hits

mars 2013

Last night
Jeg hadde den koseligste kvelden i går. Annika inviterte jentene på vors og vi koste oss som bare det. Blir aldri en kjedelig kveld med den gjengen.. Jeg orket ikke byen, men jeg fikk ihvertfall kost meg masse med jentene mine igjen. Det var det viktigste! Da gjengen dro videre på byen, dro jeg hjem på filmnatt med Jonas.. På den måten fikk jeg litt girlsnight og litt romantisk kjærestekveld på en og samme lørdag!

Et bildedryss fra min lørdag! Håper dere hadde en like fin kveld.

Antrekk - 310313

 God kveld alle sammen! Jonas og jeg kom akkurat hjem fra dagens lille antrekks-shoot! Jeg skulle egentlig bake deilige påske cupcakes i dag, men det ble litt for sent. Får ta det i morgen! Påsken er jo ikke helt over enda. Blir resultatet bra, så vil jeg selvfølgelig dele oppskriften videre!

Har dere hatt en fin søndag så langt? Jeg ser på lesertallene på hele topplisten, at mange har reist på ferie i påsken. Håper dere koser dere masse disse fridagene, for nå er det ikke mange igjen av dem!
Bukse fra Bikbok, Skjorte fra Vero Moda, Clutch fra Gina Tricot, Sko fra Mexico

 

Vi skrives igjen om litt, fininger!

I gang med reklamevideoDet ble en sen "første-update" på dere denne søndagen Jeg har nemlig hatt besøk av ei venninne som studerer fotojournalistikk! Hun har vært så snill å gå med på å hjelpe meg med en liten reklamevideo. Jeg er ikke så flink på film og videoblogging, men skal jeg først gjøre det så får det gjøres ordentlig! 

Da leier jeg inn hjelp! Etter to timer med filming så ble vi faktisk ferdige! Håper vi fikk til noe bra. Siri er råflink både på kamerainnstillinger og redigering så det er jeg sikker på at vi gjorde. Nå skylder jeg henne big time! Det er ikke alle som ville brukt deler av påskeferien sin på å hjelpe meg med reklamevideo.Hva videoen dreier seg om, og når den publiseres får dere bare vente å se!

Latest Faves

 


Tenk nå er vi jammen snart forbi mars måned også. Det er helt utrolig hvor fort tiden går. Jeg har kost meg på jobb i dag jeg! Hihi, sjefen hadde ordnet påskeegg til alle sammen. To påskeegg på èn uke! Aldri vært så heldig.. Nå planlegger jeg å ta turen ut med jentene mine! Føler ikke jeg har sett dem på årevis.

Jeg rakk ikke å knipse noe antrekk til dere i dag, men her kommer ihvertfall en oppsummering av mars måneds siste antrekk. Nå må dere ha en strålende påskeaften alle sammen.. Vi skrives!  
 

Todays hair


 
 

1. Start med å krølle håret. Jeg brukte krøllstaven min fra www.makestyle.com.
2. Lag en liten flette på hver side av hodet. La litt hår være igjen helt fremst med ansiktet.
3. Dra gjerne litt i fletten for å gjøre den tykkere. Den må være så lang som mulig.
4. Legg fletten bakover som på bildet og fest med en spenne.
5. Dette gjentar du med fletten på den andre siden, og vips der har du frisyren din! 

Hva synes dere?
Dere får det sikkert til mye finere enn meg!

Antrekk - 290313Da sier jeg takk for meg, Stavanger. <3 Nå sitter jeg på toget på vei hjem igjen. Jeg skal på jobb i morgen, men det blir ikke lenge til jeg kommer tilbake! Vil helst bare være i Stavanger hele tiden jeg..

Har alle sammen hatt en fin fredag så langt? Jeg har storkost meg hos farmor og farfar med onkel og mine to yngre kusiner som dere ser på bildene over her. Det må være verdens herligste jenter! Jeg har planer om å dra dem med meg på en koselig jenteferie når de blir litt eldre..


Bukse fra New Yorker, Jakke og singlet fra Vero Moda, Sko fra Nelly, Belte fra Gina Tricot

Om 2 måneder..

... Bor jeg her! Hihi, ihvertfall for to uker. Tenkte jeg kunne vise dere litt bilder av pappas hus i Thailand! Så får dere en smaktebit på hvordan jeg skal bo om ikke så alt for lenge til. Jeg har som sagt aldri vært her før, så jeg har bare disse bildene å forholde meg til. Gleder meg helt vanvittig til å kunne våkne opp, spasere ut på verandaen og titte ut over et ordentlig tropeland! Det er jo rene jungelen rett utenfor!
Hage og uteområdet..  Var det ikke fint? Resten får dere se gjennom mine egne bilder!
Gleder meg som en GRIS!

Antrekk - 280313I dag har Jonas og jeg 3 år og fem måneders jubileum! Hoho, tenk snart har vi vært sammen i 3 og et halvt år. I mai har vi vært samboere i et år også.. Flyttet vi ikke akkurat inn? Tiden flyr i godt lag!

Jeg har hatt nok en helt fantastisk dag med godfamilien i Stavanger. Min nye kjole har fått kommet på sammen med litt ekstra sminke. Jeg kunne riktig nok ikke gå uten strømpebukser, men heldigvis fungerte det med hudfargede strømper i dag. Det er vanligvis mitt verste mareritt. I morgen skal jeg opp til farmor og farfar igjen for å få truffet mine to nydelige kusiner, og deretter går turen tilbake til Kristiansand!


Sko fra Bianco, Ny kjole fra Bikbok, Jakke også fra Bikbok, og Belte fra Gina Tricot

 

Håper det står bra til med alle sammen!
Nå vil jeg nyte familietiden til det fulle..

Pynt for øret!

Se så søt! Denne eksklusive, lille saken fant jeg på halv pris på Gina Tricot. Tror jeg betalte 50 kroner for den. Falt pladask for den jeg! Man behøver ikke å ha hull i øret for å kunne gå med den heller. Her er det bare å tre pynten over øret så sitter den der! Hva synes dere? Flere som har investert i noe lignende?Antrekk- 270313Ååh, for en fin dag det har vært! Jeg har nytt ethvert sekund med familien. Det håper jeg dere andre også gjør de kommende påskedager! Her er huset pyntet med gule påskekyllinger, og jeg har til og med fått påskeegg! Bestemor kom med et egg fullt av deilige usunnheter rett etter frokost. Hihi, *storfornøyd*.


Bukse og topp fra Bikbok, Jakke, briller og øreringer fra Gina Tricot, Sko fra Nelly

 

Ønsker alle sammen en super påske!

Siste nytt!

 
Genser fra Bikbok 149 kroner, Jakke fra Bikbok 299 kroner (50%) 
Jakke fra Gina Tricot 399 kroner, topp fra Vila 249 kroner 
Kjole fra Bikbok 399 kroner


Jakke 499 kroner fra Vero Moda


Vest og jakke fra Vero Moda. Vesten koster 299 kroner, og jakken 229.Noe som falt i smak her?
Mer av den stripete jakken får dere i dagens antrekk!

Bestemors kalenderhjørne

 Hei og hopp! I dag har jeg lyst til å vise dere bestemors gigantiske kalendersamling. Som jeg har fortalt utallige ganger før, så lager jeg hver jul en hjemmelaget kalender for det kommende året. Dette har jeg holdt på med helt siden jeg var 9 år gammel. Bestemor fikk sin første kalender i 2001 og utviklingen fra første til siste har vært vanvittig stor. Det er så koselig å sette seg ned og bla gjennom de aller første kalenderne. De er tynne som stilker i forhold til de tykke, kreativitetsbombene fra de to siste årene.

Jeg har fått en del kommentarer hvor jeg får spørsmål om jeg ikke kan legge ut nøyaktig hvordan man setter sammen en slik kalender. Det ville tatt meg et halvt år å lage en slik oppskrift ettersom jeg ikke har noen hemninger. Jeg kjøper en tom kalender hos Elite Foto og bruker alt jeg kommer over av dilldall som pynt. Bruk din egen, ustoppelige fantasi og resultatet blir garantert flott.


Under ser dere et bilde av den første og den siste kalenderen. Litt av en forskjell på tykkelsen!Dere finner flere innlegg om disse hjemmelagde kalenderne HER, og HER.
Jeg stemmer for at ALLE lager en slik i år!

Antrekk - 260313

  
Sko fra Samsoe & Samsoe, Ny jakke fra Bikbok, ny topp fra Vila, New Yorker bukser 

På med ny jakke og ny topp! Slik ble dagens reiseantrekk..
Håper dere har hatt en fin tirsdag, fine leserne mine.

