hits

juni 2014

And so the adventures begin

Åh, hallo for en fin dag! Jonas og jeg kom nesten akkurat hjem fra noen gode og varme timer i Chiang Mai Zoo. Dere må ikke tro det blir noe kjøligere her bare fordi det regner! Her viser visst gradstokken minst 34 varmegrader enten det er natt, dag, sol eller regn. Gud hjelpe meg så fantastisk. Jeg skulle vært verdens lykkeligste om jeg bare fikk ta med meg denne varmen hjem. <3

Chiang Mai Zoo består både av dyrehage og akvarium, så i dag har vi rett og slett hilst på all verdens søte vesner! Ettersom det var mandag og de lokale har vært på skole og jobb fikk vi til og med omtrent hele parken for oss selv! Ikke verst, ikke verst.

Jeg tenkte ikke å skrive all verdens i dette innlegget. Dere har nok med det lange bildedrysset! -Men jeg kan jo meddele at en stykk frøken bare har gått rundt som et overbegeistret barn denne formiddagen. Vi har matet på dyr, smilt og ledd så det gjør vondt i magen. Sistnevnte spesielt av bildet under her. GUD. Hvem skulle tro at disse bambiene ville bli et av dagens største høydepunkt?Skal dere til Chiang Mai, så er Chiang Mai Zoo ikke noe dere bør gå glipp av!
Nå nærmer klokken seg 20.00 her og det er på tide å dra ut for middag. <3 

Home is where the pool is

Da var det vel på tide å dele litt mer av den fine gårsdagen! Da fjellgrotten var besøkt, måtte vi som sagt bare ta turen hjem til pappas basseng for en dukkert. Vi var jo supersvette alle mann! Dere kjenner kanskje igjen bassenget fra bildet over? Hihi, det er jo gigantisk!Her lå vi altså og nøt oss i et par timer, jeg ved bassengkanten og guttaboys i vannet. Blir det bedre? Vel, ja. Jeg tok nemlig med Jonas sin bok i stedet for min og "Hobbiten" falt liksom ikke helt i smak. Hehe! Da var det mye morsommere å leke hammerhai med Erik. Etter to timer i bassenget, hev vi på oss noen tørre klær før vi like godt tok en spontan tur på kino! Erik hadde snakket om Transformers 4 hele dagen, så da falt selvfølgelig valget på den! Filmen var alle tiders, popcornet smakte bra og jeg koste meg en hau! <3I dag er det søndag og klokken nærmer seg nå halv åtte om kvelden her i Chiang Mai! Da er det på høy tid å komme seg ut på et utendørs søndagsmarket. Mihi! Kanskje hiver vi oss inn på et spasenter også etterpå? Gjennomsnittsprisen på en 60 minutters full kroppsmassasje ligger på 30 norske kroner her nede. *GLIS* Dere kan tro vi skal bli massert de neste 10 dagene. <3

Dere får ha det hyggelig hjemme i regnværet så lenge!
Hehe, det gleder mitt onde hjertet å se at sørlandet har regn :D

Thai boxing in Thailand

Hurra! I dag har vi fått beveget litt på oss igjen. Da slokken slo 09.00 var pappa, Jonas, Erik og jeg allerede på stadioen her i Chiang Mai. Planen var å trene litt styrke, men her var jammen mulighetene mange! Egen tennisbane fantes det, sammen med et digert svømmebasseng, fotballbane, løpebane og ja til og med en skytebane! Haha. Gjett om jeg skal snike meg inn der en dag til uken..

Oppvarmingen besto i dag av noen runder rundt den digre løpebanen. I 30 varmegrader var det slett ikke vanskelig å bli varm! Jonas er ikke like vandt med denne varmen som oss andre, så han var faktisk gjennomvåt bare etter et par runder.. Hoho, jeg synes det er helt skjønt! Videre dro vi inn på et av to fitness-senter, og her ble det både boksing med boksesekk og styrketrening på oss. HERLIG!Lillemann ville også være med på boksingen! Haha, han er bare helskjønn. <3Ser det ikke gøy ut? Det var det ihvertfall! Vi valgte det senteret som ikke hadde aircondition, så da jeg var halvveis i økten var den nye, grå tightsen min så gjennomvåt at det så ut som jeg hadde tisset den ut. Haha, himmel. -Men er det ikke slik det skal være da?

Nå blogger jeg faktisk fra et kjøpesenter her i Chiang Mai!
Vi skrives mer om Thailand-eventyrene litt senere. <3

A visit at hot springs

For en innholdsrik lørdag! Jeg føler nesten det har gått tre dager siden sist. Vi har gjort så mye hyggelig at jeg ikke riktig vet hvor jeg skal starte, men et sted må jeg begynne for nå nærmer klokken seg 01.00 her i Thailand og jeg trenger skjønnhetssøvnen min! Hehe. Lørdagen startet med et besøk på "Hot springs". En slags park oppi fjellene, med varme kilder. Dere husker kanskje at jeg besøkte dette stedet i fjor også? Vel, Jonas måtte jo også få oppleve å koke egg i varme kilder! Til tross for at gradstokken viste 34 varmegrader, pakket vi piknik-kurven og dro til fjells for å spise lunch ved hot springs. Det ble en varm affære, men fy søren så fint vi har hatt det.

Å dyppe føttene i dette vannet skal visst være veldig sunt, men når man er en av dem som dusjer i 16 varmegrader, blir det fort litt for hett! Hehe, tre sekund klarte jeg å holde føttene under før jeg fikk pustevansker og dro dem opp igjen. Jeg vet ikke hva det er med meg, men huden min takler visst ikke vann som er over 25 varmegrader. Jacuzzi + meg = rødsprengt tryne.Videre tok pappa oss med til noen fjellgrotter like i nærheten for et aldri så lite hulebesøk! Ser dere alle trappetrinnene på bildet under? Dette er bare deler av veien vi måtte igjennom for å komme til den mørke, fjellgrotten. Foråsidetsånn.. Jeg har aldri sett Jonas så svett! Haha, han var virkelig så gjennomvåt etterpå at vi ikke kunne annet enn å dra rett hjem til pappas basseng. <3

Muang on Cave er en mørk fjellgrotte som har eksistert i tusenvis av år. Det er som dere ser så trangt og bratt her at man nesten må gå på alle fire for å komme seg helskinnet ned! Mørkt er det også, og det hjelper heller ikke på redselen for å treffe på edderkopper og flaggermus. HEH. -Men så sykt spennende! Inni hulen er det nemlig rene kunstverket av dryppstein som helt naturlig har formet seg som ulike figurer og dyr. Skal dere til Chiang Mai en gang i fremtiden så er dette absolutt noe dere må få med dere.Ser dere edderkopp-hjemmene? Hoho, fysj!
Håper dere har hatt en fin lørdag der hjemme også.

Antrekk - 280614

Morn morn! Ny dag, nye eventyr. Ville bare innom for å ønske alle sammen en fin lørdagsmorgen! Vi har det fremdeles helt topp her nede. Lillebror har endelig fri fra skolen og skal dermed få være med på litt moro i dag. Planen er å dra litt opp i fjellene! Kamera følger enhver bevegelse jeg tar, så mer om det skal dere få senere, men i første omgang tenkte jeg å dele dagens antrekk med dere! En splitter ny jumpsuit fra Miss Selfrigdes har fått komme på. Kjøpte den på et digert shoppingsenter for 600 kroner i går. Hope you like it. <3Jeg ble faktisk litt fornærmet da vi var på Miss Selfriges i går. Damene som jobbet her hadde nemlig en tendens til å ta fra meg enhver kjole jeg fant i størrelse 34 og gi meg en 36 i stedet. "No, no.. That is not your size. 36 is more for you!". Jeg følte likevel jeg måtte takke pent for hjelpen før jeg la tilbake klærene i 36 og tok dem i 34 igjen. Da jeg skulle prøve dem på, skjønte jeg fort at disse damene visste hva de snakket om. Jeg fikk omtrent ikke på meg et eneste plagg. Haha! Er klærene til Miss selfridges små i størrelsen over alt, eller er det bare her i Thailand? Foråsidetsånn, jeg måtte bare le av min egen stahet og be om å få alle plaggene i et nummer større.


Jumpsuit fra Miss Selfridges (in size 36), Sko fra Bianco, Hårbånd fra Thailand, Ray Ban solbrillerLegger til slutt ved noen bilder av den deilige frokosten vår. Jeg får ikke sagt nok hvor høyt jeg elsker frukten her nede. Mangoen smaker søtere enn blomster og fred, og alle disse andre eksotiske fruktene... Jeg.Får.Ikke.Nok! Favoritten er den runde, mørkelilla nederst til høyre her. Himmel og hav for en smak. <3 Så koster det jo ingenting! 6 kroner betalte jeg for en hel kilo med favorittfrukten min. Hihi!

Dere får ha en fin lørdag alle sammen! <3

Let me shop like a crazy person

... It makes me happy. <3Jeg må ha et shoppingproblem. Jeg mistet nærmest pusten av glede da jeg oppdaget "Charles & Keith" på shoppingsenteret i dag. Jonas måtte til stadighet minne meg på å la smilet få hvile litt. Syv timer brukte vi på å komme igjennom to shoppingsentre på tre, og seks etasjer. He-rre-gud, som vi har handlet. Jonas er jo like glad i å shoppe som det er jeg så dere kan tro vi har hatt det greit! Vi har kjøpt en hau med klær, men enda mer treningstøy. Planen var å bare kjøpe klær til under femtilappen, men når Nike, Adidas, Miss Selfridges, og Topshop står og skriker etter meg, så har kortet en tendens til å dras av seg selv.. Jaja, alle tiders med en garderobe-oppgradering!Håper bare jeg klarer å holde meg innenfor det planlagte budsjettet nå da.. Ellers vet jeg om en stykk regnskapsfører som vil bli passe skuffet når jeg kommer hjem. Heldigvis har ikke shoppingbudsjettet blitt helt urimelig. Geir er nemlig en snill mann!

Geir: Ja, hvor mye tenker du å bruke i Thailand da?
Marthe: Maks 2000 kroner!!
Geir: Marthe, vær realistisk. Du må jo ha litt nye klær...

Gleder meg til å vise dere innkjøpene! Vi skrives.
Nå tar Jonas og jeg scooteren til et nattmarked.  <3

H.A.P.P.I.N.E.S.SGod morgen fra Chiang Mai! Endelig er vi fremme. Jonas og jeg fikk ikke et minutts søvn på noen av flyene så da vi ankom Chiang Mai 15.00 (thailandsk tid) i går, måtte vi bare stupe rett i seng. Planen var egentlig å sjekke inn på hotell, men da pappa fortalte at han hadde en leilighet på lur, sjekket vi heller inn i den! Villaen til pappa (der jeg oppholdt meg i fjor), er leid ut til en sveitser, så nå bor han i et annet hus samtidig som han altså har denne leiligheten utenom. Perfekt! Scooter har papsen også ordnet oss, så her kommer et lite bildedryss fra kjøreturen Jonas og jeg hadde oss i dag tidlig. Det er overskyet, men hva gjør det når det er så deilig og varmt? Åh, jeg kan ikke få sagt nok hvor glad jeg er for å være her. Smilet mitt går snart rundt! Haha. Chiang Mai er akkurat like fantastisk som jeg kunne minnes, og lillebror er like skjønn, bare mange centimeter høyere. Han var veldig glad for å få storesøster på besøk, men noe klem fikk jeg ikke. Dere vet hvordan det er... *JENTELUS!!* Skal nok se å få lurt meg til en i løpet av helgen.. Må bare jobbe litt for det!

Da Jonas og jeg endelig fikk noen timer med søvn i går, tok pappa oss med på et shoppingsenter for middag og kos! Da magene var fylt og Erik hadde fått noen nye leker, kjørte vi lillebror hjem før vi dro på et nattmarked for litt shopping, fiskespa og fotmassasje! Mihi. Kanskje jeg må dele disse bildene også med dere litt senere. Pappa kommer for å hente oss hvert øyeblikk og da drar vi på et matmarked for frokost. <3 Skoene på bildet over kjøpte jeg forresten på nattmarkedet i går. Jeg skulle egentlig skaffe meg de ekte før jeg reiste, men de var utsolgt over alt, så da gikk jeg for noen wannabe-sandaler til 60 kroner i stedet. Behagelige er de jo uansett!Enda litt trøtte i trynet, men nå kan vi ikke kaste bort mer tid på å sove!
Hehe, dere får ha en riktig fin fredag der hjemme i Norge. <3

Ukens smoothie: Gode greier

For første gang i historien kommer ukens smoothie på flaske! Hihi, I dag har jeg lyst til å tipse dere om noe som både er sunt og godt! "Gode greier" er helt nytt på markedet og fås i tre ulike smaker. Det er umulig å misslike noen av dem, men smak NR. 3... Himmel og hav. Den skal drikkes mye i sommer! Dette er en kombinasjon av frukt og grønnsaker og den er bare så vanvittig fyldig og god. NAM!

"Gode greier" er rik på både vitamin C, Kalium og kostfiber, og fungerer perfekt som et sunnere energipåfull gjennom dagen. Hva de enkelte smoothiene inneholder står prosentvis på hver flaske, så her vet man nøyaktig hva man får i seg.

 Produktene inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer, og konsistensen er som en smoothie! Tykk og god med veldig mye smak. Forskjellen er bare at "Gode greier" ikke smelter, og dermed også kan nytes ute i solen. Rist før bruk og kos deg med et sunnere mellommåltid i hagen, på stranden, eller kanskje i parken? Jeg har tatt med meg "Gode greier" både på beachen og på piknik! 

Smakte like godt begge steder. Hehe.Er det noen som har smakt denne varianten av smoothie? <3
Kanskje dere også har en favoritt? Gode greier fås kjøpt på dagligvarebutikker!

           Annonse

A pleasant surprise..Hurra! Se hvilken hyggelig overraskelse Jonas kom med fra Kristiansand i går. En pakke med et nydelig duftelys og den aller første utgaven av det splitter nye bladet "Det Nye Interiør". Passet meg ypperlig ettersom vi reiser i DAG! Jeg har klødd i fingrene etter å lese bladet, men jeg skal spare det til den lange flyturen. Nydelige Annette pryder forsiden og på side 40 får vi en smakebit på den perfeke stuen hennes. Dette var det eneste jeg lurte meg til å ta en ordentlig titt på allerede i går.. GUD, så fint den jenta har fått det.

