hits

juni 2016

Saftig kylling med sopprisottoGjett hvem som fant passet sitt for en time siden da? Fader altså.. Jeg var så sikker på at jeg hadde mistet det da jeg brukte det som legetimasjon på byen forrige lørdag, men neida! Det hadde bare tatt turen i stuesjenk-skuffen det. *Sukk*. Jaja forhåpentligvis ser jeg litt mer menneskelig ut på bildet til det nye når det en gang kommer i posten.. To og en halv time satte jeg altså på politistasjonen helt forgjeves i dag. For ei vimse..

Jaja, over til noe hyggeligere! Ukens middagsoppskrift. I dag fikk jeg lyst på sopprisotto med saftig kyllingfilét surret i parmaskinke og basilikumblader, og YUM så godt resultatet ble! Oppskriften på retten får dere under her.Du trenger: 1. 300g kylling (2 små fileter) 2. 1 busk basilikum 3. 0,5 dl soltørket tomat 4. En håndfull sukkererter 5. 4 sjalottløk 6. 1 fedd hvitløk 7. 6dl vann + 1 kyllingbuljongterning 8. 4 skiver parmaskinke 9. Litt matolje 10. 1 dl risottoris 11. 2 store sjampingjongSlik gjør du:
1.
Legg kyllingfiletene på parmaskinken med noen revede basilikumsblader på, krydre med litt salt og pepper og surr parmaskinken rundt filetene. Stek dem lett i en stekepanne med litt matolje til kjøttet har fått litt farge.
3. Legg filetene så over i en ildfast form og stek midt i ovnen på 150 grader i 20 minutt.
4. Hakk opp løk, hvitløk, og sopp og surr dette i en gryte med litt matolje i et par minutt.
5. Tilsett risottorisen og la også denne få surre seg blank i oljen i et lite minutt.6. Varm 6dl vann sammen med en kyllingbuljong og ha litt og litt av dette vannet oppi gryten med ris, løk og sopp. Ha lokk på gryten mens det koker og tilsett mer av buljongvannet etterhvert som det trekker inn i risen.
7. Når alle 6 desiliterne har trukket inn er risen ferdig. Rør da inn håndfullen med finhakkede sukkererter, enda en håndfull finhakket basilikumblader og litt finhakket soltørket tomat. Smak risottoen til med litt salt og pepper.Oppskriften holder til 2 porsjoner og tar deg rundt 30 minutt å lage <3Nå skal jeg kose meg med litt jordbær og fløte til dessert!

Ukens filmtips: No Good Deed

God morgen fine dere! Nå sitter jeg på politistasjonen i Kristiansand på pass-avdelingen og oppdaterer dere. Jeg er på min andre time i køen og regner med jeg må vente godt over 60 minutter til, så det er flott jeg kommer forberedt med nistepakke og pc! Haha, sånn går det når du mister passet to uker før avreise, og like før fellesferien.. Jeg sier bare pass på passene deres! Jeg var her i går også, men da jeg hadde ventet i 40 minutt og det enda var over tretti foran meg i køen dro jeg bare hjem igjen. Puh, håper det går litt raskere i dag.Planen for torsdagens første post var egentlig å tipse dere om en komedie, men så kom Daniel og jeg over denne vilt spennende thrilleren på søndag, og mens minnet enda er ferskt er jeg bare nødt til å skrive en anmeldelse av den. Digger når jeg kommer over filmer som får oss begge til å sitte anspent å bite negler i 90 minutt. Det er ikke så ofte ettersom Daniel ikke kan fordra de klassiske skrekkfilmene med blodsprut og hjemsøkte hus, men en gang i blant finner vi noe som er hakket mer realistisk og det får oss begge til å sitte fullstendig oppslukt foran tvskjermen. Dette her er en sånn film. SÅ vanvittig nervepirrende!

Terri (Taraji P. Henson) and Colin (Idris Elba) in Screen Gems' thriller NO GOOD DEED.

- No Good Deed -
Den ekstremt voldelige Colin Evans har sittet i fengsel for mord i fem år den dagen han klarer å rømme. Ved å lure noen politimenn til å tro at han blør neseblod i bilen på vei til retten får han stjålet mennenes våpen og stukket av midt på hovedveien. Colin får kapret seg en bil, men når den fæle stormen sørger for at han kjører av veien og ødelegger hele transportmiddelet sitt må han søke hjelp i nærmeste nabolag.Det eneste huset som enda har lys på er tobarnsmoren Terri's. Til tross for at hun tidligere har jobbet som advokat aner hun ikke hvilken mann hun har foran seg. Hun finner han tiltrekkende, og når Colin sjarmerer seg inn ved å late som han trenger å låne en telefon, er det gjort. Hun er fanget i sitt eget hjem.
 Traileren legger jeg ved over her! Ser den ikke vanvittig spennende ut?
Har dere lyst på et komedietips så sjekk ut the fundamentals of caring. Supersøt!

My absolute favourite girlsGod dag, god dag! Da var det på tide å dele bildedrysset fra den fine gårsdagen. Altså, ingenting kan måle seg med kvelder som dette. Hele jentegjengen samlet rundt et skalldyrsbord med vin i glasset og norske jordbær med fløte til dessert. Vi ble sittende å prate og kose oss rundt bordet i stuen i mange timer før vi bestemte oss for å ta med desserten ut i de nye hagemøblene. Været var jo helt nydelig i går! Strålende sol fra tidlig om morgenen til elleve om kvelden, og sikkert over 20 varmegrader. Nei.. 28 juni ble definitivt en gledens dag.
Bare se på den glade og fornøyde gjengen? Ikke en eneste av oss kunne holde gliset tilbake! Føler det står ren lykke skrevet over alle disse bildene. Planen var egentlig å bare være hos meg i tre timer, og så ta turen på fiskebrygga i Kristiansand for sommerkonsert der, men da klokken slo åtte og solen enda stekte på verandaen bestemte vi oss bare for å bli igjen hjemme. Timene fløy, skravla gikk i ett, og vips så var klokken blitt elleve..- Happy times at my place -Nok en nydelig dag som glir rett til topps på listen av favorittminner i sommer.. Jeg elsker virkelig denne gjengen. Vi er så forskjellige alle sammen, og det er akkurat det som gjør kombinasjonen så unik. Dessuten synes jeg vi er så flinke til å løfte hverandre opp! Skulle en av oss kritisere seg selv for en dårlig side, kroppsdel eller fortelle om en eller annen kjip opplevelse så er resten der på et blunk med oppløftende ord og oppmuntringer.
Jeg elsker det! Vi hadde til og med et lite øyeblikk hvor vi tok en runde med "nevn en ting du liker ved deg selv". Hvor koselig er ikke det? Var det noen som ikke kom på noe i farten så hadde jo resten tusen forslag å buse ut med! Nei, herregud jeg er heldig som på et eller annet fantastisk vis har blitt en del av denne gjengen.
Det er ingen som får meg i bedre humør enn disse jentene her!

Et nytt kapittel i vente?Tusen tusen takk for alle de fantastiske tilbakemeldingene dere har lagt igjen under forrige innlegg! Hjelpe meg for en respons! Det er alltid med en ørliten klump i magen jeg logger meg inn etter en hel dags fravær, men i dag var det virkelig bare gode ord som ventet meg i kommentarfeltene. For en oppløftene start på onsdagen! Mange av dere lurte også på hva Daniel syntes om min nye sveis, og for å si det sånn: Hadde jeg ikke informert han om at jeg hadde klippet bort en halvmeter med hår så tror jeg ikke han hadde registrert det engang. Litt morsomt ettersom han for noen uker siden sa at jeg aldri måtte klippe meg kort. Heh! Var visst ikke så nøye likevel <3Første antrekksposten med ny sveis kommer her! Hehe, Annika og jeg fikk skvist inn en liten shoot før resten av besøket kom til meg i går ettermiddag. Dere som følger meg på snapchat har fått det med dere allerede, men til dere andre: Det var min tur til å arrangere jentenes syforening i går, og hele formiddagen brukte jeg på å diske opp til skalldyrsaften med masse deilig sjømat, jordbær, frukt og lasagne til de som ikke likte sjømat.Sko fra missguided, Kjole fra fashionnova, Jakke fra Bikbok, Veske fra Charles & KeithEttersom jeg var så heldig å få ha det i sommermåneden juni var vi litt flere hjemme i byen enn vi vanligvis pleier og dermed fikk vi samlet nesten hele buketten! Herregud som vi koste oss.. Det er ikke så ofte jeg dokumenterer akkurat disse hellige stundene med jentene mine, men i går var jeg bare nødt til å dra frem kamera, så et bildedryss fra den nydelige kvelden skal dere få her på bloggen litt senere i dag. Stay Tuned <3Nå har jeg litt jobb å ta igjen før Daniel og jeg skal på... wait for it...... TOMTVISNING! Enda en ting som jeg ikke har fått tid til å dele med dere enda. Vi er i full gang med jakten på drømmeboligen om dagen! Vi har plukket oss ut et nytt boligstrøk i Kristiansand hvor det skal bygges noen nye funkislignende eneboliger, og en av disse er vi nå ute og jakter litt på. Vi har allerede vært på én tomtvisning, og i dag venter en ny så dette blir så spennende! Tror vi begge er rimelig klare for å forlate pensjonistklubben av en blokk vi holder til i per dags dato. Alle vi har av naboer på vår egen alder flytter bort til høsten, så da ser vi ingen grunn til å sitte igjen her alene <3Hvem vet? Et nytt kapittel venter kanskje like rundt hjørnet <3

Jeg har klippet bob!

Sponset behandling


Oh yes! I did it! Marianne fikk alvorlig talt sjokk da jeg kom tuslende inn i salongen i dag og bestilte meg en nyfarget bob. "Hva er det du har tatt?!" var det første som ramlet ut av munnen hennes. Jeg tror ikke hun trodde sine egne ører de første minuttene, men så fort hun skjønte at jeg mente alvor kom verdens største glis til syne.Ikke hver dag Marianne får bruke saksa på meg si! Jeg skal ærlig innrømme at jeg var livredd under hele seansen, men samtidig var jeg bare fast bestemt på at jeg skulle ha en forandring NÅ, i sommer. Gud så glad jeg er for at jeg ikke trakk meg i siste liten, for jeg digger denne nye looken! Elsker den kalde, litt mørkere kombinasjonen av Joico-farger, og selve frisyren... Er den ikke kul? Plutselig fikk selv jeg litt volum?- Short hair, don't care -Nei, Marianne du er rett og slett helt fantastisk. Nok en gang gikk jeg ut fra Duo frisørsalong med et eneste stort glis om munnen. Tusen takk for at du ikke klippet av selvtilliten min sammen med håret i dag. Okei, jeg skulte kanskje litt på jentene med lange hestehaler på vei til parkeringsplassen, men jeg er virkelig storfornøyd med min nye, lille frisyre. Dessuten er tuppene mine blitt så myke at jeg bare har lyst til å sitte og kose med dem.Nå sitter Daniel og jeg og nesten hopper i sofaen av spenning med fotball snurrende på tvskjermen. Aldri sett en så spennende kamp i hele mitt liv. Island leverer jo!! Krysser alt jeg har for at de holder ut de siste minuttene. Det ville ha vært så forbaska gøy om den lille nasjonen stakk av med seieren. Fine, fine Island <3Marianne: Har du vondt i magen?
Meg: n-neida.....
*stillhet*
Marianne: Angrer du? Vi kan enda droppe det om du vil? Du ble så stille!
Meg: Nei, klipp det av! Jeg konsentrer meg bare veldig om å puste her nå...Lurer meg på om hun var lettet da det hele var unnagjort og smilet mitt enda ikke var erstattet av tårer.
Tusen takk igjen Marianne! Dere kan booke time hos denne flinka dama på nett HER

On this weeks menu

God mandagsmorgen alle sammen! Eller formiddag er det vel blitt... Tiden flyr i godt selskap! Jeg sitter i frisørstolen til Marianne og oppdaterer dere jeg nå. Tenkte nemlig dette var dagen å klippe av meg håret på. Åjada jeg skal klippe bobb! Aner ikke om jeg kommer til å kle det med mitt relativt tynne hår, men det får vi finne ut av om to små timer. Marianne har ihvertfall troa <3 Sennende blir det uansett med en større forandring. Dere skal selvsagt få se resultatet senere i dag, men NÅ skal vi i første omgang til ukens middagsmeny! JUM.- Mandag -
Gulrotsuppe med et hint av lime. En enkel suppevariant med supergode smaker i! For å gjøre den enda litt mer mettende kan du gjerne tilsette noen kjøttstrimler av svin i. Spiser du ikke kjøtt så kan du bare bytte hønsebuljongen med grønnsaksbuljong så blir den også vegetarvennlig.

- Tirsdag -
Indisk rekegryte med ris. Denne lille retten har jeg virkelig savnet! Det er mange månder siden jeg lagde oss det sist, så denne uken SKAL jeg se å få smelt sammen en rekegryte igjen. Den ser kanskje avansert ut, men leser du fremgangsmåten så skjønner du at det hele bare tar 10 minutt å koke opp. serveres med godt brød til.

- Onsdag -
Min nyeste pizzaoppskrift! Pasta carbonara saus er noe av det beste jeg får, så hvorfor ikke bruke den som pizzasaus også? Beste idéen på lenge. Helt nydelig smaker det med biffstrimler, bacon og pastaskruer til.

