen innlegg til dere. Vil helst ikke utsette bloggen for bare "fjelltur i skogen" innlegg. For øyeblikket holder jeg på med et innlegg med overskriften "hvordan få bedre selvtillit". Ja så må vi få til noen frisyretips! I natt sov jeg forresten hos >Annika<. Vi koste oss med sjokolademousse av alle ting. Aner dere hvor enkelt det er å lage denne dessert retten fra pose? 2 dl melk og visp i 3 minutt så er den ferdig! Jojo, så må den stå i kjøleskapet i en time men det trenger du jo ikke å se på.


Men anbefaler dere å vispe på en annen måte enn dette da alle våre daimkuler knuste..


Men det var super godt for det!Så det godt ut?


- Marthe <3

Et lite cafèbesøk!

Da var jeg hjemme igjen fra et alle tiders cafebesøk! Kristine og jeg har vært på cafè og spist i dag. På herligland som foreløpig ligger på en fin andre plass under "beste resturant" kåringen vår. Bon appetit kommer selvsagt på første! Vi pratet i vei, lo og koste oss og nå er det klart for film med litt godteri.. Det er jo tross alt mandag.
Cafèklar!


Romantisk meny på herligland!
Jeg bestilte dampet blåskjell.  
Kristine hadde en herlig club.


Glemte faktisk kamera mitt på denne benken, men heldigvis så kristine det i det jeg skulle hoppe inn i bilen.
Klare for filmkos!


- Marthe <3

Mester i bowling!

Som jeg nevnte for dere i går, var vi å bowlet i går. Jonas, jeg og foreldrene til Jonas. Hysterisk morsomt! Spesielt å se fjeset til Jonas da jeg fra første kast ledet over han. Hoho.. Jeg knuste han i bowling nok en gang og stakk av med seieren første runde. Andre runde snakker vi ikke om.


Jonas i action.
Vurderer å skaffe meg et par av disse..
Master Borge!

 
Pent syn <3

I starten av første runde..
Lars: Haha! Du ligger på ann siste plass Jonas!
Jonas: Ja hvor ligger du?
Lars: En pen fjerde plass!


- Marthe <3

Nytt design!

Nå har min kjære venninne >Annika< søren meg fikset nytt design til meg også! Med knapper og det hele. Du er grei du! Hun har faktisk laget 11 headere til meg så jeg hadde noe å velge i. Haha! Så nå blir det forhåpentligvis litt variasjon på headerfronten i fremtiden! Tusen tusen takk Annika!  

Nå må jeg bare skrive inn det som skal ligge under knappene "om meg" og "kontakt". Det som ligger der nå skal selvsagt byttes ut. MEN nå er både Annika og jeg spente på om dere likte designet? Hva synes dere? Jeg vurderte en stund å ikke ha knapper, men er det ikke litt greit? Jeg syntes det så litt penere ut med dem også..
Så likte jeg at bakgrunnen er blitt rosa i steden for hvit!
Eller hva sier dere om den saken?


- Marthe <3

Gavetips til henne!

Her kommer andre del av Marthe's gavetips! Denne gang for "henne". For noen dager siden skrev jeg et innlegg om gavetips til han og dere som ikke fikk med dere dette kan lese det >HER<.

GAVETIPS TIL HENNE
1. Sko, klær, eller en pen veske. Er hun ei skikkelig jente-jente, vil hun mest sansynlig bli superglad for noe av dette. Enten du vil kjøpe det eller gi henne et gavekort så hun kan kjøpe det hun har lyst på selv. Ofte er siste alternativ det enkleste.

 2. Skal du kjøpe gave til kjæresten? Kjøp undertøy! Også en ting vi jenter aldri får nok av. Kjøp et pent undertøysett eller to. Det er en rimelig gave, men man må selvsagt vite hvilken størrelse hun bruker. Aner du ikke størrelsen, kan du alltids kjøpe en søt liten nattkjole!

3. Spa produkter for kropp og sjel. Prisen her varierer på merke og hvilken butikk produktene kjøpes på. Man kan helt sikkert også få gode produkter rimelige!4. Smykker og dill! Noen vil ha diamanter, andre foretrekker billigere varianter. Selv ville jeg nok heller hatt 20 ringer fra www.dobb.no enn en liten diamantring til dobbel pris. Bruker hun verken smykke, øredobber eller ringer? Kjøp en klokke. Alle har vel behov for en klokke! 5. Lag en scrapbook til henne. Det er minst like hyggelig å få av venninnen som av kjæresten. Sett deg ned med boken noen uker før bursdagen, lim inn bilder av dere og det dere har opplevd sammen, skriv noen morsomme historier eller kommentarer og resultatet vil bli supert!  

6. Er hun en bokorm? Finn ut hvilken sjanger hun foretrekker og skaff henne noen bøker..7. Bestill en frisørtime! Det er helt nødvendig med et frisørbesøk i blant, men det er så utrolig kjipt å bruke penger på. En frisørtime og kanskje noen hårprodukter vil garantert gjøre henne glad.8. Storbyferie.. For deg som vil bruke litt mer på bursdagsgaven hennes! Bestill en storbyferie til dere begge. Er hun like glad i shopping som meg, vil jeg tippe at Paris, London, Praha eller New York vil falle i smak! En storbyferie i Paris, London eller Praha trenger ikke være lengre enn 3-4 dager.  

9. Trenger hun et nytt kamera? En ny mobiltelefon eller ny bærbar? Legger du av noen lapper månedene før bursdagen hennes så får du nok råd!10. Sminke! Dette er også noe vi jenter hater å bruke penger på, men så er det jo så nødvendig! Ihvertfall i mitt tilfelle!

Har du ingen penger? Få dine foreldre til å handle inn ingredienser og bak en god kake til henne!

Eller du kan lage en god middag til henne selvsagt! Og kanskje også skrive et søtt kort?Anbefaler dere å se på det andre innlegget også.
Mange av gavetipsene her kan også gis til jenter..


- Marthe <3

På bærtur..

Håper dere alle har hatt en fin søndag til nå! Det har ihvertfall jeg. En hektisk en også! Vi har blant annet vært på skogstur og nå tror jeg det er bowling next! Vi har plukket både bær og sopp i alle varianter. Ja så møtte vi på en veldig artig frosk og en løs, svært livsglad hund som ble sjeleglad for å se oss. Åh.. Jeg smelter hver eneste gang jeg ser en hund jeg. MÅ få skaffet meg en selv snart.


Kjørte ut til Nodeland hvor vi gikk tur i skogen.
Turoutfit! Hoho.
Sjekk min fine blå tommel!


Det gikk vel mer i munnen enn i plastikkposen..
Soppmixen som vi akkurat spiste til middag! Nå får vi krysse fingrene for at ingen blir syke. Hehe! 


Stakkars sko.. <3


- Marthe <3

1 år & 10 måneder!

I dag har Jonas og jeg vært sammen i 1 år og hele 10 måneder! Vi feirer selvsagt ikke 28 i hver måned, men vi husker ihvertfall på dagen! Synes det er litt koselig å huske på sånt jeg.. Eller litt feiring har det forresten vært! Jeg fikk nemlig frokost på sengen av min kjære. Aww. Ja jeg vet. Han er uerstattelig. 


Egg til mich!


Rekesalat til Jonas!


Og muffins fra geheb til dessert! Egentlig Linn sine, men Jonas stjal dem.. Snilt.


Men de var farlig gode!


En i sjokolade og en lys. Mmm!

Nå skal hele familien ut på tur! 
Søndagskonkurransen kommer senere!
 


- Marthe <3

Familielørdag..

Jeg har jammen meg greid å love bort hele helgen til Jonas så ingen fest på mich! I kveld har vi kost oss med reker, krabbe og scampi. Slike sjømatmåltid gir meg litt av sommerfølelsen tilbake. Ellers har vi spist Alias hele familien! Jeg hadde nesten glemt hvor morsomt det er. Vi spilte partyalias i syden og det var jo helt hysterisk morsomt, men man vet jo aldri om det er alkoholen eller selve spillet! 

 


Fristet?


Scampi i soyasaus og søtsur saus.
Jonas og Linn.


Klar for filmkveld!Hva gjør dere i kveld?


- Marthe <3

Kjærestekos!

Å i går hadde jeg det alt for fint. Jonas og jeg så kanskje verdens dårligste film "It's alive", men til tross for dette storkoste vi oss. Vi lagde pita til middag og spiste det vanlige til dessert. Jordbær dyppet i smeltet sjokolade. Jeg har visst fått helt dilla på dette. For å gjøre det litt godt igjen etter å ha sett den grusomme filmen, satte vi på Sex and the city 2 og lo oss skakk ihjel helt til halv to om natten. Jeg elsker den filmen!

Ikke se "It's alive". Den handler om en gal baby som kryper rundt ( helt nyfødt) og spiser både fugler og folk. Filmen var etter min mening underholdene i begynnelsen, men så fort babyen var født, var det nesten bare å skru av. Jeg som ikke var spesielt glad i unger fra før.. Jeg kommer ihvertfall ikke til å få barn etter denne filmen!   


