hits

mai 2013

Oppskrift - SjokoladefondantDet er helg og derfor synes jeg alle bloggleserne mine skal lage seg en hjemmelaget dessert. Kast dere på kjøkkenet og lag sjokoladefondant jenter og gutter! Dere kommer ikke til å angre når gaffelen trykkes gjennom kaken, og den varme sjokoladekjernen velter ut. Dette sammen med et par skjeer vaniljeis.. HJELP! Den deilige oppskriften er hentet fra DENNE bloggen. En rimelig fantastisk matblogg.

 
 

Du trenger:
125 g smør
85 g hvetemel
125 g sukker
4 egg
150 g lys/mørk kokesjokolade
Små ildfaste former

Slik gjør du - 10 mini sjokoladefondanter:
1. Ha smør og sukker i en gryte og smelt det forsiktig sammen på lav varme.
2. Hell så også i sjokoladen som er hakket i biter. La også denne smelte inn.
3. Finn frem melet og sikt det inn i sjokoladerøren. Bland godt.
4. Til slutt rører du inn et og et egg til du har fått alle fire i.
5. Smør små former med litt smør før du heller den ferdige sjokoladerøra oppi.
6. Stek på 200 grader midt i ovnen på 8-10 minutt. Dette varierer fra ovn til ovn. Prøv deg frem!

   

Serveres med et lite dryss melis og friske bær. Enjoy!
Alle kommentarer vil bli besvart når jeg er fremme i varmen.

På vei til paradis!I dette øyeblikk sitter jeg mest sannsynlig på flyet på vei til Thailand. Endelig er det FERIE! Vi er fremme klokken tolv i kveld norsk tid, noe som betyr 06.00 Thailandsk tid. -Og dere vet vel hva det betyr igjen? Jeg kan starte ferien med ÈN gang! Hehe, det verste som finnes er jo å komme frem på natten. Man er supergiret på å se og oppleve det nye landet også må man bare gå og legge seg? Hvem klarer det?! Jeg kommer sikkert til å gå rundt som en zoombie første døgnet, men sove kan jeg gjøre når jeg kommer hjem. Jeg har forhåndsskrevet noen innlegg til reisen, men denne gang blir det mest Thailand-oppdateringer. Håper det er i orden! Lover å friste dere med sol, varme og fantastiske opplevelser.


 

 
 


En liten oppsummering av mai måneds siste antrekk..
Legg gjerne igjen en kommentar med ditt favorittantrekk! Da blir jeg glad vet dere.

Reisefeberen har inntruffet!

 

Goood morgen alle sammen! Nå har pappa og jeg akkurat vinket farvel til farmor og farfar, og hallo til Gardermoen lufthavn. I dette øyeblikk sitter jeg i gull loungen på gardermoen, drikker gratis vin og spiser kyllingsalat. Mmm.. LIVET <3 Flyet til Thailand går om en liten time, men ta det helt med ro. Jeg har forhåndsskrevet innlegg til dere for resten av dagen. Ville bare innom og ønske dere en fin fredag!Ønsk meg god tur da dere!

Dessert eller stram i bikini? 

Har alle sammen hatt en fin torsdag så langt? Jeg har kost meg gløgg med den fine familien min. Tante har vært på besøk og bestemor har servert oss god mat i hele dag! Marengskake med krem og bær.. sjokoladekake.. frisk frukt.. smågodt.. sjokolade... Mmmm! Bikinisesong sa du? Mat vs stram i bikini? Mitt valg er ihvertfall veldig enkelt. Hehe, jeg kunne ALDRI ha valgt bort desserten for å se best mulig ut til badesesongen. Det går bare ikke. Da vedder jeg på at magen min ville protestert og blåst seg opp i stede.

 


Noen som har det på samme måte? Hva med dessert OG stram i bikini?
Trening og "spis hva du vil" fungerer fint for min del.

Hairtalk - Todays!

Nå er det jammen lenge siden jeg har oppdatert hår-kategorien her på bloggen! Fysj, i dag var det på tide. Jeg surfet litt rundt på youtube til morgenen i dag og fant en herlig frisyre som jeg kommer til å ta i bruk flere ganger de neste to ukene. En perfekt look til varme sommerkvelder hvor man helst bare vil ha alt av varmt hår bort fra skuldrene. Steg for steg videoen legger jeg ved som link nederst i innlegget.

Ellers kan dere se mitt resultat her! Ble det ikke litt søtt? Det ble en litt bustete donut, men jeg syntes ikke det gjorde noe. Den ble liksom bare litt mer hverdagslig. Når det kommer til denne bobben som jeg skulle klippe, så har jeg ikke fått gjort det.. ENDA. Jeg skulle ha gått til risøren før 17 mai, men så ble det aldri tid og vips så var det for sent. Jeg har verken klippet eller farget håret mitt på tre måneder, men det får bare gå. Tar det når jeg kommer hjem! Eller kanskje jeg får det fikset i Thailand? 

Nå er jeg spent på hva dere synes! Likte dere det?
Videoen finner dere HER

Favorites for summer seasonGod morgen! Jeg har fått følelsen av at dette blir en herlig dag. Sola skinner og gradstokken viser 23 grader allerede. Hihi! Da kan jeg endelig hive på shortsen igjen og ta fine antrekksbilder til bloggen.

Først vil jeg dele noen sommerfavoritter med dere! Jeg har bladd meg gjennom Nellys kjolekategori i sikkert en haltime og bare beundret alle de lekre sommerkjolene. Jeg er ordentlig imponert over kjolene Nelly har fått inn den siste tiden! -Men hvorfor har jeg ikke sett dem før? Jeg vil jo ha dem med meg på tur i morgen! Jaja, jeg får klikke hjem et par av dem i dag og heller komme hjem til en hyggelig overraskelse!


 


 
 
 

Til dere som lurer på hvordan dere skal løse disse "åpen rygg" kjolene.. Kjøp en "klisterbh" som bare skal plasseres rett på brystene. De finnes i flere størrelser og selges både i sort og nude. De er helt geniale både til kjoler eller topper som viser deler av ryggen, eller kjoler uten stropper.   Bhen får dere kjøpt HER (affiliateslenker)
Klikk på bildene for å komme til de enkelte kjolene!

En halvdramatisk onsdag

Herlighet. I dag har det vært en halvdramatisk dag for familien Nilsson. Pappa skulle bare kjøre hjem fra sin aller siste arbeidsdag i Stavanger, og tror dere ikke at han kræsjer lånebilen sin? Jeg hadde akkurat blitt hentet fra togstasjonen i Stavanger da farmor ringte og sendte oss videre for å hente pappa. HELDIGVIS slapp han selv unna med en strekk i ryggen, og heldigvis fikk ikke personene i den andre bilen noen skader. En forderdelig kjip avslutning på Norgesbesøket, men det kunne tross alt gått enda verre. Stakkars pappa tok en piruett på veien og havnet på fortauet med oppblåste airbager. Jeg hadde sikkert vært helt hysterisk selv, men pappa er pappa...

Farfar: Er du skadet?
Pappa: Nei, jeg fikk bare en strekk i ryggen.
Farfar: Oi, oi, oi du må gå til legen for en sjekk Fredrik!
Pappa: Også er jeg døv på det ene øret, men det går nok fort over. Kjekt med spenning i hverdagen!  

Over til det dette innlegget egentlig skulle dreie seg om! Det var nemlig ikke bare pakking jeg brukte morgenen min på i dag. I går kveld gikk jeg til innkjøp av ingredienser til både hjemmelaget sjokoladefondant og sitronmarinerte jordbær med mascarponekrem. To nydelige desserter til sommeren! Foreløpig har jeg bare knipset steg for steg bilder, men innlegg med full oppskrift får dere senere. Begge dessertene smakte himmelsk. Åh, *vann i munnen bare av tanken*.. Så det ikke deilig ut? Hihi, oppskrift kommer! Stakkars pappa, nå går han rundt her som en stiv stokk, og fredag morgen har vi en 10 timers flytur forann oss. Får da virkelig håpe at denne ryggskaden går over til den tid. Ellers kan flyturen fort bli rene torturen for hans del.

