hits

mars 2014

Antrekk - 310314God kveld! Nå blogger jeg fra den nye stuen til Annika. Det er så fint her! Bella og jeg har faktisk vært her de siste fem timene. Vi er ikke i superform noen av oss så vi har faktisk sovet store deler av tiden. Haha! Det er herlig å bare kunne slappe helt av sammen også av og til. Tenkte i grunn bare å dele noen antrekksbilder med dere. -Og selvfølgelig ønske dere en god kveld! Håper dere har fått en like fin start på den nye uken som det jeg har.  Blir de neste dagene halvparten så fine som denne, så blir det en vanvittig bra uke.
Bukse og jakke fra Bikbok, Skjorte fra Lindex, Sko fra København, klokke og armbånd fra Gina TricotDet ble ikke mange antrekksbildene på dere i dag, men noen. <3
Nå skal jeg nyte en varm kopp sitronte med honning her. Mmm!

Vinn drømmepremien til en verdi av 100 000 kroner
Hva ville du ha gjort hvis du vant 100 000 norske kroner? Hva ville du brukt denne digre pengesummen på? Tenk litt over det, for nå har dere faktisk muligheten til å stikke av med akkurat denne premien. Libresse har nå en utrolig spennende konkurranse gående, hvor man kan vinne hva man måtte ønske for 100 000 kroner. Det er mye penger det! Hadde jeg vært den heldige og fått 100 000 kroner innsatt på konto, så ville jeg først og fremst svimt av. -Av glede vel og merke. Første del av premien skulle jeg ha brukt på venner og familie. Andre del skulle ha gått til en eller flere veldedighetssaker, mens siste del skulle ha gått til en uforglemmelig reise for min kjære og meg. Åja! Vi skulle ha tatt bryllupsreisen på forskudd! <3 Mihi

Det ville kanskje ha vært lurt å sette av noen kroner i banken også, men hvor kjedelig er ikke det? Det er ikke hver dag man har muligheten til å kjøpe seg hva man vil for 100 000 kroner? Mine fornuftige sanser hadde vel forduftet i en slik situasjon.

Konkurransen varer helt til 11 mai og går ut på å samle mest mulig poeng! Poengene får du ved å kjøpe Libressepakker med konkurranseetikett på. Libressepakkene fungerer altså nesten som flakslodd! Man skraper frem en kode og registrerer den etterpå HER. Så vil du være noen poeng rikere! I utvalgte butikker vil du også finne pakker med doble poeng. HER kan dere se listen over butikkene dette gjelder. Ellers kan du også samle poeng ved å spille et morsomt Libresse-spill. Søk opp "Libresse Catch" i google play eller app store så finner dere det. Kjempemorsomt! Minner litt om Candy crush, bare med libressepakker. 

Gå også inn på nettsiden til Libresse HER og fortell hva du ville ha gjort med 100 000 kroner. En jury vil lese svarene til de femti som får flest oppsamlede poeng. Den med den beste besvarelsen stikker av med drømmepremien! Ah.. Tenk hvis det blir deg?

Lykke til alle sammen! Dere forsto det vel?
1.
Samle poeng. 2. Beskriv din drømmepremie til 100 000 kroner HER.Videosnutten til denne kampanjen er så fin! 
Haha! Masse lykke til dere.. <3


     Annonse

Picnic in the garden

Ååå det er så herlig med hage! Det ble ikke piknik til frokost, men til lunsj. Jeg har hatt fri fra jobb, og Jonas begynte ikke før 15.00 så i dag fikk vi faktisk både morgen og formiddag sammen. Disse timene brukte vi jammen godt også. Vi dro på butikken i tolvtiden og handlet inn på både jordbær, baguetter, og youghurt. Jonas skulle være god og mett før jobb! Til lunsj spiste vi hver vår baguett med karri-kyllingsalat, og til dessert hadde jeg laget oss limemarinerte jordbær. SÅ friskt og godt!

Bella fikk selvfølgelig også bli med oss ut i solen og herligfred som hun koste seg. Det er så herlig å se hunden lukke øynene og bare nyte seg selv. Nå ligger hun ferdigsolt og SÅ fornøyd ved min side her. Jonas har dratt på jobb, og jeg skal snart på besøk til Annika! Hun har nylig flyttet for seg selv og jeg kan ikke vente med å se hvordan hun har det i sin nye leilighet. <3Jordbær dyppet i Yoplait vaniljeyoughurt. FOR godt. <3

Litt av en start på den nye uken eller hva? <3
Det er utrolig hva dette været gjør med humøret.

En innholdsrik søndag

Jonas og jeg dro på kino i går vi! Etter den gode middagen hos svigers, bestemte vi oss for å ta en spontan tur på kino for å se filmen "Non-stop". Fy søren, den må dere bare få sett! Liam Neeson spiller flyvakt på et fly som skal gå fra New York til London, og når flyet er midtveis over Atlanterhavet tikker det inn en melding på mobiltelefonen hans. Meldingen er fra en av flyets passasjerer som ber om å få 150 millioner satt inn på et kontonummer innen 20 minutt. Hvert 20 minutt vil en mann på flyet bli drept inntil pengene er satt over. Dere tro det var en spent kinosal! Jeg følte jeg holdt pusten i halvannen time.

Jo, og ellers følte jeg meg som kinosalens største plage.. Jeg hadde kjøpt meg en liten boks popcorn, og tror dere ikke jeg klarer å sette en fast i halsen? Heldigvis var vi fremdeles bare under reklamesnuttene da det hendte, men jeg satte altså og hostet hysterisk i fem minutt. Jeg fikk verken inn eller ut luft og tårene bare strømmet ut. Jonas ville dø av flauhet mens jeg bokstavelig talt trodde jeg skulle kveles. Foråsidetsånn.. Neste gang går jeg for baconchips. Aldri følt meg så hatet!

Her får dere en liten bildeserie fra gårsdagens tur. Vi dro på besøk til vår faste gård for å hilse på dyrene i finværet. Slike turer må vi ha flere av. Man blir i så godt humør av å gå litt ute i frisk luft når været er som dette. Det ble spising av brownies, klapping av gjeiter og litt interiørshopping inne på gården. Jonas lekte med hunden hele veien og Bella var i E-K-S-T-A-S-E.Haha, herlig! <3 Vet dere hva vi skal nå eller? Ha piknik i hagen!
Været er som meldt helt nydelig i dag også, så hvorfor ikke?

Antrekk - 300314For en nydelig vårdag. Den startet perfekt med en alt for god frokost. Cathrine og jeg nøt tretti små minutter i solarium før vi dro på en søndagsåpen butikk og handlet inn på både rundstykker, godt pålegg, juicer og jordbær. Sprikkmett og ferdigskravlet dro jeg videre hjem, kledde opp hund og mann, og tok dem med meg ut på søndagstur. Jeg ble sittende inne i hele går og ville nødig kaste bort enda en vårdag! Hehe. Kamera fikk også bli med så disse bildene tenkte jeg å dele med dere i morgen tidlig.Nå sitter vi hos svigers! Vi orket ikke tanken på å lage oss noe middag i dag. Heldigvis hadde svigermor plass til to til ved spisebordet! Spaghetti sto på menyen og nå er jeg så mett, glad og fornøyd at jeg ikke riktig vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det har vært en så alt for bra dag! -Med søndagsfrokost, skogstur, middag hos svigers og ordentlig vårvær. Fantastisk. <3Dere får bare holde dere fast for nå fremover kommer frøken Borge til å leve i lykkerus. De melder bare sol og varme i en hel uke! OMG!! *HURRABRØL* Minn meg på å ikke reise noe verdens sted de neste dagene. Våren er nydelig i Kristiansand! <3


Gammelt skjørt fra Zara, Topp fra Bikbok, Sko fra Primark, Marc Jacobs klokke, Armbånd pg belte fra Bikbok

Haha! Håper dere liker antrekket. Det måtte selvfølgelig bli lett og lyst! 
Er det flere som har funnet på noe hyggelig denne søndagen? <3

Vinn Dorco Shai produkter og Nellygavekort til 1000krPleier ikke dere å kombinere leggbarberingen med blåsing av såpebobler? Jeg ler meg ihjel av disse påfunnene mine. Jeg har ikke blåst såpebobler på ti år! De første fem minuttene fikk jeg det ikke engang til. Jeg måtte google "hvordan blåse såpebobler" for å finne ut hvordan jeg skulle gjøre det og da jeg endelig fikk en boble til å sveve, ville jeg drepe meg av latter. Jeg vet ikke om jeg var overtrøtt eller hva det var, men jeg lo, og lo, og for hvert bilde som ble tatt måtte Jonas legge fra seg kamera og sprekke boblene. Dette tok etterhvert litt tid også ettersom jeg utviklet meg til å bli såpeboblenes blåsemester. Hoho! Nei, det må nok litt mer øvelse til før jeg tar på meg den tittelen, men gud så moro. 

Uansett! Det er søndag og på tide med en ny, spennende konkurranse her på bloggen. I samarbeid med Dorco Shai har jeg nok en gang fått lov til å dele ut et helt års forbruk med Shai produkter ikke bare til èn, men til to av dere! I tillegg til en mengde barberingsprodukter av mitt favorittmerke, skal jeg få dele ut to Nellygavekort på 1000 kroner! Det er det vel heller ingen som kan takke nei til? Trenger vårgarderoben en fin, liten oppgradering så har du muligheten til å få det gjort gratis nå!

Slik gjør du: 
1. Klikk hjem en gratis prøvepakke med barberhøvelen til Dorco Shai HER. 
2. Legg igjen en kommentar med navnet ditt i kommentarfeltet under.  Har dere allerede klikket hjem en gratis høvel så holder det å legge igjen en kommentar! 

Masse lykke til alle sammen. Jeg trekker to heldige vinnere om syv dager!

         Annonse

Lunch in a watermelonGood morgen! Jeg skulle egentlig ha en avslapningdag uten kamera i hele går, men tror dere jeg klarte å holde fignrene fra det? Hah! Hvordan kunne jeg la være å dokumentere lunsjen min når den så sånn ut? Har dere sett noe så digg? Hvis ikke denne vitaminbomben kan hjelpe på helsa så tror jeg ingenting kan gjøre det. Fruktsalaten består av banan, jordbær, mango, druer og passionsfrukt. Så helte jeg over litt nypresset appelsinjuice for å få det hele enda litt saftigere. Mmm! <3 Formen min er blitt litt bedre. Jeg tror ihvertfall at feberen er borte, så nå tenkte jeg å spise søndagsfrokosten hos bestis! Ja, enda en bestis har kommet på besøk helt fra Oslo i helgen. What a weekend sier jeg bare! Jeg snakker selvfølgelig om min godeste Cathrine. Om en halvtime drar jeg av gårde, og da blir det kvalitetsfrokost med skravling. Vi har masse å ta igjen! Det blir for engangs skyld kamerafri sone under frokosten i dag. Jeg har ikke ork til å sminke meg så tidlig på morgenkvisten. Jeg får heller stelle meg og ta noen fine antrekksbilder senere. Værmeldingene sier tross alt nok en dag med sol og varme! *GLEDE*

Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke abbonerer på Det Nye. Jeg kjøper det jo hver eneste måned likevel.. Jaja, vi skrives igjen senere i dag! Ønsker dere alle sammen en nydelig søndag. <3 Slapp av og nyt været. For alt vi vet, er snøen tilbake om en uke. 

Bursdagsfeiring med fondue!HAPPY B-DAY ANDREA! <3 Bursdagsfeiringen var så fin i går. Andrea hadde stelt så pent i stand! Fondue sto på middagsmenyen og dette ble ikke bare en førstegangsopplevelse for meg, men for veldig mange andre også. Mulig vi jentene er litt twothousandandlate? Haha, det ble ihvertfall et vanvittig vellykket måltid! Nesten to timer satte vi og koste oss rundt bordet. Det er det som er så herlig med fondue. Man kan sitte i en halv evighet og bare nyte èn og èn bit med alt av sauser og tilbehør til. Gjett om jeg skal gå til anskaffelse av fondue-utstyr i 2014 da? Helst i dag, men det blir vel ikke så aktuelt.
Etter nærmere to timer rundt bordet, flyttet vi oss ut i stuen for kake og godis. Andrea åpnet gavene sine og det ble flere timer med skravling, latter og kos. Slike bursdagsfeiringer er gull verdt! Jeg hadde nesten glemt hvordan det var å feire en bursdag uten hæla i taket og vin i glasset. Vi må ikke glemme at det faktisk går ann å gjøre det på gamlemåten også. Med boller og brus <3 Hihi! Så lenge jentene er samlet så blir stemningen fantastisk. Tenk det er 10 år siden jeg ble kjent med denne gjengen nå. Det er nesten 10 år siden jeg flyttet til Kristiansand og begynte i 8 klasse på vigvoll ungdomsskole med bare ukjente fjes. Heldigvis havnet jeg i klasse med både Annika, Andrea og Cathrine som jeg har vært bestevenninne med siden.Resten av jentene var det hestene som introduserte meg for. Hele denne gjengen har nemlig vært hestejenter! Ah, det er ingenting som slår minnene jeg har fra stalltiden. Miljøet var fantastisk, alle var venner (ihvertfall mesteparten av tiden), og alle delte de samme interessene. Etter skoletid bokstavelig talt bodde vi i stallen. Vi red opptil flere ganger om dagen og bare nøt ethvert minutt med både hestene og hverandre. Det var tider det. <3 -Og se på oss nå! Vi holder på med helt forskjellige ting. Noen har vært bortreist i et helt år for studier, og få av oss driver med hest lengre. -Men vi holder fremdeles sammen og er minst like gode venner som for snart 10 år siden. Jeg gleder meg til å se hvor vi er om 10 nye år jeg! <3


For en gjeng! <3 Alle skulle hatt slike venninner.

