hits

mai 2014

En liten oppfriskning!

 
 

Wææ! Blir så sykt motivert av å kjøpe nytt treningstøy. Hoho! Det var overhode ikke det som sto på handlelisten da jeg trasket rundt på sørlandssenteret etter jobb i går, men når XXL sitt inngangsparti bare sto der og ropte på meg, kunne jeg ikke annet enn å gi etter. Dere skjønner hvordan det er? Jeg skulle bare ha en liten, søt treningsshorts, men gikk ut med både det, en Helly Hansen treningstight og et par nye Nike topper. Sånn går det når man ikke eier selvbeherskelse. Det overrasker meg at jeg ikke tok med et par sko også..Var det ikke pent? Åh, forelsket meg helt i disse fargene. Lilla og knalloransje. <3 Tror ikke det blir stort friskere enn det!Nå skal jeg hoppe avgårde til skjønne Tina for planlegging av kveldens festligheter! Det skal handles, bakes og stelles i stand til resten av jentene kommer klokken 19.00! Gud som jeg gleder meg. Solen skinner og alt ligger tilrette for at denne lørdagskvelden skal bli magisk.

 Mer rekker jeg ikke nå, men jeg håper å få oppdatert bloggen igjen litt senere!
Ønsker dere ihvertfall en alle tiders lørdag. Nyt finværet så lenge  <3

Antrekk - 300514

 Good kveld! Da var jeg endelig godt plassert foran pcen igjen. Bare for en liten time. Jeg skal nemlig ut på farten igjen så fort dere er oppdatert. Herlighet, denne dagen har bare flydd forbi. Jeg har kost meg på Vero Moda, skravlet med hyggelige blogglesere, og vært på jakt etter den perfekte kjolen til morgendagen. Jammen fant jeg en kjole også! Bare synd jeg bestemte meg for å skitne den ut i dag i stedet. Heh! Klarte ikke å vente med å ta den i bruk. Er det ikke typisk? Jaja, jeg finner alltids på noe annet for lørdagskvelden <3

 
Kjole fra Bikbok, Blazer fra Pull&Bear, Sko fra Gina Tricot, Ray Ban solbrillerHar dere det bra? Jeg føler jeg har vært litt fraværende i dag! Kjenner jeg gleder meg til å sette meg ned og lese alt av kommentarer og mail for så å besvare så godt jeg kan. <3 Jeg har ikke så mye mer på hjertet i kveld, men jeg ville i det minste dele noen bilder av denne splitter nye kjolen på! Jeg vil tørre å påstå at den er mye lekrere i virkeligheten. Ikke vet jeg hvorfor den ikke vil vise seg fra sin beste side gjennom dagens antrekksbilder, men den er virkelig supersøt. Ikke var den dyr heller. 299 kroner på Bikbok!

Løp og kjøp! Eller bare nyt fredagskvelden som sofagris! Det skal jeg gjøre.. Etter at jeg har vært litt mer på farten vel og merke. Hehe! Jeg har bestemt meg for å legge meg før klokken 23.00 i dag. Har ikke helt troa, men jeg må virkelig prøve. Jeg har ikke fått mer enn fem timers søvn noe natt hele uken og nå begynner kroppen å si ifra. Jeg har nemlig en tendens til å jobbe på nattestid når det ikke finnes noe form for forstyrrelser. *Skjerpings Marthe!* Nå er det slutt på "sovekandugjøreigrava-holdningen". It is not healthy!

 Nei nå får dere ha en super fredagskveld videre! Vi skrives <3

GIRLS' NIGHT OUT

Fy søren som jeg koste meg med disse jentene i går kveld. Jeg skulle egentlig bare på en rolig jentekveld med Annika, men vi endte opp på vors med tre jenter til. Hvorfor ikke? Folk flest er ferdige med alt av eksamner og temperaturen er bare herlig ute, så vi bestemte oss for å ta turen på byen! Bylivet var vel kanskje ikke noe å skryte av på en torsdag, men stemningen var likevel helt på topp! Jeg har ikke ledd så mye på lenge! Vi fikk danset fra oss, skravlet, ledd (MYE) og spist et litt for godt nattmåltid. Mihi!Formen i dag er alle tiders! Jeg tok det ganske med ro selv om det ikke ser slik ut på bildene over og under her. Hehe! Nå skal jeg snart avgårde på jobb, men jeg ville bare innom for å ønske dere en riktig GOD HELG! Endelig er helgen som jeg har gledet meg sånn til, her. I morgen arrangerer Tina og jeg avslutningsfest for oss selv og jeg kan nesten ikke vente med å stelle i stand for jentene og tilbringe hele lørdagskvelden med dem. <3 En aller siste fest sammen. Huff, litt trist å tenke på, men da bør den bli bra!Girls just wanna have fun <3
GOD HELG alle sammen!

Burpees don't like you either..Ah, da var også ukens andre PT time gjennomført! Herlighet så deilig det er å ta hele økten utendørs. Jeg får ikke sagt det nok. I dag var det vel egentlig mer enn varmt nok til shorts, men av en eller annen grunn gikk jeg for tights likevel. Angret en smule da jeg så Magnus til og med barbeint på asfalten. Er han ikke flink til å ta bilder forresten? Jeg koser meg skikkelig når jeg oppdaterer treningskategorien om dagen. Det er alltid så vanvittig mange kule bilder å ta av! Synes han skal ha litt ros for sine kreative evner som fotograf også. 

I dag har jeg fått prøvd meg i både det ene og det andre. Økten startet med litt øving i markløft. Magnus har et håp om at jeg skal løfte min doble kroppsvekt om ikke så alt for lenge til, så det er bare å stå på. I dag løftet jeg 45 kilo, og sist jeg sjekket veide jeg litt mer enn 22,5 så vi har en liten vei å gå! -Men har Magnus troa, så har jeg troa. Under ser dere et par bilder av øktens "AMRAP". As many rounds as possible av 15 burpees og 30 hopp med hoppetau. Gud.. De purbeesene! Å hoppe tau er en fryd i forhold. 10 minutt fikk jeg på meg og på denne tiden gjorde jeg tre runder + 11 burpees. Slår du meg?Jeg er i skrivehumør i dag, men jeg skal prøve å ikke skrive en roman. Jeg vil bare si en liten ting til før jeg avslutter og hopper avgårde på jentekveld! Er det noe jeg vil med denne treningen så er det å bli sterkere i hele kroppen. Jeg vil bli flinkere ikke bare i enkelte øvelser, men i alt jeg gjør! Jeg vil kjenne meg sprekere og mer opplagt i hverdagen, og ja jeg vil se alle tiders ut i bikini.. For å få til alt dette så må jeg trene hele kroppen. Det er lett å tenke at magemusklene ikke kommer med mindre du tar 200 sit-ups eller 3 minutt med plankeøvelsen fire ganger daglig. Det var i hvert fall slik jeg tenkte før jeg ble introdusert for crossfit. I dag har jeg ikke tatt en eneste situps, men magen min skriker likevel like mye av stølhet som resten av kroppen. Ikke vet jeg om det var burpeesene, hoppetauet, eller markløftene som gjorde underverket, men her sitter en stykk jente med superstøle muskler fra tå til topp. Love it! <3Flere som ikke kan fordra burpees? Guess what? Burpees don't really like you either!

Magnus er virkelig blitt bitt av bloggbasillen! Han har ordnet seg splitter nytt design, ny header og det hele.
Et innlegg om dagens PT time med meg har han også skrevet, så ta gjerne en titt på det HER.

Pick yourself a favorite..Da var det på høy tid med en oppsummering av mine siste antrekk. Synes jeg har vært nokså flink til å dele dem med dere den siste tiden! Det er det fine været som gjør at all motivasjon og inspirasjon er på topp! Det er virkelig en fryd å være blogger på sommerstid. Hverdagen min blir så mye enklere når solen skinner dag etter dag, og det er lyst til langt på natt. Måtte sommerferien gå fryktelig sent!

Hehe. Under får dere antrekkene mine fra de siste to ukene. Har dere en favoritt, så legg gjerne igjen en kommentar! Jeg synes det er veldig moro å lese tilbakemeldingene deres og se hvilket antrekk som falt aller best i smak. Mitt favorittantrekk må være det nest nederste helgrå med maxiskjørt og magetopp fra Vero Moda. Elsker at jeg kjøpte dette skjørtet for 40 kroner på en kjappe i Thailand. <3


Har du et favorittantrekk? Fortell meg hvilket det er!

En klissete onsdagskveldMarthe: Vet du hvilken dag det er i dag?
Jonas: *Ser på meg med et sørgelig blikk og spurter ut i hagen*Jonas: Vi har 4 år og åtte måneders jubileum!!

Vel, vi hadde 4 år og syv måneders jubileum i går, men jeg synes det var godt gjort at han nesten husket det. Han er tross alt mann og det er vel egentlig ikke normalt å feire hver eneste måned etter 4 år. Heh! -Men jeg fikk en blomsterkvist fra hagen og var storfornøyd. <3 Kvelden satte vi av til pizza og filmkos. Ingen romantisk komedie, men tidenes slossfilm. "Blood and Bone" het guttefilmen som ble snurret på dvd spilleren vår i går kveld. Den handler om "streetfighters" og er faktisk sykt gøy! Tror vi har sett den fem ganger tidligere.

En rolig filmkveld slår aldri feil. I dag skal jeg faktisk ha enda en! -Men med Annika denne gang. Jeg fikk ikke truffet noen venninner i går så nå føles det som tusen år siden sist. Det skal jammen bli godt å få skravlet litt fra seg igjen! -Men først skal jeg se og få unnagjort alt av dagens bloggarbeid. Ville i grunn bare innom for å ønske dere en fin torsdag og takke for alle fine tilbakemeldinger som tikket inn i løpet av gårsdagen. Noen av dere er altså så skjønne at jeg får lyst til å spise dere opp. <3Bella fikk selvfølgelig også ta del i gårsdagens lille feiring <3

Jumping for joy is good exercise

For et par uker siden fikk jeg et spørsmål fra en bloggleser som lurte på hvordan man kunne legge opp en hel økt ved bare å hoppe. Vel, nå har jeg svaret! Magnus satte nemlig fokuset på "hopping" under dagens PT time. Jeg har hoppet en del tau som oppvarming på mine tidligere timer og stølheten dagen etterpå slår aldri feil, så nå kjenner jeg at jeg gruer meg en smule til å stå opp i morgen. Det ble en rolig økt, men jeg kjente det likevel godt både i legger og lår mot slutten! Samtidig så hadde jeg det GØY. Veldig gøy!

 

Jeg fikk testet min egen spenst og forhåpentligvis til og med forbedret den litt! Denne form for trening kan hvem som helst gjøre! Man behøver ikke et treningssenter for å få unnagjort en god hoppe-økt. Sett opp en liten hinderløype i hagen eller hopp stillestående opp på en mur. Utfordre deg selv og tøy grensene dine. Det er så mye morsommere å trene når du stadig finner nye, kreative måter å gjøre det på. Magnus er jo genial på den fronten. Jeg ville vel aldri ha kommet på å sette av en hel økt til å hoppe over kosteskaft eller på oppsatte paller. Det er vel også derfor jeg trenger en som kan holde motivasjonen min oppe ved å vise meg nye, funksjonelle måter å svette på!Så er jeg så heldig å få dele det jeg lærer videre med mine kjære blogglesere. Vet dere hva? Jeg håper dere går ut i garasjen, finner et par kosteskaft, en rake eller hva søren dere måtte ha der, bygger en liten hinderløype, og hopper! Bare gjør det. Finn ut hvor gøy trening faktisk kan være! Det blir et langt bildedryss på dere for nå klarer jeg visst ikke å velge bort flere bilder.. Hihi, syntes de alle ble så kule. <3 Takk for nok en kjempefin økt Magnus! Jeg har levd på morgenhoppingen i hele dag.

 Magnus har faktisk lagt ut en liten videosnutt av hoppingen min HER.
Den må dere gjerne ta en titt på, sammen med litt flere bilder fra økten!

Antrekk - 280514

 Åh for en effektiv morgen! Føler jeg har fått gjort en hel hau! Dagens PT time er gjennomført og det samme er alt av dagens ærend. Klokken er bare tre! Herlighet, jeg har jo hele dagen igjen. Hva skal jeg nå finne på? Jonas har dratt på jobb så nå får jeg vel tvinge en venninne eller to til å gå ut og spise med meg? Haha! Jeg skulle egentlig vært på jobb nå, men ettersom jeg trodde jeg hadde så mye på planen, byttet jeg bort vakten min. Det var kanskje ikke så nødvendig likevel, men men. Solen skinner så nå er det bare å slappe av og kose seg! *GLEDE*

 Min relativt nye, hvite Gina Tricot kjole har fått kommet på i dag. Nei, det er ikke lørdag, og nei jeg skal ikke ut på noe spesielt, men hvem bryr seg? Har jeg lyst til å hoppe i ballkjolen på en onsdag så gjør jeg det! Håper dere liker bildene.. Det er selvsagt Jonas som skal ha creds for arbeidet bak dem. Hehe! <3 Flinke fotografen.

 
Sko fra Bianco, Veske fra Bikbok, Kjole fra Gina Tricot, Briller fra H&M

Nei, nå får jeg komme meg ut i solen! Finne på noe GØY.
Ha en deilig onsdag alle sammen. Vi blogges igjen litt senere!

Marthe tipser: Sunn havregrøt

 


Ser det ikke godt ut? Det er fordi det er godt! Sunt, godt og veldig veldig enkelt. Fjordland sin nye havregrøt er blitt et hyppig mellommåltid her i hus. Har Jonas eller jeg litt dårlig tid rett før jobb så hiver vi en pakke havregrøt i mikroen, varmer den på 3 minutt og strør over litt sukker og kanel eller eventuelt litt bær, nøtter, frukt eller syltetøy. Mmm! Jeg har alltid vært veldig glad i havregrøt, men med dette tilbehøret kan jeg faktisk spise det som lørdagsgodt også. Ihvertfall denne varianten som i stedet for gryn er laget på kuttet havre, melk og salt. Enkelt, lett og næringsrikt. Èn porsjon dekker faktisk hele 20 % av mengden fiber som vi daglig bør innta.

Spiser jeg sunt så er det rett og slett bare fordi det sunne frister mer enn det usunne den dagen, men når jeg får slike fakta servert på bordet så skal jeg ærlig innrømme at maten smaker litt ekstra godt. <3Her har dere altså et godt tips til en kjapp og god frokost, lunch, kvelds eller bare et godt mellommåltid.  Man blir mett, og grøten er også en kjempefin kilde til protein. Enda en god grunn til å fylle magen med den. Ellers kan man blant annet lage lunch-lapper ut av en pakke med Fjordland havregrøt! Tilsett bare 1 egg og 1 dl hvetemel så har du røren til noen sunne, smakfulle mini-lapper. YUMMY!Det skal jeg definitivt prøve i morgen! Er det noen som har smakt det?
Dere får ha en riktig god morgen! Vi skrives igjen litt senere <3

           Annonse

Hello, my name is calorie!

Hoho! For en passende overskrift. <3 Jeg kunne helt sikkert ha prøvd meg på en sunnere variant, men usunt smaker best. Sånn er det bare! Tina og jeg skal arrangere avslutningsfest for oss selv med Vero Moda jentene i helgen, og da må det jo litt baking til! Derfor brukte jeg omtrent hele morgenen min på eksperimentering på kjøkkenet denne tirsdagen. Resultatet ble denne oreokaken som smakte litt for godt.. Altså hvor galt kan det gå når du kombinerer oreokjeks med sjokolademoussè, og kremost? Ikke skal kaken stekes heller!

Her er det bare å piske opp på krem og moussè for så å la kaken stå og stivne i kjøleskapet. Sistnevnte hadde selvfølgelig ikke jeg tålmodighet til, så min kake så en smule grisete ut, men lar du både krem og moussè få stivne, så vil denne desserten bli en kjempesuksess! -Og uansett hvor grisete den blir på utseende så kan jeg love at kaken vil falle i smak både hos store og små. Hihi!Du trenger: 1. 400 g oreo kjeks (Jeg brukte fire pakker) 2. 100 g smeltet smør 3. 3 pakker Tine kremost naturell 4. 6 dl kremfløte 5. 3 ss sukker 6. 3 dl melis 7. 2 poser lys sjokolademoussè + melk til å blande ut pulveret med. 8. Freia sjokoladesaus til pynt

 
 Slik gjør du:
1. Start med å legge 3/4 av oreokjeksen i to plastikkposer. Knytt posene og hamre løs med en kjevle for å knuse kjeksene.
2. Smelt 100g smør, hell de knuste kjeksene i en skål og bland smøret med kjeksbitene.
3. Dekk bunnen av en kakeform med smør/kjeks blandingen og første del av kaken er klar.
4. Pisk en luftig krem av 3 pakker Tine kremost og 3 dl melis. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin her.
5. Stivpisk så krem av 6 dl kremfløte og 3 ss sukker. Vend forsiktig denne kremen inn i den ferdige kremost-kremen.
6. Du vil nå ha ganske mye krem. Ta 3/4 av den og dekk kakebunnen med dette. Resten setter du i kjølekapet til senere.

