hits

juli 2011

Moutfit - 31.07.11

Under shoppingen i Oslo oppdaget jeg ei ung dame i lilla bukser. Dette skulle vise seg å bli ei av de to jentene jeg skikkelig måtte snu meg etter fordi stilen deres inspirerte så vanvittig mye. Hadde jeg bare fått mer enn et lite sekunds titting, kunne jeg helt sikkert plukket inspirasjon nok til å ha de 30 neste antrekkene klare. En halv time senere HYLTE jeg mildt sagt av glede. Bikbok hadde lilla bukser på salg, og var det noe jeg skulle ha da så var det lilla bukser.. Dagens kveldsantrekk består av disse buksene. 


Topp og bukse fra Bikbok
Sko fra Tyrkia
Briller fra Cubus
Belte fra Gina Tricot - 19kr!Dette var buksene jeg sa var kjempestygge da jeg prøvde dem i prøverommet, men som jeg likevel skulle ha. Jeg vet jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen. 79 KRONER!


Jaja. Kamera gjør dem fremdeles blå, men de er lilla. Veldig lilla!
 
Likte dere det?


- Marthe <3

Tilbake i sommerbyen!

Okei.. Jeg brukte hele 40 minutt på å komme meg fra hotellet til hovedveien. Dette er en strekning som vanligvis skal ta 2 minutt å krysse. ÈN vei feil kjørte jeg og der var det gjort. Jeg tok veien inn mot sentrum i stede for veien ut til E18 og fy søren. Så var skrikingen, svettingen og angsten tilbake igjen. Er det lov til å kjøre der trikken kjører? Vel, det gjorde jeg ihvertfall. Over alt, og hvor enn det passet meg. Kjørte helt sikkert på rødt lys, og feil vei i enveiskjørte gater også, men vi overlevde jo! Samtalene våre gjennom disse 40 minuttene gikk sånn noenlunde i denne duren: "Nei du kan ikke kjøre inn der. Hvorfor ikke? Det er en sånn ting der. Et skilt. Javel? Hva betyr det? Trafikklys med S på? Hva er det? Herregud, nå ble det strek!! Hva skal jeg gjøre?!

Jaja.. Vi lever enda begge to og jeg tror kanskje jeg vet hvorfor! Gps'en spilte kirkemusikk hver gang fartsmåleren viste 5 for mye. Det ble altså uaktuelt å krysse fartsgrensen noe som igjen medførte fuckefingre fra diverse forbikjørende.

Satt godt trykket oppi ruta i Oslo sentrum for å si det sånn.
Sunn lunch? Nei? Jaja, jeg fortjente den.


Hjemme i den gode, gamle stuen.


Har hatt en fabelaktig tur med deg snuppa!

Har mine kjære lesere hatt en fin helg?


- Marthe <3

Lesermail!

Nå er det alt alt for lenge siden jeg har delt leserbilder med dere! Det har vært så hektisk i det siste så leserbilder har blitt utsatt en liten stund. -Men det betyr ikke at jeg ikke setter like stor pris på dem! Jeg har som de tidligere ukene fått noen nydelige bilder nok en gang og tusen tusen takk til dere som har sittet og brukt tid på dette. Fantastiske er dere.. Ikke bare har jeg fått leserbilder, men også et brev! Tusen takk til Henriette. Du er en engel!


Aww!


Les bloggen hennes >HER<.


http://elinhenriette.bloggr.no/


www.fiskebollermedkraft.blogg.no Haha har dere hørt til bloggnavn?


www.susannmadonnaa.blogg.no


www.foreverguro.blogg.no
De to siste bildene er laget av www.cathrinekk.blogg.no

Noen som er klare for en veldig ok søndagskonk?


- Marthe <3 

Månedens topp 5 moutfit!

Forrige måneds "Topp 5 moutfit" ble jammen meg topp 6! Jeg fikk lurt inn et ekstra antrekk og den eneste som la merke til det var mamma. Haha. Denne gang har jeg greid å velge ut nøyaktig 5 antrekk som jeg syntes var månedens beste. Nå gjenstår det bare å se om dere er enige? Moutfitene i juli har vært mye preget av skjørt. Lange, korte, i alle former og ikke minst farger. Noen av dem er plukket ut her. Alle bildene er i tilfeldig rekkefølge.


Dette er helt klart månedens sko.

 Hva synes dere? Enige eller er det noen som mangler?


- Marthe <3

Hvordan skaffe drømmegutten?

Heisann! Mange av dere har spurt om tips til hvordan man skal skaffe seg drømmegutten! Jeg er selvsagt ingen ekspert, men jeg kan ihvertfall gi dere mer enn setningen "vær dere selv". Jeg tenkte heller jeg kunne fortelle litt av min egen erfaring..Da jeg var 15-16år gammel var jeg i livets lille "rundbrenner-periode". Jeg hadde stadig en ny gutt på hjørnet og ufattelig nok fikk jeg akkurat den jeg ville ha. Når jeg for noen dager siden så tilbake på denne tiden og på hvordan jeg så ut (sort langt hår, tykke gravsvarte bryn, masse mascara, eyeliner og hvit øyenskygge), kunne jeg ærlig talt ikke fatte hvordan jeg greide det. - MEN så kom jeg på det. Jeg hadde selvtillit. Masse selvtillit, men samtidig ikke for mye.De aller fleste gutter liker ei jente med litt selvtillit. Ei jente som kan bære hodet litt høyt, uten å se ned på alle andre. Vis at du er fornøyd med deg selv akkurat som du er, men ikke snakk nedverdigene om andre av den grunn. Gutter liker ikke å høre om hvor skeiv du synes nesen din er, hvor tykke du synes lårene dine er, eller hvor mange kviser fjeset ditt har. Ikke liker dem å høre om venninnen din sine stygge bryn heller. Vær positiv og se gutten inn i øynene når dere prater sammen, smil bredt, og si takk hvis du får et kompliment. Han har ikke gitt deg et kompliment i håp om å få diskutere om det egentlig stemte etterpå.MEN. Det er absolutt et "men". Vis selvtillit, men for guds skyld ikke tro du er bedre enn alle andre. Kanskje du er penere enn jenta i nabohuset! Kanskje du er smartere enn bestevenninnen din, men ikke ta på vei av den grunn. Vi er alle gode på noe, men ingen er perfekte. Det er fort gjort å bli veldig høy. Spesielt når alkohol er med i bildet. Derfor vil jeg be dere tenke dere om. Hvem tror dere guttene vil ha? Jenta som sitter stille i en krok, mangler selvtillig og derfor sier mindre.. Eller jenta som skriker høyest på fest, drikker seg fullest og ender med å spy i et hjørne? Gjerne med skjørtet oppglidd over rumpa så ingenting er overlatt til fantasien.. Det finnes en mellomting dere. Finn den og du er veldig godt på vei! Håper dette ihvertfall hjalp èn av dere..


