hits

mars 2015

Favoritteventyr til påske

God kveld! Så fint å se at dere likte svarene i forrige innlegg. Da blir jeg med en gang supermotivert til å starte på del 2 vet dere! Ah, for en fin tirsdag jeg har hatt. Bestemor har servert meg helt latterlig mye god mat, jeg har fått påskeegg til frokost, og jeg har gått sminkefri hele dagen. Ah nå snakker vi ferie! Det eneste jeg har brukt ettermiddagen min på er å skravle med dere, og nettshoppe litt. Jeg hadde nemlig et par ubrukte gavekort på lur, så nå har jeg klikket hjem hårpleie-produkter for hele 2000 kr + litt nytt treningstøy og Kari Trå ullundertøy.

*GLIS* Jeg får vise dere alt sammen på bloggen når det en gang dukker opp i postkassen. Nå må vi over på film! Jeg er sikkert ikke den eneste som har lagt merke til at alle de morsomme tvprogrammene slutter å gå i påskeferien. Det er jo supert for dem som ikke vil gå glipp av noe under sydenferien eller hytteturen, men vi som tilbringer påsken hjemme, vil jo gjerne ha noe koselig å titte på! Da er det godt vi har disse gode, gamle filmslagerne. Under og over her får dere mine tolv eventyrfavoritter som blir aller best om de sees sammen med hele familien. <3

1. Snow white and huntsman 2. Red riding hood 3. Maleficent 4. Jack the giant slayer 5. Thale 6. Thor 7. Man of steel 8. Gåten Ragnarok 9. Brave 10. Into the Woods 11. Enchanted 12. Oz


Har du noen eventyrfavoritter utenom disse?

Vær så snill og del dem med resten av oss. <3

Q & A - Del 1

Hvordan får du til at følgerne dine på Snapchat kun kan se mystory og det at de ikke kan sende deg snaps? Har så lyst til å gjøre det selv for mine lesere? Klikk på innstillinger på snap, bla deg ned til "hvem kan", og klikk "alle" kan se min story. Så må du ha "mine venner" på "hvem kan sende meg snapper". På den måten får du fremdeles med deg hva venninnene dine gjør, selv med 10 000 følgere. Heeelt genialt!

Hvordan bruker du calvin klein undertøyet ditt? Jeg har ikke tatt det i bruk på noe fancy måte. Jeg synes ikke overdelen har spesielt god hold, så jeg bruker det stort sett når jeg bare skal være hjemme. Gjerne under kosedressen!

Jeg så du het Marthekborge på instagram før. Hva står k'en for? Jeg heter Marthe Karin Borge. Oppkalt etter min elskede bestemor, Ragnhild Karin Borge.

Hvordan ble du kjent med Daniel? Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle dere om da hundene våre møttes på en blomsterheng i parken, men så romantisk var det nok ikke. Heh! Vi møttes på Tinder. Han var en av de ytterst få som ikke erstattet gode, gamle "hei", med "Grrr, 10 km unna... 10 km for mye spør du meg". Faktisk så skrev han ikke noe som helst, og for meg var dette et håp om at karen var normal. Så jeg tok initativet da! Selvsagt med et "hei", og heldigvis viste det seg at vi var på samme bølgelengde. Det gikk noen uker hvor samtalene dreide seg om tamme ting som kaffe og kaker, men etter å ha utvekslet snap og snappet i noen dager, kom forespørselen straks om en date. <3 Siden har det bare gått oppover! Så fortvil ikke jenter. De finnes på tinder også!

Hva er det beste med Daniel? At han er snill, smart, grisedeilig, og dedikert. Han er selvsikker uten et snev av arroganse. Det liker jeg. Dessuten digger jeg at han er en mannemann som elsker jakt, hater shopping, og bruker påskeferien på å frivillig gå 10 mil på Hardangervidda. Hoho. Jeg har fått ett livstegn fra han så langt i påska, og det var et bilde av snø, isfjell og et telt. Viste det til bestemor og dette ble responsen: Å, kjera folk! Der va dår jo ikkje kiosk eingong?!

Hvor ofte trener du? Og har du noen spesielle mål med treningen? Jeg prøver å trene ihvertfall tre ganger i uken. Jeg har en PT time med Magnus om torsdagen, og ellers prøver jeg å booke meg på minst èn gruppetime i garasjen. Utenom dette så tar jeg meg noen løpeøkter på landlige tømmerstø <3 Målet med treningen akkurat nå er vel bare å få meg noen mål! -Litt for motivasjonens del og litt for å sørge for at jeg blir sprekere, og ikke bare vedlikeholder formen. -Selv om det og er bra! Daniel er en maskin, så han har i første omgang lovet å hjelpe meg på veien mot en bedre kondisjon. Gleder meg til å begynne og elske løpeøktene.

Din hud ser så ren ut, har du noen tips til å fjerne urenheter i huden, hva gjør du med ditt vakre fjes? Å jeg gjør veldig lite! Jeg fjerner sminken med de sminkeserviettene jeg har tilgjengelig, vasker ansiktet med litt lunket vann, og smører de tørrere områdene med A krem eller en annen mild fuktighetskrem. Tror kluet er å ikke gjøre for mye jeg. Får jeg kviser så får jeg det av å sove med sminke, spise enorme mengder godteri eller kombinere det hele med alkohol.

Hvilken arbeidsoppgave hater du/vil du aller helst unngå? Som støvsuging eller skifte sengetøy? Ååå.. Å ta ut av oppvaskmaskinen er verdens kjedeligste oppgave. Bare la meg slippe!

Hvilken årstid er din favoritt og hvorfor? Sommer og vår. Alt blir så mye enklere når sola skinner. Humøret stiger, jeg kan fylle dagene med bading, fisking, grilling, og jeg har alt i verden å blogge om. Om sommeren klager man ikke engang på busstoppet. Hehe.

Hvis du kunne velge å være én bestemt alder hele livet, hvilken alder ville det vært? 22 år. Jeg vil ikke bli et år eldre! Som 22 åring er det ingenting jeg ikke kan gjøre. Jeg er ikke for ung, og jeg er ikke for gammel.

Det virker som du bare spiser "fancy" mat. Bruker du aldri å spise kjedelig mat som brødskiver, lapskaus eller kokt fisk? Og hvor mye penger bruker du på mat i månden?

Ånei, det gjør jeg ikke. Jeg danderer ikke middagene mine til kunstverk når jeg skal ha meg en porsjon Toro Tikka Masala. Det er bare når bloggbildene skal tas jeg liker å ta i bruk de kreative sidene mine. Jeg spiser like mye brødskiver og fiskegrateng som alle dere! Angående matbudsjett så har jeg ikke helt kontroll, men jeg vil tippe jeg bruker rundt 6000 på mat i måneden.

Er du offisielt sammen med Daniel? Det er ihvertfall 15 000 som vet at vi er på dateren. Hehe, jeg vet ikke om det kan bli mer offisielt? Neida, men vi er ikke "kjærester på facebook". Regner med det er det som menes med offisielt i dag.

Hva savner du mest ved det å være barn? Å ikke ha en eneste bekymring. Alt jeg konsentrerte meg om var å leve. Jeg funderte aldri på om jeg var tykk eller tynn, om jeg var stygg eller pen, eller om jeg var dum eller smart.. Bestemor sa jeg var snill, og farfar sa jeg var flink til å turne. Det var alt som betydde noe. <3

Hvilken rase er den hunden du hele tiden har på besøk? Jeg regner med det er Thio du sikter til, ettersom Bella ikke har vært på besøk på en stund? Dette er ihvertfall en blandingsrase av fem. Border Collie, Labrador, Golden Retriever, Gordon Setter og rottweiler. Gleder meg halvt ihjel til å passe ham fra førstkommende lørdag og en uke frem i tid. Her snakker vi kosegutt!

Hvilken historie om deg ser ut til å komme opp ofte i familiesammenkomster? Noe morsomt eller noe rart du har gjort som tydeligvis ingen glemmer? Venninnene har mange fæle historier, men familien deler stort sett bare de koselige. Bestemor forteller stadig om da hun på best mulig vis skulle fortelle meg om den snille damen i nabolaget som lå for døden på sykehuset. Jeg fikk straks tårer i øynene, og svarte med å si at jeg skulle be for henne samme kveld. Be for henne gjorde jeg, og da den gamle damen kom friskmeldt hjem igjen få uker senere, fortalte bestemor mannen hennes om barnebarnet som ba for at kona skulle bli frisk. <3 Awww.

Hva er dine beste spare-tips? Ut i fra regnskapsinnleggene dine med Geir virker det som du er flink økonomisk og det hadde vært fantastisk med litt tips! Jeg vet ikke om Geir vil skrive under på den, men jeg liker å tro at jeg er blitt litt flinkere med årene. Et eget innlegg om dette kommer snarest!

Har du endret matvanene dine etter at du begynte å trene crossfit? Hvis du har endret noe, hva er det av matvarer som er litt "fyfy"? Nei, jeg har ikke endret på noe som helst. Jeg har perioder hvor jeg innbiller meg at jeg skal bli sunn. Bare spise sunt, og ikke engang unne meg en sjokkisbit på lørdagskvelden. 2 uker går det.. MAKS. Så sprekker jeg. Jeg spiser det jeg vil spise, og det har jeg gjort i alle år, men selvfølgelig.. alt med måte.

Hva er nøkkelmatvaren din som du bare mååå ha? Hmm.. Det varierer fra uke til uke. Akkurat nå har jeg en Zero saft som jeg er helt avhengig av å ha i hus. Den nye varianten med sitron og lime. MÅ prøves! Ellers har jeg ikke noe spesiell nøkkelmatvare som jeg bare må ha.

Er du en skikkelig jentejente fra innerst til ytterst, eller kunne du for eksempel tenkt deg å ta en ukes telttur på Hardangervidda eller i fjellheimen et annet sted? En ukes vintertur på Finnmarksvidda? Jeg er en skikkelig jentejente, men samtidig elsker jeg å dra på langtur. Båtturer med fiskestang og hytteturer med fjellgåing er helt topp.. -Helt til jeg begynner å fryse. Jeg er ikke særlig hyggelig å ha med å gjøre når jeg er kald, så en uke på finnmarksvidda ville nok ikke ha vært drømmeferien min. Jeg ville nok heller ha valgt hvite sandstrender, drikking av kokosnøtter, og snorkling med hvalhai rundt en idyllisk øy på Maldivene.

Håper dere liker innlegget! Flere svar kommer. <3

Jula varer helt til påske!

Ååå, nå er jeg lykkelig! Jeg har kommet vel frem til Stavanger, og sitter nå og storkoser meg med bestemor og bestefar. <3 Lasagnen sto omtrent på bordet da jeg kom inn døra, og til dessert fikk jeg servert bestemors hjemmelagde gulrotkake. Jeg trodde ikke jeg kunne få det bedre, men så kom bestemor med to digre gaveposer stappfulle av både det ene og det andre. Herlighet så bortskjemt. Sånn er det å være bestenes eneste barnebarn! Nye toalettvesker, en Kahler vase som jeg har siklet etter helt siden jul, en masse sminkeservietter, kjøkkenhåndklær og de skjønneste putetrekkene. Jeg må vise dere disse i et annet innlegg. Ah, bestemor vet jammen hva jeg liker!

Her får dere en sniktitt på noe av det! Jula varer visst helt til påske. Hihi. Heldige meg. Som jeg skal kose meg her de neste fire dagene. Nå ble det en senere andre-update på dere, men jeg bare måtte bruke de første timene på å skravle med familen. Det føltes jo som år siden sist!

Håper dere har det bra. Nå skal jeg kose meg med kommentarene deres før jeg setter i gang med utplukkingen av spørsmål til svar-innleggene. Tenkte jeg skulle jobbe litt med disse under Stavanger-oppholdet mitt. <3 Håper alle har fått stilt de spørsmålene de vil til nå!

Hvis ikke får dere gjøre det i en fei! Hihi. <3

Sov godt og drøm søtt om dere ikke alt har lagt dere.

Tar påskeferien i Stavanger

Da var denne damen på vei til Stavanger for påskeferie! Eller påskeferie, og påskeferie. Dere skal jo oppdateres akkurat som før, så det blir vel mer et superduper-etterlengtet familiebesøk. <3 Jeg har ikke sett gamlingene på to måneder, så nå begynner jeg å bli litt smågal. Hoho! Farmor og farfar er på hytta, så jeg får ikke klemt på absolutt alle, men jeg får ihvertfall noen kvalitetsdager med bestemor, bestefar, tante og barndomsvenninnen. <3 Det skal jammen smake godt!

Treningstøy og nye bankkort er også pakket med, så vi skal ikke se bortifra at det blir litt trimming i form av både løping og shopping de neste dagene. Jeg gleder meg ihvertfall en hel del til å oppdatere dere fra favorittbyen igjen! Litt nye antrekk er og pakket med, så nå krysser jeg fingre og tær for finvær så bestefar og barnebarn kan kjøre fotoshoot i nabolaget. Hehehe!

Merker jeg blir paranoid av å lese så mye om den tragiske flystyrten som fant sted for en uke siden. Jeg tar meg selv i å tro at toget er blitt kapret med en gang det rister litt mer enn det pleier. Huff, snart tørr jeg ikke å bruke andre transportmidler enn min egen sykkel.. Nei, men dere skjønner hva jeg mener. Når noe slikt skjer så uventet og nære, blir man jo litt ekstra nervøs.

Nei jeg får klappe igjen pcen, og opp romanen! <3

Vi skrives fra Stavanger dere. Ha en finfin mandag!

Uken som gikk...

Ukens opptur... Hele uken har vært en eneste stor opptur, men klissekveldene med daniel har helt klart vært noen favorittdager. Ellers var det å hilse på Bellas nye lillesøster for aller første gang kanskje også en av ukens store oppturer. Si hei til nydelige, lille Odelia!

Ukens flause... Her må jeg nevne en liten episode som hendte under torsdagens kinodate. Det var på ingen måte dødsflaut, men jeg må le når jeg tenker tilbake på det. Daniel og jeg var som vanlig ute i god tid, og ble henvist opp i andre etasje da vi viste billettene våre til kontrolløren. I andre etasje var VIP-salen, og her var det kun rundt femten intime seter. De fleste var opptatt. Også våre egne, så Daniel gikk pent bort og ba damene dobbeltsjekke at de hadde satt seg på riktig plass. Det mente de at de hadde, men stae som vi er ga vi oss ikke. "Er dere sikre? Billettene mine sier at dette er våre plasser", sier Daniel. Så smiler den ene damen mens hun sier: "Det er fem minutt igjen av filmen.. Dere har nok gått feil." Heh! Daniel, høflig som han er, beklagde så mye og tok meg i full fart med ut igjen. Hihi, sånn kan det gå når man er litt vel ivrig!

Ukens bilde... Jeg skulle gjerne ha valgt et av de hvor jeg poserer på badet med Annika tissende på toalettet i bakgrunnen, men jeg setter vennskapet vårt litt for høyt... Dette av Heidi og meg klemmende i badekaret var ikke så dumt det heller. <3 Prøver å gjenskape en scene i Fifty Shades..

Ukens gullkorn: Her vil jeg dele et gammelt et med dere! Jentegjengen har en egen liten jentegruppe på facebook hvor vi publiserer alt mulig rart for å holde hverandre oppdatert på alt som skjer i hverdagen. I slutten av september i fjor postet Andrea en samtale som hun hadde hatt med en bloggleser i stallen. Jeg kom over den igjen for et par dager siden og lo meg ihjel..

Jente: Huff, jeg syns synd på Marthe..

Andrea: Hvorfor det?

Jenta: Jeg håper hun snart får seg kjæreste igjen.

Andrea: Javel?

