april 2011

Skjønnhetstips!

Mange av dere spørr om jeg kan fortelle litt om hudproduktene jeg bruker. Rensekremer, fuktighetskremer og diverse. Jeg bruker faktisk ikke så mye hudkremer. Jeg har en masse av dem, men tar meg sjeldent tid til å pleie huden slik den egentlig fortjener. MEN jeg har likevel funnet et par oppskrifter på hudrens til dere. Noen av dem har jeg tilogmed laget selv, og de har jeg tatt bilder av til dere!


Noen av ingrediensene jeg tok i bruk!

Fremmgangsmåte:
Bland alt av ingredienser sammen, rens ansiktet i den rennende massen og skyll deretter fjeset med vann. Dette skal visst være veldig sunt! Det kan vel ihvertfall være verdt å teste?   

Oppskrift 1 - Rensevann for fet hud
Ingredienser:
1 ss honning
Saften fra en halv sitron
3 ss yoghurt
Eggehviten fra ett egg


Okei, denne så bare såekkel ut. Men den skal ærlig talt være sunn!

Oppskrift 2 - Rensevann som gir huden fuktighet
Ingredienser:
1/4 agurk most i en blender med 2 ss vann
Bland dette med 1 ss yoghurt


Agurken etter et besøk i blenderen.
Alt blandet sammen og klart for bruk.

Oppskrift 3 - Peeling
Ingredienser:
1 ss havregryn
1 ss honning
1 ss eplejuice
1 ts knuste mandler


Honning..


Litt i overkant av 1 ss havregryn.


Alt blandet sammen. Det ser nasty ut, så lukk øynene og tenk at det er godt for huden!

Har du testet ut hjemmelaget rensevann før?


- Marthe <3

Feiring og god mat

Ah, i dag har jeg hatt en helt fantastisk kveld. Vi har feiret dagen med masse deilig mat, en helt nydelig dessert, film, godteri også har jeg fått enda en nydelig blomsterbukett! Det må vi jo ikke glemme. Hehe! Nå sitter vi og ser på Paradise Hotell. Hvem tror dere ryker ut? Jeg er veldig usikker..
I dag var det laks og ørret som sto på menyen. Døds godt!
Nydelige blomsten jeg fikk <3
Åh! RÅ kake. Tror den het "Misslykka sjokoladekake".


Helt helt fantastisk å blande med is!


Og etter den kaloribomben av en dessert kom dette...


- Marthe <3

1 år og 6 måneder!

I dag har Jonas og jeg et og et halvt års jubileum så i kveld skal det feires! Det er det lengste forholdet jeg har hatt noen gang. Rekorden til Jonas var vel 3 dager før han traff meg? Haha. Hvis ikke jeg er helt på jordet, tror jeg godgutten har planer om å fikse noe mat til meg? Uansett hva det er som står på menyen, blir det nok ikke feil. Han har alltid vært unormalt flink på kjøkkenet så jeg gleder meg max!


Jeg tror jeg har fått over 20 blomsterbuketter av han og kortene hans har omringet alle skap og hyller på rommet.


Love You <3
Turtelduene..

Hva er det lengste forholdet du har hatt?


- Marthe <3

Kåring av fineste header!

De siste dagene har jeg fått suuuper mange fine headere fra noen herlige lesere! Tuusen millioner takk til dere som har tatt dere tid til det! Om en liten time skal jeg av gårde til frisøren for å farge etterveksten og i mellomtiden tenkte jeg at dere kunne kåre en vinner av fineste header her på bloggen!

Her er kandidatene:

Nr. 1 - laget av Mia Ingegård.


Nr. 2 - Laget av www.katrinekri.blogg.no


Nr. 3 - Laget av http://melkan.blogg.se  Nr. 4 - Laget av www.MeVildesen.blogg.no


Nr. 5 - Laget av www.writtenbyelisabeth.blogg.no


Nr. 6 - Laget av www.writtenbyelisabeth.blogg.no


Nr. 7 - Laget av www.writtenbyelisabeth.blogg.no


Nr. 8 - Laget av www.kacd.blogg.no


Nr. 9 - Laget av www.Maddekk.blogg.no 


Nr. 10 - Laget av www.beccams.blogg.no

NB: Enda en!