- Torsdag -
En Libanesisk middagstallerken med kjøttboller, tomatsaus, hummus, tzatziki, nanbrød og couscous. Denne tar en times tid å lage, så kanskje denne oppskriften egentlig kan spares til helgen? Eller en dag du har litt bedre tid? Retten må ihvertfall prøves en gang for himmel og hav så god den er!

- Fredag -
Enkel skinkeomelett med hjemmelagde gulrotrundstykker. En veldig simpel, men likevel både god og sunn middagsvariant. Oppskriften på de saftige rundstykkene finner du HER.

- Lørdag -
Baconsurret kylling med spinatrisotto. Åh, denne risottoen er så god på smak! Av og til er man bare nødt til å bytte ut den vanlige, tørre risen med noe litt mer smakfult. Dette er et supergodt alternativ til kylling-tilbehør.

- Søndag -
Stekt ris med kylling og egg. Perfekt å lage av risrester fra gårsdagen! Om du vil bruke erter, purreløk, kylling eller reker er helt opp til deg. Bland sammen dine favorittingredienser av kjøtt og grønt og tilsett smakssausene som står i oppskriften så er det nesten umulig å feile. Retten tar toppen 20 minutt å lage.Håper noe av det ser fristende nok ut til at du putter det på menyen din.
Klikk på bildene for å komme til selve oppskriften <3

Uken som gikk...Ukens høydepunkt... Å endelig kunne gratulere kjæresten med dagen og avsløre ferien vi har i vente neste måned <3 Fredagen var definitivt ukens beste dag. Det var så hyggelig med en litt avslappende feiring før den store lørdagskvelden! Herregud som vi koser oss når vi bare er vi, hjemme med god mat, og noe godt i glasset. Blir aldri lei av disse stundene. Gårsdagen var også helt topp! Vi ble så mange at det bare var såvidt vi fikk studd alle sammen inn på verandaen, og da klokken slo tolv dro vi til byen og danset til svetten rant i tre timer.Hjelpe meg så gøy vi har hatt det. Denne helgen kan vi leve leeenge på.Ukens cravings... Norske jordbær er alt jeg craver for tiden. Spiser fremdeles en kurv om dagen.. Jo, og ris deluxe da! Mandagens oppskrift må dere se og prøve ut om dere ikke har gjort det alt. Mmm!

Ukens nedtur... Treningen.. Den har vært alt for dårlig de siste to ukene. Jeg har bare fått gjennomført en av tre styrkeøkter denne uken og den slags blir man ikke sprek av. Motivasjonen er der egentlig, det har bare skjedd så mye annet gøy de siste dagene! Regner ikke med at dagens økt heller blir gjennomført, for snart skal Daniel og jeg avgårde i familieselskapet hans, men fra og med i morgen er det FULL skjerpings. Jeg mener det.

Ukens youtubeklipp... Kjære vene, jeg vet ikke med dere men jeg griner meg ihjel av denne snutten..Ukens innkjøp... Hagemøblene våre! Ååå, så fornøyd jeg er! De kom på døren fredag formiddag, og siden har vi inntatt nesten hvert eneste måltid der ute, hatt masse venner på besøk, og vel ja Daniel sov der ute og i natt faktisk. Haha, det var så varmt på soverommet da vi kom hjem rundt tre i natt at han gikk ut og la seg på verandasofaen istedet. Noe sier meg at disse møblene vil bli mye brukt i sommer! Gleder meg til å vise dere.Ukens latter... Tirsdagskvelden i dyreparken.. Altså for et show det er å være rundt frøken Andersen. Den dama der er bare helt hysterisk av natur. Hun prøver ikke engang. Hun er bare et fyrverkeri av et vesen, og spesielt når hun får være med på noe gøy! Daniel og jeg er begge av den.. hva skal jeg si? litt roligere typen og ler oss dermed skakk når vi kommer sammen med dette livlige kvinnemennesket. Nei, verden trenger flere gledesspredere som Kristina. Er det noen som får meg til å vrenge meg i latter så er det vel hun.Akkurat nå... Har jeg inntatt ukens mest idylliske frokost.. Jeg overtalte Daniel til å ta nattmaten på Mc donalds i natt og bestilte to doble cheeseburgere til oss. Min døttet jeg i trynet på to minutt, mens mannen sin forble i posen hele natten. Jeg skjønner alvorlig talt ikke hvordan man kan ha sånn en selvbeherskelse, men det er helt topp det. Mer til meg! Varmet den akkurat i mikroen og slukte den til frokost. (i sengen) Haha!

Ukens sang... Anna Graceman "Words" Aucoustic version. Synes den er så fin.Ukens film... Jeg nevnte den såvidt for dere i et innlegg tidligere denne uken, men dokumentarfilmen "The Fear of 13" MÅ sees. Den ligger på Netflix og handler om livet til en tidligere fengelsfange som uskyldig ble dømt for mord. Han tilbrakte nesten 20 år på dødscelle og filmen handler om hvordan han opplevde de brutale årene i fengslene. Jeg skal ikke si for mye, men denne personen var bare så vanvittig flink til å formidle historien sin.Nå skal jeg ta meg et langt, godt søndagsbad og lade opp til enda en bursdagsfeiring!

Birthday Party at our houseGod lørdagskveld dere! Da var leiligheten vasket atter en gang og alt klart for bursdagsparty at our place! Vi har invitert over både naboer, kollegaer og vennepar av oss i kveld, så om en liten times tid sitter vi og koser oss med en hel gjeng her. Litt oreocupcakes har jeg også bakt for anledningen, og til tross for at det er noen år siden sist synes jeg de ble riktig så gode! Oppskriften har jeg delt med dere før og den finner dere HER.Nå skal jeg prøve å bli enig med meg selv om hvilken kjole jeg skal bære denne lørdagskvelden.. Neida, problemstillingene er ikke verre enn som så! Dere vet hvordan det er.. Man tar på seg en variant, sier seg fornøyd i 10 minutt og stusser så på om man kanskje burde ha valgt en annen. Samme sylamitten gjelder for håret. Skal man ha det opp? Ned? Rett? Krøllete? Fader altså for et mas det er å ha så mange muligheter.Jeg ville egentlig bare innom for å ønske dere en alle tiders kveld! Jeg er sikkert ikke den eneste som skal skåle og danse på border i kveld? Hva enn dere finner på, nyt lørdagen og pass på dere selv <3 Vil veldig gjerne at dere skal være i stand til å lese blogg i morgen og! Høhø.


Do It Yourself - Boyfriend presentGjett om jeg hadde en stykk fornøyd herremann i går? 5 minutt etter at blogginnlegget var publisert ga jeg ham denne hvite esken som inneholdt en sort ballong, noen knappenåler og en lapp som det sto "Pop me" på, og ut fra den poppede ballongen spratt det en hjemmelaget liten gullbillett med informasjonen om at en tur til Hellas ventet ham 16 juli. Videre fortalte jeg at han måtte inn på bloggeriet for å lese mer om hva og hvor, og da han så bildene av det fine hotellet og forsto at vi skulle avgårde om bare tre små uker til.. Altså han ble så glad! Haha, han var helt i hundre, jeg var helt i hundre... Vel, ja la oss bare si det var et lykkelig øyeblikk <3Du trenger: 1. En ballong 2. Litt fin innpakningstrå 3. En knappenål 4. En boks 5. Gavelapper 6. Et gullark 7. Et vanlig ark 8. En penn 9. Lim 10. Fly/reiseklistermerker/pyntegjenstanderSlik gjør du:
1.
Lag en hjemmelaget gullbillett ved å klippe til arkene og lime det hvite over det gullfargede. Pynt med litt reiseinspirerte klistermerker og skriv det du måtte ønske på billetten til den heldige.
2. Rull den sammen og press den ned i en ballong før du blåser den opp stor nok til at den akkurat får plass i boksen. Surr en trå rundt ballongen og i enden av tråen fester du en lapp hvor det står "Sprekk meg" på.
3. Legg ved en boks knappenåler i esken, sett lokket på, og pynt esken med litt innpakningstrå. Voila!- En hjemmelaget bursdagsoverraskelse -Hihi, hvor koselig ble ikke denne lille innpakningen? Tenkte jeg ville gjøre det litt mer personlig enn å bare skrive det hele i et blogginnlegg, så slik ble altså løsningen! I esken la jeg også oppi noen flakslodd i håp om at han skulle vinne noen kroner til vårt kommende hus også, men det ble ikke mer enn 200 lappen. Hehe.Kommer med på ferie ihvertfall! Da kvelden kom stelte jeg i stand til et deilig biffmåltid og herregud som vi koste oss med god mat og skravling. Det måtte bli innendørs ettersom regnet øste ned på verandaen, men i dag skinner solen igjen så nå skal lørdagsfrokosten straks inntas i nye hagemøbler. Jeg ELSKER dem! Mangler bare litt pyntegjenstander og grill nå så skal jeg nok få vist dere den biten av heimen også <3Håper dere liker mitt lille overaskelsesprosjekt! Daniel var ihvertfall evig takknemlig <3Jeg kjøpte absolutt alt materiale på Panduro hobbybutikk til dere som lurer på det.

Vi reiser til Kolymbia kysten!Gratulerer med dagen kjære, flotte mannfolket mitt! Du kan finne frem passet og starte på pakkelisten, for om tre små uker reiser vi til Hellas for opplevelser, soling og latskap i åtte dager. Hotellet vi skal bo på heter Sensimar Imperial Resport & Spa og er et førsteklasses hotell kun for voksne. Det ligger med havet ved den nydelige kolymbia kysten, og her skal vi altså kose oss på en juniorsuite med basseng rett ut fra verandadøren vår!Jeg håper du gleder deg til en liten reprise av den mest romantiske ferien noen sinne. I fjor var destinasjonen Kos, og disse feriedagene i Hellas vet jeg at vi den dag i dag enda lever på. Nå er det på tide å lage nye ferieminner, og forutenom late dager ved bassengkanten ser jeg for meg at vi tar noen heldagsturer på havet! Mulighetene for utflukter er uendelige, så du kan allerede nå begynne å tenke på om du vil oppleve østkysten av Rhodos, en dagstur til sommerfugldalen, en seiltur til Tsamiabukten, sykkel-sigtseeing i Rhodos gamleby, eller rett og slett alt sammen. Dette er din reise, og jeg gleder meg til å ta del i hva enn du vil bruke den til <3

Her ser du et lite bildedryss av bostedet vårt fra og med 16 juli! Håper du liker det <3

It's gonna be a good good day!Det er så gøy å se at dere er så aktive i kommentarfeltene om dagen! Akkurat juni og juli forbereder jeg meg alltid på at det er lavsesong for blogging og jobber gjerne litt ekstra med å ikke miste motivasjonen av lavere lesertall og tomme kommentarfelt, men i år går det jo som en lek! Dere som enda ikke har reist på ferie og daglig klikker dere inn her er så flinke til å komme med gode ord, tips og erfaringer tilbake! Jeg vil bare starte med å si tusen takk for at dere gjør kontordagene mine på sommerstid så vanvittig mye mer givende <3Jeg kom meg først opp klokken ni i dag tidlig! Bursdagsfesten til Selini var nemlig så hyggelig at vi ikke kom oss hjem før tre i natt. Puh! Heldigvis lærte jeg av forrige helg, så denne gang sippet jeg på en og samme vinflaske i syv timer mens jeg dyttet innpå med chips og vannmelon. -Livredd for å gå på en smell igjen da vet dere. Det er jo det verste som finnes! Jaja, jeg skulle ønske jeg tok med kamera og foreviget den fine bursdagskvelden med jentene, men det gjorde jeg ikke så i dag får dere la dere friste av den deilige frokosten min i stedet.- Caprese Salad with a twist -Kjenner jeg er skikkelig skravlesyk her nå. Kanskje det har å gjøre med at min kjære mann fyller 25 år i dag? ENDELIG er den store dagen her! Haha, jeg tror jeg har gledet meg mer enn han i år... Jeg måtte selvfølgelig ringe og vekke ham klokken tolv i natt for å gratulere ham fra bursdagen, men når han kommer hjem fra jobb i ettermiddag venter gaven som jeg har holdt på å røpe minst fire ganger allerede denne uken.. Herregud som jeg gleder meg til å sette et glis på ansiktet hans. Å gi til de man er glad i er jo bare det koseligste som finnes.Lover å avsløre alt her på bloggeriet også senere i dag! Så fort han har fått presangen sin skal jeg diske opp med biff-middag, litt rødvin i glasset og favorittdesserten hans panna cotta med jordbær. Den store feiringen med venner og familie tar vi i morgen. I dag skal vi bare være oss her hjemme i splitter nye hagemøbler <3Gratulerer med dagen kjære, gode mannen min!
Gleder meg til å få deg hjem om to små timer <3

Ukens filmtips: Point BreakOhoi! Nå har jeg til og med laget en egen kategori for film og serietips til dere her på bloggen. Hvorfor i all verden har jeg ikke hatt dette som en fast spalte før? Det er jo så hyggelig å bli tipset om gode filmer og serier! Jeg holdt på å si spesielt om høsten, men egentlig synes jeg det er minst like fint med filmtips nå om sommeren. Alle spennende tvprogram har sluttet å rulle for lenge siden, og under dager hvor regnet bare øser ned kan man like godt nyte vannmelonen på sengen og se en film spør du meg. Favoritthobbyen min på en grå dag det <3- Point Break -
Tidligere motorcrosskjører Johnny Utah verver seg som FBI-agent etter at han mister sin beste venn i en ulykke. Her får han i oppgave å finne gjerningsmennene bak et spektakulært ran som også viser seg å henge sammen med en rekke andre ferske forbrytelser. Når Utah oppdager at mennene som står bak er ekstremsportsutøvere med et helt spesielt vågalt mål, overbeviser han sjefen om å få gå undercover i miljøet.