Jenta: Ja, når du er i den alderen og ikke har kjæreste så føler jeg liksom løpet er kjørt..

Andrea: Haha!! Fuck my life...!

Ukens cravings... Oppkuttet mango med vaniljekesam. Forrige uke var det frossne druer. Denne uken har jeg spist en mango om dagen omtrent. Det eeer så digg med iskald, oppkuttet mango, dyppet i vaniljekesam. Mmm! Kakaokoppen jeg i skrivende stund nyter til 71 grader nord, er heller ikke så dum. Hjemmelaget kakao med to smeltede marshmallows.. Bare for å friste! Hihi.

Ukens nedtur... Hmmm. Jeg har bare hatt oppturer denne uken! Nei, hei! Det var ikke så kult å miste bankkortet. Jeg har nemlig måttet besøke banken hver gang jeg har trengt penger denne uken. Litt tungvindt, men nå kommer helt sikkert kortene mine i morgen! Ah, jeg gleder meg.

Ukens film... Focus. Dere må se den på kino. SÅ utrolig bra.

Det var min uke, oppsummert i et innlegg!

Hvordan har deres uke vært? <3

Når bestis fyller 23 år!

Okei, gårsdagen var episk. Ferdig snakket. Kristinemor kom på besøk like etter at dere var oppdatert i går, for å dolle seg med meg til tidenes lørdagskveld! Ettersom kjæresten hennes hadde leid et digert lokale fem minutt unna leiligheten jeg bor i, startet jeg kvelden der, før turen bar videre til Andrea. Bestis fylte nemlig 23 år på torsdag, så i går hadde hun klart å samle nesten hele jentegjengen til fest! Åh, det var så gøy. Herlighet, som det tok av. Jeg kom ikke frem før nærmere 21.00 om kvelden, men de to timene jeg fikk sammen med bursdagsbarn og jentene var virkelig helt upåklagelige. FOR en vellykket feiring! Den gjengen vår er bare fantastisk.

Vinkartongen jeg hadde tatt med var gått ut på dato, og smakte både eddik og gjær, men hva gjorde vel det når andre hadde spanderingsbuksene på? Ikke vet jeg hvor mye vin som ble fylt i glasset mitt, men jeg er rimelig sikker på at jeg ikke hadde dævet av en slurk mindre!

Og jeg som hadde lovet bestemor å ta det heelt med ro. Kjære vene. Rosèvinen må ha tatt fra meg all skam i går, for da taxien kom frem til utestedet vi skulle inn på for kvelden, fikk jeg for meg at jeg skulle snike meg inn. Åjada! Alle jentene stilte seg pent og pyntelig i kø mens jeg tok løpefart og spurtet inn med øynene rettet mot dansegulvet. 2 sekund tok det før vakten hadde hånda på skuldra mi.. "Javel frøken. Her står man i kø". Åh... Gjett om rekka koste seg da jeg kom tuslende tilbake med vakten bak skuldra. Jaja. Viktig å tørke støvet av de rebelske sidene og av og til!

Håper dere har hatt en strålende helg!

Nytt uken som gikk innlegg kommer senere <3

Veien til en gladere hverdag

Da jeg for noen uker siden ba dere komme med forslag til innlegg dere ønsket dere på www.martheborge.no, var dette "Marthe tipser" innlegget et av de aller første ønskene som tikket inn. Ikke noe hokkuspokkuspost, men rett og slett bare et enkelt innlegg med tips til hvordan en kan bli mer positiv i hverdagen. SÅ her kommer det! Min lille oppskrift på en gladere hverdag:

♥ Få nok søvn. Kanskje må du ofre paradise hotel for å våkne opp uthvilt og oppegående morgenen etter, men ærlig talt.. Er det ikke verdt det? Å kjenne at øynene svir allerede når alarmen ringer er ingen god følelse. Legg deg tidligere, og bruk god tid på morgenkvisten. Stå heller opp en halvtime før, og sett standarden for dagen med en ordentlig god frokost.

♥ Planlegg dagen din. Jeg er nok ikke alene om å føle på stresset de dager hvor alt går i ett. Dager hvor det ikke blir plass til en eneste pustepause, og hvor man ikke engang finner tid til å få i seg mat. Det er vanskelig å være lykkelig når press og stress står på som verst, men med riktig planlegging går det faktisk an. Sett av en dag i uken hvor du skriver ned alle gjøremål du har de neste dagene. Fordel de slik at det blir oppnåelig å gjennomføre, og skriv to do liste for dagen mens du unner deg frokost! Det er helt utrolig hvor mye jeg får gjort når jeg skriver en time for time plan på morgenkvisten. Ikke en halvtime forsvinner til vimsing, og vips så har jeg både tre og fire timer til overs når kvelden kommer og venninnene spør om jeg vil komme på besøk!

♥ Ha det ryddig og pent rundt deg. For det første så slipper du å bruke en halvtime av morgenen på å lete etter den forbaska lommeboken mellom haugen av skitne klær på gulvet, og for det andre så blir man bare gladere av det. La hjemmet være ryddig og organisert. Å komme hjem til lukten av et rent hjem gjør underverker for humøret etter en lengre dag på jobb.

♥ Lik deg selv. Lær deg å akseptere hvem du er, hvordan du ser ut og hva du har. Omstill tankene fra å dreie seg om hva du missliker ved deg selv, til å fokusere på hva du er heldig som har. Hva er det du er flink til? Hva er det du liker med deg selv? Sett pris å være deg, og slutt å sammenligne deg med alle andre. Du blir verken smartere, bedre, penere, eller gladere av det.

♥ Sett av tid til å ha det gøy. Ja, skole og jobb er kjempeviktig. Virkelig. -Men er det alt? Vi lever jo bare èn gang? Jeg skal ikke være en av dem som sitter på gamlehjemmet og angrer på at jeg ikke lo mer.. Eller tilbrakte nok tid sammen med menneskene jeg er glad i.. Eller lot jobben stå i veien for å finne mannen i mitt liv. Nei, sørg for at du på et tidspunkt hver dag får lagt pliktene til sides, kun for å gjøre det du har lyst til. Lytt til kroppen. Kanskje er det en sånn kveld hvor det er to timer med serietitting du trenger? Gjør noe du liker, og gjør det med god samvittighet.

♥ Føl deg fin. Gleder det deg ikke litt ekstra å gå ut døren om morgenen når du har gjort en innsats på badet? Jeg blir i hvert fall hakke gladere av å føle meg stelt og fresh. Det er ikke uendelig med tid og krefter som skal til. Bruk noen minutter ekstra på frisyren, eller dekk leppene med en farge for en forandring? Lakk neglene eller kle deg i noe du føler deg vel i.

♥ Unn deg små hverdagsgleder. Jeg synes dette er vel så viktig som disse dypere punktene! Blomsterbuketten jeg kjøper om fredagen setter standarden for hele helgen min den! Jeg mener det når jeg sier jeg blir oppriktig glad av blomster. SÅ, hvorfor ikke unne meg dem da?

♥ Egentid. Å sette av tid til egentid er vel så viktig som å sette av tid til venner og familie. Vi har alle godt av de stundene hvor vi bare er for oss selv. For hvem har sagt at det er kjedelig? Egentiden kan du bruke på alt mellom himmel og jord. Du kan lese bøker, titte i månedens inspirasjonsblader, ta en løpetur i skog og mark, eller rett og slett kjøre hjemmespa med stearinlys og skrubb. Det er først da man får tid til å sortere tankene!

♥ Spis deg lykkelig. Får kroppen det den trenger av riktig mat, så kan bare det gjøre mye med tretthetsfølelsen, men samtidig som jeg er opptatt av å få i meg frukt og grønt, vitaminer og mineraler,  er jeg vel så opptatt av å kunne unne meg noe godt! Er det en kveld jeg får lyst til å lage meg dessert, så gjør jeg det! Herlighet, har jeg lyst på is en torsdagskveld, så spiser jeg is på en torsdagskveld. Hvorfor? Fordi det gjør meg glad. Jeg vil heller bevege meg litt ekstra enn å totalt avstå fra det jeg har lyst på. Jeg spiser selvfølgelig ikke en 200grams sjokolade verken om onsdagen eller lørdagen, men jeg tror virkelig ikke jeg dauer av en rad. Føler du derimot at du blir gladere av å spise 100% sunt, så gjør du det. Velg det som gjør deg lykkelig.

Det var dagens preken! Smile more, worry less <3

En sprekere påskekakao!

DSC_0657 – KopiGod formiddag dere! Jeg tok meg ordentlig bloggfri jeg i går! Det var så deilig å bare kunne bruke hele dagen på å gjøre akkurat det jeg ville, men nå har jeg jo så mye på hjertet at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne! Hehe. Torsdagskvelden gikk til en suuperhyggelig kinodate med Daniel. Vi fikk de deiligste skinnsetene i kinoens mest intime sal, og så filmen "Focus", som etter min mening ble årets film. Jepp! Daniel mente den var en smule forutsigbar, mens jeg var i ekstase.

Deretter ble det sleepover etterfulgt av påskefrokost, og enda en sleepover! Selv om jeg ikke oppdaterte dere i går, forhåndsskrev jeg på et blogginnlegg mens Daniel var på besøk, og for å prøve å gjøre opp for meg, lagde jeg hjemmelaget gulrotsuppe med flatbrød til oss så fort pcen var klappet igjen. <3 Ah, for en fin start på helgen! Tror jeg trengte disse to klissekveldene. Daniel reiser nemlig på skitur med guttaboys i dag, og ettersom jeg reiser til Stavanger mandag, blir det en hel uke til neste gang vi sees. Gode gud... Teller ned timene allerede jeg. <3 Hva da forelsket?

Over til det dette innlegget dreier seg om! Dagens deilige kopp kakao. Tenkte i grunn bare jeg skulle dele oppskriften med dere som har lyst til å prøve ut en litt sprekere variant i påsken!

Du trenger: 1. 1 liter lettmelk 2. 1 plate 70% sjokolade 3. 1/2 chilli 4. 1/2 vaniljestang

Slik gjør du:

1. Varm opp melken til rundt 70 grader, og knekk sjokoladen i små biter før du heller dem over i den varme melken. La sjokoladen smelte inn mens du rører forsiktig om.

2. Skjær chillien på langs, skrap ut frøene og legg halve chillien i den varme sjokoladen. Skjær også vaniljestangen på langs og ha også halve denne oppi gryta.

3. Rør om, fjern chilli og vaniljestang igjen, og hell over i serveringskopper!

Ja, jeg har vært ute og klippet greiner til marshmallowene...

Skal det være så skal det være! Ønsker dere en fin lørdag.

One year ago - April 2014

Jeg skal snart hoppe avgårde til kiropraktoren igjen jeg, men ettersom jeg våknet til en halv meter snø utenfor stuevinduet, fikk jeg lyst til å mimre litt fra april måned i fjor. Nå er det jo ikke april riktig enda, men det er faktisk bare seks dager igjen! På denne tiden i fjor var det rene tropevarmen i sør, så jeg må ærlig innrømme at jeg hadde håpet på en lignende måned i år også.

Det kan jeg nok bare glemme! Altså, hva skjedde med fjorårets grønne gress, blåe himmel og muligheten for å traske rundt i kjole og pumps? Jeg gikk med blomsterkrans for svarten! Ah, det gjør nesten vondt å lese at gradstokken i fjor viste 33 grader på verandaen til bestemor. 33 grader dere! Dette var riktignok i sola, men etter antrekkene mine å dømme må temperaturen ha vært rimelig behagelig ellers og. Eneste dag jeg ikke gikk i kjole var visst første april. Åå! *Savn*

Nå hadde det smakt med en påskeferie til varmere strøk, men den slags blir det ikke! Hvorfor reise akkurat i påskeferien, når alle andre reiser? Jeg som er så heldig å kan ta med meg jobben min hvor som helst, vil heller dra på ferie en hvilken som helst annen uke, og bruke påsken på familien i Stavanger. En uke med favorittmenneskene blir nok heller ikke helt feil. <3

Jeg skal ikke skrive i det uendelige, men jeg må avslutte med å si at det er veldig gøy å lese igjennom spørsmålene som allerede har tikket inn under spørsmålsinnlegget fra i går. Dere er så flinke til å komme med gode, kreative spørsmål. Gleder meg allerede til å sette i gang! Har dere forresten et favorittantrekk blant disse, så fortell meg gjerne hvilket det er. <3

Kan dere tro at dette var omgivelsene for nøyaktig et år siden?

Gresset har vel ikke vært grønnere?! *Sukk*

Hirsegrøt til lunsj!

Her kommer en deilig, liten lunchoppskrift! Kristine kom jo over med berlinerboller i dag formiddag, så da tenkte jeg at jeg og skulle verte opp med noe! Jeg har hatt lyst til å prøve meg på hirsegrøt helt siden jeg fant en oppskrift i forrige utgave av Shape up, så i dag slo jeg til!

Noe så digg. Og spesielt med sukker, kanel og litt knuste mandler på! I oppskriften sto det at grøten også ville smake godt med bær, kokos og honning, men jeg vet ikke helt jeg. Jeg får liksom ikke blåbærene til å smake sammen med varm grøt. Da vil jeg heller ha det i en skål ved siden av.

Du trenger: 1. 4 dl hirseflak (Fås kjøpt på helsekostbutikker) 2. 1l lettmelk 3. 1 ts salt

Slik gjør du:

1. Kok opp melken, og dryss i hirseflak. Tilsett 1 ts salt og la det koke under stadig omrøring i ca 10 minutt. Blir grøten litt for tykk så spe gjerne med litt ekstra melk eller vann.

Ååå, noe så nusselig <3 Og apropos nusselig. Dere husker at jeg fortalte dere om at Bella kanskje skulle få valper? Om vi bare fant drømmemannen? Vel, de aktuelle hundene var ikke tilgjengelige akkurat nå, så da bestemte Andrea seg i stedet for å kjøpe seg en hund til! Åjada, snart har jeg to italienske mynder å passe på. Jeg fikk den gledelige nyheten for et par timer siden, og har store planer om å dra på besøk for å se både Bella og valpen allerede i kveld. Åh, for en gledens dag!

Nå blir det snart spamming av valpebilder dere. Hihi <3

Dere må ha en super kveld! -Og gjerne prøve ut hirsegrøten!

Kjører spørsmålsrunde!

Det er lillelørdag! Ah, dette skal bli en fin en. Jeg tok tre ibux og sov som en baby i natt, så nå føler jeg meg både lett og uthvilt igjen. <3 Kristinemor kommer på besøk hvert øyeblikk og da tenkte jeg at vi kunne spise en god lunch sammen, men først skal dere oppdateres! Det har vært en rolig og fin morgen for min del, så jeg har ikke så mye spennende på hjertet, men ettersom en spørsmålsrunde var høyt ønsket forrige uke, tenkte jeg å kjøre den i gang nå! Høres det bra ut?

Har du et spørsmål eller syv du ønsker å stille meg så er dette tiden! Dere må gjerne spørre meg om hva som helst, men ikke bli sinte om dere ikke får svar på spørsmål som omhandler de mest personlige ting. Jeg vet at noen av dere er superdupernysgjerrige, men litt privatliv må jeg bare få ha. <3 Dere som har lært meg å kjenne til nå, vet hvilke tema jeg finner upassende å skrive om.