Pakking - Et tre timers prosjekt
07.00 startet jeg på pakkingen i dag morges, og kvart over ti var kofferten endelig fullpakket. He-rre-gud. Sånn er det når man må lage 13 antrekk på en gang! Jeg bruker som regel 20-30 minutt bare på å finne èt.. Resultatet ble heldigvis bra, og jeg kan nå være 100% sikker på at jeg ikke har overpakket. *Kremt*. Tipper pappa gleder seg halvt ihjel til å knipse antrekksbilder av meg. Hehe, stakkars mann. <3

Hvis noen lurer på hvordan stuegulvet ser ut når jeg pakker, så kan jeg godt vise dere det! Haha. Alle først river jeg alle klærene mine ut fra klesskapet og ned på gulvet. Deretter finner jeg favorittplaggene, lager antrekk med disse som utganspunkt, og prøver alt på til jeg er fornøyd. SÅ legger jeg alle de ferdige antrekkene på gulvet og knipser bilder av dem slik at jeg skal huske hvilke plagg som skulle til hva når jeg endelig kommer frem og skal ta klærene i bruk. Smart ikke sant?

Tre timer(!) så ser det likevel ut som jeg bare har kastet alt oppi! *oppgitt*..Nå sitter jeg på toget på vei til Stavanger om to små timer!
Ønsker mine fine lesere en flott onsdag så lenge.

Last night together

Det er 28 mai og det betyr at kjæresteparet har vært sammen i 3 år og syv måneder! Herlighet nå har vi jo snart fire års jubileum! Hehe. Min siste kveld hjemme har jeg brukt på å være superwoman. Jeg har fått jobbet litt samtidig som jeg har fått ihvertfall èn time med samboer og tvkos. Litt kvalitetstid må vi jo få presset inn når vi ikke skal sees på to uker! Neste gang får jeg dra han med meg på tur.Marthe: Gi meg et stort smil Jonas!Marthe: Hvor begeistret er du over at jeg drar i morgen?Aww <3 Gullgutten. Jeg kommer til å savne deg også!

Antrekk - 280513God kveld alle sammen! Har dere hatt en fin tirsdag? Selv har jeg hatt en veldig hektisk dag! Jonas og jeg har kjørt hele Kristiansand rundt for å handle inn ingredienser til fremtidige matinnlegg. Ellers har vi også gjort et forsøk på å knipse fine antrekksbilder i drittvær. Alt som ikke er sol er blitt drittvær nå skjønner dere. Jeg vil bare ha sol hele tiden. Herligfred er det så mye å be om?

Jeg har på følelsen at denne kvelden blir helt vill. Antrekk for to uker skal settes sammen og pakkes i kofferten. Innlegg skal forhåndsskrives og alt skal gjøres klart til reisen min. Jeg har ikke engang begynt! Det er galskap, og det kommer til å ende katastofalt. Jeg føler det på meg. Åh, bare jeg ikke pakker med Jonas sitt pass denne gangen også. Noe må jeg vel ha lært fra tidligere erfaringer? 
Bukse og veske fra Bikbok, skjorte fra Vero Moda, Sko fra DNA med selv-påsatt gullreimØnsker dere en kjempefin kveld så lenge!
En romantisk update fra heimen kommer om litt.

Laksespyd med brokkolipurè

 

Unnskyld, unnskyld, unnskyld for nada oppdateringer! Heldige meg fikk nettverksproblemer til morgenen i går og dermed fikk jeg ikke oppdatert dere på noe som helst vis før jobb. Dere kan tro jeg var i stressmodus. -Og jeg som til og med hadde handlet inn ingredienser til en deilig mandagsoppskrift! Jaja, nå ble det en tirsdagsoppskrift i stede. Lover å ta alt igjen så fort jeg er ferdig på jobb i dag.

Nå løper virkelig tiden fra meg! Det er så mange ærend som må gjøres og så mange ting som må ordnes før avreisen! I morgen drar jeg jo! Det er helt vanvittig hvor fort tiden har gått. Jeg har på følelsen at dette blir en sånn "vil.aldri.hjem" reise. Gleder meg SÅNN til å blogge fra eksotiske Thailand!Du trenger - Marinerte laksespyd
2-4 laksefilèter
1 boks pinjekjerner
1 chilli finhakket
2 fedd hvitløk knust
1 dl soyasaus
1-2 ss honning
Saften av en halv lime

 
 

Slik gjør du:
1.
Kutt laksefilètene i fine terninger som du trer inn på grillspyd. Ha litt mellomrom mellom dem.
2.
Bland sammen 1 dl soya, 1-2 ss honning, limesaften, chilli og hvitløk. Rør alt godt sammen.
3.
Tilsett litt under en halv boks pinjekjerner (knust). Nå er marinaden din klar!
4.
Mariner grillspydene med soyablandingen og stek dem i ovnen på 200 grader i 10-15 minutter.Du trenger - Brokkolipurè
1 brokkoli
2 ss smør
En halv til 1 dl matfløte
Salt/pepper

 


Slik gjør du:
1.
Riv brokkolien i mindre biter og kok den til den er helt myk. Den skal kunne moses.
2. Hell av alt vann og tilsett 2 ss margarin og ca en halv dl matfløte. La det smelte inn.
3. Mos brokkolien helt og rør godt. Til slutt smaker du purèen til med salt og pepper. 

Dette ble gårsdagens lunsj. Smakte NYDELIG!
Alle kommentarer fra det siste døgnet besvares i løpet av dagen.

Dagen i et bildedryss

Jonas, pappa Lars og jeg har tatt årets første bad i 13,6 grader! Det var bare fantastisk forfriskende... *kremt* etterpå. Pingla som jeg er, måtte gå stigen ned mens guttene hoppet rett fra båten. Så ble det både padling i kajak, mer soling, jacuzzibading og grilling i kveldssolen. For en dag. Jeg har gjort så mye at jeg føler denne søndagen har vært en hel uke. Dagen i et bildedryss får dere under her.Se den kjekkasen da! Han er til å spise opp.Fra 13 grader i sjøen til 38 grader i jacuzzi... 

 Det er vel ikke bare jeg som får sommerstemning av disse bildene? I dag har det rett og slett vært sydenvarme i Kristiansand. Jeg har vært så heldig å få en smakebit på Thailandvarmen jeg.

Antrekk - 260513Ååh, for en HERLIG søndag! Jonas og jeg startet dagen med en deilig frokost på verandaen til Cathrine før vi la oss på gresset og solte oss. Da klokken nærmet seg to dro vi videre til svigerforeldrene for å padle i kajak og ta årets første bad! -Men mye mer om alt dette senere. Nå er det tid for dagens antrekk!
Shorts og topp fra Bikbok, Sko fra Nelly, Briller fra Gina Tricot, Smykke fra Vero Moda

 

Nå er grillen tent og Jonas står på kjøkkenet og lager kake.
Mer fra dagen kommer snart. Håper dere har det fint!

DIY - Gull detaljer

 God kveld alle sammen! Nå har Jonas og jeg endelig flyttet rumpene våre over til Cathrines hus. Besteforeldrene har reist på ferie og vi har invitert oss selv på hjemme alene fest. Neida, vi skal bare kose oss med middag og filmkveld. En avslappende lørdagskveld for engangs skyld. 

Jeg har vært på jobb i dag, men jeg rakk selvfølgelig et lite DIY innlegg før Jonas og jeg dro på besøk. Håper dere liker innlegget! Bare et lite tips til dere kreative sjeler som liker å eksperimentere. 

 

Du trenger:
Et par sandaler med ankelstropper som kan tas ut.
2 smykker

 
 

Slik gjør du:
1. Ta ut den sandalstroppen som sitter i skoen opprinnelig.
2. Finn frem smykket eller armbåndet du ønsker å bruke og tre det gjennom i stedet.
3. Surr smykket rundt ankelen en til to ganger og fest som et vanlig smykke.
4. Husk å dra den pene delen av smykket over "festet" slik at det ikke vises når du går i skoene. 

Ble de ikke litt kule? Jeg likte dem faktisk bedre slik jeg!

FISKE-UPDATE!

God morgen kjære lesere. Mange av dere spør hvordan det går med akvariet vårt. Vel.. Vi hadde over 20 glade fisker for et par måneder siden. Inntil i går kveld hadde vi bare 8 igjen. De dør jo som fluer! Vi har tatt vannprøver for å sjekke at det ikke er noe vi gjør galt, men det er det altså heller ikke. Ikke gir jeg dem feil mengde mat heller. Hehe! Uansett.. Nå har vi tenkt til å gi akvariedrømmen en ny sjanse. Da jeg kom hjem fra jobb i går kveld ble jeg møtt med et fargerikt akvarium fullt med 15 nye fisker! *HYYL!* Jonas hadde kjøpt en hel stim av fisk for å overraske meg! Gode, gode samboeren. <3 Jeg aner ikke hvilke fiskearter vi nå har gått til anskaffelse av, men det kan kanskje dere informere oss om?

