hits

juni 2012

Daniel WellingtonI Sverige er dette alle mannfolks drømmeklokke, og nå er den i ferd med å bli svært populær både for kvinner og menn i Norge også. Da jeg viste denne klokken til Jonas og spurte om han kunne tenke seg en slik, ble han HELT på styr. Han maste deretter om klokken hver eneste dag fra jeg fikk den tilsendt til den kom i posten. Herlighet. Jeg har aldri sett maken til takknemlig kjæreste da han så den i virkeligheten. Det var tydelig noe som falt i smak! Daniel Wellington klokkene finnes i flere varianter, men både Jonas og jeg likte best denne i brun og gull til 1495 kroner.  

 

Ønsker du en Daniel Wellington klokke selv eller synes du kjæresten bør ha en?
Oppgi rabattkode marthe når du handler, så vil du få 15% på kjøpet!Herreklokkene finner dere HER. Dameklokkene HER

                      Annonse

En rolig fredag

Nå har paret akkurat spist lasagne med pestosalat til middag! Oppskriften på salaten kommer i et eget innlegg i morgen. Det var så mange som ønsket den etter gårsdagen. Jonas er i full gang med montering av møbler her. Dette blir så bra! Etter litt jobbing, skal vi kose oss med jordbær og tv. Vi har det så fint her nå at jeg nærmest omkommer.. Life is good! 

Ellers har jeg et supert tilbud å komme med til dere lesehester! Hvis dere nå bruker rabattkoden MARTHEVIP98 når dere handler på www.tanum.no vil dere få 70% rabatt på to av favorittbøkene mine, "Tusen strålende soler, og "Drageløperen". Har dere ikke allerede lest dem, så må jeg ihvertfall få informere om dette! Tilbudet varer i en måned fra i dag.   Link til Drageløperen finner dere HER
Link til Tusen strålende soler finner dere HER(affiliateslenker)

Interiørshopping i surt vær!

Jonas og jeg har brukt det sure været som unnskyldning til å dra på interiørshopping denne fredagen! Vi har til nå hatt hele stuen full av sorte møbler, men i dag fikk vi kjøpt alt nytt i hvitt! Synes rommene blir så mye lysere og større når møblene er hvite, så nå har vi fått oss ny kommode, nytt tv bord og ny garderobe til gangen. Jonas har litt av en monteringsjobb forann seg i kveld mens jeg lager god middag til oss! Vi tar søndagen på forskudd i dag. Kvelden skal gå til spising av god mdidag, norske jordbær til dessert og Kim Kardashian titting på tven. Jonas har lastet ned alle seriene for meg, og nå er vi begge blitt hektet. Kan ikke skjønne at jeg ikke likte det programmet før! 


Jonas: Tror du dette er noe lurt da? Vi blir blakke før Afrika turen!
Marthe: Tull og tøys! Møbler må vi ha! NÅ.Kanskje jeg endelig kan få vist dere resten av leiligheten nå!

Antrekk - 29.06.12I dag er været surt og grått her i Kristiansand, og med det ble antrekket slik også. Nei, surt vil jeg vel ikke akkurat kalle det, men litt kjedelig og fargeløst etter min mening! Pyttsann. Jeg deler det med dere likevel. Håper solen snart kan titte frem igjen og gi meg litt inspirasjon! Jonas og jeg har dratt på interiørshopping sammen i dag. Mer om det kommer snart!

 
Bukse fra Bikbok
Skjorte fra Zara
Jeffrey Campbell sko fra DNA Spell bagen gjør jo susen da!  

Sommer på torvetWhat a night! Jeg storkoste meg med flotte jenter, deilig mat og litt for mye coctail! Etter et heltopp vors hos >Annika<, tok vi turen til "sommer på torvet" i byen. Jeg fikk på mystisk vis sneket meg inn og storkoste meg til siste minutt. Deretter ble det den faste bakte poteten og taxi Jonas hjem til bingen! Det ble dårlig med tid til kommentarsvaring på gårsdagens innlegg, men alle kommentarer skal være svart på nå! Håper dere fikk en like hyggelig kveld som jeg gjorde.Aldri sett maken til gladmonser!

Ønsker dere alle en fin kveld!Ønsker alle fine lesere en super torsdags kveld! Jeg har laget en kjempedeilig salat og har pakket med grillribben og coctailen. Innlegget er forhåndsskrevet så nå sitter jeg mest sannsynlig med de beste og storkoser meg. Håper dere gjør det samme. Det er jo ferie! Da skal man kose seg med god mat og fine mennesker hver eneste kveld..

Skrives i morgen igjen vet dere!

Internet Explorer 9 - #imponert

Visste du at man med Internet Explorer 9 nå kan feste favorittsidene sine til startmenyen? Er facebook din favorittside, kan du nå ta tak i logoen oppe i venstre hjørnet og dra denne ned til startmenyen. Da vil du raskere komme inn til Facebook! For mer informasjon om Internet Explorer 9, legger jeg ved en video under her som dere kan ta en titt på om dere ønsker det! Ellers har jeg en super konkurranse på lur til dere lesere! Høres et gavekort til verdi 1000kr hos Nelly fristende ut? Fem heldige vinner nå hvert sitt gavekort på 1000kr ved å laste ned og teste Internet Explorer 9 HER. Legg igjen en kommentar så du kan bli kontaktet om du vinner. Bruk gjerne 2 min også på å svare denne undersøkelsen  >HER<  - så kan du få et enda bedre nettilbud :)


Vinnerne vil bli kontaktet om en uke!
LYKKE TIL.

        
           Annonse

Antrekk - 28.06.12

Nå skal denne jenta på grillkveld med de aller beste jentene! Vi skal være en fin gjeng hos >Annika< som skal kose oss med grillmat og drikke før de som er gamle nok tar turen til byen! Lille meg på 19 år for hoppe i bingen når de andre er klare for fest. Heldigvis er det bare to måneder igjen til denne berta også kan være med på leken! I Kristiansand har nærmest alt 20 årsgrense av utesteder, så her er det ingen fest å fylle 18 år. Men! Da er det ekstra stas å fylle 20!


Skoene er HERFRA (affiliateslenke)
Kjole fra Zara

Likte dere den nye kjolen?

Salg på Nelly - Jeg har slått til!

Jeg har fornyet sommersko-samlingen! De to øverste parene nedenfor har jeg siklet etter lenge og da jeg fant dem på halv pris hos Nelly, følte jeg ikke at jeg hadde noe valg. De sorte og grå har jeg i beige/mint fra før så disse vet jeg sitter som et skudd på foten. Resten krysser jeg fingrene for at er normale i størrelsen de også! Nelly kjører sommersalg med 50% på en rekke varer nå! Tenkte jeg kunne komme med et lite innlegg senere med favorittene Nelly har satt på salg.
 
Sorte til 175kr HER, hvite til 200kr HER. (affiliateslenker)

Sorte med dusk
HER, sorte med snøring HER, Sorte med nagler HER(affiliateslenker)

Hva synes dere?

Jen's pirate booty - Ankommet!

JIPPI! I dag kom allerede kjolen jeg bestilte fra The trend boutique forrige uke. Jen's pirate booty kjolen! Åh, den var helt nydelig i virkeligheten. Jeg syntes faktisk den var finere enn på bildene jeg. Også DET herlige stoffet. Det eneste dumme var at kjolen er veldig gjennomsiktig så her må jeg finne på noe lurt. Gjerne brette en hvit singlett fra magen og ned slik at ikke hele undertøyet synes gjennom. Tollen måtte betales da jeg hentet pakken på posten, og den kom på 134kr. Det var vel en hyggelig tollregning? Nå, er det noen som vil se kjolen på? Vel, dere får ikke noe valg!  
  Var den ikke søt? Gjennomsiktig, men det ordner vi!
Kjolen fås kjøpt HER

Pizzakos på verandaen!