Jeg lar spørsmålene tikke inn i noen dager så jeg er sikker på at alle har fått spurt om det de måtte lure på. Nå kom Kristine inn døren her, så jeg får slutte av, men dere må ha en finfin dag, så skrives vi snart igjen. Herlighet, nå snør det og her.. Jaja, det var den våren! <3

My readers on instagram

Kjære, tålmodige lesere! Etter en tyngre natt med enda mer nakkesmerter, tok jeg turen til kiropraktor denne tirsdagen. Jeg hadde selvsagt et håp om å bli brukket på plass og fikset på null komma niks, men etter å ha blitt undersøkt i noen minutt ble jeg i stedet sendt på røntgen. Det er noe som ikke er som det skal baki der, så nå får jeg i det minste svar om et par dager! Ah, det skal bli så deilig å få orden på den forbaska nakken. <3 Jaja, nok om det! Jeg ville bare fortelle dere hva jeg har styrt med i halve dag. Nå må vi over på det dette innlegget egentlig dreier seg om.

Jeg blir litt sånn stolt jeg, når jeg titter gjennom instagramkontoene deres og finner ut hvem dere er. Det er jo så mange flinke, flotte og inspirerende sjeler der ute! Jeg har brukt god tid på å titte på dere de siste dagene, og endte til slutt opp med syv favoritter i første omgang. Altså, når jeg har så mange profiler å velge i så blir jeg jo bare nødt til å kjøre et par omganger til! Fortvil derfor ikke om du ikke ble valgt ut denne gang. <3 Det kommer noen runder til av denne spalten!

@Irenescr

Det var klassekameraten til Irene som la igjen navnet på denne instagramkontoen, så nå krysser jeg fingrene for at Irene synes det er greit at jeg deler den med dere igjen! Jeg ble bare helt frelst av de fine bildene hun tar. Det er for meg helt uforståelig at jenta ikke har flere følgere enn hun har. Ethvert bilde er bare så gjennomført! At Irene legger mye i bildene sine er det ingen tvil om.

@aselinnh

Denne bloggleseren kjenner jeg at jeg er bittelitt misunnelig på! Jenta er nemlig på backpacking-reise om dagen og legger ut så vanvittig fine bilder fra stedene og opplevelsene hun tar del i. Jeg får bare lyst til å pakke sekken og reise jorda rundt selv.. For en drøm!

@helenariise

17 år gamle Helena har allerede over 4000 følgere på instagram, og det skjønner jeg godt. Jeg fikk nemlig en liten girlcrush på henne da jeg bladde meg igjennom selfiene! Hoho, skulle ønske jeg så sånn ut da jeg var 17.

@elinmelaas

Elin Melås driver denne suuuperinspirerende instagramkontoen med fokus på både mat, blomster, hage, familie og natur. For min del var det helt klart alle de flotte matbildene som vekket interressen og som gjorde at jeg trykket "følg". Hun får de sunneste retter til å se superdigg ut, så her kommer jeg til å hente mye inspirasjon fremover. Verdt en titt jenter!

@juliemeland

Hun her kunne jeg spist opp! Herlighet, for noen flotte lesere jeg har? Julie Meland er en helt nydelig psykologistudent fra trondheim som bruker instagramkontoen sin til å dele alle mulige hverdagsbilder. Her finner dere alt fra frokost, klær, og selfies. Absolutt verdt å følge!

@Stinevaksdal

Stine er 21 år gammel og bor i Bergen i disse nydelige omgivelsene. Hun bruker instagramkontoen sin til å legge ut interiør og hverdagsbilder, og jeg falt sånn for leiligheten hennes at jeg bare ble nødt til å trykke på følg. Det er jo på ingen måte denne stilen jeg kjører hjemme, men jeg finner likevel en hau av inspirasjon i kontoen hennes. Stine er veldig flink til å oppdatere hyppig, så her tipper jeg det er flere som kan samle inspirasjon!

@Martinetysnes

Martine Tysnes skrev i kommentaren sin at målet med instagramkontoen var å spre litt hverdagsglede. Akkurat det var det jeg fikk da jeg bladde meg gjennom bildene hennes. Jeg fikk lyst til å dra med meg dyna ut i hagen, pakke piknikkurven for piknik, lese bok på verandaen og gå på skitur i solnedgangen. Martine får bare de minste ting til å virke fristende og bra.. Dessuten er det varme smilet hennes noe av det herligste jeg har sett.

Follow me on snapchat

Hallo, og god mandag alle sammen! Gjett hvem som mistet sitt aller siste bankkort i går? For et halvt års tid siden hadde jeg fire av dem, og nå sitter jeg altså her uten et eneste igjen. Fy søren, det er helt perverst hvor vimsete jeg er. Jeg tok meg ikke bryet til å bestille noe nytt visakort etter at jeg mistet mitt forrige i Oslo for et par uker siden, så nå kan jeg bare ha det så godt.

Huff, hvordan er det mulig å miste bankkortet 6 ganger i året? Jeg tar forbaska godt vare på både mobil, husnøkkel og andre viktige gjenstander, men bankkortene.. De flyr alle veier. Jaja, nå er kortene sperret og nye bestilt, så får vi se hvor lenge jeg klarer å ta vare på dem denne gang.

Jaja, så gikk hele mandagsformiddagen til bankbesøk! Håper dere har fått en bedre start på uken? Jeg kom nesten akkurat hjem, og sitter i skrivende stund og funderer på om ikke vi skal kjøre en spørrerunde her på bloggen snart? Ville det ha vært interessant? Og i tilfelle hvilken vri vil dere ha på den? Jeg har ikke lyst til å kjøre i gang en ny runde hvis det bare er ti av dere som har et par spørsmål på lur, så om dette er ønskelig så får dere heller hyle ut nå!

Ellers er jeg i full gang med å spionere på deres instagramkontoer! Hihi. Jeg hadde helt glemt hvor lang tid det tar å bla seg gjennom 350 nye profiler, så dere får bare være litt tålmodige med meg. Jeg lovte å dele favorittene mine med dere i helgen, men jeg jobber enda med saken, så jeg skal prøve å få det klart til å morgen! Så vet dere ihvertfall at jeg ikke har glemt dere. <3

Jeg er i skravlehumør i dag, men jeg skal prøve å slutte av. Jeg tenkte bare jeg skulle minne dere på at dere kan følge meg på snapchat også om dagen! @martheborge heter jeg der, og her får dere mine siste bilder oppsummert i et eget innlegg. Det var så lenge siden sist. <3

Det ser kanskje ikke ut som jeg spiser annet enn pizzabakeren og Mcdonalds, men jeg gjør det altså. Det er bare ikke like moro å dele bilder av den sunne salaten! Høhø. <3 Neida, men dere må ha en strålende mandag videre, så får dere hyle ut om en spørsmålsrunde er ønskelig!

Uken som gikk...

Ukens innkjøp... Helt klart kosedressen fra Bikbok og fredagsbuketten med roser!

Ukens flause... Jeg har utrolig nok ikke dritt meg ut denne uken, så her tror jeg i stedet at jeg velger å fortelle om en småklein, men samtidig bare superkoselig hendelse på bussen i går. Jeg var på vei til Annikas bursdag og hadde sittet på bussen i fem minutt da fire søte jenter kom på. Jeg satte med en fremmed mann på det fremste setet øverst på bussen mens de fire jentene sto nede ved klappsetene. Jeg skjønte på smilene deres at dette var blogglesere, og bloggleserne skjønte at jeg skjønte det. -Men hva kan man gjøre på en halvfull buss? Vel, vi ble sittende og stirre på hverandre, glise og le litt sånn halvkleint i fem minutt før jentene kom opp og spurte om å få ta hvert sitt bilde. Mannen flyttet seg så jentene en og en skulle få sette seg i setet ved siden av, og vips der var jeg bussens attraksjon. Ler meg ihjel <3 Hyggelig å hilse på dere jenter!

Ukens cravings... Frosne druer har denne uken vært mitt dop. Jeg har forspist meg noe aldeles både på de grønne og de blå, og jeg har til og med brukt frosne druer som isbiter i smoothie. Jeg har ikke hatt lyst på sjokolade en eneste kveld denne uken. Druer og kesam er alt jeg trenger.

Ukens opptur... På mandag tikket det inn et dikt i kommentarfeltet, og dette syntes jeg var så søtt at jeg bare må dele det med dere. Fy søren så heldig jeg er som har sånne herlige blogglesere. Tusen millioner takk til jenta som tok deg tid til å dikte opp disse oppmuntrende strofene.

Kjære Marthe, du er så pen,

med ditt lange hår og slanke ben.

Din perfekte kropp og kule stil,

du har alt unntatt bil.

men det er ikke så rart med din familie og venner,

med søte smil og flinke hender.

Også Daniel, din kjære,

med sine sterke armer kan han deg bære.

Jeg synes du er så inspirerende og snill,

men også smart, kul og vill.

Jeg håper du fortsetter med dine innlegg så kreative,

som er for deg nesten halve livet!

Håper du likte mitt lille dikt Marthe! Du fortjener så mye for å underholde oss hver eneste dag!

Ukens sang... Fourfiveseconds av Rihanna, Kanye West og Paul McCartney. Jeg hatet den første gang jeg hørte den, men la jeg den til på spillelisten likevel, og nå elsker jeg den...

Ukens nedtur... Det må jo bare være da jeg fikk kink i nakken for tredje gang på en uke. Arh, det gjør så forbaska vondt, og da blir man så hemmet! Jaja, nå blir det lenge til neste gang. <3

Ukens bilde... Hehehe, her tror jeg at jeg må gå for et fra gårsdagen.

"Oooi Annika! Se hva du har fått!!!"

Happy B-day Annika!

God morgen! Nå sitter jeg i dobbelsengen til Annika og spiser bruschetta til frokost mens Et Kongerike for en Lama snurrer på tvskjermen. En perfekt start på dagen derpå! Herlighet så gøy vi hadde det i går. Det var rene black and white bursdagen med en drøss fine damer som alle feiret vår kjære Annika. Hun hadde stelt i stand med både punsj, brownie og tomatbruchetta til oss, og gjett om det gikk ned på høy kant. Herregud så mett jeg var da klokken nærmet seg midnatt og det ble tid for å dra på byen. Det er jo livsfarlig å være i bursdag med så mye godt!

Å se igjennom bildene på kamera dagen derpå er alltid like stas. Her får jeg visst en lapdance av Andrea. Heh! Dette er vel et sånt bilde som i utgangspunktet ikke skulle deles med 10 000 mennesker, men jeg syntes det var for søtt til å slippe unna. For noen herlige venninner jeg har.

Håper og tror at Annika koste seg like mye som meg!

Det ser ihvertfall slik ut på dette selfie-forsøket. Hehehe.

All white for saturday night

Da var det blitt tid for å feire enda en bursdag, og for anledningen har jeg kledd meg i helhvitt! Eller jeg hadde ihvertfall det... Nå har jeg jo klart å grise ut den hvite overdelen med syltetøyet jeg spiste til lunch. Heh! Er det ikke typisk? Jaja, kanskje jeg rekker å vaske den før jeg hopper avgårde! Hvis ikke så var uansett lappene jeg hadde syltetøyet på verdt et klesskifte. Bestis kom på besøk denne morgenen også, og ettersom finværet var på plass tok vi noen antrekksbilder av lørdagens festantrekk. Viktig å påpeke at det er et festantrekk så ingen svelger tunga si nå. Hihi, noen av dere passer jammen på når jeg kler meg for vågalt om vinteren. Ta det helt med ro kjære bestemor og blogglesere: Jeg lover å ikke få lungebetennelse denne lørdagskvelden heller. <3

DSC_0265 – KopiJeg vet ikke hvorfor bildene blir så dårlige på kvalitet når jeg setter dem sammen slik som under her, men det skal jeg finne ut av. Kristinemor gjorde ihvertfall en strålende jobb som bloggfotograf i dag formiddag. <3 Tusen takk for hjelpen! Håper det står bra til med dere alle, også håper jeg at lørdagen deres også vil bli fin. Kamera blir med på festlighetene mine, så vi får se om ikke det dukker opp et bildedryss i morgen? Nå må jeg bare se og hive meg rundt!

Skjørt: H&M Belte: Nevernaked Topp og jakke: Bikbok Sko: Jeffrey Campbell

Åtte ting som irriterer

■ Når jeg svarer ja til å bli med på ting jeg ikke engang har lyst til. Drittsamvittighet! Når jeg tenker meg om så sier jeg virkelig aldri nei. "Venninne": Vil du være med på slalomkurs i Sirdal i påska? Det er ikke internett der, og jeg vet at du ikke liker å stå på slalom, men det er bare en uke, og jeg tror det blir kos. Du kan jo bare bli med for gøy? Åja! Det vil jeg veldig gjerne.....

Dette punktet kommer også inn når dere lesere etterspør ting dere vil jeg skal blogge om: "Kunne du ha lagt ut gamle bilder fra da du gikk i stygge klær og ikke kunne sminke deg"? Ja, det kan jeg selvsagt gjøre..... NEI MARTHE! Si nei! Du vil ikke bli påminnet hvor hardt du bommet med brynpenn, eyeliner, klesstil, og hårtuppering.

■ Når jeg er på fest og drikkeleken "jeg har aldri" dukker opp med en vri. En kommer med en påstand om seg selv, mens resten vurderer om den er sann eller ikke. Det er sangeren i rommet sin tur og påstanden er som følger: "Jeg har aldri opptrådt ene og alene foran 537 mennesker i Stavanger konserthus med stående applaus!!!" Ah.... Kom an. Skal vi heller spille skryteleken?

■ Når folk nærmest brekker deg ved håndtrykket. Jada, det er bedre det, enn å få servert "det slappe", men er det så vanskelig å finne en mellomting? Jeg kan ikke noe for det, men blir jeg møtt av ei jente som nærmest klemmer hånda mi flat så tar jeg meg selv i å lure på hva i all verden hun prøver å bevise. Best for meg at mitt eget håndtrykk er perfekt.

■ Når folk skal hjelpe med å finne feil på typen din. "Venninne": Er det noe du ikke liker med han? Jeg: Nei. "Ja, men plager det deg ikke at han gjør sånn? Er det ikke litt dumt at han ikke har det? Hvorfor gjorde han ikke det for deg? Hvorfor sier han ikke sånn?" Åh! Vil du at jeg skal være singel? Er dette et desperat forsøk på å slippe og være alene i kategori "forever alone"?

■ Når mennesker bruker facebook som klageforum, eller bare skriver så lange statuser at man føler seg tvunget til å lese dem. Du vet at det mest sannsynlig dreier seg om den dårlige helsa, hvordan husarbeid gikk for seg, eller om avføringen til lillemor var fast eller fin, men du klarer likevel ikke å skrolle forbi. Det er dumt, men innerst inne så finner du det underholdende.

■ Når jeg bestemmer meg for at den tykke, stygge vinterjakken ikke skal få ødelegge antrekket mitt, og går for vårjakken i stedet. Under krøller ermene på strikkegenseren seg opp som bolebiceps i armhulene, og antrekket er ødelagt likevel.

■ Når folk tar seg nær av alt. Som blogger er det noen titalls tær man skal passe på å ikke tråkke på. Enhver setning må overanalyseres og ethvert innlegg må dobbelsjekkes for ord og påstander som kan fremtre støtende. Det vil ikke forundre meg om det sitter noen der ute nå som klør i fingrene etter å informere meg om viktigheten med harde håndtrykk.

■ Når jeg har vært urutinert nok til å ha satt meg for å se idol sammen med jentegjengen. Det verste som finnes er når favorittdeltakeren skal synge, og folk begynner å SNAKKE. Åh, jeg får seriøst lyst til å begynne å gråte. Jeg vil ikke være den som roper "HOLD NÅ KJEFT", så da går jeg heller gråtkvalt hjem og ser reprisen av Astrid Smeplass på youtube. Hehehe.

Kanskje du og har noen morsomme irritasjonsmoment på lur?

Hva betyr marerittene?

