mai 2011

Pakke fra baresko!

I dag har jeg vært veldig på farten og nå skal jeg jammen meg snart avgårde igjen! Denne gang til storesøster Tonje for å se film med Annika. MEN nå tenker jeg dere er spente på hva denne pakken jeg såvidt viste dere inneholdt! Pakken var fra www.baresko.no og da er vel innholdet avslørt? Det var et par nydelige sko i merket sixtyseven! Jeg har selvfølgelig tatt bilder av skoene til dere.. Gleder meg også masse til å få brukt dem i et outfit. De satt som et skudd og var helt nydelige å gå i. Kvaliteten på dem ser også veldig veldig lovende ut da skoen er i brunt skinn! Dette skal bli en fryd for føttene.


Titt-titt!
Ah, nydelige!


>Sixtyseven<


Kjøp skoene selv >HER<

Hva synes du?


- Marthe <3 

           Skoene er sponset av www.baresko.no

Nylakkerte glitternegler

Neglene ble langt ifra så fine som >IRIS< lager dem, men så fæle at jeg ikke kan vise dere dem ble de faktisk ikke! Hvis noen lurer, så kan jeg fortelle dere at inspirasjonen til å lage slike negler kom fra Ulrikke Lund som hadde noe lignende for et par uker siden. Man kan jo ikke herme, så jeg lagde min egen vri.

Ulrikkes negler..
Mine negler..

Juksenegler med rosa lakk.


Med glitterlakk..

Hva synes dere?
Ble det bra?


- Marthe <3

Enda en shoppingrunde?

Nå har jeg akkurat tatt farvel med Kristinemor og skal hvert øyeblikk si hei til Andrea! Jeg skal nemlig på sørlandssenteret i dag også jeg. Denne gang med Andrea på slep.. Vi får se om ikke det blir et par innkjøp på bloggen i dag også da? Hvem vet.. En ting er ihvertfall helt sikkert og det er at jeg ikke skal bruke 2000kr! Må nesten ha litt lommepenger når jeg drar til Rhodos om 3 små uker! Fy, som jeg gleder meg.

I dag har jeg forresten også fått pakke i posten! Hva som lå oppi den får dere vente med å se til jeg kommer hjem igjen..


Dagens frokost!


En av dere spurte hvordan jeg greier å gå i shorts når det er så kaldt.. Hehe. Jeg greide det ikke.

Hva tror dere pakken inneholder?


- Marthe <3

Blogganbefaling!

Forrige uke fant jeg bloggen til en barndomsvenninne av meg, Maren Torsnes. Jeg ble veldig overrasket over hvor godt hun blogget og vil derfor ta meg friheten til å anbefale bloggen hennes videre til dere! Maren og jeg blogger om mye av det samme. Hverdagen vår, klær, mote, mat og gode oppskrifter! Det som skiller Maren's blogg fra min er nok de gode bildene hun tar. Personlig synes jeg bildene hennes er bedre enn en fotografs. I stede for å skrive en kjedelig roman av et innlegg, skriver hun kort og tilføyer innlegget med gode, selvtatte bilder. Hun er også mye flinkere enn meg til å videoblogge og hun er blitt en stor inspirasjon angående mat, matoppskrifter og ikke minst på måten hun tar bilder av maten på!

Noen bilder av Maren, tatt fra bloggen hennes..
Ta en titt på bloggen hennes HER. Det er absolutt verdt det!


- Marthe <3

STORSHOPPING!

I dag har jeg storshoppet med >ANNIKA< på sørlandssenteret! Vanligvis løper jeg gjennom senteret på en halv time, finner en genser og går, men i dag var vi der jammen meg i 3 timer! Jeg handlet for nesten 2000 og fant masse masse fint. Min inspirasjon har i det siste vært klærene til Lene Orvik. Vet ikke om dere leser den, men stilen hennes har i det siste vært preget av mange flotte sommerfarger og ettersom mitt klesskap består i sort, hvitt og grått var det på tide med en oppfriskning!

Lover å vise dere alle innkjøpene med gode bilder senere! Nå har jeg akkurat fått besøk av Kristine så nå skal jeg være litt sosial..


Hardt liv på Bikbok!


Dagens lunsj!


Vakkert syn <3 Gleder meg til å vise dere alt sammen!

Senere kommer også en liten oppdatering på "ukens smoothie".


- Marthe <3

 

Vasking av sminkekost

Siden mange hadde lyst til å drepe meg etter å ha lagt ut bilde av min vel-vel-velbrukte pudderkost, har jeg for deres skyld vasket den i dag! Tanken på at det kan ligge et tonns bakterier i den uvaskede kosten hadde ærlig talt aldri falt meg inn før dere sa det. Jeg har heller aldri fått en eneste kvise av den som mange mente jeg burde hatt. Likevel tok jeg meg bryet til å vaske den for å se hvor mye dritt som faktisk lå i den! 

Det var så mye pudder i den kosten at det nesten ble foundation av såpevannet etterpå. Men jeg fant verken biller eller maur så da var den vel ikke så gal! Haha.. 


FØR - Jeg kjøpte meg en ny kost i tilfelle dere har forårsaket at min gode gamle er ødelagt
Etter første innskrubbing av såpe..


Etter første vask..


Kunne jo bare helt det på flaske og brukt det som foundation! Enig..? Nei?


Etter tredje vask.. Man kan jo faktisk se at de er i familie!


Meget fornøyd med resultatet! Nå gjenstår det bare å se om kosten blir stein hard når den tørker. 
 
Nå skal Annika og jeg på sørlandssenteret før jeg får nattbesøk av kristinemor!- Marthe <3

Pirates 4

Nå skal Jonas og jeg av gårde på kino hvert øyeblikk! Å velge film var et hardt valg og det sto selvsagt mellom Pirates og To fast to furious. Valget falt på Pirates i 3D så nå er jeg kjempe spent! Noen som har sett den? Hva synes dere? Det skal ihvertfall bli digg å stappe i seg bacon chips igjen. Kroppen min skriker etter godteri!

Dagens kinoantrekk..Strømper og shorts fra Bikbok
Topp fra Gina Tricot
Undertopp fra Monki
Belte fra h&m
Ha det fint så lenge!


- Marthe <3

Jonas på hest!

Da var hesteeventyret over. Heldigvis skal jeg få låne Bella et par timer til! Jonas var kjempe flink i stallen i dag. Han både stelte, salte opp og red! Haha, han var mildt sagt råskjønn der han satt. Holdt seg stort sett fast i mana mens jeg leide hesten. Benson som er verdens snilleste var rolig og grei som alltid.


Toya fikk også være med..


I dag ble det ridning i rosa joggebukser og uggs! Haha


Haha! Såå skjønn.
Livredde ungen..


I farta!

Hva har du gjort i dag?


- Marthe <3

Ut på tur!

Nå har Jonas og jeg vært på tur med hundene (merk dere i flertall). Jonas og de passer nemlig også en hund og dermed har Bella fått selskap. Nå er det på tide å ta Jonas med i stallen. Dette blir meget interessant! Haha. Skal selvfølgelig ta masse bilder til en siste stalloppdatering senere!


Her er Toya. Bellas nye venninne.


Herlig hund!I mellomtiden kan dere som ikke allerede har gjort det, delta i søndagskonkurransen..


- Marthe <3

Barcelona - Manchester United

Nå har jeg akkurat laget middag til min kjære som sitter spent og venter på at den store kampen skal begynne. Jeg snakker selvfølgelig om den store finalen mellom Barcelona og Manchester United! I kveld sitter nok absolutt alle fotballinteresserte gutter og glaner tv. Jonas heier på Manchester og bare for å lage litt spenning, heier jeg på Barcelona! Haha. GO MESSI! Vi har forresten 1 år og 7 måneder i dag. Det er derfor jeg sitter og ser på fotballkamp med Jonas på en lørdagskveld..


Etterpå skal jeg smelte sjokolade. Har fått helt dilla på det i det siste.


I dag sto ikke kokkekunstene like godt til..


Litt svidd?


Men det var veldig veldig godt likevel.


Jonas har fått på fotballdrakta. Snart begynner storspenningen!

Hvem tror dere vinner?


- Marthe <3

Mine 5 må ha!

Det er mange ting jeg er avhengi av her i verden. Jeg kunne foreksempel aldri gått en uke uten vidunderhårkuren min! Alle har vel noen ting som de er totalt avhengi av? Her er ihvertfall mine 5 ting som jeg ikke kan leve en dag uten...

1.

