hits

juni 2018

- 30 grader i sør -


- Nok en nydelig dag i Baneheia -


Woaah! For et vær vi har fått utdelt denne sommeren på sørlandet! Det lukter billige turer hos reiseselskapene på nett, for fy søren hvem vil reise bort fra disse temperaturene? I går var det intet mindre enn 30 varmegrader i sør igjen, og dere kan tro jeg nøt dem. Jeg var på vei ut døra med bikinien på allerede klokken ni om morgenen. -Kjøpte frokostsalat på meny og kjørte rett til Baneheia hvor jeg ble liggende og sole meg med Annika i fem deilige timer! 


For et liv. Elsker kveldsvakter om sommeren når sola skinner som dette her. Jeg begynte ikke på jobb før klokken fire i går, og følte jeg fikk SÅ mye ut av denne deilige formiddagen <3 Bare EN morgenvakt igjen nå så drar jeg! IIH! Etter jobb i dag så bærer det straka vegen hjem, vaske heim, pakke ferdig og (hvis jeg rekker) dra til Andrea for en aller siste girlsnight <3 Halve gjengen skal samles hos henne denne fredagskvelden, og kjenner jeg meg selv rett så klarer jeg ikke å holde meg unna jeg heller. Orker jo ikke å gå glipp av en eneste jentekveld med de fine vennene!
 

- Ville bare titte innom og ønske dere en super start på helgen -

- En Lillelørdag med VM -


Hei lille-lørdag og FRI <3 Snart er søren meg avreisehelgen her! Woaaah, ENDELIG. Formiddagen min har gått til et frisørbesøk for å heise extentions, en tur innom Geir og en tur innom posten for å hente klesskapets nyeste tilskudd! Jeg bestilte meg litt nytt til feriegarderoben forrige uke, og i dag kom ihvertfall halvparten av det. Jay! Resten er fra Nelly, og det skal etter planen til PostNord komme frem i morgen. Stas med litt nye klær til mine kommende datenights, ikke sant? Dessuten skal jeg jo feire 4 juli der nede, og den slags må en jo pønte seg for! Klærene jeg viser her er altså fra Missguided, og bare så dere vet det: Det kommer tollregning så det holder, men kjolene er ALLTID vært prisen. De sitter søren meg som et skudd hver eneste gang.. Skal vise dere dem ordentlig på når jeg kommer frem <3 


- Et par sko og to nye kjoler kom i posten i dag -


Håper ikke denne røde saken med lange armer blir alt for varm i 36 grader.. Heh! 


Er den ikke fin? Gleder meg til å vise dere resten også. Vet dere hva jeg har gjort de siste par timene eller? Latt meg distrahere fra bloggingen grunnet litt for spennende fotballkamper. Merkelig hvordan jeg kan være så uinteressert i sporten ellers, og så giret med en gang det er VM. Annika og jeg har sittet og snappet fotballsnaps i to timer nå, så nå tar jeg turen til criben hennes for å se den siste kampen med henne, mannen og en alkoholfri strawberry daiquiri. Mmm! 


- Nyt kvelden dere også, med eller uten VM - 

Kokos kyllinggryte med basmatiris


Nå har jeg akkurat inntatt en nydelig liten kyllingrett her som jeg gjerne kunne tenke meg å dele med dere også! En liten bloggupdate har vi tid til før ukens siste kveldsvakt kaller. Denne tirsdagen skal bli så fin! Jeg har kost meg på verandaen i bikinien hele formiddagen, og så fort jeg er ferdig på jobb drar jeg ut i båt for å fiske krabber hele natten. Om vi får noe denne gang gjenstår å se, men moro blir det nok uansett! I morgen har jeg en fridag, og den har jeg fryktelig lyst til å bruke på å spise helt ferske krabbeklør. Sikler jo bare av tanken... Anyways: Her kommer dagens oppskrift! Håper dere lar dere friste. Ikke la dere skremme av ingrediensene, for dette her er laget på 20  små minutt.


Du trenger: 1. 400g kylling i strimler 2. 1 kyllingfond 3. En liten kopp vann 4. En liten squash 5. 1/2 paprika 6. 1/2 løk 7. 1 liten mango 8. basmatiris for to 9. en boks kokosmelk 10. 3ts red curry paste 11. 2ss karri 12. Litt salt/pepper 13. Saften av 1/2 lime 14. 1ss sukker 15. 1ss hvetemel 16. 1ss smør


- Middagsoppskrift for tre -


Slik gjør du: 
1.
 Hakk opp kylling, løk, paprika, mango og squash i små terninger.
2. Stek kyllingen og løken sammen i en stekepanne og rør inn 3ts red curry paste.
3. Ta det ferdigstekte ut i en skål og stek så kun paprika og squash med litt salt og pepper i samme panna.


4. Ta også dette ut av panna og i en skål når det har stekt i ca 3 minutt. Hell så en boks kokosmelk i stekepanna sammen med 1ss smør. Visp inn 1ss hvetemel mens kokosmelken putrer i panna. La den gjerne putre i 4-5 minutt.
5. Hell oppi det du har satt til side (ferdigstekt kylling, løk, paprika og squash) og tilsett et lite glass vann sammen med en kyllingfond og saften av 1/2 lime. Gi det hele et oppkok på 5-6 minutt til.
6. Smak sausen til med 2ss karri, 1 ss sukker og eventuelt litt mer red curry paste for en sterkere rett.


- Mangoen rører du inn et par minutt før servering - 


Server med basmatirisen og nyyyt dere!

I'm addicted to...

.
..Denne sykt spennende serien fra Netflix. Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg har blitt ordentlig seriefrelst denne sommerferien! Sett fire serier på bare noen uker, og kjent på følelsen av å være fullstendig oppslukt av dem alle. Akkurat denne historien var det Daniel som tipset meg om da jeg var ferdig med "Stranger Things", og det var ikke mer enn én episode som skulle til for å overbevise meg her heller. Ikke bare er historien spennende, men skuespillerne er dritbra! Liker du en serie der du virkelig ikke kan forutse noe som helst, så snurr denne neste regnværsdag!