 
 
  

7. Følg fremgansmåten som står på baksiden av sjokolademoussèpakken du har kjøpt. Når moussèen er ferdigpisket heller du den over kaken og lager et andre "lag". Moussèn behøver ikke å ha stivnet når du gjør dette. Trykk noen biter av oreokjeksen du har til overs ned i moussèen før du setter hele kaken inn i kjøleskapet for å stivne i 30 minutt.
8. Etter 30 minutt skal moussèen være stiv nok til at du kan legge siste lag med krem på toppen.
9. Knus resten av oreokjeksen og strø dette over kaken. Hell gjerne over litt sjokoladesaus for pyntens skyld!
10. La kaken stå i kjøleskapet i noen timer før du løsner kanten fra kakeformen. Da vil du få et mye penere resultat.Så det godt ut? Sånn sett bortifra at mitt mesterverk ble litt grisete?
Tålmodighet lenge leve.. Hihi <3 Den smakte ihvertfall himmelsk.

Just another day on the beachGod formiddag! Først vil jeg bare si tusen takk for alle de flotte tilbakemeldingene dere har lagt igjen under gårsdagens siste innlegg. Veldig hyggelig å høre at dere satte så stor pris på denne time for time beskrivelsen med bilder til! Jeg blir så motivert og giret når dere er så flinke til å legge igjen gode ord her på bloggen. <3 Tusen takk skal dere ha! Som dagens første innlegg vil jeg dele et aldri så lite bildedryss med dere. Denne gang fra gårsdagens beachday! Jonas og jeg knipset en rekke bilder, men jeg har ikke hatt anledning til å dele dem med dere før nå. For en nydelig mandag. Skulle ønske vi kunne ha 31 dager som denne i juli måned.. HEI VENT! Det kan vi jo!

Hihi. Jeg har sommerferie, Jonas har sommerferie... Er solen på plass så skal vi ikke se bortifra at vi slenger oss på stranden, griller, bader og soler oss hele dagen hver dag i en hel måned. Gud.. Jeg gliser bare av tanken. Denne sommeren skal bli den beste. <3

Stakkars lille bolla vår som ufrivillig måtte bade i det kalde vannet. Hun var en smule fornærmet like etterpå, men det gikk ikke lange stunden før hun løp overlykkelig frem og tilbake på gresset, rullet seg i sanden og solte seg tørr. <3

 Det ble bading, grilling av grillspyd og dansing fra min side. Jonas hadde som tidligere nevnt tatt med seg en liten radio og ettersom vi hadde hele stranden for oss selv, kunne jeg ikke dy meg. Herlighet som vi koste oss..

Behind the scenes...Jonas: Hva er det du holder på med?
Marthe: Jeg har sett et kult rumpebilde på instagram. Nå skal jeg herme!Marthe: Nå? Blir det helt magisk eller?  
Jonas: Kanskje hvis du tok et par squats først? 
Marthe: Kan du bli frekkere? Bedre med ingen rumpe enn hengerumpe!!Er han ikke sjarmerende?I dag har jeg bakt oreokake! Oppskriften kommer på bloggen sent i kveld!
Nå drar jeg på jobb og der blir jeg i syv timer. Ha en fin tirsdag <3

Min mandag - Time for time

09.00 - 10.00: Jeg har sovet helt til 10.00! Jonas ville at jeg skulle bli liggende i sengen med ham en liten time etter at han kom hjem fra nattevakten sin. Jeg legger meg som en ball med ryggen inntil Jonas, og våkner som en sjøstjerne på kryss og tvers av hele kroppen hans. Heldigvis sover han som en stein, og jeg kan snike meg ut for å starte dagen!10.00 - 11.00: Jeg setter på "Bad boys" av Zara Larsson så høyt jeg kan uten å vekke Jonas, danser rumpen av meg foran stuespeilet, og ler av meg selv etterpå. Etter 40 minutt med dansing og sumling finner jeg til fornuften og setter meg ved sminkebordet for å dyppe ansiktet i maling. Jeg bruker 20 minutter på sminken og lar håret forbli ustelt. Tiden renner fra meg. Jeg har jo som vanlig brukt opp morgenstunden på dans.11.00 - 12.00: Jeg hiver meg i bilen, kjører til byen og handler sushi for alle penga. Ikke mine penger vel og merke. Jeg tar nemlig med meg feil bankkort og vips så står 8 biter med crabsticks og 8 biter med laks, scampi og chillimajonès, på Jonas sin regning. Haha, det var den hyggelige overraskelsen.12.00 - 13.00: Jeg sleper hagemøblene ut på marka, dekker bordet og vekker Jonas. Surprise, surprise! Sushibrekkie is servered! (sier selvfølgelig ingenting om hvem som har betalt for maten).

13.00 - 14.00: Blogging, blogging, blogging. Min lille overraskelsesfrokost skal dokumenteres for 15 000 mennesker!14.00 - 15.00: Jonas og jeg drar ut for å knipse antrekksbilder i solskinnsværet. Et blomstrete skjørt har fått kommet på og temperaturen er virkelig helt perfekt! Verken for kaldt eller for varmt. Jonas og jeg bestemmer oss for å handle grillmat på veien hjem.15.00 - 18.00: Jeg skifter tilbake til min lille "Pirate booty dress" og sørger for å bytte ut undertøyet med bikini! Det er tid for noen "Marthe og Jonas-kvalitetstimer". Vi tar med hunden, radioen og den nyinnkjøpte grillmaten, og drar på en bitteliten stand langt inni ødemarka på tømmerstø. Dette stedet får vi helt for oss selv og her koser vi oss i hele tre timer. Bella tar sitt første ufrivillige bad, Jonas fanger krabber, og jeg trykker i meg grillede marshmallows. Life is freaking great! Mange flere bilder fra dette skal dere få i morgen.18.00 - 20.00: Jeg har rumpa full av sand og må derfor hive meg i dusjen før jeg setter meg i morgenkåpen for å blogge igjen. Denne gang er det antrekket som skal deles med mine kjære blogglesere. <3 Det blir også litt kommentarsvaring og oppdatering av instagram!

20.00 - 20.30: Jeg setter håret opp i en hestehale, hiver på treningsshortsen og tar meg en løpetur før solen går ned. Bella får selvfølgelig også være med! Fuglene kvitrer, temperaturen er perfekt og jeg føler meg helt topp!

20.30 - 21.00: Jeg skal egentlig trene styrke på stuegulvet, men blir distrahert av nabokatten som igjen er ute og dreper mus! Jeg gjør selvfølgelig et hederlig forsøk på å redde dyret, men katten kan jammen sakene sine og ser slett ikke ut til å være redd for mine spedalske bevegelser.. Dessuten må jeg også passe hunden som piper nervøst bak føttene mine. Jeg innser at det er best å la naturen gå sin gang og stenger halvtrist døren igjen. Jeg skal i hvert fall ikke se på!21.00-21.30: Jeg får endelig fullført dagens økt! Det blir en aldri så liten styrkeøkt med fokus på mage på stuegulvet. Det går i plankeøvelsen og american situps.. Den neste timen går til blogging av "Min mandag - Time for time" og den neste timen igjen går til mer hyggelig kommentarsvaring. Fridagen nærmer seg slutten og jeg kan ikke annet enn å glise fra øre til øre. For en herlig mandag!Purple is the new black sier jeg bare! Haha, sweet dreams <3
Håper dere likte innlegget. Moro å prøve noe nytt i blant!

Antrekk - 260614

God kveld! Vet dere hva? Dette må ha vært en av de beste dagene jeg har hatt i 2014! Jeg har kost meg farlig mye.. Dagen startet som tidligere nevnt med sushifrokost ute i hagemøblene og deretter bar turen videre på beachen! Jeg har vært en flittig blogger og knipset en hel hau av bilder til et "time for time" innlegg som lovet, så mye mer fra dagen min skal dere få i et innlegg om et par timer!

 

Nå tenkte jeg bare å stikke innom for å dele dagens antrekk med dere. Et splitter nytt skjørt fra Gina Tricot har fått kommet på denne sommersdagen. Håper dere liker det! Ellers har jeg deler av dagen trasket rundt i min lille "Pirate booty dress" med bikini under. ELSK på dager som denne! Måtte det bli uendelig mange flere av dem i løpet av sommeren 2014.

 
Skjørt og sko fra Gina Tricot, Topp fra Bikbok, og Belte fra Nevernaked.com

Har dere fått en fin mandag så langt?
Time for time innlegg av dagen min kommer straks!

A little morning surprise!I dag tenkte jeg å overraske Jonas med noe hyggelig! Han kom hjem fra nattevakt klokken åtte i dag tidlig og sov til 12.00 så jeg hadde god tid til å stelle i stand noe romantisk. Klokken 11.00 på formiddagen kjørte jeg av gårde til HT sushi for å bestille inn til sushifrokost. Hihi! Da jeg kom hjem dro jeg hagemøblene ut på plenen, fylte dem opp med sofaputer og pynteputer, dekket bordet med sushisettet som jeg fikk av Jonas til jul, og lagde oss litt saft. Så var det bare å overraske Jonas! Han ble så glad. Smilte fra øre til øre selv om han bare så vidt klarte å holde øynene oppe. Hehe. Nå sitter vi gode og mette i stuen og planlegger neste måltid. Solen skinner og vi har begge fri, så denne mandagen skal det grilles! Vi får finne oss en fin strand eller et godt og varmt berg å innta grillmiddagen på. <3Sushisettet er kjøpt på Living om dere lurer!Er det noe vi kan, så er det å kose oss <3
Ha en fin start på den nye uken dere!

Love every minute of it..

I dag var det denne herlige gladmonsen som fikk bli med på fellestreningen i Narviga. Det måtte litt overtalelse til ettersom frøkna var ute i går, men sporty som hun er, ble hun med til slutt og det tror jeg ikke hun angret et sekund på etterpå! Altså, hvem angrer på en gjennomført treningsøkt? Utendørs i sol og 20 varmegrader? Det blir jo ikke bedre! Vi gleder oss begge allerede en hau til neste gang.

Er ikke dette et glimrende tiltak så vet ikke jeg. Hver eneste søndag gjennom hele sommeren vil Matthew og Magnus arrangere disse fellestreningene i Kristiansand som er helt gratis og for alle over 16 år. Jeg synes det er helt genialt. Oppmøtet har vært fantastisk hver eneste søndag og vi har hatt det så GØY. Hele kroppen får gjennomgå, og det er virkelig en effektiv økt, men samtidig så får disse to mannfolkene det hele til å bli så moro! Det er vel derfor mange av de samme ansiktene dukker opp igjen uke etter uke.

I dag fikk vi beskjed om å pare oss opp, to og to. Passet Victoria og meg ypperlig! Vi skulle gjennom syv ulike stasjoner med syv ulike øvelser, og på hver stasjon skulle paret bytte på å jobbe i fire minutt. Dere klarer kanskje å se hvilke øvelser vi var innom på bildene over og under her? Økten var som alltid full av variasjon, og variasjon.. Det liker vi. Nå er jeg bare spent på hvor stiv jeg kommer til å våkne opp i morgen. Jeg har hoppet tau, og av den slags har jeg en tendens til å ikke kunne gå tre dager etterpå. Leggmuskler much?

Magnus må jo også ha noe å ta seg til mens vi svetter oss igjennom den ene stasjonen etter den andre.....Så han sørger for å knipse bilder som vi helst skulle ha vært foruten. Jeg tror jeg kan takke på vegne av flere Magnus <3 Du er en knupp!For en sprek gjeng! <3 Ser det ikke gøy ut? Bli med helt gratis, neste søndag!
Vil dere se flere bilder fra økten så finner dere det i Magnus sitt blogginnlegg HER

En søndag av idyllWhat a day! Det er så fint hos svigermor og svigerfar. Jeg lurer faktisk på om jeg skal flytte inn for sommeren. De har den største verandaen med jacuzzi, ute-kjøkken, spisestue og en rekke deilige hagestoler som bare skriker "kom og sol deg i meg". -Og i hagen er det bare store og fargerike blomster over alt. Hallo! Se så idyllisk da! Ah, håper jeg også får bygget meg et slikt hus en vakker dag. <3Jonas: Du legger IKKE ut disse bildene!!
Marthe: Nei, nei. De er bare til meg <3Hvordan kan jeg la være? Han er jo så fin!

Som dere kanskje har forstått så har Jonas og jeg tilbrakt ettermiddagen i hagen til svigers. Vi har spist svigermors hjemmelagde hamburger og vi har fått jordbær med brownies til dessert. GUD sier jeg bare.. Jeg har kost meg glugg ihjel og det tror jeg Bella også har.

Håper dere har hatt det minst like bra! Jeg er bare innom for å dele et hyggelig lite bildedryss med dere. <3Vi skrives igjen om litt!

Antrekk - 250514

Wææ! Denne søndagen har så langt nesten vært for bra. Dagens fellestrening er gjennomført og nå sitter Jonas og jeg hos svigers klare for tidenes grillmåltid. Kjenner jeg ikke kan få kommet meg raskt nok ut. Jeg skal legge meg i solen igjen så fort dere er oppdatert. Hihi!

Jeg tenkte egentlig å komme med et lite "time for time" innlegg av søndagen min, slik Lene Orvik hadde en gang tidligere denne uken. -Men jeg har selvfølgelig glemt det helt bort så jeg får prøve igjen i morgen! Fotografen og jeg har begge fri så da kan vi helt sikkert få det til. Jeg vet at det er flere som ønsker seg et slik innlegg. <3 Nå får dere nøye dere med dagens antrekk i første omgang, så skrives vi igjen litt senere. Kamera ble med på trening tidligere i dag, og nå skal det få være med ut i solen! <3 Nyt finværet dere som har fått det!


Sko fra Nelly, Belte fra Gina Tricot, Topp fra Vero Moda, Skjørt fra H&M

Nå roper solen på meg! Ha en fin søndag alle sammen <3

Fra jobb til piknik på bergetHaha, gud! Jeg elsker den hunden. Rareste vesenet på jord. <3 Nå ligger hun som et slakt ved siden av meg i sofaen og snorker. Lurer meg på om hun er for sliten til å bli med på joggetur i kveld? Det tar på med piknik skjønner dere.. Jeg var så heldig å få gå litt før på jobb i dag så Jonas og jeg kunne dra på en ettermiddags-piknik i solen. Noe så herlig! Det må ha vært minst 25 grader her på dagtid for jeg lå bare i bikinien klokken syv om kvelden og kjente at solen fremdeles tok på kroppen. Ah, deilig, deilig, deilig. Vi fant oss et nydelig sted på et berg med utsikt mot sjøen, og her ble vi sittende og nyte hverandres selskap i en times tid. Vel hverandres selskap, + litt vannmelon, iskrem og hver vår smoothie. Hihi, JUMMY! Håper på like bra vær i morgen for da har vi hele dagen til å nyte oss på.

 

Omg, for et dyr <3 Ler meg ihjel.Arbeidsdagen gikk som smurt og nå sitter jeg ensom og forlatt hjemme i stuen igjen! Hehe, Jonas har dratt på jobb så nå får Bella og jeg kose oss på egenhånd. Planen for lørdagskvelden er ikke helt spikret enda, men jeg har ihvertfall to ting som skal gjennomføres: 1. En god løpetur 2. Laging av hjemmelaget pizza. Klokken er allerede blitt halv ti, så det er bare å sette i gang! Ønsker mine kjære lesere en kjempefin kveld videre. Håper dere har kost dere minst like mye som det jeg har i dag. It's been a really good day!

