hits

april 2017

- Preparing for summer -

Annonse


Eeendelig melder yr om vårvarme i Kristiansand by! Eller ikke bare yr, men også bestemor! Hun vet hvor mye jeg bryr meg om været, så da hun like før helgen leste at vårvarmen nå endelig skal inntreffe sørlandet, var det første hun gjorde å sende meg en melding. "Juhuuuu! Da skal badedrakten på", fikk hun til svar, og nå har jeg tatt mine første tabletter med betakaroten for sesongen. Hihi, syv dager med sol og 14-15 dager har vi i vente den kommende uken, og når den slags temperaturer meldes, kan vi under soltimene i Kristiansand alltid plusse på fire, fem grader. Ettersom det var sludd senest for et par dager siden, tror jeg ikke at jeg satser på noe bad i havet, men noen soletimer i hagen skal jeg ihvertfall huke av på den nye ukens to-do liste. *MEGAGLIS*Det er nå snart fem år siden jeg oppdaget disse betakaroten-tablettene på en reklamesnutt på tven, og klikket hjem en pakke selv så jeg skulle bli brun til Mexicoferien min. Jeg startet på dem med en gang de dumpet ned i postkassen og etter to uker i den sterke solen var jeg... Ja, dere kan jo google "Martheborge Mexico" og ta en titt selv. Jeg var så sjokkert over hvor effektivt produktet var at jeg faktisk skrev et ubetalt innlegg om tablettene med resultatbilder noen måneder etter at jeg kom hjem. 
I dag er jeg fremdeles like oppslukt av denne dype fargen som for fem år siden, men vitamintilskuddet er ikke bare gunstig for å oppnå brunfarge på kroppen. Det hjelper mot soleksem og solbrenthet også! -Noe de aller aller fleste av oss en gang i løpet av sommermånedene gjerne blir plaget med. Det er jo så innmari fort gjort å gå på en solsmell! Man skal selvfølgelig aldri erstatte solkremen for betakaroten, men virkestoffene her er virkelig forebyggende.- Hvordan oppnå den optimale brunfargen -
1. Ta én tablett betakaroten daglig så fort som mulig fra og med mai måned, og vær flink til å ta den hver dag helt til sommertemperaturen kommer, og du endelig skal eksponere kroppen din for sollys. Da har hudpigmentene dine rukket å bli optimale, og fargen setter seg raskere enn noen gang. 

2. Fortsett med 1 tablett daglig ut sommermånedene, og du vil ikke bare oppnå en dyp, gyllenbrun farge over hele kroppen (ja også armer og ansikt), men også motvirke soleksem og solbrenthet som igjen hindrer tidlig aldring. Win, win?

3. Når du nå først sitter med denne nydelige fargen i juli/august, er det kjedelig å miste den igjen så fort skolen starter og du ikke lengre har tid til late dager på solsengen! Fortsett derfor med 1 betakaroten tablett også en måneds tid etter soleksponeringen. Da vil du legge merke til at brunfargen holder dobbelt så lenge.Det er ikke bare jeg som har fem års erfaring med dette produktet i år, men også omtrent hele venninneflokken min har gått på tablettene helt siden våren 2012. Til og med den litt grå brunfargen du vanligvis får av å ligge i solariumet blir gyllen og fin etter noen uker på de originale betakaroten tablettene. Bare prøv selv! Dere kommer til å bli akkurat like fornøyde som det jeg er med både levering, kvalitet og service. En pakke inneholder 60 doser og fås nå til 149kr HER. Etter å ha betalt for flere pakker selv, kan jeg med hånden på hjerte fortelle at de kronene er verdt den glade overraskelsen. Ikke behøver du å abonnere på produktet heller. Du kan på nettsiden velge å bare kjøpe én leveranse og prøve ut dette i en periode før du eventuelt binder deg til faste leveranser.Klikk hjem pakken nå så får du nyte fargen hele sommeren, og ikke bare slutten av den <3
Spør hvis dere lurer på noe! Jeg har som sagt noen år med betakaroten-erfaring bak meg.

Våropprydding i klesskapetHei og hallo alle sammen! Nå har jeg akkurat våknet etter en time på sofaen, og så fort denne posten er ute, skal jeg rett tilbake i drømmeland igjen. Haha, det er nesten bekymringsverdig hvor mye jeg sover om dagen. -Men det ble en sen fredagskveld på meg i går, så selv om den var rolig var det HARDT å stå opp til morgenalarmen i dag. Puh! Også 06.00 på en lørdag a gitt.. Jaja, snaaaart er sommerferien her. Bare én uke igjen med jobbing, og fire med eksamenslesning nå. Woaaah, det skal bli så sinnsykt godt.Jeg var ordentlig effektiv til morgenen i går, og fikk faktisk unnagjort en ting som har stått på to-do listen min i en liten evighet! -Nemlig en våropprydding i klesskapet. Hele fem stappfulle poser med klær ble røsket ut fra klesskap og kommoder, og likevel så skuffer og skap like forbaska fulle ut etterpå. Haha, jeg forstår ikke hvor alt dette tøyet kommer fra.. Tenk å ha så mye klær, og enda ikke klare å finne noe å gå med på morgenkvisten?Jeg tenkte kanskje det skulle bli enklere å finne antrekk dersom jeg ble kvitt alt skrotet som bare ligger og støver ned blant favorittplaggene mine, så nå får vi se fremover da, om en opprydding var løsningen! Et par nye ting ble også hengt på plass i skapet i går, og det var blant annet denne hvite blondekjolen. Falt pladask for den jeg! Hva da elegant? Passer perfekt både til 17. mai, og andre sene festkvelder med jentene mine i sommer <3- Preparing my wardrobe for summer -Nå skal jeg ha fri resten av lørdagskvelden, men ettersom jeg skal på jobb igjen i morgen blir det en rolig lørdagskveld på meg. Alt jeg har lyst og ork til å finne på nå er litt middagskokkelering, tv-titting og halvsoving på sofaen. Mmm! Skulle dere ha noe filmtips til meg for anledningen så hyl gjerne ut! Det blir jeg glad for!- Dress & purse from Gina Tricot -Elsker denne blå toppen fra H&M også <3 Ordentlig fresh i fargen!
Synd jeg gjorde den hvit-flekkete ved å søle klorin over halve meg i dag tidlig.

Hello There Weekend!Hallo fredag! Velkommen skal du være <3 Jeg hadde en helt fabelaktig kveld med jentene mine i går jeg! Annika og jeg tok like godt turen til Siri for å besøke den nyoppussede leiligheten hennes, og der ble vi sittende i hele fire timer og bare prate om alt mellom himmel og jord mens vi dyttet i oss en diger pose ostepopp. Det er så hyggelig å ha noen slike jentekvelder i blant! Kvelder hvor man bare sitter og kjaser og ler uten å engang ha tven på.Først tidenes tur i finværet, og så litt real venninnehygge <3 Kunne ikke disponert fridagen min på noen bedre måte tror jeg! I dag har jeg hatt Cathrinemor på besøk hele formiddagen! Hun kom for å knipse noen bloggbilder av meg klokken tolv i dag, og fikk litt middag servert i samme slengen. Jeg hadde nemlig ingredienser i hus til hjemmelaget fiskegrateng med raspede gulrøtter, og bestemte meg for å prøve meg på en litt ny vri i dag! I stedet for torsk eller laksebiter i, hadde jeg hakkede fiskeboller, pastaskruer og karri! Mmm, suuperdigg var det! Absolutt verdt å teste! -Også er det jo faktisk litt billigere også.

Jeg har laget denne fiskegratengen sikkert tretti ganger siden jeg delte oppskriften på den i et blogginnlegg HER, men torskestykkene bytter jeg alltid ut med rå laksebiter eller nå fiskeboller. Synes det er litt bedre enn torsk av en eller annen grunn. -Men karri var altså nydelig i, så det bør dere også tilsette litt av!- Shorts og strikk fra Gina Tricot, Topp fra H&M, Belte fra New Yorker -Cath og jeg fikk knipset sikkert femhundre bilder på halvannen time, så nå skal jeg tilbringe resten av kvelden med bilderedigering i sofahjørnet mitt. Jeg har jobbhelg og skal derfor megatidlig opp i morgen, så det blir en rolig fredagskveld på denne her! Kanskje like greit etter litt for mange festligheter de siste par månedene. Neste helg blir det heller ikke spesielt rolig, for da har Annika og mannen hennes invitert på innflytningsfest til seg! Hihi! Nesten alle venninnene mine har kjøpt den siste tiden, så nå er det snart bare meg igjen! Heh!    Jaja, det blir vel min tur også om ikke så lenge <3
Håper dere får en finfin fredagskveld! 

When Life Gives You a Sunny Day-Så tar du den i bruk! For noen nydelige timer jeg har hatt ute i skogen alene i finværet denne uken. Ja, jeg kunne godt delt turene mine med en hund, men foruten om den mangelen der så kunne jeg ikke fått det bedre. Jeg trasket rundt i nabolagets skog to timer i går ettermiddag, og det var altså så nydelig at jeg bestemte meg for å ta meg en morgentur igjen i dag, dersom været spilte på lag. -Og det gjorde det heldigvis! Jeg skal ærlig innrømme at jeg følte meg som en idiot da jeg trasket gjennom nabolaget i fullt turutstyr med kamera og termos i hånden klokken 10.00 i dag tidlig, men skal man på tur, så skal man på tur! To og en halv time har jeg vært ute i finværet denne torsdagen, knipset bilder, hørt på fuglekvitring, plukket ville blomster og bare stoorkost meg i mitt eget selskap.