Oh la la...I går hadde Jonas og jeg 4 år og 5 måneders jubileum! -Så etter møte med regnskapsføreren bestemte jeg meg for å kjøpe med hjem en søt, liten overraskelse til min kjære. Ikke noe stort og fantastisk, men en pose med litt spiselig romantikk. Hvor koselig er ikke det? Makroner er kanskje ikke det mest mannlige, men jeg gikk i det minste for noen mørke mocca-varianter! Hehe. Jonas smilte fra øre til øre da han åpnet posen og heldigvis falt alt i smak. Jeg er så heldig som har en mann som faktisk setter uendelig stor pris på slike ting. Det er så mye hyggeligere å overraske noen som oppriktig blir glade for det. Uansett hva jeg finner på for den gutten så blir han sjeleglad. Setter jeg av noen minutter til å sende en lengre, søt melding mens han er på jobb så vet jeg at det kommer til å gjøre dagen hans. Det er bare en av hundre ting jeg elsker ved min fine samboer.
Det er ikke alle som er så heldige! Jeg vil faktisk påstå at det er svært få som er så heldige. <3Litt kliss må vi ha på bloggen! Hehe. Jeg har akkurat tatt farvel med jonas og ønsket ham lykke til på fotballkamp. Han skal dra helt til Flekkefjord for å spille og kommer ikke hjem igjen før senere i kveld. Kjenner jeg ikke kan vente med å få han hjem til en romantisk og avslappende middag. Formen min er så dårlig at jeg måtte stå over en arbeidsdag på Vero Moda denne lørdagen så nå skal jeg bruke de neste timene på å SLAPPE AV. Jeg er så glad for at jeg knipset en god del bloggbilder i går for jeg tror jammen ikke at jeg orker tanken på å ta et eneste bilde i dag. Alt jeg skal gjøre er å finne sengen, drikke te og bli frisk.

Ønsker dere en deilig lørdag! Nyt finværet dere som har det. <3

Beautiful spring nails

Nå, hva synes dere om resultatet? Jeg er så happy med valg av både farge, form og den lille ekstra detaljen på høyre ringfinger! Det ble bare så VÅR <3 Denne gang gikk jeg for en litt kortere variant. Ettersom neglene sitter på i fire og fem uker, vil jeg heller at de skal få vokse seg litt lengre med tiden. Så slipper jeg å ha meterlange negler mot slutten. <3

Anita på minste auds har nok en gang gjort en glimrende jobb. Tusen takk for hjelpen! Har dere lyst til å stelle neglene deres hos denne damen så kan dere ringe og booke en time på dette nummeret: 38024700. Nå er jeg klar for å feire enda en 22års dag! Bestis nummer 2 har tatt seg fri fra studiene sine i Danmark for å feire på skikkelig vis med de aller beste jentene! Det blir en rolig, alkoholfri kveld med god mat, fine folk, gaveåpning, skravling og kanskje litt synging? Jeg tror ikke jeg skal slippe løs min hese stemme, men kjenner jeg jentene mine rett så får de gitt Andrea en kvalitets-bursdagssang uten min hjelp også.Jonas: Hvorfor er det sånn hekseform på de?
Marthe: Det kalles stiletto negler og jeg vil ha dem sånn.
Jonas: Oookei.. Er det normalt?
Marthe: Ja, hvis du heter Rihanna Fenty, Angeliga Blick eller Marthe Borge så!Åh, som jeg har gledet meg til denne fredagskvelden!
Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen.. GOD HELG! <3

              Mine negler er sponset

Oppskrift: Fiskesuppe

God morgen! Fy søren så mye jeg har fått gjort i dag! Jeg kjørte Jonas på jobb klokken halv åtte, tok solarium i 40 minutt, dro i møte med regnskapsføreren, handlet middagsingredienser og dro hjem og lagde fiskesuppe med laks og ferske reker. Haha, hvis ikke jeg har vært effektiv i dag så vet ikke jeg. -Og klokken er bare tolv! Om en halvtime har jeg time hos Anita på minste auds, og da skal jeg endelig få fine negler igjen. Anita skal få frie tøyler ettersom jeg enda ikke har bestemt meg for design.

Jeg skjønner ærlig talt ikke hvordan jeg har fått gjort noe som helst i dag, for formen min er helt skrekkelig. Vi har vel alle hatt disse nettene hvor man hoster hysterisk hver eneste gang man trekker inn pusten? Jeg følte jeg lå og hostet i seks timer helt til Jonas sin alarm endelig ringte. Stemmen min var selvfølgelig etter møte med regnskapsføreren, ikke eksisterende, og handleturen på butikken husker jeg overhode ingenting av. Jeg må ha gått rundt der som en zoombie! Jeg husker at jeg brukte all min stemmekraft på å presse frem de fire ordene "ja. vil. ha. kvittering", men før det er det rimelig blankt.Du trenger: 1. 400g valgfri fisk skåret i terninger 2. 2 gulrøtter 3. 1 purreløk 4. 1 dl matfløte 5. 5 dl vann 6. 2 terninger fiskebuljong 7. 1 eggeplomme 8. 150 g reker 9. 1 ss smør 10. 2 ss hvetemel 11. Litt Dill/gressløk eller persille 12. 5 dl melkSlik gjør du:
1. Start med å koke opp 5 dl melk og 5 dl vann i en gryte. Fiskebuljongene skal løses opp i dette når det koker. 
2. Kutt gulrøtter, purre og fisken i terninger, og skrell rekene om du går for ferske.
3. Hell grønnsaker i en kjele med 1,5 ss smør. Varm opp og rør rundt i et par minutter.
4. Tilsett 2 ss hvetemel i kjelen, rør godt og jevn ut med det kokende fiskebuljongvannet/melken.
5. Sett et lokk over kjelen og la det hele stå og småkoke til gulrøttene nesten er blitt møre.
6. Hell så i fisketerningene og la kjelen stå og purte til fisken er gjennomkokt.
7. Sett kjelen til siden på kjøkkenbenken mens du blander 1 dl matfløte med en eggeplomme. 
8. Hell fløten/eggeplommen i suppen og rør. Suppen skal nå ikke være så varm at den koker.
9. Helt til slutt heller du oppi rekene og pynter med litt dill, persille eller gressløk.Server gjerne med litt brød til. Nam, nam, nam! <3

Ellers må du gjerne ha litt sitronsaft i suppen også. For enda mer smak!

Jeg gleder meg til å vise dere de nye neglene! Ha en GOD HELG. <3

Perle de lait - En ny favoritt

Perle de lait er en mildere og mykere variant youghurt som passer perfekt som en del av et måltid eller bare som en sunnere form for kveldssnacks! Man får dem i tre smaker. Sitron, vanilje og kokos, alle helt uten fruktbiter. Jeg vet ikke hvordan dere foretrekker det, men jeg liker youghurten myk og klumpefri så jeg kan helle den over i en skål og toppe med litt fersk frukt, litt nøtter og bær. Det blir ikke stort bedre enn den kombinasjonen som dere ser på bildet over her. Kremet og glatt Perle de lait av vanilje toppet med blåbær, bringebær og cashewnøtter. JUMMY! Produktet har lenge vært produsert og solgt i Frankrike, men det er først nå nylig vi har fått serien i Norge. Neste gang dere er og handler matvarer på butikken så vet dere hva dere skal være på utkikk etter. Trenger du noen nye idèer på frokostfronten, så kan Perle de lait være et godt tips til deg. 

Man behøver jo ikke å toppe med frukt og bær heller. Produktet har en unik smak i seg selv. Kokosvarianten smaker like eksotisk som kokosnøtten selv. Annerledes fra alt annet jeg tidligere har smakt. Vanlige youghurter har en tendens til å bestå av en syrlig, melkelignende masse som bare har et hint av smak. Dere skjønner hva jeg mener? Det er så utrolig fort å spise seg lei på dem. Her smaker vanlijen ekte vanlije, og sitron ekte sitron. Det er det som gjør at jeg kan finne på å nyte en boks Perle de lait opptil flere ganger om dagen. Nei, dere må bare smake selv.. Det er fransk perfeksjonisme! <3Skriv det opp på handlelisten med en gang jenter og gutter.
"Perle de lait" av merket Yoplait. Min favorittsmak er vanilje!

       Annonse

Ask me anything!

Er det bare jeg som føler det er litt for lenge siden forrige vanlige spørrerunde? Jeg håper ikke det, for i dag kjører jeg i gang en ny en! Har dere noe dere lurer på så sleng igjen en kommentar. Jeg kommer ikke til å lage tre Q&A innlegg med svar denne gang, men plukke ut de spørsmålene som jeg synes er best! Det begynner å bli en stund siden sist jeg delte et lengre, litt mer personlig blogginnlegg med dere så forhåpentligvis kan dette kommende svarinnlegget bli både morsomt og interessant.Tenkte det var på sin plass med litt behind the scenes bilder her..
Lurer du på noe? Nå har du sjansen til å få svar! <3

Let's wash this house..Du verden! Det er visst en husmor i meg også.. Joda jeg lager mat, men vasking.. Det er jeg ikke spesielt begeistret for. Ikke rydding heller, så nå må jeg få lov til å gi meg selv en stor klapp på skuldra! Det er riktig nok stort sett bare mine klær som ligger og flyter på alle gulv, men jeg følte meg likevel rimelig flink da siste bukse var tredd på buksehengeren og siste genser på kleshengeren. To timer tok det å brette et halvt tonn med klær! Hvor får jeg alt fra egentlig? Det er og forblir et mysterium.Jaja! Nå har jeg ihvertfall fortjent en god og varm kopp kakao! Jonas kom akkurat hjem fra et besøk på legevakten. Han får så vondt når han hoster, at han trodde han hadde fått en brist i et ribbein. Heldigvis tok han feil! Han har bare et kraftigere virus som forhåpentligvis kan reddes ved hjelp av litt sterk hostesaft. Hostesaften er i hus så nå blir vi nok begge friske i en fei.

Bortsett fra å være husmor i to timer, har jeg denne onsdagen knipset over 1000 bilder til helgens blogginnlegg. Viktig å være litt i forveien i tilfelle tiden ikke skulle strekke til med to jobber, møter og andre spennende planer! Nå må det bare noen timer med redigering og skriving til! Heldigvis har jeg hele kvelden på meg, og heldigvis er det hele bare moro å holde på med. <3Jeg har forresten helt glemt å fortelle dere om den hyggelige jentekvelden som Kristine og jeg hadde i går kveld! Det ble som spådd en latterfull kveld. Er det noe jeg digger ved den jenta så er det humoren. Vi har verdens mest interne humor og ler så vi griner av de dummeste ting. Som gullkornet under foreksempel... 

Kristine: Jeg skjønner ikke hvordan folk finner motivasjon i tvprogram som slankekrigen..
Marthe: Ikke jeg heller! Vet du hva jeg gjør når jeg ser på Victoria's Secret show?
Kristine: Nei? 
Marthe: Jeg tar en bolle!

Jeg kan da ikke være den eneste på denne jord som føler på sulten som disse menneskene må ha når de følger et kosthold bestående av grønne salatblad og rugsprø knekkebrød? Jeg blir rett og slett skrubbsulten av å se på slike program!Men det er nå meg! Hehe. Er det flere som har vært flittige husmødre denne onsdagen?