Jonas og jeg har akkurat inntatt nok en perfekt middag ute i hagemøblene. I dag fikk vi brukt det nye Green Gate settet vårt "Chloè off white" fra www.mollegaarden.dk. Synes det er så lekkert! Kanskje favorittsettet vi eier av Green Gate? Nå skal bare maten få synke litt før vi tar turen på trening. Armer og ben skriker etter å få løfte litt vekter!    
Tallerknene finner dere HER, skjeene HER, og koppene HER. (sponset)

Måtte pakke meg inn i syv plagg og et tykt teppe for å få det litt varmt, men sånn er det å bo i Norge!

Sun is back!For en herlig dag det har vært. Solen har bestemt seg for å dukke opp igjen og det ser ut til at den blir i ihvertfall noen dager! Det ville passet meg ypperlig ettersom jeg drar til Afrika om bare en uke! I Sør Afrika er det faktisk ikke så fryktelig varmt på denne tiden, så da ser jeg helst at det er ufyselig kaldt i Norge mens jeg er borte! Hehe. Dagen i dag har gått til alt jeg liker aller best. Jeg har fått besøk av bestis Kristine som fikk servert vårruller før vi dro til fiskebrygga i Kristiansand og spiste enda litt mer! -Og nå holder Jonas på å lage pizzadeig til oss, så mer mat er like rundt hjørnet! JUM JUM..  


Gullet!Har flere fått finvær denne tirsdagen?

New dress!Ville bare vise dere en av de nye kjolene mine! Jeg har masse fint og nytt på lur etter siste dag på Mallorca. Vi dro nemlig innom Zara og oppdaget at det var en hel etasje som vi bare hadde oversett tidligere! Så jeg gikk berserk, og nå har jeg masse fint å vise frem på bloggen i nærmeste fremtid! Kjolen under kjøpte jeg på Zara for rundt 400 kr. Synes den er helt rå jeg! En kombinasjon av mint, paljetter OG frynser. Da er ihvertfall denne jenta i himmelen! 

Hva sier dere? Noen som likte den?
Skal vise den ordentlig på også en dag.

På farten!

Jonas og jeg har vært på farten i hele dag vi. Fikk unnagjort noen ærend i byen og handlet inn litt ingredienser til kveldens måltid! Jeg skal prøve meg på vårruller med wok for aller første gang. Oppskriften har jeg stjelt fra >Annika< så den kan jeg linke til senere om middagen blir så like bra som jeg tror! -Men før jeg starter på den, skal jeg faktisk en liten tur på besøk til Annika for å glane på Justin Bieber. Haha, dere leste riktig. Vi fikk ikke med oss intevjuet med han fra Norge som gikk forrige uke, så det skal vi se sammen i dag! Bør jeg glede meg? Hehe.. JA. Det er det vel ingen tvil om!

  
Den nye skinnjakken er forresten fra Zara!Ja, så fikk jeg med hjem en søt liten genser fra Bikbok!

En spell bag rikere!

Gjett hva som er ankommet? Tror dere ikke spell bagen kom på døren dagen etter at jeg reiste? Åjoda. Jaja, nå har jeg den endelig i hus og den skal brukes masse i fremtiden! Den var utrolig flott, og kvaliteten er det ihvertfall ingenting å si på. Fy søren så pen! Det eneste er at vesken var veldig mye mindre enn jeg hadde trodd. Jeg trodde den var diger, men det var den jo tvert imot. Dere vil se hvordan størrelsen er i forhold til meg når den blir tatt i bruk i et antrekk!

For dere som har spurt mye angående frakt og toll. Jeg har ikke fått noe tollregning enda, men det tok ihvertfall rundt 3 uker å få sendt vesken til Norge. Frakten kostet rundt 300kr, og selve vesken rundt 1500 norske kroner. Så totalt kommer det hele på rett under 2000kr. Toll vet jeg som sagt ikke noe om enda, men jeg tror ikke den blir så fryktelig dyr.

Vesken er fra Thetrendboutique. Direkte link >HER<
Likte dere den?

På farten siste dag!

FOR EN DAG! Vi har fått gjort mer i dag enn vi har fått gjort hele uken. Flyet vårt går ikke før sent i kveld, så vi følte oss nødt til å utnytte den siste dagen til det fulle. Jeg har knipset bilder til dere i MASSEVIS og holder på med oppdatering nummer to fra dagen nå! Åh, for en spennende dag. Vi har besøkt en ny park, en ny strand og shoppet i massevis! Det ble så mange bilder at jeg tror vi må ta antrekket i første omgang. Håper ikke dere er alt for sinte for sene oppdateringer!


Kjole og jakke fra Bikbok
Sandaler fra Din Sko

 
 Oppdatering fra siste dag kommer senere!
Se flere bilder av Annikas antrekk >HER<

NEW IN..

Wuhuu! Da klikket jeg hjem et nytt par sko til samlingen. Synes disse skoene er så rå! Og dyre var dem jammen heller ikke. Det er så lenge siden jeg har klikket hjem et par sko fra Nelly nå at da jeg så disse, måtte jeg bare slå til.


De kostet 399kr >HER< (affiliateslenke)
Nå hva sier dere? For crazy for deres smak?

Antrekk - 21.06.12

Da drar vi ut igjen vi! Vi hadde egentlig planer om å dra ut i går, men da sluknet vi begge på rommet, solbrente og totalt dehydrerte etter litt for mange timer i den varme solsengen!  -Men i dag er vi klare for litt morro igjen.

Tenkte bare å dele kveldens lille antrekk med dere. Jeg må bare le over kvaliteten på antrekksbildene mine her nede. Jeg har visst pakket med det kjedeligste jeg eier, og vi er så late i varmen at vi bare orker å gå en meter utenfor hotellet for å ta bildene. Huff, jeg håper dere holder ut! Dere vet det blir bedre. For en gangs skyld har jeg visst tatt meg litt ferie!
Pumps fra Bershka
Shorts og clutch fra Gina Tricot
Skjorte fra Pull and Bear

 

MÅ DERE HA EN FIN KVELD!

Disse bøkene må leses i sommer!

Sommerferien er vel allerede i gang for de aller fleste studenter, og det betyr at pensumbøkene endelig kan byttes ut i hyggeligere lesestoff! Her kommer mine tips til sommerbøker som alle bør få lest i ferien! Dette er alle bøker som er spennende fra start til slutt og som jeg tror kan fenge alle og enhver. Kom gjerne med noen gode tips dere også!Er du ikke glad i andre sjangere enn jentebøker med shopping og overfladiske emner? I don't blame you! De to Carries dagbok bøkene er to av mine absolutt favoritter. Fy søren så morsomme de er! Les først Carries Dagbok og deretter Sommer i storbyen som er etterfølgeren. Supre bøker begge to! Dere kan lese omtalen min om bøkene HER  For dere som er glade i å lese om litt andre kulturer, religioner og samfunn, så er disse tre absolutt å anbefale! Hadde jeg fått høre at en bok dreide seg om kulturfoskjeller da jeg var 14 år, hadde jeg lagt den på hylla før ordet i det hele tatt var uttalt. Hadde jeg derimot lest på omtalen om bøkene, og visst at disse historiene inneholder så mye mer enn det, hadde jeg blitt like begeistret som jeg er i dag! Disse bøkene har like mye humor, kjærlighet, og drama som Carries dagbok bøkene. Det er forelskelser, brudd, sterke vennskap, krangler, dramatiske hendelser og MASSE spennende å lese om i disse bøkene! Grining og latter om hverandre. Omtalen min om Indias datter finner dere HER. Omtalen om Naken i Hijab finner dere HER, -Og omtalen om Tusen strålende soler finner dere HER,Så er det jo Cecilia Samartin bøkene da.. Alle er jo fantastiske, men skal jeg velge ut to bøker som passer perfekt som lesestoff i sommer, så ville jeg valgt disse. Omtalen min om Salvorenda finner dere HER.  Senor Peregrino HER, 

Noen som har lest alle disse allerede?