Nå har Jonas og jeg fått i oss litt dessert etter frokost og jeg er klar for jobb. Vero Moda kaller!

 

Mango, bringebær og blåbær med vaniljesaus. Mmm!
Vi skrives så fort jeg er hjemme igjen dere!

Antrekk - 240513

God kveld dere! I dag har tiden løpt litt fra meg. Plutselig var det tid for å dra på jobb! Heldigvis rakk jeg å knipse noen antrekksbilder i det nydelige været først. Håper dere har fått en fin start på helgen og at jeg har klart å verve noen nye faddere denne fredagen! Da blir jeg SÅ glad. Jeg har ikke fått svart på noen av kommentarene fra i dag, men det skal jeg selvfølgelig gjøre så fort antrekket er publisert!

 
Shorts fra Bikbok, Sandaler fra Nelly, Body fra www.nastygal.com, Briller fra Gina TricotSweet dreams!

Hils på mitt nye fadderbarn!

God morgen, og goood helg! Denne fredagsmorgenen har jeg lyst til å vise dere fadderbarnet mitt. Jeg har fått det nydeligste fadderbarnet fra Kenya. Dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg fikk papirmappen med bildet av Lavenda og lillebroren hennes i posten. DEN følelsen! Jeg ble så ivrig at jeg i dag tidlig bestemte meg for å starte helgen med å skrive tre brev til fadderbarnet mitt. Et elektronisk, et vanlig brev, og et på et skjema som fulgte med i plan-fadder permen. Det skal ta noen måneder før brevene kommer frem, men nå vet jeg ihvertfall at minst et av dem gjør det! Tenk så glad den lille jenta blir når brevet eller brevene mine kommer frem. Åh, nei i dag føler jeg at jeg har gjort en god gjerning!

Er hun ikke nydelig? Jeg er frelst av denne lille jenta. Til dere som er eller vil bli faddere der ute. Send brev til fadderbarna deres! Det er noe av det koseligste jeg har gjort. Man får ikke lov til å sende gaver, men man kan legge ved bilder og det tror jeg barna synes er vanvittig stas. Dere kan velge selv om dere vil sende et vanlig brev med penn og papir eller om dere vil sende et elektronisk via www.plan-norge.no. Her kan man også enkelt laste opp bilder. Dere behøver heller ikke å skrive på engelsk om dere ikke ønsker det. Plan-norge oversetter brevet ditt fra norsk til engelsk om du helst vil skrive norsk.Til venstre over her ser dere også fadderbarnet til Jonas!
For å bli fadder selv kan dere klikke dere inn på www.plan-norge.no 

Antrekk - 230513Har dere en fin torsdag? I Kristiansand har vi fått sol uten varme i dag. Jeg følte meg faktisk litt lurt da jeg gikk ut døren for å knipse antrekksbilder i dag. Fysj så kaldt! Nå skal jeg av gårde til Cathrine for å få vokset og farget brynene mine. Vi har også en middagsdate i vente, og jeg gleder meg halvt ihjel til å se henne igjen. Det er tross alt... 2 dager siden sist! Haha. Jeg tror jeg har funnet min sjelevenn.

  
Sko fra Bianco, Skjørt fra Bikbok, Belte, briller og skinnvest fra Gina Tricot, Topp fra H&M

Kos dere masse i kveld.. Snart er det HELG!
Alle kommentarer vil bli besvart i kveld.

Panna cotta med jordbærDa var det tid for enda en liten fristelse her på bloggen! Panna cotta med jorbær ble gårsdagens dessert og det er noe av det beste vi har hatt på leeenge. Det var så godt at jeg skulle til å lage det igjen til morgenen i dag, men så manglet vi fløte. Dere som ikke har smakt panna cotta må bare se å gjøre det med en eneste gang. Kombinasjonen av vanilje og friske bær.. NAM! Desserten skal riktig nok stå og stivne i kjøleskapet i 3-4 timer, men sett bortifra det tar det toppen 15 minutt å lage. Supereasy!

  

Du trenger - Panna cotta:
4 dl fløte
1,5 gelatinplater
2 ss sukker
1 vaniljestang

Slik gjør du:
1.
Skjær vaniljestangen i to og skrap ut frøene som er inni.
2. Ha frøene, selve stangen, 4 dl fløte og 2 ss sukker i en kjele. Varm opp til det nesten koker.
3.
Det skal IKKE koke. Skru varmen av, og sett kjelen til side. La blandingen trekke i 5 minutt.
4. Legg nå 1,5 plater gelatin i kaldt vann. Disse skal ligge slik i 5 minutt.
5. Ta ut vaniljestangen av fløteblandingen og varm kjelen enda en gang til fløten nesten koker.
6. Sett kjelen til sides, ta gelatinplatene opp fra vannet, press dem og legg dem så i fløteblandingen.
7. Rør godt slik at gelatinplatene smelter inn og fordeler seg godt med resten. Panna cottaen er klar!

 

8. Nå er det bare å helle blandingen i glass og sette i kjøleskapet i 3-4 timer.

 
 

Du trenger - Jordbær:
1 kurv friske jordbær
Skallet av 1 lime
3 ss sukker

Slik gjør du:
1. Bland skallet av en lime med 3 ss sukker. Jeg brukte en rasp til limen.
2. Kutt jordbærene i små biter og bland også disse godt sammen med lime og sukkerblandingen.
3. La denne blandingen stå i kjøleskapet en stund før servering så smakene får sette seg.Blandingen av lime, jorbær og sukker er bare fantastisk!Så er det bare å helle jordbærblandingen over den ferdige panna cottaen!Noen som ble fristet til å prøve dette selv?

Mine bikinifavoritter!

God morgen fine lesere! For to dager siden fikk jeg et leserønske om et bikini-innlegg.. Her kommer det! Jeg har plukket ut mine favoritter fra Nellys bikinikategori. Håper ihvertall at noen av dem faller i smak! Selv har jeg nesten bare bikinier fra Nelly. Jeg synes utvalget i butikkene er så fryktelig kjedelig, og finner man først èn pen bikini så har hele byen den samme. Hvor kjedelig er ikke det? Nederst i innlegget har jeg lagt ved link til enten overdelen eller underdelen på bikinien, så husk å også få med dere den andre delen om dere ikke bare vil ha trusen eller toppen. Se opp og til høyre under "andre har også kjøpt". Der finner dere den andre delen. Mine favoritter er definitivt nummer 2, 4, 6 og 9. VIL HA NÅ!

 
 

 
 
1 HER. 2 HER. 3 HER. 4 HER. 5 HER. 6 HER. 7 HER. 8 HER. 9 HER. 10 HER (affiliateslenker)

Se flere av de lekre Nelly bikiniene HER

Todays DIY - Sunglasses

 

Første gang jeg fikk øye på disse brillene var på Rihanna under Victoria Secret Show 2013. Fy søren så rå! Jeg har aldri sett noe lignende i Norges butikker, men jeg har hørt mye om at man kan få tak i dem på Ebay. Selv handler jeg ikke stort fra ebay, og derfor gikk jeg i stede for noen selvlagde briller! Hvorfor ikke? Alt man behøver er jo et par solbriller, noen hvite oerler og litt superlim? Det aller flotteste er jo om man bruker et par veldig runde briller, men bruk det du har. Omtrent alt vil i dette tilfelle bli bra.

Du trenger:
Et par solbriller
En superlim - Som tørker superfort
Hvite perler - Helst på tråSlik gjør du:
1.
Jeg valgte å starte med midten av solbrillene. Legg 2-3 perler mellom glassene og lim. Sørg for at superlimen du bruker tørker bare på sekunder så du slipper å stå og holde på hver perle i flere minutter. Min superlim kjøpte jeg på Panduro og den tørket på ca 10 sekund. Genial lim til denne type prosjekt!
2. Nå legger du bare perlene rundt glassene og limer dem på. Det aller beste er om du får tak i perler på trå, slik som jeg har brukt. Da vil du nemlig få rettest mulig resultat. Jeg kjøpte mine på Panduro. Pris varierer på perlestørrelsen, men nøyaktig de to remsene jeg brukte kostet 39 kroner per stykk.
3. Når remsen perler er limt på solbrillene er det bare å vente til det sitter 100% fast!

 
 


Vips så har du noen splitter nye Rihanna-solbriller! 

