hits

mai 2012

Nytt til badet!

I morgen får vi endelig sofaen i hus, og på tirsdag kommer stuebordet fra Stavanger, så nå begynner ting å komme i orden! I dag dukket det opp en diger pakke i posten fra www.mollegaarden.dk. Vi manglet noe å ha skittentøy og vaskepulver i til badet, og det fant vi i denne nettbutikken. Jeg har selvfølgelig knipset bilder av vårt nye bad interiør til dere. Håper ikke dere er lei av den nye leiligheten allerede!


Vaskepulver boks til 175kr HER.


Skittentøyspannet finner dere HER.

En storfornøyd Marthe! Hva synes dere?

              Varene er sponset

Hva skal man med arbeidsfolk!?

I går ettermiddag tok jeg turen til Andrea for å hjelpe henne med å legge brostein utenfor huset hennes. Hva skal man med arbeidsfolk sier jeg bare! Vi gjorde tidenes jobb og resultatet vil jeg si ble ganske så perfekt. Noen som trenger hjelp til å legge brostein i fremtiden? Ring oss!


Goodbye neglelakk!
Ble det ikke bra? Hoho, vi var så stolte!
Bella var også veldig glad for å se meg!Hadde aldri trodd at å legge brostein skulle være så hyggelig!

Har DU fått denne mailen?

Har du mottatt en mail som dette? Ikke svar på den! Jeg har fått flere mail fra leserne mine i dag om at de har mottatt mail som dette etter å ha lagt igjen e post adressen i kommentarfeltet på bloggen min. Dere som har opplevd det samme: Dette er helt sikkert noe tullete virus så ikke svar på mailen. Bare slett den med en gang, så er det nok ingen fare! Hvis noen nå oppdager at dere har en mail fra Miss Vera, ikke åpne mailen engang. Dette er ingen seriøs mail og jeg håper nå at ikke flere slike vil bli sendt rundt.


Håper ikke dette har laget store problemer for dere!
Bare slett mailen for å være på den sikre siden.

Få kontroll på nøklene!Nå fremover skal vi ha full kontroll på nøklene her i hus! Vi har nemlig fått et herlig, lite nøkkelskap fra www.multitrend.no. Jeg er så vandt til å måtte lete over alt i huset for å finne nøklene mine, at et pent og ryddig nøkkelskap kommer til å være den siste plassen jeg leter i starten! Haha, er ikke det typisk.
Skapet finner dere til 199kr HER.Er det flere som har eller vil investere i et lite nøkkelskap?

Marthe tipser - Mangosalat!

Som dagens første oppdatering, har jeg lyst til å komme med et lite tips til middagstilbehør. Jeg smakte denne mangosalaten for ikke lenge siden og har hatt fryktelig lyst til å prøve meg på den selv! Så i dag slo jeg til, og resultatet ble himmelsk. Jeg gjorde som vanlig noen små forandringer på oppskriften, og det smakte nydelig. Dette må dere prøve! Et kjempeenkelt og godt tips til middagstilbehør.Du trenger - Dressing
0,5 dl olivenolje
4 ts sukker
salt/pepper
Saften av 4 lime


1.
Del fire lime i to.


2.
Press saften ut av dem i en tom skål.


3.
Kast restene.


4.
Hell 4 ts sukker i limesaften.


5.
Og 0,5 dl olivenolje i blandingen.


6. Smak til med litt salt og pepper, så er det klart!Du trenger - Mangosalat
2 modne mangoer
2 paprika gul og rød
1 båt hvitløk
1 chilli


1.
Hakk opp paprika i små biter. Jeg brukte gul og rød. Anbefaler å ta grønn også for mer farge!


2.
Kutt så opp de to mangoene i større biter.


3.
Tilsett 1 grovhakket chilli. Da blir salaten middels/ganske sterk. Ta mindre om du vil ha den mildere.


4.
Knus 1 båt hvitløk og ha i. Liker dere rødløk så ta dette også i.


5.
Til slutt heller du den ferdige dressingen over salaten og blander alt godt sammen.


6.
Det er lurt å sette blandingen i kjøleskapet en stund for at smakene skal trekkes godt inni hverandre.Det ble frokost tilbehør for min del.. SUPERGODT!

Pene ting gir glede..

Noen sier at lykke ikke kan kjøpes.. Vel, jeg blir ihvertfall ekstremt lykkelig av å omringes pene ting. Jeg sitter i godstolen i stuen vår nå og selv om alle de nye pene interiør tingene ligger slengt rundt på gulvet, kan jeg ikke annet enn å glise. Vi får ikke sofaen før til fredag og kan derfor heller ikke kjøpe verken tvbord, stuebord eller kommoder til å ha pynt på. Vi har med andre ord ingenting å legge noe som helst på, men hva gjør vel det? Stuegulvet er jo omringet av nydelige ting som skal gjøre hjemmet til vårt eget lille drømmested! Gleder meg til å vise det frem til dere. Dagens interiørkjøp får dere under her!

Alle putene og saueskinnsteppe i mørk brun er også fra Living. Tror putene koster 249kr per stykk. Saueskinnsputene og saueskinnsteppet koster 499kr per stykk. Vi var så heldige og fikk innflyttningspenger fra farmor og farfar så alle disse flotte tingene er vel egentlig gave fra dem! Åh, heldige heldige oss. Nå skal det bli så fint i stuen at jeg ikke kommer til å ville bevege meg utenfor den.


Klokke fra Kremmerhuset til 499kr. Kommer til å passe helt perfekt til det fremtidige stuebordet vårt!


Kurv fra Living til 199kr


Skilt som skal henges på bad-døren fra Living til 29krSå mange fine ting!

Månedens antrekk!

Da var vi tilbake i Kristiansand og i den nye, fine leiligheten som er i ferd med å bli enda finere! Siden det ikke ble noe eget antrekks innlegg i dag, tar jeg en oppsummering på månedens favorittantrekk nå. Her har dere altså mine favoritter. Legg gjerne igjen en kommentar om dere er enige eller ikke. Tilbakemeldigner på antrekkene mine er jo absolutt det gøyeste!

 
Sko HERFRAEnige, eller ikke enige?
Har dere noen spesielle favoritter?

På shopping til hjemmet!

I dag var endelig butikkene åpne igjen! Jonas og jeg sto opp tidlig så vi rakk en shoppingrunde til leiligheten før avreisen. Vi har blant annet ikke butikken Living hjemme i Kristiansand og måtte derfor ta med oss hele butikken hjem. Det ble ihvertfall nesten slik da de hadde så vanvittig mye fint og billig! Jojo, så måtte jeg unne meg fire små plagg selv også. Disse finner dere under her.. 


Bagasjerommet stappet med pynteputer til sofaen!


Shorts og skjørt fra Gina Tricot. Shortsen 249kr og skjørtet til 99kr.
Veske fra Cubus til 299kr


Kjole fra Cubus til 299krNå drar vi tilbake til Kristiansand..
Blogges derfra!

Spell bag - Snart i mine hender!

Jippi! I går bestilte jeg endelig denne spell bagen som jeg har siklet etter i årevis. Jeg skrev et innlegg for en liten stund siden hvor jeg spurte om hjelp til hvilken farge jeg skulle velge. Vel, nå har jeg bestemt meg og det ble brun! Selv om den sorte passer til mer, så synes jeg den brune var finest til de hvite detaljene. Jeg skal selvsagt blogge om den så fort jeg får den og informere om hvor lang tid det tok med posten og hvor mye tollregningen kommer på. Vesken koster ca 1800 kr inkludert frakt til Norge.

  

Dere finner vesken i alle farger HER.
Likte dere den?

Sommer nyheter - vil, må, SKAL ha!

Ææææ! Det klør i fingrene som aldri før her nå. Det er så mye jeg så gjerne skulle ha klikket hjem. Jeg var dum nok til å klikke meg gjennom Nelly's helt nye sommerkjoler og nå sitter jeg her og nærest griner over å ikke eie en eneste av dem. Ja også de nye Jeffrey Campbell skoene som de har fått inn! Heeerre min tid så sinnsykt flotte. Jeg vil.. må.. SKAL ha noe av dette! 


Jeffrey beige uten hæl HER, sorte uten hæl HER  

 
Sandaler i sort HER, Beige HER (finnes også i sort)


Hvit HER, Rosa/oransje
HER

 
Aztek mønsterkjole HER, Hvit med diamanter HER

 
Lette kjoler i hvit og sort HER

 
Nydelig sommerkjole HERFRA

 
Gull og sølv HER, rosa sommerfest HER

 
Rosa lang HER, Beige sommerdrøm HER (affiliateslenker)

Hva likte dere best?


The dictator!

Fyy søren for en morsom film! Jonas og jeg så den på kino i går kveld og jeg har aldri ledd så mye av en film i hele mitt liv. Jeg lo av hver eneste bevegelse hovedskuespilleren gjorde. Bare gåstilen hans fikk meg til å vrenge meg i latter! Ny favorittfilm kanskje? Har dere ikke sett den allerede, så må dere komme dere på kino i nærmeste fremtid. Hysterisk morsom!
Kinoantrekket!Ellers ble det mer soling, full avslapping og alt for mye god kakespising på oss i går kveld..

