hits

april 2014

Antrekk - 300414

Vi må ha en siste oppdatering på bloggen i kveld. Er dere ikke enige? Å knipse antrekksbilder var det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra jobb og under her får dere resultatet. Nok en ny sommerkjole har fått kommet på og nok en gang er den fra Bikbok. De har hatt så mange lekre kjoler i det siste! For ikke å snakke om blomsterkranser. Den hvite jeg har på meg her er fra Cubus, men de siste dagene har flere varianter fra Bikbok også tatt del i samlingen min. For en nydelig detalj til sommerantrekk! Spesielt over krøllet hår. <3Marthe: Hørte du hva naboen sa da vi gikk forbi?
Jonas: Nei..
Marthe: "Jeg visste ikke at vi hadde engler i nabolaget" Så søtt sagt!
Jonas: Åjo, det hørte jeg. Trodde han snakket til meg jeg..Nå skal Jonas og jeg kose oss med en ny film laget av selveste Zac Efron. Jeg synes ihvertfall å huske at Zac både har skrevet manus og spiller en av hovedrollene selv. Filmen heter ihvertfall "akward moments" om noen får lyst til å se den. <3

Ellers har jeg klart å glemme mobilladeren min hos frisøren, og gjett hva? Det er helligdag i morgen! På mandag mistet jeg bankkortet mitt for tusende gang på tre år, og da mobilen i dag gikk tom for strøm fant jeg etter en hysterisk leteaksjon i leiligheten ut at laderen var glemt igjen hos frisøren. For et år siden ville jeg under slike omstendigheter hylt av glede, men etter at jeg julen 2013 ble presentert for iphone har forholdet til mobiltelefonen blitt et helt annet. Hehe! Nå vet jeg nesten ikke hvordan jeg skal overleve.


Sko fra Steve Madden, Kjole fra Bikbok, Blomsterkrans fra Cubus, Leppestift Isadora farge 165 En ting tror jeg vi alle kan skrive under på. Jeg er byens største vimse..

Nå ble det et langt og sommerslig bildedryss på dere her.
Dere får sove godt og drømme søtt. Vi skrives mer i morgen.

Ukens første PT time - Check!Oh my god. Jeg var èn setning fra å publisere dette innlegget, så hang pcen seg opp og jeg ble nødt til å skru den av og på. Ingenting ble lagret og vips så var 90 minutter med skriving og redigering helt bortkastet. Lite gjør meg mer oppgitt. Jaja, jeg har hatt nok en lang og hektisk dag, men heldigvis blir de to neste mye roligere. Morgenen startet med ukens første PT time. Magnus sto allerede klar for å gjøre meg til gelè klokken 08.15 i morges. Den mannen vet jammen hvordan han skal slite meg ut, men han vet også hvordan han skal gjøre det på en morsom måte. Tiden går så fort og jeg lærer noe nytt hele tiden. Variasjon er gull for meg og min motivasjon <3

 Dagens økt startet med litt lett jogg før jeg fikk beskjed om å dra dette hjulet med kettlebells i, frem og tilbake fra et sted til et annet så fort som overhode mulig. Dette skulle jeg få lov til å gjøre fem ganger med tre minutters pause mellom hver gang. Jeg sier bare tortur i lårene! Det var så vondt, men samtidig så hadde jeg så lyst til å klare å dra det forbaska hjulet enda litt raskere den neste runden. Jeg vet ikke med dere, men tanken på at en tre minutters pause venter bak mållinjen fungerer som tidenes motivasjon for min del. Jeg kom meg gjennom det og da fem runder var gjennomført ble jeg vist og lært hvordan jeg skulle utføre de neste øvelsene med kettlebells.

Nå skulle tre nye øvelser utføres med seks repetisjoner hver, og i tre sett før jeg fikk èt minutt pause. Slik skulle jeg holde på i hele 20 minutter. Aldri pustet så hardt, så lenge i mitt liv. Haha. Det lille minuttet med pause forsvant så alt for fort, og så var det på an igjen!Jeg kjenner allerede at jeg begynner å stivne i både legger, lår, rygg og armer. Det betyr vel at Magnus nok en gang har gjort jobben sin! Jeg er så glad for at jeg har blitt presentert for crossfit-treningen til Magnus, for jeg ville aldri ha klart å holde en slik effektivitet i øktene mine på egenhånd. Jeg trodde jeg trente hardt jeg, men det var før forrige mandag. Nå har intensiteten nådd et litt annet nivå!

 Magnus: Du kan ikke stå og smile på bildene!! Nå trener du jo!HEH! Tror jeg må øve litt mer på grimasene før jeg deler dem med dere!
I morgen formiddag er det på an igjen! Utrolig nok så gleder jeg meg.

En kveld på Pieder RoMarthe: Blir du flau hvis jeg går med blomsterkrans på restaurant?
Jonas: ...... JA.
Marthe: Eh! Når dama di er så fin så kan hun gå med hva som helst!!
Heh! Det ble ingen blomsterkrans foråsidetsånn. -Men jeg surmuldte ikke lenge. Hvordan kunne jeg det når jeg fikk sånn mat servert på tallerkenen? Gårsdagens middag var så vellykket som den overhode kunne ha blitt. Jonas bestilte seg en diger tallerken med baconsurret indrefilèt, og jeg smakte på husets andebryst. SÅ godt. Jeg skulle bare ønske jeg ikke spiste meg mett på det alt for gode brødet vi fikk før maten. Hehe, typisk meg. Spiser til brødskålen er tom selv om jeg vet jeg har to andre måltid foran meg. Jaja, det aller meste gikk ned og da dessertmenyen kom måtte jeg bare gå for det letteste de hadde.. Gratinerte bringebær med vaniljeis. Himmel og hav, noe så digg! Jonas og jeg satt bare og nøt oss, snakket om alt og ingenting og mimret om de aller beste restaurantbesøkene vi har hatt igjennom de siste 4 årene. Jeg kunne virkelig ikke bedt om en bedre tirsdagskveld. <3

Jeg kom hjem fra dagens PT time for en liten time siden og skal nå bare hive meg videre på jobb. Magnus og jeg knipset en hau av bilder til dere så et lite treningsinnlegg kommer på bloggen sammen med enda et innlegg litt senere i dag. Ønsker dere en deilig onsdag så lenge!Håper jeg kunne friste noen sultne sjeler i dag også.
Vi skrives siden. Nyt finværet dere som kan det! <3

Ready for some romance!God kveld! Puh, for en dag det har vært. Hjelpe meg, nå skal det bli godt å slippe og lage middag selv! Jonas og jeg har bestemt oss for å spise ute i kveld. Ta igjen gårsdagens feiring. Hihi! Gleder meg til å trykke i meg både forrett, hovedrett og dessert på en eller annen fancy restaurant. Vi drar om nøyaktig en time, men først må bloggen oppdateres. Jeg skulle gjerne ha kommet med et spennende DIY prosjekt til dere, men denne dagen har gått i ett fra klokken 07.00 da vekkerklokken min ringte. Siden har jeg løpt fra Jonas sin jobb til min egen, til bildeknipsing og til møte med Geir. (Som forresten gikk veldig bra!) Jeg overlevde dette møtet også. Hehe, Geir er så god. Uansett hvor lite flink jeg har vært til å komme på tiden, ha med de riktige papirene eller fortelle ham de riktige tingene så ender møtet med en god dose skryt. Jeg elsker det! Haha. <3 Tro det eller ei, man blir så uendelig mye mer motivert til å gjøre det bra når man blir løftet opp i stedet for dratt ned. Slik er det vel innen trening og i andre jobbsituasjoner også. Nei, Geir er jammen flink i jobben sin han.Jeg lover litt mer variasjon i morgendagens innlegg. Kanskje jeg til og med kan få kjøpt med hjem litt DIY ingredienser så vi kan få ut et nytt prosjekt her på torsdag. Da er det jo helligdag og da skal jeg etter timeplanen ha noen timer til overs! Håper det står bra til med dere alle sammen. <3 Kamera blir selvsagt med på date så mer fra den skal dere få i morgen tidlig før jeg drar på ukens første PT time.Jeg kan ikke tro at jeg frivillig har satt opp en PT time klokken 08.00 på morgenen. Det betyr jo at jeg må stå opp klokken 07.00 bare for å trene crossfit! Jeg er visst allerede blitt som et nytt menneske. Haha. Gud, hjelpe meg. Dette blir en utfordring!


Belte og sko fra www.nevernaked.com, Skjørt, topp og briller fra BikbokDet finnes alltid tid til trening jenter og gutter!
Man må av og til bare stå opp litt tidligere. <3

Antrekk - 280414God morgen! Her kommer litt flere bilder av gårsdagens antrekk. Jeg gikk i en splitter ny, kort Bikbok-kjole og ville nesten renne bort da disse bildene ble knipset. Herlighet for en deilig varme! I dag hadde det vært fint om det ble surt vær for jeg skal tilbringe hele dagen inne på Vero Moda. Hehe, hva da egoist? Jeg har fått æren av å åpne butikken og kommer til å dra rett i møte med regnskapsføreren så fort jeg er ferdig på jobb. Det blir med andre ord ingen tid til festligheter utendørs denne tirsdagen, men jeg krysser fingrene for at kvelden kan bringe med seg noe hyggelig for Jonas og meg. <3 Kanskje er dette dagen for å dra ut og spise? Feire kjærleiken?

Vi får se hva vi orker når kvelden nærmer seg. Nå vil jeg først og fremst ønske mine trofaste lesere en riktig fin dag. Tusen takk for alle de herlige tilbakemeldingene dere la igjen under alle tre innlegg som ble publisert i går. Jeg blir så glad for alle gode ord. <3Det var veldig mange som lurte på hvor kjolen var fra i går.
Den er altså kjøpt på Bikbok for 399 kroner! Synes den er så fin.

Vinneren av en uke for to i bungalow på Lapoint surfcamp Bali til en verdi av 10 000 kroner, er forresten blitt kåret for en god stund siden. Den heldige ble Maja Fjeld Eriksen og hun er blitt kontaktet på mail. For en heldiggris. Wish it was me. <3

En dag som hårmodell

For en dag! Herlighet så gøy jeg har hatt det. Jeg føler nesten at jeg har flyttet inn hos Komponisten frisør etter denne mandagen. Jeg ankom salongen klokken 09.00 og dro igjen rett før 14.00 med et fresht spill av Lorealfarge og nytt, seksti centimeter langt Hairtalk tape-extensions. NÅ er jeg fornøyd! Dere aner ikke hvor glad jeg er for at dette lange håret ikke skal av hodet mitt før om seks uker til, og da kun for å heise og stusse det litt. Jeg er så lei av å ta inn og ut det slitte clip on extensionet mitt. Jeg brukte det omtrent hver eneste dag så da kunne jeg like godt sette i hår som konstant sitter fast. Tid spart på morgenkvisten! Jeg har prøvd Hairtalk sitt extensions tidligere og vet at det er ordentlig kvalitet på det, så nå gleder jeg meg max til å ha langt, sunt og fyldig hår i hele sommer!

Over til det kvelden skulle dreie seg om! Visningen på Ernst hotell gikk kjempefint. Jeg var sammen med to andre modeller, først ut på scenen, satte meg i frisørstolen og ble stylet av flinke Marianne foran en et publikum bestående av byens frisører. Jammen fikk jeg en snill dame til å knipse noen bilder av meg underveis også. Scenelyset var ganske sterkt og traff meg mitt i ansiktet så på noen av bildene ligner jeg ikke helt meg selv, men jeg deler dem med dere likevel. Ah, jeg var så fornøyd med både hår, sminke og klær. Jeg fikk låne både shorts og topp av butikken Milla interiør og forelsket meg så i antrekket at jeg strevde med å gi det fra meg igjen. 

Etter å ha blitt stylet og vist frem på scenen, ble det litt bildeknipsing før vi alle sammen fikk utdelt gode hårprodukter for testing. <3Nå har jeg en halvsint kjæreste ved min side som veldig gjerne vil at jeg skal legge fra meg arbeidet for kvelden. Vi har fremdeles 4 år og 6 måneders jubileum, og det må i det minste feires med en romantisk film. For tre år siden ville jeg ha tatt helt på vei om vi ikke fikk feiret med vin og tre retters middag. Nå nøyer jeg meg med taco og film. Det finnes da nok av andre kvelder vi kan spise ute på!Har dere lyst til å sette på Hairtalk extentions eller bare freshe opp i fargen?
Dere kan booke time hos Komponisten frisør HER. Nå hva synes dere om frisyrene?

        Min behandling er sponset

Ready for showtime!Goood dag! Wææ nå er det frøken stresset som prøver å få oppdatert dere her. Jeg har sittet i frisørstolen i fem timer i dag, blitt stylet med 60 centimeter langt hairtalk extensions, og sminket klar til showtime! Jeg er bare hjemom i førti minutter for å hive i meg noe mat før selve visningen starter. Jeg kommer ikke til å ha med meg noen fotograf blant publikum i kveld, men kanskje er jeg så vågal at jeg spør en ukjent om å ta litt bilder av meg underveis. Hihi, krysser fingrene for at jeg finner på noe lurt! Det gjør jeg jo alltid.Ettersom jeg var så utrolig flott stylet måtte jeg jo få Jonas til å knipse noen antrekksbilder av meg. Jeg rekker ikke å redigere alt sammen nå, men dere får i hvert fall en smakebit på hva dere har i vente for kvelden. Jeg vil være hjemme til ni så da håper jeg at jeg får tid til å blogge litt mer! Dere må ha en nydelig mandag videre så lenge. Det er i hvert fall ingenting å si på varmen her i sør!

Ønsk meg lykke til! Jeg tar igjen alt av kommentarsvaring i kveld <3

4 år og 6 måneder!God morgen! Tenkte bare og starte med å fortelle dere at Jonas og jeg har vært sammen i fire og et halvt år denne mandagen. Det er ikke verst! Jeg må si meg stolt over Jonas som har holdt ut med meg så lenge. Den gutten eier jammen tålmodighet. Fire og et halvt år er kanskje ikke like utrolig som bestemor og bestefars førtisyv år, men hvem vet.. Kanskje klarer vi også å holde sammen så lenge! <3

Takk for at du har vært min aller beste venn i fire og et halvt år. Takk for at du er den snilleste, mest omsorgsfulle og trofaste mannen jeg kjenner, og takk for at du vil holder ut med meg selv på mine verste dager. Jeg elsker deg, kjære gode samboeren min <3Haha! Nå kommer han til å drepe meg. <3

Relax, it's sunday!Da var det dessverre på tide å starte på hjemreisen. Har.Ikke.Lyst! Bare se som vi har kost oss med alt for mange gode kaker, soling og avslapning. Det trengtes! Bella har bare ligget som et slakt i hele dag. 33 grader ble litt i det varmeste laget selv for en italiensk mynde.

7 april fylte både bestefar og bloggen år! Bloggen 3, og bestefar 67. Jeg har ikke vært i Stavanger siden så vi fikk først feiret ham nå i dag. Bestemor hadde bakt både osteiskake og gulrotkake og jammen hadde vi fått med oss litt kakerester fra konfirmasjonsfeiringen i går også. Det ble nok usunnheter foråsidetsånn! Hihi, er det ikke sånn det skal være? Ingen feiring uten gode kaker sier nå jeg. <3For en nydelig helg det har vært. Det ble rene festhelgen med to bursdagsfeiringer og en konfirmasjon. Jeg kjenner jeg gruer meg litt til neste PT time etter å ha trykket i meg all denne gode maten. Jeg har på følelsen at Magnus ikke kommer til å være like "snill" denne uken. Heldigvis har jeg enda et par dager å lade opp til neste trening på. Jeg får manne meg opp med litt hjemmestyrke i mellomtiden.Er ikke bestemoren min fin så vet ikke jeg! <3
Det blir heldigvis ikke lenge til neste familiebesøk.