- Marthe <3 

Harry Potter - FOR en avsluttning

For et par dager siden så jeg siste del av Harry Potter på kino. Jeg vet ikke hva jeg skal si engang jeg. Aldri noen sinne har jeg vært mer begeistret over et eventyr. Er det ikke denne sjangeren disse filmene går under? FY søren for en film. Det var spenning fra det første sekundet til det aller aller siste. Mot slutten av filmen satt jeg og skalv i hele kroppen. Det begynte i bena som lå over Jonas sine og han trodde seriøst jeg skamfrøs så mye som jeg ristet. Ikke nok med det så grein jeg 3 ganger i den også..

For tåpelige ting som ikke var noe å grine over.. Jeg satt og håpte på at historien skulle få en god avsluttning, samtidig som jeg aldri ville den skulle slutte. De fleste av dere har helt sikkert sett den allerede og er sikkert helt over denne ekstasen, men jeg er enda helt i hundre og jeg vil helst se den igjen nå med en eneste gang.. En PERFEKT avslutning på en fabelaktig historie.Nå skal jeg kjøpe alle filmene jeg ikke har og ha marathon om en stund..

Hva syntes dere om filmen?


- Marthe <3

Se hva jeg fant..

I dag tok jeg på meg en eldgammel og stusselig liten kjole som i alle år bare har gjemt seg i skapet.. Jeg har aldri engang vurdert å gå med den. Har i grunn alltid sett på den som litt kjedelig. Noe stor skatt var den ikke da jeg tok den frem i dag heller, men den var da helt grei. Den stakkarslige kjolen har vel bare ligget der og ventet på å bli oppdaget. Nå som vi snart skal flytte, må jeg få litt orden på klærene mine. Jeg orker ikke å ta med meg en hel haug som jeg aldri har fått brukt, men jeg vil heller ikke kaste noe jeg kankskje kan få brukt i fremtiden! Så hva sier dere?Kast eller behold?


- Marthe <3

Pakking av antrekk..

Nå er kofferten nesten helt ferdigpakket og klar for avreise! Jeg mangler bare noen høytalere og muligens 4-5 pakker nudler. Det ble 3 veldig enkle outfit som følger med meg til Oslo, men de var likevel pene. Ihvertfall etter min mening! Alt satt ihvertfall som et skudd da jeg prøvde det på. Nå gleder jeg meg til å se bursdagsbarnet og til å ha en flott helgetur sammen med henne. For det er vi nødt til å greie å ha, selv om det har foregått forferdelige ting i Oslo. Vi kommer selvsagt til å kjøpe blomster mens vi er der så vi kan bidra litt i det nydelige blomsterhavet vi har sett så mange ganger på tv.


Skogala!

Dette er klærene som får være med til Oslo..

Dette var rimelig rått på! Aner ikke hvorfor jeg aldri har brukt denne røde toppen..


Dette og en bukse hvis det skulle vise seg å bli kaldt!
Nesten ferdigpakket!

Hva er dine must i kofferten?


- Marthe <3

Moutfit - 28.07.11

I dag er det en veldig spesiell dag for min del! Jonas og jeg har i dag vært sammen i 1år og 9 måneder. Tenk snart har vi vært sammen i 2 år! Det er langt over alle forholdsrekorder jeg har hatt tidligere.. MEN det som er enda bedre, er at min beste venn Kristine har bursdag! Gratulerer masse med dagen snuppa mi. Du er fantastisk!

I kveld tar jeg turen til Kristinemor for å overnatte der. Vi reiser nemlig til Oslo i morgen tidlig! For å feire Jonas og meg har vi allerede vært på ultra på sørlandssenteret og handlet inn litt deilig mat. Nå skal vi ha dampet blåskjell, hvitløksreker og krabbeklør til frokost! Kamera blir selvsagt med på kjøkkenet!
Insektsring fra www.dobb.no
Ring fra h&m
Shorts fra Bikbok
Genser fra Gina Tricot
Sko fra TyrkiaLove you <3


- Marthe <3

Båttur i solskinnsvær

Endelig kom sommerværet igjen. Det kommer og går, men nå var det alt for lenge siden det var her sist. Håper vi får låne det en stund fremover nå. I dag har jeg vært på båttur med hele familien til Jonas. Helt utrolig koselig. Sola har stått på for fullt og gjorde det umulige mulig.. Nemlig å bade! Denne gang var det til og med jeg som fikk dytte Jonas uti. Vi har både fisket, fanget krabber, badet, solt oss og spist masse masse god mat. En perfekt sommerdag med andre ord.

Litt bilder fra dagen min..

Klar for frokost. Brød med hjemmelaget jordbærsyltetøy. Mm!


Linn og kjæresten. Det var rene parturen!
Turtelduene <3
Fisking av krabber og reker!


Turtelduene nr.2.


Lars i sin nye kano.
Fisking av tang.. Det ble desverre ingen fisk i dag!Hva har dere gjort i dag?


- Marthe <3

Krabbefisking!

I går var jeg for første gang i mitt liv ute og lyste etter krabber! Eller pappa og jeg lyste vel etter krabber da jeg var liten en gang, men uten å plukke dem opp. I går kveld dro Jonas, Marius, Lars og jeg ut i båt for å lyse OG plukke krabber i håp om å få krabbefrokost til i dag. Jonas og Marius hadde på seg våtdrakter og snorklet med lommelykt, jeg var lysmester i båten og Lars var romester. Haha, sammen var vi dreamteam. Veldig mange krabber ble det likevel ikke. Jeg tror rett og slett ikke krabbene var noe sultne i går. Dessuten var det en smule vind som gjorde vannet litt uklart.

Lars og jeg fanget to ganske store krabber, mens Jonas og Marius fant mange bittesmå. Krabbene ble bare mindre og mindre for hver de fanget. Vi lo oss jo ihjel til slutt. Rundt kvart på et i natt ga vi oss med en fangst på rundt 8 krabber, men 3 kastet vi ut igjen da de var alt for små. Fikk aldri tatt bilder av guttene da de snorklet i vannet. Det var så mørkt og utydelig, men noen bilder ble det!
  

VELDIG gira!


Vi kjørte først ut til hytta i Søgne for å låne en båt der. Nydelig sted!


Hahaha. Har dere sett et så bra krabbeantrekk før?
Jonas du Jonas..


Det var det vi valgte å beholde av gårsdagens fangst!
Dagens frokost! Mmm. Elsker krabbe..

Har du lyst etter krabbe før?


- Marthe <3

Sopptur på Flekkerøya

For et par dager siden var jeg på sopptur med familien til Jonas. Og Jonas da såklart. Vi kjørte ut til Flekkerøya i Kristiansand hvor vi parkerte bilen og dro ut i skogen på sopptur. Alle tok på soppbrillene eller kantarellbrillene rettere sagt, mens jeg tok på bærbrillene. Det ble nemlig mer blåbær, bringebær og jordbær på meg. -Men noe sopp kunne jeg selvsagt bidra med. Det er utrolig deilig å bare hive på støvlene og komme seg ut på slike turer av og til. Jammen er det trening også!

Vi plukket en hel kurv med kantareller og ble alle svette av klatringen over fjell og snubling i vanskelig terreng. Jeg anbefaler alle å ta en slik sopptur i ny og ne. Det er sunt for både kropp og sinn.. Etter kravlingen i busker, myrer og søl bestemte jeg, Jonas og pappa Lars oss for å hoppe i sjøen! Eller egentlig hadde jeg tenkt til å gå stille og rolig ned trappen, men før jeg visste ordet av det ble jeg dyttet fra brygga. Et kanskje ikke fult så overraskende, herlig lite innspill av Jonas!
Marius og meg.
SOPP?