Gårsdagen var forresten fantastisk. Jeg er sikker på at fem kakestykker gled ned i magen i løpet av dagen. Tante kom på besøk, Jonas kom fra Kristiansand, og det ble bursdagsfeiring med både gaveåpning og god mat. MYE god bestemor-mat... <3Nå sitter Jonas og jeg mest sannsynlig allerede på Gardermoen. Flyet til Bangkok går i tre tiden i dag. Jeg har bare fått forhåndsskrevet et innlegg til, men vi skrives igjen så fort vi er kommet vel frem vet dere! Lover å blogge som en helt fra varmen.

Dere må ikke tro jeg tar meg ferie bare fordi jeg er på ferie! Hehe. Ferien blir ikke det samme uten litt blogging uansett. Jeg trenger min daglige dose med skriving, bildeknipsing, redigering og kommentarsvaring. <3 Det gir meg mye, og dere gir meg mye.

Dere må ha en nydelig onsdag. Ønsk oss en trygg tur da! Thailand here we come <3

Leserspørsmål: Hund for første gang

God kveld! I dag har jeg sittet i tre timer og besvart litt leserspørsmål. Jeg fikk en kommentar for et par dager siden, fra en leser som ønsket seg et innlegg hvor jeg skrev litt om erfaringene med å ha hund for første gang. Her kommer innlegget! Håper dere liker det. Jeg flettet også inn litt informasjon om vår kjære Bella, til dere som ikke har fått med dere hvilken rase hun er og hvorfor vi har henne. <3

Er Bella deres hund eller passer dere den bare?
Nei, Bella er ikke vår hund, men jeg føler likevel at jeg har vært hundeeier i snart et år nå. Som jeg har skrevet tidligere så har bestevenninnen min studert i Danmark i et år, og da har jeg fått æren av å passe hunden. -Men nå leverte faktisk Jonas henne tilbake til i dag! Eieren har flyttet hjem igjen så nå fremover vil nok ikke Bella bli å se på bloggen like ofte lengre. Litt trist å ikke få sove med henne tett inntil magen lengre, men jeg regner med at jeg får passe henne mer i fremtiden. Bella bor tross alt ikke så langt unna.

Kan du fortelle litt om Bella? Hvilken rase er hun og hvor gammel?
Bella er en italiensk mynde på fire år. Jeg vet ikke om det er oppdragelsen til eieren eller bare rasen som er slik, men hunden er i hvert fall verdens snilleste. Hun oser av godhet, og gjør alt vi ber henne om. Sier du ligg så ligger hun. Sier du tiss så tisser hun. Man behøver ikke engang å si "kom" for selv uten bånd går hun rett ved foten din. Det eneste den hunden noen sinne har gjort "galt", er å gå i søpla for å dra ut matrester og spise det. Det er jo ikke hennes feil at vi glemmer å tømme søpla, men da skammer hun seg altså i timesvis etterpå. Går med hodet mellom bena og ser på oss med et blikk som sier *Jegskammermeg*. Nei, den hunden er bare alt for god.Kan du si noen positive og negative sider ved rasen og personligheten hennes?

Positive sider: 1
. Bella er verdens enkleste å ha med å gjøre. Så lenge hun får være sammen med oss så bryr hun seg ikke om hvor hun befinner seg i verden. 2. Hun er en ekte kosehund. Elsker å ligge under dyna og vil helst ligge oppå magen med hodet ved halsen min. 3. Hun har så lite pels at hårene ikke dekker hele leiligheten under røyteperiodene. Hun behøver heller ingen pelsstell.

Negative sider: 1. Bella har verdens dårligste ånde. Vi pusser tennene på henne med spesielle produkter fra veterinæren hver dag, men hun lukter likevel fis i munnen. Ja fis. 2. Hun er ingen turhund. Skal vi på fjelltur og er usikre på om det vil bli sol og vindstille, så må Bella helst bli igjen hjemme. Hun må pakkes godt inn om vinteren og kan likevel ikke gå lange turer i regn, vind eller vintervær.

 Kan du skrive en liste på hva man bør tenke over før man skaffer seg hund?
1. Tenk nøye gjennom fremtidsplanene dine. Ikke bare for de neste to årene, men de neste ti! Passer det like bra med hund om tre år? Hvor bor du om fire år? Skal du studere? Kanskje du må flytte til en annen by? Lar det seg gjøre med en hund? Du kan ikke bare omplassere eller sende den rundt om det i senere tid ikke passer å ha den mer. Husk at hunden ikke valgte deg. Du valgte den.

2. Har du venner og familie som er positivt innstilte til anskaffelsen av hund? Du vil på et tidspunkt måtte trenge hundepass og skal du på en to ukers ferie så vil du aller helst vite at hunden har det bra. Noen velger å sende hunden på kennel og det er greit, men det er ikke alle hunder som takler det. Sørg for at du har noen som kan ta seg av hunden når du ikke kan i kortere perioder.3. Har du råd? Prisen for selve hunden er bare en engangsutgift. Det er alle de faste utgiftene som koster. Hunden skal ha mat, forsikring, vaksinering, bur, bånd og annet utstyr. Glemmer du å forsikre hunden din så må du mulig også ut med en helt vanvittig veterinær-regning. Ikke.Gjør.Det. En liten operasjon kan fort komme opp i 30 000 kroner.

4. Har du plass? Hunden trenger litt plass å boltre seg på. Skal du ha en større hund så må du også huske på å ha plass i bilen!5. Når det kommer til valg av rase, husk at utseende bare er til pynt. Ulike raser stiller forskjellige krav. Tenk nøye gjennom hvorfor du vil ha en hund. Trenger du den til noe? Skal du ha den til utstilling, eller ønsker du deg bare en familiehund? Les bøker og søk etter nyttig informasjon på nettet. Ikke kjøp hund på impuls.

6. Har du tid? En hund krever mye oppmerksomhet. Den må føle seg trygg og den må mates og luftes tidlig og sent. En valp må ha skryt når den gjør noe bra og den må raskt settes på plass om den gjør noe den ikke har lov til. Hunden trenger rutiner, og man bør sørge for å ha MYE tid spesielt de første ukene valpen tas inn i hjemmet. Hunden kommer ikke ferdigtrent, og noen ganger kan det også være lurt å bruke noen kroner på valpekurs.Skal du skaffe deg en egen hund nå som Bella er hos eieren sin igjen?
Jeg tror faktisk ikke det. Jeg vet ikke hvor jeg skal bo de neste fem-ti årene, og det gjør ikke Jonas heller. Jonas flytter muligens til Oslo for studiene sine neste vinter. Jeg kan heller vurdere å kjøpe meg min egen hund når jeg har kjøpt hus og spikret fremtiden.

Hahaha, jeg må bare ha med Bella i leopardtrusene...
Håper innlegget faller i smak hos flere. <3

Favourite accounts on instagram@muradosmann
En stooorfavoitt på instagram. Instagramkontoen har over en million følgere og drives av fotograf Murad Osman som reiser verden rundt og tar disse helt vanvittig fine bildene sammen med modell Natalia Zakhora. Hvem kommer på slikt? Noe så genialt.@brooklynhawaii
Brooke Dombroski driver denne instagramprofilen og har nærmere 150 000 følgere. Jenta legger daglig ut inspirasjonsbilder som gir oss en smakebit av livet på Hawaii. Her snakker vi krystallklart vann, og et helt unikt undervannsliv. *Drømmesegbort*@mjloveslions
Martine Johansen. Ei supersøt jente som jeg stadig finner i kommentarfeltene under instagram-bildene mine. Hennes hyppige, positive kommentarer gjorde at jeg til slutt klikket meg inn på hennes egen instagramkonto. Da var jeg jammen ikke treg med å klikke "følg" knappen. Herlighet for en inspirasjon. Dette treningssettet på bildet over her har jeg vært på jakt etter siden dagen Martine la det ut.@garypeppergirl
Stylist, modell og blogger Nicole Warne. Hva er det dette kvinnemenneske ikke kan? De kreative evnene er det ihvertfall ingenting å si på. Hun har over 800 000 følgere på instagram og legger daglig ut inspirasjonsbilder både innen mote, reise, og mat.@outfitinspirations
Trenger du litt daglig inspirasjon på antrekksfronten? Følg outfitinspirations!@extremenature
Aaah! Jeg har lagt min elsk på flere slike profiler. Her deles det ekstreme naturbilder fra verden over, og det er virkelig umulig å ikke elske dem alle sammen. Det er så mange pene steder og så lite penger og tid! Jeg vil også reise og se alt verden har å by på. <3@thepinkdiary
En aldri så liten inspirasjons-profil med over 300 000 følgere. Her legges det daglig ut slike bilder som vist ovenfor.@yogabeyond
Jeg er ingen proff innen yoga, men fy søren så inspirert jeg blir av denne kontoen. Honsa og Claudine reiser verden rundt og underviser i yoga. På instagramkontoen sin legger de nesten daglig ut bilder av seg selv i de villeste positurer på de flotteste lokasjoner.@angelicablicks
Hello! Er det noen som ikke følger min svenske favorittblogger på instagram? Ta dere sammen! Hehe. Angelica er L.E.K.K.E.R!@jenselter
Jen Selter er verdenskjent for rumpa si. Det foregår store diskusjoner om den er ekte eller ikke, men jeg har forstått det slik at den er det. Jen har faktisk over tre og en halv million følgere på instagram og legger stort sett bare ut bilder av den lekre bakdelen eller seg selv i bikini. Det er nemlig ikke bare bakdelen som er veltrent! Noen finner kontoen hennes inspirerende, andre bare morsom.Følger dere noen av disse fra før av?

Ikke glem å følge meg: @marthekborge

Antrekk - 230614Ååå, så snille dere er! Tusen takk for alle sang-tipsene dere la igjen under dagens første innlegg. Jeg har aldri sett maken til lange lister av nye artister, sanger og musikkvideoer. GØY! Dere er jammen gode å ha. <3 Jeg har kommet vel frem til Stavanger, og har allerede kost meg her i seks timer. Timene har riktig nok føltes som minutter, men sånn er det vel bare når man har det litt for hyggelig.

Jonas var så snill å knipse noen bilder av reiseantrekket mitt tidligere i dag, så her får dere det i et lite bildedryss! Skinnbuksa er splitter ny og fra Vero Moda. Tror ikke jeg har brukt bukser siden april/tidlig mai, men denne var bare så lett og god samtidig som den var litt kul! Eller hva synes dere? Føler jeg har gått i en kulere joggebukse i hele dag! Hvor digg er ikke det å reise i? Mihi <3


Bukse, jakke og veske fra Vero Moda, Topp fra Gina Tricot, Rayban solbriller, Sko fra ukjent butikk i KøbenhavnNå har bestemor laget tomatsuppe med egg til kveldsmat her. Min favoritt <3 Dere har vel kanskje vært ute og brent bål i kveld? Det er jo selveste St.hans denne mandagskvelden! Jeg skal på langt nær bruke kvelden på å se brennende bål. Jeg tenkte i stedet å legge meg i solariumsgrillen... Heh! Sånn går no dagan. Må jo gjøre en siste finpuss på brunfargen før jeg skal ned til den ordentlige solen.Dere får ha en fin St.Hansaften! <3
Jeg nyter ethvert minutt her i favorittbyen.

Vinn et års forbruk av Pepsi Max!Det hadde vel vært noe? Å vinne et helt års gratis forbruk med Pepsi Max! Jeg vet ikke om dere har sett denne reklamesnutten som til stadighet dukker opp på tven om dagen? Vel, Pepsi Max har ihvertfall nylig utfordret verdens mest solgte sukkerholdige cola på smak! I løpet av de kommende sommermånedene vil Pepsi Max sette opp en rekke "Taste Challenge" events både i Kristiansand, Oslo og Bergen, og her skal man rett og slett få smake i blinde og være med på å bestemme hvilken cola-brus som er best.Spennende, eller hva sier dere? Jeg skulle gjerne tatt del i et av disse arrangementene selv, men jeg er bortreist på hvert eneste event i hjembyen min! Kjempekjedelig, for det skal både være underholdning, og masse spennende aktiviteter ved siden av all brus-smakingen. Det forventes at et stort antall nordmenn skal delta på de ulike eventene. Kanskje noen av dere allerede har bestemt dere for å dra?Konkurranse:
Kunne du tenke deg et helt års gratis forbruk med Pepsi Max? Så sleng deg på og bli med i trekningen du også! Konkurransen finner sted på instagram, og alt man behøver å gjøre for å være med, er å dele et bilde av max'en din og hashtagge det med #maxtastechallenge. Det blir ikke stort enklere enn det, og hvem vet? Kanskje blir du den heldige denne gang? <3

 

Du vinner i hvert fall ikke om du ikke prøver!Lykke til! Resten av deltakernes bilder kan dere se HER
Hvilken brus foretrekker dere?
<3
     
       Annonse

Take.Me.AwayDa var kofferten pakket og klar! Jeg satte sammen antrekk til klokken slo 02.00 i natt. -Og jeg som egentlig skulle reise med tom koffert. Jaja, slik ble det ikke. Flyet til Thailand går ikke før onsdag morgen, men jeg reiser inn til Stavanger om bare et par timer.

Jeg skal nemlig tilbringe litt tid med bestemor, bestefar og tante før avreise! <3 Heldige meg. Bestemor fylte år for fem dager siden så morgendagen skal gå til bursdagsfeiring, kakespising, gaveåpning og ren hygge. Jonas kommer også ned i morgen ettermiddag. KOS!

