hits

april 2013

Marthe tipser - Et lite stykke kunstHihi, ville bare vise dere hva jeg har holdt på med den siste halvtimen. Farfar fylte nettopp 74 år, og mitt oppi begravelsesforberedelsene til oldemor, fikk han aldri verken bursdagsgave eller noe ordentlig feiring. Derfor dro jeg i dag tidlig til Madla Amfi og kjøpte en flaske rødvin til han sammen med noen flakslodd. Da jeg kom hjem til bestemor, fant jeg frem noen fine sølvtråer og bestemte meg for å gi vinflasken en liten makeover! Resultatet ser dere under her.. Plutselig ble vinen til et lite stykke kunst. 

Hva da billig vin? Denne spanske vinen ser jo ut som en million kroner! Hehe. Det dere gjør, er bare å surre disse nydelige sølvbåndene akkurat slik dere vil, rundt vinflasken. Noen steder har jeg knyttet båndene sammen i en bitteliten knute, og andre steder har jeg limt med gjennomsiktig lim. Det blir nok aller penest om dere limer de bredeste båndene og knytter de tynneste slik jeg har gjort. En rimelig vin i forkledning.. <3

 

Er ikke dette et kjempefint tips til en personlig og rimelig gave?
Sølvbåndene kjøpte jeg kjempebillig på Panduro!

Det var en gang en BarbieBorgeGud hjelpe meg. Dette var meg for bare to år siden. Jeg leste gjennom "russetid" kategorien min sent i går kveld og var ikke treg med å slette den etterpå. Det.Var.For.Flaut. Alt jeg kunne finne på å publisere på denne bloggen! Hadde jeg ingen grenser? Enhver tullete handling ble dokumentert, og lange samtaler uten mål og mening ble publisert som såkalte "gullkorn". Haha, nei i går kveld døde jeg litt av skam.

Tro det eller ei.. Jeg var en over gjennomsnittet snill russ som nesten ikke deltok på noe som helst og som nesten ikke drakk før selveste 17 mai. Ikke hadde jeg russebil, og ikke likte jeg å delta på russetreff. Jeg hatet å drikke meg full flere dager etter hverandre, og å sove i kalde biler var heller ikke noe jeg skrev høyt på ønskelisten. Jeg var frøken BarbieBorge og levde enkelt opp til mitt navn. 
 
 
 


Jeg tok de enkleste russeknutene og gikk hjem og la meg med min kjære etter enhver fest. På Tryvann la jeg meg klokken elleve og høydepunktet med turen var den bakte poteten jeg spiste før jeg pakket meg inn i soveposen. Jeg hadde mye morro med den gode jentegjengen, men jeg var slett ingen villdyr.  

Kjære russ.. Kos dere en hel masse! Det er bare 17 dager igjen av galskapen. Om to og tre år kommer dere til å tenke tilbake på russetiden, se på gamle bilder, le dere ihjel og tenke;"var jeg virkelig så gal?".Ønsker alle jenter og gutter en fin russefeiring!

P!CK A FAVORITE..God morgen! Nå er det lenge siden vi har hatt et ordentlig antrekk her på bloggen. Det kommer, det kommer! Fotografen sitter hjemme i leiligheten og savner meg halvt ihjel etter nesten en uke fra meg. Jeg tror til og med at han gleder seg til å ta antrekksbilder fremover! Da er det jammen galt...

Neida. Nå er jeg snart på vei til Madla amfi for å lete etter noen do it yourself ingredienser! Jeg har ikke funnet det jeg trenger verken i Kristiansand eller i Stavanger sentrum, så nå krysser jeg fingrene for Madla Amfi. Får jeg tak i det så blir det et nytt DIY innlegg i morgen! Eeelsker DIY prosjekter.  En, to og seks ble mine favoritter fra de siste to ukene.
Hvilket antrekk likte DU best?

No more keratin extentionsHar dere lagt merke til at jeg har fått kort hår igjen? Noen som har savnet det lange, tykke håret mitt de siste ukene? Det er faktisk halvannen uke siden jeg dro ut de aller siste keratinfestene. Det er *fyfy* å dra ut keratinfestene selv, men etter over to måneder med litt VEL mye kuring og balsam, var festene blitt så myke at jeg bare kunne dra dem ut med fingrene. På bildet over her, kan dere se hvordan håret mitt så ut før jeg tok i keratinextentions og hvordan det ser ut i dag. Keratinfestene har revet av mine ujevne og mest slitte tupper, men jeg har enda en god del igjen. Dette skal bort denne uken! Jeg har verken klippet eller farget håret mitt på tre måneder, så nå er det på høy tid med en forandring.

Jeg kommer til å... Hold dere fast.. Klippe bobb! Rett og slett for å få bort absolutt ALT av slitte tupper før jeg vil gi håret noen freshe, nye striper. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å være dritlei kort hår etter bare et par dager, så et sett clip on extentions skal ligge tilgjengelig hjemme på kommoden.

 

Jeg ville egentlig ikke legge ut et "etter" bilde hvor håret mitt er så vanvittig falmet og stygt i fargen, men nå gjør jeg det likevel. Jeg skal altså få orden på dette trollhode så fort jeg er tilbake i Kristiansand!Kanskje jeg blir seende slik ut når uken er omme?

New in - SummerdressÅh, for en fin dag! Tante og jeg startet dagen med litt shopping, og de siste timene har vi bare kost oss alle mann med god mat og familietid <3 Jeg har ikke handlet all verdens, men jeg kjøpte noe! En ny maxikjole fra Bikbok fikk blant annet bli med hjem i dag. Er det noe jeg skal samle på i sommer, så er det lange kjoler i myke, lette stoffer. Med røde lepper og høye hæler kan man gå med kjolen på fest, men med sandaler og strandhår kan man også bruke den som et "på vei til stranden" antrekk.  

*Kremt* Sommerkjole med fyr i peisen..

Ny uke, ny oppskrift - FavorittkakenGod morgen! Ny uke, ny oppskrift. Her kommer den etterlengtede oppskriften på bestemors marengskake! Dette er en av mine favorittkaker, og den er så enkel at selv jeg skulle fått til å lage den. Cupcakes og kjeks mestrer jeg, men kaker har aldri vært min sterke side. Denne vet jeg likevel at både du og jeg ville fått til. Her snakker vi kake som jeg fint kan spise opp på egenhånd. Det er nesten farlig! Du trenger:
3 egg - Kun eggehviten
1,5 dl sukker
3 dl kremfløte
2 ts sukker
Valgfrie bær
Mørk kokesjokolade
Slik gjør du:
1. Mål opp 1,5 dl sukker og skill 3 egg. Her skal kun det hvite i egget brukes.
2. Finn frem kjøkkenmaskinen og hell i sukker og eggehvitene.
3. Visp på full styrke til massen er blitt hvit og luftig.
4. Smør røren utover et stekebrett med bakepapir på. Marengsrøren skal være en tykk kakebunn.
5. Stek midt i ovnen på 100 grader i 4 timer. Bunnen skal IKKE være seig.
6. Skru av ovnen og åpne døren halveis. La marengsen stå inni til ovnen er avkjølt.
7. Pisk nå kremen! 3 dl fløte skal piskes med 2 ts sukker til det er blitt krem.
8. Pass på å ikke piske kremen til smør. Hakk 2 remser mørk kokesjokolade og finn frem bær.
9. Når den ferdig stekte marengsbunnen er helt kald, kan du smøre på krem og pynte.

 
 Man kan også blande inn litt vaniljekrem i kremen om ønsket!
-Og man kan velge å steke marengsen mindre og få den seigere.

Et klisseinnlegg på en klissedagDet er 28 april 2013, og det betyr at Jonas og jeg har vært sammen i 3 år og 6 måneder i dag! Da må vi ha et lite klisseinnlegg. Kjære samboer og bestevenn.. Tusen millioner takk for at du har gjort de siste førtito månedene av mitt liv fantastiske. Jeg setter uendelig stor pris på deg, og alt du gjør for meg.

SKÅL FOR OSS, og for de førtito neste årene! Herlighet så mye vi har opplevd sammen. Her kommer et bildedryss fra Egyptreisen jeg kjøpte i bursdagsgave til Jonas i år. En uke jeg aldri kommer til å glemme. 1.
Takk for at du ler av mine dårlige vitser.

2. Takk for at du oppmuntrer meg hver eneste dag.

3. Takk for at du holder ut med meg, selv på mitt verste.

4. Takk for at du lar meg ha rett, selv når du vet jeg tar feil.

5. Takk for at du enda plukker klærene mine fra gulvet.

6. Takk for at du kysser meg hundre ganger daglig.

7. Takk for at du er deg. -Og takk for at du elsker meg.

-Jeg er evig takknemlig.

Ikke kast klær...... Bare fordi de er ødelagte!Hva gjør du når du har delt middagen din med klærene dine, og peplumtoppen har fått smaken av kjøttdeigfett? Spør meg! Min hvite favoritt-peplumtopp fikk for et par uker siden like mye taco til middag som magen min gjorde. Jeg hadde litt dårlig tid og bestemte meg for å spise med hele kroppen denne dagen. Dette resulterte selvsagt i fem brune fettfletter.

Etter syv klesvask på ulik temperatur med fire ulike vaskemiddel, var fettflekkene blitt dobbelt så store. Man kaster ikke klær bare fordi de er ødelagte! Derfor bestemte jeg meg for å klippe av hele nedre del og heller lage en slags magetopp. Magetopp kommer dere til å se over alt i sommer. Jeg ser allerede at flere har begynt å ta dem i bruk. Selv har jeg en hvitost av en mage, så den trenden får vente. -MEN det finnes flere ting man kan gjøre med en magetopp, og alt er bedre enn en peplumtopp i søpla. 

 

Kommer til å ha SÅ masse glede av denne toppen i sommer!
Hehe, er dere ikke enige? Ikke kast klær. Gi det til meg!

SVAR DEL 2

Hva gjør du får å gjøre Jonas glad?
Jonas blir veldig glad når jeg forteller han hvor glad jeg er i han. Han setter utrolig stor pris på søte meldinger med gode ord foreksempel. Derfor blir det jo ekstra gøy å sende slike meldinger! Ellers blir han glad når jeg overrasker med en spesiell middag eller kanskje mest av alt.. Setter av lørdagskvelden til han og bare han. Jonas velger filmkveld med meg fremfor en fest når som helst. Av og til prøver han til og med å bestikke meg med massasje for at jeg skal droppe en bursdag og heller bli hjemme med han. Haha! Familiemannen min <3  Jonas er en person som er veldig lett å glede.Hvordan synes du en god venn skal være?
En god venn skal være snill, omtenksom, trofast, og ærlig. En god venninne er for meg ei som er der for meg når jeg trenger det. Hun setter andre forann seg selv og viser at hun bryr seg. Jeg må kunne stole på vennene mine. Kan jeg ikke det så vil jeg verken kalle personen for en venn eller en god venn.Hva synts du om at Astrid Smeplass røk ut fra idol?
Jeg har fire ord. FOR NOE BEDRIDENT DRIT. Å se henne i en duett og med to sanger forrige fredag ville vært drømmen! Heldigvis har hun allerede fått vist nok til å komme seg langt i musikkbransjen. Jeg har ihvertfall hjulpet henne litt på vei ved å høre på sangen hennes "Shattered" hundre ganger. Nå synes jeg dere som glemte å stemme henne frem skal gjøre det samme! Astrid Smeplass er helt rå.

