hits

mai 2016

Got Myself a Braided Ponytail

Sponset behandlingÅå som jeg koste meg på besøk hos Marianne igjen i dag. Hun var faktisk innom klessalget vårt også på lørdag så det var ikke så lenge siden sist jeg så henne, men det var likevel godt å få skravlet litt igjen, heist Hairtalk extentionet mitt, og tatt etterveksten med en mørk og fin Joico-farge! Jeg føler meg alltid så fresh etter noen timer i stolen på Duo, og i dag har jeg gått rundt og følt meg ekstra fin, for denne formiddagen erstattet vi krøllene med tidenes flette! 10 minutter holdt hun på og dulle med bakhodet mitt, og vips så befant det seg et kunstverk baki der. At det går an! Flinkeste dama jeg vet om.. For ikke å snakke om snilleste.Skjønner ikke hvordan det går an å bli så glad i frisøren sin. -Og regnskapsføreren da? Haha, kunne bedt dem begge på middag når som helst jeg. Jeg tilbringer jo nesten mer tid med disse enn med min egen familie, og da blir det bare sånn.. Kunne du tenke deg en frisørtime før sommeren så må du ikke engang være i tvil om hvor du skal gå i Kristiansand. Book time hos Duo frisørsalong i sentrum på nett HER, eller bare ring 38097201.Nå skal jeg sette meg ned med noen nybakte cottage cheese rundstykker til kvelds og se de siste to episodene av Skam. -Så tror jeg nesten at jeg takker for i dag! Daniel og jeg er helt ferdige etter en helt super økt på Fresh i ettermiddag, og egentlig så vil jeg bare våkne opp til onsdag jeg nå. Da har Annika og jeg endelig en antrekks-shoot foran oss, etterfulgt av noen deilige soltimer på stranden. Hurra for dette vanvittige været!Lite gjør meg gladere enn sol på himmelen <3
Ha en fortsatt fin tirsdagskveld. Vi skrives mer i morgen vi!

Bucket list - Juni Måned♥ Lære meg å kjøre i rundkjøringer igjen. Jepp! Etter seks år med lappen er jeg blitt så utrolig sløv på dette punktet. Jeg ligger mer eller mindre alltid i feil felt, eller bare midt mellom begge og blinker bare når det passer meg. Det skal det bli slutt på. Juni er måneden for å bli en flink sjåfør igjen!

♥ Finne en ny serie jeg kan se på. Det er bare et par dager siden jeg begynte å se på Skam, og etter syv episoder var jeg enda ikke frelst, men SÅ dere.. Så skjedde det noe! Nå har jeg bare to episoder igjen av sesong 2 og jeg er som absolutt alle andre superfan. Haha! Det er litt av et syn her hos oss nå om ettermiddagene.. Daniel og jeg har ikke helt lik tv-smak så han sitter i stuen og ser på serier han liker mens jeg sitter på soverommet og ser på det jeg liker. Hehe, de romantiske hverdagskveldene i samme sofahjørnet er vi forbi altså.♥ Feire to store bursdager! Verdens beste bestemor fyller 70 år 18 juni, og har invitert både Daniel og meg til Stavanger for feiring denne lørdagen! Ellers fyller min kjære mann 25 år helgen etter, og det må vi jo også se og få feiret på et morsomt vis! Ah, juni blir en knallmåned <3

♥ Jeg vil ta årets første bad i Norge! Det bør ikke bli noe problem nå som de melder opptil 26 grader denne uken. Værmeldingen sier sol hver eneste dag og rådeilige temperaturer, så allerede i morgen drar jeg med meg Annika til stranden for litt soling og latskap. Endelig er sommeren her!

♥ Juni er også måneden jeg skal få holde jentenes syforening! HURRA! Det blir ikke før slutten av måneden, men da skal jeg altså diske opp med litt real sjømat. Blåskjell, kreps, reker, vanlig krabbe, kongekrabbe... Mmm, you name it. Kanskje været er så fint at vi kan spise ute også? Jeg må bare klikke hjem noen hagemøbler først.♥ Booke sommerferien 2016. Planlegge alt som kan planlegges og booke denne klisseferien som jeg har snakket om siden januar. Haha! Jeg har nå sendt forespørsel til orkideekspressen.no om de kan snekre sammen den perfekte Thailandferien til oss for en sum så nå krysser jeg fingrene for at de har noe ledig. Ellers får vi selvfølgelig bare reise et annet sted nå og spare Thailand til vinteren.

♥ Dra på telttur før myggen tar helt avgårde. Jeg sendte inn dette ønske til mannen i går kveld, så til fredag drar vi til en destinasjon han plukker ut, camper der i telt for natten og bruker hele lørdagsmorgenen på å sole oss, spise noe godt og bare ha litt kvalitetstid sammen. Gud så bra det blir!

♥ Geir har lovet å invitere Kristina og meg på biffmiddag i juni, så dette gleder jeg meg også noe helt hinsides til! Jeg har nemlig på følelsen at Geir ikke bare er supergod med mat, men også verdens flinkeste til å diske opp.Hihi, sommerfest hos regnskapsføreren it is!  <3
Håper tirsdagens deres er fin. Nå sitter jeg hos frisøren og jåler meg.

Bildene er fra Pinterest

Denne ukens middagsmeny

Hei og hopp fra en stykk gretten Borge. Stakkars Daniel gjør alt han kan for å muntre meg opp her etter at Geir har stjelt hele lønna mi igjen. Hehe, neida men på toppen av noen svimlende høye skatteregninger gikk kameralinsen min i stykker denne mandagen så vips der røyk de 8000 også. Jeg var så ør etter møtet med Geir at jeg tok meg selv i å stå på Japan Photo å prute som en annen japaner! Ikke fader om jeg skulle betale 8100 kr for noe ny linse! Jeg skal jo ha råd til ferie også denne måneden! Hahaha, vel etter fem minutters surmuling om at Expert sikkert ville solgt den for en tusenlapp mindre dro jeg det forbaska kortet mitt og gikk hjem for å legge meg. Jepp! Dette har vært en sånn mandag. Jeg tror muligens jeg trenger en oppløftende løpetur.Jaja, nok klaging! Det er nemlig en ny uke og på tide å dele en ny ukesmeny med dere. Håper dere lar dere inspirere av disse syv deilige middagsrettene. Jeg får hive meg i treningstightsen og komme meg på Fresh. En power nap hjalp ikke noe særlig på humøret så nå krysser jeg fingrene for at en svettetime gjør det.- Mandag -
Hjemmelaget kinesisk på 1-2-3! Det er bare tre måneder siden jeg lagde dette for første gang og siden har vi hatt det fem ganger! Det er mye til å være meg ettersom jeg egentlig elsker å prøve nye ting hele tiden. Denne retten er bare så vanvittig rask og grei å lage, så smaker den i tillegg helt nydelig.

- Tirsdag -
Verdens beste pizza! Ja, for det må den faktisk være. Tomatsaus, biffstrimler, bearnesaus, pommesfrites, ost og bacon? Denne varianten er heeeelt syk! En dag skal jeg prøve meg på carbonara-pizza også.. Lage hjemmelaget pizza med kylling, bacon, carbonarasaus og ost. Høres digg ut eller hva?

- Onsdag -
Fylte squash. Nok en enkel middagsvariant som er laget på 20 minutt. Smaker nesten akkurat som taco, bare uten tacolefsene. Et sunnere alternativ til travle hverdager.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA- Torsdag -
Hjemmelaget fiskegrateng med raspede gulrøtter til er alvorlig talt noe av det beste jeg får! Laksen til denne middagen er allerede handlet inn, for på torsdag skal jeg erstatte torskestykkene med rød fisk og lage retten enda bedre. Dette anbefaler jeg dere virkelig prøve ut selv også!

- Fredag -
Marinerte kyllingsspyd med ris, lime og peanøttsaus. Mmmm! Liker du asiatisk, og kanskje satay spesielt, så er jeg sikker på at denne retten faller i smak. Liker du ikke peanøtter så er jeg sikker på at den ikke gjør det. Hehe!

- Lørdag -
Ovnsbakt, hjemmelaget pai! -Med skinke, brokkoli, paprika, fetaost og alt du elsker! Her er det bare å fylle opp med hva enn du vil. Pai smaker godt uansett hvordan du lager den. Det er så godt som umulig å feile.

- Søndag -
Marinerte laksespyd med brokkolipure! Sunnere blir det ikke, og jammen er middagen klar på under halvtimen her også. Jeg har ikke laget meg dette på flere år, så nå kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til å prøve meg på laksespyd igjen. På tide å dra frem grillen, for disse skal definitivt stekes ute i finværet!Husk at du kommer til oppskriftene ved å klikke på bildene!

En helaften med improteaterRiktig god mandagsmorgen fine dere! Her kommer en liten smakebit på den fine kvelden bestis og jeg hadde i går. Vi møttes klokken syv på Big Horn Steak house og nøt et alt for digg biffmåltid med vin og skravling til. To timer ble vi sittende og kose oss med maten, og da klokken slo ni beveget vi oss inn i nabolokalet hvor improteateret skulle finne sted. Hver eneste søndag klokken 21.00 holdes det et hysterisk morsomt, gratis humorshow på Charlies bar i Kristiansand, og disse guttene som opptrer er altså så morsomme at jeg ler meg gul og blå. Dere ta turen hit en kveld dere trenger en pause fra serietittingen! Superhyggelig er det.- En helaften med middag, vin og improteater -Annika: Jeg ser på ansiktet ditt at du har trent!
Marthe: *GLIS* Gjør du?!
Annika: Ja, nå er du bare kjempebrun og tynn.
Marthe: Eee..
Annika: Og muskuløs da! Nei dette hørtes ikke så snillt ut som jeg mente det..Hahaha, hvis ikke Annika er verdens skjønneste så vet ikke jeg <3 Gleder meg allerede til å tilbringe noen timer på stranden med henne til uken. De melder jo strålende sol hver dag! Sonja kom forresten også innom på forestillingen i går, og he-rre-gud som jeg lo da hun ble dratt opp på scenen for å være delaktig i et av humor-numrene. Den jenta tar jo alt på strak arm og var rett og slett helt RÅ. Nei, jeg lo og lo og lo jeg.. For en kveld.Beste avslutningen på uken! Nå skal jeg starte den nye med et møte hos Geir.

Antrekk - 290516

Kjolen er sponsetHei og god dagen! Vet dere hva? Nå skal jeg være litt spontan og hive meg avgårde på improteater med Annika for noen ordentlige latterkramper. Akkurat som jeg ikke har fnist nok denne uken.. Jaja, jeg har blitt lysten på et par glass vin og ifølge dere så trenger Annika og jeg litt kvalitetstid sammen. Hehe, det var ihvertfall ei av dere som var bekymret for om vi ikke var venner lengre ettersom vi ikke hadde tilbrakt like mye tid sammen det siste året. Hehe, det er vi altså <3 Ikke tenk på det! Den jenta der skal være min bestis helt til jeg ikke er mer!- The Perfect Dress For Late Summer Nights -
Alt på dagens gjøremålsliste er krysset ut, og min splitter nye Gina Tricot kjole har fått kommet på, så nå er det i grunn bare å hoppe avgårde. Noen episoder av SKAM har jeg også fått sett i formiddag. Jeg bestemte meg for å gi det en sjanse ettersom absolutt alle både jenter og gutter ser ut til å elske det, men dere vet meg og serier... Jeg kom meg gjennom seks episoder, men så sovnet jeg et sted mellom utroskap og festing. Jeg skal gi det en sjanse til, men jeg tror egentlig bare ikke serier, eller tvtitting generelt er noe for meg. Det kjeder meg! Vil heller ut og gjøre noe moro jeg, så da klapper jeg igjen pcen for dagen og hiver meg på teater <3 

Have fun! Med eller uten Skam rullende på skjermen <3

Uken som gikk...

Ukens høydepunkt... Gårsdagens klessalg var legendarisk. Virkelig! Ellers må jeg trekke frem mine siste dager på ferie. Vingårdsbesøket, de siste timene på stranda og rideturen Selini og jeg hadde like før hjemreisen. Fy søren så mange verdifulle minner jeg har fått den siste uken. Jeg er så GLAD for at jeg dro på denne jenteturen med to venniner som er nøyaktig like eventyrlystne som meg selv. Måtte en slik reise bli til en årlig tradisjon.Ukens film... Daniel og jeg så en veldig bra komedie laget av Netflix i går. Den vil jeg absolutt anbefale dere! Det er ikke mange komedier jeg finner morsomme, men denne her var helt super. "The Do-over" heter den.Ukens latter... Fikk jeg meg fredag kveld da jeg dro på kiwi for å fylle kjøleskapet og samtidig kjøpe inn handleposer til lørdagens klessalg. Slik gikk det for seg...

Kassemann: Vil du ha pose?
Marthe: Jatakk!
Kassemann: Hvor mange?
Marthe: 200!
Kassemann: Hæ?

Jeg forklarte at jeg skulle selge garderoben min, og i køen til kassa sto det en guttegjeng som ville dæve av latter da jeg slang bunken med poser på skuldra og gikk. Kassemannen orket selvfølgelig ikke å telle dem for meg, så jeg fikk i stedet utdelt langt flere enn 200 og klarte bare såvidt å få dem med meg i to omganger. Kall meg bare kiwipose-dama! Ikke fikk vi bruk for halvparten heller, så nå behøver jeg visst aldri be om pose noen sinne igjen.Ukens cravings... Frukt og grønnsaker! Vannmelon, mango og sånne sprø små cherrytomater kan jeg spise på dagen lang. Jordbær også.. Mmm! Joe & The Juice sin jordbærsmoothie... Eller min egen <3Ukens nedtur... Midt i den romantiske lørdagsmiddagen vår i går kom jeg på at jeg måtte dra på postkontoret for å hente noen varer til et betalt oppdrag denne søndagen. Jeg hadde akkurat tatt to glass vin og kunne ikke lengre kjøre, og ettersom varene var blitt sendt til mitt gamle postkontor var det ikke akkurat gåavstand heller, så klokken halv ti i går kveld dyttet jeg nesten litt gråtkvalt den deilige pastaen til sides, hev meg i en taxi, og kjørte til posten og hjem igjen før den stengte. Vips så var den romantiske kvelden blitt til kald pasta og noen j*velig dyre glass med vin. Heh, heldigvis var taxisjåføren av den spennende sorten og ikke en av dem som bare utveksler strofer om været. Takket være gode samtaler ble kjøreturen egentlig riktig så hyggelig.Ukens bok... Calendar Girl - Forført! Denne må dere gå til innkjøp av i sommer og lese på stranden. Da skal jeg banne på at soltimene går fort.Akkurat nå... Skal jeg ut på løpetur. Det ble minimalt med ferietrening så nå gleder jeg meg skikkelig til å komme i gang igjen! Ellers skal jeg oppdatere der, planlegge ukesmeny og blogginnlegg, og gjøre klart regnskapet til morgendagens møte med Geiremann. Tipper han blir glad for å høre at det ble null shopping på ferie!Ha en DEILIG søndag alle sammen!

