hits

april 2012

Afrika Safari - CHECK!

HYYYL! Vet dere hva? Nå begynner sommerens planer å utvikle seg her i gården. Jonas og jeg drar mest sannsynlig til Sør Afrika på en tolv dagers safari 4 juli! Åååh, LYKKE. Turen er booket og programmet er klart. Det eneste som mangler er betaling så er turen vår. Det er ikke engang to uker siden en leser tipset meg om nettsiden www.afrikasafari.no. Jeg klikket meg selvsagt inn på denne siden med det samme og der fant jeg sommerens drømmesafari.

www.afrikasafari.no tilbyr mange forskjellige safariferier i Afrika. De tilbyr reiser til både Kenya, Sør Afrika, Tanzania og Klimanjaro, og alle turene har ulike spennende safariprogrammer i forskjellige perioder. Her finner man turer i alle slags lengder og selvsagt til ulike prisklasser. Vi valgte en helt utrolig spennende 12 dagers safari til Sør Afrika. Jeg kan nesten ikke vente! Må selvsagt fortelle dere litt om hva vi får oppleve, hvor vi skal bo og hva vi skal få se her i Sør Afrika!  DAG 1 - Vi besøker Kruger National Park
Første dag etter ankomst drar vi på heldags safari i åpent kjøretøy i en av verdens mest betydelige nasjonalparker. Her finnes 146 forskjellige pattedyr. Blant annet 11 000 elefanter, 2000 løver, 1000 leoparder, enorme flokker med bøfler, sebraer, antiloper, 520 fuglearter, og 120 forskjellige krypdyr!DAG 2 - Tid for bush walk på Savannen
Veldig fint at det sjeldent er 50 grader i Sør Afrika rundt juni/juli for denne dagen drar vi på tre timers safari til fots med en ranger. Denne rangeren tar oss med ut i bushen og lærer oss å avkode naturens signaler ved å dufte, lytte og se som en riktig stifinner. Vi får høre dyrenes atferd i den ville natur, og vi får lære hvordan man identifiserer og sporer dem opp. Hvor spennende blir ikke det?

DAG 3 - Panoramatur
Denne dagen blir det nok ekstra mange bilder! Vi drar nemlig på den store utsiktsturen! Vi blir tatt med ut i de rødgrønne Drakensfjellene med et av naturens flotteste syn på toppen. Vi opplever blant annet Bourkes Luck Potholes, hvor den triste og lykkelige elv "Treuer og Blyde" møtes, og det fossende vanne har skapt dype kløfter med jettegryter. Vi skal etter planene stoppe ved Gods Window og bevege oss til fots opp trappene til utsiktspunktet Gods Eye og derfra videre gjennom regnskogen til toppen med den fantastiske utsikten. Før kursen går hjemover igjen, skal det nytes noen verdensberømte pannekaker.

DAG 4 - Sunset game drive
Etter solnedgang skal vi kjøre på en stemningsfylt tre timers safari for å oppleve de ville dyrene som skjuler seg om dagen. Vi kommer også her veldig tett på dyrene som vi og kan se i dagslys. Jeg krysser fingrene for at alle dyrene titter frem så fort jeg tar frem kameraet mitt!DAG 5 - Matsamo Cultural Village
Dag fem skal Matsamos kulturelle landsby besøkes! Her får vi oppleve den tradisjonelle afrikanske kultur. Vi skal få møte et folk med en rik kulturarv, og få et godt innblikk i hvordan mange mennesker i Sør Afrika lever. Det kommer til å bli en helt unik opplevelse. Skal selvsagt knipse bilder til dere i massevis.  

DAG 6 - Elvebåttur og besøk på Moholoholo Rehabilitation Centre
Her kommer det ihvertfall jeg har drømt om i alle år.. Å dra på elvebåt safari. Vi skal få oppleve den nydelige og fredfylte naturen i en elvebåt på den oppdemmede Blyde River i bunnen av verdens tredjestørste canyon. Her sies det at tiden står stille. Så fantastisk er det! Etter denne turen besøker vi en imponerende redningsstasjon for truede, foreldreløse og skadde ville dyr, som eieren Brian Jones om mulig får gjenutsatt i deres naturlige miljø. Hva skal man si? En drømmedag..DE SISTE DAGENE - FRI
Resten av dagene står vi fritt til å gjøre nøyaktig hva vi vil! Vil vi ha mer safari så kan vi bestille ekstra turer for det. Jeg vil blant annet på en 40 minutters elefant-ridetur! Ellers har vi også lyst til å dra på en egen safari hvor vi får møte 150 hvite neshorn. -Og til slutt vil vi sette av en dag til et veldig spesielt besøk. Et besøk på en barneskole med 50 fattige barn. Denne skolen ligger 50 kilometer fra hotellet vi bor på og her får man virkelig et inntrykk av hvordan det er å leve i fattigdom. Ved å reise med www.afrikasafari.no bidrar du blant annet til å gi klær, mat og nødvendige legetilsyn til disse fattige barna. Jeg kommer selvsagt også til å ta med gaver, da det og skulle være veldig lovlig! 

Ellers kan vi bruke noen av disse fridagene på å slappe av max ved bassengkanten på hotell Pestana Kruger Lodge. Det er tross alt 23-24 grader på denne tiden og lite regn! Åh, nei denne reisen kommer til å bli så opplevelsesrik.. Jeg gleder meg!  Hotellet ser dere under. Legger også ut en liten videosnutt!

 
 
 Noen som gleder seg til Sør Afrikas oppdateringer?
Vår utvalgte reise finner dere HER.


- Marthe <3

Resultat..Her kommer resultatet av dagens frisørbesøk. Det ser mye lysere ut på bildene ser jeg, men jeg er veldig fornøyd. Det ble verken for lyst eller for mørkt og det er massevis av spill i det. Nå gleder jeg meg til å få i noe fyldig extentions og style det litt pent. Håret mitt er så tynt! Det er rart hvor mye mer lyst man får til å ordne håret når det er nyfarget! I dag har jeg farget etterveksten og stript hele håret i tre ulike farger. Dette kostet rett under 2000kr på Komponisten i Kristiansand. 
 Nå hva synes dere?


- Marthe <3

Må få orden på dette...

SE PÅ DETTE HER! Jeg har ikke vært hos frisøren siden januar.. Er det rart jeg ikke ser ut? Fysj. Endelig har jeg fått fingeren ut og bestilt frisørtime igjen. Må virkelig få orden på den snart fem centimeter lange etterveksten og det gul/grønne håret. Jeg var SÅ fornøyd etter forrige frisørtime så jeg håper de er like flinke på komponisten frisør som på Salong Xtend! Tone hadde ikke mørke nok farger inne til meg akkurat nå og jeg er som dere ser i en krise situasjon...
GRØSS!Ønsk meg lykke til!
Blogges så fort jeg er hjemme igjen.- Marthe <3

Har du lyst, har du lov..

Jeg vet jeg nettopp kjøpte noe lignende i lys rosa men da jeg så disse på Black Design, kunne jeg ikke dy meg. Jeg må jo kunne variere litt eller hva? Har du lyst, har du lov!

Var de ikke søte? Fra Black Design.


- Marthe <3

DRØMMELØRDAG!

Da var lørdagen over. Kanskje vi kan få til en drømmesøndag også? Dagen har ihvertfall begynt fryktelig bra. Jeg sov som en drøm i den herlige hotellsenga! Nå skal vi snart ned og innta frokost før vi sjekker ut. Jeg har gått med på å bli med Jonas på en fotballkamp i Grimstad! Har dere hørt?

Kvelden i går var helt utrolig. Jeg lo meg ihjel på bowlingen da jeg knuste Jonas begge rundene! Vi spilte utrolig dårlig, men jeg slo han og det er da det viktigste! Romantisk middag ble det også med tidenes møreste biff. Så avsluttet vi kvelden med å se American pie på kino. Hysterisk morsom film.  

 
 


Første runde.. Vant med et poeng! Haha, fantastisk.

 
 
Og andre runde knuste jeg han fullstendig. Hoho! Og ja. Jonas kaller meg Børre.


SÅ fornøyd med seier.


Klar for god middag..FOR EN LØRDAG!


- Marthe <3

Mitt gamle kamera er tilbake!

Åh! NÅ er jeg fornøyd. Så utrolig deilig å kjenne mitt gamle Nikon kamera i hendene igjen. De selger ikke denne gamle modellen lengre, men tror dere ikke jeg fant det på finn? Joda! Det er brukt så jeg var veldig redd for at jeg skulle bli lurt og betale for noe som ikke fungerte, men det gikk aldeles flott. Jeg betalte litt over 2000kr for det og det ser splitter nytt ut. Jeey! Nå er det plutselig blitt kjempegøy å ta bilder igjen. Knipser alt jeg kommer over jeg nå.. Nikon i mitt hjerte.

Så fort jeg får kjøpt en portrettlinse til Nikon igjen så kommer jeg til å legge ut mitt Canon kamera til salgs her på bloggen. Er det noen som har lyst til å kjøpe det billigere enn det koster i butikken så får dere følge godt med fremover! Det er jo bare snart to måneder gammelt.
Look's good!Nå er det kino på kjæresteparet!


- Marthe <3

Arendalshopping - CHECK!

Så ble det noen pene ting på oss i dag også! Shoppingposene er plassert i vinduskarmen og vi er klare for å dra ut på bowling! Haha, alt vi skal få tid til på en dag. Vi skal bowle, tilbake til hotellerommet for å skifte til finstasen før vi drar ut og spiser etterfulgt av kino. SÅ er det selvsagt kosekveld med film på hotellrommet. Aww. Litt av en drømmelørdag! Dette er livet.


You did good Joey! 

 


Lunch på Egon! Jum jum..En oppdatering til kommer senere!


- Marthe <3

Moutfit - 28.04.12

Æææ! Jeg blir gal! Jeg har så mye hyggelig å fortelle dere så har jeg ikke kunnet gjøre det før nå. Blogg.no har vært klikk i hele dag og denne gang gikk det ikke engang å komme inn på noen av bloggene fra blogg.no. Det der har en tendens til å skje flere ganger i uken nå! Fryktelig frustrerende. Men over til det hyggelige! Jonas og jeg har 2 og et halvt års jubileum i dag og da jeg våknet til morgenen i dag fikk jeg vite at vi skulle overnatte på hotell i Arendal for natten!

Så vi dro ganske tidlig til Arendal i solskinnsværet for å sjekke inn på et hotellet, gå på handletur i sentrum og spise lunch på Egon. I kveld blir det romantisk middag på favoritt restauranten Steak House. Kanskje blir det kino på oss også. Vi skal ihvertfal kose oss masse, bare vi to. Tusen takk for en super overraskelse Jonas! For en knupp av en kjæreste jeg har. Jeg har selvsagt en gave til han jeg også som jeg vet vil falle i smak! Dette blir en hyggelig helg.

Jeg har forelsket meg fullstendig i min nye blomsterbukse >HERFRA<. Den kommer jeg til å bruke masse i fremtiden. Sort stoffbukse med herlige blomstermønster. Går jo til så mye! Så satt den som et skudd både over bena og stumpen. Da er jeg storfornøyd. Shopcameo gjør det igjen!


Sko fra Nelly (desverre utsolgt)
Skjorte fra Bikbok


Sponset blomsterbukse >HERFRA< 

Likte dere antrekket?


- Marthe <3

Klar for dobbeldate!Da var jeg klar for en hyggelig, avslappende kveld med et vennepar. Jeg kunne ikke bestemme meg for om jeg ville se ut som en dass eller om jeg ville pynte meg, så det ble en blanding av hæler, daffegenseren min og noen behagelige, men pene paljett tights. GOD HELG!Kos dere i kveld!