Hva synes du om avstandsforhold?
Jonas og jeg har vært sammen så lenge nå at jeg tror vi hadde taklet hva som helst. Hadde vi ikke kjent hverandre så godt og vært så trygge på hverandre så tror jeg det ville vært annerledes. Skulle Jonas ha studert i Nord og jeg i Stavanger så skulle vi nok ha klart oss fint, men vi kommer selvfølgelig til å gjøre alt vi kan for å få bo sammen hele tiden.Hvor ofte trener du? Og hvordan trener du?
Jeg har dessverre ikke holdt nyttårsforsettet mitt dette året. Jeg hadde et viktig nyttårsforsett, og det var å trene MYE. Vel, slik har det ikke blitt. Jeg har ikke trent siden før Egyptreisen vår og ja, det er to måneder siden. Jeg har selvfølgelig tatt en løpetur i ny og ne, men jeg kaller ikke det for trening. Når jeg faktisk trener så liker jeg å løpe utendørs. Jeg løper gjerne i 45-60 minutt før jeg trener styrke med hovedfokus på mage og armer. Jeg foretrekker de originale øvelsene som situps, armhevninger og plankeøvelsen, men jeg liker også å teste ut nye, enkle øvelser som kan gjøres hjemme i stuen. Styrke på ben, rumpe og rygg trener jeg på apparatene treningssenteret har å by på. Rett og slett fordi jeg ikke vet hvordan jeg bra kan trene dette hjemme. Mine treningsøkter blir aller mest effektive hjemme! 

Har du satt deg noen mål for 2013, eller evt et hovedmål?
Jeg har mange mål for 2013! Jeg vil først og fremst tilbringe masse tid med familien i år. Jeg vil bruke enhver anledning jeg har til å dra til Stavanger. Så vil jeg reise på flere reiser sammen med Jonas. Nå har vi allerede vært i Egypt, og jeg drar til Thailand om en liten måned til, men jeg synes 2013 høres ut som et flott år for Maldivene. Jonas og jeg på romantiske Maldivene. Høres perfekt ut! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få det til med studie og jobb, men kjenner jeg meg selv rett så klarer jeg det nok.

Kunne du tenke deg å starte din egen fashionstore?
Det ville vært utrolig morro, men da trenger jeg litt hjelp. Det er på langt nær gratis å starte sin egen nettbutikk. Bare det å få nettsiden med design laget, koster tusenvis av kroner. Akkurat nå går mine sparepenger til et fremtidig hus.Hva er det dyreste du eier i garderoben?
Jeg har verken et klesplagg eller et par sko til over 2000 kroner. Det dyreste jeg eier av klær må være Runwaydreamz vesten min. Jeg tror aldri jeg hadde klart å betale over 2000 kroner for et plagg. Det måtte ha vært en helt nydelig kjole, eller en helt unik veske.

Kunne du tenke deg noe fra mulberry eller louis vioutton?
Nei. Jeg har ikke den samme interessen for merkeklær som jeg har for vanlige klær. Har jeg 10 000 kroner igjen etter alle generelle utgifter en måned, så velger jeg reise fremfor merkeklær uten å nøle.

Når du er på ferie, reiser du med allinclusive?
Nei, jeg reiser omtrent aldri med allinclusive. For det første så klarer jeg ikke å stå opp til frokost og for det andre så liker jeg å utforske litt forskjellige restauranter. Jeg elsker å prøve ut nye steder og være litt over alt. Det er jo bare kjedelig å ha betalt ekstra for å få gratis mat på hotellet, og så drar man likevel ut og betaler for mat et annet sted.

Hvis du skulle dratt på en ny reise med x-plore, hvor skulle det vært?
Jeg vet ikke helt om x-plore har dette programmet, men jeg vil dykke med hai. Jeg SKAL dykke med hai en gang i mitt liv. Ellers kunne jeg gjerne jobbet med løver eller leoparder. Aper virker også som herlige dyr å arbeide med, men jeg er faktisk litt redd for dem selv! Hehe hai liker jeg, men aper er jeg redd for.

Hva er din beste opplevelse hittil i livet?
Jeg har hatt mange utrolige opplevelser i mitt liv, men den aller beste dagen husker jeg minutt for minutt av, som om den var i går. Dere kan lese om denne dagen HER. Jeg har ikke klart å forklare med ord hvor utrolig denne dagen var for meg, men dere får ihvertfall et lite innblikk. Egentlig så kan dere bare bla dere gjennom hele "Zimbabwe Victoria Falls" kategorien i sidemargen til høyre. Eller "Safari - Sør Afrika" kategorien. Der finner dere mitt livs beste opplevelser.Hva gjør dere når dere rett og slett trenger pusterom fra hverandre?
Da går vi ut med venner. Vi blir sjeldent så lei hverandre at vi bare MÅ ut av huset, men skulle det skje så drar Jonas på guttekveld og jeg på kino eller jentekveld. Som regel så er Jonas på jobb halve dagen og av og til drar jeg på jobb når Jonas kommer hjem fra jobb. Da gleder vi oss halvt ihjel til kvelden kommer, og vi får kose oss med filmkveld og god middag. 
 
Hva er du mest takknemmelig for i livet?
At jeg har fått den familien jeg har, den kjæresten jeg har, den svigerfamilien jeg har, og de vennene jeg har. Menneskene jeg har i livet mitt er de jeg er aller mest takknemlig for.

Jeg lurer på hvor mye dere ca bruker på mat i mnd?
Vi bruker nok rundt 5000 kroner på mat i måneden. Budsjettet vårt sier at vi skal bruke 4000, men det klarer vi bare ikke.

Hvordan går det med samboerskapet?
Det går veldig veldig bra med samboerskapet. 16 mai har Jonas og jeg bodd sammen i et år, og vi har aldri hatt det så fint. Skulle gjerne hatt en litt større leilighet og tilføyet en dalmatiner, men først må vi få greie på hvor i Norge vi skal bo det neste året.

Er det et sted du ikke vil reise til?
Hehe, ja utrolig nok! Jeg har ingen behov for å reise til USA. Jeg vil selvfølgelig ha opplevd USA også en gang i livet, men akkurat nå er det ingenting med USA som frister meg. Nei, ikke engang shoppingen! Jeg vil heller reise 100 ganger til til Sør Afrika, Thailand eller Mexico.

Hvem var idolet ditt som liten? Og hvilket yrke ville du jobbe i når du var liten?
Jeg var stormforelsket i Orlando Bloom. Jeg gråt meg noen kvelder i søvn fordi jeg så gjerne ville treffe han. *psykopat*.  Yrket jeg ønsket meg som liten var veterinær. Er det ikke det alle barn vil bli? Hehe! Jeg skulle gjerne vært veterinær i dag også, men jeg vil studere i Norge og da har jeg ikke snittet.Håper dere er fornøyde med svarene mine denne gang også!

Pumps on sale!

Sorte pumps er et skopar som alle jenter bør ha minst èn variant av i garderoben sin. Skoene går til absolutt alt og kan redde enhver skokrise. Nelly har nå salg på vanvittig mange ulike pumpsvarianter, og jeg har valgt ut de aller fineste. Flesteparten av dem koster under 300 kroner! Skal dere slå til med et nytt par sommerpumps, så er dette tiden jenter! Helt nederst la jeg også til fire andre salgfavoritter.


1 179kr HER, 2 279kr HER, 3 899kr HER, 4 159kr HER, 5 149kr HER, 6 119kr HER, 7 279kr HER, 8 239kr HER, 9 349kr HER, 10 199kr HER (affiliateslenker)

 
 
11 849 kr HER, 12 279kr  HER, 13 199kr HER, 14 199kr HER (affiliateslenker)

Hihi. Jeg.Er.Skofrelst. Kortet lukter svidd allerede!

Bestemors vaffelkaker

 

Bestemor og jeg har laget vafler i dag vi! Jeg har faktisk aldri laget hjemmelagde vafler selv før, og fulgte derfor ekstra nøye med da bestemor kokkelerte på kjøkkenet denne lørdagen. Jeg visste at det var enkelt å lage hjemmelagde vafler, men jeg visste ikke at det var SÅ enkelt. -Også SÅ gode som de ble. ÅH! Denne oppskriften gav tolvt deilige vafler. Bestemmer du deg for å lage dem selv så må du huske å servere i Greengate servise. Hehe, neida... Joda. Alt smaker ekstra godt i Greengate servise.Du trenger:
3 egg
5dl kulturmelk
1dl sukker
1,5 ts natron
5 dl mel

 
 

Slik gjør du:
1. Pisk sammen sukker og egg til røren blir luftig og fin.
2. Mål opp en og en halv ts natron og bland dette sammen med 1 dl kulturmelk. Rør godt.
3. Hell blandingen av kulturmelk og natron i sukker og egg blandingen og rør godt.
4. Nå tilsetter du de fire siste dl med kulturmelk. Rør også inn 5 dl mel litt av gangen.

 

5. Finn frem vaffeljernet, og smør med litt smør før du steker. Det skal som sagt bli ca 12 vafler.En med blåbærsyltetøy, en med jordbær, en med bringebærsyltetøy, og en med rømme..
I morgen kommer også den etterlengtede oppskriften på bestemors marengskake!

Takk for alt

Da var jeg tilbake i Stavanger. Årsaken til mitt Kopervikbesøk var begravelsen til min kjære oldemor. Hun ble hele 97 år gammel, og døde palmesøndag 17 april, nøyaktig 46 år etter oldefar. Den fine begravelsen fant sted i Kopervik i går, og jeg har aldri sett maken til blomsterkranser og taler. Vi var over femti mennesker etter begravelseseremonien i kirken, som holdt taler, sang og delte fine minner fra oldemors 97 års lange liv. Hjørdis Kvinnesland ville vært så stolt. Tusen takk for alt, Oldemor. Vi kommer aldri til å glemme deg.

Dagens Lunsj - Jonas sin spesial
Da var jeg kommet vel frem til fine Stavanger. Åh, så godt det er å være her igjen. Skulle tro det var ti år siden sist, og ikke bare et par uker.. I kveld har jeg lyst til å dele Jonas sin spesial-rett med dere! Jonas har i grunn mange spesialretter, men dette er noe han ofte lager til lunsj. Det er veldig enkelt, og passer perfekt både som frokost og lunsj. Sunt? Not so much.. -Men det er godt, og det metter!

Er du så lei av tørre brødskiver at du skipper både frokost og lunsj så er det på tide å prøve ut dette! Det er ingenting som er verre enn å traske rundt på tom mage enten du er på skole, jobb eller hjemme.. Du trenger:
2 poser ris
3 egg
Bacon/Skinke skåret i biter
1 boks mais
Sweet chilli
Salt/pepper

 
 

Slik gjør du:
1. Start med å sette på risen. Risen skal koke til den er myk, men pass på å ikke overkoke den. 
2. Kutt oppbaconskivene hvis du ikke har kjøpt ferdig oppkuttet og stek dette i en panne.
3. Sett baconbitene til sides og stek de tre eggene. Eggene hakkes opp i småbiter når de er stekte.
4. Hell over den ferdig kokte risen, og tilsett en boks mais sammen med baconbitene. 
5. Bland godt og stek alt sammen i noen minutt. Til slutt krydrer du GODT med både salt og pepper. 

 

Jonas foretrekker lunsjen sin uten sweet chilli.. Jeg må ha med.
Supersunne oppskrifter får vi ta en annen dag dere!