Nr. 11 - Laget av www.ancaar.blogg.noHvis jeg har mistet noen så må dere si ifra! Igjen, tusen tusen takk!
Da er det bare å stemme i vei!


- Marthe <3

Enda 2 nye headere!

Ååå jeg er så heldig! Den siste uken har jeg fått enda to headere laget til meg. Dere er fantastiske! Setter stor stor pris på det. Hvis dette fortsetter, kommer jeg til å legge ut alle headerene jeg har mottatt den siste måneden på bloggen og la dere lesere velge en av dem for meg! Men foreløpig er jeg super fornøyd med den >ANNIKA< har laget til meg, og vil gjerne ha den en stund til. Hvis flere har planer om å lage header til meg, må dere som vil bruke bilder fra fotoshooten med >Jon Danielsen< huske å legge til navnet hans på bildet. Dere som har laget headere til nå har husket det alle sammen, så det er heltopp!

De to nye headerene..

Denne er laget av jenta som eier bloggen www.katrinekri.blogg.no 


Og denne er laget av svenske jenta som eier bloggen http://melkan.blogg.se

Tusen takk til dere begge. Nydelige!
Hva synes dere?


- Marthe <3

Hvordan få lesingen enklere?

Noen av dere har spurt etter litt tips angående lesing til prøver. Jeg tenkte derfor i dag å tipse dere litt om min leseteknikk. Jeg har funnet min egen måte som fungerer utrolig bra for meg, men hva som fungerer best til dere kan jo være noe helt annet.  Hvordan man lærer best er veldig varierende fra person til person, men jeg kan ihvertfall tipse om hvordan man kan få lesingen litt enklere..

Mine beste lesetips:
1. Begynn i god tid. God tid for meg er 1 uke. Hvis prøven jeg skal ha er på 40 sider begynner jeg å skrive stikkord utifra det viktigste av disse sidene allerede 1 uke før prøven. Stikkordene mine skal være klare 2 dager før prøven så jeg kun kan konsentrere meg om å pugge dem inn. Stikkordsidene mine pleier å være mellom 6-12 sider så det tar faktisk 2 hele dager å få all den informasjonen til å sitte som støpt i hodet.

2. Følg med i timene. Dette hjelper meg kun i de fagene jeg har gode lærere i. Da blir det ofte sagt mye fornuftig. Historielæreren er et godt eksempel her. Etter en historietime kan jeg ha skrevet 4 a4 dataskrevne notatsider. Disse kommer utrolig godt med under øvingen. Jeg fletter som regel dette inn i stikkordsidene mine.

3. Spis en god frokost før du setter deg ned for å pugge. Har du drukket dagen før, kan du bare glemme å få lesingen fullkommen. Hodet ditt vil ta inn informasjonen mye tregere enn det ville gjort ellers.

Dagens frokost. Fiskesuppe..


Med varme baguetter.

4. Les hele dagen! Det høres kanskje ut som galskap men jeg kan lese opp til 12 timer dagen før prøven. Eneste pauser jeg tar er små mat og bloggepauser. Dere må jo oppdateres dere og!

5. Prøv å unngå ensidig lesing.. Sett deg ut i sola og les! Pugg et og et avsnitt, snu arket og gjenta for deg selv det du akkurat leste. Får du det ikke til? Gjenta det! Og gjenta det! Mot slutten av lesingen kan du be din mor, kjæreste eller "lesekompis" om å spørre deg om noen sentrale spørsmål rundt stoffet. Kan du svare på alt, ligger du godt ann! 

Jonas og jeg på verandaen i dag. HERLIG med sol!6. Etterhvert som du føler kroppen tappes for energi, spis noe godt! Jeg pleier å belønne meg selv med en hel hau godteri!