- Marthe <3

Interiør shopping!

I dag har vært suupergøy! Jonas og jeg har vært på romantisk interiør shopping! Vi tok blant annet turen til Søgne for å handle litt Green Gate på en interiørbutikk de har der. Jeg har jo siklet så etter dette de siste dagene at nå måtte jeg bare slå til! Desverre er det slik at pene ting koster penger, så jeg måtte nøye meg med bare litt. Mer får det bli med tiden for fy søren, jeg er FRELST av dette.

Nå skal jeg sette av litt tid til å jobbe med bloggen før resten av kvelden går til en dobbeldate med et annet par i Kristiansand. Gleder meg. I morgen har Jonas og jeg 2 og et halvt års jubileum og Jonas har visst store planer for hva vi skal gjøre! Jeg aner ingenting, men er kjempespent! Overraskelser er GØY.


Bare se her da! Wææææ. Jeg gikk berserk.Fikk handlet litt i Søgne og litt på Hansen og Co i byen. Ja, så fikk jeg hentet Nelly skoene mine som har ligget og ventet på posten! Skal vise dem til dere i morgen. De var helt nydelige på. Oh god.Dette fikk bli med hjem..


Det ble dette serviset i første omgang. Nydelige Pernilla White kjøpt på Gave og Interiør Huset.
Kaffelattekopper 79kr per stykk. Tallerkner 129kr per stykk. Skjeer 49kr per stykk.
Noe så nusselig!


Og disse nydelige i rosa fra Hansen og Co.


120kr per stykk.


Stor popcorn skål koster ca 300kr. Alle finnes i mange nydelige farger!Nå ligger det bare her og venter på å ta plass i en leilighet!


- Marthe <3

Det perfekte kjolevalg!

Nå er jeg vel litt sent ute allerede! Det er veldig mange som den siste tiden har spurt etter tips til den perfekte bryllups bekledningen og den perfekte konfirmant kjolen. Jeg håper dere fremdeles kunne trenge hjelp, for her kommer den! Jeg har ihvertfall plukket ut noen av mine egne favoritter som jeg selv ville valgt ut for de ulike anledningene. Håper dere finner noe dere liker!


Nydelig kjole HERFRA.

 
Sort med åpen rygg HER.

 
Sort med steinmidje HER, sort med splitt HER.

 
Grønn HER, blå HER.

 
Hvit HER, Beige HER.

 
Lys rosa HER, fersken HER.

 
Nydelig rosa med diamant detaljer HER.


Løsning på åpen rygg..  Fås kjøpt HER.

 
Hvit med diamanter HER, Hvit 2 HER.

 
Sort med sølvbelte HER, sort med blondebelte HER.

 
Beige 1 HER, beige 2 HER.

 
Rosa HER, Blå HER. (alle lenkene er affiliateslenker)

Noen favoritter?- Marthe <3

Månedens antrekk!

Her kommer en litt tidlig oppsummering av april måneds beste antrekk. Ihvertfall etter min mening! Alltid spennende å høre om dere er enige. Det rosa maxiskjørtet, skinnvesten og de nye blomsterbuksene går mye igjen blant månedens favoritter. Vil helst gå med det hver dag!


Det var en gang en brunfarge...

Hvilket antrekk likte dere best?


- Marthe <3

På gjensyn Stavanger!

Da var jeg på vei til Kristiansand! Heldigvis er det ikke lenge til jeg drar tilbake til favorittbyen igjen. Neste helg tar jeg turen til Bergen og allerede uken etter der tar jeg en ny tur! Jeg elsker denne byen og de fine folkene den inneholder. Dagen i dag har gått til full avslapping med Borge familien. Vi har kost oss med taco, kake og masse prat! Her kommer litt bilder fra den fine dagen..
Fine fine familien min <3


Min beste og eneste tante!

NAM! Fy søren så god. Marengs, krem, bær og sjokolade!Blogges fra Kristiansand!

- Marthe <3

Moutfit - 26.04.12


Jeffrey Campbell sko HER. (affiliateslenke). De har de igjen i èn størrelse på nelly nå!
Skjorte fra Pull and Bear
Land skjorte fra Gina Tricot


Lilla bukse fra Gina Tricot
Ring fra Dyrberg Kern


Fine ringen har jeg fått av Jonas!Det ble et enkelt antrekk på meg i dag.
Kan vel ikke alltid være superfancy!


- Marthe <3

Slik påfører jeg rouge!Jeg har i det siste begynt å bruke rouge! Et fenomen jeg tidligere ikke har hatt ork til å styre med om morgenen. -Men nå som jeg altså har begynt å ta det i bruk, ser jeg jo at det gir en helt annen glød til ansiktet. Jeg har knipset noen bilder av rougen min til dere. Det er fra Body shop og koster rundt 200kr om ikke jeg husker feil. Jeg er veldig glad i en litt mørk farge og kler ikke disse lys rosa nyansene.  Viktig å ta frem trutemunnen når rougen skal påføres! Hoho..SLIK PÅFØRER JEG ROUGE..
1. Jeg starter med å legge fargen parallelt med øyekroken.  
2. Så følger jeg kinnbenene ned til midten av pupillen.
3. Og duser ut om fargen blir for voldsom.  

 
 

Så langt er jeg storfornøyd med body shop rougen! 
Har dere noen gode rougetips til meg?


- Marthe <3

Bursdagsfeiring!

I går var kjempehyggelig. Det ble som nevnt feiring med favoritten fårikål, dessert og kake! I kveld drar jeg tilbake til Kristiansand, men jeg har heldigvis en dag igjen i godbyen. Dere er forresten så vanvittig flinke til å kommentere for tiden! Kjempegøy å dele hverdagen min med så ivrige lesere!
 
 Fine farmor og farfar!Håper det står bra til med dere alle!


- Marthe <3

Innkjøp - 25.04.12Her kommer gårsdagens kjøp!


Clutch og belter fra Gina Tricot. Belte 79kr per stykk. Clutch 249kr.


Shorts 149kr og genser 199kr fra Gina Tricot.


Masse undertøy fra Lindex! Et sett med truse og bh kostet vel rundt 200kr.
Veske også fra Gina Tricot til bare 149kr.


Rosa skjorte fra h&m til 149kr. Løvetopp fra Bikbok også til 149kr.


Clutch 129kr og genser 199kr. Begge fra Gina Tricot.Masse herlige pastellfarger!


- Marthe <3

Moutfit - 25.04.12

I dag fyller min kjære farfar 73 år! Derfor har jeg fått på finskjørtet og kommet meg over til farmor og farfars hus for å feire sprekingen! Nå er det fårikål like rundt hjørnet her og farfar har sprayet seg med godlukten han fikk i gave fra meg. Lukter himmelsk i hele stuen. Gratulerer med dagen farfar!


Disse herlige skoene kjøpte jeg i København i fjor.


Skjørt fra Topshop
Skinnvest fra Gina Tricot


Nytt belte og ny clutch fra Gina Tricot
Flotte flotte utsikten!

Likte dere antrekket?


- Marthe <3

Frelst av Green Gate

Ååå, jeg er helt frelst av bestemors Green Gate serviser. Noe så nydelig! Det finnes enormt mange varianter av dem, og alle er kjempeflotte. Bestemor har tre av variantene og jeg elsker dem alle tre. Vi skal visst ha en butikk i Søgne som selger Green Gate, så der skal Jonas og jeg på besøk i helgen!Bestemor har også to blad fulle av de ulike Green gate variantene. Gjett om jeg sitter og sikler etter alle disse da! VIL HA NÅ. Under ser dere bilde av bestemors tre varianter.   
Av denne ble morgenens kakao drukket. Det avslører vel også bildet! Hoho.
Servise nummer 2. Se så sommerslig!


Og servise nummer 3.  Vi har samme i Kristiansand hjemme i lys blått.Nydelig, ikke sant?


- Marthe <3

Kunne ikke dy meg!

Så jeg klikket hjem disse...

                         
De er desverre utsolgt allerede i sort! Kanskje de kommer inn igjen etterhvert?


De har dem i blå og rosa også til samme 349kr HER. (affiliateslenke)

Gleder meg til å få dem i hus!


- Marthe <3 

Lenge leve sparing!

For en herlig dag! Iselin og jeg har trasket rundt i sentrum i tre timer og jeg fant alt for masse fint! Huff. Jaja noe av det trengte jeg faktisk også. Undertøys skuffen min har foreksempel ikke blitt fornyet siden 2006, så nå var det på tide. Åh, nei for en SUPER dag! Lover å vise dere alt av innkjøp senere. 
Slik har jeg gått kledd i dag. Og wæææ, det håret! Frisørtime neste uke!
Sjekk den dama der da! I Burberry kjole og greier.


Vårt faste lunch sted! Kinaresturant Moon house.

Spente på hva posene inneholder?


- Marthe <3

Fake vs Ekte Jeffrey Cambell

Okei. Her har jeg stilt opp fire par sko. To av dem er ekte Jeffrey Cambell, de to andre ligner men koster bare en tredjedel. Spørsmålet er om man ser veldig godt forskjell? Nå skal det jo sies at de "falske" ikke er så falske at det står Jeffrey Cambell inni skoen, men man ser jo etterligningen på selve modellen. Ingen av disse modellene er like, men jeg syntes det var litt gøy å sammenligne dem likevel!To par er ekte.. To par er bare en etterligning. Hvilke er ekte?

Avsløringen, og min lille konklusjon kommer her! Spike skoene er selvsagt ekte, og det samme er de lys brune helt til venstre på bildet over. Dere som har fulgt godt med på bloggen visste nok dette fra før. Angående kvalitet og komfort kan jeg informere om at skoene får et poeng hver fra meg. De falske er desidert best å gå på ettersom de veier en kilo mindre enn de ekte. Det føles ihvertfall slik.

Etterligningene er nemlig svært lette, men samtidig like stødige og stabile for foten å både gå og løpe på. Ekte Jeffrey Cambells veier en del, men kvaliteten her er igjen bedre enn på de falske. Her er det jo blant annet ekte skinn og ordentlige stoffer som brukes. Så da er det jo opp til hver enkelt om man vil bruke 1500kr på veldig god kvalitet, eller bare 5-600kr og ta bedre vare på skoen.
De sorte helt til høyre er HERFRA, Spike skoene HERFRA, lys beige HERFRA og mørk beige fra DNA.Så dere stor forskjell eller?


- Marthe <3

Fremme i godbyen!

Åå som jeg koser meg! Jeg hadde en superhyggelig kveld med bestene mine i går og spiste alt for mye god mat. Det var deilig middag, bær med vaniljesaus, frukt i alle varianter og selvsagt også litt sjokolade! Spiste så jeg nesten sprakk. Nå skal jeg snart ut og shoppe med ei god venninne. Det kommer nok et innlegg til på bloggen før jeg drar, men jeg blir altså å finne i Stavanger sentrum i dag for dere som har lurt på om jeg kan gi beskjed om hvor jeg shopper. Hoho, kanskje vi ses?


Også har jeg endelig fått begynt på denne boken. Eller jeg har vel egentlig lest halve allerede. Jeg tror vi har en ny favoritt kandidat her! FOR en bok. Jeg er ihvertfall helt oppslukt!Håper dere har hatt en like fin tirsdags morgen som meg!


- Marthe <3

Vinn et eget designet Nikepar!