Antrekk - 270414Wææ! Gradstokken viser 33 grader på verandaen til bestemor og bestefar nå. 33 grader dere! Jonas og jeg skal rett ut og legge oss for å steke i solen så fort dere er oppdatert. Dette må så langt være den varmeste dagen vi har fått i år, og jeg er så glad for at jeg får tilbringe den med disse fine menneskene her i Stavanger. Jonas og jeg hiver oss i bilen for å kjøre hjem til igjen i syv tiden i kveld, men vi har enda fire timer å nyte oss på. Måtte de gå fryktelig sakte. Helgen har gått alt for fort. Jeg skulle gjort alt for å være lengre, men jeg må hjem til den hektiske hverdagen i Kristiansand. Denne uken kommer til å bli så stressende at kun et spabesøk vil kunne redde meg når helgen kommer igjen. Kanskje drar jeg på spa også. Hvem vet? Jonas takker helt sikkert heller ikke nei til litt selvpleie. <3


Shorts og topp fra Bikbok, Sandaler fra BershkaMåtte dere ha en god og avslappende søndag <3

Gratulerer med konfirmasjonsdagen

Her kommer endelig gårsdagen i et langt, fint bildedryss! Timene bare fløy forbi og vi koste oss til så sent at jeg aldri rakk å få oppdatert dere noe mer. Jaja, bedre sent enn aldri! Det var vel mange av dere som var opptatte med konfirmasjonsfeiring selv! Her får dere en smakebit på gårsdagens middagsmeny, kakebord, konfirmasjonskjole, og det hele. Christina, konfirmanten selv var som alltid helt nydelig. Fy søren, en mer elegant 14 år gammel jente skal man lete lenge etter. Skulle ønske jeg så slik ut da jeg var konfirmant!
Til forrett fikk vi røkt lakserullade fylt med ferskostkrem. Til hovedrett hadde i kyllingbryst med stekt sopp, kremet kyllingbuljong og potetpurè, og til dessert... Sjokoladefondant med sitron coulis, fruktsalat og vaniljeis. Himmel og hav så godt alt sammen var!Mellom rettene ble det holdt to flotte taler fra farfar og pappa Carl August, og det ble sunget selvlagde sanger. Jeg hadde faktisk skrevet en sang til konfirmanten selv! Deretter dro vi tilbake til farmor og farfar for kakespising og gaveåpning. Av Jonas og meg fikk Christina en koralfarget maxikjole, en blonde-pysjshorts, kosesokker, flaxlodd og 500 kroner. Heldigvis falt alt i smak!

Bella har også kost seg glugg ihjel i helgen. Farmor og farfar har nemlig hatt besøk av en annen 12 år gammel hund, og ettersom denne omtrent ikke kan gå lenge, trivdes Bella svært godt sammen med den. Bildet under her beskriver godt Bellas trivsel de siste dagene.Nå er det bestefars bursdag som skal feires! Solen skinner og vi skal få 20 grader.
Alt tyder på at denne søndagen blir perfekt. Vi skrives mer senere i dag <3

Antrekk - 260414God morgen kjære lesere. Nå blogger jeg fra Stavanger! Jonas og jeg kjørte omtrent rett fra jobb i går ettermiddag og kom frem til bursdagsfeiring i Stavanger rundt ni. Farfar fylte 75 år i går, og dette måtte selvsagt feires med smørbrød og kake! I dag er det feiring av konfirmasjon som står på planen. Min nydelige kusine skal feires med tre retters middag på Atlantic hotell etterfulgt av kakespising, sang og gaveåpning hjemme hos farmor og farfar. Jeg har lovet å stå som fotograf så bilder fra dagen skal dere få litt senere!Nå må jeg bare se og få skiftet til bunaden. Solen skinner og gradstokken sier 19 varmegrader, så jeg kastet på meg miniskjørt til morgenen i dag. Kunne ikke dy meg! Forsetter denne varmen så må vi muligens finne frem bikinien i morgen! Noe så skjønt.


Sko og belte fra www.nevernaked.com, Skjørt og topp fra Bikbok, Skjorte fra Vero Moda

Ønsker dere en deilig lørdag! Så skrives vi senere <3

Tilbakeblikk: Chiang Mai 2013Nå begynner det å nærme seg et helt år siden jeg så papsen og lillebror! Det er en alt for lang stund. <3 Jeg har ikke sett dem siden jeg var på besøk i Chiang Mai i starten av juni 2013, og etter en fredagsmorgen med mimring kjenner jeg at jeg vil sette meg på første fly tilbake. Jeg savner alt med disse to ukene. Lillebror som himlet med øynene og sa "æsj" hver gang jeg spurte om å få en klem, pappa i sitt rette element, varmen.. Alle de spennende utfluktene papsen tok oss med på, huset.. Det nydelige huset! Jeg savner å spise sticky rise med kylling og søtsur saus til frokost, og jeg savner den eksotiske frukten som jeg trykket i meg fra morgen til kveld.

Fjorårets Thailandferie var perferkt. Jeg skulle ønske jeg kunne besøke dem oftere, men reisen koster og det er ikke bare bare å finne tiden til å dra heller. Til sommeren drar Jonas og jeg mest sannsynlig til sør, men jeg har et håp om å få besøkt nord også i løpet av høst eller vinter 2014. Det ville vært så fint å vise Jonas alt pappa har vist meg. Jonas ville ha elsket Chiang Mai. Her handler alt om kultur, god mat, shopping, parker og nydelig natur bestående av jungel og fjell. Det finnes ingen streder, men hva gjør det når man har alt dette andre + basseng på størrelse med et hav like utenfor huset? Hihi, gjett om jeg koste meg her hver morgen. All by myself <3

The master bedroom.. Skulle gjerne våknet opp til dette synet litt oftere. Å ta frokosten på balkongen slo heller aldri feil.Vet dere hva? Jeg savner til og med lillebror spise innsekter og frosk med hele ansiktet..Marthe: Hvem i huleste spiser hele, grillede frosk pappa?Åja... Lillebror.Miss you little man <3

Act like a lady, lift like a bossEr jeg ikke flink? Haha! Føler allerede jeg begynner å få teken på crossfit. Jeg gjennomførte min andre PT time med Magnus i går formiddag og fikk nok engang kjørt meg! Jeg fikk prøve meg i en helt genial øvelse kalt "Man Maker". Her snakker vi effektiv trening. Dere må gjerne ta en titt på Magnus sitt siste blogginnlegg for å se hvordan denne øvelsen fungerer. Han knipset noen steg for steg bilder av meg under gårsdagens trening og laget en bildecollage ut av det hele. Genialt for dere som går på treningssenter og har muligheten til å trene med kettlebells selv! På ti minutter fikk jeg i oppgave å gjøre flest mulig repitisjoner av denne "man maker" øvelsen. *Beastmode on!* Annen hvert minutt fikk jeg pause, men deler av pauseminuttet skulle jeg også bruke på å ta 3 burpees. (Legge meg på magen, sprette opp igjen på føttene og hoppe med armene i været). Høres fantastisk lett ut, men etter et minutt med "Man maker" føltes ingenting lett! Dere kan jo prøve det ut selv neste gang dere drar på trening! Se bildebeskrivelsen til Magnus HER.

 

Målet er jo at dere også skal få noe ut av disse treningsinnleggene mine! Enten det er tips til nye øvelser eller bare motivasjon til å få rumpen i gir selv! Denne fredags morgenen våknet jeg nok en gang opp god og støl, men det føles faktisk skjønt. Da vet jeg at strevet lønner seg. Nå skal jeg ikke treffe Magnus på fem dager, men jeg har fått i hjemmelekse å gjennomføre minst èn treningsøkt på egenhånd innen neste PT time, og det skal jeg da klare! Hadde det ikke vært for at jeg reiser bort for tredje helg på rad så ville jeg også ha deltatt på Magnus sin gratis-fellestrening denne uken. Hver søndag arrangerer Magnus og hans medarbeider gratis fellestrening for alle som måtte ønske å dukke opp for en god treningsøkt med to flinke personlige trenere. De har allerede holdt på i noen uker og hver eneste søndag dukker det sørlendinger opp i alle aldre. Er det noen som får lyst til å hive seg på førstkommende søndag så er det bare å møte opp i Narviga (ved bunnen av varoddbrua) klokken 12.00 og skru på modus "beist"! Jeg kommer forhåpentligvis til å delta neste søndag så da krysser jeg fingrene for at jeg får med meg noen blogglesere! Det ville vært så moro å trene sammen med dere. <3Magnus etter gårsdagens økt..
-
 Det gjør vondt nå, men en dag vil dette bare være oppvarmingen din..Er det noen av dere blogglesere som kunne tenke dere å trene sammen med meg en søndag?
Hvilken form dere er i spiller ingen rolle, og dere kan være så mange dere vil! It's for free <3

Ukens smoothie: Mango og gulrotDa var det på høy tid med en ny oppdatering under kategori "ukens smoothie". Denne er jo en storfavoritt hos mange av dere! Det er ihvertfall slik jeg har forstått det på kommentarfeltene. Det må være flere år siden sist jeg spiste granateple. Det var faktisk Cathrine som nå i helgen minnet meg på hvor sunt og godt dette er! Hun bruker gjerne frøene til å strø over en god vaniljeyoughurt og ha dette i stede for godis på en lørdagskveld. Jeg vet ikke om jeg ville ha erstattet mitt lørdagsgodt med et granateple, men det smakte ihvetfall nydelig til dagens mango og gulrot smoothie. Mm! Oppskriften får dere under her. Håper flere vil prøve den ut! <3Du trenger:
1.
Et granateple 2. En boks ananas i skiver 3. En stor gulrot 4. 250g frossen mango 5. Saften av en halv lime 6. 1dl appelsinjuice
Slik gjør du:
1.  Skrell gulroten, kutt den i mindre biter, press ut saften av en halv lime og mos alle ingrediensene bortsett fra granateple, i en blender. Bruk også saften som ligger i ananasboksen, ikke bare ananasskivene. Da får smoothien enda mer smak!
2. Når smoothien har fått ønsket konsistens heller du den over i et glass og topper med frøene fra granateple. Det er bare å dele eple i to og skrape ut frøene, for dere som aldri har gjort det før. Smaker kjempegodt og passer perfekt til denne smakskombinasjonen.

Håper der smaker! Vi skrives igjen etter jobb i kveld.
Nå får dere ha en nydelig torsdag så lenge!

InstalatelyGod morgen kjære blogglesere <3 Nå kom jeg akkurat inn døren fra ukens andre PT time med Magnus. Hadde det ikke gått to dager siden forrige økt så er jeg redd jeg ikke kunne ha beveget meg under denne. Jeg har vært så vanvittig stiv at bare det å bøye seg for å ta en pose på jobb har vært en stor utfordring. Heh! Jeg fikk selvfølgelig knipset noen bilder i dag også så vi får se om ikke jeg får delt noen av dem med dere senere i kveld. -Men først kommer en liten oppsummering av mine siste instaupdates! Jeg har per dags dato 12 348 følgere og vil bare si tusen takk for alle de fantastiske ordene dere legger igjen under hvert bilde. Jeg får ikke alltid svart på alle instagram-kommentarer, men ethvert ord blir lest og jeg setter uendelig stor pris på dere. Det skal dere ihvertfall vite. <31. Cathrine og jeg på Artesia Spa, klare for 55 minutters klassisk massasje. 2. Girlsnight i hovedstaden! Jeg tror vi er verdensmestre i å kose oss. 3. Venter på to glass vin og et deilig fruktfat. Bare et lykkelig øyeblikk i morgenkåpen på spa.. 4. Selfie på busstoppet. SÅ spent på hva helgen måtte bringe. 5. Smaker Joe & The juice sin powershake med jordbær og banan for første gang. Jeg sier bare SMAK DEN!! 6. Nok en gang storfornøyd med resultatet av dagens frisørbesøk. Nytt hår ble også bestilt! På mandag setter jeg på Hairtalk tape extentions for godt igjen. *GLEDE* 7. Sniktitt på dagens antrekk. 8. Moteblad + vannmelon + nypresset juice = Drømmelunch <3 9. Klar for å feire pappa Lars i 20 varmegrader! Maxiskjørtet har nok en gang fått kommet på. 10. Kjekken sjøl! For mer inspirasjon, eller bare eyecandy følg Magnus på instagram: @frantzenkraft 11. På med ny, rosa sommerkjole! 12. Enda et av helgens beste øyeblikk fanget på kamera. Akkurat sjekket inn på hotellets største rom! 13. Getting ready for work. Vero Moda kaller!Follow me on instagram: Marthekborge
Nå drar jeg snart på jobb, men jeg har forhåndsskrevet noe til senere!

Wich one is your favorite?Åh, sol og 20 varmegrader står skrevet over alle disse antrekksbildene.. Det gjør meg så glad! Og håpefull om en varm og solfylt mai måned. Jeg kan ikke tro at det snart er mai! Hallo? Vi har bare en uke igjen av siste "vinter"måned. Nå kommer sommeren før vi vet ordet av det! Er det bare jeg som blir superdupergiret av å tenke slik? Jeg kom meg visst igjennom denne vinteren også! Haha. <3
Hva har dere på planen for onsdagskvelden? Jeg skal hente Jonas på jobb om en times tid, og da blir det romantisk filmkveld tenker jeg! Det føles alt for lenge siden sist vi satte oss ned, snurret film og spiste iskrem sammen. Det er vel ærlig talt bare fire dager siden sist, men det føles som et halvt liv for meg det vet dere.. Kan ikke få nok filmkvelder, og spesielt ikke med min aller kjæreste. <3
 


Har du et favorittantrekk blant mine siste så fortell meg gjerne hvilket det er!
Lurer dere på hvor noen av klærene er fra så er det bare å spørre.. <3 

Hårmodell next!Gjett hvem som skal prøve seg som hårmodell neste mandag? Hihi! Marianne trengte en modell til et hårshow som skal foregå i byen neste mandag og til det måtte jeg jo bare si ja! Spennende å bli med på noe nytt en gang i blant. For å gjøre hårfargen min fresh og klar for å vises frem til alt for mange mennesker (kjenner jeg er smånervøs allerede), var jeg som allerede nevnt på Komponisten frisør i går for både striping og farging av ettervekst. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd, men jeg skal likevel tilbake i frisørstolen om fem små dager for å gjøre en siste finpuss, bli sminket, kanskje til og med sette på litt mer hår, og style det pent. Ah, dette blir spennende!Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg kom hjem fra jobb for halvannen time siden og kastet meg på middagen med det samme. Jeg spiste to boller til frokost og var skrubbsulten bare et par timer etterpå igjen. *SHOCKER* Hehe, at jeg aldri lærer.. Nå tenkte jeg å for en gangs skyld ta meg en middagslur før jeg plasserer pcen godt på fanget igjen, oppdaterer dere en siste gang og planlegger morgendagen fra start til slutt. Jeg har diverse møter, jobbvakter og ting som må ordnes før helgen, for vet dere hvor jeg da drar? Hehe, tredje helg på rad jeg reiser utenbys nå. På fredag tar jeg med meg Jonas til Stavanger for å feire min kjære kusines konfirmasjon. Ah, det gleder jeg meg masse til! Det blir nesten som en reprise av min egen konfirmasjon. Bunaden skal på, og vi skal spise tre retters på et nydelig hotell i Stavanger før vi tar kakene hjemme hos farmor og farfar. Begge bestefedrene mine har også fylt år i april måned så disse skal også feires på skikkelig vis. En ting er ihvertfall helt sikkert.. Det kommer til å bli nok en fantastisk helg!

Kanskje det er flere som skal i konfirmasjon i helgen? Eller som skal feire seg selv?
Har du lyst til å freshe opp håret hos Komponisten så kan du bestille time HER

      Min behandling er sponset

Revet ut fra påskeferiemodusGood morgen kjære, gode, tålmodige sjeler. <3 Jeg var så bekymret da jeg logget meg inn på blogg.no nærmere halv tolv i natt for å lese alt av dagens kommentarer. Tilbakemeldinger som "Du blogger dårlig!", er de eneste jeg lar gå inn over meg, og da blir jeg så lei meg. Det er jo det siste jeg ønsker! -Men jeg glemte helt hvilken fantastisk gjeng dere er. Selv etter en hel dag uten en eneste oppdatering, finner jeg bare gode og oppmuntrende ord i kommentarfeltene. Åh, så glad jeg blir!

 
 

Jeg satte meg (stiv som en stokk etter mandagens treningsøkt) i frisørstolen til Marianne klokken 09.00 i går. Ante fred og ingen fare og planla tidenes blogginnlegg. Så ringer regnskapsføreren og forteller at jeg har et møte med han, rett før Jonas ringer og forteller at jeg begynner på jobb klokken 13.00. Hvorfor får jeg ikke med meg disse viktige tingene? Jeg.Er.Så.Fjern! Heldigvis klarte Marianne å gjøre håret mitt ferdig til halv et og da var det bare å råkjøre til jobb og utsette møte med Geir.

På jobb ble jeg til halv ti om kvelden og så var det bare å kjøre til Jonas sin jobb for å hente ham. Det ble med andre ord ikke et minutt til overs til bloggen! Sånn går det når jeg ikke klarer å komme meg ut fra påskeferie-boblen min. Hehe!Bildene tilsier at Jonas og jeg hadde tidenes kjærestekveld etter jobb i går. Slik ble det ikke akkurat. Så fort bloggbildene var knipset, kastet jeg meg på hodeputen og snorket innen minutter. Nå har jeg fått skjønnhetssøvnen min og er klar (og forberedt) på en ny dag hos Vero Moda! Ville i grunn bare innom for å si tusen takk for alle gode ord. <3 Dere er fantastiske.