- Safe - 
Enkemann og kirurg Tom, bor i et tilsynelatende trygt nabolag sammen med sine to døtre etter å ha mistet sin kone av kreft. En kveld forsvinner den eldste datteren etter å ha deltatt på en fest med kjæresten, hjemme hos skolens mest populære jente. Saken blir raskt etterforsket, men til tross for at politiet aktivt jobber med å prøve og finne jenta, tar også Tom saken i egne hender og leter etter datteren selv sammen med bestekameraten Pete. Denne jakten blir ikke enkel, og menneskene han trodde han kjente best, viser seg å bære på både to og tre hemmeligheter. Når datterens kjæreste blir funnet flytende dø i vannkanten, blir spørsmålene bare enda flere. Ligger datterens kropp også flytende et sted? Eller har hun bare stukket av for å gi far en lærepenge etter å ha vært utro mot den døende moren?


Bare gi den én episode er dere greie <3 Nå skal jeg se og få i meg noe frokost før jeg hopper avgårde til Cath for en ny runde vippebøy. SÅ bærer det på jobb igjen for enda en kveldsvakt. Det er nydelig vær her i dag så det hadde ikke akkurat gjort noe med fri, men nå er det bare fire små vakter igjen. *GLIS* Nyt sola for meg og, dere som kan!


Se traileren til serien HER <---

- Sankthans 2018 -


Hei og hopp fra ei som har tatt ferie! Neida, jeg har absolutt ikke det. Jeg har bare ikke hatt noe liv de siste fire dagene (bortsett fra i går), og da har jeg rett og slett ikke hatt noe interessant å dele med dere. Jeg har renovert leiligheten siden sist. Ryddet MASSE, vært på søpla med ørten ting, pakket kofferten min en uke før tiden, og rett og slett bare brukt to fridager på å gjøre ting jeg ellers aldri klarer å finne tid til! Så har jeg fått huket av noen jobbvakter til på helsesenteret da. Five more to go, så kaller ferie og hygge! *GLIS* I dag har min kjære Daniel tilogmed bursdag! Gleder meg en hau til å feire deg 3 juli på Atlantas finest sushi bar <3 Hjelpe meg, kan juli snart komme?!


I går var en veldig fin dag da! Jeg tilbrakte de første syv timene av den på jobb, og dro rett til Cathrine etterpå, hentet henne og kjørte oss ut til svigers sin hytte! Jeg hadde nemlig bedt om å få låne den til selveste St.hans-feiringen 2018! Siden sist har min kjære bestis blitt over 3 måneder på vei med et nydelig lite nurk, og ettersom familieliv og nyttårsbaby er under seks måneder unna, kjørte vi like gjerne en alkoholfri feiring, bare hun og meg, med reker, krabbeskjell, supersolo og jordbær med fløte. Mmm! Som vi koste oss <3 Fem timer var vi her ute i går kveld, dro opp tre ørret, skravlet og lo masse av oss selv. Det var nemlig på langt nær vindstille da vi bestemte oss for å hive oss ut på vannet med årene. Dessuten var det ca tjue år siden sist Cath hadde tatt i en fiskestang...


Cath: Herregud, som det napper! Hva gjør jeg nå??
Meg: ... SVEIV INN!?  
*Fisken faller av i vannoverflaten for tredje gang*
Cath:
Nei, fader altså, dette her er jo som å få mål med offside!


Vi hadde napp fjorten ganger, men fikk opp tre og måtte si oss storfornøyde med det!


- En nydelig St.hans feiring med fisking og hyttekos - 


Tusen takk for denne gang hytten <3 Vi sees igjen i juli! Nå skal jeg få unnagjort litt mer skriblerier, og så drar jeg på jobb for ukens siste kveldsvakt. Liker disse kveldsvaktene så sykt mye bedre enn dagvakter. Jeg er nemlig blitt et sovemenneske denne sommeren, og klarer nesten ikke å åpne øynene før klokken 10.00 om dagen. Ferielivet <3 


- Håper dere nyter det like mye som meg - 

En tirsdagskveld på havet


- Bildedryss fra gårsdagens spontantur på sjøen - 


Hvorfor er det sånn at opplevelser du tar på sparket alltid blir så mye bedre enn ting du planlegger og gleder deg til lenge i forveien? Er det noe mine (snart) 26 leveår har lært meg så er det at forventninger ofte bare er ødeleggende. Kanskje spesielt for meg da, som muligens gleder meg noe over gjennomsnittet til hver minste happening. -Men det er så mye morsommere å være et ja-menneske, kaste seg med på ting litt spontant, og ikke rekke å sette for store forventninger først. Sånn som i går.. Da Siri og jeg lå i hvert vårt hjem, dvelte noe fryktelig på om vi skulle orke å dra ut for å fiske sammen, eller om det fristet mer med me-time, serier og ostepop. Vi snappet frem og tilbake i mange timer, og det var like før vi konkluderte med "Sliten etter jobb, blir hjemme i kveld", men etter å ha konkludert med dette de siste fem kveldene allerede, bestemte vi oss for at kroppen trengte et par timer med frisk luft likevel..


Vips, en halvtime senere befant vi oss hos bestefaren til Siri, der vi fikk låne hans båt og dra ut på havet for å fiske der, samt hente opp krabbeteinene hans! Herregud så gøy?! Vi var bare ute i to små timer, men det var bare helt sjukt digg å komme seg ut på sjøen i solnedgangen, kjenne duften av salt hav i vinden, nyte synet og det idylliske kveldslyset. Fy fader så glad jeg er for at jeg ikke bare ble hjemme med syttende episode av Stranger Things! Haha!


- Mitt livs første rødkrabbe med rogn - 


Meg: Stakkars krabben som må bo i all den jævelig ekle tangen... 


Jatakk til mer spontanitet i hverdagen! Ja, selv etter lange arbeidsdager der jeg har mest lyst til å bare synke ned i sofaen for kvelden. Vi burde alle bli flinkere til å komme oss ut om det så bare er for en time eller to. Spesielt nå om sommeren når det søren meg aldri blir "for mørkt" eller "for sent". Bilde under her er tatt klokken 23.15 om kvelden, og enda var det jo lyst. Hvor fantastisk er ikke det? Nei, jeg tror aldri jeg har angret på en fisketur i hele mitt liv.

- 12 kjappe spørsmål -


Har du noe du gleder deg til denne uken? Fisketur med Siri i kveld, og mine to neste fridager. Torsdag skal Selini feire sine 26 år med hele jentegjengen, og fredag skal jeg bare NYTE og lade opp til seks nye jobbvakter <3 Etter dette vil jeg ærlig talt bare at resten av juni skal fordufte i en fei, så det kan bli juli og tid for reising igjen.