 

Denne morgenen har jeg bare lyst til å spørre dere om litt tips. Flyturen til Thailand er lang og spillelisten min på mobilen må oppdateres innen onsdag morgen. Har dere noen rolige, fine sanger som dere vil tipse om? Dere som har fulgt meg en stund vet jo alt om hvilken type musikk jeg liker. Jeg har verdens barnseligste musikksmak og hører mer enn gjerne på Fifth harmony, Selena Gomez, og Zara Larsson hele dagen. Skulle dere ha noen fine sanger å tilføye spillelisten min, så legg gjerne igjen en kommentar under her. Det ville jeg satt STOR pris på ettersom jeg virkelig ikke er oppdatert på musikkfronten. Å sitte og se på musikkvideoer er også tidenes beste tidsfordriv, så skulle sangen være stygg, men musikkvideoen alle tiders. Tips meg gjerne om den også! Hehe. Jeg oppdaget akkurat "Cody Simpson - Surfboard". Artisten i musikkvideoen var etter min smak ikke akkurat noe diamant, men he-rre-gud så pen den jenta i videoen var! Måtte se den tre ganger bare pga henne. Det er jo minst like gøy å se på pene jenter som på pene gutter!Er dere ikke enige? Har dere noen sangtips?
Sleng gjerne igjen en kommentar! <3

SUNDAY BUMDAYSunday is the new bumday! He-rre-gud. Hvor skal jeg begynne? Jeg har hatt et helt perfekt døgn. Som jeg har kost meg. Jeg tror ikke smilet mitt har forlatt ansiktet siden Christoffer serverte oss tidenes indrefilèt rett fra grillen i går ettermiddag. Kjæresteparet var som forventet ikke vanskelige å be på stranden denne søndagen, så da klokken slo 14.00 hev vi oss i bilen og kjørte avgårde til en liten strand kalt "Paltorsken". Her lå vi i tre timer og nøt en lunch bestående av pizza fra Pizzabakeren, litt sunt, og litt mer usunt. <3Det blir et langt bildedryss på dere, for jeg klarer ikke å velge bort flere! Jeg har knipset som en gal og alle bildene ble jo like stemningsfylle! <3 Ah, måtte alle søndager bli akkurat som denne. Jonas kom akkurat hjem fra hyttetur så nå står en god, hjemmelaget middag på menyen før en stykk frøken MÅ starte på pakkingen. Mulig vi hiver oss på en aldri så liten joggetur også før leggetid.

Heldige meg fikk til og med et ufrivillig bad. Kristine har akkurat tatt tatovering og kunne dermed ikke bade i saltvann. Dermed måtte Christoffers rampestreker i dag gå ut over meg... Meg: "Christoffer, det gjør du ikke!!! CHRISTOFFER...... FUCK YOU."Oh my god.. I love you <3

Colour up - It's summer!

God morgen! Jeg våknet opp på sofaen til Kristine og Christoffer, og hos kjæresteparet sitter jeg enda. Planen for søndagen er å overtale dem til å bli med på stranda! Solen skinner og til tross for at jeg har en hel hau av viktigere ting å gjøre, frister det farlig mye å ta lunchen ute i solen, lese bok og bare nyte sanden mellom tærene. Hvem vet om dette magiske sommerværet fremdeles er her når jeg kommer tilbake fra ferie? Jeg håper regnet øser ned de neste to ukene så skyene er tømt når jeg er hjemme igjen. Hehe, hva da egoistisk.
Årets lyseste natt er forbi, men sommeren er heldigvis enda ung! Her får dere fjorten lekkerbisker av noen kjoler som jeg har siklet etter de siste par timene. Er det noe jeg er på utkikk etter om dagen så er det en knallgul sommerkjole. Det ville vært så fint med en gul bekledning og knallrosa lepper til. Det blir vel ikke stort mer "girly"? Også til sommerbrune ben såklart. Krysser fingre og tær for at jeg måtte finne noe slikt under shoppingrundene i Chiang Mai. Faren er stor for at jeg handler meg en splitter ny garderobe der nede!
Ser dere noe dere liker? Klikk på bildene for å komme til plagget! (affiliateslenker)Er det noen som vet hvorfor i all verden en sort strek kommer under teksten?

Den vil ikke bort! (Nei det er ikke en vanlig understrek som kan tas av på understrek-knappen)

Klar for bassengkanten!Hei og hopp! Nå har jeg akkurat ankommet stuen til en stykk bestis og en stykk kompis! Vi skal spise middag sammen før det blir både filmkveld og mulig sleepover. KOS! Jeg er herved ferdig som ansatt hos Vero Moda og må muligens også feire ferien min med et lite glass vin! Eller hva enn Christoffer måtte putte i glasset mitt.. Han har nemlig sagt at han har alkohol-spanderingsbuksene på denne lørdagen. Hehe! Jeg ville i grunn bare innom for å ønske dere en fin kveld og gi en liten sniktitt på hva jeg dro med hjem fra jobb. Jeg gikk innom H&M og kjøpte med hjem både strandhåndkle, bikini, badedrakt, og moteblad så nå er jeg klar for bassengkanten! *GLEDE*Jeg kan ikke tro at jeg har kjøpt min første badedrakt. Når jeg først har begynt å få litt magemuskler så skal jeg pakke dem inn i en badedrakt. Hehe! -Men det er jo blitt så trendy! Jeg fant en helt rå badedrakt på H&M og forelsket meg helt. Den lignet faktisk litt på den som er på bladet under her. Lover å vise den på så fort vi har kommet frem i Thailand! Mihi <3 Er.Så.Reisesyk.Strandhånkle er også fra H&M og kostet 99 kroner.

 Ha en herlig lørdagskveld! Nå må jeg sosialisere meg litt her. <3

Sore - The most satisfying painGood morgen og hei lørdag! Aller først.. Tusen takk for alle tipsene dere la igjen under forrige innlegg. Nå har jeg en rekke nye insta-kontoer å hente inspirasjon fra. Dere er gull! Jeg våknet som forventet opp stiv som en stokk denne morgenen. Lurer meg på hvorfor.. Hehe, Magnus ble ikke overbegeistret da jeg fortalte at gårsdagens PT time var ukens første treningsøkt, men han er jo for snill til å kjefte så i stedet satte han opp to ekstra harde økter til meg. Ettersom jeg skal sprade rundt i bikini de neste femten dagene ba jeg om litt ekstra fokus på mageøvelser, og det fikk jeg! + litt ekstra fokus på alle andre kroppsdeler. Høhø, det kjennes i dag, men som denne mannen pleier å si: Stølheten er straffen å betale for ikke å ha trent på en stund! Heldigvis for meg så elsker jeg denne følelsen.

Første økt besto av en 12 minutters AMRAP, men før jeg kunne starte på disse rundene av øvelser måtte jeg gjennom 60 harde burpees. I går trengte jeg mye heiing og hoiing for å komme meg igjennom dem, men heldigvis har aldri Magnus vært vanskelig å be på den fronten. Jeg overvant burpeesene denne gangen også! Hvilke andre øvelser jeg måtte igjennom må dere gjerne lese HER.De neste 18 minuttene fikk jeg en ny økt å bryne meg på, og deler av denne ble faktisk filmet! En tre minutters videosnutt av meg i action ligger nå på Magnus sin blogg. Denne må dere gjerne ta en titt på mens jeg koser meg på jobb! Jeg drar av gårde for å åpne butikken så fort dere er oppdatert. Min aller siste jobbvakt! *BUHU* Jaja, det skal ikke bli feil med en lang ferie før studiene heller!

 Videoen av meg i action finner dere HER
Takk for en hard, men super "siste-økt-før-ferie" Magnus!

@marthekborge
Har dere fått en fin start på helgen? Jeg har både fått unnagjort litt ærend, litt blogging og litt trening! Ganske flink? Nå drar jeg snart på jobb og der blir jeg helt til sene kvelden, men jeg rekker i det minste å dele mine siste instagram-oppdateringer med dere! Det er som vanlig en halv evighet siden forrige oppsummering og dermed har jeg en hau av bilder å dele!

Har dere noen tips til fine instagram-kontoer jeg bør følge, så er dere som alltid mer enn velkomne til å legge igjen en kommentar! Jeg er alltid på utkikk etter ny inspirasjon. Kanskje er dere snart klare for et nytt "instatips" innlegg fra meg også? Huff, kjenner det blir litt trist å dra på jobb denne helgen. Jeg har kun to vakter igjen på Vero Moda! Oppsigelsestiden nærmer seg slutten så disse siste timene skal brukes godt! Jeg har skrudd på "kjempe-innsats-modus" og er klar for å virkelig nyte mine siste dager på favorittbutikken med favorittmenneskene. <3 For en fin arbeidsplass jeg har fått jobbe på de siste to årene!Nyt fredagen dere! Og følger dere meg ikke allerede?
Gjør det nå! Follow me on: @marthekborge

Relax and have a manicure

God morgen alle sammen! Eller formiddag er det vel nå blitt. Jonas dro i går på hyttetur med familien så i natt fikk jeg leiligheten helt for meg selv! Merker at det går en stund mellom hver gang jeg sover alene, for nervøsiteten var det virkelig ingenting å si på i går kveld. Jeg innbilte meg at det sto en voldtekstmann utenfor vinduet mitt hele kvelden og skvatt til hver gang jeg hørte den minste lyd. Skjønner ikke hva jeg stresset sånn over.. Jeg har jo tidenes pitbull på besøk! Både Jason og Bella fikk dele seng med meg i natt, og hver gang en lyd hørtes utenfor sørget Jason for å slippe ut noen løvebrøl. Haha, jeg måtte til slutt bare gi etter for nervøsiteten, smile og gi vakthunden en megaklem. <3  Sov som en stein da jeg først falt i drømmeland som en pølse mellom to brød. DOGS <3

 

Over til det jeg egentlig skulle vise dere denne morgenen! Mine nye gelènegler. Jeg.Er.Så.Fornøyd. Anita gjorde nok en gang en glimrende jobb og sørget denne gang for at frøkna fikk seg fransk manikyr. Har dere lyst til å ordne neglene deres i sommer så dra til Anita på Minste Auds. Jeg blir like fascinert over hvor raskt den dama jobber hver eneste gang, og likevel blir resultatet akkurat slik jeg håper på. Gelènegler med fransk manikyr koster 800 kroner. Det er behandlingen jeg fikk i går. Jeg har nå gått til Anita helt siden november 2013 og neglene mine har aldri holdt mindre enn 4 uker. Stort sett har jeg dem i 5 uker før jeg selv river dem av fordi mine egne har vokst seg så langt ut.  Deretter blir jeg nærmere hysterisk om jeg ikke får på nye innen de neste 24 timene. Hehe, det er rart hvor avhengig man blir. Fingrene ser slankere ut, det er mye penere å bruke ringer, og jeg føler meg ti ganger så feminin.

Ring Minste Auds for timebestilling: 38024700
Ønsker dere alle sammen en GOD HELG! 


    Behandlingen min er sponset  

Antrekk - 190614Good kveld kjære blogglesere! Da var jeg ferdig på Vero Moda for dagen! Jeg var bare på jobb i to timer, men dagen har gått i ett så nå kjenner jeg det er like før jeg stuper. Tenkte bare å dele dagens antrekk med dere før jeg ramler inn i drømmeland. <3

Noen av dere er der kanskje alt? Klokken er jo blitt litt i kveld!

 Her er noen bedre bilder av det nystelte håret også! Hva synes dere? Litt kortere, men fremdeles langt <3

 
Skjørt fra Gina Tricot, Topp og cardigan fra Bikbok, Belte fra Nevernaked, Veske fra Vero Moda, Sandaler fra ZaraSweet dreams! God natt, og sov godt <3

Getting my hair done!

Åh! Så herlig å få håret krysset av listen på ting som må ordnes før avreise! Jeg satte klar på Komponisten frisør allerede klokken 09.00 i dag tidlig, og der ble jeg helt til 13.00. Jeg har fått hodebunnsmassasje, farget etterveksten hakket mørkere med fargen "INOA" fra L'oreal, og Hairtalk extentionet er både blitt heist og klippet. HURRA! Det er litt rart å ikke ha hår ned til rumpa lengre, men nå blir det nok litt enklere å håndtere fremover! Slapp helt av.. Det er  fremdeles både langt og fyldig. Hehe, noen av dere ble hysterisk bekymret for at jeg kanskje kom til å klippe av det lange håret. Det har jeg altså ikke gjort, og dere kan ta det helt med ro. Det lange håret er kommet for å bli <3Haha! Jeg må bare le. Herlighet, jeg var fast bestemt på å ta noen "magiske bloggbilder" av dette hodet som Marianne fester tape-extentionet mitt på under løftingen.. Marianne var ikke like sikker på om dette kom til å se bra ut, men jeg sto på mitt og knipset i vei. Nå må jeg ærlig talt si meg enig i Mariannes skepsis. For et creepy syn! Det ser jo bare ut som en delvis skallet person. Hoho!

 

Fine, Marianne. <3 Aldri sett så brune ben i mitt liv.. Følte jeg måtte dra rett til Brun og blid etter dette frisørbesøket.Litt nye produkter fikk også bli med hjem! Blant annet to splitter nye Sexy Hair sprayer for volum! Jeg fikk prøve litt av denne ene sprayen da jeg satte hos Komponisten tidligere i dag, og her snakker vi tuppering på flaske! Er det noe jeg trenger så er det volum i hodebunnen. Etter vask er håret mitt så flatt som det kan få blitt og vet dere hva? Det er virkelig ingenting som er verken sexy eller glamorøst med flatt hår klistret til pannen.. Krysser fingrene for at disse produktene kan få gjort noe med den situasjonen!Noen som har prøvd disse produktene allerede?

 Har dere lyst til å bestille time hos Komponisten frisør? Dere kan nå booke time HER
Nok en gang tusen takk for god hjelp, Marianne! Vi blogges mer etter jobb i kveld.

            Behandlingen er sponset

En solskinnsdag i hovedstaden

 Åh, jeg sluknet omtrent med en gang Jonas og jeg ankom leiligheten sent i går kveld. Jeg fikk bare tre timers søvn natten før og 10 timers kjøring tar jammen på! Møtet gikk som smurt og til tross for at vi bare fikk noen få timer i Oslo, klarte vi å kose oss skikkelig!