Disse to produktene fra sminkepungen. Foundation og pudderkost.


Det ligger minst 3 kg solpudder i denne kosten, derfor trenger jeg ikke selve solpudderet! Haha.

2.

Høye hæler. Elsker høye hæler! Det har dere helt sikkert skjønt.

3.

Søtsaker!


Sunt eller ikke sunt.. Det må bare være søtt!

4.

Victor og Rolf parfymen min. Verdens beste parfyme!

5.

Bloggeen! Jeg elsker å blogge, jeg elsker å lese andres blogger og jeg elsker å lese kommentarene deres.

Har du noen store musts i hverdagen?


- Marthe <3

Stallbesøk 2

I dag var været surt. Det både regnet og blåste fælt, men ridetur ble det likevel. Benson og jeg hadde full galopp i alle skogens bakker og storkoste oss i regnet. Litt våte ble vi, men det var absolutt verdt det! Bella derimot tror jeg hadde traumer i bilen.. Hun hyler som en stukken gris bare jeg går fra henne for å tisse. Hun fikk ikke være med på tur da hun frøs og skalv allerede mens jeg salte opp. Da jeg kom tilbake til stallen skulle man trodd noen hadde misshandla hunden. For en mammadalt. Eller tantedalt blir det vel!


I dag ble jeg møtt av dette våte beistet.


Og våtere ble han!


Bella. Svært missfornøyd med regn. Hehe


Snik <3


Plutselig lå denne i boksen til Benson. Tror den var halv dø eller ihvertfall i sjokk. Dyreelsker som jeg er måtte selvsagt prøve å redde den og det ble jammen meg litt av et prosjekt. Benson sto i veien og Bella ville helst bare  spise den, men etter en alvorsprat med henne fikk vi reddet fuglen til slutt.


Dagens antrekk.. Etter en blaut tur i skogen!


Genser fra Vero Moda
Bukser fra Gekoss
Sokker fra Kingsland

Haha! I morgen skal jeg dra med meg Jonas i stallen så da skal det bli bedre med bilder! Skal lære gutten alt jeg kan om hest.


- Marthe <3

En sånn skal jeg ha!

Denne dyrepassingen gjør meg jo sprek! Ridning forbrenner en del kalorier, og når hunden også må luftes i blant, må jeg jo faktisk gå tur selv også. Jeg skal virkelig skaffe meg en hund så fort jeg får mitt eget palass. Jeg er ikke helt sikker på hvilken rase jeg vil ha enda, men hvis jeg om et par år enda er klar for en 50-70kg tung hund og minst en halv time pelsstell daglig.. DA skal jeg ha denne hunden.


Jeg skal ha en skikkelig kosebamse.


Awww!

Noen bilder fra kveldsturen med Bella i går..

Hun er nydelig.. på sin måte.


Vi dro først ned til vannet..


Fotograf Marthe?
Så dro vi inn i den skumle, store skogen..


Hvor jeg fant denne.. Haha, wæ!

Nå er det tid for en lang tur på hesteryggen.
Det blir mer stalloppdatering senere!


 - Marthe <3

Hest er best!

For en herlig start på dagen! Anbefaler alle å ta en ridetur i blant. Det løfter virkelig humøret! Det var kjempe koselig å se Benson igjen, og enda koseligere var det at han faktisk kjente meg igjen. Det der må være verdens snilleste hingst. Man kan ri den i grime og leietau og han både traver, galopperer og stopper kun ved bruk av språk. Herlighet for en drøm det skal bli å ri den ponnien de to neste dagene.

Regnet stoppet så fort jeg ankom stallen og plutselig var det strålende sol! Jeg turte ikke ta med kamera på tur, men er det like pent vær i morgen så er jeg helt nødt til det, for der gikk jeg glipp av mange nydelige bilder! Fy søren så fint det var å gå tur i det solskinnsværet med en storfornøyd Bella på slep.


Herlige ponnis <3


Bare en smule skitten..
Bella innpakket i tøy som vel og merke måtte av så fort solen tittet frem.


Det er jammen ikke lett å være hvit Benson..


Etter en times rolig tur i skogen.. Oh yeah!


Hesten kan det å tisse! Fy søren for en dam det ble til slutt.


Haha, Bella slikka meg i fjeset. Usj! Nå koser vi oss med judge judy her og om en time skal vi av gårde for å hente Jonas.

Har du hest?


- Marthe <3

Leserbilder

Før jeg får rumpa mi ut av senga vil jeg bare vise dere noen bilder jeg har mottatt de to siste dagene. Senere blir det nok et lite hesteinnlegg her på bloggen. Hehe! Dere som hater hest, får lukke øynene. Til dere herlige lesere som sender fanmail og lager nydelige bilder, herlighet dere er alt for greie. Tusen hjertelig takk! Nydelige er dere.


Laget av www.Doruntina.blogg.no


Laget av: http://victoriavenbakken.blogg.no

Ooog.. Wait for it!

Haha! Laget av:  www.cnedre.blogg.no

Tusen tusen takk!
Hva synes dere?


- Marthe <3

3 på date!

Gjett hva dere? Ikke nok med at jeg skal passe hunden til Andrea hele helgen, har jeg sagt ja til å ri hesten hennes også! Så om en time eller to skal bella og jeg hive på oss ridebuksene og kjøre av gårde til stallen. Skal bli skjønt å sitte på hesteryggen igjen. Bare typisk at det skal pøsregne i dag da.. Men men, ridning i regn er minst like gøy! 

I går kveld var jeg som sagt hos Andrea. Vi lagde nachos til middag og hadde vår daglige dose is til dessert. Jonas kom etterhvert også for å spise opp nachosrestene våre og sammen hadde vi en paradise date!  

Litt bilder fra gårsdagen..

Klart for nachos!
Digg!


Så kom Jonas...


Og spiste oss ut av huset.

Hva gjorde du i går?


- Marthe <3

RIP INE

Om ikke så alt for lenge skal jeg til Andrea for å spise middag med henne. Tror det er nachos som står på menyen! I går var jeg også på besøk da vi hadde en isdate, men det gikk ikke lange stunden før jeg merket at noe var fryktelig galt. Huset var liksom så tomt og ensomt. Vet dere hvorfor? INE ER DØ.. Tarantellaen til Andrea. Den andre edderkoppen var forresten også dø, men den hadde jeg ikke knyttet et slikt vennskapsbånd til. Nei, ånei... Min kjære bestevenn Ine!

Jaja, som trøst har jeg heldigvis fått lov til å låne hunden hennes Bella i helgen. Egentlig er det bare for å forsikre meg at den får mat slik at ikke den også dør, men det blir sikkert koselig. Haha! Nei, jeg tuller. Selvfølgelig. Men fra og med i kveld er Bella min. Hun blir nok dermed også en stor del av bloggen i helgen.


Aww.. One happy familiy <3


Hvil i fred <3


Jeg kommer til å savne deg..Triste greier..


- Marthe <3

Senile eksamensvakter

Føles fantastisk å tenke på at to eksamner nå er over! Kun to igjen.. I dag har jeg som sikkert veldig mange andre der ute, hatt norsk eksamen. Heldigvis i hovedmål og ikke i nynorsk. Oppgavene var supre,så det gikk veldig fint, men det irriterer meg grønn at vaktene er totalt senile. Jeg er sikker på at den ene dama som satt der var 98år! Da jeg spurte henne om et spørsmål, svarte hun på noe helt annet, pustet og peste.. Samtalene våre gikk noenlunde i denne duren..

Jeg: Skal jeg skrive skole også i toppteksten?
Gammel dame: Du må gå inn på internett.
Jeg: Hvorfor det?
Gammel dame: Du må levere der.
Jeg: Jeg skal ikke levere? Jeg spør bare om et spørsmål.

Jeg: Jeg har levert nå, sånn her er kviteringen.. Nå logger jeg ut.
Gammel dame: Nei du må levere.
Jeg: Jeg har levert? Du står jo og ser på kvitteringen.  
Gammel dame: Du må skrive ut det der.
Jeg: Skriveren funker ikke, og ingen andre som har skrevet ut?
Gammel dame: Ser på noen av forberedelsesarkene mine.. Er disse papirene eksamensoppgaven din?
Jeg: Nei jeg skriver jo på data?
Gammel dame: Åja du må levere.
Jeg: JEG HAR LEVERT!
Gammel dame: Ååååja. Da så. Jeg har ikke brillene på meg.