Vet dere hva? Dette lille her + noen suppeposer kostet 400kr! Ica er dyrt. Dessuten var pitabrødene noe av det tørreste jeg noen gang har smakt.


Middag for hele neste uke. Haha!  


Prøvde meg til og med på advokado i går. Smakte helt greit!
Æsj. Brødet kollapset nærmest da jeg tok i maten.. Gold corn pitabrød anbefales med andre ord heller ikke!


Slappfisk på sofaen..


Enda en slappfisk på sofaen..
Rosa nattkjole fra Cubus.


Litt kliss.

Har dere sett filmen It's alive?
Hvis ikke, ikke gjør det.


- Marthe <3

Ny header?

Ja som dere helt sikkert ser, har bloggen endelig fått en liten forandring på headerfronten i dag! Det var søren meg på tide.. Jeg vet jeg har lovet å holde en headerkonkurranse hvor dere kan sende inn headere til meg laget av bilder jeg har merket som "brukbare", men akkurat nå trengte jeg bare en forandring i all hast! Jeg ble nesten svimmel av å se på den forrige. Den var veldig fin, men når jeg har sett på den 20 ganger hver dag i 2 måneder så er det greit å få en forandring.Tusen takk til bloggeren som sto for headeren denne gang: http://miriamsandnes.blogg.no/ 

Min dag i bilder..

Mamma og jeg har vært på kinaresturant.


Det har vært og er fremdeles STORM her i Kristiansand. For øyeblikket blåser det bare så bilene nesten flyr av veien, men for en time tilbake falt hele atlanterhavet ned forann huset mitt.


Mamma og jeg ble hysteriske for at katten skulle drukne og startet leteaksjonen med det samme!


Eneste vi fant var denne fuglen som hun antagelig hadde lagt frem til middag for oss. Takk pus, men jeg foretrekker kylling i karri..


Helgidvis var hun verket druknet eller blåst bort fra oss.
Marthe: Skal du på jobb i dag?
Jonas: Ja?
Marthe: YES, da får jeg endelig lest litt.


Så det har jeg også gjort! Lest med gulljenta bak rumpa mi.Hva synes dere om headeren?


- Marthe <3

Lanseringsfest - Streetstyle

I går kom den søte lille invitasjonen endelig i postkassen. Invitasjonen til lanseringsfesten for bloggmagasinet Streetstyle. Festen finner sted i Oslo og her må jeg jo bare! For en gangs skyld skal også jeg delta på et av disse bloggtreffene. Tror det blir kjempe spennende og jeg gleder meg max til å smygtitte i magasinet. Endelig kommer det et eget blad om gatemote og oss bloggere. Ikke bare de store, men også små bloggere som fortjener litt oppmerksomhet. Kanskje dere finner meg i det om en måned eller to?

Invitasjonen gjaldt meg og èn person til og da tenkte jeg faktisk å ta med min kjære Jonas. Hvis ting går etter planen, skal jeg kanskje på en fotoshoot i Oslo i samme slengen og da er det greit å ha med Jonas som moralsk støtte! Haha. Langseringsfesten er 8 september, og selve bladet kommer ut den 12 om ikke jeg tar helt feil. Usikker.. Men anyways, gled dere!

 
Gleder meg!Har dere hørt om bladet Streetstyle?


- Marthe <3

Moutfit - 26.08.11


Bukse og topp fra Bikbok
Belte fra Pieces

Sko fra Zara
Haha. Ekstasefjes! I alle dager, her ser det og ut som jeg har rumpe!
Ringer fra Topshop

Nå skal jeg ut og handle MAT! Dette huset eier for tiden ikke mat.


- Marthe <3

Funnet drømmeleiligheten!

De tre visningene i går ble bare til to, men til tross for det har jeg allerede funnet drømmeleiligheten. Jeg er helt nødt til å bo her. Leiligheten var HELT nydelig, moderne, og romslig akkurat som jeg ønsket. Ja så hadde den dette ene rommet til overs som jeg ville brukt til walk in closet. Mamma har tross alt lovet meg et walk in closet i den nye leiligheten.. Jeg har ikke tatt noe bilde av den, men blir det vår en gang så kommer det selvfølgelig!


Kristine var også med da vi skulle ha jentekveld etterpå.


Drit fornøyd etter første visning. MÅ ha den leiligheten mamma!!


Gjett èn gang om vi var på bon appetit i går?

 
- Marthe <3

Rabatt på dobb.no

Som et lite god kveld innlegg, tenkte jeg å informere om at dere nå kan få et lite tilbud ved å handle hos www.dobb.no. Ved kjøp over 250kr får dere nå 10% rabatt ved å fylle ut rabattkodefeltet ved utsjekking i kassen. Rabattkoden er MARTHE og tilbudet gjelder fra i dag den 25 til søndag 28. Greit å vite om dere hadde planer om å handle der i nærmeste fremtid!

Noen av mine favoritter..


Alt fås kjøpt hos www.dobb.no


- Marthe <3

Crazy cat!

Det er nå offisielt at katten min er sinnsyk..


Hun ser usynlige mus og løper løpsk etter intet i hagen vår. Her har hun fått øye på noe.. Gress.   
Nei, bare en gressball.
Herregud, jeg har også blitt sinnsyk.
Fant du noe Pernille? Nei? Nei.

For et liv..


- Marthe <3

Marthes hjemmespa!

For litt over en time siden, kom jeg hjem fra søte >Annika<. Jeg sov nemlig hos henne i natt! Vi storkoste oss som alltid med filmen "Ps. I love  you", kjekke Gerard Butler, chips, smågodt og selvfølgelig masse prat.. Da jeg kom hjem i dag tidlig fikk jeg et himla behov for å pleie meg selv! Derfor fant jeg frem alle favorittproduktene jeg eier, kastet meg i dusjen og sto der i en evighet. Jeg skrubbet meg med produktene, vasket håret med favoritt shampooen og kuret det intenst med resten av serien etterpå. Nå føler jeg meg renere enn noen gang! For å rense kroppen litt innvendig også har jeg laget meg en varm kopp te og skal til å lese litt i "carrie dagboken" min. Åh, jeg er så heldig som har fri!  


Shampoo og kur i serien absolutt repair. Beste som eksisterer. Kuren skal i etter shampoo, sitte i 3 minutt og deretter spyles ut.


Fra venstre, leave in balsam, i midten olje til slitte tupper, til høyre varmebeskyttende produkt som skal tas i før hårføning. Jeg kurer håret i nøyaktig denne rekkefølgen. Ingen av produktene skal spyles ut.


Til kroppen har jeg i dag brukt denne av biotherm. Jeg elsker alt i dette merket.


Etterfulgt av denne skrubben. Fy søren så god den er. Huden blir seriøst til spiselig godluktende silke.


Jeg trenger ikke engang å smøre meg med bodylotion etter denne da den inneholder olje som gir max med fuktighet.
Kjøpes >HER<


KOS!Er du flink til å pleie deg selv?


- Marthe <3

Slapp og ekkel..

Æsj det regner! Jeg hater regn.. Hvorfor finnes det egentlig? Kunne det ikke vært en annen måte å fukte jorda på? Ekle, dumme regndråper. I dag har jeg vært helt slapp og tom for energi. Det kan kanskje ha noe å gjøre med at dagens første måltid ble inntatt for 20 minutter siden. Jeg har rett og slett bare glemt å spise mellom bloggingen.

Jonas kom akkurat. Det var han som lagde mat til meg. Herlige kjæresten min. Nå er det film på gang. Det er det eneste hyggelige med regn. Man kan sitte inne og late seg hele dagen med en unskyldning. Åh forresten dere så er alle de tre kattungene reddet! Kjempefint at bloggen kan bidra til noe godt også i blant.


Huset ble forresten i dag solgt.. Nå har vi en måned på å finne oss et nytt sted å bo. Hjelp!


Det var noen som spurte om vi bare har sol på sørlandet.. Nei.
Dumme regn.


Ja sånn ser jeg forresten ut i dag.

Så må vi ikke glemme min kjære farmor som har bursdag i dag!
Gratulerer masse farmor!- Marthe <3    

Gavetips til han!

Nå har jeg endelig fått satt meg ned og brukt litt tid på å utforske! Jeg har nemlig lovet dere å skrive et innlegg om gavetips til både han og henne! Her kommer noen gavetips til han i førsteomgang. Jeg tenkte å ta alt i ett men innså at innlegget ville blitt milelangt. Noen tips krever et høyere budsjett enn andre. Slik vil det jo alltid være.. 

GAVETIPS TIL HAN 
1. Gavekort på et treningsstudio. Ingen har vondt av en treningsøkt i ny og ne og de aller fleste menn liker følelsen av å være i form. Kanskje du kan ordne ham et årsabonnoment? Treningsstudio er kjedelig å bruke penger på og det kan kanskje være årsaken til at gutten ikke har tatt steget dit.  
2. Har han allerede betalt for treningen sin dette året? Kanskje han da kunne trenge et par nye joggesko? Treningstøy?3. Kjøp en tvserie han elsker! Et par filmer, tvspill, eller dataspill om det er det han foretrekker.
4. Er han glad i musikk, men mangler noe å høre musikken fra? Kjøp han en mp3 spiller eller en ipod. Det finnes mange billige varianter om ikke du ønsker å bruke alt for mye.