Nok et vellykket klessalg!- En oppdatering fra dagens klessalg -For en galskap! Hjelpe meg, tusen tusen takk til absolutt alle som kom i dag! De fremste jentene i køen fortalte at de hadde stått der helt siden klokken 10.00 om morgenen, to timer før åpningstid, og da klokken endelig slo tolv strakk folkemengden seg helt bort til enden av kvartalet. Herregud så glad! For en tålmodig og smilende gjeng det var som kom innom denne formiddagen. Tusen tusen takk <3 Jeg håper dere alle fikk med dere noe fint!Se på den køen da! Hihi, også så fine dere alle var <3 Salget gikk unna på tre små timer, men da vi takket for oss var det faktisk enda litt klær igjen (overraskende mye fint også) så noe ga vi bort til Blå kors og noe tenkte jeg at jeg skulle selge som "pakker" her på bloggen. Det er så utorlig mange som har spurt om jeg kan holde igjen noen kjoler og sko til dere som ikke bor i Kristiansand, så nå får dere også muligheten til å stikke av med noen plagg.Jeg skal legge det ut for salg til uken tenkte jeg <3 Nå skal jeg bare ligge som et slakt på sofaen litt. Det har gått i ett helt siden jeg kom hjem fra ferie så denne lørdagskvelden vil jeg bare bruke på å ta igjen kvalitetstid med min kjære mann. Vi skal lage oss italiensk pasta til middag, drikke vin fra Italiensk vingård og bare slappe av til en film. Ah, det skal bli så utrolig godt nå! Kanskje jeg får smisket meg til en massasje også. Høhø <3
Igjen, tusen takk til alle som kom! Håper dere koste dere like mye som oss <3
Denne blå kjolen ble forresten ikke solgt, så den kommer til salgs på bloggen!

I morgen er den store dagen her!Puh!! Da var klærene endelig levert og hengt opp i Kirkegata 10! Fem timer tok det å få alt på plass. Haha, hjelpe meg... Jaja, resultatet ble helt knall så nå gleder jeg meg bare noe helt vanvittig til morgendagen. Vi åpner dørene klokken 12.00, og kommer til å dele ut goodiebags til en verdi av over 1000 kroner til de første 20 som handler av oss. Vi snakker proteinbarer, selvbruningsprodukter, toalettmapper, vareprøver, atkins barer, energidrikker, og masse annet gøy som jeg er sikker på at dere kommer til å digge <3Jeg tenkte ikke jeg skulle si så mye mer enn at det blir et helt supert klessalg! Ah, som jeg gleder meg til å kvitte meg med garderoben, og ikke minst... få hilse på dere! En liten sniktitt på hva dere har i vente i morgen får dere i et bildedryss under her. Altså det ER så mye klær, og det flotte er at vi er fire forskjellige jenter som selger og dermed dekker vi faktisk alle størrelser mellom XS til L i klær, og 36-40 i sko.

Prisene er forresten også mye billigere enn de tidligere årene vi har kjørt klessalg, for denne gangen er vi bare interressert i å kvitte oss med ALT! Min makspris er 150kr, men 90% koster 50 og 100 kroner. -Bare husk å ta med kontanter ettersom vi ikke kan ta noe kort <3


Adressen er altså Kirkegata 10, i frisørsalongen SalongXtend og klokkeslettet er 12.00!
Det kan lønne seg å komme litt før da det de tidligere årene har vært litt kø før åpning <3

Calendar Girl - My new guilty pleasure

Annonse- Calendar Girl Forført -
Mia Saunders trenger penger. Mye penger. Nærmere bestemt 1 million dollar, og hun må skaffe dem innen nyttår. Gangstervennene til ekskjæresten "Blaine" har allerede banket opp faren hennes, og gitt henne nøyaktig ett år på å tilbakebetale spillegjelden hans. Livet står på spill om ikke pengene er på konto mot slutten av året, og Mia er villig til å gjøre ALT for å redde ham. Når lønningen fra servitørjobben ikke strekker til tar hun en jobb hos Exquisite Escorts i stedet. Oppgaven virker enkel.. Hun skal tilbringe en måned med en rik kjekkas hun bare behøver å ha sex med dersom hun har lyst. 100 000 dollar for å være selskapsdame hos en eller annen riking?

Det er jo nesten som å være Julia Roberts i Pretty Woman? Mia synes eskortejobben høres rimelig ut, tar utfordringen på strak arm, og legger en slagplan om å stenge alle følelsene sine ute. Hun skal bare tjene pengene sine, redde faren og så vende tilbake til sitt gamle liv. Vel, ting går selvsagt ikke helt som planlagt..


 

Denne HETE erotiske romanen har allerede kapret førsteplassen på New York Times bestselgerliste og blir snakket om verden over. Ble du som meg, frelst av Fifty Shades of Grey så kommer du til å digge denne også. Calendar Girl - Forført er nemlig enda råere, og sluker deg allerede etter 10 sider. En perfekt romantisk, og sexy bok som alle og enhver burde ha med i strandvesken. Den kommer for salg på norsk nå på mandag, 30 mai, og er faktisk første av fire i den populære serien. Bok nummer 2 kommer ut 15. august, og HJEEELP som gleder meg! En mer avhengighetsskapende roman tror jeg du skal se lenge etter.Jeg kan ikke huske sist jeg slukte 396 sider på én og samme dag.  Ikke innbill deg at erotiske romaner ikke er noe for deg før du har prøvd en. Jeg klarte ikke å legge den fra meg for å fylle opp magesekken engng! Åja, man får de dristigste scener beskrevet i detalj, men på en merkelig måte så er det så vanvittig romantisk! De siste femti sidene leste jeg så sent som overhode mulig da jeg bare ikke orket at romanen skulle ta slutt.

Høres den ikke spennende ut? Boken fås altså kjøpt i butikk 30. mai, og ønsker du å delta i trekningen om å VINNE gavekort på den, vil jeg at du deler en romantisk erfaring med meg på calendargirl.blogg.no. I tillegg til at en av leserne mine får gavekortet på boken, trekkes det også ut to hovedvinnere som hver får en romantisk get away til 5000kr!  Del historien om din beste sommerflørt eller første store kjærlighet da vel? Det kan være hva som helst, så lenge historien er en smule klissete. Jeg kan jo begynne med å ta frem mitt eget favorittøyeblikk når det kommer til romantikk! Den aller første ferien Daniel og jeg hadde sammen til Hellas i fjor sommer var... magisk. Rett og slett. Vi var så nyforelsket og hver dag sammen ble en dans på roser. Jeg husker spesielt denne ene ettermiddagen da vi bestemte oss for å leie bil og bare kjøre opp til toppen av øyas høyeste fjell. Noe så spennende! Det var liksom bare meg, han, de øde landeveiene og de digre vindmøllene, og da vi omsider nådde toppen tok vi oss et øyeblikk med litt råklining til utsikten av hele øya. Ah, det minnet der kommer til å sitte for alltid.Husk, den beste historien stikker av med seieren, så ikke spar på detaljene! Hihi, dere sender den inn HER. Er ikke dette en morsom konkurranse? Jeg kjenner ihvertfall at jeg gleder meg til å lese om hendelsene deres, nå som boken min er utlest og jeg er tom for lesestoff! Lykke til <3

Marthe tipser - Sunt mellommåltidHei og god kveld fine dere! Det blir en sen andre oppdatering på dere i dag, men det er først nå jeg har fått kommet meg etter en lang hjemreise med fly og tog fra Sardinia og Oslo S. Det var jammen godt å komme hjem til min fine fine mann igjen også! Vi ble sittende og titte litt på klisseferier sammen før jeg tok meg en aldri så liten power nap. Han har endelig fått vite hvilke uker han får ferie i sommer, men alle de fine reisene vi tidligere har sett på er nå utsolgt, så vi ble i grunn bare sittende og klø oss litt i hodet.. Å reise i fellesferien er et lite mareritt med tanke på både skyhøye priser og dårlig utvalg, men fader heller vi får ta det vi får! En eller annen ferie skal vi ha sammen uansett. Hehe, ja jeg er reisesyk igjen jeg.. Får jo aldri nok av det deilige reiselivet.- Strawberry & Vanilla Smoothie -Jaja, over til dagens lille oppskrift! Denne smoothien fikk jeg først øynene opp for på syforeningen til Selini forrige måned. For et perfekt alternativ til sunt mellommåltid som smaker godt. Mmm! Jordbær og banansmoothie har lenge vært en favoritt, men med litt tilsatt havregryn og vaniljeyoghurt smaker det hele bare enda bedre! Et stort glass av dette kunne jeg lett ha trykket i meg til frokost, lunsj eller kvelds daglig.Slik gjør du:
1.
Ha den halve bananen, de frossne jordbærene, en håndfull havregryn og en halv boks vaniljeyoghurt i en blender med en liten skvett vann. Mos det hele til smoothie, og vips mellommåltidet er klart!Oppskriften ga meg to mellomstore glass <3 Ser det ikke fristende ut?

En siste utflukt på hesteryggenHei du deilige torsdag! Endelig har jeg fått plassert pcen på fanget mitt igjen og er klar for å dele gårsdagens ridetur med dere! Himmel og hav for et idyllisk opphold vi fikk på denne gården.. Forventningene var så absolutt høye, men at utflukten skulle bli fin hadde jeg bare ikke sett for meg. Stallen var så utrolig flott, og hestene så friske, fyldige og fine! Det første som møtte oss var to minimini-valper som kom løpende mot oss for å slikke ihjel ansiktene våre, og nei.. opplevelsen kunne ikke ha vært bedre. Smilet mitt gikk rundt absolutt hele dagen.Har dere sett noe så herlig?Han som drev stallen hadde ikke nok verken ridehjelmer eller saler til alle, men det gikk fint. Noen måtte ri uten sal og noen (Selini, stalleieren og jeg) måtte ri uten hjelm, men med så rolige og balanserte hester gikk det heldigvis problemfritt. Vi fikk plukke dem selv og red på en times skrittetur ned til stranden like ved gården. Temperaturen var perfekt, hestene så ut til å kose seg og omgivelsene var nydelige.Det var bare Selini og jeg som dro ettersom Sonja ikke er noen hestejente, så mens vi koste oss i salen var hun og kjøpte lunsj til oss så vi kunne dra videre rett til beachen etterpå. Snilleste tuppa <3 På stranden i Alghero ble vi liggende i tre timer før det var på tide å komme seg tilbake til hotellet igjen. For en avslutning på jenteferien vår! Jeg har hatt de mest innholdsrike syv dagene, og jeg har alvorlig talt ledd meg gul og blå. Tusen takk for meg Sardinia. Du har vært fantastisk. Gud så tilfredsstilt jeg føler meg nå. Denne ferien var akkurat hva jeg trengte.
- En stalldag i bilder -
Selini sa hun ville ha en diger hest, og jeg sa jeg ville ha en gal en, så før jeg visste ordet av det red jeg langs strandkanten på en hest som var hysterisk redd for vann, og som jeg måtte forberede meg på å hoppe av når som helst ettersom den alltid pleide å rulle seg i sanden. Hehe, en interessant, men heltopp opplevelse <3


- Beach Life -Hei, og riktig god onsdagsmorgen! Ah, da var hjemreisedagen kommet, men eventyret i Sardinia er likevel ikke over. Ikke enda! Klokken 11.00 bli Selini og jeg plukket opp av en buss som skal ta oss ut til en stall for ridetur i den nydelige naturen her. Det er bare en times utflukt, men gud som vi gleder oss! Kamera blir selvsagt også med, så jeg krysser fingre og tær for at jeg får knipset noen idylliske bilder fra hesteryggen til dere i dagGårsdagen startet som mine snapchat-følgere sikkert har fått med seg med et grottebesøk som lå 600 trappetrinn under en fjellskrent... 600 trappetrinn ned: peace of cake! 600 trappetrinn opp: not so much. Neida, men det ble en kjempefin liten trim-tur og området rundt med utsikt av klipper og hav var verdt hver eneste svettedråpe.
- By the sea is my favorite place to be -Turen tok ikke mer enn en times tid så da vi var ferdige her, hev vi oss videre på en strand for å sole oss. Fire timer lå vi og skravlet om alt mellom himmel og jord, lo (mye), og bare nøt oss akkurat som man skal på ferie.Et bildedryss fra disse strandtimene får dere her! Håper disse bloggpostene gir dere lysten til å dra hit selv, for er det et sted jeg vil reise tilbake til så er det Italia. Denne turen har gitt meg en enorm trang til å oppleve til både Korsika, Sicilia og Venezia også.. Kanskje Daniel og jeg må ta noen klisseferier hit?
Ha en deilig onsdag <3 Det skal vi ha!

New In - Mango SandalsDa var nok en soldag over for vår del, og dessverre var dette også den siste! Vi reiser ikke hjem før sent i morgen kveld, men tanken på at dette er vår siste natt på hotellet, er likevel litt trist! En uke går alt for fort, men fy søren så mye vi har fått gjort og opplevd. Det er jo nesten ikke en strand eller en attraksjon vi ikke har sett her i området nå. Elsker slike innholdsrike ferier! Jeg har enda noen bilder som jeg ikke har fått vist dere, og disse skal jeg dele i et eget innlegg, men nå vil jeg først ta dere med en tur inn i skogarderoben min!- Mitt nyeste par i samlingen -Ja, jeg dedikerer et eget innlegg til mitt siste skokupp, for disse her... 1. Billige 2. Rålekre 3. GODE å gå på! Hvor ofte får man den kombinasjonen der? Jeg har sikkert femti par sko, men det er bare fire av hælene jeg faktisk bruker. Resten står flaut nok til pynt i klesskapet da de er helt umulige å gå på lengre enn femten minutter av gangen. For all del, det er kjekt å ha litt sko stående til pynt også, men jeg skulle gjerne sett at det var litt enklere å finne pumps som jeg også kan bestige fjell med.. Jepp! Dette paret fra Mango er et slikt par.