Antrekk - 240413Vel, vel.. I dag ble ikke antrekket helt slik. Jeg satte sammen antrekket i går kveld og krysset både fingre og tær for å våkne opp til sol og sommer. Tror jeg glemte at vi fremdeles var i april.. Heh! Nå er dessverre shortsen byttet ut i noen lange, kjedelige bukser. Fuskepelsen er byttet ut i en enda varmere jakke og de søte, nye sokkene er gjemt i heldekkende sko. *Surmuling på høyt nivå*

Jeg sitter i skrivende stund på toget til Stavanger. Jeg skal bare sove der en natt før jeg skal dra videre til Kopervik. Mer om det senere! Nå må dere ha en veldig veldig fin dag så lenge!

 
Sokker fra Topshop, Sko fra Scoop, Fuskepels, shorts og skjorte fra BikbokVi skrives igjen når jeg er kommet frem til favorittbyen!

Classy Ponytail

 
 

Slik gjør du:
1. Lag en høy hestehale.
2. Ta en liten hårdel fra undersiden av hestehalen.
3. Surr denne delen med hår rundt strikket på hestehalen til strikket blir skjult.
4. Fest med en eller to spenner på undersiden. Stikk den gjennom til den nesten stikker opp på oppsiden.
5. Spray til slutt med litt hårspray så alt holder seg godt.Alternativ 2 - Gjør nøyaktig det samme, men flett den lille hårdelen før du surrer den rundt strikket.
Mulighetene er mange.. Det er bare å dra frem kreativiteten!

Mye finere enn den vanlige, kjedelig hestehalen!
Eller hva synes dere?

Konserten i København
Det er så mange som spør hvordan konserten i København var, at jeg bare er nødt til å si noen ord om den! Den har bare fått dårlige anmeldelser fra ulike aviser, så jeg forstår godt at dere er spente på hvordan konserten egentlig var. Vel.. Jeg STORkoste meg. Det er selvfølgelig litt kjipt å gå fra diamond circle til nesten bakerst i folkemengden, men jeg virkelig storkoste meg. Konserten kom litt senere i gang enn i Oslo, men Justins DJ kom ut og lagde et fint DJshow for oss før konserten startet. Da Justin kom på scenen hørte vi at stemmen hans var sliten og hes, men hva kan man forvente av en 19 år gammel gutt som akkurat har reist jorden rundt og sunget som om livet sto på spill to timer hver kveld? Jeg koste meg en hel haug og nøt ethvert sekund av både synginen og dansingen hans. Herlighet så flink den gutten er.Mange klagde på at lyden ikke var helt god og at det var den heller ikke. Man kunne ikke alltid høre hva Justin sang eller om han sang i det hele tatt. Det hadde nok med at vi sto såpass langt bak som vi gjorde. På det området tror jeg de var flinkere i Oslo, men litt dårlig lyd hindret ikke oss i å ha to helt fantastiske konsert-timer. Til tross for at folkemengden var doblet i København, var kø heller aldri noe stort problem. Parken hadde mange innganger og alt var godt organisert slik at vi kom oss trygt, kjapt og greit inn. 

Fy søren så mye morro man kan ha med en maske. Jeg lo så jeg grein den kvelden.. 
Spør om dere lurer på noe! Jeg jobber til sent i kveld, men besvarer alle spørsmål i morgen!

Antrekk - 230413

Da fikk vi nok en solskinnsdag her i sør! Jeg skal på jobb om et par timer, men jeg har rukket å nyte noe av finværet allerede. Jonas og jeg var nemlig på joggetur sammen denne morgenen. Åh, så godt det er å løpe utendørs når været er som dette. Fremover eksisterer faktisk ingen unnskyldning til å ikke få kroppen i form! Vel bortsett fra at magen bare vil ha usunnheter både til frokost, middag og kvelds..


Bukse fra Gina Tricot, Jakke  og belte fra Vero Moda, Topp og clutch fra Bikbok, Sko fra BiancoNei, fremover er det full skjerpings på treningsfronten!
Thailand er om en måned og med reiser kommer motivasjonen..

Sjokoladekjeks med karamellkjerne

God kveld kjære lesere! Jeg kom akkurat inn døren fra tidenes verste kino. Haha, huff for en film! Spring breakers må dere bare ikke finne på å se. Hadde vi visst at det var det vi hadde meldt oss på så hadde vi aldri dratt. Det var bare fyll og fanteri all the way. Hodet mitt var rett og slett helt tomt da jeg gikk ut fra kinosalen.. Konklusjon: Se heller en annen film jenter! En GOD film.

...Eller bare ungkaren.. med sjokoladekjeks til! Hihi. Frøkna har bakt igjen.. Denne gang tok jeg utgangspunkt i en sjokoladekjeks oppskrift, tilsatte en liten ingrediens, og vips så fikk jeg noen digre sjokoladeboller som var både myke og sprø samtidig. Mmm! Jeg klarer ikke helt å beskrive smaken, men jeg forspiste meg og det vel et fint tegn på at smaken ihvertfall var god.Du trenger - 12 sjokoladekjeks:
250g smør
1 dl sukker
7 dl hvetemel
En halv dl kakaopulver
En halv ts bakepulver
2 smil sjokolader

 
 
 

Slik gjør du:
1. Start med å smelte smøret i en gryte.
2. Bland sammen alle de tørre ingrediensene.
3. Pisk to egg og bland sammen både smør, egg og de tørre ingrediensene. 
4. Rør godt og du har deigen klar! Nå er det bare å rulle små deigbiter til små, søte sjokoladeboller.
5. Legg på et stekebrett og trykk ned en bit smilsjokolade i hver bolle. Dekk godt så ikke sjokoladen flyter ut.
6. Stek midt i ovnen på 200 grader i 6 -7 minutt.

Enjoy! Drikk gjerne et glass melk til. Smaker nydelig!

Antrekk - 220413Jonas: Marthe, du har fått en pakke. Jeg åpner den for deg.
*Jonas åpner, like ivrig som alltid*...
Jonas: Kuuuult! Vi har fått colaflasker med navnet ditt på!
*Jeg ser på colaflaskene*
Marthe: Du har fått navnet ditt på den ene du også Jonas!
Jonas: NÆSJ!? Er det sant? RÅTT!

Hehe, da var hans dag gjort.. Det er ikke så mye som skal til for å glede et mannfolk! Heldige oss fikk altså tilsendt noen helt vanlige colaflasker med navnene våres på. CocaCola skal ha en søt kampanje hvor vennepar over hele Europa skal kunne dele en cola i sommer. Millioner av europeere vil kunne få skaffet seg colaflasker med navnet sitt på. Kult, ikke sant?  

Jeg skal ihvertfall ta med meg min navngitte colaflaske på kino i kveld. Ingen som får stjele min brus nå mer! Annika, søstrene og jeg skal på kino og se springbreakers i kveld. Har egentlig ikke hørt så mye bra om filmen, men jeg håper og tror jeg liker den likevel! De fine disneyjentene er jo med!
Jakke fra Vero Moda, Kjole fra Zara, Sko fra Mexico, og klokke fra Daniel Wellington Flere som vil teste ut "share a coke" kampanjen til CocaCola?
Det blir ihvertfall veldig lett å se hvem som eier hvilken flaske i sommer!

New in - Scoop shoes

Husker dere det øverste skoparet her? Det er et av mine favorittpar som jeg kjøpte i København for to år siden. Mange har spurt etter navnet på skobutikken, men jeg har ikke visst det selv. Det var så mange enorme tilbud at jeg trodde butikken skulle legges ned. Vel det skulle den ikke, for på lørdag fant jeg butikken igjen! -Med like mange tilbud som for to år siden! Husker jeg riktig så het den Scoop og lå helt i begynnelsen av den store shoppinggaten. Denne gang kjøpte jeg med meg et nytt skopar til 399 kroner. Elsker formen på denne type sko. Jeg har noe lignende fra før av og trasker rundt i dem hele sommeren!

 Mine fire favorittpar om dagen! Disse skoene skriker sol og sommer. <3

Hilsen fra stågå!God kveld alle sammen! Se hvem jeg har fått besøk av! Cathrine sto allerede og ventet på meg utenfor leiligheten da jeg kom fra familieselskap, og hun hadde kjøpt med seg grønnsaker og dipp. Nå er alt klart for at vi skal ha den perfekte søndagskvelden. Jentekveld med litt sunt, litt usunt og søndagsfilmen på TV3. Blir det bedre? Ville bare innom for å hilse på dere og komme med en liten hverdags-oppdatering!
NÅ snakker vi kosekveld dere!
Kommentarsvaring skal jeg ta i morgen tidlig. Alle skal få svar!

Antrekk - 210414Har alle sammen en fin søndag så langt? Jeg må si at det jammen er godt å være tilbake! Nå er to hektiske uker over, og fremover er det full bloggfokus igjen. Jeg har ikke fått tatt så veldig godt vare på dere de siste dagene, men jeg håper det står bra til med alle sammen. Været i Kristiansand er helt sykt i dag. NYDELIG! Jeg blir så glad, og full av energi med en gang jeg bare får litt finvær. 

I skrivende stund, sitter jeg hos svigerforeldrene. Jonas og jeg skal være med i enda et familieselskap. Denne gang er det storebror Marius som fyller år, og som skal feires med lammestek. *Sikle, sikle*. For anledningen har jeg tatt på meg et skjørt, noen sandaler, og en splitter ny hvit topp fra H&M.

 
Skjørt, briller og veske fra Gina Tricot, Ny topp fra H&M, Sko fra Nelly 

Håper dere liker det!

Farvel København!Da var jeg tilbake i Norge igjen! For en utrolig helg det har vært. Alt har gått i ett, og jeg har kost meg en hel masse. For en godgjeng jeg har vært på tur med! I går fant vi en helt egen Lisbeth Dahl butikk! Dere kan tro jeg holdt på å gå fra vettet. Jeg ville ha ALT. Taket var dekket i digre lysekroner og butikken var stappfull av lekre ting. Jeg.Må.Tilbake! Åh, for noen shoppingmuligheter København er frelst med.

Neste gang skal jeg vel og merke huske bankkortet! Jeg kjøpte med hjem to nye sminkevesker i Lisbeth Dahl. En til meg, og en til lillesøster Linn. Man får aldri nok av fine sminkevesker.
Sminkeveskene som fikk bli med hjem.. Var de ikke nydelige?So many pretty things!

SVAR - DEL 1

Hvordan håper du livet ditt ser ut om ti år?
Om 10 år vil jeg ha en 8 til 16.00 jobb med en fast, god inntekt. Jeg har et stort, flott hus som jeg har brukt fem år på å innrede perfekt og jeg har en mann som elsker meg over alt på jord. Kanskje er jeg gravid? Kanskje har jeg allerede et barn? Nei... Så langt tørr jeg ikke å tenke. Hehe!

Hva er dine planer for høsten?
Jeg skal studere igjen! Jeg har søkt på hele 10 ulike studier da jeg ikke klarte å bestemme meg. Noe av det som ble plassert på søkelisten min i år var sykepleien, tannpleie, mange ulike fag for medie og kommunikasjon, filmstudier og fotojournalistikk, rettslære, og et reiseleder-studie. Jeg har også søkt på skole både i Bergen, Stavanger, Oslo og Kristiansand så vi får sjå hvor det blir. Oslo blir det nok ikke. Jeg kan bare ikke tenke meg å bo der. Jeg trives på hotell i et par dager, men jeg ønsker ikke å bo i Oslo.

Når faren din bor i Norge annen hver måned, bor han hos foreldrene sine?
Besteforeldrene mine har et gigantisk hus som han får bo i når han er hjemme annen hver måned. Pappa har også en leilighet i Norge, men den leier han ut.

Når har du bursdag?
Jeg fyller 21 år 31 august! Skal du sende meg gave? Jaaaa!