New Vero Moda jacket

 God kveld! Huff, det ble noen sene oppdateringer på dere i dag. Jeg glemte å sørge for å ha strøm nok på pcen til å kunne oppdatere dere fra toget. Meen det er vel bedre sent enn aldri? Jeg har ikke fått vist dere noen av innkjøpene fra Oslo enda. Her får dere en sniktitt på min nye RÅlekre jakke fra Vero Moda! Husker jeg riktig så koster den 459 kroner, og den sitter som et SKUDD. Gleder meg til å vise på! 

I dette øyeblikk sitter jeg i stuen til farmor og farfar. Jeg er kommet trygt frem til Stavanger og gleder meg veldig til å bare nyte disse påskedagene for fullt. Dagens reiseantrekk skal dere også få om litt. 

Likte dere den?

Favorite place in morning

God morgen solstråler! Jeg sto opp supertidlig i dag for å pakke kofferten nok en gang! Toget til Stavanger går ikke før i ettermiddag, men jeg ville sørge for å få en ordentlig kvalitetsmorgen i heimen før avreisen. Det beste jeg vet er faktisk å re sengen rett etter at jeg har stått opp, for så å legge meg oppå det fine sengeteppet med alle putene og lese. Alle skulle stått opp en halv time før bare for å kose seg med et hyggelig lite leserituale på sengen. Det, med en god frokost og litt te er bare det beste! Gode, og fluffy tøfler er også livsviktig å ha om morgenen!
Ønsker alle sammen en fin tirsdag, så skrives vi om litt..

Enkelt middagstips!I dag har Jonas og jeg hatt Cathrine på besøk! Vi har gått tur i solskinnsværet og spist sunn og god middag etterpå. Det er deilig å være tilbake i Kristiansand igjen, men jeg blir her ikke lenge! I morgen hiver jeg meg nemlig på toget til Stavanger for å slappe av med familien. Det er jo påske!  

Til dagens middag trenger du:
Laksefilet
Rømme
Grønn pesto
Poteter
Matolje
Salt og pepper
Valgfrie grønnsaker
Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 200 grader.
2. Kutt potetene i båter og legg dem på et stekebrett med litt matolje. Krydre med salt og pepper.
3. Kutt opp grønnsakene og legg dem i folie med litt olje, salt og pepper.
4. Pakk også laksefiletene inn i folie med olje. Krydre og legg på litt rømme. Pesto er også godt over!
5. Stek potetene midt i ovnen i 40-45 minutt. Fisken og grønnsakene behøver ikke mer enn ca 20 minutt.

Så ble det nok en god middag på oss!
Med en mindre sunn sjokolademousse til dessert..

Golddigger - Alexia bohwimAngelica Borg er en forfatter som bor på Madserud i Oslo. Norges mest ekslusive strøk. Her lever hun mellom ektemannen Nils, og elskeren, den bestselgende krimforfatteren Sindre Lindås. Angelica har vært gjennom svik, bedrag og psykiske lidelser i årevis, men det er først når en uventet suksess dukker opp at udyret i henne våkner til live. Golddigger er en bok full av begjær, forelskelse, alvor, og humor, svik, og falske fasader. Personlig syntes jeg boken var litt treg. Det gikk over hundre sider før jeg syntes den begynte å bli interessant, men da den virkelige handlingen endelig startet var jeg slukt. Det er kanskje ikke en bok som er spennende fra første til siste side, men den var underholdende!Den får terningskast 4 fra meg!

Luksus vs BudsjettDisse Jeffrey Campbell skoene har stått øverst på favorittlisten min så lenge jeg kan huske, men prisen er litt i det høyeste laget for et par sandaler som mest sannsynlig ikke er superbehagelige med sine 15 centimeters hæler. Gjett om jeg ble glad da jeg oppdaget noe lignende for bare en tredjedel av prisen da? Nelly har fått inn flere sandalvarianter med metalldelajer (elsk), til en mye mye rimeligere penge.Klikk på bildene for å komme til skoene!
Noen som falt i smak?

Vinn påskepakke! 
 

Det er endelig påske og ser dere hva jeg har stappet påskeegget med i år eller? Er det noen av dere som enda ikke har klikket hjem en gratis prøvepakke med disse Dorco Shai seksbladshøvlene, så må dere se å gjøre det med en gang. Enhver toppblogger har disse høvlene som sin favoritt, og det er ikke uten grunn.

Påsken er tiden for å pleie seg selv, gå på ski i solskinnsvær, spise kvikklunsj og bare lade opp til de ellers travle dager! I den anledning deler jeg, i samarbeid med kontura AS og Shai ut en påskepakke til en av dere! Innholdet i den flotte pakken finner dere på bildet under her. En av dere stikker av med et par rayban solbriller i valgfri farge, carharttlue, kvikklunsj, magasiner, gavesett fra Ole Henriksen, og høvel fra Dorco Shai. 

For å delta må du:
1. Klikke hjem en Dorco Shai gratispakke HER
2.
Legge igjen en hyggelig påskehilsen med mailen din i kommentarfeltet!Vil dere øke vinnersjansen litt, så kan dere også delta i Annais sin konkurranse!
HER
kan dere også stikke av med en Marc Jacobs veske!

                    Annonse

Oppskrift - SjokoladekjeksDu trenger - Ca 16 sjokoladekjeks:
200 g mørk kokesjokolade i biter
50 gram smør
2 egg
125 gram brunt sukker
2 ts vaniljesukker
80 gram hvetemel
1/2 ts bakepulver
Smeltet hvit eller mørk sjokolade til pynt

 
 
 

Fremgangsmåte:
1.
Smelt kokesjokoladen med smøret i et vannbad.
2.
Bland sammen egg, sukker og vaniljesukker. Visp gjerne dette med en kjøkkenmaskin.
3.
Tilsett sjokoladeblandingen og rør godt sammen.
4.
Til slutt heller du i hvetemel og bakepulver. Rør godt.
5. Legg 8-9 sjokoladedotter på et stekebrett med god avstand mellom hver.
6. Stek midt i ovnen på 175 grader i 10-12 minutt.

Så kommer vi til pyntedelen! Kjeksene behøver selvfølgelig ingen pynt. De er gode akkurat som de er, men jeg liker å gjøre litt mer ut av alt! Derfor smeltet jeg ca 50g både hvit og mørk sjokolade i hver sin skål, dyppet en gaffel ned i sjokoladen og malte kjeksene med tynne, tilfeldige sjokoladestriper.

 
  Håper det smaker!

Antrekk - 230313Morn, morn! For en fin dag vi hadde i går. Det ble en del innkjøp på oss begge to! Hihi, jeg får vise dere alt sammen når jeg er kommet tilbake til Kristiansand igjen. Tiden går så alt for fort! Tenk nå har vi bare en dag igjen! I morgen skal vi tilbake til sør og nok en jentetur er overstått. Huff, vi må bare se å nyte ethvert minutt av vår siste dag. I går var det shopping og idolkveld, og i dag er det shopping og FEST!

 
Bukse og briller fra Gina Tricot, Belte, veske og topp fra Bikbok, jakke fra H&M, Sko fra NellyØnsker dere en super lørdag! Vi skrives litt senere vet dere.

Keratin extentions - 1 mnd senere
Huskeliste for å unngå problemer med keratin extentions:
♥ Kjøp deg først en god naturbørste.
♥ Gre håret med den hver morgen og kveld.
♥ Sov med alt håret i en flette om natten.
♥ Bruk ALLTID en god balsam. Kur håret godt.
♥ For å unngå tørt hår, bruk gelè eller kremer i stede for hårspray. ˣ
♥ Vask håret med måte. Ikke krøll det opp i en ball og gnur til.
♥ Ikke ha håret vått for lenge.

Husker dere huskelisten som jeg publiserte på bloggen for en måned siden? Jeg har nesten klart å følge den til punkt og prikke. Hårspray klarer jeg meg ikke uten, men heldigvis har ikke håret blitt noe slitt av den grunn. Det aller viktigste punkt er å gre håret hver eneste morgen og kveld slik at man unngår floker i keratinfestene. Jeg har krøllet håret mange ganger, kjørt på med hårspray, gredd alt ut etterpå og kurt med gode produkter. Dette har jeg nå drevet på med i en måned og håret er lite friskt og fint som da jeg fikk det. Fargen har selvfølgelig lysnet etter x antall vask, men ikke engang tuppene på håret er blitt tørre og slitte. Det kan jeg nok takke mine gode hårprodukter for. En liste på disse får dere under her.Mine hårprodukter - Absolut repair serien:
1, Olje for slitte tupper
2. Balsam
3. Varmebeskytter
4. Shampoo
5. Leave in spraykur
6. Kur som skal skylles ut
7. Extentionsbørste

Fargen har som dere ser blitt litt utvasket. Slik blir det alltid etter flere hårvask, men heldigvis lysner extentionshåret sammen med mitt eget slik at fargene ikke blir forskjellige! Keratin håret har jeg som nevnt tidligere, fått festet hos filnke Tone fra Salongxtend! Jeg har 75 fester i to farger.Man bør egentlig klippe av en cm etter en måned, men vi får se!
Synes godt jeg kan vente litt til jeg!