Husker dere da jeg for lenge siden fortalte om en kampanje hvor man kunne designe sitt eget par Nike joggesko, og vinne det? Vel, nå kjører blogg.no i samarbeid med Nike en slik konkurranse om igjen! Denne konkurransen er for både bloggere og lesere så her kan alle delta. Det går selvsagt i hovedsak ut på å designe sitt eget par Nike joggesko. Dette gjør dere på Nike sin facebook side HER. Ellers finner dere all nødvendig informasjon om konkurransereglene HER.Jeg har designet mitt eget par. Se så søte! Skulle gjerne hatt disse i samlingen. For en løpemotivasjon da! Skoene er av verdi ca 1500kr. Det kommer ann på hvordan du ønsker å ha designet.


Det tar fire minutt å designe sitt eget par på facebook, også er det jo gøy!

Delta >HER<
Og husk, det er flere vinnere som skal trekkes!                                                   Annonse

And off we go...

..To Stavanger! Jeg har rukket å trykke to skiver i trynet, pakket tre søte antrekk og fire par sko. Gir det mening? Hehe, et par til reiseantrekket også. Nå er jeg superklar for litt kvalitetstid med familien, og min gamle bestevenninne Iselin. Dette skal bli noen herlige dager med masse lesing, jobbing med bloggen, avslapping og... wait for it! Shopping. Ja, det var den uken med sparing.. Shame shame.Her er en sniktitt på klærene jeg har pakket med..
Skoene som får bli med på tur!Ønsker dere alle en flott start på uken!


- Marthe <3

Her går det unna!

Skifting på bildekk er ingen enkel sak. Tidsfristen for å skifte gikk ut for en god stund siden, men først i går fikk Jonas fingeren ut. Haha, han er en liten slappfisk når det kommer til slikt, men jeg skal ikke jeg si noe! Jeg hadde aldri i livet satt meg ned for å skifte bildekk selv. Det er jo det vi har verksted og arbeidsmenn for? -Men ettersom Jonas var så flink å gjorde det selv, måtte jeg bli med og hjelpe. Eller hjelpe og hjelpe. Jeg satte meg ned på et av hjulene, spiste muffins og var mer som moralsk støtte.
Tror jeg var veldig til hjelp.. Tror ikke dere?


Ordentlige arbeidssko på gutten!

Tror han satte pris på min moralske støtte og!


- Marthe <3

Moutfit - 22.04.12

I dag har været endret seg drastisk her på sørlandet. Det pøsregnet da jeg våknet og nå er bakken helt tørr og sola skinner som bare fy! Det var så varmt og deilig da vi tok antrekksbilder at jeg måtte legge meg på brygga og nyte solstrålene noen minutter. Sommerfølelse!


Nye sko 549kr
 HERFRA
Skinnbukser fra New Yorker
Topp fra Bikbok
Skinnvest fra Gina Tricot

Fotograf: Min store kjærlighet, Jonas.

Likte dere det?
Søndagskonkurransen kommer senere!


- Marthe <3

Monella shoes!

I går fant jeg det søteste skoparet i postkassen. Jeg takket ja til et par sko fra www.monella.se på fredag og sannelig befant de seg i postkassen allerede dagen etter! Her snakker vi ihvertfall rask levering. Skoene var akkurat som forventet og satte som et skudd på foten i min vanlige størrelse 37. www.monella.se har utrolig mange flotte, rimelige par. Et nytt av dem er allerede på vei hjem til meg! Et sort, nydelig, men enkelt par som jeg selv skal designe og pimpe opp med nagler!


Veldig like Jeffrey Campbell men til en tredjedel av prisen!


549kr HER.Også så sinnsykt behagelige! Kjempelette og stødige for føttene.
Bilder av dem på får dere senere i dagens antrekk.


- Marthe <3

               Skoene mine er sponset

En vellykket lørdag!

For en kveld det ble! Jeg hadde en helt SUPER kveld med fine folk så lenge det varte! Jeg er visst den eneste som ikke er fylt 20år enda så det blir bingen på meg når de andre drar på byen. Juhuu! Jonas kom heldigvis etter at han hadde vært på byen og så Sex and the city 2 med meg. For en genial film!


Åå, jeg fikk til og med se Sonja igjen! Har ikke sett henne siden Egypt i desember.
Jenter med tidenes humør! Det liker vi.  
Fine!

Flere som hadde en vellykket lørdagskveld?


- Marthe <3

Blå vitaminbombe!

Hallo alle sammen! Jeg håper dere nyter lørdagen. Det gjør ihvertfall jeg. I dag var det på tide å lage seg smoothie igjen og denne uken ble det en slags blå, liten vitaminbombe. Veldig god! Nå er magen full av dette og restene fra gårsdagens muffins, så nå er jeg klar for en ordentlig fest! Jentene skal tilbringe kvelden hos Andrea denne lørdagen og der tror jeg jammen meg vi blir all night long! Ingredienser - Blå vitaminbombe:
I kopp blåbær
1 kopp bjørnebær 
1skje naturell youghurt
1 dl iskaldt vann


Hell alt sammen i en smoothiemaskin og fyr løs!

RESULTAT..Hehe, noen som ble fristet i dag også?


- Marthe <3

Quite perfect!

Jeg har ikke vist dere den nye kjolen min! Eller den er ikke helt ny. Jeg kjøpte den i påska og gikk med den forrige helg, men jeg fikk ikke tatt noe antrekksbilder da. Dere får få bilder av den på en annen gang for jeg kommer definitivt til å bruke den igjen. Satt som et skudd, og var rålekker!


Perlehenger fra Lisbeth Dahl. Fås kjøpt for 39kr per stykk HER. 

 
Forann - Bak


Kjolen min er fra Nelly og koster 499kr. Direktelink HER. (affiliateslenke)

Hva synes dere?


- Marthe <3

ØYA

Jeg hørte utrolig mye bra om denne boken og hadde derfor enorme forventninger til den. Disse forventningene greide den ikke helt å oppfylle, men det var likevel en fin bok. Historien bygger på en tragisk sann historie. Selve "Øya" er en øy utenfor Kreta som fikk navnet Spinalonga. Den greske stat bestemte i 1903 at alle spedalske skulle plasseres på denne øya, isolert fra resten av befolkningen.

Sykdommen var nemlig svært smittsom. Oppdaget man på denne tiden en litt skummel flekk på kroppen, ville hjertet stoppe noen sekunder. Menneskene på Kreta visste skjebnen for de spedalske. De ble dratt fra familiene sine og plassert på denne øde øya som de første årene ikke engang hadde nok vann. Med årene får vi i boken høre om hvordan de syke sammen skaper sitt eget samfunn. Kirker blir bygget, skoler blir etablert, kafeer, butikker, kinoer og sykehus dukker opp og øker svært manges livskvalitet. Når krigen er godt i gang, blir samfunnet bedre på Spinalonga enn på Kreta generelt.Hovedpersonene i boken er Sofie og datteren Alexis. Moren Sofie har aldri fortalt noen om sin bakgrunn, men når datteren Alexis vokser til får hun lyst til å bli kjent med sine greske røtter. Denne historien foregår i nåtid, men når Alexis bestemmer seg for å besøke den nåværende ubebodde øya, reiser vi med henne i boken og får gjennom hennes oppdagelse høre om tragediene, krigene og forferdelsene fra da Spinalonga var en bebodd koloni for spedalske.Det er en gripende bok med både fine og grusomme historier. Forfatter er Victoria Hislops. Jeg ble ikke like revet med som jeg har blitt av de fem andre siste bøkene jeg har lest, men god var den absolutt!Terningskast 4 fra meg!
Noen som har lest den?


- Marthe <3

Moutfit - 20.04.12

Det er visst en "ingenting fungerer" fredag for min del i dag! - Og nå skal jeg liksom bake! Haha lurer på hvordan det resultatet blir! Jeg fikk bare så fryktelig lyst til å prøve meg på to helt nye oppskrifter av vanilje og sjokolade cupcakes! Håper der går bedre enn resultatet av dagens antrekk.Dette er grunnen til at jeg ikke går med dongeribukser. De passer bare aller første gang jeg går med dem, så er det akkurat som de vokser i vaskemaskinen. Det er ihvertfall ikke jeg som blir slankere. Det kan jeg helt sikkert si! Flere som er kjent med dette problemet?
Bukse, jakke og topp fra Gina Tricot
Jeffrey Campbell fra Nelly


Ønsker alle sammen en GOD HELG!


- Marthe <3

Vinn pakketur for 2 til De Olympiske Leker!

Visa arrangerer nå en kampanje hvor man kan vinne pakketur for to til De Olympiske Leker 2012! Disse reisene har verdi intet mindre enn 50 000 kroner og man kan delta i konkurransen hele fem ganger daglig. Ikke bare trekkes ukentlig en vinner som stikker av med pakketur for to til OL. Ånei! Visa deler også hver eneste dag ut visakort til verdi 2500kr. Juhuu! Tenk, 2500kr deles ut HVER eneste dag!

Det er ihvertfall ingen tvil om at jeg skal delta. Det eneste man behøver å gjøre for å være med er å fylle inn navn og mail i >DETTE< skjemaet. Så fort det er gjort og reglene er godtatt så får man vite om man har vunnet noe eller ikke. Vinner dere ikke første gang så husk på at dere har fire sjanser til.Blir jeg en av de heldige som får dra til London, så håper jeg at jeg får se ridning, volleyball og turning på høyt nivå! Åh, det ville vært så GØY. Også i London da dere.. Nei nå skal jeg delta for harde livet!

Man kan delta hver dag frem til 20 mai!
Delta >HER<


- Marthe <3


               Annonse   

SVAR - DEL 2

Hvor lenge tror du at du blir til å blogge?
Så lenge jeg har lesere som legger igjen positive tilbakemeldinger hver dag. Det er det som motiverer enhver blogger. Uten dere er vi ingenting! Foreløpig stiger statistikken fra uke til uke, men en dag må det jo snu. Kan ikke si at jeg ser frem til den dagen. Det er så morro å blogge for dere! Å se at leserantallet bare stiger er kjempestas. Jeg hadde faktisk ny leserrekord med over 17 000 lesere på søndag! Juhuu!

Hvordan får du penger til å kjøpe nye klær nesten 3-4 ganger i uken?
Pengene kommer fra bloggen, men jeg handler ikke så dyre klær. Jeg hadde ikke hatt råd til å kjøpe ny Alexander Wang veske en gang i uken for å si det slik. Jeg handler klær for 100 til 300kr plagget og da har man jo råd til litt mer. Så bor jeg fremdeles hjemme uten bil og bensin/bom/bilforsikrings utgifter. Det eneste det går penger på her er noen få regninger, bsu sparing, og mat. Alt for mye går på mat. Fysj! Men nå skal jeg jo som sagt bli flinkere til å spare mer. MYE flinkere.Hvor høy er du?
Målte meg faktisk for to uker siden og da var jeg 1.62,5cm. Hehe, jeg har vokst en halv centimeter!

Har du alltid vært slank eller var du kraftig som liten?
Jeg hadde bolleskinn til tusen og valker på armer og ben, men det har vel de fleste småbarn? Ellers startet jeg på turn da jeg gikk på barneskolen og forbrant mer kalorier i turnhallen enn jeg kanskje hadde godt av. Jeg hadde et vaskebrett av en mage og armmuskler som bar alt. Jeg var så liten og slank at legen anbefalte å pakke med søtsaker i skolenisten. Det ble lite populært hos læreren da klassekameratene stilte seg i kø forann pulten min for å få en smakebit av dagens sjokoladekjeks, men mamma fikk viljen sin, og jeg spiste! Da jeg ble syk med lungebetennelse og gikk ned noen kilo veide jeg som 6 åring like mye som en 3 åring skulle veie. Slik jeg husker det, spiste jeg mer enn barn flest, men når forbrenningen var så voldom forsvant alt igjen. Kiloene kom egentlig ikke før jeg flyttet til Kristiansand. I 8-9 klasse gikk jeg opp fra 37 til 45kg og i dag veier jeg mellom 48 og 50kg. Vi har faktisk ikke en eneste vekt i huset.Opplever at du spiser veldig mye variert mat. Er det noe du absolutt ikke liker?
Hmm. Jeg spiser alt, men jeg liker ikke erter. Haha! Erter og løk er fysj fysj. Ellers trykker jeg ned alt! 