Vel, ihvertfall så nære som man kommer. Jeg brukte det på kvelden 17. mai da den lange maxikjolen ble erstattet med en kortere variant og kunne ha danset rumpen av meg på byen uten å få så mye som et gnagsår. 399 kr betalte jeg, til dere som liker dem og trenger et behagelig par pumps selv.Nå skal jeg faktisk ta dem på meg igjen, for her venter en kveld med god mat i byen!
Det blir en rolig tirsdag, for i morgen tidlig venter en ridetime oss. *MEGAGLIS*

Visiting an Italian WineryDa var jeg tilbake foran pcen igjen etter en helt amazing kveld på vingård! Vi ble plukket opp klokken fem i går ettermiddag og kjørt ut til en privat gård hvor vi fikk en tour med masse spennende informasjon om både vin og olivenproduksjonen her i Sardinia. Gården hadde vært drevet av en liten familie i femten år og besto av over 2000 drue og oliventrær, urteplanter og rosebusker! Ja, det var rett og slett et lite paradis av et hjem..
Tenk å kunne traske ut døren om morgenen for å plukke druer, urter, og roser fra egen hage? Nei, bare å få besøke et sted som dette har vært en drøm i flere år, og endelig kan jeg krysse av "vinsmaking i Italia" på livets store bucket-list. Hihi, etter en god tour ute på jordene ble vi vist inn til et hyggelig lokale hvor vinsmakingen sto for tur. Gården produserte hele fire ulike vinvarianter, og vi fikk smake på dem alle sammen med brød, oliven, ost, salami og... verdens beste olivenolje til! Altså, vi var helt i hundre. For en spesiell opplevelse, og FOR en vin!
Etter å ha slurpet i oss enhver dråpe og kjøpt med noen flasker hjem, dro vi videre for å gjøre en helaften av mandagen! Etter et restaurantbesøk med ekte ravioli, lasagne og pasta carbonara, kjøpte vi oss intet mindre enn 6 kuler Italiensk krem-is.. Jeg ante ikke at dette også var noe Italia var kjent for, men nå... nå forstår jeg.
- Wine Tasting in Sardinia -
Flotte jentene <3 Fy søren så fint vi har det.. Vi fikk aldri besøkt denne grotten jeg nevnte for dere i går, så det er det første som står på planen for tirsdagen. Ellers skal vi bare prøve ut enda en strand og jobbe med brunfargen tror jeg! Det har vært litt kjølig vind de siste dagene, men vi finner oss alltid et lunt og godt sted.
Håper dere har det bra der hjemme også <3

Uken som gikk...Ukens høydepunkt... Å, la meg slippe å velge bare én hendelse! Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal si her. Roadtrip til Olbia med utallige latterkramper, besøket på Stintino Beach, by-sightseeingen, gårsdagens late strand-dag med en trøbåt og enda mer latter, de fantastisk vennlige lokale menneskene her nede... Nei, jeg må velge ALT. Disse feriedagene blir bare bedre og bedre, og så langt har vi ikke hatt en eneste nedtur.Ukens sang... Don't let me down - Illenium Remix. Denne sangen!! Har dere ikke hørt den så søk den opp med en eneste gang. Fineste remixen jeg har hørt i hele mitt liv. Sonja viste den til oss da vi akkurat hadde hentet leiebilen vår og siden har den bare blitt spilt om og om igjen. Dette er rett og slett blitt feriesangen vår.Ukens innkjøp... Nye badebomber og denne blondevesten som så uendelig mange av dere har etterspurt hvor er kjøpt! Hehe, så hyggelig å høre at mange likte den! Jeg fant den på en ukjent butikk her i Italia på torsdag, men jeg synes jeg har sett noen varianter både på Bikbok og Vero Moda hjemme også?Ukens cravings... Tørket frukt og italiensk pizza. Hehe! -Og hallo i luken.. VANNMELON! Hele ferien har vi kjøpt en gigantisk vannmelon daglig, delt den i to og skrapt den tom med skje til lunsj. Dette har ført til ubehagelig mye tissetrengthet på både passende og upassende steder, men markeringen vår i Sardinia er det ihvertfall ingenting å si på! Gudene vet hvilke åkre og jorder som ikke er blitt tisset på etter ferien vår.Ukens latter... Fikk jeg meg definitivt under gårskveldens powerwalk. Vi gikk forbi et gigantisk jorde med sauer på, og her lå det også en dø halvspist en som jentene lot seg inspirere så av at de diktet opp en fantasihistorie om "Lille krøll". -Historien om den psykotiske sauen som hadde en dyster skjebne i vente. Fortellingen varte I.Det.Uendelige, og jeg lo så jeg skrek hele gåturen.. For en gjeng jeg er på ferie med..Måtte de neste tre dagene være fylt med like mye BRA <3
Så håper jeg dere synes det er moro med litt ferieoppdateringer.

Vacay or bootcamp?- Gårsdagens powerwalk i et bildedryss -Etter at dere var oppdatert i går kveld bestemte jentene og jeg oss for å dra på powerwalk i fjellene like ved hotellet her. Fordelen ved å bo såpass øde som vi gjør er jo at alt støy og byliv blir erstattet med naturomgivelser som dette! Personlig ville jeg ikke ha byttet det for noe i verden, for den turen vi hadde i går glir rett inn på topplisten av hyggeligste ferieminner jeg har laget noen sinne. Det er et eller annet med dette landskapet i solnedgangslys.. Jorden blir nesten farget rosa og i gresset langs stien hopper det så mange rådyr/hjort (hva enn det er) at man ikke kan holde tellingen engang. Jeg får alvrolige talt bare lyst til å dra hjem, hente Daniel og flytte hit.. Hvor fantastisk ville det ikke ha vært å ha piknik eller bare få trene i slike omgivelser hver dag?
- Husk å følge Martheborge på snapchat -Vi gikk i nærmere halvannen time før vi nådde denne fjelltoppen med utsikten av hav, og her slo vi oss ned for en 5 minutters sirkeløkt bestående av 30 knebøy, 30 utfall på hvert ben, 30 situps og 30 push ups. Noe så DEILIG!

Planen for mandagen er å dra på grottebesøk fra morgenen av, sole oss på enda en ny strand om formiddagen og dra på vingårdsbesøk i ettermiddag. Vi har booket en tur gjennom hotellet for sistnevnte, så i dag skal det smakes på både vin og oliven! Herregud som jeg gleder meg til enda flere opplevelser og enda mer latter <3

De spreke jentene mine og jeg ønsker dere en knallstart på den nye uken!

Veien til en gyllen brunfarge

AnnonseNå har jeg akkurat kommet inn døren fra nok en HET dag på stranden her. Hihi, fargen på huden begynner virkelig å sette seg og det blir jeg altså så glad for å se. Tenk at jeg kan komme hjem fra ferie og allerede være solbrun og klar for sommer! For en gledens følelse. Ville bare innom for å fortelle dere hemmeligheten bak denne brunfargen min. Jeg har gått på Betakaroten Vitamintilskudd siden våren 2012 og anbefalt dere disse tablettene to ganger tidligere (uannonsert) så dette er virkelig et produkt jeg har sverget til på sommerstid i mange år.Årsaken til at jeg velger akkurat disse er enkelt og greit fordi det er det kraftigste, lovlige produktet på markedet. Hvorfor velge noe annet enn det beste når det er det som fungerer? Jeg har kjøpt og prøvd et annet merke fra apotek også en sommer jeg gikk tom, men disse hadde ikke i nærheten av samme effektive virkning så for den langvarige, dype, og gyllenbrune fargen tror jeg virkelig det er denne originale betakaroten-pakken som gjelder.En pakke inneholder 60 tabletter og skal du på ferie eller bare ut i solen for å jakte på brunfargen generelt så anbefales det å ta 1 tablett daglig i 1-2 uker før solingen. Mer enn det behøves ikke, og da får du maks effekt. Tablettene fungerer nemlig selv når du ikke oppholder deg i solen ved å legge et drømmegrunnlag som huden din vil nyte kjempegodt av når du skal ut og få farge uten å bli brent. Når grunnlaget er satt fortsetter du med samme dose både under og etter soling slik at du tar vare på den fine fargen i mange uker etterpå. Ikke bare blir du raskere brun, men fargen blir jevnere, mer gyllen og sitter lengre også. Selv har jeg slitt litt med det at jeg ikke får så mye farge i ansiktet og på armene, og dette er noe betakaroten vitamintilskuddet har hjulpet meg med.- 5 grunner til å bruke betakaroten -
♥ Studier viser at flere immunceller i kroppen blir aktive ved bruk av betakaroten
♥ Betakaroten kan motvirke soleksem og solbrenthet (Men ikke dropp solkremen av den grunn)
♥ Tablettene hjelper deg med å oppnå en naturlig, gyllenbrun farge som varer 
♥ De sterke antioksidantene tablettene inneholder beskytter huden mot tidlig aldring
♥ Også problemområder huden måtte ha får en jevn og dyp brunfarge- Du behøver ikke å abonnere -
Ikke behøver du å bli abonnent ved å klikke hjem en pakke heller. Betakaroten Vitamintilskudd tilbyr også enkeltpakker og/eller sommerpakker hvor du kun mottar tabletter i postkassen sommerhalvåret. Her kan du gå inn på nettsiden og velge helt selv hvordan du vil gjøre det. Enkeltpakken koster 298kr og uansett hva du velger så er frakten gratis. Så vet dere det! -Og mer om tilbudene finner man på nettsiden deres HER.Mange av dere går kanskje på tablettene allerede?
Jeg har ihvertfall en hel venninneflokk som gjør det <3

A day at Stintino BeachVelkommen til Stintino beach! Jeg mener SE på dette stedet! Krystallklart vann så langt øye kan se, hvite, myke sandstrender og er et hav med en blåfarge som jeg ikke engang visste fantes.. Hadde jeg bare kunnet plukke bort alle turister som lå her så ville dette stedet ha vært paradis på jord. Jeg er så glad for at vi tilbrakte hele lørdagen vår her, for som vi koste oss! Temperaturen var så god at vi ble liggende i mange timer og bare sole oss, skravle, spise vannmelon og se utover disse vanvittige omgivelsene. Fy søren så bra ferielivet er..
Skal dere til Sardinia en gang i fremtiden så er det ingen tvil om at Stintino er verdt et besøk. Bare kjøreturen ut mellon gigantiske vindmøller, åkre og vingårder var en opplevelse i seg selv, så noter dere det ned med en eneste gang. Etter fire timer liggende ved vannkanten var vi så solbrente at vi bare måtte vende nesene våre hjemover, men lørdagskvelden på hotellet ble ikke så dum den heller! Mens jeg tok meg et bad i badebombe-vannet mitt dro nemlig Sonja ut til sentrum for å overraske oss med litt take away! Hihi, italiensk pizza til kveldsmat... JAtakk! Jeg hev innpå med tre stykker og sovnet som en engel når klokken slo midnatt.
- A day spent in Paradise -Fint eller hva? Nå skal jeg klappe igjen pcen og dra for å vekke jentene på rommet. Vi har nok en nydelig soldag i vente og denne tenker vi faktisk å tilbringe på hotellområdet. Vi bor jo på et flott hotell med en privatstrand som vi bare såvidt har rukket å ta en titt på enda så formiddagen i dag går til soling og kajakkpadling her.Ettermiddagen har vi ikke lagt klare planer for enda, men det står mellom grotte, fjelltopp eller vingårdsbesøk så vi får se! Spennende blir det uansett, tror dere ikke? Ville bare starte dagen med å dele et varmt bildedryss fra gårsdagen og ønske dere en strålende søndag. Håper helgen behandler dere bra <3

Ny, dag, nye eventyr <3 Denne ferien blir bare bedre og bedre...

Snacks oppskrift: Peanøttknekk

Nå har jentene og jeg akkurat kommet tilbake til hotellet etter en helt nydelig dag på Stintino Beach. Den verdenskjente stranden som blant annet er blitt brukt til innspilling av en James Bond film! Hihi, kulere blir det ikke. Vi kjørte i rett under en time for å komme hit og hylte alle tre i kor da vi endelig kom over fjelltoppen og fikk øye på dette paradiset av en kyst. Det er definitivt første gang synet av en strand har gitt meg frysninger nedover armene. Noe så FINT! Jeg knipset en hel hau av bilder til dere, så disse skal dere få i morgen tidlig.Nå vil jeg i første omgang dele en liten lørdagsoppskrift! Jeg eksperimenterte litt på kjøkkenet uken før jeg dro på ferie og denne peanøttknekken ble noe av resultatet jeg endte opp med! Her snakker vi snacks som smaker farlig godt, men som er alt annet enn sunt bare så det er sagt. Alt kan vel ikke være sukkerfritt heller?Du trenger: 1. Sukkertermometer 2. 2 ts bakepulver 3. 2 ts vaniljeekstrakt 4. 1,5 dl lys sirup 5. 2 ss smør 6. 300g peanøtter 7. 1,5 dl vann 8. 250g sukkerSlik gjør du:
1.
Ha sukkertermometeret i en gryte med sukker, vann og sirupen. Kok opp til sirupen er 130 grader.
2. Tilsett smør og peanøtter, og kok videre i 10 minutter til det hele har nådd 150 grader. Rør konstant.
3. Ta gryten av plata og tilsett til slutt vaniljeekstrakt og bakepulver mens du fortsetter og røre.Hell knekkblandingen over i en smurt form og sett til avkjøling på kjøkkenbenken. Nå kan du gjerne også brekke over noen sjokoladebiter som smelter inn på toppen. Gjør du det så er det fint å strø litt knuste peanøtter over der igjen! Når knekken er blitt hard kan du knekke den opp i biter og knaske i vei. Mmm!