Temperaturmåleren på bilen viste 33 varmegrader da vi ankom byen i går formiddag. Altså, man kunne stekt egg på lårene mine da vi trasket ned mot Aker Brygge for lunch.. H-E-R-L-I-G! Olivias italienske pizza sto på lunch-menyen, og jeg ble i tillegg matet med litt spennende informasjon angående sommerens andre, eksotiske reisedestinasjon. Mihi! Mer om det senere.. Gleder.Meg.Sånn!

I dag er en sånn etterlengtet "bli-dullet-med-dag". Det begynner å nærme seg to måneder siden forrige frisørbesøk så nå er vel Hairtalk extentionet mitt snart to meter langt. Hihi! Hadde det ikke vært for at tapen begynner å synes i hodebunnen skulle jeg aldri ha klaget! -Men nå må det nok både heises, farges og klippes litt. <3 Så fort Marianne har gjort meg fresh på håret, drar jeg videre på Minste Auds for stelling av negler, og i dag faller valget på fransk manikyr! Ah, heldige meg. <3 Må jo ha alt på stell før avreise!Jeg holdt på å si god helg, men det er jo bare torsdag!
Ha en fin torsdag da dere! Vi skrives igjen etter dulletimene mine.

Oppskrift: Burger med pulled porkOkei. Har dere ikke smakt dette før, så må dere se og gjøre det. Helst denne uken! Fy søren så godt. Jonas lagde dette til oss for første gang for et par uker siden, og siden har vi faktisk hatt det tre ganger. Ser visst aldri ut til å bli lei av disse smakene! Hamburgerbrødet er hjemmelaget og det samme er til tzazikien. Nam, nam, nam! Oppskriften på alt finner dere under her. Håper den faller i smak hos flere!Du trenger:
1.
400 g hvetemel 2. 1 ts salt 3. 25g sukker 4. 25g smeltet margarin 5. 2 egg 6. 1,5 dl melk 7. Sesamfrø til pynt. 8. 50g gjærSlik gjør du - Hamburgerbrød:
1. Smelt smøret i en kjele, bland inn melken og varm det hele opp til 37 grader.
2. Når dette har nådd 37 grader kan du smudre opp gjæren og røre den inn i væsken.
3. Mål opp hvetemel, sukker og salt. Hell det over i melk/smør blandingen og rør godt.
4. Ha til slutt i et egg og elt deigen med hendene i ca 10 minutter.
5. La deigen stå et lunt sted og heve i minst 30 minutt. Til den har fått dobbel størrelse.
6. Lag så fine, flate rundinger av deigen, legg dem på et stekebrett, pensle med det siste egget og strø over disse sesamfrøene.
7. Stek midt i ovnen på 190 grader i omtrent 15 minutt. Følg godt med. Steketiden varierer fra ovn til ovn!Du trenger - Hjemmelaget tzatziki:
1. En agurk 2. 2 fedd hvitløk 3. En boks Mat youghurt gresk type 4. 1 ts salt 5. 1 ts pepperSlik gjør du:
1. Kutt agurken i mindre biter, mål opp 3 dl gresk mat youghurt, to knuste fedd hvitløk og ca 1 ts salt/pepper.
2. Bland alt sammen og tzatzikien er klar! Jo lengre du lar den stå i kjøleskapet jo mer smak får den. JUMMY!Slik ser kjøttet ut! Det fås kjøpt på hvilken som helst matvarebutikk tror jeg! Vi kjøpte det på Ica.
Slik gjør du - Pulled pork 1:
1. Her er det bare å følge fremgangsmåten bak på pakken. Når kjøttet er ferdigstekt, river du det fra hverandre med en gaffel før du heller over 1-2 ss babequesaus og blander det hele godt sammen. Fyll burgerbrødene med kjøtt nederst og hjemmelaget tzatziki over. Mmm!

Så det godt ut? Det smakte ihvertfall ALT for godt. <3

Antrekk - 170614

Morn morn! Så hyggelig å høre at jeg klarte å friste noen av dere i går også. Hihi! *Mission accomplished* Nå er Jonas og jeg mest sannsynlig halvveis til hovedstaden alt. Vi satte oss i bilen og kjørte av gårde allerede klokken 07.00 i dag tidlig. Jeg kommer nok ikke til å få satt meg foran pcen igjen før vi er hjemme sent i kveld, men jeg brukte gårsdagen på å forhåndsskrive litt til dere, og kommentarsvaringen får jeg kose meg med igjennom mobilen. Alt man får unnagjort med denne iphonen altså.. <3

Her får dere gårsdagens antrekk i første omgang! Kanskje jeg får lurt Jonas til å knipse noen bilder av dagens også? Kamera har i hvert fall fått bli med oss på tur! Hva møtet dreier seg om får dere nok ikke greie på riktig enda, men jeg kan si så mye som at sommer-eventyrene ikke stopper etter Thailandreisen min. Mihi, nå kan dere sitte og fintenke litt. <3 Ønsker dere en nydelig onsdag!Krysser fingre og tær for sol og varme i hovedstaden også, for jeg er kledd for sommer <3

Chocolate chip cookies

JUMMY! Tirsdagskos må man også ha. Ihvertfall av og til! I dag fristet det så med hjemmelagde kjeks at jeg bare ble nødt til å lage det. "Chocolate chip cookies" står dermed på dessert-menyen vår i dag. Middagen har vi ikke engang begynt på enda. Jonas og jeg skal lage oss noe helt vanvittig godt, og oppskriften på dette skal dere få i morgen! Bare å glede seg. <3 Det er faktisk Jonas sin storfavoritt.Du trenger: 1. 200g mørk eller lys kokesjokolade 2. 175 g romtemperert margarin 3. 110 g sukker 4. 110g brunt sukker 5. 1 egg 6. 1 ts vaniljesukker 7. 1 ts bakepulver 8. 175 g hvetemel 9. 1 ts salt 10. Eventuelt litt mandler/peanøtter
Slik gjør du:
1. Start med å røre sukker, brunt sukker og smør til en luftig masse.
2. Tilsett egget, rør godt og tilsett til slutt bakepulver, salt, hvetemel og vaniljesukker.
3. Hakk opp sjokoladen og rør også denne i helt til slutt.
4. Rull deigen til små rundinger og ha 16 på hvert stekebrett med bakepapir under.
5. Stek midt i ovnen på 200 grader i 10-12 minutt. Avkjøl på rist.

Man kan ikke være like heldig hver gang, men det får være måte på! Herlighet, aldri sett så svarte cookies i mitt liv. De er sortere enn bekledningen min jo! Heldigvis var det bare siste brett som ble glemt igjen i ovnen. Jeg var nemlig opptatt med bildeknipsing da disse kakene ble satt inn.. Sånn går det når Borge prøver å gjøre flere ting samtidig.Jeg fikk 32 små cookies! Håper det smaker.
Server med et kaldt glass melk til! <3

Antrekk - 160614Hei og hopp! Her kommer gårsdagens antrekk, en dag på etterskudd. I dag har jeg masse spennende på planen, men jeg skal selvfølgelig også være en flittig blogger! Tenkte blant annet å prøve meg på litt bakverk senere. Er dere klare for en liten oppskrift? Jeg er ihvertfall veldig klar for å spise det som måtte bli resultatet av bakingen. Hoho! Hele morgendagen kommer til å gå til spennende møte i Oslo, så i dag lurer jeg faktisk på om jeg må skrive innlegg for onsdagen også. Best å starte dagen så jeg får tid til alt! Timene flyr jo avgårde.


Jakke, topp og veske fra Vero Moda, Sko fra Bianco, Skjørt og briller fra BikbokHåper dere liker antrekket! Dere må ha en nydelig tirsdag til vi skrives igjen. <3Lazy sunday? Not so much!Til tross for at lørdagskvelden på langt nær ble edru, kom jeg meg opp til fellestreningen denne søndagen også! *Applaus* Min spreke medarbeider Tina ble med, og sammen vil jeg faktisk påstå at vi var et lite dreamteam. Magnus kjørte fellestreningen på egenhånd denne uken ettersom Matthew er på ferie, og flink som han er klarte han nok en gang å sette sammen en crossfitøkt som både var tung, effektiv og moro! Oppmøtet var upåklagelig, og finværet gjorde ukens aller siste utendørs-økt helt perfekt. <3

Vi ble delt opp i to grupper og på hver gruppe skulle to og to gå sammen. I syv minutt skulle den ene svette, mens den andre heiet, hoiet, og holdt tellingen på antall repetisjoner. Da disse syv minuttene var gått, var det andremann sin tur, før vi gikk over til neste stasjon hvor to nye øvelser skulle utføres. Det ble med andre ord 7 minutt med hard jobbing, 7 minutters pause/heing, 7 minutters jobbing og 7 nye minutter med pause.. Totalt 14 HARDE minutter med mye frontbøy, shoulder to overhead., og alles favoritt: Løping!

Litt blogglesere fikk jeg også hilst på i går! Jeg skravlet med et par søte jenter gjennom hele økten og fant først ut at de leste bloggen like før vi skulle dra. SÅ hyggelig! Det var deres første fellestrening i Narviga, så nå krysser jeg fingrene for at vi sees hver eneste søndag fremover! <3 Er det flere sørlendinger der ute som synes dette virker spennende? Hiv dere med! Ikke nøl engang. Hvor herlig er det ikke å ta søndagsøkten utendørs sammen med en hel hau gladmonser? Noen er superspreke, andre har akkurat bestemt seg for å ta opp treningen igjen. Menneskene som dukker opp her er veldig forskjellige, men treningen er alltid lagt opp slik at vi alle kommer oss igjennom det. Selv de som var ute på lørdagskvelden! Heh. Du gjør så godt du kan så sitter du igjen med den beste følelsen etterpå.Sjekk den gjengen da.. Girlpower sier jeg bare. Takk for nok en herlig økt! Magnus sitt innlegg om søndagen finner dere HER. Nå har han lurt seg til Nice for å spille inn reklamefilm på cruise. Høhø. Det er noen som har det. Sweet dreams! <3

A monday well spent..

Så ble det nok en magisk dag med sol, gale hunder og middag hos svigers. Ah! I dag var det grillet ørret som sto på menyen, med jordbær til dessert. Nam, nam, nam! Antrekksbilder fikk vi også knipset til dere, men disse tror jeg vi sparer til morgendagen.Akkurat nå sitter jeg seriøst bare og smiler fra øre til øre. Jeg tror nemlig det akkurat gikk opp for meg at jeg om ni dager, sitter på flyet til Bangkok. Hjelp som tiden flyr! Om et par dager reiser Jonas og jeg inn til Oslo for et spennende jobbmøte, og mandag om nøyaktig en uke drar jeg alene inn til Stavanger for å feire min fine bestemors bursdag før avreise. Alt kommer til å gå i ett denne uken så nå er jeg i Thailand med pappa, Jonas og broderen før jeg egentlig vet ordet av det! Hihi. Jeg tror ikke livet kan bli stort bedre. <3

Har dere hatt det fint siden sist? Jeg håper det <3
Nå skal jeg kose meg med litt kommentarsvaring!

My latest outfitsAlright! Da var jeg tilbake med mine hyppige bloggoppdateringer. Jeg tok meg nærmest bloggfri i går og herlighet så godt det var! Jeg satte ikke stille et sekund, og var utendørs omtrent hele dagen. Jeg fikk trent, slikket sol i parken, og da kvelden kom var vi tre venninner som dro på Charlies bar for en slags humorforestilling av fem hysterisk morsomme gutter. Jeg lo i to timer i strekk og da jeg trodde ting ikke kunne bli morsommere, ble venninnen min "Siri" dratt opp på scenen for å ta del i neste nummer. He-rre-gud, som jeg lo.

Nei, for en avslutning på en alle tiders uke. <3 Jeg kom ikke hjem før klokken et i natt, og da hadde jeg en skrivejobb å ta meg av så jeg satte faktisk oppe helt til halv seks i natt. Hoho! Litt småtrøtt i trynet denne mandagen ja! -Men det var verdt det. What a sunday!


I første omgang får dere få en liten oppsummering av mine første juni-antrekk! Har dere en favoritt så legg gjerne igjen en kommentar under her. Det har ikke blitt så mye farger i det siste! Det må vi gjøre noe med, for vi er tross alt i juni. Ingen grunn til å kle seg i sort da!

Jonas og jeg har fått besøk av en tredje hund denne morgenen og tar dem alle tre snart med til svigers for middag! Kamera blir min følgesvenn i hele dag, så vi skrives masse mer senere. Håper dere har fått en fin start på den nye uken. <3Happy monday to you all! <3

Let's have a party!Åå <3 For noen fine jenter. En god blanding av jentene fra jobb og jentene fra den gode, gamle venninegjengen. Jeg lo så mye i går kveld. Herlighet, så gøy jeg har det for tiden. Jeg tror det har med at jeg er blitt mye flinkere til å ikke konstant tenke blogg. Jeg prøver å legge bloggtankene bak meg når jeg er ute på helt andre ting, og til en forandring så klarer jeg det også! Jeg slapper av, og tenker kun på at jeg skal ha det ufattelig gøy! Feire.Skåle.Danse <3 Krysser fingrene for at den gode fasen har kommet for å bli!

 
 

Annika og jeg fikk ikke dratt rumpene våre avgårde før i halv ti tiden i går, så det ble ikke mange timene med gjengen, men vi rakk i det minste et par timer med skravling, latter, og drikkelek før vi tok turen videre på byen. Jeg knipset ikke så mange bilder fra gårsdagen, men her får dere i hvert fall noen! Nå tenkte jeg meg ut for å slikke sol i parken med Annika, før vi i kveld drar på noe theater-opplegg(?) på Charlies. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg har takket ja til å være med på, men når Annika sier det er supergøy, så stoler vi på det! Ha en strålende søndag videre jenter og gutter <3

Caroline var også kommet hjem fra studiene sine i Notodden! Herlig å se henne igjen <3 Snart kommer resten av jentene også hjem fra sine studier rundt om i landet/utlandet. Kan nesten ikke vente med å få samlet alle sammen til en ordentlig girlsnight igjen!

