hits

juni 2015

Don't miss the boat!

Endelig fikk jeg kommet meg ut på havet! Årets første båttur dere! Å, for en fantastisk dag. Gjett om jeg er glad jeg klarte å løsrive meg fra sengen for å bli med i dag tidlig. Jeg var så trøtt at jeg nesten ikke kom meg opp da alarmen ringte, og da jeg først var på plass i byen oppdaget jeg at jeg var der en time før tiden. Haha, typisk meg.. Heldigvis bor bloggbabe, aka Kim Kardashian, aka Kristina Andersen i byen, så da bestemte jeg meg for å kjøpe med oss noe frokost fra Joe & the Juice og ta det med til hennes crib. <3

Der satte vi og nøt oss mens vi skravlet og lo, og da klokken slo 11.00 sto Stian utenfor med baderingen og sin amerikanske kamerat. Hele fire timer var vi ute på havet, og fy søren så deilig! Vi kjørte til bystranda, så på forberedelsene til Palmesus, dro på fiskebrygga, solte oss, og kjørte til Tømmerstø brygge for litt snacks og en tissepause. Enda flere av Stians kamerater kom ombord og Kristina og jeg var plutselig på tur med guttaboys. What a day! Jeg manglet bare min kjære, men så fort han har ferie skal han nok bli med på båttur han også <3

You, Me & the Sea <3 Måtte det bli mange flere sommerdager som denne!

Takk for noen supre tirsdagstimer! <3

Antrekk - 300615

Hurra! Jeg fikk tatt i bruk den ene, nye kjolen allerede i dag! Stian inviterte Kristina og meg med på båttur denne tirsdagen, så klokken 11.00 i dag tidlig, sto vi klare på fiskebrygga for noen timer på havet. Jeg har knipset en hau av bilder, så mer om det skal jeg fortelle dere om litt senere i dag. Nå tenkte jeg først og fremst bare å vise frem denne søte, lille kjolen! Ikke akkurat et passende antrekk for båttur, men jeg kunne ikke dy meg når jeg visste det ville være muligheter for å få knipset noen fine bilder. <3 Jeg synes den sitter så fint på!

Planen nå er å få unnagjort litt arbeid, hente en pakke på posten, ta ukens stor-rengjøring og hive meg i dusjen for å spyle av litt saltvann! Daniel kommer på sleepover om bare noen timer, så da skal alt være på stell her i heimen <3 Vi begynner å kjenne hverandre godt, men ikke godt at han får se hvor rotete jeg egentlig har det her.. Eller, rot og rot.. Vi snakker klær all over the place, men når ble liksom klær rot?!

Hehe, kjolen er altså fra Kouture. Det er den samme som jeg viste dere i gårsdagens siste post! Hope you like it. -Så håper jeg selvfølgelig dere har hatt en bra dag så langt? Nyt ferien dere som har den!

Her er ihvertfall sommeren i full blomst <3

Two new Kouture dresses

Åh, nå er jeg greit fornøyd! Litt trøtt i trynet, men veldig glad etter å ha hatt en super, liten dagstur til hovedstaden. <3 Møtet mitt gikk strålende, og da både møte og lunch med nye, fine mennesker var overstått, tok jeg meg en runde i Karl Johan. Jeg hadde hele seks timer til flyet mitt gikk hjem, så tre av dem tilbrakte jeg traskende rundt i butikker som vi ikke har hjemme i sør. -Som foreksempel Zara, og denne kjolebutikken "Kouture", som begge skulle vise seg å ha megasalg. 500 kroner betalte jeg for disse lekre sakene under her.

Begge kjoler var på 70% og satte virkelig som støpt! Det er akkurat som disse kjolene bare former seg etter kroppen som hopper i dem. Elsk! Flere innkjøp ble det ikke denne gang, men nå vet jeg hvilken kjolebutikk jeg skal sette føttene mine i under neste visit! Denne blå ble kanskje min nye favoritt i hele samlingen. Jeg har aldri helt funnet ut hvilken farge som "er min". Dere vet hva jeg mener.. Den fargen som man får en slags ekstra liten glød i! Vel, da jeg tok på meg denne var det akkurat som at alt bare klaffet. Øynene ble plutselig superblå og alt.. Ja, rett og slett klaffet! Hihi, det var aldri noen tvil om at den skulle bli med hjem. <3

Hva synes dere? Gleder meg til å vise dere dem på!

Sleep tight! Nå skriker øynene mine etter litt søvn <3

Ukesmeny ala Borge

God morgen! Nå sitter jeg på Gardermoen og oppdaterer dere jeg! Alarmen sto på 05.00 i dag tidlig, og en halvtime senere sto Daniel utenfor, klar for å kjøre meg til flyplassen. Han begynte like godt på jobb halvannen time før han. What a man <3 Møtet mitt starter ikke før klokken 10.00 så nå nyter jeg en cæsarsalat til frokost mens jeg får unnagjort litt arbeid. Tenkte jeg skulle dele en ukesmeny med dere denne mandagen! Det finnes vel noen der ute som trenger inspirasjon før ukens store middagshandel? Her kommer den!

Mandag: Baconsurret kylling med spinatrisotto og tomatsalat. Det er så enkelt å lage god mat! Denne retten smaker bedre enn mye av det jeg får servert på restaurant, og dette er laget på 20 små minutt!

Tirsdag: Pasta med torsk, paprikasaus og chorizopølse. Vil du gjøre det enda litt lettere så kan du erstatte chorizopølsetoppingen med litt stekte baconterninger. Det er minst like godt til denne torskereten!

Onsdag: Hjemmelaget pai med skinke, fetaost, paprika og brokkoli. Denne paien med litt fuccacia brød og en frisk salat... Mmm! Bare husk å ikke oversmøre paiformen. Da har deigen rundt på kantene fort for å falle sammen. Det gjør jo ingenting på smakens skyld, men det er litt synd for rettens utseende.

Torsdag: Laks med mangosalat og pepperrotkrem. En lett, frisk og deilig sommerrett, som kanskje smaker enda bedre om du nyter den utendørs. Ingenting er som grillet laks! Ihvertfall ikke i juli måned <3

Fredag: Tagliatelle med rød pesto, parmesan, parmaskinke og bakte cherrytomater. Pastaen behøver 4 minutt i gryta, og pestoen lager du ved å mose alle ingrediensene i en bolle 30 sekund. Vips der har du middagen din.

Lørdag: Lørdagspizza med nacho og tacokjøttdeig. Oppskrift på en supergod, hjemmelaget guacomole ligger også i dette middagsinnlegget. Her snakker vi en diger familiepizza med store skorper og tykk bunn.

Søndag: Gulrotsuppe med ingefær og sei. Min favorittsuppe, etter tomatsuppen. Hihi! Ingenting slår tomatsuppe. Ikke engang ferdigpose-varianten. -Men denne gulrotsuppen får en god 2. plass <3

Håper dette gjorde underverker for matlysten!

Klikk på bildene for å komme til oppskriftene <3

Uken som gikk...

Ukens høydepunkt... Jeg har lyst til å gjøre som jeg pleier, og bare remse opp hele uken dag for dag, for den har virkelig vært upåklagelig. -MEN skal jeg for en gangs skyld velge ut èn episode, så sier jeg denne gang onsdagen. Daniels burdag! Vi spise en helt super middag sammen, Daniel åpnet gaver og skravla gikk som vanlig i ett, helt til klokken nærmet seg midnatt. <3 Jeg digger den mannen, og all tid jeg får med ham.

Ukens latter... Hele dagen Kristine og jeg hadde i dyreparken fredag. Åh, jeg har ikke ledd så hardt på lenge.. Vi hadde bare en heltopp, gjennomført Marthe og Kristine-dag med skalldyr, sleepover og det hele. <3

Meg: Kristine, vil du ta et bilde av meg og lamaen?

*Leser på "visste du at" skiltet..*

Meg: Æsj, NEI! Denne spytter jo!!

Ellers må jeg si timene med hundene. Herlighet, så morsomme de dyrene til Andrea er. Jeg ler meg ihjel når bloggbildene skal tas og hundene sitter og poserer bedre enn meg.

Ukens gullkorn... Denne uken tar jeg med noen deilige gullkorn fra min kjæreste bestemor. Det følger en del bekymringer med å bo tre timer unna sitt eneste barnebarn. Jeg ler og ler og ler av den herlige dama <3

Bestemor: Hvor er du???

Meg: Hjemme med Daniel?

Bestemor: Puh! Leste akkurat at det var en dykkerulykke i Kristiansand.

Meg: ..... Hehe! Nei, jeg bestemte meg ikke for å prøve dykking i dag heller.

Bestemor: Man vet aldri med deg. Du er høyt og lavt hele tiden!

-Og etter mitt lille fly-stunt forrige uke...

Bestemor: Er du landet og i live?

Meg: Jada bestemor. Alt gikk fint!

Bestemor: For jeg leste i avisen at det var funnet lik i havet etter en båtulykke i dag!

Meg: Men det ville jo ha vært en flyulykke i tilfellet?

Bestemor: Ja, men det kunne jo hende at de tok feil...

Ukens innkjøp... Jeg tror jeg vil si mine seks nye pocketbøker jeg! Innlegget med en liten omtale om hver av dem finner dere HER. Jeg er allerede halvveis i den ene boken, og elsker den!

Ukens bilde... Hehehe.. Det må bli et av de glimrende blinkskuddene som ble tatt i går.. Daniel skulle spille gitar på leggen min, men bildet sier mer om min stramme hamstring. Må helt klart tøye mer.

Ukens cravings... Pai! Pai med en god salat har stått på hjernen min hele uken. Tirsdag ble jeg nødt til å lage meg en hjemmelaget variant som jeg også delte oppskriften av på bloggen. Mmm!

Ukens sang... Play my drum av Sandra Lyng. Det er visst bare jeg som liker denne sangen? Hver gang den kommer på radio hviner jeg av glede, mens medmenneskene rundt meg sukker og stønner. Hva i all verden?! Den er jo helt rå. Good for you av Selena Gomez har også gått en hel del ganger på repeat denne uken.

Åå <3 Jeg digger bestemor..

It's Party Time!

Haha! Hjelpe meg.. Det er ikke så vanskelig å forstå at formen er udugelig når jeg ser tilbake på bildene som ble knipset i går. Daniel og jeg har ledd i flere timer nå, og 2/3 av bildene er alt annet enn egnet for bloggen. Heh! Vi hadde det ihvertfall moro! Ingenting å si på det! Først klokken 14.00 kom vi oss opp fra sengen i dag, og tre paracet senere verker hodene våre fremdeles. I skrivende stund sitter vi og trykker i oss pizzabakeren mens vi ligger som slakt i hvert vårt sofahjørne. Himmel, nå MÅ det bli en stund til neste fest. <3

Et lite bildedryss fra gårsdagen kommer her! Nå må jeg snart se å komme meg hjemover, rydde litt i heimen og gjøre meg klar for morgendagen. Jeg tar første fly til Oslo klokken 06.30 i morgen tidlig, for et spennende møte, og forhåpentligvis signering av kontrakt. Wæææ, jeg gleder meg sånn til å fortelle dere om dette, men det må altså vente til onsdag! <3 Håper det står bra til med dere? Fikk dere en fin lørdagskveld? Nå ble det en forsinket første-update på dere, men bedre sent enn aldri! En ny runde av "uken som gikk" kommer også litt senere. Stay tuned!

S.A.T.U.R.D.A.Y

Hei og hå! Har dere hatt en bra lørdag så langt? Disse turtelduene har ihvertfall hatt det helt topp! Vi lå og plasket i bassenget på spa-avdelingen i en halv times tid før massørene kom og hentet oss for vår 50 minutters duo-massasje. Himmel, så digg! Disse minuttene går aaalt for fort. Jeg fikk en akkurat passe hard behandling, mens Daniel ble knadd ihjel. Hoho, den støle kroppen hans trengte mer enn litt aromaterapi!

En time senere satte vi i utsiktsrommet på Aquarama og spiste en deilig, liten tapastallerken før vi dro hjem til Daniel hvor jeg sitter og oppdaterer dere litt! Planen var egentlig å ta en rolig lørdagkveld, men nå er vi jo blitt så opplagte at en bytur frister mer, så så fort dere er oppdatert med litt klissebilder, skal jeg hoppe i dusjen, spyle av meg litt massasjeolje, og gjøre meg klar for en aldri så liten fest. <3

Kanskje kamera blir med? Vi får sjå!

Vi skrives ihvertfall igjen i morgen <3

TB saturday - July 2014

Hei dere! Nå sitter jeg i Kristines stue og venter på at min kjære skal komme og hente meg. Massasjen er ikke før 14.30, men vi tenkte vi først skulle kose oss litt i disse bassengene som finnes i spa avdelingen på aquarama! Under og over her får dere et lite bildedryss fra antrekkene jeg publiserte i juli 2014. Tenk at det er et helt år siden disse bildene ble tatt! Det føles jo som i går! Har dere et favorittantrekk så fortell meg gjerne hvilket det er. Antrekket med den grønne kjolen under her er helt klart mitt! Vel, sammen med den rosa knelange, stramme over. Ah, jeg skulle betalt mye for å få den tilbake! Dette var et av de mange nyinnkjøpte plaggene jeg mistet i kofferten på vei hjem fra Costa Rica i fjor. Hehe, tror aldri jeg kommer helt over det.