Første møte med crossfitOh my god... Jeg føler meg som en klump gelè. Haha! Jeg møtte Magnus i Narviga klokken 12.00 i dag og fikk prøvd meg på crossfit for første gang i mitt liv. Magnus sa han skulle være snill med meg de første gangene, men hvis dette var å være snill så vet ikke jeg. Huff, jeg skulle nesten ønske jeg var 95 år så den dårlige formen min var unnskyldt, men nå skal det ihvertfall bli vanvittig spennende å se utviklingen frem mot sommeren! Magnus er kjempeflink på området sitt og kommer til å lære meg så mye. Forhåpentligvis vil jeg også etter hvert kunne dele noen av tipsene videre med dere! Treningen vår vil stort sett foregå utendørs og mange av øvelsene vi gjør behøver man ikke engang apparater til. I dag fikk jeg blant annet en liten opplæring i hvordan trene med "kettlebells", men det var minst like hardt å ta armhevninger på en liten steinmur som tilfeldig sto der vi bestemte oss for å kjøre treningsøkten.

 Når man kombinerer øvelsene, flytter treningen utendørs og gjør den så variert som dette, så blir det med en gang uendelig mye morsommere. Okei, jeg vil ikke bruke beskrivelsen "morsomt" når jeg henger over muren, puster og peser og tror jeg skal dø, men for en følelse du sitter igjen med etterpå! Den ene timen Magnus trente meg i dag bare fløy forbi. Det var så moro å prøve ut noe helt nytt! Jeg blir fryktelig fort demotivert av å følge det samme, gamle treningsprogrammet med de samme gamle øvelsene. Det fungerer kanskje i en måned, men så blir øktene så kjedelige at alt ender med slurv. Slurv tror jeg ikke det vil bli mye av med Magnus som trener.  Marthe: Står jeg helt perfekt nå eller Magnus?
Magnus: Eee....
Marthe: Ikke det nei. 

Bare det å lære seg å stå i riktig posisjon når øvelsene utføres er jo en kunst i seg selv. "Opp og ut med rumpa, frem med brystet.. Svai i ryggen". Jeg er til tider på bærtur, men øvelse gjør mester sier jeg bare! Når sommeren kommer så er jeg vel proff i alt sammen.Magnus blogger også. Ta gjerne en titt på treningsbloggen hans HER.
Kanskje dukker det opp noen bilder fra dagens treningsøkt der også etterhvert.

Antrekk - 210414

God kveld fra Andøya! Jonas og jeg sitter i familieselskap vi nå. Min kjære svigerfar har blitt et år eldre i påska! Gjett om det smakte med kalkun og sjokolademoussè etter min første treningsøkt med Magnus. Jeg er helt gåen! Jeg ville bare kaste meg på sengen og sove i tre timer da jeg kom hjem, men det ble jo ikke så aktuelt. Hehe, jeg har på følelsen at min kropp kommer til å være superstiv i morgen. Hoho. <3 Vi knipset litt bilder fra økten tidligere i dag så disse kommer litt senere i kveld..Nå tenkte jeg først å dele dagens antrekk med dere. Det har vært 19 varmegrader i skyggen her i dag, og i solen er det som en varm sommerdag. Helt fantastisk! Får vi dette været i morgen også så tar Jonas og jeg frokosten ute i hagemøblene for første gang i 2014. Kanskje jeg til og med finner frem bikinien! Tenk det.. I april! Åh, det er jammen ikke galt å bo på sørlandet om vår og sommeren. Det var godt og varmt i Oslo også i helgen, spesielt i går, men det er ingen by som slår Sørlandet på vår og sommerstid.


Skjørt fra Zara, Topp og belte fra Gina Tricot, Sko fra BershkaEr dere ikke enige, sørlendinger? Kristiansand er best på vår og sommer!
Håper dere har fått en fin andre påskedag. Vi skrives snart igjen. <3

Den perfekte avslutningÅh, den nye pcen min fikk ikke inn internettet på nettbussen jeg tok i går ettermiddag og dermed fikk jeg ikke gjort noe fornuftig de fem timene hjemreisen tok. Så irriterende! -Men jeg får bare ta det igjen i dag.. Først og fremst god morgen alle sammen! Nå har sikkert mange av dere allerede reist hjem fra påskeferiene deres. Skulle ønske jeg hadde en natt til i god hotellseng, og en siste morgen med frokosten til Park In by Radisson. Utvalget der var litt annerledes enn det vi har hjemme i kjøleskapet. Dagens første måltid har de siste dagene bestått av røstipoteter, minipølser, eggerøre, frukt, grønt, ferskt brød og varm sjokolade. I dag står det to tørre knekkebrød på frokostmenyen. Heh! Litt av en nedgradering. Jeg skulle tatt med meg Jonas og levd det gode hotell-liv året rundt jeg.Så fort Cathrine og jeg hadde sjekket ut fra Park in by Radisson i går formiddag, tok vi den tre minutter lange spaserturen til Joe & The Juice for å bestille med oss nypresset juice og en liten sandwich til Frognerparken. Vi hadde aldri vært i denne parken før noen av oss og fikk mildt sagt sjokk da vi kom frem og så hvor vanvittig mange mennesker som var her. For en gigantisk park! Den ville ingen ende ta, og solen stekte så at vi begge nesten ville krepere. Haha! Aldri angret så mye på at jeg ikke hadde en bikinioverdel liggende i veska. 

På gresset i solen føltes det virkelig som 30 varmegrader. HELLO SUMMER! Cathrine og jeg lå som to slakt på gresset, nøt ethvert minutt av solstrålene, leste blad, spiste lunch, flere makroner og litt cookies. Hihi. Utsikten av kunst og vannfontener gjorde heller ikke parkbesøket feil. For en perfekt avslutning på en alt for bra helg. Håper ikke det blir veldig lenge til neste girlsweekend nå. <3 

Her får dere et aller siste bildedryss fra helgen! Håper dere har hatt en aldeles nydelig påskeferie selv. Nå skal jeg hive i meg disse tørre knekkebrødene og komme med på første time med crossfit! Jeg har på følelsen at det vil bli H-A-R-D-T etter en helg som denne.

Tusen takk for meg Oslo, og tusen takk for et fantastisk hotellopphold Park in by Radisson!
Jeg kunne ikke ha bedt om en bedre helg. Den har vært over all forventning. <3

Let's just have fun!Nå er det to halvsøvnige sjeler som sitter i sengen, sprikkmette etter den gode hotellfrokosten på Park In by Radisson. Det ble en sen kveld på oss i går! Tiden flyr når man har det moro. Vi startet kvelden med å dra på Olivia restaurant for å smake verdens beste pizza etter anbefaling fra en av dere blogglesere. Jeg må bare si hjertelig takk til deg som overtalte oss til å dra hit, for fy søren for en god mat. Vi hadde hver vår italienske pizza til middag og balsamicomarinerte jordbær med mascarponeiskrem til dessert. Aldri opplevd italiensk mat på det viset før! Hallo i luken. Hvordan får man en liten pizza til å smake så ufattelig mye? For ikke å snakke om godt? Cathrine og jeg sa ikke et ord til hverandre gjennom hele måtidet, og jeg glemte til og med å knipse bilder.. Da er jeg oppslukt da!

Vi trillet ikke hjemover fra Olivia før klokken nærmet seg 23.00 og da var det bare å åpne en god og kald flaske vin! Et par timer senere igjen dro vi på utestedet "Lawo" og der koste vi oss faktisk helt til stengetid. *Sukk*. Tenk nå er det hjemreisedag! Helgen har som forventet gått alt for fort, men vi har virkelig gjort alt ut av den. Jeg har ledd så mye, spist så mye god mat, danset, drukket vin, shoppet, dratt på spa.. -Og nå! Nå skal vi ta lunsjen ute i solen i Frognerparken. Jeg tar bussen hjem i seks tiden i ettermiddag så vi får enda noen timer å kose oss på! Kamera blir selvfølgelig med hvor enn vi drar.. Håper å få oppdatert dere et par ganger til senere.

Her har dere i det minste noen bilder fra fredagens Big Horn besøk!
Ønsker dere en deilig søndag så lenge. Nå drar vi ut for å nyte solen.

En formiddag på Artesia SpaDa har jeg endelig fått satt meg ned og bladd igjennom de tusen bilder som ble knipset fra dagens spabesøk. Jeg var omringet av nydelige omgivelser og følte ikke jeg kunne ta mange nok bilder! Ville helst knipse titalls bilder av enhver orkidèblomst jeg gikk forbi. Artesia Spa er FOR fint. Å komme opp i 7 etasje på Grand Hotel i dag var rene nirvana-opplevelsen. Cathrine og jeg hadde aldri vært her før noen av oss, men jeg hadde hørt at Artesia Spa var stedet å dra for en ordentlig god kroppsmassasje.

Det kan jeg nå bekrefte at det er! Jeg har aldri fått en så god massasje i hele mitt liv, og Cathrine som masserer selv sa nøyakig det samme. Vi ankom spaavdelingen en time før selve massasjen og benyttet oss først av fasilitetene. Man kan nyte et steambad om man vil det, man kan bade i det digre bassenget om man vil det, eller man kan ligge på en av sengene, bare nyte atmosfæren, spise frukt, ta et glass vin, eller lese blad. Vi gjorde selvfølgelig alt dette, og SOM vi koste oss disse minuttene.Da klokken slo 13.00 kom det to unge damer for å hente oss til hver vår 55 minutters klassisk massasjebehandling. Ettersom vi dro sammen på spa hadde vi lyst til å ligge på samme rom også! Det var vi så heldige å få lov til. Artesia tilbyr nemlig duobehandlinger hvor man får ligge på samme rom og nyte opplevelsen sammen. Kan ikke si at tanken på å kjøpe en slik opplevelse i bursdagsgave til Jonas, ikke streifet meg. En 55 minutters full kroppsmassasje ville ha vært en rimelig bra bursdagsgave, er dere ikke enige? Skal du på shoppingtur til hovedstaden med en god venninne, din mor eller din kjære så vil jeg anbefale dere å sette av tid til et besøk på Artesia Spa. Det vil gjøre hele helgen deres akkurat som det gjorde vår. <3

 Dere må gjerne booke eller lese mer om Artesia Spa sine duobehandlinger HER
Her står også alt om priser og ulike behandlinger Artesia Grand tilbyr. <3

         Behandlingen er sponset

Shopping, spa og franske makronerGod lørdag! Først vil jeg si tusen takk til dere som har kommet med tips til gode restauranter for oss. Både indiske og vanlige, fine restauranter. Vi hadde jo så lyst på noe indisk sent i går kveld, men ettersom vi helt hadde glemt at man måtte reservere bord, endte vi opp på Big Horn Steak House i stedet. Hehe. Finner man en sikrere vinner? Vi gikk for hver vår indrefilèt med varm mais, pannestekte poteter og bearnè. SÅ latterlig godt.. <3 Jeg tror virkelig ikke det finnes noe måltid som slår dette.Denne lørdagsmorgenen har gått til det jentene liker aller best! Shopping, spa, og makroner. Fy søren som vi har kost oss.. Jeg har hatt mitt livs spaopplevelse og har knipset en rekke bilder til dere som vil komme på bloggen litt senere i dag. Jeg tror ikke denne dagen kan bli stort bedre, men jeg håper kvelden kan leve opp til formiddagen for den har vært fantastisk. Nei, perfekt! HELT perfekt.Ellers har vi som alltid vært på kjendisjakt i Karl Johan. Hehehe. Jammen fant vi en også! Eller ihvertfall Cathrine.. Går jeg på shopping, så går jeg på shopping. Jeg glir inn i min egen lille boble og fokuserer ikke på noe annet enn klesjakten. Jeg kan treffe på mine aller nærmeste og gå rett forbi fordi jeg ikke klarer å observere noe som helst. Jeg er helt rar slik. Navn på norske og utenlandske kjendiser er heller ikke min sterkeste side.. Jeg kjenner igjen ansiktene, men aner ikke hva de heter.

Cathrine: Åh! Se inni folkemengden der er Omar Bhatti!
Marthe: HÆ!?  Hva er det? Jeg vil og ha!
Cathrine: ......

Hehe! Har dere hatt en fin påskeaften så langt? <3
Nå skal jeg hive meg i dusjen. Kroppen min er full av velduftende oljer!

Livet i toppetasjen!

Wææ! Gjett om vi er to fornøyde jenter som sitter på rommet vi har fått utdelt på Park In by Radisson. Vi bor i toppetasjen på hotellets største superiorrom, og har nok av plass å boltre oss på foråsidetsånn! Dette stedet føles jo like stort som leiligheten vi har hjemme. Spesielt med den digre hverandaen som stikker ut mot de travle gatene i Oslo by. Her får vi jammen oversikten over det aller meste! Badet er perfekt og store vinduer langs hele rommet gjør det lyst og fint! *Viktig for en fisefin blogger*

 Hehe! Park in by Radisson er det mest sentrale hotellet jeg har bodd på under mine opphold i hovedstaden. Vi bor midt i tollbugata, bare to kvartaler fra Karl Johan så nå kan vi bare traske frem og tilbake fra hotellet til Aker brygge, shoppingen i Karl Johan og eventuelle restaurantbesøk! Det tok Cathrine og meg to minutter å gå fra hotellet til hovedgaten tidligere i dag.

Det blir ikke stort bedre enn det! Kvelden nærmer seg, men vi er fremdeles sprikkmette etter dagens lunch, så nå tenker vi faktisk å besøke nærmeste solsenter for en liten runde soling. Jeg har ikke kunnet sole meg på noen uker pga antibiotikatablettene mine så nå skal det bli greit deilig med litt farge på kroppen igjen! Deretter drar vi mest sannsynlig på en indisk restaurant for middag. Har dere som er godt kjent her, peiling på en fin restaurant som vi kan dra til i kveld? <3

Tror dere vi skal kose oss her eller? Mihi, det tror jeg <3

Vi setter stor pris på litt tips om noen der ute skulle ha peiling!

          Hotelloppholdet vårt er sponset

Ready for new adventures

Hei Oslo! Nå sitter Cathrine og jeg i den gigantiske sengen vår på Park In by Radisson hotell. Vi sjekket inn allerede i halv to tiden og siden har vi trasket rundt i Karl Johan, drukket powershake på Joe & The Juice, og spist lunch på Gatsby. For en nydelig start på helgen! Jeg har allerede knipset en rekke bilder til dere fra både dagen vår og hotellrommet, så her kommer et lite bildedryss fra formiddagen i første omgang! Jeg har bare vært her i fire timer og koser meg allerede glugg ihjel. <3 Kan ikke vente med å finne ut hva kvelden bringer! Cathrine og jeg skal ihvertfall ut og spise enda en gang før vi tar turen ut for å teste nattelivet på en langfredag. Uansett hva vi måtte finne på i mellomtiden så vet jeg at vi kommer til å ha det supermoro!Fine Cathrine <3 Hun er guiden vår for helgen ettersom hun har bodd her i noen måneder nå, og så langt har hun gjort en strålende jobb! Aldri spist en så god lunsj i mitt liv. Jeg bestilte en kremet tagliatellerett med kylling og pesto, og slikket omtrent tallerkenen ren. NAM! Skal dere på Gatsby for middag eller lunsj så vet dere nå hva dere skal bestille! <3Flere bilder kommer senere i kveld..
Kos dere masse så lenge <3 Det skal vi!

Oslo, here i come!Hurra! Jeg er endelig på vei til hovedstaden! Det ble en kveld med evig ubesluttsomhet i går. Etter å ha oppdatert dere en siste gang, hadde jeg egentlig bestemt meg for å finne sengen. -Men så hadde Jonas så lyst på en ordentlig "date-night" ettersom det var siste kvelden vår sammen før helgen. -Så jeg piffet meg opp, tok på finstasen og gjorde meg klar for en romantisk, veldig sen middag i stedet. Vips så ble det en superfin torsdagskveld med god mat, min kjære, film og popcorn. Skjønnhetssøvnen ble ikke så viktig likevel.Jeg er fullt klar over at det ser ut som jeg arrangerer en fest i kofferten, men dette er altså bare en vanlig dag i heimen.. Apropos fest. Cathrine er en liten kontrollfreak og liker dermed å ha alt planlagt og på stell. Jeg vedder foreksempel på at jenta har pugget åpningstider og menyer for alle potensielle restauranter vi skal besøke i løpet av de neste dagene. Jeg må bare legge ved en liten samtale som vi akkurat hadde på facebook. Hvis ikke Cathrine er helskjønn så vet ikke jeg. Herlighet, jeg ler meg ihjel!