Inspirasjon: NegldesignGod morgen alle sammen! Har dere det bra? Jeg håper formen deres er litt bedre enn min. Hoho! I dag våknet nemlig av en pipelyd som kom fra mitt eget bryst. Den snikende halsbetennelsen ser ut til å ha beveget seg ned mot lungene i løpet av natten. Fysj! Håper bare det går raskt over. Jeg skal ihvertfall ta i bruk flere av "bli frisk-tipsene" som Jonas og jeg fikk fra dere herlige lesere i går! Dere er alltid så gode og hjelpsomme. Tusen takk! <3 Det blir nok en rolig onsdag på meg i dag, med blogging og litt mer blogging såklart. Tenkte jeg kunne starte med å dele noen inspirasjonsbilder med dere! Jeg booket meg en ny time hos Anita på Minste Auds i går, og fredag er det på med nye, lekre negler igjen! Gleder meg halvt ihjel til å føle meg fingerfin og feminin igjen. Det er to ting jeg er superfan av på neglfronten om dagen og det er 1. Stiletto nails. Eller lange, spisse Rihannanegler som jeg liker å kalle dem. Jeg digger dette negldesignet, så er det noe jeg skal ha så er det stiletto nails. 2. Pastellfarger. Det er vår og en av vårens største trender er pastellfarger. Hvorfor ikke videreføre trenden på neglene også? Om jeg går for fersken, pastellgul, babyblå, dus grønn eller lys, lys lilla vet jeg ikke, men det blir definitivt en av disse fargene.Ellers vil jeg jo påstå at jeg er litt fancy av meg! Det holder ikke med gule stilettonegler foreksempel.. Nei, jeg må ha noe litt mer unikt enn det. Kanskje lar jeg en negl få bli hvit med et lite kors på? Eller kanskje jeg rett og slett skal ha et design på alle fingrene som på bildene under. Jeg får sette av noen minutter til å glane litt mer på disse bildene før jeg bestemmer meg. Hva synes dere jeg bør gå for? Ser dere et negldesign dere liker her? 
Det hvite nederst i midten var jo bare rålekkert! Alle bildene er tatt fra pinterest.com

En spennende kyllingsalat
Herregud, jeg ler meg ihjel! Kristine kom akkurat på besøk og hva tror dere hun har tatt med seg? Katten!! Virkelig!? Det er ikke unormalt å ta med seg hunden på jentekveld, men katten? Haha! Jaja det er en større kattunge som ikke har sett verden enda, så hvorfor ikke starte med Marthes crib? Katten rakk visst å bli bestis med Bella disse dagene som Kristine passet henne for oss, så dette vennskapet gleder jeg meg til å observere. Jeg har på følelsen at dette blir en kveld med veldig mye latter. <3

Over til dagens bloggoppskrift.. Kyllingsalat med masse sunt og godt i. Denne oppskriften visste jeg at kom til å falle i smak, for den stjal jeg av min kjæreste tante som mildt sagt er en mester på kjøkkenet! Jeg må ærlig innrømme at jeg aldri engang har vurdert å spise salat som middag, men i dag gjorde vi det og jammen tror jeg helsa hadde godt av alle disse grønne godbitene! Mette ble vi også. Veldig! Så herved vil en fyldig og smakfull kyllingsalat være oppskrevet på vår middagsmeny mye oftere.Du trenger: 1. 4 redikker 2. En håndfull brokkoli 3. 1/4 agurk 4. En halv paprika 5. En kopp pastaskruer 6. En avokado 7. 2 kyllingfilèter 8. 1/2 pose lett majonès 9. 1/2 boks ekstra lett rømme 10. En halv pose tacokrydder 11. Et halv salathodeSlik gjør du:
1. Start med å sette på pastaen. Den tar lengst tid.
2. Klipp eller skjær kyllingfiletene i terninger og stek det gjennomstekt.
3. Kutt opp alt det grønne og bland det hele i en stor salatbolle.
4. Bland en halv boks rømme med en halv pose majonès og en halv pose tacokrydder.
5. Avkjøl både pasta og kylling før du heller det over i salatbollen.
6. Topp med den ferdigrørte rømmedressingen og server. DET SMAKER SÅ GODT!

Velbekomme! Oppskriften er for 3-4 personer. <3

Antrekk - 250314FOR en nydelig dag! Fy søren. Bortsett fra en snikende halsbetennelse, kan jeg ikke finne noe å klage på denne tirsdagen. Hadde jeg ikke visst hvilken måned det var så ville jeg ha trodd at det var mai. Noe så deilig! Jonas skulle bare ha vært frisk så ville denne dagen ha vært helt perfekt. Han har vært ordentlig sår i hals og hode i noen dager nå så i natt sov jeg faktisk på sofaen for å unngå å bli smittet. Uheldigvis ser disse Jonas-basillene ut til å være fryktelig sterke. Hehe! Jaja, krysser fingrene for at basillene forsvinner like raskt som de kom for jeg har en alt for bra uke å nyte! Sunn kyllingsalat står på dagens middagsmeny og snart får jeg besøk av Kristinemor. Hun passet Bella for oss da vi var i Stavanger så nå er jeg spent på å få høre om hun har oppført seg pent. Hehe, klart hun gjorde det. Den hunden er jo bare en liten engel sendt rett fra himmelen.


Sandaler fra Zara, Skjørt fra H&M, Topp og belte fra Bikbok, Blomsterkrans fra CubusLikte dere bildene? Oppskriften på sunn kyllingsalat kommer senere i kveld!

Hårfin på Komponisten

Tjo hei! Nå er jeg veeeldig klar for å starte på dagens blogginnlegg kjenner jeg! Det føles som et år siden sist jeg oppdaterte dere. Hehe. Jeg kom hjem fra et hyggelig frisørbesøk i halv to tiden og siden har jeg knipset bloggbilder til dere som en superhelt! Gleder meg faktisk litt ekstra til å se igjennom antrekksbildene for dagen! Jeg tror nemlig vi fikk noen idylliske blinkskudd i finværet. Solen skinner og når vinden forsvinner helt, kjennes det faktisk som sommer her i dag. Fantastisk! 

Under får dere et lite bildedryss fra den fine morgenen min, med før og etterbilder av håret såklart! Jeg er så fornøyd. Marianne har lagt inn litt ny Loreal farge i form av både lyse og mørke striper. Etterveksten er ikke lengre synlig og jeg har fått tilbake det herlige spillet. <3 Synes det er på sin plass med litt lyst og pent spill nå som vi går mot lysere tider. Er dere ikke enige?Den hodebunnsmassasjen til Marianne fortjener forresten også litt skryt for gud hjelpe meg som jeg nyter de minuttene hun holder på med vasken. Haha, jeg holder søren meg på å sovne hver eneste gang. Vurderer sterkt å ta turen til Komponisten frisør hver gang jeg skal vaske håret nå fremover. Høhø! Disse hårvaskene har fort for å bli dagens høydepunkt..Det er visst ikke bare jeg som synes Marianne er fin..
Jonas: Er det frisøren din?
Marthe: Ja?
Jonas: Er hun mor?
Marthe: Ja?
Jonas: WOW! For en milf!Over ser dere to splitter nye Loreal-produkter som fikk bli med hjem for testing! Hårsprayen til høyre har jeg allerede prøvesprayet på krøllene mine og so far so good! Nå gjenstår det bare å se hvor lenge krøllene holder! Sprayen til høyre skal også være en glimrende spray for krølling av hår. Denne tar man i før håret skal krølles så krøllene blir kraftigere og holder lengre. Gleder meg til å prøve! Kanskje noen av dere bruker disse produktene allerede? Det luktet ihvertfall himmelsk av dem!

Tusen takk for god hjelp nok en gang Marianne!
Dere må gjerne bestille time hos Komponisten HER

                  Min behandling er sponset

Milkshake av grønn pistasjeNå blir det mye usunnheter her på bloggen! Jeg skal ikke slutte med å dele disse godsakene med dere, men jeg lover å publisere litt flere sunne oppskrifter også fremover. Kanskje spesielt middager! Jeg mener jo at søtsaker heter søtsaker for en årsak. Det skal være søtt og det skal være usunt. -Men middagstipsene mine kan derimot veldig gjerne bli både litt flere og litt sunnere. <3

Jeg er mest sannsynlig på vei hjem mot Kristiansand jeg nå! Toget mitt rullet avgårde 19.23 og vil være fremme i Kristiansand rundt halv elleve i kveld. Denne gang regnet jeg ikke med å ha et fungerende internett så jeg forhåndsskrev denne lille, gode milkshake oppskriften til dere. Milkshake med grønn pistasje, sjokolade og mandler! En spennende variant som jeg aldri før har prøvd meg på. Jeg må innrømme at det er vanskelig å få en grønn milkshake til å se apetittelig ut, men ved å tilsette litt Freia sjokoladesaus så får man i det minste dempet den knallgrønne fargen litt! Heldigvis så vet pistasj-elskere at det faktisk ikke bare smaker godt, men veldig godt!
Du trenger: 1. 10 mandler 2. 10 ss pistasjis 3. En liten skvett helmelk 4. 0,5 dl Freia sjokoladesaus 5. Litt revet mørk sjokolade

Slik gjør du:
1. Hell mandler, is og sjokoladesaus i en blender. Tilsett en liten skvett melk og dur løs!
2. Jeg liker milkshaken tykk og god. Foretrekker du den tynnere så tilsetter du mer melk.
3. Riv en liten bit mørk sjokolade med en risp og strø på toppen av milkshaken før servering.

Nam, nam, nam! <3 Velbekomme.
Vi skrives fra Kristiansand igjen dere!

Scream for Dream ice cream
Okei, hvis ikke jeg har den beste jobben så vet ikke jeg. Jeg har rett og og slett fått æren av å teste Diplom-is sin nye Dream youghurtis denne helgen! Hele åtte halvliterbokser har inntatt plass i fryseboksen, og jeg har brukt de to siste dagene på å forspise meg fullstendig på denne nye, internasjonale trenden. "Dream youghurtis" er en iskrem med gresk youghurt. Diplom-is var faktisk først i Norge med å produsere denne varianten, og nå har de utviklet så mye som seks forskjellige smaker i hver sin fargerike Dream isboks.

Gud så godt! Jeg likte dem alle sammen, men det var to som skilte seg spesielt ut for min del og det var både den friske og gode sitronisen "Sitron Greek style", og den unike smakskombinasjonen av blåbær og sjokokjeks. Førstnevnte smakte i min munn nesten som myk sitronfromasj, og sistnevnte ble bare en kjempepositiv overraskelse. Jeg trodde nemlig ikke at sjokoladekjeks og blåbær ville være noe for meg, men så feil kan man ta. Gjett om jeg skal kose meg med Dream youghurtis fremover da. Mihi! Jeg liker å tro at jeg nå har iskrem for et år fremover, men jeg ser jo hvor fort denne isen forsvinner igjen. Gi meg to uker og jeg lover at alt er oppspist. 

Hvem fikk lyst på Dream youghurt is nå da? Hvem har sagt at iskrem bare kan inntas på lørdager? Hah! Ikke jeg ihvertfall.Har du smakt Diplom-is sin Dream youghurtisHvilken smak er din favoritt?
Iskremen fås kjøpt på alle dagligvarer som selger Diplom-is.


      Annonse

My last day in StavangerDa var min aller siste dag kommet! Jeg kan ikke tro at jeg nå har vært her i fem dager. Det er nesten en uke! Hvordan kan det føles som en alt for kort helg? Noen av disse bildene er bare skrekkelige av meg, men jeg føler for å dele dem med dere likevel. De gir et lite innblikk i hvordan disse familiedagene mine har vært. Jonas reiste riktignok hjem lørdag ettermiddag ettersom han måtte jobbe, men vi fikk to veldig fine dager sammen i Stavanger og de satte jeg stor pris på. <3 Toget mitt går ikke før halv åtte i kveld så nå tenkte jeg meg faktisk ut på butikken for å handle inn på ingredienser til en liten blogg-oppskrift. Eller vi får se hvor vellykket resultatet blir først!

Kake og dessertspising har det blitt mye av de fem siste dagene! Hoho. Kake, is og latskap! Gotta love it. <3You, and me <3 Jeg håper og tror jeg har en samboer som gleder seg til å få meg hjem i kveld.
Ønsker dere en god mandag og en fin start på den nye uken. Her skinner solen i dag! <3

One year ago..


Åh, vet dere hva? Jeg har ligget som et slask på sofaen i hele dag. Jeg har bodd i pysjbuksene og vært totalt sminkefri fra jeg sto opp klokken 11.00.  Noe SÅ deilig! Jeg er mildt sagt ikke så fornøyd med mitt naturlige ansikt at jeg har lyst til å dele det med bloggen veldig ofte, så da blir slike daffedager sjeldne! -Og veldig veldig gode. Under får dere et bildedryss av antrekkene jeg gikk i for nøyaktig et år siden. Jeg synes det er litt moro med slike oppsummeringsinnlegg! Jeg kjenner jeg savner dette lange håret en hel del.. For ikke å snakke om solen! Det må ha vært en fryd å være blogger i mars måned i fjor. Jeg ble jo skjemt bort med sol hver eneste dag! Hvor har den gjemt seg i år? Krysser fingrene for at i får en VILT varm sommer som erstatning for alle de grå dagene vi har fått så langt.

Nå, har dere nytt søndagen på samme måte? Bare nytt livet som sofagris? Så fort dere er oppdatert, skal jeg hoppe i joggedressen og besøke erstatningen for syden.. Brun og blid solsenter. Høhø! Noen minutter i varmen er alt som mangler denne søndagen. <3


Har dere et favorittantrekk fra mars 2013?
Jeg tror jeg liker best det siste jeg!

Girls just wanna have fun!

Gud så gøy vi hadde det i går. Herlighet for en kveld det ble til tross for en halvdårlig start. Jeg ble nemlig nektet inngang på utestedet "Halv tolv" i Stavanger. Jeg hadde med meg hele tre bankkort som legitimasjon, men dørvakten mente altså at ingen av dem var gyldige som bevis ettersom jeg var for ung på bildene. Hoho! Neste gang må jeg visst ha med både pass og førerkort også.

Heldigvis har Stavanger by mange andre muligheter for den festglade ungdom! Vi gjorde som vi fikk beskjed om, snudde i døren og dro videre til neste 20 års sted hvor vi kom inn uten å verken måtte betale eller vise legitimasjon. Her boltret vi oss over to etasjer og danset natten lang.. Jeg fikk for første gang smake på en drink kalt "Sure føtter" og er fremdeles i ekstase over den gode smaken! Jeg har aldri før fått servert en drink som faktisk smaker som "sure føtter". Dere vet vel hvilke sure føtter jeg snakker om? Disse føttene man finner i godtehyllen på omtrent alle dagligvarebutikker. Drinken smakte akkurat som disse! NAM! Nå vet dere hva dere skal bestille neste gang dere drar på byen i Stavanger. Jeg tror dessverre ikke at vi har den slags i Kristiansand, men kanskje jeg tar feil?Flere blogglesere traff jeg også på i går! SÅ hyggelig å hilse på dere alle.
Håper dere fikk en fin lørdagskveld. Dere er gode! <3

Antrekk - 220314

Det blåser her i Stavanger! Haha, dere aner ikke hvor mange bilder jeg har av meg selv med alt håret flyvende rundt i ansiktet. Jeg kan likevel ikke klage, for vi har faktisk fått en smakebit av sol denne lørdagen. Passer meg ypperlig ettersom jeg for første gang i historien skal teste utelivet i Stavanger! Oh yes. Endelig er kvelden kommet hvor frøkna skal få danset stumpen av seg på Stavangers beste utesteder. Jeg har aldri festet i favorittben min før, så denne kvelden skal bli veldig interessant! Vi er tre barndomsvenninner som skal kose oss med skravling, mimring, vin og latter. Ah, nei jeg får komme meg av gårde. Jeg kan ikke vente med å få på finstasen. <3


Bukse, skjorte og jakke fra Cubus, Sko fra Bikbok, Veske fra Vero Moda

Dette blir GØY! Kanskje vi sees på byen i kveld?
Ønsker dere uansett en alle tiders lørdagskveld!