5. Høytaler til Iphone. Noe begge kjønn ville fått bruk for.
6.
Kjøp ham en god krem, hudkrem, bodylotion, noe med godlukt som også gir fuktighet. Eller bare en god parfyme.7. Klær. Man får aldri nok av klær. Verken gutter eller jenter. Og er han typen som ikke liker å shoppe selv, kan vel du gjøre det for ham? Har du null peiling på hva han liker, kjøp heller boksere, et pent skjerf, et par sko eller en pen klokke! Det enkleste å handle av klesplagg til en mann er nok gensere, t skjorter eller skjorter.
8. En reise! Hvem blir ikke glad for en reise? Til en mann ville jeg nok satset på en reise til varmere strøk. Det er selvfølgelig en gave som krever sparing, men på den andre siden.. Bli med og du har en gave til deg selv også! Det finnes mange billigturer å velge mellom. 9. Gavekort på massasje. Kanskje du vil kjøpe et gavekort på et massasjestudio like i nærheten? Passer til både kjæresten, en kamerat eller et familiemedlem. Eller kanskje du foretrekker å gi massasjen selv? Lag et gavekort til kjæresten din med "klipp" av massasjer fra deg selv. Det er super romantisk! Det er da viktig at du lager dette gavekortet. Gjerne litt pent. Ikke bus ut med det i en setning. Det kan virke som du har glemt hele bursdagen og kom på dette i farten..
10. Reserver bord på en god resturant, og kjøp kinobiletter til en film du vet han vil se. Romantisk for deg og kjæresten, og ikke nødvendigvis super dyrt.Generelt tips: Vær en god lytter den siste måneden før bursdagen/juletider. Ofte blir det snakket om hva han/hun kunne trenge i hus. Hører du din mor si det trengs en ny stekepanne, ja så løp å kjøp! 

Har dere noen gavetips å tilføye? Spytt gjerne ut!


- Marthe <3

Nye sko på vei!

Jeg har klikket hjem to par nye sko!! LYKKE. Jeg er så glad for at Nelly også selger billigvarianter av sko og ikke bare Jeffrey Campell. For all del Jeffrey Campell er noen geniale sko! Men etterligninger som er megaflotte til en kvarts pris er helt i orden for meg.. Jeg har akkurat klikket hjem to nydelige høstpar til 400/449kr og jeg er STORfornøyd. Gleder meg til å få dem i hus!


Hæler på 13,5 cm. Men de ser svært behagelige ut!


Skoene kjøpes >HER< og koster 399kr


Ohoi, jeg dåner.


Disse skoene kjøpes >HER< og koster 449kr 
 
Hva synes dere om mine nye høstsko?


- Marthe <3

En liten oppdatering..

Hei hei! Det er så stille på bloggen for tiden! Vanligvis når jeg logger meg inn og ikke har vært pålogget på noen timer, er jeg bombandert med nye kommentarer. Nå er det helt stille. Kanskje det er fordi det er så fint vær rundt omkring? Eller er det bare ingenting nytt å fortelle? Kanskje det bare er meg som har levd i luksus alt for lenge.

Vel her kommer en liten oppdatering fra livet mitt! Jeg har hatt noen fantastiske dager i Stavanger og nå sitter jeg på toget på vei hjem igjen. Jeg har fått nok en deilig middag hos farmor og farfar i dag. Nå sitter jeg her stapp mett med Carrie dagboken min som forresten snart er lest ut. Jeg håper dere alle har hatt en fantastisk dag..

Jeg har nå lastet opp 5 bilder og jeg er 375år eldre. Toginternett..

Jeg er sikker på at farmor og farfar har Stavangers fineste utsikt fra huset sitt..


Pakket og klar for avreise.
Huff så fort disse bøkene går.


Jeg vil ikke hjem..

Hvordan er været hjemme i Kristiansand?


- Marthe <3

Design din egen Nike joggesko!

Er det flere enn meg som har fått med seg den nye bloggkampanjen? I samarbeid med Nike Norge har blogg.no nå arrangert en konkurranse for både bloggere og dere lesere. 5 par joggesko skal deles ut, og det er ikke hvilken som helst joggesko. Det er et par nike joggesko som du selv har designet til verdi 1730kr. Tenk så rått å få gå i et par joggesko du har designet selv? Jeg har selvsagt allerede laget et par til meg selv..


Herlig med friske farger. Jeg har allerede et par i grå og et i rosa så nå manglet jeg bare noen i blå. Ja så står det "MB" der det egentlig skal stå Nike. Haha! Toppers.

Les alt om hvordan du deltar som blogger og ikke blogger >HER< 
Hva synes dere om skoen?


- Marthe <3

 

Reklame

3 nye jentebøker!

Noen fortalte meg at man ble smart av å lese. Jeg vet ikke om det er tilfelle med disse type bøker.. Jeg blir bare shopping og reisegal jeg. Men jeg tror likevel skrivingen min blir bedre av å lese, uansett sjanger. I dag har jeg som sagt kjøpt meg tre bøker og alle tre er skikkelig jente-bøker. Selv om jeg leser bakpå hver eneste krim bok med et interessant forbilde, ender jeg opp med disse reise,shopping, kjærlighetsbøkene. Jeg har lest to bøker av Jo nesbø tidligere og jeg ble aldri så revet med som jeg blir nå. Krim er visst ikke noe for meg. Ikke enda.. Jeg tror twilight hadde vært noe, men da jeg så den siste bokens uendelighet, ga jeg opp det også.

På høye hæler over grønland.
Venstre hånd over høyre skulder..Etter å ha lest disse tre, skal jeg lese Boktyven, Saras nøkkel og En morgen i Jenin. Bare for å lage en himla kontrast.   


- Marthe <3

Madla shopping!

Som jeg elsker Madla senter i Stavanger. De har jo alt jeg trenger der! Nesten. Eneste som mangler er h&m, men fy så mye fint de har. I dag har jeg brukt alt for mye penger.. Ja 600kr bare på bøker faktisk. Jeg var sikkert inne på Norli i 45 minutt for jeg klarte ikke å velge hvilken bok jeg skulle ha. Plutselig fant jeg en bok, og en til bok og enda en.. Så måtte jeg ha alle sammen. Jeg skal presentere dem for dere senere!


I dag har jeg fått kake!


Suuper deilig!


Selveste bestemor og bestefar. Herlige vesner <3  


Og mich..


Mer blåbærfristelser..Innkjøpene skal straks avsløres!


- Marthe <3

Herlig morgenstund..

Nå sitter jeg hos bestemor og bestefar, har akkurat inntatt et herlig frokostmåltid og skal til å fullføre den fine morgenen min med en varm kopp te. Jeg har lest ut boken "Sommer i storbyen" av Candace Bushnell og skal i løpet av dagen til byen for å skaffe meg en ny bok. Jeg har blitt litt av en lesehest! De siste 200 sidene av Carriedagboken forsvant på et blunk! Og jeg som ville at den aldri skulle ta slutt..


Anbefales til alle dere jente jenter!

Ønsker dere alle en riktig god dag!


- Marthe <3

Min dag i bilder..

I dag har ikke været vært helt strålende her i Stavanger, men jeg har storkost meg likevel. Min onkel fra Bergen har kommet på besøk for å leke bunadsmodell sammen med meg! Planen var egentlig at Jonas skulle få herrerollen, men ettersom jobb og fotballen sto i veien, ble det min kjære onkel i stedet. Han har gjort en strålende jobb! Ikke bare har han stått modell og sørget for mange gode bilder, men han har også fått oss alle til å le oss skakk ihjel. Han er nemlig litt av en komiker..

Litt bilder fra dagen..

Begge i Rogalandsbunad!Her har han fått på Fanabunaden.


Plutselig tok dramatikken litt overhånd..


Her skulle han bare kommunisere litt med gudene. Helt normalt..  Hva synes dere?
For bestilling av bunad ta kontakt på: post@bunadsgleden.no


- Marthe <3

Nye leserbilder!

Da var det klart for en ny runde leserbilder på bloggen! Tusen tusen hjertelig takk alle sammen. Blir superglad hver gang jeg mottar et leserbilde fra en av dere. Eller bare en "gladmail" som jeg så fint kaller det. En mail full av fine ord. Nei dere er toppen!
De to første bildene er laget av www.ttuuva.blogg.no
De to neste bildene er laget av www.cawogtl.blogg.no


Det siste bilde er laget av www.millaak.blogg.no

Tusen takk! Så må dere si ifra hvis noe er glemt.
Jeg mottar leserbilder og mail på tre steder og da er det lett at noe kommer bort!


- Marthe <3

Bunadprosjekt!