Arh, de ville passet perfekt til gårsdagens antrekk!
Dere må forresten gjerne like siden min på facebook HER

Kremfylt kylling med rød pesto

God morgen! Herlighet for noen gode ord som ble lagt igjen under gårsdagens antrekk. Tusen tusen takk! Dere er bare fantastiske. Denne morgenen har jeg lyst til å dele gårsdagens middag med dere. Håper dere er klare for å ta imot en nydelig oppskrift? Kyllingfilèt fylt med krydderkremost og toppet med hjemmelaget rød pesto. Høres godt ut ikke sant? Dere må ikke finne på å kjøpe ferdig verken pesto eller potetstappe til denne retten. Alt blir så fantastisk mye bedre hjemmelaget!  

Du trenger - 2 porsjoner: 1.
Kyllingfilèter - Vi hadde tre 2. 1 krydderkremost 3.1 pakke pinjekjerner 4.1 boks soltørkede tomater 5.1 dl revet parmesanost 6.1 fedd knust hvitløk 7. Saften av en halv sitron 8. 5 ss margarin 9. 1 dl matfløte

  

Slik gjør du - Rød pesto:
1. Bland sammen 1 boks soltørkede tomater, 1 dl revet parmesan, og 1 boks pinjekjerner.
2. Hell så i saften av en halv sitron og press 1 fedd hvitløk. Mos alt dette sammen.
3. Er det ikke nok olje i boksen med tomatene, kan du tilsette ekstra olivenolje. Jeg behøvde det ikke. 
4. Smak til med salt og pepper og tilsett olivenolje hvis du ønsker konsistensen bløtere.Slik gjør du - Kremfylt kyllingfilèt:
1. Skjær kniven gjennom filèten på midten, men ikke la kniven gå helt gjennom.
2. Du har nå et rom i midten av kyllingen som du fyller med krydderkremost.
3. Stikk små tannpirkere (uten smak) gjennom filetene for at kremosten ikke skal renne ut.
4. Krydre godt med salt og pepper og legg filetene i en ildfast form.
5. Stek midt i ovnen på 200 g i 15 - 20 minutt.

 
 

Slik gjør du - Potetpurè:
1. Skrell 4-5 middels store poteter og del dem i to for at det skal gå raskere å koke dem.
2. Kok potetene til de er blitt så myke at du kan mose dem med en gaffel.
3. Når potetene er myke, heller du av vannet, moser dem, tilsetter 4-5 ss margarin og 1-2 dl matfløte.
4. La smøret smelte inn i mosen og rør godt. Smak til slutt til med MASSE pepper! Mmm.

 
 

Så er det bare å legge opp til DEILIG middag!  

Jeg rev litt frisk timian over pestoen før servering. Mmm!

Antrekk - 210513Åå, så hyggelig å se at dere likte den nye headeren! Jeg har ikke fått svart på alle kommentarer i dag, men jeg skal sette i gang med svaringen så fort antrekket er publisert. Vet dere hva jeg har gjort de siste timene? Jeg har sittet forann yr.no halve dagen for å prøve å finne den perfekte timen til antrekksbilder. Jeg vil så gjerne ha de hersens skyene bort fra himmelen! Klokken syv tittet solen endelig frem og da var det bare å kaste seg i bilen for å råkjøre ned til nærmeste strand. Hoho, blogglivet <3 Ellers har jeg laget en helt nydelig middag til oss i dag. *Vann i munnen oppskrift* kommer!

NÅ dere.. skal jeg snart hive meg på kjøkkenet igjen jeg! Jeg vil lage pannacotta til i morgen! Aldri laget det før, men bloggen sier hun savner en dessert-oppskrift og det må jeg bare se å få ordnet opp i. 
Sko, briller og lenke fra Gina Tricot, Shorts og topp fra Bikbok, Blazer fra H&M 

Igjen, tusen takk for fine tilbakemeldinger! Svar kommer straks.

Liten Makeover - Mot lysere tider

Da var det vel på høy tid med headerskifte? Er dere ikke enige? Jeg var veldig fornøyd med den forrige også jeg, men en gang må de jo skiftes ut eller hva? Denne gang har jeg valgt å bruke en leserheader! Tusen millioner takk til flinke Emma. Besøk gjerne bloggen hennes HER. Jeg er storfornøyd med den lille makeoveren bloggen har fått denne tirsdagen. Nå håper jeg bare dere andre lesere også er fornøyde?

Tusen takk til www.emmasuk.blogg.no som har designet headeren, og tusen takk til www.annikama.blogg.no som har hjulpet meg å sette den på plass! Hva skulle jeg vel gjort uten sånne flinke folk rundt meg? Jeg har vært toppblogger i to år, men må likevel ha hjelp til absolutt alt. <3

Nå, likte dere den nye headeren jenter og gutter?

Thumb war at the restaurant

Hva gjør man egentlig mens man venter på at restaurantmaten skal bli servert? Noen velger å prate.. Andre tyr til barnselige bordleker. Jonas og jeg går definitivt for sistnevnte.

 

Jonas: Skal vi leke tommelkrig igjen?
Marthe: Ja.
Jonas: One, two, three, four.. I DECLARE A THUMB WAR!!
Marthe: HYYYSJ! Herligfred. Vi er på restaurant. Fra den ene leken til den andre. Heldige meg presterte å ta på meg en topp full av perler og da den ene perlen ramlet av kunne vi jammen spille fotball over bordet også! Tipper menneskene som satte rundt oss på Big horn steak house i går fikk en kjempeunderholdning. Tommelkrig, fotballspilling og "hvem klarer å holde perlen lengst".. Sistnevnte gikk enkelt og greit ut på å trykke perlen på fingeren for så å se hvor lenge den klarte å sitte fast uten å falle ned på bordet igjen. Er vi unormale? Vi satte til og med på stoppeklokke og kranglet om spillereglene.. Jaja, ingen kan kalle oss kjedelige!Tre leker og vips så var maten servert!
Hvorfor tørrprate når man kan gjøre noe mye morsommere?

Romantisk søndagskveldJonas: Jeg savner deg.
Marthe: Hæ? Vi har jo gått sammen hver dag hele uken?
Jonas: Ja men vi er med mange andre også! Jeg vil bare ha meg og deg.

Haha, er han ikke skjønn? Er det noe jeg ikke klager på så er det å få nok oppmerksomhet. Vi har nå vært sammen i over 3 og et halvt år og gutten er enda ikke lei av meg. Jeg tror jeg kan kalle meg selv svært heldig. Det er ikke mange jentene som har denne type luksus etter så lang tid.

Jeg måtte selvfølgelig høre på samboerens ønske og sette av søndagskvelden til romantisk filmkveld. Jeg lagde god middag og Jonas og jeg koste oss med film og litt massasje. En deilig, og trengede kveld.Er det ikke herlig å våkne opp til enda en fridag? Jonas måtte vel og merke på jobb i dag også, men jeg er veldig takknemlig for å ha fått enda en søndag! Mangler bare sol på himmelen nå!

Antrekk - 180513Det skal visst ikke være enkelt å gjøre en god jobb som blogger i dag. Laderen til kamera mitt var borte vekk til morgenen i dag og ettersom kamera var tomt for strøm og Jonas jobbet til fem, sto jeg fast i leiligheten uten muligheten til å få oppdatert dere. -Også på en søndag! Arh, dere kan tro jeg var gretten.

Heldigvis fikk vi knipset noen fine bilder til slutt. Antrekket her, var gårsdagens festantrekk. Jeg satte sammen et nytt Bikbok skjørt med en magetopp og lagde på den måten en liten kjole. Håper dere liker det! Smykket er forresten også splitter nytt og fra Vero Moda. Eelsker det!


Skjørt og topp fra Bikbok, Sko fra Zara, Jakke fra www.nastygal.com, smykke fra Vero Moda

 

Nå har Jonas og jeg en romantisk filmdate i vente.
Vi skrives igjen om et par timer!

Eksklusiv Glossy box

 God søndaaag! I dag sitter jeg bare med et stort glis om munnen. Jeg klikket meg nemlig nettopp inn på yr.no som nesten bare melder finvær fremover. 20 - 24 varmegrader og sol dere! Kanskje jeg til og med rekker å skaffe meg litt brunfarge før reisen? 12 dager igjen, så er jeg på vei til pappas drømmehus.

Over til en annen hyggelig overraskelse! Se hvilken vidunderboks som fant veien til postkassen min i går? Jeg følte meg nesten kongelig da jeg åpnet den, og hoppet av glede da jeg leste innholdet på en lapp. Smile lab whitening strips! Jeg hadde egentlig planer om å bleke tennene mine for en tusenlapp hos tannlegen i Thailand, men nå kan jeg jammen gjøre det gratis hjemme i stuen. Glossybox er en lekker skjønnhetsboks som man får tilsendt hjem hver måned. En gang i måneden dukker det opp flere eksklusive skjønnhetsprodukter med en verdi på mange hundre kroner. Du betaler 179 kroner og får bokstavelig talt en boks hverdagsluksus på døren. Produktene er verken i mini-størrelse eller i full størrelse. Man får dem i den perfekte "travel-størrelsen".