Nyeste innkjøp - Vår

Ååå jeg er så fornøyd med helgens innkjøp! Herlighet, stikkordet for både fredag og lørdagsshoppingen har definitivt vært "Lyse farger", og denne gang har jeg holdt meg til det også! Vel, kanskje ved unntak av det sorte dongeriskjørtet. -Men det var bare så fint at jeg ikke kunne dy meg. Lyse, duse farger er det jeg foretrekker om dagen, og det er dette jeg kommer til å fylle garderoben min med de kommende månedene. Hvitt, pastellblått, pastellgrønn, gul og pastellrosa og fersken.. Gud som jeg gleder meg til vår og varme nå!

Det er jammen lenge siden jeg hadde et innkjøps-innlegg her på bloggen nå! Dere pleier å sette pris på slike innlegg så jeg krysser fingrene for at det faller i smak i dag også. <3 Jeg var egentig på utkikk etter en kjole til kveldens festligheter, men tror dere jeg fant det eller? Hehe, er det ikke slik at man aldri finner det man egentlig er på utkikk etter? Er jeg på jakt etter nyheter til garderoben så finner jeg bare festkjoler, mens er jeg på jakt etter festkjoler så fyller jeg shoppingposene med alt annet.. Noen som kjenner seg igjen? Jaja, jeg finner alltid en løsning på kleskrisene mine! Jeg fikk med hjem mange lekre plagg og det må jeg si meg storfornøyd med.

1. Hvit skinnjakke fra Cubus 2. Blå og hvit mønsterbukse fra Cubus 3. Hvit topp fra Cubus 4. Rosa topp fra H&M 5. Rosa fjærsmykke fra H&M 6. Gullsmykke fra Bikbok 7. Gul topp fra Bikbok 8. Sort dongeriskjørt fra BikbokNå hva synes dere? Ser dere noe dere liker?
Lover å vise deler av innkjøpene i et antrekk straks!

Kvalitetstid med familienGood kveld dere! Åå som vi koser oss her. Norske talenter snurrer på skjermen og Jonas og jeg sitter sprikkmette etter å ha trykket i oss både komler, iskake, og fløterull. Hoho! Det er ihvertfall ikke vanskelig å få i seg mat her i Stavanger! Dagen i dag har gått alt for fort. Timene flyr når man hygger seg! Heldigvis har jeg noen dager igjen i favorittbyen. Jeg har nemlig bestemt meg for å bli igjen selv om Jonas reiser hjem i morgen. Han må jobbe på søndag så han har ikke noe valg, men det har jeg! -Og jeg kjenner at tre små dager slett ikke var nok. Spesielt ikke når jeg ikke har planer før til tirsdag! Da må jeg bare bli igjen.

Har dere det bra!? Det er kanskje flere som har slappet av med norske talenter i kveld? Er ikke disse talentprogrammene bare de beste? Jeg synes de slår alt av både filmer og serier jeg. The Voice, norske talenter, idol, x factor.. Åh, jeg får ikke nok! Jeg ville bare dele et lite bildedryss fra den gode fredagen vår <3

Antrekk - 210314

Har dere fått en fin start på helgen? Det har jeg! Gud, hjelpe meg for en fin start. Jeg har fått Jonas på plass og nå har vi begge flyttet rumpene våre til farmor og farfar for en deilig familiemiddag med komler. Eller komper som vi sier i Kristiansand! Det ble en sen første-update på dere i dag, men sånn ble det bare! Jeg nyter ethvert minutt av dagene med alle mine kjære her i Stavanger. <3 Faktisk så har Jonas og jeg hatt oss en liten shoppingrunde også i dag! Jeg trengte nemlig noen nye antrekk. Jeg pakket med en gigantisk koffert, men da jeg kom frem til Stavanger og åpnet den, fant jeg fort ut at innholdet ikke ga så mye mening. Dykkermaske og flippflopp-sandaler fra Egypt har jeg tatt med, men klær.. Nei får man bruk for klær? Èt antrekk fikk bli med til Stavanger denne gang. Ellers var kofferten fylt med pysjsett, og kosedresser. Good job Marthe!

Bildene ble ikke så klare og fargerike som jeg skulle ønsket i dag, men det er vel bedre enn ingenting? Dere klager jo aldri på noe som helst! Vi fikk strålende sol fra morgenen av, men tror dere ikke den forsvant akkurat i det Jonas dro frem kamera? Hehe, selvsagt gjorde den det! Kan ikke få i bøtter og spann heller. <3 Vi har ihvertfall fått en smakebit av den i dag!


Sko, jakke, skjørt, topp, belte og smykke fra Bikbok, Veske fra Vero Moda, Briller fra H&MHåper dere liker antrekket! Nå er det visst klart for middag her!
Ønsker dere alle en riktig GOD HELG! Nyt den, jenter og gutter <3

Crazy colour week hos Nelly

Denne uken har Nelly en fin kampanje på trendy vårfarger! Hver dag hele uken setter Nelly ned prisen på en rekke utvalgte plagg. Du kan få lekre plagg i vårlige farger på alt fra 25 til 75% rabatt. I går var det gule og oransje plagg som sto i fokus, og i dag er det fargen Lilla som gjelder. Lilla er jo nydelig! Spesielt på 25% eller enda mer. Mihi! Rabattene på dagens utvalgte plagg varer fra 11.00 i dag og til 11.00 i morgen formiddag. Da vil en ny farge dukke opp med nye rabatter! Spennende? Jeg digger disse Nellykampanjene jeg!I tillegg til denne crazy colour week kan dere nå få 15% på hele sortimentet til Nelly ved å oppgi koden "SPRING15". En hyggelig nyhet til dere som ønsker å fornye vårgarderoben? Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri har sett så mye fint hos Nelly noen sinne. Utvalget er blitt enormt og så vanvittig variert! Her er det virkelig noe for alle og prisklassen er så fin. Man kan handle dyrere merker om man vil det, men man behøver ikke å bruke mange lapper for å få oppgradert vårgarderoben. Det er dette som er det beste med Nelly! Denne 15% rabattkoden varer ut 23 mars, så nå har dere tre dager på dere. Koden gjelder både for herre og dame-sortimentet.


Klikk på bildet for å komme til plagget! Eller ta en titt på alle de lilla plaggene HER.
Se hele sortimentet til Nelly og handle på 15% ved å bruke koden "SPRING15" HER.

         Annonse

My latest instamoments

Hei og hopp kjære, gode lesere! Vet dere hva? Her har det vært ordentlig dramatisk i dag! Vi har rett og slett hatt et innbrudd midt på lyse dagen, bare to hus ved siden av bestemor og bestefar sitt! Jeg hadde akkurat kommet ut fra dusjen etter et besøk på solstudioet da jeg fikk fortalt av bestefar at det for bare minutter siden hadde stått en tydelig ruset mann og knust kjøkkenvinduet til naboen. Uheldigvis for den berusede mannen så kom en beboer gående forbi med en stor hund akkurat i det første vindusglass var knust. Denne personen forsto raskt at noe var veldig galt og spurte mannen hva i all verden han holdt på med. I stedet for å svare, mumlet "innbrudstyven" noe i telefonen sin og forlot stedet med det samme. Deretter ble bestefar bedt om å ringe både huseier og politi, og dette ble selvfølgelig gjort. Herlighet så skummelt! For en verden vi lever i. Midt på lyse dagen? Virkelig? Kunne han ikke i det minste ha ventet med å bryte seg inn til mørket hadde lagt seg og litt ferre mennesker ferdet på gaten? Hjelpe meg. Det kunne jo like godt ha vært vårt hus! Huff, nei noe så skremmende. Det gikk heldigvis godt, men jeg håper nå inderlig at mannen ikke kommer tilbake i kveld.Så nå har jeg opplevd det også! Litt dramatikk i den ellers så rolige og fine Stavanger-hverdagen. Det er godt Jonas kommer i natt sier jeg bare, så har vi en ekstra sterk mann rundt oss. Hehe! Og nå vet jeg hva jeg skal kjøpe til bestemor og bestefar neste jul.. En diger vakthund. Neida, det var nok bare et uheldig engangstilfelle utført av en litt for ruset mann. Håper bare politiet får tatt ham.

Over til det dette innlegget egentlig skulle dreie seg om! Mine siste instamoments. Heh! Over og under her får dere en liten collage av mine siste bilder på instagram. Følger dere meg ikke allerede så må dere gjerne gjøre det! Da blir jeg så glad vet dere.


1. Et av mine favorittøyeblikk fra Egypt, fanget på kamera <3 2. Wææ! Har dere sett noe så fælt? Det er ihvertfall ikke kjedelig å jobbe på Vero Moda! Her prøver Margrethe og jeg parykker på pauserommet. 3. Vel fremme i favorittbyen Stavanger. Ny pysjbukse og nye tøfler har fått komme på! Bortskjemt barnebarn <3 4. Svigermors fruktsalat til dessert. Jummy! 5. Viktig å ta selfies fra hesteryggen også! 6. Me, myself, and i. Hoho, dere blir vel ikke lei av fjeset mitt? 7. Hahaha, finnes det noe vakrere vesen? Bella på sitt beste<3 8. Insta sneak peek av dagens antrekk. 9. Når den late ungdom først er ute i skog og mark så skal det jammen dokumenteres også!"Marthekborge" heter jeg på instagram!

Nå drar jeg på kino med en veldig god venninne <3

Outfits of this month

God morgen fra Stavanger! I dag blåser det surt ute, men det gjør vel ingenting når stumpen stort sett bare skal være godt plassert i sofaen! Føttene varmes i splitter nye tøfler, og ved siden av meg står en varm kopp te. Jeg har allerede sittet slik i noen timer og jobbet med skriving og kommentarsvaring. Disse morgenene i Stavanger er bare de beste. <3 Jeg får gjort en hel del, men samtidig slappet av og kost meg maks med familien. Jonas kommer ikke før sent i natt så resten av dagen skal jeg bruke på å dra på bok-shopping, nyte familiestunden, kanskje dra på kino med en venninne, og unne meg litt solarium. Hoho, jeg tenkte jeg skulle prøve å opprettholde brunfargen jeg fikk skaffet meg i Egypt. Det er bare halvannen uke siden vi kom hjem, men fargen forsvinner fort!Her fikk dere en liten oppsummering av mine siste antrekk!
Har dere noen favoritter fra mars måned? Legg gjerne igen en kommentar!

En tidlig påskeferieÅåå, jeg bare elsker å være her! Timene etter at jeg kom frem har bare flydd og jeg har kost meg sånn! Jeg har fått gaver av bestemor og bestefar (bortskjemt enebarn), og jeg har spist så mye god mat at jeg holder på å sprekke her jeg sitter. Disse dagene skal bli så gode! Jonas kommer ned til Stavanger sent i morgen kveld og når han også er på plass så kan jeg faktisk ikke få det bedre jeg!Alle de beste rundt meg på et og samme sted. <3 Jeg har bare bestilt en enveis-togbillett denne gang så vi får se om jeg blir med Jonas hjem på lørdag eller om jeg blir igjen noen dager til. Det er bare så fryktelig vanskelig å dra fra familien når jeg først har funnet tid til å komme på besøk. Her går jeg bare og lader opp batteriene med å lese bøker, trene, og spise god mat med familien.

Mitt aller første "lilla påskeegg" har jeg også fått spist i dag, og siden har jeg sittet med følelsen av at jeg har påskeferie. Dere skjønner vel hvilke egg det er snakk om? Disse lilla kartongene med fire sjokoladeegg i som smaker ALT for godt. Jeg hadde nesten glemt hvor høyt jeg elsker disse. Jeg har delt historien med dere på bloggen før, men til dere som ikke har fått den med dere: Min gamle ungdomsskolekjæreste og jeg stjal faktisk en gang i tiden med oss en slik påskeegg-kartong fra butikken, og som de uerfarne tyver vi var, ble vi selvfølgelig tatt og måtte de neste månedene utføre samfunnstjeneste i form av plukking av søppel. Det er ikke bare bare å være ungdom uten penger i friminuttet skjønner dere.. Haha, huff for en pøbelkid! Jeg har bare èn historie som er pinligere, og den er så pinlig at jeg aldri kommer til å dele den med 17 000 mennesker. Den historien er og forblir bare hos meg. <3God natt, sov godt og drøm søtt dere! <3

A taste of blue heavenSelvfølgelig hadde jeg ikke internett på toget. Hva var det jeg innbilte meg? Hehe. Nettet på toget til og fra Stavanger fungerer jo stort sett aldri. Jaja! Jeg har ihvertfall kommet vel frem og sitter nå hos bestene og blogger for dere. Er dere klare for denne ukens smoothieoppskrift? Jeg er ihvertfall veldig klar for å dele den på bloggen. Jeg lagde en gigantisk porsjon blåbærsmoothie til frokost i dag og til tross for at jeg denne gang ikke tilsatte et eneste dryss sukker, smakte smoothien som dessert. Er det bare jeg som elsker når noe sunt smaker usunt? Magen tror den får dessert, men så er det bare et glass med vitaminer og omega-3! Lett om jeg kunne byttet ut godteriposen med dette på lørdagskvelden. Eller bare hatt det i tillegg. Høhø!