JUMMY!

Viste strand..

Er det noe vi kan, så er det å kose oss! Vi har nytt solen på Viste strand i Stavanger i dag vi. Fant oss et lunt sted hvor jeg campet med teppe, boller, bikini og kald drikke. Herlig å kjenne solstrålene på kroppen. Det har vært sol i flere dager nå, men vi har liksom ikke hatt tid til å nyte den oppi alt flyttestyret. Forhåpentligvis er ikke varmegradene helt forbi enda!Så ble det litt fanging av krabber også!

Flere som har kost seg i solen denne søndagen?

Moutfit - 27.05.12

Åh som vi har kost oss i sola denne søndagen! Har knipset masse bilder til dere, men først dagens antrekk.. Jeg har fått på meg bestemors gamle shorts i dag! Den er fra begynnelsen av 80 tallet da bestemor var i 30 årene. Jeg synes det er helt genialt at jeg kan bruke et av favorittplaggene som hun hadde for over 30 år siden! Dagens tips: Dra på skattejakt i bestemors klesskap!
Jakke og topp fra Bikbok
Clutch fra Gina Tricot
Sko fra >Nelly< (affiliateslenke)

Nå hva synes dere?

Moutfit - 26.05.12Da er vi endelig kommet frem til Stavanger! Vi er enda på besøk hos farmor og farfar og har akkurat inntatt et herlig måltid. Håper det står bra til med dere! Føler ikke at jeg setter av nok tid til dere for tiden. Skal være flink til å oppdatere dere om alt som skjer her i Stavanger. Har pakket med noen søte antrekk også! I dag har jeg tatt på meg noe behagelig, men samtidig litt pent og pyntet..
Sko fra Mexico
Shorts og veske nytt fra Gina Tricot
Topp fra Bikbok

Ønsker dere en fremdeles flott lørdag!

Innkjøp - 26.05.12

Heisann dere! Håper dere har hatt en super lørdag til nå. Jeg har løpt rundt som en gris for å rekke alle ærend før fire. Nå skal jeg nemlig hente Jonas på jobb om noen få minutter også kjører vi rett til Stavanger! Gleder meg som en gal til å å nyte et par dager i godbyen. Håper solen holder seg!

Det er forresten to uker siden jeg har handlet klær til meg selv nå og det var faktisk sist jeg var i Stavanger! Dere kjenner meg på shoppingfronten, så jeg synes det fortjener litt ros! Meen tanken på at butikkene er stengt de neste to dagene og at jeg ikke ante hva som befant seg av sommernyheter, knakk meg helt i dag, så jeg dro på Sørlandssenteret.. Dere vet hvordan det gikk.Seks nye gjenstander i mitt klesskap! Heldigvis ble det med det.


Topper fra Bikbok til bare 79krAww! Måtte bare ha denne herlige lille saken. De hadde kun L igjen men det var 30 % på alle ordinære varer så den ble litt billigere, og da kunne jeg ikke dy meg. 30 prosent på alle ordinære varer dere! Håper flere har fått benyttet seg av dette tilbudet. Det gjaldt i dag, fredag og torsdag!


Mobilveske fra Gina Tricot til 79kr


Kjole fra Bikbok til 399krSå dro jeg innom den lille interiør butikken like ved leiligheten vår på hjemveien og kjøpte med meg noen flasker saft og limonade. Disse er rett og slett himmelske på varme sommerdager. Åh, dette skal nytes!Klar for avreise.! Dagens antrekk får dere i Stavanger.

Sprekt kjærestepar!

Endelig har jeg fått rumpen i gir og treningslysten er på topp. Jonas og jeg har trent hver dag denne uken og slik håper jeg det skal fortsette. Jeg har kommet inn i en god rutine hvor jeg står opp klokken 10 hver morgen og løper. Jeg jogger intensivt i en halv time og trener deretter styrke i en halv time med masse situps, plankeøvelsen, og armhevninger. Dette har fungert supert, og jeg merker resultat allerede etter en uke! I går løp jeg både morgen og kveld. Jonas og jeg dro til Grimstad for å se en kamerat av han spille kamp og deretter tok vi turen på treningssenteret for enda en økt. Utrolig deilig!Ja og i dag hadde vi ringeklokka på 07.00 for å rekke å gå på en times tur før Jonas begynte på jobb. Til Jonas store forskrekkelse var det flere som var ute og gikk tur på dette tidspunktet..

Jonas: Herligfred hvem er det som er så gale å går tur på denne tiden?
Meg: .......
Jonas: Åja. Haha, vi er jo så gale!
Vi bor like ved tømmerstø brygge, så om vi ønsker et nattbad i sommer så er det bare å stupe uti!Er det flere som får treningslyst i finværet?

Gotta have..

.. A jumpsuit this summer! Jeg har aldri klikket meg innom jumpsuit kategorien til Nelly før, men ble veldig positivt overrasket da jeg tittet innom i går kveld! Så mange elegante, lette jumpsuit det var å finne! Jeg skal ihvertfall helt sikkert klikke hjem en slik til sommeren. Eller kanskje to? Nr.3 under her var bare rålekker! Fy søren. Den der må hjem til meg! Aztek mønster i mitt hjerte.
 
1   2
3   4
5   6

1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER. (affiliateslenker)

Noen dere likte?

Moutfit - 25.05.12

Vinneren av konkurransen i samarbeid med Ellamote ble Charlotte Hoem!
Sko fra nelly.Tilsvarende HER.


Gammelt skjørt fra Gina tricot
Topp og belte fra BikbokHaha, litt back stage.. Vent litt Jonas! Skal bare slenge litt på håret..

Hva synes dere om dagens antrekk?

Bad interiør..

Dere som gjettet håndklestige på gårsdagens innlegg hadde helt riktig! Jeg oppdaget den i interiør kategorien til fotballfruen og ble helt frelst. Bare 299kr hos Ellos! Den måtte jeg jo bare ha. Stigen dukket opp etter bare to dager og var så enkel å montere at jeg til og med kunne klart det selv. -Men Jonas måtte gjøre det likevel! Haha, er det ikke typisk. Frakten kom på 40-50kr.

Kjempefin som håndklestige, men den kan også brukes på klesrommet..
  Dere får kjøpt den HER.(affiliateslenke)
Hva synes dere?

Hagemøbler i boks!

Nå har jeg jammen meg skaffet oss hagemøbler også! Jeg oppdaget nemlig nettopp www.netthandelen.no! Jeg henger nok litt etter, men for en genial nettside! For dere som ikke har hørt om dette så er det en nettside hvor det hele tiden auksjoneres bort varer til superbillige priser.

Jonas og jeg var på både plantasen, Skeidar, Jysk og Bohus i går for å se etter hagemøbler men fant ingenting til under 6000kr. Da jeg kom hjem og klikket meg inn på netthandelen kom alternativene opp til både 1,2 og 3000 kroner. Akkurat de modellene jeg ønsket! Det er ikke alltid bare bare å få tak i de flotteste, rimeligste møblene ettersom flere vil ha dem og gjerne byr høyere enn deg, men etter å ha prøvd meg på tre forskjellige hagesett i går, fikk jeg endelig denne til 3100kr. JIPPI!Var det ikke søtt?
Her skal det inviteres på middag i sommer!


- Marthe <3

Hurra for pakker!Wuhuuu! I dag kom denne digre saken hjem til leiligheten. Noen som er spente på hva den inneholdt? Jeg bestilte en liten sak fra Ellos for to dager siden, så kom den jammen meg allerede i dag! Nå må jeg bare få Jonas til å hjelpe meg på monteringsfronten så har vi fått enda mer nytt interiør i hus. Skal vise dere hvordan det blir i morgen når det er blitt litt lysere igjen.

Veldig fornøyd jente her ja!

Moutfit - 24.05.12I dag har jeg tatt på meg et skjørt, en magetopp og et belte slik at det ble en slags kjole!


Favorittsandalene mine! 349kr HER. (affiliateslenke)


Magetopp, belte og veske fra Gina Tricot
Skjørt fra ZaraLikte dere antrekket?

WALK IN - AVSLØRT

Da er det vel tid for å avsløre vårt nye lille walk in closet? Eller jeg vet ikke om det kan kalles det engang ettersom det er presset inn i samme rom som soverommet vårt. Vi har bare en 40 kvadrats leilighet så det er begrenset hvor mye plass det kan gå til klær, men jeg tror vi har fått til en ganske grei løsning jeg! Rommet er ikke ferdig, men jeg tenker dere har ventet lenge nok så nå viser jeg det likevel. Vi mangler blant annet et digert speil, gardiner og litt kunst på veggen. 

For at ikke skapene skulle se fryktelig rotete ut, har jeg måttet pakke alle kjolene mine, alle shortser, skjørt, jakker og 2/3 deler av både gensre og topper ned i bokser som ligger gjemt bak skoene i skapet. Jeg synes selvfølgelig det er kjempeleit at de skal ligge gjemt, men har man ikke plass så har man ikke plass! Vi skal ikke bo her hele livet men så lenge vi bor her, må vi gjøre det beste ut av det.Nå, hva synes dere?