Følg tipsene mine og bli feit av prøvelesing! Haha.

Hvordan øver du til prøver?


- Marthe <3

Må jeg ta russeknuter?

Noen av dere spørr om jeg har fått tatt noen russeknuter enda og om jeg kan fortelle dere litt om dem. Hehe, for å si det sånn så var det ikke russebuksa jeg prioriterte plass til i kofferten! Bena mine har ikke hatt buksa på seg en eneste dag og jeg har ikke engang strøket den ferdig. I morgen reiser vi hjem fra Stavanger og fra og med tirsdag (etter historieprøven) skal alt tas igjen! Jeg skal prøve å ta 100 knuter (lol), og jeg skal ta bilder fra hver eneste en så dere får være med på galskapen som bor i Borge. Neida, heldigvis er det en rekke uskyldige knuter å velge mellom.

Til dere som lurer på hvor mange knuter jeg har tatt til nå.. Hvis å turne i en trusekort jumpsuit og høye hæler kan kalles en knute, har jeg ihvertfall tatt èn!

Jonas prøver å stå på hender..


Turneoutfit.


Her er det en ekstremt vellykket rulle på gang.
Jonas sin.. Mindre vellykket. HE-RE-GUD. Verste jeg har sett.
Jaja, turndrakter er vel ikke så mye lengre?
Tro det eller ei. Jeg var eliteturner en gang!


Takket være dere er jeg forresten på første plass på "mest aktive blogger" i dag. Har kanskje noe å gjøre med at det nå er 250 kommentarer på mitt tidligere hår innlegg?

Wuhuu.. Gratulerer til meg!

I morgen er det søndag, og hva betyr det? NY KONKURRANSE! Søndager blir ukas nye favorittdag tror jeg.


- Marthe <3

Hvilken hårfarge?

Jeg har vært innom absolutt alle hårfarger og finner aldri ut hvilken jeg egentlig liker best. Jeg holder nok en knupp på blondfargen nå som jeg har fått den som jeg vil, men det er jo helt utrolig irriterende og ikke minst dyrt å måtte ta etterveksten hver eneste måned. Dessuten er det helt forferdelig å måtte farge det, for blekemiddel i hodebunnen er P-A-I-N. Dere som er vandt til å bleke håret vet vel alt om det!

Tenkte jeg skulle vise dere et par bilder fra de ulike hårstadiene mine. Dere som har fulgt meg en stund har nok sett bilder av dette før, men ettersom jeg har fått så mange nye lesere tenker jeg det er morsomt også for dere å se! Si gjerne hva dere synes var finest!

Fra svarthåret...

Prøv å overse bryna. Vet det er vanskelig, men prøv!Til ginger...


Til blond...
Hvilken farge stemmer dere for?


- Marthe <3

Headere til meg?

Gjett hvem som har fått to headere tilsendt på mail da? Heldige meg! Noen av dere lesere er jo helt fantastiske.Tenkte jeg skulle vise dere de to jeg har fått tilsendt til nå. Si gjerne hva dere synes!


Første header er laget av jenta med denne bloggen: www.beccams.blogg.no


Andre header er laget av jenta med denne bloggen: www.Maddekk.blogg.no 

Tusen takk til dere begge!
Hva synes dere? Fine?


- Marthe <3

Morgen økt!

I dag har vi jammen meg hatt en liten treningsøkt på lekeplassen her i nabolaget. Haha! Har blant annet tatt pull ups, turnet i svingstengene der, spilt litt fotball, OG hatt triksekongen! Det er kanskje ikke den mest effektive treningsøkten jeg har hatt i mitt liv, men gøy var det absolutt..


Pull ups!


Turning!


Jonas prøvde å lære meg noen triks, men er det noe jeg ikke får til, så er det fotball!
Konsentrasjon med dobbelthake..


Og nå er det historie lesing på g her!