Helt siden jeg våknet fra et mareritt om en flystyrt i Stavanger sentrum tidligere i dag, har jeg hatt lyst til å skrive et blogginnlegg om vonde drømmer. Vonde eller bare merkelige mareritt som dukker opp natt etter natt, uten at vi vet hvorfor. Hva betyr de egentlig? Kanskje ingenting. Kanskje alt.. Jeg aner ikke, men jeg har likevel satt meg ned for å skrive om det.

Om punktene under her stemmer eller ikke er vanskelig å si, men jeg kjenner meg ihvertfall igjen i noen av dem! Kanskje dere gjør det samme? Og kanskje det er noen av dere som har mer peiling på drømmetydning enn kildene jeg har fulgt i kveld? Da er ihvertfall jeg superinterressert i å få fortalt nøyaktig hvorfor vi drømmer som vi gjør. Er ikke dere det samme? <3

♥ Døden. Drømmer du f.eks at din kjære mormor, tante eller far dør, er dette et tegn på at personen du drømmer om er viktig for deg. Vi bekymrer oss for de vi er glade i, og vil selvsagt ikke at det skal skje dem noe. Det er fryktelig vondt å våkne på hodeputen full av tårer, men disse drømmene minner oss faktisk bare på hvor mye personene i livet vårt betyr for oss.

♥ Fritt fall. Drømmer du at du faller så tyder det på at du har et eller annet i hverdagen som du ikke har helt kontroll over. Det er også vanlig å ha falldrømmer i perioder hvor større og små livsendringer dukker opp, eller dersom man blir satt overfor nye utfordringer i hverdagen.

♥ Utroskap. Å drømme at partneren eller du selv er utro, er like vondt hver gang, og slett ikke uvanlig. -Men det behøver ikke å bety at det vil komme til å skje. Drømmer du at kjæresten er utro, kan det komme av redsel for å miste partneren, eller det kan komme av behovet for å hevne seg. Drømmene peker ofte tilbake på vanskeligheter du har eller har hatt i hverdagen tidligere. Kanskje har du en bakgrunn som forstyrrer relasjonene dine? På en annen side behøver du heller ikke å ha opplevd utroskap for å drømme om det. Føler du at du ikke blir sett, hørt eller møtt med respekt for dine behov, så kan også dette føre til slike vonde drømmer. Opplever du at du selv er utro og svikter partneren din, så kan det tyde på at du har dårlig samvittighet for noe.

♥ Du flyr. Drømmer du at du flyr. så kan dette være et tegn på at du flykter fra noe. Enten det er en person eller et problem i hverdagen. Denne syntes jeg var litt morsom, ettersom jeg senest i går natt drømte at jeg fikk øye på en person jeg ikke hadde lyst til å hilse på. Jeg traff på henne i svømmehallen av alle steder, og istedet for å si hei, fløy jeg bare over henne. Hoho!

♥ Du forsover deg. Har du noen gang drømt at du forsover deg natten før du ikke skal gjøre noe som helst? Neppe. Du ligger gjerne og tenker på morgendagens planer og bekymringer minuttene før du sovner, og vips så har du tatt dem med deg i drømmene. Ikke la hverdagens bekymringer forstyrre den gode nattesøvnen! Drømmer du at morgenalarmen ikke går, at du kommer for sent til et møte, eller at du mister bussen så er dette tegn på at du bør stresse ned.

♥ Insekter og dyr. Veldig mange drømmer om insekter og dyr, og ofte kommer også disse inn i perioder av livet hvor vi har mye å tenke på. Jeg foreksempel drømmer ofte om edderkopper. Det slår aldri feil, og det skjer kun når hverdagen er kaotisk. Hoper det seg opp med stress og gjøremål som jeg ikke får orden på, så drømmer jeg gjerne om en edderkopp som jeg hysterisk prøver å få fjernet fra armen min. Andre drømmer kanskje om slanger, mens du som er redd for hunder gjerne vil drømme om en gal puddel som jager deg. Vil du få slutt på marerittene så må du roe ned hverdagen, eller ihvertfall prøve å gi slipp akkurat i det du går inn i drømmeland.

Hva drømmer du når du har mareritt? Og hvorfor tror du at du gjør det?

Because it's friday!

Da var det blitt helg igjen, og dere vet hva det betyr? Ny blomst i hus! Hehehe, jeg spurte akkurat Kristine om hun trodde det var mulig å abonnere på blomster. Det ville ha vært så fint om en eller annen blomsterleverandør kunne ha levert meg en bukett på døren hver fredag!

Høres det så teit ut da? Kan man abonnere på blader og matkasser så burde man vel kunne abonnere på en fredagsblomst og? Det er rart hva noen grønne kvister gjør med humøret. <3 Et splitter nytt inspirasjonsblad fikk også bli med hjem, sammen med en matchende kosedress. Jeg har siklet etter denne dressen i flere uker, og måtte bare slå til da jeg så den var på halv pris!

249kr kostet begge delene på Bikbok i dag. Løp og kjøp! De har den også i lilla. I skrivende stund har jeg Kristinemor på besøk for tredje gang denne uken. Hihi, det er så hyggelig at hun vil komme så ofte på lunchbesøk. Vips så har jeg både bestevenninne og blogghjelper i hus. <3

Skal dere noe spennende i helgen? Annika fylte 23 år på tirsdag hun, så i morgen er vi hele 21 jenter som skal feire bestis. Jeg var i byen og handlet vin og gave til henne tidligere i dag, så i morgen skal jeg bare sørge for å få oppdatert dere med noe artig før alt er klart for bursdagsfest!

Fredagskvelden vil bli en hel del roligere. Jeg har flyttet inn i min nye kosedress og her blir jeg resten av kvelden! Dere skal oppdateres enda en gang, og så tenkte jeg å kose meg med taco og The Voice. Mangler bare en pen mann da, så ville fredagskvelden ha vært perfekt!

Flere som skal sitte klistret foran tv2 i kveld?

Ønsker dere alle sammen en god helg!

Oppskrift: Pasta linguine

Okei, månedens cravings er definitivt pasta. Det er helt skremmende hvor mye pasta jeg spiser om dagen. Det er bare så forbaska godt! -Også passer det til alt. Fisk, biff, pesto.. og alle andre mulige smakfulle sauser... Får jeg valget mellom ris og pasta så går jeg 90% av gangene for tagliatelle. I dag prøvde jeg meg på en pasta linguine variant, og denne er det enkelt å gjøre om til en vegetar-rett også! Jeg må ærlig innrømme at jeg synes spekeskinken er noe av det beste med denne retten, men er du vegetarianer så er jeg sikker på at det vil smake uten skinken også. <3

Du trenger: 1. Pasta for to 2. 2 sjalottløk 3. 1 chilli 4. 1 hvitløk 5. 2 ss olje 6. 5 ss soltørkede tomater i biter 7. 100g spekeskinke i strimler 8. 1 dl matfløte 9. 1 dl kyllingkraft 10. Basilikum

Slik gjør du:

1. Start med å kutte opp løk, chilli, hvitløk og spekeskinke.

2. Surr løk, hvitløk og chilli i en gryte med 2 ss matolje.

3. Tilsett spekeskinken og de soltørkede tomatene.

4. Varm opp 1 dl kyllingkraft og hell også dette over. La det hele koke inn.

5. Til slutt tilsetter du 1 dl matfløte og lar det hele småkoke i 5 minutt til.

6. Kok pastaen etter anvisningen på pakken og bland den inn med sausen når den er ferdigkokt.

Jeg valgte også å strø over noen ristede pinjekjerner og litt basilikumblader. Mmm!

Server med ferske tomater og litt deilig foccaciabrød til!

Kanskje jeg må komme med en oppskrift på foccacia og en dag?

Slik får du treningsgleden!

♥ Hvorfor trener du? Dette er det første spørsmålet du vil stille deg når du er i ferd med å droppe en treningsøkt. Kanskje er målet en mer definert kropp? Kanskje ønsker du deg bedre resultater på kondisjonstestene på skolen? Kanskje er målet bare å oppnå en kropp du vil være stolt av å bære sommerferien 2015? Tenk på alt det positive du vil få ut av treningsøkten du vurderer å droppe! Du vil få mer energi, du vil bli sprekere, du vil få bedre kondisjon og du vil få mer overskudd. Du vil få tidenes mestringsfølelse og du vil legge grunnlaget for kroppen du skal bære resten av livet. Er det virkelig verdt å droppe for en time på sofaen? Hva gir tvtittingen deg?

♥ Snakk om treningen din til familie og venner. Fortell dine kjære og nære om hvor motivert du er, og det vil bli vanskeligere å falle tilbake til late sofadager. Man vil jo nødig få sarkastiske kommentarer om hvor "lenge" man var sprek, et par uker senere..

♥ Start treningen allerede første ukedag. Utsetter du første økt til tirsdag eller onsdag vil det være vanskeligere å få utført alle øktene du har satt deg som mål å fullføre i løpet av 7 dager. Husk også at kroppen trenger restitusjon for å oppnå resultater. Nok søvn og hvile er mye viktigere enn du tror, så ikke start ditt nye, sunne liv med syv økter i uken.

♥ Finn en treningsform som passer deg. Liker du å løpe, ja så løp! Liker du å trene crossfit så tren crossfit? Gjør det du liker, for trening skal faktisk være gøy. Variasjon er nøkkelen for min del, og nettopp derfor har jeg falt for crossfit. Ikke en økt er lik den forrige, og det er akkurat slik jeg vil ha det. Tenk gjerne litt utenfor boksen. Hva med å erstatte en av de vanlige løpeøktene med en tur i svømmehallen? Eller en time kickboksing? Dette er typiske idretter som får oss til å glemme at man faktisk er på trening. Det er grisetungt, men likevel helt fantastisk moro!

♥ Lag en plan og sett deg realistiske mål. Ikke bare for måneder fremover, men også for morgendagen. Bestem deg alltid for hva du skal trene før du setter i gang, så vet du nøyaktig hva du må gjennomføre. Det samme gjelder kondisjonsøkter. Skal du ut på løpetur, så bestem deg i forkant for hvor langt og lenge du skal løpe. Gjør du det så kan du bare ikke ta snarveien hjem!

♥ Hold musikklista oppdatert. Riktig musikk kan virkelig gjøre susen for treningsøkten din! Selv hører jeg stort sett bare på treningstopplisten på Spotify, men det kan være lurt å sette av en kveld på å oppdatere spillelisten med dine egne favoritter. Kjører jeg løpeøkter så prøver jeg derimot å la være å høre på musikk. Dukker det opp en sang med et lavere tempo så styrer man nemlig gjerne farten etter sangen. Da synes jeg det er bedre å løpe uten!

♥ Se på bilder som motiverer deg. Ikke bilder av anorektiske supermodeller, men kanskje gamle bilder av deg selv? Fra en tid hvor du følte deg i din beste form? Det er ofte dette punktet som motiverer meg på en lat tirsdagskveld! Jeg ser på bikinibilder fra 2012, tenker tilbake på hvor lite det faktisk krevde å ta en løpetur 4 ganger i uken etterfulgt av noen styrkeøvelser på stuegulvet. Jeg spiste akkurat hva jeg ville, og likevel hadde jeg supermarkerte muskler både i armer, mage og lår. Løping er for meg dødens kjedelig, men ser jeg på gamle bilder så nærmest spretter jeg opp fra sofaen. Ikke søren om jeg skal være noe mindre sprek i dag!

♥ Tren om morgenen, rett etter jobb eller rett etter skolen. Det er så mye bedre å være ferdigtrimmet til kvelden, så kan man bruke siste del av dagen på å gjøre akkurat hva man vil. Slappe av på sofaen, eller takke ja til tilbudet om å dra ut på middag med jentene!

♥ Skaff deg en personlig trener, eller bare en treningskompis. Sliter du med å finne treningsmetoder som passer deg, så kan det være lurt å kjøpe seg en PT time eller to. Bare for å bli satt i gang! 1200 kroner på et par PT timer er heller ikke verdt å kaste bort mot late sofadager, så sannsynligheten for at du fortsetter på egenhånd blir med en gang litt større. Å skaffe seg en treningskompis er kanskje heller ikke så dumt? Da kan man heie på hverandre! -Og kanskje til og med kjenne på konkurranseinstinktet? Hvem er best? Sprekest? Sterkest?

♥ Dropp unnskyldningene. Du har tid, og du har råd. Punktum. Legg deg en halvtime før du pleier, og stå opp en halvtime før, kun for å rekke en liten økt før jobb. Husk på at alt er bedre enn ingenting. Har du dårlig med penger? Ja, du behøver slett ikke å betale for medlemskap på Elixia! Ta deg en løpetur i lysløypa, eller en gåtur i skogen. Kjøp deg et hoppetau, eller ta sit-upsene hjemme foran favorittprogrammet i stuen. Det koster deg ingen verdens ting.

♥ Gi deg selv belønning. Har du klart å gjennomføre ukens mål? Belønn deg selv! Enten det er i form av en bedre middag, en dessert, eller litt nytt treningstøy? Vi har godt av å kunne belønne oss selv av og til. Det er tross alt viktig å føle at slitet vi påfører oss så absolutt er verdt det.

Håper dette inspirerer dere til å kjøre en supersprek helg! <3

Sett deg mål, varier, og ha det GØY. Det er dagens visdomsord.

Ukens energiboost

God kveld! Nå har jeg fått enda en på besøk jeg. Christoffer kom nemlig akkurat på døren med kinamat til oss alle tre. Ah, deilig! Jeg kan faktisk ikke komme på noe som frister mer i kveld. Ris deluxe og filmkos med turtelduene. Det må bli en bra kveld? <3 Under får dere oppskriften på ukens smoothie. Det ble en grønn variant denne gang, og i motsetning til alle andre grønne smoothier, smaker faktisk godt! Jeg tror det er kombinasjonen av lime og vanlijekesamen som gjør at selv spinat og avokado smaker som lørdagsgodt. Absolutt verdt å prøve ut!

Du trenger - 2 glass: 1. En avokado 2. En håndfull spinat 3. Saften av 1 lime 4. 2 pærer 5. 1 kiwi 6. En håndfull frossne grønne druer 7. 2 ss vanlijekesam 8. 0,5 dl eplejuice.

Slik gjør du:

1. vask ingrediensene, skrell avokado og kiwi, skjær alt opp og hell i blenderen.

2. Tilsett 2 ss vaniljekesam, eplejuicen og saften av lime, og dur løs.

3. De grønne druene fungerer som isbiter og gjør smoothien kald og god.

Så det ikke digg ut? Mmm! Velbekomme!

En ny, grønn storfavoritt

Først og fremst... SÅ gøy at så mange som 240 av dere la igjen instagramkontoen deres i går! Med den nye bloggen har jeg gjort det slik at jeg får mail i innboksen på mobilen med en gang en ny kommentar tikker inn på www.martheborge.no, så dere kan tro mobilen min sang i går. Hihi. Kjempegøy! Jeg har allerede sniktittet på noen av dere, men jeg gleder meg til å sette meg ned for å virkelig finne ut hvem dere er, og selvfølgelig velge meg ut noen absolutte storfavoritter. <3

Se hvem jeg har fått besøk av da! Jeg hadde akkurat laget meg en supersunn smoothie til frokost da Kristinemor kom på overraskelsesbesøk med frukt, vanlijesaus og min absolutte favoritt... Berlinerboller med bringebærsyltetøy. Oh my god, for en gledens formiddag. -SÅ da var det bare å finne frem kniven og stelle i stand litt fruktsalat. Oppskriften på denne smoothien kommer forresten på bloggen litt senere i dag. Det er bare å glede seg for den var god den!

Ettersom jeg plutselig hadde fått en fotograf i hus, benyttet jeg meg også av anledningen til å vise frem min nye, grønne favorittkjole! Jeg lover å vise den frem i noen lyse antrekksbilder også, men finværet må komme tilbake først. Denne uken har vi jo bare fått gråvær i sør! Usj...