Moutfit - 23.05.12Jeg rekker desverre ikke å svare på kommentarene deres i dag, men alle skal få svar!
Skjørt fra Bikbok
Genser fra Gina Tricot

Belte og blazer fra H&M
Sko fra NellyHva synes dere om antrekket?

MORGENTRIM

Dette har vært rene supermorgenen! Jonas og jeg sto opp i ti tiden og dro på tur i finværet. Jeg kastet på meg en mini mini shorts og bare sports bh'en i sola, og fikk jammen skaffet meg litt farge også på turen! FOR en plass det er vi bor på. Det er virkelig et drømmested for turgåere og joggere! Nydelig natur. Det føles som vi bor på landet, men så er det likevel ikke langt fra shoppingen!

Vi gikk i rundt tjue minutt før vi kom til en liten gård hvor de hadde både geiter, kaninunger, kattunger, og høner. Her fant vi også en nydelig interiørbutikk som jeg definitivt skal tilbake til med lommeboken! Nei, dette har bare vært en perfekt og idyllisk morgen.


Haha, monster Marthe!

Nå skal vi enda en tur på Ikea, før det blir grilling med fine jenter.
Dagens antrekk kommer også senere!

Årets første bad!

Wuhuu! Da er det gjort. Jeg har badet i sjøen I NORGE må vi jo si, for første gang i år. Fysj, det var jammen ikke varmt, men utrolig deilig og forfriskende likevel. Jonas tok sitt første bad for to dager siden han! Vi gikk tur med en hund og plutselig fant han ut at han ville hoppe i havet og bade med hunden. Det er litt av en skrue jeg har funnet meg. Er det flere som har badet i år?Sørlandet om sommeren.. Det blir ikke bedre!Jonas fikk ikke engang skiftet til badeshorts etter jobb. Jeg ville bade med en gang!
Jonas: Jeg vil ta mageplask!
Marthe: Ja det er sikkert lurt.Så var det hjem og lage god middag!

I morgen blir det soling, nye 22 grader og grilling med jentene!

Mission completed

PUH! Da var oppdraget fullført. Jeg ser bokstavelig talt ut som en sølepytt. Å flytte alle klærene mine alene fra en leilighet til en annen i 22 varmegrader, var ingen god idè! Jeg svettet mer enn jeg gjør på joggeturene mine. Nå skal jeg hente Jonas på jobb og så drar vi og bader! Haha, er det noen som sier at det er for tidlig? Vel, jeg har aldri hatt mer lyst til å bade i den iskalde norske sjøen noen sinne!Goodbye walk in!Viktig med chips og iste pause i solen..

 

TOMT!  

I DID GOOD!Noen som er spente på det nye klesrommet?

Moutfit - 22.05.12

For en kveld, og for en dag! >Annika< kom i går kveld en liten tur innom den nye leiligheten for å sniktitte litt. Deretter feiret Jonas og jeg vår første natt i leiligheten med pita og tidenes disneyfilm "Nemo". Da jeg våknet opp i dag var det jammen meg 20 grader og stor sol på himmelen. Det var litt som å våkne opp i Spania! Skjørtet er selvsagt kommet på, og nå skal jeg i gang med prosjekt "flytte alle klærnene over i ny leilighet". Oh my god... Ønsk meg lykke til!

 
 


Sko fra Nelly
Skjørt og topp fra BikbokØnsker dere alle en strålende tirsdag!

New in - Multitrend interiør

Åå! I dag fikk jeg tidenes pakke fra www.multitrend.no i posten. Det var to digre pakker fulle av masse flott interiør til den nye leiligheten. Jeg deler det litt opp i innleggene, så dere får se litt av gangen. Kan jo ikke avsløre alt med en gang! Hoho. Her er første smakebit.. Skal selvfølgelig vise dere hvordan resultatet blir når disse flotte gjenstandene kommer på sin riktige plass i stuen også.

I'll let you be in my dreams if you let me be in yours.


Skjønneste skiltet. Syntes det passet perfekt for oss! Skiltet finner dere HER.


Paris kasser! Åh, disse kan man gjøre så mye med. Jeg har selvsagt allerede en plan!


Kassene finner dere HER og de kan også fås kjøpt enkeltvis.

Var det ikke bare nydelig?
www.multitrend.no har utrolig mye flott interiør å tilby!

                  Varene er sponset

Moutfit - 21.05.12

Uææ! I dag har det virkelig gått i ett. Jeg har ikke rukket å blogge ordentlig engang! Fysj. Dere må bare være tålmodige med meg på dager som denne. Kamera er med meg hvor enn jeg går, så bloggingen tar jeg igjen! Vi har ikke fått til internett i den nye leiligheten så jeg må frem og tilbake fra hus til hus for å få blogget og gjort all jobb som jeg behøver internett for å gjøre. Håper vi skal få til internett snarest!
Bukse og blazer fra Pull and Bear
Topp fra Bikbok


Sko fra Nelly
Slik har jeg altså gått kledd i dag.
Vi skrives igjen litt senere!

Statistikken når nye høyder!

Herlighet, så gøy det er å blogge for tiden! I går slo statistikken nye høyder nok en gang. Som om ikke det var morro nok, kommenterer dere jo som helter om dagen! Utrolig gøy å få så mye respons på innleggene jeg poster. Også så mye glad respons dere kommer med. Jeg blir helt i hundre jeg! Under ser dere de siste bildene jeg har fått tilsendt. Det er på god tid å fornye designet nå både i form av header og bloggoppsett, så nå er jeg i full gang med planlegging! Jeg har fått hjelp av en leser til nytt både design og header, men i mellomtiden er jeg nødt til å ha en forandring!


Bilde nr.1 av www.heleneth.bloggr.no 
Bilde 2 og 3 av www.lovloyning.blogg.no


Bilde 4,5 og 6 av www.nannaph.blogg.no


Bilde 7 av www.skyline.blogg.no


Og bilde 8 av www.jeaphoto.blogg.no

Et lite glimt av det mulige nye designet..


Headeren blir ikke slik, men jeg har veldig lyst til å bruke bildene til høyre her ihvertfall!

Hva likte dere best?

Flyttesøndag!

Dette har vært en helt super dag! Det er så gøy å flytte nå som det er sol og finvær. I dag fikk vi inn sengen så i morgen flytter vi virkelig inn! Jeg tror ikke det går opp for meg at vi har vår egen leilighet før vi sover der, bare meg og han. Nå begynner endelig livet! Vi fraktet også over alle skoene mine i dag. Sekkene med sko var jammen tyngre enn dobbeltsenga. Er man glad i sko så er man glad i sko! 
Prosjekt walk in.. Vi har ihvertfall en start!


GRILLPAUSE MED GOD MAT..

OG JORDBÆR..

Håper dere har kost dere like mye som meg!

Moutfit - 20.05.12HYYL! Værmeldingen for Kristiansand sier sol og 17-18 grader så langt det er mulig å se på langtidsvarsel! ENDELIG. Nå må vi få tak i hagemøbler snarest, for nå skal det grilles for harde livet!
Kjole fra Bikbok
Jeffrey sko fra DNA
Frynsevest og hatt fra Gina Tricot

Likte dere antrekket?
Jeg har en super konkurranse til dere i vente!


REKLAME/TIPS: Siste mulighet! VISA deler ut 2 500 kr i dag. Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Nok sikling.. Denne skal jeg ha!

Nå har jeg bestemt meg for at det er nok sikling.. Jeg må bare ha denne vesken! Det gjør direkte vondt i sjela å se bilder av disse Spell Bone veskene. Tanken på at jeg ikke har en selv er nesten ikke til å leve med. Så da er det bare en ting å gjøre, ikke sant? Hvilken farge synes dere den er finest i? Det blir nok ikke hvit, men jeg stusser veldig på om jeg skal ha sort eller brun. 

  
  
 

Hva sier dere? Brun eller sort?
Veskene finner dere HER.


REKLAME/TIPS: Siste mulighet! VISA deler ut 2 500 kr i dag. Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Min aller første vaskemaskin!

Nå er flyttestyret i gang for fullt. Vi har vært på farten i hele dag, og jeg har blant annet fått kjøpt min aller første vaskemaskin! *Stolt jente*. Tørketrommelen jeg ville ha fikk de inn til onsdag så da får vi den også i hus. Dette er innflytningsgavene fra bestemor og bestefar! Heldige oss har fått utrolig mye hjelp fra familien. Både i form av penger og innflytningsgaver! Innen 1 juni skal omtrent alt være på plass. Åh, som jeg gleder meg til å vise dere mitt nye lille hjem.Green Gate samlingen min har ankommet kjøkkenet! Mer Green Gate er på vei til oss i posten.


Mannfolka sliter!


Lars: Åh, nå bør dere bo her en stund! Denne vaskemaskinen var heavy!


Se så fin!SÅ fornøyd med dagens kjøp!


REKLAME/TIPS: Siste mulighet! VISA deler ut 2 500 kr i dag. Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Hårspa av Kèrastase!