Cathrine: Jeg har googlet og undersøkt litt angående hvilken musikk de enkelte utestedene spiller i helgen.
Marthe: Oh my god. Er det noe du ikke har undersøkt?
Cathrine: Jeg tror ikke det. Jeg skrev en liste på hva de enkelte spiller.
Marthe: Hahaha!
Cathrine: Skal jeg sende den over?Skulle ønske jeg var begavet med en slik sans for planlegging!
GOD HELG alle sammen. Vi skrives igjen fra Oslo <3

Middagstips: Sei med søtpotet

God formiddag kjære lesere! Her kommer et deilig, lite middagstips fra meg til dere. Jeg lagde oss dette i går ettermiddag og skulle egentlig dele oppskriften med dere allerede da, men tiden rant fra meg og plutselig satte jeg på besøk hos Kristinemor. Jaja, bedre sent enn aldri? Det er så lenge siden jeg har kommet med en god middagsoppskrift! -Og ihvertfall en som består av fisk. Håper dere finner den så fristende at dere får lyst til å prøve ut dette selv. Kanskje jeg kan få flere enn meg selv til å smake søtpotet for aller første gang? Haha, jeg kan ikke tro at det tok meg 21 år å teste dette. Hvorfor har ingen fortalt meg at søtpotet smaker så godt?Du trenger:
1.
En boks pinjekjerner 2. En håndfull persille 3. 400g sei 4. En chilli 5. En lime 6. En sitron 7. To søtpoteter 8. Salt/pepper
Slik gjør du - Fisken:
1. Finhakk pinjekjerner og persille, bland det sammen og hell over 1 ss olivenolje og saften av en halv sitron.
2. Sett ovnen på 200 grader og legg fiskefiletene i en ildfast form. Krydre dem med litt salt og pepper før du dekker dem med blandingen av pinjekjerner, persille, sitron og olivenolje. Stek midt i ovnen til fisken er ferdig.
3. Er fisken frossen så vil det ta 35-40 minutt. Ellers vil filetene kun behøve 10-12 minutt.Slik gjør du - Søtpotetstappe:
1. Skrell 2 søtpoteter og skjær dem opp i mindre terninger.
2. Legg dem i en gryte med vann, en halv chilli og saften av en halv lime.
3. Kok opp og la søtpoteten ligge slik og småkoke til den er blitt helt mør.
4. Hell av vannet, fjern chillien og mos søtpoteten med en moser eller bare en gaffel.
5. Tilsett en liten skje smør og krydre godt med salt og pepper.

Søtpotet smaker Søtt med stor S. Derfor synes jeg det er godt å tilsette litt smak av både chilli, lime og pepper!Server gjerne med litt asparges også til. JUMMY, JUMMY!

The paperwork is done!

Nå har jeg flyttet rumpen min over til Kristine's crib! Alt av dagens både papirarbeid er unnagjort. *Stolt*. I dag gikk det jammen unna i en fei! Jeg har nemlig lært meg at dette med sortering av bilag tar 100 ganger så kort tid om man gjør det litt oftere. -Og med litt oftere mener jeg mer enn en gang ihalvåret. Hoho! Nå håper jeg Geir blir fornøyd når jeg kommer på besøk til han igjen om en ukes tid.

Ellers har jeg faktisk allerede i dag begynt å pakke kofferten til helgens festligheter. Jeg kjenner at denne helgen ikke kan komme fort nok. Værmeldingen sier sol, og alt ligger tilrette for at Cathrine og jeg skal få en uforglemmelig helg i hovedstaden. Ah, som jeg har savnet litt ordentlig "Marthe og Cathrine" tid. Det blir ikke så mye av den nå som bestis har flyttet fra meg! -Men vi får bare gjøre ekstra mye ut av denne helgen. En ting skal vi ihvertfall helt sikkert gjøre, og det er å ta en piknik i slottsparken.. Mimre fra fjorårets sommer hvor vi tok frokosten der hver morgen, solte oss, badet, og lo. Vi trenger ikke å dra til Mexico for å nyte livet vi! En morgen i slottsparken kan bli minst like minnesrik. <3 Den ene uken vi bodde på Plaza i hovedstaden er faktisk en av de beste jeg har hatt!

Det handler bare om å nyte, le og ha det alt for gøy! <3
Akkurat det skal jeg også gjøre hos Kristine i kveld. Have fun!

Møte med personlig trener

Hils på min nye personlige trener dere! Denne unge mannen kommer dere til å se mye til fremover. Jeg kom akkurat hjem fra et hyggelig, lite møte med Magnus. Vi tok hver vår kopp kaffe (selvfølgelig te i mitt tilfelle),og pratet litt om treningsplanen for fremtiden. Sommer og bikinisesong nærmer seg, og jeg trenger som veldig mange andre et lite spark bak! Hjemmeøktene mine har en tendens til å bli litt ensidige, noe som i lengden gjør treningen fryktelig kjedelig. Dette er bare en av mange ting som jeg håper at Magnus kan hjelpe meg med i fremtiden. Første treningsøkt er allerede satt opp på kalenderen, og jeg har nøyaktig fem dager på å finne frem til mitt indre beastmode. Kjenner jeg grugleder meg litt. Jeg skal få prøve meg på crossfit for første gang! Jeg har hørt at dette skal være både morsomt, effektivt og veldig hardt, så nå krysser jeg fingre og tær for at det finnes et lite beist i meg også! Har dere troa?

Ellers har jeg akkurat satt meg ned med litt snacks, og enda et inspirasjonsblad. Herlighet, en dag finner jeg favorittbladet "Det nye" i postkassen og en annen dag får jeg "Costume" med meg hjem fra Vero Moda. Vi var jo så heldige å få abonnement på dette bladet i julegave! Et glass nypresset juice har jeg også laget meg denne onsdagen, og så fort jeg har fått samlet litt ny inspirasjon, starter jeg på neste blogginnlegg. Sånn går no dagan. Til planlegging, bildeknipsing, redigering, og mer planlegging. Kvelden skal gå til girlsnight med Kristinemor og hennes nye valp, så alt arbeid må gjøres klart før den tid! Ønsker dere en super onsdag så lenge. <3Dere må gjerne ta en titt på bloggen til Magnus HER.
Så får dere et innblikk i hva jeg skal få ta del i de neste ukene!

Antrekk - 150414MY GOD, jeg elsker dette været! Hadde det ikke vært for at jeg jobber i dag så skulle jeg ha pakket piknik-kurven og dratt på tur. Jeg ville ha funnet meg et nydelig, lunt sted, satt meg ned, lest bok, spist lunch og muligens til og med slikket litt sol. -Men det har jeg hele neste uke til! Vi får sette det som et mål for neste uke alle sammen.. Tilbringe mye mer tid utendørs. Varmen ser nemlig ut til å ha kommet for å bli her, og det gleder meg STORT. Fortsetter det slik så kan jeg snart ta løpeturene mine utendørs i shorts!

Hehe, nei jeg får være forsiktig. Vil nødig fryse på meg en ny lungebetennelse. I skrivende stund er jeg faktisk på jobb, men Jonas og jeg rakk i det minste å knipse noen lyse og fine antrekksbilder til dere. Håper dere liker antrekket. <3 NYT dagen dere som har fri!
Skjorte fra www.madlady.se, Skjørt og belte fra Bikbok, Pumps fra PrimarkDette må være de verste skoene jeg eier. De er så utrolig vonde! Hoho.
Likevel drar jeg dem frem titt og ofte.. De er jo alt for fine til å ikke brukes!

Sleepover at your place

Ååå som vi kan kose oss! Jeg dro til Annika i halv syv tiden i går kveld, og der ble jeg altså hele natten. Vi lagde oss grønnsaker med dipp og koste oss med to morsomme filmer. Skulle ønske jeg kunne bli lengre til morgenen i dag, men jeg må få unnagjort litt jobb før jobb! Vero Moda kaller på meg denne fine tirsdagen og det skal jammen bli godt å komme i gang igjen der også. <3

Nå må jeg bare pønske ut hva dagens blogginnlegg skal dreie seg om. Jeg har ikke så god tid, men solen skinner så det bør ihvertfall ikke være noe problem å knipse noen fine bilder til dere! Jeg har så mye gående denne uken. Spennende møter og ting skal ordnes før helgen. Det er jo bare tre dager igjen til tidenes GIRLS WEEKEND! Åh, som jeg gleder meg. April blir visst den store reisemåneden!

Nei nå får jeg komme i gang med neste blogginnlegg!
Ville bare ønske dere en flott tirsdag. Vi skrives <3

The little girl in pinkSi hallo til min nye kjole! Planen var absolutt ikke å gå i kjole, men jeg hentet denne på posten til morgenen i dag, prøvde den på, og tok den aldri av igjen. Den var bare så alt for behagelig å traske rundt i. Liten og lett til varme sommerdager. <3 Nå kan den like godt bare forbli på resten av kvelden for jeg drar på sleepover til Annika så fort dere er oppdatert! Skal bare erstatte de ubehagelie hælene med noen gode tøfler så er jeg klar for en ordentlig girlsnight med film, kanskje litt usunnheter og snikksnakk. Det skal bli fint.

Det var faktisk Annika som tok disse bildene av meg i dag. Er jeg ikke heldig som har to så flinke fotografer like i nærheten av meg? Jonas kunne ikke stille som blogghjelper i dag, så da måtte jeg bare hive meg i bilen og kjøre til bestis for hjelp. Hun var litt bekymret for ikke å ha gjort en god nok jobb, men det hadde hun jo ingen grunn til å være. Syntes bildene ble superfine jeg! Annika, you did good! Nå vet jeg hvem jeg skal komme på døren til hver gang Jonas slår seg vrang og nekter å ta bloggbilder av meg. Haha!


Kjole fra www.modekungen.se, Cardigan og veske fra Vero Moda, Sko fra BiancoBella måtte også få være med på et bilde.. Lille engelen vår <3Kjolen i rosa er dessverre utsolgt, men den finnes også i sort HER
Er det flere som skal på jentekveld denne mandagen?
<3

        Min kjole er sponset

It's time for lunch..God morgen! Huff, nå har jeg brukt fryktelig lang tid på å få ut dette innlegget. Jeg har nemlig noe veeeeldig distraherende snurrende på tvskjermen. MTV Movie Awards går i reprise på MTV og Zac Efron mottok nettopp en pris for beste "bar overkropp" filmscene. Gjett om jeg slapp alt jeg hadde i hendene da han kastet mikrofonen på gulvet og rev av skjorta? EYECANDY(!) Så fort Zac var gått av scenen, kom Channing Tatum på, og nå står søren meg Orlando Bloom der oppe. Gud, for en fantastisk fin formiddag!

Haha, nei nok om det! Jeg har ikke bare glant på fine mannfolk denne morgenen. Jeg har fått unnagjort min første ordentlige treningsøkt på tre uker. Jeg går fremdeles på antibiotika, men i dag følte jeg meg 100 % igjen så da var det bare å hoppe i joggeskoene. Etter en god løpetur etterfulgt av styrkeøvelser på stuegulvet, satte jeg meg ned med den nyeste utgaven av "Det Nye", og en tallerken med tomat og mozzerellasalat. Blir det bedre enn det? Nå er hodet fylt med inspirasjon, og kroppen med energi. <3Sol har vi også fått i dag! *GLEDE* Planen for dagen er ganske enkel. Blogge, treffe bestis, og bogge. Hihi. Det er påske, og dagens treningsøkt er overstått så nå er det bare å hygge seg! Ville bare innom for å ønske dere en fin mandag. Nyt ferien dere <3

Jeg må virkelig lage meg denne salaten oftere. NAM! <3
Den består av tomat, mozzerellaost, basilikum, pepper og hvitløk.

Follow me: MarthekborgeDa var det på tide med en liten kvelds-update! Er dere ikke enige? Jeg har sittet foran pcen helt siden vi kom hjem, men nå begynner jeg å se et lys i tunellen! En rekke mail og kommentarer er lest og besvart, så nå tenkte jeg å starte på planleggingen av neste helg! Hihi, går alt etter planen så drar jeg inn til hovedstaden for en ordentlig etterlengtet girls-weekend, men mer om det senere!

Det er lenge siden forrige oppsummering av instagramoppdaterinene mine, så over og under her får dere en smakebit på hva som er blitt lagt ut der de siste par ukene. Jonas sin bare rumpe er blant annet blitt delt med nesten 12 000 følgere. Heh! For ja, vi nærmer oss 12 000 nå! *Evig takknemlig ovenfor dere alle*. Jeg kan ikke tro at så mange tusen mennesker daglig liker alle bilder jeg legger ut og kommenterer så mye fint under dem. Tusen takk altså. <3 Jeg lurer fremdeles på hvorfor akkurat jeg er blitt så heldig.Det blir en rolig kveld her i heimen. Vi er faktisk ganske slitne etter dagens lille skitur, begge to! Jeg blir nok sittende foran pcen i noen timer til, men når Jonas sin kyllingmiddag blir servert, må jeg nok legge arbeidet fra meg for kvelden. I know.. Hvilken mann! Ah, jeg skulle aldri tenkt på Jonas sin kyllingmiddag.. Nå kjenner jeg magen rumle allerede. Hvorfor har han blitt en bedre kokk enn meg?1. Jonas og jeg gjør oss klare for en romantisk date! 2. Jonas på tur med bar rumpe. Ingen skal si at den gutten er sjenert! 3. Påskeferien er i gang! Det gode hytteliv. 4. Bella har vært verdens beste sykesøster de tre siste ukene. Tusen takk for godt stell mens jeg har ligget med feber og lungebetennelse. <3 5. My latest outfit. Endelig nærmer vår og varme seg. 6. DIY innleggene er tilbake. Ukens andre prosjekt! 7. Tidenes lunsj. Fruktsalat spist rett fra vannmelonen. *Vann i munnen* 8. Hjemmelagde frynsesokker.. Enda et DIY. Ble de ikke søte? 9. Manglende internett resulterer i hyggelig spillekveld med familien! 10. Bare en liten natta-hilsen fra kjæresteparet. 11. Familien på årets første piknik. - i hagen! JA til flere av disse i fremtiden. 12. Det var en gang et fylt påskeegg..Følg meg gjerne på instagram: Marthekborge

En aller siste skiturDA var jeg endelig tilbake! Hyttenettet forsvant fra oss i går kveld og ettersom det aldri kom tilbake, måtte Jonas og jeg bare ta en tidligere hjemreise. Dere vet hvordan jeg blir når jeg ikke får gjort jobben min. *HYSTERISK*. Hehe, vi skulle hjem i kveld uansett, så vi dro bare noen timer før planlagt.. Vi har hatt tre fantastiske dager på hytta. Gårsdagens skitur ble avlyst ettersom været ble alt for surt, men vi satte inne og koste oss med brettspill, film og pinnekjøtt.Timene bare fløy av gårde, og plutselig var det blitt palmesøndag.Nå sitter Jonas, Bella og jeg hjemme i stuen vår igjen. Formiddagen gikk til både skitur og hjemreise. Bildene over her er fra dagens tur, og bildene under er fra da farmor og farfar fulgte oss ned til parkeringsplassen. Det er båndtvang og ettersom Jonas og jeg glemte Bellas bånd hjemme, fikk hun på vei hjem sitte i en sekk proppfull av puter og varme tepper. Haha, vi finner alltid en løsning på det!

På vinterstid må dette være første tur Bella faktisk har kost seg på.
Haha! Nå har jeg litt blogging og kommentarsvaring å ta igjen. <3

Morgenstund på Bortelid

God morgen! Nå sitter jeg i en hyttesofa heldekket i saueskinn og blogger for dere. Farmor og farfar har verdens koseligste hytte. Den er ikke så stor, men vi har alt vi behøver. Tre små soverom med køysenger, et lite kjøkken og en stue proppfull av familiebilder, kunst og rosemalte møbler. Ah, jeg bare elsker å være her. -Og det tror jeg Bella også gjør. Her får hun jo dobbelt opp med oppmerksomhet!Vi har akkurat inntatt en deilig frokost bestående av egg og bacon, og så fort dere er oppdatert tenker jeg at vi finner frem skiutstyret. Været er ikke helt topp i dag, men hva gjør vel det? Frisk luft må vi ha! Til tross for litt regn og litt plussgrader har vi fremdeles ca 1,40 cm med snø her oppe, og det må vi bare se og utnytte. Ellers er det fare for at jeg blir sittende og trykke i meg hele påskeegget mitt forann tven. Hihi, det ville vært alle tiders det også altså, men jeg blir litt lettere til sinns om jeg får kommet meg ut på en liten tur.Håper dere har fått en fin start på helgen dere også. Jeg ble så glad da Angelina fikk flest stemmer og gikk videre på Norske talenter i går. Hun var så flink at vi måtte stemme på henne hele gjengen her. <3 Etter både Norske talenter og Senkveld, ble vi sittende oppe til nærmere halv et om natten og spille "Ludo" og "Gris". Jeg tapte virkelig i absolutt alt og Jonas frydet seg vilt.. Heh, kjærleiken!