Da drar vi ut!

Da drar jentene ut for å teste utelivet! Og ja, vi skal være superforsiktige. Vi gikk edrue gjennom "barstreet" i går kveld. En søndags kveld... Og det var ikke måte på med mennesker! Jeg lurer på hvor alle disse folkene er på dagtid. På stranden er det liksom bare familier og eldre, toppløse damer. Kanskje ungdommene ligger og sover dagen lang? Ikke vet jeg. -Men vi skal ihvertfall passe godt på oss selv. Jeg er glad jeg ikke reiste hit da jeg var 18 og uansvarlig.

  

Få forholdet til å fungere!

Etter at Jonas og jeg flyttet sammen og offisielt ble samboere, har forholdet vårt bare blitt bedre og bedre. For all del, vi hadde det fint da vi bodde hver for oss også, men nå har vi det altså enda bedre. Jeg tror ikke vi har kranglet en eneste gang den siste måneden og nå går vi bokstavelig talt oppå hverandre på 40 små kvadrat fordelt på tre rom. Da vi bestemte oss for å flytte sammen, var det ihvertfall en ting jeg var helt sikker på, og det var at jeg ikke skulle ha en liten leilighet. Nå bor vi i noe av det minste på markedet og har aldri hatt det bedre! Tenk da.. Bare tre rom å støvsuge, vaske, og rydde! En halvtime og leiligheten er fullstendig shinet! Hva er det vel da å krangle om? Her kommer mine tips til hvordan et samboerskap skal kunne fungere best mulig!
1. Del på oppgavene i huset! Med mindre du liker å se mannen ligge henslengt på sofaen og se fotball mens du disker opp med gourmèt middag og pils hver dag? I vårt hus liker vi ihvertfall best å kunne dele på oppgavene. Vær flink til å lage middag sammen, eller lag en dag hver! Vask huset sammen, rydd sammen, og slapp av sammen. Ikke la den ene stå og se på den andre arbeide. Hjelp hverandre! Skru på musikken på full guffe, syng, dans og vask samtidig!

2. Del på utgiftene. Det er så viktig at man ikke slenger alle regninger, byrder og utgifter på den ene personen i forholdet. Vær flinke til å fordele, så slipper man unna en rekke krangler! 

3. SMIL OG VÆR GLAD. Sørg for å være positiv  når du ikke har grunn til å være noe annet. Er været surt? Ikke la det ødelegge humøret vel! Den negative energien smitter raskt over på partneren, og da er krangelen like rundt hjørnet. Er mannen sur og sliten etter en lang arbeidsdag, hjelp han til å gjøre dagen bedre. Overrask med noe hyggelig! Lag en deilig dessert eller gi partneren en god og avslappende massasje. Hjelp hverandre på en dårlig dag!

4. Oppmuntre hverandre. Når man bor sammen og hele tiden ser hverandre har man lett for å glemme det lille men samtidig store, å gi komplimenter. Det krever så lite, men gleder så mye! Ikke glem det bort. Har mannen tatt på finskjorta en dag, så gi han et kompliment for det! Er han en slappfisk som ikke gir noe tilbake, er det lov til å kjefte litt i starten. Er han ikke flink til å gi komplimenter, så lær han å bli flink! Ikke kjeft han ihjel og gjør hele kompliment opplegget til en sur sak, men oppmuntre til å komme med fine ord tilbake og vis hvor glad du blir når de faktisk kommer!

5. Man skal nyte hverandres selskap, men samtidig gi rom. Man behøver ikke alltid å sitte oppå hverandre i sofaen. Av og til er det like hyggelig å sitte i hver sin krok å jobbe med helt forskjellige ting. Man har behov for litt rom av og til.

6. Ikke glem bort vennene! Det er kjempeviktig å ikke bli så oppslukt i hverandre at venner og omverdenen glemmes bort. Jonas og jeg har ihvertfall begge behov for å komme oss ut en gang i blant. Ta en ordentlig jentekveld med godteri, film og jentesnakk eller en ordentlig guttekveld med fotballkamp på skjermen. Dersom paret er sammen bare de to hele tiden, vil det ikke bli noe å snakke om til slutt. Viktig med en vennekrets ved siden av forholdet!

7. Kommuniser, kommuniser, kommuniser! Prat sammen. Er det noe som plager deg, så snakk! Fortell han det. Det er ingenting som er verre enn å bygge opp problemene til en stor, ekkel klump som til slutt sprekker i en diger krangel. Løs problemene mens de enda er små. Vær en god lytter. Ikke lukk ørene så fort kritikken kommer. Er det noe DU kan gjøre bedre for at forholdet kan fungere bedre? Som regel ligger ikke alle problemer på en av partene.

8. Beveg dere utenfor huset. Gjør hyggelige ting sammen også utenfor husets fire vegger. Vær flink til å gå på kino sammen! Unn dere en god middag på favorittrestauranten, som ingen av dere har strevd for å lage. Det er så godt å komme seg ut en gang i blant. Nå som sommeren er i gang, er jo alternativene langt større også! Dra på fisketur, på piknik eller bare en forfriskende tur. Gjør en innsats for å holde oppe gnisten!Gi og ta, smil og vær glad! Så er allerede mange problemer løst. 

Antrekk - 17.06.12

Det ble noe enkelt i dag! >Annika< og jeg skal bare ut og titte litt rundt i byen. Se hva Palmanova har å by på av restauranter og nærbutikker! Håper dere har hatt en strålende helg, og nyter søndagskvelden til det fulle.
Pumps fra Bershka

 


Shorts fra Gina Tricot
Skjorte fra Pull and Bear
Belte fra Bikbok

Hvor sikker er din nettleser?

Tenker du noe over hvor sikker nettleseren din er og hvor utsatt du er mot trusler på nett? Jeg har selv aldri tenkt særlig mye over dette, men å sørge for at nettleseren har høy sikkerhet kan spare meg for mange problemer. Det er nå laget en test i samarbeid med en rekke forskere og organisasjoner for nettsikkerhet. Denne gjør at man kan sjekke sikkerheten av sin egen nettleser veldig enkelt selv! Dere gjør det kjapt og greit >HER< Jeg måtte selvfølgelig ta denne testen og ble veldig glad da favorittnettleseren Internet Explorer fikk full pott med 4 av 4 mulige poeng. Ingen grunn til panikk her!Hvilken poengsum fikk du på din sjekk?
Last ned Internet Explorer 9 >HER< og vær sikker på at du surfer sikkert på nett!

               Annonse

Kjendiser på Gardermoen!

Tenkte bare jeg skulle komme med en liten oppdatering på hvor jeg befinner meg i verden! >Annika< og jeg er kommet oss til Gardermoen og sitter nå på en hyggelig restaurant og spiser. Det er rene kjendisfesten her nå! Både Paradise Iselin, Are, Mads og Kristian Rene befinner seg på sidebaren! Heehe neida, men joda.

Turen har gått strålende hittil. Flyet til Palma går klokken syv så jeg får nok ikke oppdatert dere fra Mallorca i kveld, men det kommer i morgen vet dere! Håper det står bra til med alle sammen.