Har du det bra?
Jeg har det veldig bra. Det eneste jeg mangler er en leilighet og en jobb utenom bloggen. Jeg har fryktelig lyst på en deltidsjobb i en av favoritt klesbutikkene, men jeg vil finne ut hvor jeg skal bo før jeg sender inn søknaden. Vil gjerne bo nærmest mulig jobb ettersom jeg ikke har bil. Buss er egentlig mitt verste mareritt, men må man så må man!

Kjenner du noen topp bloggere?
Jeg kjenner Kristina Andersen. Ellers har jeg bare møtt Elise Bahia, Lene Orvik, Emlie (på en konsert) og noen andre fra blogg.no topplisten. Har egentlig ikke pratet med noen bortsett fra Lene.


Wææ! Et eldre bilde av oss.

Hva betyr affiliateslenker?
Når bloggerne skriver affiliateslenker bak en link så betyr det at hvis dere handler gjennom den linken, så får bloggeren noen prosenter av salget. Det er litt forskjellig fra side til side hvor mange prosent bloggeren får, men jeg kan ihvertfall si at for hvert kjøp dere har gjennom Nelly-linker får jeg 15% av salget. Når en blogger skriver reklame eller annonse under et innlegg, så betyr det at innlegget er betalt. Det betyr selvfølgelig ikke at meningene til bloggeren er betalte, men selve innlegget er betalt for. Hvor mye en blogger får for et annonse innlegg kommer selvsagt ann på antall lesere, men det er stort sett aldri billig for noen å annonsere seg verken gjennom en toppblogger eller en avis.

Er du ofte på byen eller er du mer en som er hjemme på en lørdags kveld?
Jeg er ikke på byen, men jeg går gjerne ut med jentene! Jeg fyller ikke 20 før i august så da blir det vors, en bakt potet og hjem til sengen. Stortrives med det foreløpig! Huff, jeg har ikke egentlig lyst til å fylle 20 jeg. Det er så gammelt.. Selvfølgelig koser jeg meg gjerne hjemme også om det heller skulle friste på en lørdags kveld. En filmkveld med god mat og Jonas slår aldri feil.

Hvordan ble det til at du og Jonas skal flytte sammen? Var det bare en naturlig prosess?
Jeg tror det var jeg som satte foten ned og sa NÅ flytter vi sammen. Jonas var gladelig med på den så lenge vi fant noe pent som vi begge hadde råd til. Nå skulle det jo vise seg at det var enklere sagt enn gjort.


2009
2010


2011


2012

Husker du navnet på butikken du kjøpte produktene du anbefalte for en stund siden?
Nei det var ingen butikk. Det var bare en disk midt i et shoppingsenter hvor noen menn sto med produktene sine og ville teste dem på alle som gikk forbi. De finnes helt sikkert i Praha enda og er de der så er de ikke vanskelige å få øye på. Vi har fått dette i Kristiansand også ved en av inngangene til Sørlandsenteret.

Kan du legge ut bilder fra da du gikk på ungdomskolen?
Hehe, jeg har ikke så mange, men jeg fant noen på klasseturen i 10 klasse! Vi dro til Polen. Bildene er litt små men dere ser ihvertfall hvordan jeg så ut på den tiden!  


Meg i hvit til venstre. Kjenner dere igjen Andrea og Annika eller?


Meg i midten helt fremst med mine to bestevenninner Marielle og Natalie. Vi kalte oss MNM. Haha!
Andrea og meg i en konsentrasjonsleir.


På shopping i Polen! Andrea og Annika på hjørnet der!


MNM på resturant. Hehe, vi var søte da!


Mine to beste <3

Hvis jeg linker til et innlegg på min blogg i kommentarfeltet ditt, og innlegget er om deg. Trykker du deg inn på bloggen min da?
Ja det gjør jeg. Jeg leser alltid omtalene dere skriver om meg så lenge jeg får vite om dem. Det er jo kjempehyggelig! Pleier også å legge igjen en takkekommentar på innlegget. Slikt setter jeg stor pris på.
 
Hvor mye kostet jeffrey campbellsene i butikken?
De som er heldekkende koster 1499kr og de sommermodellene/sandalene koster 1199kr om jeg husker riktig. Et par hundre kroner billigere enn på nett med andre ord.

Blir du ofte oppringt av lesere? Hva synes du om det?
Ja jeg gjør i grunn det. Jeg er livredd for hemmelige eller ukjente nummer så jeg pleier ikke å ta telefonen når noen ringer fra et nummer jeg ikke har sett før, men noen ganger har jeg gjort det og da er det stort sett alltid noen søte lesere. Det har vel hendt 7-8 ganger i år at jeg har tatt telefonen og da har jeg hatt noen alle tiders samtaler med fine lesere fra alle mulige deler av landet.
 
Hvorfor prater du aldri om faren din?
Jeg prater om han når jeg er med han. Nå jobber han annenhver måned i Norge så heretter skal vi ses mye mer! Pappa er en snill mann. Han smiler, men verken ler eller kjefter. Jeg tror aldri jeg har fått kjeft av han i hele mitt liv og jeg var virkelig ikke et drømmebarn da jeg var liten! Jeg var kanskje et drømmebarn hos mamma, men da jeg ankom pappas leilighet visste jeg at reglene ikke lengre eksisterte. Jeg gjorde akkurat som jeg ville og var den mest bortskjemte drittungen dere kan tenke dere. Hver eneste gang jeg skulle med pappa, inviterte jeg med ei venninne eller to og dro enten til badeland, på bowling, på tivoli eller på sirkus. Jeg fikk alltid den maten jeg ville ha (kinamat eller pizza fra pizzabakeren) og pappa serverte både meg og mine 10 klassekamerater som jeg hadde presset inn på det lille rommet mitt. Vi spilte fotball i gangene i blokka der han bodde, bråkte, rotet rundt og tok heisen fra første til femte etasje gang på gang bare for å irritere. Jeg var ordentlig frekk og likevel kjeftet han aldri. Dette har gjort at jeg har fått stor respekt for han i dag. Du er flink pappa! Jeg hadde aldri holdt ut med et barn som meg selv.

 
Hvilken mobil har du?
Jeg har Nokia Lumia mobilen.Hvordan humor har du? Synes du f.eks artige.no er morsomt?
Jeg skulle ønske jeg lo mer! Jeg er glad og smiler mye, men jeg ler ikke så ofte. Jeg tror jeg har det fra pappa. Jeg har aldri hørt han le i hele mitt liv! Han er også en positiv mann som smiler mye, men han ler aldri. Farmor hørte han le for første gang da han var tre år gammel. Haha, er ikke det sykt? Han verken lo eller grein da han var liten og det tror jeg at jeg har fått fra han. Det er lite jeg synes er så morsomt at jeg ler ordentlig, men jeg skulle ønske det var annerledes. Latterkrampe har jeg sikkert ikke hatt på år. Synd, for det er jo så gøy å le! Jeg setter veldig stor pris på de menneskene som får meg til å le da. De er sjeldne og verdt å ta vare på. Atige.no synes jeg er gørrkjedelig. Kan være jeg bare aldri har kommet over noe bra, men der ler jeg aldri. Dagfinn Lyngbø derimot.. er morsom!


Utforsket spraytan..

Kan du skrive litt om ungdomstida di? Om du snek deg ut for å dra på fest feks?
Jeg kan ikke huske at jeg snek meg så mye ut. Jeg sa stort sett alltid hvor jeg skulle og fikk lov til å dra hvor som helst så lenge mamma fikk hente meg. Det var veldig lurt for da kunne jeg jo ikke drikke meg sørpefull og overnatte i en sump. Jeg kom meg alltid hjem fra fester og drakk med måte. Ihvertfall da jeg skulle bli hentet. Hehe! Jeg husker at jeg alltid gjemte ciderene i vinduskarmen bak gardinene på rommet og da mamma en dag fant dem sa hun dette: "Jeg fant drikka di i vinduskarmen jeg. La dem på kjølerommet så ikke de blir ødelagte i solen". Gjett om jeg var lettet da? Jeg tror jeg oppførte meg rimelig bra som ungdom og gikk veldig sjeldent på en ordentlig alkoholsmell. Jeg var kanskje litt for glad i gutter, men ellers var jeg ikke så gal.


Jeg så galere ut enn jeg var tror jeg?Nå ble det bare gamle bilder her! Jaja.  
Mer kommer..- Marthe <3

Moutfit - 17.04.12

Nå skal Jonas og jeg kose oss med deilig middag og en god film. Det er flere uker siden vi har hatt tid til å sette oss ned forann tven og nyte hverandres selskap. Jonas jobber seg ihjel om dagene og kveldene går til fotballtrening. Da blir det ikke så mye tid igjen til meg, men han er flink da! Står jo på som bare det. Krysser fingrene for at lønningen hans ser så bra ut neste gang at vi kanskje kan få til en tur sammen! Kanskje vi tar en spontan tur for å feire 2 og et halvt års jubileum? Jaaa!


Skjørt fra Zara
Genser fra Cubus

Skjorte fra Vero Moda
Sko 349kr HER (affiliateslenke)Hva synes dere var penest? Med eller uten genser?


- Marthe <3

Wanties!

Mitt bankkort er fremdeles satt bak lås og slå, men det er vel lov til å se for det! Friste meg selv er vel ikke det smarteste jeg kunne ha gjort, men jeg får ihvertfall trent selvbeherskelsen. Her er noen av Nelly favorittene mine. Kanskje dere finner noe dere har lyst på? Jeg har så lyst på en av bikiniene her!

 
Begge farger HER

 
Fås kjøpt HER

 
Kjole HER

 
Mønsterkjole HER

 
Gullkjole HER

 
Sort HER, blå HER

 
Hvit HER, gul HER

 
Fås i begge farger HER

 
Hvite HER, beige HER, sorte HER

 
Fås i begge farger HER (affiliateslenker)

Noe som fristet?


- Marthe <3 

SVAR - DEL 1

Hvilken skole/fag har du søkt på til høsten? Eller skal du ha et friår til?
Jeg søkte på skole for to dager siden faktisk! 1. Rettsvitenskap bachelor, 2. Tekst og medieanalyse årsstudium, 3. Opplevelsesbasert reiseliv. Alle tre valgene er på UIA, så vi får se hva jeg kommer inn på og hva jeg vil når denne tiden nærmer seg. Det kan fremdeles godt være at jeg tar et til friår hvis jeg heller føler for det. Spennende å se hva det blir til! 

Ser du ofte folk som peker, visker og kanskje snakker om deg når du er ute?
Egentlig ikke. Går jeg på shopping så går jeg ikke rundt og ser på menneskene rundt meg. Øynene mine er fullstendig fokusert og oppslukt i butikkene og alle de fristende klærene. Venninnene mine derimot legger ofte merke til dem og sier ifra til meg når noen fniser og peker litt. Hehe, da er det bare å smile. Noen kommer jo også bort og hilser på. Det er kjempehyggelig. Jeg fikk to supersøte lesere på døren for et par dager siden også! De ville se klesskapet mitt som ser slik ut for øyeblikket...