Åh, så deilig det var å bli dullet med i går! Det var vel ingenting som fristet mer enn en ordentlig runde hårspa dagen etter 17 mai. Håret mitt var tørt og behøvde virkelig en kvalitetsvask, kur av beste slag, en god og lang hodebunnsmassasje og styling! Salongen jeg besøkte var A salong i Sørlandsparken og produktene jeg fikk teste var alle i Kèrastase. Her kommer både bilder og en videosnutt fra besøket!Klar som et EGG til å få litt herlig hårspa!


Først - Vask med kvalitetsshampo!


Produkttesting - Varmebeskyttende produkt fra Kèrastase. Denne SKAL jeg ha!


Til Høyre ser dere shampoen og kuren jeg fikk testet i Kèrastase. Fås kjøpt på blant annet på A salong.


På med extentions!


Krølling og styling av hår..

RESULTAT..VINNEREN AV KÈRASTASE PRODUKTER TIL VERDI 675KR BLE ODA BJØRKELO!

             Annonse

En hektisk 18 mai!

Det har vært en hektisk dag i dag. Jeg har gått rundt med både videokamera og mitt vanlige Nikon speilrefleks i hele dag. Jonas har nemlig filmet meg på vei til en frisørbehandling, underveis i behandlingen og selvsagt resultatet. Endelig skal dere få viljen deres.. Jeg prater på film! Å, grøss og gru. Håper ikke jeg dør av flauhet mens jeg redigerer dette. Skal prøve å få gjort det i kveld slik at filmen er klar til i morgen. Ellers rakk vi akkurat å lage litt god middag før Jonas måtte på jobb. Kvelden skal gå til flytting. Vi skal prøve å få på plass det aller meste allerede i helgen. Jeg er så spent!


 
FØR                                                                                     ETTER
Gud.. Haha!Hvilken behandling jeg fikk, får dere greie på i kveld!

- Marthe <3

17 mai feiring!

Håper alle hadde en strålende 17 mai feiring i går! Det hadde ihvertfall jeg. Åh, så gøy vi hadde det! Dagen startet med en superdeilig smørbrød lunch hos Jonas. Deretter dro vi inn til byen en liten tur, men da vi følte vi blåste bort i vinden snudde vi raskt og dro hjem istedet. For et merkelig vær! Det var sol, vind og regn på samme tid. Kvelden gikk til en liten fest med jentene. SUPERGØY! 
  
Kjekken i dress!Bildedryss fra kvelden.. 
 
Møtte noen superhyggelige lesere som ikke bare kjente igjen meg, men hele jentegjengen!

Avsluttet kvelden ved å se på rakettene!


- Marthe <3


REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 3 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Vinn hårprodukter til 675kr!

Det er vel egentlig i dag man skal bruke ekstra lang tid på badet, slå til med litt ekstra øyenskygge eller bruke halvannen time på krølling av hår, men jeg tar det i morgen jeg! Hver dag er en fest her i gården og da må man få dolle seg og pynte seg litt ekstra uansett dag! I morgen skal jeg få en Kèrastase behandling på A salong i Sørlandsparken. Det blir vasking av hår, kuring med gode produkter, føning og til slutt styling. Åh, som jeg gleder meg!  Har dere lyst til å prøve de nye Cristalliste produktene fra Kérastase? Nå kan dere vinne hele produktserien med hårbad, pleie og serum til verdi 675kr! Det eneste dere behøver å gjøre er å fylle ut skjemaet som ligger under her.. Jeg har produktene selv og vet at dette er kvalitet!Masse lykke til!

- Marthe <3

                Annonse

På med bunaden!Da har jeg fått på finstasen! Jeg er så glad og fornøyd over å ha denne nydelige saken i dag. Jeg har Rogalandsbunad til dere som lurer på det. Det er min godeste pappa som har gitt den til meg! Da jeg ble 19 år var det jammen på god tid å skaffe seg bunad. Er den ikke flott? Det er sikkert noe jeg har glemt å sette på den. Første gang jeg skal "montere" en bunad på meg selv alene. Det går aldri bra! 

 Vil du også ha bunad?
Ring 91190633 eller send mail til fredrik2212@hotmail.com- Marthe <3


REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 5 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

GRATULERER MED DAGEN!

Gratulerer med dagen Norge! Håpte værgudene skulle slå på stortromma å gi oss litt sol i dag jeg. Ikke snakk om! Her er det både vind og skumle skyer. Fysj! Godt at bunaden er god og varm da. Jeg skal selvsagt knipse bilder av den på til dere litt senere!

I går var så gøy. Fy søren så morsomt jeg hadde det! Også var det så hyggelig å se Karen igjen. Hun har vært på Bali i tre måneder og kom hjem nå i mai! Det ble masse jenteprat, latter, drikkeleker og pølsespising. Ja så fant vi ut at jeg er en av de få menneskene i verden som greier å slikke meg selv på albuen! Tre av de andre jentene var noen av de som faktisk greier å slikke seg selv på nesen. Haha!
Nå tipper jeg det er mange der ute som måtte teste dette selv..
Se den brune dama der da!

 
 


For en fin gjeng!I gang med tidenes morsomste drikkelek! Vi var tre mot tre som skulle drikke et halvt glass rusbrus to av gangen, for så å sette det tomme glasset på enden av bordet og prøve å vippe det til over slik at det landet opp ned. Det var jammen ikke bare bare.
Siri, kan du ta bilde av meg med pølsen min?

Det var den kvelden! Nå er jeg klar for en heltopp 17 mai feiring!


- Marthe <3


REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 5 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Moutfit - 16.05.12

Kjolen jeg skal ha på meg i kveld har ligget i klesskapet så lenge jeg kan huske. Jeg har aldri gått med den da den har vært litt for stor. Det er den fremdeles men i dag fant jeg endelig en løsning!Jeg knyttet kjolen bak, fra innsiden. Syntes det ble litt fancy jeg! Men ser jo nå at kjolen er alt for gjennomsiktig til å kunne gå uten sorte strømpebukser under. Kjolen fikk jeg faktisk fra en lite kjent nettbutikk for hundre år siden. Det er så lenge siden at jeg ikke kan komme på navnet. Det står ikke noe inni kjolen heller. -Men er den ikke kul? Haha, det skal bli så gøy å danse med disse sorte brikkene hoppende og dinglende over alt. Med denne kjolen må det jo bare bli en himla fest!

Var den ikke søt?
Ønsker dere alle en SUPER natt til 17 mai!


- Marthe <3


REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 5 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Dampede blåskjell!

Åh, nå har Jonas og jeg storkost oss med et ordentlig deilig måltid. Jeg lagde dampede blåskjell til oss med krabbe til! Egentlig så trodde jeg måltidet skulle bli en katastrofe. Dumme ica hadde ingen matvin og jeg ante ikke om man kunne dampe blåskjell uten matvin! -Men jeg fant fort ut at denne matvinen kunne erstattes med kremfløte. Dagen ble reddet og måltidet var alle tiders!

Jeg har forresten fått på finkjolen også nå. Jeg skal vise dere den om en liten time! I kveld skal jeg nemlig danse natten lang med jentene. Alt for lenge siden jeg har fått være med på disse jenteforsamlingene nå. Jeg reiser jo hele tiden! Masse som må tas igjen..OPPSKRIFT - DAMPEDE BLÅSKJELL
Et nett blåskjell
2 ss smør
1,5dl kremfløte
1 rødløk grovhakket
4 ts hvitløk


1. Hell 2 ss smør i en gryte sammen med 1 rødløk som du har grovhakket. Se på bildet.


2. Hell kremfløten i.


3. Tilsett 3-4 ts med hvitløk i gryten. Jeg brukte denne hvitløken. Man kan også kutte opp fersk.


4. Kok opp!


5. Åpne blåskjellnettet og sorter ut de åpne blåskjellene. De skjellene som er helt lukket kan du hive oppi gryten. Skjellene som ikke lukker seg, kaster du. Disse kan du bli syk av å spise da de ikke lever.


6. Kok de spiselige blåskjellene med lokk sammen med smør, løk, fløte og hvitløken. Åpne lokket etter 3 minutt, vend på blåskjellene og kok så med lokk i 2 nye minutt.FERDIG!Kjeeempegodt!

- Marthe <3


REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 5 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Frokost i en kokosnøtt!

I dag har jeg eksperimentert litt! Da jeg våknet til morgenen i dag fant jeg nemlig ut at jeg ville spise frokosten min i en kokosnøtt. Så da var det bare å finne frem smoothie ingredienser, blenderen og selveste kokosnøtten. Spente på resultatet? Vel, her kommer oppskriften!DU TRENGER:
1 kokosnøtt
En halv mango
En halv banan
2 passionsfrukter1. Kokosnøtten har tre små rundinger på toppen. Et av disse er myke og mulige å skjære gjennom. De andre to er som regel harde som stein. Finn det myke og grav deg et lite hull slik som på bildene.
2. Hell saften den inneholder oppi blenderen. Blir det veldig mye, kan du ta bort litt.3. Kutt opp en halv mango og en halv banan.