Jesus. Hva med å skaffe seg et øreapperat?
For å ikke gjøre dette innlegget alt for negativt, ville jeg gjerne vise dere to nye bilder jeg har fått fra en super søt leser! Tusen tusen takk til deg Cathrine. Bloggen hennes finner dere HER.

Har du hatt eksamen i dag?


- Marthe <3

Favorittfilmer

Etter en super frokost bestående av vannmelon og hvitløksbrød, er det på tide å vise dere mine favorittfilmer. Nå har det seg slik at minst 100 av filmene mine ligger hos Jonas og ettersom jeg foreløpig er hjemme får jeg bare vist dere filmene jeg har her i hus.. Mine favorittkategorier er Thrillere, komedier, typisk "naturkatastrofefilmer", og faktisk både barnefilmer og noen typisk guttefilmer..

Selv om jeg liker både guttefilmer og thrillere, er det verste jeg vet unaturlige scener og sprutende blod. En film som består av en veldig usannsynlig historie synes jeg fort blir kjedelig. Jeg greier liksom ikke leve meg inn i en star wars film. 

 
Dagens frokost!

Mine topp 3 Thrillere.. Case 39 med "Bridget Jones", Let me in som vi så i går kveld, og The Eye med Jessica Alba. 3 gode filmer med hver sin gode historie og ikke minst flotte skuespillere.

Mine topp 3 komedier..

Han er faktisk ikke interessert, life as we know it og bryllups duellen. Hysterisk morsomme alle sammen! Noen herlige historier..

2 gode "guttefilmer"..

Felon og blood and bone. Sistnevnte har jeg anbefalt dere før og det er en grunn til at jeg gjør det igjen! Den første her er virkelig virkelig også verdt å se. En utroolig bra, trist og faktisk virkelig historie!  

Mine topp 5 barnefilmer..

Mulan både 1 og 2, Dennis på nye eventyr, Free Willy.. Har dem alle sammen, løvenes konge, og den lille prinsessen. Dette er filmer jeg har sett minst tusen ganger. Blir aldri lei!

Hva er din favorittfilm?


- Marthe <3

God morgen!

God morgen knuppene mine! I dag er det onsdag og vi vet hva det betyr? Det er tid for vinnerkåring av søndagskonkurransen! Jeg trekker vinneren i kveld slik at dere får muligheten til å delta noen timer til.. Vil du stikke av med et hjertesmykke i sølv? Delta i konkurransen HER.

Kvelden i går var fantastisk. Begge filmene var kjempegode! Det er lenge siden jeg har sett så gode filmer. Jeg tenkte senere å lage et innlegg på bloggen med mine topp 3 filmer i litt ulike kategorier. Hva synes dere om det? For et par dager siden fikk jeg forresten enda et nydelig bilde laget av en leser! Jeg blir så glad for slikt. Nydelige er dere! Jentas blogg finner dere HER. Det flotte bilde ser dere under..Tusen tusen takk søte deg!


- Marthe <3

Elsker livet!

For dere som ikke har fått det med dere enda.. LIVET ER HERLIG. Kanskje det har noe med at jeg ikke går på skole lengre? Endelig har man tid til å nyte livet.. Noe er ihvertfall veldig riktig for tiden, og det er ikke bare all maten jeg har spist i dag. Herregud som jeg spiser. Til frokost hadde jeg tidenes smoothies som mamma lagde til meg, til lunsj hadde jeg kyllingvinger, deretter wok og nå har Jonas og jeg vært på butikken og handlet inn både sjokolade, jordbær, banan, og chips. Vi skal nemlig storkose oss med norskboka (lesing til eksamen), to innleide filmer og en blanding av sunt og usunt i kveld. Kos!


Godgutten min <3


Matvrak! Hvis ikke jeg spiser mat, så tenker jeg på mat og hvis ikke jeg tenker på mat så ser jeg på fire stjernes middag.
Tidenes jordbær! Kjøpt på ica.


Husker jeg da jeg viste dere noen filmer jeg hadde så lyst til å se? Endelig har jeg fått tak i to av dem!

Hva skal du i kveld?


- Marthe <3

JEG LER!

Å herregud, dette er det morsomste jeg har sett på lenge. Jeg mener det. Filmen varer i 1 minutt.. Ta dere den tiden og se den. Er du fan av Total blackout som går på Tv Norge? Vel, det er jeg men programmet er virkelig ingenting i forhold til det danske programmet. Haha, jeg dør!Håper det norske programmet får inspirasjon av dette her og lager noe i samme duren!


- Marthe <3

Finn 5 feil!

Gårsdagens sminkeinnlegg gav meg så mye inspirasjon at jeg følte jeg måtte sminke meg litt og ta noen bilder av tidenes katastrofefjes. Nå vil jeg at dere lesere skal finne 5 store feil! Mamma mente dette kom til å bli alt for vanskelig for dere, så nå er jeg jammen meg spent! Vi får se.. Mamma greide det ikke.

FINN 5 FEIL.


Marthe: Finn 5 feil!
Mamma: Hmm.. Brynene er jo skikkelig tykke...
Marthe: Jada, men de har jeg ikke gjort noe med!
Mamma: Nei.

Good luck!


- Marthe <3

Kjendisene bommer også!

Fra min fine periode som fjortis og helt til den dag i dag har jeg vært borti titalls kraftige sminkefeil.. Og mange mange flere skal det nok bli. Det er merkelig hvor utrolig feil man kan ta! Man sminker seg, går på fest og tror man er på sitt aller vakreste.. Så ser man bilder av seg selv et halv år senere og omkommer av flauhet. Der har ihvertfall jeg vært mange ganger! Man får beskjed om å gjøre litt mer sånn og sånn, men nekter å høre for man har jo alltid rett selv! Flere som kjenner seg igjen?

I situasjoner som dette er det ihvertfall godt å tenke på at også de store kjendisene failer. Fant noen utrolig morsomme bilder av noen av dem på nettet..


Her er noen av sminkefellene omtrent alle har vært borti en gang..

1. Hvite lepper. Hudfarget leppestift er etter min mening nydelig, men det er fort gjort å kjøre på med en alt for lys farge. Jeg går stadig i denne fella selv!


Heldigvis er jeg ikke alene om det.. Her ser vi Eva Longoria og Jennifer Lopez på en dårlig dag. 

2. En overdose solpudder og feil øyenskygge. Jeg har ihvertfall tatt krafig feil med førstnevnte! Nei skal jeg være ærlig så er dette noe jeg bommer på minst 2 ganger i uka. Haha!


Gul øyenskygge og lilla lepper derimot.. Det har ikke falt meg inn helt enda. Tommelen opp for søte Drew Barrymoore!

3. Høy øyenskygge og opptegnet bryn. Hei heei! Her har dere meg. Jeg er jo kjent for mine opptegna bryn! Hehe, men jeg har ærlig talt forbedret meg.


Godt å se at også Victoria Beckham og Christina Aguilera bommer avogtil.

4. Harde linjer. Lipliner er aldri noe jeg har lurt meg borti, men jeg er sikker på at jeg har vært i eyeliner fasen som fjortis!


Oh my god. Hva skal man si?

5. Totalcrash. Wow.. Her ser vi et eksempel på et ordentlig totalcrash. For lys øyenskygge gjør ofte at øynene forsvinner helt. Å kombinere dette med en kraftig leppestift som stjeler hele ansiktets oppmerksomhet er det man kaller BOM BOM BOM.


Jessica Simpson har sett sine bedre dager. Damen ved siden av har fått pandaøyne ved å bruken av concealer. Hensikten var nok å skjule posene under øynene.. Synes vi det fungerte?

Hvilke sminketabber har du vært gjennom?


- Marthe <3 

Oppskrifter!

Ah, endelig er èn eksamen over! Bare tre igjen nå.. Oppgavene var overraskende enkle! Ble utrolig lettet da jeg leste gjennom dem. Men noe toppkarakter tviler jeg likevel på. Siden oppkjøringssensoren min var grei, kan umulig denne sensoren være det samme.

Siden det var så mange som ba på sine knær om å få oppskriften på Jonas sin misslykka sjokoladekake, kommer den nå.. I dagens første innlegg. Mamma lagde forresten også noe som heter Panna Cotta til dessert i går, så dere som er interresert i å prøve dere på det får oppskriften til dette i samme slengen.