Vi skrives mer senere i dag dere! Kos dere så lenge. <3

Happy Easter Everyone!

For en dag! Åh, nå er frøkna lykkelig. Formen begynner virkelig å komme seg! Vi dro ut på en skitur på formiddagen i dag og det var så herlig å kjenne at kroppen ikke ble sliten av bare noen meter. Antibiotikatablettene gjør jobben sin! <3 Solen har stått på i hele dag og vi har kost oss sånn både inne og utendørs. Bella har fått luftet seg, vi har spist god middag og nå sitter Jonas og jeg med hvert vårt fylte påskeegg i fanget. I kveld skal hele familien samles forann Norske talenter, og jeg gleder meg halvt ihjel til å se lille "Angelina" synge igjen. Hun er så vanvittig sjarmerende! For ikke å snakke om flink.. Er helt besatt av denne lille jenta jeg.

Kamera ble selvsagt med på tur og under her får dere noen blinkskudd fra dagen. Håper dere har fått en fin start på helgen dere også. -Og på ferien! Herlighet det er jo påskeferie for mange av dere nå. Kanskje flere reiste til fjells for å gå på ski i dag da? 

Oh, happy family days! <3

Er det flere som ser norske talenter fra fjellet i kveld? <3
Ønsker dere uansett en nydelig helg. Husk å fylle påskeegget!

Antrekk - 090414God morgen fra Bortelid! Åå det er så hyggelig å være her. Vi kom frem i halv ni tiden i går kveld og fikk servert lam til middag så fort vi kom inn døren. Bella har også fått bli med på hyttetur og hun løper rundt her som verdens lykkeligste. Hun vil riktignok ikke være med på de lengre skiturene våre, men en liten daglig luftetur vil jeg nok tvinge henne med ut på. (Hun kan ikke fordra snø).Herlighet, nå virker det helt fjernt at jeg gikk slik kledd for bare to dager siden. Det er et par dager siden vi knipset disse antrekksbildene, men det gjør vel ingenting om jeg deler dem med dere nå? Syntes de var så sommerslige og fine. <3

 Endelig fikk jeg tatt i bruk mitt nye maxiskjørt fra Vero Moda. Var det ikke fint? Med blomstermønster på! <3 Apropos Vero Moda.. I dag åpner vi faktisk en splitter ny Vero Moda Outlet butikk på Sørlandssenteret! Butikken ligger rett over vår vanlige Vero Moda butikk (i etasjen over), og åpner i dag klokken 12.00. Vi kommer til å ha denne outlet-butikken helt frem til juli og prisene kommer til å være ekstremt lave, så her kan dere få unnagjort noen gode kupp. <3 Jeg gleder meg til å jobbe litt her også de neste månedene!

 
Skjørt fra Vero Moda, Topp fra Bikbok, Sko fra Nevernaked, Blomsterkrans fra CubusNå bærer det ut på skitur her! <3
Solen skinner og alt tyder på at dagen skal bli fin.

Endring i reiseplanene!Huff, det blir ingen surfeweekend på Jonas og meg! Det har oppstått litt trøbbel i den lange reiseruten vår, så vi må faktisk drøye det til en annen helg! Det er ikke bare bare å komme seg fra Kristiansand til Hoddevik nemlig. Først skulle vi ha tatt fly til hovedstaden, så skulle vi ha sittet på buss i hele 10 timer før vi skulle videre på ferje og enda en liten kjøretur. Når det er så mange transportmidler med i bildet så er det ikke alltid ting går som vi har tenkt. Helgens surfetur blir dermed avlyst! Arh, og jeg som hadde gledet meg sånn til å surfe og hilse på litt Stadt-blogglesere. Jeg takket til og med nei til en sponset Londontur fordi jeg skulle stå på surfebrettet denne helgen. Jaja, nå har Jonas og jeg stresset rumpene av oss for å få fri så nå har vi bestemt oss for å dra til Bortelid i stedet. Vi har alltid en plan B på lur vet dere! Farmor og farfar har hytte der oppe, og nå nærmer det seg to år siden forrige besøk. Da er det på høy tid å komme seg til fjells med besteforeldrene igjen! <3 
Kofferten er allerede pakket og blogginnlegg er skrevet, så nå hiver vi oss i bilen og kjører av gårde for en avslappende langhelg med god mat, tvtitting, brettspill og KOS. <3 Kamera blir selvfølgelig også med på tur, så selv om det ikke blir noen surfe-updates på dere så skal jeg ihvertfall gjøre mitt beste med bloggoppdateringer fra fjellet. <3Må bare vise dere hvilken tass som kom på besøk til oss på morgenkvisten!
Kristinemor har fått seg hund og jeg er så misunnelig. For et nydelig vesen. <3

It's always in my purse!Alle skulle hatt et inspirasjonsblad i vesken sin. Hverdagen byr på så utrolig mye venting. Venter man ikke på bussen, så venter man på å gå av bussen. Jeg kan glede meg til spisepausen min på jobb, vente og vente til halvtimen min kommer, og når den er der så sitter jeg bare rastløs og venter på at jeg skal ut og jobbe igjen. Det eneste som kan redde meg fra all denne kjedelige ventingen er faktisk en liten "inspirasjonsjakt". Det er rart hvordan minuttene flyr når man sitter og drømmer seg bort med inspirasjonsbilder på instagram, pinterest eller i et godt blad som "Det Nye". Jeg er som blogger avhengig av å være inspirert til enhver tid.  For at dere skal oppdateres på skikkelig vis vil jeg helst ha hodet proppfullt av nye idèer. Mange av dere spør hvor jeg får mesteparten av inspirasjonen min fra, og her har dere svaret. Instagram, pinterest, og favorittbladet "Det Nye". 

Har dere et favorittblad? Jeg vil tippe at "Det Nye" er en storfavoritt hos veldig mange av dere. Det er bare noe unikt med "Det Nye". Det er det eneste bladet jeg leser som virkelig skiller seg ut fra alle de andre. Her får man litt av alt. Ikke bare mote, og ikke bare lange artikler om trening og kosthold. Man finner inspirasjon innen mote, skjønnhet, trening og mat, og man finner både interessante reportasjer om alvorlige temaer og morsomme reportasjer om kjendiser eller mer overfladiske temaer.Akkurat slik liker jeg det. Innholdet må være variert! <3 Er det flere der ute som har "Det Nye" som sitt favorittblad, men som enda ikke abonnerer på det? Nå kan dere få hele fem utgaver + den lekre sorte vesken fra bildene over her, til 199 kroner (+ porto 49kroner). Bare vesken har en verdi på 699 kroner, så dette vil jeg kalle et godt tilbud! Vesken er 40x30 centimeter og i imitert skinn. Den er med andre ord rimelig stor! Her får dere plass til både nistepakke, skolebøker, pc, og den nyeste utgaven av "Det Nye".. Til all ventingen hverdagen har å by på! Hihi.Høres dette fristende ut? Klikk hjem tilbudet eller les mer om det HER. Skulle dere ha noen spørsmål relatert til abonnementet til "Det Nye" så kan dere gjerne kontakte kundeservice direkte på denne mailadressen: Abo-detnye@egmonthm.noKunne du tenke deg å abonnere på Det Nye?

Dere får altså fem utgaver + den fine vesken for 199 kr HER

   Annonse

DIY - Sparkling crystal BraHurra! Jeg fikk prøvd meg på et DIY prosjekt i dag også, og resultatet ble så fint! Jeg vil til og med påstå at bhen er finere i virkeligheten. Tror aldri jeg har eid en så elegant bh i mitt liv. Hoho! Nå har jeg riktignok bare fått tatt den ene siden av den, men mer hadde jeg ikke tid til i dag. Jeg får ta den andre en annen gang, hvis det i det hele tatt er nødvendig. Jeg kommer nok bare til å la den ene skåla stikke opp gjennom en ned-dratt genser, så da er det kanskje ikke vits i å pynte begge sider? Hvis dere ikke skjønner hva jeg mener så kan dere ta en titt på disse bildene HER.  Der viser jeg hvordan en slik bh kan brukes som en pen, tøff eller som i dette tilfelle, elegant detalj. Diamantene er fra Panduro, men gå heller på leting etter noe billigere.Du trenger: 1. En enkel hvit eller sort bh 2. Hvilke som helst diamanter (må bare være flate på undersiden) 3. Lim fra limpistol

Slik gjør du:
1. Varm limpistolen og finn frem både diamanter og bh. Resultatet vil bli like pent uansett hvilken farge du måtte ha på bhen.
2. Lim en og en stein på "bhskåla" til alt er dekket. Har du en størrelse A så vil dette ta 30 minutt. Er du en D så vil det fort gå halvannen time bare for å få dekket en skål. Vær tålmodig. Det er et pirkearbeid, men resultatet blir så verdt det!That's it! Bare husk å bruke limpistol. Steinene blir da sittende bom fast. <3
Ønsker dere en videre fin onsdag. Jeg har litt av hvert som må gjøres i kveld! 

Vinn et 2XU treningsplagg!Alle har vel hørt om merket 2XU i dag? Jeg synes alle løper rundt i disse treningstightsene om dagen. Shortsene har forsåvidt også blitt utrolig populære og det forstår jeg godt.. Jeg elsker disse kompresjonstightsene selv jeg! Jeg har tre av dem og det er stort sett bare disse jeg trener i. Stoffet er så lett og sitter så klistret til kroppen at jeg nesten ikke føler jeg går i tights i det hele tatt. Jeg kan skrive under på at 2XU tightsen er den beste jeg har prøvd og det er jeg nok heller ikke alene om. <3Det beste med kompresjonstightsen er hva den gjør med blodsirulasjonen vår. Trykket mot lår og legger gjør at blodet lettere kan følge årene tilbare til hjerte og lymfekjertlene. Dette bidrar både til raskere oppvarming og optimal ytelsesevne. Treningstightsen beskytter også musklene på denne måten, slik at sjansen for å få belastningsskader reduseres.

2 XU tightsen er ikke bare pen å se på skjønner dere! En annen genial ting med compression-plaggene er at de faktisk har UV-beskyttelsefaktor på 50+ for maksimal solbeskyttelse under utendørstrening. Ikke verst bare det! Det var ikke akkurat dette jeg tenkte på da jeg gikk til anskaffelse av min aller første 2XU tights. Da var det mest utseende og det gode ryktet det gikk på, men nå vet jeg litt mer og jo mer jeg får greie på, jo mer får jeg sansen for 2XU. Tekstilet og alt er bare så gjennomført!2XU har nå utvidet sortimentet sitt med både løpejakker, shortser, singletter, sokker, capser og t-skjorter. Utvalget er blitt både stort og fargerikt, og har den samme gode kvaliteten som kompresjonstightsene er kjent for. En vil fra og med denne uken kunne kjøpe disse produktene på flere butikker, blant annet G-MAX, G-sport og andre utvalgte sportsbutikker rundt om i Norge.

Til slutt vil jeg i samarbeid med 2XU Norge få holde en konkurranse for dere hvor premien er et valgfritt 2XU plagg! Alt du behøver å gjøre for å bli med i trekningen er å legge igjen en kommentar med navnet ditt og fortelle meg hvilken av disse 2XU varene akkurat du kunne tenke deg. Du har dobbel sjanse til å vinne om du poster et 2XU bilde på instagram og hashtager det med #2xunorge og #Marthekborge

Har dere sett så søte treningssokker? Vedder på at det er tusen praktiske ting ved disse også.
Vinneren av konkurransen trekkes etter påske! Masse lykke til dere. <3

            Annonse 

Vinneren av konkurransen er kåret. Silje Solli, du vil bli kontaktet på mail.

Black and Yellow

Oh my god. Jeg kunne ikke motstå disse da jeg gikk forbi Bianco på Sørlandssenteret i dag. Jeg skulle egentlig bare handle ingredienser til dagens DIY prosjekt, men sånn gikk det med den planen! Noen ganger er ikke selvbeherskelsen sterk nok. Jeg hadde nok klart å stå imot om de var ubehagelige å gå i, men det var akkurat der problemet lå! De satte så stødig på foten, så så bra ut og kostet ikke all verdens heller. SÅ.. Da var det bare å dra hjem og lage plass i den enorme skosamlingen. Hihi. <3Har dere fått en fin start på onsdagen? Jeg har masse å ordne ettersom Jonas og jeg reiser på surfeweekend allerede i morgen tidlig, men jeg skal nok få oppdatert dere greit for det! Solen skinner også i dag, så forhåpentligvis får jeg knipset noen fine antrekksbilder til dere når Jonas våkner fra sin dypeste skjønnhetssøvn. Han har vært på nattevakt i natt og skal på enda en i kveld så jeg må bare la han sove så lenge han orker. Vil nødig reise på tur med en gretten zoombie i morgen!

Skoene er fra Bianco og kostet 599kr.
Hva synes dere? Var de ikke nydelige?

60-60 Imsdal Aktiv challenge

Dere har vel ikke latt Imsdal Aktiv og fitnessbloggen.no sin 60-60 challenge gå i glemmeboksen? Det var jo så mange av dere som ville hive seg på og ta utfordringen med meg! Jeg håper og tror at dere har trent og loggført øktene deres som bare det de siste to ukene. Kanskje dere til og med har blitt belønnet med premier allerede? De 1000 første som registrerte fem økter skulle jo få denne Imsdal Aktiv tskjorten som jeg går med på bildene her. Kanskje vi nå er flere som trener i denne blå overdelen?

 


Til dere som ikke fikk med dere mitt forrige blogginnlegg.. Dette er altså en motiverende treningskonkurranse for både kvinner og menn, jenter og gutter som trenger litt drahjelp på veien mot sommer og bikinisesong. Utfordringen går over 60 dager og målet er å gjennomføre flest mulig 60 minutters økter. Jo flere økter du loggfører, jo flere belønninger vil Imsdal sponse deg med! Registrerer du over femten 60 minutters treningsøkter så vil du kunne stikke av meg treningsbager, og registrerer du enda flere så vil du kunne vinne både treningsykkel, gratis medlemskap hos Elixia treningssenter, og en egen personlig trener som kan hjelpe deg på veien mot å bli den aller beste versjonen av deg selv. Det er omtrent to uker siden jeg fortalte dere om konkurransen og spurte om dere tok utfordringen. Nå er jeg utrolig spent på å høre hvordan det har gått med dere!

Så langt er det faktisk over 3000 som har tatt utfordringen! Det er slett ikke verst! Over 3000 har altså laget seg en Imsdal Aktiv profil hvor de nå loggfører enhver treningsøkt på over 60 minutt. Jeg blir giret bare av å dele disse tallene med dere jeg. Mer enn 14 100 treningsøkter er blitt registrert, og disse sporty sjelene har til sammen trent i over 1 million og 140 000 minutter. Hoho, dere er råe! -Og flere minutter skal det så absolutt bli, for utfordringen er ikke slutt før om 38 dager.


 

Selv har jeg som dere vet måttet ha en treningspause pga den dumme lungebetennelsen. -Men Jonas og jeg prøver å være hyppige turgåere i denne perioden. Det er jo så nydelig vær at det blir en skam å bare skulle holde seg inne. Krysser fingre og tær for at jeg føler meg 100% igjen innen uken er over så jeg kan få startet treningen igjen for fullt neste mandag.

Til dere som har lyst til å starte på utfordringen i dag, har jeg fått lov til å dele ut 50 Imsdal Aktiv treningsbager og 50 spinninghåndklær til. For å motta dette må dere opprette en Imsdal Aktiv profil HER og sette mitt navn under "mine treningsmål". Dere må gjerne fylle inn et treningsmål også, bare husk å la navnet mitt stå i feltet sammen med målene. Er det flere enn 50 som tar utfordringen så vil Imsdal Aktiv tilfeldig velge ut femti som får stikke av med både bag og håndkle.Denne konkurransen er åpen til 13 april! Til slutt legger jeg ved en liten videosnutt. Imsdal Aktiv og Elixia har gått sammen om å overraske tilfeldige på treningssenteret med en ekstra intens utfordring helt på slutten av deres normale treningsøkt. Deler dere videoen på facebook så kan dere faktisk ha enda en mulighet til å vinne et helt års gratis medlemskap på Elixia. Just saying! Nå er jeg spent på hvordan dere ligger an på 60-60 challengen? Vil du starte i dag så kan du altså gjøre det HER. 