Hei hei dere! Nå skal dere endelig få se meg i bunad. Som jeg allerede har nevnt tok vi mange hundre bilder av meg i går. Dette skyldes et bunadsprosjekt som min godeste pappa står bak. Han har akkurat satt i gang en bunadsproduksjon i Thailand som er planlagt og forberedt over år. Foreløpig er Rogalandsbunaden hans spesialområde både på dame og herrefronten, men etter hvert vil han kunne produsere de aller fleste bunadsvarianter vi har i Norge. -Selvfølgelig også i aller beste kvalitet og til en rimeligere pris. Alt stoff som brukes, ja til og med broderingsgarnet er kjøpt i Norge så ikke la dere skremme av "Thailand". Jeg har aldri sett en finere bunad i hele mitt liv. Jeg elsker alt med den! Spesielt den rosa litt uvanlige fargen som farmor valgte ut for meg. Jeg har aldri vært spesielt begeistret over bunader, men jeg må jammen meg si jeg er blitt bunadfrelst..
  
Her har jeg på meg rogalandsbunaden. Som sagt, kan han produsere flere varianter.


Er det din tur til å konfirmeres neste gang? Trengs det en bunad?
Ta kontakt for bestilling eller spørsmål på: post@bunadsgleden.no  
Hjemmesiden kan dere ta en titt på HER <--- www.bunadsgleden.no 


- Marthe <3

Nytt i smykkeskrinet!

I går mottok jeg nok en pakke fra gullgruven www.dobb.no og jeg ble nok en gang STORfornøyd. Jeg skjønner ikke hvorfor ikke hele verden kjøper dill-dallet sitt her. Billig og genialt! Jeg har selvsagt tatt bilder av smykkenyhetene mine. Kanskje det blir enda flere nyheter senere! Jeg tenkte nemlig å ta en tur til Stavanger sentrum nå. Kanskje vi ses?


Fine pakken.


Rått smykke til 79kr.  Gleder meg til å få brukt det i fremtidens outfits! Kan fås kjøpt >HER<
Hodeskallering! Koster kun 50 kr. Kjøp den >HER<


Dere aner ikke hvor mye jeg har lett etter en sånn ring. Endelig er du min! Koster 50kr og kan fås kjøpt >HER<


Feil sammensatt? Nei det er ingenting som heter det.


Og til slutt.. Et par øredobber. Koster 150kr og kjøpes >HER<

Hva synes dere?
Har du noe av dette?- Marthe <3

            Varene er sponset

En dag i Stavanger!

Stavanger var riktig, for dere som gjettet på forrige innlegg! Jeg har storkost meg i hjembyen min en liten dag nå. Skal være her hele helgen og besøke familien som alle er rogalanske. Pappa er hjemme fra Thailand også så nå har jeg faktisk hilst på han igjen! 9 måneder siden sist. For dere som lurte på om jeg kunne legge ut bilde av pappa.. Jeg har faktisk tatt bilde av han til dere. Hoho!


Lesestoff på toget.. Jeg er blitt helt lesegal av den nye boken min. Får aldri lagt meg om kvelden da jeg ikke kan stoppe å bla i den!


Fikk tidenes skalldyrsmåltid da jeg ankom huset til farmor og farfar..
Åh naam!


Dette var også helt sykt godt. Scampi frityrtstekt med smak av kokos, green thai, chili og løk.


Også dyppet i søtsur saus. Det var helt nydelig!


Bløtkake til dessert.. Mat, mat mat! Haha


Jeg må bare slenge inn dette.. Litt skjønn var jeg jo.En liten smakebit av hva jeg drev med i går.. Skal forklare det senere.


Her ser dere Pappa Fredrik. Kanskje ikke så veldig brun til å ha bodd i Thailand et år?


Med løshåret mitt på! Ligner vi?


Helt normal pappa...


- Marthe <3

Avskjedskveld!

Årsaken til at jentene var samlet i går kveld var at vår kjære Caroline reiser fra oss! Alle reiser fra meg for tiden.. Vi måtte dermed ha en liten avskjedskveld for henne som vi hadde for Andrea nå nylig. Hun reiser til Telemark helt alene for å studere. Disse venninnene mine er litt av noen gale mennesker! Etter å ha sittet og hørt på studieplanene til de forskjellige i går, ble jeg helt gal. Jeg blir døstresset av å tenke på at min "plan" var å chille i et år! Jobbe, blogge, tjene penger og bruke de igjen? Hva er det for slags plan?

Jeg fant dermed ut at jeg må gjøre noe ut av livet mitt og nå står det mellom to ting. Valget høres kanskje enkelt ut for dere men jeg greier virkelig ikke å bestemme meg. Enten reiser jeg til Mexico i starten av februar og studerer der i 3 måneder, samler opp litt studiepoeng og får en opplevelse for livet. Ellers begynner jeg på UIA mandag og tar to fag på et år. Ex fac og Ex phil, samler studiepoeng og får ikke en opplevelse for livet. Jeg skulle gjerne valgt nr.1 men jeg vil ikke reise bort fra alt og alle i 3 måneder! Dessuten har jeg ikke 53 000 å hive ut av lomma heller. Hva velger man?


Litt bilder av alt annet enn studieplanene mine!


Karen og >Annika<
Susanne og meg.
Plutselig fant vi ut at vi skulle sette på terkel i knipe og shotte litt. Flere enn oss som har fått shottekick før?


Så der satte vi og alkoholiserte oss selv til Annika fikk sprit i nesa og begynte å blø neseblod. Haha huff!


Legg merke til hvor godt teppet matcher..


Iha!

Ja det ble litt mye å innta her nå, men så vet dere hva som foregår i mitt hode! 


- Marthe <3

Redd en kattunge!

God morgen mine kjære lesere! I dag vil jeg gjerne starte bloggdagen med et innlegg som forhåpentligvis kan redde tre små katteliv. Jeg har nemlig ei venninnne i lillesand med tre kattunger som hun ikke får gitt bort. Hun har snakket med alle hun kjenner, prøvd og prøvd men ingen har hatt muligheten til å ta imot en kattunge. Familien kan heller ikke ha dem selv da de har både hund og katt fra før. Avlivingsdatoen er satt førstkommende tirsdag og nå ber vi dere om hjelp! Dere kjære lesere er disse kattelivenes siste sjanse og jeg krysser alt jeg har for at ikke alle 7000 har katteallergi. Har du, ei venninne eller noen i familien lyst til å redde et liv? Ta kontakt med Karen på dette nummer innen tirsdag: 99366350.


Bare noen uker gamle..


Her ser dere størrelsen på moren også. Kjempe liten.Litt om de tre kattungene:
De er 12 uker gamle. En av kattene er flekkete hvit og sort, de to andre er sorte med en hvit flekk under haken. Man ser likevel forskjell på dem da den ene mangler en hale. Jada, dere leste riktig. Den ene sorte mangler nesten hele halen da Karen i all forferdelse greide å klippe halen i stede for navlestrengen. Likevel var det denne kattungen som fikk best balanse. Den lærte seg å gå først, og det er den som har greid seg best som liten. Jeg har møtt dem alle tre selv og fy søren så nydelige de var. Sjarmtroll alle tre. Til slutt.. Kattene blir ikke så store. Moren er veldig liten og kattungene blir da ikke så store som de fleste andre katter er.    

Jeg skulle selvfølgelig gjerne tatt dem alle tre selv, men som dere vet så har vi en katt fra dyrebeskyttelsen allerede og den rømte fra forrige hjem da eierne fikk seg en ny katt. Min kjære Pernille er med andre ord ikke glad i kattevenner.

Kan DU hjelpe? Ring 99366350.


- Marthe <3

Konkurranseinstinkt!

JEG VANT! Ihvertfall den ene runden.. Vi spilte to runder bowling hvor Jonas vant den dumme oppvarmingsrunden og jeg den siste. Jeg Knuste han med stor "K" og det føltes mildt sagt fantastisk! Dette har vært en helt nydelig dag. Startet med en runde høstshopping, fortsatte med en alt for god middag (bakt potet), etterfulgt av bowling og nå filmtitting med jordbær dyppet i smeltet sjokolade. Ja så har jeg jo fått blomster av min kjære også. Herlighet, det blir ikke bedre enn dette!

Jonas tok forresten et hysterisk morsomt bilde av meg i action. Jeg er bare nødt til å legge det ut.. Vi lo så vi grein.


Klart for bowling. Jeg måtte ha sånne barnesko med bårrelås. Aww. <3


Haha sjekk stilen! Er det rart jeg vant?

Okei.. Here it comes!


Blinkskudd?


Amatør Norheim.


Åh. KNUSTE han! Orket ikke å ta bilde av den første tavlen..Er du flink i bowling?


- Marthe <3 

Shopping vs skolebenken?

I dag har sikkert mange av dere begynt på ny skole! Eller noen på ny skole og andre bare i ny klasse tenker jeg? Huff, jeg synes så synd på dere. Noen er sikkert glade i skolen også, men jeg regner med at flesteparten foretrekker sommerferie.. Selv kunne jeg gjerne studert, men ikke på noe videregående. Kun på et universitet med nye mennesker og mer frihet.

Men for å være ærlig var det helt greit å ta en shoppingrunde i stede! Jonas og jeg var både på sørlandssenteret og i byen i dag. Jeg fikk handlet noe til tross for at lønna er 2 dager for sen. Igjen. Innkjøpene kommer i neste innlegg. Bare å glede seg!


Jonas kjøpte blomster til meg. Aww!

Nydelige <3


Så fikk jeg jammen meg et blad også!