Ha en toppers lørdag kjære dere! <3

Oh well.. The pig and I

What a day! Vi har hatt en helt fantastisk dag med god mat, sukkerspinn, en hau av karuseller, og titting på dyr. Altså, av alle arter jeg har hilst på i dag, ble grisen over her min absolutte favoritt. Bare se så gode venner vi ble! Han kom nærmest løpende da jeg ropte på han og la seg pladask på magen rett foran føttene mine. Åh, gjett om jeg smeltet <3 Trenger ikke løver eller sjiraffer jeg.. Bare gi meg en park med griser i.

Vel, og esler... Helledussen, så nusselig!

Det første vi gjorde var å trykke i oss en hamburger, og etter litt trasking i "Afrika" bestemte vi oss for å kjøre denne tømmerrenna.. Altså, Kristine og jeg hylte som to hysteriske barn og da galskapen endelig var over, lo vi så tårene trillet.. Hjelpe meg, disse karusellgreiene blir bare morsommere og morsommere jo eldre man blir.. Ja, jeg setter pengene mine på at ingen hadde det gøyere enn Kristine og jeg i karusellene denne fredagen.

Vi forlot ikke parken før det ble stengetid, og da var det bare å dra rett til Kristine for reker og skalldyr. Nå sitter vi sprikkmette i sofaen og koser med puseungene, og så fort dere er oppdatert skal det snurres en film! Eller muligens bare noen episoder av Orange is the new black? Hihi, bestis er jo like avhengig som meg! <3

For en super dag med en super jente! Vel, og et supert sukkerspinn!

Håper dere har fått en like bra start på helgen. <3

Let the weekend begin!

God morgen, og god HELG! Her sitter jeg, glad og fornøyd etter å ha trykket i meg fredagens "bowl of breakfast". En skål full av musli crunch, vaniljeyoughurt, jodbær, blåbær, druer og banan. Det kan umulig ha vært sunt, for den musli crunchen smakte søtere enn søtest, men det var ihvertfall godt! Magen er fylt, baggen er pakket og hunden er levert, så om en times tid tipper jeg vi er på vei til Norges kuleste dyrepark. Wihuu! Jeg er så klar for en fredag fylt med latter og moro! I dag skal altså Marthe og Kristine ut på nye eventyr <3

-Nyeste utgave av Det Nye har jeg også fått slukt til fredagsbrekkien! Daniel kom og hentet meg i sin splitter nye Golf i går kveld, kjørte meg på butikken så jeg fikk gjort mine ærend, og tok en is for å feire hans nyeste innkjøp. Hihi, litt av en bursdagsgave til seg selv! Det er fare for at det blir noen roadtrips i den fremover <3

Jeg får komme meg på badet og gjøre siste finpuss på maska! Viktig å ta seg godt ut for sjiraffene! Ville bare ønske dere en fin start på helgen! Kanskje det er flere som skal tilbringe fredagen i dyreparken?

Kamera blir med på fredagens eventyr!

Vi sees igjen litt senere <3

It's been a sunny afternoon

Enda en deilig sommerdag går mot slutten, og de siste par timene av den har jeg sørget for å tilbringe med hunden i hagen. I dag har Borges kennel fått en ny tass på plass! Thio er på sleepover mens bestis er ute og rister rumpen av seg på dansegulvet <3 Hihi, la oss krysse fingrene for at hun har litt energi igjen til i morgen tidlig, for da er det klart for en tur i dyreparken! Åjada. Det er en skam at vi ikke får dratt dit oftere når parken nesten er min nærmeste nabo! Jeg har ikke vært der på over 2 år, så nå gleder jeg meg faktisk som et barn til å traske rundt og se på dyr, spise sukkerspinn, ta tømmerrenna og knipse litt for mange bloggbilder. <3

For en fredag det skal bli! Etter noen timer i parken er det nemlig rett hjem, oppdatere dere, lage taco med Kristine og kjøre sleepover med film, skravling, og kos med kattungene hennes. Kjæresten er reist til Polen på guttetur, så nå er det jeg som kaprer sengeplassen hans! -Så er det nesten bare å hoppe rett på spa når jeg våkner lørdagsmorgen. Ah, denne helgen skal bli så fin. <3 -Men før det blir fredag har jeg et par ting jeg må ordne. Jeg må planlegge et lite blogginnlegg til morgendagen, hente en pakke på posten, og få i meg noe mat!

Så er planen å ta en kveldstur med vofsen før solen går ned. Håper dere har hatt en fin torsdag så langt? Det er jo enda noen timer igjen av den! Lest har jeg også fått gjort mens kroppen fikk litt farge! Jeg har bladd meg gjennom 100 sider av "Huset på stranden" i dag, og himmel.. Jeg elsker den boken allerede. <3

Jeg må bare si at kommentarsystemet hos United Bloggers ikke er helt på stell om dagen. Jeg får lest og svart på alle kommentarene deres, men av en eller annen grunn står det likevel "0 kommentarer" over alle innlegg. Merkelige greier. Jaja, det blir vel snart fikset! Det viktigste er at kommentarene våre kommer frem. <3

Et lite bildedryss fra kosestunden i hagen <3

Måtte dere få en heltopp torsdagskveld!

Martheborge på snapchat!

Herregud så koselig vi hadde det i går. Favorittmannen fylte 24 år, og kom på middag og vin rett etter jobb. Gaven fikk jeg også avslørt, og jeg tror den falt i smak! <3 1. August er det klart for fallskjermhopping på Kjevik. Planen var i utgangspunktet å gi han en opplevelse vi begge kunne ha sammen, men da Kjevik fallskjermklubb informerte meg om at de ikke hadde store nok fly til at vi kunne hoppe i samme omgang, feiget jeg rett og slett ut. Heh! Jeg vet med meg selv at eneste måte jeg hopper fra et fly på er hvis Daniel sitter foran meg som moralsk støtte til siste sekund. -Meeen.. Hvem vet, det er enda en måned til 1. august. Kanskje jeg ombestemmer meg? Jeg vet ihvertfall om en som er i gang med et heftig overtalelsesprosjekt.

I tillegg har jeg booket oss en 50 minutters klassisk massasje på Aquarama spa, så førstkommende lørdag ligger vi og nyter oss et par timer i avdelingen der. Ah, det skal bli så digg! -Så fikk han til slutt en liten praktisk gave full av kjøkkenredskaper som han ikke har i hus. Hoho! Som hvitløkspresser, boksåpner, eggdeler, rasp, steketermometer og litt sånn som man ikke , men ha i hus! Haha. Jeg tror han ble glad jeg <3 Middagen ble toppers, vinen smakte bra og etter en porsjon vaniljeis med varme bær måtte Daniel og jeg nærmest rulle i seng. Håper og tror han fikk en super bursdag! Jeg STORtrivdes ihvertfall i rollen som nisse!

Mine siste snaps får dere over her!

Følg meg gjerne på martheborge <3

My guilty pleasure

Noen ser på Gossip girl.. Andre ser på naturprogrammer. Heh! Under her får dere mine fire favorittprogrammer fra streamingtjenesten Netflix. Her snakker vi Marthes lille guilty pleasure! Disse dokumentarene fungerer faktisk som terapi. Hvis du noen gang har vært i tvil om verden er vakker, er dette seriene som gir deg bevis. Episode for episode. <3 Jeg så nettopp episoden "cave" av serien "Planeten vår" og ble plutselig fullstendig oppslukt i grotter. Verdens flotteste grotte er mange kilometer lang og når man først får lyst opp bunnen av mørket, blir man møtt med et hav av grottens egenproduserte krystaller. Helt magisk!

Ah, jeg får kanskje ikke reist og besøkt alle stedene jeg har lyst til. Ta på alt jeg vil ta på, eller smake på alt jeg vil smake på. -Men disse programmene gir meg ihvertfall en liten smakebit på drømmedestinasjonene!

Africa

Et naturprogram fra det afrikanske kontinent, og verdens mest varierte dyreliv. Serien består av seks episoder og tar for seg både livet i savannen, ørkenen i Sahara, Afrikas dypeste jungel, Cape Towns havstrømmer og Kongos regnskog. Jeg sitter bare og dagdrømmer når jeg ser på disse nydelige bildene. Heldige meg som ihvertfall har fått oppleve noe av det! Er det noen steder jeg SKAL besøke igjen så er det nasjonalparkene i Sør Afrika, og fossefallet i Victoria Falls. Jeg har forelsket meg i alt jeg har fått oppleve av Afrika.

Frozen planet

Frozen planet er et program som viser frem jordens mest ekstreme polarområder. Om vinteren når temperaturen 70 minusgrader. Vinden kommer opp 230 kilometer i timen, og dyrene som lever her ser ikke solen på et halvt år. Likevel er det ikke kulda som skaper problemer, men de ekstreme årstidene på jorda. Det kan da umulig bare være jeg som finner dette superinterressant og lærerikt? Dere må gi denne serien en sjanse!

The blue planet

Oh well.. Marthe og havet.. Haha, jeg kan faktisk ikke tenke meg noe mer interessant. The blue planet skulle hatt flere episoder! Programmet består av seks deler. Første episode tar for seg verdens største dyr, blåhvalen. Andre episode får vi lære om mørket på de dypeste hav og de nærmest utenomjordiske vesnene som lever her. Altså.. Jeg var solgt fra første stund. I The Blue Planet får man et innblikk i hva som befinner seg i det åpne hav, det frossne hav, korralrevene og langs kysten. Skulle bare vært en egen "jellyfish" episode. Hehehe.

Planeten vår

Serien som viser litt av alt. Et naturprogram som tar for seg jordens mest spektakulære steder. Vi får lære om jordens utvikling, høre om jordens mest berømte ørkener, besøke høyeste og laveste fjelltopper, utforske artene som lever på den dypeste jungel, og undersøke mystiske grotter, huler og tunneler. I'm telling you! Se denne serien! Den er magisk. Dessuten har den en vinnerepisode helt til slutt, om havets dyp. Hoho!


Flere som deler mine naturprogram-interresser?

Kanskje dere har noen andre slike serier å tipse om?

Ukens oppskrift - Skinkepai

God kveld! Er det noen av dere som feirer St. Hans i kveld? Jeg har bare kost meg med matlaging helt siden jeg kom hjem fra morgenens småærend. Jeg har bare laget meg en liten skinkepai, men det tar jammen tid når man skal fotografere og dokumentere enhver bevegelse. Hihi! Den ble god da! Veldig god faktisk. *Klapper meg selv på skuldra* Jeg fikk en enorm craving på pai med tomatsalat sent i går kveld, så da var det det jeg dro for å handle inn til for ukens bloggoppskrift. Ellers har jeg også handlet inn en hel hau av andre ingredienser denne tirsdagen! Daniel har jo bursdag i morgen, og da tenkte jeg at jeg skulle prøve å servere han litt reinsdyr carpaccio som forrett og kalv til midda! -Med en flaske rødvin til såklart. <3 Ah, det blir kos.

Gaven har jeg også gått og ruget på i hele dag, så nå har jeg ærlig talt bare lyst til å kaste den over han! Haha. Tipper jeg gleder meg hakket mer enn Daniel. Føler faktisk jeg skal feire min egen 5 årsdag om igjen. <3

Du trenger - Deigen: 1. 200g hvetemel 2. 4 ss vann 3. 150g romtemperert margarin

Slik gjør du:

1. Kutt det romtempererte smøret i små terninger og hell alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin. Kjør den i et par minutt til du har en fast og fin deig. Får du det ikke til å bli en deig, så tilsetter du 1 ss ekstra vann.

2. Legg et bakepapir med litt hvetemel både over og under deigen, og kjevle så ut en rund og fin bunn som vil dekke både bunn og kanter på en 23-26 cm paiform.

3. Tre av det øverste papiret, vend deigen over i den lett smurte paiformen og trykk den fint ned så den blir sittende fast. Dra så av papiret, og bruk en kniv til å skjære av det som blir til overs over kantene.

4. Stikk hull i bunnen med en gaffel og forstek paien i 10minutt på 220 grader.

Du trenger - fyll: 1. 4 egg 2. 3 dl melk 4. En boks skinke i terninger 5. 1 rød paprika 6. 2 sjalottløk 7. 1 boks fetaost (jeg brukte en pakke uoppkuttet) 8. 1 fedd hvitløk 9. salt/pepper 10. En håndfull brokkoli

Slik gjør du:

1. Visp 3 dl melk sammen med alle eggene. Tilsett litt salt og pepper.

2. Kok brokkolien i et par minutt før du siler av vannet.

2. Hakk opp alt av grønnsaker, skinke, og fetaost, og ha dette + brokkolien i den halvstekte paien. Hell så over egg/melkeblandingen og stek midt i ovnen på 200grader i 45 minutt.