New pair of shoes
Ville bare vise dere et par sko jeg kjøpte meg! Jeg er så svak for metall-detaljer at jeg nærmest bare kjøper alt jeg kommer over. Håper på å finne mange flere fine og behagelige hæler med slike detaljer i sommer. Jeg vet at Jeffrey Campbell har et helt fantastisk par, men da må man jo opp litt i pris!

Disse kostet 599, men jeg kjøpte dem på 20 %! For en gangs skyld kjøpte jeg et par som ikke hadde superhøy hæl. De var akkurat passe syntes jeg! -Og satte ikke minst som støpt på foten. Det liker vi!

Likte dere dem? De er ihvertfall vanvittig behagelige!
Jeg fant dem på DNA som også hadde maaange andre lekre par..

Antrekk - 220313

 

Good morgen kjære dere! Da var Cathrine og jeg klare for litt shopping.. Vi har stått opp tidlig for å kose oss med litt deilig hotellfrokost før vi går amok i Oslo's shopping-gater! Hihi, gleder meg sånn. Det ble en sen kveld med film og litt usunnheter i går kveld. Jeg bare ler og ler og ler med Cathrine. Herlighet så gøy det må være å være morsom. Å le er det beste som finnes, og man får aldri gjort det nok! 
Skjorte fra Sonextyear, genser fra Cubus, Bukse fra Vero Moda, Veske fra Bikbok, og jakke fra NastygalCathrine: Hvor gamle er vi egentlig nå?
Marthe: Jeg vet ikke med deg, men jeg er ihvertfall 21.

......3 timer senere..

Marthe: Nei hva er det jeg sier!! Jeg er jo bare 20?
Cathrine: Jeg husker faktisk ikke.

Det er godt jeg har alderen min på fremsiden av bloggen. Kan jo ikke huske på alt!Kjøpte en gigadonut til håret forrige uke! Fant den på Glitter.
Passet perfekt til det lange og tykke keratin håret mitt!

To storfornøyde jenter!

 
  

God kveld fininger! Nå sitter det to storfornøyde jenter på Royal Christiania Hotell. Rommet vi har fått er helt greit, med to digre og deilige senger, en gigantdusj og en stor og flott tv. Gjett om vi skal kose oss med idolkveld og masse usunnheter i morgen kveld da? Åh, så deilig det var å komme frem til denne solfylte byen. Virkelig noe annet enn snøkaoset vi har fått i sør de siste dagene!

Nå tror jeg vi begge er RÅklare for en uforglemmelig helg. Vi har allerede vært en tur på Fridays for en alt for god middag. Håper alt står bra til med dere lesere og ønsker dere en fin torsdagskveld videre!Tok ikke lange tiden før sengene var skjøvet inntil hverandre!
Ingen avstandsforhold her i gården! Hoho.

Mine favorittbukser!

Hei og hopp! Slik jeg har forstått det så er dere veldig glade i innlegg hvor jeg viser frem mine favoritt plagg eller favoritt sko. Her kommer et lite innlegg med mine favorittbukser! Jeg har ikke all verdens med bukser igjen etter klessalget den 16 februar, men noen av favorittene måtte jeg selvsagt beholde. Gode og behagelige bukser er jo så vanskelige å få tak i! Har dere noen gode jeans tips til meg?1 fra Bershka, 2 fra New Yorker, 3 fra Bikbok, 4 fra New Yorker, 5 fra New Yorker, 6 fra Nelly

Skinnbuksene fra New Yorker kjøpte jeg i Praha.
Jeg har bodd i dem siden og de er fremdeles like hele. Love it!

Antrekk - 210313

 

Da drar Cathrine og jeg inn til hovedstaden for en langhelg med avslapning og bare KOS! Jeg har mange fine innlegg på lur til dere. De siste to dagene har jeg forhåndsskrevet som en helt både på antrekk og diverse andre innlegg, så nå håper jeg at noe av det faller i smak. Det gjør det heelt sikkert!


Veske, skjorte, belte og bukse fra Bikbok, Sko fra Nelly, Briller fra Gina Tricot

 Her kommer reiseantrekket. Ønsker alle sammen en god morgen!

New in - Bikbok

 


Caps fra Bikbok til 249 kroner, Veske fra Bikbok 399 kroner
(Også rålekker i brun)To små skatter som fikk bli med hjem fra senteret her om dagen.
Mer av dette får dere se i antrekkene for de neste dagene!

En stusselig sommerfuglDet er en del av dere som spør om den lille tatoveringen min om dagen! Kanskje jeg har lagt ut ekstra mange bilder hvor den faktisk vises de siste ukene? Jeg tror jeg har skrevet noen ord om den tidligere, men det er så lenge siden at jeg godt kan forstå hvorfor spørsmålene enda tikker inn. Her kommer et innlegg som forhåpentligvis kan besvare noen av spørsmålene deres. Har dere flere spørsmål på lur, så er det bare å slenge dem inn i kommentarfeltet under her. Jeg prøver å svare på absolutt alt dere lurer på.

 

Hvorfor valgte du akkurat en sommerfugl bak øret?
Det er ingen betydning bak sommerfuglen min overhode. Hehe, må alt ha en betydning da? En sommerfugl står for frihet, men det fant jeg ikke ut før noen år senere. Jeg var 16 år gammel da jeg tok den og hadde ikke tenkt særlig nøye gjennom det. Jeg så for meg at tatoveringer kanskje var noe jeg ville ha flere av, og ville starte med en liten sommerfugl bak øret. Jeg er veldig glad for at jeg tok den akkurat der så jeg kan skjule den når som helst, og så jeg slipper å se på den hele tiden. Spør noen om jeg har tatoveringer så hender det faktisk at jeg sier nei! Jeg glemmer rett og slett at jeg har en.

Angrer du på at du tok den?
Hadde jeg fått velge igjen så ville jeg ikke tatt den, men jeg kan ikke si at jeg angrer. Gjort er gjort! Jeg elsker sommerfugler, og den lille stusselige sommerfuglen min er på et merkelig vis blitt en del av meg! På nært hold er den ikke særlig pen, men jeg synes ikke det gjør noe jeg! Jeg ønsket meg ingen perfekt formet sommerfugl med fargerike vinger, og jeg har selv heller aldri ønsket å være perfekt. Perfekt er kjedelig! Eller hva dere?Gjorde det vondt?
Nei det gjorde absolutt ikke vondt. Det tok fem minutt og kjentes som om noen klorte meg litt bak øret.

Hvilken salong tok du den på? Var de flinke?
Jeg tok den på Tattoonation i Kristiansand hos en som het Øystein. Sett bortifra at mannen kom to timer for sent så var han flink!

Hvor mye kostet tatoveringen din?
Min bittelille sommerfugl som tok tatovøren 5 minutt å sette, kostet egentlig 800 kroner, men da tatovøren kom to timer for sent fikk jeg den for halve prisen. Så må man alltids ha diverse kremer som skal smøres på de første timene/dagene(?).

Kommer du til å ta flere tatoveringer?
Nei. For meg så holder det med den lille jeg har.Nå vil jeg høre om dere har noen tatoveringer!
Hva har DU tatovert og hvorfor valgte du som du gjorde?

Antrekk - 200313

  Hei og hopp dere! Denne morgenen har jeg knipset masse bilder til helgens blogginnlegg! Jeg har vært frøken flink og flittig, om jeg får si det selv. Hehe, dagens antrekk får dere under her! Jonas og jeg knipset dose med antrekk i dag så jeg også har noen antrekk klare til Oslo i helgen.

Resten av dagen skal jeg bare pakke meg inn i tykke tepper og jobbe innendørs! Været er HELT ekstremt om dagen. Det er jo rene torturen å gå ute! Kjære værgud.. Vennligst gi oss sol og varme snarest!

 
Bukse fra Vero Moda, Veske fra Kappahl, Sko fra Nelly, Cardigan og Body fra www.Nastygal.comNå må dere ha en strålende onsdag så lenge.
Vi skrives igjen om litt!