Sommeren 2014 skal bli så fin <3

Cheers! It's saturday

SKÅL! Det er nok en gang blitt lørdag, og nok en gang skal jeg tilbringe den med jentene og en flaske vin. Skulle tro jeg var blitt en skikkelig festløve! Kanskje er jeg det også? Jeg takker i hvert fall ikke nei til en runde på byen i kveld! Er det bare jeg som føler jeg har alt for mye å feire? Så fort dere er oppdatert, hiver jeg meg på badet for å freshe meg opp. Håret skal krølles og jobbsminken må erstattes med noe litt freshere. Glasset skal fylles opp og musikken skal få stå på full guffe. Mihi! Må jo komme i partymodus! <3

Rosa, friske roser har også fått plass på hjemmekontoret denne lørdagen. Jeg fikk dem som takk for å ha passet en av de tre hundene vi har hatt på besøk de siste dagene! Var de ikke fine? Herlighet, så snilt. <3 Minn meg på å passe hund enda litt oftere.Nei, jeg rekker ikke mer skravling i kveld!
Dere får ha en SUPER lørdagskveld. <3

Antrekk - 140614

Okei. Da var det på tide å dele sommerens første reisedestinasjon med dere! Jonas og jeg bestilte i natt flybilletter til Chiang Mai, så om nøyaktig 11 dager reiser vi til Thailand for hele 15 dager! *GLEDESHYL* Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å vise Jonas alt pappa har vist meg. Gutten er jo like glad i shopping som det jeg er så jeg har på følelsen at han kommer til å gå berserk på ethvert kjøpesenter. Chiang Mai er Thailands nest største by og shoppingsentrene her består sjeldent av mindre enn seks etasjer. Hihi! Dessuten er klærene nærmest gratis! Lurer meg på om vi bare skal bestille en ekstra kolli med en gang? Ah... Tror aldri jeg har vært så reisesyk før.Jeg hadde egentlig fri i dag, men ettersom ei av Vero Moda jentene behøver litt hjelp, stepper jeg inn bare for et par timer. Dermed har favorittskjørtet fra Vero Moda fått komme på denne morgenen! Sammen med en splitter ny leopardtopp og en frakk fra Bikbok. Hei doktor Borge!


Skjørt og veske fra Vero Moda, Belte og topp fra Gina Tricot, Jakke fra Bikbok, Marc Jacobs klokkeHa en fin lørdag alle sammen! Vi skrives igjen senere i dag <3

Marthe tipser: Snacks på grillen!

Er det noe som hører sommeren med, så er det grilling. Gjerne på stranden og gjerne alt for ofte! Våkner jeg opp til sol og finvær så er jeg aldri treg med å dra på butikken for å handle inn til dagens grillmåltid. Jeg har allerede mistet tellingen på hvor mange ganger Jonas og jeg har satt av fridagen til noen hyggelige timer på stranden. Bare vi to, engangsgrillen, hunden, og litt lesestoff. <3Da Jonas og jeg nøt oss på Hamresanden for et par dager siden, bestemte vi oss nok en gang for å stelle i stand med noe snacks! Jeg var i eksperimenterings-hjørnet og kjøpte dermed inn på både det ene og det andre! Burger og ostepølser er supergodt, men av og til får jeg lyst til å prøve meg på noe helt nytt! Noe som kanskje ikke er like tradisjonelt. So i did! Denne dagens lunch besto av pestotagliatelle, grillet asparges surret i spekeskinke, ristede pinjekjerner og et lite dryss parmesan ost. Til dessert lagde jeg oss honning-glasert ananas med grillet marshmallows, bringebær og pådrysset melis. Ah, jeg får vann i munnen av å tenke tilbake på dette måltidet.Du trenger: Tagliatelle med grillet asparges
1.
En bunt asparges 2. En pakke spekeskinke 3. Pinjekjerner 4. Tagliatelle for 2 5. Litt revet parmesanost 6. En boks grønn pesto

 Slik gjør du:
1. Kok tagliatellen ferdig hjemme. Vil du bruke ferdigpesto så blander du den ferdigkokte tagliatellen sammen med 2-3 ss pesto. Vil du lage pestoen fra bunnen av (anbefales!) så gjør også det hjemme før du pakker det hele med deg. Oppskriften på min hjemmelagde, grønne pesto finner dere HER. Den er virkelig nydelig! Men strekker ikke tiden til så smaker det sikkert godt med ferdigpesto også.
2. Surr aspargesene inn i spekeskinke, krydre med litt pepper, og grill! Grill gjerne også noen cherrytomater til.
3. Legg de møre aspargesene over den ferdige tagliatellen, strø over noen ristede pinjekjerner og topp med litt revet parmesan!Tidenes grilltips til deg som allerede har spist deg lei på pølse og burger! Synes dere hovedretten fristet så wait for it.. Under her legger jeg også ved oppskriften på denne litt for gode desserten! Har dere noen spennende grilltips til meg, så legg gjerne igjen en kommentar under her. Jeg er alltid giret på å prøve noe nytt! Spesielt oppskrifter som kommer fra dere. <3 Kanskje deler jeg dem på bloggen også?Du trenger: 1. En fersk ananas 2. 4 marshmallows 3. En håndfull bringebær 4. Litt melis 5. 2-3 ss flytende honningSlik gjør du:
1. Del ananasen i mindre ringer, skjær av skallet rundt og pensle en av sidene med litt søt honning.
2. Legg de glaserte ananasringene på grillen og varm dem til de er blitt helt møre!
3. Grill 2-4 marshmallows rett før ananasen er klar, legg disse på toppen og pynt med bringebær og melis!Rimi grill konkurranse:
Ser det ikke godt ut? Dette smaker sikkert nydelig med vaniljeis til også! Akkurat nå kjører Rimi en spennende grillkampanje hvor de blant annet deler ut 1000 kroners gavekort hver eneste uke ut hele sommeren. Jeg har selv deltatt i trekningen, og dere må gjerne gjøre det samme! Dere kan lese alt om instagram-konkurransen eller ta en titt på de andre deltakernes bidrag HER. Så.Mye.God.Mat!

Slik gjør du:
1. Åpne instagram
2. Last opp ditt grillbilde
3. Merk bildet med #HeleNorgeGriller

 Lykke til! Mulighetene til å stikke av med 1000 kroners gavekort er mange!
Har dere lyst på enda flere tips? Besøk gjerne også facebooksiden til Rimi HER


      Annonse

Som plommen i egget!Og når jeg trodde jeg ikke kunne få det bedre... There comes another dog! I går kveld åpnet "Borges Kennel" dørene for enda en hund. Dermed var det tre som fikk morgenkos i sengen denne morgenen. Mihi! Jeg tror ikke smilet mitt blir stort bredere nå. Jeg har det som plommen i egget for å si det sånn! Jonas kunne ikke annet enn å riste på hode da han i går formiddag ble informert om at en tredje hund skulle inn i hus. Jonas: "Du kunne kanskje spurt meg først? Jaja, happy wife, happy life". <3 Elsker at han er så lite kranglete!Morgenen min har gått til litt bloggarbeid, litt kos og et lite møte med fem søte blogglesere! De fine jentene på bildet under her hadde som skoleprosjekt å ta bilde med en kjendis denne fredagen, og gjett hvem som fikk æren av å bli avbildet med dem? Hoho, heldige meg! Jonas hadde akkurat vært og hentet Thio da han traff på jentene i gården vår. Så skjønne! Kjempehyggelig å hilse på dere. <3Nå må jeg komme meg av gårde på jobb!
Ønsker dere alle en riktig GOD HELG <3

DAGENS AMRAP: VideosnuttJeg vet om en som må legge seg i hardtrening om han ikke vil bli danket ut av ei jente. Hehe, neida.... Joda. Det begynner å nærme seg 8 uker siden min første PT time med Magnus. Nå synes jeg det kommer seg! Gjør ikke dere? Jeg føler meg sprekere og sprekere for hver uke som går, og treningen blir bare bedre og bedre. Gøyere, og gøyere. Ah, det er så herlig å være i gang! Magnus fortjener et stort klapp på skuldra for å ha fått rumpen min i gir og motivasjonen på plass. Jeg har aldri hatt det så moro med treningen!Vel vitende om at jeg i dag tidlig skulle gjennom nok en hard PT time, tok jeg meg i går kveld en 40 minutters løpetur før jeg kastet meg på 150 american situps, 2 min med planken x 2, 50 knebøy og 20 burpees x 2. Frivillige burpees hjemme på stuegulvet dere! He-rre-gud. Dere skulle ha sett Jonas sitt blikk da han satte i sofaen med en pølse i hver hånd og så på dette sirkuset.. Jeg tror ikke han ble mindre overrasket da jeg etterpå smilte til kveldspølsene hans og gikk for en skål med havregryn og bær i stedet. *FLINK!*
 


Innlevelsen til Magnus er det i hvert fall ingenting å si på! Lurer meg på om han føler vektstangen min blir lettere når han står slik og luftløfter den? Jeg må bare la være å se på ham ellers bryter jeg jo ut i latter! Hehe. Klokken 09.00 var det i dag klart for 26 minutter med AMRAP. (As many rounds as possible av fire ulike øvelser). Dere kan jo ta en titt på hva jeg måtte igjennom, på videosnutten under her. Magnus fant først ut at han ville filme etter at økten min var ferdig, så da var det bare å kjøre på med enda en runde!

 

Det ble 26 harde minutter, men fy søren så deilig etterpå. Den gode etter-trening-følelsen fulgte meg gjennom hele arbeidsdagen!Magnus har også lagt ut noen bilder fra dagens PT time HER.
Nå får dere ha en god natt. Jeg har litt kommentarsvaring og ta igjen!

Eight faves on instagram

God kveld! Tenkte jeg kunne dele åtte av mine storfavoritter på instagram i kveld. Altså, jeg har mange mange flere, men nå deler jeg disse til å begynne med så får dere gi meg en lyd om dere ønsker flere tips! Jeg setter ihvertfall uendelig stor pris på tips til nye inspirasjonskilder, så måtte dere ha noen på lur til meg så legg gjerne igjen en instakonto i kommentarfeltet under her. Da blir jeg glad!
 


@rocky_barnes
Jeg kan sitte og glane på bildene av denne nydelige jenta dagen lang. She's just gorgeous!

@earthpix
For oss som elsker å drømme oss bort! Her får man de mest magiske bilder av både steder, dyr, og hendelser. Om alle bildene er ekte vet jeg jammen ikke, men det bryr jeg meg heller ikke om. Alt jeg vet er at bildene virkelig er N-Y-D-E-L-I-G-E.@drugsoflove1 
Denne instakontoen begynte jeg faktisk å følge i går. Her legges det rett og slett daglig ut stemningsfulle klissebilder. <3 @detoxguide 
Denne kontoen er ikke for deg som er sulten.. Åh, bare se på disse bildene da! Her finner jeg inspirasjon i massevis! @angelcandices 
Victoria Secret modell Candice Swanepoel. Vakreste kvinnemenneske på jord. <3 BABE ALERT!@tuulavintage 
Mote og reiseblogger Jessica Stein. Her er det også en hau av inspirasjon å hente på alle fronter!@fitnessgirlsmotivation
Denne trenings-instakontoen fikk jeg først øynene opp for da de for noen måneder siden la ut et bilde av meg, liggende på stuegulvet og ta situps. Kontoen har over 600 000 følgere så jeg var en smule stolt og en smule lei meg for at de ikke hashtaget @marthekborge. Hehe! -Men siden er full av fitness-inspo, gode quotes og herlige bilder. @sjanaelise
Er det virkelig noen som ikke følger henne? Absolutt en av mine storfavoritter på instagram. Hun gir meg min daglige dose med inspirasjon både innen mat, trening og foto. Hun driver aktivt med yoga og er ikke dårlig på å legge ut lekre bilder av seg selv i de sykeste positurer. <3 For noen ben på den dama!@healthywayshappydays 
Enda en favoritt som gir en hau av inspirasjon på både trening og mat fronten. Elsk, elsk, elsk!Likte dere innlegget? Håper det, for jeg har mange flere tips å dele med dere!
Ikke glem å følge meg da dere! @marthekborge heter jeg på instagram. 

Antrekk - 110614Morn morn! Tenk, da var det blitt torsdag allerede. Var det ikke mandag i går? Herlighet som dagene flyr. Jeg har tilbrakt morgenen min i garasjen til Magnus og nå drar jeg straks av gårde på jobb, men jeg blir der bare til i ettermiddag så vi skrives masse mer så fort jeg er hjemme igjen! Ville i første omgang bare innom for å dele noen bilder av gårsdagens antrekk, og selvfølgelig ønske dere en alle tiders torsdag! <3


Sko fra ukjent butikk i København, Topp fra Gina Tricot, Belte og hatt fra Bikbok, Skjørt fra ThailandHåper dere liker antrekket! <3
Kan dere ha en fin dag så lenge?

OCEAN AIR SALTY HAIR

Okei. Life is freaking great these days! Møtet med regnskapsføreren gikk superfint. Jeg fikk til og med luftet de ikke fult så fornuftige reiseplanene mine for ham! Geir hadde nok et lite ønske om at pengene skulle gå til noe viktigere enn som så, men noen ganger må man være ufornuftig også. Kanskje spesielt om sommeren! Høhø. Uansett.. Så fort jeg var ferdig på kontoret til Geir, tok jeg med meg bikinien, engangsgrillen, hundene og Jonas på stranden. Wuhuu! Jeg tror jeg elsker denne sommeren allerede. Hamresanden var like magisk som alltid, og ettersom det er onsdag fikk vi omtrent hele sandstripen for oss selv. *Lykkepåjord*Til og med Bella fikk seg et bad! Årets tredje faktisk! Jammen tror jeg hun likte det også.. I hvert fall etterpå. Det har nemlig vært rimelig hett her i dag! Når værmeldingene sier 20 grader i Kristiansand så blir det fort 28. Spesielt når vinden ikke står på. HERLIG!Nå er valpen levert tilbake til eieren sin for dagen, og jeg skal tilbringe resten av kvelden sammen med min kjære. Han må bare komme hjem fra trening først. Herlighet som den gutten trener om dagen. Synes ikke han har gjort annet siden sommerferien hans startet. Jaja, det er vel eight packen han jakter på nå da..En stykk, sandete valp <3 You never get enough beach!