Noen som fikk lyst på pai? <3

Håper dere har en super St. Hans!

Lesestoff til sommeren 2015

Seks nye pocketbøker har tatt plass i hyllen! Åå! Jeg koser meg så vanvittig når jeg tar turen til borforhandleren. Himmel og hav.. Jeg tusler rundt i butikken i nærmere en time, tar opp bok etter bok og leser omtale etter omtale for å finne den perfekte romanen som jeg bare vet jeg vil elske. I dag tok jeg med meg litt for mange.. Hele seks bøker fikk bli med hjem fra byen i dag tidlig, men det var sikkert sytti jeg hadde lyst på, men som jeg sørgelig satte fra meg igjen. Hehe! Sommeren er ikke lang nok for å kunne komme gjennom et bibiolitek, men disse seks skal jeg sette av tid til å lese samme svarten! <3 Enkelte av bøkene fikk jeg frysninger bare av å lese omtalen til, så nå kjenner jeg at jeg faktisk ikke kan vente med å komme i gang!

Bursdagsgaven: I den rike, hvite Grimkè-familien er alle samlet for å feire datteren Sarahs 11 års dag, men da foreldrene presenterer den jevnaldrende slavejenta Hetty som Sarahs bursdagsgave, sier hun bestemt nei. Som straff for upassende oppførsel må Sarah skrive til alle gjestene og be pent om unnskyldning. For jenter i South Carolina skal ikke drømme om å avskaffe slaveriet, eller studere jus. De skal konsentrere seg om broderi, håndskrift og bibel. Hetty gjør så godt hun kan, mens hun drømmer om et liv i frihet.

Strenge menn: Ruth er 18 år gammel, sylskarp i toppen, uforbedelig uromantisk og fast bestemt på å legge utdannelsen over bord, og slutte seg til "aktermennene". Som datter av en av byens grådigste hummerfiskere, er Ruth nemlig allerede født inn i industrien. Hun hjelper til på hummerbåtene, og oppdager til sin store forbauselse at hun er i ferd med å forelske seg i en vakker, ung hummerfisker.

Huset på stranden: Det er sommeren 1942 og Anne reiser til Bora Bora som militær sykepleierske. Hun nøler ikke med å forlate sin kjedelige forlovede, og ser frem mot sitt livs eventyr. På øya blir hun raskt tiltrukket av en soldat, og deres faste møtested er et forlatt strandhus. Her får de være i fred, helt til den dagen de blir vitne til en grusom forbrytelse.

Spis, elsk, lev: Elizabeths liv er tilsynelatende perfekt. Hun har alt.. En flott mann, et vakkert hjem og en spennende jobb. -Men i stedet for å føle seg tilfreds, føler hun angst, sorg og forvirring. Hun vil finne meningen med livet. Være fri! En opprivende skilsmisse, en hardere depresjon og enda et misslykket kjærlighetsforhold er det som må til før Elizabeth finner løsningen hun trenger. Hun sier opp jobben og forlater alle sine kjære for en ettårs reise ut i verden. -Helt på egenhånd.

Blomstenes hemmelige liv: Victoria har tilbrakt hele barndommen i forskjellige fosterfamilier. Blomster og  deres betydning er blitt hennes egen, trygge måte å kommunisere med verden på. Som 18 åring bor hun i en liten park i byen, der hun har skapt sin egen hemmelige hage. En dag møter hun blomsterhandleren Renata som blir imponert over Victorias interresse for blomsterspråket, og tar henne med til blomstermarkedet. Her møter Victoria en mystisk mann som skal vise seg å ha forbindelse med fortiden hennes.

Mandeltreet: 12 år gamle Ichmad blir vitne til at lillesøsteren blir drept av en landmine. Året er 1955, og den palestinske landsbyen han bor i, er underlagt israelsk militærstyre. Kort tid etter søsterens død, blir faren arrestert og familien mister både hjem og levebrød. -Men Ichmad mister ikke håpet. Han er fast bestemt på å forsørge familien, og ved hjelp av sine ekstraordinære evner i matematikk og fysikk, vinner han et universitetsstipend som gjør det umulige mulig. Studiene tar ham med ut på reise ut i en fordomsfull verden, men som også byr på utallige muligheter.

Har dere lest noen av disse bøkene? <3

Nytt i sommergarderoben

Det har ramlet inn litt nytt i sommergarderoben de siste par ukene! Tenkte jeg skulle samle sammen mine siste innkjøp jeg, og vise det frem i et eget lite blogginnlegg. Noe av dette har dere allerede sett i mine nyeste antrekk, men langt ifra alt! <3 Dere får bare spørre i vei om dere lurer på hvor noen av plaggene er fra.

For en produktiv mandag. Jeg er nesten i mål med planlegging av ukens blogginnlegg, og skal straks hoppe avgårde på butikken for å handle inn til ukens bloggoppskrift. Jeg tenkte ikke å dele oppskriften før til onsdag, men det er bare så deilig å ha ingrediensene i hus! Dessuten må jeg vel handle inn til dagens middag også. Jeg har spist fem(!) is etter den deilige lunchen, så nå er det på tide å få i seg noe med litt mer næring. Mihi! Tusen takk til dere som la igjen opplevelse-forslag under forrige innlegg. Dere er altså så gode!

Se så mye lekkert da! Litt farger, litt striper, litt sort og litt hvitt!

Ser dere noe dere liker her? <3 Spør om dere lurer på noe.

Antrekket jeg hadde på meg i dag er ihvertfall fra Vero Moda!

Okey monday, let's do this

En ny uke er i gang, og denne skal bli så fin! Akkurat passe hektisk, og fylt med masse moro. Min mandag har så langt blitt rene planleggingsdagen. Litt fordi jeg har bestemt meg for at denne blogguken skal bli en hel del bedre enn den forrige, og litt fordi min kjære har bursdag om to små dager! Førstkommende onsdag fyller Daniel 24, og ettersom "en opplevelse" er alt han har skrevet opp på ønskelisten, skal jeg jammen se til å få pønsket ut noe! Kanskje dere har noen glimrende idèer å komme med? Hva er den perfekte opplevelse-gaven? Jeg har allerede en plan, men den er enda ikke helt spikret, og leser-tips er det uansett alltid rom for!

Jeg fikk forresten aldri fortalt dere om gårsdagen! Formen kom seg etter noen rolige morgentimer, og da klokken slo 15.00 kom Daniel og hentet meg for fotballkamp! Han har nettopp tatt opp fotballen igjen og skulle spille sin første kamp på hele 5 år, så det bare nektet jeg å gå glipp av. SÅ deilig å sitte på en solfylt tribune og se mannen knuse motstanderne. <3 Hvis ikke jeg var unormalt-slitsomt-forelsket fra før så er jeg ihvertfall det nå. Etter et par timer på banen dro vi videre til lagkameraten for å feire med litt grilling!

To brødskiver med most avokado, og litt musli sto på lunch-menyen min i dag. Jeg har fremdeles Bella og Odelia på besøk, så de neste timene tenker jeg å tilbringe med pcen på det ene låret og hundene på det andre.

Vi sees igjen om litt vi! <3 Ønsker dere en gladmandag.

Uken som gikk...

Ukens opptur... Where to start? Flyturen jeg fikk ta del i på tirsdagen, gradueringsfesten sammen med Daniel onsdagen, bursdagsfeiringen til Selini på torsdagen, og klissefredagen med Daniel, hunder og reker.. Jo, og selvsagt hele helgen som ble fylt med enda en bursdagsfeiring og fotballkamp etterfulgt av søndagsgrilling! Jeg kan egentlig bare remse opp hele uken, for det har hendt noe supergøy hver eneste dag.

Ukens sang... Try me av Jason Derulo. Jeg har hørt den sikkert hundre ganger hver uke de siste tre ukene. Den går på repeat, repeat, og repeat.

Ukens gullkorn...

Selini: Tusen takk for turen, Tore! Det var virkelig helt fantastisk!

Pilot Tore: Skulle ønske jeg kunne si det samme om flyvertinnenes servering.

Victoria: Skal du være med på byen?

Meg: Nei!

Victoria: Hæ? Hvorfor ikke? Er du for full? Trøtt? Dårlig?

Meg: Nei, jeg er bare for mett...

Ukens serie... Orange is the new black! Wæææ! Jeg har akkurat startet på serien og har sett fem episoder allerede. Så sykt spennende. Herlighet, at jeg ikke har sett på dette før!

Ukens innkjøp... Hmm.. Jo! Kjolen jeg kjøpte meg til onsdagens gradueringsfest. Den var en smule for lang, og sikkerhetsnålene jeg satte i før festen ramler rimelig fort av igjen (nei jeg kan ikke sy), men sett bortifra det så var den veldig fin! Likte så godt den åpne ryggen. <3

         Ukens cravings... Jeg har i grunn ikke hatt noe veldig cravings denne uken. Ingenting utenom det vanlige.. 1. Pizzabakeren 2. Is 3. Sushi. Nå er jeg til og med blitt så heldig å ha fått en liten isbod rett utenfor nærmeste dagligvarebutikk, og her selger de til neste uke sushi også! Veldig merkelig, men jeg klager ikke! Det er fare for at det blir rå fisk til middag hver dag resten av sommeren.

Ukens behind the scenes...

Det er mye som skal ordnes like før bloggbildene skal tas. Her sitter Karen og trer på leppestiften mens jeg diskrè prøver å dra frem børsten under bordet..

Hoho. Nå er jeg faktisk klar for en litt roligere uke!

Gjerne med litt mindre festligheter og litt mer jobb. <3

Let's dance on the table!

God morgen, og velkommen søndag! Det ble ikke et minutt til overs i går, og dermed fikk jeg meg en totalt pc-fri lørdag! For noen år siden ville det ha vært katastrofe, men i går satte jeg faktisk ordentlig pris på disse bloggfri timene. Jeg var ute og fartet hele morgenen, og da klokken slo 17.00 kastet jeg meg i dusjen for å gjøre meg klar til ukens andre bursdagsfeiring! Denne gang var det vår kjære Karen som skulle feires med en real hagefest utenfor den digre villaen hun er så heldig å få bo i. For en kveld! Disse jentekveldene er som terapi for kropp og sjel. I går ble det grilling og spising av en masse god mat, skåling, dansing og skravling til sent på natt da noen valgte å dra på byen, mens andre (kjedelige meg) valgte å finne den gode sengen.

Noe av det jeg måtte ordne på morgenkvisten var gaven til Karen! Andrea og jeg bestemte oss for at vi hadde lyst til å gi henne en liten opplevelse eller noe morsomt som vi alle kunne finne på sammen, så da endte vi opp med et 3 timers SUP kurs (stand up padle) like utenfor Kristiansands bystrand! Gjett om det skal bli kos å stå og padle rundt Odderøya med de aller beste en varm sommerdag. <3 Karen velger dag og vi stiller opp!

Til tross for at jeg dro hjem i stedet for å ta dansen videre på byen, kjennes kroppen enda litt sliten. Derfor tenkte jeg å starte dagen med å snurre noen episoder av "Orange is the new black". Jeg ser jo ikke på tvserier, men denne har jeg hørt så vanvittig mye om at jeg bare blir nødt til å gi den en sjanse. <3 Solen skinner og gradstokken viser allerede 16 grader, så så fort formen kommer seg tar jeg med hundene ut i hagen noen timer. Ville bare ønske dere en deilig søndag og dele et fint lite bildedryss fra den morsomme lørdagskvelden!

Vi skrives igjen om litt vet dere! <3

Marthes jordbærfromasj

God kveld! Det ble en dessert i stedet. Jeg tenkte det kunne være litt hyggelig å servere Daniel noe godt etter middagen i kveld! Jordbærfromasj har jeg lenge hatt lyst til å prøve meg på også! Himmel, så enkelt og godt det var. Spesielt med den friske jordbærblandingen på toppen. Man kan jo alltids servere jordbærfromasj med vaniljesaus, men jeg tenkte det ville smake enda bedre med noe friskt på toppen ettersom fromasjen er såpass søt i seg selv. Oppskriften er beregnet til 4 porsjoner. Håper dere får lyst til å prøve den ut!

Du trenger: 1. 5 ts gelatinpulver 2. 10 ss vann 3. Ca 1 kurv jordbær (til toppingen/kan erstattes med vaniljesaus) 4. 400g frossne jordbær 5. 8 ss sukker 6. 2 lime (saften + skallet revet) 7. 3dl kremfløte

Slik gjør du:

1. Start med å mose jordbærene med en stavmikser. Tilsett sukker og saften av en hel lime.

2. Varm opp 1 dl vann i en gryte, og ta gryta av plata like før det når kokepunktet. Hell 10 ss av det varme vannet(resten kaster du) i en egen liten skål med 5 ts gelatinpulver. Rør godt så pulveret smelter inn.

3. Bland gelatinblandingen inn i den moste jordbærmassen, og pisk krem av 3 dl kremfløte. Rør også den ferdigpiskede kremen forsiktig, men jevnt inn i jordbærmassen.