 

Meg: Hei! Er det ikke de som burde ta bilde av meg egentlig? Jeg er jo mye mer kjendis!
Annika: Kanskje de ikke vet hvem du er?
Meg: Kan jeg aaldri tro!

Jen's pirate booty

  
 

Ai ai! Da jeg så denne kjolen på livingdoll for et par dager siden, visste jeg at jeg måtte klikke den hjem. Noe så nydelig.. MEN! Så fort jeg hadde klikket den hvite kjolen hjem, oppdaget jeg en ny skjønnhet.. Var ikke den hvite under her egentlig enda finere enn den jeg valgte? Hvilken likte dere best? Jeg fikk jo så gode råd da jeg trengte hjelp angående Spell bagen! Spell bagen er forresten ikke kommet frem enda, men den er vel like rundt hjørnet tenker jeg!

 

Begge kjolene er HERFRA
The trend boutique har så mye fint!

Pakkingen er i gang!En genser... 19 igjen. Hvilkne skal jeg ta? Ja jeg skal bare være borte i 8 dager, men dere kjenner vel meg? Lange kjoler skal ihvertfall helt sikkert bli med!

Ny krølltang!Jeg har lenge vært på jakt etter en ordentlig tykk krølltang som kunne lage store, fine krøller og i går fant jeg den. Den var litt dyr (liker ikke å bruke mye penger på sminke/hårprodukter), men den var i merket Braun som jeg har produkter i fra før, så da visste jeg at den ville være god. Jeg fikk testet den litt til morgenen i dag, men det ble litt tjo og hei krølling ettersom tiden ikke strakk helt til. Skal få krøllet det ordentlig til uken så dere kan få se hvor flotte store krøller den lager!

Min kjøpte jeg på Elkjøp for 649kr!

Vi koser oss!

Det ble en veldig hyggelig avsluttning på dagen i går. Jeg fikk ikke tid til å bli med jentene ut på byen, men Jonas og jeg spiste den gode maten jeg hadde laget som kveldsmat, og koste oss med dette ute før solen gikk ned. Litt kjølig var det jo å sitte ute i hagemøblene, men med ti tepper å velge i var ikke det noe problem heller!

Oppskriften på alt kommer! 

Antrekk - 15.06.12

Æææ, jeg blir rett og slett gal når ikke blogg.no fungerer! Nettsiden har fungert ganske bra de siste ukene, men i dag har jeg ikke fått til å blogge igjen. Det er derfor jeg ikke har fått oppdatert dere før nå. Håper det fungerer resten av dagen nå!

Jeg har fått på et splitter nytt sett med hår i dag. De gamle extention settene mine var så slitte at jeg ikke har orket å stelle håret noe særlig de siste ukene. Det har gått i den lite kreative hestehalen her i gården. -Men i dag gadd jeg endelig å stelle meg litt igjen! Jeg kjøpte en ny, utrolig god krølltang i går. Kan vise dere den senere?

Dere kan få kjøpt samme extentions som det jeg har ved å klikke dere inn på "luxushair" banneren jeg har i sidemargen til høyre. Klikker dere på den så kommer hele utvalget til luxushair opp. Jeg har clipon 50 centimeter 130 gram. Kjempefornøyd med denne lengden og tykkelsen.


Shorts og veske fra Gina Tricot
Skjorte fra VilaSkoene er fra Nelly, men de er desverre utsolgt.

Litt kort shorts ja..
Må dere ha en SUPER helg!
Skrives igjen om litt.

Sommertilbud hos Dermateket!

Jeg ville bare innom og informere om at www.dermateket.no nå har 25% på alle Sebastianprodukter i salongstørrelse! De har også 25 % på de ekstremt populære Marrocan oil produktene (har oljen selv) og 20% på flere solprodukter. Er ikke det et tilbud som er verdt å få med seg? Det er ihvertfall noen DIGRE Sebastianprodukter på vei hjem til denne dama! Sebastian tilbudene finner dere >HER< 
Tilbudene på marrocan oil produktene finner dere >HER<, og solprodukter i Dermalogica >HER< 

                 Annonse  

Sneak peak..

Åh, hjeelp! Jeg har løpt rundt i hele dag. Har ikke engang fått oppdatert dere ordentlig. Jonas og jeg sto opp tidlig og fikk ordnet de vaksinene vi behøvde for sommerens reiser og etter det har det bare gått i ett. Jeg har nemlig laget mat i hele dag! Jeg laget tre ulike småretter så mat-kategorien på bloggen kan oppdateres den neste uken! Nå får dere bare en sneak peak i første omgang, men dere kan jo se om det er noe som virker fristende?Noen som kunne tenke seg oppskriften på noe av dette?

Antrekk - 14.06.12

  
Sko fra Marypaz

 
Shorts og cardigan fra Bikbok
Badedrakt fra Monki


Clutch og belte fra Gina Tricot

 

 

Der kom badedrakten på gitt..
Her er det 20 grader og stor sol i dag. Wuhuuu!

Da drar jeg tilbake..Ah, jeg har hatt noen helt herlige dager i Stavanger med masse deilig mat og avslapning men også trening og jobbing med bloggen. Selv om mye allerede er unnagjort, har jeg masse igjen som skal gjøres i løpet av morgendagen. Jeg tenker det er noen som savner antrekksbilder også blant de fine leserne mine? Mer matoppskrifter har dere også etterspurt den siste uken, så nå har jeg fått satt opp en tre retters meny som skal lages og knipses i morgen!

Noen av disse matinnleggene kommer jeg til å spare til Mallorca så ikke alt kommer på en gang. Ellers skal det pakkes, og skrives på forhåndsskrevne innlegg. Mail skal også besvares, så tror jeg regnskapsføreren gir meg opp om ikke jeg får gjort det jeg skal gjøre i samarbeid med han også! I morgen hiver jeg på supermanndrakta og gjør en siste innsats før jeg kan hive meg på ferie. Gleder meg til å blogge fra Mallorca. Vi skal på utflukter og gjøre mye morro, så det blir bra!

Når jeg blir stresset og har litt for mye å gjøre på litt for lite tid, så skriver jeg lister.. Lister på ALT!Kos dere så lenge. Vi skrives fra Kristiansand!

Min første badedrakt!

Vel det er ikke akkurat min aller første badedrakt, men nå har jeg altså skaffet meg en badedrakt i 2012 også. Jonas hadde nok vært storfornøyd om jeg bare hadde planer om å kaste på en barnselig tigerbadedrakt og gjemt meg bort under solingen på Mallorcas strender, men det skal jeg altså ikke. Hehe! Badedrakten har jeg planer om å bruke som en stilig body. Jeg fant den på Monki og syntes den var helt RÅ. Jeg er jo helt frelst av plagg med løver, tigre og afrikanske dyr på for tiden. Denne bodyen blir nok med både til Johannesburg og til Zimbabwe!

Var den ikke nydelig?

Prosjekt - Karamellkrukke!

Da var jeg i gang med prosjekt karamell krukke! Jeg kjøpte både karameller og pyntebånd i massevis hos Kremmerhuset i går. Norge krukkene har jeg fått av bestemor. De er fra "gamledager" da blant annet hermetiske pærer kom i disse glassene. Den gang hadde de så mange "Norge krukker" at de ikke visste hvor de skulle gjøre av dem. I dag leter folk seg ihjel på Fretex for å få tak i èn! Jeg har selv fått fire stykk, så nå har jeg noe å dulle med når jeg kommer hjem!


Bestemor har telys og stearinlys i sine egne krukker. Kjempesøtt det også!