Yesterdays roadtrip to OlbiaHei og god morgen dere! Vår lille tur til Olbia ble litt lengre enn planlagt, så vi var jammen ikke hjemme og under dynene før midnatt i går kveld. Kjøreturen skulle bare være på rett under to timer, men selv med GPS er det ikke bare bare å finne verken frem eller hjem i Italia skal jeg si dere. Heh! Heldigvis er lokalbefolkningen her helt utrolig hyggelige og gjør så godt de bare kan med hjelpende italiensk-engelske veibeskrivelser.
For et inntrykk jeg har fått av menneskene her så langt. På veien til Olbia i går stoppet vi ved en helt nydelig, inngjerdet blomsteråker som vi (jeg) plent skulle bryte meg inn i for å knipse noen bilder til bloggeriet, og altså tre ganger ble vi tatt på fersken før vi omsider kom oss over piggtråden, men med en gang italienerne skjønte vi var norske turister med hensikt å knipse noen uskyldige bilder gjorde det ingenting om vi trampet ned hele blomsterengen. Da var det bare å hygge seg og plukke med noen buketter hjem. Jeg tror jeg elsker Sardinia...
Har dere sett noe så nydelig?Det skal sies at jeg var en smule nervøs for giftige slanger i dette høye gresset, men det var visst heller blomstene jeg skulle ha vært redd for. Etter en halvtime på engen var jeg full av brennesle-blemmer fra ankel til lår så da var det bare å si takk og farvel med 400 fantastiske bilder på minnebrikken. Ja, det var verdt det!
Vi fikk sett og opplevd en hel hau av idylliske steder i Oblia og Costa Smeralda i går. De villeste strendene, koseligste byene og marinaer med de sykeste yachtene jeg har sett i hele mitt liv. Like før hjemreisen stoppet vi opp for å kjøpe en hel vannmelon som vi delte i to og spiste med skje i parken midt i Oblia sentrum.Den perfekte avslutningen på feriens beste dag så langt..I dag er det et besøk på Stintino Beach som står for tur (hvis vi finner frem), og det er kanskje det jeg har gledet meg mest til ved hele reisen. Er det et sted jeg vil fotografere så er det vel Europas svar på Maldivene. Solen står allerede høyt på himmelen, så dette blir en knalldag! Ville bare dele et forsinket bildedryss med dere før vi setter i gang. Ønsker dere alle en nydelig lørdag der hjemme!

Say hello to my new summer dressHei, og riktig god morgen! Solen skinner, livet smiler og om to små timer er sørlandstuttene på vei mot nordøst i Sardinia for å teste ut badestrendene i Olbia! Værmeldingen sier at det skal være seks grader varmere her, og ettersom kjøreturen bare er halvannen time unna tar vi den vi! Så får vi sett og opplevd enda en by her på øyen også. Herregud så praktisk det er med leiebil. Rett under 600kr betalte vi hver for å få denne lekkerbisken som hele uken kan ta oss hvor enn vi vil fra morgen til kveld. Altså, hvorfor har jeg aldri gjort dette på ferie før?Jaja, over til min nye, fine fine sommerkjole! Har dere sett? Jeg vet ihvertfall av bestemor vil elske den. Vi har nemlig en sånn felles blonde-obsession. Helt siden jeg var 3 år gammel løp jeg rundt i bestemors hus og stjal små, blondeheklede duker for å... nei ikke kle meg opp i dem, men sove på dem. Surprise, surprise. I dag foretrekker jeg førstnevnte, og da jeg fikk øye på denne kjolen fra Vero Moda forrige uke, kunne jeg ikke dy meg.- Sandalene og beltet er fra New Yorker -599kr betalte jeg for kjolen. 199kr for sandalene. -Og begge er selvsagt pakket med på tur!
Ønsker dere alle en nydelig dag! Gleder meg allerede til å titte innom her igjen senere.

Snapshots from our first dayHei og god kveld fra oss i Italia! Wuhuu, tenk at ferien endelig er i gang. Gud som jeg har gledet meg til denne uken. Det har vært overskyet og litt kaldt i dag (høhø 20 grader), så i dag har vi brukt dagen på å gå på sightseeing i Alghero og Sassari by i stedet for å sole oss. Vi har jo denne geniale bilen vår som Sonja har fått æren av å ta oss rundt i, så denne torsdagen har vi kjørt rundt mellom åkre og vingårder i mange timer, gått på shopping, handlet og spist masse god frukt! En herlig måte å bli kjent med våre nye omgivelser på. Resten av ferien melder de skyfri himmel og gode temperaturer så da skal vi nok få sett litt mer av hav og strender også.Jeg hadde seks kilo overvekt allerede på vei til Sardinia, men det satte ingen stopper for shoppelysten da jeg kom over en badebombe-butikk i dag tidlig! Fy søren.. Jeg vet ikke hvor mange jeg endte opp med, men det blir en dyr hjemreise foråsidetsånn. En godteributikk bestående av tørkede frukter fant vi oss også, og her handlet vi en hel kilo med tørket ananas, kiwi, vannmelon, lime, stjernefrukter og ja.. you name it. NAM! Vi har ikke engang smakt på den italienske pizzaen eller pastaen enda, og er allerede matfrelste. Dette lover så godt!Nå er jentene ute og løper seg en tur mens jeg oppdaterer dere med noen snapshots fra dagen. Så fort de er tilbake skal vi gjøre oss klare for en helaften ute i Alghero sentrum. Jeg har lagt inn ønske om å få spise en sen, italiensk middag så om en liten times tid sitter vi vel på en søt, lokal restaurant og koser oss med noe godt.Håper det står bra til med dere der hjemme! På Daniel sine snaps ser det ihvertfall ut som dere i sør har fått nok en dag med sol og finvær? Krysser fingre og tær for at dere deler litt av førstnevnte med oss og i morgen <3

- Our Very First Hours in Sardinia -

En litt spesiell 17. mai feiringHei kjære, gode tålmodige dere <3 Da var jeg tilbake etter en litt spesiell 17. mai feiring. Himmel og hav for et døgn det har vært. Jeg tenkte egentlig ikke å si så mye om denne dagen da jeg verken vil pynte på sannheten eller drukne dere i negativitet, så i år vil jeg bare si gratulerer så mye med dagen på etterskudd og dele noen hyggelige bilder fra champagnefrokosten vår. Vi hadde tross alt en forbaska bra frokost! Annette hadde handlet inn så vanvittig mye godt til oss, og dette huset vi oppholdt oss i... oh lord! Fineste jeg har sett på lenge!- Flotte, flotte jentene mine -Det var kanskje ikke topp stemning hele dagen, men frokosten var upåklagelig, været var upåklagelig og tiden med min kjære var upåklagelig, så det er jeg ihvertfall takknemlig for. Resten er allerede på vei inn i glemmeboken, for nå har jeg akkurat kommet frem til Sardinia og her skal jeg bare sole meg, blogge, oppleve og kose meg med to tutter som i skrivende stund ligger snorkende på vårt fine hotellrom. Så fort jeg har gitt dere (og bestemor) beskjeden om at jeg enda er i live, skal vi få i oss noe frokost, trene og legge ut på ukens første utflukt.Vi leide oss bil for hele uken da vi ankom i går kveld, så faren er stor for at vi skal få sett absolutt alt denne øya har å by på de neste syv dagene. Gleder meg til å dra frem kamera igjen og forevige minnene i flere hundre fotografier <3 Jeg har på følelsen at jeg oppholder meg på et av de vakreste stedene jeg har reist til noen sinne.Håper deres 17. mai feiring ble fin, og at dere nå er klare for litt feriebilder!

Inspirasjon til din ukesmeny

God morgen alle sammen, og hei på deg 2. Pinsedag! Før jeg hiver meg på bussen til hovedstaden for en heidundrenes 17. mai feiring med jentene mine, tenkte jeg å dele litt inspirasjon til ukens middager med dere. Det begynner å bli en stund siden sist, så her kommer en meny full av både nye og gamle favorittoppskrifter. Håper dere får lyst til å prøve dere på ihvertfall én variant mens jeg ligger på solsengen i Italia og drikker mojitos!- ALTERNATIV 1 -
En enkel og rågod wokvariant med fullkornsnudler, gode grønnsaker, cashewnøtter og oystersaus. Sistnevnte er min favoritt ved siden av sweet chilli når det kommer til wok-middag. Jeg lagde meg dette senest i går kveld, og det er altså så godt! Et perfekt alternativ til travle dager hvor man bare vil stelle i stand noe raskt.

- ALTERNATIV 2 -
Kylling med ris og hjemmelaget mangosaus, bakt i ovnen! Det er mange deilige oppskrifter på denne ukens meny, men jeg lurer meg på om jeg må kåre denne til den aller beste. Nå er jeg ekstremt glad i mango, men denne kombinasjonen her er enkelt og greit bare uslåelig. Lag gjerne en frisk liten salat til også!
 - ALTERNATIV 3 -
Deilig, fransk løksuppe med pull apart hvitløksbrød. -Også en slager som går unna på 1-2-3 og som ikke krever så enormt mange ingredienser. Dette "hjemmelagde" hvitløksbrødet er dessuten helt insane. Bare se på det da!

- ALTERNATIV 4 -
Biff med stekt løk, soppstuing, potetmos og litt grønt.. Enhver manns drømmetallerken? Selv har jeg faktisk spist meg lei på biff (ja det går an), så det siste halve året har jeg holdt meg til kylling, fisk og kjøttdeigretter, men dette bildet minnet meg på hvor godt det egentlig er med riktig tilbehør til.

- ALTERNATIV 5 -
Crispy torskefileter med ris og en frisk søtsur saus! Også en relativt ny oppskrift som jeg kommer til å lage maange flere ganger i fremtiden. Her er ananasbitene et must, så ikke finn på å kutte dem ut. De er virkelig med på å sette prikken over i'en i den gode hjemmelagde sausen.

- ALTERNATIV 6 -
Spaghetti med fetaost og rødløk-kjøttboller i en enkel, men nydelig tomatsaus. Jeg delte denne oppskriften med dere forrige uke og har allerede fått tilbakemeldinger på at noen av dere har prøvd den ut med et like smakfullt og vellykket resultat! Det gleder mitt lille mathjerte <3

- ALTERNATIV 7 -
Tacosalat! En crunchy salat med både kjøtt, tacodressing, tortillachips og gode grønnsaker. Denne kan du like godt spise til middag som til lunsj. Bare lag deg en stor nok porsjon for dette går ned på høy kant..Håper noen av disse bildene fikk magen til å rumle <3
For å komme til oppskriften må du klikke på bildet av retten du vil prøve,

Uken som gikk...Ukens glad-dag... Tirsdagen var bare gjennomført perfekt. Daniel dro på jobb klokken fem om morgenen to dager på rad for å få litt avspasering til å dra på stranda med meg i 25 varmegrader, og disse tirsdagstimene brukte vi så vanvittig godt! Vi spiste sushi på Hamresanden, solte oss, skravlet, spiste is, tok årets første fisketur, lagde en ordentlig GOD middag sammen og bare nøt oss i hverandres selskap helt til sene kvelden.Ukens cravings...  Lomperuller med røkt laks, snøfrisk og ruccolasalat i! GUD så godt dette er. Oppskriften finner dere på bestis sin blogg HER. Det var hun som serverte meg det for første gang på torsdag. Nam!Ukens høydepunkt... Forutenom to nydelige dager på stranda, må jeg trekke frem torsdagens syforening. Selini vertet oss så bra opp, skravla gikk som vanlig i ett og jeg bare storkoste meg med venninnegjengen.. Jeg kjenner at jeg får så vanvittig mye energi av å tilbringe tid med disse jentene. Vi er så BRA sammen! Alle og enhver har veldig forskjellig personlighet, og ingen av oss har egentlig valgt samme vei siden vi ble kjent på ungdomsskolen for 10 år siden, men det er det som gjør den lille gjengen vår så unik. Jeg er så takknemlig og glad for at vi er en gjeng som heier så på hverandre <3 Smilet mitt går nesten rundt når vi er sammen.Ukens nedtur... På torsdag fikk jeg en pakke i posten fra min gamle utleier, som inneholdt hele seks inkassobrev fra en og samme Nelly-regning! Jeg bestilte meg noen bikinier til Dubaiferien vår i desember og vimsehode som jeg er, trodde jeg at regningen ble betalt samme dag som jeg klikket det hjem. Sånn har jeg jo gjort det i alle år! -Men denne gang hadde jeg huket av på "få regningen i posten" og ettersom jeg hadde glemt å endre adressen på Nelly har de sendt meg inkasso-purringer til min gamle utleier i flere måneder! For det første så er det jo flaut å ikke betale en så liten regning(!) og for det andre så ble det verdens undergang-tilstander i heimen.. Jeg bor med ordensmann Nr. 1, så dere kan tro det var dårlig stemning der jeg satte og åpnet den ene purringen etter den andre. "Du kommer aldri til å kunne ta opp noe huslån!" Jaja, nå er det betalt, og adressen endret. Mer kan jeg ikke gjøre.Ukens latter... Nei, det må jo være mandagen det da.. Da jeg kom hjem med nytt treningstøy og Daniel komplimenterte meg for flott, ny bikini. Joda, shortsen var kort, men hvor feil kan man ta?Ukens innkjøp... Den ferskenfargede kjolen som skal få erstatte bunaden på 17. mai i år, og enda en hvit blondemaxikjole som jeg dro med hjem fra Vero Moda på fredag. Denne skal jeg se å få vist dere gjennom noen fine feriebilder. Ellers booket jeg hotellrom i Oslo for min kjære og meg på 17. mai i går kveld! Tenkte det ville være hyggelig å tilbringe ihvertfall én natt sammen før det er min tur til å reise bort.Ukens sang... Denne uken er det tre sanger som har gått på repeat om og om igjen. 1. "No" av Meghan Trainor 2. "Write on me" av Fifth Harmony 3. "All i Wanna Do" av Martin Jensen. Sistnevnte får jeg så sommerfølelse av at jeg bare vil hive meg på flyet til Sardinia med det samme. Tre dager til avreise nå. Wæææ!Det var min uke raskere oppsummert!
Nå skal jeg hive meg ut på joggetur i finværet <3