4. Hell over i serveringsglass og sett i kjøleskap 4 timer før servering!

5. Topp med litt jordbær og lime. Kutt opp jordbærene, tilsett saften av en lime + litt revet limeskall, og smak til med sukker. Husk at jordbærfromasjen er søt, så det beste er om jordbærene på toppen er lott friske!

Kanskje dette er noe å prøve seg på i helgen? Håper det frister!

En vellykket bursdagsfeiring

For en kveld! -Og for noen jenter.. <3 Selini fylte i går 23, og i den anledning samlet vi oss så mange som mulig på restauranten Food Asylum. Her ble det bestilt både fisk og to flasker vin som vi koste oss med i nesten tre timer. Igjen, gratulerer så mye med dagen Selini. Det er en fryd å ha deg hjemme igjen! <3

Er det noen som bringer latter til bordet så er det nemlig Selini! Enten med sine blonde utsagt, eller med sine gale påfunn.. I går lurte hun både Andrea og lillebroren, Daniel til å spise denne saltsteinen som var påtent da maten ble servert. Det kunne jo faktisk ligne på et kamskjell, så begge gikk på, og satte tennene i tidenes halvbrente saltklump mens vi andre ville falle ned på gulvet av latter. Tidenes torsdagskveld.. <3

Planene for fredagen er i grunn å hoppe avgårde på butikken for ukens bloggoppskrift! Hva som står på menyen har jeg enda ikke bestemt, men det blir nok noe litt lett ettersom jeg har en middagsdate med min kjære igjen i kveld. Håper virkelig det står bra til med dere alle! Skulle dere ha noen ønsker til oppskrift dere vil at jeg skal dele, så har dere enda noen timer på å få slengt dem inn før jeg drar på butikken!

Skål for tuppa vår <3 Gjengen ville ikke vært den samme uten.

I put my new dress on

Først og fremst. Tusen takk for de fine tilbakemeldingene dere har lagt igjen under forrige innlegg. Jeg ble så glad for å se at dere likte den lille videoesnutten! Jeg har ikke fått svart på noen kommentarer enda, men det skal jeg se å gjøre så fort dere er oppdatert. Dagen i dag har startet litt sent. Det blir gjerne sånn etter en litt for bra fest! Gårsdagen var så gøy at vi like godt ble de siste som forlot stedet. Klokken 18.30 var det klart for tre retters middag, og klokken 22.00 tok vi festen videre i et slags telt med live band og hele sylamitten. Hoho! Daniel, jeg, kollegaene hans og datene deres danset rumpene av oss, og forlot ikke festen før klokken nærmet seg 03.00. Sjefen på huset måtte stakkars dra oss ut, men er det ikke sånn det skal være da?

Nå sitter jeg stuptrøtt i min egen stue med to sovende italienske mynder ved min side. Jeg skal være sykesøster for Bella som stakkars har brukket foten sin. Hun ble tråkket på av en hest, men slapp heldigvis billig unna. Foten ser allerede helt fin ut, så alt hun trengte var litt smertestillende i noen dager. <3

Ellers er det 18 juni denne torsdagen, og det betyr at TO av favorittmenneskene fyller år! Gratulerer så mye til både Selini og hu bestemor! Skulle så gjerne ønske jeg kunne feiret dem begge i dag, men heldigvis er det ikke lenge til jeg hiver meg på toget til Stavanger igjen, så da får vi feire min fine bestemor på etterskudd. I kveld er det i første omgang Selini som skal feires, og det med et deilig måltid sushi! Om nøyaktig tre timer samles noen av jentene på byens beste sushirestaurant for litt wining and dining. Ah, jeg gleder meg. <3

Prøv Shaibox - Vinn tur til Barcelona!

Hurra! Endelig har jeg fått tilsendt denne videosnutten som ble laget i forbindelse med det splitter nye konseptet " Shaibox". Dere har vel alle hørt om Dorco Shai? Mange av dere abonnerer nok på denne barberhøvelen fra før, men til dere som ikke gjør det vil jeg bare fortelle at dere går glipp av noe! Den er virkelig helt super å ha i hus, spesielt nå som man gjerne går med bare legger fra morgen til kveld. Det verste som finnes er faktisk å stå i dusjen med en sløv høvel en halvtime før man skal ut på noe .

Denne situasjonen tror jeg aldri jeg har vært utsatt for etter at jeg for tre år siden startet å motta Shai-refillblader i posten. Worst case scenario er at jeg må gå våt ut fra dusjen for å hente et skarpt blad fra Shai-lageret mitt i baderomsskapet. Hihi! Penger sparer jeg og. Tidligere så har man som abonnent mottatt Shai blader fire ganger i året. Nå får man bladene + en goodiebag/Shaibox fylt med sesongbaserte produkter! Og for akkurat samme pris! Sommerens Shaibox er fylt med produkter som er perfekt for sommersesongen. Man får den kjente, gode høvelen, 4 refillblader, 3 Shai bikinihøvler, og Shai wash and shave krem. -Jo så ligger alt i en praktisk liten toalettveske som man også får på kjøpet. Høres ikke det fristende ut?

Dere må gjerne se videosnutten under for litt mer informasjon. Jeg forklarer i grunn det meste i den! Hoho, jeg ser GAL ut når jeg sitter og prater, men bortsett fra det så synes jeg det ble en riktig så fin, liten video!

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=B9lfWN8Vcf8[/embed]

Nå har jeg mulighet til å gi deg sommertilbud på Shaibox, hvor du får alt dette for kun 99,-

Konkurranse: Prøver du denne nye Shaiboxen så er du samtidig med i trekningen av å vinne en Barcelonatur for både deg og en venn, kjæreste, mor, eller hvem du skulle ønske å ha med! Ikke bare får dere turen sponset, men også 1000 euro å shoppe for! Hoho, hvis ikke det er en drømmepremie så vet ikke jeg.

Masse lykke til da! Du får faktura sammen med pakken så du behøver ikke å tenke på kortinformasjon eller bank-id ved bestilling. Shaiboxen kan du altså klikke hjem for 99 kroner HER.

Playing in the clouds

Hei og hopp alle sammen! Tenk det bestemor! Jeg er fremdeles i live! Haha, for en lettelse. Det gikk vel ikke opp for meg hvor lite flyet faktisk var før vi var på vei opp. Vi hadde akkurat nådd 1000 fot da Selini informerte om at man ikke måtte lene seg på vinduene ettersom de bare tålte åtte kilo. Haha, gud. Heldigvis kunne piloten informere om at påstanden hennes var feil og at de tålte litt mer. Nei, for en opplevelse. Timen vi hadde i luften var bare helt fantastisk. DEN magiske utsikten! Ah, dere kan tro jeg knipset bilder!

Lillebroren til Selini, "Daniel" satte bak med meg, mens Selini satte foran med piloten, og jammen fikk hun til baksete-passasjerenes store fortvilelse overta styringen også på et tidspunkt. Aldri vært så redd i hele mitt liv, men det gikk utrolig nok godt det også. Destinasjonen vår var Arendal, og været var upåklagelig. Helt utrolig var det å fly over verdens fineste sommerby, beundre utsikten og bare nyte denne helt spesielle opplevelsen.

Etter en time på himmelen dro jeg videre til Daniel for å titte på bil! Jammen fant vi ham en perfekt Golf også. Akkurat som bestilt! Etter en prøvekjøretur til Søgne kjøpte vi med oss litt middagsingredienser hjem til en kyllingrett som Daniel steller i stand til i skrivende stund. Fruen blogger og mannen lager mat. <3 Ingen som hører meg klage!

Har dere sett så fint!? Åh, elsk.

Marthe: Hva skal overskriften være Daniel? Jeg er helt blank!

Daniel: No snakes on this plane...

Marthe: Hahaha! Herregud.....

Vet ikke om jeg skal le eller grine. Han prøvde ihvertfall <3

Tusen takk til piloten Tore som tok oss med på denne turen!

There is nothing better...

Wæææ! Nå er det en lykkelig fru som sitter her. Da Selini og jeg tilbrakte noen timer på beachen i går fikk jeg nemlig spørsmålet om å være med ut og fly litt i dag! Selini hadde tilfeldigvis en kamerat som var pilot, og som hadde spurt om ikke han skulle ta med seg flyet sitt til Kristiansand for en sightseeing-tur! He-rre-gud så kult! Det var plass til fire stykk i dette hobbyflyet, så om under en time flyr jeg, piloten, Selini og lillebroren hennes over Kristiansand by i det nydelige været! Hvis ikke det blir bra bloggstoff så vet ikke jeg...

Jeg er helt i ekstase jeg. Ikke hver dag man får fly bare for moro skyld! Også i et lite hobbyfly da. Himmel, jeg gleder meg! <3 Så fort vi har landet, drar jeg avgårde for å treffe Daniel for litt biltitting! Han har også lyst på ny bil, så i dag tenker vi å prøvekjøre en golf sammen. Eller jeg får vel holde meg til passasjersetet ettersom jeg enda ikke har bestilt meg nytt førerkort. Høhø! Ville bare ønske dere en nydelig tirsdag.

Så snappes vi fra lufta om litt! Mihi.

Bestemor, dette kommer til å gå fint. <3

Mitt siste kjolekjøp!

Goood kveld dere! Endelig fikk jeg satt meg foran pcen igjen. Himmel, nå er jeg helt ferdig jeg! Sett bortifra de nesten tre timene Selini og jeg lå på bystranda i dag, har jeg løpt rundt som en gal og jaktet på den perfekte kjolen. Jeg tror ikke det finnes en kjolebutikk i Kristiansand som jeg ikke har vært innom. Jeg har endevendt enhver kjede i sentrum og jeg har endevendt enhver kjede på Sørlandssenteret. Mye mulig jeg var i det ubesluttsomme hjørnet i dag, men jeg klarte bare ikke å finne kjolen som skrek JA!

-Ikke før jeg fant denne Floyd kjolen med åpen rygg. Den ser fryktelig rosa ut på bildene, men i virkeligheten er den så ferskenfarget som den kan få blitt. Superfin! Eneste problem med denne var den bittelille kløfta jeg fikk i den. Nei, jeg er ingen fan av kløft i noe annet enn bikini, så da kjøpte jeg noen sikkerhetsnåler som forhåpentligvis løser det problemet. Vel, jo så er den en smule for lang, men det skal jeg nok også få ordnet!

Nå hva synes dere? 1500kr koster den altså på Floyd.

Da var hun klar for gradueringsfest! Hoho <3

Add me on snapchat

God morgen! Eller nå er det jammen blitt formiddag.. Her i sør starter vi den nye uken med enda en solskinnsdag, og om to små timer befinner jeg meg på bystranda med to fine jenter som har kommet hjem fra studier i både Bergen og Harstad. Denne uken skal bli så bra! Nesten hele jentegjengen er på plass i Kristiansand, været melder sommer, og jeg har masse spennende på planen! Kjoleshopping må jeg også se å få kommet meg på denne mandagen. Onsdag skal jeg nemlig være med kjekken sjøl på en fest med jobben. En meget formell en! Takk gud for at kollegaen trengte en date, og for at Selini takket ja til å være med. Så kan kanskje hun lære meg hvordan man danser polonese og skåler for kongen? Hoho, dette blir interessant!

Det er lenge siden jeg har oppsummert mine siste snaps, så her kommer et bildecollage av dem! Noen av bildene har ligget på storyen og noen har bare blitt sendt rundt til mine nærmeste. Følg meg gjerne om du ikke gjør det allerede, og fortell meg gjerne hva du kunne tenke deg å se mer av på snapchat! Ønsker dere alle en nydelig mandag. Kamera blir med oss ut på bystranda, så vi skrives igjen litt senere i dag. <3

Martheborge heter jeg både på snap og insta <3

Reload. Aim. Shoot Again

Fy søren for en bra dag! Det ble som dere kanskje ser litt endring i søndagsplanene igjen! Det blåste så fælt at vi valgte å stå over strandbesøket, og i stedet dra ut for å skyte litt! Både Daniel og kameratene skyter en del på fritiden, og i dag fikk jeg jammen være med og prøve meg litt selv! Åh, så sykt gøy!

Jeg har litt øvelse igjen for å komme opp på guttas nivå, men i dag sier jeg meg fornøyd med å i det hele tatt ha klart å holde oppe hagla. Den skulle jo vise seg å veie like mye som meg selv. Hehe, nei skyting er helt klart undervurdert. Dere må aldri nøle på å prøve om dere en gang får muligheten jenter! <3

Ellers har jeg fått hilse på svigers i dag! Åja, de går allerede under "svigers". Fy søren for en helskjønn familie. Jeg hadde jo aldri trodd noe annet, men det var likevel deilig å endelig dra og hilse på! <3

Nå sitter Kristine og jeg hjemme i sofaen og spiser middag. Denne søndagen har vi erstattet pizzabakeren med Marthes pasta carbonara. Hehehe, har dere hørt? Forandring fryder! Så fort dere er oppdatert klapper jeg igjen pcen og nyter de siste timene av søndagen med avslapning og kos. For en avslutning på en perfekt uke.