Jeg satte meg først ute på gata for å dulle med dette, men det tok ikke lange tiden før nabokatten oppdaget meg og de spennende båndene.. Gud hjelpe meg for et liv. DET var spennende saker det!Rosa og lilla bånd til de rosa og lille pynteputene i hagemøblene.
Tror dette blir bra jeg!

25 % på Kremmerhuset - Jeg gikk amok!

Det var 25% på alle Kremmerhus butikker i dag! Jeg gikk selvsagt helt amok da jeg oppdaget dette og plutselig sto jeg der med to gigantiske poser som jeg ikke engang greide å bære selv. Det endte med at jeg bare måtte ta taxi rett hjem.. Nå håper jeg bare at jeg får med meg alt hjem til Kristiansand i morgen. Jeg har kjøpt så mye FINT! 


Litt til kjøkkenet! Blant annet en tavle som skal oppdateres daglig med dagens meny! 139kr.


Og litt pynt til kjøkkenveggen! 179 kr per bilde.


Har dere sett noe så sjarmerende? Jeg ble tipset om disse av en leser og her står jeg med en kaninsparegris!


Tror den kostet rett over hundrelappen på Kremmerhuset.


Til klesrommet! Stilige sølvboser. Litt penere enn de hvite pappeskene fra Ikea. Hoho!


Mer pynteputer til hagemøblene. Wuhuuu! Pinkpower. 299kr per putetrekk.Så fikk jeg meg en ny bok, litt klær og noe annet morsomt som jeg skal vise dere i morgen!

Savner denne brunfargen..

Åh, som jeg savner brunfargen jeg hadde da jeg var i Mexico mars i år! Fy søren. En så gyllen og fin brunfarge har jeg aldri hatt tidligere i mitt liv. Og så lenge som den varte! Til og med ansiktet mitt fikk farge takket være betakaroten tablettene mine. Jeg har anbefalt dem til dere tidligere, men gjør det gjerne igjen nå som sommeren nærmer seg og flere faktisk har tenkt til å investere i en pakke eller to! Første pakke betakaroten du bestiller koster nå kun 69kr hvis dere bestiller gjennom banneren jeg har lagt ut i sidemargen til høyre her på bloggen. Dette er halv pris, og frakten er inkludert!

 


Dette var dag 3! Åh, kjære brunfarge.. kom tilbake!Heldigvis er det bare fire dager til bestis >Annika< og jeg drar av gårde til varmere strøk. Jeg har vært nøye med å ta en betakaroten tablett om dagen de to siste ukene, så nå skal huden min være så forberedt som mulig på å innta masse farge. Krysser fingrene for at Mallorca har like mye sol å by på som Mexico hadde. Da er brunfargen ikke langt unna!

Betakaroten banneren finner dere altså i sidemargen til høyre!
Noen som skal til varmere strøk selv i sommer?

Hyppig headerskifte!

Bare se på alle de nydelige bildene jeg har mottatt de siste ukene.. Er det bare jeg som er så heldig og mottar titalls flotte bilder og herlige lesermail i uken? Jeg føler meg som verdens heldigste. Jeg vet at jeg har lesere i alle aldre, og at mange av dere også er en del år yngre enn meg. Man skulle jo tro at det var noen fjortisslesere der ute som til stadighet måtte slenge inn en kommentar eller to om hvor stygg, dum og fæl jeg er. Men neida! Her i gården svermer det av positivitet og glade mennesker. Jeg er sikker på at hundrevis av mine 17 000 lesere ikke kan fordra noen av antrekkene mine, men det er jammen ikke ofte jeg ser en eneste kommentar om hvor stygt jeg kler meg heller. Er det noe dere ikke liker så virker det som dere lar være å kommentere, og i steden venter spent på et bedre innlegg! Det er litt av en drømmesituasjon dere har satt meg i. Tusen takk skal dere ha. Jeg setter stor pris på alle de fine ordene dere kommer med.
De to øverste er laget av www.capturephotos.blogg.no


Dette flotte bildet er laget av www.emmci.blogg.no
Disse to er laget av www.F0tohverdag.blogg.no
Og disse fire bildene er fra www.fotoas.blogg.no
Disse fire er laget av www.serinewesterlund.blogg.no


Og dette av www.xmonica.moo.no


Det siste, flotte bildet er fra www.kkrriistina.blogg.no

Synes dere det er for tidlig med enda et headerbytte nå? Jeg tenkte jeg kanskje kunne ha ny header for hver andre uke fremover. Med en slik ordning kan jeg jo av og til bytte tilbake til en av de tidligere headerne også, som jeg likte spesielt godt! Slik som den jeg har nå.. Jeg får jo tilsendt så vanvittig mange flotte bilder ukentlig og det er en skam at jeg ikke får brukt alle sammen! Jeg viser dem selvsagt frem, men jeg vil gjerne begynne å bruke flere av dem.

Shop sommergareroben!

Vi er i midten av juni, og garderoben skal fylles med både maxikjoler, korte sommerkjoler, strandkjoler og festkjoler. Det kan umulig bare være min garderobe som skal fylles med dette? Jeg har ihvertfall ikke gitt opp sommervarmen, og dukker den opp så skal jeg være så forberedt som overhode mulig med den perfekte garderoben. MAXIKJOLEN..

 
 
 
Oransje HER, Sort og blomstrete HER, Rosa enarmet HER, Mørk blå HER, Hvit HER, Fersken HER.SOMMERFEST KJOLEN..

 
 
Rosa HER, Gul HER, Sort kort HER, Sort lang HER.

 

Gullkjole HER, Hvit HER, Sort med lag HER, sort enarmet HER.KJOLEN TIL HVERDAGS..

 
 
 
Blå lang HER, sort lang HER, Gul med midje HER, Oransje HER, Prikkete HER, Gul HER. (affiliateslenker)

Noen av disse som skal inn i deres sommergarderobe?

www.Pixlr.com - Henger jeg etter?

Jeg har fått utrolig mye tilbakemeldinger på bildene mine de siste dagene. Mange kommenterer at kvaliteten er blitt mye bedre og lurer på om jeg har fått nytt kamera. Det kan jeg informere om at jeg ikke har, men jeg har oppdaget et nytt, gratis redigeringsprogram på nett! Alle toppbloggerne har sikkert brukt dette programmet i alle år, men jeg henger som vanlig etter. www.pixlr.com er altså en nettside hvor man helt gratis kan redigere bildene med utallige forskjellige, stilige effekter. Jeg er som sagt enda litt nybegynner, men jeg tenkte ihvertfall jeg kunne vise dere litt bildeforskjeller!

  
 
Øverst - HAGRID EFFEKT
Nederst - VANLIG


VANLIG


HAGRID EFFEKT


 

Venstre - VANLIG
Høyre - ALADIN EFFEKT


VANLIG


ALADIN EFFEKT


 
Venstre - VANLIG
Høyre - JOSH EFFEKT

 
Venstre - VANLIG
Høyre - MELISSA EFFEKT

 
  
Venstre - VANLIG
Høyre - PETER EFFEKT
Slik finner dere frem til effektene:
1. Klikk dere inn på www.pixlr.com.
2. Klikk så på knappen "pixl-o-matic" i menyen.
3. Du vil da kunne laste opp et hvilket som helst bilde fra dataen.
4. Så fort bildet du har valgt er lastet opp, kommer alle effektene frem! 

Jeg har Nikon D3000 kamera med portrettlinsen Nikon 50 mm 1,4 til dere som lurer på det!
Håper dette var til hjelp for noen!

Bestemor 66 år!