 Et lite bildedryss fra vår lille piknik på berget..
Håper på en reprise av denne timen i morgen! <3

Antrekk - 240514Good morgen! Solen skinner og gradstokken viser allerede 19 varmegrader, så denne lørdagen tror jeg kommer til å bli helt fantastisk. Jeg skal straks avgårde på ukens femte og siste jobbvakt, men jeg krysser fingrene for at Jonas og jeg kan ta en sen, liten piknik i hagen når jeg er tilbake. Hihi! Man MÅ jo bare se og få kommet seg ut på varme sommerdager som denne! <3

Tiden renner snart fra meg, men jeg må bare få skryte litt av dere. Jeg satte oppe helt til fire i natt for å få unnagjort litt mailsvaring, skriving og kommentarsvaring for hele gårsdagen. Det var så mange gode ord i kommentarfeltene. Herlighet så glad jeg blir. <3 Tusen takk for at dere er så snille! Mailboksen min var også så full at den bare ville henge seg opp hver gang jeg prøvde å klikke meg inn på noen av dem. Haha, aldri opplevd maken! Jeg får ikke svart på alle mailene, men jeg vil bare si takk for alle bud. Begge kjoler ble solgt!

 Tenkte jeg skulle dele dagens jobb-antrekk med dere før jeg hopper avgårde! Et splitter nytt blomstrete sett har fått kommet på. Var det ikke søtt? Jeg tror hver del kostet rett over 100 kroner. Hælene skal riktignok byttes ut med noen lave sko, men jeg var bare så utaffelig lei av bootsene som jeg har trasket rundt i hele uken. Tenkte jeg kunne lure meg til å gå i hæler ihvertfall på antrekksbildene.

 
Skjørt og topp fra Vero Moda, Sko fra ukjent butikk i København Dere må ha en strålende lørdag! Vi skrives igjen i kveld.
 

Fredagskos til norske talenter Tjo hei! Herlighet, så mange mail som har ramlet inn de siste timene. Gøy! Jeg har ikke rukket å se igjennom alle budene deres enda og har derfor null peiling på hvem som har bydd høyest, men det finner vi jeg ut av sent i kveld. <3 Det er enda mange timer igjen.

Jeg skal straks avgårde på jobb for fjerde og nest siste gang denne uken, men først har jeg lyst til å tipse dere om noe ALT for godt som dere muligens kan nyte til kveldens episode av Norske talenter? Jeg klarte ikke å bestemme meg for om jeg skulle lage meg banan, sjokolade eller snickers milkshake til morgenen i dag, så jeg lagde en kombinasjon av alt sammen. Himmel og hav sier jeg bare. Jeg tror ikke man finner en mer usunn milkshake, men GUD så god den var. Det var nesten farlig.. Oppskriften er til 2 porsjoner.Du trenger: 1. 1 liter vaniljeis 2. 1,5 dl sjokoladesaus 3. 1 dl karamellsaus 4. En liten håndfull peanøtter 5. En halv banan

 
 

Slik gjør du:
1. Mål opp alt av ingredienser, hell det i en blender og dur løs! Jeg brukte faktisk ingen melk i denne milkshaken, men trenger du litt mer væske for å få blenderen i gang så hell oppi en liten skvett lett eller helmelk i tillegg. Bare litt! Denne milkshaken er best tykk.

Så det godt ut? For det var det! Hihi <3 Så var det bare å nyte.
Krysser fingrene for at noen får bruk for oppskriften allerede i kveld!

Antrekk - 220514

Good kveld! Da var jeg hjemme igjen etter nok en fin arbeidsdag. Jeg har virkelig hatt det helt topp på Vero Moda i dag. Det var ikke så folksomt, men alle som kom innom var så pratesyke, og da blir jeg i så godt humør. Haha. Har dere det bra? Så hyggelig å høre at mange av dere syntes boken i forrige innlegg virket spennende. Liker dere Fifty Shades of Grey, så liker dere denne også. <3 Det er jeg sikker på. 

Jeg er egentlig fryktelig pratesyk *rettelse* skrivesyk, denne torsdagskvelden, men min kjære samboer maser om at jeg skal legge fra meg jobben og gi ham litt oppmerksomhet. Hehe, stakkars Jonas. Det har ikke blitt veldig mye kjærleik på ham den siste uken. Han har hatt fri mens jeg har hatt alt annet enn fri. Føler meg faktisk som en superwoman som rekker alt jeg rekker om dagene. Kvalitetstid med kjæresten har det bare ikke blitt noe tid til, så nå får jeg sette av den siste timen som er igjen av denne torsdagen til å gjøre hva enn han har lyst til. <3 Krysser fingre og tær for at det blir tv-titting for nå føles det som et lite år siden sist jeg så et tvprogram!


Skjørt fra ukjent butikk i Thailand, Jeffrey Campbell sko fra www.nevernaked.com, Topp fra Vero ModaJeg får skravle mer med dere i morgen!
Håper dere liker antrekket. <3 Sweet dreams..

New York - bekjennelser

OMG! Jeg har endelig funnet en ny bok å forelske meg i. Bestselgeren "New York - bekjennelser" av Emma Chase. Den har ligget på bestselgerlistene til både New York Times og USA Today en stund allerede, men boken har først verdenslansering nå. Jeg har lest den og kan herved si at jeg har en crush på Drew Evans. Hovedrollen i denne romantiske romanen. Jeg leste Fifty Shades tre ganger, både på norsk og på engelsk. Faren er stor for at jeg kommer til å gjøre det samme her. Historiene er forskjellige, men de kan likevel minne om hverandre. Bøkene er nemlig like avhengighetsskapende og man får de erotiske scenene beskrevet i detalj. Hoho, det går med andre ord ikke an å kjede seg!Anmeldelse - New York Bekjennelser
Drew Evans er en rik, kjekk, alfahann. Dressene hans er skreddersydde og skoene han går i koster mer enn husleia til mannfolk flest. Han bor i den perfekte leiligheten og har egen vaskedame som kommer innom to ganger i uken. Drew Evans er tilsynelatende plettfri. Ihvertfall til han møter Katherine Brooks.. Den nye, attraktive medarbeideren i firmaet hans. I følge et par uskrevne regler, skulle han holdt seg unna henne, men problemet er at Katherine gjør det umulig. Vesenet hennes snur verdenen hans opp ned. Katherine Brooks har forvandlet byens største rundbrenner til en puslete, desperat skygge av seg selv. Alt han klarer å tenke på er henne. Den dyktige, nydelige dama som uheldigvis for han er forlovet med en annen.

Drew Evans vet at Katherines kropp ikke står på menyen hans, men han kan ikke hjelpe for at han så inderlig gjerne skulle ønske at den gjorde det. Som den arrogante ungkaren han er, gir han ikke opp. Han jobber hardt for å nå målet sitt, men Katherine er ikke en kvinne som lett lar seg sette ut. Hun er bestemt, profesjonell og hun vet å leke med de store gutta. Jeg skal ikke avsløre for mye, men det er ikke til å legge under en stol at Drews sjarm er vanskelig å holde seg likegyldig til. Katherine prøver, men hun kan ikke unngå å føle tiltrekningen mellom dem. Konkurranse - Vinn 2 billetter til New York
Hørtes boken spennende ut? Kunne dere tenke dere å lese den selv, for så i skrive en egen anmeldelse av den? Gjør dere det innen 1 juni så er dere med i trekningen av å vinne to billetter til New York! Et reisegavekort til verdi 10 000 kroner! Du må altså ha en blogg for å kunne delta i konkurransen, skrive en anmeldelse av boken, merke innlegget med #nybekjennelser og poste en link til anmeldelsen din på DENNE facebooksiden. En jury vil kåre en heldig vinner i begynnelsen av juni.Ville ikke et reisegavekort på 10 000 kroner vært en fin premie? Mihi, lykke til. <3
Har du ikke boken? Send ditt navn og adresse til andre@bastion.no så sender de deg den gratis i posten!


   AnnonseVi skrives igjen sent i kveld! Nå drar jeg på jobb. <3


Haters, watch yourself!Jeg tror jeg elsker disse bildene! Her får dere en smakebit på hva jeg drev med før arbeidsdagen startet. Jeg har fått prøve meg i boksing! SÅ gøy. Nå vet jeg altså hvordan jeg skal ta meg av sure blogglesere! Hehe, nei men hvor kult er det ikke å kunne bokse? Jeg kan ikke akkurat kalle meg proff etter èn time med Matthew, men jeg har ihvertfall fått en smakebit på sporten, og herlighet så moro det var. Ikke èn gang i løpet av timen tenkte jeg "arh, få denne økten overstått". Det var virkelig supertungt og jeg kjenner allerede at armene mine har begynt å stivne, men det var bare så gøy å nok en gang få prøve meg på noe helt nytt som egentlig ligger utenfor min komfortsone.

Ser det ikke spennende ut? Vi burde alle bli flinkere til å prøve ut nye ting! Jeg er allerede i tenkeboksen for hva jeg skal finne på neste uke. Poledancing kanskje? Hvis Magnus eller Matthew tilbyr dette på en av gruppetimene de har satt opp for den kommende uken, så melder jeg meg! Hehe, nei det er vel lite sannsynlig, men de tilbyr masse annet, blant annet den type trening som jeg har fått teste i dag. Hver onsdag klokken 21.00 har Matthew PT-gruppetimer med boksing. Har dere lyst til å ta en boksetime og ha det litt moro så kan dere bestille klippekort på gruppetimene HER. Eller dere kan ta sjansen på å bli den heldige som stikker av med et gratis i konkurransen jeg fortalte om i går.

Under her får dere en liten videosnutt av meg i action! Haha, jeg hadde aldri trodd at en av mine første bloggvideoer skulle være av meg selv bokse, men nå er jeg jo i det utforskende hjørnet om dagen. Håper dere liker at jeg deler litt videosnutter i blant. <3 Det er forresten lov til å le.Er du flink til å prøve ut nye ting? Utfordre deg selv og variere treningen?
Dere må gjerne lese mer om pris på klippekortene og hva de innebærer HER.

Brekkie of my life

NAM! Nå har jeg akkurat laget meg tidenes snacks til lunsj. Regnet plasker ned utenfor, så noe piknik i hagen ble det ikke denne onsdagen, men jeg kan faktisk ikke klage på noe som helst etter å ha trykket i meg disse ALT for gode ananas-pannekakene. Gud, så genial jeg er noen ganger. Haha! Nok en glimrende idè, Borge! Syntes det var på sin plass med en ordentlig god lunsj etter en time med boksetrening. Ah, jeg har hatt det så gøy denne morgenen! Skulle gjerne fortalt dere alt nå, men jeg må snart av gårde på jobb og der blir jeg til sent i kveld så dere får bare smøre dere med tålmodighet i disse dager. Har dere litt tid til overs i kveld så får dere jammen se og teste ut denne oppskriften, for den var magisk. <3 Pannekakene er like gode med blåbær som med rørte jordbær på, men de er også HIMMELSKE uten noe som helst. Spør gjerne om dere lurer på noe. Alt av kommentarer vil bli besvart sent i kveld.Du trenger:
1.
2 egg 2. 1 dl sukker 3. 4 dl hvetemel 4. 1 toppet ts vaniljesukker 5. 1 toppet ts bakepulver 6. 2 dl melk 7. 3 bokser ananasringer

Slik gjør du - Oppskriften gir 12 lapper:
1. Visp sukker, egg og vaniljesukker.
2. Tilsett melk, hvetemel og bakepulver vekselvis.
3. Rør så lite som mulig, men få bort melklumpene.
4. La røren stå og svelle i ca 15 minutter.
5. Dypp en og en ananasring i røren og stek små lapper av dem, i en varm stekepanne med litt smør.

Ønsker dere en nydelig onsdag. Kos dere masse!
I kveld kommer det en liten videosnutt her på bloggen <3

Antrekk - 200514

Jeg vil ikke akkurat si at vi skapte magi med dagens antrekksbilder, men jeg tenkte bare jeg skulle vise dere hva jeg har trasket rundt i på jobb denne tirsdagen. Jeg  ikke gå i hæler ser dere! Hehe, men jeg vil det selvfølgelig aller helst. Hadde bare føttene holdt det ut. NÅ.. Har dere i sør vært ute og kost dere i sola? Fått slikket litt brunfarge for meg også? Jeg fikk en liten smakebit på varmen under antrekks-shooten og det var bare så skjønt. Får vi en lik dag i morgen så skal jeg i det minste ta lunsjen ute i hagen før jobb!Jeg har i grunn ikke så mye på hjertet i kveld. Eller jo.. Jeg har faktisk litt på hjertet.  Ikke bare litt heller egentlig, men jeg er sliten og det begynner å nærme seg leggetid for aldersgruppen jeg ville hatt noen ord til i kveld, så jeg tror vi tar det en annen dag. Nå vil jeg bare få i meg noe mat, dusje og SOVE. <3 Dere får ha en god natt, drømme søtt og sove godt, så skrives vi igjen i morgen.

 
Boots fra Zara, Skjørt og topp fra Vero Moda, Belte og veske fra Bikbok

Vinn ti PT-gruppetimer!

Good morgen! Er vi ikke skjønne? Haha, nå sitter jeg på mitt lille hjemmekontor, rimelig godt fornøyd med å være ferdigtrent til klokken 10.00 om morgenen. Jeg kan ikke fordra å stå opp før klokken 08.00, men hvor digg er det ikke når man først har kommet seg i treningsklærene og fått unnagjort en god økt før noe annet? Nå har jeg hele dagen foran meg, og skulle jeg ikke ha tilbrakt den på jobb, så ville jeg nesten hoppet rett i bikinen. Solen skinner og det var nesten solesegpåstranden-temperatur allerede da jeg dro hjem fra ukens første PT time kvart på ti i dag tidlig. Litt misunnelig på dere som får nyte denne tirsdagen utendørs ja! Slikk litt sol for meg også.Jeg trodde jeg skulle føle meg fryktelig etter den harde 17. mai helgen med cupcakes, cocktails og nada trening, men jeg følte meg i grunn veldig fin klokken 08.00 i dag morges. Første del av dagens økt gikk i øving på teknikk ved clean&jerk og frontsquat. Føler meg fremdeles som verdens bøseste dame når jeg løfter denne 20 kilo's stangen med 2,5 kilosvekter på. Hehehe. *Klappermegselvpåskuldra*I andre del av dagens økt fikk jeg i oppgave å utføre fem runder med fire ulike øvelser på raskest mulig tid. Jeg måtte starte med å ta 15 burpees før jeg kunne begynne på første runde med box jumps, pull ups, deadlift med 20kg kettlebell, og ball smash, og deretter måtte jeg avslutte med 15 nye burpees. (De hel**ttes burpeesene!) Har dere prøvd å legge inn noen repetisjoner av denne øvelsen i hjemme-øktene deres? Det er faktisk helt forferdelig tungt! Google "burpees" om dere ikke vet hvordan det gjøres, og prøv det selv!

Jeg synes det er så moro med disse intensive 15-20 minutters øktene som Magnus setter opp til meg. Det er supertungt og jeg svetter som bare det, men når musikken står på, Magnus heier og hele tiden motiverer med hvor få runder jeg har igjen, så kommer jeg meg på et eller annet vis gjennom det. -Så føler jeg meg så uendelig bra etterpå! Er ikke følelsen etter en treningsøkt egentlig verdt strevet?Magnus: Angrer du på at du kom?
Marthe: *PUST, PES*.... EEH.. LITT!!Helt til slutt vil jeg tilbake til overskriften! Magnus arrangerer nemlig nå en konkurranse hvor dere som bor i sør, kan stikke av med 10 gratis klipp på PT-gruppetimer. Hver uke har Magnus og Matthew satt opp 14 gruppetimer fra morgen til kveld, fra mandag til fredag. Man velger selv hvilke av timene man ønsker å dukke opp på, og hvor mange timer man ønsker å bruke i måneden. På noen timer vil dere kanskje være syv, på andre vil du kanskje være så heldig å dukke opp alene. Da vil du faktisk få en helt egen PT time som egentlig har en verdi på 650 kroner! Det ville ha vært noe eller hva?

For å vinne 10 gratis klipp på PT-gruppetimer, må du gjøre følgende:
1. Klikk dere inn på facebook siden til Magnus HER og tagg en venn som du mener kunne hatt godt av litt trening.
2. For å doble vinnersjansen kan du gjøre det samme på instagramkontoen til Magnus. @frantzenkraft heter han der.Det må være lov å le litt på trening også! Kanskje bare ikke midt i en frontsquat.
Magnus har også lagt ut noen fine bilder fra dagens økt. Dette innlegget kan dere se HER

Vi skrives igjen når jeg er hjemme fra jobb sent i kveld!