Ingrediensene til misslykket sjokoladekake:
1.
4 egg
2.
2 dl sukker
3.
2 plater lys sjokolade
4.
200 gram smør
5.
2,5 dl hvetemel
6. 1 ts bakepulver

Fremgangsmåte:
1. Sett ovnen på 200 grader.
2. Pisk de fire eggene med sukkeret til det blir eggedosis.
3. Smelt sjokoladen og smøret.
4. Bland dette sammen med hvetemelet og bakepulveret.
5. Der har du deigen! Hell den i en form, sett den midt i ovnen og la stå i 10-14 minutt.
Den skal være bløt inni, så ikke la den stå for lenge.. Mye bløtere enn brownies!Ingrediensene til Panna Cotta:
1. 3 gelantinplater
2. 1 1/3 vaniljestang
3. 5 dl kremfløte
4. 1,67 dl sukker

Ingrediensene til bringebærsausen:
1. 225gram frosne bringebær
2. 66,67 gram melis
3. 1 ss sitronsaft

Fremgangsmåte:
1. Legg gelantinplatene i vann i 5 minutter. Skyll dem godt og klem ut vannet.
2. Snitt vaniljestangen på midten og skrap ut frøene.
3. Kok forsiktig opp fløte, sukker vaniljestangen og innholdet i den.
4. Ta det av platen, ta ut vaniljestangen, og rør inn gelantinen. Hell blandingen i skåler og avkjøl minst 3 timer før servering
5. Ha tinte ringebær, melis og sitronsaft i en "mixer" og kjør til det er glatt.


Slik skal den se ut uten saus.


Med bringebærsausen.

Det var dagens baketips!
Noe du kommer til å prøve deg på i fremtiden?


- Marthe <3

Dere er flinke!

Kveldens siste innlegg blir et skryteinnlegg til dere herlige lesere! Dere er så vanvittig flinke til å kommentere for tiden! Bloggingen er i det siste blitt 10 ganger gøyere. Kommentarene deres gir meg masse motivasjon og jeg setter stor stor pris på hver eneste kommentar. Det må dere vite, selv om jeg ikke alltid får svart alle sammen. Jeg håper denne kommentarskrivingen fortsetter fremover! Å bla meg gjennom alle de positive ordene deres gjør dagen min dobbelt så bra. Tusen takk!

I dag fikk jeg jammen meg en supersøt mail av www.Ihlenlunde.blogg.no. Hun hadde skrevet noen søte ord til meg og laget et kjempefint bilde som jeg tenkte jeg kunne vise her på bloggen. Tusen takk til deg! Du er helskjønn! Ta gjerne en titt på bloggen hennes dere også.


Tusen takk!


- Marthe <3

Misslykket sjokoladekake

Gårsdagen må ha vært 2011's beste dag.. Til tross for at det faktisk var lesedag til eksamen! Jeg fikk aldri blogget om den siste retten Jonas laget til meg.. Misslykket sjokoladekake! Slapp av. Kaka heter det, den var virkelig ikke misslykket. Jeg vet ikke helt hva den er laget av men smaken er HELT syk! Det er virkelig Fest med stor F i munnen. Selv om den både ser misslykket ut og heter det, så var den det overhode ikke.
Jonas hadde også kjøpt Harry Potter 7 som vi koste oss med.  
Sprø topp og nesten helt bløt inni. Mmmm!
Også vaniljeis da..
Jonas og jeg har faktisk spist opp hele denne formen alene på 2 dager.

Har du smakt misslykket sjokoladekake?


- Marthe <3

Pause i lesingen

I går kveld etter mange timers medielesing, følte Jonas og jeg veldig for å gå en liten tur. Uansett hvilken vinkel jeg går fra huset mitt, kommer jeg nesten uansett til en strand. Jeg bor nemlig rett ved både hamresanden, solvikstranden og grovikstranden. I går dro vi til sistnevnte og tok noen sommerstemningsbilder der..


Jonas fanget to krabber til meg.


Og nesten denne ålen?
Sinte svaner..


- Marthe <3

Lesedag!

I dag har jeg bare sittet og lest og lest til medieeksamen som jeg skal ha på mandag. Jonas har derfor kommet på besøk for å lage middag til meg. Han har ikke laget middag til meg på hundre år så i går sa det snart var på tide.. Gjett hva han har gjort i dag? De 3 siste timene har han vært på butikken og handlet mat og for to sekunder siden kom han inn døren med DEN deilige nyheten. Han skal søren meg lage asparges innrullet i spekeskinke til meg, spareribs med pannestekte poteter og bearnèsaus, jordbær med smeltet sjokolade OG misslykket sjokoladekake med is. HERREGUUUD så heldig jeg er!

Gjett om jeg skal blogge om disse deilige fristelsene senere da? hehe..

FLINK gutt.


Mmm.. Gleder meg!


Eksamenlesing med chips og sovesveis..

Ønsk meg lykke til!


- Marthe <3

Verden går under!

I dag er det 21. mai og dere som har lest og fulgt litt med i nyhetssakene har kanskje fått med dere hva som skal skje i dag? Verdens undergang skal i følge en kristen mann starte i dag og ende om nøyaktig 5 måneder. 21. oktober. I følge denne mannen og hans beregninger utifra tall i bibelen, skal jorda i dag utsettes for et gigantisk jordskjelv som sprer seg ut fra Christmas Island utenfor Australia til New York.. Over 200 millioner mennesker vil da møte sin skaper og forsvinne fra denne kloden. De som ikke tror derimot, skal måtte leve i elendighet på jorda frem til 21. oktober hvor hele kloden skal gå under.

Men slapp helt av dere.. Jordskjelvet skal visst ikke inntreffe før ved solnedgang! Hallo, da har vi jo en hel dag igjen å leve livet på? Jeg tror jeg drar til syden jeg..


Her er mannen som står bak denne spådommen.. Jeg håper for hans skyld at han har rett denne gang. Han har nemlig spådd dette flere tidligere år men failer hver gang.

Hva tror dere?
Går jorda under 21 oktober?


- Marthe <3

Jonas rydder!

I går klagde jeg på Jonas for å være slapp og uryddig.. Så til morgenen i dag ryddet han søren meg hele overetasjen min, støvsugde, vasket støv og brettet 3 tonn klær som lå strødd på gulvet, pent inn i klesskapet.. Oh my god? Jeg tror gutten har feber! Det kaller jeg drømmekjæreste..

Slik så det ut før min reddende engel kom og ordna opp..Halve klesskapet lå like greit utafor..
Dette skapet har vært urørt siden vi flyttet inn.


Men så ordner godgutten opp!


ETTER
Gulvet tomt for klær!!


Og alle disse filmene lå strødd ut over hele gulvet..


Etter 2 timers rydding og støvsuging var han seriøst gørrsvett og dritsliten stakkar.

Tusen tusen takk vennen <3 Skal rydde rommet ditt også en gang! Haha


- Marthe <3

Imsdals nye smaker

For rundt en halv time siden dukket det opp et postbud på døren min. Dette var en dame med en ganske så heavy pakke til meg! Det er riktignok en stund siden sist jeg trente armene, men den der pakken var TUNG! Det viste seg å ikke være så rart heller da den inneholdt hele 7 Imsdal flasker med ulike smaker. Dette sa jeg nemlig ja til å smake og teste ut på bloggen for en liten stund tilbake..

Slik så den store pakken ut..

Tynn, men tung!


Veldig spent!


Slik så innholdet ut! Wuhuu. Nå skal det drikkes på vann!


Jeg har selvfølgelig smakt på alle og her er de sortert etter hvilken smak jeg likte best. Blåbær til venstre var best og sitrus helt til høyre var den jeg likte minst.


Topp 3 favoritter! Alle 3 var helt utrolige. Jordbær og pepper høres kanskje fælt ut, men tro meg! Det var godt! De to andre var også utrolig forfriskende..


Her ser dere smakene jordbær og pepper, blåbær, sitron, pære og appelsin. Alt vannet var uten kullsyre (heldigvis).


Så fikk jeg også to treningsdrikker med tilsatt mineraler og salt! Disse smakte selvfølgelig litt sunnere, noe som kanskje ikke betyr aller best. Men disse forsvinner vel Jonas med likevel. Hehe..

Har du smakt disse variantene?
Hvilken likte du best?


- Marthe <3 

                               Vannet fra Imsdal er sponset

Iris - Negl Design

I dag har jeg som sagt vært hos herlige >IRIS< og fikset neglene mine! Nå var det rundt 2 måneder siden sist og neglene mine har mildt sagt aldri hatt det verre. Ble derfor veldig glad da Iris hadde lyst på et nytt besøk av meg! I dag har vi testet ut noe Iris kalte Japanske 3D negler! Jeg vet det høres spennende ut, og det var det også. Vet dere hva? Jeg har ikke ord engang jeg.. Jeg har aldri engang SETT så fine negler i mitt liv. Det er akkurat slike negler jeg skal ha i bryllupet mitt en gang i tiden. Drømmenegler, rett og slett.  