- Marthe <3

Spørsmålsrunde - 22.04.11

Da kjører jeg i gang min aller første spørsmålsrunde her på bloggen! Jeg har fått utroolig mange nye lesere og jeg er sikker på at dere lurer på alt mulig fra A til Å så nå får dere benytte helgen til å spørre meg om så mange spørsmål derebare orker! Jeg skal svare så godt jeg kan. Men

NB: Spørsmål som inneholder ordene Kristina og kristinabe kommer jeg til å overse og selvfølgelig ikke svare på. Bare så jeg kanskje blir litt mindre bombandert av spørsmål angående det! Spørsmål som "liker du ost?" blir heller ikke tatt med.


FOTO_ JON DANIELSEN

Okei... kjør på!


- Marthe <3

Linnea

For en liten halvtime siden var Jonas og jeg og hilste på en av mine barndomsvenninner her i Stavanger sammen med jentungen hennes. Kjæresten var også en tur og hilste på oss! For ei herlig lita jente. Det er jammen ikke mange barn som liker meg. Ikke vet jeg hva jeg gjør galt.. Noe må det ihvertfall være for det er vanligvis ingen barn som tørr å nærme seg meg engang. Jonas derimot er super flink med barn, elsker dem og de elsker han. Heldigvis var det litt motsatt i dag! Jonas måtte helst holde seg en halv meter unna, mens jeg måtte være med å leke overalt. Hehe, herlige unge. Ingen grining, skriking eller noe som helst mas! Drømmeunge. Det er akkurat en sånn jeg skal ha i fremtiden.
Tror dette var det nærmeste Jonas fikk komme. Jaja, han fikk nå være med å leke med kongler.


Barskingen!


Lekker etter å ha spist halvannen kilo sand.


Linnea og mamma Randi


- Marthe <3

Carwash!

I dag har vi jammen meg vasket bilen til Jonas. Bestefar holdt på å omkomme da han så oss komme kjørende i kloakkmøkka av en bil. Det begynner å nærme seg et år siden sist vi vasket den, så nå var det vel på tide? Bilen var så skitten at det måtte både avfettingsmiddel og whitesprite til for å få bort det verste fettet, men restultatet ble ihvertfall mye mye bedre. Tok et par bilder til dere under vaskingen og selvfølgelig noen før og etter bilder!  

FØR

Den skrek faktisk etter å bli vasket..


Da var vi i gang..


Både Jonas og bestefar!


Prøvde meg litt jeg og, men ble fort henvist da jeg ikke hadde det riktige antrekket.


Det er en jobb for mannfolk!


Tante og jeg satt stort sett i sola og så på!

ETTER

Kunne tilogmed speile meg i den etterhvert.


Skinnende ren. Prøv å overse alle bulkene.


Skinnende ren!


Jonas den energiklatten!

Hva synes dere? Ren og pen?


- Marthe <3

Filmer jeg MÅ se

I går var vi som sagt på kino og så den første filmen som jeg har lagt til under her.. Vi var nesten alene i kinosalen, og av de som var der var det ikke en eneste jente å se bortsett fra meg. Det gav meg ikke akkurat en god følelse! Jeg så traileren før vi dro og syntes ikke den så spesielt gøy ut. Trodde rett og slett det kom til å bli en ren krigsfilm, men hev meg likevel med. Heldigvis tok jeg kraftig feil (igjen). Filmen var helt syk! Skikkelig skikkelig bra. Ble helt sjokkert jeg.. Ikke bare fordi kjekkasen Channing Tatum hadde hovedrollen, men også fordi filmen var spennende fra første til siste minutt. Ganske bra gjort når den varte i 2 timer.. Anbefaler dere alle å ta en tur for å se den. Både gutter og jenter!


Bacon chips er absolutt et must på kino.Legger også til et par trailere til filmer jeg har store planer om å se i fremtiden! Den første her er som sagt filmen jeg så i går. Desverre er traileren ganske dårlig i forhold til filmen.Filmer jeg gleder meg halvt ihjel til å se..


 
 


Også Twilight da! Men den finner jeg ingen trailer på.
Noen av disse filmene dere også har lyst til å se? 