Oppskrift: Italiensk pizza

Åå for en deilig mandag! Jonas og jeg har for engangs skyld begge hatt fri samtidig, så nå har vi akkurat laget oss hjemmelaget, italiensk pizza! Det var så koselig å bruke litt tid på å stå og lage mat sammen igjen. Vi er jo egentlig tidenes dreamteam på kjøkkenet.

Jeg fikk velge hva som skulle stå på menyen denne mandagen og da ble det italiensk pizza. Jeg ville prøve noe nytt, men samtidig være sikker på at vi begge kom til å like det. Her var det nesten ikke mulig å feile. Spesielt ikke med kombinasjonen av parmaskinke, kylling, tomatsaus, pinjekjerner og rucculasalat. Hallo i luken, blir det bedre? Det er jo alle favorittsmakene på en og samme pizza!Du trenger:
1.
En boks grovhakkede tomater 2. 1 ss grønn pesto 3. 2 fedd hvitløk 4. 8 dl hvetemel 5. 1 ts basilikum 6. 1/2 ts salt 7. En pakke tørrgjær 8. 3 dl lunket vann 9. 2 kyllingfilèter 10. Ruccula salat 11. Parmaskinke  12. Litt revet parmesanost 13. PinjekjernerSlik gjør du:
1. Start med å blande 8 dl hvetemel med pakken tørrgjær. Hell over det lunkede vannet og rør til du har en pizzadeig.
2. La deigen stå innpakket på et lunt sted for heving i minst en halvtime.
3. I mellomtiden kan du lage tomatsaus og steke kyllingen. Åpne boksen med hakkede tomater, hell dem over i en gryte, knus to fedd hvitløk og kok opp tomatene med både hvitløk og 1 ts basilikum. La sausen koke i ca 10 minutt før du moser det hele med en stavmikser, tilsetter 1 ss grønn pesto og lar alt avkjøle seg litt.

4. Klipp eller skjær kyllingfiletene i mindre biter før du steker det så godt som ferdig på en stekepanne.
5. Når pizzadeigen er blitt stor og fin kan du kjevle den ut på et stekebrett dekket med et tynt lag matolje. Matoljen gjør pizzabunnen helt perfekt sprø. Liker du den myk, så dropper du dette. Bare husk at denne italienske varianten skal være tynn.
6. Dekk bunnen med den ferdige tomatsausen og legg så på kyllingen, litt revet parmaskinke, parmesanost, og pinjekjerner.
7. Stek midt i ovnen på 225 grader i 20-25 minutt. Følg godt med så du får den akkurat slik du vil ha den!Jeg stekte først pizzaen med rucculasalaten, men da fikk jeg fort høre det fra Jonas! Hehehe, ikke visst jeg at den kom til å krympe seg til svidd gress i ovnen. Nå lærte jeg det også! Rucculasalaten skal altså legges på rett før servering. Hihi <3

Så det ikke godt ut? Ah, den smakte himmelsk <3
Oppskriften gir forresten 2 mellomstore pizzaer!

Antrekk - 180514

Hei mandag! Jeg hadde store planer om å ha tidenes effektive mandagsmorgen, men ettersom min sjette sans ikke var tilstede klokken 08.00 i dag morges, våknet jeg ikke før 11.00(!). Jeg lar noen ganger bare være med å ha på morgenalarmen ettersom jeg våkner av meg selv sånn ca når jeg skal likevel. Vel, i dag gikk det ikke helt som planlagt, men fy så deilig å sove lenge. Hihi, jeg kan ikke huske sist jeg våknet senere enn ni om morgenen. Kanskje jeg enda hadde litt å ta igjen for etter 17. mai natten.. Hehe, nå er jeg ihvertfall UTVILT og superklar for alt den nye uken måtte bringe. Dette er faktisk min eneste fridag så den skal brukes til å planlegge, forberede og knipse bilder til deler av ukens blogginnlegg. Bildene dere får her er gårsdagens antrekk! Håper dere liker det. <3


Shorts fra Zara, Topp fra Gina Tricot, Sandaler fra Bianco, Briller fra Bikbok


Ønsker dere alle en sprek mandag!

En forsmak på sommerenGod kveld! I skrivende stund sitter jeg hos svigers og blogger for dere. Begge pcene mine har streiket, så nå har jeg vært så heldig å få låne pappa Lars sin pc. Må bare se å få levert inn min splitter nye data, for der er det noe fullstendig galt. Uansett! Jeg har hatt en fantastisk søndag. Virkelig. Formen kom seg ganske raskt etter forrige innlegg og da dro Jonas og jeg til Andøya for å nyte søndagen ute i sola på brygga. Etter en liten time med lesing, soling og latskap, fikk vi servert middag av svigermor før vi dro på fisketur med svigerfar. KOS! Fisk ble det også på oss. I massevis! Både Jonas, pappa Lars, og jeg halte opp den ene seien etter den andre. Wihuu!Et fint, lite bildedryss fra dagen får dere over og under her. Vi har kost oss sånn! Antrekksbilder har vi også knipset til dere, men nå ble det så sent at jeg tror vi får drøye disse bildene til morgendagen. <3 Ønsker dere alle sammen en avslappende søndagskveld. Jeg har litt hyggelig kommentarsvaring og ta igjen! Jeg har ikke fått svart på en eneste kommentar i dag, så nå kjenner jeg det kribler i fingrene.

Dere kan tro jeg hylte av ekstase da Jonas dro opp dette beistet av en torsk.
Eller.. Beist og beist. Jeg blir litt overivrig på fisketur. <3

H.A.N.G.O.V.E.R

GUD. Hvor skal jeg begynne? For en natt! Jeg tror aldri jeg har hatt det så morsomt på 17. mai. Den feiringen der var definitivt verdt dagens hangover. Jeg hadde det så sinnsykt GØY. Kveldens cocktails slo tydeligvis inn akkurat i det fyrverkeriet startet, for jeg hylte av glede gjennom hele showet og skrøt over de fine rakettene i en time etterpå. Ikke undervurder fyrverkeri etter et par cocktails sier jeg bare. Da showet var over dro jeg med jentene mine på utestedet Kick, hvor vi danset rumpene av oss i hele tre timer. Tiden bare fløy av gårde og jeg danset, sang og lo så ufattelig hardt og lenge. It was GREAT. <3Måtte alle 17. mai feiringer bli akkurat sånn i fremtiden. I dag er jeg riktig nok ikke helt ved mine fulle fem... Mer full til fem. 

Heh! Neida, blomkålsuppen jeg hadde til frokost gjorde susen!
Nå skal jeg bare ta det rolig i en time til så er jeg vel blitt menneske igjen.

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen alle sammen! Det er 17. mai! Why not make it obvious? I dag har jeg kledd meg i rødt, hvitt og blått.


Skjørt fra Vero Moda, Topp, jakke, briller og blomsterkrans fra Bikbok, Pumps fra BiancoFor en nydelig dag vi har fått så langt! Herlighet, så glad jeg blir. Jonas og jeg startet dagen med svigermors nydelige spekemat, og ettersom gradstokken viste 22 grader, kunne måltidet nytes ute på verandaen. Ah, det er lenge siden vi har fått en så fin 17. mai! God og mett dro jeg til jentene mine, mens Jonas dro til byen med guttene sine. Nå sitter jeg hjemme i stuen, men jeg er bare hjemom for å oppdatere dere. Om en halvtime drar jeg av gårde igjen for å kose meg enda litt mer med både Jonas og jentene! Det blir både grilling og vin frem til halv tolv i kveld. Deretter må vi selvfølgelig til byen for å se fyrverkeriet før jeg danser rumpa av meg på et eller annet utested.

Håper dere har fått en nydelig feiring så langt.
Ønsker dere en perfekt lørdagskveld.. <3 SKÅL!

Cupcakes for 17. maiGod morgen, og gratulerer med dagen alle sammen!! <3 Nå er det litt i det seneste laget å komme med oppskrift på 17. mai cupcakes, men det er ingen hokkuspokkus ingredienser i disse kakene, så skulle noen helt i siste liten bestemme seg for å bake, så har dere en vanvittig god oppskrift på saftige vaniljecupcakes med vaniljefrosting her. Jeg tror jammen ikke man får dem bedre på smak! NAM.

Vi snakker nok en gang fest i munnen.. Oppskriften gir 24 cupcakes, men doble gjerne oppskriften på frostingen for å kunne legge et godt lag på de smakfulle vaniljekakene. Kombinasjonen av nybakt cupcake og frostingen av Philadelphia kremost.. Den er uslåelig!Du trenger - 17. mai cupcakes:
1.
4 egg 2. 6dl hvetemel 3. 4 dl sukker 4. 2 ts vaniljeessens 5. 250 g romtemperert margarin 6. 2 dl melk 7. 3ts bakepulver
Slik gjør du:
1. Start med å røre sukker og smør hvitt.
2.
Tilsett et og et egg. Rør mellom hvert egg.
3.
Mål opp hvetemel, bakepulver og melk. Sikt inn melet og hell i melken vekselvis.
4. Fyll 24 cupcakeformer 2/3 fulle. Stek midt i ovnen på 175 g i ca 20 minutt.
5. Avkjøl godt på rist før du begynner på frostingen.

Du trenger - Vaniljefrosting: 1. 125 g romtemperert margarin 2. 250 g Philadelphia kremost 3. 1 ts vaniljeessens 4. 10 dl melis
Slik gjør du:
1. Rør først smør og kremost sammen.
2.
Tilsett 1 ts vaniljeessens og litt og litt melis til frostingen har ønsket konsistens.Sprøyte på frostingen når cupcakesene er helt avkjølte og pynt gjerne med flagg, eller eventuelt litt bær!

Så de gode ut? Dere som ikke rekker å bake i dag, får ta det igjen i morgen! Hihi.
Nå må dere ha en nydelig feiring! Jonas og jeg drar på frokost hvert øyeblikk. <3

Antrekk - 160514Da fikk jeg endelig satt meg etter å ha stått timevis på kjøkkenet, bakt, danset og sunget til "Bad boys" av Zara Larsson. OMG for ei rå dame! "Bad boys", "She's not me" og "Carry you home" er de eneste sangene jeg spiller om dagen. De går på repeat helt til Jonas går fra vettet. Hihi, nå har han dratt på fotballkamp med guttaboys så nå hører jeg "Carry you home" for trehundrende gang i dag. Har dere ikke hørt den, så søk den opp med det samme sier jeg bare. Hoho, jeg tror jeg er forelsket i denne svenske, naturlige jenta..
Sko fra Nelly (med en egen liten twist), Skjørt og jakke fra Bikbok, Topp fra Bershka, Ray-ban solbrillerHar dere fått en fin fredag så langt? Mange av dere stresser vel med å gjøre klart til eventuelle gjester for morgendagen. Jeg er så heldig å være en av dem som skal dra på besøk. Jonas og jeg skal starte dagen med spekemat hos familien hans før vi drar og griller sammen med venninnene mine, og kjærestene deres igjen. Ah, det skal bli så fint! Det er jo meldt grillvær til og med! *LYKKE*Dagens antrekk får dere her! Dette har jeg trasket rundt i denne fredagen. De "hjemmelagde" sandalene har også fått kommet på ser dere! Hihi, synes de ble riktig så søte.. Jeg har ikke så mye mer på hjertet, men jeg vil i hvert fall ønske dere en alle tiders fredagskveld. Spesielt russen! Dere har bare et par kvelder igjen nå. NYT dem! <3 Be careful, and have fun.DIY - Pimp that shoeGod helg kjære lesere! Nå er det bare en dag igjen til selveste 17. mai. Ah, kjenner jeg gleder meg skikkelig til morgendagens feiring. Jeg skal gjøre så mye hyggelig og være med så mange fine mennesker! -Men før den tid tenkte jeg å komme med litt 17. mai tips til dere. Jeg har brukt morgenen min på å handle inn på ingredienser til cupcakes så forhåpentligvis kommer det en oppskrift på bloggen i løpet av dagen, men først har jeg lyst til å dele et aldri så lite DIY prosjekt med dere. Den ene reimen på favorittsandalene mine forsvant sporløst for noen måneder siden, og siden har jeg ikke fått tatt i bruk skoene. I dag fant jeg en glimrende løsning på problemet. Faktisk så tror jeg at jeg likte skoene enda litt bedre nå. De har jo fått en helt ny look! Har dere et gammelt par sandaler som gjerne skulle hatt en liten makeover? Hvorfor ikke gi paret litt særpreg ved å lime på en liten remse fjær? Enten nederst ved tærene eller rundt ankelen, slik som jeg har gjort. Har dere et par hvite sandaler, så bruk gjerne en remse hvite fjær. Noe så lekkert!Du trenger: 1. Superlim 2. Saks 3. En remse med falske fjær fra Panduro Hobbybutikk 4. Et par sandalerSlik gjør du:
1. Mål lengden du trenger på remsen med fjær. Remsen må være lang nok til å kunne knyttes rundt ankelen.
2. Klipp to like lange fjærremser, tre hver av dem inn i skoen og knytt dobbel knute for at remsene skal sitte godt fast.

Her viser jeg hvordan dere kan gjøre skoen litt mer unik ved å lime på en remse fjær ved tærene. Jeg ville ikke ødelegge de splitter nye sandalene mine ved å faktisk lime på fjærene, men jeg håper dere klarer å se sånn ca hvordan resultatet vil bli! Under ser dere ihvertfall resulatet av sandalene som manglet en reim. Alt litt fjær kan gjøre med en sko! Hihi, endelig kan jeg ta dem i bruk igjen!

Nå hva synes dere? Ble det ikke pent?
Ønsker dere en nydelig 17. mai helg! <3

Borge i sitt rette element

Se hvem som har fått turnet fra seg i dag! Magnus hadde bestemt seg for at vi under dagens PT time skulle trene på å stå på hender! Det kunne ærlig talt ikke passet meg bedre. Jeg elsker jo alt som har med turn å gjøre! Som liten var jeg eliteturner, trente hver dag og konkurrerte som bare det. Det var en gang det gøyeste jeg visste om. <3 I dag kan jeg verken gå ned i spagaten, ta flikk flakk eller baklengs salto, men ser jeg en mulighet for å stå på hendene, ta en araber eller øve på å slå hjul så er jeg ikke treg med å ta den.Jeg var som alltid stiv som en stokk da jeg møtte opp klokken halv et i dag formiddag, så dagens PT time startet med oppvarming i form av hopping av tau og uttøyningsøvelser for hele kroppen. Man blir kanskje ikke gjennomsvett av å stå på hendene, men det er jammen god trening det også! Tro det eller ei. Man strammer jo hele kroppen i håp om å finne balansen for så å holde på den i litt mer enn ett sekund. Det er ikke bare bare, men øvelse gjør mester. Det får jeg bevist gang på gang. Bare etter en time med handstandøving, kjente jeg at jeg mye enklere klarte å regulere balansen kun ved å bruke hendene. GØY! Gjett om jeg skal bli rå på dette i løpet av sommeren!
 


Matthew: Hvilken vinkel vi dere ha bildene fra?
Magnus: Helt klart den, så vi får med de fine blomstene i bakgrunnen.

Så til det store spørsmålet.. Hvem er best til å stå på hender?Magnus har også blogget om dagens turneleksjon HER
Er dere gode på å stå på hendene? <3

Marthe tipser: 17. mai frisyrenWuhuu! Er dere klare for et siste tips til "hvordan style håret på 17.mai?". I dag har jeg prøvd meg på nok en frisyre og restulatet ble så fint! Vel, det er i hvert fall min mening. Hehe! Nå er det vel egentlig opp til dere å bedømme. Uansett, frisyren tar fem minutt å sette opp, og alt du behøver er et par lusespenner, et hårbånd og en krone(?). Kalles det hårkrone? Nei, jeg vet virkelig ikke, men det gjør helt sikkert dere! Både hårbåndet og kronen er kjøpt på Glitter for rundt 150 kroner til sammen. Den prisen synes jeg frisyren var verdt!
Slik gjør du:
1. Legg hårbåndet rett over hodet slik som på bildet nr.1
2. Legg hånden din under alt håret, trekk håret opp og inn under hårbåndet slik som på bildet nr. 2. Bare trykk alt håret nedi så godt som du klarer til du har fått håret slik jeg har det på bildet nr.4. Har du like mye hår som meg, så må du gjerne dele håret i to og brette inn en og en del.
3. Føler du at håret ikke sitter helt fast inni strikken, så trykker du inn noen spenner her og der til alt sitter.
4. Kronen legger du bare midt oppå det hele. Den er laget slik at den sitter fast. Du behøver ikke å bruke spenner her.Hårbånd og krone fås altså kjøpt på smykkebutikken Glitter.
Foran lar jeg bare litt hår få henge fritt!