Helg eller ikke helg..

.. Snacks må man ha! Jeg har bakt femten deilige sjokoladekjeks og dekorert dem med smeltet både hvit og mørk sjokolade. De var veldig gode, men jeg klarte ikke mer enn èn, da de var enormt mektige. Ingen grunn til å lage dobbel posjon i dette tilfelle! Oppskrift får dere ikke før til helgen. Kanskje like greit?

Så slipper dere å være like usunne som meg midt i uken! -MEN, litt fristende bilder slipper dere nok ikke unna. Hihi, Jonas måtte som vanlig slikke hele bollen med deigrester..

 

Så de ikke deilige ut?  

Wuhuu! Girls rule..
Jippi! Da har Cathrine og jeg bestemt oss for å ta en liten reprise av jenteturen vi hadde til Oslo i januar. På torsdag tar vi langhelg, og drar innover for en skikkelig jentetur med shopping, god mat, og alt for mye latter. Det blir gjerne slik med Cathrine. Uansett hva hun gjør så ler jeg meg ihjel. Elsker det!

Vi skal bo på fine Royal Christiania hotell, og for å få mest mulig ut av turen skal jeg prøve å få forhåndsskrevet masse innlegg til dere i dag og i morgen. Antrekk skal forhåndsknipses, og kanskje må vi ha en oppskrift til helgen? Forhåpentligvis blir det noen lekre Oslo-innkjøp også på dere!
Åå, gjett om jeg gleder meg til enda en jenteweekend i hovedstaden!

Antrekk - 180313Jeg er i ferd med å bli fullstendig gal. Både tv og internett forsvant fra oss nok en gang i går ettermiddag, og denne gang forsvant det for hele kvelden. Nå fungerer det igjen, men jeg frykter at det samme skjer i kveld når vind og vær bygger seg opp til den samme galskapen vi fikk i går. Gårsdagens antrekk ble knipset, men jeg fikk selvfølgelig ikke publisert det, så det får dere heller få som dagens første post.

Jonas: Skal du legge deg NÅ? Klokka er litt over ni?
Marthe: Ja, hva skal jeg ellers gjøre? Jeg får ikke blogget!!  
Blå skinnbukse fra H&M, Sko fra www.modekungen.se, Jakke fra Bikbok, Veske og briller fra Gina Tricot 

Nå har jeg en reeekke kommentarer å besvare!
Ønsker alle sammen en super tirsdag så lenge.

HverdagsluksusDu trenger - Båtpoteter:
4-5 poteter kuttet i båter
Sitronpepper
Saften av 1 sitron
2 ss olivenoljeSlik gjør du:
1. Sett ovnen på 225 grader.
2. Vask potetene og kutt dem i små båter.
3. Legg dem på et stekebrett. Hell over litt olje og krydre med sitronpepper.
4. Stek midt i ovnen til potetene ser gjennomstekte ut. De skal ha en gyllen farge.
5. Ta så potetene ut og pensle lett med saften av en sitron.
Du trenger - Bakt tomat:
2 tomater
1 pakke revet mozzerella ost
2 fedd hvitløk
Basilikum
Spekeskinke

Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 200 grader.
2. Skjær av toppen på tomaten og ta ut innmaten inni tomaten.
3. Legg mozzerellaost og et basilikumblad om hverandre. Legg 3-4 lag av hver ingrediens.
4. I siste lag, tilføyer du 1 fedd finhakket hvitløk.
5. Legg tomatlokket på toppen og surr en spekeskinke rundt før steking.
6. Stek tomatene i en form i 20 minutt. Spekeskinken skal bli gyllen og sprø og osten skal smelte. 

 
 

Smøret lagde jeg bare ved å knuse 2 hvitløksfedd i litt lettsmør!Noen som ble lystne på middag? <3

New dress!God morgen alle sammen! Klare for ny uke? Håper dere har hatt en deilig og avslappende helg. Jeg har hatt den beste helgen med litt jobbing, og MASSE tid med venner. Dataen min har nesten stått uberørt og det har vært deilig, men også litt stressende. Dere vet jo at jeg egentlig ikke er så glad i å ta meg "bloggfri". Nå er jeg ihvertfall tilbake for fullt med masse ny inspirasjon og blogglyst! 

Til Annika sin bursdagsfeiring, kjøpte jeg meg to nye kjoler. Jeg endte med å hive på "den sikre sorte" og lot kjolen under ligge igjen hjemme. Den er sikkert veldig fin til en sommerbrun kropp i juli, men til lørdagens snøstorm, følte jeg bare for å pakke meg godt inn i sorte strømpebukser.

Kjolen kjøpte jeg på Bikbok for 349 kroner. Litt søt var den jo?

SURPRISE!!Gratulerer med dagen vår kjære Annika! Hun hadde invitert til vors hos storesøster Tonje i går, men før moren skulle kjøre henne til sitt eget vors måtte Annika bli med moren for å hente et bord fra finn.no. Slik klarte vi å lure henne inn i et leid lokale i byen hvor den virkelige festen fant sted. Jeg jobbet, så jeg fikk ikke sett reaksjonen hennes, men jeg fikk fortalt at hun ikke hadde den villeste idè om hva hun gikk inn til og hylgrein da hun så den fine gjengen stå der og rope. Det ble altså en vellykket overraskelse!

Flere som hadde en fin lørdagskveld?

Latest Faves

GOD MORGEN! Huff, endelig er jeg tilbake. Jeg hadde problemer med nettet i hele går. Det sluttet å fungere helt rett etter at første innlegg var publisert. Kanskje det var ekstremværet som tok over? Ikke vet jeg, men jeg fikk ihvertfall ikke oppdatert dere som jeg ville før jobb i går. I dag er jeg tilbake, men jeg har mye på planen. Annika skal feires i kveld og hun har bestemt at alle jentene må komme i finstasen! Jeg har jo solgt all finstasen min jeg, så nå skal jeg ut på skattejakt før jobb!

Under her får dere en liten oppsummering av mine siste antrekk. Jeg kan ikke tro at jeg sto på diverse strender og tok antrekksbilder med pumps bare for noen dager siden! For bare to dager siden, spiste Jonas og jeg vår første vårfrokost ute i hagemøblene og i går våknet jeg opp til de samme hagemøblene med nedsnødde puter i. Hehe, hva da god morgen? Farvel vår, sier jeg bare!

 
 
 
 

 
 

Har dere noen favoritter?
Ønsker alle sammen en kjempefin lørdag så lenge!

En kjoledrøm!

God morgen, og GOD HELG! Denne fredagsmorgenen vil jeg dele Nelly's siste nytt med dere. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter. Håper jeg har klart å velge ut litt forskjellig denne gang! Ikke bare de korte, superstramme festkjolene. Legg gjerne igjen en kommentar med din favoritt!

Egentlig så skulle jeg lage et innlegg med tips til lange ball og konfirmasjonskjoler, men da jeg bladde meg gjennom Nelly sine 33 festkjolesider, fant jeg så VANVITTIG mange lekre fest og sommerkjoler. Dermed ble det i stedet litt av alt denne gang. -Men jeg lover også å komme med et eget innlegg for ball og konfirmasjonskjoler om litt! Jeg vet at det er mange av dere som ønsker et slikt innlegg.

1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER, 10 HER, 11 HER, 12 HER, 13 HER, 14 HER, 15 HER, 16 HER (affiliateslenker)

Kall meg bare frøken freak..Hvem blogger om fiskebabyene sine egentlig? Det er meg det.. Kall meg gjerne rar! Hehe. Et akvarium med sytten fisker må være årets beste kupp fra min side. Akvariet kjøpte jeg for 799 på dyrebutikken de har på Sørlandssenteret. Navnet husker jeg dessverre ikke! Alt kommer igrunn derfra. Til og med mitt nyeste kupp - Fødekaret! Kanskje jeg like greit skal starte med fiskeoppdrett nå?Hihi, er de ikke nusselige?Nå gleder jeg meg bare til de blir store og får fine farger!

Antrekk - 140313

 Her og hopp! Nå sitter jeg mest sannsynlig i familieselskap jeg! Jeg har forhåndsskrevet et antrekksinnlegg til dere. Slik gikk jeg ihvertfall for et par timer siden! Nå har jeg byttet ut de mørkelilla leppene i noen lyserød. Må jo  prøve å se litt søt ut i selskap! Har dere lesere hatt en fin dag så langt?