Formen er forresten mye bedre! Det hjalp nok på med litt mannebesøk i går kveld. Hoho. Som jeg koser meg med den gutten. Jeg mistet både tv og internett omtrent akkurat i det Daniel kom inn døra i går, men hvem trenger vel tv når man er i så godt selskap? Vi storkoste oss med både kokkelering, skravling og sofalatskap før det ble tid for å finne sengen. En perfekt tirsdag. <3

Nå skal jeg kose ihjel denne hunden mens jeg starter på neste post! Håper dere har en fin uke alle sammen. <3 Kjolen jeg har på meg her er altså helt ny og fra h&m, om noen fikk lyst på den selv.

Vi skrives snart igjen! Ha det fint så lenge <3

En forsinket ukesmeny

Jeg skulle egentlig dele en splitter ny oppskrift med dere i dag, men i skrivende stund ligger jeg paddeflat i sengen. Noen må snart bytte rygg og nakke med meg.. Jeg hadde akkurat kommet hjem fra møte med Geir og en lengre handletur på Coop, da jeg kjente ukens andre kink ile seg fra nakken og nedover ryggen. Til og med nerver langt nedi venstrearmen er blitt rammet denne gang. Arh, nå er jeg lei. Jeg MÅ komme meg til en akupunktør altså. Kanskje det er det jeg skal utdanne meg som.. Akupunktør. Så kan jeg fikse meg selv når problemene kommer. Hehe.

Neida, sykesøster Daniel kommer på besøk med noen ibux om et par timer, og da skal jeg bli så god og bedøvet at vi faktisk kan lage den gode maten jeg har kjøpt inn for kvelden! Kyllingbryst med tomat og basilikumrisotto står på menyen, sammen med litt annet deilig tilbehør. <3

Mandag: Laks med viltris, og ovnsbakte grønnsaker. Oppskrift HER.

Tirsdag: Pulled pork burger med hjemmelaget brød. Oppskrift HER.

Onsdag: Tagliatelle med tomatpesto og spekeskinke. Oppskrift HER.

Torsdag: Viltgryte med brunost og sopp. Oppskrift HER.

Fredag: Torsk med pesto, sprøstekte poteter og ristede pinjekjerner. Oppskrift HER.

Lørdag: Entrecotè med søtpotet, asparges, sopp og løk. Oppskrift HER.

Søndag: Indisk kyllingsuppe med nudler. Oppskrift HER.


Håper dette var til inspirasjon for resten av ukens middager!

Hva heter DU på instagram?

God morgen! Jeg har allerede vært våken i to timer jeg nå. Planen var å rekke en løpetur på morgenkvisten, men så kom jeg på at jeg prioriterte en episode Keeping up with the Kardashians fremfor å sortere bilag i går kveld. Heh! -Så morgenen ble jeg nødt til å bruke på å lete frem kvitteringer og gjøre meg klar for møte med Geir. Jeg hopper avgårde for å overlevere litt bilag og kanskje til og med drikke en kopp kakao så fort dere er oppdatert. Hihi, nå er det tre uker siden sist, så jeg tipper han er en smule bekymret denne morgenen. Neida.... Eeeee, joda.

Husker dere da jeg i fjor kjørte et blogginnlegg hvor jeg ba dere lesere legge igjen instagramkontoen deres i kommentarfeltet? Jeg fikk til sammen inn over 400 kontoer, bladde meg gjennom hver eneste en som var "åpen", og plukket meg ut noen absolutte favoritter som jeg delte i et eget innlegg her på bloggen. Dette har vært etterspurt en god stund om jeg kan gjøre igjen, og ettersom det nå er en god stund siden sist håper jeg at jeg har fått litt nye følgere også!

SÅ! Har du en inspirerende instagram konto, vær så snill å del den med meg! Enten du velger å legge igjen en kommentar her, eller under mitt siste instagrambilde. Føler du at det er en spesiell kategori kontoen din tilhører så tilføy gjerne *Mat, *Trening, *Interiør eller det det måtte være. Så får jeg en liten oversikt over hva jeg har å titte igjennom! Ah, jeg gleder meg!  <3

Det gjør ingenting om du har lagt igjen kontoen din før, men det kan være lurt å sette kontoen på "åpen" mot slutten av uken, så jeg kan se hva dere deler uten å måtte følge så vanvittig mange nye kontoer. Jeg velger meg nemlig ut noen favoritter mot slutten av uken så alle dere som ønsker en liten oppmerksomhet får tid til å legge igjen instagrammen deres!

Mine siste updates får dere over her! Følg meg på @marthekborge

Throwback monday - Vacay

Goood kveld! Så ble det en gladmandag likevel. Jeg har løpt, fått strøm på mobilen igjen, planlagt deler av ukens blogginnlegg, handlet ingredienser til morgendagens bloggoppskrift og tatt en real mandagsvask av leiligheten! Jo, så har jeg kjøpt meg en ny bok også. Tenkte jeg skulle prøve å bli litt flinkere til å sette av tid til å lese romaner igjen. Flere av dere ønsket mer bokanmeldelser her på bloggen, så nå skal vi se om ikke jeg kan få lest ut denne i løpet av uken! "Kunsten å høre hjerteslag" heter den, og jeg tror jammen det var en av dere som tipset meg om den også!

Over til det dette innlegget skulle dreie seg om! Enda litt mer sommermimring... Flere throwback-innlegg var også høyt ønsket fra dere forrige uke, så her kommer et deilig bildedryss fra varmere tider! Litt fra den norske sommer, og litt fra diverse utenlandsferier. <3 Kanskje noen av dere skal på ferie allerede i påsken? Dere får i tilfelle ta dette som en oppvarming. Hihi!

I skrivende stund sitter jeg i pysj og tøfler og ser den norske versjonen av "The biggest looser". Ble jeg ikke motivert av min nye treningsgarderobe til morgenen i dag så blir jeg ihvertfall motivert av se på dette! Herlighet så spennende det blir å følge utviklingen deres fremover. -Og apropos trening.. Et Marthe tipser innlegg med motivasjon er et av de planlagte postene for uken!

Flere som teller ned dagene til sommervarmen?

Til og med regnet smaker jo godt på denne årstiden!

Fornyet treningsgarderobe!

Morn, morn! Gjett hvem som i helgen fikk tidenes leveranse med treningstøy på døren? Nettbutikken www.twentyfour.no har for andre gang fornyet treningsgarderoben min, og jeg er selvsagt i ekstase. Dette brun/oransje settet måtte testes i en morgenøkt allerede klokken 08.00 i dag tidlig! Åja! Løping ble prioritert fremfor kjøp av mobil-lader dere. DA er hun motivert!

Håper alt står bra til med dere. Jeg sov helt vanvittig dårlig i natt og våknet atter en gang opp med kink i nakken, men en løpetur var faktisk det som skulle til for å komme i godt humør igjen! Nå tenkte jeg meg en tur til sentrum for ladershopping. Vel, og for å fylle opp kjøleskapet etter helgen. Mandagen blir som regel dagen hvor alt skal planlegges og handles. Dere matelskere vil vel snart ha en middagsoppskrift også her på bloggen? Jeg skal ihvertfall inn i tenkeboksen!

Kunne du tenke deg å fylle treningsgarderoben med noen av disse godbitene, så kan jeg fortelle dere at www.twentyfour.no vil komme til å kjøre introtilbud fra torsdag til søndag denne uken. Dere som vil skaffe dere en av disse tightsene, toppene, eller jakkene bør altså følge med på torsdag, for da deler jeg en rabattkode med dere på hele 30%. <3 Wuhuuu, stay tuned.

Likte dere klærene? Jeg har lagt min elsk på denne jakken!

Dere må gjerne ta en titt i nettbutikken HER.

Klærene mine er sponset

Lørdagen i et bildedryss

Tjo hei og god kveld! Har dere hatt en bra helg? Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang jeg. Som dere kanskje ser så var det ikke Cathrine jeg delte vinflasken min med i går kveld. Finbesøket fra Oslo ble utsatt til neste helg, så da (frekk som jeg er), inviterte jeg meg selv i bursdag i stedet jeg. Daniels jobbkollega skulle nemlig feires, og det hørtes jo ut som noe jeg og ville ta del i! Hehe. -Så sånn fikk jeg lurt meg til å hilse på denne fine gjengen også. <3

Fy søren for noen herlige, imøtekommende folk. Seks timer satte vi hos bursdagsbarnet og hygget oss før det ble tid for å dra videre på byen. Vel, for de som ønsket det da! Daniel og jeg endte opp med å dra hjem til han og spise nattmat i stedet vi. Litt egg og bacon klokken 00.30 om natten... Jeg tror ikke det blir stort bedre? En top notch avslutning på en top notch kveld.

Gruppebilde stilte de også opp for! For en upåklagelig gjeng. <3

Uken som gikk...

Ukens opptur... Åå, jeg har hatt så mange oppturer! Helgen har vært helt super, men det var også tirsdagskvelden. Jeg hadde en liten alenekveld hjemme, og brukte den på en aldri så liten inspirasjonsjakt til fremtidige blogginnlegg. Gjett om jeg ble både glad og motivert da dere bombanderte kommentarfeltet med så mange supre forslag! Dere er så gode. <3

Ukens nedtur... Hmm. Denne må jeg tenke på. JO! Ukens nedtur er definitivt akkurat nå. Begge mobil-laderne mine har sluttet å fungere og jeg er allerede tom for strøm. Det vil si at jeg ikke vil ha mobil før jeg får kjøpt meg ny lader i morgen formiddag. Hehe. Verdens undergang?!

Ukens sang... Nicki Minaj - Grand Piano. Helt frelst av Nicki Minaj sine rolige sanger.

Ukens gullkorn...

Marthe: Det ser ut som jeg har de puppene på det bildet!

*Ser meg selv i speilet*

Marthe: Å, vent!! Jeg har jo det. Hehehe.

Innbilsk much?

Ukens flause... Det må være da jeg skulle betale for noe snacks til Kristine og meg på butikken. Jeg mistet bankkortet i Oslo forrige helg, og har overført penger fra den ene kontoen til den andre hver gang jeg har måttet kjøpe noe denne uken.. En big one, en sjokolademelk og noe pålegg var alt jeg skulle ha, men dumme meg hadde glemt å overføre penger denne morgenen, så der sto jeg og plukket bort pålegg for pålegg til kortet viste "godkjent". Ah, kjære gud....

Ukens styggeste bilde... Hahaha, nå måtte jeg inn i gårsdagens antrekksmappe og finne frem et mindre heldig blinkskudd. Viktig med litt "behind the scenes"...

Ukens innkjøp... Helt klart calvin klein undertøyet mitt fra butikken Twist Inn. <3 Den militærgrønne kjolen var heller ikke et dårlig kjøp. Gleder meg til å vise dere den på!

Ukens cravings... Hjemmepresset juice! Spesielt kombinasjonen av fersk appelsin og ananas. Og... pizza fra pizzabakeren. Jeg har hatt det hele tre ganger denne uken. HEH. Senest i dag bestilte Daniel og jeg en stor pizza med biff. Tror aldri jeg blir lei.

Dette var også et av ønskene dere kom med tidligere denne uken, så jeg håper dere likte innlegget og er klare for noen flere varianter i ukene som kommer fremover. <3

Dronninga av beer pong

Jeg skal ihvertfall ha for innlevelsen! Herreminskaber for et engasjement! Ingenting å si på bildet under her! Jeg har nylig oppdaget moroa med beer pong, og er som dere kanskje ser, nå i full gang med å bli proff. I går traff jeg på kanskje fire av sytti kast, men som jeg pleier å si... Øvelse gjør mester! Jeg tror faktisk jeg ble stående over dette bordet i over to timer i går. Hoho. Hylende av spenning og hoppende av glede de få gangene jeg traff. Har dere ikke spilt dette spillet så må dere bare se å google reglene og prøve det ut. Det er helt hysterisk enten man er edru eller ikke.

Må jobbe litt med den engasjerte siden av meg selv ser jeg..

Ellers hadde jeg en suuperfin fredagskveld! Bursdagsbarnet inviterte meg og tre bestekompiser på et aldeles perfekt måltid med and, og herlighet så digg det var! En gigantisk flaske champagne fordelte han også ut på oss, sammen med noen glass strawberry daiquiri. Er det noen som kan drinker, så er det Christoffer. Ikke rart jeg ble stemplet som dårlig i beer pong! Høhø...

I bursdagsgave fra både den ene og den andre fikk han... wait for it... Fallskjermhopping! Jeg grøsser bare av å skrive det, men i mai måned drar han altså ut på Kjevik for å hoppe ut fra et fly. For en genial gave å gi til en som har alt han trenger. (Og som har lyst på denne typen opplevelse vel og merke). Spleiser en hel familie på gaven så blir det jo ikke dyrt heller!

Tenkte bare å starte lørdagen med å dele et hyggelig bildedryss fra kvelden vår! Jeg sov over hos superparet i natt, så nå skal jeg se å få på meg noe sminke og få Kristinemor til å hjelpe meg med å knipse noen antrekksbilder. Sola skinner som bare det så nå er det faktisk på med skjørt!

Ohoi, for en gjeng! <3

Jeg håper dere fikk en like bra fredagskveld!

 

Making my friday amazing!

I dag ble en sånn dag! Jeg sto opp klokken 08.20, hev meg på badet, og gjorde meg klar for en runde med fredagsshopping. Hihi, sånn kan man gjøre når man er sin egen sjef! Jeg var faktisk i sentrum på minuttet butikkene åpnet, og måtte bare gå rundt og glise av glede. Det var så fryktelig lenge siden jeg hadde gått bananas på shoppingfronten at jeg i dag bare måtte slå meg løs! Jeg handlet ikke engang i Oslo forrige helg. Ikke et eneste plagg! Er det rart jeg har slitt med abstinenser denne uken? Neida, så galt er det ikke, men det var likevel en fryd å få plukket noen godbiter med hjem. Dessuten måtte jeg ha meg en ny blomsterbukett! Det er jo fredda! *JUBEL*

Ikke hvilken som helst fredda heller! Kjæresten til bestis har bursdag i dag, så gave til han måtte jeg også ordne denne morgenen. Klokken 18.00 sitter jeg nemlig og koser meg med and(!), og en flaske prosecco! Superparet har invitert meg på middag før feiringen settes i gang. Det kan bli en hard helg, for i morgen er kvelden satt av til Cathrinemor, og da skal vi ikke se bortifra at det blir enda enda en omgang på dansegulvet. Jaja, jeg har sikkert godt av det. Høhø! <3

Under her får dere dagens innkjøp! Av en eller annen grunn bestemte jeg meg for å fylle garderoben med militærgrønt i dag. Fargen jeg på ingen måter forbinder med verken sommer eller vår, men det er bare så fint med denne fargen til blondt hår og en mørkere leppestift. Ah, bare vent. Jeg skal vise dere hva jeg mener i et fremtidig antrekk! Hihi. Kjolen under her ser på bildet ut som tidenes bestemorkjole, men fy søren så rå den er på om du har litt former! Den sitter som klistret og fremhever akkurat de delene man gjerne har lyst til å vise frem. <3 Husker jeg riktig så kostet den 249 kroner på H&M. Skjortene er fra Gina Tricot og koster 199kr per stykk, og Calvin Klein undertøyet kjøpte jeg på butikken "Twist inn" på Sandens shoppingsenter.

Og en sniktitt på enda litt mer undertøy.. Jeg får visst aldri nok. <3

Oh, i love working out!