Hvem ringer du hvis du er sint/lei deg? Ingen. Eller kanskje Daniel? Eller bestemor? Nei, jeg pleier ikke å ringe folk for å dele noe jeg er sint eller lei meg for altså. Aldri vært en telefonperson. Og ihvertfall ikke en som ringer? Man har da SMS. Neida. Er jeg lei meg så vil jeg være alene, men skjer det noe vilt GØY så kan det hende jeg drar frem telefonen for å sende noen ei litta snap. Som foreksempel når jeg får gleden av å passe hund.


Hva er det beste med å bo i Norge? 1. Naturen 2. At vi har fire helt unike årstider som er ganske fantastiske på hver sin måte. Skulle selvfølgelig ønske at sommeren varte litt flere måneder enn vinteren, men man kan'ke få i bøtter og spann. Jeg skal kjøpe meg ski til jul i år, og da blir jeg forhåpentligvis frelst av snøen jeg også.. 


Hva er du avhengig av akkurat nå? Dobbeltsengen min, leppepomaden min, og Netflix.

Når var du sist på date? En ordentlig date? Der man pønter seg, drar ut på kino eller middag typ? 28 april. Da hadde Daniel og jeg en sushidate på Food Asylum. Gleder meg til veldig mange flere sånne stunder i juli og resten av sommeren <3 Så gleder jeg meg til å ta han med meg til Stavanger i august! 4-5 august skal vi ha nok et familietreff i farmor og farfars hage, og disse dagene blir alltid bare proppet fulle med latter og moro.


Har du noe du gleder deg til neste år? Ja! To ting! 1. Å kunne kalle meg sykepleier, og 2. Reise til Bali for å dra i nydelige Heidis bryllup! En babe av en venninne skal gifte seg et sted på vakre Bali i april 2019, etter at bacheloroppgaven min er levert, og denne festseansen gleder jeg meg altså som et barn til å få ta del i. Bali har dessuten vært en destinasjon jeg har ønsket å dra til i mange mange år nå. Om jeg får med meg mannen i bachelorskrivingen hans vet jeg ikke akkurat, men vi blir ihvertfall 4-5 jenter som reiser i Bali-bryllup sammen.


Ditt beste sjekketriks: Vær god! Snille menn vil ha snille damer. Jeg tror du kommer langt med noe så enkelt som å smile og være hyggelig mot folk.

Hva vil du vite om fremtiden? Om jeg kommer til å vinne i lotto eller om jeg bare kan slutte å spille med en gang. Haha, jeg kjøpte meg 3 ukers lottokupong eller hva nå de kaller det forrige lørdag, og etter å ha vunnet 30 kroner kjenner jeg meg noe spilleavhengig allerede. Neida, men er det noe jeg ihvertfall er takknemlig for å ikke vite noe om, så er det den fremtidige helsen. Både min, og de jeg er glad i sin.


For å få deg sint må man: Utnytte meg, eller undervurdere meg. Min kjære medstudent sa det så fint en skoledag i fjor høst: Don't take my kindness for weakness. Kjente meg så igjen i de ordene der. Litt for mange ganger ser jeg mennesker som forveksler snill med dum og ydmyk med svak.

Hvilke egenskapet setter du mest pris på hos en venn? Tillit og en noe lik dose energi. Jeg elsker når venninnene mine vil være med meg på nye eventyr enten det dreier seg om reiser, fisketurer, norsk camping, eller et dyreparkbesøk, (spesielt om sommeren), men jeg hadde aldri holdt ut med en venninne som ville ha meg med på festligheter eller annet sprell annen hver dag hele året. Voksenhverdagen er travel med jobb, skole og kjæreste, og dessuten trenger jeg også litt tid for meg selv i blant. Da må jeg jo si jeg setter jeg pris på å ha selvstendige venninner som ikke er fullstendig avhengig av meg og mitt fysiske nærvær for å ha det fint på fritiden.


Blir visst aldri lei dette bilde! I Love My Independent Gørls <3


Hva craver du akkurat nå? Moreller, cola zero, og en pose godt og blandet! Mmm.. lakriiis

Hva savner du akkurat nå? Isbilen! Den gode gamle isbilen som synger i nabolagene. Jeg har ikke hørt den på så lenge jeg kan huske, og det er så synd for jeg har så forbaska lyst til å løpe ut i gata og fylle opp frysen med svindyr (og dritgod) iskrem! Denne sommeren tror jeg ikke jeg har spist en eneste is! Så savner jeg Daniel da.. Og den fine hytta hans.. Gleder meg til litt kjærestehygge der også i juli/august måned <3 Det er bare så sinnsykt stille og fint der!


Tenk at jeg har funnet meg en mann som kler caps da dere! Fantastisk.

How I Get & Keep A Tan

Reklame | Good For Me


Hei og hopp dere! Her kommer et lite bildedryss fra en av mange soletimer på verandaen forrige uke! Gradstokken har sunket med over 10 grader den siste uken og med det er det blitt digg å ligge og grille seg på verandaen igjen. Det var jo klin umulig da heten sto på for fullt for noen uker siden! Det er nå hele 17 dager siden jeg kom hjem fra Kypros og var brunere enn noen sinne. Normalt sett ville jeg nå vært nærmere vinterblek igjen, men takket være to kapsler Betakaroten Gold hver dag, og noen timer utendørs i deilig norsk sommervær, har fargen holdt seg kjempegodt!


Grunnet mitt idiotiske "ikke-bruke-solkrem, men olje" påfunn de siste tre timene jeg hadde i Kypros-solen, har jeg flasset av litt farge på bryst og armer, men forutenom det er bikiniskillet mitt enda like sterkt og fargen på spesielt mage og lår SÅ gyllen og fin. Passer meg fint ettersom huden min virkelig kunne trenge et godt grunnlag før den skal eksponeres for enda sterkere sol i Atlanta om to uker. Daniel melder om at gradstokken der nede viser 30+ i skyggen hver dag, og uten et grunnlag i den slags strålestyrke, skal man jammen være påpasselig for å ikke bli brent.

Dessuten blir det en helg i Florida-solen også på oss! Vi skal bo på et hotell midt på Clearwater beach, og DA skal brunfargen jobbes med da! Betakaroten Gold kapslene forebygger i seg selv både solbrenthet og soleksem. Sistnevnte har jeg faktisk aldri slitt med selv, men jeg har venninner som bryr seg minimalt om å bli brun, men som likevel tar Betakaroten Gold for å slippe den plagsomme kløen soleksemen gir igjennom sommermånedene. Det fungerer nemlig for mer enn bare en lekker, gyllenbrun hud. 