4. Skjær passionsfruktene i to og skrap ut fruktkjøttet før du hiver alt i blenderen.


5. Med alle ingredienser i - Fyr løs!


6. Finn en lur måte å frakte den klare smoothiesen inn i kokosnøtten uten å søle.  


7. Når smoothiesen får blande seg godt med kokosen inni nøtta, får den en enda bedre smak. Mmm!  Ser jo litt fancy ut, eller hva? Det du ikke måtte få plass til, kan du helle over i et glass..  Stilig OG godt!

- Marthe <3


REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 5 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Sneak peak..

Ååh! Nå er jeg helt i hundre.. Vi har nettopp vært og mottatt nøkkelen til vårt nye hjem! Det ble litt måling og planlegging i forhold til hvor mye møbler vi får plass til, men ellers måtte vi bare stå å glane litt rundt oss, glise for oss selv og knipse litt sneak peak bilder til dere! Vi flytter ikke inn før jeg har fått lønning og leiligheten kan fylles med møbler, men i mellomtiden skal vi ihvertfall få inn vaskemaskin, tørketrommel og garderoben! Jeg er så spent på om vi får plass til alle klærene våre. Vi har et stort uteområdet undenfor inngangspartiet hvor vi skal få opp noen hyggelige utemøbler etterhvert! Nå er det jo snart sommer, og da skal det nytes minst ti skalldyrsmåltid her i sola!  
Jeg er egentlig livredd for sort kjøkken, men dette likte jeg!
Målefrøkna! SKAL ha plass til et walk in closet.


Etter mine beregninger, skal det jammen meg gå også!


Haha, Jonas....

Dette blir BRA!

- Marthe <3


REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 5 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Moutfit - 15.05.12

Wæ! Plutselig ble det ekstremt mye å gjøre på veldig kort tid. Alle møbler skal handles, de gamle tingene skal flyttes, søppel skal kastes og ting må monteres. Gud hjelpe meg. DETTE ER GØY! Jeg fant den perfekte sofaen til 3000kr på finn i går, så den skal vi se på i kveld! Alt ordner seg for snille barn.I dag har jeg fått på et slags pannesmykke med fjær fra glitter. Følte meg bare dødsrar og tok den av igjen før halve antrekksbildene var tatt. Det føltes så utrolig unaturlig å gå med et pannesmykke! Haha. Det er jo så mange som ser smashing ut med slike, men det var ikke noe for meg.


Sko 349kr HERFRA (affiliateslenke)

 
Skjørt fra Zara
Topp fra Biknok

Jakke fra Pull and BearNå lukter det deilig middag her i hus!
Drømmemannen har stelt i stand..


- Marthe <3


REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 5 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

VI FIKK LEILIGHETEN!

HYYYL! Vi fikk leiligheten vi var og så på på lørdag! Juhuuu. Så nå skal vi altså flytte inn i en liten, søt leilighet på tømmerstø i Kristiansand. -Og gjett hva? Vi kan starte innflytningen allerede i morgen! Åh, for en glede. Jonas og jeg har vært på alle møbel og interiør butikker som overhode eksisterer i Kristiansand i dag uten å kjøpe noe som helst. Vi følte det var viktig å få med oss absolutt alt som er på markedet før vi bestemmer oss for hvilke møbler vi vil ta med hjem.

Vi var begge supergira da vi startet dagen, men gikk rett og slett hjem litt deppa etter å ha sett på de sinnsyke sofaprisene! Trodde jeg skulle finne drømmesofaen til 2000kr jeg. HA-HA. Jaja, slikt kan vi bekymre oss for senere! Nå er vi bare helt i ekstase over å endelig å fått en leilighet!


 FINALLY!


- Marthe <3

 

REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 6 dagene! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Moutfit - 14.05.12


Belte fra Bikbok
Sko fra >Nelly< (affiliateslenke)


Veske, topp og cardigan fra Gina Tricot
Bukse fra New Yorker
Boken fra forrige innlegg fås forresten kjøpt HER! (affiliateslenke)

- Marthe <3

REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 6 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Anmeldelse - Indias datter

Jeg prøver å lese så sent som mulig for at boken aldri skal ta slutt. Etter å ha lest en så god bok, sitter man igjen litt tom for ord. Indias datter var utrolig allsidig! Det var hele tiden forferdelser og hyggelige hendelser om hverandre både fra tidligere og nyere tid. Denne boken slukte meg!I India har jentebarn ingen verdi på landsbygda. Flere unge kvinner får derfor jentebarna sine dratt fra seg så fort det er født. Etter å ha bært frem et barn i 9 måneder i håp om at kjønnet skal være det riktige, kommer skuffelsen brått på. Ofte er det ektemannen som drar barnet fra moren for så å drepe det enten ved å drukne det, la det fryse ihjel, kvele det, eller slå det til døde. 

Kavita føder en datter og ektemannen Jasu tar det med det samme. Noen år senere blir hun gravid igjen, med nok en datter. Denne gang trygler hun Jasu om å få beholde barnet èn natt før han tar det fra henne. Han går med på avtalen, men aner ikke at Kavita denne natten bringer sin nyfødte i sikkerhet.

Tenk dere.. Kroppen har nettopp opplevd de verst tenkelige smerter. Du har født et barn, og er så sliten at kroppen bare skriker etter hvile. -Men du vet at hvis du hviler, så vil barnet bli drept. Med store, blødende sår drar Kavita ut på den lange ferden for å levere sin datter til barnehjemmet.Et utdrag fra første kapittel:
Hun så ham ikke kaste seg over henne før det var for sent. Men hun var ikke sterk nok til å hindre ham fra å rive barnet ut av armene hennes. Jordmoren holdt henne tilbake da hun kastet seg fremover med armene utstrakt og skrek enda høyere enn hun gjorde da hun kjente barnehodet rive henne opp på sin vei ut. Han stormet ut av hytta, omgitt av skrikene til datteren som trakk sine første åndedrag i denne verden. I dette grusomme øyeblikket visste Kavita at det også ville bli hennes siste.

I USA vokser Asha opp hos sine adoptiv foreldre. Hun stortrives med foreldrene sine, men lengter etter å besøke sitt fødeland. Hun vil vite hvem hennes egentlige foreldre er, og hvorfor de forlot henne. Etter mange år med ubesvarte spørsmål, drar Asha endelig tilbake til India i håp om å finne svar. Terningskast 6 fra meg.
Boken fås kjøpt HER. (affiliateslenke)

- Marthe <3 


REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 8 dagene! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

The Cabin in the WoodsKinodaten vår i går ble veldig vellykket, til tross for dårlig filmvalg! Vi så filmen The cabin in the woods ettersom traileren så så bra ut. Det var flere kjente, for ikke å snakke om kjekke mannlige skuespillere med. Blant annet Jesse Williams med det crazy flotte øynene fra Greys anotomy! Vel, filmen begynte bra men så ble den ekstremt langdratt og overdreven som de fleste andre amerikanske skrekkfilmer. Pyttsann, det ble en kjempehyggelig kveld med radarparet likevel!


Fine Marthe og Dardan. Marthe's blogg finner dere HER.


Hva er det med gutter og holde hånda i buksa? Haha..

Flere som hadde en hyggelig lørdagskveld?


REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 8 dagene! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Second pair of MonellaDet ble en fin fin velkomst på meg da jeg kom hjem i går kveld. Hjemme ventet nemlig en pakke fra www.monella.se! Inni befant det seg et nydelig par sko. Jeg har akkurat samme i lys beige, så disse visste jeg ville sitte perfekt på foten. Ja, så ser de jo ut som Jeffrey Campbell skoene, men koster en tredjedel av prisen. Til alle fattige studenter som så gjerne vil ha Jeffrey Campbell.. Her har dere ihvertfall noen som ligner noe fryktelig, som er minst like behagelige å gå på og som kun koster 549kr. 
Fås kjøpt HER. Finnes også i den orginale skinn varianten med trehæl HER.


Ellers er skoene helt normale i størrelsen, men de utvider seg litt etterhvert, akkurat som de ekte.Likte dere dem?

                Mine sko er sponset


REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 8 dagene! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Moutfit - 12.05.12Her har dere bilde av den nye kjolen på! Jeg synes den er så utrolig lett og deilig. Passer perfekt både til varme og kjøligere sommerdager da den både er lett og varm på samme tid. Kjolen er fra Gina Tricot og koster 399kr. Vest og hatt er også fra Gina Tricot, og Jeffrey skoene er fra DNA.

Likte dere den nye kjolen?


- Marthe <3


TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 8 dagene! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Tilbake i Sør!

Da var jeg tilbake i Kristiansand igjen! Jonas og jeg sto tidlig opp og var på visning i dag vi. Det var en perfekt liten leilighet, så nå krysser vi bare fingrene for at det er vår tur denne gang! Det var som vanlig flere som var interesserte, så vi håper håper håper!
Herlige bestemor og bestefar <3

Litt bilder fra siste dag i godbyen Stavanger!
Bilder av den nye kjolen kommer straks..
 

- Marthe <3


TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 8 dagene! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Ønsker du proff blogghjelp?