Du trenger:
1.
500g fryste blåbær 2. 1 banan 3. 2 skrelte appelsiner 4. 1-1,5 dl appelsinjuice 5. Litt kokos og bjørnebær til pyntSlik gjør du:
1. Skrell banan og appelsiner og hell alle ingrediensene i blenderen. 
2. Tilsett 1 - 1,5 dl appelsinjuice og fyr løs til du har fått en smoothie av det hele.
3. Hell over i 2 porsjonsglass. Pynt med pådrysset kokos og friske bjørnebær.Denne tror jeg dere kommer til å elske. <3 
Nå skal jeg ha litt kvalitetstid med familien her. Vi skrives senere i kveld! 

Antrekk - 190314God morgen! Puh, nå var det godt å sette seg forann pcen igjen etter nesten 24 internettfrie timer. Jeg ble på Vero Moda helt til halv tolv om kvelden ettersom vi hadde varetelling, og siden har jeg drømt søtt, stått opp igjen, planlagt og knipset en rekke bilder til dagens tre blogg-oppdateringer. Jonas har vært en hjelpende hånd som alltid! For en mann jeg har ordnet meg. <3

Jeg tenkte ikke å skrive en roman her, men jeg vil veldig gjerne ønske dere en god onsdag! Eller vent.. Det gjorde jeg jo det i går! Høhø. Det er ikke alltid like lett å holde styr på hvilken dag det er. Heldigvis har jeg blogglesere som følger godt med. <3 Dere gir jammen raskt beskjed! Hoho. Jeg skal dra utenbys jeg i dag, men mer om det litt senere! Toget mitt går om mindre enn en time og jeg har en koffert å pakke. Krysser fingrene for at nettet på toget fungerer i dag så jeg kan få oppdatert dere litt mer underveis på turen! Jeg kan mildt sagt ikke vente med å få gå løs på mailboksen etter 24 timer uten pcen min.


Jeffrey Campbell sko, Skjørt fra Zara, Belte fra Nevernaked, Topp fra Vero Moda, Jakke fra BikbokWish you all a happy day! <3

From work to workJeg har den beste jobben. Virkelig! Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen. Å ha hobbyen sin som fulltidsjobb er drømmen. Jeg bestemmer selv når jeg ønsker at arbeidsdagen skal starte og jeg bestemmer selv hvor jeg skal jobbe fra! Mitt lille drømmekontor står tilgjengelig i stuen 24/7, men skulle jeg ville ta med meg jobben på en jorden-rundt reise så kan jeg gjøre det også! Det er to ting jeg virkelig elsker ved å være blogger.. 1. Alle de fantastiske tilbakemeldingene dere bogglesere daglig legger igjen. Det gir meg alt! 2. Friheten. Den deilige friheten! Det å være sin egen sjef byr på sine utfordringer det også, men jeg elsker det. Jeg tror foreksempel at man må ha en viss selvdisiplin for å lykkes som blogger! Det er ingen som ber meg om å stå opp om morgenen, men jeg setter likevel alarmen på 07.00. Jeg gjør det fordi jeg vil og fordi jeg vet det trengs for å planlegge gode blogginnlegg. Jeg har ingen nedskrevne plilkter, men alt i hverdagen min må planlegges fra timen jeg står opp til siste blogginnlegg er i boks. Får jeg ikke blogget så blir jeg i dårlig humør. Har jeg ikke et fungerende internett så blir jeg mentalt ustabil. Hehe! Jeg tror rett og slett jeg er skapt for denne jobben jeg. Jeg er så takknemlig for at hobbyen min utviklet seg i den retningen at dere aner det ikke. -Og for det har jeg bare dere å takke! Vel, og Jonas som hver dag gratis jobber som fotograf bare for å glede meg. Det er ikke alltid en fryd og gammen å bo sammen med en blogger skal jeg si dere.Når det er sagt så er det ikke blogger jeg skal være resten av livet. Jeg stortrives med det og håper jeg kan holde på i mange år til, men ved siden av vil jeg til høsten begynne å studere. Denne gang skal jeg til og med takke ja til studieplassen før fristen går ut! Har dere hørt? Kommunikasjon og visuelle medier står øverst på søkelisten, og etter et år på UIA får vi se hva som skjer! Kanskje velger jeg å ta en bachelor i faget? Kanskje søker jeg meg inn på juss og blir noe helt annet i stedet? Ikke vet jeg hva det skal bli av meg, men jeg er sikker på at jeg etter å ha prøvd og feilet litt, finner noe som vil passe meg perfekt.Det var dagens skriveutbrudd, om jeg kan kalle det det. -Sammen med et lite bildedryss fra morgenen fra kontoret. Såklart! Nå skal jeg hoppe ut av bloggsonen og inn i selgerboblen! å leve som blogger er absolutt en drøm, men å være blogger med en deltidsjobb på Vero Moda ved siden av, er hvis mulig enda bedre. Jeg får liksom litt av alt! Dessuten er det fryktelig deilig å komme seg ut litt blant mennesker også! Jeg ønsker dere en nydelig tirsdag videre. Ikke finn på noe tull! Høhø. <3Har dere forresten søkt studier til høsten?
Er det flere som skal studere kommunikasjon og visuelle medier?

Imsdal Aktiv ChallengeMorn, morn! Har dere fått en sprek tirsdag så langt? Det har jeg! Til tross for at gradstokken ikke lengre ser ut som en helfryst pinne, tok jeg meg på morgenen i dag en runde på tredemøllen. Det fristet bare så fryktelig lite å gå ut døren så tidlig på morgenkvisten! Etter en god løpetur kjørte jeg på med en 60 minutters styrkeøkt på stuegulvet, og så kunne jeg sitte og nyte den beste følelsen som finnes. Følelsen man sitter igjen med etter en god og lang treningsøkt er bare fantastisk. Det er så fascinerende hvor mye mer opplagt kropp og sinn blir av disse treningsøktene. For min del er dette kanskje det beste med hele treningen. Jeg elsker å føle meg våken, sprek og levende, og det gjør jeg ikke om jeg sitter på stumpen hele dagen.

Det begynner å bli en stund siden forrige trenings-innlegg så i dag har jeg lyst til å fortelle dere om en spennende treningskonkurranse! Følg godt med, for dette kan være med på å øke treningsmotivasjonen deres en stor grad! Sportsdrikken Imsdal Aktiv, og fitnessbloggen.no arrangerer nå en 60 dagers challenge der det er om å gjøre å ha flest 60 minutters økter som mulig. Jo mer du trener, jo mer vil Imsdal sponse deg med fine belønninger! De første 1000 som registrerer fem fullførte treningsøkter og publiserer et bilde, vil motta den samme Imsdal Aktiv t skjorten som jeg har på meg her. Registrerer du over femten 60 minutters økter så kan du vinne treningsbager, og har du hatt 25 økter eller mer kan du blant annet vinne en sykkel til 25 000 kroner, gratis medlemskap hos Elixia treningssenter, og en personlig trener som kan hjelpe deg med å nå målene dine! Høres ikke feil ut eller hva? Litt ekstra hjelp takker man vel ikke nei til nå som bikinisesongen nærmer seg?Slik gjør du:
1. Klikk deg inn HER, og lag deg en Imsdal Aktiv profil. Så fort det er gjort kan du logge inn og ut så mye du vil, og registrere nye treningsøkter med hvilke øvelser du har gjort. Du må gjerne også skrive inn hvilke mål du har for treningen slik at Imsdal Aktiv kan følge utviklingen din og belønne deg med premier når målene er nådd! Jo mer aktiv du er, jo flere premier får du.En 60 minutters treningsøkt kan noen ganger føles både lang og tung. Spesielt om intensiteten er høy og kroppen går tom for energi. Det er ingenting som er verre enn å trene på tomgang. Imsdal Aktiv er en sportsdrikk som inneholder alt man trenger for økt prestasjon. Det finnes ikke kunstige tilsetninger og det er det sunneste alternativet markedet tilbyr. Imsdal Aktiv er laget av naturlig kildevann samtidig som den inneholder den anbefalte dosen av mineraler, karbohydrater og salter for økt ytelse. Trener du hardt over 60 minutter så vil du mest sannsynlig miste en del salter og mineraler gjennom svetting. Da vil du få god nytte av Imsdal Aktiv. Trener du mindre enn 60 minutter og har spist og drukket tilstrekkelig før økten så vil vanlig vann være det beste. Bare husk å drikke ofte! I det sekundet du kjenner at du er tørst, er det for sent. Da vil prestasjonen din allerede ha sunket med 10%. Husk på det jenter og gutter! Drikk, drikk drikk. Det har så vanvittig mye å si for økt ytelse.Jeg har allerede startet på 60-60 utfordringen!
Har jeg noen lesere som vil være med og ta den?

      Annonse

Ukens middag: Dag for dag

Good ettermiddag! Eller kveld? Det begynner jo faktisk å nærme seg kvelden. Jonas og jeg sluttet jobben samtidig i dag så for engangs skyld kjørte vi sammen hjem. KOS! Hehe, all kjærestetid er kvalitetstid vet dere! Selv bare de minuttene vi kjører bil sammen. Spesielt etter en helg fra hverandre! Til tross for at jeg har gjort mye hyggelig denne helgen så kjenner jeg at det er godt å ha gutten hjemme igjen. Tenk nå er det ikke lenge til vi har vært sammen i 4 og et halvt år. Det er jammen lenge det. <3

Over til det dette innlegget skulle dreie seg om! Ettersom forrige ukes middagsmeny ble så godt tatt imot, tenkte jeg å slå til med en ny dag for dag plan denne mandagen! Det er ikke sikkert at dere får lyst til å følge vår ukesmeny til punkt og prikke, men jeg håper ihvertfall at dere kan hente litt inspirasjon av disse innleggene! Det er ikke alltid like enkelt å skulle finne på noe nytt hver dag, og det bør helst være både lettvindt, kjapt og rimelig å lage. Under får dere syv varierte retter som alle sammen er velsmakende og overraskende enkle å få til. Har dere noen tips til meg så setter jeg stor pris på nye idèer jeg også!
Mandag: Spaghetti Bolognese
I dag ble det noe så lettvindt som spaghetti bolognese, men ettersom sausen er hjemmelaget smaker den så uendelig mye mer! For ikke å snakke om bedre. Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke lager oss hjemmelaget spaghetti bolognese oftere for det går jo superraskt! Løk og gulrøtter må kuttes i mindre biter, men når det er gjort så er middagen omtrent klar.
Tirsdag: Karrisuppe med kylling
Jummy! Denne karrisuppen har jeg laget til Jonas og meg mange ganger allerede. Ah, så godsmakende den er! Du behøver verken å ha kjøtt eller pasta i den. Du må gjerne bare servere den som den er, med litt brød til. Nam, nam, nam!
Onsdag: Laksespyd med brokkolipurrè
Litt fisk må til! Denne uken blir onsdag første fisk-dag. Det er en stund siden vi har laget oss laks så nå er det faktisk på høy tid! Foretrekker du ørret fremfor laks så må du gjerne kjøre ørret i stedet. Marinaden er helt sikkert like god på ørret.Torsdag: Kylling med kålrabistappe, chips og salat
En mør og godt krydret kyllingfilèt slår aldri feil. Spesielt ikke med min hjemmelagde kålrabistappe til. Mihi! Er det noe jeg er god på så er det hjemmelagde stapper og purrèer. Følger dere oppskriftene mine her så er det umulig å få et dumt resultat. 
Fredag: Indisk rekegryte
Svigermors indiske rekegryte! Ååå, jeg for aldri nok av indiske retter, og dette er definitivt den beste hjemmelagde jeg har spist! Gryten er laget på et blunk og må gjerne serveres med litt nanbrød til. Tips: Lag mye! Her er det fort gjort å forspise seg.
Lørdag: Laks med gresk agurksalat
Man MÅ vel ikke spise tung kjøttmat bare fordi det er lørdag? Denne uken sparer Jonas og jeg den store kjøttmiddagen til søndagen. På lørdagsmenyen står nemlig krydret laks med ovnsbakte grønnsaker og gresk agurksalat. Sunt og godt!
Søndag: Viltgryte
For en perfekt avslutning på en fin uke trenger vi en ekstra god middag. Denne viltgryten er ALT for velsmakende. Sist vi lagde denne retten, forspiste jeg meg fullstendig. Viltgryte er vel kanskje mer passende for høsten, men hvem bryr seg? Så lenge ingrediensene selges på butikken så kan man vel kjøpe dem når som helst på året? Jeg har ihvertfall ikke tenkt til å vente helt til høsten med å lage meg viltgryte igjen. Nei, dette skal lages og nytes førstkommende søndag! Gleder meg allerede.Håper det smaker! Klikk på bildene for å komme til de enkelte oppskriftene.