Hobbyen din? Utenom bloggen?
Jeg har mange hobbyer jeg! Jeg liker foreksempel både å lage mat og å bake. Elsker å prøve ut nye, spennende oppskrifter! Ellers liker jeg å drive med scrapbooking. Det er sjeldent jeg får tid til å drive med dette om dagen, men har jeg tid så sitter jeg gjerne noen timer med det om kveldene. Så elsker jeg å ri. Får jeg muligheten til å låne en hest så tar jeg gjerne en ridetur i skog og mark. -Også elsker jeg selvsagt å lese. Nå om dagen er det Fifty Shades for alle penga, men vanligvis leser jeg alt bortsett fra krim.

Bruker du mye tid forran pc hver dag? Utenom bloggen?
Hvis jeg sitter på facebook så er det for å publisere innlegg på fansiden min, eller besvare meldinger fra samarbeidspartnere. Jeg bruker minimalt med tid på å se på andre bilder, eller legge ut personlige bilder selv. Chatting med venner gjør jeg heller aldri. Jeg ringer hvis jeg skal prate med venninnene mine.

Hvem rydder mest av deg og Jonas?
Jonas. -Men jeg har lovet at jeg skal bli flinkere.. Når vi får en større leilighet. Hehe, jeg har jo ikke plass til å legge klær og sko et annet sted enn på gulvet!

Hvem lager mest middag av deg og Jonas?
Det varierer veldig. Akkurat nå er det nok meg, men i andre perioder så kan det være Jonas. Synes vi har det veldig likt på det området jeg!Hva hadde dere med dere i køen til JB konserten? (mat, drikke, snacks osv)
Annika og jeg hadde med oss hvert vårt teppe, hver vår paraply, drikke, sandwich, kjeks og godteri. Ettersom vi bare sto i kø i en time, ble ingenting spist og alt måtte kastes før vi gikk inn til konserten. Jeg stappet vel og merke lommene fulle av godteri, men bortsett fra det var det litt meningsløst å kjøpe med SÅ mye. Man skulle nesten trodd vi hadde stått i kø fra morgenen av!

Hvilke fremmedspråk hadde du på ungdomskolen? (Eventuellt vieregående også)
Jeg hadde fransk på ungdomsskolen og tysk på videregående. Jeg likte ingen av fagene da jeg syntes språk var vanskelig, men jeg skulle likevel ønske jeg kunne prate flytende fransk. Det er så fint!

Har dere tenkt til å flytte til en ny leilighet?
Jeg må først finne ut hvilke studier jeg skal inn på til høsten. Det er ikke vits i å finne ny leilighet i sør nå hvis jeg snart skal til Bergen eller Stavanger.

Hva er det beste en leser har gjort for deg?
Å det er så mange hyggelige ting! Det kommer nesten daglig bort noen herlige jenter som vil ha bilde og som sier de fineste ting. Jeg får også vanvittig mange lange mail fulle av gode og oppmuntrende ord. Det setter jeg også stor pris på. Så setter jeg uendelig stor pris på dere som daglig legger igjen herlige kommentarer i kommentarfeltene mine. Den dagen dere slutter å legge igjen tilbakemeldinger, kommer jeg til å legge ned hele www.martheborge.blogg.no. Uten respons er ikke bloggingen mye morro! Ellers har jeg fått de fineste brev både på døren og i postkassen. Jeg har fått påskeegg av en lesergjeng på jobb og i forrige uke kom det en råskjønn, ung gutt innom og spurte hva som var favorittfargen min. Jeg svarte rød, og to sekund senere lå det en rød neglelakk på disken. Jeg tok betaling og da gutten hadde betalt sa han værsågod, den er til deg. Hihi, SÅ skjønn! Et par timer senere kom han inn igjen og kjøpte enda tre neglelakker til meg.

Liker Jonas at du reiser så mye?
Jeg reiser jo ikke mye nå? Jeg har vært på èn reise i år og da tok jeg Jonas med meg. -Men nei, han er ikke særlig glad i å bli reist fra. Heldigvis reiser jeg ikke så fryktelig lenge om gangen. Nå skal jeg ikke reise igjen før 31 mai og da blir jeg bare borte i to små uker. Tiden kommer til å fly!Hvor mange år har du tenkt å blogge?
Så mange år dere har lyst til å følge meg.

Er du rik som kan reise så mye og kjøpe så mye klær? Er du rik, liksom?
Jeg tjener ikke millioner i året og har heller ikke noen formue. Jeg vil ikke kalle meg selv rik, men jeg tjener bedre enn de fleste på min alder takket være bloggen.  

Har du/dere noe lån?
Nei det har vi ikke, men vi holder på å spare til egenandelen som må til for å kunne få ta opp et! Vi vil jo gjerne ha et eget hus en dag og da må det nok et lån til.

Hva liker du best å gjøre i (fineste) Kristiansand?
Om vinteren.. boltre meg inne i vår varme, fine leilighet.. se film etter film, lage deilige matretter og kose meg med kjæreste og jentekvelder! Om sommeren.. Pynte meg ekstra mye, være ute hele dagen, spise på fiskebrygga hver dag, gå i dyreparken hundre ganger, dra på båttur, sole meg på en holme, bade masse, nattfiske etter krabber, plukke blåskjell... Listen er uendelig lang. Alt er fantastisk med å bo i sør om sommeren.*Savn på kjole..*
Hvor mange år tenker du å fortsette hos Vero Moda?
Så lenge jeg bor i Kristiansand og Vero Moda vil ha meg der!

Hvordan er håret på armene dine nå siden du vokset de for ikke så lenge siden? Angrer du?
De er akkurat som før. Jeg har vokset armene to ganger nå, men de er i dag like lange og lyse som før jeg gjorde det første gang. Jeg angrer derfor ikke og kommer helt sikkert til å gjøre det igjen til sommeren. Det er bare så herlig å være hårfri fra topp til tå!Hvordan fikk dere billetter til justin konserten i Danmark? Er du så fan?
Vi bestilte en hel gjeng billetter til konserten i Danmark i fjor sommer. Vi tar det både som en jentetur med shopping, og for å kose oss på enda en konsert!

Kan du fortsette med å ha sånne dialoger under bilder og sånt, slik du har av og til?
Ja det skal jeg prøve å bli flinkere til. Jonas og jeg spesielt, har utrolig mange morsomme dialoger daglig. Jeg tror faktisk noen burde sette opp et filmkamera både i bilen og i leiligheten vår for å filme alt vi sier og gjør på et døgn. Vi er kanskje normale hver for oss, men sammen blir vi... La oss bare si at vi er et spesielt par!Del 2 kommer muligens i morgen!
Vi skrives igjen litt senere.. Nå skal vi ut og utforske København!

Jenter på tur!Finn en feil... Jeg forstår ikke hvordan jeg kan være så amøbe. Dette er resultatet av koffertpakking halv fire om natten. Da jeg kom på flyplassen i dag tidlig oppdaget jeg at bankkortet var glemt igjen hjemme, og da jeg kom til Oslo og skulle ta i bruk passet, oppdaget jeg at jeg hadde tatt Jonas sitt pass. Hurra! Heldigvis behøvde jeg ikke pass til Danmark, og heldigvis får jeg låne penger av jentene mens jeg er her. Hehe, jeg har sovet noe mellom 5 og 6 timer de siste to døgnene og nå er jeg så trøtt at jeg ikke engang klarer å lytte til en samtale. Resten av jentegjengen ligger og hviler for øyeblikket, men snart er det klart for goood restaurantmiddag og et lite jentevors.. med mindre jeg har sovnet innen den tid. Hehe!Vi er nå hele åtte jenter som skal kose oss i København denne helgen. I morgen kommer det enda litt flere og da er det tid for konsert. Vi dro rett på shopping da vi ankom i dag tidlig, og til nå har jeg skaffet meg tre nye kjoler! De to nederste er fra Vero Moda og sitter som et skudd på. Vi fikk de inn på Vero Moda sørlandssenteret denne uken, så løp og kjøp jenter! Jeg klarte ikke velge farge, så det ble begge to. Like greit det vel? Den røde kjolen er fra Zara og kostet jammen ikke mer enn 229 kroner. Denne har jeg ikke fått prøvd på enda, men forhåpentligvis sitter også denne superfint på. Hva synes dere? 

Håper dere har det bra! Nettet her er skremmende tregt, men jeg gjør mitt beste!
Hvilken kjole bør jeg gå med i kveld?

PÅ MENYEN - BIFFWOK

Ja, i dag er det nettopp dette som har stått på menyen. Jeg syntes det var så godt med wok på kafè i går at jeg fikk lyst til å lage det igjen hjemme i dag. -Også så godt som det ble! Jeg har laget wokmiddag mange ganger før, men aldri i denne varianten. Veldig morro å få testet ut noe nytt!Du trenger - Biffwok:
1 pakke eggnudler
En halv brokkoli
En halv paprika
1 boks minimais
1 gulrot
1/3 kinakål
Mørbradbiff i strimler

Du trenger - Biffmarinaden:
Litt under 1 dl soyasaus
Litt under 1 dl østerssaus
1 ss sesamolje
2 fedd hvitløk knust

 
 

Slik gjør du:
1.
Start med å blande sammen alle ingrediensene som skal til biffmarinaden.
2. Når ingrediensene er rørt sammen, heller du i kjøttstrimlene. La dette ligge slik i minst 30 min.
3. Kutt opp alle grønnsaker du vil ha i woken din og kok opp pakken med eggnudler.
4. Stek biffstrimlene i en stekepanne til kjøttet er brunt. Det skal være mørt så ikke stek for lenge!
5. Når kjøttet er klart, kan du helle det over på en tallerken og la det renne av seg.
6. Stek grønnsakene, men heller ikke disse må stekes for lenge. De må være gode og sprø.  
7. Når grønnsakene er passe sprø, heller du over det ferdig stekte kjøttet og de ferdig kokte nudlene.
8. Vend alt sammen, rør godt og hell helt til slutt over ca en halv dl vann.
Så det ikke godt ut? Mmm! Server gjerne med et godt brød til..Jeg elsket det! Håper det smaker hos dere der hjemme også..

Redningsaksjon for babyfisker

God morgen! Seee hvilken luring jeg har fått på besøk i dag! Jeg hentet bamsefar tidlig i dag morges og gikk en laaang og fin tur allerede før frokost. Nå ligger skjønne Dino på saueskinnsteppet mens jeg nyter en deilig frokost bestående av bær og vaniljesaus. Hehe, supersunt..

Dino hadde bursdag i går, så i dag skal han feires! Marthe og Jonas skal skjemme han bort med god mat og mange fine turer. Han er forresten like fasinert av akvariet vårt, som det jeg er. Kanskje må vi ha en bursdagsfeiring for fiskene våre også. Da jeg kom hjem sent i går kveld oppdaget jeg nemlig tre nye babyfisker! Alle "jentefiskene" våre som jeg så fint kaller det har vært høygravide (som jeg også så fint kaller det), og selvfølgelig måtte fødslene foregå mens jordmoren var på ferie..

Marthe: HVA!? Jentefiskene er ikke gravide mer!!
Jonas: ....
Marthe: Jonas, du følger jo ikke med! Har du drept bebisene mine?!
*Stuper nedi akvariet med hele armer og halve overkroppen*
Marthe: *PUH* Jeg klarte å redde tre av dem!!!

 Ønsker alle sammen en fin dag! Snart er det helg igjen gitt!

Spørrerunde!