 Lyst til å teste ut Betakaroten Gold for første gang? Få 40% HER <---


Det som gjør Betakaroten Gold så effektivt er at kapslene er utviklet med MCT-olje fra kokos, som er en av de mest stabile oljene som sørger for bedre opptak av betakaroten i kroppen. Jeg synes alltid jeg har fått en veldig gyllen og fin brunfarge når huden min først er blitt brun, men jeg merker stor forskjell på hvor raskt fargen kom etter å ha tatt 2 kapsler hver morgen denne våren, hvor jevn fargen min har vært disse ukene, og hvor godt den enda sitter!


- Good For Me har nå fjernet bindingstiden -


Jepp! Betakaroten har nå altså fjernet den lille bindingstiden de hadde tidligere, hvilket betyr at du i dag kan klikke hjem bare én pakke om du vil og avslutte etter første levering dersom produktet ikke skulle være noe for deg. -Men det tror jeg ikke du gjør. Selv har jeg akkurat etterspurt ny leveranse da det nærmer seg slutten på min siste boks. Jeg føler meg så sykt fresh med denne deilige brunfargen, og vil helst gjøre det jeg kan for å bevare den lengst mulig.

Middagstips til den kommende uken


Hjelpe meg, nå er det alt for lenge siden jeg har snekret sammen en ukesmeny til dere! Jeg klarte ikke engang å bare velge syv retter denne gang, så her kommer åtte! Litt lite fisk ser jeg nå, men det får heller våge seg. Dere får snike inn en dag med reker på menyen, så har dere en dag til med mat fra havet. Uansett hva dere går for av disse åtte middagsrettene, så er jeg helt sikker på at det faller i smak, men farmors pasta bolognese er syk, så den får en delt førsteplass med mango chutney kylling retten over her. Jeg har ikke engang tellingen på hvor mange ganger jeg har laget meg disse rettene. Mmm! Ukens vegetarvariant er forresten også meeget god, for ikke å snakke om lettvint. 


- Mango Chutney Kylling -


- Chilli Con Carne -


- Kremet vegetar med tagliatelle -


- All Time Favourite Bbq Pizza - 


- Verdens beste pasta bolognese -


- Torsk med søtpotet og bacon -


- Pasta med biffstrimler -


- Kebab i pita med tzatziki og tomatsalat - 


Gjør deg selv en tjeneste og bare prøv dem alle <3 

Nyeste tilskudd i DW kolleksjonen

Reklame | Daniel Wellington


Hei du deilige søndag! Velkommen skal du være <3 Jeg har jobbhelg denne helgen, og skal faktisk også jobbe de neste tolv dagene, men etter nesten to hele uker med fri, venninnekos og latskap kjenner jeg det nå skal bli fint å få jobbe litt igjen. Dessuten venter to hele nye uker med ferie, reising og kjærestehygge like etter disse jobbvaktene, og det kan jeg nesten ikke vente til nå. Gleder meg SÅ til å se min kjære mann igjen at dere ikke aner det engang <3


Før jeg hopper avgårde på kveldsvakt, tenkte jeg å dele mitt siste tilskudd i Daniel Wellington kolleksjonen min med dere! Nemlig denne lys brune Classic Petite Durham klokken i lær med hvitt ur. Jeg gikk for størrelse 28mm denne gangen, og fy så lekker! Flesteparten av Daniel Wellington klokkene jeg har er i størrelse 32 mm, og de er råfine de også, men dette helt spesielle, lille uret føltes bare litt ekstra elegant på håndleddet mitt. Dessuten synes jeg brunt skinn er innmari enkelt å style til sommerantrekkene mine. -Akkurat som hvitt skinn! Jeg går mye i lyse farger i disse dager, og da synes jeg det er kjekt å kunne piffe opp antrekkene mine med klokkereimer i samme toner.


Nyeste tilskudd i kolleksjonen min --> Classic Petite Durham


Å skifte reim på Daniel Wellington klokkene er like enkelt nå som før, så husk at det er mye å spare på å bare kjøpe ekstra klokkereimer, istedet for hele klokker med ur når du ønsker deg en ny style. På bilde over ser dere de to Daniel Wellington-reimene håndleddet mitt definitivt har bært mest i juni måned. Den hvite har jeg vist dere flere ganger før, da den har vært en favoritt hos meg helt siden jeg fikk den i desember måned. Classic Petite Bondi heter den, og lær-reima alene koster bare 349kr før rabattkoden min! Dere kan kjøpe den alene HER eller med klokkeur HER <--


Get The Classy Arm Cuff Here <---


Det er sjeldent jeg bærer en DW klokke på armen min uten armcuffen til. Jeg har en i både sølv og rosé, men favoritten er den på bilde over, og ofte går jeg faktisk bare med armbåndet alene også. Synes det er så rent og fint, og det psser jo tilogmed til kjoleantrekkene mine <3 Dersom du har lyst til å kjøpe deg en armcuff selv, en splitter ny klokke, eller bare en ny reim til din gamle: Husk at rabattkoden MARTHEBORGE gir deg 15% rabatt på absolutt alt!


- Rabattkoden MARTHEBORGE gir deg 15% på alt fra DW HER -

Lately i've been watching...


...Denne splitter nye serien kalt Rig 45! En helt ny thriller-serie som ble sluppet først nå 8 juni på Viaplay. Det ligger foreløpig bare ute tre episoder, men jeg velger å tipse dere om den likevel, for jeg syntes faktisk serien underholdt meg fra de første fem minuttene inni første episode og vanligvis må jeg ihvertfall komme meg igjennom tre hele episoder før jeg er slukt av en ny historie.. Den har ikke fått de beste anmeldelsene, men det er slett ikke sjeldent jeg må si meg uenig i disse slakter-anmeldelsene på nett! Jeg liker denne historien kjempegodt, og gleder meg til fortsettelsen.