Før jeg pøser på med enda mer skryting, tenkte jeg å informere dere litt om Iris og det hun har å tilby i salongen sin. Hun driver nemlig ikke bare med negldesign. Hos Iris kan man også få fotpleie og eyelash extensions, men vil man kun fikse neglene sine, er mulighetene fremdeles mange! Forrige gang jeg var på besøk fikk jeg en hånd med tip og en hånd kun laget med gelè. Dette for å finne ut hva som holdt best på mine fingre. Neglene med tip (som betyr en slags juksenegl man legger under gelèen) viste seg å holde best på meg, og dermed valgte jeg den varianten denne gang. Utenom disse to variantene, kan Iris også lage akryl hvis noen har best erfaring med det..

Salongen ligger såklart i Kristiansand. Markensgate 20 rett ved Narvesen for å være nøyaktig. For å lese mer om Iris og salongen "Vakkert design" klikk dere inn >HER<. Der finner dere også alt om prislister.  

Litt bilder av salongen, Iris selv og såklart.. DE NYDELIGE NEGLENE!

Lokalet er helt utrolig. Rent og veldig innbydende.


Verdens skjønneste dame. Som dere ser hadde hun også testet ut Japanske 3D negler på seg selv!
Forelsket meg i denne skoen fra Kina..

FØR

Jeg vet, jeg vet.. Grusomt.

ETTER

Gud bedre!


Drit fornøyd!


Fra forrige besøk..


Da hadde jeg negler uten noe pynt på.


Men svært fornøyd da også..


Tusen hjertelig takk snuppa!

Hva synes dere om de nye neglene mine?


- Marthe <3 

                       Neglene er sponset av Vakkert Design

Siste skoledag!

L-Y-K-K-E. Dette er søren meg min aller siste skoledag. Det er heelt utrolig hvor fort dette siste halvåret har gått og hvor avslappende disse eksamensdagene skal bli. Forrige fredag fikk jeg vite hvilke 3 skriftlige eksamner jeg skal opp i og jeg er virkelig storfornøyd. Jeg kom nemlig opp i Norsk hovedmål, sosialkunnskap og medie. Det kunne ikke vært bedre. Nå gjenstår bare det siste store spørsmålet.. Hvilket muntlig fag jeg kommer opp i. Jeg tror det står mellom Norsk, religion og historie og får jeg en av de to første skal jeg smile fra øre til øre

Det er forresten 19 mai i dag! Det betyr at det akkurat er 1 måned til Nina, Victoria, Annika og jeg drar til syden.. Nei nå er livet helt fantastisk. Senere i dag skal jeg også til negldesigndame Iris for å få meg noen vakre negler. Gleder meg til å se henne igjen!  


Bye bye drittsted.

Fantastisk å tenke på at jeg kun skal gjennom denne inngangen på mine siste eksamensdager nå.


For dere som kanskje skal begynne på KKG til høsten.. Slik ser det nye bygget ut.


Her har vi kantina. Som jeg omtrent aldri var i.


Okei, det eneste jeg kommer til å savne med denne skolen er nachosen til de søte kantinedamene. Tidenes nachos!


Ellers sier jeg takk for meg og mine 3 lange år på KKG.

Hvilket fag ønsker du å komme opp i til eksamen?


- Marthe <3 

Marthe tester øyenskygge

I dag har jeg endelig fått testet ut noen av de nydelige øyenskyggene jeg fikk av www.makestyle.no for en uke siden. Jeg er vanligvis utrolig dårlig til å eksperimentere med sminke. Jeg har funnet en farge jeg liker når det kommer til øyenskygge og denne fargen går jeg med konstant. I dag har jeg testet ut litt andre farger. Blant annet to lillafarger og noe blått. Jeg er ingen ekspert, og aner derfor ikke hvilke farger som kler det blåe øyet best, men jeg har ihvertfall funnet ut at blå og blå ikke fungerer til mine øyne. Lilla derimot fremhever det blåe mye bedre!


Sminkeskrinet kan fås kjøpt HER.


I første omgang brukte jeg de øverste to lillafargene..


Og slik ble resultatet. Blåfargen i øyet ble etter min mening aller mest fremhevet av lilla.


I andre omgang brukte jeg de 3 fargene som jeg har markert svakt på bilde her..


Det var veldig fint å blande disse 3 blåfargene, men som sagt.. Blått øye og blå øyenskygge ble litt i det meste laget.


Et lilla og et blått øye. Elsker at fargen glitrer litt..


Og til slutt testet jeg favorittfargen min. Nemlig en blanding av to brune/bronsefarger.


På bilde til  høyre har jeg bronsefargen og det er ikke så langt ifra slik jeg sminker meg til vanlig.  

Både fargene lilla og bronse er absolutt noe jeg kommer til å eksperimentere med igjen!
Hva synes dere var finest?


- Marthe <3

Sommerstemning

Jeg er så glad det ikke er 17 mai nå. I dag pøsregner det nemlig her i solbyen Kristiansand.. Men 18 mai må vel være en regndag for at asfalten i byene skal bli seendes litt renere ut. Det ser nok ikke ut der nå. I dag har jeg forresten kun vært 2 timer på skolen. Trodde det skulle bli helt fantastisk, men der tok jeg feil. Breddeidrettslærerne tok ikke akkurat hensyn til de sterkt reduserte 18. mai elevene. Nå vet jeg ihvertfall hvordan det er å spille basket med lav reaksjonsevne.   

Til poenget med innlegget! Haha.. I går tok jeg noen skikkelig sommerstemningsbilder av hagen vår. Elsker at blomstene har begynt å komme frem nå. Det er liksom ikke helt grått her lengre..
Aww. Jonas plukket en liten blomsterbukett til meg.

Hva gir deg sommerstemning?
NB: Husk at det i dag trekkes en heldig vinner av søndagskonkurransen!


- Marthe <3

Sitter fast !

Bare litt rask informasjon: Beklager kjære lesere. Vi er på vei hjem fra Tryvann men russebilen har visstnok lyst til å leve sitt eget liv så det tok litt tid før den ville starte. MEN! Så fort jeg kommer hjem så kommer søndagskonkurransen.

Vær tålmodig! Den som venter, venter på noe godt...


Kanskje det til og med er blitt tatt noen flere knuter i helga? Vent og se...

- Marthe <3 -

Jonas og jeg..

Det er ganske morsomt at dere ikke bare tror, men faktisk tar det som et selvfølge at det er slutt mellom Jonas og meg nå. Det kan jeg bare fortelle dere med en gang at det overhode ikke er. Langt langt ifra. Vi har bare ikke gått sammen på tre, fire dager? Forrige uke ble en leseuke for min del og da gikk det rundt 3 dager uten Jonas. Ingen skade er skjedd av den grunn. Vi har det finere enn aldri før og jeg gleder meg masse til å se han når jeg kommer hjem igjen fra Tryvann. Så har vi den saken oppklart til dere som lurte på det. 


Kjempe kjempe gammelt bilde! Her hadde vi sikkert ikke vært sammen mer enn en liten måned.


Fremdeles ginger.. <3


Tatt i fjor sommer?


Elsker deg <3

Søndagskonkurransen kommer senere i dag, så følg med!


- Marthe <3

Marthe tipser - bloggtips!

Til alle dere med blogg der ute.. Dere vet helt sikkert hvordan det er å ha helt bloggsperre? Å ikke finne noe som helst å blogge om. Av og til føler ihvertfall jeg at alle ideèr er oppbrukt og da må jeg ty til tips fra dere lesere. Heldigvis hjelper dere meg stadig vekk. Mange av tipsene deres er lagret i hode mitt og jeg tar dem i bruk gang på gang. Noen tips går nemlig aldri ut på dato! Her er noen av dem..