Utah blir sendt rett til Frankrike, og kommer raskt i kontakt med de rette folka. Etter bare et døgn er han på talefot med de kriminelle selv og vil prøve å forhindre neste forbrytelse ved å late som han vil ta del i den selv. Hovedskurken "Bodhi" og følgerne hans har ikke bare som mål å ødelegge verdens finansmarkeder, men også å gjennomføre "The Ozaki Eight". -Åtte ekstreme prøvelser i ulike naturområder på kloden.Er du interessert i fart og spenning sånn uten å risikere livet, så er Point Break helt perfekt. Her får man alt fra ekstremsport i fjellet, surfing på monsterbølger, klatring uten sikring og fallskjermhopping. Syntes det var noen riktig så underholdende 90 minutter jeg! Daniel og jeg leide filmen på Viaplay for 39 kroner.
 Traileren får dere også her, så si gjerne hva dere synes!
Hvilken sjanger ønsker dere forresten helst film eller serietips fra?

Say hi to my second pair of nudeFader så mye moro som dumper ned i postkassen min om dagen! Etter å ha gått tomhendt ut fra Bikbok fem ganger forrige måned i desperate forsøk på å finne noen nye, fine plagg til sommergarderoben, bestemte jeg meg i stedet for å utforske litt nettbutikker og klikke hjem et par leveranser derfra. Dette skoparet fra fashionnova kom på døren min i går, sammen med de siste kjolene jeg klikket hjem for et par uker siden, og gjett om gleden var stor da alt atter en gang passet? Lat som jeg er blir jeg altså sjeleglad når jeg slipper å sende noe i retur.Tror jeg betalte rundt 200 kroner for dette paret som passer til alt!Ukens første treningsøkt gikk forresten også som smurt! Grisedeilig å få svettet litt sammen med Selini igjen. Nå kan vi begge drikke champagne og spise kake med god samvittighet i morgen. Hehe, da skal hun nemlig feire sine 24 år med hele jentegjengen! Gud som jeg gleder meg til å se alle sammen igjen, synge og skåle for verdens sprekeste treningsbuddie og være litt mer edru på byen enn sist... *kremt*Denne gangen er det min tur til å holde ditt hår Selini <3 Hehe, NÅ skal jeg finne frem vaskemoppen og sveipe over stuegulvet før det blir kveld. Føler jeg har tusen ting som må ordnes før Daniel skal feires i helgen og vasking er det siste jeg vil tenke på når fredagen kommer. Best å bare få det unnagjort! Passer i grunn perfekt å ta det nå som han er borte på båtførerkus. Flinke mannen skal ta båtlappen han så vi kan seile jorden rundt når vi blir 70 år og søkkrike. Høhø! Jeg valgte bevisst å ikke ta den så jeg i stedet kan sitte unskyldt ved hans side og nyte hele vinflasken for meg selv. MmM! Kjenner jeg gleder meg til pensjonist-tilværelsen allerede.

Making some new friendsFor en FANTASTISK ettermiddag vi hadde i parken i går.. Jeg har ikke smilt så bredt på lenge! Følte ærlig talt jeg ikke gjorde annet enn å glise fra jeg satte øynene mine på første snille dyrevesen. Det var så hyggelig å få hilse på alle sammen, være matmor for en dag og ikke minst dele opplevelsen med min deilige mann <3
- Making New Friends -
Jeg starter onsdagen med et bildedryss fra ettermiddagen vår, og så skal jeg hoppe avgårde på trening. Mandagsøkten min ble det ikke noe av så i dag har jeg planlagt å bli fullstendig ødelagt i både armer og bryst. GUD så deilig det skal føles. -Etterpå. Jeg skjønner egentlig ikke hvordan jeg kom meg opp engang denne morgenen. Daniel og jeg ble nemlig sittende oppe til sene natten og se på en alt for spennende dokumentarfilm på Netflix. The Fear of 13 heter den. Absolutt verdt å sjekke ut! Det er ikke ofte jeg holder meg våken når en film snurres etter klokken 23.00 om kvelden, men denne her slukte meg fullstendig..Tenk at årets lyseste dag skulle bli så opplevelsesrik da! To ting er ihvertfall helt sikkert: 1. Gårsdagen blir stående høyt på topplisten av sommerminner Daniel og jeg lager oss i 2016. 2. Jeg må tilbake i den parken tre ganger til i sommer. Hilse på enda flere dyr, spise sukkerspinn, ta karuseller og bare være barn igjen.- And a little behind the scenes -

10 ting jeg frykter...Trange rom... Eller trange rom takler jeg vel. Det er vel heller det å få noe lagt over ansiktet mitt som utløser en form for panikk. De gangene Daniel har forsøkt å tøyse ved å legge seg over meg og dytte en pute på hodet mitt... Ja, da henter jeg ut krefter jeg aldri engang trodde eksisterte i meg. Jeg blir livredd, sint, og så sterk at jeg føler jeg kunne løftet hele mannfolket og kastet ham over til den andre enden av soverommet. Kanskje jeg har en form for klautstrofobi? Haha, denne leken blir ihvertfall ikke tatt så veldig godt imot.Katter... Jeg hilser på alle og enhver jeg kommer over på gaten, men det er med en ørliten frykt for å når som helst bli angrepet. Katter er så egoistiske og uforutsigbare. I det ene øyeblikket smyger de seg inntil deg for kos, og i det andre har du katteklør stikkende inn i hele underarmen. Hva er det som foregår i hodene deres?

Cat's be like: Kos meg. Kos meg. Kos meg. Kos meg. Kos meg. NOK!! Angrip!Akutt dårlig mage... Mitt aller aller aller verste mareritt. Det er jammen ikke ofte jeg blir utsatt for den slags, men de gangene det skjer kan jeg banne på at jeg befinner meg på et offentlig sted. Jeg husker jeg fikk oppleve det på hjemreisen fra Thailand en gang for tre år siden. Jeg skulle ta fly fra Chiang Mai til Bangkok, og akkurat idet boardingen startet satte det i gang i Borges magehus... Ikke tok jeg meg tid til noe toalettbesøk før ombordstigning, og ettersom flyet skulle fylles opp med 200 passasjerer før det lettet tok det så forbaska lang tid før toalettlampen begynte å lyse! Ah, verste flyturen jeg har hatt i hele mitt liv.Allergier... Jeg er enkelt og greit redd for å bli allergisk mot all den gode maten jeg er så glad i. Tenk å være allergisk mot skalldyr? Eller hvetemel og melk? Ah, jeg er så glad for at jeg slipper unna med kun pollen.

Høye lønninger. Jepp! -For jo høyere lønna er jo høyere blir summen på brevet fra skatteetaten når staten skal ha sitt 4 ganger årlig. Haha, dette er jo helt tullete å si, men det er sant. Jeg blir oppriktig stresset av fakturagrunnlag, så nå har Geir begynt på prosjekt Marthe Borge AS! Endelig skal jeg få slippe å se hvor mye som går tilbake til staten. Med AS får jeg istedet samme, faste sum utbetalt mens resten automatisk går til skatt, moms og sparing. Forhåpentligvis blir det da litt lettere stemning på Geirs kontor rundt lønningstider.Latterkramper. -Når det passer aller minst. Som i en trist anledning, på kino eller midt i en seriøs telefonsamtale. Jeg fikk det en gang jeg skulle bestille meg roomservice på elefonen i Egypt, og brukte seks minutt på å få presset ut "En mi-mi-miiilk-shaaake"! Latterbrølene ville bare ingen ende ta! Noe så flaut.

Svigermødre. Jeg tror bare det ligger i oss jenter å frykte svigermor mer enn svigerfar. -På samme måte som mannfolk ofte frykter svigerfar mer enn svigermor. Kjæresten din er liksom mammas gutt, og du vil ikke være den som "tar over" uten å ta like godt vare på ham.. Haha, heldigvis har jeg vært superheldig på den fronten. Jeg har svigerforeldre som heier på oss like mye som vi heier på dem, og det er jeg veeldig takknemlig for. Man hører jo så mange skrekkhistorier hvor det er motsatt, og det må være så slitsomt?Terror. Denne er jeg nok ikke alene om å kjenne på i disse dager. Jo flere tragedier jeg leser om i avisene, jo mer paranoid blir jeg. Spesielt når jeg er ute og reiser. Jeg innbiller meg at det ligger bomber i enhver mystiske koffert, og tror piloten på flyet skal ta livet av meg så fort jeg kjenner ørlite turbulens. Huff, det er trist, men man blir jo så fryktelig påvirket av det man ser og leser om i media.

Å fly av tredemøllen i fart... Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg i hodet mitt har sett for meg dette scenarioet. Spesielt under de mer intensive intervalløktene. Noen ganger føles det bare som om båndet går fortere enn føttene kan ta meg. Usj, bank i bordet. Måtte dette aldri skje.Å kjøre på noen... Tenk noe så grusomt! Et øyeblikk med for dårlig oppmerksomhet og vips så kan du ha kjørt på et lite barn som har forvillet seg ut i veien? Eller en syklist som kom uventet ut i kjørefeltet fra venstre kryss? På to sekund kan jeg ha ødelagt noens liv (+ mitt eget) om jeg ikke er oppmerksom nok. Jeg har hatt flere mareritt om dette siden jeg fikk lappen for seks år siden og hver gang jeg våkner og innser at jeg ikke sitter i fengsel etter å ha kjørt fra den døde syklisten i veikanten... Altså, det er den beste følelsen i verden. Haha!Tenkte det var på sin plass med en Del 2 av mine ti frykter!
Kanskje dere kjenner dere igjen i noen av dem?

Hjemmelaget ris deluxeGod kveld jenter! -Og det det måtte være av gutter da selvfølgelig. På en god dag er det vel et par av dere også her inne? I dag har jeg som nevnt prøvd meg på litt stekt ris med kylling til middag, og resultatet av dette lille eksperimentet ble så bra at jeg er nødt til å dele oppskriften med dere også. Til alle der ute som lurer på om det er mulig å lage like god kinesisk ris deluxe hjemme på eget kjøkken: Svaret er JA! -Og det tar 20 minutt.
Her er det ingen fancysmancy ingredienser. Alt fås kjøpt på vanlige dagligvarer, og liker du ikke kylling så kan du alltids erstatte den med små reker. Det synes jeg også smaker helt nydelig på de kinesiske restaurantene. Da rører du dem bare inn helt til slutt, så de ikke blir tørre eller seige. Håper det smaker!Du trenger: 1. 1 pose Jasminris 2. 3 egg 3. 4 ss oystersaus 4. 3 ts soyasaus 5. 2 ts sukker 6. 300g kylling 7. 1 gulrot 8. 1 dl frossne erter 9. 3ss mais 10. 5 fedd hvitløk 11. Litt sesamolje eller vanlig matolje 12. 1 stor gul løkSlik gjør du:
1.
Start med å koke risen. Den skal nemlig være avkjølt når den tilsettes!
2. Finhakk gulrot, løk, hvitløk og kylling, og finn frem erter, egg og mais.
3. Stek først løk og hvitløk i litt matolje/sesamolje på høy varme i en stekepanne. Når løken er blitt litt gyllen tilsetter du de små kyllingbitene og steker disse sammen med løken. Hell så over ertene og de små gulrotbitene.
4. Wok det hele i 2 små minutt før du hiver over tre lett vispede egg og blander alt godt sammen.
5. Rør inn mais, soyasaus, sukker, oystersaus og til slutt den ferdigkokte, avkjølte risen.- Fried rice in the making -Smak til med salt og pepper. Jeg brukte ca en halv teskje av begge deler.Nå skal jeg ta meg en liten pause fra alt som har med internett og bildeknipsing å gjøre. Daniel kommer hjem fra trening hvert øyeblikk og da skal jeg servere oss litt norske jordbær med fløte. Kanskje finner vi en spennende film vi kan snurre til også. Jeg må jo nesten se litt film fremover hvis jeg skal begynne med disse filmanmeldelsene som jeg lovte dere forrige uke. Hehe, dere vet dere må hyle ut om dere har noen tips her!Spør hvis dere lurer på noe! Oppskriften holder til 2 store porsjoner.

Antrekk - 190616Mandag, velkommen skal du være! Jeg spratt opp da alarmen ringte klokken 07.00 i dag og siden har jeg bare kost meg på kontorstolen i ullundertøyet mitt. Ja, i dag er det faktisk kjølig nok! Utenfor plasker regnet ned, og det skal det gjøre i hele dag. Passer i grunn helt perfekt når planen for mandagen er å få unnagjort en hau av jobb. Den eneste gangen jeg skal sette føttene mine utenfor leiligheten i dag er når kjøleskapet skal fylles og middagsingredienser skal shoppes. Tenkte jeg skulle prøve meg på litt hjemmelaget ris deluxe senere. Det er det beste jeg får på kinesiske restauranter, så jeg er så spent på om jeg får det til å smake like godt selv også?- Sko fra Mango, Belte fra Gina Tricot, Kjole fra Missguided, Charles & Keith veske -Ellers skal jeg kun sitte klistret til pcskjermen og planlegge ukens bloggposter. Kjenner jeg nesten bobler over av motivasjon ettersom jeg har så mye hyggelig på planen de neste dagene. I morgen har jeg endelig en solfylt strand-dag i vente igjen før turen bærer videre i dyreparken etter stengetid. Hihi, Kristina har invitert Daniel og meg med ut på nye eventyr! Dessuten fyller min kjære 25 år denne uken og jeg kan nesten ikke vente med å få gaven hans tilsendt i posten! Håper bare jeg klarer å holde munnen igjen noen dager til.. Nekter å avsløre meg!Som ukens første oppdatering får dere gårsdagens lille habitt! Det var ikke bare bare å fotografere i stormen på tasta i går formiddag, men vi gjorde i det minste et hederlig forsøk. Håper dere liker det <3Nå må dere ha en knallmandag. Vi skrives mer litt senere i dag vi!