 Glossy box innhold:
1. Modelco lip duo - En fuktighetsgivende leppestift OG lipgloss. Kan kombineres eller brukes alene. Jeg har valgt å kombinere dem og er sikker på at hele nabolaget kjenner duften av jordbær på leppene mine.
2. Cowshed moisturising hand creme - Fuktighetsgivende håndkrem i duften av grapefrukt og koriander.
3. Matrix Biolage Colorcaretherapie Shampoo & Conditioner - Forfriskende hårprodukter.
4. Smile lab - Advanced teeth whitening strips - Min favoritt. Tannbleking som fjerner alt av bakterier og plakk. Gir bedre munnhygiene og et hvitere smil! Her ser man resultat etter bare en behandling.
5. China Glaze - Neglelakk i et av verdens største merker. Jeg fikk en lakk i en nydelig lime grønnfarge. 

 

Dere må gjerne lese mer om glossy box HER 

              Annonse

Morn, morn!
God morgen kjære lesere. Jeg håper dere fikk en fin feiring i går. Spesielt dere som nøt de siste timene av russetiden! Selv startet jeg kvelden hos gode Annika som arrangerte grillkveld. Vi lo, tok noen glass "gift", og koste oss noen timer sammen før jeg avsluttet 17 mai med en roligere filmkveld. De tre siste dagene har jeg bare vært masse med venner, og det har vært så fint! Jeg har publisert et innlegg i ny og ne, men lagt fra meg pcen rett etterpå og nesten glemt at jeg er en blogger! Jeg har kjent litt på det normale liv om jeg får si det på den måten, og det har vært rimelig fantastisk å ikke konstant tenke planlegging. 

I kveld er det en siste runde med girlsnight. Herlighet, jeg gleder meg sånn! Andrea arrangerer grand prix kveld med grilling, og jeg har på følelsen at vi har en uforglemmelig kveld i vente. -Men aller først skal det jobbes både med Vero Moda og bloggen! Vi skrives med en gang jeg er hjemme fra VM.

Ønsker dere en super lørdag så lenge!

GRATULERER MED DAGEN!

Gratulerer med dagen alle sammen! Bunaden har fått kommet på og jeg har vært hos svigerforeldrene og fått servert de beste smørbrødene! Jeg har drømt om disse smørbrødene helt siden forrige 17 mai. Nå sitter jeg stappmett hjemme i leiligheten og er snart klar for å grille! Haha.. MAT <3

Hele jentegjengen skal grille hos Annika før vi drar til byen for å se rakettene klokken tolv! Herlighet for noen hektiske dager det har vært. Håper det står bra til med dere alle sammen og at dere får en vanvittig fin feiring i dag. -Til tross for dårlig vær! Her har vi fått både regn og storm. Er det ikke typisk? 

  

Nå må dere ha en strålende dag videre!

Inspo - 17 mai frisyren
Hei og god morgen! Etter formiddag må jeg vel si nå. Tenk nå er det 16 mai og bare en dag igjen til bunaden skal på! Jeg skulle egentlig bake 17 mai kake og komme med tidenes kakeoppskrift i dag, men ettersom Jonas har bilen med på jobb så sitter jeg litt fast. Hehe, sånn er det å bo på landet!  

-Men det jeg KAN gjøre er å komme med litt frisyretips til den store dagen! Håper dette blir til inspirasjon for noen av dere ihvertfall. Jeg har plukket ut litt bilder fra mine siste favoritt-hårinnlegg til dere denne morgenen. Forhåpentligvis blir en av disse variantene en lesers 17 mai frisyre i år! Hihi. *Lov å håpe*. Dere kan ihvertfall ikke skylde på at dere ikke får det til, for DET gjør dere.

   
 


Klikk på bildene for å komme til innlegget hvor frisyren er vist med steg for steg bilder.
Ønsker dere en fantastisk 16 mai. Jeg drar fra jobb og rett på fest i kveld!

One year ago..

 


I dag er det nøyaktig et år siden vi overtok leiligheten. Det er et år siden vi betalte får første husleie, og et år siden jeg flyttet over skosamlingen min. Nå husker jeg ikke nøyaktig hvor mange par det var, men dere kan jo telle selv! Rundt disse tider i fjor, la jeg faktisk ut en videoblogg av alle skoene mine.

18 mai 2012 flyttet vi over dobbeltsengen og overnattet i vår egen, lille drømmeleilighet for alle første gang. Jeg husker denne dagen som om det var i går. Følelsen av å vite at det bare var oss to. Vi kunne gjøre nøyaktig som vi ville! Leiligheten var bare VÅR. Å bli samboer med Jonas er det beste som kunne hendt meg. Forholdet vårt var så absolutt bra også før vi flyttet sammen, men i mai måned 2012 var vi som nyforelsket igjen. Vi flyttet inn akkurat under fjorårets lille "mai-hetebølge" og med sommervarme, ble alt hvis mulig ENDA mer romantisk. Vi gikk turer i våre nye omgivelser både morgen og kveld, tok årets første bad sammen, gikk på interiørshopping dagen lang og nøt konstant hverandres selskap. Et år senere er vi fremdeles et superlykkelig par. Vi har fått designet hjemmet vårt perfekt og stortrives som samboere på 40 små kvadrat. Jammen har gutten kjøpt fisk til meg også. *Åh så lykkelig!*. Nei, nå har jeg det fint dere. Mangler bare en dalmatiner. Kaaanskje den kommer på neste valentines day? 

Tusen takk for et fantastisk år Jonas. Det har vært det beste!
Om noen ønsker å se skovideoen så finner dere den HER.

DIY - Twist your dressEr dere klare for dagens Do it yourself? Det er ihvertfall jeg! SOM jeg koser meg med disse prosjektene. Denne idèen har jeg ikke funnet på selv. Jeg fant en glimrende DIY video på youtube og ble bare nødt til å prøve meg på noe av det samme. Linken til inspirasjonsvideoen er lagt ved nederst i innlegget. 

Jeg var gal nok til å bruke en av favorittkjolene mine til å eksperimentere med i dag. Stoffet på kjolen virket bare så perfekt til akkurat dette! Heldigvis ble resultatet bra også. *Glede*. Det fine med dette prosjektet er at det ikke koster noe som helst! En saks og en kjole er alt som trengs.
Slik gjør du:
1. Ta kjolen på deg for å måle sånn ca hvor du ønsker å ha snittene dine. Du vil nødig klippe for langt opp og ende opp med å vise puppen. Å få med en halv navle tror jeg heller ikke er særlig pent.
2. Merk sidene på kjolen med en tusj eller en penn slik at du vet hvor du skal klippe.
3. Når dette er gjort tar du kjolen av og klipper en rett strek inn mot midten av kjolen på hver side. (Fra punktene du nettopp markerte). Du skal ikke klippe helt over. La en god del stoff være igjen midt på midten av kjolen. Lar du midtdelen bli for tynn, vil ikke resultatet bli like pent.
4. Flytt nå saksen et hakk opp eller ned og klipp en ny, skrå strek inn mot midten av kjolen på begge sider. Nå vil du sitte igjen med en liten stoffbit som bare kan dras bort og kastes.
5. Ta til slutt hånda inn gjennom venstre hull (som du nettopp klippet), før hånden ned og ta tak i høyre nederste del av kjolen. Trekk den opp og ut av hullet igjen slik at kjolen vrenges.
6. Gjenta bevegelsen en gang til, og kjolen har fått en søt snurr på midten!Forsto dere det? Det var så og si umulig å skulle ta bilde av min egen hånd mens jeg holdt på. (Fotografen er på jobb). -Men dere kan se hvordan det gjøres på videoen som jeg har lagt ved under her.

 

Nå ble ikke mitt resultat perfekt, men det gjør bare kjolen enda litt søtere!
Se videoen av hvordan dette gjøres HER

Antrekk - 140513

07.30 - Alarm ringer. Kommentarsvaring. Mer kommentarsvaring. Bortskjemte barn tar taxi til jobb. 09.30 - 16.00 Vero Moda. Shoot med Jonas. Ber til solguden. Handle ingredienser. Ta 400 bilder av dagens middag. 19.00 - 00.00 - Blogge. Blogge. Blogge. Blogge. Blogge. Blogge. Blogge.Slik ble dagen i går, og slik var dagen i dag. Jeg koser meg MASSE med både jobb 1 og jobb 2, men jeg tror ikke at dette er veldig interessant for dere lesere å høre om. Derfor blir det litt lite hverdagsinnlegg om dagen, og litt mye "Marthe tipser om ditt og datt". Hehe, jeg håper ikke dere er lei av tipsene mine, for i dag har dere enda en deilig oppskrift i vente. Hva er det egentlig jeg ikke tipser om? I morgen er det onsdag og tid for et nytt DIY prosjekt, og jeg vil-skal-MÅ komme med en god kakeoppskrift før 17 mai! Jeg tror jeg har blitt gal. Jeg vil bare blogge og tipse om absolutt alt.