Åh, så koselig vi hadde det i går. Vi feiret som nevnt bestemors 66 års dag litt på forskudd, ettersom både tante og jeg er bortreist på bursdagen hennes i år. Det ble god middag, deilige kaker og masse friske bær med vaniljesaus. Bursdagsfeiring må være det beste som finnes. Det er da det sanne kakemonsteret Borge virkelig kommer frem!

 
 Jeg greide jo alvorlig talt å glemme halve gaven jeg hadde kjøpt til bestemor. Jeg kjøpte et kort som var på størrelse med meg selv og puttet masse flakslodd i det før jeg la det midt på stuegulvet for ikke å glemme det. Så glemmer jeg det. Hvordan er det mulig å overse et kort på en meter midt på stuegulvet? Årh.. Men men! Det er det vi har posten for.Håper dere hadde en like hyggelig søndag!

Second pair of 67..

I går fikk jeg mitt andre sixtyseven par fra www.baresko.no! Jeg har Yosemite modellen fra før og nå eier jeg altså denne beige fargede Emma modellen også. Ååh, så lekre! Et par lave og et par med tidenes kaftigste hæler. Her snakker vi så stødige hæler at man kan gå med dem selv på fjelltur.. Emma modellen finnes i flere farger og varianter.Direktelink til skoene er HER.
Likte dere dem?
 

              Skoene mine er sponset

En av fem ambassadørbloggere

Denne måneden er jeg en av de fem stolte ambassadørbloggerne for Internet Explorer. Hvorfor er det noe å være stolt over? Fordi Internet Explorer er verdens største nettleser! De neste ukene tester altså jeg og fire andre blogg.no bloggere ut Internet Explorer. Jeg snakker selvfølgelig om IE9. Den aller sikreste nettleseren som eksisterer. Den er lett forståelig, ser bra ut og fungerer viktigst av alt raskt. Er det noe som er viktig for meg som toppblogger, så er det at internett fungerer som det skal. Gjør det ikke det, så er jeg ikke en person man vil være sammen med. Får jeg ikke blogget pga et ikke fungerende nettverk, går dette ut over humøret. Jeg er NØDT til å få blogget, ellers blir jeg fryktelig stresset. Det er viktig for meg å få oppdatert dere flere ganger daglig og bildeopplastingen må være raskest mulig.Internet Explorer har alltid vært en favoritt hos meg. Jeg har testet andre nettlesere, men ender alltid opp med IE. Internet Explorer 9 har oppdatert med flere nyheter som gjør at nettleseren er blitt enda bedre enn før, og teknofil har faktisk kåret den til den absolutt raskeste og sikreste nettleseren tidligere i år. Artikkelen kan dere lese HER. Har dere windows så kan dere laste ned og teste ut Internet Explorer 9 selv! Selvfølgelig helt gratis. 
Klikk dere inn >HER< og trykk på free download, så starter nedlastingen med det samme.

                              Annonse

Antrekk - 10.06.12

I dag må jeg bare beklage for kornete antrekksbilder! Bildene ble tatt litt for sent på kvelden før jeg dro til Stavanger, men hei! La oss late som at kornete bilder er stilig akkurat i dag da? Dere får ihvertfall et lite innblikk i hvordan kjolen er på. Bestemor skal feires i dag ettersom jeg er bortreist på bursdagen hennes i år, og da har finstasen kommet på!


Sko HERFRA (affiliateslenke) 
 
Både kjole, belte og clutch er fra Gina Tricot. De har så mye fint for tiden!Likte dere den nye kjolen?

Hils på vår nye kalender!

Jeg tror ikke dere har hilst på den søte kalenderen vår? En kalender er jo et must å ha i hus, og denne holder styr på både ukedag, dato og måned. Så ser den jo smashing ut også!  Det er jo nesten det viktigste, eller hva? Vi fant den perfekte kalenderen på www.multitrend.no. Nå er vi på utkikk etter en sparegris eller noe fancy til å putte 2 kroner i for hver gang vi nevner et ufint ord. Det er jo en hyggelig måte å slutte med alt av banning eller andre ufine ord på. Ikke at vi er de verste på den slags, men likevel! Kanskje blir det noen kroner som vi kan finne på noe hyggelig med til slutt.Kalenderen fås for 249kr HER.
Hva synes dere?

                 Produktet er sponset

Off we go!

Ihvertfall jeg da! Jeg drar til Stavanger med toget i tolv tiden for å besøke familien en siste gang før den hektiske måneden er i gang. Om en uke blir det reising, reising, reising så nå gleder jeg meg til noen dager med familiekos og ordentlig kvalitetstid. Så må jeg vel få til litt trening og juksing med solarium også. HEH!Pakkingen var som alltid, usannsynlig vanskelig. Hvorfor får ikke bare hele klesskapet plass i bagen?

Kjolen jeg holder i hånda får dere se på i morgen..
Blogges fra Stavanger!

Whitney Port

Nå sitter Jonas klar som et egg for første kamp i fotball EM! Jeg skal lage middag til oss og bake brownies, så denne kvelden skal bli alle tiders. Ønsker dere alle sammen en super helg! Jeg skal tilbringe resten av helgen et annet sted enn i Kristiansand, men det kommer vi tilbake til. Nå vil jeg vise dere Whitney Port paret jeg kjøpte på halv pris hos Bikbok i går. Må si jeg angrer en smule på at jeg ikke kjøpte den sorte Spell bagen nå. Den hadde passet perfekt til disse..Lave sko dere! Fikk dem for 650kr på Bikbok.

Antrekk - 08.06.12 

I dag føler jeg meg splitter ny! Jeg har fått på to av plaggene jeg kjøpte på 50% hos Bikbok i går. Buksa hadde jeg kjempeflaks med! Jeg orket ikke å stå i den superlange prøveroms køen, men da jeg kom hjem og prøvde den på fikk jeg en super overraskelse. Den satt ti ganger bedre enn forventet og gled rett inn i favorittsamlingen..  
Sko til 449kr HER (affiliateslenke)

 
Bukse og genser fra Bikbok
Veske fra modekungen.seHva synes dere? Kupp eller ikke kupp?

Lilla pynteputer!

Jeg fikk viljen min! Det ble rosa og lilla pynteputer til hagemøblene. De hadde ikke akkurat de pastellrosa putene jeg så for meg på senteret så de har vi ikke fått i hus enda, men puter, og både lilla og rosa tepper er ihvertfall på plass! Dette skal bli så hyggelig. Hadde bare sola og varmegradene kommet tilbake! Her er det vind og pøsregn i dag..

Ja, så kjøpte vi litt forksjellig til bord pynt! Må jo kunne variere litt?
God sommer krukke som skal fylles med søte karameller og sukker fra Kremmerhuset!

Noen som vil komme på middag? Ta med dere sola da!
Alle pynteputer, tepper og bordpynt er fra Home & Cottage

Lønningsdag!

For en gledens dag! Lønningsdag for både Jonas OG meg. Det ble en fest på halvparten av Sørlandssenterets butikker i dag. Hihi! Neida, så galt var det ikke. Halve lønna gikk til flybilletten til Zimbabwe, men det er definitivt verdt det. Herlighet, som jeg gleder meg til den opplevelsen der.. Pynteputer fikk vi blant annet også skaffet oss. I MASSEVIS!Jeg har IKKE kjøpt mer klær ihvertfall!Ihvertfall ikke fra Bikbok! 
 
 

OK. Så har jeg handlet på Bikbok igjen.
50 % på hele butikken i dag.. Måtte jo ta imot det tilbudet? 