Nei BÆR <3


Det viste seg at disse soppene var fryktelig gode likevel da.


Ser dere hva dette er? Hehe, det er en padde i fart!


Så søt.


Vi så litt av hvert på denne turen..


En dø sleve.


Dette syntes selvsagt Jonas var kjempespennende.


Og her greide jeg jammen meg å knipse fjeset på ei mus! Ser dere den?


Litt skitten ble jeg.


Klar for en kald dukkert.


Slik sto jeg og latet som jeg skulle hoppe mens Jonas tok bilde. Tre sekunder senere lå jeg i vannet.


Jonas ville jo le seg skakk.


mens jeg..


- Marthe <3 

Venninnebesøk

Dagen i går startet med at jeg tok turen til Andrea. Hun drar til Tromsø i 2 uker nå og jeg ville gjerne se henne før hun reiste. Det var veldig hyggelig å få kommet seg til et nytt hus selv om de samme nyhetskanalene var å se på skjermen. Klokken tolv så vi sendingen fra oslo og fulgte nasjonens et minutt stillhet. Vi pratet om alt som hadde skjedd, men husket også på å prate om andre ting. Hyggelige ting.. Bella var blant annet med på å få opp stemningen litt. Som jeg kommer til å savne de to turtelduene.

Senere på kvelden fikk jeg besøk av Kristine. Vi satte også forann nyhetskanalene og fulgte med, pratet om hendelsene og de pårørende. Kristine kjente mange av dem som var på øya. Jeg vet ikke om dere så ei "Emma" fra Kristiansand på nyhetene i går? Det har også vært skrevet om henne i kristiansandavisen. Hun ble intervjuet og fortalte om en liten gutt på 11 år som hun hadde møtt på da hun svømte seg til sikkerhet. 11 år dere! Han hadde lært seg å svømme av pappaen sin som nå var dø. FOR en opplevelse det må ha vært for disse ungdommene. Nei ikke bare ungdommene.. Også barna!

Etter alt for mye nyhetsglaning, tenking og tristhet måtte vi komme oss ut og få i oss noe mat. Vi dro dermed til vårt faste spisested bon apetit for litt nattmat etterfulgt av en mer hyggelig film. Jeg tror likevel vi begge sovnet med mareritt.


Bella sender også varme tanker til alle pårørende <3


Godjentene.


Har dere sett noe så nydelig. Bella i heldress..


Det ble litt prøving av tøy under tromsøpakkingen. Det er kaldt for den lille tassen i nord! Hunden omkommer nærmest av frostskader om vinteren til tross for at den er pakket inn i 3 boblejakker..


Så var det fine Kristine med godteriet sitt.Håper det går bra med dere. <3


- Marthe <3

Hva skal man si?

Det er ingen vanlig søndag. Det er en sørligelig søndag uten grunn til å feire noe som helst. Har dere lest siste innlegg av fotballfrue? Vel, det har jeg og nå anbefaler jeg alle blogglesere der ute å gjøre det samme. Det var et veldig godt skrevet innlegg som jeg kjenner meg igjen i. I stede for å skrive et akkurat likt innlegg, vil jeg heller be dere lese dette. Det er jammen ikke lett å vite hva man kan skrive etter fredagstragedien. Selv om mange timer går forann både nyhetskanaler og nettaviser, lever jeg. Jeg gjør ting i hverdagen som jeg vanligvis ville blogget om, men likevel velger jeg å la være. Man er ikke et grusomt menneske selv om man går ut på ting også under disse dager. Prøver å leve. Det kan faktisk være godt å komme seg ut. Bort fra det forferdelige og uforståelige. Få et lite avbrekk fra det tragiske ved å gå sammen med venninner. Prate sammen.. Man glemmer ikke virkeligheten av den grunn. Det betyr heller ikke at man ikke har sympati for de pårørende, men jeg forstå at det er veldig lett å tenke slik nå. Til dere som klikker dere inn på denne bloggen i håp om å få et avbrekk fra sorg og elendighet.. Jeg må desverre skuffe dere. Jeg har foreløpig valgt å la være i redsel for å såre noen. Les innlegget jeg nevnte over >HER<


- Marthe <3

STEMNING!

Åh, for en dag! Jeg har virkelig hatt tidenes lørdag i dag.. Det har vært strålende sol og Jonas og jeg har vært på sjøhuset og spist. Jada. Samme sted som Kristina Andersen og jeg var på på onsdag. Haha! Og det ble blåskjell på meg igjen gitt, mens Jonas hadde ferske reker. Etter et kjempe deilig måltid gikk vi til fiskebrygga og tok en is til dessert for å få sommerstemningen enda mer på topp. Det er så gøy å høre alle de ulike dialektene rundt på fiskebrygga. Det er jo der og i dyreparken turistene samler seg i Kristiansand..  Før vi dro hjem gikk vi innom en gullsmed for å høre hvor mye ringen jeg fikk av Jonas var verdt. Det er jo litt skummelt å kjøpe slikt i utlandet da det er fort gjort å bli lurt! Heldigvis ble han ikke det denne gangen.. Ringen var jammen meg verdt 2000kr og hele settet til sammen ca 5000kr! Det var ikke akkurat det han betalte der nede! Hoho.


Fine gutten er tilbake!


Rekene hans.. Kjempe ferske og gode.


Like gode som sist!


Så gikk vi og så på sandskulpturene som står i byen. Herremintid så fasinerende!
Sykt!


Fiskebrygga..


Kjekken!Har alle hatt en fin dag?
Nå reiser jeg til flyplassen om en liten time!- Marthe <3

Oppsøkt av flaggermus

I går kveld skjedde det alt for mye. Jeg var som sagt hos Kristinemor og så film. (Jeg sovnet). Men det var fryktelig koselig for det! Så veldig mye sunnere enn palmesus tror jeg nok ikke det var, men absolutt hyggelig! Jenta stappet nemlig i meg godteri fra jeg kom til jeg gikk. Haha.. Jeg var hjemme igjen rundt halv to og da jeg la meg rundt 2 hørte jeg et voldsomt støy på taket. Det hørtes veldig ut som en kattejakt og tror dere ikke Pernille to minutter senere kom inn gjennom vinduet. Jeg fikk med en gang en skikkelig vond følelse i magen og ante meg at hun hadde tatt med noe inn.. Det hadde hun, og tror dere ikke det var en FLAGGERMUS. Igjen!

Jeg kastet meg over mobilen, ringte mamma som lå og sov, og fikk henne til å komme og kaste den ut vinduet igjen. Deretter fikk jeg ikke sove før Jonas kom traskende inn på natten halv fire.


Skjønna mi <3
Veldig fornøyd!
Aww!


Ja så var det dette flaggermus styret igjen! Jeg skal ALDRI sove med vinduet oppe igjen.
FYSJ.


Jonas hadde kjøpt både smykke, ring og øredobber i et sett til meg. Aww!


Gull og hvitt gull!


Nydelig! Tusen tusen takk vennen.