- Snapshots from this morning -Justneshalvøya er bare helt nydelig.. Virkelig. Måtte det dukke opp en splitter ny leilighet til salgs her i sommer, for akkurat nå kan jeg faktisk ikke tenke meg å flytte på rumpa mi! Det tok meg kanskje seks måneder å finne disse fantastiske turstiene, men jeg fant frem innen våren ankom, og det er jeg glad for. Fy så flott det er her! Jeg har skog, hav, berg, bukter, strender og de mest idylliske løpestier bare fem minutter fra leiligheten min!
- Welcome to my neighborhood ​-Jeg er helt nødt til å begynne å nyte denne naturen litt mer fremover. I går var jeg bare på ei litta oppdagelsesferd, og i dag var jeg på jakt etter den perfekte løpeløypa. Det fant jeg, så nå fremover skal de ikke-eksisterende Fresh-besøkene mine erstattet med friske løpeturer ute i skogen <3 Ah, jeg gleder meg!

Er det ikke flott? Jeg fant til og med frem til den berømte trollskogen i dag! Jeg har lett etter den i hele vinter uten hell, men i dag.. etter et par timers trasking befant jeg meg plutselig foran tre troll-statuer i skogen. Hihi, koseligste! Nei, Justneshalvøya bare leverer og leverer om dagen, og det gjør været også! Nå må bare den sure vinden forsvinne og varmegradene øke. Vi er snart i mai, og DA har jeg troa på litt ordentlig vårvarme <3

Marthe tipser - Smakfull nistepakke

Dette her er hva jeg kaller en verdig fridag <3 Jeg la meg så tidlig som 22.00 i går kveld og våknet opp superuthvilt av meg selv like før syv i dag tidlig. Har dere hørt? Gjett om jeg har fått utnyttet fridagen min fra praksis da! Jeg jobber helg denne uken, så da får jeg noen ekstra fridager midt i uken i stedet, og sånt smaker alltid godt! Jeg startet dagen med en ordentlig treningsøkt på Fresh, handlet inn litt deilige ingredienser, og dro hjem for å koke egg, lage eggesalat og bake meg noen sunne rundstykker! -Både som lunsj til i dag, og til niste på jobb igjen i morgen! Dette ble faktisk så godt at jeg ikke bare vil dele oppskriften videre med dere, men faktisk tvinge alle sammen til å lage det selv. -Et perfekt tips til en sunn og smakfull nistepakke! Du trenger - Rundstykker: 1. 1,5 ts bakepulver 2. 100g lettkokte havregryn 3. 100g speltmel 4. 2 egg 5. Litt salt 6. 240g cottage cheese

Slik gjør du: 
1.
Bland sammen alle ingrediensene og mos dem godt sammen (med fingrene) i en bolle.
2. Du skal nå ha en klissete deig som du legger 6 rundstykke-klatter av på et stekebrett.
3. Stek de klissete rundstykkene på 200grader i 20 minutt, så har du noen saftige, sunne rundstykker!- Rundstykker, eggesalat, vannmelon og pærejuice -Du trenger - Eggesalat: 1. 3 hardkokte egg 2. 3 ss majones 3. 1 ss creme fraiche 4. Litt salt/pepper 5. Litt frisk gressløk

Slik gjør du: 
1.
Kok eggene i 12 minutt, og legg dem til avkjøling.
2. Skrell og grovhakk de avkjølte eggene og ha dem i en bolle.
3. Rør inn majones, creme fraiche, og finhakket gressløk.
4. Smak til med salt, pepper og enda mer gressløkRundstykkene ble jeg inspirert av Maren til å lage, og eggesalaten var det en av hjelpepleierne på jobb som inspirerte meg til å smelle i sammen. Hun bakte rundstykker til alle på huset en dag og lagde en suuupergod eggesalat til, så da måtte jeg selvsagt snike til meg oppskriften! Det er tre ting jeg craver noe helt vanvittig om dagen, og det er rundstykker med godt pålegg, semulegrøt med sukker og kanel, og vafler.. Alt fordi jeg har smakt så mye av det på jobb! Neste på kokkeleringsplanen er sunne vafler med havregryn eller grovt mel i. -Sånne som man kan spise med smør, ost og skinke på. Mmm! Skal bare skaffe meg et vaffelhjern først, så lover jeg dere en god oppskrift!Håper uken behandler dere fint! Nå skal jeg kose meg med pensumboken min!
Oppskriften på rundstykkene ga meg forresten seks ganske store <3

Skagen rekesmørbrød ala MartheHallo mandag, og ny uke i praksis! Den nest siste faktisk.. Fy som tiden flyr. Tenk åtte uker er snart gått? Det er faktisk helt utrolig. Jeg har gledet meg til å gå på jobb hver eneste dag fra første uke, så disse siste syv vaktene skal jeg virkelig bare nyte. Joda, jeg skal jobbe der nesten hele sommeren også, men jeg starter jo ikke før i slutten av juni, så nå har jeg først to måneder med fri og eksamenslesning hjemme i heimen. Wuhuuu! Gjett om det skal gjøre godt for bloggeriet. Det blir rene luksusen å kunne disponere døgnets 24 timer akkurat som jeg vil igjen. Har jeg fortalt dere om den hyggelige helgen min enda forresten? Jeg tror ikke jeg har kommet så langt? Fy så bra lørdagskvelden min ble! Vi hadde det nydeligste været, så jeg bestemte meg helt i siste liten for å servere jentene litt skalldyr igjen! Både krabbeklør, dampede blåskjell, kreps med hjemmebakte rundstykker og grillet vannmelon, reker og bruchetta med litt hjemmelaget rekesalat. Superdigg var det med en liten reprise av fjorårets sommer-sammenkomst <3 Til dessert hadde jeg også laget sjokoladefondant med is og litt bær, og jeg tror vi spiste så vi ville sprekke alle mann <3 Haha. Planen var vel egentlig å ta dra den helt ut med både tømming av vinflasker og by-danisng, men vi ble altså så mette at vi istedet bare ble liggende på sofaputene etterpå, og halvsnorke til klokken ett om natten. Sånne jentekvelder.. Ja til flere av dem!


Jeg skal faktisk ha en allerede i kveld. Eller kosekveld, og kosekveld... Cathrine og jeg skal jobbe litt sammen denne mandagen, så nå har jeg akkurat satt en pizzadeig til heving her. -Og så fort mailing og spising er unnagjort tar jeg en pause med Ungkaren Sverige. Jepp.. En ny sesong startet forrige mandag, og disse ungkars-programmene er jo alvorlig talt det gøyeste jeg ser. Noen blir avhengig av serier.. Andre av ungkaren!Jeg fikk ikke knipset noen bilder av skalldyrsfesten på lørdag, men her kommer likevel oppskriften på rekesalaten jeg lagde til bruchetta-skivene! Alt du trenger  å blande sammen er: 1. 200g håndpillede reker 2. 5 ss majones 3. 1ss creme fraiche 4. Litt sitronsaft (smak til) 5. 2ss finhakket frisk gressløk 6. 2ss finhakket frisk dill. Så smaker du bare til med litt salt og pepper, topper brødskivene med en dæsj dill, og en liten dæsj rød rogn. Mest for utseendes skyld.Det blir jo så fint med litt farge på bruchetta-skivene <3 Spesielt om de lages til fest.
Du kan fint bruke håndpillede reker fra boks og til dette. Det blir smakfult og godt uansett!

Forandring fryder

Annonse


Dette innlegget har jeg gledet meg til å dele med dere! Jeg har pimpet veggene i leiligheten med noen nye posters fra pictureit denne uken, og disse føler jeg har gjort hele hjemmet mitt hakket mer personlig. Syv søte plakater dumpet ned i postkassen min før helgen, og jeg kunne ikke annet enn å smile fra øre til øre da jeg så hvor koselige bildene ble i rammene på stueveggen.

For dere som ikke har fulgt meg helt siden jeg startet opp denne bloggen, så ble jeg altså født i Stavanger by! Jeg har hele familien min boende der, og tilbrakte faktisk mine første tolv år i et nabolag på "Tasta", stappfullt av bestevenninner. Det var først da jeg fylte 12 år jeg gråtkvalt flyttet fra familie og venner til Kristiansand fordi moderen hadde funnet kjærligheten der.
 