Jeg bare: Heh... HE! Velkommen inn. Skal rydde det i dag.
Ta gjerne en titt på bloggen til Helene.. www.helenekvanneid.blogg.no.

Har du noen reiseplaner for sommeren?
Jeg vil se litt hvordan sommeren blir i Norge før jeg eventuelt bestiller tur til varmere strøk. Blir det en sommer med 30 grader og stor sol her hjemme så har jeg ikke lyst til å kaste bort det heller. Da vil jeg ha båttur med familien til Jonas, piknik på piknik og mange sommermåltid på fiskebrygga i Kristiansand. Kanskje tar Jonas og jeg en tur til Bergen, og selvfølgelig drar jeg flere ganger til Stavanger. Jentene og jeg skal til London i begynnelsen av juni og handle inn sommergarderoben. Så vil jeg reise et sted med Jonas ettersom han i sommer endelig har krav på litt ferie! Eneste tur jeg foreløpig har bestilt er en tur til Rhodos med bestevenninnen Kristine. DET blir gøy det!

Trener du mye? og hvordan trener du?
Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har trent siden før Mexico. Det føles ikke godt, men jeg har ingen motivasjon! Ingen tur og se frem til før i august og her er det ikke akkurat såpass med varmegrader at bikinisesongen er to uker unna. Kanskje jeg må gå til innkjøp av nytt treningstøy? Noen tips? Jeg må virkelig komme meg i gang igjen. Selv om ikke vekta viser heavy, så må man tenke på kroppens indre også. Jeg ser bare for meg blodårer proppet med fett om noen år.. Husk på det alle som er naturlige slanke der ute. Vi får alle konsekvenser av alt det usunne kroppen inntar. Ta vare på kroppens indre, tren og kjenn på forskjellen. Åh.. Nå fikk jeg motivasjonen tilbake! Haha.

I innlegget ditt '' den lille sorte'' om kjolen. Siden det ikke går ann og bruke bh til kjolen. Hva er det du bruker istedenfor bh?
Akkurat der brukte jeg ingenting. Egentlig så synes jeg at slike åpen rygg kjoler sitter best på jenter med små bryst, men akkurat min kjole var såpass stram at den ville sittet pent på enhver bryststørrelse. Føler du at du overhode ikke kan gå uten noen ting så finnes det jo løsninger som på de to nederste bildene..

 

Fås kjøpt HER til 299kr. Finnes fra A cup til D cup. (affiliateslenke)
 
Hvordan går det med leilighetsjakten?
Vi har kun vært på to visninger og har ikke funnet noe aktuelt etter dette. Det er fryktelig vanskelig. Enten er leiligheten pen og alt for dyr, eller rimelig, men ikke bra nok. "Du kan ikke være så kresen", sier alle venninnene mine. -Men jo, jeg er kresen og skal jeg trives et sted så må jeg ha plass og jeg må ha det pent. Finner vi noe som faktisk er rimelig OG pent så vil jo 100 andre også ha det og da er et ungt par som oss langt ifra førsteprioritet hos en huseier. -Men jeg har øynene åpne og håper at det perfekte snart dukker opp.

Hvilken dag ble du og Jonas sammen på?
28 oktober 2009 spurte Jonas om jeg ville være jenta hans. Hehe, søtt!

Liker du best å reise til storbyer, eller syden? Hva er dine reisemål i år?
Jeg må ha begge deler! Mine reisemål for hele året ser slik ut: Egypt, Mexico, Rhodos, London, Maldivene, Thailand, og Sør Afrika. De tre første kan krysses av. De fire neste skal krysses av. Skal jeg studere til høsten så begynner jeg å få dårlig tid! Hehe.

Har du prøvd betakaroten? Isåfall fungerte det?
Ja det har jeg. Jeg har prøvd tre ulike typer. To av dem uten spesielt resultat og en som jeg nylig gikk på i Mexico og som gav tidenes brunfarge! Fargen kom allerede etter en dag i solen og ble ordentlig gyllen. Jeg synes ikke disse grålige brunfargene er fine, men denne typen betakaroten gav meg en ordentlig frisk, gyllenbrun farge. Jeg fikk ingen bivirkninger og man trenger kun en tablett om dagen, noe jeg syntes var veldig fint. Når man må ta seks tabletter daglig for resultat så synes jeg vitsen er borte. En pakke betakaroten i Norge koster gjerne 200kr og med seks tabletter daglig blir jo pakken oppbrukt med en gang. Min type betakaroten finner dere i sidemargen til høyre her på bloggen. Der finner dere en liten firkant med en gul pakke betakaroten. Klikk på den for å komme til nettsiden. Første pakke koster kun 69kr, og jeg kan med hånden på hjertet fortelle at de fungerer!
Har skrevet et eget innlegg om dem HER.

  
 
 
Øverst - Etter en dag i Mexico. Midten - Etter en uke. Nederst - Fire dager før hjemreise.

Husker du førsteinntrykket ditt av Jonas?
Ja. Det var vel i 2005 eller 2006 tenker jeg. Ei venninne viste meg bilde av han på nettby og jeg syntes han var SÅ kjekk. Så gikk det flere år før jeg faktisk møtte han.

Hvilke tv program følger du med på nå?
Det eneste programmet jeg nærmest dør om jeg ikke får med meg er ungkaren. Det er så gøy! Får det søren ikke med meg i dag heller, for da er det kino igjen!
 
Hvordan steller du håret ditt om morgnen?
Enten så bruker jeg et minutt på å hive det i en hestehale eller en donut. Ellers bruker jeg to timer på å krølle det. Haha! Det tar ikke alltid så lang tid, men med det nye, tykke og lange extentionet så tar det lang tid. -Men det er alltid verdt det! Jeg føler meg mye mer vel med stelt hår.Har du og Jonas pratet om å forlove dere?
Ja, vi har spøkt med det. Er det ikke alltid sånn når man får seg kjæreste og er superforelsket? "Om tre år så blir vi forlovet og om seks år så er vi gift"! Vi ble ihvertfall enige om at 28 oktober 2012 så skulle vi forlove oss. Slik blir det selvfølgelig ikke. Vi er kjærester, kanskje blir vi samboere og så får vi se om vi trives med det. Kan man ikke bo under et og samme tak så kan man selvfølgelig heller ikke forlove seg eller i det hele tatt tenke på å gifte seg.

Favorittplagg?
Hmm. Det er så vanskelig for et plagg alene er ingenting uten noe fint eller basic å style det med! Men disse tre er definitivt noen favoritter..


Bukse fra Pull and Bear. Blomster OG mint dere!
Genser fra Monki til 100kr. Kupp!
Og skjørt fra H&M. Går til alt!


 
Hva blir ditt nye JC par, hvordan skal de være?
Det aner jeg ikke. Jeg har lyst på alle!
 
Har du god selvtillit?
Jeg har helt passe selvtillit. Man skulle tro at alle bloggere har en helt enorm selvtillit med tanke på alle de flotte kommentarene som dukker opp i løpet av en dag. Å få høre at man er pen, og har pene klær 100 ganger daglig er så hyggelig at jeg ikke engang får beskrevet det riktig, men det forandrer ikke selvtilliten. Jeg har en mening om meg selv og den meningen er det kun jeg og mine aller nærmeste som kan forandre på. Får jeg en "anonym" kommentar på at buksa jeg går med var skrekkelig, så bryr det meg ingen verdens ting. Hvis jeg allerede har gjort opp en mening om at den buksa er nydelig så er den det også etter 50 kommentarer om at den er stygg. Det er noe annet å få høre at man ikke er bra nok fra de nærmeste. Heldigvis har jeg verken familie, venninner eller en kjæreste som kommer med nedlatende kommentarer angående klær, sminke eller hår. Har dere andre det, så prøv å kutt disse personene ut av livene deres. Ei venninne som stadig kommer med spydige kommentarer på håret ditt, hvordan du kunne sminket deg for å bli penere, eller kle deg for å passe mer inn, er vel ingen venninne? Slike mennesker gjør dere bare vondt.  
 
Hva ønsker du deg aller mest akkurat nå?
En leilighet. Ellers har jeg absolutt alt jeg trenger for å stortrives.

Anbefaler du å ta et friår etter videregående?
Hvis du greier å ta et friår og samle opp motivasjon til å studere videre så anbefaler jeg det på det sterkeste. Få igjen litt livsglede! Jobb, spar penger, reis og opplev før livet går videre på skolebenken igjen. Blir et friår til syv friår og null utdannelse så anbefaler jeg det selvfølgelig ikke. Man må kunne si stopp og starte studielivet  en gang, om det frister aldri så lite.

Hva heter det stedet du var i påsken?
Det heter Liaset. Ligger i eller ved Nesbyen. Kjempeflott sted både om sommeren og i vinterstider.

 
Hvorfor kaller du det moutfit isteden for outfit?
Et spørsmål som dukker opp hver gang. Hehe, det står for Marthes outfit. Noen tror det står for mitt outfit, og det er det samme for meg! Jeg ville egentlig bare ha noe å kalle det i stede for outfit jeg. Da ble det slik!

Hvilke butikker kjøper du mest klær på?
Akkurat nå har Gina tricot og H&M mest vår og sommerslig å tilby. Derfor er det disse butikkene jeg har handlet mest hos i det siste. Ellers handler jeg stort sett på Bikbok, h&m, gina tricot og Nelly. Nesten alle sko og kjoler kjøper jeg hos Nelly.

Har du silikon? Eller var gud gavmild da han ga deg DEN størrelsen på en aldeles slank kropp?
Hahaha! Jeg har ikke silikon, men en familie med store fordeler. Hehe! Det er bare gener og arv.

Klarer du å kjøre bil med høye hæler? Eller skifter du sko når du kjører?
Vet dere hva? Jeg greier nesten ikke å kjøre bil uten lengre. Jeg har korte ben og det er ikke alltid jeg får sete så langt frem at bena strekker ordentlig til pedalene. Der hjelper hælene meg kjempemye! Jeg er så vandt til å kjøre med hæler nå at noe annet er blitt uvanlig for min del. Pumps er ikke like lett å kjøre med, men det går fint det og. Vanesak! -Men er det forresten egentlig lov å kjøre med hæler? Haha.

Hvilken størrelse har du i Runwayshortsen?
Jeg har S. Men den er for stor. Kjøp i den størrelsen dere bruker til vanlig så passer den nok! Shortsen min var stor i størrelsen, men hadde jeg hatt en størrelse mindre så ville den vært perfekt. Disse shortsene skal være litt store.

Flere svar kommer!

- Marthe <3

LØP OG KJØP!

Her kommer resten av innkjøpene fra den skrekkelige shoppinguken min. Nå er bankkortet satt bak lås og slå og der skal det være en god stund fremover. Spare, spare, spare! Jeg må jo si at jeg er veldig fornøyd med det nye som har inntatt plass i klesskapet denne uken. Bare se så mye fint da!
Skjorter med kragepynt fra Vero Moda. 299kr per stykk.


SE SÅ FINE! De hadde bare M/L igjen, men det gjorde ingenting.


Bikini fra Gina tricot, 79kr per del.


Nydelig jakke i pastellrosa fra H&M. 299kr.Noe som fristet?