Uken som gikk...Ukens høydepunkt... At helgen har vært ukens høydepunkt er det ingen tvil om. Gjensynsgleden var stor da jeg endelig fikk sett familien igjen etter to måneder borte fra dem alle. Dessuten var det så hyggelig å ta med Daniel hjem til tante og alle besteforeldre igjen. Det var jo et helt år siden sist! Fint å bli påminnet hvor godt mannen klaffer med menneskene som står meg aller aller nærmest <3 Takk gud for at det nå bare er tre uker til neste gang. 9-10 juli er det nemlig duket for årets familietreff! Det skal bli så koselig det.Ukens bilde... Joda så! Dette er så standard meg. "Ånei! Kanskje jeg har leppestift på tennene!"Akkurat nå... Har Daniel og jeg nettopp kommet inn døren hjemme i leiligheten igjen! Hjemreisen gikk fint, og ingenting var blitt stjelt til tross for at vi har hatt døren ulåst hele helgen. Hurra for det! Høhø, like glemske begge to.. Neste på planen er å helle nedpå med en god porsjon tomatsuppe, ta et varmt bad og hoppe i bingen. Jeg er bare klar for å starte på den nye uken, for denne skal by på helt vanvittig mye spenning og moro.Ukens innkjøp... Jeg har enda ikke fått vist dere alle innkjøpene fra forrige uke, men noe har jeg fått brukt til tross for litt dårlig vær. Hyggelig å høre at så mange likte kjolen jeg bar i bursdagsfeiringen i går! Disse grå pumpsene er jeg også helt forelsket i. Gleder meg til å ta dem i bruk allerede nå til uken.Ukens cravings... Delikate fruktfat! -For ikke å snakke om norske jordbær med fløte og melis. Er det noe som skal stå på dessertmenyen min utallige ganger den kommende måneden så er det sistnevnte! Blir aldri lei...Ukens nedtur... Hmm, har det vært noe nedtur denne uken da? Jeg tror ikke det! Været kanskje? Nei, vi må ha litt regn av og til så jeg får gjort noe fornuftig innendørs også. Jeg har både fått oppdatert dere så bra som jeg ønsker og holdt leiligheten strøken hele uken, og det kan jeg bare takke regnet for <3

Ukens sang... The Ocean av Mike Perry feat Shy Martin.Det var min uke kjappere oppsummert! Hvordan har deres vært?

Antrekk - 180616Hvor skal jeg begynne med gårsdagen? For en herlig bursdagslørdag. Daniel og jeg koser oss sånn her i Stavanger. Vi feiret besta med de deiligste smørbrød og kaker i hele går! Nøøt oss med god mat, latter og prat i mange mange timer. Flagget var heist, besta ble strålende fornøyd med gavene sine, og da solen til slutt også tittet frem hadde vi jammen alt vi kunne ønske oss <3 Nei, familiedager som gårsdagen er for meg litt hellige.
Nå har vi akkurat inntatt bestemorfrokost nr.2 og når jeg har fått tatt igjen litt skriverier tar min kjære og jeg turen videre til farmor og farfar. De har reist hjem fra hytten på Bortelid for å ha oss på middag denne søndagen, og ettersom solen allerede står høyt på himmelen tror jeg vi har en helt nydelig formiddag i vente ute i hagen <3Gårsdagens kjole får dere over her! Jeg har jo allerede gitt dere en smakebit på den tidligere denne uken, men noen bilder av den på må da også til. Både sko og kjole er kjøpt fra nettsiden Missguided.Håper dere får en finfin søndag, og avslutning på uken <3

Oppskrift: GulrotrundstykkerGod morgen fra barndomsbyen min, Stavanger! Nå sitter jeg og oppdaterer dere fra den DEILIGE bestemorsengen med Daniel snorkende på siden her. Gliset hans var ikke noe smalere enn mitt da hodene våre omsider traff putene med kreppsengetøy klokken 01.00 i natt. Gud så deilig det er å være "hjemme". Vi skal straks få på oss kosetøyet for bestas frokost venter hvert øyeblikk. Jeg tenkte bare jeg skulle dele oppskriften på disse gulrot-rundstykkene mine med dere først! Gjør meg en tjeneste og prøv dere på disse. De er superenkle å smelle sammen, og helt upåklagelig på smak. 9 saftige rundstykker fikk jeg av deigen <3Du trenger: 1. 70g hvetemel 2. 1 stor eller 2 små gulrøtter (raspet) 3. 2 ts bakepulver 4. 200g cottage cheese 5. 2 egg 6. 1-2ss kesam 7. 1/2 ts salt 8. Litt solsikkefrø eller gresskarkjerner til toppen 9. 200g havregrynSlik gjør du:
1.
Mål opp hvetemel, havregryn, salt og bakepulver og bland alt det tørre godt sammen i en bolle.
2. Tilsett 2 egg, 200g cottage cheese og 1-2ss kesam. Her er det best å mose alt sammen med hendene.
3. Rasp 1 stor eller 2 små gulrøtter, klem vannet av gulrøttene og hiv dette i bollen med deig helt til slutt.
4. Kna gulrotbitene godt inn, og form 9 rundstykker som du har på et stekebrett med bakepapir.
5. Deigen er klissete, men likevel utrolig lett å forme fine runde rundstykker av. Pensle gulrotrundstykkene med et egg (eller litt melk om du ikke har mer egg i hus) og strø over litt gresskarkjerner, sesamfrø eller solsikkefrø.Stek dem midt i ovnen på 180 grader i 20 minutt (til de er litt gylne)

Getting ready to celebrateEndelig er helgen her, og akkurat denne har jeg gledet meg til i hele juni. Besta fyller 70 år for andre år på rad i morgen, og skal skjemmes bort av sitt eneste barnebarn med masse fine blomster og gaver. Ja nei hun fyller ikke 71. Det var bare jeg som informerte hele pappa-siden av familien om at hun fylte 70 i fjor også så de skulle sende henne litt blomster. Hehehe. Det er jo så stas med runde tall! Sikkert ingen som legger merke til deet..Dagen i dag har altså gått til innpakning av gaver, blomstershopping og kortskriving, så nå er alt på stell til avreise. Daniel har vært på jobbreise det siste døgnet så i skrivende stund sitter jeg egentlig bare og venter på at han skal komme hjem, pakke kofferten sin på ny og kjøre oss til Stavanger. Vi kommer ikke frem før nærmere midnatt, men det viktigste er at vi kommer frem før natten så vi får spist bursdagsfrokost med gamlemor og gamlefar i morgen tidlig og sovet i verdens beste seng. Jeg tror jeg har sagt det før, men på gjesterommet til bestemor har hun to dobbeltsenger inntil hverandre, så her ligger jeg og nyter meg på en tre og en halv meters seng når jeg er på besøk. Man klager ikke på nattesøvnen da! Hihi, for en deilig helg dette her skal bli <3Nydelig vær har de for engangs skyld også meldt i Stavanger by, så nå får vi det ikke bedre! Håper dere har noe spennende på planen dere også de neste par dagene! Ellers får dere bare sitte og lese blogg hele helgen.Høhø <3 Vi skrives fra Rogaland!

Girls night at my crib
Hei, og riktig god morgen igjen alle sammen! Det ble bare med det ene morgeninnlegget i går. Jeg dro litt tidligere enn planlagt i stallen og koste meg på tur med Kristine i mange timer! Tordenværet kom aldri, og det gjorde heller ikke regnbyene så vi holdt oss tørre hele ettermiddagen og skravlet og lo absolutt hele dagen.Fy søren for en gjennomført torsdag. Det var først klokken seks jeg tok en titt på klokken, og ettersom jeg hadde en girlsnight i vente med Cathrine hjemme hos meg var det bare å hive seg mot bilen i en fei! Problemet ble da bare at bestis hadde klart å miste bilnøkkelen ut av lommen et eller annet sted på turstien i skogen. HEH. Uten ekstranøkkelen tilgjengelig var det bare en ting å gjøre da! -Gå hele turen om igjen. Heldigvis fant vi den etter snarere 20 minutt, nedgravd på en strand vi hadde stoppet for å bade på, så Kristine slapp å parkere bilen sin på stallområdet for godt, og jeg kom meg hjem til besøket mitt tidsnok. All problems solved <3Så til den hyggelige kvelden da. Jeg følte jeg skravlet hull i hodet på denne jenta i går. Det var jo så lenge siden sist! Vi ble sittende ved stuebordet med to digre fruktfat hele kvelden og bare prate i vei om alt og ingenting mens jeg samtidig fikk stelt neglene mine. Ja, det er mange fordeler ved å ha en hudpleier som bestevenn!- Plates of Healthy Snacks -Har dere sett så deilige fruktfat? Følte meg rimelig flink der jeg satt fem minutt før besøket kom og googlet "how to cut a kiwi nicely". Etter å ha cravet frukt og bær nesten hver kveld i et halv år begynner serveringsfatene mine virkelig å komme seg! Norske jordbær med fløte fikk jeg i går også spist for første gang, og herregud så godt det er. Disse små, røde kurvene kan faktisk være så dyre de bare vil.. Jeg må ha dem samme søren.

The white & pink zebraHei og riktig god morgen solstråler! Jammen godt jeg har dere på dager som denne.. Kristinemor og jeg hadde egentlig planlagt en romantisk ettermiddag i stallen denne torsdagen, men regnet øser ned allerede, og rundt lunsjtider skal også tordneværet inntreffe så jeg vet ikke helt hvor trygt det blir? Hva sier du bestemor? Synes jeg hører henne helt fra Stavanger: "HU MÅ ISJE TENKA PÅ DET EINGANG!! HU KAN DØ!"Hehe, verdens skjønneste gamlemor <3 Vi får bare se det litt an. Uvær eller ikke.. Nå tenkte jeg å gi dere en smakebit på min nye storfavoritt i festgarderoben! Denne lekkerbisken av en kjole ble også klikket hjem fra missguided i forrige uke og jeg ble så glad da den viste seg å være akkurat like fin som nettside-bildene tilsa. Bare se på den! Er den ikke unik? Jeg betalte rett rundt 700kr og den sitter som S.T.Ø.P.T. Virkelig helt nydelig til noen hvite snøringshæler og sommerbrune legger. Jeg skal nok få vist dere den på så fort solen titter frem igjen.Formiddagen min skal gå til noen kontortimer og en real rengjøring av leiligheten! Jeg får nemlig storfint besøk av Cathrine i kveld, og da må det være litt rent og pent her. Gleder meg til å få oppdatert meg litt på livet hennes også igjen. Det har en tendens til å bli litt for lenge mellom hver gang når vi ikke bor i samme by <3Ønsker dere en finfin torsdag <3

Todays cravings: OmelettHjelp! Jeg hadde akkurat inntatt tidenes porsjon med ovnsbakt omelett, salat og rundstykker da Kristinemor ringte for å spørre om ikke jeg ville komme på tacokveld til henne og Christoffer.. Altså ALDRI om jeg sier neitakk til mat, så her sitter jeg da og krysser fingre og tær for at magen snart klarer å gjøre plass til litt mer. Herregud jeg er håpløs. Uansett! Oppskriften på denne enkle lille retten får dere under! Omelett er egentlig noe jeg aldri craver til verken frokost eller kvelds, men nå var det så mange år siden sist at i dag kjente jeg jeg fikk en smule lyst på det igjen. -Og når man får en smule lyst på noe så er det klart man lager en ovnsbakt porsjon til fem..Du trenger: 1. 7 egg 2. 1dl melk 3. Salt og pepper 4. En håndfull fetaost 5. 1/2 gul paprika 6. 1 rød paprika 7. En håndfull brokkoli 8. 100g revet ost 9. En boks skinkestrimler (ca 200g)Slik gjør du:
1.
Visp sammen  egg, melk, salt og pepper, og hakk opp grønnsakene.
2. Ha grønnsakene og skinkestrimlene i en form og hell eggblandingen over.
3. Strø ca 100g ost på toppen og stek midt i ovnen på 180grader i 25-30 minutt.Oppskriften på disse deilige gulrot-rundstykkene skal dere få litt senere denne uken!I salaten til hadde jeg bare salatmix, fetaost, gul paprika, cherrytomater, litt olje, salt og pepper. Det er denne salatblandingen jeg bruker til nesten alle mine middager. Synes den er så enkel og god <3Håper det smaker! Ja, jeg er sikker på at formen kunne ha mettet fem.