10 gode bloggtips!
1. Favoritter i klesskapet, favoritter i smykkeskrinet, topp 5 favoritt sko, topp 5 filmer, topp 3 favoritt kjoler. Tar du noen gode bilder her, kan innlegget fort  bli veldig bra.
2. Tips, tips, tips. Folk er glade i tips! Det kan være tips om gode sminkeprodukter, ulike matretter, hårprodukter, reisetips, tips om trening, musikk eller billige nettbutikker. Det finnes alltid noe å tipse om.
3. Ta noen gode bilder av dagens antrekk. Kanskje du blir noens inspirasjon?
4. Hold en konkurranse. Premien trenger absolutt ikke være sponset. Har du en kjole du aldri går med? La det bli premien!
5. Lag et lite salgsinnlegg og bli kvitt en rekke kjoler du aldri bruker. Du tjener penger, har et blogginnlegg i boks og mer plass til overs i klesskapet!
6. Gå på shopping og blogg om innkjøpene. Hehe, alltid en slager hos meg! Du trenger ikke å tømme lommeboken for å få et godt innlegg. Et eller to plagg er mer enn nok om du bare får tatt noen gode bilder av innkjøpene
7. Videoblogg. Du kan videoblogge om nesten hva som helst og det blir stort sett bra. Leserne liker en forandring.
8. Skriv et "10 ting du ikke visste om meg" innlegg og la leserne bli bedre kjent med deg. Det kan fort bli morsomt!
9. Fortell om dagen din. Som regel har man gjort NOE interessant på en dag. Skriv om det og husk å ta med kamera hvor enn du går.
10. Er alle disse punktene totalt oppbrukt? Har du fremdeles bloggsperre? Kjør i gang en spørsmålsrunde!
>FOTO_ JON DANIELSEN<

Hva synes dere om bloggtipsene mine?


- Marthe <3

Blogganbefaling

Nå fremover tenkte jeg å ha en liten blogganbefaling i ny og ne! Denne ukens blogg ble jeg tipset om av lillesøsteren til bloggeieren selv. Jeg fikk nemlig en superhyggelig mail av denne jenta som ønsket at jeg skulle ta en titt på storesøsterens blogg. Det gjorde jeg og jeg likte det jeg så! Derfor ønsker jeg nå at dere også skal ta en titt på den.

Bloggen jeg snakker om er www.sskogvang.blogg.no og skribenten av bloggen heter Silje Skogvang. Hun er 16år og bor i Tromsø. Bloggen hennes består av mye godt og blandet. Hun skriver om hverdagens sin og det som interesserer henne, noe jeg har fått intrykk av er litt av hvert! Dette virker som ei livsglad jente som både skriver godt og har store, gode bilder i hvert eneste innlegg. I tillegg til dette, oppdaterer hun ofte og da har hun faktisk alle kvalitetene jeg ser på som nyttige i en kvalitetsblogg!


Jenta bak bloggen.
Ta gjerne en titt på bloggen hennes >HER<.

Vet du om en god blogg som fortjener en anbefaling?
Tips meg gjerne i kommentarfeltet.


- Marthe <3

Filmer jeg vil ha!

Det er ingen hemmelighet at jeg er et filmvrak. Jeg elsker å se på film og har en gigantisk samling selv. Tror faktisk jeg prøvde å telle filmene mine i fjor, men stoppet da jeg kom til 300. Favorittkategorien er helt klart thriller, men jeg ser gjerne både drama, komedie, action, romantikk og for all del barnefilmer. Løvenes konge in my <3 Her er noen av de nyeste filmene jeg ønsker meg..

De to første ventes i postkassen snarest!
To gode komedier.


Ikke fullt så ny lengre, men har aldri fått sett den.. Er den bra?
Thrillere! Disse MÅ jeg ha.

Har dere noen filmer på ønskelisten for tiden?
Noen å anbefale meg?- Marthe <3

Favoritter i smykkeskrinet

Tenkte å introdusere dere for noen av mine favoritter i smykkeskrinet! Eller skrin og skrin. Tre smykketrær, et sølvfat av ringer og et krystallglass av små øredobber. Uansett. Halvparten av smykkene og ringene mine er forduftet bort. Jeg har som regel ikke en ring med enn to måneder. Så går den bare sin vei..

Noen av favorittene mine..Smykke fra h&m
30kr!
Smykke fra Cubus
Ring fra Topshop


Ring fra Primark


Ring fra Topshop


Ring fra Rhodos

Hva likte du best?


- Marthe <3

Fikk 6!

God dag kjære lesere! Det har ihvertfall jeg hatt. En helt fantastisk dag faktisk. Det er så utrolig deilig å se at alt skolestreve lønner seg til slutt. Dagens religionsprøve gikk bra og det samme gjorde forrige ukes historieprøve. Den fikk jeg nemlig igjen i dag, og gjett hva! Jeg fikk 6! Jeg kan ikke fatte det. Historie liksom, HISTORIE! Det er jammen ikke lett med vår lærer.

Er helt i lykkerus jeg nå, men det aller beste skal jeg si dere er at det kun var 10 personer som tok denne historieprøven og derfor har læreren bestemt seg for å straffe resten av elevene. De må nemlig ta prøven om igjen + enda et kapittel så pensum blir dobbelt så stort. De som også skulker denne prøven får karakteren 1. Haha jeg elsker at skolenerdene alltid vinner.


Det eneste jeg har fått gjort til nå av alle dagens planer er å hente Tryvann biletten. Åh helga skal bli helt fantastisk!


Nå godter jeg meg max og ler av alle dere prøveskulkere!


- Marthe <3

Mine 10 bloggregler

Her har dere mine 10 selvlagde bloggregler som jeg fast prøver å følge. Det er ikke alltid like lett å forholde seg til dem, men jeg prøver så godt jeg kan. Alle som har en blogg selv gjør lurt i å lage seg slike regler for å få best mulig resultat av bloggingen.

Mine 10 bloggregler
1. Vær positiv. Jeg prøver alltid å unngå syteinnlegg på bloggen. Det kommer nok et innlegg en gang i blandt, men det verste jeg vet er bloggere som sutrer over livet og da vil jeg helst unngå det selv.
2. Blogg ofte, men ikke blogg bare for å blogge. Innleggene skal alltid ha en viss kvalitet. Selv prøver jeg å ha 4 innlegg om dagen.
3. Alltid ha gode bilder. Heller lite skrift og et godt bilde, enn masse skrift og dårlige bilder. Livingdoll er et godt eksempel her.
4. Alltid utthev noen ord i fet skrift. Dette gjør jeg for å få teksten mer lettlest. (Men det vil alltid være noen haters av dette også). Hehe.
5. Overse stygge og meningsløse kommentarer. Bla deg gjennom dem, trykk på godkjenn knappen, og glem dem.
6. Skjerm leserne for familietrøbbel, krangler i vennegjengen eller brudd med kjæresten. Det er mest sannsynlig ikke det leserne dine vil høre om. 
7. Skriv anbefalinger eller tips om ting/produkter eller mat du liker. Faller alltid i smak hos leserne, men her er det viktig at du har med gode bilder. 
8. Reklamer aldri for et sponset produkt du ikke liker. Leserne stoler på deg. Ingen vits i å lure dem til å kjøpe et dårlig produkt.
9. Svar leserne. Det er ikke alltid like lett å svare alle sammen, men prøv! Leserne setter pris på det. Ofte går det mer tid på svaring av kommentarer enn på selve skrivingen av innlegg. Leserne kommer også ofte med gode tips til hva du kan skrive innlegg om.
10. Ha konkurranser i ny og ne. Spør heller en eventuell sponsor om å få ha en konkurranse for leserne dine, enn å ta produktene selv. Det gir deg glade og fornøyde lesere.


>FOTO_ JON DANIELSEN<

Hva synes du om mine bloggregler?
Har du slike regler selv?


- Marthe <3

Tusen takk!

Tusen tusen takk til dere som stemte på antrekket mitt forrige uke! Jeg vant gitt! Ikke at man vinner en tur til London eller noe, men herregud. GØY for det vel! Så tusen tusen takk til dere som faktisk tar dere bryet til slikt. Det setter jeg stor pris på.

Nå skal jeg sitte og lese til religion prøve. Skulle gjerne hatt 6 i religion, så da må det en del lesing til. Tror faktisk dette blir min aller siste prøve på Katedralskolen Gimle. Da blir jo motivasjonen til å lese med en gang 10 ganger bedre! Om en liten uke, er det søren meg ferie! Jeg har ikke ord for hvor fantastisk det er å tenke på. Okei, jeg har 4 eksamner igjen, men ærlig talt. 3 skriftelige eksamner MED hjelpemidler? Det skal bli en drøm.  


Weey. Igjen, tusen takk!

Nå skal det øves litt før jeg trekker en heldig vinner av forrige ukes konkurranse!


- Marthe <3

Big surprise!