Mamma: Du må skryte av henne!
Marthe: HÆ?! Hvorfor? For det første har hun drept et uskyldig dyr, og for det andre har hun tatt det med på rommet mitt!!


- Marthe <3

Filmkos hos Kristine

Åh. Merker jeg er lei av å ikke få lønna mi når jeg skal ha den! Lønningen fra blogg.no skal egentlig være på konto 15 hver måned men ankommer aldri før 18. Det betyr at jeg vil ha 28kr på konto i Tyrkia i to dager. Takk for det.. For å muntre opp stemningen tar jeg turen til Kristinemor som heldigvis for meg heller ikke skal på palmesus. Vi kjører filmkveld i stede vi. Sunnere, og mye mye koseligere! Jeg har til og med sovet en time midt på dagen for å holde meg våken! Gled deg Kristine..


Jeg har fått på kosedressen og kosesokkene! Klar for KOS rett og slett.


Det står mellom disse filmene i kveld. Noen som har sett dem?


Så har jeg har fått godteri av bestemor. Blir ikke bedre enn det!Ha en super kveld dere!


- Marthe <3 

Favoritter i skapet

Mine favorittplagg er plagg som kan brukes på mange måter og som jeg kan få inspirasjon fra bare av å se på.. Jeg har en god del av disse type plaggene i klesskapet da jeg sjeldent handler noe jeg ikke kan bruke mer enn en gang, eller noe jeg kun kan bruke på èn måte. Her er noen av de plaggene jeg synes det er aller enklest å lage et fint antrekk av. Har jeg en dag hvor jeg sliter på kreativitetsfronten, kan jeg gjerne ta i bruk en av disse.


Denne tror jeg må være min aller største favoritt for tiden. Kjøpt på h&m.  


Gleder meg til å få brukt den mer i fremtiden..


Jeg elsker at jeg har en fuskepels-vest i klesskapet. Det er etter min mening et must.


Også kjøpt på h&m for over et år siden. Still love it!


Blondetopp med frynser fra bikbok.


Den går seriøst til alt og kan gjøre et kjipt antrekk fancy på null komma niks.


Jeg griner nesten av tanken på at jeg ikke kjøpte det i flere farger. Kjøpt på Topshop..

Har du noen av disse plaggene?


- Marthe <3

Sprek morgen!

I går hadde jeg egentlig tenkt meg ut, men ettersom det regnet ombestemte jeg meg og det ser jammen meg ut som jeg gjør det samme i dag. Som de fleste bør ha fått med seg, er det palmefest i Kristiansand i helgen. Det kommer mange kjente artister og folk fra hele landet, men 600kr for palmefest i regn tror jeg likevel jeg skal greie å stå over.

Til morgenen i dag følte jeg meg fryktelig sprek, så jeg hev på joggedressen og løp i en time! Det er faktisk helt vilt til å være meg. Etter 1 times løping rundt hamresanden tok jeg 180 situps, 20 armhevninger og planken i 3 minutter. Nå føler jeg meg lett som en fjær og er klar for en deilig frokost før jeg skal hive meg i solarium 30 minutt. Må jo se litt bra ut til min kjære kommer hjem! 

Det er altså ikke slutt til dere 1000 som har spurt om det. Han har vært i Kosovo i nesten 2 uker og kommer hjem i morgen når jeg drar til Tyrkia. Haha, flotte greier.. Jaja, vi får ihvertfall noen timer sammen!


Så sprek var jeg til morgenen i dag!


Til frokost: Mellomkokt egg, spiralloff og majones!


Nypresset appelsinjuice.


Ikke det sunneste alternativ, men jeg elsker det!


Perfekt egg! Litt bløtt, litt hardt..


Ja det ser ut som noe gris, men det er drit godt.


Så har jeg jammen meg pakket.. Så jeg skal slippe å gjøre det med Jonas på besøk.


Og ja.. Værmeldingen for Alanya i Tyrkia dere!


Og selvfølgelig værmeldingen for Kristiansand. Hehe, nå koser jeg meg!


- Marthe <3

Huset mitt innvendig

Nå har jeg endelig fått bildene av huset vårt innvendig. Som sagt så er det til salgs da vi bare er 2 som bor i dette 3 etasjers huset. Dere skal ikke se bort i fra at det blir bilder av det nye også når den tid kommer! Det er ikke bilder av hvert eneste rom. 5 rom er ikke tatt med. Kott, vaskerom, "jobbrom" og 2 av de 3 badene mangler.


Gangen..
Gjesterom.


Bad 1


Mammas rom.


Kjøkkenet.
Stua..
Mitt rom..Noen som har en moderne, fin leilighet de vil selge oss?


- Marthe <3 

Gårsdagen!

God morgen! I går var jeg som sagt hos >Annika< og redigerte denne må gjøre videoen. Vi ble ferdige med redigeringen, men det tok så lang tid med opplastning på youtube at vi ikke orket å vente lengre. Men den kommer, den kommer! Selv om jeg ikke ler en eneste gang i hele videoen. Den ble ikke morsom i det hele tatt, men nå har jeg lovet dere en video og da får jeg vel søren meg vise dere en også.

Jeg fikk forresten akkurat greie på at jeg ikke bare må skatte for sponsorgaver jeg får selv, men også alt jeg gir til dere i konkurranser. IDIOTI, spør du meg. Når begynte det å koste penger å gi bort ting da? Jaja, Nå gleder jeg meg max til min aller første skattesmell! Fy søren.. Det er bare å begynne å spare.


Fikk jordbær med is hos Annika. Mmm!


Og så kom Line som hadde spist druesukker. Dere kan tro hun var gal!


Dette trøttrynet spiste opp all taxfree godteriet til Annika, så nå må jeg kjøpe nytt til henne i Tyrkia.


Mnm's har aldri smakt bedre!


Etter all godterispisingen bestemte vi oss for å dra til mc donnalds. Heldigvis var det stengt.


Så vi fulgte etter en "L" bil i stede..


...Og kjøpte salat.

Noen som vil betale mitt kommende beløp av skattesmell kanskje?


- Marthe <3

Sol på sørlandet..

Det er nesten synd at sola har kommet frem akkurat nå som jeg drar til Tyrkia. Men men, dere må vel få litt finvær dere som bor i Kristiansand også.. Eller dere som er her på ferie for den slags skyld. Jeg har storkost meg på verandaen i dag, sluknet med en gang jeg la meg ned og våknet igjen av heteslag. Herlig! Nå tar jeg turen til >Annika< hvor jeg skal kose meg resten av kvelden.


wee! Ripstreet har fått røde bær på! Gjett om jeg har spist halve busken da..

Hva har dere funnet på i dag?


- Marthe <3

Cafèklar!

Ja, når det gjelder denne filmen da så kan jeg fortelle dere at vi satt til halv tre i natt bare med å få filmene inn i moviemaker.. Vi kom derfor ikke lengre enn det, men skal fortsette redigeringen så fort jeg er hjemme fra et cafèbesøk. I dag skal jeg nemlig på cafè i finværet. Endelig er det tegn til litt sommervær! Ser frem til å skravle med denne nydelige bloggfrøkna igjen..


Frøgen >Andersen<


Cafèklar!