Six instagrams you must follow

@gypsea_lust
Lauren Bullen har en av de fineste instagramkontoene jeg vet om. Er det ei dame som har skjønt hvordan hun skal leve livet så er det vel henne. Kontoen hennes er proppfull av inspirasjon innen reise og livsstil-kategorien. I blant titter jeg også innom bloggen hennes på gypsealust.com. For noen nydelige destinasjoner hun plukker seg ut! Nå om dagen opppholder hun seg i Italia, og jeg får bare lyst til å hive meg på første fly tilbake selv.@fashionedchicstyling 
Erica Hoida er en stylist og moteblogger som hver eneste dag inspirerer meg helt fra San Diego. Jeg elsker disse detalj-bildene hun daglig legger ut og skulle gjerne ranet hele skogarderoben hennes. Dere er bare nødt til å ta en titt! Jeg plukker ihvertfall stadig opp nye idéer til fhverdagsantrekkene mine her.@talinegabriel
Håhåhå! Her snakker vi fristelser! -Også både gluten og sukkerfrie! Denne tobarnsmammaen lager noe av det diggeste jeg har sett på lenge. Det er ikke et matbilde jeg ikke lar meg friste av her.. Bare se på disse bananene på pinne! Hvorfor lagde ikke jeg dem så kule da jeg eksperimenterte med bananis?!@lisaolssonblog
De fleste følger henne nok fra før, men til dere som ikke har fulgt med i timen... Lisaplace.se er bloggen som daglig må leses! Jenta tar som de andre store svenske bloggerne helt fantastiske bilder av både seg selv, klærene hun bærer, reisene hun drar på og det fine hjemmet sitt. Absolutt verdt å følge!@wilderness_culture
Instagramkontoer som denne sitter jeg og dagdrømmer på så ofte jeg kan. Disse naturbildene minner meg litt om de norske fjellene, dalene og fjordene som jeg aldri har opplevd, og jeg får med en gang lyst til å pakke sekken og bare dra... I sommer har jeg bare bestemt meg for at jeg skal få fingeren ut og slå opp teltet på noen av de nydeligste steder av Norges land. Først og fremst vil jeg til Lofoten <3@pepamack
Nok en inspirasjonskilde på foto og motefronten. Jeg vet ikke så mye om denne unge damen, annet enn at hun heter Petra og kommer fra australia, men hva mer trenger man å vite? Jeg elsker bildene hennes og følger henne enkelt og greit fordi jeg finner stilen enkel og elegant. Superinspirerende!Det var seks av mine favoritter i feeden på instagram <3
Har du noen flere favoritter du vil dele med oss andre så er du hjertelig velkommen til det!

10 videoer som får meg til å smile

God kveld, god kveld! Flere enn meg som blir helt oppslukt av youtube-videosnutter når man først setter i gang? Det er så lett å la seg distrahere under "effektive kontortimer", og har jeg først klart å trykke play på én snutt så kan jeg bare glemme å få gjort noe fornuftig de neste 120 minuttene. Under her har jeg samlet opp 10 av mine absolutt favorittklipp fra ulike år og talentkonkurranser. Noen av dem får meg til å gråte så jeg hulker, mens andre får meg til å brøle av latter. Åh, som jeg digger alt av både Australia, Britain, og America's got talent. For ikke å snakke om X factor. Har dere noen favorittsnutter som dere ser om og om igjen så legg gjerne igjen navnet på deltakeren under her så jeg kan ha enda mer å kose meg med til snoperier denne tirsdagskvelden! <3

Ellers er det jo ingen hemmelighet at jeg er blodfan av Fifth Harmony.
Elsker spesielt Camila Cabello i DENNE videosnutten <3 GUD.

Shades of grey & goldGod morgen! -Eller formiddag er det vel egentlig blitt her nå.. Tenkte jeg skulle starte dagen med å gi dere en smakebit på noe av det som inntok plass i garderoben min i går. Er det noe jeg har savnet i skohyllen min så er det et par høye hæler i grå. Grått passer jo til så mye! Problemet har bare vært at jeg aldri har funnet noen modell jeg har likt. -Ikke før jeg ble introdusert for disse snøringskoene i forrige uke. Har dere sett noe så lekkert? Jeg fant dem på www.missguided.com og betalte rundt 40 euro for dem. Hihi, fornøyd!- The perfect party piece -Veldig gode er de ikke akkurat å gå på, men en kveld på byen skal jeg holde ut, for for noen ben man får i dem! Jeg skal vise dere dem bedre i en antrekkspost sammen med den grå kjolen som også er fra missguided. Det er første gang jeg bestiller fra denne nettsiden og absolutt ALT var helt fantastisk i stoffet og satte P.E.R.F.E.K.T på. Elsker når det skjer! Dessuten kom pakken på døren innen fem dager, og det er fader ikke alltid noen selvfølge når man bestiller utenlands. Denne kjolen som jeg bestilte meg fra Asos to måneder før jul kom bare aldri frem den.. Fire måneder etter at jeg hadde klikket den hjem og betalt tollregningen ble pengene jeg hadde betalt bare overført tilbake til kontoen min. Kjolen så jeg aldri noe til. Haha, rareste jeg har vært med på..Kan'ke være like heldig hver gang si! Ellers har jeg brukt tirsdagsmorgenen på å handle litt bursdagsgaver. Besta skal feires med stil i helgen og fortjener noen helt supre gaver! Det samme gjør Daniel når han neste fredag fyller 25! Jeg har gått og fintenkt på hva jeg skal finne på for dem i mange uker, så nå føles det godt å ha alt i boks <3 Endelig kan jeg bare gå og glede meg til gavene skal åpnes og nytes av de jeg er glad i. Det blir så hyggelig det!
 


Kan dere ha en strålende tirsdag? <3

How i like to spend my mondayDette har vært alt annet enn en blåmandag. Det er ihvertfall helt sikkert! Dagen startet med en helt RÅ styrkeøkt sammen med min gode partner, og deretter var det straka vegen hjem for å hoppe i bikinien. Karen har kommet hjem fra studiene sine i Bodø for ferien så i dag hadde vi en liten strand-date sammen med henne! Det var så hyggelig å endelig få en liten oppdatering på livet hennes igjen, og vakre Hamresanden leverer jo alltid...
- We all need some vitamin sea -Fy søren så heldig jeg er som har dette lille paradiset som nærmeste nabo. Vel ihvertfall nesten. Det er en 20 minutters gåtur unna leiligheten, så i dag bestemte jeg meg rett og slett for å bruke føttene mine både til og fra! Jammen ble det en liten økt ut av det også med vannmelon i veska den ene veien og 10 kilo klær den andre. Heh, åjada DHL ekspressen ville nemlig veldig gjerne levere dette tonnet av en festgarderobe som jeg bestilte meg en gang i forrige uke, akkurat i det jeg hadde ankommet stranden, og uten å tenke meg om hvinte jeg jo bare "JAADA!! Kooom med det!" Tror jeg hadde glemt hvor mye klær og sko det faktisk var snakk om.Jaja, hjem kom jeg meg med en pakke på slep også, og ettersom jeg innerst inne egentlig ikke hadde noe lyst til å dra allerede klokken syv, sumlet jeg meg hjem på halvannen time. Jeg gikk rett og slett i sneglefart, stoppet for å knipse en hau av strandbilder, slo av en prat med en vietnamesisk fisker, og nei.. bare Storkoste meg med stor S. Altså ja, det er helt sykt hvor hyggelig jeg kan ha det med meg selv noen ganger.- Badedrakten er ny og fra Bikbok -Nå skal jeg se og få i meg noe mat som ikke går under kategori frukt eller is! Mannfolket mitt kommer vel også snart hjem, så kanskje vi kan lage oss noe digg sammen <3 Håper dere har fått en like fin start på mandagen.
Måtte hver mandag bli akkurat som denne resten av sommeren <3

Lately i've been wearingGod morgen, mandag og ny uke! Står det bra til med dere? Jeg våknet opp og følte meg som verdens mest uthvilte i dag, så nå kjenner jeg at jeg er råklar for å ta den nye uken med storm. En bedre frokost er akkurat inntatt, og så fort morgen-bloggposten er publisert tripper jeg avgårde til treningssenteret. Selini og jeg har en avtalt svettetime før vi senere i ettermiddag skal nyte oss en time eller to på stranden. Yr melder for engangs skyld regn hele uken bortsett fra i dag, så da føler jeg på trangen til å tilbringe deler av mandagen utendørs <3Ellers skal det faktisk bli GODT med litt regn nå! Motivasjonen og lysten til å sitte innendørs på hjemmekontoret øker som regel et hakk og to da, og det kjenner jeg skal bli heelt greit. Så lenge solen stråler i Stavanger når helgen kommer, for da skal jeg feire min nydelige bestemor sine 70 år med smørbrød og kaker! Ah, jeg gleder meg en HAU til å klemme på den fantastiske familien min igjen <3 Det er alt for lenge siden.
 


En annen ting som er alt for lenge siden er helt klart en oppsummering av mine siste antrekk! Hehe, her kommer et langt bildedryss fra mine siste favoritter. Liker at jeg har fulgt mitt lille mål om å kle meg i lyse, glade farger hele våren. Jeg tror nesten ikke jeg har gått til innkjøp av et eneste sort plagg, og det er så deilig! Ja til mer lyse toner, skjørt, hæler, kjoler og shorts. Denne sommeren skal bli helt knall på antrekksfronten skal jeg si dere! Jeg klikket hjem en hel hau av nye sommer og festkjoler fra nett forrige uke, så nå krysser jeg fingre og tær for at det kommer frem i en farlig fart. Gleder meg jo sånn til å vise dere alt <3Kan dere ha en fin mandag så lenge? Så skrives vi igjen litt senere!
Har du et favorittantrekk blant disse så fortell meg gjerne hvilket det er <3

Gulrotsuppe med hint av lime

Dere trodde kanskje dere slapp unna ukens middagsoppskrift denne uken? Neeejda! Den kommer nå! Gulrotsuppe har jeg faktisk delt en supergod oppskrift på tidligere også, men med fiskebuljong og sei i. Det er det kanskje ikke alle som er like glad i? Denne varianten inneholder verken fisk eller kjøtt, men er likevel helt nydelig på smak takket være litt ekstra krydder og saften av lime. Mmm! Absolutt verdt å teste ut.Dessuten er retten både rimelig å lage, kjapp og supersunn!Du trenger: 1. 1 liter vann 2. 2 hønsebuljong terninger 3. Ca 700g gulrøtter 4. 1/2 ts ingefærkrydder 5. 2 fedd hvitløk 6. 1 gul løk 7. 1/2 ts cayennepepper 8. saften av 1 lime 9. 1 ts saltSlik gjør du:
1.
Skrell gulrøttene og skjær dem i mellomstore biter sammen med løk og hvitløk.
2. Ha alt i en gryte med 10 dl vann + 2 hønsebuljonger og kok til grønnsakene er myke.
3. Sil vannet/kraften av grønnsakene, men spar på absolutt alt sammen så sil det gjerne av i en bolle.
4. Mos alt av gulrot og løkbiter med en stavmikser og tilsett halvparten av vannet igjen. Ha nå i cayennepepperet, ingefærkrydderet, og salt mens du gir det hele et nytt oppkok.
5. Smak til med saften av lime og tilsett mer av vannet om du ønsker suppen tynnere.Jeg brukte ca 8 dl av kraften og likevel fikk jeg en tykk og god suppe. Ha gjerne mer krydder i også om du liker den mer spicy! Her er det bare å smake i vei og tilsette det du måtte ønske av krydderier for å få den perfekt til egen gane <3 Når suppen har fått et lite oppkok er det bare å servere med flatbrød eller vanlige baguetter til.
Før servering la jeg også noen tynne strimler gulrot på toppen av suppeskålene med litt frisk korriander og noen sorte sesamfrø. Syntes det ble et fint resultat! Ønsker du også å ha litt kjøtt i, så kan du gjerne steke noen svinestrimler og ha oppi dette også. Mmm! Oppskriften holder til fire porsjoner.- Gulrotsuppe med hint av lime -


Uken som gikk...Ukens høydepunkt... Denne uken har hatt flere små høydepunkt, men det første som popper opp i hodet mitt er faktisk filmkveldene som jeg hadde med Kristinemor. To kvelder satte vi oppå dynene i sengen og skeiet skikkelig ut med både sjokolade, saltsild, chips og dipp. Hihi, det er sånne små øyeblikk som minner meg om da vi først ble kjent for 10 år siden. Tenk at vi er like gode venner i dag! Gud så takknemlig jeg er for disse jentene mine <3 Jeg føler meg så godt tatt vare på hele tiden, og den følelsen unner jeg alle å kjenne på!

Ukens nedtur.... Fredagskvelden var egentlig veldig hyggelig (før det smalt) så her tror jeg faktisk jeg vil nevne den ikke fullt så brilliante idéen om å putte oppskjærte limebiter i blomsterkrukkene mine. Jeg tenkte jeg skulle prøve noe nytt som bord-dekor i stua, og gikk på mandag til innkjøp av roser og lime for 300 kroner.. Vel, til deg som lurte på om blomstene overlevde dette: To dager gikk det før rosene var ihjel-vissnet og limebitene så fulle av mugg at de lignet små sylteagurker på glass. Heh! Just don't try it out.

Ukens cravings... En hund. En beagle-valp er alt jeg tenker på når jeg legger meg om kvelden. Ellers hadde det ikke vært feil med denne burgeren som jeg lagde oss til middag på onsdag. Hehe, fader så god den var!