Nå drar jeg av gårde på girlsnight. Kristinemor og jeg har en date <3

THROWBACK MONDAYGod morgen! Tenk nå er det over en uke siden Annika, Tonje og jeg kom hjem fra en ukes ferie i Egypt. Jeg har ikke kommet med noe oppsummeringsinnlegg fra den lille reisen vår, og ettersom jeg drar av gårde på jobb hvert øyeblikk tenkte jeg det kunne være passende med et lite bildedryss som dagens første update. Jeg kommer nok ikke til å skrive noe reiseguide fra denne turen. Jeg vil heller anbefale dere å lese reiseguiden jeg skrev fra Sharm El Sheikh etter mitt aller første besøk for tre år siden. HER finner dere den. Alle blogginnlegg fra mitt andre besøk i Sharm sammen med Jonas, kan dere ta en titt på HER. 

Hotellet vi bodde på denne gang var absolutt nydelig, men de ansatte var ikke så flinke som de nok burde ha vært på et fem stjerners hotell. Alt av både bartendere, servitører, resepsjonister og privat-taxisjåfører som jobbet for Shores Amphoras hotell kunne til enhver tid spørre om å få våre fulle navn så de kunne legge oss til som venner på facebook. Hva skal man gjøre? Lyve og si at man ikke har facebook? Vi turte ikke annet enn å oppgi våre korrekte navn, og godt var det for de aller fleste av dem logget inn på facebook mens de sto ved siden av oss og dobbeltsjekket at vi oppga vår ekte profiler. Når man ligger på solsengen og bare vil nyte seg, så kan det bli litt slitsomt å ha en servitør hengende over seg på den måten. Verken middagsbuffè eller frokostbuffè smakte spesielt godt, og dette fem retters fiskemåltidet som vi booket oss på hotellets fiskerestaurant ble som sagt et mareritt. Hoho! Vi hadde en nydelig uke på et pent hotell, men jeg vil likevel ikke anbefale Amphoras fremfor Môvenpick som jeg har bodd på tidligere. Prisklassen er lik, men Amphoras kan virkelig ikke måle seg!

Savner sol og varme allerede! <3 Jeg kommer aldri til å få nok av Egypt.  
Ønsker dere en fin start på den nye uken. Vi skrives igjen etter jobb! 

Sprek ungdom på tur!

Hjeeelp, jeg føler meg som verdens sprekeste ungdom her jeg sitter godt plassert i sofaen etter bokstavelig talt en hel dag ute i skog, mark og fjell. Karen og jeg ankom stallen rett før 13.00 og dro med oss de to andre stalljentene på en fem timers fjelltur med fullpakkede ryggsekker. Gud så gøy! Vi var fire jenter, to hester og to hunder på tur til fjells. Det betød selvfølgelig at vi delvis måtte ri to på en hest og delvis en av gangen. Noen steder kunne faktisk ingen av oss ri for herlighet så bratt det ble mot toppen av fjellet! Jeg tror ikke hvilken som helst hest ville ha kommet seg opp dit som vi red i dag. -Og barbak til og med! Jeg har på følelsen av mine rumpeballer ikke vil ha det spesielt greit i morgen. Hoho! -Men fy søren så moro vi hadde det.Beste søndagen på lenge! Engangsgrill, et halvt tonn pølser, popcorn utgått på dato og noen kilo høy ble tatt med til hestene, og da vi endelig nådde toppen av "Sovehei", ble det grilling for alle penga. Som vi koste oss! Vinden var ganske sur på dette tidspunkt, men med både hester og hunder som underholdning var det ingenting som kunne ødelegge humøret. Grillede pølser har forresten aldri smakt bedre! Først da klokken nærmet seg 18.30 var vi tilbake i stallen, og da skulle boksene møkkes og fòr lages klart for neste dag. Jeg har med andre ord tilbrakt hele dagen ute i frisk luft og nå føles kropp og sinn som helbredet.Det er fascinerende hva slike dager gjør med oss. Hestejentene har fått lov til å være hestejenter i hele dag, og det har bare vært fantastisk. Slike søndager håper jeg at jeg får flere av i fremtiden for akkurat nå føler jeg meg som verdens lykkeligste.Live, love, ride sier jeg bare! Ridning er som terapi.
Håper dere har fått en nydelig søndag dere også! <3

Birthday party!Ååå! I går var SÅ gøy. Kvelden forsvant alt for fort! Vi ble sittende i stuen til Annika i fem timer, men jeg følte virklig ikke jeg hadde sittet der i en halvtime før vi var på vei til byen. Det er vel et tegn på at vi hadde det gøy? Annika stelte i stand med både nachos og brownies, det ble gaveåpning, Alias-spilling, dansing, synging og latter. MYE latter. Da klokken nærmet seg tolv, dro vi på byen og danset rumpene av oss. -As always! Overnattingsbesøk fikk jeg jammen også. Jonas er fremdeles i Danmark, så som en god erstatning ble Karen med meg hjem! Nå sitter vi så godt som klare for å dra i stallen og RI.

Ja, dere leste riktig. Jeg skal RI denne søndagen! Jeg kan ærlig talt ikke vente med å få på ridebuksene igjen. Det er så alt for lenge siden sist. Finvær har vi også fått! *LYKKE*. Kamera blir selvsagt med så senere vil dere få en liten horse-update. <3

Et bildedryss fra gårskvelden.. <3 HURRA FOR ANNIKA!Ønsker dere en fin og avslappende søndag så lenge!

Oppskrift: SjokolademoussèEeendelig er det lørdag! Dagen hvor folk flest har lov til å skeie ut fra et strengere kosthold. Da kunne det vel ikke passet stort bedre med en ordentlig god dessert-oppskrift? Hjemmelaget sjokolademoussè er bare noe av det beste. Selv foretrekker jeg den lys og ikke for sterk, men jeg vet at det er mange der ute som liker det stikk motsatte. Ønsker dere en mørkere, kraftigere smak av sjokolade så kan dere alltids bytte ut den lyse kokesjokoladen med mørk. Det er fullt og helt lov! <3

Akkurat nå står jeg mest sannsynlig fremdeles og selger klær på Vero Moda. Så fort jeg er ferdig tar jeg første buss til Annika og tilbringer resten av kvelden der. Bursdagsfeiring står som sagt på planen, og dermed blir det ikke stort med tid igjen til pc og blogging. Alt av kommentarsvaring tar jeg igjen i morgen! Ønsker dere alle sammen en P-E-R-F-E-K-T lørdagskveld!
Du trenger - 2 porsjoner:  1. 2 eggehviter 2. 4 eggeplommer 3. 1 dl kremfløte 4. 200 g lys kokesjokolade 5. 90g melisSlik gjør du:
1. Start med å fordele egg. En skål skal inneholde to eggehviter. En annen skål skal ha fire eggeplommer.
2. Pisk krem av kremfløten og sett det kaldt. Sørg for at du ikke pisker for lenge. Du vil ikke lage smør! 
3. Stivpisk eggehvitene. Dette kan ta noen minutter. Massen skal være så godt som helt stiv. 
4. Smelt sjokoladen i et vannbad. Når sjokoladen er smeltet kan du forsiktig røre inn melis og eggeplommer. 
5. Når dette er tilsatt, rører duforsiktig inn kremen og helt til slutt de stivpiskede eggehvitene.
Hell over i porsjonsglass og sett til avkjøling i kjøleskap minst to timer før servering.

Pynt gjerne med sitronmelisse, bringebær og litt melis!
Nå hva synes dere? Så sjokolademoussèen fristende ut?

Morning in pyjamasGod morgen! Herlighet, og jeg som egentlig skulle oppdatere dere en tredje gang i går kveld. Vel, det ble slett ikke noe av! Det var så hyggelig å få besøk i at timene bare fløy forbi. Til middag ble det spist krabbe og til dessert en alt for god, hjemmelaget sjokolademousse. (Som dere vil få oppskriften på senere i dag)! Ritz kjeks med smeltet smil sjokolade klarte vi også å trykke i oss samtidig som vi så filmen "The Blackfish". Fysj, for en forferdlig vond film. -Men den må likevel sees. Det er jo virkeligheten!Jeg sitter fremdeles i pyjamasen, men jeg sto opp for to timer siden og har dermed rukket både det ene og det andre allerede! Sminkemasken er dratt på, håret er krøllet, blogginnlegg er forhåndsskrevet og kveldens festantrekk er funnet frem. Jeg drar på jobb om 40 små minutter, men jeg ville ihvertfall titte innom og ønske dere en god morgen. Mer får dere få senere i dag!Så lover jeg å dokumentere bursdagsfeiringen! Hehe, as always <3

God lørdag alle sammen, og gled dere til dagens oppskrift!

Den perfekte kjolen..
Jeg har lovet dere å komme med tips til både konfirmasjon, bryllup, dåp og lekre sommerkjoler, men jeg får ta noe av gangen! Konfirmasjonstiden nærmer seg, og jeg skal faktisk i en selv om bare seks uker. Nå er jeg så heldig å ha verdens fineste bunad, men det er ikke alle som er så heldige! Noen av dere skal kanskje konfirmeres i år, mens andre skal kanskje være gjest? Til dere som enda ikke har funnet den perfekte kjolen for anledningen har jeg laget er fint lite innlegg til! Over og under her finner dere en rekke nydelige maxikjoler som i mine øyne godt kan egne seg for deg som skal være gjest i konfirmasjon eller en dåp. I denne omgang ble det nesten bare lange varianter i ulike prisklasser, men jeg kan alltids komme med noen kortere kjoler senere om dere ønsker det.

Har dere fått en fin start på helgen forresten? Det har jeg! Jeg har fått Annika på besøk og nå sitter vi og spiser loff med krabbe samtidig som vi ler oss ihjel av Costa del Kongsvik. Gud bedre for et program. Jeg ler, og ler, og ler.. Blir aldri lei! <3


Jeg måtte bare ta med de to siste der. De egner seg nok bedre til en annen type fest, men hjelp så fine! Å bare skulle velge ut noen favoritter fra Nellys kolleksjon nå er nærmest umulig. Jeg tror aldri jeg har sett så mange fine kjoler i alle mulige farger og fasonger.


Håper dette innlegget var til hjelp for noen! Klikk på bilde for å komme til kjolen.
Nå skal vi trykke i oss litt hjemmelaget sjokolademousse her! <3 YUMMY.


      Affiliateslenker

Happy weekend!Er det sånn det føles å bli reist fra? Dette er jeg slett ikke vandt til! Det er jo alltid jeg som drar av gårde.. Jonas kjørte til Danmark med fotball-laget sitt klokken 07.00 denne morgenen, og nå sitter jeg her og nynner på "all by myself!". Hehe! -Men det skal jammen sies at det er deilig å ha leiligheten litt for seg selv også. Jeg har ikke hatt en så effektiv morgen på måneder!

Jeg har ikke bare vasket ned hele leiligheten, men jeg har også laget en diger porsjon med hjemmelaget sjokolademoussè. Den står i skrivende stund og stivner i kjøleskapet så jeg har ikke fått prøvesmakt på den enda, men jeg er likevel rimelig sikker på at denne oppskriften kommer til å falle i smak hos flere. Hihi, tenkte å dele den på bloggen i morgen! <3

Ellers vil jeg ønske dere alle en GOD HELG! Endelig er den her. Jeg har fri fra Vero Moda i dag og kommer forhåpentligvis til å dra på besøk eller enda bedre, få besøk i kveld! Jeg har ihvertfall ingen planer om å tilbringe fredagskvelden alene.Ha en fin fredag alle sammen! Vi skrives igjen senere. <3

Marthe tipser - Snacks til kveldsGod kveld damer og herrer! Da var jeg hjemme igjen etter nok en fin dag på jobb. Herlighet for en bra uke det har vært.. Oppskriften som jeg tenkte å komme med, kan jo egentlig ikke kalles for en oppskrift. Jeg har jo bare satt sammen to av mine absolutt favoritt-usunnheter og laget magi! Nei, jeg har faktisk aldri vært spesielt begeistret for disse Ritz kjeksene, men jeg tenkte at det kunne være godt å kombinere sjokoladen med noe litt salt! So i did, og dette smakte SÅ mye bedre enn forventet. Jeg kom nesten for sent på jobb fordi jeg ikke kunne stoppe å trykke i meg Ritz med varm, smeltet sjokolade på. Hihi! Man skal egentlig servere kjeksene når de er avkjølte, men tror dere jeg kunne vente på den slags? Jonas og jeg spiste det hele opp lenge før den tid. Venter dere med å bygge tårn av kjeksene til de er avkjølte så vil dere også få et mye penere resultat.Du trenger: 1. En pakke Ritz kjeks 2. 1-2 pakker med Smil sjokoladeSlik gjør du:
1. Sett ovnen på 225 grader.
2. Dekk et stekebrett med bakepapir og legg på så mange Ritz kjeks du ønsker.
3. Lekk så en smil sjokolade på midten av hver kjeks og sett i ovnen.
4. Etter 3-5 minutt vil sjokoladen ha smeltet. Da kan du ta stekebrettet ut.
5. Legg en ny kjeks på toppen og avkjøl.. Eeeller spis mens sjokoladen enda er varm!

Jeg prøvde meg med stratos også jeg, men denne sjokoladen smeltet som dere ser bare inni. Smil fungerer nok best!Himmel og hav. Lukk øynene dere som følger et kosthold! 
Til dere andre.. Dette er virkelig verdt å prøve. NAAAAM.. <3

Antrekk - 130314

Da drar jeg av gårde på jobb for tredje og nest siste gang denne uken! Tenkte bare å dele dagens antrekk med dere først. I kveld vil dere også få et lite "oppskrift" innlegg med en morsom variant for snaks! Jeg brukte en liten halvtime på nettsiden "Pinterest" til morgenen i dag og herlighet så mye inspirasjon det var å hente. Jeg kan søke på nesten hva som helst og det dukker opp hundrevis av magiske bilder som jeg bare MÅ lagre i inspirasjonsmappen min. Herligfred så full den mappen er blitt nå. Jeg tror bare jeg må si tusen millioner takk til den bloggleseren som tipset meg om pinterest for et års tid siden. <3 
Skjørt fra Thailand, Genser og briller fra Bikbok, Jeffrey Campbell sandaler fra www.nevernaked.com

Ønsker dere alle en god torsdag videre.
Dere som har muligheten.. NYT FINVÆRET!