Daaa var jeg hjemme igjen i vår fine, gode leilighet. Stumpen min er plassert i fanget til verdens beste samboer! Han hadde savnet meg halvt ihjel disse to nettene og bestemte seg for å gjøre leiligheten strøken til min hjemkomst. Åh, så glad jeg blir for sånne overraskelser! Det beste som finnes er å komme hjem til en leilighet som lukter rent og ser helt nydelig ut. Tusen takk til en fin kjæreste!

Nå har jeg lyst til å sette i gang en liten spørsmålsrunde her på bloggen. Det begynner å bli en stund siden sist! Har dere noen spørsmål på lur så må dere gjerne legge igjen en kommentar så skal jeg få publisert svarene i helgen! Det blir en helt vanlig spørrerunde denne gang. Ingen tvist!Håper dere har noen gode spørsmål på lur!

Farvel Oslo, på gjensyn Justin!

 Nå sitter Annika og jeg på vei hjem fra Oslo. Vi rakk akkurat å kose oss litt med kafèmiddag før bussen gikk. Kofferten skal pakkes ut av i kveld, og i morgen skal den pakkes om igjen! Da er det konsertantrekk nummer 2 som må finnes. Ååå, som jeg gleder meg til enda en konsert med eenda flere fine jenter.

 

Tullins kafè hadde veldig god både mat og dessert. Denne sjokoladekaka smakte helt nydelig!

Håper dere har hatt en fin onsdag så langt.
Vi skrives igjen litt senere!

Konserten - Fra Diamond Circle

For.Et.Liv! Fy søren så morro det var på konsert i går. Annika og jeg klarte ikke å komme oss frem før rundt 18.00, men likevel sto vi bare et par meter fra scenegjerdene. Det var bare fantastisk! Jeg fikk sjokk da jeg innså hvor nærme vi skulle få stå. Justin kom på scenen 21.10 og publikum hylte, hulket og skrek så jeg trodde trommehinnene mine skulle sprenge. Herlighet så gøy! Vi storkoste oss med hopping og syngning, og nøt ethvert sekund av den lekre gutten. Jeg turte ikke å ta med meg speilrefleksen likevel, men Annika knipset bilder med sitt digitalkamera og jammen ble ikke bildene så aller verst heller!

Til dere som skal på konsert disse kommende dager.. Det er bare å glede seg! Står dere nære nok så får dere kanskje grabbet til dere en svett singlett, en vest, vannflaska hans, eller et svett håndkle. Hehe. -Og jada.. Bar overkropp får dere i massevis! Gutten vet hva han skal gjøre for å få jentene til å gå fra vettet.

Marthe: Tuller du med meg?! Skal vi virkelig stå så nærme?
Annika:
JA!!!
Marthe:
Vi kommer til å kunne se busemennene hans!

Den heldiggrisen! Jeg har heldigvis en sjanse igjen. Hehehe!Annika:
Oi! Han holder på å miste buksa!
Marthe: Ja!
"Justin drar den opp"
Annika: Årh.. Jeg skulle ønske han gjorde det.
Marthe: Jeg også...Det var de bildene Annika fikk knipset fra gårskvelden!
Mer om konserten og flere bilder kan dere se på hennes blogg HER.

Antrekk - 160413

I dag er det Siri som har vært fotograf for antrekks-shooten. Kamera vi har brukt er Canon 7D. Alltid gøy med forandringer! Det var forresten veldig mange delte meninger om hva jeg skulle gå i på konserten. Valget falt på den sorte skinnbuksen fra antrekk nummer 3 og en helt annen topp. Jeg ombestemte meg litt da jeg prøvde klærene på og så helheten. Håper jeg treffer på noen søte lesere så tiden i den lange bieberkøen går litt fortere. Jeg kommer også til å knipse bilder i massevis!

 
New Yorker bukser, Topp og øredobber fra Bikbok, Jakke fra Nastygal, Sko fra Nelly (skal byttes ut)

 

Siri sin blogg kan dere besøke HER!

Syke barn leker best
Hei og hopp! Åh, for en fin kveld jeg hadde i går. Vi koste oss hos Siri til langt på natt! Nå holder Annika og jeg på å gjøre oss klare til konsert. Merker jeg grugleder meg litt jeg! Jeg gleder meg selvfølgelig MASSIVT til konserten, men den kalde, lange køen kan jeg ikke akkurat si at jeg ser frem til å stå i. Dere er jammen gode dere som har stått i kø siden halv seks i dag tidlig. Håper dere har tatt med dere godt med mat, drikke, klær og paraply! Annika og jeg kommer til å stille oss i køen fra 16.00 og der blir vi vel stående i fem, seks timer. Dette må bare bli en fantastisk kveld. Justin here we come!Kos dere MASSE i kveld, kjære beliebers!

Morgendagens antrekk!

God kveld! Formen min er heldigvis mye bedre. Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger. <3 Jeg har kommet vel frem i Oslo og har fremdeles ingen smerter. Nå krysser jeg bare fingrene for at ingenting skjer i natt og at jeg kan nyte Oslodagene med de fine jentene som sitter ved min side her.

Mange av dere har spurt om hva jeg skal gå i på konserten i morgen. Jeg tenkte dere kunne få velge jeg! Jonas har laget et av antrekkene under her, og jeg har satt sammen resten. Nå er valget opp til dere! Det blir verken høye hæler eller kjole på meg. I morgen må dere alle sammen huske å kle dere komfortabelt! Det blir noen lange og kalde timer i kø! Under finner dere de fire antrekkene jeg står mellom.Jeg skal selvfølgelig også ha en god jakke med meg!Nå hva velger dere? Lave sko blir det uansett!
Jonas har laget antrekk nummer 1. Er han ikke flink? 

Hentet av ambulansen!

Åjada.. Er det ikke "stoppet av blålys" som preger overskriften, så er det "hylende brannalarm", og er det ikke det heller så er det "hentet av ambulansen". Jeg trodde flaksen var på vei tilbake, men der tok jeg kraftig feil. Jeg våknet en gang mellom tre og halv fire i natt og måtte bare spurte ut på badet for å kaste opp av noen intense magesmerter. Jeg har aldri kjent maken til smerter, og jeg har ihvertfall alltid trodd at jeg tåler en del. Jeg kollapset på baderomsgulvet og brakk meg til jeg var gjennomvåt av svette. Slik lå jeg i sikkert en halvtime før kroppen klarte å få ut et skrik som vekket Jonas. Da han så meg i mitt eget oppkast, likblek og gjennomsvett, tok det ikke lange tiden før ambulansen var på vei.

Jeg ble kjørt til sykehuset klokken fire i natt og da vi kom frem var smertene mine merkelig nok nesten borte. Jeg ble selvfølgelig undersøkt, men legene fant ingenting galt med meg og dermed ble jeg sendt hjem igjen. Nå er jeg helt utslitt og tørr verken spise eller drikke i tilfelle disse smertene kommer tilbake. Jeg har laget meg en skål med havregryn, men den står foreløpig som pynt på bordet.

 Noen som har opplevd noe lignende?
Nå må jeg bare se å få vilt den stusselige kroppen min til Oslobussen går.

Justin Bieber uke!Husker dere dette bildet? Det ble tatt dagen etter at Annika hadde ordnet Justin Bieber billetter til oss. Konserten skulle være om en halv evighet, men vi var likevel i EKSTASE. Nå er faktisk datoen her! I morgen reiser vi inn til Oslo og tirsdag er vi klare for konsert med diamond circle billetter!

Som om ikke det skulle holde, så blir jeg kun hjemme torsdag denne uken. Fredag reiser jeg nemlig videre til Danmark for å se Justin der også. Man skulle tro jeg var gal? Vel, denne gang blir vi en hel jentegjeng som skal kose oss en liten weekend i Danmark. Det blir god mat, shopping, litt fest og MASSE Justin Bieber musikk. Åh for en uke jeg har forann meg! Hektisk, og GØY. Kanskje vi sees i Oslo?

 

I morgen flytter Annika og jeg inn til hun gale dama under her.. Hehehe! Vi har vært så heldige å få bo gratis hos Siri, så der blir vi til onsdag. Nå må jeg se å finne ut hva jeg skal gå med på første konsert. Jeg vil jo gjerne være litt fin, men hæler blir vel slitsomt når man skal stå i timesvis? Er det forresten noen av dere som vet hvor mange mennesker vi skal være i denne "diamant-ringen"?Sees vi på konsert jenter?
Håper å treffe på noen søte lesere!

Bursdagsfeiringer

 *Rettelse*. Jeg har faktisk vært i fire bursdager fra søndag forrige uke, til søndag i dag. Eeelsker bursdager! I dag har vi fått servert noe så eksklusivt som ribbe av svigermor. Ingen som klager når man får ribbe til middag og en D-I-G-E-R kake til dessert. Jeg.Er.Så.Mett! Åh, for en deilig søndag..

Nå skal jeg snart dra med meg den fulle magen min tilbake til leiligheten. Kofferten skal nemlig pakkes atter en gang. I morgen drar jeg nemlig til en ny by (nei ikke Stavanger), og blir der i et par dager.

Håper det står bra til med mine kjære lesere <3

Marthe tipser - Morgendagens middag?

Hei og god søndag dere! Puh, for en hektisk uke det har vært. Dagene har gått i ett, med litt for lite både mat og søvn. Nå skal det bli godt med en ny, litt roligere uke. *Pff!* Hva er det jeg innbiller meg? Rolige uker kan jeg se lenge etter. I går gikk jeg rett fra jobb til bursdag, og så til sleepover hos Cathrine. En kjempehyggelig kveld med verdens beste jenter.

Nå skal jeg videre til ukens tredje bursdagsfeiring, men først har jeg lyst til å komme med et tips til morgendagens middag! Noen av dere er kanskje tomme for idèer til hva dere kan lage til middag? I dag har jeg et kjempeenkelt og godt tips på lur. Jeg har laget blomkålpurè for første gang i mitt liv, og den ble så saftig og smakfull at Jonas og jeg satt og spiste av den lenge etter at vi var mette. Her kommer oppskrift med steg for steg bilder! Dette er så enkelt at alle og enhver får det til.

 
 

Du trenger- Blomkålpurè:
1 potet
1 blomkål
2 ss smør
Salt/pepper
1-2 ss matfløte

Slik gjør du:
1. Kok 1 potet og et blomkålhode i litt vann til alt er så gjennomkokt at det lett kan moses.
2. Sil ut det gjenstående vannet hvis det er noe igjen, og mos alt sammen.
3. Tilsett 1-2 ss smør og en liten skvett matfløte.
4. Krydre med masse god salt og pepper. Smak purèen til!Du trenger - Most avokado og ytrefilet-spyd:
1 ytrefilet
1 avokado
En halv sitron
Salt/pepper

 
 

Slik gjør du:
1.
Kutt ytrefileten i terninger. Lag dem litt store om du vil ha kjøttet veldig mørt.
2. Stek terningene i en stekepanne i noen minutter. Vend på kjøttet hele tiden og slå av varmen med en gang du ser at terningene har fått en gyllen farge over alt. Kjøttet vårt fikk toppen 4 minutt i stekepannen og ble akkurat nok stekt til å bli supermørt.
3. Skjær en avokado i to, ta ut steinen og skjær ut alt "kjøttet". Alt dette moser du til en avokadomos.
4. Tilsett litt sitronsaft og krydre med salt og pepper. Smak også denne til!

Både kjøtt, blomkålpurèen og avokadomiksen var så saftig at saus ikke var nødvendig!

Vinn neglelakk og express remover!Har dere sett denne express removeren før? Dette fenomenet er ganske nytt for meg, og da jeg prøvde akkurat denne boksen fra Maybelline i forrige uke var jeg helt i ekstase. Nå er det slutt på gnikking og gnuring med bomull og neglelakkfjerner. Her trykker man bare fingertuppen ned, holder i noen sekund og vips så er lakken av!