Post by Imsdal.

           Annonse 

DIY - FrynsesokkerSokker med blondefrynser er ikke alltid like enkelt å få tak i på butikkene. Jeg husker at jeg i fjor lette i ukesvis før jeg fikk tak i noen selv. (Fant dem til slutt i en salgsboks på Gina Tricot for 29 kroner). Hehe! Jeg synes slike sokker kan være en utrolig søt detalj jeg! Spesielt til antrekkene nå om våren. Man kan dra sokkene litt over toppen på skoen og kun la blondefrynsene henge fritt over, eller man kan bruke sokkene slik som jeg har gjort på bildene over og under her. I sommerslige pumps!

Let's begin! Jeg hadde helt glemt hvor mange timer det tok å lage DIY innlegg. Selve prosjektet går unna i en fei, men dette med å finne ut hva jeg skal lage, knipse bilder av enhver saksebevegelse, ta resultatbilder og kun velge ut noen av disse 300 bildene tar en liten evighet! Heldigvis koser jeg meg glugg ihjel med lagingen av disse DIY innleggene. Håper det faller i smak! Dette var utrolig vanskelig å beskrive, men jeg håper at dere kan studere bildene og ihvertfall prøve dere litt frem utifra disse.
Du trenger: 1. Et par sokker i valgfri farge 2. Et blondebånd eller stoff i valgfri farge 3. En limpistol 4. En saksSlik gjør du:
1. Start med å klippe to remser blondestoff. Du velger selv hvilken farge og hvilken tykkelse du ønsker å ha på remsene. Jeg lagde et par sokker med tykke remser og et par med noen tynnere, grå. Det gjør ingenting om du ikke klipper rett.
2. Ta på deg sokkene og sett limpistolen på. Legg enden av den ene blonderemsen midt på sokken (en cm ned fra øverst på sokken) og lim så stoffet blir sittende fast der. (Lim KUN øverst. Blomderemsen skal sitte fast øverst og henge løst nederst).
3. Legg blonderemsen videre langs sokkekanten ca 2 cm til og lim også fast disse 2 centimeterne (kun øverst i kanten).
4. De neste to centimeterne med blåndestoff bretter du sammen og legger over det allerede fastlimte blondestoffet. Lim det fast akkurat i brettekanten. (Husk kun å lime langs toppen). Nedre del skal alltid henge fritt. Ellers blir det ingen frynse-effekt!
5. Så fort du har gjort dette vil du se hvilket mønster du skal lage. Nå er det bare å legge 2 nye centimeter stoff rett langs sokkekanten og lime det fast. Så ta 2 nye centimeter igjen, brette disse i to og legge bak over de 2 centimeterne som du nettopp limte. Det høres avansert ut, men dere vil skjønne hva dere skal gjøre så fort dere har limt fast første stoffbitt.Det er så vanskelig å forklare, men det er så logisk når du holder på! Jeg er sikker på at dere får det til.Den øverste biten av sokken liker jeg å til slutt brette lett over kanten med blonderemser.
Da skjuler du eventuelle ujevnheter som måtte oppstå under limingen! LYKKE TIL <3

New in: Underwear

Jeg kom akkurat hjem fra et møte med regnskapsføreren, og det gikk så fint! Vi fikk betalt litt store regninger sammen, jeg fikk levert bilagene mine og vi fikk planlagt litt hvordan vi skal gjøre ting fremover. Jeg får ikke sagt nok hvor deilig jeg synes det er å legge hele økonomien i Geir sine hender. Geir sørger for at alt alltid er under kontroll mens jeg får små, søte "hjemmelekser".

Haha, det er sånn jeg liker det. Stoler mest på Geiremann! Nå planlegger jeg og spise en alt for sen frokost! Tèen er allerede i trukket så nå gjenstår det bare å steke baguettene. Tenkte jeg skulle kose meg med en litt ekstra god frokost i dag. Jeg har fremdeles feber så jeg prøver å ta det litt med ro, men det er fint å se at den stadig går nedover. <3To nye undertøysett fikk bli med hjem i dag. Jeg følte undertøyskuffen behøvde en liten farge-oppgradering. Begge er kjøpt på H&M og kostet rundt 200 kroner. Koppen er det også en del av dere som har spurt hvor er fra, og til de som ikke har fått med seg svarene mine i kommentarfeltet: Koppen er fra Upstair og koster rundt 40 kroner. Et lite påskekupp fra min side!Ønsker dere en fin tirsdag så lenge!

Ukesmeny ala Marthe Borge

Hurra! Da har jeg fått til enda en ukesmeny av de gamle bloggoppskriftene mine. *Litt stolt* Nå håper jeg bare at oppskriftene kan komme til nytte for ihvertfall noen av dere! Man lager stort sett middag hver eneste dag og de nye, spennende idèene varer ikke nødvendigvis for alltid. Det må gå raskt, det bør være rimelig og det skal være relativt enkelt å få til. Det tror jeg jammen at mine syv middagsretter er! Har dere noen oppskrifter på lur til meg så setter jeg alltid pris på det vet dere. <3

 
 


Mandag: Biffwok med pesto-tagliatelle
Her ser dere hva som har stått på middagsmenyen til Jonas og jeg denne mandagen! Det var mange måneder siden sist vi lagde oss dette så i dag smakte det ekstra godt. Biffwok slår sjeldent feil. Spesielt sjeldent om man kombinerer det med en tagliatelle som er marinert i hjemmelaget pesto. Nam, nam, nam! En smakfull, enkel og spennende mandagsmiddag.

 
 


Tirsdag: Laks toppet med majonès 
Dette middagstipset fikk jeg faktisk fra en fetter av Jonas! Den familien er visst velsignet med flere unge mannfolk som kan lage mat. Jeg prøvde det ut bare et par dager etter at jeg fikk tipset og siden har Jonas og jeg laget oss denne laksemiddagen mange ganger. Så enkelt, men samtidig så godt! -Og ikke minst mettende med hjemmelaget potetstappe til. Mm!

 
 


Onsdag: Pai med skinke, brokkoli og tomat
Åå som jeg gleder meg til onsdag! Pai er så vanvittig godt, og nå begynner det å bli en halv evighet siden sist vi lagde det. Dere kan selvfølgelig velge helt selv hva dere ønsker å fylle paien med, men her går det ofte i pesto, skinke og litt grønnsaker.

   

Torsdag: Hjemmelaget lasagne 
Denne oppskriften vet jeg at mange av dere allerede har prøvd ut med vellykkede resultat. Det er så hyggelig å høre! Slike tilbakemeldinger gleder meg masse. Nå håper jeg bare at enda flere vil prøve seg på lasagne helt fra bunnen av for det er jo så godt. Disse ferdigposene med lasagne smaker for all del godt de også, men når det er så enkelt å lage middagen fra bunnen av så kan man vel teste det ut ihvertfall èn gang? Server gjerne med litt salat, brød og dressing til. 

  

Fredag: Fransk løksuppe 
Denne uken håper jeg dere vil bytte ut den tradisjonelle tacomiddagen for en hjemmelaget fransk løksuppe. Denne smaker nemlig mye mye bedre samtidig som den er sunnere selv med et lag marinert ost på toppen! Har dere aldri prøvd fransk løksuppe før så er det på høy tid å gjøre det denne uken. Server også denne middagen med et lite brødstykke til. Skal dere ha gjester på tre-retters middag så kan fransk løksuppe også egne seg ypperlig som en smaksbombe av en forrett. 

 
 


Lørdag: Biff toppet med urtesmør
Lørdag forblir den store biffdagen. Denne uken har jeg satt opp biff toppet med urtesmør, grillet maiskolbe, stekte poteter og fylt paprika. Dere vil ikke bli skuffet. Overrask din kjære mann med denne tallerkenen og jeg lover deg at han vil elske det.

   

Søndag: Kremfylt kylling med rød pesto
Så var vi kommet til ukens aller siste middag. Ville det ikke vært passende med litt kylling? Disse filètene er fylte med kremost, stekt i ovnen og toppet med hjemmelaget rød pesto. Som tilbehør synes jeg asparges og hjemmelaget potetstappe passer ypperlig, men skulle noe annet friste mer så er det bare å velge det bort og bytte det ut med noe annet godt. Velbekomme!Håper dere finner innlegget inspirerende! <3

Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.

Antrekk - 070414

Okei, jeg har ikke gått slik som dette i dag.. Jeg hadde bare så lyst til å vise dere noen av mine nyeste Vero Moda-innkjøp på! Det er nok en stund til jeg faktisk får bruke denne løse og lette sommerkjolen, men i dag fikk jeg i det minste ta noen bilder i den. Elsker det åpne partiet kombinert med blondestoffet bak i ryggen. -Også den lyse og fine vårjakken til da. *ELSK* <3


Kjole, veske og jakke fra Vero Moda, Rayban solbriller, Sko fra København

Jonas har fått nye rayban solbriller og det var bare så vidt jeg fikk lov til å låne dem under dagens lille antrekks-shoot. "IKKE TA PÅ GLASSET MARTHE! OG IKKE GJØR SÅNNE BRÅE BEVEGELSER MED BRILLENE MINE!". He-rre-gud da. Jeg klarte å miste de forrige brillene hans i havet da vi var på utflukt i Egypt, så nå er det visst ingen nåde. Haha, det er Jonas i et nøtteskall. <3

Tur har vi også fått vært på i dag! Kanskje ikke det smarteste med tanke på helsa, men jeg bare måtte komme meg ut i denne vårtemperaturen! Håper det er flere der ute som har fått nyte sola denne mandagen. <3

Hei lungebetennelse!

God mandag! Jeg skulle ha oppdatert dere for lenge siden, men jeg ble hengende over doskåla etter å ha tatt min første antibiotika tablett. Hehe! Jeg glemte å legge noe i magen før jeg tok den. Etter en helg med bare avslapning våknet jeg i dag opp og følte meg alle tiders! Likevel dro jeg til legen for en liten sjekk. Det var slett ikke dumt for crpen min lå på 92 (den skal være under 10) og legen fortalte meg at jeg hadde lungebetennelse. Hoho, lurer meg på hvor høy den crpen må ha vært på lørdag når feberen var på sitt høyeste. Jaja, nå er jeg bare superglad for å ha fått noe som skal hjelpe meg med å bli frisk!

Ettersom jeg føler meg så god og været er nydelig, tenkte jeg å ta med meg Bella og Jonas på en liten luftetur så fort dere er oppdatert. Noen fine antrekksbilder må vi også få tatt i løpet av dagen, og senere tenkte jeg kanskje også å sette opp en ny ukesmeny til dere! Høres det greit ut eller? Jeg håper det! Dere får ha en flott mandag så lenge. Så skrives vi!Jeg laget meg forresten en helt nydelig juice i går. Den besto av fire røde epler, en halv sitron og en mango. Enkel, men veldig god på smak! Jeg liker juicene når de er litt syrlige og da er spesielt sitron og druer gode ingredienser å bruke.Nei, nå får jeg komme meg ut i den friske luften!
Håper dere har fått en fin start på den nye uken.

Tilbakeblikk: April 2013

Gjett hvem jeg har fått på besøk denne søndagen? Kristinemor! -Og denne gang lot hun katten bli igjen hjemme. Kanskje like greit ettersom den forrige gang satte seg over extentionet mitt og tisset det gjennomvått. Heh!! I kveld skal vi bare være syke sammen. Vi skal se filmen "Frozen", spise grønnsaker og dipp, og drikke hjemmepresset juice. En perfekt søndagskveld!Vi er kommet til en ny måned! Vi er nå i april, og det betyr at det er på tide med en antrekks-oppsummering fra april 2013. Jeg synes alltid det er morsomt å se hvordan jeg gikk kledd for nøyaktig et år siden, men jeg tror ikke jeg er helt alene om å synes det? Det virker ihvertfall som dere også finner disse innleggene interessante! -Men nå har jo dere stort sett aldri noe vondt å si om noe jeg publiserer. Hehe, dere er så snille! esponsen på alle blogginnleggene mine har vært super den siste tiden, og jeg vil bare si tusen takk for det er så motiverende! Det er utrolig moro å være blogger når tilbakemeldingene er så mange og fine.


Husker mange av disse antrekke som om jeg gikk i dem i går jeg!
Jeg liker en del av dette, men noe ville jeg nok ha kombinert litt annerledes i dag. <3

Vi skal surfe på Stadt!Wæææ! Det er to måneder siden jeg sto på surfebrettet i Marokko. Nå skal jeg endelig få jobbet med surfe-skillsene mine igjen! I morgen er det bare fire dager til Jonas og jeg drar til Stadt for en langweekend på Lapoint sin surfeleir her. Jeg vet at jeg har noen blogglesere som er veldig stolte over å bo på dette stedet. Jeg har fått fortalt flere ganger hvor nydelig det er her, og nå skal jeg altså på oppleve stedet selv. Ikke alene, men med min kjære! -Som aldri har stått på et surfebrett før. Hihi, gleder som et barn til å se ham rocke bølgene. Han er så atletisk av seg at dette vet jeg han kommer til å beherske kjempefint.
På torsdag drar vi altså inn til Hoddevik på Stadlandet for å bo på surfeleir i tre dager. Jonas skal lære alt fra bunnen av, mens jeg skal kastes ut i level 2. Haha, gliser bare ved tanken. Jeg har allerede bedt Jonas legge seg på stuegulvet og padle for meg. Hehehe, tenke jeg skulle lære han de første stegene så han rekker å bli like god som meg i løpet av helgen! Jeg håper bare de norske bølgene er like snille med meg som de marokkanske. Heh! Vi er i april måned, så det vil bli en kjøligere opplevelse, men vi skal selvfølgelig ha tørrdrakter som dekker oss fra topp til tå. Wæææ, dette blir så spennende! <3Jeg gleder meg til å komme bort og bare kjenne på at jeg befinner meg et sted langt borte fra alt. Her er det bare Jonas, meg, andre lapoint surfere, majestetiske fjell og krystallklart vann. Ah, det skal bli så fint! Jeg skal bare bli litt friskere først. 
Dere må gjerne lese litt mer om Lapoint sin surfeleir på Stadtlandet hvis dere vil det. HER finner dere alt dere trenger å vite om leiren, rommene man bor på, selve stedet, og de ulike surfenivåene. Ellers kommer jeg selvfølgelig også til å blogge om surfehelgen vår. Kamera blir som vanlig med over alt! Ah, jeg er så spent. Level 2, som jeg nå kommer til å få prøve meg på kan dere lese mer om HER. Det er for dere som har surfet litt tidligere og som ikke ønsker å begynne helt fra begynnelsen av.Kanskje jeg får hilse på noen Hoddevik-blogglesere også til helgen? I hope so!
Dere kan også klikke på bildene for å komme til nettsiden for surfeleiren. <3

            Vår reise er sponset av Lapoint 

My favorites from disney

Good søndag alle sammen! Da var jeg endelig tilbake. Jeg er så glad for at jeg la fra meg absolutt alt i hele går og bare sov og sov, for i dag føler jeg meg mye bedre! Feberen må ha gått ned og hodet føles mye lettere igjen. Jonas jobber tolv timers vakter denne helgen så Bella og jeg har hatt leiligheten helt for oss selv, og det eneste vi har gjort er å sove, spise og se disney. Hihi! Er ikke det den beste oppskriften på å bli frisk? Gode disneyfilmer slår aldri feil, men spesielt ikke når man ligger syk og hjelpesløs på sofaen. Jeg vil tippe at jeg ikke er den eneste som sitter i denne situasjonen så her har jeg samlet mine absolutt favorittfilmer fra disneys verden! Håper dere finner noen filmer som dere helt hadde glemt bort eller kanskje noen splitter nye som dere ikke engang har sett enda. Det er jo søndag i dag! Kanskje de friske også vil snurre disney i kveld? 

Det finnes uendelig mange flere store disneyfilmer, men det var disse som er eller har vært mine storfavoritter opp igjennom tidene. Jeg vokste opp med Mulan, den lille havfruen, Ole brumm, Løvenes konge, Aristokattene og Lady og Landstrykeren som stoore filmfavoritter, mens i dag elsker jeg Spirit, Et kongerike for en lama, 101 dalmatinere, Nemo og Tarzan. Dette er alle filmer jeg kan se en million ganger. Jeg blir aldri lei! -Men jeg må selvfølgelig se alt sammen på norsk. Har jeg sett filmen på norsk den første gangen så vil jeg aldri se den på engelsk. Sånn er det bare! Løvenes konge på engelsk hadde da aldri gått an.