Happiness is a cup of tea

Good morning y'all! Er det flere som har stått opp på riktig ben i dag? Åh, jeg våknet opp til enda en dag med sol og varme og har nytt morgentimene med et stort smil om munnen. En alt for god kopp kanelte er inntatt og jeg er snart klar for dagens treningsøkt. Det blir nok ikke store økten ettersom jeg har mye på planen før jobb, men litt trening må til.. Snart er det helg også! Er det noen som skal ut på noe spennende? Jonas reiser til Danmark på treningsleir med guttaboys i helgen, og jeg skal feire bestis sin 22 års dag! Hurra for Annika. Kan ikke vente til lørdag. <3 Jeg har på følelsen at det vil bli en SUPER helg.Et lite bildedryss fra torsdagsmorgenen. <3
Håret er krøllet og antrekkshooten er like rundt hjørnet!

Antrekk - 120314

Ah! Da fikk jeg endelig satt meg foran pcen igjen! Jeg har vært på Vero Moda og kost meg i stort sett hele dag, men Jonas og jeg rakk akkurat å knipse noen fine antrekksbilder til dere før jeg dro så jeg tenkte jeg kunne dele disse med dere før jeg kaster meg på hodeputa. Jeg skulle gjerne ha sittet oppe og fått unnagjort en god del mailsvaring også i kveld, men jeg er suuupertrøtt. Sånn er det når man ikke liker kaffè! Hehe, jeg skulle virkelig ønske denne sorte, varme drikken gikk ned noen ganger, men det er liksom ikke snakk om. Jeg synes at det smaker som noe giftig jeg.. Haha! Jeg lærte meg nylig å drikke milkshake med bokstavelig talt en skvett kaffe i, men that's it! Mulig jeg vokser opp en vakker dag jeg også, men foreløpig har jeg holdt meg våken i 21 år uten kaffe.

Det ble visst et langt bildedryss på dere i dag! Sol og sjø er det ikke ofte dere får se på bloggbildene om dagen. Bare å nyte synet! I går glemte jeg å skrive hvor alle plaggene var fra.. Det skal ikke være glemt i dag! Håper dere liker antrekket <3
Bukse og veske fra Vero Moda, Skjorte fra Bikbok, Sko fra Nelly, Blazer fra Pull&BearSweet dreams <3 Vi skrives igjen i morgen!

Strawberry Daiquiri

God formiddag! Ja, jeg har laget meg en strawberry daiquiri på en helt vanlig onsdag. Riktig nok en alkoholfri variant! Jeg skal nemlig av gårde på jobb om bare et par timer. Planen var egentlig å dele en god Mojito-oppskrift med dere i dag, men ettersom butikken ikke hadde friske mynteblader måtte jeg pønske ut en ny plan. Da ble det denne friske og gode strawberri daiquiri oppskriften. En sikker vinner med mindre du ikke tåler eller liker jorbær. (Er det virkelig noen som ikke liker jordbær?!)Du trenger: 1. 1 dl appelsinjuice 2. 1 dl Strawberri Daiquerri Mix (fås kjøpt på dagligvarebutikker) 3. 450g frossne jordbær
Slik gjør du:
1. Mål opp 1 dl appelsinjuice og 1 dl drink mix.
2. Tilsett alle ingrediensene i en blender og dur løs!
3. Bruker du friske bær i stede for fryste så må du tilsette 10-12 isbiter.Her ser dere drink mixen som jeg har brukt her. Den fås altså kjøpt på de fleste dagligvarebutikker!

Håper det smaker! Pynt gjerne med et jordbær eller litt lime. <3
Nå skal Jonas og jeg ut og knipse antrekkbilder til dere før jobb!

Antrekk - 110314Oh my! Dette VÆRET. <3 Åh, måtte solen ha kommet for å bli denne gang. For en deilig vårfølelse! Jonas og jeg kjørte rett til svigers etter møte med regnskapsføreren og her sitter vi enda. Den hjemmelagde pasta carbonaraen ble byttet ut med svigermors ørret i dag. Vi får heller ta pasta carbonara en dag til neste uke. Det var så lenge siden vi hadde besøkt svigers nå!


Bukse fra Bikbok, Skjorte og smykke fra Vero Moda, Jakke fra Zara, Sko fra BiancoHer får dere dagens antrekk i et langt bildedryss! Jeg kjenner at jeg virkelig har savnet å knipse antrekksbilder i solskinnsvær. Det minner meg om sommeren 2013. Vi hadde sol nesten hver dag i en lang periode og Jonas og jeg var ute omtrent hver dag og knipset fine, fargerike bilder i lyse omgivelser. Arh, kan mars måned gå litt raskere? -Og kan vi kanskje hoppe over april i år? Vi kan bare forskyve alle spennende april-planer til mai, for jeg vil bare ha mai, juni, juli og august på reprise tre ganger. Heh!

Merker jeg setter enormt stor pris på solen nå som den så sjeldent dukker frem.
Håper det er flere som har vært ute og kost seg i finværet i dag! Det må nytes..

Morning in black & whiteGood morgen! Den sene updaten skyldes rett og slett at jeg har vært litt på farten i dag! Jeg hadde alarmen på 08.00, og fikk unna en god treningsøkt før jeg dro i møte med regnskapsføreren min. Hils på Geir alle sammen! Stakkars mann. Det kan umulig være greit å føre regnskapet til de to største bloggerne i byen! Min økonomi har ihvertfall gått i berg og dalbane de siste årene. Noen måneder er jeg delvis rik og får skryt for å nesten ikke ha brukt en krone. Andre måneder må Geir frem med fingeren og kjefte litt! Som måneder hvor jeg spontant bestiller sydenferier foreksempel.. og bruker litt for mye penger på coctails og kos. Nei, Geir er jammen en tålmodig mann. Jeg har fått så god kontroll på regnskapet mitt etter at denne mannen overtok papirene. Er det noen av dere som er på utkikk etter en regnskapsfører så kan jeg med hånden på hjerte si at Geir på Viego er gull! 

Bare se på han da! Haha, Geir du Geir.. Jeg ler meg ihjel.
Geir:
 Å være regnskapsfører for Kristina og deg er det nærmeste jeg kommer popstjerne!

Åja! Jeg måtte feire med et stykke oreokake etterpå.. 
Ville bare dele et lite bildedryss fra den fine morgenen min! Vi skrives <3

It's been a good dayGood kveld! Da var jeg hjemme igjen etter en kjempefin arbeidsdag på Vero Moda. De åtte timene bare fløy av gårde i dag.. Det var så mange spennende prosjekter å sette fingrene i! Bildene dere ser her er egentlig fra den fine morgenen min, men det er faktisk nøyaktig slik jeg sitter nå også. De stramme jeansene er byttet ut med denne gode og tykke strikkecardiganen og rett ved min side ligger bok "Naken i Hijab" som skal åpnes og leses så fort dere er oppdatert. Jeg har lest den før, men etter å ha kommet hjem fra en ukes ferie i Egypt fikk jeg lyst til å lese den om igjen. Den er så trist, god, vond og alt på en gang..

Har dere fått en fin start på den nye uken? Jeg håper det! Kjempehyggelig å se at ukemenyen som jeg delte med dere tidligere i dag inspirerte! Kanskje jeg må sette sammen noen flere slike innlegg fremover. Det er så gøy å blogge for en sånn takknemlig gjeng! Dere setter alltid så stor pris på blogginnleggene mine, og det gjør meg så glad! Tusen takk for at dere er dere . <3

Jeg har i grunn ikke så mye mer på hjerte i kveld. Jeg ville bare innom for å ønske dere en god natt! En varm kopp te og Jonas sin armkrok er alt som mangler for at min kveld skal bli perfekt. Heldigvis kommer Jonas snart hjem, og kjøkkenskuffen er full av te! Mihi.. Tonights gonna be a good night. <3 Sov godt og drøm søtt alle sammen. Vi skrives mer i morgen!

Ukemeny ala Marthe Borge

God morgen alle sammen! <3 Denne mandagsmorgenen tenkte jeg å prøve meg på noe som jeg aldri har gjort før! Jeg har satt sammen en ukesmeny av middagsoppskrifter som jeg har delt med dere på bloggen tidligere. Jeg får ofte leserspørsmål rundt hva vi spiser, og jeg har fått flere tilbakemeldinger fra lesere som ønsker at jeg hver uke setter opp en ukemeny med gode og varierte oppskrifter. Jeg deler ikke så mange oppskrifter på bloggen at jeg klarer å lage dette hver eneste uke, men jeg har mye mer å gå på så jeg kan absolutt komme med slike innlegg en gang i blant! Om dette faller i smak selvfølgelig.

Nå vet dere ihvertfall hva Jonas og jeg skal spise denne uken! Jeg har plukket ut mange gode og varierte oppskrifter fra mat-kategorien min. Noe fisk, noe kjøtt, noe suppe, noe pasta og noe pizza. <3 Alt er selvfølgelig så godt som hjemmelaget.
Mandag - Fiskegrateng
Hvorfor ikke starte uken med noe sunt og godt? Min hjemmelagde fiskegrateng med makaroni og raspede gulrøtter smaker nydelig. Det er rart hvordan alt smaker så vanvittig mye bedre når du lager det fra bunnen av! Ikke krever det all verdens med tid og krefter heller. Gi fiskegratengen et forsøk og bytt ut den fryste varianten ihvertfall denne ene mandagen!Tirsdag: Pasta Carbonara
Litt pasta må man ha! Ihvertfall Jonas og jeg. Denne uken består tirsdagsmiddagen av pasta i hjemmelaget carbonarasaus.
Onsdag - Hjemmelaget blomkålsuppe
Nam, nam, nam! Dette er rene smaksbomben. Har dere ikke prøvd min hjemmelagde blomkålsuppe før så er det på høy tid å gjøre det denne uken! Strø gjerne over litt stekt bacon og server med brød. Vi snakker fest i munnen..
Torsdag: Torsk med grønn pesto
Det er på tide med litt fisk igjen! Ettersom jeg er så glad i hvit fisk, har jeg satt opp en torskerett på menyen for denne torsdagen. Torsk med hjemmelaget, grønn pesto, stekte grønnsaker, poteter og ristede pinjekjerner.
Fredag - Spennende mini pizza
Denne oppskriften var det faktisk Jonas som kom på! Fredag er jo den store taco/pizza dagen så vi får bare følge tradisjonen! Denne pizza-varianten vil jeg likevel påstå er en smule sunnere. Den tykke bunnen er nemlig byttet ut med noen lettere tortillalefser. Disse må du jo for all del gjerne ha grove også om du foretrekker det så sunt som overhode mulig! I stedet for tomat eller barbequesaus har jeg her smørt bunnen med litt krydret craime fraiche. Nam, nam, nam!
Lørdag - Den store biffdagen
På lørdag skal Jonas få viljen sin! Biff står på menyen med bare det aller beste tilbehøret. Denne bakte tomaten er dere bare nødt til å stjele oppskriften av for den kan brukes til flere middager og smaker himmelsk <3Søndag - Fisk og kjøtt combo
Har du fulgt denne oppskriften før så kan jeg vedde på at denne søndagen ikke vil komme fort nok. Frikassè med terteskjell, fiskeboller og kjøttboller er tidenes søndagsmiddag. Eller bestemormiddag, om du vil! Dette er verken dyrt eller vanskelig å få til, middagen er laget på et blunk og man får i seg både litt fisk og litt kjøtt! Denne retten er bare nydelig spør du meg. <3Da håper jeg det smaker! Velbekomme. <3
Klikk på bildene for å komme til de ulike oppskriftene mine.

Just wanna dance...Hvor gøy må det ikke være å kunne danse en eller annen form for sexy dans? Salsa.. magedans.. poledance? Det må jo være dødsgøy! Hvorfor har jeg ikke tenkt på dette tidligere? For en genial måte å gjøre treningen morsom på også! Tenk så fine muskler man kan få av magedans foreksempel.. Bare se på Shakira! Hehe. Utenom all tvtittingen, har jeg denne søndagskvelden sittet og undersøkt litt på nett hvilke tilbud man i Kristiansand har for ulike typer dans. Jeg har jo vært både turner og ballettdanser i mine yngre år, så hvorfor ikke kjøre på med en ny variant? Arh, jeg skulle ønske jeg fikk Jonas med meg på salsatimer, men der tror jeg streken hans går. Spør jeg så vil han antagelig tisse i buksa av forferdelse. Hehe, men det er verdt et forsøk! Det ville jo ha vært drømmen å lære å danse med sin egen partner? Hvor romantisk må det ikke være å avslutte en date med litt steamy salsa hjemme på stuegulvet? Oh my god, jeg MÅ overtale ham til å være med på dette!

Oh my! There is hope! Jonas kom akkurat inn døren så jeg spurte han like godt..

Marthe:
Jonas!! Vil du være med meg på salsakurs? Tenk så romantisk!!
Jonas: Er ikke det litt kleint?