Antrekk - 07.06.12

Nå er vi på vei ut døren for å handle inn pynteputer til hagemøblene! Ja, så må vi vel handle inn litt middags ingredienser. Jeg skal lage kjempegod middag til oss i kveld. Elgstek med soppstuing, potetpurè og rødløkskompott. Jeg har lagt ut oppskriften på dette før og anbefaler dere alle å teste ut denne oppskriften. Ligger i mat kategorien! 

I dag får dere en sniktitt på en av de nye Gina Tricot kjolene mine!


Clutch også fra Gina tricot


Sko fra >Nelly< (affiliateslenke) Likte dere den?  

Mer fra netthandelen!

Nå har jeg hatt min daglige morgenøkt og er klar for å innta litt frokost. Jeg er tvunget til å ta løpeturene før frokost, ellers får jeg sting. Det er virkelig ingen unntak. Jeg har alltid vært utrolig plaget av det dumme fenomenet sting, men nå har jeg altså funnet en måte å slippe unna på! Løpingen blir med en gang mye morsommere og ikke minst mer effektiv når man ikke lengre behøver å tenke på stikkingen enten i magen, brystet eller i skuldrene. Jeg får ihvertfall sting til alle kanter når jeg løper. Det var forresten ikke bare hagemøbler jeg bestilte fra netthandelen for halvannen uke siden! Tenkte å vise dere noe annet jeg klikket hjem til under 200 kroner. Vi måtte jo ha noe fancy til det sorte kjøkkenet vårt?

Dette kjøpte jeg for 170kr!
Passer perfekt på kjøkkenet vårt.

Hagemøblene på plass!

Nå er humøret virkelig helt på topp her! Hagemøblene er på plass takket være foreldrene til Jonas, og plattingen utenfor leiligheten ser MYE bedre ut! Nå mangler vi bare en grill, og noen flotte pynteputer. Det får vi se om vi kan ordne oss i morgen! Til dere som ikke fikk det med dere sist, så har jeg kjøpt utemøblene på www.netthandelen.no. Jeg fikk dem for 3100kr og valgte å hente møblene selv på lageret til netthandelen i Kristiansand. Det tok ca halvannen uke før de fikk varene inn på lager. Åh, så fornøyd jeg er nå! Har knipset masse bilder allerede. Se så lekkert..  


Saueskinn skal jeg ha, men det blir nok lyst saueskinn med noen fine beige og lysfargede pynteputer!
Måtte flytte rundt på dem på hele verandaen for å se hvor de sto best!

Var det ikke fint? Og rimelig!?

Pakke til fotografen!

I dag kom Jonas sin lille belønning for å ha vært så flink til å ta bilder av meg i det siste! Som toppblogger er det virkelig en fordel å ha en kjæreste som er glad i å ta bilder. Uten gode bilder av bloggeren selv, vil det definitivt mangle noe. Vil ikke kjæresten ta bilder en dag, så må man bruke lokkemat. I dag kom det to rålekre par Toms sko i posten!

For rundt to uker siden kom Jonas til meg og sa han hadde funnet et nytt merke i sko som bare var heelt rått! Da han etterpå sa det het Toms, ville jeg le meg ihjel. Alle har vel hørt om Toms? www.brandos.no selger 26 varianter av Toms sko for kvinner, og 23 varianter for menn. Prisen ligger på mellom 400 og 600kr. Det varierer utifra hvilken modell du ønsker. Jeg ville jo helst at Jonas skulle velge et av de parene med litt spesielle mønster og farger, men han hadde allerede siklet etter to par helt siden han oppdaget merket. Bare se så fornøyd han er da..
Den mørkeblå varianten finner dere HER 
De hvite finner dere HER (affiliateslenker)Flere som har eller skal skaffe seg et slikt par?
Nå skal vi hente hagemøblene! Wuhuuu!

                        Skoene til Jonas er sponset 

Antrekk - 06.06.12
Genser og sko fra modekungen
Veske fra Gina Tricot
Bukse fra Bershka

I dag har jeg hatt mitt første møte med regnskapsfører! Endelig skal bloggen bli til mitt eget firma. Det skulle den ha vært allerede da året startet, men nå har jeg altså ikke fått stumpen i gir før nå! Bloggen blir et eget firma og endelig skal jeg få orden på alt av regnskap. Føles helt skjønt å kunne legge alle tallene i en annen manns armer!Hva synes dere forresten om genseren på?
Må jeg ha den i rosa også? Hoho!

MODEGENSERDet er ingen tvil om at jeg har fått en ny favoritt blant gensrene mine. Noe så gjennomført! Den har allerede fått kommet på, men må nok av igjen så ikke jeg søler på den. Den skal nemlig tas i bruk i morgendagens antrekk! Genseren finnes bare i one size og da jeg holdt den opp for første gang så den utrolig stor ut. På underlig vis satte den likevel som et skudd! Skal vise dere i morgen. Genseren koster 599 svenske kroner og finnes også i en nydelig rosa farge.

Genseren er fra www.modekungen.se
Direktelink HER.

                    Min genser er sponset

Antrekk - 05.06.12I dag har jeg visst fått farge på leppene! Wæææ. Leppestift er ikke noe for meg. En brå bevegelse og man har rødfargen på hele haka! For ikke å snakke om på tennene. Hjelp! Jeg kjøpte meg en rød leppestift i går og fikk helt sjokk da dama sa prisen. Over 300kroner!? Aldri mer Dior. Blir det noe neste gang så blir det h&m sin 29 kroners variant!
Kjole fra Gina Tricot  
Veske fra Bikbok
Sko Jeffrey Campbell

 Nå har jeg en date med Kristinemor..
Ønsker dere en strålende dag!

Nytt design!

NÅ var det virkelig tid for forandringer. Er dere ikke enige? Jeg har hatt samme, fryktelige design i over et år, og headeren begynte også å bli litt skummelt gammel. Denne gang var det flotte Ingvild som hjalp med både header og design. Tusen tusen takk for hjelpen! Det er ikke bare bare å skulle hjelpe en prippen toppblogger med bloggdesign. Nå er jeg veldig spent på hva dere synes! Jeg kommer til å bli mye flinkere til å skifte header hyppigere, og bakgrunnsfarge på selve bloggen. Litt forandringer må jeg jo kunne klare å gjøre uten masse hjelp. Håper dere er klare for litt forandring!Hva synes dere?
Ingvild's blogg finner dere HER.

Innkjøp - 04.06.12

Jeg måtte selvfølgelig innom Sørlandssenteret også i dag, noe som resulterte i noen nye sommerkjoler! Jeg kom plutselig på at jeg nesten ikke har sommerkjoler og Mallorca er rett rundt hjørnet. Gleder meg til å vise alt sammen på. Den nye vesken blir nok tatt i bruk i morgendagens antrekk..
Lange sommerkjoler fra Gina Tricot. Nydelige på!


Genser fra Gina Tricot. 299kr.


Veske fra Bikbok til 399kr. Endelig eier jeg en rød veske!Ja, så har jeg helt glemt å vise dere to nye skilt vi har fått til leiligheten. Da Jonas stekte egg til frokost i dag, gikk brannalarmen for første gang. Da kom et av disse nye skiltene veldig godt med.


Dette fikk vi av bestemor så det vet jeg ikke helt hvor er fra, men var den ikke veldig passende?Og et skilt til bad døren! Hva synes dere?

Moutfit - 04.06.12Jeg må lære meg å ta bilder! Alvorlig talt, nå har jeg hatt samme kamera i tre år og enda har jeg ikke lært meg det. Jeg vet hvordan jeg skal få gode bilder når solen skinner, men på dager som denne hvor skyene dominerer aner jeg ikke hva jeg skal gjøre for å få klare, flotte bilder. Hjelp? Til nå har jeg bare satt ISO på 200, F på det laveste 1,4 eller 1,6 og lukkertiden styrer seg selv.