Antrekk - 100614God morgen! Håper dere er like entusiastiske som meg denne morgenen. Jeg fikk mine åtte timer med skjønnhetssøvn i natt så nå sitter jeg lysvåken på hjemmekontoret og sorterer papirene som skal få være med til regnskapsføreren litt senere. Hehe, tipper Geir har savnet meg en HAU, for nå er det rekordlang tid siden forrige møte! Som dagens første "update" får dere gårsdagens antrekk i et lite bildedryss. Hope you like it! Jeg har mye på planen denne onsdagen, men blir det litt tid til overs så tar jeg med meg Jonas ut på litt grillings i solen. Vi har enda ikke besøkt vår mest berømte strand, "Hamresanden" i år, så det håper jeg vi kan få gjort i dag!


Skjørt, genser og veske fra Bikbok, Jeffrey Campbell sko fra www.nevernaked.com, cardigan fra Vero ModaHa en strålende onsdag alle sammen <3

SAY HI TO MY NEW BFF

Hils på min nye BFF! Denne sandbaggen og jeg har knyttet sterke bånd denne morgenen. Ser den like tung ut som den var eller? Jeg sto klar i crossfit-garasjen klokken 09.00 i dag tidlig, spent på hvilket humør Magnus skulle være i.. Det er ikke godt å vite om han befinner seg i det snille, og rolige hjørnet, eller.... ikke. Vel, det rolige humøret kunne jeg se langt etter i dag også.Etter 100 double unders med hoppetau som oppvarming vil jeg bli overrasket om leggmuskulaturen min fungerer i morgen tidlig. Eller morgenen etter der for den saks skyld. Har dere et hoppetau tilgjengelig så kan dere jo alltids prøve denne form for oppvarming selv!

Ukens utfordring:
Det er rett og slett bare om å gjøre å la hoppetauet fly to ganger under føttene mellom hvert hopp. Det er ikke så lett som det høres ut. Selv må jeg hoppe annen hvert hopp enkelt og dobbelt for å få det til og det betyr jo at jeg minst må hoppe dobbelt så mange ganger! Dere som har lyst til å prøve dere får ta det som ukens utfordring: Hopp 100 double unders på fortest mulig tid! Min tid ble rett over 7 minutt. Er dere ikke vandt til å hoppe tau, så fortell meg gjerne hvordan det står til med leggmuskulaturen dagen etterpå!Etter hoppe-oppvarmingen ble det både øving med stang og en aldri så liten avslutningsøkt på meg! Jeg var jammen ikke sikker på om jeg skulle klare å rikke denne sandbagen en centimeter engang, men Magnus hadde store planer om at jeg skulle løfte den opp og ned på en mur 10 ganger for så å løpe en strekning med den på ryggen.. Så da var det bare å gjøre det! Hele 3 ganger fikk jeg lov! Heldige meg. <3Magnus: Er det tungt?
Marthe: Ikke snakk til meg.

 ... Eller bare Magnus Frantzen.Trenger dere jenter litt eyecandy på tirsdagskvelden? Ta en titt på DENNE videosnutten.
Trenger dere gutter litt inspirasjon på treningsfronten så vil jeg råde dere til å gjøre det samme.  

Laks med pesto og tagliatelle

NÅ er det lenge siden sist jeg delte en middagsoppskrift her på bloggen! Håper dagens laksetallerken kan friste! Mangler dere litt inspirasjon på middagsfronten denne uken så har dere ihvertfall et fint, lite tips her. Bare ikke finn på å kjøpe ferdigpesto. Lag den fra bunnen av. Det er litt dyrere, men fy søren så mye bedre det smaker. Ikke er det vanskelig eller tidskrevende heller! <3Du trenger: 1. 4 laksefilèter 2. Tagliatelle for to 3. En håndfull asparges 4. 2 fedd hvitløk 5. 1 dl revet parmesanost 6. En god håndfull friske basilikumblader 7. 1 dl pinjekjerner 8. 1 dl olivenolje 9. Litt sitronsaft 10. Salt/pepper 11. 6 Cherrytomater
Slik gjør du:
1. Start med å lage ferdig basilikumpestoen. Denne har jeg lagt ut oppskriften på tidligere også. Den er så vanvittig GOD! Bland sammen ristede pinjekjerner, en håndfull basilikumblader, parmesanost, olivenolje, og et par moste fedd hvitløk. Mos alt dette med en kjøkkenmaskin og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
2. Sett på en gryte med vann og litt salt, og kok tagliatellen ferdig. Det tar bare 5-7 minutt.
3. Krydre fiskefilètene med sitronpepper og stek hver og en av dem i en varm stekepanne på 3 minutt per side. Hvis du ser at fisken ikke blir gjennomstekt på tre minutt så lar du den ligge litt til, men ikke glem den der, for det er jammen ikke godt med tørr laks.
4. Når både tagliatelle og fisk begynner å bli ferdig, setter du på en gryte med asparges. Disse skal kun koke i et par minutt.Server med den basilikumpestoen over laksen, og strø også gjerne over det som måtte være igjen av ristede pinjekjerner.

Så enkelt, men den smakfulle pestoen gjør virkelig hele retten!
Her gikk det akkurat ned på høy kant. <3 Oppskriften er for 2 personer.

Antrekk - 090614
Shorts og belte fra Bikbok, Topp fra Thailand, Boots fra Zara, Briller fra H&MBare innom for å dele dagens antrekk og ønske dere en god natt.
Nå trer jeg inn i husmor-rollen igjen.. Sweet dreams!

En sommerdag på sørlandet!Se den fine, nye båten til svigers da! Herlighet, pappa Lars har all grunn til å være stolt nå! Som vi har kost oss på sjøen i dag. Det blåste litt kjølig, men vi la oss likevel til soling på dekk før vi spiste svigermors nybakte brød til lunsj, badet og matet på svaneunger. Etter et par timer vendte vi nesene våre hjemover mot hagen til svigers, hvor jeg bestemte at det skulle turnes! Jonas og jeg kjørte konkurranse på hvem som var flinkest til å stå på hender og nå.. tre timer senere sitter vi enda og krangler om seieren.Har dere sett noe så nydelig? Hele ti svaneunger og to småhissige foreldre. <3 Herlighet så fint det var på sjøen i dag. Vi var mildt sagt ikke de eneste som hadde bestemt oss for å nyte solstrålene på havet, og det forstår jeg godt. Det var båter med glade familier til alle kanter. Et lite bildedryss fra disse idylliske timene får dere over og under her. Senere kommer også dagens antrekk!Jonas mener hans egen handstand var mye bedre enn min.. Jeg sier meg dypt uenig..

Hehe, håper dere har hatt det minst like bra i dag!  <3
Nå skal jeg finne husmoren i meg og gjøre leiligheten strøken.

Pics from my morning

God morgen kjære lesere! Håper det er flere enn meg som har stått opp på riktig ben i dag. Kanskje det gode humøret kommer av at jeg la meg 23.00 i går og sov i ni timer! Hah! Jeg var lys våken da alarmen ringte klokken 08.00 i dag morges, så da var det bare å hive på treningsshortsen og starte dagen med en aldri så liten løpetur. Siden har jeg bare kost meg med Bella og en litt for deilig frokost!

Det er andre pinsedag og om en liten halvtime blir Jonas og jeg plukket opp av svigers! Vi skal ut på familie-båttur denne mandagen, grille, fiske, sole oss og bare ha det alt for fint! Ah, jeg har på følelsen at sistnevnte vil bli alt for lett.. <3 Kamera blir selvsagt med!

 

Her har dere et bildedryss fra morgenen min..
Ønsker dere en sprek og glad mandag! <3

Antrekk - 080614
Åh, for en fin søndag jeg har fått så langt! Jonas og jeg har dratt på besøk til svigers for enda en søndagsmiddag. Det begynner visst å bli en tradisjon dette her! Jeg hadde egentlig tenkt til å lage oss laks i dag, men da svigermor hadde det samme på menyen, dro vi heller dit. Nå sitter vi her.. sprikkmette i tvstuen og venter på at pappa Lars skal komme hjem med en splitter ny båt! Wuhuu, det stemmer. Svigerfar har kjøpt seg en helt ny båt i dag, og gjett om jeg gleder meg til å teste den ut med aldri så liten kvelds-fisketur.Vi skal straks av gårde, men jeg hadde bare så lyst til å dele dagens antrekk med dere først. Toppen som jeg har på meg på bildet over her er egentlig en kjole fra Primark. Jeg finner aldri en anledning til å ta den i bruk så i dag fant jeg ut at jeg skulle bruke den som en topp i stedet. Ingen dum idè! Den er jo egentlig veldig fin med det åpne partiet bak i ryggen! <3


Skjørt og klokke fra Gina Tricot, Kjole fra Primark, Sko fra København, Belte fra BikbokFor en fin dag! Det ble ingen strandtimer på meg, men solen tittet i det minste frem i ettermiddag. <3
Det kommer jo en fridag i morgen også. Kanskje det da blir soling, bading og grilling på meg?

Vinn Dorco Shai Goodiebag!

God morgen kjære lesere! Hadde dere en fin kveld i går? Herlighet som jeg koste meg med jentene mine. -Som alltid ble det både dansing og hoiing til langt på natt og nå sitter jeg her en smule uggen i kroppen. Jaja, det var verdt det denne gangen også. Jeg får få med meg bestis, komme meg på trening og svette det ut. Krysser fingre, tær, og mine nybarberte legger for at solen bestemmer seg for å titte frem litt senere. Vil jo så gjerne nyte søndagen på stranden! Snike til meg litt brunfarge, spise jordbær og lese bok. <3

Husker dere da jeg ukentlig holdt søndagskonkurranser for dere her på bloggen? Det var tider det! Det begynner å bli noen år siden denne faste spalten forsvant, men nå kommer jeg i det minste med noen spennende konkurranser inni mellom! Som i dag for eksempel. Hihi. <3 Jeg har i samarbeid med Dorco Shai fått æren av å dele ut en goodiebag til en av dere!

Den heldige stikker faktisk av med flere verdifulle premier. Goodiebagen inneholder nemlig ikke bare et pent tubeskjørt, men også en GHD rettetang med børste til en verdi av hele 1700 kroner! -OG et helt års gratis forbruk av mitt favorittmerke innen barbering! Klarer dere å gjette hvilken høvel det er snakk om? Hehe, det kan da umulig være noen som er i tvil. Dorco er og forblir en favoritt. <3Slik deltar du:
1.
Klikk hjem en gratis prøvepakke med Dorco Shai sin barberhøvel HER
2. Legg igjen en kommentar under her hvor du informerer om at du er med i trekningen!Har du allerede klikket hjem en gratis pakke Dorco Shai? Da holder det å bare legge igjen en kommentar!
Masse lykke til alle sammen. <3 Slapp av og nyt søndagen på stranden dere som har fått vær til det.

        Annonse

Getting ready for saturday night

Og jeg som skulle ha en rolig, avslappende lørdagskveld. Vel, slik ble det ikke likevel. Bestis har kommet på besøk fra hovedstaden og jeg tror faktisk ikke jeg kjenner en eneste person som ikke skal på byen i kveld.. Så da må man jo hive seg med! Kveldens kjole ser dere på bildene over og under her. Den er fra Mango til dere som måtte lure på det! Nå må jeg bare se og fjerne den fæle jobbsminken, hive meg i dusjen, og få på en ny, fresh maske! Så er jeg klar.. Lurer meg på om jeg kommer meg ut døren før klokken 23.00.


Jakke fra Vero Moda, Sko fra Primark, Kjole fra Mango, Smykke fra Nelly, Marc Jacobs klokke fra www.klokker.noSkal dere ut på noe spennende i kveld? Kanskje vi sees på byen?
Dere må i hvert fall ha det veldig fint! Be careful, but have fun. <3

Smile more, worry less!Da satte jeg her, god og mett på både frokost og inspirasjon. Jeg har brukt morgenen på akkurat det jeg planla å bruke den på. Solarium, skrivearbeid, og en ordentlig god frokost bestående av to brødskiver, litt avokado og alt for mye vannmelon. Kuttet like godt opp en hel melon jeg! Heldigvis var Jonas der til å hjelpe meg med å spise det opp. Nå drar jeg snart av gårde på ukens siste jobbvakt, men ettersom det er pinseaften denne lørdagen, blir jeg der ikke lenge. Vi stenger faktisk så tidlig som 16.00 i dag! Håper solen fremdeles står på himmelen når jeg er ferdig så vi kan få knipset noen ordentlig fine antrekksbilder til dere. <3 I dag fikk jeg også lest ut den nyeste utgaven av "Det Nye" og jeg er herved fylt med ny inspirasjon. <3

Maten smaker så mye bedre når man trer den på spyd! Haha, er dere ikke enige?

 Nei, jeg får komme meg avgårde! Vero Moda kaller..
Jeg har enda noen uker igjen av oppsigelsestiden vet dere! <3

En morgenøkt med agilitystigeGode gud. Nå har jeg opplevd det også. Jeg sto og brettet på mine berømte buksekanter da tre unge herremenn kom inn på Vero Moda, nærmest stønnende. De hilste alle sammen ved å kysse meg på hånden og spy inn noen perverse gloser før de ba meg finne det mest sexy plagget vi hadde inne. Høflig som jeg er (ihvertfall på jobb), spurte jeg i stedet pent hvor de var fra..

Meg: Where are you from?
Mann: Wherever you want me to be from, baby.

For å gjøre en lengre historie kort.. Jeg kunne sikkert anmeldt tre italienere for seksuell trakassering, men i stedet ga jeg guttene instagramkontoen min. Woop wooop. Tre nye følgere! -Og til dere som skal på byen denne fredagen.. Harveys er ikke stedet i kveld.Endelig får jeg en anledning til å ta i bruk mine nye bokser-skills, så glemmer jeg det helt bort! Hehe, pokker...Nok om det, og over til det dette innlegget egentlig skal dreie seg om! Min lille morgenøkt med Magnus. Ukens andre PT time gikk overraskende bra med tanke på at lårene føltes som stokker etter gårsdagen. Kanskje bare fordi jeg slapp å gjøre en eneste squat?