Akkurat så enkelt er det blitt å skulle fjerne og eventuelt bytte farge på neglene i dag. Er dette noe du har lyst til å teste ut, så har jeg en gladnyhet på lur! Jeg har nemlig fått lov til å dele ut en express remover og en neglelakk til tre av dere. Dere som ikke allerede har testet denne form for neglelakkfjerner, er bare nødt til å gjøre det. Dere kommer aldri til å ta i verken bomullsdotter eller gamle neglelakkfjernere igjen. Inn med Maybelline Express remover og bort med alt annet. Det eneste dere behøver å gjøre for å delta i konkurransen er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet om at du vil vinne. Husk å få med mail så jeg kan kontakte deg!Så er det bare å teste neste farge! Liker du den ikke så vet du at den kan fjernes på et blunk.Dere må gjerne ta en titt på facebooksiden til color show HER.
Masse lykke til!

                           Annonse

Antrekk - 130413God lørdag kjære lesere! I dag bestemte jeg meg for at sommerkjolen skulle på, vår eller ikke vår. Utrolig nok fikk jeg meg en hyggelig overraskelse da jeg gikk ut døren. Det er jo vindstille og strålende sol denne lørdagen! Noe så FANTASTISK. Jeg skal snart av gårde på jobb, men i kveld er det bursdagsfeiring og da skal kjolen på igjen. Dere får ha en strålende lørdag så lenge. Kos dere i finværet, dere som har det!
Kjole og briller fra Gina Tricot, Sko fra DNA, Jakke fra www.nastygal.com

Antrekk - 120413Nå er jeg mest sannsynlig på jobb, men antrekk må vi ha her på bloggen! Håper dere har hatt en fin dag så langt, og at ingen lider av depresjon etter dagens lille "sutre-innlegg". Hehe!

Dere må huske å se idol i kveld, jenter og gutter! -Også må dere huske å stemme på Astrid Smeplass! Hehe, jeg er fremdeles hennes største fan. Sitter til og med og ser reprisene av sangene hennes på tv2 sumo både fire og fem ganger. Krysser fingre og tær for at den jenta vinner hele sylamitten!  
Nye sko fra Gina Tricot, Jakke fra Vero Moda, veske fra Gina Tricot, body fra Cubus, bukse fra BikbokNå må dere ha en herlig helg!
Alle kommentarer godkjennes og besvares i morgen tidlig.

Step for step - Hairstyle

 
 
 

Slik gjør du:
1. Start med å lage en passe tynn og lang flette av en liten remse hår bak øret. Dette på begge sider.
2. Ta nå en liten remse hår fra helt fremst ved ansiktet og dra det bak så håret møtes i en hestehale bak. 
3. Ikke la hestehalen være for stram. Nå kan du tuppere håret som er i halen. Gjør det stort og bustete.
4. Når dette er gjort, tar du hendene under det lange håret som henger fritt, løfter det forsiktig opp og bretter det over det tupperte håret. Stikk det lange håret godt gjennom hestehalen og vips der har du en søt frisyre! Den tupperte hårballen ligger nå inni hårrullen din og lager volum for deg.
5. For at frisyren skal holde, trykker jeg noen spenner ned i samme hull som håret er blitt trykket ned i.

 
 

Kronen på verket
6. Nå skal vi bruke flettene! Løft dem opp og kryss dem over hverandre som vist på bildet.
7. Det som gjenstår av fletten knytter du en liten knyte på under, og fester med spenner. RESULTAT..

 

Hva synes dere? Kanskje litt avansert?
Prøv dere frem mens der leser punkt for punkt og s
pør hvis dere lurer på noe!

Hylende brannalarmGod morgen fra frøkna som har dødd og våknet til live igjen. Da jeg kom hjem fra jobb i går ettermiddag våknet sykdommen til live for fullt. Til og med øynene mine hovnet opp! Jeg ser fremdeles ut som en narkoman, men jeg må si at gårsdagen var verre. Cathrine kom på trøstebesøk med pizza, men bildene som ble knipset måtte bare kastes rett i søppelkurven. Jeg så rett og slett livsfarlig ut. 

Ellers har jeg hatt 2013's verste morgen så langt. Brannalarmen hylte klokken seks i dag tidlig og vekket oss begge. Siden har den hylt og nå har vi fått en elektriker på besøk. Det var ikke helt slik jeg hadde sett for meg at helgen skulle starte, men sånn er det! Hvile kan man gjøre på søndag! Hehe, jeg begynner å lure på om mitt vinnende vesen har reist på feire sammen med min friske kropp. Hold ut med meg kjære lesere! Jeg skal ikke bli i dette sorte hull for alltid. <3

 

Nå har jeg drukket "bli frisk" drikken min og er snart klar for jobb!
Innlegget med steg for steg bilder av forrige ukes frisyre kommer sernere!  

Visste du dette?

1. Jeg heter Marthe Karin Borge. Navnet Marthe har jeg fra oldermoren min Martha, og Karin har jeg fra bestemor som også heter Karin. Kanskje er det er derfor bestemor og jeg er soulmates?2. Jeg skulle egentlig hete Vilde, men ettersom tante og jeg er født på samme dag og tante heter Hilde, ble ting litt for likt.Hadde jeg kledd å hete Vilde?3. Jeg farget håret for første gang på ungdomskolen. Jeg kjørte brunt (som ble sort), og hovedårsaken til mitt ønske om hårfargeskifte var at bestevenninnen min Annika ble så mye flottere med brunt hår. Vel, det ble ikke tilfelle hos meg. Noen år senere tok jeg avfargig, ble rødhåret, så platinablond, så hårløs. Ihvertfall nesten. Jeg hadde superlangt og ikke minst tykt hår på videregående og vips der forsvant drømmehåret. Èn avfarging var det som skulle til.

4. Første gang Jonas og jeg var på date hadde jeg pyntet meg som bare det. Jonas møtte opp i joggebukse, lue og hettegenser. Vi skulle riktig nok bare ha filmkveld, men jeg var mildt sagt skuffet over anstrengelsesnivået Jonas hadde på badet denne kvelden. Hehe, likevel lever paret i dag sine lykkeligste dager. <35. Da jeg var 16 år festet jeg og en venninne sammen med guttene fra Black eyed peas. Jeg hadde like lite peiling på musikk den gang som jeg har i dag og visste ikke engang hvem mannfolka var da venninnen min løp bort for å få autograf. Jeg ville selvfølgelig også ha og fikk fort forklart at dette var guttene bak gruppen Black eyed peas. Vi gikk begge i litt for korte kjoler og ble spurt om å bli med guttene på nattklubb. Ingen av oss var gamle nok, men hvem spør Black eyed peas sine "venner" om legetimasjon? Vi gled rett inn på VIP og sang "good night" med Black eyed peas i ca 20 minutt.. Deretter ble vi oppdaget og kastet på hodet og rumpen ut. Det ble likevel en minnerik kveld! Vi kjørte maksitaxi med Black eyed peas, og da en av sangene deres kom på radioen var det som å bli plassert midt i en musikkvideo.6. Jeg hater kaffe. Jeg forstår ikke hvordan dere får det ned. I min munn smaker det gift.

7. Jeg har i dag 148 032 registrerte kommentarer på www.martheborge.blogg.no. Tenk nesten 150 000 kommentarer, og jeg er sikker på at 99 % av dem har vært gode ord. Dere er bare fantastiske.8. Jeg har publisert 2061 blogginnlegg hvorav 437 av dem er antrekk. 29 822 bilder er blitt postet på denne bloggen siden oppstart for 2 år siden. Dere kan jo tenke dere hvor mange bilder min stakkars hardisk har i dag. Hoho, det er rett og slett umulig å holde system i mappene.   Noe her du ikke visste?
Nå drar jeg på jobb, men vi skrives igjen i kveld. Ha en kjempefin dag!

Antrekk - 100413

GOD KVELD! Eller natt? Det er jo snart natten! Wææ, jeg har ikke vært innlogget på blogg.no på over 24 timer. Hadde det ikke vært for en snikende forkjølelse, ville jeg vært hysterisk på dette tidspunkt. Jeg sto opp tidlig for å åpne butikken, og på Vero Moda ble jeg til fire. Deretter var det bare å hive seg i bilen og dra i bursdag. Denne gang var det fine mormoren til Jonas som skulle feires med god mat!

Nå har jeg akkurat kommet inn døren og det betyr at jeg har litt av et arbeid forann meg. Masse mail og kommentarsvaring står for tur før jeg skal forhåndsskrive innlegg til nok en hektisk dag, ta en paracet, og... endelig SOVE. <3 

 

Jeg våknet forkjølet med kviseutbrudd, munnsår og det verste av alt.. ekstremtørke i ansiktet. (Nok et utbrudd som jeg tydeligvis får annen hver uke). Dagen startet med andre ord ikke superbra, men heldigvis ble det en fin onsdag likevel. Morgendagen blir hektisk, men GØY! Da er det nemlig jobb og girlsnight. Disse stusselige bildene var alt jeg fikk til i dag dessverre. Morgendagen blir bedre.


Skjørt og topp fra Bikbok, Clutch fra Gina Tricot, Sandaler fra Nelly

En kjole - Fire antrekkDenne enkle lille sorte kjøpte jeg på Bikbok lørdag ettermiddag, og i dag har jeg prøvd å style den på fire ulike måter. Jeg hadde ikke all verdens med klær å velge i da jeg kun pakket med to sommerantrekk til Stavanger, men jeg brukte omtrent alt jeg hadde med meg og satte sammen fire ulike kombinasjoner.

Kjolen tror jeg at jeg betalte 199 eller 249 kroner for. Det lange, beige maxiskjørtet på antrekk nummer 3 er også nytt og fra Bikbok. Dette er heelt nydelig på og finnes også i sort. *MÅ HA!*Hvilket antrekk likte dere best?
Jeg kunne gått i alle antrekkene selv!

SommergarderobenJeg er i full gang med å forberede sommergarderoben enda til at de melder snøkaos om bare to dager i sør. Jeg som trodde våren var her! *Griner hysterisk*. Vi får bare smøre oss med tålmodighet jenter! Vår og sommerkjolene kan kanskje ikke tas i bruk enda, men de kan kjøpes og plasseres trygt i sommergarderoben! Jeg har blant annet fått i hus denne lange blomsterkjolen fra Gina Tricot. Den koster 399 og kan knytes rundt magen slik at man faktisk får litt figur i den! Selv kommer jeg også til å tvinne stroppene som på bilde over til venstre. Synes det er så fint med tynne stropper til utringet kjolerygg.

 Var den ikke søt? Også med knallfargede lepper til.
Kan nesten ikke vente med å dele ordentlige sommerantrekk jeg nå..

Todays hairGod dag! Dette er min siste dag i Stavanger og den skal nytes godt! Toget mitt går halv åtte i kveld og så er det tilbake til jobb! I dag har jeg lyst til å vise dere dagens frisyre. Jeg har ikke knipset steg for steg bilder denne gang, men om dere ønsker det så kan jeg selvfølgelig få gjort dette når jeg kommer hjem!

Hva synes dere? Noen som vil ha steg for steg bilder?