Jeg prøvde å knipse noen bilder av babyfiskene til dere i dag tidlig. Hoho! Det er så mange som har spurt om jeg kan legge ut bilde av dem. De er akkurat litt for små for at kamera klarer å fokusere på dem, men jeg får se på bildene og vurdere senere. De lever enda alle åtte! Hehehe, *STOLT*    

 
Bukse og genser fra Bikbok, Sko fra Modekungen.se, Veske fra H&M, Belte og briller fra Gina Tricot 

Kos dere i kveld, og husk å se fire stjerners middag halv åtte.
Tipper Caroline Berg har noe å lære til oss alle!

Første vårfrokost!Åh! Vi har hatt den hyggeligste morgenen! Det er helt vindstille og solen har stått og varmet som bare det her, så Jonas og jeg bestemte oss for å spise frokosten ute i hagemøblene for første gang i år! Det er egentlig enda alt for tidlig å ta ut hagemøblene ettersom de melder snø igjen om bare noen dager, men vi kunne ikke dy oss. Det ble frokost med stekt egg og bacon i solskinnsvær, med naboens fine sjefer tittende ned på oss. Dere kan tro jeg måtte beherske meg for å ikke ringe på hos naboen og spørre om å få hunden deres. Eller i det minste få gå tur med den! Schæfere er bare nydelige..Ønsker alle sammen en fin dag. Ikke lenge til helg nå dere!

Antrekk - 130313
Jakke og topp fra Bikbok, Bukse fra New Yorker, Sko fra Bianco, Isadora farge 47 leppestift
 

 

Endelig fikk jeg tatt i bruk mine røde pumps! 
Likte dere antrekket?

Kosetirsdag med ville hester!

For en deilig kveld! Magen er full av en smakfull pai, og jeg har faktisk lest bok i nesten en time! Jeg finner det vanligvis veldig vanskelig å sette av tid til lesing, men i dag gjorde jeg det. "Ville hester" heter boken jeg nå har startet på. En bokanmeldelse av den forrige vil komme etterhvert vet dere. 

Ønsker dere en kjempefin tirsdagskveld. Jeg skal på besøk til Annika litt senere for å se Paradise Hotel sammen med henne. Synes det er litt ekstra morsomt å se slike programmer sammen med noen. Må jo ha noen å le med! Hehe, men først er det 4 stjerners middag med fine Caroline Berg.

 Kos dere i kveld jenter og gutter!

Pai med pesto

For en stund tilbake så klarte jeg ved et uhell å slette paioppskriften som jeg hadde publisert her på bloggen. Det var det flere som ikke ble glade for! I dag har jeg laget oss pai til middag igjen, og denne gang prøvde jeg en pestovri! Jonas skrøt middagen opp i skyene, så dette tror jeg flere vil like..
Du trenger - Paideig:
150g fint speltmel
3 ss kaldt vann
1/2 ts salt
75 g smør

Slik gjør du - Paideig:
1. Bland sammen mel, salt og smør til paideigen. Smuldre dette godt opp med hendene.
2. Tilsett vannet når dette er oppsmuldret, og du får en fast og fin deigklump.
3. Kjevle ut deigen og legg den så i en smurt paiform. Stek på 200 grader i ca 12 minutt.Du trenger - Paifyll:
Pesto
Ost revet eller i skiver
Skinke eller bacon
Brokkoli revet i biter
Mais
Tomat skåret i to
Olivenolje
Salt/pepper
Slik gjør du - Paifyll:
1. Ta ut paien etter 12 minutt og skru ovnen opp på 225 grader.
2. Smør grønn pesto på den halvstekte paibunnen, og legg deretter ost oppå. Dette vil smelte inn.
3. Legg på brokkoli, skinke, bacon og alt av ønsket tilbehør.
4. Hell over litt olivenolje på toppen, krydre med salt og pepper og stek på 225g i nye 20 min.
5. Lag salat og/eller dressing som tilbehør!Så det ikke godt ut? Jonas og jeg spiste opp hele paien!

Antrekk - 120313VI ER BLITT FORELDRE! Wuhuu! Jeg skulle stille meg forann akvariet og utføre mitt daglige "stirre på de fine fiskene" rituale, da jeg plutselig fikk øye på to nye øyne. Guppyfisken vår hadde født åtte bittesmå fisker. Hurra! Jeg hadde ikke engang rukket å kjøpe et "fødekar" som jeg så fint kaller det, så jeg måtte bare flytte babyfiskene over til en egen bolle. Ellers vil de bli spist av de store fiskene. Heldigvis så tror jeg at jeg klarte å redde alle sammen! Nå skal de få vokse seg store og sterke :'D *Stolt mor av åtte fisk, lurer på om hun må ut i mammapermisjon*.   
Bukse fra New Yorker, Genser fra Bikbok, Sko fra Bershka, Veske fra H&M, Briller fra Gina TricotVille bare dele denne gledelige nyheten med dere!
Ønsker dere alle en flott tirsdag.

All about mintGod morgen! Så hyggelig at så mange likte den nye headeren! Forandring fryder alltid. Jeg skal av gårde til byen med Cathrine hvert øyeblikk, for noen ærend. Vi skal ut og spise i finværet og kanskje unne oss litt solarium etterpå. Jeg har vært forferdelig dårlig til å opprettholde den fine brunfargen fra Egypt.

Håper dere får en flott start på den nye uken. Det er sol og mildt her i dag. Det gjorde ihvertfall min morgen! I kveld begynner både ungkaren og Paradise hotel. Noen som skal følge med? Hehe, det er jo underholdende om ikke noe annet? Kjenner jeg meg selv rett så sitter jeg klistret forann skjermen i kveld.
Bukse fra Bikbok, Genser fra Vero Moda, UNIF skinnjakke, Sko fra Nelly, Belte fra Gina Tricot

Antrekket er gårsdagens! Nesten heldekket i mint.
Likte dere det?

Ny header!

God kveld! Noen som har lagt merke til den nye headeren? Jeg var bare så vanvittig klar for en vårlig header nå! Jeg trodde faktisk at våren var på vei jeg, men nå ser det jammen ut til at de melder mer snø fremover. Jaja, hva kan man gjøre? Dere får late som det er vår når dere ser headeren min ihvertfall!

Jeg har akkurat fått besøk av to fine jenter. Ei av dem har stått for forandringen på bloggen! Godeste Annika. Annika har sluttet å blogge fast til dere som kanskje lurte på det, men hun legger ut en oppdatering i ny og ne og hun synes selvfølgelig det er hyggelig om dere titter innom en gang i blant. Kanskje kommer hun tilbake for fullt igjen ved en senere anledning? Det håper ihvertfall jeg at hun gjør!Likte dere den nye headeren?
Besøk gjerne bloggen til Annika HER

Frøken "glad i mat"Det fine med å ha bursdagsfeiringen hjemme, er at alt av chips, sjokolade og godterirester blir liggende igjen til morgendagen! Det er søndag, og ingen uvanlig søndag. Jeg er som alltid tidenes matmons og svært takknemlig for at alle disse godbitene ligger på rekke og rad forann meg. Hihi, jeg har akkurat satt innbakte poteter i ovnen og nå sitter jeg her og spiser på tomatskiver med hvitløk og olivenolje. Er jeg unormal? Magen min ser visst ut til å aldri få nok. Slik er det alltid med meg dagen derpå. Maaat, mat, maaat. Jeg er ikke normal er jeg vel?
Jeg vet ihvertfall hvordan jeg skal kose meg!

Antrekk - 090313Her kommer gårsdagens antrekk som jeg aldri fikk publisert i går. Jonas og jeg skal ut på søndagstur i det sure været. Formen er overraskende bra etter gårsdagen! -Og vet dere hva? Vi har en høygravid fisk! Andrea fikk i går kveld sett våre nye fiskevenner og fiskeeksperten som hun er, forklarte oss at vi hadde en høygravid fisk! WUHUUU. Jonas og jeg kan bli besteforeldre når som helst! Gøy, gøy, gøy. 
Bukse fra Bikbok, Belte, vest og veske fra Gina Tricot, Genser fra Vero Moda, Sko fra NellyHåper dere hadde en kjempefin lørdag selv uten hyppige oppdateringer!

Surprise Party for Synnøve!

 


God morgen fininger! Det ble bare med et innlegg i går. Jeg løp nemlig hele Kristiansand rundt for å handle inn og planlegge et lite surpriseparty. Fine Synnøve skulle feire bursdagen sin hos meg, og Cathrine og jeg sto på kjøkkenet og bakte langt over hundre minimini cupcakes! Hihi, jammen ble nesten halvparten spist også. Det ble en vellykket feiring som endte på byen. Jeg tror de aller fleste var i god form og koste seg masse masse! Litt bilder fra kvelden får dere under her.. FOR noen flotte jenter!