Ukens behind the scenes... Å skulle prøve å ta idylliske bilder med en mathol hest er ingen lek! Er det noe det dyret har forstått så er det at det kan gjøre akkurat som det vil med meg. Annenhvert minutt Kristine skulle prøve og få tatt et fint foto av oss bestemte hesten seg for å ta matpause på nærmeste gress. Hun er jo mildt sagt litt sterkere enn meg så hva pokker kan jeg gjøre? HerreGUD som vi kranglet for å få disse bloggbildene.Akkurat nå... Skal jeg gjøre meg klar til å være brudefotograf for en dag. Oh yes! Våre nærmeste naboer Ida og Vegard har giftet seg og etterspurt min hjelp denne søndagen, så en gang i ettermiddag tar vi turen ut til Hamresanden for å forevige romantikken <3 Hvis solen bare kan poppe frem blant skyene så tror jeg dette blir heeelt magisk. Kanskje det er det jeg skal satse på fremover? Leie meg ut som brudefotograf? Hmmm!

Ukens sang... Please don't go av Joel Adams. Synes denne er helt nydelig!

Ukens film... "The prisoners". FOR en film! Daniel og jeg så den sammen på.. nei, jeg husker ikke hvilken dag det var, men den var altså bare helt vanvittig bra. Vi leide den på Viaplay for 49 kroner og satte med hjertet i halsen i to og en halv time. Skuespillerne var fantastiske og hele handlingen var bare så gjennomført bra.
 Denne må sees! Lov meg at det blir søndagsfilmen deres <3

En ikke fullt så classy Borge på byenGud hjelpe meg for en pangstart på helgen... Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ha en bedagelig fredagskveld hjemme på sofaen, men da Selini sendte melding i åtte tiden og spurte om jeg var giret på en flaske vin, klarte jeg ikke å takke nei. -SÅ før jeg visste ordet av det satte vi begge to i stuen min og bare skravlet i fire timer til et fruktfat og fem for mange glass vin... Jeg pleier alltid å tåle én flaske på en hel kveld, men jeg hadde vel glemt å spise nok i går da? Maiskolber og vannmelon var alt jeg inntok til middag så omtrent med en gang vi kom oss til byen smalt det for lille Borge... La oss bare si at jeg lå rett ut på utestedets toalett fra midnatt til 01.00 som en annen fjortiss. Etter en time på det iskalde toalettgulvet var jeg så nedkjølt at tennene mine ville hoppe ut av munnen, så da måtte stakkars gode Selini nærmest bære meg ut derifra og inn på nærmeste kiosk for å kjøpe vann og mat til meg. Hun hadde også ringt til snilleste Andrea og bedt henne kjøre meg hjem, så etter en time på toalettet og 10 minutt på kiosken var det straka vegen hjem igjen for oss begge. Huff, at det går an!
Det var den idylliske fredagskvelden... Takk GUD for at jeg har verdens beste venner til å passe på meg når jeg i en alder av 24 tydeligvis ikke kjenner mine egne begrensninger. Jeg var sengeliggende med spybøtte ved siden av meg helt til klokken fem i ettermiddag, og inntil Daniel kom hjem og lagde tomatsuppe til meg tilbød jentene seg etter tur å komme med mat på døren min. Altså, jeg er verdens heldigste <3  Heldigvis kom jeg meg akkurat tidsnok til kveldsdaten min med solstråla Kristina! Vi hadde egentlig planer om å ta en bloggers night out, men etter den fredagen ble det ikke annet enn brus på meg foråsidetsånn. Vi koste oss i halvannen time med blåskjell og skravling om sommer og fremtidsplaner <3 Gleder meg halvt ihjel til å lage en rekke minner med denne nydelige dama de neste månedene. Når to like eventyrlystne kvinnemennesker kommer sammen så er det jo bare å... lage eventyr! Denne sommeren skal altså bli så bra <3
Tusen takk for et oppløftende blåskjell-måltid <3 Det var trengende denne lørdagen!

And that's about how i do it

Jaja, så ble det en brukbar videosnutt ut av gårsdagens filming også! Hurra! Under her får dere (blant mine beste dansemoves) en liten beskrivelse av hvordan jeg krøller håret mitt til både hverdags og fest. Håper dere forstår noe som helst. Krølltangen min er altså fra Makestyle og det er den tykkeste modellen "Vol. 2 - Big curler". Tror den koster rundt 1000 kroner. Helt genial om du ønsker store bølger og ikke rare korketrekkerkrøller <3
 Hope you like it! Spør hvis dere lurer på noe <3

Horses make me happyGod kveld fra meg! Jeg kom akkurat inn døren etter nok en solskinnsdag med fine venninner i stallen! I dag var det både Kristine, Selini og jeg som dro ut på tur, og i denne temperaturen ble vi alle svette bare av en liten runde i skogen. Elsker sommeren 2016 allerede.. Håper værvaslene fortsetter å levere, for hagemøblene fra netthandelen ble også våre! Hihi, jeg glemte å si det, men det fine lounge-settet vi la inn bud på ble vårt, så nå fremover er jeg klar for en hau av varme grillkvelder på verandaen! Gleder meg allerede til å gå på pute og planteshopping <3 Må jo stelle det litt fint i stand der ute. Det er jo det som er halve moroa med hagemøbler!Fine Geijza <3 Eller hvordan det enn staves. Jeg har hatt henne på fôr i et halvt år, men jeg har enda ikke funnet ut av det. Jaja, ville bare titte innom for å ønske dere en fin torsdagskveld! Mannen har akkurat dratt på grilling hos naboen og der blir han vel til det er tid for å si god natt så nå skal jeg sitte klistret på kontorstolen i noen timer. Det blir nok ikke så dumt det heller, for denne formiddagen gikk til filming av en liten videoblogg gitt!Ikke få for store forhåpninger for jeg aner ikke hva det er jeg har laget enda. Jeg skal i gang med redigeringen så fort jeg har oppdatert dere, og det er først da jeg finner ut om det blir brukbart eller ikke. La oss bare krysse fingrene for at jeg sitter igjen med et eller annet som jeg kan få delt med dere i morgen tidlig <3Det er visst ikke bare bare med disse videoesnuttene <3
Nyt resten av torsdagskvelden dere, så skrives vi uansett igjen i morgen!

Ukens filmtips: The perfect guyGod morgen! I dag starter jeg med et lite filmtips her på bloggeriet. Er dere klare for litt mer av dette fremover? Kanskje ikke hver eneste uke, men ihvertfall en gang i blant? Som nevnt så Daniel og jeg denne thrilleren etter en leseranbefaling i går kveld, og ettersom filmen falt så godt i smak, vil jeg vie et eget innlegg til den. Jeg digger når jeg finner spennende thrillere som ikke nødvendigvis er overnaturlige, men basert på historier som faktisk skjer der ute i verden. Dette er en sånn film! Ikke er den gammel heller. Jeg tror den er fra høsten 2015?- The perfect guy -
Hovedkarakteren Leah nærmer seg 40 årene og har lykkelig datet kjekkasen Dave i to år. De bor sammen og stortrives i hverandres selskap, men ettersom Dave ikke deler Leahs ønske om å starte en familie før den biologiske klokken stopper å tikke,  velger hun å gjøre slutt på forholdet. To måneder senere treffer hun storsjarmøren Carter. Den kjekke, smarte, ydmyke mannen som får henne til å svere på skyene. Han må jo være den perfekte familiefar? På kort tid sjarmerer han ikke bare henne, men også venninner og familiemedlemmer. Alt virker endelig å være perfekt. -Helt til hun brått en kveld blir presentert for hans bipolare lidelse.Uprovosert banker Carter opp en uskyldig mann på bensinstasjonen, og denne skremmende opplevelsen får Leah til å gjøre slutt på dette forholdet også. Problemet er bare at det har gått litt for langt. Carter er allerede blitt stormforelsket, og hvis ikke han får Leah, skal ingen få henne.
   Legger ved traileren også jeg <3 Filmen kan leies på Viaplay.
Har du noen flere gode thrillertips til meg så fyr løs i kommentarfeltet!

It's time for burgers and movieOkei, hvis ikke dette frister så vet ikke jeg.. Vi hadde litt rester av pitabrødene igjen i dag, så da smalt jeg likte godt sammen noen hjemmelagde burgere og brukte restene som burgerbrød. Tipp én gang om mannen var fornøyd med å komme hjem fra jobb til dette synet? Hihi, nå er det over to timer siden vi spiste oss sprikkmette foran tven, og enda kjenner jeg meg så full at jeg har lyst til å stå over hele treningsøkten. Neida, jeg skal komme meg over dørstokkmila i dag også <3 Det hjelper alltid å være to om det. Daniel og jeg skal faktisk hoppe avgårde hvert øyeblikk, for klokken åtte i kveld har vi en romantisk filmdate i vente! Ja, dette er visst den store filmuken.Det tikket inn tidenes filmtips i kommentarfeltet til morgenen i dag, så jeg har gledet meg til å snurre denne thrilleren i hele dag. Kanskje noen av dere andre også har sett den? "The perfect guy"? Man kan leie den på Viaplay for 49 kroner <3 Se traileren på youtube så forstår dere hva jeg mener. Den ser helt VILT spennende ut.

Jeg tenkte egentlig ikke jeg skulle dele noe hamburger-oppskrift med dere i dag, men det er så fort gjort å skrive hva jeg har i burgerne at jeg gjør det likevel. Alt jeg har mikset sammen her er en pakke kjøttdeig, en rødløk, to fedd hvitløk og 1 egg. Dette moste jeg sammen med hendene og formet som boller før jeg presset bollene flate og stekte dem i stekepannen. Simple as that, og GUD så godt med ost og guacamole på. Må prøves!Jeg får dele full burgeroppskrift med steg for steg bilder en annen dag <3

My anti-bucket list

Gjennom mine fem år som blogger begynner listen over lister jeg har delt med dere å bli rimelig lang! Jeg har blant annet skrevet blogginnlegg om ting som gjør meg glad, ting som irriterer meg, ting jeg frykter, og ting som jeg drømmer om å oppleve en gang i livet. Noen elsker disse innleggene, mens andre hater dem. Her kommer uansett en ny variant! -En anti-bucket list bestående av tolv punker som jeg rett og slett ikke kjenner behov for å erfare gjennom livets lange løp. Kanskje du kan signere på et punkt eller to? <31. Kjøpe pensjonisthjemmet mitt på Gran Canaria. Altså, finnes det noe kjedeligere? Jeg ville heller kjøpt hus i Kongo, og telt-camping med gule slanger i jungelen er virkelig heller ikke noe jeg kjenner behov for å drive med i mine eldre dager. Gran Canaria har bare så innmari lite spenning å by på!

2. Slutte å date kjæresten min. Oh, you heard me, Daniel! Du er stucked med mine romantiske onsdagskvelder og klissete campingturer resten av livet. Lær deg å like hvert eneste minutt av meg i armkroken din.3. Bruke mer enn 500 000 på bil. Eller mer enn 10 000 på en veske. En bil har ihvertfall mer enn ett bruksområde... Neida, men jeg skal ha jævelig mye penger på pensjonsparingskontoen for å overskride disse grensene her.

4. Være utro. Aldri skal jeg utsette noen som er glad i meg for noe sånt. Toleransen min her er virkelig lik null. Nei, fylla har ikke skylda, og det har heller ikke livskriser eller en alt for dårlig selvtillit. Usj, for en stygg, stygg ting å gjøre mot noen du er eller har vært glad i.

5. Lære meg et nytt språk. Når tall fra 1-10 er alt man sitter igjen med etter fem år, og x antall skoletimer med tysk, fransk og spansk er det i grunn bare å legge opp.6. La meg påvirke av andre til å ta valg som ikke passer meg. Man trenger ikke strebe etter det alle andre streber etter. I 2016 er det helt greit å ikke gifte seg, få fire barn og bo i det hvite, perfekte huset med en åkerlignende hage på utsiden. Det synes jeg er så fint! -For kan ikke noen (mannfolket mitt og jeg) bare få lov til å reise og oppleve det verden har å by på, bo i en mellomstor leilighet og bare nyte enhver middag uten barneskrik eller fjortishormoner? Jeg vil bare ha den familien jeg har, en mann og en hund okei?7. Dra på en operaforestilling. Man skal vel egentlig aldri si aldri, men nei. Denne overlater jeg til de spesielt interesserte. Det lille jeg har sett av opera-forestillinger på Nrk ga meg ingen mersmak.

  8. Ta to mastergrader... 18 år med skolegang holder i maaaassevis for min del.

9. Løpe halv eller helmaraton.. Jeg tror bare ikke jeg er bygget for noe løp på mer enn 5 kilometer. Vi har et i Kristiansand til høsten, og det har jeg lovet Selini at jeg skal delta på, men når disse 5 små kilometerne er løpt skal jeg aldri love å delta på noe lignende igjen.10. Bli vegetarianer. Eller veganer. Det er bare ikke noe for meg. Jeg elsker pinnekjøtt, jeg elsker hjemmelagde hamburgere, kebab, kylling, kjøttkaker og koteletter.. Nei jeg beklager, men på denne fronten er det ingen håp.

11. Hoppe frivillig ut fra et velfungernde fly. Jeg har innsett at fallskjermhopping bare ikke er min greie.

12. Avstå fra solarium et vinterhalvår jeg bestemmer meg for å bli brunette.. Jeg tror dette må være den største feilen jeg gjorde i 2015. Grøsser av å se tilbake på antrekksbildene jeg la ut mellom november 2015 og februar 2016. Det er bare noe med mørkebrunt hår og likbled hud som får en til å se... syk ut.Så det så! Nå har du lest en anti-bucket list også. Ha en deilig onsdag!