Da jeg sjekket postkassen til morgenen i dag fikk jeg meg en herlig overaskelse! Der lå nemlig en hentelapp fra www.makestyle.no! Denne pakken skulle vise seg å være utrolig stor med overraskelser liggende lag på lag. Jeg ble så glad for de supre produktene at jeg hoppet i taket. SÅ mye fint på en gang! Nei, jeg må være verdens heldigste. Tusen takk makestyle for å ha gjort dagen min 10 000 ganger bedre. Merker jeg ble friskere med en gang!

Her er dagens store høydepunkt!Første overraskelse..


Andre overraskelse..


Og tredje overraskelse!


Ah, nydelig NYX palett!


Kan ikke vente til å få testet disse fargene ut og vist det til dere!


Sminkeskrinet kan fås kjøpt >HER<. 


Alt sammen. Har dere sett! Det var da ikke måte på så mye fint.


Mange mange hårprodukter! Shampoo, hårkur, stylingprodukter, saltvannspray og hair conditioner. Kjøp dem selv >HER<.


Lip gloss i form av cup cakes. Herlighet noe så søtt! Alle har ulike, DEILIGE lukter! "Stangen de sitter på er en hårnål. Kjøp cupcakesene  >HER<.


Mmm! De lukter så godt at det nesten er så jeg spiser dem opp.

Igjen, tusen takk Makestyle!
Gleder meg til å få testet dette ut og mulig anbefalt produktene videre til dere?


- Marthe <3  

              Produktene er sponset av makestyle

Legebesøk

I dag har jeg bare vært hjemme fra skolen. Jeg sov utrolig dårlig i natt. Da jeg våknet opp, var fremdeles syk så da var det bare å bestille legetime. Legen sa ikke så mye mer enn det jeg allerede visste. Jeg lider av en fin kombinasjon av et virus, pollenallergi og migrene. Haha, livet er herlig!  MEN jeg har det ikke bare fælt for det har også skjedd meg noe positivt i dag! Jeg har nemlig fått en SUPERDUPER stor overraskelse i dag! Gleder meg masse til å få vist det til dere. Skal lage et innlegg om det etterpå.

Det er forresten ikke så lett å finne noe å blogge om når dagen består av soving og lekselesing. Har dere lesere noen ønsker eller tips så setter jeg stor pris på å få høre om dem.


I dag har jeg ikke engang greid å matche mine to kosedresser. Rosa underdel og blå overdel. Sjarmerende.


Nå skal det tas litt tabletter så jeg blir frisk til Tryvann!

Flere som er tirsdagssyke?


- Marthe <3

Filmanbefaling - Unknown

For to dager siden var Malene, >Annika< og jeg på kino og så filmen "Ukjent id". En film jeg har gledet meg til å se helt utrolig lenge. Hovedskuespilleren var Liam Neeson, en mann som aldri har spilt i en dårlig film og det var hovedårsaken til at forventningene mine var skyhøye. Filmen var utrolig god, men om den infridde til mine syke forventninger vet jeg ikke. Likevel velger jeg å anbefale den videre til dere. Filmen var nemlig litt av en oppvekker. Den fikk oss alle til å virkelig tenke og den var spennende var begynnelse til slutt. Ikke ett sekund visste man hva som kom til å skje. Utrolig nervepirrende og irriterende i grunn!

Se traileren og bli fristet til å se hele filmen.. Den er nemlig kjempegod!


Se den!

Flere som har sett denne filmen? Hva synes dere?


- Marthe <3

Weey!

Okei, da ser det jammen meg ut til at det blir Tryvann på meg i helgen! Da kan jeg vel like godt ta russeknuten gult kort i samme slengen. Det blir tross alt alkohol fra fredag til tirsdag og da må man vel bare fullføre. Neida bestemor, jeg tuller! Er det noe jeg ikke kan, så er det å drikke. Men Tryvann blir det mest sannsynlig! Wuhuu!

Hodet mitt er forresten 10 kg lettere etter to timers søvn. Føles helt fantastisk! Jeg har såvidt fått begynt på prøvelesningen. Andrea ringte nemlig og alle i vennekretsen vet at det betyr halvannen times prating. Haha, nei jeg tuller igjen. Nå skal jeg tilbake til øvingen, før jeg skal unne meg PARADISE HOTEL. Dere aner ikke hvor mye jeg har gledet meg til å se dagens episode! Har nesten ikke tenkt på noe annet i helgen jeg.. Hva da gal?


Elskede tabletter. Redder livet mitt nok en gang.


Ellers har jeg laget meg en av mine favorittmiddager i dag..


Løvstek!


Nå skal dette tema studeres videre.. Hvis noen har gode innspill til prøvens hovedtema "Hva er mennesket?" så sier jeg hjertelig takk til det!

Flere som gleder seg til kveldens Paradise episode?


- Marthe <3

AUU!

Jeg har ikke ord for hvor sterkt jeg hater både pollen og migrene.. Og gjett hva jeg har fått i dag da? Et syndrom av en bombinasjon mellom disse. Nei, jeg vet egentlig ikke helt hva som feiler meg, men noe er alvorlig galt. Jeg har aldri hatt så vondt i hode i hele mitt liv, øyne og ikke minst nesa renner som en foss, og halsen verker. Mulig det bare er migrenen som har lagt seg fra toppen av hode og til ned i halsen? Ikke vet jeg, men dette er det verste jeg har vært med på! Det var så galt at jeg trodde jeg skulle besvime i siste skoletime, og turen hjem kjørte jeg med lukka øyne. Det er PAIN å holde øynene oppe og det er P-A-A-A-I-N å blogge i dette øyeblikk.

Jeg har nå tatt 3 migrene tabletter og 1 paracett, noe som er fy fy. Men nå skal jeg i drømmeland og sove ut i evigheten. Håper inderlig dette går bort snart. Skal liksom øve på prøve i dag.

I langfri i dag dro Kristine og jeg på Bon apetit for å spise lunsj. Jeg bestilte en is, og Kristine en baguett. Kanskje isen var forgiftet! Det tror jeg..

Dagens gullkorn..
Anonym: Herregud jeg kan virkelig ingenting om land og sånn.
Marthe: Nei ikke jeg heller.
Anonym: Hvor er USA liksom? Snakker de Engelsk der?
Marthe: Åja, såpass.

Ønsk meg god bedring da..


- Marthe <3

Kinoklar!

I dette øyeblikk sitter jeg hos >Annika< og venter på at hun skal stelle seg ferdig. Vi skal nemlig på kino i kveld! Jada, kino igjen! Denne gang skal filmen "ukjent id" ses og jeg gleder meg som et barn. Endelig sier jeg bare! Har gledet meg så sinnsykt lenge til å se denne filmen nå. Tror den er helt INSANE bra!

I dag har jeg forresten hjulpet mamma med å beise hverandaen. Herremintid så hjelpsom jeg skulle være i dag da! Bare se her..


FLINK!

Nå skal vi visst grille her..
Ha en super flott kveld dere!- Marthe <3

Hjelp en leser!

For en gangs skyld tenkte jeg å bidra til noe godt for en av mine herlige lesere! Har dere hørt om den store EF konkurransen hvor en kan vinne et 3 ukers opphold i London? I tillegg til å vinne en reise til denne storbyen, får man også lære om klesdesign og motehistorie noe jenta jeg ønsker å hjelpe ser på som en stor drøm.

Silje som hun heter, ligger foreløpig på en 5. plass i konkurransen men hun trenger en 3. plass for å få muligheten til å vinne! Jeg har selvfølgelig gjort mitt og stemt på godjenta, og nå krysser jeg fingrene for at dere vil hjelpe henne sammen med meg! 

Bli med på å gjøre noe godt for en av mine faste lesere.. Det eneste dere behøver å gjøre er å klikke dere inn HER for å trykke vote!   

Silje er stadig å finne i kommentarfeltet på bloggen min.. Hun er også deleier av bloggen over her sammen med venninnen Malin.

Konkurransen avsluttes i kveld klokken 20.00, så dette blir spennende!
Jeg krysser fingrene for deg Silje.


- Marthe <3

THOR

Kvelden i går var helt fantastisk! Maten på Big horn steak house har aldri smakt bedre, desserten var nydelig og kinoen var drit bra.. For en perfekt kveld! Jeg kan selvfølgelig ikke annet enn å anbefale filmen videre til dere. Jonas og jeg så den i 3D og jeg vil absolutt tro det er gøyest.