Jeg setter kamera på A så kamera selv kan finne ut hvor mye lukkertiden bør stå på i forhold til hvor lyst det er ute, men jeg synes ikke det gjør en veldig god jobb. Bildene blir alltid alt for lyse. I dag har jeg foreksempel fått blondt hår. Jeg har ikke blondt hår, så jeg vil ikke ha det på bildene heller.


Skinnbukse fra New Yorker
Topp fra Bikbok
Jakke og veske fra Gina Tricot
Sko fra modekungen
Jeg har kamera Nikon D3000. Noen gode tips?

Fisking i solnedgang

Det ble jammen rene supersøndagen i går! Koste meg fra jeg våknet til jeg la meg, og dagen gitt i ett. Vi var som nevnt på middag hos Jonas sine foreldre hvor vi fikk servert deilig kalkun med rabarbra pai og is til dessert. Sikler bare ved tanken! Gode og mette, dro Jonas og jeg på fisketur med pappa Lars. Det ble 5-0 til meg i fiskekonkurransen! Jeg knuste dem begge og ordnet oss god, fersk fisk til kveldsmat!

Etter at Jonas hadde stekt både makrell og sild til oss, sluknet jeg helt og sov som en stein på sofaen. Jonas bar meg inn på soverommet, kledde av meg og ryddet leiligheten mens jeg sov. Det var mildt sagt en fryd å våkne opp til et rent og pent hjem. For en drømmemann jeg har kapret meg!
Så stolt over fangsten! De to siste var litt for små..


Sløying av fisk.. Den beste delen? Jeg lot Jonas ta det ansvaret i går.Nå skal det shoppes på ikea, før det er TRENING!

Moutfit - 03.06.12Jonas.. Ta bilde av meg når jeg blåser på en slik blomst!

Nei, bare glem det.
Skjørt og belte fra H&M
Jakke og topp fra Bikbok
Jeffrey Spike fra Nelly
Sokker fra Gina TricotLikte dere dagens antrekk?

Vi feirer - Sofaen er på plass!

FOR en fin dag! Det ser ut til at det blir en rolig kveld i heimen denne lørdagen. Vi har endlig fått sofaen i hus og den er like perfekt som jeg husket den. Jeg har selvfølgelig knipset i vei på sofabilder til dere. Ellers har vi fått besøk av foreldrene til Jonas i dag. De kom med en kjempefin blomst, jordbær og litt mat til oss. Herlig! Så nå har vi akkurat kost oss med lasagne, hjemmelaget aioli og salat. Jummy!
Endelig fikk pynteputene komme på plass også!


Vår aller første blomst!
Åh, smakte himmelsk!

Nå er det jordbær til dessert!
Må dere kose dere masse i kveld..

Moutfit - 02.06.12Litt sliten i dag, men lørdags antrekket er likevel kommet på og bildene er knipset! Nå følte jeg det var alt for lenge siden forrige antrekk ble delt på bloggen. I dag har jeg igjen brukt en av toppene mine som skjørt. Denne gang en gjennomsiktig blondetopp med en hvit singlet under. 
Genser og veske fra Gina Tricot
Skjørt fra Bikbok

Pumps fra BershkaLikte dere det?

Andrea 20 år!

Det ble en SUPER feiring i går. Åh, som jeg koste meg med jentene. -Som alltid! Andrea fylte egentlig 20 år i mars, men vi har ikke fått feiret henne før nå. Bedre sent enn aldri! Av meg og Annika fikk hun klær, øredobber og fotballfruens dagbok! Det var for all del ikke et hint om at hun måtte slanke seg, men hun har lenge ønsket å teste ut lavkarbo og da tenkte jeg at vi ihvertfall kunne bidra med inspirasjon!
Karoline og Malene


Maren og Victoria


>Annika< og HeidiHåper dere hadde en like fin fredag!
Se flere bilder fra gårsdagens feiring HER.

BURSDAGSKLARE JENTER!

Nå sitter jeg hos >Annika< klar som et egg for en skikkelig bursdagsfeiring! Vår aller beste Andrea skal endelig feire 20 årsdagen sin og har invitert en hel haug jenter til Lillesand. Det pøsregner og er tidenes sureste vær ute, men hva gjør vel det? Jeg er klar for en storslagen kveld med verdens beste jenter!KOS DERE I KVELD!

Tiger, Tiger

Dette er den sykeste boken jeg har lest. Å skulle skrive en bokomtale og vurdere en selvbiografi synes jeg er rart. Det er jo som å vurdere en annen persons liv. Historien blir med en gang ti ganger sterkere når man vet at den virkelig har hendt. Det du leser har virkelig skjedd en tid og et sted i verden.

Først og fremst må jeg si at jeg ville satt en aldersgrense på denne boken. Jeg synes det er alt for mange brutale beskrivelser til at en 12 åring kunne lest den, men igjen personen dette skjer med er ikke mer enn syv år gammel selv. Dette er noe som skjer, har skjedd og kommer til å skje med tusenvis av andre barn. Margaux Fragoso, forfatteren av boken må være ei vanvittig modig jente.Margaux er bare syv år gammel den dagen hun møter 51 år gamle Peter. Hun er i svømmehallen når hun oppdager fjeset til en tilsynelatende snill mann. "Kan jeg få leke med deg?", spør hun og fra den dagen er han ikke bare hennes lekekamerat men også hennes plageånd. Margaux vokser opp i en famlilie hvor moren er psykisk syk og faren alt annet enn god. Moren går stadig inn og ut fra sykehuset og faren jobber dag som natt. Er han ikke på arbeid, så er han missfornøyd med enten utsende på datteren eller noe hun har gjort. Dermed slår, smeller eller skriker han til henne de få timene han er hjemme. Margaux har ingen god oppvekst og dermed er det forståelig at hun blir et enkelt bytte for pedofile Peter.

Margaux synes Peter er verdens snilleste mann. Han lar henne gjøre hva hun vil og leker med henne fra morgen til kveld. Margaux har aldri følt seg så elsket som hun gjør med Peter. Han forteller henne hyggelige ting og gir henne komplimenter som hun aldri har fått før. Etterhvert som Margaux føler seg trygg i hjemmet hans begynner han å klemme og kysse på henne. Når hun synes det går for langt, finner han alltid en metode for å få henne til å godta mer berøring. Margaux synes dette er plagsomt, men når hun prøver å fortelle det til han, får han straks tårer i øynene og begynner å gråte. Hun får dårlig samvittighet og godtar med tiden bare mer og mer. Margaux fyller tolv år og er fremdeles bestevenn med Peter. Drømmen er at de skal gifte seg, få barn og stikke av fra alt og alle. Margaux begynner på ungdomsskolen, og medelevene synes det er rart å være bestevenn med en over 50 år gammel mann. De aner misstanke og paret må være mer forsiktige for ikke å bli oppdaget. Inni husets fire vegger skjer det fryktelige ting. Peter missbruker Margaux seksuelt som aldri før og hendelsene er beskrevet i hver minste detalj. Jeg måtte lukke boken flere ganger og virkelig puste ut mellom noen av sidene da det var så brutalt og ærlig.

Samtidig som man i boken Tiger, Tiger får et skremmende innblikk i den pedofiles tankeverden, får man også litt forståelse for hvordan ei syv år gammel jente kan godta slike fryktelige ting fra en 50 år gammel mann. Dette er den mest brutale boken jeg har lest, men jeg er likevel glad jeg leste den.

Boken fås kjøpt på norsk HER
Og for kun 99 kr på engelsk HER (affiliateslenker)