Ha en finfin dag så lenge!
Husk det er siste frist til å delta i søndagskonkurransen i dag!- Marthe <3

VIDEOBLOGG!

Okei! Nå har >Annika< og jeg bestemt oss for å ha videoblogg sammen. Dette skal foregå hos meg i kveld og planen er å kjøre en "må gjøre" video. Dette etter mange av deres ønske. Om filmen blir postet sent i kveld eller i morgen tidlig vet jeg ikke, for Annika kommer ikke før halv ti i kveld og det tar jo litt tid med redigering og greier!

MEN så har vi et problem.. Vi aner jo ikke hva vi skal gjøre! Vil dere være så vennlige å komme med forslag til hva vi kan finne på til en "MÅ gjøre" video? Det ville vært supert om noen kunne komme med et par forslag så vi kan plukke ut 5 eller flere av dem til i kveld.Klare for videoblogg?
Kom med "må gjøre" ønsker som er mulige å få til på en kveld!  


- Marthe <3

HEI KJETIL!

Åh herregud. Nå begynte det vel å nærme seg en uke siden sist jeg var hos Andrea og tror dere ikke hun hadde fått seg et nytt dyr? Åjoda. EN ROTTE. Den egentlige eieren av rotta hadde kommet inn på dyrebutikken hennes og bedt henne ta den fordi foreldrene hadde merket at han hadde en rotte boende i skapet. Oh my god?

Andrea, snill som hun er tok rotta i mot, gikk med den på skuldra gjennom hele arbeidsdagen og tok den med seg hjem.. Det er bare Andrea som kan finne på sånt.Og hei vent. Dette er ikke bare en vanlig rotte, den heter KJETIL. Forrige het Sid Helge så jeg tror egentlig ikke det er så galt.
Rottekos!
Åå, har dere sett noe så uskyldig?


Karen gav den ost. Tror det falt i smak!


Kjetil var veldig modig.


Andrea lagde nachos. Mmm!


Også ryddet vi i kjøleskapet til Andrea. Ser dere hva jeg ser?


Vel..


Og Andrea solgte forresten sofaene til faren for 1000 kroner og disse måtte bæres ut. Litt av en utfordring!

Det var en hektisk dag med andre ord..


- Marthe <3

Ny uke, nye lesermail!

Det er ny uke og på tide å vise dere forrige ukes leserbilder, video og brev! Så lenge jeg mottar slike leserbilder og andre alt for hyggelige ting fra dere lesere, vil et "lesermail innlegg" være et fast innslag i uken. Til nå har jeg mottat hele 60 leserbilder. Jeg har dem alle i en mappe på dataen og klikker meg stadig inn når jeg trenger en oppmuntring i hverdagen! Tusen takk alle sammen. Det er dere som gir meg motivasjon til å fortsette. Jeg elsker å se at dere setter så stor pris på bloggingen min og det er en fryd å blogge for dere. Det skal dere vite.

Her er en nydelig video jeg mottok forrige uke. Jenta som har laget den heter Madeleine og har også blogg. Ta gjerne en titt på den >HER<.  Forrige ukes leserbilder..

Laget av Malene.


www.trinekvaernes.blogg.no


www.mfms.blogg.no


www.cathrinekk.blogg.no


www.ceciliabul.blogg.no


Laget av Marthe.


Laget av Marta.


www.elviis.blogg.no

Forrige ukes leserbrev! 


Skrevet av den herlige jenta med >DENNE< bloggen. Tusen tusen takk for alle fine ord. <3

Har dere fått lesermail før?


- Marthe <3 

Overnatting

I natt hadde jeg overnatting av Kristine igjen. Nå er det jammen ikke lenge til vi skal på Osloshopping sammen. Vi skal kjøre opp med moras bil. Eller rettere sagt JEG skal kjøre opp, noe som vil bli veldig interessant. Jeg har null stedssans, så å finne frem i Oslo by skal bli litt av en utfordring.

I går kveld var vi nok en gang på Hånesgrillen og spiste. Det er veldig flott å få vite at venninnene skylder meg penger når jeg er blakk selv. Da blir det fastfood på meg likevel. Hoho..


Baguett med marinert kylling! Dette er faktisk helt fantastisk godt.


Har virkelig ikke tellingen på hvor mange av disse jeg har stappet i meg med årene.


Søte Kristinemor. Still singel!


Viktig med litt søndagsgodt. <3


- Marthe <3

Håret mitt?

Mange av dere spør om jeg har vært hos frisøren og lysnet håret igjen eller om det bare har lysnet av seg selv. Til dere som lurer på dette kan jeg fortelle at det sistnevnte stemmer. Håret lysnet noe helt vanvittig etter Rhodos turen og ettersom jeg skal til Tyrkia førstkommende lørdag, hvor sola er enda sterkere har jeg heller ingen planer om å fikse opp i dette håret. Det kommer nok til å være blondt igjen etter enda en sydentur, så da får jeg heller løpe til frisøren etter dette! Jeg vet ikke helt hvor lenge det er siden jeg var hos frisøren nå, men her ser dere ihvertfall forskjellen..

FØR SYDEN
ETTER SYDEN
Ser dere at håret har falmet?
Noen som har opplevd lignende?- Marthe <3 

Martheborge på facebook!

Ikke bare har jeg vært på tidenes vors, og drukket tidenes smoothie. Annika og jeg var på Hånesgrillen i dag tidlig og spiste tidenes hamburgermeny også.. Og til denne hamburgeren så vi Ylvis 3. Noen som har sett showet live eller på film? Hysterisk morsomt! Jeg har hatt en alle tiders dagen derpå med andre ord.

Da jeg kom hjem så jeg at ei av leserne mine hadde laget en facebookgruppe for bloggen! Kos! Har tenkt på å lage en slik gruppe lenge, men har aldri fått fingeren ut. Ble derfor veldig glad for å se dette. Det ville vært veldig veldig hyggelig om dere som er faste lesere har lyst til å like denne facebookgruppen >HER<. 

Må forresten fortelle at det finnes 2 Marthe Borger i denne verden, så hvis dere har planer om å sende fanmail eller andre mail på facebook så sjekk at dere sender til riktig Marthe. Jeg har nemlig fått melding av denne stakkars jenta som har fått en masser av meldinger som egentlig skulle vært til meg.

 
>Annika<
sliten etter å ha syklet med meg bakpå.


Dagens sunne frokost. Herregud det var salat på hamburgeren!


Fin med gårsdagens sminke og Annikas rot i bakgrunnen!Har du likt facebook gruppen?


- Marthe <3 

Fotballvors!

I går var vi på tidenes vors.Eller vors og vors. Vi dro aldri på byen da vi ikke kommer inn der resten av folket hadde tenkt seg. Vorset tok sted hos Rolf Daniel som er fetter av Victoria. Til å begynne med var vi bare noen få som grillet og så på jentefotball, men etter hvert ble det fullt hus. >Annika< kom også og huset hennes ble mitt tilfluktssted for natten! Det var en rå kveld med masse livlige folk og litt for mye gratis drikke!

Litt bilder fra kvelden i går..Fetter og kusine <3
Viktig med nattmat! Kunne ikke bestemme meg for om jeg skulle ha kebab eller bakt potet.