I dag var det blant annet litt koordinasjonsøving som sto på planen. -Med agilitystige! Wuhuu. Begynner å lure på om Magnus aldri går tom for idèer. Atter en gang blir jeg presentert for noe nytt og spennende på treningsfronten! Kanskje noen av dere er erfarne med dette? Jeg skal ærlig innrømme at jeg trodde det skulle være superenkelt. Skal ikke jenter generelt være flinkere enn mannfolk i koordinasjon? Vel, dette var ihvertfall ikke tilfelle i dag! -Men jeg hadde det veldig gøy med å prøve og gjenta bevegelsene til Magnus.Ser det ikke gøy ut? Ah, jeg skal seriøst aldri tilbake til den ensformige treningen som jeg har holdt på med i alle år. Jeg har alltid sett på trening som noe slitsomt, men nødvendig. Det gjør jeg fremdeles, men i dag ser jeg også på det som GØY. -Og tipp èn gang om "gøy" er litt mer motiverende enn "slitsomt og nødvendig"? Altså, jeg tror snart jeg flytter inn i garasjen til Matthew og Magnus.

En smule mer øvelse så går jeg også stigen på hendene!

 

Det var litt av min hektiske fredag! <3 Håper dere har fått en fin start på helgen.
Se bildene som Magnus tok av oss denne morgenen, på hans blogg HER.

Antrekk - 060614For en effektiv morgen! Jeg føler bare jeg har flydd rundt fra et sted til et annet i hele dag. Jeg har trent, fått unnagjort en hel del ærend, og jeg har til og med tatt igjen alt av kjedelig papirarbeid! Hektiske dager som denne går ut over de hyppige bloggoppdateringene, men jeg må ha noen av dem likevel. Dere får bare være litt tålmodige. <3 Nå drar jeg videre på Vero Moda om ikke så alt for lenge til, men jeg vil nødig glemme å ønske dere en riktig GOD HELG først! Håper dere liker antrekket forresten..Våknet forresten til tidenes edderkopp på dyna mi i dag! Litt av en start på fredagsmorgenen.. Jeg elsker omtrent alt ved sommeren, men er det èn ting jeg virkelig kunne klart meg uten så er det disse gigantiske husedderkoppene som på mystisk vis klarer å klatre gjennom nettingen på vinduet. (Ja vi har faktisk insektsnetting over soveromsvinduene). I fjor sommer våknet jeg til en monsteredderkopp under(!) dyna, rett ved siden av låret mitt og nå mister jeg nærmest pusten bare av tanken på et slikt vesen.

Marthe: Jonas Norheim!! Kan du vennligst fjerne monsteredderkoppen fra dyna mi NÅ?
Jonas: Men vet du ikke at edderkopper er kjempenyttige å ha? De dreper alle andre insekter!
Marthe: Takk for info.. Jeg vil heller ha huset fult av alle andre kryp. Fjern.Den.Nå.


Sko fra Gina Tricot, Topp fra www.madlady.se, Skjørt fra Vero Moda, Jakke fra Bikbok, Belte fra Nevernaked

Usj!! De er bare så forbanna ekle med de tynne, pilende bena..
Nei, nok om det. Dere må ha en FIN fredag så lenge <3

Besøk av en ungkar!Se hvem jeg har fått på besøk denne torsdagen! I dag har jeg faktisk vært hundepasser for to! Den ene bestevenninnen studerer i Danmark og den andre har dratt på ferie, så da er jeg den heldige som får ta vare på dyrene. <3 Jeg tror ikke jeg blir lykkeligere enn når jeg tilbringer tid med disse hundene. Jeg tror jeg kunne kost dem ihjel. Finnes det noe bedre enn å se hundene løpe fritt i hagen, leke og bare kose seg til de nærmest faller om av tretthet? Jeg tror ikke det. Blir jeg en like god mor som jeg er hundepasser, så tror jeg virkelig jeg blir flink! Hehe. -Og nei, jeg er ikke gravid. Ta det helt med ro dere. Det blir mange år til enda. 

Jeg skal straks av gårde på jobb, og dermed rekker jeg ikke så mye mer i dag, men dere får kose dere med et hyggelig bildedryss fra formiddagen min, så lover jeg å ta igjen alt av kommentarsvaring så fort jeg er hjemme igjen i kveld. Ville bare ønske dere en fin dag!Hihi.. Rene hundekennelen her nå!
Ha en fin torsdag videre alle sammen <3

Swing low, swing high..En liten smakebit på hva jeg har brukt morgenen på. Jeg er som dere kanskje ser tilbake i Kristiansand igjen! Ukens første PT time var satt opp klokken 09.00 i dag tidlig så nå sitter jeg ferdig trent og rimelig sliten her på hjemmekontoret og blogger for dere. *Flittig frøken* Det gikk i mye øving på markløft denne morgenen. Teknikken min er ikke helt god og det er jammen ikke godt å si hvorfor, men jeg tror vi konkluderte med at jeg er svak i korsryggen, og da er det jo bare en ting å gjøre.. Trene! Trene og øve.. Helt til jeg får det til. For det skal jeg. Vil nødig skuffe denne mannen som har som mål at jeg skal løfte 100 kg om... en stund!

Mot slutten av økten fikk jeg som alltid en mer intensiv økt å utføre på fortest mulig tid. På 8 minutt og 9 sekund gjorde jeg fem runder med American kettlebell swing 14 kg og overhead squat med vektskive. 21 repetisjoner på første runde, deretter 15, deretter 9, deretter 6 og til slutt 3. Følte meg som en svett, geleklump etterpå, men fy søren så deilig å kunne legge enda en god økt bak seg!

Mange av dere syntes det var veldig moro med en liten "trenings-utfordring". Etter forrige PT time har jeg fått mange tilbakemeldinger fra lesere som prøvde seg på den samme 10 minutters AMRAP økten som jeg gjorde forrige. Noen av dere slo meg nesten, mens andre knuste meg ned i støvlene. Det er jo kjempegøy! Vel, ikke for meg, men for dere. Hehe! Slike små utfordringer hvor man mer eller mindre ikke behøver noe utstyr, lover jeg å bli flinkere til å komme med i fremtiden. <3 Blir så glad for å høre at blogginnleggene motiverer dere til å hive på treningstightsen og prøve noe nytt! Bare helst ikke slå meg i alt, for da får jeg høre det av Magnus etterpå. Hehe, vær snille!Man kan ikke bare være dønn seriøs hele tiden. Det er viktig å le litt også! Selv på trening.. Heldigvis er det verken vanskelig å le med eller av disse to karene. Herlighet for et radarpar! (Nei ikke på den måten).

Tar jeg ikke helt feil så vil Magnus også legge ut noen fancy bilder på sin blogg!
Hans innlegg fra morgenens PT time kan dere etterhvert lese HER.

Slik blir du brun i sommer!

Jeg har fått så mange kommentarer fra lesere som ønsker at jeg skriver et innlegg som dette, så her kommer det! "Hvordan få den gylne, dype brunfargen". Jeg er ingen ekspert, men jeg kan ihvertfall fortelle dere hva jeg gjør for å få opprettholde min brunfarge! Kanskje dere kan tilføye listen min med noen av deres tips i kommentarfeltet under her? Det ville ihvertfall jeg satt stor pris på! Jeg bruker ikke selvbruning til dere som lurer på det, men jeg bruker betakatoren på sommerstid når jeg soler meg mye. Mer om det får dere lese under her. Bare husk at vi alle er forskjellige. Ingen kropp er lik, og alt fungerer ikke på alle. <31. Drikk mye vann
Fuktnivået i huden har mye å si på hvor jevn og frisk brunfargen blir. Har du merket hvor mye brunere huden ser ut så fort du får på litt fuktighetskrem? Vi vet alle at solen tørker ut huden. Pass på å drikke mye! Jeg har allid et kaldt glass vann ved min side når jeg ligger ute i hagen. For å lure meg selv til å tro at vann smaker spennende, hiver jeg gjerne oppi litt sitron, bringebær eller blåbær.2. Knask på søte gulrøtter
Mye mulig det bare er jeg som har fått for meg at gulrøtter gir en gyllenbrun farge, men jeg knasker nå ihvertfall på et par av dem om dagen. Gulrøtter er uansett både sunt og godt! Jeg har også lest at spinat, gresskar og søtpotet inneholder betakaroten som gir en fin og dyp brunfarge. Ikke vet jeg om det stemmer, men dette er jo også sunne matvarer, så hvorfor ikke gi det et forsøk?3. Tilfør huden mye fuktighet
Kanskje mitt aller viktigste tips for å få brunfargen som holder. Ikke slurv med smøring av fuktighetskrem sier jeg bare. Tørker huden ut så har fargen fortere for å flasse av. Finn deg en ordentlig god krem som lukter godt, og smør deg jevnlig. Det går ikke en eneste dag forbi uten at jeg har smørt hele kroppen min inn i body butteret fra Body Shop. Det koster rett under 200 kroner, lukter himmelsk uansett hvilken duft du måtte velge, og kremen gir huden tidenes glød i mange timer etter at du har smør deg inn. Dere har kanskje lagt merke til at lårene og leggene mine ofte glinser på antrekksbildene? Det er fordi jeg alltid smører meg med denne vidunderkremen!4. Betakaroten - Ta den riktige dosen
Jeg har prøvd mange varianter, men det er kun èn type jeg synes fungerer. Disse koster 149kr og fås kjøpt på www.betakaroten.no. Jeg bruker ikke betakaroten året rundt, men akkurat i sommermånedene hvor jeg soler meg ekstra mye, tar jeg gjerne en tablett om dagen. Dette begynte jeg med da jeg var i Mexico for to år siden og det ga en helt enorm effekt. Jeg har aldri vært så brun som jeg ble på disse to ukene. Fargen ble vanvittig gyllen og varte lenge. Jeg fikk ingen bivirkninger av dem, men noen opplever at betakaroten kan gi både pigmentflekker og guloransje områder på kroppen så ikke ta flere tabletter enn hva som er anbefalt.5. Bruk solfaktor  - Du vil ikke ha hudkreft
Betakaroten forebygger solforbrenning, men tablettene er ikke en erstatning for solkremen! Dette med solkrem er jeg fryktelig dårlig på selv, men jeg har lest utallige steder at den dypeste, mest langvarige brunfargen kommer om du starter med høy faktor og jobber deg nedover etterhvert som du bygger opp brunfargen. Velg en god solfaktor og sørg for at du ikke blir brent.6. Beveg deg - Finn på noe gøy!
Er du tom for lesestoff så kan det fort bli kjedelig å ligge stille i solen. Finn på noe morsomt! Spill sandvolleyball, turne.. Hiv på deg treningsshortsen og ta en styrkeøkt i solen.. Kjør yoga ute i hagen! Det beste som finnes må være å komme hjem fra en lang dag med sandvolleyball og se at du har fått et superskille under bikinien. Bare ikke glem å drikke mens du er ute og svetter i solen!7. Sol deg på havet!
Man blir jo dobbelt så brun av det! Hiv deg på en bademadrass og nyt solstrålene fra sjøen. Ta en svømmetur når du blir for varm! Saltet som blir sittende igjen på kroppen gir solingen en sterkere effekt, så her må du være forsiktig. Velg en vannfast solfaktor og smør deg ofte så du ikke går på en smell! Husk også å spyle deg godt for så å smøre deg inn i fuktighetskrem så fort soldagen tar slutt. Mye sol og salt er nok ikke den sunneste kombinasjonen for verken hud eller hår, men det er jammen en effektiv måte å bli brun på.

Det er syv enkle tips, men tar du dem i bruk så vil du også se at de er effektive!
Har dere noen gode tips å tilføye? Gjerne som ikke er livsfarlige for huden. <3

It's gonna be a good day!

Morn, morn! Da var hjemreisedagen kommet. *Sukk*. Heldigvis har jeg syv timer igjen i favorittbyen! De skal nytes foråsidetsånn. Alarmen sto på klokken 08.00 i dag tidlig og da var det bare å hoppe rett i joggedressen. Etter enda en runde rundt Stokkavannet ble det både styrke og solarium på meg før bestemors frokost var servert. Synes det er så herlig å få så mye ut av morgentimene!

Nå er joggedressen byttet ut med noe enda lettere, for så fort dere er oppdatert skal jeg hive meg på verandaen og nyte tidenes frukt-tallerken med bladet "Det Nye - Shape Up". Som de fleste allerede har fått med seg så er det min fine venninne som pryder forsiden denne måneden! Flinke, nydelige Kristina <3 Dere får ha en sprek onsdag selv så lenge! Vi skives mer senere vet dere.

 Jordbærene er forresten norske! Jeg har smakt norske jordbær for første gang i år. NAM <3

Tilbakeblikk: Juni 2013

Å, jeg blir så glad! Kjempehyggelig å høre at dere satte så stor pris på mitt forrige blogginnlegg. <3 Det virket som det falt veldig godt i smak hos flere! Hihi, håper bare ikke dere er blitt helt vettskremte.. Jeg har nå flyttet rumpen min til farmor og farfar's place. Jeg skulle vel egentlig ha ligget på plenen, lest bok og nytt utsikten, men solen bestemte seg for å forsvinne for flere timer siden. Heldigvis har farmor og farfar tidenes lune og fine steinhage som det likevel skal grilles i hvert øyeblikk. -Men først et lite tilbakeblikk!

 
 

Noen av antrekkene fra juni 2013 var så harry at jeg faktisk ikke orket å dele dem med dere atter en gang. Hehe! Det er jo litt morsomt å se hvor mye man forandrer seg med årene, men det får være grenser. Jeg har allerede delt noen gamle bilder av meg i dag. Lurer meg på om jeg kommer til å se tilbake på dagens antrekk og være like flau om nøyaktig et år til? Jeg kan liksom ikke helt se det for meg, men man forandrer seg jo hele tiden.. Herlighet for en forskjell det er på kvaliteten ved antrekksbildene vi knipset for et år siden. Jeg legger nok litt mer i planlegging, fotografering, og posering i dag. Synes det er så fint at forbedringen aldri tar slutt!

 
 
 
 
 
 

Nå får kamera bli med ut på grillings! <3
Håper dere liker "draktbildene" som papsen kaller dem.

Den aller første gangen...