Så har vi leid tre nye filmer til i kveld. De hadde ikke "trust" som en av dere lesere anbefalte meg, så den får nok vente.Var det greit å begynne på skolen igjen dere?


- Marthe <3

2 for 1!

Da har jeg fått besøk av godtemonsen igjen! Ja, jeg snakker om Kristine. Jeg lurer meg på om de ansatte på Bon appetit begynner å kunne bestillingene våre utenatt? Nei, denne gang spiste jeg faktisk ikke her selv. For første gang i mitt liv greide jeg å motstå fristelsen. Kan kanskje ha noe å gjøre med at jeg akkurat hadde spist middag. I stede leide jeg 2 filmer for 1 på xyen og nå er vi klare for nok en filmkveld!


Dette ble min middag. Tagliatelle, kylling, laks og rømme med pesto.
Det ble bare is på meg i dag!


Og ja.. Tortilla chips igjen!


Så har jeg kjøpt meg to nye blader. Det ene kun fordi det fulgte med en 50% rabatt kupong hos Bikbok. Gleder meg som en gal til bloggmagasinet streetstyle kommer i september!


Konseblikk?Ha en alle tiders tirsdagskveld dere!


- Marthe <3

Moutfit - 16.08.11

Think pink..
Rosa topp fra h&m
Rosa kjole/skjørt fra Bikbok
Sko fra København


Veska stjelt av Kristine. Haha, sorry vennen. Du skal få den igjen en dag.

Likte dere antrekket?


- Marthe <3

Må JEG velge?

Det ble jammen meg litt kjærestetid til overs også i går etter jentekvelden med Kristine. Jonas og jeg dro til han, så enda en film og koste oss masse de siste timene av dagen. Nå sitter jeg hjemme og blir tvunget til å lese om valgprogrammer. Som snart 19åring skal jeg endelig lære meg hva de ulike partiene står for. Jeg skal visst være med å velge den 12 september! Huff, jeg er jammen ikke mye politisk av meg. Jeg var medlem av unge høyre før og det er godt mulig jeg er det enda, men kun fordi jeg ikke vet hvordan jeg melder meg ut. Man måtte melde seg inn for å komme inn på en fest da jeg var 16år, så da gjorde jeg det gitt. Haha, herlig.


Dagens frokost!


Iha!

Nå får jeg sette meg ned og besvare del 3 på spørrerunden!


- Marthe <3

Ukens tips - Duftlampe!

Vet dere hva jeg har skaffet meg? En vidunerlig duftlampe! Den er fra en av mine favoritt nettbutikker www.hexashop.no og koster 298kr. Ja, også er den jo så nydelig. Kunne til og med hatt den bare for pyntens skyld jeg. Nå lurer sikkert mange på hva en duftlampe skal være godt for? Disse duftlampene fjerner virus og bakterier fra luften i huset. De fjerner også ekle lukter fra både mat, tobakk og husdyr og de ser veldig delikate ut! Hvem vil ikke ha litt godlukt i huset? Hvilken type lukt du vil ha, velger du helt selv. Hexashop har massevis å velge mellom. Selv valgte jeg en lukt av "grønne epler". En forfriskende lukt som jeg alltid har vært glad i.

Slik gjør du.. 

Slik ser duftoljen ut. Hell dette i duftlampen slik at lampen blir 2/3 full.   


I midten her ser dere duftlampen min, som nå er fylt. Når dette er gjort skal den stå og trekke i ca 20 minutt. Bare la den stå i 20 minutt.


Deretter tar du av den pene krona og tenner på.


La den brenne akkurat slik i 2 minutt. Slukk så, og lampen gir godlukten fra seg.


Etter en time kan jeg garantere et godluktende og friskt hus! Sett da på lokket igjen og lampen er klar til neste bruk. Ikke sett på lokket før da duftlampen enda kan være varm.


Nå har den stått på rommet mitt i ca 10 minutt og det lukter himmelsk her!


Det følger med en bruksanvisning som forklarer alt veldig veldig forståelig.

Kjøp duftlampen min, eller en annen variant >HER<
Sjekk ut de ulike luktene >HER<


- Marthe <3 

                Duftlampen min er sponset.

Dagen min!

I dag har jeg vært og fartet litt rundt. Vi har hatt visning på huset igjen og i mellomtiden var Kristine og jeg på Bon Appetit og spiste lunch. Ja som alltid! Etter nok et deilig måltid på vårt faste spisested, dro vi for å ta litt sol. Det er tross alt måneder siden sist! Vet ikke hvor mye brunfarge jeg fikk på 36 minutt, men det var ihvertfall deilig å ligge i varmen igjen i en god halvtime.. Nå er det skrekkfilm og chips spising som står for tur her! Håper alle har hatt en fin dag!

Wraps med marinert kylling. Jummi!


Is til dessert..Hva skal du i kveld?


- Marthe <3

Moutfit - 15.08.11

I dag har jeg brukt de to andre fargesettene jeg fikk i extenstions! Det lysbrune og det mørk blonde. Jeg syntes det fungerte veldig bra! Jeg kunne aldri gjettet at det var extenstions i håret, men hva sier dere? Kanskje ikke så lett å si når håret er krøllet.


Topp og skjørt/kjole fra Bikbok
Veske fra Gina Tricot 
Sko fra Tyrkia

Hva synes dere?


- Marthe <3

Sunt og godt? Eller bare godt.

Supergøy at så mange har deltatt i søndagskonkurransen! Den falt visst virkelig i smak! Det er jo så morro å holde konkurranser for dere når dere er så ivrige. I går kveld regnet det som bare det og da passet det ikke bedre med en skikkelig kjærestekveld! Med film, god mat og litt godteri selvfølgelig. Jonas og jeg valgte Twilight 3, spiste hjemmelaget pizza til middag og misslykket sjokoladekake til dessert. Mmm! Det var alt for lenge siden jeg hadde inntatt smaken av den type dessert nå. Ingenting slår det der.
Nam nam nam.
Misslykket sjokoladekake ser slik ut. Inni er den helt bløt.


Min oppskrift på den kan dere finne >HER<


Haha Jonas tok bilde av meg da jeg sovnet på han.


Skjønner ikke hvordan jeg greide å sovne til dette synet.

Nå skal jeg krølle håret! Snakkes om 15 timer. Haha, nei så galt er det ikke.


- Marthe <3 

Kjærestepar på nye eventyr!

I dag var Jonas og jeg som sagt på skogstur.. Tenkte egentlig bare å vise dere noen av bildene som ble tatt underveis. Så vil jeg minne dere på noe jeg har nevnt en gang før! Det er sikkert noen som ikke fikk det med seg forrige gang. Ei av mine herlige lesere har laget ei gruppe på facebook for alle faste følgere av denne bloggen. For dere som ikke allerede gjør det, har DERE lyst til å følge meg på facebook også? Trykk lik >HER<.
Jonas: Skal du gå i skogen med paraply?
Marthe: Ja, er det greit eller?


Ut på tur, aldri sur. Uansett vær.


Gladmonsen!Flere som er turmennesker?


- Marthe <3 

Moutfit - 14.08.11

I dag har jeg tatt på Marthe's form for turtøy! Jonas og jeg har nemlig vært på tur i skogen. Ja i regn til og med! Jeg pleier vanligvis å være flink til å finne riktig skogstøy, men i dag følte jeg for å være litt mer meg selv. Kamera ble selvsagt med i skogen og noen bilder ble det også. Kanskje de kommer senere? Jeg er visst skikkelig i bloggsiget! Løshåret er forresten på i dag også..


Sko fra www.baresko.no
Bukser fra Polen
Topp fra Bikbok


Smykke fra h&m
Ring fra New Look
Veske fra Tyrkia


Hva synes dere?


- Marthe <3

Avskjedsfest og kino!

Jepp det var jeg på i går og det ble nok en fullkommen dag! Avskjedsvorset var selvsagt for vår kjære Andrea som nå er på vei eller I Danmark! Vi kommer til å savne deg Andrea.. Jeg fikk bare delta på dette i et par timer, før Jonas og jeg dro på Kino og så Rise of the planet of the apes. Ja jeg vet. Sykt lang filmtittel, men den var bra! Det synes ihvertfall Jonas og jeg. Kunne helt sikkert sett den igjen en gang!

Litt bilder fra gårsdagen..Aww. Andrea fikk tegning av Siri. Haha!


Jellyshots!

Klare for søndagskonkurransen nå eller?


- Marthe <3 

Leserbilder!

Jeg starter dagen med noen nye leserbilder jeg! Tusen tusen takk til dere som sender nydelige bilder, og lange mail med masse komplimenter! Det gleder mitt lille blogghjerte. Dere er også super flinke til å kommentere innleggene mine og gi tilbakemeldinger, noe jeg også er sjeleglad for! Takk alle sammen. Håper det fortsetter i lange tider fremover! 

Noen flotte leserbilder..

De tre første bildene er laget av bloggeren www.tirila.blogg.no


Dette er laget av Christina.


Og dette av www.ingridahltysnes.blogg.no

Tusen hjertelig hjertelig takk!