Skjørt fra Vero Moda, Topp fra Zara, Sko fra Mexico, Clutch fra Gina Tricot, DW klokkeHåper for Jonas sin skyld at dere likte antrekket! Hehehe. Jonas og jeg sto nemlig bare og stirret på himmelen til det ble sol i dag.. Vi ventet og ventet og da en halvtime var gått fikk vi fire minutter med solskinn... Jonas kastet seg bokstavelig talt på bakken og jeg har aldri posert så effektivt i hele mitt liv. Jeg er så lei av de hersens mørke skyene som gjør antrekksbildene mine til MØKK.

 

Håper uansett at det står bra til med dere fantastiske lesere!

New in - Vero Moda dressSe hva jeg dro med meg hjem fra jobb i dag da! En helt nydelig, stripekjole til 80 kroner! Ja, dere leste riktig. 80 kroner, og det er ikke salg engang! Gjett om jeg skal ha denne i alle farger som finnes. Den er helt nydelig og kan både brukes til hæler og skinnvest, eller til lave sandaler og en hverdags-skjorte.


Sko fra Bianco, Ny kjole fra Vero Moda, Skinnvest  og solbriller fra Gina Tricot

 

Likte dere den? 80 kroner! Hallo i luken. Løp og kjøp!

Favorites

Morn, morn! Da var det ny uke igjen gitt. Skrev jeg ikke nettopp det? Herlighet, som tiden flyr. Denne uken har jeg vært så heldig å få litt ekstravakter på jobb! 17 mai nærmer seg med stormskritt, og hele kristiansand styrer med det store 17 mai antrekket. Jeg skal straks av gårde for å åpne butikken og håper å se dere alle sammen på Vero Moda Sørlandssenteret I DAG. Jeg kan hjelpe med enhver kleskrise!

 

 

 Noen av mine siste antrekk!
Har DU en favoritt blant disse?

Antrekk - 120513Er det flere enn meg som sitter klistret forann tv2 i dette øyeblikk? Idol gir tilbake står nå og snurrer på skjermen og jeg gleder meg til å se mange flinke artister synge i kveld. Slike programmer er bare fantastiske! Tenk så mange plan-faddere tv2 kommer til å få registret. Hvorfor har vi ikke slike programmer hver søndag? Både Jonas og jeg fikk i fjor sommer besøkt Swaziland i Afrika, hvor vi fikk oppleve noe av den ekstreme fattigdommen. Likevel sitter allerede og sutrer over de små videosnuttene tv2 sender fra fattige steder i Afrika! Fysj, så fælt det er å sitte og se på. Håper mange av de gode leserne mine blir plan-faddere i kveld! Det er så enkelt å gjør en forskjell.

Send en sms med FADDER til 03123!
Ønsker alle plan-faddere en kjempekveld!

Mannfolk og fotball..
Jonas og jeg har akkurat kost oss med pita og fotballkamp vi nå! Jonas har vært i ekstase i hele dag ettersom favorittlaget har vunnet ligaen. Ved så spesielle anledninger må vi til og med kle oss opp i Manchester United drakter! Etter middag var det bare å hive på fotballdrakten og snurre kamp på tven.. Jeg kunne ærlig talt ikke brydd meg mindre, men det er fasinerende å se samboeren i full E-K-S-T-A-S-E.

Jonas: Marthe, nå tror jeg at jeg begynner å grine!!
Marthe: Hvorfor det? De har jo vunnet?
Jonas: Jeg har seriøst frysninger på hele kroppen!

*Jonas drar ned buksa* ...

Jonas: SE! Til og med på rumpa!
Marthe: ..... oh my god. Dette er ikke normalt.

Tro det eller ei.. Jeg fikk litt oppmerksomhet til slutt jeg også!

DIY - FjærkjoleGood søndag kjære lesere! Jeg har hatt en ganske fantastisk helg. En Cathrine-helg! Hun har nesten bodd hos oss siden fredag og det har vært en fryd å ha henne på besøk. I går kveld tok vi en spontan, supermorro tur på byen før vi hadde nok en sleepover og jeg har ikke hatt det så gøy på leeenge!

Morgenen har jeg brukt på ukens tredje DIY prosjekt! Jeg fant plutselig ut at jeg skulle prøve å lage noe søtt ut av fjærgenseren som jeg aldri bruker. Jeg ser jo bare ut som en diger svane i den. Håper dere finner innlegget inspirerende!
Slik gjør du:

1. Finn frem fjærene du vil bruke eller gjør som meg og klipp dem av en gammel genser.
2. Legg fjær-remsene nesten helt inntil hverandre og klipp dem til.
3. Så er det bare å starte limingen! Jeg brukte superlim og det fungerte veldig fint.Jeg kan vise bedre bilder av den på en annen dag.
Ble den ikke fin? Den ble ihvertfall litt mer unik!

Idolkveld med sleepover

 

God morgen! Huff, det ble ikke noen flere oppdateringer på dere i går! Jeg løp rundt og stelte i stand til fest i leiligheten og glemte helt bort tiden. Plutselig satt besøket i sofaen, og så var kvelden i gang.

Var det flere som fikk med seg idolfinalen? Til tross for at Astrid Smeplass ikke var en av deltakerne, var det et bra show! Vi ble hele åtte jenter og tre gutter som studde oss i leiligheten med idolfinalen på skjermen. 

 

Mmm! Frukt og bær med smeltet sjokolade!

Siste sjanse!

God kveld! Nå sitter jeg klistret forann tv 3 og nerder med parseremoni på Paradise Hotell. Jeg har bare lyst til å minne dere på Maybelline konkurransen som jeg holdt på bloggen for en stund tilbake! Vinnerene av konkurransen skal trekkes veldig snart, men dere har enda muligheten til å delta og vinne premier!

Slik deltar dere:
Klikk dere inn HER og velg dere en farge på neglelakken.
Legg deretter igjen en kommentar her på bloggen med fargenavn.

Premien er din valgrie neglelakk og en express neglelakk-remover!
Kanskje blir du en av de heldige?

            
     Annonse

En etterlengtet torsdag

Åååh, for en deilig dag jeg har hatt! Jeg blir alltid så glad av å dra i stallen. Bare hestelukta (tro det eller ei) er terapi for hele sjela mi. Andrea og jeg hadde ikke sett hverandre på flere uker og hadde MASSE å ta igjen. Timene av denne torsdagen har bare flydd av gårde. Nå skal jeg kaste meg over vaskebøtta og begynne med vasking av gulv. Jonas og jeg får besøk av en hel vennegjeng i morgen og vil ha leiligheten en smule renere til da! Under får dere dagen min i et bildedryss. Håper dere også har hatt en fin torsdag.

 

Denne torsdagen trengte jeg!

Todays lunch - Pizzamuffins

Hei og hopp! I dette øyeblikk er jeg på vei ut døren for å dra i stallen. Andrea ville ha meg med, og jeg sier sjeldent nei til et stallbesøk! -Men først har jeg lyst til å publisere oppskriften på dagens lunsj. Jeg har for første gang i mitt liv prøvd å lage pizzamuffins! Hihi, høres jo godt ut ikke sant? Vel, det var det også.Du trenger:
3 egg
3 dl lettrømme / 1 liten boks
6 dl hvetemel 
1 ss bakepulver
1 ts salt
1 dl solsikkeolje
1 dl vann
100 g revet hvitost
100 g peperoni skåret i strimler 
Slik gjør du:
1. Mål opp alt det tørre og bland det godt sammen.
2. Bland sammen egg, rømme, vann, og solsikkeolje.
3. Hell så den tørre blandingen over i det bløte og rør godt.
4. Smør muffinsformene med litt fett for at pizzadeigen ikke skal henge fast.
5. Fyll muffinsformene 2/3 fulle og stek midt i ovnen på 200 g i 15-20 minutt. 

Håper det smaker!
Oppskriften gir 24 pizzamuffins.