- Rig 45 -
Denne nordiske thriller-serien tar for seg en historie på en av Benthos Oil-plattformene, Rig 45. Et misstenkelig dødsfall oppstår to dager før jul og etterforsker Andrea får beskjed om å sette familie og juleforberedelser på vent for å reise til Nordsjøen og finne svar på hvorfor ulykken fant sted. En storm er samtidig på vei, og sjefen på Rig 45 har lite lyst til at etterforskningen skal stå i veien for arbeidet de driver med. Andrea jobber så raskt hun bare kan, men i det hun tror hun har løst gåten, inntreffer en ny.. Det går opp for hele krewet at ting ikke er som de skal. Noen ønsker besetningen på Rig 45 død, men hvem er denne morderen? De kan ikke ta i bruk verken livbåter eller helikopter for å flykte før stormen har lagt seg. Inntil da er de bare nødt til å isolere seg for å prøve og holde seg i live.


Se traileren til serien HER <---


Andre serier jeg har forelsket meg i den siste uken: 
1.
Stranger Things på Netflix 2. Perfekte Steder på Tv2 sumo

Krabbefiske og hyperventilering


Herregud dere skulle sett meg i natt... Etter en hel formiddag med pøsregn i går, bestemte jeg meg for å dra med meg bestis til Sørlandssenteret for å kjøpe våtdrakt og snorkleutstyr! Jeg har jo en stund nå pratet om å gå til innkjøp av en egen våtdrakt til både snorkling på dagtid og krabbefiske på nattestid, og i går fikk jeg altså for meg at jeg skulle teste ut sistnevnte for aller første gang. Med meg på nye eventyr hadde jeg to venninner, og etter en svipptur innom svigers for å hente blybelte og svømmeføtter klokken halv elleve om kvelden, kjørte vi avsted til Skottevik campingplass for å dra opp en masse svære rødkrabber. Høhø.. Det var ihvertfall tanken..


- Ny våtdrakt fra G Max - 


Meg: Jeg hopper uti her, så kan jeg bare svømme over til det fjellet der borte og raide det også for krabber!
Meg fem minutter senere, med føttene i tanga: ÆÆÆ!!! ÅÅÅ! Herreguud! Hva var dette for slags tang?! HJEEELP! 
Meg 10 minutter senere og hele kroppen i det svarte havet: *Hyperventilering*


Stakkars venninnene mine sto på fjellberget og gjorde alt de kunne for å prøve å roe ned panikken min. Siri med masse skryt for hvor hot jeg så ut i min nye våtdrakt, mens Cath intensivt heiet og ba meg forestille meg den tykke lange tanga som vakre blomster under vann. Hahaha, jeg dæver. "Du kan ikke ha brukt så mye penger på din nye hobby, bare helt forgjeves! Kom igjen! Bare finn én krabbe". Altså, jeg visste jeg ikke likte tang og tare, men at jeg skulle være så redd ante jeg ikke. Jeg har nettopp vært i psykatien og vet så utmerket godt at man bare skal stå i panikken når den kommer, så vil den til slutt gå over. -Men fy søren det er enklere sagt enn gjort. Når de tykke slyngene av tang surret seg rundt leggene mine i bølgene, føltes det som blekksprutben som skulle dra meg med ned i det mørke havet. Jeg klarte å svømme forbi tanga én gang, men da jeg bare så grums i dykkermaska bar det straka vegen opp igjen. Litt irritert på meg selv i dag, men jeg må jo bare prøve igjen! Jeg SKAL krabbefiske, og sånn er det med den saken. Gi meg et snorkleforsøk i dagslys først, så skal jeg prøve å bli så glad i havets vegetasjon at.


Jaja, vi så nå to padder og et rådyr på veien. Ikke dårlig bare det <3
Bedre lykke neste gang Borge! Sommeren er enda ung.

How i like to spend my free time


Mmm! Denne oppskriften på hvit pizza er dere nødt til å teste ut en gang i sommer. Jeg fikk den servert av Siri i helgen da vi var på hyttetur sammen, og lagde meg den igjen i går da jeg hadde en hel dag hjemme alene til soling, alenehygge og HBO. Siri er vegetarianer og valgte bare å droppe spekeskinken på toppen, så til dere som ikke liker eller spiser kjøtt: Den smaker supergodt uten også! -Også er den både enkel og ganske så budsjettvennlig! 


- Metime med hvit pizza og The Handmaid's tale -


Du trenger: 1. 8dl hvetemel 2. 3 dl lunket vann (37 grader) 3. 0,5dl matolje 4. 1,5ts salt 5. 1,5ss tørrgjær 6. Litt ruccola 7. Litt spekeskinke 8. 1/2 sitron 9. 3 fedd hvitløk 10. 2 chilli 11. 4-5ss creme fraiche 12. 1 pakke mozerellaost 13. Litt revet vanlig ost


Slik gjør du - Pizzabunn:
1. 
Bland tørrgjæren med 3 dl lunket vann. 
2. Tilsett hvetemel og salt og kna det hele til en deig. 
3. Hell over 0,5dl matolje og smør dette godt utover hele deigballen.
4. Dekk med plast og sett til heving i minst 1 time. Jeg liker å heve den i 3 timer.


5. Hakk opp 3 fedd hvitløk og 1 chilli (uten frø). Ha dette i en skål med 4-5ss creme fraiche.
6. Rør inn saften av 1/2 sitron. Krydre med litt pepper (om du vil).
7. Kjevle ut deigen og smør et godt lag av creme fraiche-blandingen på bunnen.
8. Dekk med litt vanlig revet ost samt noen avrevne biter av mozerellaosten.
9. Stek midt i ovnen på 225g i ca 20min. Dekk så med ruccola og spekeskinke og server!


Nyyt! Superenkel, og veldig veldig god på smak <3 Nå skal jeg sette meg i bilen og kjøre en tur til bestis. Cathrine har invitert meg på reker i kveld, men før det skal vi ordne litt i den nye store hagen hennes <3 Gleder meg til å få beveget litt på skrotten min igjen nå kjenner jeg! Haha. Dessuten må jeg se og få kommet meg litt ut i dette finværet. I morgen melder de nemlig pøsregn og frisk bris her igjen, og med det blir hele campingturen til jentene avlyst. Usj! 

Snapshots From This Weekend


Hei og hopp! Her kommer omsider et lite bildedryss fra den fine helgen som var. Må le litt av at jeg med denne posten får det til å se ut som vi tilbrakte timesvis utendørs i fint vær med bading, soling og fiske, for i realiteten ble vi så plaget med klegg at vi tilbrakte tilsammen 60 minutt utendørs fordelt på to døgn, og 47 timer innendørs på sofaen med kortspill og vinflasker. Ha-ha! Jeg ante ikke at klegg kunne være et SÅ plagsomt fenomen, men vi kunne altså bare være utendørs i fire minutt før minst tre klegg surret etter ansiktene våre og ettersom de aldri forsvinner igjen, ble det faktisk så irriterende at vi ikke klarte å holde ut med dem. SÅ da var det bare å komme seg inn i hytten, lukke alle dører, slå seg ned på sofaen med saueskinn, og spille masse kortspill <3 Suuperhyggelig det også heldigvis! 