Ikke spør hva det røde på ryggen er.. Tror det kommer av dagens turnetime!
Hoho! Mer om det senere.. <3 Nå, kunne dere tenke dere å gå slik på 17. mai?

One year ago..

 

SÅ hyggelig at dere likte videoen i forrige innlegg! Noen klagde litt på antrekket mitt, men ellers virket det som de aller fleste satte stor pris på videosnutten! Det er herlig å høre. <3 Jeg føler jeg har vært litt over alt siden forrige innlegget. Hvor skal jeg begynne? Jeg dro på besøk til Kristine og kjæresten sent i går kveld, spiste middag med dem og koste meg med litt snikksnakk. Alltid like koselig!

Morgenen i dag har gått til møte med regnskapsføreren og ukens siste PT time. Jeg har utsatt og utsatt møte med Geir og shoppet alt for mye den siste måneden, så i dag var jeg greit nervøs da jeg satte meg i stolen på kontoret hans. Jeg hadde til og med tatt med en smoothie til hver av oss og en innpakket kjekspose med et lite kort hvor det sto "ikke vær sint" på. HEH! Lurer på om det var dette som gjorde at jeg ikke fikk så mye kjeft som jeg fortjente. Nei, Geir er jammen en snill mann! Veldig flink, og veeldig veldig tålmodig.

 
 
 

Nå skal jeg hive meg av gårde på butikken og forhåpentligvis få handlet inn noen ingredienser. Jonas maser om å få servert middag, så da er det bare å hive seg rundt! Hehe, kanskje blir det en bloggoppskrift ut av det også? Vi får se hvordan resultatet blir! <3

 
 
 
 

Over her ser dere antrekkene mine fra mai måned i fjor! Herlighet så fort tiden går..
Er disse antrekkene allerede et år gamle? Det føles virkelig ikke sånn!

Videoblogg - SpørrerundeGood kveld! Da var det tid for deling av videobloggen som Magnus og jeg har styrt med de to siste dagene. Dere har stilt spørsmålene, jeg har plukket ut noen av dem og Magnus har svart. For å være ærlig så endte vi faktisk opp med å filme alt på nytt i dag. Vi eier ikke kunnskap om redigeringsprogrammer noen av oss, så vi ble rett og slett bare nødt til å filme alt om igjen og prøve å ikke si noe feil. Hehe! Videoen under er dermed helt uredigert og på ca 15 minutter. De første åtte minuttene svarer Magnus på spørsmålene dere har stilt ham. De neste åtte viser han tre enkle, men effektive øvelser med kettlebells, noen gode uttøyningsøvelser, og litt mageøvelser for oss som trener hjemme på stuegulvet! Helt til slutt gjør jeg et forsøk på å forklare hvordan man riktig skal utføre knebøy. Høhø!Dere får se videoen og finne ut hvordan det gikk..

Ellers har vi mellom all filmingen selvfølgelig også fått til litt trening. I går gikk det en del i clean and jerk, snatch og overhead squat, og i dag fikk vi blant annet kjørt litt mageøvelser sammen. Vi kjørte 10 runder med tre ulike mageøvelser, blant annet begge øvelsene som Magnus viser i videoen under her. Disse må dere bare prøve ut hjemme jenter. Supereffektive for kjernemuskulaturen!Håper dere liker videoen! Har dere noen kommentarer til Magnus svar, eller nye spørsmål så må dere gjerne spørre Magnus selv på hans blogg! Han er selvfølgelig mye flinkere enn meg, og svarer dere helt sikkert med glede. Bloggen hans finner dere HER.

Antrekk - 140514Tjo hei! Jeg håper dere har kost dere minst halvparten så mye som det jeg har i dag. Jonas og jeg kom akkurat hjem fra en aldri så liten antrekksshoot ute i solen og det var en fryd å posere i en slik temperatur. Hehe, når ikke engang fotografen klager utålmodig, da er det jammen deilig å være ute. Nå skal jeg bare se å få unnagjort litt bloggarbeid før jeg tar med meg Bella og drar på besøk til Kristinemor. Vi sa jo at vi skulle bli flinkere til å gå på tur sammen i ukedagene også. Vel, nå er det onsdag og jentene skal ut og traske i Ravndalen. KOS!


Skjørt og topp fra Vero Moda, Sko fra Bianco, Marc Jacobs klokke, Briller fra Bikbok, Veske fra Modekungen
Min aller siste varetellingWæææ! I natt hadde jeg min aller siste varetelling med Vero Moda jentene. Vanlige mennesker ville kanskje ha jublet ettersom varetellinger vanligvis er det kjipeste som finnes, men dere vet jo hvor hyggelig jeg synes disse kveldene er. Vi får samlet nesten alle VM jentene, telt varer, spist godteri, snakket jentesnakk og ledd.. MYE. At jeg hadde min siste varetelling skyldes at jeg har sagt opp min stilling hos Vero Moda. <3 Huff, blir helt rar av å tenke på det, men som dere vet så skal frøkna både være student og blogger på heltid den kommende høsten og dette + deltidsstilling på Vero Moda, det går bare ikke. Dessuten så har jeg lyst til å ha sommerferien ledig til å kunne reise å være med på hva enn jeg får lyst til. I sommer skal det fokuseres på blogg og bare blogg. <3

Vel, og litt reising, soling, bading, trening og kos! Jonas kommer også til å ha fri hele sommerferien, så i juli måned håper jeg på mye sol så vi kan dra på stranda, bade, spise norske jordbær og ligge på latsiden hele dagen. Hihi, en hel måned med "gjør hva pokker du vil" kommer nok til å smake godt rett før studiene starter. Slik luksus er det ikke alle som har muligheten til å ha, så den skal nytes!Hvordan er det mulig å ikke bli glad i disse jentene? Bare se på dem! Haha. Etter to år på Vero Moda, takker jeg for meg. Jeg er evig takknemlig for å ha fått jobbe på en så fin arbeidsplass med så fine medarbeidere og så fine sjefer. Hos oss er absolutt alle blitt gode venninner, og baksnakking, drama eller krangling forekommer bare ikke. Den jenta som får ta over min plass, er jammen ei heldig ei!

Jeg har enda en måned igjen på VM, men jeg følte for å dele nyheten med dere nå.
Videobloggen er forresten klar, og vil bli publisert i løpet av dagen. Wihuu <3

Antrekk - 130514Denne dagen startet på verst tenkelig mulig måte.. Det vil si: Jeg kjørte ned naboens bil. Hurra, jeg kan ikke lengre skryte på meg at jeg aldri har påført bilen så mye som en eneste skramme. Det verste er at det første som poppet opp i hodet mitt da bilen traff naboens var "FML, nå kommer jeg for sent på trening". Bilen jeg kjørte på sto parkert tom, rett bak meg så jeg visste vel og merke at det ikke satte mennesker i den. Heldigvis tok bileieren det med et smil. Det ville jeg også ha gjort om bilen min allerede hadde tretten bulker fra før av. Hehe. Det er tross alt ikke hun som skal betale for skadene på to biler. Nok om det! <3 Over til den hyggelige delen av dagen.

Jeg møtte Magnus rett over 13.00 og da var det tid for filming av video-spørrerunde! I hele fire timer holdt vi på med videopptak og redigering til dere. Ferdige ble vi heller ikke, så i morgen er det på an igjen til vi endelig har sluttresultatet som skal ut på bloggen. Wuhuu! Vi er ikke akkurat eksperter på redigeringsprogrammer noen av oss, så det tar litt tid, men det skal bli så bra til slutt at!Dagens antrekk får dere her. Endelig kom solen på besøk igjen! Det må ha vært halvannen uke siden forrige antrekksinnlegg nå. Jeg kan jo ikke fordra å knipse bilder utendørs uten sol! Bildene blir bare så mye mer stemningsfulle når den er tilstede.


Kjole fra Mango, Sko fra ukjent butikk i Mexico, Daniel Wellington klokkeNå skal jeg av gårde på varetelling med Vero Moda jentene!
Jeg håper det står bra til med dere alle sammen. Ha en fin kveld. <3

Ukens juice: Grønt er skjøntGoood kveld! Jeg er i live til dere som alltid blir bekymret når det går så mange timer mellom blogginnleggene. Hehe, jeg har bare vært på jobb i åtte og en halv time. Noen dager blir mer hektiske enn andre og da går det gjerne litt tid mellom innleggene mine, men de kommer ihvertfall. <3 Alltid. Jeg rekker ikke så mye i kveld, men jeg har i det minste lyst til å dele ukens "juiceoppskrift" med dere.

Det er så lenge siden sist! Denne mandagsmorgenen prøvde jeg meg faktisk på en grønn variant! Jeg klarer ikke engang tanken på disse supersunne juicene med stangselleri, ingefær and so on, så jeg må bytte ut de sunneste grønnsakene med noe godsmakende frukt i stedet. Jeg lager meg da ikke juice for å drikke den mens jeg holder for nesen! Alt som skal ned i min mage må smake godt, og kombinasjonen av sitron, eple og kiwi har aldri slått feil. Heller ikke sammen med to håndfuller spinat og agurk. NAM sier jeg bare.Du trenger: 1. 1/4 agurk 2. 2 kiwi 3. En halv sitron 4. En pose babyspinat/2 store håndfuller 5. 2 eplerSlik gjør du:
1. Skrell det som eventuelt må skrelles (i mitt tilfelle sitron), og press i vei!Perfekt til å ta bort søtsuget er det også. <3 Oppskriften holder bare til et stort glass, så husk å doble oppskriften om dere vil lage flere glass. Dette + nyeste utgave av "Det Nye" koste jeg meg altså med rett før jeg dro på jobb. Viktig å slappe litt av før arbeidsdagen starter. Det er på langt nær min sterkeste side, men heldigvis tar Jonas ansvar når jeg er på mitt verste. Hoho. Jeg innbiller meg at jeg har fryktelig mye å gjøre hele tiden og har derfor en tendens til å fly litt for mye rundt. <3 Skal.Rekke.Ditt.Før.Datt.. Noen som kjenner seg igjen?

Nei, jeg slutter av. Skal ikke skravle hull i hode på dere halv tolv om kvelden!
Dere får sove godt og drømme søtt. Jeg har litt kommentarsvaring å kose meg med <3

Søndagen tok en helomvending

Alright! Den avslappende søndagen ble til slutt alt annet enn avslappende. Jeg hadde så dårlig samvittighet for å ikke ha fått treningsøkten min at jeg klokken 22.00 tok på joggeskoene og løp. I 45 hele minutt innbilte jeg meg at jeg var Forrest Gump, før jeg slang meg på stuegulvet, tok 100 situps, 50 armhevninger (med brystet i bakken MAGNUS!) og 60 knebøy. (Ikke helt sammenhengende vel og merke). Fy så bra jeg følte meg etterpå. Jeg kom ut fra dusjen så sent som halv tolv, men var lys våken så da bestemte jeg meg for å begynne på prosjekt "rydde baderomsgulvet for klær". Jeg vet ikke hva som går av meg om dagen, men energinivået er det ihvertfall ingenting å si på. Tidligere på dagen hadde jeg til og med fått unnagjort tidenes vårrengjøring av klesskapet. Jeg fikk nemlig for meg at jeg måtte vaske innsiden av skapet mitt, så da var det bare å flytte alle skoene ut i stuen. Heh! Det ble i grunn en økt det også.Gir meg selv en klapp på skuldra jeg. Er ikke det vel fortjent? Denne mandagsmorgenen har gått til planlegging og bildeknipsing av blogginnlegg, og nå drar jeg snart av gårde på jobb! Jeg blir på Vero Moda helt til ni i kveld, så i dag blir det ikke mye pctid på denne frøkna, men jeg tar igjen alt av kommentarsvaring så fort jeg er hjemme vet dere. <3 Dere får ha en god start på den nye uken!

Søndagstur i duskregnHvordan kan man la være å trekke på smilebåndene av et slikt bilde? Jeg ville nesten drepe meg av latter da jeg så gjennom disse bildene. Tror aldri jeg har sett noe så nusselig i mitt liv. Kristine og jeg tok i ettermiddag med oss hver vår hund på tur i duskregnet. Bella var som vanlig ikke særlig fornøyd med å måtte være med, men hun kom seg gjennom denne turen også. Lille, fisefine pingla mi. Dyreelskere som vi er, måtte vi selvfølgelig ta turen gjennom skog og mark til Holte gård hvor det om dagen er rene zooen. Det krydde av både høner, geiter, kaninunger og kattunger. Jeg blir jo som et barn i slike omstendigheter.. Må kose og klappe på alt som er. <3

Hundene oppførte seg eksemplarisk, og vi koste oss med både jenteprat og latter. Slike turer MÅ vi bli flinkere til å dra på. Ikke bare om søndagene, men i ukedagene også. Å få kommet seg ut i frisk luft gjør bare noe med humøret. Det slår aldri feil, uansett vær! Et fint, lite bildedryss fra turen vår. <3
Jeg kunne ikke bedt om en bedre søndag!

Love is in the air..

I går var en sånn kveld.. Kjærestekveld med Bella, wok, jordbær, og vaniljekesam. Helt perfekt. Jeg sto for middagen og Jonas sto for desserten. (La jordbærene i en skål og tok lokket av kesamen).  Hehe, han var så flink! På tven snurret vi komedie, og da den tok slutt snurret vi enda en. Jeg sovnet riktig nok i den siste, men det var superhyggelig så lenge det varte! For en fin og avslappende kveld. <3
Akkurat hva jeg trengte! <3 Har dere fått en fin søndag så langt? Jeg skulle egentlig ha vært på fellestreningen i Narviga, men leggene mine sier bare NEI. Jeg trodde stølheten skulle bli bedre og bedre for hver dag som gikk? Hah! Ikke i dette tilfelle! Tanken på å løpe, hoppe, eller ta utfall gjorde at jeg sto over denne søndagen. *Skamme seg*. -MEN jeg skal i det minste våge meg ut på søndagstur med Kristinemor og hundene. Kjenner leggmusklene (det som er av dem) stivne fullstendig til bare av å sitte i stille i 10 minutt, så noe må jeg finne på! Det er ikke bare bare å bli sprek hører dere. Haha, ønsker dere alle sammen en herlig søndag. Vi skrives mer senere.

Love is in the air.. <3

Tren hjemme med Abilica circle app

Husker dere denne treningsappen som jeg fortalte om for rundt tre måneder siden? "Abilica circle app". Dere som lastet den ned, har dere vært flinke til å ta den i bruk under treningsøktene deres? Den er jo helt genial. Man kan sette sammen sine egne treningsprogram ved å bruke alle de forskjellige øvelsene som ligger der inne. Skulle det være en øvelse som du aldri har gjort før så er det bare å klikke på videosnutten som beskriver hvordan den utføres. Da dukker det opp en personlig trener som både viser og forklarer nøyaktig hvordan det skal gjøres. Selv har jeg ikke bare laget meg et, men hele fire forskjellige program. Jeg liker som tidligere nevnt å variere! Disse ulike Abilica circle app programmene prøver jeg å følge minst èn gang i uken nå som jeg har to PT timer og en fellestrening utenom.

Nå er jeg så heldig å ha både Abilica fitnessball, yogamatte, exertube og triovekter. Derfor inneholder omtrent alle øvelsene jeg gjør minst et av disse apparatene. Stort sett går det i ulike varianter burpees, plankeøvelsen, pushups, situps, ulike varianter squats, og utfall med og uten triovekter. Jeg gjør gjerne så mange repetisjoner som jeg bare klarer i 60 sekund før jeg hopper over til neste øvelse og gjør det samme der. Slik holder jeg på i 10-15 minutt før jeg hviler og starter på en ny runde. Skulle det være noen øvelser som jeg helt har glemt hvordan utføres så snurrer jeg videosnutten og får det forklart en gang til. Det blir ikke stort bedre enn det!Alle øvelsene som befinner seg i "Abilica circle appen" kan utføres både hjemme på stuegulvet og ute i hagen. Har dere verken vekter, medisinball, fitnessball, eller en exertube hjemme så kan dere nå få kjøpt akkurat det samme fargerike utstyret som jeg har HER. Apparatene er pene å se på, de koster ikke all verdens, også kommer de så vanvittig godt med under hjemmetreningen!

Abilica circle appen kan lastes ned helt gratis i App Store eller Google Play.
Hele utvalget av treningsapparater fra Abilica Women serien finner dere HER.