Jonas: Cathrine må ikke komme til oss mer.
Meg: Hæ? Hvorfor det?
Jonas: Hun driver å tømmer søpla vår!
Meg: Er ikke det bare bra?
Jonas: Nei, hun lager arbeid for meg. Jeg må jo gå å kaste den etterpå!

Thailand, here i come!
JADA! Endelig er neste reisedestinansjon i boks! 31 mai drar pappa og jeg til Thailand. Det er fem år siden sist, og denne gang drar vi til Nord! Pappa har et kjempefint hus i Chiang Mai og der skal jeg bo de to første ukene av juni. Det blir ingen badeferie. Strender eksisterer ikke i nord, men et digert basseng ligger rett utenfor pappas hus så skulle jeg ønske å ligge på latsiden, så har jeg muligheten til det også. Ellers kommer det til å bli en helt fantastisk reise med masse inntrykk og opplevelser! Jeg får se hvordan pappa bor i Thailand, og jeg få treffe lillebror Erik igjen! Åh, nei jeg gleder meg halvt ihjel.. 

Hvis noen av dere har vært i Chiang Mai og har litt tips og erfaringer fra ting som kan sees og oppleves her, så må dere gjerne legge igjen en kommentar! Jeg reiser med verdens beste reiseleder som kjenner Thailand inn og ut, men man vet jo aldri om dere kan ha noen ekstra tips på lur?

 
 

Jammen er det ikke så alt for lenge til heller! WUHUU!

Antrekk - 070313Åh, det er så deilig å se snøen forsvinne litt etter litt. Vi har fått sol her i sikkert to uker nå, og langtidsvarselen sier bare sol, sol og enda mer sol. Hurra! Kanskje vi snart får satt ut hagemøblene igjen også? I år skal de brukes OFTE. Vår, sol og varme er endelig på vei, og jeg kunne ikke blitt mer klar..  
Bukse fra New Yorker, Belte fra Bikbok, Selvlaget bh, sko fra Aldo, Genser fra Cubus
Likte dere dagens antrekk? Jeg er ihvertfall forelsket i min nye stripebukse!
Alle kommentarer fra i dag vil bli besvart i kveld!

Fest i akvariumet!

 

Wuhuuu! Jeg kom ikke bare hjem til èn fisk i går, men ÅTTE! Jonas hadde vært og tatt vannprøve av vannet i akvariumet og fikk mer enn godkjent. Dermed bestemte han seg for å ta med syv nye fisk hjem og overraske meg! Haha, gjett om jeg ble glad da? Hoppet til himmelen da jeg så alle fargene som svømte rundt. Hvilkne fisker vi har fått i hus aner jeg ikke da hukommelsen til Jonas er som de fleste mannfolks.. Men fiskene går ihvertfall godt overens og Rex ser ut til å trives han også! *GLEDE*En veldig hyggelig overraskelse å komme hjem til!

Den franske landstilÅåå! Se hva som har fått bli med hjem til Kristiansand da! Det var rene julaften da jeg kom inn døren hos bestemor denne gang. Den ene gaven kom etter den andre.. Jeg tror bestemor er like glad i å gi gaver som meg, men hun holder seg ikke engang til bursdag og juletider! Ser hun noe som hun tror jeg liker så får det jammen bli med hjem i shoppingposen samme søren. -Og gjett om jeg blir glad for det da?

Jeg fikk blant annet disse nydelige "Love" bokstavene fra Den franske landstil! Det er en helt fantastisk interiørbutikk på Madla Amfi i Stavanger. Må alltid innom der.. Var de ikke lekre? Kommer til å passe perfekt inn i leiligheten vår! De kan både henges på veggen og stilles på en kommode.

Nå er jeg jammen spent på om fisken vår enda lever!
Jonas har fått ansvaret for den. Mannfolk og fisk? Er det en god kombinasjon?

En kjole - Syv antrekk!Det finnes utallige måter å style en kjole på. Du kan gå med den som den enkle kjolen den er, eller du kan piffe den opp med et belte i midjen. Du kan hive en genser over og lage et slags skjørt, eller du kan bruke et skjørt over kjolen slik at du får en ny topp! Velger du å pakke kjolen inn under et par bukser, så anbefaler jeg dere å ha et par hold in strømpebukser under buksene igjen. Dette trikset har jeg selv brukt både med shortser og bukser. Uten strømpebukser får du fort stygge, og ubehagelige klumper.

Jeg har prøvd å dra frem kreativiteten min i dag. Her er resultatet! En kjole stylet på syv ulike måter. Håper dette kan være til inspirasjon for noen av dere. Nå er det jo ikke kjolesesong helt enda, men det er jammen ikke lenge igjen. Sol og varme er på vei mine damer og herrer!

Hvilket antrekk likte dere best?
Skrik ut om dere lurer på noe! Det blir masse tid til kommentarsvaring på toget!

Dagens små skatter

 Sjekk den gladmonsen der da! Hadde noen bare kunnet garantere at jeg fikk en slik så skulle jeg mer enn gjerne født i går. For et herlig lite vesen. Lille Linnea var også med på shopping i dag! Innkjøpene får dere en smakebit på under her. Jeg har fått med masse fint fra Stavanger, men jeg har for en gangs skyld handlet med måte! Ethvert plagg er blitt nøye vurdert og jeg er blitt mye flinkere til å legge klær fra meg i stede for å bare kaste alt over disken. Gir meg selv en stor klapp på skuldra for det jeg!  
Smykke fra H&M 179 kroner

 
Veske fra H&M 199kr , RÅ stripebukser fra New Yorker 299kr


Kjole H&M, Maxiskjørt Vero Moda, Skinnvest New Yorker, skjørt Bikbok, Genser Gina Tricot


Belter 199kr fra Bikbok


Briller 59 kroner fra Gina Tricot 

Wuhuu! Nå handles det til sol og sommer! 
Noe som falt i smak hos dere?  

Antrekk - 050313

 

Åh, jeg har hatt nok en super dag her i Stavanger! Barndomsvenninnen min Iselin, og jeg dro inn til byen for å starte dagen med enda en liten shoppingrunde. Jeg har fått med så vanvittig mye fint hjem! Skal vise dere i et eget innlegg litt senere i dag. Gårsdagens kjøp har jeg tatt på meg i dag! 

Det har ikke vært så morro å ta antrekksbilder den siste uken. Bildene har blitt av så fryktelig dårlig kvalitet og jeg har ikke skjønt hvorfor. Ikke før i dag, etter at bildene var tatt! Jeg har nemlig hatt feil kamerainnstillinger så den "skurrete" bakgrunnen og de klare, fine bildene har forsvunnet helt! MEN nå skal det være fikset og fremover bør det bare være fine bilder å finne her på bloggen!
 


 
Ny bukse 399kr, ny topp 49kr, ny jakke 349 kroner  og nytt belte 199kroner, alt fra Bikbok!

 

Bikbok hadde 30% på alt grønt! Selvfølgelig fant jeg ingenting grønt selv..
Så lenge plagget har en grønn flekk så er det på 30%. Greit å vite eller hva?

Fotball cupcakes!

God morgen! Husker dere bursdags cupcakesene jeg lagde til Jonas i januar? Fotballcupcakesene som ble så vanvittig gode? Oppskriften skulle egentlig deles med dere da jeg var i Egypt, men det ble rett og slett aldri noe av. Derfor tar vi det igjen nå! Har kjæresten, eller kanskje en bror bursdag i nærmeste fremtid? Overraske han med noen fotball muffins vel? Her kommer oppskriften på deilige vanilje cupcakes!Du trenger - 24 fotballcupcakes:
1. 4.egg
2. 4 dl sukker
3. 250 gr. margarin (romtemperert)
4. 2 dl melk
5. 3 ts bakepulver
6. 6 dl hvetemel (siktet)
7.1 ts vaniljeessens

Du trenger - Frosting:
1. 250 gram margarin
2. 2 ts vaniljeessens
3. 12-16 dl melis
4. 1 dl melk
5. Fottballpynt

 
 

Slik gjør du - Fotballcupcakes:
1. Varm ovnen til 175 grader.
2. Sett 24 cupcakeformer i to muffinsbrett.
3. Rør margarinen og sukker hvitt. Visp til du får en myk og luftig konsistens.
4. Visp inn eggene ett av gangene.
5. Tilsett melken vekselsvis med mel og bakepulver.
6. Tilsett vaniljeessensen.
7. Fyll cupcakes formene ca. 2/3 fulle.
8. Stek kakene midt i ovnen i ca 20 minutter.
9. Ta dem ut av ovnen og avkjøl dem i muffinsbrettet i ca. 5 min. La cupcakesene avkjøle.