Det kunne like gjerne vært vinter med tanke på hvor mye tid vi tilbrakte inne på sofaen, men med så godt selskap hadde jeg det helt fantastisk. Det første som møtte oss da vi kom opp var nydelig hytteutsikt og to flasker cava som farmor og farfar hadde sponset oss med. Igjen: Tar gjerne imot medaljer for å ha verdens skjønneste besteforeldre <3 Disse gikk ned på høy kant mens vi skravlet, spiste skalldyr, hvit pizza og aaalt for mye snoperier. YUM!


- It's Been A Good Weekend -


Se på disse fine sommeromgivelsene vi har oppe på Bortelid da! Flotte ferskvann med sandstrender, bryggekos og det hele. Hadde det bare vært litt mer vind så hadde vi kanskje blitt kvitt kleggen også. Neste gang kanskje? Da søndagen og hjemreisen kom fikk vi faktisk overskyet vær og litt regn for første gang på.. ja to uker? Så da kjørte vi innom en elv på veien hjem, stilte oss opp med hver vår fiskestang og krysset fingrene for noen ferskvanns-ørret. 


Alt i alt en herlig og riktig så avslappende helg! Skulle trodd jeg var uthvilt som bare det da jeg kom hjem, men jeg har seriøst ligget i sengen min og sovet siden søndag ettermiddag. Vel, jeg har vært åtte timer på jobb også, men etter den lille vakta der la jeg meg rett i senga igjen og sov i tretten timer til. Ha-ha. Tror energien min forsvant med sola, men nå kjenner jeg den sakte men sikkert komme snikende tilbake igjen <3 Ellers er jeg blitt avhengig av The Handmaids tale siden sist. Jeg er alt på sesong 2 og gråt meg ihjel av siste episode av sesong 1. For en serie!

- Ny veggpryd i heimen -

Reklame | for Pictureit


Woaah! Jeg har fått mange nye, lekre bilder fra Pictureit den siste uken! Dere skulle sett meg onsdag og torsdag da jeg løp rundt i leiligheten med verdens største glis og bare kooste meg mens jeg hang opp og tok ned igjen posters for å teste ut hva som passet best hvor. Forandring fryder, og nå var det visst på tide med noen endringer hos meg også. 


- Splitter nye Du & Jeg posters i sort og gull HER -


Aller først: Se på disse plakatene i sort og gull da dere? Dette er Pictureit sine aller nyeste posters, og jeg syntes bare de passet helt vanvittig godt til den varme veggfargen i stua mi. Warm Blush heter den forresten (fra Jotun Lady). Kan også tenke meg at disse bildene med sorte rammer vil passe perfekt inn på et mørkere soverom! Bestis har akkurat flyttet inn i en diger leilighet i nabolaget mitt der hun har sort og gulldetaljer i stuen sin, så disse to lekre bildene tenkte jeg faktisk skulle være innflytningsgave fra meg til henne. -Men jeg må nok ha et eksemplar selv også, for fy søren så fint det var med det sorte på de fargede veggene. Det hadde jeg egentlig ikke trodd da jeg klikket dem hjem.


- Hekkfjell post finner du HER -


- Hverdagslykke HER, Stavanger HER, og Kristiansand HER -


Hjem & Hjemme fås kjøpt HER <---

Alle de gamle bildene på soverommet er blitt erstattet med tre nye! To plakater som definitivt skal forsikre meg om at det er mitt hjem jeg legger meg i om natten, og en med "Hekkfjell" som motiv. Litt natur kan vi jo også godt unne oss! Syntes dette bilde passet godt både på soverom og i stuen, så jeg tror det må flyttes litt frem og tilbake til jeg omsider får bestemt meg. Heh. Kjøkkenbenken har også fått et koselig, lite tilskudd og dette bilde ser dere under her!  


Nå hva synes dere? Er du blitt fristet til å friske opp veggene hjemme selv, eller gi bort en plakat eller to i gave, så kan jeg informere om at MB-20 gir dere 20% rabatt på alle ordne dersom du handler for over 299kr. Jeg har alle mine posters i størrelsen 50x70 for dere som lurer på det. -Bortsett fra "kjesken" som jeg har i 30x40 da. 


- Kjesken plakat til kjøkkenet HER


- Husk MB-20 gir 20% rabatt på alle ordre over 299kr -

Outdoors Movie Night


- Hils på mitt nye, lille kosehjørne -


Snakkes fornuftige gjøremål! -Hei filmkos på verandaen 6 av 7 kvelder i uka! Har dere sett noe så hyggelig? For det har ikke jeg. Akkurat her mellom to dyner, fire puter og et gigantisk teppe fra Ebay, har jeg ligget alene og tittet på film med munnen full av moreller de siste to kveldene. -Og så fort jeg er hjemme igjen fra helgens hyttetur, tenker jeg å gjøre nøyaktig det samme. Det er så innmari koselig å legge seg ut her rundt klokken 23.00 om kvelden, når sola endelig har gått ned, tenne noen stearinlys og bare nyte det fine synet av ledlysene i taket. Herregud for en plass jeg har ordnet meg her. Si meg, hva skal jeg egentlig med resten av verandaen når jeg har dette lille palasset?


- Utekos med film og duftelys - 


Ser frem til utallige filmkvelder her i sommer! I går snurret jeg filmen "The Commuter" med Liam Neeson (kjempespennende), og dagen før der snurret jeg "Nerve" som jeg også har sett på kino en gang tidligere. Veldig gøy den også, om dere trenger et par filmtips. Ellers kan jeg melde om at morellene fra Coop Extra er... utenomjordisk gode. Jeg tåler ikke engang disse greiene og sitter med oppsvulmet hals når jeg spiser dem, men de er så verdt det.