- Marthe <3 

Ukens tips - Body lotion

I det siste har det blitt forferdelig mye av Marthes liv, Marthe på fest. Marthe på jentekveld og Marthe med Jonas. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg skrev et innlegg under kategorien "Marthe tipser". Jeg aner ikke hvorfor ikke jeg har hatt faste "ukens tips" innslag tidligere, men fremover skal jeg bli mye flinkere på det. Jeg har faktisk flere gode, og nye produkter som jeg gjerne skulle tipset dere om nå!

Her kommer noen tips til gode body lotion! Nå som det går mot høsten og noen (forhåpentligvis) har nytt sola i sommer, er det fort gjort at huden tørker ut. Smører man seg ikke med body lotion både i og etter en sydentur, går det ikke mer enn 3 dager før huden er knusk tørr. Dette fører selvsagt til det dumme fenomenet FLASS.

For å unngå dette har jeg i sommer vært superflink med innsmuring av body lotion. Jeg har 3 favoritter og disse tre vil jeg gjerne tipse dere om nå..


Første body lotion jeg vil tipse om er av merket Kneipp.


Dette er en superherlig tykk krem som bare består av naturlige stoffer. Til tross for dette så lukter den himmelsk! Finnes i ulike varianter. Selv har jeg denne lilla i lavendel.


Jeg bruker både body lotion og dusjsåpe i dette herlige merket.
Den andre kremen jeg vil tipse dere om er denne i merket EOS. En herlig, godluktende bodylotion som gir huden masse fuktighet.


Jeg har tidligere tipset om eos shaving! Jeg bruker gjerne Eos body lotion etter å ha barbert meg, for å unngå tørre legger. Begge produktene fås kjøpt >HER<


Den siste body lotion kjøpte jeg på taxfreen på vei til Tyrkia og gud jeg er glad for det. Den lukter helt nydelig og hjalp også masse med å holde på fuktigheten mens jeg var der nede. Den var på salg akkurat da og kostet meg rundt 150kr. Kommer til å gråte når den en dag blir tom.
Har dere prøvd noen av disse produktene?


- Marthe <3


       Noen av produktene er sponset.

På ridetur i finværet

I dag har jeg hatt en helt fantastisk dag. Jeg har stort sett oppholdt meg i finværet med finjenta Victoria og bare blide hester! Vi lånte hver vår hest og red på tur, pratet og koste oss! Som jeg savner å ha hest på dager som dette. Det er så utrolig mye koseligere med hest på sommeren enn vinteren. Synd vi bare har 2 små måneder med sommer i året..

I kveld skal Andrea ha "avskjedsvors/middag/vet ikke helt" med jentene. Som jeg sa i går så skulle jeg slå meg til ro nå, men et lite glass må man jo ha? Men i stede for å dra på byen etterpå drar Jonas og jeg på kino. Gleder meg til nok en herlig sommerkveld!

Jeg var faktisk så vågal at jeg tok med kamera på tur! Heldigvis var hesten supergrei.

Victoria red Mia som dere har hilst på før.


Jeg red dette søte vesenet. Totte som vi kaller ham.


Koser oss på skrittetur.


Eller ihvertfall noen av oss.. Mia ville helst gå alene tror jeg?  


Så var det lunsj etterpå.. Pita med løvstek i.


Victoria hadde snadderloff.

Så møtte vi gamle kjørelæreren min som trodde han hadde lært meg å parkere..

Og jeg bare: HEEI!


- Marthe <3

Innflyttningsfest!

I går var vi som sagt på innflyttningsfest hos vår kjære Selini. Hun har nettopp fått seg ny leilighet rett med kjevik flyplass og rett med militæret som hun selv er en del av. Militærselini, 7 andre jenter OG Jonas koste oss masse i går kveld med mye prat og selvsagt litt alkohol. For min del ble det bare et glass da jeg fikk migrene. Typisk! Svimmelheten etter 1 glass gjorde ikke akkurat hode mitt bedre så det endte meg at vi satt i mørket å pratet. Lys gjør alt hundre ganger verre med migrene for dere som ikke visste det. Hehe! 

Det ble faktisk ikke veldig mye bilder, men her er de få som ble tatt..
Fine Selini med innflyttningsgavene fra oss!


Annika og Jonas fikk visst ikke være med på noen bilder. Ja, Jonas var faktisk også med oss!

Nå skal jeg ut og RI. Stalloppdatering kommer senere!


- Marthe <3 

Festantrekk!


Kjole fra Lindex.. Tror faktisk den kostet 149kr for tohundre år siden..
Belte er favorittbelte fra Ginatricot og skoene er fra Tyrkia.Likte dere kveldsantrekket mitt?


- Marthe <3

En liten sentertur!

Det ble ingen strand på oss likevel da det plutselig var halvt overskyet og storm. I stede ble det en liten sentertur for å kjøpe gave til Selini. Vi må jo nesten ha med en liten gave når vi er invitert på innflyttningsfest! Det ble ingen innkjøp til meg selv da jeg sparer til denne Prahaturen i fremtiden.

I dag har jeg forresten spist på bon appetit to ganger. Herregud.. Baguett til frokost og wraps til lunsj/middag. Det hjelper lite å spare meg for shopping hvis dette skal fortsette! Det er bare så vanvittig godt med mat ute..


Ja.. Sånn gikk jeg på bon appetit med Jonas for å spise frokost. Med morgenkåpe, høye hæler og gårsdagens sminke. HOHO.


Måltid 1


Måltid 2


Kyllingwraps.. Nydelig!


Andrea hadde seg en milkshake.
Så fikk vi hestebesøk under lunsjen. Aww.Flere som er litt for glad i mat?


- Marthe <3

Siste sommer på torvet!

Huff, beklager den dårlige bloggoppdateringen min i går. Det ble plutselig så hektisk da drikkingen skulle begynne allerede klokken fire. Hehe! Sommer på torvet var for aller siste gang i går og dette måtte vi jo alle få med oss. Det var utrolig koselig både på vors hos >Annika< og på byen. Jonas kom senere og hentet oss etter at alle hadde fått kjøpt seg en bakt potet. Har dere smakt potetbakerens bakte poteter? Oh my god. Ingenting smaker bedre etter en kveld på byen!

Nå kommer snart Andrea på besøk. Hun, Jonas og jeg skal ned på stranda og sole oss litt! I kveld er det innflyttningsfest på gang. Etter dette skal jeg slå meg til ro igjen.
Fine jenter!


Haha jeg dør!!
Haha, fine Siri!


Andrea: ÅÅ!! KJENDIS.
Marthe: ÅÅ DAGFINN LYNGBØ!
Andrea: Nei. Terje Sporsem.


Nå er det beachen for disse damene!

Flere som var på sommer på torvet i går?


- Marthe <3

Sleepover med jentene!

I går hadde jeg det superfint med jentene mine. Andrea har kommet hjem igjen fra Tromsø så hun fikk også delta på overnattingen! Vet dere hva? Vi fire som klaffer så alt for godt sammen, skal snart bli til tre. Ja.. Det er forferdelig. Andrea skal nemlig flytte til Danmark for et helt år. Det kunne faktisk ikke passet meg dårligere. Men jeg krysser fingrene for at jenta ikke holder ut mer enn to uker uten oss og kommer hjem igjen innen en måned. Hoho. 

Jeg storkoste meg som alltid i går, med film, fine jenter og god mat. Annika og jeg spiste reker og de to andre delte en grandiosa. Victoria brekker seg nemlig av rekelukt og Andrea tror hun spiser larver, så det ble mer enn nok på meg! I kveld er det jenteforsamling igjen.. "Sommer på torvet står for tur"!


Det er ikke lett å kle seg pent når det er kaldt..


Andrea.. Don't leave me!


Gulljenta var også med oss!
Et vanlig besøk av eddermann..Hadde alle en like fin kveld som meg i går?


- Marthe <3

Visning på huset..

Vet dere hva jeg har gjort den siste timen? Jeg har sittet som et annet ensomt lite menneske, alene på stranden og lest bok! Rett og slett. Vi har nemlig hatt visning på huset i dag og da hadde jeg faktisk ingen steder å være. Alle venninner var på jobb og Jonas på trening, så der satt jeg. Heldigvis greide jeg å storkose meg for meg selv også. Fint vær og min nye fantastiske bok kan kanskje være årsaken? Nei er det noe jeg kan, så er det å kose meg.

Nå skal jeg ihvertfall være alt annet enn alene. Jeg skal nemlig på nok en girlsnight. Vi skal være noen jenter på overnatting hos >Annika<. Gleder meg masse til å løsrive meg fra boken og skravle igjen!


Her lå jeg og lagde min egen lykke.
Med hjelp av litt godt..

Vinneren av søndagskonkurransen kommer senere i kveld.


- Marthe <3

Ny bok - Sommer i storbyen

I dag har jeg jammen meg kjøpt meg en ny bok! Det var frisøren som anbefalte den og etter å ha lest omtalen i et blad var det bare å løpe til første bokhandel! Mitt nye lesestoff heter "Sommer i storbyen" og kostet meg 299kr. Den handler om jentene fra "sex and the city", men nå er vi i 1980 og jentene er ikke mer enn 17år gamle. Gleder meg masse til å lese om deres første møte og livet som 17åring i New York. Dette blir noe annet enn "bokhandleren i Kabul" som jeg akkurat har lest. Det var for all del en god bok dette også og jeg er glad jeg leste den! Føler jeg har lært masse om Afghanistans både eldre og nyere samfunn. Anbefales for dere som er glad i historie.