        Annonse

[Alt-Text]

Marthe tipser: Brokkolisuppe

Oh yes.. Det er lørdag, og hva tror dere jeg tygger på? Verdens sunneste brokkolisuppe. Sånn blir lørdagene nå fremover! Hehe, nei jeg bare tuller. Jeg fikk bare så fryktelig lyst til å lage meg noe ordentlig godt før jobb i dag, og ettersom resultatet ble så bra, tenkte jeg å dele oppskriften videre med dere. Det er nok den hjemmelagde blomkålsuppen som fremdeles står øverst på favorittlisten, men denne varianten var slett ikke dum den heller. Den smakte bare litt... sunnere. Kanskje fordi den verken inneholder fløte eller bacon?

Høhø! Håper dere har hatt en strålende lørdag så langt. Jeg kom akkurat hjem fra jobb og har nå store planer om å lage oss en ordentlig god middag. Er det en ting jeg skal gjøre denne lørdagskvelden så er det å slappe av. Kunne jeg har sykemeldt meg fra jobb for stive leggmuskler, så ville jeg ha gjort det i dag. Jeg har aldri opplevd maken. Det må være all tauhoppingen fra torsdagen! Gud..Du trenger: 1. En brokkoli 2. Krutonger 3. En løk 4. 2 hvitløksbåter 5. En liten purre 6. En rotpersille 7. 10 dl vann 8. En grønnsaksbuljong 9. 1 ss smør 10. Salt/pepper

 
  

Slik gjør du:
1. Start med å grovhakke løk, hvitløk, purre og brokkoli. Skrell rotpersillen og hakk også denne i mindre biter.
2. Hell alle grønnsakene i en kjele med en spiseskje smør. Stek det i kjelen kun i et par minutter.
3. Mål opp 10 dl vann og hell det i kjelen med grønnsaker. Hiv også oppi en grønnsaksbuljong.
4. La det hele stå og småkoke i 10 minutt, til grønnsakene er blitt møre.
5. Mos alt sammen med en moser og krydre med salt og pepper for mer smak. 

Server gjerne med krutonger eller litt ristet brød på toppen! <3
Så det godt ut? Oppskriften på blomkålsuppen min finner dere HER

Klarer vi 14 000 følgere?God morgen og hei lørdag! Har dere fått en fin start på helgen? Jeg tilbrakte hele fredagskvelden på jobb, men herlighet så moro jeg hadde det. Nattåpent + 25% på hele butikken = Ville tilstander! Jeg kom meg ikke hjem før kvart på et i natt og da var det bare å hoppe rett i bingen. Nå skal jeg snart av gårde på jobb igjen, men jeg ville innom for å ønske dere en fin morgen først. -Og kanskje har jeg forhåndsskrevet noe til litt senere også? Hvem vet? Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på forrige innlegg forresten. Det er så hyggelig å skrive slike innlegg når de blir så satt pris på. Dere er herlige. <3 Alle kommentarer skal nå være besvart!Vi nærmer oss 14 000 følgere på instagram! I skrivende stund har jeg 13 811. Det er slett ikke verst! Klarer vi 14K i løpet av dagen? Det ville vært superstas! Under og over her får dere mine siste "insta updates". Nå har jeg ikke hatt mobil på halvannen uke, men jeg har lurt meg til å publisere noen bilder gjennom Jonas sin et par ganger daglig.. Ellers har jeg funnet ut at jeg må følge litt flere profiler selv! Har dere noen gode tips til instakontoer med inspirasjon til mat, mote, trening, reising og tja.. Dere vet hva jeg liker.. Så hyl ut i kommentarfeltet under her. Halve årsaken til at jeg har instagram er jo for å bli inspirert! Jeg trenger min daglige dose inspirasjon. <3Follow me on instagram: Marthekborge
Nå må dere ha en alle tiders lørdag så skrives vi senere!

15 ting du ikke visste om meg1. Jeg våkner skummelt ofte omtrent et minutt før morgenalarmen min ringer. Dette skjer så ofte at jeg begynner å lure på om jeg har en sjette sans. Dette skjedde senest i dag tidlig og det er virkelig bare snakk om minuttet før alarmen ringer. Hvordan vet hodet mitt at det skal våkne på dette viset? Alarmen kan stå på både 07.00, 08.00 og 09.00. Jeg våkner gjerne et minutt før den ringer uansett.

2. Jeg elsker overlevelsesdokumentarer om mennesker som har hatt "nær døden opplevelser". Enten de nesten har blitt spist av en hai, har overlevd et løveangrep eller et slangebitt. Det er ikke så ofte jeg finner disse tvprogrammene, men når jeg først treffer på et så beveger jeg meg ikke av flekken. Jeg leste også en bok kalt "Den dagen jeg døde" da jeg var rundt 14 år gammel og dette er fremdeles en av mine favorittbøker i dag. Den remser opp en rekke historier om mennesker som egentlig ikke skulle ha vært i live. Wuhuuu!3. Når jeg blir bilsyk så ser jeg ut i luften og tenker på delfiner og sjø. Ikke spør.. Det er det eneste som hjelper.

4. Jeg er paranoid når jeg kjører bil. Jeg ser mer i speilene enn på veien foran meg. Bilen bak er ALLTID sivilpoliti. Skulle tro jeg var en kriminell som alltid kjørte over fartsgrensen. Det er jeg altså ikke. Jeg har heldigvis aldri fått en fartsbot. Bare parkeringsbøter..

5. Blunkefjes er en sur smiley. Jeg bruker den ikke med mindre jeg er irritert.. Nei, jeg bruker den aldri.

6. Jeg blir fort glad i mennesker og hater å ta farvel. Jeg ville dø av sorg da jeg skulle dra hjem fra Zimbabwe etter å ha vært der helt alene som frivillig i 2 uker. Jeg ble så glad i alle de ansatte at jeg gråt over den kommende hjemreisen allerede en uke i forveien.7. Jeg er en danseløve på byen. Så lenge jeg ikke er klin edru så er jeg aldri vanskelig å be!

8. Jeg blir fryktelig fort distrahert. Har jeg en kjedelig mail å besvare så finner jeg alltid på noe "viktigere" å gjøre. Som å sjekke facebook, instagram eller kommentarfeltene på bloggen. Slik er det vel med oss alle? Har vi en kjip skoleoppgave så blir plutselig til og med rengjøring mer interessant. Alt som er kjedelig blir gjort i siste liten. Betale regninger går også under denne kategorien.

9. Er det noe jeg ikke kan fordra så må det være insekter, sting, kaffe, stress og kjepphøye, sure, utakknemlig mennesker. Hvorfor finnes det egentlig? What's the point? Kan ikke alle bare være glade? Og hva er seriøst vitsen med sting? Eller hold som noen kaller det.

10. Jeg har en greie for Petter Northug og Jon Carew. Jeg vet.. To helt forskjellige typer mannfolk.

11. Jeg bryr meg alt for mye om været. Det påvirker hverdagen min så til de grader! Får vi sol og plussgrader på gradstokken så hviner jeg av glede. Jeg blir virkelig oppiktig sjeleglad. Dere har kanskje merket det på blogginnleggene mine også? Får vi regn så må jeg alltid fortelle Jonas hvor dumt og lite nødvendig det er. Høhø. Jeg er virkelig en sommerperson, men alt annet enn regnvær er bra vær.

 12. Jeg elsker å ha det ryddig rundt meg. Det er bare så synd at jeg aldri har det.

13. Jeg smiler stort sett hele tiden, men jeg ler bare når noe er morsomt. Jeg elsker å le så det gjør vondt, og derfor setter jeg uendelig stor pris på mennesker som sier morsomme ting. Jeg liker mennesker som er morsomme uten å prøve. Folk som er morsomme uten å vite det selv. Gir det mening? Pappa Lars er en av disse menneskene. Jeg kan le av den mannen hele dagen..14. Jeg leser mange blogger i løpet av en uke, men disse MÅ jeg innom hver eneste dag: 1. www.fotballfrue.no 2. www.angelicablick.se 3. www.kenzas.se 4. www.kristinaandersen.no 5. www.livingdoll.no 6. www.nettenestea.com 7. www.leneorvik.no

15. 2012 må ha vært mitt livs beste år. Jeg var i Egypt, Mexico, Palmanova, Sør Afrika, Hellas og Zimbabwe på et og samme år. Jeg brukte en liten formue på reising, men det var virkelig verdt det. Jeg trengte en god pause etter 13 år med skole. Alle fortjener et slikt opplevelsesrikt år. <3 Å reise er virkelig det beste som finnes. Jeg skulle ønske jeg satte meg på et fly mye, mye oftere. Dere som har fulgt meg i tre år nå.. Lærte dere noe nytt? Hihi. <3
Det er jammen ikke lett å skulle komme på noe dere ikke allerede vet!

       Alt av kommentarsvaring tar jeg igjen sent i kveld. Nå drar jeg på jobb!

Let's talk about hair!

God formiddag kjære, gode blogglesere! Først og fremst vil jeg bare skryte litt av dere. Så flinke dere er til å komme med spørsmål! Det er allerede blitt lagt igjen en god del kommentarer under forrige blogginnlegg, og det er alle tiders å se! Gleder meg til å plukke ut de aller beste og lage en hyggelig, liten video til dere. <3 Er det noe bloggen trenger mer av så er det nettopp dette.Over til det dagens første innlegg skal dreie seg om! Jeg får utallige spørsmål om hvordan jeg steller håret mitt. Spesielt etter gårsdagens "What to wear" innlegg hvor jeg for engangs skyld viste håret mitt rett. Mange lurer på om jeg retter det og mange vil vite hvilke produkter jeg har i før rettingen. Her kommer svaret: Jeg retter ikke håret og jeg bruker ingen spesielle produkter for å få det slik som på bildet under til venstre. Håret mitt er bare sånn. Det er naturlig rett, og det er visst Hairtalk tapeextentionet mitt også. I hvert fall nesten! Det eneste jeg har gjort for å få det slik er å vaske det med shampoo, balsam og kur, for så å føne det med hårføner etterpå. Mer triks og fanteri har jeg ikke på den fronten! -Men jeg foretrekker å krølle håret, enten jeg skal ha det opp eller ned. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er vel bare slik. Har man rett hår så vil man ha krøller. Har man krøller så retter man ha rett. Favorittfrisyren min tror jeg vi alle vet hvordan ser ut.. Jeg har sikkert fått over hundre spørsmål om jeg kan vise hvordan jeg lager den. Her kommer endelig innlegget. Marthe har fått fingeren ut! Hihi, håper dere forstår fremgangsmåten ved hjelp av å titte på bildecollagen under her.


Slik gjør du:
1. Lag midtskill, og krøll hele håret med en krøllstav. Surr en og en hårdel rundt staven og hold i noen sekund til du har laget en krøll.
2. Du kan bruke hvilken som helst krøllstav. Frisyren blir like fin med store krøller som med små (slik som jeg har her).
3. Når hele håret er krøllet vil du muligens se ut som en puddel. You don't want that! Så start med å lage sideskill på en av sidene.
4. Gre håret litt akkurat i toppen slik at du får roet ned noen av krøllene. Du vil ikke gre de helt ut så vær forsiktig med børsten.
5. Ta tak i en liten hårdel helt fremst ved ansiktet på den siden du har sideskillen og surr hårdelen som vist på bildene over.
6. Trekk den surrede hårdelen bakover og fest med et par lusespenner. Spray også gjerne med litt hårspray!
7. Helt til slutt legger du alt det krøllede håret på den ene siden, børster krøllene om det trengs og sprayer med litt hårspray.

Jeg bruker Mast krøllstaven fra Makestyle. Mast VOL 1, ikke 2.
Håper innlegget falt i smak. Jeg vet at dere får dette til! <3

Videoblogg og spørrerunde!Er ikke Magnus blitt flink? Synes han gjør en riktig så god jobb som fotograf om dagen! Og for all del som modell også.. I dag fikk vi faktisk trent litt sammen. Magnus må jo ha sin daglige økt han også, så hvorfor ikke ta den sammen? Etter en 10 minutters oppvarming med hoppetau, var det duket for en runde AMRAP. "As many rounds as possible". På 22 minutter skulle vi gjennomføre fire forskjellige øvelser med 5,6,7 og 8 repetisjoner. Jeg fikk æren av å starte og da min runde var gjennomført, startet Magnus på sin. Slik holdt vi på til vi begge hadde gjennomført 9 runder hver, 22 minutter senere. Flinke? Jeg følte meg ihvertfall superflink. Hehe!Øvelsene som sto på tavlen denne torsdagen var "Ring rows, Kettlebell swings, Kettlebells cleans, og Ab mat sit-ups". Har dere lyst til å se meg utføre de fire forskjellige øvelsene så har Magnus nå lagt ut en aldri så liten videosnutt av meg i action på bloggen sin! Det er jo ikke så ofte jeg publiserer noe video av meg selv, så vi tenkte kanskje at det kunne være moro å gjøre slikt litt oftere fremover!Faktisk så tenkte vi å allerede nå kjøre i gang en spørsmålsrunde her på bloggen! Har dere noen spørsmål angående trening, kosthold, crossfit eller hva enn det måtte være, så sleng gjerne igjen en kommentar under her. Jeg kommer til å plukke ut de beste spørsmålene og stille Magnus dem på.... Wait for it.... VIDEOBLOGG! Haha, åjada. Dere skal endelig få høre stemmen min. Jeg lover å snakke litt jeg også! Her har dere muligheten til å stille min personlige trener om hva enn dere måtte ønske innenfor trening. Grip muligheten og få noen gode tips. Magnus er så flink! Jeg har ikke engang vært kunden hans i en måned, men jeg har allerede lært så mye både innen trening og kosthold. Den mannen kan sakene sine sier jeg bare. Bruk ham for alt han er verdt!Videosnutten av meg i action under dagens økt ser dere HER
Nå vil jeg ha noen gode spørsmål fra dere! Kjør på  <3

Balsamicomarinerte jordbærHold dere fast, for her kommer tidenes dessertoppskrift. Dette kan kanskje være et godt tips til dere som skal ha gjester på 17. mai og som ikke helt vet hva dere skal servere enda. Sommeren nærmer seg og hva smaker vel da bedre enn friske bær? Norske jordbær smaker ofte best alene, men det er dessverre ikke mange ukene man får nyte denne luksusvaren. Store deler av året må man nøye seg med de utenlandske bærene, og da liker jeg å marinere dem litt! Tilsette litt godsmak.. <3 I dag prøvde jeg meg på noen balsamicomarinerte jordbær toppet med mascarponekrem. Jeg smakte dette for første gang da Cathrine og jeg var i Oslo for noen uker siden, og bestemte meg der og da for at dette var noe jeg skulle prøve meg på da jeg kom hjem. Himmel og hav så godt det var.

Jeg falt virkelig pladask for denne desserten, og ble derfor superglad da jeg fikk smakene til å treffe perfekt her hjemme også. Jeg trodde ikke jeg likte balsamicoeddik jeg, men sammen med jordbær, sukker og mascarponekrem kan vel ingenting slå feil..Du trenger:
1.
En kurv jordbær 2. 5 ss balsamicoeddik 3. 3 ss sukker 4. 1 dl kremfløte 5. En vaniljestang 6. 125 g mascarpone kremost 7. En lime

Slik gjør du:
1. Kutt jordbærene i mindre biter og hell de over i en skål. Strø over 3 ss sukker og 5 ss balsamicoeddik.
2. Pisk krem av 125g mascarpone kremost, 1 dl kremfløte, litt sukker, saften av en halv lime og frøene fra en vaniljestang.
3. La jordbærene stå i kjøleskapet og marineres et par timer før servering. Server i glass med litt mascarponekrem på toppen!

Har dere smakt dette? Hvis ikke, lag det en dag! Det blir jo ikke enklere <3

What to wear....... a girl's everyday question.Morn, morn! Her er det ihvertfall en stykk jente som har stått opp på riktig ben. Jeg la meg klokken tolv i går kveld og var lys våken da klokken slo 07.00. -Så da var det bare å starte dagen en time før vekkerklokken skulle ringe. Jeg hadde store planer om å ha en supereffektiv morgen, men slik ble det altså ikke. Vel, noe fornuftig har jeg fått gjort, men jeg har som vanlig brukt aaalt for lang tid på å finne ut hva jeg skal gå med. Noen som kjenner seg igjen? For å være ærlig så har jeg enda ikke funnet det ut, men nå må jeg bare forskyve problemstillingen for hvert øyeblikk skal jeg spise frokost, hoppe i treningsklærene og fly avgårde på ukens andre PT time!Ville i grunn bare innom for å ønske dere en sprek torsdag! -Og sørge for at dagens første oppdatering ikke kom så sent som i går. Jeg har hatt en fryktelig dårlig rutine på blogginnleggene mine de siste dagene, men nå er det slutt på det! <3 I'm back.