Ville bare dele disse bildene med dere før jeg hopper i bilen og henter jentene. Vi reiser til Bortelid allerede kl 11.00 og blir der til søndag, men kamera er med og det er klart noen av disse sommerminnene må foreviges og deles med bloggeriet. I kveld er det skalldyr på menyen, og det måltidet tenker jeg vi nyter ute på farmor og farfars veranda med utsikten av halve Bortelid. I vær som dette her kan man jo bare ikke sitte inne! Vi sees på fjellet dere <3


Følg meg på instastory og snap for hyppigere updates --> Martheborge

Kremet pasta med biffstrimler


- I gang med kokkeleringen igjen -


Den siste måneden har jeg laget meg så få ordentlige middager at jeg tror jeg kan telle dem på én hånd. Nå som det har vært så fantastisk bra vær, har det omtrent bare gått i uteservering på fiskebrygga, restaurantliv på ferie og nå: en superenkel (men veldig god) hjemmelaget, kremet pastarett. Alle måltider nytes ute på verandaen og til frokost spiser jeg nesten alltid en kvart vannmelon (med mer såklart). Jeg kjenner meg så sinnsykt glad for tiden og selv om de 30 gradene vi hadde søndag, nå er blitt erstattet med 20-21 grader (normal sommer) så er jeg så innmari takknemlig for disse varme, solfylte feriedagene. Føler meg nesten som et lite barn igjen, uten så mye som én bekymring i hverdagen. Jeg tar meg selv stadig i å sitte på verandaen min helt alene, stirre ut i luften, tenke på alt som er fint og bare skikkelig, skikkelig kose meg der jeg sitter. Haha, ja! Hvis det skal deles ut en pris for å være god på livet nå i disse dager, så tar jeg den gjerne jeg.. Jeg holdt på å si at jeg ikke kunne fått det bedre nå, men jo.. Enda bedre hadde det såklart vært om mannfolket var tilstede og kunne delt noen av disse deilige stundene med meg.


Før jeg jumper avgårde på torsdagslunsj med Siri i byen, så tenkte jeg å dele oppskriften på denne enkle pastaretten med dere. Dere vegetarianere kan jo bare droppe biffstrimlene, og vips så har dere nok en (ihvertfall nesten) like god rett. Like smakfull, men kanskje ikke like mettende..


Du trenger: 1. 1/2 gul løk 2. 2 champignon 3. 1/2 rød paprika 4. Pasta for to 5. Ca 300g biffstrimler 6. 1dl matfløte 7. 3ss creme fraiche 8. 1,5ts karri 9. 1ss garam masala 10. En håndfull frisk basilikum 11. Salt/Pepper


Slik gjør du:
1.
Hakk opp løk, sopp og paprika og stek dette gyllent i litt matolje. 4 minutt ca. 
2. Ta det ut av pannen og stek så biffstrimlene. Miks så alt sammen i panna igjen.
3. Tilsett litt salt, mye pepper, 1 dl matfløte og 3 ss creme fraiche. Gi det et oppkok.
4. Smak sausen til med 1ss garam masala, 1,5ts karri og en håndfull basilikum som du finhakker.


- Kok tagliatellen etter anvisning bak på pakken -


- Retten metter to sultne mager -

- Årets første fisketur -


I går var en bra dag <3 Etter ferdigstillingen av mini-verandaen min så tok jeg turen til min kjære mann, hentet posten hans, gjorde noen ærend selv og dro til stallen for å hilse på noen store dyr før kveldens hyggelige fiskeseanse! Vi ble faktisk hele seks jenter som bestemte oss for å kjøre ut til Randesund på et fjellberg her og fiske i flere timer. -Årets aller første fisketur! Hurra, sesongen er endelig i gang igjen og jeg har fått dratt frem fiskeskrinet mitt igjen <3


Jeg har ikke tellingen på hvor mange timer vi jentene tilbrakte med fiskestang i hånden i fjor, og én fisk klarte vi å dra opp ila hele sommerferien. Derfor var vi riktig så fornøyde med å få to små lyr på en og samme kveld i går <3 Vi ble sittende på berget lenge etter solnedgang, skravle, fiske, spise reker og krabbe og bare titte utover det nydelige havet helt til det ble så mørkt at vi nesten ikke ville finne veien hjem igjen. Lenge siden jeg har følt meg lett til sinns!


- To lyr ble dratt opp og kastet ut igjen - 


En liten forsmak på den kommende helgen som venter oss. Kanskje klarer vi å dra opp en liten ørret eller to i et ferskvann på Bortelid også. Fingers crossed. Koselig blir det uansett med denne fantastiske jentegjengen. Det lukter sommerens beste helg lang vei av denne kommende weekenden <3 Håper dere nyter disse junidagene like hardt som meg. I dag skal jeg få unnagjort litt jobb på morgenkvisten, men så venter nye timer med latskap og kos i sola.


Takk for i går jenter <3 Gleder meg til masse mer fiske med dere!

Si hei til min lille balkong


De siste to dagene har jeg løpt rundt som en gal fra interørbutikk til interiørbutikk for å finne noe jeg kunne fylle den lille "balkongen" utenfor kjøkkenvinduet mitt med. Jeg har enda en enorm veranda å fylle med hagemøbler, og det kommer til å koste noen tusenlapper med grill inkludert, så akkurat denne lille balkongen hadde jeg lyst til å ordne til et lavest mulig budsjett! SÅ første stopp ble... Europris! Disse aldeles nydelige trådstolene i sort (som både er gode å sitte i og superfine å se på), kostet meg 279kr per stykk. Altså, er ikke det fantastisk?! Bordet kostet også under 300kr, så i går fikk jeg meg altså nye hagemøbler til under tusen kroner.. De har forresten nesten akkurat like møbler på jysk i både sort, grå, hvit og blå til 100kr mer, men disse er de utsolgt for i hele Kristiansand ihvertfall.


Prosjekt balkong - Check, check!


Nypimpa veranda til en slikk og ingenting. -Ihvertfall nesten. Disse lekre pottene betalte jeg vel rundt 200kr per stykk for, og den sorte lykten ca det samme. (Den er fra Ikea). Det eneste som kostet litt var faktisk teppet, og det kostet 900kr på Skeidar. (Absolutt verdt å slippe å ihjelskrubbe verandaen for). Ha-Ha!


- Pynteputer og teppe fra Skeidar -


Spør meg gjerne hvis dere lurer på hvor noe mer måtte være fra! Både dyrepark og strandbesøk med jentene ble avlyst i dag grunnet stiv kuling i Kristiansand by, men nå ser det ut til å ha roet seg litt, så da hiver vi oss ut på fisketur i kveldssolen. Jeg har fått tilbud om ekstravakter hver dag denne uken også, men jeg kjenner at bloggeriet også må prioriteres litt her nå, så de neste dagene skal det tas igjen litt jobb på bloggfronten og tenker jeg.