- Marthe <3

Skulle ikke vært lovlig

Åh, nå har jeg seriøst sittet i en time og bare stirret på jenta i musikkvideoen under her.. Jeg har aldri sett maken til utseende. Jeg vet jeg henger litt etter, men har faktisk fått med meg at dette er dama til Justin Bieber. At ikke den dama finner seg en ordentlig mann! Biber er super søt han, men han er jo bare en liten gutt!

Jeg synes ikke sangene hennes er så veldig fine, men må likevel høre dem 1500ganger bare for å se på jenta. Hun er jo helt utrolig!

Nå får jeg dra øynene mine vekk fra disse musikkvideoene og få dem med meg på badet. Jeg må nemlig stelle meg en smule før Jonas og jeg drar på kino for å se "The eagel". Gleder meg!

Hva synes du om Selena Gomez?


- Marthe <3

Shopping i Stavanger

Gjett hva dere! Den ene dagen det er åpent i butikkene, skal begge mine banker OG Jonas sin være ute av drift. Så der sto jeg da.. På Gina Tricot med tidenes fineste plagg og null mulighet til å få betalt for dem. Skal love dere at det var årets nedtur!

Vi løp rundt i hele Stavanger by for å prøve absolutt alle minibankene som var i finne, men ingen ville ta kortene våre. Heldigvis kom jeg på den glimrende idè å ta turen innom Madla shoppingsenter for å teste minibankene der. OG DE FUNKET! Wuhuu, uka er reddet og jeg fikk kjøpt alt jeg ville ha!

Var like før jeg gikk inn i banken og bare...


Men det ordner seg for snille piker...Heldigvis var ikke byturen helt bortkastet. Jeg fikk meg tross alt en kurv jordbær.
Og en tur i parken..


I dag har jeg jammen meg handlet på Cubus!


En sniktitt av det som ville være med meg hjem i dag. Skal avsløre alt med fine bilder etter middag!

Har du hatt problemer med banken din i dag?


- Marthe <3

Moutfit - 20.04.11

Hvis noen har lyst til å fortelle meg at jeg bare går i det samme tøyet nå, så skal jeg faktisk ta det til meg. Jeg innser nå at jeg har pakket tøy for 5 dager. Ikke 2 uker. Trodde jo det skulle handles tonnevis med klær i Tenerife, men der tok jeg kraftig feil.

Heldigvis skal vi ut og shoppe rett etter posting av outfit, så i morgen blir det forhåpentligvis et litt mer spennende antrekk på meg!

Ser man det! Har visst allerede begynt å få rynker på halsen jeg..


- Marthe <3

Løpetur på tasta

Nå har Jonas og jeg akkurat hatt oss en helt nydelig løpetur på tasta her i Stavanger. For dere nye lesere som kanskje ikke har fått det med dere, så har jeg vokst opp i Stavanger og bodd her i 12 år. Kommer jeg inn på skolen jeg har søkt på til høsten så ser det jammen meg ut til å bli 3 nye år! Men det tviler jeg desverre på. Karakterene står ikke helt til det studie krever, men det er da lov å håpe! Jeg har søkt på juss for dere som lurer på det. Planen var vel egentlig å ikke si noe om det, men nå gjorde jeg det likevel.

Det blir en tidlig kveld på oss i dag. Vi er så slitne etter all reisingen og godterispisingen.

Klar for joggetur!


Til alle treningsnarkomane.. Viktig å drikke masse vann!


.. også klar for løpetur.


Here we go!


Endte desverre med blodig sokk i dag også. Tror ikke det er meningen at jeg skal løpe?


Etter en 40-50 minutters(?) løpetur tok vi 45 armhevninger og 270 situps. Kjenner det i magen nå ja!

NB: Ikke gjør som meg angående situpsene. Det er i følge treningseksperter ikke sunt å ta så mange. Det er bare jeg som driter i det fordi jeg elsker følelsen av melkesyre i magemusklene. Føles fantastisk!   