 - Marthe <3

Moutfit - 14.04.12I dag har jeg ikke engang gredd håret, men jeg syntes det var kult sånn jeg! Det passet på et vis til antrekket med ugredd hår i dag. Skinn og skinn kan fort bli for tøft. Hva er vel da bedre enn å tone det ned med søte blonder? Bildene er tatt på Hamresanden i Kristiansand. 
Skinnvest og blondetopp fra Gina Tricot


Skinnbukse fra New Yorker
Jeffrey Campbell fra >Nelly<
Fotograf: >Annika<.Likte dere det?


. Marthe <3

Ny spørrerunde!

Er det ikke tid for å kjøre en ny spørrerunde nå? Jeg føler ihvertfall at jeg har en del nytt på hjertet. Hvis du har noe du lurer på, så er dette tiden for å buse ut med det! Skal selvsagt svare så godt jeg kan.

Jeg vil også veldig gjerne dele ukens leserbilder med dere. Se så flotte da! Jeg får ikke takket nok. Jeg har faktisk ikke sett maken til positive lesere jeg. Ikke bare får jeg flotte selvlagde bilder tilsendt på mail, men også gode, motiverende ord daglig flommende inn i kommentarfeltet. Tusen tusen takk alle sammen. Tanken på at 14-16 000 ulike mennesker leser denne bloggen daglig gir et superkick!


Laget av www.catmilla.blogg.no


Laget av www.kardash.blogg.no


Laget av www.kraakesolv.blogg.no


Laget av www.malika4.blogg.no
Disse to er laget av www.sandrajeensen.blogg.no


Laget av www.sanndra.blogg.no


Laget av www.tohfrikene.blogg.no


Laget av www.trind.blogg.no

Nå er jeg spent på hva DU lurer på!


- Marthe <3

Den lille sorte..

Slik ble bursdagsantrekket. Kjolen er fra Gina tricot. Satt helt perfekt på, men glidelåsen er veldig løs og har lett for å gli ned et par centimeter. Utenom dette er den jammen ikke langt unna perfekt i mine øyne. Kan brukes til alt og styles på utallige mange måter. Mulig en ny favoritt i min samling! 


Her ser dere glidelås problemet. Ja, så kan man jo heller ikke ha bh i den. Hoho, skummeeelt.

Likte dere den?


- Marthe <3

20 eller 2års feiring?Haha, har dere sett! Ble litt i tvil om det var 20 eller 2års dagen til Malene vi feiret i går. Hun fikk nemlig krone, tryllestav(?) og wait for it.. Rosa hundebæsjposer med "happy pooper" på til sin nye hund. Hun fikk selvsagt masse annet også, men jeg tror det var denne gaven hun ble aller mest fornøyd med. Dere ser det vel i de glitrende øynene, for ikke å snakke om gliset! Haha. Malenemor...

Vi ble en del jenter utover kvelden og fikk servert masse digg av både mat, godteri, og bakverk. Dere får nøye dere med de fristende bildene over! Ellers fikk vi med oss The voice og koste oss til sent. Det ble ikke så mye søvn på meg i natt. Jeg hoster som en gal og jammen tror jeg at jeg har fått feber også. Jeg som aldri får feber! Men jeg håper formen blir bedre for jeg vil ha en reprise av gårskvelden!


Penger brettet som hjerter fra Ilja! Her har dere et bursdagstips. Nå gjelder det bare å lære seg det.

Hadde dere en fin fredag?


- Marthe <3

Moutfit - 13.04.12
Jakke og bukse fra Gina Tricot
Skjorte fra Pull and Bear


Superfornøyd med det nye paret! Jeffrey Campbell fra DNA.

Nå skal det skiftes til bursdagskjole!


- Marthe <3

Så langt, alt bra!

Jeg har hatt en helt strålende fredag den 13 jeg! Står alt bra til med dere også eller har noen vært borti uhell allerede? Jeg traff fine >Kristina Andersen< på Hos naboen og spiste tidenes deiligste lunsj. Blåskjell med chips og den beste aiolidressingen dere kan tenke dere. Naam nam nam. Etter masse skravling tok vi jammen en liten runde i byen også. Hadde tenkt til å skrive at det ikke ble så mange innkjøp på meg i dag, men nå ser jeg at Kristina allerede har avslørt meg!

Haha, nei NÅ er det stopp! Jeg må bli flinkere til å spare. MYE flinkere. Det var så lenge siden jeg hadde handlet i byen, og når man er på shopping med ei gladmons som Kristina, så blir alt bare enda finere. Jeg må nok komme meg til en regnskapsfører som kan banke litt vett i hodet på meg.


Åh, hvorfor tok jeg ikke restene med hjem i en doggybag?
En fornøyd Kristina med litt nytt både fra Nelly og fra Sandens shoppingsenter!

Antrekks bilder ble det også, så de kommer senere!- Marthe <3

Innkjøp - 13.04.12


Jakke fra Gina Tricot, 349kr


Kjole fra Gina Tricot til 178kr. Kveldens antrekk! Den satt helt supert på.


Blondetopp fra Gina Tricot til 199kr.


Passer perfekt til Blonde Jeffrey paret mitt.


Bukse fra Gina Tricot til 399kr. Viser bilde av den på senere i dag.


RÅ skinnvest fra GIna Tricot til 499kr.
Bikini fra Bikbok 199kr.

Noe som falt i smak?


- Marthe <3

Tredje par Jeffrey CampbellDagens lille overraskelse.. Til meg selv!


Fra DNA. De kostet 1499kr. Altså 200kr + porto billigere enn på Nelly.Resten av innkjøpene får dere nok i morgen!
Var de ikke flotte? Jeg er stoorfornøyd.


- Marthe <3

Jeffrey Campbell på DNA!

For en dag! Åh, som jeg har kost meg. >Annika<, storesøster Tonje og jeg dro på Sørlandssenteret for å kjøpe bursdagsgave til helgen, men det ble jo selvfølgelig litt klær til oss selv også. Nei nå lyver jeg. Det ble ikke litt, og heller ikke bare klær. Både Annika og Tonje kjøpte tre par sko hver og jeg kjøpte et som jeg skal vise dere i et innlegg senere i dag. De var.. Gud nei jeg bare gliser når jeg ser på dem. Fire timer fløy forbi og plutselig hadde vi spist frokost på cafè jordbærpikene og handlet for langt mer enn vi hadde råd til. Gøy, gøy gøy! Det er så vanvittig morro å gå på shopping når man finner så mye fint!Oh yes! De har fått inn Jeffrey Campbell skoene på DNA. Jeg har visst at de skulle få de inn i over en måned nå, men har ikke turt å skrive det på bloggen i redsel for at alle skulle storme hit og kapre alle varianter i størrelse 36/37. Haha, er jeg slem eller? Men nå har jeg altså sikret meg et par til. Hehe! Dere kan tro jeg brølte da jeg så at de endelig sto i butikken. Jeg brølte ut og stormet inn for å prøve absolutt alle parene før jeg greide å bestemme meg for hvilket som skulle få bli med hjem.

Nå får jeg snart besøk igjen!
Spente på innkjøpene?- Marthe <3  

Moutfit - 12.04.12

Jeg sov over hos >Annika< jeg like greit! Kjempehyggelig. Vi så Abduction med kjekkasen Taylor Lautner. Holdt på å svime av begge to på et tidspunkt. Jenter.. DEN må dere se! Nå har vi tatt antrekksbilder og er klare for å dra på Sørlandsenteret for å handle inn litt ting til helgen! Deretter skal resten av dagen tilbringes med Kristinemor. Dette blir en god dag!


Jeffrey Spike HERFRA (Affiliateslenke)
Shorts fra Runwaydreamz
Topp fra Gina Tricot
Veske fra Glitter

Fant en løsning på rumpa! Ihvertfall for denne gang. Hehe.Ha en super dag alle sammen!


- Marthe <3

En toppers onsdag!

Jeg har fått unnagjort masse bloggarbeid i dag. Feels good! >Annika< og jeg har til og med rukket å dra på Ica for å handle inn pizza til Paradise Hotel. Utenfor Ica befant det seg en litt stilig, gul bil som jeg tvang Annika til å stå forann mens jeg tok bilde av henne. Selvfølgelig måtte jo eieren av denne bilen (en ung kar) komme ut akkurat i det vi sto der. Han lo seg ihjel og jeg tror Annika helst bare ville synke i jorda. -Men bilde ble det jo! Kunne vel ikke akkruat bare løpe av gårde heller. Haha!


Hoho, heldigvis var det greit for eieren at bilen ble modell for www.martheborge.blogg.no.
Det ble Pizza Restorante på 40%. Wuhuu!Pizzakos! Jeg greide først ikke å se på Paradise jeg. De første episodene måtte jeg gang på gang skru av fordi jeg syntes det var direkte vondt å se på. Nå derimot ler jeg meg ihjel og synes faktisk noen av deltakerne til og med er søte. Det er ikke de smarteste menneskene som melder seg på programmer som dette, men de er ihvertfall ikke slemme! Heller snill og dum enn smart og arrogant sier nå jeg

Og disse almanakkene er velbrukt kan jeg love dere!


- Marthe <3

Moutfit - 11.04.12

Nå sitter jeg og koser meg hos >Annika< igjen jeg! Det er en del bloggarbeid som jeg må få unnagjort og Annika må lese til historie eksamen, så da tenkte vi det var fint å jobbe sammen. Etter et par timer med dette kan vi belønne oss selv med en morsom film og litt god mat. Det liker vi!


Jeffrey Campbell sko fra Nelly
Bukse og blazer fra Pull and Bear
Blondetopp fra Bikbok

Veske fra H&MHva synes dere?
Det ble ihvertfall ikke et deprimerende antrekk i dag!- Marthe <3

Beige med hint av mint

Okei nå har jeg sett på disse skoene 1,2,4, 7.... 29 ganger uten å trykke på "gå til kassen". Kunne ikke dy meg lengre. Se så nydelige, lette og sommerslige da. Så kostet de ikke all verdens heller. 349kr for disse herlighetene? Jeg kjøpte den lyse varianten med mintfargede detaljer i første omgang, men så fort jeg ser at de sitter pent på foten tror jeg at jeg vil bestille dem i sort også.  

 
Lyse HER, Mørke HER. (affiliateslenker)

Hva synes dere?
Dagens antrekk kommer senere!


- Marthe <3

Slik fjerner du munnsår..

Munnsår er mitt verste mareritt. Jeg er heldigvis ikke plaget med det så fryktelig ofte, men akkurat nå har jeg hatt to dødsirriterende sår på hver side av munnviken i halvannen uke. Vanligvis har jeg ikke munnsår i mer enn et døgn da jeg har en mirakelkrem som fjerner dem før de i det hele tatt får blomstret, men denne kremen fant jeg altså ikke før i går kveld! Jeg forstår ikke hvordan noen kan overleve med munnsår uten denne kremen! Jeg synes det er helt skrekkelig og finnes det virkelig noe som kan fjerne dem kjapt så burde alle få vite om det. Her er mitt beste tips til hvordan de kan fjernes!

Denne kremen har jeg hatt i alle år. Den er bitteliten og nesten tom nå, men den har vart så lenge jeg kan huske. Man trenger bare en liten klump krem for å dekke munnsåret og etter en natt er kremen størknet. Kremen sitter stivt på såret og når man peller den av, følger munnsåret med. Har man veldig store sår så kan jeg tenke meg at man trenger to eller tre behandlinger, men et vanlig lite munnsår forsvinner over natten! Hvor fint høres ikke det ut? Åh, jeg er så glad jeg fant den igjen!Ellers gikk jeg på apoteket i går og kjøpte denne. Jeg fant ikke den gamle kremen min på apoteket så jeg håper og tror at denne har samme funksjon. Kremen kostet rett over 100kroner og er av samme "størknende" konsistens. Må jo ha en krem klar når min gamle går knusk tom.Har dere noen gode tips for dem som er plaget av munnsår?
Den øverste kremen heter Kenacort.