Bokstavelig talt dødsforelsket

 
 

Et mystisk virus ødelegger verden og forvandler uskyldige ofre til menneskeetende monstre. De husker ingenting fra sin fortid og lever kun for å drepe. Det som er igjen av menneskeheten lever nå i frykt for sine tidligere familiemedlemmer, venner og kjære. Helt til en dag hvor alt forandres. En gjeng skrubbsultne zombier treffer på en menneskeflokk og den følsomme zombien med navn R, faller pladask for nydelige Julie. I stedet for å spise hjernen hennes, redder han henne fra hele zoombiegjengen sin. R tar henne med seg hjem og sørger for at hun er trygg og skjult for den livsfarlige zombiverdenen. Det går ikke mange dager før Julie klarer å vekke glemte følelser i R. Den følelsesløse gutten får straks et mer livlig blikk. Den kalde kroppen blir fylt med varme, og han forvandles sakte men sikkert til noe mer menneskelig. Romansen blomstrer mellom dem og R blir bokstavelig talt dødsforelsket.

Høres ut som en slags halvromantisk thriller, ikke sant? Vel, se traileren og du vil fort skifte mening. Her snakker vi romantisk komedie! Jeg legger ved traileren under her så kan dere ta en titt på den. Jeg falt pladask for denne filmen jeg. Det virker som den er full av humor som er litt utenom det vanlige. Forstår jeg det riktig ut i fra traileren så har den også en veeldig hyggelig slutt! Hihi, jeg skal ihvertfall på kino 12 april! Kanskje vi sees? Se traileren og si gjerne hva du synes!Warm bodies kan dere se på kino fra 12 april!
Nå kan du også vinne en romantisk zombiedate for 2 HER


                      Annonse

Mine 15 favorittinnlegg

Her kommer et innlegg med noen av faorittinnleggene som er blitt publisert på denne bloggen! Valg av innlegg er både basert på hva jeg mener, og på mengden kommentarer som er blitt lagt igjen under innleggene. Kanskje finner dere noen innlegg som dere ikke allerede har lest? Eller noen innlegg som dere har letet etter tidligere? Kanskje vil dere til og med lese noen av de eldre innleggene om igjen? Her kommer ihvertfall noen av mine favoritter! Jeg har sett bortifra mat kategorien da den er så uendelig lang. Om det er ønskelig så kan jeg heller komme med et eget innlegg med "mine favoritt oppskrifter". Jeg skal uansett se å få ryddet opp i matkategorien og gjøre den mer oversiktelig for dere.1. Et hjem for to..
Det aller første innlegget hvor jeg viste frem leiligheten vår rom for rom. HER kan dere finne det.2. Mitt 2012 - Del 1
Et oppsummeringsinnlegg av 2012 og alt jeg opplevde det første halvåret. Et innlegg som jeg brukte timesvis på, og som ble veldig bra! Les innlegget HER.

3. Mitt 2012 - Del 2
Andre halvår av 2012. Et innlegg som også tok timesvis å skrive, og som kanskje til og med ble enda bedre. Så mange fine bilder! Innlegget finner dere HER.

4. Hva skal det bli av meg?
Et veldig gamelt innlegg om fremtiden min. Bildekvaliteten på dette innlegget er ikke all verdens å skryte av, men det var et morsomt innlegg som fikk vanvittig mange gode tilbakemeldinger. Les HER.  

5. En kjole syv antrekk
Jeg har brukt en kjole og laget syv antrekk ut av den. Et innlegg som kanskje kan inspirere på flere måter? Det fikk ihvertfall veldig god respons! Dere finner det HER.

6. Bildetips til bloggere
Her finner dere et innlegg med mine bildetips. Jeg forklarer litt om bildeinstillinger og teknikker for fotografering. Et innlegg som mange lesere har satt stor pris på. Kanskje du også trenger noen bildetips? Innlegget finner du ihvertfall HER7. Noe fint og hjemmelaget
Det ferdige resultatet av den årlige kalenderen som bestemor og bestefar får hvert år til jul. Tror dere kan finne masse inspirasjon her. Jeg har lagt ut mange bilder av de kreative, hjemmelagde kalendersidene HER.

8. Pimp en kjip skjorte
Slik gir du en kjedelig, hvit skjorte litt personlighet! Innlegget finner du HER.9. Klipp og gjør om en gammel genser
Et populært DIY innlegg med en gammel hvit genser. HER får dere steg for steg bilder.10. Lag din egen spike bh
Steg for steg bilder med "hvordan lage din egen naglebh". Innlegget finner dere HER.11. How to wear a belt
Et litt morsom innlegg om ulike måter å bruke et belte på. Dere finner det HER.

12. Slik får du forholdet til å fungere
Litt generelle tips til hvordan man får samboerskapet til å fungere på best mulig vis! HER er innlegget.

13. Slik får du en bedre blogg
Også et gammelt, men godt innlegg. HER får dere mine beste bloggtips!

14. Marthes kamerautstyr
Mange lurer på hvilket kamerautstyr jeg har. HER får dere greie på nøyaktig hva jeg bruker og hvordan det ulike utstyret fungerer. Jeg har til og med vist bildeeksempler med de ulike objektivene jeg har.15. Meg og deg - kjæresteparet svarer
Og til slutt.. Spørsmålsrunden hvor Jonas og jeg besvarte spørsmål om hverandre. Et klisseinnlegg som ble svært populært blant dere lesere! Innlegget finner dere HER.Håper dere liker innlegget og finner noe interessant å lese på denne mandagskvelden også!

New in - Summerdress

  

Denne herlige saken dro jeg med meg hjem fra Gina Tricot i går. 299 kroner! Dere aner ikke hvor fantastisk den er å gå i. Det tynne stoffet er bare silkemykt! Gjett om den skal bli med til Thailand da? Passer perfekt til varme sommerkvelder.. Eller som pysjamas. Heh! Jeg har akkurat fjernet sminken og bruker kjolen som en lett og god pysj jeg nå. Noe må man jo få brukt sommerplaggene til i april også.

Denne type kjole passer så vanvittig godt til jenter med former. Har du litt hofter, rumpe og lår så ville jeg spurtet til Gina Tricot og sikret meg denne sommerkjolen allerede tidlig mandag morgen. En kjole som dette på en formfull jente er noe av det fineste jeg ser. Åh, så lekkert. Løp og kjøp jenter!  

Hehe, kjolen er ikke gjennomsiktig med mindre du går i neontruser..
Lurer meg på om jeg ikke gjør det igjen?

Antrekk - 070413I dag ble det bare noe superduper enkelt! Jeg tok det visst som et selvfølge at sol og sommer var kommet til Stavanger, så jeg pakket bare kjoler og skjørt jeg! Ikke spør.. Det var jo så deilig og varmt i Kristiansand? Vel, da jeg ankom Stavanger togstasjon, snødde det. Dermed ble dagens antrekk det samme som gårsdagens! -Og jeg som skulle gå i en splitter ny, blomstrete maxikjole i dag..

Ååå, kjære vår hvor blir du av? VI VIL HA SOL OG VARME! Er det så mye å be om?

 
UNIF jakke, Sko fra Sixtyseven, Skjorte fra Vero Moda, Briller fra Gina Tricot

Har dere det bra? Håper dere har hatt en fin helg og er klare for ny uke!

Mye å feire!
God kveld fine leserne mine. Dette har vært en heeelt spesiell søndag. Bestefar fyller nemlig 66 år i dag! Gjett om vi har feiret da? Jeg vil bare si gratulerer med dagen til min elskede bestefar. Du er en fantastisk mann og jeg er U-E-N-D-E-L-I-G glad i deg. Tusen takk for at du er deg. <3

-Og vet dere hva? Det er ikke bare bestefar som har bursdag! Bloggen har faktisk 2 års jubileum i dag. Hihi, måtte spiste to ekstra kakestykker for det. Tusen millioner takk til dere som har fulgt meg og min hverdag de to siste årene. Uten dere ville ikke bloggen vært noen verdens ting! Jeg er evig takknemlig, og setter STOOR pris på alle de flotte tilbakemeldingene jeg har fått gjennom tidene. 

Fine familiemedlemmer, fine lesere... Konklusjon: Jeg er heldig.

Farvel Kristiansand..Da drar jeg til Stavanger igjen! Åh det skal bli så godt. -Og ja jeg holder enda på med Fifty Shades! Christian Grey i mitt hjerte. <3 Man skulle tro at jeg hadde lest disse bøkene både fire og fem ganger nå, men så gal er jeg faktisk ikke. Det blir bare aldri tid til lesing utenom når jeg sitter på toget!

Håper dere har hatt en fin lørdag så langt. Jeg unnet meg litt shopping etter jobb i dag og dro blant annet med hjem et nytt skopar. Vedder på at det kommer på salg om noen uker, men jeg måtte bare ha dem i dag! Har letet etter noe lignende i en evighet og da jeg så disse, falt jeg pladasik.   Jeg kjøpte dem på Gina Tricot, for 599 kroner. Gleder meg til å vise dem på!
De kommer helt sikkert på salg, men pyttsann. Kan ikke alltid være fornuftig?

DIY - Lørdagsprosjekt!

Er det ikke herlig med lørdag? Åh, jeg har vært klar for helg helt siden forrige helg jeg. Hehe. Akkurat nå er jeg på jobb, men jeg har forhåndsskrevet et lite DIY innlegg til dere denne lørdagen! Håper dere liker det. Skjorten jeg har brukt til prosjektet, kjøpte jeg på Vero Moda og smykkene er fra H&M.Du trenger:
1. Superlim
2. Smykke med kule detaljer
3. Saks
4. En valgfri skjorte

 
 

Slik gjør du:
1.
Klipp smykket ditt slik at det passer perfekt til kragen på skjorta du skal bruke.
2. Jeg brukte to smykker fra H&M. Kanskje har dere noe brukbart fra før av?
3. Legg litt av smykket på kragen, mål, og lim litt etter litt. Superlim er sterke saker så vær forsiktig.
4. Pass på at ikke limen går gjennom kragen slik at kragen limes fast til skjorta.
5. Gjør dette på begge sider og la superlimen tørke ordentlig før du prøver skjorta på. 

Hva synes dere? Ble den litt tøffere?  
Ønsker dere en kjempefin lørdag så lenge. Vi skrives etter jobb!

Maybelline Rocket Launch mascara


Hei og god kveld! Denne fredagen har jeg lyst til å komme med et tips til dere som er glade i å teste ut ny sminke! Kanskje du er en av dem som foretrekker å bruke de samme gamle produktene år etter år?

Eller er du som meg, som elsker å variere og eksperimentere? Testing av nye produkter synes jeg er kjempemorro, og nettopp derfor har jeg meldt meg inn i Maybelline sitt testpanel. Maybelline Norge skal velge ut 120 personer som de ønsker å ha i testpanelet sitt, og disse 120 skal være med på å teste ulike produkter for Maybelline for så å si sin ærlige mening om produktet. Slik kan de få en veldig fin oversikt over hvilke produkter som er gode og hvilke produkter som ikke faller like godt i smak. Blir du en av de utvalgte så vil du få mascaraen på bildet ovenfor, helt gratis! -OG.. Melder du deg inn i dag så blir du også med i trekningen om å vinne et gavekort hos Maybelline på 750 kroner! Det takker vi ikke nei til?
Her ser dere noe av min sminkesamling! Blant annet alle leppestiftene mine..

Meld dere inn i testpanelet helt gratis HER. 
MASSE LYKKE TIL!