Noen som kunne trenge litt god hjelp til et ordentlig flott bloggdesign? Nå arrangerer Norges største nettleser, Internet Explorer en konkurranse hvor det hver uke velges ut en blogger som får bloggdesignet pimpet av en proffdesigner! Dette kunne jeg trenge noe fryktelig selv. Oppskriften på hvordan man deltar kommer under her.. Dere har mulighet til å delta både denne uken og neste.

SLIK GJØR DU:
1. Lag et innlegg på bloggen din med tittelen "Pimp my Blog av Internet Explorer - Uke 3".
2. Svar på dette dilemmaet i innlegget ditt: Hva hvis en venn av deg akkurat hadde laget en blogg som så helt forferdelig ut? Hvordan ville du sagt i fra? Mitt forslag finner dere under her.
3. Husk også å skrive koden fra bildet nedenfor i kodefeltet ditt. Da vil et budskap fra Internett Explorer dukke opp og du er med i konkurransen. Masse lykke til!
Hvordan sier man egentlig til venninnen sin at bloggdesignet hennes ikke ser bra ut? Jeg tror faktisk at jeg selv ville løst problemet ved å lage et "10 tips til flott bloggdesign" innlegg. Høres ikke det ut som en god idè? Da kan man jo remse opp typiske feil og tipse om hvordan man kan gjøre det bedre uten å være veldig direkte og kanskje bli oppfattet som frekk? Det er jo bare hyggelig å komme med tips!


pimpmyinternet

  
Få med dere hvem som vinner ved å følge med på http://pimpmyblog.blogg.no/ 
Her blir vinnere kåret og ditt innlegg blir en del av kampanjesiden! 


- Marthe <3

To nye shortser!

Da jeg skulle hente kjolen min på Madla amfi, fikk jeg uheldigvis øye på noen alt for pene shortser. De hadde dem i fire farger og jeg ville ha alle sammen. Heldigvis greide jeg å beherske meg til å bare kjøpe to av dem, men det var jammen ikke lett. Jeg har ikke sett maken til fine og ganske rimelige shortser. Minner veldig om runwaysdreamz shortsene, men disse koster mindre enn halvparten av prisen!


Kjolen ser bare ut som et hvitt laken her, men den er nydelig! Gleder meg til å vise den på til dere.


Shortser fra Gina Tricot til 399kr. Var de ikke bare rå?
Jeg må ihvertfall ha en farge til!


- Marthe <3

En fredelig morgen!

Fy søren for noen lesere! Dere kommenterer jo som helter hele gjengen her for tiden. Fantastisk! Godt over 200 kommentarer bare på gårsdagens innlegg. Det er virkelig motiverende. Takk skal dere ha!

Det har vært en behagelig morgen i bestemor og bestefars hjem. Snart går turen til nytt hus for å besøke Pappa, farmor og farfar, men først må jeg innom Madla amfi på to minutter for å hente en kjole de har satt av til meg der. De hadde den ikke i min størrelse i byen. En nydelig hvit, maxikjole som rekker helt ned til bakken. Værmeldingen sier sol i Kristiansand på lørdag, så da får dere sett den på!


Resten av Gina Tricot kjøpene fra gårsdagen.Ellers gikk jeg også til innkjøp av min første selvbiografi. "Tiger, tiger". Det skal være en ekstremt diskutert bok som mange er svært kritiske til. Jeg leste en artikkel om den i et blad da jeg satt hos frisøren i forrige uke og fikk fryktelig lyst til å lese den til tross for det grusomme tema. Den handler rett og slett om ei syv år gammel jente som gjennom store deler av sitt liv blir utsatt for barnemisshandling av hennes 51 år gamle pedofile bestevenn, Peter. Av 15 års erfaring greier denne jenta å gi oss et skremmende innblikk i den pedofiles tankeverden. Vi får høre om hennes barndom, hvordan disse to møtes og hvordan Peter fungerer som manipulator for å få jentungen til å gjøre akkurat som han ønsker. Jeg har bare lest to kapitler hittil og er allerede skremt, men fortsette på boken må jeg!

Jeg kjøpte boken på ARK, om flere ble interesserte! 


- Marthe <3

Canon vs Nikon - Min konklusjon!

Veldig morsomt å lese alle forslagene deres på forrige innlegg! Det var nok verken fargelinser, alexander Wang veske, nye bukser eller farget hår jeg ville frem til i dag. Jeg har gått til innkjøp av ny portrettlinse til det nye Nikon kamera mitt. NÅ skal det bli mye gode bilder fremover. Forhåpentligvis får jeg tatt noen potensielle header bilder også i nærmeste fremtid. Det blir bra!

Nå har det seg jo slik at jeg har to speilreflekskamera OG to portrettlinser i hvert sitt merke. Derfor kommer nå et etterlengtet innlegg hvor jeg forteller litt om hva jeg er mest fornøyd med.NIKON PORTRETTLINSE
På bildet over ser dere innpakningen til min nye Nikon portrettlinse. Den er nesten helt lik den jeg hadde som ble vannbadet og ødelagt da jeg var i Mexico, men "blurrhet-skalaen" er hakket bedre da dette er en 50 mm 1,4 og ikke en 50 mm 1,8 slik som min gamle. Jeg var strålende fornøyd med min gamle også, men fantes det virkelig noe som var enda bedre igjen så måtte jeg jo bare gå for den! Denne nye linsen koster 2700kr. 700 kr dyrere enn min gamle, men jeg har virkelig troen på at denne linsen skal gjøre underverker for de fremtidige antrekkene! En portrettlinse egner seg ypperlig for meg som tar daglige antrekksbilder da bakgrunnen blir blurrete, mens jeg og klærne kommer i fokus. Tidenes kjøp!


Slik ser linsen ut. Fås kjøpt på blant annet Elite Foto.NIKON KAMERA D3000
Denne modellen er så gammel at den ikke selges i butikkene i dag, men jeg var så heldig at jeg fant det på finn.no for 2200kr! Det var dette kamera jeg hadde tidligere, men som også ble ødelagt i Mexico. Jeg er så fornøyd med dette kamera at jeg ikke engang vet hvordan jeg skal få sagt det tydelig nok. Det er en grunn til at jeg stresset meg ihjel for å få tak i det på nytt. Fargen på bildene er bare det beste jeg noen sinne har vært borti. Kontrasten på Nikon er helt annerledes enn på Canon bildene selv når jeg stiller innstillingene på nøyaktig det samme. For ikke å snakke om blitzen! Canon + den opprinnelige blitzen som følger med, blir hvite ansikt og grålige farger, akkurat som på et dårlig digitalkamera. På Nikon derimot får både mennesker og andre motiv alltid den friske og fine fargen de virkelig har. Dette gjelder kun Nikon D3000. Bruker man Nikon D3100 (nyere modell), får man samme problem. Skal du gå til innkjøp av dette kameraet så anbefaler jeg å kjøpe en egen Nikon blitz. -Men det aller beste er jo å ta bilder ute i godt lys uten behovet for blitz.


Nikon D3000. Kjøp heller et billigere kamera og invester i en god linse eller to. Det er der magien ligger!CANON PORTRETTLINSE
Canon portrettlinsen min ser dere til høyre på bildet over. Dette er en 50 mm 1,8 linse som tilsvarer den samme som jeg hadde og var storfornøyd med i Nikon tidligere. Av en eller annen grunn koster denne linsen likevel 1000kroner mindre enn samme i Nikon. Hvorfor fant jeg ikke ut før jeg testet den. Bakgrunnen på bildene blir selvsagt blurrete ved bruk av denne også, men langt ifra like mye som Nikon får til. Headerbildet mitt er foreksempel tatt med den gamle Nikon portrettlinsen min og her ser dere tydelig hvor gode bilder den tok. Tilsvarende i canon kunne aldri tatt et slikt bilde. Jeg har vært på flere fotobutikker og fått forklart hva jeg skal stille kamera på for å få absolutt best resultat, men ingenting måler seg med Nikon bildene.


 
Til venstre - Canon portrettlinse 50mm 1,8             Til høyre - Nikon portrettlinse 50 mm 1,4

 
 
 
Til venstre - Canon portrettlinse 50mm 1,8       Til høyre - Nikon portrettlinse 50 mm 1,8

CANON KAMERA
Kamera jeg har i merket Canon er et 1100. Det er en av de enkleste og billigste modellene Canon har i speilrefleks. Den skal koste rundt 3200kr ny i butikken. Kamera er superlett å forstå seg på, men heller ikke med orginal linsen synes jeg bildene blir på langt nær så flotte som bildene med Nikon's orginallinse. Jeg stiller innstillingene på nøyaktig det samme, men resultatet blir ulikt. Fargene på Canon blir rett og slett mer grålig og jeg må redigere kontrasten sterkere på hvert eneste bilde for å få de samme friske fargene som Nikon gir. Jeg synes også at det er vanskeligere å få flotte bilder ved bruk av Canon. Det er mer som må stilles om på fra sted til sted for at resultatet skal bli best mulig. På Nikon D3000 kan man sette på auto om man vil og resultatet blir like flott som med proffinstillinger på Canon. Synes JEG vel og merke. Jeg hadde ikke brukt unødvendige penger på å kjøpe enda et nytt både Nikon kamera og Nikon portrettlinse hvis ikke jeg syntes det var verdt det.