Det ble kebab på meg. Angret som bare det og fikk halve poteten til Annika!


Nesten hjemme!


Det var ikke så greit å komme seg ned denne stien på høye hæler.

Klare for søndagskonkurranse?
Annika og jeg skal lage videoblogg snart, men lurer på hva dere egentlig vil se?
Legg gjerne igjen en kommentar med ønsker!


- Marthe <3

Kveldsoutfit

Vet dere hva? Nå har jeg brukt 2 timer på å finne ut hva jeg skal gå med i kveld og resultatet ble noe av det kjipeste jeg har sett. For en gangs skyld skal jeg ikke gå med verken kjole eller skjørt og da står jeg jo igjen med ingenting? Aldri i livet om jeg skal gå med bukse på fest, og da var det jo bare et alternativ igjen. Shorts.

Jeg kunne lett melket ku i dette antrekket, men jeg tviler på at dere er enige i det.Nå.. Hva sier dere? Fest eller fjøs?


- Marthe <3  

Rolig kveld!

I dag er en sånn dag hvor jeg ikke har gjort noe som helst. En mann har vært på besøk og stjelt dataen min. Han skal nemlig fikse den. Så nå sitter jeg her med tante's data som jeg ikke forstår meg på. Huff jeg skal aldri få meg ny data. Skjønner meg ikke på 2011 teknologien. Verken på data eller mobilfronten. Kunne foreksempel aldri hatt iphone! Mer avansert drit har jeg aldri vært borti. Så sånn er det! Haha.

I dag har jeg fått fårikål igjen! Blir alltid god middag når tante er på besøk. Ja og for dere som ikke har fått det med dere så er fårikål det beste som finnes..  


Flere som er glade i fårikål?


Også gulrotkake til dessert! Kake fra kjøkkenskapet! mm..


Så har tante og jeg sett Saw 7! Og jeg sovnet ikke.. Umulig å sovne i disse filmene. Det skjer jo noe fra start til slutt.

Har dere sett alle saw filmene?


- Marthe <3

JENTEKVELD

I går fylte bloggen 3 måneder! Jippi.. Det måtte selvsagt feires med en skikkelig jentekveld etter den NYDELIGE massasjen. Vi var 7 jenter hos >Annika<, som spiste alt for mye reker! Tilogmed Annette som får traumer av reker, spiste en hel skive med 6 reker på! Etter rekespisingen så vi den danske filmen "Klovn" eller "klovnen". Hysterisk morsom! Anbefales for alle ungdom over 16 år. Tenkte å vise dere litt bilder fra gårskvelden.. Og kvelden før der da jeg var overnattingsgjest hos Annika.


Ble hentet i denne sexy saken!


3kg reker til 4 jenter! Hoho..
Godt var det så absolutt!


Det er jeg sikker på at tilogmed Annette syntes..
Line forelsket seg i dette missfosteret. "Jeg tror jeg ville valgt denne fremfor en katt!".
Og Andrea viste oss alt hun hadde kjøpt på handelens dag..


Det gikk stort sett i neglelakker! Hehe.


Fra kvelden før. Jeg så halve titanic! Nesten uten å sovne. Nesten. Er ikke det også noe som bør feires?


Så kokte vi grillribb i panna. (Litt for mye olje) Men det var godt. MAT vet dere <3 Alt går i grisen.

Flere som er fan av reker?


- Marthe <3

Nawabi massasje!

Åh dere aner ikke hva jeg akkurat har opplevd. Som jeg sa i forrige innlegg skulle jeg i dag til Lillesand for å få 90 minutters massasje. Denne type massasje kalles Nawabi massasje og var tidligere kun brukt av kongelige i India. Det er der massasjeformen har fått navnet sitt fra da Nawabi betyr kongelig! Hver gang konger og dronninger skulle i viktige møter var det nødvendig med en runde nawabi massasje først slik at hode var klart for å ta store avgjørelser.

Det første jeg møtte var et flott og idyllisk hvitt hus, 3 nydelige hester ved siden av og et skilt hvor det sto kort om Nawabi massasje. At solen stekte gjorde ikke akkurat det hele mindre idyllisk. Da jeg kom inn i dette hvite huset ble jeg møtt av de herligste menneskene noen sinne. Massasjeterapauten Owais A Bazaz, kona hans Birgitte og en nydelig liten gutt. Jeg fikk med en gang servert rykende fersk Kewha (en spesiell drikk laget av en type blomst som kun er å finne i India). Denne drikken øker blodsirkulasjonen, hjelper på blodtrykket, kolesterolet, menssmerter og masse masse mer! Jeg merket varmen i kroppen med en gang noe som kommer av at blodsirkulasjonen øker. Ikke nok med det, smakte denne drikken kjempe godt! Den hadde smak av kanel, kardemomme og Kewha krydder og oppi lå det biter av mandel som passet dødsgodt til de andre smakene. Åh, nam nam nam! For dere som lurer på hvor man kan få tak i dette krydderet så kan jeg informere om at det kun kan fås kjøpt originalt i India. I Norge selges det i en annen form, fargen er mer oransje og effekten av det er annerledes. Men Owais og kona har Kewha i massevis så har dere planer om å gå for massasje her i fremtiden, prøv denne drikken med det samme! 


Kjempe spent!
Huset jeg beskrev over og hvor alt skjedde.


Kewhadrikken.. Mmm!  


Her ser dere hvordan Kewha krydderet ser ut. Det ordentlige fra India. (Ikke det Norge har å tilby).

Da drikken var oppdrukket var det tid for massasje. Jeg fikk 90 minutters massasje og når jeg sier 90 minutt, mener jeg ikke 40 minutters massasje og 50 minutters hvile, dusj, eller annet tøv som mange andre massører lurer tiden unna med. Her snakker vi 90 hele minutter med ordentlig kvalitets massasje! Fy søren så deilig det var. Det var nesten så jeg syntes synd på massasjeterapauten fordi han jobbet så utrolig godt. Det må jo være kjempe tungt i lengden! Ikke bare sto han på og gjorde behandlingen helt perfekt for meg. Han var kjempe opptatt av at jeg hele tiden skulle ha det fint, ligge godt, og ha en behagelig behandling. Selv syntes jeg at alt han gjorde var fantastisk, men skulle det være noe jeg ikke likte, at foreksempel noe var for hardt, for svakt, eller at noe kilte, var det virkelig ikke noe problem å si ifra. Det forsikret han meg om flere ganger. 
  
Det var mildt sagt en fantastisk opplevelse. Det var enkelt å se at han hadde peiling og erfaring med det han drev med. Han fant nemlig ut hvor jeg hadde vondt og hvorfor før jeg hadde sagt det selv. Jeg går/lener meg mer på høyre ben enn venstre og hadde derfor "stressknuter" i både høyre skulder, og høyre rumpeball. Dette kunne han fikse bare ved å trykke og massere litt på høyre fot! Jeg blir helt fascinert jeg.. Jeg fikk massasje fra topp til tå. Armer, nakke, rygg, ben, rumpe, mage og hode! En slik 90 minutters behandling koster 900kr og fy søren DET er det verdt! Dere kan også få en 60 minutters behandling til 600kr. Billigere alternativ til ordentlig kvalitetsmassasje finnes ihvertfall ikke i Kristiansand!