Slik gjør du - Frosting:
1. Visp margarinen luftig.
2. Tilsett vaniljessens.
3. Tilsett vekselsvis siktet melis og melk. Bland inn nok melis til at frostingen blir smørbar.
4. Tilsett noen dråper grønn konditorfarge.

Jeg fant alt av pynt på Ultra og Panduro hobbybutikk.. ENJOY!

MONDAY


God kveld kjære, gode lesere! Jeg har i dag (ihvertfall til nå) tatt meg litt bloggfri med god samvittighet. En gang måtte bli den første! Jeg har bare kost meg med familien i hele dag! Tante og jeg dro på shopping fra morgenen av og kom hjem til det beste tacomåltidet noen sinne. Deretter trykket vi i oss både boller og iskaker. Mmm! Jeg har bare lyst til at tiden skal stå stille mens jeg er her. I morgen skal jeg på enda en liten shoppingrunde med ei venninne, og deretter er det middag med farmor, farfar og pappa. *La tiden gå supersent så det aldri blir onsdag og tid for hjemreise*..

Innkjøpene fra i dag får jeg helt sikkert knipset til dere i morgen. Jeg fikk blant annet kjøpt inn litt utstyr til mine fremtidige DIY prosjekter! En helt enkel, hvit skjorte fra Bikbok fikk bli med hjem og den eksperimenterte jeg litt med da jeg kom hjem! Panduro i Stavanger har jo enda mer enn Panduro butikken vi har i Kristiansand! Gikk nesten berserk med blondebånd, mønsterbånd og nagler. Hihi!

Et lite bildedryss av dagens prosjekt!
Hva synes dere? Jeg har bare limet litt Panduro detaljer på skjorten!

Antrekk - 020213God kveld fininger! Her kommer gårsdagens reiseantrekk. Dagens antrekk får dere ikke, for det har vært alt annet enn inspirerende. Jeg har gått sminkefri og i koseklær hele dagen. Åh, for en herlig søndag! Man må ha noen av de superslappe dagene også. Det tror jeg både kropp og sjel har godt av en gang i blant! 
Bukse og genser fra Bikbok, Daniel Wellington klokke, Sko fra Nelly (utsolgt) 

Håper dere likte det!

Et hjem av kjærlighet... Det er bestemors hjem det! Du får ikke et hjem med mer kjærlighet enn dette. Bestemor og bestefars hus er stappfullt av engler, hjerter, personlige pyntegjenstander, unikt interiør og familiebilder i DRØSSEVIS. Er det jul så er det virkelig jul.. Er det påske så er det virkelig påske. Med julesokk, påskeegg, hundrevis av røde nisser og titalls av gule påskeharer er jeg aldri i tvil om hvilken årstid vi befinner oss i. Jeg.Elsker.Det! Akkurat sånn skal jeg også ha det når jeg en gang blir bestemor.

 Man skulle tro at bestemor og bestefar hadde minst tjue barnebarn med alle babybildene de har hengende på veggene sine. -Men neida! De har meg og bare meg, og når du er avbildet på alle husets seksti vegger så blir du aldri i tvil om du har besteforeldre som er glade i deg.
Store B for bestemor og bestefar, og lille b for meg. Borge. <3Så mange, fine ting..  Er det rart jeg blir inspirert av å være her?

I'm leaving!Åååå, E-N-D-E-L-I-G er jeg på vei til Stavanger igjen! Det er snart to måneder siden sist, og det føles som et liv! Jeg skal hoppe på toget som går 20.15 fra Kristiansand og kommer frem sent i kveld. Det skal bli så godt å komme "hjem" igjen til bestemor og bestefar. Pappa er også hjemme fra Thailand så nå skal jeg endelig få se han også! Jeg har ikke sett han siden lenge før jul! Kanskje jeg bare blir med han til varmen igjen når han er ferdig på jobb. Hehe! Det ville vært noe det. Kanskje neste gang? Definitivt.

Kofferten er pakket og klar. Jeg skal HJEM :D
Vi blogges fra Stavanger dere!

New In!Jeg har noen innkjøp på lur jeg! Jeg var kjapt innom både Bikbok og Gina Tricot torsdag kveld, og da fikk jeg jammen dratt med meg litt nytt hjem til garderoben! Noe av dette har jeg tatt på meg i dag og antrekksbildene er allerede knipset, men vi får se om ikke vi sparer det til morgendagen!


Genser fra Bikbok 299kr


Topp fra Bikbok til 199 kroner


Topp fra Bikbok til 249kr


Genser fra Bikbok til 349kr


Sort bukse fra Bikbok til 399kroner, Tights fra Gina Tricot til 249krHåper dere har hatt en fin lørdag så langt!
Jeg kom akkurat hjem fra jobb og snart er jeg på vei ut igjen.. Hihi, jeg er en travel dame!

Antrekk - 280213God morgen! Det ble bare med det ene innlegget i går dessverre. Jeg var på jobb til sene kvelden! Herlighet for en dag jeg hadde på jobb i går. En lesergjeng på fem kom innom jobb med gave til meg! Først fikk jeg gave og kort og deretter kom de inn enda en gang med et påskeegg med godteri i! Er jeg heldig eller er jeg heldig? Med så generøse lesere, kunne jeg ikke annet enn å bruke pausen min på å spise is med dem. SO I DID! Antrekksbildene under er fra torsdagen. Jeg syntes egentlig ikke de var gode nok for å publiseres, men i dag får jeg ikke noe valg. Jeg har en hektisk, men fin lørdag forann meg!

 
Skjørtet er egentlig en kjole fra Zara, Genser og veske fra Bikbok, Sko fra Nell, Jakke fra Nastygal Ønsker dere en flott lørdag så lenge!
Skal nok få knipset noen mye bedre bilder til bloggen senere..

Kjæresteparet svarer!Marthe: Var det kjærlighet med første blikk?

Kanskje ikke kjærlighet, men noe var det ihvertfall! Jeg så Jonas for første gang gjennom fenomenet Nettby! En venninne viste meg bilde av han og jeg syntes han var SÅ kjekk. På denne tiden var jeg ikke mer enn 14 år gammel og tenkte jeg aldri kunne få en eldreårig. Hehe. Så gikk det flere år før jeg faktisk traff ham i virkeligheten. Vi gikk på forskjellige skoler og traff hverandre ikke før jeg var 16 og Jonas 18.

Marthe: Bruker Jonas kallenavn på deg? Sier han vennen, kjære, elskling og sånn?
Ja han sier både kjære og vennen hele tiden. Det var faktisk noe av det jeg likte aller best ved han helt fra begynnelsen av. Ingen tidligere kjærester hadde noen gang kalt meg kjære så det var hyggelig.

Marthe: Ligner Jonas på foreldrene sine?
Han er veldig lik på faren. Både på utseende og noen ganger i væremåte. 

Marthe: Er det noe dere bare aldri kommer til enighet om?
Hehe, vi diskuterer mye om tven. Hvem som skal få se på hva. Jonas vil se fotballkamp etter fotballkamp, mens jeg vil se jenteprogram etter jenteprogram. Det er ikke alltid så lett å finne ut hvordan begge kan få se like mye hver. Vi har uheldigvis ingen felles interesser når det kommer til tvprogrammer! Jeg kan ikke fordra fotball, big bang theory, two and a half man, kongen av queens, simpsons, southpark og egentlig alt av serier hvor man kan høre latter i bakgrunnen. Jonas kan selvfølgelig ikke fordra ungkaren, dr. phil, fødeavdelingen, top model og disse typisk jenteprogrammene. Som regel så har vi ikke all verdens med tid til tv heller og derfor går diskusjonen ekstra hett for seg.Marthe: Kunne du tenke deg å fri? Eller vil du vente til han gjør det?
Nei, jeg kunne aldri ha fridd til Jonas. Han vil gjøre det selv og det er jeg veldig glad for.

Marthe: Hva gjør dere når dere kjeder dere?
Vi kjeder oss ikke så ofte. Det har vi ikke tid til. Jeg har ALLTID noe å gjøre enten med mailsvaring, kommentarsvaring eller blogging og Jonas takker aldri nei til litt fifa. Har vi akkurat sett en hyggelig film sammen så setter jeg meg gjerne med litt bloggarbeid mens Jonas får spille i fred. Skulle det dukke opp en kveld hvor alt arbeid er unnagjort så spiller vi faktisk gjerne litt kort! Har du lite å finne på med kjæresten, så lag noe deilig dessert sammen og sett dere ned med et godt, gammeldags brettspill. Eller fruktsalat med vaniljesaus og et morsomt kortspill? Slike kvelder har vi hatt mange ganger!