I morgen drar vi til byen her i Stavanger for å kikke litt. Jeg har enda 2000kr igjen etter Tenerife så da blir det nok både kåring av konkurranse, moutfit og innkjøp på bloggen i morgen!  

Er du like gal som oss når det gjelder situps?
Hvor mange situps er sunt å ta om dagen?


- Marthe <3

Strykekveld forsøk 2.

I går kveld var jeg på besøk hos >ANNIKA< sammen med Andrea, Malene og Annette. Vi skulle som sagt prøve oss på et nytt strykeforsøk. Jeg var der vel i to timer og fikk strøket på omtrent 3 merker. Vi jenter er så utrolig effektive! Har enda rundt 10 merker som ikke er påstrøket, men ingen krise! Russebuksa skal tross alt ikke på bena før om 2 uker. Fra og med i morgen er det bare bikini på meg! Wuhuu.


Russekaos på kjøkkenet!


Søte Malene.
Annika i action..


Grusomt bilde, men jeg må vel være med jeg og!


Fikk aldri strøket på noen av disse merkene. Det var så mye gøyere å prate med jentene.. Å gjøre to ting på en gang går jo ikke.


Gav etterhvert opp og satte meg med Bella i stede!


Den hunden <3
 
Nå må jeg stelle meg, rydde, OG pakke for om en time skal moderen og jeg til byen en tur. Det er en del ting som må skaffes til denne sydenturen! Blant annet en mengde nye bikinier. Hehe..


- Marthe <3

Bloggens første konkurranse!

For ikke så lenge siden holdt jeg en konkurranse på bloggen hvor en av dere kunne stikke av med min favoritt smoothies oppskriftbok. Denne har jeg selvfølgelig også selv og jeg er en flittig bruker av den. Nå har det seg jammen meg slik at den nye bloggen min er blitt sponset med 3 nye slike bøker! Jeg har fått tilbudet om å dele disse 3 ut til dere, noe jeg selvfølgelig takket ja til. Derfor deles de ut til 3 av dere i løpet av morgendagen! Vil du vinne en smoothies bok med over 100 enkle smoothiesoppskrifter, er det bare å gjøre følgende:

1. Skriv navn og hotmail adresse i kommentarfeltet under her. VIKTIG at du skriver hotmailen din INNI kommentaren.


Litt om boken.. Den er ganske liten, og derfor praktisk da man kan ta den med over alt. Boka inneholder veldig enkle oppskrifter på alt fra både smoothies, iskaffe, milkshake og ulike typer sommerdrinker/juice. Masse å kose seg med!

Her er 2 av de herlige smoothiesene jeg har fått ut av denne boken!

Baban, honningmelom  og appelsin
Granateple og appelsin
Det er ingen tvil om at jeg ELSKER den!

De tilfeldige vinnerne trekkes allerede i løpet av morgendagen slik at dere som deltar får større sjangse til å vinne. Dere kan også delta så mange ganger dere måtte ønske. LYKKE TIL!


- Marthe <3

                         Konkurransen er sponset av www.bokkilden.no

Dagens planer

I dag skal jeg ut på litt av hvert og for å rekke alt, ble det en tidlig morgen på meg! Det var utrolig koselig i går, selv om jeg sovnet i film nr.2 etter.. 10 minutt? Jeg greier nemlig aldri å se en film ferdig uten å sovne. Den kan være så spennende den bare vil, men øynene mine MÅ igjen.

I dag står blant annet dette på planen:
- Blogge dette
- Stelle meg
- Blogge en konkurranse
- Trene
- Ta sol
- Blogge outfit
- Ut og spise
- Ha strykekveld nr.2
- Blogge om det?

Mange av dere har spurt hva jeg bruker for å krølle håret slik jeg har det på bildene over her. Derfor legger jeg ut et bilde av krølltangen jeg bruker.


Den lilla og hvite til venstre er den jeg har brukt på bildene.Jeg vet desverre ikke hva den koster eller hvor den er kjøpt da jeg fikk den av mamma for flere år siden. Den røde lager bølger og er kjøpt i Sverige.