Antrekk - 070616Meg: Danieeel? Har du lyst til å ta noen antrekksbilder i dag?
Daniel: NEI.
Meg: Har du kanskje mer lyst hvis jeg lager en suupergod middag etterpå?
Daniel: ......- Sko fra Mango, Skjørt og jakke fra Gina Tricot, Topp fra Bikbok, Daniel Wellington Klokke --Og sånn ble det mat på bordet og antrekksbilder denne tirsdagen og! Noen ganger må man bare bestikke disse mannfolka på et vis.. Heldigvis var det ikke mer enn noen varme, hjemmelagde pitabrød som skulle til denne gang. Haha! Det er flere år siden sist jeg lagde meg det til middag, men himmel så bra det ble. Jeg må se å dele oppskriften med dere en annen dag, for disse MÅ dere prøve. luftige, store og gode <3 Mmm!Nå får jeg snart besøk av Kristinemor igjen jeg! Vi hadde det så koselig på søndag at vi bare må ta en reprise med filmkveld og snoperier denne kvelden og. Daniel skal være hjemme og lese matte helt til leggetid så da låser vi oss inne på soverommet og ser på jentefilm under dynene akkurat som i gode gamledager da jeg bodde hjemme hos hu mor. Finstasen skal med andre ord byttes ut med kosedressen hvert øyeblikk. Må bare en tur på butikken for å kjøpe usunnheter først. Hihi! Kan ikke dere sende inn noen filmforslag til oss i mellomtiden da?Det ville altså ha vært helt perfekt <3

Mango & Papaya BreakfastRiktig god formiddag alle sammen! Hvordan behandler tirsdagen dere så langt? Jeg sitter som klistret foran netthandelen her etter å ha lagt inn bud på noen hagemøbler. Daniel og jeg var i omtrent alle møbelbutikker som finnes i Kristiansand by i går, men gikk tomhendte hjem i åtte-tiden for å titte litt på nett istedet. Jammen fant vi oss da den perfekte lounge-gruppen også, så nå gjenstår det bare å se om vi vinner denne budrunden da!Fingers crossed! Jeg skal snart ut og lunsje litt med Andrea på fiskebrygga, så til frokost i dag lagde jeg meg bare en frisk og god smoothie. Tenkte jeg kunne dele oppskriften på den nå med en gang jeg? Den kan jo også gjøres om til en aldri så liten kveldsdrink om du tilsetter en liten skvett bacardi i. Perfekt til varme sommerkvelder.

Apropos varme.. Jeg kan fader ikke huske sist jeg frøs jeg nå! Temperaturene i sør tar helt aaav om dagen. Fortsetter dette så blir jeg nødt til å kjøpe aircondition til Daniels bursdag. Haha, det er så varmt i stuen vår om kveldene at vi ikke orker annet enn å ligge rett ut på sofaen med en is hver i hånden. Puh! Juni leverer <3- ALL YOU NEED IS -
1.
1 pose Eldorado frossen mango/papaya 2. 1-1,5 dl sukkerlake 3. Saften av 1 limeMos alt sammen i en blender og nyt med det samme. -Gjerne til en avslappende fargeleggingsbok!

- Monday To Do List -Hei kjære, gode dere! Dette har blitt rene effektivitetsdagen for min del. Etter en real husvask og noen soltimer på verandaen fikk jeg besøk av Kristinemor i går kveld, så i dag har jeg tatt igjen noen planleggingstimer på kontorstolen. -Med persiennene fullstendig trukket for selvfølgelig. Hehe, gidder ikke å bli påminnet hvor fantastisk været er når jeg likevel ikke skal ut og nyte det. Mandagens to do-liste får dere under her! Gleder meg til å krysse av siste punkt. Det er kun hagemøbel-shopping som står igjen her nå og det skal bli en fryd <31. Fylle kjøleskapet med nye middagsingredienser, pålegg og frukt! Masse frukt. Jeg craver fremdeles vannmelon og spiser det som snacks til alle døgnets tider så i dag ble det noen tunge handleposer!

2. Rydde i kjøkkenskuffer. Check, check, check! Jeg har gått og irritert meg over rotete kjøkkenskuffer i flere uker uten å gjøre noe med problemet, så i dag sto alarmen på 07.00 og det første jeg gjorde var å sortere gryteskap og bakeskuffer. SÅ deilig å få litt orden her igjen.

3. Teste ut mitt nye styrkeprogram på Fresh. På fredag hadde jeg som nevnt en PT time kun for å få laget et treningsprogram jeg kan følge de dagene jeg ikke har noen treningspartner, og dette programmet er så bra! Åh, jeg kjenner det allerede i både armer, rumpe og ben. Kanskje jeg må dele det med dere i en egen post?4. Sende ut alle klær og sko som jeg har solgt til blogglesere. Jeg satte jo i gang et lite klessalg her på torsdag, og i dag måtte det altså til litt sortering av adresser og sending av pakker! Herlig å bli kvitt enda litt mer <3

5. Kjøpe nye blomster til vårt nyvaskede hjem, for å gjøre det komplett! Det så så tomt ut her til morgenen i dag at jeg bare var nødt til å hive meg på blomsterbutikken for å kjøpe noen nye roser. Nå står hele 20 rosa blomster og pryder stuebordet vårt i tre krukker med oppskjært lime.. Ikke spør. Jeg tenkte jeg skulle prøve noe nytt.

6. Bake frokostrundstykker for hele uken! Jepp, jeg har enda ikke gått lei av cottage cheese rundstykkene mine, og det tror jeg ikke mannen har heller så i dag ble det laget en ny gigantisk porsjon. Mmmm! Neste uke skal jeg prøve meg på en ny oppskrift... Kanskje.

7. Skifte på sengen, og ordne oss tvkanaler igjen. Av alle ting så savner jeg å se nyhetene og sporten på tv og ikke bare lese om det i nettavisene. Hehe! Det har vært deilig å slippe all tv-reklamen i syv måneder, men nå er det på tide å betale for Canal Digital igjen.

8. Kjøpe, eller ihvertfall se på hagemøbler til verandaen. Dere kom med flere fine tips til meg under gårsdagens "uken som gikk" innlegg, så i dag har jeg planer om å ta turen til litt ulike interiørbutikker for å titte på hva de har inne på lager. Gleder meg sånn til vi kan invitere naboene til grillfest hjemme hos oss også!Det var altså min mandag <3 På tide å sette i gang med prosjekt veranda!

Leserspørsmål fra Sardinia

 

Hvem booket dere igjennom og hvor mye kom turen på? Vi booket gjennom expedia.com for første gang og fant den perfekte Startour-reisen til 2800kr per person. Ja jeg vet. Helt latterlig billig! Denne prisen inkluderte fly tur/retur, 7 netter på hotell og frokostbuffé. Ellers brukte vi rundt 800kr hver på leiebil og bensin under hele turen, og i lommepenger brukte jeg rundt 5000.Hva het hotellet dere bodde på og hvor i Sardinia lå det? Det er så utrolig mange som har spurt om hotellet vi bodde på! Jeg synes det er litt rart ettersom jeg ikke har delt så mye som et bilde herfra eller skrevet noe særlig om det. Hotellet vi bodde på heter Family Life Baia Di Conte og er et fem stjerners hotell på Sardinias nordvest-kyst. Det var veldig fint og jeg har ingenting å si på noe som helst, men hvilket hotell man bor på i Sardinia tror jeg nesten ikke har noen betydning. Det er fint mer eller mindre over alt på den øya, og skal du først dra dit så kan du bare ikke ligge på hotellstranda hver dag. Man MÅ ut og utforske alle disse andre skjulte perlene av noen strender. Hotellets basseng kan ikke måle seg med hvit sand og turkisblått hav.
Hvordan var prisene der nede? Prisene varierte fra sted til sted. Rundt hotellområdet vårt og i de nærmeste byene var prisene mer eller mindre akkurat som de norske, men Sardinia har definitivt sine eksklusive strøk også. Vi tok blant annet en dagstur til Costa Smeralda den ene dagen, og vel man hører det jo på navnet. Porto Cervo er Costa Smeraldas "hovedjuvel" og denne havnebyen er faktisk kjent for å være en lekeplass for de rikeste. Havnen er full av dyre restauranter og merkebutikker, og på sommerstid skal man fort kunne spotte både kjente modeller og kjendiser her. Litt utenfor Porto Cervo ligger finner man også den eksklusive nattklubben Billionaire. Inngangsbillett med drinker koster kanskje en liten formue, men har du en drøm om å danse med modeller, rike arvinger og filmstjerner så er opplevelsen muligens verdt det? Hehe, vi sto over foråsidetsånn.Hvordan var utelivet på Sardinia? Jeg må si det ble dårlig med både shopping og alkohol på oss! Ingen av oss fikk noe særlig lyst til å teste utelivet da kvelden kom og vi var slitne etter en hel dag med ekspedisjoner og utflukter. Det tar på med opplevelsesferier da vet dere! Dessuten hadde jeg alarmen på 06.30 hver morgen for å skrive blogginnlegg mens jentene sov. Jeg hadde jo blitt helt utslitt om jeg skulle ha festet til tre om natten på toppen av det hele. -Men jeg leste litt om det på nett, og slik jeg har forstått det var nattklubbene relativt stille på denne tiden av året. Det er først i juli/august de fleste turistene strømmer til og lager liv på øya.Nevn tre ting man MÅ få med seg når man besøker Sardinia? 1. Tre ting bare? Haha, for det første så må du leie en bil. Om ikke for hele uken, så ihvertfall for halve. Sardinia har så vanvittig mye å by på og for å slippe å betale dyre dommer for å dra på utflukter gjennom Startour er det mye bedre å bare hive seg i bilen og oppleve alt på egenhånd. Dra på roadtrip til Olbia som vi gjorde, stopp på en blomstereng, kjøp frukt langs veien og nyyt øyas fantastiske natur. For noen opplevelser den bilen ga oss! 2. Dra gjennomStintino by, og til James Bond stranden La Pelosa Beach. (Gjerne også på egenhånd). Her er det virkelig helt nydelig. Riktig nok fullt av turister, men du bør få med deg opplevelsen likevel. 3. Velg deg ut en vingård, og book deg et besøk med vinsmaking til. Denne lille utflukten booket vi faktisk gjennom hotellet. Jeg tror vi betalte 300kr per person og da fikk vi en lærerik tour på gården, og smaking på både olivenoljer, oster og vin. Ah! Verdt hver krone.Hvor lang er flyreisen? Ja, hvor lang var den da? 3 timer? 3,5? Noe i den duren! Gikk superfort ihvertfall.Hvordan var temperaturen der nede? Var det varmt i havet? Temperaturen var god, men noen grader varmere hadde ikke skadet. Hehe! Vi hadde rundt 17-18 grader hver dag, men i solen føles det jo alltid som 24-25 likevel. Så lenge vinden holdt seg unna kunne vi nyte oss på stranden i mange mange timer om dagen. Hvor varmt havet var vet jeg jammen ikke, men det kan ikke ha vært mye mer enn 20 grader. Det var ikke veldig varmt! Jeg badet faktisk bare én gang der nede.Hvordan var det grottebesøket dere dro på den ene dagen? Ja! Det skrev jeg ikke så mye om. En av de siste formiddagene våre på Sardinia dro vi (også på egenhånd) på grottebesøk til Grotta Di Nettuno. Denne ligger helt på enden av Capo Caccia. En 10 minutters kjøretur fra hotellet vårt. 600 trappetrinn gikk vi ned før vi kom til selve grotten, og for å komme lengre inn enn 10 meter måtte man kjøpe billett. Dette gjorde ikke vi, men vi fikk en smakebit og en pustepause før vi måtte ta disse 600 trappetrinnene opp igjen da. Det var ikke lov til å ta bilder her, så jeg får ikke vist dere noe særlig av denne opplevelsen, men er du sprek nok til å ta trappeøkten så er grotten helt sikkert verdt et lite besøk! Naturomgivelsene rundt her var nemlig et magisk syn.Var det noe som ikke sto til forventningene? Ja, maten! Av alle ting.. Jeg tror ikke vi traff helt på spisestedene vi valgte oss, for vi fikk dessverre aldri noen fantastisk mat-opplevelse. Vi prøvde flere steder på både pizza, lasagne, ravioli og pasta, men ingen av stedene serverte meg noe bedre enn det jeg har smakt hjemme i Norge. Maten var helt ok, men ikke noe mer enn det. Frukten derimot. Åh! Aldri smakt så saftige appelsiner.Hva overrasket deg mest med reisen? Kanskje at lokalbefolkningen var så imøtekommende og hyggelige. Ingen kunne engelsk, men hver gang vi spurte om hjelp til alt fra veibeskrivelser til parkeringsautomater og bensinfylling gjorde disse italienerne en iherdig innsats for at vi skulle forstå dem med kroppsspråket sitt. Jeg ble bare så takknemlig for at befolkningen her var så hjelpsomme og nysgjerrige på oss! Jeg hadde vel egentlig ikke forventet meg noe annet, men min forrige reise var jo til Dubai, og her var det mildt sagt litt annerledes.
Isen her ble forresten også en oppløftende overraskelse. GUD, italienere kan is!
Spør hvis dere lurer på noe mer, så skal jeg svare så godt jeg kan <3