Etter en herlig 90 minutters behandling fikk jeg jammen meg servert brownies, is og blåbær med et glass vann til, før vi dro ut for å se på araberne som sto utenfor! Ah.. FOR noen nydelige hester, FOR noen flotte mennesker og FOR en dag!

Hvis dere som bor i Kristiansand synes Lillesand ligger for langt unna. (15-20min med bil) Må dere vite at Owais også kan tilby samme type massasje i Kristiansand. Husker dere innleggene jeg har laget om Iris og hennes negldesign? Nawabi massasje kan faktisk fås på samme salong som Iris sine negler! Owais jobber nemlig på Abeille hudpleiesalong fra 09.00 - 1600 tirsdager og onsdager hver uke. Denne salongen ligger midt i markens. Markensgate 20 over Narvesen i Kristiansand for å være nøyaktig.


Så utrolig deilig!


Også var det de skjønne hestene da.


Jeg forelsket meg i dette føllet.. Ah!

Tusen tusen takk for den beste massasjen jeg noen gang har fått!
Vil du ha massasje selv? Eller kanskje gi ei venninne, et familiemedlem eller kjæresten Nawabi massasje i gave? Ring 47 27 13 75 for bestilling.  

For mer informasjon om priser, andre behandlinger eller sted for behandling se facebooksiden deres >HER< eller ring det oppgitte nummer.- Marthe <3

Planking i markens!

Nå sitter jeg og blogger hos min kjære >Annikamor<. Jeg har nemlig overnattet i dette huset! Jeg skal straks av gårde til Lillesand for å få halvannen time massasje! Hvorfor og av hvem får dere vite senere.. I mellomtiden tar jeg en Annette Haga og lager et lite plankeinnlegg.. Vet vi henger litt etter med planketrenden, men håper likevel det er noen der ute som enda ler av denne vilt tørre humoren. Jeg ler meg ihvertfall skakk.

I starten gikk det ikke fullt så bra..


Trynte litt og sånn.


Men her syntes jeg det gikk fryktelig bra...


Til >Annika< trynte og Rio pizza mannen ville hjelpe henne ned. Sta som hun er kom det selvsagt ikke på tale.


PROFF!


Nina prøver seg.. Ganske flink hun også!


Annika på hesten Per! Denne var litt småvrien..


Gutter: Planker du?
Marthe: Ee.. Nei jeg likte skjortene i vinduet. 3 for 2 gutter!
Se på meg! Jeg gjør bygg fine.


Midt på gata.


Helt normalt.


Dette var tidenes. Andrea altså..
Annika planker på bilen med krampe i leggen.
Gress <3

Har du planket før?


- Marthe <3

På Egon!

Å herregud. Jeg har ledd så mye i kveld at jeg har krampe i magemusklene. Vi var 10 jenter på resturant og pratet og lo i hele 3 timer. Jeg har aldri vært så lenge på cafè før jeg! Og det ble ikke akkurat mindre latter da vi bestemte oss for å planke på vei hjem. Bilder av dette kommer i morgendagens første innlegg. GLED DERE, sier jeg bare.


Fine jenter <3


Har vært på cafè med flotte jenter.. og Malene og Andrea.


Jeg, Heidi og >Annika< bestilte bakt potet!


Dessert på g!
Det var forresten masse måker rundt oss..

Caroline: Åh nå sitter jeg bare å venter på det liksom...

Haha! Tror alle døde..
Etter 3 timer på cafè ble man jo sulten igjen? Så da var det bare å ta en kakao..Annika: Kaninen min spiste barna sine. Jeg fant kaninrumper rundt i buret.
Annette: Åh, det er ikke rart du er litt spesiell.


- Marthe <3  

Klar for litt venninnekos!

Nå blir jeg snart hentet av >Annika< og kjørt til byen hvor vi skal møte resten av gjengen. Tror vi blir 7-8 jenter som skal spise og ikke minst feire Caroline's siste dag i Kristiansand. Hun drar tilbake til Danmark igjen i morgen. Blir Sandra med så skal vi jammen meg feire henne også! Må jo sørge for at turistene kommer tilbake igjen en gang i fremtiden..

Skjørtet jeg gikk med på dagens antrekk er forresten for stort på alle måter. I både lengden og bredden. Skiftet derfor til noe lettere..
Noen som vil bære det med meg?


Det ble den gode, gamle shortsen i stede..


Smykke fra Cubus
Armbånd fra Bikbok


Sko fra Gran Canaria
Shorts fra Bikbok
Topp fra Gina Tricot


Jaja, så ble det to outfit i dag..

Håper dere alle får en flott kveld!


- Marthe <3

Overnattingsbesøk!

I dag har jeg fått besøk av Kristinemor som skal overnatte her. Vi skal ha film marathon. Eller, vi skal se to filmer etter hverandre, men tro meg.. Det er mer enn nok utfordrende for min del. Vi har sett en film til nå og jeg sovnet selvfølgelig. Enda en film kommer til å drepe øynene mine. Det går virkelig ikke ann å være våken når man sitter i en alt for god seng, er varm OG mett. 


Jeg og tante var og handlet litt kos til kvelden. Kjøpte tilogmed hvitløksbrød som Kristine og jeg kan ha til frokost i morgen. Vi elsker hvitløksbrød!


Nå har vi sett Georgia rule og skal snart sette på Honey! Har dere sett disse filmene? 


Jeg tror Kristine har vært en måned i Egypt?


Tante kom forresten med hele 8 filmer som vi skal se sammen mens hun er her. Gleder meg!

Hva gjør du i kveld?


- Marthe <3  

Jippi! Mer leserbilder!

Nå er det alt for lenge siden jeg har postet et innlegg med leserbilder! Det skyldes at jeg har vært forferdelig dårlig til å sjekke mailen min den siste uken. Men i dag tidlig satte jeg meg endelig ned for å leste og svare på alle mail. Igjen.. Tusen tusen takk for alle fine ord, bilder og filmer. Dere er så nydelige.. Jeg har ikke ord.

Her er de flotte leserbildene jeg har mottatt den siste uken..

Dette bilde er laget av jentene bak bloggen www.haawwy.blogg.no


Dette er laget av jenta med de råeste navnet. Marthe!


Dette bilde er laget av www.kenfoto.blogg.noDette av www.freehand.blogg.no


Og dette av blogger www.miafre.blogg.no

Tusen tusen takk dere!


- Marthe <3

Nach i en seilbåt

Herreguud for en kveld. Vi vorset først 8 jenter hos Andrea før turen gikk videre til byen. Det eneste som var åpent (for oss små 19åringer) var leopold, men null stress det var jo karaoke kveld! Hvem vil ikke på karaokekveld på en mandag? Det var helt usannsynlig mange folk der også og heldigvis flest turister. Jeg synes ihvertfall det er gøyest å se litt nye fjes på byen.. Etter to timer med synging og vill dansing for noens del dro vi videre på nach i en seilbåt. Åjada! Nå har jeg gjort det også. Vi traff nemlig noen veldig hyggelige oslofolk som ville ha oss med i seilbåten sin for å spille kort. Så det gjorde vi. Til jeg ble kvalm av vuggingen og lurte jentene med meg ut ved å si jeg hadde bestilt taxi. Haha. Jeg filmet forresten kjempemasse på byen i går og nå sitter jeg og ler meg halvt ihjel. Jeg MÅ bare få lov til å legge noe av det der ut. Det er jo helt hysterisk morsomt..