Litt kleint!? *OVERLYKKELIG*. Denne overtalelsen blir piece of cake! Salsakurs, here we come.. <3Er det noen av dere Kristiansand-lesere som har noen gode kveldskurs å anbefale?
Vi har ikke veldig mye tid til overs, men èn kveld i uken ville ha passet perfekt!

Antrekk - 090314

I dag er en sånn dag hvor jeg bare har lyst til å ligge fullstendig på latsiden. Bo i joggebuksa, sove på sofaen og bare glane på ungkaren hele dagen. Juan Pablo i mitt hjerte <3 Jeg fikk selvfølgelig ikke med meg sesongpremieren som var forrige mandag og lastet den derfor ned til morgenen i dag. Nå er det gjort.. Jeg klarer ikke å vente til i morgen med å se den neste episoden! Jeg må laste ned resten NÅ. Ungkaren og ungkarskvinnen er virkelig det beste tvprogrammet som noen sinne har eksistert. Haha, jeg blir fullstendig oppslukt i hver eneste sesong. Jonas har prøvd å få meg med på kino i hele dag, men jeg nekter plent.Jonas: Jeg spanderer kinoen hvis du bare blir med. 
Marthe: Pff. Jeg hater den filmen! 
Jonas: Jeg legger ut et bilde på instagram og skriver "hvem stemmer for at Marthe skal bli med meg på kino i kveld?". 
Marthe: Ja det må du for all del bare gjøre. 
Jonas: Hvis jeg får over ti stemmer så blir du med! Okei? 

Nei mister, det blir nok ikke så lett! Den der dumme guttefilmen "300" kunne ikke fristet meg mindre å bytte ut ungkaren for. I kveld får Jonas ta med seg en kompis på date, for jeg vil ha stuen helt for meg selv, spise iskrem og trykke i meg "Mindes nøttekos". Verdens beste sjokolade! Jeg har som dere kanskje ser ikke akkurat tilbragt søndagen i joggebuksen, men faren er stor for at jeg bytter om til pysj i løpet av ettermiddagen. Pysj, ungkaren, is og sjokolade.. Høres ut som en perfekt søndag!


Bukse fra New Yorker, Blazer fra H&M, Topp og øredobber fra Bikbok, Belte fra www.nevernaked.com, Sko fra Nelly

Ønsker dere en god og avslappende søndag videre!
Nå skal jeg lage oss litt ordentlig kvalitetsmiddag her. <3 

Caribbean Cocktail Smoothie

Goood morgen kjære lesere! Da var vår aller siste dag kommet, men heldigvis reiser vi ikke før klokken 01.00. Det betyr at vi har en hel soldag igjen! Den skal nytes til det fulle. Værmeldingen sier 31 grader og stor sol, så i dag står til og med litt vannaktiviteter på planen!

Tenkte bare å starte dagen med en ny oppdatering i "ukens smoothie" kategorien. Ukens oppskrift består av ananas med et hint av kokos. Jeg lagde den rett før jeg reiste, og kommer mest sannsynlig til å lage den igjen så fort jeg har satt føttene mine innenfor leiligheten. Jeg er egentlig ikke spesielt glad i kokosdrikker, men denne ble akkurat slik jeg ønsket den. Mild og eksotisk. Mmm! Kokos og ananas er så godt å kombinere. Tilsetter du en liten skvett vodka så har du gjerne til og med en farlig god drink til fest!Du trenger: 1. En hel ananas 2. 1 dl ananas juice 3. 5-6 isbiter 4. 1 dl kokosmelk
Slik gjør du:
1. Kutt den ferske ananasen i mindre biter og hell alt kjøttet i blenderen.
2. Mål opp 1 dl ananas juice og 1 dl kokosmelk. Hell også dette i blenderen.
3. Tilsett 5-6 isbiter (viktig for at smoothien skal bli kald), og dur løs!Enklere enn dette blir det faktisk ikke! Og guuud så godt. 
Denne smoothien skulle jeg helst drukket et glass av hver dag.  

Hard Rock Cafè by nightNB: Viktig info! Jeg har nedprioritert mailboksen min denne ferieuken og fant derfor ikke før nå ut at mailadressen til Lapoint-konkurransen ikke fungerer. Jeg har skrevet com i stede for no, så dette er årsaken til at flere av dere ikke kommer gjennom og får sendt svaret av gårde. Beklager så mye til dere 399 det gjelder! Riktig mailadresse er altså konkurranse@lapoint.no <3 Til dere som ikke har fått med dere at jeg i samarbeid med Lapoint deler ut en reise for to til Lapoints surfecamp på Bali, HER finner dere innlegget.
Over til det dette innlegget egentlig skulle dreie seg om! Gårsdagens herlige besøk på Hard Rock Cafè. Dette var jammen noe annet enn tirsdagens fiskemåltid! Hehe. Alle tre bestilte biff til hovedrett og kjøtt har sjelden smakt SÅ godt i min munn. Vi ble sittende på Hardt rock i over to timer og trykke i oss både iskrem og ulike daiquries til dessert. Nam, nam, nam! <3

Dere ser vel forresten at vi har begynt å få litt farge også? Bryst og armer er ihvertfall tomatrøde på alle tre! Jaja, bedre å komme hjem rød enn hvit sier nå jeg. Forhåpentligvis får vi enda litt mer farge disse to dagene vi har igjen. I dag skal vi jo ligge på havet hele dagen. Det kommer nok til å bli farlig for noen av oss! Ville bare dele et lite bildedryss fra kvelden vår, før vi drar ut på utflukt.Vi skrives igjen senere! Ønsker dere en good torsdag <3

Mitt livs verste fiskemåltidHjelp, for en hysterisk morsom kveld vi fikk i går. Denne femretters middagen som vi hadde gledet oss sånn til skulle vise seg å bli et rent mareritt. Jeg er da virkelig ikke kresen av meg, men i går ble den ene retten bare verre enn den andre. Det hele startet med en skrekkelig salat med rå blekksprut. Optimister som vi er, håpte vi selvfølgelig på at de neste fire rettene skulle falle bedre i smak, men nei. Det brune kloakkvannet av en suppe som kom etterpå er kanskje det ekleste jeg har smakt i hele mitt liv, og som om ikke den var kvalm nok i seg selv, fikk vi et viskelær utkledd som brød til. Tredje rett bestod av en tallerken med rå risotto som kokken mest sannsynlig hadde dyppet i "fiskesuppen" som vi ikke spiste opp i forrige rett. Så kom kveldens store høydepunkt. En knusk tørr hummer på en seng av slimete fisk. Oh my god. Heldigvis var vi ikke de eneste gjestene som ikke fikk ned så mye som en matbit. Jordbærmoussèn kom som to seige gelatinklumper med litt jordbærsaus over. Vel, vi svelgte dem hele og ba pent om regningen.

I det vi trodde vi hadde kommet oss helskinnet gjennom vårt livs verste fiskemåltid ville nabobordet dele sin dessert med oss. Heheh. Vi kunne jo ikke være uhøflige? De stakkars gjestene trengte vel også hjelp til å få det ned! Vi takket ja til mer dessert, svelgte alt helt og hylte høyt av latter resten av kvelden. Aldri mer fisk på Shores Amphoras Hotel. I kveld blir det atter en middag på Hard Rock Cafè!


Oh yes! Vi fikk restene med tilbake til hotellrommet..
Jaja. Det ble ihvertfall en uforglemmelig kveld med MYE latter!

A pair of comfortable shoes

God morgen! Så herlig å høre at jeg klarte å friste noen av dere med sanwich/banan milkshaken i går. I dagens første post har jeg lyst til å dele mitt aller nyeste kjøp med dere. Jeg måtte ha et nytt komfortabelt par sko til Egypt reisen og etter å ha besøkt omtrent alle skobutikker vi har i Kristiansand uten hell, fant jeg endelig et sort par på Mango som til og med kunne blitt med på fjelltur. Nei nå overdriver jeg, men de var ihvertfall komfortable! 499 kroner betalte jeg for dem, og det synes jeg jammen at de var verdt! <3Likte dere dem? I dag har vi fått sool igjen så nå skal jentene på stranden!
Ønsker dere en kjempefin tirsdag så skrives vi igjen litt senere. <3

Sandwich og banan milkshakeVi kan ikke bare ha syden-updates denne uken. Litt variasjon skal dere få! Jeg hadde ikke mange dagene på meg til å forhåndsskrive til reisen, men noen innlegg ble det! Denne milkshake-oppskriften fikk jeg faktisk fra en veldig veldig god bloggleser. Bloggen til denne dama kan dere lese HER. Tusen takk skal du ha Lin! Jeg bestemte meg for å teste den ut for noen dager siden og likte resultatet så godt at jeg fikk lyst til å dele den videre med dere andre blogglesere. Nå krysser jeg fingrene for at den faller i smak hos flere! Det gjør den helt sikkert. Den er ihvertfall ikke vanskelig å lage! To sandwich iskremer, en banan og litt melk så har dere det. En banan gir ganske mye banansmak, men vil dere ha enda mer så er det jo bare å kjøre på! Ah, nei nå fikk jeg lyst på milkshake...Du trenger: 1. 1 banan 2. 2 Sandwich iskremer 3. Ca 1 dl melk
Slik gjør du:
1. Skrell bananen og hiv den oppi blenderen sammen med de to sandich iskremene. 
2.
Hell så oppi ca 1 dl melk og dur løs. Ønsker du milkshaken litt tynnere så tilsett litt ekstra melk. Jeg elsker når milkshaken er tykk.Er det flere som har spennende milkshake-oppskrifter til meg?

First night in Egypt
Gud så gøy vi hadde det på hotellvorset vårt i går kveld. Jeg vet ikke om det var all latteren eller de 70 situpsene jeg bestemte meg for å ta rett før leggetid, som gjorde at jeg våknet opp helt øm i magemusklene i dag. Vi spilte Alias til nærmere ett om natten, og så dro vi inn til sentrum for å sjekke ut utelivet. -Men på byen ble vi bare i en liten time for der var det jammen ikke mye liv til en lørdag å være! Lurer meg på hvor både turister og egypter fester her nede? Kanskje dere som har vært i Sharm El Sheikh har noen tips? Vi var innom både Hard Rock cafè, og Pacha, men det var nærmest ikke en sjel på noen av stedene. -SÅ vi satte oss på en vannpipe-bar, ble servert vannpipe og en neddopet kattunge, sjelte ut alle de ansatte, reiste oss og gikk triste hjem. Vel og merke en smule nervøse for å bli forfulgt av sinte egyptere. Jeg har aldri sett noe slikt her i Egypt tidligere, men nå kan jeg ihvertfall advare dere mot å støtte neddopingen av dyr på barer og utesteder ved å ta imot og kose med dem. Det er ikke vanskelig å se at en kattunge eller en hundevalp er neddopet når den er sløv og ikke reagerer på noe som helst. Si neitakk når du blir tilbudt å holde dyret og fortell dem at du ikke støtter det de driver med. Mer makt enn det har vi ikke, men forhåpentligvis forstår da barene det gjelder at dette ikke er greit.

Sånn det var litt hygge og litt uhygge! Et lite bildedryss fra den hyggelige delen av kvelden <3
Nå kaller strandlivet. Hihi, ønsker dere en deilig søndag! Slapp av og gjør akkurat det du vil.

          Alt av dagens kommentarer vil bli besvart i ettermiddag.

Leighton Meester for Nelly

I år fyller Nelly 10 år! Kan dere tro det? Jeg husker min aller første runde med nettshopping på www.nelly.com som om det var i går. Jeg gikk på videregående, kjedet livet av meg i skoletimen og bestemte meg for å gå på jakt etter den perfekte festkjolen i stedet for å følge med på hva læreren hadde å si. Gode gamle dager.. <3 Jeg kunne sitte i timesvis og bla meg gjennom tusenvis av nydelige festkjoler før jeg klarte å bestemme meg. Det var slett ingen spontan-kjøp den gang. Alt var grundig gjennomtenk, for budsjettet var stramt. Med stipend som eneste inntekt kunne jeg ikke kjøpe flere enn èn kjole av gangen, og da var det veldig viktig å velge den absolutt fineste av dem alle. Hihi, er det noen som kjenner seg igjen? Tenk dette var for fem år siden. Årene flyr! Nå har altså Nelly hele 10 års jubileum, og dette feirer de ved å lansere en helt RÅ kolleksjon i samarbeid med selveste Leighton Meester. Første del av kolleksjonen ble lansert nå på mandag som var og består blant annet av skyhøye hæler, studs, skinn og lekre mønstre. Loove!
Et bildedryss fra kolleksjonen ser dere over og under her. Hvis ikke Leighton Meester er nydelig så vet ikke jeg.. Et av mine absolutt favorittplagg fra kolleksjonen er jumpsuiten som dere ser på bildet over her. Den er dessverre utsolgt, men da jeg bladde meg gjennom kolleksjonen for å se om det kunne finnes noe lignende så fant jeg DENNE som jeg ærlig talt likte enda bedre igjen! Den MÅ jeg ha. Haha, jeg har på følelsen at denne kolleksjonen vil tømme fleres lønningskontoer fremover. Heldigvis er ikke plaggene så dyre! Nelly har som alltid veldig hyggelige priser og da får man fort mye for pengene. Dere kan klikke på bildene for å komme til de enkelte plaggene. Noe av det er allerede utsolgt (favorittene forsvinner på et blunk), men jeg har prøvd å finne noe lignende til dette.Dere kan se hele Leighton Meester kolleksjonen for Nelly HER. 
Det er SÅ mye fint! Klikk på bildene for å komme til de enkelte plaggene.


           Annonse