Marthe: Når var første gang dere så "elsker deg" til hverandre?
Vi ble kjærester 28 oktober 2009 og sa det store, skumle ordet akkurat da klokken slo 00.00 på nyttårsaften. SÅÅ romantisk!Marthe: Hvordan holder dere gnisten mellom dere?
Vi gir hverandre komplimenter, hjelper hverandre på alle områder, muntrer hverandre opp på en dårlig dag, gir hverandre hyggelige overraskelser som små massasjer, gode middager, og fine ord. Bare det å komme hjem fra jobb til en ryddig leilighet kan gjøre dagen min hundre ganger bedre. Overraske kjæresten din med ting du vet han vil like. Får du ingenting igjen så tar du en alvorsprat med han! Et forhold handler ikke bare om å gi. Man trenger noe igjen også, og mannfolka har ingen unnskyldning!

Marthe: Er Jonas flink til å vaske klær og rydde? Hvem roter mest?
Jonas er vanvittig flink til både å rydde og vaske klær. Noen ganger kommer ikke klærene ut i sin opprinnelige farge, men han gjør jo sitt beste! Flinke husmoren min. Han er faktisk blitt en ryddemester. Jeg roter mest og rydder minst, men jeg er faktisk ikke så gal som han skal ha det til. Hehe! 

Marthe: Er du redd for at Jonas skal være utro?
Nei. Det hadde han aldri hatt samvittighet til. Utroskap er det verste han vet om. Han klarer ikke engang å lyve om hva han har på brødskiva. Jeg ler meg ihjel hver gang han skal prøve å lure meg med et eller annet, for det bare lyser "usant" av han med en gang. Jonas må være verdens dårligste til å lyve.

Marthe: Hva tjener Jonas på å være din personlige fotograf?
Han tjener et stor smil, og en fornøyd samboer! Jeg betaler ikke samboeren min for å ta bilder av meg og det tror jeg heller ikke han forventer. Men jeg spanderer gjerne middag og han får alt han vil ha av sponsorgaver. Hadde Jonas vært den store bloggeren så ville jeg gjort det samme for han.Marthe: Dere er et godt eksempel på True Love, men når kommer forlovelsen?
Den kommer nok ikke på lenge den! Vi har det superfint sammen, men ingen av oss har startet på utdannelsen enda og vi vil begge ha en stabil jobb med en trygg økonomi før vi kjører bryllup.

Marthe: Er jonas en flink kysser?
Han er en veeeldig flink kysser!

Marthe: Hender det at du heller vil være alene en kveld? Får du da dårlig samvittighet?
Ja, det vil alltid komme en eller annen kveld hvor du helst bare vil være helt for deg selv. Kose deg med alle de jentefilmene og programmene som du ikke får sett når samboeren sitter ved din side. Det tror jeg er helt normalt.

Marthe: Er Jonas flink til å plukke ut antrekk for deg?
Det er alltid jeg som plukker ut plagg og setter sammen antrekkene mine, men jeg spør ofte om hans mening når klærene prøves på. 70 % av gangene får jeg "Eeeh.. vet ikke helt?". Veldig mye hjelp er det ikke å hente, men det gjør ingenting! Jeg klarer å kle meg selv. :-) Jeg er bare supertakknemlig for at Jonas liker å bli med på shopping! Det er så fint når man kan reise til storbyer sammen og shoppe!

Marthe: Hvordan ble dere kjærester? 
Det har jeg svart på før, men det begynner å bli en lang stund siden! Det var sent om kvelden 28 oktober 2009. Jonas tok meg med i bakgården til et av Andøyas flotteste hus (som på den tiden bare var en byggeplass med et basseng), og der sto vi og tittet ned på utsikten bestående av hav, og et par svaner. Hva vi pratet om kan jeg ikke huske, men slik sto vi da han spurte om jeg ville være jenta hans. Jeg svarte selvfølgelig ja og gav han et stort smask!

Jonas: Hva er det du ser på som mest utfordrende med marthe?
Det som må være det mest utfordrende er nok at hun alltid må ta bilder og blogge. Det er selvfølgelig forståelig ettersom at bloggen er hennes hovedinntekt, men det kan være en utfording når hun aldri kan ta en eneste dag fri. Hun kan også være et stabeist!

Jonas: Si to positive og to negative ting om at Marthe er toppblogger?
Hun tjener gode penger på det og gleder veldig mange unde jenter med det hun daglig publiserer. Det er jo bra! Det negative er selvfølgelig at det tar mye tid og at vi ikke har så veldig mye privatliv.

Jonas: Hva skal til for at jenter skiller seg ut for gutter?
Dette varierer fra gutt til gutt. Jeg liker når jenta er seg selv. Hun kommer langt med litt selvtillit og hun må kunne le litt hver eneste dag. Det er viktig å ha det morro sammen!

Jonas: Er det noe du ikke vil at Marthe skal dele på bloggen? Hva er greit og hva er ikke greit?
Veldig private ting. Hun vet hva som bør deles og hva som ikke egner seg på bloggen. Det som er av krangler bør selvfølgelig holdes unna bloggen. Ellers er det meste greit for meg!

Jonas: har dere snakket om å forlove dere, eller skal du bare fri ut av det blå?
Vi har snakket om det, men det er veldig viktig for oss begge at vi har utdannelsen på plass. Vi kommer ikke til å gifte oss før dette er i orden. Om det kommer et frieri før den tid får tiden vise!

Jonas: Hvor mange jenter hadde du datet før Marthe?
Marthe er det første seriøse forholdet mitt og min første ordentlige kjærlighet. Før henne har jeg kun hatt små forhold.

Jonas: Hva synes du om spikebhen til marthe?
Hehe, kul den! Marthe er veldig glad i spikebhen.

Jonas: Leser du bloggen til Marthe daglig? Leser du andre blogger?
Nei, jeg leser den ikke daglig men jeg er selvfølgelig innom av og til. Reiser hun på ferie uten meg så leser jeg den oftere. Andre blogger leser jeg ikke.

Jonas: Hva er det fineste Marthe kan ta på seg?
Jeg liker når Marthe har på seg noe med friske farger. Ferskenfarge er en vinner. Det slår aldri feil når hun tar på seg finstasen heller. En fin kjole og høye hæler er også veldig fint. Så liker jeg når hun går i mine klær. Hun er nydelig i for store gensre.

Jonas: Tenker gutter veldig mye på utseende?
Det varierer fra mann til mann. Jeg tror ikke noen mannfolk har noe imot et bra utseende, men personligheten er viktigst om forholdet skal vare livet ut. Er jenta frekk og spydig så blir hun ikke tiltrekkende om hun er aldri så pen.

Jonas: Føler du deg noen ganger undressed når du er sammen med Marthe?
Nei jeg gjør ikke det. Jeg som Marthe liker godt å kle meg fint når vi skal ut, men kler meg uten problem i joggebukse når jeg bare skal være hjemme.

Jonas: Hva er du mest stolt over med Marthe?
Jeg er veldig stolt over hvordan hun klarer å fange så mange lesere hver dag. Hun gjør det veldig bra som toppblogger, og det er jeg både stolt og glad for.Jonas: Om du og Marthe hadde gått hver deres vei, hva hadde vært den største utfordringen?
Å sove alene og å være alene hjemme. Når man har vært så lenge sammen med en person så blir savnet stort uansett. Man har utallige minner sammen og enhver ting minner om den andre personen. Det ville blitt veldig vanskelig.

Jonas: Liker du stilen dere har i leiligheten eller er det noe du ville gjort annerledes?
Jeg er kjempe fornøyd med leiligheten vår. Det er selvfølgelig noen ting jeg ville gjort annerledes, men så lenge jeg har fått stor tv og en fantastisk seng så bryr jeg meg lite.

Jonas: Hvordan var det å ta med Marthe hjem til foreldrene dine for første gang?
Det gikk veldig greit. Marthe er så lett å bli glad i.

Jonas: Er det helt greit for deg at Marthe reiser så mye uten deg?
Hun skal selvfølgelig få lov til å oppleve verden når hun har den unike muligheten, men det var perioder i fjor hvor jeg savnet å ha henne hjemme. Hun dro til et nytt sted hver eneste måned og det var litt mye.

Jonas: Verste Marthe har keldd seg i?
Det må være når hun så ut som en sånn mattador.Nå har dere litt å lese på mens jeg er på jobb!
Ønsker dere alle en GOOOD HELG!