Kjøpt på Libris!


Skrevet av Candace BushnellNoen som har lest den?


- Marthe <3

Resultat av nytt hår!

Åh! Å endelig være hårfin igjen føles absolutt fantastisk. Nå skal ingen sol få lov til å bleke det så det falmer igjen! Jeg er kjempefornøyd etter dagens frisørbesøk og denne gangen tok det jammen ikke 5 timer heller! Jeg har farget ettervekst og stripet håret og dette kostet tilsammen 1700kr. Jeg er vant til å betale nærmere 3000 så jeg skal ærlig innrømme at jeg var i ekstase da jeg dro bankkortet. For dere som lurer så har jeg vært hos Adam og Eva i lillemarkens. En salong full av blide frisører som alltid gjør meg fornøyd. Takk igjen!
Nei håret er ikke så skevt. Det ligger bare litt merkelig.


Hva synes dere om resultatet?


- Marthe <3

81 makrell!

Jonas, faren og jeg var på tidenes fisketur i går kveld! Herregud så gøy det var. Det er så morsomt når man ikke trenger å ta snøret helt ned engang før ikke bare en, men tre fisk sitter på. Å kjenne den ville nappingen og spenningen rundt om det er en stor eller liten fisk gir meg alt. Haha, er jeg teit eller har flere det slik? Fangsten vi fikk på et par timer i går var 83 fisk! 81 makrell og 2 sild. Kjempe morro.

Nå skal jeg til frisøren om en liten time. Jeg vet egentlig ikke helt hvordan det blir, men det finner vi jo fort ut av! Ønsk meg lykke til! Resultatet kommer så fort jeg er hjemme igjen.
Heelt i hundre.


Bøtta med fangst så fort slik ut..


Og neglelakken sånn..


Haha, digg!


Jonas er i ferd med "sløyingen". Vi slapp heldigvis å sløye alle sammen. Delte dem bare i to.


Nå har vi makrell til livet ut.


Flere som var litt gira?

I dag skal en vinner av søndagskonkurransen kåres også! Husk husk!


- Marthe <3

Moutfit - 09.08.11


Bukse fra Bikbok
Topp fra Gina Tricot
Sko fra København en plass
Klokke fra CMYKBriller fra Cubus
Veske fra Gina Tricot


Ring fra www.dobb.no


Gjett om jeg gleder meg til frisørtimen min i morgen. Tror faktisk heller jeg ville hatt sort hår enn dette her.

Nå er det fisketur på gang her! Selvfølgelig ikke i dette antrekket.


- Marthe <3

5 grusomme antrekk!

Jada! Nå har jeg sett gjennom 135 outfitmapper og langt over 1000 bilder for å plukke ut 5 antrekk JEG syntes var styggest. Skulle nesten ønske jeg tok outfit bilder for 4 år siden. Da tror jeg ting hadde vært enda mer kritisk. Men missforstå meg ikke, mye av det jeg har sett gjennom i dag fra de to siste årene har vært langt mer enn kritisk! Haha. Her er de fem utvalgte.. 

Plaggene i seg selv er ikke nødvendigvis fæle, men det er sammensetningen av dem og som regel èn ting i hvert antrekk som gjør det hele lite pent.
Jeg kan ikke tro at jeg har lagt ut et bilde som dette, og jeg kan ikke tro at jeg gjør det igjen..


Sjekk armpynten! Helt normalt.


Her var jeg faktisk på vei til kjøretime.


Leggvarmertrend? Leggvarmere til alt! 


Hvorfor sa ingen noe?
Trenger jeg å si noe?
Nei, nei og atter nei.

Flere enn meg som har hatt dårlige perioder?


- Marthe <3

Fotballkveld!?

Jeg trodde aldri jeg skulle ha en overskrift som sa det.. Men det er sant! I går så jeg en hel startkamp på tv. Eneste fotballkamper jeg vanligvis gidder å se er VM kamper!  Da ser til og med JEG meningen med å løpe etter en ball. De er jo faktisk flinke! Kampen i går var ikke overraskende kjedelig og start tapte 4-1.


I går hadde Jonas og jeg samme middag som vi hadde 3 ganger forrige uke. Kreative?
Kjøttdeig, nudler, soyasaus og søtsur saus. Det var ihvertfall enkelt.
Så det godt ut?

Er du interessert i fotall?


- Marthe <3

MINE 8 FAVORITTSKO


Kanskje ingen overraskelse at disse får førsteplassen? Jeg vet desverre ikke nøyaktig hva butikken het, men de er ihvertfall kjøpt i København. 


Fra Bianco


Fra fashion of rome


Fra www.baresko.no


Fra Bianco


Fra Marypaz


Fra fashion of rome


Fra Zara

Hvilket par likte du best?


- Marthe <3

Kamera FIXED!

Herregud! Det går jo ikke ann.. Jonas og jeg dro til byen i dag tidlig for å sende kamera av gårde på verksted. Da jeg kom inn i fotobutikken og viste kamerafeilen til mannen bak disken, smisket jeg pent og spurte om ikke han bare kunne fikse det med en gang. Det kunne han ihvertfall ikke. Han tok kamera i hånda, studerte det og ristet litt i det. Så dunket han hardt i objektet, dro det sånn ca alle veier og vips så var det i orden. Fokuseringsystemet er i orden igjen og bildene blir like perfekte som før! Jippi! Okei, det er mye tregere enn det en gang var og man kan ikke helt se hva man egentlig tar bilde av, men det viktigste er jo at bildene blir som før! Fantastisk.


Så der sto jeg da.. Inni fotobutikken og var helt hysterisk glad for å ha kamera igjen. Knipset alt som var der inne som om jeg for første gang hadde fått et speilrefleks i hendene. Jeg har ikke vært så glad på uker.


Så dro vi på herligland og feiret situasjonen med en sandwich!Så har jeg endelig fått rumpa mi til Adam og Eva! Frisørtime er bestilt!


- Marthe <3 

Filmkveld med jentene

Nå skal jeg straks av gårde til byen så jeg kan få levert det dumme kamera på reperasjon. Jeg håper egentlig det kan fikses på selve fotobutikken, men kan det ikke det så kunne jeg heldigvis få låne kamera av en bekjent fotograf i byen. Så det ordner seg nok skal dere se. Jeg blir helt gal av å ikke kunne ta bilder.

Kvelden i går var super hyggelig som alltid. Vi var 6 jenter hos >Annika< som pratet, lo, spiste kjempesunn grandiosa og selvsagt litt godteri. Vi så to typisk jentefilmer, "A cinderella story" og "Han er faktisk ikke interessert". Noen som har sett dem?

Litt bilder tatt med Annikas kamera.  

Line som en slakt på sofaen!


Victoria var faktisk litt kameraglad i går! Ihvertfall for èt bilde.


Sunt og godt?


Disse menneskene er ikke så veldig glade i kamera og bilder på bloggen, men noe må de tåle! Hehe 


Disse jentene ville helst bare ha etterveksten med på bildene.


Eddermann var ihvertfall svært villig som bloggmodell. Tror dette må være den største jeg har sett. 

Hva gjorde dere i går kveld?


- Marthe <3 

Min dag i bilder..

I dag har jeg lest, solt meg, lest, solt meg, lest, solt meg og spist. En givende dag!


Ja, så har jeg laget milkshake! Den beste.. Sjokolademilkshake!


Så fikk jeg et lite besøk fra Jonas i jobbpausen hans. Han skulle bare friste meg litt med mat fra burgerking.


Men i dette hus har pus stått for middagen nok en dag.. Takk Pernille. Du er grei du.

Nå skal jeg faktisk rydde, før jeg må stelle meg og gjøre meg klar for kvelden.


- Marthe <3

Still summer!

For en herlig morgen! Solgudene må ha hørt min bønn for i dag er været strålende. Jeg har allerede ligget nesten to timer på verandaen og slikket sol med en ny bok. Ja, jeg har begynt å lese bøker også! Nå skal jeg bare lære meg å drikke kaffe så begynner jeg og nærme meg stien til å bli voksen.

Boken jeg har begynt på nå heter "Bokhandleren i Kabul". Ikke en veldig spennendes tittel med tanke på at jeg tidligere kun har likt krim, men jeg tror likevel den skal bli bra. Boken handler om forbudt kjærlighet, arrangerte ekteskap, forbrytelser og straff, og om samfunnets strenge krav til hvordan man skal leve sitt liv i Afghanistan. Bokens historie går i hovedsak rundt èn familie som er bosatt i Kabul. Hørtes det spennendes ut?


Frokostkos.
Gul bikini fra Gina Tricot.

Noen som har lest boken?


- Marthe <3

En trist dag i heimen..