Kanskje det blir lettere å siktre med øynene åpne.

Det skal jeg definitivt prøve neste gang. <3

Uken som gikk...

Ukens høydepunkt... Hvor skal jeg begynne? Jo med Andrea. For ei dame! Det hele startet på tirsdag. Hun hadde akkurat levert hundene hos meg mens jeg var hos regnskapsføreren, og dro rett for å møte meg på fiskebrygga for lunch, og for å fortelle meg at hun hadde pantet alle de oppsamlede flaskene mine, og kastet alt jeg hadde av pappsøppel i stua. Så går det tre dager før hun står på døren igjen for å hjelpe meg med virkelig alt. Nei, jeg elsker Andrea. <3 Været har definitivt også vært med på å gjøre denne uken. Kristine og jeg hadde årets første virkelige sommerdag her på torsdag, og den formiddagen var bare helt perfekt.

Kosestunden med kattungene, timene med Kristinemor, jentekvelden hos Annika, datekveldene med Daniel, og måltidene på fiskebrygga har også vært helt topp. Eneste jeg har manglet denne uken er familien. <3

Ukens nedtur... Planen for søndagen var egentlig å se Daniel spille fotballkamp, men ettersom laget han skulle spille mot avlyste, ble det ikke noe av likevel. Det var jo litt kjedelig da vi hadde gledet oss begge to, meeen på en annen side, så blir det nå tid til soling og kos på stranden i stedet. Hihi. Jeg har virkelig ingenting å klage på denne uken. Jeg har hatt det helt fantastisk hver dag hele uken.

Ukens innkjøp... Et grått skjørt fra Bikbok, med glidelås foran. Syntes det satte som et skudd! Ellers har jeg også kjøpt meg en knallgul kjole fra Bikbok denne uken. Den har jeg enda til gode å vise dere i en antrekkspost. Bikbok har jammen mye fint om dagen! -Og nå er også sommersalget i gang!

Ukens cravings... Pizzabakeren. Kristine og jeg har spist pizzabakeren tre ganger den siste uken. Det er jo helt farlig godt! -Og is! Nå som sommeren har slått inn går jeg rundt med konstant craving for is. Daniel og jeg har akkurat spist frokost, og sitter med hver vår ispinne i hånda nå. Lader opp til en dag på beachen!

Ukens film... The Maze runners. Jeg så denne science fiction filmen hos Annika onsdag kveld, og ble helt oppslukt i hele historien. Mange har sikkert sett den allerede ettersom etterfølgeren kommer på kino nå i september, men dere som ikke har sett den, må bare se gi den en sjangse. Jeg syntes den var superspennende!

Ukens gullkorn...

Andrea: Skal denne grå støvsugeren kastes?

Meg: Nei, det er en 20 000 kroners støvsuger!

Andrea: Hvorfor har du en helt ny støvsuger i gangen da?

Meg: Jeg måtte kjøpe ny da jeg ikke fant støvsugerposene til den gamle.

Hehehe, det er ingen håp for meg <3

Ønsker dere en nydelig søndag!

På bilshopping med bestis

Jeg kommer til bilshoppingen, men først må jeg bare få skryte litt av min fine, fine bestevenninne, Andrea. Denne dama ringte meg klokken 23.00 i går kveld, var akkurat ferdig på jobb og spurte om ikke hun skulle komme innom og hjelpe meg med å montere en kommode som har ligget i pappesken siden jeg kjøpte den på Ikea for fem(!!) måneder siden. To timer satte vi på soveromsgulvet og snekret kommoden sammen, og da vi endelig var ferdige smalt hun opp enda en hylle, før hun skiftet ut alle de døde lyspærene mine. "Er det noe mer du trenger hjelp til?" spurte hun i det hun åpnet døren til roterommet mitt.. "Se her ja.. Et tonn med rene klær og syv søppelsekker med papp. Nå er vi jo så godt i gang. Skal vi ikke ta å rydde litt her?"

Altså hvor heldig har ikke jeg vært med venninnene? Først halv tre i natt tuslet Andrea hjem igjen, og da var roterommet perfekt sortert, klærene brettet og sekkene med papp plassert ute i gangen. -For klokken 12.00 i dag skulle hun komme å hente dem for så å kjøre alt på søpla. <3 En tur på Ikea ville hun også ta meg med på ettersom jeg manglet både det ene og det andre, og ikke kom meg noe sted uten bil. Nå sitter jeg bare her og lurer på hva i all verden jeg kan ha gjort for å fortjene all denne hjelpen. Hvem drar sliten fra jobb og rett til venninnen for å skifte lyspærene hennes? -Og pante tre poser med flasker? Herregud så god den jenta er.

Det er ingen hemmelighet at jeg har et sårt behov for bil om dagen.. -Så mellom søppelkasting og interiørshopping, tok Andrea meg til Skoda bilforhandler for litt titting, prøvekjøring og prating med bilselgerne. Jeg skal ærlig innrømme at jeg per dags dato kun har lyst på èn bil, og det er en Audi A3, men ettersom Andrea nettopp kjøpte seg en E golf selv, og har mye mer peiling enn meg, lar jeg hun få lære meg litt om hva som er smart bil og hva som ikke er det. Denne hvite Skoda Monte Carloen skulle være perfekt til mitt bruk, så da tok jeg meg jammen en prøvetur i den! Bilen var for all del super å kjøre, men har jeg falt for noe, så har jeg falt for noe... Neste uke går turen derfor opp til bilforhandleren Audi. Hihi! *Armeneiværet*

Bilselger: Så du er blogger du ja.. Da må jeg kanskje ordne deg en bloggpris!

Meg: Mja, det beste ville vært om dere sponset hele greia...

Akkurat satt meg i bilen for en prøvetur:

Meg: Godt han ikke spurte om sertifikatet! Jeg mistet det for flere år siden.

Andrea: Men herregud Marthe. Hvorfor har du ikke bare bestilt nytt?

Meg: Hvordan gjør jeg det da?

Andrea: .........*Sukk* Det får vi ta neste uke.

Ler meg ihjel! Hva skulle jeg gjort uten Handy-Andrea? <3

En smakebit på videoen!

God fredagskveld kjære, fine dere! Jeg ble jammen liggende ute på gresset i hele tre(!) timer denne ettermiddagen. Himmel, så deilig det var å bare ligge og lese, slikke sol og smile av de to overlykkelige hundene som løp rundt, hoiet, og jaget hverandre. Nå ligger de som to slakt på sofaen her, og det samme gjør jeg etter bloggpost og en porsjon tomatsuppe. Jeg tenkte jeg faktisk skulle bruke tven litt i kveld, men jeg har endevendt leiligheten og fjernkontrollen er ikke å finne noe sted, så da får jeg vel i stedet ta fredagsvasken! <3

Planen var jo egentlig å kjøre litt "wining and dining" med Kristina og Geir i kveld, men det bestemte vi oss for å ta igjen til uken i stedet. <3 De melder jo stor sol hver eneste dag hele neste uke også! *MEGAGLIS*

Jeg hadde akkurat kommet inn døra i leiligheten da jeg oppdaget at innboksen min var full av sneek peak bilder fra denne videosnutten vi har i vente for neste uke! Jeg skriver vi, ettersom jeg ikke har sett det ferdige resultatet selv enda. Jeg tror det blir bra jeg! Eller hva tror dere? Hva Dorco Shai har med skoshopping å gjøre får dere vel heller vente med å finne ut av til uken da. Hihi <3 Ønsker dere en fin fredagskveld! Kanskje noen av dere har et godt filmtips å dele med meg? Heh! Jeg kan ihvertfall se en film uten fjernkontroll! <3

En sånn hyggelig familiefilm ville vært alle tiders i kveld!

Har dere et tips på lur så blir jeg superglad <3

Kylling med spinatrisotto

Jeg starter helgen med å dele ukens middagsoppskrift jeg! Er dere klare for enda en frisk og god sommer-rett? Vel, dere får den uansett! Hehe. Jeg hadde en alt for bra kveld med min kjære i går. Vi la oss rett ut på hverandaen hans da jeg kom, spiste en hau med sushi til middag, og gikk på kveldstur til Hamresanden like før solnedgang. Barfødt og hånd i hånd gikk vi bare og skravlet og skravlet helt til klokken 22.00. <3

For en kveld, og for en uke! Jeg har våknet til enda en solskinnsdag og så fort dere er oppdatert skal jeg finne frem bok og bikini for et par timer ute i hagen. Tror hundene også er klare for litt kos og lek i sola!

Du trenger: 1. 1 liten pose babyspinat 2. Ca 50 g smør til risotto/steking av spinat 3. 4 skiver serranoskinke 4. 2 ferske kyllingfilèter 5. 1 frisk basilikumplante 6. 1 dl risottoriskorn 7. 1 terning kyllingfond utblandet i 6 dl varmt vann 8. 1 tomat 9. 4 sjalottløk 10. 2 fedd hvitløk 11. Salt og pepper 12. Litt sitronsaft

Slik gjør du:

1. Finhakk 3 sjalottløk og 2 fedd hvitløk. Surr dette i en gryte med 1 ss margarin til løken er blitt gyllen. Hell så i 1 dl risottoris og la også risen bli litt blank før du tilsetter 1/3 av kyllingfond-blandingen. Rør ofte mens risen koker, og når vannet nesten har kokt helt inn i risen, sper du med enda litt mer av kyllingfond-blandingen. Spe gjerne 3-4 ganger i stedet for å helle hele blandingen over med en gang.

2. Surr et par serranoskinkebiter rundt hver kyllingfilet og stek kyllingen lett i en varm panne med smør. Kyllingen skal ikke stekes ferdig. Den skal bare få en brun og fin stekeskorpe før den skal inn i ovnen.

3. Legg den så over i en ildfast form, strø over litt olivenolje, krydre med litt pepper og stek midt i ovnen i 15 minutt på 175 grader. Bruk gjerne et steketermometer for å sjekke at kjernetemperaturen er 67 grader når kyllingen tas ut av ovnen. La den så stå og hvile på kjøkkenbenken i 10 minutt før servering.

4. Når alt vannet har trukket inn i risottoen, tar du gryta til sides og tilsetter 1 ss smør. Strø over litt sitronsaft og smak til med litt salt og pepper. Stek spinaten i en stekepanne med 1 ss smør (den behøver bare 2 minutt), og bland den stekte spinaten inn i risen like før servering. Mmm! Der har du en smakfull og frisk risotto!

5. Hakk opp 1 tomat, 1 sjalottløk og en håndfull basilikum. Bland det hele sammen til en deilig tomatsalat.

Noen som kunne tenke seg å teste ut denne retten?

Oppskriften er beregnet for 2 middels store porsjoner.

The smell of summer 2015

Nå snakker vi sommer på sørlandet dere! Dette er kanskje til og med den aller beste tiden av den! De første ukene av juni måned er gull verdt spør du meg. Byens befolkning er enda i skole og jobb, og det betyr at jeg får ha strendene for meg selv! Hihi. Jeg er helt i lykkerus jeg etter denne formiddagen. Kristine og jeg har hoppet fra berget, solt oss på stranda, spist friske jordbær, fanget krabber i tanga, og bare lekt hundene suupertrøtte.  Lille Odelia har til og med tatt livets første bad! Skjønne lille var ikke like ivrig som Thio, men jeg tror hun syntes det var godt når hun først kom opp igjen. Det blir jo varmt selv for en hund uten pels i disse dager! Jeg er sikker på at det var nærmere 30 varmegrader da vi lå og stekte på steinene langs sjøen.

FY så deilig <3 Et bildedryss fra formiddagen vår får dere her! Jeg vet ikke med dere, men jeg blir ihvertfall sjeleglad av å se på dem. Tenk, nå er det sommer! Ihvertfall hos oss i Kristiansand. Jeg vet at ikke alle er like heldige rundt om i landet, men jeg krysser fingre og tær for at litt flere får smake på dette deilige været snart.

Kristinemor og jeg altså <3 Vi kan jammen kunsten å kose oss.

Nå skal jeg hive meg i dusjen, spyle hår og kropp for salt, og ta på finstasen! Daniel og jeg har en date i kveld. (Endelig!) Jeg har ikke sett ham siden søndag, og tre Danielfrie dager er litt i lengste laget.. Tenkte jeg skulle kjøre innom byens beste sushisted og ta med litt middag til oss. <3 Det har han vel fortjent etter å ha sittet på jobb i åtte timer og åpnet badesnapsene mine. Hihi! Nei, i kveld skal vi virkelig bare storkose oss!

Det håper jeg dere også skal! <3

It's just a little ball of fur

Det eneste jeg liker bedre enn hund, er hund og katt sammen. Heldige heldige bestis som får våkne til disse sjarmtrollene hver eneste dag. De fire pusungene hennes er fem uker gamle, og har akkurat begynt å sjangle rundt på stuegulvet. Hihi, jeg tror dette desidert må være den søteste alderen. De ser bare ut som små, forfjamsede hårballer som man må anstrenge seg for å ikke ta opp og kosemose flate. Jeg smelter...