Få et friskere hår på 30 dager

AnnonseGod morgen store og små, jenter og gutter! I dag er det akkurat to måneder siden jeg tipset dere om Hair Care for aller første gang. -Tablettene jeg har slukt i flere måneder nå, for at håret mitt skal vokse seg friskt og langt. Dere som klikket hjem en pakke selv denne tirsdagen i mars, har dere merket noe forskjell på hårveksten? Nye babyhårstrå som kommer snikende frem ved pannen? Tykkere hår? Eller en hyppigere ettervekst?Grunnen til at jeg spør er at jeg merker alt sammen på mitt eget hode, og selv om det er drit irriterende å måtte dra for og heise extention-festene mine hver fjerde uke i stedet for hver sjette, blir jeg så SYKT glad for å se at det skjer ting der oppe. Dette er jo grunnen til at jeg fremdeles tar meg bryet til å åpne Hair Care esken og legge to tabletter ved frokost-tallerkenen hver eneste morgen. Når jeg tar av hårfestene mine for godt om noen måneder så er drømmen å ha fått like langt og fyldig hår naturlig! Himmel for en gledens dag det skal bli.- Et kosttilskudd som gir synlige resultater -For dere som ikke fikk med dere mitt forrige innlegg så er Hair Care altså et kosttilskudd som består av biotin, sink, kobber, ølgjær, selen og hirse, og disse ingrediensene gjør at de nye hårstråene som vokser ut blir sunne og sterke. Du bør ta to tabletter daglig for å få full effekt, og selv merket jeg først hvilken forandring kosttilskuddet hadde på hårveksten min etter fire uker. Altså, en vanvittig ettervekst avslører virkningen min hver eneste måned, så jeg er ikke engang i tvil.. Jeg har vært skeptisk til mirakelserum og kostilskudd for både hår, vipper og bryn før, men tro det eller ei.. Det er noe der ute på markedet som fungerer. Er du en av dem som mister hår eller rett og slett bare føler det aldri blir lengre, mener jeg Hair Care tablettene virkelig er verdt et forsøk.Første pakke får dere til 149 kr HER. Vanligvis koster de 249 kr (+ frakt) så på første levering får du altså 40%. Hair Care har også åpent kjøp på 30 dager, og selv om man blir abonnent ved første bestilling så kan dette sies opp når som helst. En pakke inneholder 60 tabletter og holder for en hel måneds bruk. Er det ikke verdt å teste ut for så og se om det gir den samme gode effekten som jeg og så utrolig mange andre har fått?- Les mer om Hair Care og/eller bestill HER om dere vil -

Et tips til 17. mai borddekkingen

Wuhuuu! Klokken er bare halv ni, og jeg har allerede strøket ut absolutt alt som sto på dagens to do liste. Skål for effektive lørdager da! Jeg hadde ingenting annet enn bloggskriving på planen min i kveld, men nå som bildeknipsingen er unnagjort, og innlegg forhåndsskrevet for hele helgen kan jeg kanskje begynne å pakke kofferten i stedet? Det ville jo vært et lite mirakel om jeg fikk den klar hele to dager før avreise.Nei, nå er jeg altså så fornøyd med egen innsats! Hehe. Dere fikk en smakebit på 17. mai bordet mitt på snapchat til morgenen i dag, men under her kommer et litt lengre bildedryss av årets blomsterkrukker. Tenkte dette kunne være en kreativ idé til tirsdagens bordpynt? Syntes det ble riktig så søtt jeg!Du trenger:
1.
Konditorfarge i rød og blå 2. Vann 3. Krukker 4. Hvite og rød blomster 5. Noen blomsterflaggSlik gjør du:
1.
Fyll krukkene 3/4 full med vann og skjær blomstene til så de blir passe lange.
2. Drypp litt rød konditorfarge i den ene krukken og litt blå i den andre. Den tredje lar du bare være.
3. Fordel blomstene i alle tre og pynt med et søtt lite 17. mai flagg i hver! (Jeg kjøpte mine på Nille for 29kr)Fordel krukkene ut på en linje midt på bordet og viola, bordet blir rålekkert! Skulle jeg invitert på 17. mai middag, og ikke bare dekket for disse bloggbildene så ville jeg nok kjørt på med enda mer pynt og hatt noen lange, fine stearinlys mellom blomsterkrukkene, men jeg synes slett ikke det var verst nå heller.- Et lite tips til årets 17. mai borddekking -Krukkene kjøpte jeg på Panduro hobbybutikk, men disse finner man egentlig mye billigere andre steder. Som på Nille, Upstairs eller Clas Ohlson foreksempel. Om dere ikke får tid eller mulighet til å ta i bruk tipset i år, så håper jeg det kommer til nytte ved en senere anledning. Det er jo SÅ enkelt og pent!Nå, hva synes dere? Spisegruppen vår er kjøpt på Jysk!

Isen du vil servere på 17. mai!God formiddag kjære dere! Har dere det bra? I dag har jeg brukt hele morgenen på å forberede litt 17. mai tips til bloggen, og vi starter med en morsom idé til enkel dessert tenker jeg! Det er mye som skjer på selveste najonaldagen og for dere som verken har tid eller lyst til å stå på kjøkkenet i flere timer for å stelle i stand med noe avansert, kan dette være et fint tips! Iskrem hører jo likevel med enhver 17. mai? Både for store og små!Du trenger: 1. Vaniljeis 2. Kjeks 3. Kakestrøssel i hvit, blå og rød (kjøpte mine på Traktøren) 4. Litt melis og vannSlik gjør du:
1.
Rør melisen ut med litt vann og smør et lite lag på enden av hver kjeks.
2. Strø over litt kakestrøssel i fargene rødt, hvitt og blått.
3. Server isen i små skåler med kjeksen over.- Søtere og enklere blir det ikke -Nå skal jeg hive meg på senteret en aller siste gang før de stenger for pinsen. Jeg mangler et par ingredienser, og fikk aldri kjøpt meg vin i går da det var femti meter lang kø på polet allerede klokken fire. Heh, det orket jeg ikke engang å stå og se på, så jeg smatt bare ut igjen og gikk hjem uten drikkevarer til 17. mai. Pyttsann, jeg får gjøre som i gamledager og kjøpe meg et par rusbrus. Eller bare være edru. Det går jo faktisk an det også.Ha en finfin lørdag alle sammen! <3

Sneak Peek - Min 17 mai kjoleFor første gang på mange år har jeg bestemt meg for å bære noe annet enn bunaden min på 17. mai! Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men det må bare bli slik ettersom jeg reiser direkte fra Gardermoen til Italia 18. mai, og ikke vil pakke med fullt bunadsutstyr med sølv på ferien.. Litt kjedelig, men heldigvis fikk jeg i det minste tatt den i bruk under konfirmasjonsfeiringen forrige helg! Denne ferskenfargede maxikjolen fant jeg på Blikkbox, men på merkelappen står det Vila så dere får nok kjøpt den der også. Syntes den var helt nydelig jeg <3Med gulldetaljer og min nye ferskenfargede leppestift er jeg sikker på at dette antrekket blir vanvittig vårlig og fint! Gleder meg allerede til å bære det om fire små dager. Jeg må bare få tak i et par nipple covers i morgen tidlig. *Kremt* Jeg har på følelsen at været ikke blir varmt nok i hovedstaden til at jeg kan satse på noe annet.Slik ser den ut bak. Åpen rygg og greier <3 Fineste jeg vet om.499kr betalte jeg for kjolen, vesken er fra New Yorker, skoene fra bubbleroom og smykket fra Vero Moda. Dette kjøpte jeg også i dag for 99kr. Nå skal jeg slå meg ned foran Tv2 sumo og se kveldens Idol opptredener med noen speltlomperuller av laks og snøfrisk. Bestis serverte meg dette etter shooten vår i går og jeg ble så frelst at jeg i dag bestemte meg for å ha det til middag! Mannen har reist på guttetur til Danmark, så jeg har faktisk leiligheten og lomperullene for meg selv hele helgen <3 Mihi, gjett om jeg skal kose meg?Hva synes dere? Likte dere den?

Antrekk - 130516For en gjennomført bra dag jeg hadde i går! Det var så fint vær at jeg aldri kom meg hjem fra stallen! Haha, jeg hev meg på ridetur klokken 10.00 om morgenen og var ikke på vei hjem til leiligheten igjen før fire timer etterpå. -Så var det bare å hive seg i badekaret, lage litt wok til middag og hoppe avgårde på shoot med Annika! Vi hadde nemlig planlagt en fotodate før det var klart for månedens syforening. Det ble kanskje ikke det mest spenstige antrekket, men jeg viser det frem likevel jeg. Er så glad i denne blå Vero Moda genseren <3Denne måneden var det Selinis crib syforeningen var satt til, og som hun vertet oss opp! Vi fikk deilig middag servert med sunn smoothie til dessert, skravlet i mange timer og avsluttet kvelden med filmen "The Great Gatsby" (som jeg selvfølgelig sovnet i). Vi var ikke hjemme før nærmere 01.00 i natt og ettersom det var 40 grader på soverommet *overdrivelselengeleve*, fikk jeg ikke sove før nærmere 02.00, så i dag kom jeg meg ikke opp fra sengen! Jeg lå og slumret i en hel time før jeg snurret alle Sweatshop episodene, gråt en skvett og kavet meg opp for å innta litt frokostgrøt. Tror bare jeg må innse at jeg ikke er laget for å være våken etter midnatt.Jaja, har dere noe spennende på planen for helgen? Jeg har kun to ting jeg skal gjennomføre og det er 1. Koffertpakking og 2. Forhåndsskriving av blogginnlegg. Det er enda fem dager til avreise, men 17 mai kommer også til tirsdag og da regner jeg med jeg får det travelt med reising inn til hovedstaden og feiring med jentene mine, så denne helgen skal jeg bare sitte slavisk bak kontorpulten og skrive på innlegg. Vil så gjerne at bloggpostene for den kommende uken skal bli varierte, og ikke bare bestå av bikini og feriebilder, så om dere har noen ønsker her så er dette tiden for å sende dem inn! Glem forresten ikke å handle vin før klokken 18.00 i dag, dere som trenger det til tirsdag! Vinmonopolet har ikke åpent verken i morgen, på mandag eller tirsdag vet dere.Ha en nydelig fredag! Vi skrives igjen litt senere i dag <3

Smakfulle kjøttboller i tomatsausDa har jeg fått plassert stumpen min på kontorstolen igjen etter en helt super kveldsøkt! Jeg fikk overtalt Selini til å ta en løpetest på 2000 meter i stedet for 3, så det gikk jo som en lek! Haha, fyfader.. Jeg løp på 10.07, og Selini på 09.15, så vi skulle nok ha klart en kilometer til, men når jeg er så utspekulert og lat som jeg er, måtte Selini bare bøye seg for ønsket mitt om en kortere test.. Heh! Pyttsann 2 kilometer er bedre enn ingenting <3Tenkte jeg skulle avslutte onsdagen med en ny, god middagsoppskrift jeg! Er dere klare for en enkel og smakfull spaghettirett? Denne middagen tok meg 25 minutt å lage, og var heelt upåklagelig på smak. Hjemmelagde kjøttboller har lenge vært en favoritt her i hus, men denne varianten var bare ekstra smakfull! Det må være kombinasjonen av rødløk, krydderier, og fetaost.. Mmm! Håper dere får lyst til å prøve dere på den selv.Du trenger: 1. 400g kjøttdeig 2. 1 egg 3. 1 ts oreganokrydder 4. Salt og pepper 5. 3 fedd hvitløk 6. En håndfull fetaost 7. 1/2 rødløk 8. 1 hermetisk boks hakkede tomater 9. 2 sjalottløk 10. 1 ss sukker 11. Spaghetti for to eller fire 12. 1 ss matolje 13. En neve hakket, frisk basilikumSlik gjør du:
1. Mos kjøttdeigen med 2 fedd hvitløk, 1 egg, oreganokrydder, litt salt/pepper og noen finhakket rødløk + fetaostbiter. Kna det hele sammen med hendene og form små kjøttboller som du legger i en ildfast form. Stek dem midt i ovnen på 180 grader i 10-15 minutt. (Mine var ganske store, så jeg stekte dem 15 min)
2. Finhakk 2 sjalottløk og 1 fedd hvitløk, og ha det i en gryte med 1 ss matolje. Rør rundt til løken har fått surret seg gyllen i fargen, og tilsett så boksen med hakkede tomater. Gi det hele et oppkok på 4 minutt.
3. Smak til med sukker, salt og pepper. Rør inn en neve hakket basilikum like før servering.
4. Kok pastaen etter anvisningen på pakken og server spaghettien med saus og kjøttboller over. Mmm!Oppskriften metter fire mager! Eller to mager 2 dager på rad <3

Enjoying every minute of thisHei og god dag kjære, fine dere! Har dere det bra? Vi fikk strømbrudd en gang mellom 10.00 og 12.00 hos oss her i dag, så bloggingen min har ikke gått helt etter planen, men jeg skal nok få tatt den igjen etter trening i kveld. Den forsvant bare i et par timer, men det er jo helt utrolig hvor hemmet man føler seg uten verken lys, internett, komfyr eller kjøleskap. Ikke kunne jeg lade mobilen, og ikke kunne jeg bruke vannkoker eller mikrobølgeovnen til å lage meg frokost. Jeg ville nesten felle en tåre da det gikk opp for meg at det ikke fantes noen måte å varme opp Fjordlandgrøten min på. Haha! Heldigvis kom den tilbake etter noen telefonsamtaler med Agder Energi, så da jeg kom hjem etter en tre timers HERLIG soldate med Selini var alt i skjønneste orden igjen <3- Mornings Like These -For en uke dette her har vært så langt... Jeg setter så utrolig pris på dette været, og prøver virkelig å komme meg ut med en gang jeg vet jeg har mer enn 30 minutt tilgjengelig. Jeg måtte til og med ha meg en times løpetur til morgenen i dag, bare for å få kommet meg litt ut i skogen blant fuglekvitter og morgensolstråler. Helt vanvittig er det å bo her i sør om dagen <3 Måtte denne herligheten bare vare i tre måneder til!Nå skal jeg hive i meg litt middag før jeg tar turen til Fresh for å tilbringe nok en time med spreke Selini. Løpetest står på planen, etterfulgt av litt sirkeltrening, så det bør bli bra! Vi skrives igjen om noen timer vi. Ville bare innom for å dele enda litt mer idyll fra Norges sommerby! Hihi, nyyt ettermiddagssolen dere som har den.- Dette været kan bare ikke kastes bort -

Say Hello to SummerHvor skal jeg begynne med denne dagen!? Jeg har kost meg sånn at jeg egentlig ikke har ord her jeg sitter, men jeg skal gi det et forsøk likevel. Daniel jogget til jobb klokken fem i natt, for å få ta et par timer avspasering og bli med meg på stranda! Allerede klokken 13.00 møtte jeg ham på Hamresanden i Kristiansand med tidenes sushibestilling og håndklær i armene. -Klar for noen deilige soltimer i intet mindre enn 25 varmegrader!
Tre timer ble vi liggende og trykke i oss på sushi og jordbær, slikke sol, danne nye svane-bekjentskap, skravle og bare nyte oss! SÅ tok vi en snartur opp på sørlandssenteret, kjøpte youghurtis og dro til et lunt og fint fjellberg for å fiske litt i ettermiddagssolen. Altså, noe så latterlig digg! Det ble ingen fisk på oss, men vi storkoste oss likevel helt til klokken nærmet seg syv og Daniels overarmer hadde samme farge som jordbærene. <3 Hihi!Blir'ke mer sol på han denne uken! De siste par timene har vi kokkelert litt på kjøkkenet sammen, spist middag til serietitting og hygget oss med redigeringen av dagens bilder! Jeg har knipset nærmere 500 blinkskudd i dag, så jeg får på langt nær vist dere alle, men her er ihvertfall noen favoritter. Håper dere har fått en nydelig dag selv!
- Making some new friends -

Det blir ikke stort bedre enn dette her <3 Sørlandet leverer om dagen!