DIY - Perleprosjekt

 

God kveld alle sammen! Været har vært så ufyselig i dag at jeg bare har låst meg inne hjemme i leiligheten. Jeg er sikker på at jeg har sittet og lekt meg med klær på stuegulvet i timesvis. Tiden flyr når man har det gøy! Nå blir det to innlegg innenfor samme kategori på en og samme dag, men kjenner jeg leserne mine rett så er dere veldig glade i tips og DIY innlegg. Håper dere liker det!

Du trenger: 
En skjorte 
En boks perler
En superlim
En plastikkpose

 
 

Slik gjør du:
1. Legg skjorta du ønsker å pynte på gulvet. Legg en plastikkpose inni skjorta så du ikke limer den ene siden av skjorta fast i den andre. Jeg valgte å pynte nedre del av rydden på skjorta, pluss kragen.
2. Finn frem de fine perlene og legg dem på skjorta for å se sånn ca hvordan du ønsker resultatet.
3. Så er det bare å lime! Lim perlene på skjorta med en bitteliten skvett superlim.  
4. Gjør det samme med kragen om du ønsker å pynte denne også.

FERDIG! -Og se så fint det blir! Du kan selvfølgelig også bruke helt andre farger.

Skjorta må håndvaskes!
Ellers vil perlene ramle av eller løsne i vaskemaskinen.

DIY - Dip Dye ShortsGod dag, fine leserne mine! Det er onsdag, og dere vet hva det betyr? Det er tid for et nytt DIY prosjekt! Sommeren nærmer seg og derfor valgte jeg enda et shortsprosjekt. Forrige uke lagde jeg min egen aztec mønstrete shorts. Denne uken har jeg prøvd meg på dip dye! For å være helt ærlig så trodde jeg ikke at jeg kom til å få dette til. -Men det gjorde jeg og herlighet så enkelt det var! Mye enklere enn hva den dumme bruksanvisningen sa. Jeg gjorde ting på min egen, forenklede måte og resultatet ble jo BRA!Du trenger:
En shorts
Nitor tekstilfarge i to ulike farger
2 pakker Nitor tekstilsalt eller bare 1 kg salt uten jod
2 par plastikkhansker
Plastikkposer til dekking av gulvJeg valgte disse to fargene, som jeg kjøpte på Panduro! Blå og Lilla.

 
 

Slik gjør du:
1. Bløt shortsen du skal fargelegge. Da vil fargen sette seg bedre.
2. Varm opp 7 liter vann til 30, 40 eller 60 grader. Det sto varmere vannet er, det sto sterkere blir fargen. Jeg varmet vannet i en stor gryte til det var ca 40 grader. Deretter helte jeg det i en stor plastikkboks.
3. Hell nå 500 g salt uten jod eller tekstilsalt i vannet. Deretter heller du i fargen du ønsker å starte med. Jeg begynte med blå og valgte å dyppe overdelen av shortsen først. Bland salt og farge godt sammen.
4. Snu shortsen opp ned, dypp første halvdel nedi fargevannet og hold i 5-6 sekund. Ta så shortsen opp, la den dryppe av seg og legg den på et håndkle eller noen plastikkposer for å ikke søle på gulvet.Shortsen vil nå se slik ut!

 
 

5. Nå varmer du 7 nye liter med vann i en stor gryte til vannet har nådd 30, 40 eller 60 grader.
6. Hell i 500 nye gram salt og den nye fargeblandingen. Jeg valgte lilla for farge nummer 2.
7. Rør godt og dypp så nedre del av shortsen. Hold i 5-6 sekund, trekk opp, la shortsen renne av.
8. Skyll shortsen i rent, kaldt vann og la den tørke. Da vil du se det endelige resultatet.

Nå må jeg bare gjøre punkt nummer 8 og skylle av den overflødige fargen!
-Men ble det ikke bra? Dette var faktisk DRITgøy!

Antrekk - 070513For et nydelig vær! Åh, fortsetter dette så er jeg i himmelen. Det er omtrent ingenting som gjør meg gladere enn sol og varme. Jeg har hatt nok en sprek dag, og nå skal jeg snart av gårde på besøk til Cathrine. Vi har en paradisedate med god mat i vente! Paradise Hotel er blitt så spennende!

Herlighet, jeg tror jeg er blitt avhengig av verdens dummeste program? Fra halv ti til halv elleve mandag til torsdag er jeg en tvslave. Jeg er forelsket i svenske Patrick. Hoho! Tror ikke jeg er helt alene om det?
Bestemors gamle shorts, Sko og topp fra Zara, Clutch fra Glitter, Solbriller fra Gina TricotMå dere ha en videre VARM og deilig dag!

Healthy pancakesDa var det på tide med en SUNN oppskrift her på bloggen! I dag har jeg lyst til å dele dagens lunsj med dere. Jeg har nemlig gjort et andre forsøk på å lage sunne pannekaker! Denne gang fikk jeg det jammen meg til også. Ikke bare smakte de fortreffelig med hjemmelaget syltetøy på, men de mettet også! Veldig store og elegante ble de ikke, men de smakte utrolig godt, og jeg ble mett.  

Du trenger:
2 egg
1,5 dl cottage cheese
1/2 dl havregryn
1/2 dl grovt hvetemel eller mandelmel
1 ts bakepulver
1 dl melk
1/2 ts kanel
1/2 ts kardemomme

  

Slik gjør du:
1. Bland sammen alle ingrediensene og mos med stavmikser.
2. Blir røren for tykk så tilsetter du en liten ekstra skvett melk.
3. Stek som pannekaker på størrelse med store lapper.
4. Jeg hadde stekeplaten på styrke 6 av 9 og stekte dem med litt smør.
5. For å gjøre måltidet enda litt sunnere, kan du erstatte det ferdigkjøpte syltetøyet med ditt eget! Jeg kjøpte meg friske bringebær og blåbær, tilsatte 1 ts sukrinmelis og rørte bærene moste. Mmmm, så godt! 

Beste lunsjen på leenge!
Oppskriften gir små pannekaker til to personer. 

Antrekk - 060513


Kjole og solbriller fra Gina Tricot, Skinnvest fra New Yorker, Sko fra BiancoDa var også mandagsantrekket publisert i et bildedryss!  
Føler meg tre meter i denne kjolen. Love it!

Kaste klær sa du?Ikke i dette huset! Hihi, se hva jeg har holdt på med den siste timen! Da jeg ryddet i klærene mine tidligere i dag, oppdaget jeg at en av mine Vero Moda topper var blitt ødelagte i vaskemaskinen. Jeg kan jo ikke kaste klær bare fordi de er litt ødelagte, og derfor måtte jeg prøve å finne på noe lurt.

Heldigvis kom jeg på noe i dag også. Jeg klippet rett og slett bare av alle de fine og fargerike steinene og brukte noen av dem til å pynte et gammelt skopar som lå nesten ubrukt og støvete bakerst i skapet. Kanskje jeg kommer til å bruke skoene mer nå som de har fått litt pynt? Vi får se!

 
 

Alle de fine steinene som ble igjen etter dagens lille prosjekt, kommer jeg definitivt til å få bruk for ved en annen anledning. Jeg eksperimenterer jo med sko, vesker og klær hele tiden! Nagler, diamanter, øredobber og stoff får jeg aldri nok av. Absolutt aaalt kan brukes til morsomme DIY prosjekter. 

Ble de ikke søte? Det som var igjen av den hvite toppen har jeg også tatt vare på.
Hoho! Man vet jo aldri hva man kan få bruk for til neste prosjekt?

Ny uke - Start den riktigEr dere klare for ny uke? Fysj så raskt denne morgenen har gått. Jeg følte jeg nettopp spratt opp av sengen, og nå er klokken to! Hva er det jeg har gjort på alle disse timene? Jo jeg har vært frøken fornuftig! Schæferen og jeg dro først av alt på en 50 minutters løpetur i duskregnet. Deretter fortsatte jeg med styrke hjemme på stuegulvet før jeg avsluttet økten ved å rydde hele leiligheten. Puh! Det er ikke bare bare det heller. Ikke med min mengde klær! (Som mystisk nok ALLTID havner på gulvet)

Etterpå belønnet jeg meg selv med litt koselesing! Jeg fant frem en ny bok og roet kroppen med frokost og litt kvalitetstid for meg selv. Jeg har med andre ord fått en vanvittig deilig start på den nye uken.

 

Håper dere har fått det samme!
Nå må dere ha en videre flott mandag. Vi skrives om litt!