- Vegghylle med kaktuser fra Skeidar -


- Ledlys fra Jula og plantepotter fra Jysk - 


Tusen takk for god hjelp på instagram i dag forresten. Jeg slet noe vilt med å bestemme meg for mønster på teppe og pynteputer, men etter en runde med meningsmåling på instastory, var det bare å traske til kassa. Haha, takk! Etter tre timers shopping i går og to nye i dag var verandaen klar til å innvies med en frokost bestående av skoleboller, frukt og bær. Er det feri så er det feri! Mihi, ha en fortsatt nydelig tirsdag alle sammen <3 


- Today i had my breakfast here -


- Skoleboller, vannmelon og søte jordbær -

10 ting jeg vil gjøre i juni

Endelig er juni her. Den aller første sommermåneden. Joda, nå har vi hatt 20+, sommer og sol i omtrent en måned allerede, men det føles likevel godt å kunne si at sommerferien offisielt er i gang. Jeg er kommet hjem fra ferie igjen og jeg må ærlig innrømme at jeg aldri har gledet meg SÅ mye til å komme hjem fra en vacay. 30 grader har vi i skyggen i Kristiansand i dag, og før ei litta kveldsvakt kaller på jobb, skal jeg slenge meg på bystranda med Annika og gjengen <3 I går var jeg på fiskebrygga med Cathrine, Selini og hennes nye mann, drakk alkoholfrie drinker, spiste blåskjell og bare nøt meg i fire hele timer før jeg dro hjem til Cathrine på jentekveld i hennes nye crib! Livet smiler, og jeg har så mye GØY på agendaen for de neste seks ukene at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg..


I juni måned skal jeg...

1. Reise på hyttetur med seks jenter, og én mann (hvis han tørr). Førstkommende helg reiser jengegjengen og jeg opp til farmor og farfars hytte på Bortelid for en weekend med nydelig vær der. Da lukter det årets første fisketur, grilling (om det er lov), skalldyr, spillkvelder og vin i glassene. Har gledet meg til dette i over en måned nå. Hytteturene våre har vært så innmari bra tidligere, og nå er det tilogmed juni, 22 grader og fiskesesong! JAA!

2. Dra i dyreparken med jentegjengen. Oh yes! Dette her blir en real venninne-måned. Jeg har tatt på meg en hel hau av ekstravakter, men likevel har jeg MANGE fridager igjen som jeg har planer om å bruke på morsomheter med mine aller beste! Tirsdag drar jeg i dyreparken med en hel jentegjeng for å bare være barn igjen en hel dag, og når parken stenger for kvelden tar vi festlighetene videre, inkluderer enda flere jenter, griller sammen og/eller fisker sammen!

3. Dra på Geirs store favorittsted og spise skalldyr i sola! Allerede i morgen venter en time hos regnskapsføreren, og når det kjedelige papirarbeidet er unnagjort, drar Geir og jeg ned på Sjøhuset for å sitte der i finværet, med blåskjell, fries og en god vin! Vi har faktisk ikke spist sammen i hele år, så nå er det på tide!


4. Dra på tirsdagskonserter på fiskebrygga. Hver tirsdag igjennom hele sommerferien er det full fest på fiskebrygga i Kristiansand med konserter, allsang og you name it. I år SKAL jeg være flinkere til å delta på dette.

5. Reise til Atlanta! 30 juni drar jeg til Oslo, for å sette meg på flyet til min kjære mann i Atlanta. Gleder meg til å tilbringe to uker i ekstrem-varme og få noen opplevelser med kjæresten min også sommerferien 2019. Han er jo på jobb så jeg vil nok tilbringe en del tid her alene på og rundt hotellet, men det gjør liksom heller ingenting. Jeg trives godt i mitt eget selskap, og kan bruke noen av disse timene på å lese meg opp til sykehuspraksis til høsten også!

6. Kjøpe grill og enda mer hagemøbler. Svigermor kom og leverte hele hagemøbel-sofaen min for et par uker siden, og da jeg fikk den på plass innså jeg hvor stor verandaen min faktisk er. Den ser liksom enda helt.. tom ut? Jeg må rett og slett fylle den opp med mer møbler og dill for at det skal se litt hyggelig ut der ute! Heldigvis fant bestemor noen hagemøbler som passet midt i blinken, så de drar jeg å kjøper meg allerede i morgen. Gleder meg til å vise!


7. Gå mye sminkefri. I går kveld var første gang på en uke at huden min bar sminke, og det har vært så GODT å gå uten så lenge! Dessuten har jeg blitt så brun i ansiktet nå at det bare ser dumt ut når jeg legger det alt for lyse pudderet over den brune, gylne huden. I juni skal huden få puste!

8. Huske solkremen! Ja, det synes jeg faktisk fortjener et eget punkt. Siste dag i Kypros lå jeg bare 3,5 time i solen. "Trenger sikkert ikke solkrem da", tenkte jeg, og la på toppen av det hele et lag babyolje på armene mine i håp om at det skulle effektivisere bruningsseansen. Vel.. Da kvelden kom så jeg bokstavelig talt ut som en kokt hummer på hele overkroppen. Jeg.Var.Så.Stekt! Skalv og kokte om hverandre og kastet opp om natten, så jeg tror fader meg jeg fikk en mild versjon av solstikk på disse timene.. Vær forsiktige i varmen sier jeg bare. Ikke undervurder de strålene!

9. Lese en romantisk roman. Jeg har ikke lest en roman på så lenge jeg kan huske. Kjenner jeg savner å gli inn i en fantasiverden, være oppslukt av en eller annen romantisk historie og bare drømme meg bort i denne..

10. Ta en reprise av fjorårets desidert beste sommerminne, og dra på camping med jentegjengen i ett døgn. 14-15 juni reiser vi på teltcamping bare oss girlsa! Vi har ikke bestemt destinasjon enda, men det må bli et eller annet paradis av et sted med havet der vi kan fiske, kanskje padle i kajakk, spille volleyball eller bare grille, sole og slappe av sammen. Fy søren så gøy vi hadde det i pappan til Annikas campingbil i fjor. 


Jeg er så sjukt heldig, som har så fantastiske venninner <3
Gleder meg til alle nye minner vi skal lage sammen i juni!