-Men toppen to måneder tok det før jeg forelsket meg i denne byen også, og nå.. nesten tretten år senere kunne jeg ikke tenke meg å flytte tilbake til vestlandet. Jeg har skiftet dialekt, kjenner til ethvert sørlandsk ordtak og føler meg i grunn som en ekte sørlending selv! -Så hva passet vel bedre enn noen posters med begge favorittbyene på veggen? -Og noen kjente ordtak som hører til hvert av stedene?- New Posters For My Walls -Nei, jeg synes rett og slett dette var superkoselig! -Så er det deilig med en liten forandring på veggene også i blant? Spesielt nå i sesongskifte! Er det ikke nå man er i full gang med vårvask av leilighet og kjøp av nye, lysere gardiner, pynteputer, og annet interiørdill? Pictureit har så innmari mange søte varianter at jeg brukte en liten evighet på å plukke meg ut bare syv favoritter. De har også posters som passer helt perfekt som en personlig gave til besteforeldre, mor, far, søsken eller venninner, og disse må dere gjerne ta en titt på HER.Noen "yrkes-plakater" har pictureit også på nettsiden sin, og gjett én gang hvem som ble overlykkelig over å se at "sykepleier" var en av disse variantene! Hihi, det var aldri noe tvil om at den plakaten skulle klikkes hjem. Jeg er kanskje ikke sykepleier riktig enda, men fader heller.. Det er snart bare to år igjen til jeg stolt kan gå rundt og bære den tittelen. Hehe! Sykepleierbildet finner dere HER og resten av yrkesplakatene finner dere HER.Det er forresten ikke bare Kristiansand og Stavanger-plakater Pictureit har å by på! De har mange mange flere byer med koselige ordtak til dersom du kunne tenke deg en plakat fra et helt annet sted. Ta gjerne en titt på alle variantene HERDere får nå 15% rabatt på deres første bestilling ved å ta i bruk rabattkoden "Marthe15" når dere betaler i kassen!Ble det ikke lekkert? Alle mine syv posters finner dere samlet på ett sted HER.
Rabattkoden Marthe15 gir altså 15% rabatt på din første bestilling!

- 25 kjappe Q & A -Hva har du på deg? Akkurat nå sitter jeg i morgenkåpen og drar meg i sofaen. Fy fader som jeg sover for tiden! Jeg føler meg ikke egentlig så fryktelig sliten i hodet etter praksisdagene, men kroppen min tilsier visst noe annet. Denne uken ble avsluttet med en kveldsvakt torsdag og en dagvakt fredag, og resten av fredagskvelden skulle jeg etter planen bruke på å få unnagjort litt i mailboksen.. Jeg skulle bare ta en liiten powernap først! Vel.. Jeg våknet ikke igjen før tolv timer senere, og jeg er sikker på at jeg kunne hatt tolv timer til. 

Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 29 år, og nærmer meg 30! Wuhuu. Har begynt å se frem til tretti-årene jeg.

Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Ingen enda! -Men så fort bloggen er oppdatert, hiver jeg meg ut på matshopping, for klokken syv i kveld kommer verdens beste venninnegjeng på besøk for middag, dessert og vin <3 Gleder meg!Hvor lang tid bruker du på badet? Når jeg skal på jobb? 10 minutt. Når jeg skal på fest? 1,5 time. Gjerne to dersom jeg har musikk på høytalerne og litt vin i glasset..

Hva er din beste egenskap? Jeg liker at jeg tar det meste med slående ro. Jeg bekymrer meg lite om noe som helst, tar ting som det kommer og har alltid løsninger på utfordringene som dukker opp. Jeg tror det er derfor jeg er så mye glad! Jeg er positiv til det meste, stresser lite og ler mye. Det liker jeg ved meg selv.Savner du noen? Ja, jeg savner å ha en stykk hund i livet mitt. -Men den kommer når tiden er riktig!

Hva er din verste egenskap? Jeg er Vimsete med stor V. Dette "bedagelige" forholdet til livet har ført til en rekke forsvunnede bankkort, knuste mobiltelefoner, bortkomne nøkler og ødelagte gjenstander. -Men ting ordner seg liksom alltid! Ikke én gang har jeg mistet bankkortet uten å få det igjen. Selv ikke denne forrige gangen for bare et par uker siden da jeg trodde jeg hadde mistet det på vei hjem fra Mc Donalds en lørdagskveld. Taxisjåføren ringte meg en uke senere og kom på døren min med ikke bare ett, men to bankkort som jeg visst nok hadde mistet den kvelden. Hah! Problem solved. Disse kortene mine dukker seriøst alltid opp igjen, og skulle de ikke gjøre det så er det jo alvorlig talt bare å sperre kontoen og bestille et nytt? Verden går ikke under. 

Hvor mange puter har du i sengen? Seks puter! To hotellputer, to hodeputer og to rosa pynteputer.Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Om ti år er jeg 34 år gammel, ferdig utdannet og ferdig videreutdannet. Jeg har lagt ned bloggeriet, og reiser nå på ferier uten kamera! Hah! Jeg har en eller annen supergivende jobb og har bosatt meg med en stykk beagle og en stykk smart kjekkas. Helst i et splitter nytt funkishus med hundegård i hagen. Jepp! Ingenting mer og ingenting mindre. Der vil jeg være om 10 gode år.

Sort eller hvit? Hvit. Alltid hvit. Ja til lyse farger året rundt <3 Det gjør hverdagen gladere.

Hva skremte deg om natten som barn? Hmm.. Spider man. Jeg hadde alltid de samme marerittene om at spider man løp etter meg med kniv... Ikke spør. Det ble vel bare litt mye Fox Kids før leggetid.Hvilket stjernetegn er du? Jeg er født i jomfruens tegn, men horoskop er noe tøv som bare leses hos frisøren. I følge jomfruens beskrivelser så er jeg en ryddig og presis kontrollfreak med system og planer for alt. Nei, nei, og nei.  

Hvor drar du når du er trist? Til sengen. Der legger jeg meg for å sove litt, og forhåpentligvis våkne opp gladere. Har det hendt noe fryktelig trist så vil jeg helst bare være alene, men har det hendt noe fryktelig gøy så ringer jeg til hele venninnelisten på mobilen og forventer at alt og alle vil høre om det.

Har du en frykt? Ja jeg har skrevet et helt blogginnlegg om mine største frykter, men for å si noe annet enn det som står der, eller "å miste noen jeg er glad i": 1. Å få mensen på et forbaska upassende sted. 2. Å si feil navn på kjæresten under middag med svigers. Hahaha, GUD. Jeg har aldri opplevd noen av delene, men jeg har tenkt på dette flere ganger og dør litt av å se for meg begge scenario. Tenk da? Hvordan i huleste skal man ro i land noe sånt?Hva var det siste du drakk? Sjokomelk! Jeg fikk med meg hjem en hel kartong med sjokomelk og pærejuice fra Stavanger etter påskeferien, så kjøleskapet mitt er enda fullt av deilige drikker.

Turn off? Egoistiske, likegyldige, eller sure menn. Usj, finnes ikke noe mindre tiltrekkende enn mennesker som klager på alt, baksnakker eller generelt er negative. Jeg forbinder det med usikkerhet og dårlig selvtillit, og det finner vel ingen attraktivt? 

Turn on? Smarte, dedikerte folk. Sånne som kan lære meg en ting og to på en ydmyk måte. Litt muskler skader heller ikke synet, men viktigst av alt er en brukbar selvtillit. Han må være sikker på seg selv og kunne ta meg litt med storm. Høhø. Hvilken tv-serie så du sist? Jeg prøvde meg på en episode "13 reasons why" på Netflix i påsken, men jeg sovnet halvveis i første episode, så det ble visst med denne ene. Meg og serier altså..

Favorittmat? Jeg liker virkelig all mat, men må jeg velge meg ut et par favorittretter så går jeg for tomatsuppe eller skalldyr. -Og pastaretter. Kremet pasta med kylling, fisk, andre typer kjøtt, grønnsaker eller sopp... Mmmm! Får aldri nok.

Når kysset du noen sist? Hemmelig hemmelig.

Hvor går din neste reise? Jeg vil til Italia igjen! Jeg har ferie fra 3 juni til 19 juni, så dersom jeg ikke skulle finne meg et passende hus å flytte inn i i denne perioden, så tar jeg meg en uke til Italia igjen. Kanskje jeg skal overtale jentene til å bli med meg <3 Sardinia var magisk i fjor, og Italia har så vanvittig mange andre lekre steder å by på også!Hva er favoritt godteriet ditt? Akkurat nå er det uten tvil lakriskuler med sjokolade rundt. Sykeste godteriet noen sinne! -Og chips. Hvilken som helst chips. Kombinasjonen av sjokolade og salt chips, en god film og koseteppe på føttene. Åh! Jatakk, hver helg.

Er du sjalu? Nei, bare hvis noen gir meg grunn til å være det. Jeg tenker det beste om folk til det motsatte blir bevist. Noe annet synes jeg er innmari slitsomt. Har man ikke tilliten på plass så har man jo ingen grunnmur å bygge på. -Og skulle det motsatte bli bevist, så sitter jeg ihvertfall der med en god samvittighet og vet jeg fortjener bedre.

Hva sto det på din siste sendte snap? Hahahahaha!! -Sendt til bestis.