Først vil jeg bare si tusen takk for alle tipsene dere la igjen under forrige innlegg. Gjett om jeg skal inn og følge en rekke ny inspirasjonskontoer så fort jeg får på mobilen min igjen? Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen.. Dere er fantastiske!

I natt satte jeg faktisk oppe til 04.00 for å skrive et morsomt blogginnlegg til dere. Jeg fikk plutselig for meg at jeg skulle dele litt førstegangsopplevelser her på bloggen, så nå håper jeg historiene faller i smak! Noe av dette visste dere kanskje allerede fra før, men jeg krysse fingre og tær for at dere i hvert fall kan lære noe nytt om meg her! Til dere andre bloggere har jeg lyst til å gi utfordringen videre. Skriv et lignende innlegg du også! La leserne dine bli bedre kjent med deg ved å dele noen pinlige førstegangs-historier. Det kan dreie seg om hva som helst! Tar du utfordringen så legg gjerne igjen en lenke til blogginnlegget ditt i kommentarfeltet her.Min første bh...

Kjøpte jeg som 9 åring sammen med bestevenninnen min. Vi hadde fått lommepenger til en aldri så liten shoppingtur en lørdag formiddag og deler av disse pengene bestemte vi skulle gå til hver vår bh. Målrettet og bestemte gikk vi rett mot undertøysavdelingen på Lindex, valgte oss ut hver vår Mikke mus bh i størrelse 80C, prøvde dem på, syntes de passet utmerket godt, hvinte fornøyd og kastet stolt bhen over kassa.. Det var virkelig et lykkelig øyeblikk. Helt til selgeren bak disken spurte om bhen skulle pakkes inn. Foråsidetsånn.. Jeg har aldri vært mer fornærmet. -Og hvis noen var i tvil.. Bhen satte virkelig ikke som et skudd.Mitt første kyss... Joda, jeg løp også etter guttene allerede i barnehagen, men mitt aller første kyss fikk jeg fra nabogutten. Hvor gammel kan jeg ha vært? Jeg vet jammen ikke, men jeg husker at jeg ikke engang kjente ham. Han tok bare hånda mi da han så meg på gata, leide meg bak søppeldunkene i gården hans, satte meg på asfalten og ga meg et lite, uskyldig kyss. Romantisk? Tja!Min første ordentlige kjæreste... Var bestekompisen som jeg egentlig skulle spleise med bestevenninnen min. Det ble selvsagt aldri noe av da jeg forsynte meg selv. Vi hadde akkurat begynt på ungdomsskolen og denne gutten og jeg tok alltid følge hjem. Det startet med litt flørting på skoleveien som utviklet seg til flørting på fritiden, og før vi visste ordet av det var vi et radarpar som holdt sammen i hele tre år. Vi ble til og med kåret til årets par på skoleballet i 10 klasse. Hoho, jeg har bare gode minner fra disse tre årene.Min første ferieflørt... Jeg var 16 år og lå på en solseng ved bassenget i Tyrkia da to finske gutter kom bort og spurte om jeg skulle være med på litt vannaktiviteter. Jeg har da aldri vært typen som takker nei til litt action, så jeg spratt opp, vinket farvel til moderen og hallo til tidenes tur på en banana boat. Til tross for at samtalene gikk på engelsk, fant jeg fort tonen med dem begge, og et par dager senere skulle tonen bli enda litt bedre med en av dem. Ikke vet jeg hva som gikk av meg på denne tiden, men det endte med klinings i bassenget før jeg fikk nok og ville nyte resten av ferien for meg selv. Uheldigvis for meg så hadde ikke finsken fått nok. Jeg ble oppsøkt på stranden hver eneste dag og jeg fikk både gaver og romantiske lapper servert i hånden. Gjerne mens mamma lå ved siden av.

Mitt første møte med alkohol... Var i 9'ene klasse på ungdomsskolen. Jeg og to av mine bestevenninner bestemte oss for å få storesøsteren til en venninne til å kjøpe rusbrus for oss. Bare et par til hver. Det kom til å holde i massevis.. Vi dro ikke på noe fest. Nei, nei. Vi satte helt alene i huset til venninnen min, drakk et par rusbrus hver, hørte på musikk og lo så vi grein.

Min første ekstrajobb... Var på "Sjørøvergrillen" i Dyreparken. Jeg jobbet som kokk her to somre på rad, slet meg fullstendig ut, jobbet natt som dag til føttene nærmest ville ramle av, og tjente.. 74 kroner timen? Det var tider det.Min første kjærlighetssorg... Var da det gikk opp for meg at Orlando Bloom aldri ville bli min. Han bodde for langt unna.. Dette gråt jeg over en hel natt mens jeg trykket en plakat av ansiktet hans inntil brystet mitt. Jeg var sikkert ikke mer enn 10 år gammel, men jeg husker denne natten som om den var i går. Jeg har sjeldent kjent på en slik indre tristhet. Haha, kjærlighetssorg er noe piss!

Min første hjemmefest... Gikk så bra at jeg bestemte meg for å ha enda en. Denne gikk derimot ikke fullt så bra.. Jeg var 16 år og kjørte åpent hus. Temaet var "pornofest" og alle måtte kle seg deretter. Nei, jentene måtte kle seg deretter.. Guttene fikk bare komme inn i slips og bar overkropp. He-rre-gud. Antrekket jeg hadde kledd meg opp i denne kvelden ble uheldigvis knipset, og bilde av meg i denne sorte skinnkjolen med kløft og tidenes nettingstrømper, fikk også pryde russekortet mitt. Toalettet i første etasje ble knust, på baderomsgulvet lå det oppkast over alt, stuegulvet var dekket av fem centimeter øl og parketten måtte selvsagt poleres på nytt.Jeg har dessverre ikke bilde av meg selv i denne sorte skinnkjolen på pcen, men her har dere et par blinkskudd fra pornokroa.Mitt første kjæledyr.. Var en skilpadde! Jeg tror ihvertfall det? Og etterhvert som jeg vokste til fikk jeg en kanin som jeg kalte "Nussi" og som jeg elsket over alt på jord. Nussi sto meg like nært som familiemedlemmer og da Nussi var syk, var jeg syk.

Min første (siste, og eneste) catfight.. Var nok en klein hendelse i mitt år som 16. Det var natt til 1. mai, det hadde akkurat blitt slutt med kjæresten og jeg skulle ut og feste med venninnene mine. Stemningen mellom eksen og meg var mildt sagt ikke på topp, så jeg bestemte meg for å helle sprit over fotballdrakten han hadde glemt igjen hos meg, brenne den, filme det hele med mobilen og sende det til ham.. Jeg vet, jeg vet. Jeg var ikke normal, men det var ærlig talt ikke han heller. Etter at jeg og venninnene mine hadde skreket fra oss av latter, kom en venninne av han bort for å skjelle meg ut. Jeg lo da hun fortalte meg hvor stygg jeg var, men da hun smått begynte å smådytte, var jeg ikke treg med å helle rusbrusen over henne. Deretter rakk jeg faktisk å smelle hele flaska i hodet hennes før natteravnen kom og tok seg av oss. Denne historien har jeg av venninnene blitt mobbet for mange ganger i ettertid! F.L.A.U.TBer til gud om at dagens 16 åringer ikke oppfører seg på samme vis. Hoho!
Tar dere utfordringen jenter og gutter? Husk å lenke innlegget ditt. <3

Follow me: MarthekborgeHei og hopp! Nå blogger jeg fra Stavanger! Mihi <3 Jeg tok en spontan beslutning og bestilte turen sent i går kveld. Pappa har kommet hjem fra Thailand og reiser faktisk snart tilbake igjen, så nå måtte jeg bare se og komme meg til Stavanger i en farlig fart. Det føles som hundre år siden forrige familiebesøk og pappa er det jo et år siden jeg traff! Ah, har savnet familien en HAU de siste ukene <3 Kunne vi ikke alle bare bodd på samme sted? Vært naboer, slik som vi var da jeg var liten. Bestemor og bestefar bodde i gaten ovenfor, pappa i blokka ved siden av og farmor og farfar 10 minutt unna der igjen. Jeg kunne bare spasere fra hus til hus! Det var tider det.Jeg har spist frokost, skavlet med familien og nytt meg i solen helt siden jeg kom frem for tre timer siden. Jeg har ikke knipset et eneste bilde, så nå får dere mine siste instagram-oppdateringer i første omgang. Det er en halv evighet siden forrige gang jeg hadde en slik oppsummering så nå ble det litt bilder på dere! Dere var så flinke til å tipse meg om gode inspirasjonskontoer sist. Har dere noen tips til fine instaprofiler som legger ut inspirasjonsbilder av mat, trening, mote osv.. Sleng gjerne igjen navnet på dem i kommentarfeltet her!
Da blir jeg glad vet dere! <3 Nå vil jeg ut og nyte solstrålene igjen!
Følg meg gjerne på instagram om dere ikke gjør det alt! @marthekborge 

It's time to play! Sand, sjø, sol, krabber, jordbær, og lek. <3 Seks ord som beskriver min søndag. Åh, så fint jeg har hatt det. Planen var egentlig å dra på Hamresanden og grille, men Jonas nekter å ta bilder av meg når det er andre mennesker i nærheten, så da måtte det bli en folketom strand i stedet. Jeg hadde jo lyst til å dokumentere timene med tærene i sanden! Hehe, kan ikke forstå hvorfor han finner fotografjobben så pinlig? Jeg kan stå og posere på kleinest mulig vis midt på Aker Brygge foran hundre mennesker. Det gjør meg ingen verdens ting! Jonas vil derimot nærmest dø bare det sykler en eldre herremann forbi antrekks-lokasjonen vår. Hehe, når skal han slutte å bry seg om hva alle andre synes? Kan han ikke bare late som vi er turister? Vi kommer aldri til å se den gamle mannen på sykkel igjen uansett! Hehe.. Det er ikke bare greit å være bloggkjæreste skjønner dere. Det følger litt av en jobb med! -Men jeg håper og tror at jeg gjør opp for det <3

Uansett! Søndagen har vært fantastisk. Nei, nærmere perfekt. -Og nå skal jeg faktisk hive på treningsshortsen og ta meg en aldri så liten joggetur i solnedgangen. Det er jo nå temperaturen er perfekt for den slags! Håper dere har hatt en alle tiders dag. Kanskje det er flere som har tilbrakt timene på stranden? Med jordbærspising, fanging av krabber, turning i sanden og kos? Det eneste som mangler for at søndagen skal bli helt perfekt, er en filmkveld med min kjære. Gjett hva? Movienight it is! <3 Men først.. Løpetur!

Litt strandbilder får man vel aldri nok av? Sweet dreams!

Antrekk - 010614Hei og hopp! Har dere hatt en fin dag så langt? Det har jeg! Jonas og jeg har nemlig ligget som slakt på en strand like i nærheten hele ettermiddagen. SÅ deilig! Følte til og med jeg fikk litt brunfarge på kroppen! Tenk vi er i JUNI! Favoritt-årstiden til folk flest <3 Jeg smiler seriøst fra øre til øre bare av å skrive på det. Sommeren 2014 skal bli den beste noen sinne. Jeg har noen spennende reiser planlagt, men ikke for mange. Jeg vil også nyte den norske sommer både i Kristiansand og Stavanger. Kvalitetstid med familien skal tilbringes, jeg vil på litt for mange båtturer, og forhåpentligvis blir det også en rekke lange strand-dager med både grilling, bading, sjømat, venninner og kjæreste. Høres ikke det ut som en fin sommerplan?

 Kanskje hiver jeg meg på noen spontane reiser også? Om været skulle vise seg å bli dårlig? Alt går an! Vi har knipset en rekke bilder fra dagens lille strandbesøk, så disse skal jeg se igjennom og dele med dere i et eget innlegg litt senere i kveld. I mellomtiden får dere nøye dere med dagens antrekk som består av et skinnskjørt og mine nærmest ubrukte Jeffrey Campbell sko. Hope you like it! <3

 
Skjørt fra Bikbok, Topp fra Vero Moda, Jakke fra Gina Tricot, Jeffrey Campbell sko fra DNAStay tuned! <3

Avslutningsfest med VM jenteneHe-rre-gud for en kveld! Dagen gikk i ett i går, og plutselig var det klart for fest! WUHUU. Tina og jeg møttes allerede tidligere på dagen for å stelle i stand. Jeg bakte misslykket sjokoladekake (ja kaken heter det), Tina lagde på gellyshots i tre forskjellige smaker, og sammen ordnet vi med både jordbær dyppet i sjokolade, velkomstdrinker og spyd med frukt og bær. Jeg trodde egentlig vi hadde laget alt for mye, men snacksbordet ble tømt i løpet av kvelden, og jammen tror jeg vi kunne hatt enda et bord! Alt falt heldigvis i smak <3

Så det godt ut? Gud så gøy vi hadde det. Noen av oss hadde allerede vorset før vorset, så det ble nærmest hæla i taket før festen hadde begynt! Haha. Jeg vil tørre å påstå at det ble en verdig avslutningsfest for Tina og meg som nesten begynte samtidig på Vero Moda for snart to år siden. Jentene som skal ta over for oss, er allerede ansatt og var også med oss på fest i går. To herlige jenter som kommer til å gli rett inn i vår lille familie <3 Nå krysser jeg bare fingre og tær for at Tina og jeg blir invitert på fremtidige jobbvors til tross for at vi ikke er ansatte lengre. Ellers inviterer vi oss selv! Jeg nekter nemlig å gi helt slipp på plassen i denne alt for gode jentegjengen.

 
 
 Etter fem timer med syke historier, morsomme drikkeleker, og latter i form av hysteriske brøl, tok vi dansingen videre til byen! Ikke vet jeg hva jeg gjorde de to timene vi var der, men jeg må ha hatt det fryktelig gøy, for plutselig var klokken to og det var på tide å vende nesen hjemover for å legge seg og våkne opp til første JUNI!!! *ELSKPÅLIVET* Tipp èn gang om jeg skal nyte søndagen på stranden?

 Life is good <3 Håper dere hadde en fantastisk kveld selv i går!
I dag har jeg litt blogging å ta igjen, men vi skrives mye mer senere.