Ser dere ikke det? Hvis ikke dette beskriver hvor mye jeg elsker å trene så vet ikke jeg.. Okei, så elsker jeg kanskje ikke følelsen av å slite, løfte, puste og pese.. Ikke akkurat der og da, men etterpå.. Den følelsen blir man bare ikke mett på! I dag føltes det kanskje spesielt godt, for fy søren så tungt det var å stå opp klokken 07.20 for å rekke ukens PT time. Jeg er overhodet ingen morgenmenneske, men når jeg sitter ferdigtrent på bussen hjem klokken 10.00 om morgenen, da føler jeg meg altså som superman, powerpuffjentene, Johnny Bravo og alt på en gang..

Jeg tror ikke jeg har fortalt dere at Magnus og Matthew har fått enda en garasje! Den ligger rett ved siden av den gamle, og er som dere kanskje har lagt merke til, GUL. Knallgul med enkelte helsorte vegger. Haha, hva ellers? Garasjen har altså vært oppe og gått i flere uker allerede, så nå har kapasiteten blitt enda større hos guttene i Narviga! Litt nye PTer har de også ansatt. Blant annet Sindre Trondsen.. Kanskje mer kjent som crossfitpappa. Hoho. Nå er ikke Magnus lengre garasjens sterkeste mann! Jeg fikk først hilse på denne to barns pappaen i dag, og dro rett hjem og fulgte "crossfitpappa" både på snapchat og instagram. Denne mannen er jo H.Y.S.T.E.R.I.S.K. Herregud som jeg ler av ALT han legger ut. Dere må bare se å følge både han og Frantzenkraft!

Dagens økt besto først og fremst av 3000 meter roing! Først 1000m rolig, og deretter 2000 meter så raskt jeg bare orket. Min rekord ble 9.50 minutt, så nå får dere bare hive dere på romaskinen og se om dere slår meg. Gjør du det så skal jeg pokkeren hive meg på igjen neste uke og prøve å slå deg igjen! Magnus sin rekord er 6.30, så dere må gjerne prøve å ta han i samme slengen.

Etter en, unnskyld språket, helvettes oppvarming, gikk vi videre på en av favorittøvelsene mine, "clean and jerk". Her var målet å ta 5 repetisjoner i minuttet, og slik skulle jeg holde på til 20 minutt var gått. Ah, for en GOD økt! Jeg har ikke vært så sliten på lenge! Deilig, deilig, deilig.

Så blir det jo alltid litt bildeknipsing etterpå, og denne gang var jeg så heldig å få teste skulderL-sit! Høhø. Absolutt en spennende variant til effektiv magetrening!

Følg gutta på både instagram og snapchat: @Frantzenkraft @crossfitpappa

Nå kjenner jeg det er på tide å stupe i seng jeg! Må være uthvilt til helgen da!

H.A.P.P.I.N.E.S.S

Hurra! Borges hundecamp har åpnet dørene igjen! Mangler bare Bella her nå så har jeg det som plommen i egget. Hun kommer nok på besøk en av de nærmeste dagene, for nå har hun løpetid, og hold dere fast... Jeg har fått oppgaven å finne mann til henne! Åjada. Nydelige Bella balloni skal settes valper på, men kun hvis vi finner henne drømmemannen. Hihi. Derfor spør jeg dere! Har du, eller noen du kjenner en fin Italiensk mynde som kunne tenke seg å bli paps? Send meg gjerne en mail på martheborge@hotmail.no! Bella er jammen kresen, så det er slett ikke sikkert det blir noe valp(er), men vi må ihvertfall prøve. <3 Fy søren så nydelige de bebisene ville ha blitt.

Over til torsdagen! Jeg startet dagen med en superhard PT time, og fikk besøk av Kristinemor og de to dyrene hun passer like etter at jeg var ferdig i garasjen! Vi skal snart ut på tur i finværet, men nå tenkte jeg først å oppdatere dere med noen gladbilder fra formiddagen min.

To timer har jeg hatt besøk, og allerede nå ser moppen slik ut. Haha, det er helt sykt hvordan gulvet bare dekkes av et tykt, sort hårlag så fort Thio tusler inn døra. -Men det er jo derfor man har mop da! Kunne vel aldri tenke meg å ikke stenge hundene ute bare for å ha det hårfritt!

Jeg blir jo ikke lykkeligere enn når kennelen åpner dørene!

Hvordan har deres dag vært så langt? Vi skrives snart igjen <3

Ukens cravings - J.U.I.C.E

Okei, i dag har jeg offisielt innvilget våren. Klokken er 17.30 når jeg skriver dette innlegget og sola står fremdeles uforstyrret på himmelen og lyser opp byen. Jeg tenkte i dag formiddag at jeg skulle dra på butikken for og handle inn ingredienser til en oppskrift på hjemmepresset juice, og tok handleturen som en gåtur i stedet for å hive meg på bussen. Det er jeg så glad for at jeg gjorde, for fy søren for et nydelig vær vi har hatt! Jeg tror aldri jeg har hatt sånn en vårstemning før! Vanligvis går jeg barnselig som jeg er og sutrer over at det kjennes ut som handleposene skal rive av skuldermusklene, men i dag måtte jeg bare gå og glise. Hehe! Litt for meg selv og litt til alle turgåere som kom meg i møte. Dessuten gjorde det dagen min da jeg femti meter fra leiligheten fikk øye på tre unggutter hoppe i havet. Altså, det må jo være vår når folk bader!?

Ettersom juiceoppskrifter også var ønskene hos flere av dere i går, deler jeg i dag en storfavoritt som Daniel og jeg skal kose oss med i kveld! Han kommer på besøk litt senere i dag, og da skal vi trykke i oss på både reker, juice og hjemmelaget pannacotta med jordbær og lime. Hoho! En underlig kombinasjon, men det blir helt sikkert godt. <3 Dere må ha en super kveld!

Du trenger: 1. 3 appelsiner 2. To bokser hermetiske ananasbiter 3. 1 Lime 4. Bringebær/sitronmelisse/pinnespyd til pynt 5. Isbiter om juicen skal nytes med en gang.

Slik gjør du:

1. Sil juicen fra de hermetiske boksene med ananasbiter, og hell kun bitene i juicemaskinen. Skrell appelsiner og lime og trykk alt sammen ned i maskinen.

2. Tre to små skiver appelsin på et halvt spyd og pynt glassene med juice med dette, et par bringebær og en liten dusk sitronmelisse. Kun for fargenes skyld! Viktig med litt farge <3

3. Skal den ferdigpressede juicen nytes med en gang så tilsett gjerne et par isbiter.

Håper det smaker! Oppskriften holder til to glass. <3

Marthes lille dating guide

Flere av kommentarene deres fra i går kveld besto av ønsker til typiske "Marthe tipser" innlegg, så nå tenkte jeg i første omgang å ta for meg en slags guide! Nå er ikke jeg 50 år og gift med barn, men jeg vil på ingen måte si at jeg er blank rundt erfaringer av den grunn. Derfor tenkte jeg det kunne ha vært morsomt å skrive noen ord om typiske feil vi jenter gjør, litt om hvordan guttaboys egentlig tenker, og ut ifra både mine egne og venninners erfaringer komme med noen tips til hvordan en bør tre frem når drømmemannen skal kapres! Mye av dette er ting vi egentlig allerede vet, men som vi likevel en gang i blant behøver å bli minnet på. Hope you like it!

♥Still de riktige spørsmålene, og lær deg å lytte. Det fine med mannfolk er at de mener det de sier! Ikke kveruler på alt som blir sagt. Sier han at han liker deg, så gjør han mest sannsynlig det. Sier han at han synes du er fin, så synes han mest sannsynlig det.

♥Legg fortiden bak deg. Har han hatt sex med tretti andre jenter, så har han hatt sex med tretti andre jenter. Hva skal du gjøre med det? Har det noe å si hvis det er deg han vil ha nå? Vel, så lenge han har tatt en test!? Heh. Plager det deg å tenke på at gutten har en fortid, så ikke spør.

♥Vær trygg på deg selv, ta initiativ når du føler det er din tur til å invitere på date, og ha selvtillit. Det er ingenting som tiltrekker mer enn selvsikkerhet. Har du en kvise i panna eller en rumlende mage akkurat den kvelden du er på date, så drit nå i det. Vis at du er både stolt og uavhengig, og du kan nesten ikke unngå å få oppmerksomhet fra en mann.

♥Ikke still absolutt alle spørsmålene. Tørr å være stille, og la gutten jobbe litt også! Det er ikke din oppgave alene å få kommunikasjonen mellom dere til å fungere. Noen menn er flinkere på dette enn andre, men de blir ikke flinkere om du overkjører dem med spørsmål. Blir det klein stillhet, så husk på at han kjenner på den like mye som du gjør. La ham løse problemet for en gangs skyld!

♥Ikke spill et dårlig spill. Den der "nå skal jeg være kostbar" er så slitsom! Enkelte jenter spiller hard to get med enhver gutt de faller for. Noen fordi de har lest i et blad at gutter vil ha det de ikke kan få, og andre fordi de er redde for å bli avvist og vil holde igjen til han har gjort det klart at han er interressert. Er det ikke litt dumt uansett? Tror dere ikke han vil falle raskere for den jenta som alltid er smilende og glad, ikke avventer med å svare på meldingene hans, og alltid er interressert i å treffes når han spør? Legg spillet på hylla jenter. Du trenger ikke å kaste deg over ham, og invitere på middag hver eneste kveld, men liker du gutten så la han ihvertfall ikke lure i det uendelige! Det ender bare med at han tar frem fiskestanga og fisker etter en ny fisk.

♥Fokuser på hva du synes om han, og ikke på hva han synes om deg. Slutt å la tanker som "liker han meg?" surre rundt i hodet og forstyrre de hyggelige datene deres. Svarene du søker vil komme med tiden. Mannfolk flest forelsker seg ikke over natten! Gi han tid, og konsentrer deg nå heller om å bli kjent med ham! Still spørsmål som du oppriktig lurer på, og som gir svarene du trenger for å vite om dette er en mann som passer deg.

♥Stol på han. Åja, muligheten er der for at du går på en smell, men skulle han da vise at han ikke er trofast, så vet du også at dette ikke var mannen for deg. Vi fortjener alle bedre enn det. Stoler man ikke på hverandre så har man ingenting. Unngå å stille ham spørsmål som "Snakker du med noen andre enn meg? Har du fremdeles tinder?". For det første så fremstiller du deg selv usikker når du stiller ham disse spørsmålene, og for det andre så kan det fort oppfattes som mas om spørsmålene går igjen under hver eneste date. Konsentrer deg om deg selv og ditt forhold til han. Hva synes du om han? Forelsker han seg i deg så vil chattingen med andre jenter og tindringen falle bort uten at du maser om det. Stol på at han tar det steget når han er klar for det.

♥Det er i begynnelsen av et forhold sjansen er størst for å havne i en ordentlig krangel. Man har gjerne ikke rukket å bli 100% trygg på hverandre og tenker det verste med en gang noe dukker opp. Kanskje tar du daten din i å snakke med en gammel flamme på byen. Tenk deg om to ganger før du klikker og kaster ham på dør. Hun vet kanskje ikke at han nå har truffet deg? La han ta seg av slike situasjoner og konsentrer deg heller om å unngå et kleint møte med dine egne ekser.

♥Er du på sjekkeren, så tenk at det enkle ofte er det beste. Dette synes jeg gjelder for begge kjønn. En dårlig sjekkereplikk fungerer mer eller mindre aldri. Et lite kompliment kan være greit, men stort sett holder det med et blikk og et smil. Får du øyekontakt med personen du har lyst til å bli bedre kjent med, hold det og se hva som skjer. På et tidspunkt må han ta valget mellom å smile eller å bryte, og der får du svaret på om han er tilgjengelig eller ikke. Vel, med mindre han er en usikker taper som suger til seg all oppmerksomhet han kan få mens dama ikke ser på.

Det var ni kjappe tips og påminnelser! Lykke til jenter!

Vil dere ha flere slike innlegg så hyl ut. <3

Going blonde for summer

Fy søren så geniale dere er! Ja unnskyld meg. Hvorfor er dere ikke bloggere hele gjengen?! Dere oser jo av kreativitet? Tusen takk for at dere nok en gang har fylt meg med tidenes dose blogginspirasjon. Jeg har sittet med penn og papir siden forrige innlegg ble publisert, og har nå en hel HAU av nye idèer! Herlighet som jeg gleder meg til å gjennomta den gode bloggingen. Nå vet jeg akkurat hva dere vil ha, og det dere vil ha, er det dere skal få. <3 Koste hva det koste vil!

Jeg tenkte jeg skulle sette i gang med disse ønske-innleggene allerede i morgen! Hele tirsdagen har gått til et frisørbesøk hos Komponisten. Jeg er nemlig i full gang med å bli blond til sommeren! Dere ser kanskje at jeg har fått i en hel del lysere striper? Jeg har ingen planer om å bli platinablond, men er det noe jeg er lysten på til sommeren 2015 så er det et superlangt, fyldig, og naturlig blondt hår. Dette skal Marianne hjelpe meg med, og med Hairtalk sitt tape extentions blir verken fylde eller lengde heller noe problem! Neste frisørtime er 14 april, og da håper jeg å få satt i et splitter nytt sett med 60 centimeter langt, sommerblondt hår! Så er det bare å spraye saltvannsspray i håret og lage beach waves til tropevarmen kommer i tidlig mai. Høhøø...

Marianne altså... Tror hun kan lure seg unna bloggbildene når hun ser ut som en diamant! HAH! Aldri sett maken til flott dame! Også både på innsiden og utsiden da. Jeg glemmer aldri frisørbesøket jeg hadde i fjor sommer. Jeg hadde akkurat blitt singel og sørget for at dagene var fullbooket med venninnebesøk etter venninnebesøk. Ikke èn gang lot jeg det påklistrede smilet falle verken i nærværet av familien eller venninner, men da jeg en morgen skulle freshe meg opp hos Marianne, var det bare det varme blikket hennes som skulle til før jeg hang i armene hennes. Hva skal jeg si? Noen mennesker har bare helt spesielle evner. <3 Et varmt blikk og en klem var alt jeg trengte den morgenen, og det var det jeg fikk. Vel, og en trengende, liten oppfriskning!

Hva synes dere? Er det ikke fint å være lys om sommeren?

Dere må gjerne booke time hos Komponisten frisør HER.

Behandlingen er sponset

Hva vil dere ha fra meg?

God tirsdagskveld kjære dere. Dere har nok lagt merke til at det er blitt litt mindre oppdateringer her i det siste. De tre siste dagene har jeg kun hatt et blogginnlegg daglig, og det er på langt nær bra nok. Dere aner ikke hvor lyst jeg har til å gi dere det dere vil ha, men i enkelte perioder strekker bare ikke kreativiteten til! Vi går mot lysere tider, jeg er supermotivert etter at dere er blitt så flinke på å legge igjen respons, og alt ligger tilrette for at jeg skal kunne blogge superbra om dagen, men jeg har virkelig ikke den villeste idè om hva jeg skal skrive om.

Jeg hater å si det, men noen ganger er det bare slik, og da skulle jeg så gjerne hatt en bloggskribent som bare kunne ha steppet inn for meg! -Men sånn fungerer det jo ikke. Eller... Kanskje jeg skulle ha latt en av dere få slippe til her inne en gang i blant? Hehe! Neida, men poenget mitt er at hodet er litt tømt om dagen, så nå spør jeg dere rett og slett om hjelp..

Først og fremst: Hva gjør dere når dere behøver ny inspirasjon i hverdagen? Jeg kan liksom ikke engang komme på en middagsoppskrift jeg ikke allerede har delt med dere! Har dere noen ønsker til oppskrifter, innlegg, eller spesifikke hverdagstips? Fortell meg gjerne om dem, for det er så fint å bli opplyst om hva dere faktisk vil ha. Jeg vet at det er mange av dere som i hovedsak leser bloggen for en daglig dose hverdagsglede, og det skal jeg jo alltids klare å gi dere, for glede er det nok av i livet mitt! -Men jeg vil veldig gjerne gi dere litt mer, så om dere skulle være i det kreative hjørnet i kveld, smitt meg gjerne med inspirasjonen deres. Jeg trenger det!