Hva sto det på din siste mottatte snap? *Bilde av Kristine som ler* Jeg er ute på byen og fikk akkurat kommentaren "Jeg tror jeg har sett deg danse i bhen på Marthe Borges snap!".Elsker dette bilde av oss, fra sommeren 2014 <3 

Ovnsbakt laks med lime & ananasFy som denne uken har flydd! Er det virkelig torsdag allerede? Hjelp! Fremførelsen av denne innleveringsoppgaven jeg har styrt med, gikk som det suste i går, så nå kan jeg endelig senke skuldrene og puste som normalt igjen. Puh! Jeg dro rett hjem etter møtet på skolen og lagde meg en ordentlig deilig laksemiddag, og denne ble så frisk og god at jeg tenkte jeg kunne dele oppskriften videre med dere også! Jeg har kveldsvakt denne torsdagen, så endelig får jeg satt av en hel formiddag til bloggerier og trening <3 Været er ikke like bra i dag som i går, men jeg tror likevel jeg hiver meg ut på en liten joggetur ute i skogen her på Justneshalvøya. Av en eller annen grunn har jeg fått for meg at jeg må trene bakkeintervaller i dag, men vi får se hva formen tilsier. Jeg kan ikke engang huske sist jeg løp utendørs, så interessant blir det uansett. - Dinner Recipe For Two - Du trenger: 1. 1/3 frisk ananas 2. En pose villris 3. 8 asparges 4. 4 laksefileter 5. En håndfull ristede pinjekjerner 6. 2ss sesamolje 7. 2 lime 8. 2dl gresk yoghurt 9. Salt/pepper 10. 2 maiskolberSlik gjør du: 
1.
Ha laksefiletene i en ildfast form og strø over pinjekjerner, asparges, sesamolje, saften av 1 lime, og ca 1/3 av en ferskt ananaskjøtt i små terninger. Klem gjerne også over litt av saften fra resten av ananaskjøttet. Krydre med litt salt/sitronpepper og ha formen midt i ovnen på 200grader i 15 minutt. (Lengre dersom du bruker fryste fileter)
2. Kok villrisen etter anvisningen bak på pakken og stek maiskolbene i en stekepanne med smør.


3. Når mais og ris er ferdig stekt/kokt strør litt salt over kolbene og siler risen for vann.
4. Bland 2 dl gresk yoghurt med raspet limeskall fra den andre limen, og dressingen er klar!
5. Server den ferdigstekte laksen med litt limedressing på toppen, en maiskolbe, litt villris og en dæsj av ananas/aspargesblandingen fra den ildfaste formen. Bruk masse ananas og ristede pinjekjerner, for det er virkelig det som gjør denne fiskeretten så innmari god og frisk!- Ovnsbakt laks med lime og ananas -Håper det frister <3 

Uken som gikk...Ukens latter... Kan jeg si hele helgen hos Kristinemor? Himmel og hav som jeg elsker å være med den jenta <3 Vi gikk sammen i tre døgn, og da mandagen kom og jeg liksom skulle jobbe litt hjemme, savnet jeg henne sånn at jeg spurte om ikke hun ville komme på besøk til meg litt. Hele den kvelden satt vi hjemme oss meg og så på det svenske "Ex on the beach" hvor ikke bare exen til Sophie Elise er med, men også min lille sommerflørt fra da Kristine og jeg var i Sverige på campingtur med moren hennes! Haha! Jeg var 15 år og satte i teltet og kysset på en random jeg hadde truffet i badeland tidligere på dagen, og denne "Ali" har altså nå, 10 år senere meldt seg på Ex on the beach. Vi lo altså så vi hylte her da vi kjente ham igjen. Tenk om min første tur til Mauritius skulle være med det svenske prgrammet "ex on the beach"? Hadde den campingturen bare vart litt lengre.... NEIda.


Ukens nedtur.. Kamera mitt har begynt å streike, og jeg kjenner jeg nesten blir gråtkvalt bare av tanken. Haha! Det fungerer enda, men autofokus har sluttet å virke, så for hvert eneste bilde jeg tar er jeg nødt til å stille inn fokus manuelt, og he-rre-gud så tungvindt. Å knipse 211 antrekksbilder går mildt sagt ikke unna lengre, og noe forsikring var jeg heller ikke smart nok til å kjøpe meg i fjor, så nå må jeg vel bare ut med nye 14 000 da. Woop woop! Kjekt når du ikke klarer å ta vare på tingene dine altså.

Ukens høydepunkt... Påskedagene i Stavanger by! Jeg koste meg SÅNN med familien. Spiste på meg to kilo i god mat og påskegodter, og lå bare og så på tv eller leste bok hele dagen. Helt nydelig var det med noen oppladnings-dager i barndomsbyen. Bestefars 70års dag var helt perfekt og nå gleder jeg meg bare til mai, for da venter helt klart et nytt besøk <3Ukens tvserie... Jeg glemte helt å skrive navnet på denne lille tvserien på 3 episoder som jeg tipset dere om i påsken! Haha, "Geni eller bedrager" heter den og går på nrk! Kjempespennende dokumentar som du kan se ferdig på en kveld om du vil. Ellers må jeg jo si at jubelen var stor da første episode av Skam sesong 4 kom ut fredag kveld! Woaaah, jeg gleder meg til fortsettelsen.Ukens sang... 1. Pretty Girl - Maggie Lindemann 2. Number One - Atle & Lisa Ajax 3. Too Drunk Lights out - DJ Katch feat Hayley. Musikkvideoen til sistnevnte er bare helt hysterisk. Som å se meg de siste lørdagskveldene.. Altså 28(!) nuggers bestilte bestis og jeg oss sist vi var ute. 28!?  Akkurat nå... Skal jeg gjøre meg klar for en dag på skolebenken! Jeg fikk levert den forbaska innleveringsoppgaven klokken ett i natt, så nå krysser jeg bare fingre og tær for at det blir godkjent i dag, og at fremførelsen går greit. Da er det i tilfelle bare tre uker igjen av praksis før dette skoleåret omtrent er over! Jeg har jo et par eksamner igjen da, men det skal gå så fint at. Tar som vanlig gleden på forskudd jeg, og ser allerede frem til litt mer ferie <3

Ukens cravings... Appelsiner! Mmm, appelsinene er så innmari gode nå! Ordentlig friske!Ukens behind the scenes... Å kjøre fotoshoot med en VILLbass av en hund er virkelig ikke bare bare. Det ble helt klart noen søte bilder ut av 10 minutters lek på stuegulvet, men alt på minnebrikken var definitivt ikke.... like idyllisk.Alt i alt en helt SUPER påske, selv om det ikke ble noe fjell eller skogstur på meg <3
Håper deres uke ble like fin! Dere må ihvertfall ha en nydelig onsdag!

En pangstart på hverdagen!Farvel påskeferie, og velkommen hverdag! Shit, i dag har jeg virkelig blitt kastet ut i livet igjen. Det er slutt på avslapning og kos denne tirsdagen, det er ihvertfall helt sikkert. Haha, huff.. Jaja det er min egen feil. Jeg trodde jeg hadde en uke med skoleferie jeg, men da jeg kom på jobb i praksis i dag og pratet med min kjære medstudent "Malin" igjen, informerte hun meg om at en skoleoppgave skulle ha vært levert i går. -En skoleoppgave som skal fremføres for lærer og medstudenter på universitetet i morgen... Altså, F#EN. Der røyk min bedagelige tirsdag. Jeg var hjemme klokken fem i ettermiddag og da var det bare å sette seg rett ned med fiskegrateng og skolebøker.. En sykepleier-case på 800 fornuftige ord MÅ være levert innen midnatt, så selv om påskeferien min offisielt er over, er jeg først tilbake for fullt her på bloggeriet igjen i morgen! 


Jeg håper det står bra til med dere alle. Det har vært helt NYDELIG å avslutte påsken med et par internett-fri dager. Virkelig. For bare et år siden så stresset jeg livet av meg dersom jeg tok et par dager fri fra kameraknipsing og skriverier. Uansett hvor mye hyggelig jeg brukte fritimene mine på så var "en synkende statistikk" eller "den neste bloggposten" alt jeg innerst inne klarte å fokusere på. Åh, i dag... Jeg ofrer ikke bloggen en tanke engang når jeg har bestemt meg for å ta meg fullstendig fri. HELT fantastisk er det å kjenne på at jeg etter seks år som toppblogger, endelig får det til. For første gang på så lenge jeg kan huske våknet jeg 100% uthvilt da alarmen min ringte klokken 05.50 i dag tidlig. FOR en følelse <3 Hadde det ikke vært for at jeg fikk den forbaska skoleoppgaven smelt i fleisen da jeg kom på jobb, så ville dette ha vært en knallstart på hverdagen igjen! -Men sånn går det når man ikke går hånd i hånd med studentmailen sin. Man lærer heldigvis av alt.Her har dere et antrekk fra påskeuken min! Sånn fra før værgudene bestemte seg for å gi oss snø i Kristiansand igjen.. Himmel og hav, jeg gir opp! Haha, hva gir du meg yr? Vi er snart i mai? Jeg skulle ha ligget på berget, smørt meg med solkrem og svømt i havet til nå? Det har bare med å endre seg, for til helgen får jeg jentene på besøk, og da har det bare med å være varmt, for jeg skal ha et ordentlig vår-tema for syforeningen min.

Både kjole og belte her er nytt og fra Bikboks vår/sommerkolleksjon <3 Åh, jeg kjenner jeg er i tidenes skravlehumør etter et par dager fra dere nå, men jeg får fortelle dere alt jeg har på hjertet i morgen i stedet, for nå MÅ jeg bruke resten av kvelden på skoleoppgaven min. Nekter at en liten innlevering skal få ødelegge for en bestått praksisperiode dette vårsemesteret!Ha en fortsatt fin tirsdagskveld alle sammen! Jeg skrives mer i morgen <3
Gleder meg til å dele litt nye oppskrifter med dere også. Det klør i kokkeleringsfingrene mine!