Bare å hive seg i gang hvis jeg skal rekke alt dette! Som dere ser blir det en konkurranse på dere i dag. Hva den går ut på får dere greie på om en time eller to!


- Marthe <3

Pus fanger mus

Æsj, i dag har hun jammen meg lekt med en død mus igjen den katten. For all del, flink pus. Vil gjerne ha dem vekk fra mitt nabolag, men hun trenger virkelig ikke leke med dem. Tenk så mye bakterier en liten mus består av! Katten må jo få det viruset av å stappe en slik i munnen.. 

 


Å fysj!
Også så fornøyd med dagens fangst..

Nå har Jonas og jeg vært og leid filmen "Devil", men før vi setter den på skal vi faktisk se Scary Movie 1 som går på "Max" akkurat nå! Blir visst skikkelig film maraton på oss i kveld. Må bare nyte det for i morgen har jeg alt for mye på planen!


Noen som har sett den?


Jonas skal unne seg litt smågodt.


Og jeg skal unne meg to av disse! Åh. Gleder meg..


mmm!


Da var jeg klar for litt kveldskos!

Flere som tar det rolig denne lørdagen?


- Marthe <3

Video til meg!?

Noen av dere er så skjønne at jeg holder på å omkomme. I dag har jammen meg bloggleser >HELLE< laget en video til meg! Herremintid det er det skjønneste. Jeg får bare lyst til å gi henne en gigantisk klem og mose henne flat for denne herlige videoen skal jeg leve på resten av mitt liv! Hehe. Tusen takk for at du har brukt tid og krefter på å lage en så nydelig video til meg! Herlige jente!


- Marthe <3

Strykekveld!

Da var det vel på tide å vise dere resultatet av gårsdagens strykekveld! HUFF. Er det noe jeg virkelig ikke kan, så er det å stryke. Da jeg først fikk strykejernet i hånda og Victoria viste meg hvordan det skulle gjøres lo jeg godt. Jeg kunne ikke fatte hvordan så utrolig mange 2011 russ har greid å gjøre det SÅ feil. Alt var jo logisk?  Desverre skulle det bli veldig mye vanskeligere enn jeg hadde trodd..

FØR

Lomme med vicky's russekort i!
I begynnelsen gikk alt supert..


.. Men så skjedde det noe!


Etter å ha prøvd å stryke ett og samme merke 167 ganger på russebuksen, gikk det opp for meg at noe var galt. Det ville bare ikke sitte! Kan dere skjønne hvorfor?


Yes.. Hadde glemte å stikke i kontakten.


Så bare fortsatte det..


Greide å legge merket feil vei! Strykejernet fikk det i stede. Men herregud. Alle skal få! Bare litt trist at dette var favoritt merket.

Og da jeg trodde ting ikke kunne bli verre...

Marthe: HÆ? Den tålte ikke varme!
Andrea: Marthe, nå tror jeg du skal ta kvelden.


Pyttsann! Victoria overlevde hun <3


Var verre med strykejernet.

RESULTAT

God start.


Bare å sette i gang lesingen.


Som dere ser er jeg langt ifra ferdig.
Var litt utolmodig da jeg endelig skulle begynne på bakdelen.. Omtrent alle merkene her ble derfor råstygge. Det er godt det er meningen at russebuksa skal være stygg.

Hva synes dere? Er jeg ikke flink?


- Marthe <3

10 gode treningstips!

Sommeren nærmer seg og noen av dere har ettersøkt tips til hvordan man skal komme sommeren i møte. Jeg er jo ikke akkurat noe ekspert på trening og kosthold. Det fikk jeg helt klart for meg sist jeg prøvde å tipse om trenings øvelser! Hehe. Men jeg har nå surfet litt på nett og plukket ut 10 treningstips som jeg synes var gode. Håper dette kan hjelpe noen på veien til en sunnere livsstil.