                       Annonse

Torsk med hjemmelaget pestoDu trenger - Basilikumpesto:
1 busk frisk basilikum
1 dl ristede pinjekjerner
Litt sitronsaft
1 dl revet parmesan
1 dl olivenolje
1 fedd hvitløk most
Salt og pepper

 
 

Fremgangsmåte:
1. Riv av alle bladene fra basilikumplanten og legg dem i en skål.
2. Hell i resten av ingrediensene, og knus alt sammen med en maskin.
3. Når du har fått konsistensen som vist på bildene, smaker du til med salt/pepper/sitron.Du trenger - Torsk med tilbehør:
Torskefilèter
Poteter. Gjerne mandelpoteter.
Olivenolje
Salt og pepper
Pinjekjerner ristet 
En løk
En paprika

 
 

Fremgangsmåte:
1. Kutt potetene på tvers i tynne skiver.
2. Smør en ildfast form i litt olje og legg potetene i den. Krydre med salt og pepper.
3. Stek midt i ovnen på 225 g i ca 30 minutt. Til potetene har fått en gyllen farge.
4. Fisken legges også i form og stekes på 200g i 12-15 minutt. Midt i ovnen.
5. Til tilbehør, kutt en paprika og en løk i terninger. Stek dette i stekepannen med litt smør.
6. Pinjekjernene stekes i en helt tørr stekepanne til de har fått en gyllen farge. Ikke brenn dem!Når fisken er ferdig, smører du et fint lag hjemmelaget basilikumpesto over og du har middagen klar. De ristede pinjekjernene du har igjen, heller du over potetene. Smaker heeelt nydelig!Så det ikke deilig ut? Det er så alt for enkelt og lage god middag!  

Stoppet av blålys!08.00 - Alarm på. Bloggdagen starter. Planlegging, planlegging. Fotografering. Redigering. Ingen internett. STRESS. Mer stress. Må blogge. Kan ikke blogge. Vero Moda jobb. Fine ansatte. Kjøre hjem. Hente venninne. Hente pizza. Paradisedate. Kjøre venninne hjem. Tanker. Forfølger bilen meg? Kjøre fortere. Enda fortere. Blålys. Stopp i politikontroll. Ingen sertfikat. Smile pent. Ingen bot.


Sko fra København, Bukse fra Bikbok, Genser fra Zara, Clutch og briller fra Gina TricotHehe, det var min torsdag! Beklager så mye at jeg ikke fikk oppdatert dere med et eneste innlegg. Jonas og jeg hadde nok en dag med internettproblemer. Jeg blir rett og slett gal! Ellers fikk jeg for første gang oppleve politiets blålys i går. Jeg kjørte hjem Cathrine halv to i natt og ble stoppet i politikontroll. Dumme meg hadde glemt lommeboken og måtte dermed kjøre hele veien hjem med politiet bak meg. Det hyggelige er at man ikke får åpnet sjåførdøren på Jonas sin bil fra innsiden så da vi endelig kom frem til leiligheten, måtte politimennene stå og se på meg da jeg på meget elegant vis rullet ned vinduet for så å stikke hånden ut og åpne døren for meg selv. Utrolig nok var de veldig fornøyde med kjøringen min, og dermed ble det ingen bot på frøken Borge til tross for glemt sertfikat og kjøring i falleferdig bil.  

 

Gårsdagens antrekk som jeg aldri fikk publisert..
Håper dere alle hadde en fin torsdag til tross for manglende oppdateringer!

Todays hair - Steg for steg

 

Bad hair day? Ikke tenk på det! Jeg har en løsning som kun krever spenner. Blant de alt for mange fine kommentarene deres angående dagens antrekk, lå det også noen spørsmål. Flere ønsket seg et innlegg med steg for steg bilder av dagens frisyre, og det er klart jeg skal lage det! Jeg surret opp håret for å få det bort fra ansiktet under sminkingen i dag tidlig og da jeg så på håret for å ta ned igjen, fant jeg fort ut at frisyren ikke var så dum! Jeg gjorde noen få justeringer og vips så var både hår og makeup på plass. 


Slik gjør du:
1. Bust til håret så det ikke er superglatt. Da er det lettere å jobbe med og frisyren blir penere.
2. Del alt håret i to og fest "luggen" ved pannen litt opp med spenner.
3. Del den ene delen av håret i to igjen og surr de to delene rundt hverandre som på bildet.
4. Når håret er surret noen ganger, tar du det bak og surrer det i en ring i bakhodet. Fest med spenner.
5. Her er det ingen triks. Surr i vei akkurat som du vil. Det blir pent nesten uansett hvordan du gjør det! 

Var den ikke søt? Nydelig til noen lekre øredobber og en åpen-rygg kjole.
Velger dere å teste dette ut, så legg gjerne igjen en kommentar angående resultatet!

Antrekk - 030413

 

 
Sko fra Bianco, Veske fra Zara, Genser fra Vero Moda med selvpåsatte blonder, Bukse fra BikbokHoho, jeg har prøvd meg på en ny frisyre i dag! Hva synes dere?

Pimp those shoes

Da var det på tide med et nytt DIY prosjekt her på bloggen! Hver onsdag kommer jeg til å prøve å ha et nytt DIY prosjekt. Det kan selvfølgelig hende jeg vil ha flere prosjekt på en uke, men dere kan ihvertfall vente dere et prosjekt hver onsdag fremover! Jeg satt nemlig forann youtube i timesvis i går kveld og matet meg selv med inspirasjon og nye idèer. I dag tidlig dro jeg på biltema og kjøpte spraylakk og to veldig billige pumps for testing av nytt prosjekt. Jammen ble resultatet bra også! Jeg ville ikke spraye løs på mine dyreste par med en gang, men nå kan jeg faktisk gjøre det uten å være redd for at resultatet ikke skal bli bra. Jeg har øvd meg på to ulike par, og kan nå kalle meg selv for spraymester Borge! Du trenger:
1. Et par gamle sko
2. Hobbylakk fra biltema (59 kroner) i valgfri farge
3. Teip til å dekke skoen
Slik gjør du:
1. Sørg for å dekke hele skoen med teip slik at du ikke får noe spray der du ikke skal ha den.
2. La den delen av skoen du ønsker farge på, være åpen. Jeg ville spraye tåen.
3. Når du har klemt teipen godt inntil skoen så rister du sprayen godt før du begynner.
4. Hold sprayen 20-25 centimeter fra skoen og spray. Det tørker på bare noen minutter.
5. Prøv med så få lag spray som mulig ellers blir det fort klumpete og rart ved kanten når du drar teipen av. Jeg klarte meg med to lag på første forsøk og et lag på andre forsøk. Andre forsøk ble absolutt best. Selv om sprayen kjennes tørr ut etter 2-3 minutt, så la skoen tørke lengre før du forsiktig river av teipen.RESULTAT...Ikke helt perfekt på første forsøk. (Litt utålmodig), men når jeg går i skoene så ser det faktisk ut som de kommer rett fra butikken. Man kan ikke se at de er selvlagde i det hele tatt! Jeg skal se å få laget en DIY kategori senere, og plassere mine tidligere innlegg her også. Åh, dette er så GØY!

På vei hjem til meg!
Åh, nå teller jeg dager til Thailand turen min! I dag har jeg klikket hjem ikke bare en, men fire nye bikinier. Det trengtes! Håper bare de passer nå da. Jeg har vært heldig med hver bestilling, bortsett fra den siste da jeg klikket hjem fem bikinier, hvor ingen av dem passet. Denne gang må alle sammen sitte perfekt, for sommeren nærmer seg og bikinisamlingen min er ikke noe særlig å skryte av.

Har dere forresten fått med dere at Nelly har fått inn naglebher? Kanskje det bare er jeg som henger etter. Ikke kostet de en formue heller! Bhene kommer i størrelsene 70A til 80C om noen av dere vil klikke hjem en toll og momsfri bh! Bare et tips til dere som ikke har ork til å lage deres egne naglebher! Hehe.1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER (affiliateslenker)

Noen som allerede har klikket hjem både bikinier og naglebher for sommeren?

Antrekk - 020413I dag er jeg visst helt tom for idèer. Jeg satte på internett fra ti til tolv i dag morges og lette etter inspirasjon, men fant ingen verdens ting. Det er leiligheten sin feil! Den er superduper rotete om dagen, og med en gang vi har ryddet så ser den helt bombandert ut igjen. Jeg tror vi har behov for større plass!

Jonas og jeg både vasket og ryddet i dag tidlig, men da ikke det heller hjalp på inspirasjonen så byttet vi hus. Det pleier alltid å hjelpe. Nå sitter vi hos svigers og jeg kjenner allerede at idèene er på vei! Solen skinner nok en dag og alt jeg har lyst til å gjøre akkurat nå er å legge meg ut på verandaen og slikke sol.

 
Skjørt fra Topshop, DIY genser fra Vila, Sko fra Nelly, Belte og vest fra Gina TricotLikte dere antrekket?
Oppskriften på genseren finner dere HER

Påske cupcakes - Hint av sitronIngredienser til påske cupcakes - 24 stk
1. 3 egg
2. 150g margarin
3. 300g hvetemel siktet
4. 300g sukker
5. 2 ts bakepulver
6. 2 dl melk
7. Saften av en halv sitron

 
 

Slik gjør du:
1. Visp sammen margarin og sukker.
2. Tilsett ett og ett egg. Rør godt mellom hvert egg.
3. Tilsett sitronsaften, hvetemelet og bakepulveret.
4. Hell i melk og rør røren jevn og fin.
5. Fyll cupcakeformene 2/3 fulle og stek midt i ovnen på 175 grader i 15 minutt.Ingredienser til frosting:
1. 125 g naturell philadelphiaost
2. 60g margarin
3. 8 dl melis
4. 2 ts vaniljesukker
5. 1/2 dl sitronsaft
6. Pynt (Jeg brukte gul marsjipan fra Panduro)

 
 

1. Her er det bare å vispe alle ingrediensene sammen i en kjøkkenmaskin til du får en fin og luftig krem. Vil du ha den litt gulere så kan du tilsette litt konditorfarge. Til pynt brukte jeg gul marsjipan til å presse ut søte figurer. Marsjipan, figurer og alt mulig får dere kjøpt på Panduro hobbybutikk.

Må dere ha lykke til med påske cupcakes.
Nå skal jeg kose meg med ungkaren. Har gledet meg til det i heele dag!

Antrekk - 010413

God kveld! Jonas og jeg kom akkurat inn døren fra en nydelig middag hos svigers. Jeg har stått på kjøkkenet og bakt i omtrent hele dag. Jeg fikk det ikke til å smake helt sånn som jeg hadde tenkt så da måtte jeg prøve igjen og igjen til jeg fikk det til. Oppskrift på påske cupcakes skal dere få senere i kveld!

 
Jakke fra Bikbok, Genser fra Vero Moda, Bukse fra Gina Tricot, Pumps fra Bianco, clutch fra VilaØnsker dere alle en kjempefin kveld. Oppskrift kommer snart!

Romantisk søndag

Meg: Skal jeg ta på røde lepper? For din skyld?
Jonas: For min skyld? Jeg får ikke engang kyss med den røde malinga!Haha, nå kan ikke gutten klage! Vi hadde den beste søndagskvelden på lenge. Jonas serverte meg spagetti på romantisk vis, og hadde gått til innkjøp av deilig is til dessert. Deretter ble det både film og fotmassasje på meg. Jeg er jammen ei heldig ei..

I dag er det første april dere! Noen om har rukket å bli lurt enda? Jeg sto opp før Jonas i dag og kom løpende inn på rommet mens jeg skrek, "Alle fiskene våre er døde"! Jonas tror vanligvis på alt jeg sier, og i dag var heller ingen unntak. Han spratt rett opp fra sengen og løp ut i stua hvor han ble møtt av 20 levende fisk. Jeg fikk killerblikket, og lo meg ihjel. <3 Nå må jeg pønske ut en plan for neste spøk!

God morgen fra oss i Bordalen!
Pass på å få lurt noen i dag da dere.