Vi skrives mye mer senere i dag. Have a great day!

DIY - Body Chain

Nå blir det en litt sen siste update på dere! Jeg har bare så lyst til å gi dere en smakebit på hva jeg drev med denne morgenen. Jeg skrev tidligere at morgentimene bare forsvant fra meg.. Årsaken til dette var et DIY prosjekt som opptok all min tid. Jeg knipset seriøst 300 steg for steg bilder til dere. Det var så ufattelig vanskelig å knipse bilder som kunne beskrive nøyaktig hva jeg gjorde. Hehe!

Resultatet ser dere på bildene under her, men denne gang tror jeg bare at jeg lenker til en DIY - Body Chain video på youtube for fremgangsmåte. Det finnes en rekke gode videosnutter som godt beskriver hvordan man kan lage seg et kroppssmykke på egenhånd. Jeg kan heller fortelle hvor dere får kjøpt utstyret. -Så får dere titte på videoen og se om dere får lyst til å lage noe lignende selv!

Jeg har eid et kroppssmykke i mitt liv og det kjøpte jeg på www.nastygal.com for rundt to år siden. Den sommeren smykke kom i posten, bodde jeg nærmest i det. Det piffet liksom opp ethvert antrekk.. Helt til jeg mistet det. Hehe. Siden har jeg ikke funnet noe som har falt i smak, og derfor bestemte jeg meg i dag for å prøve å lage meg et selv! Et enkelt, men veldig pent lite "body chain".

Vi kaller det body Chain! Det høres mye mer eksklusivt ut. Hihi. Alt jeg har brukt til dette DIY prosjektet fant jeg på Panduro hobbybutikk. Jeg kjøpte tre sølvkjeder på 1 meter per kjede, en pakke miniringer til å feste kjedene sammen i, og en "tang?" til å klippe kjedene i to med + åpne og lukke miniringene. Denne tangen kunne jeg nok fint vært foruten. Har dere en saks så er det perfekt!Et body chain kan brukes til så mangt.. Hiv det over en kjole, eller ha det over en plain genser. Plutselig har du et antrekk som bærer litt særpreg! Noen liker også å bruke disse smykkene til bikinien. Jeg prøvde dette ut selv i dag, men fikk ikke helt  "aha-opplevelsen". Selv foretrekker jeg å bruke det til hverdags, gjerne over en lys blondekjole eller til et antrekk som mangler det lille ekstra.HER finner dere en fin video av hvordan lage sitt eget body chain.
Har noen av dere prøvd å lage noe lignende selv? Det er slett ikke vanskelig!

She got her nails doneJeg synes jeg hører bestemors stemme nå. "Det har skjedd na någe!! Hu har isje blogga i heile dag!". Du kan ta det helt med ro gamlemor <3 Morgenen forsvant bare fra meg denne onsdagen. Plutselig var klokken blitt halv to og det var på tide å dra av gårde til Minste Auds for negltimen min. Der ble jeg sittende i et par timer for å bli dullet med samtidig som jeg skravlet med flinke Anita. Planen var egentlig å gå for fransk manikyr denne gang, men jeg ombestemte meg som alltid i siste liten, og gikk for kritthvit i stede.

Ble det ikke fint? Jeg kan ikke annet enn å glise fra øre til øre. Jeg har vel mildt sagt blitt avhengig av Anita sine gelènegler. Det er en stund siden de forrige ramlet av og i mellomtiden har jeg brukt H&M sine franske løsnegler. De ser alvorlig talt ikke UT på fingrene! Jeg kan ikke tro at jeg syntes dette var pent før. Man ser jo at neglene er falske på en kilometers avstand. Fysj! Nei, nå klarer jeg meg ikke uten Anitas hjelp. Igjen, tusen takk for noen nydelige negler. Jeg er så glad for at jeg nå skal være fingerfin i 4-5 nye uker fremover.Anita er herlig. Hun er en av de få damene som virkelig får meg til å le. Hun snakker engelsk, men hun forstår også veldig mye norsk så samtalene våre går på halvt norsk og halvt engelsk. Passer meg midt i blinken ettersom ordforrådet mitt ikke er all verdens å skryte av.Har dere lyst til å freshe opp neglene like før 17. mai?
Ring 38024700 for bestiling hos Anita på Auds minste i Frisørhuset.

        Min behandling er sponset

New in: Summerdresses

 
Kjenner jeg gruer meg litt til å treffe Geir igjen nå ja.. Har gått en smule bananas på shoppingfronten den siste tiden.. Sommergarderoben må handles inn da vet dere! Er sikker på at Geir har full forståelse for dette. Høhø! Han pleier i hvert fall å nikke pent og si "jeg forstår" når han ser på bankkontoen min og finner Brun og blid som en lang rekke av utgifter nedover. Brunfarge må man også ha! Hallo i luken.. Nytter ikke å se ut som et levende lik når solen skinner og kjolen skal frem igjen!Dere har kanskje skjønt det alt, men frøkna tok seg en 40 minutters shoppingrunde etter jobb i dag. Det var ikke få ting som fikk bli med hjem heller. Undertøyskuffen måtte fornyes, og noen nye sommerkjoler måtte få bli med hjem sammen med litt nytt, lyst vårtøy. Den sorte kjolen som dere ser på bildene over her ble kanskje min nye storfavoritt. Aldri sett maken til lekkerbisk av en kjole! Den satte som klistret på kroppen! Ofte synes jeg kjolene ser litt "tacky" ut når de sitter så tett til kroppen, men denne var bare superelegant! Skal vise dere den med bedre bilder så fort vi har fått tilbake sommervarmen i Kristiansand. Den var virkelig helt perfekt. 
Topper og skjørt fra Gina Tricot

Denne søte lille saken forelsket jeg meg også fullstendig i!
299 kroner fra Mango.. Nydelig til varme sommerdager. <3

My latest faves - Har du en favoritt?God morgen! Håper dere har sovet godt. Jeg hadde vekkerklokken på "supertidlig" for å få unnagjort litt skrivearbeid på morgenkvisten i dag, og nå tenkte jeg å dele mine siste antrekk med dere i et aldri så lite bildedryss. Været har vært fantastisk de siste to ukene, men nå ser det ut til å ha snudd, så nyt disse sommerslige bildene av antrekk i form av sommerkjoler, shortser og skjørt. Fremover vil jeg nok ikke bli å se i noe av det. Krysser bare fingre og tær for at finværet i det minste kommer tilbake til 17.mai. Da.Vil.Vi.Ha.Sol!

Husker dere da jeg fortalte at jeg glemte mobilladeren hos frisøren forrige mandag? Vel, jeg fant en måte å lade mobilen på til slutt, men det gikk altså fire dager før jeg i det hele tatt fikk skrudd mobilen på, og da jeg endelig fikk gjort det, husket jeg ikke engang min egen pin kode. Tror dere jeg har kontroll på papirer som viktige koder står på? Selvfølgelig har jeg ikke det. Kommunikasjonen mellom meg og mine nærmeste har altså den siste uken foregått på facebook, og da facebook også begynte å streike i går kveld visste jeg ikke riktig hvor jeg skulle gjøre av meg. Haha! Snart må jeg vel kontaktes på den gode, gamle måten.. Via brev i posten. <3

Har dere noe spennende på planen for denne tirsdagen? Jeg skal avgårde på jobb om en liten time, men jeg har en kort vakt på bare fire små timer så jeg er nok hjemme igjen før jeg vet ordet av det, og da skrives vi mer vet dere! Ville bare ønske dere en fin dag!Det var mine siste antrekk! Got yourself a favorite?
Vi skrives igjen når jeg er hjemme fra jobb. Have a lovley tuesday!

Vinn PT time med Magnus!Tjo hei! Da var det på høy tid å dele litt bilder fra ukens første PT time med dere. Jeg møtte Magnus halv elleve i dag tidlig og trente ferdig til halv tolv. Så herlig å få unnagjort en god treningsøkt og fremdeles ha hele dagen foran meg! Økten startet med litt uttøyning av armpartiet ettersom vi skulle fokusere en del på clean&jerk-øving med denne 20 kilos stangen. Manneøvelsen som ikke lengre bare er for mannfolk! Jammen ble jeg riktig så flink etterhvert også. Øvelse gjør mester! Stangen jeg beskrev som halve kroppsvekten min forrige uke, føltes nesten som en blomsterpotte i dag! Alt dreier seg visst om teknikk og for å få teknikken på plass, må man øve.Etterhvert som jeg begynte å få dette litt bedre til, satte Magnus opp en 12 minutters økt til meg i sin kjente, intensive stil..

Clean&Jerks.. Pull-ups... Push-ups... REPEAT. Jeg fikk i oppgave å ta en av hver øvelse i første runde, og deretter en ekstra repetisjon for hver nye runde. Rundene skulle gå uten pause i 12 minutt og målet var selvfølgelig å klare flest mulig runder og flest mulig repetisjoner. Armhevningene til Magnus er ikke akkurat som de jeg tar hjemme på stuegulvet. Her skal brystet helt ned i bakken og slurver jeg så er det på an igjen. Hoho, det var som forventet tungt, men jeg kom meg igjennom det og følte meg supersprek etterpå!Jeg kjenner allerede at kroppen begynner å forandre seg, og det er så deilig! Å se kroppen begynne å ta form er selvfølgelig motiverende, men det å kjenne at jeg er blitt litt sprekere, litt flinkere og litt sterkere.. Det må være det beste. Jeg lurer bare på hvorfor i all verden jeg ikke startet med dette før. Treningsøktene mine har aldri gått raskere. Jeg lærer jo noe nytt hele tiden!

 

Akkurat nå holder Magnus en konkurranse gående på facebooksiden sin hvor man kan vinne en gratis PT time med ham. Dere må gjerne lese mer om hvordan man deltar ved å like siden hans HER. Man må vel og merke bo i Kristiansand for å kunne vinne!Ellers må dere gjerne ta en titt på bloggen til Magnus HER.
Han er litt av en blogger også! Snart har han vel flere lesere enn meg.

How to make a classy updo

God kveld kjære lesere! 17. mai nærmer seg og jeg vil tippe at mange av dere ikke har den minste peiling på hva dere skal gjøre med håret? Her kommer et lite tips til en classy updo som lages på fem minutt. Kanskje ikke det engang. Jeg har nok en fordel med mitt lange og fyldige hår akkurat til denne frisyren, men jeg laget noe lignende da jeg hadde mellomlangt hår også og det ble superfint, så dere behøver ikke å ha like langt hår som meg for å få dette til å bli elegant! Bilder med steg for steg beskrivelser får dere under. Har dere noen spørsmål så må dere bare spørre. Jeg skal være tilgjengelig for å svare dere. Pcen blir nemlig min bestevenn i kveld!

Slik gjør du:
1. Start med å krølle håret med en hvilken som helst krølltang eller krøllstav. Jeg bruker Mast krøllstaven min fra www.makestyle.no
2. Del håret opp i fire seksjoner. Start med en seksjon, del den i to igjen og surr den slik som vist på bilde nr.3
3. Ta tak i et par hårstrå nederst i den surrede seksjonen, og press resten av håret oppover som vist på bilde nr.4
4. Nå vil den surrede seksjonen bestå av en rotete hårdott og det er akkurat slik vi vil ha den! Krøll det hele sammen som en ball og fest med fliseklemmer til "hårdotten" sitter fast. Du er nå ferdig med en av fire seksjoner!
5. Ta tak i neste seksjon, del også den i to og surr den før du tar tak nederst, presser håret oppover, samler "hårdotten" som en ball og fester med fliseklemmer helt inntil den forrige. Gjenta til alle fire seksjoner satt opp, spray med hårspray og du er klar!Forsto dere det? Nå hva synes dere? <3

Takk for utfordringen - I did it!Hahaha, jeg gjorde det! Etter å ha blitt utfordret to dager på rad, kunne jeg ikke annet enn å hoppe i havet. Vel, jeg ble riktignok dyttet av en stygg samboer, men jeg hadde faktisk tenkt til å gjøre det på egenhånd! Jonas ville le seg i hjel da jeg hang over denne iskalde båtsaken og skrek om hjelp til å få komme opp. Det var ikke snakk om at han skulle hjelpe, så slik ble jeg hengende og kave til jeg omsider fant frem til superkreftene mine. Haha, at jeg aldri lærer. Jeg vet jo at jeg ikke skal stole på gutten når vi er i nærheten av sjøen. Dette skjer jo hver eneste sommer! Aldri igjen sier jeg bare. Jeg er glad det er overstått for dette var mildt sagt K-A-L-D-T.

Takk for utfordringen Marius! Jeg var dessverre for treg med å ta den første utfordringen fra Andrea, og dermed skylder jeg henne en kasse med øl. Jonas filmet det hele så vi får se om jeg legger den ut på bloggen eller om jeg bare deler den på facebook og instagram.Nå utfordrer jeg videre Malene Jensen, Selini Hanseth, Kristine Øverland, Christoffer Vikstøl, og svigerfar Lars Norheim. Dere har 24 timer på å hoppe i havet, ellers skylder dere meg en veldig god middag! Hoho, er det noen av dere blogglesere som har blitt utfordret?

En sprekere søndag

Puh! Føler jeg har gjennomgått enda en økt etter å ha redigert bildene fra formiddagen. Blir jo helt utslitt av å se disse nesten femti menneskene gi absolutt alt. For en sprek gjeng! -Og ja vi var nesten femti som frivillig dukket opp for en real omgang crossfit. Det var så gøy! Magnus og hans medarbeider Matthew hadde satt opp fire ulike seksjoner som vi gruppevis skulle holde oss på 7 minutter av gangen. På hver seksjon hadde vi flere øvelser som vi skulle gjennomføre flest mulig repetisjoner av og målet var å jobbe så hardt som mulig disse syv minuttene. Deretter fikk vi 2 minutter pause før vi flyttet oss til neste seksjon. Jeg fikk med meg Tina og venninnen hennes, og vi har dratt på bildekk, hoppet hoppetau, løpt bakkeløp med sandsekk, tatt pushups, situps, clean and jerks og mye mer.

 

Elsker bildet av Tina til venstre her. Dette ble tatt på seksjon nummer 2 og etter denne var hun sikker på at det verste var gjennomført. Vel, så ble hun introdusert for bildekket.. Det elskede bildekket <3 Det ble aldri noe enklere, men fy søren så bra vi følte oss etterpå! Jeg gleder meg allerede til neste søndag jeg. Jeg er ikke halvparten så sprek som mange av de som møtte opp i dag, men treningen er satt opp slik at den passer for alle. Har du syv minutt på en seksjon så velger du selv om du tar hundre eller ti armhevninger. Det er helt opp til deg hvor hardt du vil trene, men alt ligger tilrette for at økten kan bli veldig god. Du må bare gjøre ditt beste. Gi alt du har!

Magnus har også blogget om det fantastiske oppmøtet. Hvis dere har lyst til å se litt flere bilder fra den spreke søndagen så må dere gjerne ta en titt på blogginnlegget hans HER. Håper jeg kan gå i morgen for da har jeg ukens første PT time! Hoho. *Fingers crossed*Et lite bildedryss fra økten. Sjekk den gjengen da! Herlighet for en innsats på alle sammen.
Har dere lyst til å bli med neste søndag så sees vi i Narviga klokken 12.00. Det er supergøy!

Antrekk - 040514God søndag kjære lesere! Nå sitter jeg i stuen til svigers igjen jeg! Jonas og jeg fikk lyst til å invitere oss selv på middag for andre gang denne uken, so we did. For en fin søndag jeg har fått så langt. Da klokken slo 13.00 var dagens treningsøkt over. Fellestreningen gikk kjempebra! Det var supertungt, men veldig veldig gøy! Neste søndag skal jeg dra med meg alle Vero Moda jentene og ikke bare ei av dem. Vi fikk jammen kjørt oss, men hvor deilig er det ikke å kjenne seg stiv som en stokk på jobb i morgen? Hehe, er det bare jeg som elsker den følelsen? Magnus knipset en rekke bilder underveis så jeg tenkte å dele noen av dem med dere litt senere i kveld. <3Nå får dere få dagens antrekk i første omgang. Herlighet for dyreaction vi skulle få i dag da. Akkurat da vi hadde rigget oss klare til å knipse disse bildene, hører vi et voldsomt bråk fra skogen like ovenfor. Vips der hoppet det to digre rådyr ut og løp rett mot oss. Det virket ikke om de registrerte at vi var der. Det var først da Bella febrilsk begynte å bjeffe, de brått snudde og løp i motsatt retning igjen. Haha, det har ikke vært greit å være Bella i dag. Først blir hun jaget av nabokatten og så blir hun nesten nedtrampet av rådyr.