Noen synes fotballfrue er for tynn.. Jeg synes hun er nydelig og beundrer motivasjonen hennes til 1000.

De 10 bud
1. Det er viktig å spise ofte, men spis mindre måltider. Dette får i gang forbrenningen samtidig som blodsukkeret holdes stabilt.
2. Sørg for at du får nok søvn. Får du for lite søvn vil du ikke få like godt utbytte av treningen.
3. Skaff deg nytt treningstøy! Det gjorde akkurat jeg og jeg merker motivasjonen doblet seg med en gang.
4. Skaff deg en treningspartner. Det er lurt å ha en som kan pushe deg. Det blir også mye morsommere å trene når man har en å prate med.
5. Drikk ofte under treningen. Det er viktig å erstatte væskefortapet! Glemmer du å drikke, blir du også fortere sliten.
6. Ha alltid god treningsmusikk i ørene. Spesielt viktig på tredemølla! Det gjør ihvertfall meg mye mer gira.
7. Varier treningen. Hvis du hele tiden trener det samme, kan det fort bli kjedelig!
8. Ha et treningsforbilde! Print ut et bilde av en person du synes har drømmekroppen og bestem deg for å bli slik selv.
9. Prøv hele tiden å slå din egen rekord, eller ha konkurranse med din treningskamerat. Hvem kan løpe lengst? Hvem tar flest armhevninger? Det kan fort bli en hard økt bare det!
10. Er du for lat til å dra deg på et treningssenter? TREN HJEMME! Du kan fint både ta sit ups, planken, knebøy og armhevninger uten utstyr.


I-HA!

I kveld er det strykekveld på meg og en gjeng jenter. Har på følelsen at det kommer til å ta litt tid med oss turtelduer, så vi har også satt av søndagskvelden til dette store strykeprosjektet. Gleder meg til å vise dere resultatet!


- Marthe <3

Jeg er en storsamler!

Da jeg var liten, samlet jeg på alt. Steiner, hviskelær, pokemon kort, noen små figurer som vi kalte"Knogs", såper, terninger, nei rett og slett alt for mye.. Noe av det har jeg jammen meg enda og iom at jeg faktisk aldri har vist dere det før så tenkte jeg å gjøre det nå! Hehe. Hvem skulle trodd at jeg var en storsamler av hviskelær. 

Jeg har blant annet samlet på..Såper..


Steiner..


I hovedsak agat steiner.. Synes de var så nydelige!


Hold dem forann lyset og de blir heelt nydelige.
Min favoritt!


Terninger..


.. Både store og små.


.. Runde og firkantet.


Hviskelær..


Noe av det gøyeste jeg visste som liten var å invitere over venninner så vi kunne leke med hviskelær. Disse skal jeg faktisk spare på til jeg får barn selv en gang i tiden!

Samler du på noe?

- Marthe <3

VELKOMMEN

Da har jeg bestemt meg for å gå min egen vei i denne bloggverdenen! Vi får ihvertfall se hvordan det går. Det har tross alt tatt et år å klatre seg oppover til plassen kristinabe ligger på den dag i dag. Bloggingen min kommer til å bli akkurat som før og jeg skal selvfølgelig gjøre alt jeg kan for å oppdatere bloggen like godt som tidligere. Eneste forskjell er at dere heretter finner meg på www.martheborge.blogg.no!

I dag har jeg både hatt besøk av Kristine og Annika. Super koselig! Annika har blant annet laget den nydelige headeren til meg! Tusen tusen takk til deg >ANNIKA<. Sorry, men tror ikke linkingen min gir deg noen flere sidevisninger. I går hadde jeg nemlig 2 lesere og 38 sidevisninger per dag. Tror jeg har en stalker? Ellers har også Jonas vært en tur innom med et par nydelige joggesko til meg. Aww. For er herlig kjæreste jeg har! Skal vise dere dem i morgen.


FOTO_ JON DANIELSEN

Hva synes dere om min første header?
Knapper og diverse kommer etterhvert!


- Marthe <3

hits