- Marthe <3

              Dette er ikke noe annonseinnlegg. 

VINN EN HP DIGITAL MAKEOVER!

Noen som kunne trenge en ny pc? Eller kanskje en ny skriver? www.blogg.no kjører nå en >kampanje< hvor dere kan vinne en flott designpakke fra Hewlett-Packard! Ved å delta i en konkurranse kan dere nå stikke av med er en tynn, lett og elegant Folio 13 pc, en tråløs mus til og den nye skriveren ENVY 110. Høres fristende ut ikke sant? Alltid stas med en digital makeover! Slike ting er kjedelig å bruke mye penger på, så hva er vel bedre enn å få det gratis? Delta HER og få muligheten til å vinne!Det er også en ekstra konkurranse for bloggere hvor man kan vinne en ENVY 110 skriver. Med en slik skriver kan man skrive ut favorittbildene av beste kvalitet. Lyst på? Vel, da må dere delta slik:

1. Bli med i konkurransen til HP på facebook. Lik siden HER og få informasjonen du trenger.
2. Skriv et blogginnlegg om at du har deltatt og hvorfor du skal vinne.
3. Skriv inn koden fra bildet nedenfor i kodefeltet.


Vinneren trekkes av en HP jury og offentliggjøres på blogg.no og HPs facebook-side.
LYKKE TIL!


- Marthe <3

                   Annonse

Salvadoreña

Her kommer favoritten av favorittene. Ja, jeg tror faktisk at jeg må si det slik. Av alle Cecilia Samartin bøkene jeg har lest får altså denne førsteplassen. Jeg leste den ut på et par dager i Mexico. Det er nok denne boken som har skyld i at jeg glemte å smøre meg til alle tider! Jeg var så oppslukt at jeg ikke kunne tenke på noe annet. For en bok! Denne kommer jeg definitivt til å lese mange ganger. 

Hovedpersonen i Salvadorena heter Ana. Hun opplever flere traumatiske opplevelser som barn under borgerkrigen i El Salvador og flykter til et kloster i USA. Her lever hun mange år som nonne med strenge regler og få fornøyelser. Hele ungdommen hennes går til gudstjenester, bønn, og arbeid. I begynnelsen av tyveårene får Ana et spesielt jobbtilbud. Hun blir sendt av gårde til en rik, men konfliktfylt familie i California for å være barnepike her. Å dra fra et liv i kloster til et rikmannsliv med overfladiske problemer, blir litt av en endring for Ana.


Til tross for de fryktelige hendelsene fra Anas barndom, greier hun å gi en ekstrem omtanke til barna i familien Trellis. Hun står på som aldri før. Vasker, lager mat, gir varme, omsorg, og beskyttelse for barna, i tillegg til familieråd for at ekteskapet mellom mor og far skal holde. Hver dag oppstår en ny konflikt som Ana må løse og måten alt er beskrevet på, får meg bare helt oppslukt. Jeg får på en eller annen måte medfølelse for alle parter og blir totalt revet med i hele familiesituasjonen.

Mot slutten av boka finner Ana også kjærligheten der hun minst venter det og da har boken ALT. Det er drama, tragedier, kjærlighet og forelskelse, gode vennskap, utroskap, krangler, masse glede og litt sorg. Akkurat slik det skal være. FANTASTISK BOK.   

Terningskast 7. 
I kveld skal jeg kose meg max med jentene!


- Marthe <3

I'm wearing VoldemortHer har dere noen bilder av shortsen på. Jeg har strammet den mektig med et belte, men rumpa har jeg ikke helt funnet ut hva jeg skal gjøre med. Kanskje jeg rett og slett bare må bytte hele shortsen. Sånn som den er nå, vet jeg ihvertfall at jeg ikke kommer til å bruke den. Jeg er desverre ikke så flink med nål og trå heller! Noen som har noen geniale tips til hva jeg kan finne på?
Dere ser det kanskje ikke så godt, men baken er virkelig ikke pen.


Men forann er den jo nydelig!
Shortsen er fra www.runwaydreamz.comNå, hva synes dere?


- Marthe <3

Et nytt par i samlingen..

Her kommer avsløringen bak den tredje pakken som kom i posten denne uken. Et flott par sko fra www.modekungen.se. Det er tredje paret mitt herfra og dette siste satte også som et skudd på foten. Skoene er helt normale i størerlsen og koster 799 svenske kroner. Det er ikke Jeffrey Campbell. Jeg synes ikke de ligner så veldig på dem heller, men det er nok fordi jeg har et par JC jeg kan sammenligne dem med. Ellers.. Er de bare lekre! Gleder meg til å vise dem frem i mange antrekk fremover.
Fås kjøpt HER.Likte dere dem?


- Marthe <3

               Skoene er sponset

Stemningsbilder..

Jeg må bare dele noen nydelige stemningsbilder med dere. Det er Marius, broren til Jonas som har tatt nesten alle sammen. Nå er det ikke lenge igjen av påsken, men disse bildene kan kanskje forlenge den litt? Om et par timer, så er vi på vei tilbake til Kristiansand. På tide å komme seg på noen nye visninger! Hoho.. Vi er så ivrige etter egen leilighet nå at vi holder på å krepere!


Dette bildet er tatt av pappa Lars. Månen på vei ned. Nydelig!


Solnedgangs lyset. Tatt av Marius.PÅSKESTEMNING..

Og noe fra turen i går.. Også tatt av Marius.  Var de ikke flotte? Nesten så de må rammes inn!


- Marthe <3 

Det ble ski på bena likevel!

I dag har vi hatt enda en firetimers tur her! Denne gang med ski på bena. Vi kjørte en liten time til Geilo for å gå på ski der vi! Her er det nemlig fremdeles ikke nok snø, men vi hadde en superhyggelig tur i Geilo. Vi dro opp i høyden og når man skal nå en fjelltopp på ski, så går det jo stort sett oppover.

Slitsomt skal jeg ærlig innrømme at det var, men det er jo så deilig når man kommer frem og kan renne hele veien tilbake. Tror vi brukte tre timer opp og en halv time ned igjen. Haha! Så grillet vi pølser og drakk deilig, varm kakao på toppen! Skjønt.Har dere en fin påske?

- Marthe <3

En stor og viktig dag..

Vet dere hva? Dette er en stor og superviktig dag. Det er nemlig to som fyller år i dag! Min gode, gode bestefar blir 65 bittebittesmå år i dag og som om ikke det var flott nok, har bloggen også bursdag! Det er i dag nøyaktig et år siden www.martheborge.blogg.no startet opp. SÅ. Gratulerer så mye med dagen bestefar og gratulerer til www.martheborge.blogg.no!

På et år har det blitt postet 1242 innlegg på denne bloggen. Det har tikket inn hele 95 000 stort sett bare fine kommentarer, og på dette tidspunkt har bloggen mellom 12 og 16 000 daglige, faste lesere. Sidevisningene ligger på det dobbelte, altså 25-31 000 per dag! Jeg er så glad og fornøyd. Tusen takk for at dere har hjulpet meg dit jeg er i dag! Bloggen er ingenting uten dere.

Bestefar fikk egentlig to flakslodd, after eight og lacoste parfyme fra meg til bursdagen, men de to flaksloddene ble fort til seks. Tre nye turer ned på butikken og seks skrapte lodd senere fikk han 250kr også. Hihi! Alltid gøy å vinne nye lodd. Spenningen og håpet om å vinne millionen tidobles jo!

Nå vil jeg at dere skal ha en flott lørdagskveld. Spesielt du bestefar! 
En oppdatering fra dagen kommer snart!

- Marthe <3

Pineapple smoothie!

Her kommer en oppdatering på ukens smoothie! Denne gang kjørte jeg til og med hjemmelaget glass til! Har dere hørt? Hehe, jeg ble veldig inspirert av en drink jeg fikk i Mexico, og fikk fryktelig lyst til å lage ukens smoothies i en ananas. Ikke bare så det godt ut. Det smakte himmelsk også!DU TRENGER - PINEAPPLE SMOOTHIE
Fem store jordbær
En ananas
En halv appelsin
En halv banan


1. Begynn med å skjære ananasen i to. Ikke helt på midten men litt lengre opp.


2. Kutt så en kvart av lokket av. Dette kan bare kastes.


3. Skrap ut innholdet i ananasen og spar på både saft og fruktkjøtt.
 

4. Hell all ananasen sammen med de andre ingrediensene i en blender og dur løs.RESULTAT..Mmmm! Greide jeg å friste noen eller?


- Marthe <3

LANGEDRAG

Åh, i dag har vært så gøy! Vi har besøkt denne friluftsparken med ulver og all slags ville dyr! Vi fikk blant annet akkurat med oss fòringen av ulvene, som var kjempefasinerende. Fòringsdamen var ikke bare en i gjengen av ulveflokken, men selveste sjefen selv! Holdt på å le meg ihjel der hun gikk og knurret, lekesloss og lagde andre rare ulvelyder. Også gjeitene da.. Åå! Er det noe jeg ønsker meg denne jula så er det en gjeit! Herlighet så nydelige. GI MEG EN!
Tenk at disse nusselige dyrene blir...


Slik...


Den lille gjeita her ville helst spise opp foten min.
Ååå!


Grisen(e).

En perfekt påskedag!

- Marthe <3

M RAZORJeg får ofte spørsmål om hvordan jeg barberer meg og hvilke produkter jeg bruker til dette. Tidligere brukte jeg first price barberhøvler og gjorde unna hele barberingen i dusjen. Ikke brukte jeg barberskum heller og selv om resultatet ble helt greit, tørket leggene fort ut. Nå skal leggene mine se langt etter first price! Jeg har nemlig begynt å bruke en fargerik kvalitetshøvel fra M Razor.

M Razor er et helnorskt brand som satser på miljø, kvalitet og kundeservice samtidig som barberhøvlene er nesten gratis! Er man abbonoment på M Razor så mottar man fem barberblad hver tredje måned og prisen på dette er 99kr. Frakt er 25kr og toll behøves ikke da nettsiden er norsk.


Her har vi høvelen og den miljøvennlige posen den kommer i. Friske farger!
Her er de gamle høvlene jeg brukte. Ligner mer på gravemaskiner eller hva?M Razor er barberhøvler med fem blad system og aloe vera for behagelig barbering. Jeg er kjempefornøyd med min og kommer ikke til å bruke noe annet enn disse i fremtiden. Ikke bare er de trendy. De er fleksible og veldig gode å jobbe med. First price høvlene er jo så skarpe at man nesten kan garantere å kutte seg. Etter å ha barbert meg med min M razor, smører jeg meg inn med en god, fuktighetsgivende body lotion, og det er det som skal til for å få silkemyke, skinnende legger!

Har du lyst til å teste høvelen før du kjøper den, kan alle få en gratis testpakke for kvinner som inneholder nøyaktig den barberhøvelen og posen som jeg har vist frem her. Det er ingen kjøpeplikt! Skulle du ikke være fornøyd med høvelen og heller ikke ønske abbonnement med Mrazor, gir du bare beskjed om det innen 10 dager etter at barberhøvelen er kommet frem. Lyst på en gratis, super barberhøvel? Fyll inn den nødvendige informasjonen HER.Bestill høvelen selv HER.- Marthe <3

        Annonse

Jeg har nettshoppet!