En annerledes 17. mai dessertI dag er det nøyaktig en uke til 17. mai, og med det tar jeg meg friheten til å tipse om en morsom festdessert! Disse potteplante-lignende shotsene med sjokolade ser kanskje ikke superspiselige ut ved første øyekast, men at det kan jeg love dere at de er! Sjokolademassen i bunnen er nemlig en hjemmelaget, mørk sjokoladepudding, og "jorden" som ligger strødd øverst er oreokjeks most med stavmikser. Hihi! Smaker heeelt nydelig <3- En sjokoladepudding litt utenom de vanlige -
De små flaggene jeg har pyntet med kjøpte jeg på Nille for 20 kroner eller noe i den duren, men slike selger de vel over alt nå om dagen. Håper dere lar dere friste til å prøve ut noe nytt i år! Altså, hvem er det som ikke liker en god, hjemmelaget sjokoladepudding? Enkelt er det også! Puddingen må stå til avkjøling i kjøleskapet et par timer, men den er laget på mer eller mindre 10 små minutt og inneholder bare 6 ingredienser.Slik gjør du:
1.
Ha melk, fløte og sukker i en gryte og rør mens du varmer det hele opp. Massen skal ikke nå kokepunktet. Den skal bare bli varm nok til at sukkeret smelter. I mellomtiden har du gelatinplatene i en skål med kaldt vann.
2. Knekk opp sjokoladen og ha den i den varme melk/fløteblandingen. Rør mens den smelter inn.
3. Ta gryten av plata, klem vannet av gelatinplatene når de er blitt myke (tar 4-5 minutt) og hiv også disse oppi den varme sjokolade/melkblandingen.
4. Så fort de har smeltet setter du gryten til avkjøling på kjøkkenbenken i 10 minutt før du heller sjokoladeblandingen over i porsjonsglass. Sett til avkjøling i kjøleskap 2-3 timer før servering.Når puddingen har stivnet moser du en pakke oreokjeks med en stavmikser og heller over et lag på toppen av hvert glass. Pynt med en busk sitronmelisse og ha gjerne også vaniljesausen stående tilgjengelig så gjestene kan helle en skvett av den i glasset før puddingen nytes! For min del er det ihvertfall et must med vaniljesaus til.Denne oppskriften holder til ca 14 shotglass porsjoner <3
Du kan også ha noe i store glass, som jeg har på bildet over. Mmm!

Kall meg bare TrailerlailaJepp! Ettersom gradstokken viste 25 varmegrader til morgenen i dag dro jeg til byen for å kjøpe meg en treningscaps.. Jeg gikk til og med inn i prøverommet bare for å teste den med hestehale, og jeg tror aldri jeg har følt meg så sporty i hele mitt liv. Dritkul følte jeg meg! -Helt til jeg kom hjem og Daniel brøt ut i total brøle-latterkrampe. "Du ser ut som en t-t-t-trailerLaila"!! skrek han ut mellom hikstene sine.. Så lenge varte den innkjøpsgleden. Hehe, fader heller jeg får bare være Trailerlaila, for denne capsen skal ingen steder!Ukens første joggetur er gjennomført (med caps), og nå tenkte jeg å oppdatere dere litt på denne squat-challengen jeg satte i gang forrige måned! Hvor mange av dere klarte å henge seg på i hele 30 dager? Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke kan rekke opp hånden her. Jeg syntes det ble så drit kjedelig å bøye knærene 130 ganger at jeg ga meg halvveis, og begynte å trene rumpe og lår med venninnen min på treningssenter i stedet.

Det er alltid kjipt å ikke fullføre noe man begynner på, men takket være støle rumpeballer etter Selinis brillante stumpøvelser har jeg likevel ganske god samvittighet <3 Jeg kan altså ikke fortelle dere så mye om hvilke resultater en slik challenge gir, men om det skulle være noen andre som holdt ut så er jeg og sikkert andre her også, kjempespente på å høre hvordan det gikk? Har all knebøyen gitt dere noe resultater?Hvis ikke så skal jeg se og få vist dere min nye favorittøvelse for rumpe i et eget innlegg. Selini og jeg kjørte en ny squat-variant med vekter forrige uke, og jeg gikk rundt og følte at rumpa mi var knust i tre dager etterpå. Deiligste følelsen! Haha. En enkel oversikt over denne ukens treningsplan får dere under her <3Har dere hørt? Selini og jeg skal frivillig ta en 3000 meters test for å se hvor vi ligger an nå og følge litt med på om vi blir noe sprekere i ukene fremover! Heh, sist jeg tok en løpetest var på videregående og da trodde jeg at jeg skulle dæve av astmaanfall, så akkurat den der kjenner jeg at jeg gruer meg til.. Jaja, den tid den sorg! Nå skal Trailerlaila hive seg på kjøkkenet og bake en ny porsjon cottage cheese rundstykker. Nom nom nom!Legger med et gullkorn fra mandagen også jeg..
Meg: *Tar på meg mitt nye sett treningstøy* Se hva jeg har kjøpt Daniel!
Daniel: Oi, jøss. Det var mye stoff til å være deg!
Meg: Hæ? Hva mener du?
Daniel: Bikiniene dine pleier jo ikke å dekke veldig mye mer enn det som er nødvendig..
Meg: Herregud, det er ikke en bikini! Det er treningstøy!!Altså, hva skal jeg si?! Mannfolk....

Uken som gikk...Ukens høydepunkt... Helgen! Det er lenge siden jeg har vært offline så mange timer i strekk uten å i det hele tatt tenke blogg! Gud, så herlig. Daniel, svigermor og jeg dro på roadtrip til Notodden lørdag formiddag, og i løpet av dette døgnet fikk jeg hilse på en hel hau av fine folk, feiret konfirmasjonen til Daniels kusine, dratt på Notodden sightseeing og bare storkost meg i de mest idylliske omgivelser. 25 grader og skyfri himmel hadde vi i hele går! Angrer litt på at jeg ikke dro frem kamera og foreviget det nydelige synet av natur, men det var fint å for en gangs skyld ikke oppleve alt gjennom kameralinsen også. Dere som holder til her er noen heldiggriser!Ukens nedtur... Pollen før jeg fant Telfast tablettene mine. Herregud så syk og ekkel man føler seg når denne allergien slår inn. Ellers var det heller ikke så hyggelig å bli møtt med parkeringsbot på bilen etter endt treningsøkt på onsdag.. 500kr for den svettetimen altså! Æsj.

Ukens craving... Cottage Cheese rundstykkenen mine! Jeg bakte disse til frokost hele tre ganger forrige uke, og har ikke planer om å lage noe mindre porsjoner denne uken. Når det går så fort og smaker så godt så er det jo ingen vits i kjøpe Coop sine brød lengre! Oppskriften finner dere HER.Ukens innkjøp... Jeg tror ikke jeg kjøpte meg noe som helt forrige uke, meen nå som vi vet at vi blir boende i Kristiansand for studier og jobb til høsten er jeg på utkikk etter noe å fylle den digre verandaen vår med! Hagemøbler, solsenger.. et eller annet som vi kan kose oss i på nydelige sommerdager som denne! Kanskje dere har noen tips her? Tenkte vi i første omgang skulle ta en god titterunde på netthandelen i kveld.

Ukens sang... Astrid Smeplass sin nye "Hurts so Good". Ah, balsam for sjelen!Ukens trening... Har vært helt wow! Jeg er så fornøyd med egen innsats! Mandagen startet med intet mindre enn 2 økter, og da fredagen kom og det var på tide å ta helg hadde jeg altså fått skvist inn hele 6 rågode svettetimer. Selini og jeg har fortsatt 3 styrketimer i uken sammen på Fresh og disse er så effektive at jeg har vært pinnestiv og støl i.. vel ja helt siden vi startet for to uker siden. Denne uken blir den tredje vi trener sammen, og jeg føler jeg både ser og kjenner meg fittere allerede. For en motivasjon litt fremgang gir altså! <3Ukens gullkorn... Søndagens konfirmasjonslokale holdt til ved Notodden fotballbane, og mellom mat og kaker bestemte vi oss derfor for å ta en omgang ballspark på banen!

Daniel: Er du med på en runde?
Marthe: Javisst! -Men jeg kan ikke de der offshore reglene altså!
Daniel: Hahaha, nei det er helt klart!Offshore, offside... same same!
Ny uke, nye muligheter <3 Jeg er klar for å ta den med storm.

Snapshots from last nightGod morgen fine dere! -Og tusen millioner takk for den vanvittige responsen på forrige innlegg! Jeg fikk helt sjokk da jeg logget meg på i dag tidlig og ble møtt med over femti lange og utfyllende kommentarer fulle av studie-erfaringer og tips fra dere lesere. Utrolig mange sykepleierstudenter har anbefalt meg å gå samme vei. Tror faktisk aldri jeg har hørt så mye positivt om et studie noen sinne, og ettersom jeg skjønner mulighetene for jobb, og også videreutdanning her nesten er uendelige, må jeg si at dette frister mer og mer! -Men jeg har overhode ikke bestemt meg enda. Mange av dere skriver også at jeg ville trivdes bedre innenfor ernæring, mat eller folkehelsearbeid, og det er fullt mulig. Heldigvis har jeg enda noen uker å ta den store vurderingen på.Ville bare si tusen takk for at dere deler deres erfaringer med meg, for det er så kjekt å lese! Jeg sto opp tidlig og storkoste meg med kommentarene deres i godt over en time til morgenen i dag. <3 For en god og flink gjeng det er som klikker seg inn her på www.martheborge.blogg.no hver dag. Jeg blir så takknemlig og glad.Tenkte bare jeg skulle dele noen blinkskudd fra lørdagskvelden min før jeg fortsetter jakten på bunadsbeltet mitt.. Jeg reiser i konfirmasjon i Notodden hvert øyeblikk, og er som vanlig alltid ute i siste liten. Kvelden i går var helt perfekt! Den startet med tuppene mine og god mat på fiskebrygga i Kristiansand, før jeg dro hjem på "afterparty" hos naboen med Daniel. Hihi. Digger slike kvelder hvor jeg får litt kvalitetstid med absolutt alle og enhver <3
 


Litt utflukt-planlegging til Italiareisen vår fikk vi også unnagjort i går!
11 dager til avreise nå.. Jeg kan altså ikke vente <3

Mine studievalg for 2016Da var det på høy tid å fortelle dere litt mer om hva jeg har søkt på av studier til høsten 2016! Jeg har vært veldig i tvil om ikke bare hvilken utdanning jeg har lyst til å ta, men også hvilken by jeg skal bo i. Daniel kom en gang i januar hjem med beskjeden om at han kanskje måtte til Trondheim for å ta et år med ekstra utdanning der, og noe frivillig avstandsforhold var for meg helt uaktuelt, så da ville jeg heller pakke pcen med meg og søke studier noen mil lengre nord jeg også! So i did! -Men i tilfelle mannen skulle få beskjed om at Trondheim ikke ble aktuelt likevel, søkte jeg også på fem studier i sør. Dere kan tro jeg har vært spent de siste par månedene! Det er jo ingen tvil om at Kristiansand er min favorittby, men jeg var også veldig klar for nye eventyr, og derfor ble jeg nesten litt skuffet da vi i forrige uke fikk beskjeden om at Trondheim ikke ble aktuelt likevel. Vi blir altså i Kristiansand, og det blir dermed en av de fem valgene mine på UIA jeg vil komme til å starte på til høsten.Slik står rekkefølgen i dag, men den er nesten tilfeldig for jeg har enda ikke peiling på hvilken retning jeg skal gå for til slutt. Jeg vet jeg kommer inn på 4/5 av dem, og jeg kan omrokkere på rekkefølgen så mange ganger jeg vil helt frem til slutten av juni(?), så jeg får bare bruke noen uker til på å fintenke litt. Nå står det ihvertfall bare mellom fem retninger, og ikke hundre på to ulike universitet! Høhø..Hva tror dere passer meg best? Jeg blir rett og slett ikke enig med meg selv.. I det ene øyeblikket vil jeg ta sykepleierutdanningen fordi jeg liker mennesker, og fordi det er et så sikkert yrke.. I det andre blir jeg livredd for at jeg skal bli psykisk utslitt av å være omringet av mennesker med alle mulige personligheter og lidelser hele tiden! Jeg som er så avhengig av alenetid og som egentlig stortrives bak en kontorpult 8 timer i strekk? Jeg er redd for barn for svarten! Jeg kan jo ikke bli sykepleier? Nei, jeg må bli jurist tenker jeg da. Eller utdanne meg innen ernæring og mat og starte opp mitt eget matmerke. Gi Toro noe å tygge på! Haha.. Nei, vet dere hva? Dette med utdanning er helt latterlig vanskelig. De som måtte mene noe annet kan gå og ta seg en bolle.Nå vet dere ihvertfall hva jeg har søkt! Så får jeg se hva jeg ender opp med i juli da <3
Kanskje jeg havner på samme vei som en av dere? Flere som har søkt på noe av dette på UIA?