Har dere sett noe så nusselig? Også tunga på tørk da..

At Kristine og jeg går på sommerdiett skal vi ihvertfall ikke ha på oss! Her går det pokkeren meg i Pizzabakeren annen hver dag. Pyttsann. Vi er jo noen spreke ungdommer! Dæver sikkert ikke av det heller.

Vi har fått enda en sommersdag i sør, og ettersom gradstokken viser hele 22 grader, tenkte Kristine og jeg oss på stranda denne torsdagen. Bestis er her faktisk hvert øyeblikk, så nå er det bare å gjøre klar hundene og finne frem bikinien! -For ja, med oss pakker vi både kamera, lunch og intet mindre enn tre hunder. <3

Ville bare innom for å dele litt nusselige kattebilder med dere, og ønske alle sammen en fin torsdag. Så blogges vi forhåpentligvis med litt strandbilder senere i dag. <3 Nyyt været dere som har det!

En forsmak på sommeren!

FOR EN DAG! Nå får jeg det virkelig ikke bedre. Etter å ha tilbrakt morgenen med Kristinemor, dro jeg altså til byen for å treffe min kjære bloggmate Kristina. Herregud som vi koste oss. Vi fikk bord helt ytterst på Sjøhuset, og ble dermed nærmest sittende sjøen, med utsikt mot både hav, strand, seilbåter og kajakpadlere. Noe så deilig! -Og den maten da. Vi bestilte begge hver vår porsjon med blåskjell og nøt lunsjen mens skravla gikk i ett. Heldigvis blir det nå ikke så lenge til neste gang! Førstkommende fredag tar vi med oss kameraene +  Geiremann, for enda litt mer wining and dining! Hoho, DET blir bra det. Så bra at jeg har bedt Kristina ta med videokamera for anledningen. <3

I skrivende stund sitter jeg og oppdaterer dere hos Annika. Hun har akkurat flyttet inn i ny leilighet og inviterte meg på en aldri så liten innflytnings-girlsnight! Så nå sitter vi og koser oss med oppkuttet vannmelon mens vi venter på at jeg skal få gjort jobben min. Så fort pcen slås av, skal det snurres film! Håper dere koser dere like mye som meg om dagen.

Junilivet er rimelig fantastisk. <3

Antrekk - 100615

Åh, livet om dagen! Jeg har virkelig ikke en ting å sette fingeren på. Vi har 20 varmegrader, sola stråler, og jeg er på farten fra morgen til kveld. I går startet jeg den fine dagen med et møte med Geir, før jeg dro videre på lunch med Kristine og Andrea. Så var det bare å komme seg hjem, oppdatere dere, lage middag og få to nydelige mynder på besøk!

I dag blir ingen dårligere dag! Jeg har startet onsdagen med et morgenbesøk hos bestis. Hun har hjulpet meg å knipse litt bloggbilder, og jeg har kost ihjel pusene hennes, som nå har blitt fem uker! *SMELT* Jeg skal se om ikke jeg kan få knipset noen bilder av småtrollene før jeg forlater redet. <3 Klokken 16.00 har jeg nemlig en lunch-date med Kristina, så da hopper jeg avgårde for enda en lunch på idylliske fiskebrygga, før en jentekveld venter i den nye leiligheten til Annika. Mihi, for et liv! Hopper bare rundt fra den ene venninne-daten til den andre jeg i dag <3

Kamera blir med meg i hele dag, så vi skrives mer senere!

Skjørtet er splitter nytt og fra Bikbok <3 Likte dere det?

Vinn Imsdal Iste Beachbag!

Hurra! Da har jeg fått tilsendt videosnuttene som ble laget fra forrige ukes pool party! Herlighet så gøy. Hele opplegget var i samarbeid med Imsdal, og målet var rett og slett bare å vise frem deres splitter nye produkt! Har dere smakt Imsdal iste? Den finnes i smakene sitron og fersken og er laget på ekte te og rent kildevann. Jeg likte dem begge to, men kanskje speeesielt den med smak av fersken? Ah, iskald iste på sommerstid... <3

Kunne du tenke deg en beachbag stappfull av iste? Da vi bloggerne var samlet under innspillingen forrige tirsdag fikk vi nemlig i oppgave å signere en hau av proppfulle Imsdal-beachbager! Disse skal altså deles ut til dere, og alt dere behøver å gjøre for å være med i trekningen er å laste opp ditt eget "Ice, Ice Baby-moment" på instagram, med hashtag #Imstaliste. Eller du kan sende en snap til ImsdalISTE <3 Hihi, lykke til!

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=wfKCYgLKBUA[/embed]

Min variant av Ice, Ice baby kan du se på instagram HER

Øverste bilde er lånt fra www.annijor.no <3 

Bestis svarer - Cathrine om Marthe

Cathrine - Bestevenn siden 8. klasse:

Dagen Cathrine og jeg ble bestevenninner var dagen hun la en papirlapp på pulten min. Hun sendte den midt i skoletimen på ungdomsskolen, og da jeg åpnet lappen, leste jeg: "Vil du finne på noe i dag? Ring rundt JA, KANSKJE, eller NEI". Jeg ringet rundt JA, og samme kveld satte vi i jacuzzien jeg hadde hjemme, skravlet og lo som om vi hadde kjent hverandre i årevis. Dette er nå faktisk 10 år siden, og i dag er vi like gode venner. Cathrine og jeg er superlike på noen ting og superforskjellige på andre ting, og jeg tror det er nettopp derfor vi klaffer så bra! Cath er jenta jeg deler mine jålete, morsomme, og halvgale sider med. Hun er den ene jeg har som ikke kunne brydd seg mindre om hest, som jeg kan gå på shopping med i timesvis, og som ikke sparer en krone på restaurantbesøk. Ja, og som ikke minst.. ALLTID stiller opp. <3 Jeg er så heldig som kan kalle henne for min bestis. <3 Litt fordi hun er god tvers igjennom, og litt fordi hun har rumpe som Nicki Minaj. Hehehe.

Hva er ditt beste minne sammen med Marthe? Definitivt sommeren 2013. Vi var i Oslo på girlsweekend i bare noen dager, men det føltes som en 2 ukers sydenferie! Alt vi gjorde var å dra på shopping, sole oss, drikke vin, gå turer i parken, spise god mat på en rekke restauranter, og selvsagt sjekke bylivet. Vi gjorde det vi bare elsker, og lagde minner vi aldri kommer til å glemme <3 Jeg husker spesielt den ene kvelden. Vi dro på byen i 23 tiden, løp fra utested til utested, traff en hau av mennesker og dro først hjem da solen sto opp. Marthe og jeg holder vanligvis såvidt ut i 2 timer på byen, men denne helgen slo vi oss helt løs. Livet var en lek, og vi bare lo og lo fra morgen til kveld. Dagen vi skulle reise hjem spurte jeg Marthe om hun egentlig hadde lyst til å dra, og da hun svarte noe sånn som "nei, er du stein?" booket vi om billettene og ble et par netter til. Jeg har aldri hatt en sommer fylt med så mye latter! Sommeren 2013 var ubeskrivelig bra.

Gråter Marthe mye? Svaret her er faktisk nei. Jeg har sjelden sett Marthe gråte, og glad er jeg for det! Hvis man ser Marthe gråte så er hun virkelig lei seg. Hun kan selvfølgelig bli trist, men hun er den flinkeste jeg vet om til å holde hodet oppe og tenke positivt. Nei, Marthe er aldri avhengig av noen, og Marthe klarer seg alltid.

Hvordan er Marthe når man møter henne og ikke kjenner henne? Er hun sjenert eller veldig utadvent? Marthe kan nok virke sjenert. Hun er den som kan bli litt stille når det er mange folk som hun ikke kjenner, men så fort man tar initiativet og kommer i snakk med henne så snakker hun i vei. Noen har faktisk et inntrykk av at hun er litt overlegen når hun er offentlig, men det kan jeg bekrefte at hun ikke er. Hun er selvsikker og har en litt bestemt holdning, med hodet hevet akkurat som meg selv. Jeg forstår at det fort kan misstolkes, men høy på seg selv er hun ikke i det hele tatt. Marthe er verdens søteste. Bedre hjerte finner man ikke. Stopper du henne på gaten så får du garantert se den strålende, glade og søte jenta hun er.

 Har Marthe det så bra som det fremstår som? Hun har aldri en ukens nedtur å fortelle om? Marthe har nedturer hun også, men stort sett handler nedturene om en knust mobilskjerm eller en dårlig kakeoppskrift. -Og uansett.. Helt ærlig.. Hvor gøy er det og lese om andres problemer? Det er kanskje noen som synes det er underholdene, men det er ikke det Marthe ønsker at bloggen skal dreie seg om. Det er ikke det at hun prøver å fremstille seg selv som feilfri eller perfekt, men hun har valgt å være en positiv blogger. Hun ønsker at leserne heller skal sitte igjen med et smil om munnen etter å ha lest et innlegg. Er ikke det mye bedre?

Hva misunner du mest ved Marthe? Hun er dritlekker! Men jeg må si at jeg også misunner henne for at hun alltid klarer å se det positive i ting. Hun klarer alltid å være den som motiverer! Marthe er den jeg kan snakke med alt om, som alltid har gode råd og som får meg til å forstå at ting alltid ordner seg. Verdens beste Marthe.

Awwww. Jeg smelter <3 <3 Disse venninnene mine er faktisk til å spise opp.

Svarene til Annika finner dere HER, og svarene til Kristine i et innlegg HER


Andrea sine utvalgte spørsmål får dere i et eget inlegg!

Maten i min vanlige hverdag

Jeg ble så inspirert av blogginnlegget som Kristina hadde forrige uke, at jeg fikk lyst til å skrive mitt eget "min matdag i bilder-innlegg". Håper dere finner innlegget mitt like inspirerende som jeg fant hennes! Det er ikke sjeldent det dukker opp spørsmål rundt maten jeg spiser i hverdagen. Noen lurer (utrolig nok) på om jeg følger en kostholdsplan, og noen vil vite både mengden mat og antall kalorier. Dette er noe jeg forhåpentligvis aldri vil gi et fasitsvar på. Enkelt og greit fordi jeg ikke har peiling. Jeg spiser akkurat det jeg har lyst på, og i akkurat den mengden jeg føler for. Jeg har alltid hatt et godt og avslappet forhold til mat og føler meg like både sunn og sterk selv etter å ha tatt en sjokoladebit om onsdagskvelden. Så vet dere det <3

Frokost...  I en god periode har jeg grøt til frokost, og i en dårlig spiser jeg sjokoladeboller. Heldigvis er det med årene blitt flere av de gode periodene. -Og skulle jeg være for lat for å lage meg litt hjemmelaget havregrynsgrøt, så har jeg mer eller mindre alltid en variant av grøtene til Fjordland i kjøpeskapet. Da kan jeg faktisk finne på å vame en pakke risgrøt for å spise halve til frokost og halve til lunch. (Det er veldig mye grøt i disse pakkene). Eller, jeg vet ikke med dere, men mye til en frokost-porsjon for min mage ihvertfall.

Lunch... Jeg er ikke en av dem som styrer unna brød. Jeg elsker brød, og spiser det gjerne både til frokost, lunch og kvelds. Den siste tiden er jeg blitt frelst av brød med most avokado, kyllingfilèt-pålegg og en liten bit med paprika. Ellers er det ingen hemmelighet at jeg er blodfan av sushi. Er jeg på farten så kan jeg nesten garantere at jeg kjøper med hjem en porsjon sushi til lunch. Sushi med et iskaldt glass vann. Salat er jeg også blitt utrolig glad i å eksperimentere med. Jeg elsker foreksempel vanlig salat med pesto og pasta, ruccolasalat med melon og spekeskinke, sæcarsalat med kylling og dressing, og tomatsalat med mozzarella.

Kjøpeskapet mitt er også alltid fylt med gode juicer!

Middag... Hva jeg har til middag varierer veldig fra dag til dag. Jeg elsker all mat, og har ingen "nei-liste" på kostholdsplanen. Jeg spiser det jeg har lyst på. Noen dager er det pasta, kylling, fisk, eller fiskegrateng. Andre dager er det suppe, en biffmiddag, gryterett eller tex-mex. Det jeg er mest opptatt av er at tilbehøret skal være litt spennende! Jeg har foreksempel aldri vanlige, kokte poteter til middagene mine. Har jeg poteter så lager jeg heller godt krydrede båtpoteter, eller en smakfull hjemmelaget potetmos. Ellers elsker jeg å prøve meg frem med risotto, pasta, eller krydret couscous. En biff med smakfullt tilbehør er så vanvittig mye bedre enn en biff med tørr ris og en ferdigpose bearnè. Er dere ikke enige? Det handler bare om å være kreativ!

Prøv deg frem, og ikke vær redd for å teste noe nytt!