Til vestre har dere orginal linsen i Canon, og til høyre er orginal linsen til Nikon.

Min konklusjon: Kjøp Nikon!


- Marthe <3

På handletur i Sandnes!

Tjo hei! For en fin dag det har vært. Jeg er kommet vel frem i Stavanger og har i dag vært på shopping i både Stavanger sentrum og i Sandnes! Jeg skal vise dere hva jeg har kjøpt litt senere. Kanskje dere finner ut av det allerede ved å se på bildene under? Hoho. Tante og jeg var og spiste på en resturant som heter Charles & De. Et spisested som er drevet av Charles Tjessem som i 2003 ble verdensmester i kokkekunst! Dere kan tro maten smakte. Mmm, så godt det var! Kremet blåskjellsuppe med bakt rabarbra til dessert. Fristende? Bare se på de bildene da!


Suppen min! NAM.


Tantes kylling med brokkolipurrè.


Tante valgte en nydelig sjokolade fondant til dessert.


Bakt rabarbra med jordbær, is og masse digg!Noen som la merke til noe nytt her?


- Marthe <3 

Påminnelse om stor vinnersjanse!

Jeg vil bare minne dere på konkurransen Visa arrangerer nå, hvor man kan vinne pakketur for to til De Olympiske Leker 2012! Jeg skrev et innlegg om denne konkurransen >HER< for en stund tilbake. Jeg har siden den gang fått mange hyggelige tilbakemeldinger fra flere lesere som har vunnet både det ene og det andre! Faktisk så har en av mine lesere vært så heldige å vunnet en av OL pakketurene til verdi hele 50 000 kroner! Denne premien deles ut ukentlig, så her har flere muligheten. Jeg vet også at flere av leserne mine allerede har vunnet et visa gavekort hver til verdi 2500kr.

Noen spurte meg om dette var en spøk, men nei.. Står det at du har vunnet, så har du vunnet 2500kr! Slike gavekort deles ut hver eneste dag og man kan delta fem ganger daglig. Vinnersjansen er stor, så kom igjen dere! Det eneste man behøver å gjøre for å være med er å fylle inn navn og mail i >DETTE< skjemaet. Så fort det er gjort og reglene er godtatt så får man vite om man har vunnet noe eller ikke. Vinner dere ikke første gang så husk på at dere har fire sjanser til.

Man kan delta hver dag frem til 20 mai!
Delta >HER<

- Marthe <3 

                    Annonse

Mine absolutt favoritt bøker!

Her kommer en oppsummering av mine aller beste leseropplevelser! For at en bok skal få terningskast seks fra meg, må den være veldig spesiell. Den må gjerne bestå av en helt skrekkelig, trist og sann historie, men det må også være sider av boken som får meg til å kjenne på det positive, smile, og le. Det synes jeg er kjempeviktig. Har boken kjærlighet og latter ved siden av alt det tragiske som skaper spenning, slår den mest sannsynlig godt ann hos meg!

Jeg leser alt bortsett fra krim. Veldig rart, da jeg elsker skrekk og spenningsfilmer. Krim bøker synes jeg fort blir kjedelige, langdratte og proppet med etterforskning. Jeg vil lese om mord og alt det skumle man ser på film, ikke om hvordan etterforskeren steg for steg finner frem til gjerningsmannen. Jada jeg har prøvd meg på Nesbø sine bøker, men foreløpig har ingen krim bøker falt i smak hos meg.   Her har dere mine topp fem bøker. Utrolige alle sammen!


Plass nr. 1 og 2 går til Drageløperen og Tusen strålende soler. Begge av Khaled Hosseini.


Dere kan lese omtalen min om Drageløperen HER, og Tusen strålende soler HER.


3 plass - Salvadoreña, les omtalen HER, 4 plass Señor Peregrino HER, og 5 plass Naken i Hijab HER.


Her kommer de fire neste i topplisten min! Mofongo, Saras nøkkel og de to "Carries dagbok" bøkene.Det var disse to bøkene som fikk lesehesten frem i meg. Her snakker vi ordentlige jentebøker med kjærlighet, vennskap, intriger, flauser og latter all the way! Fantastiske bøker. Anbefaler dere alle å lese disse. Omtalene mine finner dere HER, om dere vil lese mer om hva de handler om.  Hva er dine topp fem favoritt bøker?


- Marthe <3

17 mai kjolen!

I år føler jeg meg kjempeheldig som endelig kan hive på bunaden! Jeg har ikke hatt bunad siden jeg var liten og har alltid måtte stresse med kjolevalget til 17 mai. Vel, bortsett fra i fjor hvor jeg var russ og slapp billig unna. Selv om bunaden skal på 17 mai i år, vil jeg nok skifte litt utover dagen når tivoliet blant annet skal besøkes! Da står jeg med samme problem som dere andre. Hvilken kjole? Her har jeg plukket ut noen alternativer fra www.nelly.com. Den øverste finner dere HER.

 
Blå skrå HER, Blå maxi HER.

 
Hvit HER, Sort HER.

 
Helhvit HER, hvit med rosa detaljer HER.

 
Hvit HER, Mørk blå HER. Koster bare 249kr.

 
Rosa HER, Rosa med blomsterdetaljer HER.

 
Hvit HER, blå HER.

Noen som allerede har 17 mai kjolen i boks?


- Marthe <3

Bruk overdelen som skjørt..

Jeg eier null inspirasjon for tiden. Jeg tror det er været som endret seg så brått! Jeg var klar for å dra frem både kjoler, skjørt og shorts og nå melder de pøs regn HELE UKEN! Jeg er så lei av bukser og strømpebukser at jeg ikke lengre greier å sette sammen fine antrekk av det. Det er vel bare en liten periode, men da må jeg i mellomtiden finne andre alternativ til å prøve å inspirere dere!

Da jeg pakket litt i går kveld, fant jeg ut at min nye topp egner seg fryktelig godt som skjørt også! Et lite tips å ta med seg til sommeren? Dette kan jo gjøres med absolutt alle litt løse topper og overdeler. Min fås kjøpt på Bikbok for 79kr om dere har lyst på akkurat samme.  


1. Kjempefin som overdel også.


2. Knytt en av stroppene sammen som dette.


3. Den andre stroppen lar du bare falle ned i skjørtet så den ikke viser.RESULTAT..


De har fått inn skoene mine igjen nå! Fås hos Nelly HER. (affiliateslenke)Hva synes dere? Er dette et tips dere kunne tatt i bruk?


- Marthe <3

Et lite dyrepark besøk!

Å for en hyggelig start på uken! Jonas og jeg dro i dag tidlig til dyreparken i Kristiansand og der ble vi i flere timer. Kjempehyggelig! Egentlig skulle jeg kjøpe dverghamster også i dag, men det kom visst ikke på tale. Det får vi skaffe oss så fort vi finner en egen leilighet! Vi følger med på markedet hver dag flere ganger til dagen og har også vært på flere visninger, men de flotteste leilighetene er det så forferdelig mange som vil ha, og da blir ikke vi som er et ungt par valgt ut. Det er visst enklere sagt enn gjort å få skaffet seg en pen leilighet i Kristiansand. Håper det snart er vår tur til å vinne leiligheten!Jeg filmet litt fra besøket også, så vi får se om det blir brukbart!
Sjekk de da! Øyekontakt med Jonas's største frykt.

Så fikk vi jammen meg øye på to slever utenfor like etterpå. Jeg hadde fryktelig lyst til å kose med dem, men Jonas kunne ikke med 100% sikkerhet si at det var slever. Haha! Kanskje dere har mer peiling enn oss? Ville det vært ufarlig å kose med skapningene på bildet under?  


Slever eller ikke slever?
Syntes dette vesenet var så nusselig..


.. Helt til det viste meg tennene!
Sjekk det beistet der da! Like stor som huset!
Kardemommeby!

Og til slutt... litt kliss!


- Marthe <3

Vi ombestemte oss!

>Annika< og jeg har ombestemt oss! Vi trodde vi virkelig hadde funnet drømmestedet, men destinasjonen for juni blir hit i stedet! Vi skal fremdeles til Mallorca så alle tips dere kom med på forrige reiseinnlegg kommer fremdeles kjempegodt med, men nå drar vi altså til Palma Nova! Åh, som jeg gleder meg. Forrige destinasjon skulle verken ha shopping eller uteliv å tilby, men det skal Palma Nova ha. Nå er ikke vi de største festløvene noen av oss, men shopping må vi ha! Spanske Bershka og den hellige skobutikken Marypaz. JIPPI! Kan nesten ikke vente..   

 
 

Hotellet heter Nova og avreise er fremdeles 16 juni!
Turen koster nå 2698kr per person HER.


- Marthe <3

Plommedrøm!

Her kommer ukens smoothie oppskrift. En liten plommedrøm!Du trenger:
4-5 plommer
En liten godt moden banan
en boks ananas + saften den inneholder


Kutt opp plommene og hell alt oppi en blender. Fyr løs!