Oppskrift: Frokostrundstykker

Riktig god HELG til dere som leser blogg denne formiddagen! Det er tross alt ikke alle som startet den i går. Jeg har bakt ukens tredje porsjon med fiber og proteinrike frokostrundstykker denne fredagsmorgenen, og nå dere... får jeg dem til! SÅ hvem er klare for en ny deilig oppskrift? Disse er laget på under 25 minutt, behøver ingen heving og er uten både hvetemel og gjær. Alt de i hovedsak inneholder er egg, cottage cheese, havregryn og litt 5-korns-frøblanding, og sistnevnte gjør dem SÅ gode og mettende! Dere må bare smake selv...Jeg ble mett av bare én denne morgenen, men spiste likevel tre bare fordi jeg ikke kunne bestemme meg for om jeg skulle ha ost, syltetøy, eller makrell på.. Story of my life, så nå skal jeg hive meg på trening med tidenes fulleste magesekk. Haha! Ukens tredje og siste styrkeøkt med Selini venter, og så skal jeg hjem og oppdatere dere en gang til før jeg tar turen ut på middag med både Selini og Andrea. Altså dette blir en knallfredag!Du trenger: 1. 400g Cottage Cheese (en boks) 2. 250g små havregryn 3. 150g 5-korns-blanding 4. 3 egg + 1 til pensling 5. Litt salt 6. 1 1/2 ts bakepulver 7. Litt sesamfrø til å strø på toppenSlik gjør du:
1.
Mos 3 egg og en boks cottage cheese med en stavmikser.
2. Mål opp havregryn og kornblandingen, og ha dette i en bolle med bakepulveret og litt salt.
3. Hell cottage/egg blandingen over det tørre og mos det hele sammen til en klissete deig med hendene. Kna det hele godt og form rundstykker ved å trykke sammen deigen til små baller. Jeg fikk 11 rundstykker i dag.
4. Pensle rundstykkene med det siste egget, strø over litt sesamfrø på toppen, og stek på et stekebrett med bakepapir midt i ovnen på 200 grader i 20 minutt. Avkjøl på rist i noen minutter før du serverer.- Perfekt Muskelmat til Frokost og Lunsj -
Min favoritt er hvitost med eple eller blåbærsyltetøy på! Mmmm!

New in - JumpsuitAller først! Tusen tusen takk for alle hjelpende kommentarer som tikket inn i kommentarfeltet under forrige innlegg. Jeg fikk så mange gode tips, og da en av bloggleserne fortalte meg at jeg burde teste ut "Telfast" tablettene mot pollen, gikk det plutselig opp et lys for meg. Navnet hørtes så fryktelig kjent ut, så jeg tok en ny titt i medisinskuffen, og jammen lå det ikke en diger pakke med Telfast der! Utskrevet på resept fra legen i april 2014. Det verste er at jeg så dem i skuffen tidligere på dagen også, men ettersom boksen var så stor tenkte jeg at det sikkert måtte være noe gammel antibiotika! Ikke rart jeg hadde glemt hvor allergisk jeg er. Tidligere har jeg jo tatt tabletter som fungerer! Jaja.. Første pille er nå i kroppen og jeg er allerede nesten god som ny igjen, så dere andre som sliter med det samme.. Gå til legen og få Telfast. Kanskje det fungerer for dere også!Hva har dere brukt denne deilige fridagen på da? Jeg dro i stallen allerede klokken 09.00 i dag tidlig, red i morgensolen og avtalte en girls date med Andrea i morgen kveld! Tenk det, jeg skal ofre idol for blåskjell og hvitvin på fiskebrygga! Hehehe, det er ikke mye som går foran den tvtimen der, men akkurat blåskjell med pommes frites til hørtes litt for fristende ut. Dessuten vil jeg feire at jeg har holdt meg unna snoperier fire dager i strekk for første gang i år.. Jupp, jeg har lenge hatt som mål å holde godterispisingen til helgen, og en halv dag til nå så har jeg endelig klart det. Haha! Skål for selvbeherskelsen!- Sko fra Aldo, Jumpsuit fra Vero Moda, Veske fra Charles & Keith, og belte fra Bikbok -I dag har jeg ikke det spor lyst til å sitte foran pcen. Dette været er jeg bare nødt til å komme meg ut i, men jeg ville ihvertfall innom for å vise dere denne Vero Moda jumpsuiten i helfigur! Nå skal jeg hive av meg klærene, hoppe inn i bikinien og legge meg på verandaen i en liten time. -Så venter en date med min kjære! Han har som folk flest også fri fra jobb i dag, og det tror jeg at jeg nyter minst like mye som han. <3

Dere må ha en deilig torsdag videre <3 Det skal vi ha!

Antrekk - 040516Fy søren for en dag! Jeg kom akkurat inn døren fra en bedre grillmiddag oppe hos naboen jeg nå! Daniel og jeg ble invitert opp i fire tiden, og siden har vi egentlig bare blitt sittende og skravle ute i sola i timesvis. Fordelen ved å bo i blokk med en hau av bekjente! Hihi, her skjer det noe hyggelig og sosialt til enhver tid. Ihvertfall når solen titter frem og vi endelig våger oss ut fra leilighetens fire vegger! Når jeg tenker meg om så er vi faktisk en gjeng på hele 10 stykker i et og samme nabolag. Hvor koselig er ikke det? Tror bare vi blir boende her for alltid jeg..

15 varmegrader viste gradstokken i dag, men i sola føles det jo akkurat som 25! Jeg jubler, men kaanskje litt lavere enn til vanlig ettersom øynene mine etter tre timer på verandaen nesten har nådd dobbel størrelse. Altså, er det i det hele tatt normalt? Denne pollensyken min har virkelig nådd et nytt nivå. Skjønner godt hvorfor biene dæver! Hehe, slik som jeg har forstått det så er det for sent å ta denne pollensprøyten nå, men hva gjør dere andre med plager da? Man kan jo ikke bare gå rundt med denne galskapen hele sommeren? Jeg har resept på pollen-nesespray, øyedråper og Zyrtec, men det hjelper virkelig ikke så om dere har noen råd.. vær så snill og del dem med meg!- Sko fra Nelly, Jakke og skjorte fra Bikbok, Skjørt fra New Yorker, Veske fra Charles & Keith -Dere må ha en riktig fin kveld! Hilsen årets pollenoffer <3

Nytt klessalg - Sett av 28 mai!Okei aller først... Flere som blir drept av pollen om dagen? Jeg klarer snart ikke holde øynene åpne lengre! Hjelpe meg, jeg har både allergitabletter, nesespray og øyedråper, men ingenting ser ut til å hjelpe. Kanskje på tide å komme seg til legen for en pollenvennlig sprøyte? Jaja, lider gjerne litt for våren jeg! Onsdagen min startet med et møte i banken. Daniel og jeg hadde bare lyst til å oppdatere oss litt på hvor mye lån vi har muligheten til å ta opp, om vi skulle få lyst til å kjøpe oss noe nå i nærmeste fremtid. Kjekt å vite litt om lån og renter før man går inn på finn og dagdrømmer om hus med brygge og båtplass til. Høhø! Jeg har en tendens til å drømme litt vel stort i en alder av 23.. Ellers dro jeg rett fra møte til trening med frøkna mi, og på Fresh i dag var det full fokus på rumpe og lår. Deilig å kjenne bena dirre etter en svettetime allerede klokken 10.00 om morgenen! Jeg vet ikke om det er treningspartneren min eller årstiden som gjør det, men jeg er altså så giret om dagen!-Men over til dette klessalget da! Datoen er nå satt, og det blir lørdag 28 mai så da håper jeg selvfølgelig at dere ALLE reiser land og strand for å komme på Kristiansandsbesøk! Hihi, neida men til dere som bor i nærheten.. Vi åpner dørene klokken 12.00 og dere er hjertelig velkomne. Lokalet blir det samme som før: Salong Xtend Markensgate 10, og denne frisørsalongen ligger altså rett utenfor bak-inngangen til Sandens shoppingsenter midt i Kristiansand sentrum. Det er både jeg, Kristina, og Maren som skal tømme garderobene våre denne lørdagen, så jeg kan banne på at lokalet vil være proppfullt av lekre vesker, sko og plagg i størrelsene XS - L (36-39 i sko). Håper dere ihvertfall vil ta en liten tur innom! Jeg kommer ikke til å ha et plagg eller et skopar til mer enn 150 kroner. Det eneste jeg ønsker er å hilse på dere og kvitte med absolutt alle klær <3Dato: 28 Mai Sted: SalongXtend Markensgate 10 Åpningstid: 12.00 

- Vi holder på til lokalet står tomt, og tar bare kontanter -Håper vi sees <3 Og spør hvis dere lurer på noe!

Middagstips: Min favorittwokHei og god kveld kjære, gode dere! Nå kom jeg akkurat inn døren fra en aldri så liten løpeøkt, og før jeg hiver meg i badekaret for å ta igjen forrige ukes time med hjemmespa, tenkte jeg å dele ukens middagsoppskrift med dere. En enkel, smakfull og kjapp wokoppskrift som går igjen og igjen her annen hver uke. Elsker denne kombinasjonen av både nudler, grønnsaker, usaltede cashewnøtter og ferdig woksaus. Mmm!Du trenger: 1. 1/2 pakke fullkorns eggnudler 2. 1/2 rød paprika 3. 1 boks minimais 4. 1 pose sukkererter 5. 2 gulrøtter 6. En pakke kjøttdeig av svin 7. 2 poser oyster woksaus 8. Cashewnøtter 9. 1 gul løk 10. 2 fedd hvitløkSlik gjør du:
1.
Stek kjøttdeigen gjennomstekt i stekepanna. Jeg valgte svin, men du kan bruke hvilken som helst.
2. Ta den ferdige kjøttdeigen over i en skål og begynn å hakke opp grønnsakene.
3. Wok først løken (både hvitløken og den gule store), i et par minutt til det er blitt gyllent.
4. Tilsett så resten av grønnsakene og wok i 2-3 minutt til. Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
5. Ha kjøttdeigen over i grønnsakswoken og hell til slutt over de to posene med woksaus.Sil så vannet av nudlene og ha dem på en tallerken med woken over. En håndfull cashewnøtter strør jeg over helt til slutt, bare for å tilsette enda en smak. Helt nydelig er dette! Jeg overspiser ihvertfall hver eneste gang..
 Velbekomme! Oppskriften metter 3 sultne mager <3

Ta klamydiatesten diskre hjemme!

AnnonseHer kommer et innlegg litt utenom de vanlige fra meg til ungdommen og kanskje spesielt russen 2016! Jepp, hold dere fast for jeg skal snakke om klamydia. Norges mest utbredte kjønnssykdom. Ca 1 av 20 seksuelt aktive har det til enhver tid, og bare det tallet bør være grunn nok til å ta en test mellom hvert partnerbytte. Hvert år stilles diagnosen hos 22 500 personer, og årsaken til at kvinner kommer dårligst ut på statistikken er antagelig bare at vi er flinkere til å sjekke oss. Jeg synes det er forståelig jeg! -At mange både jenter og gutter i alderen 16-25 finner det pinlig å dra til helsesøster eller bestille legetime for sjekk av kjønnssykdommer. -Men det er så viktig, og derfor har jeg lyst til å tipse dere om Boots russekampanje i dag!På Boots apotek kan du få kjøpt den samme sikre testen som legene bruker, og ta den hjemme på ditt eget bad! Ikke behøver du å kjøpe den i butikken heller, du kan klikke den hjem anonymt på nett og hente den skjult og innpakket på posten noen dager senere. Testen koster vanligvis 395 kroner, men nå som Boots har russekampanje får dere den for 296 kr HER. Hvordan det hele gjøres kan jeg også gjerne fortelle dere!Slik gjør du - Ta testen hjemme:
1.
Ta en urinprøve hjemme på badet (tiss i glasset som følger med i pakken).
2. Send den inn til analyse hos analyselaboratoriet Fûrst. (Adr står på pakken)
3. Innen 2 uker får du svar, og ved påvist smitte blir du kontaktet av medisinsk personell som gir deg resept på behandling. Du får også råd for å ivareta oppsporing av smitteskilder og personer du kan ha smittet selv.Svarene på prøven får du ikke i posten, men på mobilen din direkte eller via en nettside (her får du en sms-kode tilsendt), og du behøver derfor ikke å være redd for at mor eller far skal oppdage meldingen før deg i et brev. Dette foregår så diskre at! Spør meg gjerne om dere lurer på noe også. Ikke fordi jeg har så forbaska mye erfaring selv her, men fordi jeg den siste uken har lest meg litt opp på en ting og to.

Boots apotek har også 25% på en rekke andre produkter man kan ha ekstra nytte av nå i russetiden. -Som ørepropper, plaster, antibac, solkrem og kondomer. Sistnevnte er tross alt det eneste prevansjonsmiddelet som kan beskytte mot klamydia! Hele russekampanjen med alle tilbud finner dere HER.Husk at 60-80% av alle smittede ikke kjenner symptomer!
Du kan altså ha det over lang tid uten å kjenne noe til det.

14 Questions TagNevn en dårlig uvane du har. Hehe, jeg uttaler ord som kjempe og kino feil. Åjada, jeg er en av de som sier "sjempe". Jeg vet at det blir galt, men hva skal jeg gjøre? Jeg lærte aldri å uttale den k-lyden riktig, og nå er det gått så mange år at det er helt umulig å legge om.

Hva får deg i godt humør? Blomster, en nyvasket leilighet, flammer og hav, dere lesere, shopping, gode matopplevelser, ferier, kvalitetstid med mine kjære og nære, lange bad, gode bøker, ooog litt alenetid. Mange av disse faktorene gir alene bare kortvarig lykke, men får jeg en fin kombinasjon av alt sammen så tror jeg jammen at livet er komplett. Det er disse små lykkefaktorene kombinert som utgjør den store hverdagsgleden min.Er det noe du gruer deg til? Tja! Jeg skal ærlig innrømme at jeg gruer meg til studietiden. Jeg har bestemt meg for at jeg skal blogge ved siden av studiene, og tanken på hvor få timer jeg kommer til å sitte igjen med etter at lesedagen er unnagjort og bloggen oppdatert skremmer meg litt. Jeg har heller aldri forstått meg på dere som sier det er gøy å studere, men det utsagnet håper jeg virkelig at jeg også kan få kjenne litt på snart<3

Er det noe du ikke kan forlate huset uten? Penger. Enkelt og greit fordi jeg er livredd for å ikke ha mulighet til å kjøpe mat når jeg blir sulten. Ja, men jeg blir umenneskelig uten mat i magen.