Sleepover at bestie's cribGod lørdag kjære, gode dere! Da var jeg tilbake i sør, og her har jeg faktisk tilbrakt et døgn hos bestis og hundene allerede. Gud som jeg koser meg i superparets dyrehage. Jeg har sovet som en eeengel på tempurmadrassen til Christoffer i natt, så for min del må han veldig gjerne reise bort litt oftere. Jeg sov helt til elleve i formiddag, koste ihjel et par hundevesner i sengen, spiste kinamat til frokost og så første episode av Skam. Jaaa! Den nye sesongen er endelig i gang, og Sana har fått hovedrollen. Wuhuuu! Kan nesten ikke vente til neste snutt slippes..Været er som spådd ikke helt topp denne lørdagen, så planen for resten av dagen er bare å slappe helt av, og lade opp batteriene mens resten av byen rister rumpa si på fjellet. Det ble ingen skalldyrsaften på oss likevel da vi saumfarte alle matvarebutikker for reker og krabbe uten hell i dag tidlig, men noe god mat skal vi nok få i oss uansett! Pasta står på menyen, og det til en hyggelig film, dyner på gulvet og dyrevenner ved siden av <3 Åh, dette blir en herlig helg!Jeg ler så innmari mye med Kristinemor. Latteren ruller og går konstant, og vi har det altså så GØY sammen! Håper bare værmelderne slår på stortromma i morgen og gir oss litt sol så vi kan ta denne piknik-turen som jeg lengter sånn etter. Det hadde vært så hyggelig å avslutte påsken med en ordentlig tur i finværet. Føler det er det eneste som mangler for at ferieuken skal bli komplett nå <3 Måtte dere få en finfin påskeaften, og helg dere også! Jeg merker på statistikken at flertallet er på påskeferie i disse dager, og dermed tar jeg litt fri selv også. Håper det er i orden. Det er jo ikke mange dagene igjen til skole, jobb og praksis starter <3 Jeg vil bare ha et døgn til med ren latter og moro før jeg mandag morgen setter meg ned med nesa i skolebøkene og planlegger en ny uke med både studier og blogginnlegg.
Påskehilsen fra årets dog-person <3 

- So Much Love -For en daaag! Åh, jeg har hatt de beste timene med familien denne onsdagen. Fy som vi har kost oss fra morgen til kveld. Tante kom nesten samtidig som smørbrødene ble levert i formiddag, og siden har vi ikke gjort annet enn å kost oss med gaveåpning, snitter og kaker. Vi har skravlet i mange timer og feiret bestefar sine 70 år på verdens hyggeligste vis. Jeg tror jeg har trykket i meg åtte snitter tilsammen.. Ikke vet jeg hva som skjer når jeg er her, men matlysten bare triples <3 Det er så koselig å ha familiemedlemmene samlet under samme tak igjen.
- Happy Birthday to my Grandpa -Her kommer et lite bildedryss fra den fine dagen vår. Bestefar har fått en oppgradert vår og sommergarderobe, flakslodd, gavekort, blomster og noen kort med fine ord på. "Ikke knipse nærbilder av meg nå Marthe... Jeg ble plutselig forkjølet". Skjønneste mannen jeg vet om altså. Kunne spist opp hele karen, men nå sitter vi alt sprikkmette i hvert vårt sofahjørne her og venter på at natten skal inntreffe. Eller først på fasiten til kveldens påskenøtter da! Tenk, jeg er blitt så voksen at jeg synes det er hyggelig å løse påskenøtter på Nrk nå. Hoho, jeg kan ikke svaret på halvparten av gåtene, men med bestefars hjelp finner vi stort sett ut av det <3 Håper dere har hatt en like fin onsdag som oss. Eller ihvertfall halvparten så fin, for da har dagen vært mer enn bra nok <3- Snapshots From Today's Celebration - 
Sett så fin kake?! Tante altså... Heelt rå! 
Jeg er overbevist om at jeg har den beste familien i verden altså <3 Virkelig. 
Tusen takk for en helt fantastisk familiedag dere!

Ukens familiefilm: Mother's Day

MD_07608.CR2

God morgen godtfolk! I dag har jeg en nydelig liten familiefilm å tipse dere om! Perfekt både som underholdning hjemme en dag i påsken, eller som kveldshygge på fjellet! Jeg fant den på viaplay i går, og bestemte meg for å se den så fort jeg oppdaget hvilke skuespillere som hadde hovedrollene. Jennifer Aniston, Julia Roberts og Kate Hudson i en og samme film?! Da vet du at det blir bra. Sistnevnte skuespiller er ei av de morsomste damene jeg vet om. Ler meg skakk i hver eneste film jeg ser med henne i, og denne her var heller ingen unntak!- Mother's Day -
Det er bare noen få dager igjen til morsdag, og på hver sin kant planlegger fire unike karakterene hvordan de skal tilbringe dagen. Sandy (Jennifer Aniston) er nyskilt og kjemper for å beholde selvfølelsen når den kjekke eks-mannen gifter seg på ny med en yngre, tilsynelatende perfekt kvinne. Miranda (Julia Roberts) er en fremgangsrik programleder som definitivt kunne hatt drømmelivet, men som etter å ha ofret familien for karrieren ikke har et så fullstendig liv som hun gjerne skulle ønske. Tredje karakter er "Jesse" (Kate Hudson), som elsker mannen sin så høyt at hun faktisk bryter kontakten med sin rasistiske mor. Hun har til og med løyet og sagt at moren er død. -Noe som blir en smule vrient å forklare når foreldrene kommer på uventet besøk for å feire årets morsdag. Siste karakter er "Bradley" (Jason Sudeikis) som føler seg nedstemt når morsdagen nærmer seg. Hans kone gikk nemlig nylig bort, og dette blir første mother's day døtrene og han må feire uten henne.En kjempesøt komedie som fikk meg til å trekke på smilebåndene i to timer <3 Jeg leide den på Viaplay for 49 kroner. Bare klikk på "store" og scroll ned til "mest populære filmer fra 2016" kategorien, så ligger filmen der. Absolutt verdt å snurre en dag eller kveld denne påskeuken. Koseligste drama/komedien jeg har sett på lenge! - Traileren kan dere se HER -Blir så glad når jeg en sjelden gang kommer over en god familiefilm!
Nå skal vi feire bestefar for alle penga her! Ha en nydelig lille-lørdag <3

Tomorrow's Birthday DressHallo hallo! Ville bare titte innom for å vise dere min nyeste variant i kjolegarderoben! En superfin sak som jeg tenkte jeg skulle bære i bursdagsfeiringen her i morgen. Eller vi får se. Jeg har med flere varianter, så dagsformen får vel ta den avgjørelsen. -Men er den ikke lekker? Herlighet så fin jeg følte meg i den da jeg prøvde den på for første gang lørdag formiddag. Så innmari elegant med den åpne ryggen, knytingen og det lette stoffet i lys lilla. Passer perfekt til både bursdag, andre selskap eller en cocktail-kveld med venninnene på byen!- Tomorrow i'm wearing -

Nå kom tante akkurat på døren her med to digre kaker til morgendagen, og en hel bærepose med hjemmelagde nordlandslefser(!). Jeg vet ikke om dere har smakt eller i det hele tatt hørt om nordlandslefser før, men det er helt... latterlig godt. Både med vanlig smør og sjokoladekrem på. Woaah! Sikler bare av tanken på alt vi skal dytte i oss i morgen <3 Bursdager altså! Skulle ønske familien var litt større så vi kunne hatt feiringer som dette enda litt oftere. Det er virkelig det koseligste som finnes. -Enten vi er fire eller sytti familiemedlemmer rundt bordet <3 Jeg har enda ikke fått slått meg til ro med en film for kvelden, så dersom dere skulle ha et tips å komme med på den fronten så er jeg fremdeles veldig åpen for det. Jeg skal inn på Viaplay og jakte litt nå hvert øyeblikk, så det er bare å fyre løs med filmer i alle slags sjangre! Jeg leste nemlig ut den nye romanen min allerede i går kveld, og ettersom jeg ikke fant meg noe ny, spennende bok på bokforhandleren i dag, blir det filmtitting på denne resten av påska!


- Kjole fra Bubbleroom, Pumps fra Missguided - Dere må uansett ha en fortsatt fin tirsdagskveld <3 

10 snackstips til påskeukenHei og hopp og riktig god tirsdag til deg! Jeg har hatt en knalldag her i Stavanger by. Vært på café med en venninne, shoppet lakriskuler til meg selv (blir aldri lei), og kjøpt blomster til den fine bestefaren min! 20 gule roser som nesten kostet meg 7000 kroner. Hehe! Mobilen min glapp nemlig ut av hånda mi i det jeg lente meg etter blomsterbukettene, og ett "plopp" senere lå den og svømte i vannet i blomsterbøtta. Haha, herregud for et kvinnemenneske jeg er! Heldigvis fikk jeg kastet meg etter den på to små sekund, og deretter tørket panisk, så jammen fungerer den fremdeles. Iphone 7 altså.. Tåler tydeligvis et bad og den!