Søndagstrim i solskinnsværDette har til nå vært den perfekte søndag. Jonas og jeg dro ut på tur i solskinnsværet, og min nye treningsbuddy fikk også bli med! Etter en times tur i skogen, ble Jonas lei og dro hjem, mens hunden og jeg dro videre på joggetur. Jeg tok meg treningsfri i går, og dermed tror jeg schæferen var ekstra glad for å se meg denne ettermiddagen. I morgen er det fullt kjør med trening igjen! Alarmen skal stå på 08.20 hele uken og forhåpentligvis sier værmeldingene bare sol og varme. Er dere klare for en ny, sprek uke jenter og gutter? Vi kan være spreke sammen vel! Min motivasjon er ihvertfall HELT på topp! 

I dag fikk også Jonas erfare hvordan det er å bli gått tur med.. Håper dere har hatt en fin søndag!
Nå er det kjærestekveld med film som står for tur.

Hils på Vero Moda jenteneGoood søndag! Da var jeg endelig på vei med dagens første bloggpost. Jeg klarte å glemme igjen kamera på personalvorset i går og har akkurat vært og hentet det. FOR EN KVELD! Åh, så gøy vi hadde det. Vi var til sammen ni Vero Moda jenter, og Charlotte hadde ordnet med både jellyshots, hjemmelagde chipsdipper og jordbærchampagne. Hun hadde stelt i stand med rene koltbordet av snacks! 

Malene hadde tatt med et Fifty Shades partyspill, og dere kan tro vi hadde det gøy. Vi hylte av latter alle sammen. Nå sitter jeg og koser meg med et høyt antall mindre flotte, men svært morsomme bilder. Dere lesere får selvfølgelig bare se de aller fineste. Hehe, kan ikke utsette dere for all slags!

  

Har dere sett? Charlotte skjemmer oss bort..

Gale Vero Moda gjengen. <3

Antrekk- 040513Jeg har gledet meg til denne lørdagen i en hel E-V-I-G-H-E-T. Jeg skal nemlig på personalfest med tidenes Vero Moda gjeng i kveld! Wuhuuu! Vår herlige sjef arrangerer vors med jellyshots og det hele.

Jeg har på følelsen at jeg kommer til å le så jeg griner i hele kveld. Med den gjengen kan man umulig å kjede seg. Håret er allerede krøllet og kveldens antrekk har fått kommet på. Ingen kjole i kveld heller! Jeg vet ikke hva som feiler meg om dagen. Jeg kjøper og kjøper på nye kjoler, men bruker dem aldri.


Skinnbukser fra New Yorker, Genser fra Zara, Sko fra Aldo, Clutch fra Vila, Briller fra Gina Tricot 

Ønsker mine flotte lesere en helt fantastisk lørdag!
 

Antrekk - 030513God kveld kjære lesere! Nå har dere vel sittet klistret forann tv2 med idol tenker jeg? Jeg har fått besøk av fine Cathrine i kveld jeg! Vi skal snart sette i gang med laging av sunne pannekaker. Er jeg ikke flink? Jeg trener OG spiser sunt om dagen! Herlighet. Mai er virkelig min *sprekemåned*. Blir pannekakene gode så skal dere ikke se bortifra at dere får oppskrift etterpå! Under får dere kveldens antrekk.


Bukse fra Bikbok, Clutch fra Gina Tricot, Genser fra Zara, Sko fra ScoopNå må dere ha en strålende kveld videre!

Det er kjolesesong!

Det går mot lysere tider og kjolesesongen er her allerede! Mange er enda på utkikk etter den perfekte konfirmasjonskjolen, noen skal i sommerbryllup og folk flest leter etter en 17 mai kjole som kanskje ikke alle andre har. Under her har jeg prøvd å lage et bildekollage som har litt av alt dette. Selv ville jeg gått for lyse farger fremover. Gjerne hvit, beige eller lys fersken. Det er jo så nydelig! Skal du være bryllupsgjest så går du selvfølgelig ikke for en hvit kjole, men da kan kanskje kjole nummer 10 være det perfekte valget? Håper dere finner noe som faller i smak. Jeg kommer til å prøve å bli flinkere til å tipse om lekre både fest og sommerkjoler fremover. Får jeg øye på en ny, lekker kjole så jeg tipse dere.1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER, 10 HER, 11 HER, 12 HER

Var det noen kjoler som falt i smak?

                   
 Affiliateslenker

Antrekk - 020513God kveld fine lesere! Jeg kom nettopp hjem fra jobb, og har ikke gått kledd i denne minishortsen på Vero Moda i dag bare så det er sagt. Hehe, jeg hadde bare så veldig lyst til å vise dere den fine DIY shortsen min . Været har vært helt fantastisk i dag! Dette er faktisk første dag i 2013 hvor jeg har gått i shorts uten strømpebukser, og uten å fryse ihjel. Andre mai dere! Det er ikke så dårlig? Jeg tror likevel ikke jeg gidder å juble for våren riktig enda. For alt vi vet, snør det igjen i morgen. 
Sandaler fra Nelly, Topp fra H&M, Veske fra Gina Tricot, Shorts og belte fra Bikbok

Mine nyeste innkjøpNå skal jeg snart av gårde på jobb, men først har jeg lyst til å vise dere mine siste innkjøp! Skjorta på bildet over her fikk jeg av min snille bestemor. Jeg har lenge sett etter en stripeskjorte, og ble derfor veeeldig glad da bestemor insisterte på å kjøpe den til meg. Hihi, *Bortskjemt enebarn*.

Ellers var det flere som spurte hvor jeg hadde kjøpt lenken til solbrillene mine i gårsdagens antrekk. Disse kjøpte jeg på Gina Tricot for bare 49 kroner! Jeg kommer sikkert til å kjøpe noen flere bare for å ha et par ekstra om disse skulle bli ødelagte. Det er jo så praktisk og ikke minst LEKKERT!  Solbrillene kjøpte jeg også på Gina Tricot for 79 kroner.-Og til slutt... Thailand nærmer seg med stormskritt og jeg holder på å fornye bikiniskuffen. Tre nye bikinier fikk bli med hjem fra H&M. Under får dere se to av dem! Utvalget er så mye større på H&M i Stavanger enn i Kristiansand! Jeg elsker å handle både undertøy og badetøy når jeg er der.

 

Bikinien til venstre er egentlig neonfarget og kostet 249 kroner. Den hvite kostet også 249 kroner.Begge fra H&M.
Dagens antrekk kommer sent i kveld!

Todays DIY - ShortsMarthe:
Se hva jeg har laget Jonas! Var den ikke fin?
Jonas: Pff.. Du har jo ikke laget den.. 
Marthe: Hæ? Det har jeg vel! 

Jeg vet ikke om jeg skal være fornærmet eller glad over den responsen? Jonas trodde visst ikke at jeg var i stand til å kunne lage en så søt shorts. Jeg måtte finne frem restene av stoffet for å bevise at shortsen ikke var kjøpt slik. Haha! Jeg tror jeg tar det som et kompliment likevel.

 


Slik gjør du:
1. Klipp en rett firkant av stoffet du skal bruke. Den må være større enn område du skal legge stoffet på.
2. Alt handler om tegne, klippe, lime. Legg stoffbiten over shortsen, tegn der du skal klippe og klipp. Det gjør ingenting om det ikke blitt helt perfekt. Da blir shortsen bare enda søtere. Dette er så enkelt at!
3. Når du har klippet stoffet slik du vil ha det på shortsen, er det bare å lime. Jeg brukte superlim.Vil du ta lommen på baksiden også så gjør du akkurat det samme her!
Videoen jeg er blitt inspirert av, finner dere HER

En sprekere måned

Jeg sto opp halv ni i dag tidlig, kastet på treningstøyet fra www.getsporty.no, og løp utendørs i morgensola. Da løpeturen min på 45 minutt var over og jeg sto utenfor leiligheten igjen, bestemte jeg meg for å ta enda en runde. Jeg kom plutselig på at jeg ikke hadde noe bedre å gjøre så tidlig om morgenen. -Også var det jo så nydelig vær! Jeg løp, og løp og løp til mine utrente legger begynte å svikte. Gjett om følelsen jeg satt igjen med etterpå var god? Jeg kan ikke beskrive den engang. 
Kalenderen fås kjøpt >HER<SE hva jeg kom hjem til i går da! Jonas hadde kjøpt nydelige roser til meg, og som om ikke det holdt, sto det en hel kasse Vitamin Well på kjøkkenbenken. Forrige uke fikk vi CocaCola på døren, og denne uken er det Vitamin Well. Hihi, LOVE IT! Det kommer mange fordeler med en blogg.Jeg er klar for en sprekere måned! Er DU?