My hotel for the weekend

Da var jeg tilbake i sør etter å ha tilbrakt helgen hos Scandic Solli! Et sentralt og fint hotell med fem minutters gåavstand til Aker brygge. Jeg vet ikke hvorfor jeg liker meg best på denne siden av byen, men det er som regel her jeg oppholder meg under osloturene mine. En liten sniktitt på rommet vårt får dere under her. Guldsmeden-suiten vi oppholdt oss på første natt, var bare ledig fra torsdag til fredag, men hva gjorde det når vi bare kunne løpe over gata og sjekke inn på neste hotell? Hihi! Fy søren så heldig jeg er som har en jobb hvor slike herlige goder følger med. <3

Til tross for at hotellsengen virkelig var magisk, og jeg denne uken har besøkt spa-avdelingen både her og der, våknet jeg i går opp med tidenes kink i nakken. Dere som har fulgt meg en stund har kanskje fått med dere at jeg sliter en del med dette. Heldigvis var det denne gang bare nakken som låste seg, men jeg så likevel ikke veldig frem til den lange bussturen hjem.. -Helt til Cathrine under lunchen tryllet frem en supersterk smertestillendetablett som skulle fungere som morfin! Vel vitende om at jeg ikke engang tåler ibux, slukte jeg den hel og sov som en stein fire timer i strekk! Heh, vips så var klokken 23.00, og jeg hjemme i min egen seng!

Hvis ikke jeg er uthvilt og klar for alt den nye uken måtte bringe nå, så vet ikke jeg. Jeg har ikke de store planene, men jeg tenker ihvertfall å skrive noen SUPRE blogginnlegg, klenge på en savnet mann, farge håret et hakk lysere, og trene.. MYE. Så kommer faktisk Cathrine på besøk til Kristiansand igjen til helgen. Gjett om det skal bli fint å få være med henne noen timer igjen da.

Ville bare ønske dere en riktig fin start på mandagen, og samtidig friste både dere og meg selv med den gode hotellfrokosten jeg fikk i går. Hva jeg skulle ha gjort for å få servert litt av dette i dag også! I frokostbuffèten hos Scandic kunne man til og med steke seg pannekaker. Ååå <3 Nei, nå blir jeg nødt til å steke meg mine egne. Vi skrives igjen litt senere i dag. Nå får jeg få i meg litt frokost før jeg tar den stive nakken med ut på løpetur i finværet. I dag har vi fått VÅR her i sør!

Rom hos Scandis Solli hotell kan bookes HER.

Oppholdet vårt var sponset

One night in Turkey

Åå, som jeg koste meg med denne tuppa i går! Formiddagen gikk til sushispising, og kvelden gikk til en helaften på den tyrkiske restauranten "Saray". Hoho, det er fare for at jeg er blitt tre kilo tyngre etter denne helgen, men de tre kiloene har helgen søren meg vært verdt! For en stemning det var under middagen i går. Jeg følte et øyeblikk at jeg virkelig tilbrakte lørdagskvelden i Tyrkia! Kelnerene var på sjekkeren, porsjonene var enorme, og lokalet var fylt med tyrkiske familier. <3 Det ble en ekte Marthe og Cathrine-lørdag med deilig mat, vin og byliv!

-For ja! Denne gang kom vi oss på byen også. Riktignok ikke før klokken 01.30, men vi fikk ihvertfall ristet litt på rumpene før vi kjøpte med oss hele Mcdonalds-menyen hjem på hotellrommet.. Vi flyttet inn på nytt hotell fredag formiddag, og siden har vi bodd på Scandic Solli! Bare 20 meter fra det forrige hotellet. Vi er så glade i beliggenheten her at vi ikke kunne annet enn å hoppe av glede da Scandic tilbød oss opphold for resten av helgen. Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder litt senere! Nå vil jeg først bare nyte mine aller siste timer med bestis.

For en fantastisk helg. <3 Håper dere har hatt det litt fint dere og!

Blogger's night out!

Fine June <3 Ah, hvor skal jeg starte? Ettersom jeg var i møte med Sandra til 18.00 i går, dro jeg tilbake til hotellet for å oppdatere dere, og freshe meg opp litt før lønningspilsen. Plutselig fant Cathrine og jeg ut at vi måtte få i oss noe mat også, og vips så var klokken blitt 20.00 før vi kom oss tilbake til Aker Brygge hvor United Bloggers holder til. Dermed gikk vi glipp av konserten med Fuentes, men det var jo likevel superhyggelig å få hilse på litt bloggere! Det er liksom ikke hver dag jeg er i Oslo, så det lille jeg kommuniserer med andre bloggere foregår som regel på facebook. Dessuten var det veldig fint å endelig få hilse på gjengen bak UB! Kanskje spesielt Sandra som er min agent og kommende BF. Hehe. Det er denne dama som vil gi meg oppdrag i fremtiden, og sørge for at økonomien når nye høyder. Skjønnere svenske skal man lete lenge etter!

Etter to timer med skravling, bildeknipsing og drikking av både bobler og sangria, tenkte Cathrine og jeg å ta turen litt videre! -Så vi takket for oss og flyttet rumpene våre til Karl Johan, hvor vi egentlig fant ut at sengen fristet mer enn bylivet... Fy søren så kjipe vi er blitt. Nattmaten ble dermed inntatt på Mc Donalds klokken 22.00, og deretter var det straka vegen hjem.

Aldri vært lykkeligere over en cheese burger. <3

Flere bilder kan dere se på de andre UB bloggernes blogger!

First night well spent

For en gledelig overraskelse som ventet oss da vi nærmere midnatt ankom Guldsmeden hotell i går kveld. En suite med hele fire sengeplasser, en egen stue, to bad og et digert badekar midt i soverommet. Hotellet hadde "økologisk" skrevet over hele seg, og lå midt i Parkveien, bare fem minutt unna Aker Brygge. Perfekt ettersom det er her både møte og lønningspils skal foregå denne fredagen! Både Cathrine og jeg var så trøtte at vi egentlig bare burde ha stupt i seng, men hva gjør man når man har et gigantisk badekar foran senga på soverommet? Vel, man bader!

Så det gjorde vi da... Til klokken 03.00 i natt. -Så var det opp igjen klokken 08.00, ta igjen litt blogging, spise økologisk frokost i den deilige frokostbuffèten, og så besøke hotellets spaavdeling! Ingen dum start på helgen. <3 Dere som følger meg på både snap og instagram har vel allerede fått en sniktitt på de nydelige omgivelsene Cathrine og jeg har kost oss i det siste døgnet, men her får dere noen badebilder og. Det er ikke hver dag man dokumenterer kveldsdukkerten, men dette badekaret var bare så lekkert at jeg ikke klarte å holde fingrene fra kamera. <3

Skal dere til hovedstaden for en girlsweekend i nærmeste fremtid, så er Guldsmeden hotell et supergodt alternativ til bosted! Her får man virkelig et opphold litt utenom det vanlige med ordentlige kvalitetsprodukter, god, økologisk mat, og en helskjønn betjening. Dere må gjerne ta en titt på nettsiden deres for booking, eller bare litt mer informasjon HER.

Nå har jeg faktisk akkurat vært i møte med agent "Sandra" fra United Blogers, så nå går turen videre på feZt! Hehe. UB har invitert alle bloggerne sine på lønningspils, og jeg hører rykter om at Alejandro Fuentes skal spille for oss i kveld. Mobilen er med så dere får følge med på snapchat!

Ha en super fredagskveld alle sammen! <3

Hotelloppholdet er sponset

En dag på Aquarama

Ah, endelig har jeg både tid og nett til å oppdatere dere igjen! Jeg hadde jo gledet meg til å få unnagjort litt bloggarbeid på bussen i går kveld, men nettet var så dårlig at jeg ikke fikk lastet opp et eneste bloggbilde, så dere kan tro jeg kjedet livet av meg de fem timene turen tok. Heldigvis hadde jeg både Cathrine og Daniel som jeg kunne ringe og plage livet av. <3 Hehe! Uansett! Jeg har det helt fantastisk i hovedstaden, og mer om det skal dere få litt senere, men nå vil jeg aller først si noen ord om gårsdagen! For himmel og hav som jeg koste meg på Aquarama.

Jeg hadde aldri besøkt verken badelandet eller velværeavdelingen her, og ble derfor superglad da Stian inviterte både Magnus og meg med på en dag med litt av begge deler! Magnus hadde aldri prøvd surfing før, så han fikk først og fremst prøvd seg på denne innendørs-bølgen de har i badelandavdelingen på Aquarama. Utrolig morsomt å se guttaboys leke seg og få totaljuling av bølgen! Hihi, det kom seg etterhvert, men herligfred som jeg lo av dem i begynnelsen.

Etter en times lek i bølgen, tok vi turen videre til velværeavdelingen! Her fikk vi servert litt deilig tapas i en helt egen Spa suite med både badstu og jacuzzi før jeg ble hentet inn til massasjetimen min. Litt rygg, nakke og arm-knaing var på ingen måte feil rett før jeg skulle reise. Hoho!

For en formiddag. Aquarama må dere bare se å få besøkt om dere skal feriere i Kristiansand eller om dere som meg, allerede bor her. De har jo virkelig alt her! Svømmebasseng, klatrevegger, jacuzzibad, innendørs surfing, vannsklier, og ordentlig kvalitetsbehandlinger innenfor spa og velvære. Bare i spa-avdelingen hadde vi mulighet til å ta Hamam spa, diverse opplevelsesdusjer, bad i kald kulp, eller hoppe i steamingrommet, badstuen, eller et eget basseng med kildevann. Det var så mye man kunne gjøre her at jeg kunne ha brukt en hel dag på å komme igjennom alt!

collageophgf – KopiTenkte bare å dele et lite bildedryss fra den fine gårsdagen som første update denne fredagen! En liten videosnutt fra surfebiten kommer også på instagram litt senere. Stian hadde nemlig med seg gopro kamera og filmet som bare det. <3 Tusen takk til både han og Aquarama som lot meg få ta del i denne fine, fine dagen. Jeg koste meg glugg ihjel, og gleder meg allerede til neste besøk!

For gjett om jeg skal tilbake hit i nærmeste fremtid!

Håper dere har det bra! Vi skrives snart igjen <3

  Besøket på Aquarama var sponset

My life on snapchat

God morgen og hei torsdag! Nå sitter jeg hjemme i sofaen og spiser rester fra gårsdagens fruktsalat. Daniel kom på besøk rundt halv ni i går kveld, og hadde med seg hele dagligvarens fruktavdeling, så da var det bare å finne frem kjøkkenkniven! Aldri smakt så god salat i mitt liv. Om dere ikke følger meg på snapchat så kan dere se den i nederste bildecollage her. Mmm!

Det var så hyggelig med en aller siste klissekveld før helgen. Vi ble sittende og spille brettspillet "settlers" hele kelden, trykke i oss på fruktsalat og vel ja.. lille påskeegg. Det var den godtestoppen. Hehehe, jeg skjønner ikke hvorfor jeg prøver engang. Jeg Må.Bare.Ha!

Kofferten står nå klar i gangen, og jeg har fått på bikinien! Det er nemlig bare en time til jeg hopper avgårde på Aquarama bad for å treffe Stian og Magnus. Guttaboys skal surfe på den innendørse surfebølgen de har her, og jeg skal få litt massasje før jeg reiser! Heldige meg som får være med på all denne moroa. <3 Jeg drar rett fra spa til rutebilstasjonen, så neste gang vi skrives er jeg på vei til Oslo. Gleder meg til å få delt litt bilder fra dagen min med dere på bussen!

Noen av mine siste snaps får dere i et bildedryss her! Følg meg gjerne om du ikke gjør det allerede: Martheborge heter jeg der. <3 Så vil jeg bare få ønske dere alle en riktig fin torsdag!

Følg martheborge på snapchat! <3

Ready for the weekend

Jeg er som venninnene mine skrev i "bestis svarer" innleggene et sovemonster uten like! Jeg sovnet som et slakt på sofaen i går, og dermed gikk forhåndsskrivingen rett i vasken. Jaja! Vi får ta det "SNAP" innlegget til helgen i stedet. Jeg har brukt hele onsdagen på å pakke kofferten, stelt neglene og gjort alt klart til helgen. I morgen tidlig drar jeg nemlig avgårde til Aquarama bad for litt spabehandling før avreise. Åjada! Gjett om det skal smake godt med litt massasje før jeg skal sitte på buss i fem timer. Hihi! Det gode bloggliv altså. Jeg kan ikke annet enn å smile fra øre til øre. Brudesuite har jeg nemlig også ordnet meg, så så fort jeg kommer frem er det bare å treffe bestis, og dra rett avgårde på Guldsmeden hotell for å overnatte i de flotteste omgivelser. Kanskje rekker vi til og med en tur innom spaavdelingen der og. Himmel og hav for en helg det skal bli!

Over til neglstellet! Ble de ikke forbaska fine? Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle denne rosa/nude-fargen, men jeg syntes den var så fin kombinert med gull! Dessuten gikk jeg for en litt kortere variant denne gang. Man vet aldri når man blir invitert på klatredate ikke sant? Da er det greit å ikke gå rundt med to og en halv meter gelè på fingertuppene! Hehe, overdrivelse lenge leve.

Neida, men jeg falt pladask for alt med dette resultatet, og det takket være flinke Anita som skulle hatt en pris for å i det hele tatt klare å arbeide under skravlingen min. Jeg har litt mye på hjertet når det går fire uker mellom hver gang! Hehe. Skulle dere bli lystne på gelènegler, fransk manikyr eller bare litt gellack, så er Auds Minste stedet, og Anita dama! <3

Nå er jeg fin og fjong til tidenes girlsweekend!

Du kan bestille negltime hos Anita på 38 02 47 00

Min behandling er sponset

Panna Cotta med coulis

God kveld kjære lesere! Herlighet så skjønne dere er. Skryter både Daniel og meg opp i skyene. <3 Hihi, tror han blir litt svett av all denne publisiteten, men vi får nok lært ham å like det. Hehe! Jeg startet denne tirsdagen med en sprek time i crossfitgarasjen, og deretter bar det videre på butikken for handling av dessert-ingredieser. Jeg har holdt meg for godterispising siden forrige torsdag, så i dag følte jeg skikkelig for å lage meg dessert! Jeg eeelsker jo panna cotta, og har laget det utallige mange ganger før, men aldri med bringebærcoulis. Derfor var det dette som ble stående på menyen denne ettermiddagen, og her kommer selvfølgelig oppskrift!

Planen for resten av kvelden er å prøve og forhåndsskrive noe spenstig til morgendagen, for da har jeg både det ene og det andre på planen! Jeg har en negltime hos Auds minste allerede om morgenen, og så må jeg se å få handlet og pakket koffert før Daniel kommer på sleepover. Torsdag ettermiddag drar jeg nemlig inn til hovedstaden for et lite møte med min nye agent fra United Bloggers. Bare for å si det på den fancy måten. Hehe. Jeg ville vanligvis ha pakket fem minutt før avreise, men hele torsdagen vil komme til å gå til noe annet superdupergøy!