Jentene er svært pripne på å ikke ha bilder av seg på bloggen, men noen må jo ut! 

Sandra fra Tromsø og Caroline fra Danmark! Elskede turister..


Haha så skjønn.


På busstoppet på vei til byen. Litt smådårlig her ja. ETTER TO GLASS bare!


Den fine seilbåten!


Caroline, meg og Patric som forresten hadde bursdag i går! Gratulerer med 22år!


Aww. Skjønneste bilde <3
Husker ikke helt hva denne kisen het. Kaller han bare kinnben!

Noen som er keen på en film senere?
Da må jeg få overtalt noen stae snupper!- Marthe <3   

Ut, ut, UT!

I kveld skal jeg ut med Kristiansands lekreste jenter! Men først må jeg vel vise dere kveldens antrekk! Jeg orket ikke å stresse med noe skikkelige greier så det ble en alt for enkel kjole, et minimalistisk smykke og skoene fra forrige antrekk. Så sånn er det.


Gammel kjole fra Bikbok


Ring fra Primark


Jeg lærer visst aldri..


Haha ser halvdrita ut før jeg har begynt.. JEAh!

Flere som skal ut på en mandagskveld?


- Marthe <3

Hæ, tømt bankkort?

Huff det er fælt å si det, men jeg har shoppet igjen.. På fredag hadde jeg 7000kr på konto. I dag har jeg 400kr. NÅ ER DET SLUTT! Ihvertfall frem til den 15 når lønna fra blogg.no kommer og jeg drar til Tyrkia. Men i Tyrkia er det jo billig? Uansett! Frem til denne datoen skal jeg ikke nærme meg verken sørlandsenteret eller byen. Kjeft på meg hvis jeg gjør det.

Dagens innkjøp..

Var det noe jeg faktisk trengte så var det en ny veske. Forelsket meg i denne med første blikk også kostet den ikke en formue heller!


Veske fra Gina Tricot.
Pris: 249kr


Enkel t skjorte fra Gina Tricot
Pris: 49kr


Jeg har ingen solbriller igjen! Alle er ødelagte.. Disse er kjøpt på Cubus for 99kr.


Undertøy fra Cubus.
Pris: Rett over 200kr.


Skjørt fra Gina Tricot
Pris: 299kr
I dag har både jeg, mamma og tante stappet i oss ostekake fra Geheb også. DIGG.

Ikke mer shopping på Marthe Borge nå!
Hva synes dere om kjøpene?

- Marthe <3

Første videoblogg - Sminkevideo

Ja.. Nå har jeg søren meg laget en liten sminkevideosnutt til dere også! Fremskritt.. Videoen er kjempe kort og beskriver kun hvordan jeg tar på øyenskyggen. Jeg har tatt på pudder fra før av så helt usminket er jeg ikke. Første videoblogg ble uten stemme. Det var kleint nok fra før bare å filme seg selv forann speilet! Men det kommer det kommer.. Jeg tror forresten jeg ser litt sint ut? Haha, det var ikke så lett å smile mens jeg sminket meg.. 

Slik tar jeg på øyenskygge hver dag. Følg med, det går fort! Hoho. Jeg hadde forresten bare en sang på dataen så den sangen ble det.Jeg er ingen ekspert, men jeg kan vel vise dere hvordan jeg sminker meg for det. Jeg har vist det før også, men kun med bilder.


Her har jeg sminket meg på akkurat samme måte, men med en god desj ekstra øyenskygge. Bildet er også redigert med sterkere konstrast.

Nå.. hva synes dere?


- Marthe <3

Månedens 5 beste antrekk

Hvis jeg greier å huske det i slutten av hver måned fremover, tenkte jeg å fast ha et innlegg hvor jeg plukker ut mine 5 favoritt antrekk fra måneden før. Hva synes dere om det? Jeg har selvfølgelig ikke like mange antrekk hver måned og inspirasjonen er heller ikke alltid på topp, men jeg tror likevel det kan være morsomt med et slikt innlegg i ny og ne!

Her er Juni's topp 5 antrekk.. Etter min mening!

Husker dere avstemningen jeg hadde på innlegget "Et skjørt - 5 outfit"? Vel.. Dette var antrekket jeg likte best, og jeg tror bare 2 av 90 stemte på det! Er dere delvis enige eller?


- Marthe <3

10 ting om meg!

Her kommer 10 ting du kanskje ikke visste om meg!1. Noen ganger kan jeg ta meg selv i å sitte å tenke på engelsk! Ja det er sykt, men jeg gjør altså det.

2. Jeg snakker aldri i telefonen når jeg kjører. Jeg er livredd for sånt. Tørr ikke engang å se meg i speilet mens jeg kjører. Dette pga erfaring fra kjøreskoletiden. Jeg skulle bare ta en liten titt og plutselig var jeg et tidels sekund fra å kjøre ut av veien.  

3. Jeg har sikkert brukt et halvt år av livet mitt i solarium. (Tok mye mer før).

4. 
Jeg kan sovne hvor som helst, når som helst. På togturen hjem fra forrige Stavangertur sov jeg 2 timer og 45 minutt. Det er en 3 timers tur.. Det er spesielt digg å sovne i filmer. Gøye filmer.. Kjedelige filmer. Sovner uansett.


Jeg er en søvnig person, så sånn er det.

5. Jeg gir alltid penger til folk som kommer på døren. Nei ikke hvem som helst, men til "uteliggere" eller innvandrere som spør om jeg vil kjøpe diverse ting de har laget for at de skal få råd til et eller annet. Jeg vet de lurer meg, men de er så søte. Jeg har både kjøpt selvtegna hestebilder og en snekret hestestatue av slike folk..


Disse flotte hestebildene er blant annet kjøpt av en søt dørmann.

6.
Jeg tar aldri telefonen når et ukjent nummer ringer. Aldri. Det er kanskje derfor jeg aldri får meg jobb også? Jeg tar jo ikke telefonen når de ringer.. Jeg hater virkelig ukjent nummer.

7. Første hesten jeg eide, hadde jeg en måned. Den var Agressiv med stor A, og angrep både venninner og bekjente. Den måtte derfor avlives.


Så fikk jeg denne skjønningen her.. Billy Umulius het han. Jeg la på det siste vel og merke.8. Jeg ble født på Tantes bursdag og skulle egentlig hete Vilde, men ettersom tante heter Hilde ble det litt for mye likt. Jeg tror faktisk jeg hadde passet Vilde jeg!

9. Jeg har en oldermor på 95år! 

10. Jeg fikk billappen på 18årsdagen min! Okei. Det var det vel noen som visste fra før av..


Aww!


På skolen.. Før oppkjøring. Litt vondt i magen?


Heldigvis gikk det supert! <3

Visste du noe av dette fra før?


- Marthe <3