Kvelds... Til kvelds har jeg som oftest en skål musli toppet med biola og bær. Favoritten er musli med druer og blåbær! Dette er sånn jeg må beherske meg for å ikke overspise av. Det smaker bedre enn lørdagsgodtet jeg fikk utdelt da jeg var seks! Er jeg lei av musli så spiser jeg brød med godt pålegg. Enkelt og greit.

Mellom-måltidssnacks... Ofte blir jeg småsulten mellom spesielt middag og lunch. Jeg spiser gjerne ikke middag før sent om ettermiddagen, og da kan det fort friste med et ekstra lite "måltid". Da går jeg stort sett og knasker på en oppkuttet mango, litt frossne druer, jordbær, blåbær, eller bare en avokado med sitron, salt og pepper. Har jeg frukt som snacks, så dypper jeg det alltid i en boks mager vaniljekesam. Blir.Aldri.Lei! -Og har jeg ingrediensene i hus så er det gjerne også som mellom-måltid jeg lager meg en smakfull smoothie.

I helgen... Når andre steker baguetter, og lager seg egg og bacon til frokost, steker jeg meg hjemmelagde pannekaker. Pannekaker med rørte jordbær, sukker og litt lime. Æsj, nå ble jeg sulten igjen..

Bella er ihvertfall alltid klar for pannekakene mine!

Hvordan ser en matdag ut for deg?

Del gjerne litt matinspirasjon med meg!

Den aller siste gangen...

Mitt siste kyss... Fikk jeg i bilen i går, da D akkurat hadde kjørt meg hjem. Det var et alle tiders på-gjensyn-kyss! Kall meg gjerne gal, men i går var faktisk første gang jeg gikk sminkeløs foran han. Jeg har sovet, badet, og gjort alt med sminke under hver eneste date siden vi traff hverandre i november.. Jepp! Da han en gang i desember spurte når han skulle få se meg uten maska mi, fikk han bare til svar: Når du er blitt skikkelig forelsket. Vel, nå må han være det, for det er et døgn siden og vi har fremdeles kontakt! Hehe.

Mitt siste møte med en bloggleser...

Var på lørdag. Det er ikke så uvanlig at leserne kommer bort når de har fått litt alkohol i blodet, og denne gang var det en ung herremann som ville hilse på. Daniel og jeg satte på Frk Larsen i byen da den søte gutten kom bort og satte seg ved siden av meg. "Hei Marthe, jeg heter Daniel (ja Daniel) og har lest bloggen helt siden du blogget sammen med hun Kristina". Han visste mer eller mindre alt om hva jeg hadde gjort den siste tiden, og hadde bare gode ord å komme med. Han var så skjønn at min Daniel like godt inviterte han med på nach.

Mitt siste gullkorn... Vel, det var ikke mitt, men jeg får dele bestis sine ord fra lørdagskvelden. Hun kjørte bil, så dette var til og med før alkoholen kom inn i bildet. Hehehe. Er det rart jeg føler meg velsignet med en venninne som dette? Er det noen som fyller hverdagen med moro så er det denne jenta. <3

Kristine skal parkere et sted parkeringen er gratis i 24 timer.

Kristine: Nå er klokken halv åtte.. Da må jeg telle 24 timer frem da..

*Halv ni, halv ti, halv elleve, halv tolv, halv ett, halv tooo...*

Kristine: Stemmer det at klokken blir halv åtte om 24 timer?

Meg: Hahahaha, jeg elsker deg <3

Min siste kjærestekrangel... Daniel og jeg har faktisk ikke kranglet en eneste gang enda, men fredag kveld var en sånn "jeg er sur på deg, men jeg vet ikke helt hvorfor-kveld". Jeg var sur fordi han var sur og han var sur fordi jeg var sur, så den litt lengre, hyggelige godnatt-samtalen ble fra begge side erstattet med en enklere "god natt" snap. Da det ble lørdag morgen spurte han om ikke han kunne komme innom bare for å gi meg et kyss, og ettersom jeg satte sminkefri på et rotete kjøkken, sa jeg pent nei, du ser meg hos deg klokken 18.00. <3 Da jeg kom klokken seks, fortalte han at han bare hadde tenkt til å komme innom med en bukett roser. Awww. Gjett om jeg angret!! Den mannen. Notetomyself: Vær sur uten grunn litt oftere. <3 <3

Min siste tåre... Det er deilig å kunne si at jeg ikke kan huske sist jeg var lei meg eller hadde så vondt at jeg gråt. -Men jeg må innrømme at det falt noen tårer under nest siste episode av slankekrigen! Hehe, det var da deltakerne fikk reise hjem og se familien sin igjen. Ååå <3 Da ble det litt skiking på meg og gitt.

Min siste kriminelle hendelse... Kriminell og kriminell.. Jeg var vel verre da jeg var liten. Jeg husker spesielt godt da jeg stjal på butikken. Venninnen og jeg var på bensinstasjonen i nabolaget, kastet hver vår innpakket tyggegummi på gulvet, for så å tråkke på den og slepe den med oss ut under skoen. Herregud. Det så sikkert ikke misstenkelig ut i det hele tatt.. -Men over til min siste "kriminelle" hendelse.. Tror bare jeg må slutte å være i Oslo. Jeg er ikke vant med at man må kjøpe seg billett på en kiosk eller i en automat før man går på bussen (med mindre en har kontant), så et minutt før bussen kommer står jeg der og vurderer om jeg skal vente på neste eller bare snike meg på og håpe det ikke er kontroll. Ettersom jeg under mitt forrige opphold, bare skulle sitte på to stopp, gikk jeg for sistnevnte. Tror dere ikke det er kontroll på første buss-stopp? Heldigvis hadde Cathrine og jeg satt oss foran i bussen, så akkurat i det kontrollen gikk inn bak, snek jeg meg ut foran mens jeg veivet med en billett som var gått ut døgnet før. Puh, slapp unna der og!

Min siste hangover... Usj! Det er lenge siden jeg har følt meg så fæl som i går. Jeg fikk ikke sove om natten og var derfor helt ferdig da Kristinemor kom på besøk for vår ukentlige "pizzabakeren-søndagsdate". Jeg sov fra klokken 20.00 til 09.30 i dag tidlig, og er enda helt ferdig. Puh. måtte det bli en stund til neste fest.

Slenger med Kristines nest-siste gullkorn også jeg... Dreper meg av den jenta.

Kristine: Kan du kjøpe ob for meg?

Meg: Haha! Du har søkt jobb på kondomeriet, også synes du det er flaut!?

Venninne: Ja, jeg kan godt selge sexleketøy jeg, men når jeg kjøper ob så føler jeg kassemannen ser på meg og tenker "den skal inn i dåsa hennes".

Meg: Hahaha! Herregud Kristine!! Rosa eller blå!?

Hihi, håper dere liker disse innleggene! <3

Jeg ler meg ihvertfall ihjel når jeg skriver dem.

Uken som gikk...

Ukens høydepunkt... 1. Jeg må trekke frem mandagskvelden med Cathrine i Oslo. Jeg kom frem nærmere 20.00 om kvelden, dro rett og kjøpte kinamat og tok det med hjem til henne ettersom hun stakkars var superdårlig i formen. Vi fikk ikke mange timene sammen, men det var superhyggelig å få skravlet litt igjen, spist noe digg og oppdatert hverandre på livet. <3 2. Ellers var tirsdagen også supermoro, med både pool party, filming, bildeknipsing og det hele. 3. Og helgen har vært fantastisk. Gårsdagen var virkelig helt super. Jeg tror vi var 13 eller 14 stykk som ble sittende hos Daniel, drikke vin, skravle og se Champions league finalen.

        Ukens latter... Kanskje onsdagens taxitur til Daniel. Jeg ba sjåføren stoppe på butikken så jeg kunne løpe inn og kjøpe noe viktig før vi kjørte videre. Sjåføren stoppet, jeg løp inn, og kom ut igjen med fire sjokoladeruller. Med "viktig" tror jeg ikke sjåføren hadde sett for seg noen pakker med Freia Smoothieruller, men i stedet for å forklare mannen at jobben min gikk ut på å promotere sjokoladen, lot jeg han heller tro jeg var sjokkisavhengig. Så der satte jeg i setet og fniste for meg selv, av mitt livsnødvendige behov for sjokoladeruller <3

Ukens nedtur... Ukens nedtur må være da jeg våknet til morgenen i dag og følte jeg befant meg sjøsyk på danskebåten. Formen har ikke vært så dårlig på lenge, men kvelden i går var så absolutt verdt det. Jeg dro på nach med Daniel og guttaboys etter byen, og var faktisk ikke hjemme før klokken 04.30 i natt. Puh, da kan man bare ha det så godt når hodet verker dagen etterpå!

Ukens innkjøp... Kanskje den blå kjolen fra H&M? Jeg kjøpte også en hvit blondetopp og en sort liten tøyshorts fra Vero Moda. Skal vise frem dette i et antrekk til uken! <3

 

Ukens cravings... Tomatsuppe. Jeg har hatt tre tomatsuppemiddager denne uken. Hihi! Blir visst aldri lei. Sjokolade og smeltet marshmallows grillet i en ildfast form var heller ikke feil som torsdagssnacks.

Ukens sang... Flashlight med Jessie J. Synes den Er.Så.Fin. Har hørt den sikkert sytti ganger denne uken.

Hvordan har deres uke vært? <3

Håper formen er litt bedre hos dere denne søndagen!

Antrekk - 060615

Angret litt på at jeg ikke bare satte håret i en hestehale under denne lille antreksshoten. Jeg glemte at vi hadde fått storm her i dag! Hehe, jaja kjekt med litt hår i fjeset <3 Den knallblå kjolen jeg har tatt på meg for kvelden er splitter ny og fra H&M. Tror jeg betalte 299kroner for den. Synes den er så fin med blondedetaljene bak på ryggen. Skulle bare gått uten bh så de kom enda bedre frem. Jakken jeg har på meg er fra Zara, og pumpsene fra Michael Kors. Det er by-skoene sine det! Haha, finnes ikke mer behagelige sko.

Nå gleder jeg meg en hau til å hilse på guttaboys, kjærestene deres og selvfølgelig mine egne. Jeg tror ikke Daniel har hilst på verken Cathrine og Kristine, så det er vel på høy tid å gjøre noe med. Ønsker dere alle en fin lørdagskveld, så skrives vi igjen i morgen! Jeg tror jeg lar kamera ligge igjen hjemme, men jeg skal alltids komme på noe annet spennende å oppdatere dere med i morgen. Vi må blant annet ha en ny runde "Uken som gikk"! Det er jo blitt en fast søndagsspalte! Herlig å høre at så mange gleder seg til disse innleggene. <3

Kos dere så lenge! Nyt lørdagskvelden <3

Energizing smoothie bowl

God lørdag alle sammen! Jeg startet dagen med en gåtur til butikken. Vi har fått strålende sol og 16 varmegrader her, så i dag var det faktisk ikke snakk om å ta buss. En friskere porsjon "smoothie bowl" sto på frokostmenyen, og til den måtte det handles inn litt frukt! Fy søren så DIGG. Bringebær og kokos er ingen dum kombinasjon... Dette kunne jeg spist både som frokost, lunch og dessert. Dere bare lage den! <3

Både morgenen i dag og kvelden i går har gått til litt verdifull Marthe-tid. Jeg har bare kost meg hjemme alene i leiligheten, spist god mat, sett finalen i The Voice (Hurra for Yvonne!), lest inspirasjonsblader og slappet helt av. Kjempedeilig ettersom lørdagskvelden blir supersosial. <3 Jeg skal være hos Daniel klokken 18.00 i kveld, spise taco og kose meg med noen av både mine og hans venninner og kompiser. Tror det blir meget bra!

Oppskriften på den deilige frokosten min får dere under her. Her snakker vi bowl of goodness! Ville bare friste dere med enda litt flere matbilder før jeg hopper i finstasen og drar til Kristinemor for antrekksshoot.

Du trenger - 2 porsjoner: 1. 200g frossne bringebær 2. 1 dl kokosmelk 3. 1 banan 4. 1/2 mango 5. 2 ss honning 6. Kokosflak og friske bringebær som topping

Mos alt sammen i en blender og smak til med litt ekstra honning!

Ønsker dere en strålende lørdag <3 Nyt finværet dere som har fått det.

Laks med mangosalat

Du trenger: 1. 2 lime 2. 1 dl olivenolje + 4 ss 3. 1 mango 4. 1 avokado 5. 1 ss revet pepperrot 6. En håndfull korriander 7. 2 dl creme fraiche 8. 1 chilli 9. Laks for to 10. Salt/pepper

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 200 grader og start med å marinere laksen. Bland sammen 1 dl olivenolje, saften + skallet (revet) av 1/2 lime, 1 fedd knust hvitløk og 1/2ts salt og pepper. Smør laksen inn og la den stå og godgjøre seg i kjøleskapet en god halvtime. Ha den gjerne lengre. Jo lengre den får stå, jo bedre vil den smake!