Vanligvis pleier jeg å være ganske oppmuntrende på bloggen. Denne dagen skal nok heller ikke bli noe unntak, men ET deppeinnlegg blir det jo i blant! Jeg er sånn smådeprimert i dag skjønner dere. Gjett hvorfor! -Det regner. Ikke nok med det, fikk jeg øye på hagens første høstblad i sted. Herregud gi meg sommeren min da! Jeg er ikke klar for høst. Det var jo nettopp høst.. 


GI MEG EN SAG! Skal knekke deg tre!!
I dag ser jeg slik ut.


Smykke og fuskepelsvest fra h&m
Bukser fra Bikbok
Sko fra Marypaz
Ring fra PrimarkJaja, et lite smil får det vel bli. Kristine kommer tross alt snart på besøk!


Dagens frokost. Entrecot, potetskiver og bearnè. 

Flere som er heldige med været i dag?


- Marthe <3

Byen med jentene..

Kvelden i går var utrolig koselig. Den startet på vors hos Annette som faktisk holdt vors uten å bli med på byen selv! For oss som drakk var det supergøy, men jeg er ikke like sikker på at Annette storkoste seg med alt fulleskravlet vårt. Hehe. Etter noen timers drikking der tok vi turen videre til "sommer på torvet". Vi pratet, lo og sang i en times tid før turen gikk videre enda en gang.. Denne gang til gliss hvor det ble rene kjendisnachet. Jeg tror faktisk jeg greide å invitere meg selv på kjendisfest i Kristiansand 2 september. Haha, herlig!


Annika var klar for all slags vær!


Ja så skulle de ta bilde av Victoria og meg da.

Alt i alt en fin kveld..


- Marthe <3

Høst på torvet!

Da drar jeg ut! Det er tid for litt "høst på torvet" med jentene.. Men først er det vel et sykt jentevors i vente! Wuhuu. Gleder meg til å få åpnet alkoholskapet igjen! Det er proppet fullt av all slags etter alle reisene og taxfree besøkene jeg har hatt i sommer. Dette skal bli litt av en kveld! Håper dere får en like fin torsdagsaften som meg.

Kveldens antrekk!

Huffda. Gikk litt fort med knyttingen av vesten!

Jonas: Du ser litt neger ut.
Marthe: FLOTT!


- Marthe <3

Moutfit - 04.08.11

I dag orket jeg rett og slett ikke å bruke fantasien, så jeg kastet på en jumpsuit med en jakke over. Jeg ville egentlig bare sove og sove i hele dag, men da Jonas kom med den glimrende idèen "en sentertur" spratt jeg opp og hev meg på badet med en eneste gang. SHOPPING NEXT!


Behagelig ble det ihvertfall!


Sko fra Zara
Jumpsuit, smykke og jakke fra h&m
Belte fra Gina Tricot
- Marthe <3 

Girlsnight!

I går hadde jeg en superkoselig kveld sammen med Victoria og senere også Annika! Vi var hos meg, spiste litt usunt og så løvenes konge 2. Det var heldigvis ikke bare jeg som var glad i disneyfilmer. I kveld har jeg enda en liten jentekveld i vente. Denne gang med ei annen snuppe!  
Jeg var ikke så kameraglad i går da øyet mitt var hovent og rødt. Haha, det blir sånn annen hver kveld.

Okei.. Sjekk ut hva huset mitt ble erobret med i går natt!

Flere grønne gresshopper med suggelboble?
Nå er det frokost på Jonas og meg her..


Nam nam nam.
- Marthe <3 

Alt jeg gruer meg til..

I dag har jeg tenkt alt for mye. Tenkt på alt jeg gruer meg til. Jeg gruer meg foreksempel til å få barn! Jeg vil ikke ødelegge kroppen min for et barn, bruke all min tid og alle mine krefter på det.. Aldri! Jeg vet det høres overfladisk ut, men sånn føler jeg det. Jeg kan ikke med barn, og ikke er jeg spesielt glad i dem heller. Jeg er snart 19 år og jeg liker dem bare mindre og mindre. Jeg gruer meg også til å bli gammel. Til å komme i overgangsalderen og irritere meg over hver eneste lille detalj. En hundebæsj på bakken.. Ja, så tråkk over? Regnet spyler den vekk om noen dager og i mellomtiden er det nok av andre steder å gå. Alt man kan irritere seg over. Naboen klipper gresset på en søndag.. Ulovlig. Bråk. Farlig. Åh.. Jeg håper aldri jeg blir sånn. 

Er det noe dere gruer dere til? Jeg gruer meg ihvertfall til alt for mye. Jeg tror rett og slett jeg må stoppe å tenke. Leve i stede. Nyte livet som det er i dag, for bedre enn dette tror jeg ikke det blir. Jeg får vel bare ta det som det kommer. Hvem vet! Kanskje det blir seks barn på meg? Kanskje jeg gifter meg fire ganger? Og kanskje jeg er pølseselger om noen år? Alt jeg har traumer om den dag i dag. Vi får vel bare vente og se hva fremtiden bringer.


Jeg vil bare ha en hund..


.. og en katt..


.. en hest..


.. og kanskje en sau.


.. Så vil jeg leve lykkelig i alle mine dager.

Er det bare jeg som tenker slik?
Har ikke du noe du gruer deg til?- Marthe <3 

Moutfit - 03.08.11

I dag er både buksa, genseren og hatten fra bikbok. Skoene er de samme fra Tyrkia. Jada, jeg har flere sko, men jeg har vært nyforelsket i disse de tre siste dagene..Likte dere antrekket?


- Marthe <3

Moutfit - 02.08.11


Bukse og topp fra Bikbok
Sko fra Tyrkia
Belte fra Gina Tricot
Smykke fra h&m


Måtte ha med lillesøster Linn sitt outfit også!


Sko fra Bianco
Jumpsuit fra bikbok

Hva synes dere?


- Marthe <3

I am number four

I går kveld gjorde vi litt av hvert. Vi så blant annet filmen "I am number four". En guttefilm om jeg får kalle den det, men en utrolig gøy film! Nå liker jo jeg nesten alle sjangre, men dette var absolutt en film for oss jenter også. Ellers så vi på turer til både Praha og Paris. Vi har nemlig planer om å dra på shopping en av stedene rett etter bursdagen min. Jeg har vært i Paris en gang før, men da var jeg så liten at det kun var disneyland som sto i hodet mitt. Praha sies å være den nye store shoppingbyen, men jeg drar ikke noe sted uten å ha litt peiling først. Derfor håper jeg virkelig at dere kan hjelpe meg. Har noen vært på shopping i Paris eller Praha? Hvis det, vær så snill og fortell om deres erfaring, hva dere syntes, hvilke typer butikker det var å finne her osv. Det ville jeg satt stor pris på!

Ja jeg vet jeg reiser alt for mye.. Nå er det bare denne ene turen, og en til tur med mamma og kanskje en tur til Thailand, så er jeg ferdig for i år. Jeg ELSKER virkelig å reise!


Kveldsmat.. Stekt skinke og mais!


Jordbær til dessert..


Guttefilmer.. Nå skal vi visst se Thor også!


Åh. Se han sykt kjekke der da! Digger han.. Han der i bakgrunnen altså.

Praha eller Paris? Hvor er det billigst, hvor er det beste shoppingstedet? Hjelp!


- Marthe <3

Moutfit - 01.08.11

Marthe: Det er 30 dager til jeg har bursdag. Hva sier du til det?
Jonas: Fuck. This is going to be expensive.


Først så jeg slik ut..


Skjørt og belte fra Gina Tricot
Topp fra Bikbok


Men så byttet jeg til noe i det enkleste laget..


Sko fra Tyrkia

Veske fra h&m
Topp og shorts fra Bikbok

La meg gjette.. Dere likte best det siste.


- Marthe <3

Hamresanden!

Da var dagens strandbesøk allerede over. Timene fløy og plutselig var vi hjemme igjen. Jonas begynner nemlig på jobb klokken tre. Trist å måtte jobbe i dette solskinnsværet! Jeg bor faktisk like ved denne berømte Kristiansand-stranden, for dere som ikke visste det! Det tar meg 5 minutt å gå ned hit og likevel er jeg her så sjeldent at jeg i dag måtte google navnet for å se om jeg skrev det riktig. Haha, huff..
LIVET <3

Har dere vært på hamresanden i Kristiansand?


- Marthe <3

Litt kveldskos!

Først må jeg bare si tusen takk for alle de fine kommentarene deres på forrige antrekk! Det er så gøy å blogge når man får litt respons.. Tusen tusen takk! I går kveld hadde Jonas og jeg High school musical marathon! Vi vet vel alle hvem sitt valg dette var. Hoho. Neida, Jonas smilte og lo han også gjennom filmene. I dag stråler solen og gradene på målestokken bare stiger og stiger. Nå lurer et lite strandbesøk rundt hjørnet! Kroppen min skal endelig møte solstrålene igjen.


Først dro vi på en hydro for å kjøpe chips, men ettersom denne smakte vondt måtte vi på en ny, søndagsåpen butikk for å kjøpe ny.


Kjekken i slappbukser. Han kan faktisk pynte seg han også hvis han vil.


Finnes det ikke er 3'er også? Jaja, den har jeg ihvertfall ikke.Flere som er high school musical fans?


- Marthe <3