Uken som gikk...Ukens latter... Fikk Daniel seg fredag kveld da jeg var ett sekund unna å hugge av min egen tå! Jeg hadde fått i oppgave å sløye fisken vi hadde fisket, og i det jeg satte meg ned på huk med kniven i hånda for å kjøre i gang, presterte Daniel å si: Se der! Du har et insekt krypende på foten din.. Altså... Hvem sier sånn? Min første reaksjon var selvfølgelig å spidde dette helsikkes maur-vesenet, så uten å tenke meg om kjørte jeg kniven ned i min egen fot. Heldigvis traff jeg for skjevt til å miste hele kroppsdelen, så jeg slapp unna med et lite kutt, men maur-vesenet var derimot ikke så heldig. Jeg sier bare ikke kødd med innsektsfrykten min!Ukens cravings... Hagemøbler, hagemøbler, og hagemøbler. Vi er helt nødt til å få oss noen snart! Den luksusverandaen har vi fått utdelt, også står den bare der, tom og ubrukt. Fader så trege vi er! Kanskje dere har noen tips til fine spisegrupper og eventuelt solsenger vi kan få kjøpt på nett uten megalang leveringstid?Ukens sang(er)... Nummer 1. Astrid Smeplass - Jump og nummer 2. Ariana Grande - Into YouUkens høydepunkt... Været! Det har vært så fint så lenge nå at jeg nesten skulle ønske det regnet da jeg våknet til morgenen i dag. Leiligheten trenger en vask, og jeg trenger å tilbringe noen timer på kontorstolen, og når solen skinner utenfor frister det Så.Forbaska.Lite! Strandtimene med jentene mine denne uka har også vært helt herlige, og det samme var vel ja.. hele helgen. Telt-camping ga uten tvil mersmak!Ukens nedtur... Må ha vært mandagen, da favorittlinsen til kamera mitt takket for seg og prutingen på Japan Photo ikke gikk i boks. Hehe, jeg er helt sparegal om dagen og gråter nesten en skvett over hver eneste uventede utgift jeg får! Vil bare at alt skal gå på sparekonto så jeg kan få kjøpt meg min lille drømmeleilighet. Ellers må jeg jo si at det var en smule skuffende at Norah ikke vant idol. Hehe.Akkurat nå... Har jeg en enorm trang til å dra i dyreparken! Jeg har lyst til å ta med alle mine beste venninner og spise sukkerspinn i solskinnsværet. Titte på dyr, ta karuseller og bare ha en søndag full av latterkramper, meen det får bli en dag til uken i stedet. Et Stavangerbesøk står også farlig høyt på ønskelisten min akkurat nå. Savner familien sånn! Det er jo over to måneder siden jeg så dem sist <3På tide å sette seg på toget igjen veldig snart <3

Telt-campingen i et bildedryss
Okei, hvor skal jeg begynne? Jeg skjønner ikke hvordan vi skal klare å toppe dette siste døgnet... At det går an å ha det så forbaska bra! ALT har bare klaffet denne helgen. Daniel plukket ut den flotteste, mest solrike holmen til oss, og det første vi gjorde da vi ankom etter en 10 minutters rotur, var bare å hoppe rett i det 23 grader varme vannet fra berget. Noe.Så.Skjønt!? Hele ettermiddagen i går gikk til soling, bading, og fisking i robåten for før solnedgang var planen å grille egenfisket ørret med baconsurret paprika og maiskolber til på bål.
- Been busy making summer memories -
Jammen fikk vi fisken vår også, og fy søren for en flink mann jeg har. Han tok like godt på seg hele kokkeleringsjobben han, og serverte meg et aldri så lite festmåltid der ute i går. Jeg kunne ærlig talt ikke ha bedt om en bedre start på campinglivet mitt. Ja, til mange, mange flere slike sommerekspedisjoner fremover!
Helst hver helg! Dagen i dag har også vært helt upåklagelig. Vi pakket ned teltet allerede klokken ti i dag tidlig og tok robåten tilbake til Daniels hytte hvor vi  tilbrakte mer eller mindre hele dagen sammen med svigerfamilien. De hadde tatt med seg en hel HAU av kokt krabbe, vannmelon og jordbær som vi ble sittende ute i solen og nyte helt til langt ut på ettermiddagen. Åh! Badet fikk svigermor og jeg også gjort blant fisking og soling, og nei.. Dere får bare holde ut glad-maset mitt, for jeg er så fornøyd nå at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.Eller jo det gjør jeg faktisk. Jeg skulle ha vært på nabofest jeg nå, men etter et nettfri døgn har jeg littegrann å ta igjen så som vanlig kommer jeg noe senere frem! Hehe, håper dere har fått en fin helg så langt selv.

Ellers er det en ny dag, med nye muligheter for å få det i morgen!

Antrekk - 030616Hei og hopp fra meg! Nå har Daniel og jeg mest sannynlig kommet frem til vår lille holme allerede vi! Jeg forhåndsskrev denne antrekksposten til dere i bilen på veien og rakk akkurat å bli ferdig til vi nådde "dekningsfri sone". Puh! Nå gleder jeg meg bare helt vilt til et døgn uten pc, tilbrakt ved et ferskvann med min aller beste venn. Vi skal fiske vår egen middag i dag, så i kveld er det foliegrillet ørret som står på menyen med noen deilige, sprø grønnsaker til. Nom nom NOM! Ja til teltturer hver eneste helg fremover. Gradstokken viste 25 grader allerede til morgenen i dag, og på himmelen er det ikke en sky å se, så dette blir bare en knallfredag.Jeg går glipp av den store idolfinalen da, men dere får heie frem Norah for meg i kveld! Jeg krysser ihvertfall alt jeg har for at det er hun som stikker av med seieren. <3 Marius er jo råflink han også, men av en eller annen grunn ender jeg alltid opp med å heie på jentene. Norah har jo vært helt RÅ i hele vår. Gleder meg allerede til å se reprisen i morgen kveld jeg. Dere får ha det fint så lenge. Bilder fra vår lille tur skal dere få lørdag kveld!

Shorts og smykker fra Vero Moda, Singlet fra Bikbok, Sko fra Bershka, Belte fra New Yorker

Alt av kommentarsvaring skal jeg også ta igjen i morgen!

- Everyday Snapshots -

God morgen, og riktig god fredda alle sammen! Endelig er helgen ankommet. -Igjen! Jeg synes dagene bare flyr nå som sommeren er her og livet smiler litt ekstra. Hva skal dere bruke fridagene på? Tilbringe mest mulig tid ute i finværet? Det skal ihvertfall jeg! Jeg har akkurat pakket bagen og skrevet handleliste til kvelden jeg, for når klokken slår 14.00 drar Daniel og jeg ut på tur. Vi skal ta robåten ut til en liten holme ved hytten hans og slå opp telt der for natten. Hvis ikke det blir passe romantisk så vet ikke jeg! Har gledet meg til dette helt siden mandag!Et godt og blandet bildedryss fra den siste måneden av snap-livet mitt får dere her! Jeg kommer nok ikke til å ha strøm nok på pcen til å oppdatere dere fra holmen i natt, så dere får rett og slett bare følge meg på snap for updates inntil i morgen kveld! Martheborge heter jeg der. Eller.. vi skrives jo igjen litt senere i dag også!

Nå skal jeg hive i meg pizzarester til frokost og komme meg avgårde på trening. Jeg har booket meg en PT time på Fresh kl 12.00 bare for å få et fast treningsprogram jeg kan følge i ukene fremover, så det kjenner jeg meg litt spent på! Krysser fingre og tær for at jeg får med hjem noen brilliante rumpeøvelser.Ha en GLAD fredag så lenge <3 Vi sees igjen om noen timer!

Ny oppskrift: Pizza Carbonara- Just delicious -Denne brilliante idéen fikk jeg under et restaurantbesøk i Italia! Det var en av våre siste kvelder jeg bestilte meg en pizza carbonara fra menyen og på bordet ble det 20 minutter senere plassert en merkelig variant med litt simpel skinke, løk og ja rett og slett hele stekte egg på. Ikke heeelt det jeg hadde sett for meg, men middagen inspirerte meg ihvertfall til å reise hjem og prøve meg på en saftigere variant! -Med ordentlig carbonarasaus, biff, bacon og myke pastabiter på! Hihi, for hvem har sagt at man ikke kan ha pasta på pizza?Du trenger: 1. 8 dl hvetemel 2. 3 dl lunket vann 3. 2 ss tørrgjær 4. 0,5 dl olivenolje 5. Litt salt 6. 1 pose carbonarasaus + 4 dl melk 7. Revet ost 8. 1/2 boks mais 9. 10-12 cherrytomater (kan sløyfes) 10. En håndfull basilikum 11. En håndfull pastaskruer eller macaroni 12. Bacon og biffstrimlerSlik gjør du:
1.
Start med pizzadeigen. Bland 8 dl hvetemel med en klype salt, og rør inn 3 dl lunket vann + 2 ss tørrgjær.
2. Hell over 0,5 dl olivenolje og kna deigen med hendene. Dekk med plastfolie og sett til heving i 2 timer.
3. Stek bacon og biffstrimler i en stekepanne, og kok pastaen ferdig i en egen gryte.
4. Samtidig lager du den enkle carbonarasausen etter anvisningen som står bak på pakken.5. Når deigen er ferdighevet dekker du et stekebrett med bakepapir og smører det inn med litt olivenolje.
6. Kjevle ut pizzadeigen og legg den på bakepapiret med olivenoljen på. Oljen gjør bunnen supersprø og god!
7. Smør carbonarasausen ut over hele bunnen og legg så på fyllet. Bacon, biffstrimler, litt mais, den ferdigkokte pastaen, cherrytomatene og osten. Tomatene hadde jeg i grunn bare på for fargens skyld.
8. Stek midt i ovnen på 225 grader i 20 minutt og strø over noen friske basilikumsblader før servering.
Du kan alltids lage din egen saus også, men jeg syntes denne Toro-varianten fungerte ypperlig!Ser godt ut ikke sant? Håper dere får lyst til å teste ut oppskriften selv, for dette her er det ikke mulig å misslike. Aldri smakt pasta på pizza før jeg heller, men fy fader jeg skulle bare øst på med masse mer for NAM!! Nå er magen min proppfull, og jeg klar for en dag i stallen! Kamera blir ikke med, men vi sees igjen senere i kveld for da skal jeg selge unna det som ble igjen fra forrige helgs klessalg. Stay tuned <3Oppskriften metter fire mager! <3

Antrekk - 010616God kveld, god kveld! Da var jeg trygt plassert på kontorstolen igjen etter en nydelig dag på Hamresanden i Kristiansand. Vi ble en liten godgjeng som lå og nøt oss i sanden, og HEI nå kan jeg krysse ut årets første bad også! Hihi, første juni da! Ikke dårlig Borge. Etter fem deilige timer med jordbærspising, bading og ren kos dro jeg til byen i mitt knallrøde skjørt for å hente min nye kameralinse som endelig hadde kommet frem med posten. Japan Photo hadde den ikke inne på lager på mandag så de siste par dagene har jeg på underlig vis klart meg uten fullt bloggutstyr. Puh, godt å ha alt på stell igjen! Litt stekt ris med kylling fikk jeg også kjøpt med hjem, og herregud så godt det smakte i dag. Av all kinamat som finnes må dette være det beste jeg får..- Topp og briller fra Bikbok, Skjørt fra Topshop og sko fra Mango -Soltimene ble ikke knipset i dag, men dagens antrekk ble foreviget! Jeg hadde nesten glemt hvor glad jeg er i dette skjørtet. SÅ glad for at jeg tok det ut igjen fra klessalg-søppelsekken og beholdt det selv.Har dere noe hyggelig på planen for onsdagskvelden? Jeg skal dyppe min halvbrente kropp i badekaret hvert øyeblikk og så ta igjen litt kommentarsvaring før jeg prøver å finne ut hvor mannfolket mitt befinner seg. Håper dere har fått kost dere noe i finværet dere også i ettermiddag!  Peanut & Banana MilkshakeHei, og riktig god morgen! Det ble en litt senere kveld enn planlagt i går! Jeg fikk nemlig plutselig for meg at jeg skulle lære meg å massere gjennom videoer på youtube! Hehe, joda så like før leggetid satte jeg i sengen og søkte opp "Learn how to massage back" og brukte en meget fornøyd Daniel som prøvekanin. Det virker bare så gøy å være flink på denne fronten, og youtube har jo fremgangsmåter og læringsmetoder på alt så hvorfor ikke bruke kanalen til litt gratis massasjekurs? Som spådd var det en hel hau av videosnutter å velge i, og jammen fikk jeg plukket opp noen gode teknikker også! Lurer meg på om jeg har fått meg en ny hobby jeg.- With a Hint of Chocolate -Jaja, opp kom jeg meg likevel da alarmen ringte 06.30 i dag tidlig. Jeg må få unnagjort litt jobb før bestis kommer på besøk i ellevetiden. En bedre frokost har jeg også inntatt med en smakfull, liten milkshake til og denne tenkte jeg at jeg skulle dele oppskriften på med en eneste gang! En variant av sjokolademelk, peanøttsmør, banan, og litt kakaopulver. Høres ikke feil ut eller hva? Den passer jo perfekt til disse hete sommerdagene!Ha alt sammen i en blender, fyr løs, og nyt med det samme! Beste smakskombinasjonen <3Kan dere ha en deilig 1. JUNI? Ah, tenk at sommermåneden endelig er her.