Under her har jeg plukket ut hele 10 av mine superfavoritter innen kategori "snacks". Tenkte kanskje noen av dere kunne trenge litt inspirasjon til noe å servere i disse deilige påskedager? Her har dere ihvertfall noen smakfulle idéer! Nå kommer snart tante inn døren her med kaker til morgendagens bursdagsfeiring, så da skal jeg hive innpå med litt av det før jeg slår meg ned med en påskefilm. Har dere noen tips til sistnevnte så hyyyl ut!- Frukt med sjokoladefluff - - Flettekringe med sukker og kanel -- Sjokoladefondant med vaniljeis -- Hjemmebakt blåbærpai med vaniljekrem - - Banansplitt med jordbær, sjokolade og karamell -- Boller med sjokoladekrem -- Red velvet cupcakes -- Sukkerfri gelé med vaniljesaus -- Sitronfromasj i glass -- Banankake -


Måtte noe av dette friste å lage en av disse påskedagene!
Klikk på teksten for å komme til selve oppskriften <3

Antrekk - 100417Dager som denne her altså <3 Deilig, deilig, deilig! Jeg har tilbrakt noen timer foran pcen med bilderedigering og mailsvaring, men sett bortifra det så har jeg bare ligget på latsiden hele dagen. Litt av en myk start på påskeuken! Nå har bestemor akkurat servert oss lasagne til middag, og så fort dere er oppdatert med en antrekkspost, tenker jeg å skifte til kosedressen for å gjøre meg klar for kvelden. Jeg skulle jo så absolutt tatt meg en gåtur i finværet denne mandagen, men fader heller så skjønt det har vært å bare tilbringe timene innendørs også. Jeg skal tross alt ut i frisk luft i morgen! Da er det en liten lunsjdate med min kjære rogalending av en venninne som står på planen! Gleder meg til å få oppdatert meg litt på hverdagen hennes også igjen.

- New in my wardrobe - Her kommer et vårantrekk med noen av mine siste innkjøp i garderoben. Skjorta fant jeg på Vero Moda, og de kule, blå jeansene er fra Bikbok. Syntes det ble så innmari fint sammen! Hverdagslig med noen lave sko til, og pyntet med disse enorme hælene. Skjorta er egentlig veldig lang, og kan også brukes med et tynt belte i livet, og til et par knehøye støvletter nå som det er vår. Rålekkert både med og uten strømer!- Bukse fra Bikbok, Skjorte fra Vero Moda, Pumps fra Bershka, Belte fra New Yorker -

Dere må ha en fortsatt fin mandagskveld <3
Og ikke glem kveldens høydepunkt: Ungkarskvinnen! Høhø.

Påskehilsen fra StavangerHallo fra Stavanger by, og riktig god påske får vel jeg si nå! Ihvertfall til dere som er like heldige som meg og faktisk har denne ferieuken. Gud så godt det smaker med litt fri! Noen har kanskje reist på fjellet allerede, og flyttet inn i nettfrie soner for de neste dagene? Eller har alle 4G i 2017? Haha, ikke vet jeg, men jeg krysser fingrene for at noen blir igjen for å jobbe og lese litt blogg i påska og <3- Lately i've been reading - 

I skrivende stund sitter jeg i sofaen og nyter meg! -Stappmett og klar for å gå løs på dagens roman! Jeg la bevisst igjen alt av pensumbøker hjemme, fordi jeg visste besta hadde kjøpt boken "Paris for én", av Jojo Moyes til meg. En nydelig, romantisk historie på bare 200 små sider. Jeg startet på den i går kveld og er allerede halvveis, så den er nok utlest i løpet av dagen tenker jeg! Absolutt verdt å gå til innkjøp av, dersom du trenger en pause fra skolebøkene. Det kjente ihvertfall jeg at var på sin plass nå!Til tross for at solen skinner og fuglene kvitrer som aldri før, har jeg ikke tenkt til å plassere så mye som en tå utenfor døren i dag. Jeg skal sitte akkurat sånn, bare innpakket i teppe og lese, sove og slappe av helt til finalen av ungkarskvinnen i kveld. Mihi! Jeg finner så sjeldent roen til å ha slike dager hjemme i Kristiansand hvor det alltid er noe jeg bør, må eller vil finne på, så nå skal jeg bare nyte litt. Påskeegg har jeg også fått utdelt denne uken, av både Geir og hu besta, så noe godt å tygge på har jeg nå en brååde av <3 Mmm!Påskehilsen fra meg til deg enten du har ferie eller ei :-) 
Noen som har lest denne boken allerede? Hva synes dere?

Uken som gikk...Ukens cravings... ProPud sjokoladepudding med vaniljesaus, hakkede ferske jordbær og et lite dryss salt. Mmmm! Både sunt og superdigg som snacks i ukedagene på kveldstid <3 

Akkurat nå... Er jeg på vei til Stavanger by for å se familien igjen! Ååå, det skal bli så herlig! Denne påsken blir jo helt konge! Jeg kommer til å være i barndomsbyen helt til fredag og bare kose meg glugg med mine aller kjæreste! Siste helgen av påsken tenker jeg å tilbringe i Kristiansand, og da i form av sleepover hos bestis, en pikniktur med hunder i skogen, og skalldyrsaften lørdagskvelden. Livet er definitivt hektisk om dagen, men fy søren som det smiler også <3 Ukens sang... Jeg er så håpløs på musikkfronten! Zara Larsson er det eneste jeg har på ørene for tiden. Sangene hennes går på repeat heeele døgnet, og da spesielt disse fire: 1. TG4M 2. Only You 3. One Mississippi 4. What They Say

Ukens New In... Jeg har pimpet soverommet litt denne uken! SÅ deilig å freshe opp soveparadiset mitt med nytt sengetøy i lyst lin og et rålekkert sengeteppe til. Ellers kom det også et par nydelige vårkjoler i posten i går. Disse knipset jeg faktisk bilder av på med en eneste gang, så de skal dere få se mer av i et eget innlegg i morgen!Ukens høydepunkt... Det har vært så mange! Jeg har gjennomført halve praksistiden min for våren 2017, og fikk onsdag morgen tilbud om jobb på dette fantastiske omsorgssenteret. Det ble definitivt et av ukens mange høydepunkt. Mandagen var også helt utrolig bra. Jeg hadde en skikkelig drittdag til å begynne med, og så kom bestis på besøk, og bare snudde om humøret mitt fullstendig. Som vi koste oss sammen med god mat, snacks og ungkarskvinnen på tvskjermen! Helgen har og vært upåklagelig fra fredag til nå.. Full av hygge, smil og latter med fine fine folk <3 

Ukens guilty pleasure... Vet dere hva? Jeg har begynt å sitte og beglo dansevideoer på youtube! Aldri vært spesielt interessert i "So you think you can dance" eller andre slike tvprogrammer, men jeg kom over en helt RÅ videosnutt av et kjærestepar som danset hiphop her om dagen, og ble alvorlig talt sittende og beundre i halvannen time. Så sinnsykt kult det må være å kunne danse sånn? Haha, dere kan ta en titt på en av disse snuttene HER. Blir helt satt ut jeg over hvor flinke folk kan være.


Ukens nedtur... Neida så.. Jeg mistet bankkortet mitt igjen jeg i går. -Også på nøyaktig samme måte som sist. Jeg kjøpte meg Mc Donalds mat etter at utestedene var stengt i natt, og et sted på veien fra Mc Donalds til taxien glapp det forbaska kortet ut av hendene mine. Dessverre fant jeg det ikke ut før jeg skulle betale for taxien som hadde kjørt meg hjem.. Dere kan tro den sjåføren var glad i meg etterpå.. Det var bare såvidt jeg fikk lov til å gå ut døra etter å ha beklagd og unnskyldt meg i femten minutt, mottatt kontonummer og lagt ifra meg en pant-gjenstand.. Jeg MÅ faktisk skjerpe meg.Håper dere har hatt en finfin helg! Vi skrives fra Stavanger neste!

Antrekk - 080417Hei og riktig god lørdag alle sammen! Har dere noe hyggelig på planen denne helgen? Jeg har ihvertfall så mye at jeg ikke helt har kontroll på verken hva eller hvor. Hele formiddagen min i dag har gått til bildeknipsing i finværet, og nå skal jeg hvert øyeblikk gjøre meg klar for nok en festlig lørdagskveld. Føler meg helt vill om dagen som er så mye ute på byen, men det skjer så mye moro for tiden! Dessuten gir ikke akkurat dette nydelige vårværet meg lyst til å sitte innendørs når helgen kommer og jeg endelig har litt fri!Nå er også påskeuken i gang, og venninner fra både Bodø og Sandefjord kom i dag hjem for å ta ferien sin i sør. Jeg reiser jo bort nå for å besøke min egen familie i Stavanger, men jeg rekker å bli med på én kveld hvor hele jentegjengen er samlet først <3 Om to små timer hopper jeg og finkjolen min avgårde til den andre siden av byen for å skravle med mine alle beste jenter og kjærestene deres. Gleder meg som en unge til å bare ha alle under samme tak igjen! For en lørdagskveld dette her skal bli.. Håper dere får det like fint som oss!
 


Et splitter nytt antrekk kommer her! Jeg fant noen lyse, lekre vårplagg i byen en ettermiddag tidligere denne uken, og i dag fikk bestis og jeg endelig tid til å knipse noen bilder av alle innkjøpene på. Hope you like it. Jeg falt ihvertfall pladask for denne lys grønne toppen her. 99kr betalte jeg for den! Hva da kupp? Mer av innkjøpene skal dere få siden <3


- Pumps fra Bershka, Bukse fra Bikbok, Belte fra Gina Tricot, Topp fra H&M -Nå må dere ha en strålende lørdagskveld!
Skal ikke se bortifra at dere hører mer fra meg og glasset mitt på snap i kveld..

10 ting jeg vil gjøre i april1. Feire påskeferien min i Stavanger! Bestefar fyller 70 år allerede i morgen, så til søndag tar jeg turen til barndomsbyen igjen for å feire verdens beste Per med smørbrød og bakverk. Gleder meg alltid til å se familien igjen, men akkurat nå kjenner jeg litt ekstra på det <3 Måtte Stavanger levere et ordentlig påskevær! 