2. Kutt så opp mango, avokado, og chilli som du blander sammen i mangosalaten.

3. Tilsett 4 ss olivenolje og strø over saften av en halv lime.

4. Finhakk en neve korriander og bland også dette inn. Smak til med salt og pepper.

5. Legg den marinerte laksen i en ildfast form og stek midt i ovnen på 200grader i 12 minutt.

Slik gjør du - Pepperrotkrem:

1. Bland 2 dl creme fraiche med saften av en halv lime, 1 ss revet pepperrot og litt salt og pepper. Hell den ferdige kremen over laksen like før servering, og pynt gjerne også med noen limebåter på toppen. Mmm!

Håper det smaker! -Og håper dere har hatt en fin kveld <3

Helg med god samvittighet

Leiligheten er nyvasket, kjøleskapet fylt opp og ukens PT time vel gjennomført. Jeg sier bare GOD HELG! For en følelse. Nå mangler bare bloggoppdateringene så er alt perfekt. Jeg skulle jo helt klart ha forhåndsskrevet noe som kunne ha blitt publisert til morgenen i dag, men men. Dere får heller lese litt ekstra blogg på kveldstid! Ukens middagsoppskrift kommer nemlig også litt senere. Jeg har handlet inn til en ordentlig sunn og frisk sommermiddag, så om resultatet blir som jeg ønsker, kommer oppskriften i kveld!

Men først til dagens PT time, som var rimelig fantastisk. FOR ET VÆR! Det var "bare" 15 grader, men selv da sola gjemte seg bak skyene var det varmt nok til å traske rundt i bare shorts og singlet. Juni altså.. <3 I love you! I slikt vær må bildene selvsagt knipses utendørs, så Sindre samtidig kan få jobbet litt med brunfargen..

Sindre: Jeg er så latterlig bleik!!

Meg: Nei, nå må du gi deg.

Sindre: Jeg kunne like godt vært en død mann!!

Hahaha, jeg dæver jo hver eneste gang han åpner munnen. Eller, han behøver ikke engang å si noe. Et blikk er alt som skal til før jeg vrenger meg i latter. Ah, nei alle skulle fått smake på stemningen i crossfitgarasjen. Den er magisk! Energien og engasjementet til disse guttene er bare helt fantastisk. Akkurat nå om dagen tror jeg faktisk den er i ferd med å nå nye høyder, for 1 august stenger de ned i Narviga og åpner et nytt 500 kvadrats lokale midt i Kristiansand by! Faktisk nærmest PÅ bystranda! Himmel og hav, så bra det kommer til å bli. Tidenes guttedrøm har endelig gått i oppfyllelse, og Det.Er.Så.Fortjent. For noen flinke mannfolk!

Før jeg starter på middagen.. Her kommer oppskriften på dagens økt sammen med Sindre! Kanskje dere vil prøve dere på den selv? Den tar 18 minutt og føles SUPERDIGG! Vel, ihvertfall etterpå. Jeg brukte ca et og et halvt minutt på èn runde og kjørte derfor til sammen 28 repetisjoner mellom hver pause.

AMRAP

3 minutt med 8 clean and jerk og 8 burpees

3 minutt pause

3 minutt med 8 thrusters og 8 burpees

3 minutt pause

3 minutt med 8 snatch og 8 burpees

3 minutt pause

3 minutt med 8 toes to bar og 8 burpees

Lykke til! Og ikke glem å følge Sindre på Snap!

Mannen er genial.. Crossfitpappa heter han der.

Junineglene er i boks!

Neglbehandlingen er sponset

Hei igjen, og god kveld! Jeg startet denne torsdagen med frokost på Joe & The Juice, 25  minutt i solariumet, og 40 minutt på kontoret til Geir. Denne gang klarte jeg til og med å være snill med den stakkars mannen. 40 kjeftefrie minutter fikk han! Hehe. Jeg glemte både utlegg og bankbrikker hjemme, så vi fikk ikke gjort stort annet enn å skravle, og ta noen telefoner. Jeg får heller dra tilbake neste tirsdag igjen. Får jo aldri nok av Geir!

Nye gelènegler har jeg også fått ordnet meg! Det gjorde jeg riktignok i går, men ettersom jeg først hadde fotografhjelp i dag, deler jeg noen bloggbilder av dem med dere nå. Tenkte jeg skulle være litt gal og gå for knallblå nå som vi er i juni måned! Mangler bare sommerbrune fingre nå, så er jeg der. Hihi <3 Det er som alltid Anita fra Auds Minste som har lagt neglene mine, og jeg kunne som vanlig ikke vært mer happy!

Nå har finstasen blitt erstattet med pysj, tøfler og tutt på hodet. Jeg tenker nemlig å ta ukens store rengjøring så fort dere er oppdatert. Jeg hater å vaske på alle andre dager enn mandag, fredag og søndag, men i dag trengs det enkelt og greit bare! Så da setter jeg på litt ordentlig gladmusikk og gjør det beste ut av det. Kanskje finner jeg til og med ut at jeg liker å vaske på torsdager og? <3

Dere kan booke negltime hos Anita på: 38024700

Ønsker dere en finfin kveld! Vi sees igjen i morgen <3

Årets idè - Dipp til kjeks!

Noen gang lurt på hvilken type snacks som er den mest usunne av de alle? Her har dere svaret! Salte Ritzkjeks dyppet i blandingen av smeltet sjokolade og grillet marshmallows.. Hehehe kjente kiloen la seg bare av å skrive det. Neida, har man lyst så har man lov.. Vel, så lenge man ikke har lyst hver eneste dag hele året da. Hihi! Dette innlegget tok litt lengre tid å lage enn planlagt. Jeg klarte nemlig å svi marshmallowsene så til de grader på første forsøk. Ikke vet jeg hva jeg tenkte med, men jeg satte ovnen på 275 grader (varmluft + grilling), og etter tre minutt bare O-S-T-E stua av svidd marshmallows.. Sjokoladen og marshmallowsene var ca like sorte, og det hele måtte bare gå rett i søpla. SÅ var det bare å tusle tilbake til butikken for å kjøpe nye ingredienser til et nytt forsøk. -Som heldigvis gikk en heeel del bedre. Nomnomnom så digg det ble!

Jeg elsker kombinasjonen av salt og søtt når jeg skal ha meg noe snacks om kvelden. Salt til sjokolade er kanskje noe av det beste som er! Er dere ikke enige? Får dere lyst til å prøve dere på denne lille oppskriften så vil jeg anbefale å bruke nettopp Ritz som dyppe-kjeks. Ellers tipper jeg det blir alt for søtt. <3

Idèen til denne snacks-oppskriften fant jeg på facebook da jeg skrollet meg gjennom forsideveggen til morgenen i dag. Dere finner en liten videosnutt med fremgangsmåte på Buzzfeed sin facebookside HER. Bare ikke gjør samme feil som meg å skru ovnen på maks ettersom videoen viser 400 grader. Hehe!

Du trenger: 1. 1 pose marshmallows 2. 200g melkesjokolade 3. Ritz kjeks

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 125 grader.

2. Dekk en ildfast form med melkesjokoladen brukket opp i biter.

3. Legg marshmallowsene over sjokoladen igjen og sett formen midt i ovnen.

4. La stå til du ser at marshmallowsene er blitt myke. Skru så ovnen på "grill" i 1-2 minutt bare for å få litt farge på toppen. Finn frem Ritz-boksen og dypp den salte kjeksen i den søte, varme, sammensmeltede blandingen. He-rre-gud, så godt!

Bare et lite tips til dere som ikke stresser med bikinisesongen!

Hihi, nå lukter det grillede marshmallows i hele nabolaget her. <3

Bloggers Pool Party at Plaza

Her kommer enda litt flere bilder fra gårsdagen! Må jo dele litt fra pool partyet som fant sted om formiddagen også. Jeg er ikke sikker på hvor mange bloggere vi var, men vi var en del som trasket rundt i bikini, lekte oss i bassenget, og drakk Imsdals nye Iste-varianter. Utenfor plasket regnet ned, men i toppetasjen på Plaza, tuslet bloggerne rundt i hæler, bikini, solbriller og strandhatter. LIVET altså.. <3 Jobben gikk rett og slett bare ut på å ha det gøy. Knipse bloggbilder, smile, le og more oss. Med andre ord, gjøre det vi liker aller best.

Jeg knipset ikke all verdens med bilder, men her er noen! Det vil også komme en videosnutt etterhvert, og den er jeg redd blir hysterisk klein. Hehehe, nei den blir morsom, men jeg tror vi var flere som slet litt med replikken vi fikk utdelt. Dere får bare vente og se! Nå skal jeg hive meg i dusjen og gjøre meg klar til tomatsuppemiddag med mannen. <3 Jeg skal være hos han klokken 19.00, og jeg gleder meg som en unge!

Det er tre dager siden sist og det føles som tre uker <3

Yesterday's behind the scenes

Ååå hvor skal jeg begynne? Jeg vet ikke om dere har savnet meg det siste døgnet, men jeg har ihvertfall savnet dere! For at vi skulle få alle prosjekter unnagjort på en og samme dag i går, holdt vi på med både filming og bildeknipsing fra tidlig om morgenen til sene kvelden. Jeg fikk ikke satt meg på toget før klokken slo 22.25, og først 04.00 var jeg hjemme i Kristiansand. Puh! Litt trøtt da alarmen ringte 07.40 for negltimen min i dag, men hallo i luken. Det har vært så verdt det! Herregud så gøy jeg har hatt det! Jeg kunne gjentatt gårsdagen når som helst, for himmel så fine mennesker jeg fikk jobbe med. Heldige meg. <3

Jeg fikk akkurat tilsendt litt behind the scenes bilder fra gårsdagens siste filmprosjekt, så jeg tenkte jeg kunne starte med å dele noen av dem! Det er kanskje ikke så vanskelig å gjette at denne videoen er i samarbeid med Dorco Shai? Min rosa, lille bestevenn! Vi startet filmingen på Steen og Strøm shoppingsenter, og dro deretter videre til en leilighet på Solli for filming av badescener, og wait for it... Marthes monolog. Huff, denne gang klarte jeg altså ikke å lure meg unna pratingen! Hehe. Jeg grudde meg selvfølgelig noe aldeles til denne delen av dagen, men heldige meg fikk utdelt det snilleste filmcrewet på jord. Aldri sett maken til forståelse og tålmodighet. <3 Jeg kunne ikke følt meg mer trygg, og nettopp derfor tror jeg resultatet blir superbra!

Gleder meg faktisk en hau til å dele både video og bilder med dere <3 Jeg fikk ikke tid til å oppdatere dere med noe som helst i går, men jeg ga prosjektleder "Christina" ny stilling som snapassistent, så dere som følger meg på snap, fikk ihvertfall en smakebit på hva jeg drev med. Hihi. <3 Håper det står bra til med dere alle.

Jeg skulle egentlig ha vært på PT time jeg nå, men den er jeg rimelig takknemlig for at vi har flyttet til fredag. Nå er det på tide å la hode få en time på puta, før jeg starter på neste post. <3 Ah, det er deilig å være tilbake foran pcen igjen! Ønsker dere en nydelig onsdag, så skrives vi igjen om ikke så lenge.

Til Oslo for nye eventyr

Eventyr og jobb er vel samme greie når man er blogger? Hovedoppgaven min i morgen blir å traske rundt bassenget på Plaza, smile, være glad, og si noen replikker. Hihi, får ikke en stort bedre jobb enn det! Det er to spennende videoer av to helt forskjellige produkter som skal produseres, så hele morgendagen kommer til å gå til filming. Litt på Plaza, og litt på et kjøpesenter! Hihi, mer om det tenkte jeg å fortelle dere etterhvert <3

Nå sitter jeg på bussen jeg! Jeg rakk ikke å få innlegget klart før jeg dro, så nå sitter jeg og oppdaterer dere fra Sørlandsekspressen. Like greit å ta buss når nettet faktisk fungerer på dette transportmiddelet! Jeg får jo gjort en hel hau jeg på de fem timene det tar til hovedstaden. <3 Eneste problemet nå er at den deilige tomatsuppen jeg spiste til frokost har gjort meg latterlig tissetrengt. Jeg innbiller meg at jeg blir kvalm resten av reisen om jeg går på busstoalettet, så nå sitter jeg her og holder meg for harde livet. Hehehe, jeg vet, jeg vet. Det er ikke så synd på meg. Jeg skal manne meg opp og ta steget inn i kloakken... Snart. Vel, kanskje..

Ah, så spennende de neste par dagene blir! -Også gleder jeg meg selvfølgelig til å se bestis igjen. Jeg kommer frem rundt syv i kveld, og da flytter jeg rett inn hos Cathrine for natten. Det blir ikke mange timene jeg får sett henne, men noen timer er bedre enn ingenting <3 Håper dere har fått en fin start på både uken og måneden. Tenk, nå er det første JUNI! Smak litt på den du, om dagen din trenger en oppløftning! <3

Vi skrives fra Oslo da dere! Ha det fint så lenge <3

Kjolen jeg har på meg på bildene er fra Topshop.