Si tre ting du er takknemlig for. 1. At jeg har god forbrenning. Håper bare aldri det tar slutt, så jeg kan fortsette å spise all den gode maten jeg elsker! 2. At jeg vokste opp da det enda var kult å leke utendørs, og ipaden var ikke-eksisterende. 3. At jeg ikke sliter med noe psykisk eller noen sinne har hatt et anstrengt forhold til mat og trening. Det er så mange av oss som gjør nettopp det enten de er bevisste på det selv eller ikke. Kanskje jeg vil komme til å oppleve en slik periode en gang i livet jeg også, men at jeg slapp unna alt dette i de litt ekstra stressende og vanskelige ungdomsårene kjenner jeg meg oppriktig takknemlig for.

Når fyller du år og hvor gammel blir da? 31 august blir jeg 24 år gammel, og det er et tall jeg håper jeg kan holde meg på for alltid. 25 er så... gammelt? Plutselig er man halvveis til femti? Jeg var jo nettopp tolv?

Er det noe du er usikker på ved deg selv? Ja, det er det alltid. Både utseendemessig og personlighetsmessig har jeg ting jeg både liker og missliker ved meg selv, men jo eldre jeg blir jo flinkere blir jeg til å kun fokusere på det sistnevnte. Det er ingenting å gjøre med den lille overleppen når jeg ikke er interessert i å sprøyte noe i den, så jeg bruker ikke et sekund på å irritere meg over den, men personligheten kan jeg jobbe med og forme som jeg vil! Jeg har absolutt dager jeg også hvor jeg tenker dårlig om meg selv og andre, måten jeg handler på eller valgene jeg tar, men da trøster jeg meg med denne tanken. Vi kan alle bli snillere, tenke mer positivt, bli flinkere i hobbyen vår, eller utvikle oss på våre svake sider akkurat når vi vil. Vi må bare bestemme oss for det, og ikke glemme å leve litt også i kampen om å bli den beste versjonen av oss selv. Hehe, dagens preken fra Borge.

Har du bil-lappen? Åjada! Den tok jeg på 18 årsdagen min. Jeg strøk på prøveoppkjøringen, men fikk en gammel senil herremann som sensor da det virkelig gjaldt, så da klarte jeg meg gitt! Jeg har ikke bil da, men nå har jeg klart meg så mange år uten at jeg ikke lengre føler meg avhengig av den.

Hvis du fikk 1 milliard på konto og kunne sluttet å jobbe, hva ville du gjort? Først og fremst delt med hele familien så vi alle kunne vært like rike, og så ville jeg reist for å oppdage alle de fantastiske stedene verden har å by på. Jeg vil jo ikke ha barn (foreløpig) så jeg hadde levd livet til det fulle, gitt en formue til veldedige formål og sørget for at kontoen min sto tom den dagen jeg takket for meg. Haha!

Hva var det siste du spiste? En Toro posesukke med blomkål og brokkoli. Craver disse til lunsj hele tiden.

Hva ønsker du deg om dagen? En beagle. Jeg har så lyst på en beagle at ord ikke strekker til, men så er jeg samtidig så redd! Jeg er livredd for at jeg ikke skal ha tid nok likevel. For at hunden ikke får den mosjonen den trenger og for at jeg ikke skal klare å oppdra den til å bli så balansert og fin som jeg vil ha den. Det siste jeg ønsker er en rebelsk hund som bjeffer av alt, hopper på fremmede og bare generelt er spinnvill. Haha, huff det ska'ke være lett.. Noe dyr blir det uansett ikke på oss før vi har kjøpt noe eget.

To ting jeg skal gjøre i dag: 1. Oppdatere dere, og levere utkast for en kampanje som skal publiseres på bloggen i morgen. 2. Trene. Jeg var ute og løp i formiddag og klokken syv venter en styrkeøkt med Selini igjen. Hva da sprek mandag? Tanken på at ferie venter om 16 dager hjelper på motivasjonen!Hva craver du? Akkurat nå? Fiskegratengen til Toro. Jeg skulle gjort alt for å ha en i hus..

Hva får deg i dårlig humør? 1. Et tomt kjøleskap. 2. South Park og Simpsons (+ dårlige tvreklamer) 3. Skatt og momsregninger. 4. Regn. (Med mindre jeg har lyst til å ligge inne og høre på det)

Er det noe du gleder deg til? Jeg gleder meg til jenteturen jeg har i vente, og til sommerferien 2016. Jeg tror den blir helt fantastisk. Krysser fingrene for stor sol og 20 varmegrader i Kristiansand hver dag av juni og juli, så håper jeg at denne 14 dagers klisseturen til Daniel og meg blir den beste ferien vår noen sinne.Det var 14 kjappe på mandagskvelden <3

Uken som gikk...Ukens sang... Norah Benatia "Trouble". Jeg har som folk flest i Norges land en liten crush på Norah i Idol om dagen. Jeg søkte henne opp på youtube for å se noen av opptredene hennes om igjen, og fant denne sangen som ble lagt ut 6 mars. For en behagelig stemme denne jenta har! Slapper sånn av når jeg hører på henne.

Ukens cravings... Jordbær dyppet i melis! Mmm, dette gir meg sånn sommerstemning. De kveldene jeg har cravet sjokolade denne uken har jeg gått til innkjøp av en kurv jordbær i stedet og bare spist en og en dyppet i melis.. Det blir jo sukker det også, men herreminskaper litt er lov, og absolutt bedre enn en hel pose smash.Ukens høydepunkt... Denne helgen! Både fredagskvelden, lørdagskvelden og søndagskvelden. Jeg startet helgen med en rolig fredagskveld hjemme, fortsatte med en ikke fullt så rolig lørdagskveld med jentene, og avsluttet med å booke årest andre ferie til Sardinia. Tusen millioner takk til dere som har lagt igjen reisetips og erfaringer under forrige post. Disse ordene leses grundig og settes STOR pris på <3Ukens latter... Det må jo være mandagen da jeg satte meg på hesteryggen for sprangridning uten bøylebh. For er syn, og for en ubehagelig, men morsom opplevelse. Haha! Jeg er glad jeg fikk denne timen med ridning forrige uke, for da torsdagen kom og jeg skulle ri på min vanlige, ukentlige tur klarte jeg å gi hesten min støt i mulen bare ved å klappe henne med hånden min. (Dere vet når man uventet får en statisk ladning mellom hendene). Hesten fikk jo stakkars sjokk, holdt på å trampe meg ned midt på gangen, og var så redd for meg etterpå at jeg ikke fikk lov til å ta på henne. Hehe, ble ikke noe ridning på oss etterpå for å si det sånn!Ukens nedtur... Pcen min takket farvel til verden på lørdag etter en god omgang i bakken. Jeg har selvfølgelig en til, men denne reservepcen må jeg på død og liv ha i hus, så nå får jeg vel gå til innkjøp av enda en da! Det er ikke turen på Expert som er kjedelig, men det å sette seg inn i alt som er nytt, nye oppsett og installere alle gamle programmer. Finnes det noe kjedeligere? Haha, verste jeg vet det. En ting er ihvertfall helt sikkert, og det er at jeg ikke skal ha en Mac. Jeg forstår ikke engang hvordan mus-systemet fungerer på disse.

Ukens innkjøp... Jumpsuiten fra Vero Moda tror jeg er månedens store innkjøp! Hadde jeg ikke hatt bunad på 17 mai så tror jeg jammen jeg ville bært den denne dagen også, med en fin sløyfe på brystet.Ukens film... Two weeks Notice! Hvorfor har jeg ikke sett denne romantiske herligheten før? Koseligste jeg har sett på lenge. Filmen handler om forretningsadvokaten George Wade og miljøadvokaten Lucy Kelson og deres morsomme historie. Rike George søker en ny forretningsadvokat han kan ansette i sitt enorme selskap, og til tross for at Lucy er alt annet enn nikkedukken han ønsker seg, får hun jobben. Jeg vil ikke si så mye mer enn at dette er en helt herlig film som både fikk meg til å smile i 101 minutt av forrige uke.Jeg hadde tidenes "behind the scenes" bilder også til denne spalten, men de røk med pcen min!
Æsj, jaja dere må ha en super start på den nye uken, så sees vi igjen litt senere her inne.

Tur er booket til Sardinia i Italia!Okei, what!? Etter titting på Kroatiareiser i hele går kveld og halve ettermiddag uten å finne et eneste hotell som virkelig skrek etter oss, bestemte vi oss for å gi Italia et google-søk. 10 minutter senere var den perfekte reisen booket og i boks. Det måtte bare bli slik! Sardinia i Italia liksom!? Hotellet ligger hele 16km unna alt av bråk og sentrumsstøy, det er plassert midt mellom et naturreservat og en hvit, italiensk sandstrand hvor vi både kan få solt oss i fred, snorklet, og padlet i kajakk! Jeg ER så fornøyd, og vet dere hva turen kom på eller? Haha, 2810 kr. For flybilletter og hotell med frokostbuffé i 8 dager. Å reise utenfor fellesferier er virkelig helt genialt.18 mai hiver vi oss avsted, og en sniktitt på hotellområdet og Sardinia generelt ser dere over og under her. Å reise til et sted som dette har vært en drøm i mange år! Disse hvite strendene med koralblått hav er jo som tatt rett ut fra karribien? Nei, nå går smilet mitt helt rundt her jeg sitter. Hotellet heter Blue Village Family Life Baia di Conte for dere som får lyst til å sjekke det ut på Startour sine sider. Jeg synes det ser helt perfekt ut.- Årets store jentetur er booket! Sardinia her kommer vi -Skulle dere ha noen erfaringer med hva som må sees og oppleves på Sardinias nordvest kyst, eller bare på Sardinia i det hele tatt så hyyyl ut! Jeg har allerede lest litt om diverse utflukter vi kan melde oss på og er det noe jeg har skjønt jeg MÅ få med meg så er det et besøk på Stintino Beach. Nærmere Maldivenestrand tror jeg nesten ikke man kommer, og jeg kan ikke vente med å stå der med kamera mitt i hånden! Hihi..Den stranden må bare googles! <3
Nå, er det noen som har vært her allerede?

Dette vil jeg gjøre i maix Reise på jentetur til Kroatia! Wihuuu. Selini, Sonja og jeg drar like etter 17 mai og blir i en uke! Vi tittet på flere flotte pakkereiser i går, men turte ikke å booke noe som helst etter fem gode vinglass, så jeg skal treffe jentene igjen straks bare for å få det unnagjort. Gud som jeg gleder meg til å reise med disse sprekingene. Trene om morgenkvisten, ligge på solsengen hele dagen, og leie sykler for sightseeing om ettermiddagen.

x Aldri innta alkohol og gå ut på byen igjen.. Hehe, neida.. Joda. Fader så dårlig jeg er i dag. Det er akkurat som om kroppen min bare tåler mindre og mindre for hver fest? Jo eldre jeg blir jo mer tar lørdagskvelder som gårsdagen på. Helt fryktelig er det! Måtte det i det minste bli lenge til neste gang..

x Mai er måneden for å ha et nytt klessalg! Jeg tok en real opprydning i klesskapet nå i april, og pakket ned en hel hau av sko og klær som jeg vil selge superbillig til dere som måtte få lyst til å ta turen innom. Mer om hvor, hvem og hva skal jeg selvfølgelig skrive i et eget innlegg til uken, men allerede nå kan jeg si at salget vil bli satt til slutten av måneden. Spennende!x Skrive et blogginnlegg om mine studievalg og tiden fremover. Litt om tanker, hva jeg gleder meg til, og hva jeg gruer meg til. Mange har etterspurt et innlegg som dette og nå til uken setter jeg endelig i gang.

x Være flink til å dra ut og nyte vårvarmen som (forhåpentligvis) er like rundt hjørnet. Jeg vil sette av minst en hel lørdag og søndag til å bare dra ut på tur, ri i skogen, ha piknik eller enda bedre.. fiske! Jeg savner sånn å fiske <3 Mai er en så fin måned, og jeg vil ikke gå glipp av den ved å bare tilbringe tid innendørs. I år vil jeg virkelig se på når gresset farges grønt.

x Tørke støvet av den fine fine bunaden min til selveste 17 mai, pusse sølvet som hører med og gjøre det hele klart til årets feiring. I år skal jeg som i fjor feire med jentene mine, vi skal spise god mat på fiskebrygga i Kristiansand, innta alt for mye is og bare kose oss fra frokost til midnatt. Jeg gleder meg allerede!x Opprettholde disse gode, kontinuerlige treningsøktene med Selini. Målet er 3 styrkeøkter og 1 løpeøkt i løpet av en uke, og så langt går dette strålende! Det er så moro å være i full gang igjen, kjenne svetteperlene renne og våkne opp med såre muskler til enhver tid. En treningspartner var nok akkurat hva jeg trengte!

x Dra til en neglsalong og bli feminin igjen. Jeg har hatt noen måneder nå hvor jeg mer eller mindre har avstått fra falske eller gelenegler i håp om at mine egne skulle vokse seg lange og sterke på egenhånd, men den kampen er det bare å gi opp. Neglene mine knekker bare jeg ser på dem, og nå er jeg så lei!

x Jeg prøver igjen... Holde godterispisingen til helgene. Det er bare helt utrolig at jeg ikke klarer å forholde meg til denne regelen en eneste uke. Ikke én uke har jeg klart dette, og med "helg" så mener jeg både fredag, lørdag og søndag. Det er tre av syv dager det! Hvor vanskelig burde det være da? Jeg får like vondt i magen hver gang jeg trykker i meg en hel pose tortillachips, og likevel må jeg bare.. selv på en tirsdagskveld. ARH!Ny måned, ny bucket list! Ha en super første mai <3