2. Invitere jentene mine på syforening! April er min måned, så neste helg inviterer jeg på middag og snacks hjemme hos meg. Hva jeg skal servere har jeg enda ikke funnet ut, men det har jeg hele påskeuken til å fundere på. 

3. Ta årets første bad. Jepp! Årets første hopp i havet har de siste årene faktisk blitt gjennomført i april måned, så i år tenker jeg å gjøre om denne tilfeldigheten til en tradisjon. Kjære gud, la varmebølgen i Kristiansand være like rundt hjørnet.. Ikke søren om jeg bader uten 18 varmegrader + i luften..4. Bli flinkere til å dra på trening rett etter jobb. Dere vet vel hvordan det er.. Når du først lander i sofaen etter en 8 timers dag med gåing, løfting og løping på jobb så blir en gjerne sittende der resten av kvelden! Vips så er det gått en hel uke siden forrige treningsøkt. Det er faktisk ikke greit, samme hvor aktiv jeg er i praksis.. Kroppen min trenger å svette mer!  

5. Jakte etter den perfekte leilighet, og dra på flere visninger! Herregud så gøy denne prosessen er! Tiden frem mot sommeren kommer til å fly, så skal jeg komme meg inn i nytt hjem innen høsten har jeg bare med å sette av flere fridager til husjakt fremover. Heldigvis har jeg sånne herlige venninner som hjelper meg med å ta del i både det ene og det andre på denne fronten. Nesten ivrigere etter at jeg skal få meg et fint hjem de, enn jeg selv <3 

6. Dra på Escape room igjen! Husker dere da jeg fortalte om dette opplegget hvor man blir sperret inne i et rom i 60 minutt for så å prøve og løse gåter for å komme seg ut innen tiden er omme? Åh, det var så spennende sist, og nå er det omtrent nøyaktig et år siden, så denne måneden har jeg lyst til å ta et besøk her. Kanskje med en venninne.. Kanskje med en date.. Hvem vet? Litt hjernetrim er moro uansett hvem eller hva spør du meg.7. Dra på årets første pikniktur! Jaaa! Jeg har fått streng beskjed av bestemor om at det nå ikke lengre er lov til å brenne bål i skogen, så da får jeg gjøre om skogsturene med bestis til piknik-turer istedet. Våren er tross alt her! Jeg vil bære på pikbik-kurv, sitte på grønt gress og mate sinte svaner <3   

8. Starte på allergitablettene mine tidlig nok.. Den pollen skal ikke få ta knekken på meg i år!

9. Gjøre noe morsomt ut av "Earth day" 22 april. Andrea har pleid å invitere oss til seg flere år på rad, men nå som hun oppholder seg i nord, får kanskje jeg diske opp? Det ville ha vært så hyggelig å slå av all elektrisitet, tenne noen stearinlys, drikke vin og spille litt spill denne kvelden. Dette er jo til og med en lørdag!

10. Crave appelsiner. Er det ikke i påsken det er høysesong for de saftige, syrlige appelsinene? Mmm! Husker jeg spiste meg oransje på dem i påskeferien i fjor, og det har jeg lyst til å gjøre i år også. Jeg spiser omtrent ikke en appelsin ellers i året, men i april måned går de ned på høy kant.En aldri så liten bucket-list for den nye måneden! Bildene her er fra Pinterest <3

Jeg har fått jobb!Hurra! I dag startet min dag i praksis med et jobbtilbud! JAAY! Jeg har jo allerede fortalt dere om tankene mine rundt sommerjobb. For første gang siden jeg var 17 år gammel har jeg ikke en eneste reise på planen, og ettersom jeg stortrives på praksisstedet mitt, og verken har mann eller familie i Kristiansand denne sommeren, tenkte jeg at jeg like godt kunne jobbe og tjene litt ekstra erfaring! Så får jeg opprettholdt kunnskapen som jeg tilegner meg nå, og gjort meg enda bedre rustet til høstens sykehus-praksis!
Jeg trenger all erfaring jeg kan få, og når venninnene heller ikke har fri til å dra på stranden med meg hver eneste solskinnsdag, kan jeg like gjerne jobbe litt <3 Ikke bare har jeg takket ja til å jobbe 75% seks uker i strekk fra juni til august, men også etter sommeren kommer jeg til å fortsette i en fast helgestilling som er min helt til studiene mine er over! Har dere hørt? Herregud, så fornøyd <3 Føler meg som en ekte sykepleier jeg i dag. Haha!- Sunn sjokoladesnacks til kvelder i hverdagen -Nå skal jeg hive meg i dusjen, ta på pysjen og legge meg til å sove. Jepp! Jeg fikk ikke lagt meg før ett i natt heller, så nå er øynene mine helt rødsprengte her jeg sitter. Ville bare dele ukens cravings med dere før jeg hopper i bingen! -Et lite tips til noe sunt og superdigg en kan unne seg med god samvittighet selv på en onsdagskveld. Kanskje dere har smakt disse sjokolade-lunsjpuddingene allerede? De er relativt nye i Norge, men jeg vet de fås kjøpt på både Kiwi og Meny blant annet? Rundt 30 kroner koster én boks og ikke bare smaker det dritgod sjokoladepudding, men boksen er full av proteiner! Sukkerfri er den også, så med litt sukkerfri vanlijesaus til og noen ferske, hakkede jordbær smaker dette rett og slett som ordentlig kvalitets-lørdagsgodt. Heeelt nydelig med et ørlite dryss salt på toppen også. Sjokolade og salt vet dere... HIMMELSK kombinasjon.Kan dere ha en fortsatt fin kveld? Det skal ihvertfall jeg og tulipanene ha. Startet påsken i går jeg!

- Preparing for summer -- By Upgrading My Bikini Wardrobe - De har så mange lekre bikini i butikkene om dagen! Jeg ser nesten ikke et klesplagg jeg liker lengre, men bikini-kolleksjonene... Wow! I år har de visst endelig skjønt det! Hehe, å handle nye bikinier er noe av det verste jeg vet om. Det er jo ingen som sitter noe særlig greit på! Vel, en gang i forrige uke fant jeg meg hele tre nye varianter som ikke bare var fine på hengeren, men faktisk på også. Digger spesielt denne oransje saken som ser ut som den er sydd inn i et fiskegarn. For en genial idé! -For ikke å snakke om fresh farge?Både den og den søte badedrakten fant jeg altså på Gina. Nå husker jeg ikke eksakt pris på bikinien, men drakten kostet ihvertfall 249kr, og er åpen i ryggen med knyting så du kan stramme den litt etter kroppsformen din.Den hvite saken på første bilde, fant jeg på Bikbok, og den finnes også i rød og sort om jeg husker rett! Tenkte bare jeg skulle tipse dere med litt siste nytt til bikinisesongen. Jeg er klar over at vi bare er i april måned, og at dere i nord enda har snø, men nå er det jo dessverre gjerne sånn at bikinier dominerer i butikkene i april, mens høstklær preger hyllene i juni. Derfor kan det være lurt å slå til med et kupp og to nå, før alle godbitene forsvinner!Så det så! Nå drar jeg avgårde på ukens tredje og nest siste vakt. Jeg stooortrives fremdeles, men akkurat denne uken kjenner jeg har tatt litt på, så nå skal det snart bli godt med en ukes påskeferie. Elsker at studiet vårt faktisk har alle disse feriene som videregående og ungdomskolene har! Ha en super lille-lørdag så lenge!

New in - Bedroom Details

Affiliateslenker

Puh! Nå er det en stykk sliten dame som sitter og oppdaterer dere. Jeg har hatt en helt suveren dag på "jobb" i praksis, men etter et par netter med liitt for lite søvn kjennes det ut som at hodet snart skal sprenge. Planen var vel egentlig å ta et par timer på puta med en gang jeg kom hjem, men dere vet vel hvordan det er... "Må bare fikse det først, lage meg middag, ordne det som skulle vært gjort i går.. dusje litt.. handle litt... Herligferd. Aldri i livet om jeg finner roen til noe ettermiddagslur. - Nytt sentegøy i hvitt lin HER -Selv ikke når soveplassen ser ut som et paradis på jord. Fy så fornøyd jeg er med mine nye, søte soveromsdetaljer. Det er jammen ikke mye som skal til alltid! Et nytt sett kvalitets-sengetøy og et nytt sengeteppe med matchende pynteputer til? Woah! Har dere sett så koselig? Jeg hadde Cathrine på besøk da jeg redde opp sengen med Ellos-varene mine i går, og vi ble begge bare stående og glise fra øre til øre over det delikate synet foran oss.. Hehe, tenk å bli så innmari glad bare over synet av en pent oppredd seng? Vi jenter er vel sære...  - Pastellrosa sengeteppe HER, matchende pynteputer HER -

Nå skal jeg sette meg ned med en skål sjokolade og litt skrible-forberedelser til morgendagen. I morgen tidlig kommer nemlig læreren min på praksis-stedet mitt for å ta en vurdering rundt hvor jeg står så langt i læringsprosessen! Spent på hvordan det går! Neida, vi er bare halvveis og jeg føler jeg har lært så mye allerede at jeg ikke kan forstå annet enn at det skal gå fint <3 Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld, så håper jeg vi sees igjen her i morgen!- Lampen er fra Jotex, og bildene fra Desenio -