Luktet og smakte himmelsk!


- Marthe <3 

Bursdagskræsjer!

I går kveld fikk jeg i oppgave å være bursdagskræsjer i en bursdag som kusinen var i. Jeg skulle komme og hente henne litt før selskapet var over og overraske klassevenninnene hennes som er storfan av bloggen. Det ble en super suksess! Hele gjengen ble i ekstase og jeg har aldri skrevet så mye autografer i hele mitt liv. Bergen fans må jo være de beste fansene? Herlighet, så glade og fornøyde.

Bildene fra disse ti minuttene fikk jeg kapret fra bursdagsbarnet selv, Emma Mathilde. Bloggen hennes finner dere HER. Kjempesøt jente!
Autograf kø! Haha, har dere sett? Så skjønne!

 
 Fine gjengen fra syvende klasse på Midtun skole.
Kjempehyggelig å hilse på dere!


- Marthe <3

Moutfit - 05.05.12

Slik hadde jeg planer om å gå i dag.. -Men slik ble det altså ikke. Selv om himmelen var blå da jeg våknet og så ut av vinduet, endret været seg drastisk. Tjue minutt etter at antrekksbildene var tatt, begynte det søren meg å hagle. Herlighet! Nå tror jeg det snør også, så jeg må vel bare få på buksene og en tykk strikkegenseri en farlig fart. Fysj for et vær.


Skjørt fra Zara
Skjorte og belte fra H&M
Clutch fra Gina Tricot


Sko fra Nelly

Nå skal det shoppes litt med kusinene!

- Marthe <3

Neste kjøp - En dverghamster!

Vet dere hva? Jeg skal kjøpe meg en hamster så fort jeg kommer hjem. En dverghamster! Jeg er blitt helt frelst av den lille skapningen de har her i huset. Faktisk så drømte jeg til og med om den i natt. Er jeg gal? 20 år og vil ha dverghamster? Vel, jeg SKAL en ung herremann og han skal hete Hamtaro.

Hamster er forresten et litt vrient ord! Jeg ville egentlig sagt et hamster, men da jeg fant ut at det sto en hamster i ordboken så bøyer jeg meg for det. Hva ville dere sagt? 
Jeg mener... Dåner man ikke av slikt? Åh, jeg skal bli en SÅ god mor!
Gjør ingenting om de biter litt. Det er det vi har hansker for!Det har vært en kjempefin fredag med masse masse god mat!   
 GOOOD HELG!
En liten konkurranse kommer senere..


- Marthe <3

Akvariebesøk i Bergen!

Farfar og jeg sto opp tidlig i dag og dro til Akvariet i Bergen for å se hva som befant seg her av levende vesner. Så gøy! Jeg hadde aldri vært på Akvariet i Bergen, så det var nytt for meg! Jeg har alltid fått høre at det ikke er så stort og at det er lite å se her, men der ble jeg kjempepositivt overrasket. Herlighet, hva var det som manglet der da? Jeg fikk knipset masse bilder fra besøket, og det blir definitivt ikke siste gang jeg drar dit. Supergøy! Fiskene var jo dobbelt så store som haiene noen av dem. Haha!
Søte pingvinene.
Krabbeeer! Eller edderkopper? Ligner fælt!


Så var det jammen lov til å ta opp alt bortsett fra fiskene, så da var jeg i gang med krabbefanging.Den tropiske verden.. Dette er til deg Jonas, som er så glad i slanger!


Den sorte enke..

Under vann..Klare for selshow!Og da klokken ble halv et og kusine Nora skulle hentes på skolen, ble det jammen meg autografskriving også på meg! Tre jenter ble fort til femten og så var jeg omringet av både jenter og gutter som ville ha en lapp med den skrekkelige håndskriften min. Noen av dem ante ikke engang hvem jeg var, men autograf skulle de ha. Haha, kjempehyggelig var det ihvertfall!

Håper dere har hatt en like fin start på helgen som meg!


- Marthe <3

Moutfit - 03.04.12

Slik har jeg gått i dag! Været har vært like fantastisk som i går. Jeg kunne ikke bestemme meg for hvilke sko som passet best til dagens antrekk, så jeg tok like godt bilder med to par i dag jeg!


Shorts fra Bershka


Belte fra Bikbok
Skjorte fra H&M
Veske fra Gina Tricot
Sko fra Mexico
Sorte sko fra Nelly (utsolgt)

Hvilket par sko likte dere best til antrekket?


- Marthe <3

Gave fra www.Limy.no!Åh, for en gledens dag! Jeg har hentet en pakke på posten som skulle vise seg å være like stor som meg selv.  - Og så vanvittig mye fint som den inneholdt! Herlighet, nå er jeg så flytteklar som jeg overhodet kan få blitt. Alt innholdet i den digre pakken kom fra nettbutikken www.limy.no! En interiørbutikk som virkelig har litt av alt. Her finner man definitivt det man trenger, pluss litt til. Jeg brukte en hel kveld på å plukke ut hva jeg ville ha her selv da det var umulig å bestemme seg. Så endte jeg kanskje ikke så overraskende opp med Green Gate og en helt nydelig Home lykt.  
 
 
Nydelig home lykt fås kjøpt i to ulike størrelser HER.
Green Gate kaffelatte kopper finner dere til 89kr HER.


Green Gate skåler fås kjøpt HER til 169kr. Store og flotte. Kan brukes til så mye!


Åå, jeg dåner jeg. Har dere sett noe så sjarmerende? Sukkerskål 159kr HER.


Nå mangler jeg bare tallerkner, vannmugge, skjeer og kaffemugge til samlingen!

Nydelig, ikke sant?
Mer utvalg av Green Gate finner dere HER.- Marthe <3 

              Varene er sponset.

DET BLE SPANIA!

Vi fant ut av det til slutt! Det ble en laaang, men hysterisk morsom kveld i går. Herlighet som vi lo. Når man har reist til så mange flotte steder, blir man til slutt litt prippen av seg. Tre stjerners hotell er ikke lenger bra nok og den ene kilometeren til sentrum er plutselig veldig lang. Det tok oss tre timer å finne et brukbart hotell i går og samtalene gikk i denne duren..

>Annika<: Oi det så fint ut!
Marthe: Oransje sengetøy?
Annika: Ånei! Kryss ut..

Annika: Dette hotellet har to typer rom da! Et med rutete sengetøy, og et med hvitt.
Marthe: Skal vi bare håpe på at vi får det hvite?
Annika: Nei. Kan ikke risikere å få rutete sengetøy.
Marthe: Nei, kryss.

 


Kanskje vi bare skulle tatt med eget sengetøy? Vi lo så vi grein da vi skjønte hva vi satt og diskuterte. Sengetøy? Da er man prippen! Ikke bare forventer vi hvitt sengetøy og 10 meter til både strand og shopping. Vi vil også helst at oppholdet skal koste oss under 3000 kroner. Hehe, da står man ikke igjen med så mange alternativer. Men vi fant noe til slutt og destinasjonen ble Spania, Alcùdia. Et rolig og pent hotell rett ved Playa de Muro stranden. Avreise er 16 juni, om alt går som planlagt!

 
 

Hotellet og områdene rundt ser dere på bildene over.
Var det ikke nydelig?


- Marthe <3

Moutfit - 02.05.12

I dag har jeg fått på et deilig sommer antrekk! Om noen minutter blir jeg plukket opp av >Annika< som har hatt muntlig eksamen i dag. Vi skal spise is mens vi venter spent på å få høre hvilken karakter hun fikk. I kveld har vi planer om å se på sydentur sammen. Vi vil ha en liten uke i sommerferien hvor vi bare slapper av og koser oss i et varmt og fint land. Skal selvsagt oppdatere dere på hvor destinasjonen blir denne gang. Spennende! Jeg føler på meg at det blir avslapning, shopping og soling i Spania.
Veske fra www.modekungen.se


Shorts og Genser fra Gina Tricot


Sko fra DNALikte dere antrekket?


- Marthe <3

En fin første mai!For en fin dag det har vært. Jonas og jeg dro på en liten spasertur på Dvergsneskollen i dag. Det ble ingen svettetur, men det var veldig hyggelig likevel! Vi så faktisk to hoggorm, men de var for kjappe til at jeg fikk knipset dem. Jonas skvatt til og nektet å gå andre steder enn midt på asfaltveien etter det synet. Haha, han er livredd for alle slangelignende vesner. Pysa mi.


Så ble det litt leting etter krabber også, men det var jammen ikke mye å finne!
Soler meg.. Med klær!I kveld er det jentekveld!


- Marthe <3

Moutfit - 01.05.12Glem det jeg sa om morgendagens 17 grader. Det er jo tidenes vær i dag også. Fy søren så varmt! FANTASTISK. Ingen som skal sitte inne i dette været vel? Jeg har fått på shortsen og er klar for å nyte solen til det fulle. For en herlig start på mai måned.
Løvetopp fra Bikbok


Jakke og shorts fra Gina tricot
Veske og belte fra Gina Tricot


Sko fra MexicoFlere som har fått på shortsen i dag?


- Marthe <3