Begynnelsen på filmen var litt merkelig etter min mening. "Litt guttete" tror jeg kan være en fin beskrivelse. Heldigvis tok det ikke mer enn 5 minutter før filmen ble skikkelig bra og kanskje litt mer for begge kjønn. Hovedspilleren i filmen var jo RÅHEIT! Egentlig ikke min smak i det hele tatt, men når man ble kjent med han gjennom filmen ble han helt til å dø av. Anbefales, anbefales, anbefales!


Heit..


Nesten like heit som Jonas.. Haha


T bone steak på big horn. NAM!


Og sjokolade fondant til dessert. Mmm..


Til kinoen..
- Marthe <3

Sløying av fisk

Tro det eller ei, jeg fant overhode ingenting på senteret i dag! Men jeg prøver igjen i morgen med Kristinemor. Er desperat etter noe nytt i klesskapet nå.. Som en slags trøst dro Jonas, pappa Lars og jeg på fisketur! Det var nemlig perfekt fiskevær i dag. Verken regn eller vind! Jonas fikk med en gang hele 6 små sei, men så virket det liksom som at det var havets fisker. Lars og jeg fikk nemlig ikke en eneste fisk den neste timen. Vi kastet snøre ut for aller siste gang og DA nappet det som bare fy i snøret mitt. Jeg trodde et øyeblikk jeg hadde en hai på kroken, men det viste seg å bare være 2 feite sei..

Jonas sine små sardiner kastet vi ut igjen. Haha, jeg eide han på fisketur igjen. Sier bare MAGIC FINGERS.
Jeg fikk også prøvd meg på sløying av fisk.. ÆSJ!

Fysj


Haha!
<3

Hva har du gjort i kveld?


- Marthe <3

Ny pusekatt?

Årh, jeg blir så irritert! I dag tidlig rett før jeg dro på skolen dukket det opp en liten mjauende kattunge på verandaen vår. Den så kjempe forvirret ut, løp rundt og rundt og da den oppdaget oss i vinduet løp den mot oss, mjauet og reiste seg på to ben i håp om å få komme inn. Den så kjempe sulten og livredd ut, så vi kunne ikke annet enn å slippe vår katt ut og denne lille tassen inn. Og tro meg! sulten var den stakkarslige kattepusen. Den løp mot matskåla og spiste seg god og mett før vi måtte slippe den ut igjen. Men i det jeg gikk ut døren selv for å dra på skolen kom den løpende mot meg igjen og mjauet. Huff, for en hjerteknuser. Håper den finner hjem igjen og håper de tullete folkene som har sluppet den ut før den har lært å gå, lærer! Kommer den tilbake til oss, får vi kontakte dyrebeskyttelsen.

Vi har nemlig en katt fra før som ikke er spesielt glad i selskap. Men kanskje du ønsker å ta vare på en liten kattunge til den får skaffet seg et hjem? Dyrebeskyttelsen i Kristiansand har flere katter som trenger et midlertidig hjem. Kan du være interessert i å hjelpe noen av disse, klikk deg inn >HER< og les om de ulike dyrene som trenger deg!

Hvorfor slipper folk kattungene sine ut før de har lært seg å kjenne stua? De små tassene aner fred og ingen fare og de drar på safari til andre siden av jorden.. Det er et selvfølge at de ikke finner hjem igjen! Jeg kjenner kattene i nabolaget inn og ut og de er Aggressive med stor A. Pernille sloss som en helt bare for å få ha verandaen vår i fred! Jeg tørr ikke engang tenke på hva disse kattene kunne gjort med den lille forvirra tassen! 


Kjempe sulten stakkar!Har du opplevd lignende?


- Marthe <3

Nervepirrende Paradise!

I går kveld koste jeg meg virkelig max! Jeg så selvfølgelig Paradise Hotel som forresten aldri har vært mer nervepirrende! Dere andre paradisefan har vel fått med dere at Kim har fått et utrolig vanskelig oppdrag denne uken.. Greier han det ikke, så ryker han i dag og ryker han, ryker vel Heidi også.. Nei da gidder jeg ikke se programmet mer. Den dama er jo råskjønn!

Til Paradise tittingen fikk jeg både stappet i meg to pølser, 4 stykker brownies og en hel kurv jordbær! Elsker at jeg er den eneste i huset som liker brownies. Har på 2 dager spist opp hele kaka selv! Hoho..
Mmm!

Mine Paradise Hotell favoritter..

Heidi


Og Kim. Krysser fingrene for han her i kveld!

Har dere noen favoritter i Paradise Hotell?


- Marthe <3

Filmprosjekt

Haha. Jeg dør av latter bare av å se på disse bildene. Vidar, Tobias, Andreas og jeg har et filmprosjekt i norsken hvor tema er fedme og hvilke problemer det kan skape i hverdagen. Det er et seriøst og bra tema, men veldig seriøst blir det ikke med 3 morroklumper av noen guttunger på gruppa. Jeg ler så jeg griner av disse folkene.

Andreas, som er klassens kanskje slankeste fikk ironisk nok rollen som "kraftige Frank". Den gutten skulle seriøst hatt en pris for sitt skuespill. Jeg ler meg halvt ihjel! Det er stor fare for at jeg kommer til å knekke sammen når dette skal fremføres.. GENIAL skuespiller.

Dette skal egentlig være ferdig til mandag, men vi får se hvordan det går! Jeg skal ihvertfall love dere at så fort filmen er klar, skal jeg prøve å få lagt den ut her på bloggen. 


Kraftige Frank.
Vidar filmer og Tobias chiller med youtubefilmer.. Dreamteam!


"Frank" med middagspølser på brystet.


Stadig lysten på noe..


- Marthe <3

Ukens antrekk!

I går oppdaget jeg jammen meg at jeg var med i kåringen av ukens antrekk på www.blogit.no! Så utrolig gøy. Jeg tror til og med jeg leder! Hehe. I håp om å få litt ekstra stemmer, spørr jeg nå dere om hjelp. Hvis du synes antrekket mitt var finest denne uken, klikk deg inn >HER< og stem i vei! Jeg setter selvfølgelig stor stor pris på det.


Wuhuuu!


Stem, stem, stem!

Har du vært med på noe lignende?
Husk at det i dag trekkes en vinner av lørdagskonkurransen! Jeg trekker en heldig vinner klokken 21.00! Delta >HER<


- Marthe <3

ROT

Helt siden jeg kom hjem fra verdens beste påskeferie, har den øverste etasjen her i huset sett ut som en bomba og deretter forlatt garasje. Det hersens klesrommet har rett og slett blitt et vrak av uorden og i dag var det jammen meg på tide å få orden på ting. Hvor bra resultatet egentlig ble vet jeg ikke, men jeg har ihvertfall funnet ut at å brette klær ikke er min medfødte evne. Der trengs det litt mer øving. Jeg har foreksempel ikke tolmodighet til å vrenge buksene før jeg bretter dem. Herremintid hvem gidder det?

Dere får se selv hva dere synes. Jeg er ihvertfall storfornøyd!

FØR


Rot, rot, rot..


Ja..
Usorterte sko.

ETTER

Litt bedre!
Jeg fatter ikke hvor det blir av alle ringene mine!

Det var en gang..


SÅ mange! Hvor tar de veien?


Ikke kommenter brettingen min. Det tok faktisk tid!


Litt kjoler og dill..


Sorterte sko.. Sorte sko nederst, så blå, grå, hvit, beige, brun, og til slutt rød.


Jeg har også fått pakket bort vinterens fuskepelser og gjemt dem i skapet til neste vinter.


Hehe, for dere som ikke har fått det med dere.. Jeg har absolutt alle Bikbok's fuskevinterpelser!


Uggs og skisko er også godt nedpakket! Gruer meg til å ta dette frem igjen om noen måneder.

Hva synes dere?
Flere som har pakket ned vinterpelsene?


- Marthe <3

Lenge leve Nelly!

Nå må det være minst 2 måneder siden jeg, øynene mine og kredittkortet tok turen inn på www.nelly.com! For å si det sånn så merkes det. ALT er jo nytt! Åh, dere aner ikke hvilken gledelig følelse som sviver rundt i kroppen min av å se på alle de nydelige sommerkolleksjonene. Jeg har egentlig for mye av det meste allerede, men vi må ikke se bortifra at det blir noen skopar og kjoler til..

Noen fristende sommersko..
Alle sko fra Nelly

Noen fristende sommerkjoler..

Ja jeg vet jeg har den i beige allerede, men herregud så fin den er!


Alle kjoler fra Nelly

Hva synes dere jeg burde gå for?
Noe her dere kunne hatt?


- Marthe <3

hits