Hva er deres favorittfilmer fra Disneys verden? Kanskje dere har noen flere nye filmer å tilføye?
Filmen "Frozen" skal jeg faktisk se for første gang i kveld! Har jeg noe å glede meg til? <3

En sånn lørdag...
Hei lørdag! Først vil jeg bare si tusen millioner takk for alle de fine tilbakemeldingene dere la igjen under svarinnlegget mitt i går. Dere er så alt for gode med meg! Jeg leste gjennom alt da jeg kom hjem fra jobb sent i går kveld og ble så glad for enhver kommentar. Jeg vet jeg har sagt det før, men jeg sier det gjerne igjen.. Det er en fryd å blogge for dere! For en gjeng <3Ellers nådde min forkjølelse nye høyder i natt. Jeg klarte meg greit på jobb i går, men da natten kom kunne man altså steke egg på kroppen min. Så varm var den. Jonas ble mer og mer bekymret og hunden forsto også at noe ikke var som det skulle. Bella skal alltid ligge tett inntil magen, men i natt skulle hun absolutt ligge rett ved hodeputen og snuse meg i ansiktet. Hehe, de hundene er slett ikke dumme! Jeg må nok bare se å få kommet meg til legen på mandag. Jeg kom meg ikke opp fra sengen før 13.00 i dag, og da jeg hadde gjennomført den fem minutter lange kjøreturen til butikken for å handle frokost, la jeg meg ned på gulvet i gangen og gråt noen gledestårer. Det føltes nemlig som jeg akkurat hadde besteget Mount everest.

Heh! Det blir nok ikke de store bloggoppdateringene på dere i dag, men jeg satser på at jeg blir god om jeg bare holder meg i ro denne lørdagen. Bursdagsfeiring sto egentlig på planen, men det kan jeg nok bare glemme. Nå må jeg bare bli frisk!Håper dere har fått en bedre start på helgen! <3 
Nå skal jeg spise vannis og snurre favoritt disneyfilmen!

Innkjøp - 030414

Har dere en fin fredag kjære lesere? Jeg våknet opp med en elendig form, men dro på jobb likevel så jeg håper jeg kommer meg gjennom dagen! Hehe, det gjør jeg helt sikkert. Personalmøte gikk som smurt i går kveld. Vi fikk litt ris, litt ros og noen veeldig spennende nyheter. Det blir noen hektiske, men morsomme uker for oss på Vero Moda de kommende ukene. Mer om det får vi ta en annen gang! Nå tenkte jeg i grunn bare å vise dere gårsdagens innkjøp. Jeg sørget for å komme en liten halvtime før tiden i går så jeg kunne handle litt! Det er så alt for lenge siden jeg har shoppet på Vero Moda, og vi har jo så mye vårnytt!

To maxiskjørt fikk bli med hjem sammen med en splitter ny veske, et par topper, en sommerkjole og en skjorte. Vårjakken som dere ser på bildet over her måtte også få bli med hjem. Jeg har siklet etter den i flere uker nå. Synes den er så fin!

Dere må gjerne legge igjen en kommentar om dere lurer på hva prisen er på de enkelte plaggene. Jeg vil ikke få satt meg foran pcen igjen før nærmere 22.00 i kveld, men dere vet at jeg tar igjen alt av kommentarsvaring da. Håper dere har fått en fin start på helgen jenter og gutter! <3 Kanskje jeg til og med treffer på noen av dere på sørlandssenteret? Hihi, det er alltid hyggelig!Ser dere noe dere liker her eller? 
Vi skrives mer senere i dag! <3

Q&A

Hva liker du best å blogge om? Og hvilke innlegg får aller mest respons?
Hmm, jeg elsker å dele antrekk med dere hvis jeg er ekstra fornøyd med klærene og bildene er blitt knipset i solen. Disse innleggene har også en tendens til å få veldig mye hyggelig respons. Ellers er jeg veldig glad i disse DIY innleggene som det er blitt alt for få av i det siste. Jeg har rett og slett gått litt tom for idèer. -Men jeg lover flere DIY innlegg fremover. Jeg vet at dette er en stor favorittkategori hos dere også! Ellers synes jeg det er vanvittig moro å blogge fra feriene mine. Lyset er så mye finere i varme og solfylte land så det prøver jeg å utnytte til det fulle. -Og bikinibilder gir selvfølgelig heller ikke lite respons.

Kunne du tenke deg å være med på tv-programmet bloggerne?
Nei vet dere hva, det kunne jeg ikke. Jeg hadde først og fremst aldri turt å være med på noe slikt. Jeg synes jeg blottlegger livet mitt nok som det er gjennom de blogginnleggene jeg daglig publiserer. Jeg kunne heller ikke tenke meg å dra inn verken venner eller familie i et tvprogram om livet mitt. Mine kjære og nære må til stadighet stille opp på bloggbilder, og det får holde. Jeg tror heller ikke jeg ville ha fått tillatelse til å dra inn et tv team i hjemmene deres. Hehe!
 
Hvilke tanker har du rundt avstandsforhold? Har du og Jonas hatt det?
Jeg valgte dette spørsmålet fordi det plutselig har blitt litt relevant for oss! Jonas kommer til høsten til å søke seg inn på førskolelærer-linjen på universitetet i Agder, men det er ikke dette som er Jonas sin store drøm. Jonas skulle aller helst vært politimann, men pga astmaen så får han ikke komme inn. Derfor har han bestemt seg for å søke fengselsbetjent-skolen i Oslo i stedet. Studiet starter ikke før i januar 2015, og det er ikke sikkert at han kommer inn. Derfor har han valgt å søke førskolelærer i tillegg. -MEN skulle han komme inn så betyr det at Jonas må flytte til hovedstaden i løpet av neste år. Mine studier vil være i Kristiansand, og det betyr altså at vi muligens kommer til å måtte ha et avstandsforhold i ikke bare et år, men flere. Jeg kan ikke helt se for meg hvordan vi skal klare oss uten hverandre så mange dager i uken, men jeg vet jo at vi vil få det til. Klart vi gjør! Til neste år vil vi ha holdt sammen i fem år. Jeg er sikker på at vi kommer oss igjennom det vi vil komme oss igjennom.Krangler du og Jonas? Hvordan ordner dere opp?
Åja. Vi krangler som alle andre par, men vi ordner opp like etterpå. Akkurat det har vi blitt mye flinkere på med årene. For tre år siden bodde vi ikke sammen. Da kunne jeg godt finne på å være sur på Jonas i mange dager. Helt til han kom på døren og tryglet meg om å smile igjen. Hehe! Nå har vi ikke noe valg. Vi kan alltids låse oss inne på et rom og bli der, men hva er det godt for? Nøkkelen er å prate sammen. Sett deg ned sammen med personen du krangler med og prat. Det er den eneste måten å løse problemene på. God kommunikasjon er noe av det viktigste ikke bare i et forhold, men også mellom venner og familie.

Du skal jo studere til høsten. Hva går kommunikasjon og visuelle medier ut på?
I kommunikasjon og visuelle medier så lærer man om bilde, tekst, lyd, video og tv produksjon. Haha, jeg blir giret bare av å skrive det. Det må jo være midt i blinken for meg? Det står ikke så mye om studieretningen på UIA sin nettside, men slik jeg har forstått det så lærer man om kamera, kamerainnstillinger, hvordan ta gode bilder, og hvordan bruke redigeringsprogrammer både for bilderedigering og video. Jeg har mye å lære innenfor alle disse områdene, men jeg håper spesielt på å få opplæring i video. Det er noe jeg virkelig skulle ønske jeg kunne mer av. Ellers har jeg forstått det slik at studiet er veldig praktisk. Man sitter ikke nødvendigvis i klasserommet hele tiden. Man drar gjerne ut på videooppdrag eller for å ta bilder utendørs. Da blir det med en gang mye vanskeligere å kjede seg! Jeg elsker når undervisningen er variert og det tror jeg den er her.

Hva spiser du til frokost og lunsj hver dag? Teller du kalorier? Og spiser du kveldsmat?
Jeg spiser det som frister meg både til frokost og lunsj. Frister det med to knekkebrød eller en youghurt så spiser jeg det, frister det med en pakke nudler så spiser jeg det. Jeg teller med andre ord heller ikke kalorier. Jeg har stort sett fire måltider om dagen + noe frukt eller nøtter mellom lunsj og middag eller middag og kvelds. Jeg har klart å holde formen uten alt dette kostholdstyret, så hvorfor begynne å telle kalorier nå? Skulle kroppen forandre seg og ikke forbrenne like godt som før så er dette med kosthold kanskje noe jeg vil tatt litt mer på alvor, men så langt klarer vi oss veldig fint uten. Hvilken type musikk liker du?
Jeg har ingen peiling på musikk, men jeg kan jo fortelle dere hvordan spillelisten på mobilen min ser ut. Jeg har èn mannlig vokalist på listen min og det er Justin Bieber. Ellers går det i Nicki Minaj, Beyoncè, Rihanna, Shakira, Demi Lovato, Selena Gomez, Jessie J, Fifth Harmony, og Miley Curys. Jeg er med andre ord kanskje litt barnselig i musikksmaken, og jeg foretrekker myke damestemmer. Den eneste sangen jeg har på spillelisten min av Nicki Minaj er "Marilyn Monroe". Dette er vel den eneste rolige sangen hun har. "Fathers eyes" av Ask Embla, og "Uncover" av Zara Larsson er sanger som jeg kan høre en halv million ganger før jeg blir lei. Hehe, det er typiske rolige "Marthe sanger". Jeg er også en stooor fifth harmony fan. Haha!

Hva er ditt aller beste reiseminne?
Hmm. Jeg klarer ikke å velge. Det første jeg kommer på er jobbreisen Kristina Andersen og jeg hadde til Singapore. Det var den siste virkelig utrolige reiseopplevelsen jeg hadde og jeg tror aldri jeg kommer til å oppleve noe lignende igjen. Vi var der i fem små dager og ble kastet fra det ene stedet til det andre for å få sett aboslutt alt Singapore hadde å by på. Maten, parkene, shoppingen, utestedene, hotellvisitsene.. Alt var bare fantastisk. Ellers vil jeg også utpeke safariferien som Jonas og jeg dro på for to år siden. En tolv dagers safari i Sør Afrika er absolutt å anbefale. Fy søren så mye vi fikk se og oppleve her.Min aller første alene-reise til Zimbabwe var også magisk! Å få jobbe som frivillig med babyløver var en utrolig opplevelse.

Hvilken dialekt har du?
Det er så mange som har stilt dette spørsmålet, så selv om det er besvart før: Jeg snakker både Stavangersk og Kristiansands dialekten. Jeg bytter om etter hvem jeg prater med. -Men jeg skal ærlig innrømme at stavangerdialekten min ikke er som den var i gamledager. Jeg snakker ikke så grovt som jeg gjorde da jeg var liten og jeg må anstrenge meg litt for å snakke stavangersk med venninnene mine. Det er i grunn rart for jeg anstrenger meg ikke når jeg snakker med familien.

Hvordan holder Jonas og du romantikken oppe?
Vi er ganske romantiske av oss begge to. Det går ikke en dag forbi uten at vi har sagt ordene "elsker deg". Det handler nok også mye om å lytte til hverandre. Er det noe Jonas savner i forholdet vårt så forteller han meg det så vi kan gjøre noe med det! Er det litt for lenge siden vi har funnet på noe romantisk sammen så er jeg aldri treg med å si ifra. En dag eller to senere kan Jonas finne på å sende meg en "middagsinvitasjon" på mobilen, hvor han inviterer meg ut for middag og kino foreksempel. Dette er sånt som er med på å holde romantikken oppe. Ellers er vi blitt veldig flinke til å bruke tiden vi har sammen på en god måte. Skulle vi bare ha to timer ledige på kveldstid etter en lang jobbdag så kaster vi dem ikke bort. Da sørger vi for å sette oss ned i sofaen, snurre film og virkelig nyte disse to timene sammen.Har du noen komplekser med din egen kropp?
Tja, alle har vel noe de er mindre fornøyde med? Noen bryr seg mer om dette enn andre. Jeg har strekkmerker på lårene jeg også, men det er ikke noe jeg står og daglig tenker over eller stiller meg foran speilet for å studere. Har jeg strekkmerker, en skeiv tå eller litt for brede skuldre så har jeg det. Jeg henger meg ikke opp i det jeg ikke er fullt så fornøyd med ved min egen kropp. Fokuser heller på det du liker ved deg selv. Det er for noen lettere sagt enn gjort, men prøv!
 
Venter du på at kjæresten skal fri?
Hehe, dette var det også mange som spurte om! Dere må huske på at vi enda er veldig unge. Vi har riktignok vært sammen i 4 og et halvt år snart, men jeg er fremdeles bare 21 år gammel. Vi har ikke engang begynt på studiene noen av oss og leier fremdeles en leilighet. Jeg vil ha ting litt mer på stell før vi eventuelt tar det steget. Dette har Jonas og jeg snakket om også. 

Er det noen ganger du skulle ønske du bodde alene? Eller at Jonas var borte mer?
Nei. Aldri! Jeg elsker å bo sammen med Jonas. Han er så god, og så enkel å ha med å gjøre.

Kan du si noe om reisen til Egypt? Var det gøy? Mange folk i gatene osv?
Ja det kan jeg. Ferien vi hadde for snart fire uker siden var kjempefin! Vi koste oss som bare det og merket ingenting til dette opprøret som det var så mye snakk om både før og etter reisen. En uke før vi ankom Sharm el Sheikh, hadde en buss med turister blitt sprengt i området. Mens vi var der nede ble alle tyske turister sendt hjem, og en uke etter at vi var kommet oss trygt hjem hentet også Norge sine turister. -Så vi hadde nok litt flaks med oss på reisen. Vi merket at Egypts hovedgater var veldig tomme for turister, men det var ingen tegn til opprør mens vi var der. Heldigvis! Vi koste oss både på utflukter, ved hotellet og i Sharm El Sheikh sentrum. Jeg har ikke følt meg utrygg en eneste gang jeg har reist til Egypt.Er det like moro å være blogger hver dag? Eller er det dager du skulle ønske du hadde en vanlig jobb?
Jeg er stort sett veldig glad for å kunne leve av hobbyen min, men det er klart jeg har dager hvor jeg er sliten og lei. Jeg har også dager hvor jeg bare har lyst til å trekke dyna over hodet og slappe av hele dagen. Det kan jeg bare ikke. Jeg tar meg ikke frivillig bloggfri. Jeg blir stresset av å ikke levere det dere lesere kan forvente av meg, og jeg blir stresset av tanken på alt arbeidet som må tas igjen dagen etterpå. Derfor foretrekker jeg å blogge selv når jeg er sliten og uinspirert. Jeg kan bli litt lei av at alt i hverdagen må planlegges. Jeg skulle ønske hverdagen kunne være enda mer spontan, men stort sett er jeg veldig glad i jobben min. Jeg er kjempestolt over hva jeg har oppnådd og veldig takknemlig for alle muligheter bloggen gir meg.

Er det en egenskap som du skulle ønske at du hadde?
Jeg skulle definitivt ønske jeg var mer strukturert. Jeg skulle ønske jeg virkelig likte å planlegge ting til detaljene, skrive lister, ha system på tingene mine og rett og slett ha mer kontroll. Jeg er stjernetegnet jomfruen, og i alle beskrivelser av jomfruen, står det at man er alt dette. Vel, jeg er vel det eneste unntaket da! Jo, så skulle jeg ønske at jeg var mye morsommere!Røyker/snuser du eller Jonas?
Jeg har aldri verken røyket eller snust fast, men jeg skal innrømme at jeg har prøvd begge deler. Jonas derimot har aldri rørt verken en røyk eller en snusboks. Ikke er han spesielt glad i å drikke i helgene heller. Godgutten! Det er ikke mange 23 år gamle mannfolk som aldri så mye som har tatt i en snus! *Må skryte litt* Det er en ordentlig familiemann jeg har kapret meg.