- My Snapchat Life -

God morgen, og riktig fin tirsdag til dere! Gjett om det var herlig å våkne opp i splitter nytt lin-sengetøy i dag. Skulle bare ønske at jeg hadde hatt tre timer til på øyet. Heh! Søvn-vanene har vært helt udugelige så langt denne uken, så i dag blir treningsøkten etter jobb erstattet med to gode timer på puta. Jeg fikk ikke lagt meg før ett i natt, og 4,5 timer med søvn går faktisk ikke an. Jaja! Gårsdagen var ihvertfall innmari innmari hyggelig! Jeg gikk rundt med tidenes vårfølelse hele ettermiddagen, og da kvelden kom koste bestis og jeg oss GLUGG med ungkarskvinnen, deilig middag, sjokolademousse, popcorn og hele pakka! Ja til flere slike mandager <3 Er så fan av det tvprogrammet at jeg oppriktig bekymrer meg for hva jeg skal finne på etter sesongslutt om en uke. Å sitte pal i to timer og beglo de turtelduene om mandagskveldene har liksom vært rutine så lenge jeg kan huske nå.. Før jeg flyr avsted til en ny åtte timers vakt i praksis, deler jeg mine siste snaps med dere jeg! -Så får dere som ikke følger meg også en smakebit på hva som legges ut der. Like før helgen åpnet jeg også opp snapchat offisielt for første gang i en liten halvtime, og herlighet så hyggelig det var å få hilse på litt flere av dere! Det tikket altså inn hilsner fra både sør, nord, vest og øst, og så mange gode ord at jeg satt helt varm i hjertet etterpå. Skal sørge for å åpne snap hver gang jeg har en dårlig dag heretter, for hjelpe meg for en oppmuntrings-halvtime <3 Helt nydelige er dere faktisk.  Følger du meg ikke allerede? Endre på det i dag! @Martheborge
Jeg kommer til å åpne snapchat for en periode igjen til helgen <3 

Fra blåmandag til gladmandagGod kveld alle sammen! Vet dere hva? Jeg har smilt sånn denne mandagen at jeg kjenner det river i kinnene etter litt for hyppige muskulatur-spenninger! Ikke vet jeg hva som plutselig skjedde, for morgenen startet egentlig veldig så som så.. Humøret mitt var bare ikke der det pleier å være frem til klokken slo 16.00 i ettermiddag.. -Men så vet dere.. kom en stykk bestis og banket på ytterdøren min. Siden har jeg ledd meg gul og blå.Vi har knipset enda flere bloggbilder i finværet i ettermiddag, vært på posten og hentet enda flere pakker, og ja.. rett og slett pimpet soverommet mitt! Herregud så fint det ble! Jeg skal vise dere alle mine siste innkjøp i en egen post snarest, og fortelle hvor alle detaljene er fra.-Mens jeg styrte på med bildeknipsing av soveromsdetaljer, sto bestis og seriøst ryddet hele leiligheten min frivillig, tok oppvasken fra hånd da maskinen var full, og planla resten av mandagskvelden vår.. "Jeg går hjem en time nå, så du får blogget i fred, så kommer jeg tilbake til ungkarskvinnen med hjemmelaget middag til deg"... Jeg vet ikke hva jeg skal si engang. Er det normalt å ha sånne venninner? Jeg elsker den jenta. Nå sitter vi her med tente stearinlys og venter på ukens høydepunkt! -Jeg med en varm pastatallerken foran meg, og bestis med sjokolademousse, jordbær og popcorn. Hun tok like godt med dessert og hun.. Åh, jeg får ikke sagt det nok <3 Alle skulle hatt en Cathrine i livet sitt.- Shorts fra Gina Tricot, Belte fra New Yorker, Genser fra Bikbok, Pumps fra missguided -Håper kvelden deres blir like fin som vår! 
Antrekket er fra gårsdagen <3 (Jeg var innendørs hele dagen)

Søndagshygge med frokostbesøkGoood mandagsmorgen alle sammen! I dag var det HARDT å stå opp altså. Jeg har hatt nok en fantastisk helg, bare proppfull av moro, men de fridagene har en tendens til å gå litt for fort til tider. Jeg har hatt langhelg, brukt en hel dag på jålerier og kos, danset rumpen av meg på byen med herlige medstudenter, hatt søndagshygge med bestis, og vært på min aller første visning på en leilighet som jeg forelsket meg fullstendig i.. Ja jeg så til og med for meg mitt fremtidige hundehus i hagen! Haha, men kan man virkelig gå for det første og beste man kommer over? Jeg føler jeg har begått den feilen litt for mange ganger før, både under mine tidligere hestekjøp ooog valg av menn. Heh! Det har liksom ikke fungert helt optimalt, så nå avventer jeg litt, og tenker meg nøye om før jeg slår til med noe som helst. Jeg har tross alt ikke dårlig tid.
Formen min var rimelig bra i går, til tross for at jeg var ute til langt på natt lørdag, så til frokostbesøket mitt serverte jeg noen hjemmebakte rundstykker med avokado og ost, litt ferske jordbær og... det beste av alt: Sjokomelk. Lurer meg på hvor mange sjokomelk-kartonger jeg har tømt det siste halvåret.. Det begynner vel å bli noen!- Søndagshygge med frokostrundstykker -Vi fikk knipset litt bloggbilder også i finværet i går, så nå er jeg klar for en ny, bedre uke med hyppigere kvalitetsposter! Det håper jeg dere også er klare for. -Så kjenner jeg på en liten ekstra motivasjonsboost denne mandagsmorgenen, for om fire små dager starter påskeferien min og da tar jeg turen til Stavanger by for å skåle for en av storfavorittene mine! Bestefar fyller 70 år, og det skal feires på skikkelig vis med god mat og familiehygge! Som vanlig føles det som hundre år siden sist jeg klemte på dem, så det skal smake så innmari godt nå!   
Jeg har en ny dag i praksis foran meg jeg, så nå hopper jeg avgårde for en dag med læring der, og så sees vi igjen her litt senere i dag! Måtte dere alle ha brukt søndagen godt, så det er en myk og god start som møter dere denne nye mandagsmorgenen <3  

Jålefredag og visningslørdag!

Sponset behandling


God lørdagsmorgen fra meg! Jeg har allerede vært på posten og hentet litt pakker i dag, og snart bærer det til byen for spising av crepes med Kristinemor. Nutella-crepes.. Mmm! Jeg har ikke sett henne siden skogsturen vår den søndagsformiddagen, så nå gleder jeg meg skikkelig til å få klemt på henne igjen! Ellers så skal vi på visning denne lørdagen! Wuhuu, min aller første visning dere. Er så spent! Jeg har egentlig ikke tittet på en eneste leilighet selv, men Kristine og mannen ser stadig etter aktuelle bosteder for meg, og i går dukket det opp en som skilte seg litt ekstra ut da! Planen er fremdeles ikke å kjøpe før til sommeren, men kjekt å komme seg på litt visninger likevel og se hvordan det hele fungerer! Christoffer får lære meg litt rundt hva jeg skal se etter og hva jeg skal spørre om, mens bestis får være med og vurdere det estetiske. Hehe, det er det vi to er gode på da..
I går ble rene jålefredagen for min del, og som jeg nyter dager som dette! Det er ingenting som føles bedre enn å bli dullet litt med en gang i blant. Vippene mine trengte påfyll, og Cathrine på klinikk Nova stilte opp som alltid. Jeg er jo i praksis om dagen og kan verken ha gelénegler, masse sminke eller en bråde med vippe-extentions så denne gang måtte jeg rett og slett be henne gjøre en halvferdig jobb og kun fylle på halvparten av vippene mine. Selv om jeg har vært avhengig av dette helt siden i fjor høst så har jeg enda helt vanvittig mange vipper igjen naturlig, så når bestis fyller på hver eneste en, kan jeg fort se festklar ut selv når jeg ikke har sminke på øynene! Til vanlig ville jeg jublet over den slags, men akkurat i praksis vil jeg gjerne bare ha litt fylde og lengde <3Slik ble resultatet av det! Stakkars bestis kviet seg noe helt innmari for å ikke fullføre settet og gi meg den fylden jeg vanligvis har, men jeg syntes det ble dritfint! Akkurat passe lengde, og akkurat passe mengde til jobb <3 Føler meg liksom så dum når jeg går rundt kjempesyke mennesker som en annen jåle.Heldige meg som har denne dama i hverdagen min. Stiller opp natt som dag for både venner, familie og kundene sine hun. I dag har hun jammen kjørt meg til posten for å hente pakker, og i morgen kommer hun også på besøk for å knipse på bilder i flere timer så neste ukes blogginnlegg kan bli litt flere og bedre enn de har vært akkurat denne <3 Det merkes at min faste fotograf "Hanne" har vært bortreist denne uken, men til hun er tilbake har Cath meldt seg som fotovikar hun. Krysser fingre og tær for strålende sol i morgen så vi kan få knipset en hau av gode bilder da!


Unner alle å ha ei venninne eller to som du bare vet du kan regne med til enhver tid. Cathrine kan du booke time hos til både vippe-extentions, brynstyling, gelénegler, ansiktsbehandlinger eller voksing HER. Eller du kan ringe Nova direkte og bestille på telefon-nummeret: 400 99 100.Tusen takk for at du gang på gang gjør meg så fin og fjong <3 Helt RÅ er du.
Nå er jeg klar for bytur, visning ooog en liten fest med mine medstudenter!