Nelly har som dere kanskje har fått med dere, 10 prosent på alle varer nå. Derfor har jeg slått til med noen kupp! De har fått inn så vanvittig mange fine kjoler i det siste. Det var jammen ikke lett å plukke seg ut bare noen få. Egentlig har jeg fryktelig lyst på et par mint grønne sko også, men de får vente!

           
          Sølv 499kr HER.

           
          Gull 499kr HER. 

           
          Kjole til 249kr HER. (affiliateslenker)

 
Noe dere likte?


- Marthe <3

ÅKRETOPPEN!

Friluftsparken skal besøkes i morgen i stedet. I dag har vi gått på en fire timers tur! Familien Norheim tok meg med opp på Åkrefjellet her på Liaset. Det var utfordrende, men en heltopp tur. Da vi nådde Åkretoppen, satte vi oss ned for å lage bål, drikke kakao og steke pannekaker. Herlig!


Gutta på tur.. Og meg!


For en energi på den der gutten!KOS!

- Marthe <3

Jeffrey Campbell - Blonder!Jeeei! Mitt andre, og definitivt ikke siste par Jeffrey Campbell er i hus! Jeg kunne jo ikke bare ha de superrøffe spike skoene. Derfor gikk jeg denne gang for et sukkersøtt blondepar som kommer til å passe perfekt inn i sommeren 2012. De er for øyeblikket utsolgt på Nelly, men jeg er sikker på at de kommer inn igjen og da skal jeg stå klar til å gi dere beskjed! Jeg er kjempefornøyd med begge mine par. Disse blondeskoene kjøpte jeg i 36 og de satt som et skudd. Også lukter de kvaliteeet!

Likte dere de?
Lita shoe blondevarianten finner dere HER.
(affiliateslenke)


- Marthe <3

Fremme på hytta!

Da var vi fremme på hytta. Det er som spådd ikke særlig med snø igjen her oppe, men vi kan jo gå tur på bena også. Like sprekt det! Koselig er det på hyttetur uansett. De neste dagene blir det turgåing, god mat, påskegodteri, kortspilling og tid til masse god blogging! Håper dere har en like fin påske som meg.Litt bilder fra bilturen i går..
Her finner dere meg frem til søndag! 
Ikke all verdens med snø igjen.I dag skal vi i en dyrepark her oppe, kun med nordiske dyr. Wuhuu!


- Marthe <3

Nye leserbilder..

Jeg har fått mange nye leserbilder de siste ukene, og jeg vil veldig gjerne dele dem med alle sammen! Slikt gleder så utrolig mye. Tusen takk igjen, for alle disse flotte bildene dere helt sikkert bruker mye tid på å lage! Jeg må også få si takk til alle dere som legger igjen oppmuntrende kommentarer her på bloggen hver dag. Dere har vært vanvittig gode til det lenge nå! Fantastisk.
De to første bildene er laget av www.capturephotos.blogg.no


Dette er laget av Elise!


Dette av www.elisegd.blogg.no


Dette bilde er fra www.idabiieber.blogg.no


Og dette er laget av www.nibbea.blogg.no


Dette er fra www.susanneoghelenes.blogg.no!


Og sist men ikke minst dette! Laget av www.heleneth.bloggr.no

Tusen takk til dere alle!
Gode, trofaste leserne mine.


- Marthe <3

Strawberry kickGlad i jordbær? Da er dette noe for deg..DU TRENGER - STRAWBERRY KICK
1 kurv jordbær
Litt sukker (smak til selv)
2 dl eplejuice


1.
Hell alt i en blender og fyr løs!RESULTAT..

ENJOY!


- Marthe <3

Voldemort kom på døren!

For en skremmende overskrift på et aldri så hyggelig blogginnlegg! Runwaydreamz Voldemort shortsen min er endelig kommet frem. Bare sånn seks uker for sent? Shortsen ble sendt i retur første gang og dermed fikk jeg den ikke til Mexico som planlagt, men nå er den altså her.

Jeg bestilte den i S ettersom jeg fikk høre at shortsene var ekstremt små i størrelsen. Det var ihvertfall ikke min! Jeg svømmer i den både ved rumpa, lårene og magen, men til tross for det så tror jeg jammen ikke at jeg orker å sende den tilbake for så å få den i XS til neste vår.. Hehe. Neida, det skal bare ta to uker å sende den. Det er bare jeg som har vært litt uheldig.

Shortsen koster 165 $ og frakten tror jeg ble på rett under 200kr. Toll har jeg ikke fått noe som helst regning eller beskjed om å betale for, så der har jeg foreløpig betalt null. Ellers.. Er shortsen nydelig! -Men neste gang hører jeg ikke på noe størrelseguide. Jeg ville mye heller sagt at shortsen er stor i størrelsen. Vanligvis passer jeg S kjempefint, men denne shortsen var diger. Det er for all del mye bedre at shortsen er for stor enn for liten, men dette er egentlig FOR stort.Heldigvis finnes det belter, triks og juksing!
Likte dere den? Skal vise den på senere i uken..


- Marthe <3  

Påskemorgen!

Å som jeg kan kose meg! Jeg sto opp klokken syv i dag tidlig og nå er nesten alle ærender i boks. Det er kun bloggarbeid som gjenstår, men det er da bare hyggelig! Jeg har forresten fått tre pakker på døren i dag og alle var like flotte. Gleder meg så til å vise dere. En av pakkene blir avslørt i dag.

Fire søte antrekk er i boks for turen! Jeg har en misstanke om at det er lite med snø igjen der oppe så da krysser jeg fingrene for at jeg faktisk kan gå i de antrekkene jeg har pakket med. Nei slapp helt av, jeg har verken pakket shorts eller skjørt, men jeg har ikke tenkt til å ta antrekks bilder i joggebukser, ullsokker og støvler heller. Litt inspirerende må man da kunne være på hyttetur også? Om jeg bytter ut hælene med ullsokker to minutt etter at antrekksbildene er tatt, vet jo ikke dere uansett! Hehe..


Så har jeg fått ryddet i klærene mine også. Herlighet. Noen har stått opp på riktig ben i dag!

Etter litt mer jobbing skal jeg belønne meg selv med dette! Jeg gikk til innkjøp av Det Nye da jeg var og handlet til morgenen i dag. Synes fotballfruen har vært helt fantastisk som blogger denne måneden. Til tross for masse reising, radiointervju, shoot og intervju for Det nye, tv innslag på både god morgen Norge og Senkveld OG all jobbing med den nye boken hun har gitt ut, greier hun likevel å oppdatere bloggen sin like hyppig som alltid, om ikke hyppigere! Det er bare fantastisk. Den førsteplassen tilhører ingen annen. Jammen greier hun å trene også inni det stramme tidsskjemaet.

Flere som skal av gårde på hyttetur i påska?


- Marthe <3  

Ny Kérastase serie

De siste to ukene har jeg testet ut en helt ny serie med hårprodukter for det slitte håret mitt. Tidligere har favoritten av hårprodukter vært Absolut repair serien i merket Loreal, men ettersom jeg har brukt denne serien i snart fire år, skriker håret mitt nå etter en forandring. Det er viktig å ikke tviholde på en og samme shampo år etter år, ettersom håret trenger ulike midler til ulike tider av året. Varier produktene og sørg for at håret får i seg litt av alt det nødvendige for å kunne holde seg friskt og shiny!Den nye serien min består av fire herlige, rosa produkter i Kérastase. Et merke jeg av erfaring visste var bra. Jeg har nemlig stadig gått til innkjøp av en spesiell hårkur i samme merke. Eneste årsak til at jeg ikke har brukt denne fast i flere år, er at den koster en del. Det gjør ikke denne nye serien og da er det jo også fullt mulig å ta seg råd! Håret er verdt å ta vare på dere!
 

 
1. To av produktene i min nye serie er to ulike shampoer. En shampo for tykt hår og en egen for tynt. Selv heller jeg mest mot tynt hår så da er det denne shampoen det har gått mest i her! Det fine med disse er at man ikke behøver å helle hele flaska over hodet for å få litt skum ut av det. Såpen er veldig sparsom og man behøver en minimal mengde per vask. En flaske på 250ml koster 195kr. Det synes jeg heller ikke er galt for en god shampo i et godt, kjent merke.

2. Etter vask, skal håret kures! Denne jobben er det et eget produkt som tar seg av. Kuren på bildet over lukter himmelsk og gjør håret silkemykt. Den fungerer som både balsam og kur i en og samme flaske og den skal skylles ut etter å ha sittet i håret i et par minutter. Produktet fremhever hårets naturlige skinn og får håret til å løfte seg i stede for å ligge klistret til hodet. DET er irriterende det. Det er faktisk årsaken til at nyvasket hår tidligere har vært mitt verste mareritt. Denne 200ml flasken koster 220kr.

3. Helt til slutt kommer oljen. Jeg er totalt avhengig av en slik olje i enhver hårserie. Denne skal masseres lett inn i slitte tupper og der skal den få bli. Oljen skal med andre ord ikke skylles ut. Denne lukter som balsamen, nydelig og varer i et helt år. Man skal nemlig kun ha en dråpe olje per behandling ettersom store mengder olje kan få håret til å se fett ut. Denne vidundersaken koster 260kr og er 200ml.Flere som er fan av denne Kérastase serien?


- Marthe <3

            Annonse

Aprilspøk nei?

Åjoda! Gårsdagens innlegg var nok bare en aprilspøk. Desverre for min del. Jeg skulle for all del gjerne hatt en slik leilighet, men akkurat den eksisterer nok ikke. Hehe! Jaja, det var ingen dum aprilspøk ihvertfall! Det var flere som gikk på til tross for de 30 000 som ble nevnt i slutten av innlegget. Så godt dere tror om meg og min lønning da! Hehe, jeg informerer gjerne om at så rik er jeg langt ifra.

Angående den litt mer realistiske leilighetsjakten så fikk vi ikke leiligheten vi var og så på forrige uke. Vi skal nå på ny visning i morgen. Det er bare å være tålmodig når man er på leting etter et fint bosted.Litt bilder fra svømmebasseng besøket i går..


Kusine på tolv til venstre og farfar på snart 73 til høyre.


Proffen!


Og enda en svømmende kusine på 9år!
Farfar både svømmer og løper fast fire ganger i uken. SPREKT!


Heier ved sidekanten!I dag er det tid for å reise tilbake til Kristiansand!


- Marthe <3

VI FIKK LEILIGHETEN!

ÆÆÆ, gjett om jeg er fornøyd nå da! Vi fikk leiligheten vi var og så på her i forrige uke! Ååå for en glede. Nå kan jeg endelig også få vist dere bilder av den innvendig. Jeg turte ikke å gjøre det helt med det samme i redsel for at noen skulle stjele den fra oss. Hoho! Men slik ser den altså ut..


En diger stue, to soverom, et gigantisk kjøkken og et flott bad!


Dette soverommet skal vi gjøre om til et klesrom! Weee.Koster 30 000 i måneden, men det skal vi nok ordne!


- Marthe <3

Moutfit - 01.04.12Nå henger jeg litt etter her ettersom blogg.no har hatt problemer i dag, men dette har jeg altså tatt på meg denne søndagen! Jeg har vært ved et svømmebasseng i dag og sett kusinene + farfar drive med svømmetrening! Ellers har jeg jammen meg vært på kino også og sett den helt nye Snehvit filmen. Veldig underholdene! Gleder meg også til Snehvit filmen som kommer senere i år med Kristen Stewart!
Hvitt armbånd fra Cubus


Sko HERFRA (Affiliateslenke)
Veske fra Gina Tricot


Genser fra Cubus
Bukser fra Gina TricotLikte dere fargekombinasjonen?


- Marthe <3