Kan du fortelle litt om konfirmasjonen din?
Klart jeg kan! Jeg konfirmerte meg i Hånes kirke i Kristiansand og reiste etterpå rett til Stavanger for å feire med to fester! Først feiret jeg med smørbrød og kaker hos bestemor, bestefar og tante, og så feiret jeg med pappasiden av familien. Da dro vi på et flott hotell i Stavanger, spiste tre retters middag, sang sanger, og holdt taler før vi dro hjem for kaker i stuen til farmor og farfar. Det begynner å bli noen år siden nå, men jeg husker at jeg koste meg glugg ihjel under begge feiringene. Jeg hadde en sort, lang kjole på meg og var forferdelig dårlig sminket. Hehehe.Jeg hadde nemlig enda ikke lært å beherske eyelineren.

Hvordan er Marthe bak fasaden? Noe negativt med deg eller hverdagen?
Marthe bak fasaden er nok ikke like elegant som bloggbildene tilsier. Jeg sitter ikke alltid pent i sofaen med bena i kryss, nykrøllet hår og en varm kopp te. Jonas liker meg aller best når jeg er sminkeløs og ser ut som en dass så jeg har en del av disse øyeblikkene foråsidetsånn. Mange flere enn det dere kanskje får inntrykk av gjennom bloggen. Ellers roter jeg alt for mye. Jeg har ikke kontroll på noe som helst, gjør alt i siste liten, vasker alt for lite og rydder alt for lite. Jeg skulle ønske jeg var en bedre husmor. Det holder ikke å bare kunne lage mat. Mannfolka trenger litt hjelp på vaskefronten også!Topp fem bøker du har lest?
Tusen strålende soler, Drageløperen, Solfuglen, Indias datter, og alle bøkene av Cecilia Samartin.
                                               
Hva er din beste treningsmotivasjon? Hvordan kommer du i gang? 
Nå som jeg har kommet i gang med treningen etter måneder med latskap, finner jeg mye motivasjon i det å kjenne på hvilken forskjell treningen gjør med kroppen. Ikke bare på utsiden, men på innsiden. Jeg vet at jeg vil få mer energi og føle meg mer opplagt av å ta en løpetur etterfulgt av litt styrke på stuegulvet. Derfor gjør jeg det! Disse følelsene er derimot ikke så lette å bruke som motivasjon helt i starten. Da husker man rett og slett ikke hvordan det føles å ha en kropp som er i form! Det som da motiverer meg er faktisk å se på bilder av meg selv fra da kroppen min var på sitt beste. Nå er jeg så heldig å ha et bloggarkiv å titte tilbake på, med bikinibilder fra perioder hvor jeg trente som aldri før. Er det mange måneder siden jeg var i joggeskoene så er det klart at musklene fordufter! Da tar jeg en titt på gamle bilder og forteller meg selv at det slett ikke er umulig å få dem tilbake. Jeg blir ikke motivert av å titte på bilder av perfekte modellkropper. Jeg vil ikke få de lange, superslanke bena uansett hvor mye jeg trener. Jeg kan kun være den beste versjonen av meg selv. Derfor finner jeg faktisk selfies mer motiverende.

Kan vi få se et bilde av deg uten sminke?
Jeg foretrekket å legge ut bilder med masken på, men her har jeg ihvertfall litt brunfarge i ansiktet. Eller litt rødfarge? Mihi!Håper dere liker svarene! Ønsker dere en riktig GOD HELG <3

My latest outfitsGod kveld! Arh, jeg skulle jo få skrevet ferdig dette svar-innlegget til dere, men jeg rakk det ikke! Timene gikk litt for fort og plutselig måtte jeg hive meg i bilen og kjøre til personalmøte. Jeg trodde egentlig personalmøte med Vero Moda var forrige torsdag, men der bommet jeg gitt! Jaja, dere får få svar-innlegget i morgen. Lover å skrive det ferdig etter møte i kveld!

I mellomtiden får dere få en liten oppsummering av mine siste antrekk. Det har faktisk blitt en del av dem de siste dagene. Det skyldes rett og slett det fine været! Jeg elsker å være blogger når det er varmt og lyst ute. Fargene på bildene blir så uendelig mye finere og både skrivelyst og motivasjon tredobles de dagene solen titter frem. Ah, håper bare dette vårværet fortsetter!
Har dere et favorittantrekk blant disse? <3
Tenk nå er det bare en torsdagskveld igjen så er det helg!

Have a rockin thursday!Først og fremst.. Tuusen millioner takk for alle Thailand-tips som allerede har tikket inn under innlegget under. Dere er bare fantastisk gode å ha! Jeg har ikke engang rukket å lese gjennom alt, men jeg tenker at Jonas og jeg setter oss ned med kommentarfeltet i kveld og noterer ned en hel del tips. Ah, stor stor takk til dere som setter av tid til å fortelle om erfaringene deres. Jeg setter så stor pris på dere! Alle disse kommentarene kommer til å være til kjempehjelp for oss. <3

Jonas og jeg kom akkurat inn døren fra en fin tur i solskinnsværet. Jeg holdt på å renne bort til morgenen i dag og følte derfor veldig for å ta med meg hund og samboer ut på en liten luftetur. Eller.. Det skulle være en liten luftetur, men vi ble faktisk utendørs i to hele timer. Plutselig fikk jeg for meg at vi måtte mate noen svaner, så vi dro på nærmeste dagligvarebutikk og kjøpte brød til fuglene og iskrem til oss selv. Hihi! Så ble det litt brødmat på dyrene i dag også. Det tror jeg de satte pris på!Jonas mener jeg har fått feber igjen..
Marthe: Føder svaner fuglebabyer? Eller egg?
Jonas: ... Marthe, det gidder jeg ikke å svare på.Hehehe.. Hva vet jeg? Aldri sett en svane føde!

Planlegger sommeren 2014


Jeg skulle egentlig komme med en tredje oppdatering til dere i går, men jeg drømte meg helt bort i sommerplanleggingen for 2014. Jonas og jeg planlegger å ha vårt livs beste sommerferie og brukte hele gårskvelden på å titte på reiser. Vi har veldig lyst til å ta oss en to ukers ferie en gang i begynnelsen av juni, men vi har brukt en halv evighet på å bestemme destinasjonen. Jeg har funnet noen utrolige reiser som faktisk er overkommelige på pris, til vakre maldivende, men Jonas er nok litt for rastløs for den slags ferie. Skal vi være 2 uker på en øy som man kan gå rundt på under 30 minutt så er jeg redd Jonas vil dø av kjedsomhet. Hehe, den drømmeferien får jeg heller dele med en god venninne en vakker dag! 

Det blir likevel en eksotisk ferie på oss. Vi vil ha hvite strender og turkistblått hav, men vi vil også ha kultur og shopping! Alt dette vet jeg at vi kan finne i Thailand. Nå gjenstår det bare å finne ut hvor vi skal i Thailand. Jeg håper at dere kan hjelpe oss litt her! Hvor finner vi de aller lekreste strendene? Hvor bør vi bo? Pattaya, Phuket? Khao Lak? Vi har funnet oss et helt perfekt hotell på hvert av stedene, men vi vil ikke booke noe før vi med 100% sikkerhet vet at dette er det beste stedet.

Under her ser dere et lite bildedryss fra noen av hotellene vi har sett på. Det er ikke så ofte Jonas og jeg får dratt på en ordentlig ferie sammen så en ting er ihvertfall helt sikkert.. Dette skal være en luksusferie! Vi skal spise alt for mye god mat, besøke spaavdelingen hver dag, og delta på så mange spennende utflukter som overhode mulig. Vi er to eventyrlystne sjeler og jeg har på følelsen at Thailand har utrolig mye å by på. Har dere noen gode reisetips til oss her så blir vi uendelig glade!

Det kan være tips til hva som helst! Jeg har vært i både sør og nord Thailand, men det er snart åtte år siden jeg var i sør og dermed husker jeg svært lite om hvordan de ulike stedene her så ut. Har dere noen restauranttips, tips til shoppingsteder, marked, parker, eller utflukter man kan delta på så legg gjerne igjen en kommentar. Dere er jo alltid så hjelpsomme!Håper å få bestemt oss for nøyaktig sted og hotell i løpet av uken! <3

Antrekk - 020414Tjo hei! Har dere fått en fin onsdag så langt? Dagen min gikk fra nydelig til perfekt da regnskapsfører Geir ringte og fortalte at jeg ville få 13 000 kroner igjen på skatten i år. Hurra! Aldri fått så mye igjen på skatten jeg! For en hyggelig overraskelse. <3 Jonas får også nesten 14 000 igjen på skatten i år så denne sommerferien skal jammen bli FIN! Som vi skal reise og kose oss før studiene starter til høsten. Jeg tenker vi skal sette oss ned og se på reiser allerede i kveld. Vi vil blant annet til Thailand!

Er det flere som vil få penger igjen på skatten i år? I fjor fikk både Jonas og jeg hver vår lille baksmell, så i år kom beskjeden som en stor lettelse! Haha, jeg føler nesten jeg har vunnet i lotto.. Det skal bli så vanvittig mye hyggeligere å få en liten bonus rett før sommereferien! Å bruke feriepengene på baksmell må jo bare være det kjipeste? Jaja, man lærer av sine feil!Jeg har forresten begynt på svarene til spørrerunden jeg kjørte i gang forrige uke! Slike innlegg tar litt tid å skrive, men jeg håper det vil være helt klart i løpet av morgendagen. Jeg vet at noen av dere begynner å bli litt utålmodige! <3


Skjørt fra Vero Moda, Pumps fra Bershka, Jakke fra Bikbok, Body fra Nastygal.comHåper dere liker antrekket! Ønsker dere en fin onsdagskveld. <3
Her står Jonas sin minipizza på middagsmenyen! Er det bare jeg som føler det er helg? 

Pancakes for breakfast

God morgen kjære, gode blogglesere! <3 Jeg har kost meg sånn med kommentarene dere la igjen under gårsdagens siste innlegg. Kjempemorsomt å lese om alle de fantastiske aprilsnarrene deres. Takk for at dere ville dele dem med meg! Denne onsdagsmorgenen har bare vært fantastisk. Jonas og jeg har begge flere fridager denne uken, og så langt har vi vært kjempeflinke til å utnytte tiden sammen. Denne onsdagen sov vi så lenge vi bare orket før vi hoppet inn i morgenkåpen for å lage oss ferskpresset juice og pannekaker med rørte jordbær til frokost. Mmm! Er det mulig å starte dagen på en bedre måte?
Resten av dagen skal vi bruke på å ta det helt med ro. Vi har fått enda en dag med sol så kanskje beveger vi oss ut på en liten tur i løpet av ettermiddagen. Jeg har så lyst til å trene, men jeg er redd formen blir mye verre hvis jeg starter for tidlig. Vi hoster og harker fremdeles både Jonas og jeg. Det er visst fryktelig mange som er syke nå om dagen! Kristine var heller ikke i form da hun var på besøk hos meg i går kveld og Annika lå med feber da jeg kom på besøk til henne mandag. Fysj! Får nå inderlig håpe at disse bakteriene fordufter fra kroppene våre snart. -Men slikt har vel en tendens til å komme med våren..

Ønsker dere alle sammen en frisk og god onsdag!
Nå skal jeg ta igjen litt kommentarsvaring. <3

Antrekk - 010414Det er første april! Er det noen som har lurt eller blitt lurt av noen i dag? Jeg har ikke blitt lurt selv, men jeg har tatt Jonas så det holder! Jeg spøkte blant annet med at vår to ukers, romantiske sydenferie for sommeren måtte avlyses fordi jeg skulle dra til Magaluf med Annika i stedet. Dere skulle sett ansiktet hans da jeg lurte ham med dette allerede da klokken slo 00.00 i går kveld. Jeg tror det var like før gutten begynte å gine. Han beskrev hvor skuffet han var ved å skrike høyt og ba meg om å ikke snakke med han resten av kvelden. Jeg konsentrerte meg dypt om å ikke drepe meg av latter, og da vi hadde hatt to minutters stillhet hvisket han at han skulle betale meg tilbake for Magaluf-turen om jeg ble med han i stedet.. Da klarte jeg ikke mer. Jeg brølte ut i latter, kysset han i hele ansiktet og sa aprilsnarr. Er det mulig? Etter fire år sammen klarte han likevel å tro at jeg ville avlyse en to ukers ferietur med ham for èn ukes festing i Magaluf. Stakkars mannfolk. Han tror virkelig på ALT jeg sier.

Herlighet som jeg koser meg som samboeren hans den første april. Har dere en morsom historie fra dagen så må dere gjerne dele den med meg! Jeg synes det er kjempemorsomt å lese om folk som både har blitt lurt og som har lurt noen selv.
Bukse, topp, sko og jakke fra Bikbok (Ja i dag er jeg heldekket i Bikbok)Nå får jeg besøk av Kristinemor her! Det er klart for gilrsnight <3

My first glass of fresh juiceHaha! Åja! Jeg har laget mitt første glass med juice allerede.. Jeg sa jo at jeg var begeistret over denne nye saken. Håper dere er klare for noen deilige juice-oppskrifter fremover, for jeg er veeldig ivrig etter å kombinere smoothie-oppskriftene mine med noen friske juicer! Ta det helt med ro. Jeg skal ikke drepe dere med oppskrifter, men et lite innlegg i uken er vel greit? I dag ble det en kombinasjon av eple, gulrøtter, bringebær, vannmelon og appelsin. Gleder meg veldig til å juice litt flere grønnsaker. Dette er jo en ypperlig måte å få i seg litt mer grønt på! Ikke bare til middag, men til frokost, lunsj eller kvelds også. Håper bare jeg kan få det til å smake godt, ellers drikker jeg det ikke om det er aldri så sunt. Hehe, jeg er vel ikke alene på den fronten?Du trenger: 1. En appelsin 2. Tre grønne epler 3. En håndfull bringebær 4. 1/3 vannmelon 5. Seks gulrøtter
Slik gjør du:
1. Er du så heldig å ha en juicemaskin hvor alt bare kan kastes oppi med skall så er det bare å fyre løs. Jeg må skrelle vannmelonen og appelsinene før jeg trykker dem nedi maskinen, og eplene valgte jeg å dele i fire for å gjøre det litt enklere for maskinen. Når dette er gjort så er det bare å juice i vei! Server det kaldt. Sett juicen i kjøleskapet først, eller ha noen isbiter i.Slik ser maskinen ut inni når alle ingrediensene er blitt til juice. Dette kan kaste i søpla, eller som en bloggleser tipset meg om: lage sorbètis av! Jeg ville kanskje ikke laget sorbètis av gulrot-rester, men har du laget en ren ananas, jordbær eller mangojuice så vil dette helt sikkert smake kjempegodt! Du må vel og merke skrelle frukten før du juicer den om du ønsker å lage sunn sorbèt is av restene. Spennende, eller hva? Gjett om jeg skal prøve det ut neste gang jeg tar maskinen i bruk!

Vet dere forresten hvor isbiter som ikke smelter fås kjøpt? Noen av dere må vel vite hva jeg snakker om? Slike plastikkbiter med væske i som man bare tar inn og ut fra frysen så mange ganger man vil. Disse skulle jeg gjerne hatt til juicene mine.Så det godt ut eller? Noen som ble fristet til å kjøpe juicemaskin selv?

I got myself a juice maker!ENDELIG! Fy søren så lenge jeg har gått rundt og mast om denne juicemaskinen. Jeg har hatt lyst til å kjøpe meg en slik sak helt siden jeg for første gang smakte hjemmepresset juice hos Cathrine. Dette var en gang i januar, så nå var det virkelig på tide at jeg fikk skaffet meg en selv. Jeg er mildt sagt i ekstase over dette innkjøpet. Jonas mener jeg kommer til å gå lei etter bare noen dager, men jeg er altså HELT sikker på at dette er årets kupp. Hoho, vi får se hvem som får rett nå da!

Er det noen av dere som har noen gode juice-oppskrifter som dere vil dele med meg? Jeg har allerede handlet inn ingredienser til mitt aller første glass, men forhåpentligvis blir det mange flere i fremtiden! Målet er å lage minst et glass om dagen.Kanskje noen av dere har denne juicemaskinen fra før av? Jeg kjøpte den på Expert for 799. Den finnes også i en større variant, men jeg ville ikke at den skulle ta så stor plass på kjøkkenet vårt! -Så jeg gikk for den minste. Søt var den ihvertfall. Nå gjenstår det bare å finne ut om den fungerer. Man skal kunne hive oppi alle frukter hele, bortsett fra sitrus, så det høres lovende ut. Jeg ville nok fort ha gått lei om jeg var nødt til å skrelle enhver ingrediens før jeg kastet den oppi. Hehe. Så lat er jeg! <3

Har dere noen sunne og godsmakende juiceoppskrifter på lur?
Del dem gjerne med oss! Jeg kan ikke vente med å teste den ut.