Hoho. For en artig uke! For ikke å snakke om helg! Jeg blir nemlig like godt i Oslo over helgen, besøker min savnede bestis, Cathrine, og drar henne med på lønningspils med UB bloggerne! Kamera blir selvsagt med oss, og jeg gleder meg til å dele ALT med dere. <3

Du trenger - 2 porsjoner: 1. 3 gelantinplater 2. 1 dl sukker + 2 ss til coulisen 3. 300g frossne bringebær 4. 5 dl vann 5. 1 vaniljestand 6. 4 dl kremfløte 7. Friske jordbær/bringebær til pynt

Slik gjør du:

1. Start med å legge 3 gelatinplater i kaldt vann.

2. Mål opp 4 dl kremfløte, og 1 dl sukker. Hell dette i en gryte.

3. Skjær vaniljestanden i to, skrap ut frøene med en kniv og hell både frø og vaniljestand oppi gryten med kremfløte. Kok opp til like før kokepunktet, og trekk så gryten av stekeplaten.

4. Vri gelatinplatene frie for vann og legg dem så i den varme fløteblandingen.

5. Rør så de smelter inn, og hell det hele over i to store og fine hvitfinsglass.

6. Sett i kjøleskap i minst 3 timer før servering. Dette for at panna cottaen skal bli stiv.

Slik gjør du bringebærcoulis:

1. Kok opp 5 dl vann og 2 ss sukker. Hell 300g frossne bringebær over i vannblandingen og mos det hele med en stavmikser. Vips der har du sausen! Syrlig og god.. Perfekt til søt panna cotta!

Håper det ser fristende ut! Kanskje noe å teste til helgen?

Turtelduer på klatredate!

Herregud så gøy jeg hadde det i går. Daniel ringte meg en gang forrige uke og lurte sånn helt ut av det blå på om jeg hadde høydeskrekk! Hoho. Han ville ikke si hvorfor han stilte meg dette merkelige spørsmålet, men ettersom jeg tidligere har sagt at jeg virkelig er livredd for strikkhopping, tok det ikke lange stunden før jeg begynte å glede meg til en klatredate!

Noe så genialt! Så fikk vi prøvd ut noe nytt, testet komfortsonen, og vært litt aktive sammen! Dessuten tror jeg ikke at jeg kan komme på en aktivitet som er mer romantisk, for i klatring må man jo virkelig lære seg å stole på partneren sin! Man går sammen to og to, og mens den ene klatrer, står den andre under og sikrer om du skulle falle.. Vel sikrer, og ser på rumpa da..

Slett ikke dumt tenkt, Daniel!

Etter to timers klatring, kjørte vi innom byens beste kinarestaurant for å avslutte mandagen med sleepover og takeaway. Ah, for en SUPER date! Jeg hadde det virkelig helt topp. -Og altså hvis ikke han over her er født til å være bloggkjæreste så vet ikke jeg.. Kunne spist han opp.

Håper dere fikk en like bra start på den nye uken!

Nå skal jeg se å kose meg med kommentarene deres.

Den aller første gangen...

Min aller første tatovering.. Tok jeg da jeg var 16 år gammel. Jeg hadde selvfølgelig ikke fått tillatelsen hjemmefra, og måtte derfor bare ta sjansen på at tatovøren ikke spurte om legetimasjon. -Og for å få tatt denne sommerfuglen uten at moderen skulle oppdage det var planen å skulke en skoletime. Uheldigvis for meg ble èn skoletime til fire da tatovøren kom tre timer for sent, og da jeg kom hjem fra skolen denne dagen, leste mamma blikket mitt på under et blunk. "Åja, har du tatt tatovering nå?" sa hun så fort jeg satte meg ved middagsbordet. "Jaja, bare det ikke er en gigantisk bamse". Hoho! Om hun syntes sommerfuglen min var noe bedre vet jeg ikke, men da var tatoveringen heldigvis allerede tatt. Takk og lov for at det ble med denne ene.

Mitt første møte med dop.. Ja, det er jo en interessant historie! -Som jeg mener jeg har delt med dere en gang tidligere? Det var ihvertfall nyttårsaften 2008. Jeg var 16 år gammel og kjæresten min var halliken sjøl... Vi feiret hos min kjære Annika, og ting kom fullstendig ut av kontroll. Jeg husker ikke stort fra denne kvelden, men jeg husker at farens bil ble stjelt, og at halliken jeg hadde av en kjæreste ga meg koffeinpiller til kveldsmat. Jeg som ikke tåler redbull og ikke engang drikker kaffe, reagerte selvsagt meget sterkt på disse tablettene og lå lysvåken og ristet hele natten gjennom. Aldri opplevd noe så ubehagelig. Hodet mitt skrek sov, mens kroppen bare nektet. Absolutt ikke å anbefale dagens ungdom å teste ut! Stay away from drugs!

Min aller første festeferie.. Hadde jeg sammen med bestevenninnen min da jeg var 17 år gammel. Kristina og jeg tok Hellas sitt svar på Magaluf med storm, og ristet rumpene av oss i Rhodos barstreet. For å bli ordentlig fulle dyppet vi toalettpapir i vodka og trykket det under armhulene der huden var på sitt tynneste, og da formen var nådd høydepunktet, trampet vi avgårde til barstreet hvor vi festet til klokken seks om morgenen. Så var det på ann igjen dagen etterpå, og slik fortsatte det hele uken ut. Herregud for et liv. Jeg kan ikke si at jeg ikke savner denne tiden, for fy søren så gøy jeg hadde det der og da, men jeg funderer virkelig på hvordan jeg holdt ut. I dag blir jeg jo utslitt av èn lørdag i måneden! Hva har skjedd med energinivået?

Min aller første tur på strippeklubb... Ohoi. Denne er fin. Min første og forhåpentligvis siste tur på strippeklubb var sommeren 2012. Da hadde jeg dratt med meg Kristinemor til Rhodos på enda en festeferie, og kjenner jeg meg selv rett så var det nok også min idè å besøke bargatens strippeklubb. Vi trodde vi hadde fått i oss akkurat nok alkohol til at det hele ikke ville bli superkleint, og gledet oss faktisk til å beglo litt mannfolk! Da vi ankom klubben ble vi møtt av femti kvinnelige strippere, og det gikk vel toppen to minutt før en av dem tok tak i Kristine for å gi henne en lapdance. Jeg ville selvsagt først dø av latter, men Kristine nektet plent å følge etter damen med mindre jeg også kunne være med, så da tok hun oss i hver sin hånd, leide oss inn på et privat rom med sine 24 centimeter høye hæler, og bokstavelig talt satte seg på låret til Kristine. Altså, bestis ble så blek at jeg et øyeblikk trodde hun skulle falle om av forskrekkelse, men vi kom oss altså levende gjennom det, og har aldri fått en dans siden. Foråsidetsånn.. Vi stormet ut dørene så fort det var over. Aldri vært så flaue i hele vårt liv, men dere kan tro vi har hatt det moro med denne historien i etterkant! Dette ble forsåvidt Kristines første møte med silikonpupper også. Stripperen lot henne nemlig beføle både det ene og den andre..

Mitt aller første alkoholkjøp... Var da Kristinemor og jeg var på campingferie i Sverige. Jeg var 14 år og hun var 12. Ikke vet jeg hvem som hadde fortalt meg at aldersgrensen på alkohol i Sverige var 16, men dette var jeg altså hundre prosent sikker på, og tenkte at jeg da helt sikkert ville klare å få kjøpt noen cider som fjortenåring også. Det gjorde jeg! 2 eplecider kjøpte jeg, og disse to tok vi med oss og nøt midt på lyse dagen i en trapp i sentrum. Vi følte begge at vi ble fullere og fullere for hver slurk vi inntok, lo så vi grein og gjemte hysterisk bort drikken hver gang en politibil kjørte forbi.. Etterhvert som boksen nærmet seg slutten fikk jeg til min store fortvilelse øye på den lille teksten nederst på enheten.. "alkoholfri" sto det der.. Herregud for en nedtur.

Min aller første bot... Skulle jeg hatt på t-banen i fjor vår da jeg var på besøk hos Cathrine! Haha, noe så flaut. Jeg husker ikke hvorfor jeg fant kjøp av billett så fryktelig stressende denne dagen, men jeg gadd ihvertfall ikke å skaffe meg en. Ah, tror dere ikke det er kontroll den ene gangen Borge slår til med noe småkriminelt? Inn kom en gigantisk mann og viste strengt frem kontrollskiltet sitt, mens jeg svarte med å se flaut ned i gulvet. "Bare gi meg boten", hvisket jeg. Selvsagt i håp om at ingen blogglesere var tilstede. Til min store overraskelse svarte mannen ved å spørre om han skulle hjelpe meg, og det hørtes jo ikke dumt ut, så jeg sa ja, og slapp unna hele boten. "Bare husk å betale for billett neste gang", sa han, og jammen fikk jeg sitte på t banen til stoppet jeg skulle av på og. For en dag han der må ha hatt på jobb! Tusen takk! Jeg har ikke sneket meg på noe transportmiddel siden.

Min aller første gode gjerning... Var da barneskolen arrangerte et loppemarked hvor elevene skulle stille med hvert sitt bord, og selge alt av gamle leker. Målet var å samle inn mest mulig penger, og ettersom jeg var blitt skjemt bort med gatas kuleste pokemonkort fikk jeg solgt unna mitt på et blunk.. Problemet var bare at jeg på denne tiden hadde et samvittighetsproblem. Gutten som sto på bordet ved siden av hadde ikke fått inn en eneste krone, og dette må ha tært noe fryktelig på barnehjertet mitt.. -For vips der sto jeg og overleverte alle pengene mine til ham. Jeg har aldri sett en gladere guttunge, og til gjengjeld ga han meg alle militærlekene sine. Så sto jeg der da... Tom for pokemonkort, blakk, men i det minste rik på krigsfigurer.

Marthe i et nøtteskall... Jeg kunne ha skrevet om flere av de uskyldige førstegangsopplevelsene mine, men er det ikke litt morsommere å høre om min villere tid som ungdom? Hvem er det liksom som vil lese om kjeks og stearinlys? Hoho! Ønsker dere alle en strålende mandag.

Let's talk about breakfast

Først og fremst, tusen takk for all responsen dere kommer med. Det har virkelig vært en fryd å være blogger denne søndagen. Jeg føler ikke jeg har gjort annet enn å trykke oppdater i kommentarfeltene, og likevel har jeg ikke rukket å svare alle. Ah, det er akkurat slik jeg liker det! Jeg skal kose meg med mer lesing om litt, men nå må jeg jo se å få oppdatert dere mer også!

Tenkte jeg skulle kjøre et eget innlegg med fokus på frokostinspo jeg! Det finnes så ufattelig mange spennende frokost/lunch varianter der ute, men i en travel hverdag er det ikke så enkelt å huske på hvilke valgmuligheter man faktisk har. Jeg har ihvertfall perioder hvor det går i de samme type knekkebrødene eller den samme tørre brødskiven morgen etter morgen.

Gjerne toppet med det samme tørre pålegget. Heh. Er det rart man blir lei? Jeg skjønner godt hvorfor vi hopper over frokosten! Under her finner dere litt inspirasjonsbilder fra noen av mine frokostfavoritter. Skulle du ha noe å tilføye så vær så snill og fortell oss hva du synes er godt. Jeg er alltid giret på å prøve noe nytt, og jeg er sikker på at jeg ikke er alene om det!

Pannekakefrokost:

♥ Ananaspannekaker. Her snakker vi minipannekaker på størrelse med ananasringer! Lag en vanlig pannekakerøre og dekk en og en ananasring i røra før du steker pannekaker av det hele.

♥ Blåbærpannekaker. Det er så absolutt godt med A4 pannekaker toppet med syltetøy eller friske bær, men enda bedre synes jeg det er med pannekaker som til og med inneholder bær. Det finnes en rekke gode oppskrifter på nett, så her er det bare å google seg frem!

♥ Havrepannekaker. Sunne, godsmakende frokostpannekaker laget av havre, og foreksempel cottage cheese. Ah, man kan lage frokostpannekaker av så mangt. Bruk kreativiteten!

Frokostgrøt:

♥ Havregrynsgrøt med nøtter og bær. Eller havregrynsgrøt av eplejuice. Bytt ut vannet og kok den på eplejuice, så har du en splitter ny, frisk variant! Topp gjerne med eplebiter og kanel.

♥ Rømmegrøt med litt spekeskinke. Både rømmegrøt og semulegrøt er to storfavoritter hos meg. Kunne spist disse grøtvariantene dagen lang. Er jeg lei av knekkebrød så lager jeg meg grøt.

♥ Semulegrøt med smør og sukker. Minner om barnemat, men herregud så godt det er!

♥ Polentagrøt med knuste mandler. Denne har jeg ikke engang testet selv enda. Det får bli et av ukens mange oppdrag! En oppskrift på denne finner du i siste utgave av Det Nye Shape up.

Salatfrokost:

♥ Cæsarsalat. Sett av litt tid kvelden før, og lag den fra bunnen av!

♥ Jordbærsalat. Se eksempel på bildene over. Tilsetter man litt ruccolasalat, balsamico, fetaost, og noen krutonger så tar man plutselig salaten til et helt nytt nivå. Det er ikke mer som skal til!

♥ Pastasalat med pesto. Dette er en stor favoritt her i hus. Min pestosalat består stort sett av pasta, grønn pesto fra boks, soltørkede tomater, agurk, paprika, mais, og skinke.

Fruktsalat:

♥ Tropisk fruktsalat med alle favorittene i en og samme blanding. For litt ekstra godsmak må du gjerne helle over litt passionsfrukt eller foreksempel en søt og god appelsinsaft. Press et par appelsiner og bland saften med litt melis så blir salaten uslåelig på smak!

Sunne bananpannekaker:

♥ En sikker vinner er disse pannekakene som omtrent lages på most banan. Topp gjerne med enda litt mer banan, eller blåbærsyltetøy som er min favoritt til denne varianten.

Melonsalat:

♥ En enkel salat bestående av melon, spekeskinke, rucculablad, fetaost, olivenolje og salt og pepper. Superenkelt å mikse sammen, også så godt det blir! Absolutt verdt å teste ut om du en morgen har god tid, og er lei av de tørre brødskivene.

Hva er DIN frokostfavoritt? Ah, jeg har jo helt glemt smoothie!

Jaja, mine smoothiefavoritter finner du i et innlegg HER.

Outfits from march 2014

Ååå, så deilig det var å høre fra dere igjen! Jeg ble sittende til nærmere halv to i natt og kose meg med kommentarene deres. Hihi, dere kan jo hvis dere vil! -Og vips så var jeg motivert igjen. Det er ikke mer som skal til, så nå krysser jeg bare fingre og tær for at den gode kommunikasjonen opprettholdes fremover! Jeg skal ihvertfall være på hugget med å svare hver og en av dere. <3

Tenk at vi nå er kommet til mars måned! Kjenner jeg blir motivert bare av det jeg! Jeg vet ikke med dere, men jeg blir ihvertfall gladere og gladere for hver vintermåned som går forbi. Thio og jeg var oppe og hoppet klokken 09.20 denne morgenen, og da var vi på vei ut døren for en løpetur. En hel time løp vi langs en nydelig, grønn elv i skogen her på Tømmerstø før jeg slapp ham for en svømmetur. Hihi, nå ligger altså hunden som et slakt ved siden av meg i sofaen.

Tror neppe han har planer om å bevege seg på en stund, men det passer meg fint det ettersom 5 mila snart starter. Det skal bli godt å få VM overstått så jeg kan få gjort litt andre ting om formiddagen, men jeg må si jeg håper vi avslutter med stil, og tar med hjem et aller siste gull!

Tenkte jeg skulle starte måneden med en throwback fra mars måned i fjor! Ikke vet jeg om det var tropemåned eller om det bare var jeg som var vågal, men skjørt var tydeligvis tingen. Kanskje ikke så rart at jeg slet med lungebetennelse tre uker av mars måned i fjor. Heh!

Har dere et favorittantrekk så blir jeg glad for å høre hvilket det er!