Sandaler fra Zara, Skjorte, jakke og skjørt fra BikbokNå har svigermor bakt oss skoleboller her. *MEGAGLIS*
Vi skrives igjen snart! Kos dere en hau så lenge <3

A life saving momentHe-rre-gud. Jeg har vært superkvinne denne søndagsmorgenen! Jeg skulle akkurat til å gå ut døren, hive meg i bilen og kjøre for å hente mine to treningspartnere da jeg fikk øye på nabokatten leke med en mus i hagen. Jeg ble selvfølgelig helt hysterisk, la fra meg alt jeg holdt i hendene, og spurtet ut døra. Det eneste som sto i hodet mitt nå var å redde musa fra å bli torturert til døde og spist etterpå. Bella meldte seg straks på "team Marthe" og bjeffet og hoiet like mye som det jeg gjorde. "VEKK! SHOSH! BORT MED DEG PUS!" Katten rikket seg ikke av flekken og før jeg visste ordet av det hadde jeg ikke bare et, men to offer foran meg. Jeg visste virkelig ikke om jeg skulle le eller grine da katten begynte å jage Bella ved å løpe etter henne i sirkler. Jeg hadde lyst til å le, men jeg visste at Bella ville tape kampen så jeg ble bare nødt til å åpne døren til leiligheten og la Bella spurte inn igjen. For et syn! 1-0 til nabokatten.. Jeg fikk etter mye styr tak i musa, men den spratt ut fra hendene mine igjen og spurtet mot et stup. Jaja, jeg prøvde ihvertfall! Superkreftene strakk kanskje ikke helt til i dag, men jeg skal ha for å ha gitt naboene litt søndagsundeholdning. Haha! Jeg skulle så ønske at bildet over her var i fokus. Det er ikke ofte man får katt, mus og hund på et og samme bilde! Her ser dere stakkaren i midten, og Bella og meg mot katten! Dette ble tatt like før den skyldige bestemte seg for å snu det hele om til "cat against dog".Bedre lykke neste gang Borge!
Flere som har forsøkt å redde liv denne formiddagen?

New in: Treningstøy

Tenk det dere. I går gikk jeg frivillig inn på XXL og G-max for å handle treningstøy. Før kunne jeg ikke tenke meg noe kjedeligere enn å gå gjennom en sportsbutikk. Nå skulle jeg ønske sørlandssenteret hadde flere! Jeg fikk plutselig for meg at treningsgarderoben trengte en oppfriskning i går, så jeg dro med meg Jonas og fikk han til å hjelpe meg litt. Nye sko sto øverst på listen og deretter sto "knallfargede topper". Hoho, veldig mye fant jeg ikke, men noe nytt fikk bli med hjem! Skoene er fra G max, og den sorte og hvite toppen er fra H&M, men ellers er resten kjøpt på XXL. Lurer dere på pris så er det bare å spørre! Jeg skal være tilgjengelig i hele kveld.

Tiden fløy på jobb i dag! Jeg forstår ikke hvor timene ble av, men jeg er strålende fornøyd med å ha fått med meg medarbeider Tina på fellestreningen i Narviga i morgen! Hihi, dere har vel ikke glemt det? Klokken 12.00 i morgen formiddag er det gratis fellestrening for alle som har lyst til å bli litt sprekere. Nå sitter jeg hjemme i sofaen og nyter synet av en flink samboer som lager hjemmelaget pizza til oss. Han er så flink! <3 Haha, stakkaren må få litt skryt for han har ikke vært særlig fornøyd med fotografjobben denne uken..Slik falt samtalen under denne lille shooten..

Jonas: Jeg slår opp med bloggen!!
Marthe: Hæ?
Jonas: Kan jeg det? Slå opp med bloggen og beholde deg?
Marthe: Nei, vi kommer i pakke.Ser dere noe dere liker? Forelsket meg helt i skoene jeg!
Dere må ha en nydelig lørdagskveld. Vi skrives igjen i morgen <3

My favorite place to be... is my homemade office!Er det så rart? Det er så lyst og pent her. Spesielt nå som jeg har ryddet det for alt rotet mitt. *Rettelse* Kastet det nedi skuffene.. Ny kosedress har fått kommet på og jeg har nytt en varm kopp te mens jeg har funnet frem antrekket for dagen. Jeg skal på jobb om en liten time og blir der helt til halv åtte i kveld. Deretter får vi se hvor kvelden bringer meg videre. Jeg er blitt invitert med ut på grilling og festligheter både av bestis 1 og bestis 2, men er jeg veldig sliten så tror jeg bare at jeg blir sittende på kontoret denne lørdagskvelden. Haha! Hjelp, skrev jeg akkurat det? Hva er det som går av meg om dagen? Jeg prioriterer kontorarbeid fremfor festligheter med venninnene? Da feiler det meg noe. Det blir sikkert både grilling og festligheter når kvelden kommer. <3Jeg kom hjem fra Annika halv tolv i går kveld og kastet meg rett i ryddedressen. Jeg ryddet og vasket både stue, gang og bad helt til halv to i natt. Hva da flink!? Nå gjenstår bare kjøkken og det skrekkelige klesrommet som er B-O-M-B-A-N-D-E-R-T av bare mine klær. Kanskje det blir både kontorarbeid og husvask på meg denne lørdagskvelden? Det verste er at jeg ville kost meg med det også. <3 Å sitte hjemme alene i kosedressen på en lørdagskveld gjør meg egentlig ingenting. Mitt eget selskap er jo det aller beste! Haha.

Så hyggelig å høre at dere likte den nye headeren forresten!
Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene dere har lagt igjen. <3

Ny header: Vi går mot sommer!

Vi er i mai måned! Var det ikke på sin plass med et sommerslig headerskifte da? Det blir vel ikke stort mer sommerslig enn blomsterkrans og mønstrete kjole i knallfarger? Hihi, jeg er så fornøyd med @annikamalvheim og hennes mesterverk av en header. Atter en gang tusen takk for hjelpen! Jeg elsker forandringer, men nå er jeg som alltid spent på deres dom. Det er minst like viktig at dere liker den! Legg gjerne igjen en kommentar under her med tilbakemeldingene deres. Det er alltid så spennende for meg å lese! <3Ønsker dere en deilig lørdag. Vi skrives igjen veldig snart! <3

Antrekk - 020514God kveld fra stuen til Annika! Jeg kom for en liten time siden.. Selvfølgelig 40 minutter for sent. Typisk meg. Jeg kommer meg bare aldri ut døren! -Men nå er jeg altså her, og jammen har jeg fått i meg masse god mat også! Annika hadde kjøpt inn et halvt tonn med reker til oss. Noe SÅ deilig! Jeg kan faktisk ikke komme på noe som fristet mer denne fredagen. Gode og mette sitter vi nå med hver vår pc på fanget. Haha, hva da sosialt? Jeg prøver å gjøre noe ut av de fæle antrekksbildene fra dagen (ser ut som en potetsekk på alle bildene), mens Annika lager ny header til meg. Herlighet så snill hun er. Jeg har nesten ikke lyst til å spørre henne om hjelp, for jeg vet jo at hun aldri sier nei. -Men så er hun jo så flink med disse avanserte redigeringsprogrammene sine at det går unna i en fei. Hun startet akkurat på den nye headeren og nå tipper jeg at den snart er klar. Hihi, håper dere også er klare for en liten forandring!Jeg er utrolig nok ikke i skrivehumør i kveld, men jeg kan si så mye som at jeg har hatt en superfin fredag. Deler av dagen er blitt tilbrakt ute i solen. Deler av den er blitt brukt til shopping og deler av den er blitt brukt til et katastrofalt DIY prosjekt. Huff, noen ganger må det gå galt også! Denne gangen prøvde jeg å lage en søt blondeshorts, men resultatet så bare helt falleferdig ut. Hehe, jeg får prøve igjen en annen dag. Nå har jeg bare lyst til å nyte det som er igjen av fredagskvelden sammen med bestis.

 
Skjørt fra Thailand, Topp og jakke fra Bikbok, Sko fra ukjent butikk i København, Belte fra Gina TricotDere får oppdatere igjen om en liten halvtime så ser dere sikkert en splitter ny header!

Tortillarull med serranoskinke

God morgen! Ja, jeg sier god morgen til tross for at klokken nærmer seg halv to. Jeg har vært våken siden 07.30, løpt utendørs i finværet, tatt solarium og nytt en deilig lunch bestående av tortillalefser med serranoskinke. Høres godt ut eller hva? Vel det var det også, og derfor vil jeg dele oppskriften videre med dere. Dette passer jo ypperlig både som frokost, lunch, kveldssnacks og tapas! Det er ikke første gang jeg lager meg tortillaruller som snacks. Jeg har tidligere tipset dere om tortillarull med karrimajonès, salat og roastbiff. Den fulle oppskriften på disse finner dere i DETTE innlegget. Håper det ser så fristende ut at dere får lyst til å teste selv!
Slik gjør du:
1. Legg et tynt lag grønn pesto nederst.
2. Dekk så lefsen med et par skiver serranoskinke.
3. Legg på salat, pinjekjerner, soltørkede tomater og litt creme fraiche.
4. Rull lefsen sammen, stikk smaksfrie tannpirkere gjennom rullen og kutt i mindre biter.Nå skal jeg bare se å få stelt meg litt før jeg drar ut for å få unnagjort dagens små ærend. Tenkte blant annet å ta en tur på sørlandssenteret for å lete etter DIY ingredienser! Mihi, jeg skal ikke love noe nytt DIY innlegg før jeg vet at resultatet blir vellykket, men jeg skal ihvertfall prøve meg på noe morsomt i dag! Ellers blir det vel som alltid knipset noen antrekksbilder før jeg tar turen på besøk til Annika. I kveld blir det girlsnight med "Norske talenter" på tvskjermen tenker jeg. Det skal bli fint å få jenteskravlet litt igjen!

Så det godt ut? Har dere tid og ork til å lage pestoen selv så gjør det!
Alt blir selvfølgelig best hjemmelaget. <3 Ha en riktig GOD HELG.

Antrekk - 010514

God kveld! Nå sitter Jonas og jeg hos svigers. Vi har kost oss her helt siden i ettermiddag. Grillmat sto på middagsmenyen og hjemmelaget gulrotkake ble servert som dessert. Slett ikke feil på en torsdag! Håper dere har fått en like fin 1. mai som det jeg har.


Topp fra Zara, Skjørt og briller fra Bikbok, Sko fra ukjent butikk i Mexico, Daniel Wellington klokkeJeg har trent ute i finværet, jeg har tilbrakt flere timer ute i solen, jeg har drukket oreo-iskaffe og jeg har spist grillmat for første gang i år. Kan ikke klage da! I morgen har jeg enda en fridag og da skal jeg jammen se å få truffet en venninne eller to. Jeg har hatt så mye på planen med både jobb 1, jobb 2, møter, reising og trening at jeg ikke har hatt ork til å dra på en eneste jentekveld.

Jeg har ikke sett en venninne siden jeg var i hovedstaden med Cathrine for to uker siden. Hallo i luken.. Det er lenge til å være meg! Stakkars Annika og Kristine. Jeg vet ikke hvor mange "kan dessverre ikke i kveld" meldinger de har mottatt fra meg den siste tiden. Jeg får dra dem begge med meg på fellestreningen til søndag. Hihi! Tar dere utfordringen jenter? Dere har bare med å bli med!

Nå er det mange sommerslige antrekk her på bloggen <3
Håper dere liker det. Skjørtet kjøpte jeg på Bikbok i går!

Zumba? Bitch please, i do crossfitHoho, jeg var for engangs skyld litt tidlig ute til dagens PT time og kom midt i Magnus sin treningsøkt.. Vi har fått nok en dag med finvær her i sør og dermed tok Magnus like godt økten sin utendørs i bar overkropp.. Ettersom det enda var litt tid igjen til min time startet, benyttet jeg meg av anledningen til å knipse noen bilder av Magnus i action. Var ikke det hyggelig gjort jenter? Enjoy!Meg løpende rundt med kamera var sikkert ikke forstyrrende i det hele tatt!Jaja, så ble det min tur til å få kjørt meg! I dag startet økten med litt opplæring i "clean, frontsquat og jerk". Tre øvelser med en slik vektstang som jeg alltid har tenkt var for mannfolk. Nå har riktignok mannfolka stort sett vekter på i tillegg, men jeg sa meg storfornøyd med å bare løfte stanga. Den veide jo halve kroppsvekten min! Høhø. -Men bare vent, om et par måneder løfter jeg det dobbelte!

Etter å ha blitt hakke flinkere i dette, fikk jeg i oppgave å ta 60 air squats, 60 american situps og 60 step ups på raskest mulig tid. Veldig fort gikk det ikke etter 60 air squat, men jeg klarte det! Disse tre øvelsene er alle øvelser som dere fint kan gjøre selv, enten dere vil ta det på stuegulvet eller utendørs. "Air squats" er akkurat det samme som knebøy. Tar dere 60 av dem så fort som mulig så kjennes det godt i lårene! American situps fungerer litt annerledes enn vanlige situps. Her skal man ligge som en rett strek på bakken med armene strukket ut over hodet, før man presser seg opp og fremover som i en vanlig situps, samler føttene og toucher dem med hendene som på bildet under. Tar dere situpsene slik, så jobber dere med en større del av kroppen. Jeg er fremdeles i opplæringsfasen, men er det noe jeg har skjønt så er det at man ikke vil gjøre isolerende øvelser. Målet er å trene hele kroppen hele tiden!Step ups er så enkelt som å gå opp og ned på en stein, en trapp eller som i mitt tilfelle en murvegg. Strekk bena helt ut på toppen og gjør også 60 repetisjoner her så fort som mulig. For å gjøre det enda litt tyngre så må dere gjerne hoppe i stedet!Jeg er ikke så flink på å forklare, men jeg gjør så godt jeg kan. Synes det er så fint å kunne tipse dere om enkle øvelser dere kan få til hvor som helst, når som helst! Man behøver ikke å sette av en time og to for å få unnagjort en god treningsøkt. Gjør disse tre tingene effektivt på 10 minutt og vips så har du blitt hakket sprekere og hakket sterkere. Førstkommende søndag kommer jeg klokken 12.00 til å delta på Magnus sin gratis fellestrening i Narviga. Da håper jeg å få med meg noen av dere blogglesere også! For mer informasjon om hvor dette ligger kan dere ta en titt på DENNE facebooksiden. Man behøver slett ikke å være i toppform for å være med!Dere er ihvertfall hjertelig velkomne alle sammen! Uansett alder. <3Forrige fellestrening kan dere se bilder fra på Magnus sin blogg HER.
Håper dere finner disse treningsinnleggene motiverende! <3

Har du funnet 17. mai kjolen?

Good morgen! Det er første mai og det betyr at vi har 16 dager igjen til selveste 17. mai! Kanskje noen av dere har kjolen i boks allerede? Jeg skal gå med bunaden min på dagtid, men blir det grilling med jentene eller middag med Jonas litt senere på dagen så vil jeg nok skifte til en lettere kjole etterhvert. Vil nødig ødelegge det fineste antrekket jeg eier! Under her ser dere noen av kjolene jeg har studert og vurdert som 17. mai kjole i år. Kanskje finner dere en dere kunne tenke dere selv? Jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg vil ha en liten og lett kjole eller en lang, mer elegant maxikjole. Forelsket meg helt i den rosa maxikjolen under her. Gud så nydelig!

Hva skal dere ut på i dag? Regner med at veldig mange av dere har fri fra skole og jobb denne fredagen! Selv skal jeg av gårde på trening om en liten halvtime og deretter bærer det videre på middag. Miniskjørt, magetopp og hårbånd skal få komme på litt senere og forhåpentligvis får jeg vært masse utendørs i finværet. <3 Vi har fått nok en varm sommerdag her i sør, og det gjør meg så glad!!

Ser dere noen kjoler dere liker?
Hvilken synes dere jeg skal gå for til 17. mai?


Affiliateslenker